NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bevallen van dochtertje Tiana-May Carter

"Beyoncé bevallen van dochtertje Tiana-May Carter"


http://img577.imageshack.us/img577/1548/beyoncek.jpgAls we de laatste geruchten op Twitter mogen geloven, dan is Beyoncé vanmorgen bevallen van haar eerste kindje. De r&b-zangeres en echtgenoot Jay-Z zouden de kersverse ouders geworden zijn van een dochtertje dat naar de naam Tiana-May Carter luistert.

Hoewel het nieuws nog niet officieel werd bevestigd, zou Beyoncé zich gisterenavond in het ziekenhuis van St. Luke's Roosevelt in New York hebben aangemeld. Gisteren raakte bekend dat het ziekenhuispersoneel zich deze week opmaakte voor de komst van een 'celebrity VIP', maar of het ook werkelijk om Beyoncé gaat, is alsnog niet geweten.


31-12-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 alweer grootste verdieners in 2011

U2 alweer grootste verdieners in 2011

Klik op de foto om ' One ' te beluisteren

Bono en co zijn in 2011 de topverdieners van het concertcircuit. Hun concertreeks 360° Tour leverde de Ierse supergroep het voorbije jaar wereldwijd bijna 232 miljoen dollar op, zo meldt het vakblad Pollstar. Voor die tournee kochten 2,4 miljoen fans een ticket aan een gemiddelde prijs van 97,15 dollar. Per optreden betekende dat een gemiddelde van 81.000 bezoekers.

U2 gaat maar nipt Take That vooraf: de re-unietour van de Britse band leverde in de ticketverkoop 224 miljoen dollar op.
 
De globale top vijf bestaat voorts uit, in volgorde, Bon Jovi (148,8 miljoen dollar), countryzangeres Taylor Swift (104,2 miljoen dollar) en Roger Waters van wijlen Pink Floyd (103,6 miljoen).
 
De top 25 was gezamenlijk goed voor een omzet van 2,1 miljard dollar, nagenoeg hetzelfde cijfer als in 2010.
 
Pollstar verwacht ook veel van het jaar 2012, met re-unieoptredens van oude rakkers als The Beach Boys, Fleetwood Mac, Black Sabbath en Van Halen, aangekondigde tours van de eveneens niet meer zo jonge rakkers Madonna en Bruce Springsteen en, mogelijk, een concertreeks van de stokoude rakkers Rolling Stones naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de Britse groep.


30-12-2011 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen gaan steeds minder naar bioscoop

Amerikanen gaan steeds minder naar bioscoop

http://img249.imageshack.us/img249/5280/harrypotterandthedeadly.jpg

'Harry Potter and the Deadly Hallows Part Two' was de populairste film in de Amerikaanse bioscopen dit jaar. 


Het aantal bioscoopbezoekers in de Verenigde Staten is in 2011 drastisch gedaald om het laagste niveau sinds 1995 te bereiken. In vergelijking met 2010 werden 3,5 procent minder tickets verkocht, met een teleurstellend totaal van 10,2 miljard dollar tot gevolg. Dat meldt de vakwebsite Hollywood.com. De daling komt er ondanks een resem blockbusters en een overdaad aan "nieuwigheden" zoals digitale 3-D en tonnen digitale animatiefilms.

Voor de neerwaartse trend worden de bekende redenen uit de grabbelton gehaald: de slabakkende economie, de dure entreetickets, de toename van het illegaal downloaden van films en, minder frequent, het belabberde niveau van vele films. Het gebrek aan ideeën blijft zich uiten in een ontelbaar aantal sequels, prequels en remakes.
 
De grootste verdieners van het jaar komen nochtans of bij gebrek aan alternatief uit de sequel-stal: 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part Two', de achtste en meteen laatste film uit de reeks Potter-verfilmingen, bracht in de VS 381 miljoen in het laatje (1,3 miljard wereldwijd). Potter wordt gevolgd door de nieuwe 'Transformers', de nieuwe 'Twilight Saga', het vervolg op 'The Hangover' en deel vier van de 'Pirates of the Caribbean'. Naast een resem ontgoochelingen (onder andere 'Cowboys and Aliens' en de sequels 'Alvin and the Cipmunks II' en 'Happy Feet Two') kende 2011 ook enkele verrassingen, waaronder 'Rise of the Planet of the Apes' (een sequel, dus) en de van origine Belgische Smurfen.
 
De Amerikaanse filmmarkt kampt ook met een kwijnende verkoop van dvd's, maar houdt zich nog stoer dankzij de Hollywooddominantie van de globale bioscopen.
 
Hollywood maakt zich sterk dat het in 2012 weer de goede kant zal uitgaan, met op het aangekondigde menu superheld-sequels (een nieuwe Batman en Spider-Man, animatiefilm-sequels ('Ice Age', 'Madagascar'), een nieuwe James Bond en Peter Jacksons 'The Hobbit' (part one), een prequel van de 'Lord of the Rings'-saga. Voorts wordt oude wijn weer in nieuwe zakken gegoten, door hits als 'Titanic' en 'Star Wars 1' nogmaals in de bioscopen te lossen, maar dan in een 3-D-kleedje.

30-12-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevraagd: nieuwe borsten voor Victoria Beckham

Gevraagd: nieuwe borsten voor Victoria Beckham

http://img810.imageshack.us/img810/3658/victoriabeckham.jpg


Victoria Beckham wil haar welgevormde voorgevel terug. Volgens het Britse magazine Now is de mama van vier van plan om opnieuw haar borsten te laten vergroten.

De timing is in ieder geval perfect: nu de ex-Spice Girl geen borstvoeding meer geeft, staat niets haar nog in de weg. "Ze wil een B-cup", weet een 'vriend' van de Beckhams. "Haar borsten groeiden toen ze in verwachting was van Harper, maar achteraf zijn ze overduidelijk weer gekrompen."

Het is niet de eerste keer dat Posh Spice van plan is om Moeder Natuur een handje te helpen. Zo ging ze in 1999, nadat ze beviel van Brooklyn, voor de eerste keer onder het mes. Toen onderging ze een boobjob van maar liefst 10.000 pond, omgerekend zo'n 12.000 euro. Beckhams borsten gingen toen van een B naar een D-cup.

Jarenlang ontkende de zangeres en modeontwerpster dat ze aan haar borsten had laten sleutelen, totdat ze in januari 2011 eindelijk open kaart speelde. In een interview met Vogue verklapte ze 'per ongeluk' dat haar implantaten werden verwijderd: "Geen torpedo bazooka's meer. Foetsie."

Haar woordvoerder ontkent echter dat Victoria opnieuw een borstvergroting overweegt, maar een vriend van de diva denkt daar heel anders over: "Ze overweegt het. Ze is niet van plan om aan gezinsuitbreiding te doen dus ze weet dat dit het perfecte moment is om ervoor te gaan."


30-12-2011 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
29-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin betrapt zingende inbreker

Chris Martin betrapt zingende inbreker


http://img521.imageshack.us/img521/465/chrismartin.jpgDat fans vaak alles uit de kast halen om hun idool te verrassen is niets nieuws. Een liefhebber van Coldplay ging echter wel erg ver: hij brak in bij leadzanger Chris Martin om hem een ode te brengen. "Er stond laatst opeens een man in onze tuin die over het hek was geklommen. Hij begon liedjes van Coldplay te zingen."

De zanger vond het eigenlijk wel een compliment dat de man zo dol op hem was. Hij liet hem zijn lied afmaken en gaf daarna zelfs een paar vocale tips. "Ik zei dat hij het niet goed deed en gaf hem wat advies. Daarna vertrok hij weer. Die man heeft iets gedaan wat niet mag, maar toch is het fijn dat hij onze liedjes mooi vindt", aldys Chris in de 'Daily Mirror'.


29-12-2011 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het zover? Beyoncé palmt halve verdieping in als geboortesuite

Is het zover? Beyoncé palmt halve verdieping in als geboortesuite


http://img577.imageshack.us/img577/1548/beyoncek.jpg


Het gerucht doet de ronde dat Beyoncé elke moment kan bevallen... Of dat klopt, geen idee, maar wat wel zeker is, is dat het Sint-Lukas Roosevelt Ziekenhuis in New york volop in de weer is met het voorbereiden van Beyoncé's bevalling. Het is niet de eerste keer dat een celeb haar vertrouwen legt in de verloskundigen van dit ziekenhuis want ook Alicia Keys is hier bevallen. Naar verluid zou Beyoncé een halve ziekenhuisverdieping inpalmen voor een luxueuze geboortesuite waar de bevalling wordt voorbereid.

Op de MTV Video Music Awards in augustus dit jaar kwam het nieuws aan het licht: Beyoncé & Jay-Z verwachten hun eerste kindje. Haar groeiende (en steeds verdwijnende) bolle buik werd al gauw het centrum van alle aandacht. In september gaf ze tijdens het filmen van de videoclip voor 'Countdown' toe dat ze al een half jaar zwanger was, dus zou het inderdaad best kunnen dat het kindje elk moment verwacht wordt.

Dertigjarige diva Beyoncé gaf verder ook toe dat ze best nog meer kinderen zou willen voor ze op tram 4 springt: "Ik heb altijd gezegd dat ik al mijn kinderen op de wereld wil zetten voor ik 40 word, dus er is nog heel wat tijd. Ik vind de gedachte van een grote familie zeer aantrekkelijk, maar we zullen wel zien waarmee we gezegend worden".(br.hln)


29-12-2011 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Victoria's Secret Engel kondigt zwangerschap aan

Tweede Victoria's Secret Engel kondigt zwangerschap aan


http://img836.imageshack.us/img836/304/lilyaldridge.jpg


Na Alessandra Ambrosio, heeft nu ook Lily Aldridge aangekondigd in verwachting te zijn.

Lily trouwde in mei 2011 met Kings of Leon-zanger en gitarist Caleb Followil. De twee leerden elkaar kennen op het Coachella-festival in 2007 en raakten verloofd in september 2010.

De trouwerij was in Montecito, met Lily is een strapless jurk van Vera Wang en Caleb in een strak blauw pak van Gucci. "Het was een prachtige dag, zoveel mooier dan ik me had kunnen indenken", aldus het 26-jarige model, dat ondertussen heeft toegegeven 'van elke seconde getrouwd leven te genieten'. Lily stond ook model voor de grootste hit van Kings of Leon: 'Sex on fire'.

Het gelukkige nieuws komt er nadat Lily gefotografeerd werd met collega-engel Miranda Kerr en haar zoon Flynn. Lily keek uit naar de feestdagen, zo zei ze onlangs. "Ik koop altijd twee bijhorende pyjama's, we koken samen en kijken naar alle mogelijke kerstfilms". Een mooie familietraditie die dit jaar een extra dimensie kreeg...


29-12-2011 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: Voor twee miljoen slaap ik met een man

Robbie Williams: "Voor twee miljoen slaap ik met een man"

http://img853.imageshack.us/img853/5862/robbiewilliamsh.jpg


In ruil voor twee miljoen pond (2,4 miljoen euro) wil Robbie Williams wel eens met een andere man slapen. Dat ludieke antwoord kwam uit de bus tijdens een chatsessie met enkele van zijn beste vrienden en echtgenote Ayda Field. "Ik heb een controversiële vraag", gooide de zanger in de groep. "Voor welk minimumbedrag zouden jullie met een man willen slapen?"

Terwijl de rest sommen rond zes miljoen euro noemde, zette Robbie de prijs danig lager. "Ik start vanaf 2,4 miljoen", klonk het. "Competitievervalsing", repliceerde Ayda. "Ach liefje, je weet nooit wat er uit voortvloeit", antwoordde Williams weer. "Misschien wel een nieuwe auto in het nieuwe jaar. Vingers gekruist houden dus, ik ben de goedkoopste."

Voor Brad Pitt zou de Take That-ster dan weer gratis in bed duiken. "De kerstman moet twee miljoen neerleggen, maar Brad is een apart geval. Hoeveel zou ik hem eigenlijk moeten betalen?"

Ondanks de grapjes mag er geen misverstand over bestaan: Robbie is zeer gelukkig met zijn actrice Ayda en is vastbesloten om een nóg betere echtgenoot voor haar te worden. "Dat laatste is mijn wens voor het nieuwe jaar, ik wil zo gelukkig mogelijk worden. Ik moet tegen dan ook topfit zijn, want er komt een nieuw album uit."


29-12-2011 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstverzoening bij de Wally's:

Kerstverzoening bij de Wally's: "Geen drugs meer, ik wil voor pépé zorgen"


http://img687.imageshack.us/img687/1193/eddyenmariettewally.jpg
Grootouders Eddy en Mariëtte

Vrolijke kerst bij de Wally's: probleemkleindochter Vanessa (27) en Eddy Wally (79) hebben zich na een ruzie van tien jaar met elkaar verzoend. Vanessa zweert de drugs af en wil graag voor haar pépé zorgen.

Daags voor kerstmis zag het er nochtans even anders uit. Vanessa moest toen versuft door de politie van achter het stuur van haar wagen gehaald worden op de markt van Zelzate. Het is geen geheim dat Vanessa al enige tijd met drugsproblemen kampt. Vanessa stal in het verleden zelfs geld van haar beroemde opa om cocaïne te kunnen kopen.

Over het incident van zaterdag zegt ze aan onze collega's van de krant Het Laatste Nieuws: "Ik had gewoon wat gedronken op de kerstmarkt en besloot wat te rusten in mijn wagen. Dat ik drugs had genomen is een grove leugen. Tot twee jaar terug nam ik bij het uitgaan weleens xtc, cocaïne of speed en dat blijft mij achtervolgen. Maar ik ben al twee jaar drugsvrij."

Vandaar ook de grote hereniging met grootvader Eddy, met dank ook aan de dochter van The Voice of Europe, Marina. "Ik heb heel hard moeten bemiddelen. We hebben het moeilijk gehad, maar nu is er eindelijk vrede. Vorige week zei papa mij dat hij weer héél gelukkig is."

Eddy Wally bevestigde dit gisteren aan Het Laatste Nieuws, toen hij zijn kleindochter in de armen sloot. "Bedankt dat je er weer bent om mij te steunen. Ik hoop je snel terug te zien."

Vanessa heeft alvast goede voornemens. "Ik heb er allemaal verschrikkelijk veel spijt van. Het kwam vorig jaar zelfs tot zo'n heftige ruzie dat ik nooit op deze verzoening had durven hopen. Maar op mijn verjaardag vroeg pépé naar mij. We hebben dikke tranen gehuild en hij heeft me vergeven. Ik heb zelfs gesolliciteerd in het home. Dan zou ik hem kunnen verzorgen." (br.hln)


29-12-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson dierenbeul van het jaar

Janet Jackson "dierenbeul van het jaar"

http://img600.imageshack.us/img600/3729/janetjacksono.jpg


Dierenrechtenorganisatie PETA heeft Janet Jackson uitgeroepen tot 'Grinch of the Year 2011', vrij vertaald de "Dierenbeul van het jaar". Volgens de organisatie droeg de zangeres het afgelopen jaar de minst diervriendelijke kleding van alle celebrities. "Zo dood als haar carrière is, zo dood is ook haar kledingsmaak en de dierenvellen waarin mevrouw zich hult", klinkt het.

Jackson leende vorige maand haar gezicht aan de 'Blackglama' kledingcollectie. Kenmerkend voor die collectie is het overdadig gebruik van bont. Dierenrechtenorganisaties waren dan ook niet echt enthousiast over Jacksons keuze.

De zus van Michael reageerde via een brief, waarin ze zei dat ze de strijd voor vrouwenrechten en tegen kinderarbeid blijft voorzetten. Volgens Jackson is het belang van het gebruik van bont in vergelijking met andere wereldproblemen te verwaarlozen.

Filmregisseur Cameron Crowe en Kim Kardashian kregen de weinig benijdenswaardige tweede en derde plaats op de lijst. Ook Rihanna en Kelis kregen vanwege "vogelmishandeling" een prominente plaats op de zwarte lijst. Beide zangeressen tooiden zich dit jaar in struisvogelveren.


28-12-2011 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor alweer gescheiden na 16 dagen

Sinéad O'Connor alweer gescheiden na 16 dagen

http://img846.imageshack.us/img846/2738/connork.jpg

16 dagen duurde het vierde huwelijk van de Ierse biseksuele zangeres Sinéad O'Connor. Daarvan woonde het versgetrouwde koppel amper zeven dagen samen.


Ze had nochtans ervaring, Sinéad. Drie keer trouwde ze al, alvorens in de beruchte Little White Wedding Chapel in Las Vegas in het huwelijksbootje te stappen met ene Barry Herridge. Volgens haar ligt het aan mensen uit de omgeving van haar ex-man, die van in den beginne Barry waarschuwden om zich niet in te laten met een figuur als Sinéad O'Connor. De twee gaan - zoals dat heet - in alle vriendschap uit elkaar.

"Vanaf het ogenblik dat we, niet zo lang geleden, een koppel vormden, werd er hevige druk op hem uitgeoefend door mensen uit zijn omgeving die mij nog nooit ontmoet hadden en mij enkel uit de pers kenden", aldus Sinéad. "Hij is een fantastische kerel. Ik hou veel van hem. Het spijt me dat ik geen normalere vrouw ben. Het is pijnlijk om toe te geven, maar ik geloof nu dat we een fout begingen door het huwelijk te overhaasten. Maar we gaan in vriendschap uit elkaar. Ik wil dat hij vrij is en ik smeek de pers hem met rust te laten. Dat is van levensbelang voor zijn job, als therapeut van kinderen die hij behandelt."

Op kerstavond eindigde het sprookje.  "Ik vind het spijtig dat ik nog maar eens een zoveelste man verdriet berokken, maar ik ben ook blij dat we elkaar nooit de duvel aandeden. Het is beter voor hem dat hij vrij is. En ik kan weer mezelf zijn."(br.hln-beeld photo news)


27-12-2011 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse acteur Pedro Armendariz jr. overleden

Mexicaanse acteur Pedro Armendariz jr. overleden


http://img860.imageshack.us/img860/2679/pedroarmendariz.jpgDe Mexicaanse acteur Pedro Armendariz jr., die in meer dan 140 films optrad, is gisteren in New York overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft de Mexicaanse Filmacademie bekendgemaakt. Armendariz was 71 jaar.
 
Hij vertolkte de rol van gouverneur Riley in de 'The Legend of Zoro' van Martin Campbell (2005) met Antonio Banderas en Catherine Zeta-Jones. Verder speelde hij mee in Mexicaanse succesfilms als 'The Crime of Father Amaro' van Carlos Carrera (2002), 'Once Upon a Time in Mexico' (2003) en 'Old Gringo' (1989).


27-12-2011 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felbegeerde Britse kersthit gaat verrassend naar... koor

Felbegeerde Britse kersthit gaat verrassend naar... koor

Klik op de foto om ' Wherever You Are ' te beluisteren

In Groot-Brittannië is elk jaar veel te doen rond het nummer dat met Kerstmis op nummer een staat in de hitparade. Dit jaar kwam een koor als verrassende winnaar uit de bus.

Het ging over het Military Wives Choir, dat scoorde met het lied 'Wherever you Are'. Het koor bestaat uit vrouwen van Britse militairen, en won onlangs het programma 'The Choir' op BBC2.

Hun single versloeg zowel het marketinggeweld van X-Factor-winnaar Little Mix als de Facebookactie om Nirvana's klassieker 'Smells like teen Spirit' op 1 te krijgen.26-12-2011 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Express sleept rapper Nelly voor de rechter

American Express sleept rapper Nelly voor de rechter


http://img840.imageshack.us/img840/8348/rappernelly.jpg


Kredietkaartmaatschappij American Express sleept rapper Nelly voor de rechter. De Amerikaan heeft een schuld van zo eventjes 20.000 dollar en lijkt ondanks herhaaldelijke aanmaningen niet van plan die te betalen, meldt TMZ.

American Express diende in oktober al een klacht in tegen Nelly, echte naam Cornell Iral Haynes Junior. De zaak komt voor de rechter op 9 januari. Indien de kredietkaartmaatschappij gelijk krijgt, moet Nelly naast het verschuldigde bedrag ook de advocatenkosten van American Express ophoesten.

Nelly verkocht miljoenen albums en boert daarnaast ook goed als producer. Een rekening van 20.000 dollar (15.300 euro) is eigenlijk een peulschil voor iemand met zijn vermogen, dus het is niet duidelijk waarom de rapper precies weigert te betalen. Zelf houdt hij de lippen stijf op elkaar in de zaak.26-12-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsverslaafde kleindochter Eddy Wally uit wagen ontzet

Drugsverslaafde kleindochter Eddy Wally uit wagen ontzet

http://img687.imageshack.us/img687/1193/eddyenmariettewally.jpg
Grootouders Eddy en Mariëtte werder eerder ook al het slachtoffer van de drugsverslaving van hun kleindochter. 


Vanessa, de kleindochter van Eddy Wally, is vrijdagavond door de politie uit haar auto gehaald. De 27-jarige dochter van Marina Wally zat versuft achter het stuur van haar wagen op de Grote Markt van Zelzate. Volgens de hulpdiensten was ze dronken en onder invloed van drugs, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. De politie moest de ruit van haar auto inslaan om haar uit de wagen te krijgen. Daarna werd ze overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt, maar daar mocht ze zaterdag alweer beschikken.

