Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan

Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan


http://img37.imageshack.us/img37/4959/greetrouffaer.jpg


Televisiezender Eén en presentator Marcel Vanthilt excuseren zich bij actrice Greet Rouffaer. Dat blijkt uit een mededeling van de VRT. Vanthilt had zaterdag tijdens de liveshow van de MIA's een grap gemaakt waarbij werd verwezen naar het ongeval waarbij de actrice zwaar verbrand raakte.

De grapjes schoten bij velen op Facebook en Twitter in het verkeerde keelgat. "Nog meer vuurwerk en het zou hier naar Greet Rouffaer beginnen te ruiken" én een witz over Pukkelpop kwamen slecht aan. "Te erg", "Geen niveau", "De man is over zijn top", reageerden kijkers op sociaalnetwerksites.
 
De netmanager van Eén, Jean Philip De Tender, en Marcel Vanthilt verontschuldigen nu zich bij alle brandwondenpatiënten en Greet Rouffaer in het bijzonder voor de uitspraak die Vanthilt deed tijdens de uitreiking van de MIA's op Eén, aldus de mededeling.
 
De Tender: "Er is afgelopen zaterdag een inschattingsfout gemaakt. Het is nooit de bedoeling geweest om iemand te kwetsen, maar we beseffen nu dat de uitspraak ongepast was en heel wat brandwondenpatiënten heeft geraakt. We hebben een fout gemaakt en bieden onze oprechte excuses aan."
 
Beiden hebben intussen ook persoonlijk hun excuses aan Greet Rouffaer aangeboden. (br.hln)


12-12-2011 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

http://img42.imageshack.us/img42/379/lindsaylohany.jpg


Lindsay Lohan  was in alle staten toen ze het voorbije weekend op Hawaï vaststelde dat haar handtas was gestolen. Niet zozeer omdat het een Chanel-tas van 5.000 dollar was, Lindsay heeft heus nog wel een paar sjakossen, maar omdat al haar papieren in de handtas zaten.

U moet weten dat Lindsay nog altijd voorwaardelijk vrij is, dat haar tripje naar Hawaï "om wat te bekomen van de heisa rond mijn Playboyfoto's" moest goedgekeurd worden door haar reclasseringsambtenaar en dat ze zonder identiteitspapieren niet terug in Los Angeles zou raken. Woensdag moet ze immers opnieuw voor de rechter komen.

"Ik ga verdomd iemand vermoorden als ik hierdoor een jaar in de cel moet", foeterde LiLo volgens TMZ.com. 

Gisteren kon ze echter opgelucht ademhalen. Haar paspoort en de gerechtelijke toestemming om te reizen kreeg ze een dag later terug van "een eerlijke vinder", samen met haar handtas. Alleen: de 10.000 dollar cash die in haar tas zat, bleek vermist.


12-12-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste

Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste


http://img638.imageshack.us/img638/4426/gigilee.jpg
Van Morrison en de 22 jaar jongere Gigi Lee. Hij probeerde halsstarrig zijn relatie met haar geheim te houden.


Van Morrison (66) rouwt om Gigi Lee, de moeder van zijn jongste kind. De Texaanse, die de muziekwereld schokte toen ze verklaarde dat ze de moeder is van Vans geheime zoon, overleed in Belfast aan keelkanker.

Dat gebeurde twee maanden geleden maar raakte pas nu bekend. Gigi was met Litlle Van naar Ierland verhuisd om dichter bij de vader van het kind te wonen. Ze kregen er vaak bezoek van de zanger, die in Dublin woont met zijn vrouw Michelle Rocca.

Een vriendin van Gigi in de Daily Mail: "Het begon met een klonter in haar nek. In augustus of september 2009 werd kanker vastgesteld. De tumor had zich rond een ader vastgehecht, waardoor een operatie uitgesloten was. Van maakte zich grote zorgen om haar. Ik denk dat hij van haar hield en ik weet dat zij van hem hield".

"Ze had al kanker voor ze zwanger werd. Ze ging akkoord met een chemokuur nadat de dokters haar hadden verzekerd dat de baby er niet onder zou lijden. Ze wilde zelfs nog een kind. Ze was bang. Het is heel triest".

