NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease ster Jeff Conaway (60) overleden

Grease ster Jeff Conaway (60) overleden


http://img204.imageshack.us/img204/1779/jeffconaway.jpg

Jeff Conaway is vanmorgen in Los Angeles op 60-jarige leeftijd overleden. De Grease ster lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis na een overdosis pijnstillers. Dat meldt entertainmentwebsite RadarOnline.

De familie van de Amerikaanse acteur had gisteren besloten om van de beademingsapparatuur los te koppelen nadat de voedingssonde eerder al werd verwijderd.

De dokters hadden de familie gisteren nog laten weten dat de acteur geen hersenactiviteit meer vertoonde sinds hij in het ziekenhuis lag.

John Travolta laat in een officiële verklaring weten: "Jeff was een geweldige man en we zullen hem missen. Mijn gedachten zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijden."

Jeff werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Kenickie in 'Grease'. Hij vocht jarenlang tegen een cocaïne-, pijnstiller- en alcoholverslaving.


28-05-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Godfather van de rap Gil Scott-Heron (62) overleden

Klik op de foto om ' Me And The Devil ' te beluisteren


De Amerikaanse dichter en songwriter Gil Scott-Heron is op 62-jarige leeftijd overleden. Scott-Heron overleed in een ziekenhuis in zijn thuisstad New York nadat hij ziek was geworden tijdens zijn Europese tournee. De invloed van Scott-Heron op de hedendaagse populaire muziek is enorm. De platen die hij maakte in de jaren zeventig vormden de basis voor wat later hip hop zou worden. Hij werd "the godfather of rap" en de "Black Bob Dylan" genoemd. Gil Scott-Heron stond ook aan de wieg van acid jazz. Ondermeer Kanye West, Mos Def en Dr Dre hebben aangegeven dat Scott-Heron hun grootste bron van inspiratie is.

Wat Scott-Heron begin jaren zeventig opnam, was ongehoord maar stamde wel uit de Afrikaanse orale traditie: sociaal geëngageerde gedichten op kurkdroge ritmes gezet. Daarmee beïnvloedde hij verschillende generaties hiphopartiesten, die hem nog altijd gretig sampelen en citeren.


Zijn teksten waren sterk politiek en getuigden van sympathieën met de Black Power-beweging. Hij is vooral bekend van zijn werken uit de jaren '70 en vroege jaren '80, met name 'The Revolution Will Not Be Televised' van zijn debuutalbum uit 1970.

De in Chicago geboren artiest, de zoon van een Jamaicaanse profvoetballer, de eerste zwarte die ooit bij Celtic Glasgow speelde, werd de 'Godfather of Rap' genoemd voor zijn spoken-word optredens. Scott-Heron bracht meer dan tien albums uit. Hij trad de afgelopen twaalf jaar nog maar sporadisch op en bracht zijn tijd voornamelijk door in drugspanden en gevangenissen. Toch maakte hij begin vorig jaar een opmerkelijke comeback met het album 'I'm New Here', het eerste in zestien jaar. De plaat was volgens muziekcritici één van de beste van 2010.

Gill Scott-Heron overleed gisteren in een ziekenhuis in New York nadat hij ziek werd na na zijn Europese tournee. (br.hln)


28-05-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Amy Winehouse koopt wodka op weg naar ontwenningskliniek

Klik op de foto om 'Tears Dry On Their Own' te beluisteren

Amy Winehouse heeft zich opnieuw laten opnemen in de Londense afkickkliniek The Priory. Gisterenmiddag meldde ze zich in de kliniek, maar even voordien waggelde ze nog een drankwinkel binnen waar ze een miniflesje wodka achteroversloeg.

"Ze was van de wereld, kon amper op haar benen staan en raakte niet uit haar woorden", meldt een ooggetuige in The Sun.

"Ik was geschokt te zien dat ze zo vroeg op de dag wodka kocht, en nog meer geschokt toen ze het ter plaatse naar binnen klokte".

Even voordien verbaasde Winehouse nog de klanten van een kapsalon. Ze stormde er binnen in haar joggingpak en vroeg of ze het toilet mocht gebruiken. De klanten hoorden hoe ze braakte, even later stapte ze naar buiten en zei doodgemoedereerd tegen het personeel "ik heb net jullie toilet ondergekotst".

