NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte morgen
Slechte Morgen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Ali_Larter_011.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Traantjes op je wangen
ik zie droefheid op je gezicht
kom eens even bij me zitten
in dit vroege ochtendlicht

kijk me ns even aan
vertel me wat er scheelt
ik zal naar je luisteren
weet dat dit me niet verveeld

iedereen heeft wel eens tegenslag
zoals men zegt na regen komt zonneschijn
kop op, laat je niet hangen
weet het zeker binnenkort wordt het ook voor jou weer fijn

laten we samen naar muziek luisteren
een beetje tot onszelf komen
de wereld eventjes laten stilstaan
en samen van een betere wereld dromen

30-04-2008 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow:

Gwyneth Paltrow: "Heb mijn tenen al wel dertig keer gebroken"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_378627.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Gwyneth Paltrow heeft in de Amerikaanse praatshow met David Letterman opgebiecht dat ze niet de handigste van de hoop is. Zo heeft de actrice haar tenen al wel dertig keer gebroken omdat ze maar tegen dingen aan blijft botsen. Tijdens de opnames van haar nieuwste film 'Iron Man' had ze opnieuw prijs. "Ook daar ben ik weer ergens tegen aan geknald, met een gebroken knie tot gevolg. Echt een debiel ben ik op dat vlak. Vraag me niet waarom mij dit altijd moet overkomen, ik heb er echt geen verklaring voor."

Terloops gaf Paltrow ook nog mee dat ze sinds 2002 geen rotte duit meer verdiend heeft. Ze was het beu om in kaskrakers mee te draaien en koos daarom voor kleinere, onafhankelijke projecten. Zowat gratis dus. "Ik heb al zes jaar geen geld meer verdiend met mijn filmwerk. Alles wat ik nadien gedaan heb, waren dingen die ik echt wilde doen... De verloning was er dan ook naar." Met 'Iron Man' heeft ze nu duidelijk weer met die lovenswaardige traditie gebroken

30-04-2008 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blindness van Fernando Meirelles opent Cannes

Blindness van Fernando Meirelles opent Cannes

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_378598.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De film 'Blindness', van de Braziliaanse regisseur Fernando Meirelles opent op 14 mei het filmfestival van Cannes. Dat heeft de organisatie van het jaarlijkse evenement vandaag bekendgemaakt.

Julianne Moore
Actrice Julianne Moore speelt de hoofdrol in de film, die draait om een stad waarvan de inwoners één voor één blind worden. Alleen Moore behoudt op miraculeuze wijze haar zicht. Ook Mark Ruffalo, Danny Glover en Gael Garcia Bernal zijn te zien in de verfilming van 'De stad der blinden' van Nobelprijswinnaar José Saramago.

Meirelles beleefde in 2002 zijn internationale doorbraak met de film 'Cidade de Deus'. Drie jaar later regisseerde hij 'The constant gardner', waarin de vuile tactieken van de farmaceutische industrie in Afrika centraal staan.

Angelina Jolie
Twee andere films die door de organisatie van het festival zijn toegevoegd aan de line-up zijn 'Two lovers', met rollen voor Joaquin Phoenix en Gwyneth Paltrow, en 'Entre les murs' van de Franse filmmaker Laurent Cantet. Vorige week werd al bekend dat de nieuwste film van Clint Eastwood, 'Changeling', in Cannes te zien zal zijn. Angelina Jolie speelt de hoofdrol in de productie. Ook 'Che', een vier uur durende film van Steven Soderbergh over revolutionair Che Guevara, wordt vertoond.

De Niro
De actiefilm 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' en de nieuwste film van Woody Allen, 'Vicky Cristina Barcelona', zullen buiten de competitie te zien zijn. Op 25 mei reikt filmster Robert de Niro de hoofdprijs uit, de Palme d'Or. De Gouden Palm wordt jaarlijks gegeven aan de beste film die op het filmfestival van Cannes te zien is.

30-04-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genesis
Genesis
Om I  Can't dance te beluisteren druk op de foto.
Genesis is een progressieve rockgroep uit het Verenigd Koninkrijk, opgericht in 1967 door Peter Gabriel, Mike Rutherford, Tony Banks en Anthony Phillips. In de jaren '70 maakte de groep naam in de avant-garde van de popmuziek met haar dramatiek en zwarte humor, om in de jaren '80 het roer om te gooien en in een succesvolle hitmachine te veranderen..

Genesis ontstaat in 1967 op de Engelse kostschool Charterhouse als een groepje tieners, leden van de schoolbandjes Anon en Garden Wall, besluiten om gezamenlijk een demo op te nemen. Eén van de tapes wordt in de handen geduwd van producer en oud-Charterhouseleerling Jonathan King, die de groep haar naam geeft en ze een platencontract aanbiedt. Resultaat is From Genesis to Revelation een met strijkorkest gelardeerd conceptalbum over het ontstaan van de aarde. Het orkest en het concept komen uit de koker van King, die het Genesis van die tijd - dat zich muzikaal ergens tussen soul, folk en beat begeeft - daarmee geen recht doet. Het album flopt en gedesillusioneerd gaan King en zijn pupillen ieder hun weg.

Na deze valse start besluit Genesis, dat dan al experimenteert met minder vanzelfsprekende songstructuren en topzware serieuze teksten, door te gaan. De individuele bandleden geven hun studie op, en gaan bij elkaar in een huis wonen, waar gewerkt wordt aan nieuw materiaal. Als kerverse platenbaas Tony Stratton-Smith de band ontdekt en ze een contract aanbiedt bij zijn label Charisma Records, is de carrière van Genesis pas echt begonnen. De groep brengt in 1970 Trespass uit, waarop zes lang uitgesponnen, akoestisch georiënteerde, donkerromantische songs staan.

Als gitarist Anthony Phillips wegens podiumangst uit de groep stapt en de overige bandleden drummer John Mayhew ontslaan, worden Steve Hackett (gitaar) en Phil Collins (drums) aangetrokken en is de zogeheten "klassieke lineup" van Genesis een feit. Op de in respectievelijk 1971 en 1972 uitgebrachte Nursery Cryme en Foxtrot komt de groep muzikaal tot wasdom. Het muzikale avontuur kan nu, dankzij de komst van de technisch veel competentere Hackett en Collins, ten volle worden aangegaan, en naast de duistere romantiek wordt ook de zwarte, macabere humor van Peter Gabriel onmisbaar onderdeel van de muziek van Genesis. En om het theatrale aspect van de muziek nog meer kracht bij te zetten - en ook om de ogen van de muziekpers op de groep gericht te krijgen - kruipt zanger Gabriel op het podium in de huid van een almaar groter arsenaal aan personages. Hij gebruikt make-up, vertelt bizarre verhalen, maar maakt voornamelijk gebruik van kostuums. Dat slaat, vanaf het moment dat hij zich uitdost in de rode jurk van zijn vrouw, en een vossemasker opzet, in als een bom, en Genesis en Gabriel zijn plotseling hot.

Met Selling England By The Pound uit 1973 oogst Genesis, zowel muzikaal als publicitair gezien, het door Gabriel gezaaide succes. Het album brengt de groep haar eerste Engelse hitsingle, het Beatle-eske I know what I like (in your wardrobe). De theatrale live-reputatie van de groep snelt haar leden echter snel vooruit. Gabriel gaat steeds meer zijn eigen weg en heeft almaar minder behoefte compromissen te sluiten met de andere leden van Genesis. Die andere leden hebben daarentegen steeds meer het gevoel dat de podiumpersoonlijkheid van Gabriel de aandacht van de muziek afleidt, in plaats van hem erop vestigt. Strubbelingen tussen Gabriel en de rest van de groep ten tijde van de opnames van het conceptalbum The Lamb Lies Down On Broadway (1974) leiden uiteindelijk tot het vertrek van Gabriel, in 1975.

Genesis besluit echter naar een nieuwe zanger te gaan zoeken en een nieuwe plaat op te nemen. Als de band na honderden onbevredigende audities de wanhoop nabij is, en de volgende plaat A Trick Of The Tail (1976) - met uitzondering van de zangpartijen - al is opgenomen, besluit Phil Collins, die tot dan toe alleen achtergrondvocalen en twee zachte akoestische liedjes voor zijn rekening had genomen, het te proberen. Het blijkt een gouden greep, en vanaf dat moment is Collins naast de drummer, ook de zanger van Genesis. A Trick Of The Tail - waarop Genesis breekt met The Lamb... en de lijn van Selling England... doortrekt - wordt de bestverkochte Genesis-plaat tot dan toe. Collins besluit de kostuums van Gabriel achterwege te laten en een minder excentrieke pose op het podium aan te nemen, en Genesis trekt met tourdrummer Bill Bruford in een triomftocht door West-Europa en Amerika. Maar na het retrospectieve Wind & Wuthering en het live-album Seconds Out verlaat ook gitarist Steve Hackett de groep. Hij is gefrustreerd over zijn compositorische aandeel in de muziek en wil zich richten op een solocarrière. Bassist en ritme-gitarist Mike Rutherford neemt vanaf dan de honneurs waar op leadgitaar.

Op het dan volgende ...And Then There Were Three... (1978) worden de dromerige en breed uitgesponnen gitaarpartijen van Hackett node gemist. Toch levert juist die elpee de eerste wereldwijde hitsingle, en daarmee de definitieve doorbraak voor Genesis op. Follow You Follow Me is een simpel liefdesliedje en verovert aan beide kanten van de Atlantische Oceaan de hitlijsten. Dat - en de daardoor succesvolle tournee waarbij de groep ondersteund wordt door Chester Thompson op drums en Daryl Stuermer op gitaar (die tot in 1992 deel van de live-band zouden blijven) - stelt de groep financieel in staat een pauze van twee jaar te nemen, waarin ze na kan denken wat de koers moet zijn van de progressieve dinosaurus Genesis, zonder Steve Hackett, en in een almaar meer naar punk en pop neigende muziekwereld.

Het antwoord op die vraag komt in 1980 met het album Duke. Op dit album stoft Genesis haar soul-roots af en laat zich beïnvloeden door zwarte muziek als R&B. Misunderstanding wordt de eerste top tien hit van Genesis in Amerika. Als in 1981 Phil's solodebuut Face Value dan ook nog beter scoort - zowel qua verkoop als in de serieuze muziekpers - dan welke Genesis-elpee dan ook, vragen velen zich af of Genesis nog toekomst heeft.

Abacab (1981) breekt met alle Genesis-dogma's en laat voor het eerst sinds jaren weer een bandje horen, een groepje muzikanten dat lol heeft in het muziek maken en dan haar grenzen verkent. De blazerssectie van Earth, Wind & Fire, die meedoet mee op No reply at all, wekt echter de woede van de "oude" fans, net als de commerciële koers van het nieuwe Genesis in het algemeen. Toch zijn de positieve reacties op Abacab talrijker. Op het titelloze vervolgalbum uit 1983 keert Genesis echter toch weer gedeeltelijk terug naar het grootse geluid dat zo lang haar handelsmerk was geweest, zij het met de eenvoud van Abacab en Duke en in een moderner jasje. Mama wordt één van de grootste hits voor de groep.

Als in 1986 Invisible Touch volgt is Genesis eindelijk klaar voor het grote succes. Invisible Touch is net geen knieval naar de pure commercie, want staat ook bol van de geluidsexperimenten, maar toch is de plaat met zijn catchy deuntjes en zijn moderne productie uitgegroeid tot één van dé popplaten van de jaren '80. De videoclip van Land Of Confusion, gemaakt door de komische poppengroep Spitting Image, gaat heel de wereld over en sleept allerlei prijzen in de wacht. Ook de titelsong van het album wordt een grote hit. Phil Collins is inmiddels uitgegroeid tot een absolute superster. Dat het na een intensieve wereldtournee een lange tijd stil wordt rondom Genesis is dan ook vooral aan zijn explosief gegroeide bekendheid te wijten, en in iets mindere mate aan die van Mike Rutherford, die met zijn andere bandje Mike and the Mechanics sinds midden jaren '80 AOR-hits is gaan scoren met onder andere Paul Carrack en Paul Young (niet te verwarren met Paul Anthony Young) als lead zangers.

Pas in 1991 komt Genesis weer met een album: We Can't Dance. Het is een lichte knauw naar de dan dominant wordende dansmuziek in de hitparades. De muziek op We Can't Dance is wat ingetogener, en meer verhalend, en in die zin keert Genesis na Invisible Touch weer een beetje terug naar de essentie van haar muziek. Het album oogst wederom heel veel succes, brengt Genesis met I can't dance zelfs haar eerste Nederlandse nummer 1-hit.

Tijdens de daaropvolgende wereldtournee besluit Phil Collins echter dat het genoeg geweest is en dat hij Genesis zal verlaten. Dit wordt echter pas in 1996 bekendgemaakt. Genesis - dat dan alleen nog maar bestaat uit de twee oerleden Tony Banks en Mike Rutherford kondigt dan ook aan met een nieuwe zanger en een nieuw album te zullen komen. Een even moedig als onzalig plan, zeker als blijkt dat Calling All Stations (1997), met de voormalig Stiltskin-zanger Ray Wilson, lang niet zoveel succes boekt als Invisible Touch en We Can't Dance.

Voor met name Rutherford is dat zo'n grote teleurstelling dat het doek, na een toch succesvolle tournee langs grote zalen, dan toch -voorlopig- valt voor Genesis. Dan is het tijdperk aangebroken van het uitbrengen van de back-catalogue. De boxen Archive 1 en Archive 2 verschijnen in 1998 en 2000, en in 2004 zagen The Platinum Collection (verzamel-CD) en The Video Show (DVD) het licht. Verder werkt Nick Davis, de producer van de laatste twee Genesis-albums, aan een aantal remasters, en staan er nog een groot aantal nieuwe releases van historisch materiaal op stapel. Terwijl deze stroom aan releases uitkomt is de toekomst van de groep nog steeds onduidelijk. Genesis bestaat in principe nog steeds, maar actief is de groep niet meer. Al wordt in interviews met Banks, Rutherford (en Collins) meestal de mogelijkheid open gehouden dat de band nog nieuwe opnamen zal uitbrengen. Diverse incidentele gezamenlijke opnamen voor DVD's (met Collins als zanger) en een verzamel cd met een cover van eigen song "The carpet Crawlers" in de complete oude bandbezetting (Met Hackett en Gabriel) lijken ook in die richting te wijzen.

In 2007 is het gezelschap Collins, Banks en Rutherford weer bij elkaar voor de The Genesis Encore Series Europe 2007 met daarna een soortgelijke tournee door Amerika.30-04-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau
Clouseau
om Domino te bekijken druk op de foto.


.
In december staan Koen en Kris Wauters voor het negende jaar op rij op het podium van het Antwerpse Sportpaleis voor een reeks concerten. Een jaar na Clouseau20, dat in het teken stond van 20 jaar plaatjes maken, kiest Vlaanderens populairste band ditmaal voor 'Clouseau Crescendo'. Vijf concerten stonden al op de agenda, producent PSE-Belgium voegt er nu een zesde aan toe.

Nog straffer
Minstens even straf, maar liefst nog straffer. Dat is naar goede gewoonte de uitdaging waar de broertjes Wauters voor gaan als ze zich klaar stomen voor een reeks nieuwe Sportpaleisconcerten. Welk concept bedacht werd om met een even feestelijke, dynamische en indrukwekkende reeks als de voorgaande op de proppen te komen, blijft nog even geheim. Maar de fans mogen alvast beginnen raden, luidt het. Ze kunnen inspiratie opdoen bij een van de vorige reeksen: Clouseau & orkest, Speciale Editie I en II, In't midden, Vanbinnen, In't lang, In't dubbel en Clouseau20.

Nieuw record
Vorig jaar vestigden Koen en Kris Wauters een nieuw Sportpaleisrecord met 253.000 bezoekers op 18 Clouseau20-concerten. Dat waren er 2.000 meer dan hun vorige record uit 2004 voor 'Vanbinnen'.

30-04-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer poezie je streelt
Wanneer poezie je streelt

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/2159/amr43aas1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 Wanneer de poezie
om je heen danst
je zorgeloos streelt

Wanneer de woorden
je laten zweven
naar luchtkastelen

Wanneer de letters
je meer verwarmen
verzachten als zijde

Dan weet je dat
de tekst alleen voor jou
geschreven kan zijn .

29-04-2008 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon
Paul Simon
Om Graceland te bekijken druk op de foto.


.

Paul Frederic Simon (Maplewood, 13 oktober 1941) is een Amerikaans zanger en liedjesschrijver. Hij was de helft van het duo Simon and Garfunkel (met Art Garfunkel), en schreef de meeste songs. Zij brachten een aantal invloedrijke albums uit, waaronder Parsley, Sage, Rosemary & Thyme (1966), en Bridge Over Troubled Water (1970). Ook de soundtrack van de film The Graduate (1968) bevat veel van hun muziek, waaronder het lied Mrs. Robinson.

Nadat het duo in 1971 uit elkaar ging begon Paul Simon onmiddellijk aan een soloalbum. Hij bracht het album Paul Simon uit in 1972, alhoewel het niet zijn eerste soloalbum was. Dit was de Britse release op LP van The Paul Simon Song Book uit 1965. Door de jaren blijft hij bijzonder materiaal uitbrengen.

Behalve als vernieuwer van de (Amerikaanse) folkmuziek, heeft Simon - in de tweede helft van zijn carrière als soloartiest - een naam opgebouwd als ontdekker van niet-westerse muziekstijlen. 'Graceland' uit 1986 is hiervan het bekendste voorbeeld. De vermenging van Zuid-Afrikaanse en westerse muziek leverde wereldhits op als 'Homeless', 'Boy in the Bubble' en 'Diamonds on the Soles of Her Shoes'. Ladysmith Black Mambazo, één van de bands die meewerkten, kreeg door het album wereldfaam.

'Rhythm of the Saints' uit 1990 volgde het recept van 'Graceland', ditmaal met Zuid-Amerikaanse rootsmuzikanten. Het album werd minder goed ontvangen, al werd 'The Obvious Child' een kleine hit. Voor de musical 'Songs from the Capeman' uit 1997 putte Simon uit een reeds bestaand amalgaam van stijlen, namelijk de mix die sinds 1920 in New York was ontstaan uit populaire Amerikaanse muziek en de door Puerto Ricaanse immigranten meegebrachte en verder ontwikkelde Latinmuziek (onder meer salsamuziek). Voor 'Songs from the Capeman' zocht Simon de medewerking van bekende Puerto Ricaanse muzikanten, waaronder Marc Anthony.

In 2004 verschenen de solo-albums die Simon tussen 1972 en 2000 uitbracht in een geremasterde heruitgave. De oorspronkelijke albums werden uitgebreid met demo's en werkopnamen.

In mei 2006 volgde het album 'Surprise', dat Paul Simon met producer Brian Eno opnam (bekend van zijn werk met Talking Heads en U2).


29-04-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine Boël bevallen van zoontje

Delphine Boël bevallen van zoontje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_377293.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Belgische kunstenares Delphine Boël is vandaag bevallen van een jongen. De baby kreeg de naam Tobias, meldt RTL-TVi. De buitenechtelijke dochter van koning Albert II en haar zoontje stellen het goed, zegt de Franstalige, commerciële zender.

29-04-2008 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bitty Mclean
Bitty Mclean
Om It Keeps Raining te bekijken druk op de foto.


.

Bitty McLean is een Jamaicaans/Britse muziekproducent en zanger, die in 1993 zelf een hit scoorde met het nummer It Keeps Rainin' (Tears From My Eyes), een cover van Fats Domino. Dit nummer bereikte in Nederland de nummer 1-positie. Sinds zijn nummer 1 hit heeft hij geen hits meer gescoord. In het buitenland scoorde hij tot 1996 nog enkele top 20 hits en bleef hij zeer actief. In 2006 bracht hij het rocksteady album On Bond Street uit. Op dit album keert hij terug naar zijn roots, het label Treasure Isle waar hijzelf en zijn vader als muzikant en vocalist van de groep The Three Tops enkele rocksteady klassiekers opnam in de late jaren 60 en vroege jaren 70.

Bitty McLean is producent van onder meer UB40.


29-04-2008 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Roos
Een Roos

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/andrea551024x768.jpg?t=1209413826” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Een roos
teder en zacht

een roos
daar doe je mij aan denken als je lacht

een roos
teder en zacht

een roos
doet me meer vreugde dan ik ooit had verwacht

een roos
schoonheid in al zijn pracht

een roos
hij geeft mij al zijn kracht

een roos
dat ben jij als je mij verteld dat je op mij wacht

jij bent mijn kleine roosje
een schat in het allerkleinste doosje
groot hoeft deze schat niet te zijn
want je bent als je jezelf bent al veel te fijn

..................
veel liefs
..................

28-04-2008 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowded House
Crowded House
Om Don't dream it's over te bekijken druk op de foto.


.

Crowded House was de band van het Nieuw-Zeelandse multitalent Neil Finn. Hij richtte de band in 1986 op na het uiteenvallen van Split Enz in 1984, de band waar hij samen met zijn broer Tim voorman van was. In 1987 werd een grote hit gescoord met Don't Dream It's Over. Een andere bekende song was "Weather with you".

Andere bandleden waren Nick Seymour (basgitaar), Paul Hester (drums) en Mark Hart (diverse instrumenten). Broer Tim Finn werkte mee aan het album Woodface en werd korte tijd lid van de band.

In de zomer van 1992/1993 nam de band het album Together Alone op. Hiervoor verbleven ze op een afgelegen strand van Nieuw-Zeeland, Karekare, dat ook het toneel werd voor de film The Piano. Tim Finn had ondertussen de band alweer verlaten en werkte aan een solo-album. Zowel op Tim's solo-album als op Together Alone verschenen restjes van de nummers die ze in aanloop naar Woodface hadden geschreven.

