Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

http://oi48.tinypic.com/2laf19f.jpg

Acteur David Faustino zal een gastrol spelen in de komische serie 'Modern Family'. Faustino speelde in 'Married with children' de zoon van Ed O'Neill, die pater familias speelt in 'Modern Family'. Een kleine reünie als het ware.


Volgens de eerste geruchten zou David geen scène gemeenschappelijk hebben met Ed: zijn rol is die van een ex-klasgenoot van Claire (Julie Bowen).

Ze ontmoeten elkaar opnieuw tijdens een schoolreünie, zo meldt The Hollywood Reporter. Meer details zijn er niet bekend.


De opnames vinden vandaag plaats, een uitzenddatum voor de bewuste aflevering is nog niet bekend.

20-12-2012 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

http://oi48.tinypic.com/166cfug.jpg

Ze is nog niet verloofd, maar Kourtney Kardashian weet wel al wie ze haar trouwjurk zou laten ontwerpen: Kanye West. Daarmee breekt ze met de Kardashian-traditie om de trouwjurken door bruidsicoon Vera Wang te laten ontwerpen. Of misschien heeft zus Kim met haar 3 jurken door haar (ondertussen bijna ontbonden) huwelijk met Kris Humphries alle krediet opgebruikt...


Kanye West is vooral bekend als rapper, maar bracht ook al enkele modecollecties op de markt. Sinds dit jaar heeft hij een relatie met Kim Kardashian, wat Kourtney een voordeelpositie oplevert.

"Ik ga Kanye mijn trouwjurk laten ontwerpen", verklapte ze aan het tijdschrift More. Ze voegde er wel aan toe: "Maar nog niet onmiddellijk!"

Kourtney is al jaren samen met Scott Disick, vader van haar twee kinderen Mason en Penelope.

Turbulent
Het is een turbulente relatie, die momenteel voor de zoveelste keer op 'pauze' is gezet, zo werd gezegd in 'Kim & Kourtney take Miami'. De Kardashians verbleven in een chique villa, Scott werd naar een hotel gestuurd.

Scott neemt het niet altijd nauw met zijn vaderlijke plichten en laat Kourtney wel eens alleen  met de kinderen om te gaan feesten. Volgens het roddelcircuit zou hij daarmee niet altijd zijn handen (of tong) thuishouden.

20-12-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

http://oi50.tinypic.com/w2dmjp.jpg

Amper twee weken nadat bekend raakte dat Ben Affleck (40) naast Kristen Stewart (22) te zien zou zijn in de romantische komedie 'Focus', is de acteur uit het project gestapt. Naar verluidt kan hij de opnames niet inpassen in zijn drukke schema.


"Ben wou echt graag meespelen in de film, maar de timing komt hem slecht uit", lieten bronnen dichtbij de acteur weten aan 'Variety'. Hij is momenteel druk bezig met schrijven, regisseren, acteren én doet ook veel promotie voor zijn recentste film 'Argo'.

De tegenspeelster van Ben Affleck, Kristen Stewart, keek nochtans erg uit naar de samenwerking. "Ik vind het heel spannend", vertelde ze onlangs nog aan de Huffington Post. Naar verluidt zouden er enkele passionele liefdesscènes in het script staan.

Producent Warner Bros is nu dringend op zoek naar een geschikte vervanger voor Ben Affleck, zodat de opnames zoals gepland van start kunnen gaan in april.

20-12-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

http://oi45.tinypic.com/33vewj4.jpg

Megan Fox beviel begin september van zoon Noah. Het nieuws lekte pas uit in oktober. Hoe heeft de ster, toch vaak gevolgd door paparazzi, dat voor elkaar gekregen? Simpel: "Ik heb het geluk gehad dat een andere celebrity één dag voor mij is bevallen."


"De dag voor ik ben bevallen, schonk Reese Witherspoon het leven aan Tennessee James. Iedereen volgde haar naar Santa Monica. De volgende dag was het mijn beurt, en ik kon gewoon het Cedars Sinai Hospital binnenwandelen, zonder dat iemand ook maar iets opmerkte."

