NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Klik op de foto om ' Common People' te beluisteren

Pulp heeft zijn eerste reunieoptreden er op zitten. De Engelse band van Jarvis Cocker trapte vrijdag op Primavera in Barcelona zijn reünietoernee op gang. Een tournee die hen op 15 juli ook naar Dour brengt.

Pulp gaf het publiek wat het van een reünieconcert mag verwachten: oude hits. Kan ook moeilijk anders, want na het album 'We Want Life' uit 2001 was het tien jaar lang stil rond de band en bijgevolg hebben Cocker en co geen nieuwe nummers om op het publiek los te laten.

Hoeft ook niet, want met 'His 'n' Hers' (1994), 'Different Class' (1995) en 'This Is Hardcore' (1998) leverde Pulp halfweg de jaren '90 drie schitterende albums af die voldoende stof bevatten om 40.000 festivalgangers aan hun voeten te krijgen.


"Vanavond gaan we geen oude geschiedenis schrijven maar opnieuw geschiedenis maken", trapte Jarvis Cocker het concert af, waarna de band meer dan een uur lang het betere Britpop-werk van de jaren '90 op het publiek losliet. Het hoogtepunt was 'Common People', dat Cocker opdroeg aan de protesterende jongeren op de Plaza Catalunya die vrijdagochtend door de politie hardhandig van het plein gejaagd werden.


Slotsom: Ondanks een pauze van dik tien jaar, klinken Cocker en co nog steeds verfrissend. De pauze leek hen goed gedaan te hebben en Jarvis Cocker is nog steeds zijn eigenzinnige zelf. Wie de reünie van één van de beste Britse bands van de jaren '90 zelf wil aanschouwen, moet op vrijdag 15 juli naar
Dour afzakken. (br.hln)


30-05-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Klik op de foto om ' Beautiful Girls ' te beluisteren

Zanger Sean Kingston (21) ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Miami. De zanger raakte ernstig gewond bij een jetski-ongeluk, zijn toestand is nog altijd kritiek.

Kingston, bekend van de hit 'Beautiful Girls', zat samen met een vrouw op de jetski toen ze tegen een brug knalden. De twee werden door een voorbijganger uit het water gehaald. Volgens de autoriteiten is er "geen aanwijzing dat er alcohol mee gemoeid was".

"Sean heeft zondagavond een ongeluk gehad. Verdere details zullen we niet verstrekken, maar hij en zijn familie willen iedereen bedanken voor de steun", zo liet de woordvoerder van de zanger aan TMZ.com weten. Sean ligt op dit moment op de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis.

De autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De Jamaicaans-Amerikaanse Kingston brak in 2007 door met zijn debuutsingle 'Beautiful Girls', die in de VS meteen op één in de Billboard Hot 100 belandde. Vorig jaar bracht hij het duet 'Eenie Meenie' met Justin Bieber uit. Die twitterde zodra het nieuws bekendraakte: "Al mijn gebeden gaan naar mijn vriend Sean Kingston. Een echte vriend en een grote broer. Bid voor hem, astublief".

Kingston werd in Miami geboren maar verhuisde naar Kingston, Jamaica toen hij zes was. Op zijn elfde zat hij drie weken in de cel wegens een inbraak. Hij leefde in een auto toen zijn moeder in de cel zat wegens identiteitsfraude. (br.hln)


30-05-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi en Elke verloven zich in New York

Regi en Elke verloven zich in New York


http://img96.imageshack.us/img96/7711/regienelke.jpg


Dj Regi Penxten en presentatrice Elke Vanelderen stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Dat heeft de frontman van Milk Inc. vandaag zelf bekendgemaakt via Twitter.

"Got some big news" en "She said yes" waren de niet mis te verstane tweets van de 35-jarige dj/producer. Hij poste er meteen ook een foto van de verlovingsring bij, die verklapte dat Penxten in Central Parc een romantische knieval maakte. Wanneer de tortelduifjes elkaar het ja-woord zullen schenken, is nog niet geweten.


30-05-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barcelona viert zege met concert van Shakira

Barcelona viert zege met concert van Shakira

Klik op de foto om ' Waka Waka ' te beluisteren

De spelers van FC Barcelona werden om 17u30 in de haven van de Catalaanse stad verwacht voor het begin van de officiële festiviteiten na hun Champions League-winst.

