Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hardy poseert voor PETA

Tom Hardy poseert voor PETA

http://oi62.tinypic.com/avss8w.jpg

De Amerikaanse acteur Tom Hardy was al begeerd goed en dat wordt er nu ongetwijfeld alleen nog maar erger op. De man blijkt immers ook nog eens een fervente dierenvriend te zijn. Dat bewijst hij door in een nieuwe campagne van de dierenrechtenorganisatie PETA te poseren.

In de campagne poseert Hardy met zijn eigen trouwe viervoeter Woodstock. PETA wil hiermee mensen stimuleren om vaker dieren te adopteren uit een asiel in plaats van ze "nieuw" te kopen. Hardy zou zelf thuis ook een opvang voor meerder asielhonden hebben.

30-04-2015 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse ondernemerslegende François Michelin overleden

Franse ondernemerslegende François Michelin overleden

http://oi61.tinypic.com/2coplye.jpg

François Michelin, die 47 jaar lang aan het hoofd stond van de Franse bandenfabrikant Michelin, is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de groep Michelin. François Michelin was tot 1999 directeur. Plaats en tijdstip van overlijden worden niet bekendgemaakt.

"François Michelin heeft zijn hele leven ten dienste gesteld van het bedrijf. Hij leidde het gedurende 47 jaar", aldus het bedrijf.

"Onder zijn leiding kende Michelin een ontwikkeling zonder voorgaande, gedreven door zijn passie voor innovatie en zijn hoge eisen voor kwaliteit. Hij transformeerde de groep en zorgde voor de internationale dimensie", klinkt het nog.

Hij werd in 1999 opgevolgd door zijn zoon Edouard, die op 26 mei 2006 om het leven kwam tijdens het vissen. Zijn boot verging nabij het eiland Île de Sein, voor de westkust van Bretagne.

29-04-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste size plus model op cover Ché: "Vetrolletjes niét fotoshoppen, alsjeblieft"

Eerste size plus model op cover Ché: "Vetrolletjes niét fotoshoppen, alsjeblieft"

http://oi61.tinypic.com/21cbigw.jpg

Wél bloedmooi, razend sexy en voorzien van een stel pronte poten en oren. En toch: niét ­superskinny. Mannenblad Ché, nooit vies geweest van 'size zero', zet voor het eerst een 'size plus'-­model op de cover. Nooit gehoord van ­Stéphanie Van den Bergh (23)? Dat zegt meer over ons dan over haar: in de VS is deze ­Antwerpse 'big'. Oók figuurlijk.

Als de volgende drie cijfers staan voor borst, taille en heup, dan is Stéphanie Van den Bergh 100-76-101. Neem pakweg Naomi Campbell en van elk van die getallen kan je vijftien centimeter aftrekken. Size plus versus skinny. Al heeft Stéphanie zélf een hekel aan dat woord. Of zelfs aan het elegantere ­'curvy'.

"Noem me maar gewoon 'model'. Per slot van rekening ben ik niet zo apart. Ik vertegenwoordig de gewone vrouw maar." En mét rondingen. Want de afspraak was: géén fotobewerking. "Je ziet best wel wat vetrolletjes, ja. Vind ik dat erg? Ach nee. Het hoort bij me. Welke vrouw heeft dat nu niét?"

29-04-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna Thielemans brengt wens van kankerpatiëntje in vervulling

Joy Anna Thielemans brengt wens van kankerpatiëntje in vervulling

http://oi58.tinypic.com/1zdar5w.jpg

Alex is een meisje van 11 jaar uit Wildert bij Essen. Zij kreeg twee jaar geleden te horen dat ze botkanker had. Omdat ze een grote fan van THUIS en vooral van Joy Anna Thielemans (Jana) is, sloegen Café Corsari en Make-a-Wish de handen in elkaar om de droom van het zieke meisje werkelijkheid te maken.

De grote wens van Alex was om haar idool te ontmoeten en een kijkje te nemen op de set van THUIS. Café Corsari stuurde zijn stamgast Tom Waes mee om er een onvergetelijke dag van te maken voor Alex.