Jarenlang heeft Van Morrison zijn relatie met Gigi verborgen gehouden. Ze beviel in december 2009 en slaagde er na Kerstmis in het nieuws op Morrisons officiële website te laten verschijnen: "Gigi en Van Morrison melden met trots de geboorte van hun eerste zoon, Little Van, geboren op 28 december 2009 - het evenbeeld van zijn papa. Hij is een burger van zowel Noord-Ierland als de Verenigde Staten".

De fans van Morrison hadden er geen flauw idee van dat hij in een nieuwe relatie zat. Morrison heeft een dochter van middelbare leeftijd uit zijn eerste huwelijk, met Janet 'Planet' Rigsbee en twee kinderen met zijn huidige vrouw Michelle Rocca.

Het bericht werd snel weggehaald, Morrison verklaarde dat het een flauwe grap was en dat hij Gigi nooit had ontmoet. "Ik heb mijn management gevraagd een onderzoek uit te voeren naar het hacken van mijn officiële website. Om alle twijfel weg te nemen en in het belang van de duidelijkheid: ik ben gelukkig getrouwd met Michelle Morrison, met wie ik twee kinderen heb. We hebben een rustige Kerst gehad, allemaal samen in Dublin", liet Morrison weten in een communiqué.

Later kwam aan het licht dat Gigi tijdens haar zwangerschap directeur was geworden van veertien van Vans bedrijven. Hij kocht een huis voor haar en zijn zoon in Belfast.


11-12-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow en Selah Sue slepen drie MIA's naar huis

Milow en Selah Sue slepen drie MIA's naar huis

http://img825.imageshack.us/img825/5379/milowenselahsue.jpg

Vanavond werden de Music Industry Awards uitgereikt. Milow verzilverde drie van de zeven nominaties (beste pop, beste live act en beste mannelijke soloartiest), Selah Sue haalde er drie op vier binnen: beste album, beste doorbraak en beste solovrouw. 'Somebody That I Used To Know' van Gotye werd tot clip én hit van het jaar gestemd, Hooverphonic mag zich beste groep noemen.


Naast haar drie awards kreeg Selah Sue ook nog de MIA voor best verkopende artiest. Bart Peeters won voor het vierde jaar op rij een MIA in de categorie Nederlandstalig.

Lesley-Ann Poppe, die de Mia voor beste pop (je hebt 'm!)uitreikte, kondigde aan dat ze haar jurk van ontwerper Toehelpmij zou veilen voor Music For Life. Adriaan Van den Hoof doet hetzelfde met zijn gesigneerde pak.

Tom Barman, op wie schijnbaar een extra camera was gezet, strekte zijn middelvinger niet. dEUS mocht de prijs voor beste rock alternative ophalen en toen Milow de MIA voor beste live act kreeg, kreeg Barman net een strategisch afleidende sms.

Voorts was de bezonnebrilde presentator Marcel Vanthilt zijn scherpe zelve met uitspraken als 'het ruikt hier naar Greet Rouffaer' (na het vuurwerk van Milk Inc.) en 'wij vonden de laatste Limburgers die niet betrokken zijn bij fraude, een seksschandaal of weggeblazen zijn op Pukkelpop' (bij de aankondiging van Milk Inc.).

Met een strofe uit Springsteens 'No Surrender' nam Milow de MIA voor beste live-act in ontvangst, opnieuw zocht Tom Barman troost op zijn gsm.  Voorts liep Willy Sommers er wat verloren in de kille nacht bij, waren de filmpjes en aankondigingen best verteerbaar, bij momenten zelfs grappig. Bart Peeters heeft inmiddels aangekondigd voorlopig de stekker uit te trekken. Mag Milow volgend jaar een videoboodschap ineenflansen? (br.hln - beeld photonews)


11-12-2011 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Susan Boyle krijgt bezoek van haar overleden moeder


http://img85.imageshack.us/img85/8588/susanboyles.jpg

Susan Boyle beweert dat ze "bezoek" krijgt van haar overleden moeder. De zangeres had een bijzonder hechte band met haar moeder, Bridget, en hoewel ze bijzonder triest was toen ze overleed, put ze troost uit het feit dat haar moeder nog altijd over haar waakt.

Boyle woont nog altijd in het huis waar ze opgroeide, ook al heeft ze een groter huis vlakbij.

