NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

Brad Pitt vindt Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder

http://imageshack.us/m/717/7675/angelinajolies.jpg

Volgens Brad Pitt is vrouwlief Angelina Jolie een 'strijdlustige' moeder. Vooral wanneer er valiezen ingepakt moeten worden, is Angelina op haar best.


De Oscarwinnende actrice en haar man staan in voor de opvoeding van zes kinderen: de geadopteerde Maddox (9), Pax (7), Zahara (6) en de biologische kinderen Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2). Toch is het voor Brangelina geen probleem om de hele wereld rond te reizen met hun kroost.


Volgens manlief Brad kan het hele gezin goed omgaan met het hectische en nomadische leventje. "Onze kinderen hebben elk hun eigen rugzak, waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn. Als ze hem vergeten, dan zijn ze hem kwijt. Angelina en ik kunnen niet de hele tijd checken of iedereen alles mee heeft."


De kids worden wel geholpen bij het maken van hun koffertjes, Angelina heeft zelfs een echt inpakritueel. "Ik ben blij dat mama goed kan inpakken", zei Brad in een interview aan The Sun. "Ze is strijdvaardig, ze is echt getalenteerd. Ik zou het niet kunnen."


Voor Brangelina is het erg belangrijk dat hun kroost mee kan naar het werk. Om de kids niet te veel last te bezorgen, proberen ze bij het reizen wel een routine in te bouwen. "We reizen vooral 's nachts, dan kunnen ze slapen. Als iedereen wakker is, dan is er te veel chaos", aldus papa Brad.


26-05-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant kerstalbum

Lady Gaga plant kerstalbum


http://imageshack.us/m/844/641/ladygagaem.jpg


Als Bob Dylan het doet, en Cliff Richard en Bob de Bouwer, waarom zou Lady Gaga dan geen kerstalbum mogen uitbrengen? Gaga deed die onthulling tijdens een interview met Stephen Fry. "Ik denk dat het een goed idee zou zijn een kerstalbum te maken waarop ik jazzklassiekers aanpak. Ik wil het echt doen, ik heb er al met mijn manager over gesproken", zegt ze in het interview voor de Financial Times.

Intussen spijst Gaga haar bankrekening verder dankzij een deal met Google. De zoekmachine en Gaga slaan de handen in elkaar voor de promotie van het Chromebook van Google.


26-05-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Robbie (7) is nieuwe BGT-sensatie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Robbie Firmin is zeven en werd op slag de nieuwe sensatie van de talentenjacht 'Britain's Got Talent'.

Robbie neemt deel om zijn mama het mooiste verjaardagsgeschenk ooit te bieden, de overwinning, maar hij dacht ook aan zijn tante. Die is op zoek naar een lief, en volgens Robbie heeft ze haar oog op jurylid Louis laten vallen.

De guitigaard zingt met bravoure doch niet helemaal toonvast 'My Way' van Sinatra en steekt de jury in zijn zak door het publiek tot stilte aan te manen. Snoezigheid in tv-formaat, daar lusten ze in Groot-Brittannië wel fruitpap van. (br.hln)26-05-2011 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson danst de lambada

Pamela Anderson danst de lambada

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Deelneemsters aan 'Sterren op de dansvloer' kiezen normaal gezien voor lange jurken om hun bewegingen te accentueren. Niet zo voor Pamela Anderson in de Argentijnse versie 'Bailando por un Sueño': haar rode fonkelende tricot riep zelfs herinneringen op aan haar welbekende Baywatch-pakje.


De lambada die de blonde stoot afleverde, leverde gemengde reacties op. Jurylid Flavio Mendoza gaf het danspaar een 9, maar Moria Casán was met een 7 duidelijk minder gecharmeerd. "Dit optreden kon me niet overtuigen, ze misten het Latijnse vuur. Volgens mij kunnen ze nog verbeteren." Het derde jurylid, Aníbal Pachano, oordeelde zelfs ronduit streng en deelde slechts een 5 uit. "De choreografie zag er goed uit, maar dat volstaat niet voor een hoge score", klonk het verdict.