Haar woordvoerder ontkent dat, hij stelt dat Amy maar een grapje maakte en voegde er aan toe: "Amy laat zich verzorgen in The Priory". (br.hln)


28-05-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

Het wereldmuziekfestival Sfinks van 29 tot 31 juli in Boechout

http://img850.imageshack.us/img850/1038/sfinksfestival.jpg


Liefhebbers van wereldmuziek noteren het best in hun agenda: van 29 tot 31 juli vindt in het Antwerpse Boechout het wereldmuziekfestival Sfinks Mixed plaats. Op het programma staat naar goede gewoonte muziek en spektakel uit alle hoeken van de wereld. Dat bleek donderdag bij de voorstelling van de editie van 2011.

De 36ste editie belooft een sterke te worden met concerten van Alpha Blondy, Hindi Zahra en AfroCubism.

De grootste verrassing is toch salsalegende Ruben Blades. Hij kwam twintig jaar geleden al eens naar Boechout, stapte toen in de politiek en schopte het tot minister in Panama. Sinds twee jaar staat hij weer als begenadigd zanger en songwriter op het podium.

Sfinks is meer dan muziek. Het Ballet van Cambodja en circusartiesten uit Burkina Faso treden op en Indische religieuze parades trekken over het terrein. Je kan ook drie dagen lang thee gaan drinken met de Touareg-muzikanten Awza.

Dat Sfinks een festival met een boodschap is, is dit jaar te merken aan de vele activiteiten van partners als Greenpeace, Artsen Zonder Grenzen, Oxfam en De Wereld Morgen, dat een waar mediakamp voor jonge journalisten (in spe) organiseert. In de Parlatent kan het publiek gesprekken voeren met artiesten of documentaires bekijken. Het festival wil zo, meer dan ooit, veel meer zijn dan enkel een podium voor muziek en dans, luidt het.
 
Een combiticket voor drie dagen kost 50 euro in voorverkoop. Dagtickets zijn er op vrijdag voor 16 en op zaterdag en zondag telkens voor 25 euro.27-05-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisarrest voor LiLo

Huisarrest voor LiLo


http://img852.imageshack.us/img852/7657/lindsaylohana.jpg

Lindsay Lohans huisarrest gaat vandaag van start. De actrice die vorige maand nog door een rechter in Los Angeles werd veroordeeld tot een probatie van 3 jaar, meldde zich vanmorgen aan bij de gevangenis van Lynwood. Nadat ze haar enkelband had opgehaald mocht ze meteen weer naar huis om haar straf uit te zitten.


Het aan lager wal geraakte Hollywoodsterretje moet nog tot 29 juni binnen blijven. "Vanaf nu mag Lohan haar woning in Venice tot eind juni niet meer verlaten" zegt Steve Whitmore, woordvoerder van Lynwood Jail. Lilo's celstraf werd naar verluidt in huisarrest omgezet om zo het probleem van de overbevolkte gevangenissen in Californië aan te pakken. 


De 'Mean Girls'-actrice had tot 17 juni de tijd om zich in de gevangenis aan te melden, maar ze wilde zo vroeg mogelijk aan haar straf beginnen. Het vervroegde huisarrest komt de actrice als geroepen: "Lindsay wilde de straf zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat de opnames van haar nieuwste film 'Gotti' niet in het gedrang komen", weet een insider.


Naast het huisarrest kreeg Lindsay nog een boete van 180 dollar opgelegd en moet ze 480 uren gemeenschapsdienst verrichten, waarvan 360 in een vluchthuis en 120 bij een lijkschouwer.


27-05-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"

"Schwarzenegger liet agenten vrouwen in zijn suite smokkelen"


http://img692.imageshack.us/img692/9302/schwarzenegger.jpg


Arnold Schwarzenegger riskeert gerechtelijke vervolging wegens zijn buitenechtelijke affaire(s). Hij zou immers belastinggeld hebben aangewend om zijn schuinsmarcheerderij te verdoezelen toen hij gouverneur van Californië was. De openbare aanklager van de staat Californië wil de bewering onderzoeken als zou Schwarzie ambtenaren hebben ingezet om sporen van zijn ontrouw te wissen.

Voormalig agent William Taylor, veiligheidschef van het Hyatt Regency Hotel in Sacramento, stelt immers dat Arnie agenten inschakelde om vrouwen in zijn suite te smokkelen.

