NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

https://www.mupload.nl/img/88zepdpyi.jpg

Pinkpop biedt ook dit jaar een brede line-up. De headliners waren al bekend: Pearl Jam (vrijdag), Foo Fighters (zaterdag) en Bruno Mars (zondag), maar woensdag werden in Paradiso in Amsterdam ook de overige acts bekendgemaakt. Op de eerste festivaldag kan het publiek genieten van Bløf, The Offspring, Lil’Kleine, Oliver Heldens, Blaudzun en - terug van weggeweest - Snow Patrol.

Zaterdag is het onder meer de beurt aan Sevn Alias, Miss Montreal, De Likt, The Script en Noel Gallagher (vorig jaar trad zijn broer Liam al op). De laatste dag, zondag, worden de podia bemand door onder meer Editors, Oscar and the Wolf, Sigrid, Don Diablo, Milky Chance, Triggerfinger, Jessie J, Ronnie Flex & Deuxperience en The Kooks.

Het programma biedt weer meer rock en pop dan de editie van 2017. Vorig jaar leek een koerswijziging te zijn ingezet met artiesten als Justin Bieber en Martin Garrix, maar dat pakte toevallig zo uit, zei ‘Mr Pinkpop’ Jan Smeets toen al. Hij beloofde de rock niet te zullen verloochenen.

De 49e editie van Pinkpop is van 15 tot en met 17 juni op evenemententerrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop begint komende zaterdag om 10 uur. De tickets pakken overigens duurder uit dan vorig jaar: de dagkaarten kosten 100 euro, de weekendkaarten 220 euro. Volgens Smeets komt dat doordat de bands duurder zijn geworden.

21-02-2018 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (22)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

https://www.mupload.nl/img/9vs689jkeh3.jpg

In navolging van Thomas Vanderveken (36) die vorig jaar een aartsmoeilijk pianoconcerto van Grieg live tot een goed einde wilde brengen, gaat Hanne Decoutere (38) in ‘Hanne Danst’ nu een persoonlijke uitdaging aan. Het Journaalanker, met heel wat danservaring, zal een jaar lang alles op alles zetten om ballerina te worden.

De opnames van ‘Hanne Danst’ gaan donderdag van start en echt veel over haar uitdaging weet het Journaalanker nog niet, vertelde ze op Qmusic. “Ik zie mijn coach morgen voor het eerst en dan zal hij bepalen wat er allemaal mogelijk is. Het Ballet Vlaanderen heeft uiteindelijk het laatste woord. Als zij op het einde zeggen dat ik niet goed genoeg dans, zal ik niet mee dansen in hun voorstelling”, klonk het.

Dansmicrobe

Decoutere is al sinds haar jeugd gebeten door de dansmicrobe. Tot haar 22ste danste ze intensief klassiek ballet maar toen ze nadien aan de slag ging bij de VRT en later ook twee kinderen kreeg, bleef er amper tijd over om te dansen. In ‘Hanne Danst’ zal ze nu dus proberen om een echte ballerina te worden. “Toen ik voor het eerst over dit project hoorde, moest ik een traantje wegpinken”, zegt Decoutere. “Want hoe blij ik ook ben met mijn job bij de nieuwsdienst, klassiek ballet is en blijft mijn grote passie.”

‘Hanne danst’ is de opvolger van ‘Thomas speelt het hard’, waarin presentator Thomas Vanderveken vorig jaar een jaar lang oefende op het aartsmoeilijke pianoconcerto van Edvard Grieg.

21-02-2018 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

https://www.mupload.nl/img/qv7dc53i1y.jpg

Samantha de Jong (28), de Nederlandse realityster uit ‘Oh Oh Cherso’ die beter bekend is onder de naam Barbie, moet (even) afscheid nemen van haar twee kinderen. In overleg met jeugdzorg heeft Michael, de ex-man van Barbie, beslist om hun kinderen mee te nemen naar Spanje, waar hij woont. De beslissing komt er nadat Barbie onlangs een zelfmoordpoging ondernam. Dat haar kinderen van haar afgenomen zouden worden, was de grootste nachtmerrie van de realityster.

“Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze”, vertelt Michael in een interview met Privé. “Het is niet dat ze de kinderen definitief loslaat, ze weet dat ze bij mij in goede handen zijn. Als geen ander weet ze dat het belangrijk is dat ze nu voor zichzelf kiest. Hoe zwaar dit besluit ook valt. Er zal een tijd komen dat ze weer een goede moeder is die ze altijd is geweest. Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze.”

De kinderen zullen in elk geval al zeker een half jaar in Spanje doorbrengen met hun vader en zijn nieuwe vriendin. ”Voor mij gaat er binnenkort een seizoen aanbreken in Carihuela, waar ik mijn café Voom Voom heb. Omdat de thuissituatie niet optimaal was, moest er wat gebeuren voor de kinderen. Ze waren vaak bij de opa’s en oma’s of bij Naomi, mijn huidige vriendin. Zelf was ik aan het werk in Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen een stabiel leven krijgen.” Dochtertje Angelina krijgt de komende tijd thuis les van de vriendin van Michael. “Met haar school hebben we een plan opgesteld en dat gaat helemaal goed komen. Dit is helemaal in overleg gegaan met de onderwijsinspectie. In grote lijnen staat alles op papier. Misschien dat Angelina toch nog één of twee dagen naar een Spaanse school moet maar in principe zal Naomi haar les geven. Ze heeft daar een opleiding voor gevolgd en die is goedgekeurd door de inspectie.”

21-02-2018 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

https://www.mupload.nl/img/gg7lz16.jpg

Welgeteld 176.442 kijkers stemden vorige week dinsdag af op ‘Karen maakt een plaat’. Een afknapper na de ook al tegenvallende start een week eerder, met 250.000 gegadigden. Meteen lijkt ook de toekomst van Damens ­eerste soloplaat ‘Een ander spoor’ in gevaar. Waarom Vlaanderen niet storm loopt voor het programma? Omdat Karen van alles doet, ­behalve een plaat maken.

Een aanhoudend succes betekent niet dat je ­ongestraft je willetje mag opdringen aan je fans. Vraag dat maar aan Helmut Lotti. Jarenlang ­‘Classics’-koning, maar afgestraft toen hij ­Vlaanderen met ‘Mijn hart & mijn lijf’ het “betere en meer poëtische werk” wilde aansmeren. En nu lijkt Karen Damen in hetzelfde bedje ziek. Na jaren van ‘Oya Lélés’ en ‘Heyah Mama’s’ bij K3, wilde ze haar jeugddroom realiseren: een eigen plaat ­maken. Met muziek waar zij — en haar man en ­muzikale raadgever Antony Van der Wee — weg van zijn. Een mengelmoes van kleuren en stijlen. Van Hooverphonic tot Marco Borsato. Van trance en folkpop tot rock en country. En met Nederlandstalige teksten met een ferme Antwerpse tongval.

21-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

https://www.mupload.nl/img/lwt15fln4dgj.jpg

Heibel bij de Vlaamse meidengroep De Grietjes. Isabelle A, Anneke van Hooff en Ianthe Tavernier — bekend als Floor uit ‘De Buurtpolitie’ — keken aan tegen een welgevulde agenda, maar zijn in alle stilte gesplit. “Een interne kwestie”, aldus stichtend lid Isabelle A. “Maar we zoeken naar een oplossing voor de geplande optredens.”

Jarenlang was het een komen en gaan van nieuwe gezichten, maar nu lijken de brokken niet meer te lijmen. De olijke dames van De Grietjes zullen in de toekomst geen feesttent meer vullen. “We zijn inderdaad gesplit”, aldus Isabelle A. “Er waren te veel strubbelingen binnen de band.” Vreemd, want de partyband toonde zich in het verleden bijzonder flexibel. Zo kwam Silvy De Bie al Evi Goffin vervangen toen die zwanger werd, nam Esther Sels de plaats in van Silvy en werd zij op haar beurt vervangen door het populaire tv-gezicht Ianthe Tavernier. Voor wie het niet weet: dat is Floor uit ‘De Buurtpolitie’. Een duiventil dus, die Grietjes, maar nergens viel daarbij ooit een wrange glimlach te bespeuren.

Amoureuze perikelen

Die is er nu wel. Verhalen van amoureuze perikelen binnen het trio en geruchten omtrent overspel worden op een zucht onthaald. “Dat klopt niet”, aldus Isabelle A. “Die verhalen doen al lang de ronde, maar dan moet er iemand binnen de entourage zijn die dat rondbazuint. Sorry, ik wil er niet te veel over kwijt. Er gebeuren nu eenmaal dingen in een band en we hebben al heel veel wissels binnen de formatie doorgevoerd. Maar nu was splitten de enige juiste keuze. Bovendien wil ik voorzichtig blijven. Dus wil ik er niet verder op ingaan.”

Andere naam

Opmerkelijk is dat binnen de drie nog wel degelijk vriendschappen overeind blijven. “Met Ianthe wil ik in de toekomst nog zeker samenwerken”, aldus de zangeres. “En daarnaast werk ik ook nog aan een ander project. Bovendien zijn er ook nog de geplande shows met De Grietjes. We hebben er twee moeten annuleren, maar ons boekingskantoor werkt volop aan een oplossing voor de overige shows. Die zullen we vinden. In een andere bezetting? Dat kan. Daar zijn we nog niet uit. Wat wel vaststaat, is dat het niet meer onder de naam De Grietjes zal zijn. Dat is enigszins jammer, maar intussen hoorde ik toch al vaak dat mensen dat maar een onnozele naam vinden. (lacht) Maar we raken er wel uit. Ik heb die band destijds opgericht, dus prettig is dit allerminst, maar we vinden wel een oplossing.”

21-02-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is feest ten huize Karen Damen

Het is feest ten huize Karen Damen

https://www.mupload.nl/img/ztkz4aeik6xfv.jpg

Vandaag heeft Karen Damen een heel goede reden om te vieren. Haar zoon Sky wordt vandaag 8 jaar oud. Karen deelde het nieuws op haar Instagram.

Sky, het zoontje van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee, is vandaag jarig. Hij mag acht kaarsjes uitblazen, maar kreeg er wat meer op zijn taart. Karen deelde de YouTube-taart die Sky vandaag voor zijn verjaardag krijgt via Instagram.

18-02-2018 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

https://www.mupload.nl/img/sja7sffxdi.jpg

James Reynolds is nog maar drie jaar oud, maar helpt haar mama nu al met modekeuzes. Zo riep ze haar mama na toen die “haar broek vergat”. Lively deelde het verhaal op Instagram.

Toen Blake Lively, modekoningin, het huis wou verlaten in een wollen kleed en hoge laarzen, vond dochter James het tijd om in te grijpen. Toen de lift sloot, riep de kleine telg: “Oh, nee, mama, je bent je broek vergeten!” 

Lively vond die gebeurtenis zelf zodanig grappig dat ze het verhaal deelde via Instagram. We gaan ervan uit dat het hier gaat om dochtertje James, drie jaar oud en niet Ines, die pas 16 maanden oud is.

18-02-2018 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

https://www.mupload.nl/img/rcwkqr0w0oz7.jpg

Vroeger was het mogelijk om op zoek te gaan naar liefde op Tweedehands.be. Hoog tijd om die functie terug te brengen, vond Pedro in ‘Control Pedro’ op VIER. 

In ‘Control Pedro’ op VIER vindt Pedro dat het tijd is om liefde opnieuw vindbaar te maken via zoekertjeswebsite Tweedehands.be. Vroeger had die website namelijk een dating-afdeling, maar die is intussen geschrapt. Doodzonde, vindt Pedro.

  Evi Hanssen stelt zich kandidaat en Rik Verheye zorgt voor een hilarisch zoekertje. “Prijs mij niet te duur aan”, is de tip die Evi Hanssen voor haar eigen verkoop aanbiedt.

18-02-2018 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

https://www.mupload.nl/img/7o183v.jpg

Terwijl een zingende oma hoge toppen scheert in ‘Ireland’s Got Talent’, is het ook in ‘Belgium’s Got Talent’ uitkijken naar een oma met talent. Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty zetten zich schrap voor de 66-jarige rappende oma Liliane. Als MC Lily verrast zij de hele zaal met haar song over diversiteit. “Is er een wet die zegt dat je maar tot een bepaalde leeftijd mag rappen misschien?”, aldus Liliane. Maar kan ze ook rekenen op een ‘ja’ van de jury? Belgium’s Got Talent’, vanaf vrijdag 23 februari om 20u40 bij VTM.

18-02-2018 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

https://www.mupload.nl/img/jikesaaji.jpg

In de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER zien we Tayana Beloy vaak naakt opduiken. Hoe gaat haar vriend om met de vele lesbische seksscènes die Tatyana moet spelen?

Gent West, de nieuwe gevangenisserie op VIER, speelt zich af in een vrouwengevangenis. Er spelen zich heel wat pikante, lesbische seksscènes af waarin we actrice Tayana Beloy naakt te zien krijgen. 

De eerste aflevering is nog maar goed en wel begonnen of we zien Tatyana al van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Heel gemakkelijk was dat niet, geven de actrices toe, want ze kenden elkaar amper en moesten meteen volledig naakt gaan met elkaar. Ze vertellen zelf dat het een kwestie is van het knopje om te draaien. Het naakt gaan op zich vindt Tatyana niet zo moeilijk.

Achteraf krijgt natuurlijk heel Vlaanderen je naakt te zien. Hoe Tatyana’s vriend daarmee omgaat? Heel simpel. Hij is zelf cameraman en kent dus wat af van het wereldje. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn visie.

18-02-2018 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

t598jphtgxni.jpg (650×433)

Monica Bellucci zou graag terugkeren in de nieuwe, nog titelloze James Bond-film. Dat stelt de Italiaanse actrice in een interview met Daily Inquirer.

De 53-jarige actrice speelde mee in het vorige deel Spectre. Haar personage werd niet gedood. “Ik zou graag terugkeren als een maffiabaas en vechten met Bond”, stelt zij in het gesprek. Acteur Daniel Craig (49), die de Britse spion speelt, zei eerder het ook leuk te vinden om nogmaals met Bellucci samen te werken.

Er is nog vrij weinig bekend over de 25e Bond-film, die eind 2019 moet uitkomen. Noorse media meldden eerder vorig jaar dat er plannen zijn om de proloog in de Noorse fjorden te draaien. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.

Het is ook nog niet duidelijk wie de film gaat regisseren. Craig heeft laten weten een voorkeur te hebben voor Denis Villeneuve. De Canadese regisseur maakte onlangs het langverwachte en goed ontvangen vervolg op ‘Blade Runner’.

Wat doet Christoph Watlz?

Oscarwinnaar Christoph Waltz heeft in elk geval gemeld niet terug te keren in de nieuwe James Bond-film. Waltz speelde in ‘Spectre’ de aartsvijand van 007, Ernst Stavro Blofeld. Het personage overleefde de film wel.

Of de afwezigheid van Waltz ook betekent dat het personage Blofeld niet terugkeert, is onduidelijk. Blofeld werd in het verleden ook in elke film door een andere acteur gespeeld. Zo vertolkte Donald Pleasence de rol in You Only Live Twice (1967), Telly Savalas in On Her Majesty’s Secret Service (1969), Charles Gray in Diamonds Are Forever (1971) en Max von Sydow in Never Say Never Again (1983).

15-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

oofsugnb.jpg (650×415)

De contracten voor de reünietournee van The Spice Girls zijn getekend, dat schrijft de Amerikaanse website TMZ. Mel B zette haar handtekening afgelopen vrijdag en de rest is intussen gevolgd.

De groep komt terug voor een reeks optredens in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Victoria Beckham vertelde vorige week in Vogue dat er geen tournee zou komen, maar dat weerlegt de website nu. In het contract zouden alle details staan, inclusief de bedragen die ze krijgen, het aantal concerten en de locaties.