Na de huldiging volgt een zegetocht door de stad met als eindpunt het stadion van Camp Nou. Daarna staat voor de spelers nog een concert van Shakira op het programma. Zij trapt vanavond haar wereldtournee af in het olympisch stadion.

"Na het defilé komen we aan in Camp Nou en daarna trekken we naar het optreden van Shakira in het olympisch stadion! We zullen er allemaal zijn, alle spelers!", laat Gérard Piqué, de vriend van de Colombiaanse zangeres, weten via Twitter.


30-05-2011 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

 Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

Klik op de foto om ' He Doesn't Know Why ' te beluisteren

Een hard toeslaande economische crisis, betogende jongeren in de straten en rellen met de ordediensten: het Spanje van 2011 lijkt momenteel zijn vroege jaren '70 te beleven. Op stadsfestival Primavera Sound valt van het tumult vreemd genoeg weinig te merken, al brengt de Amerikaanse band Fleet Foxes op zijn manier de sixties en seventies mee naar Barcelona.


Je kan je afvragen hoe relevant 'alternatieve rock' is als een deel van Barcelona met een biertje in de hand naar een festival trekt terwijl veel afwezigen de straten inpalmen om meer democratie en economische hervormingen te eisen. Op Primavera Sound zie je op het occasionele spandoek na nagenoeg niks van het straatprotest dat de stad in de ban houdt. Jarvis Cocker van het herenigde Pulp was een van de weinige grote namen die de woede van de straten naar het podium vertaalde: hij verklaarde zich 'indignado' ('kwaad') en solidair met de activisten, waarop hij 'Common People' aan hen opdroeg.


Wie van Fleet Foxes - die in sound schatplichtig zijn aan grote protestnamen van de sixties als The Byrds, Bob Dylan en Neil Young - hetzelfde engagement verwachtte, kwam bedrogen uit. Het Amerikaanse zestal trakteerde de fans wél op een muzikaal loepzuiver concert, zowat het handelsmerk van de band.


Fleet Foxes nemen hun concerten bloedserieus. In Barcelona maakten ze zich ervan af met een grapje ('En als we de nummers van onze plaat nu eens live speelden voor de mensen hier?'), maar ze onderschatten het belang van touren niet.  Zo stelden ze de release van hun tweede volwaardige cd, 'Helplessness Blues', voorzien voor 2009, tot dit voorjaar uit omdat ze een reeks concerten wilden afwerken. Dat er hier een groep op het podium stond die perfect op elkaar was ingespeeld, mocht dan ook niet verbazen.


"We hebben veel te spelen en weinig tijd", kondigde frontman Robin Pecknold aan, alluderend op de CL-finale die een uurtje later begon. Meteen een reden om gloeiend heet uit de startblokken te schieten met een potig 'Grown Ocean'. Feedback gooide soms roet in het meerstemmige eten, maar zowel zang als muziek klonken verder zo vlekkeloos als de studioversies.


Onder een zachte ondergaande zon werd de perfecte setting gecreëerd voor de feërieke luisterliedjes van Fleet Foxes. Dat bleek onder meer bij 'Mykonos', 'Sim Sala Bim', 'He Doesn't Know Why' en 'White Winter Hymnal', die de luisteraar als vanouds bij de hand namen voor weidse, poëtische tochten langs bergen en oceanen. De pauzes tussen de songs moest je erbij nemen, want de gitaren dienden geregeld gestemd te worden: muzikaal meesterschap komt niet vanzelf tot stand.


De songs werden door het publiek ingehaald als oude vrienden, en de liefde bleek volledig wederzijds te zijn: we raakten de tel kwijt van het aantal keren dat Pecknold 'dankuwel' of 'we zijn vereerd dat we hier mogen staan' aan de concertgangers richtte. Fleet Foxes namen afscheid met 'Helplessness Blues', waarna iedereen de wedstrijd Barcelona - Manchester United mocht gaan volgen.


Het concert krijgt onderscheiding voor muzikale perfectie, maar Fleet Foxes misten in de context van het Spaanse straatrumoer de kans om ook inhoudelijk een vuist te maken. Op de protestpleintjes buiten klonk intussen nog steeds 'Blowin' in the Wind' van Dylan, iemand die artistieke klasse wel aan maatschappelijke relevantie koppelde.(br.hln)


29-05-2011 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schueremans wil nog steeds verhuis Rock Werchter

Schueremans wil nog steeds verhuis Rock Werchter


http://img692.imageshack.us/img692/7923/schueremansrockwerchter.jpg


Rock Werchter-organisator Herman Schueremans heeft zijn verhuisplannen voor het grootste muziekfestival van België nog niet opgegeven. "Als ik Rock Werchter wil verbeteren, moet ik kiezen voor het terrein in Brustem", aldus Schueremans in de Concentrakranten.