Het album werd in 1993 uitgebracht. Het jaar daarop ontving Crowded House de prijs voor Beste Internationale Act van Q-magazine, waarbij ze grote acts als U2, Nirvana en Pearl Jam versloegen.

Ze brachten in totaal vier albums uit en een 'Best of' genaamd Recurring Dream. Het album Afterglow is een verzameling rariteiten voor de echte fan.

De band werd door Neil opgeheven in 1996 omdat hij naar eigen zeggen 'bang was zichzelf te herhalen' en hij op zoek wilde naar een nieuwe manier van muziek maken. De band gaf een laatste concert op de trappen van het Sydney Opera House. Zeker 120.000 mensen woonden het concert bij.

Na vaak te hebben aangegeven dat de band niet opnieuw leven zou worden ingeblazen kondigt Neil Finn in januari 2007 toch een reünie van de band aan, met Mark Hart en Nick Seymour en een nieuwe drummer, Matt Sherrod. Sherrod vervangt oorspronkelijk bandlid Paul Hester, die overleed in 2005. Hesters overlijden is een rode draad door het reünie-album, en volgens Finn was Pauls dood ook de 'oorzaak' van het opnieuw bijeenkomen van de band.


28-04-2008 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen
Johan Verminnen
Om de Zwemmer te bekijken druk op de foto.


.
Johan Verminnen (Wemmel, 22 mei 1951) is een Vlaamse liedjesschrijver en zanger. Hij werd vooral bekend dankzij nummers als "Laat me nu toch niet alleen", "Rue des Bouchers", "'k Voel Me Goed" en "Mooie Dagen".
Verminnen werd geboren als jongste in een gezin van vijf kinderen en groeide op in Wemmel, net ten noorden van Brussel. In 2004 schreef hij een boek over zijn moeder: Prinses van het Pajottenland, in 2006 verscheen van zijn hand het boek De laatste boot, en in 2007 Van Brussel naar de Wereld (in het kader van zijn nieuwe theatertournee). Deze drie boeken werden vergezeld van een speciaal opgenomen CD. Al van jongs af aan wou Verminnen zanger worden. Eerste ruimere bekendheid verwierf hij dankzij een televisie-optreden in het programma "Ontdek de Ster" in 1969, en zijn eerste plaat verscheen in 1971. In zijn beginjaren werkte hij nauw samen met Will Tura en Raymond Van het Groenewoud.
Vaak is Brussel het thema of de inspiratiebron van Verminnen's chansons, een stad waar hij zich nauw mee verbonden voelt. Een van zijn bekendste liedjes en tegelijk een klassieker op feest- en dansgelegenheden, is Rue des Bouchers uit 1979 (in het Nederlands Beenhouwersstraat, de bekendste horecastraat in het centrum van Brussel). Nochtans is dit nummer minder representatief voor Verminnens werk (het is in het Brussels dialect gezongen en heeft een volks, feestelijk ritme). Andere bekende liedjes van hem zijn Laat me nu toch niet alleen (1974), 'k Voel me goed (1981), Mooie dagen (1989). Het is in Vlaanderen minder bekend dat Verminnen ook heel wat Franstalige liederen opnam en daardoor ook in de Franstalige wereld enige bekendheid geniet.

Verminnen heeft zich ingespannen voor een aangepast economisch en juridisch statuut voor kunstenaars en richtte in 1992 mee de belangenvereniging Zamu voor zangers en muzikanten op. Sinds 2007 is Verminnen gedelegeerd bestuurder van de auteursrechtenvereniging Sabam.

Verminnen trouwde in 1986 met fotomodel Catherine Mattelaer, en een jaar later werd hun dochter Pauline geboren, waaraan hij een gelijknamig lied wijdde (1987). Tegenwoordig woont Verminnen in Hansbeke, een deelgemeente van Nevele.

 • In 2005 was hij ook één van de kansmakers op de titel De Grootste Belg, maar haalde de uiteindelijke nominatielijst niet en strandde op nr. 217 van diegenen die net buiten de nominatielijst vielen.

28-04-2008 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner weer op tournee

Tina Turner weer op tournee

Om Simply The  Best te bekijken druk op de foto.

.
Tina Turner gaat weer toeren. Dat verklapte de zangeres tijdens de opnamen van een Oprah Winfrey Show. De 68-jarige Turner reisde acht jaar geleden voor het laatst de wereld rond met haar Twenty Four Seven Millennium Tour 2000.

Turner zei in het programma, dat op 8 mei in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, dat haar nieuwe concertreeks haar allerlaatste tournee wordt. Dit beweerde de zangeres echter ook al over haar concerten in 2000. Ook in 1990 en 1996 reisde ze al de wereld rond met een afscheidstournee.

De zangeres speelde al een tijdje met het idee voor een comeback, maar begon er pas serieus over na te denken nadat de Italiaanse filmster Sophia Loren haar vroeg wanneer ze weer zou gaan optreden. "Het is toch moeilijk om de lol, de spotlights en de mensen te vergeten", verklaarde ze tegenover Oprah. De tournee gaat op 1 oktober van start in Kansas City. Het is voorlopig nog wachten op een Belgische datum.

28-04-2008 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna Summer
Donna Summer
Om Hot Stuff te bekijken druk op de foto.


.
Donna Summer (pseudoniem van LaDonna Adrian Gaines), (Boston, Massachusetts, 31 december 1948) is een Amerikaanse zangeres, songwriter en artiest. Ze is het bekendst van haar discohits uit de jaren '70, die haar de bijnaam "Koningin van de disco" opleverden. Als één van de weinige disco-sterren is ze er ook in geslaagd om later met andere genres, zoals de R&B, hits te blijven scoren.
Als kind treedt ze al op in een kerkkoor. Tijdens haar schooltijd doet ze modellenwerk en zingt ze veel. Gaines verlaat de school enkele maanden voor het afstuderen om in Duitsland te gaan zingen in de musical Hair. Later vestigt ze zich in Europa, waar ze in verschillende musicals meezingt en zich aansluit bij de Weense Volksopera Wiener Volksopfer.

Nadat ze in München is gaan wonen, trouwt Gaines met de Oostenrijke acteur Helmuth Sommer. In deze periode neemt ze haar artiestennaam Donna Summer (een verengelsing van het Duitse woord Sommer (zomer)) aan. In 1971 komt ze in Nederland met haar eerste solosingle "Sally Go Round the Roses", maar haar eerste grote internationale hit scoort ze in 1974 met The Hostage. Summer tekende daarvoor een albumcontract in Nederland, Lady of the Night heette het album uit 1974, met daarop de internationale hit "The Hostage" en de vooral in Nederland succesvolle single "Lady of the Night" (eigenlijk een Engelstalige smartlap over een hoer/escort meisje). Met deze laatste single breekt ze in Nederland in 1974 door. Het is haar eerste doorbraak als solo-artieste, dankzij optredens met de singles "Lady of the Night" en "The Hostage" in de in die jaren satirische en vaak controversiële tv-show van Dolf Brouwers alias Sjef van Oekel. Bovendien werd Nederland in die tijd als belangrijk trendsettend land gezien voor de popmuziek. Nederland is min of meer de bakermat van haar succes. Haar eerste album wordt echter al met al een matig succes.

Summer brengt de volgende jaren veel singles uit. In 1975 wordt "I Love to Love You Baby" uitgebracht in veel landen. Het nummer slaat in als een bom, mede wegens de orgasmische hoogtepunten welke Summer in dit nummer ten gehore brengt. Het is een tijd lang het gesprek van de dag. Het nummer schiet in veel landen naar de eerste plaats in de hitlijsten. In de VS wordt het nummer eerst niet uitgebracht, maar wel door een paar radiozenders gedraaid als import uit Europa. Uiteindelijk wordt hij ook in de Verenigde Staten uitgebracht en ook daar een grote hit. Een aantal radiozenders boycot de single wegens het gehijg en gekreun. Haar naam is dan echter wel gevestigd.

In de jaren daarna brengt Summer meerdere singles uit. Al die singles worden grote hits. Er wordt in die periode gezegd dat "alles wat Donna Summer aanraakt verandert in goud". Ze krijgt in 1975-1976 de officiële titel Queen Of Disco en de officieuze titel Queen Of Love; de laatste mede vanwege de vele min of meer erotisch getinte love songs van haar in die periode. Ze is één van de weinige disco-artiesten die ook veel aandacht aan LP's besteedt. Een greep uit de vele singles die ze uitbrengt;

 • "Spring Affair" en "Could it Be Magic" (beide uit 1976)
 • "I Love You"
 • "I Feel Love" en "I Remember Yesterday" (1977)
 • "Heaven Knows"
 • "MacArthur Park"
 • "Last Dance" (1978, uit de discofilm Thank God It's Friday")
 • "Hot Stuff", "Bad Girls" en "No More Tears (Enough is Enough)" (1979).

"No More Tears (Enough is Enough)" is een duet samen met Barbra Streisand. Het werd een wereldhit. Echter, de beide diva's kregen het tijdens de opnames met elkaar aan de stok, zelfs lichamelijk naar wordt beweerd. Het was zo ernstig dat de diva's allebei in een aparte ruimte het nummer moesten inzingen. Summer heeft in 1978-1979 vier nummer één hits op rij weten te scoren in de US Billboard Hot Top 100. Dat was toen een unicum en voor zover bekend is dat nadien door geen enkele andere artiest geëvenaard.

Daarna volgt nog eind 1979 de grote hit "On the Radio", waarna Summer compleet instort. De enorme druk van haar grote successen wordt ondragelijk en ze krijgt psychische klachten en gezondheidsklachten. Ze bekeert zich vervolgens tot het geloof (christendom) en krabbelt weer uit haar diepe dal omhoog begin jaren '80. Ze is dan een geheel andere weg ingeslagen, zowel persoonlijk als artistiek. Dat is ook duidelijk terug te vinden in haar nummers. Er staan vanaf dan regelmatig nummers op haar albums met invloeden van de gospel. Regelmatig benadrukt ze dat ze haar inspiratie put uit haar geloof en God. Haar carrière leeft vervolgens weer wat op, maar valt weer in midden jaren '80. Na die inzinking is haar carrière nooit meer geworden wat het ooit was.

Het nieuwe album "The Wanderer" in 1980 is een matig succes, het volgende album, "I'm a Rainbow", wordt niet uitgebracht in 1981, maar pas in 1996. De reden is dat er voor 1982 een superalbum op stapel staat, waar grote namen aan meewerken. Het is de bedoeling van de producers dat dat haar hoogtepunt gaat worden in haar carrière. Het krijgt dus voorrang op het andere album. Het is het album dat is genoemd "Donna Summer". Met het nummer State of Independence (oorspronkelijk van Vangelis en Jon Anderson) scoort ze in 1982 een nummer 1-hit vanaf dat album. Grote namen die in het achtergrondkoor zitten zijn o.a. Michael Jackson, Lionel Richie, Dionne Warwick, Quincy Jones, Stevie Wonder, Christopher Cross en Brenda Russell. Het album verkocht uiteindelijk goed, maar is niet het best verkochte album van haar geworden. In 1983 scoort ze nog een hit met "She Works Hard for the Money". De overige singles uit 1982 en 1983 scoren nog redelijk. Het album uit 1984, met o.a. de matig scorende hit "Supernatural Love" scoort ook als album redelijk, het volgende album uit 1987 ("All Systems Go") scoort zelfs matig, evenals de twee singles daarvan ("All Systems Go" en "Dinner with Gershwin"). Steeds meer neemt het succes af, tot ze eind jaren '80 gaat samenwerken met Stock, Aitken & Waterman. Van dit album komen de grote hits "I Don't Wanna Get Hurt" en "This Time (I Know It's For Real)".

Halverwege de jaren '90 scoort ze een grote hit met een remix van I Feel Love, de rest van de in de jaren '90 uitgebrachte singles flopt. Een aantal namen daarvan zijn "Work that Magic" (1991), "Melody of Love (Wanna be Loved)" (1994), clubremixes van "The State of Independence (1996), "Carry On" en "I Will Go With You" (1999) en voor de film "Pokémon" het nummer "The Power of One" (2001). Ook zong ze voor de disneyfilm de klokkenluider van de notredame, uit 1996, de soundtrack genaamd 'someday' De meeste van deze nummers scoren echter wel hoog in de dance charts wereldwijd. In de jaren '90 lijkt haar muziek daarom zelfs underground te zijn geraakt; slechts nog populair bij een select gezelschap van mensen uit de dance scene en een schare trouwe fans (vaak nog zelfs van het eerste uur).

Begin 21e eeuw brengt ze een cd/dvd uit van een concertregistratie in New York, waarop ze ook een paar nieuwe nummers ten gehore brengt. Verder schilderde ze al vanaf de jaren '80 (na haar inzinking, als rustgevende hobby), maar de laatste jaren treedt ze hier meer mee naar buiten. Ook schrijft ze begin 21e eeuw nog een boek over haar eigen leven en een daarop gebaseerde musical, genaamd "Ordinary Girl".

Terugkijkend op haar carrière kunnen drie fasen worden onderscheiden. In de jaren '70 is zij de sensuele en aantrekkelijke wat wilde jonge zangeres die veel meisjes als voorbeeld dient en ook door veel jongens als aantrekkelijke vrouw wordt gezien. Het succes wordt haar teveel (overigens waardeert zij het zelf helemaal niet dat ze in die periode wordt afgeschilderd als een soort seksbom, vooral met en n.a.v. nummers als "I Love to Love You Baby", "Try Me, I Know We Can Make It", "I Feel Love", "Deep Down Deep Inside" en "Hot Stuff"). De combinatie van haar sensuele verschijning, haar stem met een hoog en breed bereik en de samenwerking met producers Pete Bellotte en Giorgio Moroder zorgt voor de rest; ze wordt een ster, een idool. De samenwerking van Summer met Giorgio Moroder en Pete Bellotte is een belangrijke bijdrage geweest aan het doorbreken van zowel de disco als de techno. Met name het nummer "I Feel Love" was zijn tijd (1977) ver vooruit. Elk nummer op dat betreffende album, "I Remember Yesterday", belichaamde de muziekstijl van een decennium uit de 20e eeuw. I Feel Love was het laatste nummer van dat album en moest de jaren 90 belichamen. Achteraf gezien heeft het zeker wel wat weg van enkele muziekstijlen uit de jaren 90, met name van de techno en house. Een later album, uit 1980, "The Wanderer", is samen met het album "Bad Girls" uit 1979 van invloed geweest op de muziekstijlen van grote namen later uit de jaren 80, waaronder David Bowie, Billy Idol, Whitney Houston, Cindy Lauper en Madonna. Na haar inzinking, in de jaren '80, worden veel van haar liedjes echter minder onstuimig, deels in de geest van de tijdsperiode van de jaren '80, deels waarschijnlijk vanwege haar eigen rustigere levensfase (mede bepaald door haar toewijding aan religie). Overigens is ze dan inmiddels ook vertrokken bij haar oude producers Bellotte en Moroder, wat ook van invloed is geweest natuurlijk. De muziek zelf verandert daarmee ook. Vergeleken met haar muziek uit de jaren '70 is het creatieve, baanbrekende eraf volgens velen. Vanaf de jaren '90 tenslotte probeert ze nog mee te liften met de jaren 90-technostroom, echter zonder veel succes.

Tot nu toe zijn er ruim 130 miljoen albums verkocht van Donna Summer. Ze heeft Grammy Awards gewonnen in 1978 (Last Dance), 1979 (Hot Stuff), 1983 (He's a Rebel), 1984 (Forgive me) en 1997 (Carry On). Ook heeft ze een Oscar ontvangen, naast andere onderscheidingen. Ze heeft inmiddels een eigen ster op de Walk of Fame.


28-04-2008 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitwisbaar
Onuitwisbaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/thora601024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Sinds jij terug bent besef ik weer
Dat ik het nog steeds niet kan loslaten
Dat mijn opgekropte emoties
Voor eeuwig bij me blijven.

Herinneringen waarvan ik dacht
Dat ik ze nu wel achter mij kon laten
Blijven me nog steeds achtervolgen
En ik wil het niet meer

Ik wil de pijn niet herbeleven
Zou het verleden willen vergeten
Leven voor de toekomst
Een nieuw begin

Maar ik vind geen manier
Om de dingen los te laten
Geen weg om in te slaan
En opnieuw te beginnen

Mijn leven is een herhaling
van al de pijn die ik heb gevoeld
En ik kan wel huilen
Maar dat wist het verleden niet


27-04-2008 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Peleman
Axl Peleman
Om 't Kiel Trekt Op Een Kleurdoos te bekijken druk op de foto.


.

Axl Peleman (Antwerpen, 1 februari 1971) is een Vlaams muzikant en televisiefiguur.

In 1990 richtte Axl Peleman samen met twee schoolvrienden de groep Ashbury Faith op. In een tijdspanne van 8 jaar maakten ze drie albums. In 1998 besloot hij om te stoppen met dit project waarna hij nog meespeelde in andere groepjes. In 1999 kwam Peleman met een nieuw initiatief, de nu nog altijd actieve rockgroep Camden. In 2001 brachten ze hun eerste full-CD uit, Miscellaneous. Tot nu toe heeft Camden drie albums uitgebracht. Voorts startte hij in 2001 samen met Luc De Vos en de overige leden van Ashbury Faith het gelegenheidsproject Automatic Buffalo. Tegenwoordig speelt Axl Peleman basgitaar bij De Kreuners

Ook heeft Axl Peleman al meerdere keren zijn opwachting gemaakt in televisieprogramma's van de VRT. Zo was hij reeds vaste gast in de talkshows Aan Tafel en Zomer 2007, en was hij ploegleider in de quiz De Tabel van Mendelejev.

Peleman is getrouwd met Wen met wie hij een zoontje heeft, Thor.


27-04-2008 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Candy Dulfer
Candy Dulfer
Om Lily Was Here te bekijken druk op de foto.


.
Candy Dulfer (Amsterdam, 19 september 1969) is een Nederlands saxofoniste.

Candy Dulfer is dochter van Hans Dulfer, ook een bekend saxofonist. Al op jonge leeftijd treedt ze op met haar vader. Op 11-jarige leeftijd maakt ze haar eerste plaat met hem. In 1982 treedt ze met haar band Own Cultivation op, op het North Sea Jazzfestival. Met drummer Joost Kesselaar, bassist Tom Jaburg (broer van de eveneens bekende Bas Jaburg), gitarist Eddy Polak (Tup) en trompettist/zanger Winfried Splinter schrijft ze geschiedenis: De Faya Lobbi zaal is bomvol om de jongste band uit de geschiedenis van het North Sea te zien. Drie jaar later richt ze haar eigen band op, de Funky Stuff. Vrij snel hierna treedt ze regelmatig op voor radio en televisie. Ook speelt ze mee op de soundtrack van Een Maand Later.

In 1987 speelt Candy Dulfer in het voorprogramma van Madonna in het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Later vraagt ook Prince haar om op te treden in zijn voorprogramma voor zijn concerten in Nederland. Drie dagen voor het optreden zegt Prince de Funky Stuff onverwachts af. Na een boze brief van Candy Dulfer, mag ze een nummer met hem spelen, dat zo'n indruk op Prince maakt dat hij haar vraagt om met hem aan enkele projecten in de Verenigde Staten te werken. In 1989 maakt Candy Dulfer enkele nummers met Dave Stewart, gitarist van Eurythmics. Eén van deze nummers, Lily was here, de titeltrack van de Nederlandse speelfilm De Kassière, wordt eind 1989 een nummer 1-hit in Nederland.

Een jaar later komt een debuut soloalbum, getiteld Saxuality uit. Op dit album, waarvan er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren worden verkocht, staan enkele grote hits. In 1993 verschijnt het album Sax-A-Go-Go, gevolgd door Big Girl in 1995 (de titel Big Girl is een knipoog naar een vroeger album van haar vader, dat Big Boy heette). Tussen al haar eigen promoactiviteiten door speelt Candy opnieuw met grootheden als Prince en Van Morrison tijdens hun concerten. Het vierde studioalbum For The Love Of You ziet in 1996 het levenslicht en bevat bijdragen van o.a. Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Het album wordt een succes in Nederland, Japan en de VS. Opnieuw tourt Dulfer de halve wereld af om haar nieuwe materiaal aan de man te brengen. In de navolgende jaren volgen de albums Girls Night Out, Live in Amsterdam en Right In My Soul, allemaal met wisselend succes. In 2005 speelt Candy mee op enkele nummers van het album Grip van Lohues & the Louisiana Blues Club. Candy's nieuwe studioalbum Candy Store wordt in 2007 uitgebracht door haar nieuwe platenmaatschappij Heads Up International, één van de meest toonaangevende hedendaagse jazzlabels ter wereld. Candy Store verschijnt in Nederland, België en Zwitserland op 22 juni, in Spanje op 18 juni, in Duitsland en Oostenrijk op 29 juni, in Frankrijk begin juli, in Japan op 25 juli en in de Verenigde Staten op 18 september.


27-04-2008 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt vrouw met mes tijdens America's Next Topmodel

Vrouw steekt vrouw met mes tijdens America's Next Topmodel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_376008.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Alweer opschudding in de Verenigde Staten over de populaire maar controversiële tv-show van Tyra Banks, America's Next Topmodel (ANTM).