Eerder werd bekend dat het minder shows zouden worden dan aanvankelijk gepland, maar wel in de allergrootste zalen. Victoria Beckham zei dat het logistiek het heel moeilijk wordt voor de vijf mama’s om een hele wereldtour in te plannen. De oplossing ligt dus voor de hand: minder, maar grotere shows. Volgens de Britse krant The Sun zou een meerderheid van de Spice Girls het erover eens zijn dat een jaar lang touren te veel van het goede zou zijn. De vijf bleven er wel zin in hebben en dus deze oplossing gedacht.

Televisie

The Sun wist ook dat de muziektour slechts één element zou zijn van hun comeback, er zou ook een televisieprogramma komen. En dat nog op kortere termijn dan het muzikale project. Posh stelde dit weekend nog dat er geen tournee zou komen. “We gaan niet op tournee”, zei ze toen. “De meisjes en ik waren alleen aan het brainstormen.” Daar komt dus nog maar eens verandering in.

15-02-2018 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

7jakmgxw0.jpg (650×434)

Stellingbouwer en ‘The Sky is the Limit’-gezicht Michel Van den Brande (55) is zwaar ten val gekomen. Dat meldde hij dinsdag zelf op zijn Facebookpagina.

De CEO van Kontrimo kwam ’s nachts zwaar ten val en liep daarbij een paar ernstige kneuzingen op. Door de blessures kon hij afgelopen dagen amper uit zijn bed. Bij de foto’s op Facebook, die weinig aan de verbeelding overlaten, laat Van den Brande weten dat hij ook een spier geplet heeft tussen zijn schouderblad. Ook zijn ribben werden geraakt bij de val. 

15-02-2018 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

qsrd00lg55.jpg (650×417)

 Na de schietpartij op een school in Florida, waarbij woensdag zeker 17 doden vielen, hebben veel Hollywoodsterren hun medeleven getoond op sociale media. Een flink deel van hen riep daarbij op tot strengere wapenwetgeving in de VS.

“Geen woorden, geen acties, geen wetten zijn genoeg totdat we deze epidemie van schietpartijen op scholen in ons land beëindigen”, schreef Ellen DeGeneres. Kim Kardashian sprak in een tweet het Amerikaans Congres aan. “Gebeden werken niet, actie wel. Doe alsjeblieft jullie werk en bescherm Amerikanen tegen dit zinloze wapengeweld.”

Josh Gad komt uit de buurt van Parkland, waar de schietpartij plaatsvond. “De negentiende schietpartij op een school in een jaar dat nog geen twee maanden oud is. Deze keer in mijn thuisstad. Hoeveel kinderen moeten er nog doodgaan? Hoe vaak moeten we nog aanhoren dat ‘dit niet het moment is het daarover te hebben’? Tientallen? Honderden? Duizenden? Maak het ooit uit?”. 

Ook Gloria Estefan uitte haar afschuw over het drama dat op Valentijnsdag plaatsvond. “Op deze dag waarop we de liefde zouden moeten vieren, is mijn geliefde Florida opnieuw slachtoffer van wapengeweld. Opnieuw een tragedie voor de geliefden van onschuldige slachtoffers wiens grootste angst zou moeten zijn dat ze hun huiswerk niet af hebben. Wat nu?”

Will & Grace-ster Eric McCormack tweette: “Ik haat wapens. Ik haat dat mensen wapens goedpraten. Ik haat de NRA. Ik haat het om kinderen doodsbang uit een school geleid te zien worden. Ik haat het dat hun vrienden dood zijn. Ik haat dat het snel weer zal gebeuren. Ik haat dat daar niets aan wordt gedaan. Wat een vreselijk klerezooi.”

15-02-2018 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

tl192dnqqj5.jpg (650×365)

Pech voor Karen Damen, de ex-rosse van K3. Haar jeugddroom om een soloplaat te maken is na een al niet echt succesvolle start, woensdagavond helemaal geïmplodeerd. Amper 176.000 kijkers wilden kijken naar de verwoede pogingen van Karen om goeie songs bij elkaar te sprokkelen. 

De zangeres werd uiteraard flink dwars gezeten door de uitstekende Champions League-wedstrijd Real Madrid-Paris Saint-Germain die op Q2 werd gevolgd door 533.000 voetbalfans. ‘Gent West’, de VIER-fictiereeks had een tikkeltje minder last van het voetbal en scoorde toch nog 235.000 kijkers.

Op VTM haalde ‘De Zonen van Van As’ 514.000 kijkers. De laatste fysieke inspanning van Saartje Vandendriessche in ‘Op de man af’ haalde 687.000 fans. 

15-02-2018 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

https://www.mupload.nl/img/isjqklh8qkdv.jpg

The Killers komen naar Rock Werchter. De band rond zanger Brandon Flowers zal op vrijdag 6 juli de affiche headlinen. 

The Killers braken in 2004 met hun album ‘Hot Fuss’. Vandaag hebben ze meer dan 25 miljoen albums verkocht wereldwijd. Hun nieuwste studio album ‘Wonderful Wonderful’ kwam in september 2017 uit. Ze braken daarmee een indrukwekkend record. Als eerste groep ooit prijken ze er met hun eerste vijf albums op de hoogste plek van de hitparade.

De band uit Las Vegas is bekend van hits als ‘Mr. Brightside’, ‘Somebody Told Me’, ‘When You Were Young’, ‘Human’ en meer recente songs ‘The Man’ en ‘Run For Cover’. Begin maart staan The Killers ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Op vrijdag 6 juli headlinen ze Rock Werchter. En dat is best lang geleden. Hun vorige passages dateren van 2007 en 2009. 

Nog op de affiche op vrijdag staan onder meer London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard en The Kooks.

De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

14-02-2018 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

https://www.mupload.nl/img/p2rc1j6f.jpg

Eerder was er ‘Tytgat Chocolat’, maar met ‘Down the Road’ wil Dieter Coppens op het scherm tonen “hoe puur mensen met downsyndroom in het écht zijn”. Over twee weken ziet Vlaanderen hem op reis vertrekken met 6 twintigers en dertigers met down in zijn kielzog, ieder van hen op een kruispunt in hun leven. “De reis heeft van ons betere mensen gemaakt.”

‘De zes’ lopen heen en weer, schuifelen op hun stoel. Ze zien er uitgedost en fris gekapt uit, want samen met pers en toeschouwers krijgen ze de eerste aflevering van ‘Down the Road’ te zien, vanaf 28 februari op één. Het is een programma van Roses are blue, het productiehuis van onder anderen Mathias Coppens. In de reeks neemt neef Dieter plaats op de bestuurdersstoel van een busje en doorkruist zeven landen, samen met zes mensen met het syndroom van Down: in eigen land, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Italië duiken ze pál het avontuur in. “Zonder ouders!”, vat Lore (33) enthousiast het gevoel van de hele bende samen.

Die ouders hadden het vaak moeilijker met hun vertrek dan zijzelf, vertellen ze, voor sommigen was het zelfs de eerste keer. Het werd de reis van hun leven, op een moment waarop ze allemaal een keuze moesten maken. Sommigen wonen nog in bij hun ouders, anderen alleen, of verblijven in een dagcentrum. Allen moesten ze beslissen: hoe ga ik verder met de toekomst? Hoe word ik zelfstandig? “Dan is het belangrijk dat ze vrienden hebben, die ze ook buiten hun dagelijkse leven kunnen ontmoeten”, zegt Coppens.

Met het programma wil hij de deelnemers niet alleen richting zelfstandigheid loodsen, hij wil ook een actueel thema aansnijden. “Nu de NIPT-test voor iedereen beschikbaar is geworden, zullen er jaarlijks minder mensen met down geboren worden. We wilden daarom laten zien hoé ze zijn, met hun schone en hun minder schone kanten, welke meerwaarde ze hebben. Iedereen kent wel iemand met down in z’n omgeving, maar vaak weten we niet goed hoe we hen moeten aanspreken. Het thema moest bespreekbaar worden, zonder een specialist of ouders aan het woord te laten die óver hen praat. Kijk: dit zijn ze.”

Goeiemorgen, goeiemiddag

Hoe grappig en aandoenlijk ook, Vlaanderen wordt intussen overspoeld met programma’s over mensen met een beperking. Na ‘Tytgat Chocolade’ was er ‘Camping Karen en James’, later kwam er ‘Taboe’. “Eindelijk komt er wat meer aandacht”, zegt Linda Schepers, mama van Hélène. “En natuurlijk mag er gelachen worden: wij doen dat toch ook? Maar zij kúnnen wel iets, hé, het is een verrijking.”

VRT probeert een degelijk diversiteitsbeleid te voeren, klinkt het. “Zolang het goed gemaakte programma’s zijn, die de Vlaming mee op sleeptouw nemen.” En tv-makers voelen nu eenmaal aan wat er leeft, denkt Coppens. “Ik wist dat ‘Tytgat Chocolat’ kwam, en toch kreeg ik van de VRT alle ruimte om dit programma te maken. Zij werkten met acteurs, wat geweldig was, maar in ‘Down the Road’ zie je hoe ze écht zijn. Puur. Het venster naar hun ziel staat open. De dankbaarheid die ik heb mogen ontvangen, is onbeschrijfelijk. Op een ochtend - het was een mooie dag - kwam Kevin naast me staan: ‘Allez jong, hoe zálig is dit, wéér een nieuwe dag!’ Konden wij dat maar zeggen.” De bende is intussen een grote vriendengroep geworden. “En dankzij Kevin weet ik elke dag of het ochtend, middag of avond is”, zegt Coppens nog. ‘Goeiemorgen, goeiemiddag, tot morgen!’ Elke dag stuurt hij berichtjes.”

Pieter (29)

Woont alleen in Leuven. Hij kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de reis was. In het programma wilde hij vooral op zoek naar nieuwe vriendschappen.

Lisa (26)

Woont samen met haar mama in Wachtebeke, vier dagen per week werkt ze in een dagcentrum.

Hélène (21)

Woont met haar ouders in Hemiksem en werkt in een brasserie en kindercrèche. Toch is ze klaar voor de volgende stap in haar leven: zelfstandig wonen.

Kevin (33)

Man met bakken humor en een peperkoeken hart. Wanneer hij niet thuis is bij z’n ouders in Boutersem, werkt hij onder andere in een rusthuis.

Lore (33)

Zij is niet op haar mond gevallen en staat altijd klaar voor de uitdaging. In Keerbergen woont ze zelfstandig begeleid.

Martijn (32)

Woont met zijn ouders in Maaseik. Hij heeft al 15 jaar een vriendin en kent álles van autosport en voetbal.

14-02-2018 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

https://www.mupload.nl/img/duuw1g753yx1.jpg

Model staan voor Sports Illustrated omhelst veel dingen. Je moet goed kunnen poseren en de juiste maten hebben, maar je moet blijkbaar ook een waaghals zijn. Dat ondervond model en actrice Kate Upton (25). Tijdens een topless shoot werd ze door een golf de zee geslagen.

Het covermodel reisde af naar de stranden van Aruba om daar voor de zwoele kiekjes te zorgen. Dat liep echter niet van een leien dakje. Ze stond voor de shoot letterlijk op een rots in de branding, toen ze verrast werd door een golf. Iemand van de productie zag het gevaar aankomen, maar kwam te laat.

“Vooraf begreep ik maar al te goed dat het een mooie foto zou worden, maar ik dacht meteen dat dit ook weleens fout kon aflopen”, lacht Upton. “Als ik eraan terugdenk zouden we die pose evengoed op de rots hebben kunnen photoshoppen”, grapt ze in een video waarin ze terugkijkt op de shoot.

14-02-2018 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

https://www.mupload.nl/img/krn9940eh3.jpg

Het was een opmerkelijk, maar best ook wel grappig berichtje dat Lesley-Ann Poppe dinsdagmorgen op haar Instagram-account plaatste. Ze toonde een foto waarop te zien was hoe haar ex-man Benjamin Ruyters een negatieve aanbeveling gaf op Google. “Jaloerse concurrent”, lachte ze. Maar het blijkt niet de eerste keer dat de zakenvrouw slachtoffer werd van zijn pesterijen.

“Het is allemaal een beetje kinderachtig”, reageert Lesley-Ann. “Gisteren kreeg ik een melding van Google dat er een beoordeling was gegeven op mijn schoonheidsschool en toen zag ik dat die 1-ster-recensie van hem kwam. Jammer, want voor de rest zijn de reacties uitsluitend lovend. Het is een beetje zielig allemaal.”

Het is trouwens niet de eerst keer dat haar ex-man Lesley-Ann lastigvalt met pesterijnen. “Onlangs nog heeft hij de parkeerborden, die gereserveerd zijn voor het personeel van de Beauty-school, verwijderd.”

Veel verder wil Lesley-Ann er echter niet op ingaan. “We hebben samen nog een zoon die naar school gaat, voor hem is dat natuurlijk allemaal niet erg bevorderlijk.” De recensies op Google buiten beschouwing gelaten, heeft Lesley-Ann helemaal geen contact meer met haar ex Benjamin. “Voor de rest ben ik heel gelukkig en ook volop bezig met nieuwe projecten, waaronder mijn eigen beauty-producten.”

Proces

Ondertussen ligt Lesley-Ann ook nog altijd juridisch in de clinch met haar ex-man. Hij had haar naam geponeerd als zijn merk en gebruikte die voor zijn schoonheidsscholen, maar na een eerste rechtszaak werd dit hem verboden. In maart volgt nu een definitieve uitspraak. Als Benjamin die opnieuw verliest, zal hij een aanzienlijke schadevergoeding moeten betalen.

14-02-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

https://www.mupload.nl/img/t07hm9lnx5.jpg

De internationale hulporganisatie Oxfam is in nauwe schoentjes terechtgekomen; vorige week raakte bekend dat medewerkers van Oxfam, onder wie ook een Belg, een paar jaar geleden seksfeestjes hebben georganiseerd met prostituees in Tsjaad en Haïti - op kosten van de organisatie. Dat doet niets af aan het werk van Oxfam, maar het zorgde er wel voor dat ze hun reclamecampagne een tikkie moesten wijzigen.

14-02-2018 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

https://www.mupload.nl/img/lvzbrpw96l2.jpg

Met zijn rosse haardos lijkt de Britse prins Harry weinig op zijn vader, prins Charles. Er wordt dan ook al decennialang gefluisterd dat de kroonprins niet de biologische vader is van Diana’s tweede zoon. Haar voormalige butler, Paul Burrell, helpt dat gerucht nu echter voor eens en altijd de wereld uit.

Burrell is momenteel te zien in de Australische versie van het tv-programma ‘I’m a Celebrity... Get Me Out of Here’, waarbij bekende koppen in de wildernis gedropt worden. Daar peilde een van de andere beroemdheden naar zijn verleden als butler van Diana. “Geloof jij dat prins Harry een kind is van Charles?”, klonk de vraag. 

Velen vermoeden immers dat niet Charles, maar James Hewitt de vader is van Harry. Die had immers een affaire met de prinses terwijl ze nog getrouwd was met de kroonprins én hij heeft ros haar. Maar Burrell maakte komaf met dat verhaal. “Ze kende Hewitt nog niet toen Harry geboren werd. Dat is een feit. Ze kreeg Harry toen ze vijf jaar getrouwd was met Charles en leerde hem pas daarna kennen.” Volgens de butler, die tien jaar lang de steun en toeverlaat was van Diana, is Charles wel degelijk de vader van zowel William als Harry.

13-02-2018 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

https://www.mupload.nl/img/6d5id82751h8.jpg

Kim Kardashian heeft de wereld nog maar eens haar zandloperfiguur getoond op Instagram. “Gisteravond vergeten te posten”, schrijft de 37-jarige realityster, dit keer gekleed in alleen een zwarte bikini, erbij.

e foto komt slechts een dag nadat Kim in een filmpje op haar app had onthuld dat haar taille nog nooit zo smal is geweest. Haar zus Kourtney, die ook in de video figureert, vraagt Kim er op een gegeven moment naar. “Ik kan je heupen echt niet meer serieus nemen... je taille is zo klein en je heupen zo groot”, zegt ze vol ongeloof.

Kim onthult verv
olgens dat haar taille 24 inches is, zo’n 61 centimeter. Haar heupen hebben een omtrek van 39 inches, ruim 99 centimeter.