"Drie keer zag ik hoe de gouverneur alleen in het hotel aankwam, en even later kwamen agenten van de California Highway Patrol aan in officiële wagens met een of twee vrouwen. Die werden dan haastig door de dienstingang geloodst, naar de lift voor de private vleugel van de gouverneur", verklaart Taylor.

"De vrouwen waren tussen de achttien en vijfentwintig, blond en schaarsgekleed. Ze bleven telkens twee tot vier uur". Volgens Taylor durfde niemand dit ooit melden uit schrik ontslagen te worden.

Intussen wordt het de 17-jarige zoon van Schwarzenegger wat te veel. Patrick wil de naam van zijn moeder aannemen en voortaan dus als Patrick Shriver door het leven. Hij zegt nog wel van zijn vader te houden, maar wat papa heeft uitgespookt, vindt Patrick niet door de beugel kunnen. "Ik hou van hem, maar zou jij je vader steunen na wat hij mijn moeder heeft aangedaan?", aldus Patrick.

"Sommige dagen voel ik me echt slecht! Andere dagen wou ik dat ik gewoon een normaal leven  had. Maar ik hou wel van mijn familie, tot de dood ons scheidt", vertelt Patrick. (br.hln)27-05-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers

Q-Music is grootste stijger bij CIM-luistercijfers


http://imageshack.us/m/200/9583/qmusic.jpg
Q-presentatoren Sven Ornelis en Kurt Rogiers.


De commerciële radiozender Q-Music is de grootste stijger in de nieuwe luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Het marktaandeel van de zender komt uit op 15,7 procent, een stijging met 1,4 procentpunt in vergelijking met de vorige meting. Dat blijkt uit de luistercijfers voor januari tot en met maart (golf 2011-1), die donderdag door het CIM werden bekendgemaakt.

Q-Music blijft de op een na grootste radiozender van de Vlaanderen. De koppositie wordt nog altijd ingenomen door Radio 2, dat er met een marktaandeel van 30,6 procent eveneens op vooruitgaat (+0,7 procent). Ook de meeste andere radiozenders van de VRT doen het goed. Klara gaat er met 0,7 procent op vooruit, om af te klokken op 2,6 procent. Voor Radio 1 en Studio Brussel is er een lichte vooruitgang weggelegd. Zij komen uit op respectievelijk 8,7 (+0,1) en 11,8 procent (+0,3). De enige verliezer bij de openbare omroep is MNM. De hitzender zakt van 9,5 naar 8,0 procent.
 
De Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), die met Q-Music dus de sterkste stijger in huis heeft, krijgt ook af te rekenen met een tegenvaller. JOE fm daalt immers van 7,6 naar 6,3 procent. Het blijft wel de tweede landelijke commerciële zender, mede dankzij een terugval van Radio Nostalgie, die uitkomt op 4,8 procent (-1,1 procent). Het is daarnaast de laatste keer dat Exqi FM voor een volledige onderzoekersperiode in de CM-luistercijfers wordt opgenomen. De zender sluit af met een marktaandeel van 0,38 procent. (br.hln)


27-05-2011 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent

Wu-Tang Clan op 29 juni in Vooruit Gent


http://imageshack.us/m/600/4830/wutangclanq.jpgDe Amerikaanse hiphopsupergroep Wu-Tang Clan is helemaal terug en komt naar Gent met 'The Rebirth Tour 2011'. De groep zal met de clanleden GZA (Genius), Ghostface Kil...lah, Method Man, U-God, Raekwon, Masta Killa en Inspectah Deck op het podium staan.

In Europa scoorde Wu-Tang Clan hits met de nummers 'Gravel Pit' en 'Say What You Want (All Day, Every Day)'.

Sinds de Wu-Tang Clan in 1993 met het debuutalbum 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' hiphopgeschiedenis schreef, staat de supergroep van RZA en zijn discipelen al 15 jaar aan de absolute top. De plaat wordt algemeen beschouwd als één van de beste hiphopalbums ooit, waarbij de unieke sound van laidback flows in combinatie met RZA's zware, onheilspellende beats en soulsamples een herkenbare blueprint voor jaren '90 hardcore hiphop creëerde.

Met leden als Method Man, de in 2004 overleden Ol' Dirty Bastard, Raekwon en Ghostface Killah bleek de groep hiphopsterren in spe te herbergen. Het op 29 juni geplande optreden maakt deel uit van de Rebirth Tour 2011.