Schueremans is naar eigen zeggen geluukig in Werchter, maar kampt er met een boel beperkingen. Beperkingen die hij in Brustem bijvoorbeeld niet heeft. "Met mijn hart blijf ik liefst in Werchter: ik ben van hier, het festival is hier gegroeid en is aanvaard in de regio. Maar de beperkingen zijn nu te groot. Ik wil niet nog meer volk, maar wel: drie of vier podia met een nog eclectischer waaier. Er zijn gesprekken, ook met provinciegouverneur Lode De Witte, een muziekliefhebber die het festival absoluut in Werchter wil houden."

Het alternatief is een terrein in Brustem bij Sint-Truiden. "Het is een gebied van 100 tot 120 hectare, met een baan errond, grote stukken beton om te parkeren, op anderhalve kilometer van het station. Vanuit pure logistiek en de vraag hoe we het festival kunnen verbeteren, moet ik daarvoor kiezen. Maar ik blijf ernaar streven het festival in Werchter te houden. Alleen: als ondernemer kan ik dit geen vijf jaar meer laten aanslepen... Dat de lokale gemeenschap, met verenigingen die een graantje meepikken van het festival, zich zorgen maakt? Dat begrijp ik. Maar men moet mij ook begrijpen."(br.hln)


29-05-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel nog tickets voor zaterdag op Pukkelpop

Enkel nog tickets voor zaterdag op Pukkelpop


http://img146.imageshack.us/img146/90/pukkelpop.jpgNadat de tickets voor donderdag op Pukkelpop in een rotvaart waren uitverkocht, zijn nu ook alle tickets voor vrijdag de deur uit. Er zijn enkel nog tickets voor zaterdag beschikbaar,  de combitickets zijn ondertussen ook allemaal de deur uit.

Op zaterdag 20 augustus trekken onder andere dEUS, The Offspring, Duck Sauce, The Kills, Trentemøller, Lykke Li, Fake Blood, Apocalyptica, Cassius en A-Trak naar de festivalweide in Kiewit.

Meer info op www.pukkelpop.be


29-05-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks op Werchter: The National overtuigt op Primavera Sound

Straks op Werchter: The National

Klik op de foto om ' Bloodbuzz Ohio ' te beluisteren


Op een festival waar groepen tot zes uur 's ochtends doorgaan is het moeilijk om te zeggen wie precies headliner is. Maar The National, gisteren op Primavera Sound in Barcelona, bewees een onbetwiste topnaam op de affiche te zijn: de groep speelde voor een volgepakt plein een set waarin melancholie en power mooi in balans werden gehouden.

Aan de weg timmeren heet zoiets: toen The National in 2004 voor het eerst ons land aandeed, daagden er amper 30 toeschouwers op. Vandaag is de groep uitgegroeid tot een band die de nummers en het geluid heeft om weides te doen volstromen en te begeesteren.

The National komt op terwijl 'The Weight' van Bob Dylan & The Band door de speakers klinkt, een eerbetoon aan de vorige week 70 jaar geworden rocklegende. Het komende anderhalf uur zal ook The National bewijzen zijn plek in de Amerikaanse rockgeschiedenis waard te zijn. Paradepaardjes als 'Anyone's Ghost' en 'Ohio' - met een in grootse doen verkerende Bryan Devendorf op drums - komen al vroeg tijdens het concert aan bod.

Een hoofdrol is er ook voor de melancholische bariton van frontman Matt Berninger, een stem die meteen associaties met moeilijke jeugd, nare dromen en heel veel liefdesverdriet oproept. "Gedeelde smart is halve smart", denkt het publiek, dat de nummers woord voor woord meezingt. Maar telkens wanneer het sentiment de bovenhand dreigt te nemen, tonen The National dat ze ook kunnen rocken. 'Squalor Victoria' en 'Abel' - met Berninger die bij momenten als Frank Black van de Pixies klinkt - zijn verpletterende stadionhymnes van een band die, onanks al het bezongen leed, bulkt van het zelfvertrouwen.

