NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Klik op de foto om ' So What ' te beluisteren

Aan de grootte van haar buik te zien, kan de 31-jarige Pink elk moment bevallen van haar eerste kindje. Het geslacht is voor iedereen een verrassing, maar Pink denkt "dat het een meisje wordt".


In november vorig jaar kondigde het koppel aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het nieuws kwam vrij laat, omdat Pink eerst zeker wilde zijn dat alles in orde was. Eerder had Pink al een miskraam, maar nu verliep de zwangerschap naar wens.


Een maand geleden twitterde Pink al dat ze haar tenen niet meer zag. Als we de foto's van de hoogzwangere zangeres zien, begrijpen we waarom. De zangeres probeert wel in conditie te blijven, want ze doet fervent aan zwangerschapsyoga. Lang zal dat wellicht niet meer duren...


31-05-2011 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop kwaad op Belisol

Das Pop kwaad op Belisol

Klik op de foto om ' Never Get Enough ' te beluisteren

Das Pop-frontman Bent Van Looy is kwaad op ramen- en deurenproducent Belisol. In een reclamespot van het bedrijf is namelijk muziek te horen die verdacht veel lijkt op het nummer 'Never Get Enough' van Das Pop. De mannen van Das Pop kunnen er niet mee lachen, weet Knack Focus.

Bent Van Looy trok op Twitter fel van leer tegen het bedrijf. 'Fuck you, @belisol for using a crap soundalike of #NeverGetEnough instead of paying up. You could've sent a box of your sad fake butter, too', liet de zanger weten.

Over stappen tegen Belisol heeft Das Pop nog niet nagedacht. "Geen flauw idee. Ik wil gewoon zeggen dat het echt niet cool is om iemands essentie te stelen", aldus Van Looy in Knack Focus. "The real thing is altijd beter."  (br.hln)

Das Pop staat op vrijdag 15 juli op Dour.31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor

Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor


http://img198.imageshack.us/img198/2391/cherylcoles.jpg


Cheryl Cole mag dan wel haar zitje in de jury van de Amerikaanse X-Factor verloren hebben, ze zal toch de volledige 1,4 miljoen euro krijgen die haar beloofd was.

Hoewel ze vervangen wordt door ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger, krijgt ook Ashley dus het salaris voor een volledig seizoen X-Factor mee naar huis.

De officiële reden voor het ontslag van Cheryl was haar Britse accent, maar volgens de geruchtenmolen ligt co-juylid Paula Abdul eigenlijk aan de basis van het vertrek. Abdul zou niet willen zitten naast iemand die half zou oud én tien keer mooier is dan zij. Aangezien ook Nicole Scherzinger die 'capaciteiten' bezit, is het waarschijnlijker dat het gewoon niet klikt tussen Abdul en Cole.

Juryvoorzitter Simon Cowell liet zich oorspronkelijk niet uit over het ontslag van Cole, maar verbrak nu toch de stilte. "Ik voel me erg schuldig", vertelde hij aan The Sun. Cowell houdt wel vol dat het niet zijn keuze was. "Ik ben gebonden aan de beslissingen van de bazen van het Fox-netwerk", aldus de televisiepersoonlijkheid.

Voor de kijkcijfers lijkt het ontslag van Cheryl Cole alvast een goeie zaak te zijn. Er is nu al zoveel gezegd over de show, dat ongetwijfeld heel wat Amerikanen uitkijken naar het nieuwe seizoen.


31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama

Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama


http://img641.imageshack.us/img641/2007/justinbieberks.jpgTieneridool Justin Bieber is de eerste mannelijke ster die meer dan tien miljoen Twitter-volgelingen rond zich schaart. Hij ligt wel nog een half miljoen volgelingen achter op Lady Gaga, die twee weken geleden de kaap van de tien miljoen volgelingen rondde. "Ik hou van jullie, mijn leven verandert elke dag. Ik kom uit een stadje met 30.000 inwoners, dus jullie zijn met 333 keer meer. Crazy! NeverSayNever", liet Bieber inmiddels weten.

Met 10 miljoen volgelingen klopt Bieber president Obama en Britnet Spears.


De topvijf.

1. Lady Gaga (10.551.279 volgelingen)
2. Justin Bieber (10.050.891 volgelingen)
3. Barack Obama (8.326.574 volgelingen)
4. Britney Spears (8.038.012 volgelingen)
5. Kim Kardashian (7,688,077 volgelingen).


31-05-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

http://img38.imageshack.us/img38/907/amywinehousebh.jpg


Afgelopen week liet Amy Winehouse zich (alweer) opnemen in de Londense ontwenningskliniek The Priory. De dokters zouden haar nu voor een keuze gesteld hebben: stoppen met drinken of eraan kapotgaan.

Het is al lang niet meer de eerste keer dat de zangeres opgenomen werd in The Priory. Tussen 2007 en 2009 hielp de kliniek haar al enkele keren om van haar drugsverslaving af te komen. Nu is alcohol de boosdoener in Amy's leven.

De behandelende artsen zouden haar bij de opname meteen een laatste waarschuwing gegeven hebben. Door de ernst van de situatie zagen de dokters zich genoodzaakt om te kiezen voor een harde aanpak. "Het is een moeilijke realiteit voor Amy, maar ze moest het horen", vertelde een bron aan The Sun.

Naar verluidt waren ook haar vader Mitch en vriend Reg Traviss aanwezig bij de preek van de dokters. De twee belangrijkste mannen in haar leven smeekten de zangeres om te luisteren naar het professionele advies. "Ze zijn erg bezorgd om haar, maar halen kracht uit het feit dat ze op eigen initiatief in de ontwenningskliniek is. Amy wil deze keer ook zelf afkicken", aldus The Sun.

Door haar verslaving komt de Europese tournee van de Rehab-zangeres in het gedrang. Normaal gezien moet ze deze zomer optreden in Servië, Griekenland, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Hongarije en Roemenië. Hopelijk slaagt Amy er tegen die tijd in om de drank definitief af te zweren.


31-05-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripauteur Francine Graton overleden

Stripauteur Francine Graton overleden


Jean en Francine Graton 


De Belgische stripauteur Francine Graton is zaterdag op 79-jarige leeftijd in Ukkel overleden. Graton werkte mee aan de reeks Michel Vaillant en was scenariste van de familiekroniek De Labourdets.

Francine Graton werd in 1932 in Elsene geboren als Francine Vandenbosch. Ze huwde in 1959 met striptekenaar Jean Graton, de geestelijke vader van autocoureur Michel Vaillant. Samen met hem werkte ze aan de avonturen van Michel Vaillant, waarvoor ze lange tijd inkleurster was.

Graton verwierf vooral bekendheid als stripauteur toen ze het scenario bedacht voor haar eigen reeks De Labourdets met Jean Graton als tekenaar. Die avonturen verschenen vanaf 1965 in de weekbladen Ons volk en Chez nous. Deze kroniek van een Franse familie uit de provincie eindigde na negen albums.  (br.hln - foto belga)


31-05-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse media én paragnost: "Wesley en Yolanthe gaan scheiden"

Italiaanse media én paragnost: "Wesley en Yolanthe gaan scheiden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wesley-Sneijder-en-Yolanthe.jpg?t=1279389438Er zou een haar in de boter zitten bij Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Italiaanse media speculeren zelfs over een nakende scheiding, hoewel de twee nog geen jaar getrouwd zijn.

Wesley en Yolanthe worden de laatste tijd niet meer samen gespot, schrijven de Italiaanse kranten. Volgens diezelfde kranten is er duidelijk meer aan de hand, maar Wesley en Yolanthe ontkennen de geruchten.

"Er is niks aan de hand", reageert hij. "Het zijn allemaal leugens". En Yolanthe: "Ik ben nog erg verliefd op Wesley. Van een scheiding is en zal geen sprake zijn".

De Italiaanse roddelpers vindt alvast een bondgenoot bij de Nederlandse paragnost Peter van der Hurk. Die voorspelde begin dit jaar dat het showbizzkoppel dit jaar uit elkaar zal gaan. "Ze gaan allebei hun eigen leven leiden. Yolanthe is een leuke vrouw maar ze moet zich niet binden", klonk zijn advies. (br.hln)


31-05-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanda Jackson op 25 oktober in de AB

Wanda Jackson op 25 oktober in de AB

Klik op de foto om ' Fujiyama Mama ' te beluisteren


Ze was even het liefje van Elvis, ze was de eerste vrouw die een rock-'n-rollsingle uitbracht (het onsterfelijke 'Let's Have a Party') en op haar 73ste maakte ze met 'The Party Ain't Over' een album onder de vleugels van fan Jack White. Een schitterende plaat overigens, waarop de 'Queen of Rockabilly' zich laat omringen door goed volk als The Raconteurs, Karen Elson en leden van My Morning Jacket en waarop haar stem nog niets aan slagkracht heeft ingeboet.

Enkele jaren geleden trad ze in Hof ter Lo op met de muzikanten van El Fish, wat overigens een uiterst memorabel concert was, nu brengt ze haar eigen band mee. "An atomic bomb in lipstick", noemde Bob Dylan haar ooit, en wie zal Hem tegenspreken?

Wanda Jackson treedt op 25 oktober op in de Ancienne Belgique. Tickets kosten 22 euro en kan je hier bestellen.


31-05-2011 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet krijgt prijs Algemene Culturele Verdienste

Jan Hoet krijgt prijs Algemene Culturele Verdienste


http://img40.imageshack.us/img40/3342/janhoet.jpg


Jan Hoet heeft vandaag de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Algemene Culturele Verdienste ontvangen. Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege reikte de award uit op de tweede editie van het Cultuurforum 2020 in C-mine in Genk.

De prijs bekroont Jan Hoet voor zijn carrière als onvermoeibare baanbreker voor de sterke culturele regio Vlaanderen. "Het is zijn grote verdienste dat hij moderne kunst toegankelijk heeft gemaakt voor het grote publiek", aldus minister Schauvliege.
 
"Ik kom uit de regio waar Jan Hoet erg actief was, en heb zo kunnen vaststellen dat hij erg veel heeft losgeweekt op cultureel vlak. Daarbij denk ik aan tentoonstellingen als 'Chambres d'amis' en 'Over the Edge'. En dan spreek ik nog niet over zijn verdiensten voor de kunst in het buitenland." Juryvoorzitter Eric Antonis, de vorige laureaat, sloot zich bij die mening aan. Hoet krijgt een cheque van 20.000 euro.
 
De Prijs Algemene Culturele Verdienste werd aan Jan Hoet uitgereikt op het tweede publieksmoment van het Cultuurforum 2020, waaraan zo'n 500 mensen uit de cultuursector deelnamen om mee het cultuurbeleid in Vlaanderen uit te werken. In vijftien themasessies maakte minister Schauvliege samen met de cultuursector een tussenstand op. (br.hln)


30-05-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Klik op de foto om ' Common People' te beluisteren

Pulp heeft zijn eerste reunieoptreden er op zitten. De Engelse band van Jarvis Cocker trapte vrijdag op Primavera in Barcelona zijn reünietoernee op gang. Een tournee die hen op 15 juli ook naar Dour brengt.

Pulp gaf het publiek wat het van een reünieconcert mag verwachten: oude hits. Kan ook moeilijk anders, want na het album 'We Want Life' uit 2001 was het tien jaar lang stil rond de band en bijgevolg hebben Cocker en co geen nieuwe nummers om op het publiek los te laten.

Hoeft ook niet, want met 'His 'n' Hers' (1994), 'Different Class' (1995) en 'This Is Hardcore' (1998) leverde Pulp halfweg de jaren '90 drie schitterende albums af die voldoende stof bevatten om 40.000 festivalgangers aan hun voeten te krijgen.


"Vanavond gaan we geen oude geschiedenis schrijven maar opnieuw geschiedenis maken", trapte Jarvis Cocker het concert af, waarna de band meer dan een uur lang het betere Britpop-werk van de jaren '90 op het publiek losliet. Het hoogtepunt was 'Common People', dat Cocker opdroeg aan de protesterende jongeren op de Plaza Catalunya die vrijdagochtend door de politie hardhandig van het plein gejaagd werden.


Slotsom: Ondanks een pauze van dik tien jaar, klinken Cocker en co nog steeds verfrissend. De pauze leek hen goed gedaan te hebben en Jarvis Cocker is nog steeds zijn eigenzinnige zelf. Wie de reünie van één van de beste Britse bands van de jaren '90 zelf wil aanschouwen, moet op vrijdag 15 juli naar
Dour afzakken. (br.hln)


30-05-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Klik op de foto om ' Beautiful Girls ' te beluisteren

Zanger Sean Kingston (21) ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Miami. De zanger raakte ernstig gewond bij een jetski-ongeluk, zijn toestand is nog altijd kritiek.

Kingston, bekend van de hit 'Beautiful Girls', zat samen met een vrouw op de jetski toen ze tegen een brug knalden. De twee werden door een voorbijganger uit het water gehaald. Volgens de autoriteiten is er "geen aanwijzing dat er alcohol mee gemoeid was".

"Sean heeft zondagavond een ongeluk gehad. Verdere details zullen we niet verstrekken, maar hij en zijn familie willen iedereen bedanken voor de steun", zo liet de woordvoerder van de zanger aan TMZ.com weten. Sean ligt op dit moment op de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis.

De autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De Jamaicaans-Amerikaanse Kingston brak in 2007 door met zijn debuutsingle 'Beautiful Girls', die in de VS meteen op één in de Billboard Hot 100 belandde. Vorig jaar bracht hij het duet 'Eenie Meenie' met Justin Bieber uit. Die twitterde zodra het nieuws bekendraakte: "Al mijn gebeden gaan naar mijn vriend Sean Kingston. Een echte vriend en een grote broer. Bid voor hem, astublief".

Kingston werd in Miami geboren maar verhuisde naar Kingston, Jamaica toen hij zes was. Op zijn elfde zat hij drie weken in de cel wegens een inbraak. Hij leefde in een auto toen zijn moeder in de cel zat wegens identiteitsfraude. (br.hln)


30-05-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi en Elke verloven zich in New York

Regi en Elke verloven zich in New York


http://img96.imageshack.us/img96/7711/regienelke.jpg


Dj Regi Penxten en presentatrice Elke Vanelderen stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Dat heeft de frontman van Milk Inc. vandaag zelf bekendgemaakt via Twitter.

"Got some big news" en "She said yes" waren de niet mis te verstane tweets van de 35-jarige dj/producer. Hij poste er meteen ook een foto van de verlovingsring bij, die verklapte dat Penxten in Central Parc een romantische knieval maakte. Wanneer de tortelduifjes elkaar het ja-woord zullen schenken, is nog niet geweten.


30-05-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barcelona viert zege met concert van Shakira

Barcelona viert zege met concert van Shakira

Klik op de foto om ' Waka Waka ' te beluisteren

De spelers van FC Barcelona werden om 17u30 in de haven van de Catalaanse stad verwacht voor het begin van de officiële festiviteiten na hun Champions League-winst.

Na de huldiging volgt een zegetocht door de stad met als eindpunt het stadion van Camp Nou. Daarna staat voor de spelers nog een concert van Shakira op het programma. Zij trapt vanavond haar wereldtournee af in het olympisch stadion.

"Na het defilé komen we aan in Camp Nou en daarna trekken we naar het optreden van Shakira in het olympisch stadion! We zullen er allemaal zijn, alle spelers!", laat Gérard Piqué, de vriend van de Colombiaanse zangeres, weten via Twitter.


30-05-2011 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

 Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

Klik op de foto om ' He Doesn't Know Why ' te beluisteren

Een hard toeslaande economische crisis, betogende jongeren in de straten en rellen met de ordediensten: het Spanje van 2011 lijkt momenteel zijn vroege jaren '70 te beleven. Op stadsfestival Primavera Sound valt van het tumult vreemd genoeg weinig te merken, al brengt de Amerikaanse band Fleet Foxes op zijn manier de sixties en seventies mee naar Barcelona.


Je kan je afvragen hoe relevant 'alternatieve rock' is als een deel van Barcelona met een biertje in de hand naar een festival trekt terwijl veel afwezigen de straten inpalmen om meer democratie en economische hervormingen te eisen. Op Primavera Sound zie je op het occasionele spandoek na nagenoeg niks van het straatprotest dat de stad in de ban houdt. Jarvis Cocker van het herenigde Pulp was een van de weinige grote namen die de woede van de straten naar het podium vertaalde: hij verklaarde zich 'indignado' ('kwaad') en solidair met de activisten, waarop hij 'Common People' aan hen opdroeg.


Wie van Fleet Foxes - die in sound schatplichtig zijn aan grote protestnamen van de sixties als The Byrds, Bob Dylan en Neil Young - hetzelfde engagement verwachtte, kwam bedrogen uit. Het Amerikaanse zestal trakteerde de fans wél op een muzikaal loepzuiver concert, zowat het handelsmerk van de band.


Fleet Foxes nemen hun concerten bloedserieus. In Barcelona maakten ze zich ervan af met een grapje ('En als we de nummers van onze plaat nu eens live speelden voor de mensen hier?'), maar ze onderschatten het belang van touren niet.  Zo stelden ze de release van hun tweede volwaardige cd, 'Helplessness Blues', voorzien voor 2009, tot dit voorjaar uit omdat ze een reeks concerten wilden afwerken. Dat er hier een groep op het podium stond die perfect op elkaar was ingespeeld, mocht dan ook niet verbazen.


"We hebben veel te spelen en weinig tijd", kondigde frontman Robin Pecknold aan, alluderend op de CL-finale die een uurtje later begon. Meteen een reden om gloeiend heet uit de startblokken te schieten met een potig 'Grown Ocean'. Feedback gooide soms roet in het meerstemmige eten, maar zowel zang als muziek klonken verder zo vlekkeloos als de studioversies.


Onder een zachte ondergaande zon werd de perfecte setting gecreëerd voor de feërieke luisterliedjes van Fleet Foxes. Dat bleek onder meer bij 'Mykonos', 'Sim Sala Bim', 'He Doesn't Know Why' en 'White Winter Hymnal', die de luisteraar als vanouds bij de hand namen voor weidse, poëtische tochten langs bergen en oceanen. De pauzes tussen de songs moest je erbij nemen, want de gitaren dienden geregeld gestemd te worden: muzikaal meesterschap komt niet vanzelf tot stand.


De songs werden door het publiek ingehaald als oude vrienden, en de liefde bleek volledig wederzijds te zijn: we raakten de tel kwijt van het aantal keren dat Pecknold 'dankuwel' of 'we zijn vereerd dat we hier mogen staan' aan de concertgangers richtte. Fleet Foxes namen afscheid met 'Helplessness Blues', waarna iedereen de wedstrijd Barcelona - Manchester United mocht gaan volgen.


Het concert krijgt onderscheiding voor muzikale perfectie, maar Fleet Foxes misten in de context van het Spaanse straatrumoer de kans om ook inhoudelijk een vuist te maken. Op de protestpleintjes buiten klonk intussen nog steeds 'Blowin' in the Wind' van Dylan, iemand die artistieke klasse wel aan maatschappelijke relevantie koppelde.(br.hln)


29-05-2011 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schueremans wil nog steeds verhuis Rock Werchter

Schueremans wil nog steeds verhuis Rock Werchter


http://img692.imageshack.us/img692/7923/schueremansrockwerchter.jpg


Rock Werchter-organisator Herman Schueremans heeft zijn verhuisplannen voor het grootste muziekfestival van België nog niet opgegeven. "Als ik Rock Werchter wil verbeteren, moet ik kiezen voor het terrein in Brustem", aldus Schueremans in de Concentrakranten.

Schueremans is naar eigen zeggen geluukig in Werchter, maar kampt er met een boel beperkingen. Beperkingen die hij in Brustem bijvoorbeeld niet heeft. "Met mijn hart blijf ik liefst in Werchter: ik ben van hier, het festival is hier gegroeid en is aanvaard in de regio. Maar de beperkingen zijn nu te groot. Ik wil niet nog meer volk, maar wel: drie of vier podia met een nog eclectischer waaier. Er zijn gesprekken, ook met provinciegouverneur Lode De Witte, een muziekliefhebber die het festival absoluut in Werchter wil houden."

Het alternatief is een terrein in Brustem bij Sint-Truiden. "Het is een gebied van 100 tot 120 hectare, met een baan errond, grote stukken beton om te parkeren, op anderhalve kilometer van het station. Vanuit pure logistiek en de vraag hoe we het festival kunnen verbeteren, moet ik daarvoor kiezen. Maar ik blijf ernaar streven het festival in Werchter te houden. Alleen: als ondernemer kan ik dit geen vijf jaar meer laten aanslepen... Dat de lokale gemeenschap, met verenigingen die een graantje meepikken van het festival, zich zorgen maakt? Dat begrijp ik. Maar men moet mij ook begrijpen."(br.hln)


29-05-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel nog tickets voor zaterdag op Pukkelpop

Enkel nog tickets voor zaterdag op Pukkelpop


http://img146.imageshack.us/img146/90/pukkelpop.jpgNadat de tickets voor donderdag op Pukkelpop in een rotvaart waren uitverkocht, zijn nu ook alle tickets voor vrijdag de deur uit. Er zijn enkel nog tickets voor zaterdag beschikbaar,  de combitickets zijn ondertussen ook allemaal de deur uit.

Op zaterdag 20 augustus trekken onder andere dEUS, The Offspring, Duck Sauce, The Kills, Trentemøller, Lykke Li, Fake Blood, Apocalyptica, Cassius en A-Trak naar de festivalweide in Kiewit.

Meer info op www.pukkelpop.be


29-05-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks op Werchter: The National overtuigt op Primavera Sound

Straks op Werchter: The National

Klik op de foto om ' Bloodbuzz Ohio ' te beluisteren


Op een festival waar groepen tot zes uur 's ochtends doorgaan is het moeilijk om te zeggen wie precies headliner is. Maar The National, gisteren op Primavera Sound in Barcelona, bewees een onbetwiste topnaam op de affiche te zijn: de groep speelde voor een volgepakt plein een set waarin melancholie en power mooi in balans werden gehouden.

Aan de weg timmeren heet zoiets: toen The National in 2004 voor het eerst ons land aandeed, daagden er amper 30 toeschouwers op. Vandaag is de groep uitgegroeid tot een band die de nummers en het geluid heeft om weides te doen volstromen en te begeesteren.

The National komt op terwijl 'The Weight' van Bob Dylan & The Band door de speakers klinkt, een eerbetoon aan de vorige week 70 jaar geworden rocklegende. Het komende anderhalf uur zal ook The National bewijzen zijn plek in de Amerikaanse rockgeschiedenis waard te zijn. Paradepaardjes als 'Anyone's Ghost' en 'Ohio' - met een in grootse doen verkerende Bryan Devendorf op drums - komen al vroeg tijdens het concert aan bod.

Een hoofdrol is er ook voor de melancholische bariton van frontman Matt Berninger, een stem die meteen associaties met moeilijke jeugd, nare dromen en heel veel liefdesverdriet oproept. "Gedeelde smart is halve smart", denkt het publiek, dat de nummers woord voor woord meezingt. Maar telkens wanneer het sentiment de bovenhand dreigt te nemen, tonen The National dat ze ook kunnen rocken. 'Squalor Victoria' en 'Abel' - met Berninger die bij momenten als Frank Black van de Pixies klinkt - zijn verpletterende stadionhymnes van een band die, onanks al het bezongen leed, bulkt van het zelfvertrouwen.

Een mooi moment is het gastoptreden van Sufjan Stevens. De Amerikaanse zanger en multi-instrumentalist speelde zelf twee keer tijdens Primavera Sound maar vond toch nog tijd om voor bloedmooie backing vocals te zorgen op 'Afraid of Everyone' en 'Terrible Spiders', terwijl Berninger bijna wordt doodgeknuffeld door de eerste rijen. Na een grandioze finale, waarin de blazerssectie volledig loos mag gaan tijdens 'Fake Empire', volgt geen bisronde meer. Maar geen mens die op zijn honger bleef zitten.


28-05-2011 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease ster Jeff Conaway (60) overleden

Grease ster Jeff Conaway (60) overleden


http://img204.imageshack.us/img204/1779/jeffconaway.jpg

Jeff Conaway is vanmorgen in Los Angeles op 60-jarige leeftijd overleden. De Grease ster lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis na een overdosis pijnstillers. Dat meldt entertainmentwebsite RadarOnline.

De familie van de Amerikaanse acteur had gisteren besloten om van de beademingsapparatuur los te koppelen nadat de voedingssonde eerder al werd verwijderd.

De dokters hadden de familie gisteren nog laten weten dat de acteur geen hersenactiviteit meer vertoonde sinds hij in het ziekenhuis lag.

John Travolta laat in een officiële verklaring weten: "Jeff was een geweldige man en we zullen hem missen. Mijn gedachten zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijden."

Jeff werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Kenickie in 'Grease'. Hij vocht jarenlang tegen een cocaïne-, pijnstiller- en alcoholverslaving.


28-05-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Klik op de foto om ' Me And The Devil ' te beluisteren


De Amerikaanse dichter en songwriter Gil Scott-Heron is op 62-jarige leeftijd overleden. Scott-Heron overleed in een ziekenhuis in zijn thuisstad New York nadat hij ziek was geworden tijdens zijn Europese tournee. De invloed van Scott-Heron op de hedendaagse populaire muziek is enorm. De platen die hij maakte in de jaren zeventig vormden de basis voor wat later hip hop zou worden. Hij werd "the godfather of rap" en de "Black Bob Dylan" genoemd. Gil Scott-Heron stond ook aan de wieg van acid jazz. Ondermeer Kanye West, Mos Def en Dr Dre hebben aangegeven dat Scott-Heron hun grootste bron van inspiratie is.

Wat Scott-Heron begin jaren zeventig opnam, was ongehoord maar stamde wel uit de Afrikaanse orale traditie: sociaal geëngageerde gedichten op kurkdroge ritmes gezet. Daarmee beïnvloedde hij verschillende generaties hiphopartiesten, die hem nog altijd gretig sampelen en citeren.


Zijn teksten waren sterk politiek en getuigden van sympathieën met de Black Power-beweging. Hij is vooral bekend van zijn werken uit de jaren '70 en vroege jaren '80, met name 'The Revolution Will Not Be Televised' van zijn debuutalbum uit 1970.

De in Chicago geboren artiest, de zoon van een Jamaicaanse profvoetballer, de eerste zwarte die ooit bij Celtic Glasgow speelde, werd de 'Godfather of Rap' genoemd voor zijn spoken-word optredens. Scott-Heron bracht meer dan tien albums uit. Hij trad de afgelopen twaalf jaar nog maar sporadisch op en bracht zijn tijd voornamelijk door in drugspanden en gevangenissen. Toch maakte hij begin vorig jaar een opmerkelijke comeback met het album 'I'm New Here', het eerste in zestien jaar. De plaat was volgens muziekcritici één van de beste van 2010.

Gill Scott-Heron overleed gisteren in een ziekenhuis in New York nadat hij ziek werd na na zijn Europese tournee. (br.hln)


28-05-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Klik op de foto om 'Tears Dry On Their Own' te beluisteren

Amy Winehouse heeft zich opnieuw laten opnemen in de Londense afkickkliniek The Priory. Gisterenmiddag meldde ze zich in de kliniek, maar even voordien waggelde ze nog een drankwinkel binnen waar ze een miniflesje wodka achteroversloeg.

"Ze was van de wereld, kon amper op haar benen staan en raakte niet uit haar woorden", meldt een ooggetuige in The Sun.

"Ik was geschokt te zien dat ze zo vroeg op de dag wodka kocht, en nog meer geschokt toen ze het ter plaatse naar binnen klokte".

Even voordien verbaasde Winehouse nog de klanten van een kapsalon. Ze stormde er binnen in haar joggingpak en vroeg of ze het toilet mocht gebruiken. De klanten hoorden hoe ze braakte, even later stapte ze naar buiten en zei doodgemoedereerd tegen het personeel "ik heb net jullie toilet ondergekotst".

Haar woordvoerder ontkent dat, hij stelt dat Amy maar een grapje maakte en voegde er aan toe: "Amy laat zich verzorgen in The Priory". (br.hln)


28-05-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

http://img850.imageshack.us/img850/1038/sfinksfestival.jpg


Liefhebbers van wereldmuziek noteren het best in hun agenda: van 29 tot 31 juli vindt in het Antwerpse Boechout het wereldmuziekfestival Sfinks Mixed plaats. Op het programma staat naar goede gewoonte muziek en spektakel uit alle hoeken van de wereld. Dat bleek donderdag bij de voorstelling van de editie van 2011.

De 36ste editie belooft een sterke te worden met concerten van Alpha Blondy, Hindi Zahra en AfroCubism.

De grootste verrassing is toch salsalegende Ruben Blades. Hij kwam twintig jaar geleden al eens naar Boechout, stapte toen in de politiek en schopte het tot minister in Panama. Sinds twee jaar staat hij weer als begenadigd zanger en songwriter op het podium.

Sfinks is meer dan muziek. Het Ballet van Cambodja en circusartiesten uit Burkina Faso treden op en Indische religieuze parades trekken over het terrein. Je kan ook drie dagen lang thee gaan drinken met de Touareg-muzikanten Awza.

Dat Sfinks een festival met een boodschap is, is dit jaar te merken aan de vele activiteiten van partners als Greenpeace, Artsen Zonder Grenzen, Oxfam en De Wereld Morgen, dat een waar mediakamp voor jonge journalisten (in spe) organiseert. In de Parlatent kan het publiek gesprekken voeren met artiesten of documentaires bekijken. Het festival wil zo, meer dan ooit, veel meer zijn dan enkel een podium voor muziek en dans, luidt het.
 
Een combiticket voor drie dagen kost 50 euro in voorverkoop. Dagtickets zijn er op vrijdag voor 16 en op zaterdag en zondag telkens voor 25 euro.27-05-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisarrest voor LiLo

Huisarrest voor LiLo


http://img852.imageshack.us/img852/7657/lindsaylohana.jpg

Lindsay Lohans huisarrest gaat vandaag van start. De actrice die vorige maand nog door een rechter in Los Angeles werd veroordeeld tot een probatie van 3 jaar, meldde zich vanmorgen aan bij de gevangenis van Lynwood. Nadat ze haar enkelband had opgehaald mocht ze meteen weer naar huis om haar straf uit te zitten.


Het aan lager wal geraakte Hollywoodsterretje moet nog tot 29 juni binnen blijven. "Vanaf nu mag Lohan haar woning in Venice tot eind juni niet meer verlaten" zegt Steve Whitmore, woordvoerder van Lynwood Jail. Lilo's celstraf werd naar verluidt in huisarrest omgezet om zo het probleem van de overbevolkte gevangenissen in Californië aan te pakken. 


De 'Mean Girls'-actrice had tot 17 juni de tijd om zich in de gevangenis aan te melden, maar ze wilde zo vroeg mogelijk aan haar straf beginnen. Het vervroegde huisarrest komt de actrice als geroepen: "Lindsay wilde de straf zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat de opnames van haar nieuwste film 'Gotti' niet in het gedrang komen", weet een insider.


Naast het huisarrest kreeg Lindsay nog een boete van 180 dollar opgelegd en moet ze 480 uren gemeenschapsdienst verrichten, waarvan 360 in een vluchthuis en 120 bij een lijkschouwer.


27-05-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"

"Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"


http://img692.imageshack.us/img692/9302/schwarzenegger.jpg


Arnold Schwarzenegger riskeert gerechtelijke vervolging wegens zijn buitenechtelijke affaire(s). Hij zou immers belastinggeld hebben aangewend om zijn schuinsmarcheerderij te verdoezelen toen hij gouverneur van Californië was. De openbare aanklager van de staat Californië wil de bewering onderzoeken als zou Schwarzie ambtenaren hebben ingezet om sporen van zijn ontrouw te wissen.

Voormalig agent William Taylor, veiligheidschef van het Hyatt Regency Hotel in Sacramento, stelt immers dat Arnie agenten inschakelde om vrouwen in zijn suite te smokkelen.

"Drie keer zag ik hoe de gouverneur alleen in het hotel aankwam, en even later kwamen agenten van de California Highway Patrol aan in officiële wagens met een of twee vrouwen. Die werden dan haastig door de dienstingang geloodst, naar de lift voor de private vleugel van de gouverneur", verklaart Taylor.

"De vrouwen waren tussen de achttien en vijfentwintig, blond en schaarsgekleed. Ze bleven telkens twee tot vier uur". Volgens Taylor durfde niemand dit ooit melden uit schrik ontslagen te worden.