Tickets kosten 35 euro en kan je hier bestellen.


26-05-2011 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten strikken Morrissey

Lokerse Feesten strikken Morrissey

Klik op de foto om 'Everyday is like Sunday' te beluisteren

De Lokerse Feesten pakken uit met een nieuwe topper op hun affiche. Morrissey, ex-zanger van The Smiths en sinds 1988 succesvol solo-artiest, komt op donderdag 4 augustus naar het Waasland. Volgens de organisatoren is het de eerste keer dat Morrissey als solo-artiest op een Belgisch festivalpodium staat.

Morrissey gaat deze zomer op tournee doorheen Groot-Brittannië en speelt onder meer op Glastonbury. Op 4 augustus treden op de Lokerse Feesten ook 2ManyDJs en Gogol Bordello aan.

De Lokerse Feesten duren tien dagen, van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus. Tickets zijn te koop via www.lokersefeesten.be of via de filialen van Media Markt. Er is ook een abonnement (100 euro) beschikbaar voor de tien dagen. Dat kan enkel gekocht worden bij Dranken Van Eetvelde in Lokeren. (br.hln)


26-05-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

http://imageshack.us/m/717/7675/angelinajolies.jpg

Volgens Brad Pitt is vrouwlief Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder. Vooral wanneer er valiezen ingepakt moeten worden, is Angelina op haar best.


De Oscarwinnende actrice en haar man staan in voor de opvoeding van zes kinderen: de geadopteerde Maddox (9), Pax (7), Zahara (6) en de biologische kinderen Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2). Toch is het voor Brangelina geen probleem om de hele wereld rond te reizen met hun kroost.


Volgens manlief Brad kan het hele gezin goed omgaan met het hectische en nomadische leventje. "Onze kinderen hebben elk hun eigen rugzak, waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn. Als ze hem vergeten, dan zijn ze hem kwijt. Angelina en ik kunnen niet de hele tijd checken of iedereen alles mee heeft."


De kids worden wel geholpen bij het maken van hun koffertjes, Angelina heeft zelfs een echt inpakritueel. "Ik ben blij dat mama goed kan inpakken", zei Brad in een interview aan The Sun. "Ze is strijdvaardig, ze is echt getalenteerd. Ik zou het niet kunnen."


Voor Brangelina is het erg belangrijk dat hun kroost mee kan naar het werk. Om de kids niet te veel last te bezorgen, proberen ze bij het reizen wel een routine in te bouwen. "We reizen vooral 's nachts, dan kunnen ze slapen. Als iedereen wakker is, dan is er te veel chaos", aldus papa Brad.


26-05-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant kerstalbum

Lady Gaga plant kerstalbum


http://imageshack.us/m/844/641/ladygagaem.jpg


Als Bob Dylan het doet, en Cliff Richard en Bob de Bouwer, waarom zou Lady Gaga dan geen kerstalbum mogen uitbrengen? Gaga deed die onthulling tijdens een interview met Stephen Fry. "Ik denk dat het een goed idee zou zijn een kerstalbum te maken waarop ik jazzklassiekers aanpak. Ik wil het echt doen, ik heb er al met mijn manager over gesproken", zegt ze in het interview voor de Financial Times.

Intussen spijst Gaga haar bankrekening verder dankzij een deal met Google. De zoekmachine en Gaga slaan de handen in elkaar voor de promotie van het Chromebook van Google.


26-05-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Robbie Firmin is zeven en werd op slag de nieuwe sensatie van de talentenjacht 'Britain's Got Talent'.

Robbie neemt deel om zijn mama het mooiste verjaardagsgeschenk ooit te bieden, de overwinning, maar hij dacht ook aan zijn tante. Die is op zoek naar een lief, en volgens Robbie heeft ze haar oog op jurylid Louis laten vallen.

De guitigaard zingt met bravoure doch niet helemaal toonvast 'My Way' van Sinatra en steekt de jury in zijn zak door het publiek tot stilte aan te manen. Snoezigheid in tv-formaat, daar lusten ze in Groot-Brittannië wel fruitpap van. (br.hln)26-05-2011 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson danst de lambada

Pamela Anderson danst de lambada

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Deelneemsters aan 'Sterren op de dansvloer' kiezen normaal gezien voor lange jurken om hun bewegingen te accentueren. Niet zo voor Pamela Anderson in de Argentijnse versie 'Bailando por un Sueño': haar rode fonkelende tricot riep zelfs herinneringen op aan haar welbekende Baywatch-pakje.