Pamela zelf was tevreden over haar prestatie, al had de jetlag haar naar eigen zeggen afgemat. Fysiek kan ze nog aardig mee, met dank aan haar zonen Dylan en Brandon. "Mijn kinderen houden me in vorm. Ik sport wat af met hen: voetbal, basketbal, baseball,... Een fitnessfanaat ben ik echter niet, mij vind je constant aan het strand en in het water. Diëten doe ik ook niet, maar ik ben wel vegetariër."


25-05-2011 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker

Iconische Page three-girl (43) sterft aan kanker
De Britse krant The Sun rouwt om het overlijden van een van hun populairste Page three-girls, de pin-ups die de derde pagina van de tabloid sieren. Suzanne Mizzi verloor op haar 43ste de strijd tegen kanker. Tijdens de jaren tachtig en negentig deed de blondine de harten van menig Brit sneller kloppen en op haar hoogtepunt werd ze verzekerd voor 12,6 miljoen euro.

"Suzanne was schitterend, zowel vanbinnen als vanbuiten", aldus haar man Frank Camilleri, met wie ze dertig jaar samen was. Ze laat een zoontje van zeven (Geo) en een dochter van zes (Sienna) achter. Na haar modellencarrière kwam Mizzi aan de bak als kunstenares en interieurdesigner. Mizzi vocht al meer dan een jaar tegen baarmoederkanker.

Op haar zeventiende ging het plots snel voor de in Malta geboren Mizzi met haar eerste Page three-shoot in 1984. Samen met haar vriendin en collega-Page three Sam Fox werd ze een veelgevraagd model. In die mate dat ze in de zes maanden die volgden, op 26 verschillende kalenders pronkte. Op haar 21ste sloot ze een contract voor drie jaar ter waarde van 460.000 euro af voor lingeriemerk Dorothy Perkins.

Grote merken als Kellogg's, Marlboro en Fiat vroegen haar voor commercials en ook op de catwalk kende ze succes. Zo werd Mizzi drie jaar lang het gezicht van modegoeroe Vivienne Westwood. Op haar hoogtepunt verzekerde een lingeriemerk haar gezicht en lichaam zelfs voor 12,6 miljoen euro. "In die tijd werd ik samen met Frank, die altijd met me meereisde, behandeld als een echte filmster. Ik heb de hele wereld afgereisd. Maar met mijn werk daarna heb ik bewezen veel meer te zijn dan een mooi gezichtje als Page three." (br.hln)25-05-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd

Luk Alloo en Sandy Blanckaert getrouwd


http://imageshack.us/m/195/5015/lukalloosandyblanckaert.jpg


Luk Alloo (48) is vorige week maandag in het Antwerpse stadhuis getrouwd met Sandy Blanckaert (35), dochter van Will Tura. De ceremonie werd in aanwezigheid van Tura en zijn vrouw Jenny "buiten de uren" en dus "in het grootste geheim" gehouden, zo melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. Getuige voor Alloo was zijn 'ontdekker' Paul Jambers. Het feest voor familie en vrienden grijpt zaterdag plaats, en ook daar worden geen pottenkijkers geduld.

Luk Alloo was al eerder getrouwd en hield daar twee kinderen aan over, Nanoi en Naom. Hij ontmoette Sandy in 1999 tijdens een tv-opname, een jaar later werden ze een stel. In 2005 kwam het tot een breuk, maar professioneel bleven ze samenwerken. Midden vorig jaar werden ze opnieuw een koppel. (br.hln)


25-05-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Massale oplichting met tickets voor concert Roger Waters

Klik op de foto om ' We Shall Overcome ' te beluisteren


In heel België zijn muziekfans opgelicht met tickets voor het concert van Roger Waters. De bassist van Pink Floyd speelt vrijdag en zaterdag in het Sportpaleis in Antwerpen twee concerten met het meesterwerk 'The Wall' als rode draad. Dat staat vandaag in de krant La Dernière Heure.
 
