NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Away From Her
Away From Her
De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/3884/sarahpolleybl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Sarah Polley is beslist geen nieuwe ziel in onze kosmos. Reïncarneren is voor haar even gewoon als vers ondergoed aantrekken: zij heeft vast en zeker al een reeks zwaarwichtige en boeiende levens versleten. De maturiteit die ze in haar vaak complexe acteerrollen legt, is alleszins ongezien (denk aan ‘The Sweet Hereafter', ‘My Life Without Me' of ‘The Secret Life of Words' en je voelt je van slag drie kilo zwaarder). Ze bezit een speciale gave om met veel wijsheid en de juiste bezieling gevoelige portretten van gebroken of fragiele vrouwen in te kleuren. Dat ze klaar was om haar eigen film te maken, verbaast niemand. Het acteren beheerst ze, het was gewoon een kwestie van het juiste script in handen krijgen om ook áchter de camera haar vleugels te spreiden. Alice Munro's kortverhaal ‘The Bear Came Over the Mountain' trok haar over de streep en ze voelde de onbedwingbare drang om dit serene liefdesgedicht naar het doek te vertalen. ‘Away From Her' bevestigt alleen maar ons vermoeden: ze haalt ook het beste in anderen naar boven.

Fiona (Julie Christie) begint dingen te vergeten: het woord voor ‘wijn' ontglipt haar, ze zet per ongeluk een braadpan in de diepvriezer... Dingen die ze niet meer kan benoemen verliezen hun bestaansreden en zelf heeft ze ook een beetje het gevoel dat ze mee vervaagt. Gelukkig kan ze rekenen op Grant, haar man met wie ze al wol, leder, hout, papier, porselein, smaragd, zilver én goud op zak heeft. Hij helpt haar om niet te verdwijnen, is haar steunpilaar in de zandbank. Hun relatie is teder en diepgaand. Eerst maken ze nog mopjes over haar verstrooidheid, maar eens de diagnose gesteld, is Fiona vastbesloten: ze wil haar man niet tot last zijn en wil zich laten opnemen. De instelling Meadowlake houdt wel streng vast aan een mensonterende regel: de eerste maand mag Fiona geen bezoek of contact hebben, - een maatregel die vooral uitgevonden lijkt om het voor de verpleging gemakkelijker te maken. Wanneer Grant na dertig dagen popelend als een kleuter terugkeert naar de instelling, weet zij niet meer wie hij is. Ze herkent hem niet. Het is alsof ze een ‘eternal sunshine' heeft laten uitvoeren, hem uit haar geheugen heeft laten wissen, maar dan op natuurlijke wijze en zonder de bedrading en machines... Haar gedachten aan hem verslensen langzaamaan, zij verdwijnt, maar hij ook een beetje met haar. Machteloos moet hij toekijken vanop de zijlijn, hoe hij niet meer in haar wereld past en hoe ze toenadering zoekt tot één van de andere patiënten...

‘Away From Her' is een eenzame afdaling naar de wachtkamer waar het licht elk moment kan uitvallen (en toch ook weer aanfloepen in heldere momenten): Alzheimer. Een moeilijk thema dat Sarah Polley breekbaar als een filterdun vaasje op tafel durft te leggen. De film geeft een goed beeld van hoe het er in zo'n tehuizen aan toe kan gaan: de Alzheimerpatiënten verliezen hun ‘menselijkheid' onder de scepter van de directrice, die hen als consumptieproducten beschouwt - in contrast met de volharding van Grant, die Fiona elke dag blijft bezoeken.

Polley hanteert hierbij een ongewone vertelwijze, eentje voor de goede verstaner. Ze kiest niet voor de gemakkelijke weg van een duidelijk rechtlijnig aftakelingsproces, maar werkt met korte sleutelmomenten en laat in het begin ook parallel een toekomstige gebeurtenis in stukjes gehakt door het verhaal lopen. Een licht warrige structuur, net als een potje geschudde herinneringen.

De weinige woorden die in de mond worden genomen, zijn vaak citaten uit boeken, die niet concreet over dementie gaan, maar wat filosofischer aandoen. Er worden trouwens maar kleine aanwijzingen gegeven naar haar Alzheimer - we worden niet overstelpt met voorbeelden, maar in ons hoofd vullen we de rest aan: hoe een beestje in haar hoofd zit en één voor één haar gedachten opeet. Het korte termijngeheugen moet er het eerst aan geloven. De oude herinneringen blijven vaak het langst zitten, ze zitten het diepst ingeworteld. Het zijn nu nét die herinneringen die Fiona het liefst zou vergeten. Door haar ziekte vervagen haar recente dolgelukkige jaren in haar sneeuwhuisje en komt het verleden en daarmee haar gekwelde gevoelens rond het bedrog van haar man des te scherper naar boven. Ze zijn heel gelukkig samen, maar de wonden zijn nog niet helemaal genezen. We kunnen kiezen wat we ons willen herinneren en wat we willen vergeten. Fiona heeft hier geen controle meer over.

