Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton verslaafd aan koekjes

Kate Middleton verslaafd aan koekjes

http://oi49.tinypic.com/2ahcj1u.jpg

De zwangere Kate Middleton heeft in de strijd tegen haar ochtendmisselijkheid een nieuwe verslaving ontwikkeld.


De hertogin van Cambridge zou niet meer van de lavendelkoekjes kunnen afblijven. Het lekkernijtje zou de drie maanden zwangere Kate van haar ochtendmisselijkheid af helpen.

"Veel zwangere vrouwen krijgen last van vreetbuien en Kate is daar een van. Ze vindt de koekjes verrukkelijk!", meldt een bron aan The Sun.

Leden van de koninklijke familie zouden de 30-jarige brunette dozen vol met de koekjes sturen. Camilla, de vrouw van prins Charles, zou volgens The Sun ook dol zijn op de koekjes.

31-12-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA-zangeres Agnetha plant comeback

ABBA-zangeres Agnetha plant comeback

http://oi46.tinypic.com/24nlhr6.jpg

Agnetha Fältskog, 'de blonde' van ABBA, wil haar zangcarrière nieuw leven inblazen. Ze krijgt daarbij de hulp van Take That-lid Gary Barlow, die twee songs schreef voor haar nieuw album. Het is 25 jaar geleden dat Fältskog nieuw materiaal uitbracht.


Eén van de samenwerkingen tussen Barlow (41) en Fältskog (62) is een duet, dat volgens ingewijden geheid een hit wordt.

Een bron in de Daily Star: "Gary is één van de meest succesvolle songschrijvers van Groot-Brittannië, het mag dus niet verbazen dat Agnetha met hem wil samenwerken".

Barlow en Fältskog werden in Zweden aan elkaar voorgesteld door Jorgen Elofsson, een songschrijver die nummers schreef voor onder meer Britney Spears, Westlife en Kelly Clarkson.

Enkele jaren nadat ABBA in 1983 splitte, begon Agnetha een solocarrière. Haar laatste album 'My Colouring Book' dateert uit 2004 maar bevatte enkel covers.

De muziek van ABBA is populair gebleven, maar een reünie hebben Agnetha, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson en Anni-Frid Lyngstad altijd afgewezen. Ulvaeus verklaarde daarover eerder dit jaar: "We zijn de enige groep met zo'n status die nooit terug samen is gekomen. Ik vind dat cool. Het is onze sterkte dat mensen zich ABBA herinneren als de jonge, ambitieuze en energieke mensen die we in de jaren zeventig waren. Liever dat dan een viertal bejaarden die zich verplicht voelen om nog eens samen te spelen".

31-12-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner uitgeroepen tot sterrenmama van het jaar

Jennifer Garner uitgeroepen tot sterrenmama van het jaar

http://oi48.tinypic.com/2ltftvk.jpg

Zowel Beyoncé, Adele als Jessica Simpson werden het afgelopen jaar voor de eerste keer mama, maar toch kregen zij niet de titel van 'celebmama van 2012'. Die eer was weggelegd voor Jennifer Garner (40), mama van Violet (7), Seraphina (3) en Samuel (10 maanden).


De tweede plaats gaf Today's Parent magazine aan Reese Witherspoon, vooral omwille haar zwangerschapslook en haar glimlach. Beyoncé werd derde, Jessica Simpson vierde en Jessica Alba eindigde op de vijfde plaats.

Maar ondanks de concurrentie won Jennifer volgens het tijdschrift 'met kilometers voorsprong', omdat ze erin slaagt om een voorbeeld te zijn voor andere moeders. Ze prijzen Jennifer vooral om haar aandacht voor gezondheid en haar moed om weer in het openbaar te verschijnen voor ze haar babykilo's kwijt was. 

Bovendien is ze volgens hen ook eerlijk over de moeilijkheden die je als ouder tegenkomt. Zo durft ze toe te geven dat het moeilijk is om haar gezin en carrière te combineren en blijft ze er tegelijkertijd 'geweldig' uitzien.

31-12-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Britney Spears werkt aan achtste album

Bevestigd: Britney Spears werkt aan achtste album

http://oi45.tinypic.com/34yvbyg.jpg

Britney Spears werkt aan haar achtste studio-album. Dat bevestigde de 31-jarige zangeres gisteren via Twitter. Fans konden Britney vragen stellen over haar muziek en ze onthulde vervolgens dat voor haar nieuwe album ze "samenwerkt met enkele inspirerende producers".


De Toxic-ster sloot onlangs haar eerste seizoen af als jurulid van de Amerikaanse 'X Factor', maar er gaan geruchten dat Britney niet zal terugkeren voor een tweede seizoen. De producenten van de talentenshow zouden niet erg onder de indruk zijn van haar optreden in het panel.

Spears meldde in haar tweets tevens dat ze momenteel "volledig gefocust is op haar muziek". Het nieuwe album van Britney moet de opvolger worden van Femme Fatale uit 2011, dat op nummer 1 belandde in de Verenigde Staten.

31-12-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skyfall meest succesvolle Bondfilm ooit met opbrengst van 1 miljard dollar

Skyfall meest succesvolle Bondfilm ooit met opbrengst van 1 miljard dollar

http://oi46.tinypic.com/1p6q1s.jpg

De Bondfilm 'Skyfall' is twee maanden na de release de magische opbrengstgrens van 1 miljard dollar gepasseerd. Het 23ste filmavontuur van de Britse spion is daarmee officieel het meest succesvolle deel in de reeks ooit.


'Skyfall' is de 14de film in de geschiedenis die over de 1 miljard dollar opbrengst heen gaat. Dit bioscoopjaar is het overigens al de derde titel die dat presteert: de actiethrillers 'The Avengers' en 'The Dark Knight Rises' gingen geheim agent 007 voor. De commercieel meest succesvolle films ooit blijven voorlopig 'Avatar' en 'Titanic', die allebei ruim 2 miljard dollar opleverden.

De Bondfilm werd eerder al uitgeroepen tot meest succesvolle film ooit in Groot-Brittannië. Ook bij onze noorderburen is de prent erg populair. Zo trokken bijna 2 miljoen Nederlanders naar de bioscoop om 'Skyfall' te gaan bekijken en zo wordt de actiethriller de best bezochte bioscooptitel van het jaar. Omdat het Bondavontuur nog in 118 zalen draait, is hij hard op weg één van de best bezochte bioscoopfilms ooit in Nederland te worden.

Eerder brak Skyfall al het record voor het beste openingsweekend voor een film in Nederland ooit: bijna een half miljoen mensen zagen de 007-titel in de eerste drie dagen.

31-12-2012 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown vieren in Ivoorkust

Rihanna en Chris Brown vieren in Ivoorkust

http://oi47.tinypic.com/vdl509.jpg

Rihanna en Chris Brown zijn samen met hun entourage in een privéjet naar Ivoorkust gevlogen, waar ze het nieuwe jaar zullen inluiden. Brown in vanavond eregast op de uitreiking van de Kora Awards in Abidjan, de zogenaamde 'Afrikaanse Grammy's'. Rihanna, Chris Brown, Grammy's? Uh-oh, als dat maar goed afloopt. U herinnert zich dat Brown zijn vriendin Rihanna in 2009 het ziekenhuis in sloeg, toen ze samen op weg waren naar de Grammy's.


De Kora Awards zouden gisteravond worden uitgereikt, maar het jaarlijkse evenement werd uitgesteld omdat de vlucht van Rihanna en Brown vertraging had opgelopen door hevige regen.

Gisteren stuurde Rihanna een tweet waarin ze lijkt te bevestigen dat ze haar relatie met Brown nog maar eens een kans wil geven. Hun knipperlichtrelatie kreeg onlangs een klap toen hij zijn voormalige vriendin Karrueche Tran meenam op tournee. "Is you down for the ride? ... Here we go again", twitterde Rihanna.

31-12-2012 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift jaagt vijf jaar jongere Harry Styles stuipen op het lijf met kinderwens

Taylor Swift jaagt vijf jaar jongere Harry Styles stuipen op het lijf met kinderwens

http://oi49.tinypic.com/2ugl84y.jpg

Taylor Swift heeft haar vriendje Harry Styles behoorlijk de stuipen op het lijf gejaagd. Volgens OK! Magazine heeft ze de zanger van One Direction namelijk laten weten dat ze graag kinderen wil. En met hem bovendien.


Volgens de insider van dienst voelt Swift, net 23, haar biologische klok al tikken. "Taylor vindt baby's geweldig en wil graag nog als twintiger moeder worden", zegt de bron.

Volgens de ingewijde vindt de vijf jaar jongere Styles het plan van zijn liefje maar niks. "Hij is in de verste verte niet bezig met dit soort zaken. Hij wil op z'n minst nog tien jaar wachten," luidt het.

OK! denkt ook te weten dat de rammelende eierstokken van Swift de reden waren van de breuk met haar ex Conor Kennedy.

31-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson showt bolle babybuik

Jessica Simpson showt bolle babybuik

http://oi47.tinypic.com/35jcfme.jpg

Jessica Simpson verbergt haar tweede zwangerschap niet langer. De zangeres deelde op Twitter een kiekje van haar bolle babybuik. En die lijkt al aardig goed te groeien...


Simpson bevestigde vorige week dat ze opnieuw in verwachting is. Haar eerste kindje, dochter Maxwell, werd acht maanden geleden geboren.

Jessica viert op dit moment vakantie in Hawaï met haar verloofde Eric Johnson, hun dochter en andere familieleden. Al weken werd gespeculeerd over een nieuwe zwangerschap van de 32-jarige Amerikaanse artieste.

31-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian is zwanger

Kim Kardashian is zwanger

http://oi50.tinypic.com/i2u39z.jpg

Heuglijk nieuws ten huize 'Kimye': Kim Kardashian is in verwachting van haar eerste kindje. Aanstaande papa Kanye West maakte het nieuws op zondagavond (lokale tijd) bekend aan een honderdtal concertgangers. Een woordvoerder van Kardashian bevestigt de zwangerschap.


"Stop de muziek", zei West tijdens zijn optreden in Atlantic City. "Maak wat lawaai voor mijn baby mama hier", gooide hij in het publiek, dat prompt het nieuws de wereld begon rond te twitteren.

West en Kardashian zijn acht maanden samen. Aangenomen wordt dat KK twaalf weken zwanger is. Kim (32) en Kanye (35) werden om kerstdag voor het laatst samen gezien tijdens een basketwedstrijd van Kims schoonbroer Lamar Odom. De twee verlieten het stadion tijdens de rust, Kim tweette toen dat ze zich onwel voelde.

De Kardashian 'Klan' is ondertussen volop aan het twitteren geslagen. Zo laat momager Kris Jenner weten dat ze heel blij is met het nieuws, en geeft Khloe toe dat het moeilijk is om een geheim te bewaren wanneer je zo'n grote familie hebt.

Kourtney weet dan weer geen blijf met haar emoties: "Ik wilde het van de daken schreeuwen, en nu kan ik het eindelijk doen! We mogen een nieuw engeltje in onze familie verwelkomen."

31-12-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé imiteert Michael Jackson (en hoe!)

Beyoncé imiteert Michael Jackson (en hoe!)

http://oi46.tinypic.com/5trb6.jpg

Beyoncé laat zich van een onverwachte kant zien: ze toont de Michael Jackson in zichzelf op een foto die ze zelf postte op Instagram..

De zangeres draait een deukhoed, een zwart hemd en een zwarte lederen broek.

Maar het opvallendst is de pose: ze grijpt (niet al te overtuigend) in haar kruis terwijl de andere hand naar de hemel wijst. Haar gezicht is vertrokken in een monsterlijke grijns.

Er mankeert nog wel wat... de handschoentjes bijvoorbeeld?

30-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashley Tisdale valt voor charmes van rocker

Ashley Tisdale valt voor charmes van rocker

http://oi46.tinypic.com/2d83j8i.jpg

Ashley Tisdale heeft een nieuwe vriend. De 'High School Musical'-ster, die eerder dit jaar een punt zette achter haar relatie met Scott Speer, is sinds kort samen met Annie Automatic-muzikant Christopher French. Dat lezen we in Us Weekly.


"Ze is dol op rocker-types", vertelt een bron dicht bij de 27-jarige Tisdale. "Ze hebben gemeenschappelijke vrienden en dat is meteen ook hoe ze elkaar leerden kennen."

Het gloednieuwe koppel werd op 26 december voor het eerst samen gespot in de Apple Store in Los Angeles.

Tisdale was in het verleden samen met onder andere Scott Speer, V Factory-zanger Jared Murillo en Boys Like Girls-muzikant Martin Johnson.

French werd eerder gelinkt aan 'Big Bang Theory'-actrice Kaley Cuoco.

30-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Quaid aan de rol met mysterieuze blondine

Dennis Quaid aan de rol met mysterieuze blondine

http://oi49.tinypic.com/ekm9sw.jpg

Dennis Quaid diende nog maar een maand geleden de echtscheidingspapieren in, maar voor liefdesverdriet heeft de acteur echter geen tijd: Quaid werd deze week immers gespot met een bloedmooie mysterieuze blondine. Het vermeende koppel is op vakantie in Los Angeles.


De 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'-acteur was acht jaar getrouwd met Kimberly Buffington-Quaid, maar aan dat huwelijk kwam dit jaar uiteindelijk een einde. Quaid laat er geen gras over groeien en vloog met zijn nieuwe vlam richting Westkust, waar ze samen het nieuwe jaar zullen inluiden.

Volgens de DailyMail verraste de 58-jarige Hollywoodster de blondine met een ticketje richting LA. De twee werden voor het eerst samen gespot toen ze in LAX aankwamen. Het koppel deed naar verluidt hun best om niet op te vallen.

Quaid, die in het verleden getrouwd was met actrices Meg Ryan en P.J. Soles, diende op 30 november de echtscheidingspapieren in. Hij eist gedeeld hoederecht over zijn vier jaar oude tweeling Thomas en Zoe.

30-12-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuile roddel: "Mila Kunis dwingt Ashton Kutcher tot scheiding"

Vuile roddel: "Mila Kunis dwingt Ashton Kutcher tot scheiding"

http://oi47.tinypic.com/amsr4.jpg

Het duurde even, maar Ashton Kutcher diende vorige week dan eindelijk de scheidingspapieren in om zijn huwelijk met Demi Moore officieel te beëindigen. Mila Kunis, zijn nieuwe vriendin, zou volgens sommige bronnen de drijvende kracht geweest zijn achter de zet. "Pure nonsens", zo citeert roddelchecker GossipCop enkele vrienden.


De roddelsites hebben er een mooi verhaaltje van gebrouwen.

"Mila was het beu dat het allemaal zo lang duurde', vertelt een bron aan het Amerikaanse Star Magazine. "Uiteindelijk stelde ze een ultimatum: als Ashton niet snel in actie zou komen, zou ze hem dumpen."

Ashton gaf toe. Hij vraagt de scheiding aan op basis van 'onverzoenbare verschillen' en vraagt geen alimentatie, noch vraagt hij de rechtbank om Demi geld te ontzeggen. In het roddelmagazine Star wordt dat: "hij is bereid om Demi af te kopen gewoon om van haar af te zijn".

Trouwen en kinderen?
Het verhaaltje wordt nog smeuïger: "Ashton wil zo snel mogelijk met Mila trouwen en beginnen aan het kind dat hij altijd al wilde." Demi, een pak ouder dan Ashton, had al drie dochters met ex Bruce Willis.

Een vriendin van Mila ontkent dat de actrice Ashton onder druk heeft gezet en (helaas/gelukkig, al naargelang) ook dat de twee trouwplannen hebben.

30-12-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga biedt haar 'monsters' psychologische steun

Lady Gaga biedt haar 'monsters' psychologische steun

http://oi45.tinypic.com/i5bwyh.jpg

Lady Gaga sprak zich al vaker uit tegen pesten en discriminatie, maar gaat nu nog een stapje verder. Tijdens haar Born This Way Ball zal de zangeres gratis psychologische sessies en mentale steun verlenen aan haar fans, die ze liefkozend 'kleine monsters' noemt. Dat meldde Lady Gaga zelf via Facebook.


"Voor wie zich afvraagt waaruit de raadgeving en sessies bestaat tijdens de Born This Way Ball: het wordt een leuke 'tailgating-ervaring waarbij de monsters elkaar kunnen leren kennen", aldus de wereldster. Tailgating is een typisch Amerikaans fenomeen waarbij vanuit de kofferbak van auto's gebarbecued en gesocialized wordt.

"Op de Born & Brave-bus heb je de toegang tot professionele privé- en groepchats over mentale gezondheid, depressie, pesten, vrienden en school. Alle problemen worden zonder oordeel serieus genomen, alle hulp is gratis voor iedereen. Ik denk dat veel tieners geen hulp zoeken omdat ze beschaamd zijn, dus wilden mama en ik het stigma rond 'hulp' doorbreken en het leuk maken."

30-12-2012 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."One Direction populairste Britse live-act"

"One Direction populairste Britse live-act"

http://oi47.tinypic.com/dqtc1v.jpg

De Britse boyband One Direction is in eigen land uitgeroepen tot populairste live-act van 2012. Dat schrijft Daily Star.


Volgens officiële verkoopcijfers van concertkaartjes troeven de jongens grote namen als Coldplay en de Rolling Stones af. Dat is opmerkelijk aangezien de Stones twee uitverkochte concerten gaven in de Londense O2 Arena in het kader van hun 50-jarig jubileum-toer.

In de categorie solo-artiest won Emeli Sandé en versloeg daarmee eveneens grote namen als Madonna, Lady Gaga en Justin Bieber.

30-12-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart en Robert Pattinson in film over overspel"

"Kristen Stewart en Robert Pattinson in film over overspel"

http://oi49.tinypic.com/6fqs76.jpg

Kristen Stewart en Robert Pattinson zouden zijn benaderd om een remake te maken van 'The Sandpiper', een film over de affaire van een leraar met een single moeder. Dat staat te lezen in het tijdschrift OK!.


Na een jaar waarin de halve zomer gedomineerd werd door haar affaire met regisseur Rupert Sanders, de breuk én de verzoening met Robert Pattinson, lijkt dat een bijzonder uitdagende zet te zijn.

Of een teken dat Rob zijn Kristen nog altijd niet vertrouwt? "Hij vindt dat ze samen magisch zijn op het grote scherm. En natuurlijk is er minder kans dat er een scheve schaats wordt gereden als hij in de buurt is", zo wordt gespeculeerd in het tijdschrift. Het overspel van Kristen vond plaats tijdens en na de opnames van Snow White and the Huntsman, een film zonder Robert Pattinson.

Nog bozere tongen menen dat Pattinson eieren voor zijn geld kiest: zijn films zonder Kristen flopten grandioos, haar carrière leed geen spatje onder de hele affaire. Volgens hen is het een carrièrezet van Robert: zonder Kristen zou hij wel eens bijzonder snel vergeten kunnen raken in Hollywood.

Als de geruchten kloppen, zit Robert gebeiteld want het koppel zou desgewenst alleen nog films kunnen kiezen waar ze samen in spelen. "Ze worden overspoeld met aanvragen. Iedereen zegt hen dat ze de nieuwe Elizabeth Taylor en Richard Burton kunnen worden."

30-12-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey maakt naam zoontje bekend

Matthew McConaughey maakt naam zoontje bekend

http://oi50.tinypic.com/2818oxd.jpg

Matthew McConaughey en Camila Alves hebben de naam van hun pasgeboren zoontje bekendgemaakt. Het showbizzkoppel koos voor Livingston Alves McConaughey.


Eerder deze week ging het gerucht de ronde dat Camila bevallen was van een meisje, maar de 'Magic Mike'-acteur schrijft op zijn Facebookpagina dat ze de trotse ouders zijn geworden van een jongetje. Livingston werd op 28 december geboren.

Livingston is het kleine broertje van Levi (4) en Vida (3). De 43-jarige McConaughey kondigde op 4 juli - amper twee weken nadat het koppel in het huwelijksbootje stapte - via zijn Twitterpagina aan dat zijn vrouw opnieuw zwanger was.

30-12-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort vliegen naar Ozzy Osbourne Airport?

Binnenkort vliegen naar Ozzy Osbourne Airport?

http://oi47.tinypic.com/1zxy6b9.jpg

Het vliegveld van de Engelse stad Birmingham gaat mogelijk vernoemd worden naar rocker Ozzy Osbourne, meldt The Birmingham Mail.


Platenbaas Jim Simpson is een actie begonnen om de naam van Ozzy te verbinden aan de luchthaven. Hij neemt als voorbeeld Liverpool, waar de luchthaven vernoemd naar de overleden ex-Beatle John Lennon.

Volgens Simpson is de keus voor Ozzy helemaal niet zo vreemd, ook al is de voormalige zanger van Black Sabbath niet altijd het braafste jongetje van de klas geweest. "We zijn trots op onze eigen mensen, en Ozzy is een 'Brummie' in hart en nieren." 'Brummie', zo had u al wel door, is een bijnaam voor mensen uit Birmingham.

Het is nog niet helemaal duidelijk of het stadsbestuur de naamsverandering ziet zitten, maar verantwoordelijk wethouder Philip Parker staat alleszins niet afkerig tegenover een Ozzy Osbourne Airport.

29-12-2012 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is celebrity van het jaar voor E! Online

Robert Pattinson is celebrity van het jaar voor E! Online

http://oi50.tinypic.com/33z4il4.jpg

Robert Pattinson is door E! Online uitgeroepen tot Celeb of the Year. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de acteur de titel weet binnen te slepen.


Volgens de website mag Pattinson zijn trouwe fans heel dankbaar zijn. Zij hebben heel veel stemmen op hem uitgebracht. De 26-jarige acteur stond het afgelopen jaar veel in de schijnwerpers. Zo speelde hij in verschillende films en ook kwam hij veel in het nieuws nadat zijn vriendin Kristen Stewart hem bedroog. De twee gingen daarop even uit elkaar, maar Robert heeft het haar inmiddels vergeven.

Of de acteur volgend jaar weer de titel pakt, is volgens E! Online onzeker. Het laatste deel van de 'Twilight'-films, waar Robert een rol in speelde, kwam dit jaar namelijk uit. Toch staan er heel wat films op zijn agenda, dus Robert zal volgens hen voorlopig nog niet uit de spotlights verdwijnen.

29-12-2012 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthew McConaughey opnieuw vader geworden"

"Matthew McConaughey opnieuw vader geworden"

http://oi45.tinypic.com/1411u6x.jpg

Matthew McConaughey en zijn vrouw Camila zijn voor de derde keer papa en mama geworden. Volgens TMZ beviel Camila vanmorgen (lokale tijd) van een gezonde baby.

Bronnen vertellen dat Matthew enorm blij was met de komst van het kindje. Hoewel de site nog geen bevestiging heeft van het management van de acteur en het model, schrijven ze dat het een meisje is.

De twee maakten in juli bekend dat er een baby op komst was. Het stel, dat elkaar in juni het jawoord gaf, heeft al twee kinderen: Levi (4) en Vida (2).

29-12-2012 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate Winslet krijgt ruimtereis als huwelijkscadeau"

"Kate Winslet krijgt ruimtereis als huwelijkscadeau"

http://oi48.tinypic.com/p1zqb.jpg

Kate Winslet heeft wel een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De rijke zakenman Richard Branson, de oom van haar kersverse man, zou haar namelijk een ruimtereis cadeau hebben gedaan.


Het ticket is ruim 150.000 euro waard. De 37-jarige actrice kreeg het cadeau niet alleen vanwege haar huwelijk, maar ook omdat ze de moeder van Richard Branson redde bij een brand in een woning vorig jaar, zo weet de Britse krant The Telegraph.

Ned Rocknroll, met wie Kate eerder deze maand in het geheim zou zijn getrouwd, werkt bij Virgin Galactic, het bedrijf van zijn oom dat de ruimtereizen vanaf volgend jaar wil organiseren. Al meer dan 530 mensen kochten een ticket voor dergelijke reis.

Kate is niet de enige celebrity die de bijzondere ervaring mogelijk zal meemaken. Ook Russell Brand en Ashton Kutcher willen de aarde wel eens van bovenaf bewonderen.

29-12-2012 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

http://oi47.tinypic.com/2yozfbq.jpg

Madonna heeft in 2012 het meest verdiend aan verkochte concertkaartjes. Dat becijferde muziektijdschrift Pollstar in hun jaaroverzicht. De Amerikaanse popster verdiende wereldwijd 296 miljoen dollar (224 miljoen euro) met haar tournee.

Bruce Springsteen en zijn E Street Band staan op nummer 2, zij verdienden 210 miljoen euro (159 miljoen euro) aan zijn concerten. Daarna volgen Roger Waters, Coldplay en Lady Gaga.

In totaal was de omzet van de top 50 aan wereldwijde tours 3 miljard dollar (2,27 miljard euro). Dat is 2 procent minder dan in 2011.

29-12-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

http://oi50.tinypic.com/9iy2r4.jpg

Voor het tweede jaar op rij gaat Kate Middleton aan de haal met de titel 'beauty-icoon van 2012', althans volgens de Britten. Zusje Pippa werd van haar tweede plaats verstoten en wist net nog de top 5 te halen.


"Het Kate-effect is springlevend en dat is duidelijk te zien aan de verkochte beautyproducten. Haar roze nagellak, donkere eyeliner en ultraverzorgde bruine lokken inspireren heel wat dames", verklaart Nicola Wing van Superdrug Senior Cosmetics.

Andere bekende inspiratiebronnen voor de Britse vrouw zijn onder meer zangeressen Cheryl Cole, Jessie J. en Rihanna. Helemaal verstoten uit deze lijst zijn Emma Watson (vorig jaar nog op 8), Lady Gaga en Keira Knightly.

29-12-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

http://oi50.tinypic.com/j5w37c.jpg

Simon Cowell en zijn voormalige verloofde Mezhgan Hussainy zijn samen in Barbados op vakantie


De Britse tabloid The Sun kon de vakantiekiekjes van Cowell en Hussainy op de kop tikken. De uitvinder van X Factor en Mezhgan (39) kondigden in 2010 hun verloving aan, maar dat hield niet lang stand. Simon verklaarde later dat zijn aanzoek een foutje was. "We zijn tot de conclusie gekomen dat ik een hopeloze partner ben." De breuk lijkt hun vriendschap niet te hebben aangetast. Het duo zag er al waterfietsend gelukkig en ontspannen uit.

Simon gaf onlangs toe dat hij aan het daten is met Carmen Electra. De 53-jarige onthulde dat hij als een blok is gevallen voor de 40-jarige tv-presentatrice, maar zei ook dat ze nog geen vaste relatie hebben.

29-12-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

http://oi46.tinypic.com/3517j9d.jpg

David Beckham trok deze kerstvakantie met zijn gezin naar een paradijslijk hotel op de Malediven, maar is er al na enkele dagen weer vertrokken. Het regende er iedere dag en ook de voorspellingen zagen er niet veelbelovend uit.


Het elfdaagse verblijf van de Beckhams zou tot 300.000 euro kosten. De voetballer had de duurste suite van het One&Only Reethi Rah Resort geboekt voor zijn vrouw Victoria en zijn vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. Een nachtje kost er liefst 15.000 dollar en Beckham had nog drie andere suites aan 6.000 dollar per nacht gereserveerd. Het gezin kwam er op 23 december aan, maar vertrok op tweede kerstdag alweer met een privéjet naar zonnigere oorden.

Beckham kreeg van het personeel te horen dat het wel snel zou stoppen met regenen, maar de voorspellingen zagen er niet goed uit. Ze hoopten op het eiland te duiken, te vissen en tennis te spelen, terwijl Victoria vooral interesse had in de wellnessfaciliteiten. En binnen blijven zagen ze met vier kinderen niet meteen zitten.