Er is sprake van twee vormen van oplichting. In eerste instantie zouden oude tickets gestuurd zijn naar de fans en niet de tickets die geldig zijn voor de concerten van vrijdag en zaterdag, die volledig uitverkocht zijn. In tweede instantie zouden onbestaande tickets aangeboden worden aan de fans.

De politie weet volgens de Franstalige krant nog niet precies hoeveel slachtoffers er zijn, maar ze zijn alleszins verspreid over heel België. 
De slachtoffers kunnen de zwarte lijst van malafide verkopers en internetsites raadplegen op ilovemyticket.com.


25-05-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Bob Dylan 70! Maar wist je dit al over Bob Dylan?

Klik op de foto om ' Not Dark Yet  ' te beluisteren

Overal ter wereld wordt vandaag de zeventigste verjaardag van Bob Dylan gevierd met huldeconcerten, bijlagen van kranten en magazines, analyses, lezingen, debatten, noem maar op. Het zal wellicht niets veranderen aan het feit dat je de wereldbevolking kan opdelen in twee groepen: mensen die Dylan in hun hart sluiten als magistrale toondichter en de man die onnoemelijke emoties liever in een vers te veel dan een te weinig vat en aan de andere kant mensen die hem afdoen als een neuzelende bard uit een ver irrelevant verleden. Tot welk kamp je ook behoort, vanavond aan de toog zal je niet door de mand vallen als je enkele van deze voorts totaal irrelevante weetjes over nonkel Bob uit je mouw schudt.

* Het heeft weinig gescheeld of we hadden het vandaag over Robert Allyn, de artiestennaam die Robert Zimmerman in gedachten had toen hij in 1960 op het punt stond Dinkytown, Minnesota te verlaten en naar New York te trekken. "Dat wilde ik doen van zodra ik thuis wegging, mezelf Robert Allyn noemen. Dat klonk als een Schotse koning, daar zag ik wel wat in". Maar in Down Beat las hij dat er een saxofonist met de naam David Allyn rondliep. "Ik had enkele gedicheten gelezen van de (Welshe) dichter Dylan Thomas. Dylan en Allyn klinken ongeveer hetzelfde. De letter D vond ik gewoon sterker klinken".

* Als 17-jarige zag Dylan op 31 januari 1959 in zijn geboortestad Duluth, Minnesota een optreden van Buddy Holly vanop de eerste rij. Daarover vertelde hij later dat hij oogcontact had met Holly, die drie dagen later omkwam in een vliegtuigcrash.

* Door een zeldzame leerstoornis kon Dylan nooit de woorden van zijn eigen songs onthouden. Om ze live te kunnen te berde brengen, leert hij zijn songteksten fonetisch van buiten.

* In de Billboard poplijsten heeft Dylan nooit een nummer één hit gehad. 'Like a Rolling Stone' haalde in 1965 de tweede plaats, net als 'Rainy Day Women #12 & 35' een jaar later. The Byrds stonden in 1965 wel op één met hun versie van Dylans 'Mr. Tambourine Man'.

* Voor bijdragen aan andermans platen bezigde Dylan pseudoniemen als Blind Boy Grunt, Tedham Porterhouse, Robert Milkwood Thomas, Roosevelt Gook en Bob Landy.

* In 1969 was Dylan te gast in de tv-show van Johnny Cash. Hij zong er 'I Threw it All Away' en 'Living the Blues'. Daarnaast deed hij ook het duet 'Girl from the North Country' met Cash, wier taak er verder voornamelijk in bestond de perslui uit de buurt van de mensenschuwe Dylan te houden.

* In juli 1966 brak Dylan zijn nek in een crash met zijn motorfiets, een Triumph 500. Pas drie jaar later, in augustus 1969, trad hij voor het eerst weer op. Dat was met The Band op het Isle of Wight festival in Engeland. Hij kreeg toen 85.890 euro voor een concert van 70 minuten.