29-04-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouédraogo krijgt een jongen

Elodie Ouédraogo krijgt een jongen

http://oi60.tinypic.com/2rruz2u.jpg

Elodie Ouédraogo (34) en haar man Jeroom verwachten een jongetje. Dat werd gisteren bekendgemaakt in het nieuwe programma op VIER 'Achter de Rug'. Daarin debuteert de zwangere ex-atlete naast Sven De Leijer.

"In volle verwachting van een prachtige jongen", zo kondigde De Leijer zijn bevallige co-presentatrice aan in de show. Het wordt het eerste kindje voor Ouédraogo en striptekenaar Jeroom.

29-04-2015 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts is het heetste wat België te bieden heeft (volgens de Britse pers)

Matthias Schoenaerts is het heetste wat België te bieden heeft (volgens de Britse pers)

http://oi61.tinypic.com/m7gpc2.jpg

Het Verenigd Koninkrijk kan momenteel niet om Matthias Schoenaerts. Met de lancering van drie grote films tegelijkertijd is de trots van België er alomtegenwoordig. Na een slechte recensie over zijn vertolking in 'Far From The Madding Crowd' in de chauvinistische krant 'The Guardian' lijkt de Britse pers nu helemaal overstag te gaan voor de acteur. De Sunday Times spreekt zelfs van 'The hottest thing to come out of Belgium - ever'.

Dankzij zijn rollen in de films 'Suite Française' en 'Far from the Madding Crowd' en 'A Little Chaos (met Kate Winslet) is Matthias Schoenaerts erg hot voor de Britse journalisten. Het lijkt wel alsof elke Britse krant een interview met onze Antwerpse acteur Schoenaerts. En we lezen alleen maar lovende woorden over zijn looks en acteertalenten. Zo spreekt 'Entertainment Weekly' over de Belgische Marlon Brando en spitst Daily Express toe op de vrouwelijke tegenspelers, Kate Winslet, Carey Mulligan en Marion Cotillard waar Schoenaerts al het bed mee heeft mogen delen (op het grote scherm uiteraard).

29-04-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Piggy krijgt prestigieuze vrouwenrechtenprijs

Miss Piggy krijgt prestigieuze vrouwenrechtenprijs

http://oi58.tinypic.com/2vv28lv.jpg

Het Muppet-personage Miss Piggy krijgt een prestigieuze vrouwenrechtenprijs. Het vrouwelijke varkentje uit de Muppet Show wordt dit jaar gelauwerd met de Sackler Center First Award. Dat deelde het Brooklyn Museum in New York mee.

De onderscheiding gaat naar vrouwen "die de grenzen tussen de seksen hebben doorbroken en in hun sector een belangrijke bijdrage hebben geleverd". Ook Nobelprijswinnaar voor Literatuur Toni Morrison heeft de prijs al eens gewonnen. Miss Piggy zal de onderscheiding op 4 juni in ontvangst nemen, voor de ogen van haar grote liefde, Kermit de kikker.

Ook regisseur Julie Taymor en voormalig rechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof Sandra Day O'Connor worden bekroond.

De jury van de Sackler Center First Awards vindt dat Miss Piggy "vastberadenheid, levenskracht en dapperheid" belichaamt. Ook heeft het personage miljoenen mensen belangrijke levenslessen geleerd, klinkt het.

29-04-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sven Nys is opnieuw samen met zijn Isabelle"

"Sven Nys is opnieuw samen met zijn Isabelle"

http://oi57.tinypic.com/jjba7s.jpg

In het mountainbikemilieu circuleren geruchten dat Sven Nys opnieuw een relatie heeft met zijn ex Isabelle, dat schrijft het blad TV Familie vandaag.

Een insider vertelt aan het blad dat de twee zich verzoend hebben. En de journalist meent dat het weigeren van commentaar door Isabelle een bevestiging van het gerucht is. Ze wimpelde TV Familie af door te zeggen dat Sven en zijzelf besloten hebben om nog altijd niet met de pers te praten. Tweets van Isabelle en Sven hebben onlangs ook verklapt dat de voormalige geliefden tegelijkertijd op Mallorca zaten.