Gezellig samen
Zoals bij ons mannen al eens gezellig plegen samen te komen om een voetbalmatch te bekijken, doen vrouwen dat in Amerika ook woensdagavond voor ANTM. Niks mis mee, maar toen een dame wat te luid commentaar gaf bij het programma en - na een verwittiging vanwege haar vriendin daaromtrent - maar blééf verder kakelen, werd het een andere Amerikaanse vrouw blijkbaar even te veel. Ze greep een mes, dat in een appel zat, en stak er haar slachtoffer verscheidene keren mee in het lichaam.

Levensbedreigend
De vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen met levensbedreigende snijwonden in de hals- en borststreek. De dader - afhankelijk van de geraadpleegde bronnen een die hard fan of net een ANTM-haatster - vluchtte weg en is spoorloos.

27-04-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana Ross
Diana Ross
Om Home te bekijken druk op de foto.


.
Diane Earle (Diana) Ross (Detroit, Michigan, 26 maart 1944) is een Amerikaanse soulzangeres. Ze werd bekend met The Supremes en heeft daarna een uiterst succesvolle solocarrière gehad.

Ze werd geboren als tweede in een gezin met zes kinderen. Dochter van Fred Ross (overleden, 19 november 2007). Samen met Mary Wilson, Florence Ballard en Barbara Martin vormde ze The Primettes in 1959. Nadat ze in 1960 een contract kregen bij Motown, veranderden ze de naam van de groep naar The Supremes in 1961. Barbara Martin verliet de groep kort daarna. In 1967 werden ze Diana Ross and the Supremes. Florence Ballard verliet de groep, waarna Cindy Birdsong erbij kwam en ze weer weer een zingend trio vormden. De groep nam 12 grote hits op in deze periode.

In oktober 1969 verliet Ross de groep en begon aan een solocarrière die ook succesvol bleek. Haar eerste grote hit was het lied Ain't No Mountain High Enough in 1970. Daarna speelde ze in een verfilming van het leven van Billie Holiday, Lady Sings the Blues en kreeg een Oscarnominatie voor die rol.

Ze bracht een album met duetten uit met Marvin Gaye in 1973, met de titel Diana and Marvin en scoorde een aantal grote hits. In 1975 kwam ze terug op het witte scherm in de film Mahogany en de titelsong Do You Know Where You're Going To werd een nummer 1 hit. Haar tweede, zelfgetitelde album kwam in de top 10 terecht.

Haar duet met Lionel Richie, Endless Love, uit 1981 bleek de bestverkopende single uit haar carrière te zijn en was haar laatste hit op het Motown label. Ze had hierna een contract met RCA en na een paar succesvolle, en wat minder succesvolle albums keerde ze eind jaren '80 weer terug naar Motown, waar ze tot 2001 een contract mee had.


27-04-2008 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff gevraagd voor Beverly Hills 90210

Hilary Duff gevraagd voor Beverly Hills 90210

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/duff5351024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Actrice Hilary Duff is gevraagd om een rol te vervullen in de spin-off van de televisieserie Beverly Hills 90210. Het zou gaan om het personage Annie, de dochter van de rector van Beverly Hills High. Dat meldt de Amerikaanse televisiezender E!. Onbekend is of Duff de rol serieus overweegt.

De spin-off van de populaire serie uit de jaren negentig is momenteel druk acteurs aan het casten. Zo maakten Amerikaanse media al eerder bekend dat Dustin Milligard en de 'Nip/Tuck'-actrice AnnaLynne McCord een personage spelen in de tienerserie.

In de oude versie van de serie ging het over dramatische gebeurtenissen in een vriendenkring, die allemaal naar school gaan en wonen in Beverly Hills. Het betekende een grote doorbraak voor acteurs als Jason Priestly, Shannen Doherty en Tori Spelling. Een bijrol in de serie werd gespeeld door Hilary Swank, die in 1999 een Oscar won voor haar rol in 'Boys don't cry' en in 2004 voor 'Million dollar baby'.

De 20-jarige Duff is de komende tijd ook vaker op het witte doek te zien. Zo speelt ze naast John Cusack in de film 'War, inc.', die in september in Nederlandse bioscopen draait. Ook is ze samen met Ellen Burstyn in de film 'Greta' te zien. Duff werd bekend van haar rol in de televisieserie Lizzie McGuire en scoorde hits met de singles 'From yesterday' en 'Come clean'.

26-04-2008 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins gaat met pensioen

Phil Collins gaat met pensioen

Om Can't Stop You te bekijken druk op de foto.

.
Phil Collins gaat met pensioen, meldt het Britse dagblad The Times. De zanger heeft zojuist zijn reünietoer met Genesis afgerond en is niet van plan de studio nog in te duiken. Wel gaat hij nog door met het schrijven van liedjes, omdat hij daar naar eigen zeggen niet mee kan stoppen.

Musical Tarzan
Collins ging in verschillende landen op zoek naar de hoofdrol in de musical 'Tarzan', waarvoor hij eigenhandig Ron Link koos. De zanger verwierf wereldwijde bekendheid door de band Genesis. Solo deed Collins het ook erg goed. Hij had grote hits met onder meer 'In the air tonight' en 'Against all odds'

26-04-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse gearresteerd na slag en kopstoot

Amy Winehouse gearresteerd na slag en kopstoot

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
De Britse zangeres Amy Winehouse is vrijdag gearresteerd op verdenking van geweldplegingen eerder deze week. Dat bevestigt Scotland Yard. Winehouse zou een man hebben geslagen en een andere een kopstoot hebben gegeven. De 24-jarige zangeres werd vandaag ondervraagd in een Londens politiekantoor. Volgens haar woordvoerder is ze vrijwillig naar de politie gestapt.

Pooltafel
Volgens de Britse boulevardkrant The Sun begon de wilde dinsdagnacht van Amy in een kroeg, waar een jongen weigerde haar bij de pooltafel te laten. Vervolgens zou Winehouse, die onder invloed zou zijn geweest van harddrugs, de jongen hebben geslagen. Het woedende slachtoffer sloeg haar niet terug omdat ze een vrouw is, verklaarde hij tegenover het tabloid.

Aanranding
Toen Amy de kroeg verliet, hield een man een taxi voor haar aan. Terwijl zij in de taxi werd geholpen, was ze kennelijk in de veronderstelling dat de man haar wilde aanranden, waarna ze hem op een kopstoot trakteerde. Het 38-jarige slachtoffer deed diezelfde avond nog aangifte.

127 miljoen
Woensdag schreven de Britse media dat het enorme succes van haar laatste plaat Winehouse al 100 miljoen pond (127 miljoen euro) heeft opgeleverd.

26-04-2008 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gloria Gaynor
Gloria Gaynor
Om Never Can Say Goodbye te bekijken druk op de foto.


.

Gloria Gaynor (New Jersey, 7 september 1949) is een Amerikaans zangeres, bekend door de discohit I Will Survive (1979) en Never Can Say Goodbye (1973).

Gaynor was zangeres bij de Soul Satisfiers, een jazz/pop-band, uit de jaren '60. Haar eerste solosingle was She'll Be Sorry/Let Me Go Baby (1965).


26-04-2008 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijn verdriet
Schijnverdriet

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ricci1711024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Je voelt soms pijn, die er nog niet is
omdat je, je zorgen maakt
en je door angst voor wat komen kan
uit je evenwicht bent geraakt.
Valt er in je buurt
een verlies te betreuren
dan besef je weer opeens
dat kan ook mij gebeuren.
Je voelt dan al
de pijn en het verdriet
omdat je het
bij andere voelt en ziet.
Het is wel goed
om daar even bij stil te staan
maar het moet
geen eigen leven leiden gaan.
De toekomst is onzeker
die heeft niemand in de hand
zet daarom je zorgen
en ook je angsten aan de kant.
Neem het leven zoals het komt
probeer te genieten van elke dag
want misschien krijg jij
in plaats van tranen
in de toekomst wel een lach!!!

25-04-2008 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Nick Straker Band
The Nick Straker Band
Om A Walk In The Park te bekijken druk op de foto.


.

25-04-2008 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise weer te gast bij Oprah

Tom Cruise weer te gast bij Oprah

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_375041.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tom Cruise is volgende maand te gast bij Oprah Winfrey, drie jaar na zijn veelbesproken verschijning in haar talkshow. Maar liefst twee afleveringen van het populaire programma worden gewijd aan Cruise, die binnenkort zijn 25-jarig jubileum als acteur viert.

In zijn villa
Op 2 mei is een interview te zien dat Oprah afneemt in de villa van Cruise in de stad Telluride. Op 5 mei is hij te gast in de studio van Oprah in Chicago, zo heeft tv-producent Harpo Productions laten weten.

Legendarisch
De 45-jarige acteur was drie jaar geleden het middelpunt van spot toen hij meermaals op de bank van Oprah op en neer sprong. De acteur wilde met zijn uitbundige gedrag zijn liefde benadrukken voor Katie Holmes, met wie hij toen nog maar kort samen was. In talkshows en op het internet verschenen vele parodieën van het inmiddels legendarische televisiemoment.

25-04-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeuvreprijs voor John Hiatt

Oeuvreprijs voor John Hiatt

Om Have A Little Faith te bekijken druk op de foto.


John Hiatt wordt onderscheiden met de oeuvreprijs voor liedjesschrijvers van de Americana Music Association. De 55-jarige songwriter schreef nummers voor artiesten als Bob Dylan, Iggy Pop en B.B. King. Bonnie Raitt scoorde in 1989 een van haar grootste hits met 'Thing called love' van Hiatt.

Bring the family
Hiatt vertrok toen hij 18 was uit zijn geboorteplaats Indianapolis naar Nashville, waar hij als liedjesschrijver aan de slag ging bij Tree Publishing. In 1974 verscheen zijn debuutalbum, maar als uitvoerend artiest had hij aanvankelijk weinig succes. Pas na een gevecht tegen de fles en met zijn achtste album, 'Bring the family' uit 1987, lachte het succes hem toe. Eind mei verschijnt zijn nieuwe album 'Same old man'.

Hiatt heeft altijd meer succes gekend in Europa, en dan vooral in Nederland en België, dan in zijn thuisland. We herinneren ons songparels als 'Have A Little Faith in Me', 'She Loves the Jerk', 'She Said the Same Things to Me', het akelig actuele 'Warming up to the Ice Age' en 'Perfectly Good Guitar'.

Hiatt krijgt de onderscheiding op 18 september uitgereikt in Nashville.

25-04-2008 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tracy Chapman
Tracy Chapman
Om Talking Bout a Revolution te bekijken druk op de foto.


.
Tracy Chapman (Cleveland (Ohio), 30 maart 1964) is een Amerikaans singer-songwriter, bekend van hits als Fast Car, Talkin' Bout A Revolution en Give Me One Reason.

Chapman studeerde aan de Tufts University in Medford (MA), waar ze in 1986 een major haalde in de antropologie en Afrikaanse studies. Tijdens haar studentenjaren begon ze met straatoptredens en speelde ze gitaar in koffiehuizen in Cambridge. Nadat ze tekende bij SBK kwam in 1988 haar titelloze debuutalbum uit. Enkele maanden later bracht ze tijdens een verjaardagsfeest van Nelson Mandela in het Wembley-stadion met enkel haar gitaar een akoestische versie van Talkin' bout a revolution ten gehore. Haar titelloze album werd mede hierdoor een bestseller en met veertien weken op nummer één het langst genoteerde debuutalbum op die positie in Nederland. Een jaar later won ze met dit album 4 Grammy Awards.

Met haar volgende albums, Crossroads en Matters of the Heart, oogstte ze veel minder succes. Maar in 1995 bleek New Beginning een nieuw begin voor haar carrière. Met de single Give Me One Reason scoorde ze een grote hit in de Verenigde Staten. Haar zevende en meest recente album is Where You Live dat in 2005 werd uitgebracht en waarmee ze de wereld rondtourde.


25-04-2008 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Sledge
Sister Sledge
Om We Are Family te bekijken druk op de foto.


.

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep uit Philadelphia, opgericht in 1972. Sister Slegde bestaat uit vier zusters, Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge, die allen in de groep zingen. De groep is voornamelijk bekend van discohits als "We Are Family", "He's the Greatest Dancer" en "Lost In Music".

In 1979 scoort de groep grote hits met "He's The Greatest Dancer", "We Are Family" en "Lost In Music". De nummers zijn afkomstig van het album We Are Family, geproduceerd door Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde Love Somebody Today, waarop onder andere het de kleine hit "Got To Love Somebody" staat.

Hierna veranderde de groep van producer en werd Narada Michael Walden aangenomen voor de productie van All American Girls, waarvan de titelnummer een grote hit werd in 1981. In latere jaren nam de populariteit van de groep achter. De laatste originele hit was "Frankie" uit 1985. Wel wisten ze nog succes te bereiken met remixen en opnieuw uitgebrachte nummers: een remix van "Lost In Music" werd bijvoorbeeld een grote hit in 1984.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen in zijn bestaan, waaronder Grammy Awards. Kathy bracht in 1992 een soloalbum uit, Heart. En in 1995 de single Another Star een cover van Stevie Wonder.

In 1997 kwam de groep weer bij elkaar om het album African Eyes op te nemen. Debbie Sledge is getrouwd met een Nederlander.


25-04-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even iets recht zetten
Even iets recht zetten
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/buffy.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 vertekend zijn de woorden van begrip,een knuffel
of een kus,gewoon gevoel van naastenliefde
geen sex of plakkerij of een ander soort illusie
neen,gewoon liefde voor de mens

'k ben geen Romeo,'k zou het niet willen zijn
ik heb mijn eigen meisje lief,,,al vijfentwintig jaar
over de bergen heeft ze me gesleept
uit de dalen bevrijdt, neen,
die liefde wil ik nooit meer kwijt

ze is mijn suiker in de thee
ze is zo schoon als een toverfee
het klinkt misschien outbollig
maar ik bedoel het echt niet lollig,,,

24-04-2008 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerry & The Pacemakers
Gerry & The Pacemakers
Om You'll Never Walk Alone te bekijken druk op de foto.


.
Gerry & the Pacemakers is een groep uit de jaren 60 rond Gerry Marsden. In 1962 kregen Gerry and the Pacemakers een contract bij manager Brian Epstein als tweede groep naast de Beatles. Ze kregen hits als Ferry Cross the Mersey en Don't Let the Sun Catch You Crying. Een Rodgers & Hammerstein song, You'll Never Walk Alone, die indruk had gemaakt op Marsden, nadat hij de film Carousel had gezien in zijn jeugd, werd hun grootste hit. Dit lied is vele malen gecovered en is al jaren het club lied van Liverpool FC, de titel van deze hit is ook verwerkt in het officiële embleem van Liverpool FC. Het Nederlandse FC Twente heeft deze versie van de destijds officiële Anfield stadionspeaker George Septhon uitgereikt gekregen op 22 april 1998 tijdens de afscheidswedstrijd van het Diekmanstadion, de song wordt voor elke aftrap luidkeels meegezongen in het stadion.

24-04-2008 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Om Walk On The Wild Side te bekijken druk op de foto.

.
Lou Reed (66) is met zijn vriendin, de Amerikaanse kunstenares Laurie Anderson (60), in het huwelijksbootje gestapt. Volgens de New York Post gaven de twee elkaar heimelijk het jawoord op 12 april in de staat Colorado.

De oprichter van de invloedrijke band The Velvet Underground en Anderson delen al sinds 1995 lief en leed.


The Velvet Underground was een van de meest invloedrijke rockbands uit de jaren zestig, met ook John Cale in de rangen. In 1971 nam Reed afscheid van de groep en startte een solocarrière. Reeds in hetzelfde jaar scoorde hij zijn grootste hit 'Walk on the Wild Side'. Ook met 'Perfect Day' scoorde hij een hit.

24-04-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Caan verlaat set omwille van koekje

James Caan verlaat set omwille van koekje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-caan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Caan is de set van de politieke satire 'Nailed' afgestormd na een discussie over een koekje. Caan, die slechts twee dagen op de set verwacht werd, moest een politicus spelen die stikt in een koekje. Regisseur David O. Russell vroeg hem te hoesten terwijl hij stikte, maar Caan pruttelde tegen en argumenteerde dat hij niet tegelijkertijd kon hoesten en stikken.

Russell stelde dan voor om twee versies van de scène op te nemen. Caan vertrouwde het zaakje niet, uit vrees dat zijn versie geknipt zou worden, en stormde de set af. Een woordvoerder van de Hollywood-veteraan sprak zich niet uit over de details, maar bevestigde al lachend dat er creatieve meningsverschillen waren en dat beide partijen vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan. Het personage van Caan zal nu door iemand anders worden ingenomen.

24-04-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg voor derde keer vader

Mark Wahlberg voor derde keer vader

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mark_wahlberg_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mark Wahlberg en zijn 29-jarige verloofde Rhea Durham verwachten hun derde kind. De 'Departed'-acteur is nog niet naar buiten getreden met het heuglijke nieuws, maar vrienden van de ster hebben hun mond voorbij gepraat. Volgens het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine verwachten Wahlberg en Durham in september een jongetje.

Dozijn kinderen
Vrienden van de acteur zeggen dat de Oscargenomineerde acteur in de wolken is. "Hij grapte altijd dat hij een dozijn kinderen op de wereld wilde brengen, dus hij lijkt goed op weg", zegt een van zijn vrienden.

Het koppel heeft al twee kinderen, de 4-jarige Ella Rae en de 2-jarige Michael. Ook al is het stel al vier jaar verloofd, Wahlberg lijkt geen haast te hebben Durham te trouwen.

De acteur is de komende tijd in veel films te zien. Zo speelt de 36-jarige Wahlberg in de nieuwe film van horrorregisseur M. Night Shyamalan, 'The Happening'. Ook is hij te zien in de boekverfilming van 'De wijde hemel' van schrijfster Alice Sebold. Die laatste wordt geregisseerd door 'Lord of the rings'-regisseur Peter Jackson.

24-04-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Lopez komt op de proppen met een eigen reality-soap, zo meldt The Learning Channel (TLC), die de afleveringen met de latinozangeres zal uitzenden.

"Jennifer Lopez is een internationale ster die niet alleen een plekje heeft veroverd in de muziekwereld, maar ook in de mode- en filmindustrie", stelt Angela Shapiro-Mathes van TLC.


"TLC zal aandacht besteden aan het werk van de zangeres en actrice, alsook aan haar nieuwe carrière als moeder", aldus Shapira-Mathes. De opnames zijn gestart.


De 38-jarige Jennifer Lopez is eind februari bevallen van een tweeling. De vader van het jongetje en het meisje is de derde echtgenoot van Lopez, zanger Marc Anthony.


Wanneer het programma op televisie zal verschijnen en hoe het zal heten, is nog niet bekend.

24-04-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz neemt sabbatjaar

Cameron Diaz neemt sabbatjaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/diaz-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Cameron Diaz (35) gaat een sabbatjaar in te lassen. Diaz, die onder de voet is van de dood van haar vader vorige week, was al voor het tragische verlies van plan een jaartje niet te acteren. "Ik wil een jaar lang van het leven genieten. Ik ben verliefd op de liefde en op het leven. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen, en ik ga ze ook doen".

Zichzelf leren kennen
Als de opnames van haar nieuwe film 'My Sister's Keeper' achter de rug zijn, begint Cameron aan haar sabbatical. "Ik heb gewoon tijd nodig om mezelf te leren kennen. Dat klinkt zo onnozel, ik kan haast niet geloven dat ik dat net heb gezegd. Maar er komt een moment waarop je jezelf echt moet leren kennen. Ik wil erachter komen wat me boeit, tijd doorbrengen met mensen die echt belangrijk zijn voor mij en aanwezig zijn in mijn eigen leven".

24-04-2008 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danna Winner
Dana Winner
Om De Oude Man En De Zee te bekijken druk op de foto.


.

Dana Winner (Hasselt, 10 februari 1965) is een Vlaamse zangeres. Haar echte naam is Chantal Vanlee.

Onder leiding van Jean Klüger brengt zij in 1990 een eerste single uit, "Op Het Dak Van De Wereld". Het is een coverversie van de hit Top of the world van de Carpenters uit 1973. Het succes komt in 1993 pas echt op gang dankzij haar hit "Woordenloos".

In de jaren '90 van de 20e eeuw bouwt Dana verder haar carrière uit. Dat doet ze aanvankelijk hoofdzakelijk in het Nederlands, maar ze wordt ook in het buitenland een veelgevraagde artiest. In Duitsland, Nederland en vooral Zuid-Afrika is ze daarom steeds vaker te gast. Dat resulteerde vanaf het einde van de jaren '90 ook in anderstalige albums. In 2006 werd opnieuw een Nederlandstalig album uitgebracht, het eerste sinds 2000.

Op 25 juni 2006 kreeg Dana van de organisatoren van de SIM-route (Schelde Internationale Muziekstroom) haar eigen Dana Winner Tuinpad. Haar straat, gelegen in Mariekerke bij Bornem, werd feestelijk ingehuldigd ter gelegenheid van de Vis- en Folkloredagen.


24-04-2008 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears
Britney Spears
Om Baby One More Time te bekijken druk op de foto.


.
Britney Jean Spears (McComb (Mississippi), 2 december 1981) is een Amerikaanse popzangeres, songwriter, danser, actrice en auteur.

Spears werd opgevoed als een Southern Baptist in Kentwood (Louisiana). Ze is de dochter van James Parnell Spears en Lynne Irene Bridges. Haar broer, Bryan (geboren in 1977) is een van haar managers, en haar zusje, Jamie Lynn (geboren in 1991) is een actrice en zangeres. Haar grootmoeder van haar moeders kant, Lillian Woolmoore (1924-1993) was een Engelse oorlogsbruid die de grootvader van Spears, Barnett O'Field Bridges (1919–1978), in Engeland ontmoette gedurende de Tweede Wereldoorlog. De grootouders van haar vaders kant waren June Austin Spears (geboren in 1930) en Emma Jean Forbes (1934-1966).

