NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wordt blogger

Lindsay Lohan wordt blogger

http://oi43.tinypic.com/1tua9h.jpg

Actrice Lindsay Lohan zal, na haar ontwenningstherapie voor drugs en alcohol die nu donderdag eindelijk start, over haar ervaringen bloggen. Dat meldt de site 'Showbizspy'.


Lohan wil over haar ervaringen in de ontwenningskliniek schrijven. Ze zou er zelfs al over onderhandelen met de website 'Celebuzz'.

Volgens pagina zes in de krant 'New York Post' zou de actrice beginnen schrijven vanaf augustus, nadat ze volledig is ontwend. 

Lohan wil dan ook haar eigen website opstarten over kunst, mode, muziek en film.

30-04-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones in behandeling voor bipolaire stoornis

Catherine Zeta-Jones in behandeling voor bipolaire stoornis

http://oi44.tinypic.com/1zxl4lh.jpg

Catherine Zeta-Jones heeft zich laten opnemen in een centrum voor de behandeling van bipolaire stoornissen. De actrice, getrouwd met Michael Douglas, zal een maand lang een programma volgen. Door haar woordvoerder wordt dat omschreven als "een preventieve maatregel" om haar te helpen met de aandoening die zware stemmingswisselingen en depressie veroorzaakt.


De 43-jarige Zeta-Jones zocht in 2011 voor het eerst psychiatrische hulp. Toen verbleef ze in een instelling in Connecticut.

Een vriendin meent dat Zeta-Jones nu enkel wil dat de artsen haar medicatie bijstellen. "Er was geen probleem. Dit was gewoon het geschikte moment om het te doen. Momenteel heeft ze geen professionele verplichtingen. Dit is altijd het plan geweest, ze heeft haar gezondheid goed onder controle".

De Welshe heeft twee kinderen met Michael Douglas: zoon Dylan (12) en dochter Carys (10). Ze is altijd open geweest over haar bipolaire stoornis en streeft ernaar een positief rolmodel te worden voor vrouwen met mentale problemen. "Indien mijn onthulling dat ik bipolair ben ook maar één persoon heeft aangespoord om hulp te zoeken, ben ik al tevreden. Je hoeft niet in stilte te lijden en je hoeft je niet te schamen als je hulp zoekt".

30-04-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paltrow adviseert vriendin: "Maak geen ruzie met je man, geef hem orale seks"

Paltrow adviseert vriendin: "Maak geen ruzie met je man, geef hem orale seks"

http://oi40.tinypic.com/22djzd.jpg

Gwyneth Patrow heeft zo haar manier om echtelijke geschillen de kop in te drukken. Zo adviseerde ze een vriendin die ruzie had met haar echtgenoot hem orale seks te geven in plaats van verder te ruziën.


De actrice zei dat tijdens een diner met vriendinnen, onder wie ook tv-figuur Chelsea Handler. Gwyneth kreeg het schaamrood op de wangen toen Handler er aan dat voorval herinnerde tijdens haar talkshow 'Chelsea Lately'.

Ze vertelde hoe de vrouw Paltrow toevertrouwde dat ze na een hevige ruzie furieus was op haar man, waarop Paltrow haar adviseerde haar woede om te zetten in een andere soort passie.

"Gwyneth adviseerde die vrouw: 'Wat je ook wil doen als je woedend bent, doe het tegenovergestelde. Treed hem leifdevol tegemoet en bevredig hem oraal'", verklaarde Handler.

Paltrow begon daarop nerveus te giechelen en riep uit: "Wat als mijn moeder nu naar je show kijkt?".

30-04-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

http://oi39.tinypic.com/5308ww.jpg

Rihanna heeft Chris Brown voor zijn 24ste verjaardag een Mercedes SLR Stirling Moss cadeau gedaan. Dat karretje kost een miljoen dollar of 764.000 euro, er zijn er slechts 75 van gemaakt. Brownd wordt zondag 24. Rihanna liet er een persoonlijke toets aan toevoegen door de roodlederen zetels op te smukken met zijn initialen.

30-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knapste kroonprins is... Felipe

De knapste kroonprins is... Felipe

http://oi40.tinypic.com/34xkuhu.jpg

De zuidelijke looks van de Spaanse kroonprins Felipe vallen het best in de smaak bij vrouwen, hij werd verkozen tot de meest sexy royal die kans maakt op de troon. De kersverse koningin Nederlandse Máxima werd door de mannen tot de knapste kroonprinses verkozen.


Een kwart van de vrouwelijke deelneemster aan de enquête georganiseerd door de datingsite Victoria Milan valt voor de looks van prins Felipe, op de tweede plaats kwam de Zweedse kroonprins Daniel, de derde plaats is voor Groothertog Guillaume van Luxemburg. De kersverse Nederlandse koning Willem-Alexander komt op de vierde plaats. De Britse Prins Charles scoort niet goed bij de vrouwen, slechts 0,6 procent vinden hem aantrekkelijk.

De kersvers gekroonde Maxima werd door 21 procent tot de knapste prinses verkozen, gevolgd door prinses Victoria uit Zweden, de Noorse Mette-Marit staat op de derde plaats. De lelijkste royal is blijkbaar Groothertogin Stéphanie De Lannoy van Luxemburg, ze kreeg slechts 1,2 procent van de mannelijke stemmen.

30-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

http://oi44.tinypic.com/33bcz5s.jpg

De exotische Sofia Chun was niet alleen 'chef de rang' in het Antwerpse popup-restaurant '117 by Wout Bru' van de populaire chef, ze was ook zijn minnares. Met medeweten van zijn vrouw Suzy, zo stelt Chun deze week in Dag Allemaal.


"Wout en ik waren al een koppel toen ik bij hem in dienst kwam. Zijn vrouw was op de hoogte van onze relatie, ze vertelde me dat ze er al van wist van het moment dat Wout me absoluut bij hun team wilde. Ze zei me zelfs dat ze het erg vond voor mij. Terwijl ik wel met haar man in bed heb gelegen, wat een absurde situatie", getuigt Chun.

30-04-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

http://oi43.tinypic.com/kai5jn.jpg

Willem-Alexander heeft de eed afgelegd als koning der Nederlanden, zo was op tv-beelden van de Nederlandse omroep NOS te zien. Daarna hebben ook de parlementsleden trouw gezworen aan hun nieuwe vorst. Willem-Alexander is het eerste mannelijke staatshoofd van Nederland sinds de dood van Willem III in 1890.


"Ik zweer aan de volkeren van het koninkrijk dat ik het statuut voor het koninkrijk en de grondwet steeds zal onderhouden en handhaven", verklaarde Willem-Alexander, die ook zwoer de onafhankelijkheid en het grondgebied van het koninkrijk te verdedigen.
 
In een toespraak voorafgaand aan die eedaflegging had koning Willem-Alexander al hulde gebracht aan zijn voorgangster: koningin Beatrix, die na 33 jaar weer prinses is. Hij bedankte zijn moeder voor de "vele mooie jaren waarin wij haar als koningin mochten hebben".

Willem-Alexander, die de opvallende Nederlandse koningsmantel droeg, werd tijdens de plechtigheid vergezeld door zijn vrouw Maxima, de nieuwe koningin van Nederland. Vanop de eerste rij keken naast Beatrix, ook de drie dochters van het nieuwe koningspaar toe op de inhuldiging. Onder hen ook de 9-jarige Amalia, die nu kroonprinses van Nederland is.

De ceremonie was louter ceremonieel, want op het moment dat Willem-Alexander de eed aflegde, was hij eigenlijk al koning. Dat werd hij automatisch toen zijn moeder koningin Beatrix deze morgen haar handtekening zette onder de Akte van Abdicatie.
 
Van op de Dam werd de plechtigheid gevolgd door vele duizenden, doorgaans in het oranje geklede, Nederlanders. Toen hen op traditionele wijze verkondigd werd dat de nieuwe koning ingehuldigd is, weerklonk er gejuich vanuit de massa.


30-04-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emeli Sandé breekt record van The Beatles

Emeli Sandé breekt record van The Beatles

http://oi43.tinypic.com/34snzpg.jpg

De 26-jarige Emeli Sandé heeft het record van The Beatles gebroken door haar debuutalbum 63 weken lang in de toptien van de Britse albumlijst te parkeren. In 1963 en 1964 stond The Fab Four 62 weken lang in de albumtoptien met hun debuut, 'Please Please Me'.


"Ik ben sprakeloos, dit had ik zelfs niet durven dromen. The Beatles zijn de beste band ooit en ze blijven iedereen inspireren die muziek maakt. Ik ben enorm blij dat zoveel mensen zich verbonden voelen met de verhalen en de songs op de plaat", reageert Sandé.

'Our Version of Events' staat momenteel op nummer vijf in de albumchart en in het Verenigd Koninkrijk alleen werden er al 1,82 miljoen exemplaren van verkocht.

Het heeft nochtans niet veel gescheeld of de Schotse Sandé had haar muziekcarrière opgegeven om dokter te worden. "Ik had mijn dromen, maar voor mij was het belangrijker dat ik veiligheid en zekerheid in mijn leven had. Dat betekende mijn droom om zangeres te worden opgeven en me concentreren op mijn studie om dokter te worden", verklaart ze.

30-04-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt eigen straat

Amy Winehouse krijgt eigen straat

http://oi43.tinypic.com/33wwshs.jpg

Het is nog geen twee jaar geleden dat soulzangeres Amy Winehouse stierf en er staan al een reeks homages klaar. Er is zelfs sprake om een Londense straatnaam naar haar te noemen. Dat heeft de krant 'The Sun' verklaard.


De vader van Amy Winehouse wil een standbeeld laten zetten in Camden en vorige week heeft haar familie bevestigd dat er weldra een documentairefilm over haar korte leven zal worden gemaakt.

Nu kan de zangeres worden vereeuwigd met een straatnaam. De nieuwbouwwijk 'Bigwigs' in het noorden van Londen overweegt om een nieuwe straat ter ere van Amy Winehouse de naam 'Winehouse street' of 'Winehouse Way' te geven.

Inwoners van de stad mochten tien straatnamen bedenken voor een nieuwe wijk. Fans van Amy gaven snel de naam 'Winehouse street' op. Haar familie steunen het idee. De vader van Amy, Mitch Winehouse, die heel wat werk steekt in het 'Amy Winehousefonds' zei aan het blad Bizarre: "We zijn een door en door Londense familie en het zal een enorme eer zijn als we deel mogen uitmaken van de geschiedenis van deze grote stad."     

De bedenkers van de straatnamen moeten nog beslissen welke straatnamen ze uiteindelijk zullen nemen en of ze voor die van Amy Winehouse zullen gaan. Het is echter zeer waarschijnlijk dat ze zullen kiezen voor Amy Winehouse want er zijn heel weinig inwoners die zo veel impact hebben gehad op muziek als zij.

Andere namen die kans maken, zijn Charles Dickens en de auteur van 'Frankenstein', Mary Shelley.

29-04-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

http://oi44.tinypic.com/25g3rs8.jpg

Terwijl de Nederlandse televisiestations nu overstelpt worden door nieuws over de troonswissel, is de aandacht voor het Belgische koningshuis de afgelopen tien jaar voortdurend gedaald. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële zender VTM besteden de helft minder aandacht aan de monarchie dan tien jaar geleden.


Dat blijkt uit een onderzoek van de KU Leuven over de periode 2003-2012 onder leiding van Marc Hooghe, professor politieke wetenschappen aan het Centrum voor Politicologie. Tijdens de studie werden 7.000 televisiejournaals van VRT en VTM uit de periode 2003-2012 bestudeerd.

1,5 procent
Terwijl in 2003 nieuws over koningshuizen (zowel het Belgische als dat van andere landen) nog goed was voor bijna drie procent van de totale nieuwstijd, is dat in 2012 gehalveerd tot ongeveer anderhalf procent. Opvallend is dat die dalende trend perfect gelijkloopt bij de twee grootste zenders in Vlaanderen.

Weliswaar krijgt Koning Albert II sinds 2007 een meer uitgesproken politieke rol, maar de aandacht voor de activiteiten van de overige leden van de koninklijke familie lijkt achteruit te gaan. De media hebben veel minder belangstelling voor de monarchie dan tien jaar geleden.

Kroonprins
De media-aandacht voor kroonprins Filip stagneerde gedurende de hele periode 2003-2012. Er is geen enkele aanwijzing dat hij actief wordt voorbereid op zijn toekomstige functie. "In Nederland is Willem-Alexander de voorbije jaren veel nadrukkelijker in de functie van toekomstige staatshoofd beginnen optreden", stelt professor Marc Hooghe vast. "In België is die trend wat de kroonprins Filip betreft, helemaal niet waarneembaar."

29-04-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

http://oi43.tinypic.com/21osx9k.jpg

Vorige maand bleek al dat modekeizer Karl Lagerfeld en achtrice Keira Knightley zouden samenwerken voor een kortfilm van Chanel, waarin de actrice de hoofdrol van Coco op zich zou nemen. De lancering van dit filmpje is naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de eerste Chanelboutique.


De eerste beelden van achter de schermen zijn uitgelekt, waaruit blijkt Keira schittert als Coco in een crème blouse. Ook laat regisseur Karl haar de ruimte om te improviseren, maar hij heeft wel touwtjes in de handen. Zo heeft hij alle kostuums gecontroleerd voor een perfect resultaat, Lagerfeld omschrijft het werk als "uitgevonden realiteit".

De rest van de cast bestaat uit Stella Tennant, beginnend actrice Tallulah Harlech en de aantrekkelijke Brad Kroenig, maar volgens de modekeizer is Keira het talent van de film. "Ze kan haar tekst heel wat vlotter dan de rest zeggen", aldus de keizer van de mode. De film wordt de avond voor de catwalkshow van de cruisecollectie op 7 mei in Singapore gelanceerd.

29-04-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als Billy Crystal en Bette Midler een kind hadden?

Wat als Billy Crystal en Bette Midler een kind hadden?

http://oi44.tinypic.com/20upnvd.jpg

Dan zou dat kind er als Marisa Tomei uitzien. Toen Andy Fickman, de regisseur van 'Parental Guidance', op zoek ging naar de juiste acteurs voor zijn film, kwam hij meteen bij Billy Crystal, Bette Midler en Tomei uit: "Als Billy Crystal en Bette Midler een kind zouden hebben, wat voor iemand zou zij zijn en hoe zou ze er uitzien? Marisa (Tomei) stond bovenaan ons lijstje en ze heeft uiteindelijk toegezegd."

29-04-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio neemt toch geen acteerpauze

Leonardo DiCaprio neemt toch geen acteerpauze

http://oi43.tinypic.com/2zp7a0p.jpg

Leonardo DiCaprio gaat gewoon door met acteren. Volgens eerdere berichten zou de acteur een tijdje rust willen nemen, maar dat ontkent hij nu in een interview met nu.nl.

Bild schreef dat de 38-jarige acteur een pauze wil inlassen na het verschijnen van 'Django Unchained', 'The Great Gatsby' en 'The Wolf of Wall Street'. Hij zou meer tijd met vrienden en familie willen doorbrengen. Maar DiCaprio antwoordt stellig met "Nee, dat is niet waar" op de vraag of hij een tijdje stopt met acteren.

Ondanks de ontkenning van Leonardo, staan er de komende tijd geen films op de planning.

29-04-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson dronk zes flessen wijn per dag

Michael Jackson dronk zes flessen wijn per dag

http://oi42.tinypic.com/16j07fd.jpg


In de weken voor zijn overlijden dronk Michael Jackson zes flessen wijn per dag, zo beweert een vriend van de in 2009 aan een overdosis verdovingsmiddel overleden zanger.

Jackson schakelde zijn vriend Mark Lester in om alcohol in zijn hotelsuites te leveren. Jackson zou naar de fles hebben gegrepen om zijn slapeloosheid het hoofd te bieden, Lester was de man die de drank voorbij Jacksons eigen veiligheidsmensen moest smokkelen.

Lester, peter van Jacksons kinderen Prince, Paris en Blanket, stelt voorts dat Jackson "verlamd" was tijdens de persconferentie waarmee hij zijn afscheidsconcerten in Londen aankondigde. Die reeks concerten zou enkele weken na zijn overlijden in juni 2009 beginnen.

"Michael viel flauw op zijn hotelbed. Zijn dokter zei dat hij driekwart van een fles whisky had gedronken en verlamd was. Hij knapte nog op en zwoegde zich door zijn 'This Is It'-speech", stelt Lester in The Sun.

Michael Jacksons moeder Katherine klaagt concertpromotor AEG Live aan wegens nalatigheid door het inhuren van dokter Conrad Murray, die vier jaar cel kreeg wegens onvrijwillige doodslag. Vandaag opent die rechtszaak in Los Angeles. (br.hln)


29-04-2013 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jermaine Jackson riskeert celstraf

Jermaine Jackson riskeert celstraf

http://oi40.tinypic.com/33li14o.jpg

Jermaine Jackson riskeert voor twee maanden in de cel te vliegen. De broer van Michael Jackson heeft zijn ex Alejandra al een jaar de alimentatie niet betaald die hij haar verschuldigd is.


Het zou gaan om een bedrag van 30.000 dollar (omgerekend ruim 23.000 euro).

Jermaine en Alejandra hebben samen de twee tienerzoons, Jermajesty en Jaafar, voor wie de Jackson de afgelopen twaalf maanden geen financiële zorg heeft gedragen, zo meldt TMZ.

Jermaine heeft zich dus twaalf keer schuldig gemaakt aan overtreding van de regels die hem door de rechter zijn opgelegd toen hij scheidde van Alejanda. Jermaine moet voor augustus de 30.000 dollar ophoesten, anders loopt hij kans dat hij in de gevangenis moet.

29-04-2013 om 09:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift koopt villa van 13 miljoen met cash geld

Taylor Swift koopt villa van 13 miljoen met cash geld

http://oi40.tinypic.com/314pcv5.jpg

De Amerikaanse zangeres heeft net een villa op Rhode Island voor 17 miljoen dollar (13 miljoen euro) gekocht. Ze zou haar nieuwe stekje volledig met contant geld hebben betaald.

Swift had vier weken geleden al haar oog laten vallen op de gigantische woonst, ze kreeg er een rondleiding op 15 april. De vraagprijs van de villa, met een stukje grond van 20.234 m2, was 20 miljoen dollar. Na wat succesvol afdingen heeft de countryzangeres geld naar Rhode Island laten overkomen en gisteren werden verhuizers aan het landgoed gespot.

28-04-2013 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jordan in huwelijksbootje gestapt

Michael Jordan in huwelijksbootje gestapt

http://oi41.tinypic.com/232ss6.jpg

Na een relatie van vijf jaar heeft voormalig NBA-speler Michael Jordan (50) gisteren zijn jawoord gegeven aan het 35-jarige model Yvette Prieto. Het huwelijksfeest vond plaats in Palm Beach.


Ongeveer 500 gasten arriveerden met bussen bij de kerk, Donald Trump beloofde in 2005 eeuwige trouw aan zijn Melania. Nog eens 1500 genodigden kwamen af op de receptie in de Bears Club bij het golfterrein waarbij Jordan recent een groot huis liet bouwen. Aan de bruiloft gingen maanden van voorbereiding vooraf.

''Aan deze dag gingen maanden van voorbereidingen vooraf'', vertelt een van de gasten aan People. ''Hij wil Yvette alles geven wat haar hartje begeert.'' Michael Jordan had Yvette al met kerst in 2011 ten huwelijk gevraagd. Ze ontmoetten elkaar in een nachtclub in Miami in in 2008. Michael Jordan was eerder 17 jaar getrouwd met Juanita Vanoy, de moeder van hun drie volwassen kinderen.

28-04-2013 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Hamilton en Scherzinger op springen door X Factor

Relatie Hamilton en Scherzinger op springen door X Factor

http://oi39.tinypic.com/359e780.jpg

Lewis Hamilton dringt er bij zijn vriendin Nicole Scherzinger op aan te stoppen met X Factor om hun relatie te redden. De Formule 1-rijder wil dat zijn vriendin niet terugkeert in de jury van de Britse talentenjacht. Hij is bang dat ze elkaar daardoor lange tijd niet zien, omdat hun schema's niet op elkaar zijn afgestemd.


Als X Factor in het najaar weer begint, moet Lewis Hamilton racen in Singapore, Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Hoewel hij het beste voorheeft met haar carrière, is hij bang dat hij haar erg zal missen. ''Lewis heeft Nicole verteld dat dit een onwerkbare situatie wordt en dat ze misschien moet stoppen met de show'', zegt een bron in de krant Sunday People.

''Hij zou dit niet zeggen als ze zeker had willen terugkomen en denkt dat ze gelukkiger wordt als ze samen kunnen zijn. Nicole maakt zich ook zorgen dat ze Lewis weinig zal zien. Dat is een heet hangijzer.'' Als de voormalige Pussycat Doll haar jurystoel afstaat, loopt ze naar verluidt 1,7 miljoen pond (2 miljoen euro) mis.

''Nicole heeft Simon Cowell in de macht. Hij heeft al laten weten dat zijn droomjury bestaat uit Nicole, Sharon Osbourne, Louis Walsh en Gary Barlow. Nicole is van menig dat ze daarmee een sterke onderhandelingspositie heeft, omdat ze in het vorige seizoen veruit het populairste jurylid was en Simon haar daarvoor dient te belonen'', zegt een andere insider in Daily Star. ''Hij heeft geen keus.''

28-04-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveiligingsman gaat Ashton Kutcher te lijf

Beveiligingsman gaat Ashton Kutcher te lijf

http://oi43.tinypic.com/21ojfp.jpg

Ashton Kutcher kreeg het aan de stok met een beveiligingsagent van het countryfestival Stagecoach, nadat de man tussen een fan en de acteur wilde komen.


Volgens insiders van de entertainmentsite TMZ.com was Kutcher in het vipgedeelte vlakbij het podium om te kijken naar Nick 13 en Dwight Yoakam, toen een vrouw hem benaderde en dag wilde zeggen. De vrouw schudde zijn hand, waarna de beveiliger de twee uit elkaar haalde. Hierna ontstond er bronnen chaos.

De Two And A Half Men-acteur en de beveiligingsman zouden elkaar vervolgens te lijf zijn gegaan, waarbij de vrienden van Kutcher hem tegen moesten houden om erger te voorkomen. De beveiliger zou vervolgens geëist hebben dat de acteur verwijderd zou worden, maar hij zou op eigen houtje al weg zijn gegaan. Volgens ooggetuigen zou Kutcher in ieder geval niet de aanstichter zijn geweest, maar ging de beveiliger wat te ijverig te werk.

28-04-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss BumBum: "Ik had vorige week seks met Ronaldo"

Miss BumBum: "Ik had vorige week seks met Ronaldo"

http://oi44.tinypic.com/6p6l2d.jpg

Cristiano Ronaldo heeft zijn vriendin, het Russische topmodel Irina Shayk, bedrogen met de Braziliaanse Miss BumBum. Dat is een Braziliaanse schoonheidswedstrijd die de dame met het fraaiste achterwerk bekroont.


De 27-jarige Andressa Urach verklaarde aan The Sun dat de ster van Real Madrid haar in een reeks sms'en het hof maakte. Ronaldo, zo stelt ze, verklapte haar dat hij had gedroomd van haar billen en haar "mijn paardje" noemde. "Hij was geobsedeerd door mijn kont", aldus Urach.

Seks in hotel
Ze omschrijft voorts hoe de twee vorige week seks hadden in een luxehotel, 48 uur voordat Real met 4-1 verloor van Borussia Dortmund in de halve finale van de Champions League.

"Het was ongelooflijk. Zijn lichaam is perfect, als een Griekse god. Hij ging uren door en kon maar niet zwijgen over mijn kont".

Woedende Irina
Een dag eerder werd Ronaldo gespot terwijl hij een restaurant in Madrid verliet met een woedende Irina, die sinds 2010 zijn vriendin is.

"De Portugese 28-jarige voetbalster, tevens ambassadeur voor Save the Children, zou Andressa hebben gecontacteerd nadat een gemeenschappelijke vriend hem haar nummer had gegeven. Hij begon haar sms'en te sturen en sprak later via Skype met haar.

"Ik heb Cristiano altijd één van de aantrekkelijkste mannen ter wereld gevonden, dus ik vond het ongelooflijk dat hij me contacteerde", stelt Andressa nog in The Sun.

"Fictie en bedrog"
Gisteravond heeft Ronaldo, volgens The Daily Mail, ontkend dat hij seks had met Andressa. "Ik was op 22 april inderdaad in Hotel Villa Magna voor een interview met verslaggever Manu Sainz. Hij kan dat bevestigen. De rest is pure fictie en bedrog", besluit hij.

28-04-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones verrassen fans in LA met concert

Rolling Stones verrassen fans in LA met concert

http://oi43.tinypic.com/2vsj79g.jpg


De Rolling Stones hebben gisteravond onverwacht een concert gegeven in een club in Los Angeles, een week voordat ze beginnen aan hun nieuwe tour. Fans in LA waren op de hoogte gesteld via het Twitter-account van de Stones. De toegangskaartjes van 20 dollar werden verloot.

De '50 and Counting' tour van de Rolling Stones begint officieel op 3 mei met een concert in het Staples Center in LA. Aanvankelijk was dat op 2 mei, maar de band heeft het openingsconcert een dag uitgesteld vanwege de play-offs van de NBA-basketbalcompetitie (waarin de LA Lakers spelen).

Keith Richards had eerder al laten doorschemeren dat het niet was uitgesloten dat er verrassingsoptredens zouden komen. Gisterochtend maakte de band bekend dat ze nog dezelfde dag zou optreden in de club Echoplex, waar plek is voor 350 toeschouwers. Direct daarna stonden honderden fans in de rij, vanaf 5 uur 's ochtends.

Voor het allereerste 'echte' concert van de tour zijn nog kaarten verkrijgbaar, voor prijzen tot 600 dollar. De Stones, die hun 50-jarig jubileum willen markeren, zullen in de VS en Canada 17 concerten geven - onder meer in Las Vegas, Toronto, Chicago en Boston, en als laatste Philadelphia, op 18 juni.

Daarna steken Mick Jagger en zijn mannen over naar Groot-Brittannië. Ze staan 29 juni op het Glastonbury Festival en op 6 en 13 juli in Hyde Park in Londen. (br.hln)


28-04-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vijver Media heeft nood aan vers geld

De Vijver Media heeft nood aan vers geld

http://oi44.tinypic.com/1y359y.jpg

Mediagroep De Vijver Media, eigenaar van Woestijnvis, Humo en tv-zenders VIER en Vijf, overweegt een kapitaalinjectie en een ingrijpende aanpassing van haar businessplan. Dat weet de krant De Tijd.


De economische crisis laat zich voelen in de mediasector, waar de inkomsten uit reclame blijven dalen. Bovendien lijdt De Vijver ook onder gestegen productiekosten, hoge schulden en zwakke kijkcijfers.

Financiële ratio's
De mediagroep, die in 2011 de commerciële omroep SBS overnam voor 202 miljoen euro en daarvoor 100 miljoen euro leende, heeft daardoor afspraken met de banken geschonden. De Vijver Media was niet in staat bepaalde financiële ratio's te halen.  

"De gevolgen hiervan vallen al bij al nogal mee en zijn trouwens contractueel voorzien. Dit is niet problematisch, het zorgt voor een bijkomende (financiële) kost, maar op de lange termijn perspectief valt dit mee", legt de mediagroep uit aan De Tijd.

"Zware overname"
"Uiteraard staat De Vijver Media financieel onder druk, want we hebben een zware overname gedaan. En voorlopig halen we de 40 procent marktaandeel nog niet die we op de commerciële tv-markt voor ogen hebben", zegt CEO Wouter Vandenhaute.

"De Vijver is een zorgenkind. We moeten het originele businessplan herbekijken", vertelde een bron bij een van de aandeelhouders Corelio en Sanoma. De mediagroepen bezitten elk een derde van de aandelen van De Vijver. Een van de opties die overwogen wordt, is een kapitaalinjectie.

Zakelijke leider
Onlangs werd de komst van Gilbert Van fraeyenhoven naar De Vijver Media nog aangekondigd. De zakelijke topper moet orde op zaken stellen bij productiehuis Woestijnvis.

28-04-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen auto uit 'Pulp Fiction' na 19 jaar terecht

Gestolen auto uit 'Pulp Fiction' na 19 jaar terecht

http://oi39.tinypic.com/35jwacp.jpg

De gestolen Chevrolet die Quentin Tarantino gebruikte tijdens de opnames van zijn film 'Pulp Fiction' is ruim 19 jaar na de diefstal teruggevonden in Californië. De huidige eigenaar van de oldtimer heeft volgens de politie weinig met de diefstal te maken en lijkt het slachtoffer van fraude.


De klassieke Chevelle Malibu uit 1964 werd na de opnames van 'Pulp Fiction' in 1994 gestolen bij het huis van Tranantino. Tarantino gebruikte de auto onder meer voor een scène waarbij Vincent Vega, gespeeld door John Travolta, het huis van een drugsdealer binnenrijdt.