Intussen wordt het de 17-jarige zoon van Schwarzenegger wat te veel. Patrick wil de naam van zijn moeder aannemen en voortaan dus als Patrick Shriver door het leven. Hij zegt nog wel van zijn vader te houden, maar wat papa heeft uitgespookt, vindt Patrick niet door de beugel kunnen. "Ik hou van hem, maar zou jij je vader steunen na wat hij mijn moeder heeft aangedaan?", aldus Patrick.

"Sommige dagen voel ik me echt slecht! Andere dagen wou ik dat ik gewoon een normaal leven  had. Maar ik hou wel van mijn familie, tot de dood ons scheidt", vertelt Patrick. (br.hln)27-05-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers

Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers


http://imageshack.us/m/200/9583/qmusic.jpg
Q-presentatoren Sven Ornelis en Kurt Rogiers.


De commerciële radiozender Q-Music is de grootste stijger in de nieuwe luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Het marktaandeel van de zender komt uit op 15,7 procent, een stijging met 1,4 procentpunt in vergelijking met de vorige meting. Dat blijkt uit de luistercijfers voor januari tot en met maart (golf 2011-1), die donderdag door het CIM werden bekendgemaakt.

Q-Music blijft de op een na grootste radiozender van de Vlaanderen. De koppositie wordt nog altijd ingenomen door Radio 2, dat er met een marktaandeel van 30,6 procent eveneens op vooruitgaat (+0,7 procent). Ook de meeste andere radiozenders van de VRT doen het goed. Klara gaat er met 0,7 procent op vooruit, om af te klokken op 2,6 procent. Voor Radio 1 en Studio Brussel is er een lichte vooruitgang weggelegd. Zij komen uit op respectievelijk 8,7 (+0,1) en 11,8 procent (+0,3). De enige verliezer bij de openbare omroep is MNM. De hitzender zakt van 9,5 naar 8,0 procent.
 
De Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), die met Q-Music dus de sterkste stijger in huis heeft, krijgt ook af te rekenen met een tegenvaller. JOE fm daalt immers van 7,6 naar 6,3 procent. Het blijft wel de tweede landelijke commerciële zender, mede dankzij een terugval van Radio Nostalgie, die uitkomt op 4,8 procent (-1,1 procent). Het is daarnaast de laatste keer dat Exqi FM voor een volledige onderzoekersperiode in de CM-luistercijfers wordt opgenomen. De zender sluit af met een marktaandeel van 0,38 procent. (br.hln)


27-05-2011 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent

Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent


http://imageshack.us/m/600/4830/wutangclanq.jpgDe Amerikaanse hiphopsupergroep Wu-Tang Clan is helemaal terug en komt naar Gent met 'The Rebirth Tour 2011'. De groep zal met de clanleden GZA (Genius), Ghostface Kil...lah, Method Man, U-God, Raekwon, Masta Killa en Inspectah Deck op het podium staan.

In Europa scoorde Wu-Tang Clan hits met de nummers 'Gravel Pit' en 'Say What You Want (All Day, Every Day)'.

Sinds de Wu-Tang Clan in 1993 met het debuutalbum 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' hiphopgeschiedenis schreef, staat de supergroep van RZA en zijn discipelen al 15 jaar aan de absolute top. De plaat wordt algemeen beschouwd als één van de beste hiphopalbums ooit, waarbij de unieke sound van laidback flows in combinatie met RZA's zware, onheilspellende beats en soulsamples een herkenbare blueprint voor jaren '90 hardcore hiphop creëerde.

Met leden als Method Man, de in 2004 overleden Ol' Dirty Bastard, Raekwon en Ghostface Killah bleek de groep hiphopsterren in spe te herbergen. Het op 29 juni geplande optreden maakt deel uit van de Rebirth Tour 2011.

Tickets kosten 35 euro en kan je hier bestellen.


26-05-2011 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten strikken Morrissey

Lokerse Feesten strikken Morrissey

Klik op de foto om 'Everyday is like Sunday' te beluisteren

De Lokerse Feesten pakken uit met een nieuwe topper op hun affiche. Morrissey, ex-zanger van The Smiths en sinds 1988 succesvol solo-artiest, komt op donderdag 4 augustus naar het Waasland. Volgens de organisatoren is het de eerste keer dat Morrissey als solo-artiest op een Belgisch festivalpodium staat.

Morrissey gaat deze zomer op tournee doorheen Groot-Brittannië en speelt onder meer op Glastonbury. Op 4 augustus treden op de Lokerse Feesten ook 2ManyDJs en Gogol Bordello aan.

De Lokerse Feesten duren tien dagen, van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus. Tickets zijn te koop via www.lokersefeesten.be of via de filialen van Media Markt. Er is ook een abonnement (100 euro) beschikbaar voor de tien dagen. Dat kan enkel gekocht worden bij Dranken Van Eetvelde in Lokeren. (br.hln)


26-05-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

http://imageshack.us/m/717/7675/angelinajolies.jpg

Volgens Brad Pitt is vrouwlief Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder. Vooral wanneer er valiezen ingepakt moeten worden, is Angelina op haar best.


De Oscarwinnende actrice en haar man staan in voor de opvoeding van zes kinderen: de geadopteerde Maddox (9), Pax (7), Zahara (6) en de biologische kinderen Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2). Toch is het voor Brangelina geen probleem om de hele wereld rond te reizen met hun kroost.


Volgens manlief Brad kan het hele gezin goed omgaan met het hectische en nomadische leventje. "Onze kinderen hebben elk hun eigen rugzak, waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn. Als ze hem vergeten, dan zijn ze hem kwijt. Angelina en ik kunnen niet de hele tijd checken of iedereen alles mee heeft."


De kids worden wel geholpen bij het maken van hun koffertjes, Angelina heeft zelfs een echt inpakritueel. "Ik ben blij dat mama goed kan inpakken", zei Brad in een interview aan The Sun. "Ze is strijdvaardig, ze is echt getalenteerd. Ik zou het niet kunnen."


Voor Brangelina is het erg belangrijk dat hun kroost mee kan naar het werk. Om de kids niet te veel last te bezorgen, proberen ze bij het reizen wel een routine in te bouwen. "We reizen vooral 's nachts, dan kunnen ze slapen. Als iedereen wakker is, dan is er te veel chaos", aldus papa Brad.


26-05-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant kerstalbum

Lady Gaga plant kerstalbum


http://imageshack.us/m/844/641/ladygagaem.jpg


Als Bob Dylan het doet, en Cliff Richard en Bob de Bouwer, waarom zou Lady Gaga dan geen kerstalbum mogen uitbrengen? Gaga deed die onthulling tijdens een interview met Stephen Fry. "Ik denk dat het een goed idee zou zijn een kerstalbum te maken waarop ik jazzklassiekers aanpak. Ik wil het echt doen, ik heb er al met mijn manager over gesproken", zegt ze in het interview voor de Financial Times.

Intussen spijst Gaga haar bankrekening verder dankzij een deal met Google. De zoekmachine en Gaga slaan de handen in elkaar voor de promotie van het Chromebook van Google.


26-05-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Robbie Firmin is zeven en werd op slag de nieuwe sensatie van de talentenjacht 'Britain's Got Talent'.

Robbie neemt deel om zijn mama het mooiste verjaardagsgeschenk ooit te bieden, de overwinning, maar hij dacht ook aan zijn tante. Die is op zoek naar een lief, en volgens Robbie heeft ze haar oog op jurylid Louis laten vallen.

De guitigaard zingt met bravoure doch niet helemaal toonvast 'My Way' van Sinatra en steekt de jury in zijn zak door het publiek tot stilte aan te manen. Snoezigheid in tv-formaat, daar lusten ze in Groot-Brittannië wel fruitpap van. (br.hln)26-05-2011 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson danst de lambada

Pamela Anderson danst de lambada

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Deelneemsters aan 'Sterren op de dansvloer' kiezen normaal gezien voor lange jurken om hun bewegingen te accentueren. Niet zo voor Pamela Anderson in de Argentijnse versie 'Bailando por un Sueño': haar rode fonkelende tricot riep zelfs herinneringen op aan haar welbekende Baywatch-pakje.


De lambada die de blonde stoot afleverde, leverde gemengde reacties op. Jurylid Flavio Mendoza gaf het danspaar een 9, maar Moria Casán was met een 7 duidelijk minder gecharmeerd. "Dit optreden kon me niet overtuigen, ze misten het Latijnse vuur. Volgens mij kunnen ze nog verbeteren." Het derde jurylid, Aníbal Pachano, oordeelde zelfs ronduit streng en deelde slechts een 5 uit. "De choreografie zag er goed uit, maar dat volstaat niet voor een hoge score", klonk het verdict.


Pamela zelf was tevreden over haar prestatie, al had de jetlag haar naar eigen zeggen afgemat. Fysiek kan ze nog aardig mee, met dank aan haar zonen Dylan en Brandon. "Mijn kinderen houden me in vorm. Ik sport wat af met hen: voetbal, basketbal, baseball,... Een fitnessfanaat ben ik echter niet, mij vind je constant aan het strand en in het water. Diëten doe ik ook niet, maar ik ben wel vegetariër."


25-05-2011 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker

Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker
De Britse krant The Sun rouwt om het overlijden van een van hun populairste Page three-girls, de pin-ups die de derde pagina van de tabloid sieren. Suzanne Mizzi verloor op haar 43ste de strijd tegen kanker. Tijdens de jaren tachtig en negentig deed de blondine de harten van menig Brit sneller kloppen en op haar hoogtepunt werd ze verzekerd voor 12,6 miljoen euro.

"Suzanne was schitterend, zowel vanbinnen als vanbuiten", aldus haar man Frank Camilleri, met wie ze dertig jaar samen was. Ze laat een zoontje van zeven (Geo) en een dochter van zes (Sienna) achter. Na haar modellencarrière kwam Mizzi aan de bak als kunstenares en interieurdesigner. Mizzi vocht al meer dan een jaar tegen baarmoederkanker.

Op haar zeventiende ging het plots snel voor de in Malta geboren Mizzi met haar eerste Page three-shoot in 1984. Samen met haar vriendin en collega-Page three Sam Fox werd ze een veelgevraagd model. In die mate dat ze in de zes maanden die volgden, op 26 verschillende kalenders pronkte. Op haar 21ste sloot ze een contract voor drie jaar ter waarde van 460.000 euro af voor lingeriemerk Dorothy Perkins.

Grote merken als Kellogg's, Marlboro en Fiat vroegen haar voor commercials en ook op de catwalk kende ze succes. Zo werd Mizzi drie jaar lang het gezicht van modegoeroe Vivienne Westwood. Op haar hoogtepunt verzekerde een lingeriemerk haar gezicht en lichaam zelfs voor 12,6 miljoen euro. "In die tijd werd ik samen met Frank, die altijd met me meereisde, behandeld als een echte filmster. Ik heb de hele wereld afgereisd. Maar met mijn werk daarna heb ik bewezen veel meer te zijn dan een mooi gezichtje als Page three." (br.hln)25-05-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd

Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd


http://imageshack.us/m/195/5015/lukalloosandyblanckaert.jpg


Luk Alloo (48) is vorige week maandag in het Antwerpse stadhuis getrouwd met Sandy Blanckaert (35), dochter van Will Tura. De ceremonie werd in aanwezigheid van Tura en zijn vrouw Jenny "buiten de uren" en dus "in het grootste geheim" gehouden, zo melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. Getuige voor Alloo was zijn 'ontdekker' Paul Jambers. Het feest voor familie en vrienden grijpt zaterdag plaats, en ook daar worden geen pottenkijkers geduld.

Luk Alloo was al eerder getrouwd en hield daar twee kinderen aan over, Nanoi en Naom. Hij ontmoette Sandy in 1999 tijdens een tv-opname, een jaar later werden ze een stel. In 2005 kwam het tot een breuk, maar professioneel bleven ze samenwerken. Midden vorig jaar werden ze opnieuw een koppel. (br.hln)


25-05-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Klik op de foto om ' We Shall Overcome ' te beluisteren


In heel België zijn muziekfans opgelicht met tickets voor het concert van Roger Waters. De bassist van Pink Floyd speelt vrijdag en zaterdag in het Sportpaleis in Antwerpen twee concerten met het meesterwerk 'The Wall' als rode draad. Dat staat vandaag in de krant La Dernière Heure.
 
Er is sprake van twee vormen van oplichting. In eerste instantie zouden oude tickets gestuurd zijn naar de fans en niet de tickets die geldig zijn voor de concerten van vrijdag en zaterdag, die volledig uitverkocht zijn. In tweede instantie zouden onbestaande tickets aangeboden worden aan de fans.

De politie weet volgens de Franstalige krant nog niet precies hoeveel slachtoffers er zijn, maar ze zijn alleszins verspreid over heel België. 
De slachtoffers kunnen de zwarte lijst van malafide verkopers en internetsites raadplegen op ilovemyticket.com.


25-05-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Klik op de foto om ' Not Dark Yet  ' te beluisteren

Overal ter wereld wordt vandaag de zeventigste verjaardag van Bob Dylan gevierd met huldeconcerten, bijlagen van kranten en magazines, analyses, lezingen, debatten, noem maar op. Het zal wellicht niets veranderen aan het feit dat je de wereldbevolking kan opdelen in twee groepen: mensen die Dylan in hun hart sluiten als magistrale toondichter en de man die onnoemelijke emoties liever in een vers te veel dan een te weinig vat en aan de andere kant mensen die hem afdoen als een neuzelende bard uit een ver irrelevant verleden. Tot welk kamp je ook behoort, vanavond aan de toog zal je niet door de mand vallen als je enkele van deze voorts totaal irrelevante weetjes over nonkel Bob uit je mouw schudt.

* Het heeft weinig gescheeld of we hadden het vandaag over Robert Allyn, de artiestennaam die Robert Zimmerman in gedachten had toen hij in 1960 op het punt stond Dinkytown, Minnesota te verlaten en naar New York te trekken. "Dat wilde ik doen van zodra ik thuis wegging, mezelf Robert Allyn noemen. Dat klonk als een Schotse koning, daar zag ik wel wat in". Maar in Down Beat las hij dat er een saxofonist met de naam David Allyn rondliep. "Ik had enkele gedicheten gelezen van de (Welshe) dichter Dylan Thomas. Dylan en Allyn klinken ongeveer hetzelfde. De letter D vond ik gewoon sterker klinken".

* Als 17-jarige zag Dylan op 31 januari 1959 in zijn geboortestad Duluth, Minnesota een optreden van Buddy Holly vanop de eerste rij. Daarover vertelde hij later dat hij oogcontact had met Holly, die drie dagen later omkwam in een vliegtuigcrash.

* Door een zeldzame leerstoornis kon Dylan nooit de woorden van zijn eigen songs onthouden. Om ze live te kunnen te berde brengen, leert hij zijn songteksten fonetisch van buiten.

* In de Billboard poplijsten heeft Dylan nooit een nummer één hit gehad. 'Like a Rolling Stone' haalde in 1965 de tweede plaats, net als 'Rainy Day Women #12 & 35' een jaar later. The Byrds stonden in 1965 wel op één met hun versie van Dylans 'Mr. Tambourine Man'.

* Voor bijdragen aan andermans platen bezigde Dylan pseudoniemen als Blind Boy Grunt, Tedham Porterhouse, Robert Milkwood Thomas, Roosevelt Gook en Bob Landy.

* In 1969 was Dylan te gast in de tv-show van Johnny Cash. Hij zong er 'I Threw it All Away' en 'Living the Blues'. Daarnaast deed hij ook het duet 'Girl from the North Country' met Cash, wier taak er verder voornamelijk in bestond de perslui uit de buurt van de mensenschuwe Dylan te houden.

* In juli 1966 brak Dylan zijn nek in een crash met zijn motorfiets, een Triumph 500. Pas drie jaar later, in augustus 1969, trad hij voor het eerst weer op. Dat was met The Band op het Isle of Wight festival in Engeland. Hij kreeg toen 85.890 euro voor een concert van 70 minuten.

* Van de ontelbare covers van zijn songs, is Dylan het meest trots op Jimi Hendrix' versie van 'All Along the Watchtower' en de vertolking door zijn idool Elvis Presley van 'Tomorrow Is A Long Time'. Wat hij vindt van 'Oorlogsgeleerden', de bewerking door Wannes Van De velde en Roland Van Campenhout van 'Masters of War', is niet bekend.

* Dylans quasi autobiografische film 'Renaldo & Clara' uit 1977 was drie uur en 57 minuten lang. Dylan speelde Renaldo, muzikant Ronnie Hawkins speelde een personage dat Bob Dylan heet. Er zaten 47 songs in de film, maar nadat hij door critici was neergesabeld, werd de film tot 90 minuten ingekort.

* Drie songs van Dylan beginnen met ongeveer hetzelfde vers: 'Early in the mornin'': 'Obviously Five Believers', 'Pledging My Time' en 'Tangled Up in Blue' (dat begint met 'Early one mornin'').

* Dylan liet The Beatles kennismaken met de geneugten van marijuana, in augustus 1964 in het Delmonico Hotel in New York.

* Dylan en John Lennon hebben tijdens een Engelse tournee van Dylan een samen een nummer geschreven en opgenomen. "Maar ik weet niet meer wat het was", verklaarde Dylan jaren later. "We hebben het ingespeeld op een bandopnemer, maar ik weet niet wat ermee gebeurd is. Eigenlijk weet ik totaal niets meer van dat nummer".

* Dylan nam een aantal duetten op voor andermans platen, onder meer 'Buckets of Rain' met Bette Midler en 'Sign Language' met Eric Clapton. Samen met Allen Ginsberg zingt Dylan backings op 'Don't Go Home with Your Hard-On' van Leonard Cohen. In 2001 nam hij met Van Morrison zelfs een heel duettenalbum op.

* Het zal wat laattijdig arriveren, maar je kan Bob nog altijd een verjaardagskaart sturen op dit adres: Bob Dylan, P.O. Box 870, Cooper Station, New York, NY 10276, USA.  (br.hln)


25-05-2011 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Twilight_Singers.jpg?t=1306241555
The Twilight Singers


Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine lost vandaag weer een hoop nieuwe namen voor het festival in Kiewit. De bekendste namen zijn wellicht het Britse popduo The Ting Tings, Eminems vrienden van D12 en The Twilight Singers van Greg Dulli. De ticketverkoop loopt ondertussen als een trein. Er zijn enkel nog kaartjes voor vrijdag en zaterdag.

Op donderdag verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses. Op zaterdag worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd.
 
Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn intussen de deur uit. De organisatie van Pukkelpop laat weten dat ook de dagtickets voor vrijdag en zaterdag vlot over de toonbank gaan en benadrukt zeker geen tickets over te kopen van derden. Net als vorig jaar zal er aan de festivalingang een omruilkassa staan.
 
Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 18 tot 20 augustus. Headliners zijn Foo Fighers, Eminem, The Offspring en dEUS.


24-05-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Huis Elizabeth Taylor te koop

 Huis Elizabeth Taylor te koop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elizabeth-Taylor-3.jpg?t=1306241098Heeft u ergens zes miljoen euro liggen waar je niet meteen iets mee kan aanvangen? Dan is de aanschaf van de villa van Elizabeth Taylor het overwegen waard. Dertig jaar woonde Taylor, die in maart overleed, in het huis dat in de jaren zestig werd gebouwd in Bel Air. Je krijgt er een landgoed van 5.000 vierkante meter, een zwembad, een prachtige tuin, een sauna en vier slaapkamers bovenop. Bekijk hier foto's van de villa. (br.hln)


24-05-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.

Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor-5.jpg?t=1306240742Zsa Zsa Gabor (94) is ontwaakt uit haar coma. Gabor raakte afgelopen dinsdag in een coma na een operatie wegens maagbloedingen. "De artsen hebben me gezegd dat ik rekening moet houden met het ergste", vertelde haar man Frederic von Anhalt vorige week.

Maar het zou intussen weer zo goed gaan met de Hollywoodlegende dat ze spoedig weer naar huis zou mogen. Dat laat haar man weten aan Ontheredcarpet.com. "Ik weet niet wat ik zonder haar zou doen. Zij is alles wat ik heb. We hebben elkaar beloofd dat we voor elkaar zouden zorgen tot het einde."

Hoewel haar bloeddruk weer normaal is, krijgt Zsa Zsa nog wel eten via een slangetje en medicatie tegen de pijn.24-05-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertour wordt test op leven en dood voor Slipknot

Zomertour wordt test op leven en dood voor Slipknot

Klik op de foto om ' Before I Forget ' te beluisteren

Slipknot heeft een erg snelle en steile opmars gekend sinds de release van hun zelfgetiteld debuutalbum uit 1999. Vorig jaar kreeg de band echter een zware tegenslag te verwerken. Paul Gray, bassist en medeoprichter van de band, stierf aan een overdosis drugs. Sindsdien is het leven in de band "een constante strijd" en staat de band op splitten, maar op zondag 26 juni staan ze nog op Graspop Metal Meeting in Dessel.


Een jaar geleden, op 24 mei 2010, sloeg het noodlot toe voor de Amerikaanse metalband. Bassist Paul Gray werd dood aangetroffen in een hotelkamer in Urbandale in de Amerikaanse staat Iowa. Het duurde bijna een maand voor de doodsoorzaak bekend werd gemaakt: een onopzettelijke overdosis morfine.


Sindsdien is de toekomst van de groep constant onzeker geweest. Drummer Joey Jordison vertelde dat de groep al aan een nieuw album bezig was, terwijl zanger Corey Taylor liet weten dat hij "niet zeker was of hij nog iets met Slipknot te maken wilde hebben". Later keerde hij zijn kar, door te zeggen dat Paul Gray zou willen dat de band ook na zijn dood zou voortleven.


Op 17 juni staan ze voor het eerst sinds het overlijden opnieuw op het podium, maar dat neemt de onzekerheid over de toekomst zeker niet weg. "Als het gevoel tijdens de zomertoer niet goed is, is het over voor Slipknot", liet Corey Taylor eerder deze maand nog optekenen. Hij reageerde daarmee op de uitlating van Jordison dat Slipknot altijd blijft bestaan, met of zonder Corey. Sid Wilson, de DJ van de band, houdt het filosofischer: "Slipknot zal altijd in onze geest blijven bestaan, maar ik moet toegeven dat het leven in de band een constante strijd is".
24-05-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend album Beady Eye staat bol van anthems

"Volgend album Beady Eye staat bol van anthems"

Klik op de foto om ' Four Letter Word ' te beluisteren


De carrière van Beady Eye is nog maar goed en wel vertrokken, of Liam Gallagher ziet het alweer groot. "Ons volgende album zal vol anthems en epische nummers staan", aldus de frontman. De band is inmiddels al begonnen met het schrijven van nieuwe nummers voor de opvolger van 'Different Gear, Still Speeding', dat in februari uitkwam. Gallagher wil in februari 2012 opnieuw de studio induiken en tegen de zomer de tweede plaat uitbrengen.

Hoewel hij epische nummers voor ogen heeft, ziet de jongste Gallagher nog geen graten in grote stadionconcerten zoals hij die met Oasis gewoon was. "Ik zag Manchester City (zijn favoriete voetbalclub, red.) de FA Cup winnen op Wembley, maar het deed me geen zin krijgen om er zelf opnieuw te spelen. Onze eerste tournee met Beady Eye was fantastisch. Het was leuk om van nul te beginnen en terug in kleinere zaaltjes te spelen", aldus Gallagher.

Beady Eye staat op donderdag 30 juni in de Pyramid Marquee op Rock Werchter.


24-05-2011 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnende filmcomponist Joseph Brooks pleegt zelfmoord

Oscarwinnende filmcomponist Joseph Brooks pleegt zelfmoord


http://imageshack.us/m/32/8565/josephbrooks.jpg
Joseph Brooks.


De Amerikaanse regisseur, songwriter en scenarist Joseph Brooks heeft zondag in zijn appartement in New York de hand aan zichzelf geslagen. Brooks, die een proces wegens meervoudige verkrachting te wachten stond, werd 73.

Brooks dankte zijn bekendheid aan de muzikale film 'You light up my life' uit 1977, die hij zowel had geproduceerd als geregisseerd, waarvoor hij de muziekscore had geschreven en waarin hijzelf een kleine rol vertolkt. De titelsong uit de prent werd met een Oscar vereerd. Het nummer werd later nog wel in films gebruikt, onder andere in "Indecent Proposal". De film gaat over een actrice die een one-night-stand heeft met een regisseur.

Twee jaar geleden werd Brooks aangeklaagd wegens verkrachting, het toebrengen van slagen en verwondingen, seksueel misbruik en zware diefstal. Hij zou meer dan tien jonge dames uit Florida, Californië en Oregon naar New York hebben laten komen door hen een filmrol voor te spiegelen. In zijn appartement zou hij de vrouwen dan hebben misbruikt.

Ook Brooks' zoon Nicholas zit in slechte gerechtelijke papieren. Hij moet binnenkort voorkomen op verdenking van moord op zijn vriendin, bikini-ontwerpster Sylvie Cachay.


23-05-2011 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni in verwachting van een jongen

"Carla Bruni in verwachting van een jongen"


http://imageshack.us/m/23/5412/carlabrunisarkozy.jpg


Carla Bruni is in verwachting van een jongen. Dat bevestigt Jacques Séguéla, een goede vriend van Nicolas Sarkozy. Enkele dagen eerder had de vader van de Franse president ook al verklapt dat zijn schoondochter zwanger was.


Opmerkelijk: Séguéla verklapte het geslacht van een kind in een Belgische krant, 'Le Soir'. In 2007 bracht deze Franse reclamegoeroe Carla en Nicolas ook al met elkaar in contact.


Het wordt het eerste gezamenlijke kind voor het presidentiële paar. Bruni heeft wel al een negenjarige zoon Aurélien met mediafilosoof Raphaël Enthoven. Sarkozy hield aan zijn eerste bruiloft met Marie-Dominique Culioli twee zonen over: Pierre (25) en Jean (23). Daarna volgde nog een derde zoon, Louis, met zijn nieuwe vrouw Cecilia Ciganer-Albeniz. In 2007 viel ook dat huwelijk aan diggelen.


Het is niet de eerste maal dat Séguéla uit de biecht klapt. Twee jaar geleden vertelde hij hoe de twee elkaar leerden kennen tijdens een geïmproviseerde 'blind date'. "Een onverwacht verleidingsspel tussen twee wilde beesten", noemde hij dat tafereel toen. Enkele weken later stapten ze tijdens een privé-ceremonie in het Elysée al in het huwelijksbootje.


Sarkozy kon er naar verluidt niet mee lachen toen zijn vader vorige week verkondigde dat hij dolblij was met het heuglijke nieuws. Zo ontstond de indruk immers dat hij garen wilde spinnen uit de onverkwikkelijke DSK-affaire.


Bruni zelf weigert vooralsnog echter haar zwangerschap te bevestigen. "Mijn lippen zijn verzegeld om iets te beschermen", liet ze vorige maand nog in 'Le Parisien' weten.


"Het plan was om haar ronde buik nu donderdag tijdens de G8 in Deauville tentoon te stellen", aldus een raadgever van het Elysée in Deauville. "De foto's moesten als bewijs dienen." Volgens sociologen en opinieonderzoekers zou een zwangerschap de kansen van Sarkozy op een herverkiezing volgend jaar nieuw leven inblazen.


23-05-2011 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan geeft heroïnegebruik toe

Bob Dylan geeft heroïnegebruik toe

Klik op de foto om ' Tangled Up In Blue ' te beluisteren


De Amerikaanse muzieklegende Bob Dylan heeft, in een audio-interview uit het jaar 1966 dat vandaag door de BBC is "onthuld", toegegeven dat hij verslaafd was aan de heroine en behept met zelfmoordgedachten.
 
"In New York ben ik gestopt met heroïne te gebruiken. Ik was zwaar verslaafd (...) Het kostte mij 25 dollar per dag, en ik ben ermee gestopt", aldus Dylan in een interview van povere (technische) kwaliteit, opgenomen door zijn vriend Robert Shelton, de muziekcriticus die Dylans carrière lanceerde. Het interview werd in maart 1966 opgenomen, aan boord van een vliegtuig dat het icoon van de protestbeweging van de 'sixties' van Lincoln, Nebraska, naar Denver, Colorado, bracht.
 
Behalve zijn verslaving aan de brown sugar maakt de tape ook de duistere gedachten van de bard duidelijk. "De dood maakt mij niets uit", zegt Zimmerman in het interview. "Ik ben niet het slag mens dat zich een oor afsnijdt. Mochten de zaken slecht gaan, zou ik me een kogel door het hoofd jagen. Ik zou uit het raam springen".
 
Dylan blaast morgen 70 kaarsjes uit.


23-05-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger heeft nóg twee geheime kinderen

"Schwarzenegger heeft nóg twee geheime kinderen"


http://imageshack.us/m/37/6998/arnoldschwarzeneggermar.jpg
Schwarzenegger en Shriver zitten nu in een bittere echtscheidingsstrijd verwikkeld.


Arnold Schwarzenegger heeft nóg minstens twee geheime kinderen. Dat beweert althans de Britse actrice Jane Seymour.


Vorige week kwam aan het licht dat de acteur aan een affaire met zijn toenmalige huishoudster een inmiddels 14-jarige zoon overgehouden heeft. Na 25 jaar huwelijk zette Maria Shriver recent een punt achter hun huwelijk.


Geen moment te vroeg blijkbaar, want er dreigen nog lijken uit de kast te vallen. "Ik was helemaal niet verrast toen ik dat nieuws hoorde", aldus Seymour. Als buurvrouw van de 'Terminator' in Malibu (Californië) is zij bijzonder goed geplaatst om een en ander op te vangen. "Die scheiding kwam er preventief, vooraleer de rest van de wereld op de hoogte zou zijn van zijn escapades. En als ik de geruchten mag geloven, zal er binnenkort nog meer uitlekken. Er wordt immers beweerd dat hij nog twee geheime liefdeskinderen verwekt heeft."


Shriver huurde inmiddels een topadvocaat in om beslag te leggen op zo'n 100 miljoen dollar (70 miljoen euro). Hun gezamenlijk vermogen wordt geschat tussen 140 en 280 miljoen euro. (br.hln)23-05-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Exquisa gaat zonder Stephanie verder

Restaurant Exquisa gaat zonder Stephanie verder

http://imageshack.us/m/43/525/restaurantexquisa.jpg


Kent u Yanaïka en Stephanie nog? In het eerste seizoen van 'Mijn restaurant' strandde het sympathieke lesbische koppel maar net op de tweede plek. Twee maanden geleden raakte bekend dat hun relatie gestrand was, en nu houdt Stephanie ook het horecaleven voor bekeken. "Zij was al langer van plan te stoppen", aldus Yanaïka.


Er valt overigens nog meer nieuws te rapen, want restaurant Exquisa verhuist van de Meldertstraat in Hasselt naar het Leopoldplein. "Het huurcontract was afgelopen en ik had vroeger al gezegd dat we zouden verhuizen als de kans zich aanbood", gaat Yanaïka verder. "Het nieuwe pand is echt ideaal. Aan het concept verandert niets en we gebruiken dezelfde meubels. Het is er wel wat kleiner, dus wordt het wat intiemer. En waarschijnlijk kunnen we er ook een terras aanleggen."


Yanaïka Skrzyszkowiak (30) en Stephanie Deneux (24) bleven uiteindelijk acht jaar samen. "Het was er niet meer, we leefden een beetje als zus en zus", verklaarde ladychef of the year' Yanaïka twee maanden geleden in 'Het Laatste Nieuws'. "Er is dus zeker geen derde in het spel. We zijn ook allebei opgelucht dat de knoop is doorgehakt. Dit was de juiste beslissing. Bovendien schieten we nog altijd prima op. We gaan nog samen uit of iets eten. Alles gebeurde -en gebeurt nu- in pure vriendschap."23-05-2011 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium

Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium


http://imageshack.us/m/6/4704/britneyenrihanna.jpg


Acht jaar is het intussen geleden dat Britney Spears en Madonna de wereld vergastten op een lesbische kus. Tijd dus om dat nog eens dunnetjes over te doen, vond Rihanna. Zij plantte gisteravond tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas haar lippen op de wang van de blondine. Niet zo heet als de veelbesproken voorganger dus, maar wel een waardige afsluiter van Rihanna's opzwepende sm-lied.

Beide dames hadden zich voor de gelegenheid in haast identieke bondagepakjes gewurmd. Britney playbackte (zoals gewoonlijk), maar maakte dat ruimschoots goed met haar stomende optreden: met een lange ketting gaf ze bevelen en domineerde ze de kruipende Rihanna.

