NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

"Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

http://oi62.tinypic.com/33d8fgw.jpg

Justin Bieber gebruikt sinds hij in Atlanta woont meer drugs dan hij ooit heeft gedaan. Vooral zijn favoriete drugs sizzurp zou niet aan te slepen zijn. Daarnaast zou de zanger veel wiet roken. Dat vertellen verschillende vrienden van Bieber aan showbizzsite TMZ.

Het meisjesidool zou een groot probleem hebben met sizzurp, een drug dat voornamelijk bestaat uit sterke hoestdrank met codeïne en promethazine. Dit wordt vervolgens gemixt met frisdrank. Justin zou dit middeltje al langer dan een jaar gebruiken, maar sinds hij naar Atlanta is verhuisd zou Justin constant high zijn.

Hij zou zelfs nauwelijks een stap buiten de deur zetten, Justin zou vanuit huis wel werken aan een hiphop-plaat. Toen Bieber nog in Los Angeles woonde, leefde hij volgens een strak schema. Hij had veel mensen in zijn omgeving die hem daaraan hielden, maar sinds zijn verhuis naar Atlanta heeft hij geen schema en geen regels meer.

Volgens de website wil Justin niks te maken hebben met mensen die iets zeggen of vinden over zijn drugsgebruik. Vrienden die hem erover hebben aangesproken, zouden dan ook uit zijn vriendengroep zijn gezet.

27-02-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

http://oi57.tinypic.com/344ux5e.jpg

Zondag is het zover: 'The Oscars'. Verschillende sterren die op het podium paraderen en een ellenlange toespraak hebben voorbereid. Ieder jaar zijn er dan ook weer blunders tijdens deze grote awardshow. Daarom besloot komiek Piotr Michael om de acteurs te tonen hoe ze zich moeten gedragen tijdens de uitreikingen. Via geniale imitaties toont hij het goede voorbeeld.

Natuurlijk moest de komiek op niet veel medewerking rekenen. Maar dat hield hem niet tegen om ze samen in een filmpje te verzamelen. In het filmpje toont Piotr een perfecte imitatie van verschillende acteurs. Op verschillende websites twijfelen ze zelfs of hij niet de echte stemmen heeft gebruikt.

Deze tien acteurs zijn te horen in het filmpje: Maggie Smith uit 'Harry Potter', Charlie Seen, bekend van 'Two and a half men', Jeff Bridges van 'Jagged edge', Steve Buscemi uit 'Reservoir dogs', Ray Romano van 'Everybody loves Raymond', 'Schindler's list'-acteur Liam Neeson, Ian Mckellen bekend van 'Lord of the Rings', Steve Martin uit 'Parenthood', acteur John Malkovich van 'Dangerous liaisons' en 'Bridesmaids'-acteur Chris O'Dowd. Aanschouw zelf het fragment en je gaat versteld staan van de imitatiekunsten van Michael Piotr.

27-02-2014 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

http://oi59.tinypic.com/2ly0mr8.jpg

Cindy Crawford en George Clooney zijn door haar man Rande Gerber betrapt in bed. Maar er is geen sprake van bedrog. Het ging namelijk om een reclamespotje van Casamigos tequila, een merk van sterke drank van haar man en de acteur. Het idee erachter kwam van het model.

Het hele verhaal achter de spot had het 48-jarige topmodel zelf meegemaakt: "Ik werd om middernacht wakker en liep naar de logeerkamer. Daar zag ik Rande op zijn buik in het bed liggen. Ik sprong naar het bed en riep: Hey, schat, wakker worden! Maar die schat bleek George Clooney te zijn!"  

Beiden waren in shock en gingen meteen op zoek naar Rande. Eenmaal beneden gingen ze te biecht bij haar man. "George en ik lagen samen in bed", zei Cindy. "We barstten meteen in tranen uit van het lachen na de bekentenis." Crawford en Gerber wonen samen met hun twee kinderen, Kaya (12) en Presley (14) naast het huis van George Clooney.

George Clooney zou een nieuwe vriendin hebben. Clooney bracht Amal Alamuddin mee naar het Witte Huis waar ook zijn ouders Nick en Nina Clooney aanwezig waren. Maar de verschijning van Georges nieuwe vriendin zorgde wel voor wat controverse. Alamuddin is namelijk de advocate van Julian Assange, de oprichter van Wikileaks.

27-02-2014 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

http://oi57.tinypic.com/2agqb8n.jpg

Met nog vier dagen voor de uitreiking van de Oscars, begint het voor de ploeg van 'The Broken Circle Breakdown' echt wel op te korten. Maar tijd voor zenuwen is er niet. Terwijl Felix van Groeningen zijn speech nog moet afmaken, heeft Veerle Baetens het naar eigen zeggen te druk om haar gezin te missen. Hoe ze zal reageren als ze zondag de Oscar winnen, heeft ze wel al kort over nagedacht: "Ik zal 'Vive la Belgique' roepen", grapt Baetens. "Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn." Wij waren op de residentie van de Belgische consul-generaal in Los Angeles om met de actrice te praten. Een interview.

De bende van 'The Broken Circle Breakdown' heeft de voorbije maanden een moordend schema afgewerkt. Interviews, screenings, vergaderingen, rode lopers, evenementen, noem maar op. Dat Veerle Baetens nog geen tijd heeft gehad om haar gezin te missen, lijkt maar logisch: "Ik heb het veel te druk, maar ik zie ze gelukkig elke dag via Facetime. Zo lang ben ik hier ook nog niet hé. Maar inderdaad, kleine momentjes dat ik ze natuurlijk mis."

Gezin blijft thuis
Haar man en haar dochtertje van vijf zijn niet meegereisd. "Het is een vlucht van veertien uur, ik ben altijd aan het werk en mijn dochter moet naar school. Ze is wel al mee naar Zwiterland en Denemarken geweest voor 'The Team', maar wil haar zo veel mogelijk in school houden."

Baetens is nu al een aantal keer in Los Angeles geweest voor het werk en ze heeft sinds kort ook een Amerikaanse agent. Maar of ze zichzelf al in Hollywood ziet werken, is een heel ander paar mouwen: "Ik zou het in elk geval niet fijn vinden om héél bekend te worden en om voortdurend nagejaagd te worden. Daar kan ik echt niet tegen. Je moet er altijd picobello uitzien en je mag niets verkeerds doen. Roddels worden belangrijker dan het werk dat je doet. Ik hou van mijn werk en ik doe het graag. Daarom doe ik het, niet omdat ik bekend wil zijn. Maar stel dat er een voorstel uit Hollywood komt dat me heel erg aanstaat, dan zou ik er uiteraard voor gaan."

Dat voorstel zou wel eens snel kunnen komen, want de actrice zit vandaag nog samen met een regisseur: "Om wie het gaat, mag ik jammer genoeg nog niet verklappen, maar dit is inderdaad goed nieuws, ja. Hij heeft één heel goede film gemaakt. Hij is ook nog vrij jong dus hij zit nog aan het begin van zijn carrière. Er is nog geen script aan verbonden, maar we gaan elkaar vandaag wat beter leren kennen. Ook Felix zit niet stil, die heeft de voorbije weken met heel veel acteurs aan tafel gezeten."

Just surf
Die voorstellen zijn deels het gevolg van de Oscarnominatie die 'The Broken Circle Breakdown' vorige maand wist te verzilveren. De scripts komen volgens Baetens ondertussen langzaam maar zeker binnen: "Er is vanalles gaande, maar ik weet nog niet waar dit allemaal toe zal leiden. Ik wil dat ook niet weten. Just surf, I'm surfing."

Nu ze al een beetje heeft kunnen proeven van hoe het er hier allemaal aan toe gaat, kan Baetens perfect de vergelijking maken tussen Hollywood en de filmindustrie in België: "Hollywood is een echte business. In België gaat het om mensen die in de eerste plaats een film willen maken, maar daar is het zakelijke aspect veel minder belangrijk."

Baetens legt uit dat ze in Hollywood alles tot in de puntjes regelen: "Toen ik mijn agent in het begin opbelde, kreeg ik eerst altijd haar assistent aan de lijn. Hij volgde elk gesprek mee. Zij luistert terwijl hij ons af en toe onderbreekt om opmerkingen te maken. Hier is alles één grote organisatie. Ik heb er absoluut geen problemen mee dat hier alles voor mij wordt geregeld, zo heb ik het graag. We hebben hier ook een persoonlijke chauffeur, dat is de assistent van de assistent van de assistent van mijn agent die me hier naar elke afspraak brengt. Alles is minstens een uur rijden van waar wij zijn, dus ik vind het fijn dat ik me daar al geen zorgen meer om hoef te maken. In België moeten we allemaal meer onze plan trekken, maar daar zijn we wel allemaal één grote familie en gaat het er veel rustiger aan toe. Het gaat vooral om wat je wil maken en niet hoeveel je wil verdienen."

Erop of eronder

Baetens kan ondertussen al een beetje inschatten hoe ze zichzelf zondagavond zal voelen: "Het moment zelf ga ik alles loslaten, maar daarvoor ga ik heel zenuwachtig zijn", voorspelt de actrice. "Ik wil in de eerste plaats mezelf blijven. Ik zou me niet op mijn gemak voelen als de makeup niet in orde zou zijn. Wanneer ik al die sterren op de rode loper zie, dan vind ik niet dat ze er 'té' gemaakt uitzien, maar het probleem is echter dat ik niet kan inschatten hoe de belichting op zondag zal zijn. In België kennen we dat niet, bij ons moeten we het op de rode lopers met veel minder doen. Het is erop of eronder."

Ook op de uitreiking zal het er op of eronder zijn, maar als ze winnen dan gaat ze haar reactie zou bescheiden mogelijk houden. Geen zotte plannen op het podium, dus: "Nee, ik mag daar niet eens zijn hé. Het is enkel de regisseur die naar het podium mag. Ik zal 'Vive la Belgique' roepen! (lacht) Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn."

27-02-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

"Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

http://oi57.tinypic.com/vpbuzc.jpg

Eddy Wally (81) heeft ons de hele tijd bij ons pietje gehad. Dat beweert althans journalist Eric Goens, die de charmezanger voor 'Kroost' op VIER interviewde. Daar toont de marktkramer-zanger uit Ertvelde volgens Goens voor het eerst zijn ware gelaat. "Ik heb hem zelfs geen enkele keer 'Geweldig!' horen zeggen", zo maakt Goens zijn stelling hard in Gazet van Antwerpen.

"In de twintig draaidagen die ik met hem heb gehad, heb ik de ware Wally leren kennen. Die staat overigens ver af van het typetje dat hij voortdurend speelde: Wally was zich te allen tijde bewust van zijn imago."

Volgens Goens is Wally ook veel slimmer dan hij zich voordeed. Goens: "Hij zegt letterlijk: 'Laat ze maar lachen, ik stopte het geld in mijn zakken'". Maar of Wally al die tijd een typetje speelde? Dat geheim zal hij wellicht nooit prijsgeven.

27-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

http://oi58.tinypic.com/2reqqlt.jpg

De vandaag op 77-jarige leeftijd overleden kunstcriticus Jan Hoet wordt woensdag 5 maart om 10.30 uur in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven. Dat laat zijn zoon Jan Hoet Jr weten.

Hoet koos er zelf voor om in de Sint-Pauluskerk, dichtbij het station Gent-Sint-Pieters, begraven te worden. "Het was zijn laatste wens, hij heeft er nog naar verwezen in een gesprek met Friedl Lesage", zegt Junior. In dat bewuste interview uit juni 2011, dat vandaag ook opgediept werd door 'Hautekiet' op Radio 1, legde Jan Hoet uit dat hij crematoria haat omwille van de architectuur.

"In de kleine Sint-Pauluskerk zijn mijn ouders ook getrouwd, we zijn er ook gedoopt en daar liggen ook onze familiebanden", vult junior aan.

Het wordt een publieke eucharistieviering, de familie zal geen rouwbrieven versturen, maar in de weekendkranten overlijdensberichten plaatsen.

27-02-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

http://oi60.tinypic.com/fyd56c.jpg

De 21ste editie van kleinkunstfestival Nekka-Nacht staat op vrijdag 25 april in het Antwerpse Sportpaleis in het teken van de allerlaatste voorstelling van De Nieuwe Snaar. De eigenzinnige folk- en cabaretgroep grijpt de gelegenheid aan om het Nekka-concept volledig naar zijn hand te zetten. Zo zullen er meer dan 200 artiesten te zien zijn op het podium, dat uitzonderlijk in drie stukken wordt ingedeeld.

Jan De Smet en co zullen voor het laatst hits als 'De Zwemmer', 'Fotografie' en 'Dylan' opvoeren. Maar De Nieuwe Snaar zou De Nieuwe Snaar niet zijn als ze dat niet deden met heel wat toeters en bellen. Volgens de organisatie staat er heel wat meer muziek, dans, gegoochel, acrobatie en humor op het programma dan tijdens een traditionele Nekka-Nacht.

Voor elk ingrediënt dat in de voorstelling ingebouwd is, werd een specifieke artiest uitgezocht. Het zal zowel om alom bekende artiesten gaan met een band met de centrale gast -zoals steeds bij Nekka-Nacht- als om bijvoorbeeld artiesten die uniek zijn in hun genre.

"Vooraf geen namen bekend"
"Deze Nekka-Nacht is een welgemeend geschenk aan het publiek waarvoor we al die jaren hebben mogen spelen", zegt groepslid Kris De Smet. "We willen het publiek voor de laatste maal nog eens stevig verrassen en daarom worden vooraf geen namen van gasten bekendgemaakt."

De Nieuwe Snaar beschouwt het afscheidsoptreden als een soort ereronde van een decennialange carrière en dat zal ook visueel vrij letterlijk het geval zijn. Het publiek van het Sportpaleis zal zelfs gevraagd worden om een grote erehaag te vormen voor de groep.

26-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

http://oi58.tinypic.com/15ttu8.jpg

Daniel Camus, ex-voetballer en uitbater van de exclusieve club Gotha, heeft van de politierechter in Brugge drie maanden rijverbod gekregen omdat hij na een nachtje stappen met vrienden door de politie werd tegengehouden in staat van dronkenschap. Camus (42) reed op een bromfiets en had geen rijbewijs bij. De rechter was niet mals voor de man, die voordien al 21 veroordelingen door de politierechtbank op zijn naam had staan.

De meeste van die veroordelingen kwamen er na betrapping op overdreven snelheid. Naast het rijverbod kreeg Camus ook een boete van 1.350 euro opgelegd. Als hij ooit z'n rijbewijs wil terugkrijgen, moet hij bovendien met succes opnieuw zijn theoretisch rijexamen afleggen. Hij moet ook slagen voor medische en psychologische proeven. Camus was recent nog te zien in het populaire Vier-programma 'The Sky Is The Limit', dat het verhaal brengt van rijke Belgen. In dat programma was te zien hoe Camus de Amerikaanse celebrity Paris Hilton ontving in zijn Gotha Club in Knokke.

26-02-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

http://oi61.tinypic.com/eurals.jpg

Otto-Jan Ham heeft uiteindelijk dan toch zijn weg teruggevonden naar België. De presentator van het VIER-programma 'De Ideale Wereld' werd teruggevonden in Albanië. Na drie dagen werd hij als vermist opgegeven. Eerder deze week was hij nog het hoofdnieuws op het Albanees journaal, al dan niet vervalst. Gisterenavond zat Otto-Jan Ham wel en ongedeerd opnieuw op zijn plaats als presentator. Een gedetailleerd verloop van het avontuur hebben ze nog niet gegeven.

Maandagavond kregen de VIER-kijkers een nieuw gezicht te zien bij 'De Ideale Wereld'. "Otto-Jan Ham is vermist", klonk het. Net zoals in het programma 'Wauters vs Waes', gaat Ham, als team Wham, dezelfde opdrachten aan als Koen en Tom. Vorige week konden we nog zien hoe het duo geblinddoekt werd achtergelaten als scoutsjongens in Albanië. Zelfzeker als altijd ging ook Otto-Jan deze uitdaging aan.

Vervanging
Na vier dagen kwamen Koen en Tom na enkele liften aan in België, maar Otto-Jan kreeg een ander lot toegewezen. Maandagavond was Team Wham nog steeds niet terecht en was Donaat Deriemaeker plaatsvervangend presentator.

Uiteindelijk kwam dan het verlossende bericht: Otto-jan Ham is terecht. In een 'vervalst' Albanees journaal is te zien hoe een Albanees de presentator achter een hoop puin vindt. Otto-Jan zag er uit als een zwerver maar dan zonder broek. Ook aan het kapsel van Ham kon je merken dat hij geen leuke ervaring heeft beleefd.

Souvenir
Tijdens 'De Ideale Wereld' gisterenavond zagen we opnieuw Otto-Jan Ham op zijn vertrouwde stoel. Ham wou niet veel kwijt over zijn liftavontuur. Hij zou de zwarte bladzijde van Albanië willen omslaan. Of hij de uitdaging van Koen en Tom gewonnen heeft is nog niet duidelijk.

Otto-Jan Ham heeft alvast een leuk souvenir meegebracht vanuit het verre westen, namelijk zijn nieuw verwilderd kapsel. De voormalige StuBru-presentator kan maar best zo snel mogelijk de oude zijn want er staan hem nog 3 leuke nieuwe uitdagingen klaar: telefoniste in een callcenter, sito-sticks bereiden bij Mora en last but not least een dagje als leerkracht. Succes Wham!

26-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweeds prinsesje heet Leonore Lillian Maria

Zweeds prinsesje heet Leonore Lillian Maria

http://oi58.tinypic.com/1191j6g.jpg

Het nieuwe Zweedse prinsesje dat vrijdag in New York geboren is, heet Leonore Lillian Maria. Het meisje heeft de titel "hertogin van Gotland" gekregen, zo maakte de Zweedse koning Carl XVI Gustaf vandaag bekend.

Leonore is de dochter van de 31-jarige prinses Madeleine, de jongste zus van kroonprinses Victoria. Madeleines man is de Amerikaanse zakenman Christopher O'Neill. Het koppel woont in New York.

De nieuwe prinses is het tweede kleinkind van het Zweedse koningspaar. Hun eerste kleinkind is de bijna twee jaar oude Estelle, dochter van kroonprinses Victoria en haar man, prins Daniel.

26-02-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe vriendin van George Clooney?

Is dit de nieuwe vriendin van George Clooney?

http://oi57.tinypic.com/124ewc1.jpg

De knappe 52-jarige acteur zou een nieuwe vriendin hebben. George Clooney nam de Britse schoonheid Amal Alamuddin, de advocate van oprichter van WikiLeaks Julian Assange, mee naar het Witte Huis voor een ontmoeting met president Barack Obama.

De 52-jarige Oscarwinnaar liet de aantrekkelijke brunette naar Washington overvliegen voor de vertoning van zijn laatste film 'Monuments Men' in het Witte Huis. Ook zijn ouders Nick en Nina Clooney waren aanwezig, wat betekent dat ook zij al hun mogelijke nieuwe schoondochter ontmoet hebben. Deze verschijning zorgde voor heel wat controverse in de Verenigde Staten nadat Assange er geen geheim van maakte het land te haten.

Niet lang na hun bezoekje aan het Witte Huis werden Clooney en Alamuddin in een hotel in Washington gespot samen met collega Matt Damon. "De twee leken erg close, Amal en George maakten de indruk een koppel te zijn. Het is niet de eerste keer dat de twee samen gespot worden. Ze werden voor het eerst vorig jaar in oktober gezien, drie maanden na zijn breuk met Stacy Keibler", aldus een getuige.

De Britse Alamuddin was adviseur over de crisis in Syrië en Libanon voor de Verenigde Staten. Ze werd ooit gekroond tot de meest begeerde vrijgezel in de Londense advocatenwereld. Het Witte Huis heeft geen commentaar gegeven op de aanwezigheid van Alamuddin tijdens de vertoning van de film.

26-02-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt is Michelinster rijker, maar chef-kok armer

Piet Huysentruyt is Michelinster rijker, maar chef-kok armer

http://oi60.tinypic.com/30x78mw.jpg

Chef-kok Wouter Van der Vieren houdt het voor bekeken bij Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt dat maandag nog bekroond werd met een Michelinster. De sterrenchef heeft nog geen concrete plannen, maar volgens Het Nieuwsblad is er meer aan de hand.

"Bedankt voor de felicitaties (...) Mijn excuses als ik mensen moet ontgoochelen die me dit jaar wilden komen bezoeken, maar ik heb andere prioriteiten vooropgesteld", schrijft de chef-kok ietwat onverwacht op zijn Facebookprofiel.

Van der Vieren verdiende in het verleden al een ster met zijn restaurant Clandestino. Daar legde hij echter de boeken neer omdat de schulden bleven opstapelen. De chef-kok stond in de Franse Ardèche amper zes maanden achter het fornuis, maar nu hangt hij dus zijn koksjas aan de haak.

Volgens Het Nieuwsblad is er meer aan de hand. "Ik ben hier inderdaad gestopt omwille van bepaalde redenen", bevestigt de sterrenchef. "Maar ik wil daar eigenlijk niets over kwijt. Wat ik ga doen kan ik nu nog niet zeggen want ik ben nog aan het praten met een aantal mensen, maar concreet is er nog niets."

In vriendschap uit elkaar
Voor Piet Huysentruyt, die nu op zoek moet naar een nieuwe chef-kok, kwam het nieuws niet onverwacht. "Ik wist al langer dat hij zou vertrekken. Als de jeugd weg wil, wie ben ik dan om hem tegen te houden? Onze wegen gaan in vriendschap uit elkaar en zijn vertrek lossen we binnen het team op."

Huystentruyt kreeg maandag nog zijn eerste Michelinster voor zijn restaurant Likoké in de Ardèche. "Dit is onbeschrijflijk", zei hij toen in een reactie. "Een normale mens kan zoiets niet beseffen. Het moet te vergelijken zijn met het winnen van een olympische medaille of de Champions League."

26-02-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

http://oi59.tinypic.com/2afj4ep.jpg

Shehnaz Kahn zal haar 22ste verjaardag niet snel vergeten. Zondagavond onderbrak Beyoncé haar optreden in Birmingham om haar toe te spreken én 'Happy Birthday' te zingen. Als afsluiter kuste de wereldster nog haar hand. Naar eigen zeggen besefte de studente niet eens dat haar camera alle actie opgeslagen had.

"Ongelooflijk, wanneer ga ik ooit nog zoiets meemaken?", vroeg de superfan zich de volgende ochtend in de 'Birmingham Mail' af. "Ze had al eerder opgemerkt dat ik een speciale verjaardagsbadge droeg, maar dat ze dan die show zou stilleggen... Dat had ik nooit verwacht, iedereen rond mij werd gek."

De freelance journaliste werd overspoeld door berichtjes en interviews nadat ze het filmpje op haar Instagram-pagina gezet had. Shehnaz had Beyoncé al 22 keer eerder live aan het werk gezien, maar deze keer mocht ze als VIP op de eerste rij postvatten.

26-02-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

http://oi61.tinypic.com/2mdgl84.jpg

The Jane, het langverwachte nieuwe restaurant van Sergio Herman (43), gaat op 25 maart open. En het is nu al voor maanden volgeboekt. Een immens succes dus! Heel wat van zijn trouwe klanten van Oud Sluis hebben nu echter een beetje een zure smaak in de mond.

Velen vertrouwen blindelings op Sergio's reputatie, al benadrukte hij al meermaals dat hij niet zélf zal koken in The Jane. Dat laat hij over aan Nick Bril, die souschef was in Oud Sluis. Sergio wil z'n gezinsleven weer vooropstellen. Daarnaast wil hij met Pure C- z'n restaurant in Cadzand- een tweede ster halen. Én wenst hij zich meer als een ondernemer te profileren, en zaken als The Jane openen in New York, Londen, Barcelona en op z'n geliefde Ibiza.

Allemaal geweldig, behalve misschien voor Sergio's trouwste klanten. Mensen die hem en Oud Sluis sinds vele jaren hebben gesteund en die méér dan geregeld bij hem kwamen eten. Diverse Sergio Herman-getrouwen van het eerste uur zijn nu ontstemd en teleurgesteld, voelen zich in de kou gezet. "Van dankbaarheid is weinig sprake", klinkt het. "We hebben in al die jaren véle duizenden euro's in Oud Sluis achtergelaten. Je mag toch verwachten dat hij ons bij de opening van The Jane van harte welkom zal heten, nee? Maar 't is heel povertjes. We zijn diep ontgoocheld."

Sergio Herman nodigde per mail zijn trouwste klanten uit voor een try-out in The Jane die dus plaatsvindt vóór de zaak officieel opengaat. De aangeschrevenen waren verplicht om binnen de 24 uur te reageren, en werden er al meteen op de hoogte van gesteld dat een parkeerplaats 8 euro kost. En deze voor Sergio zeer leerrijke try-out is uiteraard niet gratis voor de invités. "We moeten de volle pot betalen", zegt één van hen. "Nu, dat is op zich nog aannemelijk. Maar het ergst van al: wij, zijn trouwste klanten, mogen slechts één keer per maand reserveren in The Jane. Dat is toch geen stijl. Sergio heeft ons niet meer zo nodig, en daar windt hij geen doekjes om. Ik vind dit een zeer onbeleefde en ondankbare manier van doen."

25-02-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

http://oi62.tinypic.com/1rq98m.jpg

Lesley-Ann Poppe (34) heeft net een huurcontract ondertekend. Voor een appartement in Knokke. "Niet op de dijk, want dat is niet te betalen." Intussen is de echtscheiding van haar ontrouwe echtgenoot nog altijd niet ingezet.

Na een periode van verdriet om de misstap van haar man wil de ondernemende blondine weer van het leven genieten, volop. En dat lijkt haar aardig te lukken. "Op Valentijn werden voor mij liefst honderd rode rozen afgegeven op het secretariaat van m'n Schoonheidsschool", zegt Lesley-Ann. "Een gigantisch boeket, dus. Maar zonder naamkaartje, helaas. Ik heb dus een geheime aanbidder! Ik moet zeggen: ik was overdonderd."

"Ik heb geen idee van wie ze komen. Spannend, dat wel. Maar ik hoop toch te weten te komen wie het is. En ik hoop dat de man in kwestie een beetje meevalt. Al vind ik hem nu al superromantisch."

En er is nog goed nieuws voor La Poppe. "Ik ben in Knokke een huurcontract gaan tekenen! Een appartement, voor een jaar. Ik woon al m'n hele leven in Antwerpen, maar heb nood aan meer zuurstof. Knokke is een logische keuze: heel wat kennissen uit Antwerpen gaan daar geregeld uitwaaien of hebben er een appartement. Ik verhuis niet, maar dat appartement wordt wel een plek waar ik veel tijd wil doorbrengen."

25-02-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

http://oi57.tinypic.com/2rnbr12.jpg

De filmploeg van 'The Broken Circle Breakdown' is morgen uitgenodigd voor een receptie door de consul-generaal van België in Los Angeles, Rudi Veestraeten. Ze worden er geëerd voor hun Oscar-nominatie voor beste niet-Engelstalige film. De uitreiking gebeurt zondagavond.

Regisseur Felix Van Groeningen, hoofdrolspeelster Veerle Baetens en producer Dirk Impens organiseren morgen een persmoment, waarna ze met de consul en de genodigden van de receptie een ontspannen gesprek zullen voeren. Johan Heldenbergh, eveneens hoofdrolspeler, zal er niet bij zijn. Hij vervoegt de ploeg pas zaterdag.

'The Broken Circle Breakdown' neemt ook nog deel aan een persconferentie voor alle genomineerde niet-Engelstalige films, die wordt georganiseerd door The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisator van de Oscars. De filmploeg zal voor de uitreiking op zondag ook nog deelnemen aan enkele publieke verschijningen en privé-avonden.

25-02-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

http://oi59.tinypic.com/v4t9aw.jpg

De politie in New York heeft er absoluut geen moeite mee als Alec Baldwin uit New York vertrekt. "Ik mag hem niet. Het is heel vervelend dat we iedere keer met hem te maken krijgen als hij zich weer boos heeft gemaakt op de pers die hem altijd opwacht. Wij worden er dan namelijk altijd bijgeroepen", vertelt een agent aan de krant New York Post.

De agent twijfelt aan de manier waarop Alec de agenten steeds behandelde. "Hij kent het spelletje en hij weet hoe hij ons niet boos hoeft te maken. Ik weet niet of hij dit speelt of dat hij oprecht respect heeft voor ons", zegt de politieagent. "Misschien doet hij alleen zijn best om niet gearresteerd te worden."

Een andere agent zegt dat de acteur een rare paranoïde persoonlijkheid heeft. "Hij heeft ervoor gekozen om een publiek figuur te zijn en hij is iedere keer verrast als fotografen een foto van hem willen nemen of van zijn vrouw", aldus de agent. "Er zal trouwens niks veranderen voor hem als hij vertrekt naar Los Angeles. Daar zullen de fotografen hem ook volgen."

De acteur maakte gisteren bekend dat hij weg wil uit de Amerikaanse metropool. Hij schrijft helemaal klaar te zijn met de paparazzi in de stad en wil zich terugtrekken uit het publieke leven. "Naar alles wat ik eerst haatte aan Los Angeles, verlang ik nu", schreef Alec in New York Magazine. ''Ik leef al 30 jaar op deze manier. Ik ben er klaar mee."

25-02-2014 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

http://oi60.tinypic.com/28ul0ub.jpg

In aanloop naar haar optreden van 7 maart in Tielt-Winge, zag het promoteam van Els De Schepper op geen affiche meer of minder langs de wegen. Het leverde de comédienne een GAS-boete op en dat moest ze nota bene via de pers vernemen. Els De Schepper is 'not amused' want volgens haar management waren de aankondigingspanelen volledig reglementair.

Binnenkort treedt Els de Schepper in GC De Maere in Tielt-Winge op met haar onewomanshow 'Els de Schepper Feest'. Een voorstelling die trouwens door de cultuurdienst van de gemeente  zelf wordt georganiseerd.

In een persbericht schreeuwt de cabaratière dan ook haar ongeloof om de GAS-boete uit. "Het verbaasde ons (Els de Schepper en haar management) omdat het gemeentebestuur en het Vlaams gewest enkele dagen voordien de nodige vergunningen had toegekend en omdat de panelen exact op de aangeduide plaatsen werden geïnstalleerd. Blijkbaar vond iemand bij het gemeentebestuur van Tielt-Winge het toch nodig om onmiddellijk een GAS-boete procedure op te starten, de panelen te laten weghalen en de pers op de hoogte te brengen van dit 'ongemak'. Dit zonder eerst even te informeren bij het management, de firma die de panelen plaatste of GC De Maere."

Opvallen
Van wildplak is dan ook geen sprake volgens het management. "We begrijpen dat het binnenkort verkiezingen zijn en dat alle mogelijke manieren om op te vallen door sommige politici zullen worden gebruikt maar is dit de manier waarop een lid van een politieke partij getuigt van doordachte daadkracht en degelijk beleid toont?"

Maar de burgervader dacht daar vorige week in Het Nieuwsblad duidelijk anders over: "We gaven toelating om borden te zetten aan de gemeentelijke gebouwen", aldus Rudi Beeken. "Maar Els de Schepper trekt zich daar blijkbaar weinig van aan." Gevolg: Affiches verwijderd en een GAS-boete voor de comédienne. Benieuwd of het laatste woord hiermee is gezegd.

25-02-2014 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opgenomen in het ziekenhuis

Eddy Wally opgenomen in het ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/10mrdbt.jpg

Charmezanger Eddy Wally is deze namiddag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij problemen had om te slikken. Dat meldt VTM Nieuws en bevestigt zijn manager Hugo Colpaert.

De 81-jarige zanger werd tussen 16 en 17 uur naar de spoedafdeling van een ziekenhuis gebracht, maar verblijft sinds iets voor 19 uur op een gewone ziekenhuiskamer, zegt zijn manager. Volgens Colpaert is er geen sprake van levensgevaar.

Eddy Wally kreeg drie jaar geleden een beroerte en hield er een gedeeltelijke verlamming aan over. The Voice of Europe verblijft sinds midden 2011 in rusthuis Bloemenbos in Zelzate.

25-02-2014 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Videoclip Katy Perry is heiligschennis"

"Videoclip Katy Perry is heiligschennis"

http://oi60.tinypic.com/pw0mt.jpg

Een aantal moslims wil de videoclip van Katy Perry bij het nummer 'Dark Horse' van YouTube laten verwijderen. Ze beschuldigen de zangeres van heiligschennis en hebben een petitie in het leven geroepen om daar een einde aan te maken.

In de clip maakt Perry, uitgedost als een machtige Egyptische koningin, met behulp van een bliksemstraal korte metten met een man die twee hangers om zijn nek draagt. Eén daarvan bevat de naam van Allah in het Arabisch. De man wordt gereduceerd tot zand, net als zijn sieraden. De ruim 39.000 mensen die de petitie inmiddels hebben ondertekend, zien dat als een grove belediging van de islam.

Het idee voor de petitie is afkomstig van ene Shazal Iqbai uit het Britse Bradford. Hij hoopt dat mensen van over de hele wereld, ongeacht hun religie of levensbeschouwing, het erover eens kunnen zijn dat de videoclip heiligschennis promoot en dat de naam van God op een irrelevante en onsmakelijke manier wordt gebruikt. "Dit soort daden wordt niet door de vingers gezien of getolereerd", schrijft hij.

25-02-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry maakt filmdebuut als x girl

Katy Perry maakt filmdebuut als x girl

http://oi58.tinypic.com/2wmqo11.jpg

Katy Perry gaat auditie doen voor een rol in de nieuwe Vin Diesel film. De zangeres zou wel eens haar acteertalent tonen nadat ze een gesprek had met Hollywoodacteur en producer Vin Diesel voor de rol van x girl in de nieuwe 'xXx' film.

Vin Diesel meldde een tijdje geleden dat hij  eraan denkt om de 29-jarige zangeres de vrouwelijke hoofdrol te geven en nu blijkt ook dat ze effectief een kanshebber is. Perry leende laatst nog haar stem aan smurfin in 'The Smurfs' Movies'.

Diesel laat er geen gras over groeien en meldde al meteen op Facebook: "Zoals jullie allemaal weten, is het nieuwe 'xXx' script volgende maand eindelijk klaar. En deze morgen dachten mensen meteen aan Katy Perry als de nieuwe X-girl."

Een bron bij de casting vertelde de Britse krant Daily star dat iedereen een beetje verrast was, maar Katy mag natuurlijk altijd eens komen proberen. "Haar audities zijn gepland voor de volgende weken naargelang Katy haar schema dat toelaat", zei de bron.

Perry is niet de eerste zangeres die door Vin Diesel wordt opgemerkt. Eerder vroeg Diesel aan Rita Ora voor in de film 'Fast & Furious 6' die werd verfilmd in Londen. Vin Diesel vertelde toen dat hij haar op een avond ontmoette en meteen dacht aan haar kandidatuur in de film. "We hadden iemand nodig die staat voor het huidige londen. Zij had ook de looks en stijl van het nodige personage, kortom ze was de perfecte kandidate", besluit Diesel.