De politie kwam de gestolen auto deze week op het spoor na de arrestatie van een autodief die het had voorzien op oldtimers, meldt TMZ. Die verdachte leidde de politie naar de Chevrolet van Quintino. De diefstal is verjaard.

28-04-2013 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SS-verleden Horst Tappert verbant 'Derrick' van de buis

SS-verleden Horst Tappert verbant 'Derrick' van de buis

http://oi39.tinypic.com/2e2lzsx.jpg

Omroep Max, een Nederlandse publieke omroep, haalt de Duitse misdaadserie 'Derrick' van het scherm na de onthullingen over het SS-verleden van acteur Horst Tappert. "Wij gaan geen acteur eren die zo gelogen heeft over zijn verleden", zegt omroepdirecteur Jan Slagter.


Gisteren bleek dat Tappert, die de rol van inspecteur Derrick vertolkte, in de Tweede Wereldoorlog lid was van de Waffen-SS. Het was een Duitse socioloog die het lidmaatschap van de in december 2008 overleden acteur ontdekte. Tappert had altijd beweerd dat hij hospik was bij de Wehrmacht.

Waffen-SS
Volgens Slagter zit er nu "een luchtje" aan de serie. "De Waffen-SS is wel van een ander kaliber dan de Wehrmacht. Het waren geen lieve jongens en ze hebben veel misdaden op hun geweten. Bovendien moest iemand zichzelf aanmelden om lid te worden bij de Waffen-SS", zegt de directeur van Omroep Max, dat zich op 50-plussers richt.

Belediging
De reeks blijven uitzenden zou dan ook een belediging zijn voor mensen die in de oorlog hebben geleden, klinkt het. De omroep had voor de zomer nog wat afleveringen gepland, maar die worden geschrapt. "Wat ons betreft is het boek Derrick dicht", zegt Slagter.

Tussen 1974 en 1998 werden 281 afleveringen van de serie Derrick gemaakt. De reeks werd in 102 landen, waaronder ook België, uitgezonden.

28-04-2013 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez aangeklaagd

Selena Gomez aangeklaagd

http://oi39.tinypic.com/35hlrpe.jpg

Slecht nieuws voor Selena Gomez. De actrice is aangeklaagd door een parfumbedrijf waar ze eerder een deal mee sloot. Adrenalina Inc. vindt namelijk dat Gomez haar afspraken niet is nagekomen.


TMZ meldt dat het bedrijf geurtjes zou maken met de naam van Selena erop, en Adrenalina Inc. zegt veel tijd en geld te hebben besteed aan onderzoek en marketing. Alleen de reclame zou al zo'n 2 miljoen dollar hebben gekost. Gomez zou vervolgens hebben geprobeerd om onder de afspraken uit te komen en zelfs hebben geweigerd promotie te doen. Dat pikt het bedrijf niet, waarna het een klacht indiende.

Volgens de advocaat van Selena klopt helemaal niets van de claim. "Elke bewering dat Selena niet aan haar promotionele verplichtingen heeft voldaan is belachelijk", zegt advocaat Michael Weinsten. "Selena zal binnenkort zelf een rechtszaak aanspannen tegen Adrenalina en een flinke schadevergoeding eisen."

27-04-2013 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber en Selena proberen het nog een keer

Justin Bieber en Selena proberen het nog een keer

http://oi43.tinypic.com/2jy6us.jpg

Het lijkt er op dat Justin Bieber zijn ex-vriendin Selena Gomez zover heeft gekregen het nog een keer met hem te proberen. Bieber plaatste een intieme foto van hen samen op Instagram.


Op de foto zit Justin achter zijn laptop. Selena zit achter hem met haar hoofd op zijn rug. Bij de foto staat de tekst: 'je hebt lang genoeg aan je muziek gewerkt, laten we knuffelen.'

Selena en Justin gingen in december vorig jaar uit elkaar na een relatie van twee jaar. Wel bleven ze contact houden. Eind maart bracht de popster al een bezoekje aan het huis van de actrice in Los Angeles. En vorige week zaterdag twitterde Justin ook een intieme foto van de twee, maar verwijderde deze weer.

27-04-2013 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal opzij voor keizerin Rihanna

Allemaal opzij voor keizerin Rihanna

http://oi42.tinypic.com/34qtxmx.jpg

Als een heuse keizerin heeft Rihanna zich een weg doorheen haar fans gebaand. De zangeres had gekozen voor een witte jurk in Romeinse stijl, met daarbovenop een gouden medaille rond de nek. De antieke 'look' werd echter compleet tenietgedaan door een zonnebril van Chanel en de pet die achterstevoren stond.


Vrijdagavond (lokale tijd) trad 'Riri' op in Atlantic City (New Jersey). Na omzwervingen in Newark, Washington en Canada eindigt het Amerikaanse luik van haar Diamonds-tournee begin mei in New York en Boston.

Tussen alle drukte door wil Rihanna haar liefje Chris Brown op 5 mei ook nog eens een onvergetelijke verjaardag bezorgen. "Het enige wat ik kan zeggen, is dat ze heel wat achter de hand houdt", aldus een bron. "Ze wil bewijzen hoe graag ze hem ziet, het enige wat ze wil is bij hem zijn."

Eén nadeel echter: de ster uit Barbados heeft op die dag een optreden op het programma staan in Brooklyn. "Chris heeft haar verrast met zijn aanwezigheid toen ze 25 werd, nu wil ze op zijn 24ste verjaardag uiteraard niet onderdoen. Of hij echt bij haar zal zijn? Ze gaat het hem zeker niet op de man af vragen. Ze vindt dat hij zijn zin moet doen op zijn verjaardag, maar in haar hart hoopt ze er uiteraard vurig op."

27-04-2013 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experten buigen zich over de kleine babybuik van Kate

Experten buigen zich over de kleine babybuik van Kate

http://oi41.tinypic.com/2dryiwn.jpg

Als je een wereldvreemde mens vandaag zou vertellen dat Kate Middleton in juli gaat bevallen, zal hij je op basis van recente foto's misschien niet geloven. De Britse pers loopt over van de vraagtekens over de weinig zichtbare babybuik van de hertogin. Eens kijken wat experten er zoal over te vertellen hebben.


Volgens Simon Mehigan van het Liverpool Women's Hospital hoeft Kate zich allesbehalve zorgen te maken over de kleine buik, integendeel. Omdat ze voor het eerst zwanger is, mag ze zich gelukkig prijzen dat het spierweefsel in haar buik krachtig is. Naast Kate's slanke, sportieve bouw, kan ook de ligging van de baby in de baarmoeder een perfecte verklaring zijn voor de weinig vooruitstekende babybuik.

Sterk en strak
"Het is niet ongewoon dat je bij een eerste zwangerschap weinig kan zien. Bij de tweede of derde wordt het echter een heel ander verhaal. Hoeveel sit-ups je ook doet, alles is uitgerekt en die klok kan je niet terugdraaien", klinkt het.

Gynaecoloog Malcolm Dixon is het daar helemaal mee eens: "Bij het eerste kind zijn de buikspieren doorgaans strak en sterk, waardoor de baby goed wordt vastgehouden. Dit is in het bijzonder zo bij vrouwen die sportief zijn. We weten allemaal dat Kate een atletische ziel heeft. Babybuiken van vrouwen die al wat vet hebben in de buikstreek zien er doorgaans groter uit".

De hertogin is ook zeker niet van de kleinste, wat eveneens een impact kan hebben op een babybuik. "Grote vrouwen, zeker die met een groot bovenlichaam, hebben de neiging er niet zo rond uit te zien als ze zwanger zijn omdat de baby niet gepropt zit in een kleine ruimte", stelt Gail Johnson van de Royal College of Midwives.

Ligging
Ook de positie van de baby kan best een invloed hebben op het uiterlijk van de buik. "Als de baby met zijn rug naar de voorkant ligt, met armen en beentjes mooi verscholen, krijg je een net pakketje. Wanneer de rug echter gericht is naar achter, steken de armen en benen veel sneller uit, wat je ook zal zien aan de buik", stelt Dixon.

Hoe dan ook, vroedvrouwen zijn het erover eens: Geen twee babybuiken zijn hetzelfde en je kan meestal maar weinig vertellen over de zwangerschap door ernaar te kijken.

27-04-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en vriend dragen dezelfde ring

Heidi Klum en vriend dragen dezelfde ring

http://oi39.tinypic.com/yf0qo.jpg

Het zit nog steeds goed met de liefde tussen Heidi Klum en haar bodyguard Martin Kristen. Op een foto op de website van E! Online is duidelijk te zien dat de twee allebei dezelfde ring dragen.


Heidi en Martin dragen de simpele ring allebei rond hun ringvinger van hun rechterhand. De website meldt dat dit niet de hand is waar mensen meestal hun trouwring dragen. De twee zouden dus niet in het geheim getrouwd zijn. Dat kan ook niet, want het blonde model is nog steeds niet officieel gescheiden van haar ex Seal.

Klum gaf bij een eerder interview aan dat het zeer onwaarschijnlijk is dat ze ooit weer zal trouwen. Het management heeft nog niet gereageerd op vragen van E! Online over de betekenis van de ringen.

27-04-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waaghals in Tom Cruise: "Ik crashte op tiende met motor"

De waaghals in Tom Cruise: "Ik crashte op tiende met motor"

http://oi44.tinypic.com/167qmwh.jpg

Tom Cruise is duidelijk niet enkel op het witte doek een waaghals. Zo kocht de acteur amper op zijn tiende al een eerste motor. Helaas voor de acteur liep zijn eerste tochtje op de tweewieler, een kleine Yamaha, niet zo goed af. In 'The Tonight Show with Jay Leno' vertelt de 'Top Gun'-ster dat hij onmiddellijk crashte toen hij er op wegreed. Woepsie!


"Mijn moeder was er toen niet, ze was aan het werk en ik had haar niet verteld dat ik de motor had gekocht. Ik wou namelijk niet dat ze in paniek zou raken", aldus de acteur. "We hadden destijds buren die altijd een oogje in het zeil hielden als mijn moeder er niet was", vervolgt Tom.

"Ik vond het heel spannend, ik wilde er natuurlijk wel even op rijden. Maar toen ik hem startte en er een stukje op reed, merkte ik ineens dat de gashendel vastzat", vertelt Cruise. Terwijl hij op zoek was naar de rem, reed hij op de auto's van zijn lieftallige buren af. Gelukkig voor hem reed hij er net tussendoor, hij viel wel hard, maar de schade was beperkt. "Ik heb de motor snel weer in de kelder gezet."

De 50-jarige acteur vertelde zijn moeder pas jaren later over het incident. Ook de buren hadden hun mond gehouden.

26-04-2013 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Horst Tappert (Derrick) was lid van Waffen-SS"

"Horst Tappert (Derrick) was lid van Waffen-SS"

http://oi39.tinypic.com/jv25ur.jpg

Horst Tappert, de Duitse acteur die jarenlang rechercheur Derrick in de gelijknamige tv-reeks speelde, blijkt in de Tweede Wereldoorlog lid te zijn geweest van de Waffen-SS. Dat heeft de socioloog Jörg Becker ontdekt, toen hij onderzoek deed voor een biografie, zo meldt Die Welt.


Tappert, die in december 2008 overleed, had altijd gezegd dat hij hospik was geweest bij de Wehrmacht. Nu blijkt dat hij in maart 1943 met de Waffen-SS-divisie Doodskop heeft meegeholpen bij de herovering van Charkov in Oekraïne.

Grenadier
Becker ontdekte tijdens zijn onderzoek voor de biografie van opiniepeilster Elisabeth Noelle-Neumann dat Tappert op de personeelslijst van de Waffen-SS stond. Hij was daar grenadier, een bescheiden rang.

Tappert heeft nooit veel losgelaten over zijn verleden in de oorlog. In zijn biografie en in enkele gespekken meldde hij zijn werk bij de Wehrmacht. Aan het einde van de oorlog zou hij in de gevangenis hebben gezeten.

Van de serie 'Derrick' werden tussen 1974 en 1998 281 afleveringen gemaakt die in 102 landen werden uitgezonden, waaronder ook ons land.

26-04-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twintig finalistes Miss Korea lijken allemaal op elkaar

Twintig finalistes Miss Korea lijken allemaal op elkaar

http://oi39.tinypic.com/33jtow9.jpg

Zoek de verschillen bij deze foto van de twintig finalistes van de Miss Korea-verkiezing. Hoe grappig u dat ook kan vinden, er zit helaas ook een jammere keerzijde aan de medaille: om zo'n schoonheidsideaal te bereiken, grijpen de meisjes haast stuk voor stuk terug naar plastische chirurgie. Met dit verbijsterend resultaat tot gevolg...

Uiteraard zijn er nog verschillen merkbaar, maar een vergrootglas is geen overbodige luxe. Vooral de ogen, neus, wenkbrauwen en mond lijken als twee druppels water op elkaar. Zelfs de inwoners van Zuid-Korea vinden dat er nu een grens overschreden is, de kwestie zorgt tussen pot en pint alvast voor verhitte discussies.

Plastische chirurgie scoort vooral hoog bij dames tussen 19 en 49 jaar. Twintig procent van de vrouwen uit Seoel is al eens onder het mes gegaan, en de toekomstige miss lijkt daar geen uitzondering op. Vaak willen ze er westerser uitzien of meer op een van hun idolen lijken.

26-04-2013 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle Breakdown' meermaals in de prijzen in New York

'Broken Circle Breakdown' meermaals in de prijzen in New York

http://oi41.tinypic.com/5v9tk.jpg

Actrice Veerle Baetens is gisterenavond op het Tribeca International Film Festival in New York uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol als Elise in 'The Broken Circle Breakdown'. De film van Felix van Groeningen kende eerder deze week zijn Noord-Amerikaanse première. Het bleef niet bij die ene prijs, want Carl Joos en van Groeningen kregen ook nog eens de prijs voor beste scenario.


Het juryrapport prijst Baetens als een erg toegewijde en veelzijdige actrice. "Baetens' personage evolueert van een zorgeloze geest naar een rouwende echtgenote en moeder. En waar we ons ook bevinden gedurende die transformatie, deze actrice toont ons het vuur dat in haar personage brandt, één dat haar zowel in leven houdt als haar vernietigt."

"Dit is écht fantastisch", zo vertelde Baetens het festivalpubliek in een eerste reactie via Skype. "Ik ben heel blij dat ik voor deze rol werd gekozen en dat ik op die manier kon samenwerken met Felix en Johan (Heldenbergh). Ik hoop ook snel in de VS te zijn om er de film voor te stellen."

Ook Felix Van Groeningen is verheugd met de prijs voor zijn actrice. "De ontvangst van 'The Broken Circle Breakdown' in de VS is fantastisch. De Amerikanen vinden onze kijk op hun land heel boeiend en het gebruik van de bluegrassmuziek is niet alleen verrassend, maar werkt ook gewoon zeer goed. Zowel het publiek als de programmatoren waren absoluut lovend over Veerles prestatie. Ze heeft 'star quality', zoveel is duidelijk. Ik ben dan ook heel erg blij voor haar. Ze heeft zich als een pitbull vastgebeten in deze rol en ze verdient deze prijs absoluut."

In de film wordt het verhaal verteld van Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh). Ondanks al hun verschillen komen de twee samen. Met de geboorte van hun dochtertje Maybelle lijkt hun geluk compleet, tot het meisje zwaar ziek wordt.

'The Broken Circle Breakdown' is van Groeningens vierde langspeelfilm, na 'Steve+Sky' (2004), 'Dagen zonder lief' (2007) en 'De helaasheid der dingen' (2009). Met zijn jongste film werd hij ook geselecteerd voor het filmfestival van Cannes.
    
De regisseur en Carl Joos zijn volgens het VAF "zeer vereerd" met de prijs voor het beste scenario.

26-04-2013 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba droeg korset om af te vallen

Jessica Alba droeg korset om af te vallen


http://oi41.tinypic.com/whjfdd.jpg


Jessica Alba gebruikte een bijzondere manier om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken na de bevalling van haar tweede dochter.

"Ik droeg een korset, zowel overdag als 's nachts. Dat deed ik drie maanden lang", zo blikt ze terug in een interview met Net-A-Porter. Jessica heeft twee dochters. Honor van vier jaar en Haven, die bijna twee is.

"Het was flink afzien, niet iedereen kan dit doen", zegt de actrice. "Het was niet fijn en het was zweterig, maar het was het wel waard", vertelt ze.


26-04-2013 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston stelt huwelijk uit

Jennifer Aniston stelt huwelijk uit

http://oi33.tinypic.com/e8ts7n.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux zouden aanvankelijk volgende maand trouwen, maar de twee raken het maar niet eens over de omvang van het feest en hebben nu besloten de trouwpartij uit te stellen tot eind augustus.


"Jennifer en Justin kijken uit naar hun huwelijk, maar ze hebben uiteenlopende ideeën over het feest. Als koppel zijn ze perfect, ze zijn smoorverliefd op elkaar. Maar Jennifer wil een groots huwelijk met al hun vrienden terwijl Justins voorkeur naar een intieme ceremonie gaat", aldus een bron in MailOnLine.

"We verwachten dat het huwelijk op het eind van de zomer zal voltrokken worden, vlak voor Labour Day (2 september, nvdr.)".

26-04-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike 'The Situation' Sorrentino krijgt eigen realityshow

Mike 'The Situation' Sorrentino krijgt eigen realityshow

http://oi38.tinypic.com/1w8q0.jpg

Het feestbeest uit 'Jersey Shore' is al aan de opnames begonnen van een spin-off waarin hij centraal staat.


TMZ meldt dat Sorrentino het huis heeft gehuurd naast het huis waar zijn voormalige tegenspelers Nicole 'Snooki' Polizzi en Jenni Farley hun eigen spin-off 'Snooki & JWoww' opnamen.

Fans van 'Jersey Shore' maakten al kennis met Mike's jongere zus Melissa, die een affaire had met huisgenoot Vinny Guadagnino, maar in de nieuwe reeks zouden ook zijn oudere broers Frank en Marc opduiken.

Mike Sorrentino ging vorig jaar in rehab wegens zijn verslaving aan pijnstillers. Zijn wilde levensstijl heeft hij echter niet opgegeven, dus kan je wel wat rokkenjagerij en cafégevechten verwachten.

Pauly D heeft sinds het einde van 'Jersey Shore' zijn eigen tv-show rond zijn dj-carrière, Vinny krijgt een talkshow op MTV.

24-04-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén en vtm brengen Nederlandse troonwissel live

Eén en vtm brengen Nederlandse troonwissel live

http://oi36.tinypic.com/34f1jr6.jpg

Zowel Eén als vtm zullen volgende week dinsdag de hele dag live verslag uitbrengen van de troonswissel in Nederland. Op 30 april geeft koningin Beatrix na 33 jaar de scepter door aan kroonprins Willem-Alexander.


Bij de VRT begint Eén om 10 uur met de live-uitzending. Aan de Medialaan beginnen ze er een half uurtje vroeger aan.

De openbare omroep volgt het evenement met VRT Nieuws Live. VRT-Journalist Filip Feyten en NOS-journalist en VRT-correspondent in Nederland Joris van de Kerkhof zorgen voor het commentaar. Bij vtm zorgt royaltywatcher Kathy Pauwels voor duiding in de studio en verzorgen nieuwsanker Birgit Van Mol en mediafiguur Jo De Poorter vanuit Amsterdam het commentaar.

Toespraken
Hoogtepunt zal de eigenlijke machtswissel zijn. Om 10 uur start de abdicatie in de Mozeszaal van het Paleis op de Dam, het koninklijk paleis in Amsterdam. Koningin Beatrix zal er een korte toespraak voorlezen, waarna ze de Akte van Abdicatie zal ondertekenen.

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix zullen dan voor de menigte op de Dam hun opwachting maken op het balkon van het koninklijk paleis. De nieuwe en oude vorst zullen er kort speechen en het Wilhelmus zal weergalmen.

Tot 16 uur
Bij Eén stopt het eerste deel van de live-uitzending om 11 uur, bij vtm om 11.15 uur. Na de nieuwsuitzendingen van 13 uur, die ongetwijfeld geheel oranje zullen kleuren, hervatten beide zender de live verslaggeving tot 16 uur.

In De Nieuwe Kerk -naast het Paleis op de Dam- start om 14 uur de beëdiging en inhuldiging van de nieuwbakken koning tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal. Alexander zal er trouw aan de grondwet zweren. Om 15.30 uur ten slotte vertrekt de koning met zijn gevolg naar het paleis. Daarna volgen nog een receptie, een boottocht en het omstreden koningslied.

Willeke van Ammelrooy in 'Café Corsari'
Ook andere programma's staan volledig in het teken van de oranjegekte. Bij vtm wordt bij 'Telefacts' in een reportage de vergelijking gemaakt tussen onze kroonprins Filip en Willem-Alexander. Deze zondag staat het magazine 'Royalty' al uitgebreid stil bij de nakende machtswissel.

Bij Eén kleurt 'Café Corsari' oranje, met onder meer actrice Willeke van Ammelrooy, miss Nederland, Peter Vandermeersch en Marlène de Wouters als gasten. 'Koppen XL' blikt met een NOS-reportage terug op de eerste jaren van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta. VIER en VIJFtv voeren geen programmawijzigingen door.

24-04-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt deze hunk de Christian Grey van het witte doek?

Wordt deze hunk de Christian Grey van het witte doek?

http://oi34.tinypic.com/hvwi0w.jpg

Het ziet ernaar uit dat er eindelijk een hoofdrolspeler is gevonden voor de verfilming van het erotische boek 'Fifty Shades of Grey'. De knappe zakenman Christian Grey zal vertolkt worden door hottie Alex Pettyfer. De 23-jarige acteur zou volgens entertainmentsite The Wrap zelfs al een stomense seksscene hebben opgenomen.


Het erotische boek vertelt het verhaal van een net afgestudeerde vrouw die een sm-relatie krijgt met de jonge, steenrijke zakenman Christian Grey. Alex Pettyfer, die samen met Channing Tatum en Matthew McConaugheyal te zien was in de stripfilm 'Magic Mike', zou de scene al hebben opgenomen waarin Grey zijn nieuw lief ontmaagdt. Het is niet duidelijk welke actrice tijdens de auditie, waar ook regisseur Gus van Sant aanwezig was, de vrouwelijke rol vertolkte.

Studio's Universal en Focus kochten begin 2012 de rechten van de wereldwijde sm-hit. Sindsdien doen veel speculaties de ronde over wie de film gaat regisseren en wie de hoofdrollen gaan spelen. Gus van Sant, die eerder onder meer Milk en Good Will Hunting maakte, wordt al enige tijd genoemd als regisseur voor het project. Maar ook zijn naam is officieel nog niet bevestigd.

Ook wie de rol van Anastasia Steele zal vertolken, is nog een raadsel. Actrices Mila Kunis en Emma Watson werden getipt, maar zij ontkrachtten nadien de geruchten. De film zou in 2014 op het witte doek komen.

24-04-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna geeft ruim 6.000 euro uit aan strippers

Rihanna geeft ruim 6.000 euro uit aan strippers

http://oi33.tinypic.com/durtx.jpg

Rihanna ging vorig weekend eens kijken hoe de meiden in stripclub King of Diamonds in Miami op haar muziek dansen en gaf niet minder dan 8.000 dollar of 6.145 euro uit omm te zien hoe de dames hun kleren uittrokken.


Urenlang bleef Rihanna aan de bar zitten, zo meldt TMZ. Ze had daarbij vooral oog voor één van de populairste strippers in de tent, een zeker Remy Redd.

Op haar Twitter zette Rihanna een foto van de vloer van de stripbar bezaaid met dollarbiljetten. "Gisteravond heb ik één van mijn fantasieën beleefd. Ik ging kijken naar de strippers van K.O.D. die dansten op een strippernummer dat ik heb gemaakt", liet ze haar fans weten.

Later op de avond kwam ook haar vriendin Katy Perry een kijkje nemen.

24-04-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie: "Dubbelganger Michael Jackson maakte promo voor concerten"

Familie: "Dubbelganger Michael Jackson maakte promo voor concerten"

http://oi37.tinypic.com/s4w5qd.jpg

De familie van Michael Jackson is ervan overtuigd dat concertpromotor AEG Live, dat een reeks afscheidsconcerten van de zanger in Londen had gepland, een dubbelganger van Jackson inschakelde om de concerten te promoten. De familie Jackson eist in een rechtszaak 40 miljoen schadevergoeding van AEG Live omdat zij dokter Conrad Murray inschakelden. Die werd veroordeeld tot vier jaar cel wegens onvrijwillige doodslag. Michael Jackson overleed in juni 2009 na een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.


"Zijn kinderen Paris en Prince en zijn moeder Katherine zijn zeker dat er een valse Michael Jackson in het spel was. Ze hebben detectives ingehuurd om de dubbelganger op te sporen en tot bekentenissen te dwingen", stelt een bron in de Daily Star.

Die dubbelganger werd volgens de kinderen en Jacksons moeder ingeschakeld toen de comebackconcerten van Jackson in 2009 werden aangekondigd in de 02 Arena in Londen.

Ze menen dat de dubbelganger ook gebruikt werd voor videoclips waarin Jackson zogezegd aan het repeteren was voor zijn afscheidstournee. Ze zijn van oordeel dat Michael zelf niet fit genoeg was om de dansroutines uit te voeren.

Bianca Cobbn een expert in lichaamstaal, verklaarde aan Fox News: "Het is mijn overtuiging dat de man in die clips niet Michael Jackson is. Zijn stap is meer zelfingenomen en heeft meer veerkracht dan Michael Jacksons typische stap. Michael stapte haast altijd met zijn hoofd naar beneden gericht".

AEG ontkent de aantijgingen. Sony, die de film 'This Is It' uitbracht, houdt vol dat "elke shot van Michael ook écht Michael is".

24-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber laat zijn aapje achter in Duitsland

Bieber laat zijn aapje achter in Duitsland


http://oi34.tinypic.com/2ljnj4i.jpg


Justin Bieber heeft genoeg van Mally, zijn kapucijnaapje dat vorige maand door de Duitse douane in beslag werd genomen en in quarantaine geplaatst. Bieber had niet de nodige documenten om het dier op 28 maart Duitsland binnen te brengen.

Een woordvoerder van de dierenkliniek in München, waar het dier nu verblijft, stelt dat een medewerker van de kliniek eerder deze week een telefoontje kreeg van Biebers management in New York. Die vroegen een "veilige plek" te zoeken voor Mally, "een dierentuin bijvoorbeeld".

Daartoe moet Bieber eerst officieel afstand doen van zijn aapje. Hij heeft tot 17 mei de tijd om Mally op te eisen, wat hem duizenden euro zou kosten voor zijn verblijf in de kliniek, of om schriftelijk te melden dat hij Mally niet meer wil.

Muziekproducer Jamal 'Mally Mal' Rashid gaf Bieber het aapje cadeau voor zijn negentiende verjaardag vorige maand.


24-04-2013 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

http://oi34.tinypic.com/wtwsxh.jpg

Crimi Clowns heeft twee nominaties voor het Televisie Festival van Monte Carlo op zak. De tv-reeks op 2BE van Luk Wyns is genomineerd in de categorieën Beste Internationale Comedyreeks en Beste Europese Comedyreeks. Dat maakt filmdistributeur Kinepolis deze avond bekend.


De 53ste editie van het Televisie Festival in Monaco vindt plaats van 9 tot en met 13 juni. Elk jaar selecteert een professionele jury genomineerden in verschillende categorieën. De winnaars van de tv-prijzen worden aan het einde van de festivalweek gelauwerd tijdens een ceremonie in aanwezigheid van prins Albert van Monaco.

Luk Wyns, de geestelijke vader en bezieler van Crimi Clowns, is enthousiast over het nieuws. "Ik ben wel verrast. Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie."

Sinds 3 april loopt Crimi Clowns the Movie in de bioscopen. Het bezoekersaantal staat volgens Kinepolis op zo'n 25.000 toeschouwers.

Inmiddels zijn de opnames aan de gang voor het tweede tv-seizoen van de reeks, dat later dit jaar bij 2BE in première gaat.

24-04-2013 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

http://oi36.tinypic.com/2u4tzr7.jpg

Het schaamrood staat Reese Witherspoon nog op de kaken en ze durft dan ook nog geen interviews te geven na haar arrestatie. De actrice heeft daarom de tv-show 'Late Night With Jimmy Fallon' afgezegd, meldt E!Online.


De 37-jarige blondine zou vandaag verschijnen op de bank bij Jimmy Fallon, maar op de website van de show valt te lezen dat er vanavond een andere gast is. Maar daar blijft het niet bij. Reese heeft haar interview bij de tv-show 'Good Morning America' ook gecanceld.

Witherspoon werd vrijdag in de boeien geslagen. Haar man James Toth werd opgepakt voor rijden onder invloed en Reese, die naast hem in de auto zat, werd aangehouden omdat ze tegen de agenten in opstand kwam. In een verklaring liet ze weten dat ze teveel had gedronken en dat ze zich diep schaamt voor haar actie.