Een mooi moment is het gastoptreden van Sufjan Stevens. De Amerikaanse zanger en multi-instrumentalist speelde zelf twee keer tijdens Primavera Sound maar vond toch nog tijd om voor bloedmooie backing vocals te zorgen op 'Afraid of Everyone' en 'Terrible Spiders', terwijl Berninger bijna wordt doodgeknuffeld door de eerste rijen. Na een grandioze finale, waarin de blazerssectie volledig loos mag gaan tijdens 'Fake Empire', volgt geen bisronde meer. Maar geen mens die op zijn honger bleef zitten.


28-05-2011 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease ster Jeff Conaway (60) overleden

Grease ster Jeff Conaway (60) overleden


http://img204.imageshack.us/img204/1779/jeffconaway.jpg

Jeff Conaway is vanmorgen in Los Angeles op 60-jarige leeftijd overleden. De Grease ster lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis na een overdosis pijnstillers. Dat meldt entertainmentwebsite RadarOnline.

De familie van de Amerikaanse acteur had gisteren besloten om van de beademingsapparatuur los te koppelen nadat de voedingssonde eerder al werd verwijderd.

De dokters hadden de familie gisteren nog laten weten dat de acteur geen hersenactiviteit meer vertoonde sinds hij in het ziekenhuis lag.

John Travolta laat in een officiële verklaring weten: "Jeff was een geweldige man en we zullen hem missen. Mijn gedachten zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijden."

Jeff werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Kenickie in 'Grease'. Hij vocht jarenlang tegen een cocaïne-, pijnstiller- en alcoholverslaving.


28-05-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Klik op de foto om ' Me And The Devil ' te beluisteren


De Amerikaanse dichter en songwriter Gil Scott-Heron is op 62-jarige leeftijd overleden. Scott-Heron overleed in een ziekenhuis in zijn thuisstad New York nadat hij ziek was geworden tijdens zijn Europese tournee. De invloed van Scott-Heron op de hedendaagse populaire muziek is enorm. De platen die hij maakte in de jaren zeventig vormden de basis voor wat later hip hop zou worden. Hij werd "the godfather of rap" en de "Black Bob Dylan" genoemd. Gil Scott-Heron stond ook aan de wieg van acid jazz. Ondermeer Kanye West, Mos Def en Dr Dre hebben aangegeven dat Scott-Heron hun grootste bron van inspiratie is.

Wat Scott-Heron begin jaren zeventig opnam, was ongehoord maar stamde wel uit de Afrikaanse orale traditie: sociaal geëngageerde gedichten op kurkdroge ritmes gezet. Daarmee beïnvloedde hij verschillende generaties hiphopartiesten, die hem nog altijd gretig sampelen en citeren.


Zijn teksten waren sterk politiek en getuigden van sympathieën met de Black Power-beweging. Hij is vooral bekend van zijn werken uit de jaren '70 en vroege jaren '80, met name 'The Revolution Will Not Be Televised' van zijn debuutalbum uit 1970.

De in Chicago geboren artiest, de zoon van een Jamaicaanse profvoetballer, de eerste zwarte die ooit bij Celtic Glasgow speelde, werd de 'Godfather of Rap' genoemd voor zijn spoken-word optredens. Scott-Heron bracht meer dan tien albums uit. Hij trad de afgelopen twaalf jaar nog maar sporadisch op en bracht zijn tijd voornamelijk door in drugspanden en gevangenissen. Toch maakte hij begin vorig jaar een opmerkelijke comeback met het album 'I'm New Here', het eerste in zestien jaar. De plaat was volgens muziekcritici één van de beste van 2010.

Gill Scott-Heron overleed gisteren in een ziekenhuis in New York nadat hij ziek werd na na zijn Europese tournee. (br.hln)


28-05-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Klik op de foto om 'Tears Dry On Their Own' te beluisteren

Amy Winehouse heeft zich opnieuw laten opnemen in de Londense afkickkliniek The Priory. Gisterenmiddag meldde ze zich in de kliniek, maar even voordien waggelde ze nog een drankwinkel binnen waar ze een miniflesje wodka achteroversloeg.

"Ze was van de wereld, kon amper op haar benen staan en raakte niet uit haar woorden", meldt een ooggetuige in The Sun.