25-02-2014 om 08:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondentrainer moet Cowells honden en baby verzoenen

Hondentrainer moet Cowells honden en baby verzoenen

http://oi60.tinypic.com/34qjpz7.jpg

Simon Cowell heeft een hondenspecialist ingehuurd om zijn trouwe viervoeters voor te bereiden op de komst van zijn zoontje Eric. Edward Alava paste ook al op de twee Yorkshireterriërs toen Simon zijn vriendin Lauren Silverman in New York bijstond in het ziekenhuis tijdens de geboorte van hun eerste zoontje.

''Edward kwam naar Simons hotel, het St. Regis, om voor zijn honden te zorgen en ze drie keer per dag uit te laten. Vanwege het koude weer nam Edward truien van kasjmier en leren sneeuwlaarsjes mee voor de honden'', onthult een ingewijde aan New York Post.

Maar Simon vond het vooral belangrijk dat zijn verwende keffertjes Squiddly en Diddly bekend raakten met de geur van baby Eric. ''Edward heeft Simon advies gegeven over hoe hij zijn honden kan introduceren bij Eric. Hij zei tegen Simon dat hij een dekentje van Eric in de mand van de honden moest leggen zodat ze gewend konden raken aan de geur van de pasgeborene.''

24-02-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West kopieert andere ontwerpers

Kanye West kopieert andere ontwerpers

http://oi62.tinypic.com/287f79d.jpg

Kanye West is niet zo origineel als iedereen dacht. Volgens de showbizzsite RadarOnline kopieert de rapper geregeld andere mode-ontwerpers.

Vorige maand ontstond er al ophef over Wests nieuwste collectie A.P.C. x Kanye. Veel creaties zouden grote overeenkomsten vertonen met bijvoorbeeld werk van ontwerper Rock Owens, van wie Kanye in het verleden vaak kleding droeg. En nu onthult een insider aan RadarOnline dat West absoluut geen verstand van ontwerpen heeft. Aan de rapper zijn kledingstijl is helemaal niets op aan te merken. Hij laat het ontwerpen dus maar beter over aan de professionals.

''Hij zat maar een semester op de kunstacademie'', aldus de bron. ''Hij had tot voor kort geen flauw benul van wat ontwerpen inhield. Hij had geen idee welke boeken hij moest lezen of welke designers goed waren. Andere mensen moesten hem alles vertellen en meenemen naar Art Basel, fashion weeks enzovoorts.''

Kanye zou geregeld aan de telefoon hangen met andere ontwerpers om advies te vragen. Ook zou het kopieergedrag van de rapper ertoe hebben geleid dat sommige zakenpartners niet meer met West willen samenwerken. ''Misschien kunnen sommige mensen grootse dingen bereiken in de mode zonder opleiding, maar Kanye gaat te ver. Hij neemt projecten aan die zelfs voor ervaren en goed opgeleide mensen te groot zijn. Hij neemt te veel hooi op zijn vork. Hij wil te veel dingen en dat wordt zijn ondergang", besluit de bron.

24-02-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is het Bal der Bals terug!

Daar is het Bal der Bals terug!

http://oi61.tinypic.com/2mpzgq9.jpg

Wie al eens graag zijn licht opsteekt tijdens het 'Bal der Bals', waar avondkleedje en maatpak verplicht zijn, mag op zaterdag 3 mei voor de gelegenheid naar Zottegem afzakken. Daar heeft de zevende editie van het gekende 'festibal' plaats. "Beloftes maken plaats voor verrassingen", klinkt het bij de nieuwe organisatie.

"De zevende editie wordt een nieuwe ervaring waar de 'Nieuwe Generatie' deel van zal uitmaken terwijl ze zich met elkaar en de atmosfeer zullen 'verbinden', staat te lezen op de website van het evenement. "We willen nieuwe elementen geven om met elkaar te delen", zegt woordvoerster Louise Vermeulen. "We willen ervoor zorgen dat tieners aan het dromen kunnen slaan. Het mag geen doorsnee galabal worden. 'Bal der Bals' moet een beleving en een levenswijze worden", zegt Louise Vermeulen. "Mensen worden als het ware betrokken bij een 'Nieuwe Generatie' wat ons samenhorigheidsgevoel benadrukt. De kledijcode is daarin zeer belangrijk: zonder maatpak of avondkleedje kom je er dus niet in."

Flanders Expo wordt omgeruild voor een locatie in Zottegem waar in 2010 en 2011 nog uitverkochte edities plaatsvonden. "Het is een bewuste keuze om het succesverhaal van destijds te omarmen en om zo ook de capaciteit te verminderen. Bovendien is de locatie polyvalent met 2 zalen en 2 verdiepingen en zo geschikt voor dat tikkeltje meer", legt Louise uit. "Kwantiteit zal inboeten voor kwaliteit. Elk detail van het evenement zal zo perfect mogelijk uitgevoerd worden." Maar liefst 16 artiesten zullen de line-up aanvoeren. De opvallendste is Borgeous, bekend van Tsunami. Onlangs bracht hij nog de hit Stampede uit met de Belgische broeders Dimitri Vegas & Like Mike. "Hij zal voor het eerst in België optreden en dit bij ons", luidt het trots. Maar ook DJ F.R.A.N.K. van eigen bodem en enkele Nederlandse deejays als Funk D, Jani en Massive Tune staan dit jaar op het lijstje."

24-02-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest in Atlanta tegen komst Justin Bieber

Protest in Atlanta tegen komst Justin Bieber

http://oi62.tinypic.com/15h1s1f.jpg

Bewoners van de wijk Buckhead in Atlanta protesteren tegen de komst van Justin Bieber. Initiatiefnemer Harold White vreest dat het popidool de buurt gaat verzieken en wil dus een stokje steken voor de verhuizing.

"We zijn bezorgd dat hij het verkeerde type elementen meebrengt naar een rustige woonwijk", legt White uit aan CNN. "We denken dat een persoon met zijn middelen vast wel een buurt kan vinden die meer past bij zijn eclectische levensstijl."

White's vrouw heeft als protest een Facebookpagina aangemaakt, waarop staat: "Justin Biebers verhuizing naar Atlanta kan alleen maar slecht zijn voor onze kinderen en onze gemeenschap. Sommige mensen kunnen hun kinderen niet meer zonder angst op straat laten spelen. Hij heeft eerder in auto's geracet onder invloed. Wie zegt dat hij het niet weer doet?"

Hiphopcarrière
De buurtbewoners protesteren maandag voor een leegstaand huis waar Bieber naar zou hebben gekeken. Volgens eerdere geruchten wil Justin naar Atlanta verhuizen om een hiphopcarrière van de grond te krijgen.

24-02-2014 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt krijgt Michelinster voor Likoké

Piet Huysentruyt krijgt Michelinster voor Likoké

http://oi60.tinypic.com/2nl9x5e.jpg

Chef-kok Piet Huysentruyt heeft, met zijn restaurant Likoké in de Ardèche, een eerste Michelinster binnengehaald. "Dit is onbeschrijflijk", zegt Huysentruyt in een reactie aan Belga. "Een normale mens kan zoiets niet beseffen. Het moet te vergelijken zijn met het winnen van een olympische medaille of de Champions League."

In de jaren 90 sleepte Huysentruyt al een Michelinster in de wacht met zijn restaurant in Wortegem-Petegem. In 1998 hield hij dat restaurant voor bekeken, en trok hij naar de Ardèche. Daar opende hij in 2003 Le lutin gourmand. Omdat hij in tussentijd wereldbekend was geworden in Vlaanderen als tv-kok, trok dat restaurant vooral veel Vlaamse toeristen. De massale belangstelling uit Vlaanderen werd hem in 2006 te veel, en hij besloot zijn restaurant te sluiten.

In juni heropende hij zijn restaurant in Les Vans, deze keer met de naam Likoké: een hommage aan de bijnaam die zijn vader in Congo kreeg. "De bedoeling was nog een laatste keer te knallen in de keuken, net zoals ik met mijn laatste tv-contract met VIER nog een laatste keer op tv wou knallen. We gaan nu vooral genieten van de eerste ster. Vraag me over drie maanden nog eens of we voor een tweede ster gaan."

Op Twitter postte het restaurant een link naar 'Stars in their Eyes', van Just Jack.

In oktober werd Likoké door Gault&Millau al verkozen tot "ontdekking van het jaar".

De Michelingids is vanaf 28 februari te koop. Huysentruyts restaurant is een van de 57 restaurants die voor de eerste keer een ster binnenhalen. In totaal staan 610 sterrenrestaurants in de nieuwe editie, waarvan 27 restaurants met de topscore van drie sterren.

24-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman pareert kritiek op ongelukkige uitspraak: "Rot op"

Eva Daeleman pareert kritiek op ongelukkige uitspraak: "Rot op"

http://oi60.tinypic.com/2up77v7.jpg

De kritiek van Joël De Ceulaer op een ongelukkige uitspraak van Eva Daeleman is bij de presentatrice in het verkeerde keelgat geschoten. "Jij thuis hebt massaal gestemd', zei Daeleman zonet in #eurosong. I rest my case, denk ik dan maar. Wat vinden jij?", luidde de tweet van de Knack-journalist. "Rot op. Dat schijnt ook correct", klonk de respons van het VRT-gezicht. Peter Van de Veire schoot zijn collega meteen te hulp door te stellen dat hij Udo per abuis ook al Ubo genoemd had. Een dag later zette De Ceulaer haar in de bloemetjes. "Ik vind Eva Daeleman ook pure klasse. Maar ze moet 'u' zeggen tegen de kijker, vind ik."

BV's vliegen elkaar de laatste tijd wel vaker in de haren op Twitter. Zo kon Griet Vanhees niet lachen met de manier waarop An Lemmens haar te kijk zette in de broodfokkwestie en vochten Karl Vannieuwkerke en Lisbeth Imbo een verbaal robbertje uit rond 'In Vlaamse velden'.

In 'Eurosong' zelf wisten Eva Jacobs en Udo uiteindelijk door te stoten naar de finale. Het gemaskerde bal van Day One haalde het niet, ondanks bijzonder lovende commentaar van de jury. En ook favoriete Petra, die transformeerde van kinky Roodkapje naar burleske stripteaseuse, diende haar koffers te pakken.

24-02-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruslana ondanks verwikkelingen in Oekraïne toch in Eurosong-jury

Ruslana ondanks verwikkelingen in Oekraïne toch in Eurosong-jury

http://oi58.tinypic.com/669hya.jpg

Rusland mag dan ongerust reageren op de recente gebeurtenissen in Oekraïne, Ruslana verliest er haar koelbloedigheid niet bij. Morgen zal de voormalige Eurosongwinnares zal morgen zoals gepland opnieuw in de jury zitten bij de tweede halve finale van het Belgische Eurosonggedeelte.
Omdat zij eerder deze week nog een liedje had gezongen op het Euromaidanplein werd zij door het Amerikaanse tijdschrift 'Newsweek' bestempeld als de "minstreel van de revolutie".

24-02-2014 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

http://oi57.tinypic.com/2s1awj4.jpg

De zevende editie van Museum Night Fever, de Nacht van de Brusselse Musea, trok gisterenavond en vannacht 15.500 unieke bezoekers, goed voor een totaal van 54.000 museumbezoeken. Dat zijn net iets minder unieke bezoekers dan de 16.000 die de zesde editie vorig jaar trok maar het betekent wel dat alle tickets uitverkocht waren.

De musea die de meeste bezoekers over de vloer kregen waren Bozar, dat uitpakte met de toptentoonstellingen van Michaël Borremans en Zurbarán en het BELvue Museum met onder andere live concerten van enkele veelbelovende beginnende Belgische bands en "onzichtbare" performances. Beiden haalden elk 9.800 bezoekers.

De Archeologische Site van de Coudenberg waar bezoekers konden deelnemen aan een middeleeuws spelparcours, en de Munt, dat met als thema "revolutie" zorgde voor een indrukwekkend geluids- en lichtspektakel in de foyer en de grote operazaal trokken respectievelijk 4.100 en 3.450 bezoekers. Twintig gelukkigen konden zelfs blijven overnachten op de scène van de grote zaal van de Munt.

De afterparty, in samenwerking met Bulex in de Brussels Event Brewery, in 6 verschillende zalen, trok meer dan 4.000 feestvierders, waarvan 3.000 jongeren die net daarvoor ook de musea hadden bezocht.

Het publiek was volgens de organisatoren opvallend jong, met zo'n 70 procent van de bezoekers onder de 35 jaar. De Museum Night Fever pass kan nog tot eind maart worden ingeruild tegen één gratis bezoek in één van de deelnemende musea.

23-02-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles is opnieuw vrijgezel

Harry Styles is opnieuw vrijgezel

http://oi58.tinypic.com/2i24jzk.jpg

Harry Styles en Kendall Jenner zijn na drie maanden uit elkaar. De 20-jarige One Direction-zanger en het 18-jarige halfzusje van Kim Kardashian waren sinds november aan het daten, nadat ze elkaar hadden ontmoet in een tv-studio in Los Angeles.

Volgens The Sun is de grote afstand tussen de twee sterren een breekpunt, waardoor ze zich niet kunnen richten op hun carrières. ''Kendell richt zich op modellenwerk en Harry is bezig met de voorbereidingen voor een vierde studio-album en een tournee'', zegt een bron in de krant. ''Met alles waar ze mee bezig zijn is het onmogelijk iets serieus op te bouwen''

Kendall was deze maand nog in Londen tijdens de London Fashion Week. Bronnen fluisteren nu dat de relatie al voor die tijd voobij was. De 1D-hartenbreker deed zijn uiterste best om pijnlijke situaties met zijn kersverse ex te vermijden. Zo vermeed Harry volgens een loslippige bron van Daily Star doelbewust de show van Topshop en probeerde hij te voorkomen dat mensen zouden gaan speculeren over hem en Kendall.

Ondanks de breuk zou Harry nog op goede voet staan met het halfzusje van Kim K. Ze gingen zonder ruzie uit elkaar. ''Ze sluiten niets uit voor de toekomst.'' Harry's eerdere vriendinnen waren Caroline Flack, Taylor Swift en Cara Delevingne.

23-02-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

http://oi60.tinypic.com/9fm7ev.jpg

Op de weg langs Buckingham Palace in Londen worden de hoogste niveaus stikstofdioxide (NO2) in het Verenigd Koninkrijk gemeten, meldt de Britse krant The Sunday Times op basis van officiële cijfers. De waarden liggen er bijna vier keer boven de Europese norm.

Gemiddeld is er op Grosvenor Place, de weg aan Buckingham Palace, 152 microgram NO2 per kubieke meter lucht aanwezig. De Europese norm bedraagt 40 microgram. Bij Lower Grosvenor Place, aan de andere kant van Green Park en vlakbij het paleis, loopt het NO2-niveau op tot twee keer de normwaarde. NO2, voornamelijk uitgestoten door dieselwagens, wordt gekoppeld aan ernstige ademhalingsproblemen.

Diesel
De volledige top 50 van meest vervuilde plaatsen in het Verenigd Koninkrijk bestaat uit locaties in de hoofdstad. Daarbij zijn verschilende toeristische trekpleisters zoals het British Museum, Covent Garden, the Houses of Parliament en Madame Tussauds. Milieuactivisten vragen een verbod op oude dieselwagens in Londen, zoals dat in het centrum van de Duitse hoofdstad Berlijn al het geval is.

23-02-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

http://oi57.tinypic.com/1428t8k.jpg

Maria von Trapp, die met haar familiekoor de inspiratiebron vormde voor de later ook als film bewerkte musical 'The Sound of Music', is deze week overleden in haar woning in Stowe, in de Amerikaanse staat Vermont. Von Trapp is 99 jaar geworden.

Haar 75-jarige halfbroer Johannes von Trapp bevestigde haar overlijden, afgelopen dinsdag, en omschreef haar als "een lieve vrouw die een van de weinige echt goede mensen was". Maria von Trapp was de laatst overgebleven telg uit de Von Trapp-familie zoals die in de uit 1959 daterende musical werd geportretteerd.

'The Sound of Music'
De Von Trapps, in Europa gedurende de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog bekend geworden dankzij hun zangkunsten, vluchtten in 1938 uit het door de nazi's bezette Oostenrijk. Hun levensverhaal zou worden vastgelegd in 'The Sound of Music', waarvan in 1965 een filmbewerking volgde die uitgroeide tot een van de succesvolste producties uit de geschiedenis van Hollywood.

Von Trapp, die voluit Maria Franziska heette, was de op een na oudste dochter van kapitein Georg von Trapp en zijn eerste vrouw Agathe Whitehead. In de film heet ze Louisa.

Familiehotel
Het gezin kwam in 1942, tijdens een vakantie na een tournee, in Stowe (Vermont) terecht en begon er een hotel, de Trapp Family Lodge. Dat is nog steeds in bedrijf.

23-02-2014 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zich niet op drugs laten testen

Justin Bieber wil zich niet op drugs laten testen

http://oi60.tinypic.com/axldl2.jpg

Justin Bieber ziet het niet zitten om zich steekproefsgewijs te laten testen op drugs en verwerpt daarom het schikkingsvoorstel van de justitieel aanklager in Florida, weet TMZ. De entertainmentsite meldde eerder dat justitie de Canadees een aanbod had gedaan in zijn zaak voor straatracen en rijden onder invloed.

Justin zou een celstraf kunnen ontlopen door akkoord te gaan met een werkstraf van 40 uur, cursussen over alchol en een alchoholslot in zijn auto. Daarnaast moest Justin zich bereid tonen om zich steekproefsgewijs te laten testen op drugs.

Alcohol
TMZ hoort van bronnen uit kringen rond Bieber dat hij niet akkoord gaat met het voorstel. De advocaten van Bieber verwijten een agent nog steeds dat hij heeft gelogen toen die beweerde dat Bieber tijdens zijn aanhouding naar alchohol rook en de snelheid had overschreden. Ze baseren zich op de uitkomst van de blaastest en gps-gegevens.

Het grootste probleem zou Bieber hebben met de proeftijd die in het voorstel is ingebouwd, zodat de gebruiker van sizzurp en wiet alsnog hangt als hij het verknoeit. Ook ziet de beroemdheid het niet zitten om een alchoholcursus te moeten volgen, omdat dit een circus zou veroorzaken. Bieber staat volgens TMZ nog wel open voor een ander schikkingsvoorstel.

23-02-2014 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde en Louis Talpe meest sexy BV's

Joke van de Velde en Louis Talpe meest sexy BV's

http://oi61.tinypic.com/122ox9z.jpg

Joke van de Velde en Louis Talpe zijn op de Erotica, Body & Beautybeurs in Antwerp Expo verkozen tot meest sexy Bekende Vlamingen. De ex-Miss België kreeg haar Erotic Award uit handen van entertainer Sergio. Louis Talpe was niet aanwezig, maar de organisatoren zullen hem de prijs naar eigen zeggen persoonlijk bezorgen.

Er waren tien mannelijke en tien vrouwelijke BV's genomineerd. Bij de vrouwen dongen onder meer Tanja Dexters, Ann Van Elsen, An Lemmens en Lien Van de Kelder naar de prijs. Bij de mannen prijkten de namen van Matteo Simoni, Sam De Bruyn, Stan Van Samang en Tom Boonen op het lijstje.

23-02-2014 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 200.000 euro neergeteld voor oudste cover Superman

Meer dan 200.000 euro neergeteld voor oudste cover Superman

http://oi57.tinypic.com/mvg1te.jpg

De oudste nog bestaande originele titelprent van een Superman-comic is gisteren bij het veilinghuis Heritage in New York voor bijna 287.000 dollar (209.000 euro) onder de veilinghamer gegaan. De nieuwe eigenaar is een handelaar uit Houston, die een felle strijd moest leveren met twintig andere bieders.

De cover zal voortaan postvatten in de etalage van 's mans Texaanse winkel. De illustratie was gemaakt voor de cover van een in augustus 1939 verschenen aflevering. Op de door Fred Guardineer getekende cover van aflevering 15 van de reeks 'Action Comics' is te zien hoe de superheld onder water een duikboot met daarin een opgesloten US-Marine naar het wateroppervlak duwt.

22-02-2014 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Cobain krijgt standbeeld in geboortestad

Kurt Cobain krijgt standbeeld in geboortestad

http://oi58.tinypic.com/rk3a1e.jpg

In Aberdeen, in de Amerikaanse staat Washington is donderdag voor het eerst Kurt Cobain-dag gevierd. De geboortestad van de Nirvana-frontman eerde voor het eerst haar bekendste inwoner met de inhuldiging van een standbeeld. Daarnaast komt er ook een nieuwe tentoonstelling die in teken zal staan van de controversiële rockster. Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord en zou donderdag 47 geworden zijn.

De stad Aberdeen maakte vorige maand bekend op 20 februari, de verjaardag van de beroemde zanger, voor het eerst Kurt Cobain-dag te zullen vieren. Volgens burgemeester Bill Simpson wil de stad dat Cobain om zijn muziek herinnerd wordt en verklaart hij dat ze dit "al veel vroeger hadden moeten doen".  

Volgens sommige inwoners zou het stadsbestuur het jarenlang moeilijk gehad hebben met Cobains negatieve houding ten opzichte van de plek waar hij opgroeide, maar ook met zijn druggebruik. Dat meldden lokale media.

Standbeeld
De stad heeft ook eindelijk het standbeeld van de Nirvana-frontman aanvaard dat 20 jaar geleden door Randi Hubbard gemaakt werd. Zij schonk het standbeeld uit cement toen aan de stad Aberdeen, maar die weigerde waardoor het beeld jarenlang stof stond te vergaren in Hubbards winkel. Nu de stad het beeld van de zanger eindelijk aanvaard heeft, zal het in het Aberdeen Museum of History geplaatst worden.  

Het museum in Aberdeen krijgt elk jaar ongeveer 5000 bezoekers over de vloer. Met een permanente tentoonstelling gewijd aan Kurt Cobain zou dat bezoekersaantal wel eens kunnen exploderen.  

In april wordt Nirvana opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

22-02-2014 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzamelaars klagen Keith Haring Stichting aan

Verzamelaars klagen Keith Haring Stichting aan

http://oi57.tinypic.com/24ovp94.jpg

Een groep kunstverzamelaars heeft de Keith Haring Stichting aangeklaagd omdat zij zo'n 80 werken van de kunstenaar als 'vals' heeft bestempeld. De verzamelaars eisen een financiële tegemoetkoming van 40 miljoen dollar (zo'n 30 miljoen euro).

Volgens de verzamelaars zijn de kunstwerken wel degelijk originele werken van de in 1990 overleden Amerikaan Keith Haring. Ze beweren dat ze de schilderijen van vrienden van Haring hebben gekocht, onder wie een New Yorkse disc jockey.

De stichting betwist de authenciteit van de werken al sinds 2007 en weigert om op die beslissing terug te komen, ondanks aanvullend bewijs van de eigenaren. Vertegenwoordigers van de stichting wilden geen commentaar geven op de rechtszaak.

Originele schilderijen van Haring hebben tegenwoordig een waarde van tussen de 500.000 en 1 miljoen dollar. Maar zolang de stichting ze niet certificeert zijn ze onverkoopbaar.

Volgens de verzamelaars die de rechtszaak hebben aangespannen is de stichting erbij gebaat het aantal gecertificeerde werken van Haring bewust laag te houden, zodat de waarde van de schilderijen stijgt.

22-02-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen knipoogt met albumtitel naar Kanye

Lily Allen knipoogt met albumtitel naar Kanye

http://oi58.tinypic.com/2dtws34.jpg

Het nieuwe album van Lily Allen krijgt de titel 'Sheezus'. Dat maakt de zangeres vandaag bekend tijdens 'The Graham Norton Show' op BBC. Inspiratie voor die titel haalde ze overduidelijk uit Kanye Wests plaat 'Yeezus', die vorig jaar verscheen.

"Het is een zelfverzekerde titelkeuze - en een kleine knipoog naar Kanye West", vertelde ze presentator Graham Norton voordat ze haar nieuwe single 'Air Balloon' ten gehore brengt. Sheezus is Amerikaanse 'slang' en is een cominatie van 'sheesh' (jemig) en 'Jezus'.

Op Lily's album verschijnen hoogstwaarschijnlijk ook de nummers 'Hard Out Here' en 'L8 CMMR', de soundtrack van de HBO-serie 'Girls'. De plaat moet komend voorjaar in de winkels liggen.

22-02-2014 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus pikt bier van fan tijdens concert

Miley Cyrus pikt bier van fan tijdens concert

http://oi59.tinypic.com/23hmzaa.jpg

Miley Cyrus kreeg blijkbaar ineens dorst toen ze gisterenavond tijdens een concert op het podium stond. Op beelden in handen van TMZ is te zien hoe de zangeres zich voorover buigt en een biertje van een fan in het publiek afpakt.

Nadat ze een aantal flinke slokken heeft genomen van het bier van de onbekende geeft ze het glas weer terug. Hierna vervolgt ze haar optreden alsof er niks is gebeurd.

22-02-2014 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Graeve stort zich op muziekcarrière

Koen De Graeve stort zich op muziekcarrière

http://oi58.tinypic.com/20ppjdu.jpg

Het is zover: Koen De Graeve (41) is officieel 'halfweg'. Niet alleen in de gelijknamige film van Geoffrey Enthoven, waarin hij vanaf woensdag de hoofdrol vertolkt, maar ook in het leven. Hij is de veertig voorbij en een drastische ommezwaai dreigt. De meest succesvolle Vlaamse acteur van het moment overweegt namelijk om alle zekerheden overboord te gooien en voor het onzekere bestaan van muzikant te kiezen. "Ik droom niet van Hollywood, ik steek liever een gezellig podium in de fik", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb nog één film op de agenda staan, een bijrol in een nieuwe film van Geoffrey, maar dat doe ik vooral om de kas van mijn muzikanten te spijzen. Als alles goed loopt, komt er in mei een single uit van mijn bandje De Post - wij brengen Nederlandstalige pop met eigen nummers - en in september volgt de eerste plaat. Dan volgt een tournee langs Vlaamse culturele centra. Op 29 oktober gaan we in première in Aalst. Ik ga dus sowieso een tijd stoppen met acteren."

22-02-2014 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt keuze: cel of alcoholslot en werkstraf

Bieber krijgt keuze: cel of alcoholslot en werkstraf

http://oi61.tinypic.com/692etl.jpg

Justitie in Florida heeft Justin Bieber een aanbod gedaan in zijn zaak voor straatracen en rijden onder invloed. Volgens entertainmentsite TMZ zal de officier van justitie de aanklacht laten vallen voor rijden onder invloed en die van verzet plegen na arrestatie. In ruil daarvoor moet de Canadese ster roekeloos rijgedrag toegeven, krijgt hij een werkstraf van 40 uur en moet hij een cursus over alcoholgebruik volgen.

En dat is nog lang niet alles. Justin moet ook een bijeenkomst bijwonen waarin nabestaanden van slachtoffers vertellen over de gevolgen van rijden met een slok op. Ook moet de popster voor drie maanden een alcoholslot laten installeren in zijn auto.

Justitie wil Bieber verder zo'n zes tot negen maanden lang steeksproefsgewijs kunnen testen op drugsgebruik, ook buiten Florida. Hij moet zijn reisplannen daarom aan de rechter voorleggen en als de autoriteiten een drugstest doen is dat op kosten van de artiest. Als Justin het voorstel van justitie niet accepteert, riskeert hij een celstraf.

22-02-2014 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/opa91c.jpg

Rock Werchter heeft vandaag opnieuw zeven namen bekend gemaakt. Onder andere Warpaint, White Lies en Milow komen naar de populaire festivalwei.

De dames van Warpaint kwamen onlangs met hun tweede album, 'Warpaint'. Het album werd zeer positief onthaald, dus het is niet echt een verrassing dat ze er dit jaar op Werchter bij zullen zijn.

Ook Parov Stelar, waar ongetwijfeld een feest van jewelste zal uitbreken, is aan de affiche toegevoegd, net als de Belgische Melanie de Biasio, het gitaarduo Rodrigo y Gabriela en Reignwolf.

Eerder werden er al headliners als Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Kings of Leon, The Black Keys en Placebo aangekondigd. Ook Stromae, Skrillex, Pixies en Major Lazer zijn dit jaar van de partij.

Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 4 juli beschikbaar. Combitickets en pasjes voor de andere dagen zijn uitverkocht.

21-02-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witse, de film voor u bekeken

Witse, de film voor u bekeken

http://oi60.tinypic.com/33nxpiq.jpg

Nog twee weken en Hubert Damen kruipt voor een laatste keer in de huid van Witse. Een zwanenzang op het witte scherm, maar verwacht daarbij geen rusthuistaferelen. 'W. Witse, De Film' is bij momenten snoeihard. De reeks die meestal garant stond voor een gezapige familie-avond op zondag, is in de filmversie een pak gruwelijker. Onze allereerste indrukken van de langverwachte verfilming, die op 5 maart in de zalen belandt.

Witse is met pensioen, al twee jaar - net als Hubert Damen (67) in het echte leven trouwens, waardoor de reeks in 2012 moest worden stopgezet - en hij wil het liefst met rust worden gelaten. Maar hij wordt door zijn lang uit het oog en hart verloren zus opgetrommeld om de moord op haar dochter op te lossen. Witse belandt in de Westhoek - zeer mooi in beeld gezet, de oorlogsgraven spelen bovendien een rol - en in een zaak van sm-folter en geweld.

Sommige details in beeld en scenario zijn afschuwelijk. Maar het is ook ongemeen spannend. De psychologie is uitgewerkt. Niks uitgesponnen aflevering. De film duurt een uur en vijftig minuten, maar het tempo is strak. Beetje jammer wel: Van Deun, Wytinckx en Dams zijn niet van de partij.

21-02-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

http://oi62.tinypic.com/34ypgf5.jpg

Katy Perry heeft haar nieuwe videoclip Dark Horse gelanceerd. Met deze single laat ze een hele andere Katy zien dan we anders gewoon zijn, net zoals het liedje zelf. In de clip is Perry aan een strippaal te zien als een gemene Egyptische koningin. De single Dark Horse met Juicy J is haar derde single van haar nieuwe album Prism.

21-02-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

http://oi60.tinypic.com/2lmrmnl.jpg

Bijna weekend en dan kan de riem er even af. Niets beter dan te ontspannen met een partijtje volleybal, de vrouwen van Sports Illustrated en het strand van Miami Beach krijgt u er gratis bovenop. Alstublieft, dankuwel!

De modellen maakten op Ocean Drive hun opwachting voor een volleybalwedstrijdje tegen beroemde chefs. Ook John Legend, partner van Chrissy Teigen (foto onderaan), en Jamie Foxx keken toe. De 50e editie van 'Sports Illustrated Swimsuit', dat moet toch in de verf worden gezet.
 
De opbrengst van het evenement ging naar de 'Armed Forces Foundation', een organisatie die zich inzet voor militairen aan het front, voor oorlogsveteranen en voor zij die achterblijven. Serving those who serve.

21-02-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

http://oi59.tinypic.com/j0lksm.jpg

Opmerkelijke supporter deze week in het kamp van de 33-jarige Camille uit Zwalm. Haar zus, actrice Lyne Renée - onder andere bekend van 'Kinderen van Dewindt' en de HBO-reeks 'Strike Back' die op 2BE te zien is - komt immers haar zus aanmoedigen.

"Mijn zus en ik vormen een heel hecht team, we hebben samen ook veel muziek gemaakt. Dus voor mij is het heel belangrijk dat ze er vandaag bij is", legt Camille uit.

Hoewel ze geen muziek kan lezen, speelt Camille al sinds kindsaf piano: "Ik denk niet dat muziek alleen maar studies zijn, het moet uit het hart komen. En bij mij komt dat echt van vanbinnen. Muziek is mijn therapie en ik vind dat het allerbeste gevoel dat er is". Met 'I Hate This Part Right Here' van The Pussycat Dolls en de steun van haar zus en haar man wil Camille de coaches charmeren.

21-02-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

http://oi59.tinypic.com/9ixlrc.jpg

U kent Patrick Stewart (73) ongetwijfeld nog van Star Trek of van X Men. Altijd al gedacht dat hij 'gay' is? The Guardian blijkbaar wél. Maar zelf heeft de Engelse acteur daar toch een anders geaard gevoel bij. Op twitter reageert Sir Patrick Stewart laconiek op zijn valse outing en op de rechtzetting in de krant.

The Guardian-journaliste Jane Czyzselska schreef in een artikel over actrice Ellen Page, die zich recent op een aangrijpende en indrukwekkende manier outte, het volgende: "Sommige homoseksuelen, zoals Patrick Stewaert, vinden dat Pages uit-de-kast-speech nieuwswaarde heeft." Dát moet Stewarts vrouw, singer-songwriter Sunny Ozell, ook gedacht hebben over het bewuste zinnetje in de Britse krant. Na amper zes maanden huwelijk plots moeten vernemen dat haar man homoseksueel is?

De immer coole gentleman Stewart liet het niet aan zijn hart komen en twitterde met zijn bekende Britse flegma naar de krant die het foutje maakte: "Oké, @guardian, het is eens wat anders... ik werd ditmaal niet wakker met het internetbericht dat ik weer dood was".

Well, @guardian it makes for a nice change...at least I didn't wake up to the internet telling me I was dead again.

Verder opperde hij nog dat hij "wel vijf of zelfs ZEVEN heterovrienden heeft met wie hij echt wel bier drinkt en massa's kippenvleugeltjes eet"

Volgens sommigen ligt de vriendschap van Stewart met zijn openlijk homoseksuele collega-acteur Sir Ian McKellen (74) aan de basis van het misverstand in The Guardian. De twee zetten samen al eens een stapje in de wereld en tweeten dan beiden foto's van hun avonturen. Daarover stelde Stewart in een retweet: "Je kan homoseksualiteit niet oplopen door uit te gaan met LGBT-volk." (LGBT staat voor Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, jv)

Maar dat de twee Sirs voor hilarische tweets zorgen, bewijst deze kleine greep uit het aanbod. Of dit al dan niet aanleiding kan geven tot 'verkeerde' interpretaties zoals in The Guardian, dat laten we in het midden. Benieuwd ook wat de 'Trekkies' hier allemaal van vinden...

21-02-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

http://oi58.tinypic.com/2wrgrc0.jpg

Pieter Loridon is op Facebook nog eens teruggekomen op het partnergeweld waarvan hij beschuldigd wordt. Hij zou zijn ex-vriendin en ATV-presentatrice Zoë Van Gastel een kopstoot hebben verkocht.

"Ik had mij voorgenomen niet te reageren op deze heisa, maar als ik zie hoe mijn naaste omgeving hier evenveel van afziet als ik, dan moet ik wel ingrijpen en vragen dat dit stopt", steekt hij van wal. "Ik heb inderdaad neus aan neus gestaan met Zoë en wij zijn inderdaad naar het politiebureau geweest om een verklaring af te leggen, maar 'that's it.' Dus nogmaals: dit moet stoppen."

