NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrouwen
Vertrouwen
De afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/8475/ant15hvu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

29-02-2008 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danny de Munk overhoop met makers Ciske de Rat

Danny de Munk overhoop met makers Ciske de Rat

Druk op onderstaande foto om een fragment van Ciske de rat te bekijken


Danny de Munk ligt overhoop met Stage Entertainment, de producent van de musical 'Ciske de Rat' waarin hij de titelrol speelt. Dat meldt RTL Boulevard donderdag. Onduidelijk is wat er precies aan de hand is.

De 38-jarige hoofdrolspeler van de musical heeft de afgelopen paar weken meermaals een optreden afgezegd. Al snel deden geruchten de ronde dat Danny ziek of overspannen zou zijn. Ook werd geopperd dat er ruzie was. De moeder van Danny liet aan Albert Verlinde weten dat Danny 'absoluut niet ziek of overspannen is', daarmee insinuerend dat er sprake is van een meningsverschil.

Stage Entertainment blijft volhouden dat De Munk met griep kampt. Understudy Jorge Verkroost vervangt de musicalster bij diens afwezigheid..

29-02-2008 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Shrelles
The Shirelles
Klik op onderstaande foto om Will you love me Tomorrow te bekijken.

.

29-02-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ivan Rebroff (76) overleden

Zanger Ivan Rebroff (76) overleden

Om Ave Maria te bekijken druk op onderstaande foto

.
De Duitse zanger Ivan Rebroff is woensdag op 76-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Duitse media. De zanger, die bekendstond om zijn vertolking van Russische volksliederen, is in een ziekenhuis in Frankfurt gestorven aan een hartstilstand.

De 'zingende Rus' gaf op 9 december zijn laatste concert in Wenen, waarna hij wegens gezondheidsproblemen verdere geplande optredens afgelaste. In juli hoopte hij zijn onderbroken toer weer op te pakken.

Rebroff maakte naam met zijn rol als de arme melkman Tevje uit de musical 'Anatevka'. Hij werd geprezen om zijn uitzonderlijk grote stembereik van 4,5 octaaf.

29-02-2008 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Mike Smith van Dave Clark Five overleden

Zanger Mike Smith van Dave Clark Five overleden

Om The Dave Clark te bekijken druk op onderstaande foto

.
Mike Smith, leadzanger van de Britse sixtiespopgroep The Dave Clark Five, is op 64-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn agent vandaag bevestigd.

De zanger overleed aan complicaties van een verwonding die hij in 2003 aan het ruggenmerg had opgelopen en waardoor zijn onderlichaam verlamd was geraakt. Hij bezweek aan een longontsteking in een ziekenhuis in Stoke Mandeville in Buckinghamshire, nabij London, zo bevestigde zijn Amerikaanse agent, Margo Lewis.

The Dave Clark Five had 19 hits in de Britse Top 40 waaronder "Bits and Pieces" en vooral "Glad All Over". De groep wordt op 10 maart opgenomen in de US Rock and Roll Hall of Fame, samen met Madonna, John Mellencamp en Leonard Cohen.

29-02-2008 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz
Cameron Diaz
Klik op onderstaande foto om Cameron Diaz So Hot te bekijken

.
Cameron Michelle Diaz (geboren Augustus 30, 1972) is Amerikaanse actress en vroeger een maniermodel.

Het vroege leven

Haar Cubaans-Amerikaanse [1] vader Emilio Diaz werkte als voorman voor een oliemaatschappij, en haar moeder Billie Early (het van wie voorgeslacht Engels omvat, Duits, en Inheemse Amerikaan) werkten als uitvoerende agent.

Cameron woonde de Lange Polytechnische Hoge School van het Strand bij. Op leeftijd 16, landde zij een modelleringscontract met het prestigieuze ModelBeheer van de Elite. Na het een diploma behalen van hoge school, ging zij in Japan werken en ontmoette videodirecteur Carlo de la Torre. Bij haar terugkeer naar Amerika, bewoog zij zich binnen met hem. Voor de volgende jaren, nam haar modellering haar rond de wereld, die voor contracten met belangrijke bedrijven werkt

Op de leeftijd van 21, auditioned Diaz voor het Masker van Jim Carrey's. Aan haar eigen verrassing, en zonder vroegere acterenervaring, werd zij gegoten als vrouwelijk lood. Onmiddellijk na het krijgen van het deel, ondertekende zij omhoog voor acterenlessen.

In de loop van de volgende drie jaar, won zij rollen in laag-begroting, onafhankelijke films, zoals het Laatste Avondmaal, Voelend Minnesota, en zij is.

Zij herwon toen heersende stromingssucces met het Huwelijk van Mijn Beste Vriend en Er zijn iets over Mary, en won kritieke toejuiching voor het Zijn John Malkovich, die haar Beste Ondersteunende Actress benoemingen bij de Gouden Bollen, de Toekenning BAFTA en de SAG Toekenning verdiende.

Diaz heeft ook starred in de klapaanpassing van de Engelen van Charlie en zijn gevolg, en zij uitte een loodkarakter in Shrek en zijn gevolg, waarvoor zij $10 miljoen verdiende. In 2001, won zij benoemingen voor Beste Ondersteunende Actress bij de Gouden Bollen, de SAG Toekenning en de Toekenning AFI voor de Hemel van de Vanille. Voor de Engelen van Charlie: Volledig Gaspedaal, werd zij tweede actress (na Julia Roberts) om $20 miljoen voor een rol te verdienen; de film underperformed op het bespreekbureau.


29-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Delpech
Michel Delpech
Om Pour un Flirt te bekijken druk op onderstaande foto.

.

28-02-2008 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schatje
Schatje
De afbeelding “http://img443.imageshack.us/img443/6691/charlizetheron069zx9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

schatje noem je mij,

al die tijd weer,

maakt me zo blij,

geen hartezeer,

 

dat is voorgoed voorbij,

weet wie ik ben,

en weet mijn eigenwaarde,

als ik jou verwen,

 

je bent zo lief voor mij,

gister was zo fijn,

samen onder de douche,

dit is oprechtheid en geen schijn.


28-02-2008 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Dixiecups
The Dixiecups
Om Chapel Of Love te bekijken druk op onderstaande foto.

.

28-02-2008 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Chantays
The Chantays
Om het nummer pipeline te beluisteren, druk op onderstaande foto

.

28-02-2008 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters bevallen van dochtertje Jada

Kim Clijsters bevallen van dochtertje Jada

De afbeelding “http://img530.imageshack.us/img530/2072/large315397jm1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kim Clijsters is vandaag bevallen van een flinke dochter. Het meisje heet Jada Elly (spreek uit: 'Jayda'), weegt 3,035 kg en is 51 centimeter groot. "De ouders en de baby maken het prima. De familie Clijsters vraagt nu terug rust en privacy om van deze bevalling te genieten", aldus Jeroen Jespers, de woordvoerder van de familie Clijsters. Meter van Jada Elly wordt Elke Clijsters, de zus van Kim.

Clijsters werd vanmorgen opgenomen in het AZ Vesaliusziekenhuis in Tongeren en beviel om 13.35 uur. De directie van het ziekenhuis bleef zeer karig met commentaar. Uit betrouwbare bron kon wel nog vernomen worden dat de Limburgse niet officieel op de patiëntenlijst geregistreerd werd.

Kinderwens
De grote kinderwens van Kim gaat zo in vervulling. Ze is met haar 24 jaar ook een jonge moeder, zoals ze het zelf wou. Het geluk van Kim Clijsters en haar Amerikaanse man Brian Lynch wordt echter overschaduwd door de ernstige ziekte van papa Lei Clijsters.

Hij was het die op 10 juli trots aankondigde dat zijn dochter zwanger was. Hij kon maar niet zwijgen over de bevalling. Zo mijmerde hij op zijn blog even hoe het leven van de kleine spruit er zou kunnen uitzien. "Kim krijgt straks een wolk van een dochter die onder grote persbelangstelling haar eerste balletje zal slaan en dan haar eerste woordje naar de pers: kaka".

Sprookjeshuwelijk
Kim Clijsters zette vorig jaar in mei een punt achter haar succesvolle tenniscarrière en zette zich vanaf dat moment volledig in voor haar sprookjesachtig huwelijk in Bree met Brian Lynch, de Amerikaanse basketter van Bree die ze in 2005 leerde kennen. In juli 2007 gaf Clijsters met een lichtbollend buikje haar ja-woord.

Brian Lynch liet over de geboorte van zijn dochter weten: "Het fantastische is dat ik straks samen met mijn dochter Nederlands zal leren.

28-02-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irene Cara
Irene Cara
Om Fame af te spelen druk op onderstaande foto


.

Irene Cara (pseudoniem van Irene T Escalera) (18 maart 1959) is een Amerikaanse zangeres en actrice. Begin jaren '80 scoorde ze twee wereldhits met titelsongs van de films Fame en Flashdance.

Al als kind stond Irene Cara in de schijnwerpers. Op de leeftijd van 5 maakte ze haar debuut op Broadway. Enkele jaren later had ze meerdere optredens op Broadway op haar naam staan en had ze opgetreden in een concert ter ere van Duke Ellington samen met onder meer Stevie Wonder, Sammy Davis Jr. en Roberta Flack.

Irene Cara debuteerde op het witte doek als Angela in de romantische thriller Aaron Loves Angela.

Irene Cara speelde Coco Hernandez in de film en televisieserie Fame, die begin jaren '80 enorm populair was. Ze zong zowel de titelsong Fame als het nummer Out There On My Own. Dit nummer zou later, in 1983, een nummer 1-hit in Nederland worden.

Later in 1983 zong ze ook de titelsong van Flashdance, getiteld What a feeling. Dat nummer haalde datzelfde jaar in Nederland de 13e plaats van de Top 40. Voor dit nummer won ze een Grammy-award.

Tegenwoordig leeft Irene Cara grotendeels in de anonimiteit. Ze woont in Florida en treedt nu en dan nog op. Verder begeleidt ze een meidengroep, Hot Caramel.


28-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn schatje
Mijn Schatje
De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/2266/charlizetheron068lx7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
zo blij
wakker te worden
met jou naast mij
onze lichamen tegen elkaar
je zachte huid strelend
je adem voel ik gaan
als kriebels over mijn schouder
ik kruip nog meer tegen je aan
vriendin van mij
zo worden we samen ouder

27-02-2008 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Searchers
The Searchers
Om Sweets from my sweet af te spelen druk op onderstaande foto


.
Met leadzanger Mike Pender was dit na The Beatles de belangrijkste Merseybeat-groep aller tijden. Na ruim veertig jaar brengen The Searchers nog steeds live hun hits zoals: "Needles and pins", "When you walk in the room", "Goodbye my love" en "Take it or leave it". Op Beatnight 2001 staan dus The Searchers!!The Searchers staan onder de leiding van zanger Mike Pender, die in 1960 mee aan de basis lag van het ontstaan van de groep. Na The Beatles zijn The Searchers de belangrijkste exponenten van de Liverpoolse Merseybeat, die in het begin van de jaren zestig de popmuziek een nieuwe wending gaf. Net als The Beatles speelden ook The Searchers in de legendarische Star Club in Hamburg vooraleer in eigen land op grote schaal door te breken.Hun eerste grote hit scoorden The Searchers in juni '63 met 'Sweets For My Sweet", een cover van een nummer van The Drifters. 'Sugar And Spice" (oktober '63) werd de opvolger. Een eerste miljoenenverkoop haalden The Searchers begin '64 met "Needles And Pins", een nummer van de Amerikaanse componisten Jack Nitzche en Sonny Bono, die later een duo vormde met zijn vrouw Cher

27-02-2008 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss
Kate Moss
Om Kate Moss catwalk compilation te bekijken, klik op onderstaande foto

.

Katherine Moss (Addiscombe, 16 januari 1974) is een Brits fotomodel. Het bekendst werd ze van haar werk voor Calvin Klein. Van dat kledingmerk werd ze het vaste gezicht.

Ze werd in 1988 op 14-jarige leeftijd ontdekt door Sarah Doukas, toen ze rondliep op JFK Airport in New York City. Moss werd in korte tijd zeer populair maar kreeg tegelijkertijd ook veel kritiek te verwerken. Voornamelijk omdat ze zich bewust was van haar jonge uitstraling en ondanks dat regelmatig naakt poseerde. De vergelijkingen met kinderporno werden door de critici meerdere malen aangekaart.

Moss is naar de maatstaven van een model erg klein. Haar modellenbureau Storm Model Agency vermeldt een lengte van 173 cm, maar veel kenners beweren dat ze zelfs nog kleiner is— namelijk 168 cm. Normaal gesproken is een korte lichaamslengte een nadeel voor een fotomodel, voor Kate Moss werd dit echter geen reden om uiteindelijk niet door te breken. Ze werd gevraagd voor catwalks en kreeg vele internationale opdrachten. Moss werkte onder andere voor bedrijven als Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Versace, Chanel, Missoni en David Yurman.

In 2002 kreeg ze met Jefferson Hack een dochtertje genaamd Lila Grace. In 2005 werd ze gefilmd door paparazzi toen ze cocaïne snoof. Veel sponsors lieten haar meteen vallen, maar door de Virgin Group keerde ze alweer snel terug in de modellenwereld. Moss laat zich nauwelijks publiekelijk uit en geeft bijna nooit interviews.


27-02-2008 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoedoperatie voor Naomi Campbell

Spoedoperatie voor Naomi Campbell

Om Naomi Cambell Catwalk Compilation te bekijken druk op onderstaande foto

.
Het Britse supermodel Naomi Campbell heeft een spoedoperatie ondergaan in een ziekenhuis in het Braziliaanse Sao Paulo. De 37-jarige Campbell werd er zondagavond opgenomen.

Maandagavond onderging Campbell een laparoscopie, een operatie waarbij de arts of gynaecoloog met een lange holle buis in de buikholte kijkt. "Het was een spoedoperatie, maar alles verliep vlot", stelt chirurg Jose Aristodemo Pinotti.

"Er waren geen ernstige problemen tijdens de operatie. Ik mag niets zeggen over de gezondheidstoestand van Naomi of de ernst ervan, maar ze is na de operatie vlot hersteld.

27-02-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donovan
Donovan
Om Catch The Wib te bekijken druk op onderstaande foto

.

Donovan Philips Leitch (Glasgow, Schotland, 10 mei 1946), beter bekend onder de naam Donovan, is een Schots singer-songwriter die populair werd in de jaren zestig. In die tijd werd hij met zijn aan folk verwante popliedjes beschouwd als "het Engelse antwoord op Bob Dylan", maar zijn liedjes waren veel optimistischer en naïever, waarbij Donovan aansluiting vond bij de hippiebeweging uit die tijd.

Donovan werd geboren in het Schotse Glasgow, maar groeide op in Engeland. In 1964, op achttienjarige leeftijd, nam hij een demo op. Begin 1965 had hij zijn eerste televisie-optreden bij het popprogramma "Ready, Steady, Go!". Zijn optreden daar sloeg aan, en hij werd vaker teruggevraagd. Na deze optredens werd zijn eerste single, "Catch the Wind", uitgebracht, die al gauw in de top vijf van de Britse hitlijsten stond. Vanaf dat moment al werden er vergelijkingen getrokken tussen hem en Bob Dylan. Een ontmoeting tussen hen beiden in 1965 werd vastgelegd in D.A. Pennebaker's documentaire Don't Look Back, uitgebracht in 1967.

Zijn tweede single "Colours" werd eveneens een hit, gevolgd door de Buffy Sainte-Marie-cover "Universal Soldier". Donovan ging in 1965 ook op tournee door de Verenigde Staten, waar hij onder andere op het Newport Folk Festival optrad. In 1966 tekende Donovan een contract bij Epic Records, waarvoor hij zijn doorbraak-LP opnam, Sunshine Superman. Het psychedelische album, waarop hij ook gebruikmaakt van exotische instrumenten als de sitar en de conga, bevatte onder andere de gelijknamige titeltrack, die aan beide zijden van de Atlantische Oceaan een hit werd. Ook de single Mellow Yellow werd een grote hit, en groeide uit tot het nummer waarmee Donovan nog jaren later werd vereenzelvigd.

In 1967 leverde hij een dubbelalbum af, A Gift from a Flower to a Garden. Donovan reisde af naar India voor een studie met de Indiase goeroe Maharishi Mahesh Yogi (waar ook o.a. The Beatles waren). Rond die tijd raakte hij afkerig van harddrugs. In 1968 bracht hij The Hurdy Gurdy Man uit, een album met meer psychedelische en krachtigere nummers, waaronder het titelnummer en de hit "Jennifer Juniper". In 1969 kwam het album Barabajagal uit, met daarop de hit "Atlantis". De Jeff Beck Group speelde mee op het titelnummer.

Begin jaren zeventig trok Donovan zich terug uit het openbare leven, om in 1972 terug te keren in de film The Pied Piper. Zijn album Essence to Essence uit 1973 werd vrij slecht ontvangen, en ook zijn volgende albums deden weinig. Na Lady of the Stars uit 1984 leek hij te zijn gestopt met het opnemen van platen. Pas in 1996 kwam hij weer terug met Sutras, opvallend genoeg geproduceerd door Rick Rubin. In 2004 kwam Beat Cafe uit, geproduceerd door John Chelew en bijgestaan door bassist Danny Thompson en drummer Jim Keltner.

Donovan is sinds 1970 getrouwd met Linda Lawrence, de ex van Rolling Stone Brian Jones. Hij is de stief- en adoptievader van hun zoon Julian Brian Jones. Ook heeft hij twee kinderen met Linda, Astrella Celeste en Oriole Nebula, en heeft hij twee kinderen met zijn ex Enid Stulberger, Donovan Leitch jr. en Ione Skye, die beide acteur zijn geworden.27-02-2008 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Michiels
Paul Michiels
Om Let Me Be Turned To Stone te bekijken druk op onderstaande foto


Paul Michiels (Heist-op-den-Berg, 15 juni 1948) is een Belgische zanger.

In de jaren tachtig van de twintigste eeuw vormde hij de succesvolle popgroep Soulsister met Jan Leyers. In 1988 scoorden ze een internationale hit met het nummer "The way to your heart". Na de split van de groep bouwde hij verder aan zijn solocarrière. In 2001 scoorde hij tegelijkertijd twee hits. "Let Me Be Turned To Stone" werd een succes, maar vooral "Forever Young", een cover van Alphaville en titeltrack van de film Team Spirit scheerde hoge toppen.

Op zaterdag 1 maart 2008 zal Soulsister, 12 jaar na de split, een reünie-concert geven in het Antwerps Sportpaleis..

27-02-2008 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk Schatje
Heerlijk schatje
De afbeelding “http://img262.imageshack.us/img262/1318/charlizetheron066an8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
je zegt: ik snap er niets van
 
meer dan 1000 gedichten voor mij
 
het is ook geen garantieplan
 
 
het is voor jou
 
zo ben je heel dichtbij
 
voor mijn heerlijke lieve vrouw
 
 
ja ik kan ze zo schrijven
 
kan soms uren doorgaan
 
het gebeurd zo heel spontaan
 
 
maar jij bent het zo waard
 
mijn gevoel voor jou
 
door gedichten verklaard
 


26-02-2008 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Keersmaeker krijgt hoogste onderscheiding in Frankrijk

De Keersmaeker krijgt hoogste onderscheiding in Frankrijk

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/419/large312960ro9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Frankrijk heeft de Belgische choreografe Anne Teresa De Keersmaeker geëerd met de hoogste benoeming in de Orde van de Kunsten en de Letteren. Dat is een zeldzame gebeurtenis. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst.

De Keersmaeker was al Officier, maar werd nu benoemd als Commandeur, de hoogste rang in de Orde en heel uitzonderlijk voor een Belg.

Ze krijgt de erkenning voor haar bijdrage aan de verrijking van de kunsten in Frankrijk en wereldwijd als dansvernieuwer.

26-02-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA stapt niet in definitieve regering

N-VA stapt niet in definitieve regering

De afbeelding “http://img86.imageshack.us/img86/994/large312583wj6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De N-VA stapt niet in een definitieve regering. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever verklaard na afloop van een vergadering van het partijbestuur. Het tweede pakket met de belangrijke stappen in de staatshervorming is te vaag en te voorwaardelijk om op basis daarvan in een definitieve regering te stappen, luidt het. De N-VA zal zich bij de stemming over het vertrouwen in de regering - op 22 maart - onthouden.

Kartel
Volgens De Wever is er nu geen sprake van een breuk in het kartel met CD&V, al beseft hij wel dat zijn partij zich in een vervelende positie bevindt. CD&V en N-VA vormen immers één fractie in Kamer en Senaat. Wel positief vindt De Wever dat er een deadline staat op het tweede pakket, dat 21 juli moet gerealiseerd zijn. Als dat effectief het geval is, kan de N-VA de meerderheid alsnog steunen. Komt die zogenaamde "dikke vis" er niet, zal de partij "consequent blijven".

Dat CD&V nu wél groen licht geeft, kunnen ze bij de N-VA wel begrijpen. CD&V is immers een partij die "andere verantwoordelijkheden heeft," luidt het. N-VA zit niet te wachten op een ministerportefeuille. "Ik kan mij inbeelden dat dit bij bepaalde partijen het eerste is wat op tafel ligt de vraag is wie minister mag worden. Bij ons is daar niet eens over gesproken", beweert De Wever nog.

CD&V is niet ongerust
Kartelpartner CD&V is niet ongerust over de houding van de N-VA, en volgens voorzitter Etienne Schouppe hebben beide partijen de intentie het kartel overeind te houden. "Belangrijk is nu hoe we het luik staatshervorming de komende maanden verder gaan invullen. Als dat proces is afgerond, zal de N-VA opnieuw kunnen evalueren", zegt Schouppe, die tevreden is met het akkoord. "Er is nu een concreet perspectief op meer bevoegdheden voor de gemeenschappen en gewesten, om verder een beleid te ontwikkelen dat beter is afgestemd op de noden van hun inwoners," zegt hij. Ook vicepremier Yves Leterme is tevreden dat er eindelijk een eerste resultaat is bereikt.

Twee pakketten
Volgens Schouppe, die zelf meewerkte aan het akkoord, maximaliseert het akkoord het eerste pakket met communautaire maatregelen. Daarnaast legt het akkoord de thema's van het tweede pakket vast, met de garantie op een duidelijke timing. "Binnen de volgende regering moet een akkoord tot stand komen over onder meer het arbeidsmarktbeleid, het gezondheidsbeleid, het gezinsbeleid, het openbaar ambt en het vervolgingsbeleid op het vlak van gewestbevoegdheden. Dit tweede luik moet voor het zomerreces door het parlement worden goedgekeurd. Ook zal worden nagegaan hoe de deelgebieden meer kunnen worden geresponsabiliseerd voor hun beleidsbeslissingen en in welke mate hun fiscale autonomie kan worden uitgebreid", klinkt het.


Begroting
Tevredenheid is er ook over het feit dat nu eindelijk de begroting kan worden vastgelegd. "Onder leiding van vice-eerste minister Yves Leterme zal nadien ook werk kunnen worden gemaakt van de sociaal-economische bepalingen van de toekomstige regeerverklaring", aldus nog Schouppe.

26-02-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Pausini
Laura Pausini
Om Strani Amori te bekijken klik op onderstaande fotoLaura Pausini (Faenza, Ravenna, 16 mei 1974) is een Italiaanse zangeres die immens populair is in de Italiaans- en Spaanssprekende wereld. Ze heeft ook veel aanhang in Nederland. Ze zingt vooral romantische liedjes, niet alleen in het Italiaans maar ook in het Spaans, Portugees (met Gilberto Gil) en Engels. Zij heeft een warme krachtige stem met een groot stembereik. Haar nummers gaan vooral over de liefde, maar Laura zingt ook over vrede, armoede en racisme.

Biografie

Pausini groeide op in Solarolo. Ze is door haar ouders opgeleid in het zingen. Vader Fabrizio Pausini liet haar als barpianist en zanger kennismaken met songs van Tina Turner, Barbara Streisand en Ella Fitzgerald. Op haar achtste trad ze op bij een verjaardagsfeest en vanaf toen wist zij dat op het podium haar toekomst lag. Na de basisschool besloot Pausini naar de Italiaanse kunstacademie Liceo Artistico di Faenza te gaan. Haar eerste album I Sogni di Laura nam ze vervolgens in 1987 in eigen beheer op. Ze werd daarmee officieel ontdekt door producer Angelo Valsiglio. Op 25 februari 1993 stond hij tijdens het jaarlijkse San Remo-festival aan de wieg van deze ster in wording. Met het nummer La Solitudine won de toen 18-jarige Pausini het festival. Dit nummer sloeg ook aan in Nederland en vormde daarmee haar internationale doorbraak. La solitudine werd door Paul de Leeuw vertaald tot Ik wil niet dat je liegt, dat - net als het origineel - ook op nummer 1 kwam. Haar eerste commerciële album, Laura Pausini, verscheen ook in 1993 bij Warner Music.

In 1994 nam Pausini voor de tweede maal deel aan het San Remo-festival, dit keer met het nummer Strani Amori waarmee ze op de derde plaats eindigde. Haar tweede album Laura verscheen rond diezelfde periode en werd een groot succes in bijna veertig landen. Ook Spaanstalige landen toonden intussen interesse in Pausini, zodat de zangeres besloot om een geheel Spaanstalig album op te nemen. Het werd een plaat met de beste nummers van haar eerste twee Italiaanstalige albums en verscheen eind 1994 in de Spaanstalige wereld, alwaar het een gigantisch succes werd.