De Legally Blonde-ster verscheen wel op de première van de film 'Mud', maar ook daar beantwoordde ze geen vragen.

23-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

http://oi35.tinypic.com/bfqtye.jpg

Een deelname aan een talentenshow is voor menig kandidaat een onaangename ervaring en leidt bij een aantal van hen tot een depressie. Vooral jonge deelnemers van zo'n 16 en 17 jaar oud kunnen vaak niet inschatten wat het betekent om deel te nemen aan een talentenshow.


Dat blijkt uit een studie van het Internationale Centrale Instituut voor Jeugd- en Vormingstelevisie (IZI) in München en het Instituut voor Media van Noord-Rijnland-Westfalen. "Vaak zijn er gevallen bekend waarbij we kunnen zeggen dat ze schade hebben opgelopen", zei het hoofd van de studie, Maya Götz, vandaag. Bij de studie werden 59 voormalige deelnemers van talentenshows tussen de 16 en 34 jaar ondervraagd. Zij hadden deelgenomen aan audities van programma's zoals de 'The Voice Deutschland' of 'Das Supertalent'.

Permanent bewijs
Zowat de helft vond de belevenis eerder positief, een derde had gemengde gevoelens en voor een vijfde was de deelname een negatieve ervaring. Götz zei dat de jeugdbescherming zich hier vragen kan stellen. De filmpjes kunnen permanent op het internet bekeken worden door bijvoorbeeld potentiële werkgevers en zijn daarom blijvend schadelijk voor de reputatie.

Constante beoordeling
De kandidaten worden niet alleen in de shows beoordeeld, maar ook door hun omgeving. "De deelnemers komen naar huis en iedereen vertelt hen wat ze verkeerd hebben gedaan", zegt Götz. Daarmee omgaan is zeer zwaar. Problematisch is ook dat de makers van de shows de kandidaten in bepaalde hokjes willen plaatsen. Vele kandidaten zijn zich hier niet van bewust tijdens de opnames zelf. Bij de uitzending zien ze dan tot hun grote verbazing dat ze anders voorgesteld worden.

Götz eist psychologische begeleiding.

23-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

"Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

http://oi36.tinypic.com/igyr5w.jpg

Met de finale van 'The Voice' in zicht neemt de vermoeidheid bij de kandidaten toe. Wat te denken van Matthijs' stemproblemen en Lauren die geopereerd moet worden voor een cyste op haar stembanden? Eén en ander maakt zangpedagoog Léon-Bernard Giot (59) naar eigen zeggen woest, schrijft Dag Allemaal.


Léon-Bernard Giot is dirigent, leidt vier koren en is als zangpedagoog verbonden aan de Internationale Zang- en Ademhalingsschool. Voor zijn werk kreeg hij een Gouden Medaille in de Kroonorde. "Mijn vrouw en mijn dochter zijn grote fans van 'The Voice' en leven elke week mee. Zij vinden die draaiende stoelen en commentaren van de juryleden heel plezant, maar ze merken niet hoe de kandidaten hun stembanden voortdurend forceren. Ik zie dat natuurlijk wél."

Verkeerd beeld
"De meesten ademen verkeerd: je ziet hun schouders naar boven gaan en de borstkas opengaan. Ze zingen ook fout, want hun mond gaat amper open. Ik zie veel halzen met gespannen aders. En die vier coaches zeggen daar blijkbaar allemaal niks van! In 'The Voice' zijn ze echt verkeerd bezig, en dat maakt mij woest. Ik móet daar tegen protesteren. Iedereen krijgt tegelijk een zeer verkeerd beeld van wat zingen moet zijn. Net als bij 'Idool' destijds is het basisprincipe compleet fout dat je in amper drie maanden een goeie zanger kan worden. Dat ís niet zo. Dat duurt járen."

Zelf stemproblemen
"De coaches laten uitschijnen dat ze specialisten zijn, maar in werkelijkheid slaat hun uitleg meestal nergens op. Goed zingen is een manier van leven. Naast veel oefenen moet je ook voldoende nachtrust hebben. En op je voeding letten. Ik zie de kandidaten in 'The Voice' alleen maar fastfood eten en cola drinken. Dat heeft een negatieve invloed op je stembanden. En niemand zegt daar wat van! Natalia heeft zelf een jaar niet mogen zingen omdat ze stemproblemen had. Ze is dus zélf fout bezig! En uitgerekend zij gaat anderen zeggen hoe ze hun stem moeten gebruiken. Naar het schijnt warmt ze haar stem soms twee uur op voor een concert. Twéé uur!"

Koen Wauters
"Of neem Koen Wauters. Ik was ooit bij hem in 'Zomerkriebels' te gast, en we hadden het toen over stemgebruik en zangtechnieken. Koen zei toen doodleuk dat hij wel wist dat hij eigenlijk moet ademen vanuit de buik en dat hij daar veel voor geoefend had, maar dat hij dat nog steeds niet deed. Ik wil maar zeggen: het is niet omdat je in een tv-programma coach bent, dat je de juiste zangtechnieken onder de knie hebt, hé. Sorry, in 'The Voice' worden de kandidaten mismeesterd."

23-04-2013 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

http://oi34.tinypic.com/2u8h4c7.jpg

Toen Josh Duhamel te horen kreeg dat hij voor 'Safe Haven' in de huid van de jonge weduwnaar Alex mocht kruipen, zette hem dat bij de voorbereidingen van de film aan het denken. Kan je opnieuw de liefde vinden wanneer een relatie op de klippen loopt of wanneer je iemand verliest waar je zielsveel van houdt? Daar krijgen we in de nieuwste film van Lasse Halström een antwoord op. Of om het met Duhamels eigen woorden te zeggen: "It's a really honest depiction of people who have thought they had their fairy tale love, and it didn't work. And what do you do? How do you pick up the pieces and move on? You can find love again. It doesn't mean that if you're in a relationship right now that you should drop it, there's somebody else out there. It just means that if it doesn't work out, you can still find love."


Het verhaal: Wanneer Katie (Julianne Hough) een nieuw leven probeert op te bouwen in een klein kuststadje in Louisiana, wordt ze al snel in de armen gesloten van een hechte gemeenschap. Toch is het door haar mysterieus verleden heel moeilijk voor haar om mensen te vertrouwen, maar dat verandert allemaal van zodra ze de jonge weduwnaar Alex (Josh Duhamel) leert kennen.

Cast: Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders, David Lyons

'Safe Haven' draait vanaf 24 april in de Belgische bioscoopzalen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks.

23-04-2013 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Klik op de foto om ' Freedom ' te beluisteren

Folkzanger en gitarist Richie Havens is gisteren op 72-jarige leeftijd gestorven aan een hartaanval. Zo heeft zijn familie bekendgemaakt. De Amerikaan was de allereerste artiest die optrad op het rockfestival in Woodstock in 1969. Hij stond bekend om zijn wilde gitaarspel.

Tijdens zijn bijna drie uur durende optreden op Woodstock speelde Havens een indrukwekkende improvisatie op het nummer Motherless Child, waarin hij het woord freedom (vrijheid) steeds herhaalde. Onder de titel Freedom werd het nummer een internationale hit.

Normaal gezien moest Havens pas als vijfde aantreden, maar hij moest versneld het podium op door reisproblemen. "We hebben Havens gekozen omwille van zijn kalme maar krachtige houding", vertelde festivalproducer Michael Lang over hem in het boek 'The Road to Woodstock'.

Havens, die geboren werd in Brooklyn, speelde in 1993 bij de beëdiging van Bill Clinton als president van de Verenigde Staten. In 1967 lanceerde hij zijn debuutalbum 'Mixed Bag' waarna nog 24 cd's volgden. Zijn laatste album, 'Nobody Let to Crown', kwam uit in 2008. In 2000 startte hij ook zijn eigen platenlabel Stormy Forest. (br.hln)


23-04-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De songs die The Beatles wegschonken

De songs die The Beatles wegschonken

http://static2.hln.be/static/photo/2013/8/6/1/20130423144342/media_xll_5758756.jpg


Deze week is het precies een halve eeuw geleden dat The Beatles met een traditie begonnen om songs niet alleen voor zichzelf te schrijven maar ook voor andere artiesten. Zoals te verwachten levert dat een indrukwekkende lijst aan liedjes op.

John Lennon en Paul McCartney hadden al op jonge leeftijd de ambitie om hun voet naast bekende songschrijversduo's als Jerry Leiber en Mike Stoller ('Jailhouse Rock', 'Leader of the Pack', 'Hound Dog') of Broadway-hitmachine Richard Rodgers en Oscar Hammerstein te zetten. Vanaf 1963 leverde dat een resem composities op die ook aan andere artiesten werden aangeboden. In die periode schreven ze niet alleen voor hun eigen groep nummers, maar ook voor andere bands die in de stal van manager Brian Epstein zaten.

De helft van de in totaal zestien songs die door andere artiesten werden opgenomen, schreven Lennon en McCarteny origineel voor The Beatles. De andere helft werden voor andere artiesten geschreven.

Hitparadepareltjes
Zo konden onder meer The Rolling Stones, duo Peter and Gordon, Billy J. Kramer en Cillia Black ook met Lennon-McCartney-pareltjes scoren. Twee van de 'uitgedeelde' nummers raakten op 1 in de Britse charts, liefst tien andere kwamen in de top 40. Ook in de VS oogt de balans fraai met een nummer 1-hit en vijf top 40-noteringen.

Het magazine Slate maakte een fijne playlist met Lennon/McCartney-composities die in 1963 en 1964 door andere artiesten werden opgenomen. Handig, want The Beatles zelf zijn op de muziekstreamingdienst helaas nog steeds niet te vinden. (br.hln)


23-04-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV's 'Teen Mom' neemt papa en dochter mee naar meeting met pornobaas

MTV's 'Teen Mom' neemt papa en dochter mee naar meeting met pornobaas

http://oi37.tinypic.com/2nq76fd.jpg

Farrah Abraham, de inmiddels 21-jarige tienermoeder uit de MTV-realityreeks 'Teen Mom', vond er zondag niets beter op dan haar vader en haar driejarig dochtertje mee te nemen naar de kantoren van pornobedrijf Vivid Entertainment. Daar ging ze onderhandelen over de verkoop van de pornofilm die ze opnam. Dat meldt TMZ.


Tijdens het familie-uitje verklaarde Abraham dat ze nog met twee andere distributeurs van natuurdocumentaires onderhandelt. Ze zei dat ze haar vader had meegebracht om haar te steunen. Vivid-bedrijfsleider Steven Hirsch verklaarde het zelf wat vreemd te vinden dat Abraham haar dochtertje had meegebracht maar verzekerde dat het kind in de lobby bleef en niets onwelvoeglijks te zien kreeg.

23-04-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook eerste kusfoto van Sylvie en Guillaume

Ook eerste kusfoto van Sylvie en Guillaume

http://oi35.tinypic.com/oszli1.jpg

Nu bekend is dat zowel Sylvie als Rafael van der Vaart een nieuwe liefde hebben gevonden, is het voor beiden niet meer nodig om hun affectie voor de nieuwe wederhelften te verbergen. Na de eerste kusfoto van Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz, zijn ook Sylvie en Guillaume Zarka nu zoenend vastgelegd.


Zarka werd op het vliegveld in Parijs opgewacht door de blonde presentatrice die hem begroette met een liefdevolle kus, zo schrijft het Duitse InTouch op de website. 'Ze kroop dicht tegen haar Guillaume aan en keek hem diep in de ogen,' valt te lezen. Dit zou het bewijs zijn dat Sylvie Rafael tamelijk eenvoudig kan vergeten.

22-04-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuige over dood deelnemer Koh Lanta: "Pas dokter gestuurd na einde spelletje"

Getuige over dood deelnemer Koh Lanta: "Pas dokter gestuurd na einde spelletje"

http://oi37.tinypic.com/2yy8lmt.jpg

Er is een bezwarende getuigenis opgedoken voor de verantwoordelijken van het Franse tv-programma Koh Lanta na de dood van de 25-jarige kandidaat Gérald Babin. Die kwam vorige vorige maand door een hartaanval om het leven tijdens opnames in Cambodja. Een lid van de regieploeg stelt dat nadat de jonge deelnemer onwel was geworden, het spelletje touwtrekken eerst moest afgewerkt worden voor er een dokter werd opgeroepen. Tot twee keer toe zou de vraag nochtans gesteld zijn of de deelnemer in nood geen dokter nodig had. Die dokter pleegde een week na de dood van Babin zelfmoord. Het populaire programma werd na het incident meteen stopgezet.


Deze getuigenis, die ook opgetekend werd door de gerechtelijke politie, stelt het productiehuis Adventue Line Productions van Koh Lanta in een slecht daglicht. Zelf had die gesteld dat dokter Thierry Costa kon tussenkomen vanaf het moment dat hij dat noodzakelijk vond. Costa pleegde kort na het dodelijke incident zelfmoord omdat de golf van kritiek hem te veel was geworden. De getuige stelt duidelijk dat er tot twee keer toe aan het productieteam werd gevraagd: "Sturen we een dokter?" Telkens was het antwoord: "We wachten tot het einde van het spel."

Camerabeelden
Deze versie sluit aan bij andere getuigen die ook al verklaarden dat het productiehuis niet snel genoeg was tussengekomen om Gérald Babin, slachtoffer van een hartfalen, medisch te laten bijstaan. Volgens de getuige kunnen de beelden van camera 7, die de hele tijd gefocust stond op Babin, zijn verklaring bewijzen.

22-04-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber-fans bekeren zich tot islam voor gratis concerttickets

Bieber-fans bekeren zich tot islam voor gratis concerttickets

http://oi37.tinypic.com/1zebdhi.jpg

Hoe ver gaan fans van Justin Bieber om hun idool in actie te kunnen zien? Behoorlijk ver blijkbaar. In een Noorse televisieshow was via een verborgen camera te zien hoe vijf tienermeisjes zich bereid toonden om zich te bekeren tot de islam in ruil voor gratis concerttickets.

Heel Noorwegen kon in 'Ann-Kat Hærland' zien hoe twee moslims de meisjes vroegen om hun make-up te verwijderen, hoofddoeken aan te doen en een zogezegde eed voor te lezen in het Arabisch. Daarna moesten ze luidop zeggen dat Bieber onrein en waarschijnlijk homo was.

De twee minuten durende sketch werd al bekritiseerd door de Noorse bisschop Halvor Nordhaug. "De wedstrijd maakte een belachelijk statement en toont een totaal gebrek aan respect voor de impact van het geloof", zei de Luther op de Noorse nieuwssite Dagen.

22-04-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstandige Witherspoon gearresteerd: "Weet je wel wie ik ben?"

Opstandige Witherspoon gearresteerd: "Weet je wel wie ik ben?"

http://oi36.tinypic.com/ir837k.jpg

De actrice Reese Witherspoon is gearresteerd wegens opstandig gedrag nadat de auto waarin zij en haar echtgenoot zaten, door de politie aan de kant was gezet. Volgens de politie in de Amerikaanse staat Georgia deed het incident zich vrijdag voor in Atlanta.


Witherspoons man, die de auto bestuurde, werd staande gehouden omdat een patrouillerende politieagent had geconstateerd dat het voertuig niet binnen de lijnen bleef. Bij haar echtgenoot werd een blaastest afgenomen, waarna bleek dat hij de alcohollimiet had overschreden.

Tijdens de test voldeed de 37-jarige actrice niet aan het herhaalde verzoek om zich gedeisd te houden. Ze hing uit het raam van de auto en zei volgens het politieverslag, aangehaald in Variety, dat ze niet geloofde dat de agent ook echt bij de politie werkte.

Daarop werd ze geboeid afgevoerd. Volgens de agent vroeg Witherspoon daarbij: "Weet je wel wie ik ben?" Ze zou ook hebben opgemerkt dat de agent met zijn gedrag het nieuws zou halen. De agent, blijkens het verslag in Variety: "Ik zei tegen mevrouw Witherspoon dat dat prima was."

Witherspoon heeft inmiddels toegegeven dat ze een glaasje te veel op had en dat ze de agent respectloos bejegende. "Ik schaam me om wat ik heb gezegd", verklaarde ze tegenover TMZ.

"Het was een beangstigende situatie en ik was bang toen die escaleerde, maar dat is geen excuus. Ik heb me neerbuigend uitgelaten tegenover de agent die gewoon zijn werk deed. Ik heb niets dan respect voor de politie en ik heb spijt van mijn gedrag".

22-04-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Peaches Geldof valt voor 'satanische sekscultus'

Ook Peaches Geldof valt voor 'satanische sekscultus'

http://oi36.tinypic.com/ezk00h.jpg

Ze liet zich al in met Scientology en het jodendom, maar Peaches Geldof heeft zich inmiddels 'bekeerd' tot Ordo Templi Orientis en heeft de initialen van het geheime genootschap op haar arm laten tatoeëren. De 'Orde van de Oriëntaalse Tempel', van de 19-de eeuwse Britse oprichter en zelfverklaarde 'Great Beast 666' Aleister Crowley, propageert naast sadomasochistische seksrituelen ook het gebruik van opium, cocaïne, heroïne en mescaline. Jay-Z en Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page zouden bekeerlingen zijn, zo meldt Daily Mail.


Het leek onschuldig, toen Peaches Geldof (24) haar 148.000 volgelingen op Twitter opriep een nieuw geloofsysteem te exploreren "om in je dagelijkse leven toe te passen en innerlijke rust te bereiken". Maar toen bleek dat ze volgelinge is van OTO, gingen hier en daar wenkbrauwen de hoogte in.

Tempeliers
Zoals de naam aanduidt, claimt de officieel in 1895 opgerichte O.T.O. dat zij haar wortels heeft in de ordes van de tempeliers van de twaalfde en dertiende eeuw, en dus ook dat zij hun uit het Oosten meegebrachte geheimen en rituelen kent. De oorspronkelijk christelijke tempeliers hadden in Azië kennisgemaakt met geheime leren en tal van andere godheden. De paus liet de Tempeliers in 1307 (op vrijdag de dertiende) als ketters arresteren onder dwang van de Franse koning, die zijn oog had laten vallen op de rijkdommen van de orde.

Seksuele magie
Vast staat dat de oprichters van de O.T.O. bekend waren met de op seksuele magie gerichte rituelen van de Indiase tantra en dat zij deze vermengden met de occulte kennis en inwijdingen vanuit hun achtergrond van vrijmetselaars, rozenkruisers en theosofen.

22-04-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna blowt op Internationale Marihuana Dag

Rihanna blowt op Internationale Marihuana Dag


http://static3.hln.be/static/photo/2013/15/11/5/20130422121104/media_xll_5754545.jpg


Dat Rihanna een zwak heeft voor de pretsigaret, is geen geheim meer. Zaterdag, op Internationale Marihuana Dag, zette ze een foto op Twitter waarop ze er eentje opsteekt met naast haar een taart in de vorm van een wietblad die ze van haar fans kreeg. Op marihuanadag werden wereldwijd festivals en optochten georganiseerd voor de legalisering van wiet. (br.hln)


22-04-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk lapt tradities van Songfestival aan haar laars


Anouk lapt tradities van Songfestival aan haar laars


http://oi35.tinypic.com/rlcrvn.jpgDe verrassing was groot toen bekend raakte dat Anouk onze noorderburen gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De pittige zangeres is naar eigen zeggen blij een 'mismatch' te zijn. "Dit is ten minste weer wat anders", klinkt het.

Voor de Nederlandse rockchick is het Songfestival één grote brok humor. "Ik heb laatst met mijn manager Kees dvd's zitten kijken en ik lag dubbel om wat ik zag. Ik wist dat het erg was, maar dat het zo erg was... Ik ga daar in Zweden twee weken lol hebben. Sommige mensen snappen dat niet, begrijpen mijn humor niet. Zij nemen dingen die ik doe of zeg veel te serieus", aldus Anouk.

Het nummer 'Birds' dat ze gaat zingen bevat geen enorme uithaal. De reden is helder: "Omdat kijkers dat verwachten. Daar gaat ze, nog hoger, nog harder. Bijna iedereen doet dat. Dus ik niet. En ik ga ook geen kippendansje doen in een glitterjurk in regenspetters. Ik ga staan, plug in en hoop dat ik in tune zing", klinkt het. (br.hln)


21-04-2013 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt het: Matthijs, Theo, Olivier of surprise Paulien?

Wie wordt het: Matthijs, Theo, Olivier of surprise Paulien?

http://oi34.tinypic.com/124ynht.jpg

Of Jaouad, of Maria, of Jana, of Robby, moeten we er voor de volledigheid aan toevoegen. Want dat zijn samen de acht halvefinalisten van The Voice van Vlaanderen. Niet geheel onverwacht. Behalve dan dat coach Alex het redelijk berekende risico nam om Olivier door het volk te laten kiezen; zelf ging hij nog maar eens voor Jaouad. Gelukkig zat Alex' buikgevoel over Oli juist of The Voice zou twee weken te vroeg afgelopen zijn...


Nog twee kleine verrassinkjes in de alweer vierde liveshow. Eén: het publiek koos in team Koen net als vorige week voor Maria, die vanavond nochtans niet haar beste prestatie neerzette. Twee: luisterend Vlaanderen stemde niet voor Domien maar voor Paulien in team Jasper.

Maria licht uit de bocht
Zangtechnisch was 'Complicated' van Avril Lavigne net te hoog gegrepen voor de kleine brok energie Maria, zo bleek al snel, maar de schattige 18-jarige staat toch maar mooi in de halve finale. Koen wilde zelf in de eerste plaats - terecht - Theo een ronde verder. Theo bracht 'That Look You Give That Guy' van Eels. Je hoort het: de nummerkeuze zat inderdaad al een pak beter vanavond. En wie nog altijd helemaal mee is, weet meteen ook dat Eva afviel in het trio dat Koen Wauters overhield voor de vierde live. Eva, een frisse verschijning op de scène, kon Gotye niet doen vergeten met haar nogal schoolse interpretatie van diens megahit.

Coach Jasper van zijn kant zette niet zomaar zijn raspaardje op het spel, zoals Alex Callier dat deed, en stelde zíjn grote uitblinker Matthijs meteen veilig. Hoe Matthijs - alweer - 'If You Could Read My Mind' (Gordon Lightfoot) naar zijn hand zette, was straf en gedurfd. Zeker omdat wijlen klasbak Johnny Cash dat vóór de Morstelaar al eens op een onsterfelijke manier had gedaan. Van wijd open naar gesloten ogen: het is de kleine stap van náást naar óp het podium voor Matthijs.

Paulien klopt Domien
Zijn ploegmaat Domien oogstte minder succes bij zijn trainer. Hij was zowat de enige van de avond die stevige kritiek van de jury te slikken kreeg en dat vertaalde zich blijkbaar ook in het sms-gedrag van de kijker. Domien moest het dus afleggen tegen Paulien, die zelf gewoon op haar elan blijft doorzingen. Ze goot ditmaal 'Sweet Child Of Mine' van Guns N' Roses in een inmiddels typisch Paulien-jasje en daar stond ze opnieuw wonderwel mee.

Lentezusjes
Over naar team Natalia, die er overigens net als de plots acajou gekleurde Ann Lemmens, fleurig en frivool uitzag: de meisjes leken wel lentezusjes! Natalia stak haar boon voor Robby niet weg: hij mag naar de halve finale. Een te duchten outsider, want de verlegen vrijgezel is een prima zanger én een heus stem(men)kanon. Het publiek verkoos Jana - die volgens Alex "goeie plastiek" van Britney Spears bracht - boven Daniel, die nochtans een aanstekelijke latinoversie van 'En Dans' van Clouseau uit zijn mouw had geschud.

Naast Matthijs bevestigde ook Olivier uit de ploeg van Alex opnieuw. Eindelijk ook eens een degelijke nummerkeuze voor de Antwerpenaar, die zichtbaar emotioneel diep gegaan was in 'Samson' van Regina Spektor. Klasse! Jelle moest het met lede ogen aanzien en mocht zijn valiezen pakken. Geen schande.

Oli vs Matthi
De coaches janken met zijn allen, begrijpelijk, al een paar weken over welke aartsmoeilijke knopen ze moeten doorhakken in hun respectievelijke teams. Maar wat met Oli vs Matthi? Wij zouden het niet weten. En jij?

21-04-2013 om 09:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

http://oi37.tinypic.com/4udjb9.jpg

De Franse rapper JoeyStarr heeft enkele uren in een Luikse politiecel doorgebracht. Deze namiddag werd de 45-jarige zanger - Didier Morville in het werkelijke leven - opnieuw vrijgelaten. Dat is van de Luikse politie vernomen.


JoeyStarr, een beruchte rapper en acteur in Frankrijk, woonde vrijdagavond met enkele DJ's een voorstelling bij in discotheek Fiesta Club in Boncelles. Nadien dook hij het Luikse nachtleven in.

"Personaliteit"
Omstreeks 6 uur riep de buitenwipper van een café de politie op nadat hij een groep had gevraagd de zaak te verlaten. Voor het café wond de zanger zich op en bedreigde de agenten, en legde hen uit dat hij een "personaliteit" was. Eén van de agenten voelde zich bedreigd en zijn collega's kwamen tussenbeide. In de politiecel sloeg hij meermaals met zijn hoofd tegen de tralies vooraleer te kalmeren. Er werden bij de rapper geen verboden middelen aangetroffen.

20-04-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

http://oi35.tinypic.com/10wmo7l.jpg

Regisseur Roland Emmerich, de man achter succesvolle rampenfilms als 'Independence Day' en '2012', werkt aan een film over de Stonewall Riots. Hij schrijft op dit moment een scenario over de spontane protesten die in 1969 uitbraken tegen de anti-homowetten in New York. Dat vertelde hij dit weekeinde in Cancun, waar hij zijn nieuwe actiethriller 'White House Down' aan de internationale pers presenteerde.


De 57-jarige Duitse filmmaker, die vanwege zijn oeuvre de bijnaam 'master of disaster' heeft gekregen, heeft zijn geaardheid nooit verzwegen. "Ik liep er ook niet mee te koop, omdat ik toen ik begin jaren 90 in Hollywood kwam niet meteen het stempel van 'die gay director' wilde krijgen", legt hij uit. Maar de laatste jaren voelt hij dat voor hem de tijd rijp is om toch een 'homofilm' te maken. "Er zijn nog steeds heel veel jongeren die worstelen met hun coming-out. Ik hoop dat ik toch een beetje als voorbeeld kan dienen voor tieners voor wie het nog een issue is."

Behalve aan de film over de Stonewall Riots werkt Emmerich ook aan twee vervolgen op 'Indepedence Day' en aan 'Happy Birthday Mr President', een biopic over John F. Kennedy. Zijn nieuwste film 'White House Down' vertelt over een groep terroristen die het Witte Huis aanvallen in de hoop de president (Jamie Foxx) te kunnen gijzelen. Er is slechts een man die hem kan redden: een politieman (Channing Tatum) die zojuist is afgewezen voor de Secret Service.

20-04-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

http://oi35.tinypic.com/30cvxjo.jpg

De Britse prins Harry neemt aan het einde van dit jaar deel aan een race naar de Zuidpool. Hij is aanvoerder van een team van gewonde Britse militairen. Ze nemen het op tegen collega's uit Amerika, Australië en Canada.


De 28-jarige Harry liet er tijdens een persconferentie geen misverstand over bestaan wat zijn ambities zijn. "Wij Britten zullen op de Zuidpool de thee klaar zetten voor onze concurrenten", grapte hij.

De 335 kilometer lange liefdadigheidsrace 'Walking With The Wounded', zal in november en december plaatsvinden, op het hoogtepunt van de Antarctische zomer. Tijdens de vier weken durende expeditie moeten de deelnemers onder meer zware sleeën voorttrekken en extreme temperaturen trotseren.

20-04-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh en Becks praten steeds chiquer

Posh en Becks praten steeds chiquer

http://oi35.tinypic.com/11mgt4m.jpg

David en Victoria Beckham zijn het voorbije decennium steeds chiquer gaan praten. Dat concluderen onderzoekers van de universiteit van Manchester in het kader van een studie naar de wijze waarop veranderende levensomstandigheden bij mensen hun uitspraak van woorden beïnvloedt.


De vorsers constateerden dat het typische 'working class'-accent van Beckham na zijn verhuis naar Los Angeles in 2007 steeds meer naar het achterplan verdween. In Europa liet Becks nog in 80 procent van de gevallen de letter H vallen aan het begin van het woord. Eenmaal in de VS bezondigde de Britse stervoetballer zich nog slechts in 20 procent van de gevallen aan dat Cockney-trekje.

H-klank
"Beckham corrigeert zichzelf zelfs te veel. Hij spreekt de H nu ook uit in woorden wanneer dat niet vereist is. Een deel van de verklaring ligt in de VS, waar ze de H-klank vaker uitspreken, maar ik denk dat het einde van zijn Cockney-uitspraak ook gelinkt is aan zijn rol als ambassadeur voor de Olympische Spelen en de bijhorende hogere sociale status", stelt vorser Charles Boorman op de website van de Britse openbare omroep BBC.