29-04-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol gaat trouwen

Johnny de Mol gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/2d92p94.jpg

Johnny de Mol en zijn geliefde Shima gaan trouwen. Dat meldt het Nederlandse entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Johnny vroeg haar op Koningsdag ten huwelijk, op de Amsterdamse grachten. Het koppel is sinds begin 2014 samen, en woont sinds oktober vorig jaar samen in Amsterdam. Zangeres Willeke Alberti, de moeder van Johnny, is door het dolle heen, vertelde ze aan RTL.

"Soms komt er een schoonzoon of -dochter binnen waarvan je denkt: deze twee zijn voor elkaar geboren en geschapen. Zo voelt het bij Johnny en Shima ook."

Wanneer het koppel gaat trouwen, is nog niet bekend. Alberti: "Dat is nog niet duidelijk. Misschien dat ze het wel heel intiem houden, met zijn tweetjes. Ik wacht rustig af." Het stel is sinds begin 2014 samen, en woont sinds oktober vorig jaar samen in Amsterdam.

Johnny is in Vlaanderen vooral bekend door zijn rol in Crimi Clowns en zijn kortstondige relatie met K3-zangeres Josje Huisman.

29-04-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae treedt op bij Jimmy Kimmel voor 2,5 miljoen Amerikanen

Stromae treedt op bij Jimmy Kimmel voor 2,5 miljoen Amerikanen

http://oi58.tinypic.com/jsowzt.jpg

Op het Amerikaanse festival Coachella gooide "onze" Stromae al hoge ogen met zijn optreden, en gisteren mocht de zanger een gastoptreden geven in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel live voor de ogen van 2,5 miljoen Amerikanen.

In Jimmy Kimmel Live, één van de populairste laatavond talkshows in Amerika met gemiddeld 2,5 miljoen kijkers, bracht Stromae zijn nieuwe single Carmen uit het album Racine Carrée.

Stromae mocht aantreden naast andere gasten in het programma zoals Kevin Spacey en Ioan Gruffud, de acteur uit Fantastic Four. De populaire televisiepresentator Jimmy Kimmel zal wel nog wat aan zijn Franse uitspraak moeten werken. Volgens Kimmel was het een zekere "Stromee" die het podium betrad.

Het Amerikaanse avontuur houdt nog niet op voor Stromae. Na de zomer begint hij aan een tournee door Noord-Amerika.

28-04-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William sturen fans zoete verrassing met roze lint

Kate en William sturen fans zoete verrassing met roze lint

http://oi62.tinypic.com/o50ozs.jpg

Prins William en zijn vrouw hertogin van Cambridge Kate Middleton hebben gisteren opvallende cadeautjes gestuurd naar de wachtende groep voor het ziekenhuis St. Mary's in Londen. In afwachting van de komst van hun tweede kindje biedt het koninklijk paar een zoete verrassing aan. Opvallend: de cadeaus zijn verpakt met roze lint.

Volgens een woordvoerder van Kensington Palace hebben vijf fans van het Britse koningshuis luxe gebak gekregen om hen zo te bedanken voor hun geduld. Het roze lint om de pakketjes is niet onopgemerkt gebleven, meldt persbureau AP. Zo is de 50-jarige Kathy Martin uit Londen er nu zeker van dat prins George, die in 2013 geboren werd, een zusje krijgt.

De 14-jarige Amy Thompson verblijft al acht dagen voor de Lindo-vleugel van het ziekenhuis waar Kate zal bevallen. "Sommige mensen kamperen voor een nieuwe iPhone of concerttickets. Ik doe dit", is haar motivatie.

Het gebak wordt met open armen ontvangen nu de spanning rondom de geboorte van de 'royal baby' stijgt. Eigenlijk had de vrouw van prins William zaterdag al moeten bevallen. Althans, dat is wat de pers beweert, want Kensington Palace benadrukt keer op keer dat er nooit officieel is gecommuniceerd over de datum waarop Kate is uitgerekend. De wachtenden voor St. Mary's moeten dus nog even geduld hebben.