29-12-2012 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson was niet blij met vergelijking Marilyn

Scarlett Johansson was niet blij met vergelijking Marilyn

http://oi46.tinypic.com/27z9eyo.jpg

Actrice Scarlett Johansson wordt al jaren als één van de knapste vrouwen ter wereld beschouwd. Op haar achttiende werd ze al vergeleken met Marilyn Monroe. Zelf was ze niet zo tevreden met de manier waarop haar figuur geseksualiseerd werd, zegt ze in Elle Magazine.


Vooral in avondkledij was de actrice een aangename prooi voor fotografen. "Ik ben altijd zo geweest, dat figuur zit in de familie", zegt ze. "Maar trek je een avondjurk aan, dan lijkt het ineens of je borsten hebt en vindt iedereen je een moordvrouw." Ze werd al vlug de nieuwe Marilyn Monroe genoemd.

Intussen is Scarlett 27 jaar en ze zou uitgaan met een Franse journalist. In het interview, dat in februari verschijnt, stelt ze niet veel belang meer te hechten aan een huwelijk. Ze trouwde met Ryan Reynolds op jonge leeftijd en is twee jaar geleden gescheiden. Ook aan kinderen denkt ze niet veel.

29-12-2012 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson bevestigt komst tweede kindje

Jessica Simpson bevestigt komst tweede kindje

http://oi47.tinypic.com/23hvb50.jpg

De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar nu lijkt het erop dat zangers Jessica Simpson heeft bevestigd dat ze opnieuw zwanger is. Op Twitter heeft ze een foto geplaatst van haar in het zand spelende dochtertje Maxwell met daaronder de tekst 'grote zus'.


Eerder zou Jessica op een feestje al hebben toegegeven dat ze weer een baby verwacht, maar een officiële bevestiging is er nooit gekomen.

Mocht Jessica met de twitterfoto inderdaad bedoelen dat Maxwell een broertje of een zusje krijgt dan wordt dit het tweede kindje van de actrice en haar verloofde Eric Johnson.

26-12-2012 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken

Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken

http://oi49.tinypic.com/xdicgj.jpg

Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze een film gaat maken. Ze zal de documentaire in samenwerking produceren met haar goede vriend Terry Richardson. Dat maakte de zangeres bekend via Twitter. Gaga schreef: "Merry Christmas little monsters! Terry Richardson gaat een documentaire maken over mijn leven, de totstandkoming van mijn nieuwe album ARTPOP en over jullie! Bedankt voor het wachten op ARTPOP, maar ik hoop dat het jullie er naar uitkijken. Ik hou van jullie!"

Op de pagina van Terry schreef ze: "Ik hou van je Terry! Bedankt voor het geloof in mij en mijn fans. Ik kijk al jaren tegen je op en kan niet wachten om weer met je samen te werken. Een droom wordt werkelijkheid!" Richardson en Gaga werkten al eerder samen aan een fotoboek, Lady Gaga x Terry Richardson getiteld. Gaga maakt overigens binnenkort haar filmdebuut in 'Machete Kills' van regisseur Robert Rodriguez.

26-12-2012 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan lost deel belastingschuld af

Lindsay Lohan lost deel belastingschuld af

http://oi49.tinypic.com/2nsxfmu.jpg

Lindsay Lohan heeft met de hulp van Charlie Sheen haar belastingschuld uit 2009 afgelost. Entertainmentsite TMZ beschikt over het document waaruit blijkt dat LiLo het openstaande bedrag van 93.701 dollar, omgerekend 71.000 euro, heeft voldaan.


Bronnen uit de omgeving van Lindsay vertrouwen toe dat de actrice de cheque 100.000 dollar van collega Charlie Sheen heeft gebruikt om haar schuld af te lossen.

Het bedrag van 6300 dollar dat daarvan overbleef heeft ze ook alvast aan de belastingdienst overgemaakt, omdat ze van het belastingsjaar 2010 ook nog ruim 100.000 euro moet betalen. Recent had de fiscus beslag gelegd op de bankrekeningen van de actrice. Charlie Sheen leerde LiLo kennen op de set van Scary Movie 5 en stopte haar 100.000 dollar toe toen hij over haar financiële problemen hoorde.

26-12-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore was in shock door scheidingsaanvraag

Demi Moore was in shock door scheidingsaanvraag

http://oi48.tinypic.com/261hmr4.jpg

Demi Moore was geschokt toen haar ex Ashton Kutcher afgelopen vrijdag plots  de scheidingspapieren indiende. Het koppel is al ruim een jaar uit elkaar, maar bronnen vertellen de New York Post dat de actrice in alle rust over de financiële details van de scheiding had willen onderhandelen.


Demi had graag tot een overeenkomst gekomen, om daarna de papieren te regelen. Nu Ashton echter toch al de papieren heeft ingediend voordat ze een akkoord hebben gevonden, zullen de onderhandelingen een stuk minder privé worden. Het zou al zo lang duren, omdat Demi een nogal hoog bedrag wil overhouden aan de breuk met Ashton, die de best betaalde acteur op de Amerikaanse televisie is.

Daarnaast verdient hij een aardig zakcentje als investeerder. Dat laatste heeft er wellicht toe bijgedragen dat hij net voor het einde van het jaar de scheiding heeft aangevraagd, omdat dit belastingvoordelen zou hebben. Ook wordt  de relatie van de acteur steeds serieuzer. Hij nam zelfs zijn nieuwe vriendin Mila Kunis voor de kerstdagen mee naar zijn familie.

26-12-2012 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens verklikt door ex-secretaresse?

Peter Goossens verklikt door ex-secretaresse?

http://oi47.tinypic.com/23uybgx.jpg

De huiszoeking bij het Hof van Cleve van driesterrenchef Peter Goossens is geen toeval en maakt geen deel uit van een systematische doorlichting van de boekhouding van horecazaken. Hoe de speurders dan wel bij de chef terecht kwamen, is voer voor speculatie met één nadrukkelijke verdachte: de ex-secretaresse van Peter Goossens. Dat schrijft onze zusterkrant Het Laatste Nieuws.


Eerder dit jaar werd de secretaresse aangeklaagd voor diefstal: het bedrag van een cadeaubon was niet volledig in het kasboek terug te vinden als er meer dan een maand na uitgave van de bon werd gegeten. De zaak werd in der minne geregeld en Peter Goossens liet de klacht vallen.

Maar daarmee stopte de geruchtenmolen niet. Toen al werd gefluisterd dat de secretaresse ermee dreigde informatie bekend te maken die de kok en zijn vrouw, Lieve Fermans, in een slecht daglicht zou stellen. Berichten over chantage en afpersing werden ten stelligste ontkend.

Verklikt of niet?
Of de vrouw nu toch, ondanks de regeling, naar het gerecht stapte met wat ze wist over de boekhouding, is door niemand officieel bevestigd. Het is niet onmogelijk dat het gerecht toch nog op een andere manier lucht kreeg van de frauduleuze praktijken: bijvoorbeeld doordat ze tijdens het onderzoek naar de secretaresse op iets zijn gestoten dat wantrouwen wekte.


Over het fraude-onderzoek is niet veel bekend. Wel zouden er ernstige aanwijzingen van gesjoemel zijn gevonden, waarbij Goossens, Fremans 'en onbekenden' inkomsten zouden hebben verborgen, waardoor btw en belastingen werden ontdoken.

Geen bewijs
Harde bewijzen van een zwarte boekhouding zijn er echter (nog) niet: daar zoekt het gerecht nog naar. Wordt bewijs gevonden, dan kunnen alle betrokken worden aangeklaagd voor schiftvervalsing, vervalsing van jaarrekeningen en fiscale fraude. De mogelijke boete is vooral financieel, de celstraf met uitstel, al kan ook aangestuurd worden op een dading met de fiscus.

2012 blijkt een slecht jaar te zijn voor Peter Goossens: eerder dit jaar veroorzaakte hij een ongeval, hij stortte in elkaar en verdween van het scherm. Na het juridische gedoe met zijn ex-secretaresse is er nu ook de vrees voor een fraudezaak.

26-12-2012 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston viert kerst in bikini

Jennifer Aniston viert kerst in bikini

http://oi48.tinypic.com/xc0vt2.jpg

Geen drukke familiefeesten met veel eten en cadeautjes voor Jennifer Aniston: zij trok met verloofde Justin Theroux naar het Mexicaanse Cabo om daar de kerstdagen niksend in de zon door te brengen.


De dag voor kerstavond werden de tortelduifjes gespot op de luchthaven van Cabo, en sindsdien zijn er verschillende bikinifoto's van het fotogenieke koppel opgedoken.

Jennifer droeg al haar groene strapless bikini en een felroze versie, terwijl ze naast een slapende Justin een boek lag te lezen. Op het tafeltje, binnen handbereik: een cocktail. Het is feest voor iets.

Cabo San Lucas is de favoriete  bestemming voor de actrice, die er eerder ook al heen vloog met vriendinnen Courteney Cox en Chelsea Handler, en ex-vriendjes John Mayer, Gerard Butler en Vince Vaughn.

26-12-2012 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna is een emotioneel wrak door Chris Brown"

"Rihanna is een emotioneel wrak door Chris Brown"

http://oi47.tinypic.com/2w4ibrb.jpg

Rihanna is een 'emotioneel wrak' door de knipperlichtrelatie met Chris Brown, beweert The Sun. Ze mag gisteren dan liefkozend naast hem hebben gezeten op de tribunes van een basketbalwedstrijd in Los Angeles, volgens vrienden was ze afweten zondag nog in tranen toen hij het liet afweten op een belangrijk familiefeest.


De 23-jarige Chris Brown werd in het weekeinde op Barbados verwacht om de kwetsbare Rihanna te vergezellen op het kerstfeest met familie en vrienden. De gasten van Rihanna waren volgens The Sun stomverbaasd toen hij het liet afweten. ''Rihanna was een wrak'', citeert de krant een van de gasten die zondag aanwezig was. ''Ze had haar familieleden verteld dat Chris met haar mee zou komen. Ze waren bereid hem te vergeven voor wat er in het verleden is gebeurd.''

Volgens de bron van The Sun was het de bedoeling dat Rihanna met Brown zowel kerst als de jaarwisseling zou vieren in haar villa op het Caribische eiland, maar in plaats daarvan stapte ze op kerstavond in een privévliegtuig om via Miami naar Los Angeles te vliegen.

26-12-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans One Direction slachtoffer van internethoax

Fans One Direction slachtoffer van internethoax

http://oi45.tinypic.com/2ntdcgy.jpg

Heel wat fans van One Direction en in het bijzonder van Niall Horan zijn in de maling genomen.


Een persoon die zich op Facebook een profiel had aangemeten met Niall Horan als naam, vroeg de fans om een pagina te 'liken' en dat hebben heel wat aanhangers gedaan. Helaas blijkt nu dat dit geen initiatief was van de artiest zelf.

Een woordvoerder van de boyband betreurt het voorval. "Ik ben bang dat dit helaas geen site van Niall zelf is. We zullen ervoor zorgen dat Facebook deze pagina afsluit", zo zegt hij tegen The Sun.

Op de pagina werd gevraagd om zoveel mogelijk reacties. Bij 100.000 likes zou er 100.000 pond worden overgemaakt naar een kinderziekenhuis.

25-12-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand is slechtst geklede man

Russell Brand is slechtst geklede man

http://oi46.tinypic.com/1nz8f8.jpg

In 2010 werd Russell Brand nog uitgeroepen tot stijlicoon van het jaar, maar volgens GQ Magazine is die tijd voorbij. De acteur is door het blad uitgeroepen tot slechtst geklede man van 2012.


'In het begin van dit jaar begon je ineens geen schoenen meer te dragen en kleedde je als je alter ego Evil Ghandi', zo schrijft het tijdschrift. Bij het artikel staan 11 foto's van Russell, op al deze plaatjes is de acteur te bewonderen in een nogal bizarre outfit.

Vorige week maakte de Britse komiek via Twitter bekend dat hij al 10 jaar van zijn heroïne- en alcoholverslaving af is. 'Tien jaar clean. Iedereen bedankt voor alle lieve berichten. Iedereen kan afkicken...langzaam maar zeker.'

25-12-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist van Ministry overlijdt op podium

Gitarist van Ministry overlijdt op podium

http://oi47.tinypic.com/30k55y9.jpg

Mike Scaccia, de gitarist van de Amerikaanse metalbands Ministry en Rigor Mortis, is zaterdag op 47-jarige leeftijd overleden nadat hij op het podium in elkaar was gestuikt. Dat melden verschillende media.


Volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone was Scaccia in een club in Fort Worth (Texas) bezig met een optreden ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Bruce Corbitt, de zanger van Rigor Mortis. Scaccia zakte ineen tijdens dat optreden en werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht, waar enkel nog zijn dood kon worden vastgesteld.

Volgens de lokale krant Fort Worth Star Telegram bleek uit een onderzoek dat hij is overleden aan een hartstilstand, die het gevolg was van een hartziekte.

De Amerikaanse gitarist had in 1983 de groep Rigor Mortis opgericht. Zes jaar later trad hij toe tot Ministry, een band waarbij onder meer ook de Belg Luc Van Acker getourd heeft. Scaccia speelde ook mee op het meest succesvolle album van de groep: "Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs" (1992), met de songs "N.W.O." and "Jesus Built My Hotrod".

Afgelopen zomer was Ministry nog te zien op het podium van de Lokerse Feesten.

25-12-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

"20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

http://oi50.tinypic.com/1zvxy00.jpg

Door een lek op de server van de Nederlandse Rijksoverheid was de opname van de jaarlijkse kersttoespraak van koningin Beatrix op Kerstavond al te bekijken. Ondertussen is de link offline gehaald. "Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden, via een bepaalde instelling waardoor het adres onbereikbaar is. Dat had me ongeveer 20 seconden gekost", reageert ict-journalist Brenno de Winter in het NOS-Radio 1-journaal. "Dit is nalatigheid van de Rijksvoorlichtingsdienst."


De link werd ontdekt door internetmarketeer Anne Jan Roelevelt, die het meldde op Twitter.

De kersttoespraak van de koningin, die een paar dagen eerder is opgenomen, wordt morgen om 13 uur tegelijkertijd uitgezonden op Nederland 1 en 2 en Radio 1. Pas na afloop van de tv-uitzending zou de video beschikbaar komen via het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

Steun na ski-ongeval
De koningin zegt onder meer dat de koninklijke familie veel steun heeft gehad aan het medeleven van vele Nederlanders, na het ski-ongeluk van prins Johan Friso op 17 februari.

De koningin spreekt verder over vertrouwen. "Vertrouwen over en weer maakt de maatschappij leefbaar." Ze benadrukt het belang van vertrouwen in de rechtsstaat. Ook pleit ze voor openheid en tolerantie, "een grondslag voor vertrouwen".


"Door de eeuwen heen putte onze maatschappij kracht uit de aanwezigheid van mensen met een verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Vedraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt."

"Europa, dat zijn we zelf"
De koningin maakt zich zorgen om het klimaat van "wantrouwen" dat door de economische crisis is veroorzaakt, bijvoorbeeld ten aanzien van Europa. "Europa, dat zijn we zelf", aldus de koningin.

Nummertje aanpassen
Roeleveld deed zijn ontdekking door op de website van het Koninklijk Huis de laatste video te bekijken. In het internetadres paste hij vervolgens de datum en het volgnummer aan en kon de video downloaden. Omdat hij de koningin over vertrouwen hoorde praten, begreep Roeleveld dat het om de nieuwe kerstrede ging. Het thema vertrouwen was al door de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) betreurt het uitlekken van de kersttoespraak. Volgens de RVD stond de toespraak "op stand-by" op de website rijksoverheid.video.nl.

"Het bestand was voorzien van een numerieke code, niet alleen een jaartal zoals door sommigen is beweerd", aldus de RVD. Volgens de RVD is de code vermoedelijk ontdekt door te proberen. De dienst gaat "een diepgaand onderzoek" doen naar hoe dat in de toekomst kan worden voorkomen.

25-12-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

http://oi48.tinypic.com/243ex5e.jpg

In Californië is de Amerikaanse acteur Jack Klugman overleden. Hij werd 90 en stierf aan de zijde van zijn vrouw, zo vertelde zijn advocaat aan de televisiezender ABC. Klugman was vooral bekend van zijn rollen in de televisieseries 'The Odd Couple' en 'Quincy, M.E.'


In 'The Odd Couple', een remake van de gelijknamige filmhit met Jack Lemmon en Walter Matthau, speelde Klugman in de jaren 70 de slonzige, luie sportjournalist Oscar Madison. Hij deelt een appartement in Manhattan met de ordelijke en stotterende hansworst Felix Unger, personage vertolkt door Tony Randall. Hun verschillende levensstijl leidt onvermijdelijk tot conflicten, maar ook tot hilarische situaties. De rollen leverden beide acteurs een Emmy op.

In "Quincy, M.E." nam Klugman de hoofdrol van de onvermoeibare lijkschouwer dr. Quincy voor zijn rekening, die de ene misdaad na de andere oplost. Een personage waar Klugman heel dicht bij aanleunde.

25-12-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

http://oi45.tinypic.com/2w5rhoh.jpg

Voor Brad Pitt zijn de kerstdagen niet bepaald gemakkelijk. De acteur vindt het moeilijk om met zijn kinderen over de kerstman te praten. En dat heeft alles te maken met zijn eigen jeugd, schrijft Contact Music.


Toen kleine Brad ontdekte dat zijn ouders hadden gelogen over die grote dikke man met dat rode pak aan was hij kapot. Hij hoopt vurig dat zijn eigen zes kinderen hem zullen vergeven als zij erachter komen dat de kerstman nep is. "Ik houd niet zo van dat hele kerstmangedoe. Ik voelde me erg verraden toen ik een kind was. Dat vond ik niet leuk. Toen ik achter de waarheid kwam had ik zoiets van: Waarom? Waarom? Waarom lieg je tegen me? Waarom?"

Ondanks zijn eigen worsteling met kerst wil Brad de feestdagen voor Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne niet verzieken. De acteur koos voor de gulden middenweg. "Ik vertel ze dat sommige mensen denken dat de kerstman de cadeautjes neerlegt en dat anderen denken dat de ouders dat doen. Zij mogen kiezen wat ze geloven."

25-12-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

http://oi50.tinypic.com/21csuw.jpg

Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen Mila Kunis en Ashton Kutcher. Vlak nadat Ashton vorige week de papieren indiende om officieel van Demi Moore te scheiden, nam hij zijn nieuwe liefje mee naar Iowa. Daar gaan ze met de familie van de acteur de kerstdagen doorbrengen.

Ze werden dit weekend al samen gespot in Cedar Rapids, de woonplaats van Ashtons ouders, meldt People. Hiermee zou het stel volgens de Amerikaanse showbizzsite nog duidelijker voor elkaar kiezen.

De tortelduifjes zijn inmiddels zeven maanden samen. Demi en Ashton zetten in november 2011 een punt achter hun huwelijk.

25-12-2012 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

http://oi47.tinypic.com/1zyvj9k.jpg

Van alle televisieseries is Game of Thrones in 2012 het vaakst illegaal gedownload. Dat schrijft torrentsite Torrentfreak op basis van eigen onderzoek.


Een aflevering van de fantasyserie Game of Thrones, momenteel te zien op 2BE, werd in het afgelopen jaar zo'n 4,2 miljoen keer gedownload. Misdaadserie Dexter staat op de tweede plaats met ongeveer 3,8 miljoen downloads. Sitcom The Big Bang Theory maakt de top drie compleet met zo'n 3,2 miljoen downloads per aflevering.

Ook de series How I Met Your Mother (2,9 miljoen download), Breaking Bad (2,6 miljoen downloads), The Walking Dead (2,5 miljoen downloads), Homeland (2,4 miljoen downloads), House (2,3 miljoen downloads), Fringe (2,3 miljoen downloads) en Revolution (2,1 miljoen downloads) zijn populair onder illegale downloaders.

De laatste jaren nam het aantal BitTorrent-downloads gestaag af, maar dit jaar is er weer sprake van een kleine toename. Het overgrote deel van de downloads (80 procent) is afkomstig van buiten de Verenigde Staten. Volgens Torrentfreak downloaden mensen vooral illegaal omdat het legale aanbod van de series te wensen overlaat.

25-12-2012 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Charles Durning (89) overleden

Acteur Charles Durning (89) overleden

http://oi48.tinypic.com/1olpux.jpg

De Amerikaanse acteur Charles Durning is gisteren op 89-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats New York, aldus de Amerikaanse media vandaag.


Durning speelde in meer dan 100 films. Hij speelde onder meer met Dustin Hoffman in de komische film Tootsie (1982). Durning werd twee keer genomineerd voor een Oscar voor zijn rollen in The Best Little Whorehouse in Texas (1982) en To Be or Not to Be (1984). Voor zijn rol als politieagent in Dog Day Afternoon (1975) was hij genomineerd voor een Golden Globe.

Ook was hij te zien in The Sting (1973) en Cat on a Hot Tin Roof (1990).

25-12-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Stalker geraakt tot op enkele meters van Rihanna"

http://oi50.tinypic.com/2gumy6t.jpg

Rihanna kreeg gisteren op Barbados het bezoek van een onwelkome gast. Volgens The Sun ging het om een "geobsedeerde mannelijke fan" die tot vlakbij de zangeres geraakte.


Rihanna verblijft met enkele vrienden in een luxueus resort in haar thuisland. Ze lag bij het zwembad toen een man het landgoed bereikte door naar het privéstrand te zwemmen. Hij zou speciaal naar het Caraïbische eiland zijn gereisd om de ster te ontmoeten, en begaf zich kalm naar het balkon waar de zangeres al enkele keren werd gekiekt.

De stalker, enkel gekleed in een zwembroek, naderde Rihanna zo tot op enkele meters voordat hij werd onderschept door bewakers. Volgens The Sun pakte de politie de man op, maar kwam hij later vrij zonder aanklacht.

TMZ en de Huffington Post melden dan weer dat de indringer een Duitser zou zijn, en dat hij al weg was toen de politie ter plaatse kwam. Volgens die media denkt de politie niet dat de indringer een stalker was.

24-12-2012 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia Labeouf bevestigt relatie met porno-tegenspeelster

Shia Labeouf bevestigt relatie met porno-tegenspeelster

http://oi45.tinypic.com/24brpja.jpg

Er werd al wekenlang gespeculeerd dat Shia Labeouf (26) een nieuwe vriendin zou hebben, en nu heeft de acteur die geruchten eindelijk bevestigd: de 'Transformers'-ster is sinds kort samen met zijn Britse 'Nymphomanic'-tegenspeelster Mia Goth (19).


Labeouf maakte het 'officieel' door zich gisteren al knuffelend met Mia op de gevoelige plaat te leggen tijdens een romantisch uitje in Los Angeles.

Het koppel leerde elkaar in Londen kennen op de set van Lars Von Triers nieuwste film 'Nymphomanic', een pornografisch drama. Shia was bij de start van de opnames nog samen met styliste Karolyn Pho, maar het stel zou vorige maand uiteindelijk een punt hebben gezet achter hun relatie.  

Carey Mulligan
Het is niet de eerste keer dat Labeouf een relatie aanknoopt met een tegenspeelster. Zo was hij in het verleden samen met onder andere 'Wall Street 2: Money Never Sleeps'-tegenspeelster Carey Mulligan en China Brezner die hij op de set van 'The Greatest Game Ever Played' leerde kennen.

De acteur zou ook eventjes iets gehad hebben met zijn 'Transformers'-tegenspeelster Megan Fox, maar dat heeft de actrice altijd ten stelligste ontkend.

24-12-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr trakteert fans op foto met kerstlingerie

Miranda Kerr trakteert fans op foto met kerstlingerie

http://oi49.tinypic.com/2ynrsea.jpg

Ook Miranda Kerr wil iedereen van harte een zalige kerst toewensen... en hoe kan het model dat beter dan met een foto van zichzelf in kerstlingerie?


Miranda plaatste gisteren een weinig verhullende foto van zichzelf op Instagram.

Ze tuit haar lippen naar de camera terwijl ze een rood korsetje, afgezet met wit 'bont' draagt. Het principe van de kerstmuts, maar dan in lingerievorm.

In geen tijd had de foto's duizenden likes. Het tegendeel zou ons verbaasd hebben.


De kerstdagen brengt Miranda door met man Orlando Bloom en zoon Flynn. Waar dat wist ze nog niet, maar er wordt gegokt op het geheime huis dat het koppel op het Engelse platteland bezit. "Waar dat is, moet geheim blijven. Het is de enige plaats waar we naartoe kunnen om aan alles te ontsnappen."

Eerder deze maand doken geruchten op dat het huwelijk van Orlando en Miranda op springen zou staan. Het koppel is zelden nog samen te zien, al zou dat te wijten zijn aan onverzoenbare werkschema's. Zowel Miranda als Orlando's moeder hebben de roddels ontkend.

24-12-2012 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin & Selena kussend gespot

Justin & Selena kussend gespot

http://oi49.tinypic.com/2u4j5td.jpg

Voor wie er nog aan twijfelde: het is (weer) dik aan tussen de tienersterren Justin Bieber en Selena Gomez. Dat bewijzen deze foto's op de luchthaven van Salt Lake City.


Het tienerkoppel (Justin is pas 18, Selena 20) zou net genoten hebben van een skireisje in het Canyon Resort in Salt Lake City. Ook Selena's vriendin Taylor Swift en haar liefje, Harry Styles van One Direction, zouden in de buurt geweest zijn.

Volgens ooggetuigen konden Justin en Selena hun handen niet van elkaar houden in de luchthaven. Op de foto's is alvast te zien hoe Selena op zijn schoot zit, en ze elkaar lieve kusjes geven.

Daarmee lijkt de tienerromance alvast weer flink 'aan', na een breuk omdat Selena haar Justin niet kon vertrouwen. Zijn uitje met een model van Victoria's Secret is haar in het verkeerde keelgat gestoken. Vriendinnen waren blij: "Ze huilt veel te veel om hem." Maar Justin kon haar niet laten gaan, en spande zich extreem in om Selena terug voor zich te winnen.

24-12-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar fraude bij Peter Goossens

Onderzoek naar fraude bij Peter Goossens

http://oi46.tinypic.com/wivmtz.jpg

Het parket van Oudenaarde is binnengevallen bij Hof van Cleve, het restaurant van Peter Goossens, op zoek naar bewijzen van financieel gesjoemel. Dat heeft procureur des Konings Geert Merchiers gisterenavond aan Het Laatste Nieuws bevestigd, zo bericht de krant vandaag. Speurders voerden een huiszoeking uit en namen computers en documenten in beslag.


Speurders van de financiële sectie van de federale gerechtelijke politie lichtten Peter Goossens vorige week om vijf uur 's ochtends uit bed. De sterrenchef werd meegenomen naar zijn restaurant Hof van Cleve in Kruishoutem, en moest de onderzoekers toegang verschaffen tot alle kamers. De huiszoeking duurde enkele uren en de speurders waren vooral geïnteresseerd in documenten die te maken hadden met de boekhouding. Bronnen dichtbij het gerecht zeggen dat vooral de zaakvoerders geviseerd worden, Goossens zelf en zijn vrouw Lieve Fermans, zo weet Het Laatste Nieuws.

Met het financiële onderzoek naar Goossens en Hof van Cleve eindigt 2012 voor de sterrenchef in absolute mineur. Eerst was er het veelbesproken ongeval dat hij in dronken toestand veroorzaakte en waarvoor hij veroordeeld werd. Dat leverde hem een rijverbod op. Later sukkelde de topkok in een depressie.

24-12-2012 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wachtte al heel mijn leven op telefoon van Tom Cruise"

"Wachtte al heel mijn leven op telefoon van Tom Cruise"

http://oi47.tinypic.com/2r3cexk.jpg

Het zal je maar overkomen: je zit al heel je leven op een telefoontje van Tom Cruise te wachten, en wanneer hij je dan eindelijk opbelt, mis je het gesprek. Het overkwam Rosamund Pike die in 'Jack Reacher' aan de zijde van Cruise schittert. "Ik was op vakantie toen hij me opbelde om te zeggen dat hij me in de film wilde." Of hij iets op haar antwoordapparaat had achtergelaten, wil tegenspeler David Oyelowo weten. "Nee. Enkel een aanlokkelijke boodschap waarin ze zeiden dat Chris McQuarrie en Tom Cruise me probeerden te bereiken." Ik ontmoette Oyelowo en Pike in New York om er over hun nieuwste film te praten.