21-02-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Justin Timberlake zegt concert af

Zieke Justin Timberlake zegt concert af

http://oi60.tinypic.com/1zl57xh.jpg

Justin Timberlake heeft zijn concert in New York gisterenavond op het laatste moment uitgesteld. De zanger is ziek, zo laat hij weten via Twitter.

Ernstig zijn zijn gezondheidsproblemen niet, want hij denkt vandaag gewoon zoals gepland op het podium te kunnen staan. De show van gisteren is naar vrijdag verplaatst. "Het spijt me echt voor iedereen die een kaartje had voor vanavond", twitterde Justin. "Ik hoop jullie allemaal vrijdag te zien."

Timberlake toert de komende maand nog door de Verenigde Staten. Eind maart begint hij zijn Europese tour in het Verenigd Koninkrijk. Op 18 april staat hij in een uitverkocht Gelredome in Arnhem.

20-02-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

http://oi57.tinypic.com/11glr1t.jpg

Het is niet de eerste keer dat Showbizz Bart zijn kuskunsten op televisie showt. Eerder viel Dimitri Leue al ten prooi aan dit blonde mediafiguur, vanavond is Philippe Geubels aan de beurt in het Vier-programma 'Scheire en de Schepping.

Vandaag ontvangt Lieven Scheire in zijn programma Jonas Geirnaert, Stijn Meuris, Showbizz Bart en Philippe Geubels. Er bloeide blijkbaar iets mooi tussen de laatste twee aangezien ze elkaar op de mond zullen kussen. Nadat Bart ontdekt dat Philippe ook over homoseksuele trekjes beschikt na een meting met zijn zogenaamde 'gaydar', lijkt Philippe te bezwijken voor de charmes van Showbizz Bart. De twee geven elkaar uiteindelijk een hartstochtelijke kus op de mond.

'Scheire en de Schepping' is intussen al aan zijn derde seizoen toe. Je kunt de kus vanavond live bekijken om 21.05 uur op Vier.

20-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wit wijntje, Eva?"

"Wit wijntje, Eva?"

http://oi61.tinypic.com/21ew2nd.jpg

Leuke frats gisteravond bij Eén: nadat Eva Daeleman verklaarde dat het niet evident was om de job van je leven te vinden, raakte ze hopeloos verstrikt in haar woorden. Gelukkig schoot collega Saartje Vandendriessche haar meteen te hulp met een wit wijntje. "Ik denk dat gij de job van uw leven nog niet gevonden hebt. Ze bedoelt 'Loslopend wild'."

20-02-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

http://oi62.tinypic.com/zjj6eo.jpg

David Bowie krijgt op het internet de wind van voren nadat hij gisteravond tijdens zijn door Kate Moss voorgelezen speech op de uitreiking van de Brit Awards de Schotten had verzocht bij het Verenigd Koninkrijk te blijven. In september antwoorden de Schotten in een referendum op de vraag of ze al dan niet voor onafhankelijkheid opteren.

Op sociale netwerksites lanceerden zogenaamde CyberNats een scheldtirade. Op zijn eigen Facebookpagina wordt de muzieklegende "arrogant" en "hypocriet" genoemd. "Fuck off back to Mars", sneerde iemand.

De meeste negatieve commentaren leken afkomstig van gebruikers met profielfoto's die verraden dat ze voorstanders van de Schotse onafhankelijkheid zijn. Anderen stellen dat hij niet het recht heeft uitspraken te doen over de politieke toekomst van Schotland omdat hij zelf in New York woont en dus geen belastingen in het Verenigd Koninkrijk betaalt. Nog een andere Facebookgebruiker liet weten dat hij alle muziek van Bowie van zijn laptop zou deleten.

Bowie ontving gisteren de Artiest van het Jaar-award. Hij kwam die zelf niet ophalen, dat liet hij doen door Kate Moss in een Ziggy Stardust-podiumpak. Het supermodel las ook Bowie's speech voor. Die eindigde met "Schotland, blijf astublief bij ons".

Aan de andere kant maakte Better Together, de Schotse campagne pro VK, van Bowie's verrassende oproep gebruik om nieuwe aanhangers te werven via Twitter.

20-02-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

http://oi59.tinypic.com/vpkqhv.jpg

Kim Kardashian heeft op Twitter flink uitgehaald naar de pers. De realityster is woedend omdat roddelbladen maar blijven beweren dat ze bilimplantaten heeft.

"Ik zie al die onzinbladen met beweringen dat ik implantaten heb geïnjecteerd. Ga wat nuttigs doen!", briest ze op het sociale medium. "Om foto's van me te gebruiken toen ik 7 kilo lichter was (voordat ik mijn baby had) en deze te vergelijken met nu! Ik moet nog steeds gewicht kwijtraken. Iedereen die een kind heeft gehad, weet hoe moeilijk dat is."

De pers zou zich moeten schamen om het maken van grapjes over de zwangere Kim en Kim die probeert af te vallen, aldus de realityster. "Ik ben niet perfect maar ik zal mezelf nooit aanpassen aan jullie magere standaarden."

Verder twittert ze dat ze trots is op de kilo's die ze al is kwijtgeraakt. Ook beschuldigt ze de bladen ervan jonge meisjes met een complex op te zadelen.

20-02-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

http://oi62.tinypic.com/105r8ck.jpg

Een voormalige werknemer van het beursvennootschap Stratton Oakmont, Andrew Greene, is een proces gestart tegen de producenten van 'The Wolf of Wall Street'. Greene zegt in de film van Martin Scorsese te worden afgebeeld als een gecorrumpeerde, criminele druggebruiker en vrouwenhater. Hij eist 25 miljoen dollar (18,2 miljoen euro). Dat bericht het vakblad The Hollywood Reporter.

Andrew Greene beweert dat hij de inspiratie heeft gevormd voor het personage Nicky 'Rugrat' Koskoff uit "The Wolf of Wall Street". Greene werkte tussen 1993 en 1996 voor het beursvennootschap Stratton Oakmont, opgericht door Jordan Belfort. Hij was er het hoofd van het financiële departement en lid van de raad van bestuur. In Belforts memoires, die de basis zijn voor het filmscript door Terence Winter, wordt hij regelmatig met zijn echte naam genoemd.

"De film bevat verschillende scènes waarin Greene's personage afgebeeld wordt als een criminele, geperverteerde, gecorrumpeerde druggebruiker zonder enige moraliteit", staat te lezen in de aanklacht.

"Imago permanent geschaad"

"In de film is te zien hoe Greene's personage cocaïne gebruikt tijdens de werkuren en hoe hij seksuele relaties heeft met een prostituee." Greene zegt dat hij zichzelf niet herkent in de manier waarop hij wordt afgebeeld. Volgens hem heeft de film zijn imago "permanent geschaad".

'The Wolf of Wall Street' is genomineerd voor vijf Oscars, onder andere voor beste regisseur en beste film. Het is Scorscese's best verdienende film, met nu al 336 miljoen dollar (245 miljoen euro) wereldwijd. De Oscars worden op 2 maart 2014 uitgereikt in Los Angeles.

20-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

http://oi57.tinypic.com/11vtefo.jpg

Fans van het Eén-programma 'Eurosong 2014' speculeren erop los: wie is de zangeres van de vierkoppige popformatie Day One?

Twee dagen geleden onthulde Het Laatste Nieuws dat Kate Ryan zo goed als zeker schuilgaat achter een van de maskers. De derrière van de frontvrouw zou de Kempische verraden hebben. Pat Krimson, die met 2 Fabiola ook doorstootte naar de eerste halve finale van de zangwedstrijd, bevestigt dat vermoeden vandaag in Het Belang van Limburg: "Kate Ryan is de zangeres van Day One".

Krimson is honderd procent zeker van zijn stuk. Hij doorbrak de omerta met een kwinkslag. "Laten we zeggen dat de zangeres zondag haar kniezwengel is vergeten." Daarmee doelde de muziekproducent op het befaamde danspasje van Kate Ryan tijdens haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2006.

20-02-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

http://oi59.tinypic.com/14t0kki.jpg

De buurtbewoners die naar de rechter stappen tegen de dubbele editie van Tomorrowland dit jaar, willen een verbod op beide festivalweekends in recreatiedomein De Schorre. Ze doen dat volgens hun advocate omdat het festival zoals het nu gepland staat een "onaanvaardbare, nefaste verstoring van de nachtrust en het woongenot zal hebben en de draagkracht van het gebied manifest overschrijdt".

De klagers betwisten ook dat de festivalorganisatie over de vereiste administratieve vergunningen beschikt, waarbij bepaalde bezwaren aan bod hadden moeten komen.

Dwangsom

Advocate Griet Cnudde, die de klagers vertegenwoordigt, stelt in een mededeling dat de vordering in kort geding bedoeld is om te horen zeggen voor recht dat Tomorrowland en bijbehorende camping Dreamville dit jaar niet mogen plaatsvinden in De Schorre en omgeving. De misnoegde buurtbewoners eisen ook een dwangsom indien de festivalorganisatie zich niet aan een eventueel verbod zou houden.

Een soortgelijke vordering is gericht tegen de provincie Antwerpen en de gemeentes Boom en Rumst, die de organisatie van Tomorrowland niet zouden mogen faciliteren zolang de nodige stedenbouwkundige en milieuvergunningen niet definitief zijn verleend.

Indien de rechter Tomorrowland toch zou laten plaatsvinden, willen de klagers in ieder geval dat de milieukwaliteitsnormen gerespecteerd worden die in het woongebied rond De Schorre gelden: 45 dB(A) overdag, 40 dB(A) 's avonds en 35 dB(A) 's nachts. Er zou ook nog een dagvaarding ten gronde volgen.

Meester Cnudde benadrukt woensdag dat de juridische procedures niet uitsluiten dat er gaandeweg alsnog een akkoord bereikt wordt. Intussen zal er niet meer inhoudelijk over de zaak gecommuniceerd worden, luidt het.

19-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

"Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

http://oi62.tinypic.com/14eb3md.jpg

Prince heeft tegenwoordig met 3RDEYEGIRL een 'all female' rockband achter zich, maar volgens Britse media is hij verlekkerd op de 23-jarige zangeres Delilah. De twee zouden de voorbije maanden steeds meer tijd met elkaar hebben doorgebracht.

"Delilah is enorm getalenteerd en ziet er verrukkelijk uit dus het moet niet verbazen dat Prince verliefd is op haar. Ze zijn altijd al close geweest, maar sinds kort is er meer tussen die twee", aldus een bron in The Daily Mirror.

Delilah was één van de bevoorrechte gasten die het concert van Prince maandag in de jazzclub Ronnie Scotts in Londen bijwoonden. Slechts 140 mensen kunnen dat zeggen. Een woordvoerder van Prince benadrukt echter dat zijn werkgever geen romance beleeft met Delilah en dat de zangeres bevriend is met zijn hele band.

Support act
Prince (55) was al twee keer getrouwd. Hij ontmoette Delilah nadat hij een video van haar had gezien op YouTube. Hij nam haar in zijn voorprogramma mee voor zijn tournee door Australië in 2012.

Fan van haar
Toen sprak Delilah, echte naam Paloma Stoeker, voor het eerst over haar vriendschap met Prince: "Hij belde me op en zei dat hij fan was van mijn werk. Hij nodigde me uit om met hem op tournee te gaan. We zijn toen ook samen op stap geweest. Hij staat met beide voeten op de grond, is een lieve mens en we kunnen het goed met elkaar vinden".

Chase & Status
Delilah werd in Parijs geboren maar na de scheiding van haar ouders trok ze op jonge leeftijd met haar moeder naar Londen. Haar stiefvader was een dj die ook een platenlabel en een nachtclub runde. Toen die in 2002 in een verkeersongeval overleed, stortte Delilah zich op het zingen. Ze schreef haar eerste song op de piano toen ze twaalf was. Op haar zeventiende tekende ze een contract met Atlantic Records. In 2011 zong ze op 'Time' van het producersduo Chase & Status. Haar debuutalbum 'From the Roots Up' uit 2012 haalde de vijfde positie in de Britse albumcharts.

Mayte en Manuela
In februari 1996 trouwde De Kleine Purperen voor het eerst, met zijn achtergrondzangeres en danseres Mayte Garcia. In oktober van dat jaar kregen ze samen een zoontje, dat echter een week later overleed aan een zeldzame schedelafwijking. In 2000 kwam het tot een scheiding, Mayte ruilde Prince voor Tommy Lee van Mötley Crüe.

Een jaar later trouwde Prince met zijn Canadese medewerkster Manuela Testolini. In 2006 vroeg zij de scheiding aan.

19-02-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

http://oi61.tinypic.com/29o1z4k.jpg

Onze koningin kreeg al heel wat kritiek op haar outfits in het verleden. Eerst droeg ze te vaak het Belgische modehuis Natan, dan koos ze er volgens critici de lelijkste ontwerpen uit. Nu ze samen met haar echtgenoot koning Filip de eerste officiële tournee in de buurlanden maakt, heeft ze duidelijk haar modedraai gevonden. Ze koos voor telkens voor een andere designer maar wist elke keer te stralen dankzij haar eigen succesformule. Vandaag maakte ze in Rome indruk met een garderobe van Armani.

Mathilde deed vandaag een strategische zet in Rome door voor een Italiaans modehuis te kiezen. Daarmee heeft ze bewezen dat ze een vaste formule voor een succesvolle stijl heeft gekozen. De look begint met een modern hoedje in dezelfde kleur als haar outfit. Daarnaast zet ze steevast in op een degelijke snit waarmee ze haar troef, haar prachtige benen, in de kijker zet.

Haar mantels of jasjes ogen vaak retro met een knipoog naar de stijl van Jackie Kennedy. Haar Italiaanse garderobe van Giorgio Armani, een grijze mantel en jurk in dezelfde print, subtiel bijpassend hoedje en neutrale clutch en pumps, paste daar perfect in. Toch gaat het geheel nooit vervelen, de vorstin weet met kleur of print altijd een verrassende toets toe te voegen.

Tijdens haar vier andere buitenlandse bezoeken ging Mathilde ook steeds voor een andere ontwerper: ze begon wel met Natan in Nederland, koos Ann Demeulemeester in Luxemburg, flandeerde in Dior door Frankrijk en maakte indruk met Jean Paul Gauthier in Duitsland.

19-02-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetip van Rihanna: draag geen bh

Modetip van Rihanna: draag geen bh

http://oi60.tinypic.com/hwerte.jpg

Stijlicoon en zangeres Rihanna staat op de cover van Vogue in maart. Alweer staat ze voor de derde keer op de voorpagina van de modebijbel. In het interview onthult de 25-jarige popzangeres uit Barbados dat ze in haar jeugd vooral jongenskleding droeg. Modetips krijg je van stijlicoon Rihanna zelf.

Van alle mensen die zich een durver noemen, is zangeres Rihanna wel de persoon die al het meest heeft gewaagd op gebied van stijl en mode. De zangeres die donderdag 26 wordt, ontwikkelde haar kenmerkende look - flinke hakken, T-shirts en trainingsbroeken - pas backstage.

''Het begon allemaal tijdens dansrepetities'', herinnert Rihanna zich. ''Wanneer je op tournee bent, draag je sneakers en sweaters tijdens repetities. Vervolgens oefen je je nummer in de hakken die je die avond draagt.'' En zo werd haar nieuwe stijl geboren, comfi met een glamourgehalte. De pijn in haar voeten door de enorm hoge hakken neemt ze erbij.

19-02-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

http://oi62.tinypic.com/16c8j0k.jpg

Lindsay Lohan heeft absoluut geen cocaïne gebruikt samen met haar moeder. Dat heeft haar advocaat Mark Heller via een brief laten weten aan FOX News. Die vertelde dat namelijk in het programma Great American Panel.

In de brief vraagt Heller om excuses en om een rectificatie. "De beledigende uitspraak werd gedaan door gastspreker Michelle Fields. Tijdens de uitzending stelde ze onterecht dat Lindsay samen met haar moeder cocaïne gebruikt", aldus Heller.

Volgens de advocaat werd de uitspraak gedaan in een programma waarin gepraat werd over celebrities die verslaafd waren en daaraan overleden waren. Het zou erop hebben geleken dat Lindsay de volgende zou zijn in het lijstje. Doordat het filmpje later ook op de website werd gezet, zou het volgens Heller nog meer 'schade' hebben aangericht.

De advocaat van de actrice wil naast een excuus en een terugtrekking ook dat het artikel hierover van de website wordt gehaald. Daarnaast eist hij dat dit soort uitspraken in het vervolg niet meer gemaakt worden. Lindsay liet zelf meerdere keren weten nuchter te zijn nadat ze vorig jaar een tijdje in een afkickkliniek verbleef.

19-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

http://oi57.tinypic.com/2ns1amt.jpg

Na enkele maanden van juridische strijd tussen Véronique De Kock en haar ex-vriend Frank Slaets is het verdict gevallen in de zaak rond hun zoontje Séba. "Eindelijk is het achter de rug", laat een ontgoochelde Véro weten aan TV Familie. Maar de zaak draaide niet in haar voordeel uit. "En toch leg ik mij niet bij deze beslissing neer. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is."

Vorig jaar benaderde Véronique haar ex Frank Slaets om een regeling uit te werken in het belang van hun zoontje Séba (9). Na een eerste zaak, die al in het nadeel pleitte van Véronique, kwam er van rechtswege een sociaal onderzoek. Maandenlang verdiepte een justitieassistent zich in de leefwerelden van de twee ex-partners. Om uit te maken wie het meest geschikt is als ouder. "Séba was afwisselend een weekje bij mij, dan weer een week bij Frank. Om hem een stabiele thuis te geven, dachten we dat het beter was om hem twee weken bij mij te laten verblijven en vervolgens een weekend bij zijn papa."

Maar de uitspraak van de rechter is onverbiddelijk. "De regeling blijft gewoon dezelfde", zegt Véronique. "Niemand wint hierbij. Geloof mij. De enige verliezer is helaas Séba. Eigenlijk ben ik zelf helemaal niet aangeslagen door deze beslissing. Ik had het wel verwacht. Een goede afloop was al lang geen realiteit meer. De uitleg van de rechter zelf ken ik niet. Ik heb enkel van mijn advocaat een mail gekregen om me op de hoogte te brengen van de uitspraak, want die wordt niet meer in de rechtbank gedaan. Ik heb Frank dus ook niet gezien."

Ondanks deze zoveelste tegenslag blijft Véronique erg strijdvaardig. "Ik blijf vechten voor Séba, hoor. Ik wil echt het beste voor mijn zoon. Daarom zal ik mij niet bij deze beslissing neerleggen. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is. Al wordt dat wel moeilijk. Maar we gaan ervoor. Mij gaat het puur om het welzijn van mijn kind, de opvoeding en vooral de moraliteit. Dat is mijn enige bekommernis."

19-02-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-taaladviseur: "Natalia treft geen schuld, VRT wel"

VRT-taaladviseur: "Natalia treft geen schuld, VRT wel"

http://oi61.tinypic.com/4qlbus.jpg

VRT-taaladviseur Ruud Hendrickx springt in de bres voor Natalia. "Natalia treft geen schuld", klinkt het in een open brief waarin de adviseur lessen trekt uit de heisa rond het taalgebruik van de zangeres tijdens haar presentatie van de MIA's.

"De VRT heeft Natalia niet in de juiste rol ingezet", erkent de taaladviseur van de openbare omroep. "De VRT vroeg Natalia omdat ze een expert is, maar heeft haar ingezet in een rol die veel kijkers - terecht - hebben aangevoeld als die van presentator", slaat de taaladviseur in de open brief mea culpa. 

Met de publieke bekentenis stelt de taaladviseur de criticasters die het Kempisch van Natalia tijdens de MIA's er lichtjes over vonden, nu grotendeels in het gelijk. De VRT verdedigde de afgelopen weken nochtans haar keuze voor Natalia. De zangeres zou niet ingeschakeld zijn als presentatrice van de MIA's, maar als expert van de muziekindustrie. Sam De Bruyn was de officiële VRT-presentator, maar dat werd nooit zo gecommuniceerd.

Begrijpelijke ergernis
"Het publiek verwacht van een presentator verzorgd taalgebruik - meer nog op de openbare omroep dan op de commerciële zenders, weten we - en die verwachtingen hebben we niet ingelost. We begrijpen dan ook dat sommige kijkers zich aan haar taalgebruik ergerden. Nogmaals: Natalia treft hierin geen schuld, ons wel."

"De VRT heeft Natalia niet in de juiste rol ingezet", erkent Hendrickx. "Uit onderzoek van onze studiedienst weten we dat de kijkers van experts geen perfecte taal verwachten, maar van presentatoren wel."

De openbare omroep heeft naar eigen zeggen veel geleerd uit de reacties die het kreeg tussen alle heisa door. "We zullen er meer dan ooit op toezien dat de taalverwachtingen van het publiek niet geschonden worden. Niet door mensen als Natalia niet meer aan het woord te laten. Wel door proactief met de programmamakers in dialoog te gaan, zodat ze ingezet worden in een rol die beter bij hen past", besluit Ruud Hendrickx.

19-02-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleg mislukt: buurtbewoners naar rechter

Overleg mislukt: buurtbewoners naar rechter

http://oi61.tinypic.com/2cx9u08.jpg

Enkele buurtbewoners van Tomorrowland in Boom en Rumst hebben definitief beslist om naar de rechter te stappen tegen het organiseren van een tweede festivalweekend dit jaar, naar aanleiding van de tiende verjaardag van het populaire dancefestival. Dat bevestigt hun advocaat. Tomorrowland reageert ontgoocheld, maar zegt met vertrouwen de gerechtelijke procedure af te wachten.

De klagers vinden het niet kunnen dat Tomorrowland dit jaar voor dubbel zoveel overlast zou zorgen dan andere jaren al het geval is. Ze menen ook dat er een probleem is met de vergunning voor het tweede festivalweekend.

Vrijdag vond nog een overlegmoment plaats tussen beide partijen en dat was volgens Tomorrowland "in open sfeer" verlopen, maar nu hebben de buurtbewoners dus toch besloten om een kortgeding aan te spannen. Wanneer dat zal gepleit worden en wat de festivalorganisatie precies ten laste wordt gelegd, is nog niet bekend.

Tomorrowland betreurt in een eerste reactie de beslissing en stelt dat net als de voorbije jaren ook voor deze verjaardagseditie alle wettelijke procedures gevolgd werden. "Dit wordt ook bevestigd door de gemeenten Boom en Rumst, de provincie Antwerpen en de verschillende advocaten die ons ondersteunen", klinkt het. "We beseffen dat een festival en een tweede weekend overlast met zich mee kan brengen en we willen dit zeker niet minimaliseren, maar doen er alles aan om dit tot een minimum te herleiden." De festivalorganisatie werkt naar eigen zeggen al jaren aan een intensief buurtbeleid en zegt open te blijven staan voor "kritische en constructieve input."

18-02-2014 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is acteren beu

Robert Pattinson is acteren beu

http://oi60.tinypic.com/20r0oiq.jpg

Twilight-ster Robert Pattinson heeft het gehad met acteren. Hij wil niet meer beroemd zijn en ziet meer heil in een carrière achter de schermen.

De Twilight-filmreeks maakte Robert en zijn collega en ex-vriendin Kristen Stewart vanaf 2008 wereldberoemd. Maar de acteur is de voortdurende aanbidding van miljoenen fans nu wel zat, vertelt een vriend van hem aan RadarOnline, een showbizzsite. ''Hij en Kristen klaagden de hele dag over de keerzijde van de roem en dat doet hij nu nog steeds.''  

Volgens de insider overweegt de 27-jarige Brit zelfs een opleiding om zich voor te bereiden op een loopbaan achter de schermen. "Rob heeft het vaak over onafhankelijke filmmakers en het láátste wat hij wil doen, is acteren in een blockbuster. Ooit zou hij graag een film willen regisseren.''

18-02-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde vanuit het niets in top 500 van de nineties

Joke Van de Velde vanuit het niets in top 500 van de nineties

http://oi60.tinypic.com/2jg8aar.jpg

"Er is een soort wonder gebeurd in de top 500 van de nineties", klonk het vanmorgen plots op Q-Music. "Er staat een nummer in waar tot drie maanden geleden niemand ooit van gehoord had." De gelukkige bleek niemand minder dan... Joke Van de Velde, die in een ver verleden met meidengroep MEGA een zangpoging ondernomen had. Hun nummer 'Ring Ring' landde uiteindelijk op plek 419, een prestatie die de ex-miss België in de verste verte niet zag aankomen.

"Er was een hoofdzangeres en onze stemmen werden in het refrein verwerkt", klonk de uitleg. "Ik heb dat altijd heel bewust verzwegen, want dat is niet zo'n succes geweest. Maar ik vind het wel geweldig dat ik nu in de top 500 sta. Geduld is een schone deugd." Dat Joke enkele maanden geleden zelf die onthulling deed in de show van Wim Oosterlinck zal uiteraard ook geen kwaad gedaan hebben...

18-02-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent maakt zich flink kwaad

Prins Laurent maakt zich flink kwaad

http://oi57.tinypic.com/2v1x7c7.jpg

Prins Laurent heeft zich na de jaarlijkse herdenkingsmis voor de gestorven leden van de koninklijke familie kwaad gemaakt, omdat hij niet meteen in zijn wagen kon stappen. Dat meldt VTM Nieuws.

De wagen van Laurent stond geblokkeerd achter die van de koning. Er waren overigens opvallend weinig leden van de familie aanwezig in de mis. Prinses Astrid is ziek, prins Lorenz zit voor zijn werk in Zwitserland en ook prinses Claire en koningin Fabiola stuurden hun kat.

Die mis voor de overleden familieleden is nochtans een oude traditie, ze bestaat al sinds de dood van Koning AlbertI, 80 jaar geleden.

18-02-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

"Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

http://oi62.tinypic.com/1629mra.jpg

Vorige week bevestigde ATV-presentatrice Zoë Van Gastel (30) dat zij en ex-basketter Pieter Loridon (40) niet langer een koppel vormen. Ze voegde er aan toe dat het nooit meer goed zou komen tussen haar en Loridon. Volgens Story is het opvliegende karakter van Loridon de reden van de pijnlijke breuk. "Op straat gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bijhaalde", aldus een bron in het blad.

"Het gebeurde regelmatig dat Zoë uithuilde bij haar collega's en dat ze bij de make-up van ATV heel wat werk hadden om de sporen van een ruzie te camoufleren", zo luidt.

Hangende pootjes
Zo zou Zoë na zo'n ruzie al een keer haar boeltje gepakt hebben en een paar maanden bij een goede vriendin gelogeerd hebben. "Na zo'n ruzie huilde Pieter uit bij zijn vrienden en niet veel later stond hij weer met hangende pootjes voor haar deur om te zeggen hoeveel spijt hij had", stelt een andere bron.

Tijdelijk bij moeder
"De laatste keer is Pieter te ver gegaan. Op straat in Antwerpen gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bij haalde. Loridon bracht een aantal uur door in de cel en Zoë legde klacht tegen hem neer". Dat bevestigt Van Gastel tegenover Story, maar ze wil er geen details over kwijt. "Ik wil niet opnieuw moeilijkheden en ik wil het verleden achter mij laten", zegt ze. Ze voegt er aan toe dat ze tijdelijk bij haar moeder woont maar aan het uitkijken is naar een appartement in Antwerpen.  

18-02-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

http://oi61.tinypic.com/a2esd3.jpg

De 'position switch' van 'Wauters vs. Waes' van Eén naar VTM heeft de commerciële zender een kijkcijferrecord bezorgd. Met 1,53 miljoen kijkers was het uitdagingsprogramma het best scorende VTM-programma in 18 jaar.

Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.

18-02-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

http://oi61.tinypic.com/4v0k0y.jpg

Wie vijftig wordt, mag al eens gek doen. Geen verrassing dus dat de badpakkenspecial van 'Sports Illustrated' verder dan ooit gaat om die mijlpaal in de verf te zetten.

Vorig jaar verschenen al 39 modellen topless in het boekje, in vergelijking met slechts negen in 2012. Nu moeten echter ook de laatste heilige huisjes eraan geloven. Blote tepels blijken niet langer een obstakel en ook de babes in kwestie schakelen met plezier een versnelling hoger. Zo toonde coverbabe Nina Agdal zich voor het eerst in (bijna) al haar glorie en pakt Hannah Ferguson uit met 24 foto's waarin haar borsten de show stelen. Waar is het badpak gebleven, vraagt een rationeel mens zich dan af.

18-02-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit legt concert even stil voor huwelijksaanzoek

Jan Smit legt concert even stil voor huwelijksaanzoek

http://oi58.tinypic.com/107jqc2.jpg

Jan Smit gaf zaterdag een concert in de Ethias Arena in Hasselt. De Nederlandse zanger onderbrak op een bepaald moment echter zijn optreden en liet een fan op het podium. Onze landgenoot Ad Stevens had namelijk een romantisch aanzoek voor zijn vriendin in petto.

"Sjoe, ge moogt even naar voor komen", hoorde Birgit Van den Mooter haar geliefde op het podium zeggen. "Ik zou u graag iets willen vragen. Ge weet, ik ben een beetje fan van Jan Smit. Hij gaat een liedje voor u zingen, waarmee ik wil vragen... Ik ben een beetje zenuwachtig he. Ik zou willen vragen of je met mij wilt trouwen", stampelde de romantische ziel. "Absoluut", was het duidelijke antwoord van de dolgelukkige Birgit.

Na een innige kus nam Jan Smit het weer over en begon de Nederlander opnieuw te zingen terwijl het kersverse verloofde koppel het podium verliet.

17-02-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prinses worstelt met skilift

Nederlandse prinses worstelt met skilift

http://oi59.tinypic.com/x5v5s8.jpg

Naar jaarlijkse traditie laat de Nederlandse koninklijke familie de pers een dag meekijken op wintervakantie in Lech. Koning Willem-Alexander nam samen met koningin Maxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane tijd voor de fotografen. Ook prinses Beatrix, prins Constantijn en diens vrouw en kinderen gingen op de foto. Nu de fotosessie achter de rug is, kan voor de Oranjes de wintervakantie echt beginnen. Al moet prinses Ariane duidelijk nog even wennen aan de skilift.

17-02-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Inkomen Winehouse verviervoudigd na dood"

"Inkomen Winehouse verviervoudigd na dood"

http://oi58.tinypic.com/16aphqc.jpg

Amy Winehouse verdient meer geld nu ze dood is dan toen ze nog leefde. Die trieste conclusie trekt de Britse tabloid The Sun. Het inkomen van de zangeres zou sinds haar dood in 2011 zijn verviervoudigd. De krant baseert zich op nieuwe cijfers van Cherry Westfield, het bedrijf van Winehouse.

De onderneming, die beheerd wordt door de ouders van Winehouse, maakte in de 16 maanden tot april 2013 een winst van ruim een miljoen Engelse pond (1,3 miljoen euro). Ter vergelijking, van november 2010 tot november 2011 boekte het bedrijf zo'n 257.000 pond (314.000 euro) winst. Sinds haar dood gingen er 1,7 miljoen exemplaren van haar tweede album Back to Black over de toonbank. Winehouse stierf in juli 2011 in haar huis in Londen aan alcoholvergiftiging.

17-02-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga gebeten door halfaapje"

"Lady Gaga gebeten door halfaapje"

http://oi58.tinypic.com/20q1amq.jpg

Lady Gaga wilde in haar nieuwe videoclip graag gezelschap van een lori, een halfaapje dat in de jungles van Azië voorkomt. Met zijn grote ogen en zachte vachtje leek hij zo schattig, maar Gaga kwam bedrogen uit toen het diertje de zangeres ineens beet. Dat schrijft de Amerikaanse krant de New York Post.

Waar Gaga gebeten werd, dat meldt de krant niet, maar de zangeres raakte niet gewond. "Ze kon er wel om lachen", vertelt een bron aan de krant. Gaga nam vorige week in een kasteel in California de clip op van haar nummer G.U.Y. (Girl Under You).

Een dierentrainer nam behalve de lori ook een baby-kangoeroe en een exotische geit mee. Geen van de dieren is uiteindelijk in de clip gebruikt. In plaats daarvan schitteren in de videoclip Kim en Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Yolanda Foster en Carlton Gebbia, die allemaal bekend zijn van de realityserie 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

17-02-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence komt niet opdagen op BAFTA's

Jennifer Lawrence komt niet opdagen op BAFTA's

http://oi58.tinypic.com/29z2ddg.jpg

Jennifers Lawrence, bekend van the Hunger Games, is niet komen opdagen bij de afgelopen BAFTA awards. De actrice liet David O. Russell, director van de film American Hustle, de award ophalen. Zo heeft ze al voor de tweede keer dit seizoen een groot award evenement gemist.

Jennifer Lawrence werd zondagavond door de BAFTA's uitgeroepen tot beste actrice in bijrol. Maar in plaats van Jennifer, die haar award uit de handen zou mogen nemen van Leonardo DiCaprio, was het David O. Russell die de award in ontvangst nam. Lawrence had zelfs een kleine speech voorbereid en die meegegeven met Russell. Maar die hield de speech opzij en bedankte haar mede-acteurs, schrijvers en zichzelf in naam van Jennifer.

Eerder miste Lawrence al een belangrijk event van de pre-Academy Awards. Jennifer Lawrence heeft het namelijk te druk met haar acteerwerk in de films van X-men en the final Hunger Games films. Jennifer werd eerder al genomineerd voor een BAFTA award als beste actrice voor haar rol in Silver Linings Playbook.

Jennifer Lawrence is ook voor de derde keer genomineerd voor een Oscar, voor haar bijrol in de film American Hustle. Momenteel is ze nog bezig aan de film The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en 2, nadat die werd uitgesteld na de ijsstromen in Atlanta. Daarbij komt nog eens dat Hunger Games-acteur Phillip Seymour Hoffman onlangs is gestorven.

17-02-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlatan-film brengt Matthias Schoenaerts en Felix Van Groeningen samen

Charlatan-film brengt Matthias Schoenaerts en Felix Van Groeningen samen

http://oi59.tinypic.com/33u67eo.jpg

De Charlatan, het bekende café op de Gentse Vlasmarkt en onderwerp van de nieuwe film 'Belgica', brengt twee Belgische oscarnamen samen. Regisseur Felix Van Groeningen krijgt Matthias Schoenaerts als hoofdrolspeler.

Daarmee slaan de regisseur van 'The Broken Circle Breakdown' en de hoofdrolspeler van 'Rundskop' (de Belgische die genomineerd was voor de Oscars, in de categorie Beste Buitenlandse Film, in 2011) de handen in elkaar.

Gentse nachtleven
'Belgica' zal het verhaal van de Charlatan vertellen, het café dat vandaag één van de bekendste plekken in het Gentse nachtleven is, en vroeger uitgebaat werd door Van Groeningens vader. Ook Stef Aerts neemt een hoofdrol voor zijn rekening. Onder meer producent Dirk Impens en de Gentse theatermaker Arne Sierens werken mee aan 'Belgica'.

Het project wordt de vijfde film voor Felix Van Groeningen, die eerder al voor 'Steve + Sky', 'Dagen Zonder Lief', 'De helaasheid der dingen' en 'The Broken Circle Breakdown' tekende.

