NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen voor het eerst met band in Zuid-Afrika

Springsteen voor het eerst met band in Zuid-Afrika

http://oi41.tinypic.com/2nk0vw7.jpg

Bruce Springsteen gaat volgend jaar voor het eerst met zijn E Street Band optreden in Zuid-Afrika. Zijn gitarist Steven Van Zandt voerde in de jaren tachtig actie tegen de apartheid in het land.


Er zijn drie concerten van Springsteen gepland in Zuid-Afrika: twee in Kaapstad op 28 en 29 januari en één in Johannesburg op 1 februari, meldt de Amerikaanse zanger op zijn website.

Steven Van Zandt begon in 1985 met Artists United Against Apartheid en nam het protestnummer 'Sun City' op, waar naast Springsteen ook onder anderen U2, Peter Gabriel, Bob Dylan, Afrika Bambaataa, Keith Richards en Lou Reed aan meededen.

Het nummer werd in Zuid-Afrika in de ban gedaan. De apartheid eindigde definitief in 1994 met de verkiezing van Nelson Mandela tot president.

31-10-2013 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
30-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's plannen rechtszaak tegen België over klimaat

BV's plannen rechtszaak tegen België over klimaat

http://oi42.tinypic.com/2l89lkk.jpg

Een groep wetenschappers, advocaten en BV's wil de Belgische staat dagvaarden voor nalatig klimaatbeleid. Het initiatief is ingegeven door de Nederlandse rechtszaak tegen de overheid omdat die te weinig onderneemt tegen de opwarming van de aarde. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen woensdag.


De groep rond de klimaatambassadeurs Serge de Gheldere en Ignace Schops werkt aan een dossier dat moet aantonen dat ons land te weinig doet om broeikasgassen te vermijden en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Voorlopig willen de initiatiefnemers niet meer kwijt over hun juridische stappen.

De groep bestaat uit milieuspecialisten, wetenschappers, ondernemers, juristen en artiesten. In Nederland wordt een gelijkaardige rechtszaak opgestart op 20 november.

30-10-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fred Di Bono krijgt GAS-boete voor te luide muziek in auto

Fred Di Bono krijgt GAS-boete voor te luide muziek in auto

http://oi40.tinypic.com/kec20l.jpg

De kans bestaat dat muzikant Fred Di Bono twee keer zal nadenken vooraleer hij de volumeknop in zijn wagen nog eens een paar streepjes hoger zet. In Antwerpen kreeg de ex van tv-gezicht Evi Hanssen namelijk een GAS-boete omdat de muziek in zijn auto te luid stond. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

"De muziek was duidelijk en herkenbaar te horen vanop een afstand van dertig meter van het voertuig", klinkt het in de boete. Het geluid verstoorde de openbare orde en was genoeg voor een geldstraf.

Of Di Bono de boete zal aanvechten, is nog onbekend. Op Facebook schreef hij alvast klaar en duidelijk: "They are fucking kidding me, right? Vette middenvinger."

30-10-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Meryl Streep en Jack Nicholson hadden seks op de set"

"Meryl Streep en Jack Nicholson hadden seks op de set"

http://oi43.tinypic.com/33ngw0g.jpg

Actrice Meryl Streep bedroog haar man met de legendarische vrouwenversierder Jack Nicholson, dat beweert een nieuw boek over het leven van de 76-jarige acteur althans.


De twee zouden in 1987 op de filmset van Ironweed met elkaar seks hebben gehad, dat beweert auteur Marc Eliot. Zijn boek ligt sinds gisteren in de winkels, daarin staat dat de affaire van de twee een publiek geheim was op de set. "Iedereen praatte erover, vanaf het begin van de affaire ging het gerucht al meteen de ronde. Het viel enorm op dat de twee ongewoon dicht naar elkaar toe waren gegroeid", aldus Eliot die jarenlang research deed en interviews voerde met mensen die Nicholson kende. Een ander geheim dat de auteur onthulde was dat het druggebruik van Nicholson hem bijna fataal werd.

Tegelijkertijd zou Nicholson een affaire hebben gehad met Angelica Houston, actrice Veronica Cartwright en Brits model Karen Mayo-Chandler.

De intussen 64-jarige actrice zou een van de stabielste huwelijken in Hollywood hebben. Streep is al 35 jaar getrouwd met kunstenaar Don Gummer, samen hebben ze vier kinderen. Nicholson en Streep werkten voor het eerst samen in 1986 op de filmset van Heartburn. Toen wilde Meryl nooit meer met de acteur samenwerken door zijn aanhoudende seksuele avances. Een jaar later stonden ze weer samen op de set van Ironweed. Een woordvoerder van Streep weigerde gisteren commentaar op de onthullingen in het boek te geven.

30-10-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk weer onder vuur: "Ik ben vóór gekleurde pieten"

Anouk weer onder vuur: "Ik ben vóór gekleurde pieten"

http://oi44.tinypic.com/oab0d3.jpg

Anouk blijft zich mengen in de discussie rond de viering van het sinterklaasfeest en de rol die Zwarte Piet daarin heeft. De deelgemeente Amsterdam-Zuidoost heeft gisteren besloten een intocht van Sinterklaas te verbieden. "Fantastisch, en nu de rest nog", meent Anouk.


Het 'verbod' voor de intocht van de Sint in het winkelcentrum van de Amsterdamse Poort werd met 15 tegen 14 stemmen aangenomen.

Dat was voor Anouk reden opnieuw haar standpunt over Zwarte Piet te ventileren. Maandag wist ze de woede van haar fans op de hals te halen door te roepen dat "Nederland voor lul staat" zo lang de traditie van Zwarte Piet wordt voortgezet. "Fantastisch, en nu de rest nog", meent Anouk vandaag. "Voor de mensen die vinden dat het nu wel genoeg is geweest, en dat ik nu wel mijn mond mag houden."

Volgers van Anouk blijven aangeven dat ze haar niet steunen, maar dat deert de Haagse zangeres niets. "Sorry nee, het is nog niet genoeg geweest. Ik ben nog niet klaar. En voor de mensen die mij 'jammer' vinden, of vragen waarom? En wel hierom!" Bij de tweet plaatste Anouk een foto van een volger die haar "negerhoer" noemt. Een ander betitelt de Haagse als "landverraadster". "Deze landverraadster is vóór gekleurde pieten", sluit Anouk de tirade af.

30-10-2013 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

http://oi41.tinypic.com/33ax5yu.jpg

Een Franse associatie die vecht voor de rechten van volslanke vrouwen heeft officiëel klacht ingediend tegen ontwerper Karl Lagerfeld wegens zijn uitspraak dat niemand dikke modellen op de catwalk wil zien.


De groep 'Belle Ronde Sexy et Je M'assume' stapte naar de rechter in Saintes, de leden beschuldigen de modekeizer ervan discriminerende en onterende uitspraken te hebben gedaan. De woordvoerster van de groepering Betty Aubriere heeft gezegd dat bekende figuren moeten stoppen met dit soort beledigingen. "We hebben er genoeg van. Veel jonge meisjes zijn onzeker en het is verschrikkelijk voor hen wanneer ze zulke commentaren moeten aanhoren."

Meer dan tien jaar geleden speelde de ontwerper van Chanel 42 kilo kwijt en schreef hier een boek over. Sindsdien beledigt hij regelmatig dikke mensen en prijst hij slanke figuren.

In zijn boek 'De wereld volgens Karl' zei hij bijvoorbeeld dat niemand dikke vrouwen op de catwalk wil zien, eerder deze maand herhaalde hij de uitspraak op televisie. "Dikke vrouwen die met hun zakje chips voor de televisie zitten en zeggen dat slanke modellen lelijk zijn die onze gezondheidszorg onder druk zetten." Zijn uitspraken hebben in het verleden ook al voor heel wat controverse gezorgd.

30-10-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

http://oi43.tinypic.com/2rnhdmv.jpg

Nadat de gevallen designer achter de schermen bij modehuis Oscar de la Renta een handje mocht toesteken, is de designer nu helemaal terug met een stylingopdracht voor het Britse modeblad Vogue. Hij mag Kate Moss uitdossen voor de cover.

Galliano werd twee jaar geleden gedumpt door modehuis Dior nadat hij een antisemitische tirade in een café in Parijs had afgestoken. Kate Moss is hem altijd blijven verdedigen en liet hem enkele maanden na de hetze haar trouwjurk ontwerpen voor haar huwelijk met Jamie Hince. Moss werd onlangs aangesteld als moderedacteur voor het blad, zij heeft waarschijnlijk wel haar vriend bij Vogue aangeprezen. De shoot draaide rond de jaren 20 en het Russisch ballet.