Meer nog dan over Alzheimer, gaat ‘Away From Her' over liefde en de beproevingen die zelfs een ijzersterk koppel moet doormaken. Polley's film begint waar de meeste romantische films zelfs in de verste verte nooit aan toe komen: bij het samen oud worden. Je zou zelfs kunnen stellen dat de film niet eens over Alzheimer gaat, maar dat het puur als metafoor gebruikt wordt voor de miscommunicatie tussen de twee, iets dat als een branddeur tussen hen is komen te staan. Polley legt hun relatie respectvol en eerlijk vast. Ze heeft hiervoor geen honderd en één flashbacks nodig: een shot van enkele elegante voeten in sandalen is genoeg voor de suggestie dat Grant het in het verleden niet zo nauw nam met de huwelijkstrouw. Maar eveneens zegt de blik in zijn glazige ogen genoeg over wat hij nu doormaakt: nooit meer terugkunnen naar vroeger, zijn vrouw onder een glazen stolp zien zitten, maar haar niet kunnen aanraken.

Julie Christie als Fiona zien we in ‘Away From Her' op een mooie manier vervagen. Direct and vague. Sweet and ironic. De actrice bezit met haar 66 nog steeds een schoonheid waar de spiegel van Sneeuwwitjes stiefmoeder spontaan van kapot zou springen. Geen wonder dat Gordon Pinsett eigenlijk maar weinig hoeft te zeggen om zijn onmacht en verdriet te uiten: hij acteert vooral via zijn fysieke aanwezigheid, en de weemoed die op z'n schouders hangt, denken we er zelf bij. "Here comes the elevator on the left, where there is a man with a broken heart, broken into a thousand pieces."

Het is pas op het einde dat Polley zich wat verslikt in sentimentaliteit, wanneer ze het verhaal een té harde duw in de goede richting geeft met een onwaarschijnlijke, verhaalplichtige afronding. Maar ‘Away From Her' is toch een teder filmpje geworden, dat badend in witte overbelichting en drijvend op ‘Harvest Moon' van Neil Young als een vergeet-mij-nietje door de sneeuw prikt: eenzaam, fragiel, maar uniek in zijn soort en toch ook het koesteren waard.


30-11-2007 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Superman" Brandon Routh getrouwd

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/4580/151729supermanlul6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Brandon Routh, die de rol van superheld vertolkte in "Superman Returns", is in het huwelijksbootje gestapt met actrice Courtney Ford. Het huwelijk vond plaats op een paardenranch in Santa Barbara.

Het stel leerde elkaar vier jaar geleden kennen, toen Routh nog achter de bar in een bowlinghal werkte. De 28-jarige acteur vroeg zijn 29-jarige vriendin vorige zomer ten huwelijk toen hij in Groot-Brittannië was voor de promotie van "Superman returns".

27-11-2007 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love, love, love, ...

Love, love, love, ...

De afbeelding “http://img410.imageshack.us/img410/2361/rosannaarquette1qm8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse krant News of the World schrijft dat Sir Paul McCartney romantische momenten heeft beleefd met Rosanna Arquette. De ex-Beatle en de actrice zouden mekaar vorige week twee keer hebben gezien in amper 24 uur tijd. Getuigen verklaarden dat het overduidelijk was dat de twee mekaar graag mogen.

Macca en Arquette werden trouwens al eerder met mekaar gezien. Dat gebeurde eerder dit jaar in New York. Vorig weekend zou Paul haar bij haar thuis hebben opgepikt en haar vervolgens naar zijn woonst in St-John’s Wood, in het noorden van Londen hebben gebracht. Daar zouden de beide twee uur hebben doorgebracht. Toen McCartney Rosanna daarna naar een taxi begeleidde, kon hij het niet laten om haar flink te knuffelen. 

Nauwelijks twaalf uur later, zouden de actrice en de poplegende mekaar opnieuw hebben ontmoet bij McCartney thuis. Daarna zouden ze richting Kenwood House-the English Heritage in Hampstead zijn getrokken, voor een romantische wandeling in het park. Getuigen zagen hoe het koppel verschillende malen de tijd nam om diep in mekaars ogen te kijken. “Ze gedroegen zich als tieners op hun eerste date,” klonk het.

Rosanna zou haar verblijf in Londen speciaal voor haar ontmoeting met Paul hebben verlengd. Toen ze afscheid van hem nam, zou ze hem in de armen hebben genomen en hebben gekust. Paul zou haar hebben gestreeld, en leek, nog volgens een getuige “in de wolken”. “Ze knuffelden en kusten er op los,” schrijft de krant, “De vonken vlogen er echt af”.

McCartney vecht op dit moment nog altijd een zware echtscheidingsstrijd uit met zijn ex Heather Mills. Dat hij behoefte heeft aan een beetje affectie, is de jongste tijd meer dan duidelijk. Nog geen maand geleden, beleefde hij een paar tedere momenten met de gefortuneerde Amerikaanse Nancy Shevell in New York. Het valt te bezien, hoe die op de ontmoeting tussen Paul en Rosanna zal reageren. “Dit is alweer om problemen vragen,” zegt een insider nog

27-11-2007 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud en kil
Koud en kil
Koud en kil zweven de wolken ons leven voorbij.
Zware grote lompe zwermen grijs gedoe
hangen boos boven ons.
 
door de regen geen druppels meer te zien.
Alles voelt nu koud en kil.
zal het ooit nog overgaan of zijn wij stilaan aan't vergaan.
 
