Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

http://oi57.tinypic.com/ak78zk.jpg

Naast de ontkenning dat hij zijn dochter misbruikt zou hebben, haalt Woody Allen nog een andere familiezaak aan in zijn open brief naar The New York Times zaterdag.

Hij vindt namelijk dat zijn zoon Ronan een opvallende gelijkenis vertoont met Frank Sinatra, een voormalige geliefde van Allens ex-vriendin Mia Farrow, de moeder van Ronan. Zij suggereerde eerder in Vanity Fair dat Sinatra mogelijk de vader kan zijn van Ronan.

"Geef toe, hij lijkt veel op Frank met die blauwe ogen en die gelaatstrekken', schrijft Allen in zijn brief. "En als het zo is, wat zegt dat dan? Dat Mia tijdens de rechtszaak onder ede heeft gelogen en heeft gedaan of Ronan onze zoon is? En ook al is hij niet van Frank, alleen al dat ze zegt dat het zou kunnen, impliceert dat ze in het geheim intiem met hem is geweest gedurende de tijd dat wij wat hadden."

Allen vraagt zich daarom af of hij alimentatie heeft betaald voor Sinatra's zoon. Hij twijfelt hierom aan Farrows eerlijkheid en integriteit in de misbruikaffaire.

09-02-2014 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

http://oi57.tinypic.com/33arj95.jpg

Sergio Herman draagt zijn vader hoog in het vaandel. Met zijn laatste menu in Oud Sluis bracht de chef-kok al een ode aan zijn leermeester en gisteren plaatste hij ook een ontroerende foto op Twitter. Inniger valt een band niet voorstellen.

Officieel stopte Herman met zijn restaurant in Nederland omdat hij alles bereikt had wat hij er wilde mee bereiken. Volgens velen wilde hij echter ook meer vrije tijd hebben om bij zijn zieke vader te zijn.

"Ronnie lijdt aan een ernstige vorm van Alzheimer", verklaarde een vriend in november in 'TV Familie'. "Sergio herkent hij nog omdat hij hem regelmatig ziet, maar de rest van de familie en mensen die een week wegblijven kent hij niet langer. Sergio zelf hoopte meer tijd te hebben om bij zijn vader te zijn, maar het werk slorpt hem nog te veel op naar zijn zin."

Momenteel bereidt Herman de opening van zijn Antwerps restaurant The Jane voor. Rond eind maart zouden de deuren voor het eerst opengaan.

09-02-2014 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

http://oi59.tinypic.com/2a0aoty.jpg

Stromae was de absolute prijzenkaper op de zevende editie van de MIA's, de Music Industry Awards van Muziekcentrum Vlaanderen en de VRT. De Brusselaar verzilverde eventjes zijn acht nominaties. Rocco Granata ontving een Lifetime Achievement Award voor de muziek van een halve eeuw carrière.

Ondanks stevige concurrentie van een resem andere genomineerden, werd Stromae dé triomfator in Vilvoorde. Zowel het publiek als de muzieksector koos massaal voor het Brusselse fenomeen.

In 2011 rijfde Stromae één MIA binnen, 'Alors on danse' was Hit van het Jaar, nu won hij het pleit in de categorieën Dance, Solo Man, Pop, Album ('Racine Carrée'), Auteur/Componist, Artwork, Videoclip en Hit van het Jaar ('Formidable'). Nooit eerder kon een artiest in één editie zoveel MIA's vergaren. Singer-songwriter Milow was met vijf MIA's voor zijn prestaties in 2008 de vorige recordman.

Slongs Dievanongs
Naast de haast 'olympische grandslam' van Stromae vielen ook drie sterke vrouwelijke laureaten op. De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs verzilverde de nominatie in de publiekscategorie Doorbraak. Trixie Whitley haalde het in de categorie Solo Vrouw van Axelle Red, Coely en Natalia. Drumster Isolde Lasoen haalde het in de categorie Muzikant van Bert Dockx, Tom Van Stiphout en Roland van Campenhout.

Hooverphonic
Hooverphonic won in de categorie Groep van Balthazar, Clouseau en Marble Sounds. Clouseau haalde het wel in de categorie Nederlandstalig van Flip Kowlier, Jonas Winterland en Meuris. Schlagerkoning Christoff ging aan de haal met de award voor Vlaams Populair.