Het ziekenhuis is een van de bekendste in Los Angeles en dé plek waar celebrities worden opgenomen. Dat niet één paparazzo op post was, was een gelukkig toeval dat veel andere sterren haar zullen benijden.

"Ik vertrok de dag erop alweer naar huis, niemand had iets door. Zo hebben Brian en ik drie weken in alle rust van Noah kunnen genieten, echt zalig", vertelt Megan op de sofa bij Ellen DeGeneres.

20-12-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

http://oi45.tinypic.com/117s904.jpg

Het had heel wat voeten in de aarde, maar de finale van de Miss Belgiëverkiezing zal nu toch rechtstreeks op tv te zien zijn. Het comité van Miss België heeft een samenwerking rondgekregen met de digitale zender Ment TV, te bekijken via Telenet, zo meldt Het Nieuwsblad.


Aan Waalse zijde is de uitzending in handen van AB3. Veronique De Kock en Jean-Luc Bertrand presenteren de gala-avond op 6 januari in het casino van Knokke.

Het wordt voor Ment TV, dat sterk inzet op showbizz en muziek, de eerste keer dat ze een liveuitzending verzorgen. Vorig jaar werd de finale van Miss België uitgezonden door Life! tv, maar die samenwerking liep af met een sisser.

20-12-2012 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

http://oi50.tinypic.com/2cyianq.jpg

Weight Watchers mag haar dan wel gedumpt hebben, de kuur heeft Jessica Simpson geen windeieren gelegd. In een reclamespot showt Jess haar terug slanke figuur. Het is onduidelijk wanneer de spot is opgenomen: enige tijd terug, of pas recent? In elk geval voor bekend raakte dat Jessica al terug zwanger is.


Jessica was ongeveer 30 kilo tijdens de zwangerschap van dochter Maxwell die in mei werd geboren. De kilo's vlogen er niet terug af na de zwangerschap, en uiteindelijk sloot de zangeres een contract met Weight Watchers. Met succes: op enkele maanden verloor Jessica 23 kilo.

Maar ondertussen is de ster, geheel per ongeluk, terug zwanger. Naar verluidt tot woede van Weight Watchers, dat een enorme publiciteitsstunt in het water zag vallen.

Niet perfect
Toch wordt alvast een deel van het contract ingelost: Jessica zal vanaf kerstdag in de States te zien zijn in onderstaande Weight Watchers-spot (zie onderaan) waarin ze adverteert dat ze niet perfect hoefde te zijn tijdens dit dieet, en dat ze houdt van eten en het leven.

Jennifer Hudson
Er worden nog enkele spots gelanceerd, onder andere een met Jennifer Hudson die (blijvend) 36 kilo verloor met Weight Watchers en in de spot praat over hoe ze slank bleef in deze 'extra large, extra kaas'-wereld.

In nog een andere zijn Jennifer en Jessica vanaf 3 januari samen te zien, terwijl ze praten over hun strijd tegen de kilo's.

20-12-2012 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z

Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z


http://oi48.tinypic.com/348g1mt.jpg


Het is nog een paar dagen voor kerst, maar Rihanna heeft haar eerste cadeau vast binnen. De zangeres kreeg een Porsche van Jay-Z. Op Twitter deelt ze foto's van haar nieuwe speeltje.

Rihanna is zo blij met haar nieuwe auto dat ze van alle kanten foto's maakte en die via Twitter aan haar fans laat zien. Ook bedankt ze Roc Nation, het platenlabel van Jay-Z. "Heel erg bedankt aan mijn Roc brothers! Ik hou van jullie jongens. Jullie zijn echt gek om mij dit te geven."

De wagen van de Diamonds-zangeres is een Porsche 911 Turbo S en volgens MTV is hij zo'n 160.000 dollar (121.000 euro) waard. (br.hln)


20-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price slaat mannelijke stripper aan de haak

Katie Price slaat mannelijke stripper aan de haak

http://oi49.tinypic.com/141qs2b.jpg

Het 34-jarige glamourmodel Katie Price werd al kussend gespot met de veel jongere mannelijke stripper Kieran Hayler. Sinds de relatiebreuk met haar toenmalige verloofde Leandro Penna in oktober werd ze ook al aan de rugbyspeler Gavin Henson gelinkt.