* Van de ontelbare covers van zijn songs, is Dylan het meest trots op Jimi Hendrix' versie van 'All Along the Watchtower' en de vertolking door zijn idool Elvis Presley van 'Tomorrow Is A Long Time'. Wat hij vindt van 'Oorlogsgeleerden', de bewerking door Wannes Van De velde en Roland Van Campenhout van 'Masters of War', is niet bekend.

* Dylans quasi autobiografische film 'Renaldo & Clara' uit 1977 was drie uur en 57 minuten lang. Dylan speelde Renaldo, muzikant Ronnie Hawkins speelde een personage dat Bob Dylan heet. Er zaten 47 songs in de film, maar nadat hij door critici was neergesabeld, werd de film tot 90 minuten ingekort.

* Drie songs van Dylan beginnen met ongeveer hetzelfde vers: 'Early in the mornin'': 'Obviously Five Believers', 'Pledging My Time' en 'Tangled Up in Blue' (dat begint met 'Early one mornin'').

* Dylan liet The Beatles kennismaken met de geneugten van marijuana, in augustus 1964 in het Delmonico Hotel in New York.

* Dylan en John Lennon hebben tijdens een Engelse tournee van Dylan een samen een nummer geschreven en opgenomen. "Maar ik weet niet meer wat het was", verklaarde Dylan jaren later. "We hebben het ingespeeld op een bandopnemer, maar ik weet niet wat ermee gebeurd is. Eigenlijk weet ik totaal niets meer van dat nummer".

* Dylan nam een aantal duetten op voor andermans platen, onder meer 'Buckets of Rain' met Bette Midler en 'Sign Language' met Eric Clapton. Samen met Allen Ginsberg zingt Dylan backings op 'Don't Go Home with Your Hard-On' van Leonard Cohen. In 2001 nam hij met Van Morrison zelfs een heel duettenalbum op.

* Het zal wat laattijdig arriveren, maar je kan Bob nog altijd een verjaardagskaart sturen op dit adres: Bob Dylan, P.O. Box 870, Cooper Station, New York, NY 10276, USA.  (br.hln)


25-05-2011 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

Ting Tings, Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Twilight_Singers.jpg?t=1306241555
The Twilight Singers


Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine lost vandaag weer een hoop nieuwe namen voor het festival in Kiewit. De bekendste namen zijn wellicht het Britse popduo The Ting Tings, Eminems vrienden van D12 en The Twilight Singers van Greg Dulli. De ticketverkoop loopt ondertussen als een trein. Er zijn enkel nog kaartjes voor vrijdag en zaterdag.

Op donderdag verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses. Op zaterdag worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd.
 
Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn intussen de deur uit. De organisatie van Pukkelpop laat weten dat ook de dagtickets voor vrijdag en zaterdag vlot over de toonbank gaan en benadrukt zeker geen tickets over te kopen van derden. Net als vorig jaar zal er aan de festivalingang een omruilkassa staan.
 
Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 18 tot 20 augustus. Headliners zijn Foo Fighers, Eminem, The Offspring en dEUS.


24-05-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Huis Elizabeth Taylor te koop

 Huis Elizabeth Taylor te koop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elizabeth-Taylor-3.jpg?t=1306241098Heeft u ergens zes miljoen euro liggen waar je niet meteen iets mee kan aanvangen? Dan is de aanschaf van de villa van Elizabeth Taylor het overwegen waard. Dertig jaar woonde Taylor, die in maart overleed, in het huis dat in de jaren zestig werd gebouwd in Bel Air. Je krijgt er een landgoed van 5.000 vierkante meter, een zwembad, een prachtige tuin, een sauna en vier slaapkamers bovenop. Bekijk hier foto's van de villa. (br.hln)


24-05-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.

Zsa Zsa Gabor is ontwaakt uit haar coma.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor-5.jpg?t=1306240742Zsa Zsa Gabor (94) is ontwaakt uit haar coma. Gabor raakte afgelopen dinsdag in een coma na een operatie wegens maagbloedingen. "De artsen hebben me gezegd dat ik rekening moet houden met het ergste", vertelde haar man Frederic von Anhalt vorige week.