30-10-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

http://oi42.tinypic.com/20fep9c.jpg

De behandelende dokter van Lou Reed heeft bevestigd dat de zanger is overleden aan de leveraandoening waar hij de afgelopen tijd mee kampte. Volgens dr. Charles Miller was de zanger vorige week terug in de kliniek in Cleveland waar hij in het voorjaar een levertransplantatie kreeg.


Miller was de chirurg die in april de transplantatie in de Cleveland Clinic verrichtte. Na de operatie verklaarde de 71-jarige Reed dat hij zich "sterker dan ooit" voelde. Maar vorige week kreeg hij van de dokters in Cleveland te horen dat zijn leverziekte niet meer te behandelen was. "We waren het erover eens dat we alles hadden gedaan dat we konden", zegt Miller tegen The New York Times.

Reed ging daarna naar zijn woning in Amagansett, in The Hamptons in de staat New York. Daar is hij zondag overleden.

Lou Reed, in de jaren zestig en zeventig een notoire heroïneverslaafde, hield aan zijn drugmisbruik de leverkwaal hepatitis C over. Die wist hij met medicatie te bedwingen, maar de leveraandoening is hem dan toch fataal geworden.

29-10-2013 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Clooney heeft romance met advocate'

'George Clooney heeft romance met advocate'

http://oi39.tinypic.com/f39btl.jpg

George Clooney is in Londen op stap geweest met een advocate. E! News spotte het tweetal tijdens een intiem dinertje, waarna de Hollywood-ster en de Britse schone lachend in dezelfde taxi stapten.


De dame in kwestie heet Amal Alamuddin en ze ging tijdens de date gekleed in een rode halterjurk. De brunette is gespecialiseerd in mensenrechten en internationaal recht en werd onlangs door een Britse website boven aan een lijst van meest gewilde vrijgezelle advocates geplaatst.

Momenteel vertegenwoordigt Alamuddin de WikiLeaks-oprichter Julian Assange in zijn uitleveringszaak met Zweden. E! wist ook nog te vertellen dat Ashton Kutscher haar volgt op Twitter.

29-10-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

http://oi43.tinypic.com/zwf1g4.jpg

Het Britse topmodel Cara Delevingne draagt de gekste outfits, maar onder die oversized sweaters en petjes zit wel degelijk een moordlijf verstopt. Dat bewijst de 21-jarige schoonheid met een foto in lingerie van La Perla die ze op de fotowebsite Instagram postte.


Vorig jaar liep Cara nog op de catwalk voor lingeriemerk Victoria's Secret, nu mag ze de groten der aarde vervoegen als gezicht van het Italiaanse lingeriehuis La Perla. Ze meldde zelf het nieuws door een voorproefje van de campagne op Instagram te posten, het beeld werd geschoten door het bekende duo Mert Alas en Marcus Piggott.

Deze herfst en komende winter zet La Perla in op een erg sexy lijn met veel kant en nude, wat de illusie van transparante beha's en slipjes wekt. De slaapjurkjes komen vaak in zwarte en soms zelfs rode transparante stoffen, met een erg verleidelijke lijn als resultaat. Ook zijn de jarretelles duidelijk helemaal terug, maar La Perla gaf er een moderne toets aan. Het merk maakt kousen rechtstreeks aan de slipjes vast. Wij zijn helemaal fan van de korsetten in huidskleur. Niet alle stukken uit deze herfstcollectie lijken geschikt voor op kantoor, aangezien driehoekige behaatjes niet zoveel steun bieden. Ze kunnen wel perfect voor een romantisch avondje thuis met je partner.

29-10-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

http://oi43.tinypic.com/2v9jm.jpg

Het hof van beroep in Gent heeft de straf die Gert Winckelmans (34) kreeg voor een slag in Club 69 op de Gentse Oude Beestenmarkt bevestigd. In eerste aanleg werd de acteur veroordeeld tot zes maanden met uitstel.


Gert Winckelmans uit Antwerpen werd bekend als Simon uit de vtm-telenovelle 'Sara'. Voorts speelde hij rollen in televisieseries als Aspe, Code 37, Deadline 14/10, Clan en Zone Stad. Op 25 oktober 2011 raakte in de Gentse Club 69 een student van Iraanse afkomst zwaargewond aan z'n oog. Hij wees "Simon uit Sara" aan als dader die op dat moment ook aanwezig was in de club na een filmpremière.

Winckelmans werd door de correctionele rechtbank van Gent in februari dit jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden met uitstel en een effectieve geldboete van 275 euro. Hij ging in beroep en bleef zijn onschuld staande houden. Het hof van beroep bevestigde echter het eerste vonnis. Volgens het hof zijn er geen redenen om te twijfelen aan het verhaal van de Iraanse student en zijn vriend die op dat ogenblik naast hem stond. Ook ziet het hof geen bewijzen van uitlokking. Een opschorting van straf werd dan weer als een onvoldoende zwaarwichtig signaal beschouwd, waardoor de straf van zes maanden met uitstel werd bevestigd.

29-10-2013 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

http://oi42.tinypic.com/21m9aur.jpg

Will Smith en zijn vrouw Jada zijn al twee maanden niet samen gezien. Er doen al een tijd geruchten de ronde dat de twee huwelijksproblemen hebben en volgens RadarOnline is het feit dat de twee nog nauwelijks samen buitenkomen hier een bevestiging van.


Het koppel zou elk hun eigen leven leiden. Zo is Will al een tijdje in New Orleans voor de opnames van zijn nieuwe film 'Focus'. Jada werd eerder deze maand gezien in Parijs. Toen ze weer terugkwam, is ze volgens de website bij haar broer ingetrokken. De moeder van de acteur wilde niet reageren op vragen van RadarOnline over het huwelijk van de twee. "Is dat niet iets persoonlijks? Bedankt voor jullie belangstelling", antwoordde ze.

Will en Jada gaven elkaar vijftien jaar geleden het jawoord. Het is niet de eerste keer dat hardnekkige geruchten over een breuk de rond doen. In 2011 gebeurde dat ook al een aantal keer.

29-10-2013 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

http://oi43.tinypic.com/2qdzd54.jpg

Het had een een zinnetje uit 'Teddy Picker' van de Arctic Monkeys moeten worden, maar in ruil kreeg Sam De Bruyn een spelfout op zijn onderarm getatoeëerd. 'Safe it for the moning after' is de boodschap die zogezegd vereeuwigd zou zijn op het lichaam van de Studio Brussel-presentator.

Toen fans via Facebook en Twitter de bewuste spelfout onder de aandacht brachten, werd de originele foto van de tatoeage verwijderd. Een screenshot doet echter wel nog de ronde op Twitter. Ook een eigen hashtag mocht duidelijk niet ontbreken.

De Bruyn zelf reageerde voorlopig niet op de blunder, of gaat het slechts om een stunt?

29-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosief: de minnaars van koningin Paola

Explosief: de minnaars van koningin Paola

http://oi40.tinypic.com/fu5i8n.jpg

Dag Allemaal gooit de knuppel in het gouden hoenderhok met een diepgravende blik op het woelige liefdesleven van koningin Paola. Via uiteenlopende bronnen uit de Brusselse beau monde, de politiek en de kunstwereld lijst het weekblad de mannen op die voor de charme van de bloedmooie Paola Ruffo di Calabria. Een lijst die heel wat langer is dan die van de amoureuze escapades van haar echtgenoot.


Volgens hardnekkige berichten was Paola de eerste die verstrooiing buiten het huwelijk zocht.

Aldo Vastapane
De eerste naam die in deze context de kop opsteekt, is die van zakenman Aldo Vastapane. De invoerder van Mercedes vergaarde een fortuin met taxfreeshops in luchthavens. Die wordt er zelfs van verdacht de biologische vader van prins Laurent te zijn.

"De Italiaanse hoer"
Laurent heeft dat lange tijd zelf geloofd en legde dossiers aan over de buitenechtelijke relaties van zijn vader en moeder. Daar confronteerde hij hen ook mee. Als Laurent met het personeel over zijn moeder praatte, noemde hij haar 'la pute Italienne', de Italiaanse hoer.

Adamo
In 1964 deed het gerucht de ronde dat Paola een romance beleefde met zanger Adamo, die 'Dolce Paola' voor haar schreef. Twaalf jaar geleden werd Adamo door koning Albert in de adelstand verheven. Volgens sommigen was dat om hem te bedanken voor zijn discretie over zijn amourette met Paola.