Kim vindt het totaal geen probleem om schaarsgeklede foto’s de wereld in te slingeren. Haar 107 miljoen Instagram-volgers worden bijna iedere week wel getrakteerd op een halfnaakte foto. Vorige week ontstond er nog ophef over een kiekje waarop Kim haar beha uittrekt voor de spiegel. De foto was genomen door Kims oudste dochter North, die op de achtergrond te zien was. Veel volgers vonden het zeer ongepast dat de vierjarige was ingeschakeld voor een toplessfoto van haar moeder.

13-02-2018 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

https://www.mupload.nl/img/gnjqipf.jpg

Het zit er bovenarms op tussen de castleden van de populaire reeks ’The Big Bang Theory, meldt het Duitse blad OK!. Hoewel de bende op tv een hechte vriendengroep lijkt, zou er in het echt vooral sprake zijn van haat, afgunst en jaloezie. 

Volgens insiders zou de roem Kaley Cuoco, die in de serie in de de huid van blondine Penny kruipt, naar het hoofd gestegen zijn. Zij en collega Mayim Bialik, die Amy speelt, zouden elkaar op de set haast letterlijk in de haren gevlogen zijn, nadat Bialik opslag zou geëist hebben.

Ter vergelijking: Kaley Cuoco verdient per aflevering dan ook 1 miljoen dollar, terwijl Mayim Bialik het met ‘amper’ 200.000 dollar per aflevering moet doen. Intussen zouden er toegevingen gedaan zijn, maar zou het verschil in loon alsnog de gemoederen verhitten. 

Vogens de insiders zou Mayim Bialik het bovendien “erg storend” vinden dat Penny zo populair is. Iets wat ook Kaley Cuoco zélf maar al te goed zou beseffen: zij zou zich als een rasechte diva gedragen op de set. ”Het is geen geheim dat Kaley denkt dat ze de ster van de show is . Bij de visagie, de styling en de catering komt ze voortdurend met extra wensen en ze commandeert andere werknemers in het rond”, klinkt het. Het zou de relatie met de andere acteurs stevig onder druk hebben gezet. 

Johnny Galecki vs. Jim Parsons

Ook Johnny Galecki, die Leonard Hofstadter speelt, en Jim Parsons, die Sheldon vertolkt, zouden niet langer door één deur kunnen. Ze waren nochtans goede vrienden. Galecki zou er moeite mee hebben dat Parsons zijn eigen populariteit al heeft overstijgt. “Jim is de hoofdrolspeler in ‘Big Bang’. Johnny speelt altijd de tweede viool, en zijn ego kan het niet uitstaan”, luidt het. Jim ‘Sheldon’ Parsons is met 27 miljoen dollar per jaar dan ook de bestbetaalde tv-acteur, en heeft net een eigen spin-off gekregen: ‘Young Sheldon’. 

Eerder liet Johnny Galecki al optekenen het de beste optie te vinden een einde te breien aan het twaalfde seizoen van ‘The Big Bang Theory’. De problemen achter de schermen hebben daar mogelijk mee te maken: “De cast heeft er vrede mee om naar huis te gaan en hun familie weer te zien”, klonk het toen.

13-02-2018 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

https://www.mupload.nl/img/z8btcn0zw0c.jpg

Voor de royaltyfans is het jaar na jaar uitkijken naar de foto’s van Filip en Mathilde op de latten in het Zwitserse Verbier. Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf uit om innige beelden te schieten in de sneeuw. Wat hun lenzen evenwel niet vastleggen: het prachtige interieur van hun verblijf in de sneeuw. Want Filip, Mathilde en hun kroost gaan niet op hotel, maar trekken naar de chique chalet van een familievriend.

Volgens kenners zijn Filip en koningin Mathilde ook dit jaar weer met hun kinderen Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eléonore, naar de chique chalet van baron Guy Ullens de Schooten getrokken. Die is al jaar en dag een vriend aan huis in het Paleis van Laken. De baron, die samen met zijn vrouw een waardevolle kunstcollectie bezit, behoort bovendien tot de rijkste burgers van België.

Baden in luxe

Toen de baron jaren geleden een domein in Verbier kocht, liet hij er prompt zijn droomchalet bouwen. De riante villa is een architecturaal pareltje in de bergen geworden: de ideale locatie voor ons vorstenpaar om even tot rust te komen. Na een heerlijke dag op de latten konden ze er ’s avonds genieten van een gezellig vuur in de imposante open haard. Moest er toch gewerkt worden? Dan kon Filip zich terugtrekken in de werkruimte met bibliotheek. 

Mathilde kon intussen genieten van een wellnessmoment in het ligbad van marmer met jetstream. Zin in een wijntje? Aan keuze geen gebrek in de authentieke wijnkelder. Ook de kinderen van Filip en Mathilde zullen een leuke week achter de rug hebben. Zij sliepen in stapelbedden in de logeerkamer. Iets zegt ons dat daar wel eens een ‘royaal’ kussengevecht is uitgebroken! 

Speciale band

Filip heeft overigens een speciale band met Zwitserland. “Zoals jullie weten, heeft mijn overgrootvader (koning Albert I, alpinist in zijn vrije tijd) bijna elke top hier beklommen. Hij was zeer bekend in jullie land. En mijn grootmoeder (koningin Astrid) is hier jammer genoeg om het leven gekomen in een auto-ongeval. Twee jaar geleden in Küssnacht zag ik hoe jullie mensen zorg droegen voor de plek waar ze is gestorven. Dat was zeer emotioneel. Bedankt daarvoor”, zei Filip vorig jaar nog tijdens een werkbezoek aan het land.

13-02-2018 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

https://www.mupload.nl/img/a3s2g1wl9zpl.jpg

De meesten onder ons kennen ze wel, de altijd hulpvaardige en steeds probleemoplossende iPhonestem van Siri. Maar van wie is die stem eigenlijk? Van een zekere Libelia Desplenter, zo blijkt uit het programma ‘Control Pedro’. “Ik wist niet eens dat Apple mijn stem ervoor gebruikte”, zegt Libelia.  Libelia presenteerde in de jaren negentig jarenlang op Studio Brussel.

13-02-2018 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

https://www.mupload.nl/img/493pc9m4.jpg

En of het gewaagd is. Nadat de Nederlandse koningin Máxima een pak kritiek over zich heen kreeg omdat ze tijdens een staatsbezoek in december slippers aan de voeten droeg, deed ze het vandaag opnieuw, op Sumatra. “Geen koninklijk schoeisel”, vinden velen.

Het is ook nooit goed, zou je denken. Gedragen koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen zich té koninklijk, dan zijn ze niet meer van deze wereld. Maar ook als ze zich voordoen als ‘gewone’ mens - u en ik dus - is het niet goed. Dat bewijzen onze noorderburen.

Het Nederlandse vorstenpaar bezocht in december de Bovenwindse Eilanden, op de Antillen. De koning en koningin wilden met eigen ogen zien hoeveel schade orkaan Irma er had aangericht, maar al snel ging het dus over iets helemaal anders: het schoeisel van Máxima. Die stapte het vliegtuig niet uit op torenhoge naaldhakken, wel op slippers. De kopjes van de aanwezige fotografen gingen al snel naar omlaag. Gevolg: de koningin kreeg een pak kritiek over zich heen, want slippers zijn niet koninklijk, klonk het. Dat was de prijs nochtans wél: liefst 500 euro. 

Die storm heeft Máxima duidelijk niets gedaan, want vandaag verscheen ze opnieuw met plat, open schoeisel. Voor een tochtje naar de maïsboeren op Sumatra, Indonesië. Omdat iedereen er met slippers loopt, trok ze ook haar zwarte, lederen exemplaren aan. Het is trouwens niet de eerste keer dat de koningin haar zwarte slippers droeg. Ook in september vorig jaar, tijdens de uitreiking van LOEY Awards (Leading Online Entrepreneur of the Year), koos ze voor de makkelijke schoenen. Zelfs in het gure weer. Voor zover we weten, zagen we bij koningin Mathilde nog geen slippers aan de voeten.

12-02-2018 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische crooner Vic Damone overleden

Legendarische crooner Vic Damone overleden

https://www.mupload.nl/img/p0an8d6i.jpg

De Amerikaanse zanger Vic Damone is gisteren op 89-jarige leeftijd in Miami Beach overleden. Dat melden Amerikaanse media.

De crooner scoorde tientallen hits, waaronder ‘You’re breaking my heart’, ‘On the street where you live’ en ‘My heart cries for you’. Dat hij met zijn jongensachtige uiterlijk menig meisjeshart harder deed slaan, legde hem geen windeieren. Uiteindelijk trouwde hij ook vijf keer. 

Damone inspireeerde zich op nog grotere iconen als Perry Como en Frank Sinatra. Ole Blue Eyes bestempelde hem ooit als de man met “de beste longen in de business”. Andere overeenkomst met Sinatra: ook Damone had banden met de georganiseerde maffia. De legende wil dat zijn leven ooit aan een zijden draadje hing, maar dat maffiabaas Frank Costello in zijn voordeel optrad.

Covers
Damone nam in totaal meer dan 2.000 liedjes op. Hij bracht ook coverversies van andere nummers, waaronder ‘Let’s face the music and dance’ van Irving Berlin. Damones filmcarrière oogde een stuk magerder, al trad hij op in twee bekende musicals: ‘Hit the Deck’ en ‘Kismet’.

Op televisie presenteerde hij twee jaar lang de naar hem genoemde Vic Damone Show. Hij had ook jarenlang een talkshow op de radio. Toen daar in de late jaren zestig een einde aan kwam, werd hij een publiekstrekker met shows in Las Vegas.

12-02-2018 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

https://www.mupload.nl/img/rsnjanql59.jpg

Twee kinderen van Johnny Hallyday, David Hallyday en Laura Smet, zullen bij justitie het testament van hun vader aanvechten, zo is van hun advocaten vernomen. De Frans-Belgische oerrrocker heeft al zijn bezittingen en rechten als artiest aan zijn echtgenote Laeticia nagelaten.

Laura Smet heeft haar raadslieden opgedragen “alle rechtsmiddelen te gebruiken” om de schikkingen aan te vechten die onder het recht van Californië zijn neergelegd. In die Amerikaanse staat woonde Jean-Philippe Smet (de echte naam van Hallyday) een groot deel van het jaar, samen met Laeticia en hun twee geadopteerde minderjarige dochters Joy en Jade.

Volgens zijn advocaat Jean Veil is David Hallyday, broer van Laura Smet, “mede vragende partij”.

“Laura Smet heeft met verbazing en pijn het testament van haar vader Johnny Hallyday gevonden. Het voorziet dat heel zijn patrimonium en al zijn rechten als artiest onder de Californische wet enkel naar zijn echtgenote Laeticia gaan”, aldus een communiqué van de meesters Emmanuel Ravanas, Pierre-Olivier Sur en Hervé Témime dat maandag aan het Franse persbureau AFP is bezorgd.

De wilsbeschikking stelt ook dat in geval van overlijden van Laeticia alle bezittingen van de zanger exclusief naar Joy en Jade gaan. Volgens de raadslieden stroken de testamentaire beschikkingen “manifest” niet met het Franse recht.

Hallyday is op 6 december op 74-jarige leeftijd ten gevolge van kanker overleden. Hij heeft vier kinderen: David als oudste en met als moeder zangeres Sylvie Vartan, Laura Smet uit zijn verbintenis met zangeres Nathalie Baye, en Jade en Joy.

12-02-2018 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

https://www.mupload.nl/img/larukx4k4v.jpg

Terwijl de ‘Thuis’-fans nog volop aan het bekomen zijn van de dood van baby Magaly en de euthanasie-aanvraag van Luc, krijgen de kijkers van de VTM-soap ‘Familie’ vanaf vanavond volop te maken met de problematiek van de illegale vluchtelingen. Ayo Buhari, op de vlucht voor de terreurgroep Boko Haram, stapt immers zomaar het leven van Benny en Stefanie binnen. Het is acteur-regisseur Adams Mensah, een Ghanese Belg, die in de huid van Ayo kruipt.

Geen ontvoering, grote verliefdheid, misdaad, verleiding, nijd of haat vanavond in ‘Familie’, wel de intrede van een illegale vluchteling die het leven van sommige personages grondig in de war gaat sturen. In de ‘Jan en Alleman’, het café van Jan Van den Bossche, duikt plots een jonge Nigeriaan op. Het blijkt Ayo Buhari te zijn, die op iemand wacht die maar niet blijkt op te dagen. Dag na dag wacht hij op hem. Als het café dicht is slaapt hij op straat. Benny geraakt met hem aan de praat, leent hem zelfs even zijn gsm en biedt hem uiteindelijk onderdak aan. Tot de politie Ayo onderschept en hij het bevel krijgt het grondgebied te verlaten.

“Toen ik de vraag kreeg of ik de rol van een Nigeriaanse illegale vluchteling wilde spelen heb ik zeker niet onmiddellijk toegehapt”, vertelt Adams Mensah, de Ghanees-Belgische filmregisseur, schrijver en acteur uit Borgerhout die de rol speelt van Ayo. “Alweer in de huid van een vluchteling kruipen…, was mijn eerste gedachte. Ik was net terug van Ghana, waar ik een documentaire had gedraaid. Maar al snel besefte ik dat ik te fel had gereageerd. Voelde ik me plots te goed om deze rol te spelen? Het is eigenlijk een eer om een stem en een gezicht te geven aan die waardevolle mensen. En het is goed en nodig dat ook hun verhalen verteld worden. Als ik daar toe kan bijdragen is dat perfect.”

Adams Mensah belandde op zijn veertiende in België. “Ik word dus binnenkort dertien jaar in mijn nieuwe leven”, lacht de acteur-regisseur en danser. “Ik heb destijds een vlekkeloze overtocht gemaakt. Mijn vader was eerder overgekomen op zoek naar een beter leven. Dat ik hem samen met mijn zus volgde was heel erg logisch. Dat ik hier ging studeren en de Nederlandse taal leerde, was de logica zelf. Ik heb daar zelfs nooit een vraag over gesteld, amper beseft wat er gebeurde. Pas toen ik later terug naar Ghana ging, vooral om mijn moeder te bezoeken die door een beroerte was getroffen en sindsdien niet meer kan praten, is het besef gekomen dat ik een compleet ander leven had.”

“Ik ben heel snel ondergedompeld in dat gewone leven omdat ik hier kon studeren. Zo moest je wel Nederlands leren”, vervolgt Adams. “Ook de stap naar theater en later film gebeurde spontaan dankzij kunstZ, een organisatie die inzet op de opleiding, ondersteuning en begeleiding van acteurs en podiumkunstenaars van verschillende origine. Ik heb heel veel te danken aan hen. Toen ik nog in Ghana woonde deed ik daar ook al mee aan toneeltjes enzo. Ik heb hier tijdens mijn middelbaar de kunstZ-academie gevolgd en nadien film gestudeerd.”

Actueel, realistisch

“Het verhaal van Ayo Buhari is actueel en zeer realistisch”, vertelt creatief directeur Wim Feyaerts. “Hij heeft alles wat zovele vluchtelingen hebben. In ons verhaal komt hij uit Nigeria. Hij is 25 jaar, opgegroeid bij een katholieke vader en moeder. Nigeria wordt niet alleen geteisterd door extreme droogte en hongersnood, maar ook door een gewapend conflict met is islamitische terreurgroep Boko Haram. Nadat zijn vriendin Ifama vermoord wordt door leden van Boko Haram en zijn familie spoorloos is, besluit hij te vluchten. Langs Libië riskeert hij een helse boottochten richting Europa. Wanneer hij uiteindelijk in België belandt durft hij geen asielprocedure aan te vragen. Bovendien is hij blut want zijn geld is gestolen door mensensmokkelaars. Hij besluit onder te duiken en als illegaal aan het werk te gaan. En dan ontmoet hij Benny. En Stefanie.”

12-02-2018 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

https://www.mupload.nl/img/k3rrymgl9e.jpg

Na het enorme succes van de eerste langspeelfilm De Buurtpolitie: De Grote Geldroof, is de tweede film ook schitterend van start gegaan. Na het openingsweekend staat de teller op ruim 30.000 bezoekers. En ook ‘Patser’ blijft op ramkoers.