Aan haar management veranderde vervolgens het een en ander. Marco Marrati, die Pausini begeleidde vanaf het moment dat ze een ster werd, bleek grote delen van het verdiende geld in zijn eigen zakken te laten verdwijnen. Ook vond hij de zangeres enkel goed voor het inzingen van 'door anderen gekozen' liedjes en liet hij haar niet ontwikkelen als liedjesschrijver, wat wel haar ambitie was. Na flink wat confrontaties was Pausini in 1996 klaar om met een schone lei te beginnen en begon zij na een kleine pauze vol goede moed aan een nieuw album. Gedurende zes maanden hield zij zich bezig met de realisatie van dit album, dat in het Italiaans en het Spaans zou verschijnen. Ook kwamen er drie liedjes in het Portugees uit, die in Brazilië op de Italiaanse versie stonden.

Het album werd in september door Warner Music uitgebracht, in het Italiaans onder de titel Le Cose Che Vivi, in het Spaans als Las Cosas Que Vives. De plaat bereikte wereldwijd de hoogste plaatsen van vele hitlijsten. Nog voor het eind van het jaar ging Pausini voor de allereerste keer op wereldtournee. De succesvolle Laura Pausini World Tour 96/97 bracht de zangeres naar de verste uithoeken van de wereld. Tijdens de tour deed de zangeres inspiratie op voor een nieuw album. Rond kerst 1997 gaf de zangeres een exclusief optreden voor Paus Johannes Paulus II in het Vaticaan.

In 1998 besteedde Pausini aandacht aan haar vierde plaat. Voor schrijfsessies en opnames vloog zij over naar New York en Los Angeles. Het album werd in oktober van dat jaar door Warner Music over meer dan vijftig landen verspreid. Net als de vorige cd opnieuw in een Italiaanse en een Spaanse versie, respectievelijk La Mia Risposta en Mi Rispuesta. Het album was - in tegenstelling tot Pausini's eerdere materiaal - een stuk persoonlijker. Ook ontpopte zij zich met deze plaat al redelijk als songwriter.


Om de plaat te ondersteunen ging Pausini in 1999 opnieuw op wereldtournee. Verder maakte ze in dat jaar een uitstapje naar de Engelse taal: ze nam de soundtrack van de speelfilm Message In A Bottle, met Kevin Costner in de hoofdrol, voor haar rekening. Het desbetreffende nummer heette One More Time en werd geschreven door zanger Richard Marx. Na een pauze begon Pausini in 2000 te werken aan haar vijfde album. In het september verscheen het album onder de titels Tra Te E Il Mare (Italiaans) en Entre Tu y Mil Mares (Spaans) en werd opnieuw een bestseller.

Deze keer werd er geen wereldtournee aan het nieuwe album verbonden. Pausini had inmiddels diverse aanbiedingen gekregen om een geheel Engelstalig album op te nemen. Het plan werd alleen telkens verschoven, aangezien de zangeres er nog niet aan toe was. In 2001 bleek Pausini genoeg succesvol materiaal te hebben om een verzamelalbum te vullen. Naast bekend werk, nam Pausini voor dit project enkele nieuwe nummers op. Het album verscheen in oktober, wederom in een Italiaanse (E Ritorno Da Te - The Best Of) en een Spaanse versie (Volveré Junto A Ti).

Eind 2001 begon Laura aan een nieuwe wereldtournee, die tot halverwege 2002 duurde. Na de tour vloog Pausini naar de Verenigde Staten om dan eindelijk haar eerste Engelstalige album op te nemen. Ze verbleef er een half jaar voor het opnemen van liedjes en voor het opdoen van indrukken van de Amerikaanse bevolking en haar cultuur. Om de kans op een doorbraak in Amerika te vergroten, werden voor het album diverse bekende Amerikaanse producers en liedjesschrijvers aangetrokken. In november werd het album onder de naam From The Inside uitgebracht in de VS en in Canada. De eerste single van het album was Surrender. Daarmee behaalde Pausini de eerste plaats van de Amerikaanse dancecharts. Pausini baalde echter van het feit dat de single overal in Amerika te horen was in diverse remixen, maar niet in de originele versie. Zij werd in de VS gezien als dance-artiest, terwijl ze dat dus niet was. Haar Amerikaanse platenlabel beloofde haar vervolgens op een andere manier neer te zetten.

Aanvankelijk was From The Inside enkel voor de VS en Canada bestemd, omdat dat Pausini in Noord-Amerika nog niet was doorgebroken. Toch werd het album door veel mensen geïmporteerd via internet. Om haar fans tegemoet te komen, werd From The Inside begin 2003 alsnog in Europa en Japan uitgebracht. Ze behaalde er redelijke successen mee, maar mensen zagen Pausini toch liever Italiaans of Spaans zingen, dat was een feit. Op 8 maart 2003 kreeg Pausini voor de totale verkoop een diamanten plaat uitgereikt. Er waren tot dan toe, wereldwijd minimaal 25 miljoen albums verkocht.

In de VS werd intussen - geheel tegen Pausini's zin - opnieuw een single met diverse remixen uitgebracht, waarmee ze opnieuw de dancecharts besteeg. Pausini zette daarop alle promotie die voor de VS nog op het programma stond stop. Ze keerde terug naar Italië en trad tijdelijk uit de spotlights. Haar volgende album verscheen in oktober 2004: Resta In Ascolto was de Italiaanse persing, Escucha de Spaanse. Op 23 november 2004 kreeg Pausini tijdens opnames van het televisieprogramma All You Need Is Love de Life Time Music Award voor de verkoop van 1 miljoen exemplaren van haar tot dan toe verschenen albums in de Benelux.

Tijdens de tournee ter promotie van haar nieuwe album werden opnames gemaakt voor de live cd/dvd Laura Pausini - Live In Paris '05 die in november 2005 door Warner Music werd uitgebracht. Eind 2005 won Laura Pausini de Latin Grammy voor Best Female Pop Album of the Year. Niet veel later, begin 2006, won ze de Grammy voor Best Latin Pop Album. Rond diezelfde tijd werd ze ook genomineerd voor vier Lo Nuestro Awards, waarvan ze er één mee naar huis mocht nemen. In het najaar van 2006 heeft Laura het coveralbum Io Canto / Yo Canto uitgebracht.

In 2007 gaf ze als eerste vrouw een solo-concert in het San Siro in Milaan. Hier werden een cd en dvd van uitgebracht, beide met de naam San Siro 2007..

26-02-2008 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz oefent voor Oscar-uitreiking

Cameron Diaz oefent voor Oscar-uitreiking

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/5055/diaz2671024x768xn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Cameron Diaz hoeft zich geen zorgen te maken over de uitreiking van de Oscars vanavond. De blonde actrice kwam gisteren naar het Kodak Theatre in Hollywood om het openen van de envelop en de wandeling over de rode loper te oefenen.

Ook Jessica Alba
Diaz, die was gekleed in een grijze trui, skinny jeans en torenhoge hakken, opende een envelop en riep: "De Oscar gaat naar...je moeder. Nee, ik maak maar een grapje." Na de repetitie liep ze tegen haar zwangere collega-actrice Jessica Alba aan, die ook haar praatje kwam oefenen.

Renée Zellweger
Renée Zellweger kwam op gympen naar de repetities. Vlak voordat het haar beurt was om het podium te beklimmen, viste ze uit haar Gucci-tas een paar Christian Louboutin-hakken. Nadat ze haar tekst had gerepeteerd, verruilde ze de pumps weer voor haar comfortabele schoeisel. Ook Jennifer Garner trok pas een paar hakken aan toen ze het podium besteeg. Haar assistent hield haar gympen vast terwijl ze haar tekst uit haar hoofd leerde.

Katherine Heigl
Katherine Heigl had niet zoveel moeite met de hakken, maar worstelde met de autocue. De 'Grey's Anatomy'-actrice kneep met haar ogen terwijl ze probeerde de tekst op het scherm achterin de zaal te lezen.

Harrison Ford
Harrison Ford kwam kijken waar hij vandaag in de zaal zit. Met een kopje koffie in de hand wandelde hij naar de stoel naast die van zijn vriendin Calista Flockhart. "O nee, ze hebben haar precies naast me gezet", grapte hij.

Regen voorspeld
De organisatie heeft er met de repetities alles aan gedaan om de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen soepeltjes te laten verlopen. Het enige dat roet in het eten kan gooien, is het weer. Meteorologen verwachten dat Californië vandaag gebukt zal gaan onder regenbuien.

25-02-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelson en Paranoiacs winnen eerste halve finale Eurosong

Nelson en Paranoiacs winnen eerste halve finale Eurosong

De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/3239/large310964tb5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nelson heeft de eerste halve finale van Eurosong gewonnen en zit al zeker in de finale van 9 maart. De Paranoiacs werden tweede en ook zij zijn daarmee zeker van een finaleplaats. Tanja Dexters eindigde laatst en ligt uit de wedstrijd, Katy Satyn en A Butterfly Mind moeten hopen op een wildcard van de jury.

Relletjes
De aanloop naar de eerste halve finale werd geplaagd door wat relletjes, het ene al wat groter dan het andere. Jurylid Katrina kreeg het verwijt dat ze alles geweldig vond, en de VRT kreeg een klacht van de Servische ambassade, die niet kon lachen met de twee sidekicks van presentator Bart Peeters. Die spelen namelijk twee zure, enigszins hoerig geklede Servische dames die sloten vodka verzetten en al eens gezellig de zweep laten knallen. Ze draaien af en toe ook eens wat 'gestolen' gsm's in hun haar. Maar niet getreurd, het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling te lachen met het Servische volk, verduidelijkte Peeters, waarna 'Milena en Mirjana' gezellig hun dijen en handen in het kruis van de presentator duwden. De bedenkers van die grap hadden waarschijnlijk ook graag een verborgen camera in de Servische ambassade gezet, voor nog meer jolijt.

Halve finales
De acts dan. In tegenstelling tot twee jaar geleden huurde de VRT geen team van raadgevers in om de kandidaten te restylen voor de halve finales. En maar goed ook, want de verbeteringen die dat team voorstelde, bleken telkens foute boel. De afwezigheid van die raadgevers heeft nu wel het nadeel dat de acts in de halve finale nauwelijks veranderd zijn tegenover de voorrondes. Aan de geluidsband van de nummers mogen de kandidaten ook niet meer sleutelen, waardoor die twee halve finales eigenlijk vrij overbodig zijn. Het enige verschil met de voorrondes is dat Eurosongkenner André Vermeulen bij elke act filmpjes laat zien van vergelijkbare deelnemers uit het rijke verleden van het Songfestival. En na die filmpjes blijkt de originaliteit van sommige acts toch wel heel ver weg.

Tanja Dexters
Tanja Dexters deed ongeveer hetzelfde als in de voorrondes en haar twee dansers ook, met de fameuze bijna-homokus en al. Ze had deze keer wel twee (heel gewoontjes geklede) achtergrondzangeressen bij, en zong zelf zeker niet slecht. Katrina, die had beloofd in de halve finales strenger te zijn, begon zich meteen excessief te verontschuldigen voor het feit dàt ze ietsiepietsie kritiek ging geven. Ze gaf die kritiek namelijk niet om La Dexters te kwetsen, maar om de act nog beter te maken. Daarna schudde ze met veel moeite wat opbouwende kritiek uit haar mouw over de kledij van de achtergrondzangeressen, die ze liever in het wit had gezien. Ze besloot met "nice singing and great dancing". Auw, die zat!

Marcel Vanthilt keek eerder naar het groter geheel. "Een paaldansende Miss België die al eens tweedehands auto's verkoopt en van de Eifeltoren springt, dat is natuurlijk een mooi verhaal om te verkopen in Belgrado." Vanthilt vond de act wel niet gewaagd genoeg, en had iets meer seks verwacht. "Kom na afloop effe op mijn gezicht zitten en ik leg het nog wel eens uit," likkebaardde hij. Kris Wauters vond het "opnieuw niet vals", en daar leek Tanja al helemaal mee in de wolken. Hij vond haar bewegingen soms wel wat ingehouden, "wat boers" zelfs, omdat ze zich zo concentreert op haar ademhaling. Hij wou een overdonderende act om de concurrentie met gelijkaardige nummers in Belgrado aan te gaan, en die had hij niet gezien.

Nelson
Nelson is volgens Bart Peeters een 'womanizer', iets dat de Telenet-installateur fel ontkende. "Ik ben iejemoal giene womanizer," zei hij in het plat Antwerps, en keek daarbij van "iek gon auw een safflet oem auw oewere geive". Zijn lief zat namelijk in de studio, ziet u. Een 'mananizer' is hij dus ook niet, hoewel hij met zijn 'marcelleke' op het feest van de Red & Blue gisteren in zijn thuishaven waarschijnlijk veel succes had geoogst. Nelson krijgt trouwens al te kampen met de eerste tekenen van het BV-schap. Hij wordt namelijk herkend wanneer hij voor zijn job bij mensen aanbelt. "'t Ies ni woar ei!" blijkt daarbij de standaardbegroeting te zijn. Het lijkt wel een tafereel uit 'Lili en Marleen'.

Nelson zong zijn zelf gecomponeerde nummer 'When I can't find love' alleszins met hetzelfde gemak als in de voorrondes, en de samenzang met zijn 'backings' klonk zelfs nog beter dan de vorige keer. Kris Wauters loofde het feit dat Nelson het nummer zelf heeft geschreven, en dat hij het daardoor heel geloofwaardig kan zingen. Voor dit soort songs bestaan er namelijk betere zangers, wist het muzikale brein van Clouseau, "maar ik denk dat niemand dit nummer beter kan zingen dan jij." De immer kritische Katrina miste ergens een crescendo in het nummer, en zag de backings liever zittend zingen zoals in de voorrondes, in plaats van rechtstaand zoals nu. Marcel vond "het nummer toch niet zo origineel. Wat veel suiker en siroop, maar het prentje klopt wel. Het is een slow waar midden in de nacht niemand nee tegen zou zeggen."

Paranoiacs
Als Eurosong niks oplevert voor de Paranoiacs "blijven wij gewoon spelen in elke club van vijf tot vijftig man," zei zanger Hans Stevens. En dat is geen pose. We hebben de groep een jaar of zeven geleden namelijk eens gezien in een klein, halfvol café in Leuven, en ze gaven er gewoon een lap op. Na hun deelname aan Eurosong zal er ongetwijfeld meer volk op afkomen, want 'Shout it out' beukte er weer lekker op los, en zorgde opnieuw voor een wiebelende voet aan ons been. Rock en het Songfestival gaan volgens Eurosongkenner André Vermeulen wel niet samen. En dan?

Dat Marcel Vanthilt een fan is, wisten we al lang. "Een bronstig schaap in een wolvenvacht," zei hij over de act. Hij dacht dat de groep veel punten zou kunnen scoren in Belgrado, "omdat er veel mensen naar het Songfestival kijken uit leedvermaak, om ermee te lachen". "Alle rockers van Oost- en West-Europa kunnen met hun foertstemmen zorgden voor een 'Paranoiacs hallelujah'," meende hij. Katrina vond het nog beter dan de vorige keer, en als kritische noot voegde ze daaraan toen: "De duivel in mij ziet jullie graag naar Belgrado gaan om ze daar een stamp onder hun reet te geven." Ook Kris Wauters vond 'Shout it out' sterk genoeg om een kans te maken op het Songfestival. Hij dacht verder nog aan wat vuurwerk om de act visueel wat aantrekkelijker te maken, maar dat heb je natuurlijk met muzikanten die iets te vaak in het Sportpaleis optreden.

A Butterfly Mind
De act van de zingende zussen van A Butterfly Mind werd opgefleurd met rook van droogijs. "Mochten er indianen zijn die zich hierdoor in een slecht daglicht geplaatst zien, gelieve hun ambassade contact te laten opnemen met de VRT," sprak Bart Peeters. De Cappaert-zusjes zagen er alleszins beeldig uit, en lieten iets meer fijne vleeswaren zien dan in de voorrondes. De kleur van hun jurken vloekte wel een beetje meer dan het sobere wit en zwart van de vorige keer, en ook hun samenzang vertoonde deze keer een paar mankementjes.

Marcel Vanthilt wou 'Lonely Heart on Wheels' zeker nog eens horen in de finale. Katrina vond het "zo'n nummer dat groeit, maar op het Songfestival krijg je natuurlijk maar één kans." Ze zag een intieme act, en heeft liever wat meer contact met het publiek. Kris Wauters was het daarmee eens: "Jullie zijn geen grote showbeesten, en dan moeten jullie de camera 'pakken'. Nooit angst laten zien, op het Songfestival is bescheidenheid geen goede eigenschap. Nu is het een beetje van 'sorry, we komen een liedje zingen', en die sorry moet weg."

Katy Satyn
Katy Satyn brengt net als Tanja Dexters een 'typisch' Eurosongnummer. Flitsende dansact, een cape die uitvliegt, een Keltisch riedeltje, de fameuze Balkanbeats en een refrein dat zich vastknabbelt in je hoofd. Allemaal mooi gemaakt en uitgevoerd, hoewel de zang in de strofes, wanneer er geen achtergrondzang is, toch heel magertjes uitvalt. Toen Katy door haar dansers de lucht in werd getild en ze haar armen omhoog stak, dachten we eventjes dat er iets uit haar pakje zou floepen, maar dat bleek ijdele hoop.

Marcel Vanthilt begon met het positieve nieuws. "Je hebt een fantastische artiestennaam, en je bent ook zo mooi als satijn. Je had ook gyproc of linoleum kunnen heten." Hij vond ook haar 'fuck me'-botjes geweldig, maar "ik heb al een mondelinge afspraak met Tanja Dexters". Het slechte nieuws dan: "Als ik een cd zou hebben met alle nummers van vanavond, zet ik ze allemaal graag op, behalve dit," was zijn verdict. Kris Wauters werd niet geraakt door het nummer, "dat wel goed gemaakt is". "Dit is waar mensen voor willen stemmen, het heeft de formule voor Eurosong," dacht Katrina dan weer. Voor de kritische noot besloot ze nog iets te zeggen over de act. Ze vond namelijk dat de kleren nog wat spectaculairder mochten, en vooral die van de dansers. Daar zag ze namelijk zweetplekken op - o jee! Bel de antizweetplekkenbrigade! Ze zou de dansers daarom in het wit hijsen, en besloot haar rondje snoeiharde kritiek met "blijf werken aan de kracht van je stem en 'go for it'! Katy was er niet goed van, en haar dansers staarden verdweesd naar hun okselvijvers

25-02-2008 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Brown
James Brown
Om James Brown te bekijken druk op onderstaande fotoJames Joseph Brown (Barnwell, 3 mei 1933Atlanta, 25 december 2006) was een Amerikaanse zanger. Hij was een van de belangrijkste muzikanten van de 20e eeuw en had een belangrijke invloed op de ontwikkeling van gospel en rhythm and blues in soul en funk. Zijn bijnaam was de "Godfather of Soul".

Jeugd

Brown zou geboren zijn in Barnwell in 1933, maar sommige bronnen noemen 1928 als zijn geboortejaar, en Pulaski, Tennessee als zijn geboorteplaats. Hij groeide op in een bordeel, in de crisisjaren 30 in Augusta, Georgia. Op 16-jarige leeftijd werd hij veroordeeld voor een gewapende overval. Na drie jaar werd hij op voorspraak van Bobby Byrd vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich niet meer in Augusta zou laten zien, en dat hij een baan zou zoeken. Na een korte sportcarrière in boksen en baseball zocht hij zijn heil in de muziek.


 Carrière

Gedurende zijn carrière heeft hij veel muzikanten beïnvloed. In de jaren 60 werd hij door andere artiesten geïmiteerd. Halverwege de jaren 70 verlieten diverse muzikanten zijn band, en gingen meer de funk kant op, à la George Clinton. In de late jaren 70 en jaren 80 was Brown een inspiratiebron voor rap, breakdance en hiphop en dj's als Grandmaster Flash gebruikten veelvuldig samples van Brown's werk. Met de Egyptische zanger Hakim zong hij 'Leila' (2004).

James Brown werd ook wel The Godfather of Soul, Soul Brother Number One en Mr. Dynamite genoemd. Hij was vier keer gehuwd, hij trouwde met zijn huidige vrouw Tommie Rae Hynie in 2002 na het overlijden van zijn derde vrouw Adrienne Rodriguez, met wie hij twaalf jaar getrouwd was geweest. Daarvoor was hij al tweemaal getrouwd geweest, met Deidre Jenkins, en met Velma Warren (1954 - 1969).

Op 23 januari 1986 werd Brown opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en op 14 november 2006 in de UK Music Hall of Fame.


Dood

In december 2004 bleek hij ziek te zijn, er werd prostaatkanker geconstateerd. James Brown overleed op 73-jarige leeftijd op Eerste Kerstdag 2006 om 07:45 uur CET, nadat hij een dag eerder in het ziekenhuis was opgenomen met een longontsteking. De doodsoorzaak was congestief hartfalen veroorzaakt door de longontsteking. In maart 2007 werd bekend dat het lichaam van James Brown bijgezet is in een crypte bij het huis van één van zijn dochters in Columbia (South Carolina).

.

25-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy dagdroom
Sexy Dagdroom

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/7306/hamilton341024x768iz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik wil niet meer huilen
niet meer huilen om jou
maar toch blijf ik het doen
hou ook nog zo ontzettend veel van jou
mijn allerliefste
waarom kan ik jou toch niet vergeten


laat me je ster zijn
ik verlicht je weg
tot aan het eind van alle sterren
en wanneer er een andere ster voorbij komt
laten we dan dansen
dansen door de nacht
de nacht waar ik zo lang op heb gewacht

mijn allerliefste
jou vergeten
dat is wat ik niet kan
maar jij blijft mijn kleine sexy dagdroom
diep blauw en donker groen

24-02-2008 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS van Madonna
PPS van Madonna


Madonna, volledige naam Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie (Bay City, Michigan, 16 augustus 1958) is een Amerikaanse zangeres, actrice en levenskunstenares. Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Volgens Warner Bros Records heeft Madonna meer dan 250 miljoen albums verkocht.

De Amerikaanse zangeres Madonna wordt algemeen beschouwd als een van de meest controversiële personen in de pop-cultuur, gedurende de afgelopen 25 jaar. Regelmatig haalt ze het nieuws met nieuwe, voor sommigen, choquerende beelden en haalt daarmee de woede van een of meer (vaak christelijke) organisaties op de hals. Volgens sommigen is Madonna geen echte aandachtzoeker. Ze probeert de aandacht te vestigen op de problemen van de wereld. De wereldschokkende uitvoering van 'Live To Tell' is volgens de artieste zelf een oproep om aids uit de wereld te helpen. Recent was Madonna ook te horen in de gratis single 'Hey You'. Deze single was gratis te downloaden voor het doel van Live Earth, een organisatie tegen global warming.

Jeugd

Bij het ter communie gaan kiest zij voor de extra naam Veronica. Haar vader, Sylvio (of Tony) Ciccone, is van Italiaanse afkomst. Haar moeder, Madonna Ciccone-Fortin, is van Frans-Canadese afkomst. Naast dochter Madonna kregen zij nog vijf kinderen: Anthony, Martin, Paula, Christopher en Melanie.

Madonna groeit op in Rochester Hills en Pontiac, beiden onder de rook van Detroit in de Amerikaanse staat Michigan. Op vijfjarige leeftijd verliest ze haar moeder (30), die in 1963 overlijdt aan kanker. Sylvio Ciccone hertrouwt later met de huishoudster van de familie, Joan Gustafson. Met haar krijgt Sylvio nog twee kinderen: Jennifer en Mario. Wellicht omdat ze als vijfjarige niet begrijpt waarom haar moeder haar wordt afgenomen alsmede de (indertijd) slechte verstandhouding met haar 'stiefmoeder' Joan Gustafson, ontwikkelt Madonna haar rebelse karakter.

Als kind volgt Madonna piano- en balletlessen. Op school doet ze actief mee aan de artistieke activiteiten. Na de middelbare school krijgt ze een studiebeurs voor de Universiteit van Michigan. Na twee jaar in 1976 verlaat ze de universiteit om met 35 dollar in een taxi te stappen en de chauffeur te vragen haar op een plek af te zetten waar het allemaal gebeurt; de chauffeur zet haar af op Times Square in hartje New York.

Daar poseert zij voor kunststudenten om aan geld te komen, Ook zingt ze in verschillende punk-bandjes waaronder Emmy and the Emmys. Bovendien werkt ze ook nog een tijdje als verkoopster bij Dunkin' Donuts. In 1978 werkt zij als achtergrondzangeres bij Patrick Hernandez die een hit had met 'Born To Be Alive'. Ze speelt ook nog mee in 1979 in een studentenfilm 'A Certain Sacrifice' die pas in 1985 wordt uitgebracht.

Like a Virgin

In 1984 komt Madonna met het album Like a Virgin, geproduceerd door Nile Rodgers, bekend van Chic. Het album wordt zowel door fans als critici goed ontvangen, en trekt de aandacht onder meer door de provocerende titel en hoes. Van dit album komen vier hits: Like A Virgin, Angel, Dress You Up en Material Girl.

In 1985 maakt Madonna haar eerste uitstapje naar Hollywood. In de film Vision Quest speelt ze een clubzangeres. Deze film levert haar nog twee hits op: Crazy For You en Gambler. Later dat jaar speelt ze een belangrijke rol in de film Desperately Seeking Susan. Voor deze rol ontvangt ze goede kritieken. Van deze film komt het nummer Into The Groove dat op latere uitgaven van het album Like A Virgin als extra nummer is gezet.