Op zeventienjarige leeftijd bereikte Spears in 1999 de eerste plaats van de hitlijsten in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met haar single …Baby One More Time. Ook in Nederland behaalde dit nummer de nummer 1-positie. Haar eerste album, genaamd ...Baby One More Time verkoopt wereldwijd miljoenen exemplaren. Ook haar tweede album Oops!... I Did It Again zorgt voor een groot aantal verkochte platen en hits. Het derde album van Spears, dat luistert naar de naam Britney was ook een groot succes.

Haar vierde album verscheen op 18 november 2003 en had de naam In the Zone. Met een nummer van dit album, Toxic, heeft Spears in 2005 haar eerste Grammy Award weten te bemachtigen voor 'Best Dance Recording', waarbij ze Kylie Minogue een haarlengte voorbleef. Tijdens het maken van een videoclip van Outrageous (waarbij ze samenwerkte met Snoop Dogg) heeft ze een zware knieblessure opgelopen, waardoor ze haar wereldtournee, 'The Onyx Hotel Tour', niet kon afmaken. In november 2004 heeft ze haar vijfde album gelanceerd onder de titel Greatest Hits: My Prerogative waarvan ze de gelijknamige single ook heeft uitgebracht (in deze clip is o.a. een rol voor haar inmiddels ex-man Kevin Federline weggelegd). Nadat het album was uitgekomen liet Spears via haar officiële site weten een rustpauze in te lassen van minimaal een jaar vanwege haar eerste zwangerschap.

Na die rustpauze waren er veel geruchten dat er een nieuw album zou komen, maar dat werd uitgesteld vanwege haar zwangerschap. Mona Lisa, Chaotic, Someday (I Will Understand) en Over to You Now waren toen al klaar voor het nieuwe album. In plaats van een nieuw album werd B in the Mix: The Remixes door Jive Records uitgebracht om de fans wat 'nieuw' materiaal te geven. De vier nummers kwamen op een bonus-cd van Spears' persoonlijke dvd Britney & Kevin: Chaotic.

Haar zesde album B in the Mix: The Remixes werd uitgebracht op 25 november 2005 door Jive Records. Dit album is niet zo groots uitgebracht als de andere albums van Spears, waardoor het ook niet een zeer groot succes is geworden. Desondanks werden er meer dan 1 miljoen exemplaren van dit promotieloze album verkocht.

Sinds het zesde album is Spears bezig geweest met het opnemen van een nieuw album. In de mei 2007 gaf ze een aantal mini-concerten onder de naam The M & M's . In augtustus werd door verschillende media bekend gemaakt dat het album op 13 november en de eerste single, Gimme More, in september zou worden uitgebracht. Echter, in de laatste week van augustus werd bekend gemaakt dat de single zou debuteren tijdens een opening van een nachtclub. Spears opende de MTV Video Music Awards van 2007 met een optreden van Gimme More. Er waren hoge verwachtingen van het optreden, maar het viel tegen. Britney leek niet geïnteresseerd en zenuwachtig.

Op 5 oktober werd bekend gemaakt dat Blackout de titel is van het nieuwe album  Gimme More, de eerste single van Spears' nieuw album doet het goed. De clip debuteerde op TRL en sindsdien ging het bergopwaarts met Gimme More. De single bereikte nr. 1 in iTunes. Een paar weken voordat Blackout uitkwam, lekten vele nummers waardoor er een 'Rush-Release' was voor 30 oktober. Er werd officieel aangekondigd dat Piece Of Me de tweede single was. De clip van Piece Of Me werd veel gunstiger ontvangen, mede omdat Britney er veel beter uitzag. Ook Piece Of me doet het goed in de hitlijsten. Een paar weken later wordt aangekondigd dat Break the Ice de nieuwe single zal worden. Op 26 januari won Britney een NRJ music award voor 'Best Album International' voor Blackout. Ze versloeg Amy Winehouse met 'Back To Black', James Blunt met 'All The Lost Souls', Mika met 'Life In Cartoon Motion' en Rihanna met 'Good Girl Gone Bad'. Op 14 maart ging Britney's nieuwe single Break the Ice in premiere op een site die speciaal voor de gelegenheid ontworpen was, waar fans de videoclip konden bekijken en over praten in een chatruimte. Break the Ice is eveneens Britney's eerste liedje met een geanimeerde videoclip, waarin Britney als een soort superheldin voorgesteld wordt en komaf maakt met een heleboel mensen, die in haar weg komen.

Het door Britney Spears uitgevoerde werk wordt vaak als schoolvoorbeeld van hitparadepop aangevoerd: popmuziek waarbij het succes zich in de eerste plaats in de verkoop en airplay van individuele hitsingles laat meten, die (althans voor een belangrijk deel) door professionele producers wordt gemaakt en die vooral op jonge tieners gericht is. Met name haar eerste twee albums, geproduceerd door de Zweed Max Martin, voldoen aan dit profiel. Ondanks (of mogelijk juist dankzij) de hoge verkoopcijfers was de kritiek van de poppers over deze albums vernietigend.

Haar derde en vierde album vertoonden echter een duidelijke evolutie naar een andere stijl: de songs, oa. geproduceerd door The Neptunes en voor het eerst ook met muzikale bijdragen van Spears zelf, waren gedurfder en haar imago werd veranderd. Dit leidde tot een navenant gunstiger beoordeling bij invloedrijke popcritici. Ondanks aanhoudende schandalen rond Britney Spears, wordt het album Blackout lovend ontvangen door de critici.

 • Volgens de International Federation of the Phonographic Industry heeft Spears wereldwijd 85 miljoen platen verkocht.
 • Volgens Google.com is Spears door haar verkoopcijfers sinds 2005 de nieuwe 'Queen of Pop'.
 • Spears staat op nummer acht in de lijst van best verkopende vrouwelijke artiesten in de Verenigde Staten.
 • Zij is de enige zangeres waarvan de eerste vier albums binnenkwamen op nummer 1 in de Billboard 200.
 • In de VS zijn Spears, Madonna, Céline Dion, Mariah Carey, Whitney Houston, Shania Twain en de Dixie Chicks de enige zangeressen die 'multiple diamond' (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht) hebben bereikt met een of meerdere album(s). Spears heeft er zelfs twee: ...Baby One More Time en Oops!... I Did It Again.
 • Spears is recordhouder als 'jongste artiest die ooit (op 17-jarige leeftijd) met haar eerste single en eerste album nieuw op nummer één in de Billboard-lijsten kwam'.
 • Britney is recordhouder voor 'meest verkochte Greatest Hits Album in één week' in Groot-Brittannië (115.341 exemplaren met Greatest Hits: My Prerogative).
 • ...Baby One More Time is de best verkochte single in Groot-Brittannië in 1999 en staat op nummer 24 in de lijst van best verkopende singles in Groot-Brittannië allertijden.
 • Er is meer dan $145 miljoen opgebracht aan concertkaartjes, meer dan $30 miljoen aan spullen werd verkocht bij haar concerten (souvernirs etc.), wereldwijd meer dan 42 miljoen dollar aan singles en meer dan 47 miljoen dollar aan uitgebrachte albums.
 • Ze was 5 keer meest bezochte persoon in een jaar via Yahoo.com (2002, 2003, 2005, 2006 en 2007).
 • Britney won haar eerste Grammy in 2005 voor 'Best Dance Song' met het nummer Toxic.
 • Spears is de best verkopende vrouwelijke artiest van '00 (2000-2005); ze werd tot 'Vrouw van de eeuw' benoemd door VH1.
 • Volgens Forbes is de nettowaarde van Spears ongeveer 150 miljoen dollar.
Spears heeft na haar derde succesvolle hitalbum een tijdje vrij genomen om in 2002 de film Crossroads op te nemen en tot rust te komen na haar breuk met Justin Timberlake (N'Sync). Crossroads liep redelijk. Aanvankelijk was Spears populair onder het conservatieve deel van de Amerikaanse bevolking, omdat ze verklaarde als maagd in het huwelijk te willen treden. Enige tijd later verklaarde haar ex-vriend Justin Timberlake dat hij haar ontmaagd had. Een andere opmerkelijke gebeurtenis waar lang over nagepraat werd, was een tongzoen met Madonna tijdens de MTV Video Music Awards in 2003.

Begin 2004 veroorzaakte Spears ophef door op 2 januari in een dronken bui te trouwen met haar jeugdvriend Jason Alexander en op 5 januari na amper 55 uur getrouwd te zijn, weer te scheiden. Op 18 september trad ze voor de tweede maal in één jaar in het huwelijk met danser Kevin Federline (26), die uit een voorgaande relatie met Shar Jackson al twee kinderen heeft  Op 12 april 2005 maakte Spears bekend dat ze zwanger was . Op 14 september 2005 beviel zij van een zoon genaamd Sean Preston Federline.

Op 9 mei 2006 maakte Spears bekend dat ze zwanger was van een tweede kind. Haar tweede zoon, Jayden James Federline, werd geboren op 12 september 2006. Nog geen twee maanden later, op 7 november 2006, vroeg ze een scheiding aan met als reden 'onoverkomelijke meningsverschillen'

In januari 2007 overleed een tante van Spears, waarmee ze een erg goede relatie had, na een lang gevecht met borstkanker. Na weken van hevig feestgedrag, veelvuldig gebruik van alcohol en seksuele exploratie begaf Spears zich naar een afkickkliniek. Ze verliet de kliniek de dag erna en ging naar Los Angeles om daar in een kapsalon eigenhandig haar hoofd kaal te scheren, ook nam zij dezelfde avond nog twee nieuwe tatoeages  Verder werd ze ook nog eens gefilmd toen ze met een paraplu een auto beschadigde. Daarna is ze voor de derde maal in de kliniek gebleven, met de veronderstelling dat als ze niet zou blijven, haar ex-man Kevin Federline een rechtszaak zou aanspannen voor de voogdij van haar twee kinderen. Op 21 maart 2007 werd Spears uit de kliniek ontslagen waar ze vanaf 25 februari in had gezeten toen ze haar behandeling succesvol had voltooid . Gedurende juli en augustus vertoonde Spears ook controversieel gedrag, waaronder een aanval met een paraplu op een paparazzo. Na een maandenlange rechtszaak bevond de rechtbank in september dat Spears zich schuldig had gemaakt aan "volhardend, veelvuldig en aanhoudend gebruik van drugs". Ze werd gedwongen om mee te werken aan onaangekondigde drugs- en alcoholtesten, en naar gezinstherapie te gaan. Spears en Federline hielden beiden voogdij op een voorwaardelijke basis. Een paar dagen later werd Spears officieel beschuldigd van een misdrijf vanwege het doorrijden na een ongeval en rijden zonder rijbewijs . Op 1 oktober werd bekend dat Spears vanaf 3 oktober tijdelijk de voogdij over haar kinderen moest afstaan aan Federline. In september 2007 bracht ze de single "Gimme more" uit en daarna haar nieuw album Blackout. Na Gimme More is ook Piece of Me al uitgebracht, Break the Ice wordt verwacht begin april.

Op de avond van 3 januari 2008 werd politie ingeschakeld om een familieconflict over haar kinderen te willen oplossen, enige tijd daarna werd ze door een ambulance afgevoerd naar het Cedars-Sinai Medical Center omdat ze er werd van verdacht onder de invloed te zijn van een onbekende substantie . Life & Style maakte later bekend dat bloedtesten uitwezen dat ze niet onder invloed was  Hierna werd ze nog een dag vastgehouden voor psychologische observatie  Op 31 januari 2008 werd Britney Spears opnieuw met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, wegens psychische problemen. De bedoeling was, dat de popster 14 dagen ter observatie in de psychische kliniek zou worden opgenomen, maar op 6 februari 2008 mocht ze het ziekenhuis verlaten.

Op 23 februari 2008 komt Britney samen met Kevin Federline tot een overeenkomst: ze mag haar twee kinderen in ieder geval nog één keer bezoeken. Als het goed blijkt te gaan, is er een grote kans dat ze haar kinderen vaker mag bezoeken, maar dan wel onder strikte voorwaarden. De woordvoerder van Kevin Federline zegt dat Britney dit heeft te danken aan haar vader. Britney's ouders hopen dat als zij haar kinderen eenmaal weer mag zien, dit van positieve invloed zal zijn op haar mentale genezingsproces.
24-04-2008 om 02:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabrielle
Gabrielle
Om It's A Beautiful Day te bekijken druk op de foto.


.

Louise Gabrielle Bobb (Londen, 16 april 1970) is een Brits zangeres die optreedt onder de naam Gabrielle.

Gabrielle had de geboortenaam Louise Bobb. Toen ze begon aan haar zangcarrière nam ze de artiestennaam Gabrielle aan.

Gabrielle verdiende begin jaren '90 nog de kost als secretaresse, maar 's avonds trad ze veel op in clubs en bars in Londen. Met haar soulvolle stem duurde het niet lang voordat ze ontdekt werd door producers voor een plaatopname. In 1991 maakte ze een demo van 'Dreams', waarbij ze 'Fast Car' van Tracy Chapman samplede. De single werd niet officieel uitgebracht omdat Tracy haar akkoord niet had gegeven, maar illegale kopieën ervan werden veel gedraaid op Londense dance-stations en in clubs. Twee jaar later werd 'Dreams' opnieuw opgenomen (nu zónder sample) en officieel uitgebracht. Het gevolg was een Britse nummer 1-hit en een Nederlandse top 10-notering.

Gabrielle had op z'n minst één in het oog springend kenmerk: haar ooglapje. Dat had ze ook echt nodig, omdat ze al sinds haar geboort een "lui oog" heeft. Ze had geen zin in een operatie, omdat ze een ooglapje lekker stoer vond staan. Het werd haar handelsmerk.

Na het succes van 'Dreams' deed Gabrielle het rustig aan. Ze werd moeder, ze nam een sabbatical en kwam pas in 1996 terug met nieuw werk. Dat was lang niet zo succesvol als haar debuutsingle, maar haar status als een van de beste Britse soulzangeressen werd er wel door bevestigd.

Eind 1999 bracht ze haar derde album uit, 'Rise'. Het titelnummer ervan werd in het voorjaar van 2000 een redelijk grote hit in Nederland; het was in Groot-Brittannië Gabrielle's tweede nummer 1-hit. Het ooglapje was ze inmiddels kwijt, maar een haarlok die strategisch over haar luie oog hing blokkeerde nog altijd een blik op dat inmiddels mysterieuze oog. Anno 2007 is ze dat luie oog allang kwijt (ze is toch maar onder het mes gegaan), en die haarlok is ook al weg.


24-04-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vergissing zijn
Een vergissing zijn

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/diaz.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een vergissing zijn

 
is het leven een tranendal te noemen

en de lach per vergissing erbij gegeven

zint de droefheid ons beter

en menigeen tot elke prijs daarvoor te leven?

 
is hier de hel geschapen voor ons op aarde

en de natuur eenzelfde lot ‘van boven’

ik zie de zon, de bron, het groeien ervan

ik kan die samenhang niet geloven

 
zoveel mensen, zoveel gedachten, meningen

de natuur om ons heen past perfect in elkaar

dat alles voor de mens om ervan te genieten

een hemel hier al, voorwaar

 
 het is twee voor twaalf, een speldenprik

voor het ontstaan van de mens

zou ons denken en spreken een vergissing zijn

bij het creëren van de Homo Sapiens ?

23-04-2008 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronny Mosuse
Ronny Mosuse
Om Blijf te bekijken druk op de foto.


.

Ronny Mosuse (geboren te Antwerpen, 17 mei 1971) is een Vlaamse zanger, muzikant, songschrijver, muziekproducer en Bekende Vlaming. Ronny is de broer van Robert Mosuse (die overleed in april 2000), en heeft daarnaast nog 3 broers en een zus.

Samen met zijn broers Robert en Jean-Paul nam hij in 1988 deel aan Humo's Rock Rally met hun groep The B-Tunes. Ze eindigden derde, na Ze Noiz en The Romans. Ze brachten de single "Stone cold woman" uit in een productie van Wouter Van Belle.Bart Peeters zag en hoorde de broers bezig en nam ze onder de arm. Samen met Robert en Ronny richtte hij The Radios op (Ronny schreef onder andere "She Goes Nana" mee).

In de jaren '90 was hij muziekproducer voor het programma De Liegende Doos, componist voor kindermusicals (Suske en Wiske, Pipi Langkous,...), TV-presentator (Rock Rapport) en werkte hij mee aan het radioprogramma Cuisine X. Hij speelde bij de groep The Clement Peerens Explosition als Sylvain Aertbeliën, en ook bij K's Choice en Hooverphonic.

Eind 2002 bracht Mosuse het album "Stronger" uit, opgedragen aan zijn overleden broer. In 2003 tourde Mosuse door Vlaanderen met een strijkerskwartet. Hierover kwam een TV-special op Canvas. In het najaar van 2004 ging hij op tournee met een blazerskwarter. Zijn theaterprogramma "Man met een boodschap" bevatte teksten van onder andere Herman Brusselmans, Rick de Leeuw en Frank Vander Linden.

"Alles wat je doet", een nummer dat geproduced werd door Jan Leyers, won in 2005 de Prijs van het beste Lied van Radio 2. In het najaar van 2005 kwam zijn eerste Nederlandstalig album "Altijd Oktober" uit.

De jaren daarop tourde hij met dat programma in een "pop" bezetting in theaters.

In januari 2008 brengt hij de opvolger "Allemaal Anders" uit, een eveneens Nederlandstalig album dat voortspruit uit een indrukwekkende reis naar Congo.

Ronny is samen met Vincent Kompany ambassadeur van SOS Kinderdorpen, en trekt mee de campagne voor Congo op gang. Hij steunt samen met Vincent de bouw van een SOS Kinderdorp in Kinshasa.23-04-2008 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn De Groot
Boudewijn De Groot
Om Avond te bekijken druk op de foto.Frank Boudewijn de Groot (Tjidengkamp bij Batavia, 20 mei 1944) is een Nederlandse zanger die met nummers als Welterusten Meneer de President, Het Land van Maas en Waal, Testament, Jimmy en Avond beroemd werd.

Boudewijn de Groot werd geboren in 1944 in Nederlands-Indië, in een Japans concentratiekamp bij Batavia (het huidige Jakarta), waar zijn moeder overleed in 1945. In 1946 keerde de familie De Groot terug naar Nederland. De vader van Boudewijn moest echter terug naar Indië, dus kwam hij te wonen bij zijn tante in Haarlem. In 1951 kwam zijn vader weer terug en in 1952 verhuisden ze, met een pas aangetrouwde stiefmoeder, naar Heemstede. Boudewijn woonde in Heemstede in dezelfde straat als zijn latere tekstschrijver Lennaert Nijgh, die bevriend was met Boudewijns stiefbroertje.

In 1965 scoorde Boudewijn zijn eerste hit met Een meisje van 16 (een bewerking van een chanson van Charles Aznavour). Al snel kreeg hij succes met onder meer maatschappelijk geëngageerde liederen.

In 1973 bracht hij het belangrijke album Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser uit.

In 1990 trouwde De Groot met Anja Bak. Het nummer "De Avond" dat Nijgh in 1973 schreef voor Bak, zijn toenmalige vriendin, herschreef De Groot in 1995 tot "Avond" voor zijn nieuwe album "Een nieuwe herfst". Van 1991 tot 1993 speelde hij de titelrol in de musical Tsjechov. In 2000 ging de musical in reprise met opnieuw De Groot in de hoofdrol.

Veel van de teksten van nummers waarmee Boudewijn succes had, werden geschreven door Lennaert Nijgh, die ook een goede vriend van Boudewijn was. Nijgh overleed op 28 november 2002. Nijgh en De Groot schreven ook veel hits voor andere (veelal Nederlandse) muzikanten, zoals Rob de Nijs, Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In Groot-Brittannië mislukte een poging tot doorbreken onder de naam 'Baldwin'.

In 2004 was Boudewijn als acteur te zien in het zesde seizoen van de Vlaamse politiereeks Flikken als Robert Nieuwman, een Nederlandse profiler, die het team bijstaat in haar zoektocht naar een seriemoordenaar.

Datzelfde jaar eindigde hij op nr. 82 in de verkiezing voor De grootste Nederlander.

Een jaar daarna, in 2005, belandde Avond van De Groot eenmalig op de nummer 1-positie in de Radio 2 Top 2000. In alle voorgaande edities van de lijst bezette Bohemian Rhapsody van Queen die plaats. In 2006 neemt Queen de nummer 1-positie weer over. Naar aanleiding van de plotselinge populariteit van De Groot, werden het laatste album Eiland In De Verte en de single Avond opnieuw uitgebracht, onder de naam De Avonden. Net als in 1997, bij de eerste uitgave, bleef de single in de tipparade steken. In 2006 en 2007 stond Avond op nummer twee in de oudejaarslijst van Radio 2.

Boudewijn de Groot is getrouwd met Anja Bak. Hij heeft drie kinderen Marcel, Caya en Jim uit eerdere huwelijken.

Op 19 januari 2007 bracht hij het nieuwe album Lage Landen uit. Het album is bijna geheel door hemzelf geschreven op een paar teksten van Lennaert Nijgh en Freek de Jonge na. Het album werd in Nashville gemixt. Op 3 februari kwam het op nummer 1 de hitlijsten binnen, voor het eerst sinds hij ruim 30 jaar geleden nummer 1 stond met de elpee Hoe sterk is de eenzame fietser uit 1973. Op 19 januari werd ook de gelijknamige single uitgebracht. Op 27 oktober 2007 zond de TROS een registratie uit van de concerttoernee van mei van dat jaar uit[1].