"De sociale woning is van mijn moeder, haar energie zit nog in dat huis. Daar vind ik troost. Mijn moeder zei 'zorg voor mijn huis en voor mijn kat, Pebbles' en dat is wat ik doe. Ik heb mijn moeder zelfs nog gezien in haar huis. Ik denk dat ze me wilde laten weten dat ze het goed stelt. Er was ook een aangename geur. Misschien was het haar parfum, dat weet ik niet zeker. Ik dacht vroeger dat ze me in de steek had gelaten toen ze stierf. Misschien probeerde ze me te zeggen dat ze me niet in de steek laat", zegt Boyle in de Daily Mail.

Susan Boyle, die wereldberoemd werd nadat ze twee jaar geleden deelnam aan 'Britain's Got Talent', voelt zich naar eigen zeggen nog altijd eenzaam.

"Mijn grootste probleem is dat ik me eenzaam voel, vooral 's avonds. Ik ben altijd bang geweest om alleen te zijn en nu ben ik ook alleen. Iedereen is gestorven en ik blijf over. Op enkele jaren tijd overleden mijn vader, mijn oom, mijn zus en mijn moeder. Ik werkte in schoolkeukens en in het bejaardentehuis hielp ik ouderlingen. Toen ik aan 'Britain's Got Talent' deelnam had ik een enorm gevoel gefaald te hebben en dat heb ik nog altijd. Het is moeilijk als dat je levenspatroon is geweest en het is bijna niet te geloven dat dat patroon doorbroken is".


11-12-2011 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones werken aan jubileumconcert

Rolling Stones werken aan jubileumconcert

Klik op de foto om ' Beast of Burden ' te beluisteren




De kans bestaat dat de legendarische rockgroep The Rolling Stones voor de vijftigste verjaardag van hun eerste concert opnieuw op het podium staan. Dat blijkt uit een interview van gitarist Keith Richards met de Duitse krant Frankfurter Rundschau.

"De komende weken zie ik de jongens opnieuw, we gaan ons in een repetitieruimte opsluiten en zien wel waar het ons brengt", aldus de 67-jarige rocker. "Het gaat er niet om of we iets gaan maken, maar wel om wat we gaan maken."
 
Richards verheugt zich al op het komende jaar. "Ik weet nog niet of we nieuwe songs gaan maken. De hoofdzaak is dat ik opnieuw met (drummer) Charlie Watts samen speel. Dat is alles wat ik wil."
 
De gitarist zei ook nog dat hij de boycot van sommige Stones-liedjes als een eer ervaarde. Zo draaiden in 2005 vele Amerikaanse radiostation niet het liedje 'Sweet Neo Con', dat de neoconservatieven van de regering van Amerikaanse president George W. Bush bekritiseerde. "Soms doet het goed om verboden te worden. Toch verbazend hoe radiozenders steeds opnieuw bang zijn om een lied te spelen", dixit Richards.
 
Op 12 juli 1962 gaven The Rolling Stones hun allereerste concert in de beroemde Londense Marquee Club.


11-12-2011 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Jodie Foster veroordeeld tot 5 jaar cel wegens oplichting

Vader Jodie Foster veroordeeld tot 5 jaar cel wegens oplichting

http://img72.imageshack.us/img72/8186/vaderjodiefoster.jpg

De 89-jarige vader van Jodie Foster is gisteren in Californië veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar wegens oplichting van een twintigtal mensen. Hij profiteerde daarbij van de bekendheid van zijn dochter. Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn, maar zelfs tijdens zijn proces zette hij zijn praktijken voort.

Jodie Foster werd enkele maanden na de scheiding van haar ouders geboren. Ze werd voornamelijk opgevoed door haar moeder en heeft geen contact met haar vader, een bouwaannemer. Het weerhield de man er niet van om de naam van zijn dochter te misbruiken voor oplichterij.
 
Lucius Foster maakte mensen wijs dat hij hen aan een huis zou helpen, voor de geldelijke vergoeding van 5.000 dollar. Verschillende mensen trapten erin, wat papa Foster minstens 130.000 dollar opleverde. Natuurlijk werd er nooit een woning voor de gedupeerden gevonden.
 
Al klinkt zijn versie wel lichtjes anders. De 89-jarige houdt vol dat hij mensen wilde helpen bij het vinden van een huis, en vindt dat hij onschuldig is. Hij nam geen advocaat onder de arm, wat een riskante onderneming kan zijn.

