Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

http://oi50.tinypic.com/s4rwpe.jpg

De geslachtsverandering van Balian Buschbaum, een van de bekende deelnemers in het nieuwe seizoen van Let's Dance, prikkelt de nieuwsgierigheid van Sylvie van der Vaart die de Duitse tv-show presenteert. Sylvie nam gisterenavond in de RTL-show geen blad voor haar mond en wilde het naadje van de kous weten over de werking van zijn nieuwe penis.


De bekende Duitser Balian Buschbaum (32) was tot 2008 een vrouw. Als Yvonne Buschbaum was ze een succesvol polsstokhoogspringster en deed ze mee aan de Olympische Spelen. Tegenover de nieuwsgierige Sylvie en het miljoenenpubliek dat thuis voor de buis zat, deed Balian volgens Bild openhartige uitspraken over zijn geslachtsverandering.

"Functioneert hetzelfde, maar staat langer overeind"
"Ik wilde staand kunnen plassen en op de juiste wijze de liefde met een vrouw bedrijven", kreeg Sylvie te horen. Volgens Bild wilde de presentatrice van Let's Dance tot in detail weten hoe de Duitser zijn penis bedient. "Hij functioneert net als ieder ander, maar hij staat eenvoudigweg langer overeind", antwoordde Buschbaum zonder blikken of blozen. Hij liet zich volgens Bild niet uit het veld slaan door de persoonlijke vragen van Sylvie. "Er is een penispomp ingezet voorzien van een drukknop."

Zwellichaampjes reageren op druk op knop
In eerdere interviews heeft Buschbaum verteld dat artsen zijn penis maakten van huid van zijn linkeronderarm en daarin kunstmatige zwellichaampjes hadden aangebracht die met een druk op de knop geactiveerd worden.

"Het duurt niet langer dan het aanbrengen van een condoom", zei Buschbaum al eens in Bild. Volgens de krant is de geslachtsoperatie de moeite waard geweest. Buschbaum verscheen in de tv-studio met een sexy stoppelbaard en met zijn gespierde armen tilde hij probleemloos zijn danspartner Sarah de lucht in. Hun optreden was goed voor 17 punten van de jury. Dat betekent dat Balian en Sarah volgende week vrijdagavond opnieuw de dansvloer op mogen.

08-04-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

http://oi46.tinypic.com/k1v3w8.jpg

Met zijn schattige krullenbol en deugenietenoogjes voldoet Harry Styles perfect aan het type jongen waarvoor alle tienermeisjes als een blok vallen. Toch vindt hij zichzelf helemaal niet zo sexy: "Ik ben absoluut geen sekssymbool", benadrukt de 'One Direction'-zanger. Benieuwd hoeveel miljoenen (vrouwelijke) fans dit zullen tegenspreken...


Sinds zijn grote doorbraak met One Direction, wordt de 19-jarige Styles zo hard aanbeden dat hij er elke keer zelf van versteld staat. Gillende meisjes die op het punt staan om flauw te vallen, maken elke dag deel uit van zijn leven. Toch benadrukt de 'Kiss You'-zanger dat hij geen 'hottie' is.

"Ik denk niet dat ik ooit gewend zal raken aan de aandacht die ik krijg. Maar ik ben absoluut geen sekssymbool, echt niet", aldus een bescheiden Harry in 'Look Magazine'.

Verder in het interview vertelt de krullenbol nog wat over de wereldtour van One Direction: "Ik vind het te gek. Het publiek is echt fantastisch. Touren is het leukste deel. We schieten ook allemaal heel goed op met elkaar."

06-04-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

http://oi50.tinypic.com/vqnmtj.jpg

Favoriet sinds dag 1, Arnd, ligt uit The Voice. Een nummerkeuze die zijn vocale beperkingen blootlegde, deed de Vlaamse Johnny Cash de das om. En ook wel zijn uitstekende teamgenoten Olivier en Lauren, die zich meteen bij het kransje topkanshebbers op de eindoverwinning zongen. Ook Chris, Domien en Lori vielen op tijdens de tweede eerder teleurstellende liveshow, maar Jasper liet deze laatste straffe Antwerpse vallen voor zijn "supertalent" Sarah.