De rondborstige Katie, ook bekend als Jordan, verscheen gisteren op een evenement voor het goede doel met de 25-jarige gespierde stripper Kieran. De twee konden volgens getuigen elkaar niet los laten. Een bron vertelde aan The Sun: "Het koppel waren voortdurend aan het kussen en knuffelen, ze waren nogal handtastelijk." Kieran werd bekend door zijn verschijning in de Britse soap 'EastEnders'.

Hij maakte hun relatie 'officieel' door op de sociaalnetwerksite Twitter een fot te delen waarop te zien is hoe hij Katie kust. Het onderschrift luidde: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn op dit moment." Gisteren vergezelde Kieran en haar twee kinderen uit vorige relaties op een shoptripje in Kent. Vrienden van het model zeggen dat ze niet op zoek is naar een ernstige relatie, maar dat ze nu enkel wat plezier wil beleven.

19-12-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum twittert topless foto

Heidi Klum twittert topless foto

http://oi47.tinypic.com/2d9v0cx.jpg

Haar werk als fotomodel put Heidi Klum uit en daarom had de schoonheid dringend nood aan een adempauze. Ze rust nu even uit op een tropisch eiland, maar vond toch de tijd om haar volgers op Twitter op een (sexy) vakantiefoto te trakteren.


Heidi geniet duidelijk van haar dutje op een strandbed met enkel een zwart bikinibroekje aan. Toepasselijk twittert ze bij het beeld: 'Island speed'.

Het 39-jarige Duitse model laat zo nog maar eens zien waar ze goed in is: mooi zijn.

19-12-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Heleen van Royen skischansspringen op tv?

Gaat Heleen van Royen skischansspringen op tv?

http://oi49.tinypic.com/ztf3f5.jpg

Heleen van Royen heeft een verzoek gekregen van een tv-zender om over na te denken. De Nederlandse schrijfster is gevraagd om te gaan skischansspringen, waarvan de resultaten zouden worden uitgezonden. Doet Heleen het of doet ze het niet?


Op Twitter geeft de schrijfster, die in Nederland en Portugal woont, aan dat het gaat om 'verreweg het leukste verzoek van 2012'. 'Of ik wil skischansspringen op tv. Zal ik de sprong wagen?', vraagt ze zichzelf af.

De tweet kan beantwoord worden met voor- en nadelen. Zo weet stylist Bastian van Schaik er wel één: 'goede outfits'. Presentatrice Janine Abbring, die een rugwervel brak tijdens opnames voor het programma Wie is de Mol?, grapt: 'Heb je even?'

Het is nog onbekend welke tv-zender Heleen heeft benaderd. Het zou kunnen gaan om het vervolg op het succesvolle format van SBS6, Sterren Springen op Zaterdag. Na afloop van de show staken geruchten de kop op dat niet een sprong van de duikplank, maar skischansspringen centraal zal staan. SBS is hier nog niet op ingegaan.

19-12-2012 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown alweer uit elkaar

Rihanna en Chris Brown alweer uit elkaar

http://oi50.tinypic.com/ippr86.jpg

Het lijkt erop dat Rihanna opnieuw een einde heeft gemaakt aan de relatie met Chris Brown. De 24-jarige zangeres, die zich eerder dit jaar weer herenigde met de r&b-zanger, heeft schijnbaar haar buik vol van de uitspattingen van Brown.


Rihanna plaatste een bericht op haar Instagram-account waarin ze de breuk lijkt te bevestigen. Ze schreef: "Vrijgezel zijn 'sucks'. Het enige wat me nog rest, is doen waar ik zin in heb." Op haar Twitterpagina pende ze vervolgens: "Onderschat nooit het vermogen van een man om je schuldig te laten voelen voor zijn fouten."