"U bent heel charmant, maar u bent ook heel gevaarlijk", oordeelde rechter Gregory Dohi. Daar heeft hij een punt: tijdens het proces bekenden nog 9 mensen opgelicht te zijn door papa Foster en tijdens de beraadslaging van de jury stuurde hij zelfs nog een mail naar nietsvermoedende huizenjagers.
 
Lucius Foster werd schuldig verklaard aan diefstal bij 21 personen en 9 keer handelen zonder aannemerslicentie. Hij kon tot 25 jaar cel riskeren, maar gezien zijn hoge leeftijd heeft de rechter de straf beperkt tot 5 jaar.(br.hln - foto ap)


10-12-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek bad als kind: Jezus, geef me grote borsten

Salma Hayek bad als kind: "Jezus, geef me grote borsten"

http://img17.imageshack.us/img17/5246/salmahayeka.jpg


Salma Hayek was naar eigen zeggen doodsbenauwd toen ze als kind merkte dat ze minder snel dan haar klasgenootjes borsten kreeg. De Mexicaanse wendde zich dan maar tot Christus en bad voor grote borsten, wat hierboven duidelijk niet in dovemansoren is gevallen.

"Ik was de jongste in mijn klas en alle meisjes begonnen borsten te krijgen en bij mij gebeurde er niets. Ik was echt bang en ik werd vaak geplaagd omdat ik het magere meisje was dat op een jongen leek. Ik stak mijn handen in het gezegende water en bad 'alstublief Jezus, geef me grote borsten'".


09-12-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones betalen begrafenis bluesgitarist Hubert Sumlin

Rolling Stones betalen begrafenis bluesgitarist Hubert Sumlin

Klik op de foto om ' Sitting On Top Of The World ' te beluisteren





Mick Jagger en Keith Richards gaan de begrafenisplechtigheid betalen van bluesgitarisst Hubert Sumlin, die vorige week op zijn tachtigste overleed. Sumlin was decennialang de vaste gitarist van zanger-mondharmonicaspeler Howlin Wolf, een van de grote idolen van Jagger en Richards.

Sumlins levensgezelling, Toni Ann Mamary maakte dat bekend. "Mick Jagger en Keith Richards hebben er op aangedrongen dat zij alle kosten van Huberts begrafenis willen dragen. God bless the Rolling Stones", aldus Mamary.

Jagger en Richards hebben altijd erkend dat de gitaarstijl van Sumlin een grote invloed heeft gehad op de muziek van de Stones. Richards speelde op Sumlins album 'Them Shoes' uit 2006.

"Voor mij was hij een oom en een leraar. Hubert was een warme mens, vol humor en altijd aanmoedigend. Hij was een gentleman van de bovenste plank. Ik mis hem, ja, maar we hebben zijn platen. Mijn innige deelneming aan zijn familie. One love, Hubert", schreef Richards.

Jagger: "Hubert was een scherpzinnige en fijngevoelige bluesgitarist. Hij had een originele toon en was de perfecte begeleider voor Howlin' Wolfs grommende stem. In een song als 'Goin' Down Slow' kon hij een hartverscheurende emotie leggen en in een nummer als 'Wang Dang Doodle' stak hij een speelse vrouwelijkheid. Hij was een grote inspiratiebron voor ons allemaal"


09-12-2011 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica komt naar Werchter Boutique

Metallica komt naar Werchter Boutique


http://img338.imageshack.us/img338/6784/metallicaw.jpg

Werchter Boutique staat volgend jaar volledig in het teken van de harde metalen. Metallica is de hoofdgenodigde, maar de groep brengt ook nog een handvol andere bands mee. James Hetfield en co zullen onder meer hun 'magnum opus', 'The Black Album' uit 1991, volledig brengen. Dat laat de organisatie van Werchter Boutique weten.

'The Black Album' is intussen 20 jaar oud en betekende de doorbraak bij het grote publiek voor Metallica. Er prijken parels op als 'Enter Sandman', 'The Unforgiven', 'Sad But True' en natuurlijk 'Nothing Else Matters'. Wereldwijd zijn er ondertussen zowat 25 miljoen exemplaren van het album verkocht. Metallica stond al zes keer op Rock Werchter.
 