'Jack Reacher' draait vanaf 26 december in de Belgische bioscoopzalen.

24-12-2012 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

http://oi47.tinypic.com/dmwghe.jpg

Dat Naomi Watts erg diep is gegaan voor de opnames van 'The Impossible', is een understatement. De actrice maakte op een gegeven moment zelf mee hoe het voelt om net iets te lang onder water te blijven. Dat gebeurde toen ze in een watertank op een stoel zat vastgegespt en de riem maar niet loskreeg: "Ik geraakte niet uit de stoel en ik had mijn zuurstofmasker al afgenomen. De regisseur wilde dat ik er extra bang uitzag dus hij verraste mij door de stoel ook nog eens de andere kant op te laten draaien. Toen die eindelijk tot stilstand kwam, veerde ik in volle paniek uit het water. Het is op dat moment dat ik besefte hoe het voelt wanneer je je adem net iets te lang inhoudt." Ik praatte met Watts over haar nieuwste film 'The Impossible', die het waargebeurde verhaal vertelt van een familie die in 2004 de tsunami in Thailand op het nippertje overleefde.


"Blootvoets rondlopen, drijfnatte kleren, vuil water,... Je bent echt tot het uiterste moeten gaan voor 'The Impossible'."


Naomi Watts: (lacht) "Ik wist dat het op lichamelijk gebied heel moeilijk zou zijn, dat zijn alle films waarin water een grote rol speelt. Maar ik vond het verhaal over een natuurramp die aan zoveel mensen het leven heeft gekost en die zoveel mensenlevens heeft veranderd heel belangrijk om te brengen. Je vergeet alle negatieve dingen die bij de opnames komen kijken. Ik herinner me dat ik vlak na de opnames van King Kong volledig uitgeput was. Ik had overal pijn, mijn lichaam kon het niet meer aan. Ik heb toen gezworen dat ik nooit meer in een actiefilm zou meespelen. Maar je vergeet die pijn na een tijdje. Het is een beetje zoals een kind baren, nietwaar? Je zou het achteraf gezien best opnieuw willen doen."

"Een verhaal zoals dit moet als moeder heel moeilijk zijn om te spelen."

Watts: "Toen mijn agent me opbelde en zei dat hij een script voor me had dat over de tsunami ging, was ik absoluut niet geïnteresseerd. Integendeel, ik vond dat allesbehalve een goed idee. Zijn ze van plan om er een rampenfilm van te maken met heel veel geschreeuw? Gaan ze er één spektakel van maken? Het voelde zó verkeerd aan. Als je ziet hoeveel mensen er om het leven zijn gekomen... (onderbreekt zichzelf). Maar van het moment dat ik hoorde dat JA Bayona de film ging regisseren, kreeg ik plots toch interesse in het project. Ik heb het script uiteindelijk gelezen en ik wist na de eerste vier, vijf pagina's dat ik het wilde doen."

"Hoe verliep die eerste ontmoeting met de 'echte' Maria Belon? En wat heb je van haar geleerd?"

Watts: "Ik keek er heel erg naar uit om haar te ontmoeten en ik herinner me dat ik best nerveus was toen ze de kamer kwam binnengelopen. Ik had een half uurtje gekregen om met haar te praten maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Ik ben dan ook maar gewoon een actrice en ik was er zeker van dat ze mijn vragen stom zou vinden. Ik ben gaan zitten en ik heb gewacht totdat zij begon te praten. Ze kreeg tranen in haar ogen, en die blik vertelde eigenlijk al meteen het hele verhaal. Ik weet dat dit een beetje melig klinkt, maar we hebben elkaar vervolgens een hele poos omhelsd. Maria heeft een heel andere kijk op het leven. Ik ben heel cynisch terwijl zij juist van elk moment in het leven geniet. Ze heeft geen angst meer."

"Heb je ook met haar kinderen gepraat ter voorbereiding van de opnames?"

Watts: "Ik heb met Lucas (vertolkt door Tom Holland, nvdr) gepraat, maar ik merkte al snel dat Maria er beter over kon praten dan hem. Hij was erg jong toen het allemaal gebeurde. Maria heeft tijdens de opnames van 'The Impossible' enorm lange brieven geschreven. Ze is ons een paar keer op de set in Spanje komen bezoeken, en tijdens de opnames in Thailand is uiteindelijk het hele gezin afgereisd. Wanneer ze niet op de set kon zijn, schreef ze ellenlange e-mails over elke scène. Van zodra we van locatie veranderden, kwam ze met de meest uitgebreide details over die plaats op de proppen. Dat was enorm nuttig voor ons."

24-12-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Megan Fox heeft de beste borsten"

"Megan Fox heeft de beste borsten"

http://oi46.tinypic.com/293wuh4.jpg

De borsten van Megan Fox zijn volgens veel mannen de besten, maar het is nu ook bevestigd door een vrouw: Leslie Mann. Zij mocht Megan betasten in de nieuwe film 'This is 40' en was zeer tevreden over wat ze in haar handen hield. "Megan heeft echt geweldige borsten. De beste die ik ooit gezien heb in mijn leven."


Leslie speelt winkeleigenaar Debbie in de film, Megan is Desi, haar jongere en bloedmooie assistente. Als ze stript tot op het felroze ondergoed, kan Dabbie zich niet inhouden.

"Zijn die écht?" vraagt ze zich luidop af. "Ja hoor, ik ben gewoon jong", antwoordt Desi nonchalant. Dat moet Debbie gewoon voelen, met het nodige bepotel tot gevolg.

Vreemde scène?
Was het niet vreemd om zo'n scène te spelen? "Een tikje. Ik voel me erg beschermend naar jongere actrices toe, omdat ik het zelf zo moeilijk heb gehad in deze business. De scène moest zo snel mogelijk voorbij zijn, omdat ik wist dat het voor haar ongemakkelijk was... waarschijnlijk. Of misschien ook niet.

Maar in die situatie zijn er altijd jongens met vettige ideeën, dus ik wilde dat ze zo snel mogelijk haar T-shirt weer aandeed."

Of misschien voelde je jezelf eerder ongemakkelijk, Leslie?

24-12-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

http://oi47.tinypic.com/5tvf9.jpg

In de buurt van Sint-Truiden is op verschillende plaatsen een nieuwe variant ontdekt van diefstal aan bankautomaten. Het is een ingenieus systeem waarbij de daders een aluminium plaatje op de geldgleuf plaatsen, met aan het plaatje een kleverige moes", legt Wilfried Baeten van Record Bank uit.


"De klant denkt dan dat er geen geld uit de automaat komt omdat die defect zou zijn, en de klant vertrekt. Dan komen de dieven en die halen de biljetten weg die aan de kleverige moes hangen."

Voorlopig zouden nog maar weinig mensen het slachtoffer zijn geworden van de nieuwe vorm van diefstal. Maar de banken roepen klanten dus op om de politie of het personeel te waarschuwen als er in de buurt van Sint-Truiden geen geld uit de automaat komt. "Elk gestolen biljet is er een te veel", zegt Baeten.

24-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

http://oi50.tinypic.com/nz0oo.jpg

Kim Gevaert is donderdag bevallen van haar eerste dochter, Lili Daliga Anne Mambo. Dat meldden de Corelio-kranten vandaag.


Het is reeds het derde kind voor de voormalige sprintster en haar partner Djeke Mambo. Het koppel had met Vince en Romeo al twee zonen. Zowel moeder als dochter stellen het goed.

23-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

http://oi50.tinypic.com/2ev6i2v.jpg

Demi Moore was het liefst meten na haar breuk met Ashton Kutcher van hem gescheiden. De reden dat ze de papieren na een jaar nog altijd niet had ingediend, is dat de twee het nog niet eens zijn over de financiële details. Dat meldde entertainmentsite TMZ gisteren.

Donderdag diende Ashton de echtscheidingspapieren in. Hij had Demi de waardigheid gegund om dit te doen, omdat hij degene was die naar verluidt vreemdging, maar blijkbaar kon hij niet langer meer wachten.

Omdat het Hollywoodkoppel na hun breuk maar niet officieel ging scheiden, gingen er allerlei roddels de ronde over de reden van het lange wachten. TMZ meldt nu dat Demi zeker geen twijfels heeft. Volgens de bronnen van de entertainmentwebsite is de actrice oprecht gelukkig en heeft ze nergens spijt van.

23-12-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

http://oi49.tinypic.com/1ooca0.jpg

Lady Gaga mag dan wel één van de grootste popsterren van het moment zijn, ze gebruikt nog altijd kortingsbonnen als ze gaat winkelen en onderhandelt soms over de prijs. Ze snapt ook niet waarom andere mensen dat gek vinden, zo liet de 26-jarige zangeres weten via Twitter.


"Waarom kijken mensen me aan alsof ik gek ben wanneer ik in de supermarkt kortingsbonnen gebruik of probeer te onderhandelen", vroeg Gaga zich af op Twitter. Zelf denkt ze blijkbaar dat haar zuinige koopgedrag iets met haar geboorteplaats te maken heeft, want ze voegde aan haar tweet toe: "Ik kom uit New York. Waar is het rek met de koopjes?"

Verder gaf de zangeres haar volgers het advies om eens te shoppen in tweedehandswinkeltjes. "De meesten hebben sieraden uit de jaren 50 voor een goede prijs. Geweldige cadeautjes!", liet ze weten.

Eerder dit jaar gaf Gaga ook al toe dat ze weinig geld uitgeeft. "Ik ben niet in de muziekbusiness gegaan voor het geld", verklaarde ze toen in een interview.

23-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West viert kerst bij Kardashians

Kanye West viert kerst bij Kardashians

http://oi49.tinypic.com/15kl50.jpg

De Amerikaanse rapper Kanye West brengt de kerstdagen door met de familie van zijn vriendin, Kim Kardashian. Dat heeft haar broer Rob verteld aan E! News.

"Mijn moeder geeft ieder jaar op kerstavond een groot feest", aldus Rob. "We logeren er allemaal en op Kerstmis staan we rond 6 uur op om elkaar cadeautjes te geven." De hele familie, bekend van de realityshow Keeping Up With The Kardashians, is van de partij, waaronder ook de zussen van Kim Khloe en Kourtney. De vrouwen verzorgen vervolgens het ontbijt. Rob verklapte zelfs dat hij erover denkt zich te verkleden als kerstman voor Kourtneys kindjes Mason en Penelope, verklapt hij.

23-12-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak rond Ark van Zoé krijgt Belgische verfilming

Zaak rond Ark van Zoé krijgt Belgische verfilming

http://oi50.tinypic.com/10d8747.jpg

De Belgische regisseur Joachim Lafosse zal de zaak rond de Ark van Zoé verfilmen. Dat meldt het weekblad Le Film français. Die Franse hulporganisatie probeerde in 2007 vanuit Tsjaad 103 kinderen als zogenaamde wezen van Darfoer over te brengen naar Frankrijk.


"De Belgische cineast Joachim Lafosse zal deze menselijke mislukking in een film gieten, waarbij een Franse distributeur is betrokken die voor het eerst met hem zal samenwerken", aldus het vakblad. De laatste film van de regisseur was de recente 'A perdre la raison', geïnspireerd door een kindermoord.

Aan de operatie van de Ark van Zoé kwam op 25 oktober 2007 een einde toen de organisatie met de kinderen in een speciaal gecharterd vliegtuig naar Frankrijk wilde vertrekken. De betrokkenen werden gearresteerd, maar kregen in maart 2008 gratie van het Tsjadische regime voor hun veroordeling tot acht jaar dwangarbeid.

Beschuldigden
Het laatste juridische luik werd deze maand vervolgd voor de correctionele rechtbank van Parijs in afwezigheid van de voornaamste beschuldigden. Dat zijn de voorzitter van de Ark van Zoé, Eric Breteau, en zijn partner Emilie Lelouch. Zij wonen momenteel in Zuid-Afrika.

Tegen hen is drie jaar cel gevorderd waarvan twee jaar effectief. Vier andere leden van de organisatie verschenen wel voor de rechter. Het verdict valt op 12 februari.

Daarnaast eist Tsjaad via de Tsjadische vereniging voor Kinderwelzijn van één van hen een schadevergoeding van 6,3 miljoen euro. Het gaat om dokter Philippe Van Winkelberg, de enige die kredietwaardig lijkt. Hierover beslist het hof van beroep van Aix-en-Provence op 31 januari.

23-12-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charmezanger en zakenman Tony Cabana stapt uit het leven

Charmezanger en zakenman Tony Cabana stapt uit het leven

http://oi46.tinypic.com/vpypad.jpg

Charmezanger en horeca-uitbater Tony Cabana is gisteren uit het leven gestapt in zijn woning in Kessel, bij Nijlen. Dat bevestigt burgemeester Paul Verbeeck, die hem ook persoonlijk kende. "Ik was zeer verbaasd toen ik het nieuws hoorde, want toen ik Tony de laatste maal sprak, zat hij nog vol plannen en ideeën voor zijn zaak in Lier."


Tony Cabana is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij wilde als tiener bij Ajax gaan voetballen, maar moest die droom opbergen toen hij blind raakte aan één oog. Hij draaide plaatjes in cafés en besloot om zijn kans in de horeca te wagen.

In de jaren tachtig opende hij de Copacabana in Kessel, wat een succesvolle discotheek werd. "Ik denk dat heel veel mensen leuke herinneringen aan hun tijd in de Copacabana zullen overhouden", zegt de burgemeester.

In de jaren negentig sloot de zaak, maar ze heropende later in Kontich. Hij was ook eigenaar van brasserie Lord Nelson in Mechelen en van 't Schoon Lier in Lier, maar dat nam niet weg dat hij zelf ook nog geregeld op het podium stond om schlagers te zingen.

Enthousiast en gedreven
"Tony was zeer enthousiast en gedreven. Als we samen zaalvoetbal speelden, wilde hij altijd winnen", zegt burgemeester Verbeeck. "Hij was ook goedlachs en goedgezind. Bij hem was het glas altijd halfvol en daarom is zijn beslissing om uit het leven te stappen ook zo'n verrassing."

Tony Cabana was 54. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

23-12-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer ontwerpt gitaar voor Katy Perry

John Mayer ontwerpt gitaar voor Katy Perry

http://oi47.tinypic.com/2ecjgya.jpg

Aangezien John Mayer (35) en Katy Perry (28) hun eerste Kerstmis samen doorbrengen, doet John hard zijn best om Katy te verwennen. Bronnen vertelden aan The Sun dat de muzikant al twee maanden bezig is met het ontwerpen van een speciale gitaar voor haar.


De gitaar zou versierd zijn met onder meer Katy's initialen en de datum waarop ze elkaar hebben ontmoet. "Sinds ze elkaar hebben ontmoet, probeert hij te bewijzen dat hij niet de man is die iedereen zegt dat hij is", aldus een insider. "De gitaar moet dat zeker bewijzen, want elk detail erop laat zien hoeveel hij aan haar denkt."

Vrienden en familie van de 27-jarige zangeres zouden haar voor John gewaarschuwd hebben, omdat ze hem als een vrouwenversierder zien die het niet serieus met haar voor heeft.

Het stel is al sinds juni samen, maar de twee kwamen eerder deze maand pas openlijk uit voor hun relatie. Toen liepen ze in New York samen over de rode loper.

23-12-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rita Ora bedroog Robert Kardashian met Jonah Hill"

"Rita Ora bedroog Robert Kardashian met Jonah Hill"

http://oi47.tinypic.com/16bhtds.jpg

Begin deze maand raakte bekend dat Rita Ora en Robert Kardashian een punt hadden gezet achter hun relatie, en nu zou ook de reden achter de breuk bekend zijn: de 22-jarige 'How We Do'-zangeres zou de broer van Kim Kardashian bedrogen hebben met 'The Watch'-acteur Jonah Hill (29).


Robert gaf zijn ex een paar weken geleden nog de volle lading op Twitter door te beweren dat ze hem met maar liefst twintig mannen had bedrogen. Volgens een bron dicht bij Us Magazine lag ook niemand minder dan Jonah Hill deels aan de basis van de split. Zo zouden Ora en Hill samen de nacht hebben doorgebracht in New York terwijl ze nog met Robert samen was.

"Rita bracht de nacht door met Jonah na een avondje stappen in New York", steekt de insider van wal. De Britse zangeres ontmoette de acteur naar verluidt in een discotheek, met wie ze diezelfde avond mee naar huis is gegaan. Rob zou volgens de bron al snel ontdekt hebben dat ze hem had bedrogen.

Twintig mannen
In een aantal tweets, die intussen verwijderd zijn, beschuldigde Rob zijn ex van ontrouw: "Ze (Rita) bedroog me met ongeveer twintig kerels toen we samen waren. Ik vraag me af met hoeveel mannen ze de lakens zal delen nu we niet meer samen zijn?"

En ook: "Twintig! Hoe kan een vrouw die het zo druk heeft met haar eigen carrière tijd hebben om met zoveel mannen te rotzooien terwijl ze al een relatie heeft?!"

Rob (25) voegde er uiteindelijk aan toe: "Ik walg van de gedachte dat een vrouw haar lichaam aan meer dan twintig mannen kan geven op minder dan één jaar tijd terwijl ze een carrière uit de grond probeert te stampen."

'Officieel' luidde het echter dat de twee uit elkaar waren gegaan omdat ze te weinig tijd hadden voor elkaar.

23-12-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Had dit tien jaar geleden niet aangekund"

"Had dit tien jaar geleden niet aangekund"

http://oi45.tinypic.com/k9c101.jpg

De politiedramaserie 'Blue Bloods', die bij ons op VIER wordt uitgezonden, vertelt het verhaal van de Reagans, een familie die al jarenlang bij de politie van New York werkt. Doordat verschillende generaties uit de familie moeten samenwerken botst het al eens geregeld, maar toch hebben ze het volgende gemeen: ze gaan door totdat gerechtigheid is geschied. Donnie Wahlberg kruipt al drie seizoenen lang in de huid van eersteklasrechercheur Danny Reagan. Hij is de zoon van Frank (gespeeld door Tom Selleck, nvdr), het hoofd van de NYPD. Of zijn rol na 53 afleveringen niet begint te vervelen, vroeg HLN.be zich af.


Wahlberg windt er geen doekjes om: "Het is niet gemakkelijk om een tv-serie met 22 afleveringen per seizoen op te nemen, maar het is een geweldige job en ik vind het nog steeds ontzettend leuk dat ik een acteur ben. We worden als acteurs heel erg verwend, dus ik wil absoluut niet overkomen alsof ik aan het klagen ben. Maar 22 afleveringen is heel veel werk, en na een aantal seizoenen wordt het wat routinewerk, ja."

Toch vond de acteur een manier om de sleur te doorbreken: "Ik probeer daarom om gelijkaardige scenario's toch op de een of andere manier anders aan te pakken. Ik moet vaak keer op keer naar hetzelfde papiertje kijken, maar als je tijdens elke scène anders reageert of het anders bekijkt dan maak je het vanzelf voor jezelf een beetje beter. Het is zo dat ik nieuwe manieren ontdek om mijn personage wat beter uit te diepen."

23-12-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell moet op krukken lopen

Naomi Campbell moet op krukken lopen

http://oi49.tinypic.com/245astz.jpg

Naomi Campbell is in New York op krukken gespot. Ook werd ze gefotografeerd terwijl ze in een gemotoriseerde rolstoel rondreed.


Volgens de New York Post heeft het 42-jarige topmodel een verstuikte enkel. Ze liep op krukken toen ze deze week dineerde in een restaurant in New York, waar ze gezelschap kreeg van Donna Karan en Calvin Klein.

Website X17 publiceerde foto's van Naomi in een rolstoel. Hoe haar blessure is ontstaan, is niet bekend.

22-12-2012 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus klaagt Lady Gaga aan wegens propaganda voor homoseksualiteit

Rus klaagt Lady Gaga aan wegens propaganda voor homoseksualiteit

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto..


.

Omdat ze bij een concert in St. Petersburg had opgeroepen tot tolerantie voor homo's, riskeert de Amerikaanse superster Lady Gaga (26) problemen met de Russische Justitie. Gemeenteraadslid Vitali Milonov heeft klacht ingediend omdat de popzangeres het verbod op propaganda voor homoseksualiteit in de toeristische stad met de voeten heeft getreden.

Milonov verwijt Lady Gaga dat ze bij haar optreden op 9 december jongeren had opgeroepen "uit de kast te komen". Indien ze schuldig wordt bevonden, riskeert de artieste een zware geldboete.

Eerder werd ook tegen Madonna al klacht ingediend voor gelijkaardige feiten. De zangeres werd in november evenwel vrijgesproken en ontliep daarmee een miljoenenboete. Homoseksualiteit is in Rusland niet verboden, maar homo's en lesbiennes worden er dagelijks gediscrimineerd. Het verbod op propaganda voor homoseksualiteit, officieel gestemd in het belang van de kinderbescherming, belemmert volgens critici ook de voorlichting over aids.

22-12-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een popster lijden kan: niemand wilde Posh Spice

Wat een popster lijden kan: niemand wilde Posh Spice

http://oi49.tinypic.com/addes2.jpg

Ze mag dan wel getrouwd zijn met een van 's werelds meest begeerlijke mannen en vier gezonde kinderen hebben, Victoria was niet altijd gelukkig in de liefde. In de beginperiode van de Spice Girls wilde niemand met haar uit, schrijft de Daily Mail.


De krant blikt vooruit op de documentaire 'Spice Girls' Story: Viva Forever' waarin de zangeressen op kerstavond terugblikken op hun carrière. Volgens Victoria was de kracht van de groep dat iedereen zich in een van de Spice Girls kon herkennen. "Niet dat iemand met mij uit wilde", zegt Victoria. "Ik denk dat iedereen alleen mijn haar wilde borstelen, of zoiets."

Posh verklaart in de film ook haar bijnaam, die haar hele showbizzcarrière heeft standgehouden. "Ik werd Posh genoemd omdat ik hield van de betere restaurants en kleding, dat was mijn karakter. Ook toen lachte ik nooit." En de 38-jarige moeder is eigenlijk nog steeds diezelfde persoon, vertelt ze.

Victoria hamert er in de documentaire op dat het beeld dat van haar wordt geschapen vaak niet juist is. Ze is verre van de miserabele vrouw die sommige media van haar maken.

22-12-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België valt uit de boot bij Oscar niet-Engelstalige film

België valt uit de boot bij Oscar niet-Engelstalige film

http://oi48.tinypic.com/dfzxba.jpg

The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences (AMPAS), de Oscar-jury, heeft vandaag haar shortlist bekendgemaakt van de negen films die nog in aanmerking komen voor de Oscar voor de niet-Engelstalige film. De Belgische inzending, 'A perdre la raison' van Joachim Lafosse, is daar niet bij. Bekendste naam op het resterende lijstje is de Oostenrijker Michael Haneke, met diens in Cannes bekroonde film over liefde en dementie, 'Amour'.


Van de 71 inzendingen voor de Foreign Language Oscar blijven er dus negen over. Dat aantal wordt begin januari verder gereduceerd tot vijf.

Andere bekende geselecteerde films zijn de Franse kaskraker 'Les Intouchables', over de vriendschap tussen een steenrijke verlamde blanke en een arme zwarte, het drama 'Beyond the Hills' van de Roemeense cineast Cristian Mungiu en het Deense 'En kongelig affaere' (A Royal affair) van Nikolaj Arcel, over de geheime liefde van de jonge vrouw van koning Christian VII voor haar lijfarts.

De andere geselecteerden zijn 'No' van Pablo Lorrain (Chili), 'The Deep' van Baltasar Kormakur (IJsland), 'Kon-Tiki' van Joachim Roenning en Espen Sandberg (Noorwegen), 'Rebelle' (War witch) van Kim Nguyen (Canada) en 'Sister' van Ursula Meier (Zwitserland).

22-12-2012 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Daniel Radcliffe zit weer aan de drank"

"Daniel Radcliffe zit weer aan de drank"

http://oi45.tinypic.com/cn8et.jpg

Daniel Radcliffe heeft een oude gewoonte opgepakt. Volgens National Enquirer is de 'Harry Potter'-acteur weer aan de drank.


Radcliffe, die de afgelopen twee jaar nuchter bleef na eerdere drankproblemen, is er volgens ingewijden momenteel niet best aan toe.

"Daniel is weer terug bij af. Hij weet dat hij niet zou moeten drinken, dus dit is een terugval die zijn ogen zal openen", aldus de bron.

Radcliffe zou zich behoorlijk generen voor de situatie. "En zijn vrienden vinden het verstandig als hij naar een gespecialiseerde afkickkliniek gaat om voor altijd van zijn drankprobleem af te komen."

22-12-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren vragen om actie tegen wapengeweld

Sterren vragen om actie tegen wapengeweld

http://oi45.tinypic.com/e0laow.jpg

Amerikaanse acteurs, muzikanten en andere sterren steunen een actie tegen wapengeweld. In een video voor de organisatie Demand A Plan zijn onder anderen Beyoncé, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow en Chris Rock te zien.


Het in zwart-wit opgenomen filmpje vraagt aandacht voor de schietpartijen die de afgelopen jaren plaats vonden in de Verenigde Staten. De entertainers stellen de vraag hoe veel drama's met geweren er nog moeten plaatsvinden voor er actie wordt ondernomen. Directe aanleiding was de schietpartij op de basisschool van Sandy Hook.

22-12-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.625.000 mensen droegen een 'badge for life'

625.000 mensen droegen een 'badge for life'

http://oi48.tinypic.com/ollpe.jpg

In totaal hebben 625.000 mensen de voorbije weken een 'badge for life' gedragen om 'Music for Life 2012' te steunen, de actie van Studio Brussel die in het teken stond van dementie. Er vonden ook 1.500 bedankacties plaats voor mensen die de badge droegen. Deze avond sloot Studio Brussel de actie af met de 2012ste 'song for life', 'Follow Me' van Muse, samen met De Betties, een koor met mensen met dementie.


Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen spreekt van een geslaagde editie. "Met z'n allen hebben we dementie, de grootste zorguitdaging van onze samenleving, meer dan ooit bespreekbaar gemaakt."

Luisteraars konden gedurende Music for Life 2012 verzoeknummers aanvragen waar ze de meeste herinneringen aan hadden. 'Nothing Else Matters' van Metallica was uiteindelijk het nummer met de meeste herinneringen, voor 'Everlong' van de Foo Fighters en 'Viva la Vida' van Coldplay.

22-12-2012 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Om Gangnam Style te bekijken druk op de foto.


.

'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube meer dan één miljard keer bekeken. Geen enkel nummer heeft die grens ooit gehaald. Gemiddeld wordt de clip per dag door 7 à 10 miljoen mensen bekeken.

Heuglijk feit om 16u45 onze tijd toen YouTube bekendmaakte dat de clip de kaap van één miljard kijkers had gerond. Psy overvleugelde vorige maand de tot nu meest bekeken clip op YouTube, het nummer 'Baby' van Justin Bieber. Die clip is intussen ongeveer 800 miljoen keer aangeklikt.

22-12-2012 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher dient scheidingspapieren in

Ashton Kutcher dient scheidingspapieren in

http://oi49.tinypic.com/122jjtd.jpg

De kogel is door de kerk. Ashton Kutcher heeft eindelijk officieel de scheiding met Demi Moore aangevraagd. Dat meldt TMZ. De 34-jarige acteur diende vrijdag bij de rechtbank in Los Angeles de papieren in.


Volgens de entertainmentwebsite werd ook duidelijk waarom het allemaal zo lang - het stel ging november 2011 uit elkaar - heeft geduurd. Asthon zou Demi de kans hebben willen geven om de scheiding aan te vragen, om het voor haar waardiger te maken. Toen bleek dat Demi dit niet van plan was, hakte Ashton de knoop toch maar door.