Vanessa leeft omwille van haar drugsverslaving al jaren in onmin met haar familie. Enkele jaren geleden vertelde ze dat ze al vanaf haar zestiende cocaïne gebruikt en dat financierde door de bankkaart van opa Eddy te stelen. "Ze sloeg mij en Mariëtte regelmatig", voegde Eddy Wally er destijds aan toe. "Vanessa heeft alle kansen gekregen, maar heeft ze verknald."


26-12-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etta James (73) in ziekenhuis:

Etta James (73) in ziekenhuis: "Toestand is zorgwekkend"

Klik op de foto om ' At Last ' te beluisteren
R&B-zangeres Etta James is met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen. Onlangs kreeg James, bekend van onder meer 'I'd Rather Go Blind', 'I Just Want To Make Love To You' en 'Something's Got A Hold On Me', te horen dat haar leukemie ongeneeslijk is. Haar familie is bij haar in een kliniek in Zuid-Californië, haar manager Lupe De Leon zegt dat haar toestand zorgwekkend is.

Elaine James, een vriendin van de zangeres, zorgt al sinds maart vorig jaar voor Etta James en deed onlangs een oproep voor haar te bidden. Eerder dit jaar werd kanker vastgesteld, James lijdt ook aan dementie. Nog dit jaar liep ze een bloedvergiftiging op na een ontsteking aan haar urineleider. Haar man en zoon vochten recent nog een rechtszaak uit over de controle over haar fortuin met het oog op het betalen van de ziekenzorg.

Etta James, die haar carrière in de jaren vijftig begon, scoorde hits als 'Dance With Me, Henry', 'At Last' en 'I'd Rather Go Blind' vooraleer ze door persoonlijke problemen en een heroïneverslaving in de vergetelheid raakte. In de jaren tachtig kwam ze terug met het album 'The Seven Year Itch'.

James sloeg de brug tussen rhythm & blues en rock-'n-roll en won zes Grammy Awards en zeventien Blues Music Awards. In 1993 werd ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. In de lijst van beste zangers aller tijden van Rolling Stone staat ze op de 22ste plaats. In 2008 vertolkte Beyoncé Knowles de rol van Etta James in de film 'Cadillac Records'.


25-12-2011 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johannes Heesters (108) overleden

Johannes Heesters (108) overleden


http://img408.imageshack.us/img408/4299/johanheesters.jpg


De vooral in Duitsland en Oostenrijk populaire Nederlandse acteur en operettezanger Johannes Heesters is overleden. Heesters was op 5 december 108 jaar geworden. Heesters was 's werelds oudste acteur en haalde daarmee het Guinness Book of Records. Hij was de echtgenoot van de Brusselse actrice Louisa 'Wieske' Ghijs, en die de inspiratiebron was voor de naam Wiske uit de 'Suske en Wiske'-reeks van Willy Vandersteen.

In Nederland is hij veelbesproken wegens een - naar eigen zeggen niet vrijwillig - bezoek aan concentratiekamp Dachau gedurende het naziregime.

Heesters was in zijn tweede vaderland, Duitsland, tot op hoge leeftijd zeer beroemd, en geniet er onder jong en oud een ongekende sterrenstatus. Hij heeft naar schatting ruim negenduizend keer op de planken gestaan en in vele (televisie)films gespeeld. Op 16 februari 2008 maakte Heesters zijn comeback in Nederland met een concert in zijn geboortestad Amersfoort.

De Duitsers en Oostenrijkers noemden hem Johannes of Jopie. Vanaf de jaren dertig, toen hij in hun theaters en bioscopen doorbrak, lagen ze aan zijn voeten.

In 1921 maakte Heesters (Amersfoort, 5 december 1903) in Amsterdam zijn debuut bij toneellegende Willem Royaards, 3 jaar later maakte hij zijn filmdebuut naast een andere Nederlandse legende, Louis Bouwmeester. Slechtziend en met probleemknieën, maar met krachtige stem en uitstraling, werd hij zo'n 80 jaar later 's werelds langst actieve entertainer. In de zomer van 2011 speelde hij nog Petrus in een kortfilm. In 1934 maakte hij in de film 'Bleeke Bet' het lied 'O mooie Westertoren' onsterfelijk.

De voornaamste rol van de Nederlander met de mooie dictie was die van Danilo in de operette 'Die Lustige Witwe' van Franz Léhar. Heesters was dé Danilo, dat vond Léhar zelf ook. Het leek of Heesters' uitmonstering voor de rol - hoge hoed, jacquet en witte shawl - voor hem was uitgevonden. Heesters speelde de rol van Danilo Danilowitsch niet minder dan 35 jaar.

Sommige Nederlanders konden Heesters echter niet luchten. Hij was in de oorlog immers in Duitsland blijven werken. Hij staarde zich blind op zijn eigen loopbaan en had extra kansen doordat andere tenoren uit Duitsland waren gevlucht. De weerzin stak overigens pas in de jaren zestig de kop op, toen hij in Nederland anti-nazikapitein Georg Von Trapp in 'The Sound of Music' speelde.

Het zat Heesters erg dwars dat Nederland hem niet zo moest: veelvuldig kreeg hij de spottende bijnaam 'Heesters SS'. In Het Parool zei hij in 1986: "Het is een vreselijk gevoel als je eigen land je uitspuugt. Er zijn echter mensen die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt. Die denken daaraan, als ze mij zien. Maar ik had daar alles opgebouwd. Ik ben ook in Dachau geweest. De SS had gezegd: Er is geen excuus om verhinderd te zijn." In 2008 vocht hij tevergeefs de beschuldiging aan dat hij tijdens zijn bezoek aan het concentratiekamp ook had gezongen.

Dat jaar was voor hem goed begonnen met een uitnodiging van een theater in Amersfoort voor zijn eerste concert na ruim 40 jaar in Nederland. Het leidde wel tot enige heibel, maar het werd een laaiend succes en de verhouding tussen Heesters en Holland leek flink verbeterd.

Begin dit jaar bleek echter dat dat niet zo ver ging als hij gehoopt had: de Duitse president nodigde hem uit voor een diner met koningin Beatrix, maar de uitnodiging werd ingetrokken. Intussen had hij op tv ook een fikse flater geslagen, door eruit te flappen dat Hitler best aardig was, tegen hém weliswaar.

Heesters bleef trots op zijn Nederlandse afkomst: "Wat ik ben, wat ik kan, heb ik aan Holland te danken."


25-12-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio strikt alweer nieuw Victoria's Secret-model

DiCaprio strikt alweer nieuw Victoria's Secret-model


http://img638.imageshack.us/img638/66/erinheatherton.jpg


Eén van de weinige zekerheden in het leven: Leonardo DiCaprio is verzot op lange blondines, en liefst nog een Victoria's Secret-model ook. Na Gisele Bündchen en Bar Refaeli heeft de succesacteur deze keer de 22-jarige Erin Heatherton in zijn netten gestrikt.

Volgens de 'New York Post' vloog het bloedmooie model naar het Australische Sydney, waar Leonardo op dit moment zijn nieuwe film 'The Great Gatsby' aan het inblikken is. Verwacht wordt dat ze samen naar New York zullen terugkeren.

De tortelduifjes hebben de voorbije weken al verschillende romantische diners achter de rug. En wat meer is: erotische Erin heeft ook al 1.700 dollar (1.300 euro) uitgegeven in een lingeriewinkel. Ofwel is ze bij haar vertrek heel wat vergeten inpakken, ofwel beleeft Leo bijzonder boeiende tijden in bed...


25-12-2011 om 02:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen en Fred Di Bono uit elkaar

Evi Hanssen en Fred Di Bono uit elkaar


http://img521.imageshack.us/img521/7567/evihanssenenfreddibono.jpg


Evi Hanssen en Fred Di Bono hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. Dat laat het BV-koppel via een persbericht weten. Ze willen verder geen commentaar geven.

De 33-jarige zangeres-presentatrice kreeg twee zoontjes met Silverene-zanger Fred Di Bono, ook 33: Scout (bijna 3) en Mac (14 maanden). Het paar was zes jaar getrouwd en acht jaar samen.

24-12-2011 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro (68) opnieuw vader

Robert De Niro (68) opnieuw vader


http://img689.imageshack.us/img689/4843/denirogracehightower.jpg


Robert De Niro is op zijn 68ste opnieuw vader geworden. Dochtertje Helen Grace kwam ter wereld dankzij een draagmoeder, zo bevestigde de agent van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het is het tweede kind voor De Niro en zijn 56-jarige vrouw Grace Hightower. Ze hebben al een zoon, Elliot, die dertien is.
 
Uit zijn vroegere huwelijk met Diahnne Abbott heeft De Niro een volwassen zoon, en bovendien adopteerde hij Drena, de dochter van Abbott. Met zijn ex-vriendin Toukie Smith heeft De Niro een tweeling, die intussen zestien is: Julian en Aaron.


24-12-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film brengt 2 miljoen euro op tijdens eerste dag in VS

Kuifje-film brengt 2 miljoen euro op tijdens eerste dag in VS


http://img515.imageshack.us/img515/175/hetgeheimvandeeenhoorn.jpg


De film van Kuifje 'Het geheim van de Eenhoorn' van Steven Spielberg heeft op de eerste vertoningsdag al dadelijk 2 miljoen euro aan de kassa opgebracht. De concurrentie is groot voor Kuifje (Tintin), want hij moet het opnemen tegen films als 'Mission Impossible 4: Ghost Protocol', 'Sherlock Holmes: a Game of Shadows' en 'Alvin en de Chipmunks 3'.
 
De lancering van Kuifje in de Verenigde Staten is een uitdaging voor Steven Spielberg, want het personage van Hergé is er nauwelijks bekend. Er dient enkele weken gewacht te worden of de avonturen van de jonge reporter aanslaan bij de Amerikanen. In Québec daarentegen waar Kuifje (Tintin) beter gekend is, voert de film de box-office aan.
 
In Europa boekt de film, die in oktober op de affiches kwam, succes in België, Frankrijk (meer dan vijf miljoen verkochte tickets maar ver achter de verrassende Franse komedie 'Intouchables'), Groot-Brittannië, Spanje en iets minder in Duitsland en Italië. Het vervolg van de filmavonturen van Kuifje is voorzien voor Kerstmis 2014 of begin 2015 en zou draaien rond het album 'De zaak Zonnebloem'.


24-12-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlon, Tito, en Jackie Jackson op tournee door Europa

Marlon, Tito, en Jackie Jackson op tournee door Europa

http://img708.imageshack.us/img708/6312/latoyatitojackiemarlonj.jpgMarlon, Tito en Jackie Jackson vonden hun concert onlangs in Japan zo goed dat ze besloten op tournee te gaan. De broers zijn van plan een twintigtal concerten in Europa te doen.

Twee weken geleden traden Marlon, Tito en Jackie in Tokio op met de lokale popster A.I. Dat viel hen zo goed mee, dat de zangeres meteen mee mag op hun Europese tournee.


23-12-2011 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk redt puppy van de dood

P!nk redt puppy van de dood


http://img713.imageshack.us/img713/2953/pinkwn.jpg


Alecia Beth Moore, beter bekend als zangeres P!nk, liet zien hoe groot haar hart voor dieren is toen ze 5000 dollar betaalde voor het opereren van een puppy in kritieke toestand. Het beestje was in de Los Angeles river gesmeten en voor dood achtergelaten.

Noem het een kerstmirakel want P!nk was maar wat op het internet aan het rondsurfen toen ze het trieste verhaal las van de puppy die 3 gebroken pootjes had opgelopen nadat mensen hem in de L.A river hadden gegooid. Het diertje verkeerde in kritieke toestand en zou sterven als hij niet snel geopereerd zou worden.

P!nk schoot in actie, belde 'Ace of Hearts', een dierenhulporganisatie en stelde zich kandidaat om alle kosten te dekken die nodig waren voor het redden van deze arme puppy. 5000 dollar later was het beestje geopereerd en goed aan het herstellen. Eind goed, al goed, want ondertussen werd de puppy ook al geadopteerd door een liefdevol gezinnetje en ongetwijfeld zal er een groot, sappig knabbelbeen onder de kerstboom liggen...


23-12-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanjaard gearresteerd voor lekken nummer Madonna

Spanjaard gearresteerd voor lekken nummer Madonna

http://img824.imageshack.us/img824/1626/madonnaz.jpg

Een 31-jarige Spanjaard is in Zaragoza aangehouden, aangeklaagd en opnieuw vrijgelaten. De man wordt ervan beschuldigd het nummer 'Gimme All Your Love' in november te hebben gelekt op het internet. Madonna was daarmee allerminst opgezet en ze riep samen met haar manager Guy Oseary haar fans op mee te helpen de onverlaat op te sporen.

Het waren echter de advocaten die Madonna op de zaak had gezet die erin slaagden de oorsprong van het lek in Spanje te lokaliseren. Tijdens een huiszoeking bij de verdachte vond de politie naar verluidt opnames van het bewuste nummer. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Madonna werkt momenteel aan haar twaalfde studioalbum. Aangenomen wordt dat dj Martin Solveig de producer van 'Gimme All Your Love' is. Ook William Orbit werkt opnieuw samen met Madonna, hij producete al nummers op haar 'Ray of Light'-album uit 1998 en 'Music' uit 2000. Verwacht wordt dat Madonna haar nieuwe single zal voorstellen tijdens de rust van de Superbowl in februari.


23-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music For Life krijgt toch opvolger

Music For Life krijgt toch opvolger


http://img215.imageshack.us/img215/8931/musicforlife.jpg

De liefdadigheidsactie van Studio Brussel krijgt dan toch een opvolger. Dat laat netmanager Jan Van Biesen tussen de regels verstaan, zo meldt Het Laatste Nieuws.

"MFL, zoals we dat nu kennen, stopt. Maar dat er niks meer gaat zijn volgend jaar, hebben we nooit gezegd", stelde Van Biesen. Ook minister-president Peeters pleit voor een voortzetting.

Dat de zesde editie van Music For Life de laatste is, zint Vlaanderen schijnbaar niet. De voorbije dagen probeerden duizenden luisteraars op de radio of via Facebook de StuBru-top op andere gedachten te brengen.

Ook Peeters schaarde zich achter de oproep: "Dit is een prachtig initiatief. Ik vind niet dat het na deze editie mag stoppen. Ik doe een oproep aan iedereen om ervoor te zorgen dat er ook in 2012 een editie kan komen", verklaarde de Vlaamse minister-president.

Nethoofd Van Biesen had het gisteren over "andere dingen doen" en "dingen verbeteren", maar concreet loste hij niets.

23-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Nielsen gewond na aanrijding

Brigitte Nielsen gewond na aanrijding


http://img804.imageshack.us/img804/918/brigittenielsen.jpg


Rocky IV-actrice Brigitte Nielsen is woensdagavond in Los Angeles aangereden en naar het ziekenhuis gebracht.

De politie vermoedt dat de vrouw die haar aanreed stomdronken was, weet TMZ te melden.

Brigitte reed in haar Porsche toen zij van achteren werd geraakt door een vrouwelijke bestuurder in een Toyota. De politie sloeg de Toyota-bestuurster in de boeien nadat een blaastest werd gedaan.

Brigitte raakte lichtgewond. Ze heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten. Haar woordvoerder laat weten dat ze pijn heeft in haar nek en rug.


23-12-2011 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele krijgt stemtraining in aanloop naar comeback

Adele krijgt stemtraining in aanloop naar comeback

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren

Adele, die vorige maand aan een goedaardig gezwel op haar stembanden werd geopereerd, is gestart met "basis stemtraining" om zich voor te bereiden op haar comeback volgend jaar.

"De eerste drie maanden van 2012 heeft ze nog vrij genomen. Afhankelijk van hoe haar stem evolueert, bestaat de kans dat ze naar de medische stemacademie in Seoul gaat. Ze zou niet de eerste artiest zijn die daar lessen neemt na het verwijderen van poliepen", aldus een bron in US magazine.

Als onderdeel van haar herstel, plant Adele een rustige Kerst thuis bij haar moeder en beperkt ze het drinken en feesten tot een minimum.

Gisteren stuurde Adele nog een tweet naar haar fans met kerstwensen, met daarbij een foto van zichzelf. Gefluisterd wordt dat Adele haar opwachting zal maken tijdens de uitreiking van de BRIT Awards in februari, maar het is nog niet bekend of ze dan ook zal optreden.


23-12-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slayer, Europe en Pennywise op Graspop Metal Meeting

Slayer, Europe en Pennywise op Graspop Metal Meeting

http://img685.imageshack.us/img685/2721/graspopmetalmeeting.jpg


De organisatie van de Graspop Metal Meeting geeft de fans nog een kerstcadeautje met enkele nieuwe namen op de affiche. Het gaat om Slayer, Europe, Pennywise, Texas in July, As I Lay Dying, Unearth, Ihsahn en Leprous.

Slayer heeft geen introductie meer nodig. De Californische band raast al sinds 1981 op hoge snelheid door de metalwereld, en passeerde al vijf keer eerder op de Graspop Metal Meeting. In november dook Slayer de studio in voor de opnames van zijn twaalfde studioalbum, mét Jeff Hanneman, die tijdelijk de band moest verlaten als gevolg van een infectie met een soort vleesetende bacterie. De ziekte met de naam necrotiserende fasciitis klinkt wel meer metal dan pakweg de windpokken, maar Slayer zag zich er wel door gedwongen een reeks optredens af te werken met als vervanger onder andere Gary Holt van Exodus. Volgende zomer is Hanneman er hopelijk opnieuw bij om de Desselse weide te trakteren op een portie luide thrash.

Europe
Europe is natuurlijk vooral bekend van 'The Final Countdown', maar is veel meer dan een 'one hit wonder'. Alleen al het album 'The Final Countdown' staat vol sterke nummers, en de groep heeft nog zeven andere studioalbums om uit te putten. Het is niet hun eerste vertoon op Belgische festivals, want in 2004 speelden ze het volgelopen terrein van de Lokerse Feesten plat met een ijzersterke show. Dat belooft.

Pennywise
De heren van Pennywise ademen niet alleen punk, ze zijn ook punk. Sinds het prille begin in 1988 heeft deze Amerikaanse band al een aantal woelige watertjes doorzwommen, maar ze hebben nooit compromissen gesloten: toen punk midden de jaren negentig een revival kende, weigerde de groep te verhuizen naar een groot label. De dood van bassist Thirsk was een zware klap, maar Pennywise weigerde de handdoek te gooien. Het succes en de attitude van deze band inspireerden punkgroepen in de hele wereld, maar ondanks meer dan 3 miljoen verkochte albums houdt de band de voetjes op de grond. Mede-oprichter en zanger Jim Lindberg stapte op in 2009, maar Pennywise zet door en werkt met nieuwe zanger Zoli Teglas aan een nieuw album om volgende zomer de festivalpodia in te palmen.

Texas in July
De leden van Texas in July zien nog een klein beetje groen achter de oren. Ze zaten bij de oprichting van de metalcoregroep in 2007 nog op de middelbare school, maar brachten sindsdien al wel twee studioalbums uit. Ze toerden al met enkele grote namen in het genre, en staan volgens kenners dan ook voor een grote doorbraak.

As I Lay Dying
As I Lay Dying verschijnt volgende zomer voor de vijfde maal op een GMM-podium. Na zes albums klinkt deze Texaanse metalcoregroep ruiger dan ooit, met als vaste ingrediënten een strakke ritmesectie, harde en snelle riffs, toegankelijke refreinen en een combinatie van grunts en cleane zang. Het album 'The Powerless Rise' wordt nu al beschouwd als een klassieker, en de groep is ook op het podium furieus. Fans van metal in het straatje van Unearth en Killswitch Engage mogen alvast deze band aankruisen in hun programmaboekje.

Unearth
Unearth is geworteld in het metalcoremilieu en groeide al snel uit tot een snoeiharde metalband. Veel fans beschouwden hun tweede cd 'The Oncoming Storm' als hun beste, maar dat was zonder hun jongste langspeler 'Darkness in the Light' gerekend. Ingrediënten zijn beukende riffs, vette dubbele gitaarloopjes, rauwe vocalen en tomeloze energie. Na hun twee GMM-concerten in 2007 en 2010 zijn de verwachtingen hoog, maar de heren hebben niet voor niets een ijzersterke livereputatie.

Ihsahn
Liefhebbers van Emperor kunnen uitkijken naar de komst van Ihsahn. Hij is wereldwijd bekend vanwege zijn hoofdrol in de ter ziele gegane blackmetalgrootheid Emperor. Ihsahn ging voort onder eigen naam, en heeft inmiddels vier klappers op zijn naam staan waarop zijn blackmetalroots moeiteloos samenvloeien met complexe progressieve elementen. Live wordt de man ondersteund door de bandleden van de Noorse progressieve metalband Leprous, die hun muzikale opleiding van Ihsahn zelf kregen. Fans kunnen op Graspop ook enkele klassieker van Emperor verwachten.
 
Leprous
Ihsahn-volgelingen Leprous spelen ook onder eigen naam op de Metal Meeting. Ondanks de wat lompe naam puurt de veelzijdige groep invloeden uit zowat elk metalgenre, en wisselt Leprous ook vocaal screams af met cleane zang. Progressieve ritmes maken Leprous geen gemakkelijke band om te verteren, maar de liefhebbers hebben alvast weer iets om naar uit te kijken.