Vooral fysiek maakte de 29-jarige zangeres indruk. Dat zit dus -met dank aan de vele fitnessoefeningen- snor voor haar komende Femme Fatale-tournee. Om het spektakel af te maken, zette Bitbit ook nog een sm-masker met paasoren op.

Voor zoveel vrouwelijk geweld mocht Rihanna uiteraard niet onderdoen. Als een krolse kat kronkelde ze op haar knieën over de vloer, terwijl een paar mannenhanden haar probeerde vast te grijpen. Enkele kinky metalen kettingen maakten van haar helemaal een seksgodin. De pikante show werd afgerond met een kussengevecht, waarbij de mannelijke dansers het moesten ontgelden.

Vanuit de coulissen zag Jason Trawick -de vriend van Britney- hoe zijn lief ook nog een tweede keer van jetje gaf, deze keer met zangeres én songwriter Nicki Minaj. Haar mini-jurk legde zelfs de grootste criticus het zwijgen op. In het publiek zat ook Justin Bieber met zijn partner Selena Gomez te smullen. (br.hln)


23-05-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

http://imageshack.us/m/543/9282/broersdardenne.jpg


De Belgische broers Dardenne hebben met hun film 'Le gamin au vélo' net niet hun derde Gouden Palm kunnen winnen. Die ging naar de Amerikaan Terrence Malick met 'The Tree of Life' met topacteur Brad Pitt. De Dardennes missen dan wel een historisch record, maar pakten als troostprijs wel de Grand Prix du jury, de tweede prijs in Cannes. De kortfilm 'Badpakje 46' van de Belg Wannes Destoop kreeg een speciale vermelding van de jury, zodat ons land absoluut niet met lege handen huiswaarts keert.

De Waalse filmbroers Luc en Jean-Pierre Dardenne hebben dus  geen geschiedenis geschreven door op het 64ste filmfestival van Cannes een derde Gouden Palm binnen te rijven. 'Le gamin au vélo'.  De broers hadden in 1999 met 'Rosetta' en in 2005 met 'L'Enfant' wel de hoofdvogel afgeschoten. De broers moeten de Grand Prix wel delen met de Turkse regisseur Nuri Bilge Ceylan voor 'Once upon in Anatolia'. De Belgische kortfilm "Badpakje 46" viel ook in de prijzen. De film van de jonge Vlaamse filmmaker Wannes De Stoop kreeg een speciale vermelding van de jury in de kortfilmcompetitie. (br.hln)


23-05-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat draagt Miranda Kerr het allerliefst

Wat draagt Miranda Kerr het allerliefst


http://imageshack.us/m/23/1812/mirandakerrx.jpg


Ze is een Victoria's Secret Angel, een model en sinds vier maanden ook een moeder. Haar favoriete kledingsstuk is gek genoeg geen paar designerschoenen, zelfs geen ondergoed of avondjurk, maar doodgewoon... 'onderbroeken'.


"Ik voel mij het meest op mijn gemak als ik in huis in mijn onderbroek kan rondlopen. Soms is dat wel wat gênant, als er mensen langskomen. Maar beter een onderbroek, dan helemaal naakt, toch?", knipoogt de Australische.

Sinds enkele weken verschijnt ze terug op de rode loper en in bikini's, waarbij ze iedereen doet versteld staan met haar onberispelijke figuur.

"Het was hard werken om mijn figuur terug te krijgen, en vervolgens was ik nerveus omdat ik terug hakken moest dragen. Ik had zeker vijf maanden geen hakken gedragen. Maar uiteindelijk was het zoals fietsen: je verleert het nooit."

Toch is haar lichaam niet 100 procent hetzelfde: "Mijn heupen zijn breder, en mijn borsten veel groter. Nu heb ik het gevoel dat ik echt een vrouw ben, en ik ben dol op mijn nieuwe rondingen."

Zij niet alleen: manlief Orlando Bloom kan zijn ogen niet van zijn stralende vrouw weghouden. En waarom zou hij ook...22-05-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische tenor Blondelle tweede in Koningin Elizabethwedstrijd zang

Belgische tenor Blondelle tweede in Koningin Elizabethwedstrijd zang


http://imageshack.us/m/560/2794/belgischetenorblondelle.jpgDe Belgische tenor Thomas Blondelle is tweede geëindigd in de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang, die gewonnen werd door de Koreaanse sopraan Hong Haeran. Op plaats drie kwam de Russische sopraan Elena Galitskaya. De hoogste eer was weggelegd voor de 29-jarige soprano Hong Haeran, de oudste van de twaalf finalisten en één van de 21 Koreanen die deelnamen aan de wedstrijd. Ze overtuigde de jury onder leiding van Arie Van Lysebeth met interpretaties van werk van onder meer Ravel en Bellini.

Applaus
De bekendmaking van de laureaten lokte geen protest uit, maar het publiek liet met zijn applaus wel zichbaar blijken dat het de prestaties van de Russische soprano Elena Galitskaya bijzonder had kunnen smaken. Zij moest echter genoegen nemen met een derde plaats.

De Franse mezzosopraan Anaïk Morel werd vierde, de Russische bariton Konstantin Shushakov vijfde en de Franse mezzosopraaan Clémentine Margaine zesde. De zes andere finalisten zijn niet gerangschikt. Onder hen is de Belgische bariton Sébastien Parotte.
 
De bekendmaking gebeurde rond kwart voor twaalf 's avonds in de grote zaal van het Paleis voor Schone Kunsten, waar de twaalf finalisten zich vier avonden toonden aan jury en publiek. Ze werden begeleid door het orkest van De Munt onder leiding van Carlo Rizzo.

Voeten op de grond
"Ongelooflijk. Ik wil vooral met beide voeten op de grond blijven en dit zien als het begin van een mooie weg", zo verklaarde Blondelle op vrt-radio. De Brugse tenor maakte donderdag indruk met een optreden waarin werk van Mozart, Händel, Duparc, Weber en Mahler de revue passeerde. (br.hln - foto belga)


22-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk laat tattoo van overspelige ex weglaseren

Anouk laat tattoo van overspelige ex weglaseren


http://imageshack.us/m/15/2787/anouka.jpg


Zangeres Anouk is druk bezig de herinnering aan haar ex Unorthadox uit te wissen. Zo moet nu ook de tatoeage die ze liet zetten eraan geloven. "Hij móet eraf", vertelde de zangeres in een interview op de Nederlandse tv.

"Ik ben al een keertje geweest, dus je ziet al plekjes die vaag aan het worden zijn. Maandag moet ik voor een nieuwe behandeling." Anouk liet de tatoeage zetten toen tussen haar en Dox, zoals haar ex kortweg wordt genoemd, alles nog koek en ei was. Maar zelfs toen de breuk een feit was, wilde de zangeres het liever stil houden.

"Ik kwam erachter doordat een van onze kindermeisjes zich versprak. De dagen die daarop volgden, ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb zijn telefoon en iPad gecheckt en hem daarmee geconfronteerd. Ik bleef toen heel rustig."

Dox, die zich in Anouks huis (bijna onder haar neus) zo'n beetje vergreep aan alles dat een rok droeg, deed op televisie zelf een boekje open over zijn relatie met de rockster. "Het was net alsof ik dat lastige mens was, terwijl hij meer dan eens vreemd is gegaan", vertelt Anouk.

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


22-05-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie campings dag eerder open op Rock Werchter

Drie campings dag eerder open op Rock Werchter


http://imageshack.us/m/593/8314/campingrockwerchter.jpgOm het traditionele verkeersinfarct op donderdag rond Werchter te voorkomen tijdens Rock Werchter, openen drie festivalcampings in buurgemeente Haacht dit jaar een dag vroeger dan normaal: op woensdag 29 juni. Ook festivaltreinen en -bussen zullen vanaf woensdagmiddag rijden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Er zijn 15.000 'Camping XL'-tickets beschikbaar, campingbeheerder Bruno Lambert hoopt op 10.000 kampeerders in die extra nacht: "Velen hebben op woensdag nog examens." Om overlast te vermijden, wordt alles in het werk gesteld om de kampeerders op het terrein te houden. "Er zal niet-muzikaal entertainment zijn en ook een aangepaste en uitgebreide catering. Er zal die dag in de buurt ook niks te beleven vallen. Gezellig samen zijn, daar is 't om te doen." (br.hln)


21-05-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Pukkelpop uitverkocht


Ook de combitickets Pukkelpop uitverkocht


http://imageshack.us/m/831/90/pukkelpop.jpg


De ticketverkoop van Pukkelpop loopt als een sneltrein. Nadat vorig weekend alle tickets voor donderdag 18 augustus de deur uit gingen, zijn nu ook alle combitickets uitverkocht. Dat meldt de organisatie van Pukkelpop op haar website. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets voor vrijdag en zaterdag verkocht", klinkt het.

Meer info op www.pukkelpop.be20-05-2011 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger vormt in het geheim supergroep

Mick Jagger vormt een nieuwe supergroep


http://imageshack.us/m/823/3543/mickjagger.jpg


Mick Jagger heeft een nieuwe supergroep opgericht met Eurythmics-voorman Dave Stewart, Bob Marleys jongste zoon Damian, zangeres Joss Stone en de Indische producer-muzikant A.R. Rahman. Dat meldt de New York Post.


Jagger zou nog altijd balen om de biografie van Keith Richards, waarin die laatste stelt dat Jagger een etterbak en een belabberde minaar is en dat zijn soloplaat uit 1984 'She's the Boss' als 'Mein Kampf' van Hitler is: "Iedereen heeft het gekocht, niemand heeft het gelezen".


Volgens de New York Post hebben Jagger, Marley, Stone en Rahman - de 'Mozart van Madras', hij won twee Oscars voor de muziek van 'Slumdog Millionaire' - al in het grootste geheim een heel album opgenomen.


"Ze hebben een album en een eerste videoclip opgenomen en onderhandelen nu een deal met de grote platenfirma's. Voorlopig heet de band Super Heavy", aldus een bron in de NYP.


"Elk lid heeft een eigen en totaal verschillende stijl, maar het werkt. Mick was al een tijdje met Dave aan het werken, en ze hadden allebei al eerder met Joss gewerkt", stelt een andere bron.


Een woordvoerder van Jagger bevestigt, maar tempert de feestvreugde: "Ze vonden het allemaal interessant en plezant om de studio in te gaan en wat muziek op te nemen. Er is nog geen video opgenomen, er is nog geen platenlabel. Alles is nog wat prematuur".

Vast staat dat de plannen voor deze supergroep een bom kunnen leggen onder de kansen op een nieuwe Stonestournee.


20-05-2011 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby valt voor Gent

Moby valt voor Gent


http://imageshack.us/m/638/9489/mobye.jpg


Moby heeft zijn ogen niet in zijn zakken. Niet alleen maakt hij al net zo lang foto's als muziek, hij koos ook Gent om er zijn eerste fototentoonstelling 'Moby Destroyed' te lanceren.

Omdat hij hier ooit een lief had, omdat hij als overtuigd veganist het initiatief 'donderdag veggiedag' van het stadsbestuur genegen is en omdat hij een connectie heeft met recente Gentse artistieke initiatieven zoals de A&Gallery van StuBru-presentator Ben Van Alboom en de popup store LANP van An Gyselinck. Maar bovenal omdat hij Gent zo'n mooie stad vindt, en wie zal hem ongelijk geven?

Met 'Moby Destroyed' biedt de kale Newyorker een andere kijk op het leven van de artiest 'on the road'. Niet zozeer de traditionele beelden van backstagefrivoliteiten of rijen prijzige gitaren, maar de eenzaamheid van de man die het bevreemdend vindt telkens weer in anonieme ruimtes te belanden. "Het is me vooral te doen om de spanning tussen dat moment waarop je voor 50.000 man staat te spelen en het moment vlak daarna, wanneer je eenzaam in je zielloze kleedkamer zit".

Moby speelde na de opening van zijn expo in Gent een dj-set van drie uur voor 300 uitbundige fans in Avenue L.

De expo is nog te bezichtigen tot en met 4 juni in A&Gallery, Schepenhuisstraat, woensdag tot zaterdag van 13 tot 22 uur. (br.hln)


20-05-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is stervende

Zsa Zsa Gabor is stervende


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De artsen hebben Zsa Zsa Gabors man Frederic von Anhalt gemeld dat haar toestand heel slecht is en dat er geen verbetering meer kan verwacht worden. De 94-jarige Gabor ging gisteren in een coma na de operatie wegens maagbloedingen die ze dinsdagavond onderging. Von Anhalt kreeg het advies zich op het ergste voor te bereiden.

"Vandaag was de droevigste en gruwelijkste dag van de voorbije vijf jaar", verklaarde Von Anhalt aan het Duitse magazine Bunte. "Mijn vrouw gaat in en uit coma. Soms is ze tien minuten bij bewustzijn, maar dan is ze weer urenlang weg. De dokters zeggen dat dit normaal is gezien haar leeftijd en haar toestand, maar het is triest om er getuige van te zijn. In de voorbije vijf maanden heeft ze drie longontstekingen overleefd. Dat is bijna een mirakel. De dokters zeiden 'op haar leeftijd moet je weten dat ze elk ogenblik kan overlijden'. Er is niets meer aan te doen".

"De dokters vroegen me: 'Wat gaan we doen: minimale behandeling, medium of maximum? Wil je dat je vrouw zo verderleeft?' En ik sta er als een idioot bij en zeg 'de beste behandeling, natuurlijk, ik kan niet over haar leven beslissen'. Ik zou nooit de machines laten loskoppelen. Vijfentwintig jaar geleden hebben we elkaar beloofd dat we voor mekaar zouden zorgen tot het einde. Wat moet ik doen? Ik weet niet wat ze wil. Ik kan niet meer met haar praten".  (br.hln)


20-05-2011 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind

Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind


http://imageshack.us/m/37/6998/arnoldschwarzeneggermar.jpg


Arnold Schwarzenegger biechtte niet uit eigen beweging op dat hij dertien jaar geleden een kind verwekte bij de huishoudster die twintig jaar lang voor zijn gezin werkte. Zijn vrouw Maria Shriver had al jarenlang een vermoeden dat Arnold en huishoudster Patty Baena achter haar rug vuile manieren deden.


Enkele maanden geleden confronteerde ze Patty daarmee, die meteen bekende dat ze een zoon overhield aan de sekscapades met haar broodheer. Pas na die bekentenis heeft Maria Shriver dat onder zijn neus gewreven, en kon Arnold niet anders dan zijn geheim onthullen.


Schwarzenegger werd door Baena 'long hands' genoemd, omdat hij het niet kon laten haar billen en die van andere vrouwelijke medewerkers te betasten.


Arnold Schwarzenegger heeft inmiddels zijn acteerplannen opgeborgen. Zijn woordvoerder liet weten dat Arnold "zich op persoonlijke zaken wil focussen en om die reden elk filmproject en elke onderhandeling daaromtrent stil wenst te leggen".


Schwarzenegger was van plan nog een 'Terminator'-film te maken en had ook een hoofdrol gekregen in 'Cry Macho'


20-05-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakel dat ik nog leef , aldus Ozzy

"Mirakel dat ik nog leef", aldus Ozzy


http://imageshack.us/m/52/4835/ozzyosbourner.jpg


Ozzy Osbourne, de excentrieke Engelse metalzanger, vindt het zelf een mirakel dat hij nog steeds op deze aarde rondwandelt. In een interview met het rockblad Kerrang spreekt hij over de donkerste periodes uit zijn leven.

Een "miserable, fucking arsehole", dat is hoe hij de Ozzy uit de jaren '80 zelf omschrijft. De voormalige frontman van de Engelse rockband Black Sabbath sprak er over de tijd dat hij een zware alcoholverslaving had.  "Ik kon niet meer stoppen met drinken. Sharon (zijn echtgenote, nvdr.) organiseerde feestjes en ik was de enige die niet was uitgenodigd."

Levens
Het is voor 'The Prince of Darkness' niet duidelijk hoe hij de donkerste periode uit zijn leven heeft overleefd. "Ik moet meer levens hebben dan een kat. Die heeft er negen, en die heb ik al allemaal opgebruikt. Ik heb ook al jullie levens opgebruikt, naast die van nog veel meer mensen."

Graspop
Ozzy Osbourne staat op zaterdag 25 juni op het hoofdpodium van de Graspop Metal Meeting. Hij mag er dan solo de dag afsluiten, na onder andere Judas Priest en Whitesnake.


20-05-2011 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid

Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid


http://imageshack.us/m/835/7863/ladygagahp.jpg


Popster Lady Gaga (25) is volgens het magazine Forbes de meest invloedrijke persoon uit de entertainmentwereld. Het zakentijdschrift uit de VS gaf gisteren de 'Celebrity 100' vrij. Talkshowhost Oprah Winfrey (57) staat op nummer twee, gevolgd door tienerster Justin Bieber. De Canadese zanger, 17 jaar jong, staat voor het eerst in de lijst die sinds 1999 gepubliceerd wordt.

De Forbes-lijst houdt rekening met het inkomen van de sterren en met hun populariteit in de media. Daarvoor wordt gekeken naar het aantal tv-optredens en naar hoe vaak een beroemdheid in de bladen en op het internet figureert. Oprah Winfrey verdiende tussen mei 2010 en mei 2011 met 290 miljoen dollar het best. Lady Gaga haalde "maar" 90 miljoen dollar op, maar scoorde beter op het internet.

In de top 10 staan verder Elton John, U2, Taylor Swift en Bon Jovi. Golfer Tiger Woods schopte het met een inkomen van 75 miljoen dollar tot de zesde plaats. Angelina Jolie (11) heeft meer invloed dan manlief Brad Pitt (45) en diens ex Jennifer Aniston (21).

De grootste sprong voorwaarts is voor Leonardo DiCaprio. Dankzij de kaskrakers 'Inception' en 'Shutter Island' gaat hij van plaats 71 naar 15.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen

Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen


http://imageshack.us/m/822/1373/parishiltoncywaits.jpg


Paris Hilton is naar eigen zeggen "zó gelukkig" in haar relatie met Cy Waits en hoewel ze nog geen trouwplannen hebben, laat Paris weten dat alle verdere ontwikkelingen in hun relatie op tv gevolgd zullen kunnen worden.


Vanaf 1 juni komt Hilton immers met een nieuwe tv-show op de Amerikaanse buis: 'The World According to Paris Hilton'. "We zijn nu anderhalf jaar samen en zijn erg gelukkig samen. We zien wel hoe het verder loopt. De show zal alleszins alles tonen, dus als Cy uiteindelijk de ultieme vraag stelt, zullen jullie het allemaal op tv kunnen volgen", vertelde Hilton aan website Hollyscoop.

Cy valt ook in de smaak bij haar moeder. "Paris heeft enkele vriendjes gehad waarvan ik me openlijk afvroeg of ze wel geschikt waren voor haar. Maar Cy is 'amazing'", aldus moeder Kathy.

Paris zelf kijkt alvast op naar haar ouders. "Ik vind het zeer speciaal dat ze nog steeds zo veel van elkaar houden en dat ze al bij elkaar zijn van sinds mijn moeder 15 is. Mijn leven kan voorlopig niet stuk. Ik heb geweldige vrienden, een ongelooflijk vriendje en de beste ouders die je je maar kan indenken", besluit Paris.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers

'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers


http://imageshack.us/m/821/1779/jeffconaway.jpg


Acteur Jeff Conaway (60), die T-Bird Kenickie speelde in de filmklassieker 'Grease' uit 1978, is in een diepe coma na een overdosis pijnstillers. Volgens zijn manager is het "weinig waarschijnlijk dat hij het haalt".


Conaway ligt al een week in een ziekenhuis in Californië nadat hij op 11 mei bewusteloos werd aangetroffen op de vloer in zijn huis in Encino.

Hopeloos
"Drie dagen geleden heeft hij zijn hoofd een beetje bewogen, maar sindsdien wijst niets er op dat hij dit zal overleven", aldus nog zijn manager.

Drank en drugs
Conaway vecht al jaren tegen zijn drugs- en drankverslaving. Drie jaar geleden getuigde hij daarover in de realityshow 'Celebrity Rehab'. Zijn verslaving aan pijnstillers schreef hij toe aan rugpijnen die hij kreeg na kwetsuren die hij opliep tijdens voorstellingen van 'Grease on Broadway'.

Vorig jaar kwam hij in zijn huis in Los Angeles ten val, waarbij hij zijn nek en heup brak.

In 'Grease' speelde Conaway de rechterhand van Danny (John Travolta), de leider van de T-Birds.  Conaway speelde ook in de tv-reeks 'Taxi'.

Getrouwd met zus Olivia Newton-John
In 1980 trouwde Conaway met de Rona Newton-John, de zus van Olivia. Ze kregen een zoon, maar het huwelijk hield slechts vijf jaar stand. Al in de jaren tachtig liet hij zich in een ontwenningskliniek opnemen.

Zowat vijf jaar geleden staken zijn verslavingen aan alcohol, cocaïne en pijnstillers opnieuw de kop op. John Travolta overhaalde hem een cursus te volgen aan de Church of Scientology.

Losse handjes
Onlangs moest Conaway nog voor de rechter verschijnen. Zijn ex-verloofde Vikki Lizzi beweerde dat Conaway haar in het gezicht had geslagen terwijl ze met de auto reed en ermee had gedreigd haar te vermoorden. Op zijn beurt stelde Conaway dat Lizzi hem met injecties met pijnstillers had toegediend en cocaïne had verstopt in het huis waar ze samen in woonden.


19-05-2011 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma

Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De 94-jarige Zsa Zsa Gabor moest dinsdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden voor een maagoperatie. De maagsonde, waarlangs ze al maandenlang kunstmatig wordt gevoed, had inwendige bloedingen veroorzaakt. Gisterochtend ging Gabor in een coma, zo liet haar achtste man Frederic von Anhalt (67) weten.

De voorbije vijf maanden kreeg Gabor drie keer af te rekenen met een longontsteking. Sinds een val uit bed en een heupoperatie vorige zomer is ze bedlegerig. In januari van dit jaar werd haar rechterbeen boven de knie geamputeerd vanwege een infectie. Haar man verklaarde dat ze de rest van haar leven bedlegerig zal zijn.

Gabor, van geboorte Hongaarse, draaide de meeste van haar Hollywoodfilms in de jaren '50, waaronder 'Moulin Rouge' en 'The Girl in the Kremlin'.19-05-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: k hak bij mannen hun kloten er af

Anouk: "Ik hak bij mannen hun kloten er af"

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse ' te beluisteren

Zangeres Anouk heeft haar geloof in de ware liefde nog niet opgegeven. Een saaie ambtenaar zal het niet worden, want ze valt meer op haantjes; mannen die voor vrouwen willen zorgen. Maar de succesvolle moeder denkt dat ze op dat gebied weinig kan bieden, schrijft het AD. "Ik doe alles zelf. Als sterke vrouw hak je onbewust toch een beetje de kloten van een man af."

"In het begin vinden ze het geweldig dat ik sterk en zelfstandig ben. Maar op een gegeven moment denken ze toch: waar sta ik dan?," legt de rockdiva in het tijdschrift Viva uit.
 
Debielen
Ze kan het niet helpen dat ze valt op een bepaald type man. "Soms loop je het risico dat iemand niet spoort. Maar liever dat dan een saai, voorspelbaar leven", liet Anouk weten. Juist mannen met een kleine kronkel weten altijd haar aandacht te trekken. "Ze zijn interessant en nooit saai. Daar hou ik van. En ik zal je zeggen: de leeftijd die jij en ik nu hebben, daarop kom je bijna geen normale man meer tegen. Het zijn allemaal debielen, echt. Iedereen heeft zijn bagage, iedereen heeft een tic."

Hart volgen
Van je fouten moet je leren, maar dat gaat volgens de de zangeres niet op voor een nieuwe liefde. Ze zal zich er opnieuw vol overgave in storten, ondanks goedbedoelde adviezen van vrienden om in het vervolg minder hard van stapel te lopen. "Dat kan ik helemaal niet. Bovendien vind ik mezelf juist leuk omdat ik gewoon mijn hart durf te volgen, no matter what. Er zijn nog maar zo weinig mensen die dat doen."

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


19-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks

Steven Tyler: "Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks"


http://imageshack.us/m/831/4987/steventylerk.jpg


Steven Tyler, de frontman van Aerosmith, heeft zijn autobiografie voorgesteld. 'Does The Noise In My Head Bother You' staat bol van de onthullingen over 's mans kleurrijke verleden. Zo geeft Tyler toe dat hij zich in zijn jonge jaren eens aan homoseks heeft gewaagd, maar dat hij het maar niks vond.

Tyler vertelt ook over wat er zich backstage afspeelde tijdens de concerten. "Iemand uit onze entourage zorgde er steeds voor dat er 'propere' meisjes op me stonden te wachten in de douche na een concert. Ik mag dan wel vuile ideeën hebben, ik ben zelf wel een propere jongen. Ik kan niet zomaar een meisje beginnen kussen dat net daarvoor met 500 andere jongens heeft staan stagediven."

Tot slot geeft Tyler nog toe dat hij vroeger als kind gepest werd. Over zijn turbulent liefdesleven zegt hij dat hij nooit een relatie heeft gehad met een vrouw die me echt voor de volle 100 procent vertrouwde."


18-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit da hood

Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit 'da hood'


http://imageshack.us/m/17/9529/snoopdoggrw.jpg


Snoop Dogg heeft naar eigen zeggen een rol als jurylid in de Amerikaanse X Factor naast zich neergelegd. Hij wil daarentegen wel een gelijkaardig programma maken voor potentiële sterren uit achtergestelde buurten.

"'American Idol' en 'X Factor' zijn leuke programma's", aldus de rapper, "maar ik denk dat ik iets soortgelijks moet maken met mensen die niet de nodige aandacht krijgen, artiesten die niet het geld hebben om zich kenbaar te maken." De rapper deed een oproep aan geïnteresseerde tv-stations om zijn idee op de buis te brengen.

Snoop weet waarover hij spreekt, want hij groeide zelf op in een arme buurt van Long Beach, Californië en raakte op jonge leeftijd al betrokken bij een straatbende. Nog voordat hij zijn school had afgemaakt zat Snoop al in de gevangenis. Na zijn vrijlating nam muziekproducent en mede-rapper Dr Dre hem onder zijn hoede, waarna Snoops rapcarrière als een komeet omhoog schoot.

Snoopermarkets
De excentrieke rapper wil nu jongeren de kans geven om hetzelfde te doen. Een artistieke carrière, of in ieder geval het najagen daarvan, zou de potentiële artiesten uit het criminele circuit moeten houden.

Snoop Dogg zelf heeft ook nog andere ambities. Na rappen, acteren en porno produceren, heeft hij nu weer een nieuw project: supermarkten. De rapper wil een keten van supermarkten uit de grond stampen, die hij toepasselijk 'Snoopermarkets' wil noemen.  (bang/sps)

Snoop Dogg staat op zaterdag 9 juli op Les Ardentes in Luik.


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het Heizeldrama

Er komt een film over het Heizeldrama


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/2/14/11/media_xl_4191041.jpg?20110517181007


Een Franse productiefirma plant een film over het Heizeldrama. Dat staat te lezen in het filmmagazine 'Screen'. Bij producent 'Backup Films' is te horen dat de productie nog in een vroeg stadium zit en dat nog niet geweten is waar de film zal worden gedraaid. Tijdens het Heizeldrama in 1985 kwamen 39 personen om het leven.

Bij de finale van Europacup 1, tussen Liverpool en Juventus, braken rellen uit toen Britse supporters het neutrale vak bestormden. Het ging om een van de grootste rampen in de geschiedenis van het voetbal. Na het drama werden Britse ploegen vijf jaar gebannen uit de Europese competitie.
 
De op stapel staande film zou worden gebaseerd op het boek 'Dans la Foule' van de Franse schrijver Laurent Mauvignier. Daarin volgt hij enkele voetbalfans van verschillende nationaliteiten die naar de match trekken.
Het is nog niet bekend waar de film zal worden opgenomen. Bij het Vlaams Audiovisueel Fonds is alvast niemand op de hoogte van de productie. (br;hln)


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Roth wint Man Booker Prize

Philip Roth wint Man Booker Prize


http://imageshack.us/m/3/4813/philiproth.jpg


De Amerikaanse schrijver Philip Roth heeft de Man Booker International Prize gekregen op het schrijversfestival van Sydney. De voorzitter van jury, Rick Gekoski, zei dat de 31 boeken van Roth "een enorm publiek stimuleerden, uitdaagden en plezierden."

De Booker International heeft een waarde van 68.000 euro en wordt sinds 2005 tweejaarlijks toegekend voor het volledige oeuvre van een auteur. De jaarlijkse Man Booker wordt voor één werk uitgereikt.

Roth werd gekozen uit 12 andere finalisten, onder wie de Britse kinderschrijver Philip Pullman, de Chinese Su Tong, de Amerikaanse auteurs Anne Tyler en Marilynne Robinson, de Australische David Malouf en de Britse spionageschrijver John le Carré. De bekendste werken van Roth zijn 'Portnoy's Complaint', 'American Pastoral' en 'The Human Stain'.

"Zijn verbeelding heeft ons idee van de joodse identiteit hervormd en de fictie nieuw leven ingeblazen. Niet alleen de Amerikaanse fictie, alle fictie", zei Gekoski. "Toen hij tussen 50 en 60 jaar oud was, wanneer de meeste auteurs op hun retour zijn, schreef hij een aantal boeken van de hoogste, meest blijvende kwaliteit."

De 78-jarige New Yorker volgt de vorige laureaten Chinua Achebe van Nigeria, de Albanese Ismail Kadare en de Canadese Alice Munro op.

"Dat mijn werk over de hele wereld gelezen wordt, doet mij als schrijver het meeste plezier, ondanks alle hartzeer door vertalingen", zei Roth in een videoboodschap. "Ik hoop dat de prijs me onder de aandacht van lezers over de hele wereld brengt."


18-05-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor Belmondo

Gouden Palm voor Belmondo


http://imageshack.us/m/219/8174/belmondop.jpg


Op het filmfestival van Cannes heeft de Franse acteur Jean-Paul Belmondo vandaag een Gouden Palm gekregen. De 78-jarige Belmondo kreeg de onderscheiding voor zijn hele carrière, onder minutenlang applaus.

Op de gala-avond waren zijn meest intieme vrienden uitgenodigd, zoals actrice Claudia Cardinale. De prijsuitreiking vond plaats na de vertoning van een documentaire over Belmondo.

De Fransman speelde in meer dan zeventig films, waaronder 'À bout de Souffle' (1960), 'Le Doulos' (1961) en 'Les Misérables' (1995). Hij staat onder meer bekend om zijn lachje en de legendarische manier om nadenkend met zijn duimen over zijn lippen te wrijven
.18-05-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon

"Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon"


http://imageshack.us/m/696/9057/mildredpatriciabaena.jpg
Foto van Patty Baena, zoals die op sociaalnetwerksites MySpace en Facebook verschijnt.


Mildred Patricia Baena heet ze, de nu 50-jarige mama van de liefdeszoon die Arnold Schwarzenegger (63) bij zijn huishoudster verwekte. Dat wist RadarOnline.com te achterhalen. 'Patty' was 20 jaar in dienst bij de Schwarzeneggers, voor het mooie loon van 850 euro per week. In januari stapte ze op, toen ook het gouverneurschap van haar minnaar eropzat.

Volgens TMZ woont de voormalige huishoudster op een paar uur van Los Angeles, samen met Schwarzies onwettige zoon en haar drie andere kinderen, in een ruim huis met zwembad. Eind de jaren '90 begon ze, aldus de roddelsite, "jacht te maken op Arnold". Aan vrienden zou ze gezegd hebben dat ze overdag onbeschermd van bil ging met de Terminator. Ze zou hem wel verzwegen hebben dat hij de vader van haar zoon was, tot de jongen al een peuter was.

Schwarzenegger gaf maandag aan de Los Angeles Times toe dat hij, nog voor zijn verkiezing tot gouverneur van Californië, een kind verwekt had bij een huishoudster. Hij toonde berouw, maar dat kon niet beletten dat zijn huwelijk met Maria Shriver na 25 jaar op de klippen liep. De Oostenrijkse bodybuilder heeft vier kinderen met zijn bijna ex-vrouw.