Daan, genomineerd in vijf categorieën, haalde het in de publiekscategorie Alternative. Als beste Live Act moest hij zijn meerdere erkennen in Balthazar. Als speciale gast overhandigde prins Laurent de award voor het beste album, of beeldje nummer zeven voor Stromae.

09-02-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

http://oi57.tinypic.com/2sai2k8.jpg

"Jennifer Garner ziet eruit als een vagina van een eend. Letterlijk, een vagina van een eend." Of nog: "De boter die ze bij je popcorn doen in de cinema? Die is eigenlijk gemaakt van het zweet van de ballen van John Goodman." En: "Ik wil in het gezicht van Sarah Silverman plassen. Zomaar." Niet mals, wat de sterren op Twitter allemaal over zich heen krijgen.

Amusant wordt het weer wél als George Clooney en co die forse beledigingen aan hun adres voorlezen én er heerlijk op reageren. Op het eind verschijnt ook Matt Damon in beeld. "Jammer dat ze hem geen Oscar geven voor scheten laten, anders zou hij elk jaar winnen", leest de acteur over zichzelf. Intussen zwenkt de camera ook naar Jimmy Kimmel, die de woorden doodleuk meelipt. De presentator maakt er tijdens elke show een leuke gimmick van om de acteur niét te interviewen, zogezegd omdat hij in tijdsnood komt.

09-02-2014 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

http://oi61.tinypic.com/9up7ps.jpg

Amper enkele uren nadat de ticketverkoop voor het Tomorrowland werd gestart, circuleren er zaterdag al tickets voor het muziekfestival op tweedehandssites en sociale media. Tomorrowland zelf treedt op tegen die praktijken. Wie zijn ticket op de zwarte markt probeert door te verkopen, riskeert op de zwarte lijst van TML te belanden, zegt TML-woordvoerster Debby Wilmsen.

De 180.000 Belgische tickets voor Tomorrowland vlogen zaterdag de deur uit. Op amper anderhalf uur tijd waren ze uitverkocht. Volgende week (15 februari) volgt er nog een tweede ticketverkoop voor de hele wereld.

Gepersonaliseerd polsbandje
Maar de Belgische tickets waren amper de deur uit, of er circuleerden al tickets (of beter gezegd bevestigingsmails) op tweedehandssites en sociale media. "Mensen proberen hun confirmatiemail met hun code soms aan tien verschillende mensen te verkopen. Maar we werken met een gepersonaliseerd systeem. Mensen moeten hun naam en gegevens doorgeven en krijgen een gepersonaliseerd polsbandje. Dat kunnen we ook controleren op het festival zelf. Wanneer het polsbandje bijvoorbeeld niet overeenkomt met de identiteitsgevens, kunnen we iemand van het festivalterrein verwijderen", legt Debby Wilmsen van TML uit.

Woekerprijzen
Bovendien schuimt de organisatie van Tomorrowland zelf ook de tweedehandssites en sociale media af. Wie tickets (vaak aan woekerprijzen) aanbiedt op de zwarte markt riskeert op de "zwarte lijst" te belanden. "We kunnen die tickets blokkeren en later opnieuw te koop aanbieden", aldus Wilmsen. Mensen kunnen ook dergelijke praktijken melden op het mailadres fraude@tomorrowland.be

08-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian gaat paaldansen"

"Kim Kardashian gaat paaldansen"

http://oi57.tinypic.com/3d3ck.jpg

Kim Kardashian heeft een leuk weekenduitje bedacht. De realityster gaat samen met vriendinnen paaldansen. Kim heeft een foto hiervan op haar Instagramaccount gezet.

Op het kiekje zijn de benen van Kim te zien, net als die van twee van haar vriendinnen. De dames dragen een netpanty.

Volgens Heatworld is Kim begonnen met de sport om in vorm te blijven.

08-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The X Factor' houdt het in VS voor bekeken

'The X Factor' houdt het in VS voor bekeken

http://oi62.tinypic.com/2z8uebm.jpg

De Amerikaanse versie van 'The X Factor' houdt het na drie seizoenen voor bekeken. Volgens het Amerikaanse productiebedrijf Fox vallen de kijkcijfers tegen. De bekendmaking komt een dag na het nieuws dat jurylid Simon Cowell naar de Britse versie van X Factor zou terugkeren.