De Donnéa & de Mun
Paola zou naast een liefdesnest op de Louizalaan in Brussel ook een adres in Parijs hebben gehad dat als uitvalsbasis diende voor haar buitenlandse avonturen. Op de Louizalaan zou ze haar minnaar en politicus François-Xavier de Donnéa ontmoeten, de latere burgemeester van Brussel. In Parijs hing de adellijke Franse fotograaf Albert de Mun dan weer geregeld aan de bel.

De lijst van mannen die zich volgens de geruchtenmolen laafden aan de charme van Paola is lang. Er staan onder meer nog een bankier, een ex-minister en een kunstpaus op.

Lees alles over de mannen in het leven van koningin Paola in Dag Allemaal.

29-10-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld rouwt om Lou Reed:

Muziekwereld rouwt om Lou Reed: "Hij stierf in vrede, blij dat lijden voorbij was"

http://oi44.tinypic.com/2jtd80.jpg

'The Door', zo luidt de simpele commentaar die Lou Reed bij zijn laatste post op Facebook en Twitter plaatste, bij een poster van zichzelf op een deur met daaronder de graffiti 'papa loves baby'. Sinds het overlijden van de rocklegende gisteren bekendraakte, regent het huldebetuigingen en condoléances van collega's en mensen die door de man geïnspireerd raakten. "Hij stierf in volslagen vrede. Hij was opgelucht dat hij niet meer hoefde te lijden", zo meldt Jenni Muldaur, een vriendin van Lou Reed en zijn vrouw Laurie Anderson en tevens zijn backingzangeres tijdens de 'Berlin'-tournee. Lou Reed overleed gisteren op zijn 71ste aan complicaties van een levertransplantatie die hij eerder dit jaar onderging.


John Cale, die met Lou Reed  Velvet Underground oprichtte, de invloedrijkste band ooit: "Het nieuws dat ik het meest vreesde, verbleekt in vergelijking met de krop in mijn keel en de leegte in mijn maag. Twee jochies ontmoeten elkaar toevallig en 47 jaar later hebben we op nog steeds dezelfde manier lief, en vechten we ook op dezelfde manier. Eén ervan verliezen is onbevattelijk. Er is geen vervanging, niet digitaal of virtueel. Gebroken nu, voor altijd. In tegenstelling tot zovelen met gelijkaardige levensverhalen staat het beste van onze woede op vinyl, zodat de hele wereld er een glimp van kan opvangen. Dat we enkele weken geleden nog samen lachten, zal me voor altijd herinneren aan wat er goed was tussen ons".

Brian Wilson
van The Beach Boys: "Lou Reed was a great songwriter and story teller. I especially connected with his ballads. I think Sad Song was one of my favorites. He will truly be missed".

Carl Barât van The Libertines tweet: "Goodbye Lou reed. You gave me my strength and helped me in my weakness". Trixie Whitley op Facebook: "h u r t . Rip Lou . Thoughts w/ Laurie . ."

Dirk Blanchart, bekend van Luna Twist, herinnert zich op Facebook een ontmoeting met Reed in 2007, toen hij wekenlang in Gent verbleef waar zijn vrouw Laurie Anderson een rugoperatie onderging. "Het was a kinda perfect afternoon in Gent in augustus 2007, jongensdroom ook die uitkwam, maar voor nu: Berlin en Rock'n'Roll Animal op repeat zetten. Tnx for the music & the vision & the inspiration", meldt Blanchart op Facebook.

Salman Rushdie tweet: "My friend Lou Reed came to the end of his song. So very sad. But hey, Lou, you'll always take a walk on the wild side. Always a perfect day".

Actrice Olivia Wilde: "Damn. Lou Reed. Damn". John Cale, zijn kompaan bij The Velvet Underground met wie Reed een haat-liefdeverhouding had: "The world has lost a fine songwriter and poet ... I've lost my 'school-yard buddy'".

David Bowie postte een foto van hemzelf en Lou Reed met als onderschrift: ""It is with great sadness that we report the death of Lou Reed who died today aged 71 ... He was a master".

Iggy Pop, die in de jaren zeventig samen met David Bowie close was met Lou Reed, hield het kort: "Devastating news".

Jenni Muldaur, die met Lou Reed toerde tijdens de 'Berlin'-tournee, deelt op Facebook mee dat ze vrijdag Reed nog zag. "Ik bracht vrijdag tot drie uur 's nachts door met Lou en Hal (producent Hal Wilner, nvdr.). We luisterden naar muziek en lagen op de grond, gewoon samen zijn. Er kwam een lied voorbij en Hij huilde en zei 'vergeef me dat ik zo vatbaar ben voor schoonheid". Hij stierf in volslagen vrede. Opgelucht dat hij niet meer moest lijden".

28-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle albums van Paul Simon verzameld in één box

Alle albums van Paul Simon verzameld in één box

http://oi42.tinypic.com/261jafm.jpg

Na een carrière van zestig jaar, 12 studio-albums en honderden nummers heeft Paul Simon al zijn werk verzameld in een 'anthology'. De collectie werd 'The Complete Albums Collection' gedoopt en is vorige week uitgebracht bij Legacy Recordings. Dat meldt het muziekblad Rolling Stone.


In de box vinden fans zijn 12 studio-albums - van 'The Paul Simon Songbook' uit 1965 tot 'So Beautiful or So What' uit 2011. Daarnaast werden in zijn verzamelde werk twee albums van volledige live-concerten toegevoegd.

Paul Simon startte zijn solocarrière in 1965. Van zijn eerste album 'The Paul Simon Songbook' werden enkele nummers later wereldberoemd als duet met Art Garfunkel. In 1970 ging het duo uit elkaar, waarna Simon onmiddellijk zijn solocarrière verder zette.

28-10-2013 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes: "Ik voel me schuldig als sexy model"

Doutzen Kroes: "Ik voel me schuldig als sexy model"

http://oi42.tinypic.com/30ldojt.jpg

Topmodel Doutzen Kroes is zich bewust van het gebruik van Photoshop bij foto's die van haar zijn gemaakt. Ze voelt zich zelfs wel eens schuldig over de mate waarbij haar lichaam mooier is gemaakt dan het in werkelijkheid is.

"Soms voel ik me schuldig dat ik met dit werk vrouwen onzeker maak. Ik vertel er altijd bij dat ik niet op de foto's lijk. Als ik gefotografeerd wordt in slecht licht en zonder make-up is het resultaat niet hetzelfde. Soms word ik wakker met het besef dat ik niet diegene ben die ik dan zie in de tijdschriften. "Wie is dat in mijn badkamer?' denk ik dan", aldus het topmodel aan de New York Post.

28-10-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher mag niet alleen met liefdeskind zijn

Liam Gallagher mag niet alleen met liefdeskind zijn

http://oi44.tinypic.com/e0srhj.jpg

De Amerikaanse moeder van het liefdeskind van Liam Gallagher wil de rockster weghouden van zijn dochter. Ze heeft namelijk het volledige voogdijschap aangevraagd van haar dochter (10 maanden) Gemma bij het Amerikaanse gerecht. Ze eist dat de frontman van de band Beady Eye het meisje enkel onder supervisie mag zien.


De 41-jarige Liam heeft zijn dochter Gemma nog niet ontmoet, de ontdekking van zijn liefdeskind heeft voor een breuk met zijn vrouw Nicole Appleton gezorgd. Een bron vertelt aan de krant de New York Post: "De journaliste Lisa Ghorbani wil Gemma alleen opvoeden. Moest Liam ooit beslissen zijn dochter toch te willen ontmoeten, eist ze bezoek onder supervisie moest hij ooit beslissen zijn dochter te ontmoeten. Ze maakt zich zorgen dat hij nog altijd de wilde levensstijl van een rockster heeft en daarom wil ze haar dochter niet bij hem achterlaten. Liam heeft Gemma nog nooit gezien of gesproken, hij is ook niet geïnteresseerd in wat ze doet."

Lisa en Liam begonnen een affaire nadat de journaliste hem in 2010 had geïnterviewd. De rechtszaak rond het voogdijschap is al gestart, maar heeft vertraging opgelopen omdat Liam heeft gewacht met het leveren van het bewijs van zijn inkomsten.

Na de onthulling van het liefdeskind zette zijn vrouw Nicole de scheiding in. Liam is verhuisd naar een nieuwe woning in Londen, waar hij samen woont met zijn voormalige persoonlijke assistente Debbie Gwyther. Liam heeft nog drie andere kinderen: een zoon Gene met zijn ex Nicole, zoon Lennon met zijn eerste vrouw Patsy Kensit en dochter Molly met Lisa Moorish.

