NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters neemt afscheid van copiloot

Koen Wauters neemt afscheid van copiloot

http://oi60.tinypic.com/a5kktg.jpg

In de Sint-Gertrudiskerk in Landen werd gisteren afscheid genomen van Jurgen Damen. De navigator overleed vorige week woensdag aan de verwondingen die hij maandag opliep bij een crash in de Sealine Cross Country Rally in Qatar. Zo'n vijfhonderd familieleden en vrienden waren op de dienst aanwezig. Onder hen ook Clouseau-zanger Koen Wauters, met wie Jurgen enkele keren de Dakar-rally reed.

Tijdens de plechtigheid in Landen nam ook Jurgens broer het woord. Hij haalde herinneringen op aan hun jeugd en vertelde hoe Jurgen van zijn hobby en passie zijn beroep had kunnen maken. Zo vertelde hij onder meer hoe oma Damen absoluut niet te weten mocht komen dat Jurgen rallypiloot was. Zij zou zich veel te ongerust maken, en dus verzonnen de broers smoesjes om te verdoezelen dat hij de Dakar-rally zou rijden. Die zou hij uiteindelijk zeventien keer rijden.

Debuut naast Koen Wauters

In 1998 debuteerde hij in de beroemde rally als corijder van Koen Wauters. Ook de Clouseau-zanger was gisteren aanwezig en nam het woord. "Ik hield Jurgen vaak voor de grap", sprak de zanger. "Zo herinner ik me dat ik hem op de eerste duin van de rally vroeg om even uit te stappen en te inspecteren hoe de andere duinen erbij lagen. Jurgen deed dat braafjes, waarop ik plots plankgas gaf en vijf duinen verder reed. En Jurgen maar als een gek achter onze wagen aanhollen. Met een rood aangelopen gezicht kwam hij uiteindelijk terug in de wagen zitten. Hij kon er gelukkig smakelijk om lachen. Dat was het begin van een hechte vriendschap. Samen hebben we verschillende keren aan de Dakar-rally deelgenomen. We hebben ooit zelfs gewonnen. Niet echt, natuurlijk. Maar we zijn een keer wel als eerste dieselvoertuig geëindigd. Voor ons voelde dat alsof we de rally echt gewonnen hadden."

Schietincident

Al maakte Koen Wauters ook enkele minder leuke dingen mee met Jurgen. "In Mauretanië werden we beschoten", zegt Wauters. "De kogel miste ons op 10 centimeter. 'Onze tijd is duidelijk nog niet gekomen', grapten we toen. Ik besef dat ik eigenlijk nooit de kans heb genomen om tegen Jurgen te zeggen hoezeer ik hem apprecieer."

Ook enkele van Jurgens andere Dakar-makkers namen het woord tijdens de dienst. Peter Versluis prees Jurgen als uitstekende technieker en navigator, maar bovenal als een trouwe vriend met een echte teamspirit. Iemand die anderen zover kon krijgen om nog beter te presteren en steeds een oplossing voor een probleem.

Snel en alert

Toen Jurgen en zijn vrouw Kathy in 2006 een beetje onverwacht hun mooiste cadeau kregen - hun zoontje Jules - dacht Jurgen aan stoppen met rallyrijden. Toen Jules drie maanden oud was, vertrok hij voor de allerlaatste keer naar Dakar. Maar al snel bleek dat een Jurgen zonder Dakar geen echte Jurgen was. Hij leefde zoals hij reed: snel en alert. Maar altijd kwam zijn gezin op de eerste plaats. Jurgen noemde zijn zoontje Jules de koning van het gezin. Zijn vrouw was de prinses, hijzelf de prins. Een sprookjeshuwelijk. Maar een sprookje waaraan vorige week abrupt een einde kwam.

Laatste rit in rallywagen

Na de plechtigheid droegen Jurgens teammakkers de kist naar buiten, gevolgd door familie en vrienden. Daar vertrok Jurgen voor zijn laatse rit . Zijn collega's droegen zijn kist in een grote rallyvrachtwagen. 'Koning Jules' nam voor een keer de plaats in van zijn vader, als navigator in de cabine. Onder luid applaus reed de vrachtwagen weg.

30-04-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono kan nog steeds geen gitaar spelen na ongeval

Bono kan nog steeds geen gitaar spelen na ongeval

http://oi61.tinypic.com/35jjqcn.jpg

Vijf maanden na zijn fietsongeluk kan U2-ster Bono nog steeds geen gitaar spelen. In een gesprek met The New York Times vertelt de rocker dat hij twee vingers aan zijn linkerhand nog niet goed kan gebruiken. "Het is best zwaar, want ik kan hierdoor nog steeds niet spelen."

"Het voelt alsof dit niet mijn eigen hand is", vertelt de 54-jarige Ierse artiest. "De artsen hebben mij verteld dat zenuwen ongeveer een millimeter per week genezen. Dus over dertien maanden weet ik of alles weer goedkomt."

Bij zijn val in Central Park liep Bono verwondingen op aan zijn arm, zijn schouder en zijn gezicht. Zijn gezicht en schouder zijn intussen weer goed geheeld. Eerder liet de zanger weten dat hij niet zeker wist of hij ooit weer in staat zou zijn om weer gewoon gitaar te spelen.

30-04-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frederik De Swaef ruilt Story voor Flair

Frederik De Swaef ruilt Story voor Flair

http://oi61.tinypic.com/72ribn.jpg

Frederik De Swaef stapt op als hoofdredacteur van Story. Hij gaat vanaf 18 mei aan de slag als algemeen hoofdredacteur bij Flair. Annelies Roebben vervangt De Swaef als hoofdredacteur bij Story, Storywood, Teve-Blad en Story FM.

Na acht jaar bij Story, waarvan vier als hoofdredacteur, is het volgens De Swaef tijd voor iets nieuws. "Ik heb het gevoel dat ik alles heb kunnen doen wat ik wou doen bij Story", zegt De Swaef in een reactie aan De Morgen. "We hebben met Storywood en Het Hofjournaal nieuwe magazines in de markt gezet. Ik heb de Story Awards gelanceerd, heb een radio mogen oprichten... Ik ben ook 30 jaar geworden, en dat heeft ook wel meegespeeld."

De Swaef wordt algemeen hoofdredacteur bij Flair. Hij zal er onder meer nieuwe, digitale projecten helpen uitwerken. "Bij Sanoma waren ze al langer vragende partij om eens te kijken naar Flair. Er zijn daar veel uitdagingen. Flair bereikt de grootste groep jonge vrouwen in Vlaanderen, en dat is ook een zeer interessante doelgroep op de advertentiemarkt. Er moet gekeken worden hoe we daar digitaal een goed businessmodel kunnen opzetten. Daarnaast is er ook nood bij Flair om onder die sterke merknaam nieuwe projecten te ontwikkelen."

Dat De Swaef als man de leiding krijgt over een vrouwenblad, schrikt hem niet af. "Ik blijf een groot hart voor Story houden, maar het is tijd voor verandering", zegt De Swaef. "Ja, ik ben een man, maar laten we niet vergeten dat Flair ooit opgericht is door een man: magazine-icoon Wiel Elbersen. Ik ben dan ook fier dat ik zijn Flair verder mee mag uitbouwen in deze 21ste eeuw."

30-04-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De reden waarom Beyoncé fitter dan ooit is

De reden waarom Beyoncé fitter dan ooit is

http://oi59.tinypic.com/ilzxhv.jpg

De zangeres en haar echtgenoot hebben de dappere beslissing genomen om gedurende 22 dagen dierlijke producten te schrappen. Beyoncé vertelt nu hoe dit dieet haar leven heeft veranderd.

De knappe zangeres en haar man Jay Z besloten in november 2013 om 22 dagen enkel nog plantaardige producten te eten. Auteur Marco Borges heeft de ster nu als muze gebruikt voor zijn boek 'The 22-Day Revolution'. Deze voedingsdeskundige beweert dat zijn veganistische levensstijl je lichaam zal transformeren door je gewoonten en je leven te veranderen.

Beyoncé schreef het voorwoord voor het boek. Haar dochtertje Blue Ivy was de reden waarom de mama gezonder wilde gaan leven. "Ik wilde geen crashdieet volgen, ik was een mama nu. Mijn gewoonten moesten veranderen en ik moest een goed voorbeeld voor mijn kind worden. Daarom vroeg ik raad aan mijn vriend en raadgever Marco Borges."

"Een jaar heeft het geduurd om te wennen aan het idee van het veganistische dieet. Een jaar later hebben we het er toch op gewaagd. Dankzij het sport- en eetprogramma van Marco ben ik mijn babykilo's kwijtgespeeld, dus was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Nu ben ik fitter dan ooit. De meeste diëten maken je hongerig en suf, maar deze nieuwe levensstijl gaf me net meer energie. Ik voelde me geweldig. Als ik het kan, dan kan jij het ook. Je moet het gewoon gedurende 22 dagen proberen", besluit mama Beyoncé.

30-04-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo sexy zag je Lieve en Mieke (Mijn Pop-uprestaurant) nog nooit

Zo sexy zag je Lieve en Mieke (Mijn Pop-uprestaurant) nog nooit

http://oi58.tinypic.com/s1t2px.jpg

Het botst regelmatig tussen de zusjes Lieve en Mieke van Manil's. Maar hoe stevig de twee tijdens het VTM-programma in hun Antwerpse pop-uprestaurant kunnen kibbelen, zo lief gaan ze met elkaar om tijdens een sexy fotoshoot voor het blad P-magazine.

Van soulfood serveren, naar heftige discussies over het zaalpersoneel tot sexy poses aannemen, Mieke en Lieve bewijzen vandaag dat ze erg veelzijdig zijn. Op de website van het blad krijg je een unieke blik achter de schermen, het resultaat van de zwoele fotoshoot kun je vanaf vandaag in P-magazine bekijken.

30-04-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dine with a star: tafel gezellig met je favoriete BV

Dine with a star: tafel gezellig met je favoriete BV

http://oi58.tinypic.com/2lwlxz9.jpg

Tafelen met één van je idolen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat kan met dank aan Marlène de Wouters en haar nieuwe concept 'Dine with a Star'.

Marlène overtuigde meer dan 50 bekende Vlamingen om deel te nemen aan haar nieuwe project, waarvan de opbrengst naar 'FACE for Children in Need' gaat. Dit is een vzw die in 2003 werd opgericht ten voordele van straat- en weeskineren uit o.a. Caïro.

Het lijstje met deelnemende BV's is er alvast eentje om U tegen te zeggen. Een greep uit het aanbod: Christoff, Eddy Merckx, Jacques Vermeire, Jani Kazaltzis, Kelly Pfaff & Sam Gooris, Kim Clijsters, Kris Wauters, Lesley-Ann Poppe, Marc Wilmots, Michel Preud'homme, Olivier Deschacht, Otto Jan Ham, Phaedra Hoste, ShowBizz Bart, Sofie Dumont, Tom Waes, Wout Bru, ...

Bieden kan nog tot en met woensdag 6 mei om 21.30u op Ebay. Het diner is geldig voor vier personen plus bekende Vlaming(en) en gaat door in Dock's Café in Antwerpen.
Het bieden begint vanaf €300 per tafel en omvat niet alleen goed gezelschap, maar ook een driegangendiner met aperitief en wijnen.

30-04-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo (45) verklapt het geheim achter haar moordlijf

J.Lo (45) verklapt het geheim achter haar moordlijf

http://oi60.tinypic.com/24d4owm.jpg

15 jaar na haar duizelingwekkende verschijning op de Grammy's flaneert Jennifer Lopez nog altijd over rode lopers in niemendalletjes. Het geheim van J-Lo's - inmiddels 45-jarige - moordlijf? Minstens vijf keer per week sporten, keihard werken en gezond eten. "Ik weet dat ik geen twintig meer ben, maar ik probeer de schade zo goed mogelijk te beperken."

Jennifer Lopez is wat men noemt een MILF. Een sexy mama waar heel wat mannen... wel raad mee weten. En niet alleen mannen. Popster Rihanna noemde haar onlangs nog 'de heetste moeder ooit' en Universal Pictures wil zelfs een film aan haar opdragen, getiteld 'Mothers I'd like to...' De latina ziet er oogverblindend uit wanneer we haar in het Four Seasons in Beverly Hills ontmoeten. Losse zalmroze jurk en intens opgemaakte kijkers. De dame die achter haar huppelt, is haar visagiste, die altijd en overal klaar staat indien J-Lo een 'touch up' nodig heeft. Lopen nog achter haar riante vormen aan: haar chauffeur, publicist en manager. Ook haar bodyguard wijkt trouwens geen moment van haar zijde.

Er zijn maar weinig mensen die het haar nadoen. Muziek maken, acteren, films produceren, boeken schrijven, kleding ontwerpen, jureren in 'American Idol' en daarnaast ook nog eens een 7-jarige tweeling Max en Emme opvoeden. Wanneer ze niet aan het werk is, probeert Lopez zo veel mogelijk tijd door te brengen met haar kroost: "Tijd voor mezelf betekent thuis zijn met de kids en niks doen. Ik heb veel aan mijn hoofd omdat ik zo veel en zo hard werk, ik kan elke vorm van ontspanning dus meer dan gebruiken. Ik neem graag een warm bad, zo kom ik helemaal tot rust. Ik zit ook graag buiten, waar ik urenlang naar de lucht kan staren. Saai hé? (lacht) Maar voor mij zit geluk in de kleine dingen."

Gewichtheffen
Haar 'killer body' heeft ze uiteraard niet gekregen door hele dagen thuis te zitten niksen. Lopez geeft toe dat ze hard haar best moet doen om er op en top uit te blijven zien. "Ik doe aan gewichtheffen, en veel! Hoe ouder ik word, hoe meer spiermassa ik verlies. Ik besef maar al te goed dat mijn lichaam er niet meer hetzelfde uitziet als toen ik twintig was, maar ik probeer de schade zo goed mogelijk te beperken. Daarnaast let ik ook heel goed op wat ik eet. Ik drink elke ochtend een proteïneshake, dat doe ik al anderhalf jaar. Er bestaat geen betere manier om de dag gezond te starten. Het geeft me energie en de nodige proteïnen om de ochtend door te komen. Verder: zout en suiker vermijden, minstens 8 uur per nacht slapen en als je moe thuiskomt jezelf toch nog forceren om te gaan sporten", verklapt drilsergeant Lopez.

Al gaat het volgens de ster allemaal om de juiste keuzes te maken... "Ik maak tijd om voor mezelf, mijn lichaam én mijn geest te zorgen. Hoe meer ik sport, hoe meer energie ik heb. Ik heb als werkende mama veel energie nodig, dus ik doe er alles aan om zo goed mogelijk in vorm te blijven." ... En 'nee' zeggen. "De reden waarom ik goed in mijn vel zit, is omdat ik geleerd heb om 'nee' te zeggen. En dat is moeilijker dan je denkt. Ik moet me in de eerste plaats goed voelen, en dan pas kan ik goed zijn voor anderen."

30-04-2015 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hardy poseert voor PETA

Tom Hardy poseert voor PETA

http://oi62.tinypic.com/avss8w.jpg

De Amerikaanse acteur Tom Hardy was al begeerd goed en dat wordt er nu ongetwijfeld alleen nog maar erger op. De man blijkt immers ook nog eens een fervente dierenvriend te zijn. Dat bewijst hij door in een nieuwe campagne van de dierenrechtenorganisatie PETA te poseren.

In de campagne poseert Hardy met zijn eigen trouwe viervoeter Woodstock. PETA wil hiermee mensen stimuleren om vaker dieren te adopteren uit een asiel in plaats van ze "nieuw" te kopen. Hardy zou zelf thuis ook een opvang voor meerder asielhonden hebben.

30-04-2015 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse ondernemerslegende François Michelin overleden

Franse ondernemerslegende François Michelin overleden

http://oi61.tinypic.com/2coplye.jpg

François Michelin, die 47 jaar lang aan het hoofd stond van de Franse bandenfabrikant Michelin, is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de groep Michelin. François Michelin was tot 1999 directeur. Plaats en tijdstip van overlijden worden niet bekendgemaakt.

"François Michelin heeft zijn hele leven ten dienste gesteld van het bedrijf. Hij leidde het gedurende 47 jaar", aldus het bedrijf.

"Onder zijn leiding kende Michelin een ontwikkeling zonder voorgaande, gedreven door zijn passie voor innovatie en zijn hoge eisen voor kwaliteit. Hij transformeerde de groep en zorgde voor de internationale dimensie", klinkt het nog.

Hij werd in 1999 opgevolgd door zijn zoon Edouard, die op 26 mei 2006 om het leven kwam tijdens het vissen. Zijn boot verging nabij het eiland Île de Sein, voor de westkust van Bretagne.

29-04-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste size plus model op cover Ché: "Vetrolletjes niét fotoshoppen, alsjeblieft"

Eerste size plus model op cover Ché: "Vetrolletjes niét fotoshoppen, alsjeblieft"

http://oi61.tinypic.com/21cbigw.jpg

Wél bloedmooi, razend sexy en voorzien van een stel pronte poten en oren. En toch: niét ­superskinny. Mannenblad Ché, nooit vies geweest van 'size zero', zet voor het eerst een 'size plus'-­model op de cover. Nooit gehoord van ­Stéphanie Van den Bergh (23)? Dat zegt meer over ons dan over haar: in de VS is deze ­Antwerpse 'big'. Oók figuurlijk.

Als de volgende drie cijfers staan voor borst, taille en heup, dan is Stéphanie Van den Bergh 100-76-101. Neem pakweg Naomi Campbell en van elk van die getallen kan je vijftien centimeter aftrekken. Size plus versus skinny. Al heeft Stéphanie zélf een hekel aan dat woord. Of zelfs aan het elegantere ­'curvy'.

"Noem me maar gewoon 'model'. Per slot van rekening ben ik niet zo apart. Ik vertegenwoordig de gewone vrouw maar." En mét rondingen. Want de afspraak was: géén fotobewerking. "Je ziet best wel wat vetrolletjes, ja. Vind ik dat erg? Ach nee. Het hoort bij me. Welke vrouw heeft dat nu niét?"

29-04-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna Thielemans brengt wens van kankerpatiëntje in vervulling

Joy Anna Thielemans brengt wens van kankerpatiëntje in vervulling

http://oi58.tinypic.com/1zdar5w.jpg

Alex is een meisje van 11 jaar uit Wildert bij Essen. Zij kreeg twee jaar geleden te horen dat ze botkanker had. Omdat ze een grote fan van THUIS en vooral van Joy Anna Thielemans (Jana) is, sloegen Café Corsari en Make-a-Wish de handen in elkaar om de droom van het zieke meisje werkelijkheid te maken.

De grote wens van Alex was om haar idool te ontmoeten en een kijkje te nemen op de set van THUIS. Café Corsari stuurde zijn stamgast Tom Waes mee om er een onvergetelijke dag van te maken voor Alex.

29-04-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouédraogo krijgt een jongen

Elodie Ouédraogo krijgt een jongen

http://oi60.tinypic.com/2rruz2u.jpg

Elodie Ouédraogo (34) en haar man Jeroom verwachten een jongetje. Dat werd gisteren bekendgemaakt in het nieuwe programma op VIER 'Achter de Rug'. Daarin debuteert de zwangere ex-atlete naast Sven De Leijer.

"In volle verwachting van een prachtige jongen", zo kondigde De Leijer zijn bevallige co-presentatrice aan in de show. Het wordt het eerste kindje voor Ouédraogo en striptekenaar Jeroom.

29-04-2015 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts is het heetste wat België te bieden heeft (volgens de Britse pers)

Matthias Schoenaerts is het heetste wat België te bieden heeft (volgens de Britse pers)

http://oi61.tinypic.com/m7gpc2.jpg

Het Verenigd Koninkrijk kan momenteel niet om Matthias Schoenaerts. Met de lancering van drie grote films tegelijkertijd is de trots van België er alomtegenwoordig. Na een slechte recensie over zijn vertolking in 'Far From The Madding Crowd' in de chauvinistische krant 'The Guardian' lijkt de Britse pers nu helemaal overstag te gaan voor de acteur. De Sunday Times spreekt zelfs van 'The hottest thing to come out of Belgium - ever'.

Dankzij zijn rollen in de films 'Suite Française' en 'Far from the Madding Crowd' en 'A Little Chaos (met Kate Winslet) is Matthias Schoenaerts erg hot voor de Britse journalisten. Het lijkt wel alsof elke Britse krant een interview met onze Antwerpse acteur Schoenaerts. En we lezen alleen maar lovende woorden over zijn looks en acteertalenten. Zo spreekt 'Entertainment Weekly' over de Belgische Marlon Brando en spitst Daily Express toe op de vrouwelijke tegenspelers, Kate Winslet, Carey Mulligan en Marion Cotillard waar Schoenaerts al het bed mee heeft mogen delen (op het grote scherm uiteraard).

29-04-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Piggy krijgt prestigieuze vrouwenrechtenprijs

Miss Piggy krijgt prestigieuze vrouwenrechtenprijs

http://oi58.tinypic.com/2vv28lv.jpg

Het Muppet-personage Miss Piggy krijgt een prestigieuze vrouwenrechtenprijs. Het vrouwelijke varkentje uit de Muppet Show wordt dit jaar gelauwerd met de Sackler Center First Award. Dat deelde het Brooklyn Museum in New York mee.

De onderscheiding gaat naar vrouwen "die de grenzen tussen de seksen hebben doorbroken en in hun sector een belangrijke bijdrage hebben geleverd". Ook Nobelprijswinnaar voor Literatuur Toni Morrison heeft de prijs al eens gewonnen. Miss Piggy zal de onderscheiding op 4 juni in ontvangst nemen, voor de ogen van haar grote liefde, Kermit de kikker.

Ook regisseur Julie Taymor en voormalig rechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof Sandra Day O'Connor worden bekroond.

De jury van de Sackler Center First Awards vindt dat Miss Piggy "vastberadenheid, levenskracht en dapperheid" belichaamt. Ook heeft het personage miljoenen mensen belangrijke levenslessen geleerd, klinkt het.

29-04-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sven Nys is opnieuw samen met zijn Isabelle"

"Sven Nys is opnieuw samen met zijn Isabelle"

http://oi57.tinypic.com/jjba7s.jpg

In het mountainbikemilieu circuleren geruchten dat Sven Nys opnieuw een relatie heeft met zijn ex Isabelle, dat schrijft het blad TV Familie vandaag.

Een insider vertelt aan het blad dat de twee zich verzoend hebben. En de journalist meent dat het weigeren van commentaar door Isabelle een bevestiging van het gerucht is. Ze wimpelde TV Familie af door te zeggen dat Sven en zijzelf besloten hebben om nog altijd niet met de pers te praten. Tweets van Isabelle en Sven hebben onlangs ook verklapt dat de voormalige geliefden tegelijkertijd op Mallorca zaten.

29-04-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol gaat trouwen

Johnny de Mol gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/2d92p94.jpg

Johnny de Mol en zijn geliefde Shima gaan trouwen. Dat meldt het Nederlandse entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Johnny vroeg haar op Koningsdag ten huwelijk, op de Amsterdamse grachten. Het koppel is sinds begin 2014 samen, en woont sinds oktober vorig jaar samen in Amsterdam. Zangeres Willeke Alberti, de moeder van Johnny, is door het dolle heen, vertelde ze aan RTL.

"Soms komt er een schoonzoon of -dochter binnen waarvan je denkt: deze twee zijn voor elkaar geboren en geschapen. Zo voelt het bij Johnny en Shima ook."

Wanneer het koppel gaat trouwen, is nog niet bekend. Alberti: "Dat is nog niet duidelijk. Misschien dat ze het wel heel intiem houden, met zijn tweetjes. Ik wacht rustig af." Het stel is sinds begin 2014 samen, en woont sinds oktober vorig jaar samen in Amsterdam.

Johnny is in Vlaanderen vooral bekend door zijn rol in Crimi Clowns en zijn kortstondige relatie met K3-zangeres Josje Huisman.

29-04-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae treedt op bij Jimmy Kimmel voor 2,5 miljoen Amerikanen

Stromae treedt op bij Jimmy Kimmel voor 2,5 miljoen Amerikanen

http://oi58.tinypic.com/jsowzt.jpg

Op het Amerikaanse festival Coachella gooide "onze" Stromae al hoge ogen met zijn optreden, en gisteren mocht de zanger een gastoptreden geven in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel live voor de ogen van 2,5 miljoen Amerikanen.

In Jimmy Kimmel Live, één van de populairste laatavond talkshows in Amerika met gemiddeld 2,5 miljoen kijkers, bracht Stromae zijn nieuwe single Carmen uit het album Racine Carrée.

Stromae mocht aantreden naast andere gasten in het programma zoals Kevin Spacey en Ioan Gruffud, de acteur uit Fantastic Four. De populaire televisiepresentator Jimmy Kimmel zal wel nog wat aan zijn Franse uitspraak moeten werken. Volgens Kimmel was het een zekere "Stromee" die het podium betrad.

Het Amerikaanse avontuur houdt nog niet op voor Stromae. Na de zomer begint hij aan een tournee door Noord-Amerika.

28-04-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William sturen fans zoete verrassing met roze lint

Kate en William sturen fans zoete verrassing met roze lint

http://oi62.tinypic.com/o50ozs.jpg

Prins William en zijn vrouw hertogin van Cambridge Kate Middleton hebben gisteren opvallende cadeautjes gestuurd naar de wachtende groep voor het ziekenhuis St. Mary's in Londen. In afwachting van de komst van hun tweede kindje biedt het koninklijk paar een zoete verrassing aan. Opvallend: de cadeaus zijn verpakt met roze lint.

Volgens een woordvoerder van Kensington Palace hebben vijf fans van het Britse koningshuis luxe gebak gekregen om hen zo te bedanken voor hun geduld. Het roze lint om de pakketjes is niet onopgemerkt gebleven, meldt persbureau AP. Zo is de 50-jarige Kathy Martin uit Londen er nu zeker van dat prins George, die in 2013 geboren werd, een zusje krijgt.

De 14-jarige Amy Thompson verblijft al acht dagen voor de Lindo-vleugel van het ziekenhuis waar Kate zal bevallen. "Sommige mensen kamperen voor een nieuwe iPhone of concerttickets. Ik doe dit", is haar motivatie.

Het gebak wordt met open armen ontvangen nu de spanning rondom de geboorte van de 'royal baby' stijgt. Eigenlijk had de vrouw van prins William zaterdag al moeten bevallen. Althans, dat is wat de pers beweert, want Kensington Palace benadrukt keer op keer dat er nooit officieel is gecommuniceerd over de datum waarop Kate is uitgerekend. De wachtenden voor St. Mary's moeten dus nog even geduld hebben.

28-04-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit het geheim van Elle Macpherson's jeugdige uiterlijk?

Is dit het geheim van Elle Macpherson's jeugdige uiterlijk?

http://oi61.tinypic.com/2w1xwz8.jpg

Heeft voormalig topmodel Elle Macpherson net het geheim voor haar immer jeugdige uiterlijk onthuld. Toen ze gevraagd werd naar het vreemdste voorwerp in haar handtas antwoordde ze stellig 'een urinetester'. Excuseer?!

"Ik ga nooit de deur uit zonder een PH-balans urinetester, om uit te vissen wanneer mijn lichaam zich in een alkalische toestand bevindt", aldus Elle. "Ik ben ervan overtuigd dat de meeste ziektes en lichamelijke mankementen een rechtstreeks gevolg van een te hoge zuurtegraad van je lichaam." Die zuurtegraad krijg je weer onder controle door meer water te drinken, voldoende groenten te eten en je zoutinname te verminderen.

Het andere geheim voor Elle's perfecte lichaam is dat het voormalige model regelmatig een lymfedrainage ondergaat. Op die manier worden afvalstoffen snel en effectief weer uit het lichaam verwijderd.

28-04-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen, JCVD en een halve zoo: zo zot wordt de nieuwe clip van Dimitri Vegas & Like Mike

Charlie Sheen, JCVD en een halve zoo: zo zot wordt de nieuwe clip van Dimitri Vegas & Like Mike

http://oi60.tinypic.com/2n8d342.jpg

Krachttoer van onze dj-toppers uit Willebroek. Dimitri Vegas & Like Mike strikten voor de clip bij hun nieuwe track 'The Hum' niemand minder dan Hollywoodsterren Charlie Sheen en Jean-Claude Van Damme. En ook de rest oogt spectaculair.

"Nice try, bitches." Die verdoken boodschap in de trailer van 'The Hum' lichtte al een tipje van de sluier. Nu mag het grote nieuws eindelijk naar buiten. Hollywoods grootste rebel Charlie Sheen en onze internationale vechtmachine Jean-Claude Van Damme (JCVD) zullen hun opwachting maken in de nieuwe videoclip van de broers uit Willebroek. Een stunt die aantoont hoe diep de Tomorrowland-DJ's intussen al zijn binnengedrongen in de Hollywood Hills. Zeker wanneer blijkt dat de hele bende tijdens de opnames de villa van de Canadese popster Justin Bieber ter beschikking kreeg om er in te logeren.

The Hangover achterna
Het thema van de clip is de notoire feestneus Sheen overigens op het lijf geschreven. «De clip is losjes gebaseerd op het verhaal van 'The Hangover'», klinkt het. Dat mag ook blijken uit de eerste beelden.

28-04-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'

Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'

http://oi57.tinypic.com/16bld78.jpg

Na maanden twijfelen is de knoop doorgehakt: het personage Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'. Wellicht een hele schok voor de vele 'Familie'-fans, maar het drukke leven van acteur Chris Van Tongelen (46), die voortdurend naar Amerika vliegt om er stiefzoon Ian Thomas bij te staan, is niet langer combineerbaar met tv-opnames. Chris blijft wel optreden met De Romeo's. Na Jacky Lafon en Martine Jonckheere verliest de VTM-soap opnieuw een dragende figuur.  

Een koude douche voor fans van soapfiguur Bart Van den Bossche en acteur Chris Van Tongelen. Het personage verdwijnt na meer dan 5.500 afleveringen op het einde van dit seizoen uit de VTM-soap. Bart Van den Bossche was sinds het begin van de soap in 1991 erbij. Met de beslissing valt het doek over een lange periode van twijfels over de toekomst van Van Tongelen bij 'Familie'. De reden voor de exit: een veel te drukke agenda. Zo zingt Chris ook bij de Vlaamse groep De Romeo's en pendelt hij op en neer naar de VS, waar zijn vrouw en stiefzoon Ian Thomas wonen. Hij helpt de jonge zanger bij de uitbouw van zijn internationale carrière. Een combinatie die niet meer vol te houden is. Zo vloog hij alleen al tijdens de eerste maanden van 2015 zes keer naar Los Angeles. Het maakte de beschikbaarheid van de acteur voor 'Familie', waar sinds enkele maanden met zogenaamde 'opnameblokken' wordt gewerkt, alsmaar moeilijker.

28-04-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel spot Grey's Anatomy-ster in Kontich: "Pas getrouwd en vrouw kwijt aan 'McDreamy'"

Koppel spot Grey's Anatomy-ster in Kontich: "Pas getrouwd en vrouw kwijt aan 'McDreamy'"

http://oi58.tinypic.com/a4bdpx.jpg

"We zijn pas getrouwd en ik ben mijn vrouw al kwijt aan Patrick Dempsey." Dat heeft Tim Smet (27) uit Kapellen op Facebook gezwierd met een foto van zijn vrouw met dé ster uit Grey's Anatomy. Het koppel had Dempsey gespot in bistro Côté Sud in Kontich, waar hij steak met pepersaus en frieten at.

Eind vorige week stond het halve land nog op zijn kop toen uitlekte dat 'dokter Sheperd' om het leven zou komen in ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', te zien op VIJF. Acteur Patrick Dempsey heeft er alvast zijn eetlust niet bij verloren. Hij liep gistermiddag onverwacht bistro Côté Sud in de Mechelsesteenweg in Kontich binnen. "Het was hier redelijk druk. Hoewel ik hem niet kende viel hij mij meteen op omdat ik vond dat het een knappe gast was", zegt dienster Brigitte.

"Hij was vergezeld met een andere man, van wie ik dacht dat het zijn bodyguard was. Ze bestelden een steak met pepersaus en frieten. Na het eten kwam de acteur aan de toog betalen. Hij was heel beleefd en vriendelijk en vertelde mij dat alles perfect in orde was, waarna ik een fikse fooi kreeg. Bij het betalen, stapte een koppeltje naar hem toe. Zij hadden de acteur herkend. Het is pas dan dat 'mijn frank' begon te vallen. Ze vroegen of ze een foto mochten nemen."

Dat koppel, Melissa Mertens (25) en haar man Tim Smet (27) uit Kapellen, was toevallig in de zaak binnengestapt.

"Toen ik van het toilet kwam, zag ik twee mannen zitten. Ik keek nog eens achterom omdat die ene toch een knappe man was. Ik besefte niet dat het Patrick Dempsey was. Het was Tim die het mij vertelde toen ik terug aan de tafel kwam", zegt Melissa. Tim zwierde de foto op Facebook. 'Net getrouwd en kzen mijn vrouw al kwijt aan Patrick Dempsey'."