22-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strafste actie Music for Life: Jens valt meer dan 25 kilo af

Strafste actie Music for Life: Jens valt meer dan 25 kilo af

Klik op de foto om het filmpje te bekijkenAntwerpenaar Jens Vanpachtenbeke is ongetwijfeld een van de strafste helden van de laatste editie van Music for Life. Met zijn actie 'Losing for Life' koos het jonge zwaargewicht van, negen weken geleden, 128,8 kg ervoor zoveel mogelijk af te vallen en die verloren kilo's te laten sponsoren. Missie meer dan geslaagd, want vandaag weegt Jens 25,5 kg lichter en dat bracht 5.000 euro op.

Hoogtepunt op de Groenplaats gisteravond was, naast de schitterende mini-optredens van Smith & Burrows en Agnes Obel, ene Jens Vanpachtenbeke die het resultaat van zijn bewonderenswaardige goededoelactie kwam meedelen aan Tomas de Soete.

Jens stond te zwaar en dat is niet gezond. Hij moést dus ook wel afvallen. Het idee rijpte om dat in het kader van Music for Life te doen en zo geschiedde. Jens werkte keihard, met een heel team, onder meer ook wetenschappelijke-medische begeleiding. Hij zwaaide zijn afvalkoers uit met grootste onderscheiding: 25,5 kilo's vlogen eraf, dankzij de noeste arbeid van de jongeling. Alles samen goed voor 5.000 euro voor MFL. En of Jens ook zélf daarmee tevreden is.

"Fietsen en bewegen gaan nu veel vlotter, een wereld van verschil met enkele maanden geleden. Daarom ga ik nog enkele weken door, tot de 80 kilo in zicht is." Sterk! (br.hln)


22-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele opvallend slanker na operatie

Adele opvallend slanker na operatie

http://img32.imageshack.us/img32/1945/adeleg.jpg
Foto: Twitter.


De keeloperatie van Adele is niet ongemerkt voorbijgegaan. Duizenden fans bleven op hun honger zitten, maar dat geldt blijkbaar ook voor de zangeres zelf. Gisteren twitterde ze een foto de wereld in waarop ze opvallend slanker lijkt. De make-up kon niet verbergen dat haar kaakbeenderen meer uitstaken.

Adele is nu op zoek naar een nieuwe woonst in het graafschap Sussex om te herstellen van de ingreep. "De operatie is goed verlopen, maar ze moet zichzelf nog wel goed verzorgen", aldus een bron in 'The Mirror'. "Ze is een op en top Londense meid, maar maakte daar nooit echt deel uit van het showbizzcircuit. Toen ze het voorstel kreeg om te verhuizen, stemde ze daar onmiddellijk mee in. Bedoeling is om op het platteland te gaan leven, ver weg van de smog en de pollutie in de hoofdstad. Ze doet er alles aan om klaar te zijn voor de Grammy's en zo snel mogelijk opnieuw op het podium te staan." Door de operatie moest Adele heel wat optredens en promoafspraken in de VS en het Verenigd Koninkrijk afzeggen.

22-12-2011 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music For Life begint aan slotstuk in Antwerpen

"Music For Life" begint aan slotstuk in Antwerpen

http://img215.imageshack.us/img215/8931/musicforlife.jpg


Op de Antwerpse Groenplaats hebben duizenden toeschouwers iets na 20.00 uur de drie radiopresentatoren van Studio Brussel verwelkomd die zich nog tot vrijdagavond laten opsluiten voor de "Music For Life"-actie die de radiozender samen met het Rode Kruis organiseert.

Tomas De Soete, Sam De Bruyn en Siska Schoeters werden er bovendien opgewacht door Antwerps burgemeester Patrick Janssens en de drie andere presentatoren die de voorbije jaren deelnamen aan "Music For Life": Peter Van de Veire, Sofie Lemaire en Christophe Lambrecht.
 
Burgemeester Janssens verklaarde dat na Leuven en Gent ook Antwerpen "volledig klaar" is voor nog twee dagen "Music For Life"-gekte. "Het is een jaar geleden, maar het lijkt alsof het gisteren was", verwees Janssens naar de vorige editie, die volledig in Antwerpen plaatsvond.
 
Rond 20.30 uur kon het aanwezige publiek uit de bol beginnen gaan voor het dakconcert van Arsenal bovenop het Glazen Huis. Vanaf 21.15 uur is "Music For Life" overigens ook alweer te volgen op Eén, aangezien door een vakbondsactie de normale programmering beperkt is.
 
"Music For Life" staat dit jaar met de slogan "We do give a shit" in het teken van diarree, dat wereldwijd de voornaamste doodsoorzaak is bij kinderen onder de 5 jaar. Vrijdagavond eindigt de actie met het bekendmaken van het eindresultaat. In tegenstelling tot bij de vorige edities wordt er dit jaar geen tussenstand gegeven, teneinde de spanning op te bouwen tot vrijdag. Studio Brussel kondigde al aan dat de zesde editie ook de allerlaatste wordt.


21-12-2011 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstnummer Astrid en 'den John' op 1 in iTunes Jazz

Kerstnummer Astrid en 'den John' op 1 in iTunes Jazz

Klik op de foto om ' Baby It's Cold Outside ' te beluisteren

Het succes lacht de naar LA uitgeweken Merksemse Astrid Bryan alsmaar meer toe. Het duet dat de knappe babe met haar gemaal John Bryan opnam, prijkt op nummer 1 in de jazz-charts van iTunes. Eerder veroverden Astrid en 'den John' ook al YouTube met hun versie van 'Baby it's cold outside'.

Bekende namen uit de muziekwereld namen deze 'evergreen' ook al op in het verleden: Tom Jones, Mariah Carey, Michael Bublé en Norah Jones, bijvoorbeeld. Na amper één week op iTunes voert de uitvoering van Astrid en John Bryan er al meteen de jazz-lijst aan.

De bijhorende clip scoorde op YouTube al meer dan 170.000 hits. "Wat een geluk dat het een winter- en geen kerstsong is", reageert Astrid. "Anders was de tijd voor het liedje al bijna voorbij."

Dat Astrid en 'den John' veel plezier beleefden aan het inblikken van het winterliedje, konden we zien in haar tv-show 'Astrid in Wonderland'. Maar van dit succes hadden ze nooit durven dromen.

Een nieuw duet zit er wel niet meteen aan te komen, maar solo zal Astrid volgend jaar opnieuw haar kans wagen als zangeres. Maar zolang hoeft u niet te wachten op haar verschijning. Ook vanavond al is deze Hollywoodvrouw te bewonderen in 'Blokken for Life', waarin ze het opneemt tegen dat andere Antwerpse zwaargewicht, Bart De Wever.


21-12-2011 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel kostte de verlovingsring van Britney

Zoveel kostte de verlovingsring van Britney

http://img824.imageshack.us/img824/4711/britneyspearssg.jpg

Britney kondigde afgelopen donderdag aan dat ze voor de derde keer in het huwelijksbootje zal stappen. Deze keer ging haar voormalige agent Jason Trewick op de knieën, met een verlovingsring van maar liefst 90.000 dollar of 68.500 euro. Wie zou daar nee tegen zeggen?

Het huwelijksaanzoek gebeurde donderdagavond en werd door Trewick zelf aangekondigd in 'Acces Hollywood', terwijl Britney het nieuws via Twitter de wereld instuurde.

Vrijdagavond vierde het koppel al hun verloving (en de 40ste verjaardag van Jason) in Las Vegas, waar Britney voor het eerst haar 3-karaats diamanten ring showde.

"Ik wist dat Jason geen gigantische steen wilde, maar zich wilde focussen op de kwaliteit en de schoonheid van de platina ring zelf", vertelde juwelenexpert Michael O'Connor aan UsMagazine. "De hele ring is voorzien van diamanten, die ook met platina werden gezet. Dat is het enige edelmetaal die zoveel diamanten kan vasthouden en ook nooit van kleur zal veranderen."

Maar niet alleen de peperdure ring deed Britney schitteren op het verlovingsfeest, want ook haar glimlach was veelbetekenend. "Dit is iets wat ze allebei al lang willen", vertelde een bron aan UsMagazine over de trouwplannen van het koppel. "Ze zijn allebei extreem gelukkig en kunnen niet wachten om man en vrouw te worden."21-12-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin suggereerde Stephen Fry voor rol in Sherlock Holmes

Chris Martin suggereerde Stephen Fry voor rol in Sherlock Holmes


http://img69.imageshack.us/img69/2667/chrismartinz.jpg


Regisseur Guy Ritchie castte Stephen Fry als Sherlocks intelligente broer, Mycroft, voor de film 'Sherlock Holmes: A Game of Shadows' op aanraden van Coldplayzanger Chris Martin.

"Robert Downey Jr. en ik hebben een gemeenschappelijke vriend. Die kerel Chris Martin van Coldplay. Hij is een echte Sherlockfan, net als Stephen Fry. Het was Chris die Stephen aan Robert voorstelde voor de rol", zegt Guy Ritchie. "Alle goede ideeën in deze film komen van Chris Martin", voegt Robert Downey Jr. eraan toe.

Stephen Fry speelt dan wel een hoogbegaafde, op een bepaald moment verschijnt hij ook naakt ten tonele. Volgens Guy Ritchie smokkelde de acteur dat zélf in het script. "Op die draaidag stond hij daar, naakt. Niemand ging daar echt tegen in. Ik heb een flauw vermoeden dat het zijn eigen idee was, om zo zonder kleren op te dagen. Het kwam niet van mij."


21-12-2011 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney brengt album met covers uit

Paul McCartney brengt album met covers uit

Klik op de foto om ' Wonderful Christmas Time ' te beluisteren
Paul McCartney loopt al twintig jaar rond met het idee een album op te nemen met zijn favoriete songs en heeft nu besloten dat het tijd is.  Naast klassieke Amerikaanse nummers staan op het nieuwe album twee nieuwe songs met bijdragen van Eric Clapton en Stevie Wonder.

"Toen ik zelf songs begon te schrijven, besefte ik hoe sterk de structuren van die songs zijn en ik denk dat ik veel geleerd heb uit wat ik van anderen hoorde. Ik heb artiesten als Fred Astaire altijd cool gevonden. Schrijvers als Harold Arlon, Cole Porter, al die kerels wiens songs ik magisch vond".

McCartney stelt dat de nummers die hij nu heeft gecoverd niet alleen hem maar ook John Lennon hebben beïnvloed.

Het album, dat op 6 februari uitkomt, werd geproduceerd door Tommy LiPuma en opgenomen met Diana Krall en haar band. McCartney zingt er enkel op.  (br.hln)


20-12-2011 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

http://img267.imageshack.us/img267/2590/evaekvall.jpg

Eva Ekvall, een voormalige schoonheidskoningin uit Venezuela, is op haar 28ste bezweken na een twee jaar durende strijd tegen borstkanker. Ekvall overleed zaterdag in Houston, Texas. Als tiener was Ekvall model, daarna werd ze nieuwsanker, auteur en was ze het boegbeeld van goeddoelacties voor kankerpreventie in haar thuisland.

Ekvall heeft een Amerikaanse vader en een Jamaicaanse moeder. Ze werkte in een kledingwinkel in Caracas toen ze werd opgemerkt door een modellenscout. "Dat vond ik belachelijk. Ik vond mezelf te dik, ik dacht niet dat ik model kon worden", vertelde ze eerder dit jaar in een interview in The Guardian. "Maar de dag dat ik ontslagen werd in de winkel, nam ik een taxi naar het modellenagentschap. Toen ze me zagen, zeiden ze meteen dat ik de nieuwe Miss Venezuela zou worden".

Op haar zeventiende, in 2000, werd ze daadwerkelijk Miss Venezuela. Het jaar daarop werd ze derde in Miss Universe.

In februari 2010 werd bij Ekvall borstkanker vastgesteld. Ze onderging een chemokuur, bestraling en een mastectomie. "In het begin twijfelde ik eraan of ik er wel goed uitzag. Maar toen besefte ik dat het daar niet om ging. Ik werd niet verondersteld er goed uit te zien, ik had kanker".

Maanden eerder had ze een knobbeltje in haar borsten gevoeld, maar dat weet ze aan haar zwangerschap. "Ik was boos op mezelf, ik had beter moeten weten. Mijn tante heeft twee keer borstkanker gehad en mijn oma is eraan gestorven. En ik liet kostbare tijd verloren gaan". Ze schreef het boek 'Out of Focus', waarin ze haar strijd tegen de ziekte weergaf. Met eerlijke foto's. "Die waren schokkend omdat niemand me ooit zo had gezien. Kaal, zonder make-up".

Het boek heeft ervoor gezorgd dat steeds meer Venezolaanse vrouwen hun borsten laten controleren. "Het is absurd dat er een taboe zou rusten op borstkanker in een land waar schoonheidskoninginnen grote sterren zijn en borstvergrotingen de gewoonste zaak van de wereld", aldus Ekvall in maart voor BBC Mundo.


20-12-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono verbreekt verloving

Chaz Bono verbreekt verloving

http://img194.imageshack.us/img194/9036/chazbonojenniferelia.jpgChaz Bono heeft zijn verloving met Jennifer Elia verbroken. Chaz, die als dochter van zangeres Cher en Sonny Bono werd geboren maar drie jaar geleden begon met een geslachtsverandering, benadrukt dat hij en Jennifer bevriend blijven. De twee hadden al twaalf jaar een relatie.

"Bedankt voor jullie bezorgdheid om onze breuk. Ik stel het goed, we blijven bevriend en hebben respect en affectie voor elkaar", liet hij twitterend weten. Chaz was van plan volgend jaar met Jennifer te trouwen.

20-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake is nog altijd dol op Leonardo

"Blake is nog altijd dol op Leonardo"


http://img72.imageshack.us/img72/3637/blakelivelyb.jpg
Blake met Leonardo


Blake Lively mag dan vaak gezien worden met Ryan Reynolds, de actrice zou met haar hart nog altijd bij haar ex Leonardo DiCaprio zitten. Dat beweert althans een bron in het tijdschrift In Touch. "Mocht ze het uitmaken met Ryan, dan is Leo bereid haar terug te nemen. Maar momenteel vindt ze het een prettig gevoel dat ze een veiligheidsnet heeft in Ryan. Maar met Leo vloog ze de hele wereld rond in zijn privé-jet en daar houdt Blake wel van. Het hangt helemaal van haar af".20-12-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez gelast concerten af wegens miskraam moeder

Selena Gomez gelast concerten af wegens miskraam moeder

Klik op de foto om ' Who Says ' te beluisteren
Selena Gomez heeft het voorbije weekend twee concerten afgelast wegens "een noodgeval in de familie". Volgens E! Online annuleerde de 19-jarige actrice/zangeres de optredens nadat ze vernam dat haar moeder Mandy Teefey een miskraam had gekregen.

Vorige maand had Selena nog verklaard hoe blij ze was dat ze "grote zus" ging worden. Selena's moeder, zelf ooit actrice, was met haar vader Ricardo Joel Gomez getrouwd toe Selena vijf was. In 2006 trouwde ze opnieuw.

20-12-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cameron aangeklaagd wegens diefstal idee Avatar

James Cameron aangeklaagd wegens diefstal idee 'Avatar'

http://img412.imageshack.us/img412/8961/avatarvk.jpg

De science fiction-auteur Bryant Moore eist 2,5 miljoen dollar van James Cameron en filmmaatschappij 20th Century Fox. Volgens Moore stal de oscarwinnende regisseur zijn verhaal voor de succesfilm 'Avatar'. Die zou volgens Moore gebaseerd zijn op zijn toneelstukken 'Aquatica' en 'Descendants: The Pollination'.

De advocaat van Cameron oordeelt dat de aanklacht nergens op slaat. "Meneer Cameron was overduidelijk de auteur van 'Avatar'. We kunnen dat bewijzen, en we zullen dat in de rechtszaal ook doen". Een woordvoerder van Fox laat weten dat de rechtszaak ongegrond is en laat weten dat Fox "zijn positie krachtig zal verdedigen".

Moore van zijn kant haalt tal van overeenkomsten aan tussen zijn werk en 'Avatar'. Zo heeft hij het over mist in een bepaalde scène, lichtgevende planten, atmosferen waar de mens niet kan ademen, spirituele connecties met het milieu en reïncarnatie en de blauwe en groen huid van de personages.

Het is de tweede rechtszaak tegen Cameron deze maand. Eerder beweerde scifi-freak Eric Ryder dat de film grotendeels gebaseerd is op zijn verhaal, dat hij voorlegde toen hij voor Camerons productiebedrijf Lightstorm Entertainment werkte.


20-12-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soundgarden op Pinkpop

Soundgarden op Pinkpop

Klik op de foto om ' Fell On Black Days ' te beluisteren
Soundgarden treedt volgend jaar op tijdens Pinkpop. Het is nog niet duidelijk op welke dag de rockband uit Seattle op het podium staat. Vorige maand werd bekend dat Bruce Springsteen & The E Street Band het evenement op de derde en laatste dag afsluiten op het hoofdpodium.
 
Pinkpop 2012 vindt plaats van zaterdag 26 tot en met maandag 28 mei.
Soundgarden treedt volgens zijn website ook aan op de Duitse festivals Rock am Ring en Rock im Park.


19-12-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabaton komt naar Graspop

Sabaton komt naar Graspop

http://img834.imageshack.us/img834/9500/sabatong.jpg


Sabaton is toegevoegd aan de affiche van de Graspop Metal Meeting. De populaire Zweden staan bekend voor hun energieke optredens, en ook achter het podium zijn de feestbeesten graag geziene gasten in Dessel.

Sabaton lanceerde onlangs nog het livealbum 'World War Live: Battle of the Baltic Sea', en brengt binnenkort zijn achtste cd met als werktitel 'Kings of War' uit. De band heeft net nog over de uitverkochte Trix gewalst.

Het wordt hun vierde optreden op de Graspop Metal Meeting, waar ze inmiddels een echte publiekslieveling zijn geworden. De volkstoeloop die hun handtekeningensessie in 2010 veroorzaakte was ongezien, en zelfs na de officiële signeertijd ging de groep aan de stand ernaast gewoon door om zo nog elke fan ter wille te zijn.

De Graspop Metal Meeting vindt plaats in het festivalpark Stenehei in Dessel van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Er zijn optredens van 75 bands op vier podia. Daarnaast vind je er ook heel wat nevenevenementen zoals signeersessies, een festivalkermis en een metalmarket. Vlak naast de festivalweide ligt de festivalcamping, en een kilometer verder de Metal Town, een openluchthotel met festihutten en staanplaatsen voor al wie met de caravan of mobilhome komt


19-12-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Morrison verliest ook geheime zoontje

Van Morrison verliest ook geheime zoontje


http://img522.imageshack.us/img522/7400/vanmorrison.jpg

De Ierse zanger Van Morrison werd het afgelopen jaar getroffen door een dubbele tragedie. Eerst raakte bekend dat zijn geheime Amerikaanse liefde, Gigi Lee, in oktober aan keelkanker stierf, en nu blijkt ook hun liefdeszoontje van dertien maanden te zijn overleden.

George Ivan Morrison III - Little Van - was amper dertien maanden toen hij in januari stierf. Van Morrison heeft altijd ontkend dat hij de vader was van het jongetje, maar Gigi Lee hield vol van wél. De Texaanse Gigi Lee was Van Morrisons voormalige tour manager maar werd ook zijn liefdespartner. Zij overleed op 44-jarige leeftijd in Belfast aan keelkanker.

Lee kreeg voor de geboorte van Little Van te horen dat ze kanker had. De tumor kon niet verwijderd worden. Op 28 december 2009 werd dan Little Van geboren, maar Van Morrison ontkende dus het vaderschap. Hij spendeerde in 2010 zelfs duizenden ponden om het verhaal uit de pers te houden. In april gaf hij die strijd op en sindsdien raakte het nieuws over zijn geliefde Gigi Lee en hun zoontje bekend.


19-12-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste artiest ter wereld (108) weer in het ziekenhuis

Oudste artiest ter wereld (108) weer in het ziekenhuis

http://img408.imageshack.us/img408/4299/johanheesters.jpg


De zanger-acteur Johan Heesters, de oudste actieve artiest ter wereld, ligt sinds zaterdagavond weer in een Duits ziekenhuis. Dat meldt zijn agentschap bij de Duitse krant 'Bild'.
 
Kort voor zijn 108e verjaardag op 5 december lag Heesters ook bijna een week in het hospitaal. Hij kreeg destijds koorts en voelde zich onwel. Door zijn opname moest hij de première van zijn nieuwste film en een verjaardagsconcert afzeggen. Over de huidige gezondheidstoestand van de Nederlander is weinig bekend.

19-12-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts beste acteur op Europees filmfestival Les Arcs

Matthias Schoenaerts beste acteur op Europees filmfestival Les Arcs


http://img215.imageshack.us/img215/7092/matthiasschoenaerts.jpg


Op de derde editie van het Europees Filmfestival in het Franse Les Arcs (10-17 december) heeft Matthias Schoenaerts de prijs voor beste acteur gewonnen voor zijn rol in Michaël R. Roskams filmdebuut Rundskop. De prijs voor beste actrice ging naar Emma Levie voor haar vertolking in Christope Van Rompaeys Lena. Door de extreme weersomstandigheden diende de slotceremonie te worden ontkoppeld, en vond deze in twee op verschillende hoogtes gelegen zalen plaats. Dat meldt de VAF vandaag.