Letter L
Ook zijn echtgenote Victoria klinkt steeds chiquer. In de jaren negentig sprak de toenmalige Spice Girl in amper 25 procent van de gevallen de letter L correct uit in woorden als "all". Na haar doortocht in de mondaine kringen van Madrid, Hollywood en Milaan is ze blijkbaar alsnog Posh Spice aan het worden, want ze spreekt de L intussen correct uit in bijna de helft van de gevallen.

Dynamisch
Taaldocent Laurel MacKenzie bevestigt dat ook de uitspraak van woorden ook bij volwassenen een dynamisch gebeuren blijft. "De algemene veronderstelling is dat onze uitspraak zo goed als vastligt eenmaal we de puberteit achter de rug hebben, maar recent onderzoek heeft aangetoond in welke mate we kameleons kunnen zijn in de wijze waarop we praten. Factoren als sociale mobiliteit en geografische locatie hebben een impact op de wijze waarop volwassenen woorden uitspreken."

20-04-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Elisabeth II viert morgen 87ste verjaardag

Queen Elisabeth II viert morgen 87ste verjaardag

http://oi38.tinypic.com/2djqx6d.jpg

De Britse koningin Elisabeth II viert morgen haar 87ste verjaardag in alle intimiteit met haar echtgenoot prins Philip (91) in het kasteel van Windsor. Dat heeft het Britse paleis bekendgemaakt, zonder verdere details te geven.


De verjaardag van de Britse koningin wordt traditioneel gevierd tijdens de parade 'Trooping the Colour' die voorzien is voor 15 juni.

Op haar 87ste wordt de koningin voor de derde keer overgrootmoeder door de komst van het eerste kindje van prins William en Lady Kate. De geboorte is voorzien voor juli.

20-04-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael en Sylvie zetten landgoed te koop

Rafael en Sylvie zetten landgoed te koop

http://oi48.tinypic.com/280njvd.jpg

Rafael en Sylvie van der Vaart hebben hun landhuis in het Noord-Hollandse Bergen te koop gezet. Dat meldt De Telegraaf.


Volgens de krant was het oorspronkelijke idee om op de kavel over een aantal jaren, zodra Rafael zou stoppen met voetballen, een droomvilla te bouwen. Maar net als hun huwelijk is ook die droom gestrand. Het stuk grond staat te koop voor 1.995.000 euro.

Het stuk duinen heeft een afmeting van 100 bij 55 meter, meldt de website bekendeburen.nl. Volgens de website bezitten de twee naast dit landgoed ook nog een huis in Beverwijk en één in Uitgeest.

19-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus licht tipje van de sluier over nieuw programma

Jeroen Meus licht tipje van de sluier over nieuw programma

http://oi47.tinypic.com/acxwm8.jpg

Tv-kok Jeroen Meus werkt aan een nieuw programma voor de openbare omroep. Dat bevestigt ook de vrt. De inhoud van het programma is nog onbekend, maar Meus liet gisteren op Twitter al eens in zijn kaarten kijken. "Cowboys zijn geen watjes maar eten wel veel bonen. Volgend jaar op één", tweette hij. Hij postte ook een foto van een cowboy op een paard. De topkok maakte recent nog bekend dat hij in het Texaanse Dallas was, bericht de website van de krant De Standaard.

Meus was in het verleden al het gezicht van verschillende vrt-programma's, zoals 'Plat Préféré' en 'De Patat'.

19-04-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears maakt debuut in Smurfenland

Britney Spears maakt debuut in Smurfenland

http://oi47.tinypic.com/2r4318w.jpg

Smurfin mag dan wel lang de enige vrouwelijke Smurf geweest zijn in Smurfenland, voortaan krijgt ze 'concurrentie' van niemand minder dan Britney Spears. Zo heeft de 31-jarige BitBit de titelsong ingezongen voor de tweede Smurfenfilm die deze zomer op het witte doek komt.


"Ik ben altijd fan geweest van de Smurfen, al van toen ik zelf nog een kind was", aldus een enthousiaste Spears. "Momenteel zijn mijn zoontjes de grootste fans. Ik wil hen verrassen met het liedje in de film."

De song, die als titel 'Ooh La La' heeft gekregen, zal te horen zijn op het einde van de film. Al moeten we niet wachten tot de filmrelease op 31 juli. Zo zal Britney's Smurfenlied waarschijnlijk binnenkort opduiken op sociaalnetwerksites.

Studio
Momenteel werkt de 'Scream and Shout'-zangeres volop aan haar nieuw album dat als opvolger moet dienen van haar 'Femme Fatale' uit 2011. Ze zou ook aan het onderhandelen zijn over een langdurig contract in Las Vegas.

19-04-2013 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde laat Jennifer Aniston schrikken

Verloofde laat Jennifer Aniston schrikken

http://oi49.tinypic.com/v3py1e.jpg

Justin Theroux heeft er grote lol in zijn verloofde Jennifer Aniston flink te laten schrikken door zich bijvoorbeeld achter de gordijnen te verstoppen en onverwachts tevoorschijn te komen. Dit onthulde Jennifer in de talkshow van Ellen DeGeneres.

''Regelmatig verstopt hij zich achter de gordijnen en ik ben constant bang. Het lijkt maar niet tot me door te dringen.'' De paranoïde actrice is vastbesloten om haar aanstaande echtgenoot terug te pakken en hem de schrik van zijn leven te bezorgen. Ze moet alleen nog even de perfecte schuilplaats in hun huis in Los Angeles vinden.

De 44-jarige actrice boorde eveneens geruchten over een eventuele reünie van Friends de grond in. Tien jaar nadat de comedyserie eindigde zit er geen elfde seizoen meer in, maakte Jennifer een eind aan de speculaties.

19-04-2013 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence stikjaloers op nieuw lief Bradley Cooper

Jennifer Lawrence stikjaloers op nieuw lief Bradley Cooper

http://oi47.tinypic.com/j0zigk.jpg

Hoewel we Jennifer Lawrence vooral kennen als de sympathieke, immer goedlachse actrice, laat ze zich nu ook eens van haar 'groene' kantje zien. De 22-jarige Lawrence is immers woest (lees: jaloers) op collega-acteur Bradley Cooper met wie ze momenteel op de filmset staat. Zo brengt de acteur na zijn uren liever tijd door met zijn nieuw lief, Suki Waterhouse, in plaats van met haar.


"Toen Bradley en Jennifer samenwerkten aan Silver Linings Playbook en Serena waren ze onafscheidelijk", aldus een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Showbizspy. "Maar nu spendeert Bradley al zijn vrije tijd met Suki waardoor ze het gevoel heeft haar 'partner in crime' kwijt te zijn."

De 38-jarige Cooper laat er duidelijk geen gras over groeien. "Bradley heeft Suki laten overvliegen van Londen naar Boston en hij heeft haar rondgeleid in de stad. Zodra hij enkele dagen vrij had tussen het filmen, is hij naar Parijs gegaan om bij haar te zijn. Aangezien Bradley nu al zijn tijd met haar doorbrengt, ziet Jennifer hem enkel nog op de set. Hierdoor is ze een beetje jaloers."

Burberry
De 20-jarige Suki Waterhouse is een bekend Brits model. Enkele dagen geleden zijn de geruchten gestart dat ze haar collega en ex-schoolvriendin Cara Delevingne zou opvolgen bij Burberry. "Suki is erg ambitieus. Ze hoopt haar modellencarrière ook in de States te lanceren." Maar Suki heeft nog andere wilde plannen: "Vorig jaar heeft ze ook al meegespeeld in de film Pusher. Ze hoopt nu dat Bradley haar zal introduceren bij enkele producers en regisseurs."

19-04-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena vliegt naar Noorwegen om relatie met Justin te herstellen"

"Selena vliegt naar Noorwegen om relatie met Justin te herstellen"

http://oi48.tinypic.com/2v1u1q9.jpg

Gisteren is Selena Gomez naar Noorwegen gevlogen, waar Justin momenteel verblijft. Gesuggereerd wordt dat de twee op het punt staan hun vorig jaar afgebroken relatie een ultieme kans te geven.


Bieber was aan het optreden in Oslo toen Selena landde in de Noorse hoofdstad. Dat werd volgens TMZ bekendgemaakt door een Noorse popster, die op Twitter meldde dat hij Selena had gezien op de vlucht van Los Angeles naar Oslo.

Een insider bevestigde tegenover TMZ dat Selena wel degelijk in Oslo is om er Justin te ontmoeten.  De voorbije weken kwam aan het licht dat Bieber nog altijd niet over de breuk met Selena is en dat zij hem "tegenstrijdige signalen" geeft.

Selena van haar kant liet optekenen dat ze haar geloof in de liefde niet opgeeft en dat het einde van haar relatie met Justin haar niet bitter heeft gemaakt.

19-04-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys eerlijker over gevoelens nu ze vrouw en mama is

Alicia Keys eerlijker over gevoelens nu ze vrouw en mama is


http://oi49.tinypic.com/20zcx9z.jpg


De 'Girl on Fire' zangeres Alicia Keys, die een zoontje heeft met Amerikaanse rapper Swizz Beats, zegt dat gezinsleven haar zekerder heeft gemaakt over zichzelf en op het podium.

"Door moeder te worden en te trouwen, ben ik zelfzekerder geworden. Ik kan nu veel eerlijker zijn over mijn gevoelens", liet Alicia Keys weten.
"Als je je weg zoekt in het leven, ben je minder open. Nu die barriere wegvalt, heb ik mezelf gevonden. Ik ben kwetsbaarder geworden en tegelijkertijd stel mezelf open voor veel dingen. Ik voel me rustiger en comfortabeler."

Alicia huwde rapper Swizz (echte naam Kasseem Dean) drie jaar geleden. De ster zegt dat het "magisch" was dat ze zo een "goede band" heeft kunnen hebben met haar vroegere schoolvriend. Ze voegde in een interview met Daily Mirror: "Vreemd genoeg ken ik Swizz al twaalf jaar, al van in de middelbare school. Pas jaren later besef je wat een goede band je toen had", zegt de 32-jarige schoonheid.

Ze geeft ook toe dat de echtgenoot van haar producer haar voor het eerst aan kinderen heeft doen denken. "Het maakte mijn leven nog veel intenser en volmaakter. Ik dacht vroeger wel aan kinderen, maar die gedachte kwam pas terug toen ik de liefde van mijn leven ontmoet had." (br.hln)


19-04-2013 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé verdient meer dan manlief Jay-Z

Beyoncé verdient meer dan manlief Jay-Z

http://oi45.tinypic.com/28hzec2.jpg

Zangeres Beyoncé zou volgens de laatste cijfers meer verdienen dan haar rappende echtgenoot Jay-Z. De ouders van Ivy Blue zijn ook het eerste miljardairskoppel in de popindustrie. Samen zouden ze net een miljard dollar verdienen.


Beyoncé brengt meer geld in het laatje dan haar man, dit komt onder meer door haar lucratieve contract met modeketen H&M. Ze is namelijk het gezicht van de laatste badcollectie. Op maandag trapte Beyoncé haar wereldtournee af, hiermee zou ze 116 miljoen dollar verdienen.

Toch doet manlief Jay-Z het ook niet slecht, met zijn eigen platenlabel, de opbrengsten van zijn nummers en investeringen in de nachtclub 40/40 brengt hij ook een aardige duit in het laatje.

19-04-2013 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
17-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston showt vreemde vlekken op rug

Jennifer Aniston showt vreemde vlekken op rug

http://oi47.tinypic.com/5f4txk.jpg

Maandag was een belangrijke avond voor actrice Jennifer Aniston, dan ging namelijk de film die ze zelf geregisseerd had in première. Toch was haar mouwloze outfit niet de beste optie voor deze gelegenheid, aangezien ze vlekken op haar rug had.

De 44-jarige actrice/regisseur toonde zo op haar rug de sporen van de behandeling 'cupping' op de première van de prent 'Call Me Crazy' in Los Angeles. Jennifer gebruikt de Oosterse techniek al zes jaar om de circulatie in haar lichaam te stimuleren. Hierbij worden glazen kopjes die vacuüm worden getrokken op de huid geplaatst, ook Gwyneth Paltrow en Brad Pitt zijn liefhebbers van deze behandeling. Vaak laat dit gedurende drie tot zeven dagen sporen na op de huid van de patiënten. De actrice probeerde de vlekken nog te verstoppen met foundation, maar door de flitslichten van de fotografen vielen ze echter nog meer op.

17-04-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VMMa en SBS: "Tv-kijken hoeft niet duurder te worden"

VMMa en SBS: "Tv-kijken hoeft niet duurder te worden"

http://oi48.tinypic.com/vdz6df.jpg

"Televisiekijken hoeft niet duurder te worden", stellen VMMa en SBS in een reactie op de commotie van gisteren rond tv-reclame die je niet meer zou kunnen doorspoelen. De commerciële omroepen zien heil in een goedkopere digicorder waarmee je de reclameblokken niet kan overslaan.


"Het voorstel van de commerciële zenders is juist om kijkers een goedkoper alternatief aan te bieden", zo klinkt het. Mensen zouden volgens VMMa en SBS de optie moeten krijgen een digicorder te nemen waarbij je reclame niet meer kan doorspoelen. Hiervoor zouden ze dan minder betalen. Voor mensen die wel hun reclame willen blijven doorspoelen, zou alles bij het oude blijven.

Tijdens een hoorzitting in het Vlaams parlement met de CEO's van mediagroepen en distributeurs kwam gisteren vooral de boodschap naar voren dat het doorspoelen van de reclameblokken bij een opgenomen televisieprogramma op termijn betalend zou worden.

17-04-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER niet te spreken over samenwerking VRT en VTM

VIER niet te spreken over samenwerking VRT en VTM

http://oi48.tinypic.com/euf412.jpg

Televisiezender VIER is niet te spreken over het plan van Eén en VTM om samen een zenderoverschrijdend programma te maken. Dat staat te lezen op de website van de krant De Tijd. Bij SBS Belgium vermoedt men een strategisch plan om het kleine broertje dood te knijpen.


In de krant Het Laatste Nieuws stond vandaag te lezen dat Eén en VTM, de twee grootste zenders van Vlaanderen, al maanden in het grootste geheim aan een zenderoverschrijdend programma werken, dat in het voorjaar van 2014 zal uitgezonden worden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters.

Wauters en Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en VTM uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

"Wij zijn niet gecontacteerd om mee te werken", zegt VIER-woordvoerder Kristof Demasure aan De Tijd. "Dat dit net in het lanceringsjaar van Vier gebeurt, zal wellicht toeval zijn. Er kunnen ongetwijfeld pertinente vragen gesteld worden over de exclusieve krachtenbundeling van de openbare en de commerciële marktleider."

Woordvoerster Sara Vercauteren van VTM ontkent in De Tijd alle aantijgingen: "Tom Waes en Koen Wauters zijn zelf bij beide zenders met het voorstel gaan aankloppen, en het leek iedereen gewoon een heel goed idee. Dat er aan de samenwerking een grotere betekenis zou kunnen gegeven worden, daar hebben we echt niet bij stilgestaan."

17-04-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén en VTM slaan handen in elkaar voor uniek project

Eén en VTM slaan handen in elkaar voor uniek project

http://oi47.tinypic.com/ip5klx.jpg

Eén en VTM, de twee grootste zenders van Vlaanderen, werken in het grootste geheim al maanden aan een unieke stunt. Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse televisie wordt in het voorjaar van 2014 een zenderoverschrijdend programma uitgezonden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters. De uitzendingen zijn afwisselend op de twee zenders te zien. Dat meldt Het Laatste Nieuws.


Het is een absolute primeur voor Vlaanderen. Net op het ogenblik dat VT4 verveld is tot Woestijnviszender VIER, slaan de twee grote zenders, Eén en VTM, de handen in elkaar voor een uniek project. Volgend voorjaar pakken ze uit met een zenderoverschrijdende show, die zowel op Eén als VTM wordt uitgezonden. De twee gezichten van het programma worden Tom Waes en Koen Wauters.

Opdrachten
Wauters en Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en VTM uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

Goede doel
Nooit eerder gingen Vlaamse zenders zo ver in een gezamenlijk programma, aldus Het Laatste Nieuws. Er is wel al het jaarlijkse 'Gala van de Vlaamse TV-Sterren', dat afwisselend op één van beide zenders wordt uitgezonden en er waren enkele grote goeddoelacties die op beide zenders te zien waren.

17-04-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Adele vindt zichzelf nog veel te jong voor autobiografie

http://oi49.tinypic.com/21absyr.jpg


Er zal voorlopig nog geen autobiografie verschijnen van Adele. De zangeres heeft een aanbod om haar levensverhaal op te schrijven namelijk afgewezen. Ze vindt zich er nog veel te jong voor. Dat meldt de Engelse krant 'Mirror'.

Uitgeverij Harper Collins, het Engelse bedrijf dat vorig jaar ook het verhaal van zangeres Cheryl Cole uitgaf, heeft volgens de krant 'Mirror' gesproken met het management van Adele. Die zou haar een bedrag met zes nullen hebben aangeboden. "Adele is nooit een persoon geweest die te koop loopt met haar leven", vertelt een bron. "Dus er zal heel wat moeten gebeuren voordat ze het overweegt."

De insider laat weten dat Adele het vooral niet wil schrijven vanwege haar leeftijd. "Ze wil geen boek schrijven over slechts 24 jaar. Ze wil wachten totdat ze meer levenservaring heeft." De insider benadrukt dat Adele er wel voor openstaat, "alleen nu nog niet".


17-04-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Ferdy laureaat Golden Lifetime Award

Will Ferdy laureaat Golden Lifetime Award


http://oi47.tinypic.com/2cshyeo.jpg


De jaarlijkse Golden Lifetime Award voor het Nederlandstalige lied wordt dit jaar toegekend aan Will Ferdy. Er wordt deze keer ook een postume award toegekend aan Louis Neefs.

De prijs bekroont Nederlandstalige artiesten die hun stempel drukten op meer dan 40 jaar Nederlandstalige muziekgeschiedenis in Vlaanderen. Vroegere laureaten zijn Eddy Wally, Jo Vally, Willy Sommers, Will Tura, Rob De Nijs, Willeke Alberti en Nicole & Hugo.

De prijs is een initiatief van een aantal figuren uit de showbusiness en wordt georganiseerd met de steun van de stad Aarschot. Ro Burms is voorzitter van het Awardscomité en Michel Follet peter van het gebeuren. Will Ferdy, die al 65 jaar op de bühne staat, ontvangt de prijs op woensdag 24 april in de CC Gasthuiskapel in Aarschot. Tijdens deze plechtigheid zal Will Ferdy ook een optreden verzorgen. Conny Neefs en Hugo Symons brengen een erebetoon aan Louis Neefs. (br.hln)


17-04-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ozzy en Sharon Osbourne gaan dan toch niet scheiden

Ozzy en Sharon Osbourne gaan dan toch niet scheiden

http://oi47.tinypic.com/qzodg9.jpg


Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren draait over een mogelijke breuk tussen Sharon en Ozzy Osbourne, is het koppel helemaal niet van plan om te scheiden. Dat heeft Ozzy zelf verduidelijkt via zijn Facebookpagina.

"Om de geruchten de kop in te drukken, Sharon en ik gaan niet scheiden. Ik ga proberen om een beter man te worden. Ik wil mij verontschuldigen bij Sharon, mijn gezin, mijn vrienden en mijn bandleden voor mijn onhoudbare gedrag de voorbije maanden... en niet te vergeten, ik verontschuldig mij ook bij mijn fans", aldus een openhartige Ozzy op zijn Facebookpagina.

Met 'ongepast gedrag' verwijst Ozzy naar zijn overmatig druggebruik wat volgens de bronnen de aanleiding zou geweest zijn voor de scheiding. Gelukkig is de Britse muzikant van plan zijn leven te beteren: "Het laatste anderhalf jaar heb ik vaak gedronken en drugs gebruikt. Ik zat op een heel donkere plek. Ik was ondragelijk voor de mensen die mij het dierbaarste zijn. Hoe dan ook, ik kan nu met trots zeggen dat ik 44 dagen sober ben", verklaarde Ozzy op zijn persoonlijke Facebookpagina.


17-04-2013 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift loopt niet achter bekende mannen

Taylor Swift loopt niet achter bekende mannen

Klik op de foto om ' You Belong With Me ' te beluisteren

Taylor Swift, de zangeres die onlangs brak met One Direction zanger Harry Styles, zegt dat ze blijkbaar de aandacht trekt van nogal wat bekende mannen.

"Het is niet dat ik per se zoek naar mensen uit de entertainmentindustrie. Dat soort mannen heeft de laatste tijd blijkbaar een boontje voor mij", vertelt Swift.

Vervolgens werd de blonde zangeres gevraagd of haar persoonlijke songteksten een reden zou zijn dat mensen met haar willen daten. "Je weet nooit wie je op date zou vragen", zei ze. "Maar ik heb er geen schrik van.  Ik weet dat ik nooit zal stoppen met songs te schrijven over mijn leven. Dus als die persoon dat niet ziet zitten, dan zal het dus niet lukken tussen ons."  (br.hln)


16-04-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort verboden: tickets met winst doorverkopen

Binnenkort verboden: tickets met winst doorverkopen


http://oi46.tinypic.com/20suntk.jpg


Concert- of sporttickets met winst doorverkopen wordt binnenkort verboden. De Kamercommissie Bedrijfsleven zette daarvoor vandaag het licht op groen. De strengere regels viseren de zwarte handeltjes in tickets, maar net zo goed een occasionele doorverkoop met winst. Enkel administratieve kosten mogen de oorspronkelijke ticketprijs nog verhogen.

De zwarte handel in tickets voor allerhande evenementen is een bekend fenomeen. "Op internet vind je vandaag tickets voor Tomorrowland aan 7.792 euro, voor Beyoncé aan 189 of The Wall van Roger Waters (wat nog niet eens is uitverkocht) aan 150 euro", hekelt CD&V'er Jef Vandenbergh, mede-indiener van de tekst.

Het wegwerken van de wanpraktijken moet die woekerprijzen tegengaan. "Malafide figuren kopen immers massaal tickets op de primaire markt, waardoor bewust een kunstmatige schaarste wordt gecreëerd", hekelt ook Open Vld'er Willem Frederik Schiltz. "Die kunstmatige opdrijving van de prijs ontzegt een grote groep mensen zo de toegang tot culturele en sportieve evenementen tegen een eerlijke prijs."

Concreet wordt het doorverkopen met winst verboden, net als de doorverkoop voor de start van de officiële verkoop, de georganiseerde doorverkoop en zelfs de doorverkoop van gratis gekregen of gewonnen tickets met winst.

Gedupeerde kopers zullen de meerkost dan weer kunnen terugvorderen. Gaat de verkoper daar niet op in, dan dreigen geldboetes van 250 tot 10.000 euro. De controle is voor de Fod Economie. Schiltz en zijn collega's maken zich sterk dat we wet nog voor de zomer van kracht zal zijn.  (br.hln)


16-04-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockstar, Grave Digger en Korpiklaani toegevoegd aan Graspop-affiche

Rockstar, Grave Digger en Korpiklaani toegevoegd aan Graspop-affiche


http://oi48.tinypic.com/9hpfyo.jpgDe zomerfestivals komen dichterbij, en dus worden de affiches stilaan in een definitieve plooi gegoten. Die van Graspop was al redelijk goed gevuld, maar met Rockstar, Grave Digger, Korpiklaani en Hypocrisy worden opnieuw mooie namen toegevoegd. Bovendien zullen ook de volgende bands aanwezig zijn:  Agnostic Front, Escape the Fate, King Hiss, Vanderbuyst, Rotting Christ en Pretty Maids. Zo is de line-up bijna klaar, en moet er enkel nog op de laatste vier namen gewacht worden.

Groepen als Hypocrisy, Grave Digger en Korpiklaani moeten nog nauwelijks geïntroduceerd worden. Ze hebben intussen al wel naam en faam gemaakt in het metalwereldje. Hetzelfde geldt voor Agnostic Front en Escape the Fate.

Rockstar daarentegen doet misschien niet direct een belletje rinkelen. De groepsleden zijn echter stuk voor stuk kleppers. Op zang staat Tim 'Ripper' Owens, bekend van onder meer Judas priest en Iced Earth. Keri Kelli brengt zijn gitaar mee, nadat hij dat eerder ook al deed voor onder meer Alice Cooper en Slash. De drie andere groepsleden zijn James Kottak (Scorpions), bassist Rudy Sarzo (Ozzy, Dio, Whitesnake), en toetsenist Teddy 'Zig Zag' Andreadis (Guns N' Roses). Een supergroep, met andere woorden.

Eigen bodem
De affiche werd ook opgefrist met geweld vanop eigen bodem. Zo is King Hiss een opkomende stoner/rock/groove-band. Hun ep 'Snakeskin' doen je alvast smachten naar nieuw werk. De West-Vlamingen mogen op zondag hun kunnen aan het metalvolk tonen. Vanderbuyst komt dan weer van net over de Nederlandse grens. Ze brengen een seventiessound mee, die doet denken als groepen als Thin Lizzy, Van Halen en Deep Purple.

Naast de nieuwe namen staan nog andere mooie groepen. Zo is vrijdag Twisted Sister headliner en komen ook nog onder meer Korn, Helloween en Kreator langs. Op zaterdag zullen de gemaskerde mannen van Slipknot aanwezig zijn, samen met onder andere Within Temptation, Saxon en W.A.S.P.. De eer om het hoofdpodium zondag af te sluiten is voor Eddie en zijn vriendjes van Iron Maiden.  Daarnaast zullen ook groepen zoals King Diamond, Stone Sour en In Flames hun opwachting maken.


Volledige affiche:


Vrijdag 28 juni: Twisted Sister, Korn, Papa Roach, Helloween, Kreator, Coal Chamber, Mayhem, Heaven Shall Burn, Dark Funeral, Katatonia, Korpiklaani, Prong, All That Remains, Grave Digger, Heathen, Entombed, Rotting Christ, Unleashed, Asking Alexandria, Varg, Veil of Maya, Love And Death, Escape The Fate, In This Moment 

Zaterdag 29 juni: Slipknot, Within Temptation, Bullet for My Valentine, Saxon, Down, POD, W.A.S.P., Hypocrisy, The Devil Wears Prada, Udo, Overkill, Agnostic Front, Absu, Caliban, Rock Star, Lock Up, Aura Noir, Tankard, Brainstorm, Amaranthe, Dunderbeist, Between the Buried and Me, Sylosis, After the Burial, Vanderbuyst, Hacktivist 

Zondag 30 juni: Iron Maiden, In Flames, King Diamond, Stone Sour, Testament, Parkway Drive, Epica, Hellyeah, Ghost, God Seed, Dillinger Escape Plan, Moonspell, Pretty Maids, The Ghost Inside, Deez Nuts, Newsted, The Sword, Clutch, Winterfylleth, Every Time I Die, Red Fang, Bullet, Heaven's Basement, Voodoo Six, King Hiss.


16-04-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson over haar vader: Hij was ongelofelijk

Paris Jackson over haar vader: "Hij was ongelofelijk"

http://oi46.tinypic.com/m1xrc.jpgMichael Jackson is de meeste iconische popster van de twintigste eeuw. Nu geeft dochter Paris, die 11 jaar oud was toen haar vader stierf, een ongeziene kijk in het buitengewone leven van de 'The King of Pop'. Paris Jackson wil dat een deel van het fortuin van haar vader wordt gebruikt om het landgoed van Neverland te renoveren voor minder bevoorrechte kinderen. Het schoolmeisje spreekt over de leuke tijden die ze beleefd heeft met haar vader op de ranch.


Twee jaar geleden maakte Paris Jackson een emotionele bedevaart naar het huis van haar kindertijd. Ze raakte zo van slag dat het reuzenrad er weggenomen was. "Ik huilde en ik huilde", zei Paris. "Het is er zo prachtig. De gezellige sfeer is er nog steeds." Ze vertelt dat ze het landgoed, zodra ze volwassen is, zal renoveren ten voordele van minder bevoorrechte kinderen.  

Paris, nu 15 jaar oud, is van plan om een tatoeage te laten zetten om hulde te brengen aan haar vader met lieve woorden die hij ooit voor haar schreef. Tot voor kort hield ze een afbeelding om hem te gedenken aan de muur van haar slaapkamer in een huis in Los Angeles waar ze verblijft samen met haar broers Prince (16) en Blanket (11).

Zeer beschermend
De tieners worden nu grootgebracht door Katherine, de 82-jarige moederfiguur van de familie Jackson. "Ik heb heel veel herinneringen aan mijn vader", zegt Paris. "Hij was een ongelofelijke vader. We hielden allemaal van hem tot zijn overlijden. Hij probeerde om ons zo goed mogelijk op te voeden en bekommerde zich altijd om ons. Hij was zeer beschermend."

Ze verklaarde waarom Jackson wilde dat zijn kinderen afgeschermd werden voor het grote publiek. "Hij wilde dat niemand wist hoe we eruit zagen. Op die manier konden we een normale jeugd hebben, iets wat hij nooit heeft gehad', vertelde ze.