28-04-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen poedelnaakt op de cover van Vogue

Gisele Bündchen poedelnaakt op de cover van Vogue

http://oi61.tinypic.com/9gbpe0.jpg

Gisele Bündchen zegde eerder deze maand de catwalk vaarwel. Wie dacht dat het topmodel volledig uit de spotlights zou verdwijnen, heeft het mis. Bündchen prijkt deze maand immers poedelnaakt op de cover van Vogue Brasil.

De Braziliaanse ging uit de kleren om haar 20-jarige carièrre te vieren, meldt The Mirror. "Bedankt iedereen die meegewerkt heeft aan deze speciale editie", schreef Bündchen bij de foto op Instagram. Op de zwart-wit afbeelding staat ze licht voorovergebogen en heeft ze de letter G vast, met daaraan het getal 20. De afbeelding is het werk van de fotografen Inez & Vinoodh. Het supermodel deelde de foto zelf op de fotowebsite.

28-04-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Lemaire bevallen van een zoontje

Kirsten Lemaire bevallen van een zoontje

http://oi61.tinypic.com/2rz31ao.jpg

Studio Brussel-stem Kirsten Lemaire kreeg er gisteren in het Sint-Lucasziekenhuis in Gent een zoontje bij, Elvin. Ze postte zelf een foto van haar kersverse baby op Instagram.

Elvin is het tweede kindje van de Studio Brussel-presentatrice, die vorig jaar in april al een dochter kreeg met de naam Tilda. Elvin kwam exact op de geplande datum ter wereld, gisteren op 27 april. Kirsten Lemaire deelde zelf trots een foto van haar baby op Instagram

28-04-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bruce Jenner is blij en opgelucht"

"Bruce Jenner is blij en opgelucht"

http://oi59.tinypic.com/ann7tv.jpg

Bruce Jenner voelt zich gelukkiger dan ooit. Althans, dat vertelt een bron aan People. Vrijdagavond werd een interview met Bruce uitgezonden waarin hij zich voor het eerst uitsprak over zijn wens om als vrouw door het leven te gaan.

"Bruce lijkt heel erg opgelucht", aldus een bron die benadrukt dat de ex van Kris Jenner blij is dat het interview eindelijk is uitgezonden. "Het voelt alsof er een flinke last van zijn schouders is afgevallen. Voor familieleden voelt het ook als een opluchting."

"Hij is verrast door alle aardige reacties die hij via social media heeft gekregen." Mede hierdoor voelt hij Bruce zekerder en meer op zijn gemak. "Hij gaat de deur uit met gelakte nagels en lipgloss op zijn lippen. Hij lijkt zelfverzekerder en gelukkiger."

27-04-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris ging vreemd met Taylor Swift

Calvin Harris ging vreemd met Taylor Swift

http://oi61.tinypic.com/jtudes.jpg

Calvin Harris heeft zijn ex-vriendin bedrogen met Taylor Swift. De dj doet altijd net alsof hij en Taylor pas begonnen te daten na de breuk met Aarika Wolf, maar dat klopt niet. De twee relaties overlapten elkaar een tijdje, schrijft althans NY Daily News.

"Calvin en Aarika leerde elkaar in augustus kennen op de set van zijn videoclip Blame. Ze ware sinds oktober officieel samen en waren een maand of zes onafscheidelijk", vertelt een anonieme bron aan NY Daily News.

Begin maart vertelde Harris aan een vriend dat hij was vreemdgegaan en dat hij niet wist hoe hij dat moest vertellen aan zijn vriendin. Kennelijk wist hij het toch op te lossen, want op 25 maart werden Calvin en Taylor voor het eerst samen in het openbaar gezien."

Calvin doet net alsof Taylor op zijn pad kwam na de breuk, maar Aarika heeft vast wel door dat werd bedrogen. Het is allemaal vreemd. Calvins vrienden zijn allemaal uitgaanstypes en Taylor past er helemaal niet bij. Zijn vrienden denken dat hij het alleen voor de publiciteit doet", voegt de bron er venijnig aan toe.

27-04-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bizarre manier waarop Madonna naar dates hengelt

De bizarre manier waarop Madonna naar dates hengelt

http://oi58.tinypic.com/dra8og.jpg

Drie dagen geleden heeft Madonna een foto gedeeld van een topless man op Instagram. Dat bleek een voor haar onbekend model te zijn, die nu met haar op date wil.

De 56-jarige zangeres zette bij de bizarre foto: "Rebel (hartje) 8 pac (hartje) Hell to the Yeah!!!". Al snel vroegen haar fans wie deze knappe man was. Vandaag werd onthuld dat het om een van de sterren uit de videoclip 'Blanc Space' van Taylor Swift gaan. De gespierde knapperd werd in 1991 in Milaan geboren en is dus 33 jaar jonger dan Madonna.

Zijn Instagram-pagina staat vol met sexy foto's op zonnige locaties. Nu wil het model graag de zangeres ontmoeten. Dat heeft hij aan de Amerikaanse site TMZ verteld: "Ik zou zeker met haar op date gaan. Ik vind haar echt aantrekkelijk."

27-04-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diplo (Major Lazer) bewondert Stromae en wil met hem samenwerken

Diplo (Major Lazer) bewondert Stromae en wil met hem samenwerken

http://oi61.tinypic.com/11ccdqa.jpg

Het is nog te vroeg om te beweren dat er daadwerkelijk een hitsingle van zal komen, maar Stromae en Diplo - de superproducer achter Major Lazer - denken na over een samenwerking. "Wat ik aan Stromae bewonder is dat hij steeds de juiste beslissingen maakt", zegt Diplo in een interview met de krant De Morgen, dat morgen gepubliceerd wordt.

Diplo vertelt in De Morgen dat hij in Brussel Stromae ontmoet heeft: "Nu ja, we hebben vooral geprààt, en ideeën uitgewisseld met hem, Dimitri (Stromaes manager) en zijn crew", vertelt de producer achter Major Lazer, Jack Ü en een pak hits van andere artiesten. "Stromae komt een tikkeltje gereserveerd over, maar ik merk dat hij bijzonder nieuwsgierig ingesteld is. Ik hoop oprecht dat er iets uit voortvloeit. We weten allebei dat dit vonken zou kunnen geven."

"Wat ik aan Stromae bewonder, is dat hij steeds de juiste beslissingen maakt. Hij weet héél goed welke richting hij uit wil, en waar hij liever van weg blijft", vertelt Diplo. "Je kunt dat eigenzinnig noemen. Maar hij doet dat niet om de asshole uit te hangen, maar om zijn wil kenbaar te maken. Geloof me, ik ken het verschil: ik heb met beide soorten mensen gewerkt - eigenwijze slimmeriken en eigengereide klootzakken (lacht)."

27-04-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire haalt zijn beste Italiaans boven bij Sofie

Jacques Vermeire haalt zijn beste Italiaans boven bij Sofie

http://oi57.tinypic.com/2qkjjvq.jpg

Hobbykok Jacques Vermeire is deze week de nieuwe souschef in 'De Keuken van Sofie' (VTM). Voor hij start met zijn nieuwste zaalshow en met de opnames van de nieuwe F.C. De Kampioenen-film, leert hij eerst nog snel koken van Sofie Dumont.

Vooral van de heerlijke risotto die ze bereiden op donderdag wordt Jacques euforisch. Superlatieven in het Italiaans blijven niet achterwege.

27-04-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Amy Winehouse pikt beschuldigingen in docu niet

Familie Amy Winehouse pikt beschuldigingen in docu niet

http://oi59.tinypic.com/33aea1k.jpg

De familie van Amy Winehouse heeft kritiek geuit op een documentaire over de overleden zangeres die volgende maand uitkomt op het filmfestival in Cannes. Volgens de familieleden is het onjuist dat ze te weinig hebben gedaan om Amy te helpen - een suggestie die de documentaire zou wekken.

In een verklaring zegt de familie dat de film 'Amy' "misleidend is en enkele onwaarheden bevat". Amy Winehouse overleed in 2011 op 27-jarige leeftijd aan alcoholvergiftiging. Ze was al jaren verslaafd aan drugs en alcohol. De familieleden zeggen dat ze zich wel enorm hebben ingespannen om Amy te helpen. De documentaire doet volgens hen geen recht aan de familieleden van verslaafden.

Documentairemaker Asif Kapadia zegt dat hij met "complete objectiviteit" en met de steun van de familie aan de film heeft gewerkt. Hij heeft zo'n honderd mensen geïnterviewd die Amy Winehouse kenden: vrienden, familie en muzikanten.

27-04-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM-journaliste Julie Colpaert bevallen van zoontje Jack

VTM-journaliste Julie Colpaert bevallen van zoontje Jack

http://oi58.tinypic.com/29q1g08.jpg

VTM NIEUWS-reporter Julie Colpaert is gisteren bevallen van een flinke zoon. Jack woog 3,860 kg en mat 53,50 cm bij de geboorte.

Medialaan heeft momenteel te maken met een heuse babyboom, ook Julies collega's Elke Pattyn en Rosalie Pieters waren voor dezelfde periode uitgerekend.

27-04-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Het is nog te vroeg voor draagmoeder"

Kim Kardashian: "Het is nog te vroeg voor draagmoeder"

http://oi62.tinypic.com/dgml95.jpg

Het wil Kim Kardashian maar niet lukken om opnieuw zwanger te worden, maar de realityster geeft de hoop niet op. Andere manieren om een kindje te krijgen, zoals adoptie of het zoeken van een draagmoeder, zijn voorlopig nog geen optie voor haar.

Kim en haar man Kanye West hebben al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat North heet. Het stel zou graag nog een kind willen, maar de 34-jarige socialite heeft vruchtbaarheidsproblemen. "Ik ga naar de beste artsen en probeer alles te doen wat ervoor nodig is", vertelde ze vandaag in 'The Today Show'.

De artsen hebben haar aangeraden een draagmoeder in te schakelen. Daar vindt Kardashian het nu nog te vroeg voor. "Ik wil het nog iets langer blijven proberen. Ik heb nog steeds hoop, dus ik geef niet op. Zeg nooit nooit." De mogelijkheid om een kind te adopteren heeft ze nog niet eens met haar man besproken.

In het interview ging Kim ook uitgebreid in op de geslachtsverandering van haar stiefvader Bruce Jenner, die vrijdag bekendmaakte dat hij tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Ze is heel erg blij voor Bruce, omdat hij eindelijk zichzelf kan zijn. "Hij heeft innerlijke rust gevonden en is nu echt gelukkig."

27-04-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil erkenning als vader

Chris Brown wil erkenning als vader

http://oi60.tinypic.com/2e3d0zb.jpg

Chris Brown wil dat hij officieel wordt erkend als de vader van Royalty, schrijft TMZ. Hij heeft onlangs ontdekt dat op het geboortecertificaat van de kleine dame niet zijn naam, maar die van rapper Brazil Riesling als vader vermeld staat. De muzikant is boos en heeft een advocaat in de arm genomen om het certificaat te laten aanpassen.

Begin maart werd bekend dat uit een DNA-test was gebleken dat Brown de biologische vader is van Royalty. Het meisje was toen al negen maanden oud. Sindsdien probeert de rapper een band met zijn dochter op te bouwen.

Maar Riesling, beter bekend als King BA, is samen met de moeder van Royalty en beschouwt zichzelf nog altijd als de vader van het kind. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om Brown dat te laten merken. Zo zet hij regelmatig foto's van zichzelf met de kleine meid online. De advocaat van Brown onderhandelt nu met King BA en Royalty's moeder Nia Guzman over het aanpassen van het certificaat. De artiest zou de gang naar de rechter niet schuwen, mochten Guzman en haar vriend hem tegenwerken.

26-04-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Beckham lijkt op voetballende vader

Dochter Beckham lijkt op voetballende vader

http://oi58.tinypic.com/24ymwkh.jpg

Harper, de dochter van oud-voetballer David Beckham, zou wel eens een goede voetbalster kunnen worden. Dat denkt haar moeder Victoria Beckham. In The Ellen DeGeneres Show vertelde ze dat het meisje van drie nu al achter een bal aanrent en met haar broers in de tuin voetbalt.

"Ze vindt het geweldig om haar voetbalschoenen aan te trekken en in de tuin te spelen met haar broers", vertelde Victoria. Volgens de ex-Spice Girl vinden Brooklyn, Romeo en Cruz het leuk dat hun zusje meedoet, maar zijn ze wel heel voorzichtig met haar.

Overigens werd de nu zestienjarige Brooklyn twee maanden geleden weggestuurd bij Arsenal. Hij volgde daar de jeugdopleiding, maar The Gunners vonden hem niet goed genoeg. Romeo van twaalf mocht wel blijven. Mocht Harper echt talent hebben, dan kan ze later misschien ook terecht bij Arsenal; de Londense club heeft een succesvol vrouwenteam.

26-04-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyga laat naam Kylie Jenner op arm tatoeëren

Tyga laat naam Kylie Jenner op arm tatoeëren

http://oi60.tinypic.com/eg4kmb.jpg

Rapper Tyga betuigt zijn liefde voor Kylie Jenner met een nieuwe tatoeage. Aan de binnenkant van de elleboog van zijn rechterarm prijkt de naam van Kylie, zo blijkt uit een foto van Tyga met een van zijn fans.

Volgens bronnen van TMZ heeft Tyga de kersverse Kylie-tattoo sinds vrijdag en wil hij daarmee bewijzen dat Kylie de ware voor hem is.

Kylie en Tyga ontkennen altijd dat ze een koppel zijn, hoewel ze de laatste tijd onafscheidelijk zijn.

Tyga (25) is ook niet zo geliefd bij zijn schoonfamilie, hoewel de Kardashians de veel oudere vriend van de 17-jarige Kylie inmiddels wel zouden hebben geaccepteerd.

26-04-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Knowles deelt foto's uit huwelijksalbum

Tina Knowles deelt foto's uit huwelijksalbum

http://oi59.tinypic.com/fteh6b.jpg

Tina Knowles Lawson heeft foto's van haar huwelijk met acteur Richard Lawson vrijgegeven. Op de website van People staat een serie die afkomstig is uit hun huwelijksalbum.

De 61-jarige moeder van zangeres Beyoncé trouwde zondag 12 april met de 67-jarige acteur. Beyoncé, haar man Jay Z en hun dochtertje Blue Ivy waren samen met een paar honderd andere gasten aanwezig op het huwelijksfeest.

Voor Tina en Richard lag het voor de hand hun gasten op een boot uit te nodigen. ''Ik heb er vaak grapjes over gemaakt met Beyoncé en Jay Z, die me almaar uitnodigden op feestjes op jachten. Dan zei ik, ooit ben ik de bruid en nodig ik mijn eigen vrienden uit op een boot." Eerder vierden ze haar verjaardag al op een jacht.

Wit
Iedereen was tijdens het feest in het wit gekleed. Tina: "Beyoncé begon ermee en daarna hadden Kelly en Solange huwelijken in het wit. Ik bedacht dat we dat zo maar moesten houden in de familie. Het is elegant. Wit symboliseert de puurheid van liefde."

Tina en Richard kennen elkaar al 33 jaar. Zij was bevriend met zijn inmiddels overleden zus. Ze kan niet wachten de rest van haar leven met hem door te brengen. "We houden allebei van reizen, dansen en kunst. We hebben zoveel met elkaar gemeen dat ik zeker weet dat we gelukkig worden."

Knowles scheidde in 2011 na 31 jaar van de vader van Beyoncé, Mathew Knowles.

26-04-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourbus van rapper Lil Wayne beschoten

Tourbus van rapper Lil Wayne beschoten

http://oi59.tinypic.com/fteh6b.jpg

Een van de tourbussen van de Amerikaanse rapper Lil Wayne is vanochtend onder vuur genomen. TMZ meldt dat de bus is beschoten in Atlanta, waar Lil Wayne gisterenavond optrad.

Bronnen van TMZ vertellen dat rond 3.30 uur plaatselijke tijd het vuur werd geopend. Dat was enkele minuten nadat de rapper en zijn crew met twee bussen de nachtclub Compound hadden verlaten. Naast 'Weezy' zaten platenbonzen van zijn platenlabel Young Money aan boord, evenals rappers Lil Twist en Hood. Niemand raakte gewond.

Het is volgens TMZ niet duidelijk of Lil Wayne in de bus zat die onder vuur werd genomen. Na de schietpartij is de bus meteen naar het dichtstbijzijnde hotel gereden en is de politie gewaarschuwd. Die onderzoekt de schietpartij.

26-04-2015 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin Beckham bij marathon in Londen

Gezin Beckham bij marathon in Londen

http://oi60.tinypic.com/9icsxl.jpg

David en Victoria Beckham stonden vandaag langs het parcours van de marathon van Londen. Niet om de Keniaan Eliud Kipchoge te zien winnen, maar in de eerste plaats om hun zoon Romeo aan te moedigen. Romeo deed mee aan de kinderrace en rende voor het goede doel.

"We zijn zo trots. Romeo heeft de minimarathon van Londen gerend voor UNAIDS en fonds 7", zette zijn moeder op Instagram. "Goed gedaan Romeo", schreef ze bij een foto van haar zoon.

Victoria stond hem op te wachten bij de finish, samen met vader David en Romeo's broers Brooklyn en Cruz, zo is te zien op de website van People.

Romeo rende dus voor het goede doel, voor het programma van de Verenigde Naties tegen hiv en aids. En specifiek voor het nieuwe fonds 7 dat zijn vader begin dit jaar met Unicef opzette om miljoenen kinderen wereldwijd te ondersteunen. Het fonds 7 is genoemd naar Beckhams geluksnummer op zijn voetbalshirts.

David Beckham gebruikt zijn bekendheid, invloed en connecties om fondsen te werven en wereldleiders aan te sporen om duurzame verbeteringen voor kinderen te realiseren. "De noodzaak om kinderen te helpen is nog nooit zo groot geweest'', zei Beckham in februari. "7 vertegenwoordigt mijn betrokkenheid bij kinderen die het het meest nodig hebben in de wereld. Mijn extra inzet zal de levens van miljoenen kinderen helpen veranderen. Alles wat ik heb gedaan in mijn leven - mijn voetbalcarrière, mijn gezin, heeft geleid tot dit fonds. Ik wil dat mijn kinderen hier trots op zullen zijn."

26-04-2015 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Astrid wacht vol ongeduld op kleinkinderen

Prinses Astrid wacht vol ongeduld op kleinkinderen

http://oi62.tinypic.com/n4grow.jpg

Prinses Astrid kan niet wachten tot ze oma wordt, dat heeft ze verklapt in het vtm magazine Royalty.

Astrid bracht een bezoek aan snoepjesfabriek Cand'Art in Limburg. CEO Daniëlle Brepoels vertelde daar dat ze klaar was voor kleinkinderen: "Ik ben er klaar voor, heb ik aan mijn kinderen gezegd." Astrid stemde meteen volmondig in: "Ik ook, ik ook."

Druk gezin
Het is trouwens prinses Astrid die destijds de aanzet heeft gegeven om de vrouwelijke tak van UNIZO op te richten.  Dat is gezegd op de 10de verjaardag van de vereniging. De prinses voelt zich verwant  met ondernemende vrouwen. Ze wéét wat het is om professionele taken - zoals handelsmissies - te combineren met een druk gezin.

Volgens de prinses is een vrouw als baas dus meer begaan met haar mensen. Naar eigen zeggen heeft Astrid het zélf ook heel druk met de voorbereiding van de handelsmissies én de jongste dochter Laetitia Maria die nog thuiswoont.

26-04-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick wie? Miley Cyrus kust met model op wild feestje

Patrick wie? Miley Cyrus kust met model op wild feestje

http://oi57.tinypic.com/24m7pnd.jpg

Miley werd gisterenavond gespot terwijl ze een sexy model kuste op een feestje in L.A.. Modefotograaf Mert Alas deelde foto van de zangeres en model Frankie Rayder.

Alas zette bij het beeld: "KISS night @mileycyrus @frankierayder #secretparty #la #mertandmarcus". Miley en Frankie waren niet de enige bekende aanwezigen op het feestje. Supermodel Cara Delevingne en Paris Hilton lieten ook het beste van zichzelf zien.  

De kus kwam er na geruchten dat Miley terug single is na een relatie met model Patrick Schwarzenegger. Zij zou degene geweest zijn die er een punt achter gezet heeft. Patrick werd enkele weken gelden in Mexico betrapt met een vriendin van hem. Insiders zeggen dat Miley en Patrick momenteel andere prioriteiten in hun leven hebben.

25-04-2015 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bereikt schikking met aangevallen fotograaf

Justin Bieber bereikt schikking met aangevallen fotograaf

http://oi60.tinypic.com/rw4703.jpg

Justin Bieber heeft een schikking bereikt met een fotograaf die beweert dat hij in 2013 werd aangevallen door bodyguards van de zanger. Dat meldt Reuters vandaag.

Volgens paparazzo Jeffrey Binion werd Justin boos nadat hij het popidool had gefotografeerd in de buurt van een opnamestudio in de buurt van Miami. Bieber zou toen zijn bodyguards op Binion af hebben gestuurd. De fotograaf diende later een aanklacht in. De twee partijen probeerden er samen uit te komen, maar de gesprekken leken nergens toe te leiden. Inmiddels is toch een oplossing gevonden, bevestigt de advocaat van de Canadese popster. Het is niet bekend of Binion een geldbedrag tegemoet kan zien.

25-04-2015 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindacteur Sawyer Sweeten (19) pleegt zelfmoord

Kindacteur Sawyer Sweeten (19) pleegt zelfmoord

http://oi59.tinypic.com/35hpapk.jpg

Everybody Loves Raymond-acteur Sawyer Sweeten heeft op 19-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. Dat meldt RadarOnline.

Sweeten speelde negen jaar lang de rol van tweelingbroertje Geoffrey Barone in de serie Everybody Loves Raymond. Sinds die serie er in 2005 mee ophield stopte het kindersterretje met acteren.

"Sawyer was op bezoek bij zijn familie in Texas", meldt een bron. "Hij stapte de veranda op en schoot zichzelf door het hoofd. Sawyers familie is helemaal kapot van deze tragedie." Zijn zus Madylin, die ook een rol speelde in Everybody Loves Raymond, roept op de privacy van de familie te respecteren. "Vanmorgen vond er een verschrikkelijke familietragedie plaats. We zijn er kapot van dat onze broer, zoon en vriend Sawyer Sweeten zichzelf van het leven heeft beroofd", zo meldt ze namens de familie aan Gossip Cop.

25-04-2015 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Shades Darker: dit is het eerste beeld uit de nieuwe film

50 Shades Darker: dit is het eerste beeld uit de nieuwe film

http://oi60.tinypic.com/2vtcf2s.jpg

Het eerste deel van de '50 Shades'-trilogie is de zalen nog niet uit, of de eerste foto's uit het vervolg duiken al op. Universal gaf een zwart-witbeeld vrij waarop acteur Jamie Dornan met en masker staat te pronken.

Wat Christian Grey precies met het attribuut van plan is, weten we pas in februari 2017, wanneer het vervolg '50 Shades Darker' in de bioscoopzalen te zien zal zijn.

De prent zal niet meer geregisseerd worden door Sam Taylor-Johnson, die zich naar eigen zeggen niet kon vinden met schrijfster E.L. James. Deze laatste heeft de job doorgegeven aan haar man Niall Leonard, die evenwel weinig ervaring heeft met regisseren.

25-04-2015 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray ziet 'Regi ft. Lady Xena' wel zitten maar zingende hond stoot toch niet door

Ray ziet 'Regi ft. Lady Xena' wel zitten maar zingende hond stoot toch niet door

http://oi60.tinypic.com/259g3zd.jpg

Zingende hond 'Lady Xena' deed tijdens Belgium's Got Talent weer de monden openvallen. Deze keer zong Xena mee op een nummer van Regi en dat zorgde zoals bij de auditie voor heel wat gegniffel en verwondering bij het publiek. Maar helemaal overtuigd was de jury toch niet en op het einde van de show bleek dat ook het publiek niet omver geblazen was door de zang - of liever huilkunsten - van Lady Xena. Het BGT-avontuur stopt dus hier, maar dit is ongetwijfeld niet het laatste dat we zullen horen van deze zingende viervoeter.

Na afloop van de performance van Lady Xena maakte Koen meteen een gesmaakt grapje. "De eerste keer toen ik Regi hoorde heb ik ook gejankt hoor." De jury was nog steeds onder de indruk van de straffe uithalen van de familievriend, maar vond het uiteindelijk toch eerder iets voor Youtube.

Even leek het alsof Ray had gebuzzed, maar het was Rob die zijn buzzer had gebruikt en door een vreemd technisch mankementje was het rode kruis bij Ray zijn naam verschenen. Rob had afgedrukt omdat hij "Regi er niet in hoorde" en toch niet helemaal fan was. Ray vond dat er een 'Regi featuring Lady Xena' nummer mag komen, maar meer ook niet. "Het is een 'one trick pony' of eerder een 'one trick dog' ", zei hij. De andere juryleden spraken van een "fenomeen" en een "topdiva" en Karen vond het knap dat Lady Xena er af en toe echt in slaagde om in de maat van het liedje te zijn.

Het blijft straf dat een hond kan meezingen met liedjes, maar de jury vond het uiteindelijk toch vooral iets voor Youtube en het publiek bleek dat te beamen door Lady Xena niet door te sturen naar de finale.

25-04-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofd Fusion en 'gekke' Ann Helena Kenis stoten door naar de finale

Verloofd Fusion en 'gekke' Ann Helena Kenis stoten door naar de finale

http://oi59.tinypic.com/2uhps2c.jpg

Het prachtige -en verloofde- dansduo Fusion en de prettig gestoorde Ann Helena Kenis gaan door naar de finale van Belgium's Got Talent. Dat was het resultaat van de tweede liveshow op VTM.

Fusion scoorde met twee prachtige hoogtepunten. Eerst was er hun wondermooie dansprestatie en dan hun hyperromantische verloving. Ook de 'gekke' Ann Helena, die zelfs van depressies iets grappigs wist te maken, viel in de smaak van het publiek en de jury en mag ons allemaal in de finale nog een keertje laten schuddebuiken.

Fusion haalde de meeste stemmen en was als eerste zeker van een finaleplaats. Daarna ging het nog tussen Sarah en Gaultier en Ann Helena en de jury koos er uiteindelijk voor om verder in zee te gaan met de knotsgekke Ann Helena.

25-04-2015 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hindert blessure zingende hond Lady Xena in 'Belgium's Got Talent'?

Hindert blessure zingende hond Lady Xena in 'Belgium's Got Talent'?

http://oi62.tinypic.com/2sb99n4.jpg

Alle ogen zijn vanavond gericht op één hond. Lady Xena huilt voor een finaleplaats in 'Belgium's Got Talent', maar achter de schermen heerst lichte ongerustheid. "De hond blesseerde zich bij een uitstapje naar de Ardennen en zal aantreden met een verband", aldus het management. "Maar de finale blijft mogelijk."

Ze moet ondertussen het bekendste teefje van Vlaanderen zijn. Na een eerste gesmaakte passage als backing bij 'I Will Always Love You' van Whitney Houston, 'zingt' Lady Xena vanavond voor een plaats in de finale. Met 'Waar zijn die pootjes?' van Regi. "Het wordt een combinatie van klassiek en dance", aldus manager Serge Gobin van Basesix, het managementbureau dat eerder al Astrid Bryan groot maakte.

"Xena zal opnieuw haar act doen. Al hebben we nog niet kunnen oefenen. Bij een uitstapje naar de Ardennen maandag heeft ze een wonde van 1,5 centimeter in een teenkussentje opgelopen. Gisteren bij de licht- en decorvoorbereidingen in de studio was ze nog te versuft van de antibiotica. Ze heeft er gewoon wat op de bank gelegen. Zolang de wonde niet geheeld is, stapt ze overigens met een verbandkous om de poot. Laat vooral duidelijk zijn dat het dier heel goed verzorgd en door haar baasjes Mick en Daphnée als een kind wordt vertroeteld."

25-04-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusion ontroert het publiek en niet enkel met hun prachtige dansprestatie

Fusion ontroert het publiek en niet enkel met hun prachtige dansprestatie

http://oi61.tinypic.com/1z6hcm.jpg

'Fusion', het danskoppel dat bestaat uit Kevin en Saléna, blies vanavond tijdens Belgium's Got Talent jury en publiek omver met hun innemende en wondermooie dans. Opnieuw spatte de liefde van het scherm en de jury noemde hun prestatie terecht "magnifique", "impressionant" en "fantastique". Na hun ongelooflijke prestatie gebeurde er plots nog iets heel speciaals. Kevin vroeg Saléna na hun optreden zomaar even ten huwelijk op het podium. En ze zei ja! Fusion gaat naar de finale en dat dus als verloofd koppel. Proficiat!

Nadat het koppel prachtige commentaren in ontvangst mocht nemen van alle juryleden en ze volgens de jury niet alleen Belgium's Got Talent, maar ook het andere VTM-programma So You Think You Can Dance zouden kunnen winnen, gebeurde er plots iets onverwachts.

Koen Wauters vroeg aan het koppel om even naar het grote scherm te kijken en daar kwam Kevin in beeld. "We zijn in de halve finale van Belgium's Got Talent geraakt en ik wil dit moment absoluut grijpen en ervan profiteren om te vertellen dat jij de vlam van mijn leven bent en hoeveel ik van je hou", klonk het. "Dus ik wil je vragen: 'wil je mijn verloofde worden'?"

Saléna kon het na het bekijken van het filmpje al niet meer drooghouden, maar toen Kevin daarna ook nog eens op het podium op zijn knie gaat, barstte ze in tranen uit en zei ze volmondig 'ja'. Een prachtige verloving voor een prachtig danskoppel dat terecht een ticket voor de finale kreeg.

25-04-2015 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschminkte papegaai even vermist

Geschminkte papegaai even vermist

http://oi61.tinypic.com/dom0t2.jpg

Simonne Dedobbeleer uit Denderleeuw, mama van Christoff en Lindsay, beleefde een slapeloze nacht nadat haar dwergpapegaai Kroky gaan vliegen was. Het tamme, maar zeer actieve diertje volgt Simonne de hele dag door, de twee zijn onafscheidelijk. Nochtans heeft Simonne schrik van vogels, net als haar bekende kinderen. Na een oproep via Facebook werd Kroky gisteren weer veilig en wel thuisgebracht.

Wanneer we ten huize De Bolle-Dedobbeleer arriveren, zit Kroky alweer gezond en wel op de kast in de woonkamer. Weliswaar met een bruine vlek op zijn borst, maar verder springlevend. "Hij was in mijn maquillagetasje gevallen toen ik mij aan het schminken was", verklaart Simonne. "Zo was hij wel gemakkelijk herkenbaar toen hij zoek was." Simonne beleefde bange momenten toen haar dwergpapegaai dinsdag verdween. "Ik was met hem in de tuin toen hij over de scheidingsmuur sprong. Ik kom nochtans regelmatig met hem buiten. Is hij geschrokken door de merels die in de buurt waren? Ik ben heel de straat afgegaan om hem te zoeken. Hij is enorm tam en komt snel bij de mensen. Ik was bang dat ze hem meegenomen zouden hebben. Christoff had mij gezegd om zijn verdwijning op Facebook te zetten. Ik heb een hele nacht niet geslapen. Al 's ochtends om twintig voor zes ben ik op hem beginnen roepen, maar tevergeefs. Rond 14 uur zijn twee mensen met een kindje hem bij mijn schoonvader komen brengen."

Simonne kocht de dwergpapegaai in november vorig jaar. "Hij was toen drie weken oud. Ik was naar een kweker gegaan om een vogel te kopen voor mijn petekind, toen die man tegen me zei om ook eens te proberen een vogel te houden. Ik gaf Kroky drie tot vier keer per dag eten, stond voor hem op en zorgde ervoor dat hij het warm genoeg had door hem in de badkamer te laten. Ik had hem zelfs een muts gemaakt van een pelsen jas, waarin hij altijd kroop. Dwergpapegaaien zijn immers exotische vogels. Daarom was ik ook bang dat hij de nacht niet zou overleven toen hij weg was. Gelukkig was het buiten niet zo koud."

Simonne en Kroky zijn onafscheidelijk. "Hij komt mij s' ochtends wakker maken en voor de televisie en tijdens het eten is hij steeds bij mij. Weet je, ik heb eigenlijk schrik van vogels, net als mijn kinderen, maar Kroky weet al dat hij in zijn kooi moet wanneer Christoff en Lindsay komen." De dwergpapegaai is volgens Simonne nochtans fan van haar beroemde kinderen. "Je moet hem eens zien als het liedje 'Onze Vader' van Christoff speelt: rondvliegen en fluiten dat hij dan doet."

Simonne zal het gezelschap van Kroky nog kunnen gebruiken wanneer ze moet revalideren na een geplande operatie. "Daarom ben ik ook zo tevreden dat hij terug is", zegt echtgenoot Roger De Bolle. "Ze heeft echt veel aan dat beestje", lacht Roger nog, zelf een liefhebber van botvinken.

24-04-2015 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James May verlaat Top Gear: "Het zou niet hetzelfde zijn zonder Jeremy Clarkson"

James May verlaat Top Gear: "Het zou niet hetzelfde zijn zonder Jeremy Clarkson"

http://oi60.tinypic.com/fbcjz7.jpg

Het werd al even in de wandelgangen gefluisterd, maar nu is het offcieel: James May stapt uit Top Gear. Het contract van May liep al in maart af, maar dat wordt dus niet verlengd. Het vertrek van Jeremy Clarkson heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij zijn beslissing.