Verdere inhoudelijke details zijn niet bekend. Dus hoe alle waardevolle spullen worden verdeeld, moet nog blijken.

22-12-2012 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handschoen Michael Jackson onder de hamer voor 150.000 euro

Handschoen Michael Jackson onder de hamer voor 150.000 euro

http://oi45.tinypic.com/bgdb38.jpg

Een handschoen met zwarte kristallen van wijlen popkoning Michael Jackson heeft op een veiling per opbod in Californië bijna 200.000 dollar opgebracht.  De handschoen is bezet met honderden kleine zwarte kristallen en werd door de popster gedragen op de American Music Awards in 1984. Uiteindelijk prijskaartje: exact 199.069 dollar (150.000 euro). De identiteit van de koper werd niet bekendgemaakt.

De rode lederen vest die Jackson droeg voor het nummer 'Beat it' werd vorig jaar nog verkocht voor 1,3 miljoen euro. 'The king of pop' droeg het kledingstuk ook in 1988 voor zijn tournee van 'Thriller', het best verkochte album aller tijden.

21-12-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psy betaalt 1,5 miljoen dollar cash voor appartement in LA

Psy betaalt 1,5 miljoen dollar cash voor appartement in LA

http://oi48.tinypic.com/2e0p6x5.jpg

Het lijkt erop dat Psy meer tijd in de Verenigde Staten wil doorbrengen. Hij heeft een luxeappartement gekocht in hartje Los Angeles, schrijft TMZ.


Zijn nieuwe stulpje is te vinden in een hip appartementencomplex vlakbij Beverly Hills. De vraagprijs van 1,25 miljoen dollar (939.000 euro) was geen enkel probleem voor de Koreaan. Hij rekende cash af.

Psy heeft geprobeerd de deal geheim te houden, maar dat is mislukt. TMZ weet zelf te vertellen dat hij de woning gaat herinrichten.

21-12-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer verbaast collega met paaldansen: "Ze is heet!"

Jennifer verbaast collega met paaldansen: "Ze is heet!"

http://oi49.tinypic.com/dz6lh5.jpg

Emma Roberts, die samen met Jennifer Aniston in 'We're The Millers' speelt, was helemaal ondersteboven van de paaldanskwaliteiten van haar tegenspeelster. "Jennifer deed het fantastisch. Niet te doen. Ze is echt heet", aldus Roberts aan EOnline.com.

Aniston is inmiddels 43 maar kan volgens Emma Roberts dus nog altijd erg pikant uit de hoek komen. In 'We're The Millers' speelt Jennifer de rol van een stripster. De 21-jarige Emma is het nichtje van Julia Roberts en ze had destijds ook een gastrolletje in 'Friends'. Op de set werden de twee actrices toen vriendinnen.

Inmiddels bereidt Aniston het feest van haar nakende huwelijk met Justin Theroux voor. De bevallige actrice betrekt haar toekomstige in het algemeen heel erg bij haar kledijkeuze, maar nu ook specifiek voor haar trouwjurk, weet de gespecialiseerde pers. Het koppel sprak het Italiaanse modehuis Valentino's al aan voor inspiratie.

21-12-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: "Doe sigaretten uit of ik annuleer mijn optreden"

Madonna: "Doe sigaretten uit of ik annuleer mijn optreden"

http://oi49.tinypic.com/2uyhgg2.jpg

Madonna is onverbiddelijk als het om roken gaat. Ze ging onlangs in Chili zelfs zo ver dat ze dreigde haar concert te annuleren als rokende fans hun sigaret niet zouden uitmaken. "Ik ben niet gek!"


Tijdens een soundcheck in een openluchttheater in Santiago haalde ze keihard uit toen fans het waagden om rook in het gezicht van de diva te blazen. "Er zijn mensen die op dit moment aan het roken zijn", begon ze. "Verboden te roken!", gebood de Queen of Pop vervolgens. "Als jullie sigaretten gaan roken, blaas ik mijn show af."

Madonna werd steeds kwader. "Jullie geven niks om mij? Dan kunnen jullie mij ook niks schelen, oké? Gaan we het spelletje zo spelen? Ik ben niet gek. Ik kan niet zingen als jullie roken. Entiendes?" Diep beledigd eindigde ze haar relaas. "Jullie kijken naar me terwijl je aan het roken bent, maar ik ben verdomme geen idioot."

Alle rokende fans doofden geschrokken hun sigaretten. Het optreden ging gewoon door.

21-12-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Lohan betaalt rehab voor Lindsay

Papa Lohan betaalt rehab voor Lindsay

http://oi45.tinypic.com/vowkuh.jpg

Michael Lohan heeft er veel voor over om zijn dochter te laten opnemen in een ontwenningskliniek. Hij draait zelfs op voor de kosten, vertelde hij aan Radar Online. LiLo, die blut is, kan een vijfde keer rehab niet zelf financieren.


Michael is bereid alles te doen om zijn dochter te helpen zichzelf te herpakken. "Als mensen eens zouden stoppen met haar geld af te pakken, zou ze geen probleem hebben", redeneert hij. "Hoe dan ook, voor de kosten van de ontwenningskliniek wordt gezorgd."

Lindsay is geen vreemde voor de kliniek, ze werd er in het verleden al vier keer opgenomen. Telkens zweert ze na afloop dat ze volwassen is geworden, haar lesje heeft geleerd en geen drugs en alcohol meer zal gebruiken. Maar nu wil LiLo echt veranderen, gelooft papa Lohan. "Ik regel een goede behandeling en het juiste afkickprogramma, zo lang als het nodig is. Zes maanden of langer."

21-12-2012 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes opnieuw verliefd?

Katie Holmes opnieuw verliefd?

http://oi45.tinypic.com/55329v.jpg

De actrice die afgelopen juni van Tom Cruise scheidde, genoot afgelopen weekend in New York van een flirterige babbel met een mysterieuze man, ze nodigde hem zelfs uit in de hal van haar appartementsgebouw.


Een bron verteld aan de New York Daily News: "Katie Holmes en deze man namen langdurig afscheid in de lobby van haar appartementsgebouw. Hij zag er als een bankier uit, hij begeleidde haar naar de lift. Katie was duidelijk hopeloos verliefd op haar gast, ze speelde met haar lokken en flirtte er op los." Bronnnen dicht bij de actrice zeggen dat hij enkel een vriend is, de man zou ook homoseksueel zijn.

Vorige maand onthulde Katie dat ze nog nooit zo gelukkig was. Ze verhuisde na haar scheiding naar New York, maar zou echter vrijgezel blijven om zich te concentreren op haar dochter en carrière. "Katie is een heel ander persoon nu. Ze heeft geen geliefde, maar is hier ook niet naar op zoek, ze heeft hier geen tijd voor."

21-12-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K.: "Nieuwe regels Instagram bedreigen mijn carrière"

Kim K.: "Nieuwe regels Instagram bedreigen mijn carrière"

http://oi47.tinypic.com/2qlafeg.jpg

Kim Kardashians carrière is naar eigen zeggen in gevaar nu de app Instagram nieuwe gebruikersvoorwaarden heeft. De fotodienst heeft in de nieuwe regels opgesteld dat foto's van gebruikers doorverkocht mogen worden aan bedrijven zonder dat de gebruiker hiervoor geld krijgt.


"Ik vind gewoon niet dat ze het recht hebben om 'onze' foto's door te sluizen aan bedrijven die advertenties verkopen zonder dat wij daar geld voor krijgen. Wat als wij die producten niet willen promoten?", aldus de socialite tegen de entertainmentsite.

Eigen lijnen
Kim wil absoluut niet dat haar gezicht in advertenties te zien is. Dat zou immers haar eigen merk kunnen schaden. De realityster heeft onder meer een eigen cosmeticalijn. "Ik hoop dat het bedrijf terugkomt op deze beslissing", aldus Kardashian.

Kim dreigt nu om Instagram te verlaten. Met 5,7 miljoen volgers op de fotoapp heeft de realityster nog niet zo veel volgers. De gebeden van Kim lijken inmiddels verhoord: Instagram heeft de nieuwe gebruikersvoorwaarden opnieuw veranderd vanwege de storm aan klachten.

21-12-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Conrad Murray rond Nieuwjaar vrijgelaten?

Wordt Conrad Murray rond Nieuwjaar vrijgelaten?

http://oi47.tinypic.com/2zdr987.jpg

Conrad Murray, de lijfarts die Michael Jackson een fatale overdosis heeft gegeven, zou rond het nieuwe jaar alweer een vrij man kunnen zijn. Een rechtbank in Los Angeles buigt zich momenteel over zijn aanvraag voor vervroegde vrijlating. Dat meldt de Daily Star.


De advocaten van de 59-jarige arts dienden eerder een motie in waarin werd gevraagd zijn vier jaar celstraf om te zetten in een taakstraf. Murray, die zijn gevangenisvleugel deelt met moordenaars en drugsbaronnen, werd afgelopen oktober korte tijd met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis.

"Het is belachelijk dat hij hier al een jaar zit. Hij is niet gevaarlijk, gewelddadig of het type dat je van de straat moet halen om hem te straffen. Ze hebben al zijn medische licentie afgenomen, daarnaast is deze zaak een verspilling van kostbare tijd voor iedereen", aldus zijn advocate Valerie Wass.

Michael Jackson werd in 2009 in zijn huis dood aangetroffen. Murray had hem een overdosis propofol gegeven, waaraan de King of Pop overleed. De lijfarts werd in staat van beschuldiging gesteld voor onvrijwillige doodslag.

21-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een jongetje voor Coleen en Wayne Rooney

Nog een jongetje voor Coleen en Wayne Rooney

http://oi49.tinypic.com/2vcdxf5.jpg

Coleen Rooney is in verwachting van een jongetje. Dat heeft ze na een echo laten weten op Twitter. Het is het tweede zoontje voor Coleen en Wayne, sterspeler van Manchester United. Het paar heeft al een zoontje, Kai Wayne.

Coleen is in de wolken met het nieuws. "Fantastisch om onze baby op de echo te zien gisteren!!! We wilden graag het geslacht weten....het is een....JONGEN!! Zo spannend." Wayne en Coleen kennen elkaar al van jongs af aan en trouwden in juni 2008.

21-12-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

http://oi46.tinypic.com/27wxb3c.jpg

Het stripboek 'Op het eiland Amoras' van Suske en Wiske heeft  5.000 euro opgebracht op een veiling van werk van tekenaar Willy Vandersteen. Het album was in 1947 te koop voor 36 Belgische frank, nog geen euro. De online veiling vond plaats bij Catawiki, veilinghuis voor verzamelaars.


Oude Suske en Wiske-albums waren erg in trek. Het eerste album 'Rikki en Wiske' uit 1946 werd verkocht voor 2.200 euro. Na dit eerste deel besloot tekenaar Willy Vandersteen om het personage Rikki te vervangen door Suske omdat Rikki bij nader inzien teveel leek op Kuifje.

Van dat album zijn indertijd 7.000 exemplaren gedrukt, maar het is moeilijk om het nog te vinden. Vier beeldjes uit de jaren '50 met Suske en Wiske er op gingen voor 1.200 euro weg. Bijna duizend verzamelaars uit Nederland en België boden mee.

20-12-2012 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER mag reclameblokken niet langer opleuken

VIER mag reclameblokken niet langer opleuken

http://oi46.tinypic.com/2qmnkn9.jpg

De opgeleukte reclameblokken op VIER zijn in strijd met het Mediadecreet. SBS Belgium wordt hiervoor gewaarschuwd en moet de overtreding stopzetten. Dat meldt de VRM, de Vlaamse Regulator voor de Media, in een persbericht. SBS België schikt zich naar die interpretatie en past de omkadering van de reclame aan.


Op 17 september 2012 werd de commerciële zender VIER gelanceerd. In de weken voorafgaand aan deze lancering werd in de pers al melding gemaakt van het feit dat VIER met een vernieuwd format de reclameblokken aantrekkelijker wenste te maken. De VRM moest echter de effectieve uitzending van deze reclameblokken afwachten, aangezien de controle door de toezichthouder steeds na uitzending dient te gebeuren.

De VRM onderzocht een selectie van uitzendingen in de avondprogrammatie van VIER. In de reclameblokken van verschillende programma's, zoals 'De Kruitfabriek' en 'De Slimste Mens ter Wereld', werden naast reclamespots ook redactionele programmafragmenten uitgezonden, zoals 'De snelste quiz ter wereld', 'De kortste show' en andere animatiefilmpjes.

Herkenbaar
Zowel het Mediadecreet als Europese regelgeving bepaalt dat televisiereclame duidelijk herkenbaar moet zijn en duidelijk onderscheiden moet worden van redactionele inhoud. Hiermee wil de regelgever vermijden dat er verwarring ontstaat bij de kijker over de aard van de boodschap waarnaar hij kijkt, hetzij reclame, hetzij redactionele informatie.

De VRM is van oordeel dat 'De snelste quiz ter wereld', 'De kortste show' en andere animatiefilmpjes als redactionele inhoud moeten worden beschouwd en bijgevolg niet in de reclameblokken mogen worden uitgezonden.

Opschorting
In afwachting van de uitspraak had SBS de omkadering eerder al opgeschort. De mediagroep zal zich nu schikken naar de interpretatie van de VRM en de omkadering in die zin aanpassen, liet Kristof Demasure, woordvoerder van SBS, vanmiddag weten.

20-12-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

http://oi48.tinypic.com/2laf19f.jpg

Acteur David Faustino zal een gastrol spelen in de komische serie 'Modern Family'. Faustino speelde in 'Married with children' de zoon van Ed O'Neill, die pater familias speelt in 'Modern Family'. Een kleine reünie als het ware.


Volgens de eerste geruchten zou David geen scène gemeenschappelijk hebben met Ed: zijn rol is die van een ex-klasgenoot van Claire (Julie Bowen).

Ze ontmoeten elkaar opnieuw tijdens een schoolreünie, zo meldt The Hollywood Reporter. Meer details zijn er niet bekend.


De opnames vinden vandaag plaats, een uitzenddatum voor de bewuste aflevering is nog niet bekend.

20-12-2012 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

http://oi48.tinypic.com/166cfug.jpg

Ze is nog niet verloofd, maar Kourtney Kardashian weet wel al wie ze haar trouwjurk zou laten ontwerpen: Kanye West. Daarmee breekt ze met de Kardashian-traditie om de trouwjurken door bruidsicoon Vera Wang te laten ontwerpen. Of misschien heeft zus Kim met haar 3 jurken door haar (ondertussen bijna ontbonden) huwelijk met Kris Humphries alle krediet opgebruikt...


Kanye West is vooral bekend als rapper, maar bracht ook al enkele modecollecties op de markt. Sinds dit jaar heeft hij een relatie met Kim Kardashian, wat Kourtney een voordeelpositie oplevert.

"Ik ga Kanye mijn trouwjurk laten ontwerpen", verklapte ze aan het tijdschrift More. Ze voegde er wel aan toe: "Maar nog niet onmiddellijk!"

Kourtney is al jaren samen met Scott Disick, vader van haar twee kinderen Mason en Penelope.

Turbulent
Het is een turbulente relatie, die momenteel voor de zoveelste keer op 'pauze' is gezet, zo werd gezegd in 'Kim & Kourtney take Miami'. De Kardashians verbleven in een chique villa, Scott werd naar een hotel gestuurd.

Scott neemt het niet altijd nauw met zijn vaderlijke plichten en laat Kourtney wel eens alleen  met de kinderen om te gaan feesten. Volgens het roddelcircuit zou hij daarmee niet altijd zijn handen (of tong) thuishouden.

20-12-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

http://oi50.tinypic.com/w2dmjp.jpg

Amper twee weken nadat bekend raakte dat Ben Affleck (40) naast Kristen Stewart (22) te zien zou zijn in de romantische komedie 'Focus', is de acteur uit het project gestapt. Naar verluidt kan hij de opnames niet inpassen in zijn drukke schema.


"Ben wou echt graag meespelen in de film, maar de timing komt hem slecht uit", lieten bronnen dichtbij de acteur weten aan 'Variety'. Hij is momenteel druk bezig met schrijven, regisseren, acteren én doet ook veel promotie voor zijn recentste film 'Argo'.

De tegenspeelster van Ben Affleck, Kristen Stewart, keek nochtans erg uit naar de samenwerking. "Ik vind het heel spannend", vertelde ze onlangs nog aan de Huffington Post. Naar verluidt zouden er enkele passionele liefdesscènes in het script staan.

Producent Warner Bros is nu dringend op zoek naar een geschikte vervanger voor Ben Affleck, zodat de opnames zoals gepland van start kunnen gaan in april.

20-12-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

http://oi45.tinypic.com/33vewj4.jpg

Megan Fox beviel begin september van zoon Noah. Het nieuws lekte pas uit in oktober. Hoe heeft de ster, toch vaak gevolgd door paparazzi, dat voor elkaar gekregen? Simpel: "Ik heb het geluk gehad dat een andere celebrity één dag voor mij is bevallen."


"De dag voor ik ben bevallen, schonk Reese Witherspoon het leven aan Tennessee James. Iedereen volgde haar naar Santa Monica. De volgende dag was het mijn beurt, en ik kon gewoon het Cedars Sinai Hospital binnenwandelen, zonder dat iemand ook maar iets opmerkte."

Het ziekenhuis is een van de bekendste in Los Angeles en dé plek waar celebrities worden opgenomen. Dat niet één paparazzo op post was, was een gelukkig toeval dat veel andere sterren haar zullen benijden.

"Ik vertrok de dag erop alweer naar huis, niemand had iets door. Zo hebben Brian en ik drie weken in alle rust van Noah kunnen genieten, echt zalig", vertelt Megan op de sofa bij Ellen DeGeneres.

20-12-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

http://oi45.tinypic.com/117s904.jpg

Het had heel wat voeten in de aarde, maar de finale van de Miss Belgiëverkiezing zal nu toch rechtstreeks op tv te zien zijn. Het comité van Miss België heeft een samenwerking rondgekregen met de digitale zender Ment TV, te bekijken via Telenet, zo meldt Het Nieuwsblad.


Aan Waalse zijde is de uitzending in handen van AB3. Veronique De Kock en Jean-Luc Bertrand presenteren de gala-avond op 6 januari in het casino van Knokke.

Het wordt voor Ment TV, dat sterk inzet op showbizz en muziek, de eerste keer dat ze een liveuitzending verzorgen. Vorig jaar werd de finale van Miss België uitgezonden door Life! tv, maar die samenwerking liep af met een sisser.

20-12-2012 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

http://oi50.tinypic.com/2cyianq.jpg

Weight Watchers mag haar dan wel gedumpt hebben, de kuur heeft Jessica Simpson geen windeieren gelegd. In een reclamespot showt Jess haar terug slanke figuur. Het is onduidelijk wanneer de spot is opgenomen: enige tijd terug, of pas recent? In elk geval voor bekend raakte dat Jessica al terug zwanger is.


Jessica was ongeveer 30 kilo tijdens de zwangerschap van dochter Maxwell die in mei werd geboren. De kilo's vlogen er niet terug af na de zwangerschap, en uiteindelijk sloot de zangeres een contract met Weight Watchers. Met succes: op enkele maanden verloor Jessica 23 kilo.

Maar ondertussen is de ster, geheel per ongeluk, terug zwanger. Naar verluidt tot woede van Weight Watchers, dat een enorme publiciteitsstunt in het water zag vallen.

Niet perfect
Toch wordt alvast een deel van het contract ingelost: Jessica zal vanaf kerstdag in de States te zien zijn in onderstaande Weight Watchers-spot (zie onderaan) waarin ze adverteert dat ze niet perfect hoefde te zijn tijdens dit dieet, en dat ze houdt van eten en het leven.

Jennifer Hudson
Er worden nog enkele spots gelanceerd, onder andere een met Jennifer Hudson die (blijvend) 36 kilo verloor met Weight Watchers en in de spot praat over hoe ze slank bleef in deze 'extra large, extra kaas'-wereld.

In nog een andere zijn Jennifer en Jessica vanaf 3 januari samen te zien, terwijl ze praten over hun strijd tegen de kilo's.

20-12-2012 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z

Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z


http://oi48.tinypic.com/348g1mt.jpg


Het is nog een paar dagen voor kerst, maar Rihanna heeft haar eerste cadeau vast binnen. De zangeres kreeg een Porsche van Jay-Z. Op Twitter deelt ze foto's van haar nieuwe speeltje.

Rihanna is zo blij met haar nieuwe auto dat ze van alle kanten foto's maakte en die via Twitter aan haar fans laat zien. Ook bedankt ze Roc Nation, het platenlabel van Jay-Z. "Heel erg bedankt aan mijn Roc brothers! Ik hou van jullie jongens. Jullie zijn echt gek om mij dit te geven."

De wagen van de Diamonds-zangeres is een Porsche 911 Turbo S en volgens MTV is hij zo'n 160.000 dollar (121.000 euro) waard. (br.hln)


20-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price slaat mannelijke stripper aan de haak

Katie Price slaat mannelijke stripper aan de haak

http://oi49.tinypic.com/141qs2b.jpg

Het 34-jarige glamourmodel Katie Price werd al kussend gespot met de veel jongere mannelijke stripper Kieran Hayler. Sinds de relatiebreuk met haar toenmalige verloofde Leandro Penna in oktober werd ze ook al aan de rugbyspeler Gavin Henson gelinkt.


De rondborstige Katie, ook bekend als Jordan, verscheen gisteren op een evenement voor het goede doel met de 25-jarige gespierde stripper Kieran. De twee konden volgens getuigen elkaar niet los laten. Een bron vertelde aan The Sun: "Het koppel waren voortdurend aan het kussen en knuffelen, ze waren nogal handtastelijk." Kieran werd bekend door zijn verschijning in de Britse soap 'EastEnders'.

Hij maakte hun relatie 'officieel' door op de sociaalnetwerksite Twitter een fot te delen waarop te zien is hoe hij Katie kust. Het onderschrift luidde: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn op dit moment." Gisteren vergezelde Kieran en haar twee kinderen uit vorige relaties op een shoptripje in Kent. Vrienden van het model zeggen dat ze niet op zoek is naar een ernstige relatie, maar dat ze nu enkel wat plezier wil beleven.

19-12-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum twittert topless foto

Heidi Klum twittert topless foto

http://oi47.tinypic.com/2d9v0cx.jpg

Haar werk als fotomodel put Heidi Klum uit en daarom had de schoonheid dringend nood aan een adempauze. Ze rust nu even uit op een tropisch eiland, maar vond toch de tijd om haar volgers op Twitter op een (sexy) vakantiefoto te trakteren.


Heidi geniet duidelijk van haar dutje op een strandbed met enkel een zwart bikinibroekje aan. Toepasselijk twittert ze bij het beeld: 'Island speed'.

Het 39-jarige Duitse model laat zo nog maar eens zien waar ze goed in is: mooi zijn.

19-12-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Heleen van Royen skischansspringen op tv?

Gaat Heleen van Royen skischansspringen op tv?

http://oi49.tinypic.com/ztf3f5.jpg

Heleen van Royen heeft een verzoek gekregen van een tv-zender om over na te denken. De Nederlandse schrijfster is gevraagd om te gaan skischansspringen, waarvan de resultaten zouden worden uitgezonden. Doet Heleen het of doet ze het niet?


Op Twitter geeft de schrijfster, die in Nederland en Portugal woont, aan dat het gaat om 'verreweg het leukste verzoek van 2012'. 'Of ik wil skischansspringen op tv. Zal ik de sprong wagen?', vraagt ze zichzelf af.

De tweet kan beantwoord worden met voor- en nadelen. Zo weet stylist Bastian van Schaik er wel één: 'goede outfits'. Presentatrice Janine Abbring, die een rugwervel brak tijdens opnames voor het programma Wie is de Mol?, grapt: 'Heb je even?'

Het is nog onbekend welke tv-zender Heleen heeft benaderd. Het zou kunnen gaan om het vervolg op het succesvolle format van SBS6, Sterren Springen op Zaterdag. Na afloop van de show staken geruchten de kop op dat niet een sprong van de duikplank, maar skischansspringen centraal zal staan. SBS is hier nog niet op ingegaan.

19-12-2012 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown alweer uit elkaar

Rihanna en Chris Brown alweer uit elkaar

http://oi50.tinypic.com/ippr86.jpg

Het lijkt erop dat Rihanna opnieuw een einde heeft gemaakt aan de relatie met Chris Brown. De 24-jarige zangeres, die zich eerder dit jaar weer herenigde met de r&b-zanger, heeft schijnbaar haar buik vol van de uitspattingen van Brown.


Rihanna plaatste een bericht op haar Instagram-account waarin ze de breuk lijkt te bevestigen. Ze schreef: "Vrijgezel zijn 'sucks'. Het enige wat me nog rest, is doen waar ik zin in heb." Op haar Twitterpagina pende ze vervolgens: "Onderschat nooit het vermogen van een man om je schuldig te laten voelen voor zijn fouten."

Naar verluidt nam de zangeres het besluit om Chris te dumpen nadat er foto's verschenen waarop Chris hevig feestend te zien is met enkele schaarsgeklede dames in Parijs. Ook het feit dat Brown onlangs een etentje had met zijn ex-vriendin Karrueche Tran in Dubai, zal niet hebben meegeholpen.

Het broze stel besloot hun relatie eerder dit jaar nog een kans te geven, ondanks dat Chris nog steeds in zijn proeftijd zit wegens de mishandeling van Rihanna in 2009.

19-12-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Cruise valt op Zweedse blondine"

"Tom Cruise valt op Zweedse blondine"

http://oi47.tinypic.com/2ducjno.jpg

De 50-jarige acteur lijkt het goed te kunnen vinden met Jennifer Akerman, de zus van zijn tegenspeelster in 'Rock of Ages' Malin. De twee werden gespot op de Zweedse première van zijn laatste film Jack Reacher en zouden samen vertrokken zijn op de afterparty.

Een bron biechtte op aan de Britse tabloid The Sun: "Het koppel kent elkaar al langer via Malin, dus ze hadden niet veel introductie nodig. Ook al kreeg Tom alle aandacht op het feestje, raakten Tom en Jennifer verwikkeld in een boeiend gesprek. Ze voelden zich duidelijk goed in elkaars gezelschap. Plots waren ze verdwenen op de afterparty in de Rose Club."

Tom moest na de première naar New York en Jennifer vertrok naar Londen. Maar de twee zouden een ontmoeting in de Verenigde Staten gepland hebben. "Jennifer woont niet ver van Malin in Los Angeles, dus een nieuwe ontmoeting met Tom is erg waarschijnlijk", aldus dezelfde bron.

19-12-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot 42 maanden cel voor overvallers Walter Grootaers

Tot 42 maanden cel voor overvallers Walter Grootaers

http://oi46.tinypic.com/111s385.jpg

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft twee mannen die een aanval wilden plegen op het gezin van Walter Grootaers veroordeeld tot een celstraf van 42 maanden. Twee anderen kregen een werkstraf tot 240 uur. De mannen werden gewapend opgemerkt in de buurt van Grootaers' huis, maar bleven ontkennen criminele plannen te hebben gehad.


Op 2 juni werden drie verdachte mannen opgemerkt die ruim anderhalf uur rondhingen in de buurt van de woning van zanger Walter Grootaers in Lier. Een alerte buurman verwittigde de politie. Ze troffen de drie mannen te voet in de berm aan, met naast hen een sporttas met daarin bivakmutsen, colsonbandjes en tape. In zijn broekzak had een van hen een alarmpistool.

De drie mannen waren een jongere broer van Ashraf Sekkaki en een tweeling met een enorm strafrechterlijk verleden. Een van hen was betrokken bij de spectaculaire ontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de gevangenis van Brugge.

Filmpje voor YouTube
Ze beweerden een videofilmpje te willen opnemen voor Youtube. Wat echter ontbrak, was een camera. De vierde man, de chauffeur van het voertuig, was al weggereden.