Het blijft onderscheidingen regenen, zowel nationaal als internationaal, voor Matthias Schoenaerts met zijn vertolking van Jacky Vanmarsenille in Rundskop. Volgend jaar zullen we Schoenaerts o.a. te zien krijgen in de langverwachte Amerikaanse remake van Loft, 'The Loft', en in Jacques Audiards 'Rust and Bones'.
 
Voor de debuterende Emma Levie is de prijs in Les Arcs de eerste onderscheiding die ze voor haar vertolking van het hoofdpersonage in Lena in ontvangst mag nemen. Christophe Van Rompaeys tweede speelfilm ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival. Alles draait rond Lena, een mollige 17-jarige, die tot haar verbazing een relatie krijgt met Daan. Verblind door de liefde, komt ze er te laat achter dat haar vriend onbetrouwbaar is.
 
Andere Vlaamse (co)producties die in Les Arcs buiten competitie werden vertoond, waren 'Swooni', het speelfilmdebuut van Kaat Beels, en Rosto's 'Het monster van Nix'. Op de Arc 1950 Coproduction Village, een financieringsplatform voor een select aantal nieuwe filmprojecten, werd 'Deep in a Dream of You' van Caroline Strubbe (Lost Personas Area) voorgesteld.


19-12-2011 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaapverdische zangeres Cesária Évora overleden

Kaapverdische zangeres Cesária Évora overleden

Klik op de foto om ' Besame Mucho  ' te beluisteren

De Kaapverdische zangeres Cesária Évora is vandaag op zeventigjarige leeftijd overledenin een ziekenhuis op het eiland São Vicente. Volgens het Portugese persagentschap Lusa bezweek Évora aan een "acute, zware hart- en ademhalingsinsufficiëntie".
 
Cesária Évora, ook wel 'de blootvoetse diva' genoemd, stond meer dan 45 jaar op het podium. Haar bekendste nummers zijn 'Sangue De Beirona', 'Tchintchirote' en 'Saudade'. Pas op 47-jarige leeftijd nam ze haar eerste studioalbum op en vergaarde ze internationale roem. Later kreeg ze voor haar album Voz d'Amor een prestigieuze Grammy Award.
 
In 2008 kreeg de beroemdste zangeres van Kaapverdië een hartaanval tijdens een toernee in Australië. In mei onderging ze volgens haar officiële website een open hartoperatie. De artsen verboden haar toen nog op te treden. In september kondigde ze daarom haar afscheid van het podium aan.


17-12-2011 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life 2011 gestart in Leuven

Music for Life 2011 gestart in Leuven


http://img832.imageshack.us/img832/7207/siskaschoetersensamdebr.jpg
Siska Schoeters en Sam De Bruyn.


Op het Martelarenplein in Leuven is om 19 uur de allerlaatste editie van Music for Life, de benefiet van Studio Brussel, officieel van start gegaan. Radiomakers Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn namen hun intrek in het Glazen Huis. Ze werden opgesloten door Leuvens burgemeester Louis Tobback.

Het Glazen Huis staat nog tot en met maandagavond opgesteld vlakbij het station van Leuven. Nadien verhuist het naar het Woodrow Wilsonplein in Gent en naar de Groenplaats in Antwerpen. Daarnaast zijn er ook mobiele mini-Glazen Huizen in Hasselt en Kortrijk, waarmee de presentatoren worden verhuisd met steun van verenigingen. Eén van die Glazen VerHuiswagens vertrok vanavond om 19 uur in Hasselt richting Leuven.
 
De drie radio-presentatoren in het Glazen Huis laten zich vrijwillig opsluiten en leven zes dagen enkel op sapjes. Vanuit hun tijdelijke studio draaien ze nonstop verzoekplaten. Nieuw voor de allerlaatste editie is de televisieshow, die wordt gepresenteerd door Steven Van Herreweghe en Sofie Lemaire.
 
Met 'We do give a shit' als slogan willen de initiatiefnemers diarree onder de aandacht brengen. Het is de grootste doodsoorzaak ter wereld bij kinderen. Elk jaar sterven één miljoen minderjarigen aan de ziekte. De opbrengst van Music for Life gaat naar het Rode Kruis Vlaanderen. Vorig jaar bracht de actie ruim 5 miljoen euro op en dit jaar zijn er opnieuw al zowat 1.900 geregistreerde acties.(br.hln - foto belga)

17-12-2011 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platina voor Keep You Close van dEUS

Platina voor 'Keep You Close' van dEUS

Klik op de foto om ' keep you close ' te beluisteren
'Keep You Close', het laatste album van dEUS, is in België al 20.000 keer over de toonbank gegaan, goed voor een platina plaat. Dat heeft het management van de Antwerpse rockband meegedeeld.
 
De platina plaat werd aan Tom Barman en co overhandigd in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat gebeurde kort voor de start van het concert dat de band daar gisterenavond gaf.


17-12-2011 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Britney kondigt verloving aan op Twitter

 Britney kondigt verloving aan op Twitter


http://img824.imageshack.us/img824/4711/britneyspearssg.jpg
Derde keer, goede keer voor het pop prinsesje?

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft zich verloofd met haar vriend en voormalige agent Jason Trawick. Jason Trawick en Britney Spears zijn samen sinds 2009.

Trawick kondigde het heuglijke nieuws aan in de uitzending 'Access Hollywood' en verklaarde dolgelukkig te zijn. La Spears zelf maakte het nieuws wereldkundig met een tweet. "Oh my God, vorige nacht heeft Jason voor een verrassing gezorgd, een cadeau waarop ik hoopte. Ik kan niet wachten om het jullie te tonen! ", twitterde de zangeres, blijkbaar verwijzend naar een verlovingsring.

De 40-jarige Jason Trawick deed het aanzoek naar eigen zeggen volgens de regels van de kunst: op een knie en onder goedkeurend oog van de kinderen van Britney, de 6-jarige Sean Preston en de 5-jarige Jayden James.
 
Eerder trad Spears al in het huwelijksbootje met jeugdvriend Jason Alexander en met Kevin Federline, de vader van haar twee zonen.


17-12-2011 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen verkiezen Tomorrowland tot beste festival

Fransen verkiezen Tomorrowland tot beste festival

Klik op de foto om een filmpje te bekijken
De lezers van het populaire Franse magazine 'Only for dj's' hebben Tomorrowland uitgeroepen tot het beste festival van 2011. 'Votre Palmarès Dancefloor 2011' is een poll waarbij er gestemd wordt op verschillende dance-gerelateerde categorieën, gaande van dj, producer, talent, hit, tot festival. Zo scoorde David Guetta een eerste plaats in de categorie 'DJ Star' en werd 'Levels' van Avicii uitgeroepen tot beste 'Tube Dancefloor d'Année'. De Antwerpse dj's Dimitri Vegas & Like Mike staan in de categorie 'beste dj electro-house' op de vijfde plaats. Via deze link kan u de resultaten van de stemming bekijken.
 
Tomorrowland scoorde met 66 % van de stemmen een eerste plaats  in de categorie "Best festival 2011". Het is de tweede keer op rij dat Tomorrowland verkozen wordt door het Franse magazine. Na Tomorrowland volgden het Duitse Time Warp (12,97 %), het Amerikaanse Burning Man (8,74 %) en Kazantip festival (7,57 %) in Oekraïne. Het Franse Inox festival, Global Gathering uit Engeland en Exit Festival uit Servië haalden dit jaar de top 5 niet.

De officiële aftermovie van Tomorrowland 2011 werd ondertussen al meer dan 10.500.000 (!) keer bekeken. Dat is bijna gelijk aan het aantal inwoners in België (10.839.905). Vanaf 1 januari 2012 worden de eerste namen van Tomorrowland 2012 (27,28,29 juli) bekend gemaakt.(br.hln)


17-12-2011 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys vieren 50ste verjaardag met nieuw album én tournee

The Beach Boys vieren 50ste verjaardag met nieuw album én tournee

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De stichtende leden van The Beach Boys, zonder twijfel één van de meest legendarische bands ooit, hebben zich akkoord verklaard om volgend jaar hun 50Ste verjaardag te vieren met een reünie, een nieuw album en een aansluitende wereldtournee. Dat hebben Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks vandaag bekendgemaakt.

The Beach Boys plannen een nieuw studioalbum en Capitol/EMI zal hun catalogus opnieuw uitbrengen. Er komt een wereldtournee met 50 optredens die begint in april op het Jazz Fest in New Orleans. De voorbije maanden had Brian Wilson, het brein achter The Beach Boys, al enkele keren gehint dat hij opnieuw met zijn oude makkers wil samenwerken.

"Deze verjaardag is speciaal voor mij omdat ik de jongens mis. Het zal heel bijzonder zijn voor mij om opnieuw een album met hen te maken en met hen op het podium te staan", verklaarde Wilson vandaag in Los Angeles bij de bekendmaking van de reünieplannen.

Mike Love onthulde dat de band al een nieuwe opname van 'Do It Again' heeft ingeblikt.

"Brian en ik schreven die song 44 jaar geleden, en het werd nummer één in Groot-Brittannië, Australië en nog enkele landen. Brian gaf me een compliment toen hij zei 'hoe kan een kerel zoveel jaren later nog altijd zo fantastisch zingen?'. Later, toen we werkten aan de harmonieën voor een nieuwe song die Brian schreef, kreeg ik de kans dat compliment te retourneren. Het was fantastisch om terug rond een piano te staan zingen met Brian, Alan en Bruce en opnieuw te ervaren hoe briljant mijn neef Brian is als het op stemarrangementen aankomt. Ik kijk uit naar de komst van David Marks, die ons weer zal verrassen met zijn surfgitaar".

"Al sinds onze kindertijd is muziek het bindmiddel in onze familie geweest. Die enorme zegening hebben we met de hele wereld kunnen delen. Wouldn't It Be Nice to Do It Again? Absoluut!".

Al Jardine voegde er aan toe: "Onlangs zijn The Beach Boys opgenomen in de California Hall of Fame. Al sinds we als broers, neven en vrienden begonnen, hebben we met plezier de staat Californië geprezen. Ik vind het opwindend dat onze fans ons terug op het podium zullen kunnen zien en samen met ons onze 50ste verjaardag vieren".

The Beach Boys hebben al verscheidene nummers voor hun nieuw album opgenomen. De productie is in handen van Brian Wilson en uitvoerend producer Mike Love.

In 1961 werden The Beach Boys opgericht door de broers Brian, Carl en Dennis Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine. Een jaar later kwam buurjongen David Marks er bij. Hij vertrok in 1963, in 1965 kwam Bruce Johnston bij de band toen Brian Wilson besloot niet langer mee op tournee te gaan maar zich te focussen op songs schrijven en platen produceren voor de band.

Met 36 hits hadden ze meer hits in de Top 40 van Billboard dan eender welke andere Amerikaanse band. Vorige maand kwam nog het album 'The SMiLE Sessions' uit, dat door Rolling Stone wordt uitgeroepen tot de beste heruitgave van het jaar. (br.hln)

17-12-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
16-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love wordt uit huis gezet

Courtney Love wordt uit huis gezet


http://img703.imageshack.us/img703/3347/courtneyloveu.jpg

Courtney Love wordt uit het huis in New York gezet dat ze voor 20.700 euro per maand huurt. Love heeft volgens de eigenares het hele interieur verknoeid en bovendien is ze nog 41.000 euro achterstallige huur verschuldigd.

In juni zou ze bovendien met kaarsen een brand in het huis hebben veroorzaakt, wat Love ten stelligste ontkent. Toen de 60-jarige eigenares, Donna Lyon, een man stuurde om foto's van het interieur te nemen, kon ze haar ogen niet geloven. "Het was gruwelijk. De handgeschilderde en geglazuurde muren had ze behangen en dan nog eens overschilderd in ijsblauw. Het hele interieur is naar de knoppen en ze woont er nog maar tien maanden".

Love van haar kant beweert dat ze de toestemming van de eigenares had om de muren te herschilderen. Dat ze de huur al enkele maanden niet betaalde, ontkent ze stellig.

"Ik betaal de huur netjes, elke maand. Alleen eist de eigenares nu twee maanden huur vooruit te betalen. Ik wil dat wel doen, maar dan moet ze mijn contract met zes maanden verlengen. Ik heb de muren herschilderd, maar ik vroeg en kreeg haar toestemming en heb een schilder ingehuurd die door haar werd goedgekeurd". Het brandje in juni veroorzaakte volgens Love amper schade, de brandweer wist het immers snel te  blussen.

Volgens de advocaten van Love wil de eigenares met haar beweringen de aandacht op het huis vestigen, dat ze van plan zou zijn te verkopen. "We betreuren het dat mevrouw Lyon en haar advocaat onze cliënt onheus aanvalt in de pers, en we zullen daar op gepaste wijze op reageren. Wat we niet zullen doen, is reageren op een gelijkaardige ongepaste manier", laten Love's advocaten weten. Volgende week komt de zaak van de achterstallige huur voor de rechter.


16-12-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston bekent: Ja, ik heb botoxspuiten gekregen

Jennifer Aniston bekent: "Ja, ik heb botoxspuiten gekregen"


http://img64.imageshack.us/img64/1848/jenniferanistont.jpg


Eerder deze week werd ze nog uitgeroepen tot meest sexy vrouw ooit. Of dat gebeurde door bijziende kappers laten we in het midden, maar haar eerlijkheid siert haar in elk geval. Gevraagd of ze vaak Botox laat inspuiten, bekende de 42-jarige Jennifer Aniston dat ze dat in het verleden wel eens heeft geprobeerd maar dat ze het resultaat "belachelijk" vond.

"Mensen denken dat ik vaak Botox krijg, maar dat is niet het geval. Ik ga niet zeggen dat ik het niet heb geprobeerd, maar ik besef wel dat het een glibberig pad is eens je het inslaat. Al dat cosmetisch gedoe ziet er bij mij belachelijk uit".

Sinds ze merkte dat de tand des tijds ook bij haar zijn werk doet, neemt Aniston haar voorzorgen als ze in de zon zit. "Ik krijg van die kleine zonnevlekjes, en ook de textuur van mijn huid begint te veranderen. Onlangs heb ik die vlekjes laten wegwerken en nu gebruik ik vaker bruinen zonder zon. Als ik op het strand ben, gebruik ik nu zonnecrème met factor 60", verklaart ze in het magazine InStyle.

Aniston voegt er aan toe dat ze niet altijd blaakte van zelfvertrouwen. "Als tiener was ik klein en dik. Mijn moeder was model en voor haar draaide alles rond looks. Dus verzette ik me en werd ik goth. Ik heb er jaren over gedaan vooraleer ik make-up niet meer als een masker gebruikte en ik me eindelijk goed in mijn vel voelde".


16-12-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael mag naar huis voor Kerstmis

George Michael mag naar huis voor Kerstmis

http://img194.imageshack.us/img194/5446/georgemichaeln.jpg


De toestand van George Michael, die vorige maand met een levensbedreigende longontsteking in een ziekenhuis in Wenen werd opgenomen, vordert zo goed dat hij wellicht nog voor Kerstmis naar huis in Engeland zal mogen. Dat stelt zijn vriend Fadi Fawaz.

Enkele weken geleden was de toestand van de zanger nog levensbedreigend, maar inmiddels gaat het almaar beter met Michael.

De 48-jarige 'Last Christmas'-zanger werd vorige maand danig ziek dat hij de rest van de concerten van zijn 'Symphonica Tour' moest afgelasten.

Zijn vriend waakt al die tijd al naast zijn ziekbed en ook zijn vader en twee oudere zussen vlogen naar Wenen om bij hem te zijn. Begin deze maand mocht Michael de afdeling intensieve zorgen verlaten. Vraag blijft of zijn stem permanente schade heeft opgelopen.


16-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80.000 Pukkelpoppers vragen compensatie festivalticket

80.000 Pukkelpoppers vragen compensatie festivalticket

http://img42.imageshack.us/img42/9110/ramppukkulpop.jpg

Bijna 80.000 mensen die een ticket hadden gekocht voor één of meerdere dagen van het Pukkelpop-festival, dat door de hevige storm vorige zomer vlak na de start werd stopgezet, hebben van de kans gebruikt gemaakt om hun ticketprijs te compenseren met gratis drank- en eetbonnen.

Bijna 80.000 festivalgangers, 79.912 om precies te zijn, hebben gebruikgemaakt van de tegemoetkoming die de organisatie aanbood nadat het festival dit jaar moest onderbroken worden na noodweer. Dat is 87 procent van het totaal. Er waren 10.613 Pukkelpoppers die geheel of gedeeltelijk afstand deden van de drankbonnen om het festival te steunen. "En daar zijn we heel blij mee, ondanks de moddercampagne die sommigen voerden", zegt organisator Chokri Mahassine. Hij interpreteert de massale belangstelling voor de compenserende maatregel als een duidelijke keuze van de festivalgangers om het voortbestaan van Pukkelpop te vrijwaren.
 
Pukkelpop ontving 52 officiële vragen tot terugbetaling van de tickets, waarvan 19 ondertussen gekozen hebben voor de aangeboden tegemoetkoming via drank- en eetbonnen. Een aantal andere aanvragen zullen nog volgen, aangezien de organisatie vandaag een aangetekend schrijven ontving van advocaat Wijnant, die stelt 350 festivalgangers te vertegenwoordigen. "Pukkelpop blijft bij haar standpunt dat deze mensen geen aanspraak kunnen maken op terugbetaling gezien het festival werd stopgezet door een overmachtsituatie", aldus Chokri.  (br.hln)15-12-2011 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale Miss België op Live! tv

Finale Miss België op Live! tv

http://img214.imageshack.us/img214/4196/missbelgie.jpg


De finale van Miss België 2012 heeft eindelijk een zender gevonden. De digitale tv-zender Life! tv stuurt de finale op 8 januari de Vlaamse woonkamers in, terwijl aan Waalse zijde de strijd om het kroontje kan gevolgd worden via de livestream op de website van RTL-TVI. Dat heeft het Nationaal Comité Miss België vandaag bekendgemaakt. Omroep RTL-TVI is al jarenlang partner van het comité en zendt in de 14 dagen voor de finale van de nationale schoonheidswedstrijd portretten uit van de kandidates.

Life! tv maakt deel uit van mediagroep Think Media, de groep waartoe ook de tijdschriften P-magazine, Ché en Menzo behoren. De zender richt zich vooral op een mannelijk publiek.
 
Wie wil kijken, stemt af op kanaalnummer 41 bij Telenet. De finale start om 20.30 uur. Twee uur later kennen we de naam van het mooiste meisje van het land.


15-12-2011 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion heeft 3000 paar schoenen

Celine Dion heeft 3000 paar schoenen


http://img209.imageshack.us/img209/2759/celinedion3.jpg

De Canadese zangeres Celine Dion heeft bekend dat ze geobsedeerd is door schoenen en dat ze ongeveer 3.000 verschillende paren in haar kast heeft staan.

Celine kan niet weerstaan aan een mooi paar schoenen als ze gaat shoppen. Ze voelt zich hier echter niet schuldig over, omdat het haar enige echte verslaving in. "Sommige mensen kopen drugs, ik schoenen. Ik ben erg blij dat ik me dure modellen kan veroorloven."

Celine woont nu in een riante villa in Florida, maar ze groeide op in een klein Canadees stadje. Ze was de jongste van 15 kinderen. "Hoewel mijn ouders niet rijk waren, was het huis steeds gevuld met veel liefde, maar het was wel heel klein. Als baby sliep ik op een kussen in een lade. We deelden met zijn vieren hetzelfde bed."


15-12-2011 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische zakenman: Jongste dochter Claudia Schiffer is van mij

Russische zakenman: "Jongste dochter Claudia Schiffer is van mij"


http://img834.imageshack.us/img834/3612/claudiaschiffer.jpg

Claudia Schiffer zit in een vreemde zaak verwikkeld. Een Russische zakenman beweert plots dat hij de vader van haar jongste dochter Cosima Violet is en heeft zelfs al klacht ingediend bij het Russische gerecht. Aleksander Gavrilov eist dat het topmodel een DNA-test ondergaat om zijn gelijk te bewijzen. "Ik wil graag deel uitmaken van haar opvoeding", klinkt het. Voorlopig haalt de vreemde kerel echter bakzeil: vermits Schiffer in het Verenigd Koninkrijk woont, moet een eventueel proces daar aangespannen worden.

Het 41-jarige topmodel ontkent intussen met klem de aantijgingen. Sterker nog: ze zweert nog nooit van Aleksander uit het verre Tsjoevasjië gehoord te hebben. "Dit verhaal is absolute nonsens", aldus haar woordvoerder.

Gavrilov beweert dat hij Schiffer leren kennen had via het internet, maar totaal niet wist wie ze was. Pas toen hij zag dat de media berichtten over haar zwangerschap besefte hij dat ze een beroemdheid was.