"Ik en Hammond met een nieuwe Jeremy zou gewoon niet werken, het zou flauw zijn", zegt May. "Je kan niet gewoon een nieuwe Jeremy in de plaats zetten en ik denk niet dat de BBC zo dom zou zijn om dat te proberen", vervolgt hij.

Hoe het nu verder moet met het immens populaire programma, is onduidelijk. May ziet een eventuele reünie wel zitten: "Misschien zitten we gewoon in een rustperiode, ik weet het niet", besluit May.

Het Top Gear-trio werkt momenteel samen aan een Top Gear-live show onder de nieuwe naam 'Clarkson, Hammond and May Live'.

23-04-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij vraagt jury om scherm nauwlettend in de gaten te houden en blaast hen dan omver met resultaat

Hij vraagt jury om scherm nauwlettend in de gaten te houden en blaast hen dan omver met resultaat

http://oi61.tinypic.com/i40h7s.jpg

Tijdens talentenjachten passeren goochelaars zowat elke uitzending de revue. Je hebt er die gewoon trucjes doen en anderen die werkelijk iedereen laten proeven van echte magie.

Bekijk wat de 31-jarige Jamie Raven in Britain's Got Talent voor mekaar krijgt en laat je omverblazen.

23-04-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze reacties van baby's op Star Wars-trailer zijn subliem

Deze reacties van baby's op Star Wars-trailer zijn subliem

http://oi58.tinypic.com/dqtjc.jpg

Het hart van sciencefictionfans van over de hele wereld ging harder kloppen bij de onthulling van de nieuwste Star Wars-trailer op YouTube. Maar ook de allerkleinsten onder ons blijven niet onbewogen bij de avonturen van de Jedi in het fictieve universum.

Het programma 'America's Funniest Home Videos' heeft een filmpje op YouTube gepost waarin zes baby's ongelofelijk leuk reageren op de schitterende teaser van 'Star Wars: The Force Awakens'.

23-04-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u MacGyver nog?

Herkent u MacGyver nog?

http://oi57.tinypic.com/2menxq8.jpg

23 jaar geleden is het dat de laatste aflevering van MacGyver uitgezonden werd. Dat de tijd intussen niet stilgestaan heeft, bewijzen deze foto's. De kwieke actieheld van toen is nu een levensgenieter met snor én buikje geworden. Van een transformatie gesproken...

Ooit was Richard Dean Anderson (65) de man die -enkel gewapend met huis-, tuin- en keukenspullen- uit de gekste situaties wist te ontsnappen. Tegenwoordig leidt hij een teruggetrokken bestaan in Los Angeles.

Niet aan twijfelen: de Amerikaanse acteur heeft een ferme stempel gedrukt op het tv-landschap. Na al die jaren blijft zelfs de hashtag #MacGy­ver­ism -gekruid met alle inventieve oplossingen die u maar kan bedenken- moeiteloos overeind.

Na 'MacGyver' kroop Richard Dean Anderson voor de tv-serie 'Stargate SG-1' in de huid van kolonel Jack O'Neill. In 1996 vond hij de liefde bij Apryl Prose, twee jaar later mocht hij zich de trotse papa van dochter Wylie Quinn noemen. Vanaf dan bouwde Richard Dean zijn carrière stelselmatig af om aandacht te geven aan zijn gezin.

23-04-2015 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens na de anorexia-tweet: "Zo dom van mij, sorry Hanne!"

Goedele Liekens na de anorexia-tweet: "Zo dom van mij, sorry Hanne!"

http://oi57.tinypic.com/wurlsj.jpg

"Wordt het BMI van onze nieuwslezers ook gecontroleerd zoals bij Franse modellen? #anorexia @VRT". Deze tweet postte Goedele Liekens dinsdagnacht tijdens de herhaling van het late journaal met Hanne Decoutere.

Gisteren weigerde de seksuologe er verder op in te gaan, vandaag volgde wel een reactie. ""Dit was zo dom van me! Ik heb in die tweet nooit iemand persoonlijk vermeld, laat staan aangevallen of beledigd. Dat ligt niet in mijn karakter. Dat de pers daar in het groot een naam op plakt, vind ik bijzonder jammer. Ook voor de 'vermeende' persoon. Zonder naam is het gewoon een domme nachtelijke overpeinzing. Met naam -en zeker in het groot in de krant- is het bashing en daar doe ik niet aan."

"Mijn excuses aan Hanne voor wat dit teweegbracht. Ik heb veel spijt van die nachtelijke overpeinzing, ik zou na al die jaren beter moeten weten. Blijkbaar heb ik nog een training in sociale media nodig. Ik tweet wekelijks ook boeiende dingen over vrouwen in de wereld. Jammer dat daar niet evenveel aandacht voor is. Sorry Hanne."

Nieuwe anorexiawet
Liekens verwees met haar opmerking naar de nieuwe Franse 'anorexiawet'. Modellenbureaus kunnen tot 75.000 euro boete krijgen als ze pathologisch magere modellen de catwalk opsturen. Parijse modellen moeten voortaan een doktersattest kunnen voorleggen met hun Body Mass Index (BMI), het cijfer dat de verhouding tussen lengte en gewicht uitdrukt. Israël legde als eerste natie het minimale BMI voor modellen vast op 18,5. Het Franse parlement laat dat precieze cijfer nog bepalen door haar Hoge Gezondheidsraad.

Met haar tweet kon Goedele Liekens het in principe ook over Annelies Van Herck, Wim De Vilder of Goedele Wachters hebben. De seksuologe zwierde haar ergernis echter op Twitter tijdens de herhalingen van het laatavondjournaal met Hanne Decoutere.

23-04-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afperser John en Linda de Mol komt vrij Bewaar artikel

Afperser John en Linda de Mol komt vrij

http://oi59.tinypic.com/epngjt.jpg
Dirk V., die heeft bekend John de Mol en het gezin van zijn zus Linda de Mol te hebben bedreigd en afgeperst, wordt uit voorarrest vrijgelaten. Uit onderzoek blijkt dat hij aan een ernstige vorm van dementie lijdt, bepaalde de raadkamer van de rechtbank in Utrecht vandaag.
De 70-jarige Dirk V. uit Zeist (Utrecht) beledigde en bedreigde tussen oktober 2013 en december 2014 mediamagnaat John De Mol en zijn zus Linda De Mol. Hij eiste 5 miljoen euro van John De Mol, anders zou hij diens zus Linda en haar kinderen iets aandoen.

Vandaag bepaalde de raadkamer dat Dirk V. uit voorarrest wordt vrijgelaten.

De psycholoog en psychiater die hem hebben onderzocht, verwachten dat zijn gezondheid verder zal verslechteren als de man in de cel blijft zitten. De raadkamer heeft wel als voorwaarden voor zijn vrijlating gesteld, dat V. zijn paspoort moet inleveren en geen contact mag hebben met de familie De Mol.

23-04-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Peleman openhartig: "3 dagen in coma gelegen door alcohol"

Axl Peleman openhartig: "3 dagen in coma gelegen door alcohol"

http://oi57.tinypic.com/1zny8oi.jpg

Vandaag is het Nationale Alcoholvrijedag, maar voor zanger Axl Peleman is dat elke dag zo sinds 1995. Gisteren deed hij in Café Corsari een openhartige bekentenis over zijn vroegere alcoholverslaving. "Ik lag ooit drie dagen in coma door alcohol," zei hij. "Sindsdien heb ik geen druppel meer aangeraakt."

"Ik ben ooit in een soort alcoholcoma gekomen, waardoor ik drie dagen compleet out ben geweest," vertelde Axl Peleman gisteren in Café Corsari aan Freek Braeckman op Eén. "Ik begon 's ochtends met citroenjenever en eindigde 's avonds met een fles whiskey. Op 15 augustus 1995 ben ik out gegaan, en sindsdien heb ik geen druppel meer gedronken."

23-04-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes scheurt op Instagram uit haar broekje

Doutzen Kroes scheurt op Instagram uit haar broekje

http://oi57.tinypic.com/2jdi2iu.jpgHet Nederlandse topmodel Doutzen Kroes heeft op Instagram een foto geplaatst waarin ze uit een strakke spijkerbroek is gescheurd. Daardoor is een blote bil te zien.

Ruim een week geleden postte het model voor onder meer lingeriemerk Victoria's Secret ook al een foto waarin ze gehuld was in een rood, kanten lingeriesetje en haar tepels duidelijk te zien waren.

Of de exhibitionistische plaatjes van Kroes door Instagram kunnen worden gewaardeerd is nog maar de vraag. In de voorwaarden van Instagram staat dat er geen naakt of gedeeltelijk naakt geshowd mag worden.

Eerder werden afbeeldingen van onder anderen Madonna en Christina Curry door de online fotodienst gecensureerd.

22-04-2015 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC zendt vervolg 'Top Gear' met Jeremy Clarkson nog uit

BBC zendt vervolg 'Top Gear' met Jeremy Clarkson nog uit

http://oi61.tinypic.com/11kuvz5.jpg

De Britse openbare omroep BBC zal nog scènes van het autoprogramma 'Top Gear' uitzenden waarin voormalige presentator Jeremy Clarkson (55) te zien is.

"In geen geval zou ik willen dat het beschikbare materiaal door de kijkers niet wordt gezien", zei Shillinglaw, zo meldde BBC News op de website.

De BBC zette Clarkson eind maart aan de deur, na een uit de hand gelopen ruzie met producer Oisin Tymon. Na de beslissing drukten talrijke fans hun steun uit aan Clarkson.

De tv-serie heeft wereldwijd 350 miljoen fans. Het is volgens Shillinglaw nog niet duidelijk wie Clarkson zal vervangen.

22-04-2015 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom wij wel fan zijn van Eva Daelemans outfits

Waarom wij wel fan zijn van Eva Daelemans outfits

http://oi61.tinypic.com/27zwz6f.jpg

De outfits van Eén-omroepster Eva Daeleman zijn veelbesproken op social media. Daar heeft het blad TV Familie een artikel gewijd, waarin heel wat grove reacties op haar kledingstijl verzameld werden. Vandaag vroeg Eva zich op Twitter af of ze door dit artikel nog wel vrienden met Jani Kazaltzis kon zijn. De bekende stylist reageerde snel en beloofde uit sympathie een jeansshort te zullen dragen.

"Wie is die stylist van Eva? Verschrikkelijk!" of "Sneeuwwitje meets de Kleine Zeemeermin!". Als Eva Daeleman in een kleurrijke of ludieke outfit op het kleine scherm verschijnt, regent het aan negatieve reacties op Twitter, schrijft TV Familie.

Besparingen bij de VRT, maar spullenhulp lijkt mij toch wat ver gezocht . Wat een combinatie

In het blad wordt uitgelegd dat Vlamingen snel zijn om kritiek te geven op een opvallende kledingstijl. De felbesproken glitterrok die ze 10 dagen geleden nog op Eén droeg, een stuk uit de collectie van het Belgische merk Essentiel, wordt bijvoorbeeld goed verkocht. Ook de bekende modeblogster Sofie Valkiers nam deze mee naar de Fashionweek.

Een van de kenmerken van Eva's kledingstijl is dat ze opvallende combinaties durft te maken. Is dat de reden waarom bekende stylist Jani vandaag via Twitter liet weten geen kritiek op Eva's outfits te hebben?

22-04-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani verontschuldigt zich: "Op jeansshortjes staat geen leeftijd"

Jani verontschuldigt zich: "Op jeansshortjes staat geen leeftijd"

http://oi61.tinypic.com/2cnjt5d.jpg

Sinds Jani vorige week in het programma 'Perfect' heeft duidelijk gemaakt dat jeansshortjes 'not done' zijn voor veertigplussers, is er in Vlaanderen een heus debat over het kledingstuk ontstaan. Nu heeft de stylist vandaag naast Karen Damen geposeerd in een niemendalletje en moest hij op Twitter toegeven dat zij beter met de jeansshort staat.

Jeansshortjes zijn (of beter waren) een essentieel onderdeel van de festivaloutfit van Karen Damen. Toen Jani vorige week woensdag in haar Vijf-programma zei dat ze belachelijk zijn voor een vrouw van 40, leek haar hart wel gebroken. En daarop ontstond er een hele hetze in Vlaanderen, met onder meer Katja Retsin (43 jaar) die ook een foto van zichzelf in het verboden kledingstuk deelde.

Dus gaf de stylist vandaag na een vergelijkende studie toe dat Karen Damen beter staat met de jeansshort. Op zijn website heeft Jani zich vandaag verontschuldigd aan alle veertigplussers. "Het was me wat de afgelopen dagen met heel de jeansshortjes controverse... maar laten we eerlijk zijn: er zijn soms meer flatterende shortjes dan jeansshortjes. Kijk naar de korte bermuda, de kostuumshort of kijk naar mij - haha! Ik denk dat tussen ons twee Karen hier duidelijk de winnaar is, she wears it so much better than me!"

"Ik wil me bij deze excuseren bij alle 40+ vrouwen die ik niet zo gelukkig maakte afgelopen week, weet dat er op jeansshortjes geen leeftijd staat! Weet wel hoe deze te combineren..." Ik probeer altijd wat humor in mijn programma's te steken en sommige grappen vallen beter in de smaak dan andere. Dit was blijkbaar niet grappig. Kletsen op mijn blote poep! Glamour at every age!", besluit de stylist.

Maar we moeten toch toegeven dat we onder de indruk zijn van zijn gespierde benen. In principe mag Jani het kledingstuk wel nog dragen, want hij is 'nog maar' 36 jaar.

22-04-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poging om Kanye West te doen lachen is grandioos mislukt

Poging om Kanye West te doen lachen is grandioos mislukt

http://oi62.tinypic.com/15nr3ts.jpg

Amy Schumer was vanavond vastbesloten om Kanye West te laten lachen op de rode loper van het Time 100 Gala. Om dit voor elkaar te krijgen, deed de stand-upcomedian op de rode loper voor het event net alsof ze struikelde en kwam ze terecht voor de voeten van Kanye en zijn vrouw Kim Kardashian.

Het leverde een hoop grappige foto's op, maar helaas voor Amy geen lach op het gezicht van Kanye. Terwijl Amy moeite doet om weer overeind te krabbelen, is op foto's te zien dat Kanye doorloopt. Kim kan er overigens wel om lachen.Op de website van MTV staan foto's van de grappig bedoelde valpartij. Amy twittert er zelf ook over. Bij een foto van zichzelf, waarop te zien is dat ze op de grond ligt, schrijft ze: "Thanks Time100".

22-04-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo dacht dat dit Arabisch was voor "Je bent mooi". Dat was het niet...

LiLo dacht dat dit Arabisch was voor "Je bent mooi". Dat was het niet...

http://oi59.tinypic.com/of5zf6.jpg

Lindsay Lohan draait op sociale media haar hand niet om voor een experimentje in een andere taal. Zo flirtte ze al met het Frans en Italiaans. Een experiment in het Arabisch ging echter verkeerd.

De actrice wilde haar volgers inspireren met een spreuk op Instagram. Het ging om een zogenoemde meme met in het Engels de zin "Je bent mooi". De bijhorende Arabische vertaling las evenwel als "Je bent een ezel".

Na het posten van de blunder werd LiLo overspoeld met reacties van fans waarna ze de 'inspirerende' boodschap snel offline haalde.

22-04-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna als bruidsmeisje: rozen, sexy jurk en veel joints

Rihanna als bruidsmeisje: rozen, sexy jurk en veel joints

http://oi58.tinypic.com/2mq41g5.jpg

Popster Rihanna was maandag een van de bruidsmeisjes op het huwelijk van Jennifer Rosales, een goede vriendin, op de droomlocatie Hawai. De zangeres en een andere vriendin postten vrolijk foto's van de feestelijkheden op Instagram. De vrouwen gingen getooid in sexy paarse jurken, droegen keurige boeketten rozen en amuseerden zich zichtbaar kostelijk. Voor Rihanna kon cannabis natuurlijk niet ontbreken... Op vrijwel elke foto is ze te zien met een joint.

22-04-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom brengt Geena Lisa óók een kookboek uit

Daarom brengt Geena Lisa óók een kookboek uit

http://oi58.tinypic.com/2aand5g.jpg

Geena Lisa gaat 4 kookboeken op de markt brengen, om net zoals de presentatrice een evenwicht te vinden in de keuken én in het leven. Want deze kookboekenreeks is er in tegenstelling tot de vele andere op maat van de actieve vrouw.

Geena Lisa is een drukbezette vrouw, met een fulltime job en een gezin. "Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik erin slaag om slank en jong te blijven. En hoe ik carrière met mijn gezin combineer. Wel, na jarenlang te experimenteren met diëten heb ik geleerd dat voeding daarin een heel belangrijke rol speelt," vertelt Geena.  

"Tijdens mijn 5 jarige opleiding Complementaire gezondheidsleer aan de Levensschool heb ik antwoorden gekregen op al mijn vragen over gezondheid en voeding. Met deze kennis geef ik al enkele jaren lezingen en workshops over de 3 pijlers van de gezondheid, waaronder voeding", zo zegt Geena Lisa.

Ze gaat nu 4 kookboeken op de markt brengen, vertrekkende vanuit haar eigen leven en ervaring. Kookboeken om net zoals haar, een evenwicht te vinden in de keuken, én in het leven. Een kookboek met gezonde recepten om slank te blijven, een kookboek met snelle recepten voor de drukke agenda's van de mama's, een kookboek met beautyfood om jong en gezond te blijven en een kookboek met receptjes waar je zin van krijgt.

De kookboeken zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 6 mei.

22-04-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse zanger Richard Anthony overleden

Franse zanger Richard Anthony overleden

http://oi58.tinypic.com/2m513jl.jpg

De Franse zanger Richard Anthony is afgelopen nacht op 77-jarige leeftijd overleden. Dat melden Franse media. Samen met Johnny Halliday maakte Anthony in de jaren vijftig en zestig de muziek van Amerikaanse en Engelse rockmusici in Frankrijk populair door nummers van hen te coveren, de zogenoemde 'version française'.

Zijn bekendste lied was 'J'entends siffler le train', een cover van 500 Miles van de Amerikaanse zangeres Hedy West.

Bobbejaan Schoepen

Anthony was als Richard Btesh in de Egyptische hoofdstad Caïro geboren. Andere nummers die hij coverde, waren I only want to be with you van Dusty Springfield (A présent, tu peux t'en aller) en All my loving van The Beatles (Toi l'ami). Ook bewerkte hij 'Ik heb me dikwijls afgevraagd' van  Bobbejaan Schoepen tot 'Je me suis souvent demandé'.

'J'entends siffler le train' werd in Frankrijk bijzonder populair. Het kwam uit in 1962 en herinnerde duizenden jongeren aan de trein die hen naar Marseille bracht. Daar vandaan vertrok de boot die hen naar Algerije vervoerde waar zij moesten vechten in de 'vuile oorlog' tegen de Algerijnse strijders voor onafhankelijkheid.

21-04-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen is al twaalf kilo kwijt

Karen Damen is al twaalf kilo kwijt

http://oi62.tinypic.com/nbw1g2.jpg

Viel het je ook op dat Karen Damen er tijdens de eerste liveshow van Belgium's Got Talent stralend uitzag? De K3-zangeres is immers twaalf kilo kwijt. "Ik pas in kleren die ik al jaren niet meer gedragen heb", klinkt het in Story.

Karen is dol op de complimenten die ze van iedereen krijgt. " 'Amai, wat heb jij gedaan', hoor ik vaak. Zalig. Of als een verkoopster zegt dat ze toch eens een small gaat halen omdat een medium wat groot is", knipoogt ze.

Hoe ze de kilo's eraf kreeg? "Veel sporten en gezonder eten. Ik heb een voedingsschema van vijf weken gevolgd en dat heeft mijn stofwisseling heropgestart. Gelukkig had ik een rustige werkperiode en dus tijd genoeg om gezond te koken en te sporten. Als je van 9 tot 5 werkt, is dat een stuk moeilijker."

21-04-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga: "Zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem"

Olga: "Zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem"

http://oi60.tinypic.com/25stv7b.jpg

In de 'boekskes' en op sociale media wordt Olga (van Harry) uit The Sky Is The Limit meestal afgeschilderd als een golddigger, en daar heeft ze nu genoeg van. "Ik wil enkele misverstanden rechtzetten", verklaart ze in Dag Allemaal. "Rijk zijn is nooit mijn doel geweest; zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem."

Olga Zelenko (32), de charmante partner van Harry Schurmans (52), wil even orde op zaken stellen. "Ik ben géén gold digger", klinkt het. "Ik werk al van mijn negentiende. Ik heb een marketingdiploma en werkte verkoopstrategieën uit voor grote bedrijven als Coca-Cola en Gilette. Mijn eerste handtas was een Louis Vuitton, en die heb ik zélf betaald."

Dat ze als een aan luxe verslaafd, dom blondje overkomt, begrijpt ze ergens wel. "Mensen kijken niet naar The Sky Is The Limit om iemand serieuze gesprekken te zien voeren of met zijn diploma te zien zwaaien, he. In het programma draait het enkel om geld, kleren en auto's. Veel bling bling. Een beetje marginaal, vind ik eerlijk gezegd. Rijk zijn was echter nooit mijn doel in het leven, ik ben veel meer met mijn innerlijke ik bezig."

Daarom hebben Harry en Olga ook beslist om niet meer deel te nemen aan eventuele volgende seizoenen. "Wij willen stoppen op een hoogtepunt. Maar ik wil even duidelijk zeggen: ik zou Harry nooit verlaten voor een rijke Rus, en dat weet hij. Zelfs als hij failliet gaat, blijf ik bij hem. Ik hou zielsveel van Harry."

21-04-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke rage: de #KylieJennerChallenge

Pijnlijke rage: de #KylieJennerChallenge

http://oi60.tinypic.com/25f6kh4.jpg

Kylie Jenner, het beroemde 17-jarige halfzusje van de al even beruchte Kardashian-sissies, heeft op Twitter en Instagram even voor een nieuwe rage gezorgd. We moeten je waarschuwen dat die ook letterlijk pijnlijk kan uitvallen. Want niet iedereen heeft zulke mooie volle en volledig natuurlijke - ja toch, Kylie? - pruillippen als de knappe socialite. Al komt Twitteraarster Lisette aardig in de buurt...

En dus komen er hulpmiddelen aan te pas om het sublieme Kylie Jenner-mondje zo getrouw mogelijk na te bootsen. Meestal in de vorm van een glas of een PET-fles, waar heftig aan gezogen wordt om vijf minuten lang een pruilmond à la Kylie te hebben. Maar vijf minuten worden soms vijf uren en zelfs langer...

Verscheidene kandidates liepen al bloeduitstortingen of andere lichte verwondingen op. Dermatologen vinden dit dan ook helemaal geen goed idee. Dus toch maar beter niet zelf thuis proberen...

21-04-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs: "Ik vilde muizen om een bontjas voor mijn ma te maken"

Jeff Hoeyberghs: "Ik vilde muizen om een bontjas voor mijn ma te maken"

http://oi61.tinypic.com/16k0tac.jpg

Vlaanderens bekendste plastische chirurg Jeff Hoeyberghs heeft al een woelig leven achter de rug. In Dag Allemaal vertelt hij uitgebreid over zijn moeilijke jeugdjaren. "Ik werd thuis verwaarloosd", klinkt het. "En op mijn dertiende had ik al seks."

Met een broer en drie zussen was er in het gezin Hoeyberghs weinig aandacht voor Jeff. "Ik werd verwaarloosd. Mijn broer, mijn twee oudste zussen en ik werden in vier jaar tijd geboren. Mijn jonste zus volgde dan pas vijf jaar later, waardoor wij wat aan ons lot werden overgelaten. Het was thuis ook zeer chaotisch. Maar het is me gelukt mijn verleden te overstijgen, en daar slagen slechts weinigen in."

Jeff heeft het ook over zijn passie voor tuinieren. "Als kind speelden wij al veel buiten, en vond ik het geweldig om insecten te verzamelen. Als de kat een muis had gevangen, pakte ik die af en stroopte ze. Op den duur had ik vijf van die velletjes. 'Moeke, ik hou zo veel van jou, ik ga voor jou een bontjas maken"', zei ik toen. Maar ze smeet ze gelijk in de vuilbak en hield zich verder bezig met de andere vier kinderen."

Ook op liefdesvlak was Jeff er vroeg bij. "Op mijn twaalfde kreeg ik al gevoelens voor meisjes en op mijn dertiende had ik voor de eerste keer seks. Het meisje was veertien. Tja, ik dacht 'als God wou dat we van de meisjes afbleven, had Hij er nooit borstjes opgezet he'."

21-04-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft Kanye West met Antwerpen?

Wat heeft Kanye West met Antwerpen?

http://oi62.tinypic.com/35akoif.jpg

Gespot op LAX, de luchthaven van Los Angeles: Kanye West met een zwarte sweater met daarop 'Antwerp, Belgium'. De rapper probeerde met vrouwlief Kim Kardashian de paparazzi te ontwijken, maar dat lukte niet bijster goed.

De 'hoodie' die West droeg, is er eentje van Raf Simons. Uit een collectie van 2011, maar nog steeds fel gegeerd. Op eBay brengen de sweaters al gauw 2.000 euro op. En Kanye West heeft wel degelijk iets met Antwerpen en haar mode. Vorige maand werd hij nog op de modeshow van Dries Van Noten in Parijs gespot.

Kanye West ziet zichzelf overigens niet echt als een muzikant. Dat zegt hij in een interview met het blad Paper, waarvan hij deze maand de cover siert. "Ik ben een uitvinder. Ik ben een vernieuwer." Hij legt uit dat hij zich als student aan de kunstacademie eerst op schilderen richtte, voordat hij besloot "te schilderen met geluid". Nu ligt zijn focus vooral bij mode. "Mode is iets in mijn hart, in mijn geest. Er is geen wereld die mij kan stoppen te doen waar ik van hou."

21-04-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts weer vrijgezel: "We wensen elkaar het beste toe"

Matthias Schoenaerts weer vrijgezel: "We wensen elkaar het beste toe"

http://oi61.tinypic.com/25fpmj4.jpg

Goed nieuws voor alle single dames in Vlaanderen en omstreken: de kans om  Matthias Schoenaerts aan de haak te slaan, is net weer wat groter geworden. De acteur zette immers een punt achter zijn relatie met de mooie Alexandra. "We wensen elkaar het beste toe, in alles", klinkt het in Dag Allemaal.

"Knetterverliefd, met hartkloppingen en al", zo omschreef Matthias zijn gevoelens voor Alexandra ooit. Maar na vijf jaar is het sprookje tussen de twee voorbij. "Matthias en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen", verklaart Alexandra. "We konden onze levens niet meer op elkaar afstemmen."

Matthias leerde Alexandra kennen in het uitgaansleven, waarna de vonk oversloeg. De twee hielden hun relatie zo'n twee jaar lang verborgen voor de buitenwereld, maar op het filmfestival van Cannes in 2012 mocht iedereen het weten: dit was zijn ravissante vriendin. Iedereen vond hen het perfecte koppel.

Maar nu Matthias van de ene buitenlandse filmset naar de andere reist en internationaal een succesverhaal wordt, werd het voor het koppel steeds moeilijker om elkaar te zien. Alexandra had het druk met haar modellencarrière, die ze combineerde met een studie rechten. De jongste maanden werden de twee niet meer samen gezien. In februari ontkende Alexandra nog een liefdesbreuk, maar nu bevestigde ze toch dat ze geen koppel meer zijn. "Maar we wensen elkaar het beste toe, in alles."

21-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische zangeres ILSE tatoeëert prothese als verzet tegen ideaalbeeld

Belgische zangeres ILSE tatoeëert prothese als verzet tegen ideaalbeeld

http://oi61.tinypic.com/35aqk1v.jpg

Ilse Gevaert, de Belgische zangeres die ondertussen naar Brooklyn verkast is, heeft haar armprothese laten tatoeëren. Ze koos voor een phoenix, waarmee ze wilt aantonen dat ze haar prothese niet ziet als een "beperking", maar juist als een verzet tegen de pestkoppen en het onrealistische ideaalbeeld van de media en modewereld.

De Vlaamse Ilse verovert stilaan de wereld, en dat is ook te begrijpen met haar klok van een stem. Al is haar leven niet evident geweest, ze werd namelijk zonder linkerarm geboren. Ondanks die beperkingen trok ze van Gent naar het Amerikaanse Brooklyn om haar muzikale droom waar te maken. En daar lijkt ze nu in te slagen. ILSE haalde deze maand meer dan een miljoen kijkcijfers op haar YouTube kanaal en haar liedjes worden overal ter wereld op de radio gedraaid.

Als teaser voor haar nieuwe album 'I Am Human' deelde ze vandaag het poëtische intermezzo 'Phoenix', waarin ze ons niet alleen verrast met haar krachtige woorden, maar ook met een nieuwe getatoeëerde prothese in het symbool van - hoe kan het ook anders - een phoenix. Naar eigen zeggen liet ze de tattoo zetten om een statement te maken tegen het perfecte ideaalbeeld van de media en modewereld.

21-04-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lea Michele viert één jaar met vriend

Lea Michele viert één jaar met vriend

http://oi57.tinypic.com/2mquq1z.jpg

Lea Michele is alweer een jaar samen met haar vriend Matthew Paetz. Via Instagram stond de Glee-ster gisteren stil bij de videoclip bij haar nummer On My Way, die ze een jaar geleden opnam. Ze leerde Matthew kennen op de set.

"Gisteravond uit eten met deze lui", schreef Lea op Instagram bij een foto waarop ze poseert met Matthew, regisseur Hannah Lux Davis en een vierde persoon. "We vieren dat het een jaar geleden is dat @hannahluxdavis mij regisseerde in mijn video On My Way! #TimeFlies #BestFriends."

Vlak daarna plaatste Lea een foto waarop zij en Matthew knuffelend en lachend poseren. "En deze jongen is ook vrij geweldig...", schreef ze daarbij. Lea (28) en Matthew (29) wonen sinds september samen.

20-04-2015 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder geeft Taylor Swift Milestone Award

Moeder geeft Taylor Swift Milestone Award

http://oi61.tinypic.com/15g2n9u.jpg

Taylor Swift kreeg zondagavond haar Milestone Award uit handen van niemand minder dan haar moeder. Andrea Swift, die onlangs bekendmaakte dat ze kanker heeft, gaf een emotionele toespraak ter ere van haar 25-jarige dochter.

"Ik heb deze mijlpaal-artiest gezien sinds ze een klein meisje met warrig haar en vol verbeelding en creativiteit was, tot dit moment waarop ze zich op haar volgende wereldtournee voorbereidt", zei Andrea volgens E! News. Volgens haar is Taylors favoriete bezigheid "een liedje schrijven, een verhaal vertellen, gitaar of piano te spelen."

Andrea vertelde dat Taylor als kind weinig vrienden had. "Ik wil de muziekgemeenschap bedanken goed voor haar te hebben gezorgd. En de fans, omdat ik weet dat jullie net als ik van haar houden." Ze sloot af met tranen in haar ogen en de woorden: "Ik ben een heel trotse moeder."

Popmuziek
Taylor bedankte haar fans voor het warme welkom ze kreeg nadat ze de overgang maakte van countrymuziek naar popmuziek. "Ik ben er trots op dat ik door countrymuziek heb geleerd mensen aardig en met respect te behandelen."

Taylor Swift is één van de artiesten die ter gelegenheid van de vijftigste Academy of Country Music Awards een Milestone Award hebben gekregen. De andere winnaars zijn Miranda Lambert, Garth Brooks, Reba McEntire, Kenny Chesney, George Strait, en Brooks & Dunn.

20-04-2015 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtkunst: hemel als doek voor intrigerende schetsen

Luchtkunst: hemel als doek voor intrigerende schetsen

http://oi58.tinypic.com/33wb9g0.jpg

De Franse artiest Thomas Lamadieu toont met zijn unieke 'luchtkunst' hoe verschillende kunstvormen gecombineerd een prachtig koppel kunnen vormen. De hemel gebruiken als canvas om er dan intrigerende en abstracte illustraties op te toveren? Thomas Lamadieu toont hoe wonderlijk speciaal het resultaat is.

Thomas Lamadieu (of ook 'Roots Art') gebruikt een combinatie van fotografie en tekenkunst en legt daarmee iets heel unieks op tafel.

Met zijn camera reist hij de wereld rond om de ruimte tussen gebouwen te fotograferen, om die ruimte daarna op te vullen met speelse en abstracte tekeningen.

Op zijn website schrijft Lamadieu dat hij een verschillende perceptie van stedelijke architectuur en onze dagelijkse omgeving wil tonen. Ruimten die op het eerste zicht leeg lijken vult hij daarom op een creatieve manier in. Zijn boodschap? Kijk wat er allemaal mogelijk is als we onze fantasie de vrije loop laten.

20-04-2015 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man liep bijna een celebrity voorbij... Herken jij haar?

Deze man liep bijna een celebrity voorbij... Herken jij haar?

http://oi60.tinypic.com/zsl10p.jpg

De meeste beroemdheden kunnen de straat niet over zonder een horde fans en fotografen achter zich aan, maar sommigen kunnen nog genieten van wat anonimiteit. Herken jij de celeb op de foto?