De Grijzigheid heeft ons besmet.
Vrolijk zijn we niet.
Waar is die zomer
op dat terrasje
met een goeie kriek.
 
We leven in het Sombere Westen.
We zijn niet goed gezind.
Laat deze wolken niet winnen.
 
---Laat ons elkaar beminnen---

25-11-2007 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer poezie je streelt
Wanneer poezie je streelt
De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/2159/amr43aas1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 Wanneer de poezie
om je heen danst
je zorgeloos streelt

Wanneer de woorden
je laten zweven
naar luchtkastelen

Wanneer de letters
je meer verwarmen
verzachten als zijde

Dan weet je dat
de tekst alleen voor jou
geschreven kan zijn .

25-11-2007 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdriet
Verdriet
De afbeelding “http://img152.imageshack.us/img152/2554/go4charlizetheron155ay9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
verdriet
kent iedereen weleens
maar wat als er
met je verdriet word
gespot of gelachen?
 
het verdriet om het
verlies van een dierbare
ondervind iedereen anders
het raakt je als je merkt
dat er sommige gewoon mee lachen
 
het verdriet
een gekend signaal
soms een dipje
maar iedereen verwerkt het anders
blijf daarom niet met verdriet zitten
(ik heb wel makkelijk praten
mij lukt het verwerken nog steeds niet)

24-11-2007 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag de dag
Vandaag de dag
De afbeelding “http://img405.imageshack.us/img405/2102/go4autumnreeser011gx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De dag start weer met stille huiver

Trieste nevel doorklieft mijn kop

Laverend tussen moeten en willen

Bezweer ik mijn verdriet, kop-op!

 

Huid vernaggelt, verstrakt bezwaard

Maag draait, red me met verstand

Traanbuizen jeuken, houden zich in

Herneemt mijn ratio de overhand

 

Na elke nacht die trage lange dag

Uren sluipen aan mijn gevoel voorbij

Kruipen steunend door mijn tijd

Deze vrije dag is niet besteed aan mij

 

Doelloos, zonder onverwacht ontmoeten

God, geef me weer die mateloze kracht

Om te doorstaan, opnieuw te overleven

Vandaag de dag en straks de nacht

24-11-2007 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk
Geluk
De afbeelding “http://img86.imageshack.us/img86/4025/go4angelinajolie363nj5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat..

19-11-2007 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk zit in vele kleine dingen
Geluk zit in vele kleine dingen
De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/4152/go4angelinajolie341nf3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
geluk zit in zoveel kleine dingen, soms
zomaar even de lach van een kind
laat het niet aan je voorbij gaan en voel
de liefde wat je daarmee ondervindt

zo je geeft .. zal je ook mogen ontvangen
aanvaardt de mens, zo hij wil zijn
zie om je heen leer ook te begrijpen
dat niet ieder hetzelfde kan zijn

geluk straal je uit, je kunt het ook delen
positief blijven denken, dat is de kracht
t zijn kleine dingen.. die waardevol blijken
als het geluk komt, wat nooit werd verwacht

kleine dingen , die aan je voorbij gaan
het leven van haast blijkt gewoon te zijn
maar,zo je de kleine dingen nog kan waarderen
zie deze dag dan ook met wat zonnenschijn

19-11-2007 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijdschap
Blijdschap
De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/1973/go4angelinajolie331ro8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tillend hoog boven daagse zorgen
stijgt blijdschap uit als warme lach
wegdrukkend ’t gewichtige gezag.
Klaterend in de morgen.

Het biedt de ware energie
die ons als een ballon doet lopen.
Een blijde blik voor alles open
genietend van hoe ik het zie.

Het is de ware metamorfose
melodieus vertrouwd en rijk
die als een warme liefdeblijk
zo ’t goede in ons heeft gekozen.

Aanstekelijk voor wie ’t begrijpt
om in de lach zo meegezogen
’t moment te pakken….opgetogen
en zo in ons als vastheid rijpt.

Een blijde geest is uitverkoren
snelt moeiteloos de uren door
leent graag aan iedereen haar oor
om and’ren te bekoren.

19-11-2007 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief zijn
Lief zijn
De afbeelding “http://img228.imageshack.us/img228/4149/go4yvonnecatterfeld092bf9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In eenvoud lief zijn
zal je hart maken van goud
hij die van je houdt.

18-11-2007 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd
Verliefd
De afbeelding “http://img104.imageshack.us/img104/2937/go4charlizetheron182cx0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het was een tijd geleden, dat ik zulke gevoelens koesterde in mijn hart.

Maar nu zijn ze weer terug, worden sterker met jouw lach.

Alleen al met jouw praten laat mijn gloeien, diep van binnen.

En mijn dromen zijn weer gevuld, teder en vol smacht.

 

Ik durf het je nog niet te zeggen, wat ik ben gaan voelen.

Bang dat je het niet beantwoorden zal.