Hiermee scoort de film bijna 20% meer dan de eerste film die in oktober 2016 werd uitgebracht en met ruim 158.000 bezoekers de tweede meest bezochte Vlaamse film was in datzelfde jaar. De Buurtpolitie: De Tunnel staat dan ook in de meeste zalen in de top 5 van de Vlaamse bezoekersaantallen.

De vaste hoofdcast bestaat uit Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse la Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen en Dorien Reynaert. Nieuwkomers in de serie én de film zijn Souliman De Croock (Aziz) en Tim Ost (Tom). De vtm-serie zit inmiddels aan het negende seizoen.

Het scenario is opnieuw gebaseerd op een waargebeurd verhaal.De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint, in samenwerking met VTM, Telenet en De Persgroep. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film sinds 7 februari 2018 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Patser blijft scoren

Na iets meer dan drie weken programmatie, heeft de derde film van Adil & Bilall de kaap van de 200.000 bezoekers gehaald – de teller staat tot en met gisteren op bijna 215.000 bezoekers. De film zorgt nog steeds voor overvolle zalen en gaat woensdag zijn vierde programmatieweek in met evenveel schermen als bij de start. Ook de positie van de film blijft schitterend: dit weekend moest Patser enkel Fifty Shades Freed voor laten gaan en staat bijgevolg op de tweede plaats van de Vlaamse bezoekersaantallen.

Net voor het regisseursduo richting Los Angeles vertrokken, kregen ze nog de Platina Filmprijs uit handen van Peter Craeymeersch, initiatiefnemer en organisator van FilmFestival Oostende. De Gouden, Platina en Diamanten Award (voor respectievelijk 100.000, 200.000 en 400.000 bezoekers) werd voor Vlaamse filmproducties in het leven geroepen door de vzw Les Films du Bord de Mer (Filmfestival Oostende) met de steun van het VAF/Filmfonds.

In Nederland, alwaar de film op 1 februari van start ging, kozen inmiddels ook al bijna 100.000 mensen voor Patser. Eind februari volgt de release in Frankrijk en Wallonië.

12-02-2018 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

https://www.mupload.nl/img/ulumyjnq7k.jpg

De hacking maakt gelukkig deel uit van een tv-experiment. In een nieuwe aflevering van ‘Control Pedro’ wordt op indrukwekkende wijze de webcam van Cath Luyten gehackt. Het enige wat presentator Pedro Elias daarvoor nodig heeft is een mailtje. Het VIER-programma wil aantonen hoe gemakkelijk het is om een webcam te hacken en ook hoe verstandig het is deze af te plakken.

Veel laptopgebruikers plakken hun webcam af uit veiligheidsredenen. Ze zijn bang dat hackers via de webcam hun meest intieme computermomenten kunnen filmen. Pedro gaat na of die angst terecht is. Zo te zien wel. Met een simpel mailtje hackt hij de webcam van Cath Luyten.

11-02-2018 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

https://www.mupload.nl/img/gj8p8x.jpg

Er heerst al lange tijd een vete tussen Kim Cattrall en Carrie Bradshaw maar tot hiertoe bleef die min of meer onder wikkels. Nu is echter de maat vol. In een Instagram-post haalt Kim Cattrall (beter bekend als Samantha) stevig uit naar haar voormalige medespeelster. “Mijn moeder vroeg vandaag: wanneer gaat die hypocriet van een Sarah Jessica Parker je eindelijk met rust laten?”

Eerder deze week kreeg actrice Kim Cattrall te horen dat haar broer Chris na een onrustwekkende verdwijning dood werd teruggevonden. Cattrall kreeg hierbij vele steunbetuigingen waaronder ook van haar SATC-collega’s Kristin Davis en Cynthia Nixon. Ondanks hun ‘koele verstandhouding’ bood ook Sarah-Jessica Parker haar medeleven aan maar dat schoot bij Kim in het verkeerde keelgat.

Op Instagram haalde Cattrall dan ook zwaar uit naar haar jarenlange medespeelster:

“Ik heb geen behoefte aan je liefde of steun in deze tragische tijd @sarahjessicaparker”, trok ze van leer. 

In het onderschrift gaat ze verder: “Mijn moeder vroeg me vandaag ‘wanneer gaat die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je eindelijk met rust laten?’ Je voortdurende aandachtszoekerij is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen werkelijk was en nog steeds bent. Laat met dit zeer duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent niet mijn familie. Niet mijn vriend. Dus ik vraag je één laatste keer om te stoppen met onze tragedie uit te buiten om jouw imago van ‘nice girl’ op te poetsen.” 

Cattrall spoorde vervolgens haar volgers aan om een link naar een onthullend artikel in de ‘New York Post’ te delen. Dat artikel zou het terroriserende gedrag van Parker ten opzichte van Cattrall blootleggen.

11-02-2018 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

https://www.mupload.nl/img/rz6ttb.jpg

De kogel is dan toch niet door de kerk. Net nu gedacht werd dat de tourplannen van de Spice Girls concreet vorm kregen, stelt Victoria opnieuw haar veto. Tegen Vogue UK liet Beckham zich ontvallen dat er helemaal geen tournee komt. Het mode-icoon deed haar uitspraken in New York.

Victoria is in de Verenigde Staten vanwege een presentatie van haar nieuwe collectie. “Ik ga niet op tournee en de meiden ook niet”, klonk het. Vorige week werd duidelijk dat de leden van de groep een reünie aan het voorbereiden waren. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Victoria vertelde in New York nog wel dat ze het ontzettend leuk vond om iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gepalaverd werd over allerlei dingen die ze samen zouden kunnen doen. “We waren aan het brainstormen”, zei ze daarover. “Maar dit is wat ik doe”, besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die dit weekend worden gepresenteerd.

11-02-2018 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

https://www.mupload.nl/img/zi3zb4ehdp.jpg

Helmut Lotti is er niet gerust in. De vergiftiging van Andrei Lugovski, vermoedelijk door een fan, maakt de Vlaamse artiest extra waakzaam. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en plaatste een bericht op Facebook: “Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes.”

Heel wat fans trakteren hun idool maar al te graag op lekkernijen om bij hen in de gunst te vallen. Maar sinds de mysterieuze vergiftiging van tenor Andrei Lugovski is extra waakzaamheid geboden. Lotti en Andrei werkten in het verleden een aantal keer samen, dus richtte Helmut een boodschap aan zijn fans:

“Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes”, schreef Helmut op Facebook.

De fans reageren met veel begrip op de mededeling van Helmut Lotti. Ook heel wat internationale fans, die nog niet op de hoogte waren van het nieuws reageren begripvol maar ook geschokt op het nieuws van de vergiftiging.

11-02-2018 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

https://www.mupload.nl/img/5ka6jvxtsqg6.jpg

In Temse nemen zowat 250 aanwezigen afscheid van Esther Verbeeck - beter gekend als ‘Tante Terry’ - in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Heel wat mensen zijn voor de gelegenheid naar de gemeente aan de Schelde gekomen, waar ze de laatste twee jaar van haar leven heeft doorgebracht.

Tante Terry overleed vorige week op 86-jarige leeftijd, na een rijkgevulde media-carrière. Het wordt dan ook een afscheid dat de familie deelt met de rest van Vlaanderen en bekende gezichten zoals Jacky Lafon en Bart Peeters.

Acteur Wim Opbrouck opent de dienst met een eigen interpretatie van het nummer ‘Love of the Common People’ van Paul Young. Dat nummer was de eerste plaat van haar nu volwassen zoon Guy Van Ginderen, en het nummer dat ze toen al voor haar uitvaart had gekozen. “Je wist wel dat je veel sympathie kreeg, en dat was naar iedereen wederzijds”, vertelt haar oudste zoon. “Maar zulke overweldigende, warme blijken van medeleven had je zelf ook niet verwacht.”

Vanuit een hoek van de Onze-Lieve-Vrouwekerk kijkt Kraakje toe, de eekhoorn waarmee ze jarenlang Vlaamse televisie-kinderen gezelschap heeft gehouden. Terry Van Ginderen maakte faam aan de zijde van Bob Davidse, Nonkel Bob in het jeugdprogramma ‘Komt toch eens kijken’. De zoon van de in 2010 overleden Bob herinnert zich die beginjaren van de televisie. “Onze pa noemde je een sterretje”, vertelt David Davidse. “Dat blijf je voor mij. Een sterretje dat aan de hemel schittert om ons in het oog te houden.”

Bart Peeters brengt een gitaarversie van ’klein, klein, kleutertje”, een ode aan Terry, die in 1955 aan de wieg stond van de gelijknamige kinderserie. In het slot van de viering weerklinkt Terry zelf in een opname van ‘Wonderful Life’ van Black uit 1987. Kinderen van het kleuterschooltje van Eikevliet in Bornem, dat in 2007 dankzij meter Terry van de sluiting werd gered, leggen tekeningen bij de kist. Wanneer de kist wordt buiten gedragen zwaaien de aanwezigen het televisie-icoon uit met appelblauw-turquoise-kleurige wimpels, het lievelingskleur van Tante Terry.

Na de plechtigheid wordt Terry gecremeerd en in intieme kring verstrooid.

10-02-2018 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

https://www.mupload.nl/img/ghniosnua97j.jpg

Julie, de dochter van Maggie De Block, heeft openlijk gesproken over het verlies van haar man Koen. Samen met haar moeder -en minister van Volksgezondheid- Maggie was ze te gast bij Ann Van Elsen in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. “Alles in je wereld staat plots stil.” 

Een jaar geleden overleed Koen, de schoonzoon van Maggie, tijdens een basketbaltraining. Haar dochter Julie vertelde in ‘De Familie Van Elsen’ openhartig over de moeilijke periode: “Ik was me ervan bewust dat mijn partner ernstig ziek was. Hij was kort na de training overleden aan een hartstilstand. Dat is heel onwezenlijk, want alles in je wereld staat plots stil. Je moet voor jezelf een beetje uitmaken hoe je het verlies verwerkt. Humor, ermee kunnen lachen en omgaan, is niet slecht. De dag zelf maak je al mopjes, maar dat maakt je sterk.”

‘Haren in lijntjes’

“Ik was ’s ochtends gaan werken op die fatale dag en Koen ging naar de kapper. Hij had gezegd dat hij zijn haren zo met lijntjes uitgesneden had gedaan. Ik vond dat afschuwelijk. Hij was diezelfde dag dan overleden en ik wilde hem niet meer zien. Ik had dan aan mama gevraagd of zij wilde gaan kijken of zijn haar wel goed lag”, vertelde Julie met een glimlach. “Maar het was oké”, vulde Maggie aan.

10-02-2018 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

https://www.mupload.nl/img/pwjfdcix.jpg

De Lokerse Feesten zal de komende zomer starten met popgroep Simple Minds en producersduo Arsenal. Ze zullen optreden op vrijdag 3 augustus. Dat meldt de organisatie. Het zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van deze zomer. Het festival lokt elk jaar zowat 140.000 bezoekers.

Simple Minds beleven een creatieve wedergeboorte met het nieuwe album ‘Walk Between Worlds’, wat hen een plaats op de main stage van de Lokerse Feesten oplevert. Arsenal zal dan weer het nieuw album voorstellen dat dit voorjaar uitkomt. De organisatie zegt binnenkort meer nieuwe namen te zullen bekendmaken.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De voorverkoop van tickets is al gestart.

10-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

https://www.mupload.nl/img/ob2koz5f42r2.jpg

Acteur John Gavin is overleden. Hij stierf vrijdag op 86-jarige leeftijd in zijn huis in Beverly Hills omringd door zijn familie, meldt TMZ. Gavin overleed aan de gevolgen van een longontsteking. Ook had hij al lange tijd leukemie.

Gavin beleefde in de jaren vijftig en zestig het hoogtepunt van zijn acteercarrière. Hij speelde onder meer in de horrorklassieker ‘Psycho’ en was te zien als Julius Caesar in ‘Spartacus’. Voor zijn rol in ‘A Time To Love And A Time To Die’ won Gavin een Golden Globe.

Na zijn carrière was Gavin enige jaren voorzitter van de Screen Actors Guild. In de jaren tachtig werd hij onder president Ronald Reagan de Amerikaanse ambassadeur in Mexico.

10-02-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

https://www.mupload.nl/img/5iwpa7n04rr.jpg

Matthias Schoenaerts (40) mag opnieuw een toprol op zijn cv zetten, want de Antwerpenaar schittert in de gloednieuwe thriller ‘Red Sparrow’ aan de zijde van niemand minder dan Jeremy Irons, Joel Edgerton, Charlotte Rampling en Jennifer Lawrence. Die laatste kan tijdens een interview met onze krant overigens geen slecht woord kwijt over onze chouchou: “Matthias is een fantastische kerel.”

Schoenaerts speelt in ‘Red Sparrow’ de Russiche nonkel van Dominika Egorov (Jennifer Lawrence). Dominika is een succesvolle ballerina wier droom aan diggelen wordt geslagen wanneer ze haar been breekt tijdens een dansvoorstelling. Egorov, die voor haar doodzieke moeder moet zorgen en financieel nog maar amper rondkomt, wordt op aandringen van haar nonkel een getrainde verleidster / inlichtingenofficier. Lawrence (27) sprong naar eigen zeggen een gat in de lucht toen ze vernam dat de rol van nonkel Vanya naar Schoenaerts zou gaan: “Matthias barst van het talent. Ik had hem jaren geleden voor het eerst in ‘Rundskop’ gezien en was meteen compleet omvergeblazen door zijn talent.”

“Wanneer Matthias de kamer binnenkomt, dan voél je dat, zo charismatisch is hij”, gaat de best betaalde actrice in Hollywood verder. “Hij is bovendien ook heel snel weg met het script en heeft onmiddellijk door hoe zijn personages in mekaar zitten. Ik keek er al jaren naar uit om met hem samen te werken, dus ik was dan ook in de wolken toen ik te horen kreeg dat ook hij in ‘Red Sparrow’ ging meespelen. Matthias is niet alleen een steengoede acteur, hij is ook een fantastische kerel met het hart op de juiste plaats.”

Hoewel de meeste scènes bloedserieus zijn, werd er tussen de opnames door ook heel wat afgelachen. Lawrence: “Matthias en ik hadden er een soort van spelletje van gemaakt om, vlak voordat er ‘action’ werd geroepen, elkaar te plagen en af te leiden. Achteraf gezien was dat niet echt een goed idee, zeker niet wanneer je allebei met een zwaar Russisch accent moet acteren.” (lacht)

Francis Lawrence, de regisseur van ‘Red Sparrow’, liet vorig jaar al aan onze Hollywoodreporter weten dat hij zich geen betere acteur voor de rol van Vanya Egorov kon inbeelden: “Matthias heeft ontzettend veel uitstraling. Hij is sexy, intelligent en ik wist meteen dat hij ook met Joel Edgerton erg goed op het scherm zou passen. Ik ben zéér, zéér tevreden met het resultaat.” (lacht)

‘Red Sparrow’ draait vanaf 28 februari in de Belgische bioscoopzalen.

10-02-2018 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/n98isaajjp.jpg

De terugkeer van haar programma ‘Open keuken’ naar het VTM-scherm, eind januari, bleef duidelijk niet zonder gevolgen. Niet alleen de tv-kijker blijkt te smullen van haar lichte en gezonde gerechten, ook de lezers van haar boeken doen dat massaal. 

Dat blijkt toch uit de wekelijkse lijst van best verkochte boeken in Vlaanderen op boek.be. Vorige week palmde Sandra Bekkari al op een autoritaire manier de toptien in met haar ‘Nooit meer diëten’-kookboeken. Haar vier boeken prijkten toen op plaats 1, 3, 5 en 6 in die top 10. Deze week moet de tv-chef ‘Lichter’ van William Cortvriendt laten voorgaan als best verkochte boek. Maar Bekkari palmt vervolgens nog altijd de tweede, vierde, zevende en negende stek in de hitlijst in. Toch nog altijd straf. 