Natalia kwam met een sterkere ploeg voor de dag dan vorige week, Koen met een zwakkere. Het publiek koos in het eerste team voor postbode Chris en Natalia zelf voor Daniel. Terecht: Jens en Julie schoten inderdaad wat tekort. Koen Wauters moest verder met of Els of Eva of Patricia nadat kijkend Vlaanderen de 17-jarige Niels had uitverkoren. Niels, die overigens 'Domino' van Clouseau feilloos bracht, maar met zoveel minder charisma en gevoel dan Koen Wauters zelf. Geen van de drie overgebleven dames blonken uit, maar het is Eva die door Koen in de wedstrijd werd gehouden.

Alex had veruit de sterkste bezetting, waar Arnd (met 'Breakfast in Vegas' van Praga Khan) dus het slachtoffer van werd, maar ook bassist Toni, die 'Sweet Dreams' van Eurythmics coverde. Tegen Lauren en Oli(vier) viel dan ook weinig te beginnen. Lauren toog knap en origineel aan het werk met 'Teardrops' van Womack & Womack en Oli ging al even creatief aan de slag met 'I Wanna Dance With Somebody' van de betreurde Whitney Houston. Coach Alex draaide zo de rollen om ten opzichte van de vorige live: toen werd een klassieker - "fikken af!", luidt zijn eigen principe nochtans - van Nirvana jazzgewijs de nek omgewrongen; nu werd een middelmatig popliedje verheven tot een potentiële klassieker. Schrijf hem maar op: Oli zal dicht eindigen!

Weinig verrassende keuzes van de coaches dus, maar dat was buiten Jasper gerekend. Wie goed naar hem luisterde na de optredens van Sarah en Lori wist het al: zijn buikgevoel wees richting 17-jarige Sarah. Nochtans zat de tuning, de nieuwe term waar zo mee geschermd wordt dit jaar, verre van perfect in Sarahs versie van 'Diamonds' van Rihanna. Lori (21) steeg dan weer boven zichzelf uit in 'Louisiana' van Randy Newman. Maar sommige beslissingen liggen nu eenmaal vast nog voor er één noot wordt gezongen... Afwachten maar of Sarah nog helemaal openbloeit in het vervolg van The Voice en zo de mysterieuze keuze van haar coach kan verantwoorden.

Het publiek koos alvast voor geen van beide zangeressen en ook niet voor de derde, de Genkse Lisa: het ging voor de 18-jarige Domien, die al vroeg op de avond de hit 'Sadness' van Stash vlekkeloos had gezongen.

06-04-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

http://oi48.tinypic.com/34ipu9h.jpg

Wesley Snipes heeft na een celstraf van meer dan twee jaar de gevangenis verlaten. Dat meldt CNN.


De 50-jarige acteur zat sinds 2010 in Pennsylvania achter de tralies wegens belastingontduiking. Hij staat nog tot juli onder huisarrest. Snipes is onder meer bekend van films als de 'Blade'-trilogie, 'White Men Can't Jump' en 'Demolition Man'.

In april 2008 was Snipes door een lagere rechtbank tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij geen inkomsten had opgegeven bij de belastingdienst over de periode 1999-2001. In die jaren zou hij circa 35 miljoen dollar -ruim 29 miljoen euro- aan inkomsten gehad hebben.

Snipes ging in beroep omdat hij de straf onredelijk zwaar vond. Een rechter in Atlanta oordeelde er echter anders over en stuurde Snipes naar de gevangenis.

06-04-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

http://oi47.tinypic.com/2lm1d05.jpg

De nieuwste hype in Hollywood: swatting, neptelefoontjes naar de politie waardoor SWAT-teams onnodig uitrukken. In twee uur tijd kregen zowel Justin Timberlake als Selena Gomez zwaargewapende wetsdienaars over de vloer.

De 'grapjas' wist eerst te vertellen dat vier zwarte personen het huis van de zanger binnengedrongen waren. Hij had naar eigen zeggen ook twee schoten gehoord.

Daarna was het de beurt aan de ex van Justin Bieber. Haar vader had zogezegd haar moeder doodgeschoten en stond op het punt om het huis plat te branden. Selena en haar ma schrokken zich echter vooral een aap toen agenten hun huis aan het omsingelen waren. Volgens TMZ zijn de daders dezelfde als diegenen die financiële info van een pak sterren wisten te hacken.