28-10-2013 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween: sterren verkleden zich als... Miley Cyrus

Halloween: sterren verkleden zich als... Miley Cyrus

http://oi42.tinypic.com/v7whvl.jpg

Het is nog drie dagen wachten op Halloween, maar de Hollywoodsterren lieten afgelopen weekend hun creativiteit botvieren op hun verkleedkostuums. We merkten alvast een trend op: hoewel iedereen met haar lacht, zoeken de meeste sterren toch een excuus om gedurende een dagje net als Miley Cyrus rond te lopen.

28-10-2013 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

http://oi40.tinypic.com/spcdg2.jpg

Zangeres Anouk is tegen de traditie van Zwarte Piet. Fans van haar die opkomen voor de traditie van Zwarte Piet, ziet ze liever gaan dan komen. Met deze stellingname heeft ze zich de woede van de goegemeente op de hals gehaald. De reacties zijn onbeschaamd racistisch.


Anouk plaatste afgelopen vrijdag dit bericht op haar Facebook, vergezeld van een artikel in The Guardian. "Wat staan wij Nederlanders voor lul! En niet één gemeente in Nederland die het eens anders wil gaan aanpakken. Ga je schamen!"

Haters
Dit oogstte een orkaan van kritiek. De opmerking dat haar stellingname tegen de traditie van Zwarte Piet haar fans zou gaan kosten, sloeg de zangeres niet uit haar lood. "Ik ben blij dat ik daar vanaf ben. Ik wil nog geen cent aan jullie ugly haters (en een paar racisten) verdienen." Wat Anouk betreft, bannen die haters haar allemaal.

"Zwarte Piet eruit, alle zwarten eruit"
De reacties op de Facebookpagina van Anouk zijn vaak ronduit racistisch. "We moeten niet discrimineren. Zwarte Piet eruit, dan alle zwarten eruit", stelt een zekere Cees Vrolijk.

"Blanke negerslet"
"Vieze vuile verwende kankerhoer dat je bent, hoop dat je binnenkort doodvalt. Het liefst doe ik het zelf tyfusslet", scheldt Willem Charite. Natascha Beton van haar kant: "Ga lekker met die asielzoeker van je naar zijn land van herkomst blanke negerslet". Rob van Es mag deze trieste bloemlezing afsluiten: "Ze heeft goeie nummers hoor maar ze blijft een nigger bitch in mijn ogen en ze sterft van de capsones vind haar super arrogant dus misschien heeft ze ook wel nigger bloed, leve SINTERKLAAS en zijn slaaf ZWARTE PIET".

Een uur geleden deed Anouk op Facebook de oproep haar dan maar te ontvrienden: "En al die mensen die bij de comments mij laten weten, dat ze het zo erg vinden allemaal, haal die achterlijke zwarte pieten ava's weg, of block mijn FB aub. Ga Weg.
Alvast bedankt. x Anouk".

Anouk heeft drie kinderen uit haar huwelijk met de rapper Remon Stotijn en één kind uit haar relatie met rapper Unorthadox. Beide rappers zijn gekleurd.

28-10-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

http://oi43.tinypic.com/2cp8fgx.jpg

Het Amerikaanse mannenblad Esquire heeft model en actrice Emily Ratajkowski (22) uitgeroepen tot 'Vrouw van het Jaar'. Met 64,6 procent van de stemmen stak ze actrice Jennifer Lawrence de loef af. Tienduizenden lezers brachten hun stem uit. Het was de eerste keer dat het magazine de wedstrijd organiseerde.


Ratajkowski zag het levenslicht in Groot-Brittannië, maar groeide op in Californië. De knappe brunette werkt al een tijd als model, maar verwierf pas bekendheid na haar optreden eerder dit jaar in de videoclip van 'Blurred Lines', een single van de Amerikaanse R&B singer-songwriter Robin Thicke, in samenwerking met T.I. en Pharrell. In die video dansen verschillende vrouwen, onder wie ook de 22-jarige Ratajkowski, topless rond de drie muzikanten.

Niet alleen dansen en poseren zit de Amerikaanse in het bloed, Ratajkowski kan ook acteren. Regisseur David Fincher strikte haar voor een rol in de thriller 'Gone Girl'. Daarin zal Ratajkowski de minnares van acteur Ben Affleck spelen.

28-10-2013 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed (71) overleden

Lou Reed (71) overleden

http://oi42.tinypic.com/2v1ubrt.jpg

Rockpioneer en -legende Lou Reed is op 71-jarige leeftijd overleden. Reed was samen met John Cale frontman van cultgroep The Velvet Underground en bouwde ook solo een indrukwekkende carrière uit. De doodsoorzaak werd niet meegedeeld maar in mei onderging Reed een levertransplantatie.


Het overlijdensbericht verscheen op de website van het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Reed was samen met John Cale het gezicht van de uitermate invloedrijke rockgroep The Velvet Underground. Hij kende nadien ook een succesrijke solocarrière, met hits als 'Walk on the Wild Side' en 'Perfect Day'.

Legendarische doorbraakgroep
Lewis Allen 'Lou' Reed werd op 2 maart 1942 in Brooklyn als zoon van joodse ouders geboren. De oorspronkelijke familienaam was Rabinowitz. Al op jonge leeftijd raakte hij verslingerd aan rock-'n-roll en rhythm-and-blues. Zijn eerste plaat maakte hij met The Jades.

De grote doorbraak kwam er met The Velvet Underground, die tot de dag van vandaag heel wat bands inspireren en beïnvloeden. De eerste bezetting bestond uit Lou Reed, John Cale, Sterling Morrison en drummer Angus MacLise. Die laatste verliet de band al voor het eerste optreden op 11 december 1965 op de Summit High School in New York. Hij werd vervangen door Maureen Tucker.

De avant-gardistische groep werd al snel erg invloedrijk. Via Andy Warhol kwam ook model Nico als zangeres bij The Velvet Underground. Reed zag dat niet meteen zitten, maar later werden de twee zelfs even een koppel. Reed verliet de band in 1970, waarna hij solo ging.

Solosucces
In 1972 zag het legendarische album 'Transformer' het licht, dat werd geproduceerd door David Bowie en Mick Ronson. Reed verwierf meteen bekendheid bij een veel breder publiek, onder meer dankzij de hit 'Walk on the Wild Side', een song over homo's en transseksuelen ('and then he was a she'). Ook met 'Perfect Day' had Reed een hit te pakken, die in de jaren 90 nog eens herontdekt werd.

Reed ontwikkelde in de jaren zeventig een theatraler imago, dat aansloot bij de glamrock uit die periode. Hij droeg zwartlederen kleding, spijkerhalsbanden, bleekte zijn kortgeknipte haar en trad op met een lijkbleek geschminkt gezicht.

Nog in de vroege seventies kwam Reed met het fantastische 'Berlin', over een aan drugs verslaafd koppel. Er staan pareltjes op als 'Caroline Says I', 'Carlone Says II' en 'How do you think it feels'. Reed kampte zelf ook met een drugs- en alcoholverslaving.

'Metal Machine Music' uit 1975 is wellicht zijn beruchtste en meest experimentele album. De dubbelaar staat vol langdurige gitaarsolo's en bulkt van de feedback.

Kortstondige reünie
In de jaren tachtig waagde Reed zich op 'The Blue Mask' met succes aan liefdesliedjes. Een klein decennium later bracht Reed eerst zijn politiek editoriaal New York uit (1989) en een jaar later samen met John Cale het beklijvende 'Songs for Drella', een ode aan de in 1987 overleden Andy Warhol (Drella was diens bijnaam). Het was toen twintig jaar geleden dat Reed en Cale nog eens hadden samengewerkt. 'I would have pulled the switch on her myself', zingt Lou Reed onder meer over de vrouw die op Warhol had geschoten om hem te doden.

The Velvet Underground kwam daarna kortstondig weer bijeen maar de geplande tournee in de VS werd afgelast wegens - opnieuw - onenigheid tussen de genieën Cale en Reed. In 1996 trad de band toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Datzelfde jaar overleed Sterling Morrison.

Kritiek op Metallica-project
Reed was geen vrolijke Frans. Op 'Magic and Loss' ging hij weer de zwaarmoedige toer op. In 2000 kreeg hij, na het geflopte 'Set the Twiligth Reeling' uit 1996, weer lof voor 'Ecstasy'. In 2003 werd de dubbelaar 'Raven' uitgebracht, een poëtische selectie van het werk van Edgar Allan Poe.

Op 12 april 2008 trouwde Reed met multimediakunstenares Laurie Anderson. Zijn laatste album werd op gemengde kritiek onthaald. Het was een samenwerking met Metallica en was getiteld 'Lulu'. Het werd gereleased op 31 oktober 2011.