Op woensdag 3 oktober 2007 kondigde De Groot in het NRC Handelsblad aan een sabbaticalbreak te nemen omdat hij, naar eigen zeggen, de afgelopen 12 jaar veel heeft opgetreden in Nederland en België. Wel voegde hij daar aan toe bezig te gaan met het schrijven van nieuwe liedteksten.


23-04-2008 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ono woest over filmmateriaal Lennon

Ono woest over filmmateriaal Lennon

Druk op de foto om Imagine te beluisteren.

.
Yoko Ono is woedend over belastend filmmateriaal van John Lennon. De weduwe van de Beatle spant een rechtszaak aan tegen het bedrijf World Wide Video, een consortium van Beatles-fans dat claimt in het bezit te zijn van de beeldrechten.

Blowend
In de film is de muzikant blowend te zien, terwijl hij liedjes schrijft en een plot beraamt om lsd in de thee van president Nixon te stoppen. World Wide Video heeft plannen om van het ruwe materiaal, dat ruim negen uur beslaat, een twee uur durende film te maken. De titel van de film zou '3 Days in the life' moeten worden, een verwijzing naar het Beatles-nummer 'A day in the life'.

Legaal verkregen
World Wide Video zegt dat het bedrijf de videobanden en de rechten acht jaar geleden legaal heeft verkregen van Ono's ex-man Anthony Cox, met wie zij voor haar huwelijk met Lennon getrouwd was. Cox wilde de beelden, die in 1970 zijn geschoten in Lennons landhuis, gebruiken voor een documentaire.

Rechten
Ono zegt dat zij de beelden van het bedrijf heeft gekregen en dat de rechten nu bij haar liggen. World Wide Video ontkent de rechten te hebben overgedragen. De 75-jarige Ono was elf jaar getrouwd met Lennon. In 1980 werd de Beatle voor de deur van zijn huis doodgeschoten door de doorgedraaide fan Mark Chapman.

23-04-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Carlton
Vanessa Carlton
Om A Thousand Miles te bekijken druk op de foto.


.
Vanessa Lee Carlton (Milford, 16 augustus 1980) is een Amerikaans pianiste die haar debuut maakte in 2002 met A thousand miles. Uit deze single kwam dan snel haar debuutalbum Be Not Nobody. In september 2004 kwam haar tweede album uit, genaamd Harmonium. In april 2005 moest ze haar label (A&M Records) laten gaan omdat zij haar geen artistieke vrijheid gaven en teveel verplichtingen stelden. Zij gaat nu alleen verder met haar vriend en producer Stephan Jenkins van Third Eye Blind. In september 2005 stapte Vanessa voor enkele maanden de studio in. Op 9 oktober 2007 kwam haar derde album, Heroes & Thieves uit.

23-04-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richie Sambora bekent schuld aan dronken rijden

Richie Sambora bekent schuld aan dronken rijden

Om It's My Life te bekijken druk op de foto.

.
Richie Sambora, gitarist van Bon Jovi, heeft een schikking getroffen met de openbare aanklager die hem wilde vervolgen voor het rijden onder invloed. Hij bekende schuld aan rijden met een te hoog alcoholpromillage in zijn bloed. Een tweede aanklacht voor rijden onder invloed kwam daarmee te vervallen.

De gitarist van Bon Jovi, die niet aanwezig was tijdens de zitting, kreeg een proeftijd van drie jaar opgelegd. Daarnaast moet hij drie maanden een programma volgen om te leren omgaan met alcohol en moet hij de gerechtskosten betalen.

De 48-jarige Sambora werd vorige maand in Laguna Beach gearresteerd nadat hij met zijn zwarte Hummer over de weg slingerde. Zijn 10-jarige dochter Ava, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Heather Locklear, zat samen met een eveneens minderjarig nichtje en Sambora's partner Jenn Mallini bij hem in de auto.

23-04-2008 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Young
Paul Young
Om Come Back And Stay te bekijken druk op de foto.


.

Paul Anthony Young (Luton, 17 januari 1956) is een Britse popmuzikant.

Na zijn schooltijd ging Paul Young werken bij een autofabrikant. In zijn vrije tijd speelde hij in bandjes. Met de band Q-Tips scoorde hij eind jaren '70 een klein hitje.

In 1982 begon Paul Young een solocarrière. De single "Love Of The Common People" flopte in Groot-Brittannië. Nadat in Groot-Brittannië het nummer "Wherever I Lay My Hat" op de eerste plaats was gekomen, kwam er een geremixte versie uit van "Love Of The Common People" en die versie werd in Nederland een nummer 1-hit. Andere grote hits die Paul Young scoorde waren "Wherever I Lay My Hat", "Come Back And Stay" en "Everytime You Go Away".

Zijn debuutalbum "No Parlez" haalde de nummer-1 positie in de Nederlandse Album Top 100, het bleef daar 7 weken bovenaan, en is daarmee zijn meest succesvolle album in Nederland allertijden. Het album bevat enkele van zijn grootste hits, zoals de hierboven genoemde hits. "From Time To Time (The Singles Collection)", een verzamelalbum uit 1991 met daarop al zijn hits, is zijn op één na succesvolste album, gevolgd door "The Secret Of Association" uit 1985.

In 1991 scoorde Paul Young nog een grote hit met het duet "Senza Una Donna", samen met de Italiaanse zanger Zucchero. In de jaren '90 bracht hij minder albums uit, maar verdeelde hij zijn tijd over zijn gezin, enkele muziekprojecten en liveoptredens. In 2000 gaat het gerucht dat Paul Young zou zijn overleden. Het betreft hier echter een andere persoon met dezelfde naam. Deze Paul Young was zanger bij de popgroep Mike and the Mechanics. En op 27 oktober 2006 komt zijn nieuwe cd uit "Rock Swings".

Paul Young viel op door zijn warme soulgeluid, maar ook door zijn (in de ogen van velen) gebrek aan smaak bij zijn kleding. Naarmate de jaren vorderden, werd Young, mede door de vele liveoptredens misschien, steeds vaker geplaagd door stemproblemen.


23-04-2008 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente
Lente

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nguyen101024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De zon eindelijk

warmte op mijn huid

Alles opent zich

mens en dier ontdooien

Een warme glimlach

betovert je

zet alles in een ander licht

verft alles veel mooier

Speels dartelt een veulen

in de wei van het leven

Wat is lente toch mooi

een nieuw begin

na een koude tijd

Kon het maar altijd

lente zijn22-04-2008 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eros Ramazotti
Eros Ramazotti
Om Cosus De La Vida (met Tina Turner) te beluisteren druk op de foto.

.
Eros Ramazzotti (Rome, 28 oktober 1963) is een Italiaanse zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer, en een van de internationaal best verkopende artiesten uit Italië.

De in Italië geboren Eros Ramazzotti brak in 1984 door in Italië, toen hij het Festival van Sanremo won met Terra promessa (vert. "Beloofde land"). Later werd hij internationaal bekend met hits als Se bastasse una canzone, Adesso tu, Musica è en Cose della vita. Dit laatste nummer, dat in 1993 verscheen, zong hij in 1998 nog eens in als duet met Tina Turner en behaalde daarmee opnieuw internationaal succes. Eros Ramazzotti bracht tot 2004 negen originele albums uit, met daarop veelal zelf (mede-)geschreven composities en daarnaast een Best Of-album in 1997, en twee cd's met live-opnames van concerten. Behalve met Tina Turner nam Ramazzotti duetten op met o.a. Cher, Joe Cocker en Andrea Bocelli.

In november 2005 kwam zijn nieuwste album Calma apparente uit. Hierop staat ook de hit I Belong To You, een duet met Anastacia.

Van 1998 tot 2002 was Ramazzotti getrouwd met Michelle Hunziker. Op 5 december 1996 kregen zij samen een dochter, Aurora.


22-04-2008 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simply Red
Simply Red
Om Sunrise te bekijken druk op de foto.


.

Simply Red is een Britse band momenteel bestaande uit Mick Hucknall (lead zanger) en verschillende achtergrond musici. De naam van de band komt deels van Hucknall's passie voor de voetbalclub Manchester United. De naam is ook een verwijzing naar Hucknall's krullerige rode haardos, als ook zijn politiek linkse voorkeur.

De originele bezetting van de band bestond uit Hucknall, Tony Bowers (basgitaar), Fritz McIntyre (keyboards), Tim Kellett (brass), Sylvan Richardson (gitaar) en Chris Joyce (drums).

De debuut single van de band was meteen een groot succes. Money's too tight to mention scoorde in 1985 in diverse Europese landen in de hitlijsten. In 1986 bereikte Holding Back the Years de nummer één positie in de VS, dat ze in 1989 nog eens herhaalden met hun cover versie van Harold Melvin & the Blue Notes' If you don't know me by now.

De band trad ook op met Tom Jones voor een track op zijn album uit 1999 Reload.

In 2005 brachten ze het album Simplified uit met daarop een verzameling van Simply Red klassiekers in een akoestische versie.

Een jaar later volgde het album Stay, met alleen maar nieuwe nummers.

In oktober 2007 maakte zanger Hucknall bekend dat Simply Red er na de tour in 2009 mee gaat stoppen. Hij gaf aan meer tijd voor een solocarrière te willen en vindt het na 25 jaar mooi geweest met Simply Red. The World And You Tonight wordt de laatst uitgebrachte single. Op zondag 18 november 2007 maakte Simply Red haar laatste optreden op TV in Nederland bij het programma 'Life And Cooking'.


22-04-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes jaloers op nieuwe vriendinnen Posh

Katie Holmes jaloers op nieuwe vriendinnen Posh

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/holmes.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De vriendschap tussen Katie Holmes en Victoria Beckham is bekoeld. Katie vindt het niet leuk dat Posh nieuwe vriendinnetjes heeft gemaakt in Hollywood en nu vaker optrekt met Eva Longoria en Kate Beckinsale dan met haar.

"Tot voor kort waren de Beckhams heel dik met Katie en haar man, Tom Cruise. Maar er zit een haar in de boter, en Victoria heeft duidelijk gemaakt dat Eva en Kate nu haar beste vriendinnen in Los Angeles zijn", aldus een ingewijde in het magazine Star.

Invloed
"De spanningen begonnen te groeien omdat Katie het niet fijn vond dat iedereen zei dat ze haar kapsel had veranderd, was beginnen vermageren en zich meer glamoureus kleden, allemaal onder invloed van Posh. Dus nam Katie een stap achteruit, en sindsdien is de vriendschap tussen die twee niet meer wat het geweest is".

Samen gedineerd
De woordvoerster van Posh ontkent dat er problemen zijn tussen haar werkgeefster en Katie Holmes. "Integendeel, vorige vrijdag zijn Katie, Tom, David en Victoria nog samen gaan dineren voor de verjaardag van Victoria". Daar gaven ook Eva Longoria, Kate Beckinsale, Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale en Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett present.

22-04-2008 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duffy
Duffy
Om Mercy te bekijken druk op de foto.


.
Aimee Anne Duffy (Nefyn, 1 juni 1984) is een Welshe zangeres en songwriter. Haar stem wordt vaak vergeleken met Dusty Springfield en Amy Winehouse. Met haar soulnummers wordt ze getipt als een groot doorbrekend talent in 2008.

Duffy werd in 1984 geboren in het stadje Nefyn. Haar ouders scheidden toen ze tien jaar oud was en ze verhuisde met onder andere haar moeder en tweelingzus naar een andere stad. Toen Duffy vijftien jaar was, zong ze in verschillende lokale bands. In 2003 deed ze mee aan Wawffactor, een alternatieve versie van Idols en eindigde als tweede. Na die deelname was ze een graag geziene artiest in de lokale jazz en blues cafés. Een platencontract volgde en haar doorbraak was in november een feit, toen ze mocht optreden in de BBC2-show Later with Jools Holland.

Sinds maart ligt haar debuutalbum Rockferry in de winkels. Daar staat onder andere de eerste single Mercy op. De single werd onlangs al bekroond tot Megahit op de radiozender 3FM.22-04-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins
Phil Collins
Om Another Day In Paridise te bekijken druk op de foto.

.

Philip David Charles (Phil) Collins (Chiswick, Londen, 30 januari 1951) is een Brits popmuzikant. Hij werd bekend als drummer en leadzanger van de progressieve rockband Genesis, als Grammy- en Academy Award-winnende[2] soloartiest en heeft eveneens een succesvolle carrière als acteur.[1]

Zijn singles, die vaak over verloren liefdes gaan, varieerden van het met drums beladen "In The Air Tonight", tot het dance-popnummer "Sussudio" en de politieke opvattingen van zijn succesvolle nummer "Another Day in Paradise". Zijn internationale populariteit veranderde Genesis van een progressieve rockband met een kleine groep fans tot één van de grootste rockbands aller tijden, en tevens een oude vertrouwde binnen de hitlijsten.

Collins' professionele carrière begon als drummer in de obscure rockband Flaming Youth.[3] Toen hij later bij het veel bekendere Genesis kwam, voorzag hij de band alleen van drums en achtergrondzang voor de leadzanger Peter Gabriel. Pas in 1975, toen Gabriel de band verliet, werd Collins leadzanger van Genesis. Tegen het einde van de jaren zeventig demonstreerde de hit "Follow You, Follow Me" de drastische verandering ten opzichte van de vroege jaren van de band en het feit dat de band goed zonder Gabriel zou kunnen.[4] Zijn solocarrière, die flink beïnvloed is door zijn privéleven, brachten hem en Genesis tot een commercieel succes. Volgens Atlantic Records was Collins' totale wereldwijde afzet als een soloartiest in 2002 meer dan 100 miljoen albums.

Collins werkte met veel artiesten samen, waaronder: The Four Tops, George Harrison, Paul McCartney, Robert Plant, Eric Clapton, ABBA's Frida, Mike Oldfield, Sting, Brian Eno, Peter Gabriel, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Queen, Laura Pausini en The Who.


22-04-2008 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers en Flaming Lips op Pukkelpop

The Killers en Flaming Lips op Pukkelpop

Druk op de foto om When You Were Young te bekijken.


.
Chokri Mahassine heeft de eerste grote lading namen voor Pukkelpop bekendgemaakt. Onder meer The Killers, The Flaming Lips en Mercury Rev komen in het weekend van 14 augustus naar de weide in Kiewit. Enkele weken geleden raakte al bekend dat Metallica zijn nieuwe plaat komt voorstellen op het hoofdpodium.

De andere bands die verwacht worden op 14,15 en 16 augustus: Serj Tankian, Dropkick Murphys, Boys Noize, Ricardo Villalobos, Plain White T's, Miss Kittin & The Hacker (live), Carl Craig, The Wombats, Etienne de Crecy (live), Neurosis, Killswitch Engage, Iron & Wine, Danko Jones, Simian Mobile Disco (live), Stereo MC's, The Cribs, Joan As Police Woman, Pendulum, The Dresden Dolls, Sons And Daughters, As I Lay Dying, DJ Friction, Hadouken! , DJ Hype & Daddy Earl, Cult of Luna, Henry Rollins (spoken word), Infadels, Junkie XL, Kaizers Orchestra, Bob Mould Band, Klaxons DJ Set (Jamie Reynolds), SebastiAn, Does It Offend You, Yeah? , Epica, Uffie & Feadz, Yeasayer, Volbeat, DJ Mehdi, High Contrast + MC Wrec, MxPx, Late Of The Pier, The Casualties, The Count & Sinden (live), The Subways, This Is Menace, Tocadisco, Two Gallants, Black Kids, Holy Fuck, Los Campesinos! , Benga, Dusty Kid (live), Joe Lean and The Jing Jang Jong, Nina Nastasia, Radioclit, Lightspeed Champion, The Unseen, The Heavy, TC, Witchcraft, Yuksek (live), Have Heart, Drive-By Truckers, Brodinski, Year Long Disaster Chase & Status The Ocean, The Sword, Dan Le Sac vs Scroobius Pip, Crookers, Kitty, Daisy & Lewis, The Bloody Beetroots, Shackleton, The Shoes Headman, Little Dragon en Louis XIV.

22-04-2008 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston geeft 30.000 dollar weg in Oprah-show

Jennifer Aniston geeft 30.000 dollar weg in Oprah-show

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Aniston heeft zich van haar meest gulle kant laten zien tijdens Oprah's Big Give, een programma waarin kandidaten geld krijgen en het land moeten doorkruisen om andere mensen op allerlei manieren te helpen. De deelnemers kunnen zelf ook geld bijeensprokkelen om hun doel te bereiken. Na elke aflevering moet een deelnemer na een beslissing van de jury het spel verlaten. De uiteindelijke winnaar krijgt 1 miljoen dollar.

Tijdens de finale van de show afgelopen zondag, waarbij alle zeven deelnemers aanwezig waren, was Aniston de special guest. Om hen te bedanken voor hun inzet, besloot ze elk van hen 10.000 dollar te doneren. Alsof dat nog niet genoeg was, verklaarde ze tot ieders verbazing dat bedrag te willen verdriedubbelen. "Dat voelde ongelofelijk goed", zei Aniston nadat ze de 10.000 dollar doneerde. "Ik ga het gewoon verdriedubbelen. Het wordt dus 30.000 dollar. Ik wil jullie gewoon bedanken voor jullie inzet."

De uiteindelijke winnaar besloot zijn prijzengeld van 1 miljoen dollar weg te geven aan een goed doel.

22-04-2008 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wees Bevriend
Wees Bevriend

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-04-2008 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genieten
Genieten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-04-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie piste naast de pot, Tess of Pascal?

Wie piste naast de pot, Tess of Pascal?

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tess-pascal.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het wordt een vervolgverhaal om van te smullen, maar toch hebben we een bittere nasmaak. Na tien maanden ligt het huwelijk van vtm-gezicht Tess Goossens (26) en Pascal Van Den Beek (32) aan diggelen en de twee vinden het nodig elkaar de schuld in de schoenen te schuiven.

Kevin Janssens
Vorige week beweerde Tess dat Pascal aan de bron van de breuk lag, maar die knalt nu terug: "Hola, hola, zij heeft mij bedrogen en niet omgekeerd, he. Ze heeft met Kevin Janssens gekust tijdens de opnames voor 'Celebrity Shock' in Nieuw-Guinea. Ze sliepen samen in een hut, ze hadden enkel elkaar". Tja, als de melk bij de kat staat...

Afspraken
Tess en Pascal hadden nochtans een duidelijke afspraak: niet verliefd worden op een ander, geen gesmos buiten de echtelijke sponde of het huwelijk is gedaan. Wel, het heeft niet lang mogen duren. Tess verklaarde vorige week in Het Laatste Nieuws dat ze Pascal op ontrouw had betrapt, maar Pascal doet vandaag op zijn beurt zijn zegje in dezelfde krant.

Plat Antwerps
"Nadat ze terugkwam uit Nieuw-Guinea, herkende ik Tess niet meer. Ze deed koel en sprak plots plat Antwerps, net als Kevin, de grootste womanizer van Vlaanderen. Plots was ze een gesloten boek, er moest wel iets gebeurd zijn. In haar slaap praatte ze met Kevin, maar dat schreef ze toe aan de malariapillen. Het regende verwijten. Zij wilde weten wat ik die twee weken had uitgespookt, ik wilde het fijne weten van die Kevin. Ik moest in de logeerkamer gaan slapen, omdat ik volgens haar waanideeën had, maar uiteindelijk biechtte ze het op: ze had Kevin gekust". Die ontkent evenwel, "op het hoofd van mijn moeder". Ai ai, dat zijn zware woorden.

Welke Tess?
Maar wie spreekt nu eigenlijk de waarheid? Zullen we het ooit weten? Weet u het? Bel ons, schrijf ons, mail ons. Want dit is een ernstige situatie. De twee echtelieden herkennen elkaar namelijk niet meer. In beide kampen hoor je hetzelfde: 'Ik herken Pascal niet meer' en 'Dat is niet de Tess die ik ken'.

Muteerde Tess in de jungle in een nymfomane roofpoes? Heeft Pascal zich danig op zijn werk gestort dat hij het zich niet meer herinnert dat hij een scheve schaats reed? Welke therapie zou u hen voorstellen? Reageer, en snel, want dit heen en weer geslinger van verwijten is nergens goed voor. Tenzij mijn en uw vermaak, maar dat strookt niet met onze moraal. Toch?

21-04-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina trouwen in juni

Brad en Angelina trouwen in juni

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-angelina.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt en Angelina Jolie gaan in juni trouwen. Het wordt een niet-religieuze ceremonie voor familie en vrienden in hun huis in Santa Barbara.

Vader John Voight
In een poging de verzuurde relatie met haar vader te herstellen, wil Angelina acteur John Voight vragen haar weg te geven. Zwangere Angelina heeft amper contact gehad met haar vader sinds hij in 2002 opmerkte dat zijn dochter geestelijke problemen heeft. "Sinds januari hebben ze elkaar enkele keren aan de telefoon gesproken. Toen Brad en Angelina over een huwelijk begonnen, kwam de relatie met haar vader telkens weer ter sprake", aldus een bron.

George Clooney en Matt Damon
Brad (44) en Angelina (32) willen ook enkele bekende vrienden inviteren, onder wie George Clooney en Matt Damon. "Maar ze mogen niet weten dat het om een huwelijk gaat. Brad en Angelina zullen hen uitnodigen op een barbecue voor het gezamenlijke verjaardagsfeest van Angelina en dochter Shiloh".