Hoewel de vier niet effectief tot criminele feiten overgingen, achtte de rechtbank het wel bewezen dat ze iets van plan waren. Het feit dat ze geen identiteitsbewijzen of gsm's op zak hadden, wees daarop.

De tweeling kreeg een straf van 42 maanden effectief. De andere twee, die nog over een gunstig strafregister beschikken, kregen een werkstraf van 180 en 240 uur opgelegd.

19-12-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

http://oi47.tinypic.com/e9uh5x.jpg

De gevallen actrice Lindsay Lohan zou erkend hebben dat ze er slecht aan toe is en professionele hulp nodig heeft, maar ze zou geen geld meer hebben om een psychiater te betalen.


Een bron onthulde aan RadarOnline: "Lindsay vreest dat ze opnieuw naar de gevangenis moet gaan, ze gelooft dat een psychiater haar door deze moeilijke tijd kan helpen. Maar een goede dokter kan er door haar torenhoge schuldenberg niet meer van af. Haar verzekering betaalt slechts 20 procent van de kosten van mentale medische zorg terug. De dokter die ze wil, vraagt minstens 190 euro per uur.

Lindsay Lohan heeft de voorwaarden van haar voorwaardelijke vrijlating geschonden, ze zou tegen de politie gelogen hebben over een auto-ongeluk afgelopen juni. Hierdoor riskeert ze nu dus opnieuw de gevangenis in te vliegen. De openbare aanklager zal er alles aan doen om te bewijzen dat Lindsay regelmatig liegt tegen de politie. De advocaten eisen dat de actrice voor 245 dagen achter de tralies verdwijnt.

19-12-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

http://oi45.tinypic.com/315cz0i.jpg

Je bent een professional of je bent het niet. Voor een covershoot van Sports Illustrated stripte Kate Upton tot op haar bikini, terwijl ze op een boot nabij Antarctica poseerde. Dat is niets, denkt u? Tot je de temperatuur hoor: volgens TMZ vroor het 37 graden.


Kate nam deel aan een tiendaagse cruise tussen Argentinië en Antarctica, voor een geheime covershoot van het sportblad... die niet lang geheim is gebleven. De cruise vond plaats van 29 november tot 9 december.

Op de foto's is Kate te zien in een witte bikini terwijl ze lacht naar de camera. Zoals het hoort dus...

Gelukkig voor Kate hoefde niet de hele tijd in de kou te staan. Het waren iedere keer maar een paar minuten en dan kreeg ze een dikke bontjas aan om op te warmen. Ook haar voetjes bleven warm, in dikke, met bont bezette laarzen.

Er werden zowel foto's genomen van Kate op de boot, waar ze voor enorme ijsschotsen stond, als op het land, waar ze tussen de pinguïns poseerde. Zo belooft TMZ althans...

19-12-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

http://oi45.tinypic.com/2jg7bjt.jpg

In de VS lachen ze duidelijk niet met smaad, zeker niet aan het adres van een prestigieuze missverkiezing. Een Amerikaanse mediawaakhond heeft Sheena Monnin een monsterboete van liefst 5 miljoen dollar (zo'n 4 miljoen euro) opgelegd omdat ze de verkiezing van Miss USA corrupt en doorgestoken kaart had genoemd. Monnin, die als Miss Pennsylvania deelnam aan Miss USA, uitte haar beschuldigingen in de 'Today Show' en op Facebook.


Een ding is zeker: misskandidaten is de VS zullen na deze uitspraak twee keer nadenken voor ze de organisatie bekritiseren. Sheena Monnin geraakte niet door de voorrondes van de verkiezing en zei dat de top vijf al op voorhand vaststond. Omdat ze vond dat de verkiezing doorgestoken kaart was, besloot ze haar titel van Miss Pennsylvania in te leveren. Ze bekritiseerde de organisatie ook omdat er geen transgender-kandidates werden toegelaten.

"Vals, schadelijk en kwaadaardig"
De beslissing van de mediawaakhond is niet mals. Omdat Monnins beschuldigingen op Facebook en Today Show de organisatie een sponsorcontract van zo'n 5 miljoen kostte, mag zij nu dat gigantische bedrag ophoesten. Volgens het verdict was Sheena Monnin gewoon een slechte verliezer en haar beschuldigingen waren "vals, schadelijk en kwaadaardig."

19-12-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

"Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

http://oi46.tinypic.com/2u70tcn.jpg

In het diepste geheim heeft de vader van Jessica Simpson jaren geleden een levensverzekering afgesloten voor de zangeres. Joe Simpson zou omgerekend zo'n 3,3 miljoen dollar vangen wanneer zijn dochter sterft.


Acht jaar terug liet Joe het leven van zijn dochter verzekeren, maar hij vertelde het niet aan de blondine zelf en haar moeder. Vorige week kwamen de twee er dan toch achter, en nu is vooral moederlief woedend. "Tina heeft nog een van Joe's geheimen ontdekt. Ze kon haar oren niet geloven", vertelt een ingewijde aan RadarOnline.

Onlangs kwam pa Simpson ook al in het nieuws omdat hij in het geheim homoseksueel zou zijn, en een mannelijke escort zou hebben ingehuurd. Door de affaire liep zijn huwelijk met Tina op de klippen. "Joe's daden veroorzaken veel stress binnen de familie en dat wordt alleen maar erger", stelt de bron.

Niet op de hoogte
Tina neemt het haar ex vooral kwalijk dat zowel zij als haar dochter niet op de hoogte zijn gesteld van de levensverzekering. Ze is er door haar advocaten op gewezen dat Joe als manager van Jessica alleen maar heeft geprobeerd om zijn belangrijkste bron van inkomsten te beschermen en dat is niet tegen de wet.

Toch zet de ontdekking de onderlinge verhoudingen in de familie Simpson flink onder druk. "Het is niet waarschijnlijk dat Tina en Joe ooit nog op een normale manier met elkaar om zullen kunnen gaan", denkt de insider. "Het lijkt erop dat de rechtszaak rond de scheiding ook behoorlijk vervelend gaat worden."

17-12-2012 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

http://oi48.tinypic.com/u902c.jpg

Het is volgende week Kerstmis, en dat zal Suri Cruise weten ook. Katie Holmes gaat haar dochtertje eens flink verwennen. Volgens The Sun heeft de ex van Tom Cruise voor zo'n 37.000 euro aan cadeaus gekocht.

Zo krijgt de kleine Suri een Victoriaans poppenhuis (18.500 euro), een iPad mini, een speelgoed-Mercedes (7.400 euro), een jurk van Ralph Lauren en een bontjas van het merk Chloe.

Papa Tom zal hard zijn best moeten doen om dat te overtreffen.

17-12-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.

Madonna organiseerde de meest succesvolle tournee van het afgelopen jaar, ze troefde zelfs Justin Bieber, Lady Gaga en Coldplay af. De Queen of Pop trekt al sinds mei de wereld rond met haar show, ze begon in Israël, ging dan naar Europa, Noord-Amerika om te eindigen in Zuid-Amerika. Ze stopt op 22 december in Argentinië.

MDNA heeft de zangeres 173,3 miljoen euro opgebracht, de tournee 'Wrecking Ball' van Bruce Springsteen leverde 151 miljoen op. Rogers Waters van Pink Floyd trekt al sinds 2010 rond, maar dat leverde slechts 141 miljoen op. Op de vierde plaats komt Michael Jackson: The Immortal World Tour door Cirque Du Soleil met 112 miljoen. Lady Gaga streek 94 miljoen op met haar Born This Way Ball Tour, Justin Bieber ontving dankzij zijn concerten 23 miljoen euro.

17-12-2012 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

http://oi46.tinypic.com/2s9dev9.jpg

Sinds zoontje Luca Cruz negen maanden geleden geboren werd, hebben Hilary Duff en Mike Comrie niet veel tijd meer voor zichzelf. Uiteraard heeft dat een grote invloed op hun seksleven. "Het is helemaal anders dan vroeger", bekende de 25-jarige actrice.


"Ik ben 's avonds altijd uitgeput, dus ik heb ik zoiets van: moet dit echt nu gebeuren, terwijl ik zo moe ben", lachte Hilary in een interview. Al wil dat niet zeggen dat zij en haar man helemaal geen tijd meer voor elkaar hebben. "Je vindt andere momenten om het te doen", aldus de vermoeide mama.

Zoontje Luca vraagt dan ook erg veel van zijn mama. "Hij is geïnteresseerd in alles. Ik ren de hele dag door het huis om hem bij te houden. Hij is zo snel... Hij probeert ook al te praten en is een klein beetje agressief", legde ze uit.

Daarom heeft het koppel beslist om nog even te wachten voor ze aan een tweede kindje beginnen. "Mike en ik zijn letterlijk geobsedeerd door Luca. Hij is perfect! We zouden het bij eentje moeten houden", vindt Hilary. "Maar ik denk dat je de babyfase begint te missen als je kind ouder wordt en dat je dan voor een tweede ronde gaat."

17-12-2012 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek naar doodsoorzaak Amy Winehouse

Nieuw onderzoek naar doodsoorzaak Amy Winehouse

Om Amy Winehouse te beluisteren druk op de foto.


.

Er komt een nieuw ondezroek naar wat exact de aanleiding was tot de dood van de zangeres Amy Winehouse, dat zeggen de Britse autoriteiten.

Volgens de gemeenteraad van Camden (Londen) beschikte de lijkschouwer die het oorspronkelijk onderzoek naar de dood van Winehouse heeft gedaan niet over de juiste papieren en ze nam ontslag in februari. Het nieuwe onderzoek zal op 8 januari starten. Winehouse stierf in juli 2011, ze was toen 27 jaar. Drie maanden na haar dood oordeelde de lijkschouwer Suzanne Greenway dat ze ten gevolge van accidentele alcoholvergiftiging was overleden.

17-12-2012 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe vriendin

Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe vriendin

http://oi50.tinypic.com/ws207l.jpg

Na relaties met onder andere Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Blake Lively en recent nog Erin Heatherthon heeft Leonardo DiCaprio (38) opnieuw een blonde vriendin. Het gaat om de 22-jarige Australische actrice Margot Robbie, bekend uit Neighbours en Pan Am.


De jonge actrice leerde Leonardo kennen op de set van 'The Wolf Of Wall Street', waarin ze elkaars geliefden spelen. Daar zouden ze dicht naar elkaar toe gegroeid zijn.

Vorige maand werd Margot het eerst in Leonardo's gezelschap gespot, toen ze samen zijn 38ste verjaardag vierden. "Er lijkt een sterke chemie te zijn tussen Leo en zijn nieuwe vriendin. Op het feestje brachten ze heel wat tijd samen door", zei een ooggetuige aan de New York Post. Volgens een andere bron bleef Leonardo vorige week overnachten in het appartement van Margot.

Het ziet er dus naar uit dat zij de volgende langbenige blondine wordt die het hart van Leonardo verovert. Nog niet zo lang geleden leek het er nochtans op dat hij zeer gelukkig was met Victoria's Secret Model Erin Heatherton, maar zij gingen in oktober uiteen na een relatie van tien maanden. Volgens de geruchten zou Leo niet klaar zijn om zich te settelen.

17-12-2012 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift tot over haar oren verliefd op Harry Styles

Taylor Swift tot over haar oren verliefd op Harry Styles

http://oi46.tinypic.com/huqgrk.jpg

De relatie tussen Taylor Swift en One Direction-zanger Harry Styles begint steeds serieuzer te worden. De zangeres heeft zich lovend over haar nieuwste lover uitgesproken weet Heat: "Het is te gek. Hij is fantastisch, ik hou van hem. Hij brengt je echt tot rust. De belichaming van jeugdige energie, dat is erg inspirerend."


Swift lijkt hopeloos verliefd op het meisjesidool. "Hij heeft mijn ogen geopend op zoveel vlakken. We doen normale dingen samen: uit eten gaan, foto's en video's maken. Hij is schattig, ontzettend lekker, ruikt goed en ik geniet van het geflirt", aldus de singer/songwriter.

Onlangs heeft ze zich ook al vleiend uitgesproken over Styles. "Hem ontmoeten was één van de mooiste dingen die mij ooit is overkomen. Het gaat allemaal goed nu." Dat het goed gaat tussen de twee onderstreept Harry's vriend Nick Grimshaw. "Harry vindt Taylor erg leuk, hij is echt voor haar gevallen. Eerst wist ik niet zeker of deze relatie stand zou houden, maar ik heb hem gesproken en het ziet ernaar uit dat zij het echt voor hem is. Voor nu dan, in ieder geval."

17-12-2012 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janice Dickinson (57) verloofd met psycholoog

Janice Dickinson (57) verloofd met psycholoog

http://oi50.tinypic.com/258nv3d.jpg

Janice Dickinson is verloofd. Het 57-jarige voormalige supermodel gaat trouwen met de 67-jarige psycholoog Robert Gerner, meldt website toofab.

De twee leerden elkaar kennen op een blind date. Het koppel is van plan in maart 2013 te trouwen. "Hij is de ying bij mijn yang", aldus Janice. Ze is drie keer eerder getrouwd geweest.

De verloving wordt dit weekend gevierd met vrienden als Karl Lagerfeld, Donatella Versace en Sandra Bullock.

16-12-2012 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen muziek Jack White in Johnny Depp-film

Geen muziek Jack White in Johnny Depp-film

http://oi47.tinypic.com/2jg5duf.jpg

Jack White, bekend van The White Stripes, doet niet meer mee aan de film The Lone Ranger met onder meer Johnny Depp. White zou de filmmuziek verzorgen maar is volgens diverse Amerikaanse media vervangen door een ander.


De nieuwe componist is Hans Zimmer, die eerder onder meer de muziek componeerde voor Pirates of the Carribean. Volgens een persverklaring van filmstudio Walt Disney is de release van de film verplaatst naar juli 2013 en kwam White daardoor in de problemen met zijn andere werkzaamheden. Volgens Amerikaanse filmsites zullen er waarschijnlijk toch nog wel een paar muziekstukken van White in de film opduiken.

The Lone Ranger is van oorsprong een Amerikaans westernverhaal uit de jaren dertig, dat eerst als hoorspel werd uitgezonden en later als tv-serie. Het gaat over een gemaskerde held die op zijn paard Silver het kwaad bestrijdt. Johnny Depp speelt de hoofdrol van Tonto, de Indiaanse metgezel van de Lone Ranger.

16-12-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegster Kate wees in afscheidsbrief naar DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk"

Verpleegster Kate wees in afscheidsbrief naar DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk"

http://oi48.tinypic.com/35d50r5.jpg

Er zijn meer details bekend geraakt over de inhoud van de drie zelfmoordbrieven die Jacintha Saldanha (46) had achtergelaten. De verpleegster van Kate Middleton die de telefoon opnam bij de uit de hand gelopen radiograp wijst duidelijk met de vinger naar de twee Australische radio DJ's Mel Greig en Michael Christian. "Jullie zijn verantwoordelijk!", luidt het onverbiddelijk. Volgens The Mail on Sunday blijkt uit de afscheidsbrief ook dat de DJ's een uur na het eerste telefoontje terugbelden naar de verpleegster om te melden dat ze de radiograp zouden uitzenden. Dan zouden bij Jacintha de stoppen doorgeslagen zijn. In een ander zelfmoordbriefje klaagt Saldanha ook haar collega's, oversten en de werking van het King Edward VII Hospital waar Kate verpleegd werd aan. Zo zou ze boze mails gekregen hebben van collega's die haar berispten.


Dat Jacintha Saldanha nog een telefoontje had gekregen van de DJ's is een nieuw element in het onderzoek. Een van hen belde binnen het uur van de eerste oproep al terug naar de verpleegster van Kate. Daarin legde de DJ uit dat ze een radiograp met haar hadden uitgehaald en dat ze op het punt stonden die uit te zenden. Jacintha, die geen ervaring had in de omgang met de media, zou daardoor totaal verward en nerveus gereageerd hebben en in paniek geslagen zijn. De grap zou dus wel degelijk de directe aanleiding van haar zelfmoord geweest zijn. Wellicht daarom schreef Jacintha uitdrukkelijk in haar afscheidsbrief aan de DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk voor mijn zelfmoord."

Op de vingers getikt
Ook twee collega's of oversten krijgen de volle laag in een andere afscheidsbrief. Daarin wijst ze twee collega's met de vinger. Die zouden haar boze mails gestuurd hebben waarin ze haar terechtwezen voor het bewuste telefoontje. Jacintha zou inderdaad op de vingers getikt geweest zijn door haar oversten na de radiograp. De directie van het ziekenhuis wil niet reageren, omdat ze de juiste inhoud van de zelfmoordbriefjes niet kent. Die zijn in handen van Scotland Yard. De relatie tussen de familieleden en het ziekenhuis is overigens heel gespannen omdat ze niet alle gevraagde informatie rond de dood van hun dierbare krijgen.

Eerdere zelfmoordpoging
Er is ook een mogelijke verklaring waarom er niet een maar meer zelfmoordbriefjes gevonden worden: Jacintha zou al eerder geprobeerd hebben zelfmoord te plegen kort na de hand uit de hand gelopen radiograp. Ze probeerde wellicht haar polsen over te snijden. Nadat dat mislukt was, hing ze zich later op aan een sjaal. De lijkschouwer ontdekte inderdaad snijsporen in de polsen van het slachtoffer.

Niet naar huis getelefoneerd
The Mail on Sunday probeert de cruciale uren tussen de telefoongrap en de zelfmoord van Jacintha te reconstrueren. Normaal gezien telefoneerde ze elke avond vanuit Londen naar Bristol, waar haar gezin woonde. Dat deed ze de avond van de radiograp niet. Haar man kreeg ook geen sms. De familie verklaarde eerder al dat ze geen tv hadden gekeken en het nieuws over de radiograp niet meegekregen hadden. Omdat hij ongerust was, belde haar man de volgende morgen naar het ziekenhuis en vroeg een collega verpleegster om te gaan checken hoe het met Jacintha was. Dat zou die verpleegster verzuimd hebben. Een dag later kreeg de man een telefoontje van de politie om te melden dat Jacintha zelfmoord gepleegd had.

16-12-2012 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

De titelsong van Skyfall mag dan wel een grote hit zijn, Adele heeft er niet veel tijd in gestoken. Volgens producer Paul Epworth was de zangeres binnen tien minuten klaar met het opnemen van het nummer.

Naar eigen zeggen nam Epworth wel de tijd om de titelsong voor de nieuwe Bondfilm te schrijven, maar vond hij het resultaat wat te duister. Adele daarentegen was onmiddellijk weg van, dus doken ze meteen de studio in.

"In tien minuten had ze het grootste deel van het nummer al ingezongen", vertelde hij aan Hollywood.com. "Ze leerde de tekst al uit haar hoofd op weg naar de studio. Het was echt absurd. Ze deed het snel, maar het is ook fenomenaal", aldus Epworth.

Door het liedje ontdekte hij ook een verborgen vocaal talent van Adele. "Ik wist niet dat ze de Shirley Bassey-achtige tonen uit het begin aankon. Ze heeft echt veel controle over haar stem. Het gaat niet alleen om energie, ze heeft ook de finesse en de techniek", vindt hij.

'Skyfall' is één van de 75 filmnummers die genomineerd zijn voor een Oscar in de categorie 'Beste Originele Song'. Het nummer is ook genomineerd voor een Golden Globe.

16-12-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo stuurt Charlie Sheen toch nog een bedankje

LiLo stuurt Charlie Sheen toch nog een bedankje

http://oi45.tinypic.com/2lmw9rn.jpg

Lindsay Lohan heeft Charlie Sheen uiteindelijk toch bedankt voor het geld dat hij haar gaf om een belastingschuld af te lossen. Ze reageert daarmee op Sheens opmerkingen dat de actrice ondankbaar was.


In een interview vertelde Sheen deze week dat hij een cheque van maar liefst 100.000 dollar uitschreef voor Lohan, maar daarvoor nooit een bedankje kreeg. Ze belde niet en stuurde evenmin een sms'je.

Bronnen melden nu aan TMZ dat het niet Lindsays bedoeling was om zo ondankbaar over te komen. Door een defect aan haar telefoon zou ze haar nummers zijn kwijtgeraakt, inclusief dat van Sheen. Bovendien was ze afgeleid door diverse juridische zaken.

Toen ze de klacht van Charlie las, stuurde Lindsay hem naar verluidt meteen een brief met een bos bloemen om het weer goed te maken.

16-12-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson is verloofd

Kelly Clarkson is verloofd

Om Kelly Clarkson te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson (30) is verloofd. Dat maakte ze vandaag zelf bekend via Twitter.

"IK BEN VERLOOFD!!!!! Iedereen mag het weten", klonk het in de tweet. "Gelukkigste avond van mijn leven gisteravond! Ik heb zo veel geluk en ben samen met de geweldigste man ooit."

Kelly vormt sinds eind vorig jaar een koppel met Brandon Blackstock, de 35-jarige zoon van haar manager. Hij heeft twee kinderen.

"Ik ben gek op ze, maar je moet toch afwachten of zij de veranderingen ook oké vinden", zei ze onlangs in nog een interview met Extra TV.

16-12-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

http://oi49.tinypic.com/wbwimd.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu, die zich "gekwetst" voelt door de kritiek op zijn fiscale vlucht naar België, levert zijn Frans paspoort in. Dat schrijft hij in een open brief gericht aan de Franse premier Jean-Marc Ayrault, die is gepubliceerd in de Journal du dimanche.


"Anderen die Frankrijk hebben verlaten, werden niet zo gekwetst als ik", schrijft Depardieu. Hij kreeg bakken kritiek na zijn verhuis naar België. Ayrault zelf noemde zijn vertrek "nogal armzalig" ("assez minable").

145 miljoen euro belastingen
De acteur schrijft dat hij is beginnen werken toen hij 14 jaar oud was. "Ik heb nooit iemand vermoord, ik heb 145 miljoen euro belastingen betaald in 45 jaar, ik heb 80 mensen tewerkgesteld (...). Ik ben niet beklagens- en niet prijzenswaardig, maar ik weiger het woord 'minable'", klinkt het. "Ik lever mijn paspoort in en mijn sociale zekerheid waarvan ik nooit gebruik heb gemaakt. We hebben niet meer hetzelfde vaderland, ik ben een echte Europeaan, een wereldburger", zo staat nog in de open brief.

Belastingvluchtelingen
De 63-jarige Depardieu kocht onlangs een huis in het Henegouwse Néchin. Hij voegde zich daarmee bij een pak andere Franse "belastingvluchtelingen".

16-12-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

http://oi48.tinypic.com/2mpcqxg.jpg

In een interview met Playboy lost acteur Matt Damon wat pittige details over zijn opkomende film 'Behind the Candelabra', waarin hij de partner speelt van Liberace, een homoseksuele artiest, vertolkt door Michael Douglas. "Hoewel ik normaal geen naakt doe, krijg je veel van mij te zien. Het is heel smaakvol, maar toch niet voor iedereen weggelegd", onthult Damon.


Voor de film 'Behind the Candelabra' moesten Matt Damon en Michael Douglas samen een aantal vrij intieme scènes opnemen. Hoewel Matt eigenlijk niet stond te springen om uit de kleren te gaan voor homo-erotische scènes, viel het achteraf gezien allemaal goed mee. "Tijdens het filmen maakte ik me er al een stuk minder druk om", klinkt het.

Gouden raad
Damon had namelijk raad gevraagd aan de inmiddels overleden 'Brokeback Mountain'-acteur Heath Ledger over hoe hij zich goed kan voorbereiden op het filmen van pikante momenten met een andere man. Het advies van Heath: "Wel, ik goot bier naar binnen in mijn trailer, maar je moet er gewoon helemaal voor gaan, Matt".

De kus
Over de pikante kusscène deelde Matt het volgende: "Ik moest uit een zwembad komen, naar Michael wandelen, neerstrijken op een chaise longue en hem kussen. Ik moet zeggen, hij kust echt geweldig".

Homoseksualiteit
In het begin van zijn carrière werd Matt meer dan eens geconfronteerd met geruchten over zijn vermeende homoseksualiteit. "Ik heb die verhalen nooit ontkend, want ik wilde mijn homoseksuele vrienden niet beledigen - alsof gay zijn een fucking ziekte is", klinkt het.

"De hele situatie was gewoon belachelijk, maar we maken wel vooruitgang. Kijk maar naar hoe Anderson Cooper en Ellen DeGeneres zo mooi en met zoveel kracht hun seksualiteit kunnen uitdragen. We komen er nu achter dat het niemand iets kan schelen en dat is heel erg belangrijk", besluit de Departed-ster.

15-12-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

http://oi49.tinypic.com/urj9y.jpg

Ook in showbizland heeft de crisis inmiddels toegeslagen, zelfs Victoria en David Beckham ontsnappen er niet aan. Het huis dat het Britse echtpaar in 2007 in Los Angeles kocht voor een bedrag van meer dan 17,5 miljoen dollar (ruim 13,5 miljoen euro) is flink in waarde gedaald. Het zou nu nog bijna 6,5 miljoen dollar (nog geen 5 miljoen euro) opbrengen.


Een bron vertelt aan de Daily Mirror dat het stel daarom heeft besloten om het huis voorlopig nog niet te verkopen. "In eerste instantie wilden ze het huis wel op de markt zetten. Helaas hebben ze het voor de crisis gekocht."

De Beckhams blijven de villa voorlopig gebruiken als ze in de Verenigde Staten zijn. Volgens de insider breekt er nu een spannende tijd aan voor het echtpaar. "De carrière van modeontwerpster Victoria gaat zo goed, ze kan nu overal aan de bak. En ook David kan niet wachten totdat hij aan een nieuwe uitdaging kan beginnen." De twee hoeven zich sowieso geen zorgen te maken. Volgens de krant zijn ze samen zo'n 203 miljoen euro waard.

15-12-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

http://oi45.tinypic.com/27y5np3.jpg

Een zwart topje, blote buik en een strakke lederen rok met een trendy peplum. Dat lijkt een sexy combinatie, maar met de rondingen van Kim Kardashian werd het een modemisser van formaat.


Nochtans kan je niet zeggen dat Kim Kardashian 'dik' is. Oké, ze heeft rondingen, maar dat siert haar.

Het probleem is dat de realityster haar rok een maatje te klein kocht. Daardoor moest ze hem vrij hoog dragen, bijna op haar buik. Door de combinatie met een topje dat haar buik bloot liet, hing er een vetrolletje over de rok. Het resultaat: een grote modemisser.

"Hoewel ze één van de meest benijde figuren ter wereld heeft, bewijst dit dat zelfs Kim haar kleren moet passen voor ze ze koopt", klinkt het bij The Sun. En daar zijn wij het volmondig mee eens.

15-12-2012 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hugh Grant is een rotzak"

"Hugh Grant is een rotzak"

http://oi49.tinypic.com/307svph.jpg

Op de vraag wie gastheer Jon Stewart absoluut niet meer in zijn Amerikaanse Daily Show wil zien, heeft de presentator onmiddellijk een antwoord klaar: Hugh Grant.


"Hij is echt een enorme rotzak", aldus Stewart aan de New York Post over de verschijning van de acteur in zijn show in 2009. "Hij maakte het iedereen de hele tijd heel moeilijk."

Volgens Stewart begon de acteur al met klagen op het moment dat hij binnenkwam en de clip zag van de film die hij kwam promoten. "Wat is dat voor video? Het is een vreselijke clip", zou Grant hebben gezegd. Daarop reageerde Jon meteen: "Nou, maak dan eens een betere fucking film". Hugh was in de show voor de film Did You Hear About the Morgans? Daarin speelt hij samen met Sarah Jessica Parker.

15-12-2012 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jessica Simpson trouwt volgende week"

"Jessica Simpson trouwt volgende week"

http://oi49.tinypic.com/15q2l2g.jpg

Als we de geruchten mogen geloven, dan gaan Jessica Simpson en haar verloofde Eric Johnson volgende week eindelijk trouwen. Volgens RadarOnline vliegt het koppel op 21 december naar Hawaï, waar ze hun jawoord zullen geven in het bijzijn van familie en een aantal vrienden.