Naar verluidt nam de zangeres het besluit om Chris te dumpen nadat er foto's verschenen waarop Chris hevig feestend te zien is met enkele schaarsgeklede dames in Parijs. Ook het feit dat Brown onlangs een etentje had met zijn ex-vriendin Karrueche Tran in Dubai, zal niet hebben meegeholpen.

Het broze stel besloot hun relatie eerder dit jaar nog een kans te geven, ondanks dat Chris nog steeds in zijn proeftijd zit wegens de mishandeling van Rihanna in 2009.

19-12-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Cruise valt op Zweedse blondine"

"Tom Cruise valt op Zweedse blondine"

http://oi47.tinypic.com/2ducjno.jpg

De 50-jarige acteur lijkt het goed te kunnen vinden met Jennifer Akerman, de zus van zijn tegenspeelster in 'Rock of Ages' Malin. De twee werden gespot op de Zweedse première van zijn laatste film Jack Reacher en zouden samen vertrokken zijn op de afterparty.

Een bron biechtte op aan de Britse tabloid The Sun: "Het koppel kent elkaar al langer via Malin, dus ze hadden niet veel introductie nodig. Ook al kreeg Tom alle aandacht op het feestje, raakten Tom en Jennifer verwikkeld in een boeiend gesprek. Ze voelden zich duidelijk goed in elkaars gezelschap. Plots waren ze verdwenen op de afterparty in de Rose Club."

Tom moest na de première naar New York en Jennifer vertrok naar Londen. Maar de twee zouden een ontmoeting in de Verenigde Staten gepland hebben. "Jennifer woont niet ver van Malin in Los Angeles, dus een nieuwe ontmoeting met Tom is erg waarschijnlijk", aldus dezelfde bron.

19-12-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot 42 maanden cel voor overvallers Walter Grootaers

Tot 42 maanden cel voor overvallers Walter Grootaers

http://oi46.tinypic.com/111s385.jpg

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft twee mannen die een aanval wilden plegen op het gezin van Walter Grootaers veroordeeld tot een celstraf van 42 maanden. Twee anderen kregen een werkstraf tot 240 uur. De mannen werden gewapend opgemerkt in de buurt van Grootaers' huis, maar bleven ontkennen criminele plannen te hebben gehad.


Op 2 juni werden drie verdachte mannen opgemerkt die ruim anderhalf uur rondhingen in de buurt van de woning van zanger Walter Grootaers in Lier. Een alerte buurman verwittigde de politie. Ze troffen de drie mannen te voet in de berm aan, met naast hen een sporttas met daarin bivakmutsen, colsonbandjes en tape. In zijn broekzak had een van hen een alarmpistool.

De drie mannen waren een jongere broer van Ashraf Sekkaki en een tweeling met een enorm strafrechterlijk verleden. Een van hen was betrokken bij de spectaculaire ontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de gevangenis van Brugge.

Filmpje voor YouTube
Ze beweerden een videofilmpje te willen opnemen voor Youtube. Wat echter ontbrak, was een camera. De vierde man, de chauffeur van het voertuig, was al weggereden.

Hoewel de vier niet effectief tot criminele feiten overgingen, achtte de rechtbank het wel bewezen dat ze iets van plan waren. Het feit dat ze geen identiteitsbewijzen of gsm's op zak hadden, wees daarop.

De tweeling kreeg een straf van 42 maanden effectief. De andere twee, die nog over een gunstig strafregister beschikken, kregen een werkstraf van 180 en 240 uur opgelegd.

19-12-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

http://oi47.tinypic.com/e9uh5x.jpg

De gevallen actrice Lindsay Lohan zou erkend hebben dat ze er slecht aan toe is en professionele hulp nodig heeft, maar ze zou geen geld meer hebben om een psychiater te betalen.


Een bron onthulde aan RadarOnline: "Lindsay vreest dat ze opnieuw naar de gevangenis moet gaan, ze gelooft dat een psychiater haar door deze moeilijke tijd kan helpen. Maar een goede dokter kan er door haar torenhoge schuldenberg niet meer van af. Haar verzekering betaalt slechts 20 procent van de kosten van mentale medische zorg terug. De dokter die ze wil, vraagt minstens 190 euro per uur.