De lambada die de blonde stoot afleverde, leverde gemengde reacties op. Jurylid Flavio Mendoza gaf het danspaar een 9, maar Moria Casán was met een 7 duidelijk minder gecharmeerd. "Dit optreden kon me niet overtuigen, ze misten het Latijnse vuur. Volgens mij kunnen ze nog verbeteren." Het derde jurylid, Aníbal Pachano, oordeelde zelfs ronduit streng en deelde slechts een 5 uit. "De choreografie zag er goed uit, maar dat volstaat niet voor een hoge score", klonk het verdict.


Pamela zelf was tevreden over haar prestatie, al had de jetlag haar naar eigen zeggen afgemat. Fysiek kan ze nog aardig mee, met dank aan haar zonen Dylan en Brandon. "Mijn kinderen houden me in vorm. Ik sport wat af met hen: voetbal, basketbal, baseball,... Een fitnessfanaat ben ik echter niet, mij vind je constant aan het strand en in het water. Diëten doe ik ook niet, maar ik ben wel vegetariër."


25-05-2011 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker

Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker
De Britse krant The Sun rouwt om het overlijden van een van hun populairste Page three-girls, de pin-ups die de derde pagina van de tabloid sieren. Suzanne Mizzi verloor op haar 43ste de strijd tegen kanker. Tijdens de jaren tachtig en negentig deed de blondine de harten van menig Brit sneller kloppen en op haar hoogtepunt werd ze verzekerd voor 12,6 miljoen euro.

"Suzanne was schitterend, zowel vanbinnen als vanbuiten", aldus haar man Frank Camilleri, met wie ze dertig jaar samen was. Ze laat een zoontje van zeven (Geo) en een dochter van zes (Sienna) achter. Na haar modellencarrière kwam Mizzi aan de bak als kunstenares en interieurdesigner. Mizzi vocht al meer dan een jaar tegen baarmoederkanker.

Op haar zeventiende ging het plots snel voor de in Malta geboren Mizzi met haar eerste Page three-shoot in 1984. Samen met haar vriendin en collega-Page three Sam Fox werd ze een veelgevraagd model. In die mate dat ze in de zes maanden die volgden, op 26 verschillende kalenders pronkte. Op haar 21ste sloot ze een contract voor drie jaar ter waarde van 460.000 euro af voor lingeriemerk Dorothy Perkins.

Grote merken als Kellogg's, Marlboro en Fiat vroegen haar voor commercials en ook op de catwalk kende ze succes. Zo werd Mizzi drie jaar lang het gezicht van modegoeroe Vivienne Westwood. Op haar hoogtepunt verzekerde een lingeriemerk haar gezicht en lichaam zelfs voor 12,6 miljoen euro. "In die tijd werd ik samen met Frank, die altijd met me meereisde, behandeld als een echte filmster. Ik heb de hele wereld afgereisd. Maar met mijn werk daarna heb ik bewezen veel meer te zijn dan een mooi gezichtje als Page three." (br.hln)25-05-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd

Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd


http://imageshack.us/m/195/5015/lukalloosandyblanckaert.jpg


Luk Alloo (48) is vorige week maandag in het Antwerpse stadhuis getrouwd met Sandy Blanckaert (35), dochter van Will Tura. De ceremonie werd in aanwezigheid van Tura en zijn vrouw Jenny "buiten de uren" en dus "in het grootste geheim" gehouden, zo melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. Getuige voor Alloo was zijn 'ontdekker' Paul Jambers. Het feest voor familie en vrienden grijpt zaterdag plaats, en ook daar worden geen pottenkijkers geduld.

Luk Alloo was al eerder getrouwd en hield daar twee kinderen aan over, Nanoi en Naom. Hij ontmoette Sandy in 1999 tijdens een tv-opname, een jaar later werden ze een stel. In 2005 kwam het tot een breuk, maar professioneel bleven ze samenwerken. Midden vorig jaar werden ze opnieuw een koppel. (br.hln)


25-05-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Klik op de foto om ' We Shall Overcome ' te beluisteren


In heel België zijn muziekfans opgelicht met tickets voor het concert van Roger Waters. De bassist van Pink Floyd speelt vrijdag en zaterdag in het Sportpaleis in Antwerpen twee concerten met het meesterwerk 'The Wall' als rode draad. Dat staat vandaag in de krant La Dernière Heure.
 