Lou Reed werd in 2003 al eens doodverklaard op de radio. Toen bleek het een belachelijk misverstand. Dit keer klopt de doodstijding - helaas - wél. RIP Lou Reed.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

http://oi43.tinypic.com/33lf87n.jpg

Salvador Dali Parton, een supergroep die gevormd werd rond Justin Young van The Vaccines en Mumfords & Sons-banjospeler Winston Marshall, zal morgen maar liefst zes keer optreden in het Amerikaanse Nashville. Dat schrijft muziektijdschrift NME.


Ook Jake Orrall van de groep JEFF the Brotherhood, Mike Harris van Apache Relay en Gill Landry van Old Crow Medicine Show worden bij het project betrokken. Dat weet de website Unruly Factions.

Morgenavond zullen de heren van Salvador Dali Parton maar liefst zes shows spelen. Tijdens die optredens wordt er een live-album opgenomen.

Gisteren schreef de groep een hoop nummers, vandaag wordt er volop gerepeteerd. Morgenavond volgen de optredens dan.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

http://oi43.tinypic.com/2a9treu.jpg

Sylvester Stallone (67) laat voor het eerst zijn schilderkunsten aan het Russische publiek zien. De Amerikaanse acteur heeft vandaag een expositie met 36 van zijn schilderijen geopend in het Russisch Museum in Sint-Petersburg.


De schilderwerken van de Hollywoodster zijn expressief, dynamisch en krachtig, zei museumdirecteur Vladimir Goessev. "Zijn kunst laat zien hoe agressief onze wereld is." Stallone vervaardigde de schilderwerken in de afgelopen 40 jaar. "Ik ga schilderen als ik mijn gevoelens niet op een andere manier kan uiten", zei Stallone. De schilderijen zijn tot halverwege januari te bewonderen.

Niet iedereen is blij met de expositie. De Communistische Partij van de Russische Federatie dreigt met protesten als de autoriteiten de tentoonstelling niet verbieden.

De partij heeft deze week aangifte gedaan tegen Stallone voor het verspreiden van pornografisch materiaal voor zijn rol in de softpornofilm The Party at Kitty and Stud's (1970), beter bekend als Italian Stallion. Ook vindt de partij dat de actiefilms over Rambo oproepen tot het ontketenen van agressieve oorlogen.

27-10-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

http://oi44.tinypic.com/30ichu8.jpg

Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn een dag nadat ze bekend maakten te gaan scheiden samen gezien in New York. De voormalige geliefden maakten een wandeling door Central Park met hun 3-jarige zoontje.

Orlando Bloom gaf vrijdag aan de TMZ te kennen dat hij en zijn aanstaande ex geen vrienden zijn maar familie. De acteur zei dat het leven niet altijd loopt zoals gepland of zoals je het wilt.

Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

27-10-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown opnieuw opgepakt na vechtpartij

Chris Brown opnieuw opgepakt na vechtpartij

http://oi40.tinypic.com/sv49dj.jpg

Chris Brown is vanochtend om 4u opgepakt in Washington DC nadat hij het aan de stok kreeg met een onbekende man aan het W Hotel. De 24-jarige zanger wordt aangeklaagd voor mishandeling en zit nog steeds in de cel. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis waar hij enkele behandelingen moet ondergaan.

Volgens het politierapport kregen Brown en de man het met elkaar aan de stok in de vroege uurtjes, maar de discussie mondde al snel uit in fysiek geweld. De zanger zou enkele rake klappen hebben uitgedeeld. Brown was volgens de agenten niet onder invloed van drugs of alcohol tijdens de schermutseling.

Het ziet er niet goed uit voor Brown, want de zanger heeft nog steeds een proeftijd lopen nadat hij zijn ex-vriendin Rihanna in 2009 met zijn vuisten bewerkte. De nieuwe aanklacht is een schending van zijn voorwaarden en zou er wel eens voor kunnen zorgen dat hij vier jaar in de gevangenis vliegt. Brown was eerder al betrokken bij een schermutseling met rappers Drake en Frank Ocean, maar toen werd hij niet aangeklaagd voor geweldpleging.

27-10-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip gebuisd op humor en spontaniteit

Koning Filip gebuisd op humor en spontaniteit

http://oi41.tinypic.com/14uw8aq.jpg

Een enquête bij 1.000 Vlamingen van het vtm-magazine 'Royalty' toont aan dat ruim 59 procent vertrouwen heeft in koning Filip. 66 procent ziet hem ook als een goede huisvader. Op vlak van spontaniteit, humor en vlotheid heeft de koning volgens zijn landgenoten wel nog heel wat werk aan de winkel.


Er is een opvallend verschil tussen mannen en vrouwen. Koning Filip is duidelijk populairder bij vrouwen (67 procent) dan bij mannen (52 procent). Qua populariteit verkleint Filip de kloof met zijn vrouw. Mathilde krijgt als koningin het vertrouwen van 66 procent van de Vlamingen. Als team zien 8 op 10 Vlamingen het koningspaar zitten. "Samen zijn ze sterker dan elk apart", aldus Verhoeven.

Gebuisd
66 procent van de Vlamingen vindt de koning een goede huisvader, maar hij krijgt wel een ruime onvoldoende (29 procent) voor spontaniteit. Ook inzake flair en vlotheid (4 op 10) en grappigheid (4 op 10) is er volgens de enquête nog werk aan de winkel.

Koning Filip werkt duidelijk aan zijn imago en het wordt positief onthaald dat hij de sociale media gebruikt. Toch moet de koning meer inspanningen doen op facebook en twitter, vindt 38 procent van de Vlamingen.

27-10-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Murray wil in voetsporen Michael Jackson treden

Murray wil in voetsporen Michael Jackson treden

http://oi40.tinypic.com/906b61.jpg

Conrad Murray, de dokter die in 2011 veroordeeld werd tot vier jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid bij de dood van Michael Jackson, wil dolgraag een carrière als zanger. Dat zegt de voormalige bodyguard van de arts.


De 60-jarige Murray komt morgen vervroegd vrij. Hoewel hij via de rechter probeert zijn vergunning om als dokter te werken weer terug te krijgen, zou hij volgens Jeff Adams daarnaast niets liever doen dan zingen. Adams zegt tegen New York Daily News dat de dokter ervan overtuigd is dat hij alles in huis heeft om in de voetsporen van de King of Pop te treden.

"Hij wil zijn carrière in de medische wereld weer opbouwen en een carrière in de showbizz opstarten", aldus Adams. De bodyguard onthult in het interview ook dat Murray een boek schrijft over zijn relatie met Michael Jackson. "Hij biedt het aan bij uitgevers. Mensen hebben hem al verteld dat niemand het verhaal wil lezen, maar hij gebruikt Michael om geld te verdienen."

Adams noemt het 'waanideeën' van zijn voormalige werkgever. "Murray denkt ook dat Michael zou hebben gewild dat hij voor diens drie kinderen zorgt. Hij weigert te accepteren dat de kinderen van Michael niets met hem te maken willen hebben. Ze hebben hem gevraagd het land te verlaten, maar hij is in ontkenning."

27-10-2013 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube wil met een muziekdienst starten

YouTube wil met een muziekdienst starten

http://oi44.tinypic.com/hs6jae.jpg

De videowebsite YouTube bereidt de oprichting van een muziekdienst voor. De site wil op die manier de concurrentie aangaan met streamingdiensten zoals Spotify, zo meldt het Franse persbureau AFP op basis van een betrouwbare bron. De dienst zou volgend jaar gelanceerd worden.

De gebruikers van YouTube zullen nog altijd gratis de vele muziekfragmenten en videoclips op de site kunnen bekijken. Maar daarnaast komt er ook een optie om te betalen voor een dienst zonder reclame, die ook nog enkele extra's biedt. Zo komt er de mogelijkheid om muziekvideo's ook offline te bekijken.

26-10-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

http://oi43.tinypic.com/npgcg4.jpg

De Musea van het Verre Oosten in Laken zijn om veiligheidsredenen tijdelijk gesloten, melden de Regie der Gebouwen en de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG). Er is immers vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen op de buitengevel en het dak van het Chinees Paviljoen loskomen, en dat "dringende veiligheidswerken uitgevoerd moeten worden".


"Om geen enkel risico te nemen, wordt het Chinees Paviljoen daarom onmiddellijk voor alle bezoek gesloten. Een veiligheidszone wordt rond het gebouw geplaatst. Als voorzorgsmaatregel, en om praktische redenen, wordt de volledige site van de Musea van het Verre Oosten gesloten voor het publiek", luidt de aankondiging. Het gaat dus om het paviljoen, maar ook om de Japanse Toren en het Museum voor Japanse Kunst.