Maar het is niet erg, ik geniet al van de aandacht.

Die je me maar blijft geven na die naaste nacht.

 

Ik ben o zo vrolijk, en ik straal zoals de maan.

Het is een tijd geleden, maar het voelt o zo goed aan.

Iedereen lijkt het aan me te merken, blij zo blij.

Want ik kan het wel van de daken schreeuwen.

 

Want ik kan met plezier zeggen, ik ben eindelijk weer verliefd.

13-11-2007 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hals die zachtheid toont
Een hals die zachtheid toont
De afbeelding “http://img232.imageshack.us/img232/9413/go4deltagoodrem048xb7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
een hals die zachtheid toont

 

 

 

je gezicht wordt mijn gedicht

nog slapend in ontspanning

de glimlach van een mooie

droom zweeft rond je mond

 

ogen zijn gesloten open

je trekken licht  innemend

en je armen nodigen de

wereld tot een warm omhelzen

 

ik zie het kloppen van je hart

in een hals die zachtheid toont

de lijn omhoog naar kaken

die toch vastberaden zijn

 

als dan je glimlach

zich verdiept en ook

je adem vrolijkheid verraadt

ontstaat het kuiltje in je wang

 

je lach is ingehouden lang

je schrikt er zelf van en

ik zie je ontwaken  de leuke

droom langzaam verlaten

 

in je ogen licht de nacht nog op

terwijl je handen aan de dag

beginnen  door gordijnen komt

de zon schoorvoetend binnen

12-11-2007 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney onthutst over

Britney onthutst over "minst sexy ster"-verkiezing

De afbeelding “http://img218.imageshack.us/img218/348/britneyspears12nu2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Britney Spears zal haar abonnement op Maxim hoogstwaarschijnlijk niet verlengen. Toen de Amerikaanse zangeres te horen kreeg dat ze door het mannenblad was uitgeroepen tot een van de minst sexy sterren ter wereld, barstte ze in tranen uit.

Britney wilde naar een feestje gaan ter ere van de lijst met "meest sexy sterren", tot ze hoorde dat ze een plaatsje had veroverd in de rangschikking van de minst aantrekkelijke artiesten. De "Gimme More"-zangeres was niet gelukkig met dat nieuws, maar ze was in elk geval in goed gezelschap. Op het lijstje lelijkerds prijkten ook de namen van Madonna, Amy Winehouse, Sandra Oh en Sarah Jessica Parker. De actrice uit "Sex and the City" bleek de "minst sexy vrouw in een groep van zeer onaantrekkelijke vrouwen". "Toen Britney het nieuws hoorde, begon haar lip te trillen en kwamen de tranen. Ze was er kapot van", aldus een vriend. "Britney zal een verontschuldiging eisen bij Maxim.


12-11-2007 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arme Jan Smit!

Arme Jan Smit!

De afbeelding “http://img112.imageshack.us/img112/579/jansmityb5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Helemaal stuk is hij. Arme Jan Smit (21). De immens populaire zanger moet niet alleen volgende week aan zijn stembanden worden geopereerd, hij is ook veel langer dan gedacht uit de running. Hij moet een maand zwijgen, en mag maar liefst ZES maanden niet zingen.

'Mijn stem is mijn leven', schreef Jan afgelopen maandag, alsof hij al aan voelde komen dat zijn 'stemdrama' veel groter zou zijn dan twee weken geleden verwacht. "Ik heb enorm gehuild toen ik net had gehoord wat er aan de hand was. Ik blijf overeind dankzij Yolanthe. Ik moet de moed erin houden."

Jans mooie geliefde Yolanthe (22) vertelde toen: "Jan moet langer zwijgen dan de twee kwartier per dag die hem eerst waren opgelegd. De artsen zijn niet tevreden over hoe het herstel gaat. We horen bij ons volgende bezoek aan de arts of hij moet worden geopereerd. We houden ons hart vast."

De ergste nachtmerrie van Jan is nu werkelijkheid geworden. De Volendamse zanger gaat volgende week al onder het mes. Dezelfde artsen als die destijds Frans Bauer en Guus Meeuwis opereerden, behandelen nu Jan Smit. Hij wordt echter geholpen aan iets anders dan wat Frans Bauer had. Jan blijkt een aangeboren afwijking aan zijn stembanden te hebben. De nuchtere zanger is daar erg van geschrokken. "Het is best moeilijk positief en optimistisch te blijven", laat hij weten. "Maar dat ga ik toch proberen. Pech kan niet voortduren. Ik houd de moed erin."