"Dit jaar kan niet meer stuk"
"Met de Oscarnominatie voor T'he Broken Circle Breakdown' én nu ook het vooruitzicht om later dit jaar Belgica te kunnen draaien, kan dit jaar voor mij gewoon niet meer stuk", reageert van Groeningen.

'Belgica' is een coproductie van Menuet met Topkapi in Nederland en Pyramide Productions in Frankrijk.

17-02-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann in netkousen op kinky feestje van Tanja

Lesley-Ann in netkousen op kinky feestje van Tanja

http://oi59.tinypic.com/27zz235.jpg

Miguel Dheedene, de eeuwige verloofde van Tanja Dexters (37), kreeg afgelopen vrijdag een Valentijn/verjaardag om nooit te vergeten. Uitgerekend op de hoogmis van de liefde blies hij 40 kaarsjes uit. En dat werd gevierd met een heet feestje in aanwezigheid van half Bekend -en half aangekleed- Vlaanderen, weet 'Het Laatste Nieuws'.

Als Tanja Dexters een feestje geeft, doet ze dat met volle overgave. De ex-Miss België spaarde kosten noch moeite om haar partner Miguel afgelopen vrijdag een onvergetelijke 'Valentijnsverjaardag' te bezorgen. Het Verso Café in Antwerpen liet ze omtoveren tot een heus 'Love Hotel', waar de stoutste fantasieën tot leven kwamen. Wulpse dames aan de leiband kropen sensueel over de vloer, terwijl schaarsgeklede nonnen de gasten zegenden met wijwater van Dom Pérignon. Zodra de bubbels begonnen te werken, gingen de overbodige kledingstukken één voor één uit.

Onder het exclusieve kransje genodigden heel wat vrienden en vips, denk maar aan Phaedra Hoste en kersvers showbizz-paar Alizée Poulicek en Filip Meert. Ook racepiloot Anthony Kumpen, die zich voor de gelegenheid had uitgedost in een Schotse kilt, was van de partij. Lesley-Ann Poppe arriveerde dan weer in netkousen en hoge laarzen, terwijl La Dexters zelf een doorschijnend jurkje aan had dat weinig aan de verbeelding overliet. De hele avond droeg ze trouwens ook een kanten blinddoek.

De verjaardagsfeestjes van Miguel en Tanja zijn een begrip in BV-land. Bij elke 'tramwissel' geven ze één groot feest, waarover weken later nog wordt gesproken.

17-02-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen had miskraam

Karen Damen had miskraam

http://oi59.tinypic.com/4put7q.jpg

Karen Damen, de roodharige schone van K3, had in 2008 een miskraam. Dat zegt ze zelf aan het Nederlandse blad Fabulous Mama.

K3-zangeres Karen Damen kreeg in 2010 een zoontje, Sky. Maar dat was dus niet haar eerste zwangerschap. Die kwam er in 2008 maar na acht weken kreeg ze een miskraam. Een dag later overleed haar grootmoeder. "Aan een nieuw kindje kan je werken, aan een nieuwe oma niet", zegt ze daarover.

Een tweede kindje is welkom in het leven van Karen maar ze wil dat nog even uitstellen. "Tot Sky wat groter is. Dan kan hij me wat helpen."

16-02-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown wordt afgeperst"

"Chris Brown wordt afgeperst"

http://oi61.tinypic.com/258w8yc.jpg

Chris Brown wordt afgeperst, meldt TMZ. Een man dreigt de rapper aan te klagen omdat hij door Brown en drie vrienden in elkaar zou zijn geslagen tijdens een potje basketbal.

De advocaat van Malcolm Ausbon heeft een brief gestuurd aan die van Chris, Mark Geragos. Daarin eist Ausbon 250.000 dollar (ruim 180.000 euro) om de pijn te verzachten. "Meneer Ausbon moet van de politie van Los Angeles beslissen of hij een aanklacht indient. Maar hij wil liever een schadevergoeding."

Volgens Geragos is dat, ondanks het keurige taalgebruik, toch echt een poging om zijn cliënt af te persen. Hij is van plan aangifte tegen Ausbon te doen.

Overigens zou de advocaat van Ausbon in augustus tegen een collega van Geragos hebben gezegd dat Brown de man met geen vinger heeft aangeraakt. Er zou wel iemand anders klappen hebben uitgedeeld. Er zouden beelden van het incident zijn.

16-02-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp is gek op make-up

Johnny Depp is gek op make-up

http://oi62.tinypic.com/fuyhya.jpg

Johnny Depp mocht tijdens de uitreikingen van de Makeup Artists and Hairstylists Awards een oeuvreprijs voor make-up en haarstyling in ontvangst nemen. Hij verdiende het beeldje met zijn rollen in onder meer 'Edward Scissorhands', 'Sleepy Hollow' en de 'Pirates of The Caribbean'-reeks. Depp is naar eigen zeggen gek op de dikke lagen make-up die hem bijna onherkenbaar maken.

De 50-jarige superster kreeg de award uit handen van zijn eigen grimeur Joel Harlow. "Dit is een grote eer, maar ik als ik een blik op het scherm werp, besef ik wel wat voor belachelijke dingen ik zoal heb gedaan", grapte hij. "Hoe komt het toch dat ik nog steeds voor films wordt gevraagd?"

Maskers
Tijdens het maken van 'A Nightmare on Elm Street' in 1984 kwam Depp er voor het eerst achter dat hij het "vreemd genoeg" fijn vond om zich achter "dat spul" te verbergen. "Ik hou ervan om me zo af te sluiten. Het idee dat je niet meer herkenbaar bent, bevalt me. Ik streef daar ook echt naar."

16-02-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William wil Buckingham Palace ivoorvrij

Prins William wil Buckingham Palace ivoorvrij

http://oi60.tinypic.com/118hcfb.jpg

Prins William wil de circa 1.200 kunststukken van ivoor die Buckingham Palace rijk is laten vernietigen om een voorbeeld te stellen, schrijft de Britse krant The Independent vandaag. Het idee krijgt steun van politici en natuurbeschermers, maar er klinkt ook kritiek vanuit de kunstwereld.

De hertog van Cambridge mengt zich de laatste tijd nadrukkelijk in de strijd tegen de handel in bedreigde diersoorten en dierlijke materialen. Hij was enkele dagen geleden aanwezig bij een grote internationale conferentie die werd georganiseerd om deze zeer winstgevende praktijken een halt toe te roepen. Eerder riep William de wereld samen met zijn vader, prins Charles, in een videoboodschap in zes talen op een gezamenlijke vuist te vormen tegen stropers en handelaars.

Ivoorvrij
De Britse koninklijke familie bezit talloze voorwerpen die ivoor bevatten, zoals een troon van ivoor uit India die toebehoorde aan koningin Victoria. Prins William zou het plan tegenover primatologe Jane Goodall uit de doeken hebben gedaan. Politicus Zac Goldsmith reageert positief. "Er is geen krachtiger symbool te bedenken voor de gruwelijkheden rond ivoor dan Buckingham Palace dat zijn eigen ivoor publiekelijk vernietigt", zegt hij. "Goed dat prins William zich hiervoor inzet."

Zinloos
Niet iedereen staat achter het idee. Kunstrecensent Brian Sewell, die overigens ook een groot liefhebber van olifanten is, ziet het vernietigen van ivoor niet zitten. "Het is zinloos. Ik snap niet wat het verband is tussen het redden van olifanten en het kapotmaken van kunststukken die eeuwen geleden zijn gemaakt", stelt hij.

16-02-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/34q5hfm.jpg

Charlie Sheen stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De acteur heeft zich gisteren verloofd met zijn vriendin, voormalige pornoster Brett Rossi.

Sheen ging op zijn knieën op Hawaï, nadat het koppel daar met een privévliegtuig heen vloog. Op TMZ zijn foto's te zien van het verloofde stel dat trots hun ring laat zien.

Bronnen dichtbij Sheen laten de website weten dat de verloving echt is, maar meer details zijn nog niet bekend.

Voor de acteur wordt het al het vierde huwelijk. Hij was eerder getrouwd met model Donna Peele, actrice Denise Richards en Brooke Mueller.

16-02-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

http://oi58.tinypic.com/r7izvl.jpg

Hij had brandwonden tot op het bot van sigaretten. Hij was hopeloos op zoek naar cocaïnerestjes in de vuilbakken. Neen, twee detectives die de dood van INXS-frontman Michael Hutchence 16 jaar geleden onderzochten, schetsen vandaag geen fraai beeld van de laatste uren van de Australische zanger in zijn hotelkamer in het Ritz-Carlton in Sydney. Het zelfdestructieve, radeloze gedrag van de toen amper 37-jarige Hutchence eindigde met de fatale strop.

Het ging niet goed met de charismatische Michael Hutchence, de laatste maanden voor zijn dood. Hij was als nieuwe partner van Paula Yates mee verwikkeld in haar bikkelharde gevecht met haar ex Bob Geldof met als inzet het hoederecht over hun kinderen. Zelf hadden en Yates en Hutchence een dochtertje, Tiger, of voluit Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence. Door het gevecht om het hoederecht over de kinderen tussen Yates en Geldof zou ook Tiger  (toen 16 maanden) met kerst 1997 niet van Londen naar Australië overkomen. Dat viel hem zwaar.

Drugs
Hutchence kampte ook met een drugs- en alcoholverslaving. Die substanties waren ook zijn metgezel toen zelf zijn hel beëindigde op 22 november 1997 in Sydney. In het hotel waar ooit Lady Di verbleef. Michael Hutchence schreef er nog zijn laatste liedjestekst, die bijeengefrommeld teruggevonden werd in de vuilnisbak. Met een broeksriem aan de deurklink van zijn luxekamer maakte hij finaal aan alle miserie een einde. De tol van de roem en zijn demonen waren moeilijk om dragen. "Ik trek het mij aan dat bijna elke beweging van mij bekeken wordt, gefotografeerd wordt en verzandt in roddels, een 'fucking sound bite' die niks met de waarheid te maken heeft", zei hij in een van laatste interviews.

Zelfverminking
Voormalige onderzoekers Mark Smith en Michael Gerondis praten vandaag voor het eerst over de zaak-Hutchence. Ze beschrijven de hotelkamer, waarin ze de INXS-zanger dood aantroffen. Uit alles sprak de wanhoop van Hutchence. Hij ging heel ver in de zelfdestructie, letterlijk tot op het bot zelfs. Zijn vingers zagen zwart van de nicotinevlekken en van een brandwonde van een sigaret die tot op het vingerbeentje ging. "De sigaret ging dwars door zijn vingers en de wonde was min of meer geïnfecteerd", zegt Gerondis aan de Sunday Telegraph.

Volgelopen bad
Volgens de twee onderzoekers waren er tekenen van een wanhopige poging om nog drugs te scoren. Toen dat niet lukte, dook hij in de vuilbak - dezelfde als waar zijn allerlaatste songtekst lag - op zoek naar cocaïnerestjes. De politie ontdekte ook een met water gevuld bad, waarin Hutchence nooit meer zou geraken. De volgende ochtend om 11u50 vond de kamermeid zijn lijk.

Zijn achtergebleven partner Paula Yates stierf op 17 september 2000 op 41-jarige leeftijd in Londen aan een overdosis drugs.

16-02-2014 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

http://oi60.tinypic.com/2cn81t0.jpg

Prins Amedeo heeft zijn verloofde Elisabetta Rosboch von Wolkenstein (27) - kortweg Lili - vanmiddag voorgesteld aan de pers. VTM NIEUWS-reporter Valerie Reynaerts volgde het persmoment. "Lili was duidelijk onder de indruk van camera's, ook al is ze zelf journaliste", zegt ze.

"Prins Amedeo stelde haar voortdurend gerust en heeft haar bijna geen enkel moment losgelaten. "Ik laat je nooit meer los", zo leek Amedeo te willen zeggen", vertelt Valerie Reynaerts. Prins Laurent was de enige die ontbrak op het verlovingsfeest, in tegenstelling tot echtgenote prinses Claire en hun kinderen.

Het koppel zal zoals verwacht deze zomer trouwen. Het zal een intieme plechtigheid met familie en vrienden worden. Amedeo en Lili willen een huwelijk volgens alle tradities. Dat betekent waarschijnlijk ook dat ze in Rome zullen trouwen, waar Lili vandaan komt.

16-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

http://oi62.tinypic.com/jl7ak6.jpg

Na de inwoners van de omliggende gemeentes twee weken geleden en de Belgische festivalgangers vorige week, is vandaag de internationale voorverkoop voor Tomorrowland begonnen. Ook nu waren op één uur tijd alle tickets de deur uit. De verjaardagseditie van het populaire dancefestival, dat dit jaar uitzonderlijk twee weekends inpalmt, mag dus eind juli 360.000 bezoekers verwelkomen in recreatiedomein De Schorre in Boom.

Tomorrowland houdt traditioneel vooraf de helft van alle tickets opzij voor het Belgische publiek. Vandaag mochten de fans van over de hele wereld meedingen naar de resterende tickets en dat deden ze opnieuw massaal. Volgens de organisatie zullen er dit jaar dan ook 220 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn op het festival, verspreid over de twee weekends. Ruim 20.000 van de bezoekers zullen op speciaal ingelegde, thematische vluchten vanuit 50 steden worden overgevlogen.

De organisatie wil dat zoveel mogelijk verschillende fans deze tiende editie kunnen meemaken en liet daarom niet toe dat iemand een ticket voor beide festivalweekends kocht. Alle tickets zijn immers persoonlijk en kunnen dus niet doorverkocht of doorgegeven worden. Wie een ticket kocht, krijgt een gepersonaliseerd polsbandje toegestuurd. Wie geen kaartjes kon bemachtigen, kan zich vanaf 28 februari nog inschrijven op een wachtlijst, voor het geval er mensen zijn die hun ticket terugverkopen via de officiële omruilkassa.

Tomorrowland gaat dit jaar door van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. De programmatie tijdens de twee weekends zal min of meer gelijklopend zijn. De tot nu toe bekendgemaakte artiesten zijn onder meer Hardwell, Tiësto, Carl Cox, Armin Van Buuren en Netsky.

15-02-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

http://oi62.tinypic.com/10crc6u.jpg

De Belgische zanger Stromae is bij de uitreiking van de 'Victoires de la musique', de Franse Grammy's, met drie beeldjes aan de haal gegaan. Tijdens de show in Parijs werd hij gisterenavond tot beste mannelijke artiest gekroond. Daarnaast won hij ook nog in de categorie beste album (met 'Racine Carrée') en beste videoclip ('Formidable').

Stromae was in totaal zes keer genomineerd voor de 'Victoires de la musique'. Hij maakte evenwel slechts kans op vier trofeeën, omdat hij zowel in de categorie beste videoclip als in de categorie beste lied twee keer genomineerd was, telkens met 'Papaoutai' en 'Formidable'.

Uiteindelijk wist de 28-jarige Belg dus drie van de vier mogelijkheden te verzilveren. In de strijd om het beste lied moest hij het onderspit delven tegen een "halve landgenoot", want de Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday won in die categorie met de song '20 ans'.

Nog een andere Belg, Salvatore Adamo, werd daarnaast nog bekroond met een 'Victoire d'honneur' voor zijn volledige carrière.

Stromae is de eerste Belgische artiest ooit die erin geslaagd is om met drie awards naar huis te gaan. Het is echter niet de eerste keer dat een Belgische artiest bij de uitreiking van de belangrijkste Franse muziekprijzen bekroond wordt. Een overzicht:

In 1990 wordt Philippe Lafontaine verkozen tot mannelijke revelatie van het jaar. Lafontaine vertegenwoordigt in datzelfde jaar België overigens op het Eurovisiesongfestival, met het nummer 'Macédomienne'.

Maurane haalt het in 1994 in de categorie beste buitenlandse Franstalige artiest of groep.

In 1998 wordt Lara Fabian de revelatie van het jaar.

Een jaar later weet Axelle Red de Victoire in de categorie beste vrouwelijke artiest te winnen. De Limburgse zangers zal in 2003 nog een tweede keer gelauwerd worden. 'Manhattan Kaboul', een duet met de Franse zanger Renaud, wordt dan namelijk gekozen tot lied van het jaar.

In 2000 gaat de prijs voor de beste vrouwelijke artiest naar de Brusselse zangeres Natacha Atlas.

'French Bazaar' van Arno wordt in 2005 verkozen tot het beste album in de categorie pop-rock.

En in 2011 wint Stromae al een Victoire voor het beste dancealbum, met zijn plaat 'Cheese'. Drie jaar later weet hij daar dus nog eens drie stuks aan toe te voegen.

15-02-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West koopt 1.000 (!) rode rozen voor z'n verloofde

Kanye West koopt 1.000 (!) rode rozen voor z'n verloofde

http://oi57.tinypic.com/2dchb95.jpg

Wat koop je voor een wereldberoemde realityster - die vermoedelijk al alles heeft wat haar hartje begeert - op Valentijnsdag? Duizend rode rozen, moet Kanye West (36) gedacht hebben, en dus vulde hij een hotelkamer in Baltimore met de bloemen voor zijn verloofde, Kim Kardashian (33).

De tortelduifjes waren in de Amerikaanse stad voor een optreden van de rapper gisterenavond. Kim vergezelde haar aanstaande echtgenoot en de twee maakten er een romantische uitstap van. Een foto van de boeketten rozen verscheen op Instagram.

15-02-2014 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Elisabetta, de verloofde van prins Amedeo?

Wie is Elisabetta, de verloofde van prins Amedeo?

http://oi57.tinypic.com/2sajymu.jpg

De 27-jarige prins Amedeo heeft zich verloofd met de 26-jarige Italiaanse journaliste Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein. Dat heeft het koninklijk paleis vanmorgen aangekondigd. Amedeo is de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz. Wie zijn verloofde Elisabetta is, komt u hieronder te weten.

Elisabetta von Wolkenstein werd geboren in Rome op 9 september 1987. Ze is het enig kind van Nobile Ettore Rosboch von Wolkeinstein en zijn echtgenote, Gravin Lilia de Smecchia.

De Italiaanse groeide op in Rome tot haar 18e. Ze deed haar studies in het Frans in het Lycée Chateaubriand en behaalde in 2005 haar einddiploma in Economische en Sociale Wetenschappen. In 2006 verhuisde ze naar Londen om er studies Literatuur en Film te volgen aan de Queen Mary University of London.

Tijdens de zomer van 2007 liep ze stage bij de Art Gallery Dikinson Roundell op het departement Hedendaagse Kunst in Londen. In mei 2009 behaalde ze haar Bachelor of Arts met Onderscheiding van de Queen Mary University of London.

Journaliste
Ze was altijd al geïnteresseerd in literatuur, plastische kunsten en cultuur en begon in september 2009 een stage bij Bloomberg News in New York, in het departement cultuur. In mei 2010 bood Bloomberg News haar een job aan. Sindsdien werkt Elisabetta Maria voor Bloomberg News in New York waar zij de actualiteit over kunst en cultuur volgt. Ze schrijft artikels over tentoonstellingen en neemt interviews af van artiesten en personaliteiten uit de culturele wereld.

Buiten het Italiaans, haar moedertaal, spreekt Elisabetta Maria vlot Frans en Engels. Sinds haar jeugd beoefent Elisabetta Maria het Alpijns skiën. Ze doet ook aan paardrijden, zwemmen en waterski en houdt van literatuur, cinema, reizen en musea bezoeken.

Ouders
De moeder van Elisabetta Maria groeide op in Milaan en behaalde een universitair diploma aan de Universitá degli Studi di Milano. Haar vader groeide op in Zwitserland en liep school aan het Institut Le Rosey. Hij deed daarna zijn studies in Economie en Handel in Rome en werkte vervolgens in het bankmilieu in Londen. Hij werd producent auteurscinema en produceerde onder meer Jean-Luc Godard en Marco Ferreri, en gaf de gelegenheid aan Roberto Benigni om als auteur, regisseur en acteur, te beginnen.

15-02-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens overtuigd: "Geen blokjes op de Oscars"

Veerle Baetens overtuigd: "Geen blokjes op de Oscars"

http://oi57.tinypic.com/n1ukyc.jpg

Het is afwachten of 'The Broken Circle Breakdown' op 2 maart de Oscar voor Beste Buitenlandse Film in de wacht zal slepen in Hollywood. Wel zeker is dat Veerle Baetens (36) zonder beugel op de rode loper zal verschijnen. Die knoop is doorgehakt. "De blokjes gaan eraf. Als ik mezelf wil tonen aan de Amerikanen zoals ik echt ben, dan moet die beugel weg."

Over het al dan niet weglaten van de beugel vloeide al veel inkt. Orthodontisten riepen op om de blokjes onaangeroerd te laten, Veerle zelf liet uitschijnen dat ze ze liever thuislaat. Nu is de kogel door de kerk. In een interview met Nina bevestigt de Vlaamse actrice dat ze zonder beugel naar de Oscars trekt.

"Ik heb geluisterd naar mensen die ik vertrouw, en van wie ik de mening apprecieer. Ik heb die beugel nu anderhalf jaar en het is gewoon een feit dat hij mijn gezicht een beetje vervormt. Mijn lippen staan meer naar voren dan normaal. En als ik mezelf wil tonen aan de Amerikanen zoals ik echt ben, als ze Veerle willen zien zoals die er normaal uitziet, dan moet die beugel weg."

15-02-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen Page komt uit de kast: "Ik wil me niet meer verstoppen"

Ellen Page komt uit de kast: "Ik wil me niet meer verstoppen"

http://oi60.tinypic.com/bg46k1.jpg

De Canadese actrice Ellen Page, onder andere bekend van 'Juno' en 'X-Men: The Last Stand', heeft gisteren tijdens een moedige toespraak bekend gemaakt dat ze lesbisch is. De 26-jarige actrice deed dit tijdens een conferentie voor jonge holebi's in Las Vegas, in de Amerikaanse staat Nevada.

Ellen Page, die binnenkort te zien is in 'X-Men: Days of Future Past' kwam uit de kast tijdens 'Time to THRIVE', een conferentie ter promotie van het welzijn van jonge holebi's. "Ik ben hier vandaag omdat ik homoseksueel ben", vertelde Ellen aan het publiek. "En omdat ik misschien een verschil kan maken. Om anderen te helpen het gemakkelijker te hebben."

"Ik wil me niet meer verstoppen en ik ben het moe erover te liegen door te zwijgen", aldus Page. "Ik heb jarenlang afgezien omdat ik bang was me te outen. Mijn gemoed leed eronder, mijn mentale gezondheid en mijn relaties. Maar ik sta hier vandaag, met jullie allemaal, aan de andere kant van die pijn."

Ellen Page kwam voor het eerst in de spotlights in 2007 met de blockbuster 'Juno', waarin ze een zwanger tienermeisje speelt. Ze sprak zich gisteren ook uit over de hoge verwachtingen die Hollywood ons oplegt omtrent schoonheid, succes en geluk. En ze gaf toe dat, hoewel ze "als actrice, op een bepaalde manier, de filmindustrie vertegenwoordigt", deze manier van denken ook haar beïnvloed heeft. "Ik probeer er tegen te vechten en mezelf te zijn, maar dat is niet altijd gemakkelijk", voegt ze eraan toe.

15-02-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

http://oi61.tinypic.com/302ngox.jpg

Tijdens de tweede Blind Audition van 'The Voice van Vlaanderen' heeft Regi niet één keer over zijn 'machien' gepiept, maar hier en daar besnuffelde hij wel "hitpotentieel". Wij waren verrast door de raketlancering vanuit de keel van een outlaw maar we zullen ons vooral de barrevoetse engel Emma herinneren. Die legde geheel terecht een 'full house' neer toen de vier coaches zich verbluft omdraaiden. Alsof Cupido vier pijlen tegelijk had afgeschoten.

Axelle Red vindt het eventjes jammer dat ze niet voor 'beau garçon' Seppe afdrukte, maar steekt met Emma wel de voorlopig ab-so-lu-te uitschieter in haar hok. Bent toonde zich nogmaals de meest bedachtzame, hij moet écht overtuigd zijn eer hij die verdraaide knop aanraakt. We hadden niet verwacht dat hij dat zou doen bij Roberto, de man die in Bowie's 'Space Oddity' het geluidseffect van de raketlancering uit zijn keel kneep. Opmerkelijk is ook dat zowel mama Belinda als dochter Emma, die apart deelnemen, doorgaan.

15-02-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

http://oi62.tinypic.com/ab6xyw.jpg

Rock Werchter heeft vandaag zes nieuwe bands aangekondigd voor het festival dat plaatsvindt van 3 tot 6 juli. De Belgische-Amerikaanse artieste Trixie Whitley zal samen met Foster The People, George Ezra en The Strypes te zien zijn op vrijdag 4 juli. Interpol en Angus and Julia Stone zijn toegevoegd aan de affiche op zondag 6 juli.

Rock Werchter kondigt aan dat 85 procent van de beschikbare festivaltickets reeds zijn verkocht. Er zijn enkel nog combitickets en dagtickets te koop voor vrijdag 4 juli en zondag 6 juli.

Alle artiesten van Rock Werchter 2014 alfabetisch gerangschikt:
Agnes Obel
Angus and Julia Stone
Arctic Monkeys

Babyshambles
Bastille
Biffy Clyro
Birdy

Crystal Fighters

Damon Albarn
Dropkick Murphys

Ellie Goulding

Franz Ferdinand
Foals
Foster The People

George Ezra

Haim

Imagine Dragons
Interpol

Jack Johnson

Kings of Leon
Kodaline

London Grammar

Major Lazer
Metallica
Metronomy
MGMT
Midlake
Miles Kane

Passenger
Pearl Jam
Pixies
Placebo,

Robert Plant and the Sensational Space Shifters

Skrillex
Stromae

The 1975
The Black Keys
The Naked and Famous
The Strypes
The Wombats
Triggerfinger
Trixie Whitley

Valerie June

14-02-2014 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

http://oi57.tinypic.com/28mfdrc.jpg

Nina Agdal, Lily Aldridge en Chrissy Teigen krijgen de eer om dit jaar de cover van de 'Sports Illustrated' te sieren. Maandag mogen de drie dames hun 'moment de gloire' komen uitleggen bij Jimmy Kimmel.

Voor Aldridge is het de eerste keer dat ze in het blad verschijnt. En dan nog meteen op de voorpagina, de laatste die daar in slaagde was Heidi Klum in 1998. "Mijn man is heel trots", aldus de Amerikaanse. "Welke vent wil er nu niet dat zijn vrouw op deze cover belandt? Wat ik met de voorpagina ga doen? Ze op mijn rug laten tatoeëren!" De meest opmerkelijke reactie kwam van collega Brooklyn Decker, zij piste naar eigen zeggen in haar broek toen ze al dat moois zag.

Het is niet voor het eerst dat meerdere schoonheden op de cover de show mogen stelen. In 2006 waren ze zelfs met acht, waaronder Elle Macpherson en Rebecca Romijn. De eerste keer gebeurde dat in 1976, met zowaar een tweeling.

'Sports Illustrated' staat zo weer in het middelpunt van de belangstelling. De samenwerking met Air New Zealand leverde al de "knapste veiligheidsvideo ter wereld" op, vervolgens volgde de heisa rond de Barbie-cover.

14-02-2014 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

http://oi57.tinypic.com/xnrams.jpg

Ben Affleck en Matt Damon helpen elkaar geld in te zamelen voor hun hulporganisaties. In een grappig filmpje beloven ze een afspraakje met een van de gulle schenkers en zijn of haar vriend.

De twee acteurs vragen hun fans 10 dollar te doneren aan Afflecks organisatie Eastern Congo Initiative en Damons Water.org. De 'double date' wordt verloot onder iedereen die meedoet.

In het filmpje plagen Ben en Matt elkaar voortdurend. Zo zegt Affleck dat hij twee Oscars heeft gewonnen en Matt maar één, waarop Damon benadrukt dat hij vaker genomineerd is. Aan het eind van de video barsten de twee in lachen uit.

14-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

http://oi60.tinypic.com/8yw64z.jpg

Geen winterblues voor Katie Holmes, zoveel is duidelijk. Op Twitter deelde ze deze week een vrolijke, naturelle selfie in zwart-wit.

Met een grijnsje op de mond en een paar weggewaaide lokken in het gezicht vereeuwigde Katie Holmes zichzelf. Ze deelde het kiekje op Twitter met de boodschap: "Alweer een winderige dag! Fijne woensdag Blijf warm!!!!!!!".

Recent werd de actrice nog gespot op de New York Fashion Week voor de catwalkshow van Donna Karan. 2014 belooft een druk jaar te worden voor Katie, met rollen in 'Days and Nights', 'Mania Days' en 'The Giver' op de planning.

14-02-2014 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

http://oi58.tinypic.com/207taia.jpg

Oscarverliezers die op 2 maart naast het beeldje van de vijf belangrijkste categorieën zullen grijpen, hoeven gelukkig niet met lege handen naar huis. Integendeel: zij mogen een goodiebag ter waarde van meer dan 55.000 dollar (omgerekend zo'n 40.000 euro) in ontvangst nemen.

Hollywoodsterren die genomineerd zijn in de categorie van Beste Acteur, Beste Mannelijke Bijrol, Beste Actrice, Beste Vrouwelijke Bijrol en Beste Regisseur krijgen volgens het filmblad Variety een heleboel cadeaus toegestopt. Zo krijgen ze onder andere wijn, chocolade, een vakantie naar de Canadese Rockies, Mexico en Japan, een Zwiters horloge, een armband van Jan Lewis Designs en een wellnessbon.

Lash Fary van Distinctive Assets stelt al tien jaar de 'Everybody Wins Gift Bag' samen: "Het is ontzettend leuk om deel uit te maken van de belangrijkste filmavond van het jaar. We kijken er elk jaar naar uit om een heleboel bedrijven aan de sterren voor te stellen door ze prachtige cadeaus te geven, maar het is vooral heel leuk om een glimlach op hun gezicht te toveren."

De Oscarverliezers krijgen bovendien de optie om 10.000 maaltijden van Halo aan een dierenasiel naar keuze te doneren. Niet toevallig: Ellen DeGeneres, die dit jaar de show van de Oscars aan elkaar mag praten, is ambassadrice van het merk.

14-02-2014 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

http://oi57.tinypic.com/2m4842h.jpg

Toen de opnames van Paul W.S. Andersons nieuwste film 'Pompeii' bezig waren, kregen wij van HLN.be de kans om een kijkje te gaan nemen op de set in Toronto. De eerste scène die we daar te zien kregen was er eentje met Kiefer Sutherland terwijl er rondom hem een gevecht aan de gang is. De allereerste opname mislukt meteen omdat de acteur in de lach schiet. Al zou je voor minder, als je tegenspeler Jared Harris tussen twee bloedstollende takes in over Wimbledon en Roger Federer begint... Wij kregen Sutherland vlak na zijn scène te pakken voor een interview.

Kiefer Sutherland kruipt in 'Pompeii', een rampenfilm over de uitbarsting van de Vesuvius, in de huid van de slechterik Quintus Attius Corvus, een arrogante en genadeloze Romeinse senator die zijn zinnen heeft gezet op de beeldschone Cassia. Corvus wil met haar trouwen, maar zij denkt daar helemaal anders over: Cassia is immers verliefd op Milo, een jonge slaaf die als kind een bloedbad op zijn dorp overleefde. En laat het nu net Corvus zijn die indertijd het bevel gaf om het hele dorp uit te moorden.

Sutherland was eerst helemaal niet geïnteresseerd om de rol van Senator Corvus aan te nemen, maar zijn broer - die al een tijdje zijn agent is - wist hem uiteindelijk te overtuigen: "Ik ga heel eerlijk zijn: toen ze me voor de eerste keer vertelden waar de film over ging, was ik allesbehalve onder de indruk. Een gladiatorenfilm die uitdraait op een rampenfilm? Alsjeblieft, laat me niet lachen! Mijn broer heeft erop aangedrongen om het script te lezen. En ja,... de dialogen zijn schitterend."

Buitengewone kans
De acteur was zodanig onder de indruk van het script, dat hij geen moment meer twijfelde om op het aanbod van de filmmakers in te gaan: "Als je de film ziet, dan merk je meteen dat dit een rol was die ik absoluut niet mocht laten liggen. Het was een uitzonderlijke mooie kans die ik met beide handen moest grijpen. Er zijn heel veel grote films die een script hebben dat met haken en ogen aan elkaar hangt, dus ik was heel blij om te zien hoe dit verhaal wél heel sterk was. Paul W.S. Anderson maakt keer op keer visuele meesterwerken. Het zal moeilijk worden om mijn personage te haten, gewoon omdat hij één van de beste dialogen uit mijn filmcarrière heeft."

14-02-2014 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

http://oi57.tinypic.com/20ici01.jpg

Stevig schrikken voor Cameron Diaz, daar in de zetel bij Ellen DeGeneres:  een kloon van 'The Mask' sloop haar richting uit, net op het moment dat de actrice aan het beschrijven was hoe angstaanjagend ze die transformatie van Jim Carrey vond. Het gilletje maakte duidelijk dat de grap geslaagd was. "Ik ben echt verschoten, ik voelde over mijn hele lichaam koude rillingen. En ik schreeuwde als een meisje", aldus de actrice.

De filmklassieker van Chuck Russell ligt intussen alweer twintig jaar achter ons. "En intussen ben ik nog altijd films aan het maken, dat had ik toen nooit durven dromen", klonk het nog uit de mond van de Amerikaanse. "Op die set heb ik trouwens mijn 21ste verjaardag gevierd, zoiets vergeet je niet snel."

14-02-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl verwacht derde dochter

Dave Grohl verwacht derde dochter

http://oi57.tinypic.com/292tuzp.jpg

Dave Grohl (45) en de 37-jarige Jordyn Blum, met wie hij in 2003 trouwde, verwachten hun derde dochter samen. Volgens een bron bij UsMagazine.com hebben de twee de grootste moeite om een naam te bedenken voor het kind, want met Violet Maye (8) en Harper Willow (5) hebben ze alle namen die ze leuk vinden al gebezigd.

Recent onthulde Grohl nog dat hij zijn liefde voor muziek, in het bijzonder The Beatles, aan zijn kinderen heeft doorgegeven.

Zondag verklaarde hij tijdens de CBS-special naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van het eerste Amerikaanse tv-optreden van The Beatles: "Ik kan me de hand op het hart zeggen dat ik zonder The Beatles nooit muzikant was geworden. Ik was nog heel jong toen ik verslingerd raakte aan hun groove, hun flegma, hun gratie en hun schoonheid, hun donkere en hun lichte kant. The Beatles kenden geen beperkingen en in die vrijheid definieerden ze wat we vandaag kennen als rock-'n-roll voor mijn ouders, voor mezelf en voor mijn dochter".

Voor hij 'Hey Bulldog' uit de soundtrack van 'Yellow Submarine' speelde, verklaarde hij nog: "Het is niet één van hun grootste hits, maar voor mij is het een cruciale Beatles-rocksong. Dit is voor de favoriete band van mijn moeder, mijn favoriete band en nu ook de favoriete band van mijn dochter".