28-04-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit het geheim van Elle Macpherson's jeugdige uiterlijk?

Is dit het geheim van Elle Macpherson's jeugdige uiterlijk?

http://oi61.tinypic.com/2w1xwz8.jpg

Heeft voormalig topmodel Elle Macpherson net het geheim voor haar immer jeugdige uiterlijk onthuld. Toen ze gevraagd werd naar het vreemdste voorwerp in haar handtas antwoordde ze stellig 'een urinetester'. Excuseer?!

"Ik ga nooit de deur uit zonder een PH-balans urinetester, om uit te vissen wanneer mijn lichaam zich in een alkalische toestand bevindt", aldus Elle. "Ik ben ervan overtuigd dat de meeste ziektes en lichamelijke mankementen een rechtstreeks gevolg van een te hoge zuurtegraad van je lichaam." Die zuurtegraad krijg je weer onder controle door meer water te drinken, voldoende groenten te eten en je zoutinname te verminderen.

Het andere geheim voor Elle's perfecte lichaam is dat het voormalige model regelmatig een lymfedrainage ondergaat. Op die manier worden afvalstoffen snel en effectief weer uit het lichaam verwijderd.

28-04-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen, JCVD en een halve zoo: zo zot wordt de nieuwe clip van Dimitri Vegas & Like Mike

Charlie Sheen, JCVD en een halve zoo: zo zot wordt de nieuwe clip van Dimitri Vegas & Like Mike

http://oi60.tinypic.com/2n8d342.jpg

Krachttoer van onze dj-toppers uit Willebroek. Dimitri Vegas & Like Mike strikten voor de clip bij hun nieuwe track 'The Hum' niemand minder dan Hollywoodsterren Charlie Sheen en Jean-Claude Van Damme. En ook de rest oogt spectaculair.

"Nice try, bitches." Die verdoken boodschap in de trailer van 'The Hum' lichtte al een tipje van de sluier. Nu mag het grote nieuws eindelijk naar buiten. Hollywoods grootste rebel Charlie Sheen en onze internationale vechtmachine Jean-Claude Van Damme (JCVD) zullen hun opwachting maken in de nieuwe videoclip van de broers uit Willebroek. Een stunt die aantoont hoe diep de Tomorrowland-DJ's intussen al zijn binnengedrongen in de Hollywood Hills. Zeker wanneer blijkt dat de hele bende tijdens de opnames de villa van de Canadese popster Justin Bieber ter beschikking kreeg om er in te logeren.

The Hangover achterna
Het thema van de clip is de notoire feestneus Sheen overigens op het lijf geschreven. «De clip is losjes gebaseerd op het verhaal van 'The Hangover'», klinkt het. Dat mag ook blijken uit de eerste beelden.

28-04-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'

Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'

http://oi57.tinypic.com/16bld78.jpg

Na maanden twijfelen is de knoop doorgehakt: het personage Bart Van den Bossche verdwijnt uit 'Familie'. Wellicht een hele schok voor de vele 'Familie'-fans, maar het drukke leven van acteur Chris Van Tongelen (46), die voortdurend naar Amerika vliegt om er stiefzoon Ian Thomas bij te staan, is niet langer combineerbaar met tv-opnames. Chris blijft wel optreden met De Romeo's. Na Jacky Lafon en Martine Jonckheere verliest de VTM-soap opnieuw een dragende figuur.  