De Duitse heeft samen met haar echtgenoot, de Britse regisseur Matthew Vaughn, drie kinderen. Cosima Violet, die als laatste in het rijtje kwam, is amper 1,5 jaar oud.

In 2002 werd een Italiaanse superfan van haar al eens gearresteerd omdat hij haar negen keer ongewenst bezocht had in Engeland. Later bleek dat hij mentaal niet helemaal in orde was. Hij beweerde zelfs dat de paus hem opgedragen had om met de Duitse schone te trouwen. Enkele jaren later kreeg ze te maken met een Canadese stalker, die haar om de haverklap liefdesbrieven stuurde.


15-12-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.350 gedupeerden eisen 30.000 euro van Pukkelpop

350 gedupeerden eisen 30.000 euro van Pukkelpop

http://img259.imageshack.us/img259/4328/pukkelpopbonnen.jpg


Driehonderdvijftig festivalgangers eisen in totaal zowat 30.000 euro aan tickets en drankbonnetjes terug van de organisatoren van Pukkelpop. Dat zegt Alex Wijnant, de advocaat die de groep gedupeerden vertegenwoordigt, in Het Laatste Nieuws. Organisator Chokri Mahassine wil voorlopig niet reageren op de eis.
 
"Ik heb maandag een ingebrekestelling verstuurd naar de organisatie", legt hij uit. "Pukkelpop heeft acht dagen om op onze eis in te gaan. Anders sturen we een dagvaarding en zullen we ons gelijk proberen te halen voor de rechter."
 
Nog volgens de krant zijn enkele tienduizenden festivalgangers - "de grote meerderheid" - ingegaan op het aanbod van de organisatie om in ruil voor hun ticket van dit jaar drankbonnetjes te bestellen voor de volgende jaren. Mensen konden zich tot maandag middernacht registreren. Hoeveel er dit precies gedaan hebben, wordt later deze week bekendgemaakt.


15-12-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens ex in ontwenningskliniek

Charlie Sheens ex in ontwenningskliniek


http://img607.imageshack.us/img607/189/brookemueller.jpg

Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen, heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek voor een "langetermijnbehandeling". Eerder deze maand werd ze in Aspen, Colorado gearresteerd op verdenking van cocaïne dealen en geweldpleging. Deze week ging ze nog een pistool kopen. 's Avonds mag Mueller naar huis om, onder toezicht, tijd met haar kinderen door te brengen.

"Na grondig zelfonderzoek en overpeinzing heeft Brooke besloten zich terug te trekken uit de spotlights van de media en heeft ze zich laten opnemen in een langetermijn behandelingscentrum waar ze zich zonder afleiding kan concentreren op haar herstel", zo liet haar woordvoerder weten. "Brooke wil clean en nuchter worden en ze is van oordeel dat dit de enige manier is om dat te bereiken".

Op haar eigen verzoek zal Mueller elke dag getest worden op het gebruik van cocaïne en andere illegale drugs. 's Avonds zal ze immers onder toezicht naar huis mogen om tijd door te brengen met haar kinderen, de tweeling Bob en Max die ze met Charlie Sheen heeft.

De 34-jarige Mueller zal het hoederecht over de kinderen dus blijven delen met Sheen. Eerder leek het erop dat Sheen voltijds de zorg voor de kinderen op zich zou nemen, met hulp van Muellers ouders. "Iedereen beseft dat het best is dat de kinderen in hun routine blijven. Ze zullen verzorgd worden door de nanny die ze gewend zijn en de ouders van Brooke".

Mueller wordt ook gesteund door Sheen, die zelf zijn verslavingen het hoofd bood. Zo betaalde hij enkele weken geleden haar borgsom.

Het is niet de eerste keer dat Mueller in rehab gaat. In februari 2010 liet ze zich al behandelen. Dat was kort na het incident op Kerstmis 2009, toen Sheen haar met een mes had bedreigd. Hij werd toen gearresteerd en liep een voorwaardelijke gevangenisstraf op.14-12-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons haarlok wordt rouletteballetje

Michael Jacksons haarlok wordt rouletteballetje

http://img97.imageshack.us/img97/9962/michaeljacksonsf.jpg


Een pluk van Michael Jacksons haar zal verwerkt worden in een rouletteballetje. De online gokdienst OnlineGamblingPal.com dokte ruim 10.000 dollar (7.700 euro) voor de lok van Jackson, die hij achterliet in een hotelkamer in New York. Het balletje waar Jackson haar in verwerkt zal worden, is bedoeld als "uniek eerbetoon aan de King of Pop".


"We zijn grote fans van Michael Jackson en we waren heel bedroefd toen hij in 2009 overleed. Om hem te bedanken voor al die jaren dat hij ons entertainde, wilden we een unieke hulde brengen. Toen we vernamen dat een lok van hem zou geveild worden, grepen we deze buitenkans", aldus een woordvoerder van het gokbedrijf.


http://img836.imageshack.us/img836/1862/haarmichaeljacksons.jpg


Het rouletteballetje zal "volgens de strengste professionele" voorschriften vervaardigd worden, zodat het reglementair kan gebruikt worden in elk casino. "Jackson heeft zijn leven gewijd aan het entertainen van miljoenen mensen, en dit balletje zal op zijn beurt hele groepen mensen begeesteren".

Het unieke eerbetoon moet uiteraard ook geld opbrengen. "Elk casino dat dit balletje wil inzetten op zijn roulettetafels, hoeft ons maar te contacteren". Jammer dat hij geen neuskeutel achterliet in die hotelkamer.


14-12-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica brengt EP uit voor 30ste verjaardag

Metallica brengt EP uit voor 30ste verjaardag

Klik op de foto om ' One ' te beluisteren

'Beyond Magnetic' is de EP die Metallica uitbrengt ter gelegenheid van hun dertigste verjaardag. De band vierde die met vier shows in hun thuisstad San Francisco, waar ze telkens een niet eerder uitgebrachte song speelden. Die staan nu samen op 'Beyond Magnetic'.

'Hate Train', 'Just a Bullet Away', 'Hell and Back' en 'Rebel of Babylon' werden opgenomen tijdens de sessies voor Metallica's jongste album, 'Death Magnetic' uit 2008. Op de nieuwe EP staan de ruwe mixen van de songs. Tijdens de vier shows in de Fillmore in San Francisco kreeg Metallica op het podium gezelschap van leden van Black Sabbath, Judas Priest en Faith No More, alsook van hun oorspronkelijke gitarist, Dave Mustaine van Megadeth.


14-12-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
13-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda (73) maakt weer fitnessdvd's

Jane Fonda (73) maakt weer fitnessdvd's

http://img220.imageshack.us/img220/8965/janefonda.jpg


Jane Fonda, die in de jaren tachtig met een reeks instructievideo's mee aan de wieg stond van de fitnessrage, heeft haar gympak vanonder het stof gehaald voor twee nieuwe fitnessdvd's.

De oefeningen zijn gericht op 'babyboomers', zeg maar vrouwen van middelbare leeftijd die niet meer zo actief zijn als vroeger.

"Ik kan ook niet meer alles wat ik vroeger kon", bekende Fonda in 'The Today Show'. "Toen besefte ik dat niemand video's maakt voor mensen als ik. Mensen die niet meer zo fit zijn als vroeger, of mensen die nooit aan fitness hebben gedaan. Het is nooit te laat".

Ze is inmiddels 73 en ze heeft een nieuwe heup en nieuwe knie.

13-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave doekt Grinderman op

Nick Cave doekt Grinderman op


http://img840.imageshack.us/img840/6695/grinderman.jpg


Nick Cave heeft de split van zijn Grinderman-project aangekondigd. Cave stelde tijdens het laatste concert van hun tournee door Australië, dit weekend tijdens het Meredith Music Festival, dat de groep er de brui aan geeft.

"Tot zover Grinderman, het is voorbij. Misschien tot over tien jaar, als we nog ouder en lelijker zullen zijn", zei Cave.

Grinderman, met naast Cave ook Warren Ellis, Martyn Casey en Jim Sclavunos, bracht twee albums uit: hun titelloze debuut uit 2007 en 'Grinderman 2' in 2010. De band heeft nog geen officiële mededeling over de split gedaan, de redenen ervoor zijn nog onbekend.


13-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse filmcritici kiezen The Artist als beste van 2011

Amerikaanse filmcritici kiezen 'The Artist' als beste van 2011

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Naar aloude traditie maken de Amerikaanse filmcritici in de laatste weken van het jaar hun favorieten bekend. De zwijgende zwart-witfilm 'The Artist', een Frans-Amerikaanse coproductie, en het drama 'The Descendants' scoren hoog, net als Brad Pitt die voor zijn rol in 'The Tree of Life' gelauwerd wordt of George Clooney, die in meerdere films schitterde.

'The Artist' en 'The Descendants' hebben bij de belangrijkste Amerikaanse filmcritici de beste indruk nagelaten. Zowel The Boston Society of Film Critics (BSFC) als de New York Film Critics Online (NYFCO) kozen voor 'The Artist' als beste film.

Ook in Los Angeles was er lof voor de stille film, maar het American Film Institute (AFI) kon enkel een speciale award uitreiken omdat de film niet van Amerikaanse makelij is. In Los Angeles ging de prijs voor beste film naar 'The Descendants', een prent met George Clooney en van Alexander Payne (bekend van het hilarische 'Sideways' en de tragikomedie 'About Schmidt').

'The Artist', in zwart-wit geschoten, op het oude beeldformaat 1.33 en (vrijwel) zonder geluid, voert ons mee naar het Hollywood van 1927. De goedlachse George Valentin (Jean Dujardin) is de charismatische ster van de stomme film. George valt voor de charmes van debuterend actrice Peppy Miller (Bérénice Bejo), maar realiseert zich te laat dat de komst van de geluidsfilm zijn leven voorgoed zal veranderen. Niemand wil weten hoe George klinkt, terwijl Peppy heel Hollywood verovert met haar stem in The Sound of Love.

In 'The Descendants' speelt Clooney dan weer een vader die zijn gezin jarenlang in de steek liet maar doordat zijn vrouw in coma valt, toch plots voor de opvoeding van zijn kinderen moet instaan.
Als beste niet-Engelse film werd de Frans-Canadese productie 'Incendies' van Denis Villeneuve bekroond door het BSFC.

De BSFC roemde Brad Pitt voor zijn rol in het poëtische 'The Tree of Life' van Terrence Malick, een eer die hem eerder al te beurt viel vanuit New York. Michelle Williams scoorde dan weer de hoofdprijs voor haar rol als Marilyn Monroe in 'My week with Marilyn'.

Voor de critici in Los Angeles was Michael Fassbender de beste mannelijke hoofdrolspeler, voor zijn rollen in 'Shame', 'X-Men: First Class', 'A Dangerous Method' en de Charlotte Brönte-verfilming 'Jane Eyre'. De vrijwel onbekende Yun Jung won in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar prestatie in het Zuid-Koreaanse drama 'Poetry' over een oudere dame met beginnende dementie die zich aan het schrijven van natuurpoëzie waagt.

De beste acteurs in New York waren Meryl Streep voor haar rol als Maggie Thatcher in 'The Iron Lady' en Michael Shannon in 'Take Shelter'.

De prijzen van de Amerikaanse filmcritici worden in februari uitgereikt, en gelden vaak als een goede graadmeter voor de Golden Globe Awards (op hun beurt weer graadmeters voor de Oscars, die einddoelen op zich zijn). De nominaties voor de Globes, de prijzen van de buitenlandse filmpers in Hollywood, worden binnenkort bekendgemaakt.


13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barry Manilow geopereerd aan heup en benen

Barry Manilow geopereerd aan heup en benen

http://img860.imageshack.us/img860/7456/barrymanilow.jpg


Barry Manilow is gisteren geopereerd aan een slijmbeursontsteking (bursitis) op zijn heup en aan gescheurde beenspieren. De komende zes weken moet de 68-jarige zanger revalideren.

"Dat krijg je als je dertig jaar lang huppelt op 'Copacabana'. Wens me veel geluk", twitterde Manilow, verwijzend naar zijn grootste hit.

Eergisteren verzorgde Manilow nog zijn duizendste concert in Las Vegas, over een periode van zeven jaar.

Op 2 februari wordt hij voor een concert in Chicago verwacht, daarna staan vier concerten in Radio City Music Hall in New York op de agenda.

13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toyboy van J'Lo mag van haar ex niet met kinderen in auto

Toyboy van J'Lo mag van haar ex niet met kinderen in auto

http://img828.imageshack.us/img828/4870/jenniferlopezt.jpg


Marc Anthony heeft het nieuwe lief van zijn ex Jennifer Lopez verboden te sturen als zijn kinderen in de auto zitten. De 24-jarige Casper Smart heeft een zware voet en er hangen hem nog veroordelingen boven het hoofd.

Danser Casper Smart is al enkele keren aangehouden wegens het deelnemen aan straatraces en flagrante snelheidsovertredingen. Toen dat Anthony ter ore kwam, vaardigde hij prompt het rijverbod uit. Anthony en Lopez hebben een tweeling van drie jaar, Max en Emme.

"Marc was in alle staten toen hij vernam dat Casper een strafblad heeft. Hij heeft Jennifer meteen ingepeperd dat Casper de kinderen nergens naartoe mag voeren. Bovendien haat hij het dat Casper met zijn kinderen omgaat. Hij  is extreem jaloers en vindt dat Jennifer een vergissing begaat met die Casper".

Jennifer (42) is nu al enkele maanden met de 24-jarige dansen en vierde vorige maand Thanksgiving met hem en de tweeling. In juli gingen Marc en Jennifer na zeven jaar huwelijk uit elkaar. Anthony zou overwegen gerechtelijke stappen te ondernemen om te verhinderen dat Casper met de kinderen rondrijdt.

Casper is al twee keer aangehouden wegens snelheidsovertredingen. In 2004, 2005 en 2007 werd hij bovendien aangeklaagd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Hij is voorwaardelijk vrij nadat hij een borgsom van 26.000 dollar betaalde. Op 5 januari volgend jaar moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen en tegen dan moet hij nog tien dagen gemeenschapsdienst vervullen. Indien hij schuldig wordt bevonden, riskeert hij een maximum celstraf van 90 dagen. (br.hln)


13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech voor Angelina Jolie: meest sexy vrouw aller tijden is ... Jennifer Aniston

Pech voor Angelina Jolie: meest sexy vrouw aller tijden is ... Jennifer Aniston


http://img683.imageshack.us/img683/6364/jenniferanistonu.jpg


De lezers van magazine 'Men's Health' kregen de kans hun stem uit te brengen in de poll die polste naar de meest sexy vrouw op deze aardbol. De 42-jarige Jennifer Aniston eindigde overtuigend (maar verrassend) op kop. Angelina Jolie moest zich tevreden stellen met een tiende plaats... en dat terwijl ze lange tijd bestempeld werd als veel sexyer dan haar grote (liefdes)rivale Aniston.

Dit jaar speelde Jennifer zonder twijfel haar meest sexy rol in de film 'Horrible Bosses', waarin ze de rol vertolkt van een flirterige tandarts met een vuil mondje. Ze erkent echter zelf dat ze niet altijd de leidende verleidende dame is geweest.

Zelf mocht de winnares van deze toch wel egostrelende titel ook een sexy vrouw uitkiezen. Aniston kon echter de knoop niet doorhakken tussen twee 'old school' schoonheden: Brigitte Bardot en Gloria Steinem. "Als ik dan toch echt had moeten kiezen, zou ik gaan voor Gloria, want zij heeft echt alles in haar mars en dat is verdomd sexy", deelde Jennifer met 'Men's Health'.


Top 10
De top 10 van 'Sexiest Woman of ALL Time' ziet dus zo uit:

1. Jennifer Aniston
2. Raquel Welch
3. Marilyn Monroe
4. Britney Spears
5. Madonna
6. Ursula Andress
7. Bettie Page
8. Pamela Anderson
9. Jane Fonda
10. Angelina Jolie

Het magazine zelf denkt de redenen te weten waarom Jennifer Aniston met deze titel aan de haal ging: "Grappig is sexy en Jennifer is wel degelijk grappig. Haar down-to-earth persoonlijkheid maakt haar bereikbaar. Ze speelt ook zelden een luchthoofd en overdoet ook nooit een rol. Ze is grappig op een rustige, verfrissende en menselijke manier".

Daarbij komt uiteraard ook haar fantastisch lichaam kijken dat ze onderhoudt door regelmatige workouts en een fanatiek eetpatroon.Ze steekt het dan ook niet onder stoelen of banken, bikinifoto's genoeg dus! Ze deed de voorbije jaren ook al enkel naakt shoots voor onder andere Smart Water en GQ.

Ook vriendje Justin Theroux draagt misschien bij aan haar groeiend sex-appeal. Want sinds ze met hem iets is begonnen in mei dit jaar ziet ze er stralend uit. Ze kiest nu ook steeds zwoelere outfits om de lenzen op rode lopers mee te charmeren. Zelfzekerheid troef bij Jennifer!

De sleutel tot Jennifers hart: "Wat een man echt sexy maakt zijn - buiten zijn spieren - humor, medeleven, vriendelijkheid en boven alles het volledig ontbreken van een oversized ego". Dat gaf ze ten slotte nog prijs aan 'Men's Health'.13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse postuum op 1 in Britse hitlijst

Amy Winehouse postuum op 1 in Britse hitlijst


http://img811.imageshack.us/img811/8858/amywinehousex.jpg


'Lioness: Hidden Treasures', een verzameling van covers, demo's en ander onuitgegeven werk van de betreurde Amy Winehouse, is op nummer 1 binnengekomen in de Britse hitlijst. Het album ging de voorbije week bijna 200.000 keer over de toonbank.

Winehouse overleed op 23 juli op 27-jarige leeftijd aan alcoholvergiftiging. Tot voor kort was de zangeres de best verkopende Britse artiest van deze eeuw, maar die eer is ondertussen weggelegd voor Adele. De opbrengst van 'Lioness: Hidden Treasures' gaat voor een deel naar de Amy Winehouse Foundation.


12-12-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktportret van Lady Gaga onder de hamer

Naaktportret van Lady Gaga onder de hamer


http://img811.imageshack.us/img811/8901/ladygagacp.jpg


Tony Bennett (85) en Lady Gaga (25) namen onlangs samen het nummer 'The Lady Is a Tramp' op voor het 'Duets II'-album van de 55-jarige crooner en op aangeven van fotografe Annie Leibovitz poseerde Gaga ook naakt voor Bennett.

De schets die Bennett van Gaga maakte wordt geveild op eBay, de opbrengst wordt verdeeld tussen goedoelorganisatie Exploring the Arts en Gaga's Born This Way Foundation. Naast het portret worden ook de zonnebril, de oorringen, ring en schoenen geveild die Gaga droeg tijdens een fotosessie met Leibovitz voor het decembernummer van Vanity Fair.

Over haar poseersessie met Bennett verklaarde Gaga: "Ik stapte binnen, zei 'wel, Tony, hier zijn we' en liet mijn badjas vallen. Ik voelde me wel verlegen en dacht 'dat is Tony Bennett, waarom ben ik bloot?' Maar Tony is zo knap. Ik voel me ellendig als zijn vrouw in de buurt is, hij is zo charmant". (br.hln)


12-12-2011 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deadline Pukkelpopbonnen 24 uur opgeschoven

Deadline Pukkelpopbonnen 24 uur opgeschoven

http://img259.imageshack.us/img259/4328/pukkelpopbonnen.jpg


Pukkelpopgangers die als compensatie voor de afgelasting van het festival afgelopen zomer, drank- en eetbonnen willen afprinten, krijgen daar nog de tijd voor tot maandagavond om middernacht. De organisatie heeft de deadline 24 uur opgeschoven om mensen met extra vragen of printerproblemen alsnog te kunnen helpen.
 
Concertgangers die voor de editie 2011 van Pukkelpop een ticket hadden gekocht, konden zoals bekend hun aankoop compenseren door gratis eet- en drankbonnen voor de volgende 3 uitgaves van het festival af te drukken op de website www.pukkelpop.be.
 
Normaal gezien zou de website zondagavond worden afgesloten. Maar omdat er een aantal mensen kampten met printerproblemen of eerst nog bijkomende vragen wilden beantwoord hebben, besloot de organisatie om de deadline met 24 uur op te schuiven.
 
Wie dus nog gebruik wenst te maken van de compenserende maatregelen heeft nog tot middernacht de kans om de bonnen af te drukken. Nadien wordt deze applicatie voorgoed afgesloten en zal er dus geen compensatie voor de ongebruikte tickets meer mogelijk zijn.


12-12-2011 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan

Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan


http://img37.imageshack.us/img37/4959/greetrouffaer.jpg


Televisiezender Eén en presentator Marcel Vanthilt excuseren zich bij actrice Greet Rouffaer. Dat blijkt uit een mededeling van de VRT. Vanthilt had zaterdag tijdens de liveshow van de MIA's een grap gemaakt waarbij werd verwezen naar het ongeval waarbij de actrice zwaar verbrand raakte.

De grapjes schoten bij velen op Facebook en Twitter in het verkeerde keelgat. "Nog meer vuurwerk en het zou hier naar Greet Rouffaer beginnen te ruiken" én een witz over Pukkelpop kwamen slecht aan. "Te erg", "Geen niveau", "De man is over zijn top", reageerden kijkers op sociaalnetwerksites.
 