Intussen gonst het al van de (al oudere) geruchten dat Schwarzenegger nog een tweede liefdeskind zou hebben. Met een blonde stewardess, die ook al twintig jaar voor de acteur werkte, op zijn privéjet. De blondine beweert echter dat een DNA-test de onjuistheid van die roddel aantoonde. (br.hln)18-05-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren wuiven Oprah uit

Sterren wuiven Oprah uit


http://imageshack.us/m/19/5489/oprahg.jpg


De razend populaire talkshows van Oprah Winfrey lopen stilaan op hun einde. Die laatste shows worden door tal van celebrities dan ook aangegrepen om de diva persoonlijk uit te wuiven. Zo zakten onder meer Tom Cruise, Tom Hanks, Madonna en Beyoncé gisteren naar Chicago af om de opnames bij te wonen van de laatste uitzendingen.

Ze waren niet de enigen natuurlijk. Oprah werd toegejuicht door dertienduizend uitzinnige fans op de tribunes van het United Center in Chicago. Josh Groban en Patti LaBelle kwamen 'Somewhere Over the Rainbow' zingen. Gezeten in een grote witte stoel onderging de televisiester de hulde aan haar persoon. Madonna deinsde er zelfs niet voor terug om op het podium te bekennen dat ze zichzelf rekent tot de miljoenen mensen die zich door Oprah laten inspireren.

De immense zaal hing vol afbeeldingen van Oprah Winfrey tijdens gedenkwaardige momenten van haar talkshow uit de afgelopen 25 jaar. Verspreid over de stoelen waren grote dozen tissues klaargezet, zodat de toeschouwers hun tranen de vrije loop konden laten gaan.

Winfrey kondigde vorig jaar in november aan dat ze een punt zou zetten achter haar talkshows, die over de hele wereld worden uitgezonden en dagelijks een publiek trekken van tientallen miljoenen kijkers. De opnamen van gisteravond worden in de Verenigde Staten volgende week maandag en dinsdag uitgezonden. Op woensdag 25 mei valt dan uiteindelijk het doek over de Oprah Winfrey Show.  (br.hln - beeld photonews)


18-05-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

Klik op de foto om ' Let Me Hear You Scream ' te beluisteren

Ozzy Osbourne en zijn familieleden zijn dankzij de realityreeks 'The Osbournes' uitgegroeid tot mainstream mediafiguren. Je zou bijna vergeten dat de zanger na zijn vertrek bij Black Sabbath nog heel wat snoeiharde muziek gemaakt heeft, waarvan veel nummers echte klassiekers zijn geworden.

'Crazy Train' uit 1980 is waarschijnlijk de bekendste song. Gitarist Randy Rhoads tovert een opzwepende riff uit zijn gitaar, terwijl de maniakaal lachende Ozzy iedereen aan boord van zijn trein roept. De kleine muzikale versieringen die Rhoads in zijn riffs smokkelde, zijn ook goed te horen op 'Over the Mountain' uit 1981.

Geen pensioen
Tegenwoordig klinkt Ozzy wat zwaarder, onder andere dankzij gitarist Zakk Wylde, die Osbourne ook al een eeuwigheid lijkt te vergezellen. 'I don't wanna stop' is een van die recentere nummers, waarin Ozzy aangeeft echt niet op pensioen te willen.

De zanger heeft zich altijd omringd met prima muzikanten en songschrijvers, en dat leverde hem ook ballads op zoals 'Mama I'm Coming Home'. Ook 'Shot in the Dark' uit 1986, dat veel keyboards bevat, is een echte meezinger.

Controverse
Sinds Black Sabbath heeft Ozzy altijd geflirt met het occulte, al dan niet potsierlijk. 'Mr Crowley' gaat over de occultist Aleister Crowley, en ademt echt een duistere sfeer uit. In andere meezingers zoals 'Bark at the Moon' staat Ozzy echter een harige weerwolf uit te beelden, wat iets minder duister is. Controverse zocht hij ook op met nummers als 'Flying High Again' of 'Suicide Solution'. In 'Revelation Mother Earth' zit dan wel een iets serieuzere boodschap.

Ozzy Osbourne staat op zaterdag 26 juni op de Graspop Metal Meeting in Dessel.


18-05-2011 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Sony Pictures heeft zopas de eerste trailer van de eerste Kuifjefilm van het Hollywoodteam Steven Spielberg en Peter Jackson online gezet. Met de 3D-animatiefilm 'The Secret of the Unicorn' (naar de strip Het Geheim van de Eénhoorn), de eerste in een reeks van drie, moet 'onze' Kuifje de wereld veroveren.

Spielberg en Jackson maakten gebruik van computerbeelden en blijven daarbij trouw aan de stijl van Kuifjes geestelijke vader Hergé.

Jamie Bell (bekend van 'Billy Elliot') spreekt Kuifje in, Bondacteur Daniel Craig neemt de rol van Red Reckham voor zijn rekening.

In 'The Secret of the Unicorn' gaat Kuifje op zoek naar de schat van Haddocks grootvader. 'The Secret of the Unicorn', het eerste deel van een filmtrilogie, gaat op 26 oktober bij ons in première. (br.hln)17-05-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston moet afscheid nemen van Norman

Jennifer Aniston moet afscheid nemen van Norman


http://imageshack.us/m/15/7462/jenniferandnorman.jpg


Triest nieuws voor Jennifer Aniston: haar geliefde hond Norman, een Welshe corgi-terrier, is overleden. Dat gebeurde enkele weken geleden al, nog voor Aniston een luxe-appartement in zijn naam kocht. "Hij was meer dan vijftien jaar oud, het was tijd voor hem om te gaan", bevestigt de woordvoerster van Jennifer aan het tijdschrift People.

Jennifer was maar zelden te zien zonder haar 'Norm' of 'Normy'. Ze had de hond al sinds hij een puppy was en was haar steun en toeverlaat in de moeilijkste periodes van haar leven, waaronder de scheiding met Brad Pitt in 2005. Norman was ook haar vast gezelschap op film- en tv-sets. ""Hij is mijn baby, hij moet overal mee naartoe", legde ze uit.

De twee verschenen samen in de talkshow 'Chelsea Lately', en net toen weigerde Norman het zitbevel van zijn bazin te volgen. "Hij is al 15 jaar oud, hij geeft er gewoon niets meer om", lachte Jennifer toen. Wat de hond wel graag deed, was haar voeten warm houden.

Zoals zoveel mensen beschouwt Jennifer haar hond als een deel van de familie. "Hij is gewoon een mens in een hondenpak", zei ze daar ooit over. In zijn nagedachtenis kocht ze haar nieuwe luxe-appartement in New York onder de naam 'Norman Nest Trust'.

Binnenkort verhuist de actrice van het zonnige Los Angeles naar New York. Gelukkig kan ze nog altijd steunen op haar andere hond: de witte Duitse herder Dolly.
17-05-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Kompany koopt door Noel Gallagher gesigneerde gitaar

Vincent Kompany koopt door Noel Gallagher gesigneerde gitaar


http://imageshack.us/m/29/8827/vincentkompany.jpgVincent Kompany won het voorbije weekend de FA Cup met zijn Manchester City, dus hij mocht zichzelf wel eens verwennen. Op een liefdadigheidsveiling georganiseerd door City-doelman Shay Given bood Kompany 6.900 euro op een door Noel Gallagher gesigneerde Gibson.

Jaarlijks organiseren Shay Given en zijn vrouw Jane het mode-event 'Fashion Kicks' waarvan de opbrengsten naar kankeronderzoek gaan.

Kompany's teamgenoot Patrick Vieira kocht ook een gitaar. Die van Vieira is gesigneerd door Texas, wat verklaart waarom ze slechts 2.500 euro kostte.


17-05-2011 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt doodsbedreigingen van stalker

Lindsay Lohan krijgt doodsbedreigingen van stalker


http://imageshack.us/m/18/3133/lindsaylohani.jpg


Lindsay Lohan kreeg de voorbije weken herhaaldelijk ongevraagd bezoek van een stalker, van wie ze beweert dat hij huisvredebreuk pleegde en haar bovendien doodsbedreigingen naar het hoofd slingerde.


LiLo plaatste op Twitter een foto van de stalker, met de melding "dit is de stalker die ermee heeft gedreigd me te doden. Terwijl hij ongewenst mijn eigendom betreedt! Nu ben ik echt bang, het bloed in het 'cults' boek was er te veel aan. Aan al mijn fans en sympathisanten, asjeblief, steun me". Later haalde ze de foto weer weg.


Volgens TMZ meent Lindsay dat de man al vier jaar door haar is geobsedeerd. Hij zou haar geregeld bezoeken met vreemde geschenken. Ze beweert ook dat hij haar al twee jaar bestookt met "maffe" sms'en is van plan aanklacht in te dienen bij de politie.


LiLo, die onlangs werd veroordeeld wegens winkeldiefstal en nog gemeenschapsdienst moet doen, werd het voorbije weekend gespot in de nachtclub Paul and Andre in Los Angeles. Daar leek ze zich alleszins niet te houden aan haar probatievoorwaarden. "Ze was duidelijk dronken. Zij en haar vrienden dronken de hele avond shots. Ze kon amper op haar benen staan. Maar toen iemand een foto van haar nam, greep ze die man bij de pols en nam ze zijn camera af. Iemand uit haar gezelschap dropte de camera in een ijsemmer", aldus een bron op RadarOnline.com.


17-05-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdeskind bij huishoudster was doodsteek voor Schwarzie's huwelijk

Liefdeskind bij huishoudster was doodsteek voor Schwarzie's huwelijk


http://imageshack.us/m/857/6019/arnoldschwarzeneggere.jpg


Arnold Schwarzenegger heeft een liefdeskind rondlopen. Meer dan tien jaar geleden dook hij het bed in met een huishoudster. Jarenlang heeft hij gezwegen maar toen hij aftrad als gouverneur biechtte hij zijn scheve schaats met gevolgen op aan zijn vrouw. Voor Maria Shriver was het de spreekwoordelijke druppel. Het huwelijk van Schwarzenegger stond al langer onder druk maar het diepe geloof van zijn vrouw weerhield haar ervan te scheiden. Vandaag heeft ze het huis verlaten en gaat het stel na 25 jaar huwelijk toch uit elkaar.

Toen in januari de tweede ambtstermijn van Schwarzenegger als gouverneur erop zat, biechtte hij zijn vrouw op dat hij een liefdeskind gemaakt had met een personeelslid van het gezin.

De vrouw was na twintig jaar in dienst van de Schwarzeneggers net met pensioen gegaan en Arnie vond dat de tijd rijp was om zijn grote geheim met zijn eega te delen. "Toen ik mijn functie als gouverneur neerlegde, heb ik mijn vrouw verteld wat er meer dan tien jaar geleden gebeurd is. Ik begrijp dat mijn familie en vrienden diep ontgoocheld zijn en ik kan ook begrip opbrengen voor hun boosheid", aldus Schwarzenegger.

"Er zijn geen excuses voor wat ik gedaan heb en ik neem dan ook de volledige verantwoordelijkheid op voor mijn daad en de pijn die ik veroorzaakt heb. Ik heb mijn vrouw, mijn kinderen en mijn familie al mijn oprechte excuses aangeboden. Ik heb écht spijt van wat er gebeurd is", aldus Terminator. "Ik wil de media ook vragen om respect op te brengen voor mijn vrouw en kinderen die nu moeilijke tijden beleven. Ik ben het die alle kritiek van de media verdien, niet mijn gezin."

Intussen blijft de woordvoerder van Maria Shriver zwijgen. Het huwelijk van Schwarzenegger stond al eerder onder druk toen bij zijn herverkiezing tot gouverneur in 2003 uitlekte dat de ex-bodybuildingkampioen wel vaker meer dan een boontje had voor andere vrouwen.

Het was ook geen geheim dat zijn vrouw er al langer ongelukkig bijliep maar haar diepe katholieke geloof weerhield haar ervan om te scheiden. Schwarzenegger en Shriver ontmoetten elkaar op een tennistoernooi in 1977 en trouwden in 1986. Ze kregen vier kinderen.


17-05-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman nieuwe Eén-omroepster

Eva Daeleman nieuwe Eén-omroepster


http://imageshack.us/m/508/3826/evadaeleman.jpg


Eva Daeleman wordt vanaf augustus de nieuwe omroepster van Eén. Ze zal de fakkel overnemen van Katja Retsin, die stopt met omroepen. Daeleman blijft ook te horen als sidekick van Peter Van de Veire in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op radiozender MNM. Dat meldt de VRT dinsdag.
 
"Eva is een frisse, spontane verschijning die met veel naturel presenteert. Net als onze andere omroepsters staat ze bovendien stevig in haar schoenen. Ik denk dat het geen toeval is dat MNM haar op haar negentiende van de schoolbanken plukte; het is een natuurtalent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze een goede en graag geziene omroepster zal worden", verklaart de netmanager van Eén, Jean Philip De Tender.
 
Daeleman is 21 en komt uit Haacht. Ze studeerde Radio aan het RITS en werkte onder meer bij FM Brussel, de Brusselse stadsradio. Nog tijdens haar studie ging ze aan de slag bij MNM. Eerst presenteerde ze de weekendochtenden en sinds januari 2010 is ze elke ochtend samen met Peter Van de Veire te horen.


17-05-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Sarkozy bevestigt zwangerschap van Carla Bruni

Vader van Sarkozy bevestigt zwangerschap van Carla Bruni


http://imageshack.us/m/23/5412/carlabrunisarkozy.jpg


De vader van Nicolas Sarkozy, Pal Sarkozy, heeft aan het Duitse Bild de zwangerschap van Carla Bruni, de vrouw van de Franse president, bevestigd. "Ik ben blij met de komst van mijn kleinkind", zei hij aan de krant.


Nicolas en Carla "willen het geslacht van de baby niet op voorhand weten, maar ik ben zeker dat het een meisje wordt, dat zo mooi zal zijn als Carla zelf", voegde papa Pal er nog aan toe.  (br.hln)


17-05-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Asbroeck in juni voor Antwerpse politierechter

Peter Van Asbroeck in juni voor Antwerpse politierechter


http://imageshack.us/m/200/1558/petervanasbroeck.jpg


Acteur en tv-presentator Peter Van Asbroeck verschijnt op 24 juni voor de Antwerpse politierechter voor een dodelijk ongeval waar hij vorige zomer bij betrokken was. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

De 48-jarige Van Asbroeck reed toen op de A12 in Wilrijk ter hoogte van Atlas Copco met zijn Mercedes CLS500 een overstekende fietser aan. De 39-jarige man uit Kruibeke werd door de klap weggeslingerd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Van Asbroeck verklaarde het slachtoffer niet te hebben opgemerkt door de ingrijpende wegwerkzaamheden die er toen aan de gang waren. De fietser liet een vrouw en dochter van twaalf na.


17-05-2011 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinepolis trekt 10 procent minder bezoekers in eerste kwartaal

Kinepolis trekt 10 procent minder bezoekers in eerste kwartaal


http://img135.imageshack.us/img135/5667/avatarda.jpg
Het Avatar-effect is uitgespeeld. 


Bioscoopuitbater Kinepolis heeft tijdens de eerste drie maanden van dit jaar 5,3 miljoen bezoekers over de vloer gekregen, 10 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt Kinepolis dinsdag.

De daling was verwacht. Het eerste kwartaal van vorig jaar was uitzonderlijk goed dankzij de kaskraker Avatar. "De bezoekcijfers ondervonden nu de weerslag met 10,3 procent minder bezoekers, maar belandden toch nog 1,3 procent hoger dan in het eerste kwartaal 2009, dat een betere vergelijkingsbasis biedt", zo staat in een persbericht.
 
België (-4,9 procent bezoekers) hield het best stand tegenover vorig jaar, dankzij de Vlaamse topfilm "Rundskop". In Frankrijk (-13,7 pct) en Spanje (-15,9 pct) daalde het aantal bezoekers forser.
 
Door de zwakkere ticketverkoop daalden ook de opbrengsten uit die ticketverkoop, net als het courante resultaat voor belasting, intresten, waardeverminderingen en afschrijvingen (ebitda).
Ook het warme weer speelt de bioscoopuitbater parten. Tot en met 15 mei werden zelfs 14 procent minder bezoekers geregistreerd dan in dezelfde periode in 2010. "De verdere afkalving na 31 maart heeft duidelijk te maken met het in België en Noord-Frankrijk aanhoudende warme weer sinds de paasvakantie, in combinatie met het matige filmaanbod."
 
Er is hoop op beterschap, want ondertussen is het blockbusterseizoen van start gegaan met onder meer Thor, Fast Five en Rio. De komende maanden moeten sequels het mooie weer maken: Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, X-men: First Class, Kung Fu Panda 2, Transformers 3: Dark of the Moon en Harry Potter and the Deathly Hallows. Kinepolis baat 22 bioscoopcomplexen uit in vier landen.


17-05-2011 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is eerste twitteraar met 10 miljoen volgers

Lady Gaga is eerste twitteraar met 10 miljoen volgers


http://imageshack.us/m/69/1408/ladygagat.jpgDe Amerikaanse popster Lady Gaga is de eerste twitteraar die meer dan 10 miljoen volgers heeft op haar microblog. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf Twitter laten weten. Vandaag stond het aantal followers van @ladygaga op 10,06 miljoen.

De nummer twee met meeste volgers is het Amerikaanse tieneridool Justin Bieber. Ruim 9,7 miljoen mensen volgen zijn account @justinbieber. De nummer drie is de Amerikaanse president Barack Obama met 8,02 miljoen volgers. Zangeres Britney Spears staat op vier met 7,8 miljoen volgers en de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Kim Kardashian sluit de rij met 7,5 miljoen. (br.hln - foto ap)


16-05-2011 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosong wordt nocturne in 2012

Eurosong wordt nocturne in 2012


http://imageshack.us/m/5/4577/azerbeidzjan.jpg
Ell en Nikki wonnen zaterdagavond met het nummer 'Running Scared'.


De artiesten zullen op het komende Eurovisiesongfestival in Azerbeidzjan waarschijnlijk in het midden van de nacht moeten optreden. Zo zou er voor de televisiekijkers in Midden-Europa niets veranderen. Dat heeft een woordvoerder van de organisator European Broadcasting Union (EBU) gezegd aan het Duitse persagentschap dpa.

"Het Eurovisiesongfestival vangt gewoonlijk om 21 uur aan en de show zal altijd op dit tijdstip uitgezonden worden. We hebben geen plan om daar verandering in te brengen", vertelde EBU-woordvoerder Jarno Siim. 

"In 2009 startte de show in Moskou ook later, omdat de stad in een andere tijdzone lag. Volgend jaar zal de show slechts een uur later beginnen dan twee jaar geleden in Moskou", vulde Siim aan. De puntentelling zal in Bakoe waarschijnlijk tussen twee en drie uur 's morgens gebeuren. De finale is gepland op 26 mei 2012. Maar door het tijdsverschil zullen de artiesten in Azerbeidzjan bijna een dag later op het podium staan.
 
Het duo Ell en Nikki won zaterdagavond het Eurovisiesongfestival in Düsseldorf met het liefdeslied 'Running Scared'. Het was de eerste keer dat Azerbeidzjan met de trofee ging lopen. Azerbeidzjan ligt in een tijdzone die drie uur voorloopt op die van Midden-Europa.


16-05-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook The Kills, Tinie Tempah en Panic! At The Disco op Pukkelpop

Ook The Kills, Tinie Tempah en Panic! At The Disco op Pukkelpop

Klik op de foto om ' Last Day of Magic ' van 'The Kills' te beluisterenThe Kills


De organisatoren van Pukkelpop maken niet minder dan 46 nieuwe namen bekend. Daarnaast is er een belangrijke wijziging. The Offspring verschuift van vrijdag 19 naar zaterdag 20 augustus. De band speelt op de main stage tussendEUS en het feestgedruis van Duck Sauce, het dj-duo Armand Van Helden en A-Trak.

Op donderdag 18 augustus werden volgende namen aan de affiche toegevoegd: Panic! At The Disco, The Hickey Underworld, Battles, Wiz Khalifa, Katy B Chromeo, Friendly Fires, The Wombats, Veara, The Pains Of Being Pure At Heart, The Black Pacific, Wolf Gang, Yelle, The Sound Of Arrows, Kurt Vile & The Violators.

Op vrijdag 19 augustus wordt de affiche uitgebreid met Within Temptation, School Is Cool, Tinie Tempah, Sub Focus, Zornik, Beardyman, Cults, Esben And The Witch, Suuns, The Avett Brothers, Morning Parade, Cage The Elephant, Alex Winston.

Zaterdag 20 augustus komen The Kills, Fake Blood, Etienne De Crécy, Das Pop, Matthew Dear, Partyharders Squad, Creep, Highblood, Twin Shadow, Crystal Fighters, Fucked Up, Azari & III en The Maine er bij.

In de loop van de volgende weken volgen nog meer namen.

Er zijn enkel nog combitickets en dagtickets voor vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus te verkrijgen.
Tickets vind je online via www.pukkelpop.be en via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Dagtickets kosten 79 euro, combi-tickets 155 euro (exclusief servicekosten).


16-05-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts in Amerikaanse Loft

Matthias Schoenaerts in Amerikaanse Loft


http://imageshack.us/m/88/7092/matthiasschoenaerts.jpg


Matthias Schoenaerts zal te zien zijn in de Amerikaanse remake van Loft. Dat bevestigt zijn manager Ken Lambrechts. Schoenaerts speelt de rol van Filip, dezelfde rol die hij in de Vlaamse versie vertolkte. Woestijnvis maakt de Amerikaanse versie samen met het Amerikaanse Anonymous Content.
 
Patrick Wilson, James Marsden, Wentworth Miller en Eric Stonestreet werden eerder al aan de cast toegevoegd. Het oorspronkelijke script van Bart De Pauw werd aangepast door Wesley Strick. Strick werkte onder meer mee aan Nightmare on Elm Street.
 
In Nederland kwam in december al een succesvolle remake van de film in de bioscopen. Van Looy regisseerde een aantal scènes van die versie nadat de Nederlandse regisseur Antoinette Beumer haar kaak en armen brak bij een ongeval op de filmset.
 
De film vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen die in het geheim een loft delen waar ze hun minnaressen ontvangen. Op een ochtend wordt daar een lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Ook nu neemt Erik Van Looy de regie op zich.


16-05-2011 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en de Queen zijn familie

"Johnny Depp en de Queen zijn familie"


http://imageshack.us/m/805/8150/johnnydepp.jpg
Johnny Depp.


Johnny Depp is volgens stamboomonderzoekers mogelijk een ver familielid van de Britse koninklijke familie, dat meldt de krant Sunday Mirror.


De acteur uit 'Pirates of the Caribbean' zou een neef in de twintigste graad zijn van de Britse koningin Elizabeth II. Maar de genealogen geven wel toe dat ze teruggaan op een officieuze data uit 1600 over een huwelijk tussen Richard Denton and Helen Windebank om de twee met elkaar in verband te brengen.


 Professor Nick Barratt spitte de achtergrond van de familie van Depp, die in 1963 in Owensboro, Kentucky geboren werd, uit. Hij zegt dat hij er redelijk zeker van is dat de acteur en de Queen familie zijn. Een tak van de familie van Depp stamt namelijk af van Sir William Gascoigne en zijn vrouw Margaret Percy, die een directe afstammeling was van King Edward III.


16-05-2011 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Obama roept hulp in van Justin Bieber

President Obama roept hulp in van Justin Bieber


http://imageshack.us/m/94/5009/justinbieberx.jpg


Barack Obama heeft de hulp van Justin Bieber ingeroepen. De Amerikaanse president had tegenover een Bieber-fan opgeschept over zijn contacten met het tieneridool. Bij zijn bezoek aan Ground Zero, vorige week, ontmoette hij een jonge fans wier vader omkwam op 11 september 2001. Hij beloofde haar in contact te brengen met Justin en hield woord.

Justin zou volgens TMZ.com enthousiast hebben gereageerd. Hij beloofde bij het meisje langs te gaan zodra hij weer in de VS is.


16-05-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen broers winnen prijs in Israël

Coen broers winnen prijs in Israël


http://imageshack.us/m/199/7610/coenbroers.jpgDe broers Joel en Ethan Coen hebben aan de universiteit van Tel Aviv de Dan David Prijs gewonnen in Israël. Die wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen "met een grote wetenschappelijke, technologische of sociale bijdrage aan de maatschappij". Bij de prijs hoort een bedrag van een miljoen dollar. Er zijn drie categorieën: verleden, heden en toekomst. De Coen broers hebben de prijs gewonnen in de categorie heden, "voor hun unieke werk in de filmwereld".

De broers zijn bekend van films als 'True Grit', 'No Country for Old Men' en 'The Big Lebowski'. Joel Coen zei bij de uitreiking dat hij Israël altijd al een keer had willen bezoeken. Bovendien woont de moeder van het tweetal in Israël.

Zakenman en filantroop Dan David reikt de prijzen sinds 2001 uit via zijn Foundation. Eerdere winnaars zijn onder anderen Al Gore en Tony Blair. (br.hln - foto afp)


16-05-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zoekt opnieuw contact met Chris Brown... via Twitter

Rihanna zoekt opnieuw contact met Chris Brown... via Twitter


http://imageshack.us/m/4/2087/rihannabp.jpg


Na de gewelddadige uitval van Chris Brown naar zijn toenmalige vriendin en zangeres Rihanna hadden de twee bijna twee jaar weinig rechtstreeks contact. Maar nu zette RiRi via de sociaalnetwerksite Twitter de eerste stap.

Gisteren besloot de 23-jarige popster, die vijf miljoen fans op Twitter heeft, Chris Brown toe te voegen aan het selecte groepje van de 384 mensen die ze volgt. Kort daarna logde hij zich gaan en besloot hij ook haar te volgen. Hoewel ze elkaar enkel op internet volgen, speculeren verschillende websites al over een hereniging.

Contactverbod
Het voormalige koppel kreeg heel wat media-aandacht na in de media uitgebreid uitgesmeerde mishandeling de avond voor de Grammy's in 2009. Brown zou Rihanna geslagen en gebeten hebben, hij zou haar ook uit de auto hebben proberen te duwen, aldus een agent. Hij werd op 8 februari gearresteerd. Zijn carrière raakte hierdoor in het slop, sponsoren lieten hem vallen, radiostations wilden zijn liedjes niet meer draaien. Zowel hij als Rihanna moesten actes de présences aflassen, waaronder een optreden op de Grammy Awards. Er werd ook een contactverbod tegen hem uitgesproken. Dat werd in februari wat minder strikt gemaakt, zodat Chris opnieuw in de buurt van de zangeres mocht komen en de twee weer naar dezelfde awardshows konden.


16-05-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret Angel trouwt met Kings Of Leon-zanger

Victoria's Secret Angel trouwt met Kings Of Leon-zanger


http://imageshack.us/m/815/3048/angelh.jpgSupermodel Lily Aldridge en Caleb Followil zijn sinds afgelopen donderdag officieel man en vrouw.

De intieme huwelijksceremonie vond plaats in een luxueus resort in Montecito, Californië.

"Caleb is de man van mijn dromen, maak daar maar een quote van", lacht de bloedmooie Aldridge.

Het koppel koos bewust voor een bescheiden trouwfeest en nodigde daarom zo'n 25-tal gasten uit. Zo waren broers Nathan en Jared en neef Matthew Followil van Calebs band Kings Of Leon van de partij.

De vonk sloeg in 2007 over op muziekfestival Coachella in de woestijn van Palm Springs. Kort daarna werden Lily en Caleb een koppel.


15-05-2011 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Fischer is zwanger

Jenna Fischer is zwanger


http://imageshack.us/m/808/4967/jennafischer.jpg


Actrice Jenna Fisher (The Office US) is zwanger van haar eerste kindje, en dat is deels te wijten aan de serie waar ze in meespeelt.

Jenna (37) vertolkt de rol van receptioniste Pam, die onlangs moeder werd in de serie. "Ze hadden de schattigste baby's ingehuurd om baby Cece te vertolken! Ik wilde altijd al kinderen, maar nu meer dan ooit!", aldus de dolgelukkige actrice.

Nog geen jaar na haar huwelijk met scenarioschrijver Lee Kirk in juli vorig jaar is het zover: Jenna is zwanger. Het kindje zal niet alleen zijn in de familie: Jenna's jongere zus Emily is net bevallen, wat Jenna meteen ook tot tante bombardeert.


15-05-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Dardennes scoort goed bij pers in Cannes

Nieuwe film Dardennes scoort goed bij pers in Cannes

Klik op de foto om de trailer te bekijken

'Le gamin au vélo' van de gebroeders Luc en Jean-Pierre Dardenne is bij de eerste vertoning voor de pers zeer goed ontvangen met een sterk applaus. Zondagavond volgt de grote officiële première.

'Le gamin au vélo' gaat over Cyril, een jongen van 12 à 13 jaar, die door zijn vader in een tehuis is geplaatst. Hij is driest op zoek naar zijn vader, naar ouderliefde en wanneer hij die niet vindt, dreigt hij in verkeerde handen terecht te komen.

Ook deze keer spreken enkele stemmen uit de internationale pers van een aangrijpende, compact vertelde brok sterke authentieke cinema.
De film loopt vanaf woensdag in België en Frankrijk in de bioscoop.
De Dardennes wonnen al tweemaal de Gouden Palm in Cannes: voor 'Rosetta' in 1999 en voor 'L'Enfant' in 2005.


15-05-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azerbeidzjan wint Eurovisiesongfestival

Azerbeidzjan wint Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' Running scared ' te beluisteren


Azerbeidzjan heeft zaterdagavond in Düsseldorf de 56ste editie van het Eurovisiesongfestival gewonnen. Het duo Ell & Nikki haalde het met het liedje 'Running scared'.


Italië werd tweede, Zweden derde. Nu Azerbeidzjan Duitsland opvolgt als winnaar, betekent dit dat het land in 2012 de volgende editie van het liedjesfestival mag organiseren. Het was overigens nog maar de vierde keer dat de Azeri's aan het Eurovisiesongfestival deelnamen.


Zoals bekend, slaagde België er donderdagavond tijdens de tweede halve finale niet in zich te plaatsen voor de finale. Geen verrassing als we de bookmakers mogen geloven, die a capella-groep Witloof Bay en zijn 'With Love Baby' sowieso maar weinig kans op een overwinning gaven. Uit de nu vrijgegeven resultaten blijkt dat de a capella-groep elfde eindigde op negentien deelnemers. Wetende dat enkel de eerste tien naar de finale mochten, heeft België de finale dus nipt gemist. Nederland werd in dezelfde halve finale negentiende en dus laatste.


Voorlopig blijft ons land dus steken op één eindoverwinning. Precies 25 jaar geleden, in 1986, haalde Sandra Kim het met 'J'aime la vie'. Sinds het systeem van de halve finales in 2008 werd ingevoerd, kon België zich nog maar één keer plaatsen voor de finaleronde. Dat was vorig jaar. Toen eindigde Tom Dice zesde met 'Me and my guitar'.


15-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop-dagtickets voor donderdag al uitverkocht


Pukkelpop dagtickets voor donderdag al uitverkocht

Klik op de foto om ' The Pretender ' van Foo-Fighters te beluisterenDave Grohl van Foo-Fighters


De Pukkelpop-dagtickets voor donderdag zijn al uitverkocht. Dat deelt de organisatie zaterdag mee. Donderdag staan onder andere Thirty Seconds to Mars, Paul Kalkbrenner en vooral Foo Fighters op de affiche.

Voor vrijdag en zaterdag zijn er wel nog dagtickets beschikbaar. Ook combi-tickets zijn nog te koop. Het muziekfestival vindt plaats van 18 tot 20 augustus in Kiewit, Hasselt.14-05-2011 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga dumpt vriend

Lady Gaga dumpt vriend

Klik op de foto om ' The Edge Of Glory ' te beluisteren


Lady Gaga heeft een punt gezet achter haar relatie met Luc Carl. Dat maakte de popsensatie zelf bekend tijdens 'The Graham Norton Show': "Ik heb geen vriendje en ik ben de laatste tijd ook niet meer op date geweest" luidt het. Daarmee heeft de zangeres nu dus een einde gemaakt aan haar knipperlichtrelatie met Luc, een bekende drummer uit de heavy metal scene.

Vorig jaar vertelde Gaga nog aan Rolling Stone dat ze in de zevende hemel was met Luc: "Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Deze relatie heeft van mij een totaal ander mens gemaakt." Daarnaast verklapte de controversiële superster ooit dat ze nooit eerder van seks had genoten totdat Luc haar pad kruiste.