Jan werd gisteren bedolven onder steun-sms'jes van collega-zangers. Van Jeroen van der Boom tot Gerard Joling en Frans Bauer.12-11-2007 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel
Sensueel
De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/2192/go4carrieannemoss006wn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sensueel mijn gedachten

Sensueel geheel bij jou

Sensueel mijn gevoelens

Sensueel waar gaat dat heen

Sensueel onze liefde

Sensueel zo heerlijk vrij

Sensueel oh zo betrokken

Sensueel het maakt mij vrij

11-11-2007 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ware schoonheid
Ware schoonheid
De afbeelding “http://img207.imageshack.us/img207/9540/go4carrieannemoss001ts8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

11-11-2007 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren
Gisteren
De afbeelding “http://img150.imageshack.us/img150/1954/go4charlizetheron168jk5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
het is gisteren in mij

het is wel voorbij

maar niet vergeten

gisteren is dood

 

was hier even niet

het ging me niet in

de koude kleren zitten

gisteren kon ik niet publiceren

 

had wel twee dichtsels

maar ik laat ze niet verschijnen

vandaag is een beetje geloof terug

wat ik gisteren echt niet had

 

gisteren is me overvallen

als een koude douche

gisteren niet koersvast

nu weer een beetje in kaart gebracht

 

het is nu vandaag

maar gisteren staat

nog wel in mijn geheugen

gisteren is nu niet

10-11-2007 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als liefde
Als liefde
De afbeelding “http://img441.imageshack.us/img441/5813/go4carlypope007da4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Als liefde wederzijds is
kun je alles van elkaar verdragen
en zullen de fouten die je maakte
langzamerhand weer vervagen
 
Als liefde wederzijds is
maak je dezelfde narigheid mee
zal het woeste stormen doorstaan
in deze grote levenszee
 
Als liefde wederzijds is
kom je ook weleens in diepe dalen
maar dan is die ander er steeds weer
om jou liefdevol naar boven te halen
 
Als liefde wederzijds is
en je alle lasten samen deelt
dan mag je spreken van gelukkig zijn
omdat echte liefde nooit verveeld.

09-11-2007 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cd van Gabriël Rios bij Knack
Cd van Gabriël Rios bij Knack
De afbeelding “http://img137.imageshack.us/img137/2658/gallery20051018370hr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
de nieuwe cd van Gabriël Rios, zit op woensdag 21 november gratis bij het weekblad Knack! Knack en Focus Knack willen aantonen dat ze de Belgische muziekscene op en top steunen.

De cd zit op 21 november gratis in het Knack-pakket in de krantenwinkel. Ben je abonnee, dan krijg je de cd gratis in je brievenbus. Rios zelf vindt dit initiatief een uitstekende gelegenheid om een nog breder publiek met zijn muzikaal talent te laten kennismaken. Niet-Knack lezers kunnen 'Morehead' vanaf eind december kopen in de winkel, dit als bonuscd in een speciale limited-edition box van zijn vorige album "Angelhead".

De actie zal Knack waarschijnlijk geen windeieren leggen: De Morgen stak op 13 oktober ook al gratis de nieuwe cd 'Shine' van Sarah Bettens bij haar weekendeditie. De verkoop steeg van de normale 95 000 exemplaren, spectaculair naar 180 000 kranten!

Op 22 december treedt Gabriël Rios voor de eerste keer op in Vorst Nationaal.


09-11-2007 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou van je
Ik hou van je
De afbeelding “http://img216.imageshack.us/img216/1632/go4brittanysnow035mr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik hou van je zoals je bent

je ogen die spreken zacht

je lippen die me vuur laten proeven

zacht zoenend op een speelse manier

 

ik hou van je hand die de mijne pakt

zachtjes gestreeld door je vingertoppen

achter me gaat staan als ik een keuze maak

me laat voelen dat je er altijd voor me bent

 

Ik hou van je zoals je bent – mijn lieve schat

overdag en in de nacht- in elk jaar getijde

ik wil je bij me houden voor altijd

ik draag je mijn hele zielen bestaan mee

08-11-2007 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik in jou ogen
Die blik in jou ogen

De afbeelding “http://img217.imageshack.us/img217/7913/go4aishwaryarai030dq7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ondanks de pijn
Die je soms nog kwelt
Geef je telkens weer
Die vertrouwde blik

In jouw ogen
Zag ik een beeld
Groots en dierbaar
Dat van mij bleek te zijn

Je ziet me
Zoals ik altijd wou
Dat iemand
Me zou zien

Al is het soms moeilijk
Om alleen te geloven
Dat ik voor iemand
Zo groots kan zijn

07-11-2007 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw blik
Jouw blik

De afbeelding “http://img160.imageshack.us/img160/4885/go4stacieorrico001di4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

jouw blik opent zich

in ruikende bloesem

ademend in kleuren

van wonderlijk rood

 

hangend,haarscherp

in de mistig zoete dauw

genietend gelukkig

in het schuim van de hunkering

 

dansend in een ivoren passie

van een fluweelzachte vervoering

waarin ik jou streelde

in een waanzinnige koestering

07-11-2007 om 02:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent mooi
Jij bent mooi
De afbeelding “http://img48.imageshack.us/img48/8176/go4qishu010cv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Och het leven is mooi mens.
Jij bent mooi mens, ja jij.

In de wereld van alledag
blijven er altijd momenten
dat er zon schijnt.
Zelfs al is het donker.

Die momenten worden bepaald door
jouw ontvankelijkheid voor situaties die ontstaan,
hetzij uit initiatieven van anderen of initiatieven van jezelf.

Dan voel je je mooi.
Mooi ben je altijd,
maar het voelt niet altijd zo.
Ik houd van mooie mensen.