Maar het zou intussen weer zo goed gaan met de Hollywoodlegende dat ze spoedig weer naar huis zou mogen. Dat laat haar man weten aan Ontheredcarpet.com. "Ik weet niet wat ik zonder haar zou doen. Zij is alles wat ik heb. We hebben elkaar beloofd dat we voor elkaar zouden zorgen tot het einde."

Hoewel haar bloeddruk weer normaal is, krijgt Zsa Zsa nog wel eten via een slangetje en medicatie tegen de pijn.24-05-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertour wordt test op leven en dood voor Slipknot

Zomertour wordt test op leven en dood voor Slipknot

Klik op de foto om ' Before I Forget ' te beluisteren

Slipknot heeft een erg snelle en steile opmars gekend sinds de release van hun zelfgetiteld debuutalbum uit 1999. Vorig jaar kreeg de band echter een zware tegenslag te verwerken. Paul Gray, bassist en medeoprichter van de band, stierf aan een overdosis drugs. Sindsdien is het leven in de band "een constante strijd" en staat de band op splitten, maar op zondag 26 juni staan ze nog op Graspop Metal Meeting in Dessel.


Een jaar geleden, op 24 mei 2010, sloeg het noodlot toe voor de Amerikaanse metalband. Bassist Paul Gray werd dood aangetroffen in een hotelkamer in Urbandale in de Amerikaanse staat Iowa. Het duurde bijna een maand voor de doodsoorzaak bekend werd gemaakt: een onopzettelijke overdosis morfine.


Sindsdien is de toekomst van de groep constant onzeker geweest. Drummer Joey Jordison vertelde dat de groep al aan een nieuw album bezig was, terwijl zanger Corey Taylor liet weten dat hij "niet zeker was of hij nog iets met Slipknot te maken wilde hebben". Later keerde hij zijn kar, door te zeggen dat Paul Gray zou willen dat de band ook na zijn dood zou voortleven.


Op 17 juni staan ze voor het eerst sinds het overlijden opnieuw op het podium, maar dat neemt de onzekerheid over de toekomst zeker niet weg. "Als het gevoel tijdens de zomertoer niet goed is, is het over voor Slipknot", liet Corey Taylor eerder deze maand nog optekenen. Hij reageerde daarmee op de uitlating van Jordison dat Slipknot altijd blijft bestaan, met of zonder Corey. Sid Wilson, de DJ van de band, houdt het filosofischer: "Slipknot zal altijd in onze geest blijven bestaan, maar ik moet toegeven dat het leven in de band een constante strijd is".
24-05-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend album Beady Eye staat bol van anthems

"Volgend album Beady Eye staat bol van anthems"

Klik op de foto om ' Four Letter Word ' te beluisteren


De carrière van Beady Eye is nog maar goed en wel vertrokken, of Liam Gallagher ziet het alweer groot. "Ons volgende album zal vol anthems en epische nummers staan", aldus de frontman. De band is inmiddels al begonnen met het schrijven van nieuwe nummers voor de opvolger van 'Different Gear, Still Speeding', dat in februari uitkwam. Gallagher wil in februari 2012 opnieuw de studio induiken en tegen de zomer de tweede plaat uitbrengen.

Hoewel hij epische nummers voor ogen heeft, ziet de jongste Gallagher nog geen graten in grote stadionconcerten zoals hij die met Oasis gewoon was. "Ik zag Manchester City (zijn favoriete voetbalclub, red.) de FA Cup winnen op Wembley, maar het deed me geen zin krijgen om er zelf opnieuw te spelen. Onze eerste tournee met Beady Eye was fantastisch. Het was leuk om van nul te beginnen en terug in kleinere zaaltjes te spelen", aldus Gallagher.

Beady Eye staat op donderdag 30 juni in de Pyramid Marquee op Rock Werchter.