Anekdotes
Ze sprak zeer emotioneel over de pogingen van haar vader om zijn gezin een normale kindertijd te geven wanneer hij op tournee was. Het ging zover dat een hotelkamer omgetoverd werd tot een homecinema met een draagbare projector en een beddenlaken. De leuke anekdotes werpen een nieuw licht op het ingewikkelde private leven van de popster en benadrukken zijn enorme toewijding aan Prince en Paris, die hij samen met zijn voormalige echtgenote Debbie Rowe kreeg, en Blanket die dankzij een draagmoeder ter wereld kwam.

16-04-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia maakt comeback met Overdrive

Natalia maakt comeback in 'Overdrive'

Klik op de foto om ' Overdrive ' te beluisteren

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is er uiteindelijk dan toch van gekomen: Natalia heeft een nieuwe single uit. Zoals we van de Kempense diva gewoon zijn, is het een heerlijk up tempo nummer geworden dat als toepasselijke titel 'Overdrive' meekreeg.

Voor haar nieuwe song werkte Natalia samen met niemand minder dan de Belgische topproducers Lazy Jay. Zij schonken Will.I.am en Britney Spears een wereldhit met het nummer 'Scream and Shout'.

Hoewel de typische Nataliaklanken ook in haar nieuwe nummer domineren, heeft het jurylid van 'The Voice' daarnaast geïnvesteerd in enkele modernere klanken. Zo krijgen fans aan het einde van de song zelfs een vleugje dubstep te horen wat haar nummer heerlijk dansbaar maakt. Wie geen fan is van Natalia's eerder werk, zal waarschijnlijk op de nieuwe evenmin verzot zijn.

Net als de eerste single, zal ook Natalia's album, dat op 26 april uitkomt, de titel 'Overdrive' krijgen. Volgens de Kempense diva vat dit Engelse woord immers perfect samen hoe ze zich de laatste tijd voelde. Wie benieuwd is naar de nieuwe single van Natalia, kan het beluisteren via het filmpje hieronder. Vrijdag zal de 32-jarige zangeres haar nieuwe song ook live brengen tijdens de uitzending van 'The Voice van Vlaanderen'.  (br.hln)


16-04-2013 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher eten in 'De Karmeliet' tijdens bezoek aan Brugge

Mila Kunis en Ashton Kutcher eten in 'De Karmeliet' tijdens bezoek aan Brugge

http://oi45.tinypic.com/1987rm.jpg

Als een doodgewoon koppeltje wandelden Mila Kunis en Ashton Kutcher dit weekend door de Brugse binnenstad. Het Hollywoodkoppel was er op romantische tweedaagse en ging onder meer eten in 'De Karmeliet', het oudste driesterrenrestaurant van ons land. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Een hele eer voor topkok Geert Van Hecke (65), die deze week de dertigste verjaardag van zijn populaire zaak viert. "Heel aangename mensen. Ze hadden zo lekker gegeten dat ze me persoonlijk kwamen bedanken in mijn keuken."

Gisteravond vertrok het Amerikaanse acteurskoppel met de Eurostar richting Londen.

15-04-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper en Jennifer Lawrence winnen elk twee MTV Movie Awards

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence winnen elk twee MTV Movie Awards

http://oi47.tinypic.com/2e3bgxd.jpg

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence zijn zondagavond elk met twee MTV Movie Awards naar huis mogen gaan. Het duo won de award voor Beste Mannelijke en Beste Vrouwelijke Acteerprestatie dankzij hun rollen in 'Silver Linings Playbook', en mochten later op de avond ook de Gouden Popcorn voor Beste Kus in ontvangst nemen. Onze redactie in Hollywood mocht de show vanuit de zaal in de Sony Studios volgen.


Toen Cooper de tweede award kwam ophalen, vertelde hij dat zijn tegenspeelster er helaas niet bij kon zijn: "Jennifer is er niet maar het was zalig om haar te kussen."

Adam Sandler en Chris Rock mochten dan weer het podium op om de award van Beste WTF-Moment aan 'Django Unchainded'-tegenspelers Jamie Foxx en Samuel L. Jackson te overhandingen. "Ik zou deze Gouden Popcorn nooit gewonnen hebben als dit niet voor al onze fans zou zijn."

15-04-2013 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles is bang van meisjes

Harry Styles is bang van meisjes

http://oi49.tinypic.com/2zsczdl.jpg

Harry Styles, één van de zangers van boysband One Direction, durft blijkbaar niet alleen op meisjes af te stappen. De krullenbol heeft daarbij de hulp van een 'wingman' nodig. En die heeft hij gevonden in Louis Tomlinson, die ook in zijn band zit.


Harry Styles is nochtans niet verlegen als het op meisjes aankomt. De zanger had onlangs nog een relatie met zangeres Taylor Swift, maar die eindigde in januari. Sindsdien is de Brit single én op zoek. Al heeft hij bij die zoektocht wel wat hulp nodig, namelijk van Louis Tomlinson, vriend en ook lid van de boysband.

"Ik ben Harry zijn wingman", vertelt Tomlinson. "Ik help hem samen met de andere jongens om met meisjes te praten. Ik wind er meestal geen doekjes om. Als Harry het telefoonnummer wil van een meisje, dan zeg ik dat meteen tegen dat meisje (lacht)."

15-04-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie wordt webcamgirl

Barbie wordt webcamgirl

http://oi47.tinypic.com/10zoaw0.jpg

De rondborstige Barbie uit 'Oh Oh Cherso', ook gekend als Samantha de Jong, zal nu ook te zien zijn via de webcam. De blondine gaat donderdag 18 april voor twee uurtjes aan de slag als webcamgirl bij IsLive.nl. Haar man heeft er, naar eigen zeggen, geen enkel probleem mee. "In de serie zijn haar borsten toch ook te zien?"


Barbie raakte bekend door de Nederlandse tv-serie 'Oh Oh Cherso'. Daar liet ze zich van haar blondste kant zien en is ze sindsdien een bekend persoon in Nederland en België. Onlangs onderging ze een derde borstoperatie, nu naar een F-cup. Speciaal voor manlief Michael van der Plas. Met haar dubbele F wil ze nu een extra zakcentje verdienen als webcamgirl.

"Het lijkt haar heel leuk om het een keer uit te proberen", zegt haar man. "Ze wil de ervaring gewoon een keer meemaken. Ze gaat twee uurtjes aan de slag en van daaruit gaan we kijken of ze het leuk vond."

Zelf heeft Michael er geen problemen mee dat zijn vrouw voor verschillende mannen zal te 'bewonderen' zijn via de webcam. "We zijn heel open en eerlijk en we hebben het vaak over seks en porno. Dus voor ons is het geen taboe. Ze moet zelf weten of ze haar kleren uitdoet of niet, ik heb er geen problemen mee. Daarbij, in de serie zijn haar borsten toch ook te zien?"

15-04-2013 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling deelt zijn criminele fantasieën

Ryan Gosling deelt zijn criminele fantasieën

http://oi50.tinypic.com/o6eecp.jpg

Ryan Gosling mag dan wel opduiken in de fantasie van miljoenen vrouwen, ook zijn eigen gedachten durven wel eens op hol te slaan. Zo zou de Canadese acteur het liefst van al eens een bank overvallen. Uiteraard wil hij dit doen zonder daarna opgepakt te worden, zo vertelt hij in het magazine Marie Claire.


"Toen ik met Derek (nvdr. regisseur Derek Cianfrance) samenwerkte aan 'Blue Valentine' vertrouwde ik hem mijn fantasie toe dat ik heel graag eens een bank zou willen overvallen zonder daarna achter de tralies te belanden", aldus Gosling. "Mocht ik niet zo bang zijn van gevangenissen, zou ik het misschien zelfs doen", grapte hij.

De wens van Gosling kwam gauw uit. Tegen al zijn verwachtingen in, antwoordde Derek immers: "Hoe gek, ik ben er juist een film over aan het schrijven." En zo schittert Gosling nu samen met Eva Mendes en Bradley Cooper in 'The Place Beyond The Pines'. Hierin vertolkt hij de rol van Luke, een stuntmotorrijder die banken overvalt om zijn familie te helpen.

Ballet
Voorlopig geniet Gosling met volle teugen van zijn acteerpauze. Om de verveling tegen te gaan, probeert hij enkele hobby's uit, al was de eerste niet meteen een succes: "Ik heb balletlessen gevolgd, maar het was verschrikkelijk. Bovendien begonnen mensen mij te filmen met hun telefoons", aldus Gosling in Heat magazine. Alsof dat nog niet gênant genoeg was, gaf Gosling ook nog toe dat de meerderheid van de klas bestond uit 7-jarige meisjes die de acteur - uiteraard met de beste bedoelingen van de wereld - maar al te graag wilden helpen.

Conclusie? Ryan Gosling is niet alleen minder onschuldig dan we dachten, maar ook een pak minder mannelijk. Al maken zijn ruige baardje en stoere blik gelukkig veel goed...

15-04-2013 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian brengt haar leven en dat van haar baby in gevaar"

"Kim Kardashian brengt haar leven en dat van haar baby in gevaar"

http://oi49.tinypic.com/2hnrwgn.jpg

Volgens bronnen zou Kim Kardashian een groot risico lopen op diabetes. De reality-ster zou meer dan 45 kilo bijgekomen zijn tijdens haar zwangerschap. Dat is vier keer zoveel als een zwangere vrouw zou mogen bijkomen. En Kim is nog maar zes maanden ver...


De 32-jarige Kim Kardashian wil ook niet luisteren naar haar vriend Kanye West. Die wil haar gezonder én vooral minder laten eten. "Kim vindt het aanstootgevend dat je een zwangere vrouw dik kunt noemen", vertelt een bron. De rapper zou haar ook niet meer aantrekkelijk vinden door haar overgewicht.

"Je kan je zwangerschap niet als een excuus gebruiken om enorm veel te verdikken", zegt dokter Graig Title, een expert in gewichtsverlies. "De risico's van extreme gewichtstoename tijdens de zwangerschap zijn niet te onderschatten. Je kan suikerziekte krijgen, een baby met overgewicht krijgen en zelfs leverziektes. Ze brengt haar eigen leven en dat van haar baby in gevaar."

15-04-2013 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje van Shakira keurt zangtalent in The Voice

Zoontje van Shakira keurt zangtalent in The Voice

http://oi48.tinypic.com/xda77l.jpg

Enkele dagen geleden mocht baby Milan mama Shakira vergezellen in de rode stoel van The Voice in LA. Hij mag dan amper elf weken oud zijn, de kleine kerel liet duidelijk merken wat al dan niet als muziek in de oren klonk.


Als we de uitgesproken blikken en grimassen van Milan mogen geloven, was hij best nauwgezet aan het luisteren naar de zangers en zangeressen die de revue passeerden. Shakira kon het dan ook niet laten om enkele kiekjes op Twitter te verspreiden. "Uh oh, I don't think he liked that performance!", schreef ze als woordje uitleg boven het verwrongen hoofdje van haar zoontje.

15-04-2013 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zendt Nederlandse troonwisseling rechtstreeks uit

VRT zendt Nederlandse troonwisseling rechtstreeks uit

http://oi45.tinypic.com/29mtzer.jpg

De VRT zendt de troonswisseling in Nederland op dinsdag 30 april rechtstreeks uit op Eén.


De eerste live-uitzending is van 10.00 uur tot 11.00 als koningin Beatrix troonsafstand doet. Van 13.30 tot 16.00 uur is ook de beëdiging en inhuldiging van koning Willem-Alexander live te volgen op Eén.

Mogelijk zal de VRT ook nog andere delen van het programma uitzenden, maar daar is nog geen beslissing over genomen.

13-04-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende herdenkt James Ensor

Oostende herdenkt James Ensor

http://oi47.tinypic.com/ogrgn.jpg

Aan de Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk in Mariakerke heeft de stad Oostende een jaarlijkse herdenking van James Ensor gehouden. Schepen Krista Claeys en enkele vertegenwoordigers van culturele verenigingen legden bloemen neer op het graf van de kunstschilder. Voordien was er in de kerk een concert door het koperkwintet van het Muntorkest.


De Ensorherdenking met bloemenhulde vindt elk jaar plaats. Vandaag (13 april) is het exact 153 jaar geleden dat Ensor in Oostende geboren werd.

Even na 16 uur legde CD&V-schepen Claeys als eerste een bloemstuk neer op het graf van Oostendes beroemdste schilder. Daarna volgden een hele reeks andere vertegenwoordigers van culturele verenigingen. Onder hen ook Phillip Vandenbossche, directeur-conservator van het Oostendse museum Mu.ZEE.

Bloemen en muziek
De lichte regen deerde de ruim 50 toeschouwers niet. De stevige zeebries was wel iets te machtig voor een van de bloemstukken.

Daarvoor had in het door Ensor zo geliefde "Duinenkerkje" al een klassiek concert plaatsgevonden. Een uur lang bracht het koperkwintet van het orkest van de Brusselse Munt kamermuziek van uitsluitend Belgische componisten. De Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk zat afgeladen vol voor het concert.

13-04-2013 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Playmate van het jaar' niet blij met tenen

Nieuwe 'Playmate van het jaar' niet blij met tenen

http://oi45.tinypic.com/9kpj7s.jpg

In Amsterdam werd gisteren de nieuwe 'Playmate van het jaar' gekozen. De gelukkige werd Lotte uit Utrecht, zij kreeg meteen enkele tips van 'oude rot in het vak' Tatjana Simic. Die laatste sluit overigens niet uit dat ze ooit nog eens in Playboy zal verschijnen. "Zeg nooit nooit."


Volgens Tatjana zijn er altijd mensen die kritiek zullen hebben. "Dat hoort erbij, maar het is belangrijk dat je van jezelf houdt. Echte schoonheid komt van binnenuit. Dat zit 'm vooral ook in de uitstraling. Ik heb slanke benen, maar bijvoorbeeld altijd een buikje gehad. Mannen vinden dat juist leuk."

De brunette ziet er op haar 49ste nog altijd beeldschoon uit, en ze hoeft er maar weinig moeite voor te doen. "Ik zou het eigenlijk niet mogen zeggen, maar ik sport niet en snoep veel", verklapt Tatjana. Zelf maakt ze overigens reclame voor een sportschool.

13-04-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prinses Margriet omzeilt belasting

Nederlandse prinses Margriet omzeilt belasting

http://oi45.tinypic.com/5f15jk.jpg

Prinses Margriet, de jongere zus van koningin Beatrix, en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven maken sinds 2006 gebruik van een fiscale constructie om de erfbelasting voor hun kinderen en kleinkinderen te minimaliseren. Dat meldt De Telegraaf.


Op advies van de bank ABN Amro stopte het echtpaar een aanzienlijk deel van hun vermogen in een stichting, met trustmaatschappij TMF als uitvoerend bestuurder. De winst op dit vermogen wordt volgens de bank geheel onttrokken aan belastingheffing, wat een voordeel van miljoenen euro's oplevert.

De prinses richtte de stichting, Stichting Royale genaamd, in december 2006 op. De erfbelasting, 20 procent voor kinderen en 36 procent voor kleinkinderen, wordt door de constructie omzeild. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is er niets mis met de constructie.

13-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische zangeres mag niet in jurk 'antisemiet' Galliano naar Songfestival

Israëlische zangeres mag niet in jurk 'antisemiet' Galliano naar Songfestival

http://oi49.tinypic.com/2uo4e4h.jpg

Zangeres Moran Mazor, die Israël zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in het Zweedse Malmö, kan niet optreden in een outfit van de befaamde modeontwerper John Galliano. De Israëlische omroep IBA heeft dat verboden, schrijft de Israëlische krant Ha'aretz.


IBA, die het songfestival in Israël zal uitzenden, vindt de excuses van de Britse modeontwerper na diens antisemitische uitlatingen onvoldoende. Een dronken Galliano sprak in 2010 zijn liefde uit voor Hitler.

Hij heeft daarvoor meerdere keren zijn verontschuldigingen aangeboden. Galliano werd na zijn uitlatingen ontslagen bij het vooraanstaande Franse modehuis Dior.

13-04-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland

David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland


http://oi48.tinypic.com/2qlvaj7.jpg


Voor de achtste keer zal David Guetta het Tomorrowlandpodium betreden. De Franse dj behoort tot de wereldtop en is al jaar en dag een trouwe gast op Tomorrowland. En deze keer komt hij niet alleen. Voor de allereerste keer nodigt hij twee van zijn beste vrienden uit om hem te vervoegen in zijn dj-booth.

David Guetta zal eerst een solodj-set neerzetten en zal dan twee back-to-back sessies spelen met Afrojack en Nicky Romero. Drie iconen, tegelijkertijd op het hoofdpodium, dat moet vuurwerk geven.

De negende editie van Tomorrowland gaat door van 26 tem 29 juli in het prachtige recreatiedomein De Schorre in Boom. (br.hln)


13-04-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

http://oi45.tinypic.com/120pf0h.jpg

Acteur Ryan Gosling heeft zijn vriendin, Eva Mendes, verteld dat ze moet stoppen met naakt in het huis rond te lopen. Mendes loopt altijd naakt rond, maar sinds enkele gênante momenten waarbij Gosling collega's mee naar huis brengt, wil hij dat ze meer kleren aandoet.


Gosling was eerst erg tevreden met de naakte huisgewoontes van zijn vriendin. Maar sinds zijn vrienden en collega's haar nu ook naakt kunnen spotten als ze onverwachts binnenvallen, wil hij dat Mendes haar kleren aanhoudt.

Bij Eva Mendes is dat niet in goede aarde gevallen volgens een bron. "Het was een grote belediging voor haar. Ze kon niet geloven dat hij niet elke kans wil aangrijpen om naar haar naakte lichaam te kijken. Vooral omdat de meeste mannen een moord zouden begaan om haar naakt te kunnen zien."

13-04-2013 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

http://oi49.tinypic.com/5v42ag.jpg

Blake Lively zit verveeld met haar man, Ryan Reynolds. Die zou volgens haar te veel naar televisie kijken. Het koppel trouwde vorig jaar in het geheim in september. "Hij kijkt meer dan 50 uur per week naar tv."


Volgens een bron is de 25-jarige actrice niet tevreden met de gewoontes van haar man. "Dat hij 50 uur per week kijkt naar tv, is een serieus probleem voor Blake. Ze zijn zo rap getrouwd dat ze eigenlijk nooit de tijd hebben gehad om dat van elkaar te ontdekken."

De actrice van Gossip Girl is het blijkbaar ook beu dat ze altijd op kampeertrips gaat met haar man. "Hij heeft haar al twee keer meegenomen om te gaan kamperen. Blake begint zich nu af te vragen of de twee ooit nog op een chique vakantie zullen gaan."

Volgens de bron is Reynolds goed bezig om dezelfde fouten te maken uit zijn vorig huwelijk met Scarlett Johansson. "Zijn kampeerobsessie is één van de redenen waarom de twee uit elkaar zijn gegaan."

12-04-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

http://oi47.tinypic.com/jz8wfp.jpg

Lady Gaga heeft blijkbaar een goed hart. De zangeres, die zelf een heupoperatie heeft ondergaan, zou nu een fan met dezelfde heupproblemen een operatie 'cadeau' doen.


De fan, Emma, liet via Twitter weten dat de popzangeres haar had gecontacteerd en liet weten dat ze haar heupoperatie zou willen betalen. "Gaga heeft me zelf gecontacteerd. Ze is me nu in contact aan het brengen met enkele van de beste dokters in New York."

"Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben dat Gaga alles wil betalen. Ik wil haar duizendmaal bedanken en ook haar entourage, net als haar ouders die een prachtige dochter hebben opgevoed", aldus Emma.
Volgens bronnen zou Lady Gaga, die momenteel nog herstelt van haar heupoperatie, haar rolstoel Emma genoemd hebben, naar haar superfan.

12-04-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

http://oi45.tinypic.com/25jw86u.jpg

Het 2BE-programma 'Foute Vrienden' serveerde ons gisteren een hilarische sketch met Begijn in de hoofdrol. Zijn vrienden hadden hem namelijk ingeschreven voor 'So You Think You Can Dance'. Volledig zonder voorbereiding probeerde hij de jury te overtuigen met een heel bizarre dans, en het moet gezegd, hij trok goed zijn streng.

12-04-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.California Dreamin' van Scala gebruikt door Californian Lotto

'California Dreamin'' van Scala gebruikt door Californian Lotto

Klik op de foto om ' California Dreamin ' te beluisteren

 De cover die het Aarschotse meisjeskoor Scala opnam van 'California Dreamin', een nummer uit de jaren 60 van The Mama's en Papa's, is te horen in een commercial van de Californian Lotto. Het nummer werd twee jaar geleden opgenomen tijdens een concert in Brugge dat door het Amerikaanse PBS verfilmd werd. Het stond ook op de debuut-cd van Scala in de Verenigde Staten, waarvan tot dusver al meer dan 40.000 exemplaren verkocht werden.

De dag waarop deze commercial voor het eerst te horen was, kregen Steven en Stijn Kolacny, de artistieke leiders van Scala, overigens ook een vraag van het Amerikaanse productiehuis FOX om hun versie van 'California Dreamin'' te mogen gebruiken als achtergrondmuziek in het twaalfde seizoen van 'American Idol'. Het nummer wordt gespeeld terwijl je beelden ziet van honderden Amerikaanse kandidaten die hopen geselecteerd te worden als finalist.

Tot dusver werd Scalamuziek in de VS al een twintigtal keer gebruikt voor films of tv-feuilletons. Een tijd geleden was Scala's versie van 'The Beautiful People' (Marilyn Manson) er te horen in de trailer voor de Hollywoodfilm 'Beautiful Creatures' van Richard La Gravenese. In het verleden werd Scala-muziek ook gebruikt voor de trailers van 'Zero Dark Thiry' (over de jacht op Osama Bin Laden) en 'The Social Network' (over het ontstaan van Facebook) en in afleveringen van 'The Simpsons', 'Downton Abbey', 'Desperate Housewives' en 'Sons of Anarchy'.


12-04-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kan pas weer optreden in september

"Lady Gaga kan pas weer optreden in september"

http://oi46.tinypic.com/2mg5bf9.jpg


Lady Gaga zal niet op een podium te zien zijn tot september. Dat zegt een insider van de muziekster. Gaga revalideert nog van een operatie aan haar heup. "De popster zou dolgraag opnieuw beginnen, maar ze krijgt nog geen toestemming van haar dokters."

In februari moest de 27-jarige zangeres noodgedwongen haar tour afzeggen. Kort nadien werd ze geopereerd aan haar heup. Momenteel wordt Lady Gaga in Chicago door haar vriend, Taylor Kinney, verzorgd.

De rust is wel frustrerend voor de popster. "Ze heeft een aantal projecten waar ze dolgraag aan wil beginnen, maar ze krijgt hiervoor de toestemming niet van haar dokters", zegt de insider. "Ze zal pas weer kunnen optreden vanaf september."  (br.hln)


12-04-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney is nog steeds de rijkste Britse muzikant

Paul McCartney is nog steeds de rijkste Britse muzikant


http://oi45.tinypic.com/o03skz.jpg


Ex-Beatle Paul McCartney is voor het 25ste jaar op rij de rijkste muzikant van Groot-Brittannië en Ierland. Dat schrijft de krant The Sunday Times.

McCartney heeft samen met zijn huidige echtgenote Nancy Shevell, de erfgename van een Amerikaans transportbedrijf, een fortuin van 680 miljoen pond (798 miljoen euro). Shevells bijdrage wordt geschat op 150 miljoen pond (176 miljoen euro). De ex-Beatle staat al bovenaan het lijstje sinds het ontstaan ervan in 1989. Zijn fortuin werd toen geschat op 80 miljoen pond.

Musicalcomponist Andrew Lloyd-Weber staat dit jaar op de tweede plaats met 620 miljoen pond, voor de Ierse groep U2 (520 miljoen pond).  Het lijstje gaat verder met Elton John (240 miljoen pond), David en Victoria Beckham (200) en Mick Jagger (200). Zangeres Adele is de jongste in het rijtje (30 miljoen pond).

De volledige lijst verschijnt op 21 april in de Sunday Times. (br.hln)


12-04-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart valt voor Guillaume Zarka: rijke Fransman en vriend Sarkozy

Sylvie van der Vaart valt voor Guillaume Zarka: rijke Fransman en vriend Sarkozy


http://oi48.tinypic.com/23s9dtx.jpg


Sylvie van der Vaart (34) heeft na haar pijnlijke liefdesbreuk met Rafael van der Vaart inderdaad, net als haar ex, een nieuwe liefde gevonden. Tot spijt van wie het benijdt: het is niet Zlatan Ibrahimovic zoals de geruchtenmolen fluisterde. Terwijl Rafael met Sylvies beste vriendin Sabia aan de haal is, vond de knappe ex-WAG van de topvoetballer troost in de armen van Giullaume Zarka: een 33-jarige rijke Fransman die er goed uitziet en ook een fervente aanhanger van ex-president Sarkozy is. De tortelduifjes leerden elkaar kennen in Parijs en trokken al naar de Normandische badstad Honfleur voor een romantisch uitje. Bild publiceerde daar al foto's van. Sylvie onthoudt zich voorlopig van commentaar "over persoonlijke zaken zwijg ik voortaan", maar ze ontkent de relatie ook niet en betuigt haar liefde voor de Lichtstad: "Ik ben dol op Parijs."

Guillaume Zarka is zeker niet 'le premier venu': groot, met baard, attractief en heel welstellend. Zarka stamt uit een rijke familie en heeft aan de gerenommeerde Businees school INSEAD gestudeerd. Zarka richtte ook het Parijse informaticabedrijf 'GZ Com' op. De zakelijke doorbraak forceerde hij met infoschermen in taxi's. Vorige maand sloeg de vlam in de Lichtstad al over tussen Sylvie en Guillaume. Ze werden ondertussen gespot tijdens romantische etentjes in chique restaurants en zijn overduidelijk dolverliefd op elkaar. Sylvie straalt na een donkere periode overduidelijk weer.

Volgens Bild is Giullaume Zarka grappig, ijverig, uiterst galant en houdt hij van joggen. Die passie deelt hij met zijn vriend Nicolas Sarkozy, voor wie hij duidelijk sympathiseerde tijdens de verkiezingscampagne. Met dat verschil dat het bij Sarkozy eerder om 'footing' ging en (de veel jongere) Zarka ook marathons loopt. Sylvie blijft dus voor sportieve types vallen. Zarka behoort tot de 'high society' in Parijs waar hij veel machtige vrienden telt. Hij schept ook graag op met zijn zakenreisjes zoals blijkt uit zijn Twitteraccount.

Pikant detail: mogelijk kent haar boezemvriendin Sabia Boulahrouz de nieuwe vlam van Sylvie zelfs. Samen gingen ze vaak naar Parijs. Toen haar romance met Rafael uitkwam, reageerde Sabia verrassend dat ze dacht dat Sylvie niet kwaad zou zijn. Ze wist dus wellicht al dat Sylvie een nieuwe liefde gevonden had, maar of het de vriendschap ten goede komt dat Sabia aan de haal ging met Rafael, blijft hoogst onzeker. (br.hln)


12-04-2013 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
11-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende LiLo:

Huilende LiLo: "Veroordeling tot rehab is een zegen"

http://oi47.tinypic.com/x2uckn.jpg

David Letterman legde tijdens zijn talkshow gisteren Lindsay Lohan het vuur aan de schenen over haar veroordeling tot drie maanden ontwenningskliniek. Vanaf mei moet ze drie maanden in rehab om een celstraf te vermijden, zo liet ze de talkshowpresentator weten. Ze werd tot tranen toe bewogen maar voor welke verslaving ze zich moet laten behandelen, wilde ze niet kwijt.


Lindsay werd emotioneel toen ze een complimentje kreeg van Letterman. Nadat die enkele minuten grapjes had gemaakt over haar winkeldiefstallen en veroordelingen, verklaarde Letterman dat hij nooit had gedacht dat hij haar nog in zijn show zou krijgen. "Maar je hebt genoeg ruggengraat, genoeg zelfvertrouwen en karakter om hier met mij te komen praten", zei hij, waarop het Lindsay te machtig werd en de tranen kwamen.

Ze had het zo moeilijk dat ze niet uit haar woorden raakte toen ze een fragment wilde laten zien van haarzelf en Charlie Sheen in 'Scary Movie 5'.

Focussen
Eerder tijdens het interview had Lohan bevestigd dat ze op 2 mei opgenomen zal worden in de ontwennigskliniek. "Ik vind het een zegen, geen vloek", verklaarde ze. "Eerlijk gezegd ben ik het gelukkigst als ik werk en gezond ben. Rehab is voor mij een gelegenheid om me te focussen op waar ik het meest van hou in het leven."

Toen Letterman haar vroeg hoe lang ze in rehab ging en hoeveel keer ze al eerder was behandeld voor verslavingen, raakte LiLo wat nerveus. "Verschillende keren", zei ze. Het is de zesde keer dat de 26-jarige moet afkicken.

"Van wat moet je afkicken?", vroeg Letterman. "Dat hebben we niet besproken", antwoordde Lindsay. "Heb je verslavingsproblemen? Is het alcohol? Drink je te veel?", drong Letterman aan. Daarop nam LiLo Lettermans lijstje met vragen en las ze die zelf voor, eindigend met 'waarom raak jij altijd in de problemen?'.