Andrew Largeman, een vriend van de man op de foto, zette het beeld online. "Een vriend van mij kwam deze mooie dame tegen in een Londense wijk", aldus Andrew. De man liep haar bijna voorbij, maar besefte net op tijd dat het om een van zijn favoriete actrices ging. Op de foto staat niemand minder dan Emilia Clarke, die Daenerys targaryen in 'Game of Thrones' speelt. Zonder het blonde haar, de krachtige blik en de draken ziet ze er helemaal anders uit.

20-04-2015 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de realiteit voor jonge mama's die op stap gaan

Dit is de realiteit voor jonge mama's die op stap gaan

http://oi62.tinypic.com/15zf5lh.jpg

De zus van Kim Kardashian is duidelijk minder bezig met haar imago en foto's op Instagram als de selfiequeen. Kourtney heeft het afgelopen weekend samen met haar vriendinnen haar 36ste verjaardag in Las Vegas gevierd. Maar ondanks het feestgedruis kent ze duidelijk nog steeds haar prioriteiten, ze blijft in de eerste plaats een kersverse mama.   
Kourtney beviel eerder dit jaar van Reign en deelde in Las Vegas foto's van zichzelf in lederen broek, maar met borstpompen. Erg toepasselijk zette ze bij de foto: "What happens in Vegas stays in Vegas." Kourtney deelde ook nog wat foto's in een club. De zwarte, strakke jurk bewijst dat ze razendsnel na haar bevalling weer in vorm is gerraakt.

20-04-2015 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae krijgt podiumbezoek van Kanye West op Coachella

Stromae krijgt podiumbezoek van Kanye West op Coachella

http://oi59.tinypic.com/5vbuc5.jpg

Stromae heeft gisteren, op de laatste dag van het Californische festival Coachella, zijn fans verrast met een podiumbezoek van de Amerikaanse rapper Kanye West. Ze speelden er samen een versie van 'Alors on danse'. West maakte in 2010 al een hiphopremix van het lied.

Sinds zijn album 'Racine carrée' gaat het Stromae internationaal voor de wind. Ondanks de taalbarrière verovert de 30-jarige Belg zelfs alsmaar meer harten in de Verenigde Staten. In oktober speelt hij er zelfs in het prestigieuze Madison Square Garden in New York.

Op Coachella is het gebruikelijk om verrassingsacts op podium te halen. Tijdens het optreden van rapper Drake maakte Madonna bijvoorbeeld haar opwachting. Dat optreden veroorzaakte heel wat opschudding omdat Madonna er een te enthousiaste kus gaf aan Drake.

Ook Stromae had een bijzondere verrassing in petto. Hiphopper Kanye West vergezelde hem op het podium.

20-04-2015 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens opent tweede restaurant in Antwerpen

Nathalie Meskens opent tweede restaurant in Antwerpen

http://oi57.tinypic.com/keunmx.jpg

Drie jaar na de opening van hun eerste restaurant openen Nathalie Meskens en haar partner Jeroen Van Dyck een tweede zaak in Antwerpen.  

Het nieuwe Thaise eethuisje Nimman zal vanaf 7 mei het plein Stadswaag opleuken. Hun nieuwste project noemden Nathalie en Jeroen naar hun favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. De twee willen hier gasten een avond lang van de Thaise keuken in al haar aspecten laten ontdekken. Dat betekent dat je in Nimman zowel  van de hoogstaande keuken als van de typische streetfood in Thailand kunt genieten. 

Het koppel baat met 'Yam Thai' al een Aziatisch eettentje in de Antwerpse Volksstraat uit.

20-04-2015 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Hemsworth toont zijn zacht kantje

Chris Hemsworth toont zijn zacht kantje

http://oi58.tinypic.com/2lvd9og.jpg

We durven het soms wel eens te vergeten, maar supersterren zijn eigenlijk ook maar gewone mensen - net zoals u en ik. Daar is 'The Avengers'-acteurs Chris Hemsworth het levende bewijs van...

Hij was in 2010 nog een gelukkige vrijgezel, maar nu - vijf jaar later - is Chris Hemsworth (31) getrouwd én heeft hij drie kinderen. Het leven van de Australische hunk veranderde drastisch toen zijn publicist hem in de zomer van 2010 voorstelde aan de Spaanse actrice Elsa Pataky (38). En of het liefde op het eerste gezicht was: op amper een half jaar tijd was het stel verliefd, verloofd én getrouwd. In 2012 werd het gezinnetje uitgebreid met de komst van hun eerste dochter, India Rose, en nog eens twee jaar later volgde de tweeling Tristan en Sasha. De tijd dat Hemsworth nog op zijn 'gemak' voor de tv kan liggen, is volgens hem voorgoed verleden tijd. "Ik word nu om vijf uur 's morgens wakker, terwijl mijn tegenspeler Chris Evans pas om vijf uur gaat slapen. We slapen allebei veel te weinig, al heeft Chris daar een heel andere reden voor!", zegt Hemsworth met een geniepig lachje.

Wanneer de acteur niet aan het werk is, houden zijn drie kinderen hem wel bezig. "Mijn kinderen staan elke ochtend heel vroeg op om vervolgens het kot af te breken. Mijn dochter gaat rond een uur of acht slapen, en dan hou ik het nog hooguit een half uurtje voor de tv uit vooraleer ik zelf in slaap val", bekent Hemsworth. Evans, die sinds vorige maand samen is met Lily Collins, vindt het daarentegen helemaal niet erg dat hij zelf nog geen gezin heeft: "Ik kan me heel goed vermaken hoor. Zo goed, dat ik soms hooguit een half uurtje slaap krijg", knipoogt hij.

Ik, ik, ik
Dat de fans van Hemsworth nu meer en meer interesse tonen voor zijn gezinsleven, stoort hem helemaal niet. Integendeel: "Ik heb jarenlang tijdens elk interview over mezelf moeten praten, maar dat hoeft nu gelukkig niet meer. Altijd maar ik, ik, ik... gek werd ik er van. Mijn gezin heeft me bovendien een extra reden gegeven om mijn werk te blijven doen. Ik ben blij dat ze zich dankzij mijn job financieel geen zorgen meer hoeven te maken. En dat is een geweldig gevoel."

Hemsworth heeft dankzij zijn kroost een heel andere kijk gekregen op het leven: "Sinds ik papa ben geworden, bekijk ik alles vanuit een heel ander standpunt. Ik ben minder egoïstisch, want zonder hen zou ik niets, maar dan ook helemaal niets betekenen."

20-04-2015 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fanclub bouwde in grootste geheim aan decorstukken van nieuwe Star Wars-film

Belgische fanclub bouwde in grootste geheim aan decorstukken van nieuwe Star Wars-film

http://oi60.tinypic.com/rud7at.jpg

Voor de Belgische Star Wars-fanclub '501st Belgian Garrison' zijn het hoogdagen. De club is met zeventien leden aanwezig op een grote Star Wars-beurs in Californië en presenteert er vijf decorstukken. Die behoren tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de beurs.

Meest in het oog springend is Kira's Bumper Car, een gevaarte van een halve ton. Begin januari begon de club eraan te bouwen. Opmerkelijk, want Kira's Bumper Car is een nieuwe prop die voor het eerst zal te zien zijn in de nieuwe Star Wars-film die pas met kerst uitkomt. Toch kon de Belgische fanclub dit voertuig nu al nabouwen doordat ze in het grootste geheim de bouwplannen kreeg doorgestuurd van Lucasfilm, de door George Lucas opgerichte filmmaatschappij van de Star Wars-films.

"Heel geheim project"

"Het was een heel geheim project", zegt Stefan Cembolista. Hij is de commander of voorzitter van de fanclub. "Ik heb bij Lucasfilm dan ook een contract van geheimhouding moeten ondertekenen. Maar we hadden natuurlijk de plannen nodig om het accuraat te kunnen nabouwen. En dat is ons gelukt, op 5 millimeter na. Vijf weken hebben we er in Aalst in het grootste geheim aan gewerkt. Zoiets bouwen in vijf weken tijd is snel. Veel sneller dan ze het hier in Hollywood doen."

Maar het moest zo snel gebeuren, want de decorstukken moesten op tijd op de Star Wars-beurs geraken. Via de Antwerpse haven gingen de sciencefictionvoertuigen per schip naar de Verenigde Staten, niet rechtstreeks naar de haven van Los Angeles. Door een staking van de havenarbeiders daar ging dat niet door. Aanmeren dan maar in de New Yorkse haven Newark, en dan ging het over land heel de Verenigde Staten door tot in Californië. Anderhalve maand duurde het transport Aalst - Anaheim.

"Beyond professional"

De twee producers van de nieuwe Star Wars-film, Kathleen Kennedy en J.J. Abrams, brachten een bezoek aan de stands van de Belgische fanclub. Abrams zette zijn handtekening op Kira's bumper car en loofde de Belgen. "Beyond professional" (meer dan professioneel), noemde hij hun werk.

Het respect dat Cembolista van de Star Wars-fanaten krijgt, is groot. Steve Sansweet, een vermaard specialist die al zestien boeken over de sciencefictionfilms schreef, verwoordt het zo. "In de hele wereld zijn er mensen die in navolging van de Belgische fanclub decors en attributen nabouwen, maar niemand doet het zo goed als de Belgen. Stefan [Cembolista] is zo een beroemdheid geworden onder de Star Wars-fanaten."

De beurs zelf is enorm groot. In vier dagen tijd zullen er bijna 200.000 Star Wars-fanaten langsgekomen zijn. Zij komen van over de hele wereld. Zondagavond is de Star Wars Celebration-beurs afgelopen.

18-04-2015 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harde beelden vluchtmisdrijf Suge Knight vrijgegeven

Harde beelden vluchtmisdrijf Suge Knight vrijgegeven

http://oi60.tinypic.com/73i3vt.jpg

Een rechter in Los Angeles heeft videobeelden vrijgegeven waarin te zien is hoe rapproducent Marion 'Suge' Knight twee mannen aanrijdt met zijn pick-uptruck. Een van de mannen overleed, de andere raakte zwaargewond. De beelden zullen volgens Amerikaanse media naar alle waarschijnlijkheid gebruikt worden in de rechtszaak tegen Suge (49), die terechtstaat voor moord.

De beelden komen van een bewakingscamera op de parkeerplaats van een hamburgerrestaurant waar Suge eind januari betrokken raakte bij een vechtpartij. De vroegere producent van grote rappers onder wie Tupac en Snoop Dogg stelt dat hij werd aangevallen door de mannen en op de vlucht sloeg. Hij ontkent dat er opzet in het spel was toen hij de mannen vervolgens aanreed.

De video - die al op internet circuleerde - werd gisteren als bewijs ingebracht tijdens een regiezitting in de zaak. Donderdag besloot de rechter al dat er genoeg bewijs is om de producent te vervolgen voor moord. Als Suge schuldig wordt bevonden, hangt hem een straf van 25 jaar cel tot levenslang boven het hoofd.

18-04-2015 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck probeerde familiegeschiedenis te verdoezelen

Ben Affleck probeerde familiegeschiedenis te verdoezelen

http://oi57.tinypic.com/2itrjo4.jpg

Ben Affleck is in verlegenheid gebracht door zijn familiegeschiedenis. De acteur werd gevolgd door het Amerikaanse televisieprogramma Finding Your Roots van PBS, toen een pijnlijke ontdekking werd gedaan. Een van zijn voorouders blijkt slaven te hebben gehad.

Dat blijkt uit e-mails van presentator Henry Louis Gates, die donderdag samen met duizenden andere e-mails en documenten van Sony Pictures op WikiLeaks verschenen. Uit de mailwisseling, van juli vorig jaar, tussen Gates en Sony CEO Michael Lynton blijkt dat Affleck geprobeerd heeft te voorkomen dat dit onderdeel van zijn familiegeschiedenis zou worden uitgezonden.

Affleck is overigens niet de enige ster met slavenhouders in zijn stamboom. Wel is hij de enige die bezwaar maakte tegen openbaarmaking. "Voor het eerst heeft een van onze gasten gevraagd om iets te censureren, namelijk het feit dat een van zijn voorouders slaven had", tekent The Telegraph op uit een van de e-mails.

Batman

Hoewel Affleck niet bij naam genoemd wordt in de mails, is het volgens de krant duidelijk dat het om Affleck gaat. In de mails wordt de acteur, die Batman speelt in de aankomende Batman v Superman: Dawn of Justice, namelijk 'Batman' en 'megaster' genoemd.

Hoewel de makers van het programma in de mails niet van plan lijken om het item te censureren, haalde het item niet de uitzending in oktober. In plaats daarvan ligt de focus in de aflevering over Affleck op andere voorouders, onder wie een medewerker van George Washington en zijn moeder die actief was als burgerrechtenactivist.

PBS liet gisteren weten dat het item vanwege redactionele overwegingen is geschrapt. "Professor Gates neemt redactionele integriteit zeer serieus, dat blijkt ook uit de mailwisselingen. Hij heeft ons verteld dat na het bekijken van tien uur beeldmateriaal besloten is om de boeiende verhaallijn te kiezen." In het geval van Affleck werd daarom gekozen voor de interessantste aspecten van zijn afkomst, aldus de zender.

18-04-2015 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood ligt aan de voeten van deze man, oprichter van IMDb

Hollywood ligt aan de voeten van deze man, oprichter van IMDb

http://oi58.tinypic.com/334uu5i.jpg

Col Needham is de belangrijkste naam in Hollywood waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. De filmfan en oprichter van filmsite IMDb weet welke acteurs in welke films spelen nog voor de acteurs het zelf goed en wel weten. En het begon allemaal op zijn kamer met enkele velletjes papier.

Needham begon al in 1981, lang voor het internet bestond, met een filmdatabase. "Ik ben een gigantische filmfan, ik ben geobsedeerd door cinema", aldus Needham. En dat is een understatement, want de 48-jarige man wijdt zijn hele leven aan het oplijsten van film- en televisie-informatie.

In 1990 goot Needham zijn database in een programma, waarna het drie jaar later online ging. IMDb werd een van de grootste filmsites ter wereld. De website wordt maandelijks door meer dan 200 miljoen mensen bekeken en de IMDb-app werd al meer dan 100 miljoen keer gedowload. En toch is Needham niet de typische internetmiljonair of een zoveelste Hollywoodbons à la Weinstein, maar vooral een grote filmfan.

Het blijft een hobby

"Het begon als een hobby. Ik bekeek films en spendeerde heel veel tijd in het oplijsten van alle informatie. Ik schreef alles op in mijn kamer. Zo bekeek ik 'Alien' 14 keer in evenveel dagen om alle informatie te verzamelen die ik nodig had. Je kan dus zeggen dat ik nerd ben", aldus Needham.

Toen Needham in 1990 zijn informatie in een database begon te verzamelen, ging hij in zee met enkele andere filmfanaten die hun informatie naar hem doorstuurden. "We hebben een wereldwijd team opgebouwd van experten die houden van film", vertelt Needham. Toen Needham in 1993 online ging, had hij met zijn team al duizenden films opgelijst. "Het bleef echter nog altijd een hobby, ik werkte toen nog fulltime bij Hewlett Packard", zegt Needham.

Tegen 1996 was de website uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers, waarvan er vijf nog altijd met Needham samenwerken. In datzelfde jaar verdiende de site voor het eerst aan advertenties voor 'Independence Day' met Will Smith. In 1998 sloot Needham een deal met Amazon-baas Jeff Bezos en IMDb was geboren. Het bedrag waarvoor Amazon IMDb kocht is niet geweten.

Ondertussen is IMDb uitgegroeid tot een van de grootste autoriteiten in de filmwereld met 150 medewerkers. Toch heeft IMDb geen hoofdkwartier zoals andere internetbedrijven. "Ons hoofdkwartier is het internet", zegt Needham, die nog altijd in het Britse Bristol woont. "Een leven in Los Angeles is niet aan mij besteed", aldus Needham.

18-04-2015 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treedt Louis Tomlinson in de voetsporen van Simon Cowell?

Treedt Louis Tomlinson in de voetsporen van Simon Cowell?

http://oi60.tinypic.com/2f0c520.jpg

One Direction-lid Louis Tomlinson gaat mogelijk Simon Cowell achterna. De 23-jarige ster start later dit jaar zijn eigen platenlabel op en heeft zelfs al een artiest gestrikt.

De eerste artiest die heeft getekend voor Tomlinsons nieuwe label is Jack Walton, een finalist van X-Factor. "Dit is iets wat ik al lang wil doen", aldus de kersverse platenbaas. "Nieuwe artiesten een platform geven, is een geweldig gevoel", besluit hij.

Naar verluidt houd Tomlinson ook audities voor een nieuwe meidengroep die muziek onder zijn label zal uitbrengen. "Ik hoop dat ik in de toekomst interessante artiesten kan strikken", zegt Tomlinson.

18-04-2015 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin geeft Jani lik op stuk

Katja Retsin geeft Jani lik op stuk

http://oi60.tinypic.com/16941sl.jpg

Geen jeansshortjes meer boven de veertig. Dat was de harde les van Jani Kazaltzis aan het adres van Karen Damen. In de aflevering van 'Perfect?' maakte de modegoeroe afgelopen woensdag korte metten met de jonge garderobe van de K3-zangeres.

Dat zijn stijlregel niet bij iedereen in goede aarde viel, werd al snel duidelijk. Ook Katja Retsin moest de stijlkoning(in) voor één keer ongelijk geven. "Moeder van drie, ver boven de veertig en draagt nog steeds jeansshorts", klonk het bij een foto van zichzelf op vakantie.

18-04-2015 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson: "Ik zal Top Gear missen"

Jeremy Clarkson: "Ik zal Top Gear missen"

http://oi57.tinypic.com/if68es.jpg

In een column in de Britse krant The Sun heeft televisiemaker Jeremy Clarkson voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij het populaire BBC-programma Top Gear.

"Hartelijk dank aan iedereen die geschreven heeft om te zeggen hoeveel ze mij bij Top Gear zullen missen. Maar ik zal het nog harder missen om daar te zijn", wil Clarkson enkel over het incident kwijt.

De presentator, die op 25 maart ontslagen werd omdat hij producer Oisin Tymon van de show had aangevallen, had nog niet publiekelijk op zijn vertrek gereageerd.

Het ontslag van Clarkson, die Top Gear sinds 2002 presenteerde, deed de gemoederen hoog oplopen. Meer dan een miljoen mensen ondertekenden een online petitie om hem terug te halen. Zelf riep Clarkson zijn fans op tot terughoudendheid.

18-04-2015 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje poseert voor Nina: "Ik heb ook heus wel traantjes gelaten"

Josje poseert voor Nina: "Ik heb ook heus wel traantjes gelaten"

http://oi59.tinypic.com/2gv81mv.jpg

Josje Huisman (29) heeft er pittige maanden op zitten. Eerst de breuk met Kevin Janssens, daarna de aankondiging van de scheiding van K3. Een scenario dat Josje op gang had getrapt, waardoor zij plots dé kop van Jut was. Wie dacht dat ze zou wankelen, heeft het mooi mis. Josje staat recht in haar schoenen, voelt zich opgelucht en ziet achter de K3-regenboog een nieuwe horizon. "Spannend!", vertelt ze aan 'Nina' in haar eerste interview na de storm.

Hoe het tegenwoordig met haar gaat? "Goed!" Het is grappig hoeveel mensen me de laatste dagen vol medeleven vragen: 'En, gaat het een beetje met je?' In het begin van K3 kreeg ik nét dezelfde vraag omdat ik toen halsoverkop uit Nederland was vertrokken. Het ging toén prima met me en nu ook."

Maar ligt de blondine nu werkelijk aan de basis van zo veel gebroken kinderhartjes omdat zij diegene was die haar contract niet wilde verlengen? "Op een bepaald moment werd, tijdens een gesprek rond planning gevraagd om ons opnieuw voor een lange periode te engageren. Het klopt dat ik gewoon de vraag op tafel heb gegooid: is dat wat we willen? Zijn er niet nog andere dingen die we willen doen? We hebben er uren, dagen, weken over verder gepraat en zijn samen tot deze oplossing gekomen, waar iedereen blij mee is."

"De persconferentie zelf was gigantisch emotioneel. Ik was te nerveus om te huilen, maar dat betekent niet dat het me niets doet. Ik heb ook heus wel traantjes gelaten, maar ik kan makkelijk een knop omzetten en verder gaan", aldus de Nederlandse.

18-04-2015 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones definitief weer samen

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones definitief weer samen

http://oi62.tinypic.com/2chuuqf.jpg

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer bij elkaar. "En we zijn sterker dan ooit", laat de acteur weten in een interview met Ellen DeGeneres.

"Ik ben gek op haar", aldus Michael. "Ieder stel maakt weleens een moeilijke tijd mee, ons leven in de spotlights maakt dat soms nog wat lastiger", vervolgt de ster, die vastbesloten was om zijn huwelijk te redden. "Als je er allebei voor wil gaan dan kan het."

Michael en Catherine, die later dit jaar vijftien jaar getrouwd zijn, besloten in mei 2013 even uit elkaar te gaan. Ze woonden een paar maanden apart, maar verschenen daarna weer samen in het openbaar. Het stel heeft samen twee kinderen.

16-04-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde weer op stap zonder krukken

Mathilde weer op stap zonder krukken

http://oi57.tinypic.com/2wn1gkx.jpg

Koningin Mathilde is gisteravond voor het eerst weer zonder krukken in het openbaar verschenen. In februari blesseerde ze zich toen ze de kinderen op vakantie ging ophalen bij de skischool. Het koningspaar was gisteravond te gast op het koninklijk paleis Christiansborg, in Kopenhagen, meldt VTM NIEUWS.

De koningin is dus goed hersteld, maar bij het wandelen leek ze toch nog enige steun nodig te hebben van haar echtgenoot. Koning Filip en koningin Mathilde woonden in Kopenhagen het galadiner bij ter ere van de 75e verjaardag van de Deense koningin Margaretha.

16-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agnes uit Familie na kanker: "Borsten verliezen was hard, mijn haar nog erger"

Agnes uit Familie na kanker: "Borsten verliezen was hard, mijn haar nog erger"

http://oi62.tinypic.com/9k8oep.jpg

Actrice Monika Dumon was nog maar net als 'Agnes' in Familie geïntroduceerd, toen ze het verdict van borstkanker kreeg. Ondanks haar zware strijd tegen deze ziekte, verdween de vijftiger geen enkel moment uit de VTM-reeks. Monika zag er alleen een beetje anders uit. Maar samen met haar zilveren lokken groeit ook stilaan haar trots en vrouwelijkheid terug.

Kanker? Monika Dumon is er klaar mee. "Mijn borstreconstructie, daar kijk ik héél erg naar uit." Ik wilde er eigenlijk niets meer mee te maken hebben en wou het risico niet lopen dat misschien binnen een paar jaar de andere kant zou aangetast worden. Toen de dokters me zeiden dat een chemokuur zou volgen, stortte mijn wereld toch even in. Vooral toen ook mijn haar begon uit te vallen. Dat ik mijn borsten kwijt was, was hard. Maar dat ik mijn haar aan het verliezen was, vond ik het allerergste. Ik ben best een fiere vrouw en mijn haren, waar ik altijd zo trots op was, raakte ik plots kwijt. Mensen zeiden vaak: 'Dat groeit wel terug', maar dat is niet van vandaag op morgen. Je moét daar door."

16-04-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen Waes door de ogen van Tom Waes, dat ziet er zo uit

Reizen Waes door de ogen van Tom Waes, dat ziet er zo uit

http://oi60.tinypic.com/6hnty1.jpg

Tom Waes is voor Eén-programma 'Reizen Waes' uren en uren onderweg geweest. Veel van dat materiaal haalde de uitzending niet. Op vrijdag 1 mei verrast Eén de kijkers met een bijzondere extra: drie uur ruw beeldmateriaal van Reizen Waes. Onderweg gemaakt vanuit het perspectief van Tom Waes en minimaal gemonteerd.

Van de Alpen in noorden van Albanië, over de woestijnen van Noord-Mexico, tot de bevreemdende straten van Pyongyang. In een lange montage waarin zo weinig mogelijk is ingegrepen, krijgen kijkers beelden die vanuit de auto zijn gemaakt.
 

Reizen Waes slow wordt op vrijdag 1 mei van 9.00 tot 12.00 uur op Eén uitgezonden.

16-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de schattige hond van Roos en de Lau

Hier is de schattige hond van Roos en de Lau

http://oi60.tinypic.com/9jj4uw.jpg

Nu ze sinds kort met zijn tweetjes in Los Angeles vertoeven, hebben Roos en Laurens Nuyens hun stekje wat gezelliger gemaakt met een nieuw gezinslid. De gelukkige is Olaf, een uiterst schattige puppy.

Eerst stelde Laurens het beestje op Instagram voor, daarna poseerde zijn vriendin trots met de nieuwste aanwinst. Het koppel koos voor een pomeriaan, de bekende Facebookhond Boo is dus een soortgenootje. We zijn benieuwd wat tante Astrid van dit pluizig schepseltje denkt.

16-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

http://oi58.tinypic.com/906c6g.jpg

Gisteren zagen we hoe stylist Jani Karen Damen duidelijk maakte dat jeansshortjes verboden keldingstukken zijn voor vrouwen van 40 jaar. Dat harde nieuws in het programma Perfect brak duidelijk het hart van deze veertigjarige, want wat zou Karen dan moeten dragen op festivals? Toch zijn er heel wat bekende vrouwen in Hollywood die bewijzen dat dit kledingstuk wel nog kan op latere leeftijd.

Halle Berry, Fergie, Heidi Klum Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow tonen wel wat een onmisbaar accessoire voor dit kledingstuk is: killerbenen. Daarnaast helpt een flinke portie zelfvertrouwen je al een eind op weg.

16-04-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

http://oi58.tinypic.com/4snryg.jpg

Rolschaatsen is niet meteen hip en sexy maar Billy en Emily doen er alles aan om ons alle hoeken van het scherm te laten zien tijdens Britain's Got talent. Geen wonder dat de mond van de juryleden gezamelijk openvalt bij het aanschouwen van deze gewaagde stunts op wielen.

Billy (28) en Emily (25) zijn broer en zus en rolschaatsen al hun hele leven. Oefening baart dus duidelijk kunst.

Wat zij presteren, is werkelijk ongelofelijk maar ook een tikkeltje gewaagd. Soms durven jury en publiek niet te kijken.

16-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

http://oi61.tinypic.com/2ltllix.jpg

Erin Heatherton en Leonardo DiCaprio zijn al een heel tijdje uit elkaar. Het model koestert geen wrok tegenover haar ex. Integendeel, in een interview met de Australische editie van Daily Mail zegt ze alleen maar positieve dingen over de acteur. "Hij is een geweldig lief mens en een goede vriend van mij."

"Ik wens hem het allerbeste", aldus Erin. Het blonde model en de acteur hadden tot 2012 bijna tien maanden een relatie, de twee gaven hun drukke agenda's als reden van hun breuk. Veel media meldden destijds dat Erin kapot was van het einde van de relatie.

Inmiddels is het Victoria's Secret-model al weer zestien maanden gelukkig met de Australische muzikant Felix Bloxsom. "Ik heb nog nooit een vriendje gehad waarbij ik mij zo op mijn gemak voel als nu", aldus de 26-jarige blondine. "Ik heb erg veel geluk gehad."

16-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

http://oi62.tinypic.com/2j2fi1v.jpg

Zaterdag kunnen K3- fans uit de bol gaan in Plopsaland. Studio 100 organiseert er een speciaal concert nadat een 18-jarige jongen de Facebook-groep 'Nationale Dag van de Rouw voor de Stopzetting van K3' had gestart. 80.000 fans meldden zich daarvoor aan.

Initiatiefnemer Floris Van Wayenberghe is trots dat de fandag er komt. "Voor ik het wist, waren er enorm veel fans voor mijn pagina. Ik ben nog altijd een beetje overdonderd dat Studio 100 contact met mij heeft opgenomen en er een echt concert van maakt." Het optreden start om 15.30 uur aan de Kiosk van het Dorpsplein in Plopsaland. Na afloop vertrekt van daaruit nog een parade die wel eens zou kunnen uitdraaien op een 'ludieke begrafenisstoet'.

Wie naar het concert wil, heeft gewoon een toegangsticket voor Plopsaland nodig. Op de Facebook-pagina kan je een kortingsbon van 5 euro downloaden. Het allerlaatste optreden van K3 vindt plaats op 17 april 2016 in Hasselt, exact een jaar na Floris' Nationale Dag van Rouw'.

16-04-2015 om 08:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

http://oi59.tinypic.com/etgra9.jpg

Koning Filip wordt vandaag 55 jaar. Toch was het afgelopen jaar niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor hem. De dood van zijn tante heeft hem diep geraakt, koningin Fabiola beschouwde hem namelijk als de zoon die ze zelf niet kon krijgen. En broer Laurent die nog steeds graag controverse veroorzaakt, maakte het hem ook niet gemakkelijk.

Koning Filip wist al langer dat het niet goed ging met zijn tante. Maar de dood van koningin Fabiola zorgde op 5 december 2014 toch voor heel wat verdriet. De twee hadden een erg goede band. Omdat zij en haar echtgenoot Boudewijn geen kinderen konden krijgen, werd Filip er kind aan huis. Dit kwam omdat de thuissituatie van onze koning tijdens zijn jeugd niet altijd makkelijk was door de problemen tussen zijn ouders Poala en Albert. Zo heeft Boudewijn ooit gezegd dat hij er op moest letten dat hij Filip niet als zijn zoon zou beschouwen.

Na het verlies van zijn tante, was het eerder deze prins Laurent die hem het leven zuur maakte. In een ophefmakend interview haalde de prins uit naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins beschuldigde de entourage van zijn familie ervan hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''. "Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat.

Toch was het afgelopen jaar niet enkel kommer en kwel. Zo mocht het Belgisch koningspaar in maart op audiëntie bij de paus en hebben Filip en Mathilde in augustus het Britse koninklijke paar prins William en Kate Middleton ontmoet. Ook mocht onze koning de zege van de Rode Duivels op Rusland tijdens het WK in Brazilië vieren.

15-04-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

http://oi59.tinypic.com/mu8rp5.jpg

Schlagerzangeres Trisha heeft grootse plannen met haar K3- coverband Kaboem. Maar de groep van de ex van Ignace Crombez lijkt niet meteen een vliegende start te nemen, dat meldt het blad TV Familie vandaag.

Want het meisjestrio kreeg nog maar vier boekingen binnen. Daar kan de hoge vraagprijs, 1.150 euro voor 40 minuten, voor iets tussen zitten. Volgens het boekingskantoor is er nog geen reden tot paniek, de promotiecampagne start namelijk pas binnen twee weken.

15-04-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

http://oi59.tinypic.com/2ug11qr.jpg

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) legt tv-zender Eén een boete van 10.000 euro op voor een overtreding van de regels rond productplaatsing in de populaire soap 'Thuis'.

In de aflevering die op 26 januari werd uitgezonden, is te zien hoe het personage Julia een trouwkleed kiest bij 'Dianna David'. Dat merk is in vier fragmenten te zien. Bij het bepalen van de sanctie heeft de VRM rekening gehouden met het feit dat de VRT eind december al een boete van 5.000 euro opgelegd kreeg voor een gelijkaardige inbreuk. Daarnaast speelde ook mee dat het programma in prime time werd uitgezonden en dat het een groot bereik heeft.

Van de aflevering, die ruim 25 minuten duurt, spelen zich 4 minuten en 20 seconden af in de bruidswinkel in kwestie. "Tijdens de fragmenten wordt het logo van de winkel gedurende 35 seconden prominent in beeld gebracht, is het logo ook meerdere malen zichtbaar op de achtergrond en wordt het merk ook tweemaal auditief vermeld", aldus de VRM.

"Overmatige aandacht voor merk"

De VRT heeft aan de Regulator erkend dat het programma productplaatsing bevat. Uit de overeenkomst die de VRT en de winkel gesloten hebben blijkt dat die laatste haar winkel en een aantal jurken ter beschikking zou stellen in ruil voor twee keer auditief en op de aftiteling vermeld te worden en een maal in beeld gebracht te worden. Productplaatsing is toegelaten, maar onder specifieke voorwaarden. Volgens de VRM is er "in deze wel degelijk overmatige aandacht voor het merk in kwestie".

De VRT plant geen beroep tegen de beslissing.

15-04-2015 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

"Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

http://oi61.tinypic.com/2d1tv12.jpg

Het ziet er niet naar uit dat fans van Justin Timberlake en Jessica Biel het pasgeboren zoontje van het stel veelvuldig terugzien in de media. Us Weekly meldt dat de twee wereldberoemde sterren hun kindje graag buiten de spotlights willen opvoeden.

De twee kersverse ouders verblijven nu in hun huis in Montana. "Het huis was al helemaal ingericht op de komst van hun kindje." De 34-jarige zanger is volgens de insider in de zevende hemel. "Hij is zo blij en enthousiast, hij weet soms gewoon niet wat hij met zichzelf aan moet."