Er komt een globaal onderzoek over de volledige buitenschil van het paviljoen, klinkt het nog. "Er werd nu reeds vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen in hout/keramiek op de buitengevel en het dak loskomen. Deze elementen zullen preventief worden verwijderd."

Er staat verder ook een stabiliteitsonderzoek op het programma. Daarnaast wordt ook mogelijke waterinfiltratie opgespoord en aangepakt. De voorziene activiteiten van de educatieve diensten op de site worden ook stilgelegd tot het einde van het seizoen, zo blijkt op de website van de KMKG.

De toren en het paviljoen, opgericht in 1905 en 1910 op initiatief van koning Leopold II, zijn het werk van de Franse architect Alexandre Marcel. De bekleding aan de buitenzijde is in Japan en China vervaardigd.

26-10-2013 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

http://oi41.tinypic.com/o8b507.jpg

De vroegere lijfarts van de overleden popster Michael Jackson, Conrad Murray (60), zou volgens zijn advocate maandag de gevangenis mogen verlaten.


'Wacko Jacko' overleed op 25 juni 2009 aan een overdosis van een narcosemiddel. In november 2011 kreeg Murray daarom wegens doodslag door nalatigheid vier jaar cel.

Zijn advocate Valerie Wass zei vandaag aan het persbureau DPA dat haar cliënt wegens goed gedrag vervroegd zal vrijkomen, wat volgens de Californische wetgeving kan.

De hartspecialist zal zijn veroordeling ook bij een hof van beroep aanvechten en hij wil weer arts worden. De autoriteiten hebben de toelating daarvoor ingetrokken.

26-10-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

http://oi39.tinypic.com/15rgpkw.jpg

De Amerikaanse muziekproducent Quincy Jones eist 10 miljoen dollar (ruim 7 miljoen euro) van de erfgenamen van Michael Jackson en muziekmaatschappij Sony Music Entertainment.


Volgens Jones zijn nummers van de King of Pop met opzet opnieuw bewerkt om onder het betalen van royalty's aan hem uit te komen, meldt de Britse openbare omroep BBC.

De erfgenamen van Jackson lieten weten dat ze verdrietig zijn over de rechtszaak die Jones heeft aangespannen. "Hij is op de juiste wijze gecompenseerd voor de 35 jaar dat hij met Michael heeft gewerkt", aldus een verklaring.

Jones produceerde onder meer de succesalbums Off the Wall en Thriller van Michael Jackson. De zanger overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis van een krachtige pijnstiller.

26-10-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Katerine breekt met haar vriend

Zangeres Katerine breekt met haar vriend

http://oi44.tinypic.com/10iec0x.jpg

Zangeres Katerine Avgoustakis heeft na zeven jaar een einde gemaakt aan haar relatie met Leander Kippers. Katerine werd plots overmand door twijfels. "Ik ben 30 jaar geworden en beginnen twijfelen. 'Wat wil ik in het leven?' 'Is het dit?' Het antwoord was 'neen', iets waar ik zélf erg van geschrokken ben", zegt ze in Gazet Van Antwerpen.


"Ik ben er 7 jaar van overtuigd geweest dat hij de man van mijn leven was." Maar het is anders uitgedraaid. Niet alleen voor onze familie en vrienden komt het nieuws totààl onverwacht. Ook voor mij", legt Katerine uit. "Leander is een goudgoede jongen. Ik kan niks verkeerds over hem zeggen. Al die jaren is hij mijn alles, mijn rots in de branding geweest. Ik was er honderd procent zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem zou doorbrengen. Mijn leven, dat op het vlak van liefde, werk én muziek stabieler was dan ooit. Maar rond mijn 30ste verjaardag, midden september, ben ik plots in paniek geslagen. Twijfel overviel me. Ik ben beginnen tobben. 'Is het dit?' 'Wil ik dit?' Leander zat met dezelfde vragen, een paar jaar geleden."

Katerine trok een maand geleden in bij haar zus Sophie. "Ik moest afstand nemen. Alles op een rij zetten. En die afstand deed ons, raar maar waar, deugd. Daarom hebben we er een punt achter gezet. Een juiste keuze, naar ons gevoel."

26-10-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

http://oi41.tinypic.com/1676t85.jpg

Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian, begeleidt de aanstaande bruid naar het altaar als ze trouwt met Kanye West. Dat meldt TMZ. Kim beschouwt Bruce als haar vader. Haar eigen vader, advocaat Robert Kardashian, is overleden.


Realityster Kim is verloofd met rapper Kanye, de vader van haar dochter North. Het paar wil snel in het huwelijksbootje stappen. Onlangs werd bekend dat Bruce en Kris, de moeder van Kim, gaan scheiden. Maar dat maakt voor Kim geen verschil. Desondanks was Bruce niet uitgenodigd voor het verlovingsfeestje. Of dat op verzoek van Kris of Kanye was, is niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat Bruce zijn stiefdochter weggeeft aan een man. Eerder nam hij Kim bij de hand toen ze in 2011 trouwde met Kris Humphries. De realityster vroeg ruim twee maanden later al weer de scheiding aan. De breuk werd pas officieel in juni 2013, na een langslepende juridische strijd.

26-10-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

http://oi44.tinypic.com/2j2xjs0.jpg

Orlando Bloom mag zich dan binnenkort niet meer de echtgenoot van topmodel Miranda Kerr noemen, hij blijft nauw met haar verbonden. De acteur zegt tegen TMZ dat hij en zijn aanstaande ex "geen vrienden" zijn, maar "familie".


Vrijdag werd bekend dat het paar na een huwelijk van drie jaar gaat scheiden. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn. Ze hebben samen een zoon, Flynn, die in januari drie jaar wordt. Zeker voor hem zouden de twee op goede voet willen blijven.

Volgens de acteur loopt het leven "niet altijd zoals gepland of zoals je het wilt". Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

26-10-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

http://oi44.tinypic.com/29uprhd.jpg

Metallica bevestigt dat er op 8 december een optreden komt in de Argentine Antarctic Base Carlini op Antarctica. Dat schrijft muziekmagazine NME.


Tickets voor het optreden kan je helaas niet kopen. Enkel mensen uit Latijns-Amerika komen in aanmerking om een kaartje te winnen. Die winnaars worden dan op een Antarctische cruise gestuurd, die van 3 tot 10 december plaatsvindt.

Metallica wordt zo de tweede groep ooit om op het continent op te treden. Enkel een groepje muzikale wetenschappers, genaamd Nunatak, ging de leden van Metallica voor.

Hoodtelefoons
Het publiek zal de muziek via hoofdtelefoons te horen krijgen. "Het wordt een heel nieuwe ervaring voor ons", schrijft Metallica op haar website. "Het optreden zal live gestreamd worden voor onze Latijns-Amerikaanse vrienden die er niet bij kunnen zijn. De show wordt ook gefilmd en op een latere datum met iedereen gedeeld."

Het optreden wordt in samenwerking met het frisdrankmerk Coca Cola Zero georganiseerd. Mensen uit Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica en Mexico kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Op 28 oktober wordt de wedstrijd op gang getrapt.

25-10-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

http://oi39.tinypic.com/29p3hjt.jpg

In 'Linde Late Night' op studio Brussel is Tom Waes gisteravond wel heel erg uit de biecht geklapt. Zo deelde het VRT-gezicht zonder verpinken mee dat hij  seks heeft gehad in het kopieerkot van de openbare omroep.


Iedere donderdagavond presenteert Linde Merckpoel een erotisch luisterspel 'De natte kelder' in het programma 'Linde Late Night'. Gisteren was Tom Waes te gast om enkele bedgeheimen met de luisteraars te delen.

Toen Linde aan hem vroeg welke de gekste plaats was waar hij ooit seks heeft gehad, antwoordde Waes: "Gekke plekken genoeg, hier op de VRT ben ik ooit zo'n klein kot gaan zoeken waar een kopieermachine in stond."

De presentatrice van haar kant wist dan weer te melden dat "het tiende verdiep van het VRT-gebouw de uitgelezen plaats is om van bil te gaan". "Allez, dat wordt toch gezegd", besloot ze laconiek.

25-10-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie herkent deze schatjes?

Wie herkent deze schatjes?

http://oi42.tinypic.com/w6ph10.jpg

Het jeugdsentiment teelt wierig onder de supersterren. Zowel Beyoncé als Katy Perry deelden foto's uit hun kindertijd op sociale media.


Nu gaan praktisch alle beelden van deze celebrities automatisch de wereld rond maar vroeger, heel vroeger, waren deze kiekjes uiteraard enkel voor de beslotenheid van het familiealbum bestemd.