Doelwit
"Dat weet ik niet. Ik ben een doelwit, altijd geweest. Ik beland altijd in situaties maar neem er de volle verantwoordelijkheid voor. Het was niet leuk. Ik was onvolwassen. Het was een fase in mijn leven, ik had familieproblemen".

"Je hebt geluk dat we ontwenningsklinieken hebben, zodat je jezelf iets aandoet of anderen kwetst", wierp Letterman tussen. "Dat is waar, ik kijk er naar uit", reageerde Lindsay. "Ik kijk uit naar wat tijd voor mezelf. De volgende keer dat ik hier kom, zal dat allemaal achter me liggen".(br.hln)

11-04-2013 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé hadden toestemming voor omstreden Cubatripje

Jay-Z en Beyoncé hadden toestemming voor omstreden Cubatripje

http://oi49.tinypic.com/307ohm9.jpg

Beyoncé en Jay-Z hadden wel degelijk toestemming voor het reisje naar Cuba waarmee ze vorige week hun vijfjarige huwelijk luister bijzetten. Dat is gisteren in een brief aan het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden meegedeeld.


Eerder hadden twee Republikeinse afgevaardigden vragen gesteld over de rechtmatigheid van de trip van het beroemde echtpaar. Het is Amerikaanse staatsburgers niet toegestaan voor een toeristisch bezoek af te reizen naar Cuba. Wel kunnen ze ontheffing krijgen voor reizen met een wetenschappelijk, religieus, journalistiek of cultureel doel.

Uit de brief aan het Huis van Afgevaardigden blijkt nu dat de zangeres en de muzikant/producer deel uitmaakten van een gezelschap dat "het contact van mens tot mens" met Cubanen moest bevorderen. De ontheffing was verleend door het bureau dat toezicht houdt op de Amerikaanse belangen in het buitenland, de Office of Foreign Assets Control.

10-04-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauren moet opgeven in The Voice, Kaat (en niet Arnd) valt in

Lauren moet opgeven in The Voice, Kaat (en niet Arnd) valt in

http://oi45.tinypic.com/xp8qhh.jpg

De 23-jarige kandidate Lauren Zweegers uit het team van Alex Callier moet noodgedwongen het strijdperk van The Voice van Vlaanderen verlaten. Lauren moet geopereerd worden aan een cyste op haar stembanden. Kaat Verschueren (18) uit Schilde zal haar vervangen.


Vrijdag verraste Lauren tijdens de tweede liveshow met haar originele versie van 'Teardrops' (Womack & Womack). Het leverde haar de gunst van haar coach Alex Callier op, die haar ten koste van Arnd meenam naar de volgende ronde. Ook nu weer kiest Alex niet voor Arnd, wél voor de 18-jarige Kaat, die in de eerste live het onderspit moest delven voor Jaouad.

Lauren, het nichtje van Novastar-zanger Joost Zweegers, is er zelf het hart van in: "Ik vind het echt verschrikkelijk dat dit moet gebeuren nu ik in The Voice zit, het is mijn grootste nachtmerrie die realiteit wordt. Maar ik kan niet anders dan luisteren naar het advies van de dokters. Ik vond het Voice-avontuur echt fantastisch om mee te maken, het is zo'n unieke ervaring. Samenwerken met Alex als coach, op een podium staan voor een live-publiek en televisiekijkend Vlaanderen... het is echt onbeschrijfelijk wat dit met je doet."

Kaat toont veel begrip voor de beslissing van Lauren maar zal er nu zelf "voor de volle 100%" voor gaan. Vrijdag zingt ze 'Another Piece of My Heart' van Dusty Springfield, het liedje dat ook Lauren zou gebracht hebben.

Dé topfavoriet uit team Alex blijft ongetwijfeld Olivier uit Deurne.

10-04-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China krijgt minder bloederige versie van 'Django Unchained'

China krijgt minder bloederige versie van 'Django Unchained'

http://oi47.tinypic.com/1zob8km.jpg

'Django Unchained', de spaghettiwestern van Quentin Tarantino, wordt morgen losgelaten op het Chinese publiek. De regisseur zal echter een minder bloederige versie van de film tonen, opdat de Chinese autoriteiten zijn film toelaten in de filmzalen. Dat schrijft de Britse krant The Independent.


Tarantino, bekend voor zijn overdreven bloederige en gewelddadige scènes, heeft ingestemd de gruwelijke taferelen in 'Django Unchained' terug te schroeven, opdat de film in de Chinese filmzalen vertoond mag worden. Het is de eerste keer dat een Tarantino-film in de Chinese filmzaal gespeeld mag worden.

Kwaliteit
"De aanpassingen zullen de kwaliteit van de film echter niet aantasten", zegt Zhang Miao, directeur van de Chinese tak van Sony Pictures. "Quentin wist perfect hoe de film aan te passen, en het was noodzakelijk dat hij de taak ook zelf uitvoerde."

De film komt morgen uit in China. In Hongkong is de originele versie te zien, aangezien men zich daar toleranter opstelt ten opzichte van films.

Oscar
Tarantino sleepte in februari nog een Oscar binnen met zijn laatste worp. De film werd bekroond voor 'Best Original Screenplay'. De regisseur werd wereldberoemd met films als 'Reservoir Dogs', 'Pulp Fiction' en 'Kill Bill'.

10-04-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie huilt uit in armen Zlatan Ibrahimovic

Sylvie huilt uit in armen Zlatan Ibrahimovic

http://oi48.tinypic.com/4ktlx5.jpg

Sylvie van der Vaart zou haar heil zoeken bij een oude geliefde, namelijk Zlatan Ibrahimovic. Hij is mogelijk de nieuwe man in het leven van de blondine, meldt Brunopress. De twee zouden naar verluidt al een kortstondige relatie hebben gehad toen de Zweed nog voor Ajax speelde.


Sylvie, die nog Meis als achternaam had, is volgens de geruchten destijds niet vreemd gegaan, maar datete met Zlatan voordat ze van der Vaart ontmoette. De heren hebben een tijd samen onder contract gestaan bij Ajax en zijn dus ex-collega's, maar ze konden absoluut niet samen door één deur. In zijn vorig jaar verschenen biografie zegt Ibrahimovic zelfs dat zijn vertrek bij de Amsterdamse club mogelijk iets te maken heeft gehad met zijn ruzie met van der Vaart. In 2003 gingen er al geruchten over de romance tussen Sylvie en Zlatan. Destijds werd Meis door toeschouwers van Ado Den Haag zelfs uitgemaakt voor 'De hoer van Amsterdam'.

Maandag raakte bekend dat Rafael van der Vaart nieuw geluk in de liefde heeft gevonden. Hij heeft een relatie met de beste vriendin van Sylvie, Sabia Boulahrouz. Gisteren werd het kersverse koppel gespot voor het appartement van Sabia in Hamburg. Sylvie heeft op de relatie van haar ex-man gereageerd en wenst de twee "het allerbeste".

Zlatan heeft een relatie met het Zweedse model Helena Seger en heeft twee kinderen.

10-04-2013 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda over seks op haar 75ste: "Beter dan ooit"

Jane Fonda over seks op haar 75ste: "Beter dan ooit"

http://oi49.tinypic.com/21erqsj.jpg

Actrice Jane Fonda kende al een vol en druk leven. Ze won verscheidene awards, haalde krantenkoppen door haar protest tegen de oorlog in Vietnam, maakte video's en schreef boeken over fitness en won de strijd tegen borstkanker. Op haar 75ste, zo verklaart ze in een interview met Oprah Winfrey, betreedt ze "het derde bedrijf" van haar leven. Ze vindt het opwindend. Meer nog, de seks is beter dan ooit volgens Fonda.


Fonda is niet bang van de dood. Dat besefte ze toen ze te horen kreeg dat ze borstkanker had. "Dat was een goede test, want ik zei altijd dat ik niet bang was om te sterven. Dat klopte ook. 'Misschien haal ik het, misschien niet', dacht ik. Bang was ik niet".

Relatie met Richard Perry
Een goede reden waarom Fonda haar "derde bedrijf" zo opwindend vindt, is wellicht haar sterke relatie met muziekproducer Richard Perry. Fonda noemt hem haar "minnaar". "'Vriendje' klinkt wat raar op mijn leeftijd", verklaart ze. Seks op je 75ste kan volgens Fonda beter dan ooit zijn.

10-04-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV-tienermoeder: "Ja, ik maakte pornofilm. Kopen?"

MTV-tienermoeder: "Ja, ik maakte pornofilm. Kopen?"

http://oi50.tinypic.com/32zneqe.jpg

Farrah Abraham, het realitysterretje dat het feestbeest uithing in de MTV-reeks 'Teen Mom', heeft bekend dat ze een pornofilm opnam met de professionele rampetamper James Deen. "De film was bedoeld voor mijn persoonlijk archief", voert ze nu aan. Niettemin biedt ze de natuurdocumentaire aan voor 2 miljoen dollar.


Aan roddelsite TMZ verklaarde Abraham dat ze de XXX-video opnam teneinde haar 21-jarige lijf in haar volle glorie te vereeuwigen. Voor haar persoonlijke collectie welteverstaan, opdat ze de beelden opnieuw zou kunnen bekijken wanneer de tand des tijds zijn onverbiddelijke werk heeft gedaan.

Ontkenning
Abraham ontkende aanvankelijk dat er een sekstape met haarzelf in de hoofdrol bestond, en ook haar moeder sprong in de bres om de vermoorde onschuld van dochterlief te onderstrepen.

"Liever met mijn vriend"
Maar het was haar ingehuurde seksacrobaat, professioneel pornoacteur James Deen, die de kat de bel aanbond. Nu het genot is uitgewerkt, wil Abraham niets meer te maken hebben met Deen. "Mocht mijn vriend Derek nog leven, ik had liever met hem die film opgenomen", verklaarde Abraham nog aan TMZ.

Derek Underwood, de vader van Abrahams kind, overleed in 2008 na een verkeersongeluk.

Abrahams laat ten slotte weten dat haar advocaat onderhandelt met een pornobedrijf dat interesse heeft in haar film. Ze wil er "niet minder dan een paar miljoen dollar" voor scoren.

10-04-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell verwijdert tweet over 'Spice Girl' Thatcher na bakken kritiek

Geri Halliwell verwijdert tweet over 'Spice Girl' Thatcher na bakken kritiek

http://oi49.tinypic.com/2q3vrtd.jpg

De dood van Margaret Thatcher heeft heel wat bekende mensen ertoe aangezet om op Twitter hun visie te delen over de verwezenlijkingen van de 'Iron Lady'. Maar niet elke tweet werd op gejuich onthaald, integendeel. Zo mochten onder meer Geri Halliwell en Imogen Thomas ondervinden.


Halliwell, die Thatcher in het verleden al eens omschreef als de eerste Spice Girl, postte: "Ik herdenk onze voormalige premier van de girl power, Margaret Thatcher, een dochter van een kruidenier, die me leerde dat alles mogelijk is...X."

Na een storm van protest voelde de Britse celeb zich genoodzaakt om haar veelbesproken tweet weer van de sociaalnetwerksite te halen. Andere twitteraars konden deze zet van Halliwel dan ook weer niet pruimen. "Dus Geri Halliwell tweette over de premier van de girl power om het bericht dan weer snel te verwijderen na kritiek? Girl power inderdaad."

Nadat model Imogen Thomas schreef "RIP Margaret Thatcher x", kreeg ook zij een hoop bagger over zich heen. De tweet werd al snel verwijderd. "Dit is te veel voor een maandag, hier kan ik niet mee om", postte ze wat later.

10-04-2013 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
09-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand wil

Russell Brand wil "triootje" met Kardashian-zussen

http://oi49.tinypic.com/ljuh3.jpg

Russell Brand zat onlangs samen in de tv-studio met de drie Kardashian-zusjes en de voormalige seksverslaafde was zo onder de indruk dat hij de tel kwijtraakte en liet weten dat hij een 'triootje' met de KKK wel zou zien zitten.


Brand, die veertien maanden getrouwd was met Katy Perry, grapte dat hij de idee van seks met Kourtney, Khloe en in het bijzonder zwangere Kim bijzonder genegen was.

"Ik ben helemaal te vinden voor een KKK-triootje. Ik vind zwangere vrouwen stralend en prachtig en bovendien vind ik de idee van borstvoeding heel boeiend", sprak Brand.

09-04-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze celebrities tonen hoe je als vrienden uit elkaar gaat

Deze celebrities tonen hoe je als vrienden uit elkaar gaat

http://oi50.tinypic.com/jpa3xz.jpg

Iedereen leeft mee met Sylvie van der Vaart nu bekend is geworden dat haar ex-man de lakens deelt met haar hartsvriendin Sabia Boulahrouz. Sylvie schijnt er niet wakker van te liggen en wenst het kersverse koppel "het allerbeste". In Hollywood eindigen huwelijken geregeld in een 'vechtscheiding', maar soms loopt een gebroken huwelijk uit op (eeuwige) vriendschap. Wij zetten de meest beruchte breakups met happy end voor u op een rijtje.


Cameron Diaz & Justin Timberlake
Actrice Diaz en zanger Timberlake ontmoetten elkaar in 2003 tijdens de Kids' Choice Awards en hun intieme vriendschap bloeide uit tot een relatie. Bijna vier jaar vormden ze een koppel, maar ze stapten uiteindelijk niet in het huwelijksbootje. Hoe je als vrienden uit elkaar gaat, weten zij als geen ander. Voor de opnames van de film 'Bad Teacher' in 2011, waarin ze samen schitteren, hebben ze enorme lol gehad tijdens het opnemen van de hete seksscènes. Timberlake heeft inmiddels zijn ja-woord gegeven aan Jessica Biel en daar lijkt happy single Diaz zich niets van aan te trekken.


Denise Richards & Charlie Sheen
Charlie Sheen en Denise Richards vormden tussen 2002 en 2006 een dolgelukkig getrouwd paartje, maar dat liep al snel mis toen hij niet van de drugs kon blijven. Het is bijna onvoorstelbaar maar Denise Richards heeft haar ex-man vergeven nadat hij haar had uitgemaakt voor hoer en met de dood had bedreigd. Ze heeft hem zelfs aangeboden voor zijn tweeling te zorgen die hij kreeg met zijn andere ex-vrouw Brooke Mueller.

Sheen noemt Richards zijn favoriete ex-vrouw en liet zich complimenteus uit over haar gastoptreden in 'Anger Management'. "Vanavond doet mijn favoriete ex-vrouw mee in 'Anger Management'. Ze is geweldig. Ze is ontzettend lekker. Kom op jongens, het is Denise Richards!", schrijft Sheen op Twitter. Eerder speelde de blondine al een gastrol in de serie 'Two and a Half Men', waarin ze de rol vertolkte van Charlie's scharrel. Regelmatig worden de twee gespot met hun twee dochters.

Het huwelijk met Mueller, die net als Sheen met een drugsprobleem kampte, liep minder florissant af. In 2009 beschuldigde Mueller de acteur van mishandeling en beweerde dat hij een mes tegen haar keel had gezet. In 2011 werd Sheen opgepakt nadat hij een hotelkamer had vernield en onder invloed van drugs werd gevonden met een pornoster. De voogdij over de tweeling werd hem vervolgens afgenomen. In 2012 kwam de scheiding tot een einde toen Sheen de voogdij terugkreeg en Mueller zo'n 1,1 miljoen dollar op haar bankrekening en 39.000 euro alimentatie per maand toegeschoven kreeg.

Demi Moore & Bruce Willis
Dit Hollywoodkoppel weet hoe je na een scheiding als volwassenen met elkaar om moet gaan. Het sprookjeshuwelijk strandde na 13 jaar waarin de acteertalenten drie dochters kregen. Vanwege de band die ze met elkaar hadden dankzij de kinderen bleven ze op een normale manier met elkaar omgaan. Geregeld poseren de twee op de rode loper en gaan ze met het hele gezin op vakantie. Toen Demi na haar tweede huwelijk met Ashton Kutcher in een vechtscheiding verwikkeld raakte, schroomde Willis dan ook niet om voor haar op te komen. "Ashton moet meer rekening houden met zijn ex", opperde Willis die een hartig woordje wilde spreken met Kutcher.

Sinds de breuk met Ashton, na een huwelijk van zes jaar, ging het bergafwaarts met Demi. De actrice was vel over been en net ontslagen uit een ontwenningskliniek. Ashton Kutcher dook niet lang na de breuk in bed met collega Mila Kunis en dat ging Demi niet in de koude kleren zitten. Inmiddels heeft Demi de scheidingspapieren ingediend, de twee moeten alleen nog overeenkomen hoe hun vermogen van 200 miljoen dollar wordt verdeeld. De 50-jarige Demi schijnt inmiddels te daten met een 31-jarige restauranteigenaar.

Sonny & Cher
In 1962 bloeide de liefde op tussen het zangduo Sonny en Cher. Twee jaar later stapte het dolgelukkige koppel in het huwelijksbootje en scoorde hits met liedjes als 'I've Got You Babe'. In 1975 stond het huwelijk op losse schroeven en besloten de twee een einde te maken aan hun huwelijk. Door de scheiding gingen Sonny Bono en Cher hun eigen weg totdat de zangeres aanwezig was op de opening van een restaurant van Sonny. Het koppel verzoende zich op zakelijk vlak en in 1976 keerden ze terug op televisie met 'The Sonny & Cher Show'. Nadat dit geen succes bleek te zijn en in 1977 stopte gingen ze voorgoed hun eigen weg. Sonny begon een acteercarrière en ging later in de politiek en belandde zelfs in het Huis van Afgevaardigden. Het beruchte koppel maakte toch nog twee verrassingsoptredens in de jaren '80. In 1998 stierf Bono na een ski-ongeval in Californië op 62-jarige leeftijd en Cher hield tijdens zijn begrafenisdienst een bewogen en oprechte afscheidsrede voor haar maatje.

09-04-2013 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones geven tweede concert in Hyde Park


The Rolling Stones geven tweede concert in Hyde Park


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


Vijf minuten volstonden om het concert van The Rolling Stone op 6 juli in het Londense Hyde Park uit te verkopen. Om die reden is er een tweede concert gepland op dezelfde plek, op 13 juli.

Naast The Stones zullen op 13 juli onder meer ook The Horrors, Jake Bugg, Tom Odell en The 1975 optreden.

De optredens, die kaderen in de '50 and Counting'-tournee ter gelegenheid van hun vijftigste verjaardag in 2012, komen er 44 jaar nadat de groep voor het eerst in het Londense park speelde. Ze gaven er toen, enkele dagen na het overlijden van de uit de band gezette gitarist Brian Jones, een gratis concert met nieuwe gitarist Mick Taylor.

Inmiddels heeft oorspronkelijk bassist Bill Wyman laten weten dat hij "wel betere dingen te doen heeft" dan terug met The Rolling Stones te gaan spelen. De 76-jarige Wyman zat dertig jaar lang in de band toen hij in 1993 besloot op te stappen. Vorig jaar speelde hij in Londen nog enkele keren mee in Londen, maar een permanente terugkeer als Stone ziet hij niet zitten. 

"Dertig jaar is het leuk geweest, maar nu heb ik betere dingen te doen. Die tijd is voorbij", verklaarde hij aan de Daily Express.

Aanvankelijk keek hij enorm uit naar de reünieshows in Londen vorig jaar, maar hij vond dat zijn inbreng uiteindelijk te beperkt bleef.

"Het was vijf minuten lang leuk, langer lieten ze me ook niet spelen. Ik dacht dat ik veel nauwer bij de zaak betrokken zou worden, dat hadden ze me immers doen geloven. Het was fijn, maar ik vind het jammer dat ik niet meer mocht spelen. Net toen ik opgewarmd raakte, moest ik al weer af. Toen ze me vroegen om twee weken mee te gaan naar Amerika voor drie concerten daar, heb ik gepast. Om twee nummers te spelen? Nee, dank je".

Drummer Charlie Watts zit ook niet te springen om openluchtshows te spelen. "Glastonbury? Ik heb er geen zin in", verklaart hij in een interview met The Guardian. "De anderen wel. Ik speel niet graag in openlucht, en al zeker niet op festivals. Spelen is wat ik in het weekend doe (met zijn boogiewoogieband ABC & D, nvdr.). Zo ben ik grootgebracht. Maar dat is persoonlijk. Als je in een band zit, doe je alles. Maar Glastonbury, dat vind ik oude koek. Om te beginnen ben ik nooit dol geweest op dat hele hippiegedoe".

"Het ergste aan spelen in openlucht is als er veel wind staat. Dan beginnen je cymbalen te bewegen en is het heel moeilijk om te spelen".


09-04-2013 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster bevestigt bestaan sekstape tienermoeder MTV

Pornoster bevestigt bestaan sekstape tienermoeder MTV

http://oi47.tinypic.com/sm7no3.jpg

Het gerucht dat er een sekstape in omloop is van Farrah Abraham wordt bevestigd door pornoster James Deen. "Het nieuws gaat snel. De film is nog niet eens bewerkt. We hebben die zondag ingeblikt." Farrah is een ster uit de MTV-serie 'Teen Mom'.


Deen laat aan TMZ weten niet met Farrah te daten. Vorige vrijdag zouden de twee zich hebben laten testen en zondag zag hij haar voor het eerst op de set. "Dat is mijn enige ervaring met deze dame."

Inmiddels heeft ook Steve Hirsch, directeur van pornobedrijf Vivid, het gerampetamp gezien. "Geweldig... Ik zet alles op alles om de rechten ervoor in handen te krijgen", luidt zijn oordeel.

Farrah ontkende gisteren dat er een sekstape zou bestaan. Haar moeder laat intussen weten dat haar dochter zoiets nooit zou doen. Als er toch uitspattingen op beeld zouden staan, "dan gebeurde dat niet bewust of omdat Farrah het wilde".

09-04-2013 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart: "Ik wens hen alle geluk; mijn zoon is nu het belangrijkste"

Sylvie van der Vaart: "Ik wens hen alle geluk; mijn zoon is nu het belangrijkste"

http://oi50.tinypic.com/5es3gz.jpg

Sylvie van der Vaart (34) reageert schijnbaar vrij ontspannen op de nieuwe relatie van haar ex-man Rafael met haar (gewezen?) boezemvriendin Sabia Boulahrouz. "Het is hun beslissing. Ik wens hen het allerbeste. Ik concentreer me volop op mijn zoon Damian. Dat is voor mij nu het belangrijkste."


Gisteren keerde Sylvie van der Vaart vanuit Parijs terug naar Hamburg, de stad die haar duidelijk geen geluk heeft gebracht. Eerst liep haar huwelijk met Rafael begin dit jaar op de klippen en enkele maanden later blijkt dat haar beste vriendin Sabia met haar ex het bed deelt. Toch reageert Sylvie vrij gelaten en met klasse op de nieuwe relatie van haar ex.

"Scrupuleloze slechtheid"
Anderzijds klinkt in haar vriendenkring een heel ander geluid: dat het nieuws heel hard is aangekomen omdat ze het absoluut niet zag aankomen. Op een fanpagina (Sylvie van der Vaart NEWS) op Facebook wordt een diep gekwetste vrouw beschreven. "We zijn echt ontzet en gechoqueerd over zoveel scrupuleloze slechtheid van die twee mensen voor wie Sylvie dagelijks door het vuur zou gaan."

"Trouwe aanhangers"
Dat zijn uiteraard niet de woorden van Sylvie zelf. "Dat is NIET mijn fanpagina en het zijn zeker niet mijn citaten. Het gaat gewoon om begoochelingen van mijn fans. Het zijn trouwe aanhangers, die mij steeds blijven steunen."

Zoektocht naar huis
Volgens Bild wilde Sabia Boulahrouz er voor beide partijen zijn na de pijnlijke breuk. Meteen na de scheiding vloog Rafael van der Vaart met Hamburg op winterstage naar Abu Dhabi. In Hamburg bekommerde Sabia zich aanvankelijk om Sylvie. Daarna richtte ze haar steun meer en meer op Rafael. Sabia hielp hem bijvoorbeeld in de zoektocht naar een nieuw huis. Telkens weer verraste de schone de topvoetballer met lekker eten en geschenken. Sabia was er altijd als Rafael een gesprekspartner nodig had, als troostende vrouw in nood. Van sympathie kwam gaandeweg liefde. Het is zeer de vraag of de hechte vriendschap tussen Sylvie en Sabia in deze omstandigheden overeind zal kunnen blijven.

Khalid: "Geen commentaar"
En wat vindt Khalid Boulahrouz, de ex van Sabia, eigenlijk van de hele situatie? De ex-international speelt nu bij Sporting Lissabon. Hij onthoudt zich compleet van commentaar. Misschien is hij niet de enige die sprakeloos is na de sensationele ontwikkeling in de saga rond het Nederlandse glamourkoppel.

09-04-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven na 'Jersey Shore': "Ik woon bij mijn moeder"

Leven na 'Jersey Shore': "Ik woon bij mijn moeder"

http://oi46.tinypic.com/1oumg0.jpg

De castmembers van MTV's populaire reality-serie Jersey Shore werden wereldwijd beroemd dankzij hun uitgesproken levensstijl. Veel tanning, veel make-up, veel nep-haar, veel gel, veel trainen, veel drinken en heel veel feesten; het leverde de populaire leeghoofdjes een sterrenstatus op. Nu de serie al even is afgelopen, pakken de gebruinde jongemannen en vrouwen het echte leven weer op.


"Het voelde als een wervelwind", vertelt de 26-jarige Deena, die nog bij haar moeder woont, aan New York Post. "Ik was er nog niet klaar voor. Maar er zijn ook een miljoen voordelen".

Even beroemd
Deena Cortese kwam in seizoen twee in beeld. In december 2012 werd het zesde en laatste seizoen in de VS uitgezonden en werd de brunette nog veelvuldig gevraagd voor talkshows van Jimmy Fallon, Jay Leno, The View en vele andere programma's. Ze ontmoette Beyoncé en deelde een award uit aan Lady Gaga.

Tegenwoordig woont Deena nog bij haar moeder. Ze is gek op huisdieren en heeft een nieuwe neus en nieuwe tanden. Ze laat weten blij te zijn weer een normaal leven op te bouwen met haar vriendje Chris. Op een website verkoopt ze T-shirts, haarproducten en sieraden. Ze denkt er over om terug te gaan naar school om een opleiding voor haar en make-up te doen.

09-04-2013 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown weer uit elkaar

Rihanna en Chris Brown weer uit elkaar


http://oi48.tinypic.com/t89ssl.jpg


Rihanna en Chris Brown hebben weer genoeg van elkaar. De twee zijn definitief uit elkaar, wist een bron aan E! News te vertellen. Volgens de insider zal de zangeres altijd van Chris blijven houden, maar wil ze de focus nu op haar carrière leggen.

Naast het afronden van haar internationale tournee is Rihanna ook bezig met de lancering van een nieuw parfum en meerdere modecampagnes. De ingewijde laat weten dat er van een nieuwe man in haar leven geen sprake is. Brown daarentegen werd dit weekend gespot met een blonde schone aan zijn arm.


09-04-2013 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wishbone Ash op Delirium Blues Festival in Lichtervelde

Wishbone Ash op Delirium Blues Festival in Lichtervelde

http://oi50.tinypic.com/25ir9tj.jpg


Eind jaren zestig, begin jaren zeventig was Wishbone Ash een supergroep die het podium deelde met onder meer Led Zeppelin en Deep Purple. Wishbone Ash vormde het Britse antwoord op de bluesrock van The Allman Brothers en mixte blues, jazz en Engelse folk. Wishbone Ash is topact op het Delirium Blues Festival, op 20 april in zaal Lichtenhove in het West-Vlaamse Lichtervelde.

Stichtende leden Martin Turner en Andy Powell voeren al jaren een bittere strijd om wie de naam Wishbone Ash mag verderzetten. In Lichtervelde komt Les Holroyd van Mannfred Mann's Earth Band de groep vervoegen, zodat je je naast Ash-klassiekers als 'The King Will Come' en 'Blowin' Free' ook aan 'Blinded By The Light' en 'Davy's On The Road Again' kan verwachten.

Naast Wishbone Ash staan op het Delirium Blues Festival ook The Delta Saints, Steve 'Bluestooth' Wilkinson, Krissy Matthews, Scrappy Tapes op de affiche. Op het tweede podium treden Boogie Phil, Long Tall Danny's Blues Combo en Thomas Beardslee op.

Tickets kosten 20 euro in voorverkoop, 25 euro aan de kassa. Reserveren kan via tel. 0477/61 83 88, info@hd-b.be of via www.hd-b.be.


08-04-2013 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek op Twitter: Cher is toch niet dood?