13-02-2014 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/91dz49.jpg

Jan Hoet blijft sukkelen met zijn gezondheid. De kunstkenner liet enkele dagen geleden nog weten dat hij voortaan naar de dokters luistert en dat hij het rustiger aan ging doen, maar sinds zondagavond ligt hij opnieuw in het ziekenhuis, schrijft Het Nieuwsblad. Over de reden en de ernst van de opname is niets geweten, maar volgens zijn zoon verkeert Hoet opnieuw in kritieke toestand.

Jan Hoet werd de voorbije jaren niet gespaard. Hij overwon kanker, overleefde een kunstmatige coma, was dialysepatiënt met één nier en klapte in 2012 op de luchthaven van Hamburg in mekaar na een hartstilstand. Op 12 januari dit jaar kroop hij opnieuw door het oog van de naald toen hij op weg naar het UZ-Gent voor een nachtelijke nierdialyse geveld werd door een tweede hartstilstand.

Toch heeft Hoet er altijd de moed ingehouden. Schrik dat het licht voorgoed zou uitgaan, heeft hij nooit gehad. "Waarom zou ik schrík hebben? Ik ben geen klagend type, ik relativeer alles. Wat komt, dat komt. Ik maak me daar geen zorgen over. ­Eigenlijk voel ik me als een jong kind, dat geniet van elke dag. Ik weet ook niet wat de toekomst brengt."

13-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

http://oi59.tinypic.com/2hek4sl.jpg

De inwoners van Oevel, het geboortedorp van Natalia, komen massaal op voor hun Kempische diva. Ze zijn kwaad omdat er zo veel negatieve reacties volgen op haar presentatie op de MIA's. De foute reportage in 'Café Corsari' heeft de gemoederen nog harder doen oplaaien. Volgens Natalia's manager Bob Savenberg is de zangeres blij met de steun uit haar geboortedorp, maar ligt ze niet wakker van de hele commotie.

Natalia zelf heeft het veel te druk om op de hele commotie te reageren. Ze is bezig met The Voice Kids. "We zijn ondertussen al vier dagen na haar presentatie en de commotie blijft maar doorgaan", reageert haar manager. "Het wordt allemaal opgeklopt. Alsof dit nieuws is van staatsbelang", zegt Bob Savenberg. De commotie ontstond na de MIA's afgelopen zaterdag. Haar Kempische tongval bleek niet bij alle kijkers in de smaak te vallen, zo bleek uit berichten op sociale media zoals Twitter.

Twee dagen later volgde bovendien in het televisieprogramma 'Café Corsari' op Eén een reportage over het dialect van Natalia. Bedoeling was om inwoners van Oevel, de geboorteplaats van de zangeres, aan het woord te laten. Er zijn een halve dag opnames gedraaid in Oevel, maar de inwoners kwamen niet aan bod. De reportagemakers gebruikten wel quotes die ze hadden opgenomen op de markt in Tessenderlo.

Dat zette kwaad bloed in Natalia's geboortedorp. "Wij hebben ons bijna een hele dag moeten uitsloven om mee te werken aan een reportage en uiteindelijk zenden ze het verkeerd uit. Wij zijn serieus verontwaardigd. 'Café Corsari' heeft een grote fout gemaakt", zeggen Erna Leirs en Gerty Jansen. Op facebook richtten de inwoners zelf een groep op: 'Tomas en Freek van Café Corsari, Oevel ligt niet in Limburg'. De pagina telt al ruim vierhonderd leden.

"We zijn twee keer te schande gemaakt en daar kunnen we niet mee lachen. We vinden het vooral spijtig omdat we net wilden tonen dat we ons Kempisch dialect fantastisch vinden. We gingen onze Natalia daarmee steunen en dat hebben we nu niet kunnen doen. Sorry Natalia, het gebeurde buiten onze wil om. Ondanks alle kritiek blijft Oevel is fier op jou."

13-02-2014 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmvakblad leert Amerikanen 'VERE-luh BAH-tuns' zeggen

Filmvakblad leert Amerikanen 'VERE-luh BAH-tuns' zeggen

http://oi59.tinypic.com/2nsm79s.jpg

"De Belgische ster van de oscargenomineerde 'Broken Circle Breakdown' schakelt met gemak over van film naar televisie en concertzalen", zo introduceert filmvakblad Variety deze week Veerle Baetens. Ze wordt in de bijbel van de filmliefhebber gepresenteerd als 'internationale ster die je moet kennen'. Om de Amerikanen alvast vertrouwd te maken met de rijzende ster, geeft het blad zijn lezers ook mee hoe haar naam uit te spreken: 'pronounced VERE-luh BAH-tuns'.

"De in Antwerpen geboren Veerle Baetens (spreek uit als VERE-luh BAH-tuns) stond al op de radar van de meeste Europese casting directors dankzij haar werk in films en voor televisie. Haar vertolking van Elise, de bluegrass zingende moeder wiens dochter ziek wordt in de Belgische nominatie voor beste niet-Engelstalige film 'The Broken Circle Breakdown' leverde haar wereldwijde aandacht op", klinkt het.

Pitbull
Regisseur Felix van Groeningen noemt Baetens in het artikel minzaam 'een pitbull', meldt Variety. Van Groeningen in het artikel: "Wat me het meest opvalt aan haar, naast het feit dat de camera dol is op haar en dat ze de hardstwerkende actrice is die ik ooit ontmoette, is dat ze in staat is bijna ogenblikkelijk de emotie van een scène te vatten".

Muzikaal talent
Variety focust ook op Baetens' muzikale kwaliteiten.  "Ze is mezzo-sopraan en speelt piano en gitaar. Ze heeft ervaring in het muziektheater en heeft haar eigen europop-band, Dallas. Voor ze aan 'Broken Circle' begon, had ze nog niet stilgestaan bij de Amerikaanse rootsmuziek die in de film een hoofdrol speelt, maar ze werd een fan van het genre". Baetens: "Ik hou vooral van muziek met aangrijpende teksten. Daarom begon ik van bluegrass te houden. De liedjes zijn zo oprecht en eenvoudig, ze gaan recht naar je hart".

"De soundtrack van 'Broken Circle Breakdown' werd onverwacht een bestseller in België en Frankrijk, de concerten van de band zijn zeer gegeerd".

BBC-drama
"Baetens, die vloeiend Nederlands, Engels en Frans praat, speelde recent in twee afleveringen van het historische BBC-drama 'The White Queen', als Margaretha van Anjou. Ze speelt in het Belgische hitdrama 'Het Vonnis', dat al meer dan 4 miljoen dollar ophaalde. Ze schrijft ook mee aan een toneelscenario, maar voorlopig kan ze niet vertellen waarover dat gaat".

Baetens opnieuw: "Ik wil heel graag overal ter wereld werken, maar ook thuis".

Tot slot geeft het artikel in Variety nog mee dat Baetens geen tatoeages heeft en dat ze elke dag tweeënhalf uur moest stilzitten terwijl de tijdelijke tattoos werden aangebracht.

13-02-2014 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenetklanten kunnen straks VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken"

Telenetklanten kunnen straks VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken"

http://oi57.tinypic.com/2lxhwyf.jpg

Telenet heeft de nog lopende overeenkomst met de VRT verlengd met vier jaar tot 2017 en daardoor bijkomende distributierechten bekomen. Door de nieuwe overeenkomst kunnen Telenetklanten later dit jaar VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken", meldt Telenet  vandaag in een persbericht.

Bovendien wordt het binnenkort ook mogelijk om opgenomen programma's te bekijken op een tweede scherm. "Zo maken we Yelo TV completer", zegt woordvoerster van Telenet Evelyne Nieuwland.

Door het nieuwe akkoord kunnen Telenetklanten VRT-programma's tot zeven dagen terug opvragen. Bovendien kunnen ze eerder gemaakte opnames van programma's van de openbar omroep delen en herbekijken op een tweede scherm (pc, tablet en smartphone).

Deze nieuwe functionaliteiten waren eerder al beschikbaar bij Stievie TV. Telenet wil zo het vuur aan de schenen leggen van de concurrent.

Voorlopig is er enkel een overeenkomst met de openbare omroep, al zijn er gesprekken lopende met de Medialaan. Telenet staat ook open voor gesprekken met de andere mediagroepen. Wanneer de nieuwe toepassingen effectief worden gelanceerd, is niet duidelijk.

13-02-2014 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George 'Mr. Nespresso' Clooney drinkt geen koffie

George 'Mr. Nespresso' Clooney drinkt geen koffie

http://oi62.tinypic.com/2zf4sac.jpg

Matthias Schoenaerts is niet de enige Vlaming die een Hollywoodfilm op zijn cv heeft staan. Ook 'Benidorm Bastards'-ster Marcel Mols (65) en 'Thuis'-acteur Lucas Tavernier (42) kunnen er mee uitpakken. Zij schitteren in 'The Monuments Men', de nieuwe film van en met George Clooney, die vanavond in ons land in première gaat. "Sterallures? George Clooney behandelde ons als echte vips."

'The Monuments Men' vertelt het verhaal van zeven ongewone militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog de opdracht krijgen om de door de nazi's geroofde kunstwerken terug te halen en ze aan hun rechtmatige eigenaars te bezorgen. Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck speelt daarbij een prominente rol in de film.

Geen wonder dus, dat de Belgische première vanavond plaatsvindt in de Sint-Baafskathedraal in Gent. Niet in aanwezigheid van Matt Damon en George Clooney, maar wel van twee andere castleden: Marcel Mols en Lucas Tavernier, bekend van 'Benidorm Bastards' en 'Thuis', die een rolletje in de oorlogsfilm van Mr. Nespresso wisten te versieren.

"Ik was wel wat nerveus om hem te ontmoeten. Ik zag hem praten met iemand op de set, maar hij onderbrak dat gesprek om mij te komen begroeten. 'Hi Marcel, welcome', zei hij nog voor ik me had voorgesteld. Van de honderden mensen op de set kende hij blijkbaar iedereen bij naam. Zelf sprak ik hem aan met mister Clooney, maar dat wilde hij niet. "'We're one big family, call me George.' Ik voelde mij meteen op mijn gemak."

Door enkele dagen op een Hollywood-set door te brengen, leer je iets bij over de sterren. Zo kwam Marcel Mols te weten dat George Clooney, hét uithangbord van Nespresso, géén koffie drinkt. "Iemand van de productie had me verklapt dat George geen liefhebber is. En inderdaad: we hebben twee nachten doorgefilmd en ik heb hem geen enkele druppel koffie zien drinken."

13-02-2014 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey houdt catfight levendig: "Nicki Minaj, wie is dat?"

Mariah Carey houdt catfight levendig: "Nicki Minaj, wie is dat?"

http://oi58.tinypic.com/ive49s.jpg

Mariah Carey en Nicki Minaj blijven elkaar in de haren vliegen. Na hun pittige ruzie tijdens de opnames van 'American Idol' presteerden beide dames het om net op dezelfde dag hun nieuwe clip op het publiek los te laten. Meer nog: enkele minuten nadat de 43-jarige zangeres haar werk promootte met een foto op Instagram plaatste Minaj op Twitter een link naar haar kersverse creatie.

"Ach, ik ben professioneel gebleven in die tv-shows en meer wil ik er niet over kwijt", aldus de 43-jarige zangeres in een radiogesprek. "Nicki, zeg je? Wie is dat? Ik herinner me haar zelfs niet meer. Die periode in mijn leven wil ik graag deleten."

De fans van mooie Mariah mogen alvast niet klagen, zij krijgen haar immers topless te zien in 'You're mine'. Nicki reageert via 'Lookin ass nigga' met een zwart niemendalletje waarin haar vormen mooi tot uiting komen.

13-02-2014 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Michael Jackson adviseert Ian Thomas

Ex van Michael Jackson adviseert Ian Thomas

http://oi57.tinypic.com/33oo1s4.jpg

Debbie Rowe, moeder van Michael Jacksons kinderen Prince en Paris, zal Ian Thomas begeleiden in zijn omgang met de Amerikaanse media. Rowe ging gisteren in LA uit eten met de Vlaamse zanger en nam hem meteen onder haar vleugels. "Debbie is ervan overtuigd dat Ian een grote naam zal worden, maar wil absoluut vermijden dat het slecht met hem afloopt", zegt manager Peter Muls.

Het professionele team rond Ian Thomas in Amerika is een grote naam rijker. Debbie Rowe, mama van de 15-jarige Paris Jackson en drie jaar lang de echtgenote van Michael Jackson, zal ons tieneridool bijstaan tijdens zijn grote avontuur. "Debbie Rowe heeft met Paris een dochter van ongeveer dezelfde leeftijd", aldus manager Peter Muls. "Zij weet als geen ander hoe moeilijk het voor tieners kan zijn om om te gaan met de pers. Haar raad en advies zijn goud waard."

"Debbie vertelde over de moeilijkheden met Paris en over de jeugd die Michael Jackson als kindster beleefde. Ze is écht bezorgd om Ian. 'Zeker niet als Justin Bieber worden en je omringen met de foute vrienden', zei ze. Dat is haar grootste angst. Ze gelooft in Ian en is ervan overtuigd dat hij een heel grote naam zal worden in de internationale muziekindustrie. Ze wil erover waken dat hij niet het pad van sommige andere tienersterren bewandelt en wil koste wat kost vermijden dat het slecht zou aflopen met hem."

12-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham volgt het modeadvies van Victoria

David Beckham volgt het modeadvies van Victoria

http://oi61.tinypic.com/ixcozd.jpg

David Beckham geeft toe dat hij af en toe hulp krijgt van zijn vrouw Victoria voor het maken van modebeslissingen. David zei onlangs wel nog dat hij zichzelf kleedt en dus geen gebruik maakt van een styliste. Het feit dat zijn vrouw een modeontwerpster en stijlicoon is, heeft volgens hem de afgelopen jaren wel al veel mode faux pas voorkomen.

"Ze is mijn vrouw, dus ik vertrouw haar advies. Als zij zegt dat ik er niet goed uit zie, ga ik daar ook niet over discussiëren" zei Beckham in een persconferentie. Victoria laat het blijkbaar duidelijk merken wanneer ze vindt dat een outfit niet bij hem past. "Dat gebeurt gelukkig niet vaak" antwoordde David op de vraag of zijn vrouw het vaak oneens is met zijn stijlkeuzes.

Victoria is trouwens niet de enige in het gezin die zich professioneel bezig houdt met mode. David toont ondertussen ook al interesse in de modewereld. Hij is het gezicht van een ondergoedcollectie bij H&M, waar onlangs nog een nieuwe reclamespot voor uitkwam.

Het hele Beckham-gezin was afgelopen zondag nog aanwezig bij de modeshow van mama Victoria. Die moest  wel het defilé van haar tweede lijn, 'Victoria, Victoria Beckham', afzeggen. Dat stond normaal gezien voor maandag geprogrammeerd, maar het creatieve team heeft de collectie nog niet helemaal rond. "Er zit echt heel veel detail verwerkt in deze collectie en we focussen ook meer op avondkledij" liet Victoria al weten.

12-02-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

http://oi59.tinypic.com/2j0miq9.jpg

Het was een bloedhete dag in juni toen ik samen met een zestal andere reporters in Toronto de set van Pompeii mocht bezoeken. Terwijl wij buiten in een tentje al puffend de opnames konden volgen, zagen we hoe de acteurs in loodzware kostuums aan hun laatste scènes begonnen. Benieuwd naar wat we allemaal te weten kwamen op de set van Paul W.S. Andersons nieuwste film? Lees dan zeker verder!

 De filmmakers lieten zich zowel door 'Titanic' als 'Gladiator' inspireren.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, werd alles historisch gezien zo accuraat mogelijk weergegeven. De crew sloot de site van Pompeii hiervoor zes dagen af zodat ze beelden konden maken van wat er nog van de stad overschiet. Die beelden zouden als referentie dienen om Pompeii zo realistisch mogelijk te maken in de film.

-    Regisseur Paul W.S. Anderson probeerde zo weinig mogelijk CGI te gebruiken. Hij vond het belangrijk dat er zo veel mogelijk sets werden gebouwd die alles realistischer zouden moeten laten overkomen.

-    De film begint in 58 voor Christus, wanneer Kiefer Sutherlands personage in Britannia een heel dorp uitmoordt.

-    Anderson omschrijft Pompeii als het "Las Vegas van het oude Rome".

-    Anderson en producer Jeremy Bolt zijn grote fans van 'Downton Abbey', dus namen ze Julian Fellowes aan om mee te werken aan het script.

-    Bolt zegt dat het tien jaar geleden onmogelijk was geweest om deze film te maken omdat de visuele effecten indertijd bijlange niet zo goed gemaakt konden worden.

-    Volgens Bolt neemt de vulkaanuitbarsting en alles wat daarna gebeurt één derde van de film in beslag.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, bevestigt Bolt dat de namen van de personages werden gebaseerd op de namen die indertijd populair waren in Pompeii.

-    De filmmakers waren oorspronkelijk van plan om de opnames in Europa te doen, maar ze veranderden van mening omdat het financieel gezien een pak voordeliger was om in Toronto te filmen.

-    Pompeii werd in 3D gefilmd.

-    De opnames duurden 56 dagen.

-    Er werd voor een aantal scènes een speciale 'cameradrone' ingezet die meer dan 60 meter hoog kan vliegen.

-    De Vesuvius barstte uit tijdens een Romeins Festival; de Romeinen waren dus volop aan het feesten toen het noodlot toesloeg.

-    Er zijn drie grote actiescènes waaronder een achtervolging op een koets en een groot gladiatorgevecht.

-    Slechts 25 procent van de arena waarin de gladiatoren vechten, is echt. De rest werd met visuele effecten aangevuld.

-    Het overgrote deel werd op een filmset in Toronto gefilmd, maar de cast en crew hebben ook een paar dagen op locatie gefilmd voor de openingsscène die in een Keltisch dorp plaatsvindt.

-    Het beste advies dat Kit Harington op de set heeft gekregen, is dat hij best zo veel mogelijk kan uitrusten zodat hij genoeg energie heeft om zijn rol te vertolken.

-    Anderson zegt dat hij erg onder de indruk was van Kit Haringtons acteerprestatie als Jon Snow in 'Game Of Thrones', waardoor hij de hoofdrol koste wat kost aan hem wilde geven.

-    Voor sommige scènes werden meer dan 300 figuranten ingezet.

-    Volgens Harington, die in de huid van slaaf Milo kruipt, was het belangrijk dat er zo veel 'echte' sets waren, zodat hij een idee had van hoe het eindresultaat er uit zou zien.

-    Harington zegt dat het, in tegenstelling tot de opnames van 'Game Of Thrones', heel uitputtend is om de hoofdrol in een actiefilm te vertolken.

-    Harington moest tussen twee scènes door gewichten heffen zodat zijn spieren opgespannen bleven.

-    Harington brak zijn vinger tijdens de opnames van een zwaardgevecht.

-    Kiefer Sutherland had oorspronkelijk geen interesse in de rol van de slechterik Senator Corvus, maar het was zijn broer die hem uiteindelijk wist te overtuigen om het script te lezen.

-    Sutherland rijdt al heel zijn leven paard waardoor hij de actiescènes op paard helemaal niet eng vond. Zijn grootste uitdaging echter was om met een paardenkoets te rijden, dat had de acteur nog nooit gedaan.

-    Sutherland zegt dat de regisseur heel vriendelijk en plezant is om mee samen te werken, maar dat hij tegelijkertijd ook heel assertief is. Volgens de acteur weet Anderson precies wat hij wil en laat hij dat ook heel duidelijk merken.

-    Sutherland is nog nooit in Pompeii geweest, maar hij is van plan om in de nabije toekomst een reis naar daar te plannen.

-    Emily Browning zegt dat het voor haar personage Cassia juist goed is dat de vulkaanuitbarsting gebeurde. Het bevrijdt Cassia en Milo van het feit dat ze toch nooit een koppel konden zijn omdat ze uit een heel andere klasse kwamen.

-    In tegenstelling tot haar rol in 'Sucker Punch', moest Browning niet trainen om zich klaar te stomen voor de opnames van 'Pompeii'

-    Browning zegt dat ze tijdens haar research het meest onder de indruk was van de gemummificeerde lichamen die in Pompeii werden aangetroffen.

-    Jared Harris, die in de huid van Lucretius kruipt, zegt dat hij in 'Pompeii' wilde meespelen omdat de filmmakers hen hadden beloofd dat het een mix tussen 'Gladiator' en 'Titanic' zou worden.

-    Harris deed heel wat research voordat hij aan de opnames begon. Zo las hij onder andere brieven van Seneca om meer te weten te komen over de Romeinse cultuur: "Ik heb veel brieven gelezen waarin het dagelijkse leven wordt beschreven. Ik probeerde te begrijpen hoe mensen in de tijd dachten en wat er zoal leefde in de maatschappij."

-    Harris is een grote fan van rampenfilms zoals 'The Towering Inferno' en 'The Poseidon Adventure'.

-    Harris haalt tijdens het begin van ons interview aan dat hij het grappig vindt dat de meeste van zijn personages uiteindelijk sterven: "Ze hebben me vorige week nog verteld dat ik Kenny uit 'South Park' ben. I die in everything! What's going on?!"

-    Adewale Akinnuoye-Agbaje, Atticus in 'Pompeii', zegt dat hij per dag 1 uur cardio moest doen, daarna 2 uur stunttraining, zwaardgevechten, gewone gevechten gevolgd door een lunchpauze, met tot slot 1 uur gewichttraining, drie kwartier stunttraining en 1 uur cardio. Zo zag zijn schema er vijf dagen per week en vier weken aan één stuk uit.

-    Akinnuoye-Agbaje speelt Atticus, een Afrikaanse slaaf die nog één gevecht moet winnen om vrij te komen.

-    Akinnuoye-Agbajes personage deelt een cel met Milo ( Kit Haringtons personage). Atticus moet ervoor zorgen dat hij Milo verslaat zodat hij zijn vrijheid kan terugwinnen.

-    Anderson zegt dat hij in Engeland opgroeide, waar hij van kinds af aan al merkte dat hij gefascineerd was door alles wat met de Romeinse cultuur te maken had.

12-02-2014 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke meest begeerde vrouw

Emilia Clarke meest begeerde vrouw

http://oi60.tinypic.com/xpriw3.jpg

Emilia Clarke is de meest begeerde vrouw van het jaar 2014. Dat vinden tenminste de lezers van AskMen, die in grote getalen hebben gestemd voor de 26-jarige 'Game Of Thrones'-actrice.

In 2013 stond Clarke, die vooral bekend is van haar rol als de hoogblonde Khaleesi in de HBO-serie, nog op de vijftiende plaats. Jennifer Lawrence, de nummer vier, stond toen bovenaan de lijst. Community-actrice Alison Brie is dit jaar tweede, gevolg door Emily Ratajkowski, het model dat naakt te zien was in de videoclip van 'Blurred Lines'.

Onderaan staat Miley Cyrus, die hiermee haar debuut in de jaarlijkse erelijst van 99 vrouwen maakt.

12-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toyboy voor Heidi Klum (40)

Toyboy voor Heidi Klum (40)

http://oi58.tinypic.com/xeo2ok.jpg

Heidi Klum heeft een toyboy gescoord. Het 40-jarige supermodel, dat onlangs haar relatie met bodyguard Martin Kirsten op de klippen zag lopen, werd gespot met de 27-jarige Vito Schnabel. Het koppel kon naar verluidt niet van elkaar afblijven, schrijft De Telegraaf. Schnabel heeft het wel voor 'oudere' dames, want twee jaar geleden viel ook Demi Moore (50) voor zijn charmes.

"Heidi gedroeg zich als een tiener. Ik denk dat een date met een jongere man haar het gevoel gaf alsof ze weer op de middelbare school zat. Ze kwamen nauwelijks van hun plek, ze zaten de hele avond aan elkaar te plukken en te zoenen", aldus een insider aan X17 Online.

Het model was eerder getrouwd met zanger Seal met wie ze drie kinderen kreeg. Uit een eerdere relatie met Flavio Briatore kreeg ze nog een dochter Leni, die officieel werd geadopteerd door Seal.

12-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzus Julia Roberts in zelfmoordbrief: "Zij dreef me tot wanhoopsdaad"

Halfzus Julia Roberts in zelfmoordbrief: "Zij dreef me tot wanhoopsdaad"

http://oi59.tinypic.com/255nbyq.jpg

Nancy Motes, de halfzus van Julia Roberts die zondag dood werd aangetroffen en volgens de onderzoekers zelfmoord pleegde, liet een brief achter waarin ze stelt dat de beroemde actrice haar tot de wanhoopsdaad heeft gedreven.

Motes, die een moeilijke relatie had met de oscarwinnares, werd zondag levenloos aangetroffen in bad in een huis waar ze op de hond moest passen. Er werden verscheidene medicijnen gevonden, maar het is nog niet duidelijk of ze aan een overdosis overleed. Bronnen dicht bij het onderzoek laten er geen twijfel over bestaan dat Motes zichzelf van het leven beroofde.

Drie pagina's verwijten
Een bron in New York Daily News: "Het was zeker zelfmoord. Ze liet een brief van vijf pagina's achter. Drie pagina's lang gaat ze tekeer tegen haar zus Julia en stelt ze onomwonden dat zij haar tot de wanhoopsdaad heeft gedreven. Eén pagina lang schrijft ze aan haar moeder hoe graag ze haar heeft gezien, de laatste pagina was gericht aan haar verloofde".

Het was haar verloofde, John Dilbeck, die Nancy levenloos aantrof. Volgens de autoriteiten kan ze daar al tot twaalf uur gelegen hebben.

Nancy Motes is de dochter van Julia Roberts' moeder Betty Lou en haar stiefvader Michael Motes.

Twitter
In de dagen voor haar overlijden gaf Nancy haar beroemde halfzus er flink van langs op Twitter. De twee raakten met elkaar in onmin nadat Nancy de voorbije zomer een interview had gegeven.

'Mijn 'zus' zei dat ze voldoende liefde heeft van haar vrienden en fans. Zo weten jullie allemaal dat de Lieveling van Amerika een b***h is", schreef ze. En even later: "Wil jij een fan zijn van iemand die zo gemeen is. Ze is zelfs niet eens zo'n goeie actrice. Ben je blij dat je me hebt verneukt?". Die tweets zijn inmiddels verwijderd.

Gisteren werd een autopsie verricht, voor het bepalen van de doodsoorzaak is het nog wachten op de resultaten van het toxicologisch onderzoek. Een woordvoerder van de lijkschouwer bevestigde dat er een zelfmoordbrief werd gevonden, maar zei dat hij niet geloofde dat die vijf pagina's lang was.

12-02-2014 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje Pieter Loridon en Zoë Van Gastel over en uit

Sprookje Pieter Loridon en Zoë Van Gastel over en uit

http://oi59.tinypic.com/20pog35.jpg

Het sprookje tussen Zoë Van Gastel (30) en Pieter Loridon (40) is over en uit. Er deden al langer geruchten de ronde dat hun relatie op de klippen was gelopen, maar nu heeft de blonde ATV-presentatrice het ook zelf bevestigd aan TV familie.

Over de relatie tussen de presentatrice en de ex-basketballer is al heel wat inkt gevloeid. Logisch, het duurde maar liefst twee jaar voor ze openlijk voor hun liefde uitkwamen. Maar van enige passie tussen de twee is helaas geen sprake meer. Het enige wat Zoë nu nog wil, is de naam 'Pieter Loridon' vergeten.

Velen vonden het al vreemd dat ze de laatste maanden niet meer samen werden gespot én dat zowel Zoë als Pieter op events en in het uitgaansleven in hun eentje opdaagden. "Ze zijn al een tijdje uit elkaar", klonk het dan ook. Opmerkelijk nieuws, dat Pieter noch Zoë wilden bevestigen. Nu maakte Zoë echter zelf komaf met alle geruchten. "Ja, wat gezegd wordt over mij en Pieter is waar. Wij hebben geen relatie meer en dat is ondertussen al een tijdje zo. Maar veel meer dan dat wil ik er niet over kwijt", klinkt het.

Over de reden van de breuk worden we dus in het ongewisse gelaten. Al staat één ding al vast: een verzoening zit er niet meer in. "Tussen mij en Pieter komt het nooit meer goed", aldus Zoë. "Sinds de breuk gaan we gewoon elk onze eigen weg. Ik heb al enkele maanden geleden mijn spullen gepakt en ben bij hem vertrokken, want wij woonden ondertussen ook al samen."

12-02-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo omzeilt u de online wachtrij van Tomorrowland

Zo omzeilt u de online wachtrij van Tomorrowland

http://oi58.tinypic.com/2wgsjdi.jpg

Drie bloggers zijn er met enkele handige trucjes in geslaagd om vooraan in de online wachtrij van de Belgische Tomorrowland-ticketverkoop te komen. Ze beschrijven het huzarenstukje op hun website, naar eigen zeggen omdat ze vermoeden dat een aantal personen die tickets willen doorverkopen op de zwarte markt dezelfde methode gehanteerd hebben om zeker aan tickets te raken.

"Het belangrijkste is dat je op het juiste moment verbinding maakt met het ticketsysteem", zegt Kristof Vosters, een van de bloggers die naar eigen zeggen slechts over een basiskennis ICT beschikken en met relatief eenvoudige research tot hun stappenplan kwamen. "We ontdekten dat de ticketpagina om de twee minuten een 'refresh' deed met een vertraging van zes seconden voor het terugsturen van een antwoord. Door in plaats van om 11 uur al om exact 10.57 uur en 54 seconden onze browsers te refreshen, kwamen we vooraan in de wachtrij te staan."

Vosters en zijn kompanen Herman Maes en Michel Vastenaeken leggen hun methode haarfijn uit op hun blogsite. Paylogic, het bedrijf dat de online ticketverkoop organiseert, bevestigt grotendeels het verhaal en stelt dat de drie niets illegaal deden. Het bedrijf spreekt van "handig werk", maar waarschuwt dat het systeem regelmatig verandert en er dus geen enkele garantie is dat identiek dezelfde werkwijze bij de internationale verkoop volgende zaterdag opnieuw zal werken.

De Tomorrowland-organisatie benadrukt intussen dat ze dankzij het preregistratie- en ticketingsysteem makkelijker kaarten op de zwarte markt kan traceren. Wie merkt dat mensen kaarten doorverkopen, kan dit bovendien melden bij fraude@tomorrowland.com.

11-02-2014 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio onthult inspiratie voor drugsscène 'Wolf of Wall Street'

DiCaprio onthult inspiratie voor drugsscène 'Wolf of Wall Street'

http://oi59.tinypic.com/fekimf.jpg

Leonardo DiCaprio mag dan genomineerd zijn voor een Oscar voor zijn acteerprestatie in 'The Wolf of Wall Street', maar dat wilt niet zeggen dat de inspiratie voor de rol niet uit een simpele hoek kan komen. De scène uit de film waarin DiCaprio volledig gedrogeerd is na het nemen van extra sterke Quaalude-pillen is geïnspireerd op een filmpje van een heel erg dronken man op YouTube.

Leonardo DiCaprio vertelde op het Santa Barbara International Film Festival over het filmpje met de titel 'Drunkest Guy in the World'. "De meeste inspiratie voor die drugsscène haalde ik uit het herhaaldelijk bekijken van dit filmpje" vertelt Leo. "Je ziet een man die een biertje wilt kopen, maar zijn lichaam werkt niet echt meer mee, dat was een grote bron van inspiratie voor mij" gaat de acteur verder. "Het was ook niet enkel het feit dat hij geen controle meer had over zijn lichaam, maar ook zijn motivatie vond ik intrigerend. Die man had één doel en dat was het kopen van bier, maar het kostte hem wel een half uur om dat te doen.

In het filmpje is een man te zien die door een 7-Eleven winkel loopt, maar steeds weer valt en zichzelf terug rechttrekt om een blikje bier te kunnen kopen. In 'The Wolf of Wall Street' zie je dan weer hoe DiCaprio door de lobby van een club kruipt en zichzelf van de trap gooit om tot aan zijn auto te geraken.

11-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers houden megacasting in stadion voor nieuwe Peter Pan film

Filmmakers houden megacasting in stadion voor nieuwe Peter Pan film

http://oi57.tinypic.com/1z5ugoy.jpg

De makers van de nieuwe film over Peter Pan gaan later deze maand een open casting houden voor de hoofdrol. Jongens van 11 tot 13 jaar kunnen een poging doen om de rol van de jongen die niet wilde opgroeien te bemachtigen. De audities gaan op 23 februari door in de Wembley Arena in Londen.

De rij voor de audities zal open gaan om 9u 's morgens en om 11u terug gesloten worden. Warner Bros liet ook weten dat er geen faciliteiten zullen worden voorzien voor mensen die al 's nachts willen aanschuiven. De aspirerende acteurs mogen niet langer zijn dan 1m65 en moeten worden begeleid door hun ouders op de auditiedag. Er werd ook al een website gelanceerd, waarop alle informatie in verband met de auditie staat.

De film zal worden geregisseerd door Joe Wright, die eerder al regisseur was voor 'Atonement', en zal in juli 2015 in de zalen uitkomen. Het is niet de eerste film gebaseerd op het boek van J M Barrie. In de versie van 2003 nam Jeremy Sumpter de hoofdrol op zich en in de film uit 1991 zagen we Robin Williams als een volwassen Peter Pan. Johnny Depp werd ook al genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Barrie in de productie 'Finding Neverland' uit 2004. Die film toont hoe de relatie tussen de auteur en Sylvia Llewelyn Davies tot de creatie van het figuur Peter Pan leidde.

11-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

http://oi60.tinypic.com/2mcaj3k.jpg

Zangeres Nicki Minaj is niet vies van een provocerende outfit hier of daar. De 'Starships'-zangeres laat zich weer van haar minst verhullende kant zien in enkele foto's op Instagram.

De 31-jarige zangeres kiest dit keer wel voor haar natuurlijke haarkleur, in plaats van neonkleuren waar ze normaal gezien mee te zien is, voor de fotoshoot met Grizzleemusic. Ze draagt een soort mix van een net en een jurk van ontwerper Mark Fast. Minaj draagt onder de bijna afwezige jurk ook enkel tepelplakkers, dus het geheel laat weinig aan de verbeelding over.

Het is geen verrassing dat Nicki Minaj kiest voor tepelplakkers in plaats van een bh, aangezien de zangeres in september nog aan Ellen Degeneres vertelde dat ze niet graag bh's draagt. "Bh's zijn als de duivel" zei ze toen.

11-02-2014 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

http://oi60.tinypic.com/33z48qf.jpg

In 'Wauters versus Waes' staat het nog steeds 2-2. Niemand scoorde een punt dus, maar de VRT-presentator kwam er verdomd dicht bij. Op de beslissende dag bleek hij volgens zijn coach echter te nerveus om vanop twintig meter hoogte een achterwaartse salto uit te voeren. In 'Café Corsari' volgde nog een leuk extraatje: Waes richtte zich tot de non-believer die met een kettingbrief de echtheid van hun fietstocht Bordeaux-Parijs in twijfel trok. "Mail naar info@wautersvswaes.be, er staat een fiets voor u klaar in Bordeaux. Koen en ik rijden dan met u naar Parijs!"