"Ik was geschokt te zien dat ze zo vroeg op de dag wodka kocht, en nog meer geschokt toen ze het ter plaatse naar binnen klokte".

Even voordien verbaasde Winehouse nog de klanten van een kapsalon. Ze stormde er binnen in haar joggingpak en vroeg of ze het toilet mocht gebruiken. De klanten hoorden hoe ze braakte, even later stapte ze naar buiten en zei doodgemoedereerd tegen het personeel "ik heb net jullie toilet ondergekotst".

Haar woordvoerder ontkent dat, hij stelt dat Amy maar een grapje maakte en voegde er aan toe: "Amy laat zich verzorgen in The Priory". (br.hln)


28-05-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

http://img850.imageshack.us/img850/1038/sfinksfestival.jpg


Liefhebbers van wereldmuziek noteren het best in hun agenda: van 29 tot 31 juli vindt in het Antwerpse Boechout het wereldmuziekfestival Sfinks Mixed plaats. Op het programma staat naar goede gewoonte muziek en spektakel uit alle hoeken van de wereld. Dat bleek donderdag bij de voorstelling van de editie van 2011.

De 36ste editie belooft een sterke te worden met concerten van Alpha Blondy, Hindi Zahra en AfroCubism.

De grootste verrassing is toch salsalegende Ruben Blades. Hij kwam twintig jaar geleden al eens naar Boechout, stapte toen in de politiek en schopte het tot minister in Panama. Sinds twee jaar staat hij weer als begenadigd zanger en songwriter op het podium.

Sfinks is meer dan muziek. Het Ballet van Cambodja en circusartiesten uit Burkina Faso treden op en Indische religieuze parades trekken over het terrein. Je kan ook drie dagen lang thee gaan drinken met de Touareg-muzikanten Awza.

Dat Sfinks een festival met een boodschap is, is dit jaar te merken aan de vele activiteiten van partners als Greenpeace, Artsen Zonder Grenzen, Oxfam en De Wereld Morgen, dat een waar mediakamp voor jonge journalisten (in spe) organiseert. In de Parlatent kan het publiek gesprekken voeren met artiesten of documentaires bekijken. Het festival wil zo, meer dan ooit, veel meer zijn dan enkel een podium voor muziek en dans, luidt het.
 
Een combiticket voor drie dagen kost 50 euro in voorverkoop. Dagtickets zijn er op vrijdag voor 16 en op zaterdag en zondag telkens voor 25 euro.27-05-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisarrest voor LiLo

Huisarrest voor LiLo


http://img852.imageshack.us/img852/7657/lindsaylohana.jpg

Lindsay Lohans huisarrest gaat vandaag van start. De actrice die vorige maand nog door een rechter in Los Angeles werd veroordeeld tot een probatie van 3 jaar, meldde zich vanmorgen aan bij de gevangenis van Lynwood. Nadat ze haar enkelband had opgehaald mocht ze meteen weer naar huis om haar straf uit te zitten.


Het aan lager wal geraakte Hollywoodsterretje moet nog tot 29 juni binnen blijven. "Vanaf nu mag Lohan haar woning in Venice tot eind juni niet meer verlaten" zegt Steve Whitmore, woordvoerder van Lynwood Jail. Lilo's celstraf werd naar verluidt in huisarrest omgezet om zo het probleem van de overbevolkte gevangenissen in Californië aan te pakken. 


De 'Mean Girls'-actrice had tot 17 juni de tijd om zich in de gevangenis aan te melden, maar ze wilde zo vroeg mogelijk aan haar straf beginnen. Het vervroegde huisarrest komt de actrice als geroepen: "Lindsay wilde de straf zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat de opnames van haar nieuwste film 'Gotti' niet in het gedrang komen", weet een insider.


Naast het huisarrest kreeg Lindsay nog een boete van 180 dollar opgelegd en moet ze 480 uren gemeenschapsdienst verrichten, waarvan 360 in een vluchthuis en 120 bij een lijkschouwer.


27-05-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"

"Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"


http://img692.imageshack.us/img692/9302/schwarzenegger.jpg


Arnold Schwarzenegger riskeert gerechtelijke vervolging wegens zijn buitenechtelijke affaire(s). Hij zou immers belastinggeld hebben aangewend om zijn schuinsmarcheerderij te verdoezelen toen hij gouverneur van Californië was. De openbare aanklager van de staat Californië wil de bewering onderzoeken als zou Schwarzie ambtenaren hebben ingezet om sporen van zijn ontrouw te wissen.