"Ik heb een fantastische tijd gehad de afgelopen 12 jaar, bij zowel 'The X Factor' als 'American Idol'", zei Cowell in een verklaring. "En naast het vinden van geweldig talent, ben ik dankbaar voor het ongelooflijke welkom dat ik hier heb gekregen van het Amerikaanse publiek."

Het zeer kritische jurylid voorspelde drie jaar geleden nog een gouden toekomst voor de Amerikaanse versie van het succesvolle programma, maar de show wist de hoge verwachtingen nooit waar te maken.

08-02-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen ontkent misbruik in open brief

Woody Allen ontkent misbruik in open brief

http://oi59.tinypic.com/2n0sy8z.jpg

Regisseur Woody Allen ontkent dat hij zijn geadopteerde dochter heeft misbruikt. Volgens hem is het verhaal compleet verzonnen door zijn ex-vrouw Mia Farrow, met wie hij dochter Dylan samen adopteerde. Allen schrijft dat zaterdag in een open brief die hij naar The New York Times stuurde.

Diezelfde krant meldde afgelopen zondag op basis van Dylan Farrow dat Allen haar misbruikte toen ze 7 jaar was. De 78-jarige Allen schrijft nu dat Mia Farrow hem voor het eerst van het misbruik beschuldigde toen de twee na een relatie van 12 jaar uit elkaar gingen. Farrow zou het verhaal zo vaak aan haar dochter hebben verteld, dat die erin is gaan geloven.

"Het is niet dat ik niet geloof dat Dylan ervan overtuigd is dat ik haar heb misbruikt. Als een kind vanaf haar zevende door een sterke moeder wordt verteld dat ze haar vader moet haten omdat hij een monster is die haar misbruikte, dan is het toch niet onvoorstelbaar dat ze erin is gaan geloven?", schrijft Allen.

Bedrogen door haar moeder
"Natuurlijk heb ik haar niet misbruikt", vervolgt de regisseur. "Ik houd van haar en ik hoop dat ze ooit begrijpt hoe ze is bedrogen door haar moeder die meer is geïnteresseerd in haar eigen woede dan het welzijn van haar dochter."

Allen sluit de brief af met de mededeling dat hij verder geen woorden meer vuil wil maken aan de zaak. 'Er zijn al genoeg mensen gekwetst.' De Amerikaan kreeg de afgelopen week al bijval van zijn geadopteerde zoon.

08-02-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber rapte op 14-jarige leeftijd over zijn piemel

Bieber rapte op 14-jarige leeftijd over zijn piemel

http://oi58.tinypic.com/o8rst5.jpg

Er is een geluidsfragment opgedoken waarop te horen is hoe Justin Bieber, toen nog 14 jaar oud, aan het rappen is. TMZ, die erg lovend is over het fragment, heeft het op de website gezet. Opmerkelijk is wel dat Justin het in het nummer over zijn piemel heeft.

"Hey my young, wanna have some fun? You can play with my cannon", zegt de zanger in het nummer. "Het is bijna pijnlijk om toe te geven maar hij heeft eigenlijk een hele goede flow", aldus TMZ die schrijft dat Justin herhaaldelijk rapt over meisjes die aan zijn geslacht zitten. Bronnen vertellen de website dat Justin aan het begin van zijn carrière liever rapper wilde worden, maar zijn manager Scooter Braun zou dat idee uit zijn hoofd hebben gepraat.

In 2011 liet Bieber ook al eens tijdens een radio-interview horen dat hij best aardig kon rappen. Hij zou het nog steeds niet helemaal hebben losgelaten. Deze week zou hij namelijk de studio in zijn gedoken met Diddy, Rick Ross en Jermaine Dupri.