Gaga en de 30-jarige drummer vormden sinds 2005 een koppel. Hun relatie vertoonde de eerste barsten toen de zangeres in 2009 de ene hit na de andere scoorde. Het duo gooide kort daarna de handdoek in de ring, maar gaf hun relatie in 2010 uiteindelijk een tweede kans.

"Miss you"
Het ziet ernaar uit dat Luc zijn excentrieke vriendin nog niet vergeten is. Hij zette gisteren een link van het nummer 'Still the Same' van Bob Seger op Gaga's Twitterpagina, waarbij hij "I miss you" schreef.
Ondertussen heeft de diva haar handen meer dan vol met de voorbereidingen van haar nieuwe album dat op 23 mei uitkomt.

Eerder deze maand kwam ze met haar nieuwste hit 'The Edge of Glory' op de proppen, amper een week nadat ze het geflopte 'Judas' uitbracht, de eerste mislukking in haar carrière.


14-05-2011 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé levert 72 nummers af voor nieuw album

Beyoncé levert 72 nummers af voor nieuw album


http://imageshack.us/m/28/1074/beyonceh.jpgBeyoncé heeft haar platenbazen met verstomming geslagen toen ze voor haar nieuw album niet minder dan 72 afgewerkte nummers op hun bureau plofte.

De hoge piefen bij Columbia moeten nu een selectie maken voor het nieuwe album, dat voorlopig '4' heet en nog deze zomer zou uitkomen. Beyoncé liet al weten dat een deel van de nummers naar Afrobeat neigen. "Ik liet me inspireren door Fela Kuti", aldus Beyoncé.


14-05-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.André Rieu wint Classic Brit Award

André Rieu wint Classic Brit Award


http://imageshack.us/m/718/817/andrrieu.jpgAndré Rieu is in Groot-Brittannië in de prijzen gevallen. De violist en orkestleider uit Nederlands-Limburg mocht in de Londen Royal Albert Hall een Classic Brit Award in ontvangst nemen voor beste album van het jaar.
 
De onderscheiding is voor het album 'Moonlight Serenade' dat hij opnam met het Johann Strauss Orchestra, zo melden Britse media vandaag. Rieu is een van de best verkopende artiesten ter wereld in de klassieke muziek. Wereldwijd heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht.
 
Andere onderscheidingen waren er bijvoorbeeld voor de Britse trompetvirtuoos Alison Balsom (beste vrouwelijke artiest), de Britse dirigent en pianist Antonio Pappano (beste mannelijke artiest), de Noorse violiste Vilde Frang (beste nieuwkomer) en de Estse componist Arvo Pärt (beste componist).


14-05-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol en Roger Daltrey spelen op Lokerse Feesten

Interpol en Roger Daltrey spelen op Lokerse Feesten


http://imageshack.us/m/222/5725/rogerdaltrey.jpg
Paul Banks en Interpol komen deze zomer naar Lokeren.


De Lokerse Feesten voegen Interpol en Roger Daltrey als hoofdacts aan de bijna complete affiche toe. Headliner op zaterdag 6 augustus wordt Interpol, die dag treedt ook de Amerikaanse soul/funk band Sharon Jones & The Dap-Kings op en het Belgische Arsenal.

Voor de tweede festivaldag, 30 juli, strikte de Lokerse Feesten Roger Daltrey van The Who, die een project brengt rond de rockopera 'Tommy'. Die avond staat O.M.D., Orchestral Manoevres in the Dark, achter de knoppen. Verder werd de gypsy punkband Gogol Bordello en het dance-trio The Subs en North Mississippi Allstars Duo aan de affiche toegevoegd.

De organisatie spreekt van "één van de mooiste en veelzijdigste edities" en wijst erop dat, voor het zesde jaar op rij, een drankjeton twee euro kost. Abonnementen, aan honderd euro voor tien dagen, zijn te koop vanaf 21 mei, enkel bij drankenhandel Van Eetvelde in Lokeren. Afzonderlijke dagtickets zijn via de website www.lokersefeesten.be verkrijgbaar.
 
De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 29 juli tot en met 7 augustus.


13-05-2011 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van 'De Wereld van Sofie'

Het einde van 'De Wereld van Sofie'


Het Studio Brussel-radioprogramma 'De Wereld van Sofie' met Sofie Lemaire stopt ermee. Dat maakte de presentatrice vandaag bekend tijdens wat meteen de laatste uitzending was.

Voor de uitzending kondigde Lemaire aan op Twitter: 'Wow, nooit gedacht dat ik zo veel zenuwen ging hebben voor de laatste. Onnozel trillende handjes en al.'

Het radioprogramma was drie jaar lang te horen tussen 12 en 13 uur. Maar volgens Lemaire is het nu tijd voor "iets nieuws". Ze nam afscheid met de tweet: 'Merci hè, voor de lieve woorden. Dit is het nu dan echt. Het einde van de wereld. Maar goed. Da's het einde van de wereld niet hè.'

Op YouTube circuleerde meteen na de bekendmaking een StuBrufilmpje. Klik op de foto om het filmpje te bekijken (br.hln)


13-05-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KI Antwerpen stelt zaak Pfaffs uit tot eind september

KI Antwerpen stelt zaak Pfaffs uit tot eind september


http://imageshack.us/m/146/6532/pfaffs.jpg
Jean-Marie en Carmen Pfaff.


De kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen heeft de zaak van Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen vandaag uitgesteld naar 29 september om hen de kans te geven de nodige bewijzen voor te leggen dat ze hun dading met de fiscus zijn nagekomen.

De raadkamer in Antwerpen had de Pfaffs in december een opschorting van straf gegeven voor fiscale fraude en belastingontduiking. Ze hadden schuld bekend en een dading met de fiscus gesloten, waardoor ze wat de raadkamer betrof niet voor de rechtbank hoefden te verschijnen. Het parket had echter hun doorverwijzing gevorderd en ging in beroep, waardoor de zaak bij de kamer van inbeschuldigingstelling belandde. Daar werd de zaak vandaag opnieuw uitgesteld, omdat ze nog bewijzen moeten voorleggen dat ze de fiscus betaald hebben.

Zoals de zaken er nu voorstaan, wil het parket-generaal nog altijd dat ze voor de rechtbank verschijnen.


13-05-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland strikt Swedish House Mafia voor exclusieve show

Tomorrowland strikt Swedish House Mafia voor exclusieve show


http://imageshack.us/m/811/9898/tomorrowland.jpg


Met Swedish House Mafia voegen de organisatoren van Tomorrowland een laatste headliner toe aan de al aardig gevulde affiche. Het Zweeds dj-trio zorgde vorig jaar voor een onvergetelijke show op de Tomorrowland mainstage en scoorde de zomerhit van 2010 met "One".

In 2009 bracht Swedish House Mafia een eerste single uit: 'Leave the world behind', twee jaar later zijn DJ's Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso uitgegroeid tot wereldsterren. De Zweedse DJ's bouwden in korte tijd een enorme fanbase op, dat bewijzen de meer dan 1 miljoen Facebook-fans en 55 miljoen YouTube-views. Tijdens de eerste festivaldag van Tomorrowland zullen ze de mainstage ongetwijfeld opnieuw in vuur en vlam zetten.

Deze week lanceert Swedish House Mafia de nieuwe singel: 'Save the world tonight' die vanaf nu te koop is via iTunes. Voor deze single gebruikten ze vocals van John Martin, en dingen ze opnieuw mee naar de titel van zomerhit van het jaar. Tomorrowland is de enige Belgische gig voor Swedish House Mafia deze zomer. Sebastian Ingrosso: "Tomorrowland is het mooiste festival ter wereld, we hebben fantastische herinneringen aan vorig jaar en kijken er nu al enorm naar uit."

Voor het festival zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor vrijdag. Alle andere tickets voor Tomorrowland zijn volledig uitverkocht. Snel zijn is de boodschap.

Tickets hier of via Free Record Shop.


13-05-2011 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse Witloof Bay sneuvelt in halve finale van Eurosong

Waalse Witloof Bay sneuvelt in halve finale van Eurosong

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren


Tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2011 heeft de Belgische a capella-groep Witloof Bay zich gisterenavond niet kunnen plaatsen voor de finale, aanstaande zaterdag in de Esprit Arena in Düsseldorf.

Het liedje 'With love Baby' werd meteen na de uitverkiezing op de RTBF in maart zo goed als kansloos beschouwd. De voorbije dagen deden noch Witloof Bay, noch de Franstalige openbare omroep er iets aan om die negatieve indrukken tegen te gaan. Integendeel, beiden deden geen enkele PR-poging gericht naar de internationale pers en ook de repetities waren nooit overtuigend. De laatste generale repetitie, vanmiddag in Düsseldorf, bevestigde die trend.

Van de negentien landen die aan de tweede halve finale deelnamen, kregen Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië en Zweden een ticket voor de finale. Tijdens de eerste halve finale, afgelopen dinsdag, konden al tien landen zich plaatsen.
 
In de finale op 14 mei nemen 25 landen het tegen elkaar op. De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - zijn automatisch gekwalificeerd voor de finale.


13-05-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Kate Moss wordt kunst

Naakte Kate Moss wordt kunst


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/18/10/9/media_xl_4180854.jpg?20110513103900


Kate Moss wordt vanaf vandaag geëerd met een tentoonstelling in Parijs. De kunstgalerij 'Galerie de l'instant' gunt u een blik op de meest spectaculaire foto's uit haar carrière.


Het Britse fotomodel werd op 14-jarige leeftijd ontdekt toen ze rondliep op de luchthaven van New York. In haar beginperiode kreeg ze veel kritiek omdat ze ondanks haar jonge uitstraling vaak naakt poseerde. Vergelijkingen met kinderporno waren dan ook niet van de poes.


Moss is naar de geldende maatstaven een erg klein model. Volgens modellenbureau Storm Model Agency meet ze 1m73, maar kenners schatten haar nog vijf centimeter kleiner. Toch mocht ze de catwalks platlopen en werkte ze onder meer voor gereputeerde bedrijven als Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton en Versace.


In 2005 raakte Kate in nauwe schoentjes toen ze gefilmd werd terwijl ze cocaïne snoof. Veel sponsors lieten haar meteen vallen, maar de Virgin Group van miljardair Richard Branson lanceerde haar snel weer in de modewereld. Haar voorlopig laatste kunstje flikte Moss in maart, toen ze rokend de catwalk van Louis Vuitton betrad. (br;hln)


13-05-2011 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty niet schuldig aan dood acteur

Pete Doherty niet schuldig aan dood acteur


http://imageshack.us/m/836/7353/petedoherty.jpgPete Doherty wordt niet vervolgd in de zaak van Mark Blanco, de 30-jarige acteur die in 2006 bij een feestje in Londen van een balkon viel en in niet opgehelderde omstandigheden overleed. Volgens het Britse gerecht zijn er niet voldoende bewijzen tegen de frontman van Babyshambles.
 
Blanco had het die bewuste avond in Whitechapel aan de stok gekregen met Doherty, diens assistent en diens vriend Paul Roundhill. De drie hebben altijd ontkend ook maar iets te maken te hebben gehad met het overlijden.

Familie reageert woedend
Volgens het parket is er inderdaad geen enkel bewijs dat Blanco van het balkon werd geduwd of gegooid of dat er ook maar iemand aanwezig was op het moment van de val. De familie van de acteur, die meent dat Blanco gedood werd, reageerde vandaag woedend.
 
Het is niet de eerste keer dat 'bad boy' Doherty in aanraking komt met justitie. Hij werd al veroordeeld tot gevangenisstraffen wegens drugs- en alcoholproblemen en inbreuken op de wegcode. De voormalige Libertines-zanger werd enkele maanden geleden ook verhoord voor cocaïnebezit in het kader van het onderzoek naar de dood -wellicht door overdosis- van de cineast Robyn Whitehead.


13-05-2011 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
12-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziggy Marley vervolledigt affiche Couleur Café

Ziggy Marley vervolledigt affiche Couleur Café

Klik op de foto om ' Still the storm ' te beluisteren

Alle artiesten voor het hoofdpodium op de komende editie van Couleur Café zijn bevestigd. Met de vijf nieuwe namen Ziggy Marley, Ghostpoet, Irma, Ziggi Recado en Keny Arkana is de affiche zo goed als compleet. De laatste twee namen voor het Univers podium worden zeer binnenkort aangekondigd.

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juni. Vrijdag 24 juni spelen IAM, Selah Sue, Patrice en Ziggy Marley op het Titan podium. Die laatste, de oudste zoon van Rita en Bob Marley, zal er zijn nieuwe album 'Wild And Free' voorstellen. Op het Univers podium staan onder meer Absynthe Minded en Method Man & Redman.

Zaterdag 25 juni zullen onder andere Puggy, Tiken Jah Fakoly, Arsenal, Ghostpoet en Merdan Taplak zorgen voor kleurrijke muziek op de terreinen van het Brusselse Tour&Taxis. Zondag 26 juni vullen Seal, de Franse rapster Keny Arkana en de Kameroens-Franse singer-songwriter Irma onder meer de affiche.

Tickets zijn te verkrijgen via de website www.couleurcafe.be of via de voorverkooppunten. Een dagticket kost 35 euro, een combiticket 76 euro. Vorig jaar was het festival op voorhand uitverkocht.


12-05-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli uit elkaar

Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli uit elkaar


http://imageshack.us/m/710/1806/leonardodicapriobarrefa.jpg


Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli zijn officieel uit elkaar. Dat beweert althans de 'New York Post'. Het koppel trotseerde al enige tijd woeste baren en zou er vorige week definitief de brui aan gegeven hebben.

"Dat gebeurde in alle vriendschap. Ze zijn nog steeds kameraden en praten nog met elkaar. Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid en gaan nu hun eigen weg", aldus een bron. Hij voegde er aan toe dat niemand anders ermee gemoeid is, hoewel Refaeli vorige week nog flirtend betrapt werd met een mysterieuze man in Berlijn.


Bar en Leonardo bouwden in 2009 al eens een rustpauze in, na een romance van vier jaar. Vorig jaar besloten beide sterren er opnieuw voor te gaan, maar tevergeefs dus.


De eerste geruchten rond een nakende breuk kwamen er vorige maand, toen DiCaprio in Mexico een ventenweekend inlaste met Bradley Cooper en Ryan Kavanaugh. Op 2 mei gingen de acteur en het topmodel elk hun eigen weg op het MET Ball, nochtans het feestje van het jaar in New York.


12-05-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston niet meer welkom bij Prince

Whitney Houston niet meer welkom bij Prince

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren


Whitney Houston is niet meer welkom op de concerten van Prince omdat ze zich behoorlijk misdragen zou hebben tijdens één van zijn optredens.

Zo zou de zangeres duidelijk onder invloed zijn geweest en probeerde ze meermaals op het podium te klimmen. Medewerkers van Prince slaagden erin om Houston tegen te houden en konden zo beletten dat ze zichzelf voor schut zette.

Eerder deze week raakte bekend dat Whitney opnieuw in behandeling is voor drank- en drugsproblemen. Ze ontwent niet in een afkickkliniek maar gewoon thuis, onder het alziend oog van een personal coach.


12-05-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens valt terug in armen van ex

Brigitta Callens valt terug in armen van ex


http://imageshack.us/m/84/2531/brigittacallens.jpgBrigitta Callens (30) en Juul Vanleysen (46) zijn vijf maanden na hun breuk terug samen. "De scheiding was net rond en zou maandag officieel worden, maar we hebben elkaar teruggevonden", zegt een dolgelukkige Brigitta aan de krant Het Laatste Nieuws.

De ex-Miss België en de flamboyante architect trouwden in augustus 2010, om drie maanden later al uit elkaar te gaan. Voorlopig blijven ze wel nog apart wonen. "We laten eerst nog voldoende ruimte voor elkaar", luidt het.


12-05-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger naakt in Playboy

Dochter Mick Jagger naakt in Playboy


http://imageshack.us/m/16/2598/dochtermickjagger.jpgLizzy Jagger, de 27-jarige dochter van Rolling Stone-zanger Mick Jagger, is volledig uit de kleren gegaan voor Playboy. Op de cover worden haar borsten nog bedekt door haar lange haren en heeft ze een sarong om zich heen gedrapeerd. Binnenin is de blondine wel 'in haar pure' te bewonderen. In de fotoreportage van zes pagina's poseert ze onder meer met een sigaret en bunnie-oren.

Zes jaar geleden kreeg Lizzy ook al een aanbod van het blootblad, maar vader Mick vond haar nog te jong. Mama Jerry Hall had weinig in de pap te brokken vermits ze zelf ooit naakt voor het tijdschrift geposeerd heeft.


12-05-2011 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
11-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans op gratis jazzfestival in Laken

Toots Thielemans op gratis jazzfestival in Laken


http://imageshack.us/m/571/9641/tootsthielemans.jpg


Toots Thielemans staat dit jaar bovenaan de affiche van het gratis festival Brosella Folk & Jazz in Laken, waarvan de Belgische jazzmuzikant sinds 1987 peter is. Het festival in het Groentheater in het Ossegempark, vlakbij het Atomium in Brussel, vindt in het weekend van 9 en 10 juli al voor de 35ste keer plaats. De vzw 'De Vrienden Van Brosella' stelde het festivalprogramma woensdag voor, in aanwezigheid van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans.

Op zaterdag staat er folk op het programma. Dan treden onder meer de Brusselse groepen Emballage Kado en De Fanfaar op. Zij brengen hedendaagse versies van Brusselse liedjes uit de 17de eeuw. Onder de titel 'Ik ben getrouwd met een kwaaie Griet' werd daarover ook een boek met twee cd's gemaakt.

Op zondag, de jazzdag van het festival, mogen de muzikanten Bart Van Caenegem en Lander Gyselinck hun ding doen. "Ze kregen carte blanche", zegt Lukas Van Broeck, een woordvoerder van het festival. Van Caenegem brengt met drie andere muzikanten een pianokwartet. De jonge drummer Lander Gyselinck nodigde Amerikaanse artiesten uit. Het 'Toots Thielemans Quartet' sluit het festival 's avonds af.
Voor de kinderen is er 'Brosella Kids', waarbij ze kunnen genieten van theater, muziek en animatie.

Het festival bestaat al sinds 1977. Het was oorspronkelijk een initiatief van de stad Brussel om nieuw leven te blazen in het Groentheater, dat werd opgericht bij de wereldtentoonstelling van 1958. (br.hln)


11-05-2011 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Road Trip-actrice (36) overlijdt na routineoperatie


'Road Trip'-actrice (36) overlijdt na routineoperatie


http://img828.imageshack.us/img828/5667/miaamberdavis.jpg


Mia Amber Davis, beter bekend als de volslanke dame die het graatmagere snulletje in 'Road Trip' verleidde, is gisteren op 36-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Amerikaanse Plus Model Magazine.


Haar echtgenoot vertelde TMZ dat de actrice de dag voor haar overlijden een routineoperatie onderging aan haar knie. Volgens Michael Yard klonk zijn vrouw na de ingreep opgewekt en was de operatie goed verlopen.

Slechts een paar uur na de operatie kreeg hij echter een verontrustend telefoontje van een familielid. Die wist dat Mia na klachten over duizeligheid terug in het ziekenhuis was beland.

Niet lang daarna vernam Yard dat zijn echtgenote overleden was. De precieze oorzaak van haar overlijden moet nog achterhaald worden.


11-05-2011 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling slaapt met varkentje in bed

Tori Spelling slaapt met varkentje in bed


http://imageshack.us/m/829/8977/torispelling.jpg


Tori Spelling en Dean McDermott zijn in de wolken met hun nieuwste gezinslid. Het koppel adopteerde vorige week een biggetje. Rotverwend is het beest, want varkentje Hank mag zelfs bij Tori en Dean in bed.


"We adopteerden Hank van een koppel dat ging verhuizen. Het dier mocht niet mee omdat er in hun nieuwe woning geen dieren worden toegelaten", vertelt de 37-jarige Spelling aan E! Online.


"Hank is superslim en leert erg snel voor zijn leeftijd. Hij gebruikt de hondendeur en gaat zelfs op eigen beweging een plasje doen. Bovendien kan Hank goed overweg met andere dieren en heeft hij al aan den lijve mogen ondervinden dat onze kip Coco het in het kippenhok voor het zeggen heeft."


"Hank is een schootbiggetje en slaapt zelfs bij ons in bed. We leggen hem voortdurend in de watten. Hij is niet alleen een verwend nest maar ook een grappig beestje."http://imageshack.us/m/714/7756/varkentje.jpg
Twitter.


Spelling is niet de enige celebrity met een liefde voor varkens. Zo loopt er bij Paris Hilton een minibiggetje rond en is George Clooney het trotse baasje van hangbuikzwijn Max.


11-05-2011 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Cannes van start

Filmfestival van Cannes van start


http://imageshack.us/m/21/7089/filmfestivalvancannes.jpgMet de wereldpremière van 'Midnight In Paris', de nieuwste komedie van Woody Allen, is vanavond het 64e filmfestival van Cannes van start gegaan. Het is al de vijfde keer dat Woody Allen het filmfestival mag openen. 'Midnight In Paris' is Allens eerbetoon aan de Lichtstad in het algemeen en aan het Parijs uit de eerste helft van de twintigste eeuw in het bijzonder, toen de stad nog bevolkt was met artiesten, van schrijvers tot schilders tot cineasten.
 
Een kleine rol, die van museumgids, wordt gespeeld door Carla Bruni, mevrouw Sarkozy, die bij de première niet aanwezig was, officieel wegens 'professionele en/of privé-redenen'. Wel present op de rode loper waren Claudia Cardinale, Claude Lelouch, Lambert Wilson, Faye Dunaway, Antonio Banderas en Melanie Griffith, Salma Hayek, en uiteraard de voorzitter van de jury Robert De Niro, geflankeerd door Uma Thurman en Jude Law.
 
Als voorfilm werd de kortfilm in kleur van Meliès vertoond, 'La Voyage Dans La Lune', van 1902, maar magnifiek gerestaureerd met toegevoegde muziek van Air. En aan de Italiaanse cineast Bernardo Bertolucci werd door Robert De Niro een Gouden Palm overhandigd, een nieuw initiatief van het festival om aan het begin een Gouden Palm uit te reiken aan een filmer die hem nooit heeft gekregen. (br.hln - foto ap)


11-05-2011 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart palmt Caesar's Palace twee jaar in

Rod Stewart palmt Caesar's Palace twee jaar in

Klik op de foto om ' Sailing ' te beluisteren
De Britse rockmuzikant Rod Stewart zal vanaf augustus twee jaar lang optreden in het casino Caesar's Palace in Las Vegas.

De 66-jarige Stewart zal er de hits uit zijn bijna 50-jarige carrière spelen, zoals 'Maggie May', 'The First Cut is the Deepest', 'Some Guys Have All The Luck' en 'Hot Legs'.
 
"We zullen proberen de mensen te geven wat ze willen, namelijk de songs die me beroemd maakten aangevuld met een paar verrassingen", zegt Stewart in Billboard magazine. "Er zullen geen goochelaars of dwergen aan te pas komen, het wordt gewoon een goede rockshow."
 
Behalve Rod Stewart hebben ook Elton John en Celine Dion langlopende contracten met het casino, dat een zaal heeft met 14.000 zitjes.


11-05-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher 'getraumatiseerd' door geslachtsverandering dochter

Cher 'getraumatiseerd' door geslachtsverandering dochter


http://imageshack.us/m/832/3661/cherchazbono.jpg


Cher moest even slikken toen ze te horen kreeg dat haar dochter zich ging laten ombouwen tot man. De zangeres was naar eigen zeggen 'getraumatiseerd' toen ze besefte dat ze Chastity's vrouwenstem nooit meer zou horen. Chastity onderging drie jaar geleden een geslachtsoperatie en gaat sindsdien door het leven als Chaz Bono.

De 64-jarige 'Believe'-zangeres smeekte Chaz om een kopie van zijn vrouwelijke stem op het antwoordapparaat: "Ik werd hysterisch toen ik Chaz's oude stem op zijn voicemail hoorde. Ik besefte dat het misschien wel de laatste keer was dat ik die zou horen. Daarom vroeg ik om er een kopie van te maken, zodat zijn stem nooit verloren kon gaan. Dit was de meest traumatische ervaring tijdens zijn geslachtsverandering."

"Wilde hem niet zien"

Cher bekent dat ze haar zoon na zijn operatie een tijdlang heeft ontlopen: "Ik wilde hem gewoon niet zien, de zenuwen gierden door mijn keel bij de gedachte om hem voor de eerste keer als man te aanschouwen. Het was mijn vriend die me uiteindelijk overhaalde om de knoop door te hakken en er gewoon voor te gaan. Maar ik was bang dat ik mijn eigen kind niet meer zou herkennen."

"Ik weet dat ik Chaz op een gegeven moment 'hem' zal moeten noemen, maar het bezorgt me nog steeds een ongemakkelijk gevoel. Ik zal mezelf binnenkort moeten verplichten om er een gewoonte van te maken, al weet ik niet of ze hier van zal wakker liggen." besluit Cher.


11-05-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt! Christina Aguilera zonder make-up

Betrapt! Christina Aguilera zonder make-up


http://imageshack.us/m/228/3176/christinaaguileram.jpgChristina Aguilera kan maar beter een knoop in haar zakdoek leggen, want de zangeres ging onlangs zonder make-up de deur uit. De immer opgetutte 'Burlesque'-ster zag er haast onkenbaar uit toen ze afgelopen nacht in New York op stap ging met vriendje Matt Ruler.  Nochtans zijn haar rode lippen en haar opgesmukte snoetje al jarenlang haar handelsmerk, maar die stijl gooide ze nu dus zonder blikken of blozen overboord.

Christina's geheugen speelt haar de laatste tijd wel meer parten, want de blondine vergat in februari ook al de woorden van het Amerikaanse volkslied tijdens het openingsnummer van de Superbowl. Daarna ging het van kwaad naar erger, want X-tina slaagde er onlangs zelfs in om zonder broek en slechts gehuld in een lingeriesetje het nachtleven in te trekken.


11-05-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kotst tijdens optreden

Justin Bieber kotst tijdens optreden


http://img859.imageshack.us/img859/3731/justinbieberz.jpgJustin Bieber heeft tijdens zijn laatste concert in het Filipijnse Manila voor een extra 'special effect' gezorgd. Zijn darmen lagen zo overhoop dat hij haast continu moest kotsen. Met veel moeite kon het jonge tieneridool toch zijn show beëindigen.

Nog voor zijn optreden wisten zijn fans op Twitter al hoe laat het was. "Ziek als een hond... maar de show moet doorgaan", stond er te lezen. Het logische gevolg bleef dan ook niet uit: de momenten waarop de zanger zich even 'discreet' terugtrok in de coulissen waren amper te tellen.

Na afloop liet Bieber zich opnieuw via Twitter horen. "Dit optreden was goed, maar zeer lastig. Heel ziek. Tijd om te rusten nu." Beetje minder choco drinken backstage kan allicht ook al helpen...


11-05-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien landen geselecteerd voor finale Eurovisie

Tien landen geselecteerd voor finale Eurovisie


http://img801.imageshack.us/img801/779/eurovisiesongfestival20.jpg


Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2011 zijn vanavond in de Esprit Arena in Düsseldorf tien landen geselecteerd voor de finale op zaterdag 14 mei. Donderdag worden nog eens tien deelnemers geselecteerd tijdens de tweede halve finale, waarin ook België aantreedt.

Van de negentien landen die deelnamen aan de eerste halve finale, kregen Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, Hongarije, IJsland, Litouwen, Rusland, Servië en Zwitserland een ticket voor de finale.
 
Donderdag worden nog eens tien landen geselecteerd. België, vertegenwoordigd door de groep Witloof Bay die het a capella-nummer 'With Love Baby' brengt, treedt in die tweede halve finale als vierde aan.
 
In de finale, op zaterdag 14 mei, nemen 25 landen het tegen elkaar op. De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - zijn immers automatisch gekwalificeerd voor de finale. (br.hln - foto epa)


11-05-2011 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opschudding: documentaire wil in primeur foto stervende Lady Di tonen in Cannes

Opschudding: documentaire wil in primeur foto stervende Lady Di tonen in Cannes

Klik op de foto om de trailer 'Unlawful Killing' te bekijken

Er is in Cannes heel wat te doen rond de documentaire 'Unlawful Killing' over de fatale autocrash waarbij prinses Diana in 1997 in Parijs om het leven kwam. Voor het eerst zou een choquerende paparazzofoto van een stervende Lady Di getoond worden. De film krijgt de steun van - uiteraard - regisseur Keith Allen, maar ook van Mohammed Al-Fayed, wiens zoon Dodi eveneens het leven liet bij het ongeval.

Volgens de Daily Mail gaat het om een onthutsende zwart-witfoto, waarbij Diana's blonde haren en trekken duidelijk zichtbaar zijn. Het beeld zal de hele wereld rondgaan (zie de flits in de bijgevoegde trailer van de docu), maar niet in het Verenigd Koninkrijk. "Jammer", zo vindt Keith Allen, vader van Lily overigens. "In een tijd waarin de zoete rush op het prinselijke huwelijk de republikeinen in een diabetische coma bracht, zou dit een welgekomen tegengif zijn."

"Walgelijk"
Bij gelijkaardige beelden van Diana die voorgelegd werden aan de onderzoekers werd haar gezicht van blokjes voorzien. Het ligt dan ook heel gevoelig, vooral in Engeland uiteraard. "Het is walgelijk", zegt Rosa Monckton in de Daily Mail. Zij ging nog op vakantie met Diana, enkele weken voor haar dood. "Ze willen gewoon munt slaan uit haar dood, dat is alles wat ze doen."

De woordvoerder van Saint James's Palace geeft geen commentaar, maar in Britse koningskringen is te horen dat de zonen van Lady Di ziek zouden zijn van het nieuws. "Ze willen dat men hier eerbiedig mee omgaat, zoals dat hoort." Maar William en Harry zouden verkiezen te zwijgen om geen publiciteit aan Keith Allen te geven.

De film wordt vrijdag in Cannes vertoond. Mohammed Al-Fayed reist speciaal af naar het filmfestival om promotie te maken.

De officiële conclusie van het grootschalige onderzoek in 2008 - 250 getuigen werden verhoord, geschatte kostprijs: 13,6 miljoen euro - was dat de dronken en roekeloze chauffeur, Henri Paul, onwettige doodslag pleegde op prinses Diana en Dodi Al-Fayed. Paul kwam zelf ook om in de crash.

Onderzoek van 13,6 miljoen
Maar de vader van Dodi hecht daar geen geloof aan en beschuldigde eerder al prins Philip van het orchestreren van het ongeval en suggereerde zelfs dat ook prins Charles - de ex-man van Diana - bij het complot betrokken zou zijn. Volgens Al-Fayed, die het had over de 'familie Dracula', moest een huwelijk van Diana met zijn moslimzoon vermeden worden.


10-05-2011 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interviews Hugo Claus uit jaren 50 en 60 online beschikbaar

Interviews Hugo Claus uit jaren 50 en 60 online beschikbaarOp de website van het Studie- en Documentatiecentrum Hugo Claus, dat verbonden is aan de Universiteit Antwerpen (UA), zijn voortaan interviews terug te vinden die Hugo Claus in de jaren vijftig en zestig gaf. Ze zijn via de site ook digitaal doorzoekbaar. Dat meldt de universiteit.

De vele interviews van Hugo Claus vormen volgens het Clauscentrum een schat aan materiaal voor de onderzoeker en de liefhebber. Met de digitalisering "is een belangrijk onderdeel van zijn literaire nalatenschap toegankelijk geworden", luidt het in een persbericht.
 
De UA startte eind vorig jaar met het digitaliseren van de interviews van Claus die het Clauscentrum verzamelde en bewaart. De eerste periode van Claus' schrijversloopbaan, van 1950 tot 1975, is nu digitaal toegankelijk gemaakt in samenwerking met het Platform Digital Humanities van de UA. In totaal werden ruim 200 documenten gedigitaliseerd (zowel tekstversies als facsimile's).
 
Het digitale archief wordt binnenkort uitgebreid met interviews uit latere periodes in de carrière van Claus en mogelijk ook met interviews met andere Nederlandstalige schrijvers van de naoorlogse periode. Daarvoor zijn echter scans nodig uit archieven of privécollecties. Daarvoor willen de iniatiefnemers graag samenwerken met eventuele geïnteresseerden.
 