Een koude douche voor fans van soapfiguur Bart Van den Bossche en acteur Chris Van Tongelen. Het personage verdwijnt na meer dan 5.500 afleveringen op het einde van dit seizoen uit de VTM-soap. Bart Van den Bossche was sinds het begin van de soap in 1991 erbij. Met de beslissing valt het doek over een lange periode van twijfels over de toekomst van Van Tongelen bij 'Familie'. De reden voor de exit: een veel te drukke agenda. Zo zingt Chris ook bij de Vlaamse groep De Romeo's en pendelt hij op en neer naar de VS, waar zijn vrouw en stiefzoon Ian Thomas wonen. Hij helpt de jonge zanger bij de uitbouw van zijn internationale carrière. Een combinatie die niet meer vol te houden is. Zo vloog hij alleen al tijdens de eerste maanden van 2015 zes keer naar Los Angeles. Het maakte de beschikbaarheid van de acteur voor 'Familie', waar sinds enkele maanden met zogenaamde 'opnameblokken' wordt gewerkt, alsmaar moeilijker.

28-04-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel spot Grey's Anatomy-ster in Kontich: "Pas getrouwd en vrouw kwijt aan 'McDreamy'"

Koppel spot Grey's Anatomy-ster in Kontich: "Pas getrouwd en vrouw kwijt aan 'McDreamy'"

http://oi58.tinypic.com/a4bdpx.jpg

"We zijn pas getrouwd en ik ben mijn vrouw al kwijt aan Patrick Dempsey." Dat heeft Tim Smet (27) uit Kapellen op Facebook gezwierd met een foto van zijn vrouw met dé ster uit Grey's Anatomy. Het koppel had Dempsey gespot in bistro Côté Sud in Kontich, waar hij steak met pepersaus en frieten at.

Eind vorige week stond het halve land nog op zijn kop toen uitlekte dat 'dokter Sheperd' om het leven zou komen in ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', te zien op VIJF. Acteur Patrick Dempsey heeft er alvast zijn eetlust niet bij verloren. Hij liep gistermiddag onverwacht bistro Côté Sud in de Mechelsesteenweg in Kontich binnen. "Het was hier redelijk druk. Hoewel ik hem niet kende viel hij mij meteen op omdat ik vond dat het een knappe gast was", zegt dienster Brigitte.

"Hij was vergezeld met een andere man, van wie ik dacht dat het zijn bodyguard was. Ze bestelden een steak met pepersaus en frieten. Na het eten kwam de acteur aan de toog betalen. Hij was heel beleefd en vriendelijk en vertelde mij dat alles perfect in orde was, waarna ik een fikse fooi kreeg. Bij het betalen, stapte een koppeltje naar hem toe. Zij hadden de acteur herkend. Het is pas dan dat 'mijn frank' begon te vallen. Ze vroegen of ze een foto mochten nemen."

Dat koppel, Melissa Mertens (25) en haar man Tim Smet (27) uit Kapellen, was toevallig in de zaak binnengestapt.

"Toen ik van het toilet kwam, zag ik twee mannen zitten. Ik keek nog eens achterom omdat die ene toch een knappe man was. Ik besefte niet dat het Patrick Dempsey was. Het was Tim die het mij vertelde toen ik terug aan de tafel kwam", zegt Melissa. Tim zwierde de foto op Facebook. 'Net getrouwd en kzen mijn vrouw al kwijt aan Patrick Dempsey'."

28-04-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen poedelnaakt op de cover van Vogue

Gisele Bündchen poedelnaakt op de cover van Vogue

http://oi61.tinypic.com/9gbpe0.jpg

Gisele Bündchen zegde eerder deze maand de catwalk vaarwel. Wie dacht dat het topmodel volledig uit de spotlights zou verdwijnen, heeft het mis. Bündchen prijkt deze maand immers poedelnaakt op de cover van Vogue Brasil.

De Braziliaanse ging uit de kleren om haar 20-jarige carièrre te vieren, meldt The Mirror. "Bedankt iedereen die meegewerkt heeft aan deze speciale editie", schreef Bündchen bij de foto op Instagram. Op de zwart-wit afbeelding staat ze licht voorovergebogen en heeft ze de letter G vast, met daaraan het getal 20. De afbeelding is het werk van de fotografen Inez & Vinoodh. Het supermodel deelde de foto zelf op de fotowebsite.