08-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi's 'machien', Sigi's verdriet en gebotteld zweet

Regi's 'machien', Sigi's verdriet en gebotteld zweet

http://oi57.tinypic.com/jjxrba.jpg

Regi belooft elke kandidaat die hij in zijn team wil dat hij dat te verfijnen talent met zijn 'machien' beroemd zal maken. Internationaal nog wel. Axelle Red geeft twee keer ridderlijk toe dat ze zich heeft vergist. Bent Van Looy kijkt de kat uit de boom en sleurt het grootste talent in zijn clubhuis. Koen Wauters, de enige die is blijven zitten in de jury, heeft na de eerste 'blind audition' al meteen drie kandidaten op zak. 'The Voice van Vlaanderen' is gestart, we zijn vertrokken voor zeventien weken opgedreven zangcompetitie.

De spoeling lijkt na deze eerste blind audition helemaal niet dun, en dat is best opmerkelijk voor een derde seizoen op zo'n kleine parking die Vlaanderen al bij al toch is.

Waar?
In koren, in schuchtere bands, in een metalband, aan de wieg van de New Beat godallemachtig, in de keuken van het ziekenhuis, bij schoolverlaters en conservatoriumstudenten: daar vindt 'The Voice' toch weer een selectie van een honderdtal kandidaten uit naar verluidt meer dan vijfduizend geïnteresseerden.

Gelukkig krijgen we geen uitlachtelevisie met billenkletsers ten koste van  roemzuchtige aspirant-schlagerprinsen of mensen die anderszins in hun eigen sprookje geloven. Soit.

Wereldhit uit machien
En de nieuwe juryleden? Axelle Red zegt dat ze op zoek is naar een stem die ze niet kan plaatsen, Regi naar één waarmee hij een wereldhit kan maken. Gewoon even in het 'machien' dat achter hem staat, op 120 beats per minuut zetten en hopla, daar zijn die handjes. Zou het?

Bent Van Looy is bedachtzaam, net als Axelle, en toont zich de meest kritische. Niet één keer zal hij als eerste op de 'I Want You'-knop drukken. Koen Wauters, welja, die doet dat alsof hij in zijn living een wijnproeverij houdt. Hier en daar proeft hij al een finalist.

De kandidaten? Brokken zenuwen zijn het, stuk voor stuk. Tap het zweet af dat ze het uur voor ze opgaan afscheiden, bottel het en zet het in de markt als parfum. Wedden dat de familie en de vrienden veel geld veil zullen hebben voor zo'n souvenir? Voor de échte fans biedt VTM ook tranen van geluk en verdrietsdruppels van de afvallers. Merchandising!

Dat maakt 'The Voice' ook toch een beetje aandoenlijk, die oma's en nonkels, partners en kinderen die net zo opgevezen zijn als hun hoogspersoonlijke idool.

08-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische 'superfan' dringt binnen bij Enrique Iglesias

Belgische 'superfan' dringt binnen bij Enrique Iglesias

http://oi59.tinypic.com/riywqs.jpg

Enrique Iglesias heeft een vreemde ontmoeting gehad met een Belgische fan. Het meisje, Valérie, stond plots halfnaakt in zijn huis in Miami. "Ze was de baai over gezwommen om me te zien", aldus Iglesias. "We hebben haar kleren gegeven en naar een hotel gebracht. Hoe gek was dat!"

"Het meisje had haar kleren onder een brug opgeborgen en was het water ingedoken. Ze moet ongeveer 1,5 kilometer hebben gezwommen om tot aan het huis te komen. Plots stond ze binnen. Onwaarschijnlijk! Ik was thuis en net wakker geworden. Iemand die in mijn huis werkt, belde de security op en ­enkele veiligheidsmensen namen haar mee naar het wachthuis."

Enrique dacht er naar verluidt geen ­moment aan om een klacht in te dienen. "Natuurlijk niet. Ik voelde me zo slecht dat ik uiteindelijk zelf naar het wachthuis ben gegaan om haar te ontmoeten. Ik was bijzonder nieuwsgierig wie mij zó graag wilde ontmoeten."

08-02-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miles Kane en Bastille naar Rock Werchter 2014

Miles Kane en Bastille naar Rock Werchter 2014

http://oi57.tinypic.com/2wc1ov4.jpg

De bekendmaking voor de affiche van Rock Werchter schakelt een versnelling hoger. Het festival lostte onlangs nog de namen van Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Foals, Haim, The 1975, Kodaline en Valerie June en voegt daar nu onder meer Miles Kane, The Wombats en Bastille aan toe.