Gisteren nog repte het SWAT-team zich naar het huis van Rihanna omdat er iemand neergeschoten zou zijn. Eerder waren ook al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en de Kardashians de klos.

06-04-2013 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock bevallen van zoontje

Véronique De Kock bevallen van zoontje


http://oi48.tinypic.com/8lqf.jpg


Véronique De Kock (35) is afgelopen nacht rond half één mama geworden van een zoontje, Maximilien. Samen met haar vriend Fabien Gribaudo (40) liet ze aan Story weten dat de bevalling goed is verlopen en dat hun kersverse baby helemaal in orde is.

"Het is een prachtig kindje", vertelt het trotse koppel. "En hij heeft superveel haar." De bevalling is ontzettend vlot verlopen. Na amper veertig minuten zat de karwei er 'al' op voor Véronique.

Kleine Maximilien zag vannacht omstreeks 0u39 het levenslicht, weegt 3,61 kilogram en is 53 centimeter groot. Met Maximilien heeft Véroniques eerste zoontje met haar ex Frank Slaets, Sébastien, er meteen een broertje bij. Ook haar vriend Fabien heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.(br.hln)



06-04-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry (46) is zwanger

Halle Berry (46) is zwanger


http://oi45.tinypic.com/1evv9u.jpg


Halle Berry is volgens TMZ drie maanden zwanger van haar verloofde Olivier Martinez. Voor de 46-jarige actrice- die al een vijfjarige dochter Nahla heeft uit haar relatie met Gabriel Aubry- en Martinez wordt het hun eerste kindje samen.

Eerder deze week moest Halle haar verloofde nog kalmeren na een handgemeen met een fotograaf. De actrice duwde Martinez in de auto nadat de paparazzo hem beschuldigde van een duw op de luchthaven van LA. Het incident vond plaats toen het koppel samen met Nahla terugkwam van een deugddoende vakantie op Hawaï.

De actrice werd hysterisch toen ze probeerde om de luchthaven te verlaten maar constant gehinderd werd door de resem fotografen. Een fotograaf schreeuwde dat haar verloofde hem een duw verkocht, maar Halle reageerde fel: "wij zijn hier met een kind, laat ons toch met rust stelletje idioten." Toen Martinez zijn stiefdochter in de auto had gezet, wou hij de fotograaf aanpakken over zijn gedrag maar Halle maakte duidelijk dat hij moest kalmeren en duwde hem in de auto. (br.hln)


06-04-2013 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

http://oi50.tinypic.com/id58xv.jpg

Of ze wil of niet, Kate Middleton wordt overspoeld met suggesties voor babynamen. De hertogin van Cambridge deed tijdens een bezoekje aan een Schotse daklozenopvang een boekje open over haar zwangerschap, schrijft Hello! Magazine.

Zo gaf Kate een hint over de uitgerekende datum. "Zo ergens midden juli", zei ze. "Maar blijkbaar hebben baby's hun eigen agenda", grapte ze daar snel achteraan. Ook stipte de moeder in spé kort de namenkwestie aan. "We hebben inmiddels een shortlist voor zowel een jongen als een meisje, maar het is heel moeilijk", biechtte ze op. Ze krijgt ook hulp van buitenaf. "Mijn vrienden blijven maar namen sms'en." Kate liet haar groeiende buik bedekt tijdens het tripje in Glasgow.

06-04-2013 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht

Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


De ticketverkoop voor het concert van de oude rotten van de Rolling Stones in Hyde Park heeft heel wat ongenoegen geoogst bij de fans. De voorste staanplaatsen gingen de deur uit aan zo'n 350 euro, de 35 euro aan boekingskosten niet meegerekend. Ondanks de collectieve woede was het concert wel op 5 minuten uitverkocht.

Vierenveertig jaar na hun vorige passage in Hyde Park - een gratis tributeconcert voor 500.000 mensen na de verdrinkingsdood van bassist Brian Jones - spelen de Rolling Stones op 6 juli nog eens in het Londense park. Daarvoor waren 65.000 tickets voorzien, die op nauwelijks 5 minuten de deur uit waren. "Dat was de maximumsnelheid waarmee we de ticketverkoop konden verwerken. Als ons systeem het in seconden had kunnen afhandelen, was het concert vermoedelijk ook in een paar seconden uitverkocht geweest", klinkt het bij de krant The Independent.