De netmanager van Eén, Jean Philip De Tender, en Marcel Vanthilt verontschuldigen nu zich bij alle brandwondenpatiënten en Greet Rouffaer in het bijzonder voor de uitspraak die Vanthilt deed tijdens de uitreiking van de MIA's op Eén, aldus de mededeling.
 
De Tender: "Er is afgelopen zaterdag een inschattingsfout gemaakt. Het is nooit de bedoeling geweest om iemand te kwetsen, maar we beseffen nu dat de uitspraak ongepast was en heel wat brandwondenpatiënten heeft geraakt. We hebben een fout gemaakt en bieden onze oprechte excuses aan."
 
Beiden hebben intussen ook persoonlijk hun excuses aan Greet Rouffaer aangeboden. (br.hln)


12-12-2011 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

http://img42.imageshack.us/img42/379/lindsaylohany.jpg


Lindsay Lohan  was in alle staten toen ze het voorbije weekend op Hawaï vaststelde dat haar handtas was gestolen. Niet zozeer omdat het een Chanel-tas van 5.000 dollar was, Lindsay heeft heus nog wel een paar sjakossen, maar omdat al haar papieren in de handtas zaten.

U moet weten dat Lindsay nog altijd voorwaardelijk vrij is, dat haar tripje naar Hawaï "om wat te bekomen van de heisa rond mijn Playboyfoto's" moest goedgekeurd worden door haar reclasseringsambtenaar en dat ze zonder identiteitspapieren niet terug in Los Angeles zou raken. Woensdag moet ze immers opnieuw voor de rechter komen.

"Ik ga verdomd iemand vermoorden als ik hierdoor een jaar in de cel moet", foeterde LiLo volgens TMZ.com. 

Gisteren kon ze echter opgelucht ademhalen. Haar paspoort en de gerechtelijke toestemming om te reizen kreeg ze een dag later terug van "een eerlijke vinder", samen met haar handtas. Alleen: de 10.000 dollar cash die in haar tas zat, bleek vermist.


12-12-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste

Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste


http://img638.imageshack.us/img638/4426/gigilee.jpg
Van Morrison en de 22 jaar jongere Gigi Lee. Hij probeerde halsstarrig zijn relatie met haar geheim te houden.


Van Morrison (66) rouwt om Gigi Lee, de moeder van zijn jongste kind. De Texaanse, die de muziekwereld schokte toen ze verklaarde dat ze de moeder is van Vans geheime zoon, overleed in Belfast aan keelkanker.

Dat gebeurde twee maanden geleden maar raakte pas nu bekend. Gigi was met Litlle Van naar Ierland verhuisd om dichter bij de vader van het kind te wonen. Ze kregen er vaak bezoek van de zanger, die in Dublin woont met zijn vrouw Michelle Rocca.

Een vriendin van Gigi in de Daily Mail: "Het begon met een klonter in haar nek. In augustus of september 2009 werd kanker vastgesteld. De tumor had zich rond een ader vastgehecht, waardoor een operatie uitgesloten was. Van maakte zich grote zorgen om haar. Ik denk dat hij van haar hield en ik weet dat zij van hem hield".

"Ze had al kanker voor ze zwanger werd. Ze ging akkoord met een chemokuur nadat de dokters haar hadden verzekerd dat de baby er niet onder zou lijden. Ze wilde zelfs nog een kind. Ze was bang. Het is heel triest".

Jarenlang heeft Van Morrison zijn relatie met Gigi verborgen gehouden. Ze beviel in december 2009 en slaagde er na Kerstmis in het nieuws op Morrisons officiële website te laten verschijnen: "Gigi en Van Morrison melden met trots de geboorte van hun eerste zoon, Little Van, geboren op 28 december 2009 - het evenbeeld van zijn papa. Hij is een burger van zowel Noord-Ierland als de Verenigde Staten".

De fans van Morrison hadden er geen flauw idee van dat hij in een nieuwe relatie zat. Morrison heeft een dochter van middelbare leeftijd uit zijn eerste huwelijk, met Janet 'Planet' Rigsbee en twee kinderen met zijn huidige vrouw Michelle Rocca.

Het bericht werd snel weggehaald, Morrison verklaarde dat het een flauwe grap was en dat hij Gigi nooit had ontmoet. "Ik heb mijn management gevraagd een onderzoek uit te voeren naar het hacken van mijn officiële website. Om alle twijfel weg te nemen en in het belang van de duidelijkheid: ik ben gelukkig getrouwd met Michelle Morrison, met wie ik twee kinderen heb. We hebben een rustige Kerst gehad, allemaal samen in Dublin", liet Morrison weten in een communiqué.

Later kwam aan het licht dat Gigi tijdens haar zwangerschap directeur was geworden van veertien van Vans bedrijven. Hij kocht een huis voor haar en zijn zoon in Belfast.


11-12-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow en Selah Sue slepen drie MIA's naar huis

Milow en Selah Sue slepen drie MIA's naar huis

http://img825.imageshack.us/img825/5379/milowenselahsue.jpg

Vanavond werden de Music Industry Awards uitgereikt. Milow verzilverde drie van de zeven nominaties (beste pop, beste live act en beste mannelijke soloartiest), Selah Sue haalde er drie op vier binnen: beste album, beste doorbraak en beste solovrouw. 'Somebody That I Used To Know' van Gotye werd tot clip én hit van het jaar gestemd, Hooverphonic mag zich beste groep noemen.


Naast haar drie awards kreeg Selah Sue ook nog de MIA voor best verkopende artiest. Bart Peeters won voor het vierde jaar op rij een MIA in de categorie Nederlandstalig.

Lesley-Ann Poppe, die de Mia voor beste pop (je hebt 'm!)uitreikte, kondigde aan dat ze haar jurk van ontwerper Toehelpmij zou veilen voor Music For Life. Adriaan Van den Hoof doet hetzelfde met zijn gesigneerde pak.

Tom Barman, op wie schijnbaar een extra camera was gezet, strekte zijn middelvinger niet. dEUS mocht de prijs voor beste rock alternative ophalen en toen Milow de MIA voor beste live act kreeg, kreeg Barman net een strategisch afleidende sms.

Voorts was de bezonnebrilde presentator Marcel Vanthilt zijn scherpe zelve met uitspraken als 'het ruikt hier naar Greet Rouffaer' (na het vuurwerk van Milk Inc.) en 'wij vonden de laatste Limburgers die niet betrokken zijn bij fraude, een seksschandaal of weggeblazen zijn op Pukkelpop' (bij de aankondiging van Milk Inc.).

Met een strofe uit Springsteens 'No Surrender' nam Milow de MIA voor beste live-act in ontvangst, opnieuw zocht Tom Barman troost op zijn gsm.  Voorts liep Willy Sommers er wat verloren in de kille nacht bij, waren de filmpjes en aankondigingen best verteerbaar, bij momenten zelfs grappig. Bart Peeters heeft inmiddels aangekondigd voorlopig de stekker uit te trekken. Mag Milow volgend jaar een videoboodschap ineenflansen? (br.hln - beeld photonews)


11-12-2011 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Susan Boyle krijgt bezoek van haar overleden moeder


http://img85.imageshack.us/img85/8588/susanboyles.jpg

Susan Boyle beweert dat ze "bezoek" krijgt van haar overleden moeder. De zangeres had een bijzonder hechte band met haar moeder, Bridget, en hoewel ze bijzonder triest was toen ze overleed, put ze troost uit het feit dat haar moeder nog altijd over haar waakt.

Boyle woont nog altijd in het huis waar ze opgroeide, ook al heeft ze een groter huis vlakbij.

"De sociale woning is van mijn moeder, haar energie zit nog in dat huis. Daar vind ik troost. Mijn moeder zei 'zorg voor mijn huis en voor mijn kat, Pebbles' en dat is wat ik doe. Ik heb mijn moeder zelfs nog gezien in haar huis. Ik denk dat ze me wilde laten weten dat ze het goed stelt. Er was ook een aangename geur. Misschien was het haar parfum, dat weet ik niet zeker. Ik dacht vroeger dat ze me in de steek had gelaten toen ze stierf. Misschien probeerde ze me te zeggen dat ze me niet in de steek laat", zegt Boyle in de Daily Mail.

Susan Boyle, die wereldberoemd werd nadat ze twee jaar geleden deelnam aan 'Britain's Got Talent', voelt zich naar eigen zeggen nog altijd eenzaam.

"Mijn grootste probleem is dat ik me eenzaam voel, vooral 's avonds. Ik ben altijd bang geweest om alleen te zijn en nu ben ik ook alleen. Iedereen is gestorven en ik blijf over. Op enkele jaren tijd overleden mijn vader, mijn oom, mijn zus en mijn moeder. Ik werkte in schoolkeukens en in het bejaardentehuis hielp ik ouderlingen. Toen ik aan 'Britain's Got Talent' deelnam had ik een enorm gevoel gefaald te hebben en dat heb ik nog altijd. Het is moeilijk als dat je levenspatroon is geweest en het is bijna niet te geloven dat dat patroon doorbroken is".


11-12-2011 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones werken aan jubileumconcert

Rolling Stones werken aan jubileumconcert

Klik op de foto om ' Beast of Burden ' te beluisteren
De kans bestaat dat de legendarische rockgroep The Rolling Stones voor de vijftigste verjaardag van hun eerste concert opnieuw op het podium staan. Dat blijkt uit een interview van gitarist Keith Richards met de Duitse krant Frankfurter Rundschau.

"De komende weken zie ik de jongens opnieuw, we gaan ons in een repetitieruimte opsluiten en zien wel waar het ons brengt", aldus de 67-jarige rocker. "Het gaat er niet om of we iets gaan maken, maar wel om wat we gaan maken."
 
Richards verheugt zich al op het komende jaar. "Ik weet nog niet of we nieuwe songs gaan maken. De hoofdzaak is dat ik opnieuw met (drummer) Charlie Watts samen speel. Dat is alles wat ik wil."
 
De gitarist zei ook nog dat hij de boycot van sommige Stones-liedjes als een eer ervaarde. Zo draaiden in 2005 vele Amerikaanse radiostation niet het liedje 'Sweet Neo Con', dat de neoconservatieven van de regering van Amerikaanse president George W. Bush bekritiseerde. "Soms doet het goed om verboden te worden. Toch verbazend hoe radiozenders steeds opnieuw bang zijn om een lied te spelen", dixit Richards.
 
Op 12 juli 1962 gaven The Rolling Stones hun allereerste concert in de beroemde Londense Marquee Club.


11-12-2011 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Jodie Foster veroordeeld tot 5 jaar cel wegens oplichting

Vader Jodie Foster veroordeeld tot 5 jaar cel wegens oplichting

http://img72.imageshack.us/img72/8186/vaderjodiefoster.jpg

De 89-jarige vader van Jodie Foster is gisteren in Californië veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar wegens oplichting van een twintigtal mensen. Hij profiteerde daarbij van de bekendheid van zijn dochter. Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn, maar zelfs tijdens zijn proces zette hij zijn praktijken voort.

Jodie Foster werd enkele maanden na de scheiding van haar ouders geboren. Ze werd voornamelijk opgevoed door haar moeder en heeft geen contact met haar vader, een bouwaannemer. Het weerhield de man er niet van om de naam van zijn dochter te misbruiken voor oplichterij.
 
Lucius Foster maakte mensen wijs dat hij hen aan een huis zou helpen, voor de geldelijke vergoeding van 5.000 dollar. Verschillende mensen trapten erin, wat papa Foster minstens 130.000 dollar opleverde. Natuurlijk werd er nooit een woning voor de gedupeerden gevonden.
 
Al klinkt zijn versie wel lichtjes anders. De 89-jarige houdt vol dat hij mensen wilde helpen bij het vinden van een huis, en vindt dat hij onschuldig is. Hij nam geen advocaat onder de arm, wat een riskante onderneming kan zijn.

"U bent heel charmant, maar u bent ook heel gevaarlijk", oordeelde rechter Gregory Dohi. Daar heeft hij een punt: tijdens het proces bekenden nog 9 mensen opgelicht te zijn door papa Foster en tijdens de beraadslaging van de jury stuurde hij zelfs nog een mail naar nietsvermoedende huizenjagers.
 
Lucius Foster werd schuldig verklaard aan diefstal bij 21 personen en 9 keer handelen zonder aannemerslicentie. Hij kon tot 25 jaar cel riskeren, maar gezien zijn hoge leeftijd heeft de rechter de straf beperkt tot 5 jaar.(br.hln - foto ap)


10-12-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek bad als kind: Jezus, geef me grote borsten

Salma Hayek bad als kind: "Jezus, geef me grote borsten"

http://img17.imageshack.us/img17/5246/salmahayeka.jpg


Salma Hayek was naar eigen zeggen doodsbenauwd toen ze als kind merkte dat ze minder snel dan haar klasgenootjes borsten kreeg. De Mexicaanse wendde zich dan maar tot Christus en bad voor grote borsten, wat hierboven duidelijk niet in dovemansoren is gevallen.

"Ik was de jongste in mijn klas en alle meisjes begonnen borsten te krijgen en bij mij gebeurde er niets. Ik was echt bang en ik werd vaak geplaagd omdat ik het magere meisje was dat op een jongen leek. Ik stak mijn handen in het gezegende water en bad 'alstublief Jezus, geef me grote borsten'".


09-12-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones betalen begrafenis bluesgitarist Hubert Sumlin

Rolling Stones betalen begrafenis bluesgitarist Hubert Sumlin

Klik op de foto om ' Sitting On Top Of The World ' te beluisteren

Mick Jagger en Keith Richards gaan de begrafenisplechtigheid betalen van bluesgitarisst Hubert Sumlin, die vorige week op zijn tachtigste overleed. Sumlin was decennialang de vaste gitarist van zanger-mondharmonicaspeler Howlin Wolf, een van de grote idolen van Jagger en Richards.

Sumlins levensgezelling, Toni Ann Mamary maakte dat bekend. "Mick Jagger en Keith Richards hebben er op aangedrongen dat zij alle kosten van Huberts begrafenis willen dragen. God bless the Rolling Stones", aldus Mamary.

Jagger en Richards hebben altijd erkend dat de gitaarstijl van Sumlin een grote invloed heeft gehad op de muziek van de Stones. Richards speelde op Sumlins album 'Them Shoes' uit 2006.

"Voor mij was hij een oom en een leraar. Hubert was een warme mens, vol humor en altijd aanmoedigend. Hij was een gentleman van de bovenste plank. Ik mis hem, ja, maar we hebben zijn platen. Mijn innige deelneming aan zijn familie. One love, Hubert", schreef Richards.

Jagger: "Hubert was een scherpzinnige en fijngevoelige bluesgitarist. Hij had een originele toon en was de perfecte begeleider voor Howlin' Wolfs grommende stem. In een song als 'Goin' Down Slow' kon hij een hartverscheurende emotie leggen en in een nummer als 'Wang Dang Doodle' stak hij een speelse vrouwelijkheid. Hij was een grote inspiratiebron voor ons allemaal"


09-12-2011 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica komt naar Werchter Boutique

Metallica komt naar Werchter Boutique


http://img338.imageshack.us/img338/6784/metallicaw.jpg

Werchter Boutique staat volgend jaar volledig in het teken van de harde metalen. Metallica is de hoofdgenodigde, maar de groep brengt ook nog een handvol andere bands mee. James Hetfield en co zullen onder meer hun 'magnum opus', 'The Black Album' uit 1991, volledig brengen. Dat laat de organisatie van Werchter Boutique weten.

'The Black Album' is intussen 20 jaar oud en betekende de doorbraak bij het grote publiek voor Metallica. Er prijken parels op als 'Enter Sandman', 'The Unforgiven', 'Sad But True' en natuurlijk 'Nothing Else Matters'. Wereldwijd zijn er ondertussen zowat 25 miljoen exemplaren van het album verkocht. Metallica stond al zes keer op Rock Werchter.
 
Werchter Boutique vindt plaats op Pinkstermaandag 28 mei 2012. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 14 december via onder meer www.proximusgoformusic.be. Een ticket kost 75 euro. Wie een stek wil in het vak net voor het podium, de zogenaamde Black Circle, betaalt 110 euro.


09-12-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Demi Moore poseert met blote kont

Dochter Demi Moore poseert met blote kont
Scout Willis, de 20-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, showt haar blote achterwerk in een sexy fotoshoot voor de website StyleLikeU.

De middelste dochter van Bruce en Demi heeft meegewerkt aan een fotoshoot waarin ze letterlijk met de billen bloot gaat.

Scout is onder andere te zien als sexy motormuis die een toch wel cruciale lap stof mist op de bilpartij van haar broek.(br.hln)

09-12-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Michael Jackson (13) heeft eerste filmrol beet

Dochter Michael Jackson (13) heeft eerste filmrol beet

http://img824.imageshack.us/img824/7913/parisjackson.jpg

Paris, de 13-jarige dochter van Michael Jackson, gaat de hoofdrol spelen in 'Lundon's Bridge and the Three Keys', een fantasyfilm met live acteurs en animatiefiguren.

Haar familie wilde dat Paris wachtte tot haar 18de om een carrière in de showbusiness te beginnen, maar nadat ze haar 81-jarige oma en voogd vertelde dat de film een boodschap uitdraagt die haar vader zou gewaardeerd hebben, kreeg ze groen licht.

"De sterke liefde die haar personage koestert voor haar vader staat centraal in de film", aldus een bron in The Sun.

Paris treedt dus in de voetsporen van haar vader, die acht was toen hij beroemd werd als lid van The Jackson 5. Hij was twintig toen hij in zijn eerste film speelde, 'The Wiz'.

De film waarin Paris speelt, is gebaseerd op een reeks jongerenverhalen van Dennis H. Christen. Daarin verandert een dolfijn dankzij oude magie in een mens, terwijl een boze geest een tienerjongen verandert in een draak. De opbrengst van de film gaat naar het Amerikaanse openbaar onderwijssysteem. (br.hln)


09-12-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam op Rock Werchter

Pearl Jam op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Black ' te beluisteren
Pearl Jam zal op vrijdag 29 juni voor de derde keer op de wei van Rock Werchter staan. Twintig jaar geleden bracht de Amerikaanse groep haar iconische debuut 'Ten' uit en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. De band heeft nog wat goed te maken voor de mindere prestatie op Rock Werchter in 2010.

Bij hun laatste doortocht brak Pearl Jam al na amper 50 minuten de veel te korte set af om in de bisronde alsnog een en ander recht te zetten. Hits als 'Black' en 'Jeremy' uit het fel bejubelde grunge-debuut 'Ten' bleven in de gitaarkist steken, tot grote teleurstelling van de vele fans. Nu krijgt Pearl Jam dus een herkansing en in dit jubileumjaar kan men zich toch aan meer respect voor het publiek verwachten.

Eerder maakte de festivalorganisatie ook al bekend dat Red Hot Chili Peppers, Florence + the Macine en Justice op het podium van Rock Werchter 2012 zullen staan.

Het populaire festival vindt volgend jaar plaats van donderdag 28 juni tot zondag 1 juli. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music.


08-12-2011 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is bang dat ze zal eindigen zoals prinses Diana

Lady Gaga is bang dat ze zal eindigen zoals prinses Diana

http://img713.imageshack.us/img713/1717/ladygagatq.jpg

Lady Gaga brengt een nummer uit over het overlijden van prinses Diana. De 25-jarige zangeres vreest dat ze aan haar einde zal komen zoals Diana, die ze "een martelares van de roem" noemt.

Lady Gaga ziet zichzelf als "de popversie van prinses Diana", die op haar 36ste omkwam in een auto-ongeval in een tunnel in Parijs. "Lady Gaga is altijd al enorm gefixeerd geweest op Diana en ze ziet zichzelf als de 21ste-eeuwse incarnatie van de prinses", aldus een bron in The Sun.

"Ze weet dat ze haast net zo herkenbaar is als Diana en ze wordt net als de prinses door fotografen en fans op de hielen gezeten. Ze droomt dat ze op dezelfde manier aan haar einde zal komen en ze is echt bang dat haar roem haar dood zal betekenen. Ofwel in een achtervolging of door toedoen van een krankzinnige".

Gaga, een fan van het Britse koningshuis, maakt er geen geheim van dat ze geobsedeerd is door het liefdadigheidswerk en de modegevoeligheid van Diana. Zo haalde ze voor sommige van haar outfits inspiratie in de garderobe van de prinses. De idee achter haar hit 'Paparazzi' haalde ze ook bij het overlijden van Diana.

Vorige maand speelde Gaga een pianoversie van het nieuwe nummer voor een klein publiek.


08-12-2011 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Afghan Whigs terug bij elkaar

The Afghan Whigs terug bij elkaar

Klik op de foto om ' Gentlemen ' te beluisteren


Velen hadden er misschien niet meer op gerekend, maar het geduld van de fans wordt eindelijk beloond: The Afghan Whigs zijn na een afwezigheid van tien jaar terug bij elkaar. Greg Dulli en de zijnen spelen volgend jaar op 27 mei op het 'I'll Be Your Mirror' festival in Londen, waar onder andere ook Slayer, Mogwai en Mudhoney present tekenen. The Afghan Whigs vervangen er Guided By Voices, die hun tournee hebben afgelast omdat ze eerst aan nieuw materiaal willen verder werken. De groep uit Cincinnati speelt in september ook in New Jersey, op een festival dat dezelfde naam draagt als in Londen. Andere concerten staan voorlopig nog niet op het programma.