Vooral donderdag 3 juli wordt aangevuld. Dan zakken Miles Kane, The Wombats en London Grammar naar Werchter af. Biffy Clyro en Midlake volgen hen op zaterdag 5 juli. Tot slot komt ook Bastille op zondag 6 juli naar de wei.

Met deze aanvulling telt de affiche van Rock Werchter 2014 al 37 namen. Ze zou daarmee voor de helft gevuld zijn. Wie eerder al werd aangekondigd, zie je in het onderzicht hieronder.

Donderdag 3 juli: Metallica, Placebo, Damon Albarn, Skrillex, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Dropkick Murphys, Miles Kane, The Wombats, London Grammar, Valerie June

Vrijdag 4 juli: Arctic Monkeys, Ellie Goulding, Major Lazer, Jack Johnson, Crystal Fighters, The 1975, The Naked and Famous

Zaterdag 5 juli: Pearl Jam, The Black Keys, Pixies, Triggerfinger, Imagine Dragons, Biffy Clyro,  Haim, Agnes Obel, Midlake, Kodaline

Zondag 6 juli: Kings of Leon, Stromae, Franz Ferdinand, Bastille, Babyshambles, MGMT, Birdy, Foals, Passenger, Metronomy

Tickets zijn te koop op proximusgoformusic.be. Helaas zijn de dagtickets voor donderdag 3 en zaterdag 5 juli uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor vrijdag of zondag zijn wel nog beschikbaar.

07-02-2014 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in 'The Voice': ook tv-kijker ziet kandidaten niet

Nieuw in 'The Voice': ook tv-kijker ziet kandidaten niet

http://oi57.tinypic.com/2wgelwj.jpg

Het derde seizoen van 'The Voice van Vlaanderen', dat vanavond van start gaat met de eerste 'blind audtions', brengt enkele nieuwigheden. De belangrijkste zijn de 'blind blind auditions': hierbij staan de kandidaten achter een gordijn, zodat je als kijker ook niet weet hoe die persoon eruitziet. Zo ervaar je als kijker thuis ook hoe het voelt om coach te zijn en enkel te vertrouwen op wat je hoort.

Naast deze dubbelblinde audities is er voor de kijkers een tweede manier om zelf coach te spelen, namelijk met de Thuiscoach app, onderdeel van de VTM app.

Fragmenten op app
Met deze app kan je zowel voor als tijdens de Blind Auditions voorspellen welke talenten doorgaan naar de Battles. Zo krijg je elke week voor de uitzending al enkele korte fragmenten te horen van de kandidaten. Daarna moet je beslissen of je de 'I WANT YOU'-knop indrukt of niet. Net als Axelle, Bent, Koen en Regin krijgen de spelers de talenten natuurlijk niet te zien en kan de keuze achteraf niet veranderd worden. Hoe beter je voorspelling, hoe meer punten je scoort.

Tijdens de uitzendingen van de Blind Auditions kan er live meegespeeld worden door te raden in welk team het talent terecht komt. Zal Koen drukken? Of Axelle? Of wordt een zanger of zangeres meer gesmaakt door Bent of Regi? Of draait er misschien geen enkele coach om? Bij elke goede keuze krijg je extra punten. Ook bij de Battles en de Liveshows kan er voor en tijdens de uitzending meegespeeld worden.

Liveshows in Gents Kuipke
Tot sot zullen de liveshows dit jaar plaatsgrijpen in 't Kuipke in Gent. Die gaan van start op 18 april, elke coach treedt dan aan met een team van acht kandidaten. Na zes liveshows zal op vrijdag 23 mei de nieuwe winnaar van 'The Voice van Vlaanderen' bekend zijn.

07-02-2014 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieudonné vrijuit na omstreden video

Dieudonné vrijuit na omstreden video

http://oi57.tinypic.com/258t7at.jpg

De omstreden Franse komiek Dieudonné M'Bala M'Bala is niet veroordeeld voor het verspreiden van een video waarin hij oproept tot de vrijlating van een man die in 2006 een joodse man mishandelde en vermoordde.

De rechtbank in Parijs oordeelde dat niet bewezen kan worden dat Dieudonné de video verspreidde, meldt de Franse krant Le Monde. De komiek heeft in totaal al voor 65.000 euro aan boetes gekregen voor antisemitische uitlatingen.