Jessica beviel eerder deze maand van haar eerste kindje, een zoon genaamd Silas Randall Timberlake. De actrice vindt het volgens de bron heerlijk dat ze een jongetje heeft gekregen. "Jessica ziet zichzelf als een echte 'jongensmoeder'", weet de ingewijde.

15-04-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

http://oi60.tinypic.com/w1qop2.jpg

We beelden ons allemaal het perfecte plaatje in van supersterren die er een glamoureus leven op nahouden, maar toch kan het ook heel eenzaam zijn, daar aan de top. Russell Crowe is de eerste die dat zal toegeven: "Het feit dat ik mijn kinderen amper te zien krijg, doet me verschrikkelijk veel pijn."

Hij heeft de reputatie van bullebak, maar Russell Crowe valt in het 'echt' eigenlijk nog wel best mee. Antwoorden doet hij op al je vragen, maar naar het einde toe slaat de vermoeidheid dan toch toe: hij wordt wat kregelig, begint te woelen en wrijft in zijn ogen. "Dit is het resultaat van 8,5 week non-stop interviews te doen", geeft hij wat verveeld toe.

De Nieuw-Zeelander is in Los Angeles voor de promotour van zijn nieuwste film 'The Water Diviner', waarvoor hij zowat de hele cast met zich heeft meegeschaard. Een vijftal jonge acteurs uit de film zet zich achteraan in de kamer wanneer we aan ons interview beginnen. "Hier kun je nog iets van leren, zegt Crowe lachend vooraleer hij zijn eerste vraag beantwoordt.

15-04-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

http://oi60.tinypic.com/fwn5ur.jpg

Pandora Delevingne, moeder van topmodel Cara Delevingne en it-girl Poppy Delevingne, gaat haar eigen memoires schrijven. Geen slecht moment, nu haar dochters pieken qua beroemdheid. De Britse blijkt een al even groot feestbeest (geweest) te zijn als haar dochters.

Pandora plant in haar boek meer dan openhartig te zijn en dat belooft wat, want een saai leven had ze allesbehalve. Ze is dochter van een miljardair en succesvolle uitgever en van de personal assistant van prinses Margaret van Engeland. Ze is beste vriendinnen met Sarah, hertogin van York, en werkte zelf lang als personal shopper voor het hippe en gerenommeerde Britse warenhuis Selfridges.

It-girl
Niet volledig onverwacht - kijk naar het wilde feestleven van haar dochters - was ze ook een drukbezette it-girl met een party agenda om 'u' tegen te zeggen. Ze maakte in de jaren tachtig het nachtleven van Londen onveilig, en werd meermaals gespot al dansend op tafels en bars in nachtclubs. Geruchten over drugs- en drankverslavingen waren dan ook nooit ver weg.  Stof genoeg dus voor een eigen boek, moet Pandora gedacht hebben.

15-04-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten haalt haar bikini boven

Wendy Van Wanten haalt haar bikini boven

http://oi60.tinypic.com/35aknyw.jpg

Aprilse grillen? Daar doet het klimaat duidelijk niet aan mee. Met een gezellige 25 graden was het vandaag eerder tijd om je bikini boven te halen. En daar ging Wendy Van Wanten duidelijk helemaal mee akkoord.

Wendy zette vanmiddag een foto van zichzelf in bikini op Facebook. "Wat een heerlijk warme dag. Op naar een BBQ", staat erbij geschreven. De 55-jarige vrouw is duidelijk trots op haar lichaam, en terecht. Nu maar hopen dat ze zich niet verbrandt aan de hete kolen.

15-04-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

http://oi62.tinypic.com/121z6sp.jpg

Percy Sledge, de soulzanger die bekend werd met het nummer 'When a man loves a woman', is dinsdag op 73-jarige leeftijd bij hem thuis in Baton Rouge, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Louisiana, overleden, zo heeft zijn agent bekendgemaakt. Percy Sledge "vocht sinds meer dan een jaar tegen leverkanker", voegde Steve Green eraan toe.

De zanger nam in 1966 de hit op die als "een van de grootste soulsongs aller tijden" beschouwd wordt volgens de website van Rock and Roll Hall of Fame. Het lied, dat de hitparades wekenlang domineerde, staat op de 53ste plaats op de lijst van de 500 grootste nummers aller tijden van het tijdschrift Rolling Stone.

Volgens het muziekblad had Sledge net zijn werk in de bouw en zijn liefje verloren wanneer hij het nummer schreef. Zijn lief was naar Los Angeles vertrokken. "Ik had geen geld om haar te volgen en kon dus niets doen om haar terug te winnen", herinnerde hij zich achteraf. Hij had de melodie en de tekst geïmproviseerd voordat hij ze doorspeelde aan de makkers met wie hij een groepje vormde. Zij hielpen hem met de arrangementen.

De zanger had daarna succes met andere nummers als 'Warm and tender love' of 'It tears me up'. Percy Sledge kreeg van de Rythm and Blues Foundation een prijs voor het geheel van zijn carrière en trad in 2005 toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Hij was geboren in Leighton, in de staat Alabama.

Pak De Poen Show

Percy Sledge was op 8 april 1987 de afsluiter van de legendarische BRT1 'Pak De Poen Show' met de broers Manu en René Verreth. Nagenoeg alles wat kon mis lopen die avond, liep mis tijdens het live-programma. Als klap op de vuurpijl vergat René Verreth de achternaam van de 'hoofdvedette' ...

14-04-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

http://oi61.tinypic.com/34sfh36.jpg

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (29) wordt geprezen als rolmodel voor vrouwen nadat ze foto's van haar striemen op Instagram heeft gedeeld.

De vrouw van zanger John Legend zette ludiek bij de foto: "Blauwe plekken van tegen de keukenkasten te stoten. Striemen zeggen hallo." Al meer dan 90.000 mensen vonden dit leuk en fans deelden massaal de eerlijke foto. Een fan schreef: "Doelen voor zelfbeeld: Chrissy Teigen prijst haar striemen." Een andere voegde eraan toe: "Ik vond je eerder al mooi, maar nu zie ik je pas echt en je bent mijn held." "Ik voel me een mens nu", was een andere reactie. "Door het feit dat je een foto van je striemen online zet in een industrie waar ze niet aanvaard worden, maakt je menselijk. Het toont dat niemand perfect is, maar dat iedereen mooi is op zijn eigen manier."

Chrissy is een bekende Instagramster, ze deelt regelmatig foto's van heerlijke maaltijden die ze vaak maakt. Zo bewijst ze dat ze een gezonde appetijt voor een model heeft.

14-04-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/34h9lxk.jpg

Webshop Zalando heeft het Britse topmodel Cara Delevingne (22) voor de kar weten spannen voor een nieuwe reclamecampagne. Delevingne zal vanaf zondag 19 april te zien zijn in tv-spots en in magazines die reclame maken voor Zalando en kledingketen Topshop.

Cara Delevingne is onder meer het gezicht van Topshop, een kledingketen die nauw samenwerkt met Zalando. De kledij van Topshop wordt sinds vorig jaar via Zalando verkocht. De campagne zal dus zowel voor Topshop als Zalando zijn.

Naast foto's die verspreid zullen worden in magazines, zijn er vanaf zondag ook twee tv-spots te zien op onder meer de website van Zalando, Facebook, Instagram en YouTube. Daarin probeert de Britse Cara de namen van de Franse stad Clermont-Ferrand en de Duitse gemeente Korschebroich uit te spreken, wat ongetwijfeld tot grappige taferelen zal leiden. Met deze campagnefilmpjes probeert Topshop de aandacht te vestigen op de iets minder bekende Europese filialen, waar Zalando ook kledij van Topshop aan levert.

14-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

http://oi62.tinypic.com/vhf4o7.jpg

Actrice-presentatrice Linda de Mol (50) is dol op bruiloften. Eén van de laatste huwelijken die ze bijwoonde was die van vriendin en collega Chantal Janzen, die in december trouwde in Londen. Het sprookjeshuwelijk maakte Linda emotioneel.

Als voormalig presentatrice van het TROS-programma Love Letters, dat van 1990 tot 2005 werd uitgezonden, heeft Linda talloze bruiloften meegemaakt.

Het huwelijk van Chantal Janzen en haar Marco Geeratz was volgens Linda magisch. ,,Daar was magie. Zakdoek volgesnotterd toen haar stiefkinderen in een speech vertelden hoe dol ze op Chantal waren en gestijldanst met mijn eigen man (we zijn niet getrouwd, maar vriend of partner klinkt te stupide) op de croonermuziek van een te gekke band tussen allemaal in avondkleding gestoken gasten in een balzaal met kroonluchters'', schrijft Linda in het column van haar eigen maandblad.

,,Het voelde een beetje als The Great Gasby (verfilming van de roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925 met Leonardo DiCaprio, red.) allemaal, topbruiloft!''

Zelf is Linda één keer getrouwd geweest met haar jeugdliefde Fred Reuter. In 1995 eindigde dit huwelijk. Voor de coverfoto van LINDA. liet ze zich omtoveren tot een Big Fat Gypsy-bruid. Met een overdaad aan bruidsaccessoires en bruine krullen.

14-04-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

http://oi62.tinypic.com/28a8c36.jpg

K3-fans, niet getreurd. Pas over een jaar zullen jullie definitief afscheid moeten nemen van Karen, Kristel en Josje. De dames touren nog een jaartje door, en geven pas op zondag 17 april 2016 hun afscheidsconcert in Hasselt, waar ze meteen ook de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe meisjes.

Een maand geleden kwamen we te weten dat Karel, Kristel en Josje zullen stoppen met K3, en op zoek gaan naar opvolgers voor hun groep. Het onverwachte nieuws deed vele fans treuren, maar die fans krijgen nu gelukkig een jaar de tijd om afscheid te nemen van de oude, getrouwe K3-dames.

Het allerlaatste concert met de huidige bezetting zal gegeven worden op zondag 17 april 2016 in Hasselt. De show wordt aangekondigd als "de tour van K6 (K3 x 2)", omdat ook de nieuwe leden van K3 er aanwezig zullen zijn. Die worden geselecteerd via een talentenjacht op VTM - "K3 zoekt K3" - die vanaf september wordt uitgezonden. Tot dusver schreven zich al meer dan 5.000 meisjes in voor de talentenjacht.

Tickets voor dit bijzondere afscheidsconcert zijn vanaf volgende week beschikbaar.

14-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

http://oi58.tinypic.com/5p1uzp.jpg

Vijf maanden nadat ze Ignace Crombé (58) de bons gaf, heeft zangeres Trisha (32) al een nieuw lief. Ignace kan daar niet mee lachen. Maar de verliefdheid overviel Trisha. Hoewel ze liever eerst een seksrelatie had gehad.

Begin dit jaar raakte bekend dat Ignace Crombé en Patricia Govaerts na bijna zeven jaar niet langer een koppel vormen. Hun dochter Axelle is drie. Terwijl Trisha zich leek te vinden in haar nieuwe leven als vrijgezel, bleef Ignace teleurgesteld en gekwetst achter.

"Ouder dan ik, jonger dan Ignace"
Hij bleef hopen op een verzoening, maar Trisha liet altijd verstaan dat dat uitgesloten was. Trisha genoot van haar herwonnen vrijheid en tijdens één van haar avondjes uit raakte ze verliefd, vroeger dan ze had verwacht.

"Het is allemaal nog pril, dus ik wil er niet te veel over uitweiden. Jullie mogen weten dat hij Kurt heet en dat hij ouder is dan ik, maar jonger dan Ignace", zegt Trisha in Story.

Bewondering
"Kurt kent de showbizzwereld niet, hij leest de showbizzbladen niet. Voor hem is dat nieuw, en hij is er ook wat bang voor. Hij zegt wel dat hij zeker is van zijn liefde voor mij.  Hij gaat nu mee naar optredens en bewondert mij.  Hij heeft nog nooit voor iemand zo'n bewondering gevoeld, zegt hij. Het is plezant dat hij op mij persoonlijk verliefd is geworden en niet op Trisha."

Hoe Ignace reageerde? "Niet zo goed, zoals hij altijd reageert, hé", zegt Trisha. "Maar ja, ik blijf niet het bezit van Ignace. We zijn uit elkaar en ik ga ook geen non worden. Ik kan niet eeuwig vrijgezel blijven. Ignace weet het nog maar sinds vorige week. De eerste twee dagen betekenden een ramp voor hem. Maar we communiceren nog vaak via mail en ik heb de indruk dat hij het al een plaats heeft kunnen geven, want hij zegt er voorlopig niets meer over."

"Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie, maar die kans heb ik niet gekregen. Kurt kwam op mijn pad en dus moest ik dat met open armen ontvangen".

14-04-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

http://oi59.tinypic.com/105qg78.jpg

Josje van K3 heeft een feest gepland waarvoor ze extra stevige krullen wil die er de hele avond in blijven. Ze nam het zekere voor het onzekere en sms'te voor tips naar haar kapper Stijn van Stijn haircare. Zijn antwoord is behalve erg nuttig ook hilarisch.

Josje deelt het advies dat ze kreeg van haar kapper zelf via Instagram. Het geheim voor perfecte krullen? Eerst versteviger en seasalt spray aanbrengen, krullen, opkammen en wat lak erin. Daarna is je kapsel naar verluidt bestand tegen breakdancen, "upside-down-twerken" en de wildste seks van je leven. Proberen maar.

14-04-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

http://oi59.tinypic.com/25tf59k.jpg

Tori Spelling heeft een huidtransplantatie ondergaan nadat ze met haar arm op een bakplaat was gevallen. Dat meldt Daily Mail.

De 41-jarige actrice struikelde vorige week tijdens een paasbrunch in een Japans restaurant en kwam met haar arm terecht op de gloeiend hete plaat, die gebruikt wordt om voor de ogen van de gasten eten klaar te maken. "Ze had plezier met haar familie totdat ze opstond, struikelde en achterover viel", meldt een ooggetuige. "Ze schreeuwde het uit van de pijn en had een grote brandwond op haar rechterarm."

Volgens bronnen probeerde Spelling aanvankelijk haar wond zelf te verzorgen, maar ze zocht uiteindelijk toch een dokter op. Ze kreeg toen het advies om direct een huidtransplantatie te ondergaan. De beschadigde huid zou geïnfecteerd kunnen raken als ze niet snel actie zou ondernemen. Ze onderging vervolgens de huidtransplantatie in een brandwondencentrum.

De Beverly Hills 90210-ster wordt al jarenlang geplaagd door gezondheidsproblemen. Vorig jaar werd ze meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen met onder andere bronchitis. Ook kampte ze met een ernstige nekblessure. In 2012 onderging ze een spoedoperatie nadat er complicaties waren opgetreden na de geboorte van haar zoon Finn.

14-04-2015 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

http://oi59.tinypic.com/292s076.jpg

Dat Mariah Carey af en toe vals zingt, daar is bewijs genoeg van te vinden op YouTube. Maar deze keer zijn het haar Photoshop-kunsten die nogal vals of alleszins onrealistisch overkomen.

Op de cover van haar nieuwste album  '#1 To Infinity' prijkt de - All I want for Christmas - zangeres als een volleerd topmodel, en dat is allesbehalve hoe ze er de laatste tijd uitzag tijdens publieke vertoningen. Mariah vertelde eerder net trots te zijn op haar vrouwelijke vormen, maar daar is nu niets meer van te zien.

De kans dat ze de afgelopen weken op tarwegras sapjes leefde, lijkt ons nogal klein. We gokken dus eerder op behoorlijk onrealistische Photoshop-resultaten, en dat is meer dan jammer. De wereld kan wel wat meer trotse rondere rolmodellen gebruiken..

14-04-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes ziet noorderlicht en wordt emotioneel

Tom Waes ziet noorderlicht en wordt emotioneel

http://oi62.tinypic.com/2j44p3p.jpg

Het noorderlicht zien, staat al jaren op de bucket list van Tom Waes. Het was nog nooit gelukt. Tot nu op Spitsbergen. En dan wordt een mens al eens emotioneel.

"Iets dat je al je hele leven wil zien, iets dat je niet kan vastnemen, iets wat er is of niet is ... en nu ineens is het er", zei een ontroerde Tom Waes in zijn reisprogramma. "Vanuit het niets en voor zo ver dat je kan kijken", sprak hij zijn bewondering uit bij het aanschouwen van de aurora borealis.

Tom Waes glimlachte van oor tot oor. Je zou voor minder natuurlijk. Weer iets dat hij kan schrappen van zijn bucket list.

14-04-2015 om 08:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Ian Thomas zo gelukkig is op deze foto

Waarom Ian Thomas zo gelukkig is op deze foto

http://oi60.tinypic.com/9geu4j.jpg

Het gaat Ian Thomas voor de wind; de Vlaamse tiener doet het helemaal niet slecht in de Amerikaanse muziekbusiness. Maar dat is niet waarom hij op deze foto zo uitgelaten is.

12 april stond in vele agenda's van televisieliefhebbers waarschijnlijk rood omcirkeld. Gisteren werd immers het langverwachte vijfde seizoen van de überpopulaire reeks 'Game of Thrones' afgetrapt, en drie maal raden wie een hele grote fan is?

"Ik ga nu de eerste aflevering van seizoen 5 van Game Of Thrones kijken (Ik ben het meest enthousiast)", staat er bij de Instagramfoto geschreven. En die aflevering kijken deed hij in stijl, aan de homecinema te zien.

13-04-2015 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig betaalt 1.500 dollar voor zijn voicemail

Daniel Craig betaalt 1.500 dollar voor zijn voicemail

http://oi60.tinypic.com/2ly1hts.jpg

Wie Daniel Craig binnenkort belt, krijgt een bijzondere voicemail te horen. Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz hebben dit weekend 1.500 dollar neergeteld op een benefietavond zodat ze hun voicemail kunnen laten inspreken door Lin-Manuel Miranda, weet New York Post.

Craig en zijn echtgenote bezochten eerst de musical Hamilton, waarin Lin-Manuel Miranda de rol van Amerikaanse staatsman Alexander Hamilton speelt.

Craig herstelt momenteel van een knie-operatie. Die moest hij ondergaan wegens een knieblessure die hij opliep op de set van de James Bondfilm Spectre. Daniel Craig voegt zich op 22 april weer bij de cast om de filmopnames voor te zetten.

13-04-2015 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis viert 37e verjaardag in stijl

Sylvie Meis viert 37e verjaardag in stijl

http://oi59.tinypic.com/2ewob3l.jpg

Presentatrice Sylvie Meis mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen en dat wordt uiteraard in stijl gevierd. Op Instagram deelt de blondine een kiekje van de feestelijkheden.

"My Sweet 37... Feeling so blessed", schrijft Sylvie op haar sociale media. Op een foto'tje die de Showbizzbabe deelt, poseert ze breedlachend. En opvallend: van de taart en de ballonnen tot haar outfit en de cadeautjes, alles is roze.

La Meis heeft al vele gelukwensen mogen ontvangen via sociale media. Ook lingeriemerk Hunkemöller feliciteert zijn boegbeeld.

Het is onbekend of haar zoon Damián op haar verjaardag is. Hij was in ieder geval wel zaterdag bij z'n moeder. Ook of haar 'nieuwe vlam' Maurice Mobetie met de showbizzbabe een feestje vierde, is niet duidelijk.

13-04-2015 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson deze week terug op tv

Jeremy Clarkson deze week terug op tv

http://oi58.tinypic.com/ev52mc.jpg

Maar niet zoals we hem kennen. Jeremy Clarkson maakt overmorgen op ITV zijn comeback op het scherm, in de geanimeerde sketchshow 'Newzoids'.  Niet in vlees en bloed, maar als pop.

Enkele dagen geleden besloot Clarkson dan toch geen gastpresentator te worden in de satirische quizshow 'Have I Got News for You?'  Die zou op 24 april uitgezonden worden, maar Clarkson paste voor de eer omdat hij vreesde dat hij in het programma te kijken zou gezet worden.

Dat zal hem nu wellicht te beurt vallen in 'Newzoids', de opvolger van 'Spitting Image'. Ook Wayne Rooney, Beyoncé, Harry Styles, prins Harry, Barack Obama, Russell Brand en David Cameron hebben een figuur in het programma.

13-04-2015 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is WK-babe Axelle weer

Daar is WK-babe Axelle weer

http://oi60.tinypic.com/345d6c8.jpg

Hoe het nog met WK-babe Axelle Despiegelaere is? Die heeft opnieuw een mode-opdracht beet. De knappe 17-jarige blonde is momenteel te zien als model voor Astridfashion.be, meldt het Nieuwsblad.

Na een campagne met horlogemerk Ice-Watch heeft Axelle nu haar tweede modellenopdracht voor 2015 beet. De knappe meid mag de kledingsstukken van haar vriendin Astrid Van Hemeldonck (21) showen. De ontwerpster is het brein achter Astridfashion.be, van waaruit ze kledij op bestelling en op maat maakt.

Axelle werd vorig jaar beroemd tijdens het WK voetbal in Brazilië, waar haar knappe gezichtje niet onopgemerkt bleef in de tribunes. Haar bekendheid leek haar even een contract met beautygigant L'Oreal op te leveren, maar de onderhandelingen sprongen af nadat er een foto van het meisje opdook waarop ze poseert met een jachtgeweer.

13-04-2015 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

"Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

http://oi59.tinypic.com/1t1rvn.jpg

Trots poseerde een dame geknield bij een neergeschoten giraf met in haar ene hand een geweer en in de andere haar 'trofee'. Ricky Gervais zwierde het beeld op zijn Facebookpagina en was onverbiddelijk: "Proficiat om een onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair." De reacties bleven niet uit.

De vrouw, klaarblijkelijk ging het om de Zuid-Afrikaanse Ivy Swaenepoel, was zo fier op haar prestatie dat ze het beeld als profielfoto gebruikte op haar Facebookpagina. Maar ze had 'pech' want dierenrechtenorganisatie 'Animal Freedom Fighter' kreeg er lucht van net zoals de Britse acteur Ricky Gervais.

Zaterdagmiddag postte hij de foto op zijn pagina en dat was het begin van een heuse 'Facebookstorm'. Meer dan 100.000 fans hebben het beeld becommentarieerd.

"Daarom hou ik zo veel van jullie", schreef Gervais. "Jullie reactie op deze trofeeënjaagster was immens en erg hartverwarmend. Dankzij jullie hebben meer dan 20 miljoen mensen de foto gezien. Dat is de power die jullie hebben."

Ricky Gervais wilde het debat rond de trofeeënjacht in Afrika opnieuw openen en is bij deze in zijn opzet geslaagd. De dame in kwestie heeft haar Facebookaccount ondertussen wijselijk afgesloten.

13-04-2015 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

http://oi61.tinypic.com/2vu0ccz.jpg

Het gaat Stromae voor de wind aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, of zo lijkt het toch als we de vele positieve kritieken van de Amerikaanse pers mogen geloven. Dit jaar staat hij als enige Belg op de affiche van het tot de verbeelding sprekende Coachella-festival in Californië en daar heeft hij er vannacht zijn eerste - van twee - optreden opzitten. Of Amerika klaar is voor Paul Van Haver? Coachella was dat alvast wel.

Met iets meer dan 30 graden overdag vielen de temperaturen eigenlijk nog mee, maar zweten was onvermijdelijk. En als het al niet bloedheet was, dan deed de maestro himself er wel een schepje bovenop, want bewegen zou je. De zon was net volledig onder toen hij om 20 uur zijn dansfeest inluidde met 'Ta fête' in de Mojave-tent en meteen ging het dak eraf. Na drie dagen feesten in het zand en stof leken de festivalgangers klaar voor een laatste krachtmeting.

En hoewel het hen aan enthousiasme niet ontbrak, raakte de tent niet volledig gevuld. Het publiek leek vooral verdeeld in twee kampen: de niet te onderschatten harde kern (die er overigens al een half uur op voorhand klaar stond - één iemand zelfs in bijpassend Stromae-tenue) en de nieuwsgierigen of toevallige voorbijgangers. Al was dat geen domper op de feestvreugde, want onze landgenoot deed zijn naam als publieksmenner alle eer aan.

"Who's playing?"
Meezingen werd vooral gedaan door de opvallend grote groep Franstaligen - en een enkele Belg - die erbij waren, maar dat was bijzaak. Met hits als 'Tous les mêmes', 'Ave Cesaria' en 'Formidable' en vooral zijn bijpassende outfits en personages hield Stromae iedereen in de ban. "That guy is like the male Beyoncé", riep iemand in het publiek. Ook 'Carmen' werd - dankzij de videoclip die via BuzzFeed enorm veel aandacht kreeg - op groot gejuich onthaald. En toch, helemaal achteraan de tent was er duidelijk interesse, maar viel er nog wat overtuigingswerk te doen. 'Do you know who's playing?' vraagt iemand. Waarna drie keer 'Stromae' herhalen misschien niet genoeg was.

Volgend weekend staat Stromae opnieuw in de Mojave-tent voor ronde 2 van Coachella. Op zijn tournee door Noord-Amerika staan onder andere ook nog het bekende Lollapalooza-festival op de planning en op 1 oktober een afsluiter in het legendarische Madison Square Garden in New York.

13-04-2015 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

http://oi62.tinypic.com/2unyafb.jpg

De Amerikaanse rapper Nelly is opgepakt wegens drugsbezit. Amerikaanse media melden dat tijdens een controle drugs werden ontdekt in de auto van de 40-jarige popmuzikant.

Nelly werd zaterdag staande gehouden op een snelweg in de staat Tennessee. Er ontbraken verplichte stickers op zijn voertuig. De agent rook een wietlucht en doorzocht de auto. Hij ontdekte onder andere een kleine hoeveelheid methamfetamine en marihuana. Nelly en zijn passagier werden aangehouden en in staat van beschuldiging gesteld.

In 2012 liep Nelly ook al eens tegen de lamp met drugs. Toen werden marihuana en heroïne gevonden in de toerbus waarmee hij door Texas reed.

12-04-2015 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley en Suki knuffelen op Coachella

Bradley en Suki knuffelen op Coachella

http://oi58.tinypic.com/11log0n.jpg

Acteur Bradley Cooper en model Suki Waterhouse zijn samen knuffelend gespot op het muziekfestival Coachella in het Amerikaanse Californië. Dat is opmerkelijk, want de twee verbraken hun relatie onlangs. Daily Mail plaatste foto's van de twee op de site.

De 40-jarige Amerikaan en zijn 23-jarige ex werden gezien toen ze samen stonden te praten bij een hotdogkraampje, en ze gingen samen het terrein over om een beetje rond te kijken en even bij te kletsen met Clint Eastwood.

Coachella is een groot driedaags muziekfestival, waar elk jaar veel beroemdheden naartoe gaan. Het begon vrijdag en duurt nog de hele zondag. Onder anderen Beyoncé, Justin Bieber, Kendall en Kylie Jenner, Patrick Schwarzenegger, Hailey Baldwin, Katy Perry en Leonardo DiCaprio zijn er de afgelopen dagen al gezien.

Voor vandaag staan optredens van bijvoorbeeld Drake, Ryan Adams en David Guetta op het programma.

12-04-2015 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

http://oi59.tinypic.com/2v848if.jpg

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel hebben een zoontje gekregen. Het jongetje heet Silas Randall Timberlake, zo melden de managers van de sterren aan People.

Het gaat goed met moeder en kind, en vader Justin zou buiten zinnen van vreugde zijn. Meer details zijn nog niet naar buiten gebracht. De zwangerschap van Jessica is lang geheimgehouden door de twee. Pas eind januari bevestigde Justin via social media de komst van de gezinsuitbreiding. Het is het eerste kindje van het stel.

12-04-2015 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende demo Kanye West 'gelekt'

Onbekende demo Kanye West 'gelekt'

http://oi57.tinypic.com/2ps0nwm.jpg

Een demo-opname van een onbekende track van Kanye West is vandaag op het web gelekt en verspreid zich inmiddels razendsnel via talloze websites. Het ruim twee minuten tellende nummer heet Midas Touch en de vrouw die aan het eind te horen is, zou Rihanna zijn.

Het zou een track kunnen zijn van Kanye's aankomende album 'So Help Me God', maar evengoed een nummer dat bedoeld was voor het nieuwe Rihanna-album dat de zangeres samen met West gemaakt heeft.

West opent het nummer, dat duidelijk nog niet z'n definitieve vorm heeft maar wel een goede indruk geeft, met de woorden 'A new Rihanna in the front'. Kanye West en Rihanna hadden in februari van dit jaar samen met Paul McCartney nog een enorme hit met het nummer Fourfiveseconds, een voorloper van het album van de zangeres. Het liedje haalde de tweede plaats in de Nederlandse Top-40.

12-04-2015 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis: "Borstkanker blijft mijn leven beheersen"

Sylvie Meis: "Borstkanker blijft mijn leven beheersen"

http://oi57.tinypic.com/23rvksj.jpg

Sylvie Meis (36) kreeg in 2009 het slechte nieuws te horen dat ze borstkanker heeft. Ondanks dat ze al twee jaar kankervrij is, beheerst de ziekte haar leven. Er is steun van zoontje Dámian (8), maar de nare herinnering blijft.

"Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk'', onthult de Nederlandse Sylvie in een interview met de Zwitserse tv-zender Telezüri. Maar de ziekte heeft haar wel sterker gemaakt. "Die zes maanden van chemotherapie waarin ik al mijn haren verloren heb, dat ik tijdens mijn televisiecarrière pruiken moest dragen... Het was een ontdekkingsreis voor mij als vrouw.''

Zoon Damián was drie jaar oud toen de presentatrice en het gezicht van lingeriemerk Hunkemöller de diagnose kreeg. Voor hem wilde Sylvie blijven leven. "Het eerste jaar hebben we zelfs bij elkaar in bed geslapen. Hij was voor mij mijn grootste ondersteuning.''

Sylvie werd na vijf jaar officieel gezond verklaard. "Dat was een wonder.'' Ze maakte er nadien geen geheim van met haar toenmalige man, topvoetballer Rafael van der Vaart, nog een kindje te willen. Dit werd door de artsen afgeraden.

12-04-2015 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Will Smith (16) draagt jurken Bewaar artikel

Zoon van Will Smith (16) draagt jurken

http://oi58.tinypic.com/k9th7p.jpg

Jaden Smith is deze week een aantal keer in een jurkje gespot. De zoon van acteur Will Smith schaamt zich totaal niet voor zijn kledingkeuze. Sterker nog, de tiener geeft op Twitter ronduit toe dat hij graag vrouwenkleding koopt.

Jaden werd donderdag in Los Angeles gezien in een zwart jurkje, met daaronder een korte spijkerbroek. De zoon van Will en actrice Jada Pinkett Smith postte een foto van zijn outfit op Twitter. ''Dat moment wanneer je een jurk draagt zonder broek en veel te hard van richting verandert'', verklaart hij het kiekje waarop te zien is hoe zijn jurkje vrolijk heen en weer zwiept.

Eerder deze week postte Jaden ook al foto's op Instagram van zichzelf in een zwart-witgestreept jurkje, dit keer met een zwarte spijkerbroek eronder. ''Ik ben naar TopShop gegaan om meisjeskleding te kopen. Ik bedoel 'kleding''', schreef de zestienjarige bij de kiekjes.

12-04-2015 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit Harington: "Ik ben een hopeloze romanticus"

Kit Harington: "Ik ben een hopeloze romanticus"

http://oi58.tinypic.com/s6madk.jpg

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van 'Game Of Thrones' is begonnen, en dat doen we samen met de cast van de succesvolle HBO-serie. Vandaag aan het woord: Kit Harington, die al vijf seizoenen lang de rol van Jon Snow vertolkt.

Fans van 'Game Of Thrones' hebben iets moois om naar uit te kijken: terwijl Vanity Fair nu al van "het beste seizoen ooit" spreekt, verklapt Kit Harington tijdens ons gesprek dat zijn personage heel wat te wachten staat: "De seriemakers vertelden me dat het er dit jaar zeer goed uitziet voor Jon. Ik ben ontzettend opgewonden omdat dit een zeer belangrijk seizoen is voor mijn personag. Hij heeft zo veel uit het eerste, tweede, derde en vierde seizoen geleerd: Jon verloor zijn grote liefde, zijn familieleden, hij stond zelf een paar keer oog in oog met de dood en hij kent geen moment rust. Er was altijd wel iemand die hem vertelde wat hij wel en niet moest doen, maar daar kan nu misschien wel eens verandering in komen. Jon verloor de liefde van zijn leven, en dat heeft diepe sporen nagelaten op hem. Hij is op een punt in zijn leven gekomen dat hij zich door niemand meer de les wil laten spellen. Hij heeft er genoeg van en weet zelf wel wat hij moet doen. En er is niets of niemand die hem kan tegenhouden..."

Teruggetrokken

Harington vindt heel wat karaktertrekken van Jon terug bij zichzelf, en dat vindt hij meer dan oké: "Ik ben trots op mijn vechtlust, ik geef nooit op. Ik kan heel moedig zijn als het moet, maar ik kan tegelijkertijd ook bijzonder impulsief uit de hoek komen. Net zoals Jon, net zoals Jon." Dat zowel hij als zijn personage mannen zijn van weinig woorden, heeft echter zo zijn voor- en nadelen: "Ik ben al even introvert als Jon", geeft Harington toe. "Ik ben nooit echt sociaal geweest. Het is enkel bij mijn beste vrienden dat ik helemaal openbloei. Interviews lukken nog net, maar op feestjes heb ik het een stuk moeilijker om mezelf te zijn. Jon zou trouwens net hetzelfde probleem hebben. Ik zie hem al in een hoekje zitten, met die serieuze blik in zijn ogen. De hele tent zou zich afvragen waarom hij zich zo vreemd gedraagt, maar zo steekt hij nu eenmaal in elkaar. Ik denk trouwens dat ik dankzij deze gelijkenis de rol van Jon heb gekregen. (tikt op zijn voorhoofd) 'Lot going on up here, not much going on out there.'"