Op 13 juli 1985 verschijnt Madonna op het Philadelphia-podium tijdens Live Aid. Die week ervoor verschenen in verscheidene media naaktfoto's van Madonna vanuit de tijd dat ze als bijverdienste poseerde voor kunstadacemie-studenten in New York. Bette Midler kondigde Madonna aan op Live Aid als "de vrouw die zichzelf omhoog heeft getrokken aan haar BH-bandjes, en er ook bekend om staat dat ze ze af en toe laat zakken." Madonna vertolkte drie nummers: Holiday, Into The Groove en Love Makes The World Go Round.

Op 16 augustus 1985, haar 27e verjaardag, trouwt Madonna met acteur Sean Penn. Met hem speelt ze in 1986 in de film Shanghai Surprise, een grote flop. Het echtpaar krijgt al snel een negatieve reputatie door hun houding tegenover de media, vooral vanwege Penns agressie tegen paparazzi.

In de herfst van 1985 begint Madonna aan haar eerste tournee, The Virgin Tour, alleen in de Verenigde Staten (in 1987 zal ze aan haar eerste wereldtournee beginnen).

True Blue

Na een rustige periode van enkele maanden komt Madonna verrassend terug met een nieuw album en een nieuwe look: kort blond haar, en ook alle lingerie en armbandjes lijken te zijn verdwenen. Dit nieuwe imago presenteert ze voor het eerst in de videoclip van het nummer Papa Don't Preach, vooruitlopend op de release van haar derde album, True Blue. Dit album verschijnt in juni 1986 en is opgedragen aan the coolest guy in the universe: echtgenoot Sean Penn. Op dit album staan de hits Open your heart, True Blue, de ballade Live to Tell (uit de film At Close Range waarin Sean Penn een rol heeft), La Isla Bonita en Papa Don't Preach. In tegenstelling tot bij haar eerste twee albums heeft Madonna dit keer aan de tekst van alle nummers meegeschreven en het album zelf medegeproduceerd.

Terwijl de singles van True Blue stuk voor stuk de hitlijsten domineren, vindt Madonna ook nog de tijd om een film op te nemen: Who's That Girl. De film is weinig succesvol, maar levert Madonna in de zomer van 1987 wel weer enkele wereldhits op: Who's That Girl, Causing a commotion en The look of love. Deze singles zijn afkomstig van het soundtrack-album Who's That Girl - Original Motion Picture Soundtrack. Naast de drie genoemde singles is ook het Madonna-nummer Can't Stop te vinden op het album, alsmede tracks van o.a. Scritti Politti en Club Nouveau.

In 1987 begint Madonna aan haar eerste wereldtournee: de Who's That Girl World Tour 1987. Op deze tournee wordt ze voor het eerst begeleid door achtergrondzangeressen en -danseressen Donna DeLory en Niki Harris (laatstgenoemde zong later ook mee op liedjes van Snap!). Ook geeft Madonna in augustus 1987 twee uitverkochte concerten in De Kuip in Rotterdam. Haar concert in Turijn (Italië) wordt op 4 september 1987 live uitgezonden op tv en trekt wereldwijd miljoenen kijkers.

You Can Dance

Ook komt ze dit jaar met het album You Can Dance. Hierop staan remixen van bekende singles, maar ook albumtracks, doorlopend aan elkaar gemixt. Er staat ook een nieuwe track op: Spotlight. Dit nummer werd op het laatste moment geschrapt voor het album True Blue, en wordt in Japan alsnog als single uitgebracht. Het album verkoopt minder goed dan Madonna's vorige albums. Als ook de film Who's That Girl flopt, is dat voor sommige critici aanleiding te roepen dat de carrière van Madonna over het hoogtepunt heen is.

In 1988 neemt Madonna een korte pauze, waarin ze onder andere in een toneelstuk op Broadway speelt (Speed The Plow) en kleine rollen vervult in de films Bloodhounds of Broadway en Shadows & Fog (van Woody Allen).

Like A Prayer

In 1989 verandert Madonna opnieuw haar uiterlijk en imago. Dit keer geen geblondeerd haar, maar haar eigen kleur: donker. Ze brengt in maart het album Like A Prayer uit. De videoclip van de titelsong veroorzaakt grote ophef. In de videoclip is te zien hoe Madonna toevallig getuige is van een verkrachting en moord waarvoor een andere voorbijganger ten onrechte wordt beschuldigd en gearresteerd. Madonna bezoekt hierop een kerk, waar een beeld van de heilige Martinus van Porres tot leven komt en haar hartstochtelijk kust. Hierop wijst Madonna de echte dader aan, waarna de ten onrechte beschuldigde man (die voorgesteld wordt door het standbeeld van Martinus van Porres), wordt vrijgelaten. Het Vaticaan sprak van een godslasterlijke video vanwege de vermenging van erotiek en katholieke symbolen. Pepsi Cola zegde een miljoenencontract met Madonna op. Ondanks (of dankzij) deze controverse werd de single wereldwijd een nummer 1-hit. Het nummer is in 2002 opnieuw een grote hit in de versie van Mad'House, en daarna nog in de mix gegaan bij Sensation Anthem 2004 door DJ Paul Elstak en Neophyte.

Het album Like A Prayer, dat opgedragen is aan haar moeder 'die mij leerde bidden', levert Madonna nog enkele grote hits op, waaronder Express yourself (met op dat moment de duurste videoclip ooit), Cherish, Dear Jessie (opgedragen aan de dochter van producer Pat Leonard), Oh Father (over de band met haar vader) en Keep It Together (over haar band met haar familie). Promise To Try vertelt over het verlies van haar moeder op jonge leeftijd. Ook staat er een duet met Prince op: Lovesong, alsmede het nummer Till Death To Us Apart dat over haar mislukte huwelijk met acteur Sean Penn verhaalt. Op 4 januari 1989 scheidde ze van hem. Het album sluit af met Act Of Contrition (oefening van berouw), welke ze opzegt terwijl de muziek van het nummer Like A Prayer achteruit gedraaid wordt. Als je het liedje achteruit draait hoor je op het eind de tekst "what do you think i'm saying weirdo".

I'm Breathless

Madonna speelt in 1990 naast Warren Beatty de rol van Breathless Mahoney in de film Dick Tracy en krijgt hier goede kritieken voor. Verder scoort ze een hit met Vogue, afkomstig van het album I'm Breathless (verwijzing naar haar rol in de film) die 'muziek uit en geïnspireerd door' de film Dick Tracy bevat. Van dit album komt ook het nummer Hanky Panky, dat een bescheiden hit werd. Vogue was in eerste instantie niet bedoeld om als single uitgebracht te worden. Madonna schreef het nummer samen met Shep Pettibone speciaal voor de B-kant van de (indertijd nog vinyl) single Keep It Together. Toen ze het nummer liet horen aan de platenbazen van Warner Music was iedereen het erover eens: dit nummer was te goed voor een B-kantje. Er werd besloten om het als single uit te brengen en het nummer werd toegevoegd aan de soundtrack van Dick Tracy (ook al had het niets te maken met de film). Mede dankzij de iconische clip groeit Vogue uit tot een van Madonna's grootste hits. Bovendien markeert Vogue het begin van een samenwerking met producer Shep Pettibone (met wie ze later het album Erotica maakt).

The Immaculate Collection

Aan het einde van 1990 komt Madonna met haar eerste "Greatest Hits"-album, The Immaculate Collection (de onbevlekte collectie), een album dat ze opdraagt aan the Pope (wat ook de bijnaam voor haar broer Christopher is). De cd is het eerste album ooit dat gemixt is in Q-sound, dat de luisteraar de muziek in 3-dimensionale stijl laat ervaren. De nummers op het album zijn allemaal geremixt door Shep Pettibone. Op het album staan tevens twee nieuwe tracks, die beide grote hits worden (Rescue Me en Justify my love, een samenwerking met Lenny Kravitz). De videoclip van het laatste lied wordt door MTV geboycot, vanwege het expliciete karakter. Madonna brengt daarom de videocassette los uit, de eerste video-single ooit. Van de videoclip worden 400.000 exemplaren verkocht. In de clip is ook toenmalige vriend Tony Ward te zien die ze ooit als verjaardagscadeau kreeg. Hij is voornamelijk bekend als naaktmodel voor homobladen en -films.

Blond Ambition

In 1991 speelt Madonna de hoofdrol in een documentaire over haar leven tijdens de Blond Ambition Tour in 1990, genaamd Truth or Dare. In Europa krijgt de film de naam In bed with Madonna. In de documentaire komt Madonna naar voren als een ambitieuze, sexy en veeleisende vrouw, maar ook zachte trekken van haar karakter komen naar voren. Zo is te zien dat ze het graf van haar moeder bezoekt. Madonna bezoekt het filmfestival van Cannes om haar documentaire de nodige publiciteit te geven. De film is wereldwijd een succes, en staat nog steeds in de top 5 van highest grossing documentaires of all time met een opbrengst van 29 miljoen dollar.

Een jaar later speelt Madonna in de film A League Of Their Own, over een vrouwenhonkbalteam. Critici zijn enthousiast over Madonna's acteerprestatie. Uit deze film komt de single This Used To Be My Playground, die in de Verenigde Staten Madonna's tiende nummer 1-hit werd, maar vreemd genoeg niet op de soundtrack van de film staat.

Erotica

In 1992 brengt Madonna het album Erotica uit op haar een eigen nieuwe platenlabel Maverick, waarbij o.a. ook Alanis Morissette en Deftones een contract tekende. Op Erotica staan de singles Erotica, Deeper and Deeper, Fever (een cover van Peggy Lee), Bye Bye Baby, Bad Girl en Rain. Op het album, geproduceerd door Shep Pettibone, gaat Madonna iets de techno-kant op. Ze wilde voor de hoes van dit album helemaal naakt op de foto, de platenmaatschappij Warner Music ging hier niet mee akkoord. Daarom is gekozen voor een detail van een van de foto's van het boek Sex dat ze kort na het verschijnen van het album uitbracht. Hierin brengt ze haar erotische fantasieën in beeld en onder woorden. Het publiek lijkt tijdelijk moe te zijn van Madonna's erotiek, want het album verkoopt (naar Madonna-maatstaven) teleurstellend. Het boek Sex maakt veel tongen los. Het is, met zijn metalen platen, tegenwoordig een veel gezocht en moeilijk te vinden verzamelobject. Het boek zou in eerste instantie de titel X krijgen. Echter, toen ze vernam dat er rond dezelfde periode een film zou verschijnen over het leven van Malcolm X met dezelfde titel, besloot ze het boek te hernoemen.

Girlie Show/Bedtime Stories


Tijdens de Girlie Show tour

In 1993 begint Madonna aan haar nieuwe tournee, getiteld The Girlie Show, een concert met veel circusachtige elementen en zelfs een topless paaldanseres die de show opent. Ook bevat de show seksueel getinte elementen als orgieën en SM. Madonna doet ditmaal buiten Londen en Parijs geen Europese steden aan en ook Nederland wordt overgeslagen. Ze richt zich ditmaal wel voor het eerst op Australië en Zuid-Amerika, Israël en Turkije.

In 1994 valt Madonna haar critici aan in het nummer Human Nature. Hierin zegt ze niet te weten dat ze niet over seks mocht praten en haar mening mocht geven. Haar woorden aan het einde van de videoclip van Human Nature spreken wat dat betreft boekdelen: "Absolutely No Regrets". Human Nature staat op het in 1994 uitgebrachte album Bedtime Stories, dat ook andere hits bevat zoals Secret, Take A Bow (met op de achtergrond zanger/producer Babyface, dit nummer stond zeven weken op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard-hitlijst) en het mede door Björk geschreven Bedtime Story.

In 1995 brengt Madonna een verzamel-cd uit, getiteld Something To Remember (tevens de titel van één van de tracks, afkomstig van het I'm Breathless-album uit 1990). Hierop staan Madonna's favoriete ballads en drie nieuwe nummers: You'll See (dat ze later ook in het Spaans inzong: Veras), One More Chance en I Want You (een cover van Marvin Gaye, opgenomen samen met Massive Attack).

Evita - Ray Of Light

In 1996 speelt ze in de film Evita over Eva Perón, de vrouw van de Argentijnse dictator Juan Perón waaruit de hit Don't Cry For Me Argentina komt. Ook afkomstig uit deze film is de single You must love me, dat een Oscar krijgt voor de beste filmsong. Als derde single werd Another Suitcase In Another Hall uitgebracht. Madonna zelf krijgt een Golden Globe voor beste actrice. De film en de soundtrack worden een enorm succes.

Tijdens de opnamen voor Evita komt Madonna erachter dat ze zwanger is. In oktober 1996 bevalt Madonna van haar eerste kind, dochter Lourdes Maria Ciccone Leon van haar toenmalige vriend en fitnesstrainer, Carlos Leon. Madonna brengt 1997 grotendeels buiten de publiciteit door.

In maart 1998 verschijnt het album Ray of Light, waarvan Frozen de eerste single en wereldhit wordt. Met deze cd slaat Madonna een nieuwe weg in qua sound, maar ook tekstueel. Producer William Orbit is verantwoordelijk voor de elektronische sound van het album en samen met onder meer Patrick Leonard schrijft Madonna haar meest spirituele teksten tot nu toe, onder meer geïnspireerd door de Joodse leer Kabbalah. Critici roemen de sound en de stem van Madonna, die na de zanglessen voor de film Evita opvallend veel sterker is geworden. Ook afkomstig van dit album zijn de hits Ray Of Light, Drowned World/Substitute For Love, The Power of Good-bye en Nothing really matters.

In 1999 zingt ze de soundtrack voor de Austin Powers-film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Dit levert haar een van haar grootste hits van de jaren '90 op: Beautiful Stranger

Music


Madonna op Live8

In 2000 speelt Madonna een hoofdrol in de film The Next Best Thing naast Rupert Everett. Voor deze film neemt ze ook twee nummers op; Time Stood Still en American Pie, een cover van de klassieker van Don McLean.

In september 2000 verschijnt ook haar album Music, dat technische nieuwe electronicamuziek laat horen, geproduceerd door Mirwais en William Orbit. Naast de titeltrack, Music, verschijnen ook Don't Tell Me en What It Feels Like for a Girl op single. Als extraatje wordt in Europa ook de eerdere hit American Pie aan het album toegevoegd, een beslissing van haar platenmaatschappij waarmee Madonna achteraf gezien niet blij was.

In december van datzelfde jaar trouwt ze met regisseur Guy Ritchie. Ritchie maakt voor de remix van de single What It Feels Like for a Girl een controversiële videoclip waarin Madonna met een oma keihard over de weg rijdt en uiteindelijk tegen een boom knalt. Ook maken zij samen voor BMW de commercial Star waarin ze een verwende, krengerige ster speelt (een parodie op zichzelf).

In augustus van hetzelfde jaar wordt Madonna voor de tweede keer moeder; na een moeilijke bevalling kwam zoontje Rocco Ritchie in Los Angeles ter wereld. De vader is regisseur Guy Ritchie.

In 2001 besluit Madonna voor het eerst in acht jaar weer te gaan touren. Haar Drowned World Tour start op 9 juni in Barcelona. Ze speelt veel nummers van de succes-albums Ray Of Light en Music. Wederom doet ze met deze tournee Nederland niet aan. Wel speelt ze voor de eerste keer zelf gitaar en verbaast ze haar fans door sommige ruige passages

Greatest Hits Volume 2

Aan het eind van 2001 brengt Madonna haar tweede verzamel-cd uit, getiteld GHV2 (Greatest Hits Volume 2). In tegenstelling tot haar eerste verzamelaar The Immaculate Collection, bevat GHV2 geen nieuwe nummers.

2002 is een relatief rustig jaar voor Madonna. Een groot deel van het jaar is ze bezig met een nieuw album. Ze speelt nog wel een kleine rol in de nieuwste James Bond, waarvan ze ook de titelsong Die Another Day zingt. Geholpen door de bijbehorende videoclip boordevol special effects wordt het nummer een grote hit in de herfst van het jaar.

American Life

In 2003 brengt Madonna het album American Life uit. Zij besluit de video voor de eerste single American Life op het laatste moment terug te trekken. In de video zijn oorlogsbeelden te zien en de clip bevat openlijk kritiek op president Bush. Omdat op dat moment de oorlog in Irak uitbreekt, vindt Madonna de clip ongepast. Andere stemmen beweren dat haar motivatie om de clip terug te trekken commercieel was, gezien de patriottische sfeer in Amerika op dat moment liep ze immers het risico geboycot te worden. Andere singles van dit album zijn Hollywood, Nothing Fails en Love Profusion (dat ook wordt gebruikt als ondersteunende muziek en video voor een parfum van Estee Lauder). Hoewel het album American Life binnenkomt op nummer 1 in de Amerikaanse albumlijsten, valt de verkoop uiteindelijk tegen.

Tijdens de MTV Awards in september 2003 veroorzaken Madonna, Christina Aguilera en Britney Spears wereldwijde opschudding door elkaar een tongzoen te geven tijdens de vertolking van een medley van Like A Virgin en Hollywood. Deze "samenwerking" schijnt goed te bevallen, want voor Britney's album In The Zone nemen ze een duet op dat ook op single verschijnt: Me Against The Music.

Re-Invention - Live8


Madonna tijdens de Re-Invention tour

In 2004 vindt de Re-Invention Tour plaats. Tijdens deze tournee treedt Madonna voornamelijk op in Amerika. In Europa treedt ze op in Arnhem (woensdag 8 en donderdag 9 september, Gelredome), Ierland, Lissabon, Londen en Parijs. Beide concerten in Arnhem zijn in een mum van tijd uitverkocht. De oorlog in Irak, vrede, de elektrische stoel, een skateboarder, een doedelzakspeler, John Lennons Imagine, Madonna die over het publiek heenkomt. Het zijn allemaal elementen uit deze wereldtournee. In tegenstelling tot haar vorige show - de Drowned World Tour - zingt ze tijdens de Re-Invention Tour talloze hits. Van elk album dat ze heeft uitgebracht, zingt ze minimaal één nummer. Voor het eerst sinds The Who's That Girl-tour uit 1987 gaat achtergrondzangeres Niki Harris niet mee. Zij is net bevallen van een kind en wil bovendien wat meer aandacht aan haar eigen carrière besteden. Als vervangster wordt Siedah Garrett gevraagd, een zangeres die vooral bekend is van haar duet in 1987 met Michael Jackson, I Just Can't Stop Loving You. Zij verzorgde ook al achtergrondvocalen op Madonna's derde album True Blue uit 1986.

Het concert begint met een videovertoning van The Beat Within (een remix van het nummer Justify My Love uit 1990) waarop Madonna verzen uit de Openbaring prevelt, begeleid door beelden uit X-static Process, een video- en foto-impressie, geschoten door topfotograaf Steven Klein voor zijn tentoonstelling. Dat de toen 46-jarige Madonna nog wel een aantal jaren meegaat, blijkt wel als ze na het openen van de videoschermen uit het podium opkomt: Strike A Pose; een handstand kost haar weinig moeite als ze inzet met het nummer Vogue. Het publiek reageert uitzinnig. De documentaire die Madonna maakt met Jonas Akerlund over haar leven tijdens de Re-Invention Tour wordt, vergezeld van een live-cd, uitgebracht op DVD onder de titel I'm Going To Tell You A Secret.


Madonna tijdens Live8

Op zaterdag 2 juli 2005 treedt Madonna op in het Londense Hyde Park tijdens het grootste popconcert aller tijden, Live 8, voor een 200.000-koppig publiek en nog eens 3 miljard tv/internet/gsm-kijkers. Ze zingt haar hits Like a Prayer, Ray Of Light en een extended-version van Music. Na het concert maakt ze bekend dat haar nieuwe album Confessions on a Dance Floor gaat heten

Confessions on a Dance Floor

Het album blijkt een terugkeer te zijn naar haar muzikale roots: dance. Het schijfje wordt in november 2005 uitgebracht en bevat de hit Hung Up, een catchy en dansbaar nummer rondom een sample van het ABBA-nummer Gimme, Gimme, Gimme. Met Hung Up scoort ze in Nederland haar derde nummer 1 en tevens dertigste top 10-hit. Dit succes wordt voortgezet met het uitbrengen van de singles Sorry (nummer 2 in Nederland), Get Together en Jump.

Op dinsdag 16 augustus 2005, haar 47e verjaardag, breekt Madonna een sleutelbeen, een hand en drie ribben bij een val van haar paard op haar landgoed in Wiltshire (Engeland) [1]. Een maand later gaat ze weer aan het werk. Met een flinke dosis pijnstillers neemt ze de videoclip voor Hung Up op.

Op vrijdag 18 november 2005 wordt Madonna in België veroordeeld voor plagiaat. De eerste vier maten van haar nummer Frozen (1998) komen overeen met het nummer Ma vie fout le camp (1993) van de Belgische componist Salvatore Acquaviva uit Moeskroen. Het gevolg van deze veroordeling is dat in België cd's en dvd's waarop Frozen te horen is uit de schappen moeten worden gehaald en het nummer daar niet meer mag worden gedraaid op radio en televisie.

Begin 2006 zet Madonna twee nieuwe wereldrecords op haar naam. Ze is de eerste artiest die met een album, Confessions on a Dance Floor, in 40 landen de nummer één positie bereikte. Hung Up deed hetzelfde in de single charts in maar liefst 41 landen!Confessions Tour

Op 22 november 2006 zendt de Amerikaanse televisiezender NBC één van de concerten van Madonna's Confessions Tour uit. Onder druk van christelijke organisaties zond de zender de kruisigingscène tijdens Live to Tell niet uit [2]. In plaats daarvan werd tijdens het lied andere beelden vertoond. In Nederland werd eind 2006 wel de volledige kruisigingact uitgezonden. In januari 2007 verscheen de concertregistratie op DVD.

Madonna zorgt in 2006 ook voor veel commotie door het Malawische jongetje David van 13 maanden oud te adopteren. Madonna kreeg het jongetje in het vizier, toen ze Malawi bezocht in het kader van een project waar ze aan meewerkt. De zangeres doneerde veel geld om twee weeshuizen te bouwen voor weeskinderen van ouders die gestorven zijn aan Aids. David was ook zo'n weeskind, die twee weken na de geboorte in een weeshuis belandde. Zijn moeder is aan AIDS overleden, zijn vader leeft nog wel. David was bij de eerste ontmoeting met Madonna erg ziek; hij leed aan malaria en scheurbuik. Davids vader heeft zijn goedkeuring aan de adoptie gegeven. Toch is niet iedereen blij met de adoptie. Madonna zou de adoptieregels aan haar laars gelapt hebben. De zangeres ontkent dit in een interview met Oprah Winfrey en verklaart dat de adoptie van David volkomen legaal is [3].

2007 : boeken, album, kledinglijn & optredens

2007 begint relatief rustig voor Madonna. De dvd van "The Confessions Tour: Live from London" verschijnt eind januari. Er circuleren geruchten over de opnames van een nieuw album met o.a. Stuart Price, Timbaland en Pharrell Williams, maar er wordt niets officieel bevestigd. Price vertelt wel aan nieuwszender E! dat Madonna's nieuwe album een compleet nieuwe sound zal hebben. In de lente verschijnt onder grote media-aandacht de kledingcollectie op de markt die Madonna mede heeft ontworpen voor H&M [4]. In 2006 verscheen ze al in reclames voor deze winkelketen.

Op 16 mei 2007 verschijnt een nieuw Madonna-nummer Hey You. Het nummer heeft Madonna speciaal geschreven voor Live Earth, het benefietconcert om mensen ervan bewust te maken dat de opwarming van de aarde met de huidige manier van leven erg snel gaat. Producer van het nummer is Pharrell Williams. Het nummer is gratis te downloaden en zal geen single worden. In tegenstelling tot de dansmuziek van haar laatste CD Confessions On A Dance Floor, is Hey You een ballade. Madonna zong het nummer op 7 juli in Wembley Arena tijdens Live Earth. Als afsluiter in Londen zong ze daar ook Hung Up, Ray of Light en La Isla Bonita. Tijdens dat laatste nummer werd ze versterkt door twee leden van de Romano-zigeunerband Gogol Bordello, dit optreden haalde al snel de top 10 van meest bekeken filmpjes op YouTube.Ook werkt ze aan haar nieuwe album met Timbaland, Justin Timberlake en enkele andere zangers/producers. Een stukje van een demo van het album lekt uit en het heet Candyshop. Madonna's woordvoerster wil niets kwijt over het nieuwe nummer. Rond 22 augustus lekt een tweede song, dit keer The Beat Goes On, duidelijk een samenwerking met Pharrell Williams. Naar verluidt zal het nieuwe album begin 2008 verschijnen.

Ook Madonna "de schrijfster" loopt op rolletjes. Er worden namelijk 4 nieuwe kinderboeken uitgebracht. Ze zijn allemaal het vervolg op de succesvolle boek "The English Roses" en "The English Roses: Too Good to be True".


24-02-2008 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend
Voor mijn vriend Peter

De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/858/charisma791024x768sk7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-02-2008 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

De afbeelding “http://img253.imageshack.us/img253/4985/large308220zq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse heeft voor een fortuin schade aangericht in de hotelsuite waar ze zich voorbereidde op haar optreden bij de uitreiking van de Brit Awards.

Kuisploeg niet toegelaten
Winehouse had de hotelsuite betrokken nadat ze twee weken geleden uit de afkickkliniek kwam en al die tijd liet ze de kuisploeg niet in haar suite. Terwijl Winehouse woensdag naar de Brit Awards was, besloot het hotelmanagement eens een kijkje te gaan nemen. Wat ze aantroffen, vervulde hen met weerzin.

Peuken en lege flessen
De parketvloer in de hall lag vol sigarettenpeuken en gemorste drank, de kamer lag bezaaid met lege champagneflessen en vuil ondergoed. De badkuip was helemaal zwart nadat Winehouse haar haar had geverfd. Ze had een grote spiegel van de muur gehaald en op de vloer gelegd. De hotelstaf vroeg zich af waarom, wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen. "Het was een complete ravage", stelt een bron in het Riverbank Plaza Hotel. De schade aan de parketvloer alleen al loopt op tot 4.500 euro.