Maandag kwam hij om "veiligheidsredenen" Groot-Brittannië niet in. Ook in eigen land ligt hij onder vuur door zijn uitspraken.

07-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena Gomez altijd dronken op feestjes"

"Selena Gomez altijd dronken op feestjes"

http://oi61.tinypic.com/30wsho1.jpg

Justin Bieber voelt zich niet schuldig over de drank- en drugsproblemen van zijn ex Selena Gomez, dat beweert entertainmentsite TMZ. Zij werd vorige maand even met verslavingsproblemen opgenomen in een kliniek. Het is volgens ingewijden helemaal niet zo dat Bieber een slechte invloed op haar had.

De insiders lachen zich kapot om de berichten in de media waarin Bieber wordt weggezet als degene die hun relatie met losbandig gedrag heeft verpest. Gomez zou namelijk zelf op feestjes altijd dronken zijn. Haar Canadese ex-vriend erkent dat hij regelmatig van de kaart is, maar dat zou ook voor haar gelden. Vooral alcohol ging er naar verluidt makkelijk in.

Bieber denkt volgens de bronnen dat de ouders van Gomez achter de negatieve verhalen zitten. De veelbesproken artiest vindt dat hij ten onrechte als zondebok fungeert en vermoedt dat zijn ex daardoor alleen maar bozer en bozer op hem wordt. Bieber zou verder blij zijn dat hij van Gomez af is, mede omdat ze te veeleisend is.

07-02-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

http://oi59.tinypic.com/347xoqo.jpg

Actrice Famke Janssen gaat de hoofdrol spelen in de Nederlandse film 'De Held', gebaseerd op de gelijknamige roman van Jessica Durlacher. Dat meldt Independent Films.

'De Held' wordt geregisseerd door Antoinette en Marjolein Beumer, de twee zussen van Famke. De 48-jarige actrice is opgetogen over de samenwerking.

"We willen al heel lang een keer samen een film maken. Nooit eerder deed de gelegenheid zich voor. Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met mijn zussen aan te gaan, al vind ik het natuurlijk ook heel spannend. Daarnaast lijkt het me fantastisch om eindelijk eens in een Nederlandse film te spelen.''

Thriller
'De Held' is een onheilspellende thriller waarvan inmiddels meer dan 70.000 exemplaren zijn verkocht. ''Dit boek verdient het om verfilmd te worden. Jessica schrijft haar boek al zo filmisch en met zoveel aandacht voor haar personages dat mijn handen jeuken om deze film te maken", stelt Antoinette Beumer.

Wanneer de film wordt uitgebracht, is nog niet bekend. In december lieten de vrouwen al weten te werken aan een gezamenlijk project waarin Famke haar eerste hoofdrol zou vertolken.

07-02-2014 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

http://oi61.tinypic.com/2hd0h3k.jpg

Fotoshoots, screenings, interviews, vergaderingen,... het houdt niet op voor de bende van 'The Broken Circle Breakdown'. Felix van Groeningen, Dirk Impens, Veerle Baetens en Johan Heldenbergh waren daarstraks in het gebouw van het prestigieuze entertainmentagentschap CAA in Santa Monica om hun film voor te stellen. Eerder op de dag waren de regisseur en producent ook al eventjes naar Santa Barbara gereden om er nog een screening bij te wonen. Het is druk, druk, druk, maar dat neemt het viertal er met alle plezier bij. Wij gingen een praatje slaan met Heldenbergh die pas vandaag in Los Angeles is aangekomen.

Hoewel Heldenbergh net elf uur op het vliegtuig heeft gezeten, valt er dat allesbehalve aan te merken wanneer we hem na de screening van 'The Broken Circle Breakdown' in het gebouw van Creative Arts Agency aantreffen. Toch is de boomlange acteur pompaf van de reis: "De reis was verschrikkelijk. Ik ben niet zo een goede reiziger. Ik ben gewoon te groot om in economy op het vliegtuig te reizen. Ik heb vijf centimeter te weinig beenruimte. Als je dan elf uur in een vliegtuig moet zitten... (onderbreekt zichzelf)  Ik was heel moe toen ik op het vliegtuig stapte en het was eigenlijk de hel, maar het is het natuurlijk wel waard."