Het archief is te vinden op www.clauscentrum.be (bij 'interviews') of via theater.ua.ac.be/claus.10-05-2011 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Kings Of Leon verwelkomt eerste kind

Gitarist Kings Of Leon verwelkomt eerste kind


http://img171.imageshack.us/img171/6177/matthewfollowill.jpgMatthew Followill is voor de eerste keer vader geworden. De Kings Of Leon-gitarist en zijn vrouw Johanna Bennett zijn sinds 22 april de trotse ouders van zoontje Knox Cameron Patrick, maar het nieuws werd vandaag pas bekend gemaakt. De kleine spruit zag in het Amerikaanse Nashville (Tennessee) het levenslicht.

"Moeder, vader en baby zijn blij, gezond en stellen het goed." aldus de woordvoerder van het koppel. Matthew verklapte pas in maart aan zijn bandleden dat zijn vrouw in verwachting was. Johanna was toen al zeven maanden zwanger. Een bron dicht bij de band maakte niet lang daarna het nieuws wereldkundig.

De gitarist en de Britse Johanna beloofden elkaar in 2009 eeuwige trouw. Het koppel was toen twee jaar samen.


10-05-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zien we daar een beginnend babybuikje, Katie Holmes?

Zien we daar een beginnend babybuikje, Katie Holmes?


http://img541.imageshack.us/img541/6637/katieholmes.jpgKatie Holmes bracht de zwangerschapsgeruchten opnieuw op gang toen ze vorig weekend met een beginnend babybuikje werd gespot. Dat gebeurde toen de actrice (zonder make-up en gekleed in een roze tanktop en jeans) op schoenenjacht ging in warenhuisketen Barneys.

Paparazzi slaagden er niet alleen in om weinig flatterende foto's van Katie te maken, maar ze legden ook een bollend buikje op de gevoelige plaat.

Is er misschien een broertje of zusje voor de vijfjarige Suri op komst?10-05-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miskraam voor Kelly Brook


Miskraam voor Kelly Brook


http://img829.imageshack.us/img829/8294/kellybrooke.jpgKelly Brook, het Britse model en actrice die in maart haar zwangerschap aankondigde, kreeg vorige week een miskraam. De 31-jarige Brook was bijna vijf maanden zwanger van haar vriend Thom Evans toen ze naar het ziekenhuis moest, maar de artsen konden haar kindje, een dochter, niet meer redden.

Ontroostbaar
Dat heeft haar woordvoerder zopas bekendgemaakt. "Ik kan bevestigen dat Kelly en Thom diep bedroefd zijn door het verlies van hun baby. Ze verzoeken iedereen hun privacy te respecteren tijdens deze moeilijke tijd. Er zullen geen verdere verklaringen afgelegd worden".

Kelly is momenteel thuis met Thom en haar moeder en heeft haar vrienden gevraagd haar de tijd en de ruimte te gunnen om te rouwen. Kelly is naar verluidt ontroostbaar, aldus een bron in The Sun.


10-05-2011 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwfeest Kate Moss duurt drie dagen

Trouwfeest Kate Moss duurt drie dagen


http://img62.imageshack.us/img62/4523/trouwfeestkatemoss.jpg


In tegenstelling tot Paul McCartney (die binnenkort eventjes met zijn Nancy langs het gemeentehuis gaat om te trouwen) wil Kate Moss van haar huwelijksdag één groot feest maken. Het 37-jarige supermodel heeft grootse plannen, want de festiviteiten zullen maar liefst drie dagen duren.


"Kate wil van haar trouwdag een klein festival maken en droomt van een spetterend feest om nooit meer te vergeten. Ze wil haar gasten drie dagen lang vermaken en zal hen overladen met eten en drinken. Kate kijkt deze speciale gelegenheid niet naar een cent. Het overgrote deel van haar budget soupeerde ze op aan alcohol." verklapt een bron aan The Sun.

Kerk te klein
Bovendien zou het Britse topmodel ondertussen op zoek zijn naar een nieuwe trouwlocatie. De kerk van Budford waarin ze wilde trouwen zou namelijk veel te klein zijn voor het aantal gasten dat ze uitnodigde.

Daarnaast zullen er drie bands tijdens de huwelijksreceptie optreden en zal ook DJ Kevin O'Leary enkele plaatjes komen draaien.

Moss trouwt op 2 juli in het engelse Oxfordshire met 'The Kills'-rocker Jamie Hince.10-05-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Ik ben veranderd door de liefde"

Russell Brand: "Ik ben veranderd door de liefde"

Klik op de foto om de trailer Arthur te bekijken

"Het is de kracht van liefde om iemand te veranderen. Sinds ik verliefd geworden ben en getrouwd ben, zijn mijn prioriteiten enorm veranderd. En dat is ook het thema in de film 'Arthur'. Arthur is iemand die bereid is zijn leven te leiden zonder enig doel behalve plezier maken. Tot hij verliefd wordt en de liefde hem verandert, minder egoïstisch en meer volwassen maakt. Ik vind dat dit refereert aan het romantische, poëtische en traditionele idee dat er een vrouw nodig is om van een man een man te maken."

Aan het woord is Russell Brand, die het gelijknamige hoofdpersonage in de film 'Arthur' vertolkt. Onze redactrice in Hollywood kon hem ontmoeten op een regenachtige zondagochtend in het Four Seasons Hotel (Beverly Hills). Hij is maar twintig minuten te laat, schenkt zich een Diet Dr Pepper uit en friemelt een beetje aan zijn hippe das en nette broek.

Structuur versus personages
Als uitvoerend producer werkte hij nauw samen met regisseur Jason Winer (tv-serie 'Modern Family') en schrijver Peter Baynham ('Borat', 'Brüno'). Samen ontwikkelden ze een Arthur die helemaal anders is dan het origineel, gespeeld door Dudley Moore.

"We zijn allemaal grote fans van de originele film en zowat iedereen wat sceptisch toen we aan dit project begonnen te werken. Het is niet gemakkelijk om aan een remake van een geliefde film te werken, en we hopen dat de fans ons werk appreciëren", legt regisseur Winer uit. "De structuur van het verhaal bleef overeind, maar de personages werden anders ingevuld."

"De belangrijkste kracht achter onze Arthur was de persoonlijkheid van Russell. Hij is altijd geïnteresseerd en oprecht gefascineerd door andere mensen, hij veroordeelt niet en praat met iedereen. Dat kan je niet faken, en die kwaliteit heeft hij meegepakt naar Arthur. Deze Arthur staat open voor iedereen", verduidelijkt hij.

Russell pikt daar op in: "Arthur is iemand met een groot hart die veel plezier maakt. Maar tegelijk verwondert hij zich ook op een kinderlijke manier over de dingen, en ziet hij de vreugde en schoonheid in alle mensen. Als iemand van mensen houdt, is het moeilijk niet van die persoon te houden."

Zijn liefde voor Katy Perry heeft de Britse komiek/acteur duidelijk echt veranderd. Maar zijn reputatie van oncontroleerbare wildebras heeft hij nog tegen.

Dat bekent ook de regisseur: "Ik vroeg me echt af of hij die lichtheid, die charme aankon. Maar we zijn samen gaan dineren en al heel vroeg die avond had ik door: 'Dit is letterlijk de meest charmante persoon die ik ooit heb ontmoet.' Hij heeft meer dramatische kwaliteiten dan mensen denken, echt."

Winer: "Het gekke bad boy-gedrag dat nog met hem geassocieerd wordt, is eigenlijk iets uit een ver verleden. Het volgt hem, en eerlijk is eerlijk, hij draagt het een beetje als een eremedaille, hij is niet te beschaamd om erover te praten. Maar hij is wel echt veranderd, en is nu iemand die spiritueler is."

"Ik heb gewoon die ene vrouw gevonden die mij alle andere deed opgeven", refereert de kersverse echtgenoot van Katy aan de beroemde uitspraak van zanger Lemmy van Mötorhead.

Of het niet moeilijk was om een alcoholicus te spelen, na zelf jarenlang verslaafd te zijn geweest, vragen we hem nog?

"Het was vooral een beetje vreemd. Maar Arthur was een heel ander type dronkelap dan ik. Toen ik verslaafd was, was ik zelfdestructief, moeilijk in de omgang en heel negatief; Arthur is eerder beneveld, en een lieve dronkelap."

"Ik mis het zeker niet, maar het was wel leuk om nog eens de leuke, vrolijke kanten van dronkenschap te herbeleven, zonder hoofdpijn achteraf", grapt Russell. Hij drinkt nog een slok frisdrank en vertrekt naar de verplichting.

Of en wanneer 'Arthur' bij ons in de zalen komt, is nog niet duidelijk. (br.hln)10-05-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney wil huwelijk zonder toeters en bellen

Paul McCartney wil huwelijk zonder toeters en bellen


http://img146.imageshack.us/img146/9441/paulmccartneym.jpg


Sir Paul McCartney wil een huwelijk zonder al te veel poespas. Dat heeft zijn toekomstige echtgenote Nancy Shevell onlangs aan de New York Post laten weten. Hoewel de 68-jarige Beatle zijn aanzoek deed met een verlovingsring van meer dan 450.000 euro, wil het koppel de trouwplechtigheid echter bescheiden houden.

"Het zal een kleine huwelijksceremonie worden en we gaan enkel familieleden uitnodigen. We hebben nog geen trouwdatum vastgelegd. Vraag me niet welke bruidsjapon ik zal dragen, want we gaan gewoon naar het gemeentehuis om onze liefde te laten bezegelen." zegt Shevell.

Bovendien verklapt Shevell waar de Beatle op zijn knieën ging: "Paul vroeg me in Californië ten huwelijk. Ik werd als het ware omver geblazen door de diamanten ring van vijf karaat. Het gaat om een vintage verlovingsring van Cartier."

Naar Engeland
Hoewel ze nog geen precieze datum hebben geprikt, licht Shevell alvast een tipje van de huwelijkssluier: "De trouw zal zeer binnenkort plaatsvinden. Ik zou graag in New York blijven wonen, maar ik trek bij Paul in Engeland in. Ik zal voor mijn werk wel nog regelmatig naar de VS reizen."

Sir McCartney stapt binnenkort dus voor de derde keer in het huwelijksbootje. Hij was eerder jarenlang getrouwd met Linda, die in 1998 overleed ten gevolge van borstkanker. Daarna trouwde hij opnieuw met voormalig model Heather Mills, maar dat chaotisch huwelijk was ten dode opgeschreven en liep in 2008 uiteindelijk op de klippen.

Nancy was eerder getrouwd met Bruce Blakeman. (br.hln)


10-05-2011 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje

Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje


http://img801.imageshack.us/img801/441/aliciasilverstone.jpg


Alicia Silverstone is afgelopen vrijdag in Los Angeles bevallen van haar eerste kindje. De kleine spruit werd tijdens een onderwaterbevalling op de wereld gezet.


Voorlopig is het echter nog raden naar het geslacht van de baby want Alicia en haar echtgenoot Christopher Jarecki houden de lippen al enkele dagen stijf op elkaar. Silverstone heeft het ziekenhuis inmiddels al verlaten en vierde haar eerste Moederdag thuis met haar nieuwe gezinnetje.


De 'Clueless'-actrice maakte nooit een geheim van haar kinderwens. Silverstone liet tijdens een interview ooit weten dat haar moedergevoel versterkt werd toen ze een 'zwangerschapspak' moest dragen voor haar rol in het theaterstuk 'Time Stands Still': "Een zwangerschapspak dragen is zo leuk. Doen alsof je zwanger bent en de gedachte dat er een kleintje in je buik groeit is een geweldig gevoel."


De kersverse mama maakte begin dit jaar bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Alicia (34) en Chris (40) stapten bijna zes jaar geleden in het huwelijksbootje in Lake Tahoe, Californië. Het koppel was toen al meer dan acht jaar samen.


09-05-2011 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz

Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz


http://img862.imageshack.us/img862/6825/princej.jpgPrince geeft drie nachtconcerten tijdens het Nederlandse North Sea Jazz-estival dit jaar. De Amerikaanse popartiest sluit de drie dagen van het festival in Rotterdam af. Het jazzfeest vindt plaats van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli.
 
Vanaf 01.00u
Prince begint elke avond om 01.00 uur 's nachts en gaat door tot in de kleine uurtjes. Hij zal iedere avond een ander concert brengen waarin zijn grootste hits aan bod komen.
 
Naast de 'Plus tickets' die de bezoekers van het festival kunnen aankopen en alleen geldig zijn met een gewoon festivalticket, zullen er ook kaarten voor de losse verkoop aan de man gebracht worden. De concerten van Prince zitten niet in de All-in tickets vervat.
 
De verkoop start op vrijdag 13 mei, om 10 uur. (br.hln)


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Walker van The Walker Brothers overleden

John Walker van The Walker Brothers overleden

Klik op de foto om ' The Sun aint Gonna Shine Anymore ' te beluisteren


John Walker, een van de oprichters van de Amerikaanse popgroep The Walker Brothers, is zaterdag op 67-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft zijn woordvoerster aan de BBC laten weten. Ze zei dat bij Walker zes maanden geleden leverkanker werd vastgesteld.

De zanger en gitarist John Walker, geboren als John Maus, richtte de band in 1964 op met Scott Engel, die zich later Scott Walker noemde, en drummer Al 'Tiny' Schneider. Later dat jaar verving Gary Leeds, die later bekend werd als Gary Walker, Schneider. Geen van hen waren dus broers.

Hun bekendste nummers zijn Make it easy on yourself en vooral The sun ain't gonna shine (any more). De groep was vooral populair in Groot-Brittannië, waar hun drie albums Take it easy with The Walker Brothers (1965), Portrait (1966) en Images (1967) hoog in de hitlijsten terechtkwamen.Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).
Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).


In 1967 werd de groep ontbonden. De interne spanningen, 'artistieke verschillen' en de druk die hun populariteit op de groepsleden legde, waren vooral Scott Walker te veel geworden. De groepsleden kozen voor een solocarrière, maar besloten in 1974 weer samen op te treden. Hun platen hadden echter niet het succes van de jaren zestig en in 1978 werden The Walker Brothers definitief opgeheven.

Walker werd gitaarbouwer en vestigde in Californië zijn eigen opnamestudio. In 2004 ging hij weer optreden.


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan

Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan


http://img9.imageshack.us/img9/3742/noelgallagher.jpgNoel Gallagher heeft een datum geprikt voor de release van zijn eerste soloplaat. Dat heeft hij via Twitter laten weten. "Single release date: 22.08.2011 and Album release date: 12.09.2011'', was de korte maar duidelijke tweet.

Het brein van het ter ziele gegane Oasis was naar verluidt in het begin van dit jaar gestart met de eerste demo's voor zijn album. Meteen zijn eerste plaat sinds de split van Oasis in 2009.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: Mij zien ze nooit meer op Glastonbury

Liam Gallagher: "Mij zien ze nooit meer op Glastonbury"


http://img832.imageshack.us/img832/7871/liamgallagherb.jpg


De kans dat de voormalige Oasis-brulboei Liam Gallagher, nu frontman bij Beady Eye, ooit nog op het Britse festival Glastonbury aantreedt, is onbestaande. Dat heeft hij verklaard in een interview met de Britse tabloid News of the World.

"Ik ga er nooit meer heen", liet Gallagher optekenen, waarna hij zich druk maakte over het 'ondermaatse' geluid op Glastonbury en de schare beroemdheden die er elk jaar aantreedt. "Het geluid is waardeloos en veel te stil", klonk het. "Het lijkt wel de Londense Bond Street, maar dan met modder, en met allerlei celebrities die rondstrompelen met laarzen en paraplu's. Ik pik dat niet."

Wel op Werchter
Met de kritiek op Glastonbury is Liam Gallagher het voor een keertje eens met zijn broer en ex-groepsgenoot Noel, die zich vroeger al liet ontvallen dat het boeken van Jay-Z, headliner in 2008, 'fout' was.

De broers Gallagher speelden voor het laatst op het Glastonbury-festival in 2004, toen ze er met Oasis headliner waren. Met Rock Werchter heeft Liam vooralsnog geen problemen, zo lijkt het geplande optreden daar, op donderdag 30 juni, aan te geven.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham

Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham


http://img829.imageshack.us/img829/6148/evalongoriav.jpg
Victoria en de andere gasten amuseerden zich met de aanwezige wc-rollen.


Een hoogzwangere Victoria Beckham heeft de nakende komst van haar eerste dochtertje gevierd met een 'roos' babyfeest georganiseerd door haar vrienden Eva Longoria en Ken Paves. Er waren zo'n dertigtal gasten in het het Petit L'Ermitage hotel in West Hollywood, waaronder Demi Moore, Nicole Richie, Rachel Zoe, Tana Ramsay en de ook zwangere Selma Blair.


De gewezen 'Posh Spice' (36), die nu in de modewereld zit, dronk ice-tea en liet de gasten aan haar buik voelen. Het thema van het feestje was de kleur roos. Het dakterras van het hotel, waar het feestje plaatsvond, was versierd met onder andere roze tafellakens, roze bloemen en roze stoelen rond het zwembad. Victoria kreeg ook veel cadeaus in roze, waaronder kledij, verzorgingsmateriaal en speelgoed voor haar dochterje.


Na drie jongens verwelkomen de Beckhams dus een meisje, al kregen ze aanvankelijk te horen dat het opnieuw een jongen werd. "Na de eerste scan sprak de gynaecoloog alweer over een jongen. Ik vond dat geweldig maar Victoria was toch wat teleurgesteld en zei 'Ugh. Nog een penis in huis.' Ze vindt dat er al te veel zijn", lachte Becks. "Maar na een volgende scan was het plots een meisje."


Wat betreft de naam, zegt de voetballer van Los Angeles Galaxy dat hij wil luisteren naar de inbreng van zijn zoontjes. "We hebben wel enkele namen in gedachte, maar hebben ook aan de jongens om ideeën gevraagd. Toen we zeiden dat het een jongen zou zijn, vond Romeo dat hij Justin Bieber Beckham moet heten. Nu het een meisje is, wil hij Justine Bieber Beckham."


09-05-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna

Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna


http://img685.imageshack.us/img685/6709/sandrinecormanrihanna.jpg


Sandrine Corman heeft er een mooi plaatje voor het fotoalbum bij. Fier poseert de ex-miss België met Rihanna, naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Nivea. Corman kreeg de eer om in een Parijs hotel het feestje ter ere van het cosmeticamerk aan elkaar te praten. Van de gelegenheid maakte de voormalige schoonheidskoningin gebruik om op de foto te gaan met de wereldberoemde zangeres.09-05-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje

"Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje"


http://img717.imageshack.us/img717/6536/stevenadler.jpg"'k Heb een kleintje maar 'k schiet verre", zong Arno al destijds. Wel, dát geldt volgens voormalig Guns 'N Roses-drummer Steven Adler alvast niet voor Aerosmith-zanger Steven Tyler. Deze laatste stond blijkbaar op de eerste rij toen God de penissen boetseerde en vervolgens aan het mannendom uitdeelde. Adler voegde er voor de roddelsite TMZ nog aan toe dat al die pillen om je lid te vergroten niet werken: "Ik heb ze getest!"


"Ik zag ooit Steven Tylers spel met vijf verschillende meisjeshanden errond", bekende Adler. "Dat ik mij daarna nog überhaupt wil uitkleden... Ik was overrompeld!"


Tyler, in wie sommigen - o ironie - overigens meer dan één vrouwelijke trek vermoeden, was nooit echt verlegen over zijn seksleven. Het verhaal dat hij op zijn zevende - ja, een leeftijd zónder tiental! - door een tweeling ontmaagd werd, is bekend. De androgyne frontman van Aerosmith gaat er verder prat op dat er nog nooit een vrouw zijn seksuele avances heeft afgewezen. "Nooit. Daar ben ik formeel in. Ik ben erg sensueel, erg ritmegevoelig en poëtisch. Vrouwen voélen dat."


De 63-jarige rocker is de papa van Liv Tyler, de knappe dochter die zijn flinke fluit met medewerking van mama Bebe Buell verwekte. Hij had ook een relatie met onder meer actrice en model


09-05-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordopbrengst Europese bioscopen dankzij hogere entreeprijzen

Recordopbrengst Europese bioscopen dankzij hogere entreeprijzen


http://img823.imageshack.us/img823/6466/blackswand.jpg


Vooral dankzij hogere entreeprijzen is de opbrengst van het bioscoopbezoek in de Europese Unie vorig jaar naar recordhoogte gestegen, want het aantal bezoekers daalde licht.

Filmbezoekers telden in totaal bijna 6,45 miljard euro neer voor hun tickets (5,1 procent meer dan in 2009), blijkt uit voorlopige cijfers die de Europese instelling European Audiovisual Observatory maandag bekend heeft gemaakt. Het aantal verkochte kaartjes daalde met 1,6 procent naar 967 miljoen.

Bioscopen profiteerden voor het tweede jaar op rij van 3D-publiekstrekkers. De populairste films waren Avatar, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 en Toy Story 3. In 2009 zorgden 3D-films nog voor een groei van het aantal filmkijkers in de EU.

Het aantal Europese films en lange documentaires dat in bioscopen draaide, bereikte vorig jaar met 1203 ook een nieuw record. Het aandeel Europese films in het totale aanbod daalde echter voor het tweede jaar op rij en kwam op 25,3 procent (in 2008 nog 28,3 procent).09-05-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto van Pippa heeft ook positief kantje

Topless foto van Pippa heeft ook positief kantje


http://img98.imageshack.us/img98/2425/pippak.jpg


"Verraad", noemt Pippa dit soort gelekte foto's. De frisse duik die ze hier nam, gebeurde vier jaar geleden toen ze samen met Kate en William de vakantie doorbracht in Ibiza op een jacht van haar nonkel.

Kotsbeu is ze het, al die gelekte privé-foto's die als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten. Vooral de Ibiza-reeks is in het verkeerde keelgat geschoten, want daar staat Pippa Middleton topless op. Ook taferelen waarbij de zus van prinses Kate van katoen geeft in haar ondergoed passeerden inmiddels al de revue.

Toch heeft deze heksenjacht ook een positief kantje. Dankzij haar nieuwe status krijgt Pippa het veel makkelijker om haar droom waar te maken: een eigen bedrijf oprichten dat feestjes organiseert. "Ze geniet van haar succes en hoopt dat haar beroemdheid deuren opent in de evenementenwereld", aldus een bron. "Ik ben er zeker van dat ze de juiste contacten zal kunnen leggen om haar zaakje op te starten."

De Middletons hebben intussen actie ondernomen om alle ranzige plaatjes van het net te halen.


09-05-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornobaas biedt Pippa 3,5 miljoen euro voor filmrol

Pornobaas biedt Pippa 3,5 miljoen euro voor filmrol


http://img31.imageshack.us/img31/4149/pippamiddleton2.jpgDe schoonheid van Pippa Middleton is niemand ontgaan. De grote baas van Vivid Entertainment, Steven Hirsch, wil het zusje van Kate graag strikken voor een rol in een van zijn pornofilms. En hij is bereid er grof geld voor te betalen: 3,5 miljoen euro, schrijft AD.nl.

Veel hoeft Pippa er niet eens voor te doen, het zou gaan om één scène. Hirsch stuurde Pippa een brief waarin hij vertelt hoe hij haar bewondert en hoe zij volgens hem de echte ster was tijdens het koninklijke huwelijk. Volgens de Amerikaanse website TMZ zou de pornobaas ook haar broer James 700.000 euro hebben geboden in ruil voor een pikante scene.

Het is nog onbekend of de twee op het aanbod zijn ingegaan.09-05-2011 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate McCann schrijft boek over haar

Kate McCann schrijft boek over haar "eindeloze nachtmerrie"


http://img851.imageshack.us/img851/8463/gerryenkatemccann.jpg
Gerry en Kate McCann. 


Vier jaar na de verdwijning van haar dochtertje Maddie heeft Kate McCann een boek geschreven waarin zij verhaalt over de "eindeloze nachtmerrie" waarin zij terecht is gekomen. Met het geld dat het boek oplevert, willen de ouders van het meisje dat bij haar verdwijning drie jaar oud was verder onderzoek door privé-detectives laten uitvoeren. Het boek 'Madeleine' verschijnt op 12 mei, de verjaardag van het kind.
 
Madeleine verdween spoorloos op 3 mei 2007 in het Portugese Praia da Luz, waar haar ouders met vakantie waren. Na een onderzoek van 14 maanden besloot het Portugese gerecht de zaak te seponeren.
 
De ouders van Maddie hebben altijd gesteld dat hun kind is ontvoerd.
Goncalo Amaral, de destijds met de zaak belaste Portugese speurder, schreef ook een boek over de verdwijning. Hij ging uit van de these dat het kind dood is en de ouders mogelijk haar lijkje hebben verborgen. Na klacht van de McCanns werd dat boek uit de verkoop gehaald.


08-05-2011 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse ex van Brigitte Bardot pleegt zelfmoord

Duitse ex van Brigitte Bardot pleegt zelfmoord


http://img802.imageshack.us/img802/8026/guntersachs.jpgDe Duitse fotograaf, wiskundige, kunstverzamelaar en playboy Gunter Sachs, een ex-man van Brigitte Bardot, heeft zelfmoord gepleegd, meldt de Stichting Bardot zondag gemeld. Sachs sloeg de hand aan zichzelf in het Zwitserse Gstaad. Hij werd 78.

Sachs' grootvader langs moeders kant was de beroemde autoconstructeur Wilhelm von Opel. Ook zijn vader, Willy Sachs, zat in de automobielbranche en was destijds bevriend met SS-kopstukken Hermann Göring en Heinrich Himmler.

Van 1966 tot 1969 was Gunter Sachs gehuwd met de Franse filmster BB. Hij had ook een tijdje een verhouding met de Iraanse ex-koningin Soraya.http://img842.imageshack.us/img842/436/brigittebardotandgunter.jpg


Zijn kunstverzameling omvat veel werken van pop art-icoon Andy Warhol. Zijn filmproductie beperkt zich tot één film, waarvan hij wel zowel de schrijver, de regisseur als de producent was: 'Happening in Weiss' uit 1969.


08-05-2011 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna breekt met toyboy

Madonna breekt met toyboy


http://img684.imageshack.us/img684/431/madonnabrahimzaibat.jpg
Madonna en Brahim Zaibat 


De Britse zangeres Madonna heeft een punt gezet achter haar relatie met de 24-jarige Brahim Zaibat. Dat staat op de website van de Britse krant Daily Mail. Volgens de Daily Mail zouden religieuze verschillen aan de basis van de breuk liggen.


Madonna is een fervente aanhanger van Kabbala, een vertakking van het Jodendom. De 28 jaar jongere Zaibat is een moslim die volgens bronnen van de Daily Mail van zijn familie niet naar Kabbalasamenkomsten mocht gaan. En dat zou een breekpunt geweest zijn voor Madge.

Een vriend van Zaibat bevestigt dat de relatie voorbij is, het management van Madonna wil niet reageren op het nieuws

Voor haar relatie met Zaibat had de Queen of Pop een relatie met het 24-jarige model Jesus Luz.


08-05-2011 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams (51) voor het eerst vader

Bryan Adams (51) voor het eerst vader

Klik op de foto om ' Everything I Do I Do It For You ' te beluisterenBryan Adams (51) is voor het eerst vader geworden. Dat maakte de Canadese zanger deze week bekend aan het blad 'People Magazine'. Op 22 april beviel Adams vriendin Alicia Grimaldi van een meisje. "Ik ben erg trots dat ik kan vertellen dat Mirabella Bunny is geboren," zo vertelt de kersverse vader. "Ze kwam, zoals elke goede paashaas, op goede vrijdag."

Hoe het precies zit tussen Bryan en zijn assistente/vriendin Alicia, is altijd een beetje onduidelijk gebleven. De zanger laat nooit iets los over de aard van hun relatie. Alicia hielp Adams in 2004 met de oprichting van zijn stichting, die zich op allerlei manieren inzet voor mensenlevens. Of de twee ook een stel zijn en het kindje samen zullen opvoeden, laat hij in het midden. In een verklaring vertelt Adams alleen dat het er op lijkt dat zijn assistente "nu ook zijn familie gaat runnen".

Bryan Adams behaalde grote successen met hits als 'Everything I Do', 'Summer of '69' en 'Run to you'. Momenteel is hij bezig aan een theatertour door Amerika.


08-05-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham veroorzaakt ongeval in Los Angeles

Beckham veroorzaakt ongeval in Los Angeles


http://img820.imageshack.us/img820/6813/beckhamm.jpgDavid Beckham heeft in Los Angeles een auto-ongeval veroorzaakt. De Engelse topvoetballer botste met zijn Cadillac op een drukke snelweg achterop een andere auto. De 36-jarige middenvelder bleef ongedeerd, de bestuurder van de andere auto moest met nekklachten naar het ziekenhuis. Volgens de politie heeft de voetbalvedette geen bekeuring gekregen.

Beckham speelt in de Verenigde Staten voor Los Angeles Galaxy. Hij neemt het met die club vandaag op tegen New York Red Bulls, de club van de Franse ster Thierry Henry. Beckham kan dan gewoon in actie komen.


08-05-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 Belgen naar halve finales Koningin Elisabethwedstrijd

5 Belgen naar halve finales Koningin Elisabethwedstrijd


Van de tien Belgen die deelnemen aan de Koningin Elisabethwedstrijd, die dit jaar in het teken staat van zang, mogen er vijf door naar de halve finales. Het gaat om de sopraan Katrien Baerts, tenor Thomas Bondelle, tenor Stefan Ciforelli, sopraan Anneke Luytens en bariton Sébastien Parotte.
 
In totaal gaan 24 deelnemers naar de halve finales, die van maandag 9 tot woensdag 11 mei plaatsvinden in het Brusselse Conservatorium.
De proclamatie van de twaalf finalisten vindt plaats op woensdag 11 mei na het optreden van de laatste halve finalist.


08-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoclip gelekt: Lady Gaga gestenigd uit liefde voor Judas

Videoclip gelekt: Lady Gaga gestenigd uit liefde voor Judas

Klik op de foto om ' Judas ' te beluisteren


Vroeger dan verwacht heeft Lady Gaga de videoclip van haar nieuwste hit 'Judas' moeten online zetten. Enkele uren voor de officiële tv-première werden de beelden immers al gelekt.

De primeur was gisteravond (Amerikaanse tijd; nvdr) normaal gezien voor tv-zender E!, maar gisterenmorgen circuleerde het filmpje al op tal van websites en blogs. Alle links werden meteen geblokkeerd, maar het kwaad was geschied: te veel fans hadden de video al bekeken, waardoor Gaga zich genoodzaakt zag het filmpje op haar eigen site te plaatsen.

De verwachte controverse rond 'Judas' lijkt mee te vallen, al schopt de controversiële popster ook nu weer tegen heilige huisjes. Het decor alleen al roept bij diepgelovige christenen vragen op: een motorbende die bestaat uit apostelen en een Christus met doornenkroon. Zelf kruipt ze in de rol van Maria Magdalena en steekt ze haar liefde voor 'bendelid' Judas niet onder stoelen of banken. Aan het eind van het clipje wordt Gaga gestenigd omdat ze weigerde haar Judas neer te schieten.


08-05-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
07-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry Kate, iedereen wil de jurk van Pippa!

Sorry Kate, iedereen wil de jurk van Pippa!


http://img691.imageshack.us/img691/5330/pippa.jpg


Pippa, Pippa, Pippa. Wij schatten haar minstens tien jaar ouder dan ze is, maar we beseffen dat we daarin alleen staan en met de bewering alleen al ons leven riskeren. Want de amper 27-jarige Britse is populairder dan ooit, en steekt in die discipline zelfs - dat had u ongetwijfeld al her en der gemerkt - ongewild haar eigen zus Kate Middleton naar de kroon. Ook de witte - wie maalt er nog om de stijve Britse traditie? - jurk die ze op het huwelijk van haar zus met prins William droeg, krijgt veel bijval. Resultaat: overuren voor de copycats!


De traditie wil dat bruidsmeisjes de bruid zeker niet overklassen en wit is daarbij de verboden kleur. Daar had Pippa Middleton echter lak aan en ze ging voor een nauwsluitende jurk, ontworpen door Sarah Burton van het modehuis Alexander McQueen, in de gecontesteerde maagdelijke tint. Een gigantisch succes, zo blijkt bij de Amerikaanse modehuizen die beroemde bruidsjurken kopiëren.


"Het leek bijna zelf een trouwkleed", zegt Omid Moradi, CEO van Faviana in New York. "Vanaf de eerste seconde dat we ze op het scherm zagen, vonden we ze mooi. Heel elegant en glamoureus." Ook de jurk van Kate Middleton werd overigens ontworpen door Sarah Burton en ook die wordt - uiteraard - nagemaakt. Daarop had iedereen geanticipeerd, maar niet op de hype van Pippa.