Het leven van de Britse acteur veranderde vier jaar geleden voorgoed toen de eerste aflevering van 'Game Of Thrones' werd uitgezonden: tienermeiden werden halsoverkop verliefd, paparazzi lieten hem van de ene op de andere dag geen minuut meer met rust en de tijdschriften riepen hem plotsklaps uit tot dé hunk van het moment. Wennen doet het nooit, zo blijkt: "Ik haat het wanneer mensen mij als sekssymbool bestempelen. Die titel heb ik nooit gewild. Daarvoor ben ik geen acteur geworden, geloof me. Ik vind het woord 'hunk' eigenlijk best denigrerend, mij maak je er absoluut niet blij mee."

Kaal

Dat hij op straat voortdurend 'You know nothing, Jon Snow' te horen krijgt, daar wordt hij ook al niet bepaald happy van: "Bizar hoe mensen zo gefascineerd kunnen raken door een bepaald zinnetje in de serie. Of mijn kapsel, dat is nog zoiets. Ik vind het tof dat iedereen denkt dat ik prachtig haar heb, maar laten we nu niet overdrijven. Ik ben trouwens doodsbang om kaal te worden."

Een jongeman die zoveel touche heeft bij de vrouwen, die moet vast en zeker thuis een bloedmooie vriendin hebben zitten. Fout. "Ik ben al heel lang vrijgezel, en wil dat ook nog een tijdje zo houden. Toch hoop ik stiekem dat ik ooit een lovely lady tegen het lijf loop waar ik de rest van mijn leven mee wil delen." Harington heeft ongeveer een idee van hoe zijn toekomstige vrouw er uit moet zien: "Redheads, lovely. I love redhaids", fluistert hij met een heerlijk Brits accent.

Lucky lady


En of zijn lovely lady een lucky lady zal zijn: "Ik ben een hopeloze romanticus. Liefde is vooral geven en heel weinig nemen. Liefde is... zeggen dat je ergens een huisje hebt gehuurd en er met je lief tussenuit wil knijpen. 'Verrassing!' Liefde is... een klein cadeautje hier en daar. Liefde draait niet om geld. Ik schrijf brieven wanneer ik verliefd ben. Met de hand. Er is niets romantischer dan je gevoelens op papier te zetten. 'I love it'."

12-04-2015 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

http://oi62.tinypic.com/1038i7m.jpg

Als het aan Astrid Bryan ligt flaneren we deze zomer allemaal over het strand in een bikini gemaakt van neopreen. Dat deelt ze op modeblog The Blonde and The Brunette. Geen slecht idee, want deze stof is wat dikker en helpt alles dus beter op z'n plek te houden.

Neopreen is de stof waaruit ook duikpakken zijn gemaakt. Handig, want zo blijf je toch een beetje op temperatuur tijdens een duik in het zwembad.
Kies voor een exemplaar in een neon-tint om je huid er extra gebruind te laten uitzien.

12-04-2015 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

http://oi61.tinypic.com/1zeecky.jpg

Religieuze mensen zouden het wel eens moeilijker kunnen hebben dan anderen om een partner te vinden, met dank aan het 'Ned Flanders-effect'. Uit een studie blijkt immers dat gelovige mannen en vrouwen vaak als stijf en traditioneel worden aanzien, zelfs al is dat helemaal niet het geval.

Psychologen aan de universiteit van Oxford, Maryland en Otago kwamen tot de conclusie dat de stereotypes die er in de Westerse wereld bestaan rond gelovige mensen ervoor zorgen dat ze als minder aantrekkelijk worden aanzien door niet-gelovigen.

De studie kwam tot het besluit dat de zogenaamde 'religieuze homogamie' -de neiging van mensen om een relatie aan te gaan met iemand van hetzelfde geloof- voor een deel wordt bepaald door de vooroordelen die we hebben tegenover die persoon.

Gebruikmakend van fictieve online datingprofielen kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat hoe religieuzer iemand leek, hoe meer een niet-gelovige van de veronderstelling uitging dat die persoon niet openstond voor nieuwe inzichten, en hoe minder aantrekkelijk de persoon in kwestie gevonden werd.

"Het stereotype mag dan wel onjuist zijn, maar het bestaat én het heeft een invloed op onze samenleving", aldus professor Jonathan Jong van de universiteit van Oxford. "Vandaar ook de vergelijking met Ned Flanders, de gelovige buurman uit 'The Simpsons'. Hoewel vriendelijk wordt hij ook stijf en intolerant afgeschilderd op TV. Geheel naar de manier waarop onze samenleving gelovige mensen ziet."

12-04-2015 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

http://oi59.tinypic.com/25so707.jpg

Jeremy Clarkson was vrijdagavond gastheer tijdens een liefdadigheidsevenement. Het was zijn eerste publieke optreden sinds zijn ontslag bij de BBC. De Brit hintte tijdens het evenement op een toekomst voor 'zijn' Top Gear zonder de BBC.

Dat meldt The Telegraph. Clarkson was veilingmeester tijdens het benefiet. De aanwezigen moesten 15 pond betalen om de veiling bij te wonen. De presentator maakte er wat leuks van toen een Top Gear-shirt onder de hamer ging. "Deze is gesigneerd door een voormalige presentator", zei Clarkson erbij. Hij meldde terloops dat "Top Gear elders misschien wel verderging".

Clarkson was in een goed humeur en maakte de bezoekers aan het lachen met de opmerking dat er ook een zonnige kant zat aan zijn ontslag. Hij kreeg nu in elk geval niet meer op zijn kop voor vloeken tijdens de uitzending. Ook bedankte hij de bezoekers voor het "komen kijken naar een werkloze man".

11-04-2015 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

http://oi60.tinypic.com/2pshx92.jpg

De Nederlandse actrice Carice van Houten, de tovenares uit Game Of Thrones, heeft iets bijzonders meegemaakt vrijdagavond. De actrice woonde in New York een honkbalwedstrijd bij van de Yankees tegen de Boston Red Sox. Tijdens het spektakel wist ze een bal te bemachtigen.

Carice zette een foto van zichzelf met de honkbal in handen op Instagram. "I got the ball !! #yankees-redsox", zette ze erbij. De wedstrijd duurde kennelijk erg lang, want uren later zette de actrice een foto online van zichzelf met de tekst "19 innings and still smiling." Een inning is een speelronde.

De Nederlandse was deze week voor het eerst te gast in een Amerikaanse talkshow. Ze vond het erg spannend, en had het van de zenuwen erg warm. "Ik zweet als een otter", zei ze toen.

11-04-2015 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

http://oi62.tinypic.com/2my0o5w.jpg

Het jurylid van Britain's Got Talent Amanda Holden trok onlangs de aandacht naar haar boezem toen ze zonder beha de rode loper opging. De reden? Haar tepels vielen erg op in haar ultrastrakke jurk. Daarom grapte ze dat ze haar troeven wil laten verzekeren.

Amanda vertelde al grappend aan de Britse tabloid The Sun: "De reacties waren overweldigend. Ik heb besloten dat als het voor de kont van Kylie Minogue of de benen van Mariah Carey kan, dat het zeker kan voor mijn tepels. Ik moet zeker kunnen zijn dat mijn troeven beschermd worden."  

In de Britse krant The Sun zeggen verzekeringsexperts van Lloyd's of London dat de ster een grote compensatie zou kunnen krijgen, moest er iets met haar tepels gebeuren. "Elke tepel van Amanda is ongeveer 1,4 miljoen waard. Ze is een belangrijke ster in Britain's Got Talent, die talentenjacht wordt over de hele wereld uitgezonden. Amanda heeft duidelijk het gevoel dat wanneer er iets met haar tepels zou gebeuren, haar carrière hieronder zou lijden. Er zijn sterren die hun kont, benen en zelfs decolleté hebben laten verzekeren. Ik heb zelfs al gehoord dat pornosterren hun geslachtsorganen laten beschermen."

Die 2,8 miljoen euro is niets in vergelijking met het bedrag waarop de kont van Kim Kardashian geschat wordt. Die zou bijna 20 miljoen waard zijn, de kont van Jennifer Lopez zou goed zijn voor 250 miljoen.

11-04-2015 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

http://oi61.tinypic.com/2rmt5vq.jpg

Artiest Chris Minafo is slechts 19 jaar oud, maar slaagde er toch al in een levensecht schilderij te maken van zijn grote idool Beyoncé.

Het duurde Chris 60 uur voor hij het gigantische schilderij af had. Een werkje dat hij over 14 dagen verspreidde. "Dit is het allergrooste schilderij dat ik ooit gemaakt heb"", aldus Minafo. "Het is voor mij een afscheid aan mijn tienerjaren. Ik wilde een schilderij maken van mijn grote idool, dat groter was dan ikzelf. Beyoncé is wat mij betreft de meest onbereikbare persoon op deze wereld. Ze is meer getalenteerd dan wie dan ook, maar lijkt me tegelijkertijd ook heel oprecht en nederig. Ik hoop dan ook dat mijn schilderij haar op één of andere manier kan bereiken, en een glimlach op haar gezicht kan toveren, als dank voor al die keren dat ze mij doen lachen heeft."

11-04-2015 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

http://oi61.tinypic.com/ve9cfn.jpg

Gwyneth Paltrow zal zich zeven dagen lang houden aan het budget van Amerikaanse gezinnen die het moeilijk hebben en van voedselbonnen afhankelijk zijn. De ster moet nu een hele week met 29 dollar (ongeveer 27 euro) zien rond te komen voor eten. Dat heeft de actrice zelf via Twitter laten weten.

Paltrow gaf aan de #FoodBankNYCChallenge van Mario Batali - sterrenkok en bestuurslid van de voedselbank in New York - te aanvaarden. Die zou ook Sting en Debbie Harry genomineerd hebben. Voor de uitdaging moeten mensen zich aan 1,38 dollar per maaltijd proberen houden voor een week.

De 42-jarige Hollywoodster deelde donderdag al een foto van wat ze kocht met haar 29 dollar. Naast limoenen kocht ze onder andere ook koriander, maïs, bruine rijst en eieren.

Met #FoodBankNYCChallenge wil de voedselbank meer aandacht vragen voor mensen die moeten overleven op dit budget. Deelnemers mogen kortingsbonnen gebruiken, maar geen voeding die ze al in huis hadden.

11-04-2015 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

http://oi60.tinypic.com/315onl3.jpg

In Belgium's Got Talent wist de twaalfjarige Jetaime het publiek om haar vinger te winden met een prachtige versie van de wereldberoemde hit 'Non, je ne regrette rien' van Edith Piaf. Een verrassende songkeuze voor een meisje van die leeftijd en sterk uitgevoerd. Karen en Niels bleken meteen heel enthousiast, maar Rob en vooral Ray waren niet zo overtuigd. Het publiek wist Rob toch nog over de streep te trekken. Maar later blijkt dat Jetaime dan toch niet doorgaat naar de liveshows...

Jetaime, een speciale naam voor een meid met een mooie stem en een speciale songkeuze. Ze bracht het nummer 'Je ne regrette rien' van Edith Piaf en sloeg heel de zaal met verstomming. Een strenge Ray Cokes vond het weemoedige nummer van Edith Piaf een beetje te volwassen voor Jetaime en hield het volhardend bij een 'nee'.

Toen het lot van Jetaime in handen van Rob kwam te liggen liet het 'vijfde jurylid' van zich horen en wisten ze Rob er toch nog van te overtuigen om het zangeresje met een derde 'ja' naar huis te sturen.

Op het einde van de aflevering blijkt de euforie echter maar van korte duur, want de jury kan maar een beperkt aantal kandidaten meenemen naar de liveshows en daar is de jonge Jetaime niet bij.

11-04-2015 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

http://oi61.tinypic.com/4qjsci.jpg

Scott Smith (50) is een verwoed en erg succesvol handtekeningenjager. Hij mikt al 33 jaar op celebs die op de cover van Sports Illustrated prijken. Van alle edities van het weekblad dat sinds 1954 verschijnt, heeft Smith de handtekeningen bemachtigd van maar liefst 94% van de covercelebs. 99% daarvan verkreeg hij in hoogst eigen persoon. Eentje springt er voor hem echt uit, in negatieve zin.

Zijn collectie handtekeningen is om en bij de 2 miljoen dollar waard. Sports Illustrated is méér dan de beruchte jaarlijkse badpakkenspecial. Het is de rest van het jaar ook een weekblad met heel wat minder zwempakjes. Smith verzamelde onder meer de handtekeningen van Michael Jordan, Mike Tyson, Mohammed Ali en model Kate Upton. Maar Kate, die vond hij niet zo sympathiek. "Zij is echt een nachtmerrie, gewoon een lelijk mens", zegt Smith. "Ik zag haar toen ze alleen was en ze zei 'Fuck You', alsof het vragen van een handtekening de vreselijkste zaak van de wereld is. Ze gebruikte die woorden, alsof ik haar in haar hart stak."

Met Michael Jordan had Smith een bijzondere relatie. Jordan stond zomaar eventjes 51 keer op de cover, meer dan welke atleet ook. In 1982 was het voor Smith nog makkelijk om de handtekening van de NBA-legende te krijgen. Maar dan steeg de populariteit van MJ naar ongekende hoogtes en was hij nog maar erg karig met het uitdelen van zijn handtekening. Smith heeft er nu nog zestien te gaan van Jordan om zijn setje compleet te maken. "Ik bood hem zelfs 10.000 dollar cash aan op een golfbaan in de Bahamas... maar hij zei: 'Nee dank je, jij hebt al genoeg.'"

Mike Tyson verraste Smith: de bokser nodigde hem uit op zijn hotelkamer om sigaartje te roken en handtekende 50 covers voor hem. Maar ondanks die generositeit blijft Mohammed Ali toch de allergrootste voor Smith. Hij had het geluk de levende legende al dertig keer te ontmoeten. "Hij zei mij dat het hem gelukkig maakt en hem een stapje dichter bij God brengt als hij handtekeningen kan uitdelen en de lachende gezichten te zien."

De eerste figuurlijke scalp van Scott Smith was die van ijshockeykampioen Wayne Gretzky, in 1973. Hij ontmoette Gretzky in een hotel in New York. "Ik haalde een paar magazines van Sports Illustrated boven en hij tekende ze gelukkig. Hij heeft altijd klasse gehad. Hij had er destijds geen enkel probleem mee."

11-04-2015 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

http://oi59.tinypic.com/9zpoxv.jpg

Deryck Whibley van punkrockband Sum 41 heeft er een bewogen jaar opzitten. In april vorig jaar werd de zanger naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij thuis in elkaar was gezakt. Jarenlang alcoholmisbruik eiste zijn tol en Whibley stierf bijna aan nier- en leverfalen.

Dokters vertelden hem dat een drankje meer hem waarschijnlijk fataal was geworden, maar sindsdien gaat het heel wat beter met de rocker, die in het begin opnieuw moest leren stappen "Ik heb nog altijd moeite om te stappen. Omdat ik zo lang in het ziekenhuis heb gelegen, heb ik bijna geen spieren meer", aldus Whibley tijdens zijn revalidatie. "Ik heb heel lang niet kunnen stappen, maar ik maak langzaam aan vorderingen. Ik kan niet wachten om weer op te treden", ging hij verder.

Whibley verhielp zijn katers met extra alcohol. Bovendien deed een burn-out na een tour van maar liefst drie jaar er niet goed aan. "Normaal begin ik na een tour weer te schrijven aan een nieuw album, maar deze keer begon ik te feesten, en dat een jaar aan een stuk", vertelde Whibley, die niet opnieuw wil beginnen drinken. "Mocht ik mezelf niet bijna dood hebben gedronken, zou ik miscchien denken dat ik iets mis, maar eigenlijk mis ik niets", besluit hij.

Ondertussen staat Whibley weer op de planken en heeft hij alcohol afgezworen.

10-04-2015 om 09:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

http://oi58.tinypic.com/2qjynep.jpg

De Gentse burgemeester Daniël Termont moet zowat de avond van zijn leven beleefd hebben tijdens de opnames van de nieuwe Woestijnvisshow 'Achter de Rug'. Hij werd namelijk compleet onverwacht vol op de mond gekust door Sarah Vandeursen, ontdekking van 'De Slimste Mens ter Wereld' en ook bekend als de helft van Kenji Minogue.

Vier zendt vanaf 21 april de show uit. In 'Achter de Rug' ontvangen Sven De Leijer - nog steeds fysiek gehandicapt wegens een bij het skiën opgelopen buikspierscheur - en de ravissant zwangere Elodie Ouedraogo telkens twee gasten die beurtelings feestelijk worden toegesproken en/of beledigd door gastsprekers.

09-04-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

http://oi61.tinypic.com/jsogt4.jpg

"Ik heb veel gehuild, grenzen verlegd en nu zit ik in een zwart gat, maar het was het waard." Eva Daeleman trok twee maanden naar de andere kant van de wereld, maar is terug thuis. "Ik had het toen niet door, maar ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis."

Het heeft een goeie drie weken geduurd alvorens Eva haar draai vond op haar reis. "Het was een zoektocht. Ik had het moeilijk met alleen zijn. Plots ging ik nadenken over alles en voelde ik mij zo nietig. Nu schat ik die momenten enorm naar waarde. En ik weet nu: het is goed om uit je comfortzone te komen. En hoeveel ik soms ook gehuild heb, ik heb ook heel veel goeie momenten meegemaakt. En veel over mezelf geleerd. Zo denk ik dat ik op een gegeven moment misschien wel met een quarterlifecrisis kampte."

"Ik had stiekem gehoopt de man van mijn leven tegen te komen, maar dat is niet gelukt. Dat is ook oké, alles gebeurt om een reden en als je er naar op zoek gaat, vind je het toch niet. Die les heb ik wel geleerd", besluit de blondine.

09-04-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

http://oi60.tinypic.com/2u88pit.jpg

Prins Laurent heeft nog maar eens uitgehaald naar koning Albert. "Jarenlang hebben mijn familie, mijn vader en zijn entourage mij gesaboteerd", zo zegt hij in de krant La Libre.

"Ik onderging dat. Maar het is moeilijk werken in zo'n sfeer." Het enfant terrible van de Belgische monarchie gaf het interview naar aanleiding van de moeilijke financiële situatie van twee van zijn vastgoedbedrijven.

Samen zitten die achter een prestigeproject van Laurent rond ecologie, maar de vennootschappen stapelen de verliezen op. Dat Cerbux Invest en REC Arlon 67 in financiële moeilijkheden zitten, is niet nieuw. Dat de prins nu eigenhandig in overdrive gaat om ze te redden wél. Hij zoekt nu zélf huurders voor enkele gebouwen die eigendom zijn van de firma's - naar eigen zeggen omdat hij het milieuthema zo genegen is. "Het stoort me dat ik de naam heb een geldwolf te zijn."

In één adem laat het enfant terrible van het Belgische koningshuis niet na uit te halen naar zijn vader. "Voortdurend valt men mij lastig om eigen projecten te vinden. Voilà. Dat is wat ik nu doe. Mijn hele leven heeft men mij geblokkeerd in mijn activiteiten. Wie? Mijn familie, mijn vader en diens entourage indertijd. Ik onderging dat. Maar het is uiterst moeilijk werken in zo'n sfeer."

Vandaag de dag hangt hij meer af van de politiek, gaat hij verder, maar die is volgens hem meer voor rede vatbaar. "Enfin, dat hoop ik."

09-04-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

http://oi59.tinypic.com/ivenhs.jpg

Je hoort tijdens elk interview steeds weer hetzelfde verhaaltje: acteurs die van de daken schreeuwen dat ze alleen maar mooie herinneringen overhouden aan de opnames van hun films. Maar tijdens mijn gesprek met Joel Kinnaman (35) loopt het plots helemaal anders. De Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in wanneer hij over zijn ervaring op de set van 'Knight of Cups' praat. "Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is", klinkt het hard maar doodeerlijk.

"Ik ben teleurgesteld", reageert Kinnaman wanneer ik pols hoe het met zijn laatste project 'Knight of Cups' zit. "Wat een rotervaring. (Terrence) heeft een manier van regisseren die me totaal niet aanstaat. Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is. Hij neemt een heleboel scènes op en beslist pas daarna waar zijn film over gaat."

Die nonchalante manier van werken stond de Zweed allesbehalve aan: "Ik had een monoloog van maar liefst zeventien pagina's waar ik drie weken lang aan ben bezig geweest. Toen ik op de set aankwam, zei Terry plots (imiteert zuiders accent) 'If y'all have something to say... it's not important what y'all say, but I just want a slice of life.' Daar sta je dan."

09-04-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

http://oi61.tinypic.com/15higja.jpg

Het is jammer genoeg nog wachten tot 10 juni om de film Jurrasic World bij ons in de bioscoop te kunnen zien. Maar met een korte preview van een scène uit de film lichten we hier al een klein tipje van de sluier. In dit filmfragment zien we de knappe Chris Pratt flirten met Bryce Dallas Howard. Dat smaakt naar meer...

Een spannende film met een hoofdrol voor Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt (35) en dinosaurussen, dat kan alleen maar steengoed worden. Jurrasic World speelt zich exact 22 jaar na de eerste Jurrasic Parc film uit 1993 af. Jurrasic World is een goeddraaiend pretpark met veel bezoekers. Om het park nog spectaculairder te maken ontwerpen wetenschappers een genetische gemanipuleerde dinosaurus, die tegen alle verwachtingen in compleet door het lint gaat en bezoekers aanvalt. De knappe Chris Pratt wordt ingeschakeld om deze ramp op te lossen.

Flirten met Bryce Dallas Howard
10 juni is het officiële première van de film in België, wat nog véél te lang wachten is. Intussen houden we ons zoet met de nodige trailers en previews die hier en daar op het publiek worden losgelaten. Om al even op voorhand te smullen van de knappe Chris Pratt, kan je hier alvast zien hoe de de acteur in een scène het op een flirten zet met het personage van actrice Bryce Dallas Howard. Zij wil alleen maar over dinosaurussen praten, terwijl hij hun eerste date niet uit zijn hoofd kan zetten. Geniet van dit lekkere voorsmaakje.

09-04-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

http://oi60.tinypic.com/280mc2c.jpg

Prins Laurent heeft in een ophefmakend interview uitgehaald naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins zegt dat de entourage van zijn familie hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''.

Laurent (51) vergelijkt de "sabotage" die hij ervaart met de werkwijze van de Stasi, de beruchte staatsveiligheidsdienst van het communistische Oost-Duitsland, die de burgers onder de duim moest houden.

"Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat."

Laurent deed zijn uitspraken naar aanleiding van de verliezen die zijn twee investeringsbedrijven lijden volgens de krant La Libre. In het Franstalige dagblad gaf hij eerder vandaag zijn familie de schuld van de malaise.

"Mensen vielen mij voortdurend lastig, ze zeiden dat ik eigen projecten moest vinden. Maar wanneer ik iets doe, dan word ik gedwarsboomd."

09-04-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

"Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

http://oi57.tinypic.com/acszef.jpg

De Amerikaanse superster Taylor Swift heeft in een emotionele brief aan haar fans bekendgemaakt dat haar 57-jarige moeder Andrea Finlay kanker heeft. "Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten", schrijft de 25-jarige zangeres.

Ze legt in de brief uit dat ze haar moeder met kerst had gevraagd haar gezondheid te laten controleren. "De resultaten zijn binnen. Ik ben bedroefd jullie te moeten vertellen dat de diagnose kanker luidt."

Swift schrijft dat haar moeder het belangrijk vindt dat de fans op de hoogte zijn. ''Ze wil laten weten waarom ze niet zoveel shows tijdens deze tournee  bijwoont. Ze gaat een belangrijk gevecht aan."

09-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

http://oi61.tinypic.com/21ab9dk.jpg

Sofía Vergara is gezegend met grote natuurlijke borsten, maar dat heeft ook nadelen. Dat vertelt de Modern Family-ster in Vanity Fair.

Vergara siert in mei de cover van het modetijdschrift. Voor de fotoshoot droeg ze een laag uitgesneden rode jurk die haar decolleté accentueert. "Mijn borsten zijn enorm", zegt de 42-jarige actrice in het blad. Dat is niet altijd even handig. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met een grote boezem. "Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels die beha's voor strippers maken", laat de Colombiaanse weten. Daarmee bedoelt ze 'dunne meisjes met gigantische borsten'.

Soms is Vergara jaloers op vrouwen met nepborsten. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vervelend vindt ze kritiek op haar outfits. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."

08-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

http://oi62.tinypic.com/2yoreoj.jpg

Een Zuid-Koreaanse activist heeft duizenden dvd's van de film 'The Interview' via luchtballonnen boven Noord-Korea gedropt. In de satirische film wordt een moordcomplot tegen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un beraamd.

Lee Min-bok zei dat hij inmiddels vier keer vanaf grensplaatsen met Noord-Korea de dvd's over de grens heeft gestuurd. Zijn ballonnen bevatten bovendien politieke pamfletten waarin kritiek wordt geuit op de Noord-Koreaanse regering en de Zuid-Koreaanse welvaart wordt geprezen.

Min-bok hoopt op die manier het Noord-Koreaanse volk te inspireren en tot nadenken te stemmen. Noord-Korea beschouwt de pamfletten als een aanval op de regering en wil dat de Zuid-Koreaanse regering de activisten een halt toeroept. De regering in Seoul vindt echter dat het om vrijheid van meningsuiting gaat.

De lancering van de film 'The Interview' leidde de afgelopen maanden tot veel ophef. Noord-Korea vindt de fictieve moord op politiek leider Kim Jong-un onacceptabel. De systemen van Sony werden daarop gehackt, waarna Amerikaanse bioscopen huiverig waren om de film te vertonen.

08-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

http://oi57.tinypic.com/hv2zrq.jpg

Kunstenaar Plastic Jesus heeft verspreid in Los Angeles bordjes opgehangen die de Kardashians verbieden te parkeren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

'No Kardashian Parking Any Time', zo staat op de officieel uitziende borden. Het is een actie van Plastic Jesus, de kunstenaar die bekend werd met onder meer zijn 'Stop Making Stupid People Famous'-campagne.

Obsessie met beroemdheden
"De Kardashian-familie is verweven geraakt met onze cultuur", zo verklaart de kunstenaar zijn nieuwe actie. "We hebben mainstream media toegelaten om zo winstgericht te zijn, dat we echte nieuwsverhalen opofferen om onze platvloerse obsessie met beroemdheden te bevredigen."

Schuldig
Plastic Jesus wil graag de straten van Los Angeles bevrijd zien van paparazzi. "Ik kan verzekeren dat het aantal paparazzi een stuk groter is dan het aantal fotografen die achter echt nieuws aan zitten." Hij benadrukt dat de macht uiteindelijk bij de mensen zelf ligt. "Zonder ons zou er geen markt zijn voor de Kardashians. We zijn net zo schuldig, zo niet nog schuldiger."

Oscarbeeld spuit heroïne
Vorig jaar in de aanloop naar de Oscaruitreikinhg plaatste Plastic Jesus op een druk kruispunt in Hollywood een manshoog Oscarbeeld dat heroïne spuit met het opschrift 'Hollywood's Best Kept Secret'. De kunstenaar zei daarvoor geïnspireerd te zijn door de dood van Philip Seymour Hoffman, de acteur die door een overdosis heroïne stierf, en de heroïnedood van zijn neef en diens vrouw.

08-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

http://oi59.tinypic.com/qntppd.jpg

Gemeenteraadslid Cindy Sabbe geeft haar criticasters lik op stuk. Deze week behaalde ze via afstandsonderwijs haar diploma middelbaar onderwijs. Ze wil nu toegepaste psychologie gaan studeren. Vorig jaar kwam Cindy in opspraak toen ze als Miss België-kandidate zei dat de Eerste Wereldoorlog 'tien jaar geleden' begon.

"Het harde werk heeft geloond", aldus een tevreden Cindy Sabbe. "Het is eigenlijk wel ironisch dat mijn laatste examen geschiedenis was. Met het diploma trek ik ook meteen een dikke streep onder mijn schoolverleden en de heisa rond mijn geschiedeniskennis." Een jaar geleden kwam Cindy immers in opspraak toen ze als Miss België-kandidate fors uit de bocht ging bij het raden naar het aanvangsjaar van de Eerste Wereldoorlog. Vooral op sociale media werd de jongedame door het slijk gesleurd. "Ik heb toen een fout gemaakt, vooral door stress. Eén klein foutje en heel België spreekt erover." Cindy Sabbe wou altijd haar modellencarrière combineren met haar mandaat als gemeenteraadslid en met een latere job als schoonheidsconsulente. Nu verlegt ze haar ambities.

Verder studeren

"Vanaf volgend academiejaar, september 2015, ga ik de studies toegepaste psychologie in Vives Kortrijk aanvatten. Mijn grote droom is om later aan de slag te gaan met gepeste kinderen of kinderen en jongeren met autisme. Ik heb pestgedrag als kind ook meegemaakt, ik weet wat dat kan doen met een mensenleven en ik wil mijn ervaring en kennis ook ten dienste stellen om kinderen in deze situatie daadwerkelijk te helpen."

08-04-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

http://oi62.tinypic.com/2uixhts.jpg

Mick Jagger denkt er voorlopig nog niet aan om te stoppen met muziek maken en optreden. "Ik denk alleen maar aan de volgende tour. Mijn pensioen komt niet bij mij op", vertelt de 71-jarige rocker aan Rolling Stone.

"Ik ben vooral bezig met het plannen van nieuwe optredens", benadrukt Mick. Het muziekblad vraagt Jagger ook of de mannen binnenkort nog de studio induiken om een nieuw album op te nemen. "Ik wist dat je dit zou vragen, maar ik weet het niet", aldus Mick. "Het zou natuurlijk geweldig zijn en ik heb veel nieuwe nummers liggen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven", verklapt Mick. "Laten we het hopen."

Als de mannen niet met elkaar een nieuwe plaat opnemen, zou het goed kunnen dat Mick in zijn eentje een album gaat maken. "Ik zou het heel leuk vinden om een Stones-album te maken, maar als dat er niet van komt. Ja, dan doe ik het. Ik heb namelijk ook nummers liggen die niet zo passen bij de Stones."

08-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

http://oi58.tinypic.com/255queo.jpg

Louis Talpe showt zijn strakke spieren in de vtm-reeks Spitsbroers waarin hij de perfecte topspits speelt. Toch beweert de acteur geen macho en allesbehalve ijdel te zijn, in het blad TV Familie doet hij zijn sportregime en dieet uit de doeken.

In het magazine legt Louis uit dat hij met naakt acteren geen probleem heeft. "In 'Spitsbroers' ben ik geregeld in ontbloot torso te zien én heb ik een vrijscène met Ella Leyers. In de reeks stond ik zeker niet op mijn scherpst. Toen had ik het druk met de musical 14-18, nu probeer ik vijf keer per week te sporten. Ik begin me lastig te voelen als ik twee dagen niet kan gaan. Voetbal, fitness en fietsen zijn de manieren waarop ik in vorm probeer te blijven. En het gespierde lichaam is natuurlijk mooi meegenomen."

Toch zegt hij niet voor de vrouwen te trainen, hij wil zich vooral goed voelen. Dat is belangrijk dan een mooi uiterlijk. Talpe voelt zich zelfs onwennig bij complimenten van vrouwen. De knappe acteur mag niet eten wat hij wil, maar blijft wel een echte Bourgondiër. "Ik heb net een hamburger en frieten gegeten", grapt Talpe.

08-04-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

http://oi59.tinypic.com/2rdudf6.jpg

Ondanks dat zijn contract voor 'Top Gear' niet werd verlengd, mag Jaremy Clarkson van de BBC wel de satirische quiz 'Have I Got News For You' presenteren op de openbare omroep.

"Het contract voor Top Gear is niet verlengd, maar Jeremy is niet verbannen door de BBC", zei een woordvoerder van de BBC.

Geen vervolging
Nadat Clarkson begin maart een producer van de autoshow had uitgescholden en geslagen, werd een onderzoek ingesteld naar de populaire maar controversiële presentator. Eerst werd hij geschorst, na het onderzoek besloot de openbare omroep zijn contract voor Top Gear niet te verlengen. Tony Hall, directeur-generaal van de BBC, besloot dat Clarkson een grens had overschreden. Clarkson wordt door de politie niet vervolgd voor het incident, zo raakte gisteren bekend.

Clarkson neemt volgende maand een aflevering van de satirische quiz 'Have I Got News For You' op. Hij was al eerder te gast in de show.

Vorige maand verklaarde Jimmy Mulville van productiehuis Hat Trick, dat 'Have I Got News For You' voor de BBC maakt, dat hij Clarkson "een fantastische tv-maker" vindt. "Misschien kunnen we de producer er bij halen zodat hij Jeremy live op televisie kan slaan", grapte Mulville toen.