Paniek op Twitter: Cher is toch niet dood?


http://oi47.tinypic.com/2ug2ib6.jpg


De dood van de vroegere Britse premier Margaret Thatcher heeft alweer eens voor verwarring op sociale media gezorgd. Omwille van de hashtag #nowthatchersdead denken heel wat mensen immers dat Cher ook overleden is. De Amerikaanse zangeres heeft intussen de gezegende leeftijd van zestig jaar bereikt. In januari vorig jaar werd de vrouwelijke helft van Sonny & Cher ook al eens doodverklaard op Twitter.08-04-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Lindsay Lohan: Ik vrees voor haar leven

Vriend Lindsay Lohan: "Ik vrees voor haar leven"

http://oi49.tinypic.com/2wo99pl.jpg


Lindsay Lohan is van plan om binnenkort naar het Coachella festival in Palm Springs te gaan. Maar een vriend van haar vindt dat helemaal geen goed idee. "Ik vrees voor haar leven als ze daarheen gaat", zo vertelt hij aan RadarOnline.

Op het festival zou de actrice namelijk in de verleiding komen om drugs en alcohol te gebruiken. "Ze is op een slecht moment in haar leven nu en ik ben bang dat er wat misgaat", gaat de vriend Claus Hjelmbak verder.

Hij is zelf verschillende keren naar Coachella geweest en zegt dat er altijd veel verdovende middelen worden gebruikt. "Lindsay moet goed naar zichzelf kijken en de hulp inschakelen die ze nodig heeft."
Hjelmbak heeft besloten om zijn zorgen met de media te delen, omdat dit volgens hem de enige manier is om de aandacht van Lohan te trekken.

RadarOnline meldde eerder dat Lindsay heeft ingestemd met de opname in een kliniek die ze van een rechter opgelegd heeft gekregen, maar dit zou ze pas doen na het festival. "Lindsay vindt het festival geweldig en ze is vastbesloten om dit jaar te gaan", zo vertelde een bron. Coachella valt dit jaar op 12, 14, 19 en 21 april.


08-04-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. House speelt op 11 juni in Koninklijk Circus


'Dr. House' speelt op 11 juni in Koninklijk Circus

http://oi48.tinypic.com/35d2t1y.jpg


Iedereen kent Hugh Laurie als Dr. House in de gelijknamige serie. Net als de beruchte dokter is hij in het echte leven verzot op muziek. Op 11 juni speelt hij in het Koninklijk Circus in Brussel.

Hij heeft een passie voor zang, gitaar en piano, wat hem ertoe bracht om in 2011 zijn debuutalbum 'Let Them Talk' uit te brengen. Het album viert de blues van New Orleans en volgt de spirituele lijn van albums zoals 'Buena Vista Social Club' van Ry Cooder of 'O'Brother Where Art Thou' van T-Bone Burnett.

Laurie nam zelf de gitaar- en pianomuziek voor zijn rekening.
In de studio viel hem de eer te beurt om begeleid te worden door Irma Thomas, 'The Queen of New Orleans' in hoogsteigen persoon, bluesman Allen Toussaint en zelfs Tom Jones.

Na het wereldwijde succes van 'Let Them Talk' brengt Hugh Laurie in mei zijn tweede album 'Didn't It Rain' uit.

In de zomer plant hij een Europese tournee die op 11 juni in het Koninklijk Circus halthoudt.

Tickets kosten 28,5 - 38,5 - 48,5 - 58,5 euro, inclusief servicekosten, bij www.cirque-royal.org, op 02/218.20.15 of bij FNAC.

08-04-2013 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven van The Iron lady verfilmd

The Iron Lady', het leven van Margaret Thatcher verfilmd

Klik op de foto om de trailer te bekijken

De Britse oud-premier Margaret Thatcher is niet meer. De 'Iron Lady' stierf vanochtend op 87-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartfalen. In 2011 werd er nog een film aan haar gewijd: 'The Iron Lady', geregisseerd door Phyllida Lloyd. Meryl Streep kroop toen in de huid van de 'IJzeren Dame'.


08-04-2013 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over moord op Theo Van Gogh in de maak

Film over moord op Theo Van Gogh in de maak

http://static1.hln.be/static/photo/2013/4/3/11/20130407175221/media_xll_5710796.jpg


Er komt een film over de moord op Theo van Gogh, meldt de Nederlandse Omroep West. Auteur en scenarioschrijver Tomas Ross werkt met studenten van de Amsterdamse Filmacademie aan een script voor een film over de moord op de regisseur.

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft volgens Ross geweten dat er plannen waren om Van Gogh te vermoorden. De auteur denkt met de studenten te weten waarom de AIVD de moord niet heeft tegengehouden.

''Als alles geregeld kan worden, zou de film 2 november 2014 in première moeten gaan, precies tien jaar na de moord op Van Gogh'', zegt Ross.

Theo werd op 2 november 2004 in de Amsterdamse Linnaeusstraat door Mohammed B. vermoord. In 2005 werd de moslimextremist schuldig bevonden aan de moord met een terroristisch oogmerk en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. (br.hln)08-04-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire presenteert nieuwe Notenclub

Peter Van de Veire presenteert nieuwe 'Notenclub'


http://oi46.tinypic.com/2eyc2kg.jpg


Het was al langer bekend dat één het populaire programma 'De Notenclub' terug op het scherm gaat brengen.

Deze keer zal niet Anja Daems, maar wel Peter Van de Veire het muziekprogramma presenteren.

Het programma krijgt naast een nieuwe presentator en een nieuwe look ook een nieuwe naam, 'Sing That Song'. Dit jaar is het 15 jaar geleden dat het programma met Kurt Van Eeghem en later met Anja Daems op de buis verscheen. De show liep tot 2004 en de nieuwe versie zal vanaf het najaar op één te zien zijn. (br.hln)

08-04-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zit weer in de studio

Adele zit weer in de studio


http://oi45.tinypic.com/1o4y87.jpg


Het is zo ver: voor het eerst sinds ze in oktober vorig jaar is bevallen, zit Adele opnieuw in de studio. De verwachtingen voor de opvolger van haar tweede album '21', dat met awards werd overladen, zijn hoog. Adele werkt samen met producers-songwriters James Ford en Kid Harpoon.

Die werkten eerder al voor Florence Welch, Arctic Monkeys en Jesse Ware. Ford was producer voor het album 'Humbug' van Arctic Monkeys en 'Lungs and Ceremonials' van Florence and The Machine.

Kid Harpoon werkte ook aan dat album van Florence en aan drie tracks op het album 'Devotion' van Jessie Ware.

"Adele wil mee met haar tijd en ze wil dat haar nieuw album dan ook zo edgy mogelijk klinkt", meent een bron in The Sun.

"Het team dat ze heeft samengesteld is topklasse en ze heeft er alle vertrouwen in dat zij haar kunnen helpen het succes van haar eerste twee albums te evenaren. Dat is geen eenvoudige opdracht want de hele wereld zit op dat nieuwe album te wachten".

Adele bracht '21' in 2011 uit, drie jaar na haar debuut '19'. Het nieuwe album wordt volgend jaar verwacht, de zangeres zal dan 25 zijn.

Sinds '21' trouwde Adele met Simon Konecki, kreeg ze een zoontje en won ze op één maand tijd een Oscar, een Grammy en een Brit Award voor het nummer 'Skyfall' uit de gelijknamige Bondfilm.  (br.hln)


08-04-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

http://oi50.tinypic.com/s4rwpe.jpg

De geslachtsverandering van Balian Buschbaum, een van de bekende deelnemers in het nieuwe seizoen van Let's Dance, prikkelt de nieuwsgierigheid van Sylvie van der Vaart die de Duitse tv-show presenteert. Sylvie nam gisterenavond in de RTL-show geen blad voor haar mond en wilde het naadje van de kous weten over de werking van zijn nieuwe penis.


De bekende Duitser Balian Buschbaum (32) was tot 2008 een vrouw. Als Yvonne Buschbaum was ze een succesvol polsstokhoogspringster en deed ze mee aan de Olympische Spelen. Tegenover de nieuwsgierige Sylvie en het miljoenenpubliek dat thuis voor de buis zat, deed Balian volgens Bild openhartige uitspraken over zijn geslachtsverandering.

"Functioneert hetzelfde, maar staat langer overeind"
"Ik wilde staand kunnen plassen en op de juiste wijze de liefde met een vrouw bedrijven", kreeg Sylvie te horen. Volgens Bild wilde de presentatrice van Let's Dance tot in detail weten hoe de Duitser zijn penis bedient. "Hij functioneert net als ieder ander, maar hij staat eenvoudigweg langer overeind", antwoordde Buschbaum zonder blikken of blozen. Hij liet zich volgens Bild niet uit het veld slaan door de persoonlijke vragen van Sylvie. "Er is een penispomp ingezet voorzien van een drukknop."

Zwellichaampjes reageren op druk op knop
In eerdere interviews heeft Buschbaum verteld dat artsen zijn penis maakten van huid van zijn linkeronderarm en daarin kunstmatige zwellichaampjes hadden aangebracht die met een druk op de knop geactiveerd worden.

"Het duurt niet langer dan het aanbrengen van een condoom", zei Buschbaum al eens in Bild. Volgens de krant is de geslachtsoperatie de moeite waard geweest. Buschbaum verscheen in de tv-studio met een sexy stoppelbaard en met zijn gespierde armen tilde hij probleemloos zijn danspartner Sarah de lucht in. Hun optreden was goed voor 17 punten van de jury. Dat betekent dat Balian en Sarah volgende week vrijdagavond opnieuw de dansvloer op mogen.

08-04-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

http://oi46.tinypic.com/k1v3w8.jpg

Met zijn schattige krullenbol en deugenietenoogjes voldoet Harry Styles perfect aan het type jongen waarvoor alle tienermeisjes als een blok vallen. Toch vindt hij zichzelf helemaal niet zo sexy: "Ik ben absoluut geen sekssymbool", benadrukt de 'One Direction'-zanger. Benieuwd hoeveel miljoenen (vrouwelijke) fans dit zullen tegenspreken...


Sinds zijn grote doorbraak met One Direction, wordt de 19-jarige Styles zo hard aanbeden dat hij er elke keer zelf van versteld staat. Gillende meisjes die op het punt staan om flauw te vallen, maken elke dag deel uit van zijn leven. Toch benadrukt de 'Kiss You'-zanger dat hij geen 'hottie' is.

"Ik denk niet dat ik ooit gewend zal raken aan de aandacht die ik krijg. Maar ik ben absoluut geen sekssymbool, echt niet", aldus een bescheiden Harry in 'Look Magazine'.

Verder in het interview vertelt de krullenbol nog wat over de wereldtour van One Direction: "Ik vind het te gek. Het publiek is echt fantastisch. Touren is het leukste deel. We schieten ook allemaal heel goed op met elkaar."

06-04-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

http://oi50.tinypic.com/vqnmtj.jpg

Favoriet sinds dag 1, Arnd, ligt uit The Voice. Een nummerkeuze die zijn vocale beperkingen blootlegde, deed de Vlaamse Johnny Cash de das om. En ook wel zijn uitstekende teamgenoten Olivier en Lauren, die zich meteen bij het kransje topkanshebbers op de eindoverwinning zongen. Ook Chris, Domien en Lori vielen op tijdens de tweede eerder teleurstellende liveshow, maar Jasper liet deze laatste straffe Antwerpse vallen voor zijn "supertalent" Sarah.


Natalia kwam met een sterkere ploeg voor de dag dan vorige week, Koen met een zwakkere. Het publiek koos in het eerste team voor postbode Chris en Natalia zelf voor Daniel. Terecht: Jens en Julie schoten inderdaad wat tekort. Koen Wauters moest verder met of Els of Eva of Patricia nadat kijkend Vlaanderen de 17-jarige Niels had uitverkoren. Niels, die overigens 'Domino' van Clouseau feilloos bracht, maar met zoveel minder charisma en gevoel dan Koen Wauters zelf. Geen van de drie overgebleven dames blonken uit, maar het is Eva die door Koen in de wedstrijd werd gehouden.

Alex had veruit de sterkste bezetting, waar Arnd (met 'Breakfast in Vegas' van Praga Khan) dus het slachtoffer van werd, maar ook bassist Toni, die 'Sweet Dreams' van Eurythmics coverde. Tegen Lauren en Oli(vier) viel dan ook weinig te beginnen. Lauren toog knap en origineel aan het werk met 'Teardrops' van Womack & Womack en Oli ging al even creatief aan de slag met 'I Wanna Dance With Somebody' van de betreurde Whitney Houston. Coach Alex draaide zo de rollen om ten opzichte van de vorige live: toen werd een klassieker - "fikken af!", luidt zijn eigen principe nochtans - van Nirvana jazzgewijs de nek omgewrongen; nu werd een middelmatig popliedje verheven tot een potentiële klassieker. Schrijf hem maar op: Oli zal dicht eindigen!

Weinig verrassende keuzes van de coaches dus, maar dat was buiten Jasper gerekend. Wie goed naar hem luisterde na de optredens van Sarah en Lori wist het al: zijn buikgevoel wees richting 17-jarige Sarah. Nochtans zat de tuning, de nieuwe term waar zo mee geschermd wordt dit jaar, verre van perfect in Sarahs versie van 'Diamonds' van Rihanna. Lori (21) steeg dan weer boven zichzelf uit in 'Louisiana' van Randy Newman. Maar sommige beslissingen liggen nu eenmaal vast nog voor er één noot wordt gezongen... Afwachten maar of Sarah nog helemaal openbloeit in het vervolg van The Voice en zo de mysterieuze keuze van haar coach kan verantwoorden.

Het publiek koos alvast voor geen van beide zangeressen en ook niet voor de derde, de Genkse Lisa: het ging voor de 18-jarige Domien, die al vroeg op de avond de hit 'Sadness' van Stash vlekkeloos had gezongen.

06-04-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

http://oi48.tinypic.com/34ipu9h.jpg

Wesley Snipes heeft na een celstraf van meer dan twee jaar de gevangenis verlaten. Dat meldt CNN.


De 50-jarige acteur zat sinds 2010 in Pennsylvania achter de tralies wegens belastingontduiking. Hij staat nog tot juli onder huisarrest. Snipes is onder meer bekend van films als de 'Blade'-trilogie, 'White Men Can't Jump' en 'Demolition Man'.

In april 2008 was Snipes door een lagere rechtbank tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij geen inkomsten had opgegeven bij de belastingdienst over de periode 1999-2001. In die jaren zou hij circa 35 miljoen dollar -ruim 29 miljoen euro- aan inkomsten gehad hebben.

Snipes ging in beroep omdat hij de straf onredelijk zwaar vond. Een rechter in Atlanta oordeelde er echter anders over en stuurde Snipes naar de gevangenis.

06-04-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

http://oi47.tinypic.com/2lm1d05.jpg

De nieuwste hype in Hollywood: swatting, neptelefoontjes naar de politie waardoor SWAT-teams onnodig uitrukken. In twee uur tijd kregen zowel Justin Timberlake als Selena Gomez zwaargewapende wetsdienaars over de vloer.

De 'grapjas' wist eerst te vertellen dat vier zwarte personen het huis van de zanger binnengedrongen waren. Hij had naar eigen zeggen ook twee schoten gehoord.

Daarna was het de beurt aan de ex van Justin Bieber. Haar vader had zogezegd haar moeder doodgeschoten en stond op het punt om het huis plat te branden. Selena en haar ma schrokken zich echter vooral een aap toen agenten hun huis aan het omsingelen waren. Volgens TMZ zijn de daders dezelfde als diegenen die financiële info van een pak sterren wisten te hacken.

Gisteren nog repte het SWAT-team zich naar het huis van Rihanna omdat er iemand neergeschoten zou zijn. Eerder waren ook al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en de Kardashians de klos.

06-04-2013 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock bevallen van zoontje

Véronique De Kock bevallen van zoontje


http://oi48.tinypic.com/8lqf.jpg


Véronique De Kock (35) is afgelopen nacht rond half één mama geworden van een zoontje, Maximilien. Samen met haar vriend Fabien Gribaudo (40) liet ze aan Story weten dat de bevalling goed is verlopen en dat hun kersverse baby helemaal in orde is.

"Het is een prachtig kindje", vertelt het trotse koppel. "En hij heeft superveel haar." De bevalling is ontzettend vlot verlopen. Na amper veertig minuten zat de karwei er 'al' op voor Véronique.

Kleine Maximilien zag vannacht omstreeks 0u39 het levenslicht, weegt 3,61 kilogram en is 53 centimeter groot. Met Maximilien heeft Véroniques eerste zoontje met haar ex Frank Slaets, Sébastien, er meteen een broertje bij. Ook haar vriend Fabien heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.(br.hln)06-04-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry (46) is zwanger

Halle Berry (46) is zwanger


http://oi45.tinypic.com/1evv9u.jpg


Halle Berry is volgens TMZ drie maanden zwanger van haar verloofde Olivier Martinez. Voor de 46-jarige actrice- die al een vijfjarige dochter Nahla heeft uit haar relatie met Gabriel Aubry- en Martinez wordt het hun eerste kindje samen.

Eerder deze week moest Halle haar verloofde nog kalmeren na een handgemeen met een fotograaf. De actrice duwde Martinez in de auto nadat de paparazzo hem beschuldigde van een duw op de luchthaven van LA. Het incident vond plaats toen het koppel samen met Nahla terugkwam van een deugddoende vakantie op Hawaï.

De actrice werd hysterisch toen ze probeerde om de luchthaven te verlaten maar constant gehinderd werd door de resem fotografen. Een fotograaf schreeuwde dat haar verloofde hem een duw verkocht, maar Halle reageerde fel: "wij zijn hier met een kind, laat ons toch met rust stelletje idioten." Toen Martinez zijn stiefdochter in de auto had gezet, wou hij de fotograaf aanpakken over zijn gedrag maar Halle maakte duidelijk dat hij moest kalmeren en duwde hem in de auto. (br.hln)


06-04-2013 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

http://oi50.tinypic.com/id58xv.jpg

Of ze wil of niet, Kate Middleton wordt overspoeld met suggesties voor babynamen. De hertogin van Cambridge deed tijdens een bezoekje aan een Schotse daklozenopvang een boekje open over haar zwangerschap, schrijft Hello! Magazine.

Zo gaf Kate een hint over de uitgerekende datum. "Zo ergens midden juli", zei ze. "Maar blijkbaar hebben baby's hun eigen agenda", grapte ze daar snel achteraan. Ook stipte de moeder in spé kort de namenkwestie aan. "We hebben inmiddels een shortlist voor zowel een jongen als een meisje, maar het is heel moeilijk", biechtte ze op. Ze krijgt ook hulp van buitenaf. "Mijn vrienden blijven maar namen sms'en." Kate liet haar groeiende buik bedekt tijdens het tripje in Glasgow.

06-04-2013 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht

Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


De ticketverkoop voor het concert van de oude rotten van de Rolling Stones in Hyde Park heeft heel wat ongenoegen geoogst bij de fans. De voorste staanplaatsen gingen de deur uit aan zo'n 350 euro, de 35 euro aan boekingskosten niet meegerekend. Ondanks de collectieve woede was het concert wel op 5 minuten uitverkocht.

Vierenveertig jaar na hun vorige passage in Hyde Park - een gratis tributeconcert voor 500.000 mensen na de verdrinkingsdood van bassist Brian Jones - spelen de Rolling Stones op 6 juli nog eens in het Londense park. Daarvoor waren 65.000 tickets voorzien, die op nauwelijks 5 minuten de deur uit waren. "Dat was de maximumsnelheid waarmee we de ticketverkoop konden verwerken. Als ons systeem het in seconden had kunnen afhandelen, was het concert vermoedelijk ook in een paar seconden uitverkocht geweest", klinkt het bij de krant The Independent.

Fans die rekenden op een iets meer schappelijke prijs waren eraan voor de moeite. De goedkoopste kaartjes gingen de deur uit aan 95 pond (ruim 110 euro). De dichtstbijzijnde staanplaatsen kostten 350 euro en er waren ook vip-plaatsen die voor bijna 10.000 euro per persoon verkocht werden. Het hoeft geen betoog dat er stevig van leer werd getrokken over de ticketprijzen op Twitter en internetfora. (br.hln)


05-04-2013 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

http://oi47.tinypic.com/157ynis.jpg

Niet enkel onze noorderburen wachten met spanning op 30 april. Ook in de rest van de wereld kunnen ze niet wachten op de aanstaande troonswisseling.


BVN is de zender voor alle Nederlandstaligen in het buitenland. Netmanager René van Baaren zegt tegen het AD dat de belangstelling voor de zender in aanloop naar de inhuldiging van Willem-Alexander groter is dan ooit. ''Van Groenland tot Australië, mensen mailen ons massaal met de vraag of we het uitzenden.''

Van Baaren vervolgt: ''Er zijn reisorganisaties die zalen afhuren om met zijn allen te kijken en een groep militairen in Kabul zocht contact met ons. En ongeveer honderd ambassades wereldwijd hebben interesse." BVN zendt doorgaans een mix van programma's van de publieke omroep uit, maar ''bij een unieke gebeurtenis zoals het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en nu de troonswisseling gaan we live''.

05-04-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

http://oi47.tinypic.com/2642brb.jpg

Matthew McConaughey heeft bevestigd dat hij in de volgende film van Christopher Nolan, Interstellar, zal meespelen. Interstellar is een sciencefiction drama over tijdreizen en zou beïnvloed zijn door theorieën van Amerikaanse fysicus Kip Thorne.


De Texaanse acteur, wiens recente acteerprestaties in films als 'Magic Mike' en 'Killer Joe' op veel positieve reacties konden rekenen, bevestigde het nieuws tijdens een interview met de Amerikaanse krant Minneapolis Star Tribune. Hij wilde nog geen verdere details over zijn rol kwijt.

Interstellar wordt omschreven als een authentiek sciencefictionverhaal over tijdreizen en alternatieve dimensies. Jonathan Nolan, broer van, baseerde zich voor het schrijven van het script op de wetenschappelijke theorieën van de Amerikaanse theoretische fysicus en astrofysicus Kip Thorne. Thorne werkt bij Calthech, het Californische instituut voor technologie. Het zou een complex en gelaagd verhaal zijn over een groep ruimteverkenners die via een wormgat het universum doorkruisen.

Christopher Nolan, die bekendstaat geheimzinnig te zijn, heeft nog maar weinig informatie vrijgegeven over zijn nieuwste project. 'The Dark Knight Rises', ook geschreven door zijn broer Jonathan, was de laatste film die Nolan afleverde.

05-04-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

http://oi50.tinypic.com/25g5dti.jpg

Bradley Cooper vindt het geen prettig idee dat de lakens van hotels vaker en door andere mensen zijn beslapen. De acteur neemt liever zijn eigen beddengoed mee, onthult Daily Star.


Op goedkope lakens slaapt de 38-jarige Cooper ook al niet lekker, zo blijkt uit de getuigenis van een winkelbediende in de chique Londense wijk Chelsea.

"Bradley heeft hier duizenden uitgegeven aan onze allerduurste kussens, lakens en dekbedovertrekken. Zijn assistent vertelde dat hij graag zijn eigen verse, ongebruikte lakens op zijn hotelbed heeft."

Of Bradley voor elk hotelbezoek nieuwe lakens koopt, of voortaan met zijn aankoop uit Chelsea in zijn koffer reist, is niet bekend.

05-04-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes heeft eetstoornis

Amanda Bynes heeft eetstoornis

http://oi49.tinypic.com/fdgdwp.jpg

Amanda Bynes haalt de laatste tijd nog maar weinig het nieuws vanwege haar acteerprestaties. Ook nu blijkt haar persoonlijke leven weer interessanter. De actrice heeft een eetprobleem. Dat liet ze haar volgers weten via Twitter.

"Ik heb een eetstoornis dus ik heb moeite met dun blijven", tweet ze. Het is overigens niet de bedoeling dat dit nieuwtje de wereld over gaat. Twee uur later hekelt de actrice de media die elke tweet overnemen die ze plaatst en daar vervolgens een "hele slechte foto" bij plaatsen. "Gebruik alleen foto's van mijn Twitter bij een artikel", adviseert ze.

"Ze schrijven over elke tweet die ik ik maak en ik haat de foto's die ze erbij zetten." Amanda Bynes drijft haar familie de laatste tijd tot waanzin. Zo liet ze twee piercings in haar wangen zette. Verder kwam de voormalige Nickelodeon-ster vooral in het nieuws vanwege roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed.

05-04-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griet Vanhees bevallen van Henri-Constant

Griet Vanhees bevallen van Henri-Constant

http://oi45.tinypic.com/nd9ap0.jpg

Griet Vanhees en Anthony Kumpen zijn de trotse ouders geworden van Henri-Constant. Dat meldt de racepiloot op zijn Twitterprofiel. De baby weegt 3,520 kilo en is 51 centimeter groot. "Moeder en kind stellen het goed", klinkt het ook nog. Vanhees maakte vooral naam als lid van B-A-B-E, de ter ziele gegane meidengroep van Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe. Drie dagen geleden zette ze nog een foto van haar bolle buik online, met als vrolijke noot: "Liefje, heb jij uw helm mee? ik denk dat ik die heb ingeslikt..."

05-04-2013 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna krijgt onverwacht SWAT-team over de vloer

Rihanna krijgt onverwacht SWAT-team over de vloer

http://oi46.tinypic.com/29oinmp.jpg

Rihanna is de zoveelste Amerikaanse ster die het slachtoffer is geworden van swatting. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. Hollywood wordt steeds vaker geteisterd door 'swatting', neptelefoontjes waardoor de politie (SWAT-teams) onnodig uitrukt. Vooral celebrities zijn er de dupe van.

Bij noodnummer 911 kwam een telefoontje binnen dat twee gewapende mannen zich zouden bevinden in het huis van de zangeres. Er zou zelfs iemand zijn neergeschoten. De politie van Los Angeles haastte zich naar de woning, maar daar bleek het rustig. Rihanna sluit zich aan bij Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton. P. Diddy en de Kardashians. Ook zij kregen het halve politiekorps op de stoep na een valse melding.

05-04-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger mag meerocken op verjaardagsfeestje Stones

Triggerfinger mag meerocken op verjaardagsfeestje Stones

Klik op de foto om ' I Follow Rivers ' van ' Tringerfinger ' te beluisteren

De Antwerpse rockband Triggerfinger mag op 6 juli in het Londense Hyde Park aantreden tijdens het British Summer Time-festival, waar de Rolling Stones de dag afluiten op het hoofdpodium. Voor The Stones zal het dan -op een dag na- exact 44 jaar geleden zijn dat ze in het Londense park optraden. Triggerfinger staat op één van de drie zijpodia geprogrammeerd, samen met Splashh, Kimberley Anne, Loom, Will Joseph Cook en Whinnie Williams.

Op hun website hebben Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul het over fantastisch nieuws. "De Rolling Stones geven op 6 juli een verjaardagsfeestje in Hyde Park en raad eens wie support act mag zijn?", luidt het.


Triggerfinger is een Belgische hardrockband afkomstig uit Antwerpen en Lier.


Triggerfinger bestaat uit drie muzikanten: zanger en gitarist Ruben Block (Sin Alley en AngeliCo), bassist Paul Van Bruystegem – alias Lange Polle / Monsieur Paul – die ook bij BJ Scott speelde en drummer Mario Goossens (Noordkaap, Monza, Hooverphonic, HJ Kras en de Engelse rockband Winterville).


04-04-2013 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones gaan op tournee door States

The Rolling Stones gaan op tournee door States

Om The Stones te beluisteren druk op de foto.


.


The Rolling Stones gaan opnieuw toeren. Nadat ze eerder al als headliner van Glastonbury geboekt werden, gaan de ouwe rakkers vooraf eerst nog door de States op tournee. Na hun nu al historisch optreden op Glastonbury op 29 juni breien ze er nog een extra concert aan in het Londense Hyde Park op zaterdag 6 juli.

De tournee 50 & Counting begint in Los Angeles, maar de datum van deze show is nog niet bekend. Daarna doen de Britten onder meer Las Vegas, Toronto, Chicago en Boston aan. Ze eindigen op 18 juni in Philadelphia, zo blijkt uit de concertinformatie op de website van de band.

Met de tournee vieren Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood vijf decennia Rolling Stones. Afgelopen jaar stond de wereldberoemde band op podia in Londen en New York, waarna het idee voor een complete tournee ontstond.04-04-2013 om 09:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan weer betrapt op sideboob

Lindsay Lohan weer betrapt op sideboob

http://oi45.tinypic.com/2w5ud61.jpg

Toen Lindsay Lohan gisteren in Brazilië uit een helikopter stapte, liep het weer eens grondig mis. Een borst floepte pardoes uit de jurk. Gelukkig hingen de lange lokken van LiLo deels voor haar boezem waardoor de inkijk dit keer beperkt bleef tot een sideboob.

De actrice, die sowieso een grondige hekel heeft aan beha's, toert momenteel door Latijns-Amerika om een jeansmerk te promoten voor het niet onaardige bedrag van 100.000 dollar per dag.

Op twee mei wordt LiLo nochtans verwacht in de afkickkliniek. Tijdens een rechtszaak beloofde ze aan de rechter dat ze 90 dagen naar de gesloten instelling zou gaan na roekeloos rijgedrag.