06-11-2007 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie momenten
Mooie momenten
De afbeelding “http://img181.imageshack.us/img181/7688/go4angelinajolie317oa7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
mooie momenten
zijn soms zeldzaam
toch moet je er van genieten
al is het maar heel even
 
de ups en downs
in je leven
moet je proberen
een plaatsje te geven
 
mooie momenten
bewaar je heel je leven
het zal je steeds weer
nieuwe krachten geven

06-11-2007 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ogen van waarheid
Ogen van waarheid
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/6561/go4angelinajolie349ge9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de ogen van waarheid
ziet men enkel zichzelf
de spiegel van het leven
geen dood en verdelf
 
Die ogen spreken in kleuren
in gezichten en woorden
het doorboort je alsof
het je wilt vermoorden
 
De ogen staren naar je hart
zien wie jij waarlijk bent
groeiende liefde
jezelf verkend

05-11-2007 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spiegelbeeld
Spiegelbeeld
De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/6608/go4angelinajolie371bc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Spiegeltje spiegeltje aan de wand

ik loop je heimelijk voorbij

kan het  aanzicht niet verdragen

je vertelt te veel waarheid over mij

 

soms blik ik in je ogen

en schrik van de openbaring

draai me met een ruk weer om

niet gesteld op je verklaring

 

dan hou ik me vast aan eigen droombeeld

van een jeugdige beschrijving

maar als ik moeizaam verder schuifel

met het lijf stroef in  beweging

 

- is deze illusie ook vervlogen -

05-11-2007 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij en ik samen
Jij en ik samen
De afbeelding “http://img249.imageshack.us/img249/4780/go4oliviawilde013ed1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik kijk in de toekomst
Jij zit in mijn gedachten
Hoe zal ik de wereld verwachten
Jij en ik samen?

Zoveel wil ik ontdekken
Zoveel wil ik zien
Ik droom over dit alles, indien
Wij dit samen doen

Ontdekken en reizen
Jij bent mijn gids
Die mij zal leiden naar plekken op aarde, mits
Ik die samen met jou bewandelen zal

Zo zoveel plekken onbezocht
En zo veel nog niet gedaan
Waar halen we tijd vandaan
Om dit alles samen te verwezenlijken

Maar we hebben nog zo veel tijd
Voor al deze dingen
Die ik samen met jou wil beginnen
Ja, samen met jou

04-11-2007 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizend gevoelens
Duizend gevoelens
De afbeelding “http://img165.imageshack.us/img165/9581/go4oliviawilde001jp1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Duizend gevoelens door mijn hoofd

Spelen zich daar af

Nu de lichten zijn gedoofd

 

Ik weet niet wat er is

Voel alleen dat aanhouden

Gevoel van eeuwig gemis

 

Ik zou er alles voor geven

Om jou terug te krijgen

In mijn leven

 

Ooit komt die dag

Ik zie jou weer

En ik straal weer met een lach!

04-11-2007 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantische stemming
Romantische stemming
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/2222/go4deltagoodrem045ez3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
glas wijn
kaarslicht
gedichten voor romantische momenten
voel me zo licht
heb mijn schat zo nodig
om bij me te komen liggen
wil het zo graag
maar het kan niet
 
hier thuis
ben ik zo alleen
en wens ik dat jij hier was
want zonder jou
is mijn bed zo koud
wou dat je dicht bij me was
want ik ben in een vreemde stemming
en alleen jij kan me geven
datgene wat ik nodig ben

04-11-2007 om 03:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
03-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschuilen achter een glimlach
Verschuilen achter een glimlach
De afbeelding “http://img214.imageshack.us/img214/5287/go4deltagoodrem055pi5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Verschuilen achter een glimlach.
 
 
 
Verschuilen achter een glimlach
maakt je dag nog niet goed
ja knikken en amen zeggen
met een lach om je snoet
 
 
Eens zul je worden doorzien
dat je anders bent dan je doet
waarom niet gewoon eerlijk zeggen
ik voel me vandaag niet zo goed
 
 
Je zit jezelf wat wijs te maken
en denkt dat een ander het niet ziet
maar mensen die je écht kennen
die zien je pijn en je verdriet

03-11-2007 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In gedachten
In gedachten
De afbeelding “http://img62.imageshack.us/img62/2530/go4deltagoodrem041zf7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In gedachte,
streel ik elke vinger aan jouw hand
Aan je ogen, heb ik mijn hart verpand
Bij jou ervaar ik nooit meer pijn
zalig om dicht bij elkaar te kunnen zijn
Met elkaar verbonden
stilte boodschap is verzonden
Vanuit ons denken
dichterbij te wenken
Die streling op ons hoofd
 dit hebben wij elkaar beloofd
Eeuwen gingen er overheen
dit gevoel nog bij geen één
Gebonden
weergevonden