Betraand gevangenisbezoek
Gisteren ging de bekaterde Winehouse haar man Blake Fielder-Civil bezoeken in de gevangenis en daarbij vloeiden rijkelijk traantjes. De twee praatten twee uur lang door een glazen wand. Hun huwelijk staat naar verluidt onder druk. Niet alleen vond Amy troost bij een Amerikaanse fotograaf, het bericht dat Blake in de gevangenis gesigneerde foto's van zijn vrouw inruilt voor heroïne zal de zaak ook niet vooruit helpen.

Op snoetje gevallen
Intussen raakte bekend dat het er even op leek dat Winehouse woensdag niet zou optreden tijdens de Brit Awards. Ze was al twee dagen aan de zuip geweest en tijdens de repetities was ze op haar gezicht gevallen. De producers van de show vreesden dat ze het zou afbollen, maar tot ieders verbazing gaf ze een schitterende show. Wellicht dankzij het paardenmiddel dat ze van een spiegel snoof.

23-02-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en co moeten zich laten inenten tegen hepatitis

Madonna en co moeten zich laten inenten  tegen hepatitis

 De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/6180/large308408mu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Demi Moore, Madonna, Gwyneth Paltrow, Lucy Liu en Salma Hayek laten zich best preventief inenten tegen hepatitis A, na hun nachtelijke bezoekje aan de New Yorkse bar Socialista, ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Moores echtgenoot Ashton Kutcher. De ober die er aan het opdienen was, blijkt besmet met de leverziekte.

Resem celebs
Ook celebs Ivanka Trump, Liv Tyler, Catherine Keener, Javier Bardem, Eric Dane, Rebecca Gayheart en Roberto Cavalli waren aanwezig op het verjaardagsfeestje dat Demi Moore voor manlief organiseerde in de bekende nachtclub. "Alle klanten die het etablissement betraden na 20 uur op 7 en 8 februari en na 22 uur op 11 februari lopen het risico besmet te geraken en moeten zich preventief laten vaccineren", verklaarde de New Yorkse gezondheidsinspectie.

800 mogelijke besmettingen
In totaal zou het gaan om zo'n zeven- à achthonderd personen, die mogelijk besmet werden. Tot nu toe werden er nog geen nieuwe gevallen van de uitgebroken ziekte vastgesteld.

Leverziekte
Hepatitis A is een leverziekte die door een virus wordt veroorzaakt en kan doorgegeven worden van de ene persoon naar de andere via de mond. De symptomen zijn: geelzucht, vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid en diarree.23-02-2008 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2
U2
Druk op onderstaande foto om Pride te bekijken.


U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, zang en soms de bas, Adam Clayton op bas en soms gitaar, en Larry Mullen jr op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat een unicum is in de popgeschiedenis. Zelfs de entourage van de groep -van manager en geluidstechnicus tot roadie en art director- is in de loop der jaren bij U2 grotendeels hetzelfde gebleven.

De band is politiek actief voor de mensenrechten en steunt vele goede doelen, onder andere door benefietconcerten en inzamelingsacties. Het benefietconcert Live Aid, op 13 juli 1985, vormde de definitieve doorbraak van de groep. In september 1997 speelde de band in het kader van de Popmart-toer in Sarajevo. Dit had een samenbindend effect op de diverse etnische bevolkingsgroepen in Bosnië en Herzegovina.

De eerste jaren

U2 begon in oktober 1976 op de Mount Temple Comprehensive School in Dublin onder de naam Feedback. Larry Mullen jr. had een blaadje opgehangen in de schoolkantine waarop je je kon aanmelden voor de band. Bono reageerde, waarbij hij zei dat hij kon gitaarspelen en zingen, wat hij allebei (zoals hij in een interview later zei) niet kon. Ook The Edge reageerde. Adam Clayton zou er - volgens een interview - bijgevraagd zijn; "Hij zag er zo stoer uit, als hij bij de band zou komen, zouden we vast populair worden". De toen gevormde band bestond nog uit vijf leden; naast de uiteindelijke U2-bezetting was dat Dik Evans (de broer van The Edge) op gitaar. Begin 1978 veranderde de band zijn naam in The Hype. In die periode verliet Dik Evans de band. Vrijwel tegelijkertijd wijzigt de band op advies van de Ierse zanger en reclameman Steve Averill zijn naam in U2 (de naam van het in 1960 boven Rusland neergehaalde Amerikaanse spionagevliegtuig, met aan boord Gary Powers).

Doorbraak

Na een korte stilte rondom de band werd in 1983 het album War uitgebracht. Twee nummers van dit album werden hits over de hele wereld: New Year's Day en het krachtige Sunday Bloody Sunday, dat teruggrijpt op het bloedbad van zondag 30 januari 1972 (Bloody Sunday), waarbij dertien doden vielen tussen demonstranten en het Britse leger in County Londonderry, Noord-Ierland.

Na het album The Unforgettable Fire (1984) werd The Joshua Tree (1987) uitgebracht, door velen beschouwd als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Het album bereikte zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten de eerste plaats in de hitlijsten en er werden wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht.

U2 hield zich hierna bezig met het album Rattle and Hum (1988) en de gelijknamige documentaire over de band. Rattle and Hum trekt niet de lijn door van de vorige albums, maar is een hommage aan Amerikaanse muziek. Het is een mengelmoes van covers en eigen nummers, zowel in studio's als bij concerten opgenomen. Onder meer B.B. King werkte mee aan dit album.

Nieuwe weg

De band was op dat moment zo in de belangstelling dat de over-exposure bijna het einde betekende van U2. De bandleden trokken zich terug en sloegen, mede door een lang verblijf in Berlijn, een nieuwe weg in. Het resultaat van het verblijf in Berlijn, het album Achtung Baby (1991), was veel experimenteler dan de vorige albums. De band zocht een nieuwe stijl: De Zoo TV-tour en het album Zooropa (1993) hadden als thema een parodie op de amusementsindustrie. Dit thema werd verder voortgezet met het album Pop (1997) en de daarop volgende groots opgezette Popmart-tour.

De Elevation-tour, volgend op het album All That You Can't Leave Behind (2000), was veel kleinschaliger. Dit album was wel weer ouderwets succesvol. Er gingen bijna 12 miljoen exemplaren van over de toonbank. In Nederland scoorde U2 voor het eerst een nummer één hit en later dat jaar nogmaals met de nummers: Beautiful Day en Elevation.

Na Elevation werd het stil rond de band. Bono besteedde ondertussen veel tijd aan zijn nieuwe organisatie DATA (Debt-AIDS-Trade-Africa), die onder meer streeft naar vermindering van de schuldenlast in Afrika. Op 22 november 2004 verscheen het volgende album van de band: How to Dismantle an Atomic Bomb. De eerste single hiervan, Vertigo, was vanaf 24 september 2004 op de Nederlandse radio te horen en was beschikbaar in de Nederlandse winkel vanaf 8 november 2004. De tweede single "Sometimes you can't make it on your own" heeft Bono geschreven ten tijde dat zijn vader Bob Hewson stervende was aan de gevolgen van kanker. Dit nummer heeft Bono ook gezongen tijdens de begrafenis van zijn vader. Van HTDAAB zijn tot op vandaag wereldwijd 12 miljoen exemplaren verkocht.

Op 14 maart 2005 is U2 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In 2006 nam U2 samen met Green Day een versie op van het nummer "The Saints are Coming" van de Schotse punkgroep The Skids, van de latere Big Country-voorman Stuart Adamson. De opbrengsten van deze single gaan naar de stichting Music Rising van The Edge voor de slachtoffers van de orkaan Katrina in New Orleans. En om het goede voorbeeld te geven op 1 januari 2007 de single Window in the skies in de winkels. Beide singles zijn afkomstig van het verzamelalbum U218 Singles. Dit is tevens het laatste album dat U2 uitbrengt op het Island-label. De band maakte in 2006 de overstap naar Mercury bekend.

Trance- en metal-invloeden

Vanaf september 2007 werkt U2 aan een nieuw album, wederom samen met de producers Brian Eno en Daniel Lanois. Dit album zal in 2008 uitkomen. Voor dat nieuwe album zijn drie schrijfsessies gedaan, één in Marokko en twee in Frankrijk. Beelden van een repeterende U2 zijn te zien in een documentaire over Lanois, "Here Is What Is".

Op 3 december 2007 maakte de Britse krant "The Independent" bekend dat U2 met het nieuwe album trance-, metal- en Marokkaanse invloeden zal hebben23-02-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht
Aandacht

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/1884/kylie2171024x768ht0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-02-2008 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/5299/angelinajolie61hd9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De zwangere Angelina Jolie is flauwgevallen tijdens een transatlantische vlucht. De 32-jarige actrice, die naar verluidt zwanger is van een tweeling, werd op 7 februari onwel tijdens een achttien uren durende vlucht van Irak naar Los Angeles via Londen.

Bloedneus
Een medepassagier in het magazine Life and Style Weekly: "Ze kreeg gezwollen enkels en een bloedneus en krampen in haar benen. Even later viel ze flauw in haar stoel".

Verpleegster ingehuurd
Jolie kreeg zuurstof toegediend bij de landing, waarna verplegers haar fit verklaarden. Jolie heeft tijdens haar huidige zwangerschap al zo veel complicaties gekend dat zij en Brad Pitt een verpleegster hebben ingehuurd die bij hen inwoont. "Brad maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van Angelina", aldus een bron.

Voorhuwelijkse overeenkomst
Intussen is ook bekend geraakt dat het koppel een voorhuwelijkse overeenkomst heeft afgesloten en later dit jaar plant te trouwen. In die overeenkomst zou ook al bepaald staan wie het hoederecht over de kinderen krijgt in het geval van een scheiding.

Angelina Jolie was eerder al getrouwd met de Britse acteur Jonny Lee Miller en met Hollywoodster Billy Bob Thornton, Brad Pitt scheidde in 2005 van actrice Jennifer Aniston.

22-02-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

De afbeelding “http://img209.imageshack.us/img209/4575/large306897pd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Enkele weken geleden tekenden wij hier de volgende gevleugelde woorden op uit de mond van Victoria Beckham: "Davids penis is heerlijk en hij is wel een halve meter lang. Hij is echt enorm, gigantisch!" Klein was dus ook onze verbazing toen we vernamen dat David Beckham plannen heeft om samen met rapper Snoop Dogg een pornofilm te gaan maken.

Maar dames, voor u uw fantasie de vrije loop laat, nog even dit: Beckham zou zelf niet in actie komen, maar enkel voor de financiële middelen zorgen. "David en ik houden van dezelfde films", aldus Snoop, die intussen al een aantal pornofilms op zijn repertoire heeft staan. "Ik stelde hem dus voor om samen aan een film te werken. Hij zei er meteen bij dat hij niet wou acteren, dus antwoordde ik dat hij alleen maar voor de centen moest zorgen."

Naar verluidt is Victoria Beckham niet echt opgezet met de vriendschap tussen manlief en de rapper. "Ik heb haar maar één keer ontmoet", zegt Snoop, "maar ze is ervan overtuigd dat ik een slechte invloed ben op David." Wordt ongetwijfeld vervolgd.

22-02-2008 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/9275/large307405na7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De benzineprijs zal morgen een historisch record bereiken. Super 95 en Super 98 zullen de kaap van de anderhalve euro per liter overschrijden. Om die verhoging te verzachten, heeft de regering vandaag beslist het omgekeerde cliquetsysteem toe te passen.

Omgekeerd cliquetsysteem
Als de prijs van brandstof boven een bepaald niveau stijgt, zorgt het omgekeerd cliquetsysteem er via een accijnsverlaging voor dat de verhoging niet volledig wordt doorgerekend. In het geval van benzine ligt dat niveau op 1,5 euro.

Staat komt 0,3 eurocent tussen
Morgen zal Super 95 10PPM maximum 1,5080 euro per liter kosten (+0,0290) en Super 98 10PPM 1,5200 euro per liter (+0,0290). In die prijs zit de interventie van de regering al vervat. Zonder die interventie zou de maximumprijs van Super 95 bijvoorbeeld 1,511 euro bedragen hebben. De staat komt dus voor 0,3 eurocent per liter tussen.

Internationale markten
Diesel wordt eveneens duurder, tot 1,2260 euro per liter (+0,0290). Het omgekeerd cliquetsysteem is reeds van toepassing op diesel. De prijsstijgingen zijn het gevolg van de stijging van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten.

Stookolie
Stookolie zal voor een afname van minimum 2.000 liter tot 0,7437 euro per liter (+0,0292) kosten. Voor minder dan 2.000 liter moet maximum 0,7672 euro per liter (+0,0292) neergeteld worden. Aan de pomp is dat 0,8530 euro per liter (+0,0290).

22-02-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins

Phil Collins

Om In The Air Tonight te bekijken druk op onderstaande foto.

.

Philip David Charles (Phil) Collins (Chiswick, Londen, 30 januari 1951) is een Brits popmuzikant. Hij werd bekend als drummer en leadzanger van de progressieve rockband Genesis, als Grammy- en Academy Award-winnende[2] soloartiest en heeft eveneens een succesvolle carrière als acteur.[1]

Zijn singles, die vaak over verloren liefdes gaan, varieerden van het met drums beladen "In The Air Tonight", tot het dance-popnummer "Sussudio" en de politieke opvattingen van zijn succesvolle nummer "Another Day in Paradise". Zijn internationale populariteit veranderde Genesis van een progressieve rockband met een kleine groep fans tot één van de grootste rockbands aller tijden, en tevens een oude vertrouwde binnen de hitlijsten.

Collins' professionele carrière begon als drummer in de obscure rockband Flaming Youth.[3] Toen hij later bij het veel bekendere Genesis kwam, voorzag hij de band alleen van drums en achtergrondzang voor de leadzanger Peter Gabriel. Pas in 1975, toen Gabriel de band verliet, werd Collins leadzanger van Genesis. Tegen het einde van de jaren zeventig demonstreerde de hit "Follow You, Follow Me" de drastische verandering ten opzichte van de vroege jaren van de band en het feit dat de band goed zonder Gabriel zou kunnen.[4] Zijn solocarrière, die flink beïnvloed is door zijn privéleven, brachten hem en Genesis tot een commercieel succes. Volgens Atlantic Records was Collins' totale wereldwijde afzet als een soloartiest in 2002 meer dan 100 miljoen albums.[3]

Collins werkte met veel artiesten samen, waaronder: The Four Tops, George Harrison, Paul McCartney, Robert Plant, Eric Clapton, ABBA's Frida, Mike Oldfield, Sting, Brian Eno, Peter Gabriel, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Queen, Laura Pausini en The Who.


22-02-2008 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Engel!!!!
Mijn engel!!!!

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/3815/mijnengelzr5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-02-2008 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo in ziekenhuis voor bevalling

J-Lo in ziekenhuis voor bevalling

De afbeelding “http://img92.imageshack.us/img92/3686/large305908vk1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Lopez is aangekomen in het ziekenhuis om er te bevallen van haar tweeling. De zangeres zou gisteren al ingechekt hebben in het North Shore University Hospital. Het ziekenhuispersoneel is blijkbaar erg opgezet met haar aanwezigheid. "Ze zijn echt opgewonden en kunnen niet over haar zwijgen", zegt een ziekenhuispatiënt.

Speciale privékamer
Lopez gaat bevallen in een privékamer die al twee weken verboden terrein is voor het personeel. De suite is uitgerust met twee grote plasmaschermen, een bruine lederen zetel en een houten vloerbekleding. De ster zou ook een speciaal voor haar ontworpen ziekenhuispak dragen.

Speciale training personeel
Er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Zo kreeg het personeel een speciale opleiding om op te treden bij een eventuele ontvoering van haar baby's. Een woordvoerder van Lopez kon niet bereikt worden voor commentaar, meldt FemaleFirst.

21-02-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serviërs kunnen niet lachen met Milena en Mirjana van Eurosong

Serviërs kunnen niet lachen met Milena en Mirjana van Eurosong

De afbeelding “http://img124.imageshack.us/img124/5176/large304455ol7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De fratsen van Milena en Mirjana, de zogezegd Servische assistentes van Eurosong-gastheer Bart Peeters, zijn opgemerkt door de ambassade van Servië in Brussel. "Onnodig en ongehoord", klinkt het daar.

Wrevel
Milena en Mirjana, in werkelijkheid twee actrices uit het Vlaamse improvisatiemilieu, doen zich in vrijwel elk Eurosong-filmpje te goed aan sloten wodka, en onlangs bleken ze onder hun bontmutsen ook gestolen gsm's te verbergen. Vorige week al wekte het duo wrevel bij Serviërs die in Vlaanderen leven.

Negatief imago
Intussen heeft de rubriek zelfs de aandacht getrokken van de Servische ambassade. Die heeft, ondanks de historische gebeurtenissen op het thuisfront, de tijd gevonden om te reageren in een persbericht. Daarin wordt betreurd dat Eurosong een negatief beeld schetst van het Servische volk.

21-02-2008 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol
Snow Patrol
Om Open Your Eyes te beluistere druk op de foto


Snow Patrol is een Schotse band, bestaande uit voorman Gary Lightbody (zang), Scot Paul Wilson, Nathan Connolly, Tom Simpson en Jonny Quinn. Lightbody en Quinn zijn beiden afkomstig uit Bangor (Noord-Ierland) maar startten de band midden jaren negentig in het Schotse Dundee. Snow Patrol brak door in 2002 vanuit Schotlands grootste stad Glasgow, waar de bandleden wonen. Ze begonnen als een indie rockband maar Snow Patrol maakt nu meer gebruik van alternatieve rock en powerpop. Snow Patrol werd bekend door de mainstreame succes van onder andere "Run", "Chasing Cars" en recenter "Shut Your Eyes". Hun meest recente album Eyes Open is het succesvolste album van de band en viel dan ook vaak in de prijzen. De band heeft een jaar pauze ingelast na het touren ter promotie van Final Straw en Eyes Open en beginnnen eind 2008 met hun vijfde studioalbum.

21-02-2008 om 02:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een blik in jouw mooie ogen
Een blik in jouw mooie ogen
De afbeelding “http://img171.imageshack.us/img171/9581/eenblikinjouwmooieogenje1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

20-02-2008 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys pa stuurt lijfwachten mee als ze naar toilet gaat

Britneys pa stuurt lijfwachten mee als ze naar toilet gaat

De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/5827/large303262as7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jamie Spears, de vader van Britney, heeft haar lijfwachten opdracht gegeven haar geen seconde alleen te laten, zelfs als ze naar het toilet gaat. Jamie heeft nog altijd het conservatorschap over de zaken van Britney en wil er alles aan doen om zijn dochter op het rechte pad te houden. Lees: van de drugs afblijven.

Knipmessen
Vorige weekend gingen Britney en haar papa naar een nieuw restaurant in Los Angeles en van zodra zij opstond om een sigaret te gaan roken of naar het toilet te gaan, sprongen de lijfwachten in actie. Een ooggetuige in de New York Post: "Britney heeft haar kreeftburger amper aangeraakt, ze zat de hele tijd frieten te eten. De hele tijd verliet ze de tafel om naar het toilet te gaan of aan de bar een sigaret te gaan roken. Telkens werd ze daarbij gevolgd door bodyguards".

Lange vingers
Schijnbaar heeft Britney ook moeite om haar lange vingers thuis te houden. Eerder die dag had ze zonder betalen een jasje meegenomen uit een winkel op Melrose Avenue, en in het restaurant nam ze een koffiekopje mee.

Nieuwe advocate
Intussen is Britney naar verluidt van plan de gerenomeerde advocate Stacy Phillips in te huren voor het voogdijproces tegen haar ex, Kevin Federline. Phillips was ook de advocate voor Bobby Brown en baseballspeler Darryl Strawberry en voor de voormalige partners van Tori Spelling en Jean-Claude Van Damme. Recent bracht ze het boek 'Divorce: It's All About Control; How to Win the Emotional, Psychological and Legal Wars' uit.

20-02-2008 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson geweigerd op Grammy Awards

Michael Jackson geweigerd op Grammy Awards

De afbeelding “http://img408.imageshack.us/img408/5572/large303909ls2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michael Jackson werd naar verluidt geweigerd op de Grammy Awards omdat hij onmogelijke eisen stelde. De 49-jarige zou gevierd worden wegens de 25ste verjaardag van zijn hitalbum 'Thriller' maar trapte de bazen op hun pik door te eisen dat de hele avond aan zijn carrière zou gewijd worden.

Zo zou hij gevraagd hebben dat de presentatoren hem minstens dertig keren 'The King of Pop' zouden noemen. Er moest ook een nieuwe award voor hem in het leven geroepen worden, volgens de New York Post.

Producer Ken Ehrlich, die nochtans heel graag Jackson in de show had gehad, zou de invitatie hebben ingetrokken toen Jacksons eisen de spuigaten uitliepen.

20-02-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Melua
Katie Melua


Katie Melua groeide op in Kutaisi en later in Batoemi, gelegen aan de kust. Op achtjarige leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar Belfast, Noord-Ierland en nog later naar Londen. Dit vanwege het beroep van haar vader, hartspecialist.

In Londen ging Katie Melua naar de BRIT School for the Performing Arts & Technology. Deze door de muziekindustrie ondersteunde school staat bekend als leverancier van beroemde artiesten. In 2003 werd Katie Melua ontdekt tijdens een showcase door Mike Batt (zelf ook zanger en tekstschrijver, maar ook arrangeur en producent) die op zoek was naar een zangeres met aanleg voor jazz en blues.

Haar eerste album Call Off The Search werd in 2003 uitgebracht. Hierop staan twee nummers van haarzelf. Haar tweede album Piece By Piece kwam uit op 26 september 2005.

Op 19 maart 2005 kwam haar grootste droom uit door samen met overgebleven leden van de Britse rockband Queen 'Too Much Love Will Kill You' te spelen op een anti-AIDS-concert in Zuid-Afrika. Het concert bracht een recordbedrag in de strijd tegen AIDS/HIV op.

Op haar tweede album staat onder andere de single Nine Million Bicycles, dat zij zong op het kerkelijk huwelijk van Prins Pieter-Christiaan met Prinses Anita. Dankzij de extra aandacht die Melua door dit optreden kreeg, begon haar populariteit in Nederland en België toe te nemen.

In 2007 maakte Katie Melua haar opwachting tijdens het openingsgala van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam, maar ook op het festival, waar ze in 2004 voor de eerste keer optrad (toen nog in Den Haag), zal ze een optreden verzorgen. Er werd gelijk gebruik van de gelegenheid gemaakt om een tegel op de Walk of Fame Europe in te wijden. In november 2007 heeft ze tijdens Domino Day de eerste steen omgegooid. Op 8 december 2007 mocht zij een lied zingen op het Junior Eurovisie Songfestival 2007 in Rotterdam, Nederland
.

20-02-2008 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd tot over mijn oren
Ik ben verliefd tot over mijn oren
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/502/alilarter0101ik1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

19-02-2008 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 maakt volledige cast musical Daens bekend

Studio 100 maakt volledige cast musical Daens bekend

De afbeelding “http://img233.imageshack.us/img233/5347/large302180ha9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Studio 100 heeft de volledige cast bekendgemaakt voor de musical Daens, die op 4 oktober dit jaar in première gaat. Opvallende nieuwe naam daarbij is Peter Van De Velde, die na Piet Piraat nu in de huid kruipt van de duivelse fabrieksopzichter Schmitt.

Antwerpen X
Studio 100 maakte bekend dat er al 21.500 kaartjes over de toonbank gingen voor hun mega-productie, die opgevoerd zal worden in het oude postsorteercentrum Antwerpen X in Berchem. Het gebouw wordt daarvoor getransformeerd tot een immense theaterzaal.

Grootste ooit
Eerder raakte bekend dat de oorspronkelijke locatie aan de Antwerpse Waagnatie niet voldeed aan de praktische eisen van Studio 100. Antwerpen X deed dat wel en is met een capaciteit van 1.800 zitjes de grootste Vlaamse musicalproductie ooit. De zaal oogt op dit moment nog kaal, maar dat zal snel veranderen. Zo komt er een foyer en een vip-ruimte waar 1.800 mensen terecht kunnen. Er wordt ook een grote parking voorzien, waar mensen zowel binnen als buiten hun wagen kwijt kunnen.

Topacteurs
De musical zelf krijgt eveneens stilaan vorm. Regisseur Frank Van Laecke spreekt van een nooit gezien spektakel, waar de nadruk ligt op het ensemble, niet op een paar steracteurs. Lucas Van Den Eynde speelt priester Daens en Jo De Meyere neemt de rol van bisschop Stillemans voor zijn rekening. Die namen stonden al vast. Nu komen daar nog ettelijke topacteurs bij. Peter Van De Velde en Frans Van Der Aa zijn de meest bekende onder hen.

Tweetaligheid
Volgens regisseur Van Laecke wordt Daens een echt Belgisch stuk. Er zal zowel Frans als Nederlands in gesproken worden. Door middel van simultane boventitels zal het publiek toch alles kunnen begrijpen. Studio 100 hoopt door de tweetaligheid van de musical veel Franstalige kijklustigen te lokken. Het investeert dan ook fors in een promotiecampagne aan de andere kant van de taalgrens.

19-02-2008 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin Wereldsportvrouw van het Jaar 2007

Henin Wereldsportvrouw van het Jaar 2007

De afbeelding “http://img507.imageshack.us/img507/402/large301742ql7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin is op de uitreiking van de Laureus Sports Awards in Sint-Petersburg uitgeroepen tot Wereldsportvrouw van het Jaar 2007. Ze is de eerste Belgische die de prestigieuze trofee ontvangt. Bij de mannen werd de prijs al voor de vierde keer toegekend aan de Zwitserse tennisser Roger Federer.