"Ik heb nog nooit zo veel schrik gehad in mijn leven. Rampzalige opdracht. Ik schijt in mijn broek van schrik." Dat Wauters geen waterrat was, werd al snel duidelijk. En toen had hij nog niet eens van de één meter-plank gesprongen.

11-02-2014 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

http://oi57.tinypic.com/10wjz7n.jpg

De Amerikaanse actrice Shirley Temple is op 85-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bekend gemaakt, meldt de Britse openbare omroep BBC.

Ze overleed in haar huis in Woodside in Californië, omringd door haar familie en naasten.

Temple, die in 1928 geboren werd, werd in de jaren 30 van de vorige eeuw bekend als kindsterretje. Het meisje met de blonde krulletjes speelde in die jaren in meer dan vijftig films, onder andere in 'Bright Eyes', 'Stand Up', 'Cheer' en 'Curly Top'. In 1934 won ze een speciale Jeugdoscar voor haar rol in de film 'Bright Eyes', wat van haar nog steeds de jongeste Oscarwinnares ooit maakt. Op amper 21-jarige leeftijd hield Temple de filmwereld voor bekeken. De laatste keer dat ze in een film was te zien, was in 1949.

In haar latere leven werd de actrice diplomaat. Van 1969 tot 1970 ging ze aan de slag als ambassadrice bij de Verenigde Naties. Vervolgens was ze twee jaar lang Amerikaanse ambassadrice in Ghana (1974-1976). Ook maakte ze het einde van het communistisch tijdperk mee in het toenmalige Tsjechoslowakije (1989-1992).

Temple was tweemaal gehuwd. Eerst stapte ze in het huwelijksbootje met John Agar. Met haar tweede echtgenoot Charles Alden Black kreeg Temple drie kinderen.

11-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

http://oi61.tinypic.com/24zyij5.jpg

Na weken van publieke afwezigheid is prinses Claire weer aan de zijde van haar man Laurent verschenen. De prins woonde vanmiddag de opening van een gerenoveerd gebouw in Brussel bij en had tot ieders verrassing zijn vrouw Claire meegenomen.

Oorspronkelijk was voorzien dat de prinses alleen zou komen maar vorige week werd gemeld dat prins Laurent haar zou vervangen. Uiteindelijk verscheen het koppel samen op het appel.

De geruchtenmolen draaide de voorbije weken op volle toeren toen Laurent plots overal alleen verscheen. Sommigen spraken over huwelijksproblemen, anderen over boosheid om een verminderde dotatie. Prins Laurent blonk de afgelopen weken ook uit in norsheid. Een glimlach kon er nauwelijks af. Afgelopen zaterdag haalde Laurent tijdens de MIA's zelfs nog een wildvreemde vrouw mee op het podium "omdat hij niet graag alleen verschijnt".

Zijn smeekbede met een knipoog bleef niet zonder gevolg, want vandaag was Claire er gewoon weer bij.

11-02-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

http://oi62.tinypic.com/29ommnr.jpg

De ticketverkoop voor het festival Tomorrowland is zaterdag gestart. Het festival was in België op één twee drie uitverkocht. Sindsdien proberen sommige mensen hun tickets op het internet door te verkopen met woekerwinsten. De organisatoren hebben er al een honderdtal klachten over gekregen en ze hebben zelf al 50 verkopers opgespoord. Hun tickets worden geblokkeerd. Wie dus zo'n ticket koopt, zal niet binnen geraken op het festival.

10-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

http://oi57.tinypic.com/28ksy6u.jpg

Kanye West en Kim Kardashian willen van hun trouwfeest een evenement van een volle week maken. De twee, die zich in oktober verloofden, trouwen naar verluidt in mei in Parijs en het hele gebeuren komt in de realityreeks 'Keeping Up with the Kardashians'.

Volgens The Sun huurde het koppel een evenementenbureau in dat hemel en aarde beweegt om Lady Gaga en Fergie te laten optreden naast Stevie Wonder en Wu-Tang Clan. Daarnaast zullen er vuurspuwers zijn, acrobaten en vuurwerk. Er komt zelfs een eigen munt waarmee de gasten in een casino kunnen spelen.

Kim (33) en Kanye (36) ontmoetten Lady Gaga in Parijs en willen haar koste wat het kost overhalen op te treden tijdens hun huwelijksfeest.

Hun huwelijksreis gaat richting Italië, waar hun acht maanden oude dochtertje North werd verwekt. Na haar trouw wil Kim zo snel mogelijk weer zwanger worden. "Ik wil een stuk of zes kinderen", liet ze onlangs optekenen.

10-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

http://oi61.tinypic.com/jv54kh.jpg

Toen hij in 1985 in het Witte Huis tijdens een galadiner met prinses Diana danste, had John Travolta het gevoel dat hij even haar droomprins was die haar meenam naar haar kinderjaren.

"Ze was schattig en meisjesachtig en ik voelde dat ik haar terug in de tijd meenam toen we dansten. Ze had als kind wellicht 'Grease' gezien en terwijl we dansten was ik haar droomprins".

Vertrouwen
Toch was Travolta helemaal niet nerveus toen hij de prinses in zijn armen nam om de dansvloer. "Ik had haar voordien met prins Charles zien dansen, dus ik wist dat ze sterk was. Het leek alsof zij hem leidde. Omdat ik wist dat de wereld meekeek, bedacht ik dat ik haar een gevoel van zekerheid moest geven, het gevoel dat ik wist wat ik moest doen. Ik plaatste mijn hand in het midden van haar rug, bracht haar hand naar beneden en gaf haar vertrouwen".

"Ze deed het voortreffelijk, en dat kwam omdat ze de regel kent dat het okay is belangrijk te zijn op voorwaarde dat alle anderen even belangrijk zijn".

10-02-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber op video eigooi-incident"

"Bieber op video eigooi-incident"

http://oi57.tinypic.com/bhx1lw.jpg

De zaak rond het vermeende gooien van eieren door Justin Bieber naar het huis van zijn buurman slaat een nieuw pad in. TMZ beschikt over een video gemaakt door beveiligingscamera's waarop het Canadese tieneridool te horen zou zijn.

De openbare aanklager van Los Angeles beschikt volgens TMZ ook over een video die zou kunnen dienen als bewijs tegen Bieber. De enige getuigen van het incident zijn, op de video's na, alleen de buurman in kwestie en diens 13-jarige dochter. Bieber zou op basis van de nieuwe beelden en geluiden veroordeeld kunnen worden voor vandalisme, oordeelt TMZ.

Op de ene video is Bieber te zien in de buurt van de plek waar het eieren gooien gebeurde. Hij is niet te zien tijdens het feitelijke ei-gooien, maar hij is wel aanwezig op de bewuste plek op het bewuste tijdstip.

TMZ heeft ook een video op de site staan waarop iemand aan het schelden is. De stem lijkt die van Bieber te zijn, die iets roept als "Ik heb er nog eentje voor je", wat zou kunnen wijzen op de eieren die hij tegen het huis van zijn buurman zou hebben gegooid. Ook het tijdstip van de beelden zou kloppen met dat van het incident.

10-02-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

http://oi59.tinypic.com/dg06xy.jpg

De twee frontvrouwen van de politiek geïnspireerde Russische punkgroep Pussy Riot zien een zetel in de gemeenteraad van Moskou wel zitten. Dat zei de helft van het duo, de 25-jarige Maria Aljochina, vandaag op een persconferentie in Berlijn.

Aljochina en Nadezjda Tolokonnikova zijn, sinds zij uit de gevangenis zijn ontslagen, overgestapt van muziek op "mensenrechten" en houden momenteel een succesvolle anti-Kremlintournee in een resem Westerse landen, tot zelfs de VN toe.

Vanavond treden zij in de Duitse hoofdstad op tijdens het filmgala 'Cinema for Peace'. Daar zal een documentaire over hun actie in een kathedraal in Moskou, 'Pussy Riot - A Punk Prayer', mogelijk een prijs in de wacht slepen.

10-02-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

"Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

http://oi57.tinypic.com/2s5y62d.jpg

Volgens paparazzo Pascal Rostain zou de Amerikaanse pers aan het werken zijn aan een gigantische scoop: de vermeende affaire van Obama met Beyoncé. Dat verklaarde hij aan radiozender Europe 1. In eerste instantie werd er gewag gemaakt van het feit dat de Washington Post morgen met het nieuws zou naar buiten treden maar dat heeft die krant aan De Morgen ten stelligste ontkend. In een reactie stelt de Franse paparazzo, die al geloofwaardigheid heeft opgebouwd met eerdere onthullingen, dat hij nooit heeft gezegd dat de affaire morgen zal uit de doeken gedaan worden maar dat het netelige dossier door Amerikaanse media al enkele weken wordt voorbereid.

De fotograaf had het in het verleden vaak bij het rechte eind. Zo kwam Pascal Rostaing in 2005 als eerste op de proppen met foto's van Cécilia Ciganer-Albéniz, de toenmalige echtgenote van Sarkozy, met de steenrijke zakenman Richard Attias. Hij bracht aan het licht dat Albert van Monaco een zoon had en prinses Caroline een relatie was aangegaan met voormalig tennisser Guillermo Vilas.

Huwelijksproblemen
Rostain beweerde eerder op de dag dat de bom weldra zou barsten in Washington, waar roddels de ronde doen over huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. Zo berichtte de Nationale Enquirer enkele weken geleden nog dat beiden in aparte kamers slapen in het Witte Huis nadat Michelle zou ontdekt hebben dat haar echtgenoot een affaire had.

Marilyn Monroe
"In de Verenigde Staten staat er iets enorm te gebeuren", stelde Rostain op de radiozender. "De Amerikaanse pers zal de liefdesaffaire van de president met de populaire ster onthullen. Heel de wereld zal er over spreken. Het is niet omdat je president bent van een wereldmacht dat je ongevoelig bent voor vrouwelijk schoon. Denken we maar aan de schandalen uit het verleden rond Marilyn Monroe en Monica Lewinsky."

Timing
Al nuanceert hij nu de timing waarop het nieuws van de vermeende affaire zal gebracht worden. "Mijn Amerikaanse collega's moeten eerst 150% zeker zijn vooraleer ze het verhaal brengen, anders riskeren ze vervolging", verklaart Rostain op de website van Public.fr. "Gisteren had ik nog een journalist van de Washington Post aan de lijn en hij bevestigde dat ze reeds weken met het verhaal bezig zijn. Ook een collega van de Financial Times is ermee bezig en andere Amerikaanse media eveneens."

10-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

http://oi59.tinypic.com/izawwz.jpg

De Amerikaanse first lady Michelle Obama heeft in een radio-interview eind vorige week haar licht laten schijnen op 'enfant terrible' Justin Bieber. Het 19-jarige popidool zette de laatste weken de ene misstap na de andere en haalde zo de woede van veel Amerikanen op zijn dak. Tegen de jonge artiest werd zelfs een online petitie gestart om hem het land uit te zetten.

Mocht Bieber haar zoon zijn, dan zou de presidentsvrouw momenteel erg aanwezig zijn in zijn leven. "Om met hem te praten, uit te zoeken wat er in zijn hoofd omgaat", zo klonk de raad van Michelle, zelf moeder van de tienermeisjes Malia en Sasha, op de radio. "Ik zou hem dicht bij mij nemen en veel tijd met hem doorbrengen. Ik zou er zijn voor hem en proberen uit te vissen wat er in zijn hoofd omgaat." De first lady zou ook uitvogelen met wie hij omgaat en wie er al dan niet belangrijk is zijn leven.

Ook sprak ze uit eigen ervaring. "Kinderen hebben ouderlijk advies nodig. Ze willen dat je in de buurt bent. Ik ondervind dat ook met m'n eigen dochters." Ze moeten iedere dag op je kunnen rekenen, reageerde Michelle. "Weet je, Bieber is nog steeds een kind. Hij is nog aan het opgroeien", concludeerde ze.

Dat de first lady haar zeg doet in de wandel en handel van de wereldster heeft Bieber te danken aan een online petitie die tegen hem de ronde doet. Dat verzoekschrift eist dat de zanger het land wordt uitgezet, nadat hij vorige maand gearresteerd werd voor rijden onder invloed en straatracen. Meer dan 252.000 mensen - minstens het dubbele van de beoogde 100.000 - hebben de petitie inmiddels ondertekend. De uitspatting van de internationale artiest is daardoor een zaak van het Witte Huis geworden. Dat moet nu officieel reageren op het verzoekschrift.

10-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

http://oi61.tinypic.com/24njq1h.jpg

In geheel eigen stijl presenteerde zangeres Natalia samen met Sam De Bruyn vanavond de uitreiking van de MIA's. Dat niet iedereen even enthousiast was van haar 'Kempisch' accent en bijhorende bulderlach werd nogal snel duidelijk op Twitter.

09-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imbo en Vannieuwkerke kibbelen op Twitter over 'In Vlaamse velden'

Imbo en Vannieuwkerke kibbelen op Twitter over 'In Vlaamse velden'

http://oi61.tinypic.com/2cg0pr7.jpg

De serie 'In Vlaamse velden' heeft op Twitter voor enkele zure oprispingen gezorgd tussen Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke. "Moeten alle VRT-presentatoren  dat een topserie noemen?", vroeg de adjunct-hoofdredactrice van 'De Morgen' zich af.

"Alsof jij niet weet dat zoiets nooit wordt opgelegd. Het is gewoon een TOPserie #tweetjeomtescoren?", luidde het antwoord van de sportjournalist. Daarmee verwees hij naar haar VRT-verleden, onder meer als 'Terzake'-anker op Canvas. Het gepingpong ging daarna nog enkele keren heen en weer.

09-02-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus vindt eigen tournee leerzaam uitje

Miley Cyrus vindt eigen tournee leerzaam uitje

http://oi58.tinypic.com/2w4zh21.jpg

Miley Cyrus vindt dat haar Bangerz-tournee educatief voor kinderen is. Dat zei ze tegen haar zus Brandi, die haar interviewde voor Fuse News.

"Ook al denken ouders dat het niet zo is, ik vind dat mijn show leerzaam is voor kinderen. Ze worden blootgesteld aan kunst waar veel mensen geen weet van hebben", aldus de zangeres. "Mensen wordt geleerd om dingen zo zwart-wit te zien, vooral in kleine plaatsen. Ik ben blij dat ik met deze tournee op plekken kom waar deze kunst niet geaccepteerd wordt, waar kinderen niet worden onderwezen in verschillende kunstvormen."

In het interview haalt Miley ook Madonna aan, waar ze haar inspiratie vandaan zegt te halen. "Ik wil dingen kwalitatief goed doen lijken, zoals iets dat je ziet bij Madonna's tournee, maar wil het ook veel jonger laten voelen."

09-02-2014 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

http://oi57.tinypic.com/ak78zk.jpg

Naast de ontkenning dat hij zijn dochter misbruikt zou hebben, haalt Woody Allen nog een andere familiezaak aan in zijn open brief naar The New York Times zaterdag.

Hij vindt namelijk dat zijn zoon Ronan een opvallende gelijkenis vertoont met Frank Sinatra, een voormalige geliefde van Allens ex-vriendin Mia Farrow, de moeder van Ronan. Zij suggereerde eerder in Vanity Fair dat Sinatra mogelijk de vader kan zijn van Ronan.

"Geef toe, hij lijkt veel op Frank met die blauwe ogen en die gelaatstrekken', schrijft Allen in zijn brief. "En als het zo is, wat zegt dat dan? Dat Mia tijdens de rechtszaak onder ede heeft gelogen en heeft gedaan of Ronan onze zoon is? En ook al is hij niet van Frank, alleen al dat ze zegt dat het zou kunnen, impliceert dat ze in het geheim intiem met hem is geweest gedurende de tijd dat wij wat hadden."

Allen vraagt zich daarom af of hij alimentatie heeft betaald voor Sinatra's zoon. Hij twijfelt hierom aan Farrows eerlijkheid en integriteit in de misbruikaffaire.

09-02-2014 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

http://oi57.tinypic.com/33arj95.jpg

Sergio Herman draagt zijn vader hoog in het vaandel. Met zijn laatste menu in Oud Sluis bracht de chef-kok al een ode aan zijn leermeester en gisteren plaatste hij ook een ontroerende foto op Twitter. Inniger valt een band niet voorstellen.

Officieel stopte Herman met zijn restaurant in Nederland omdat hij alles bereikt had wat hij er wilde mee bereiken. Volgens velen wilde hij echter ook meer vrije tijd hebben om bij zijn zieke vader te zijn.

"Ronnie lijdt aan een ernstige vorm van Alzheimer", verklaarde een vriend in november in 'TV Familie'. "Sergio herkent hij nog omdat hij hem regelmatig ziet, maar de rest van de familie en mensen die een week wegblijven kent hij niet langer. Sergio zelf hoopte meer tijd te hebben om bij zijn vader te zijn, maar het werk slorpt hem nog te veel op naar zijn zin."

Momenteel bereidt Herman de opening van zijn Antwerps restaurant The Jane voor. Rond eind maart zouden de deuren voor het eerst opengaan.

09-02-2014 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

http://oi59.tinypic.com/2a0aoty.jpg

Stromae was de absolute prijzenkaper op de zevende editie van de MIA's, de Music Industry Awards van Muziekcentrum Vlaanderen en de VRT. De Brusselaar verzilverde eventjes zijn acht nominaties. Rocco Granata ontving een Lifetime Achievement Award voor de muziek van een halve eeuw carrière.

Ondanks stevige concurrentie van een resem andere genomineerden, werd Stromae dé triomfator in Vilvoorde. Zowel het publiek als de muzieksector koos massaal voor het Brusselse fenomeen.

In 2011 rijfde Stromae één MIA binnen, 'Alors on danse' was Hit van het Jaar, nu won hij het pleit in de categorieën Dance, Solo Man, Pop, Album ('Racine Carrée'), Auteur/Componist, Artwork, Videoclip en Hit van het Jaar ('Formidable'). Nooit eerder kon een artiest in één editie zoveel MIA's vergaren. Singer-songwriter Milow was met vijf MIA's voor zijn prestaties in 2008 de vorige recordman.

Slongs Dievanongs
Naast de haast 'olympische grandslam' van Stromae vielen ook drie sterke vrouwelijke laureaten op. De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs verzilverde de nominatie in de publiekscategorie Doorbraak. Trixie Whitley haalde het in de categorie Solo Vrouw van Axelle Red, Coely en Natalia. Drumster Isolde Lasoen haalde het in de categorie Muzikant van Bert Dockx, Tom Van Stiphout en Roland van Campenhout.

Hooverphonic
Hooverphonic won in de categorie Groep van Balthazar, Clouseau en Marble Sounds. Clouseau haalde het wel in de categorie Nederlandstalig van Flip Kowlier, Jonas Winterland en Meuris. Schlagerkoning Christoff ging aan de haal met de award voor Vlaams Populair.

Daan, genomineerd in vijf categorieën, haalde het in de publiekscategorie Alternative. Als beste Live Act moest hij zijn meerdere erkennen in Balthazar. Als speciale gast overhandigde prins Laurent de award voor het beste album, of beeldje nummer zeven voor Stromae.

09-02-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

http://oi57.tinypic.com/2sai2k8.jpg

"Jennifer Garner ziet eruit als een vagina van een eend. Letterlijk, een vagina van een eend." Of nog: "De boter die ze bij je popcorn doen in de cinema? Die is eigenlijk gemaakt van het zweet van de ballen van John Goodman." En: "Ik wil in het gezicht van Sarah Silverman plassen. Zomaar." Niet mals, wat de sterren op Twitter allemaal over zich heen krijgen.

Amusant wordt het weer wél als George Clooney en co die forse beledigingen aan hun adres voorlezen én er heerlijk op reageren. Op het eind verschijnt ook Matt Damon in beeld. "Jammer dat ze hem geen Oscar geven voor scheten laten, anders zou hij elk jaar winnen", leest de acteur over zichzelf. Intussen zwenkt de camera ook naar Jimmy Kimmel, die de woorden doodleuk meelipt. De presentator maakt er tijdens elke show een leuke gimmick van om de acteur niét te interviewen, zogezegd omdat hij in tijdsnood komt.

09-02-2014 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

http://oi61.tinypic.com/9up7ps.jpg

Amper enkele uren nadat de ticketverkoop voor het Tomorrowland werd gestart, circuleren er zaterdag al tickets voor het muziekfestival op tweedehandssites en sociale media. Tomorrowland zelf treedt op tegen die praktijken. Wie zijn ticket op de zwarte markt probeert door te verkopen, riskeert op de zwarte lijst van TML te belanden, zegt TML-woordvoerster Debby Wilmsen.

De 180.000 Belgische tickets voor Tomorrowland vlogen zaterdag de deur uit. Op amper anderhalf uur tijd waren ze uitverkocht. Volgende week (15 februari) volgt er nog een tweede ticketverkoop voor de hele wereld.

Gepersonaliseerd polsbandje
Maar de Belgische tickets waren amper de deur uit, of er circuleerden al tickets (of beter gezegd bevestigingsmails) op tweedehandssites en sociale media. "Mensen proberen hun confirmatiemail met hun code soms aan tien verschillende mensen te verkopen. Maar we werken met een gepersonaliseerd systeem. Mensen moeten hun naam en gegevens doorgeven en krijgen een gepersonaliseerd polsbandje. Dat kunnen we ook controleren op het festival zelf. Wanneer het polsbandje bijvoorbeeld niet overeenkomt met de identiteitsgevens, kunnen we iemand van het festivalterrein verwijderen", legt Debby Wilmsen van TML uit.

Woekerprijzen
Bovendien schuimt de organisatie van Tomorrowland zelf ook de tweedehandssites en sociale media af. Wie tickets (vaak aan woekerprijzen) aanbiedt op de zwarte markt riskeert op de "zwarte lijst" te belanden. "We kunnen die tickets blokkeren en later opnieuw te koop aanbieden", aldus Wilmsen. Mensen kunnen ook dergelijke praktijken melden op het mailadres fraude@tomorrowland.be

08-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian gaat paaldansen"

"Kim Kardashian gaat paaldansen"

http://oi57.tinypic.com/3d3ck.jpg

Kim Kardashian heeft een leuk weekenduitje bedacht. De realityster gaat samen met vriendinnen paaldansen. Kim heeft een foto hiervan op haar Instagramaccount gezet.

Op het kiekje zijn de benen van Kim te zien, net als die van twee van haar vriendinnen. De dames dragen een netpanty.

Volgens Heatworld is Kim begonnen met de sport om in vorm te blijven.

08-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The X Factor' houdt het in VS voor bekeken

'The X Factor' houdt het in VS voor bekeken

http://oi62.tinypic.com/2z8uebm.jpg

De Amerikaanse versie van 'The X Factor' houdt het na drie seizoenen voor bekeken. Volgens het Amerikaanse productiebedrijf Fox vallen de kijkcijfers tegen. De bekendmaking komt een dag na het nieuws dat jurylid Simon Cowell naar de Britse versie van X Factor zou terugkeren.

"Ik heb een fantastische tijd gehad de afgelopen 12 jaar, bij zowel 'The X Factor' als 'American Idol'", zei Cowell in een verklaring. "En naast het vinden van geweldig talent, ben ik dankbaar voor het ongelooflijke welkom dat ik hier heb gekregen van het Amerikaanse publiek."

Het zeer kritische jurylid voorspelde drie jaar geleden nog een gouden toekomst voor de Amerikaanse versie van het succesvolle programma, maar de show wist de hoge verwachtingen nooit waar te maken.

08-02-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen ontkent misbruik in open brief

Woody Allen ontkent misbruik in open brief

http://oi59.tinypic.com/2n0sy8z.jpg

Regisseur Woody Allen ontkent dat hij zijn geadopteerde dochter heeft misbruikt. Volgens hem is het verhaal compleet verzonnen door zijn ex-vrouw Mia Farrow, met wie hij dochter Dylan samen adopteerde. Allen schrijft dat zaterdag in een open brief die hij naar The New York Times stuurde.

Diezelfde krant meldde afgelopen zondag op basis van Dylan Farrow dat Allen haar misbruikte toen ze 7 jaar was. De 78-jarige Allen schrijft nu dat Mia Farrow hem voor het eerst van het misbruik beschuldigde toen de twee na een relatie van 12 jaar uit elkaar gingen. Farrow zou het verhaal zo vaak aan haar dochter hebben verteld, dat die erin is gaan geloven.

"Het is niet dat ik niet geloof dat Dylan ervan overtuigd is dat ik haar heb misbruikt. Als een kind vanaf haar zevende door een sterke moeder wordt verteld dat ze haar vader moet haten omdat hij een monster is die haar misbruikte, dan is het toch niet onvoorstelbaar dat ze erin is gaan geloven?", schrijft Allen.

Bedrogen door haar moeder
"Natuurlijk heb ik haar niet misbruikt", vervolgt de regisseur. "Ik houd van haar en ik hoop dat ze ooit begrijpt hoe ze is bedrogen door haar moeder die meer is geïnteresseerd in haar eigen woede dan het welzijn van haar dochter."

Allen sluit de brief af met de mededeling dat hij verder geen woorden meer vuil wil maken aan de zaak. 'Er zijn al genoeg mensen gekwetst.' De Amerikaan kreeg de afgelopen week al bijval van zijn geadopteerde zoon.

08-02-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber rapte op 14-jarige leeftijd over zijn piemel

Bieber rapte op 14-jarige leeftijd over zijn piemel

http://oi58.tinypic.com/o8rst5.jpg

Er is een geluidsfragment opgedoken waarop te horen is hoe Justin Bieber, toen nog 14 jaar oud, aan het rappen is. TMZ, die erg lovend is over het fragment, heeft het op de website gezet. Opmerkelijk is wel dat Justin het in het nummer over zijn piemel heeft.

"Hey my young, wanna have some fun? You can play with my cannon", zegt de zanger in het nummer. "Het is bijna pijnlijk om toe te geven maar hij heeft eigenlijk een hele goede flow", aldus TMZ die schrijft dat Justin herhaaldelijk rapt over meisjes die aan zijn geslacht zitten. Bronnen vertellen de website dat Justin aan het begin van zijn carrière liever rapper wilde worden, maar zijn manager Scooter Braun zou dat idee uit zijn hoofd hebben gepraat.

In 2011 liet Bieber ook al eens tijdens een radio-interview horen dat hij best aardig kon rappen. Hij zou het nog steeds niet helemaal hebben losgelaten. Deze week zou hij namelijk de studio in zijn gedoken met Diddy, Rick Ross en Jermaine Dupri.

08-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi's 'machien', Sigi's verdriet en gebotteld zweet

Regi's 'machien', Sigi's verdriet en gebotteld zweet

http://oi57.tinypic.com/jjxrba.jpg

Regi belooft elke kandidaat die hij in zijn team wil dat hij dat te verfijnen talent met zijn 'machien' beroemd zal maken. Internationaal nog wel. Axelle Red geeft twee keer ridderlijk toe dat ze zich heeft vergist. Bent Van Looy kijkt de kat uit de boom en sleurt het grootste talent in zijn clubhuis. Koen Wauters, de enige die is blijven zitten in de jury, heeft na de eerste 'blind audition' al meteen drie kandidaten op zak. 'The Voice van Vlaanderen' is gestart, we zijn vertrokken voor zeventien weken opgedreven zangcompetitie.

De spoeling lijkt na deze eerste blind audition helemaal niet dun, en dat is best opmerkelijk voor een derde seizoen op zo'n kleine parking die Vlaanderen al bij al toch is.

Waar?
In koren, in schuchtere bands, in een metalband, aan de wieg van de New Beat godallemachtig, in de keuken van het ziekenhuis, bij schoolverlaters en conservatoriumstudenten: daar vindt 'The Voice' toch weer een selectie van een honderdtal kandidaten uit naar verluidt meer dan vijfduizend geïnteresseerden.

Gelukkig krijgen we geen uitlachtelevisie met billenkletsers ten koste van  roemzuchtige aspirant-schlagerprinsen of mensen die anderszins in hun eigen sprookje geloven. Soit.

Wereldhit uit machien
En de nieuwe juryleden? Axelle Red zegt dat ze op zoek is naar een stem die ze niet kan plaatsen, Regi naar één waarmee hij een wereldhit kan maken. Gewoon even in het 'machien' dat achter hem staat, op 120 beats per minuut zetten en hopla, daar zijn die handjes. Zou het?

Bent Van Looy is bedachtzaam, net als Axelle, en toont zich de meest kritische. Niet één keer zal hij als eerste op de 'I Want You'-knop drukken. Koen Wauters, welja, die doet dat alsof hij in zijn living een wijnproeverij houdt. Hier en daar proeft hij al een finalist.

De kandidaten? Brokken zenuwen zijn het, stuk voor stuk. Tap het zweet af dat ze het uur voor ze opgaan afscheiden, bottel het en zet het in de markt als parfum. Wedden dat de familie en de vrienden veel geld veil zullen hebben voor zo'n souvenir? Voor de échte fans biedt VTM ook tranen van geluk en verdrietsdruppels van de afvallers. Merchandising!

Dat maakt 'The Voice' ook toch een beetje aandoenlijk, die oma's en nonkels, partners en kinderen die net zo opgevezen zijn als hun hoogspersoonlijke idool.

08-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische 'superfan' dringt binnen bij Enrique Iglesias

Belgische 'superfan' dringt binnen bij Enrique Iglesias

http://oi59.tinypic.com/riywqs.jpg

Enrique Iglesias heeft een vreemde ontmoeting gehad met een Belgische fan. Het meisje, Valérie, stond plots halfnaakt in zijn huis in Miami. "Ze was de baai over gezwommen om me te zien", aldus Iglesias. "We hebben haar kleren gegeven en naar een hotel gebracht. Hoe gek was dat!"

"Het meisje had haar kleren onder een brug opgeborgen en was het water ingedoken. Ze moet ongeveer 1,5 kilometer hebben gezwommen om tot aan het huis te komen. Plots stond ze binnen. Onwaarschijnlijk! Ik was thuis en net wakker geworden. Iemand die in mijn huis werkt, belde de security op en ­enkele veiligheidsmensen namen haar mee naar het wachthuis."

Enrique dacht er naar verluidt geen ­moment aan om een klacht in te dienen. "Natuurlijk niet. Ik voelde me zo slecht dat ik uiteindelijk zelf naar het wachthuis ben gegaan om haar te ontmoeten. Ik was bijzonder nieuwsgierig wie mij zó graag wilde ontmoeten."

08-02-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miles Kane en Bastille naar Rock Werchter 2014

Miles Kane en Bastille naar Rock Werchter 2014

http://oi57.tinypic.com/2wc1ov4.jpg

De bekendmaking voor de affiche van Rock Werchter schakelt een versnelling hoger. Het festival lostte onlangs nog de namen van Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Foals, Haim, The 1975, Kodaline en Valerie June en voegt daar nu onder meer Miles Kane, The Wombats en Bastille aan toe.

Vooral donderdag 3 juli wordt aangevuld. Dan zakken Miles Kane, The Wombats en London Grammar naar Werchter af. Biffy Clyro en Midlake volgen hen op zaterdag 5 juli. Tot slot komt ook Bastille op zondag 6 juli naar de wei.

Met deze aanvulling telt de affiche van Rock Werchter 2014 al 37 namen. Ze zou daarmee voor de helft gevuld zijn. Wie eerder al werd aangekondigd, zie je in het onderzicht hieronder.

Donderdag 3 juli: Metallica, Placebo, Damon Albarn, Skrillex, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Dropkick Murphys, Miles Kane, The Wombats, London Grammar, Valerie June

Vrijdag 4 juli: Arctic Monkeys, Ellie Goulding, Major Lazer, Jack Johnson, Crystal Fighters, The 1975, The Naked and Famous

Zaterdag 5 juli: Pearl Jam, The Black Keys, Pixies, Triggerfinger, Imagine Dragons, Biffy Clyro,  Haim, Agnes Obel, Midlake, Kodaline

Zondag 6 juli: Kings of Leon, Stromae, Franz Ferdinand, Bastille, Babyshambles, MGMT, Birdy, Foals, Passenger, Metronomy

Tickets zijn te koop op proximusgoformusic.be. Helaas zijn de dagtickets voor donderdag 3 en zaterdag 5 juli uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor vrijdag of zondag zijn wel nog beschikbaar.

07-02-2014 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in 'The Voice': ook tv-kijker ziet kandidaten niet

Nieuw in 'The Voice': ook tv-kijker ziet kandidaten niet

http://oi57.tinypic.com/2wgelwj.jpg

Het derde seizoen van 'The Voice van Vlaanderen', dat vanavond van start gaat met de eerste 'blind audtions', brengt enkele nieuwigheden. De belangrijkste zijn de 'blind blind auditions': hierbij staan de kandidaten achter een gordijn, zodat je als kijker ook niet weet hoe die persoon eruitziet. Zo ervaar je als kijker thuis ook hoe het voelt om coach te zijn en enkel te vertrouwen op wat je hoort.

Naast deze dubbelblinde audities is er voor de kijkers een tweede manier om zelf coach te spelen, namelijk met de Thuiscoach app, onderdeel van de VTM app.

Fragmenten op app
Met deze app kan je zowel voor als tijdens de Blind Auditions voorspellen welke talenten doorgaan naar de Battles. Zo krijg je elke week voor de uitzending al enkele korte fragmenten te horen van de kandidaten. Daarna moet je beslissen of je de 'I WANT YOU'-knop indrukt of niet. Net als Axelle, Bent, Koen en Regin krijgen de spelers de talenten natuurlijk niet te zien en kan de keuze achteraf niet veranderd worden. Hoe beter je voorspelling, hoe meer punten je scoort.

Tijdens de uitzendingen van de Blind Auditions kan er live meegespeeld worden door te raden in welk team het talent terecht komt. Zal Koen drukken? Of Axelle? Of wordt een zanger of zangeres meer gesmaakt door Bent of Regi? Of draait er misschien geen enkele coach om? Bij elke goede keuze krijg je extra punten. Ook bij de Battles en de Liveshows kan er voor en tijdens de uitzending meegespeeld worden.

Liveshows in Gents Kuipke
Tot sot zullen de liveshows dit jaar plaatsgrijpen in 't Kuipke in Gent. Die gaan van start op 18 april, elke coach treedt dan aan met een team van acht kandidaten. Na zes liveshows zal op vrijdag 23 mei de nieuwe winnaar van 'The Voice van Vlaanderen' bekend zijn.

07-02-2014 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieudonné vrijuit na omstreden video

Dieudonné vrijuit na omstreden video

http://oi57.tinypic.com/258t7at.jpg

De omstreden Franse komiek Dieudonné M'Bala M'Bala is niet veroordeeld voor het verspreiden van een video waarin hij oproept tot de vrijlating van een man die in 2006 een joodse man mishandelde en vermoordde.

De rechtbank in Parijs oordeelde dat niet bewezen kan worden dat Dieudonné de video verspreidde, meldt de Franse krant Le Monde. De komiek heeft in totaal al voor 65.000 euro aan boetes gekregen voor antisemitische uitlatingen.