Op aandringen van mama
Naar verluidt was het vooral de moeder van Brad die aandrong op een huwelijk. Het koppel heeft drie geadopteerde kinderen: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en een biologische dochter, Shiloh (22 maanden).

21-04-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The mama's & the papas
The mama's & the papas
Om California Dreaming te bekijken druk op de foto.The Mamas and The Papas was een toonaangevende Amerikaanse zanggroep uit het midden van de jaren zestig. Samen met The Beach Boys behoorden ze tot de weinige Amerikanen die succes hadden tijdens de zogenaamde Britse invasie.

John Phillips, Cass Elliot, Denny Doherty en Michelle Phillips formeerden de groep nadat voorgaande pogingen tot het opzetten van een folk-groep hadden gefaald. Ze hadden al direct een reusachtige hit met California Dreamin' , wat nog steeds hun bekendste nummer is.

De naam werd geïnspireerd door een praatprogramma op televisie. Voor het uitbrengen van hun eerste album was de band bekend onder de naam The New Journeymen maar ze zochten een makkelijker in het gehoor liggende naam. Tijdens een brainstorm-sessie zette iemand de televisie aan. In het programma werd een gesprek gevoerd met een Hell's Angel. De eerste zin die ze hoorden was "Now hold on there, Hoss. Some people call our women cheap, but we just call them our Mamas". ("Ho even, Hoss. Sommige mensen betitelen onze vrouwen als 'goedkoop' maar wij noemen ze gewoon 'Mama'"). Cass sprong op en riep uit "Ja! Ik wil een 'Mama' zijn!" Michelle stemde daarmee in en wilde ook een 'Mama' zijn. John en Denny keken elkaar aan en John zei "Papas? Okay, probleem opgelost". De band had haar nieuwe naam.

In interviews geven de bandleden grif toe dat tijdens hun opnamesessies (en eigenlijk ook de rest van hun leven) veel gebruik werd gemaakt van drugs, er was altijd veel marihuana en andere populaire drugs uit die tijd voorhanden. Ze geven zelfs toe dat zij de drugs gebruikten voor de ogen van hun kinderen, die ook vaak bij de opnamesessies aanwezig waren.

Het verhaal van het einde van de band lijkt wel wat op het klassieke Koning Arthur verhaal, vanwege de intriges tussen, en het effect daarvan op, de bandleden. Al lang voor het ontstaan van de band waren John en Michelle getrouwd, toen zij pas zeventien jaar oud was. Vroeg in het bestaan van de band, toen ze nog The Journeymen heetten en Cass er nog niet bij was, begonnen Michelle en Doherty een verhouding. Dit wisten ze lange tijd voor de andere twee bandleden verborgen te houden. Tijdens een reis door Mexico vertelde Denny aan Cass over de verhouding. Cass was woedend omdat ze in stilte verliefd was op Denny. Enige tijd later betrapte John de twee op heterdaad en verliet het huis waar ze samen in woonden.

John kon niet langer samenwonen met Michelle en trok in bij Denny. Beiden heren waren nog steeds verliefd op Michelle en confronteerden haar op een dag met het verzoek om een keuze te maken. Na enige besluiteloosheid koos ze voor John en ging weer met hem samenwonen. Dit hield echter niet lang stand waarna Michelle haar toevlucht zocht in de armen van Gene Clark, lid van de bevriende en concurrerende band The Byrds. Na een concert waarbij Michelle kushandjes blies in de richting van Clark die op de eerste rij zat was de maat voor John Phillips vol. Hij zei dat hij niet langer met Michelle samen kon optreden. Samen met een advocaat stelden ze een verklaring op dat Michelle uit de band werd gezet.

Jill Gibson, een vriendin van hun producer, werd ingehuurd om de plaats van Michelle in te nemen. Gibson was geen zangeres (volgens sommigen was Michelle dat ook niet) maar leerde in enkele weken de nummers goed te vertolken. Haar belangrijkste bijdrage was echter dat ze vooral uiterlijk erg op Michelle leek: lang blond haar, slank, knap gezicht.

Al snel nadat ze weer begonnen op treden bleken de fans niet gelukkig met deze vervanging. Tijdens ieder optreden riepen de fans "Where is Mama Michelle?" en "We want Mama Michelle". Kort daarop werd Michelle weer in de band opgenomen en kon Jill vertrekken.

Alles leek weer bij het oude: John en Michelle waren weer samen en de band was weer aan het werk. Kenny Doherty was echter zwaar aan het drinken geslagen om Michelle maar te vergeten en had het er heel moeilijk mee haar samen met John te zien. De band trad aan als afsluiter van het eerste Monterey Pop Festival maar het optreden was geen succes.

De band probeerde te werken aan een nieuw album (wat ze contractueel verplicht waren) maar vorderden nauwelijks. Om hun creativiteit aan te slingeren maakten ze een trip naar Engeland. Op een feestje aangeboden door hun platenmaatschappij raakte Cass in gesprek met Mick Jagger. John kwam er bij en maakte een grove beledigende opmerking over haar ten overstaan van de aanwezigen. Beledigd en teleurgesteld rende Cass de kamer uit en verliet direct daarop de band. Als lapmiddel bracht de platenmaatschappij daarop een "Greatest Hits" album uit. Cass was contractueel verplicht mee te werken aan het volgende album en werkte dus mee aan The Papas & the Mamas.

Kort daarna, in juli 1968, hield de band op te bestaan.

Cass Elliot begon aan een zeer succesvolle solocarrière en toerde door de U.S. en Europa. Bij het nazien van de contracten besloot de platenmaatschappij dat ze nog een album te goed hadden van de band. Na bijna een jaar uit elkaar geweest te zijn kwamen de bandleden weer samen om hun laatste album"People Like Us (1971) op te nemen.

Mama Cass Elliot stierf tijdens een tournee aan een hartaanval op 29 juli 1974. Papa John Phillips stierf aan een hartstilstand op 18 maart 2001. Papa Denny Doherty overleed op 66-jarige leeftijd op 19 januari 2007 in de Canadese stad Mississauga aan de gevolgen van problemen aan de nieren. Mama Michelle Phillips is als enige nog in leven; zij heeft een succesvolle acteercarrière achter de rug.

De eerste dochter van John, Mackenzie Phillips, had een tiener-rol in de jaren zeventig televisieserie One Day at a Time. De dochter van John en Michelle, Chynna, formeerde de band Wilson Phillips samen met de dochters van Beach Boy Brian Wilson met wie zij al van jongs af aan bevriend was. De derde en laatste dochter van John, Bijou Phillips, is een succesvol actrice.

In 1998 werden The Mamas & the Papas ingevoerd in de Rock & Roll Hall of Fame en in 2000 gebeurde datzelfde voor de Vocal Group Hall of Fame.


21-04-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooit dacht ik
Ooit dacht ik

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zooey1431024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 ooit dacht ik.

ik zal er wel komen,

maar dit blijven dromen.

ooit dacht ik.

ik zal wel winnen,

maar 't is niet te overwinnen.

ooit geloofde ik.

in de vrijheid,

maar die ben ik kwijt.

ooit geloofde ik.

in mijn therapeut,

en ik ben nu de pineut.

ooit vertrouwde ik.

mijn eigen kracht,

maar die is versmacht.

hoop,geloof,vertrouwen alles verloren,

was ik maar nooit vervloekt geboren.

20-04-2008 om 23:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Bob Geldof steelt jurk

Dochter Bob Geldof steelt jurk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/art_large_369917.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Peaches Geldof, de negentienjarige dochter van Bob Geldof, is betrapt op het stelen van een jurk. Dat meldt de Engelse krant The Sun.

Ontwerpster Mei Hui Liu
Peaches bezocht in Londen een modeboetiek, waar ze de ontwerpster Mei Hui Liu vertelde onder de indruk te zijn van haar creaties. Nadat ze het visitekaartje van de ontwerpster kreeg, liep de 19-jarige Peaches met een jurk onder haar jas de winkel uit, vertelde Hui Liu aan The Sun. "Het was nogal vervelend omdat ik al weken aan de jurken werk, die gemaakt worden voor een modeshow. Ze liep de deur uit met een van mijn beste creaties."

"Per ongeluk"
Na een aantal telefoontjes aan haar management keerde Peaches naar de boetiek terug met de jurk, waar ze het label uitgescheurd had. Haar management verklaarde volgens Hui Liu dat alles volledig per ongeluk was gegaan. Peaches zou de jurk hebben verward met haar sjaal, die dezelfde kleur heeft. Ze betaalde uiteindelijk voor de beschadigde jurk, zodat ze hem ook kon houden.

Het is niet de eerste keer dat Peaches betrapt wordt op het stelen van kleding. Zo werd ze in 2006 in een kledingwinkel aangehouden door een beveiliger, die dacht dat ze een jas achterover had gedrukt.

Tv-programma
De dochter van de Band Aid-oprichter is momenteel druk bezig met de opnamen voor het televisieprogramma 'Glamour's Best Dressed List'. Dat presenteert ze met Daisy Lowe, de dochter van Bush-zanger Gavin Rosdale.

20-04-2008 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elkie Brooks
Elkie Brooks
Om Pearl's A Singer te bekijken druk op de foto.

.

20-04-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ben X' wint prijs in Istanboel

'Ben X' wint prijs in Istanboel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_369834.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Ben X', het regiedebuut van Nic Balthazar, heeft op het 27ste Internationaal Filmfestival van Istanboel de Fipresci Prijs van de Internationale Filmkritiek gewonnen. Acteur Greg Timmermans nam ter plaatse de prijs in ontvangst.

De Fipresci jury prijst 'Ben X' voor zijn "sterke cinematografische expressie van de beklemming en razernij zoals die door een autistische tiener worden beleefd". De Belgische film ging vorig jaar in wereldpremière op het Wereldfilmfestival van Montreal. De film kaapte er drie prijzen weg, waaronder de Grote Prijs en de Publieksprijs. Vervolgens werd de film geselecteerd voor de festivals in onder meer Abu Dhabi, Palm Springs en Berlijn.

In België gingen al meer dan 278.000 bioscoopbezoekers naar de film kijken, waardoor 'Ben X' in België de best lopende lokale filmproductie van 2007 is. Internationaal is de film aan een 40-tal landen verkocht. Tijdens het Filmfestival van Cannes in mei wordt 'Ben X' speciaal aangeboden aan Aziatische landen. Verder zijn er concrete plannen voor een Amerikaanse remake. In België is 'Ben X' sinds deze week te koop op dvd.

20-04-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen
Zwijgen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zwijgen.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

19-04-2008 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/5085/lohan211024x768id2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan wordt er gek van dat haar vader zich te pas en te onpas over haar uitlaat in de media. Dat vertelde de actrice in de Amerikaanse radioshow The Billy Bush Show. "Ik zou willen dat hij niet meer naar de media stapt", zei ze. De 21-jarige Lohan heeft geen idee waarom haar vader de behoefte heeft de media op te zoeken.

"Ik vind het maar niets, ik word er verdrietig van en zou willen dat hij ermee stopt", verklaarde ze. "Ik houd van mijn vader, maar ik snap niet waarom hij doet wat hij doet. Het is een rare situatie, het is heel gek." Vader en dochter hadden jarenlang slechts sporadisch contact, onder meer omdat de 47-jarige Michael Lohan lange tijd in de gevangenis zat wegens mishandeling en rijden onder invloed. In de periode dat ze slecht contact hadden, sprak Michael in interviews meerdere malen zijn zorgen uit over de levensstijl van zijn dochter.

Sinds september hadden ze hun band weer aangehaald. Maar eind vorige maand voelde vader Lohan zich genoodzaakt om in het tijdschrift Us Weekly zijn gal te spuwen over de filmkeuze van Lindsay, die binnenkort in een film over sekteleider en moordenaar Charles Manson gaat spelen. "Ik hoop echt dat Lindsay terugkeert naar het soort films dat tot haar succes heeft geleid", zei hij. "Ik zou het fijn vinden als ze meer mainstreamfilms zou maken."

19-04-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Om Madonna ft.Justin Timberlake te bekijken druk op de foto.
.
De kruisigingsscène die de Amerikaanse popster Madonna uitvoerde tijdens een concert was niet strafbaar. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) hoeft de aangifte van de SGP-jongeren tegen haar niet in behandeling te nemen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald, zo schrijft het Reformatorisch Dagblad. De jongeren van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) meenden dat Madonna zich tijdens haar optreden in de Amsterdam ArenA in september 2006 schuldig had gemaakt aan godslastering en belediging van christenen. Maar daarvan is volgens het hof geen sprake.

Kwetsen
De SGP-jongeren zijn teleurgesteld over de uitspraak, die volgens hen een "vrijbrief" om te kwetsen lijkt te zijn. Ze verzetten zich vooral tegen de act tijdens het nummer "Live To Tell", waarin Madonna aan een kruis hing met een doornenkroon op haar hoofd. De jongerenorganisatie deed daarop aangifte bij het OM. Maar dat besloot niet tot vervolging over te gaan.

Godslastering
De jonge SGP'ers begonnen vervolgens een speciale procedure bij het gerechtshof in Amsterdam om het OM alsnog te dwingen Madonna te vervolgen. Het hof heeft dat beklag echter afgewezen. Madonna zelf heeft altijd ontkend dat de kruisigingsact godslasterlijk was bedoeld. Uit christelijke hoek kwamen destijds meer protesten.

Gemiste kans
De SGP-jongeren vinden het een "gemiste kans" om artikel 147 (verbod op godslastering) van het Wetboek van Strafrecht "niet van de broodnodige jurisprudentie" te voorzien. Een meerderheid in de Tweede Kamer van PvdA, SP, VVD, GroenLinks en D66 wil dat artikel overigens uit het wetboek schrappen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

19-04-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak uw eigen puzzel
Maak uw eigen puzzel
provided by flash-gear.com


19-04-2008 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting beschuldigd van plagiaat

Sting beschuldigd van plagiaat

Om Fields Of Gold te bekijken druk op de foto.

.
Sting zou ideeën voor enkele van de grootste hits van The Police "gestolen" hebben van een Amerikaanse zanger, Roy Smith uit Nevada.

'Roxanne' en 'Message In A Bottle'
In een aangifte bij de politie verklaart Smith dat Sting 'Roxanne' en 'Message In A Bottle' heeft geschreven nadat de twee in de jaren zeventig een lang gesprek hadden over het leven van Smith. Die had het onder meer over zijn vriendschap met een hoertje dat Roxanne heette. Volgens Smith was hij met Sting overeengekomen dat The Police hem royalties zou afstaan, maar hij heeft nooit een cent gezien.

Verjaard
Een woordvoerder van de politie: "Een voorlopig onderzoek van het rapport doet vermoeden dat het eventuele misdrijf inmiddels verjaard is om strafrechterlijk behandeld te worden. Het veronderstelde slachtoffer zal de zaak aanhangig moeten maken voor een burgerlijke rechtbank". De advocaten van Sting ontkennen de beweringen van Smith.

Bier hijsen, boodschappen in een fles
Smith beweert dat Sting hem heeft horen zingen in Molly's Garden Restaurant in Reno in 1977, en hem na het optreden aanbood samen een glas te drinken. Nadat ze biertjes haalden in de lokale 7-Eleven, gingen de twee naar het kelderappartement waar Sting verbleef. Daar onderhield Smith Sting met verhalen over zijn leven. Zo vertelde hij dat hij na de dood van zijn vader boodschappen voor hem in een fles stopte.

18-04-2008 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

"Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/4559/large368666es6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Cynthia Nixon, die advocate Miranda Hobbes speelt in 'Sex and the City', heeft onthuld dat een hoofdpersonage uit de reeks het hoekje om gaat in de film, die volgende maand uitkomt.

Klap voor Carrie
Nixon, die deze week bekendmaakte dat ze twee jaar geleden borstkanker had, wilde echter niet verklappen wie het onfortuinlijke personage is. Wel voegde ze eraan toe dat het verlies een enorme klap is voor hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. "Het gebeuren is zo ingrijpend voor Carrie, dat het haar dwingt zich essentiële vragen te stellen over zichzelf".

Speculaties
Inmiddels wordt druk gespeculeerd wie de pijp aan Maarten zou kunnen geven: Charlotte York-Goldenblatt (gespeeld door Kristin Davis)? Zij wordt zwanger, en misschien treden er complicaties op. Of is het mannenverslindster Samantha Jones (gespeeld door Kim Cattrall), die in de laatste reeks borstkanker kreeg? In een van de laatste episodes moet Carrie's vriend Mr. Big, van wie gefluisterd wordt dat ze in de film met hem trouwt, een openhartoperatie ondergaan.

18-04-2008 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

De afbeelding “http://img413.imageshack.us/img413/4712/large367680wr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Braziliaanse supermodel Gisele Bundchen gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in de nieuwe 'Austin Powers'-film. Bundchen heeft het script al gelezen en gaat samenzitten met Mike Myers, de scenarist en tevens hoofdrolspeler, en regisseur Jay Roach.

Goed gezelschap
Daarmee treedt Bundchen in de voetsporen van Elizabeth Hurley, Heather Graham en Beyoncé Knowles, die in de vorige films de hormonen van de Britse spion op hol lieten slaan.

Geen debuut
Dit wordt niet de eerste filmrol van Bundchen. In 2004 speelde ze naast Queen Latifah in 'Taxi', en in 2006 had ze een rolletje in 'The Devil Wears Prada'.

Dr. Evil
De titel van de vierde 'Austin Powers' is nog niet bekend, maar Myers heeft wel al onthuld dat hij zal focussen op Dr. Evil, de vijand van Powers die ook door Myers wordt gespeeld.

Myers oogstte succes als de bebrilde geheimagent in 'Austin Powers: International Man of Mystery', 'Austin Powers: The Spy Who Shagged Me' en 'Austin Powers in Goldmember'.

17-04-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

"Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/3027/large367454hc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katie Holmes zou de controlerende maniertjes van manlief Tom Cruise zo zat zijn dat ze wil ontsnappen naar New York. Mét dochter Suri.

Katie wil een rol op Broadway aannemen zodat ze even op zichzelf kan zijn, maar dat ziet Tom helemaal niet zitten. "Katie heeft het verschrikkelijk hard nodig om even op zichzelf te zijn", vertelt een bron aan Star Magazine. "Maar Tom zal haar met geen mogelijkheid Suri laten meenemen. Hij zal dat echt nooit toestaan."

Tom houdt zijn twee meisjes graag in de buurt. "Hij wil Katie en Suri niet te lang alleen laten. Hij heeft Katie gezegd dat het prima is als ze naar New York gaat, maar niet zonder hem. Tom wil graag álles bepaen als het om Suri gaat en heeft veel regels. Er is zeker sprake van onenigheid." (lb)

17-04-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna1811024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dion151024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zowel popzangeressen Madonna en Céline Dion als de vrouw van de Britse troonopvolger prins Charles, Camilla, hebben een gemeenschappelijke voorouder: een Franse timmerman, blijkt uit een onderzoek van Canadese stamboomdeskundigen.

Ook Canadese ex-premier
De uitbaters van de website Ancestry.co.uk onderzochten documenten die teruggaan tot 1621 en kwamen tot de conclusie dat handarbeider Zacharie Cloutier een voorouder is van alledrie de dames. Maar daar stopte het onderzoek niet bij. Ook blijkt de voormalige Canadese premier Pierre Trudeau een afstammeling te zijn van de Franse timmerman.

16-04-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/9789/large366569sg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prinses Mathilde is vanochtend bevallen van een dochter. De prinses beviel om 04.50 uur in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Het kindje krijgt de voornamen Eléonore Fabiola Victoria Anne Marie. Het kindje weegt 3,210 kg en is 50 cm groot. De prinses en haar dochter stellen het goed. De trotse vader krijgt een laat verjaardagsgeschenk, want gisteren werd Prins Filip 48. Prinses Mathilde is 13 jaar jonger.

Prinses Elisabeth, Prins Gabriël en Prins Emmanuel krijgen er dus een zusje bij. Meters van Eléonore worden kroonprinses Victoria van Zweden en prinses Claire van België. Peter wordt Graaf Sébastien von Westphalen zu Fürstenberg, aldus het Paleis.

16-04-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.


.
De vzw het Animatiecentrum voor Talen organiseert op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april voor de 31ste keer haar Talenfeest. Hiermee wil de vzw jong en oud aanmoedigen om een taal te leren en te durven spreken. Onder meer Helmut Lotti verleent zijn medewerking aan het evenement, melden de organisatoren.

Rond Warandepark
Het Talenfeest gaat door in de gebouwen van het Federaal Parlement, het Parlement van de Franstalige Gemeenschap en het Vlaams Parlement. Daarnaast openen verschillende culturele hotspots rond het Warandepark hun deuren.

Gratis bezoek Parlement
Op zaterdag kan het publiek het Federaal Parlement gratis bezoeken en een twintigtal Belgische zangers, waaronder Helmut Lotti en de Franstalige Maurane, geven het beste van zichzelf in de Senaat.

15-04-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Om Oprah Show te bekijken druk op de foto.


.
Mariah Carey speelde kilo's kwijt door niet meer dan een paar kruimeltjes te eten van caloriebommen. "Het is een dieet dat ik zelf bedacht, want ik had het moeilijk om macaroni en kaas en gefrituurd eten op te geven", vertelde ze maandag in de talkshow van Oprah Winfrey.