24-05-2011 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnende filmcomponist Joseph Brooks pleegt zelfmoord

Oscarwinnende filmcomponist Joseph Brooks pleegt zelfmoord


http://imageshack.us/m/32/8565/josephbrooks.jpg
Joseph Brooks.


De Amerikaanse regisseur, songwriter en scenarist Joseph Brooks heeft zondag in zijn appartement in New York de hand aan zichzelf geslagen. Brooks, die een proces wegens meervoudige verkrachting te wachten stond, werd 73.

Brooks dankte zijn bekendheid aan de muzikale film 'You light up my life' uit 1977, die hij zowel had geproduceerd als geregisseerd, waarvoor hij de muziekscore had geschreven en waarin hijzelf een kleine rol vertolkt. De titelsong uit de prent werd met een Oscar vereerd. Het nummer werd later nog wel in films gebruikt, onder andere in "Indecent Proposal". De film gaat over een actrice die een one-night-stand heeft met een regisseur.

Twee jaar geleden werd Brooks aangeklaagd wegens verkrachting, het toebrengen van slagen en verwondingen, seksueel misbruik en zware diefstal. Hij zou meer dan tien jonge dames uit Florida, Californië en Oregon naar New York hebben laten komen door hen een filmrol voor te spiegelen. In zijn appartement zou hij de vrouwen dan hebben misbruikt.

Ook Brooks' zoon Nicholas zit in slechte gerechtelijke papieren. Hij moet binnenkort voorkomen op verdenking van moord op zijn vriendin, bikini-ontwerpster Sylvie Cachay.


23-05-2011 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni in verwachting van een jongen

"Carla Bruni in verwachting van een jongen"


http://imageshack.us/m/23/5412/carlabrunisarkozy.jpg


Carla Bruni is in verwachting van een jongen. Dat bevestigt Jacques Séguéla, een goede vriend van Nicolas Sarkozy. Enkele dagen eerder had de vader van de Franse president ook al verklapt dat zijn schoondochter zwanger was.


Opmerkelijk: Séguéla verklapte het geslacht van een kind in een Belgische krant, 'Le Soir'. In 2007 bracht deze Franse reclamegoeroe Carla en Nicolas ook al met elkaar in contact.


Het wordt het eerste gezamenlijke kind voor het presidentiële paar. Bruni heeft wel al een negenjarige zoon Aurélien met mediafilosoof Raphaël Enthoven. Sarkozy hield aan zijn eerste bruiloft met Marie-Dominique Culioli twee zonen over: Pierre (25) en Jean (23). Daarna volgde nog een derde zoon, Louis, met zijn nieuwe vrouw Cecilia Ciganer-Albeniz. In 2007 viel ook dat huwelijk aan diggelen.


Het is niet de eerste maal dat Séguéla uit de biecht klapt. Twee jaar geleden vertelde hij hoe de twee elkaar leerden kennen tijdens een geïmproviseerde 'blind date'. "Een onverwacht verleidingsspel tussen twee wilde beesten", noemde hij dat tafereel toen. Enkele weken later stapten ze tijdens een privé-ceremonie in het Elysée al in het huwelijksbootje.


Sarkozy kon er naar verluidt niet mee lachen toen zijn vader vorige week verkondigde dat hij dolblij was met het heuglijke nieuws. Zo ontstond de indruk immers dat hij garen wilde spinnen uit de onverkwikkelijke DSK-affaire.


Bruni zelf weigert vooralsnog echter haar zwangerschap te bevestigen. "Mijn lippen zijn verzegeld om iets te beschermen", liet ze vorige maand nog in 'Le Parisien' weten.


"Het plan was om haar ronde buik nu donderdag tijdens de G8 in Deauville tentoon te stellen", aldus een raadgever van het Elysée in Deauville. "De foto's moesten als bewijs dienen." Volgens sociologen en opinieonderzoekers zou een zwangerschap de kansen van Sarkozy op een herverkiezing volgend jaar nieuw leven inblazen.