Twee keer genomineerd
Henin was al twee keer eerder genomineerd voor de 'Oscar van de Sport', maar greep telkens naast de hoofdprijs. In 2004 eindigde ze op de derde plaats, achter de Zweedse golfster Annika Sorenstam en de Amerikaanse tennisster Serena Williams. Vorig jaar moest het nummer één van het vrouwentennis genoegen nemen met de tweede plaats achter de Russische polsstokspringster Yelena Isinbayeva. Die laatste was ook dit jaar genomineerd, net als de Zweedse meerkampster Carolina Kluft, de Australische zwemster Libby Lenton, de Braziliaanse voetbalster Marta en de Mexicaanse golfster Lorena Ochoa.

Revelatie
Justine Henin en Kim Clijsters zijn de enige Belgen die ooit genomineerd werden voor dit prestigieuze referendum, dat voor het eerst in 2000 werd ingericht. In 2002 werden ze allebei voor het eerst genomineerd in de categorie Revelatie van het Jaar. Kim Clijsters was in 2005 één van de genomineerden voor de titel van Wereldsportvrouw van het Jaar.

Beroemdheden
De genomineerden worden verkozen door journalisten uit meer dan 100 landen. De beslissende stemming gebeurt door de 43 leden van de Laureus World Sports Academy, waarin heel wat beroemde sportfiguren zetelen zoals Franz Beckenbauer, Boris Becker, Sergei Bubka, Sebastian Coe, Nadia Comaneci, Miguel Indurain, Michael Jordan en vele anderen.

Topfavoriete
Henin gold dit jaar als de absolute topfavoriete bij de vrouwen: 2007 was zonder meer haar beste seizoen ooit. De 25-jarige Waalse won liefst tien tornooien, waaronder twee Grand Slams (Roland Garros en de US Open). Van de 63 matchen die ze in 2007 speelde, verloor ze er slechts vier.

19-02-2008 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia
Natalia
Druk op de onderstaande foto om Glamerous te bekijken.

.
Biografie

Natalia Druyts werd geboren op 3 december 1980. Van jongs af aan is muziek Natalia‘s grote passie, maar toch volgt ze een opleiding vertaler-tolk (Engels en Spaans). Haar liefde voor muziek is echter te sterk en dus gaat ze zingen in het groepje ‘Secret Me‘, doet ze ervaring op bij huwelijksvieringen, zingt ze een duet met o.a. Danny Wuyts en neemt ze voor de fun een cd op. In het verleden trad ze op in het voorprogramma van Raymond Van Het Groenewoud.

Wanneer de vader van Natalia Hans Otten ontmoet en hem inlicht over Natalia‘s talent, vertelt Hans dat VTM een nieuw programma heeft, ‘Idool 2003‘, en dat ze hiervoor nog kandidaten zoeken. Natalia schrijft zich in voor de audities. Na het lied ‘Joyful, Joyful‘ te hebben gezongen krijgt ze direct te horen: ‘Tot in Gent, Natalia!‘.

De volgende rondes verlopen vlekkeloos. En dan komt dé grote Idool 2003 finale! Hier zong Natalia in duet met Peter Evrard, ‘I‘m Still Standing‘. Uiteindelijk eindigt ze, na een nek aan nek race met Peter, op de eervolle tweede plaats met een minimaal verschil aan punten… Ondanks haar tweede plaats sleept ze toch een felbegeerd contract met BMG in de wacht. Wat later brengt ze haar eerste single uit, ‘Without You‘. Deze single is meteen goed voor goud en bezorgt haar de Tien Om Te Zien zomer-trofee. Tijdens die zomer van 2003 werkt Natalia vlot 100 optredens af.

Vanaf dan gaat het snel: ze is te gast op de “Night of the Proms”-concerten waar ze menig sceptici kon overtuigen van haar zangkwaliteiten en brengt in oktober 2003 een tweede single uit, ‘I‘ve Only Begun To Fight‘. Deze single is tevens de soundtrack van de film ‘Team spirit 2‘ en de voorloper van haar ijzersterke debuutalbum ‘This Time‘. Samen met Xander De Buisonjée brengt ze een wondermooi duet tijdens de Disneyproms.

Omdat ze van liedjeswedstrijden houdt schrijft Natalia zich in voor Eurosong. Haar liedje “Higher than the sun” moet de duimen leggen tegen dat van Xandee, maar wordt in Vlaanderen andermaal een megahit! Geen songfestival dus, maar wel een fel gesmaakt optreden tijdens “my first night”. Samen met The Pointer Sisters zet ze het Sportpaleis op stelten met “I’m so exited”. Ondertussen is ze gestart met haar eerste live-tour, met een volledig en imposant orkest in een schitterende live-show. Die zomer speelt ze op tal van festivals waaronder Rock Affligem, Paal op stelten, Marktrock en Beleuvenissen voor een afgeladen markt

“Risin’" de voorloper van haar het tweede album “Back for more”, wordt in geen tijd alweer een gigantische hit! Het Album “Back for more” komt uit onder grote belangstelling en belandt binnen de kortste keren op de eerste plaats en kampeert meer dan 40 weken in de Ultratop. “Back for more” is ook de naam van haar nieuwe live-tour die startte op 5 november en eindigt op 27 maart met een afsluitend concert in de Antwerpse Zuiderkroon.

40.000 tickets en een Zamu- en TMF- Award later wordt het dubbelconcert met de Pointer Sisters aangekondigd. En dat Vlaanderen er wel pap van lust blijkt uit het feit dat de inmiddels 5 shows zeer snel zo goed als uitverkocht zijn…
Die zomer trok Natalia door Vlaanderen met de "summer tour 2005", met inmiddels legendarische hoogtepunten tijdens Beleuvenissen, de Turnhoutse Vrijdagen en op het Sint Baafsplein tijdens de Gentse Feesten.
Op 1 oktober 2005 won Natalia 2 tmf awards: Best Pop en Best Album.

In november 2005 was ze te bewonderen op één van de 15 exclusieve "Me and My producer" concerten. Samen met haar producer Steve Willaert zorgde ze voor een aparte kijk op haar repertoire. Het publiek was unaniem, met deze tour zet Natalia alweer een grote stap vooruit. Bovendien zorgt ze voor een primeur: de hele tour wordt gebracht in suround 5.1

Toen bekend raakte dat ze met de Pointer Sisters zou optreden in het Sportpaleis, hoopte zij en haar entourage op twee sportpaleizen. Het werden er 10.
Na de première ging de pers helemaal uit de bol en de lovende kritieken bleven dan ook niet uit. Omdat het negende concert ook al uitverkocht werd, besloot men om er nog een tiende aan toe te voegen. Dat concert was op vier dagen uitverkocht.

Na de Sistersconcerten, nam Natalia deel aan "sterren op de dansvloer", een prestigieus programma op VTM, waar ze het in de finale haalde met Dina Tersago

Toen sloeg het noodlot toe... in april 2006 werd de nieuwe single "rid of you" gereleased, en begin mei zou ze opnieuw gaan toeren.
Tijdens de ochtendshow met Deckers & Ornelis bij Q-music liep het mis. Een ontstoken zenuw bezorgde Natalia en haar entourage kopbrekers.
Een aantal optredens werden verschoven naar het najaar.
Maar helaas, de genezing verliep langzamer dan verwacht. Uiteindelijk besliste het management in samenspraak met het medisch team en zangcoach Peter De Smet om de hele tour te cancelen.

Natalia legde zichzelf een streng regime op: drie maal per week logopedie en tweemaal per week zangles.
Dat werpt langzaam maar zeker zijn vruchten af.

Ondertussen bezocht ze verschillende productieteams in Nederland, Zweden en Duitsland.
Het derde album moet er dan ook staan.

Uiteindelijk werd gekozen voor een Duits productieteam: Valicon music

"Gone to stay" werd gekozen als eerste single.


Het nieuwe album "Everything and More", ligt sinds 28 mei in de winkel, en verkocht reeds meer dan 45.000 ex  Het album stond  5 weken op 1 in de Ultratop. Ze haalde dan ook meteen een Platinum award binnen.

De " Everything & More summertour" startte reeds op 21 april en werd een groot succes! 30 concerten met om en bij de 200.000 bezoekers (festivals inbegrepen) 

In september 2007 bleek duidelijk dat Natalia helemaal "Back was", met vier nominaties achter haar naam is Natalia één van de slokkoppen van de TMF awards.

 

Op 15 oktober lag haar levensverhaal "met hart en soul" in de winkel. een 300 pagina's dik boek, waarin de diva vertelt over haar jeugdjaren, haar ervaringen met idool, het plaatselijke sterrendom, haar ontmoetingen met internationale sterren enz.... Meer dan 10.000 ex gingen ondertussen al over de toonbank.


19-02-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou van jou
Ik hou van jou
De afbeelding “http://img132.imageshack.us/img132/710/alilarter0031nb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-02-2008 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell nemen filmrol Heath Ledger over

Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell nemen filmrol Heath Ledger over

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/5958/large299974nd9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteurs Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell gaan bij wijze van eerbetoon de laatste filmrol van Heath Ledger overnemen. Ze doen dat om ervan verzekerd te zijn dat de laatste film van Ledger wordt gered. Dat melden diverse Amerikaanse media.

De Australische acteur werkte aan de Terry Gilliam-film 'The imaginarium of Doctor Parnassus' toen hij op 22 januari onverwacht overleed aan een dodelijke combinatie van voorgeschreven medicijnen. Hij werd 28 jaar.

Het karakter van Ledger in de film stapt door verschillende magische spiegels naar verschillende parallelle werelden. Het is nu de bedoeling dat elke keer als Ledger een andere wereld betreedt een andere acteur de rol op zich neemt. Wanneer de film in de bioscopen draait, is nog onbekend.

18-02-2008 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine en Paranoiacs winnen laatste voorronde

Sandrine en Paranoiacs winnen laatste voorronde

De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/9029/large300469wb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sandrine heeft de vierde voorronde van Eurosong gewonnen. De Paranoiacs werden tweede, en gaan met Sandrine mee naar de halve finales. De jury mocht nog twee wildcards uitdelen aan de kandidaten die in de vier voorrondes derde of vierde eindigden. Dat werden Tabitha Cycon en A Butterfly Mind. Samen met de winaars van vandaag nemen zij het in de twee halve finales op tegen tegen Nelson, Geena Lisa, Katy Satyn, Brahim, Ishtar en Tanja Dexters.

Goede acts
De vierde - en laatste - voorronde stak met kop en schouders uit boven de drie vorige. Terwijl we de afgelopen weken vooral 'typische' Eurosongnummers voorgeschoteld kregen, die eerder werden gemaakt uit commerciële overwegingen dan uit oprechte liefde voor muziek, was het deze keer andere koek. De juryleden hadden het dan ook bijzonder moeilijk een favoriet te kiezen, en gaven niet toevallig een wildcard aan een inzending van vanavond.

Francesco Palmeri
Francesco Palmeri, de zoon van een Spaanse moeder en een Italiaanse vader, is al jaren met muziek bezig. De man, die een beetje moeite had met het Nederlands, had Miss België Alizée Poulicek meegebracht om hem bij te staan met onze taal. Het zette meteen de guitige toon van deze uitzending, alleen jammer dat er vier afleveringen nodig waren om die toon te vinden. Eurosong neemt zichzelf alleszins niet al te serieus, en maar goed ook.

Over naar het nummer dan. 'Vagabundo' hobbelde lekker veilig verder over platgereden zuiderse paden, en wij neurieden het 'aiaiaiaiai' lekker mee. Op een zomers fuifje zullen er ongetwijfeld heupen wiegen op dit nummer, maar voor Eurosong is het toch wat gewoontjes. De zang van Francesco en zijn kleurrijke achtergrondzangeressen was desalniettemin prima.

Kris Wauters vond de act heel zonnig, zuiders en leuk. Hij loofde ook de "perfecte zang", en vond de zwarte stemmen erbij heel on-Belgisch, wat hij als een voordeel zag. Als song vond hij 'Vagabundo' wat vrijblijvend voor het Songfestival, maar noemde het nummer minstens een Radio 2-hit. Katrina sloot zich daarbij aan, en hield wel van dit 'feelgood'-moment. Marcel Vanthilt, deze aflevering in een geel pak met een blauw hemd, vond het vooral schitterend dat er geen Nederlands in het nummer zat, op deze dag van onafhankelijkheidstoestanden. Voor hem bleef het nummer niet genoeg hangen.

Paranoiacs
De Paranoiacs mochten deze aflevering de vreemde eend zijn, en speelden hun rol voortreffelijk. "Het wordt tijd dat er nog eens een bom onder het Eurovisiesongfestival wordt gelegd, en wij hebben explosieven bij," zei keyboardspeler Raf Stevens, die om één of andere reden overal 'Rafke' wordt genoemd. 'Shout it out' had een vette gitaarmuur waar de zang gelukkig niet in verzoop, integendeel. Het nummer rockte bijzonder lekker weg, en zal live ongetwijfeld veel vuisten in de lucht jagen. In tegenstelling tot de vorige act had de song ook een bijzonder meezingbaar refrein, en daarnaast had het nog een paar brugjes en een 'heyheyhey'-moment, dat heel aanstekelijk werkt. Bijster origineel? Nee hoor. Goed gemaakt? Jazeker. Oprecht? Helemaal.

Marcel Vanthilt vond de Paranoiacs gewoon geweldig, en pleitte meteen (opnieuw) voor een echt rockprogramma op tv. Hij wou de groep meteen ook een prijs geven voor hun hele loopbaan, de Paranoiacs zijn immers al bezig sinds begin jaren '80. Ook Katrina vond ze geweldig, en had een dergelijke act nog nooit gezien op zo'n Eurosongtoestand. "Lordi kon het, dus waarom jullie niet? En die waren nog lelijker dan jullie," vond ze.

Ook Kris Wauters zag dat het goed was: "We zijn meteen begonnen met twee echte artiesten, en dat hebben we nog niet gehad." Hij loofde bovendien de melodie van het nummer, dat commercieel genoeg klinkt om helemaal 'all the way' te kunnen gaan. Hij vond het 'heyheyhey'-stuk wel beter voor een live-optreden dan voor een tv-programma, maar "als Lordi het Songfestival kan winnen met maskers, dan kunnen jullie dat misschien zelfs zonder."

Elisa
Elisa bracht nog meer Italiaans bloed mee naar het programma. De zestienjarige deed al mee met het programma 'Topmodel', maar haar grote ambitie is toch zingen. Haar nummer 'Around the world' werd geschreven door een Noorse professionele songschrijver. Het zat dan ook heel weldoordacht in elkaar, maar er slopen spijtig genoeg wel wat valse nootjes in de zang. Dat heb je natuurlijk als je ingestudeerde bewegingen zit te maken met je dansers en danseressen terwijl je zingt. Het nummer bevatte naast een sterk refrein nog een oosters riedeltje, en was daarmee het zoveelste doorslagje van dingen die we al (te) vaak hebben gezien.

Katrina vond het tof voor een zestienjarige, en ook typisch Eurosong. De zang was wel veel beter dan op de repetitie, zei ze nog. "Het is cliché maar het is wel af," vond Vanthilt, die verwees naar de rammelende acts van vorige week. Hij zag in haar meteen een tv-persoonlijkheid, en "wat een schouders man!". Kris Wauters vond dat iemands leeftijd geen excuus mag zijn om minder streng te oordelen, maar zag dat het goed was. Hij had de valse zang wel gehoord, en maakte nog de bedenking: "Zo'n oosters riedeltje wordt in België nooit gemaakt, alleen als het Eurosong is", en hij zag het nummer dan ook niet als iets dat 'van ons' komt. Hij vond Elisa de minste inzending van de dag, omdat het nummer hem het minste beroerde.

A Butterfly Mind
De 'Cappaert Sisters' uit X-factor heten tegenwoordig 'A Butterfly Mind', en willen met 'Lonely heart on wheels' "even op de pauzeknop duwen in het circus des levens". Een zware boterham, waardoor presentator Bart Peeters het nummer meteen voorbarig aankondigde als het laatste nummer. Het deed ons alleszins deugd geen huppelende dansers te zien bij Annelies en Sarah, en de projectie van landschappen op de achtergrond en trage tussenshots van de zusjes zelf, pasten perfect bij de rust die het nummer uitstraalde. De zachtjes wiegende meiden zongen dan ook nog eens hemels, waardoor wij al helemaal niet meer wisten voor wie stemmen.

Kris Wauters vond het "zeer mooi. Mooie echte muziek met het hart gemaakt, een beetje country, een beetje Ierse klanken. Jullie stemmen passen heel mooi samen, het is een soort engelengezang". Hij had er wel geen idee van hoe een dergelijk nummer het zou doen op het Songfestival, en Marcel Vanthilt ook niet: "Het is zo breekbaar, maar is het geschikt voor het Songfestival? Nee, want het wordt weggewalst. Ja, want net die breekbaarheid maakt het speciaal." Vanthilt wist het allemaal niet meer, en "ging gewoon met het liedje - spijtig genoeg niet met Annelies - van de grond." Annelies heeft het nummer trouwens geschreven, en kreeg daarvoor nog complimentjes van Katrina.

Sandrine
Eindelijk een straffe uitzending dus, en toen moest Sandrine nog beginnen. En wat die kan, dat weten we al lang. "Lang voor de Amy Winehouse-hype, was jij al bezig met vintage-soul", zei Bart Peeters. De zangeres werd nog aangemoedigd door haar toekomstige schoonzus Ann Van Elsen. "Ik had u niet herkend met uw kleren aan", zei Bart Peeters tegen Van Elsen, die dat duidelijk al wel een keer of duizend had mogen horen de voorbije weken. Sandrine zoog bij de aanvang van haar nummer onmiddellijk alle aandacht naar zich toe. Wat een stem, wat een uitstraling... Het naturel waarmee Sandrine op het podium staat te wiegen, geeft nooit de indruk dat ze een ingestudeerd nummertje opvoert, hoewel ze natuurlijk telkens wel op de juiste plaats op het podium moet staan, en naar de juiste camera moet kijken.

Katrina vond niet genoeg woorden om haar lof te betuigen, en Marcel Vanthilt sloot zich daarbij aan. "'Goed geplunderd uit de Motownwinkel, maar er zijn slechtere winkels om uit te pikken. Hij achtte het nummer van een internationaal niveau, maar vond haar kapsel wel "Diana Ross op een slechte dag." Kris Wauters moest moeite doen om een puntje van kritiek te vinden. Hij bleef een heel klein beetje op zijn honger zitten omdat hij Sandrine graag wat hoger had horen uithalen. Hij weet immers hoe goed ze kan zingen.

18-02-2008 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias
Enrique Iglesias
Druk op onderstaande knop om Tired Of Being Sorry
te downloaden

.

Biografie

Enrique Iglesias is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. Iglesias heeft een oudere zus, journaliste Isabel Chabeli Iglesias (1 augustus 1971, Estoril) en een oudere broer, zanger Julio José (25 februari 1973, Madrid). Toen Enrique 3 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar.

Enrique's moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties: Tamara Fálco en Ana Boyer. Zijn vader heeft ook nog vijf kinderen met de Nederlandse Miranda Rijnsburger: Miguel Alejandro (7 september 1997, Miami), Rodrigo (3 april 1999, Miami), de tweeling Cristina en Victoria (1 mei 2001, Miami) en Guillermo (5 mei 2007, Miami).

Enrique heeft vanaf 2002 een relatie met de Russische tennister/model Anna Kournikova. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip voor zijn hit Escape. Geruchten dat de relatie zou zijn verbroken bleken een grap te zijn van Kournikova en haar vriend zelf. Anna en Enrique zijn verloofd. Enrique werd in september 2005 gekroond tot 'meest sexy vrijgezel' door het Spaanse tijdschrift People en Espanol. Hij werd geprezen om zijn 'smeulende uiterlijk en zijn succesvolle crossover uitstraling'.

In juni 2007 verscheen zijn nieuwe album Insomniac waarvan de eerste single 'Do You Know (Ping Pong Song)' een grote hit werd. Op 19 november 2007 gaf hij zijn tweede concert in Nederland in Ahoy Rotterdam. Eerder stond hij in 2002 in dezelfde zaal.


18-02-2008 om 06:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin onbedreigd naar Diamond Games-titel

Henin onbedreigd naar Diamond Games-titel

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/7851/large300141nd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin heeft voor het eerst in haar carrière de Proximus Diamond Games in Antwerpen gewonnen. In een bomvol Antwerps Sportpaleis versloeg het nummer 1 van de wereld in de finale de Italiaanse toernooiverrassing Karin Knapp na anderhalf uur met 6-3 en 6-3. Onze 25-jarige landgenote heeft nu 41 WTA-titels gewonnen, eerder dit jaar toonde ze zich al de beste in Sydney.

Wisselvallige Henin
Henin toonde afgelopen week door de naweeën van haar knieblessure slechts bij momenten haar beste tennis. Tegen Knapp startte ze niettemin als uitgesproken favoriete, al bleek de Italiaanse in haar eerste WTA-finale nauwelijks onder de indruk van de omstandigheden. Ze opende met een lovegame op eigen service en dwong in het volgende spel meteen een breakpunt af, dat Henin wel redde. In de derde game zette 's werelds nummer 1 met de steun van het thuispubliek orde op zaken: de eerste break was een feit (2-1).

Break en rebreak
Beide meisjes behielden daarna hun service tot een aanvallend spelende Henin in het zevende spel een tweede keer Knapp brak en 5-2 voorkwam. Knapp reageerde prompt met een rebreak maar was er in het volgende spel toch aan voor de moeite: 6-3.

Gelijk tot 3-2
Set twee ging gelijk op tot 3-2. Toen was het opnieuw Henin die de eerste break forceerde en met 4-2 aan de leiding kwam. Het nummer 1 van de wereld gaf deze voorsprong niet meer uit handen en pakte ook de tweede manche én de wedstrijd met 6-3. Op het palmares van de Diamond Games volgt Henin de Française Amélie Mauresmo op.

In het Nederlands
"Karin speelde een uitzonderlijk toernooi. Ik heb op tennisvlak dan weer een moeilijke week achter de rug", reageerde de winnares na de wedstrijd. "Het was mijn laatste kans om hier te winnen, het zal altijd een mooie herinnering blijven. Ik heb van het publiek veel erkenning en respect gevoeld", aldus Henin, die zich tot groot jolijt van het publiek opnieuw in het Nederlands tot haar fans richtte. "Bedankt voor jullie steun en enthousiasme. Ik wens jullie het beste", zei 'Juju'.

Wimbledon
Op de vraag wat haar belangrijkste doelen dit jaar zijn, verklaarde Henin nog dat ze erg graag voor het eerst Wimbledon zou winnen, de enige grandslam die nog niet op haar erelijst staat. Daarnaast gaat Justine Henin in augustus in Peking voluit voor een tweede opeenvolgende olympische titel.

17-02-2008 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikdansen
PPS Buikdansen
Om de pps te downloaden druk op de onderstaande foto

17-02-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heldere blauwe ogen
Heldere blauwe ogen
De afbeelding “http://img521.imageshack.us/img521/4/kylie821024x768py9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-02-2008 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Aanrijding in Moscou" lokte al 62.000 toeschouwers

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8776/large298124gp2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De romantische komedie "Aanrijding in Moscou" is dit weekend aan zijn derde weekend toe. Het langspeelfilmdebuut van Christophe van Rompaey lokte al 62.000 toeschouwers naar de zalen.

"Aanrijding in Moscou", met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen, was daarmee twee weken lang de nummer een in Vlaanderen, ondanks de concurrentie van grote Amerikaanse films.

Intussen ligt de soundtrack van de film, van de hand van Tuur Florizoone, in de platenwinkels. Meer informatie op

16-02-2008 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin met veel moeite naar finale in Antwerpen

Henin met veel moeite naar finale in Antwerpen

De afbeelding “http://img529.imageshack.us/img529/9040/1189203311oi7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin heeft zich niet zonder moeite geplaatst voor de finale van de Proximus Diamond Games. Henin had opnieuw 2u05 minuten en drie sets nodig om de Zwitserse Bacsinszky uit te schakelen: 2-6, 6-3, 6-3. Opnieuw geen makkelijke match voor de Waalse in Antwerpen. Henin sloeg negen dubbele fouten en had vier matchpunten nodig om het uit te maken.

16-02-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youtube voor schoenen opgericht

Youtube voor schoenen opgericht

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/7998/large297777gb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Schoenliefhebsters opgelet! Speciaal voor u werd shoetube.tv gelanceerd. Zoals de naam zegt is de website gewijd aan schoenen, schoenen en nog eens: schoenen! Filmpjes, blogs (opgedeeld naar soort schoen) en zelfs een goed doel: aan alles werd gedacht.

Zelfs noemen de initatiefnemers de site 'een online networking site', speciaal opgericht voor 'geobsedeerde' vrouwen. Geobsedeerd door schoenen, welteverstaan. "Schoenen zijn universeel, iedereen begrijpt de schoenentaal. Overal ter wereld houden vrouwen van schoenen, dus er bestaat een soort band tussen hen", liet de productiemaatschappij optekenen in de krant The Washington Times.

Een kernredactie van vier schoenliefhebbende vrouwen draagt de site, al zijn er ook verschillende freelancers. Allemaal rapporteren ze vanuit een verschillende grote, Amerikaanse stad, zodat ze zoveel mogelijk trends kunnen spotten.