Er is sprake van twee vormen van oplichting. In eerste instantie zouden oude tickets gestuurd zijn naar de fans en niet de tickets die geldig zijn voor de concerten van vrijdag en zaterdag, die volledig uitverkocht zijn. In tweede instantie zouden onbestaande tickets aangeboden worden aan de fans.

De politie weet volgens de Franstalige krant nog niet precies hoeveel slachtoffers er zijn, maar ze zijn alleszins verspreid over heel België. 
De slachtoffers kunnen de zwarte lijst van malafide verkopers en internetsites raadplegen op ilovemyticket.com.


25-05-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Klik op de foto om ' Not Dark Yet  ' te beluisteren

Overal ter wereld wordt vandaag de zeventigste verjaardag van Bob Dylan gevierd met huldeconcerten, bijlagen van kranten en magazines, analyses, lezingen, debatten, noem maar op. Het zal wellicht niets veranderen aan het feit dat je de wereldbevolking kan opdelen in twee groepen: mensen die Dylan in hun hart sluiten als magistrale toondichter en de man die onnoemelijke emoties liever in een vers te veel dan een te weinig vat en aan de andere kant mensen die hem afdoen als een neuzelende bard uit een ver irrelevant verleden. Tot welk kamp je ook behoort, vanavond aan de toog zal je niet door de mand vallen als je enkele van deze voorts totaal irrelevante weetjes over nonkel Bob uit je mouw schudt.

* Het heeft weinig gescheeld of we hadden het vandaag over Robert Allyn, de artiestennaam die Robert Zimmerman in gedachten had toen hij in 1960 op het punt stond Dinkytown, Minnesota te verlaten en naar New York te trekken. "Dat wilde ik doen van zodra ik thuis wegging, mezelf Robert Allyn noemen. Dat klonk als een Schotse koning, daar zag ik wel wat in". Maar in Down Beat las hij dat er een saxofonist met de naam David Allyn rondliep. "Ik had enkele gedicheten gelezen van de (Welshe) dichter Dylan Thomas. Dylan en Allyn klinken ongeveer hetzelfde. De letter D vond ik gewoon sterker klinken".

* Als 17-jarige zag Dylan op 31 januari 1959 in zijn geboortestad Duluth, Minnesota een optreden van Buddy Holly vanop de eerste rij. Daarover vertelde hij later dat hij oogcontact had met Holly, die drie dagen later omkwam in een vliegtuigcrash.

* Door een zeldzame leerstoornis kon Dylan nooit de woorden van zijn eigen songs onthouden. Om ze live te kunnen te berde brengen, leert hij zijn songteksten fonetisch van buiten.

* In de Billboard poplijsten heeft Dylan nooit een nummer één hit gehad. 'Like a Rolling Stone' haalde in 1965 de tweede plaats, net als 'Rainy Day Women #12 & 35' een jaar later. The Byrds stonden in 1965 wel op één met hun versie van Dylans 'Mr. Tambourine Man'.

* Voor bijdragen aan andermans platen bezigde Dylan pseudoniemen als Blind Boy Grunt, Tedham Porterhouse, Robert Milkwood Thomas, Roosevelt Gook en Bob Landy.

* In 1969 was Dylan te gast in de tv-show van Johnny Cash. Hij zong er 'I Threw it All Away' en 'Living the Blues'. Daarnaast deed hij ook het duet 'Girl from the North Country' met Cash, wier taak er verder voornamelijk in bestond de perslui uit de buurt van de mensenschuwe Dylan te houden.

* In juli 1966 brak Dylan zijn nek in een crash met zijn motorfiets, een Triumph 500. Pas drie jaar later, in augustus 1969, trad hij voor het eerst weer op. Dat was met The Band op het Isle of Wight festival in Engeland. Hij kreeg toen 85.890 euro voor een concert van 70 minuten.

* Van de ontelbare covers van zijn songs, is Dylan het meest trots op Jimi Hendrix' versie van 'All Along the Watchtower' en de vertolking door zijn idool Elvis Presley van 'Tomorrow Is A Long Time'. Wat hij vindt van 'Oorlogsgeleerden', de bewerking door Wannes Van De velde en Roland Van Campenhout van 'Masters of War', is niet bekend.