Diëtiste en sportregime
Haar 'kruimeldieet' is niet het enige geheim achter haar gewichtsverlies. Om gemotiveerd te blijven riep de 38-jarige Carey de hulp in van een Franse diëtiste. Zij bereidt haar maaltijden met veel groenten en weinig vet. Ook stippelde de Française een sportregime uit voor de artieste, die onlangs haar nieuwe album 'E=MC2' uitbracht.
Door haar gezonde levensstijl heeft Carey nu dezelfde kledingmaat als ze als puber had . "Ik pas weer in de jeans van toen ik 16 was.", zei ze tegen Oprah.

Hoewel ze blij is met haar nieuwe figuur, wil Carey niet toe geven aan de trend van broodmagere actrices en zangeressen. "De frustraties van vrouwen over hun lichaam zijn absurd. Het is onrealistisch van iedereen te verwachten zo dun te zijn

15-04-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna zal persoonlijk aanwezig zijn op de rechtzaak in het Afrikaanse Malawi over de adoptie van de kleine David Banda. De rechter zal beslissen of ze de jongen al dan niet mag houden.

De Amerikaanse zangeres zag de kleine David toen ze anderhalf jaar geleden een weeshuis bezocht in Malawi en besloot hem te adopteren. Ze liet de kleine overkomen naar haar thuis in Londen.

De vader van het kind - de moeder is overleden - liet dat in eerste instantie gebeuren, maar bedacht zich en begon een rechtzaak. De regering in Malawi steunt Madonna in de zaak en heeft het hooggerechtshof aanbevolen de adoptie goed te keuren.

15-04-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra en Pascal zijn geen koppel

Phaedra en Pascal zijn geen koppel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_365659.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Phaedra Hoste houdt aan het vtm-programma 'Wie Wordt de Man van Phaedra' niet haar ware Jacob over. In de laatste aflevering gaven Phaedra en Pascal toe dat ze geen koppel zijn. Tijdens een droomvakantie in Marrakech groeiden Phaedra en de winnaar van het programma Pascal Durant wel naar elkaar toe en leek er elektriciteit in de lucht te hangen, maar eens terug thuis bleek er van echte liefde geen sprake. "De klik was er niet", aldus Pascal. Dat beaamde ook Phaedra: "Er was wel 'iets', maar niet voldoende om ook in het dagelijkse leven stand te houden."

Sprookjesomgeving
In het bijzijn van de andere mannen die deelnamen aan 'Wie Wordt de Man van' legden Phaedra en Pascal uit waarom het op niets uitdraaide. "In Marrakech beleefde we veel toffe momenten en leek die vonk er wel te zijn, maar eens terug thuis besef je dat het een sprookjesomgeving was en niet de echte leefwereld", legde Pascal uit.

Vrienden voor het leven
"Dan volgt de ontnuchtering snel. Ondanks dat we het beiden druk hadden om ons gewone leven weer op te pakken, spraken we nog wel enkele keren af. Maar als die klik er niet is, hou je dat niet vol. Phaedra blijft echter een ongelofelijk 'toffe madam'. We zijn ongetwijfeld vrienden voor het leven".

15-04-2008 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente
Lente
De afbeelding “http://img501.imageshack.us/img501/1222/lente2qf4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

13-04-2008 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis is een verdoken rock chick

Leona Lewis is een verdoken rock chick

Om Bleeding love te bekijken druk op de foto.

.
Leona Lewis, de ster uit de Engelse X-factor die het momenteel helemaal maakt in Amerika met haar hitsingle 'Bleeding Love', verklapt dat ze eigenlijk veel liever naar bands als Radiohead en Foo Fighters luistert of naar het heavy metal van System of a Down, dan naar de popmuziek die ze zelf brengt. "Ik hou van Radiohead", stelt Lewis. "Ze zijn zo innovatief. Ik vind nog altijd dat ze hun tijd ver vooruit zijn. Ik ben eigenlijk veel meer een rock- dan een popliefhebber. De laatste weken luister ik vooral naar System of a Down, Foo Fighters en Snow Patrol."

Beyonce, Mariah en Rihanna
Leona maakte van de gelegenheid ook gebruik om de sterren te bedanken die haar hielpen met het maken van een Amerikaanse versie van haar debuutalbum 'Spirit', die sinds dinsdag in de States te verkrijgen is. "Ik kon werken met Akon, Ne-Yo en Ryan Tedder. Dat was een grote eer. Het is ook ongelofelijk dat toppers als Beyonce Knowles, Mariah Carey en Rihanna, die enkele maanden geleden nog niet eens wisten wie ik was, nummers geschreven hebben voor het album."

12-04-2008 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse premier bewierookt J.K. Rowling

Britse premier bewierookt J.K. Rowling

De afbeelding “http://img204.imageshack.us/img204/1409/large362355ri0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
J.K. Rowling, de geestelijke moeder van Harry Potter, is tijdens de ceremonie van de Galaxy British Book Awards geëerd voor haar uitzonderlijke prestaties in de boekenwereld. De Britse premier Gordon Brown prees Rowling in een videoboodschap. Volgens hem heeft ze het hele land aan het lezen gekregen. Rowling benadrukte in een dankwoord dat haar carrière nog lang niet over is.

Ewan McGregor
Acteur Ewan McGregor kaapte ook een prijs weg. Het op zijn documentaireserie 'Long Way Down' gebaseerde boek won de prijs voor beste non-fictieboek. De serie draait om een reis door Zuid-Afrika die McGregor samen met vriend Charley Boorman op een motor maakte.

Onder de overige winnaars bevond zich de Afghaanse schrijver Khaled Hosseini, die met zijn boek 'Duizend Schitterende Zonnen' de prijs voor 'Best Read' mee naar huis nam. Ian McEwan, wiens boek 'Atonement' werd verfilmd en veelvuldig bekroond, won voor zijn nieuwe boek 'On Chesil Beach' de 'Galaxy Book of the Year'.

10-04-2008 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje Jessica Simpson verloofd

Zusje Jessica Simpson verloofd

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/9632/large362088jc8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben zicht verloofd. "Ja, we zijn dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we verloofd zijn", vertelt de zangeres in een verklaring op de website Friends or Enemies. "We weten dat er de laatste tijd veel gespeculeerd wordt over Pete en mij en we wilden dat onze fans de eersten zijn die het van ons horen."

Gelukkige vader
Joe Simpson, de vader van Ashlee, is 'blij dat Pete deel van de familie wordt', zo laat hij weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We zijn gezegend."

"Een schatje"
De 23-jarige Simpson en de 28-jarige Wentz zijn sinds de herfst van 2006 een stelletje. "We voelden ons meteen tot elkaar aangetrokken", vertelde het zusje van Jessica Simpson in een recent interview. "Het is een schatje en hij haalt het beste in mij naar boven."

"Lekker zoenen"
Wentz, die bassist is van de rockband Fall Out Boy, stak zijn liefde voor Simpson in een eerder interview evenmin onder stoelen of banken. "Het is fantastisch dat je kunt zoenen met je beste vriend." Het is nog onbekend wanneer de bruiloft plaatsvindt.

10-04-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan integraal naakt in nieuwe film

Lindsay Lohan integraal naakt in nieuwe film

De afbeelding “http://img186.imageshack.us/img186/4695/large362223zg4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
"Voor een prikje" onthult Lindsay Lohan haar verjaardagskostuum in een nieuwe film. Lohan hoopt dat ze op die manier aanvaard zal worden als "rijpe actrice".

Nymfomane dienster
In de lowbudgetprent 'Florence' speelt Lindsay een nymfomane dienster. De producer van de film vroeg haar of ze een stomende seksscène topless wilde spelen en diens mond viel open toen Lindsay antwoordde dat ze met plezier al haar kleren zal uittrekken. Daar vraagt ze overigens slechts 50.000 euro voor, een fractie van wat dergelijke ontbloting in een Hollywoodprent zou kosten.

Klaar voor grote rollen
"Het kan Lindsay niet schelen dat ze amper betaald wordt. Met deze film wil ze de wereld erop wijzen dat ze kan acteren en dat ze klaar is voor grote rollen", aldus een insider. "Ze is zich enorm bewust van het potentieel van haar lichaam. Ze wil het imago opbouwen van een rijpe, verantwoordelijke actrice", meent dan weer een vriend van de actrice.

10-04-2008 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbells racistische scheldpartij

Naomi Campbells racistische scheldpartij

De afbeelding “http://img141.imageshack.us/img141/764/large362255dw8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Campbell heeft blanke agenten racistische verwijten naar het hoofd geslingerd toen ze vorige week op de luchthaven van Heatherow werd gearresteerd wegens geweldpleging. Het supermodel noemde de agenten "f**king blanke ezels", aldus een bericht in The Sun.

"Blank neukbeest"
Volgens een bron bij de politie noemde Campbell een agente ook "blank neukbeest" terwijl ze in de boeien werd weggeleid. "De agente verklaarde dat ze 'blanke dit' en 'blanke dat' genoemd werd. Sinds het incident is de vrouw niet meer komen werken".

In mei voor rechter
Driftkikker Campbell werd vorige week aangehouden nadat ze een agent schopte en in het gezicht spuugde. Aanleiding voor het incident was het zoek raken van één van haar tassen in de problematische nieuwe terminal van de Londense luchthaven. Ze werd nog dezelfde dag op borgtocht vrijgelaten en wordt in mei voor de rechter verwacht. Luchtvaartmaatschappij British Ariways heeft het supermodel al een verbod op hun vluchten opgelegd

10-04-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondie
Blondie
Om Heart Of Glass te bekijken fruk op de foto.

.
Blondie is een Amerikaanse popband, die is voortgekomen uit de Newyorkse new-wavescene. De muziek van Blondie is waarschijnlijk te hitparadegevoelig om als voorbeeld van deze provocerende muziekstroming te gelden.

Blondie wordt in 1974 in New York opgericht, waar de groep zijn invloeden in de beroemde punkrockclub CBGBs opdoet. Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debbie Harry, geblondeerd en slechts gekleed in een wit t-shirt en onderbroekje. Het eerste album, getiteld Blondie, speelt sterk in op het punk-ethos. De muziek doet denken aan meidengroepen uit de jaren zestig, een soort vrouwelijke versie van de Ramones. Blondie maakt zes albums tussen 1976 en 1982, waarvan Parallel lines door velen als het hoogtepunt wordt gezien.

Ze breken in 1978 door in Europa met het tweede album Plastic letters, met daarop het op de stijl van Buddy Holly geënte liedje Denis (oorspronkelijk van het jaren-zestigduo Randy and the Rainbows alias Vinni Careller en Mike Zero) dat in Nederland drie weken lang op de eerste plaats staat. "Denis" is geschreven door ene "Neil". Het succes wordt vervolgd met Presence dear. Op het derde album Parallel lines staan hun grootste hits Picture this en Hanging on the telephone en het disco-achtige Heart of glass. Daarop volgt het album Autoamerican met de reggaecover The tide is high (oorspronkelijk van The Paragons), dat de vierde plaats haalt in Nederland. Ook maakt Blondie het eerste blanke rapnummer dat een grote hit wordt, Rapture. Nu nog worden ze zeer gewaardeerd door hun zwarte collega's, en menig artiest heeft Rapture gecoverd.

De groep valt in de loop van de jaren tachtig uiteen, met bittere rechtszaken over royalty's als gevolg. Debbie Harry en haar levenspartner Chris Stein waren al die tijd de motor achter de band en de andere bandleden voelen zich door hen financieel benadeeld. Een ernstige ziekte zorgt ervoor dat Stein vanaf eind jaren tachtig helemaal niet meer muzikaal actief kan zijn, en Debbie geeft haar solocarrière op om twee jaar lang voor Stein te zorgen.

In 1998 maakt de groep evenwel een comeback met het album No Exit. Er wordt een wereldtournee ondernomen en men heeft een nummer 1-hit met het nummer Maria. Ze worden de eerste Amerikaanse band die in drie decennia nummer 1-hits scoort. In 1999 zijn ze de hoofdact op het Haagse Parkpop. Hier geven ze een zeer spetterend optreden.

In 2003 komt de opvolger van No exit uit, The Curse of Blondie. De single Good Boys haalt de 7de plaats in de Britse hitlijsten en wederom volgt in 2003 en 2004 een wereldtournee, waarbij ze ook drie uitverkochte concerten in Nederland geven.

In 2004 komen de dvd en cd Live by request uit.

Eind 2005 volgt wederom een wereldtournee en brengt de band in samenwerking met het management van The Doors een nieuwe single uit, genaamd Rapture Riders. Deze single is een mix van het alom bekende Rapture en Riders on the storm (The Doors). Ook verschijnt er een nieuwe Greatest Hits-album met dvd: Sight & Sound. Naast hun bekende hits zal dit album ook een nieuwe uitvoering van In the Flesh bevatten, een nieuwe mix van Good boys (Blow Up-remix), Rapture Riders (single-edit) en daarbij alle video's van X-offender tot Good boys. Het album wordt goud in Europa.

In 2006 krijgt Blondie een plek in de Rock and Roll Hall of Fame. Aan het eind van 2006 Brengt Debbie Harry in samenwerking met Moby een nieuwe single uit: "New York, New York", dat twee wordt in The World dance Charts.

In 2007 volgt er een tour door Europa. Ook is er een nieuw soloalbum van Debbie Harry in de maak.

De kern van de band wordt gevormd door: Deborah Harry, zang, Chris Stein, gitaar, Clem Burke, drums en Jimmy Destri, toetsen. Nigel Harrison is de bassist die het langst heeft meegedraaid bij Blondie, maar Frank Infante heeft er ook een tijd gespeeld. Vandaag de dag spelen bij Blondie, naast Stein, Harry, Burke en Destri:

 • Leigh Foxx (bas) speelde ook eind jaren tachtig en begin jaren negentig mee in de achtergrondband van Deborah's solotours. Ook speelt hij op Deborah's soloalbums Def, Dumb & Blond en Debravation.
 • Paul Carbonara die al een aardig tijdje gitaar meespeelt in de band.
 • Kevin Patrick die sinds de Phasm 8-tour de keyboards voor zijn rekening neemt.

10-04-2008 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haat
Haat
De afbeelding “http://img90.imageshack.us/img90/4533/liv841024x768fp2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
gemoederen laaien op

de spiraal draait opwaarts

en plotseling sta je

aan de andere kant

van de cirkel

 

en daar is hij

die kreet

“ik haat je”

die zo vaak onnodig

wordt geslaakt

 

dan plotseling

mindert de druk

en langzaam

stopt het draaien

en komt je tot rust

 

door het laten

van een zucht

het hoge

niet gemeende woord

is er uit

 

en alles zoekt

weer zijn plaats

in de cirkel

waar liefde en haat

naast elkaar staan.

09-04-2008 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy James and The Vagebonds
Jimmy James and The Vagebonds
Om Now Is The Time te bekijken druk op de foto.

.

08-04-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jo Lemaire
Jo Lemaire
Om Parfum De Réve te bekijken druk op de foto.

.
Jo Lemaire (Gembloers, 5 januari 1956) is een Waalse zangeres. Ze wordt beschouwd als één van de beste zangeressen uit België. In 1981 had ze een nationale en Europese hit met haar bekendste nummer: "Je suis venue te dire que je m' en vais."

Jo Lemaire werd in Gembloers (Gembloux) bij Namen geboren. Eind jaren '70 begon haar muzikale carrière. Met haar groep "Jo Lemaire + Flouze" nam ze in 1979 een gelijknamig album op. Na "Precious Time" (1980) volgde "Pigmy World" waarmee de groep echt doorbrak. Met haar cover van Serge Gainsbourg' "Je suis venue te dire que je m’en vais" scoorde ze zowel in België als de rest van Europa een grote hit. Toen haar groep splitte en er een echtscheiding tussen haar en haar man Philippe Depireux volgde begon ze haar leven met een nieuwe lei. In 1982 verhuisde ze met haar nieuwe vriend Fa Vanham naar Bilzen in Limburg.

Haar nieuwe album, "Concorde" (1983) werd een groot succes, zowel in Vlaanderen als Wallonië. De plaat bestond uit een Frans- en Engelstalige kant. Een jaar later lag een tweede, titelloos album in de platenzaken, geproduceerd door Jean-Marie Aerts. Het album deed niet zoveel, maar was nog vrij goed, zeker in vergelijking met haar derde plaat, "Stand Up" ( ). Lemaire was voor "Stand Up" overgestapt van Phonogram België naar Polygram International, maar de plaat werd niet zoals zij hem bedoeld had en flopte verschrikkelijk. Sindsdien kende haar carrière afwisselend pieken en dalen.

Via haar concerten en meertaligheid kreeg Lemaire fans in België, Nederland, Frankrijk, Canada, Duitsland,...Ze nam deel aan de "Transmusicales de Rennes", de "Printemps de Bourges" en de tour "Rock en France".

"Duelle" (1990), een plaat vol sobere Franse chansons ging goud en werd een succes in Frankrijk. Datzelfde jaar zong ze voor het eerst in het Nederlands op de hommage-cd "Turalura" waarop ze Will Tura's "Heimwee naar huis" coverde.

Haar album "Liverpool" (1994) werd in de gelijknamige Britse stad opgenomen. De Britse soulzangeres Carmel was co-zangeres en producer.

In 1998 speelde ze een rol in de musical "Brel Blues", een hommage aan de liedjes van Jacques Brel. Datzelfde jaar nam ze een plaat op waarop haar bekendste liedjes door Vlaamse schrijvers en muzikanten (waaronder Wigbert, Geert van Istendael, Benno Barnard) vertaald worden.

Een jaar later coverde tijdens haar concerten liedjes van Édith Piaf. Eén van haar concerten belandde ook op cd en er werd een televisiedocumentaire rond gemaakt.

In 2000 tourde de zangeres met een concert-programma langs Vlaamse scholen waar ze op een speelse manier de jeugd interesse en smaak voor de Franse taal trachtte bij te brengen. Het werd een succes waaruit twee cd's volgen ("Eventail Junior"), gebaseerd op personages uit de strip Suske en Wiske.

In 2001 nam ze met producer Frank Duchêne (ex-Hooverphonic) en songschrijvers Michel Bisceglia en Ronny Mosuse het album "Flagrants Délices" op. De single "La saison des amours" was de voorbode van het album dat vol akoestische popsongs en enkele big band-nummers stond.

Op 31 januari 2005 trad Lemaire op in de Bozar te Brussel in het bijzijn van koningin Paola.

In 2007 nam ze samen met Rocco Granata een song op " La Vie à Deux" waar de videoclip is opgenomen in Restaurant Sardis

07-04-2008 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Robrecht
Philippe Robrecht
Om Zeven Dagen Lang te bekijken druk op de foto.

.

06-04-2008 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonvader Hazes toch niet akkoord met café in Oostende

Schoonvader Hazes toch niet akkoord met café in Oostende.

Om Bloed Zweet en Tranen te bekijken druk op de foto


.
De schoonvader van de overleden Nederlandse zanger André Hazes gaat toch niet akkoord met de komst van een André Hazes-café in Oostende. Zo schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

Alleen muziek Hazes
Onze landgenoot Rudie Marciano maakte gisteren bekend dat hij samen met de schoonvader van Hazes op het idee gekomen was om een café in Oostende te openen, dat helemaal op de Nederlandse zanger gericht was. Zo zou er vanaf 18 uur 's avonds alleen nog maar muziek van André Hazes gedraaid worden.

Geen vriendschap
Marciano maakte kennis met Hazes' schoonvader in Benidorm en zei bevriend met hem te zijn. Maar Jan van Galen, de schoonvader van Hazes, zegt dat de vork anders aan de steel zit. "Ik heb Marciano inderdaad een keer of twee ontmoet in Benidorm, maar van een vriendschap kan je dan toch niet spreken", aldus van Galen. "Ik ken die man oppervlakkig, maar ik heb niks te maken met zijn café en wíl er ook niets mee te maken hebben.

04-04-2008 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood bevestigt reünieplannen The Faces

Ron Wood bevestigt reünieplannen The Faces.

Om Maybe I'm Amazed te bekijken druk op de foto.

.
Ronnie Wood wil zijn oude band The Faces nieuw leven inblazen. De 60-jarige gitarist van de Rolling Stones heeft onthuld dat alle groepsleden, onder wie zanger Rod Stewart, terug samenkomen zodra hun agenda's dit toelaten. "Het zal gebeuren, als we allemaal tijd hebben", verklaarde Wood. Hij bevestigt daarmee wat drummer Kenney Jones vorig jaar al beweerde, namelijk dat een reünie "een grote kans maakt". Jones had toen net een diner gehad met Stewart.

Toen hun band The Jeff Beck Group in 1969 splitte, vervoegden Wood en Stewart de leden van de Small Faces: bassist Ronnie Lane, keyboardspeler Ian McLagan en drummer Jones. Zo ontstonden The Faces, die vier studioalbums zouden uitbrengen voordat Wood in 1975 bij de Rolling Stones Mick Taylor ging vervangen. Lane had in 1973 de band al verlaten. Hits van The Faces, die een hele generatie gitaarbands zouden gaan beïnvloeden, zijn onder meer 'Stay With Me', 'Maggie May', 'Maybe I'm Amazed' en 'I'm Losing You'.

04-04-2008 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mart Hopkin
Mary Hopkin
Om Goodbye te bekijken druk op de foto

.

Mary Hopkin (Pontardawe (Wales), 3 mei 1950) is een Britse zangeres.

Haar single "Those Were the Days", geproduceerd door Paul McCartney, kwam in Groot-Brittannië uit in augustus 1968 op het Apple label en bereikte daar een eerste plaats (en een tweede plaats in de Verenigde Staten).

Tevens vertolkte zij een prachtige compositie van McCartney (officiëel een Lennon/McCartney track), met de titel "Goodbye", welke hij eveneens produceerde.