08-12-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Klik op de foto om het filmpje te bekijken
Dit is de (vermeende) cover van de Playboy waarop Lindsay Lohan prijkt. De foto, die vannacht gelekt werd op het net, toont LiLo in een Marilyn-Monroe-meets-Jessica-Rabbit-pose.

De langverwachte cover zou pas volgende week donderdag onthuld worden in de Ellen DeGeneres Show. Maar The Insider is blijkbaar iedereen voor en lekte de foto, al moeten we daar toch nog altijd enig voorbehoud bij plaatsen. Lohan heeft lange blonde haren en haar naakte lichaam wordt deels en strategisch bedekt door een felrood Playboylogo.

Donderdag zal La Lohan (25) haar eerste tv-interview geven sinds ze weer uit de gevangenis is. Daar kwam ze terecht na het stelen van een halsketting in Los Angeles. Bij Ellen DeGeneres zal ze ongetwijfeld 'haar' Playboynummer promoten, dat pas eind deze maand in de krantenwinkel ligt.

Lohan poseerde in oktober voor het mannenblad, maar Playboybaas Hugh Hefner was niet tevreden over het resultaat en LiLo moest opnieuw voor de camera verschijnen. Voor een vermeende één miljoen dollar is dat een kleintje, natuurlijk.(br.hln)


08-12-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

http://img12.imageshack.us/img12/6454/harrymorgane.jpg


Harry Morgan, bekend van zijn rol als kolonel Potter in de serie 'M*A*S*H' is gisteren op 96-jarige leeftijd overleden.

De acteur blies zijn laatste adem uit in zijn woning in Los Angeles. Dat heeft zijn zoon Charles laten weten aan The New York Times. Harry leed de laatste dagen van zijn leven aan een longontsteking. Het is echter niet duidelijk of dit ook de doodsoorzaak is.

Harry speelde in meer dan honderd films en in series als 'Dragnet', 'Pete and Gladys', 'December Bride' en 'M*A*S*H'.


08-12-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt

Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt


http://img39.imageshack.us/img39/8150/johnnydepp.jpg


Johnny Depp betaalt geen eurocent inkomensbelasting aan de Franse fiscus, hoewel hij de helft van het jaar in zijn villa aan de Côte d'Azur woont en hij zijn vriendin Vanessa Paradis vier jaar geleden een immens landgoed cadeau deed.

Depp is dol op zijn villa in Zuid-Frankrijk, in Plan de la Tour, op vijftien kilometer van het mondaine Saint-Tropez. Hij heeft er geen last van de Hollywoodgekte en de paparazzi laten hem daar met rust.

"We hebben een heerlijke plek in Frankrijk. Het is een klein gehucht, en ik doe er niets. Drie maanden aan een stuk kan ik daar op mijn land zitten. Ik sta op, ga naar buiten en kijk hoe mijn groenten groeien. Het is er ongerept en simpel, precies wat ik graag heb", verklaarde hij vorig jaar nog. Depp woont er met Vanessa Paradis en hun kinderen Lily-Rose (12) en Jack (9).

Maar teneinde zijn fortuin veilig te stellen en aan de klauwen van de belastingsdienst te ontsnappen, kan Depp niet het jaar rond in Frankrijk verblijven. Dus reist hij de helft van het jaar de wereld rond. Op kosten van filmmaatschappijen, wat dacht je?

Niets onwettelijks
Depp doet niets onwettelijks, hij omzeilt simpelweg de hoge Franse inkomensbelastingen door niet langer dan zes maanden per jaar in zijn villa in Plan de la Tour te verblijven.

"Als ik meer dan 183 dagen op een jaar in Frankrijk verblijf, moet ik daar inkomensbelastingen betalen. Dus de rest van het jaar woon ik in de VS of waar ik ook maar aan het filmen ben".

De Fransen autoriteiten zouden nochtans maar wat graag hebben dat Depp, die twee kinderen heeft met de française Vanessa Paradis maar niet met haar getrouwd is, permanent in la douce France komt wonen.

"Frankrijk heeft me verzocht om er permanent te verblijven, maar daar trap ik niet in. Een permanent verblijf verandert alles. Ik ben niet bereid om mijn Amerikaans staatsburgerschap op te geven", verklaart Depp in The Sun. In 2010 verdiende Depp volgens zakenblad Forbes 75 miljoen dollar, zo'n 56 miljoen euro.

De Depp-familie stamt af van een Franse Hugenoot, Pierre Deppe of Dieppe, die zich rond 1700 in Virginia vestigde. Hij beweerde eerder dit jaar dat hij via zijn overgrootmoeder ook indianenbloed heeft. (br.hln)


08-12-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Klik op de foto om ' Nothing Compares 2 u ' te beluisteren

Enkele maanden geleden smeekte ze op haar blog nog om een sekspartner, waarbij ze stelde dat anale seks zeker op het menu stond, en kijk: het heeft gewerkt. Morgen trouwt Sinead O'Connor in Las Vegas met Barry Herridge, een man uit Dublin.

"Met enorme vreugde gaan ik en mijn geliefde vriend Barry Herridge morgen trouwen op een geheime plek. Het wordt een droom. Zodra we kunnen, zullen we hier enkele foto's posten. Zeer gelukkig meisje", schrijft O'Connor op haar blog.

Gisteren was de zangeres te gast in de ontbijtshow op Today FM, waar ze nog stelde dat ze geen opwindend nieuws te melden had. Maar vandaag belde ze samen met haar verloofde naar het station om hun trouw aan te kondigen.

O'Connor heeft vier kinderen uit vorige relaties. Ze was al drie keer eerder getrouwd: in 1989 met muziekproducer John Reynolds, in 2001 met journalist Nicholas Sommerlad en in juli vorig jaar nog met haar jeugdvriend Steve Cooney. Dat laatste huwelijk hield slechts acht maanden stand. "Steve is een schatje, dus het is niet zijn fout maar de mijne. Het was een bijzonder gelukkig huwelijk en ik ben er van ondersteboven dat het voorbij is", liet O'Connor weten.


07-12-2011 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Klik op de foto om ' Set Fire To The Rain ' te beluisteren

De inhoud van de rider van Adele is gelekt op het internet. Daaruit blijkt dat ze Amerikaans bier 'niet aanvaardbaar' vindt. De rider was bedoeld voor de Amerikaanse tournee van de Britse zangeres, die ze evenwel moest afgelasten wegens stemproblemen.

Op de toerbus eist Adele voor zichzelf en haar medewerkers twaalf flesjes Europees bier. In de kleedkamer wil ze een fles "van de beste rode wijn", een pakje Marlboro Light en een wegwerpaansteker. Daarnaast een schaal sandwiches met kipsla maar zonder tomaat, azijn of chili. Ook citrusvruchten zijn uit den boze.

Bovendien eist Adele dat iedereen die op de gastenlijst staat en dus geen inkom hoeft te betalen, verondersteld wordt 20 dollar te betalen die doorgestort wordt aan Sands, een Britse goeddoelorganisatie voor ouders die een baby hebben verloren.


07-12-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstig naakt: topmodellen in evakostuum voor Pirelli-kalender

Kunstig naakt: topmodellen in evakostuum voor Pirelli-kalender


http://static2.hln.be/static/photo/2011/17/8/0/20111207122902/media_xl_4508850.jpg

Gisteren is in New York de nieuwe Pirelli-kalender voorgesteld, het jetset-equivalent van de pinupkalenders die je doorgaans in garages, vrachtwagencabines en kleedkamers van vierdeprovincialeploegen aantreft.

De Pirellikalender is de meest stijlvolle blootkalender ooit en hij valt elk jaar bij een uitgelezen schare VIP's in de bus. De foto's van artistiek verantwoord ontklede topmodellen op droomlocaties worden traditioneel genomen door wereldvermaarde modefotografen. Dit jaar trok Mario Sorrenti met schoon volk als Milla Jovovich, Lara Stone en Kate Moss naar Corsica.

De komende maanden kan u zich voorts vergapen aan de geboortekostuums van Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Joan Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Edita Vilkevicute, Margareth Made en Rinko Kikuchi.

Opmerkelijk is dat Sorrenti de eerste Italiaanse fotograaf is die de kalender mag maken, terwijl Pirelli een Italiaans bedrijf is. "Ik heb altijd gevonden dat je uitkleden helpt om dichter bij de andere persoon te komen en iets te verkrijgen dat eerlijk en puur is", verklaart Sorrenti met uiteraard niets dan kunstzinnige bedoelingen.

De kalender bevat 25 foto's, waarvan 18 zwartwitbeelden. Tenzij je baas het niet erg vindt dat je naar naakte modellen zit te kijken die hun best doen hun goddelijke lijven in harmonie met de natuur te presenteren, zijn deze beelden niet geschikt voor de werkplek. Je kan hier nog meer foto's van de Pirellikalender bekijken. (br.hln)


07-12-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop strikt Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus

Graspop strikt Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus


http://img854.imageshack.us/img854/4862/killswitch.jpg
Killswitch Engage


De affiche van de Graspop Metal Meeting krijgt steeds meer vorm met vijf stevige nieuwe namen. Het gaat om Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus. Vandaag start de voorverkoop.

Killswitch Engage is terug van de partij na een sabbatjaar. De Amerikaanse metalcoregroep komt voor de derde keer naar Dessel, deze keer met een zesde cd onder de arm. Zes is ook het aantal keer dat Hatebreed al op de affiche staat, en de muziek van de pletwals is dan ook geen onbekende voor het Graspoppubliek. Devildriver is ook een bekende naam, en speelt melodische deathmetal met veel overgave.

Exodus gooit er nog eens een stevige pot thrash tegenaan. De grondleggers van de thrasmetal mogen met Metallica niet mee op de hort met het 'Big Four'-circus, maar het voordeel daarvan is dat ze opnieuw naar Graspop kunnen komen. Wie na het razendstrakke gebeuk van de Amerikanen nog wat wil bekomen door zelf mee te kwelen kan dat bij Alestorm, dat zijn folkmetal kruidt met een piratensaus. De accordeons, violen en hoorns zijn weer present in 2012.

Vandaag start de voorverkoop van combitickets, Graspopmunten en vip-upgrades. De dagtickets gaan pas in voorverkoop wanneer de dagindeling gekend is. Vanaf vrijdag 9 december kan je ook festihutten en staanplaatsen reserveren voor Graspop Metal Town. Alle info op www.graspop.be/metaltown_NL.

De Graspop Metal Meeting vindt plaats in het festivalpark Stenehei in Dessel van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Er zijn optredens van 75 bands op vier podia. Daarnaast vind je er ook heel wat nevenevenementen zoals signeersessies, een festivalfair en een metalmarket. Vlak naast de festivalweide ligt de festivalcamping, en een kilometer verder de Metal Town, een openluchthotel met festihutten en staanplaatsen voor al wie met de caravan of mobilhome komt.06-12-2011 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg werkt aan script tweede 'Kuifje'-film

Steven Spielberg werkt aan script tweede 'Kuifje'-film


http://img805.imageshack.us/img805/1487/kuifje.jpg


Steven Spielberg is al bezig aan het script voor een tweede 'Kuifje'-film. Spielberg regisseerde de eerste 'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn'. Producer Kathleen Kennedy heeft verklaart dat zij en Spielberg beginnen werken zijn aan het nieuwe script en hopen dat de tweede film ten laatste tegen de zomer van 2015 zal uitkomen.

Producer Peter Jackson heeft al gesteld dat hij van 'Tintin' een franchise wil maken en ideeën heeft voor een tweede, derde en vierde film.

06-12-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Klik op de foto om ' Fly me to the moon ' te beluisteren

De Amerikaanse zangers Tony Bennett (85) en Stevie Wonder (61) plannen een samenwerking. Of er ook ooit echt een cd komt, wil de platenfirma niet bevestigen. "Het project bevindt zich nog in een beginfase", zeggen ze aan de Wall Street Journal.

Het plan is om de beroemdste nummers van beide zangers in een nieuw kleedje te steken. Stevie Wonder zou enthousiast zijn over het project, en zou samen een huis willen huren om intens samen te kunnen werken.
 
Tony Bennett staat de laatste tijd weer in de belangstelling door zijn duet met de onlangs overleden zangeres Amy Winehouse. Dat duet maakte onderdeel uit van de cd Duets II, waar ook samenwerkingen op te horen zijn met Lady Gaga, Carrie Underwood, Mariah Carey, Aretha Franklin en John Mayer.

De cd is een groot succes en staat bovenaan de hitparade. Het was de eerste nummer één-cd voor de 85-jarige Bennett, die in totaal 73 cd's en 3 dvd's op zijn naam heeft staan. "Ik probeerde geen hit te scoren, maar wel een hit-catalogus bij elkaar te schrijven", grapte hij. Over Duets III is hij formeel: "Dat komt er niet."

Duets II werd ook genomineerd voor drie Grammy-awards. De kranige bejaarde geniet van zijn tweede leven: hij werd door de beroemde fotografe Anna Leibovitz gefotografeerd voor Vanity Fair waar hij een naaktportet schetst van de echt naakt poserende Lady Gaga. Niet slecht voor een 85-jarige!


06-12-2011 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

http://img259.imageshack.us/img259/6425/adeled.jpg


Haar stemproblemen niet te na gelaten, is de Britse zangeres Adele aan een bijzonder jaar bezig. Haar cd '21' heeft opnieuw een record gebroken: er werden al 3,4 miljoen exemplaten van gekocht en is daarmee het best verkochte Britse album van de 21ste eeuw. De vorige recordhouder was Amy Winehouse die 3,3 miljoen exemplaren verkocht van de cd 'Back to black'.

Het is niet het eerste record dat de amper 23-jarige zangeres op haar naam heeft staan. Een overzichtje:

- Adele is de eerste levende artieste die tegelijkertijd twee hits heeft staan in zowel de singelijst als de albumlijst sinds de Beatles in 1964.

- Het is de eerste keer in 12 jaar dat één persoon een cd heeft staan op nummer één en nummer twee. De laatste keer dat iemand daar in de Britse hitlijsten in slaagde was door The Corrs in 1999.

- Ze is de langst genoteerde vrouwelijke artieste bovenaan de albumlijst. '21' stond 11 weken bovenaan, dat is twee weken langer dat Madonna's 'The Immaculate Collection' in 1990. Adele werd van de troon gestoten door de nieuwe cd van de Foo Fighters, maar die hield het maar één weekje uit bovenaan. Daarna veroverde '21' nog eens de topplaats voor 5 weken op rij.

- In de VS stond Adele 13 weken op nummer één: een prestatie die niet meer was gebeurd sinds 1998.

- De single 'Someone like you' is meer dan een miljoen keer aangekocht. Dat was de eerste keer in tien jaar dat dat gebeurde in Groot-Brittannië.

- De cd '21' is de eerste Britse cd ooit die drie miljoen exemplaren verkoopt in één kalenderjaar.

- Adele werd in november de eerste Europese artieste die meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht van haar tweede cd via iTunes.

Adele en '21' zijn niet alleen populair bij de Britten, ook wereldwijd is het de meest verkochte cd van het jaar.  Dat legt Adele geen windeieren: ze is samen met Lily Allen en zangeres Duffy de 9de rijkste Brit jonger dan 30.

Op persoonlijk vlak gaat het minder goed met Adele. De zangeres moest een operatie ondergaan aan de stembanden. "Ik heb geen keuze: het is dit risico nemen of riskeren dat ik mijn stem kwijtraak voor altijd." Momenteel herstelt ze van de operatie die spoedig is verlopen. 


06-12-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

http://img535.imageshack.us/img535/5122/tanjadexterso.jpg


Tanja Dexters is erin geslaagd om de finale van Expeditie Robinson 2011 te winnen. De Vlaamse babe haalde het van de Nederlandse acteur Sascha Visser en Jim-VJ Niko Van den Driessche. De winst is niet enkel voor de eer: Tanja houdt er maar liefst de mooie som van 50.000 euro aan over.

In de finale slaagde 'la Robinson' erin om als eerste een schietschijf te raken met een pijl. Dat klinkt simpel, maar Expeditie Robinson zou zijn naam niet waarmaken als het niet iets ingewikkelder werd gemaakt.

De schietschijf bewoog en vanop een kruisboog, moest een brandende pijl worden afgevuurd. De eerste die erin slaagde de roos te raken, en dus te doen ontvlammen, won. Tanja bleef koelbloedig, mikte... en schoot raak.

Nochtans zag het er niet zo goed uit voor Tanja. Ze kwam als laatste aan bij de finale proef, maar Sascha verloor veel tijd met de puzzel, waardoor Tanja op de tweede positie kwam. Niko bleef een tijdje op voorsprong, en beiden schoten verschillende keren mis tot Tanja het rake schot afleverde.

De ex-Miss België kon het eerst niet geloven, maar straalde uiteindelijk van geluk. "Zalig, ik heb er gewoon geen woorden. Ik ben er altijd in blijven geloven. Ik ben Robinson, wat er ook gebeurde in het avontuur, ik ben er altijd in blijven geloven dat ik het kon."

Wat ze met de 50.000 euro gaat doen, weet ze ook al. "Het is veel geld, maar het is ook rap op!", zo lacht ze in een exclusief filmpje op de website van zender 2BE. "Ik wil een reis maken met mijn mama en zussen en alle kindjes, een horloge voor mijn vriend en een spaarrekening voor Valentina (haar dochter, red.)..." Aan ideeën duidelijk geen gebrek. Geniet ervan, Tanja.


06-12-2011 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George: Celstraf heeft me goed gedaan

Boy George: "Celstraf heeft me goed gedaan"

Klik op de foto om ' Do You Really Want to Hurt Me ' te beluisteren

Boy George, die vier maanden celstraf kreeg voor het mishandelen en gevangenhouden van een mannelijk escort in december 2008, stelt dat hij in de cel leerde terug van zichzelf te houden.

"Het was de ideale gelegenheid om na te denken over mijn leven. Ik kreeg werk in de keuken, had mijn eigen cel en maakte vrienden in de gevangenis. Ik moest eraan wennen op mijn eentje te zijn, maar ik leerde er mezelf opnieuw graag te zien. Ik zat slechts vier maanden, maar naarmate de dag van mijn vrijlating naderde, sloeg de paniek toe. Ik dacht 'mijn god, als ik buiten ben moet ik weer de draad van mijn leven oppikken, ik weet niet of ik hier wel weg wil'".

"Maar van zodra je echt clean bent en weer bij je volle verstand, begin je je potentieel weer in te zien. Ik ben toen enorm veranderd. Zo besefte ik dat ik al mijn hele volwassen leven in het rond aan het neuken was, en dat het moest ophouden", verklaart George in een interview met The Observer.

George stelt dat hij al twee jaar nuchter en clean is. "Nu ben ik trots op mezelf, en dat voelt enorm goed".


05-12-2011 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl

Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl


http://img834.imageshack.us/img834/3879/madonnak.jpg


De halftime show tijdens de Super Bowl, het best bekeken televisiemoment in de Verenigde Staten, wordt deze jaargang verzorgd door Madonna. Ze volgt daarmee in de voetsporen van onder meer Bruce Springsteen, U2, Prince en de Rolling Stones.

De halftime show van de Super Bowl, de finale het American Football-seizoen, is zowat het meest prestigieuze televisiemoment in de Verenigde Staten. Begin dit jaar keken ongeveer 162 miljoen mensen naar het optreden van Black Eyed Peas.

De Super Bowl vindt op 5 februari plaats in Indianapolis. Madonna zal voor de gelegenheid samenwerken met de mensen achter Cirque du Soleil en choreograaf Jamie King.


05-12-2011 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Mondays komen terug samen

Happy Mondays komen terug samen

Klik op de foto om ' Step On ' te beluisteren

Volgend jaar komen de Happy Mondays terug samen. Zanger Shaun Ryder wil de band opnieuw bij elkaar brengen met het oog op een documentaire. Er zijn plannen om samen het The Stone Roses te toeren.
 
"Na het succes van de Stone Roses-reünie, is er weer veel belangstelling voor de Mondays. De groep opnieuw laten toeren en daar een documentaire over maken, daar zien promotoren wel brood in", aldus een bron in The Sun.

Shaun Ryder en zijn broer, bassist Paul, zijn naar verluidt bereid hun ruzie aan de kant te zetten om de band in de originele bezetting te hervormen: gitarist Mark Day, keyboardspeler Paul Davis en drummer Gary Whelan. Sambaballenschudder en 'danser' Mark 'Bez' Berry en zangeres Rowetta Satchell zouden er ook bij zijn.

De reünie staat voor komende zomer gepland en zal voorafgegaan worden door de heruitgave van het album 'Pills 'N' Thrills And Bellyaches' uit 1990. Er komt ook een dvd van de comebackshows.


05-12-2011 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman is een heks

"Nicole Kidman is een heks"

http://img163.imageshack.us/img163/2967/nicolekidmank.jpg

Nicole Kidman heeft nog maar weinig vrienden gemaakt op de set van haar nieuwste film. De actrice verblijft momenteel in Nashville voor de opnames van Stoker, waar ze zich volgens ingewijden als een echte diva zou gedragen.