Jessica en Eric zijn ondertussen al twee jaar verloofd en waren oorspronkelijk al van plan om op het einde van dit jaar te trouwen.

"Maar Jessica was druk bezig met het helpen bij de bruiloft van een vriendin, vervolgens werd ze afgeleid door al de problemen met haar vader en daarna ontdekte ze dat ze zwanger was", aldus de bron van RadarOnline. Daardoor raakten haar trouwplannen op de achtergrond.

15-12-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indringer woning Taylor Swift opgepakt

Indringer woning Taylor Swift opgepakt

http://oi46.tinypic.com/296i1xk.jpg

Een 24-jarige man is gearresteerd nadat hij probeerde de woning van Taylor Swift binnen te dringen. De man, Jacob Kulke, is volgens TMZ een bekende van de politie.


Kulke reisde van Wisconsin naar Nashville omdat hij naar eigen zeggen bij de zangeres wilde zijn op haar verjaardag. Hij klom over een hek heen en werd door Taylors veiligheidsmensen aangehouden. Tegenover de politie verklaarde Kulke dat hij het vriendje was van de eigenaar van het huis. De man zou eerder veroordeeld zijn wegens onder meer mishandeling en drugsbezit.

Taylor was overigens niet thuis: ze maakte met haar vriend Harry Styles een romantische trip naar Engeland.

15-12-2012 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hobbit haalt 'amper' 13 miljoen op na middernachtvertoning

The Hobbit haalt 'amper' 13 miljoen op na middernachtvertoning

http://oi50.tinypic.com/2ldvsq1.jpg

De nieuwste film van Peter Jackson ('The Hobbit: an unexpected journey') haalde 13 miljoen dollar op na de eerste middernachtvertoning in de Verenigde Staten. Daarmee haalt de film niet eens de top-10 van beste 'middernachtpremières' ooit, en scoort daarmee onder de verwachtingen.


Toch doet The Hobbit het zeker niet slecht: de laatste Lord of the Rings-film ('Return of the King') was de populairste middernachtvertoning van de drie en raapte toen (2003) 8 miljoen dollar op. Een record, maar niet voor lang.

Sindsdien deden twee Harry Potter-films, vier Twilight-films, 'The Dark Knight Rises', 'The Hunger Games' en 'The Avengers' beter.

De best verdienende middernachtpremière was die van de laatste Harry Potter-film ('Harry Potter and the Deathly Hallows part 2'): die bracht op één nacht 43,5 miljoen dollar in het laatje.

15-12-2012 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12.000 fans wuiven Eddy Wally uit met staande ovatie

12.000 fans wuiven Eddy Wally uit met staande ovatie

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto;


.

Dat Eddy Wally niet aan populariteit heeft ingeboet, is vanavond op de vijfde 'Nacht van de Schlagers' in Kortrijk XPO nogmaals duidelijk geworden. Op de tonen van 'We will rock you' en voorafgegaan door tien danseressen kreeg 'The Voice of Europe' een oorverdovend applaus van de 12.000 aanwezige fans. Eddy Wally neemt vanavond en morgen afscheid van de Vlaamse Showbizz.

Dochter Marina zette haar beste beentje voor, maar ze kreeg pas echt de handen op elkaar toen ze in haar medley ook de grootste hits van haar vader zong. Daarna nam Eddy, vanuit zijn rolstoel, zelf de micro in de hand. In zijn gekende stijl bedankte hij zijn fans voor hun komst. Hij gaf ook de symbolische fakkel door aan zijn dochter Marina.

Het publiek genoot en zong de voetbalhit 'You'll never walk alone' voor de Oost-Vlaming. In een volgende medley playbackte 'The Voice of Europe' zelf zijn gekendste nummers. De 6.000 aanwezigen kregen er niet genoeg van, scandeerden zijn naam en trakteerden hem op een staande ovatie.

15-12-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première Tom Cruise en episode Family Guy geschrapt na schietpartij

Première Tom Cruise en episode Family Guy geschrapt na schietpartij

http://oi48.tinypic.com/2gw5duu.jpg

Naar aanleiding van de schietpartij in Newtown, Connecticut is beslist om de wereldpremière van de nieuwste film van Tom Cruise te schrappen. Ook nieuwe afleveringen van 'Family Guy' en 'American dad' worden uit voorzorg geschrapt.


Tom Cruise speelt in zijn nieuwste film Jack Reacher een ex-militair die een schietpartij onderzoekt, waarbij vijf mensen tijdens een spitsuur worden vermoord.

Wegens de gelijkenis met het drama in Connecticut is beslist om de wereldpremière in Pittsburgh af te gelasten. Dat heeft Studio Paramount Pictures beslist. "De feestelijke bijeenkomst is niet gepast na een schietpartij met 26 slachtoffers", meent de filmmaatschappij.

Of er nog een andere première zal worden georganiseerd is niet duidelijk.

15-12-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young & Crazy Horse op 8 juni in Vorst Nationaal

Neil Young & Crazy Horse op 8 juni in Vorst Nationaal

Klik op de foto om ' Old Man ' te beluisteren





Neil Young komt op 8 juni naar Vorst Nationaal, mét zijn legendarische begeleidingsband Crazy Horse.

Met Crazy Horse bracht nonkel Neil recent twee albums uit: 'Americana' en 'Psychedelic Pill'. In september gooide hij daar nog zijn biografie 'Waging Heavy Peace' tegenaan. Vorst Nationaal is zowat de kleinste zaal die Neil Young & Crazy Horse tijdens deze 'ALchemy Tour' aandoen.

De voorverkoop van dit concert start zaterdag 15 december vanaf 10u op 0900/84 007 of op sherpa.be.


14-12-2012 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno en The Broken Circle Breakdown in Concert eerste namen Dranouter


Arno en The Broken Circle Breakdown in Concert eerste namen Dranouter


http://oi49.tinypic.com/f09gjt.jpg


Dranouter Festival heeft een eerste lijstje namen vrijgegeven voor de volgende editie. De meest klinkende namen op de affiche zijn Arno en de helden van de film The Broken Circle Breakdown die hun nummers live zullen brengen op het West-Vlaamse muziekfestival.

De protagonisten van de bioscoophit The Broken Circle Breakdown, Veerle Baetens en Johan Heldenberg, zakken af naar Dranouter om er liedjes uit de film te brengen. Eerder dit jaar tourden ze succesvol rond met een band, waardoor opvolging van die tournee niet kon uitblijven. "Festival Dranouter wordt wel het enige muziekfestival waar ze zullen te zien zijn", meent het festival.

Ook Oostendenaar en enfant terrible Arno doet Dranouter aan. "Met een album dat de titel draagt 'Future Vintage', kon Le Plus Beau niet ontbreken op het festival van 'New Tradition'", klinkt het.

Met Fanfara Tirana featuring Transglobal Underground, The Moorings, Roosbeef en Kenston Cobblers' Club lostte Dranouter nog vier namen.

Inmiddels is de voorverkoop al begonnen met een vroegboekactie. Die loopt volgens de organisatoren als een trein, net zoals de voorverkoop van campingtickets.

Het festival vindt in 2013 plaats van 2 tot 4 augustus.


13-12-2012 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren

Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren


http://oi50.tinypic.com/1z3ms5i.jpg


Beroemd zijn heeft ook zo zijn nadelen, weet Justin Bieber. Het tieneridool was het middelpunt van een eng moordcomplot. Dat meldt de lokale zender KRQE News.

De veroordeelde moordenaar Dana Martin vroeg zijn celmaat Mark Staake om na zijn vrijlating Justin Bieber en zijn bodyguard voor hem te vermoorden. Staake riep vervolgens de hulp in van zijn neefje Tanner Ruane. Samen hadden ze het plan opgevat om Justin en diens bodyguard vorige maand te wurgen met een stropdas en daarna beide heren te castreren tijdens één van Justins optredens in Madison Square Garden in New York. Om de één of andere reden besloot Martin de twee mannen te verraden.

Staake werd gearresteerd in de staat Vermont, terwijl zijn neefje Ruane New York nog wist te bereiken. Daar werd hij opgepakt met een kofferbak vol gereedschap en een heggenschaar. Politieagenten zijn ook in het bezit van belastende telefoonopnames tussen hen beiden.

Waarom Martin zijn eigen plan heeft verpest, is niet duidelijk. De politie wist wel te vertellen dat moordenaar geobsedeerd is door Bieber. Hij heeft zelfs een tattoo van de zanger op zijn been. (br.hln)


13-12-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet

Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet


http://oi48.tinypic.com/2zelac5.jpg


Sir Paul McCartney zal vanavond wijlen Kurt Cobain vervangen als voorman van Nirvana tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Sandy in Madison Square Garden in New York. De overgebleven leden van de grungeband komen voor het eerst in 20 jaar weer bijeen. Het concert, met ook The Who, The Rolling Stones, Eric Clapton, Coldplay en Bruce Springsteen, is ook in ons land live op televisie te volgen, op het digitaal kanaal Sundance.

De 70-jarige McCartney heeft onlangs in het geheim geoefend met Foo Fighters-zanger Dave Grohl en bassist Krist Novoselic tijdens een studiosessie. De twee speelden ook mee op 'Smells Like Teen Spirit', de grote doorbraak van Nirvana.

Sir Paul werd uitgenodigd door Grohl om "te jammen met enkele vrienden". De ex-Beatle vond zich vervolgens terug in de studio met Grohl, Novoselic en een vierde, onofficieel lid van Nirvana, Pat Smear.

"Jij bent Kurt"
McCartney tegen The Sun: "Ik wist eigenlijk niet eens wie ze waren. Ze vertelden me hoe goed het was weer bij elkaar te zijn. Ik was stomverbaasd dat ze zo lang niet meer samen hadden gespeeld. Iemand zei tegen me: 'Dat is Nirvana en jij bent Kurt. Ik kon het niet geloven'".

Volgens diverse media zijn ook The Rolling Stones van de partij bij het concert in Madison Square Garden in New York. Verder treden ook onder anderen Eric Clapton, Bruce Springsteen, Roger Waters, Bon Jovi, Alicia Keys, Coldplay en The Who op.

Orkaan Sandy trok eind oktober langs de oostkust van de VS. Daarvoor richtte Sandy al schade aan in het Caribisch  gebied. De opbrengsten van het benefiet gaan naar de slachtoffers in de VS en de Cariben.

In België wordt het concert live uitgezonden worden op Sundance Channel op 13 december om 01.30 uur (s nachts) met een heruitzending  op 14 december om 21.00 uur. Sundance Channel vind je in Vlaanderen op kanaal 25 van Telenet, in Brussel op kanaal 117. Wie Belgacom heeft, zapt naar kanaal 195.

Hoe je zelf je steentje kan bijdragen tot het Robin Hood Relief Fonds, vind je op de website www.121212concert.org.  (br.hln)


12-12-2012 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

Klik op de foto om ' You're Beautiful ' te beluisteren





James Blunt is sinds kort restauranthouder. De Britse zanger opende afgelopen zaterdag een eetgelegenheid in het Zwitserse Verbier. Dat meldt de Daily Star.

De You're Beautiful-hitmaker is mede-eigenaar van het restaurant, 'La Vache' genaamd, maar zal zelf niet in de keuken te vinden zijn. Hij weet echter wel een pizza naar zich vernoemd. Blunt heeft een huis in het skigebied en verblijft er gedurende de wintermaanden.

De zanger zegt verliefd te zijn geworden op Zwitserland toen hij er als kind enkele kerstdagen doorbracht. "Er was sneeuw, kadootjes, en een gelukkige familie. Het was gewoonweg de mooiste tijd van het jaar. Dat gevoel komt altijd terug wanneer ik aan Zwitserland denk. Daarnaast ben ik dol op skiën en lekker eten." (br.hln)


12-12-2012 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Klik op de foto om Ravi Shankar te beluisteren





De legendarische Indiase sitarspeler Ravi Shankar is dinsdag in de Verenigde Staten overleden. Hij is 92 jaar geworden. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld. Shankar werd wereldberoemd dankzij zijn samenwerking met The Beatles. Hij was ook de vader van de bekende Amerikaanse jazz-zangeres Norah Jones.

Shankar, bijgenaamd Pandit, werd op 7 april 1920 in Varanasi geboren als Robindro Shaunkor Chowdhury. Al in zijn jeugd maakte hij met de dansgroep van zijn broer Uday rondreizen door Europa en India. Eind jaren dertig verruilde hij de dans voor de muziek toen hij sitar, het traditionele Indiase snaarinstrument, ging studeren bij Allauddin Khan.

Na voltooiing van zijn studie, in 1944, ging hij onder meer als componist aan de slag. Hij was van 1949 tot 1956 muzikaal directeur bij de Indiase radio. Nadien zou hij als een van de eersten Europa en de Verenigde Staten in contact brengen met de Indiase klassieke muziek, waarvan hij tot zijn dood een van de voornaamste vertolkers zou blijven.

Shankar werd in het Westen vooral beroemd dankzij zijn samenwerking met violist Yehudi Menuhin en, op een heel ander vlak, met Beatles-gitarist George Harrison. Hij schreef tal van concerten voor sitar en orkest en bleef tournees maken. Harrison noemde Ravi Shankar de "peetvader van de wereldmuziek".

De eerste minister van India, Manmohan Singh, toonde zich bedroefd en had het over het verlies van "een nationale rijkdom en een wereldambassadeur van het cultureel erfgoed van India". Ravi Shankar woonde in California. Hij was geboren in de heilige stad Benares, aan de oevers van de Ganges, op 7 april 1920. Hij kwam uit een familie brahmanen, de hoogste kaste in de hindoegemeenschap.

Van 1986 tot 1992 maakte hij deel uit van het Hogerhuis in het Indiase parlement. Hij werd in 1999 onderscheiden met de Bharat Ratna, de hoogste Indiase onderscheiding. Voor zijn muzikale verrichtingen vielen hem tal van prijzen ten deel, waaronder drie Grammy Awards.

Ravi Shankar bleef concerten geven tot het allerlaatst en trad de laatste jaren geregeld op aan de zijde van zijn dochter Anoushka, die als sitarspeler in zijn voetsporen trad. Geethali Norah Jones Shankar, de bekende Amerikaanse jazz-zangeres was een andere dochter van hem. Hij overleed dinsdag in een ziekenhuis in San Diego, waar hij donderdag was opgenomen vanwege ademhalingsmoeilijkheden.  (br.hln)


12-12-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar

Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar


http://oi45.tinypic.com/35c4b44.jpg
Prinses Mabel in mei vorig jaar met haar man Prins Friso, die al 9 maanden in coma ligt na een skiongeval

Prinses Mabel verschijnt vandaag voor het eerst sinds het ski-ongeval van haar man prins Friso weer in het openbaar. Samen met koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien is ze in het Koninklijk Paleis in Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs.

De prijs wordt uitgereikt door prins Constantijn, die samen met Friso erevoorzitter is van het Prins Claus Fonds. Friso zou eigenlijk de uitreiking van de prijs voor zijn rekening nemen. De prins ligt sinds 17 februari in coma sinds hij bij het Oostenrijkse Lech onder een lawine belandde.

Mabel heeft sinds het ongeval van haar echtgenoot geen publieke optredens meer verzorgd. Zo was ze niet aanwezig bij de viering van Koninginnedag. In juni woonde ze in het Italiaanse Firenze wel het huwelijk bij van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer. De Grote Prins Claus (100.000 euro) gaat dit jaar naar de Argentijnse uitgeverij Eloísa Cartonera. Deze non-profitorganisatie geeft handgemaakte boeken uit met omslagen van gerecycled karton. (br.hln)


12-12-2012 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh komt te laat op première musical Viva Forever!

Posh komt te laat op première musical 'Viva Forever!'


http://oi46.tinypic.com/dpzcds.jpg


De Spice Girls waren gisteravond in het Londense West End om de première bij te wonen van de musical die is gebaseerd op hun hits. Zoals het een echte diva betaamt, liet Victoria Beckham op zich wachten. Ze zat vast in het verkeer, het doek kon daardoor pas een kwartier later dan voorzien open.

'Viva Forever!' is geschreven door Jennifer Saunders, bekend van 'Absolutely Fabulous', en vertelt het verhaal van een meisjesgroep die het sterrendom najaagt.

De originele Spice Girls, Melanie C (Sporty Spice), Melanie B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice) spelen zelf niet in de zogenaamde 'jukebox musical'.

Het plot is echter wel gebaseerd op de loopbaan van de groep en bevat hits als 'Wannabe' en 'Stop'.

Na de show kwamen de Spice Girls op het podium en bedankten ze de "geweldige cast". Volgens Mel C hadden ze het "fantastisch gedaan". Na de show verklaarde Halliwell dat de musical "veel goede herinneringen losmaakte".

De Spice Girls werden in 1996 op slag wereldberoemd met hun debuutsingle "Wannabe". Twee succesvolle jaren later verliet Halliwell de groep wegens "te grote meningsverschillen". Het vijftal verzoende zich later weer, met een comeback-tour in 2007 als gevolg.


12-12-2012 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt

Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt


http://oi46.tinypic.com/21o7fr4.jpg


Duncan Jones (41), de zoon van David Bowie en diens eerste vrouw Angie Barnett, heeft onthuld dat hij en zijn vriendin Rodene Ronquillo (32) hun trouwplannen hebben bespoedigd nadat begin november bij haar borstkanker werd vastgesteld.

"Ik wil jullie iets vertellen", zo begon de tweet van Jones. "Het zal enkele tweets duren, ik hoop dat jullie me dat zullen vergeven... November was een helse maand. Op 4 november lagen mijn mooie verloofde en ik wat te rotzooien in bed, zoals geliefden doen. Ik ben een borstenman en ontdekte... een knobbeltje".

"Het was zondag, dus moesten we wachten op een afspraak voor een biopsie. Woensdag hadden we een antwoord. Kanker. Stadium 2. We waren overweldigd door het nieuws: kanker & verkiezingsdag, dus besloten we er een setje van te maken. We renden naar het stadhuis en trouwden. Dus kanker, verkiezingen, huwelijk. Alles op één dag. Twee dagen later werd Ro geopereerd".

Filmmaker Duncan, die ook wel Zowie Bowie wordt genoemd, scheerde zijn hoofd kaal uit solidariteit met zijn vrouw. De operatie verliep goed, Duncan moedigt iedereen aan waakzaam te zijn voor borstkanker.

"Ik zie mijn vrouw liever dan wie ook. Ze is zo jong. Vrouwen krijgen steeds jonger borstkanker. Vrouwen? Check ook uzelf... mannen. Betast jullie geliefde, je zou  wel eens het leven kunnen redden van de persoon van wie je houdt". (br.hln)


12-12-2012 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva? Pink laat repetities stilleggen voor slapende dochter

Diva? Pink laat repetities stilleggen voor slapende dochter


http://oi46.tinypic.com/209rg5c.jpg


Popzangeres Pink is sinds haar bevalling een echte diva geworden. Op het Jingle Bell Ball liet ze de repetities stilleggen zodat haar eenjarige dochter Willow Sage Hart kon slapen.

De zangeres wandelde in het midden van een optreden van het podium om naar haar dochter te zwaaien en dag te zeggen. Ze bracht op dat moment haar nieuwste single Try. "Ik ben ontzettend graag in Londen tijdens de eindejaarsperiode, mijn baby is hier om de eerste show van haar mama te zien", voegde ze er nog aan toe.


10-12-2012 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Amy Winehouse blijft verkrachting ontkennen

Vriend Amy Winehouse blijft verkrachting ontkennen


http://oi49.tinypic.com/j8mnuc.jpg


De vriend van wijlen Amy Winehouse, Reg Traviss, blijft ontkennen dat hij een vrouw heeft verkracht. Vandaag moest hij opnieuw voor de rechter verschijnen en werd duidelijk dat zij sliep terwijl hij zich aan haar vergreep.

Reg Traviss (35) wordt ervan beschuldigd dat hij een vrouw heeft aangerand die zo dronken was dat ze niet meer recht kon staan, melden Britse media. De filmregisseur was de vriend van Amy Winehouse tot haar dood in juli vorig jaar.

Reg en de vrouw zouden op 30 december vorig jaar hebben alcohol hebben genuttigd in drie café's in Londen voordat ze samen naar zijn huis gingen. Daar, zo luidt haar aanklacht, zou ze twee keer in slaap zijn gevallen en wakker zijn geworden terwijl hij haar verkrachtte. (br.hln)


10-12-2012 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rolling Stones nodigen Lady Gaga uit op podium

Rolling Stones nodigen Lady Gaga uit op podium


http://oi48.tinypic.com/125tj41.jpg

The Rolling Stones hebben verschillende Amerikaanse artiesten uitgenodigd om het podium in Newark met hen te delen. De Britse rockers treden 15 december op in deze stad.

Lady Gaga, Bruce Springsteen en de Black Keys zullen de oude rocksterren op het podium vergezellen. Dat hebben de Stones vandaag bekendgemaakt in een verklaring op hun website. "We vinden het geweldig dat deze buitengewone artiesten ermee hebben ingestemd om ons 50-jarig bestaan met ons te vieren", aldus de Stones. Welke nummers ze samen gaan spelen moet nog beslist worden.

"Nu begint het plezier om te ontdekken welke liedjes het beste zijn om samen uit te voeren." Het concert in Newark is het laatste in de reeks 50 & Counting die de Stones in Londen en New Jersey geven ter ere van hun 50-jarige bestaan als rockband. Het optreden wordt live uitgezonden en fans over heel de wereld kunnen daar tegen betaling van genieten. (br.hln)


10-12-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Hucknall: Neem coveralbum niet al te serieus


Mick Hucknall: Neem coveralbum niet al te serieus

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Voormalig Simply Red-frontman Mick Hucknall maakte een coveralbum: American Soul. Veel nummers komen uit de jaren '60. "Ik ben blij dat ik toen ben opgegroeid", zegt hij. "The Beatles en de Stones hebben de wereld veranderd."

Simply Red scoorde in Nederland hits met eigen nummers als 'Holding Back The Years', 'Something Got Me Started' en 'Fairground', maar ook met de covers 'Money's Too Tight (To Mention)' en 'If You Don't Know Me By Now'. Na zijn in 2008 verschenen eerste soloalbum 'Tribute To Bobby', een eerbetoon aan blueszanger Bobby Bland, nam Hucknall het besluit om in 2010 vaarwel te zeggen tegen de bandnaam Simply Red.

De 52-jarige Engelsman heeft wat American Soul betreft lage verwachtingen. "Ik doe dit vooral om een nieuwe start te maken", zegt hij. "Ik speel in kleinere zalen en wil de mensen vooral meegeven dat ze American Soul niet te serieus moeten nemen. Het is puur voor de lol en uit liefde voor de muziek gemaakt."

Hucknall zocht alle nummers zelf uit, op 'Hope There's Someone' van Antony and the Johnsons na. De eerste was 'Don't Let Me Be
Misunderstood', in de uitvoering van The Animals. "Die had ik vroeger op 45-sporen vinyl, net als 'That's How Strong My Love Is'. Ik ben bekender met de versie van de Rolling Stones dan met die van Otis Redding, maar ik vind ze allebei mooi. Het was niet nodig om de nummers van tevoren terug te luisteren: ik hoor ze al dertig jaar en kon ze zo inzingen."

Eigenlijk maakten Hucknall en zijn muzikanten twee albums tegelijkertijd. "Ik heb twaalf nieuwe nummers geschreven", legt hij uit. "Terwijl we daaraan werkten in de studio kreeg ik uitnodigingen van verschillende leden van de Rolling Stones om met hen op te treden. Ik trad op met Bill Wyman en zijn Rhythm Kings in Amsterdam, daarna vroeg Ronnie Wood me in te vallen voor Rod Stewart tijdens een concert van de Faces en vervolgens werd ik uitgenodigd door Charlie Watts om te zingen in zijn boogie woogie-band. Dat vond ik allemaal zo leuk dat mijn manager zei: waarom neem je die nummers niet op?"

Er staan vijf nummers uit de jaren 60 op American Soul en dat is geen toeval: Hucknall, zelf geboren in 1960, prijst het decennium de hemel in. "Het was een renaissance: The Beatles en de Stones zijn onze Da Vinci en Michelangelo. Over een paar hondend jaar zullen mensen nog steeds zeggen dat wat er destijds gebeurde in Groot-Brittannië de wereld veranderd heeft. Want dat is zo. En nu werk ik met sommige Stones samen; het voelt alsof ik hun nazaat ben."


10-12-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin van het einde van De Kreuners in overvol Sportpaleis


Begin van het einde van De Kreuners in overvol Sportpaleis


http://oi48.tinypic.com/2iik2s0.jpg


In een uitverkocht Antwerps Sportpaleis hebben De Kreuners gisterenavond de aftrap gegeven van een reeks van drie allerlaatste concerten. Bijna 20.000 trouwe fans juichten Walter Grootaers en co toe tijdens hits als 'Layla' en 'Ik Dans Wel Met Mezelf'. Voor het concert van volgende week vrijdag zijn er nog een duizendtal tickets beschikbaar, het allerlaatste concert de dag nadien is hopeloos uitverkocht.

Voorprogramma De Mens bracht het Sportpaleispubliek gisterenavond al aardig in de juiste stemming, maar toen De Kreuners het podium beklommen brak het feest pas echt los. Na 34 jaar zijn de fans de band duidelijk nog niet beu, maar Grootaers wil naar eigen zeggen nog kunnen stoppen op een hoogtepunt.

Special guest van dienst was gisterenavond Koen Wauters, die twee nummers - één van Clouseau, een van De Kreuners zelf - kwam meezingen. De attractie van de avond bleek echter het verzamelen van een honderdtal vrouwelijke fans op het podium, die even mee mochten feesten met hun eeuwige idolen.

Naast 'Ik Wil Je' uit 1990 scoorden De Kreuners in Vlaanderen nog verschillende hits, zoals 'Layla', 'Zij Heeft Stijl', 'Nee Oh Nee' en 'Verliefd Op Chris Lomme'. Materiaal genoeg om uit te kiezen voor een laatste concertreeks dus, en daarom zal de groep op elk van de drie avonden in het Sportpaleis een enigszins andere setlist brengen.

De aanwezigen kunnen overigens meteen een live-cd kopen van het net afgelopen concert.


09-12-2012 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo lief meisje

Hallo lief meisje

http://oi50.tinypic.com/4vk4dk.jpg

Hallo lief meisje
ik ben er wel
maar je ziet me niet.

Ik ben wat verlegen
dus daarom anoniem
een ik ben op jou.

Hallo lief meisje
hier een kaartje van mij
je maakt me blij.

Ik ben wat verlegen
dus vertel het niet rond
ik vind je lief.

Hallo lief meisje
wil je eens met me uit?
vanavond al misschien?

08-12-2012 om 09:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
06-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon wordt nazi-jager

Matt Damon wordt nazi-jager

http://oi46.tinypic.com/hwml1x.jpg

Matt Damon is waarschijnlijk de volgende ster die toegevoegd wordt aan de toch al indrukwekkende cast van de film The Monuments Men, die geregisseerd wordt door George Clooney. Dit weet Deadline.


De film is gebaseerd op het boek 'The Monuments Men: Allies Heroes, Nazi Thieves And The Greatest Treasure Hunt In History van Robert M Edsel'.

Naast de film regisseren en zelf acteren, heeft Clooney ook het script geschreven. Het verhaal gaat over een groep kunsthistorici en museumcurators die tussen 1944 en 1945 op jacht gaan naar kunstwerken die gestolen zijn door de nazi's, terwijl Hitler's imperium omvalt.

Tot de cast behoren tot nu toe, naast George Clooney en Matt Damon, Daniël Craig, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman, Hugh Bonneville en Jean Dujardin (The Artist).

06-12-2012 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow wil nog een baby

Gwyneth Paltrow wil nog een baby

http://oi46.tinypic.com/2d9198m.jpg

Gwyneth Paltrow wil nog graag een baby, maar de 40-jarige actrice beseft dat ze er te oud voor is. Gwyneth heeft een dochter en een zoon met Coldplay-zanger Chris Martin.