28-04-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Lemaire bevallen van een zoontje

Kirsten Lemaire bevallen van een zoontje

http://oi61.tinypic.com/2rz31ao.jpg

Studio Brussel-stem Kirsten Lemaire kreeg er gisteren in het Sint-Lucasziekenhuis in Gent een zoontje bij, Elvin. Ze postte zelf een foto van haar kersverse baby op Instagram.

Elvin is het tweede kindje van de Studio Brussel-presentatrice, die vorig jaar in april al een dochter kreeg met de naam Tilda. Elvin kwam exact op de geplande datum ter wereld, gisteren op 27 april. Kirsten Lemaire deelde zelf trots een foto van haar baby op Instagram

28-04-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bruce Jenner is blij en opgelucht"

"Bruce Jenner is blij en opgelucht"

http://oi59.tinypic.com/ann7tv.jpg

Bruce Jenner voelt zich gelukkiger dan ooit. Althans, dat vertelt een bron aan People. Vrijdagavond werd een interview met Bruce uitgezonden waarin hij zich voor het eerst uitsprak over zijn wens om als vrouw door het leven te gaan.

"Bruce lijkt heel erg opgelucht", aldus een bron die benadrukt dat de ex van Kris Jenner blij is dat het interview eindelijk is uitgezonden. "Het voelt alsof er een flinke last van zijn schouders is afgevallen. Voor familieleden voelt het ook als een opluchting."

"Hij is verrast door alle aardige reacties die hij via social media heeft gekregen." Mede hierdoor voelt hij Bruce zekerder en meer op zijn gemak. "Hij gaat de deur uit met gelakte nagels en lipgloss op zijn lippen. Hij lijkt zelfverzekerder en gelukkiger."

27-04-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris ging vreemd met Taylor Swift

Calvin Harris ging vreemd met Taylor Swift

http://oi61.tinypic.com/jtudes.jpg

Calvin Harris heeft zijn ex-vriendin bedrogen met Taylor Swift. De dj doet altijd net alsof hij en Taylor pas begonnen te daten na de breuk met Aarika Wolf, maar dat klopt niet. De twee relaties overlapten elkaar een tijdje, schrijft althans NY Daily News.

"Calvin en Aarika leerde elkaar in augustus kennen op de set van zijn videoclip Blame. Ze ware sinds oktober officieel samen en waren een maand of zes onafscheidelijk", vertelt een anonieme bron aan NY Daily News.

Begin maart vertelde Harris aan een vriend dat hij was vreemdgegaan en dat hij niet wist hoe hij dat moest vertellen aan zijn vriendin. Kennelijk wist hij het toch op te lossen, want op 25 maart werden Calvin en Taylor voor het eerst samen in het openbaar gezien."

Calvin doet net alsof Taylor op zijn pad kwam na de breuk, maar Aarika heeft vast wel door dat werd bedrogen. Het is allemaal vreemd. Calvins vrienden zijn allemaal uitgaanstypes en Taylor past er helemaal niet bij. Zijn vrienden denken dat hij het alleen voor de publiciteit doet", voegt de bron er venijnig aan toe.

27-04-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bizarre manier waarop Madonna naar dates hengelt

De bizarre manier waarop Madonna naar dates hengelt

http://oi58.tinypic.com/dra8og.jpg

Drie dagen geleden heeft Madonna een foto gedeeld van een topless man op Instagram. Dat bleek een voor haar onbekend model te zijn, die nu met haar op date wil.

De 56-jarige zangeres zette bij de bizarre foto: "Rebel (hartje) 8 pac (hartje) Hell to the Yeah!!!". Al snel vroegen haar fans wie deze knappe man was. Vandaag werd onthuld dat het om een van de sterren uit de videoclip 'Blanc Space' van Taylor Swift gaan. De gespierde knapperd werd in 1991 in Milaan geboren en is dus 33 jaar jonger dan Madonna.

Zijn Instagram-pagina staat vol met sexy foto's op zonnige locaties. Nu wil het model graag de zangeres ontmoeten. Dat heeft hij aan de Amerikaanse site TMZ verteld: "Ik zou zeker met haar op date gaan. Ik vind haar echt aantrekkelijk."

27-04-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!