Faviana produceert gewoonlijk tussen de 500 en 3.000 bruidsjurken van een bepaalde designer. Zij denken weliswaar dat het kleed van Kate (prijs: 1.220 euro) meer zal verkopen dan dat van zusje Pippa (te koop voor 200 euro), maar de meeste andere fabrikanten zijn overtuigd van het tegendeel. De replica's van Pippa's jurk zullen die van Kates jurk overtreffen, menen zij. En dat is een primeur in de geschiedenis van populaire huwelijksjurken. JS Collections plaatste dan ook al een grotere bestelling voor die van Pippa en David's Bridal zegt te verwachten van beide jurken evenveel te bestellen, wat nog altijd uniek is.


De copycat-modehuizen verwachten dat hun replica's van beide jurken over zes tot acht weken in de winkel zullen hangen. Time is nog maar eens money. "We moeten NU op de markt", zegt Moradi. "Nog voor Pippa goed en wel op de rode loper liep, kregen we al klanten aan de lijn die ons vroegen wanneer ze de jurk konden kopen. 'Ik moet volgende maand ergens heen, kan ik ze dan al krijgen?'" Nog even geduld dus...


07-05-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claus-verzamelaar verkoopt unieke collectie

Claus-verzamelaar verkoopt unieke collectie


http://img5.imageshack.us/img5/1766/hugoclaus.jpg
Hugo Claus (1929-2008)


De Nederlandse bibliofiel Gert Jan Hemmink had het gedrukte oeuvre van Hugo Claus "bijna compleet" in bezit. Alleen "Love Song" bleek onvindbaar. Een boekje dat hij dan maar zelf uitgaf, in 1 exemplaar. Zijn verzameling wordt nu geveild, zo meldt De Standaard.
 
Hemminck geldt als een echte kenner van de "gedrukte" Claus. Hij raakte al vroeg bevriend met Hugo Claus (1929-2008) en bemachtigde veel werk uit de privébibliotheek van de meester.
In 49 jaar tijd bouwde Hemminck een indrukwekkende verzameling op, een schatkamer van bijzondere publicaties, luxe-edities en zeldzame drukjes. Uiteraard gesigneerd, en vaak van handgeschreven commentaar voorzien. Meer dan duizend stuks komen nu op de markt. In schuifjes, te beginnen met het beeldend werk dat Hugo Claus alleen of samen met andere kunstenaars
 
Het originele losbladige manuscript van "Paal en Perk" uit 1951, met 14 losse originele tekeningen van Corneille, moet het duurste stuk van de veiling worden met een geschatte prijs van 26.000 à 30.000 euro.
 
De veiling vindt plaats op 28 mei bij Adams Amsterdam. Collectie en catalogus worden ook gepresenteerd in de KANTL in Gent, op 19 mei van 12 tot 19 uur.


07-05-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Taylor, Michael Jackson en Marlon Brando ontvluchtten 9/11 in huurauto

"Liz Taylor, Michael Jackson en Marlon Brando ontvluchtten 9/11 in huurauto"


http://img850.imageshack.us/img850/2627/liztaylorenmichaeljacks.jpg
Liz Taylor en Michael Jackson waren dikke maatjes. Elizabeth Taylor, Michael Jackson en Marlon Brando zijn de terroristische aanslag in New York op 11 september 2001 ontvlucht met een huurauto. Het trio reed maar liefst 800 kilometer ver naar een schuiloord in Ohio. Dat beweert althans een vroegere assistent van Jackson in een interview met 'Vanity Fair'.


Het wegavontuur voor de drie grote sterren begon nadat ze de Twin Towers zagen instorten hebben. Jackson en Brando zouden elkaar afgewisseld hebben aan het stuur. Onderweg stopten ze enkel om -op verzoek van de 'Godfather'-acteur- fast food in te slaan. Pas toen ze op een geheime locatie in Ohio aangekomen waren, achtte het prestigieuze gezelschap zich veilig voor terreuraanvallen.


Brando en Taylor waren in 'the big Apple' om het optreden van Jackson in Madison Square Garden bij te wonen. De dag erna boorden twee gekaapte passagiersvliegtuigen zich in de (toenmalige) hoogste torens ter wereld. Omdat alle luchthavens dicht gingen en Jackson nog meer terreur vreesde, bedacht hij het plan om met een huurauto weg te vluchten.Ook Marlon Brando zou zich in de vluchtwagen bevonden hebben.
Ook Marlon Brando zou zich in de vluchtwagen bevonden hebben.Deze spectaculaire onthulling werd in het verleden echter al tegengesproken door een trouwe medewerker van Liz Taylor. Die beweerde dat de actrice in de nasleep van de terreuraanval zelfs Ground Zero bezocht en regelmatig in een New Yorkse kerk ging bidden. (br hln - foto afp)


07-05-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze modellen verdienen het meest: tot 30 miljoen euro

Deze modellen verdienen het meest: tot 30 miljoen euro


http://img638.imageshack.us/img638/6690/giselebndchen.jpg
Gisele Bündchen.


Wil je weten wat de rijken der aarde binnenrijven? Dan kom je al snel bij Forbes uit. Zij berekenden nu ook wie het voorbije jaar de best verdienende modellen zijn ter wereld. Opvallend is het verschil tussen nummer 1 en 2: de rijkste schepte namelijk meer dan dubbel zoveel poen als haar eerste eredame.

Laten we beginnen met de nieuwkomers in de top tien. Dat zijn Candice Swanepoel (ook wel de 'scary skinny' Victoria's Secret Angel genoemd, of de beangstigend magere, in onze taal) en Lara Stone, gezicht van Calvin Klein. Zij vervangen Doutzen Kroes en Miranda Kerr, die het afgelopen jaar met hun kersverse baby's andere dingen aan het hoofd hadden - en toch ook nog een aardige duit verdienden, vergis u niet!

In totaal waren de top tien-meiden goed voor bijna 76 miljoen euro aan inkomsten, dat is dertig procent meer dan vorig jaar. Crisis? Niet echt dus. Zeker niet voor de 30-jarige Braziliaanse Gisele Bündchen, die liefst 45 miljoen dollar bij elkaar sprokkelde, of zo'n 30,5 miljoen euro. Zij is de absolute nummer 1 en gaat die andere vaste waarden, Heidi Klum (13,5 miljoen euro) en Kate Moss (9 miljoen), vooraf. Heidi Klum is bijna 38 en is daarmee de oudste van het lijstje, net voor Carolyn Murphy (ook bijna 38) en Kate Moss (37).


1. Gisele Bündchen     30,5 miljoen
2. Heidi Klum     13,5 miljoen
3. Kate Moss     9 miljoen
4. Adriana Lima     5,4 miljoen
5. Alessandra Ambrosio     3,4 miljoen
6. Daria Werbowy     3 miljoen
7. Lara Stone     3 miljoen
8. Carolyn Murphy     2,9 miljoen
9. Natalia Vodianova     2,7 miljoen
10. Candice Swanepoel     2 miljoen


07-05-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Paul McCartney gaat voor de derde keer trouwen

Paul McCartney gaat voor de derde keer trouwen


http://img148.imageshack.us/img148/5371/paulmccartneynancysheve.jpg

Paul McCartney heeft er vruchtbaar weekend opzitten. De 68-jarige Beatle verloofde zich namelijk met zijn 17 jaar jongere vriendin Nancy Shevell. De tortelduifjes zijn sinds 2007 samen.


Hoewel hij zijn toekomstig vrouwtje vorig weekend een verlovingsring om haar vinger schoof, verscheen de New Yorkse zakenvrouw eerder deze week echter ringloos op de rode loper van het Met Gala in de Big Apple. Volgens een bron aan Us Weekly heeft het koppel het blijde nieuws wel al aan hun vrienden verteld, maar willen ze hun trouwplannen niet aan de grote klok hangen.


Het wordt het derde huwelijk voor McCartney. Zijn eerste vrouw Linda verloor in 1998 op 56-jarige leeftijd de strijd tegen kanker. Het koppel was 30 jaar getrouwd en ze hadden samen drie kinderen. In 2002 waagde de 'Let It Be'-zanger zich aan een tweede huwelijk met Heather Mills, maar het echtpaar gooide in 2008 de handdoek in de ring.


McCartney leerde zijn verloofde 4 jaar geleden in de Hamptons kennen, toen het al eventjes niet meer boterde met zijn toenmalige echtgenote Heather Mills.


07-05-2011 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arsenal headliner op Zomerfestival Dranouter

Arsenal headliner op Zomerfestival Dranouter

Klik op de foto om ' Lotuk ' te beluisteren


De Belgische formatie Arsenal is de headliner van het Zomerfestival Dranouter op donderdag 4 augustus. Dranouter kondigde ook het Franse soulfenomeen Ben l'Oncle Soul en de Amerikaanse zangeres Alela Diane aan. De andere nieuwe namen zijn Oi Va Voi, Balthazar, John Grant, Johnny Flynn, Harvey Quinnt en het duo Vera Coomans en Thom Teuns.
 
Het festival gaat door van 4 tot en met 7 augustus in Dranouter.


06-05-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steekt Fukushima stokje voor optredens Justin Bieber?

Steekt Fukushima stokje voor optredens Justin Bieber?

Klik op de foto om ' Never Say Never ' te beluisterenDe kans is groot dat de geplande Japanse concerten van Justin Bieber in Osaka en Tokio niet doorgaan. De crew van de 17-jarige tienerster wil namelijk niet naar Japan afreizen, omdat ze bang zijn voor radioactieve straling die is vrijgekomen bij de kerncentrale van Fukushima.

Volgens TMZ werd Biebers manager Scooter Braun flink pissig toen hij dit hoorde, en heeft hij behoorlijk staat roepen tegen de ploeg. Hij vindt dat de crew de talloze Japans fans van Bieber niet in de steek mag laten.

Justin zelf vindt een beetje radioactiviteit naar verluidt geen reden om zijn concerten af te blazen.


06-05-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Stipe wou Kurt Cobains leven redden door muziekproject met R.E.M.

Michael Stipe wou Kurt Cobains leven redden door muziekproject met R.E.M.


Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord.


Michael Stipe wou naar eigen zeggen Kurt Cobains leven redden door hem een samenwerking met zijn band R.E.M. voor te stellen. Stipe stak zijn hand uit naar de frontman van Nirvana, omdat hij zag dat die zwaar verslaafd was aan heroïne.

"Ik kende hem en zijn dochter", zegt Stipe aan het blad Interview. "En Courtney bleef in mijn huis lapen. R.E.M. werkte aan twee platen in Seattle en Peter Buck (gitarist van R.E.M., jv) woonde naast Kurt en Courtney. Dus we kenden elkaar allemaal. Ik stak mijn hand uit naar hem met dat muziekproject om te voorkomen wat er zat aan te komen. Ik wou zijn leven redden. De samenwerking was maar een excuus om hem te bereiken. Hij was er echt slecht aan toe."

Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord. Hij ging aanvankelijk in op de collaboratie maar toen de opnames zouden beginnen, gaf hij niet thuis. "Ik had hem een vliegticket opgestuurd en een chauffeur voorzien. Hij nagelde het ticket aan de muur van zijn slaapkamer en de chauffeur bleef tien uur lang aan zijn voordeur zitten wachten. Kurt wou niet buitenkomen en nam de telefoon niet op."

Michael Stipe wou niet verder aandringen. "Ik vond het niet mijn plaats om zelf het vliegtuig naar Seattle te nemen. En ik ben ook niet zo'n held in de omgang met heroïneverslaafden. Ik heb het zelf geprobeerd, maar dat was per ongeluk. Ik ben er niet goed in." (br;hln)


06-05-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta laat Lindsay Lohan proeven van Scientology

John Travolta laat Lindsay Lohan proeven van Scientology


http://img34.imageshack.us/img34/5614/johntravoltaw.jpgJohn Travolta heeft Lindsay Lohan binnengeloodst in Scientology. De 57-jarige acteur, een felle aanhanger van de geestelijke beweging, hoopt haar leven en carrière zo weer op het goede spoor te zetten. De 'goede raad' van Travolta kwam er allicht nadat ze allebei een hoofdrol in de nieuwe gangsterfilm 'Gotti: Three Generations' aanvaard hadden.

"De producers waren gezien haar verleden niet zo happig om Lindsay een kans te geven. Travolta verzekerde echter dat hij haar persoonlijk onder zijn vleugels zou nemen", aldus een bron in 'National Enquirer'. "Hij is er zeker van dat hij haar op het rechte pad kan houden. John stelde haar voor aan een van de topfiguren van de kerk en ze beloofde dat ze enkele inwijdingslessen zou volgen."


06-05-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekendste filmwoning van Amerika kost 2,4 miljoen dollar

Bekendste filmwoning van Amerika kost 2,4 miljoen dollar


http://img17.imageshack.us/img17/197/macaulayculkino.jpg


Goed 21 jaar nadat de kleine Macaulay Culkin 'zijn' huis wist de vrijwaren van geniepige indringers, staat de woonst in het Amerikaanse Winnetka te koop voor een slordige 2,4 miljoen dollar (of 1,6 miljoen euro). Het gaat uiteraard niet om het echte huis van Culkin, maar wel om zijn fictieve woning uit de kaskraker 'Home Alone'. Eigenaars John en Cynthia Abendshien kochten het huis in 1988 voor 875.000 dollar. De woonst telt veertien kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers.

Om filmfanaten te weren, komt er geen open kijkdag. "Dan wordt het hier een zottekot", aldus de vastgoedmakelaar. "Kopers die oprecht geïnteresseerd zijn, krijgen uiteraard wel een grondige rondleiding."


06-05-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton maakt Lindsay Lohan belachelijk

Paris Hilton maakt Lindsay Lohan belachelijk


http://img860.imageshack.us/img860/1783/parishiltonf.jpg


Het ziet ernaar uit dat de vriendschap tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan voorgoed verleden tijd is. Toen Paris een dagje vrijwilligerswerk ging doen in een tehuis voor daklozen, maakte de hotelerfgename LiLo uit voor dief.

In een aflevering van 'The World According To Paris' komt Paris Hilton een handje helpen in een daklozenopvang. Op de beelden is te zien hoe een dakloze vrouw de erfgename een complimentje geeft over haar oorbellen en vervolgens vraagt of ze deze mag hebben. De vrouw krijgt meteen waar ze om vroeg want Hilton schenkt haar oorringen zonder aarzelen weg.

Toen de vrouw haar verwarde met Lindsay en haar vroeg of ze niet in rehab hoorde te zitten, was dat niet naar de zin van Paris: "Als ik Lindsay was, dan zou ik deze oorbellen stelen en niet weggeven." klonk het bitsig.

Het filmpje kan je hier bekijken.


06-05-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renee Zellweger opnieuw vel over been

Renee Zellweger opnieuw vel over been


http://img819.imageshack.us/img819/9715/reneezellweger.jpgRenee Zellweger ziet er opnieuw onrustwekkend mager uit. Toen de actrice deze week op de rode loper van de 'Fashion Oscars' in New York verscheen, was haar graatmagere lichaam (en meerbepaald haar ontblote rug) hét gespreksonderwerp van de dag.

Het is niet de eerste keer dat Zellweger de aandacht trekt met haar gewicht. Zo kwam ze tien jaar geleden heel wat kilo's aan om de rol van Bridget Jones te vertolken. Nadat alle scènes waren ingeblikt, pronkte ze in een mum van tijd weer met een 'size zero', oftewel een maatje 34.

Volgens de geruchten zou het dramatische gewichtsverlies van de actrice het gevolg zijn van haar relatie die onlangs op de klippen liep.

06-05-2011 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zsa Zsa Gabor wil ex David Hasselhoff als draagmoeder


Zsa Zsa Gabor wil ex David Hasselhoff als draagmoeder


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


Zsa Zsa Gabor en haar man prins Frederic von Anhalt hebben grootse babyplannen. Ze zijn sinds kort op zoek naar de perfecte draagmoeder en het ziet ernaar uit dat ze de perfecte match nu gevonden hebben...

Het koppel koos voor niemand minder dan Pamela Bach-Hasselhoff, de ex-vrouw van David Hasselhoff. Dat meldt entertainmentwebsite RadarOnline.

De 47-jarige actrice is naar eigen zeggen erg onder de indruk van het voorstel: "Frederic heeft me gevraagd of ik de draagmoeder van hun kindje wil zijn. Hij ziet het als een hele eer om mijn genen door te geven aan hun baby. Bovendien vertelde hij me dat ik samen met Grace Kelly en Bo Derek één van de mooiste vrouwen ben die hij kent."

Von Anhalt en Pamela hadden eerder deze week in Los Angeles afgesproken om samen een plannetje uit te dokteren. Of de ex van The Hoff zal toehappen, valt echter nog af te wachten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Indien Pamela toehapt, zal ze dus voor de derde keer moeder worden. Ze heeft al twee kinderen uit haar twaalfjarig huwelijk met de Baywatch-acteur.


06-05-2011 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans, John Zorn en Lady Linn op 30ste Jazz Middelheim

Toots Thielemans, John Zorn en Lady Linn op 30ste Jazz Middelheim

Klik op de foto om ' I Don't Wanna Dance ' te beluisterenLady Linn


Jazz Middelheim kiest dit jaar voor zijn 30ste editie naar eigen zeggen voor het beste wat al te zien was op het jazzfestival. Naast de onvermijdelijke Toots Thielemans en de al eerder aangekondigde John Zorn, krijgt ook Charlie Haden met zijn Liberation Music Orchestra een prominente plaats op de affiche. Lady Linn moet een breder publiek naar het Antwerpse Park Den Brandt lokken.
 
Hoewel de organisatie de laatste jaren weer meer voor een jazzfestival pur sang gaat, blijft het allereerst de bedoeling een breed publiek te laten kennismaken met jazz. Vandaar dat ook dit jaar van 12 tot 15 augustus publiekstrekkers als Lady Linn & Her Magnificent Seven en festivalpeter Toots Thielemans op het festival te zien zullen zijn.
 
Maar Jazz Middelheim heeft voor zijn 30ste editie vooral gekozen voor topnamen uit de jazzwereld die al eerder memorabele Middelheim-momenten leverden. Zo krijgt op vrijdag 12 augustus het kruim van de Belgische jazzscene het podium voor zich, met naast Thielemans ook het Brussels Jazz Orchestra en Trio Grande. Zaterdag is dan weer John Zorn-dag, waarop alle uiteenlopende projecten van Zorn aan bod zullen komen.
 
Voor zondag wordt na rhythm and blues-pianist Allen Toussaint, die een gelegenheidsduo vormt met gitarist Marc Ribot, nog een headliner gezocht. Op maandag 15 augustus sluit de geëngageerde jazzbassist Charlie Haden Jazz Middelheim af met zijn Liberation Music Orchestra. (br.hln)
 
Tickets voor Jazz Middelheim kosten dit jaar 35 euro per dag of 115 euro voor vier dagen.


05-05-2011 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Graspop compleet

Affiche Graspop compleet


http://img830.imageshack.us/img830/2866/propain.jpg
Pro-Pain


Graspop Metal Meeting heeft de laatste vier namen aan de affiche toegevoegd. Met Sweet Savage, Pro-Pain en de Belgische combinaties Diablo Blvd en Steak Number Eight is de line-up van de zestiende editie van het driedaagse metalfestival compleet. Als headliners zijn Scorpions, Ozzy Osbourne en Slipknot geboekt.


Vrijdag verwelkt de Desselse weide de Noord-Ierse rockers van Sweet Savage. Ze worden gezien als een van de pioniers van de New Wave of British Heavy Metal, waartoe ook Iron Maiden wordt gerekend. De band debuteerde in 1979, maar het grote publiek leerde hen pas echt kennen toen Metallica in 1996 de song 'Killing Time' coverde en op de B-kant van hun single 'The Unforgiven' plaatste. In oktober van vorig jaar kregen ze echter af te rekenen met het plotse overlijden van gitarist en tekstschrijver Trev Fleming. De resterende groepsleden zetten toch door en nu komen ze dus naar de Desselse weide met hun nieuwe plaat 'Warbird'.

Agnew
Op zaterdag 25 mag Alex Agnew samen met zijn band Diablo Blvd de dag openen op het hoofdpodium. Het is de tweede keer dat de stand-up comedian op Graspop staat.  Dit jaar komen ze hun geweldige nieuwe album 'Builders of Empires' voorstellen aan het kritische metalpubliek.

Rock Rally
Steak Number Eight is de derde toevoeging aan de affiche. De Belgische jongelingen wonnen in 2007 op 16-jarige leeftijd de prestigieuze Humo's Rock Rally, waarna ze in 2008 de metalheads op Graspop wisten te overtuigen van hun kunnen. Eerder dit jaar brachten ze hun tweede plaat uit, 'All Is Chaos', waarvan de sound duidelijk beïnvloed werd door grote voorbeeld Isis, Mastodon en Neurosis.

'Foul Taste of Freedom'
De laatste toevoeging, die de affiche ook meteen compleet maakt, is misschien ook wel de bekendste naam van de vier: Pro-Pain. De New Yorkse metalband speelt al twintig jaar samen, waarin het al twaalf albums heeft uitgebracht. De bekendste songs komen echter nog steeds van hun eerste album 'Foul Taste of Freedom'. Speciaal voor Graspop brengen ze de volledige setlist van dit prachtige debuutalbum.


05-05-2011 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beady Eye brengt dit jaar nog nieuw album uit

Beady Eye brengt dit jaar nog nieuw album uit

http://img860.imageshack.us/img860/483/beadyeyea.jpg


Beady Eye wil dit jaar nog een tweede album uitbrengen. De nieuwe band rond Liam Gallagher bracht in maart 'Different Gear, Still Speeding' uit, dat het tot nummer drie in de Britse hitlijsten schopte, maar wil nu dus al nieuw materiaal op plaat zetten.

"Het grote verschil tussen Beady Eye en Oasis is dat we niet op onze lauweren gaan rusten", zegt Liam Gallagher in The Irish Times. "We gaan niet in een groot huis achterover leunen en van onszelf denken dat we geweldig bezig zijn."

"Het zal ook geen maanden duren voor we opnieuw de studio induiken. We gaan niet wachten tot volgend jaar om nieuwe nummers uit te brengen. Binnenkort komen we met een nieuw, geweldig album."

Beady Eye bracht onlangs nog een cover van 'Across The Universe' van The Beatles om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan. De groep staat deze zomer ook op Pinkpop en Werchter.


05-05-2011 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele droomt van seks met Rihanna

Adele droomt van seks met Rihanna


http://img830.imageshack.us/img830/9254/adele.jpgAdele droomt luidop van seks met Rihanna. De Britse met de hemelse stem heeft een oogje laten vallen op het meisje met de paraplu. Adele is helemaal weg van de prachtige contouren van Rihanna. "Ze heeft goddelijke dijen. Als Rihanna wil dan doe ik haar wel een keertje want ik vind haar lekker."

Adele werd een klein beetje verliefd op Rihanna toen de zangeres van 'Rude Boy' optrad in het talentenprogramma van Simon Cowell, 'The X Factor' op tv. Het prachtige lichaam van Rihanna maakte lesbische gevoelens bij haar los. Toch hoeven mannen niet meteen te wanhopen want de 23-jarige zangeres van de hit 'Rolling In The Deep' zegt dat ze nog altijd van mannen houdt en dat het single zijn haar depri maakt. "Ik hou van jongens en mannen. Ze fascineren me, ook als ze me teleurstellen of pijn doen. Maar vandaag ben ik meer dan ooit single en dat maakt me depressief."


05-05-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichttechnicus: "Jennifer Aniston liep wanhopig achter me aan

Lichttechnicus: "Jennifer Aniston liep wanhopig achter me aan"


http://img204.imageshack.us/img204/4251/jenniferanistonj.jpg


Een vrijwel onbekende ex van Jennifer Aniston klapte onlangs uit de biecht over zijn relatie met de Hollywoodster. Brian Bouma zegt dat de actrice hem in 2008 probeerde te versieren op de set van 'Love Happens'.

De 40-jarige man was erg onder de indruk toen Aniston hem het hof wilde maken: "Als lichttechnicus mag ik in geen geval de sterren benaderen, maar het was Jennifer die het heft in eigen handen nam."

Van sokken geblazen
"Ik moest maar zeven uur op de set werken, maar ze kwam haast onmiddellijk naar me toe. Ze zei dat ze me koste wat kost wilde aanspreken." stoeft Bouma. "Ik kreeg gevoelens voor haar. Het was haast onmogelijk om die niet te krijgen. Jennifer heeft me als het ware van mijn sokken geblazen."

Volgens Bouma nodigde Aniston hem uit om tien dagen met haar in Los Angeles door te brengen. Hij zou haar zelfs vergezeld hebben op een Oscarfeestje dat door haar 'Friends'-collega Courteney Cox in Beverly Hills werd georganiseerd. Bovendien zou Brian haar regelmatig gezelschap hebben gehouden op de set van 'Marley & Me' in Florida.

Softie
Jennifer zou de lichttechnicus genadeloos gedumpt hebben omdat ze een voorkeur had voor 'bad boys': "Ze vertelde me dat ik te 'goed' was voor haar, dat ik te soft was."

Na de breuk met Bouma zette de actrice haar zinnen op John Mayer. Met succes, want niet lang daarna vormden de twee een koppel. Toch was die relatie echter van korte duur, want de zanger gooide de handdoek al na enkele maanden in de ring.

"Ik hou alleen maar goede herinneringen over aan onze relatie dus ik ben niet verbitterd. Jennifer is niet alleen een slimme en een liefdevolle vrouw, maar ze is ook een geweldig persoon." besluit Bouma.


05-05-2011 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate op officiële reis naar Verenigde Staten

William en Kate op officiële reis naar Verenigde Staten


http://img823.imageshack.us/img823/2209/williamenkate.jpg
William en Kate, een dag na hun huwelijk.


De Britse prins William en zijn echtgenote Catherine gaan van 8 tot 10 juli op officiële reis naar Californië. Dat heeft het secretariaat van het echtpaar vandaag aangekondigd.

"De hertog en hertogin van Cambridge reizen af naar Californië, na hun toernee door Canada", zo luidt het.

Het echtpaar maakt 30 juni tot 8 juli een rondreis door Canada.


05-05-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie liet zich voor Madonna besnijden

"Guy Ritchie liet zich voor Madonna besnijden"


http://img703.imageshack.us/img703/710/guyritchie.jpg


Guy Ritchie zou tijdens zijn huwelijk met Madonna aardig onder de 'sloef' hebben gelegen. Volgens een Kabbalah-leider was niets hem te veel gevraagd om haar wensen in te willigen, want de filmmaker liet zich zelfs speciaal voor haar besnijden. Dat meldt New York magazine.

Ritchie zag er blijkbaar geen graten in om zich van zijn voorhuid te ontdoen, omdat hij wist dat hij hiermee zijn vrouwtje blij kon maken. Volgens Madonna's spiritueel adviseur Karen Berg zou de 'Lock Stock'-regisseur onder het mes zijn gegaan enkel en alleen om haar een plezier te doen.

"Madonna liet haar zoontje besnijden, maar ook haar ex-man Guy Ritchie ontkwam niet aan het ritueel." beweert Berg, de oprichtster van het Kabbalah-centrum in Los Angeles.

Madonna is één van de bekendste Kabbalah-leden. De zangeres groeide in een rooms-katholiek gezin op, maar veranderde van geloof toen ze in verwachting was van haar dochtertje Lourdes.


05-05-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Pukkelpop loopt als een trein

Ticketverkoop Pukkelpop loopt als een trein


http://img3.imageshack.us/img3/90/pukkelpop.jpgDe ticketverkoop voor Pukkelpop loopt als een trein. Organisator Chokri Mahassine meldt woensdag dat het bordje met de gevleugelde woorden 'uitverkocht' wel eens sneller dan verwacht zou kunnen opduiken. Iedereen die een dagticket voor donderdag of vrijdag wil, wordt aangeraden om niet te lang te wachten.

Vorig jaar was het festival voor het eerst in zijn bestaan al op voorhand helemaal uitverkocht. Dit jaar komen onder andere Foo Fighters, Eminem, dEUS, The Offspring en Duck Sauce naar de wei in Kiewit.

Een dagkaart kost 79 euro (excl reservatiekosten). Voor een combi ticket betaal je  155 euro (excl reservatiekosten).

Dit jaar kan je enkel via internet tickets kopen. Er zijn geen tickets in voorverkooppunten te krijgen. Tickets zijn te koop op www.pukkelpop.be en op www.proximusgoformusic.be.05-05-2011 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
04-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar van jarige Penelope Cruz in brand geschoten

Haar van jarige Penelope Cruz in brand geschoten


http://img148.imageshack.us/img148/5016/penelopecruzx.jpg
Penelope Cruz op het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute gala.


Het haar van Penelope Cruz stond vorige week in de fik toen ze de kaarsjes op haar verjaardagstaart wilde uitblazen. Dat biechtte de 37-jarige actrice op toen ze te gast was in de talkshow van Jay Leno.

Verjaardagsfeestjes zijn niet haar sterkste kant, gaf Cruz toe. "Ik word altijd nerveus omdat ik niet weet hoe ik me moet gedragen. Dit jaar ging ik een stukje eten met vrienden en familie. Vreselijk als ze 'Happy birthday' beginnen te zingen en ik pakjes voor hun ogen moet opendoen. Dan voel ik me nog nerveuzer dan op de Oscars." Bij het uitblazen van de kaarsjes ging het vervolgens helemaal verkeerd.

Cruz was gisteravond ook present op het MET Gala, een van de jaarlijkse hoogtepunten in de mode-industrie.


04-05-2011 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De regels van het Eurovisiesongfestival

De regels van het Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren Witloof Bay 


Hieronder een kort overzicht van enkele regels van het Eurovisiesongfestival in Düsseldorf. Ons land wordt vertegenwoordigd door de groep Witloof Bay die het a capella-nummer 'With Love Baby' brengt. Het Eurovisiesongfestival heeft plaats op 14 mei.

- Liedjes: maximaal 3 minuten.

- Niet meer dan zes personen op het podium.

- De vakjury's en het publiek van elk land bepalen ieder voor de helft hoeveel punten de kandidaten van andere landen krijgen.

- Elk land maakt een eigen top tien. De beste drie krijgen respectievelijk twaalf, tien en acht punten. De volgende zeven: zeven tot en met één punt.

- Kijkers kunnen telefonisch of via sms stemmen, direct na het begin van het eerste liedje tot een kwartier na het laatste nummer.

- De landelijke vakjury's: vijf professionals uit de muziekindustrie. Ieder jurylid maakt eigen top tien. De juryvoorzitter telt de punten bij elkaar op en bekijkt welke kandidaten in totaal de meeste punten hebben gekregen.

- Namen van de juryleden: worden bekendgemaakt voor of tijdens de finale.

- Per halve finale: tien van de negentien kandidaten gaan door naar de finale.

- De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - staan automatisch in de finale. Spanje en Groot-Brittannië stemmen mee in de eerste halve finale. Italië, Duitsland en Frankrijk in de tweede halve finale.04-05-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luciano en Big Youth op Reggae Geel

Luciano en Big Youth op Reggae Geel


http://img805.imageshack.us/img805/9651/bigyouth.jpg
Big Youth.


Op 6 augustus viert Jamaica zijn onafhankelijkheid. In ons land wordt dat gevierd tijdens de 33ste editie van Reggae Geel. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus wordt weer een naar ganja geurende brug geslagen tussen oud bekend en nieuw talent, tussen 'overseas' en 'homegrown'.
Op vrijdag 5 augustus staat in de Dancehall terug Romain Virgo & Gappy Ranks.
In de 18 Inch Corner is Jah Shaka, 'the king of dub', te gast.
Voor zaterdag 6 augustus hebben voor de Mainstage al volgende namen toegezegd: Stepacide, Moon Invaders, Big Youth & Mad Professor, Etana & Chezidek, Morgan Heritage en Luciano.
In de Dancehall is er die dag King Dragon Sound, in de 18 Inch Corner Dubmatix feat. Tippa Irie en in de Skaville Circus: Sugar Charlie feat. Saimn I en Clive Chin.

Vrijdag vanaf 18 uur, zaterdag vanaf 13 uur, op de terreinen aan de Zandstraat in Geel.

Meer info vind je op www.reggaegeel.com, maar alvast dit: voor wie toch ook eens dorst krijgt van de ganja en de rastaregels al eens aan zijn rood-geel-groene laars lapt, is er ook de Jupiler festivaltent.