Kaasboer
De campagne loopt ondertussen als een trein aan de Westkust; dat werd vanavond nog maar eens duidelijk. Het publiek bleef meer dan drie kwartier zitten om een vragenronde met Baetens, van Groeningen en Heldenbergh bij te wonen en verzamelde zich achteraf in trosjes rond het trio om hen te feliciteren met hun Oscarnominatie. Wat dat met Heldenbergh doet om te zien dat er aan de andere kant van de oceaan zo veel interesse is in zijn film? "Goh, ja... aan de ene kant begin ik het een beetje gewoon te worden, maar langs de andere kant wil ik dat er nog meer mensen de film willen zien. Daarom ben ik ook heel erg blij dat we die Oscarnominatie hebben, omdat er dan toch veel meer mensen dat verhaal te zien gaan krijgen. Daarvoor doe je het. Als je een kaasboer bent, dan maak je ook niet enkel kaas voor je eigen dorp? Je bent daar trots op, en nu is die 'kaas' de wereld aan het rondreizen. Elke goede ondernemer wordt daar dan stinkend rijk van, maar wij niet. Maar de trots is er wel, en daarvoor doe je het."

Dat Hollywood een heel apart wereldje is, is ook Heldenbergh niet ontgaan. Volgens hem draait alles hier in de eerste plaats om geld, terwijl er in België eerst en vooral goed werk moet geleverd worden: "Ik ken al heel mijn leven het gesubsidieerd theater waar je probeert om goeie dingen te maken en waar je risico's neemt. Daarom krijgen wij subsidies. Wij nemen risico's met dat geld. Wij durven dingen doen je uiteindelijk in de cinema te zien krijgt. De risico's die wij nemen, verhalen zich door naar televisie en cinema. Wij creëren de taal. Dat klinkt misschien heel erg zelfbewust ofzo, maar dat is zo. Dat de Belgische cinema zo goed gaat op dit moment heeft te maken met het feit dat het Vlaams theater twintig jaar geleden de top van de wereld was en dat de Vlaamse dans de top van de wereld is. Voor ons maakt het niet uit of er volk komt kijken: wij moeten goede dingen maken. En als we goede dingen maken dan komt er volk kijken. Hier (in Hollywood) gaat het allemaal om appearance, over marketing. Het gaat over geld. Het maakt hen niet uit of een film slecht is, want zolang hij geld heeft verdiend is het een goede film. Ze hebben hier een heel andere kijk op dingen. Langs de andere kant zijn ze ook eerlijk: ze komen er voor uit. Ze zeggen: 'Sorry, maar als uw film geen publiek trekt dan zijn we daar weinig mee.'"

2,5 miljoen dollar = peanuts
Heldenbergh heeft overschot van gelijk wanneer hij zegt dat het hier in de eerste plaats om geld draait. Toen van Groeningen het publiek vertelde dat zijn film 2,5 miljoen dollar had gekost, viel iedereen haast achterover van verbazing. 2,5 miljoen voor een film is dan ook peanuts in vergelijking met wat er in Hollywood gemaakt wordt.  "Maar ja, onze lonen liggen gewoon véél lager dan hier", legt Heldenbergh uit. "En voor alles moet hier betaald worden. Als wij een locatie willen huren, dan betalen wij de huurprijs die je normaalgezien voor een maand zou betalen. Maar (in Hollywood) heet dat dan 'movie location' en dan ben je meteen vijf keer zo veel kwijt. Voor alles wordt er ongelooflijk veel geld betaald. Ze hebben ook veel meer volk op de set dan wij. Wij doen het veel eenvoudiger terwijl we hetzelfde resultaat hebben."

Heldenbergh haalt daarvoor een voorbeeld van regisseur Stijn Coninx aan: "Hij is ooit op de set van Steven Spielberg geweest. Alles wat zij bij 'Daens' hadden, had Steven Spielberg maal zeven. De camera was zeven keer duurder dan de zijne, hij had zeven keer meer pellicule en als Stijn drie chauffeurs had om mensen of dingen rond te voeren, dan had hij er eenentwintig. Het is natuurlijk een grote set, maar zo werkt het hier nu eenmaal. Als Steven Spielberg zegt dat hij 5.000  figuranten nodig heeft, dan krijgt hij ook 5.000 figuranten die dan ook nog eens allemaal betaald worden. Ik wilde 800 figuranten in 'Schellebelle 1919', maar ik heb er uiteindelijk maar 300 gekregen. Dan moet je proberen om de shots zo te maken dat het er uitziet alsof dat het er 800 zijn. Die mensen worden niet betaald, die krijgen met moeite een broodje 's middags. Zo doen wij het."