16-02-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter maakt eerste 24 namen bekend

Rock Werchter maakt eerste 24 namen bekend

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/1697/large297217yp7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
R.E.M., Radiohead, dEUS, Lenny Kravitz en The Chemical Brothers zijn enkele van de 24 namen die de organisatoren van Rock Werchter bekend hebben gemaakt voor de komende editie van het festival. Dat zal plaatsvinden van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli in het festivalpark van Werchter. De voorverkoop start op 1 maart.

Beirut
Op deze eerste lijst van namen figureren R.E.M., Radiohead, dEUS, Lenny Kravitz, The Chemical Brothers, MIKA, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Nightwish, Ben Harper & the Innocent Criminals, Counting Crows, Editors, Roisin Murphy, The Hives, Chris Cornell, The Kooks, Air Traffic, Justice, Digitalism, KT Tunstall, Beirut, Gossip, John Butler Trio, Band of Horses.

Zeven keer R.E.M.
R.E.M. is zo de eerste band die zevenmaal op Rock Werchter staat. Hun eerste keer dateert al van 1985.

16-02-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Gurfunkel
Art Garfunkel
Om de video van Bridge over Troubled Water te downloaden drik op onderstaande foto


Art Garfunkel

Arthur Ira Garfunkel (Queens (New York), 5 november 1941) is een Amerikaans zanger en liedjesschrijver en is vooral bekend geworden als helft van het duo Simon and Garfunkel (met Paul Simon) Zij brachten een aantal invloedrijke albums uit, waaronder Parsley, Sage, Rosemary & Thyme (1966), en Bridge Over Troubled Water (1970). Ook de soundtrack van de film The Graduate (1966) bevat veel van hun muziek, waaronder het lied Mrs. Robinson.

Art Garfunkel werd geboren in Queens, New York. Toen hij vier was, werd hij voor het eerst geconfronteerd met muziek. De eerste bandrecorder kwam in huize Garfunkel. Later, tijdens zijn lagere school-periode, begon hij met het zingen van liedjes van onder andere de Everly Brothers, samen met Paul Simon die hij toen al kende van school. Ze richtten samen een bandje op en begonnen met kleine optredens. Ze noemden zich Tom en Jerry en kregen onder die naam ook hun eerste opnamecontract. Hey Schoolgirl was een nummer dat ze zelf geschreven hadden. Later gingen ze verder als Simon & Garfunkel.

In 1970 gingen Simon & Garfunkel uit elkaar door onenigheid. Nadat hij in 1973 een aantal jaren had geacteerd begon Garfunkel met een solocarrière als liedjesschrijver en zanger. In 1978 behaalde hij zijn grootste hit met Bright Eyes, dat uitkwam als onderdeel van de soundtrack van de film Watership Down.

In 1983 besloot hij een voettocht door de Verenigde Staten te maken van de oostkust naar de westkust. Hij begon in New York en liep elke maand een aantal dagen; uiteindelijk heeft hij er zo'n 13 jaar over gedaan. Hij kwam in april 1996 aan in de staat Washington. Van deze voettocht is ook een dvd gemaakt. Hierop worden passages uit zijn dagboek (dat hij gedurende zijn hele tocht bijhield) gecombineerd met een live optreden opgenomen in 1996 op Ellis Island. Tijdens dit optreden zong Art Garfunkel ook een duet met James Taylor en zingt zijn vrouw Kim Cermack Garfunkel ook enkele nummers.

Na twintig jaar kwamen Art Garfunkel en Paul Simon in 2003 voor het eerst weer bij elkaar voor een tour door Amerika
.

16-02-2008 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen
De afbeelding “http://img524.imageshack.us/img524/3678/kylie681024x768qo8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Mijn dromen
Altijd het zelfde
Altijd over 1 ding
die ene ding
dat ben jij

Ik droom over ons
Hoe wij samen zijn
Wat we samen doen
Hoe lang we samen zijn

Mijn droom
elke nacht
elke nacht over jou
Geen nacht of droom zonder jou

Altijd in mijn warme bed
Altijd zie ik je naast me
Het zijn maar dromen

Helaas
was het maar de werkelijkheid
maar die dromen blijven niet voor lang
Die dromen worden werkelijkheid
Wanneer?
Geen ide
Morgen,volgende week, volgende maand of toch
volgend jaar
Maakt niet uit
Maar het komt er wel
Lekker samen
NU en voor altijd
geen droom die dat veranderd

15-02-2008 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strippende Pamela laat geen fotografen toe

Strippende Pamela laat geen fotografen toe

De afbeelding “http://img181.imageshack.us/img181/9929/large296174vk6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pamela Anderson bant de media tijdens haar stripshows in het Parijse cabaret Crazy Horse. Ter gelegenheid van Valentijn geeft Anderson haar siliconen zelf bloot in de beruchte club. Ze deed dat gisteren al, en vandaag doet ze haar speciale Valentijnsstriptease.

Ze stript op het nummer 'Harley Davidson (of a bitch)' van Serge Gainsbourg en brengt daarmee hulde aan Brigitte Bardot. Anderson wil echter niet dat ze in evakostuum in de wereldpers belandt en daarom worden journalisten en fotografen de toegang tot de Crazy Horse geweigerd.

15-02-2008 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme blijft op intensieve

Leterme blijft op intensieve

De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/9541/large297706ak7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De huidige toestand van vice-eerste minister Yves Leterme (CD&V) is stabiel en tijdens de nacht hebbben zich geen nieuwe problemen voorgedaan. Met het oog op een definitieve diagnose dienen nog bijkomende onderzoeken te worden uitgevoerd. Leterme onderging geen chirurgische ingreep, maar wel een endoscopie.

Zeker nog een dag
Verwacht wordt dat Yves Leterme alvast nog tot morgen op intensieve zorg zal blijven. Hoe lang hij dan nog in het ziekenhuis moet verblijven, kan nu nog niet worden gezegd. Dat heeft Peter Poulussen, woordvoerder van Leterme, vanmiddag in een korte mededeling aan de ingang van het ziekenhuis Gasthuisberg verklaard voor de verzamelde pers.

Mevrouw Leterme
Om privacyredenen wou Poulussen op geen enkele vraag ingaan. Hij zei wel nog dat de toestand van Leterme snel en accuraat kon gestabiliseerd worden dankzij een alerte inschatting van mevrouw Leterme, de correcte eerste diagnose van de huisarts en de juiste inschatting van het ziekenhuis van Ieper.

"Taken overgenomen"
Geluk bij een ongeluk: Leterme zou door zijn ziekte voorlopig geen grote afspraken moeten annuleren. "Hij had deze week toch grotendeels in functie van de begroting en het communautaire gepland en die taken worden tijdelijk overgenomen", aldus nog Poulussen.

Vergadering geannuleerd
Intussen werd wel de geplande vergadering van de Kamercommissie Infrastructuur geannuleerd. Daar stonden voor minister van Mobiliteit Leterme meer dan 25 vragen en interpellaties op de agenda, gaande van vragen over de rijopleiding tot de aangekondigde bouw van een lowcostterminal op Brussels Airport.

15-02-2008 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas werkt aan 'Star Wars'-tekenfilm

George Lucas werkt aan 'Star Wars'-tekenfilm

De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/8224/large295851mv6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Regisseur George Lucas werkt aan een nieuwe 'Star Wars'-film. Dat meldt de BBC op haar website. Het gaat om een tekenfilm die het verhaal vertelt dat zich afspeelt tussen de films 'Attack of the Clone's en 'Revenge of the Sith', het tweede en het derde deel uit de reeks. Het project, dat als titel 'The Clone Wars' heeft, moet dit najaar in de bioscopen te zien zijn.

Animatie juiste vorm
"Er is nog zoveel meer te vertellen over het Star Wars -universum", aldus George Lucas, die in 1977 met de serie kwam. "En ik denk dat animatie de juiste vorm is om die gaten in te vullen".

Tekenfilmserie
Na de bioscoopproductie volgt er ook nog een tekenfilmserie op Cartoon Network, die net als de film voortbouwt aan de Star Wars-mythe. Deze animatiereeks omschrijft geestelijke vader Lucas als "minifilms van dertig minuten waarin de Jedi-ridders veelvuldig schurken bevechten". In de serie spelen sleutelfiguren als Anakin Skywalker en Padme Amidala belangrijke rollen.

Goed en kwaad
Met een totale opbrengst van 4,3 miljard dollar is 'Star Wars' na James Bond en Harry Potter de commercieel meest succesvolle filmreeks uit de geschiedenis. De serie verhaalt over de strijd tussen goede en kwade krachten in een sterrenstelsel. De zes live action speelfilms kwamen uit tussen 1977 en 2005.

Het is nog niet bekend wanneer 'The Clone Wars' in de bioscopen te zien zal zijn.

15-02-2008 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner
Tina Turner
Klik op de foto om Beyonce en Tina te downloaden


Tina Turner.

Anna Mae Bullock (Nutbush, 26 november 1939), beter bekend als Tina Turner, is een Amerikaanse zangeres met de bijnaam Queen of Rock, Soul and Pop.

In de jaren zestig vormt ze met haar toenmalige echtgenoot Ike Turner het zeer succesvolle duo Ike & Tina Turner, met nummers als Proud Mary en Nutbush City Limits. In de late jaren zeventig, scheidt het paar; Tina gaf aan dat Ike haar ernstig mishandelde.

Na een lange periode van zwoegen en sleuren, vooral vergeten wat Ike haar had aangedaan, kon Tina weerkeren op het wereldpodium. De eerste echte verschijning voor het grote televisiepubliek was in 1981 toen ze als gaste mocht optreden tijdens het L.A.Forum-concert van de Absolutely Live-tournee van Rod Stewart. Tina en Rod zijn sindsdien boezemvrienden gebleven.

In 1984 brak Tina Turner door als soloartieste met het nummer Let's Stay Together van het album Private Dancer.

In 1985 speelde ze naast Mel Gibson in de rol van "Aunty Entity" in de film Mad Max Beyond Thunderdome.

Op 13 januari 1988 stond Tina in het Maracanã stadion in Rio de Janeiro voor een publiek van 188.000 mensen, destijds het wereldrecord. Dit concert maakte deel uit van haar Break Every Rule-Wereldtour die vele records brak.

In 1990 op 50-jarige leeftijd stopte Tina voor het eerst met de grote tournees, haar Foreign Affair Farewell Tour eindigde op 4 november in Rotterdam.

In 1993 verscheen de film What's Love Got to do With It over het leven van Tina Turner. In 1995 zong ze Goldeneye, de titelsong voor de gelijknamige James Bond-film.

In 1996 bleek dat ze er toch nog geen genoeg van had en de Wildest Dreams World Tour was een feit, ook nu trad ze 8x op in Ahoy Rotterdam en stond ze drie avonden op rij in een uitverkochte (nieuwe) Amsterdam ArenA. In België brak ze alle records; nooit had een artiest zoveel publiek gelokt, ze speelde 11 maal in een uitverkocht Flanders Expo, goed voor 140.000 mensen.

In 2000 stopte Tina Turner er toch echt mee en sloot ze haar laatste grote wereldtour, de Twenty Four Seven Millennium Tour 2000, af. Een van de optredens was op 18 juli in het Stadspark in Groningen voor 65.000 mensen. Op 25 juli nam ze afscheid van het Belgische publiek: op de weide van Werchter verzamelden zich 70.000 mensen om nog één keer te genieten van Tina Turner.

Vijf jaar later bewees Tina opnieuw dat ze het zingen niet kon laten. Haar nieuwe album All The Best verscheen in februari 2005 met een collectie van haar beste songs, maar ook een aantal nieuwe singles zoals Open Arms, Complicated Disaster, Something Special en Great Spirits uit de Walt Disney Pictures-film Brother Bear.

Tina zou ook in de film The Goddess spelen, deze is echter stopgezet wegens het overlijden van Ismail Merchant.

In september 2005 ging de film All the invisible children in première in Venetië. Tina zong samen met de Italiaanse zangeres Elisa de titelsong Teach me again. Alle opbrengsten van Teach me again zijn voor het World Food Program van Unicef.

Tevens werd in september 2005 bekend dat Tina de prestigieuze Kennedy-prijs, een onderscheiding die kunstenaars kunnen krijgen voor hun levenswerk, in ontvangst mocht nemen. Op 4 december 2005 was er ter gelegenheid van de prijsuitreiking een gala-ontvangst in het operahuis van het Kennedy Center. Daarvoor ontving president Bush de ster op het Witte Huis. Het was voor de 28e keer dat de prijzen werden toegekend.

Half oktober 2006 laat EMI aan haar aandeelhouders weten dat Tina met een nieuw album zal komen. Ingewijden in de muziekbizz weten ook te vertellen dat er wellicht een tour aankomt. Een voorproefje van een mogelijke comeback kon een zeer selecte (rijke) groep mensen beleven tijdens het Bedrock Ball in het Natural History Museum, London, op 18 mei 2007: Tina gaf hier een medley van haar bekendste songs tijdens een liefdadigheidsconcert aldaar.

Een jaar later is er nog steeds geen nieuw album. Tina verschijnt wel als gastvocaliste op een concert van Little Richard en op nieuwe albums van Santana (Game Of Love) en Herbie Hancock (Edith and the Kingpin ).

Op 12 december 2007 overleed haar ex-echtgenoot Ike Turner op 76-jarige leeftijd aan een overdosis cocaine.


15-02-2008 om 06:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd
Verliefd

">.

Jij werd stil

bewogen keek je

streelde mijn gezicht

blikken onafwendbaar

liefdevol gericht

Ik werd stil

gevoelens overmanden

vol vertrouwen  

smolten blikken samen

jij

bent mijn gedicht


15-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS over valentijn
Om deze pps te downloaden druk op onderstaande foto

.

Je hoeft niet rijk te zijn

om mensen blij te maken.

Want zomaar onverwacht

kunnen mensen je hart raken.

 

Vanmorgen kwam er met de post

een mooie valentijnskaart.

waaruit weer is gebleken

dat zij ons vriendschap ook bewaard.

 

Ik heb er nooit iets in gezien

en ook nooit wat aan gedaan.

Nu zal die mooie kaart

weken op de televisie staan.

 

ik zal er elke dag naar kijken

en denken ook aan haar.

uit deze vriendschap is gebleken

we denken altijd aan elkaar.


©Artist Lover


14-02-2008 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
13-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoetje, schatje, bolleke
Zoetje, schatje, bolleke
De afbeelding “http://img527.imageshack.us/img527/6163/ais195vpo7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Oh,zoetje
je smelt om mijn tong
ik wou dat je blijven kon
zo natuurlijk...zo overheerlijk

 

Oh, schatje
kom eens gauw
ik heb zoveel zin in jou
ik wil je kussen...overal

 

Oh,bolleke
allerliefste knolleke
maak het niet te dolletjes
de pret is er dan uit

 

Zoetje,schatje,bolleke
wat je ook denkt
weet dat ik van je hou
en deze woorden zijn echt


13-02-2008 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder jouw sterrenhemel
Onder jouw Sterrenhemel
De afbeelding “http://img509.imageshack.us/img509/9076/kylie781024x768mj0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Onder jouw sterrenhemel
vang ik licht en kracht
krijg ik geloof en vertrouwen
omarm ik jouw maan
glinsteren ogen als sterren
en zweef ik mee
rond de aarde
in jouw atmosfeer
krijgt mijn hemel
heldere omvang
ook al is hij oneindig
Onder jouw sterrenhemel
vang ik jouw liefde
voel ik jouw warmtestralen
en zie jouw licht
helder als de oceaan
en rustig
als zachte fluisterbries
die me stilt
bij hevige orkanen
die m'n hart te slapen legt
in jouw ziel

13-02-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wensen en Dromen
Wensen en dromen
De afbeelding “http://img176.imageshack.us/img176/8418/ais246aex4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

13-02-2008 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
12-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank De Winne voor half jaar weer ruimte in

Frank De Winne voor half jaar weer ruimte in

De afbeelding “http://img201.imageshack.us/img201/6296/large291421xc2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Onze landgenoot Frank De Winne gaat voor de tweede keer de ruimte in. In mei 2009 vertrekt hij voor zes maanden naar het Internationaal Ruimtestation (ISS). De Gentenaar was na Dirk Frimout de tweede Belg die in de ruimte verbleef.

De Winne
De Winne studeerde af als ingenieur bij de Koninklijke Militaire School in Brussel, en begon zijn carrière bij de Belgische luchtmacht. Later werd hij bevelhebber van het Belgisch-Nederlandse luchtmachtcontingent bij de operatie Allied Force boven ex-Joegoslavië.

Op 1 juni 2000 werd hij opgenomen in het astronautenkorps van de ESA, in 2002 maakte hij zijn eerste ruimtereis. Aan boord van de Sojoez TMA-1 reisde hij als boordingenieur naar het ISS, waar hij ruim acht dagen verbleef en allerlei experimenten uitvoerde. De Winne zal opnieuw experimenten uitvoeren, technologische demonstraties geven en educatieve activiteiten ontplooien, zegt het Europese Ruimtevaartbureau ESA. Daarbovenop komen "operationele taken" in verband met alle "internationale elementen van het station".

De Winne was reserve voor de Fransman Léopold Eyharts, die vorig week aan boord van het Amerikaanse ruimteveer Atlantis naar het ISS vertrok. Hij wordt dit jaar 47.

ISS
Wanneer de tweede Belg in de ruimte met zijn twee collega's aankomt, zullen er voor het eerst zes mensen wonen en werken in de gigantische spacemeccano. De Winne vliegt met een Russische Sojoez naar het ISS, in het gezelschap van de Russische kosmonaut Joeri Lontsjakov, een van zijn twee Russische collega's tijdens zijn elfdaagse OdISSea missie in de herfst van 2002, en de Canadese astronaut Robert Thirsk. Het trio zal in het ISS de Russische gezagvoerder Gennadi Padalka van de 19de hoofdbemanning aantreffen, naast de Amerikaanse astronauten Michael Barratt en Nicole Stott.

Ervaring
ESA beklemtoont dat De Winne goed vertrouwd is met de systemen van de Sojoez, de Amerikaanse spaceshuttle en de onbemande Europese cargo ATV, waarvan een eerste exemplaar op 8 maart vanop Kourou naar het ISS wordt gelanceerd. Op 30 oktober 2002 was De Winne vluchtingenieur in de Sojoez TMA-1 die hem van op Bajkonoer in Kazachstan naar het ISS bracht. Hij keerde op 10 november 2002 terug met de allerlaatste Sojoez van het type TM - de Sojoez TM-34 -, zodat hij als een van de weinigen ter wereld beide systemen (grondig) moest leren kennen.

ESA
Eenmaal de Columbus als hoeksteen van de Europese bijdrage aan het ISS is geïnstalleerd, kan Europa voor 8,3 procent gebruik maken van het complex, aldus ESA. Dat maakt het Europa mogelijk om om de twee jaar een astronaut voor een half jaar naar het station te sturen en er te laten werken. Het Europese Ruimtevaartbureau voegt eraan toe dat de vlucht van de Belg gebaseerd is op de overeenkomsten tussen de partners in het ISS die ESA, de VS, Rusland, Canada en Japan zijn. Tegen 2009 moet trouwens ook het Japanse Kibo-labo zijn aangehecht, waarvoor De Winne pas een training in Japan heeft afgerond. Vandaag bevond De Winne zich in het vluchtleidingscentrum voor Columbus nabij München, om er de ruimtewandeling ter aanhechting van de module van nabij te volgen.

Laruelle
De Belgische minister van Wetenschapsbeleid, Sabine Laruelle, heeft "verheugd" gereageerd. Ze herinnerde eraan dat België de zesde grootste geldschieter van de ESA is, en mee aan de top zit van de lucht-en ruimtevaartindustrie die betekenisvol bijdraagt aan de Belgische economie in het algemeen. Met de concrete toepassingen die in de schoot van het ISS worden ontwikkeld, staat België zijn mannetje in het kader van het ruimteonderzoek, aldus Laruelle.

Frimout
De eerste Belg in de ruimte was Dirk Frimout. Hij maakte van 24 maart tot 2 april 1992 met het ruimteveer Atlantis een wetenschappelijke vlucht die zelfs door ernstige lieden een "Amerikaans-Belgische missie" werd genoemd vanwege de grote wetenschappelijke input van België.

12-02-2008 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney danst terwijl kindjes bij mama zijn

Britney danst terwijl kindjes bij mama zijn

De afbeelding “http://img223.imageshack.us/img223/4481/large290816zf9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kijk, zo moeten ze bij ons dus niet afkomen. Eerst maandenlang janken omdat ze haar kinderen niet ziet, tot hysterische taferelen en bezoekjes aan de psychiatrie toe. Maar als de kotertjes dan eens uit handen van papalief worden gegeven, gaat mama doodleuk... dansen.

Bij de bomma
Britney Spears presteerde dat het voorbije weekend. Papa Kevin had 'verplichtingen' op de New York Fashion Week, dus liet hij Sean Preston en Jayden James achter bij bomma Lynne, de moeder van Britney. Dan zou je toch verwachten dat Britney van de gelegenheid gebruik maakt om haar zoontjes, die ze toch zo hard mist, even te bezoeken? Maar nee, ons Popwrakje verkoos het om te gaan dansen in de Millennium Dance Studio, waar ze repeteert voor een nieuwe videoclip.

Aangereden door goederentrein
Ze zag er overigens uit alsof ze net door een goederentrein was aangereden, met gescheurde panty's en haar truitje binnenstebuiten. Leuk detail: papa Spears begeleidde zijn dochter. De voormalige alcoholicus droeg een T-shirt van... Corona bier.

12-02-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewondering
Bewondering
De afbeelding “http://img521.imageshack.us/img521/7098/angelinajolie023xv7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
soms overkomt  het je
dat je bewondering  hebt
voor vele kleine  dingen
voor momenten
die je niet meer wil missen
 
het is  toch zo
dat kleine  dingen
je veel vreugde
kunnen bezorgen
 
gelukkge momenten
waar je met een lach
aan terugdenkt
en je ervaart
dat je  vol bewondering
tegen  het leven aan kijkt

12-02-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse grote winnaar bij de Grammy's

Amy Winehouse grote winnaar bij de Grammy'sDe Britse zangeres Amy Winehouse heeft zondag vijf Grammy's gewonnen en is daarmee de grote winnaar van de avond geworden.

Tijdens de uitreiking van de Grammy's zondagavond is Winehouse onder meer uitgeroepen tot beste nieuwe artiest.

Ook won de 24-jarige zangeres in de categorieën lied van het Jaar voor haar hit Rehab en popalbum van het jaar voor haar cd Back to Black. Ze werd voor zes Grammy's genomineerd.

Beste album
De belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen zijn zondag voor de vijftigste keer uitgereikt. Rapper Kanye West kreeg vier Grammy's voor beste rapsong en beste rapalbum. 

Pianist Herbie Hancock won de belangrijkste Grammy voor album van het jaar voor River: The Joni Letters en versloeg daarmee Winehouse en West. Bruce Springsteen won 3 Grammy's, Justin Timberlake, Mary J. Blige en The White Stripes wonnen er elk twee.

Sateliet
Winehouse was niet lijfelijk aanwezig bij de uitreiking, omdat ze pas op het laatste moment een visum voor de Verenigde Staten heeft gekregen. Ze mocht van de Amerikaanse autoriteiten vanwege haar drugsgebruik in eerste instantie niet afreizen naar de uitreiking.

De zangeres die vaak in opspraak is door haar drank- en drugsgebruik was in Londen en met een satellietverbinding gaf ze een optreden en nam ze de prijzen in ontvangst.

Tina Turner gaf voor het eerst in zeven jaar weer een optreden. Samen met zangeres Beyoncé zong ze Proud Mary.

Ook de Democratische presidentskandidaat Barack Obama won een Grammy voor de cd-versie van zijn boek The Audacity of Hope.


12-02-2008 om 04:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary does not want you to see
Hilary does not want you to see
Download de video door op de foto te klikken

.

11-02-2008 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten betuigen 'Respect' aan Aretha Franklin

Artiesten betuigen 'Respect' aan Aretha Franklin

De afbeelding “http://img412.imageshack.us/img412/6682/large289653kg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Aretha Franklin is tijdens een benefietconcert tot MusiCares Person of the Year uitgeroepen. Onder anderen John Legend, Corinne Bailey Rae en Fantasia beklommen vrijdagavond het podium om 'Respect' te tonen aan de souldiva. Ze ontving de prijs voor haar prestaties als muzikant en haar filantropische werk voor verschillende kinderorganisaties en kerken in Detroit.

Interpretaties
Omringd door muziekgiganten als Clive Davis, Quincy Jones en Berry Gordy luisterde de 65-jarige r&b-ster naar verschillende interpretaties van de grootste hits uit haar carrière. De Britse zangeres Rae nam de gitaar ter hand en zong het nummer 'Angel', dat in 1973 door de zus van Franklin werd geschreven.

'American Idol' Fantasia eerde de diva met het lied 'Do right woman, do right man'. Vanachter de piano speelde Legend de hit 'Day dreaming'. Franklin sloot het programma af en zong het nummer 'Chain of fools' voor een laaiend enthousiast publiek.

Hoogte benefietbedrag ooit
Het benefiet leverde 3,1 miljoen euro op. Dit is volgens organisator Neil Portnow het hoogste bedrag dat ooit is opgehaald in de vijftien jaar lange geschiedenis van het feest. MusiCares is een organisatie die muzikanten ondersteunt op financieel, persoonlijk en medisch vlak.

11-02-2008 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie
Angelina Jolie
De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/3007/angelinajolie023zn5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Angelina Jolie, geboren als Angelina Jolie Voight (Los Angeles, Californië, 4 juni 1975) is een Amerikaanse actrice die in films als Gia, Gone in 60 Seconds, Girl, Interrupted en Lara Croft: Tomb Raider heeft gespeeld.