03-04-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

http://oi46.tinypic.com/xqkoib.jpg

Chris Brown zal altijd van zijn ex-vriendinnetje Karrueche Tran blijven houden, maar beweert dat hun relatie "vooral vriendschappelijk" was. Dat onthulde de 23-jarige r&b-zanger tijdens een uitzending van het Amerikaanse radioprogramma Breakfast Club.


Volgens Brown, die zijn relatie met het 24-jarige model in oktober verbrak om zich weer te herenigen met Rihanna, is hij Karrueche "voor altijd dankbaar" omdat zij hem steunde in "de slechtste tijd van zijn leven". "Zij bleef me door dik en dun steunen, al was het meer een vriendschap dan een relatie", vertelt Chris.

De zanger, die nog altijd in zijn proeftijd zit voor de mishandeling van Rihanna in 2009, gaf toe dat het moeilijk was om Karrueche te vertellen dat hij nog steeds verliefd was op Rihanna. "Het is nooit makkelijk om iemand te vertellen dat je nog steeds gevoelens hebt voor een ander. Het viel me zwaar, maar onze vriendschap heeft het gelukkig overleefd. We zijn nog steeds goede vrienden."

Brown onthulde onlangs dat zijn laatste album X voornamelijk over zijn tijd met Karrueche gaat.

03-04-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

http://oi45.tinypic.com/2v8k0vs.jpg

Australië gaat 22,6 miljoen Australische dollar (18,5 miljoen euro) betalen om er voor te zorgen dat de verfilming van het boek '20.000 mijlen onder de zee' van Jules Verne down under zal gebeuren. David Fincher, die eerder 'The Girl With the Dragon Tattoo' en 'The Social Network' maakte, zal de film regisseren.


Het is niet de eerste keer dat er een verfilming wordt gemaakt van het bekende boek van Jules Verne, 50 jaar geleden maakte Kirk Douglas al een adaptatie. Vertegenwoordigers van Disney bevestigen dat Fincher zal regisseren, maar zeggen dat er nog geen beslissingen zijn genomen in verband met de cast. Plaatselijke journalisten beweren dat er gesprekken zouden zijn met Brad Pitt om de hoofdrol te vertolken.

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat de Australische regering Hollywood een extraatje toestopt zodat ze voor Australië kiezen als filmlocatie. De film 'The Wolverine' werd onlangs nog in Sydney opgenomen nadat de regering Fox Studios 12,8 miljoen Australische dollar betaalde.

2.000 jobs
Volgens eerste minister Julia Gillard was het een goede investering van de regering omdat de opnames van 'The Wolverine' meer dan 1.750 jobs creëerde. De producenten hadden verder contracten met meer dan 1.027 Australische bedrijven en dat bracht die bedrijven maar liefst 83,6 miljoen Australische dollar op. Gillard verwacht dat '20.000 mijlen onder de zee' meer dan 2.000 jobs zal creëren.

Een sterkere Australische dollar heeft ervoor gezorgd dat Australië de laatste jaren een minder aantrekkelijke locatie is geworden voor filmproducenten.

03-04-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones' krijgt vierde seizoen

'Game of Thrones' krijgt vierde seizoen

http://oi49.tinypic.com/20tqo1s.jpg

Amerikaans televisienetwerk HBO heeft aangekondigd dat de fantasy-serie 'Game of Thrones' in 2014 zal terugkeren voor een vierde seizoen. Afgelopen zondag kwam de eerste aflevering van het derde seizoen uit, 24 uur later bleek dat de episode al meer dan 1 miljoen keer illigaal gedownload werd. Het ziet er naar uit dat het de meest gedownloade aflevering ooit zal worden.

Er wordt verwacht dat het vierde seizoen de tweede helft van A Storm of Swords, het derde boek in de reeks van George R.R. Martin, in beeld zal brengen. Martin schreef al 5 boeken en zal er nog twee uitbrengen om de zevendelige reeks compleet te maken.

03-04-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kan terug wandelen

Lady Gaga kan terug wandelen

http://oi47.tinypic.com/bdwj8n.jpg

Gaga herstelt momenteel van een heupoperatie waardoor ze een hele reeks optredens moest annuleren, maar lijkt nu aan de beterhand te zijn. Ze werd gespot in de East Village in New York waar ze naar een les Bikram Yoga ging. De zangeres kwam aan in een Louis Vuitton rolstoel, maar besloot toen ze buitenkwam zelf te wandelen.

Gaga ontwikkelde een ernstig letsel aan haar heup nadat ze een kwetsuur opliep tijdens een van haar shows maar gewoon verder danste. De artieste liet na haar operatie een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in verder te bewegen. Nu lijkt ze noch haar gouden exemplaar noch haar Louis Vuitton rolstoel nog nodig te hebben.

03-04-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Within Temptation, Bush en Vista Chino op Suikerrock


Within Temptation, Bush en Vista Chino op Suikerrock

Klik op de foto om ' Mother Earth ' van ' Within Temtation 'te beluisteren


Within Temptation, Bush en Vista Chino (het vroegere Kyuss Lives) zijn de topnamen voor de openingsdag van de 27e editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock dat dit jaar plaatsvindt van 25 tot en met 28 juli. Andere namen op de affiche die tot dusver al werden bekendgemaakt zijn Sting, The Kaiser Chiefs en James Morrison, die alle drie op zaterdag 27 juli concerteren. Suikerrock krijgt jaarlijks meer dan 100.000 concertgangers over de vloer.

Within Temptation, de Nederlandse symphonic gothic metalgroep, vierde eind 2012 zijn 15e verjaardag met een show in het uitverkochte Sportpaleis in Antwerpen. Grote hits zijn 'Mother Earth', 'Ice Queen', 'Angels' en 'Frozen'.

De Britse rockgroep Bush kende zijn grootste successen in de jaren 90 met 'Everything Zen', 'Glycerine' en 'Swallowed'. In 2002 splitte de groep, maar eind 2011 werd een nieuw album uitgebracht. Frontman is Gavin Rossdale, echtgenoot van Gwen Stefani.

Vista Chino wordt geleid door John Garcia, de frontman van de vroegere Amerikaanse stonerockband Kyuss die in het begin van de jaren 90 vijf albums uitbracht en de afgelopen jaren met enkele andere bandleden toerde onder de naam Kyuss Lives. Deze naam mag echter niet meer gebruikt worden na een rechtszaak aangespannen door andere voormalige groepsleden. (br.hln)


03-04-2013 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zingt over avontuurtje met Mick Jagger op nieuw album

Carla Bruni zingt over avontuurtje met Mick Jagger op nieuw album


http://oi49.tinypic.com/254ye6b.jpg


Zangeres-model en voormalige Franse 'première dame' Carla Bruni heeft na een lange stilte gisteren haar nieuwste cd voorgesteld. 'Little French Songs', heet haar derde worp, en volgens verschillende recensenten zijn er in de teksten verwijzingen te horen naar haar man Nicolas Sarkozy, de huidige Franse president François Hollande en niemand minder dan Mick Jagger.

De 45-jarige Bruni schoof in 2007 haar carrière opzij voor haar man Nicolas Sarkozy, de vorige president van Frankrijk, en het moederschap. Nu Sarkozy het Elysée heeft moeten verlaten, treedt ze nu weer op het voorplan. En madame Sarkozy is niet bepaald discreet in haar liedjesteksten. Zo noemt ze haar echtgenoot "een atoombom" en zingt ze: "Wanneer hij ergens opdaagt, hangt er elektriciteit in de lucht."

In het nummer 'Le Pingouin' gebruikt Bruni het Franse spotwoord 'de pinguïn' voor iemand die met uiterlijk vertoon zijn geklungel probeert te verhullen. Hoewel ze ontkent, gaan recensenten ervan uit dat het liedje bedoeld is als sneer naar de huidige president Hollande. Ook haar affaire met Mick Jagger van The Rolling Stones in de jaren 90 komt aan bod op het nieuwe album. In 'Chez Keith et Anita' - verwijzend naar mede-bandlid Keith Richards en diens voormalige vriendin Anita Pallenberg - zingt ze: "Iemand rolt een joint, maar nee bedankt, ik rook niet."  (br.hln)


03-04-2013 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagtickets Rock Werchter uitverkocht

Zondagtickets Rock Werchter uitverkocht


http://oi47.tinypic.com/t87xo8.jpg


De tickets voor zondag 7 juli op Rock Werchter zijn uitverkocht, zo meldt de organisatie vandaag.

Rock Werchter maakte vorige week 21 nieuwe namen bekend, met daaronder grote namen als Nick Cave & The Bad Seeds en The National. Dat leidde de voorbije dagen tot een fikse verkoop van toegangskaarten. De 18.000 dagtickets voor zondag 7 juli -wanneer onder andere Tom Odell, Band of Horses, The Gaslight Anthem, Depeche Mode en Editors optreden- zijn inmiddels allemaal de deur uit.

Ook de verkoop van combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen kent een enorme boost, zegt de organisatie op de website van het festival.


02-04-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling door het lint nadat fotograaf "Hey baby" riep naar Eva Mendes

Ryan Gosling door het lint nadat fotograaf "Hey baby" riep naar Eva Mendes

http://oi48.tinypic.com/34ery4g.jpg

Ryan Gosling heeft zich niet van zijn mooiste kant getoond tijdens de première van zijn nieuwste film 'The Place Beyond The Pines'. Hij flipte helemaal toen een fotograaf naar zijn vriendin, actrice Eva Mendes, "Hey, baby" riep. Dat schrijft The New York Post.


Het koppel bevond zich in het Bowery Hotel toen een modefotograaf Mendes opmerkte. Vermits hij onlangs nog een fotshoot met haar had gedaan, riep hij "Hey, baby". Maar dit was allerminst naar de zin van Gosling.

Een bron vertelt hierover: "Een boze Ryan stapte onmiddellijk recht op de man af en begon een verhitte discussie." Naar verluidt schreeuwde de acteur: "Wie spreek jij aan met baby?"

Eva moest tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren vooraleer de aanvaring zou uitdraaien op een handgemeen. Een gekalmeerde Gosling maakte het toen weer goed met de fotograaf en schudde zijn hand.

Gosling en Mendes staan erom bekend dat ze hun relatie uit de schijnwerpers willen houden. Daarom gaan ze ook niet met elkaar op de foto.

02-04-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen downloads voor begin derde seizoen 'Game of Thrones'

Miljoen downloads voor begin derde seizoen 'Game of Thrones'

http://oi48.tinypic.com/rh04g0.jpg

De fantasyserie 'Game of Thrones' is afgelopen zondag aan het derde seizoen begonnen op de Amerikaanse zender HBO. Amper 24 uur later bleek die eerste aflevering al meer dan een miljoen keer illegaal gedownload, waardoor het goed op weg is om de meest gedownloade aflevering ooit te worden.


Dat 'Game of Thrones' populair is bij illegale downloaders is al langer bekend. Op basis van de gegevens van torrentwebsite TorrentFreak bleek dat de serie vorig jaar al het meeste werd gedownload. De topaflevering werd toen 4,2 miljoen keer via torrents verstuurd, iets meer dan 'Dexter' en 'The Big Bang Theory'.

Het derde seizoen werd al weken erg gehypet door tv-zender HBO. Miljoenen mensen wereldwijd keken dan ook uit naar de eerste aflevering die met Pasen werd uitgezonden, en dat was te zien aan het aantal illegale downloads. Volgens Torrentfreak werden verschillende versies van het bestand verspreid, goed voor in totaal meer dan een miljoen downloads na amper 24 uur. Het populairste bestand was op een bepaald moment goed voor 160.000 simultane mensen in de 'swarm', de groep mensen die het bestand met elkaar deelt.

Directe downloads
Het miljoen downloaders zijn enkel degenen die het bestand via torrent hebben binnengehaald. Via verschillende forums worden tv-series ook verspreid als directe downloads via websites zoals RapidShare of Mega. Het totale aantal illegale downloaders ligt dan waarschijnlijk ook vele malen hoger dan een miljoen. Gelukkig voor HBO keken er ook 6,7 miljoen Amerikanen via de betaalzender zelf.

De Amerikaanse tv-zender zit echter niet meteen verveeld met het grote aantal downloaders. De makers zien het zelfs als een compliment. Tv-series worden dan ook meer en meer gedownload, vooral omdat kijkers uit andere landen de afleveringen ook zo snel mogelijk willen bekijken. In een wereld waarin iedereen verbonden is met het internet, willen ze dan ook geen weken of maanden meer wachten tot een lokale zender de serie oppikt.

02-04-2013 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff probeert het in de immobiliënsector

Jean-Marie Pfaff probeert het in de immobiliënsector

http://oi47.tinypic.com/ztt3yp.jpg

Terwijl zijn eigen villa in Brasschaat maar niet verkocht geraakt, waagt Jean-Marie Pfaff zich nu zelf in de immobiliënsector. Volgens Dag Allemaal heeft El Sympatico het immobiliënkantoor overgenomen waar dochter Lyndsey en schoonzoon Dave werken.

Die zetten vorig jaar hun eerste stappen in de immobiliënwereld door in de leer te gaan bij Accént Vastgoed. Het jonge koppel wilde aan het blad alvast geen commentaar kwijt, net als de vorige eigenaars. Carmen hield het kort: "Jean-Marie is nu medezaakvoerder van Accént Vastgoed. Meer valt daar voorlopig niet over te vertellen. Misschien over een maand of drie, als alles echt op punt staat."

02-04-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spartacus' lokt 1.072.524 tv-kijkers naar Sporza

'Spartacus' lokt 1.072.524 tv-kijkers naar Sporza

http://oi45.tinypic.com/bhgh7n.jpg

De overwinning van Fabian Cancellara zondag in de 97ste Ronde van Vlaanderen, werd op Canvas gevolgd door gemiddeld 1.072.524 tv-kijkers. Dat komt neer op een marktaandeel van 70,6 procent. De triomf van 'Spartacus' in Oudenaarde werd bekeken door 1.565.521 kijkers. Ruim acht op de tien Vlamingen die tv keken, stemden op dat ogenblik af naar 'Vlaanderens Mooiste'.


De kijkcijfers liggen in de lijn van de voorbije jaren. De Zwitser zorgde op paaszondag voor iets betere cijfers dan Ronde-winnaar Tom Boonen vorig jaar. De eerste vernieuwde Ronde klokte af op 1.039.712 kijkers (marktaandeel 72,33 pct), met een piek van 1.523.195 tv-kijkers.

Het jongste cijfer is geen record. In 2011 waren 1.165.000 kijkers op de afspraak voor de Ronde, in 2010 waren er dat 1.108.000.

Ter vergelijking: een week eerder tekende de erg winterse Gent-Wevelgem met 1.067.922 tv-kijkers wel voor een wedstrijdrecord.

02-04-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertorganisator: "Michael Jackson veroorzaakte eigen dood"

Concertorganisator: "Michael Jackson veroorzaakte eigen dood"

http://oi49.tinypic.com/357q1lg.jpg

De Amerikaanse concertorganisator AEG Live stelt dat Michael Jackson, het in juni 2009 overleden popicoon, verantwoordelijk is voor zijn eigen dood. AEG wil met deze redenering de aansprakelijkheid van de hand wijzen die Jacksons nabestaanden via de rechter bij het entertainmentbedrijf willen neerleggen. Dat meldt de nieuwszender CNN.


De rechtszaak die Michael Jacksons moeder Katherine en zijn kinderen Prince, Paris en Blanket tegen AEG aanspanden, begint vandaag. AEG was de organisator van de concertreeks 'This Is It', die Jackson in de zomer van 2009 in Londen zou verzorgen.

De nabestaanden zeggen dat het bedrijf mede de hand heeft gehad in Jacksons overlijden doordat het zou hebben toegezien op het inhuren van de arts Conrad Murray. Die fungeerde in de laatste maanden van Jacksons leven als diens lijfarts en werd later veroordeeld tot gevangenisstraf omdat hij de popster een dodelijke dosis van het narcosemiddel Propofol had toegediend.

Shoppen bij de dokter
AEG wijst nu elke aansprakelijkheid van de hand door een beroep te doen op Jacksons eigen verantwoordelijkheid. "Hij was een volwassen man", zegt Marvin Putnam, raadsman van het entertainmentbedrijf, tegen CNN. "Jackson wist precies hoe je bij de dokter kon shoppen. Het was bekend dat hij de ene arts één ding vertelde en de volgende arts iets anders."

Putnam komt aan het woord in een documentaire die CNN vrijdag uitzendt, 'Michael Jackson: The Final Days'. Hij zegt daarin onder meer: "We hebben het over Michael Jackson. Een man die rustig kwam opdagen in pyjama. Een man die het verkeer liet tegenhouden, uitstapte en een dansje op het dak van zijn auto maakte. Een man die bijeenkomsten bezocht in het gezelschap van een aap met de naam Bubbles. Een man die zei dat hij in een zuurstofkamer sliep."

Miljarden
In februari oordeelde een rechter in Los Angeles dat er niettemin genoeg aanwijzingen zijn om de zaak van de nabestaanden tegen AEG Live te rechtvaardigen. De familie Jackson wil dat AEG een vergoeding betaalt in de orde van grootte van wat Jackson bij leven nog had kunnen verdienen als hij niet in 2009 was overleden. Een eventuele compensatie zou in de miljarden dollars kunnen lopen.

De rechtszaak in Los Angeles begint deze week met de selectie van de juryleden.

02-04-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik word in Los Angeles praktisch nooit herkend"

"Ik word in Los Angeles praktisch nooit herkend"

http://oi45.tinypic.com/67pr9u.jpg

Om héél eerlijk te zijn: het was aanvankelijk maar een enge bedoening, daar in de interviewruimte met Byung-Hun Lee. De Koreaanse superster had een indrukwekkende entourage meegebracht die in de kamer ernaast alles angstvallig controleerde wat er allemaal gevraagd en gezegd werd. De 'GI Joe'-acteur moest duidelijk een beetje op dreef komen, maar gaf uiteindelijk een open interview over zijn sterrenstatus in zijn geboorteland, hoe hij amper herkend wordt in LA en hoe hij zich nog steeds onzeker voelt wanneer hij Engels moet praten.

02-04-2013 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna duikt op in Malawi

Madonna duikt op in Malawi


http://oi48.tinypic.com/1zou782.jpg
Madonna en haar adoptiezoontje David in 2007


De Amerikaanse zangeres Madonna is in alle stilte aangekomen in het Afrikaanse land Malawi. Haar geadopteerde kinderen, die afkomstig zijn van het land, waren bij haar. Dat werd vernomen bij een bron op de luchthaven van Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Wat Madonna in Malawi komt doen, is niet bekend.

"Ik heb Madonna gezien in de VIP-sectie met haar twee geadopteerde kinderen David Banda en Mercy James, samen met een tiental mensen", aldus een politiewoordvoerder van de luchthaven. De popster zou in de namiddag geland zijn met haar privéjet op de internationale luchthaven Kamuzu.

De zangeres heeft een sterke band met Malawi. Niet alleen adopteerde ze er twee kinderen, haar stichting Raising Malawi maakte miljoenen dollars over om weeskinderen te helpen.

In Malawi moet bijna 40 procent van de bevolking zien rond te komen met minder dan een dollar per dag.(br.hln)02-04-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson leert op platte schoenen lopen

Jessica Simpson leert op platte schoenen lopen

http://oi48.tinypic.com/sgn6fa.jpg

De voeten van Jessica Simpson bevinden zich tegenwoordig een beetje dichter bij de grond. De zwangere zangeres heeft haar geliefde hoge hakken aan de kant gezet en oefent nu het lopen op platte schoenen. "Oefenen om rond te lopen op platte schoenen in mijn huis", liet ze weten in een tweet, samen met een foto van haar voeten.


"Jessica draagt geen hoge hakken meer", vertelde een bron twee weken geleden al aan Us Weekly. "Haar voeten zijn gezwollen en doen pijn en de hoge hakken zorgen ook voor pijn in haar rug."

Jessica, die in verwachting is van een jongetje, moest eenzelfde opoffering doen tijdens haar eerste zwangerschap van Maxwell Drew, nu ongeveer 11 maanden oud. "Ik ging gisteren naar de okter en hij zei dat ik geen hakken meer mocht dragen", vertelde ze in november 2011 aan Us Weekly, een maand na de aankonding van haar zwangerschap. "Ik had zoiets van: excuseer! Ik ga bevallen in deze hakken!"

Dat deed ze uiteraard niet, maar de zangeres bleef wel dromen van haar stiletto's. "Ik kan niet wachten tot de dag dat ik terug op hakken kan lopen", tweette ze vlak voor de geboorte van Maxwell. "Mijn voeten hebben heimwee!"

En dat zal nu wellicht niet anders zijn, hoewel haar tweede zwangerschap wel helemaal anders verloop dan de eerste. "Het is totaal verschillend. Ik voel me vreselijk, ik moet voortdurend overgeven", gaf ze eerder deze maand toe. "Ik had nooit gedacht dat een worstje me nog ooit misselijk zou maken."

02-04-2013 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
01-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik (One Direction) wil bokser worden

Zayn Malik (One Direction) wil bokser worden

http://oi46.tinypic.com/2q34t37.jpg

Zayn Malik hoopt op een bokscarrière als zijn One Direction-tijd voorbij is. De zanger is alvast aan het trainen, vertelt hij Daily Star.

"Ik zat van mijn vijftiende tot mijn zeventiende op boksen", zegt de 20-jarige Malik. "Ik hou er heel erg van en ik ben weer een beetje begonnen met trainen, maar we krijgen niet veel tijd vrij om te sporten."

"Ik probeer gezonder te eten zodat ik wat breder kan worden", gaat hij verder. "Ik wil me er op een gegeven moment graag serieus mee bezighouden."

One Direction is momenteel bezig met een wereldtournee. De toer eindigt in november in Japan.

01-04-2013 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-acteur Cory Monteith opgenomen in afkickkliniek

Glee-acteur Cory Monteith opgenomen in afkickkliniek

http://oi50.tinypic.com/a2f8mo.jpg

Cory Monteith, die de rol van Finn Hudson vertolkt in de tv-serie Glee, is onlangs opgenomen in een afkickkliniek. Volgens de woordvoerder van de 30-jarige acteur heeft hij zich "vrijwillig laten opnemen in een rehabkliniek wegens het overmatig gebruik van verdovende middelen".


"Cory vraagt de media vriendelijk om zijn privacy te respecteren terwijl hij de nodige stappen onderneemt op zijn weg naar herstel", aldus de woordvoerder volgens People.

Monteith is altijd vrij open geweest over zijn verslavingen. In een interview in 2011 gaf hij toe dat hij al op zijn 19e voor het eerst een afkickingsprogramma volgde. Hij hoopte door zijn eerlijkheid anderen te kunnen helpen.

"Ik wil niet dat kinderen, met het vroegtijdig schoolverlaten en high worden, denken dat ze ineens beroemde sterren kunnen worden", zei hij nog in 2011.

01-04-2013 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Noem me maar mevrouw Theroux"

Jennifer Aniston: "Noem me maar mevrouw Theroux"

http://oi50.tinypic.com/negpqf.jpg

Jennifer Aniston heeft haar vrienden en familie vriendelijk verzocht haar voortaan aan te spreken met mevrouw Theroux. Dat schrijft Life & Style Magazine.


Jennifer en Justin blijven nog mysterieus doen over wanneer ze gaan precies trouwen, maar zijn duidelijk wel al voorbereid op het leven als man en vrouw. Volgens een vriendin van de actrice kan Jennifer er niet over uit hoe goed 'mevrouw Theroux' klinkt.

Ze vindt het zo'n mooie naam dat ze erover nadenkt haar meisjesnaam te schrappen. "Ze wil een nieuwe start", vertelt een insider. "Ze kon op dit moment niet gelukkiger zijn. Jen wil iedereen in de hele wereld laten weten hoe ontzettend verliefd ze is op Justin Theroux."

Justin vroeg Jennifer vorig jaar ten huwelijk. Hoewel het koppel de trouwdatum nog niet bekend heeft gemaakt, lijkt het huwelijk voor binnenkort te zijn.

01-04-2013 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chace Crawford heeft nieuwe vriendin"

"Chace Crawford heeft nieuwe vriendin"

http://oi45.tinypic.com/jjbig3.jpg

Slecht nieuws voor de dames. Chace Crawford lijkt een nieuwe vriendin te hebben gevonden in Rachelle Goulding. De 27-jarige voormalige Gossip Girl-acteur en het 26-jarige Canadese model werden afgelopen vrijdag gespot tijdens een basketbalwedstrijd in New York.

Volgens Us Weekly hadden Chace en Rachelle meer oog voor elkaar dan voor de wedstrijd en leken ze niet van elkaar af te kunnen blijven. Desondanks verklaarde een insider dat het geflirt van de twee slechts vriendschappelijk is. "Het is niets serieus. Ze hebben elkaar afgelopen zomer in Londen ontmoet en zijn gewoon goede vrienden", aldus de bron.

Crawford, die in het verleden werd gelinkt aan onder andere Carrie Underwood en Ashley Greene, zei in juni dat zijn faam het moeilijker maakt om een vriendin te vinden. "Het aanbod is beperkter omdat je slechts met een kleine groep mensen omgaat. Op een universiteit of met een reguliere baan is de keuze een stuk ruimer."

01-04-2013 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Dwayne Johnson de perfecte Roadblock is

Waarom Dwayne Johnson de perfecte Roadblock is

http://oi45.tinypic.com/2ibhrpl.jpg

Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock', is niet meer van het scherm weg te slaan. De acteur - die dit jaar in maar liefst vijf films te zien is - kruipt in 'GI Joe: Retaliation' in de huid van Roadblock, een rol die hem haast letterlijk op het lijf geschreven is. Toen ik Lorenzo Di Bonaventura vroeg welke acteur ze in gedachten hadden voor het geval ze Johnson niet hadden kunnen strikken, moest de producer niet lang nadenken: "We would have been screwed!"


'GI Joe: Retaliation'-regisseur Jon Chu, bekend van onder andere 'Justin Bieber: Never Say Never' en 'Step Up Revolution', is het volledig eens met Di Bonaventura: "We hadden niemand anders. Toen we samen zaten om te bespreken hoe we (het verhaal) konden heruitvinden, welke acteurs we in gedachten hadden om Roadblock te vertolken en wie deze franchise kon vertegenwoordigen, konden we ons maar één groot actiefiguur inbeelden en dat was 'The Rock'. Dwayne had de tijd én de passie om in 'GI Joe' mee te spelen."

01-04-2013 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse sterren rouwen om Phil Ramone

Amerikaanse sterren rouwen om Phil Ramone


http://oi45.tinypic.com/rbjdk3.jpg


Veel Amerikaanse muzikanten deelden zaterdagavond hun verdriet om de dood van de platenproducent Phil Ramone, die op 72-jarige leeftijd is overleden. Hij werkte in zijn loopbaan met talloze grootheden, van Frank Sinatra tot Madonna.

"Ik prijs me gelukkig dat de kans heb gehad met hem te werken", twitterde John Legend. Moby prees Ramone als "een van mijn favoriete mensen op de hele planeet, ongelooflijk getalenteerd en ongelooflijk aardig". Tony Bennett liet een boodschap op Facebook achter: "Ramone had een heerlijk gevoel voor humor en een diepgaande liefde voor muziek. Phil had de bewondering en het respect van iedereen in de entertainment industrie en zijn overlijden is een groot verlies."

Ook Aretha Franklin, Billy Joel, Stevie Wonder, Bette Midler en Barbra Streisand deelden hun verdriet en herinneringen via online media. (br.hln)


01-04-2013 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thunderstruck beste nummer van de nineties

Thunderstruck beste nummer van de nineties

Klik op de foto om ' Thunderstruck ' te beluisteren


De luisteraars van MNM hebben Thunderstruck van AC/DC verkozen tot het beste nummer van de jaren 90. Het nummer stoot Rhythm is a dancer van Snap! van de troon in de Top 99 van de nineties, meldt de VRT.

De Back to the 90's-week van MNM bereikte zaterdag zijn hoogtepunt bereikt met de Top 99 van de nineties. De luisteraars hebben Thunderstruck van AC/DC verkozen tot het beste nummer van de jaren 90. De voorbije vier jaar was die eer weggelegd voor Rhythm is a dancer van het Duitse danceproject Snap!. Thunderstruck was vorig jaar pas op de 14e plaats terug te vinden in de lijst.

Rhythm is a dancer daalt een trapje naar beneden naar de tweede plaats. De Nederlands-Belgische danceformatie 2 Unlimited vervolledigt het podium met No limit.

Het jaar 1997 is met 18 nummers het meest vertegenwoordigd in de lijst. De hoogste nieuwkomer is The Offspring met Pretty fly (for a white guy) op nummer 34. My heart will go on van Céline Dion, het thema van Titanic en vorig jaar nog op de 56e plaats, is dan weer verdwenen uit de ninetiestop.

Radiozender MNM sloot zijn ninetiesweek af met een groot feest in het Sportpaleis. Onder meer Get Ready, Poco Loco Gang, Pat Krimson en 2 Unlimited, in hun originele bezetting, stonden er op het podium. (br.hln)


01-04-2013 om 09:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!