Dat tv-aandacht de beste mooie promotie kan zijn, bewijst trouwens ook ‘De buurtpolitie’. Het eerste stripalbum van de populaire tv-reeks profiteert overduidelijk van de terugkeer van het populaire korps naar de vooravond op VTM (en wellicht ook wel wat van de de aandacht voor première van de tweede bioscoopfilm ‘De buurtpolitie: De tunnel’). Het album ‘De buurtpolitie: De roze olifant’ duikt de toptien binnen op positie 5 en verkoopt dus nog altijd beter dan het 97ste album in de ‘FC De Kampioenen’-reeks, want ‘Allemaal cinema!’ staat op 6.

09-02-2018 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

https://www.mupload.nl/img/3qo4me9bj4sc6.jpg

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten, een jaarlijks initiatief van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, in samenwerking met Ketnet en Awel. Dit jaar ‘stipten’ we voor het eerst tegen pesten, met de actie Move tegen pesten ‘STIP IT’ van Ketnet. Al wie tegen pesten is, kon op ketnet.be een Manipest ondertekenen en vier stippen op zijn of haar hand zetten om een duidelijk signaal te geven. De actie overtrof alle verwachtingen en toonde aan dat Vlaanderen massaal ‘neen’ zegt tegen pesten. Niet alleen scholen, maar ook sportclubs, verenigingen, bedrijven en politici toonden hun solidartiteit met de actie.

Het Manipest op ketnet.be werd intussen meer dan 240.000 keer ondertekend: meer dan 20.000 foto’s op de website en in de Ketnet-app zijn daar het bewijs van. Maar ook buiten Ketnet werd er gestipt: op sociale media verschenen duizenden foto’s met de hashtags #stipit, #movetegenpesten, #samentegenpesten en #kieskleurtegenpesten. De clip Stip na stip van Tinne Oltmans is op een maand tijd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken via Youtube en de Ketnet-onlinekanalen.

Daarnaast was er op Ketnet en andere VRT-netten deze week aandacht voor de problematiek met getuigenissen, experten en achtergrondinformatie.

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten met een Antipestival, dat via de online kanalen van Ketnet te zien zal zijn. Al wie het Manipest ondertekende, kreeg een unieke code om het festival te kunnen volgen.

Bekend Vlaanderen stipt mee

Bij de lancering van de actie was al duidelijk dat ook bekend Vlaanderen de actie een warm hart toedroeg. Deze week doken nog heel wat bekende gestipte handen op via de sociale media. Vanuit de sportwereld, maar ook vanuit de politiek en de media. O.a. David Goffin, Elise Mertens, Club Brugge, Simon Mignolet, de Red Flames, Hilde Crevits, Sven Gatz, Philippe Muyters, Geert Bourgeois, Bart Peeters, Dana Winner, SLM, Stan Van Samang en Goedele Wachters toonden hun vier stippen.

09-02-2018 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

https://www.mupload.nl/img/pfpkxiuhhvd.jpg

Morgen, zaterdag 10 februari, zijn Maggie De Block en haar dochter Julie de gasten van Ann Van Elsen in De Familie Van Elsen op Joe. Ann wil weten of er keerpunten zijn geweest in het leven van Maggie: “Een professioneel keerpunt was de avond toen ik telefoon kreeg van Alexander De Croo om in de regering te gaan. Ik had die avond nog drie patiënten in mijn praktijk en tegen de laatste heb ik gezegd dat ze weldegelijk mijn laatste patiënt was. Ik wilde ook zeker voor 20.00u boven zijn, omdat mijn man het nog niet wist en die ging naar het nieuws kijken, waarin het werd aangekondigd. Hij vond het in het begin wel jammer dat we het niet besproken hadden, maar dat was snel over. Ik heb toen ja gezegd, want als ik voor asiel en migratie een ander beleid kan voeren, dan ging ik het me altijd beklagen als ik het niet gedaan zou hebben.”

09-02-2018 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

https://www.mupload.nl/img/231gg1c8o5x7.jpg

Dennis Black Magic trekt de stekker uit de herdruk van de naaktkalender met Tanja Dexters. Dat heeft hij donderdag besloten, na een telefoontje met de raadsman van Dexters.

“Mijn onderhoud met meester Trappeniers was alles behalve professioneel te noemen”, zo zegt de pornomaker. “De raadsman van Tanja is de persoonlijke toer opgegaan en is zelfs buiten zijn boekje getreden door onder andere mediapartners van mij persoonlijk op te bellen om ze af te dreigen met monsterboetes in plaats van de rechthebbende te contacteren. Mij dus.” 

Dennis wil zich vanaf nu niet langer associeren Dexters. “Ik kan me niet meer met fierheid achter deze kalender zetten. Bij deze distantieer ik me volledig van Tanja Dexters en de naaktkalender waar ik ooit zo fier op was.” Dennis laat weten dat hij vandaag officieel een klacht voor laster en broodroof zal indienen tegen Alex Trappeniers.

Bovendien is hij alle media-aandacht even beu. Hij trekt zich een jaar terug om te werken aan zijn memoires en een nieuwe publicatie die in 2019 zal verschijnen.  ”Het is genoeg geweest met het circus dat er telkens gemaakt wordt rond mijn persoon. Ik heb rust nodig en nu de kalender er niet komt zal ik die rust dan ook nemen. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing en ik vind dat Tanja Dexters officieel ontheven moet worden van haar titel als Miss België omdat ze deze nu al verschillende keren ten schande gemaakt heeft”, besluit Dennis.

09-02-2018 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

https://www.mupload.nl/img/pjo0psfga5lr.jpg

Aandachtige kijkers die vanmiddag naar het VTM Nieuws keken, zagen hoe ankervrouw Elke Pattyn om exact 13.02 uur opgeschrikt werd in de nieuwsstudio door een stem die ‘foto’ riep terwijl zij midden in haar presentatie zat. Wat gebeurde er? “Blijkbaar werd Elke op de hoogte gebracht van een lastminutewijziging - zo gaat dat met nieuws heet van de naald - en was die stem nog net te horen in het nieuws zelf”, zegt woordvoerder Sara Vercauteren. Iets wat niet meteen de bedoeling was, doorgaans verloopt zoiets iets discreter. Elke liet zich echter niet uit haar lood slaan, en pikte snel weer in.

09-02-2018 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

https://www.mupload.nl/img/aar7u7q7brse.jpg

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe, dan toch niet terugkeerde als Guido Van Den Bossche, heeft een eitje te pellen met de RVA, zo laat hij weten via Facebook.

“Dat je vandaag de dag als artiest door de politiek wel regels krijgt opgelegd zonder over een degelijk statuut te beschikken, is vanuit die politieke wereld zo neerbuigend en lui en ongeïnteresseerd, dat het luid mag weerklinken in aanloop naar de stemmenjacht later op het jaar”, klinkt het. 

“Het vergelijkingskader waar die leeghoofden zich op durven baseren, bulkt van dédain en ingehouden woede over het ‘vrije’ leven van artiesten. Dan de audiovisuele rechten op uitzending en wederuitzending fnuiken, ligt in de directe bedoeling naar de jacht op geld. Het feit dat je als artiest al een opsomming moet maken over de rechten die je toekomen, is schandelijk. De overheid heeft de plicht ons die uit te betalen en de RVA heeft daar geen interpretaties over te leveren. Doe jullie job, politiekers en ambtenaren. En begin er nu mee!”

Scherpe woorden, waarvan hij naar eigen zeggen hoopt dat ze een invloed zullen hebben op de volgende verkiezingen.

08-02-2018 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

https://www.mupload.nl/img/tmheh4.jpg

Jean-Marie Pfaff (64) is back. Vorige week dook hij al op in ‘Groeten Uit’ en vanaf maart staat hij in de Ketnet Musical Team U.P. “Wat een eer”, glundert de keeperlegende.

Tien jaar lang smulde Vlaanderen van Jean-Marie zijn familie en dat doet ze blijkbaar nog steeds. Nadat dochter Kelly en manlief Sam Gooris met hun kids Shania en Kenji gevraagd werden voor ‘Groeten Uit’ op VTM – met daarin een kleine deelname van Jean-Marie – is het nu terug de beurt aan de pater familias zelf. “Ik ben heel vereerd dat Ketnet en Studio 100 mij gevraagd hebben voor hun musical Team U.P. Heel fijn dat ze bij een grote sportkampioen aan mij denken”, zegt de keeperlegende. “Alleen ga ik wel niet écht live meespelen. Er wordt een kartonnen versie van mij gemaakt… Ik zal een paar keer verrassend opduiken.” 

Van keeper naar zwemlegende

In de Ketnet Musical Team U.P., die op 3 maart in première gaat en waarvan al meer dan 30.000 tickets verkocht zijn, moet Jean-Marie de wereldberoemde zwemlegende Franky Champion voorstellen. “Al dat acteren, dansen, zingen is niet zo simpel, hé (lacht). Ik ga dat aan de kinderen overlaten. Net zoals ik vroeger als klein mannetje een droom had om een goede keeper te worden en daar altijd in geloofd heb, wil ik deze kinderen die kans nu ook geven. Mijn kleine deelname aan de Ketnet Musical moet een steun zijn voor hen. Ze moeten geloven in hun dromen om een musicalster te worden”, legt hij uit. “Daarbij horen uiteraard tegenslagen of commentaar. Maar die moeten ze incasseren. Die maken hen sterker.”

08-02-2018 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

https://www.mupload.nl/img/7elp3d090fnjd.jpg

De Pitaboys blikken een officieel WK-lied in. Nee, niet voor de Rode Duivels, wel voor het Russische nationaal elftal. Het wordt een ­meezinger in de stijl van hun bekendste hit ‘Waar is da feestje?’. ”Nu enkel nog de taal leren”, klinkt het.

Bij een wereldbeker voetbal hoort een WK-lied. En daarvoor doen de Russen geen beroep op een artiest uit eigen land. Nee, Moskou rekent op de Vlaamse groep De Pitaboys, de makers van onder meer ‘Waar is da feestje?’. Die hit wordt nog steeds meegezongen door hele legioenen voetbalsupporters, en wordt niet zelden door ganse tribunes overgenomen. Maar een officieel WK-lied? Dat is van een ­andere orde. De Pitaboys kregen groen licht van de Russische voetbalbond en ­alles is contractueel vastgelegd.

Via Cambridge

De deal kwam er dankzij charme­zanger Bart Anneessens Cops, die al een single inzong met het duo. Hij bracht hen met de juiste mensen in contact. “Bart is een ongelooflijk slimme kerel. Hij heeft gestudeerd in Oxford en volgt momenteel nog een opleiding aan Cambridge University. Daar geeft hij intussen ook zelf les”, zegt Diego De Mol, die samen met Koen Ceulemans De Pitaboys vormt. Daar kwam Bart in contact met enkele voorname Russische studenten. “Hij volgt er les met de dochter van de CEO van Gazprom, het grootste ­bedrijf in Rusland en de grootste ­aardgasspeler ter wereld. Ze raakten goed bevriend, en intussen is Bart er kind aan huis. Hij heeft ons idee aan hen voorgesteld, waarna de bal aan het rollen ging. Ten slotte bracht hij ons — mét succes dus — in contact met de Russische voetbalbond.”

Welk nummer de Russische fans straks luidkeels zullen meebrullen, is nog even afwachten. “We zijn nog volop aan het schrijven. Maar het wordt uiteraard een nummer in onze gekende meezingstijl, zoals een echt ­voetballied hoort te zijn”, zegt Diego. “Wat wel zeker is: het liedje wordt uitgebracht in drie talen: Engels, Russisch en een ­Nederlandse versie voor de mensen hier.”

Clip opnemen

Maar om een Russische song in te zingen moet je natuurlijk de taal beheersen. “En wij spreken uiteraard géén woord ­Russisch”, lacht Diego. “Daarom werken we nu met tolken en vertalers, die ons ­zoveel mogelijk van de taal aanleren. Want een WK-lied zonder tekst inzingen is ­uiteraard geen optie. En als we er ooit ­moeten optreden? Gelukkig heb ik mij ­laten vertellen dat Engels daar een voertaal is.” Dat zullen ze wellicht snel ontdekken. “Want de clip willen we natuurlijk graag inblikken in Rusland”, besluit De Mol.

08-02-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

https://www.mupload.nl/img/5sxmt0ccchb0y.jpg

Een Britse fan van hitzangeres Adele (29) heeft met een mysterieuze tweet voor de nodige onrust gezorgd. Volgens de hilarische complottheorie van Jess Valona zijn Adele en de eveneens uit Engeland afkomstige soulcrooner Sam Smith (25) dezelfde personen. Op Twitter komt hij met het duidelijk hoorbare bewijs voor zijn hypothese.

Valona zette een elpee van Adele’s album 25 op en draaide het nummer Hello in eerste instantie op normale snelheid. Toen hij het aantal toeren iets had verlaagd, klonk opeens de stem van Sam Smith uit de speakers. ,,Wisten jullie dat als je Adele vertraagd, ze als Sam Smith klinkt”, twitterde de Brit. En dat heeft hij geweten. In korte tijd werd zijn bericht (inclusief geluid) massaal gedeeld en voorzien van duizenden reacties. Zo stelt iemand dat Sam Smith zijn nummers in het geheim laat inzingen door Adele. Weer een anders noemt de gelijkenis van de vocalen van Adele en Sam Smith ‘schokkend’. Ook zijn er mensen die een toekomstig duet van de twee supersterren voorstellen.

08-02-2018 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

https://www.mupload.nl/img/iqaxcn6ox6.jpg

Vlak voor ze naar de Gouden Schoen wou vertrekken, heeft Joke Van de Velde een verbijsterende vaststelling gedaan. De ex Miss wou bij haar ouders een aantal kostbare juwelen ophalen voor het gala, maar die bleken verdwenen. “Ik ben bestolen door de poetsvrouw die we - jammer genoeg - vertrouwden”, zucht Joke.

Het gala van de Gouden Schoen serveert ieder jaar weer de nodige bekende gezichten, glamour en glitter op de rode loper. Een van de genogden dit jaar was ook Joke Van de Velde, die zich voor het evenement tip top wou uitdossen. Of dat was thans de bedoeling. “Want toen ik mijn juwelen wou ophalen bij mijn ouders in Melle, bleken er een aantal exemplaren spoorloos te zijn. Het waren belangrijke juwelen voor mij, ze hadden vooral een emotionele waarde.”

Van de Velde weet intussen ook dat de juwelen niet gewoon verdwenen zijn, maar werden gestolen. “Door onze eigen poetsvrouw, die we jammer genoeg vertrouwen”, zegt Joke. Ze ging meteen naar de politie. “Om aangifte te doen en klacht in te dienen. De zaak is nu in handen van het parket en wordt verder onderzocht.”

Door de diefstal liet Joke het gala van de Gouden Schoen aan zich voorbijgaan. “Omdat ik zo geschrokken was had ik daar totaal geen zin meer in”, zegt Joke. “En ik hoop van harte dat ik mijn juwelen nog zal terugzien, want emotionele waarde kan je nooit terugkopen. Ik ben geraakt in mijn vertrouwen, blijkbaar kan je tegenwoordig echt niemand meer vertrouwen.”

08-02-2018 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

https://www.mupload.nl/img/dtl9qc6p98sl.jpg

Vandaag, woensdag 7 februari, staat Nicoline Hummel de laatste keer op de set van ‘De Buurtpolitie’. In september 2018 nemen de fans afscheid van de actrice, die hoofdinspecteur Tineke speelt in de reeks. Het personage zal vanaf morgen, donderdag 8 februari, nog halftijds meespelen. Een nieuw personage, hoofdinspecteur Lotte Vissers, neemt de andere helft voor haar rekening.

Vanaf het tiende seizoen, dat start in september 2018, zal Tineke geen deel meer uitmaken van het korps, al is een terugkeer niet uitgesloten. Hoofdinspecteur Lotte vormt in elk geval vanaf dit najaar een vast duo met inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman. Nicoline geeft sinds de start van de reeks in 2013, gestalte aan hoofdinspecteur Tineke. Ze vormt sindsdien een vast duo met Inspecteur Koen. Tineke valt in de reeks op door haar enthousiasme en humor. In de aflevering van donderdag 8 februari vraagt ze aan commissaris Roger om het rustiger aan te doen en krijgt het team deeltijds versterking van een andere hoofdinspecteur, Lotte. In seizoen 10 zal Tineke voorlopig niet meer te zien zijn.