Lindsay Lohan heeft de voorwaarden van haar voorwaardelijke vrijlating geschonden, ze zou tegen de politie gelogen hebben over een auto-ongeluk afgelopen juni. Hierdoor riskeert ze nu dus opnieuw de gevangenis in te vliegen. De openbare aanklager zal er alles aan doen om te bewijzen dat Lindsay regelmatig liegt tegen de politie. De advocaten eisen dat de actrice voor 245 dagen achter de tralies verdwijnt.

19-12-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

http://oi45.tinypic.com/315cz0i.jpg

Je bent een professional of je bent het niet. Voor een covershoot van Sports Illustrated stripte Kate Upton tot op haar bikini, terwijl ze op een boot nabij Antarctica poseerde. Dat is niets, denkt u? Tot je de temperatuur hoor: volgens TMZ vroor het 37 graden.


Kate nam deel aan een tiendaagse cruise tussen Argentinië en Antarctica, voor een geheime covershoot van het sportblad... die niet lang geheim is gebleven. De cruise vond plaats van 29 november tot 9 december.

Op de foto's is Kate te zien in een witte bikini terwijl ze lacht naar de camera. Zoals het hoort dus...

Gelukkig voor Kate hoefde niet de hele tijd in de kou te staan. Het waren iedere keer maar een paar minuten en dan kreeg ze een dikke bontjas aan om op te warmen. Ook haar voetjes bleven warm, in dikke, met bont bezette laarzen.

Er werden zowel foto's genomen van Kate op de boot, waar ze voor enorme ijsschotsen stond, als op het land, waar ze tussen de pinguïns poseerde. Zo belooft TMZ althans...

19-12-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

http://oi45.tinypic.com/2jg7bjt.jpg

In de VS lachen ze duidelijk niet met smaad, zeker niet aan het adres van een prestigieuze missverkiezing. Een Amerikaanse mediawaakhond heeft Sheena Monnin een monsterboete van liefst 5 miljoen dollar (zo'n 4 miljoen euro) opgelegd omdat ze de verkiezing van Miss USA corrupt en doorgestoken kaart had genoemd. Monnin, die als Miss Pennsylvania deelnam aan Miss USA, uitte haar beschuldigingen in de 'Today Show' en op Facebook.


Een ding is zeker: misskandidaten is de VS zullen na deze uitspraak twee keer nadenken voor ze de organisatie bekritiseren. Sheena Monnin geraakte niet door de voorrondes van de verkiezing en zei dat de top vijf al op voorhand vaststond. Omdat ze vond dat de verkiezing doorgestoken kaart was, besloot ze haar titel van Miss Pennsylvania in te leveren. Ze bekritiseerde de organisatie ook omdat er geen transgender-kandidates werden toegelaten.

"Vals, schadelijk en kwaadaardig"
De beslissing van de mediawaakhond is niet mals. Omdat Monnins beschuldigingen op Facebook en Today Show de organisatie een sponsorcontract van zo'n 5 miljoen kostte, mag zij nu dat gigantische bedrag ophoesten. Volgens het verdict was Sheena Monnin gewoon een slechte verliezer en haar beschuldigingen waren "vals, schadelijk en kwaadaardig."

19-12-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

"Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

http://oi46.tinypic.com/2u70tcn.jpg

In het diepste geheim heeft de vader van Jessica Simpson jaren geleden een levensverzekering afgesloten voor de zangeres. Joe Simpson zou omgerekend zo'n 3,3 miljoen dollar vangen wanneer zijn dochter sterft.


Acht jaar terug liet Joe het leven van zijn dochter verzekeren, maar hij vertelde het niet aan de blondine zelf en haar moeder. Vorige week kwamen de twee er dan toch achter, en nu is vooral moederlief woedend. "Tina heeft nog een van Joe's geheimen ontdekt. Ze kon haar oren niet geloven", vertelt een ingewijde aan RadarOnline.