Familie

De vader van Angelina Jolie is de acteur Jon Voight, bekend door zijn rollen in films als Midnight Cowboy en Coming Home, waar hij een Academy Award mee in de wacht sleepte. Haar moeder was voormalig fotomodel en actrice Marcheline Bertrand, die in 2007 op 56-jarige leeftijd overleed aan eierstokkanker.[1] Haar ouders scheidden toen ze twee jaar oud was. Ze heeft een twee jaar oudere broer, James Haven, met wie ze een zeer hechte band heeft. Jolie heeft al een aantal jaar geen persoonlijk contact meer met haar vader. In 2002 liet ze zelfs de familienaam Voight van haar naam verwijderen; sindsdien is Angelina Jolie haar wettelijke naam.

Relaties en kinderen


Jolie is twee keer getrouwd geweest: met acteur Jonny Lee Miller (1996-1999) en met acteur Billy Bob Thornton (2000-2003). Ze heeft drie adoptiekinderen: een zoon uit Cambodja, Maddox Chivan, geboren 5 augustus 2001 als Rath Vibol, een zoon uit Vietnam, Pax Thien, geboren 29 november 2003 als Pham Quang Sang, en een dochter uit Ethiopië, Zahara Marley, geboren 8 januari 2005 als Tena Adam of Yemsrach.

Sinds 2005 heeft Jolie een relatie met acteur Brad Pitt. In januari 2006 kondigde Jolie aan dat ze zwanger was van Pitt, en op 27 mei 2006 beviel ze in Namibië via een keizersnede van hun eerste biologische dochter, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.[2] Exclusieve foto's van hun dochter werden verkocht voor de record bedragen van $4,1 miljoen aan het Amerikaanse tijdschrift People en $3,5 miljoen aan het Britse Hello!. De opbrengsten van de foto's gingen naar goede doelen. In 2006 adopteerde Pitt haar kinderen Maddox en Zahara en daarmee veranderde ook hun achternaam in Jolie-Pitt.[3] In maart 2007 adopteerde Jolie de toen drie-en-een-half jaar oude Pax.

Carrière


In augustus 2001 werd Angelina Jolie benoemd tot ambassadeur van de UNHCR, nadat ze voor de organisatie landen als Sierra Leone en Tanzania had bezocht. Jolie kreeg in 2005 het Cambodjaans staatsburgerschap als dank voor haar inzet voor het milieu in het land.[5] Dat was mogelijk dankzij een decreet van koning Norodom Sihamoni.

Hoewel ze voor haar rol in de film Girl, Interrupted uit 1999 de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won, kreeg Angelina Jolie pas internationale bekendheid bij het grote publiek door haar rol als Lara Croft in de 2001 film Tomb Raider. Tijdens de eerste jaren van haar carrière had Jolie de reputatie van Hollywood "rebel" dankzij haar openheid in interviews aangaande depressie, automutilatie, biseksualiteit en haar voorliefdes voor tatoeages en messen. Dankzij haar werk als ambassadeur van de UNHCR en de adopties van haar kinderen heeft haar imago een metamorfose ondergaan

11-02-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk
Anouk


Anouk kreeg het muzikale van huis uit mee: haar moeder is zangeres in een bluesband. Anouk kwam na haar veertiende in tehuizen terecht, leerde zingen, en werd in 1994, zonder theoretische kennis, aangenomen op het conservatorium met als vooropleiding Mavo 3. Ze kon niet aarden op het conservatorium en stopte na twee jaar met de opleiding.

Anouk zong op bruiloften, feesten en festivals met de soul en R&B band Shotgun Wedding. Via haar toenmalige echtgenoot leerde ze Barry Hay van de Golden Earring kennen. Deze was enthousiast over haar zangkwaliteiten en bood aan materiaal voor haar te schrijven. Dit leidde tot de song Mood Indigo die samen met Earringlid George Kooymans was geschreven en geproduceerd. Toen Anouk Bart van Veen leerde kennen, schreven ze samen wat nummers, waarna op 5 september 1997 haar tweede single werd uitgebracht. Nobody's wife werd Anouks grote doorbraak. Het nummer stond wekenlang hoog in de hitlijsten. Daarna kwam haar debuut-cd Together Alone uit en door het succes van de single verkocht dit album ook goed. .Barry Hay en George Kooymans hebben tevens Together alone geproduceerd, en zo stonden deze twee frontmannen van de Golden Earring aan de wieg van haar carrière. Later dat jaar kwam de single It's so hard uit, welke een minder groot succes werd.

In de zomer van 1998 speelde Anouk op veel festivals, waaronder Pinkpop (waar ze met eieren werd bekogeld) en Parkpop.

In november 1999 kwam het tweede album uit, getiteld Urban Solitude. De eerste single R U kiddin' me zorgde ervoor dat het album op nummer één kwam in de album top 100.

Anouk ging vervolgens naar Amerika voor nieuwe opnames. Dit liep niet goed af. De eerste onderhandelingen met Anouks Amerikaanse label eindigden in slaande ruzie. Ze keerde terug naar Nederland en ging samenwonen met haar vriend The Anonymous Mis van de band Postmen. Haar nieuwe single Don't kwam uit en ze begon aan de 'AA Tour-Semi Acoustic tour' die vanaf februari 2001 door Nederland trok.

Eind maart 2001 verscheen Lost Tracks, een album met niet eerder uitgebrachte nummers, waaronder duetten met zangeres Sarah Bettens van K's Choice en The Anonymous Mis, alternatieve en akoestische versies van oude nummers en alle tot dan toe gemaakte videoclips inclusief een niet eerder getoonde 'forbidden version' van Sacrifice.

De gitarist van haar begeleidingsband schnabbelde bij bij de band Kane, tot onvrede bij Anouk. Omdat de rest van de band partij koos voor de gitarist ontsloeg Anouk in 2001 al haar toenmalige bandleden.

Op 6 november 2002 verscheen het nieuwe album Graduated fool. De eerste single van het album was Everything, en als tweede single werd I Live For You uitgebracht. De bijzondere clip erbij werd gemaakt door Rosto, die ook al de clip voor de single The Dark maakte. In de clip is Anouk weinig verhullend naakt onder water te zien. Deze clip won een prijs op het filmfestival van Utrecht. Toch werd de clip alleen op The Box gedraaid en flopte de single. MTV en TMF boycotten de clip vanwege onenigheid met het management.

2004

In dit jaar verscheen de cd Update, waarop Anouk bestaande nummers akoestisch zingt. Tegelijkertijd kwam ook Close up uit, een dvd met o.a. live-optredens van festivals en een bonuscd. Eind 2004 verscheen haar album Hotel New York, dat op 1 binnenkwam in de albumhitlijst. Vooral de single Girl was een doorslaand succes en behaalde hoge airplay. Van het album kwam een jaar later een 2cd-versie uit.

2005

Eind 2005 gaf Anouk met haar vaste begeleidingsband (Leendert Haaksma (gitaar), Martijn van Agt (gitaar), Michel van Schie (bass) en Hans Eijkenaar (drums) vier concerten in Rotterdam en twee in Antwerpen, die opmerkelijk snel waren uitverkocht. Daarna vertrok ze, met haar gezin, naar haar tweede huis in Ohio, VS.

2006

Eind april bracht Anouk de live-dvd Anouk is Alive uit en kondigde ze een festivaltour aan. Op 16 april stond ze als eerste op Paaspop in Schijndel. Ook speelde Anouk met Koninginnedag voor 280.000 mensen op het Museumplein te Amsterdam. Een optreden op Pinkpop viel echter in het water door onderhandelingsproblemen. Jan Smeets meldde op 5 juni 2006 in een interview met 3voor12 vernomen te hebben 'dat ze daar dikke spijt van had'. Wel stond ze o.a. op Bospop, Rock Werchter en Lowlands.

Ook zong ze op enkele tracks van het album Green van haar man (Postman), dat in mei uitkwam.

Ook het buitenland scoorde Anouk in 2006. Na de Benelux is ze populair in Israël en Turkije. In de hitlijst van Albanië bereikt ze zelfs begin februari de nummer 1 positie met One Word.

2007

In de zomer van 2007 nam Anouk haar vijfde studioalbum op met Amerikaanse muzikanten en de producer Glen Ballard. Begin oktober verbrak ze echter de samenwerking met haar begeleidingsband (Hans Eijkenaar, Martijn van Agt, Michel van Schie, Ronald Kool en Leendert Haaksma). De bandleden, die overigens niet het nieuwe album hadden ingespeeld, zouden kritiek hebben geuit op het nieuwe werk van Anouk toen ze het hun liet horen. Voor Anouk, die zich al eerder aan hun kritiek had geërgerd, was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Zonder band zag ze zich wel genoodzaakt om de optredens rondom de albumrelease uit te stellen.

Eind oktober kwam het daarnaast tot een kort geding tussen Anouk en haar manager Cees van Leeuwen, die ze in augustus ook al aan de kant geschoven bleek te hebben.

Op 2 november 2007 kwam de eerste single genaamd Good God van Anouks nieuwe album uit, en later een spraakmakende clip van de hand van Jonas Åkerlund. De single ging op 15 oktober in premiere op 3FM en werd 3FM Megahit en TMF Superclip in Nederland en België. De single en videoclip kenden een wat moeizame start op radio en tv, Wat ook z'n effecten had op de singleverkoop.

Op 23 november 2007 volgde het album zelf, genaamd Who's your momma, die gelijk 3FM Weekcd werd. Het album werd zeer goed ontvangen, overal gingen er geluiden op over Anouk's mogelijke doorbraak met het internationaal georiënteerde album.

Op 3 december geeft ze voor het eerst een optreden op de radio (tijdens Evers Staat Op, Radio 538) met haar nieuwe jonge begeleidingsband, de dag dat Who's your Momma op nummer 1 binnenkomt in de Album Top 100.

Concerttour 2008

In maart zal Anouk concerten geven naar aanleiding van haar vijfde album onder de naam Who's your momma tour in het Gelredome (Arnhem) op 28 maart en 29 maart en in het Sportpaleis in Antwerpen op 19 maart. Alle kaartjes waren al binnen enkele dagen uitverkocht. Anouk gaf in interviews aan dat de focus van de concerten niet op de vorm maar op de inhoud, de muziek, zal komen te liggen. In januari zijn er ook twee showcases van Who's your momma. De kaarten hiervoor zijn alleen beschikbaar voor leden van de fanclub van Anouk. De eerste was op 19 januari (De Oosterpoort, Groningen), de tweede op 27 januari (Paard van Troje, Den Haag) 28 januari komt de tweede single van haar nieuwe album uit genaamd "I dont wanna hurt" bij de single verschijnt geen videoclip omdat ze het te druk heeft met optredens en voorbereidingen op haar (stadion)concerten.

Privé

Op 18 april 2002 beviel Anouk van een zoon, die de namen Benjahmin Kingsley meekreeg. De vader is haar levenspartner Remon Stotijn (The Anonymous Mis), zanger van de rapformatie Postmen. Op 5 december 2003 beviel Anouk van haar tweede zoon, Elijah Jeremiah. Op 16 maart 2004 trad Anouk in het huwelijk met Remon, de vader van haar kinderen.

In 2004 kwam Anouk negatief in het nieuws doordat ze haar moeder uit haar huis wilde laten zetten, omdat ze voor een verhuizing naar de Verenigde Staten veel geld nodig had. Ze had het huis in het begin van haar carrière gekocht toen haar moeder in scheiding lag met haar tweede man. Ze liet haar moeder er jaren (gratis) wonen. Toen Anouk haar moeder vroeg te verhuizen en zelfs een behoorlijk geldbedrag bood voor de verhuizing, weigerde haar moeder dit.

Op 3 juni 2005 beviel Anouk van haar derde kind, dit keer een dochter. Het meisje heet Phoenix Ray.

Anouk verhuisde in december 2005 definitief naar de Amerikaanse staat Ohio, en deed het huis dat ze met haar man eerder kocht in Los Angeles weer van de hand. Als belangrijkste reden voor de verhuizing geeft Anouk aan dat ze in Nederland niet meer met haar drie kinderen de straat op kon zonder te worden lastiggevallen. Ze houden hun Nederlandse huis in Zwijndrecht wel aan. In de herfst van 2006 keerde het stel echter al terug naar Nederland.

.

11-02-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw Ogen
Jouw Ogen
De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/7272/moss381024x768ab4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

11-02-2008 om 04:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige brand in Camden Town na vijf uur onder controle

Hevige brand in Camden Town na vijf uur onder controle

De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/5153/large289372ma0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op het beroemde Camden Market in de Britse hoofdstad Londen is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Meer dan twintig brandweerwagens met meer dan honderd brandweerlieden hadden bijna vijf uur nodig om het vuur onder controle te brengen. Het toeristische deel van de markt lijkt gespaard te zijn gebleven.

Veel schade
Vooralsnog is er geen sprake van doden of gewonden, maar de politie zegt niet uit te sluiten dat er mensen vastzitten op het getroffen terrein. De materiële schade is volgens ooggetuigen zeer groot.

Overgeslagen
De brand sloeg over naar aangrenzende winkels in Chalk Farm Road. Camden Market, in het noorden van de Britse hoofdstad, herbergt behalve een markt met kleding en ambachtelijke artikelen ook veel populaire pubs, restaurants en winkeltjes. Die zijn allemaal ontruimd.

100.000 bezoekers
De markt, de grootste in zijn soort in Groot-Brittannië, trekt elk weekeinde zeker 100.000 mensen en in totaal 300.000 bezoekers per week.

De brand ontstond omstreeks 19.20 uur plaatselijke tijd (20.20 uur Belgische tijd) in het noorden van Camden.

10-02-2008 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney schenkt Mills record van 74 miljoen zwijggeld

McCartney schenkt Mills record van 74 miljoen zwijggeld

De afbeelding “http://img107.imageshack.us/img107/7080/large288923op7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De echtscheiding van ex-Beatle Paul McCartney en Heather Mills is volgens Britse media in kannen en kruiken dankzij een recordbedrag. Dat schrijft Daily Mail.

Zwijgplicht
De 65-jarige McCartney en zijn huidige echtgenote Heather Mills (40) zijn een echtscheidingsvergoeding van in totaal 74 miljoen euro overeengekomen. In ruil voor het enorme bedrag heeft Mills wel een zwijgplicht. Mills mag niet in het openbaar in detail treden over het op de klippen lopen van het 6 jaar durende huwelijk.

Bezoekrecht
De Britse krant beroept zich op informatie uit de omgeving van McCartney en Mills. De twee zouden het ook eens zijn over het bezoekrecht van hun 4-jarige dochter Beatrice. Het kind zal voornamelijk bij haar moeder verblijven en McCartney mag het elke twee weekends ophalen.

Vermogen van 1,2 miljard
Ondanks het hoge echtscheidingsbedrag kost het McCartney slechts zeven procent van zijn geld, berekende Daily Mail. Het vermogen van de muzikant wordt geschat op 1,2 miljard euro.

10-02-2008 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams neemt duik in oceaan na crematie Ledger

Michelle Williams neemt duik in oceaan na crematie Ledger

De afbeelding “http://img137.imageshack.us/img137/5444/large289004ld9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michelle Williams en een groep rouwende vrienden en familieleden van Heath Ledger zijn bij zonsondergang in het Australische Perth in de oceaan gesprongen. "Het is precies wat Heath zou hebben gewild", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. Een onbekende man nam de 27-jarige ex-verloofde van de overleden acteur bij de hand en samen met ongeveer vijftig andere gasten die waren samengekomen in een restaurant aan de kust van Perth renden ze het strand op. Sommige vrouwen hielden hun zwarte jurken aan, maar anderen gingen in ondergoed de zee in.

Williams hield haar witte jurkje aan en had haar zonnebril op. Nadat ze de zee in was gedoken, werd ze door de andere zwemmers afgeschermd voor pottenkijkers. Ook Kate Ledger, de oudere zus van Heath, nam een duik. Daarbij werd ze aangemoedigd door vader Kim, die vanaf het terras van het restaurant beide duimen in de lucht stak. Toen de zon onderging kwamen de zwemmers weer op het droge en vormden ze een rij naast Williams. Met de armen stevig in elkaar geklemd keken ze in stilte toe hoe de zon in de zee zakte.

10-02-2008 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentine day
Valentine Day
De afbeelding “http://img526.imageshack.us/img526/7273/ashhritikdhoom2uo4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
valentijn eenmalig in het jaar
juist één enkele dag
dan wordt liefde waar

dan krijgen verliefden attentie
andere dagen hebben ze
door maatschappijdrukte concurrentie

maar valentijn is voor mij
elk klein seconde
dat jij bent aan mijn zij

ik hoef maar in je ogen te kijken
om te weten hoeveel ik van je hou

10-02-2008 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk is soms net een kaarsje
Geluk is soms net een kaarsje
De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/3895/aishwarya2sx7ve7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Geluk is soms net een kaarsje…xml:namespace prefix = o />

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat bijna dooft

maar het laait weer op

als je er in gelooft.

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat liefde kan verspreiden

als het schittert kan

het vele harten verblijden.

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat zoveel warmte kan geven

Elk vlammetje is er één

Hoe meer er branden hoe gelukkiger het leven…


10-02-2008 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn valentijnschaapje
Mijn valentijnschaapje
De afbeelding “http://img248.imageshack.us/img248/1713/mijnvalentijnschaapjevx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/8154/overzichtschuinta0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Openbare Vlaamse Afvalmaatschappij OVAM rondt deze maand een milieustudie af over dierenbegraafplaatsen in Vlaanderen. Momenteel is een dierenbegraafplaats in Vlaanderen verboden, waardoor baasjes met hun troetel alleen in Waalse grond terecht kunnen. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen vrijdag.

Op vraag van de Hasseltse politica Laurence Libert (Open Vld) vroeg Vlaams minister van Leefmilieu Hilde Crevits een verkenningsstudie aan OVAM. Libert vroeg vorig jaar in mei al aan toenmalig Vlaams minister van Leefmilieu Kris Peeters (CD&V) om het Vlaams verbod op huisdierenbegraafplaatsen op te heffen. "Momenteel is er een uitdoofbeleid. Er mogen geen nieuwe dierenbegraafplaatsen worden opgericht en er mogen geen nieuwe dieren begraven worden op de bestaande. Deze beslissing werd indertijd genomen door OVAM", vertelt Libert. "Kan er geen speciale Vlarem-regeling worden uitgewerkt, zoals nu ook al voor dierencrematoria bestaat?09-02-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn kind
Mijn kind
De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/3322/stone231024x768xv8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 05:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk'
'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk' 
  
De afbeelding “http://img205.imageshack.us/img205/2519/burkamobieltjesxz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
  
De invoering van sommige onderdelen van de islamitische wetgeving (sharia) lijkt in Groot-Brittannië onvermijdelijk. Dat heeft het hoofd van de Anglicaanse Kerk, aartsbisschop Rowan Williams van Canterbury, donderdag in een interview met de BBC-radio gezegd.

De Britten moeten volgens de anglicaanse leider leren inzien dat sommigen van hun landgenoten geen band met het Britse rechtssysteem hebben. Aanvaarding van delen van de islamitische wetgeving over het huwelijk en financiële kwesties kan de maatschappelijke samenhang bevorderen, meent Williams.

Williams zegt dat moslims niet moeten worden gedwongen tot een keuze tussen loyaliteit aan hun cultuur en aan de staat. Van de sharia bestaat mede door „sensationele berichtgeving over opiniepeilingen” geen juist beeld.

Williams beklemtoont dat „niemand die bij zinnen is” in Groot-Brittannië de onmenselijkheden wil invoeren die in sommige islamitische staten met de toepassing van de sharia verbonden zijn, zoals het afhakken van handen of de achterstelling van vrouwen.

De opmerkingen van Williams zullen waarschijnlijk de discussie over de multiculturele samenleving in Groot-Brittannië opnieuw doen oplaaien. Vorige maand zei de anglicaanse bisschop van Rochester, Michael Nazir-Ali, dat niet-moslims misschien nog amper in sommige delen van het land kunnen wonen en werken. Hij zei dat het beleid van de regering in Londen de verdeeldheid in de bevolking bevordert.

Nazir-Ali, de eerste allochtone bisschop in de Britse Anglicaanse Kerk, werden de opmerkingen niet in dank afgenomen. Hij werd met de dood bedreigd en de politie beveiligde hem.

09-02-2008 om 03:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPs van Aishwarya Rai
pps van Aishwarya Rai

.
Biografie

Bijnamen: Ash, Aishu en voor familie Gullu. Ze heeft een oudere broer Aditya Rai. Hij is 3 jaar ouder dan Aishwarya. Ze is op donderdag 19 April 2007 met Abhishek Bachchan getrouwd in Bombay. Ze heeft een zorgeloze jeugd gehad, waar ze nu goede herinneringen aan over heeft gehouden. Voordat ze actrice werd was ze student architectuur en model. Ze spreekt vele talen: Engels, Hindi, Urdu, Kannada, Tamil, en Marathi, en haar moedertaal is Tulu, dat maar door twee miljoen mensen wordt gesproken.
In 1994 werd ze verkozen tot Miss World. Ze wordt door velen gezien als één van de mooste vrouwen op aarde. Zo noemde Julia Roberts haar: "The most beautiful woman in the world".
Met haar Miss World titel op zak werd ze gevraagd voor veel verschillende Indiase films. Ze werd vanaf eind jaren negentig een veelgeziene actrice in de zogenaamde Bollywoodproducties. Deze commerciële films, die in de studio's van Mumbay aan de lopende band worden geproduceerd, kennen veel kleur, spektakel, dans en muziek. Ash wist zich als actrice en danseres in de schijnwerpers te werken en kreeg grote naamsbekendheid in India. Tot op de dag van vandaag groeit haar populariteit en ook internationaal begint ze steeds meer op te vallen.
Aishwarya Rai heeft al in ongeveer dertig Indiase films gespeeld als ze voor het eerst internationaal een hoofdrol gaat spelen. Haar eerste grote Amerikaanse productie was Bride and Prejudice: The Bollywood Musical in 2004. Met tegenspeler Martin Henderson vindt er een ontmoeting plaats tussen het Amerikaanse Hollywood en Indiase Bollywood. Daarnaast heeft ze nog verschillende engeltalige films gemaakt, zoals Mistress of Spices in 2005, Provoked; A true Story (2006), The Last Legion met Colin Firth en Ben Kingsley en nu zit ze midden in de opnames van Pink Panther 2 met Steve Martin.
In 2002 maakte Aishwarya een spetterende intocht in een koets in Cannes ter promotie van de film Devdas die daar in premiere ging. Het jaar daarop werd het ze de eerste Indiase actrice, die lid was van de jury van het Cannes film festival.
Ze is lid van het L'oreal Dreamteam samen met actrices als Penelope Cruz, Andie MacDowell, Gong Li, Doutze Kroes en Catherine Deneuve. Ze is ook al jarenlang het internationale gezicht van Longines.
Door TIME magazine uitverkozen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen op aarde.08-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home Suite Home
Home Suite Home
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/56/home1cu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
I found my place under the stars
in the sand

If only a day would make
a thousand years
and my life was a thousand years long

I guess this must be
what they mean
when they say
the world is beautiful

I finally found it

Home Suite Home.

07-02-2008 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
De afbeelding “http://img112.imageshack.us/img112/7351/madamenonbx9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zuster poezendel, Kwebbel en Anna tijdens het optreden gisterenavond in Lourdes. Dit evenement werdt gegeven om een inzameling te organiseren voor onze vriend Pasc@l , zodat hij een goede computerspecialist kan aanwerven om de grote problemen op te lossen op seniorennet , die stilaan chaotisch beginnen te worden . Blijkbaar is hij die problemen niet meer te baas . Zuster Plop was niet van de partij . Zij lag strijk met een zware kater na een nachtje fuiven op de wallen.

© zuster Poezendel

Gelieve dit artikel verder te verspreiden of een soortgelijk artikel op uw blog te zetten.

Lieve groetjes van Erwin

07-02-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home
Home
De afbeelding “http://img409.imageshack.us/img409/8785/homepu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Let it cry
Kiss it goodbye
There’s no way back
No way back home

Don’t you understand
It’s one big mistake
There’s is no way back
No way back home

Let it take all away
With de clouds whom rolling in
It’s just a mistake
Let it free

I’ll go home
You don’t
There’s no way back
No way back home

It’s real, unfair
Let it go
You have to stay
I’ll leave you this way

I can go home
You can’t
There’s no way back

07-02-2008 om 07:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton toch (even) lesbisch

Paris Hilton toch (even) lesbisch

De afbeelding “http://img172.imageshack.us/img172/5495/large282818gr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton wordt dan toch lesbisch. Althans: ze gaat een lesbisch personage spelen. Dat meldt het Amerikaanse blad Parade in een interview met de hotelerfgename. De 26-jarige Paris gaat een rol spelen in de succesvolle serie 'The L Word', over de avonturen van een groep lesbiennes in Los Angeles.

Lesbobars
Paris kon nog niet zeggen wat voor rol zij exact gaat spelen. "Maar ik vind het een erg goede serie", voegt ze daar wel aan toe. De voorbije weken werd Paris meer dan eens in lesbobars gesignaleerd en liet ze zich hand in hand fotograferen met vriendin Elisha Cuthbert.

Liever rijk dan beroemd
Op de vraag wat fijner is, rijk of beroemd zijn, antwoordde Hilton: "Het is fijner alleen maar rijk te zijn, dat is veel minder gedoe dan beroemd zijn. Maar ik zou ook gelukkig zijn als ik helemaal niets had." En als je dat niet gelooft, maakt ze je wel iets anders wijs.