Beyoncé en Katy Perry vonden het dan ook hoog tijd om hun jongere ik aan het publiek te tonen. En het moet gezegd, beiden zagen er allerschattigst uit in hun kinderjaren.

Bey lachte verlegen in de lens, terwijl de kleine Katy poseerde in een marinejurkje. Wie had toen kunnen vermoeden dat deze guitige meisjes het zo ver zouden schoppen?

25-10-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

http://oi39.tinypic.com/ohpqfs.jpg

Het was deze week even schrikken in Londen toen Johnny Depp samen met zijn vriendin een restaurant verliet. De acteur trotseerde de paparazzi met opvallende blonde lokken. Zo bleek Depp plots zelfs een stuk blonder te zijn dan zijn hartendief Amber Heard.

Ook al kunnen we het moeilijk een geslaagd experiment noemen, de gedaanteverwisseling zou verband houden met een nieuwe rol waarop de acteur zich aan het voorbereiden is. In de film 'Into the woods', die eind volgend jaar in de zalen verschijnt, zal Depp immers een drugsbaron vertolken. En daar moet je als acteur al iets voor overhebben natuurlijk!

25-10-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye trouwen met huwelijkscontract

Kim en Kanye trouwen met huwelijkscontract

http://oi40.tinypic.com/jr7760.jpg

De realityster Kim Kardashian en rapper Kanye gaan trouwen met scheiding van goederen. De twee zullen een huwelijkscontract ondertekenen voor ze naar het altaar stappen, dat meldt de entertainmentsite TMZ.


Meerdere bronnen hebben gemeld dat ze niet voor een contract opteren omdat ze denken dat hun relatie ten dode is opgeschreven, maar omdat ze zakenmensen zijn.

Zeker Kim begrijpt het belang van een goed huwelijkscontract omdat haar overleden vader, advocaat Robert Kardashian, haar dat meermaals heeft benadrukt. Hoewel de twee hun fortuinen gescheiden zullen houden, zullen ze wel een vette gemeenschappelijke rekening hebben voor hun dagelijkse uitgaven. Het fortuin van Kim wordt op 40 miljoen dollar geschat, dat van Kanye op 90 miljoen dollar.

25-10-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan scheiden

Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan scheiden

http://oi41.tinypic.com/whmhpk.jpg

Acteur Orlando Bloom en model Miranda Kerr gaan na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. Dat melden Amerikaanse media waaronder E! Online.


Miranda's manager zou de scheiding hebben bevestigd aan de entertainmentsite. De twee gingen een paar maanden geleden al met wederzijdse instemming uit elkaar, aldus de manager.

Na een relatie van in totaal zes jaar hebben ze besloten officieel te gaan scheiden. Een reden voor de breuk is niet bekendgemaakt.

Orlando en Miranda leerden elkaar kennen in 2007 en trouwden in 2010 na slechts een maand verlovingstijd. De 36-jarige acteur en het 30-jarige model hebben samen een zoontje, Flynn, van 2,5 jaar oud.

25-10-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op heisa

Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op heisa

http://oi43.tinypic.com/14dnjtd.jpg

Wendy Van Wanten laat van zich horen. Tijdens de verzoeningssoap tussen de zangeres en haar zoon Dylan hield ze de lippen op elkaar, maar op Facebook schenkt ze de fans een beetje duidelijkheid, zo meldt Het Laatste Nieuws.


"Ik betreur ten zeerste dat men mij probeert af te schilderen als iemand die haar verantwoordelijkheid zou ontlopen", klinkt het. "Het leven verloopt echter niet steeds in één mooie rechte lijn. Dat is zo voor ouders, maar geldt ook voor kinderen. Een levensweg is een hobbelig parcours dat men aflegt met vallen en weer opstaan. En soms is het inderdaad goed om even halt te houden en terug te blikken alvorens weer door te gaan. Maar op een bepaald moment moet men het verleden ook laten rusten, anders staat het de toekomst en het heden in de weg."

Wendy sluit af met een duidelijke boodschap. "Waar ik wel heel duidelijk in wil zijn, is het feit dat ik al mijn kinderen een blijvend warm hart toedraag, ook al houden we er soms een andere visie op na."

25-10-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liedjes schrijven valt Katie Melua zwaar

Liedjes schrijven valt Katie Melua zwaar

http://oi40.tinypic.com/2cpq4xv.jpg

Op haar vorige album 'Secret Symphony' nam de Britse singer-songwriter Katie Melua slechts minimaal deel aan het schrijfproces. Ze wilde zich vooral concentreren op de zang. Op haar zesde album 'Ketevan' keert ze weer terug naar schrijven, maar niet zonder moeite. "Muziek is voor mij kinderspel, het vloeit heel natuurlijk uit me. Het schrijven van teksten staat mij echter in de weg, het remt mij af. Hiervoor schakel ik dan ook hulp in."


Met haar debuutalbum 'Call Off The Search' behaalt de in Georgiëgeboren Melua in 2003 de eerste plek in de Britse hitlijsten. Haar tweede album 'Piece By Piece', inclusief de hit single 'Nine Million Bicycles', scoort nog beter en haalt ook in Nederland de hoogste notering. In 2006 is Melua zelfs de bestverkopende vrouwelijke artiest van Europa.

Taalkennis
Hoewel Melua al vanaf jonge leeftijd naar Engeland verhuisde met haar familie, is de singer-songwriter nog niet overtuigd van haar vaardigheden als tekstschrijver. "Het gaat niet alleen om taalkennis. Ik ken de Engelse taal namelijk erg goed en haalde er ook hoge cijfers voor op school. Het gaat ook om de culturele verwijzingen, de relevante geschiedenis, en je moet goed kunnen rijmen", zegt Melua.

Voor hulp bij het schrijfproces rekent Melua voornamelijk op Britse tekstschrijver Mike Batt, die haar ontdekte en onder andere de tekst voor het nummer 'Nine Million Bicycles' voor zijn rekening nam. "Misschien gebruik ik mijn gebrek aan taalkennis als excuus. Maar dat krijg je als je met iemand als Mike Batt werkt, die zo'n fenomenale tekstschrijver is", vertelt Melua.

Persoonlijk
Ondanks dat ze vaak samen met iemand schrijft, blijft het wel belangrijk dat de nummers die Melua zingt die dicht bij haar staan. "Omdat ik degene ben die het zingt moet het natuurlijk wel over iets gaan dat ik zelf ervaar of waar ik over denk. Er moet wel een persoonlijke connectie zijn."

Op 'Ketevan' komt deze persoonlijke connectie vooral terug in het nummer 'I Never Fall'. "Ik zing dat ik nooit val maar altijd spring. Dit is een woordspeling met het gezegde om voor iemand te vallen in de liefde. Het idee dat het meer is dan iets dat je plotseling overkomt, dat je juist doelbewust ergens in springt spreekt mij erg aan. Dit is doorgaans hoe ik in het leven sta", aldus de singer-songwriter.

25-10-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe: "Het is niet mijn taak om rolmodel te zijn"

Daniel Radcliffe: "Het is niet mijn taak om rolmodel te zijn"

http://oi43.tinypic.com/25auf7a.jpg

Daniel Radcliffe vindt dat hij geen verantwoordelijkheid heeft als rolmodel. De Harry Potter-acteur raakt dan ook geïrriteerd als celebs kritiek krijgen op hun gedrag. Volgens Radcliffe is het de taak van ouders om een goed voorbeeld te stellen voor hun kinderen.


"Ik vind het niet terecht als mensen acteurs veroordelen voor de keuzes die ze maken in hun leven. Ik raak geïrriteerd van opmerkingen als 'hij zou dat beter niet doen, want kinderen kijken naar hem op'. Het is niet mijn taak om een rolmodel te zijn, dat is voor de ouders weggelegd."

De 24-jarige acteur, die in het verleden heel open was over zijn alcoholverslaving, geeft toe dat hij spijt heeft van sommige dingen in zijn leven, zowel privé als professioneel, maar hij is vooral blij dat niet al zijn vuile was in de media is verschenen. "Ik weet dat de mensen niet vinden dat ik gefaald heb in mijn leven, maar soms voel ik het wel zo aan. Als ik naar bepaalde films kijk, heb ik het gevoel dat ik een kans gemist heb."

"Mijn fouten gingen natuurlijk niet ongezien voorbij, maar ik heb nog geluk gehad dat niet al mijn vergissingen uit mijn tienerjaren in de media zijn beland. Daarvoor ben ik wel dankbaar. Iedereen maakt fouten en je leert er ook uit. Ik geloof echt dat je bent wie je bent door alles wat je hebt meegemaakt in je leven."