Onlangs kwam pa Simpson ook al in het nieuws omdat hij in het geheim homoseksueel zou zijn, en een mannelijke escort zou hebben ingehuurd. Door de affaire liep zijn huwelijk met Tina op de klippen. "Joe's daden veroorzaken veel stress binnen de familie en dat wordt alleen maar erger", stelt de bron.

Niet op de hoogte
Tina neemt het haar ex vooral kwalijk dat zowel zij als haar dochter niet op de hoogte zijn gesteld van de levensverzekering. Ze is er door haar advocaten op gewezen dat Joe als manager van Jessica alleen maar heeft geprobeerd om zijn belangrijkste bron van inkomsten te beschermen en dat is niet tegen de wet.

Toch zet de ontdekking de onderlinge verhoudingen in de familie Simpson flink onder druk. "Het is niet waarschijnlijk dat Tina en Joe ooit nog op een normale manier met elkaar om zullen kunnen gaan", denkt de insider. "Het lijkt erop dat de rechtszaak rond de scheiding ook behoorlijk vervelend gaat worden."

17-12-2012 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

http://oi48.tinypic.com/u902c.jpg

Het is volgende week Kerstmis, en dat zal Suri Cruise weten ook. Katie Holmes gaat haar dochtertje eens flink verwennen. Volgens The Sun heeft de ex van Tom Cruise voor zo'n 37.000 euro aan cadeaus gekocht.

Zo krijgt de kleine Suri een Victoriaans poppenhuis (18.500 euro), een iPad mini, een speelgoed-Mercedes (7.400 euro), een jurk van Ralph Lauren en een bontjas van het merk Chloe.

Papa Tom zal hard zijn best moeten doen om dat te overtreffen.

17-12-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.

Madonna organiseerde de meest succesvolle tournee van het afgelopen jaar, ze troefde zelfs Justin Bieber, Lady Gaga en Coldplay af. De Queen of Pop trekt al sinds mei de wereld rond met haar show, ze begon in Israël, ging dan naar Europa, Noord-Amerika om te eindigen in Zuid-Amerika. Ze stopt op 22 december in Argentinië.

MDNA heeft de zangeres 173,3 miljoen euro opgebracht, de tournee 'Wrecking Ball' van Bruce Springsteen leverde 151 miljoen op. Rogers Waters van Pink Floyd trekt al sinds 2010 rond, maar dat leverde slechts 141 miljoen op. Op de vierde plaats komt Michael Jackson: The Immortal World Tour door Cirque Du Soleil met 112 miljoen. Lady Gaga streek 94 miljoen op met haar Born This Way Ball Tour, Justin Bieber ontving dankzij zijn concerten 23 miljoen euro.

17-12-2012 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

http://oi46.tinypic.com/2s9dev9.jpg

Sinds zoontje Luca Cruz negen maanden geleden geboren werd, hebben Hilary Duff en Mike Comrie niet veel tijd meer voor zichzelf. Uiteraard heeft dat een grote invloed op hun seksleven. "Het is helemaal anders dan vroeger", bekende de 25-jarige actrice.


"Ik ben 's avonds altijd uitgeput, dus ik heb ik zoiets van: moet dit echt nu gebeuren, terwijl ik zo moe ben", lachte Hilary in een interview. Al wil dat niet zeggen dat zij en haar man helemaal geen tijd meer voor elkaar hebben. "Je vindt andere momenten om het te doen", aldus de vermoeide mama.

Zoontje Luca vraagt dan ook erg veel van zijn mama. "Hij is geïnteresseerd in alles. Ik ren de hele dag door het huis om hem bij te houden. Hij is zo snel... Hij probeert ook al te praten en is een klein beetje agressief", legde ze uit.

Daarom heeft het koppel beslist om nog even te wachten voor ze aan een tweede kindje beginnen. "Mike en ik zijn letterlijk geobsedeerd door Luca. Hij is perfect! We zouden het bij eentje moeten houden", vindt Hilary. "Maar ik denk dat je de babyfase begint te missen als je kind ouder wordt en dat je dan voor een tweede ronde gaat."

17-12-2012 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!