Werchter Boutique vindt plaats op Pinkstermaandag 28 mei 2012. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 14 december via onder meer www.proximusgoformusic.be. Een ticket kost 75 euro. Wie een stek wil in het vak net voor het podium, de zogenaamde Black Circle, betaalt 110 euro.


09-12-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Demi Moore poseert met blote kont

Dochter Demi Moore poseert met blote kont




Scout Willis, de 20-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, showt haar blote achterwerk in een sexy fotoshoot voor de website StyleLikeU.

De middelste dochter van Bruce en Demi heeft meegewerkt aan een fotoshoot waarin ze letterlijk met de billen bloot gaat.

Scout is onder andere te zien als sexy motormuis die een toch wel cruciale lap stof mist op de bilpartij van haar broek.(br.hln)

09-12-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Michael Jackson (13) heeft eerste filmrol beet

Dochter Michael Jackson (13) heeft eerste filmrol beet

http://img824.imageshack.us/img824/7913/parisjackson.jpg

Paris, de 13-jarige dochter van Michael Jackson, gaat de hoofdrol spelen in 'Lundon's Bridge and the Three Keys', een fantasyfilm met live acteurs en animatiefiguren.

Haar familie wilde dat Paris wachtte tot haar 18de om een carrière in de showbusiness te beginnen, maar nadat ze haar 81-jarige oma en voogd vertelde dat de film een boodschap uitdraagt die haar vader zou gewaardeerd hebben, kreeg ze groen licht.

"De sterke liefde die haar personage koestert voor haar vader staat centraal in de film", aldus een bron in The Sun.

Paris treedt dus in de voetsporen van haar vader, die acht was toen hij beroemd werd als lid van The Jackson 5. Hij was twintig toen hij in zijn eerste film speelde, 'The Wiz'.

De film waarin Paris speelt, is gebaseerd op een reeks jongerenverhalen van Dennis H. Christen. Daarin verandert een dolfijn dankzij oude magie in een mens, terwijl een boze geest een tienerjongen verandert in een draak. De opbrengst van de film gaat naar het Amerikaanse openbaar onderwijssysteem. (br.hln)


09-12-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam op Rock Werchter

Pearl Jam op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Black ' te beluisteren




Pearl Jam zal op vrijdag 29 juni voor de derde keer op de wei van Rock Werchter staan. Twintig jaar geleden bracht de Amerikaanse groep haar iconische debuut 'Ten' uit en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. De band heeft nog wat goed te maken voor de mindere prestatie op Rock Werchter in 2010.

Bij hun laatste doortocht brak Pearl Jam al na amper 50 minuten de veel te korte set af om in de bisronde alsnog een en ander recht te zetten. Hits als 'Black' en 'Jeremy' uit het fel bejubelde grunge-debuut 'Ten' bleven in de gitaarkist steken, tot grote teleurstelling van de vele fans. Nu krijgt Pearl Jam dus een herkansing en in dit jubileumjaar kan men zich toch aan meer respect voor het publiek verwachten.

Eerder maakte de festivalorganisatie ook al bekend dat Red Hot Chili Peppers, Florence + the Macine en Justice op het podium van Rock Werchter 2012 zullen staan.

Het populaire festival vindt volgend jaar plaats van donderdag 28 juni tot zondag 1 juli. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music.


08-12-2011 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is bang dat ze zal eindigen zoals prinses Diana

Lady Gaga is bang dat ze zal eindigen zoals prinses Diana

http://img713.imageshack.us/img713/1717/ladygagatq.jpg

Lady Gaga brengt een nummer uit over het overlijden van prinses Diana. De 25-jarige zangeres vreest dat ze aan haar einde zal komen zoals Diana, die ze "een martelares van de roem" noemt.

Lady Gaga ziet zichzelf als "de popversie van prinses Diana", die op haar 36ste omkwam in een auto-ongeval in een tunnel in Parijs. "Lady Gaga is altijd al enorm gefixeerd geweest op Diana en ze ziet zichzelf als de 21ste-eeuwse incarnatie van de prinses", aldus een bron in The Sun.

"Ze weet dat ze haast net zo herkenbaar is als Diana en ze wordt net als de prinses door fotografen en fans op de hielen gezeten. Ze droomt dat ze op dezelfde manier aan haar einde zal komen en ze is echt bang dat haar roem haar dood zal betekenen. Ofwel in een achtervolging of door toedoen van een krankzinnige".