"Mijn verstand zegt dat het genoeg is geweest. Mijn kinderen zijn groot en ik wil niet terug naar de tijd van het verversen van luiers. Maar een deel van mij zou het wel willen." Toch vindt ze haar leven goed zoals het is, omdat ze haar werk met twee kinderen nu perfect kan combineren.

Gwyneth zegt in het interview ook dat ze na de geboorte van zoon Moses een postnatale depressie had. De filmster onthult in het blad dat ze al lang geleden van haar strenge dieet, waarover in de media veel is geschreven, is afgestapt. "Ik was een tijdje heel streng voor mezelf en at een paar jaar macrobiotisch. Toen werd ik zwanger en was ik verslaafd aan ijs. Ik ben echt gek op een vers Frans brood met kaas en een glas rode wijn erbij. En op frietjes, gefrituurde courgette en een kalkoenburger."

06-12-2012 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson viert kerst alleen na pijnlijk familiediner

Robert Pattinson viert kerst alleen na pijnlijk familiediner

http://oi46.tinypic.com/f054s5.jpg

De Britse acteur Robert Pattinson viert dit jaar Kerstmis zonder Kristen Stewart. Het koppel besloot de feestdag niet samen door te brengen na een pijnlijk etentje bij zijn ouders op Thanksgiving.


Er hing duidelijk spanning in de lucht toen Kristen Thanksgiving vierde bij de ouders van Robert. Het was de eerste keer dat de actrice de familie Pattinson onder ogen kwam na haar inmiddels beruchte affaire met regisseur Rupert Saunders, afgelopen juli.

''De familie lachte vriendelijk naar Kristen en oogde heel ontspannen op de rode loper van de première van 'Twilight: Breaking Dawn - Part 2'. Maar een week later lagen de zaken binnenshuis wat gecompliceerder'', onthult een insider. ''Het was zenuwslopend voor Kristen. Ze voelde zich erg ongemakkelijk en de zussen van Robert waren niet echt gastvrij.''

Robert heeft nu besloten om de kerstdagen door te brengen met zijn familie in Londen en het nieuwe jaar te vieren met Kristen in Mexico.

06-12-2012 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

http://oi47.tinypic.com/orj7kn.jpg

Er is nog niet eens geweten wanneer de eerste baby van de Britse prins William en Kate zou geboren worden, maar er wordt nu al volop gegokt. Op namen, geslacht, tweeling of niet... en hoe de kleine eruit zal zien. Deze drie (lichtjes angstaanjagende) robotfoto's gemaakt door Amerikaans forensisch artiest Joe Mullins geven alvast een idee.


Optie 1: een mini-William


Het wordt een jongetje en de genen van zijn vader domineren: blond, licht krullend haar, blauwe ogen met een ondeugende blik.

http://oi49.tinypic.com/2qds6c4.jpg

Optie 2: een mini-Kate


Als de eerstgeborene een dochter wordt, zou een genetische combinatie van Kate en William er zo kunnen uitzien: dik, donkerbruin haar en blauwe ogen die open naar de wereld kijken.

http://i49.tinypic.com/11tv9cz_th.jpg

Optie 3: Combinatie van William en Kate

Joe Mullins maakte ook één voorspelling waarbij de genen van Kate en William beter werden gemixt, en niet één helft dominanter lijkt. Het jongetje kreeg niet de volle lokken van zijn mama, maar het dunne haar van papa, in de kleur van zijn moeder. De ogen zijn blauw, de tandjes lichtjes onregelmatig.

Dit kindje is op het eerste zicht minder 'knap' dan de vorige twee, omdat zijn gezicht minder perfect symmetrisch is. Anderzijds: het is wel het meest 'echte' beeld van de drie.

Wat het écht wordt, zal de toekomst uitwijzen.

http://oi49.tinypic.com/2z3yikz.jpg

06-12-2012 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

http://oi49.tinypic.com/sxn3oy.jpg

Het King Edward VII-ziekenhuis waar Kate Middleton is opgenomen, heeft zich laten beetnemen. Een beller die zich voordeed als Queen Elizabeth II, de schoonoma van Kate, heeft gevoelige informatie over de toestand van Kate kunnen ontfutselen. Dat bevestigt het ziekenhuis zelf.


Gelukkig voor het ziekenhuis was het geen tabloidjournalist aan de lijn, maar twee presentatoren van de Australische radiozender 2Day FM, die het gesprek een tijdlang op de website postten.

"Ze slaapt"
De twee wilden eigenlijk Kate zelf spreken, maar kregen na wat doorverbinden 'slechts' een verpleegster aan de lijn. Die deelde met 'de Queen' deelde dat Kate nog sliep, maar een goede nacht achter de rug had.

"Slaap is goed voor haar", verklaarde ze. "Ze is stabiel op dit moment", voegde ze eraan toe, net als dat de hertogin vloeistof kreeg toegediend.

Dat was nodig omdat Kate na een zware aanval van ochtendmisselijkheid was opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Ook krijgt ze voedingssupplementen toegediend om geen tekorten te laten ontstaan.

De verpleegster vertelde om hoe laat prins William de avond voordien bij zijn vrouw was weggegaan, en dat het bezoekuur startte om 9.00 uur. Ze verklapte nog meer intieme details, maar uit privacy-overwegingen kunnen deze niet gepubliceerd worden.

06-12-2012 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

http://oi47.tinypic.com/2epo9kw.jpg

In Lesterny, een deelgemeente van Nassognes in de provincie Luxemburg, staat de bekende vakantiewoning 'Ten Huize Planckaert'  te koop. Prijskaartje: 670.000 euro. Jarenlang vormde het gastenverblijf het decor van de 'Planckaerts', de realitysoap rond het gezin van Eddy Planckaert. De ex-renner heeft nu echter grootse plannen voor een nieuwe chambre d'hôtes op een domein van vier hectare in Bure, twee dorpjes verderop. Momenteel wachten ze op de nodige vergunningen om de renovatiewerken te starten.

Stéphanie Planckaert, intussen 23, legt uit waarom ze Lesterny verlaten. "De reservaties lopen goed, we klagen zeker niet. Door hard te werken is het geworden wat het nu is. Maar we wilden uitbreiden en dat kon hier niet. Een tijdje geleden hebben we een boerderij kunnen kopen, twee dorpjes verderop. In Bure, vlak bij de school waar ik vroeger naartoe ging. Een gigantisch domein, prachtig gelegen. Echt een droomlocatie", klinkt het in Het Belang van Limburg.

06-12-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

http://oi47.tinypic.com/33jnwgn.jpg

Samantha Barks staat op het punt om door te breken in Hollywood, en dat heeft de Britse musicalster allemaal te danken aan haar filmdebuut in 'Les Miserables'. Barks weet maar al te goed dat ze met haar gat in de boter is gevallen: "Dit is de mooiste kans van mijn leven", glundert de actrice.


Barks had voor haar rol in 'Les Miserables' nog nooit voor de camera gestaan. Dat ze voor de opnames van de nieuwste musical van Tom Hooper meteen met grote Hollywoodsterren zoals Anne Hathaway en Hugh Jackman op de set mocht staan, had ze dan ook nooit durven dromen.

Jong geleerd
De 22-jarige actrice, die op het Britse eiland Man opgroeide, zingt en danst al sinds haar derde. Zo volgt ze onder meer ballet, moderne dans, tapdans én zingt ze opera.

Barks is een bekend gezicht in het Londense theaterwereldje. Toen ze 17 jaar was deed ze eveneens mee aan de BBC-talentenjacht 'I'll Do Anything', maar in Hollywood kende niemand haar. Tot nu.

In 2010 kreeg Barks de rol van Eponine te pakken in '25th Anniversary Concert of Les Miserables' in de O2 Arena in Londen, waar ze op de planken stond met onder andere Nick Jonas van de Jonas Brothers. Producer van dienst was Cameron Mackintosh, die bovendien ook aan de film meewerkte.  

Scarlett Johansson
In januari van dit jaar deden verschillende geruchten de ronde dat Scarlett Johansson, Evan Rachel Wood en Lea Michele gecast waren voor de rol van Eponine in 'Les Miserables'. Zelfs de naam van Taylor Swift werd eventjes genoemd, maar de countryzangeres veegde dat gerucht al snel van tafel. De rol ging uiteindelijk naar Barks.

06-12-2012 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston is zwanger"

"Jennifer Aniston is zwanger"

http://oi45.tinypic.com/rmv30m.jpg

Niet alleen bij Kate Middleton komt de ooievaar langs, ook de babywens van Jennifer Aniston (43) gaat eindelijk in vervulling. Volgens het blad InTouch zouden de actrice en haar verloofde Justin Theroux hun eerste kindje verwachten.


Vooral Justin is enthousiast. "Hij vertelt het aan al zijn vrienden", weet een insider. "Jen vindt het ook heel spannend, maar ze maakt zich een beetje zorgen over haar leeftijd en omdat ze nog in heel vroeg stadium van de zwangerschap zit. Ze wil zeker weten dat alles in orde is en focust zich volledig op haar eigen gezondheid."

''Iedereen is zo blij'', gaat de bron verder. ''Het is een hele mooie verrassing.'' Toen Jen vorige week aan het shoppen was, straalde ze helemaal, aldus een ooggetuige. ''Ze verstopte haar buik en zij en Justin konden niet stoppen met glimlachen.''

06-12-2012 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire buiten strijd na darmoperatie

Jacques Vermeire buiten strijd na darmoperatie

http://oi48.tinypic.com/29nv77s.jpg

Hij had 17 jaar gewacht op zijn rentree. En net nu hij door Vlaanderen scheurt met zijn comedyshow '5 voor 12', moet Jacques Vermeire (61) keihard op de rem gaan staan. Na een routineonderzoek werd bij de bekendste smoelentrekker van België een goedaardig darmgezwel ontdekt. Maandag ging Vermeire onder het mes. Hij moet nu nog twee maanden revalideren.

Op vrijdag 21 december zou hij de eerstvolgende keer optreden met zijn '5 voor 12'-show, maar het gordijn van het ICC in Gent blijft die avond dicht. Alle optredens in december worden verplaatst naar een latere datum en uit voorzorg worden ook die van januari opgeschort. De tickets blijven geldig. De tickethouders worden gecontacteerd en kunnen desgevallend van terugbetaling genieten.

06-12-2012 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk supermodel post deze topless tweet?

Welk supermodel post deze topless tweet?

http://oi45.tinypic.com/2l95esz.jpg

De billenpartij van Bar Refaeli, dit is (onder andere) wat er de voorbije 12 uur viraal gaat in cyberspace. Een strak afgelijnde billenpartij van een supermodel vergezeld van het woord 'topless', dat doet het 'm omzeggens altijd. Zeker als het supermodel in kwestie dan nog eens een ex is van Leonardo DiCaprio.

05-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joshua Jackson is vastberaden: "Er komt geen reünie van Dawson's Creek"

Joshua Jackson is vastberaden: "Er komt geen reünie van Dawson's Creek"

http://oi50.tinypic.com/2e5qwlc.jpg

Hoewel Katie Holmes onlangs onthulde dat ze open staat voor een vervolg op Dawson's Creek, lijkt een reünie nog steeds veraf. Haar ex-collega én ex-lief Joshua Jackson liet in een interview met Parade Magazine namelijk verstaan dat een vervolg voor hem uitgesloten is.


Dat wil echter niet zeggen dat de acteur niet met heimwee terugkijkt naar de tijd van de tienerserie, waarin naast Katie Holmes ook Michelle Williams en James Van Der Beek hun carrière begonnen. De populaire serie was op televisie te zien tussen 1998 en 2003.

Liefdevol
"Ik kan onmogelijk beschrijven hoe belangrijk die tijd in mijn leven was. Ik was 19 jaar oud en deed wat ik het liefste doe, samen met een groep acteurs die bijna familie waren. Ik kijk er liefdevol naar terug."

Desondanks ziet Joshua het helemaal niet zitten om zijn rol als Pacey Witter opnieuw te vertolken. "Ik denk niet dat er ooit een reünie zal komen", klinkt het bij hem.

Vakantie
Nochtans zijn de andere castleden wel enthousiast over die mogelijkheid. James Van Der Beek (Dawson) wilde als eerste een reünie organiseren, wat Michelle Williams (Jen) helemaal zag zitten.

Enkele weken geleden zei ook Katie Holmes (Joey) dat ze openstaat voor een vervolg. "Ik hou van iedereen in de serie en we hebben er al wat over gepraat. Maar makkelijk is het niet, want het personage van Michelle overleed op het einde... Misschien moeten we gewoon samen op vakantie gaan en dat filmen", stelde Katie voor.

05-12-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff is haar babykilo's (eindelijk) kwijt

Hilary Duff is haar babykilo's (eindelijk) kwijt

http://oi47.tinypic.com/95pvzk.jpg

Hilary Duff heeft negen maanden na haar zwangerschap weer haar oude figuur terug. De blondine past opnieuw in haar skinny jeans van maatje 34. Hilary twitterde dat al haar gezwoeg in de fitness heeft geloond.

Duff deed er iets langer over dan de gemiddelde celeb om haar streefgewicht te bereiken. ''Ik heb mijn hele leven veel gesport en goed gelet op wat ik at om er fit uit te zien", liet ze eerder weten. "Mijn zwangerschap was als een vrijbrief om te eten wat ik wilde. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik maak me er niet druk om.''

05-12-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zij heeft de mooiste 'Bumbum' van Brazilië

Zij heeft de mooiste 'Bumbum' van Brazilië

http://oi45.tinypic.com/2w4y1jk.jpg

'Bumbum', de kogel is door de kerk! Dit jaar gaat de 25-jarige Carine Felizardo met de titel van 'mooiste bips van Brazilië' lopen.


Wie Brazilië zegt, zegt begeerlijke billen. Je kan je zelfs nauwelijks een Braziliaans strand voorstellen zónder. Om tussen al dat welgevormde billenwerk uitgekozen te worden als allermooiste set billetjes, is dan ook een prestatie waar alle andere 25 kandidates hartstikke jaloers op zijn.

De meest sexy vrouwelijke bips van 2012 hangt dus vast aan het imposante lichaam van model Carine Felizardo uit de deelstaat Para in het noorden van het Zuid-Amerikaanse land. De blondine weende tranen van geluk toen ze van de elfkoppige jury (6 vrouwen en 5 mannen) vernam winnares te zijn. Ze krijgt voor haar voluptueuze derrière onder meer een cheque van 2.000 euro.

Naar verluidt is deze Braziliaanse schone overigens nog vrijgezel...

05-12-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate al minder misselijk

Kate al minder misselijk

http://oi45.tinypic.com/x3cqe.jpg

Het gaat beter met de Britse prinses Kate, die gisteren wegens zwangerschapsmisselijkheid werd opgenomen in een ziekenhuis. Dat melden Britse media op gezag van de familie.


Kate is opgenomen in het King Edward VII Hospital in hartje Londen, waar ze naar verwachting enkele dagen moet blijven. Het is voor het eerst dat Kate een kind krijgt. Dat zal ooit zijn of haar vader, prins William, opvolgen op de Britse troon.

De prinses laat weten intens dankbaar te zijn voor alle goede wensen die haar hebben bereikt.

05-12-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel ziet moederschap wel zitten

Jessica Biel ziet moederschap wel zitten

http://oi45.tinypic.com/242afqw.jpg

Jessica Biel zou het best wel leuk vinden om moeder te worden. Zo zei de kersverse echtgenote van Justin Timberlake in de ontbijtshow 'Good Morning America'.


"Ja hoor", zegt de 30-jarige actrice. "Ik denk dat ik het vooral wil omdat het jongetje dat in mijn nieuwe film 'Playing for Keeps' mijn zoon speelt echt het coolste kind is dat ik ooit heb ontmoet."

Jessica en Justin gaven elkaar in oktober het jawoord in het zuiden van Italië. Het huwelijk bevalt haar vooralsnog prima. "Ik heb het gevoel alsof er niets veranderd is en toch is alles anders", liet ze weten. "Ik kan er mijn vinger niet op leggen. Maar het idee dat je een soort maatje hebt en het woord 'echtgenoot' vind ik fantastisch."

Dit jaar vieren de twee sterren voor het eerst samen Kerstmis als een getrouwd stel. "Ik denk dat we precies hetzelfde gaan doen als de voorgaande jaren: lekker ontspannen met onze familie."

Rustpauze na 'Hitchcock'
Biel liet eerder weten dat ze na de film 'Hitchcock' een rustpauze inlast omdat ze tijd voor zichzelf wil nemen. "Het is leuk om even wat ademruimte te hebben. Na deze prent zal de lat hoog liggen, daarom las ik hierna even een pauze in."

In Hitchcock speelt Jessica de Amerikaanse actrice Vera Miles, Anthony Hopkins vertolkt de rol van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock.

05-12-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Véronique De Kock 'betrapt' als consul

Ex Véronique De Kock 'betrapt' als consul

http://oi47.tinypic.com/2zir8uv.jpg

Frank Slaets, de ex van Véronique De Kock, rijdt al jaren rond met een diplomatieke nummerplaat als ereconsul van de West-Afrikaanse republiek Guinee-Conakry. Hoe de 47-jarige zakenman die titel verkreeg, is niet meteen duidelijk. "Hij heeft in de jaren 90 de toenmalige president een dienst bewezen. Als bedankje is hij sinds 1998 ereconsul", zegt zijn advocaat Luc Deleu. Wat die dienst was, kon de raadsman niet vertellen aan Het Laatste Nieuws.

In maart 2011 werd Slaets in zijn Audi Q7 in Antwerpen aan de kant gezet en gecontroleerd door de politie. Hij zwaaide met papieren van de West-Afrikaanse republiek, maar had zijn paspoort niet bij. Het Antwerpse parket dagvaardde Slaets voor het gebruik van de eretitel en voor het misbruik van een diplomatennummerplaat. Strafeis: zes maanden cel én 550 euro boete.

05-12-2012 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer dik aan tussen Justin Bieber en Selena Gomez

Weer dik aan tussen Justin Bieber en Selena Gomez

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto..


.

Justin Bieber werd samen in de auto gespot met Selena Gomez, nadat hij de nacht bij haar thuis had doorgebracht.

De zanger reed eerder deze week in zijn nieuwe witte Ferrari met de zangeres/actrice terug naar zijn huis in Calabasas, Californië. Dit uitje lijkt te bevestigen dat de twee hun geschillen hebben bijgelegd na een korte breuk vorige maand. Die zou er zijn gekomen nadat Justin lingeriemodel Barbara Palvin uitgenodigd had in zijn kleedkamer na de modeshow van Victoria's Secret, waar hij had opgetreden.

Selena kon hem echter vergeven nadat hij op verschillende dates haar smeekte hem terug te nemen. Een bron vertelt: "Na heel wat excuses heeft Serena hem eindelijk vergeven, hij heeft moeten toegeven dat hij het verknoeid heeft. Het is nog vroeg om te zeggen, maar ze heeft hem terug in haar leven aanvaard en hem gezegd dat hij moet veranderen." Nochtans deed hij gisteren sexy danspasjes op het podium in Los Angeles op het Jingle Ball. Justin leek helemaal in zijn element toen hij op het podium betast werd door vrouwelijke danseressen.

05-12-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een ex-minnaar van John Travolta stapt naar de rechter

Nog een ex-minnaar van John Travolta stapt naar de rechter

http://oi49.tinypic.com/14demj7.jpg

Een piloot die beweert dat hij een stomende affaire had met John Travolta spant een rechtszaak aan tegen de advocaten van de acteur.

De ex-minnaar Doug Gotterba zegt dat hij bedreigd werd door het juridische team van John Travolta nadat hij getuigde over hun vermeende relatie die ze in de jaren 80 hadden. Hij klaagt de entourage van de ster aan nadat de advocaten hem zouden hebben beschuldigden van een vertrouwelijke overeenkomst te hebben geschonden. De advocaat van John Travolta Marty Singer zegt dat deze zaak zinloos is en dat Gotterba enkel uit is op zijn eigen moment in de spotlights. Eerder dit jaar spanden drie masseurs een rechtszaak tegen Travolta aan, ze beschuldigden hem van seksuele aanranding. Twee van hen lieten deze zaak ondertussen al vallen.

05-12-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win gezinstickets voor avant-première van 'Wreck-It Ralph'

Win gezinstickets voor avant-première van 'Wreck-It Ralph'

http://oi48.tinypic.com/98b5.jpg

Vanaf 12 december zal de nieuwste Disney film 'Wreck-it Ralph' in de bioscopen te zien zijn, maar wij van HLN.be sturen jou met je gezin al een paar dagen vroeger naar de avant-première in Kinepolis Antwerpen. Op zondag 9 december om 17 om precies te zijn! Dan draaien we de originele versie in 3D voor jou.


Walt Disney Animation Studios en de met een Emmy-bekroonde regisseur Rich Moore presenteren Wreck-it Ralph, een hilarisch arcade-game avontuur. Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer het zelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

Klinkt aanlokkelijk? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd! En dat is ook nog eens uiterst eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op de gezinstickets. Succes!

04-12-2012 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston viert verloving in stijl

Jennifer Aniston viert verloving in stijl

http://oi46.tinypic.com/30msmtc.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben dit weekend de kurken flink laten knallen. In het bijzijn van veel Hollywoodsterren vierde het koppel hun verlovingsfeestje, dat schrijft de site Showbiz Spy.


Onder anderen Demi Moore, Ben Stiller, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres en Portia di Rossi waren van de partij. Aniston en Theroux zijn sinds augustus verloofd, de twee hebben al ongeveer een jaar een relatie.  Volgens een ingewijde was het in eerste instantie de bedoeling dat het een bescheiden feest zou worden. "Maar de plannen worden steeds extravaganter."

"Ze willen graag op het strand trouwen, op Hawaï of in Mexico, zo tegen het einde van het jaar", gaat de bron verder. "Jen wil het feest drie dagen rekken en heel Hollywood zal aanwezig zijn."

04-12-2012 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstplaat John Travolta en Olivia Newton-John is klaar

Kerstplaat John Travolta en Olivia Newton-John is klaar

http://oi48.tinypic.com/5dwe81.jpg

Na dertig jaar pakken John Travolta en Olivia Newton-John de draad weer op. Ze hebben samen een kerstalbum gemaakt, meldt persbureau AFP


De twee zijn altijd goede vrienden gebleven sinds ze de rollen van Danny en Sandy vertolkten in de musicalhit Grease. Ze vinden het geweldig om weer samen te werken.

"Olivia en ik hebben altijd weer samen iets willen doen", aldus Travolta. Waarom de reünie dan zo lang op zich liet wachten? "Het voelt ook alsof je iets forceert en dat wilde ik niet." Travolta vindt het heerlijk om in de studio bezig te zijn. "Ik ben dol op zingen en ik krijg niet vaak de kans om het te doen. Ik kan het nog steeds niet geloven." Het album van het Grease-koppel heet This Christmas.

04-12-2012 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel last rustpauze in

Jessica Biel last rustpauze in

http://oi47.tinypic.com/1zob50y.jpg

De geruchten groeien dat het pasgetrouwde koppel Justin Timberlake en Jessica Biel aan kinderen denken doordat Jessica aankondigde dat ze haar carrière als actrice tijdelijk op een laag pitje zet.

Tijdens de promotie van haar nieuwste film Hitchcock liet Jessica vallen dat ze enige tijd voor zichzelf neemt. De actrice verklaarde: "Het is leuk om even wat ademruimte te hebben. Na deze prent zal de lat hoog liggen, daarom las ik hierna even een pauze in."

In Hitchcock speelt Jessica de Amerikaanse actrice Vera Miles, Anthony Hopkins vertolkt de rol van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock. Jessica is nog nooit zo populair geweest, daarom geloven insiders dat ze aan kinderen wil beginnen.

04-12-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi niet op de hoogte van druggebruik dochter

Jon Bon Jovi niet op de hoogte van druggebruik dochter

Om Jon Bon Jovi te beluisteren druk op de foto.


.

Jon Bon Jovi wist niets van het overmatige druggebruik van zijn dochter. "Ik had er helemaal geen idee van", zegt de zanger. Stephanie werd vorige maand opgenomen  met een overdosis.

Het nieuws over zijn 19-jarige dochter was een heuse shock, schrijft People. "Ik was net zo geschrokken zoals elke ouder dat zou zijn, ik was totaal niet op de hoogte er geen idee van", aldus de rockster. "Steph is een geweldig kind. Ze deed het goed op school, toen het plots slecht begon te gaan."

Stephanie Rose Bongiovi werd meegenomen door de politie vanwege de overdosis. Ze had ook een grote hoeveelheid drugs op zak. Jon gaat er vanuit dat het goed komt met zijn dochter. "We geven haar alle hulp en liefde en pikken de draad weer op."

04-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio verwondt hand op set van Django

Leonardo DiCaprio verwondt hand op set van Django

http://oi48.tinypic.com/25ktn3o.jpg

Leonardo DiCaprio moest gehecht worden op de set van Django Unchained toen hij zijn hand verwondde bij het inblikken van een dramatische scène. De acteur bloedde, maar bleef toch in zijn rol.


DiCaprio speelt in de prent Django de meedogenloze plantage-eigenaar Calvin Candie. Bij een bepaalde scène smeet Calvin woedend een glas kapot. "Leo sloeg ontelbare keren met zijn hand op tafel en brak daarbij een kristallen glas", vertelt de producer.

"Het bloed droop langs zijn hand, maar hij viel niet uit zijn rol en bleef maar door gaan. Uiteindelijk moest hij gehecht worden." Django Unchained is de nieuwe film van Quentin Tarantino. Naast Leonardo zijn onder meer Jamie Foxx en Christoph Waltz erin te zien.

04-12-2012 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton in verwachting van tweeling?

Kate Middleton in verwachting van tweeling?

http://oi48.tinypic.com/2hwipg5.jpg

Het Britse koninklijk paleis heeft gisteren dan toch het bericht de wereld ingestuurd waar heel Groot-Brittanië reikhalzend naar uitkeek: Kate Middleton is zwanger. De Hertog en Hertogin van Cambridge moesten de blijde boodschap eerder bekend maken dan gebruikelijk is, namelijk voor het kritieke punt van twaalf weken zwangerschap omdat Kate is opgenomen in het ziekenhuis met een extreme vorm van zwangerschapsbraken oftewel hyperemesis gravidarum. Deze aandoening komt drie maal vaker voor bij vrouwen die een meerling verwachten. Over Het Kanaal zijn de speculaties dan ook volop losgebarsten. Is Kate in verwachting van een tweeling?


De Hertogin van Cambridge werd gisteren overgebracht naar het King Edward VII hospitaal in London waar ze naar verluidt enkele dagen zal moeten blijven. Bij vrouwen met Hyperemesis Gravidarum (HG) is de misselijkheid onophoudelijk aanwezig en zorgt voor heftige overgeefsessies. Ze houden vaak bijna niets binnen en kunnen soms zelfs van een slokje water gaan overgeven.

Complicaties
Het leidt tot uitdroging, gewichtsverlies en andere complicaties. In het ziekenhuis wordt dan gezorgd voor rehydratatie middels een infuus zodat de maag en slokdarm rust krijgen. Vaak worden ook medicijnen tegen misselijkheid voorgeschreven en soms is ook sondevoeding nodig om tekorten aan te vullen.

04-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens verliefd op ex van Evi Hanssen

Brigitta Callens verliefd op ex van Evi Hanssen

http://oi46.tinypic.com/1z4zqit.jpg

Er is een nieuw BV-koppel. Brigitta Callens (32) vindt na een uiterst turbulent liefdesjaar steeds vaker troost in de armen van rocker Fred Di Bono (34), de voormalige echtgenoot van Evi Hanssen. De twee werden al meermaals liefkozend gespot en steken hun prille verliefdheid niet onder stoelen of banken, zo schrijft Het Laatste Nieuws.