23-05-2011 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan geeft heroïnegebruik toe

Bob Dylan geeft heroïnegebruik toe

Klik op de foto om ' Tangled Up In Blue ' te beluisteren


De Amerikaanse muzieklegende Bob Dylan heeft, in een audio-interview uit het jaar 1966 dat vandaag door de BBC is "onthuld", toegegeven dat hij verslaafd was aan de heroine en behept met zelfmoordgedachten.
 
"In New York ben ik gestopt met heroïne te gebruiken. Ik was zwaar verslaafd (...) Het kostte mij 25 dollar per dag, en ik ben ermee gestopt", aldus Dylan in een interview van povere (technische) kwaliteit, opgenomen door zijn vriend Robert Shelton, de muziekcriticus die Dylans carrière lanceerde. Het interview werd in maart 1966 opgenomen, aan boord van een vliegtuig dat het icoon van de protestbeweging van de 'sixties' van Lincoln, Nebraska, naar Denver, Colorado, bracht.
 
Behalve zijn verslaving aan de brown sugar maakt de tape ook de duistere gedachten van de bard duidelijk. "De dood maakt mij niets uit", zegt Zimmerman in het interview. "Ik ben niet het slag mens dat zich een oor afsnijdt. Mochten de zaken slecht gaan, zou ik me een kogel door het hoofd jagen. Ik zou uit het raam springen".
 
Dylan blaast morgen 70 kaarsjes uit.


23-05-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger heeft nóg twee geheime kinderen

"Schwarzenegger heeft nóg twee geheime kinderen"


http://imageshack.us/m/37/6998/arnoldschwarzeneggermar.jpg
Schwarzenegger en Shriver zitten nu in een bittere echtscheidingsstrijd verwikkeld.


Arnold Schwarzenegger heeft nóg minstens twee geheime kinderen. Dat beweert althans de Britse actrice Jane Seymour.


Vorige week kwam aan het licht dat de acteur aan een affaire met zijn toenmalige huishoudster een inmiddels 14-jarige zoon overgehouden heeft. Na 25 jaar huwelijk zette Maria Shriver recent een punt achter hun huwelijk.


Geen moment te vroeg blijkbaar, want er dreigen nog lijken uit de kast te vallen. "Ik was helemaal niet verrast toen ik dat nieuws hoorde", aldus Seymour. Als buurvrouw van de 'Terminator' in Malibu (Californië) is zij bijzonder goed geplaatst om een en ander op te vangen. "Die scheiding kwam er preventief, vooraleer de rest van de wereld op de hoogte zou zijn van zijn escapades. En als ik de geruchten mag geloven, zal er binnenkort nog meer uitlekken. Er wordt immers beweerd dat hij nog twee geheime liefdeskinderen verwekt heeft."


Shriver huurde inmiddels een topadvocaat in om beslag te leggen op zo'n 100 miljoen dollar (70 miljoen euro). Hun gezamenlijk vermogen wordt geschat tussen 140 en 280 miljoen euro. (br.hln)23-05-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Exquisa gaat zonder Stephanie verder

Restaurant Exquisa gaat zonder Stephanie verder

http://imageshack.us/m/43/525/restaurantexquisa.jpg


Kent u Yanaïka en Stephanie nog? In het eerste seizoen van 'Mijn restaurant' strandde het sympathieke lesbische koppel maar net op de tweede plek. Twee maanden geleden raakte bekend dat hun relatie gestrand was, en nu houdt Stephanie ook het horecaleven voor bekeken. "Zij was al langer van plan te stoppen", aldus Yanaïka.


Er valt overigens nog meer nieuws te rapen, want restaurant Exquisa verhuist van de Meldertstraat in Hasselt naar het Leopoldplein. "Het huurcontract was afgelopen en ik had vroeger al gezegd dat we zouden verhuizen als de kans zich aanbood", gaat Yanaïka verder. "Het nieuwe pand is echt ideaal. Aan het concept verandert niets en we gebruiken dezelfde meubels. Het is er wel wat kleiner, dus wordt het wat intiemer. En waarschijnlijk kunnen we er ook een terras aanleggen."