Gaga, een fan van het Britse koningshuis, maakt er geen geheim van dat ze geobsedeerd is door het liefdadigheidswerk en de modegevoeligheid van Diana. Zo haalde ze voor sommige van haar outfits inspiratie in de garderobe van de prinses. De idee achter haar hit 'Paparazzi' haalde ze ook bij het overlijden van Diana.

Vorige maand speelde Gaga een pianoversie van het nieuwe nummer voor een klein publiek.


08-12-2011 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Afghan Whigs terug bij elkaar

The Afghan Whigs terug bij elkaar

Klik op de foto om ' Gentlemen ' te beluisteren






Velen hadden er misschien niet meer op gerekend, maar het geduld van de fans wordt eindelijk beloond: The Afghan Whigs zijn na een afwezigheid van tien jaar terug bij elkaar. Greg Dulli en de zijnen spelen volgend jaar op 27 mei op het 'I'll Be Your Mirror' festival in Londen, waar onder andere ook Slayer, Mogwai en Mudhoney present tekenen. The Afghan Whigs vervangen er Guided By Voices, die hun tournee hebben afgelast omdat ze eerst aan nieuw materiaal willen verder werken. De groep uit Cincinnati speelt in september ook in New Jersey, op een festival dat dezelfde naam draagt als in Londen. Andere concerten staan voorlopig nog niet op het programma.


08-12-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Klik op de foto om het filmpje te bekijken




Dit is de (vermeende) cover van de Playboy waarop Lindsay Lohan prijkt. De foto, die vannacht gelekt werd op het net, toont LiLo in een Marilyn-Monroe-meets-Jessica-Rabbit-pose.

De langverwachte cover zou pas volgende week donderdag onthuld worden in de Ellen DeGeneres Show. Maar The Insider is blijkbaar iedereen voor en lekte de foto, al moeten we daar toch nog altijd enig voorbehoud bij plaatsen. Lohan heeft lange blonde haren en haar naakte lichaam wordt deels en strategisch bedekt door een felrood Playboylogo.

Donderdag zal La Lohan (25) haar eerste tv-interview geven sinds ze weer uit de gevangenis is. Daar kwam ze terecht na het stelen van een halsketting in Los Angeles. Bij Ellen DeGeneres zal ze ongetwijfeld 'haar' Playboynummer promoten, dat pas eind deze maand in de krantenwinkel ligt.

Lohan poseerde in oktober voor het mannenblad, maar Playboybaas Hugh Hefner was niet tevreden over het resultaat en LiLo moest opnieuw voor de camera verschijnen. Voor een vermeende één miljoen dollar is dat een kleintje, natuurlijk.(br.hln)


08-12-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

http://img12.imageshack.us/img12/6454/harrymorgane.jpg


Harry Morgan, bekend van zijn rol als kolonel Potter in de serie 'M*A*S*H' is gisteren op 96-jarige leeftijd overleden.

De acteur blies zijn laatste adem uit in zijn woning in Los Angeles. Dat heeft zijn zoon Charles laten weten aan The New York Times. Harry leed de laatste dagen van zijn leven aan een longontsteking. Het is echter niet duidelijk of dit ook de doodsoorzaak is.

Harry speelde in meer dan honderd films en in series als 'Dragnet', 'Pete and Gladys', 'December Bride' en 'M*A*S*H'.


08-12-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt

Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt


http://img39.imageshack.us/img39/8150/johnnydepp.jpg


Johnny Depp betaalt geen eurocent inkomensbelasting aan de Franse fiscus, hoewel hij de helft van het jaar in zijn villa aan de Côte d'Azur woont en hij zijn vriendin Vanessa Paradis vier jaar geleden een immens landgoed cadeau deed.

Depp is dol op zijn villa in Zuid-Frankrijk, in Plan de la Tour, op vijftien kilometer van het mondaine Saint-Tropez. Hij heeft er geen last van de Hollywoodgekte en de paparazzi laten hem daar met rust.

"We hebben een heerlijke plek in Frankrijk. Het is een klein gehucht, en ik doe er niets. Drie maanden aan een stuk kan ik daar op mijn land zitten. Ik sta op, ga naar buiten en kijk hoe mijn groenten groeien. Het is er ongerept en simpel, precies wat ik graag heb", verklaarde hij vorig jaar nog. Depp woont er met Vanessa Paradis en hun kinderen Lily-Rose (12) en Jack (9).