Fans die rekenden op een iets meer schappelijke prijs waren eraan voor de moeite. De goedkoopste kaartjes gingen de deur uit aan 95 pond (ruim 110 euro). De dichtstbijzijnde staanplaatsen kostten 350 euro en er waren ook vip-plaatsen die voor bijna 10.000 euro per persoon verkocht werden. Het hoeft geen betoog dat er stevig van leer werd getrokken over de ticketprijzen op Twitter en internetfora. (br.hln)


05-04-2013 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

http://oi47.tinypic.com/157ynis.jpg

Niet enkel onze noorderburen wachten met spanning op 30 april. Ook in de rest van de wereld kunnen ze niet wachten op de aanstaande troonswisseling.


BVN is de zender voor alle Nederlandstaligen in het buitenland. Netmanager René van Baaren zegt tegen het AD dat de belangstelling voor de zender in aanloop naar de inhuldiging van Willem-Alexander groter is dan ooit. ''Van Groenland tot Australië, mensen mailen ons massaal met de vraag of we het uitzenden.''

Van Baaren vervolgt: ''Er zijn reisorganisaties die zalen afhuren om met zijn allen te kijken en een groep militairen in Kabul zocht contact met ons. En ongeveer honderd ambassades wereldwijd hebben interesse." BVN zendt doorgaans een mix van programma's van de publieke omroep uit, maar ''bij een unieke gebeurtenis zoals het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en nu de troonswisseling gaan we live''.

05-04-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

http://oi47.tinypic.com/2642brb.jpg

Matthew McConaughey heeft bevestigd dat hij in de volgende film van Christopher Nolan, Interstellar, zal meespelen. Interstellar is een sciencefiction drama over tijdreizen en zou beïnvloed zijn door theorieën van Amerikaanse fysicus Kip Thorne.


De Texaanse acteur, wiens recente acteerprestaties in films als 'Magic Mike' en 'Killer Joe' op veel positieve reacties konden rekenen, bevestigde het nieuws tijdens een interview met de Amerikaanse krant Minneapolis Star Tribune. Hij wilde nog geen verdere details over zijn rol kwijt.

Interstellar wordt omschreven als een authentiek sciencefictionverhaal over tijdreizen en alternatieve dimensies. Jonathan Nolan, broer van, baseerde zich voor het schrijven van het script op de wetenschappelijke theorieën van de Amerikaanse theoretische fysicus en astrofysicus Kip Thorne. Thorne werkt bij Calthech, het Californische instituut voor technologie. Het zou een complex en gelaagd verhaal zijn over een groep ruimteverkenners die via een wormgat het universum doorkruisen.

Christopher Nolan, die bekendstaat geheimzinnig te zijn, heeft nog maar weinig informatie vrijgegeven over zijn nieuwste project. 'The Dark Knight Rises', ook geschreven door zijn broer Jonathan, was de laatste film die Nolan afleverde.

05-04-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

http://oi50.tinypic.com/25g5dti.jpg

Bradley Cooper vindt het geen prettig idee dat de lakens van hotels vaker en door andere mensen zijn beslapen. De acteur neemt liever zijn eigen beddengoed mee, onthult Daily Star.


Op goedkope lakens slaapt de 38-jarige Cooper ook al niet lekker, zo blijkt uit de getuigenis van een winkelbediende in de chique Londense wijk Chelsea.

"Bradley heeft hier duizenden uitgegeven aan onze allerduurste kussens, lakens en dekbedovertrekken. Zijn assistent vertelde dat hij graag zijn eigen verse, ongebruikte lakens op zijn hotelbed heeft."

Of Bradley voor elk hotelbezoek nieuwe lakens koopt, of voortaan met zijn aankoop uit Chelsea in zijn koffer reist, is niet bekend.

05-04-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes heeft eetstoornis

Amanda Bynes heeft eetstoornis

http://oi49.tinypic.com/fdgdwp.jpg

Amanda Bynes haalt de laatste tijd nog maar weinig het nieuws vanwege haar acteerprestaties. Ook nu blijkt haar persoonlijke leven weer interessanter. De actrice heeft een eetprobleem. Dat liet ze haar volgers weten via Twitter.