Voormalig agent William Taylor, veiligheidschef van het Hyatt Regency Hotel in Sacramento, stelt immers dat Arnie agenten inschakelde om vrouwen in zijn suite te smokkelen.

"Drie keer zag ik hoe de gouverneur alleen in het hotel aankwam, en even later kwamen agenten van de California Highway Patrol aan in officiële wagens met een of twee vrouwen. Die werden dan haastig door de dienstingang geloodst, naar de lift voor de private vleugel van de gouverneur", verklaart Taylor.

"De vrouwen waren tussen de achttien en vijfentwintig, blond en schaarsgekleed. Ze bleven telkens twee tot vier uur". Volgens Taylor durfde niemand dit ooit melden uit schrik ontslagen te worden.

Intussen wordt het de 17-jarige zoon van Schwarzenegger wat te veel. Patrick wil de naam van zijn moeder aannemen en voortaan dus als Patrick Shriver door het leven. Hij zegt nog wel van zijn vader te houden, maar wat papa heeft uitgespookt, vindt Patrick niet door de beugel kunnen. "Ik hou van hem, maar zou jij je vader steunen na wat hij mijn moeder heeft aangedaan?", aldus Patrick.

"Sommige dagen voel ik me echt slecht! Andere dagen wou ik dat ik gewoon een normaal leven  had. Maar ik hou wel van mijn familie, tot de dood ons scheidt", vertelt Patrick. (br.hln)27-05-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers

Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers


http://imageshack.us/m/200/9583/qmusic.jpg
Q-presentatoren Sven Ornelis en Kurt Rogiers.


De commerciële radiozender Q-Music is de grootste stijger in de nieuwe luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Het marktaandeel van de zender komt uit op 15,7 procent, een stijging met 1,4 procentpunt in vergelijking met de vorige meting. Dat blijkt uit de luistercijfers voor januari tot en met maart (golf 2011-1), die donderdag door het CIM werden bekendgemaakt.

Q-Music blijft de op een na grootste radiozender van de Vlaanderen. De koppositie wordt nog altijd ingenomen door Radio 2, dat er met een marktaandeel van 30,6 procent eveneens op vooruitgaat (+0,7 procent). Ook de meeste andere radiozenders van de VRT doen het goed. Klara gaat er met 0,7 procent op vooruit, om af te klokken op 2,6 procent. Voor Radio 1 en Studio Brussel is er een lichte vooruitgang weggelegd. Zij komen uit op respectievelijk 8,7 (+0,1) en 11,8 procent (+0,3). De enige verliezer bij de openbare omroep is MNM. De hitzender zakt van 9,5 naar 8,0 procent.
 
De Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), die met Q-Music dus de sterkste stijger in huis heeft, krijgt ook af te rekenen met een tegenvaller. JOE fm daalt immers van 7,6 naar 6,3 procent. Het blijft wel de tweede landelijke commerciële zender, mede dankzij een terugval van Radio Nostalgie, die uitkomt op 4,8 procent (-1,1 procent). Het is daarnaast de laatste keer dat Exqi FM voor een volledige onderzoekersperiode in de CM-luistercijfers wordt opgenomen. De zender sluit af met een marktaandeel van 0,38 procent. (br.hln)


27-05-2011 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent

Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent


http://imageshack.us/m/600/4830/wutangclanq.jpgDe Amerikaanse hiphopsupergroep Wu-Tang Clan is helemaal terug en komt naar Gent met 'The Rebirth Tour 2011'. De groep zal met de clanleden GZA (Genius), Ghostface Kil...lah, Method Man, U-God, Raekwon, Masta Killa en Inspectah Deck op het podium staan.

In Europa scoorde Wu-Tang Clan hits met de nummers 'Gravel Pit' en 'Say What You Want (All Day, Every Day)'.

Sinds de Wu-Tang Clan in 1993 met het debuutalbum 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' hiphopgeschiedenis schreef, staat de supergroep van RZA en zijn discipelen al 15 jaar aan de absolute top. De plaat wordt algemeen beschouwd als één van de beste hiphopalbums ooit, waarbij de unieke sound van laidback flows in combinatie met RZA's zware, onheilspellende beats en soulsamples een herkenbare blueprint voor jaren '90 hardcore hiphop creëerde.