"Nicole is een echte heks, ze hebben haar zelfs de bijnaam 'Ijskoninging' gegeven", laat een bron weten. "Niemand mag tegen haar praten, behalve haar tegenspelers, de regisseur en de producers."

"Op een dag vroeg ze een glas water en ze werd razend kwaad op de persoon die haar een glas water met ijsblokjes had gebracht. 'Ik drink geen ijswater', brieste Nicole, die een nieuw glas op kamertemperatuur eiste. Iedereen loopt op de toppen van hun tenen omdat ze vrezen dat ze uit haar krammen zal schieten."

"In een ander bizar incident verplaatste iemand een paraplu die Nicole even daarvoor voor een scène had gebruikt. Tijdens de repetities kreeg de arme jongeman een fikse uitbrander en Nicole eiste dat hij de paraplu terug op zijn plaats zette."


05-12-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

http://img248.imageshack.us/img248/1439/johnnyhallyday.jpg


Johnny Hallyday is niet van plan zijn Zwitserse woonplaats Gstaad te verlaten. De Frans-Belgische oerrocker zei dat nadat een Frans
radiostation gemeld had dat de zanger het ski-oord zou verlaten. "Integendeel, ik heb mijn verblijfskaart voor Zwitserland zelfs verlengd. "Ik ga er zoveel mogelijk", klinkt het.
 
Hallyday heeft het al dertig jaar aan de stok met de Franse fiscus en installeerde zich in 2007 in Zwitserland. Daar genieten buitenlandse rijkaards van een zeer interessant fiscaal forfait.


05-12-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Klik op de foto om ' Judas ' te beluisteren
Lady Gaga werkt aan haar meest ambitieuze plan ooit: ze werkt aan een tournee van twee jaar waarin ze 450 keer zal optreden, hiermee verslaat ze de Britse rockband U2 met de langste concertenreeks.

Lady Gaga gaat in een nog hogere versnelling, ze wil met haar drukke tournee grote artiesten uit de rockgeschiedenis als Michael Jackson, de Rolling Stones en U2 overtreffen. Met deze ambitieuze concertenagenda wil ze echt hoekje van de wereld bezoeken. "Gaga wil volgend jaar beginnen in Azië, India en dan start ze aan een slopende wereldtournee. Het doel is 450 dagen op te treden, dat heeft nog nooit iemand haar voorgedaan, maar dat is voor haar geen reden om het niet te proberen."

De zangeres begon alvast met het ontwerp van het podium. Haar nieuwste videoclip van 14 minuten van de hit 'Marry The Night' werd eerder deze week uitgebracht. Deze lokte heel wat controverse uit door uitdagende naakte scènes en schokkende taferelen.
04-12-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan

Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan


http://img842.imageshack.us/img842/9128/margrietencelien.jpg
Margriet Hermans met haar dochter Celien. 


Zangeres Margriet Hermans gaf vijftentwintig jaar geleden haar carrière als schooljuffrouw op om zangeres te worden. Daarna stortte ze zich tien jaar lang op de politiek, ze was onder andere Vlaams parlementslid en gemeenschapssenator voor Open Vld. En in het weekblad Dag Allemaal heeft de 57-jarige nu aangekondigd dat ze terugkeert naar haar roots: ze gaat opnieuw lesgeven.

"Op de school waar ik Italiaanse les volg, waren ze op zoek naar een leraar Frans voor het eerste jaar tweedekansonderwijs", vertelt ze in Dag Allemaal. "Ze vroegen me of ik dat zag zitten. Eerst schrikte het idee me een beetje af. Het is al zo lang geleden dat ik nog voor de klas gestaan heb. Maar ik zal enkel lesgeven op vrijdagvoormiddag en dat zie ik nog wel zitten. Na de kerstvakantie begin ik eraan."


04-12-2011 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking

'Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking


http://img585.imageshack.us/img585/2627/adem.jpg


'Le Gamin au Vélo' van de gebroeders Jean-Pierre en Luc Dardenne heeft op de uitreiking van de Europese filmprijzen in Berlijn de award voor beste scenario gekregen . Ook 'Adem', het speelfilmdebuut van Hans Van Nuffel, viel in de prijzen in de categorie beste ontdekking of nieuw talent.

'Le Gamin au Vélo' gaat over de 12-jarige Cyril (gespeeld door Thomas Doret) die in een kindertehuis geplaatst is en op zoek gaat naar zijn vader. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij kapster Samantha (Cécile de France). De prent was ook genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur en beste actrice, maar kon deze nominaties niet verzilveren.

'Adem' vertelt het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze wachten op een longtransplantatie. De film haalde het daarmee van 'Atmen' van Karl Markovics, 'Michael' van Markus Schleinzer, 'Smukke Menesker' van Mikkel Munch-Fals en 'Tilva Ros' van Nikola Lezaic.

'Melancholia' van Lars von Trier heeft de prijs voor beste film gekregen. De prent, die gaat over het einde van de wereld en met acht nominaties de topfavoriet van de avond was, kreeg daarnaast ook de Europese cameraprijs en de prijs voor beste mise-en-scene.

Beste acteur werd Colin Firth voor zijn rol als de stotterende Britse koning George VI in 'The King's Speech', dat ook de People's Choice Award won. Het beeldje voor beste actrice ging naar Tilda Swinton, de hoofdrolspeelster in Lynne Ramsay's harde, maar ontroerende prent 'We need to talk about Kevin'. De Deense cineaste Susanne Bier kreeg de prijs voor beste regisseur voor 'Haevnen (In a Better World)', een film gebaseerd op een script van Anders Thomas Jensen.

Op het festival werd zoals gewoonlijk ook een lifetime achievement award uitgereikt. Die ging dit jaar naar Stephen Frears, die in het verleden onder andere tekende voor 'Dangerous Liaisons' en 'The Queen'. De Deense acteur Mads Mikkelsen werd gelauwerd voor zijn bijdrage aan de wereldcinema.


04-12-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig

Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig


http://img443.imageshack.us/img443/996/oscarwildemd.jpg

Het graf van de Ierse schrijver Oscar Wilde op het Parijse kerkhof Père Lachaise heeft een renovatiebeurt ondergaan. Opvallend: voor het graf is een glazen wand geplaatst om de tombe van de illustere dandy te beschermen tegen lippenstift van kussende bewonderaars.

Net als de laatste rustplaats van andere iconen is het graf van Oscar Wilde doorheen de jaren uitgegroeid tot een waar bedevaartsoord. Jarenlang bleef de tombe nagenoeg ongeschonden onder de toeloop, maar sinds 1985 moest steeds vaker graffiti verwijderd worden.
 
Om vandalen af te schrikken met torenhoge boetes besloten de nazaten van Wilde het door Jacob Epstein ontworpen graf tot historisch monument te laten uitroepen. Tot tien jaar geleden iemand op het idee kwam om zijn of haar roodgeverfde lippen tegen het graf te drukken. Het was het begin van een stortvloed aan kussen die het graf letterlijk bedekte onder lippenstift en het gesteente begon aan te vreten.
 
Met steun van de Ierse regering is het graf nu gerenoveerd en is een glazen wand aangebracht om zoeners op afstand te houden. "Mijn grootvader zou de aandacht geweldig hebben gevonden. De aandacht kwam de voorbije dertig jaar in de vorm van teksten en nadien lippenstift, maar nu moet kunst triomferen over aftakeling. Op een dag kunnen we de wand misschien opnieuw weghalen", zo citeerde de krant The Daily Telegraph kleinzoon Merlin Holland bij de onthulling van de opgeknapte grafsteen.


04-12-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy en Russell drukken geruchten scheiding de kop in

Katy en Russell drukken geruchten scheiding de kop in

http://img820.imageshack.us/img820/3305/katyenrussell.jpg

Gisterenavond verschenen Russel Brand en zangeres Katy Perry op de rode loper voor het goede doel, de twee konden hun ogen niet van elkaar afhouden. Het koppel poseerde blij voor de fotografen. Ook verklaarde de 37-jarige komiek eerder deze week dat hij baby's denkt.

De popzangeres liet haar blondere lokken zien, voorheen waren ze felroze. Katy droeg een prachtige lederen jurk aan die haar slanke figuur benadrukte. De combinatie met gouden stiletto's werkte perfect. Russel was minder origineel qua outfit, hij showde zijn borstkas met een witte t-shirt, zwarte broek en vest. Constant circuleren er geruchten over een nakende scheiding, dit komt doordat de twee vaak op een ander continent leven. Eerder deze week ontkende Russel in een talkshow dat er problemen waren.

Hij zei dat hij en Katy samen blijven tot de dood hen scheidt. De komiek liet zelfs uitschijnen dat de twee aan baby's gaan beginnen. "Ik wil graag een kind, ik hou van baby's. Katy en ik zijn meter en peter van een tweeling. In het begin vond ik ze saai, eigenlijk produceerden ze enkel lichaamssappen, en ze hielden geen rekening met wat ik aanhad. Nu zijn ze interessant, ze lachen naar me en observeren ze."

Eerder deze week lieten de geliefden samen een tattoo zetten in LA door de artiest 'Bang Bang'. Russel liet het embleem van zijn favoriete voetbalploeg zetten West Ham United, Katy ging voor een lachend pepermuntje op haar voet.

De twee trouwden vorig jaar in oktober, sindsdien gonst het van de geruchten over een scheiding. Gisteren luidde het nog dat ze de scheidingspapieren zou hebben ingediend. Op Twitter ontkende de zangeres meteen de geruchten. (br.hln - foto getty)


04-12-2011 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van het jaar 2011: zangeres Taylor Swift

Vrouw van het jaar 2011: zangeres Taylor Swift

Klik op de foto om ' You Belong With Me ' te beluisteren


Voor het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard is Taylor Swift de 'Vrouw van het Jaar 2011'. De 21-jarige blonde country-pop-zangeres werd tijdens het zevende Women in Music-event in New York met die titel bekroond. Rapster-zangeres Nicki Minaj uit Trinidad, 28 lentes jong, werd uitgeroepen tot 'rijzende ster'.
 
Swift, bekend van nummertjes als 'Love Story' en 'Ours', herinnerde er in haar dankrede aan hoe zij als tienermeisje, maanden geleden, in de Billboard bladerde en ervan droomde haar naam in het blad te zien prijken. Onlangs won Swift reeds drie prijzen op de American Music Awards. Voor de Grammy's, die in februari worden toegekend, is zij eveneens driemaal genomineerd.


04-12-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mountain Man uit cultfilm Deliverance overleden

Mountain Man uit cultfilm Deliverance overleden


http://img804.imageshack.us/img804/3716/billmckinney.jpg


De Amerikaanse acteur Bill McKinney is op 80-jarige leeftijd overleden aan kanker, zo heeft zijn familie meegedeeld op Facebook. McKinney gaf in de cultfilm Deliverance gestalte aan één van de meest huiveringwekkende sadisten uit de filmgeschiedenis.

In de bijna veertig jaar oude prent van John Boorman spelen Burt Reynolds, Jon Voight en Ned Beatty de hoofdrollen. McKinney vertolkt Mountain Man, een plaatselijke wildeman die het gemunt heeft op een groepje mannen dat een avontuurlijk weekend wil doorbrengen in de bergen.

In één veelbesproken scène vernedert en verkracht Mountain Man één van de vier mannen. Net voor zijn gruweldaad verzoekt de man zijn slachtoffer 'to squeal like a pig'. Daarmee schopte McKinney, die later zou opduiken in Rambo en films van Clint Eastwood, het volgens kenners tot één van de meest angstaanjagende schurken uit de geschiedenis van het witte doek.


03-12-2011 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + the Machine derde naam van Rock Werchter 2012

Florence + the Machine derde naam van Rock Werchter 2012

Klik op de foto om ' What The Water Gave Me  ' te beluisteren
Florence + the Machine staat op zondag 1 juli op de Main Stage van Rock Werchter 2012. De jonge Britse rasentertainer die droomt van een carrière vol creatieve wendingen à la Björk, Kate Bush en PJ Harvey en haar groep is de derde naam van de editie 2012 die de organisatoren vrijgeven. Eerder was de komst van Red Hot Chili Peppers en van Justice aangekondigd.

De ticketverkoop voor het vierdaagse festival (28 juni-1 juli) begint zaterdag 3 december om 9 uur via www.proximusgoformusic.be. Combitickets kosten 195 euro, dagtickets 79 euro.


03-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy smokkelt cameo van FC Antwerp in al zijn films

Erik Van Looy smokkelt cameo van FC Antwerp in al zijn films


http://img811.imageshack.us/img811/688/erikvanlooy.jpg

De vijf films van Erik Van Looy hebben één ding gemeen: ze bevatten allemaal verwijzingen naar de geliefde voetbalclub van de regisseur. En dat is FC Antwerp, natuurlijk. Dat vertelde de rood-witte 'hond' zelf aan het Nieuwsblad.

Vanavond begint de voor tv bewerkte miniversie van Loft op Eén. In de originele prent uit 2008 liet Van Looy rood-witte pilletjes sluipen: dat zijn de 'liefdevolle kleuren' van RAFC. "Ook in de Amerikaanse remake van mijn film laat ik de rood-en-witte pilletjes terugkeren. Zolang ik supporter ben van Antwerp - en dat zal nooit meer overgaan, denk ik - zal ik een subtiele hint naar mijn club in mijn films stoppen", zegt hij aan onze collega van Corelio.

Het begon in 1993 met de eersteling van de Antwerpse regisseur: 'Ad Fundum' - vanavond ook al te zien, op VT4. Op de achtergrond hoor je daarin Bert Geenen voetbaluitslagen voorlezen, met als hoogtepunt die van Beerschot-Antwerp: 0-3. Zes jaar later schoot Van Looy 'Shades' met Mickey Rourke en deed hij die Antwerp-cameo nog eens op dezelfde manier over.

In zijn grote doorbraak, 'De Zaak Alzheimer' uit 2003, ging Erik Van Looy nog een stap verder en liet hij Beerschotsupporter Gene Bervoets het clublied van FC Antwerp neuriën, wanneer die op weg is naar de plaats waar hij vermoord zal worden.

Of, met de woorden van wijlen Stafke Fabri: "En zingt, ja, zingt nu allen mee: rood en wit, RAFC"...


02-12-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songschrijfster Nelly Byl overleden

Songschrijfster Nelly Byl overleden

Klik op de foto om ' Draai 797204 ' te beluisteren


Nelly Byl en Jean Kluger, backstage bij Will Tura in Vorst. Archieffoto uit 1998.


Songschrijfster Nelly Byl, die meer dan 2.000 liedjes heeft geschreven, is gisteren overleden. Dat meldt muziekuitgeverij Jean Kluger. 

Byl schreef onder meer de tekst van talloze Will Tura-hits:
Draai 797204,  El Bandido, Heimwee Naar Huis, Arme Joe, M'n Airhostess,  Vergeet Barbara, De Noorderwind, en nog veel meer.

Voor Jimmy Frey schreef ze 'Zo Mooi, Zo Blond en Zo Alleen'  en voor Paul Severs schreef ze 'Geen Wonder dat ik Ween', dat enkele jaren geleden opnieuw werd uitgebracht voor de film 'Firmin'.

Byl kende ook succes in het buitenland: zo konden de Gibson Brothers met Que sera mi vida een internationale hit scoren. 
Nelly Byl, die in Ukkel woonde, overleed daar woensdag in het Edith-Cavellziekenhuis. Ze werd 92 jaar. (br.hln)01-12-2011 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Appermont nieuwe voorzitter Vlaamse Televisie Academie

Luc Appermont nieuwe voorzitter Vlaamse Televisie Academie


http://img259.imageshack.us/img259/8951/lucappermont.jpg


Luc Appermont is tot nieuwe voorzitter verkozen van de raad van bestuur van de Vlaamse Televisie Academie. Hij volgt Mike Verdrengh op. Dat maakte de Vlaamse Televisie Academie bekend.

01-12-2011 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Elvis Presleymuseum in Düsseldorf open

Groot Elvis Presleymuseum in Düsseldorf open

http://img502.imageshack.us/img502/8111/elvispresleymuseum.jpg


In de binnenstad van Düsseldorf zijn de deuren opengegaan van een groot museum over Elvis Presley. Het gaat om de grootste Elvisverzameling buiten de Verenigde Staten, meldden de organisatoren.

Ongeveer 1.000 voorwerpen herinneren vooral aan de tijd dat de Amerikaanse artiest doorbracht in de plaats Bad Nauheim bij Frankfurt. Presley was daar gelegerd als militair.

De collectie bevat onder meer een fiets, een familiebijbel en huwelijksgeschenken van de 'King of Rock 'n Roll' (1935-1977). De voorwerpen uit de jaren '50 tot de jaren '70 zijn bijeengebracht door drie verzamelaars. Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd. (br.hln - foto epa)


01-12-2011 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse beweert dochter van Elvis te zijn en eist 96 miljoen

Zweedse beweert dochter van Elvis te zijn en eist 96 miljoen

http://img573.imageshack.us/img573/219/elvism.jpg


Lisa Johansen beweert al twintig jaar dat Lisa Marie Presley haar identiteit gestolen heeft. De Zweedse vrouw beweert de enige echte dochter van Elvis te zijn en eist van de Presley-erven een vergoeding van 130 miljoen dollar (96 miljoen euro) wegens laster en opgelopen emotionele schade. Dat meldt Billboard.

Johansen liep in 1998 voor het eerst in de kijker toen ze het boek 'I, Lisa Marie: The True Story of Elvis Presley's Real Daughter' uitbracht. Daarin stelt ze dat toen Elvis in 1977 overleed, zijn weduwe Priscilla de Verenigde Staten ontvluchtte uit angst voor haar veiligheid en haar dochter een nieuwe identiteit gaf om het kind te beschermen.

Johansen houdt vol dat zij de enige rechtmatige erfgenaam is van Presley's fortuin. Ze zou dat tevens kunnen staven met een analyse van de schedel en het gelaat van Lisa Marie Presley.

Toen haar boek uitkwam, weigerde Johansen een DNA-test die zou uitmaken of ze inderdaad verwant was met Elvis. Dat kwam haar op een rechtszaak te staan: de uitgever van het boek stelde dat haar weigering de boekverkoop onderuit had gehaald. Inmiddels is Johansen wél bereid een DNA-test te ondergaan.

De rechtszaak die Johansen nu aanspant, is een reactie op een brief van de Presley-erven die ze in augustus ontving en waarin ze gewaarschuwd wordt dat "haar kwaadaardige en valse beweringen en aanstootgevend gedrag niet langer zou getolereerd worden en zou uitmonden in verdere rechtsvervolging". Vermoedelijk komt de zaak volgend jaar voor de rechter.


01-12-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West leidt nominaties Grammy Awards

Kanye West leidt nominaties Grammy Awards

http://img534.imageshack.us/img534/9739/kanyewestk.jpg

Kanye West kan met zeven nominaties haast niet meer naast zijn vijftiende Grammy grijpen.

De rapper is met zijn single 'All of the Lights' genomineerd voor 'Song of the Year', 'Best Rap/Sung Collaboration' en 'Best Rap Song'. Zijn nummer 'Otis', dat hij met Jay-Z opnam, is twee keer genomineerd: voor 'Best Rap Performance' en 'Best Rap Song'. Daarnaasst heeft hij twee nominaties in de categorie 'Best Rap Album', voor zijn 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' en voor 'Watch the Throne', zijn samenwerking met Jay-Z. Sinds 2005 vergaarde West al veertien Grammy Awards.

Adele en Foo Fighters mochten elk zes nominaties achter hun naam zetten. Bruno Mars en Lil Wayne werden elk vijf keer genomineerd. Opmerkelijk zijn de relatief weinige nominaties voor veelverkopers Lady Gaga en Taylor Swift, met elk drie nominaties.

De uitreiking van de 54ste Grammy Awards grijpt op 12 februari plaats in Los Angeles.01-12-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson kan met Kerst vrijkomen

Lijfarts Jackson kan met Kerst vrijkomen


http://img440.imageshack.us/img440/723/conradmurray.jpg
 

Eergisteren werd Michael Jacksons lijfarts Conrad Murray veroordeeld tot vier jaar cel wegens onvrijwillige doodslag, maar zijn familie en vrienden geloven dat hij met Kerst al kan vrijkomen. Hij zou de rest van zijn straf in huisarrest omgezet krijgen omwille van de niet-gewelddadige aard van zijn misdrijf.

"De advocaten van Murray zijn blij dat rechter Pastor hem niet heeft veroordeeld tot gemeenschapsdienst, zoals Lindsay Lohan die in het lijkenhuis moet werken. Dat zou een nachtmerrie geweest zijn voor hem, want hij zou vrijwel zeker uitgelachen worden".

"Het zou bovendien niet veilig geweest zijn mocht hij vuilnis moeten opruimen langs de snelweg of graffiti verwijderen", aldus een bron op RadarOnline.com. Gevreesd wordt dat Murray belaagd zal worden door Jacksonfans van zodra hij in de openbaarheid treedt.

De beslissing om Murray onder huisarrest te plaatsen, ligt nu in handen van sheriff Lee Baca. Murrays advocaten hebben er goede hoop op dat dit tegen Kerstmis zal gebeuren. (br.hln - beeld photo news)01-12-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!