Yanaïka Skrzyszkowiak (30) en Stephanie Deneux (24) bleven uiteindelijk acht jaar samen. "Het was er niet meer, we leefden een beetje als zus en zus", verklaarde ladychef of the year' Yanaïka twee maanden geleden in 'Het Laatste Nieuws'. "Er is dus zeker geen derde in het spel. We zijn ook allebei opgelucht dat de knoop is doorgehakt. Dit was de juiste beslissing. Bovendien schieten we nog altijd prima op. We gaan nog samen uit of iets eten. Alles gebeurde -en gebeurt nu- in pure vriendschap."23-05-2011 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium

Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium


http://imageshack.us/m/6/4704/britneyenrihanna.jpg


Acht jaar is het intussen geleden dat Britney Spears en Madonna de wereld vergastten op een lesbische kus. Tijd dus om dat nog eens dunnetjes over te doen, vond Rihanna. Zij plantte gisteravond tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas haar lippen op de wang van de blondine. Niet zo heet als de veelbesproken voorganger dus, maar wel een waardige afsluiter van Rihanna's opzwepende sm-lied.

Beide dames hadden zich voor de gelegenheid in haast identieke bondagepakjes gewurmd. Britney playbackte (zoals gewoonlijk), maar maakte dat ruimschoots goed met haar stomende optreden: met een lange ketting gaf ze bevelen en domineerde ze de kruipende Rihanna.

Vooral fysiek maakte de 29-jarige zangeres indruk. Dat zit dus -met dank aan de vele fitnessoefeningen- snor voor haar komende Femme Fatale-tournee. Om het spektakel af te maken, zette Bitbit ook nog een sm-masker met paasoren op.

Voor zoveel vrouwelijk geweld mocht Rihanna uiteraard niet onderdoen. Als een krolse kat kronkelde ze op haar knieën over de vloer, terwijl een paar mannenhanden haar probeerde vast te grijpen. Enkele kinky metalen kettingen maakten van haar helemaal een seksgodin. De pikante show werd afgerond met een kussengevecht, waarbij de mannelijke dansers het moesten ontgelden.

Vanuit de coulissen zag Jason Trawick -de vriend van Britney- hoe zijn lief ook nog een tweede keer van jetje gaf, deze keer met zangeres én songwriter Nicki Minaj. Haar mini-jurk legde zelfs de grootste criticus het zwijgen op. In het publiek zat ook Justin Bieber met zijn partner Selena Gomez te smullen. (br.hln)


23-05-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

http://imageshack.us/m/543/9282/broersdardenne.jpg


De Belgische broers Dardenne hebben met hun film 'Le gamin au vélo' net niet hun derde Gouden Palm kunnen winnen. Die ging naar de Amerikaan Terrence Malick met 'The Tree of Life' met topacteur Brad Pitt. De Dardennes missen dan wel een historisch record, maar pakten als troostprijs wel de Grand Prix du jury, de tweede prijs in Cannes. De kortfilm 'Badpakje 46' van de Belg Wannes Destoop kreeg een speciale vermelding van de jury, zodat ons land absoluut niet met lege handen huiswaarts keert.

De Waalse filmbroers Luc en Jean-Pierre Dardenne hebben dus  geen geschiedenis geschreven door op het 64ste filmfestival van Cannes een derde Gouden Palm binnen te rijven. 'Le gamin au vélo'.  De broers hadden in 1999 met 'Rosetta' en in 2005 met 'L'Enfant' wel de hoofdvogel afgeschoten. De broers moeten de Grand Prix wel delen met de Turkse regisseur Nuri Bilge Ceylan voor 'Once upon in Anatolia'. De Belgische kortfilm "Badpakje 46" viel ook in de prijzen. De film van de jonge Vlaamse filmmaker Wannes De Stoop kreeg een speciale vermelding van de jury in de kortfilmcompetitie. (br.hln)


23-05-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!