Exact een jaar na de mededeling van presentatrice Evi Hanssen en rocker Fred Di Bono dat hun huwelijk was gestrand, hebben beiden weer uitzicht op een romantische Kerst. Evi vond recent nieuw liefdesgeluk bij de tien jaar jongere muzikant Alban Saerens. En nu lijkt ook haar ex klaar voor een nieuwe relatie.

Begeerde vrijgezel Di Bono - papa van Scout en Mac - kan het tegenwoordig erg goed vinden met Brigitta Callens en het koppel verbergt die ontluikende gevoelens niet. Zo werden beiden recent gespot tijdens een uitje in het drukbezochte Café Theatre aan de Gentse Kouter. "Het zag er allemaal zeer romantisch en fysiek uit", aldus een cafébezoeker.

Voor Brigitta Callens, Miss België 1999, komt met het nieuws alweer een erg onverwachte kronkel in haar grillige liefdesparcours.

04-12-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen al opnieuw verliefd

Ann Van Elsen al opnieuw verliefd

http://oi46.tinypic.com/1z5ke2p.jpg

Een maand geleden bleek dat het huwelijk tussen ex-Miss België Ann Van Elsen en ex-voetballer Gunter Van Handenhoven na vier jaar definitief voorbij was. Vandaag zou Ann echter al opnieuw verliefd zijn, zo weet Dag Allemaal. De gelukkige is Filip De Snoeck, een gescheiden man van 48 uit Drongen.


Volgens het weekblad begrijpt hij als geen ander wat Ann doormaakt na de breuk met Gunter, aangezien hij zelf gescheiden is. Bovendien heeft hij net als Ann één kind uit zijn vorige relatie: een zoon van dertien.

Volgens Dag Allemaal is het duidelijk dat hij haar de aandacht geeft die ze verdient en dat zijn hart openstaat voor haar. De nieuwe relatie werd echter nog niet bevestigd door het koppel, maar Dag Allemaal citeert twee bronnen uit de vriendenkring van Filip én twee ooggetuigen die het zeker menen te weten.

Ann Van Elsen (32) en Gunter Van Handenhoven (33) waren vier jaar getrouwd en hebben een dochter June (2,5). Anderhalf jaar geleden was er al een eerste huwelijkscrisis, toen bleek dat Gunter zijn vrouw bedrogen had.

04-12-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ware liefde

Ware liefde

http://oi46.tinypic.com/34ga3xl.jpg

waar twee harten samen smelten

tot maar èèn

waar een handdruk zo stevig is

en handen elkaar niet los kunnen laten

 

daar zal liefde heersen

soms is er een weg vol hindernissen

je moet ze nemen

en blijven vechten voor elkaar

 

alleen liefde

overwint alle stormen

alleen liefde

overwint de hindernissen op je weg

 

waar twee harten elkaar willen toebehoren

maar voor een grote hindernis staan

zal alleen de ware liefde het redden

en de stormen doorstaan

04-12-2012 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Marvin Gaye wil geen film over vader

Zoon Marvin Gaye wil geen film over vader

http://oi49.tinypic.com/2na5ge8.jpg

De zoon van Marvin Gaye ziet het helemaal niet zitten dat er een film wordt gemaakt over het leven van zijn vader. Hij heeft zelfs hoofdrolspeler Lenny Kravitz gevraagd of hij de rol alsnog wil weigeren. Zo weet TMZ. "De producers en de regisseur van deze film zijn echt verkeerd en schaamteloos", aldus Marvin Gaye III.


"Ze willen een mindere periode in zijn leven verfilmen. Ze kennen niet eens het hele verhaal", gaat de zoon verder. Hij en Lenny Kravitz kennen elkaar goed. Daarom wil hij graag met hem praten over waarom hij heeft besloten om de rol op zich te nemen. "Ik hoop dat Lenny van te voren niet wist dat wij tegen deze film zijn."

Maar de familie van Gaye laat het niet bij alleen maar praten. Zoonlief vertelt aan de website dat ze met hun advocaten hebben gesproken om de productie een halt toe te roepen.

Eerder werd bekend dat Lenny met deze film zijn eerste hoofdrol te pakken heeft. De film zou gaan over het leven van de soulzanger vanaf 1981 tot het moment dat hij stierf in 1984. De Motown-zanger woonde destijds onder meer in Londen, waar zijn leven werd beheerst door een alcoholverslaving en problemen met de fiscus.

03-12-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Tyson betrapte zijn ex-vrouw met Brad Pitt

Mike Tyson betrapte zijn ex-vrouw met Brad Pitt

http://oi50.tinypic.com/2dbnkme.jpg

Ex-bokser Mike Tyson heeft een verrassende onthulling gedaan in een Amerikaanse televisieshow. Hij vertelde er namelijk dat hij zijn ex-vrouw Robin Givens in de jaren 80 betrapte met niemand minder dan Brad Pitt.


"Ik was heel erg boos. Ik wou hem... Je had zijn gezicht eens moeten zien toen hij mij zag", grapte Mike in 'In Depth With Graham Bensinger'.

"Robin en ik waren toen al bezig met onze echtscheidingsprocedure, maar iedere keer voordat we naar onze advocaten gingen, hadden we nog seks. Die bewuste dag sloeg iemand me helemaal in elkaar. Ik denk dat Brad daardoor eerder bij Robin raakte dan ik."

03-12-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leo DiCaprio feest met 2,3 miljoen aan champagne

Leo DiCaprio feest met 2,3 miljoen aan champagne

http://oi50.tinypic.com/x1f4h5.jpg

Als Leonardo DiCaprio zijn 38ste verjaardag viert, dan doet hij het goed. Hij bestelde voor 2,3 miljoen euro aan champagne voor hem en zijn gasten. Decadent? Ja en nee: de flessen werden op het feestje verkocht voor het goede doel. Dat staat te lezen in het tijdschrift In Touch Weekly.


Leo bestelde 18 kratten van de exclusieve Franse champagne Armand de Brignac, die per fles gemakkelijk enkele honderden euro's kost. De gasten op het feestje telden met plezier een nog hoger bedrag neer. De champagneverkoop was zo'n succes dat Leo flessen moest bijbestellen.

De opbrengst van de verkoop werd doorgestort aan het Rode Kruis en de slachtoffers van orkaan Sandy, alles samen goed voor een half miljoen dollar (385.000 euro).

Dat geld kwam van bekende gasten als als Beyoncé Knowles en Jay-Z, Robert De Niro, Cameron Diaz, Mark Ruffalo, Emma Watson, Chris Rock en Miranda Kerr.

03-12-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roddel of echt: "Leona Lewis terug bij ex"

Roddel of echt: "Leona Lewis terug bij ex"

http://oi47.tinypic.com/10cj1ao.jpg

Volgens de geruchtenmolen zou de Britse zangeres Leona Lewis de brokken met haar ex, de Duitse danser Dennis Jauch, gelijmd hebben. Pech voor One Direction-zanger Liam Payne, die de laatste tijd aan de zangeres werd gelinkt. Of niet? In een interview zegt Leona: "Ik heb ruimte nodig. Op dit moment moet ik op eigen benen staan."


De Sunday Mirror citeert 'een bron' die Leona en Dennis hand in hand zag lopen eerder deze week.

De twee zijn donderdag gaan dineren in restaurant Bluebird in de Londense wijk Chelsea. "Ze kwamen hand in hand toe, en hebben de hele avond zitten lachen, knus naast elkaar. De vonk was er duidelijk terug. Toen ze het restaurant verlieten, zijn ze onmiddellijk in een taxi gesprongen terwijl Dennis haar beschermend vastpakte."

Ook een vriend van de danser laat los dat de twee er achter zijn gekomen dat ze niet zonder elkaar kunnen. "Dennis hoopte dat het weer goed zou komen tussen hen. Ze verbroken hun relatie, omdat ze elkaar niet veel zagen. Dennis probeert nu zo vaak mogelijk bij haar te zijn."

Vorige maand nog werd de zangeres gelinkt aan een lid van de populaire boysband One Direction. "Hij is geweldig. We zien elkaar wanneer we kunnen", zou ze toen gezegd hebben.

03-12-2012 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe poseert met haar zussen in lingerie

Yolanthe poseert met haar zussen in lingerie

http://oi45.tinypic.com/2s9udjk.jpg

De wereld zou eigenlijk pas morgen de pittige foto's mogen zien van Yolanthe Cabau en haar twee zussen voor het tijdschrift LAF (Life After Football). Maar in deze Twittertijden stuurde de Nederlandse voetballersvrouw haar fans alvast een kijkje achter de schermen.


Via Whosay laat Yolanthe zien dat het niet zomaar een fotoshoot is: er komt veel kanten lingerie aan te pas, en zelfs een variant op de beroemde bunny-oren die Playboy zo kenmerken.

De schoenen die de zusjes aankregen hebben (natuurlijk) hoge hakken, maar de maten werden niet goed doorgegeven: Yolanthe kreeg zwarte pumps die minstens twee maten te groot waren. "Misschien een of twee maatjes kleiner de volgende keer", gekscheerde Yolanthe in een tweet.

De foto's zelf zijn te bezichtigen via de links in de tweets... of in het tijdschrift zelf natuurlijk.

03-12-2012 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornofilm van Octomom is genomineerd voor awards

Pornofilm van Octomom is genomineerd voor awards

http://oi46.tinypic.com/iqvfck.jpg

De pornofilm waarin Octomom een rolletje vertolkt, is genomineerd voor de AVN (Adult Video News) Awards. En niet voor de minste categorieën. Zo kan Nadya Suleman de prijs voor beste celebrity sex tape, beste solo video, beste dvd extra's en beste marketingcampagne voor haar film 'Octomom Home Alone' in de wacht slepen. Suleman is heel erg blij en verrast met dit nieuws.

"Ik zie mezelf niet als een celebrity, maar ik heb nog nooit gehoord van de andere genomineerden. Dus ik denk dat ik een goede kans maak om de prijs te winnen", dat meldt de showbizzsite TMZ. De moeder van 14 kinderen besloot dit jaar een zelfbevredigingsvideo te maken. Eerder poseerde ze al topless maar toen zei ze nooit in de porno-industrie te willen stappen. Toch besloot ze later de film te maken uit financiële redenen, ze heeft namelijk heel wat schulden.

03-12-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Overwinning 'Hasta la vista' is klein mirakel"

"Overwinning 'Hasta la vista' is klein mirakel"

http://oi48.tinypic.com/34etk7b.jpg

Regisseur Geoffrey Enthoven reageert verbaasd na de publieksprijs voor zijn film 'Hasta la vista' op de European Film Awards. "Ongelofelijk, we hadden nooit gedacht te kunnen winnen. Als elk land stemde voor zichzelf, en zelfs als alle Vlamingen en Belgen stemden voor 'Hasta la Vista', zouden we geen enkele kans gehad hebben om te winnen. Ik denk dus dat er een klein mirakel is gebeurd."


Nochtans is het niet bepaald de eerste bekroning van de film over drie jonge gasten met een handicap die naar Spanje trekken om zich te laten ontmaagden.

Een overzicht:

- Internationaal filmfestival van Montréal: de Grand Prix des Amériques (hoofdprijs), de publieksprijs en een speciale vermelding van de Oecumenische Jury

- Internationaal filmfestival van Valladolid: Golden Spike (hoofdprijs) en jongerenprijs

- Noordelijke Film Festival (Leeuwarden): publieksprijs

- Festival van Comedy Film (Alpe d'Huez): publieksprijs

- Internationaal filmfestival van Karlovy Vary: publieksprijs

- Cinequest Filmfestival (San José): beste komische speelfilm

Ook in de buitenlandse zalen doet de film het goed, met name in Frankrijk en Duitsland.

03-12-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Harry Styles: prille liefde of kille stunt?

Taylor Swift en Harry Styles: prille liefde of kille stunt?

http://oi48.tinypic.com/2lwncjs.jpg

Het was Mario Lopez die het nieuwtje de wereld in stuurde: America's sweetheart Taylor Swift en de Brit Harry Styles van One Direction zijn (opnieuw) een koppeltje. De X-factor presentator verklapte in zijn radioshow dat hij de twee backstage hand in hand had gezien bij een repetitie voor een van de liveshows in november. Schattige liefde tussen twee tienersterren, zou je kunnen denken. Maar volgens de roddelmachine 'faket' Taylor Swift de relatie om haar ex Conor Kennedy jaloers te maken.


Taylor is naar verluidt wanhopig  om Conor terug te winnen. "Daarom ontkent ze nooit roddels over haar relatie met Harry, in de hoop dat Connor jaloers wordt", zegt een bron aan HollywoodLife. 

"Ze hoopt zijn aandacht te trekken door hem te bewijzen dat ze begeerlijk is, en dat ze andere opties heeft. Maar eigenlijk wil ze maar één optie: Conor. Ze is niet geïnteresseerd  in een relatie het Harry, en doet het enkel en alleen om de situatie te controleren."

De zomer samen
Taylor en Conor hebben de hele zomer samen doorgebracht. In juli werden ze het eerst gezien, en toen Taylor terug naar huis ging in Nashville, miste ze hem zo dat ze een privévliegtuig charterde om bij hem te kunnen zijn. Naar verluidt zou ze zelfs een huis hebben gekocht naast zijn grootmoeder in Massachusetts.

In de herfst was het liedje uit. Waarom is niet precies duidelijk, net zomin als wie er een punt heet achter gezet. Zijn vrienden denken dat zij het was, wat het redelijk onwaarschijnlijk maakt dat ze terug op hem aast.

03-12-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoetje, schatje, bolleke

Zoetje, schatje, bolleke

http://oi46.tinypic.com/i5qjcp.jpg

Oh,zoetje

je smelt om mijn tong

ik wou dat je blijven kon

zo natuurlijk...zo overheerlijk

 

Oh, schatje

kom eens gauw

ik heb zoveel zin in jou

ik wil je kussen...overal

 

Oh,bolleke

allerliefste knolleke

maak het niet te dolletjes

de pret is er dan uit

 

Zoetje,schatje,bolleke

wat je ook denkt

weet dat ik van je hou

en deze woorden zijn echt

03-12-2012 om 03:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie droom

Mooie droom

http://oi48.tinypic.com/1z1vg2u.jpg

Een mooie droom
die je hebt
voor in je leven
moet je niet voor
jezelf houden
maar deel die
met anderen

Deel
die mooie droom
met je vrienden
deel ze met iemand
die misschien wel
dezelfde droom heeft

Een mooie droom
laat hem niet links liggen
maar doe er iets aan
zodat die ook uitkomen kan

01-12-2012 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhopige Simon Cowell wil Cheryl Cole terug bij X Factor

Wanhopige Simon Cowell wil Cheryl Cole terug bij X Factor

http://oi47.tinypic.com/w6xmcy.jpg

De strijdbijl tussen Cheryl Cole en Simon Cowell lijkt begraven. Althans, als het aan Cowell ligt. Hij wil de zangeres tegen elke prijs terughalen bij de Britse X Factor. Dat onthult The Sun.


De twee hebben in het geheim gesprekken gevoerd over een eventuele terugkeer van de Britse schone bij de talentenjacht. De wanhopige Cowell liet haar in zijn huis in Beverly Hills weten: noem je prijs en ik neem je terug.

De Britse X Factor heeft te kampen met dalende kijkcijfers. Dit jaar keken maar liefst 3 miljoen mensen minder. "Hij wil Cheryl koste wat het kost terug hebben", aldus een bron. "Ze kan elke prijs vragen die ze wil." Simons woordvoerder bevestigt dat de muziekmagnaat veel denkt aan Cheryl. "Hij wil hun relatie weer opbouwen."

Na drie jaar jureren gaf Cowell Cheryls plaats in de Amerikaanse versie van de talentenjacht aan Pussycat Doll Nicole Scherzinger. Sindsdien is er tussen de twee sterren heel wat modder over en weer gegooid.

01-12-2012 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmschool Rits viert vijftigste verjaardag

Filmschool Rits viert vijftigste verjaardag

http://oi48.tinypic.com/30m4j9z.jpg

De Brusselse filmschool Rits bestaat op 6 december een halve eeuw. Dat wordt gevierd op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven en in de Brusselse filmzaal Cinematek.


Het Kortfilmfestival in Leuven staat volgende donderdag volledig in het teken van het Rits. Zo staan er masterclasses van oud-studenten, kortfilms van studenten en een feestelijke galavoorstelling op het programma.

Op de gala-avond worden zowel het heden als het verleden van de filmschool toegelicht aan de hand van gesprekken en interviews met verschillende gasten. Een van de gasten is Hans Van Nuffel, oud-student en jurylid van het Kortfilmfestival. Hij won met zijn film 'Adem' de Discovery Award op de European Academy Awards.

Het Rits maakt nu deel uit van de Erasmushogeschool Brussel. In 1962 ontstond de filmschool als het Hoger Rijksinstituut voor Toneel en Cultuurspreiding (HRITCS), de tegenhanger van het Franstalige INSAS. Samen vieren zij in de Brusselse Cinematek hun 50-jarig bestaan op 10 januari.

01-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SBS Belgium tevreden na "historische novembermaand" voor VIER

SBS Belgium tevreden na "historische novembermaand" voor VIER

http://oi46.tinypic.com/dzbh3d.jpg

Voor de derde maand op rij groeien zowel VIER als VIJF. Uit de CIM-cijfers besluit SBS Belgium dat het "de enige Vlaamse zendergroep is die dit najaar groeicijfers optekent: zowel bij het totaal aantal kijkers als bij de voor adverteerders interessante doelgroep van 18- tot 54-jarigen". VIER haalt het beste novemberresultaat sinds VT4 in 1995 ontstond. Dat meldt SBS Belgium vandaag in een persbericht.


Volgens programmadirecteur Liesbet Vrieleman dankt VIER de groei onder meer aan de finaleweken van 'De Slimste Mens ter Wereld'. "Bij onze doelgroep haalden we met 'De Slimste Mens' soms een marktaandeel van meer dan 40 procent." Daarnaast toont Vrieleman zich ook tevreden over het vierde seizoen van 'Vermist' en de stabilisering van het aantal kijkers van 'De Kruitfabriek'. "De programma's die deze week startten, doen alvast het beste vermoeden voor de komende weken. 'De Rechtbank' haalde binnen onze doelgroep een marktaandeel van 28 procent, en 'De Pappenheimers' was goed voor een marktaandeel van 22 procent."

Bij het totaal aantal kijkers haalde VIER 13,7 procent, een stijging van 13 procent in vergelijking met vorig jaar. Thierry Tacheny, CEO van SBS Belgium, stelt vast dat "de komst van VIER de Vlaamse televisiemarkt grondig heeft veranderd. Omdat VIER kijkers aantrekt die voorheen moeilijk te bereiken waren en bovendien gegeerd zijn op de advertentiemarkt, stapten adverteerders graag mee in ons nieuwe verhaal."

Ook VIJF scoort goed. "In een veranderend televisielandschap valt pas op hoe stabiel die zender in november bleef groeien. Tussen 17 en 24 uur haalt VIJF 6 procent marktaandeel bij 20- tot 49-jarige vrouwen, of een groei van 7 procent in vergelijking met vorig jaar."

01-12-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Graspop gaat morgen van start

Ticketverkoop Graspop gaat morgen van start

http://oi50.tinypic.com/2j2aqgz.jpg

Metalfans kunnen vanaf zaterdag 9 uur combi- en zondagtickets kopen voor Graspop Metal Meeting 2013. De Britse heavymetallegende Iron Maiden komt het festival op zondag 30 juni afsluiten. Tickets worden aangeboden via Proximus Go for Music, en kunnen zowel online, telefonisch als per sms besteld worden.


Combitickets kosten 160 euro, en tickets voor zondag 80 euro. Dagtickets voor vrijdag en zaterdag gaan pas in verkoop wanneer de headliner voor vrijdag 28 en zaterdag 29 juni bekend is.

In de tickets is behalve toegang tot het festival ook toegang tot de camping en een heen- en terugreis vanuit elk Belgisch NMBS-station tot/vanaf Mol inbegrepen.

Naast Iron Maiden loste de organisatie eerder de week nog een lijst met namen: In Flames, Stone Sour, Parkway Drive, Saxon, Coal Chamber, Epica, Kreator, Mayhem, The Devil Wears Prada, Dark Funeral, Absu, God Seed, Every Time I Die, Winterfylleth, Lock Up, Aura Noir, After The Burial, Dunderbeist, Between The Buried And Me, Bullet, Heaven's Basement en Hacktivist.

01-12-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nacht van Exclusief' gered van faillissement

'Nacht van Exclusief' gered van faillissement

http://oi45.tinypic.com/fw8ih.jpg

De Antwerpse rechtbank van koophandel heeft het afbetalingsplan van het bedrijf Magic Media Consultants uit Wommelgem goedgekeurd. Daarmee is een faillissement afgewend.


Het bedrijf Magic Media Consultants uit Wommelgem is bekend vanwege haar feest 'Nacht van Exclusief', alsook van het magazine 'Exclusief'. Het bedrijf raakte echter in moeilijkheden en vroeg in juli van dit jaar bij de rechtbank bescherming tegen schuldeisers.

Er werd een reorganisatieplan opgesteld om gespreid over vijf jaar de schulden af te betalen. Een meerderheid van de schuldeisers ging akkoord en het bedrijf kan nu de activiteiten voortzetten.

Zaakvoerder Raymond Stuyck is tevreden over de uitspraak. "We hebben veel tijd en energie in deze reorganisatie gestoken. Dat heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. Volgende week gaan we vol goede moed aan de slag voor een nieuwe editie van ons bekende feest."

Volgens Stuyck zal er ondanks de financiële toestand echter niet op het karakter van het feest bespaard worden. "Misschien wordt het wat kleinschaliger, maar wellicht ook exclusiever. We hebben reeds contacten met veelbelovende partners." De voorziene datum van 9 maart komt door de gerechtelijke perikelen in het gedrang. "Mogelijk wordt dat later", besluit Stuyck.

01-12-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

http://oi47.tinypic.com/eqce2p.jpg

De Britse premier David Cameron heeft het aan de stok gekregen met topauteur J.K. Rowling. De schrijfster van de succesvolle Harry Potter-boeken is boos op Cameron, omdat hij liet weten weinig te voelen voor meer controle op de pers via de wet. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.


Rowling stoort zich al langer aan de Britse pers. Ze klaagde eerder dat zelfs haar 5-jaar oude dochter niet veilig was voor journalisten. De schrijfster besloot te getuigen voor een commissie die onderzoek deed naar misstanden binnen de pers. De commissie adviseerde de regering om het toezicht op Britse kranten wettelijk te regelen, maar dat gaat Cameron te ver.

"Voor de gek gehouden"
Rowling heeft geen goed woord over voor het standpunt van de premier. Ze voelt zich "voor de gek gehouden en boos". Volgens de auteur lukt het haar niet de privacy van haar kinderen te beschermen binnen het bestaande systeem.

De schrijfster vroeg zich hardop af waarom Cameron in de eerste plaats om een onderzoek vroeg, als hij niet van plan is het systeem om te gooien. "Ik begrijp niet waarom zoveel belastinggeld is uitgegeven en zoveel mensen zijn gevraagd in het openbaar extreem pijnlijke episodes te herleven", klaagde ze.

Interne spanningen
Niet alleen beroemde Britten zijn boos over het standpunt van Cameron. De kwestie zorgt ook voor spanningen binnen de regering. Zo staat vicepremier Nick Clegg (Liberaal-Democraten) wel achter de aanbevelingen van de commissie.

01-12-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

http://oi45.tinypic.com/dfkqhz.jpg

Het VIER-programma 'De Bleekweide'' van Annemie Struyf zal in 2013 te zien zijn op Eén. VIER en Eén hebben daarover een overeenkomst gesloten nadat eerder al bekend raakte dat Struyf overstapt van Woestijnvis naar de VRT. Dat meldt SBS Belgium.


"De verhuis van het programma naar de openbare omroep is voor VIER een logisch gevolg van de overstap van Annemie", zegt programmadirecteur Liesbet Vrieleman.

Annemie Struyf toont zich tevreden dat VIER en Eén tot een akkoord gekomen zijn om ook het programma te verhuizen. "De voorbije maanden heb ik samen met een fantastisch team en dankzij het vertrouwen van de mensen van het Gentse therapiecentrum 'De Bleekweide' een bijzonder en mooi tv-programma mogen maken."

01-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

http://oi49.tinypic.com/sfvvw6.jpg

Voetbalster David Beckham gaat samen met zijn vriend en chefkok Gordon Ramsay een restaurant in het hartje van de Britse hoofdstad Londen openen.


De topsporter onthulde zijn nieuwe carrièreplannen op de avond voor zijn laatste wedstrijd met de Amerikaanse ploeg LA Galaxy. "Gordon en ik broeden op iets, we zijn goede vrienden en erg enthousiast over een project dat binnenkort realiteit kan worden. We zullen hard moeten werken, maar een restaurant uitbaten kan ook leuk zijn."

David onthulde onlangs dat hij kooklessen volgt. "Dit is iets dat ik altijd al wilde doen, ik hou van koken en zou graag eens aan Gordon willen tonen wat ik in mijn mars heb." De opening van het restaurant is volgens velen een teken dat de Beckhams na zes jaar in Los Angeles te hebben gewoond terug naar het Verenigd Koninkrijk zal keren. Victoria werd al op huizenjacht in Londen gespot, ze zou er ook al een school hebben gezocht voor haar kinderen. Het gezin Beckham gaat regelmatig op stap met Ramsay en zijn vrouw Tana.

01-12-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

http://oi45.tinypic.com/2wgwyhc.jpg

Klare taal gisteravond in het radioprogramma Café De Linde op Stubru, waar de gezwinde hinde Elodie Ouedraogo te gast was. Presentatrice Linde Merckpoel vatte het nadien zo samen op Twitter: "My god. Wat @ElodieOuedraogo mij nu vertelt in Café De Linde. Ze heeft zich in Londen helemaal lam gezopen." Zwemmer Brian Ryckeman - ook present in Londen - voegde er knipogend aan toe: "Geloof ik helemaal niets van :)" Waarop Elodie zelf reageerde: "I wish. Had me geld en de miserie nadien bespaard :)"

How zeker, wat was dat allemaal? Wel, eerlijke Elodie antwoordde tijdens het programma naar eer en geweten op de vraag hoe een avondje stappen met de collega-olympiërs in Londen afgelopen zomer was verlopen. De ex-hordeloopster kreeg drie keuzemogelijkheden: 1. Gewoon een gezellig stapje in de wereld. 2. Goed gedronken en goed gelachen. 3. Flink wat te veel gedronken en ondersteund door twee sport­collega's naar de kamer gesukkeld.

U raadt het al, nummer drie lag het dichtst bij de realiteit. Bleek dat de atlete in beschonken toestand ook nog eens haar portefeuille inclusief bankkaarten en haar gsm had laten ontfutselen tijdens het feestgedruis.

Net als Gijs Van Hoecke weet de hardloopster dus ook uit eigen ervaring wat de combinatie topsportlichaam en alcohol zoal vermag op een sportieve piek als de Olympische Spelen. Alleen had Gijs de brute pech dat er beelden van zijn frivole Londense uitje de wereld werden ingestuurd. Het siert de superpopulaire Elodie dat ze de wielrenner met haar bekentenis nu openlijk een hart onder de riem steekt. Mag het even?

01-12-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het meisje dat ik zie

Het meisje dat ik zie

http://oi49.tinypic.com/9iusma.jpg

Ik zie een meisje, een meisje met veel pijn en verdriet.
Ik zie dat meisje, maar niemand anders die haar ziet.
Ik zie een meisje, zonder glimlach rond haar mond.
Ik zie een meisje, blauwe ogen en haar haren blond.

Ik zie een meisje, haar lach is veranderd in een traan.
Ik zie een meisje, ze kan de wereld niet meer aan.
Ik zie een meisje, zo klein en zo onzeker.
Ik zie een meisje, heel stil, totaal geen spreker.

Ik zie een meisje, een meisje zonder lach.
Ik zie dat meisje, ze leeft van dag tot dag.
Ik zie een meisje, een meisje vol verdriet.

01-12-2012 om 04:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!