Met leden als Method Man, de in 2004 overleden Ol' Dirty Bastard, Raekwon en Ghostface Killah bleek de groep hiphopsterren in spe te herbergen. Het op 29 juni geplande optreden maakt deel uit van de Rebirth Tour 2011.

Tickets kosten 35 euro en kan je hier bestellen.


26-05-2011 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten strikken Morrissey

Lokerse Feesten strikken Morrissey

Klik op de foto om 'Everyday is like Sunday' te beluisteren

De Lokerse Feesten pakken uit met een nieuwe topper op hun affiche. Morrissey, ex-zanger van The Smiths en sinds 1988 succesvol solo-artiest, komt op donderdag 4 augustus naar het Waasland. Volgens de organisatoren is het de eerste keer dat Morrissey als solo-artiest op een Belgisch festivalpodium staat.

Morrissey gaat deze zomer op tournee doorheen Groot-Brittannië en speelt onder meer op Glastonbury. Op 4 augustus treden op de Lokerse Feesten ook 2ManyDJs en Gogol Bordello aan.

De Lokerse Feesten duren tien dagen, van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus. Tickets zijn te koop via www.lokersefeesten.be of via de filialen van Media Markt. Er is ook een abonnement (100 euro) beschikbaar voor de tien dagen. Dat kan enkel gekocht worden bij Dranken Van Eetvelde in Lokeren. (br.hln)


26-05-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

http://imageshack.us/m/717/7675/angelinajolies.jpg

Volgens Brad Pitt is vrouwlief Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder. Vooral wanneer er valiezen ingepakt moeten worden, is Angelina op haar best.


De Oscarwinnende actrice en haar man staan in voor de opvoeding van zes kinderen: de geadopteerde Maddox (9), Pax (7), Zahara (6) en de biologische kinderen Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2). Toch is het voor Brangelina geen probleem om de hele wereld rond te reizen met hun kroost.


Volgens manlief Brad kan het hele gezin goed omgaan met het hectische en nomadische leventje. "Onze kinderen hebben elk hun eigen rugzak, waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn. Als ze hem vergeten, dan zijn ze hem kwijt. Angelina en ik kunnen niet de hele tijd checken of iedereen alles mee heeft."


De kids worden wel geholpen bij het maken van hun koffertjes, Angelina heeft zelfs een echt inpakritueel. "Ik ben blij dat mama goed kan inpakken", zei Brad in een interview aan The Sun. "Ze is strijdvaardig, ze is echt getalenteerd. Ik zou het niet kunnen."


Voor Brangelina is het erg belangrijk dat hun kroost mee kan naar het werk. Om de kids niet te veel last te bezorgen, proberen ze bij het reizen wel een routine in te bouwen. "We reizen vooral 's nachts, dan kunnen ze slapen. Als iedereen wakker is, dan is er te veel chaos", aldus papa Brad.


26-05-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant kerstalbum

Lady Gaga plant kerstalbum


http://imageshack.us/m/844/641/ladygagaem.jpg


Als Bob Dylan het doet, en Cliff Richard en Bob de Bouwer, waarom zou Lady Gaga dan geen kerstalbum mogen uitbrengen? Gaga deed die onthulling tijdens een interview met Stephen Fry. "Ik denk dat het een goed idee zou zijn een kerstalbum te maken waarop ik jazzklassiekers aanpak. Ik wil het echt doen, ik heb er al met mijn manager over gesproken", zegt ze in het interview voor de Financial Times.

Intussen spijst Gaga haar bankrekening verder dankzij een deal met Google. De zoekmachine en Gaga slaan de handen in elkaar voor de promotie van het Chromebook van Google.


26-05-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Robbie Firmin is zeven en werd op slag de nieuwe sensatie van de talentenjacht 'Britain's Got Talent'.

Robbie neemt deel om zijn mama het mooiste verjaardagsgeschenk ooit te bieden, de overwinning, maar hij dacht ook aan zijn tante. Die is op zoek naar een lief, en volgens Robbie heeft ze haar oog op jurylid Louis laten vallen.

De guitigaard zingt met bravoure doch niet helemaal toonvast 'My Way' van Sinatra en steekt de jury in zijn zak door het publiek tot stilte aan te manen. Snoezigheid in tv-formaat, daar lusten ze in Groot-Brittannië wel fruitpap van. (br.hln)26-05-2011 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!