Maandag kwam hij om "veiligheidsredenen" Groot-Brittannië niet in. Ook in eigen land ligt hij onder vuur door zijn uitspraken.

07-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena Gomez altijd dronken op feestjes"

"Selena Gomez altijd dronken op feestjes"

http://oi61.tinypic.com/30wsho1.jpg

Justin Bieber voelt zich niet schuldig over de drank- en drugsproblemen van zijn ex Selena Gomez, dat beweert entertainmentsite TMZ. Zij werd vorige maand even met verslavingsproblemen opgenomen in een kliniek. Het is volgens ingewijden helemaal niet zo dat Bieber een slechte invloed op haar had.

De insiders lachen zich kapot om de berichten in de media waarin Bieber wordt weggezet als degene die hun relatie met losbandig gedrag heeft verpest. Gomez zou namelijk zelf op feestjes altijd dronken zijn. Haar Canadese ex-vriend erkent dat hij regelmatig van de kaart is, maar dat zou ook voor haar gelden. Vooral alcohol ging er naar verluidt makkelijk in.

Bieber denkt volgens de bronnen dat de ouders van Gomez achter de negatieve verhalen zitten. De veelbesproken artiest vindt dat hij ten onrechte als zondebok fungeert en vermoedt dat zijn ex daardoor alleen maar bozer en bozer op hem wordt. Bieber zou verder blij zijn dat hij van Gomez af is, mede omdat ze te veeleisend is.

07-02-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

http://oi59.tinypic.com/347xoqo.jpg

Actrice Famke Janssen gaat de hoofdrol spelen in de Nederlandse film 'De Held', gebaseerd op de gelijknamige roman van Jessica Durlacher. Dat meldt Independent Films.

'De Held' wordt geregisseerd door Antoinette en Marjolein Beumer, de twee zussen van Famke. De 48-jarige actrice is opgetogen over de samenwerking.

"We willen al heel lang een keer samen een film maken. Nooit eerder deed de gelegenheid zich voor. Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met mijn zussen aan te gaan, al vind ik het natuurlijk ook heel spannend. Daarnaast lijkt het me fantastisch om eindelijk eens in een Nederlandse film te spelen.''

Thriller
'De Held' is een onheilspellende thriller waarvan inmiddels meer dan 70.000 exemplaren zijn verkocht. ''Dit boek verdient het om verfilmd te worden. Jessica schrijft haar boek al zo filmisch en met zoveel aandacht voor haar personages dat mijn handen jeuken om deze film te maken", stelt Antoinette Beumer.

Wanneer de film wordt uitgebracht, is nog niet bekend. In december lieten de vrouwen al weten te werken aan een gezamenlijk project waarin Famke haar eerste hoofdrol zou vertolken.

07-02-2014 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

http://oi61.tinypic.com/2hd0h3k.jpg

Fotoshoots, screenings, interviews, vergaderingen,... het houdt niet op voor de bende van 'The Broken Circle Breakdown'. Felix van Groeningen, Dirk Impens, Veerle Baetens en Johan Heldenbergh waren daarstraks in het gebouw van het prestigieuze entertainmentagentschap CAA in Santa Monica om hun film voor te stellen. Eerder op de dag waren de regisseur en producent ook al eventjes naar Santa Barbara gereden om er nog een screening bij te wonen. Het is druk, druk, druk, maar dat neemt het viertal er met alle plezier bij. Wij gingen een praatje slaan met Heldenbergh die pas vandaag in Los Angeles is aangekomen.

Hoewel Heldenbergh net elf uur op het vliegtuig heeft gezeten, valt er dat allesbehalve aan te merken wanneer we hem na de screening van 'The Broken Circle Breakdown' in het gebouw van Creative Arts Agency aantreffen. Toch is de boomlange acteur pompaf van de reis: "De reis was verschrikkelijk. Ik ben niet zo een goede reiziger. Ik ben gewoon te groot om in economy op het vliegtuig te reizen. Ik heb vijf centimeter te weinig beenruimte. Als je dan elf uur in een vliegtuig moet zitten... (onderbreekt zichzelf)  Ik was heel moe toen ik op het vliegtuig stapte en het was eigenlijk de hel, maar het is het natuurlijk wel waard."

Kaasboer
De campagne loopt ondertussen als een trein aan de Westkust; dat werd vanavond nog maar eens duidelijk. Het publiek bleef meer dan drie kwartier zitten om een vragenronde met Baetens, van Groeningen en Heldenbergh bij te wonen en verzamelde zich achteraf in trosjes rond het trio om hen te feliciteren met hun Oscarnominatie. Wat dat met Heldenbergh doet om te zien dat er aan de andere kant van de oceaan zo veel interesse is in zijn film? "Goh, ja... aan de ene kant begin ik het een beetje gewoon te worden, maar langs de andere kant wil ik dat er nog meer mensen de film willen zien. Daarom ben ik ook heel erg blij dat we die Oscarnominatie hebben, omdat er dan toch veel meer mensen dat verhaal te zien gaan krijgen. Daarvoor doe je het. Als je een kaasboer bent, dan maak je ook niet enkel kaas voor je eigen dorp? Je bent daar trots op, en nu is die 'kaas' de wereld aan het rondreizen. Elke goede ondernemer wordt daar dan stinkend rijk van, maar wij niet. Maar de trots is er wel, en daarvoor doe je het."

Dat Hollywood een heel apart wereldje is, is ook Heldenbergh niet ontgaan. Volgens hem draait alles hier in de eerste plaats om geld, terwijl er in België eerst en vooral goed werk moet geleverd worden: "Ik ken al heel mijn leven het gesubsidieerd theater waar je probeert om goeie dingen te maken en waar je risico's neemt. Daarom krijgen wij subsidies. Wij nemen risico's met dat geld. Wij durven dingen doen je uiteindelijk in de cinema te zien krijgt. De risico's die wij nemen, verhalen zich door naar televisie en cinema. Wij creëren de taal. Dat klinkt misschien heel erg zelfbewust ofzo, maar dat is zo. Dat de Belgische cinema zo goed gaat op dit moment heeft te maken met het feit dat het Vlaams theater twintig jaar geleden de top van de wereld was en dat de Vlaamse dans de top van de wereld is. Voor ons maakt het niet uit of er volk komt kijken: wij moeten goede dingen maken. En als we goede dingen maken dan komt er volk kijken. Hier (in Hollywood) gaat het allemaal om appearance, over marketing. Het gaat over geld. Het maakt hen niet uit of een film slecht is, want zolang hij geld heeft verdiend is het een goede film. Ze hebben hier een heel andere kijk op dingen. Langs de andere kant zijn ze ook eerlijk: ze komen er voor uit. Ze zeggen: 'Sorry, maar als uw film geen publiek trekt dan zijn we daar weinig mee.'"

2,5 miljoen dollar = peanuts
Heldenbergh heeft overschot van gelijk wanneer hij zegt dat het hier in de eerste plaats om geld draait. Toen van Groeningen het publiek vertelde dat zijn film 2,5 miljoen dollar had gekost, viel iedereen haast achterover van verbazing. 2,5 miljoen voor een film is dan ook peanuts in vergelijking met wat er in Hollywood gemaakt wordt.  "Maar ja, onze lonen liggen gewoon véél lager dan hier", legt Heldenbergh uit. "En voor alles moet hier betaald worden. Als wij een locatie willen huren, dan betalen wij de huurprijs die je normaalgezien voor een maand zou betalen. Maar (in Hollywood) heet dat dan 'movie location' en dan ben je meteen vijf keer zo veel kwijt. Voor alles wordt er ongelooflijk veel geld betaald. Ze hebben ook veel meer volk op de set dan wij. Wij doen het veel eenvoudiger terwijl we hetzelfde resultaat hebben."

Heldenbergh haalt daarvoor een voorbeeld van regisseur Stijn Coninx aan: "Hij is ooit op de set van Steven Spielberg geweest. Alles wat zij bij 'Daens' hadden, had Steven Spielberg maal zeven. De camera was zeven keer duurder dan de zijne, hij had zeven keer meer pellicule en als Stijn drie chauffeurs had om mensen of dingen rond te voeren, dan had hij er eenentwintig. Het is natuurlijk een grote set, maar zo werkt het hier nu eenmaal. Als Steven Spielberg zegt dat hij 5.000  figuranten nodig heeft, dan krijgt hij ook 5.000 figuranten die dan ook nog eens allemaal betaald worden. Ik wilde 800 figuranten in 'Schellebelle 1919', maar ik heb er uiteindelijk maar 300 gekregen. Dan moet je proberen om de shots zo te maken dat het er uitziet alsof dat het er 800 zijn. Die mensen worden niet betaald, die krijgen met moeite een broodje 's middags. Zo doen wij het."

07-02-2014 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae meest gedownloade artiest van 2013

Stromae meest gedownloade artiest van 2013

http://oi59.tinypic.com/120mp0i.jpg

Stromae is de winnaar van de achtste Ultratop Download Award 2013. Deze award beloont de Belgische artiest of groep van wie het repertoire het meest is gedownload. Het is de tweede keer dat Stromae de prijs krijgt, ook in 2010 was hij de winnaar.

"Hyperflaté", was de reactie van de Brusselaar, die vandaag de prijs in ontvangst nam bij Videohouse. "De aantallen van Stromae waren ongezien en daardoor is de voorsprong op andere artiesten enorm", zegt Sam Jaspers, directeur van Ultratop. Stromae werd in totaal 356.000 keer gedownload. Voor zijn beide albums ligt dat cijfer op 23.000.

Ozark Henry, Hooverphonic
Ozark Henry, die de eerste Ultratop Award in de wacht sleepte, eindigt tweede, net voor Hooverphonic, dat vorig jaar nog met de prijs naar huis ging. Ook Milk Inc. en Axelle Red deden het voortreffelijk in 2013 en vervolledigen de lijst op nummer 4 en 5.

De Belgische consument kocht in 2013 meer dan 6,5 miljoen albums in cd-formaat. De digitale muziekmarkt is in vergelijking met 2012 gestegen met meer dan 40 pct. Het marktaandeel van het muzieksegment is dan ook gegroeid van 20 naar 30 pct.

07-02-2014 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

http://oi60.tinypic.com/opmz3c.jpg

De misnoegde buren van Tomorrowland hebben een advocate in de arm genomen die goede papieren kan voorleggen. Griet Cnudde zorgde er al voor dat de Antwerpse Sinksenfoor moet verhuizen. "Ik zal gebrandmerkt worden als onverdraagzame pretbederver. Maar dat kan mij niet schelen."

Enkele buurtbewoners van recreatiedomein De Schorre in Boom stappen naar de kortgedingrechter. Ze eisen dat het geplande tweede weekend van dancefestival Tomorrowland (25-27 juli) niet doorgaat. Volgens de buren beschikt organisator ID&T niet over de vereiste vergunningen. Advocate Griet Cnudde vertegenwoordigt hen.

Dat de buren meester Cnudde hebben ingehuurd, heeft zo zijn redenen. De advocate van het Antwerpse kantoor Lexeco behandelde vorig jaar met succes een gelijkaardige zaak. Omwonenden van de Antwerpse Sinksenfoor haalden toen hun slag thuis: vanaf volgend jaar moet de grootste kermis van Vlaanderen verhuizen.

"Hopelijk komt er ook in het Tomorrowlandverhaal een compromis. Wij moeten nu eerst de brand blussen die de organisatie van het festival heeft gesticht." De buren die achter de juridische stappen zitten, willen zo lang mogelijk anoniem blijven. "Dat raad ik hen ook aan", zegt Cnudde. "Ze zullen bestempeld worden als een zootje onverdraagzame NIMBY'ers (Not In My Back Yard), maar dat is natuurlijk veel te kort door de bocht."

06-02-2014 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

http://oi61.tinypic.com/2rfvax4.jpg

Het topmodel Doutzen Kroes is zwanger van haar tweede kindje. Dit heeft  de Nederlandse schoonheid vandaag bekendgemaakt op Twitter.

"This is not a throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting", schrijft ze samen met een foto die gemaakt is tijdens haar eerste zwangerschap.

Doutzen en haar man Sunnery James hebben al een 3-zoontje genaamd Phyllon. Sunnery heeft het nieuws ook gedeeld. "Super happy to announce we're expecting new love in our life!", schrijft hij.

06-02-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het vreemdste 'juweel' van Cara Delevingne

Dit is het vreemdste 'juweel' van Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/555vd3.jpg

Je vindt ze verschrikkelijk of je vindt ze geweldig (al kunnen we dat tweede maar moeilijk begrijpen), maar het is in ieder geval zeker dat 'grillz' bijzonder populair zijn onder de sterren. Ze kwamen onder de belangstelling toen rappers en hiphoppers niet meer genoeg hadden aan de 'bling' rond hun  nek, maar ook hun tanden met een laagje goud en diamanten versierden. Cara Delevingne is de nieuwste fan van dit vreemde mondaccessoire.

Het waren misschien de stoere kerels uit de rap- en hiphopwereld die de grill introduceerde, tegenwoordig heeft elke vrouwelijke popster ook wel een exemplaar thuis liggen. Rihanna en Miley Cyrus werden eerder al gespot met deze gouden, veredelde beugel en nu blijkt ook model Cara Delevingne een fan te zijn van de grill.

Het model plaatste al voor de tweede keer deze maand een foto van haar versierde tandjes op Instagram. Haar grills zouden gemaakt zijn door Dolly Cohen, blijkbaar dé autoriteit van het grillontwerp met fans als Rihanna. Ze werd ook gespot in Londen waar ze haar ijzeren mond combineerde met een leren jasje en een zwarte hoed. Eerlijk is eerlijk: van ver ziet het er gewoon uit alsof ze haar tanden al een paar dagen niet meer heeft gepoetst.

06-02-2014 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-bandlid Krezip heeft lymfeklierkanker

Oud-bandlid Krezip heeft lymfeklierkanker

http://oi59.tinypic.com/15nb0i0.jpg

De vroegere toetsenist van de Nederlandse band Krezip, Annelies Kuijsters, heeft lymfeklierkanker. Dat schrijft ze in een blog op de website van de band. "In december is bij mij lymfeklierkanker ontdekt. Voor mij en de mensen om me heen een grote schok."

De 31-jarige muzikante is erg geschrokken, omdat haar vader vier jaar geleden aan dezelfde ziekte is overleden. Toch blijft Annelies hoopvol: "Ondanks de verschrikkelijke onzekerheid die kanker met zich meebrengt, is de prognose gelukkig goed en de behandeling is gericht op genezing. Dat is dan ook iets waar ik me aan vasthoud en me op focus", schrijft ze.

Het lukt het voormalige Krezip-bandlid dan ook niet om te werken en muziek te maken. Iets wat ze enorm mist: "Ik kan niet wachten tot ik weer aan de gang kan. En in de tussentijd vermaak ik me met het nieuwe album van Jac dat in maart uitkomt." Ze doelt daarmee op Jacqueline Govaert, die na haar tijd als zangeres bij Krezip solo verder is gegaan.

Annelies schrijft in haar blog dat ze ook genoeg mooie dingen heeft beleefd in de 4,5 jaar dat Krezip uit elkaar is. "We zijn alle zes onze eigen weg gegaan. Er kwamen voor ons allemaal mooie dingen op ons pad en ook, zoals dat bij het leven hoort, wat moeilijke dingen."

06-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé in lingerie op Instagram

Beyoncé in lingerie op Instagram

http://oi62.tinypic.com/wu5y1f.jpg

Gisteren heeft mevrouw Jay-Z een foto van zichzelf in lingerie en een zijden kamerjas online gezet. Ook haar schattige dochter Blue Ivy is in het beeld te zien. Vermoedelijk is het beeld gemaakt terwijl de zangeres zich klaarmaakt voor haar show tijdens de Mrs. Carter-tournee.

Beyoncé laat met plezier haar haast eindeloze benen zien. Op de fotodeelsite Tumblr deelde de popzangeres ook andere, meer bescheiden beelden van zichzelf in de auto en in een casual outfit zien. De ster was ooit erg gesteld op haar privacy, maar tegenwoordig is de zangeres erg actief op social media. Ze deelt graag foto's uit haar dagelijkse leven. Zo liet ze haar volgers meegenieten van Blue Ivy's verjaardagsfeestje en van het nieuwjaarsfeest van zichzelf en Jay-Z.

06-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex geeft toe: "Affaire Hurley en Clinton verzonnen"

Ex geeft toe: "Affaire Hurley en Clinton verzonnen"

http://oi58.tinypic.com/2n8oqk2.jpg

Acteur Tom Sizemore (52) heeft het verhaal over een affaire tussen de Amerikaanse ex-president Bill Clinton en actrice en model Elizabeth Hurley verzonnen.

Sizemore, die onder meer bekend is van de films Natural Born Killers (1994) en Saving Private Ryan (1998), noemt zijn uitlatingen 'wartaal van een man die een zeer ernstig drugsprobleem had'. Volgens de acteur is de tape 4 tot 5 jaar geleden opgenomen, toen hij worstelde met een verslaving.

RadarOnline publiceerde deze week een geluidsfragment waarin de acteur zijn verhaal uit de doeken doet. In het fragment schept Sizemore op over het moment waarop Clinton hem even apart nam tijdens een bezoek aan het Witte Huis in 1998. Clinton zou op dwingende toon het telefoonnummer van Liz hebben geëist en de actrice korte tijd daarna hebben uitgenodigd. De affaire tussen Bill en Liz zou een jaar hebben geduurd.

Sizemore zegt nu: ''Ik ben nooit in het Witte Huis geweest en ik heb Bill Clinton nooit ontmoet.'' Hij ontkent niet dat hij degene op de tape is, maar hij kan zich niet herinneren dat hij dit zei. Sizemore heeft spijt dat hij Hurley met problemen opzadelt en biedt haar zijn excuses aan. Hurley reageerde al snel via Twitter op de geruchten: "Belachelijk domme verhalen over mij en Bill Clinton. Compleet onwaar. In de handen van mijn advocaten. Gaap."

06-02-2014 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producent 'Broken Circle': "Bang dat geloof of politiek nominatie zou tegenhouden"

Producent 'Broken Circle': "Bang dat geloof of politiek nominatie zou tegenhouden"

http://oi57.tinypic.com/a1hdli.jpg

Je kan met een Amerikaan over de meest uiteenlopende zaken discussiëren, maar van het moment dat je het over geloof of politiek hebt, dan klappen er heel wat dicht. En laat dat nu net twee onderwerpen zijn die rijkelijk aan bod komen in 'The Broken Circle Breakdown'. Ook producent Dirk Impens is zich daar maar al te goed bewust van: "Eerlijk waar: ik was bang dat dit een nominatie zou tegenhouden. Heel bang." Een interview.

Vooral geloof is en blijft een zeer gevoelig onderwerp in de Verenigde Staten, zo weet Impens: "We hebben daar bij ons eerste bezoek in november een paar heel felle discussies over gehad. Wat we toen merkten, was dat je joods, katholiek of protestants kan zijn. Noem maar op. Je kunt vanalles zijn, maar je kunt niet 'niet religieus' zijn. Dat begrijpen ze niet. Atheïsme, he. Ze snappen dat niet."

Olympische discipline
Of de leden van de Academy zich hierdoor misschien tegen de borst gestuit gaan voelen? Impens: "Ik heb geen idee. Ik kan echt niet voorspellen hoe die mensen daar gaan stemmen. Nu, het feit dat we zo ver geraakt zijn, dat bewijst toch al iets. Dat zal dan toch wel betekenen dat ze het geen slechte film vinden. Het is zo raar, hé. Je hebt nu het gevoel dat je aan de finale van een Olympische discipline staat, met het verschil dat er hier alleen maar één gouden medaille is. Geen brons en geen zilver. Dat is spijtig, maar goed. Dat weet je op voorhand."

Het is overigens niet de eerste keer dat Impens richting de Oscars trekt. De producent mocht in 1993 voor het eerst naar de Academy Awards toen 'Daens' genomineerd was, maar het beeldje ging uiteindelijk naar de Franse film 'Indochine'. Impens gaf indertijd aan dat hij de moed niet wilde opgeven: "We komen zeker terug. Allez, ooit moeten we dat winnen. Zo simpel is het." Op die uitspraak wil hij nog even terugkomen: "'t Schijnt dat ik dat gezegd heb, hé! Ik ben de laatste weken een paar keer geconfronteerd geweest met die uitspraak. Hoe arrogant kunt ge zijn hé seg?! Enfin, op dat moment zeg je dat dan in een vlaag van enthousiasme. Ik zou het fantastisch graag willen, echt. Niet voor mij, maar in de eerste plaats voor Felix. We hebben voor deze campagne afgesproken dat we ons best gaan doen, dat we er niet over gaan zagen en dat we het gewoon goed gaan doen. We gaan zorgen dat we onszelf niks te verwijten hebben."

06-02-2014 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtbewoners Tomorrowland slepen organisatie voor rechter

Buurtbewoners Tomorrowland slepen organisatie voor rechter

http://oi61.tinypic.com/281es82.jpg

Enkele buurtbewoners uit Boom en Rumst die de hinder van twee weekends Tomorrowland te veel van het goede vinden, hebben een kortgeding tegen de organisatoren aangespannen. Volgens hen beschikken die niet over de juiste vergunningen. Dat meldt de regionale zender ATV.

Het zit er al een tijdje bovenarms op tussen Tomorrowland en enkele buurtbewoners. Die zien het niet zitten dat het dancefestival dit jaar over twee weekends gespreid is, van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Dat betekent een verdubbeling van de overlast, klinkt het. Ze startten dan ook een petitie tegen de plannen en schakelden een advocaat in.

Die heeft nu een kortgeding aangespannen bij de rechtbank, met als argument dat organisastor ID&T niet over de juiste vergunningen beschikt. Nochtans was er deze week een overlegmoment gepland tussen de buurtbewoners en ID&T. Of dat er nog komt, is niet duidelijk.

In de krant De Standaard reageert ID&T ontgoocheld: "Wij gingen er van uit dat we aanstaande donderdag een constructief overleg met Meester Cnudde zouden hebben om een open gesprek aan te gaan en haar inzage te geven in onze verschillende vergunningstrajecten en maatregelen om overlast te beperken."

05-02-2014 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip reageert fors op 'roddels'

Koning Filip reageert fors op 'roddels'

http://oi58.tinypic.com/1zldizq.jpg

Koning Filip heeft gereageerd op de 'roddels' die gisteren over hem de wereld werden ingestuurd. In 'Dag Allemaal' werd het staatshoofd een dictator genoemd. Volgens het blad verbiedt hij zijn ouders om nog in het kasteel van Ciergnon te komen. Het paleis, dat anders nooit reageert op dergelijke artikels, kwam gisteren wel met een felle ­ontkenning: "Allemaal volledig uit de lucht gegrepen."

Volgens 'Dag Allemaal' is koning Filip een dictator die zijn personeel vernederende regeltjes oplegt. En hij tiranniseert zijn familie. Zo mogen koning Albert en koningin Paola niet meer binnen in het kasteel van Ciergnon en zit het zo scheef tussen Filip en zijn zus Astrid dat de prinses zelfs overweegt naar Zwitserland te verhuizen. "Daar klopt allemaal niets van", zegt paleiswoordvoerster Rafike Yilmaz.

Hoogst uitzonderlijk
Dat het paleis met een formele ontkenning van een persartikel komt, is hoogst uitzonderlijk. In het verleden werden er nog ophefmakende 'onthullingen' gedaan over de koning en zijn familie, maar een reactie vanuit Laken kwam er nooit. "Reageren op roddels doen we niet, omdat we er dan te veel belang aan zouden hechten", was steeds het devies.

Maar de beweringen in 'Dag Allemaal' blijken nu een brug te ver. De koning kreeg het artikel naar verluidt gister­ochtend onder ogen en wenste de puntjes op de i te zetten. De persdienst van het ­paleis reageerde dan ook fel: "Alle ­beweringen zijn compleet uit de lucht gegrepen. Koning Albert is nog steeds heel welkom op het kasteel van ­Ciergnon."

Dictator
De zwaarste beschuldiging is dat de koning zich als een dictator tegenover zijn personeel zou gedragen. Ook hier een pertinente ontkenning: "De koning houdt er, toegegeven, een hoog werkritme op na. Hij en de koningin zijn er na de troonswissel werkelijk ingevlogen. Maar ze behandelen alle medewerkers met respect."

05-02-2014 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.be verwelkomt Veerle Baetens en co in Los Angeles

HLN.be verwelkomt Veerle Baetens en co in Los Angeles

http://oi57.tinypic.com/11j8yet.jpg

Ze stapten maandagochtend op het vliegtuig richting New York, maar vandaag zijn ze alweer in Los Angeles. Veerle Baetens, Felix van Groeningen en producent Dirk Impens zullen zich hier de komende dagen van hun beste kant laten zien in de laatste rechte lijn naar de Oscars. Wij gingen het trio ontvangen op de luchthaven van LAX!

Het scheelde niet veel of we waren het drietal totaal misgelopen. Toen we met onze fotograaf al meer dan een half uur aan terminal 6 stonden, en tientallen reizigers die vanuit New York kwamen ons gepasseerd waren, viel mijn frank: er moet een tweede uitgang zijn. Terwijl ik me allerhande doemscenario's voor de geest haalde, en we tegen honderd in het uur naar de volgende terminal holden, zag ik vanuit de verte Felix van Groeningen richting de shuttlehalte wandelen. "Felix!", roep ik nog, waarop hij me verbaasd aankijkt. "Shit, dat is hem niet", bedenk ik me, maar ik waag het nog een keer: "Felix van Groeningen?" En jawel, we waren nog nét op tijd om een praatje te slaan.

Snot opsnuiven
Twee vluchten op twee dagen, dat kruipt in je kleren, maar Veerle Baetens ziet het (nog) helemaal zitten: "We zijn kiplekker levend!", klinkt het. Ook van Groeningen kan er nog wel eventjes tegenaan: "Ik heb goed geslapen, ik ben oké. Ik zat wel naast nen hele dikke, dus ik heb me een beetje moeten verleggen." Baetens had het al niet veel beter: "Voor mij zat er de hele tijd iemand zijn snot op te snuiven."

Baetens, van Groeningen en Impens waren gisteren op een screening van 'The Broken Circle Breakdown' in het Museum of Modern Art in New York. De bedoeling is om in de laatste maand voor de Oscars nog zo veel mogelijk zieltjes te winnen voor de film. Veel tijd om nog andere dingen te doen, zat er volgens de regisseur niet echt in. "We hebben een beetje rondgelopen en mensen bezocht die ik ken. Geen belangrijke mensen. Op een dag gaan die belangrijk zijn, maar nu nog niet", klinkt het mysterieus.

Hollywoodbonzen
Ook in Los Angeles is hun schema erg krap: morgen en overmorgen volgen er nog twee screenings, waarna het trio samen met Johan Heldenbergh naar het Filmfestival van Santa Barbara vertrekt. Of er in tussentijd misschien nog plannen zijn om met grote Hollywoodbonzen aan tafel te zitten?  Van Groeningen: "We gaan zien wat er gebeurt, hé. Het is maar door hier te zijn dat dingen in gang schieten, dus we zien wel."

05-02-2014 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

http://oi58.tinypic.com/flvg2h.jpg

Altijd al eens Beyoncé willen verorberen tijdens Valentijn? Dat kan nu in een Italiaans restaurant in New York. Brucie pakt namelijk uit met een menu dat volledig gewijd is aan de zangeres. Zo kan u bijvoorbeeld starten met Rocafella-oesters (een verwijzing naar het platenlabel van haar echtgenoot Jay-Z; nvdr) vervolgens overschakelen op Jay-Ziti en als afsluiter een Breastiny's Child nemen. Een voorgerechtje Blue Ivy houdt dan weer een combinatie van gerookte blauwe aardappelen, blauwe kaas, kaviaar en waterkers in.

Beyoncé zelf verdient intussen een centje bij met reclame voor parfum. In een gouden pakje prijst de Amerikaanse superster Rise aan, het reukwater "dat u zal doen groeien". "Ik wil dat vrouwen zich sexy en sterk voelen, alsof ze alles aankunnen", prijst 'queen Bey' haar waren aan op de website van het merk.

05-02-2014 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

http://oi60.tinypic.com/byn0z.jpg

Benieuwd naar de nieuwste stoot van Justin Bieber? In zijn privéjet maakte de Canadese superster het leven van een stewardess zo zuur dat ze zich opsloot in de cockpit. De vrouw in kwestie weigert voortaan nog met het tieneridool samen te werken. En straffer zelfs: de piloten dienden hun zuurstofmaskers boven te halen om te ontsnappen aan de weedgeur die in het toestel hing.

Bieber was samen met zijn vader en tien vrienden op weg naar de Super Bowl toen het incident zich voordeed. Volgens een officieel rapport gedroegen de eerste twee zich bijzonder brutaal tegen de stewardess. "De piloot vroeg aan de passagiers -waaronder Bieber- om te stoppen met marihuana te roken. Er werd hen ook opgedragen om de stewardess niet langer te pesten. Om nog meer miserie te voorkomen, heeft ze zich teruggetrokken in de cockpit." Na de landing onderzochten drugshonden het toestel, volgens de politie hing er alvast een stevig geurtje.

Dit verhaal kon er ook nog wel bij, na een week gekibbel met het gerecht. Vorige woensdag ging Justin zichzelf in Toronto aangeven nadat hij beschuldigd werd van geweldpleging. Zijn limochauffeur zou enkele flinke klappen op het hoofd moeten incasseren hebben omdat hij de muziek niet luid genoeg zette. Daarnaast moet Bieber zich ook verantwoorden voor zijn racegedrag in Miami. Onderzoek wees uit dat hij voordien marihuana en een angstremmer genomen had. Tot slot zou hij het huis van zijn buren ook bekogeld hebben met eieren, de schade loopt in de duizenden euro's.

05-02-2014 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

http://oi62.tinypic.com/2dlugcl.jpg

Woody Allen zit in vieze papieren nadat zijn adoptiedochter Dylan Farrow hem in een open brief beschuldigde van seksueel misbruik. De 78-jarige regisseur noemde de aantijgingen al schandalig en vindt het zelfs "tragisch" dat het verhaal nu weer in de publiciteit komt.

TMZ dook echter in de archieven en diepte daar een interview met showbizzblad 'People' van 38 jaar geleden op. De inhoud doet toch enigszins de wenkbrauwen fronsen."Ik ben ruimdenkend wat seks betreft", klonk het. "Ik ben niet onbesproken, integendeel. Hoe de mensen zouden reageren als ze mij morgen zouden betrappen in een liefdesnest met vijftien 12-jarige meisjes? Ze zouden niets anders verwacht hebben. Ik kan hen met niets meer verrassen, ik pleit overal schuldig." 

"Het is geen kunst om kinderen te hebben en op te voeden", verklaarde Allen ook nog. "Elke zot kan dat." Vier jaar later verscheen actrice Mia Farrow in zijn leven, met wie hij twee kinderen adopteerde. Er kwam ook een liefdesbaby, al beweerde zij vorig jaar dat haar eerste echtgenoot Frank Sinatra misschien wel de echte vader is. En om het helemaal mooi te maken, stapte Allen later in het huwelijksbootje met nog een andere adoptiedochter van Farrow. Toen hun relatie begon, was hij 56 en zij 19...

De eerste berichten over het misbruik kwamen rond 1993 al naar buiten. Allen moest destijds voor de rechter verschijnen, maar werd niet veroordeeld wegens gebrek aan bewijs. Bovendien wilde de rechter Farrow "beschermen en haar het trauma van een openbare getuigenis in een proces besparen''. Mia schreeuwde toen al van de daken dat ze Dylan absoluut niet tegen haar ex-partner opzette.

05-02-2014 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

http://oi60.tinypic.com/vifbpz.jpg

Olivier Goris, programmadirecteur bij Woestijnvis, wordt netmanager van Eén. Daarmee verliest het beroemde productiehuis één van zijn absolute sterkhouders.

Goris maakt al deel uit van de creatieve jongens van Woestijnvis sinds de oprichting van het productiehuis in 1997. Achter de schermen was hij de dirigent bij  programma's als 'Man Bijt Hond', 'Alles Kan Beter', 'In De Gloria' en 'De Laatste Show'. In 2006 werd hij programmadirecteur.

Nu gaat hij bij de VRT Jean Philip De Tender opvolgen, de netmanager van één die vorig jaar overkoepelend manager Televisie bij de VRT werd. Bij Woestijnvis wordt Goris dan weer opgevolgd door Sam De Graeve, jarenlang eindredacteur van De Slimste Mens, die ook een tijdje hoofdredacteur van Humo is geweest. 

"Dit voelt aan als de juiste stap op het juiste moment", zegt Goris. "Ik heb 17 prachtige jaren beleefd bij Woestijnvis. Ik heb er alle kansen gekregen en veel opgestoken van creatieve toptalenten en inspirerende collega's, maar het was stilaan tijd voor iets nieuws."

Rijke ervaring
"Ik ben zeer tevreden vast te stellen dat VRT een aantrekkingspool blijft voor bijzonder talent met een hart voor de openbare omroep", aldus Peter Claes, algemeen directeur Media bij de VRT. "Olivier brengt een rijke ervaring mee in de ontwikkeling van uitzonderlijk programma-aanbod en ook in het coachen van creatieve teams."

Erik Watté, gedelegeerd bestuurder van Woestijnvis, blikt dan weer tevreden terug op de samenwerking met Goris. "Hij zorgde de afgelopen jaren mee voor de creatieve ontwikkeling van Woestijnvis. Vandaag kijk ik ernaar uit om nauw samen te werken met Sam De Graeve: met 'De Slimste Mens ter Wereld' verdiende Sam al meer dan zijn sporen."

05-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

http://oi61.tinypic.com/iw4vh3.jpg

Grapjes rond lelijke eendjes, gesjoemel met de verkiezing,... Laurence Langen heeft als miss België al heel wat te slikken gekregen. Logisch dus dat de slopende kritieken hun tol eisen. "Mijn limiet is helaas bereikt", klinkt het in 'TV Familie'.

"Waaraan heb ik al die negatieve verhalen te danken? En wat heb ik in godsnaam misdaan?", zucht Laurence. "De heisa rond mijn verkiezing blijft al wekenlang aanhouden. Uiteraard ben ik trots op mijn titel en wil ik er hard mijn best voor doen, maar ik krijg niet eens een kans om me te bewijzen."

"Ben ik nu écht zo lelijk?", vraagt de 19-jarige Limburgse zich af. "Dan zou ik toch zeker nooit deel hebben uitgemaakt van de 24 finalistes? Aan die gedachte probeer ik me op te trekken. Bovendien heb ik meer te bieden dan mijn uiterlijk alleen... Dat lijken de critici niet te beseffen. Miss België is zoveel meer dan een schoonheidswedstrijd."

Of ze al veel traantjes heeft moeten laten? "De eerste dag na de finale al. En het was niet van geluk, hoor! Een aantal medefinalistes hadden de dag na de kroning nare dingen over mij op Facebook gezet. 'Is dit een grap? Heeft zij gewonnen? Hoe is het mogelijk?' Dat kwam hard aan. Ik voel me nog altijd niet op en top, maar ik moet mij erdoor slaan. Ik geef niet op. Ik wil tonen wie de echte Laurence is."