'Clarkson, Hammond and May Live'
Hoe de toekomst voor Clarkson er verder uitziet, is nog onduidelijk. Eerder deze week raakte bekend dat hij met zijn voormalige Top Gear-collega's Richard Hammond en James May later dit jaar nog een reeks liveshows zal afwerken die al voor zijn ontslag vastlagen.

De shows in Australië, Noorwegen, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië zullen echter niet onder de BBC-vlag uitvaren. Ze zullen ook niet langer als 'Top Gear Live' worden geafficheerd, maar als 'Clarkson, Hammond and May Live'. Dat betekent ook dat ze geen beeldmateriaal uit Top Gear mogen gebruiken en dat ook The Stig er niet mag aan deelnemen.

Het laten plaatsgrijpen van de liveshows voedde het gerucht dat de drie van plan zijn als team door te gaan, maar insiders van de tournee menen dat ze slechts hun gemaakte beloftes tegenover de fans willen nakomen. Ook de toekomst van Hammond en May is onduidelijk, want ook hun contracten met Top Gear zijn afgelopen.

08-04-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

http://oi58.tinypic.com/250m101.jpg

"Joke slaapt niet meer alleen...", zo kondigde de ex-Miss België zelf aan op Instagram vanochtend. "Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma". Waar ze op doelde was iets minder spannend dan we hoopten, bleek uit dat radioprogramma op Q-music: Joke slaapt 's nachts met het TRUITJE van Stefan Everts in bed. Anticlimax.

Model en ex-Miss België Joke van de Velde is op woensdagmiddag de vaste sidekick van radiopresentator Wim Oosterlinck tijdens de Wim O Show op Q-music. Ze onthult elke week tussen 16u en 18u iets over zichzelf wat niemand weet. Vanochtend warmde ze ons al op door deze foto te posten op Instagram, vergezeld van de tekst "Ik moet jou iets bekennen...slaap niet meer alleen. Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma #WimO 16-18 uur"

08-04-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

http://oi60.tinypic.com/30s97aq.jpg

Sylvie Meis is kort in Nederland voor een fotoshoot van lingerieketen Hunkemöller. Dat liet de Nederlandse presentatrice vandaag weten via foto's op Instagram. Het zijn vrolijke kiekjes waarop Sylvie lacht en een bos roze heliumballonnen vasthoudt.

Meis is al jaren het gezicht van het lingeriemerk en reist heel de wereld rond voor nieuwe campagnes. Vanochtend stond ze alweer in beha en jarretelgordel de komende najaarsmode te showen.

De styling werd gedaan door de zus van Wesley Sneijders vrouw Yolanthe, Xelly Cabau-van Kasbergen. Tussen de shots door maakten ze een selfie waarop ze op een bed liggen en 'duckfaces' maken.

07-04-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

http://oi60.tinypic.com/33f72nc.jpg

Jean-Pierre heeft 19 kinderen bij dezelfde vrouw en hij kan de namen van al zijn nakomelingen in één adem opsommen.

De Gentse vuilnisman kwam aan bod in het VRT-programma 'Iedereen Beroemd'. Het eerste kind kwam er als plannetje om te kunnen trouwen omdat hij volgens zijn schoonmoeder zaliger geen goede partij was voor haar dochter. En van het één kwam het ander.

Een originele naam bedenken voor 19 kinderen is niet evident maar dit zijn ze: Debby, Bryan, Ian, Daisy, Jessy, Priscilla, Elvis, Lisa-Marie, Cheyenne, Tashina, Dakota, Dixie, Shawney, Washita, Shalona, Ginger, Ohio, Shelby en Tennessee.

Trots
"Moest ik kunnen teruggaan in de tijd, ik zou net hetzelfde doen", meent de Gentenaar. "Ik heb nergens spijt van. Ik kan niet zeggen hoe trots ik op mijn kinderen ben en hoe graag ik mijn vrouw zie, ze is fantastisch."

Ondertussen werkt niet alleen Jean-Pierre bij Ivago, ook vier van zijn kinderen hebben al een contract bij het afvalverwerkingsbedrijf. Inmiddels smeedt de kroost snode plannen om Ivago om te vormen tot Antheunis.

07-04-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta verdedigt Scientology

John Travolta verdedigt Scientology

http://oi59.tinypic.com/2j190dv.jpg

Met de komst van de HBO-documentaire 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' ligt de roemruchte religie weer flink onder vuur, maar John Travolta wil daar niets van weten. Dat vertelt hij aan Tampa Bay Times.

"Ik heb hem niet gezien en ben het ook niet van plan", zegt de acteur over de documentaire die de kerk fel bekritiseert. De film bespreekt onder meer fysieke intimidatie en chantage die binnen Scientology plaats zou vinden. "Ik heb niks van dat soort dingen ervaren, dus waarom zou ik iets communiceren dat niet waar is voor mij? Dat zou nergens op slaan, en dat geldt ook voor Tom Cruise, lijkt me."

Volgens het beroemde Scientology-lid is de documentaire een product van gefrustreerde ex-leden. "De kerk is niets dan briljant voor mij geweest. Ik ben zo gelukkig met mijn ervaringen in Scientology in de afgelopen veertig jaar, dat ik echt niks negatiefs te melden heb." Travolta zegt dat hij zijn carrière te danken heeft aan zijn lidmaatschap van de kerk. "Oh mijn god, ik zou het nooit hebben gehaald zonder de assistentie van de kerk. Echt niet." Ook inspireerde zijn geloof de acteur om goed te doen. "Ik heb zoveel mensen geholpen in moeilijke tijden. Van verlies van kinderen en dierbaren tot ziekte. Een negatieve blik op de kerk werpen zou voor mij een misdaad zijn."

07-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

http://oi60.tinypic.com/2qtzsyg.jpg

Luk Alloo (52) krijgt kritiek op 'Alloo In De Buitenlandse Gevangenis'. Hij zou al te meelevend zijn, en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is woedend op Alloo omdat hij toonde hoe misnoegd de gevangenen zijn over het gebrek aan bijstand. "Het is toch een absoluut minimum dat men erover waakt dat elke Belgische gevangene in het buitenland in dezelfde menswaardige omstandigheden leeft?", stelt Alloo in Dag Allemaal.

"Wat wilde ik brengen? De verhalen van Belgen die in een buitenlandse gevangenis zijn beland. Het hoe, wat, waarom en hoe ze zich voelen. En als ik 'en parcours de route' ook bij de ouders of andere verwanten van die mensen kom, en télkens hoor dat ze aan hun lot worden overgelaten. Van 't kastje naar de muur gestuurd. Zo hallucinant, dat ik vond: 'Dit móet ik laten zien!'"

"Gemiste kans, meneer de minister"
"Ik vind niets uit, hé. Het kan geen toeval zijn dat bijna iedereen klaagt over het gebrek aan bijstand. Ik had een gevoel van: 'Gemiste kans, meneer de minister!' Als het over essentiële dingen gaat, loopt de kleine man met z'n neus tegen de muur. Maar als de media daarover berichten, zijn we journalistieke hooligans. Dan heeft een departement als Buitenlandse Zaken de arrogantie en preténtie om te zeggen: 'Het is niet waar wat er wordt verteld. We zijn woest.' Dan denk ik: 'Kijk verdorie in eigen boezem, en luister naar de mensen!'"

Tube tandpasta
"De gevangenis van het Boliviaanse La Paz, waar ik Benjamin Feys bezocht, ligt op 900 meter van het Belgisch consulaat. En toch kunnen ze zich niet de moeite getroosten om bijvoorbeeld een tube tandpasta te brengen naar de enige twee Belgische gevangenen daar. Buitenlandse Zaken heeft een mooie brochure uitgebracht over wat ze allemaal doen voor landgenoten die in een buitenlandse cel zitten. Mja..."

Zelfcensuur
"Het behoort tot hun takenpakket, dus moeten ze dat doen. Het blijven tenslotte landgenoten. En het zijn vooral de ouders die met duizend vragen blijven zitten. Ach, ik zou drie afleveringen extra kunnen maken, alleen over klachten van ouders aan het adres van Buitenlandse Zaken. Maar dat doe ik niet. Ik censureer mezelf nog voor Reynders en co!".

'Held' Benjanmin Feys
Dankzij het programma van Alloo geniet Benjamin Feys nu een soort van heldenstatus, met meer dan 4.500 vrienden op Facebook en meer dan 20.000 likes toen bekend werd dat hij vrijkwam.

Alloo daarover: "Die heldenstatus, dat is van korte duur. En voor die vriendschapsverzoeken en likes voel ik mijzelf niet verantwoordelijk. Te veel afgebeeld als een charmante vrijbuiter, hoor ik zeggen over Benjamin. Anderen hebben het dan weer over 'een geraffineerde jongeman'. Tja kijk, ik portretteer mensen zoals ze zijn. Niet anders. De kijker analyseert en evalueert".

07-04-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

http://oi59.tinypic.com/2nunlf6.jpg

"Knettergek"
Van der Gijp ging verder. "Hij is toch wel het toonbeeld dat keepers knettergek zijn. Hij heeft onafgebroken over zichzelf gesproken. Op een gegeven moment zei hij. 'Kijk. Ik begin geen keeperschool. Er komen duizend aanmeldingen. Die kan ik niet aan'. Over Neuer heeft hij het niet gehad, over Bayern niet en over de wedstrijd niet. Alleen over zichzelf."

Kieft had het laatste woord. "Als je op het punt gekomen bent waarop je geen spoortje zelfreflectie meer hebt én zo zelfingenomen bent, dan ben je ernstig vind ik." Het was niet de eerste keer dat Pfaff door de gehaktmolen werd gehaald in VI.

07-04-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

http://oi58.tinypic.com/rti2y1.jpg

De Engelse politie ziet verder af van het onderzoek tegen de voormalige BBC-presentator Jeremy Clarkson. Er is volgens de politie geen aanleiding verder stappen te ondernemen, mede omdat niemand een klacht heeft ingediend.

De populaire presentator van de tv-show Top Gear moest vorige maand het veld ruimen, nadat zijn werkgever had vastgesteld dat hij zich begin maart had misdragen in een hotel in het noorden van Engeland, tijdens opnames voor de autoshow. Daarbij schold Clarkson producer Oisin Tymon uit en sloeg zijn lip kapot.

Tymon reed zelf voor behandeling naar het ziekenhuis en meldde het incident niet bij de BBC of de politie. Die heeft door alle ophef in de media wel onderzoek gedaan, maar daar zet de politie nu een punt achter, melden Britse media.

Het programma Top Gear verschijnt nu niet meer in de door Clarkson geleide versie die uit 2002 stamt.

07-04-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

"Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

http://oi60.tinypic.com/2aam5pi.jpg

Tom Cruise heeft zijn jongste dochter al bijna een jaar niet gezien. Entertainmentsite TMZ schrijft dat de acteur het afgelopen jaar geen deel heeft uitgemaakt van het leven van Suri.

Cruise heeft verklaard dat hij zijn dochter maanden niet kón zien, omdat hij de film Mission Impossible 5 aan het opnemen was in Londen. En dat hij de uren naar het moment dat hij Suri weer in de armen kon sluiten, aftelde. Maar volgens de entertainmentsite was de filmster twee weken vrij na de draaiperiode en zocht hij zijn achtjarige kind niet op.

Anonieme bronnen uit het kamp van Katie Holmes, de ex-vrouw van Cruise, zouden TMZ hebben verteld dat zijn afwezigheid nu al bijna een jaar duurt. Het gerucht gaat dat Cruise afstand neemt van Katie en Suri, omdat zijn kerk dat zou eisen. Scientology heeft de entertainmentsite laten weten dat dat niet waar is.

Feit is wel dat Cruise ook nu weinig tijd heeft. Hij is net weer begonnen met filmen in Alaska en naar verluidt heeft hij negentig draaidagen.

Cruise heeft met ex-vrouw Nicole een geadopteerde dochter en zoon. De acteur bracht zondag nog tijd door met zoon Connor.

07-04-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

http://oi60.tinypic.com/21s8zb.jpg

Enkele dagen geleden zijn de opnames begonnen van 'Ay Ramon!', de Sinterklaas-film van Sylvester Productions en Ketnet in regie van Stijn Coninx en naar een scenario van Hugo Matthysen. Twee opmerkelijke dingen daarbij: de hoofdrol is weggelegd voor Ramon Iglesias, de trouwe paardenverzorger van de Sint, en het uiterlijk van Zwarte Piet is voor de gelegenheid verfijnd. "Met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie", klinkt het.

'Ay Ramon!' gaat over de mysterieuze verdwijning van het paard van Sinterklaas en zijn verzorger Ramon tijdens de reis vanuit Spanje naar Vlaanderen, en de gevolgen daarvan voor de Sint, Zwarte Piet en hun vrienden.

"In 1993 moderniseerde de VRT het klassieke Sinterklaas-verhaal voor de reeks 'Dag Sinterklaas'. De makers wilden de kinderen, én hun mama's en papa's, Sinterklaas leren kennen zoals hij echt is: een goedheilig man met een klassieke waardigheid en een onuitputtelijke kinderliefde, maar ook een mens van vlees en bloed met vertederende kleinmenselijke trekjes", schrijft de VRT in een persbericht.

"Sinds 'Dag Sinterklaas' weten we ook dat Piet zijn zwarte kleur dankt aan het roet in de schouwen. Sindsdien is de samenleving blijven veranderen. Daarom hebben de makers van 'Ay Ramon!' het uiterlijk van Zwarte Piet verfijnd, met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie. Zo zal Piet er in 'Ay Ramon!' iets anders uitzien dan vroeger. Je zal onder de zwarte roetvegen ook zijn witte huid zien. Verder heeft Piet niet langer kroezelhaar, gekleurde lippen of oorbellen, maar draagt hij wel hippe sportschoenen."

"Eén ding primeert: Sinterklaas is een feest voor alle kinderen en dat moet ook zo blijven. En daar wil Ay Ramon! toe bijdragen", klinkt het tenslotte in het persbericht.

07-04-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

http://oi58.tinypic.com/14ch0gj.jpg

Meer dan twintig jaar na zijn dood is vanaf juni een honderdste album van de Amerikaanse excentrieke rocker Frank Zappa bij de platenboer te vinden.

'Dance Me This' heet het "nieuwe" album van de in 1993 overleden muzikant die er één van de eerste digitale synthesizers op speelt.

Zappa staan vooral bekend als gitarist, bassist, percussionist en orkestleider. Zijn muziek is niet voor één gat te vangen en tekstueel durfde hij als een icoon van de Californische contracultuur in de jaren zestig en zeventig de hippies op de korrel te nemen.

06-04-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aznavour (90!) brengt nog album uit

Aznavour (90!) brengt nog album uit

http://oi60.tinypic.com/atrbcg.jpg

Op 4 mei brengt de 90-jarige Frans-Armeense zanger Charles Aznavour een nieuw album uit. 'Encores' heet de nieuwe plaat, waarvoor Aznavour zelf de liedjes schreef en arrangeerde.

Inspiratie voor de nieuwe nummers zocht de 'Frank Sinatra van Frankrijk' in zijn eigen jonge jaren. "De liedjes gaan over de oorlog, het verzet of over de plaatsen waar we ons zat dronken", zei de zanger recentelijk over zijn nieuwe werk. "Het is de eerste keer dat ik een album maak over mijn verleden."

Het vorige album van Aznavour kwam vier jaar geleden uit. In totaal telt zijn oeuvre al over de vijftig platen. Ook op het podium wil hij nog niet met pensioen. Aznavour startte vorig jaar een tournee langs verschillende wereldsteden. In september staan alvast zes concerten gepland in Parijs.

06-04-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

http://oi62.tinypic.com/992loh.jpg

Regisseur David Lynch heeft beslist geen nieuwe reeks van 'Twin Peaks' te zullen regisseren. Dat maakt hij bekend via Twitter. Lynch raakte het met de Amerikaanse tv-zender Showtime niet eens over zijn verloning, maar zegt dat het project mogelijk wel zonder hem verdergaat.

"Showtime heeft de stekker niet uit 'Twin Peaks' getrokken, maar na een jaar en vier maanden ben ik vertrokken omdat er niet genoeg geld werd geboden om het script uit te voeren zoals ik vond dat het moest uitgevoerd worden", klinkt het via Twitter. "Dit weekend ben ik acteurs beginnen opbellen om ze te laten weten dat ik niet zal regisseren. Ik hou van de wereld van 'Twin Peaks' en wou dat het anders gelopen was."

In oktober maakte Showtime bekend dat er in 2016 een nieuwe reeks van 'Twin Peaks' zou komen. David Lynch en Mark Frost hebben de scripts voor alle negen nieuwe afleveringen intussen al geschreven. Aanvankelijk werd beslist dat Lynch de serie ook zou regisseren.

Samenwerking met Lynch cruciaal

Showtime hoopt dat Lynch zich alsnog zal bedenken. "Zijn mededeling stelt ons teleur, omdat we geloofden dat we tot een oplossing zouden komen", klinkt het in een persbericht. "Showtime houdt ook van de wereld van 'Twin Peaks' en we blijven hopen dat we de serie in al zijn glorie kunnen terugbrengen, met beide buitengewone schrijvers - David Lynch en Mark Frost - aan het roer."

In januari bevestigde Showtime dat Kyle MacLachlan zijn rol als FBI-agent Dale Cooper weer zou opnemen. De opnames zouden begin dit jaar starten, en de uitzendingen waren gepland voor 2016. Voorzitter David Nevins zegt nu dat de samenwerking met Lynch als regisseur cruciaal was voor de tv-zender.

06-04-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence en Chris Martin gaan opnieuw op date

Jennifer Lawrence en Chris Martin gaan opnieuw op date

http://oi62.tinypic.com/11t4tv7.jpg

Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn weer samen gespot in New York. In Central Park lunchten ze samen en wandelden ze door het park.

Volgens New York Post werden de twee herkend en probeerden sommige mensen foto's van de twee te nemen, maar hielden hun bodyguards dat tegen. Een getuige vertelt de krant dat de twee elkaars hand vasthielden toen ze de lunchroom uitliepen.

Martin is net terug uit Mexico, waar hij met zijn kinderen en zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow op vakantie was. De Hunger Games-actrice en de zanger van Coldplay kregen vorig jaar iets met elkaar. In oktober werd bekend dat de twee uit elkaar waren gegaan, maar begin dit jaar werden ze opnieuw samen gespot.

Volgens People werden de twee gisteren weer samen gezien, toen ze in een privéjet op het vliegveld van New Jersey stapten. Bronnen vertellen het blad dat Jennifer en Chris elkaar dagelijks spreken en de relatie weer helemaal is opgebloeid.

06-04-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloed, zweet, tranen en Gouden Film voor wijlen André Hazes

Bloed, zweet, tranen en Gouden Film voor wijlen André Hazes

http://oi61.tinypic.com/2jc7ae1.jpg

De film 'Bloed, zweet en tranen' heeft in vier dagen 100.000 bezoekers getrokken in Nederland. Daarom is het drama vandaag bekroond met een Gouden Film. Dat heeft het Nederlands Film Festival bekendgemaakt.

De film vertelt over het leven van volkszanger André Hazes. Het verhaal concentreert zich op drie periodes in zijn leven: zijn jeugd in de jaren zestig, zijn doorbraak in de jaren tachtig en zijn dood in 2004. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer, Hadewych Minis en Raymond Thiry.

De Gouden Film werd uitgereikt aan regisseur Diederick Koopal in de JT bioscoop in Hilversum. 'Bloed, zweet en tranen' is na Homies, Michiel de Ruyter en 'Jack bestelt een broertje' de vierde Nederlandse productie die een Gouden Film ontvangt.

06-04-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson akkoord met spreekverbod, geplande liveshows gaan door

Jeremy Clarkson akkoord met spreekverbod, geplande liveshows gaan door

http://oi59.tinypic.com/2d3o6b.jpg

Jeremy Clarkson (54) schijnt met producer Oisin Tymon overeen te zijn gekomen dat ze beiden helemaal niks meer zeggen over het ontslag van de BBC-presentator. Door hiermee akkoord te gaan mag Clarkson op de wereldwijde tour met zijn Top Gear-vrienden James May en Richard Hammond.

De geplande liveshows beginnen op 22 mei in Belfast onder de naam Clarkson, Hammond en May Live. Volgens Sunday People waren de gedeelde BBC-eigenaren bang dat Clarkson zijn boosheid tegen de BBC zou uiten tijdens de liveshows in Groot-Brittannië.

"Jeremy, James en Richard zijn akkoord gegaan met de voorwaarden om de shows op een zo goed mogelijke manier door te laten gaan", vertelt een bron aan de krant. "Ze waren wanhopig bezig om de fans niet teleur te stellen. Een gedeelte van de deal was dat zowel de BBC als Top Gear niet in diskrediet zou worden gebracht. Dit betekende dat Jeremy hier wel mee akkoord moest gaan. Maar hij is dus akkoord."

Clarkson werd vorige maand geschorst omdat hij een 36-jarige producer van het populaire Britse programma had uitgescholden en geslagen uit onvrede over het avondeten. Later werd bekend dat zijn contract bij de BBC niet verlengd zou worden.

06-04-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo promoot Doutzen Kroes borstvoeding

Zo promoot Doutzen Kroes borstvoeding

http://oi62.tinypic.com/122ddtv.jpg

Vergeet saaie folders in de wachtkamer van je huisarts, Doutzen Kroes wist net met de beste promotie voor borstvoeding op de proppen te komen. De knappe dame zette een foto online waarop ze melk afkolft.

"Mijn dagelijkse routine. Ik promoot borstvoeding. Het is het beste voor je baby als het mogelijk is", staat er bij de foto geschreven. En zelfs al kolvend slaagt het supermodel erin er geweldig glamoureus uit te zien.

06-04-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil geen baby via draagmoeder

Kim Kardashian wil geen baby via draagmoeder

http://oi58.tinypic.com/ds1eh.jpg

Het lukt Kim Kardashian maar niet om opnieuw zwanger te worden. Ze heeft nu van een specialist te horen gekregen dat het misschien verstandiger is te kiezen voor een baby via een draagmoeder, maar dat wil de realityster niet.

In de serie Keeping Up With The Kardashians is te zien dat een specialist in een vruchtbaarheidskliniek in Beverly Hills aan Kim vertelt dat er risico's zijn verbonden aan een tweede zwangerschap. Volgens hem zijn bij de geboorte van haar dochter North stukjes van de placenta achtergebleven. Ook na een ingreep waarbij die stukjes worden verwijderd, blijft een tweede zwangerschap volgens hem daardoor riskant.

Daarom raadt dr. Huang haar aan een kind te krijgen via een draagmoeder. Kim zegt dat idee "heel beangstigend" te vinden. "Het zou mijn laatste redmiddel zijn. Ik wil geen draagmoeder. Ik zou niemand durven vragen om dat voor mij te doen. En wat als ze knettergek zijn en weglopen met mijn baby? Ik kan het echt niet", aldus Kim.

Ze zegt verder het "heel irritant" te vinden dat er waarschijnlijk een groot leeftijdsverschil komt tussen haar eerste en tweede kind.

06-04-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter hoort slachtoffers Michael Jackson

Rechter hoort slachtoffers Michael Jackson

http://oi59.tinypic.com/2qk3t68.jpg

Twee slachtoffers van Michael Jackson hopen een rechtbank in Los Angeles komende week ervan te overtuigen dat ze zijn misbruikt door de King of Pop. De rechter heeft dinsdag een hoorzitting gepland met de slachtoffers, waarna hij moet besluiten of ze een rechtszaak voor schadevergoeding kunnen doorzetten, meldt de New York Post.

De mannen in kwestie zijn Wade Robson (32) en James Safechuck (36). Robson is een Australische choreograaf en werkte met Britney Spears en Justin Timberlake. Safechuck speelde in 1987 met Jackson in een reclamespotje voor Pepsi.

Volgens de krant moeten beiden een juridische horde nemen, want ze spanden hun zaken pas in 2013 en 2014 aan, waarmee ze de wettelijke termijn van een jaar ruim hebben overschreden. Jackson overleed in 2009.

Zwijggeld

Als het tot een rechtszaak komt, kunnen de slachtoffers profiteren van bewijsmateriaal dat werd uitgesloten tijdens eerdere strafzaken, waaronder de hoogte van het zwijggeld dat Jackson betaalde aan de jongens en hun familie. Volgens advocaten zou Michael Jackson meer dan 200 miljoen dollar aan zwijggeld hebben uitgekeerd aan ongeveer twintig slachtoffers. De vader van Safechuck zou 1 miljoen dollar hebben gekregen. Volgens zijn advocaat is Safechuck meer dan honderd keer misbruikt. Jackson zou zelfs een geheime bruiloft hebben georganiseerd waarin hij James Safechuck een trouwring gaf en een trouwakte optekende.

In 2005 getuigde Robson in een rechtszaak nog voor de King of Pop en verklaarde nooit te zijn misbruikt, hoewel hij destijds wel toegaf in hetzelfde bed met Jackson te hebben gelegen. Nu hij zelf kinderen heeft, wil hij schoon schip met zijn verleden maken. "Ik heb 22 jaar in ontkenning geleefd", zegt Robson nu.

Advocaten van de familie Jackson hebben meerder malen gezegd dat de verse aantijgingen onjuist zijn.

06-04-2015 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson heeft nieuwe vriend"

"Pamela Anderson heeft nieuwe vriend"

http://oi57.tinypic.com/2u89v8w.jpg

Terwijl Pamela Anderson in scheiding ligt met haar ex Rick Salomon, lijkt het erop dat ze alweer een nieuwe vriend heeft gevonden. Paparazzi wachtten het stel gisterenavond op voor de deur van een restaurant waar ze samen dineerden, zo is te zien in een video van TMZ.

Op de vraag of dit haar nieuwe vriend was, suggereert ze dat ze op het punt staan een relatie te beginnen. Afgelopen vrijdag stond Pamela voor de deur van de rechtbank van Los Angeles nog uitgebreid voor de camera's uit te leggen waarom ze haar huwelijk met Rick wilde beëindigen, waarbij ze niet schuwde met modder te gooien.

05-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

http://oi58.tinypic.com/mmbp0p.jpg

Furious 7, de zevende film uit de reeks Fast & Furious, is een enorme hit voor filmstudio Universal Pictures. In het Noord-Amerikaanse openingsweekeinde haalde de film 143,6 miljoen dollar (131 miljoen euro) op met ticketverkopen, een record voor de maand april en de op acht na hoogste opbrengst in een debuut ooit. Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.

De actiefilm over snelle bolides is daarmee de meest winstgevende in het openingsweekeinde in de Verenigde Staten en Canada van dit jaar. De hoofdrol wordt gespeeld door Vin Diesel en in de film is ook Paul Walker te zien. Hij overleed in 2013 halverwege de opnames van Furious 7 bij een auto-ongeluk. Dankzij digitale effecten en stand-ins is Walker toch te zien in de film. Universal Pictures trok 190 miljoen dollar uit om de film te maken.

05-04-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

http://oi62.tinypic.com/14xf3ip.jpg

Beyoncé heeft gisteren een nieuw nummer uitgebracht via Tidal, de streamingdienst van haar man Jay Z. Tidal-gebruikers kunnen ook een video bekijken waarin ze 'Die With You' voor hem zingt, speciaal voor hun huwelijksverjaardag.

Beyoncé zette een voorproefje van het filmpje op haar Facebookpagina. De 33-jarige zangeres begeleidt zichzelf in de video op de piano. Ze draagt een Thriller-shirt en heeft een pet achterstevoren op.

De ballad 'Die With You' is een emotionele ode aan Jay Z. 'I live so I can die with you', zingt 'Queen Bey' onder meer. Aan het einde van het filmpje blijkt dat haar twaalf jaar oudere echtgenote de cameraman is.

De timing is geen toeval, want Beyoncé en Jay Z zijn gisteren zeven jaar getrouwd. De supersterren hebben samen een dochter van drie die Blue Ivy heet.

05-04-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

http://oi58.tinypic.com/8wmumg.jpg

Leonardo DiCaprio gaat op zijn privé-eiland een ecoresort bouwen. De acteur kocht het eiland voor de kust van Belize in 2005 en is nu van plan er 68 villa's en 48 privéhuizen op te bouwen. De prijs van een privé-optrekje ligt tussen de vijf miljoen en de vijftien miljoen dollar.

Aan de New York Times vertelt Leonardo dat hij niet zomaar een luxeresort wil neerzetten, maar dat hij er het ecosysteem van het eiland mee wil herstellen. "Het is belangrijk om iets te doen wat de wereld verandert", aldus Di-Caprio, die al jaren een fervent milieu-activist is. "Ik zou niet naar Belize kunnen gaan, een eiland kopen en er zoiets iets mee doen, als het niet baanbrekend zou zijn voor de milieubeweging."

Het project wordt dan ook ondersteund door een team van wetenschappers die nauwlettend in de gaten houden welke impact het resort op het eiland heeft. De gastenvilla's worden gebouwd op een enorm platform, met daaronder kunstmatige rif en beschuttingsplekken voor vissen. Op het eiland komt ook een conservatieplantage voor mangrovebomen.

De Titanic-acteur kwam het eiland tijdens een duiktripje op het spoor en kocht het samen met een partner voor 1,75 miljoen dollar (omgerekend zo'n 1,6 miljoen euro). "Het was als de hemel op aarde", vertelt hij hierover. Het is de bedoeling dat het resort in 2018 opengaat.

05-04-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry maakt looping in Spitfire

Prins Harry maakt looping in Spitfire

http://oi57.tinypic.com/2a62usm.jpg

Het Britse hof heeft een video vrijgegeven van prins Harry in een Spitfire. De guitige prins kon zijn geluk niet op toen het jachtvliegtuig een looping maakte.

Prins Harry nam als passagier in het toestel plaats. Er viel geen angst bij hem te bespeuren. Hij stak zelfs zijn duim in de lucht na de looping. "Mijn eerste landing in een Spitfire", zei Harry achteraf. "Dat ging best goed."

De beelden dateren al van vorig jaar maar werden nu pas verspreid om een beurs onder de aandacht te brengen waar gewonde veteranen kunnen leren om met een Spitfire te vliegen. Dergelijk toestel werd door de Britten tijdens de tweede wereldoorlog gebruikt.

05-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch of futuristisch? Kylie Jenner onder vuur om deze foto

Racistisch of futuristisch? Kylie Jenner onder vuur om deze foto

http://oi59.tinypic.com/141jcwx.jpg

Kylie Jenner is (opnieuw) onderwerp van discussie op Twitter vanwege een foto, waarop ze te zien is met een 'donkerdere huid', die ze gisterenmiddag op Instagram plaatste. Volgens sommigen leek de realityster voor de fotoshoot immers zwart geschminkt. Dat meldt E! Online.

In een eerste bericht bedankte de 17-jarige halfzus van Kim Kardashian haar make-upteam, terwijl ze bij een tweede post (die sindsdien verwijderd werd) schreef dat ze wou dat ze er altijd zo uitzag.

05-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYTYCD: "24 uur per dag intens samen. Logisch dat hier liefde bloeit"

SYTYCD: "24 uur per dag intens samen. Logisch dat hier liefde bloeit"

http://oi59.tinypic.com/zs9k8.jpg

Voor u staat 'So You Think You Can Dance' synoniem voor live entertainment op zondagavond. Voor de deelnemers van het VTM-dansprogramma is dat slechts het topje van de ijsberg. Naast de acht uur training die ze dagelijks doorworstelen, zijn de dansers ook naast het podium tot elkaar veroordeeld. Ze leven, eten, slapen op een boogscheut van de dansstudio en mogen slechts 1 dag per week thuis doorbrengen. "Dansen is ons leven en daar hebben we alles voor over. Zelfs onze privacy."

Het populaire VTM-dansprogramma is al aan zijn zesde editie toe, maar voor het eerst in de geschiedenis van 'So You Think You Can Dance' strijken de liveshows in Vlaanderen neer. Meer bepaald in de AED Studios in Lint. We begeven ons in het kloppende hart van het SYTYCD-basiskamp: de dansruimte. Hier bijten de resterende zeventien deelnemers zich acht uur per dag door een wirwar van danspasjes. Dagelijks wordt er vier uur gerepeteerd met danscoach Roy Julen en andere topchoreografen, de overige vier uur dansen de kandidaten op zichzelf. Elke beweging die ze maken, observeren ze strak in de spiegel. En opnieuw. En opnieuw. Het moet juist zitten, synchroon.

Het zweet kruipt over hun ruggengraat, de vermoeidheid druipt van hun gezichten. Na herhaling 'we-zijn-de-tel-kwijt' beginnen Roys ogen te blinken. De coach is content. "This is going to be fucking great."

Chemie
"Mogen we nu naar toilet??" De helft van de meisjes spurt als een groep sierlijke zwanen richting uitgang. Plaspauze moet je hier verdienen. De andere dansers grijpen naar een snack. De blonde Marrit uit Amsterdam verstuift nog wat parfum en de Zedelgemse Morgane verkent de grenzen van haar eigen lenigheid. Die liggen aan haar spreidstand te zien ergens tussen China en Mexico.