Maar teneinde zijn fortuin veilig te stellen en aan de klauwen van de belastingsdienst te ontsnappen, kan Depp niet het jaar rond in Frankrijk verblijven. Dus reist hij de helft van het jaar de wereld rond. Op kosten van filmmaatschappijen, wat dacht je?

Niets onwettelijks
Depp doet niets onwettelijks, hij omzeilt simpelweg de hoge Franse inkomensbelastingen door niet langer dan zes maanden per jaar in zijn villa in Plan de la Tour te verblijven.

"Als ik meer dan 183 dagen op een jaar in Frankrijk verblijf, moet ik daar inkomensbelastingen betalen. Dus de rest van het jaar woon ik in de VS of waar ik ook maar aan het filmen ben".

De Fransen autoriteiten zouden nochtans maar wat graag hebben dat Depp, die twee kinderen heeft met de française Vanessa Paradis maar niet met haar getrouwd is, permanent in la douce France komt wonen.

"Frankrijk heeft me verzocht om er permanent te verblijven, maar daar trap ik niet in. Een permanent verblijf verandert alles. Ik ben niet bereid om mijn Amerikaans staatsburgerschap op te geven", verklaart Depp in The Sun. In 2010 verdiende Depp volgens zakenblad Forbes 75 miljoen dollar, zo'n 56 miljoen euro.

De Depp-familie stamt af van een Franse Hugenoot, Pierre Deppe of Dieppe, die zich rond 1700 in Virginia vestigde. Hij beweerde eerder dit jaar dat hij via zijn overgrootmoeder ook indianenbloed heeft. (br.hln)


08-12-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Klik op de foto om ' Nothing Compares 2 u ' te beluisteren





Enkele maanden geleden smeekte ze op haar blog nog om een sekspartner, waarbij ze stelde dat anale seks zeker op het menu stond, en kijk: het heeft gewerkt. Morgen trouwt Sinead O'Connor in Las Vegas met Barry Herridge, een man uit Dublin.

"Met enorme vreugde gaan ik en mijn geliefde vriend Barry Herridge morgen trouwen op een geheime plek. Het wordt een droom. Zodra we kunnen, zullen we hier enkele foto's posten. Zeer gelukkig meisje", schrijft O'Connor op haar blog.

Gisteren was de zangeres te gast in de ontbijtshow op Today FM, waar ze nog stelde dat ze geen opwindend nieuws te melden had. Maar vandaag belde ze samen met haar verloofde naar het station om hun trouw aan te kondigen.

O'Connor heeft vier kinderen uit vorige relaties. Ze was al drie keer eerder getrouwd: in 1989 met muziekproducer John Reynolds, in 2001 met journalist Nicholas Sommerlad en in juli vorig jaar nog met haar jeugdvriend Steve Cooney. Dat laatste huwelijk hield slechts acht maanden stand. "Steve is een schatje, dus het is niet zijn fout maar de mijne. Het was een bijzonder gelukkig huwelijk en ik ben er van ondersteboven dat het voorbij is", liet O'Connor weten.


07-12-2011 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Klik op de foto om ' Set Fire To The Rain ' te beluisteren





De inhoud van de rider van Adele is gelekt op het internet. Daaruit blijkt dat ze Amerikaans bier 'niet aanvaardbaar' vindt. De rider was bedoeld voor de Amerikaanse tournee van de Britse zangeres, die ze evenwel moest afgelasten wegens stemproblemen.

Op de toerbus eist Adele voor zichzelf en haar medewerkers twaalf flesjes Europees bier. In de kleedkamer wil ze een fles "van de beste rode wijn", een pakje Marlboro Light en een wegwerpaansteker. Daarnaast een schaal sandwiches met kipsla maar zonder tomaat, azijn of chili. Ook citrusvruchten zijn uit den boze.

Bovendien eist Adele dat iedereen die op de gastenlijst staat en dus geen inkom hoeft te betalen, verondersteld wordt 20 dollar te betalen die doorgestort wordt aan Sands, een Britse goeddoelorganisatie voor ouders die een baby hebben verloren.


07-12-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!