Andere projecten

“Het waren vier ongelooflijke jaren. Ik had bij de start van het eerste seizoen nooit verwacht dat ‘De Buurtpolitie’ zo’n groot succes zou worden”, vertelt Nicoline. “Ik kijk met de glimlach terug op dit avontuur, maar wil mij nu richten op de toekomst. Als actrice wil ik immers van alles wat geproefd hebben. Mijn break bij ‘De Buurtpolitie’ zorgt ervoor dat ik me kan engageren voor andere projecten, maar Tineke zit in mijn hart dus niets sluit uit dat ik ooit opnieuw te zien zal zijn in ‘De Buurtpolitie’.”

Nieuw personage

‘De Buurtpolitie’-ploeg verwelkomt een nieuw personage: hoofdinspecteur Lotte Vissers. De aandachtige ‘Buurtpolitie’-kijker herkent Lotte als de halfzus van Inspecteur Koen. Ze heeft vorig jaar al een gastrol gespeeld in de reeks. Wanneer er een halftijdse functie vrijkomt in het korps van commissaris Roger, blijkt Lotte de ideale kandidaat. Ze vormt vanaf dit seizoen afwisselend met hoofdinspecteur Tineke een duo met inspecteur Koen. Vanaf seizoen tien vormen halfbroer en -zus een vast duo. De rol van Lotte wordt vertolkt door Charlotte De Groof (30): “Ik ben ontzettend blij dat ik het ‘De Buurtpolitie’-team mag versterken. Ik introduceer een nieuw personage in de reeks en dat ik als Lotte de halfzus van Inspecteur Koen speel, maakt het enkel nog specialer. Ik sta ondertussen al een aantal maanden met Andy op de set en beleef er veel plezier. Hopelijk voelt de kijker dat ook.”

07-02-2018 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

https://www.mupload.nl/img/qpoa48a0.jpg

Zanger Andrei Lugovski (34) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een poging tot vergiftiging. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. De Oostendenaar van Wit-Russische origine kreeg thallium toegediend, een bestanddeel van rattenvergif.

Het is niet duidelijk wanneer Lugovski het gif toegediend zou gekregen hebben. In ieder geval ligt hij nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. In het dossier zijn nog geen verdachten opgepakt. Het parket geeft geen verdere commentaar over de zaak.

Poging tot vergiftiging wordt ook poging tot gifmoord genoemd. Voor de correctionele rechtbank staan hierop gevangenisstraffen tot 20 jaar, voor het hof van assisen is de maximumstraf zelfs 30 jaar opsluiting.

De zangcarrière van Andrei Lugovski startte in 2007 met zijn deelname aan de talentenjacht Idool, waar hij op de derde plaats eindigde. Sindsdien werkte de Oostendenaar onder andere al samen met Christoff en Will Tura.

07-02-2018 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

https://www.mupload.nl/img/hgl1a5l.jpg

Vanaf deze week is het zover: dan kan je op Vier naar ‘Gent West’ kijken. Voordien was die spannende serie over een Vlaamse vrouwengevangenis al op Telenet te zien. Naast o.a. Michaël Pas, Ruth Becquart, Gilda De Bal heeft Tatyana Beloy (32) een opvallende rol. Als ‘prison bitch’ Farah geeft zij zich namelijk redelijk bloot. Letterlijk. In weekblad Tv Familie vertelt ze deze week uitgebreid hoe dat verlopen is.

Want die pittige lesbische liefdesscènes met actrice Charlotte Anne Bongaerts vallen niet anders te beschrijven hé, Tatyana?

(lachje) Da’s waar, ja. ’t Was toch een drempel waar we ons over moesten zetten. Maar goed, ook al is mijn aandeel in ‘Gent West’ vrij beperkt, ik ben er wel blij mee. Ah ja, de cast bestaat uit allemaal topvrouwen! 

Vond jij het niet lastig om volledig uit de kleren te gaan?

Awel, eigenlijk niet. ’k Vond het zelfs heel leuk. Iedereen steunde elkaar, ging er ook voor. Net daardoor voelden die naaktscènes niet zo speciaal aan.  

Kende jij Charlotte?

Nee, en dat was wél raar. Allez, ’t gevoel naar je werk te rijden wetende dat je daar seks zal hebben met een onbekende, bedoel ik. (lachje) Gelukkig klikte het meteen tussen ons. Voor hetzelfde geld moet je het bed in duiken met iemand die je helemaal niet tof vindt, hé. 

Het lijkt onmogelijk om op zo’n moment níet zenuwachtig te zijn.

En dat is ook zo, natuurlijk. Maar ik had mij mentaal wel voorbereid. En ik had het er ook met mijn beste vriendinnen over gehad. Een van hen is lesbisch, zie je. Ik kon haar dus uitgebreid om raad vragen. 

07-02-2018 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

https://www.mupload.nl/img/9g10i5fbme.jpg

Reese Witherspoon (41) vertelde voor het eerst over een moeilijke periode in haar leven, waarin ze brak met een man die haar mentaal mishandelde. Dat zei ze in een interview met Oprah Winfrey. 

Witherspoon en Winfrey zijn samen te zien in de nieuwe Disneyfilm ′ A Wrinkle in Time’. Naar aanleiding daarvan verschenen ze deze maand op de cover over Oprah Magazine. 

“Het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen was uit een relatie stappen waarin ik mishandeld werd”, zei Witherspoon. Toen Oprah haar vroeg om er dieper op in te gaan, bekende ze dat een persoon uit haar verleden haar mentaal mishandelde. “Die verbale mishandeling had een grote psychologische impact op me. Ik ging bij hem weg omdat ik duidelijk een lijn in het zand had getrokken, maar hij bleef ze maar oversteken. Toen maakte ik de klik en besefte ik dat ik zo niet verder kon.”

Volgens haar heeft de breuk haar gevormd als persoon. “Ik ben wie ik ben omdat ik toen voor mezelf ben opgekomen. Dat soort zelfvertrouwen verandert je voorgoed.”

07-02-2018 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

https://www.mupload.nl/img/hblvvfszene.jpg

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van het productiehuis ‘Koeken Troef’. Dat blijkt uit een afschrift in het Belgische Staatsblad en wordt door het productiehuis bevestigd. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari.

De Pauw richtte het productiehuis in 2008 op, samen met Helen Perquy. Eind november 2012 verliet zij het productie, waarna De Pauw het productiehuis samen zijn vrouw Inès De Vos verder bestuurde. “Terwijl Bart het creatieve brein van Koeken Troef is, wordt het algemeen en dagelijks beleid gevoerd door Inès De Vos”, zo staat (nog steeds) te lezen op de website van Koeken Troef. 

Nu Bart De Pauw niet langer zaakvoerder is, wordt De Vos alleen zaakvoerder van het productiehuis, zo blijkt uit het afschrift in het Staatsblad. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari en vandaag gepubliceerd in het Staatsblad.

De Pauw kwam in november vorig jaar in opspraak door beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedragd. Verschillende vrouwen hadden bij de VRT klachten ingediend over De Pauw, waarna de VRT alle banden met De Pauw verbrak. Ook het lopende seizoen van de zondagavondquiz ‘Twee tot de Zesde Macht’, met De Pauw als presentator, werd afgevoerd. Intussen wordt wel aan een opvolger van ‘Twee tot de Zesde Macht’ met Jeroen Meus als presentator gewerkt.

Andere rol?

“Bart De Pauw heeft zelf de beslissing heeft genomen om zich terug te trekken uit de functie van zaakvoerder”, zegt Hilde Timmermans van Koeken Troef in een reactie aan Knack Focus. “Hij heeft dit uitsluitend gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.” Of De Pauw een andere rol binnen Koeken Troef zal spelen in de toekomst, is niet geweten

Koeken Troef maakte tot nu toe onder meer ‘Twee tot de Zesde Macht’, ‘Quiz me Quick’, ‘De Kinderpuzzel’, ‘It’s Showtime’ en ‘Biker Boys’.

07-02-2018 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man ç

Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man

https://www.mupload.nl/img/hopf7fhn1z.jpg

Céline Dion heeft een originele manier gevonden om haar man Rene Angelil, die in januari 2016 overleed, dicht bij haar te houden. De zangeres liet een bronzen replica maken van zijn hand.

“Elke avond voor ik moet optreden, schud ik zijn hand”, vertelt Céline aan Stellar Magazine. “En ook al is hij overleden, ik blijf gewoon met hem praten.”

Rene overleed twee jaar geleden na een strijd tegen longkanker. Al die tijd bleef Céline optreden. “Mijn man wilde dat ik het podium opging. Dat was het liefste dat hij wilde want hij wou dat ik kon blijven doorgaan. Ik probeer hem nog altijd te bewijzen dan het goed met mij gaat. Dat onze kinderen groeiden, dat ze sterk zijn en dat we het goed stellen”, vertelt de zangeres nog.

06-02-2018 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

https://www.mupload.nl/img/dcenv6oieg0a8.jpg

Timothy Affleck, de 74-jarige vader van acteur Ben Affleck meent te weten waarom zijn zoon te maken kreeg met een alcoholprobleem en waarom hij zijn huwelijk met Jennifer Garner op een scheiding zag uitdraaien: “het is allemaal de fout van Hollywood”, klinkt het.

“Hollywood is een walgelijke plaats. Ik denk dat dat een grote factor is geweest in het alcoholprobleem van Ben en in zijn scheiding”, steekt Timothy van wal in Grazia. ”Je wordt een beetje gedwongen om een ​​persoon te worden die moeilijk van je af te schudden is en die het moeilijk maakt om naar huis, naar je familie, te gaan. Het beïnvloedt je hele leven. Ik denk dat dat een van de gevaren is van de filmindustrie.”

Timothy, die in het verleden zelf te maken kreeg met een chronisch alcholprobleem, zegt ook Ben echt komaf wil maken met zijn verslaving. “Er bestaat geen twijfel over dat hij een leven wil dat helemaal in balans is. Hij is daaraan aan het werken”, klinkt het.

06-02-2018 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

https://www.mupload.nl/img/rwi23cmv.jpg

De Zonen van Van As eisen nu al een seizoen 5, 6 en 7. En dat terwijl morgen, woensdag 7 februari, hun vierde seizoen nog moet beginnen bij VTM. Om hun eigen kracht bij te zetten, brachten Frans Van As (Jaak Van Assche), zijn voorman Frakke (Carry Goossens) en salesman Dick (Ben Segers) een nogal luidruchtig bezoek aan de directie van VTM. Gewapend met een voorhamer en een brutale bek. Aan deze clip te zien laten de slopers van Van As een spoor van vernieling achter bij VTM.

06-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

https://www.mupload.nl/img/iiy727af.jpg

Over de ‘geheime’ relatie tussen Anke de Ridder, vroeger Anke Frédéric, en ‘Thuis’-gezicht Ben Van Ostade is al heel wat inkt gevloeid. Logisch, het duurde dan ook maanden voor ze openlijk durfde uitkomen voor hun liefde. Intussen is het koppel uit elkaar, en gaan ze weer elk hun eigen kant op. Anke bevestigt de breuk.

In ‘Thuis’ is zijn personage Steven nog steeds stapelverliefd: Rosa (Annick Segal) en hij vormen een goed paar. In de echte wereld vergaat het Ben echter minder goed op liefdesvlak. Zijn relatie met Anke De Ridder is immers op de klippen gelopen. Dat bevestigt de actrice. “Wij zijn geen koppel meer. Ben en ik hebben afgesproken om niks te zeggen over het waarom van deze beslissing.”

In september verschenen Ben en Anke voor het eerst samen op de theaterpremière van ‘Brasschaatse Huisvrouwen’. “Deze première leek ons het ideale moment om als koppel naar buiten te komen”, vertelde Anke toen. “Ben was uitgenodigd en wilde graag zijn drie ‘Thuis’-collega’s aan het werk zien. En ik wilde heel graag mee. Als zijn partner, maar ook om de voorstelling te zien. De gelegenheid deed zich voor om samen uit te gaan, dus waarom niet? We wisten dat er fotografen zouden zijn, maar dat deerde ons niet. We kunnen onze relatie niet blijven stilhouden, hé? Dat we samen zijn, mag gerust geweten zijn.”

Maar amper vijf maanden later is de liefde alweer bekoeld. “Nee, er is niemand anders in mijn leven. Daarvoor is het nog te vroeg”, voegt Anke er wel nog aan toe.

06-02-2018 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-kijkers zijn Chris ‘Bart’ Van Tongelen beu: “Maar de rol aan een ander geven? Gaat niet gebeuren”

‘Familie’-kijkers zijn Chris ‘Bart’ Van Tongelen beu: “Maar de rol aan een ander geven? Gaat niet gebeuren”

https://www.mupload.nl/img/3b403x40.jpg

Amper twee weken. Zo lang heeft de terugkeer van Bart Van den Bossche in ‘Familie’ geduurd. En dat irriteert nogal wat fans van de reeks. Acteur Chris Van Tongelen (49) begrijpt de wrevel niet.

Opnieuw een merkwaardige wending in ‘Familie’: Bart Van den Bossche heeft zijn vriendin Trudy en z’n zoon Jelle achtergelaten om alleen naar Dubai te vertrekken, waar een goedbetaalde job op hem wacht. En hij was nog maar pas terug in het land, na een zoveelste langdurig buitenlands verblijf.

Bart vluchtte in 2015 naar Amerika omdat zijn leven in gevaar was door een gerechtelijk ­onder­zoek waaraan hij had meegewerkt. Sindsdien keerde hij twee keer heel even terug: één keer voor de verjaardag van de bomma, en nu omdat hij en zijn gezin bedreigd werden door de agressieve vader van het liefje van z’n zoon.

“Alwéér weg!”

Wie zich wél druk maakt om het snelle vertrek van Bart zijn de ‘Familie’-kijkers. “Ziet hij niet welk verdriet hij zijn gezin aandoet? Hij hoort hier in ’Familie”, staat er te lezen op één van de fansites.  “Voor mij mag Bart er gerust uit. Zijn verhaallijn is niet meer wat het moet zijn”, klaagt een andere kijker.

“Klopt. Boeit helemaal niet meer’, vult iemand aan. “Ik was blij dat Bart terug was, maar nu is hij weeral weg. Ah, ja, de Romeo’s wachten.” En ook: “Ja, het wordt tijd dat ze hem vervangen door een andere acteur, want hij komt alleen nog in ‘Familie’ als hij niks anders te doen heeft!’”

“Nog lang voortdoen”

Chris Van Tongelen, die de rol van Bart vertolkt, kan de klagers niet bepaald geruststellen. "Bart komt en gaat, en dat blijft zo”, zegt hij. “De Romeo’s zijn belangrijk voor mij, en ik heb ook nog andere muzikale projecten. Zo werk ik momenteel aan een musical. Een vaste rol in ‘Familie’ lukt simpelweg niet meer voor mij. Maar zo nu en dan eens opduiken, ja, dat past nog perfect in mijn agenda. Op deze manier zie ik mij nog jaren in ‘Familie’ spelen. Want nee, het is niet de bedoeling dat een andere acteur de rol van Bart zal overnemen.”

06-02-2018 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaat Bollen post emotionele boodschap: “Ja, je bent wél een goede mama”

Kaat Bollen post emotionele boodschap: “Ja, je bent wél een goede mama”

https://www.mupload.nl/img/c6jgaoigpz.jpg

Een tweeling opvoeden is zwaar werk. Dat weer seksuologe Kaat Bollen als geen ander. Op Instagram postte ze een emotionele boodschap over het moederschap en borstvoeding. “Als het niet lukt, ben je nog steeds een goede mama.”