"Ik heb een eetstoornis dus ik heb moeite met dun blijven", tweet ze. Het is overigens niet de bedoeling dat dit nieuwtje de wereld over gaat. Twee uur later hekelt de actrice de media die elke tweet overnemen die ze plaatst en daar vervolgens een "hele slechte foto" bij plaatsen. "Gebruik alleen foto's van mijn Twitter bij een artikel", adviseert ze.

"Ze schrijven over elke tweet die ik ik maak en ik haat de foto's die ze erbij zetten." Amanda Bynes drijft haar familie de laatste tijd tot waanzin. Zo liet ze twee piercings in haar wangen zette. Verder kwam de voormalige Nickelodeon-ster vooral in het nieuws vanwege roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed.

05-04-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griet Vanhees bevallen van Henri-Constant

Griet Vanhees bevallen van Henri-Constant

http://oi45.tinypic.com/nd9ap0.jpg

Griet Vanhees en Anthony Kumpen zijn de trotse ouders geworden van Henri-Constant. Dat meldt de racepiloot op zijn Twitterprofiel. De baby weegt 3,520 kilo en is 51 centimeter groot. "Moeder en kind stellen het goed", klinkt het ook nog. Vanhees maakte vooral naam als lid van B-A-B-E, de ter ziele gegane meidengroep van Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe. Drie dagen geleden zette ze nog een foto van haar bolle buik online, met als vrolijke noot: "Liefje, heb jij uw helm mee? ik denk dat ik die heb ingeslikt..."

05-04-2013 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna krijgt onverwacht SWAT-team over de vloer

Rihanna krijgt onverwacht SWAT-team over de vloer

http://oi46.tinypic.com/29oinmp.jpg

Rihanna is de zoveelste Amerikaanse ster die het slachtoffer is geworden van swatting. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. Hollywood wordt steeds vaker geteisterd door 'swatting', neptelefoontjes waardoor de politie (SWAT-teams) onnodig uitrukt. Vooral celebrities zijn er de dupe van.

Bij noodnummer 911 kwam een telefoontje binnen dat twee gewapende mannen zich zouden bevinden in het huis van de zangeres. Er zou zelfs iemand zijn neergeschoten. De politie van Los Angeles haastte zich naar de woning, maar daar bleek het rustig. Rihanna sluit zich aan bij Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton. P. Diddy en de Kardashians. Ook zij kregen het halve politiekorps op de stoep na een valse melding.

05-04-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger mag meerocken op verjaardagsfeestje Stones

Triggerfinger mag meerocken op verjaardagsfeestje Stones

Klik op de foto om ' I Follow Rivers ' van ' Tringerfinger ' te beluisteren





De Antwerpse rockband Triggerfinger mag op 6 juli in het Londense Hyde Park aantreden tijdens het British Summer Time-festival, waar de Rolling Stones de dag afluiten op het hoofdpodium. Voor The Stones zal het dan -op een dag na- exact 44 jaar geleden zijn dat ze in het Londense park optraden. Triggerfinger staat op één van de drie zijpodia geprogrammeerd, samen met Splashh, Kimberley Anne, Loom, Will Joseph Cook en Whinnie Williams.

Op hun website hebben Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul het over fantastisch nieuws. "De Rolling Stones geven op 6 juli een verjaardagsfeestje in Hyde Park en raad eens wie support act mag zijn?", luidt het.


Triggerfinger is een Belgische hardrockband afkomstig uit Antwerpen en Lier.


Triggerfinger bestaat uit drie muzikanten: zanger en gitarist Ruben Block (Sin Alley en AngeliCo), bassist Paul Van Bruystegem – alias Lange Polle / Monsieur Paul – die ook bij BJ Scott speelde en drummer Mario Goossens (Noordkaap, Monza, Hooverphonic, HJ Kras en de Engelse rockband Winterville).


04-04-2013 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones gaan op tournee door States

The Rolling Stones gaan op tournee door States

Om The Stones te beluisteren druk op de foto.


.


The Rolling Stones gaan opnieuw toeren. Nadat ze eerder al als headliner van Glastonbury geboekt werden, gaan de ouwe rakkers vooraf eerst nog door de States op tournee. Na hun nu al historisch optreden op Glastonbury op 29 juni breien ze er nog een extra concert aan in het Londense Hyde Park op zaterdag 6 juli.

De tournee 50 & Counting begint in Los Angeles, maar de datum van deze show is nog niet bekend. Daarna doen de Britten onder meer Las Vegas, Toronto, Chicago en Boston aan. Ze eindigen op 18 juni in Philadelphia, zo blijkt uit de concertinformatie op de website van de band.