Hopkin vertegenwoordigde Groot-Brittannië tijdens het Eurovisie Songfestival in 1970 en bereikte met het liedje "Knock Knock Who's There" een tweede plaats.

Mary bracht een drietal lp's uit op het APPLE label; Postcard, Earth Song Ocean Song en Those were the Days.

In 1971 trouwde Hopkin met platenproducent Tony Visconti. Zij zong daarna veel minder om voldoende tijd te hebben voor haar gezin. In 1981 zijn Hopkin en Visconti gescheiden.


04-04-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston verdrietig over boek ex-man

Whitney Houston verdrietig over boek ex-man

Om I Wanna Dance With Solebody te beluisteren druk op de foto.

.
Whitney Houston is verdrietig over de uitlatingen die haar ex-man Bobby Brown doet in zijn autobiografie, die volgende maand verschijnt. Dat vertelt de woordvoerder van de zangeres aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Getrouwd om biseksualiteit te maskeren
Gisteren verschenen delen uit het boek in de New York Post. In 'Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But' geeft Brown zijn ex de schuld van zijn drugsverslaving. Ook zegt hij dat Houston, die vijftien jaar lief en leed deelde met de r&b-zanger, alleen maar met hem trouwde om geruchten over haar vermeende biseksualiteit de kop in te drukken.

Waardigheid behouden
"Whitney probeert haar waardigheid te behouden en kiest ervoor niet kwaad te spreken over de vader van haar kind, zelfs als het alleen maar is om fabeltjes uit de wereld te helpen", laat haar woordvoerder weten.

Allebei verslaafd
De 44-jarige Houston en de 39-jarige Brown hadden een tumultueus huwelijk, waaraan twee jaar geleden een einde kwam. De zanger, die hits scoorde met 'My prerogative' en 'Two can play that game', werd meermaals gearresteerd voor drugs- en alcoholgerelateerde zaken. Houston kampte ook met een drugsverslaving ten tijde van haar huwelijk. Zij kwam twee keer in een afkickkliniek terecht. Houston en Brown hebben een dochter, de 15-jarige Bobbi Kristina.

04-04-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell in de cel voor bespugen agent

Naomi Campbell in de cel voor bespugen agent

De afbeelding “http://img172.imageshack.us/img172/2566/naomi91024x768ew0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Campbell is gisteren op de Londense luchthaven Heathrow in de boeien geslagen nadat ze een agent zou hebben bespuugd. Het supermodel verloor haar zelfbeheersing nadat een van haar tassen niet was ingecheckt op een vlucht naar Los Angeles.

Tas zoekgeraakt
Campbell was op weg naar Los Angeles om de begrafenis van de moeder van modefotograaf Herb Ritts bij te wonen. "Naomi was ruim op tijd op de luchthaven", vertelt haar woordvoerder Celena Aponte in de Britse krant The Sun. "Ze heeft twee tassen ingecheckt, maar toen ze in het vliegtuig zat, hoorde ze dat een van haar tassen zoek was. British Airways wilde het oplossen door de politie te bellen en haar van de vlucht te laten verwijderen."

Steward uitgescholden
Volgens cabinepersoneel misdroeg het heetgebakerde model zich toen ze aan boord van het toestel kwam. Ze zou een steward hebben uitgescholden, die daarop de politie inschakelde.

Spugen, stampen en slaan
Een bron bij de politie vertelt dat Campbell helemaal was doorgedraaid. "Ze spuugde, stampte en sloeg. We kwamen om haar te kalmeren, maar we konden niets anders doen dan haar arresteren." De andere tas van Campbell moest van de vlucht worden gehaald, waardoor overige passagiers ruim anderhalf uur vertraging opliepen.

Ticket van 7.500 euro
De 37-jarige Campbell werd vanochtend op borgtocht vrijgelaten. Het model, gekleed in een leren jas, grijze pet en grote zwarte zonnebril, stapte onder grote belangstelling van fotografen in een klaarstaande auto. Het is onduidelijk of Campbell, die ruim 7.500 euro neertelde voor het eersteklas ticket, vandaag alsnog afreist naar de Verenigde Staten.

Driftkikker
Naomi Campbell heeft een reputatie als driftkikker. Ze werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. Vorig jaar bekende het model dat zij een dienstmeisje heeft verwond door een telefoon naar haar hoofd te gooien. Ze kreeg daarvoor een taakstraf.

04-04-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imagination
Imagination
Om Music and Lights te bekijken druk op de foto

.

04-04-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z trouwen morgen

Beyoncé en Jay-Z trouwen morgen

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/6177/large356542py6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naar verluidt zullen Beyoncé en Jay-Z morgennamiddag in New York trouwen. De twee zijn al zes jaar samen en hebben dinsdag een trouwaanvraag ingediend. Die licentie is zestig dagen geldig, maar Jay-Z wil snel trouwen om de ceremonie zo intiem mogelijk te kunnen houden. Vermoed wordt dat hij haar vorig jaar in mei ten huwelijk vroeg tijdens een vakantie in het Franse Cannes.

03-04-2008 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Mendes
Sergio Mendes
Om Mas Que Nada te bekijken druk op de foto

.

Sérgio Santos Mendes (Niterói, 11 februari 1941) is een Braziliaans muzikant.

Mendes was een veelbelovend klassiek pianist, maar raakte geïnteresseerd in jazz. Hij begon eind jaren 50 te spelen in nachtclubs tijdens de opkomst van de bossa nova. Mendes speelde met Antonio Carlos Jobim, die trouwens als zijn mentor wordt gezien, en vele andere jazzmuzikanten door heel Brazilië.

Mendes vormde de groep Sexteto Bossa Rio en nam het album Dans Moderno op in 1961. Hij begon te touren door Europa en de Verenigde Staten, Mendes nam albums op met Cannonball Adderly en Herbie Mann en speelde in de Carnegie Hall. Mendes ging in de Verenigde Staten wonen omstreeks 1964 en nam twee albums met de groep Brazil '65. Toen de verkoop van het nieuwe album tegenviel, verving hij de Braziliaanse zangeres Wanda da Sah door de talentvolle Lani Hall. Daarmee nam hij het album op Sergio Mendes and Brasil '66.

Het album werd platina dat grotendeels was gebaseerd op het succes Mas Que Nada. Na deze baanbrekende plaat, ging Mendes commerciëlere nummers maken. Zo coverde hij het beroemde nummer van Burt Bacharach en Hal David The Look of Love wat meteen in de top 10 stond. Daarna volgden de covers van The Fool on the Hill (The Beatles) en Scarborough Fair (Simon and Garfunkel). Dit werden grote hits. Hierna zou hij jarenlang geen grote hits meer hebben tot Never Gonna Let You Go in 1983.

Sinds 1968 is Sergio Mendes de grootste Braziliaanse ster van de wereld. Hij trad onder meer op in het Witte Huis voor President Johnson en President Nixon.

De carrière van Mendes was over z'n hoogtepunt in de jaren 70, maar hij bleef zeer populair in Zuid-Amerika en Japan. Hij bleef de Braziliaanse muziek ontwikkelen, met onder andere Stevie Wonder, die de R&B-hit The Real Thing schreef. In de jaren 80 maakte hij weer succesvolle platen maar z'n echte succes komt pas met z'n album Brasileiro in 1992. Daarmee won hij een Grammy. In de jaren 90 ging hij albums maken zoals hij in het begin met Brasil '66 maakte. En ook anno 2006 lijkt Sergio Mendes weer de oude weg in te slaan met het album Timeless. Met sterren Stevie Wonder, Will.i.am, The Black Eyed Peas en vele anderen brengt hij oude nummers uit in een nieuw jasje.


03-04-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie gaat zwangerschapskledij ontwerpen

Nicole Richie gaat zwangerschapskledij ontwerpen

De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/9411/large356415hu9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kersverse mama Nicole Richie blijft onvermoeibaar bezig. Onlangs kondigde ze aan een carrière als juweelontwerpster te beginnen. Verder gaan er roddels de ronde over een lijn in kinderkledij en een eigen parfum. Nu kondigde ze op een feestje van modemerk Balenciaga aan dat ze ook zwangerschapskledij zal ontwerpen.

T-shirts
"Ik droeg zelf veel stukken van Balenciaga tijdens mijn zwangerschap." Toch vond Nicole Richie het blijkbaar niet altijd even makkelijk om mooie, passende kledij te vinden tijdens haar zwangerschap. "Ik droeg t-shirts van mijn vriend. Mijn bloesjes werden snel te kort, dus trok ik een jasje en een t-shirt van Joel aan.", bekent ze.

"Met mijn ontwerpen wil ik vrouwen doen stralen tijdens een erg emotionele tijd. Ik weet dat je tijdens je zwangerschap soms moe en versleten voelt. Maar met een mooie outfit kan je het beste van jezelf tonen."

03-04-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Hammond
Albert Hammond
Om It Never Rains In Southern California te beluisteren druk op de foto

.
Albert Hammond heeft het merendeel van zijn jeugd doorgebracht in Gibraltar waar hij met het professioneel entertainen begon op de leeftijd van 13 jaar. In 1966 ontmoette hij Mike Hazelwood, een presentator van Radio Luxemburg, wat leidde tot vele samenwerkingen op het gebied van songschrijven.In 1968 scoorde het duo internationaal met "Little Arrows" voor Leapy Lee, "Gimme dat ding" voor the Pipkins en "Way of life" van Magic. De tweede Hammond-single "It Never Rains In Southern California", verkocht een miljoen stuks in Amerika en ook de opvolger "Free Electric Band" deed het goed. Zijn grootste hit was het nummer "I'm A Train". Hij bleef hits schrijven voor anderen, en heeft vele duetten gezongen met onder andere de Nederlandse hitzanger Albert West.

02-04-2008 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zangeres Nancy Wilson opgenomen met klaplong

Jazz-zangeres Nancy Wilson opgenomen met klaplong

Om Turned to blue te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Nancy Wilson is in het ziekenhuis opgenomen met een klaplong. Dat heeft haar woordvoerder bekendgemaakt. Verwacht wordt dat de 71-jarige jazz-zangeres, die drie Grammy's op haar naam heeft staan, er weer helemaal bovenop komt. Een optreden dat komend weekeinde zou plaatsvinden in Memphis is geannuleerd.

Het is onbekend wat de klaplong heeft veroorzaakt. Wel heeft haar woordvoerder gezegd dat Wilson de afgelopen jaren last had van ademhalingsproblemen.

Wilson zingt al ruim vijftig jaar. Vorig jaar nog won de zangeres een Grammy voor haar album 'Turned to blue'. Ook in 2005 en 1964 won ze de felbegeerde muziekprijs.

01-04-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Jules Dassin (96) overleden

Regisseur Jules Dassin (96) overleden

Om l'été van Joe Dassin te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse regisseur Jules Dassin is vandaag op 96-jarige leeftijd in Athene overleden aan de gevolgen van een griepaanval. Dassin regisseerde in zijn lange carrière tal van belangrijke film noirs als 'Night and the City' en 'The Naked City' en de Franse prent 'Du Rififi chez les hommes'. Hij maakte evenwel ook sprankelende levensfilms als 'Never on Sunday' en 'Topkapi'. Jules Dassin was de vader van de zanger Joe Dassin, die in 1980 op 42-jarige leeftijd aan een hartaanval stierf.

Communistenjacht
Dassin behoort tot de club van grote Hollywoodregisseurs van wie de carrière ernstig werd gedwarsboomd door de communistenjacht van senator McCarthy. In 2000 kreeg hij enig eerherstel toen de New York Film Critics hem bedachten met een 'special award'.

Vier voltreffers in drie jaar
Dassin, op 18 december 1911 in Middletown (Connecticut) geboren, debuteerde achter de camera in 1941 met 'The Tell-Tale Heart', naar de gelijknamige novelle van Edgar Allen Poe. Na een aantal minder bekende films scoorde hij in drie jaar, van 1947 tot 1950, vier (artistieke) voltreffers: de harde gevangenisprent 'Brute Force' (met Burt Lancaster), de misdaadfilm 'The Naked City', de noir 'Thieves Highway' (met Richard Conte als slachtoffer en Lee J. Cobb als slechterik) en 'Night and the City', een film noir met als achtergrond het Londense worstel- en gokmilieu. In die prent, die 45 jaar later een remake kreeg met Robert De Niro in de hoofdrol en New York als setting, vertolkte Richard Widmark , die vorige week Dassin in de dood voorafging, de tragische hoofdrol.

Buitenspel in Hollywood
Daarna was het Hollywoodvat af voor Dassin, die in 1952 door collega Edward Dmytryk voor het HUAC (House Un-American Activities Committee) als "sympathisant" van het communistische ideeëngoed werd "verklikt": Dassin werd op de zwarte lijst gezet, wat destijds betekende dat je ook elders in de wereld amper nog aan de bak kon komen.

Belg in hoofdrol
Uiteindelijk kreeg hij in 1955 weer wat geld en een cast bijeen voor een nieuwe film. 'Du Rififi chez les Hommes', naar de roman van Auguste le Breton, werd een voltreffer in het noirgenre. Dassin, die in de film een belangrijke nevenrol vertolkte, won er de regieprijs op het filmfestival van Cannes mee. De hoofdrol van de film werd vertolkt door de Belg - in Antwerpen geboren - Jean Servais.

01-04-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna in remake 'Casablanca'

Madonna in remake 'Casablanca'

Om Jump te bekijken druk op de foto


Madonna wil haar acteercarrière nieuw leven inblazen met een remake van de filmklassieker 'Casablanca' uit 1942. Madonna wil het romantische drama met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman moderniseren en denkt eraan de film op te nemen in Irak. Volgens de Britse krant Mail on Sunday stuit het project echter op heel wat tegenkanting bij filmbazen in Hollywood.

"Niemand begrijpt waarom ze een remake wil doen van wat heel wat mensen de beste film aller tijden vinden. Bovendien wil ze zelf de rol van Ilsa Lund spelen. Bergman was een twintiger toen ze die rol speelde, Madonna is bijna vijftig", aldus een studiobron. "Ze wil het verhaal updaten en laten plaatsgrijpen in een moderne oorlogszone zoals Irak. Maar er is nog geen script. Madonna en haar team toetsen momenteel af of dit het geschikte project is om haar acteercarrière te herlanceren en of een grote studio zich achter de plannen wil scharen".

Madonna's jongste film, 'Swept Away' uit 2002, werd door critici met de grond gelijk gemaakt. Op het filmfestival in Berlijn stelde ze vorige maand 'Filth and Wisdom' voor, haar regiedebuut dat wel goed werd onthaald.

01-04-2008 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart verkoopt Brits landgoed van 7,5 miljoen euro

Rod Stewart verkoopt Brits landgoed van 7,5 miljoen euro.

Om Sailing te bekijken druk op de foto.

.
Rod Stewart (63) heeft besloten dat hij zijn tweejarige zoon Alastair in Los Angeles wil grootbrengen en stelt daarom zijn landgoed in het Britse Essex te koop.

Stewart, wiens fortuin op 125 miljoen euro wordt geschat, heeft in Los Angeles een huis met twintig slaapkamers en wil geen geld meer verkwisten aan een landgoed waar hij amper verblijft. "Het huis in Epping, Essex is zeer groot en er is een volledige staf in dienst. Dat kost hem honderdduizenden om te onderhouden. Dat soort uitgaven heeft weinig zin als het gezin vrijwel nooit in Engeland verblijft. Rod en Penny willen van Los Angeles hun thuis maken", aldus een woordvoerder.

Stewart, die zeven kinderen heeft, kocht meer dan twintig jaar geleden het landgoed in Essex. Het omvat een voetbalveld, een tenniscourt en een zwembad.

01-04-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson in ziekenhuis met nierinfectie

Jessica Simpson in ziekenhuis met nierinfectie

 Om I Wanna Love You Forever te bekijken druk op de foto

.
De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson is met spoed opgenomen in in het Cedars Sinai Hospital in Los angeles. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

Simpson had veel pijn en hoge koorts. In het ziekenhuis werd een nierinfectie vastgesteld, aldus een vriendin. Ondertussen gaat het alweer heel wat beter. Simpson zal waarschijnlijk donderdag naar huis mogen. "Ze zit te trappelen om weer naar huis te mogen", klinkt het nog.

01-04-2008 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleedwood Mac
Fleedwood Mac
Om Don't Stop te bekijken druk op de foto

.
Fleetwood Mac is een Britse band, opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica), Mick Fleetwood (drums) en John McVie (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband maar evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep. In Nederland zijn ze vooral bekend door hun hits: Go Your own Way, Dreams (Deep Dish remix), Everywhere en Little Lies. Deze zijn vrijwel dagelijks op de radio te horen.

De Britse Periode

De band werd opgericht als Peter Green's Fleetwood Mac door Peter Green die samen met John McVie en Mick Fleetwood in John Mayall's Bluesbreakers had gespeeld. Peter Green was de gitarist die de herinnering aan Eric Clapton in de Bluesbreakers had doen verbleken. De doorstroming in de "kweekvijver voor gitaristen", de Bluesbreakers, was hoog.
In 1967 werd Fleetwood Mac opgericht. Korte tijd daarna kwam slide-gitarist Jeremy Spencer de groep versterken. Aanvankelijk was eerste gitarist Peter Green bepalend voor het geluid: melancholieke blues en gitaarduetten tussen Green en Jeremy Spencer. Alleen op het eerste album is pure blues te horen, het geluid van de groep veranderde al snel, zeker nadat in 1968 de groep nogmaals wordt uitgebreid, ditmaal met gitarist Danny Kirwan.

Bekendste songs tot dan toe: Black Magic Woman, later gecoverd door Santana, Need your love so bad en Albatross.

Met het album Then Play On is Fleetwood Mac een rockgroep geworden. Het album is een schitterend voorbeeld van de veelzijdige muzikaliteit waartoe de band in staat is. Er staan prachtige ballads op, Closing My Eyes en Although The Sun Is Shining, die worden afgewisseld met ruige rocknummers als Rattlesnake Shake, Fighting and Searching for Madge en het beroemde symfonische Oh Well. Alleen al op het intro van Oh Well zullen heel wat gitaristen zich de blaren op hun vingers hebben geoefend.

In 1970 verliet Green de band onverwacht; als gevolg van zijn drugsgebruik was hij al enige tijd niet te handhaven, maar uiteindelijk nam hij zelf de beslissing om op te stappen. Hij werd vervangen door toetseniste Christine Perfect, leadzangeres op de enige hitsingle van de groep Chicken Shack, I would rather go blind, die eerder op het album Then Play On als gastmuzikante meespeelde. Ze trouwde hierna met John McVie en heette voortaan Christine McVie. In 1971 verliet ook Spencer de groep en werd vervangen door de Amerikaanse gitarist Bob Welch. Afgezien van de twee naamgevers van de groep, tevens de minst creatieve leden, McVie en Fleetwood, had Fleetwood Mac nu weinig meer van doen met de bluesband uit de jaren 60. Voortaan maakte Fleetwood Mac popmuziek, ondanks regelmatige bezettingswisselingen. Hierdoor werd een nieuw publiek aangesproken maar haakten fans van het eerste uur af.

De Amerikaanse Periode

Eind 1974 vestigden de leden van de band zich in Californië. Kort daarna verliet Welch de groep, waardoor alleen Fleetwood en het echtpaar McVie overbleven. Met de komst van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kreeg de groep een belangrijke nieuwe impuls. Dat de groep hiermee een nieuw begin maakte wordt geïllustreerd door de titel van het eerste album in deze bezetting; de plaat heet eenvoudig Fleetwood Mac, net als het debuut van het oude Fleetwood Mac uit 1967. Het volgende album Rumours uit 1977, met de hit Go your own way, had een enorm commercieel succes en wordt als het beste van dit tweede Fleetwood Mac beschouwd. Doordat zowel het echtpaar McVie als het duo Nicks-Buckingham in die tijd relationele problemen hadden en zich middels muziek en teksten afreageerden bevat het album een aantal nummers met een sterke emotionele lading. Ook de opvolger Tusk was een groot succes, evenals Mirage uit 1982. De leden hielden zich in de volgende jaren vooral bezig met solo-projecten. In 1987 verscheen Tango in the Night, een album waaraan al vanaf 1985 was gewerkt. Het was een groot commercieel succes maar bleef in artistiek opzicht ver achter bij zijn voorgangers.

Na het verschijnen van Tango in the Night verliet Buckingham de band. Hij werd vervangen door gitaristen Billy Burnette en Rick Vito, waarmee in 1990 het zwakke album Behind the Mask werd opgenomen. In de jaren daarna stapten ook Stevie Nicks, Christine McVie en Vito uit de band. In 1993 trad de Rumours-bezetting op, bij de inauguratie van president Bill Clinton. Het betrof een eenmalige reünie, en in een nieuwe bezetting, met daarin onder meer Dave Mason, ging Fleetwood Mac in 1994 op tournee en werd het geflopte album Time opgenomen. In 1997 keerden Buckingham en Nicks terug voor een tournee, naar aanleiding waarvan het live-album The Dance verscheen. Een nieuw studio-album verscheen pas in 2003, Say You Will, dat een artistieke verbetering is ten opzichte van de voorgaande twee albums maar waarop Christine McVie node wordt gemist. Toch staan hier meerdere prachtige nummer op.

Fleetwood Mac is van plan in 2009 een nieuw album op te nemen. Stevie Nicks heeft eerder aangegeven niet als enige vrouw door te willen gaan met Fleetwood Mac. Christine Mac Vie heeft wéér aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een nieuwe samenwerking. Waarna Sheryl Crow is gevraagd om het team te versterken. Zij heeft eerder met Stevie Nicks samengewerkt.01-04-2008 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!