Tijd voor de duo's om hun choreo te demonstreren. We krijgen een privéscreening. De definitieve koppels moeten we nog even geheim houden tot vanavond, maar de choreo's liegen er niet om: het gaat weer stomen. Een mens zou beginnen denken dat de productie sexy dansroutines oplegt om koppeltjes te kweken. Roy lacht smakelijk. "Dat is gewoon eigen aan dansen. Je wilt je toeschouwer laten meevoelen en dan zijn liefdesverhalen heel herkenbaar. Dat is ook het mooiste om naar te kijken."

Dat zoiets vrágen is om relaties op de werkvloer, is een publiek geheim. "Af en toe zijn er al koppeltjes ontstaan. Je bent heel intiem met elkaar en elke dag groei je dichter naar elkaar toe. Het is perfect normaal dat dat .... dingen losmaakt."

05-04-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen laat zich van meest fleurige kant zien

Lily Allen laat zich van meest fleurige kant zien

http://oi60.tinypic.com/netglg.jpg

Door haar eigenzinnige kledingstijl schopte zangeres Lily Allen het tot één van de muzes van Karl Lagerfeld. Die laatste zag zijn kans schoon om haar tijdens het mondaine Ball de la Rose in een wel erg fleurige outfit te hullen.

De 29-jarige Lily Allen trad eerder deze week op tijdens het Ball de la Rose in Monaco. Speciaal voor de gelegenheid werd Lily door mode-ontwerper Karl Lagerfeld omgetoverd tot de bloem van de avond. Hij ontwierp een handgemaakte cape voor Lily, waarin allerlei rozen verwerkt waren. Of het een geslaagde look was voor de zangeres, dat laten we even in het midden.

04-04-2015 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dikke" Kelly Clarkson legt vele kritiek naast zich neer

"Dikke" Kelly Clarkson legt vele kritiek naast zich neer

http://oi62.tinypic.com/2dm7byv.jpg

Kelly Clarkson trekt zich niks aan van de kritiek die ze weleens op haar wat vollere figuur krijgt. "We zijn nu eenmaal wie we zijn. Het maakt niet uit welke maat je hebt", vertelt ze tijdens de show van Ellen DeGeneres.

Kelly vindt het natuurlijk niet leuk om onaardige dingen over zichzelf te lezen. "Maar de dingen die over iemand anders gaan, vind ik eigenlijk nog erger. Bijvoorbeeld laatst bij een meet&greet na een show, zei een meisje me: 'als ze jou al dik vinden, wat ben ik dan wel niet'. Dat doet pijn", aldus Kelly.

De zangeres vertelt Ellen dat ze regelmatig met haar gewicht schommelt. "Soms ben ik heel fit en sport ik veel, maar soms ben ik dat gewoon niet en dan neem ik liever een wijntje."

04-04-2015 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Z nog nooit zo slank: "Hij lijkt wel een ander mens"

Jay Z nog nooit zo slank: "Hij lijkt wel een ander mens"

http://oi62.tinypic.com/2vkb5sh.jpg

Jay Z is in het afgelopen jaar veel afgevallen, schrijft RadarOnline. Volgens het blad maken veel fans zich zorgen om het gewichtsverlies van de wereldberoemde artiest.

"Hij is nog nooit zo slank geweest", vertelt een bron aan de website. "Door zijn gewichtsverlies ziet hij er heel anders uit. Hij lijkt wel een ander mens", aldus de bron. "In de afgelopen twee jaar is hij begonnen met afvallen, maar in de laatste maanden heeft hij er extra hard aan gewerkt en is hij nog zo'n 7 kilo kwijtgeraakt."

Volgens de bron heeft Jay zijn slanke lijn vooral te danken aan zijn vrouw Beyoncé. "Zij is momenteel erg met afvallen bezig", weet de ingewijde. "Bey en Jay eten tegenwoordig vooral veganistisch en ze sporten met een personal trainer."

Niet iedereen vindt het nieuwe postuur van de rapper mooi, aldus RadarOnline. "Mensen hebben hem gevraagd of het wel goed met hem gaat, maar hij zegt zich geweldig te voelen."

04-04-2015 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers krijgen fikse vergoeding voor ongemak Bondfilm

Winkeliers krijgen fikse vergoeding voor ongemak Bondfilm

http://oi61.tinypic.com/t62gcz.jpg

Winkeliers in het centrum van Mexico-Stad krijgen een vergoeding van omgerekend ongeveer 2300 euro per dag, omdat zij door de opnames voor de James Bondfilm Spectre veel minder omzet hebben geboekt. De opnames in het centrum van de stad duurden twee weken en werden woensdag afgesloten.

De voorzitter van de Kamer van Koophandel in de Mexicaanse hoofdstad, Humberto Lozano, kondigde de schadeloosstelling aan in een uitzending van de zender Radio Fórmula. Winkeliers hadden geklaagd over een omzetdaling van soms wel 60 procent. Veel straten waren de totale twee weken dicht.

In een van de scènes die in de Mexicaanse hoofdstad werden opgenomen, jaagt Bond, gespeeld door Daniel Craig, op een door Christoph Waltz gespeelde schurk. Voor de film zijn er opnames gemaakt in Londen, Rome, de Oostenrijkse plaats Sölden en de Marokkaanse stad Tanger. Het is de bedoeling dat de film vanaf november in de bioscoop te zien is.

04-04-2015 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones'-schrijver maakt nieuwe serie

'Game of Thrones'-schrijver maakt nieuwe serie

http://oi59.tinypic.com/28md5w2.jpg

George R.R. Martin, de schrijver van 'Game of Thrones', is bezig met een nieuwe serie voor HBO. The Wrap meldt dat Martin nog in de beginfase van het proces is.

De nieuwe serie heeft als werktitel 'Captain Cosmos' gekregen. Volgens The Wrap gaat de serie over een jonge schrijver die een sciencefictionserie maakt rond 1949: "Hij durft, in tegenstelling tot anderen, een spannend verhaal te vertellen."

Michael Cassutt zou betrokken zijn als schrijver bij de nieuwe serie. Als het project uiteindelijk van de grond komt, zal Martin als producer van de serie aan de slag gaan.

04-04-2015 om 10:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis"

"Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis"

http://oi59.tinypic.com/2h7qebk.jpg

Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis. De dochter van Alec Baldwin en Kim Basinger is donderdagavond in alle haast naar het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles gebracht met ernstige buikklachten, vertelt een bron binnen de familie aan E! News.

Doktoren zouden denken dat de 19-jarige Ireland last heeft van een blindedarmontsteking. "Ze zijn nog allerlei testen aan het doen", weet de ingewijde.

Een andere bron laat het blad weten dat Baldwin huilend het ziekenhuis binnen werd gebracht. Een paar minuten later zou vader Alec binnen zijn gekomen.

04-04-2015 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Morgen lekker bakken en bruinen": wie was oud-VRT-weerman Bob De Richter?

"Morgen lekker bakken en bruinen": wie was oud-VRT-weerman Bob De Richter?

http://oi59.tinypic.com/jrzk9i.jpg

Voormalig weerman Bob De Richter is op 65-jarige leeftijd in Antwerpen overleden. Vlaanderen zal hem herinneren als de man die regen, wind, sneeuw en ijzel en desnoods alle vier tegelijk met een brede grijns aankondigde.

Toen in maart 1987 Armand Pien de deur van de Reyerslaan achter zich dichttrok, trachtte de VRT de leemte met onder meer Bob De Richter op te vullen, naast George Küster, Frank Deboosere en diens vrouw Hilde Simons.

De Richter stond bekend voor zijn goedlachsheid. Op een hoogzomerdag was hij op z'n best. Als de temperatuur boven de dertig graden steeg, sloot hij het weerpraatje steevast af met de woorden: "En morgen: lekker bakken en bruinen."

In 1993 hield hij het voor bekeken. Als trouwe partijsoldaat van de sp.a wilde De Richter zich op de politiek storten. Hij werd gemeenteraadslid en fractieleider in Mortsel om nadien door te stoten als schepen in de ploeg van voormalig Groen-burgemeester Ingrid Pira. Hij nam de lastige taak op zijn schouders de knopen in het Mortselse verkeer te helpen ontwarren.

Maar voor veel Vlamingen bleef De Richter 'die van het weerpraatje'. "Ik word op straat nog altijd herkend door vrouwen van boven de zestig", zei de oud-weerman daarover in een interview midden jaren 2000. "Ook vroeger was ik bij hen al zeer populair. Vooral aan de kust word ik nog regelmatig aangesproken. Daar zijn de weersverwachtingen immers een gevoelig onderwerp.''

Gewezen collega Frank Deboosere heeft het op Twitter over een hartelijke, goedlachse, gedreven en enthousiaste man.

04-04-2015 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topklasse! Drie meisjes brengen acrobatische dans van het hoogste niveau

Topklasse! Drie meisjes brengen acrobatische dans van het hoogste niveau

http://oi60.tinypic.com/2v8kb6d.jpg

Julie, Ineke en Kaat vormen samen Art Acrobatics. De drie meisjes trainen elke week 28 uur om het hoogste niveau in acrobatische dans te halen. En het loont. Indrukwekkende salto's en spectaculaire sprongen: het trio doet het allemaal. Fantastisch!

Lonkt een carrière bij Cirque du Soleil?

04-04-2015 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus wordt modeontwerper

Jeroen Meus wordt modeontwerper

http://oi61.tinypic.com/epkxdt.jpg

De Belgische modeketen JBC heeft een verrassende designer gestrikt. Topkok Jeroen Meus gaat in het najaar jonge papa's in hippe kledij stoppen. Meus noemt deze nieuwe carrièrestap "het moeilijkste wat hij ooit al gedaan heeft".

Van topkok, auteur en tv-presentator naar designer voor JBC, het cv van Jeroen Meus als divers omschrijven is een understatement. De kledingketen zegt dat de collectie in het najaar in de winkels zal liggen, maar onthult voorlopig nog geen details.

02-04-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joke van de Velde met Marc Herremans traint

Waarom Joke van de Velde met Marc Herremans traint

http://oi58.tinypic.com/29zu9oz.jpg

Joke van de Velde, Marc Herremans en Joeri Jansen trainden gisteren met Gentse lopers aan de Watersportbaan voor Wings For Life World Run ten voordele van onderzoek naar ruggenmergletsels.

Gisteren organiseerde Marc Herremans aan de Watersportbaan samen met Joeri Jansen (ex-Olympisch atleet en meermaals Belgisch kampioen 800m) een training run. Een opvallende aanwezige was Joke van de Velde, de ex-Miss België kreeg er looptips van Joeri Jansen terwijl Marc Herremans coachte en supporterde.

Rolstoelatleet Marc Herremans was zeer blij met de opkomst gisteren: "Het doet me enorm veel plezier om te zien dat er zoveel mensen gemotiveerd zijn om te lopen voor Wings For Life. Het is een hart onder de riem voor de velen patiënten met een ruggenmergletsel en voor alle kinderen die nu in het ziekenhuis liggen. De sfeer was super positief en de meesten zullen ook op 3 mei meelopen in de eigenlijke Wings for Life World Run in Ieper. De boodschap is dan ook duidelijk: hoe meer mensen zich inschrijven, hoe meer geld we inzamelen en hoe dichter we bij een oplossing komen, namelijk mensen met een ruggenmergletsel ooit opnieuw te laten lopen".

Op 3 mei zal Ieper opnieuw het toneel vormen voor de Wings For Life World Run, een wereldwijde, simultane run ten voordele van de Wings For Life stichting. Op die dag zullen in 33 landen op exact hetzelfde moment opnieuw honderdduizenden mensen lopen voor degenen die dit niet kunnen. De Wings For Life World Run wil namelijk geld inzamelen voor mensen met een ruggenmergletsel - mensen die niet meer kunnen lopen. Ambassadeur van de Belgische editie van de Wings For Life World Run is Marc Herremans.

Inschrijven voor de Wings For Life World Run kan nog tot en met 28 april.

02-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Verhulst: "Vroeger herkenden ze 'Gertje', nu mij!"

Marie Verhulst: "Vroeger herkenden ze 'Gertje', nu mij!"

http://oi59.tinypic.com/2qxwzh5.jpg

Terwijl Gert Verhulst er soms over denkt een stapje terug te doen, treedt zijn 19-jarige dochter Marie juist de wereld van Studio 100 binnen. Ze acteert in de serie 'Ghost Rockers', vanaf dit weekend ook in Nederland te zien.

''Toen ik als klein meisje met papa over straat liep, riepen ze: 'Daar heb je Gertje van Samson!' Nu herkennen ze mij. 'Hey, jij bent toch Charlie?' Heel vreemd is dat.'' Marie Verhulst was 1 jaar oud toen haar vader zijn hitfabriek Studio 100 uit de grond stampte. Ze groeide op tussen decorstukken, de dames van K3 kwamen over de vloer (de roodharige Karen én de blonde Josje waren nog even papa's nieuwe vriendin) en ze zag als een van de weinige kinderen de man die Samson van zijn bassende geblaf voorzag.

"Als iemand mij vraagt hoe het is om Gert als vader te hebben, zeg ik: 'Hoe is het om op te groeien met een onbekende vader? Ik weet niet anders. Nadelen waren er zelden. Soms klasgenootjes die met mij bevriend wilden zijn om de verkeerde reden. Maar daar keek ik snel doorheen.''

Enorme ego's
De jonge Verhulst doet haar verhaal op de set van 'Ghost Rockers' in Antwerpen. Vader Gert, die naast haar zit, glimt zo nu en dan van trots. Ook dochter Marie is nu onderdeel van zijn hectische wereldje. "Marie in de showbizz was misschien niet de grootste wens. Er lopen enorme ego's in rond. De industrie trekt helaas dat soort figuren aan.''

Haar broer Viktor (20) moest er niets van hebben en sloeg waar het kon de setbezoekjes vroeger over, maar Marie wilde toch echt naar de theaterschool. "Soms leefden we in een grote musical", vertelt ze over haar jeugdjaren. "Er waren momenten dat we alles zongen. Ook aan het ontbijt.'' Gert doet voor: 'Geeeef mij de boter alsjeblieeeeft...'

Volgens Marie heeft ze veel van haar vader geleerd. "Dat je niets zomaar in de schoot geworpen krijgt bijvoorbeeld." Voor 'Ghost Rockers', waarin een groepje leerlingen in een verboden vleugel van de school stuit op magische instrumenten, moest Marie dan ook gewoon auditie doen.

Hoe close kun je zijn met je dochter als je Studio 100 runt? "Ik wil mezelf geen harde zakenman noemen. Al werk ik hard. Ik hield altijd de kinderen in de gaten. Bij de scheiding (in 2005, red.) dacht ik meteen: 'nu moet ik er echt voor ze zijn.'"

Bladen
"Met het dagelijks bestuur ben ik niet meer zo bezig", vervolgt Verhulst. "En ik denk er soms over om een stapje terug te doen. Maar stoppen? Joop van den Ende is al in de 70 en werkt nog. Ik ben pas 48!''

Viktor Verhulst stond laatst in de Vlaamse bladen vanwege zijn relatie met Miss België-kandidate Aurélie Hendrickx. Zijn nog vrijgezelle zus Marie weet dat ook zij aan de beurt komt. Gert Verhulst zegt zich er weinig meer van aan te trekken. "Ook als iemand in een café weer eens roept: 'Waar is uw hond?' Even zuchten en weer doorgaan."

02-04-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

http://oi61.tinypic.com/10n5ild.jpg

Vandaag werd onthuld dat Jeroen Meus in het najaar een collectie voor JBC zal lanceren. Een verrassende keuze van de modeketen om met een chefkok in zee te gaan. Ook omdat deze jonge papa niet echt een opvallende keldingstijl. Dat hoeft niet per se een nadeel te zijn, want Vlaanderen zou er maar vreemd uitzien als andere Bekende Vlamingen met een erg opvallende modesmaak een eigen kledinglijn zouden uitbrengen.

Gedateerd is een understatement voor de kleerkast van Eddy Wally. We zijn die kleurrijke en glanzende kostuums nu zo gewoon, maar Vlaanderen heeft geen nood aan nog meer felgekleurde seventiespakken in het straatbeeld.

Op de een of andere manier werken de outfits van schlagerzanger Christoff wel op het podium. Maar als we stylist Jani zouden vragen wat hij vindt van het witte maatpak of dit wel erg flashy bloemenvestje, kunnen we ons vast en zeker aan een lange scheldtirade verwachten.

Slongs is niet vies van wat bling, goud, het showen van haar blote buik of ultrabrede broeken met een laag kruis. Een casual stijl die alleen deze stoere Antwerpse zangeres aankan. Daarom vrezen we dat haar eigen collectie voor eeuwig in de winkelrekken zou blijven hangen.

Herman Brusselmans draagt al tientallen jaren hetzelfde, dat bewijst de onderstaande vergelijking tussen zijn outfit in 1992 en een recente foto. Een Brusselmans-collectie zou dus uit slechts drie kledingstukken bestaan: een eenvoudige jeansbroek, onopvallend t-shirt en een lederen vestje.

Hoe goed die flamenco-mouwen bij de Spaanse stijl van Belle Perez passen, ze zijn gewoon niet praktisch in het dagelijkse leven. Denk maar aan mouwen die tussen de autodeur gekneld raken of in de kom soep belanden.

We zijn dol op de meezingers van Nicole en Hugo, hun podiumoutfits maken hun energieke acts helemaal af. Maar witte kostuums met borduursels en enkellange franjejurken flatteren weinig dames én heren.

02-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2nis802.jpg

Nieuwsanker Elke Pattyn (35) is eergisteren, 31 maart, bevallen van haar eerste dochter: Julie. Het kindje werd enkele weken vroeger dan voorzien geboren, maar zowel mama als dochter stellen het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Elke en haar man André Berger zijn in de wolken en willen in alle rust samen genieten van hun dochter.

Julie is het eerste kindje van een kleine babyboom op de VTM-nieuwsdienst. Reporters Julie Colpaert en Rosalie Pieters, allebei collega's van Elke Pattyn, zullen binnenkort ook bevallen.

02-04-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

http://oi57.tinypic.com/112bbm0.jpg

Porsche heeft gereageerd op de beschuldiging van de weduwe van Roger Rodas, die samen met Paul Walker overleed door een auto-ongeluk eind 2013. Kristine Rodas heeft de automaker aangeklaagd voor dood door schuld, maar volgens Porsche was het allemaal Rodas' eigen schuld.

De zakenman bestuurde de Porsche Carrera GT uit 2005 toen deze crashte. Volgens Kristine was de auto onveilig, onder meer door defecten en tekortkomingen in de fabricage. Porsche zegt echter dat de auto was "misbruikt en aangepast" nadat hij in de verkoop ging.

"Roger Rodas nam bewust en vrijwillig alle risico's", aldus Porsche Cars North America in juridische papieren die nieuwssite The Wrap heeft gelezen.

Uit politieonderzoek na de crash kwam naar voren dat Rodas tussen de 125 en 150 kilometer per uur had gereden, terwijl de maximale snelheid 70 was. Kristine liet een onafhankelijk onderzoek uitvoeren dat concludeerde dat haar man op het moment van de crash nog geen 90 kilometer per uur reed.

02-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kardashians krijgen (nog maar eens) een nieuwe reality show

De Kardashians krijgen (nog maar eens) een nieuwe reality show

http://oi62.tinypic.com/2e1zsi1.jpg

De Kardashians komen wééral met een nieuwe reality show. Zender E! Entertainment blijkt maar niet genoeg te krijgen van de zusjes, want deze keer zijn ze een samenwerking aangegaan met Kourtney, Kim, Khloé en momager Kris Jenner.

Het nieuwe reality programma krijgt de naam 'Dash Dolls' mee en zal het reilen en zeilen van de Dash winkel die de zusjes samen hebben in LA volgen. Ook Malika Hass en haar tweelingzus Khadijah (tevens beste vriendinnen van Khloé) zullen een belangrijke rol spelen in de show.

De serie, die uit acht afleveringen bestaat, zal komend najaar in de VS op de buis verschijnen.

02-04-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Must see: Beyoncé post schattige video met Blue Ivy

Must see: Beyoncé post schattige video met Blue Ivy

http://oi61.tinypic.com/sqgrjr.jpg

Queen B heeft een video gepost op Instagram, waarin ze samen met dochter Blue Ivy de tanden flost, inclusief hippe plunje en veel swag zoals ze het zelf waarschijnlijk zou noemen. Kleine Blue maakt een peace teken en doet stoer mee met haar mama. Zéér schattig.

02-04-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cynthia Lennon overleden op 75-jarige leeftijd

Cynthia Lennon overleden op 75-jarige leeftijd

http://oi61.tinypic.com/2sbsx9c.jpg

Cynthia Powell, de eerste vrouw van muzikant John Lennon, is vandaag overleden in haar huis in Mallorca. Dat heeft hun zoon Julian Lennon aangekondigd op zijn website. De vrouw had kanker.

"Cynthia Lennon is bij haar thuis in Mallorca in Spanje overleden na een korte maar moedige strijd tegen kanker. Haar zoon Julian Lennon was aan haar zijde", luidt het op de website.

Cynthia en Lennon ontmoetten elkaar in Liverpool in 1957, nog voor hij wereldberoemd werd met The Beatles. Ze trouwden in 1962 en kregen een jaar later hun zoon Julian. In 1968 kwam het tot een scheiding. Cynthia hertrouwde daarna nog drie keer en werd in 2013 weduwe. Ze schreef twee biografische boeken over John Lennon.

Ook Lennon hertrouwde niet lang na de scheiding met de Japanse Yoko Ono. Hij werd in 1980 vermoord door Mark David Chapman.

01-04-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."One Direction zoekt geen nieuwe collega"

"One Direction zoekt geen nieuwe collega"

http://oi57.tinypic.com/fo004.jpg

De mannen van One Direction zijn niet op zoek naar een vervanger voor het onlangs vertrokken bandlid Zayn Malik. Dat verklapt een bron tegenover TMZ.

Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne en Niall Horan gaan als viertal verder en praten volgens de insider niet eens over de komst van een eventuele nieuwe collega. De jongens zijn na het vertrek van Malik gewoon doorgegaan met hun werk, de voorbereidingen voor de nieuwe plaat zijn ook in volle gang.

De vier zangers zouden overigens nog regelmatig contact hebben met Malik. Ze hebben volgens de ingewijde nog steeds veel respect voor zijn beslissing. Een week geleden maakte hij bekend One Direction te verlaten. Een paar dagen hiervoor had Malik de Aziatische tour al afgebroken, omdat hij te gestrest was om door te gaan.

01-04-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg maakt film over aanslag in Boston

Mark Wahlberg maakt film over aanslag in Boston

http://oi62.tinypic.com/72gjfn.jpg

Mark Wahlberg gaat een film maken over de aanslagen in de Amerikaanse stad Boston in 2013. De film krijgt de naam Patriots' Day, weet Deadline.

Mark gaat als medeproducent aan de slag, maar hier houdt de acteur het niet bij. Volgens de website hoopt Mark, die is geboren in Boston, dat hij de rol van politiechef Ed Davis kan spelen. De kijker beleeft de gebeurtenissen in de film vanuit het perspectief van Davis, de politieman die vlak bij de bomexplosie stond. In de film staat naast de aanslag ook de jacht op de twee daders centraal.

Patriots' Day is niet de enige film die over de aanslagen wordt gemaakt. Vorig jaar werd ook al de film Boston Strong aangekondigd; deze gaat ook over de bomaanslag die tijdens de marathon van Boston plaatsvond. Bij de aanslag kwamen drie mensen om het leven en raakten bijna driehonderd mensen gewond.

01-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Courtois kruidde de avond: Thibaut op het veld, Imke in de studio"

"Courtois kruidde de avond: Thibaut op het veld, Imke in de studio"

http://oi59.tinypic.com/9qwyu9.jpg

Afgelopen zomer was er nog veel protest over, maar Sporza heeft de smeekbedes dan toch verhoord: voor het eerst zat gisteren een vrouw aan de analistentafel. Voetbalster Imke Courtois (27) gaf gisteravond samen met vaste waardes als Jan Mulder en Geert De Vlieger tijdens de rust en na de wedstrijd commentaar op de prestaties van de Rode Duivels tegen Israël. Courtois is verdediger bij de vrouwenploeg van Standard én speelt bij de nationale vrouwenploeg. Op Twitter werd de analyse van Courtois alvast erg positief onthaald: "Duidelijk én goed", was het oordeel van veel kijkers. Ook bekend Vlaanderen kon het tv-debuut van Courtois duidelijk smaken.

01-04-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinzoon van miljardair Getty dood aangetroffen in bizarre omstandigheden

Kleinzoon van miljardair Getty dood aangetroffen in bizarre omstandigheden

http://oi59.tinypic.com/2r47bxh.jpg

Andrew Getty, kleinzoon van de wereldberoemde oliebaron en miljardair J. Paul Getty, werd gisternamiddag dood aangetroffen in zijn villa in de heuvels van Hollywood. TMZ bracht het nieuws uit en meent te weten dat Getty niet ver van zijn badkamer met een "letsel in het rectale gedeelte" gevonden werd. De lijkschouwer zegt dat de 47-jarige Andrew Getty een natuurlijke of accidentele dood stierf. Er zou dus geen sprake zijn van een misdaad.

Het was de ex van Getty die de hulpdiensten verwittigde. De politie moest in het verleden meermaals naar de villa van Getty uitrukken voor huishoudelijk geweld en huisvredebreuk. Andrew Getty had recent een gerechtelijk contactverbod verkregen tegen zijn ex. Zij werd door de politie ondervraagd.

Volgens een officiële bron zou Andrew Getty zich de laatste maanden niet lekker gevoeld hebben. Hij zou morgen zijn huisarts zien. Er werd ook medicatie in zijn woonst gevonden.

Het onderzoek naar de dood van Andrew Getty loopt nog.

01-04-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck helemaal in de ban van Phaedra Hoste: "You are always my dream"

Dimitri Bontinck helemaal in de ban van Phaedra Hoste: "You are always my dream"

http://oi62.tinypic.com/sxi36b.jpg

Phaedra Hoste liet vorige week nog duidelijk blijken dat het voor haar niet gemakkelijk is om een goede man te vinden, omdat haar imago een paar deuken kreeg. Maar er is een lichtpuntje aan de horizon voor Phaedra: Dimitri Bontinck is helemaal in de ban van haar. Hij doet een uitgebreide liefdesoproep in TV Familie.

Dimitri heeft Phaedra jaren geleden eens ontmoet in Antwerpen, en sindsdien heeft de vader van Jejoen een boontje voor de dame. "Phaedra heeft iets", klinkt het. "Bij haar heb ik zo'n gevoel van 'er is meer'. Ze is charismatisch, heeft een mooie lichaamstaal en ik vond haar heel attent." Daarnaast mag haar uiterlijk er ook wezen voor Bontinck. "Een knappe verschijning met mooie ogen, een lange gestalte en een beetje exotisch... Ze weet zich ook te kleden, en dat vind ik heel belangrijk. Maar ik denk niet dat ze oppervlakkig is."

Alle geruchten die over Phaedra de ronde doen, daar kijkt Bontinck dwars doorheen. "Op dat vlak hebben Phaedra en ik hetzelfde meegemaakt. Ook ons imago heeft een flinke deuk gekregen, weliswaar in een andere context. Bij mij gaat het om de persoon, niet de heisa errond."

Bontinck doet dan ook een welgemeende oproep aan Phaedra om hem te contacteren. "Ik heb haar nummer niet, dus ik hoop dat ze dit leest en actie onderneemt. "You are always my dream", Phaedra." Wie weet bloeit daar binnenkort een mooie romance. Of misschien ook niet, want Phaedra wenste niet te reageren.

01-04-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus haalt uit naar conservatief Amerika: "Jullie zijn dinosaurussen"

Miley Cyrus haalt uit naar conservatief Amerika: "Jullie zijn dinosaurussen"

http://oi60.tinypic.com/w2m2p5.jpg

In een artikel in de volgende editie van Time Magazine spreekt Miley Cyrus zich uit tegen de omstreden nieuwe wet voor godsdienstvrijheid in Indiana. "De voorstanders van de wet zijn dinosaurussen, en ze sterven uit."

De wet staat winkeluitbaters in de Amerikaanse staat onder andere toe homoseksuele klanten te weigeren. Linkse politici, bedrijven en mensenrechtenactivisten, maar ook beroemdheden als Ashton Kutcher, Hillary Clinton en Apple-CEO Tim Cook spraken zich al tegen de wet uit.

In het volgende nummer van Time heeft zangeres Miley Cyrus het over de wet tijdens een interview over de toekomst van muziek en jongerencultuur.

"Vroeger kon ik niet zijn wie ik wou zijn", zegt ze. "Elke dag moest ik een karakter spelen. Nu probeer ik te zijn wie ik wíl zijn. Dat is het probleem van de voorstanders van de Indiana-wet. Ze kiezen er niet voor om op die manier te leven. Maar ze kunnen in deze generatie niet standhouden. Ze zijn dinosaurussen en ze sterven uit. Wij zijn de nieuwe generatie."

"We gaan vooruit", zegt de zangeres nog. "Hoe we ook afgeleid worden door domme wetten waardoor het lijkt alsof we achteruitgaan. We gaan vooruit, omdat het onze beurt is. Jonge mensen willen zoveel doen en veranderen, en ik denk dat er via sociale media veel mogelijk is."

01-04-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna: "Een vriend? Geen tijd voor"

Rihanna: "Een vriend? Geen tijd voor"

http://oi62.tinypic.com/29m0k6v.jpg

Rihanna lijkt het op haar 27ste allemaal mooi voor elkaar te hebben: een succesvolle carrière, tientallen hits, een volle agenda en miljoenen op haar bankrekening. En toch is de zangeres ook het levende bewijs dat het erg eenzaam kan zijn, daar aan de top. "Een vriend? Geen tijd voor."

Drie uur te laat voor onze afspraak trippelt Rihanna (27) plots de vergaderzaal van het poepchique Mandarin Oriental Hotel binnen. Supersterren laten graag op zich wachten. Van de uitbundige partygirl van wie elke week wel ergens foto's opduiken, blijkt geen spoor. Ze ziet er piekfijn uit - in zedig wit met een jurk en trenchcoat van Simone Rocha en sandaaltjes van Mary Jane. Haar haren strak naar achter. Excuseren doet ze zich niet, want wanneer je zo bekend bent als zij, hoef je geen reden te hebben om te laat te komen. "Because it's fucking Rihanna", klinkt het uit de mond van één van de journalisten die net de halve wereld is afgereisd om haar tien minuten te spreken over de release van haar nieuwste film 'Home'.

Bodyguards
Toch is het nog altijd vooral in de muziekwereld dat de knappe Barbadiaanse hoge ogen gooit. Met 7 albums, 57 singles, 13 nummer 1-hits, 150 miljoen verkochte platen, 185 prijzen (waaronder 8 Grammy's) en 490 nominaties behoort Rihanna op haar 27ste tot de absolute wereldtop. En Queen RiRi is opnieuw volop bezig met de opnames van een nieuw album. Als voorproefje was er al 'Four Five Seconds', de catchy single met Kanye West en Paul McCartney, terwijl vorige week nog het solonummer 'Bitch You Better Have My Money' lekte. In totaal zouden er al acht nummers ingezongen zijn, in een studio waar bodyguards aan de ingang staan om nieuwsgierigen weg te jagen. Druk druk druk dus, zo druk zelfs dat haar liefdesleven er bij inschiet: "Ik heb geen tijd voor een vriend", klinkt het vriendelijk maar kordaat. Nochtans wordt Rihanna al een tijdje aan Leonardo DiCaprio gelinkt. Zo worden ze steeds vaker samen gespot en zouden ze geen moment van elkaars zijde wijken. Insiders beweren zelfs dat ze hen al een paar keer hebben zien kussen. Ze glimlacht breed wanneer we haar vertellen dat Rihanna DiCaprio niet zo slecht klinkt. "Lees geen blogs en geloof niet wat er in de roddelblaadjes staat!"

Op ontdekking
Genoteerd. Maar als Leo niet de ware is, wie zou het dan wel kunnen zijn? "Iemand die weinig tijd nodig heeft en die zich niet laat afschrikken door mijn drukke agenda. Hij moet ook kunnen verdragen dat ik thuis saai ben. Ik doe niet meer dan wat voor de tv hangen en op de zetel liggen. Ik ben nochtans een heel ander mens wanneer ik op tournee ben. Dan probeer ik om zo veel mogelijk van de wereld te zien."

Toch geeft ze toe dat het leven van een superster niet altijd even fantastisch is. Elke tournee is volgens haar een heuse uitputtingsslag. Lange dagen, vermoeiende optredens, heimwee en slaaptekort, en dat allemaal minstens één jaar aan één stuk door. "Ik voel me vaak eenzaam. Altijd maar in die tourbus zitten... Ik word dat na een tijdje zó beu."

Macaroni
Je zou het haast niet geloven wanneer ze met haar lichaampje voor je staat, maar Rihanna (maatje 32!) beweert bij hoog en laag dat ze niét dieet. "Ik haat groenten, maar ik ben aan het leren hoe ik ze kan wegspoelen met andere dingen. Ik ben bovendien verslaafd aan macaroni met ham en kaas. Daar kan ik bakken van eten!" Toch probeert ze wat meer op haar voeding te letten en gaat ze al wat vaker sporten: "Er komen ook een aantal videoclips aan, dus het is tijd om weer in vorm te geraken!"

01-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!