06-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling rond 70 jaar Robbedoes/Spirou

Tentoonstelling rond 70 jaar Robbedoes/Spirou

De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/6017/large283371qg6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In april is het precies 70 jaar geleden dat het eerste exemplaar van het weekblad Robbedoes/Spirou van de persen rolde. Naar aanleiding van die verjaardag organiseert het Stripmuseum van Brussel van 12 februari tot 8 juni een tentoonstelling die aan het invloedrijkste weekblad uit Europa is gewijd.

Sleutelmoment
Voor kenners is 21 april 1938 een sleutelmoment in de geschiedenis van het beeldverhaal. Toen rolde bij uitgeverij Dupuis in Marcinelle de eerste Spirou van de persen. Enkele maanden later verscheen ook de Nederlandstalige versie, Robbedoes. Het tijdschrift zou in de decennia die volgen in grote mate bijdragen tot de populariteit van de strip in Europa. Vandaag is Spirou het oudste nog bestaande Europese weekblad voor strips. De Nederlandstalige versie werd stopgrzet in september 2005.

Zeldzame documenten
Het Stripmuseum van Brussel wil met de tentoonstelling 'Het weekblad Robbedoes: de avonturen van een redactie' de geheimen van dit succes blootleggen. Daarvoor worden zeldzame documenten gebruikt zoals originele platen, foto's, video's en allerlei unieke voorwerpen.

500 striphelden
Naast de titelreeks Robbedoes en Kwabbernoot zagen in totaal meer dan 500 striphelden, ontsproten aan de verbeelding van evenveel tekenaars en scenaristen, het daglicht in Robbedoes. Een kleine greep uit die lange reeks: Baard en Kale, Guust Flater, Marsupilami, Lucky Luke, Buck Danny, de Smurfen, Bollie en Billie, Largo Winch, Yoko Tsuno.

06-02-2008 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston ondersteboven van zwangerschap Angelina Jolie

Jennifer Aniston ondersteboven van zwangerschap Angelina Jolie

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/785/artlarge282857mi1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Aniston kan het maar moeilijk verkroppen dat Brad Pitt zijn Angelina Jolie voor de tweede keer heeft bezwangerd.

De voormalige 'Friends' actrice, die na vijf jaar huwelijk van Brad Pitt scheidde, is jaloers op Angelina omdat zij wél een liefdeskind kreeg, meldt BangShowBiz.

"Jennifer probeert zich goed te houden, maar wist niet dat ze zo zou reageren op de foto's van Angelina en haar buikje", weet een betrouwbare bron. "In tegenstelling tot Brad, is zij nog niet met haar leven doorgegaan."

06-02-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatgekte
Klimaat gekte
De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/223/ijsbeeropdrijvendijsinar9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het was al aangekondigd dat de klimaatgekte extreme vormen zou gaan aannemen en dat de wereldburger daarvoor op termijn diep in de buidel zouden moeten tasten. De Europese Unie heeft inmiddels haar klimaatplannen gepresenteerd.

Deze plannen komen per jaar uit op maar liefst 90 miljard euro, ten koste van de Europese belastingbetaler. De mens wordt door de klimaatgoeroes verantwoordelijk gesteld voor de opwarming van de aarde. Men doet voorkomen alsof de wetenschap het met elkaar eens is, maar dat is beslist niet zo want vele vooraanstaande klimaatwetenschappers hebben een totaal andere visie. Men laat zich mede leiden door ‘klimaatgoeroe’Albert Arnold (Al) Gore, die beweert dat de wereld door het broeikaseffect regelrecht afstevent op een enorme catastrofe. Gore trok in 2007 de wereld rond  met zijn onheilspellende boodschap dat het einde van de wereld nadert wanneer de mens geen eind maakt aan de opwarming van de aarde. In zijn film “An Inconvenient Truth” predikt Gore hel en verdoemenis als het broeikaseffect niet snel wordt bedwongen. De film claimt naast een hele hoop andere onzin, dat een studie heeft laten zien dat de ijsberen op de Noordpool verdrinken en zodoende bedreigd worden met uitsterven vanwege de opwarming van de aarde. De feiten vertellen echter dat er in 1940 ongeveer vijfduizend ijsberen waren en in 2006 zo’n tweeëntwintigduizend! Gore’s argumenten stoelen niet op echte wetenschappelijke feiten, maar op de sentimenten van de massa.
 
Duizenden wetenschappers in Amerika en Europa, hebben onafhankelijk van elkaar, massaal geprotesteerd tegen de verkeerde voorstelling van zaken. Merkwaardig is dat deze mensen niet worden gehoord omdat de kletsverhalen van figuren als Gore beter scoren op de televisie en in de media, dan die van de wetenschappers.  Het lijkt wel alsof ook in deze zaak de NWO –criminelen de touwtjes in handen hebben. Er bestaan wetenschappelijke rapporten die de verhalen dat de mens verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde zou zijn,  gewoon zwendel noemen, de grootste zwendel in de geschiedenis, oplichting en bedrog. De regeringsleiders negeren heel bewust de tegengeluiden, omdat de klimaatgekte ze miljarden kan opleveren. .

06-02-2008 om 02:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je tranen niet stromen
Laat je tranen niet stromen
De afbeelding “http://img352.imageshack.us/img352/2338/vrouwmettranendg2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
laat je tranen
niet stromen
voor ieder
die wat zegt..
ween niet
om een ander..
ookal soms
zo onterecht..
huil alleen
om diegene
die in je hartje staan
laat je niet breken
door wat er wordt gezegd
alleen de mensen
om je heen
kennen je echt..
heb geen verdriet
huil alsjeblieft niet..
wat een ander ook zegt
en een ander ook doet..
alleen de mensen om je heen
die kennen je echt..

05-02-2008 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

De afbeelding “http://img161.imageshack.us/img161/7914/large282181ov3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De dagen voor Super Tuesday draaiden de presidentskandidaten overuren. Hillary Clinton, Barack Obama, John McCain en Mitt Romney vlogen het hele land rond om zoveel mogelijk zieltjes te winnen en kiezers te trekken voor de o zo belangrijke verkiezing van vandaag.
Wervelwind
Kriskras trokken de kandidaten door Amerika om hun boodschap te verkondigen. Clinton trok zaterdag door Californië, Arizona en New Mexico en vervolgde met een 'wervelwindtoer' van Missouri naar Massachusetts en Connecticut. Ze eindigde met tv-optredens in de programma's van Tyra Banks en in de belangrijk talkshow van David Letterman.

Superbowl
Obama gaf zaterdag acte de présence in Idaho, Minnesota en vloog naar Missouri. Zondag was het al niet anders. Even snel naar Delaware voordat hij naar huis vloog in Chicago om daar de Superbowl op tv te bekijken, de belangrijkste American footballwedstrijd van het jaar. Daarna was er ook voor hem nog een trip naar de Oostkust.

Volle zalen
Overal waar ze komen trekken de kandidaten trouwens volle zalen. Duizenden studenten hoorden Hillary in het zuiden van Californië aan en Obama verbreekt keer op keer bezoekersrecords.

In Boise, Idaho, stond de teller zaterdag op 12.000 nadat er eerder in de week al meer dan 15.000 toeschouwers waren in Denver, Colorado, en circa 13.000 in Phoenix, Arizona. Maar ook als Hillary of Obama niet in de buurt zijn wordt er driftig campagne gevoerd, en niet alleen op televisie.

Bill & Oprah
Oud-president Bill Clinton moest maandag uit naam van zijn vrouw de menigte vermaken in Californië. Talkshowkoningin Oprah Winfrey en de dochter van wijlen president Kennedy doen hetzelfde voor Barack Obama.

Mochten de kandidaten en hun medestanders toevallig een keer niet in de buurt zijn, dan doen lawines aan reclameboodschappen hun werk. In de aanloop naar Super Tuesday zijn Obama en Hillary een mediablitz begonnen die on-Amerikaanse proporties heeft aangenomen.

190 miljoen
Nooit eerder werden er tijdens voorverkiezingen in zoveel staten reclamespotjes uitgezonden voor zo'n astronomisch bedrag. In bijna alle 22 staten waar dinsdag Democratische voorverkiezingen plaatshebben verspreidden ze hun boodschap in een 190 miljoen dollar kostende campagne.

05-02-2008 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

De afbeelding “http://img166.imageshack.us/img166/1130/gotchasnapshotfm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De afbeelding “http://img217.imageshack.us/img217/4662/jandemantj3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
‘Er was totaal geen vonk’

Hij had er de naam voor, maar niet het profiel: Jan De Man is als eerste naar huis gestuurd in Wie wordt de man van Phaedra? ‘Ik ben opgelucht.’

Het mocht niet zijn voor Jan De Man, de 31-jarige architect met het tekenbureau uit Gent. Hij werd samen met kelner Joost naar huis gestuurd door Phaedra Hoste. ‘Ik ben eerder opgelucht dan teleurgesteld,’ zegt hij. ‘Ik werd toch een beetje ongemakkelijk van al die camera’s in de villa waar ik met de kandidaten verbleef. Als een gesprek interessant begon te worden, schoten de camera’s in actie. Waarop het gesprek stilviel, natuurlijk.’

Jan was door een vriend ingeschreven voor het programma. ‘Ik vond het wel interessant en wou bovendien mijn reis onder de aandacht brengen. Op 1 december vertrek ik met een vriend naar China. We gaan het land zes maanden doorkruisen met een Porsche 911 uit 1969. Over Phaedra maakte ik me geen illusies. Ik ben vijf jaar jonger en onze leefwereld is totaal verschillend. Op tv verliefd worden zal mij nooit overkomen, trouwens.’

Drie dagen verbleef Jan in de villa met elf andere mannen en Phaedra. ‘Ik vond Phaedra vriendelijk, luisterbereid en ongelooflijk vlot, maar er was totaal geen vonk tussen ons. Toch snap ik nog altijd niet waarom ze aan dit programma meedoet. Wendy Van Wanten is erin geslaagd een man te vinden, maar naar de beweegreden van Phaedra heb ik het raden.’

Ondanks zijn vroege afscheid vond Jan het een fantastische ervaring. ‘Het ligt totaal niet in mijn natuur om aan dit soort programma’s mee te doen, maar het was een leuke overwinning op mezelf. Ik ben nog altijd vrijgezel en niet actief op zoek naar een relatie. Daarvoor heb ik het te druk. Als er iemand in mijn leven komt, zal ik niet nee zeggen. De reacties van andere vrouwen zijn eerder positief. Uiteindelijk was ik toch één van de twaalf uit een stuk of zevenhonderd: ik zal toch wel íets hebben.’ (lacht)

Kelner Joost: ‘Ik oppervlakkig?’

Ook voor kelner Joost Dauwe (40) uit Ekeren was het inpakken en wegwezen in Wie wordt de man van Phaedra? Een verrassing, zegt hij. ‘Ik had gedacht dat ik minstens een week in die villa zou blijven. Na drie dagen knal eruit was onverwacht. Er werd gezegd dat ik te oppervlakkig was. Terwijl ik gewoon mezelf niet was. Al die camera’s: ik heb het onderschat. Dan zeggen ze: jij krijgt nú vijftien minuten om met Phaedra te praten. Dan is het zo goed als onmogelijk een normaal gesprek te voeren.’

Joost heeft zichzelf niet ingeschreven voor het programma, hij werd aangesproken. ‘Ik ken er nog drie die op die manier in het programma zijn beland. Why not, dacht ik. Het was een ervaring. Mijn mening over Phaedra? Chapeau, je moet er lef voor hebben. In het dagelijkse leven durven mannen haar niet aanspreken, op café zou ik het ook niet durven. Ik wens de winnaar een goeie relatie met Phaedra? Of ik weet wie het is? We hebben een vermoeden, maar we zwijgen.’

05-02-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezinsleven
Het gezinsleven
De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/483/babyfam3648me0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De open hemel
Zorgend voor een opgewekte sfeer
Moeder zorgt
Voor de kinderen en het huishouden

Vader is nog steeds werken
De kinderen komen terug van school
Samen met vriendjes
De orde maakt plaats voor chaos

Het eerste vuiltje
Aan de strakblauwe lucht
Met dank aan de kinderen
En hun speelkameraden

Vader komt thuis
Ook hij raakt
Door de kids geïrriteerd
De lucht wordt alsmaar donkerder

Dan zijn de vriendjes naar huis
En de kinderen naar bed
Vader en moeder zitten knus op de bank
En kijken naar buiten…
Naar de heldere sterrenhemel

05-02-2008 om 03:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

De afbeelding “http://img523.imageshack.us/img523/8346/large280724wc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ex-miss België Ann Van Elsen en voetballer Gunther Vanhandenhoven hebben concrete trouwplannen. Ann Van Elsen en haar management wilden het nieuws vandaag niet bevestigen, maar ontkenden het ook niet.

Feit is dat Van Elsen eerstdaags opnieuw naar Qatar vliegt om haar vriend te bezoeken. Er is een sterk vermoeden dat Gunther haar daar ten huwelijk zal vragen.

04-02-2008 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/2030/large280099oi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

Programma
Presentator Bart Peeters, die in de eerste voorronde een beetje moeizaam op gang kwam, vloog er deze keer meteen in. Het rare is dat hij dan steeds op zijn personage Jos Bosmans begint te lijken. Hij zegt dan vijftien keer "dames en heren" op een halve minuut, en dingen als "we beginnen euh, bij het begin".

Peeters werd ook deze keer weer bijgestaan door twee 'Servische' dames, die alle introfilmpjes van de kandidaten inspreken, en voor de rest de hele tijd bijzonder streng kijken. Hun Servische afkomst wordt geïllustreerd met een berenmuts op hun hoofd, en een zweep in hun handen. Daarnaast laten ze geen gelegenheid onbenut om sterke drank uit de fles te drinken. Daar is ongetwijfeld bijzonder lang over gebrainstormd bij de openbare omroep. Misschien een idee voor een 'achter de schermen'-filmpje bij de editie van 2010. Als ons land dan mag meedoen natuurlijk.

Kenza
De Mechelse Kenza mocht beginnen met 'Breaking all the rules'. De zangeres bracht een (te?) hoog gezongen r&b-nummer, vergezeld van vier danseressen en een achtergrondzangeres. Het nummer was vocaal doorspekt met veel 'oh yeah's en het lijkt, ook vanwege de drukke kadans in de tekst, wat voort te hobbelen, waardoor er bij ons niet veel van bleef hangen.

Jurylid Katrina zag een kruising tussen Céline Dion en Tori Spelling, maar vond het genre niet geschikt voor Eurosong. Kris Wauters bleef als muzikant op zijn honger zitten. Hij vond de groove wel tof, maar werd niet meegenomen door hetgeen erbij gezongen werd. Hij vond het ook niet sexy genoeg. Marcel Vanthilt voelde zich niet geëntertaind: "Beyoncé op je kamer nadoen is voor mij prima, maar hier had je dat nu niet moeten komen doen", was het harde verdict. Vanthilt had zijn oranje kostuum van vorige week gelukkig thuisgelaten, misschien omdat er vandaag geen Hollander won in het veldrijden. Zijn pistachekleur deed vanavond gelukkig iets minder pijn aan de ogen.Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

04-02-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balletgezelschap voert Britney Spears op

Balletgezelschap voert Britney Spears op

De afbeelding “http://img263.imageshack.us/img263/5139/large278732lb9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het turbulente leven van Britney Spears is niet meer alleen voer voor de tabloids, maar nu ook voor een balletgezelschap. De dramatische ontwikkelingen in het leven van de gevallen popprinses zijn verwerkt in een moderne choreografie door de gerenommeerde Rambert Dance Company, meldt de BBC. De première van de voorstelling was in de Queen Elizabeth Hall in Londen.

"Hedendaagse tragedie"
De zestien minuten durende moderne dansvoorstelling, 'Meltdown' genaamd, liet zien hoe de getroebleerde popprinses de paparazzi ontvlucht, haar hoofd kaalscheert en wordt afgevoerd op een stretcher. Choreograaf Hubert Essakow vertelt dat hij, net zoals velen, gepassioneerd raakte door de problemen van de popster, en zich bijgevolg heeft laten inspireren voor het balletstuk. "Dit is een hedendaagse tragedie. Een hommage aan Britney."

Jerry Springer
De muziek is geschreven door componist Richard Thomas, die eerder al verantwoordelijk was voor de compositie van het stuk 'Jerry Springer, the opera'.

03-02-2008 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls stoppen met tournee door Posh

Spice Girls stoppen met tournee door Posh

De afbeelding “http://img132.imageshack.us/img132/5940/large279543sr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham heeft ervoor gezorgd dat de Spice Girls Australië, China, Zuid-Afrika en Argentinië van hun wereldtournee schrappen. "Ik heb er lang over nagedacht", vertelt Posh in de Britse zondagskrant News of the World. "Ik zit gewoon niet meer in de muziekindustrie, ik zit in de modewereld."

"Mama was ooit popster"
Beckham bekent dat haar kinderen Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) de enige reden zijn dat ze instemde met de reünie van de Britse meidengroep. "Ik wilde ze laten zien dat mama ooit een popster was", vertelt ze.

Laatste kans
De Spice Girls maakten vrijdag bekend dat het optreden in Toronto in Canada op 26 februari het laatste is. "Dat is de laatste kans om de Spice Girls samen te zien", zegt Posh. De meidengroep voerde persoonlijke en familieverplichtingen op als reden voor het besluit.

Modewereld
Victoria hangt haar microfoon na de laatste show voorgoed aan de wilgen en gaat zich volledig richten op een carrière in de modewereld. "Ik ben al bezig met het samenstellen van een team van mensen", bekent de modebewuste diva, die al de spijkerbroekenlijn DVB Jeans op haar naam heeft staan en zonnebrillen ontwierp.

03-02-2008 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen broers weer in de prijzen

Coen broers weer in de prijzen

De afbeelding “http://img207.imageshack.us/img207/2825/large279508ug5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amerikaanse filmproducers vinden 'No country for old men' de beste film die vorig jaar is gemaakt. Producent Scott Rudin en regisseur Joel Coen kregen zaterdagavond de award voor beste film uitgereikt door de Producers Guild of America (PGA).

De film versloeg 'Juno', 'There will be blood', 'Michael Clayton' en 'The diving bell and the butterfly'.

'No country for old men' kreeg eerder al een prijs van de Directors Guild of America en werd beloond met een SAG Award voor beste film. De film maakt kans op acht Oscars.

03-02-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert wint autoritair in Lille, Boom geeft op

Albert wint autoritair in Lille, Boom geeft op

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/6674/large278821mw4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Niels Albert (Palmans-Cras) heeft op autoritaire wijze de Krawatencross in Lille gewonnen. De 22-jarige wereldkampioen bij de beloften finishte 31 seconden voor Bart Wellens, die Sven Nys in een sprintje om de tweede plaats achter zich liet.

Nys had aan zijn derde plaats genoeg om voor de vijfde keer de eindzege in de Gazet van Antwerpen-trofee op zak te steken. De Nederlandse wereldkampioen Lars Boom, die tweede stond in het regelmatigheidscriterium, gaf op.

Stybar met blitzstart
Het was de Tsjech Zdenek Stybar die het hele pak op sleeptouw nam richting het veld. Al snel kregen we vier leiders. Dat waren Sven Nys, Bart Wellens, Sven Vanthourenhout en Stybar. Erwin Vervecken volgde wat verderop, met in zijn zog onder andere Lars Boom. Niels Albert overbrugde in zijn eentje de kloof naar de vier leiders.

Opnieuw vier leiders
Deze vijf maakten de eerste ronde vol. De rest volgde dan al op negen seconden. Toch slaagde de Nederlander Richard Groenendaal erin aansluiting te vinden bij de vijf leiders met in zijn wiel Bart Aernouts. Niet voor lang evenwel. Bij een tempoversnelling van Nys hadden enkel Albert, Vanthourenhout en Wellens een passend antwoord waardoor we opnieuw vier leiders kregen.

Nys-Albert
In de tussensprint was Sven Nys er als de kippen bij om de drie punten voor het klassement weg te kapen voor Wellens en Albert. De twee mannen uit Baal muisden er dan plots vanonder. Wellens en Vanthourenhout volgden al snel op zowat tien seconden.

Val Nys
Boom nam zowat elf renners op sleeptouw in de achtervolging op het leidende duo. Met nog vijf ronden te rijden, sprokkelden Nys en Albert vijf seconden op het tweetal Wellens en Vanthourenhout. Albert sloeg Nys van zich af nadat die een stuurfout maakte. Nys werd op zijn beurt in de steek gelaten door Bart Wellens en Sven Vanthourenhout. De Belgische kampioen smakte dan tegen de grond, waardoor hij moederziel alleen op de vierde plaats kwam te liggen.

Hergroepering achter Albert
Albert bleef verder doortrekken en sprokkelde op drie ronden van het einde zelfs al 27 seconden voorsprong op Wellens en Vanthourenhout. Nys volgde dan al op 35 seconden. Wellens ging vervolgens, met nog twee ronden voor de boeg, alleen op jacht naar Albert. Tevergeefs, want de drie achtervolgers kwamen na verloop van tijd opnieuw samen.

Boom geeft op
Net op dat moment hield kersvers wereldkampioen Lars Boom het voor bekeken en stapte uit de wedstrijd. Albert had bij het ingaan van de allerlaatste ronde veertig seconden voorsprong op het duo Wellens-Nys. Vanthourenhout verzekerde zich van de vierde plaats op een kleine minuut. Albert haalde het uiteindelijk met een halve minuut op Wellens en Sven Nys, die derde werd.

Van Amerongen bij beloften
Eerder op de dag won de Nederlander Tijs Van Amerongen na een lange solo de wedstrijd bij de beloften. Hij haalde het voor de Duitser Philipp Walsleben en de Luxemburger Jempy Drucker. Beste Belg was vincent Baestaens met een vierde plaats. Tom Meeusen blijft leider in het tussenklassement


03-02-2008 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy en Bruni vanochtend getrouwd in het Elysée

Sarkozy en Bruni vanochtend getrouwd in het Elysée

De afbeelding “http://img340.imageshack.us/img340/8978/large278580tg6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Frans president Nicolas Sarkozy is vanochtend in het Elysée getrouwd met zangeres en ex-topmodel Carla Bruni. Dat meldt RTL France op zijn website. Het nieuws werd bevestigd door de burgemeester van het achtste arrondissement in Parijs, François Lebel, die de twee in de echt zou hebben verbonden.

"Ik heb twee kiezers van het achtste arrondissement, die in de Rue Faubourg Saint Honoré 55 wonen, getrouwd. Dat is het adres van het presidentieel paleis", aldus Lebel in een gesprek met radio Europe 1.

Het is de eerste keer dat een president in functie trouwt. De 53-jarige Sarkozy scheidde in oktober na elf jaar huwelijk van Cécilia Ciganer-Albeniz. In december maakte hij zijn relatie met de veertigjarige zangeres Carla Bruni bekend.

Nicolas Bazire, voormalige medewerker van Edouard Balladur en hoge verantwoordelijke van de groep LVMH, zou de getuige geweest zijn van de president en Mathilde Agostinelli, communicatieverantwoordelijke bij Prada France, de getuige van Bruni.

02-02-2008 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgedroogde Amy Winehouse

Uitgedroogde Amy Winehouse met spoed naar ziekenhuis

De afbeelding “http://img503.imageshack.us/img503/3453/amyjw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Winehouse checkt in het Capio Nightingale ziekenhuis in.

Niets dat niet dubbelzinnig is in het leven van Amy Winehouse: terwijl ze momenteel wereldwijd scoort met haar single 'Valerie', is Amy woensdagavond nog nog met uitdrogingsverschijnselen opgenomen in een ziekenhuis. Winehouse verbleef in het Capio Nightingale ziekenhuis om cold turkey af te kicken van haar drugs- en drankverslaving. Alleen vergat ze wel nog water te drinken.

Verschrikkelijke afkickverschijnselen
De Britse zangeres werd met spoed naar een privékliniek vervoerd en daar aan het infuus gelegd. "Ze zag er ontzettend dun, bleek en oververmoeid uit", vertelt een bron aan The Sun. "Ik hoop dat dit niet het begin van het einde is". Gisteren vertelde Amy's vader, Mitch, dat Amy lijdt onder 'verschrikkelijke' afkickverschijnselen "Het gaat redelijk goed met Amy, maar ze zal nog een hele lange tijd in de kliniek moeten blijven."

Grammy's
De Grammy's, waarvoor Amy met haar hitalbum 'Back to Black' genomineerd is in zes categorieën en die op 10 februari in Los Angeles plaatsvinden, lijkt Winehouse dus wel op de buik te kunnen schrijven. "Ik wil in ieder geval niet dat ze gaat. Daar is nog het te vroeg voor", besluit Mitch. Amy's platenlabel heeft dan weer laten weten dat haar geplande optreden tijdens de Grammy's gewoon doorgaat. (odbs)

02-02-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/4696/large267891yn7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Scarlett Johansson is trots op haar debuutalbum 'Anywhere I lay my head'. "Het was een heel mooi en geïnspireerd proces om dit album te maken", vertelt de actrice, die de sound van het album dromerig en etherisch noemt.

Yeah Yeah Yeahs
De 'Lost in Translation'-actrice werkte samen met Yeah Yeah Yeahs-gitarist Nick Zinner en Sean Antanaitis van de indierockband Celebration. Het album bevat tien covers van Tom Waits-songs en een nieuw nummer.

Justin Timberlake
Het is niet de eerste keer dat de 23-jarige blondine een uitstapje naar de muziekwereld maakt. Eerder speelde ze een rolletje in de videoclip van het nummer 'What goes around' van Justin Timberlake. Ook trad ze vorig jaar op met The Jesus and Mary Chain tijdens een muziekfestival in Coachella, Californië.

02-02-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!