“De eerste weken met mijn schatjes vond ik heeeel zwaar”, schrijft ze. “Daarom 7 tips voor tweelingmoeders die ik graag had geweten: 1. Als de borstvoeding niet lukt, ben je nog steeds een goede moeder. Tweelingen worden vaak vroeger gehaald. Dat heeft twee nadelen voor de borstvoeding: je lijf is er soms nog niet klaar voor en de kindjes kunnen soms niet krachtig genoeg zuigen. Wees dus niet boos op jezelf!”

Ten tweede: “Als je besluit te kolven, mag je daar altijd mee stoppen. Mijn eerste maand bestond uit: een half uur baby 1 voeden, een half uur baby 2 voeden, kolven, en dat over and over again. Ik werd pas terug een beetje mens toen ik stopte met kolven. En dat was oke.”

“Drie: Als je je babietjes flesvoeding geeft, probeer ze dan vanaf het begin op kamertemperatuur te geven. Als ze dit nemen, maakt het je dat in de toekomst veeel gemakkelijker (denk: ’s nachts geen microgolf nodig).”

“Vier: Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Dat wil in ons geval zeggen; twee commodes, twee boxen, superveel flesjes (zodat we niet na elke voeding moeten steriliseren) en tetradoeken everywhere. Wat ook veel stress bespaarde: flesjes en poederdoosjes vullen voor de dag én nacht. Zo kan je gewoon samenkappen met verstand op nul. De eerste twee maanden stond mijn verstand standaard op nul.”

“Vijf: Hou je niet te hard vast aan principes. Vroeger had ik principes, nu heb ik een tweeling. Buiten de borstvoeding en het natuurlijk bevallen sneuvelden hier ook de herbruikbare luiers. Schitterend voor de natuur, vreselijk voor mijn workload. Liever lui als moe zou ik zeggen, maar als tweelingmoeder ben ik standaard moe. Lui en moe dan maar.”

“Zes: Aanvaard alle hulp die je kan krijgen en als dat niet genoeg is, durf te vragen om meer. Ze zeggen: it takes a village to raise a child. Neem dat bij een tweeling maar letterlijk!”

“Zeven: Durf tijd voor jezelf te nemen. Elke keer als de kraamzorg kwam, nam ik tijd voor mezelf. Bijslapen of juist een wijntje gaan drinken. Kindjes hebben het meest aan een gelukkige mama. Of om in termen van de eerste maanden te spreken: mijn kindjes hebben het meest aan een mama die niet instort. Soigneer jezelf dus af en toe, je verdient het!”

05-02-2018 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peperdure sportwagen in de fik: ‘Top Gear’-presentatoren ontsnappen aan het ergste

Peperdure sportwagen in de fik: ‘Top Gear’-presentatoren ontsnappen aan het ergste

https://www.mupload.nl/img/r6c3u4938.jpg

Het was schrikken op de set van de BBC-reeks ‘Top Gear’. Een spectaculair incident met een zogenaamde supercar liep maar nipt goed af. 

‘Top Gear’-sterren Chris Harris en Eddie Jordan maakten opnamen met een nieuwe Franse sportwagen, de Alpine. Een auto met een waarde van 70.000 euro. De twee reden een proef van de rally van Monte Carlo om de wagen zo aan enkele tests te onderwerpen. Plots sloeg het noodlot toe. Vanwege een onbekende oorzaak vatte de auto vuur. “Eddie en ik waren aan het rijden toen de crew ons plots waarschuwde dat er rook vanonder de auto kwam”, aldus Harris. “We zijn meteen gestopt en uit de wagen gesprongen. Het vuur wakkerde supersnel aan. Op het moment dat ik de auto verliet, kon ik de vlammen al aan mijn arm voelen.” Enkele seconden later stond de auto in lichterlaaie. “Hij is helemaal vernield. Ik ben blij dat Eddie en ik hier ongedeerd uit kwamen. Maar het doet me altijd pijn als ik zo’n prachtige wagen vernield zie worden.” Het is niet de eerste keer in de geschiedenis van het populaire automagazine dat de presentatoren aan de dood ontsnapten. In het verleden raakte  ook ex-presentator Richard Hammond een paar keer zwaargewond tijdens het uitvoeren van spectaculaire stunts.

05-02-2018 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Je leert dan Nederlands en dan beland je in West-Vlaanderen!”: Philippe Geubels lacht met andere huidskleuren in ‘Taboe’

“Je leert dan Nederlands en dan beland je in West-Vlaanderen!”: Philippe Geubels lacht met andere huidskleuren in ‘Taboe’

https://www.mupload.nl/img/v2g0xkjzsv8v.jpg

In de nieuwe aflevering van ‘Taboe’ trok Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een andere huidskleur en speelde hij voor hen een comedyvoorstelling over huidskleur. Een van de opvallendste getuigen was Ali: hij vluchtte uit Iran en belandde uiteindelijk in West-Vlaanderen. Gefundenes fressen voor Geubels.

05-02-2018 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen die selfie nam tijdens Super Bowl-concert Justin Timberlake is nu al een levende legende

Jongen die selfie nam tijdens Super Bowl-concert Justin Timberlake is nu al een levende legende

https://www.mupload.nl/img/yzsqlqt00se4s.jpg

Justin Timberlake verzorgde dit weekend de halftime-show van de Amerikaanse Super Bowl. Toch was het niet alleen hij, maar ook een jongeman uit het publiek die de show stal. 

De jongen, die tijdens het optreden een tijdje naast Timberlake stond, pauzeerde even om een selfie met zijn idool te nemen. Dat moment vonden vele toeschouwers ofwel zo herkenbaar of zo belachelijk, dat hij meteen een hit werd op het internet. 

Tijdens het nummer ‘Can’t Stop The Feeling’ haalde hij zijn smartphone boven, en ja hoor, Justin deed zelfs de moeite om te poseren voor de foto. 

De jongen, nu al beter bekend als ‘selfie-kid’, maakte verder nog indruk met zijn onwennige houding in de buurt van Timberlake. Waar de ster hem aanspoorde om te dansen en te zingen, keek de jongen liever zenuwachtig naar zijn telefoon.

Het zou gaan om de 13-jarige Ryan McKenna uit Hingham, in de buurt van Boston, in Massachusetts. “Ik wist dat ik nooit van mijn leven meer zo’n kans zou krijgen”, legt hij uit. “Dus ik ging er gewoon voor. Sindsdien staat mijn telefoon roodgloeiend. Al mijn vrienden blijven me sturen dat ik beroemd ben. Ik krijg massaal veel volgers op al mijn sociale media.” 

“Het maakt niet uit of hij ooit nog een Nobelprijs wint”, grapt men op Twitter. “Dat kind zal de rest van zijn leven bekendstaan als ‘selfie-kid’.”

05-02-2018 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner (20) bevallen van dochtertje: “Sorry dat ik jullie nooit over mijn zwangerschap heb verteld”

Kylie Jenner (20) bevallen van dochtertje: “Sorry dat ik jullie nooit over mijn zwangerschap heb verteld”

https://www.mupload.nl/img/x6sdnsu660n6v.jpg

Het is dan toch zo: Kylie Jenner is moeder geworden. Ze beviel donderdag 1 februari van een prachtig en gezond meisje, zo liet de 20-jarige realityster vandaag weten. Er heerste veel verwarring rond de zwangerschap van Jenner, omdat ze die nooit officieel bevestigd heeft.

Het halfzusje van Kim Kardashian beviel in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Het kindje van Kylie en haar vriend rapper Travis Scott weegt bijna 3,9 kilo, meldt TMZ.

Kylie Jenner heeft gedurende haar zwangerschap zoveel mogelijk publiciteit vermeden. “Ik heb ervoor gekozen mijn zwangerschap niet met de hele wereld te delen”, schrijft Kylie op Instagram. “Ik moest mezelf stressvrij voorbereiden op deze nieuwe rol.” De kersverse moeder is dolgelukkig. “Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld.”

Zus Kim verwelkomde eerder deze maand via een draagmoeder haar derde kind en zus Khloe Kardashian is ook in verwachting van haar eerste kind.

Kylie verontschuldigde zich dan wel omdat ze de voorbije negen maanden niets aan haar fans heeft laten weten, maar ze maakte dat goed door een filmpje te posten waarin ze alle hoogtepunten van haar zwangerschap heeft vastgelegd. Het heet ‘for our daughter’ en toont hartverwarmende beelden van haar eigen geboorte, gelukswensen van vrienden en familie, bezoekjes aan de dokter en zelfs beelden van de bevalling. “Zo kunnen jullie het toch nog mee beleven”, klinkt het.

05-02-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

https://www.mupload.nl/img/3qklicphvz.jpg

Voor ‘Bartel in het Wild’ trok Bartel Van Riet deze week met Jani Kazaltzis naar een onbewoond eiland. Een hele uitdaging, maar soms ook wel handig, zo bleek.

Bartel Van Riet geraakte namelijk gewond tijdens het houtkappen. Een stuk hout bleef in zijn hand zitten en toen was het Jani to the rescue. Want Jani had een pincet mee! “Ook al zit je op een eiland, je wilt toch geen unibrow hebben, hé!”, luidde het bij Jani.

04-02-2018 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

https://www.mupload.nl/img/fubk14gpg8d.jpg

Actrice Jennifer Aniston heeft in een interview in de talkshow van Ellen DeGeneres laten weten open te staan voor een reünie van de hitserie Friends. Toen ze gevraagd werd naar die mogelijkheid zei ze: “Alles is mogelijk. Als George Clooney gaat trouwen is het ook mogelijk dat wij weer bij elkaar komen.”

Of het er ooit van komt met alle zes oorspronkelijke hoofdrolspelers is hoogst twijfelachtig. Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de serie, zei vorig jaar er “weinig voor te voelen”. Kudrow: “We hebben onlangs een etentje met z’n zessen gehad. Dat was heel gezellig, maar daar blijft het wat mij betreft bij.”

Sinds begin dit jaar zijn alle oude seizoenen van Friends beschikbaar op streamingsdienst Netflix. In ons Franse taalgebied konden fans al eerder naar de serie kijken.  Friends liep van 1994 tot 2004 en betekende de doorbraak van hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer.

04-02-2018 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

https://www.mupload.nl/img/ojojjnv16l.jpg

Op maandag 5 februari start Pedro Elias met het tweede seizoen van zijn panelshow ‘Control Pedro’. Net als vorig jaar surft hij op met vier bekende internauten op de wilde golven van het wereldwijde web. In de eerste aflevering zijn Julie Van den Steen, Erik Van Looy, Jonas Geirnaert en James Cooke te gast. Voor die laatste bereidde Pedro speciaal een ‘virtual reality’ ervaring voor, inclusief kruiwagen, verstuiver en ventilator. Een hilarische James Cooke kreeg de schrik van zijn leven en gilde de hele studio bij elkaar.

04-02-2018 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

https://www.mupload.nl/img/xyo10fs.jpg

De politie van Orlando heeft een man gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij Lana de Rey wilde ontvoeren. De man werd vrijdag opgepakt toen hij onderweg was naar Het Amway Center, waar de zangeres die avond zou optreden, aldus de politie in een persverklaring.

De politie was getipt over de ontvoeringsdreiging en spoorde de 43-jarige Michael Hunt op. De man werd aangehouden vlak voordat hij het Amway Center in zou gaan. Hij was in het bezit van een mes en kaartjes voor het concert.

Hunt wordt vastgehouden in de gevangenis van Orange County. De politie laat weten dat Hunt niet in contact is geweest met Lana del Rey. Het concert van de Video Games-zangeres is gewoon doorgegaan.

04-02-2018 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

https://www.mupload.nl/img/frs2d1rgq5.jpg

Helmut Lotti komt uit een bescheiden gezin. Er was geen geld om chique dingen te kopen, of mooie kleren. Ongelukkig maakte het Helmut niet, maar hij geeft wel toe dat hij er zich soms om schaamde. Dat vertelde hij vanochtend in ‘De Rotonde’ op Radio 2.

Toen hij zijn eerste stappen in de showbizz zette, kwam er plots wél geld in het laatje. “Na mijn eerste optreden in Nederland, na de Soundmixhow, kreeg ik plots 15000 frank in mijn handen gestopt. Ik vond het heel erg dat ik meer geld verdiende met me drie kwartier te amuseren, dan mijn ma met een maand werken in de fabriek.”

Kledij en huisinrichting

Zijn ongemak was zelfs zodanig groot, dat Helmut toen aan zijn moeder vroeg wat hij met het geld moest aanvangen. “Koop je maar een kostuum, jongen,” gaf ze als raad. Zo gezegd, zo gedaan en Helmut kocht zijn eerste pak. Een zwart. Tot op de dag van vandaag is kledij het enige waar Helmut veel geld aan spendeert. “Ook aan huisinrichting kan ik geld uitgeven.”

Toch is geld nooit een drijfveer geweest voor Helmut. “Als dat zo was, zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta. Dan had ik mijn carrière bekeken als een foute kruidenier. Ik heb risico’s genomen. Omdat ik altijd investeerde in wat ik wilde doen, ongeacht of we er winst mee zouden maken. En daarom sta ik nu waar ik nu sta.”

Vrijgevig

Helmut is vrijgevig met wat hij heeft. “Ik denk dat ik de helft van mijn geld heb weggegeven.” Zelf heeft hij weinig nodig. Hij gunt zichzelf niet elke folie. “Ik rij al acht jaar met dezelfde koersfiets. Onlangs zag ik zo een speciale koersfiets staan met speciale banden waarmee je ook off road kan rijden zonder schrik voor een lekke band. Marieke (zijn vriendin – nvdr) zei dat ik mezelf wel eens mocht belonen na zo’n zware tournee. Maar 1.500 euro uitgeven aan iets wat ik niet echt nodig heb, dat kan ik niet.”

04-02-2018 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptations-zanger Dennis Edwards overleden

Temptations-zanger Dennis Edwards overleden

https://www.mupload.nl/img/pbievhj1.jpg

Voormalig Temptations-zanger Dennis Edwards is overleden. Hij stierf een dag voor zijn 75e verjaardag in Chicago, bevestigt zijn familie tegenover CBS News. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Edwards kwam in 1968 na het vertrek van David Ruffin bij de Temptations en veroverde al snel de wereld met het Motownkwintet. Een van de bekendste hits was Papa Was a Rollin’ Stone, die in Nederland tot plaats drie in de hitlijsten kwam.

Aan het eind van de jaren zeventig verliet Edwards de groep om na een aantal jaar weer aan te schuiven. The Temptations waren destijds zelfs een zevenmansgroep geworden. In 1983 moest de band weer verder zonder Edwards, al keerde hij nog een aantal malen terug voor een reünie. Solo scoorde Edwards een hit met Don’t Look Any Further.

03-02-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton bezocht Zweden en Noorwegen en deed dat in stijl

Kate Middleton bezocht Zweden en Noorwegen en deed dat in stijl

https://www.mupload.nl/img/vy98y78ahe9.jpg

Zes maanden zwanger of niet en ondanks de ijskoude temperaturen in het Hoge Noorden, zag Kate Middleton er op haar staatsbezoek aan Zweden en Noorwegen elke dag uit om door een ringetje te halen. Ze veranderde verschillende keren per dag van outfit, en droeg naast stuks van Britse ontwerpers ook een paar items van Scandinavische makelij. 

03-02-2018 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden nieuwe aflevering ‘Taboe’ met Philippe Geubels: “Wilde gij zo als zwarte op tv?”

Eerste beelden nieuwe aflevering ‘Taboe’ met Philippe Geubels: “Wilde gij zo als zwarte op tv?”

https://www.mupload.nl/img/cd5aveijhboxb.jpg

Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

03-02-2018 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

https://www.mupload.nl/img/asff6v26rub.jpg

Geboren als de dochter van één van de grootste popsterren die Frankrijk ooit gekend heeft, leefde Julie Bocquet (40) uit Oudenaarde al jaren met een groot geheim. Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het overlijden van Claude François besliste de moedige vrouw uit de anonimiteit te stappen. “Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”

‘Alexandrie, Alexandra’, ‘Le téléphone pleure’ of ‘Comme d’habitude’. Op het hoogtepunt van zijn carrière in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw reeg Claude François, alias Cloclo, de hits aan elkaar. Voor Julie Bocquet is François tot op vandaag veel meer dan een hitmachine. Meer dan veertig jaar geleden had haar biologische moeder Fabienne D.V. een relatie met de Franse ster. “Mijn mama was toen amper 15 jaar oud, maar vader dacht dat ze 18 jaar was.”