07-02-2014 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae meest gedownloade artiest van 2013

Stromae meest gedownloade artiest van 2013

http://oi59.tinypic.com/120mp0i.jpg

Stromae is de winnaar van de achtste Ultratop Download Award 2013. Deze award beloont de Belgische artiest of groep van wie het repertoire het meest is gedownload. Het is de tweede keer dat Stromae de prijs krijgt, ook in 2010 was hij de winnaar.

"Hyperflaté", was de reactie van de Brusselaar, die vandaag de prijs in ontvangst nam bij Videohouse. "De aantallen van Stromae waren ongezien en daardoor is de voorsprong op andere artiesten enorm", zegt Sam Jaspers, directeur van Ultratop. Stromae werd in totaal 356.000 keer gedownload. Voor zijn beide albums ligt dat cijfer op 23.000.

Ozark Henry, Hooverphonic
Ozark Henry, die de eerste Ultratop Award in de wacht sleepte, eindigt tweede, net voor Hooverphonic, dat vorig jaar nog met de prijs naar huis ging. Ook Milk Inc. en Axelle Red deden het voortreffelijk in 2013 en vervolledigen de lijst op nummer 4 en 5.

De Belgische consument kocht in 2013 meer dan 6,5 miljoen albums in cd-formaat. De digitale muziekmarkt is in vergelijking met 2012 gestegen met meer dan 40 pct. Het marktaandeel van het muzieksegment is dan ook gegroeid van 20 naar 30 pct.

07-02-2014 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

http://oi60.tinypic.com/opmz3c.jpg

De misnoegde buren van Tomorrowland hebben een advocate in de arm genomen die goede papieren kan voorleggen. Griet Cnudde zorgde er al voor dat de Antwerpse Sinksenfoor moet verhuizen. "Ik zal gebrandmerkt worden als onverdraagzame pretbederver. Maar dat kan mij niet schelen."

Enkele buurtbewoners van recreatiedomein De Schorre in Boom stappen naar de kortgedingrechter. Ze eisen dat het geplande tweede weekend van dancefestival Tomorrowland (25-27 juli) niet doorgaat. Volgens de buren beschikt organisator ID&T niet over de vereiste vergunningen. Advocate Griet Cnudde vertegenwoordigt hen.

Dat de buren meester Cnudde hebben ingehuurd, heeft zo zijn redenen. De advocate van het Antwerpse kantoor Lexeco behandelde vorig jaar met succes een gelijkaardige zaak. Omwonenden van de Antwerpse Sinksenfoor haalden toen hun slag thuis: vanaf volgend jaar moet de grootste kermis van Vlaanderen verhuizen.

"Hopelijk komt er ook in het Tomorrowlandverhaal een compromis. Wij moeten nu eerst de brand blussen die de organisatie van het festival heeft gesticht." De buren die achter de juridische stappen zitten, willen zo lang mogelijk anoniem blijven. "Dat raad ik hen ook aan", zegt Cnudde. "Ze zullen bestempeld worden als een zootje onverdraagzame NIMBY'ers (Not In My Back Yard), maar dat is natuurlijk veel te kort door de bocht."

06-02-2014 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

http://oi61.tinypic.com/2rfvax4.jpg

Het topmodel Doutzen Kroes is zwanger van haar tweede kindje. Dit heeft  de Nederlandse schoonheid vandaag bekendgemaakt op Twitter.

"This is not a throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting", schrijft ze samen met een foto die gemaakt is tijdens haar eerste zwangerschap.

Doutzen en haar man Sunnery James hebben al een 3-zoontje genaamd Phyllon. Sunnery heeft het nieuws ook gedeeld. "Super happy to announce we're expecting new love in our life!", schrijft hij.

06-02-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!