Met de tournee vieren Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood vijf decennia Rolling Stones. Afgelopen jaar stond de wereldberoemde band op podia in Londen en New York, waarna het idee voor een complete tournee ontstond.



04-04-2013 om 09:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan weer betrapt op sideboob

Lindsay Lohan weer betrapt op sideboob

http://oi45.tinypic.com/2w5ud61.jpg

Toen Lindsay Lohan gisteren in Brazilië uit een helikopter stapte, liep het weer eens grondig mis. Een borst floepte pardoes uit de jurk. Gelukkig hingen de lange lokken van LiLo deels voor haar boezem waardoor de inkijk dit keer beperkt bleef tot een sideboob.

De actrice, die sowieso een grondige hekel heeft aan beha's, toert momenteel door Latijns-Amerika om een jeansmerk te promoten voor het niet onaardige bedrag van 100.000 dollar per dag.

Op twee mei wordt LiLo nochtans verwacht in de afkickkliniek. Tijdens een rechtszaak beloofde ze aan de rechter dat ze 90 dagen naar de gesloten instelling zou gaan na roekeloos rijgedrag.

03-04-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

http://oi46.tinypic.com/xqkoib.jpg

Chris Brown zal altijd van zijn ex-vriendinnetje Karrueche Tran blijven houden, maar beweert dat hun relatie "vooral vriendschappelijk" was. Dat onthulde de 23-jarige r&b-zanger tijdens een uitzending van het Amerikaanse radioprogramma Breakfast Club.


Volgens Brown, die zijn relatie met het 24-jarige model in oktober verbrak om zich weer te herenigen met Rihanna, is hij Karrueche "voor altijd dankbaar" omdat zij hem steunde in "de slechtste tijd van zijn leven". "Zij bleef me door dik en dun steunen, al was het meer een vriendschap dan een relatie", vertelt Chris.

De zanger, die nog altijd in zijn proeftijd zit voor de mishandeling van Rihanna in 2009, gaf toe dat het moeilijk was om Karrueche te vertellen dat hij nog steeds verliefd was op Rihanna. "Het is nooit makkelijk om iemand te vertellen dat je nog steeds gevoelens hebt voor een ander. Het viel me zwaar, maar onze vriendschap heeft het gelukkig overleefd. We zijn nog steeds goede vrienden."

Brown onthulde onlangs dat zijn laatste album X voornamelijk over zijn tijd met Karrueche gaat.

03-04-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

http://oi45.tinypic.com/2v8k0vs.jpg

Australië gaat 22,6 miljoen Australische dollar (18,5 miljoen euro) betalen om er voor te zorgen dat de verfilming van het boek '20.000 mijlen onder de zee' van Jules Verne down under zal gebeuren. David Fincher, die eerder 'The Girl With the Dragon Tattoo' en 'The Social Network' maakte, zal de film regisseren.


Het is niet de eerste keer dat er een verfilming wordt gemaakt van het bekende boek van Jules Verne, 50 jaar geleden maakte Kirk Douglas al een adaptatie. Vertegenwoordigers van Disney bevestigen dat Fincher zal regisseren, maar zeggen dat er nog geen beslissingen zijn genomen in verband met de cast. Plaatselijke journalisten beweren dat er gesprekken zouden zijn met Brad Pitt om de hoofdrol te vertolken.

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat de Australische regering Hollywood een extraatje toestopt zodat ze voor Australië kiezen als filmlocatie. De film 'The Wolverine' werd onlangs nog in Sydney opgenomen nadat de regering Fox Studios 12,8 miljoen Australische dollar betaalde.

2.000 jobs
Volgens eerste minister Julia Gillard was het een goede investering van de regering omdat de opnames van 'The Wolverine' meer dan 1.750 jobs creëerde. De producenten hadden verder contracten met meer dan 1.027 Australische bedrijven en dat bracht die bedrijven maar liefst 83,6 miljoen Australische dollar op. Gillard verwacht dat '20.000 mijlen onder de zee' meer dan 2.000 jobs zal creëren.

Een sterkere Australische dollar heeft ervoor gezorgd dat Australië de laatste jaren een minder aantrekkelijke locatie is geworden voor filmproducenten.

03-04-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!