Voor ze het wist, raakte Fabienne in 1976 zwanger van Julie, maar enkele maanden later toen ze zelf tot het besef kwam dat ze een kind verwachtte, hadden haar ouders haar al verboden om nog contact te zoeken met Claude François. Diezelfde ouders beslisten bij de geboorte van haar dochter ook dat ze geplaatst zou worden bij een adoptiegezin. En zo kwam de kleine Julie, slechts enkele weken oud, terecht bij een adoptiegezin in Gavere.

Even perfectionistisch

Haar identiteit zou al die tijd onder de radar blijven, ook voor Claude François die negen maanden na haar geboorte tragisch om het leven kwam door elektrocutie toen hij vanuit zijn bad een lamp wilde herstellen. Julie werd als kind wel al op de hoogte gebracht door haar adoptieouders dat François haar vader was, maar al die tijd schermde ze dat geheim af voor de buitenwereld.

Tot nu dus. Veertig jaar later acht ze de tijd rijp om de waarheid te onthullen. “Het was nu of nooit voor mij. Ik ben absoluut niet op zoek naar een financiële vergoeding of een erfenis”, benadrukt ze. “Daar heb ik trouwens wettelijk geen recht op omdat ik ben opgegroeid in een adoptiegezin. Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”


En dan bedoelt Julie niet de muzikant, maar de mens achter Claude François. “Ik heb thuis zelfs geen cd van mijn vader en ik luister bijna nooit naar zijn muziek.

Al heb ik wel één liedje van hem dat mij beroert ‘En attendant’. Het gaat over iemand die een relatiebreuk meemaakt en hoe die persoon daar mee omgaat. Het past een beetje bij mijn levensverhaal”, zegt Julie. “Maar eigenlijk wil ik vooral weten hoe mijn vader was als persoon. Vroeger was dat beeld trouwens vrij negatief, maar onder meer dankzij gesprekken met mijn biologische mama is dat beeld al bijgesteld en leerde ik dat we zelfs gemeenschappelijke trekjes hebben. Zo ben ik, net als mijn vader, perfectionistisch ingesteld. Hij was ook altijd zeer gepassioneerd in wat hij deed, iets dat ik ook in mijzelf herken.”

Halfbroers ontmoeten

Nu ze haar grote geheim onthuld heeft, valt er een last van de schouders van Julie. Toch uit ze nog één wens voor de toekomst. “Ik hoop dat ik op een dag mijn twee halfbroers (Claude François heeft twee zonen, red.) in levende lijve mag ontmoeten. In het verleden zijn er al pogingen geweest van mijn kant. Een paar jaar geleden had ik bijna een gesprek met Claude François jr. in Luik, maar op het laatste moment werd alles afgeblazen”, vertelt Julie. Sinds gisteren lijkt de kans op een ontmoeting weer wat groter. In een mededeling via de Facebookpagina ter ere van hun vader verspreiden Marc François en Claude François Jr. een mededeling waarin ze begrip opbrachten voor de zoektocht van Julie naar haar ware identiteit. “Ik ben hen heel dankbaar voor die boodschap.”

03-02-2018 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

https://www.mupload.nl/img/xifhxqtbstu.jpg

Meidenband komt weer samen zodat manager Simon Fuller een talentenjacht kan organiseren. En omdat de dames véél betaald krijgen, natuurlijk.

Volgens de Britse krant The Sun is het formeel: na veel palaveren zal de meest legendarische meidenband uit de popgeschiedenis, The Spice Girls, dan toch een comeback maken. Mét alle leden. En dus ook Sporty Spice ( Mel C) en Posh Spice (Victoria Beckham) die altijd afkerig stonden tegenover een grootse reünie. Maar nu zou manager Simon Fuller de dames dan toch hebben overtuigd om nog één keer samen te komen. Al stelden de Spice Girls wel hun voorwaarden.

Posh moet niet zingen

Eén van de eisen van Victoria was bijvoorbeeld dat zij niet live moet zingen. Posh, de laatste jaren vooral actief als modeontwerpster, heeft immers in geen tijden nog gezongen (sommigen menen dat ze dit eigenlijk nooit gedaan heeft, nvdr) en vreest een beetje dat het niet meer zal lukken. En er waren natuurlijk ook stevige financiële eisen. Volgens bronnen in Londen zouden de bandleden elk 10 miljoen pond krijgen voor de reünie. En daarvoor hoeven ze niet eens zo hard te werken. Want de comeback zou een redelijk beperkt iets worden. Er komt al zeker geen wereldtournee (Geri Halliwell en Victoria Beckham willen daar om familiale redenen niet aan beginnen) en ook geen nieuwe plaat. Wel zal er een nieuwe compilatie-album uit komen met de beste songs uit de Spice Girls-geschiedenis. Daarnaast zal de band voornamelijk in China optreden tijdens een reeks tv-shows. Het is ook dat Chinese geld dat de comeback moet financieren. Daarnaast heeft Fuller nog één plannetje met de Girls: een talentenjacht op de Britse tv.

Hallo Studio 100 en vtm?

Fuller, de bedenker van het tv-concept ‘Idool’, heeft namelijk een wild idee in het hoofd. In de Britse pers lekte immers dat hij samen met de Spice Girls een talentenjacht wil organiseren op televisie. Over die tv-plannen werden nog geen details prijsgegeven, maar het heeft er volgens Britse bronnen alle schijn van dat hij samen met de huidige bandleden, die als jurylid zullen fungeren, op zoek wil gaan naar een nieuwe versie van de Spice Girls. Je zou dus kunnen vermoeden dat Fuller de mosterd gehaald heeft bij ‘K3 zoekt K3’, waar een meidenband ook al op zoek ging naar een nieuwe bezetting. Vraag is nu of er bijgevolg geen rechten zullen moeten betaald worden aan vtm, de Nederlandse zender SBS 6 en Studio 100 die het concept toch bedachten? Als de plannen van Simon Fuller echt die richting uitgaan, moeten ze misschien toch eens informeren...

02-02-2018 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

https://www.mupload.nl/img/35vy0e7gv.jpg

Bijna 40 jaar na de mysterieuze dood van de Amerikaanse actrice Natalie Wood raken speurders steeds meer geïnteresseerd in de rol van haar toenmalige echtgenoot Robert Wagner in de zaak. Dat meldt nieuwszender CBS. De politie weet nu dat Wagner de laatste persoon was die bij Wood was alvorens ze verdween. De intussen 87-jarige acteur houdt de lippen echter op elkaar.

Wood, die bekend werd door films als ‘Rebel Without a Cause’ en ‘West Side Story’, verdronk in november 1981 op 43-jarige leeftijd, terwijl ze voor de kust van Catalina Island in Californië aan het zeilen was met Wagner, de Amerikaanse acteur Christopher Walken en de kapitein van het jacht. Haar lichaam werd drijvend op het water gevonden. De actrice had een donsjas en een nachtkleed aan. Haar dood werd gecatalogeerd als een ongeval.

De politie heropende de zaak in de herfst van 2011, maar Wagner, die later nog bekend werd als Number 2 in de ‘Austin Powers’-films, werd toen niet als een verdachte beschouwd. In 2013 kwam er een nieuw autopsierapport waarin de oorzaak van het overlijden van Wood werd aangepast naar “verdrinking en andere onbepaalde factoren.” Getuigen die op een boot zaten vlakbij het jacht van de actrice, hoorden een koppel vechten op de avond van haar dood, zo vertelden politiebronnen aan CBS. En ook volgens de voormalige kapitein van de boot hadden de twee het die avond stevig met elkaar aan de stok.

In het laatste autopsierapport staat dat de filmster op haar lichaam verschillende onverklaarbare blauwe plekken had die ze wellicht opliep voor ze in het water belandde en verdronk.

02-02-2018 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

https://www.mupload.nl/img/l9akoe4hg1n.jpg

Boudewijn Van Spilbeeck besloot om vanaf deze week door het leven te gaan als Bo. Dat zorgde voor een hoop positieve reacties in België, maar het liet ook de rest van de wereld niet koud. 

Niet alleen in Vlaanderen en Wallonië zijn in de ban van Bo. Zo schoof de journaliste donderdagavond aan bij Matthijs Van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’, want ook in Nederland wil men alles weten over haar geslachtsverandering.

“Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”, vertelt ze daar. “Ik had daar nood aan. Ik wilde me even vrouw kunnen voelen. Ik ben nooit herkend, ook niet toen ik als vrouw naast Cathérine Moerkerke op het terras zat. Iedereen kwam háár altijd feliciteren met haar programma, maar niemand had door wie ik was. Of toch wel, één keer. Een vrouw in een boetiek waar ik vaak kwam - en die mij alleen kende als vrouw - herkende mij aan mijn stem. Ze had een reportage van mij op de tv gehoord, en ze wist meteen dat ik het was. Toen ze zich omdraaide naar het scherm, zag ze echter een man in plaats van een vrouw.” 

Er zapten zo’n 1,4 miljoen Nederlandse kijkers naar ‘De Wereld Draait Door’ om het verhaal van Bo te horen. Daarmee was de Matthijs van Nieuwkerk-show de nummer drie van de Nederlandse tv-avond. 

Niet alleen in Wallonië  en Duitstalige-Belgische media, maar ook in Nederland,  Frankrijk en Turkije werd er volop geschreven over de Vlaamse journaliste en het voorbeeld dat ze vormt voor andere mensen die met dezelfde gevoelens worstelen.

02-02-2018 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

https://www.mupload.nl/img/vxhz1pqkn6.jpg

Diablo Blvd, de metalband met frontman Alex Agnew, is vertrokken op metalcruise. Bestemming? “Destiny”, zoals Agnew het zelf zegt. Zijn eerste indrukken van 70000 Tons of Metal zie je in deze eerste vlog van de band.

02-02-2018 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

https://www.mupload.nl/img/fa7zlzrgv3l10.jpg

Zangeres Rita Deneve is overleden. Ze werd 73. Dat laat haar familie weten via Facebook. 

De zangers zal op 10 februari worden begraven in Mechelen. Wie haar voor de allerlaatste keer wil groeten en afscheid wil nemen van het Vlaamse icoon, kan daarvoor terecht in de Sint-Romboutskathedraal vanaf 11u. 

Deneve begon haar carrière in 1961. Sindsdien bracht ze verschillende nummers uit zoals ‘Juanita Jones’ (1968), ‘Olé Oké / Op een zomerdag’ (1969) en ‘Dans de hele nacht’ (1969), al werd ze vooral bekend dankzij het nummer ‘De allereerste keer’ (1971). Deneve acteerde ook, bijvoorbeeld in de VTM-reeks ‘Slisse & Cesar’ en in ‘Postbus X’ op de openbare omroep.

02-02-2018 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

https://www.mupload.nl/img/79kosk.jpg

Klubbb3 was donderdag in het land. Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff stonden ons te woord op het hoofdkantoor van Universal Music in Zaventem om hun nieuwe album te promoten. Het muzikale trio sloot de afgelopen jaren een hechte vriendschap. “Wij willen alleen maar plezier maken”, vertelt Jan Smit. En plezierig was het interview, Christoff kon zijn lach niet inhouden.

01-02-2018 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lpfyk.jpg

‘Secrets’ volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Het ‘THUIS’-personage Emma Van Damme (rol van Elise Roels) is één van de laatstejaarsstudenten in de nieuwe reeks. ‘Secrets’ brengt een volledig nieuw verhaal. Iets om te ontdekken, ook voor de niet-‘THUIS’- kijkers.

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee.

‘Secrets’ zal te bekijken zijn op de sociale media kanalen van Eén en op televisie. Met deze aanpak wil Eén iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. De opnamen van ‘Secrets’ lopen van 29 januari tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet.

‘Secrets’ komt tot stand in samenwerking met de stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

01-02-2018 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

https://www.mupload.nl/img/my66aggg8p.jpg

Vanavond gaat het de nieuwe reeks van ‘Tegen de Sterren Op’ van start bij VTM. Een spannend moment voor nieuwe imitatietalenten Louis Talpe, lse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren, die hun intrede doen dit seizoen. Talpe vertolkt onder andere de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, James Cooke en VRT’s Amerika-specialist en reporter Björn Soenens.

01-02-2018 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

https://www.mupload.nl/img/hodvg4zmqkto5.jpg

Dit voorjaar pakt JBC uit met een bijzondere samenwerking: de Vlaamse zangeres en presentatrice Karen Damen creëerde een damescollectie voor de Belgische modeketen. De collectie wordt - niet toevallig - gelanceerd op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2018.

“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”, aldus Karen Hellemans van JBC.“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”

“Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid: authentiek, echt en zeker niet té perfect. Humor en zelfrelativering zijn haar wapens. De waarden waar Karen voor staat, matchen 100% met die van JBC”, aldus Karen Hellemans van JBC. “Uit een grootschalig klantenonderzoek dat we vorig jaar uitvoerden, blijkt dat Karen Damen dé vrouw is waar onze vrouwelijke shoppers, ongeacht hun stijl, het meest naar opkijken. We zijn dan ook heel blij met deze structurele samenwerking op lange termijn. Er was meteen een ‘klik’ tussen ons designteam en Karen.”

Sta je te popelen om Karen creaties te passen? Nog even geduld … de collectie wordt op Internationale Vrouwendag, 8 maart, in de shops gelanceerd. En dat is uiteraard geen toeval.

“In een samenleving waar er zo’n grote druk ligt op vrouwen - in hun verschillende rollen als ouder, werknemer, partner, … - en waar vrouwen ook zichzelf zo’n grote druk opleggen, vinden we dat Karen tegengewicht biedt. Ze heeft lak aan de norm van de perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo’n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, met al je imperfecties”, klinkt het.

01-02-2018 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

https://www.mupload.nl/img/okkkvg51.jpg

Dennis Black Magic en Elise Van Vlaanderen zijn het oneens over een documentaire over transgenders die Van Vlaanderen momenteel aan het maken is. “Daar zijn wij niet voor opgeleid”, verduidelijkt Dennis nu in een filmpje op Facebook. 

“Ik vind het belangrijk om even uit te leggen hoe de zaak rond transgenders en de film van Elise nu in elkaar zit”, begint hij. “Ik vind dat, wanneer je naam hebt, je die altijd mag gebruiken voor iets goeds. Maar je mag niet naast je schoenen gaan lopen. Je moet weten wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Als ik op een grappige toon heb gezegd dat ik ook geen kookboeken ga maken, is dat logisch, omdat ik niets bij te dragen heb aan de kookwereld. Dat is voor een Sergio Herman, bijvoorbeeld.”

Geen Paul Jambers

Diezelfde redenering zet hij tegenover pornomakers die opeens een delicate documentaire willen maken. “Als je Paul Jambers of Goedele Liekens achterna wil gaan, moet je niet bekend worden als pornomaker”, legt hij uit. “Ik heb haar een heel grote kans gegeven, op korte tijd had ze de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu helemaal kwijt. Een delicate zaak over transgenders moet je overlaten aan professionals.”

Dennis ontving al positieve reacties op zijn statement. “Een vader van een transgender contacteerde me via chat. Hij zei me: eerst moest ik niets van jou hebben, maar je mag een bank vooruit. Dat kwam omdat ik had gezegd dat zo’n thema voorzichtig aangepakt moet worden, en dus niet door een pornomaker.”

Blijf bij je leest

Zelf zou hij er dan ook nooit aan beginnen. “Dat past niet bij mijn kunnen, dat past niet bij mijn werk. Ik steun transgenders natuurlijk wel! Maar dat doe ik niet door mezelf wat belangrijker te maken dan ik eigenlijk ben. Je kunt niet gaan teren op de zwakheid van andere personen en op die manier wat bekender te worden. Dat heeft nooit gewerkt, en dat zal ook nooit werken. In mijn ogen: een pornomaker maakt porno. Zo simpel is het.”

01-02-2018 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!