04-05-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen Shania Twain:

Bedrogen Shania Twain: "Ik wilde niet meer leven"

Klik op de foto om ' You're Still The One ' te beluisteren

Shania Twain heeft er een woelig liefdesparcours opzitten. Nadat het huwelijk van de countryzangeres in 2008 op de klippen liep, kwam de Amerikaanse in een diepe put terecht. Toch heeft de breuk haar naar eigen zeggen een sterker mens gemaakt.

"Ik wilde niet meer leven," vertelt Shania Twain in een openhartig gesprek met Oprah Winfrey. De countryzangeres vernam ruim drie jaar geleden dat haar man een affaire had met haar assistent en boezemvriendin, Marie-Anne Thiebaud.
 
Nu beseft de zangeres dat het einde van haar veertienjarig huwelijk achteraf gezien een "positieve zaak" is: "Ik moest dringend wakkergeschud worden." aldus Twain.

Smeekbede
Hoewel ze nog altijd geen details kent over de affaire van haar ex-man, probeerde ze maandenlang uit te vissen waarom haar man was vreemdgegaan. "Ik heb Marie-Ann ooit een brief geschreven: waarom doe je me zoveel pijn? Laat hem alsjeblieft gaan. Ga bij iemand anders op zoek naar de liefde."

"Ik weet dat het zielig was," zegt Twain over de brief. "Maar zo'n dieptepunt maakt iedereen vroeg of laat mee."

Nieuw liefdesgeluk
De huwelijksbreuk dreef Shania Twain opvallend genoeg in de armen van Frédéric, de echtgenoot van Marie-Anne. De twee werden uiteindelijk verliefd en stapten een half jaar gelden in het huwelijksbootje in Puerto Rico.

Sinds de countryzangeres opnieuw liefdegeluk vond, gaat niet alleen haar privéleven maar ook haar carrière opnieuw voor de wind. Deze zondag wordt de eerste aflevering van haar eigen tv-programma 'From This Moment On' uitgezonden op Oprah Winfreys tv-zender OWN.  (br.hln)


04-05-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Kate Hudson hangt vuile was moeder buiten in boek

Vader Kate Hudson hangt vuile was moeder buiten in boek


http://img852.imageshack.us/img852/1703/katehudson.jpg
Kate Hudson met haar moeder Goldie Hawn en haar stiefpa Kurt Russell, die haar sinds haar drie jaar mee opvoedde.


De ex-man van Goldie Hawn, de vader van actrice Kate Hudson, heeft een contract getekend voor de publicatie van een boek waarin hij geen blad voor de mond zal nemen. Bill Hudson, de biologische vader van Kate Hudson, brengt later dit jaar het boek 'So You Are a Star: Coming to Terms with Fame, Infatuation and Family' uit. In de aankondiging prikkelt Hudson de lezer: "Wat als je ex-vrouw haar bekendheid aanwendt om geruchten te verspreiden over je relatie met je kinderen?". Hudson heeft met Goldie Hawn ook een zoon van 34, Oliver.

Volgens de New York Post zal het boek de stormachtige romance van Hudson en Hawn beschrijven, net als zijn strijd om opnieuw contact te krijgen met zijn kinderen.

Bill en Goldie scheidden in 1980. Onlangs beschuldigde hij er zijn dochter Kate nog van haar 88-jarige stervende grootmoeder te verwaarlozen.

"Kate hoeft niet met mij te praten en ze hoeft haar oma zelfs geen cent van haar miljoenenfortuin te schenken, al wat ik vraag is dat ze haar grootmoeder eens belt voor het te laat is".

Kate, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, haar eerste met verloofde Matt Bellamy van Muse, heeft haar stiefvader Kurt Russell altijd als haar echte vader gezien. Met haar echte vader heeft ze al jarenlang geen contact meer.04-05-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen ontkent elke betrokkenheid: Kelly Preston schoot zichzelf neer

Charlie Sheen ontkent elke betrokkenheid: "Kelly Preston schoot zichzelf neer"


http://img36.imageshack.us/img36/4097/charliesheenj.jpg


Charlie Sheen beweert dat hij Kelly Preston in 1990 helemaal niet heeft neergeschoten, maar dat Kelly er zelf voor heeft gezorgd dat Sheens vuurwapen afging. De actrice raakte daarbij gewond.

De acteur gaf maandagavond zijn versie van de feiten tijdens zijn theatershow 'My Violent Torpedo of Truth' in Vancouver. Volgens Sheen zat hij beneden een kopje koffie te drinken, toen hij op de eerste verdieping plots een schot hoorde. Hij zou een naakte Kelly Preston op de trap in een plas bloed hebben aangetroffen.

Sheen legt uit hoe Kelly zijn broek wilde oprapen die op de badkamervloer lag toen de revolver uit zijn broekzak glipte. Nadat het vuurwapen op de grond viel, werd het schot gelost. De kogel zou de wc hebben geraakt, waardoor een stukje porselein van de toiletpot Kelly Preston verwondde. Charlie ging er destijds van uit dat de media hem hoe dan ook de schuld in zijn schoenen wilden schuiven.

Kelly en Charlie verbraken kort na het schietincident hun verloving.


04-05-2011 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 nominaties voor 'The Book of Mormon' op Tony Awards

14 nominaties voor 'The Book of Mormon' op Tony Awards


http://img851.imageshack.us/img851/2140/thebookofmormon.jpg


Opnieuw bingo voor Trey Parker en Matt Stone, de geestelijke vaders van de cult-animatiereeks 'South Park': hun eerste musical, 'The Book of Mormon', is vandaag in New York niet minder dan veertien maal genomineerd voor de Tony Awards, de Oscars voor het theater.

Dat is amper één nominatie minder dan de musicals 'Billy Elliot' en 'The Producers', zowat de meest succesvolle musicals van de voorbije drie decennia. Sinds de première eind maart wordt het stuk dat de religieuze mormonengemeenschap op milde wijze schildert, zowel door critici als publiek de hemel ingeprezen.
 
Twaalf nominaties waren er voor 'The Scottsboro Boys', eveneens een musical die nog maar twee maanden op de planken van Broadway wordt opgevoerd. Dat stuk gaat over negen Afro-Amerikaanse tieners die in de jaren dertig in het zuidelijke Alabama ten onrechte van de verkrachting van een blanke vrouw worden beschuldigd. Andere kanshebbers op de Tony voor Beste Musical zijn de adaptaties 'Catch Me If You Can' en 'Sister Act' van de bekende gelijknamige films.
 
Bekende Hollywoodacteurs die een kans op een Tony Award maken, zijn onder anderen Al Pacino (Shylock in 'The Merchant of Venice'), Ellen Barkin ('The Normal Heart'), Frances McDormand ('Good People') en Vanessa Redgrave ('Driving Miss Daisy'). Grepen -verrassend- naast een nominatie: Daniel 'Harry Potter' Radcliffe en de grapjurken Chris Rock, Robin Williams en Ben Stiller.
 
De toneel- en musicalprijzen worden op 12 juni in het Beacon Theatre in New York toegekend.


04-05-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dit is Pippa Middleton

Ook dit is Pippa Middleton

http://img833.imageshack.us/img833/7728/pippamiddleton.jpgPippa Middleton groeide dankzij haar overweldigende 'looks' uit tot dé ster van het prinselijk huwelijk. Keerzijde van de medaille is dat de Engelse pers met alle plezier haar verleden aan het uitspitten is. Daarbij kwam onder meer dit plaatje aan de oppervlakte: een beteuterde Pippa, die er zonder make-up bijlange niet meer bovenuit steekt.

Aanleiding van dit weinig flatterend tafereel? Pippa holde zo snel als ze kon terug naar haar wagen, die ze onbemand achtergelaten had op een 'kiss & ride'-strook. Negen dagen later zou ze de meest begeerde vrouw ter wereld worden...http://img31.imageshack.us/img31/4149/pippamiddleton2.jpgIntussen gooit de Facebookgroep 'Pippa Middleton Ass Appreciation Society' hoge ogen. Al bijna 190.000 mensen tonen zich fan van haar koninklijke achterste. Een goudmijn, dacht de oprichter, en dus biedt hij nu ook t-shirts te koop aan ter ere van Pippa's derrière.


04-05-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé & Jay-Z uitgejouwd op rode loper

Beyoncé & Jay-Z uitgejouwd op rode loper

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Beyoncé en manlief Jay-Z zorgden maandagavond voor een verrassende entree op het Met Gala in New York. Toen de zangeres amper tijd uittrok voor het fotomoment was dat duidelijk niet naar de zin van de fotografen.

Op het moment dat Beyoncé de trap op wilde lopen, maar dat door haar te strakke jurk niet wilde lukken, was het hek helemaal van de dam: de paparazzi trakteerden de diva vervolgens op luid boegeroep.

Arme Beyoncé, de volgende keer misschien toch maar beter een minder strakke jurk aantrekken en wat meer tijd voor de fotografen uittrekken...


04-05-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microfoons van John Lennon worden geveild

Microfoons van John Lennon worden geveild

Klik op de foto om ' stand by me ' te beluisteren


Het materiaal dat John Lennon gebruikte in de studio waar hij het album 'Imagine' opnam, wordt geveild. De collectie uit de Ascot Sound Studios omvat zijn microfoons, zijn bandopnemers en zelfs de koffieperculator van Ringo Starr. De veiling, die op 11 mei van start gaat, zal naar verwachting 335.000 euro opbrengen.


04-05-2011 om 09:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Chao op 3 juli in Rivierenhof

Manu Chao op 3 juli in Rivierenhof

Klik op de foto om ' Bongo Bong ' te beluisteren

Op 3 juli speelt Manu Chao met zijn band Radio Bemba in het unieke Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. De muzikale stem van de andersglobalisten en voormalige zanger van Mano Negra brengt nog altijd zijn gesmaakte revolutionair gekruide cocktail van punk, flamenco, ska en salsa. U kijkt wellicht ook al uit naar hits als 'Bongo Bong', 'Me Gustas Tú', 'Mr. Bobby' en 'Clandestino'.

Tickets kosten 30 euro, de voorverkoop start morgen om 9 uur, op www.openluchttheater.be of telefonisch op +32 (0)3 202 46 46 begin_of_the_skype_highlighting              +32 (0)3 202 46 46      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +32 (0)3 202 46 46      end_of_the_skype_highlighting.


03-05-2011 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld


Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld


http://img638.imageshack.us/img638/2465/emmawatsonx.jpg


De 21-jarige actrice en het gezicht van cosmeticabedrijf Lancome, versloeg Cheryl Cole als best geklede vrouw van de wereld. De lijst werd samengesteld door het magazine Glamour.

Mode-ontwerpster Victoria Beckham lijkt helemaal te hebben afgedaan als stijlicoon, ze zakte zeven plaatsen naar nummer 15. Zangeres Beyoncé maakte de grootste daling, ze nam een duik van negen naar 36. De meest verrassende persoon erin is Suri Cruise, de vijfjarige dochter van Katie Holmes en Tom Cruise. De vrouw van de Britse premier Samantha Cameron, die heel wat controverse veroorzaakte door het op het huwelijk van prins William zonder hoed te verschijnen, was één van de nieuwkomers. 15.000 mensen stemden op de lijst op glamour.com.


De top 30 van de meest stijlvolle vrouwen ter wereld:

1. Emma Watson
2. Cheryl Cole
3. Kristen Stewart
4. Dannii Minogue
5. Alexa Chung
6. Rihanna
7. Kate Moss
8. Blake Lively
9. Olivia Palermo
10. Lea Michele
11. Jennifer Aniston
12. Ashley Greene
13. Anna Kendrick
14. Vanessa Hudgens
15. Victoria Beckham
16. Sienna Miller
17. Diane Kruger
18. Leighton Meester
19. Samantha Cameron
20. Carey Mulligan
21. Suri Cruise
22. Keira Knightley
23. Sarah Jessica Parker
24. Fearne Cotton
25. Nicole Richie
26. Jessica Alba
27. Katy Perry
28. Lady Gaga
29. Kim Kardashian
30. Miley Cyrus


03-05-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vermaand voor kinderlijk gedrag op vliegtuig

Justin Bieber vermaand voor kinderlijk gedrag op vliegtuig


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/justin_bieber.jpgJustin Bieber heeft een uitbrander gekregen van de stewardess toen hij zich "kinderachtig" gedroeg tijdens een vlucht. De hostess van Qantas, op een vlucht van Sydney naar Melbourne, kon er niet mee lachen dat Bieber en zijn lijfwacht in het gangpad van business naar de economy-sectie liepen terwijl het vliegtuig aan het taxiën was.

"Je hoort mijn werkplek te respecteren", vermaande de stewardess Bieber, die prompt begon te blozen volgens de Australische krant Daily Telegraph. "Ik behandel je als een kind omdat jij je ook als een kind gedraagt", voegde de verbolgen hostess er aan toe. De 17-jarige Bieber verontschuldigde zich en ging gedwee terug naar zijn plaats.


03-05-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig Playboymodel ligt jaar lang dood in huis

Voormalig Playboymodel ligt jaar lang dood in huis


http://img291.imageshack.us/img291/659/yvettevickers.jpg


Een bezorgde buurvrouw heeft het stoffelijk overschot van de voormalige actrice en Playboymodel Yvette Vickers aangetroffen in haar huis in Benedict Canyon, een wijk van Los Angeles.

Susan Savage, ook een actrice, trof het onherkenbare lijk van de 82-jarige Vickers in haar slaapkamer. Uit de toestand van het lichaam leiden de autoriteiten af dat de vrouw er al een jaar lag. De lijkschouwer vermoedt dat Vickers een natuurlijke dood stierf.

Horrorscène
Haar fanmail en rekeningen stapelden zich op terwijl het lichaam van Vickers verder ontbond en haar huis het decor voor een horrorscène werd, zo meldt de Los Angeles Times.

Onafhankelijke vrouw

"Yvette was zelfstandig, maar ze had ook vrienden en leek me een heel onafhankelijke vrouw. Ze bleef maar kaartjes en brieven krijgen van mensen overal ter wereld die haar om een foto vroegen en haar vriend wilden worden. We zijn hier allemaal diep door bedroefd", aldus buurvrouw Savage. "Niemand mag op die manier alleen achterblijven".

Savage deed de akelige ontdekking nadat ze door een gebroken raam was geklauterd en zich een weg had gebaand door hopen kleren en post. Ze trof het levenloze lichaam van de voormalige blonde schoonheid naast een afgehaakte telefoon en een verwarmingstoestel dat nog aan stond.


03-05-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch heeft tweede dochter

Joyce De Troch heeft tweede dochter


http://img684.imageshack.us/img684/4498/joycedetroch.jpgJoyce De Troch is afgelopen donderdag met een keizersnede en vier weken vroeger dan gepland bevallen van haar tweede dochter, Adriana. Het eerste kind van Joyce De Troch en haar partner Gert De Herde, Alexia, is twintig maanden. Dat melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. Met 3,5 kilo en 50 cm is Adriana kerngezond. Wegens stress had De Troch vroegtijdig weeën gekregen, ze lag al vijf weken in het ziekenhuis. De Troch en De Herde zijn al vijf jaar samen.


03-05-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De charmetroeven van Fast Five: moedig en sexy

De charmetroeven van 'Fast Five': moedig en sexy


http://img850.imageshack.us/img850/5327/fastfivek.jpg


Elsa Pataky en Gal Gadot zijn twee van de charmetroeven van deze vijfde film in de 'Fast and Furious'-reeks. De eerste is bekend van haar amoureuze escapades met Adrien Brody en Michael Youn, de tweede is een Israëlische actrice en voormalig model die twee jaar dienst deed in het Israëlische leger. Twee sexy vrouwen die op het scherm de strijd aangaan met hun mannelijke kameraden. Een ontmoeting in Rio de Janeiro, waar de film grotendeels is opgenomen.

Waarom heb je de rol in dit nieuwe avontuur van 'Fast and Furious' aangenomen?
Elsa Pataky: "Het lag voor de hand om er mee in te stemmen. Ik ken geen andere actrices in Europa die de kans krijgen om aan een filmreeks met zo'n groot succes deel te nemen. Ik denk dat het de grootste franchise van Hollywood is op dit moment. Er is veel geld mee gemoeid, er zit een grote studio achter. Ik keek naar deze films toen ik een kind was, en toen al droomde ik ervan er in mee te spelen. Als je de kans krijgt mee te spelen in een amusante actiefilm en je krijgt een formidabel personage, zeg je meteen ja. Ik vind het de beste actiefilm die ik ooit heb gezien".

Gal Gadot: "Ik werk nog maar enkele jaren als actrice. 'Fast and Furious 4' was mijn allereerste film. Ik heb enorm veel geluk gehad dat ik opnieuw gecast werd. Toen ik de vraag kreeg om opnieuw mee te doen, was het een beetje als thuiskomen. Je werkt in een vertrouwde omgeving, waarin je je op je gemak en veilig voelt. Werken met acteurs en een regisseur van wie ik hou: het was evident dat ik er mee instemde".

Elsa, jouw personage is Braziliaanse. Ben je naar hier gekomen om je voor te bereiden?
Elsa Pataky: "Enkele jaren geleden heb ik een tijdlang in Rio verbleven. Ik ken het land. Ik ben ook latina, ik ben Spaanse. Ik ben vertrouwd met de levensstijl, met de passie die de latino's eigen is. In de film ben ik de partner van Dwayne Johnson, dus praat ik de hele tijd Engels. De kijker weet dat ik Braziliaanse ben, maar ik praat enkel Engels. Ik had Spaans of Portugees kunnen praten. Toen men me vroeg of ik Portugees ken, heb ik ja gezegd. Als je actrice bent en men vraagt je iets, zeg je altijd ja (lacht)".

Gal, jij hebt gediend in het Israëlische leger...
Gal: "Ja, twee jaar. Ik was turnleraar, maar als je in het leger gaat, moet je zoals iedereen drie maanden oefenen met wapens en fysieke trainingen volgen".

Ben je een goede chauffeur?
"Ik hou van snelheid, maar het probleem is dat ik te veel op mijn veiligheid en op die van de andere bestuurders let. Dus ik rij voorzichtig".

Vind je dat 'Fast and Furious' een film voor jongens is?
Gal: "Nee, ik heb de film gezien toen ik dertien, veertien was en ik was er dol op".
Elsa: "In de film kan je tonen dat vrouwen sterk zijn en hetzelfde kunnen als mannen. Het zijn moedige vrouwen. Mijn personage is politieofficier, midden in een mannenwereld. Het zijn sterke persoonlijkheden, die zeggen wat ze denken, die geen schrik hebben van mannen. Dat vind ik formidabel. Ze komen op voor hun rechten, dat is belangrijk. Het is een mannenwereld, maar de vrouwen maken er deel van uit en blijven echte vrouwen. Alle meisjes kunnen zich daar in herkennen: de vrouwen in deze film zijn taai, maar toch nog vrouwelijk. Het is interessant dat te kunnen tonen".

(Déborah Laurent in Rio de Janeiro) (br.hln)


03-05-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Oh Oh Roos' laat echt alles zien op nieuwe naaktfoto's


'Oh Oh Roos' laat echt alles zien op nieuwe naaktfoto's


http://img155.imageshack.us/img155/4774/ohohroos.jpg


Roos uit de Nederlandse tv-programma's 'Oh Oh Cherso' en 'Oh Oh Tirol' is voor de tweede keer te zien op naaktfoto's.

Deze keer is 'Little Princess' in al haar glorie te bewonderen op de website glamour-pictures.nl, die het aantal bezoekers niet meer aankan. Het is niet duidelijk of de plaatjes zijn gepubliceerd met haar toestemming, meldt AD.nl.

Net als bij de eerste serie naaktfoto's bedient Roos zich van haar 'artiestennaam' Romy, maar in vergelijking met die eerste serie zijn de foto's iets beschaafder. Ze laat wel echt alles zien. (br.hln)


03-05-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Diana in nieuwe film: In leven blijven is mijn hobby

Prinses Diana in nieuwe film: "In leven blijven is mijn hobby"


http://img25.imageshack.us/img25/8625/prinsesdiana.jpg


Prinses Diana was bang dat prins Charles en de rest van de koninklijke familie plannen hadden om haar te doden. Dat is tenminste de stelling van de nieuwe complotfilm waarin nooit eerder gehoorde audiofragmenten worden gebruikt waarin de prinses het over haar angsten heeft.

"Ik ben probleem voor mijn omgeving"
De docufilm 'Unlawful Killing' bevat de opname van een telefoongesprek dat Diana een jaar voor haar fatale auto-ongeluk voerde met een vriendin. "Als je in de wereld waarin ik leef een sterke vrouw bent, heb je een probleem. Ik ben een enorm groot probleem voor mijn omgeving".

"Ik heb geen tijd voor hobby's. In leven blijven is één van mijn hobby's".

Film van Lily Allens vader
TMZ.com kon delen van de film, die werd geproduceerd en geregisseerd door Lily Allens vader Keith Allen, al bekijken. Er worden enkele nieuwe samenzweringstheorieën in ontplooid, onder meer over de dokter die het eerst arriveerde op de plek van het ongeluk in de Parijse tunnel.

Die zou volgens de film te lang gewacht hebben om Diana uit het wrak te bevrijden en naar een ziekenhuis over te brengen. Zonder die vertraging zou ze nog een kans op overleving hebben gehad.

Verbannen in UK
Zoals verwacht, wordt 'Unlawful Killing' verboden in het Verenigd Koninkrijk. De film beleeft zijn debuut op het filmfestival van Cannes later deze maand.


03-05-2011 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen officieel terug op vrijersvoeten

Charlie Sheen officieel terug op vrijersvoeten


http://img36.imageshack.us/img36/4097/charliesheenj.jpg


Charlie Sheen is officieel terug op vrijersvoeten want de echtscheiding tussen de acteur en Brooke Mueller is eindelijk rond. Het voormalige koppel diende ruim een half jaar geleden de echtscheidingspapieren in bij een rechtbank in Los Angeles.


Brooke en Sheen kwamen naar verluidt tot een compromis: Brooke zal elke maand zo'n 37.000 euro alimentatie krijgen van de aan lager wal geraakte acteur.

Bovendien zal het bedrag van de alimentatie altijd hoger liggen dan de som die de 'Two and a Half Men'-ster elke maand aan Denise Richards moet uitbetalen voor hun twee dochters Sam en Lola.

Daarnaast krijgt ze nog een eenmalige uitkoopsom van 673.000 euro voor hun huis, op voorwaarde dat de acteur de woning mag houden. Tot slot krijgt Mueller nog een eenmalige uitbetaling van 510.000 euro.


02-05-2011 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Jokertje opgepakt

Oh Oh Jokertje opgepakt


http://img204.imageshack.us/img204/9425/ohohjokertje.jpg


Na Barbie en Tijgertje, werd nu ook Jokertje gearresteerd. Politieagenten sloegen de Oh Oh Tirolster in de boeien nadat hij betrokken was in een stevige knokpartij op 'Het Plein' in Den Haag. Dat meldt de Telegraaf.

Volgens de manager van Robert Minderhoud (beter bekend als Jokertje) werd hij samen met een heleboel omstaanders meegenomen naar het politiebureau. Hij zou als 'omstander' zijn meegenomen, en niet als verdachte. De Bekende Hagenees werd na een kort verhoor weer vrijgelaten.

De politie bevestigt dat er een 21-jarige man werd aangehouden en beboet voor openbare dronkenschap en vechten op straat, maar wil geen namen noemen.

Vorige week mocht Barbie nog een nachtje in de cel brommen nadat ze van een wietplantage werd geplukt. Tijgertje werd twee keer aangehouden, nadat ze met haar moeder een mislukte winkeldiefstal pleegde.


02-05-2011 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikon Press Photo Awards voor Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel

Nikon Press Photo Awards voor Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel


http://img840.imageshack.us/img840/463/nikonpressphotoawards.jpg
© photo news


Persfotografen Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel zijn de winnaars van de Nikon Press Photo Awards 2010. Beide fotografen kregen in de Bozar hun prijs overhandigd.

Zelfstandig persfotograaf Olivier Papegnies won de prijs voor beste persfoto van 2010, met een fotoreeks die de aardbeving in Haïti in kaart bracht. De jury was vooral onder de indruk van de emoties die de reeks van Papegnies uitstraalde.

"Olivier is erin geslaagd om met verschillende foto's, telkens met een andere invalshoek en op een andere locatie in Haïti, een fotografische eenheid te creëren, die de harde realiteit en contrast tussen leven en dood perfect weergeeft. Deze verschillende foto's brengen sterke emoties met zich mee die duidelijk maken hoe zwaar de impact van de aardbeving in Haïti is geweest, en nog steeds is. Je kan geen enkele foto uit dit verhaal wegnemen, maar elke foto op zich is telkens zeer krachtig."
 
Katrijn Van Giel werd de winnares van de Young Promising Photographer award, met foto's uit Pakistan en Haïti. Van Giel was zowel de laureaat voor de categorie News als voor de categorie Stories, met foto's uit Pakistan en Haïti. De jury was onder de indruk van de foto's uit Haïti en Pakistan door het samenspel van kleuren.

De professionele jury bestond onder andere uit Stephan Vanfleteren (Belgisch fotograaf) en Valérie Pierre (Country Manager Nikon BeLux).  Dit jaar werden 140 inzendingen geregistreerd, meteen goed voor een record.


02-05-2011 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocaïne gevonden in onderbroek Michael Jackson

"Cocaïne gevonden in onderbroek Michael Jackson"


http://img171.imageshack.us/img171/4624/drconradmurray.jpg
Conrad Murray wordt beschuldigd van de dood van Michael Jackson. 


Op de dag van zijn dood had Michael Jackson cocaïne in zijn onderbroek verstopt. Volgens Conrad Murray, arts van de overleden popster, is dat voldoende om te denken dat hij nu niet vervolgd zal worden, schrijft De Telegraaf.

Murray heeft er door de nieuwe onthullingen nóg meer vertrouwen in gekregen dat hij wordt vrijgesproken van de dood van de popster. Volgens de arts kan nu worden bewezen dat de zanger verslaafd was aan drugs en dat dat de oorzaak is geweest van zijn dood.

De Britse krant News of The World heeft een geheim politiedossier in handen gekregen waarin staat dat de onderzoekers sporen van cocaïne en andere drugs vonden in twee van Jacksons onderbroeken. Er zouden ook maar liefst 500 potjes medicatie zijn gevonden in zijn villa in Neverland.

De nieuwe onthullingen zouden dus gunstig kunnen uitpakken voor Conrad, die verantwoordelijjk wordt gehouden voor de dood van Michael. "Hierdoor wordt er getwijfeld aan de schuld van Conrad Murray."


02-05-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Wesley Sneijder wil pikant filmpje offline

Vrouw van Wesley Sneijder wil pikant filmpje offline

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Yolanthe Sneijder Cabau, de vrouw van de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder, zit verveeld met een pikant filmpje van haar dat een hit is op YouTube. Het gaat om een fragment uit de speelfilm 'Turkse Chick' uit 2006, waarin de voetbalvrouw in lingerie te zien is.

In het gewraakte fragment staat Yolanthe voorovergebogen tegen een boom, enkel gekleed in een beha en een string met daarop de tekst 'doggy style'. Haar vriendje heeft zijn broek al op de enkels, en Yolanthe vraagt zwoel: "Zeg, skaterboy, komt er nog wat van...?"

Yolanthe wil het filmpje nu offline, maar juridisch en praktisch ligt dat gecompliceerd, meldt De Telegraaf.


02-05-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bekogeld met eieren

Justin Bieber bekogeld met eieren

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Tieneridool Justin Bieber is bekogeld met eieren tijdens zijn optreden in de Acer Arena in Sydney vrijdagavond.

Twee eieren vielen op minder dan een meter voor hem op het podium, waarna nog vier stuks kapotknalden voor de voeten van de zanger en twee dansers.

Bieber deed een stapje achteruit, terwijl een medewerker de smurrie snel opkuiste. De show ging daarna gewoon voort.


02-05-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Bush sluit terugkeer naar podium niet uit

Kate Bush sluit terugkeer naar podium niet uit

Klik op de foto om ' Wuthering Heights ' te beluisteren


De Britse zangeres Kate Bush hoopt ooit opnieuw op het podium te staan. Dat heeft de 52-jarige zangeres laten verstaan in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag. Bush heeft al sinds 1979 geen echt liveconcert meer gegeven.
 
"Ik hoop dat ik op een dag weer een paar concerten kan geven. Momenteel ziet het er slecht uit, omdat mijn familieleven mij liever is, maar wie weet, ooit allicht, voor ik te oud ben", zo antwoordde de Britse zangeres op de vraag of ze ooit nog op een podium te bewonderen zou zijn.
 
Bush heeft met "Wuthering Heights", "The Man With the Child in his Eyes" en "Running Up That Hill" enkele klassiekers op haar naam staan. De mythe rond de artieste wordt nog aangesterkt door haar decennialange afwezigheid van het podium en de schaarse releases van nieuw werk. In mei komt haar nieuwe album "Director's Cut" uit.


02-05-2011 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey bevallen van een tweeling

Mariah Carey bevallen van een tweeling


http://img69.imageshack.us/img69/2108/mariahcareynickcannon.jpg


De 41-jarige Amerikaanse popster Mariah Carey is gisteren in Los Angeles bevallen van een tweeling, een meisje en een jongen. Dat heeft een woordvoerster bevestigd aan de krant Los Angeles Times.

Het meisje kwam eerst op de wereld, met een gewicht van 2,35 kilogram en een lengte van 45 centimeter. Haar broertje volgde even later. Hij woog 2,43 kilogram en mat 47,5 centimeter. Hoe de baby's heten is vooralsnog een goed bewaard geheim.
 
Huwelijksverjaardag
De geboorte vond plaats op de derde huwelijksverjaardag van Carey en haar 30-jarige echtgenoot Nick Cannon. Die bracht zijn echtgenote volgens de krant hoogstpersoonlijk naar het ziekenhuis met zijn Rolls Royce. Cannon zou zo nerveus geweest zijn dat hij de beroemde zangeres eerst naar de verkeerde afdeling bracht.


01-05-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter (17) Bruce Willis en Demi Moore aangehouden


Dochter (17) Bruce Willis en Demi Moore aangehouden


http://img714.imageshack.us/img714/2194/demimooreentallulahbell.jpg
Demi Moore en Tallulah Belle


Tallulah Belle Willis, de 17-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, is gisterenavond aangehouden door de politie, schrijft De Telegraaf.

Met drie vriendinnen werd Tallulah door de politie betrapt terwijl ze twee flessen alchol bij zich hadden. Omdat het kwartet minderjarig was, werden ze aangehouden door de plaatselijke autoriteiten.

Tallulah en de andere meiden werden meegenomen naar het politiebureau waar Demi Moore hen kwam ophalen. Bruce en Demi waren 13 jaar getrouwd en hebben drie dochters: Rumer, Scout en de jongste Tallulah.


01-05-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus heeft oogje op prins Harry

Miley Cyrus heeft oogje op prins Harry


http://img233.imageshack.us/img233/7451/mileycyruso.jpgMiley Cyrus is méér dan onder de indruk van het optreden van de Britse prins Harry gisteren tijdens het huwelijk van zijn broer William en Kate. "Ow ow, het huwelijk was zo romantisch", schreef Miley op Twitter.

Miley zou best in de plaats van Kate Middleton willen zijn, alleen zou het tieneridool voor Harry kiezen. "Kate heeft echt veel geluk, is het niet de droom van ieder meisje om een prinses te zijn? Harry? Haha", twitterde ze nog.

Spijtig genoeg voor Miley was Chelsy Davey- het meisje waarmee prins Harry een knipperlichtrelatie heeft- ook aanwezig op het huwelijk.


01-05-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Armin van Buuren koninklijk onderscheiden

DJ Armin van Buuren koninklijk onderscheiden


http://img822.imageshack.us/img822/3600/djarmin.jpgDJ Armin van Buuren is zaterdag koninklijk onderscheiden in Nederland. Koningin Beatrix heeft hem benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van Buuren kreeg de onderscheiding tijdens zijn optreden bij het CityMoves evenement op de Garenmarkt in zijn thuisstad Leiden uitgereikt door burgemeester Henri Lenferink.

Armin van Buuren (34) kreeg zijn onderscheiding voor zijn bijdragen aan de promotie van de Nederlandse dancemuziek wereldwijd en zijn bijdragen aan de muziekeconomie aan de top van de internationale dance scene. Van Buuren werd eerder al onderscheiden met onder meer de Gouden Harp (2010) en de Popprijs (2008).


01-05-2011 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!