03-11-2007 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In gedachten
In gedachten
De afbeelding “http://img140.imageshack.us/img140/8831/go4nataliaoreiro020vi2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ergens in gedachten

tussen sterren verborgen

tikt mijn hart jou

naar de voorgrond toe

 

immer voel ik steken

van verdriet die mijn zijn

doorklieven alsof

het nooit meer over mag gaan

 

heftig speculerend

wat de oorzaak is

en de gevolgen zijn

ben ik voelbaar getroffen

 

een levensles op harde wijze

toch nog in de leer

want verwerken van de pijn

doet nog steeds in stukjes zeer

03-11-2007 om 04:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie momenten
Mooie momenten
De afbeelding “http://img113.imageshack.us/img113/3176/go4nataliaoreiro008ez4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
mooie momenten
zijn soms zeldzaam
toch moet je er van genieten
al is het maar heel even
 
de ups en downs
in je leven
moet je proberen
een plaatsje te geven
 
mooie momenten
bewaar je heel je leven
het zal je steeds weer
nieuwe krachten geven

02-11-2007 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil nu ook stoppen met roken

Lindsay Lohan wil nu ook stoppen met roken

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/513/herbie062205bigwh4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan is tegenwoordig op de gezonde toer. Het voormalige feestbeest heeft tijdens haar verblijf in een afkickkliniek niet alleen drank en drugs vaarwel gezegd, ook haar sigarettenverslaving moet eraan geloven. Vrijdagavond werd de actrice op de foto gezet met een pakje nicotinesnoepjes in haar hand.

Zuigtabletjes
De momenteel blonde Lohan lijkt door middel van de zuigtabletjes, van het Amerikaanse merk Ariva, haar verslaving te bestrijden. Dat is te zien op foto's van de Amerikaanse showbizzsite X17 Online.


02-11-2007 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd voelen
Verliefd voelen
De afbeelding “http://img88.imageshack.us/img88/1139/go4angelalindvall007hp2.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
verliefde mensen
gelukkige stelletjes
 
 
oog in oog
hand in hand
ze zijn en voelen zich verliefd
zonder angst voor de toekomst
maar ik
ik ga eenzaam door de straten
met een lijdende ziel
ik loop alleen
want niemand houdt van me
 
mijn dagen zijn als mijn nachten
zonder enige lichtpuntjes
plezier of een aanraking
verlang naar een gelukkig hart
zonder angst voor de toekomst
verlang naar de dag waarop ik
helemaal geen gepijnigde ziel meer heb
de dag dat ik iemand vind
die ook van mij houd

02-11-2007 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wou dat je hier was
Ik wou dat je hier was
De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/484/go4aliciakeys047og6.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ik wou dat je hier was
dicht bij mij
één handdruk, één lachje
en ik was blij!

Maar je bent er niet,
ik ben alleen,
met enkel donker om me heen

De schaduwen
van licht op de gang...
de wekker tikt verder...
de tijd gaat duwen...
op de hemel, op de nacht

Ik wou dat je hier was
dicht bij mij
één handdruk, één lachje
en ik was al blij

01-11-2007 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls zullen paaldansen tijdens hun reunietour
Spice Girls zullen paaldansen tijdens hun reunietour
De afbeelding “http://img455.imageshack.us/img455/8599/spicegirls9oc0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op 2 december beginnen de Spice Girls aan hun reunietournee in Vancouver (Canada) en de meiden zijn op dit moment bezig met het leren paaldansen voor hun tour. Zij hebben lessen genomen in de Soho Revue Bar in Londen.

Volgens een bron aan een Britse krant willen de vijf dames het publiek tijdens hun komende optredens een spannende dans voorschotelen. "De meiden waren het er over eens dat een paaldans fantastisch en sexy zou zijn. Daarom wilden ze enkele goede lessen van professionele dansers."

Posh, Scary, Ginger, Baby en Sporty zijn momenteel aan het repeteren voor hun tour die 2 december in Vancouver van start gaat. De meidengroep, die immens populair was in de jaren negentig, zal ook een 'Greatest Hits'-album gaan uitbrengen. De eerste single daaruit heet 'Headlines ( Friendship Never Ends).


01-11-2007 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Craig nog minstens 4 x 007
Craig nog minstens 4 x 007
De afbeelding “http://img510.imageshack.us/img510/7744/danielcraigcasinoroyaleig9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Daniel Craig zal nog minimaal viermaal de rol van geheim agent James Bond op zich nemen. Dat verklaarde Harry Sloan, hoge baas bij filmdistributeur MGM, onlangs tegenover het Amerikaanse vakblad The Hollywood Reporter.

Hiermee zal de Britse acteur minimaal vijf keer in de huid van agent 007 kruipen. De 39-jarige Craig zal zo dichtbij het aantal van de respectievelijk zes en zeven officiële Bondfilms komen waarin voorgangers Sean Connery en Roger Moore de charmante geheim agent speelden.

De voorbereidingen voor de opvolger van Craig’s succesvolle Bond-debuut ‘Casino Royale’ zijn inmiddels begonnen: Er zijn al enkele opnames gemaakt tijdens de Palio-paardenrace in het Italiaanse Siena afgelopen zomer, maar het leeuwendeel van de tweeëntwintigste Bond-film zal pas begin volgend jaar gefilmd worden. Agent 007 zal vanaf 6 november 2008 weer in de bioscopen te zien zijn.