* Dylans quasi autobiografische film 'Renaldo & Clara' uit 1977 was drie uur en 57 minuten lang. Dylan speelde Renaldo, muzikant Ronnie Hawkins speelde een personage dat Bob Dylan heet. Er zaten 47 songs in de film, maar nadat hij door critici was neergesabeld, werd de film tot 90 minuten ingekort.

* Drie songs van Dylan beginnen met ongeveer hetzelfde vers: 'Early in the mornin'': 'Obviously Five Believers', 'Pledging My Time' en 'Tangled Up in Blue' (dat begint met 'Early one mornin'').

* Dylan liet The Beatles kennismaken met de geneugten van marijuana, in augustus 1964 in het Delmonico Hotel in New York.

* Dylan en John Lennon hebben tijdens een Engelse tournee van Dylan een samen een nummer geschreven en opgenomen. "Maar ik weet niet meer wat het was", verklaarde Dylan jaren later. "We hebben het ingespeeld op een bandopnemer, maar ik weet niet wat ermee gebeurd is. Eigenlijk weet ik totaal niets meer van dat nummer".

* Dylan nam een aantal duetten op voor andermans platen, onder meer 'Buckets of Rain' met Bette Midler en 'Sign Language' met Eric Clapton. Samen met Allen Ginsberg zingt Dylan backings op 'Don't Go Home with Your Hard-On' van Leonard Cohen. In 2001 nam hij met Van Morrison zelfs een heel duettenalbum op.

* Het zal wat laattijdig arriveren, maar je kan Bob nog altijd een verjaardagskaart sturen op dit adres: Bob Dylan, P.O. Box 870, Cooper Station, New York, NY 10276, USA.  (br.hln)


25-05-2011 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Twilight_Singers.jpg?t=1306241555
The Twilight Singers


Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine lost vandaag weer een hoop nieuwe namen voor het festival in Kiewit. De bekendste namen zijn wellicht het Britse popduo The Ting Tings, Eminems vrienden van D12 en The Twilight Singers van Greg Dulli. De ticketverkoop loopt ondertussen als een trein. Er zijn enkel nog kaartjes voor vrijdag en zaterdag.

Op donderdag verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses. Op zaterdag worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd.
 
Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn intussen de deur uit. De organisatie van Pukkelpop laat weten dat ook de dagtickets voor vrijdag en zaterdag vlot over de toonbank gaan en benadrukt zeker geen tickets over te kopen van derden. Net als vorig jaar zal er aan de festivalingang een omruilkassa staan.
 
Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 18 tot 20 augustus. Headliners zijn Foo Fighers, Eminem, The Offspring en dEUS.


24-05-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Huis Elizabeth Taylor te koop

 Huis Elizabeth Taylor te koop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elizabeth-Taylor-3.jpg?t=1306241098Heeft u ergens zes miljoen euro liggen waar je niet meteen iets mee kan aanvangen? Dan is de aanschaf van de villa van Elizabeth Taylor het overwegen waard. Dertig jaar woonde Taylor, die in maart overleed, in het huis dat in de jaren zestig werd gebouwd in Bel Air. Je krijgt er een landgoed van 5.000 vierkante meter, een zwembad, een prachtige tuin, een sauna en vier slaapkamers bovenop. Bekijk hier foto's van de villa. (br.hln)


24-05-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.

Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor-5.jpg?t=1306240742Zsa Zsa Gabor (94) is ontwaakt uit haar coma. Gabor raakte afgelopen dinsdag in een coma na een operatie wegens maagbloedingen. "De artsen hebben me gezegd dat ik rekening moet houden met het ergste", vertelde haar man Frederic von Anhalt vorige week.

Maar het zou intussen weer zo goed gaan met de Hollywoodlegende dat ze spoedig weer naar huis zou mogen. Dat laat haar man weten aan Ontheredcarpet.com. "Ik weet niet wat ik zonder haar zou doen. Zij is alles wat ik heb. We hebben elkaar beloofd dat we voor elkaar zouden zorgen tot het einde."

Hoewel haar bloeddruk weer normaal is, krijgt Zsa Zsa nog wel eten via een slangetje en medicatie tegen de pijn.24-05-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!