05-02-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

http://oi62.tinypic.com/e0jrbk.jpg

De Britse 'nu-rave' band Klaxons is terug met zijn derde studioalbum. 'There Is No Other Time' wordt daaruit als voorgaande single gelanceerd, aldus NME.

Fans van de band wachtten al sinds 'Surfing The Void' uit 2010 op nieuw werk. Ze doorbreken de ban nu zelf met een nieuwe single op Soundcloud. Die heet 'There Is No Other Time' en klinkt verrassend poppy voor hun doen. Gorgon City, het nieuwe project van Foamo en Rack n Ruin, producete de comeback.

04-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tess Goossens verwacht eerste kind

Tess Goossens verwacht eerste kind

http://oi62.tinypic.com/118dnao.jpg

Joe FM-presentatrice Tess Goossens (32) verwacht haar eerste kindje met  haar man Guy Goedgezelschap, met wie ze in 2012 trouwde. Dat meldt Story.

Het is het tweede huwelijk van Goossens, die in 2008 na amper tien maanden huwelijk brak met Pascal Van den Beek. Hij wreef haar ontrouw aan, ze zou tijdens de opnames van Celebriy Shock gekust hebben met acteur Kevin Janssens. Iets wat die twee ontkenden.

Via haar vriendin Natalia ontmoette Tess, die de overstap van VTM naar Joe FM maakte, twee jaar later Guy Goedgezelschap, baas van productiehuis TV Bastards ('Familie' en 'Zone Stad'). Eind 2012 trouwden ze.

04-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België verliest hoofdsponsor door gesjoemel

Miss België verliest hoofdsponsor door gesjoemel

http://oi59.tinypic.com/mi1dsw.jpg

Slecht nieuws voor Miss België. Door de commotie rond gesjoemel bij de verkiezing trekt hoofdsponsor Noir&Blanc zich terug. "Wij vrezen voor imagoschade", klinkt het. Miss België-organisatrice Darline Devos (foto) reageert verbaasd: "Ik weet van niets."

"We hebben het comité vandaag (gisteren, red.) laten weten dat we ons terugtrekken als sponsor en ons contract niet zullen volmaken", zegt zaakvoerster Delphine Van Snick van kledingmerk Noir&Blanc.

"Door de commotie rond de verkiezing vrezen wij voor imagoschade. Als 'Diamond Sponsor' betaalden wij jaarlijks 25.000 euro en momenteel krijgen we er enkel negatieve berichtgeving voor terug. Wij wensen ons merk dus niet langer aan deze verkiezing te verbinden." Noir&Blanc is ook niet tevreden over het gebruik van hun accessoires voor de shows. "Bij shows werden dingen geleend, maar daarvan keerde 30% beschadigd terug." Van Snick had het ook moeilijk met de bijkomende kosten.

Miss België-organisatrice Darline Devos valt uit de lucht als we haar bellen. "Ik weet van niets. Toch vreemd dat jullie dit eerder weten dan ik."

04-02-2014 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy ontkent verloving

Diddy ontkent verloving

http://oi62.tinypic.com/aouv4p.jpg

Sean Combs mag zijn vriendin Cassie Ventura dan onlangs een grote diamanten ring cadeau hebben gegeven, maar dit wil niet zeggen dat de twee gaan trouwen. Een woordvoerder van de rapper heeft aan entertainmentsite E! Online laten weten dat het stel niet verloofd is.

De geruchten werden verder aangezwengeld toen Cassie werd gezien met het sieraad om haar ringvinger. Volgens de website ontkende Diddy op Instagram ook al dat hij zou gaan trouwen, maar dit bericht verwijderde hij later weer. Diddy (44), die al zeven jaar samen is met de 27-jarige Cassie, deelde afgelopen weekend een foto van een ring op zijn Instagramaccount.

"Baby, hoe vind je hem? Ik wil je dingen geven waar je van houdt! Ik wil je graag aan het lachen maken!" Cassie liet daarop weten dat ze de ring 'perfect' vond. In 2012 gingen er ook al eens geruchten dat de twee zouden gaan trouwen, maar dat werd toen ook ontkend door het management van de muzikant.

04-02-2014 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIP Hoffman: sterren doorbreken taboe rond drugsverslaving

RIP Hoffman: sterren doorbreken taboe rond drugsverslaving

http://oi60.tinypic.com/2h5ilnq.jpg

Demi Lovato, een voormalig jurylid van de Amerikaanse versie van X Factor heeft opgeroepen om te stoppen met drugs te verheerlijken. De zangeres, die zelf een verslaving overwon, zegt dat mensen het moeten beginnen behandelen als een dodelijke en ernstige ziekte. Lovato deed dit na de tragische dood van Philip Seymour Hoffman aan een overdosis op zondag. Ook een acteur uit de reeks Desperate Housewives bekende openlijk een drugsverslaafde te zijn in de hoop zo levens te redden.

Demi Lovato heeft kritiek gegeven op rappers die van drugsgebruik iets chique glamoureus te maken. "De muziek- en de filmindustrie moeten stoppen met het promoten van drugs. Het is een verslaving en echt een ziekte. Drugs zijn niet 'cute', cool of chique. Het is geen onschuldige 'hobby'. Een verslaving is onvoorspelbaar, het gaat je leven beheersen en het kan snel gedaan zijn door slechte drugs.  Het wordt tijd dat mensen actie ondernemen en over andere dingen beginnen te zingen. Je kan nooit weten of de verheerlijking van drugs leidt tot een eerste experiment bij nieuwsgierige mensen."

"Ook door alcohol kun je sterven. Met dit spul valt niet te sollen, waarom zou je dat risico nemen? Een verslaving is een ziekte. Het taboe rond deze ziekte moet stoppen, we moeten de bewustwording rond drugs verhogen. RIP Philip Seymour Hoffman. Hij was een ongelooflijke artiest, deze ziekte heeft hem het leven gekost. Rust in vrede en in sereniteit nu de pijn verdwenen is."

Ook de ster uit Desperate Housewives Shawn Pyform onthulde na de dood van de Oscarwinnaar dat hij een alcohol- en drugsverslaving overwonnen heeft. Met zijn erg persoonlijke en onthullende blogpost wil hij andere verslaafden inspireren hun leven terug op het spoor te krijgen. Zodat hen niet hetzelfde lot als de overleden acteur te wachten staat.

04-02-2014 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tientallen injectienaalden en medicamenten gevonden in appartement Hoffman"

"Tientallen injectienaalden en medicamenten gevonden in appartement Hoffman"

http://oi61.tinypic.com/6srupu.jpg

Na de dood van Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman heeft de politie volgens CNN tientallen injectienaalden en geneesmiddelen, alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar, in diens woning aangetroffen. Bovendien werden een 50-tal envelopjes gevonden, die vermoedelijk heroïne hebben bevat, aldus de zender maandag. De politie wilde het nieuws niet officieel bevestigen.

De 46-jarige acteur werd zondag dood in zijn New Yorkse woning gevonden. In zijn linkerarm stak volgens niet bevestigde berichten een injectienaald. Hoffman had een lange voorgeschiedenis van alcohol en drugs. Hij had enkele jaren geleden zelf gezegd dat hij het probleem de baas was geworden.

04-02-2014 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Kirsten de nieuwe Astrid? "Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd"

Wordt Kirsten de nieuwe Astrid? "Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd"

http://oi62.tinypic.com/2rq0lg6.jpg

Vanavond start op Vier 'The Sky is the Limit', een reportagereeks waarbij vrouwen van rijke (zaken)mannen de show stelen. Kunsthandelaar Harry Schurmans pakt uit met zijn blonde Olga, CEO Jan Kriekels liet in de tuin van zijn villa een zwembad in de vorm van een vagina bouwen en ook topvoetballer Steven Defour maakt zijn opwachting. Alvast enkele quotes om op te warmen...

Kirsten Janssens woont al vier jaar samen met Kriekels. Aan de twee palen in hun villa zwiert ze regelmatig haar benen omhoog. "Ik doe het enkel voor mezelf. En voor Jan. Als mensen paaldansen horen, denken ze meteen aan seks, maar dat is helemáál niet zo. Het is een sport."

In de reeks zal te zien zijn hoe Kirsten een interview afneemt van John McEnroe. "Normaal moet je een interview een jaar op voorhand aanvragen, maar dat had ik natuurlijk niet gedaan. Dan heb ik mijn beha maar onder mijn bloesje uitgetrokken. Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd."

Aardbeving in Chili
Dankzij een natuurramp wist Kirsten uiteindelijk dat ze voor elkaar bestemd waren. "Ik heb Jan leren kennen op een racebaan. Ik vond hem meteen intrigerend. Vier jaar lang hebben we enkel gepraat en boswandelingen gemaakt. Tot Jan op reis was in Chili en daar een zware aardbeving was. Paniek. Ik was aan het wenen. Toen wist ik: 'Dit is de man van mijn dromen. Als ik hem levend terugzie, zeg ik dat ik van hem hou.'"

"We zijn naar Saint-Tropez vertrokken, maar ook daar gaf hij de hele nacht geen kik. Toen dacht ik: 'Als we morgen in bed liggen, val ik hem aan...'" Jan heeft daar een visie op die zo in het Boek der Wijsheden kan: 'Je mag de appel niet van de boom plukken... de appel moet vállen'."

Big Brother-winnares
Kirsten weet hoe ze de handen uit de mouwen moet steken, al heeft ze nu wel een poetsvrouw. "Maar ik heb het een hele tijd zelf gedaan. Met zes kinderen, van wie er altijd drie bij ons thuis wonen, is dat serieus doorwerken, maar dat is bij veel gezinnen zo - een toilet proper maken is echt geen 'big deal' voor me. Geld is ook niet onmisbaar voor me, maar laat ons eerlijk zijn: het geeft mogelijkheden en vrijheid."

"Ik weet ook wat kritiek is. Als ik ergens aankom met mijn champagnekleurige Porsche, dan zie ik vrouwen soms denken: trut. Ook heb ik ooit 'Big Brother' gewonnen. Ik kreeg toen zowel complimenten als kritiek, en ik weet intussen dat ze allebei tijdelijk zijn. Ik ben heel blij met de reeks en verdere voorstellen zijn welkom, we zien wel."

"Echter dan Astrid"
Programmamaker Peter Boeckx ziet in Kirsten de verbeterde versie van Astrid Bryan. "Echter en authentieker. Astrid 2.0. Al heeft Kirsten de schijn tegen: ze is finaliste van 'Big Brother' en houdt van paaldansen. Maar ze zegt het zelf: 'Ik ben niet zo dom als ik eruitzie.' In feite is ze de perfecte tegenpool van Jan: hij is een man die op wolken van drie meter hoog leeft. Zij staat met de voeten op de grond, alleen al omdat ze een gezin draaiende houdt en ook nog eens mee in het bedrijf werkt."

04-02-2014 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als Kate Moss plots de styling doet bij Vogue?

Wat als Kate Moss plots de styling doet bij Vogue?

http://oi59.tinypic.com/nnmbyx.jpg

De maart 2014 editie van de Britse Vogue zal aantonen of model Kate Moss evenveel talent heeft als styliste. Het topmodel stond al 34 keer op de cover van het magazine, maar heeft nu ook geholpen om de voorpagina samen te stellen. Het nummer van de modebijbel waaraan Moss meewerkte als moderedacteur zal op 6 februari uitkomen.

De shoot heet 'Cause Célèbre' en is geïnspireerd op de rock 'n' roll levenstijl van Kate. Moss castte het Canadees-Oekraïense model Daria Werbowy en koos fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott, met wie ze samenwerkte voor haar Playboy-shoot, om de beelden te maken.

03-02-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Mannen kijken te veel porno"

Miley Cyrus: "Mannen kijken te veel porno"

http://oi60.tinypic.com/2je2ra.jpg

Het was alweer een tijdje geleden dat Miley Cyrus eens van zich liet horen, en dus snijdt ze het onderwerp porno maar eens aan. Volgens Cyrus bestaan de vrouwen in natuurdocumentaires niet in het echte leven maar zorgen ze er wel voor dat mannen onrealistische verwachtingen hebben inzake seks in een relatie. Volgens Miley geldt hetzelfde voor vrouwen die naar romantische komedies kijken, ook zij zouden onrealistische verwachtingen koesteren op het vlak van de liefde.

"Mannen kijken te veel naar porno, die vrouwen bestaan niet. Dat zijn geen echte meiden. Dat is net als vrouwen die naar romantische films kijken. Dat is meidenporno want ook de mannen die daar in worden opgevoerd, bestaan niet", aldus Miley in het magazine W.

De 21-jarige zangeres heeft het niet zo begrepen op romantiek. Kerels die alles uit de kast halen om indruk op haar te maken, vindt ze maar niets. "Je hoeft me niet te overdonderen. Ik wil niet dat je me naar de beste restaurants meeneemt, ik haat het als ik moet gaan zitten om te eten. Doe me dat niet aan! Je hoeft me ook niet uit te nodigen op tripjes. Ik wil gewoon hier wat chillen".

03-02-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverkochte huizen kosten Sylvie en Rafael kapitaal

Onverkochte huizen kosten Sylvie en Rafael kapitaal

http://oi57.tinypic.com/2hfkg1i.jpg

Sylvie Meis en haar ex Rafael van der Vaart hebben financieel flink last van de huizen waar ze nog altijd samen eigenaar van zijn. Het lukt het gescheiden koppel vooralsnog niet om hun woningen in de Nederlandse gemeentes Uitgeest en Bergen te verkopen. De schade loopt inmiddels op tot meerdere honderdduizenden euro's.

Het optrekje in Uitgeest (provincie Noord-Holland), dat de twee lange tijd deelden, staat te koop voor 495.000 euro. Sylvie en Rafael verlaagden de prijs onlangs nog met 25.000 euro. Ook het landgoed in Bergen (provincie Noord-Holland) staat te koop, voor 1.995.000 euro. De hypothecaire schuld van de twee woningen samen bedraagt meer dan 3 miljoen euro, weet de gespecialiseerde site Bekendeburen.nl. Maandelijks komt dat volgens de website neer op rente en aflossing van meer dan 10.000 euro per persoon.

Inclusief de restschuld op de huizen is het totale verlies straks vermoedelijk enkele honderdduizenden euro's. De twee verdelen dat verlies volgens BekendeBuren.nl eerlijk, via een zogenaamd echtscheidingsconvenant, een document waarin de afspraken rondom de echtscheiding staan vastgelegd.

03-02-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: 4 x lachen met Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck als wielertoeristen

4 x lachen met Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck als wielertoeristen

http://oi62.tinypic.com/2qlgvft.jpg

Het theatergezelschap Jimmenas start vanaf 14 maart met de opvoering van 'Tokyo Boys', een rauwe komedie over drie totaal verschillende mannen die samen een nieuw wielerclubje vormen.

In de aanloop naar de première heeft het gezelschap de afgelopen weken vier prequels online geplaatst, met daarin het kruim van het Vlaamse acteurgild. Niet alleen Lucas Van den Eynde, maar ook Tom Van Dyck, Sien Eggers en Bruno Vanden Broecke laten ons kennismaken met  wielerclub 'Het Vliegend Wieleke', de aartsvijanden in spe van de 'Tokyo Boys'.

Wie nog op zoek is naar kaartjes voor het toneelstuk, is eraan voor de moeite.  Bijna alle voorstellingen met daarin Dominique Mondelaers, Wim Vandenhoudt en Marc Van Braeckel zijn reeds uitverkocht.

03-02-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plagieerde Belg dan toch niet met 'Frozen'

Madonna plagieerde Belg dan toch niet met 'Frozen'

http://oi60.tinypic.com/w8480i.jpg

Het hof van beroep in Bergen heeft vandaag een arrest geveld in het dossier Acquaviva. Volgens het hof heeft Madonna geen plagiaat gepleegd ten nadele van componist Salvatore Acquaviva, die in 2005 aanvankelijk nog in het gelijk was gesteld.

Op 18 november 2005 verbood de kortgedingrechter in Bergen, na een klacht wegens plagiaat tegen Warner, EMI en Sony, de verkoop en de verspreiding op Belgisch grondgebied van 'Frozen'. Het nummer van de Amerikaanse queen of pop Madonna was mogelijk gekopieerd. Voorzitter Hiernaux was van oordeel dat de eerste vier gezongen maten een kopie waren van 'Ma vie fout l'camp', een werk dat in 1979 werd gecomponeerd door Salvatore Acquaviva.

De drie betrokken platenmaatschappijen tekenden beroep aan. Het hof van beroep in Bergen had haar uitspraak in dit dossier opgeschort. Het hof moest een nieuw belangrijk feit vaststellen, met name de dagvaarding van de partijen wegens plagiaat voor de burgerlijke rechtbank in Parijs (het zogenaamde 'tribunal de grande instance') door Edouard Scotto Di Suoccio, Tabata Music en Atoll Music. Ze claimen de originaliteit en de eerdere oorsprong van het nummer 'Bloodnight' (1983) ten opzichte van 'Ma vie fout l'camp' (1993) en 'Frozen' (1998).

03-02-2014 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen is begonnen: Veerle Baetens en co vertrokken

Aftellen is begonnen: Veerle Baetens en co vertrokken

http://oi61.tinypic.com/zwynmv.jpg

Vanochtend zijn Veerle Baetens, regisseur Felix van Groeningen en producer Dirk Impens naar de VS vertrokken. Doel? Op zondag 2 maart een Oscar binnenrijven met 'The Broken Circle Breakdown' voor beste niet-Engelstalige film. "We zijn de underdog, maar ons enthousiasme gaat nog veel kopjes in onze richting doen draaien."

De campagne start in New York en trekt van daaruit naar Hollywood. Van Groeningen en Impens blijven er een maand tot na de uitreiking van de Oscars. Veerle Baetens komt na een weekje alweer terug omdat ze nog opnames heeft in Duitsland.

Vanavond worden Baetens en Van Groeningen al verwacht op een screening van de film in het Museum of Modern Art in New York. Morgen vliegen ze door naar Los Angeles, donderdag krijgen ze daar het gezelschap van Johan Heldenbergh. Vrijdag trekt het trio naar het filmfestival in Santa Barbara, waar Heldenbergh en Baetens de screenings zullen opluisteren met enkele songs uit de sountrack van de film. Zondag vliegen Baetens en Heldenbergh terug naar Brussel

In de laatste rechte lijn naar de Oscars is echter iedereen weer op post in Hollywood om zo veel mogelijk zieltjes te winnen voor 'The Broken Circle Breakdown'.

03-02-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie doet onderzoek naar drugs Hoffman

Politie doet onderzoek naar drugs Hoffman

http://oi58.tinypic.com/9geahc.jpg

De politie in New York is bezig met een onderzoek om na te gaan waar Philip Seymour Hoffman zijn drugs vandaan had. De politie is namelijk verteld dat de acteur het de nacht voordat hij overleed kocht van twee mannen op straat, zo schrijft FoxNews.

Een ooggetuige zou hebben gezien dat Philip zaterdagavond een groot bedrag geld opnam vlakbij zijn woning. De man zag hoe de acteur het geld gaf aan twee mannen en daar drugs voor in de plaats kreeg. Volgens de bron zag Philip er "erg bezweet" en "slecht" uit. De politie is daarom op zoek naar beveiligingscamera's die de mannen misschien hebben vastgelegd.

De 46-jarige acteur werd zondag gevonden in zijn appartement. Hij is overleden aan een overdosis drugs. Bronnen vertellen aan Fox dat de acteur werd gevonden met een naald in zijn arm. Naast zijn vriendin laat Seymour Hoffman drie kinderen achter: de tienjarige Cooper, de zevenjarige Tallulah en de vijfjarige Willa.

03-02-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek Canadese metalband gebruikt als 'marteltuig' in Guantanamo Bay

Muziek Canadese metalband gebruikt als 'marteltuig' in Guantanamo Bay

http://oi62.tinypic.com/2rqoc53.jpg

Het Amerikaanse leger zou de muziek van de Canadese electro-industrialband Skinny Puppy hebben ingezet als marteltuig in de marinebasis Guantanamo Bay. De band gaat de Amerikaanse overheid nu factureren voor het onrechtmatig gebruik van hun muziek.

"We hoorden via onofficiële kanalen dat onze muziek gebruikt werd in de gevangenis van Guantanamo Bay om mensen muzikaal te martelen", zegt bandoprichter cEvin Key in Phoenix New Times. "Onze muziek zou naar verluidt bij minstens vier gevallen zijn ingezet."

Metallica
Het was al eerder bekend dat muzikaal werk van de rockband Metallica gebruikt werd tijdens ondervragingen in Irak. De groep heeft daarop aan het Amerikaanse leger gevraagd om daarmee te stoppen. De Canadese metalband gaat nog een stapje verder.

"Het leek ons een goed idee om de Amerikaanse overheid te factureren voor het onrechtmatig gebruik van onze muziek", zegt Key fijntjes.

"We hebben hier nooit achter gestaan.  Omdat we verontrustende muziek maken, kunnen geloven dat het soms gebruikt wordt op een vreemde manier. Maar dit gaat er bij ons niet in."

02-02-2014 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vol Ahoy zingt prinses Beatrix toe tijdens dankfeest

Vol Ahoy zingt prinses Beatrix toe tijdens dankfeest

http://oi60.tinypic.com/2hod5bq.jpg

Prinses Beatrix heeft gisterenavond in een vol Ahoy in Rotterdam een warm dankfeest gekregen. "Bea bedankt, Bea bedankt", zongen de bijna 4.000 aanwezigen in het cultuurpaleis de oud-koningin toe aan het einde van een gevarieerd programma onder de noemer "Beatrix, met hart en ziel". Daarin werden 33 odes gebracht aan Beatrix, één voor elk jaar van haar vorig jaar afgesloten regeerperiode.

De optredens van "gewone Nederlanders" kwamen uit een doorsnede van de samenleving en uit alle hoeken van het koninkrijk, van Curaçao tot Rouveen en Venlo, met een mix van folklore, Jordanees levenslied, melkbussofoon, Bach, acrobatiek en een speciaal geschreven lied "Onder uw hoede" dat door Chantal Janzen werd vertolkt. Janzen nam haar hoedje af voor Beatrix, en de zaal deed mee. Onder elke stoel was een doos geplaatst, met daarin een papieren hoofddeksel.

Behalve muziek en dans, waarbij het Nederlands Blazers Ensemble voor de rode draad zorgde, waren er ook gesproken huldeblijken aan de prinses. Beeldend kunstenaar Jeroen Henneman dankte Beatrix voor de steun die zij de kunstwereld tijdens haar regeerperiode heeft gegeven. "Wat willen we nog meer dan een koningin die van kunst houdt? Had de rest van de regering die liefde maar gevolgd."

Na afloop van de feestavond, die oorspronkelijk was gepland was voor afgelopen september, had prinses Beatrix een ontmoeting met de deelnemende artiesten. Ook was er een besloten receptie voor de officiële genodigden. De koninklijke familie was bijna compleet aanwezig. Alleen de zieke prins Bernhard ontbrak, samen met zijn vrouw Annette en de prinsessen Anita en Aimée. Van prinses Carolina werd de zwangerschap bevestigd.

02-02-2014 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke selfie van beroemd trio in pizzeria

Heerlijke selfie van beroemd trio in pizzeria

http://oi61.tinypic.com/2vwi5pt.jpg

Lenny Kravitz heeft op zijn Instagramaccount een leuke selfie gepost met Leonardo DiCaprio en Bradley Cooper. "At Joe's Pizza #NYC with Leo and Coop," stond erbij geschreven.

Het is moeilijk te geloven dat deze drie ongeschoren sterren incognito een stukje pizza hebben kunnen verorberen in een pizzeria in Manhattan maar het etentje is alvast vereeuwigd voor de miljoenen fans van het trio.

Wellicht vertoeven de celebrities in New York om de Superbowl bij te wonen.

02-02-2014 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewonden bij vechtpartij tijdens concert Rene Froger

Gewonden bij vechtpartij tijdens concert Rene Froger

http://oi57.tinypic.com/1262u05.jpg

Tijdens een optreden van Rene Froger in hotel Zuiderduin in Egmond aan zee zijn zaterdagavond bij een vechtpartij meerdere gewonden gevallen.

Volgens De Telegraaf kreeg de politie de melding dat er bij de vechtpartij tussen een groep van ongeveer twintig mensen ook wapens werden gebruikt. Een politieteam haastte zich direct naar het hotel.

Twee mensen raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een aantal mensen liepen lichte verwondingen op en werden ter plaatse behandeld. Wapens werden niet aangetroffen.

Een van de bezoeksters vertelt aan het Noordhollands Dagblad dat net het laatste bisnummer was gespeeld toen achter in de zaal bij de gereserveerde tafels plotseling veel rumoer en geschreeuw te horen was.

Niemand van de betrokkenen bij de knokpartij wilde een verklaring geven aan de politie. De politie zal de camerabeelden van de vechtpartij onderzoeken.

02-02-2014 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber op de lappen met onbekende blondine

Justin Bieber op de lappen met onbekende blondine

http://oi57.tinypic.com/112g93o.jpg

Justin Bieber heeft gisteravond de bloemetjes weer goed buiten gezet. De zanger was op het Super Bowl-feest van tijdschrift Maxim en had het meer dan gezellig met een onbekende blondine.

Volgens NY Post werd de jongedame met een zaklamp aangewezen, het teken dat ze mocht feesten met het 19-jarige popidool. Naar verluidt werd een deel van de club vrijgemaakt voor Bieber en zijn entourage. Wel zou hij geen alcohol hebben gekregen, om problemen te voorkomen.

Een ooggetuige vertelt dat Bieber alle aanwezigen de hele avond negeerde en alleen oog had voor zijn blonde verovering. "Ze was de hele tijd in zijn buurt." De zanger zou het feestje rond 03.30 uur verlaten hebben, mét zijn date.

Bieber heeft volgens een insider daarna nog geprobeerd twee andere feestjes te bezoeken, maar hij zou telkens geweigerd zijn omdat de organisatoren geen zin hadden in problemen.

02-02-2014 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not? Kim Kardashian opnieuw brunette

Hot or not? Kim Kardashian opnieuw brunette

http://oi60.tinypic.com/rldftv.jpg

Kim Kardashian heeft haar bruine lokken weer terug. De verloofde van Kanye West werd gisteren door E! News gespot met haar oude, bekende haarkleur.

Kim ging sinds september vorig jaar als blondine door het leven. Kort na de bevalling van haar dochtertje North West besloot de realityster haar haren te verven. Volgens Kims kapper liep ze al langere tijd rond met het idee om haar lokken een andere kleur te geven.

Kardashian koos in 2009 ook al eens voor een blonde coupe. Ze veranderde toen van haarkleur nadat ze het had uitgemaakt met haar toenmalige vriend, American footballspeler Reggie Bush.

02-02-2014 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter beschuldigt Woody Allen openlijk van misbruik

Dochter beschuldigt Woody Allen openlijk van misbruik

http://oi61.tinypic.com/10gfns7.jpg

De adoptiedochter van Woody Allen en actrice Mia Farrow heeft opnieuw beschuldigingen geuit aan het adres van de regisseur. Dylan Farrow deed dat in nu nadrukkelijk in een open brief aan de New York Times en stelt daarin opnieuw dat Allen haar wel degelijk seksueel misbruikt heeft als kind.

In een open brief aan de New York Times, die gisteren gepubliceerd werd, geeft Dylan Farrow voor het eerst haar versie van de feiten uit 1992, toen ze zeven was. Ze vertelde aan columnist Nicholas Kristof dat Allen (77) "ermee weg gekomen is" en dat de herinnering haar blijft "achtervolgen".

Farrow besloot nu pas te reageren naar aanleiding van de Lifetime Achievement Award die Woody Allen onlangs kreeg op de uitreiking van de Golden Globes. De constante Hollywoodaandacht voor Allen is voor Farrow een ware kwelling.

Er is eerder onderzoek gedaan naar mogelijke strafbare feiten, maar Woody Allen is nooit officieel aangeklaagd voor misbruik. Hij heeft zijn onschuld steeds volgehouden. De zaak kwam aan het licht tijdens de strijd om het hoederecht bij de breuk van Woody Allen en Mia Farrow.

In 1997 trouwde de regisseur met Soon-Yi, een andere dochter die hij samen met Mia Farrow had geadopteerd.

02-02-2014 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer na bijna vier jaar opnieuw actief op Twitter

John Mayer na bijna vier jaar opnieuw actief op Twitter

http://oi61.tinypic.com/qxv2c3.jpg

John Mayer is weer aan het twitteren geslagen. Na een afwezigheid van bijna vier jaar is hij terug op het sociale medium. "Ik ben terug. Wat heb ik gemist", was de eerste tweet van Mayer in jaren.

John stopte in september 2010 met twitteren na een paar onhandige uitspraken in Playboy magazine. Hij verwijderde toen zijn account, die op dat moment door 3,7 miljoen mensen werd gevolgd. Misschien is Mayer geïnspireerd geraakt door zijn vriendin Katy Perry.

De zangeres is de eerste persoon ooit die de grens van 50 miljoen volgers deze week bereikte. John moet het voorlopig doen met zo'n 350.000 volgers. Toch gunt hij Katy alles. De zanger adviseerde zijn volgers om zijn geliefde te volgen.

01-02-2014 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Owen Wilson (44) voor tweede keer vader geworden

Owen Wilson (44) voor tweede keer vader geworden

http://oi58.tinypic.com/30dktmt.jpg

Na de geboorte van zijn eerste kind in 2011, mocht Owen Wilson donderdag een tweede zoontje verwelkomen. Dat bevestigde het management van de 44-jarige acteur aan US Weekly. Wilson en zijn persoonlijke trainer, Caroline Lindqvist maakten het nieuws in oktober bekend.

In oktober raakte bekend dat Owen Wilson en de 41-jarige Caroline Lindqvist in verwachting waren. De twee hadden op dat moment geen relatie met elkaar en Lindqvist was nog getrouwd met plastisch chirurg Ritu Chopra. Caroline vroeg intussen een scheiding aan.

De 'Wedding Crashers'-acteur beloofde Lindqvist wel dat hij er voor haar en de baby zal zijn. "Hij wil betrokken zijn bij de opvoeding", aldus een bron aan US Weekly.

In januari 2011 werd Wilson voor de eerste keer vader. Zijn ex-vriendin Jade Duell beviel toen van zoontje Robert Ford.

01-02-2014 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo krijgt eigen bier

Status Quo krijgt eigen bier

http://oi60.tinypic.com/s0wfbs.jpg

De Engelse rockgroep Status Quo krijgt een eigen bier, Piledriver, een ale die vernoemd is naar het klassieke Quo-album uit 1972, meldt de Britse muziekwebsite Classic Rock.

Het bier komt in maart op de markt, tegelijkertijd met een luxe heruitgave van het album. Het wordt gebrouwen door Wychwood in Witney in het graafschap Oxfordshire, de grootste brouwerij van biologische bieren in het Verenigd Koninkrijk.

Piledriver is volgens Wychwood een traditioneel maltbier met een fruitig en hoppig karakter en bevat 4,3 procent alcohol. Muziek en bier gaan goed samen, meent Status Quo-zanger en gitarist Francis Rossi. "Wie dat tegenspreekt is nooit bij een concert geweest en zeker niet bij een Quo-show. We wilden graag iets speciaals voor onze fans doen, en voor onszelf natuurlijk. En dat is Piledriver."

"Piledriver staat bekend als een van die albums waaraan alles klopt. De chemie op die plaat was perfect en het plezier van het maken straalt er nog steeds af. Wychwood heeft ons geholpen om een bier te brouwen waarvoor precies hetzelfde geldt", aldus gitarist en zanger Rick Parfitt.

01-02-2014 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Delevingne en Michelle Rodriguez dolverliefd?

Carla Delevingne en Michelle Rodriguez dolverliefd?

http://oi61.tinypic.com/2ezmpop.jpg

Cara Delevingne wil dat Michelle Rodriguez bij haar intrekt, schrijft The Sun. Volgens de Britse krant zijn de twee dames verliefd.

"Ze zijn heel graag samen, dus samenwonen is logisch", vertelt een insider. "Ze verdelen hun tijd tussen Londen en Los Angeles. Cara's familie heeft Michele al ontmoet en ze vinden haar fantastisch."

Cara en Michelle kennen elkaar nog niet zo lang, maar waren afgelopen maand bijna onafscheidelijk. De dames werden onder meer bij een basketbalwedstrijd in New York gespot, waar ze uitgebreid knuffelden en elkaar lijken te zoenen.

Michelle, die bekend is van onder meer de Fast & Furious-filmserie, maakt er geen geheim van dat ze op zowel mannen als vrouwen valt. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor Cara. Het 21-jarige Britse model twitterde eerder de cryptische woorden: "Geen zorgen, ik speel voor meer dan één team."

01-02-2014 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry heeft record van 50 miljoen volgers op Twitter

Katy Perry heeft record van 50 miljoen volgers op Twitter

http://oi57.tinypic.com/6f70gy.jpg

De Amerikaanse popzangeres Katy Perry heeft gisteren de kaap van de 50 miljoen volgers op Twitter gerond, een record.

Twitter Counter, dat cijfers verschaft over het sociale netwerk, liet gisteren weten dat de 29-jarige zangeres het magische getal van 50 miljoen volgers heeft overschreden. Op het account @katyperry stond gisterenavond niets te lezen over het record.

Na Perry volgen tieneridool Justin Bieber met 49,2 miljoen volgers en de Amerikaanse president Barack Obama met 41,2 miljoen volgers.

01-02-2014 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste vriend Justin Bieber riskeert negen jaar cel

Beste vriend Justin Bieber riskeert negen jaar cel

http://oi57.tinypic.com/1zdvexw.jpg

Lil Za is aangeklaagd voor drie misdrijven, meldt TMZ. De beste vriend van Justin Bieber, die vorige week werd opgepakt tijdens de huiszoeking bij Bieber, riskeert maximaal 9 jaar celstraf.

Lil Za is twee keer aangeklaagd voor illegaal drugsbezit, een keer voor het op zak hebben voor MDMA (ecstasy) en een keer voor Oxycodon (opiaat). Daarnaast moet de rapper zich verantwoorden voor het vernielen van een telefoon in de gevangenis.

De politie viel vorige week de woning van Bieber in Calabasas binnen, nadat Justin zijn buurman had bekogeld met eieren. Tijdens die huiszoeking werd Lil Za ook opgepakt.

01-02-2014 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent ontkent problemen met Claire

Laurent ontkent problemen met Claire

http://oi60.tinypic.com/skz4gj.jpg

Prins Laurent en prinses Claire hebben gereageerd op de recente berichten over hen in de media. Het valt op dat prinses Claire de laatste tijd niet meer in het openbaar verschijnt. Enkele kranten speculeerden dat huwelijksproblemen hiervan de oorzaak zijn. Of dat prins Laurent boos is om zijn verminderde dotatie.

01-02-2014 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!