01-11-2007 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broederliefde

Broederliefde

De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/5553/doc19fxhypretk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Er zijn van die cineasten die graag verhalen vertellen waarbij ze ideeën sprokkelen uit hun eigen levenservaring. Steven Spielberg en Roman Polanski kunnen verhalen over de joden als geen ander overweldigend in beeld brengen, Martin Scorcese is de meester van de maffia en, heel ver van deze grootheden verwijderd, treffen we regisseur James Gray aan. De man is van Russische afkomst en houdt er dus van om een snufje levenservaring in zijn zelfgeschreven verhalen te stoppen.
 
Zijn laatste (en toen nog maar pas zijn tweede) film The Yards dateert alweer uit 2000. In een zeker niet onaardig drama konden Joaquin Phoenix en Mark Wahlberg het beste van zichzelf geven in erg interessante rollen, maar het grote publiek vond er maar weinig aan en liet de film links liggen. Zeven jaar later keert de man terug, met beide acteurs wederom in de hoofdrol in een uiterst ingetogen politiedrama vol onderliggende spanning en met briljant uitgewerkte personages.
 
We bevinden ons in het New York van 1988. De maffia beleeft grootse tijden en beschouwt de brave dienders als lachwekkende karikaturen die ze zonder pardon dreigt omver te knallen. Genoeg redenen voor de NYPD om een nieuwe eenheid op te richten die weerstand wenst te bieden. Ziedaar het grote probleem voor nachtclubeigenaar Bobby Green (een briljante Joaquin Phoenix). De man beleeft de tijd van zijn leven onder het toeziend oog van de Russische maffia waar hij maar weinig banden mee onderhoudt. Ogenschijnlijk, zo blijkt, want de grote vissen hangen meermaals in zijn club rond. Gelukkig voor hem weten ze niets van zijn familiebanden. Zijn vader en broer behoren namelijk tot de eenheid die de strijd met de maffiosi aangaat. Zijn broer Joseph (een verrassend ingetogen Mark Wahlberg) heeft dan ook niet meteen het grootste respect voor zijn broer maar toch wenst hij hem liever geen schade te berokkenen. Ook langs vaders kant hoeft Bobby geen steun te verwachten. Chief Albert (een immer briljante Robert Duvall) zag zoonlief liever de weg van zijn broer volgen in plaats van uit te groeien tot succesvolle nachtclubeigenaar. Gesteund door zijn vriendin (een bloedmooie Eva Mendes zorgt voor defecte bloeddrukmeters) laat Bobby de zaken voor wat ze zijn en blijft gewoon op zijn hoede. Wanneer de maffiosi zich echter van hun beste kant laat zien, beseft de man dat hij keuzes zal moeten maken die niet alleen zijn leven in gevaar brengen maar ook dat van iedereen rondom hem.
 
Het mag gezegd worden: James Gray is een fantastische cineast. De man stond ook zelf in voor het script dat hij zorgvuldig opbouwt en langzaam voortstuwt naar een climax om u tegen te zeggen. De personages zijn stuk voor stuk mensen van vlees en bloed die hun karakter ontwikkelen tegen de bij momenten schilderachtige achtergronden van New York. Het rauwe realisme dat de film uitstraalt, getuigt van grote kunst. Alleen al de wijze waarop de man zijn personages ontwikkelt verdient respect (hij weigerde trouwens te filmen in Toronto om de kosten te sparen). En dan hebben we het nog niet over die schitterende achtervolgingsscène waarbij je de regen letterlijk voelt neerkomen!
 
De acteurs vervullen hun rollen met verve. Van een ouwe rot als Robert Duvall is dit misschien niet meer zo opvallend, maar na zijn Oscargenomineerde prestatie uit Walk the Line vervult Joaquin Phoenix opnieuw een prestatie waar hij zeker tevreden op mag terugblikken. Geen enkel moment lijkt de man uit zijn rol te vallen of dubieuze beslissingen te nemen. Ook Mark Wahlberg staat knap te acteren, maar lijkt bij bepaalde scènes even te verbleken bij het grote talent van voornoemde acteurs. Zelfs Eva Mendes speelt een zwaardere rol dan we van haar gewoon zijn en valt zeker niet buiten beeld.
 
Deze familiekroniek wordt mooi en langzaam in beeld gebracht (geen Tony Scott shots te bespeuren) en de heerlijke soundtrack begeleidt je door de knap opgezette actiescènes waar zo nu en dan een snufje Michael Mann te bespeuren valt (de climax!). Helaas voel je het einde al te makkelijk aankomen en blik je achteraf terug op een misschien iets te voorspelbaar verhaal. Dat Gray geen Die Hard scènes in zijn film verweeft (let op de scène van Mark Wahlberg!) is dan weer meer dan gedurfd.
 
Toegegeven, we zijn zeker nog een eindje verwijderd van de klasse van pakweg The Departed, maar de manier waarop Gray zijn eigen stijl op het scherm tovert, laat de kijker meer dan genieten van het schouwspel. Zal deze film hoge ogen gooien? Waarschijnlijk niet, maar wie nog eens zin heeft in een uiterst knap opgebouwde politiethriller weet waarheen.

01-11-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!