25-10-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe deelt topless foto

Yolanthe deelt topless foto

http://oi39.tinypic.com/t813if.jpg

Goed nieuws voor de fans van Yolanthe Sneijder-Cabau. De echtgenote van Wesley Sneijder is topless op een rots gefotografeerd en heeft het kiekje met haar fans gedeeld op Instagram.

De actrice maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik om reclame te maken voor haar hernieuwde website. Yolanthe verblijft momenteel in Los Angeles voor zaken, terwijl haar man in Istanboel voetbalt.

Eenzaam was ze de afgelopen dagen echter niet, want twee vriendinnen uit Nederland hielden haar gezelschap.

25-10-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

http://oi44.tinypic.com/24zcdwg.jpg

Paul McCartney schrijft voorlopig geen nieuwe liedjes meer. Hij vindt dat hij er ondertussen wel genoeg heeft gemaakt.


De legendarische muzikant vertelt aan de Britse tabloid Daily Star dat hij na het uitbrengen van zijn meest recente album even niets meer te vertellen heeft. Ook wil hij zich in de toekomst storten op het afmaken van de nummers die hij nog heeft liggen. Iets waar hij overigens niet erg naar uitkijkt. ''Dat is zoiets als het opruimen van je zolder. Je weet dat het moet, maar je hebt er eigenlijk geen zin in.''

Hij vertelt stapels liedjes te hebben liggen die nog moeten worden afgemaakt. De 71-jarige oud-Beatle bracht vorige week 'New' uit, zijn 24ste soloalbum. Ondanks zijn jarenlange staat van dienst verklapt hij vandaag  nog steeds zenuwachtig te zijn voor recensies. ''Ik probeer de kritieken te vermijden, want ik ben echt overstuur als er een slechte tussen zit.'' De rockster vergelijkt het lezen van recensies van zijn eigen werk met het kijken naar een verkeersongeluk.

25-10-2013 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

http://oi42.tinypic.com/mx2crn.jpg

Actrice Anne Somers (42) heeft van de Leuvense arbeidsrechter ongeveer 11.200 euro toegewezen gekregen. Haar voormalige werkgever Studio A in Boortmeerbeek moet dit bedrag ophoesten. Somers was het niet eens met haar ontslagvergoeding en opzegtermijn na haar verdwijning eind mei 2012 uit de populaire reeks 'Familie'. In haar rol van Veronique Van Den Bossche, die ze al belichaamde sinds juni 2001, werd ze vervangen door Sandrine André.


De actrice had begin april 2012 een positief evaluatiegesprek met haar werkgever. Op 19 april 2012 werd ze plots bij de zaakvoerder geroepen, die haar meldde dat de samenwerking werd stopgezet. Dit gebeurde niet in onderling overleg. Ze kreeg negen maanden opzegtermijn. Tot op vandaag weet Somers niet waarom ze werd ontslagen.

"Nergens is een duidelijk bewijs voorhanden van de punten waarop er een ondubbelzinnig en duidelijk akkoord zou zijn geweest tussen beide partijen", oordeelde de rechter over het einde van de arbeidsovereenkomst. "Gezien de elf jaar die ze ononderbroken" voor Studio A werkte en de "uitzonderlijk lange carrière in eenzelfde productiehuis", is volgens de rechtbank elf maanden opzegvergoeding "redelijker dan het wettelijke minimum van negen maanden".

Daarbuiten kreeg Somers nog 4.900 euro auteursrechten toegewezen. "Dit is volgens de rechtbank geen loon. het gaat om duidelijk gestipuleerde vermogensrechtelijke roerende inkomsten. Het gegeven dat artistieke prestaties in dienstverband werden geleverd en dat daardoor de werknemer zijn loon ontvangt, staat volledig los van het recht van de kunstenaar-werknemer om zijn persoonlijk vermogensrecht ten gelde te maken", luidt het in het vonnis.

25-10-2013 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley steekt wéér tong uit

Miley steekt wéér tong uit

http://oi41.tinypic.com/sb3dxc.jpg

Miley Cyrus is weer vastgelegd in een provocerende pose. Op Twitter postte de Amerikaanse zangeres een foto van zichzelf in een nachtclub terwijl ze wijdbeens op de schoot van een man zit. Hoewel ze een maand geleden gezworen had haar tong niet meer uit te steken omdat mensen dat van haar zouden verwachten, hangt haar tong toch uit haar mond.

Op de foto steekt Miley ook haar middelvinger op en heeft ze flink wat bankbiljetten in haar knuisten, evenals de man op wiens schoot ze zit.

Volgens Daily Mail is dit Cheyne Thomas, een vriend van de popster. De foto is afgelopen dinsdag gemaakt tijdens een stapavondje. Cyrus was aanwezig bij een optreden van de rapper Ja Rule.

25-10-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

http://oi39.tinypic.com/2pynl9t.jpg

"Als je je niet kan smijten in de liefde, kan je het beter laten." Hanne Troonbeeckx (34) verkondigde het deze zomer in Het Laatste Nieuws en voegt nu de daad bij het woord. Exact een jaar na de eerste kus met Juri Deroye is de relatie voorbij. Na een snel te vergeten passage in 'De Grote Sprong' en het verlies van haar oom alweer een opdoffer voor de njam!-presentatrice.


Begin dit jaar kwamen ze als koppel naar buiten en deze zomer kochten ze zelfs een huis, maar uit doorgaans goed ingelichte bron klinkt nu dat Hanne Troonbeeckx weer als single door het leven gaat. Het nieuwe geluk dat ze - na de breuk met Zornik-zanger Koen Buyse - bij restauranthouder Juri Deroye vond, bleef net geen jaar overeind.

Nochtans leken de twee voor elkaar gemaakt. Hanne leerde Juri kennen als klant in zijn zaak, maar belandde al snel met de zaakvoerder aan een tafeltje. Hun liefde leek onverwoestbaar. "In verliefdheid bestaan geen clichés", klonk het in juni. "Het mag er gerust wat over zijn. Een post-it op de spiegel met enkele lieve woordjes: het mag dan melig zijn, maar dat houdt me niet tegen. Ik ga all the way als ik verliefd ben."

Amper een jaar later zijn de lieve post-its verleden tijd. En bleef Hanne ook op andere vlakken niet gespaard. Recent nog vroeg ze het publiek bij 'De Grote Sprong' om een applaus voor haar overleden oom. "Mijn familie en ik hebben op 19 augustus afscheid van hem moeten nemen", klonk het aangrijpend. Totaal overmand door emoties gooide ze zich in het water. Exit 'Grote Sprong' en met Juri gaan bekomen op Ibiza. De brokken raakten er niet gelijmd.

25-10-2013 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey worstelt met nieuw album

Lana Del Rey worstelt met nieuw album

http://oi42.tinypic.com/fwrac1.jpg

Het gaat niet goed met het nieuwe album van de singer-songwriter Lana Del Rey. In een interview met Nylon Magazine gaf de Amerikaanse toe dat ze "een volgend album niet meteen ziet verschijnen".


"Wanneer mensen me er om vragen, moet ik gewoon eerlijk zijn: ik weet het echt niet. Ik wil  niet zeggen dat mijn volgend album beter wordt dan het huidige, omdat ik er echt geen zie verschijnen."

Del Rey noemde de shortfilm 'Tropico' waar ze momenteel aan werkt op Twitter onlangs ook haar 'afscheidsproject', wat haar fans nog meer in verwarring bracht. Het was meteen ook haar laatste tweet tot op vandaag. De film zou vertoond worden in Los Angeles en New York, maar een datum werd niet bekendgemaakt. Het enige wat Del Rey kwijt wou aan Nylon Magazine was: "Het wordt een combinatie van Elvis, Jezus, Marilyn Monroe en buitenaardse wezens." Werken mee aan de film: Anthony Mandler, die ook de muziekvideo voor 'Ride' produceerde, en producer Rick Rubin.

De Amerikaanse zangeres bracht begin vorig jaar haar debuutalbum uit: 'Born To Die', met daarop de instant hit 'Video Games'. Later kwam er nog een 'Paradise Edition' van dat album met negen nieuwe nummers. Ze stond vorig jaar op Rock Werchter en trad dit jaar op in Vorst Nationaal.

24-10-2013 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop voor Astrid en 'den' John na gezellig etentje?

Hoop voor Astrid en 'den' John na gezellig etentje?

http://oi42.tinypic.com/2py50tk.jpg

Is er nog hoop voor Astrid Bryan en 'den' John? Veel fans hopen in elk geval van wel na een tweet van John gisterenavond. "Fijn diner met donut. Dank je wel donut", liet hij weten.

'Donut' is het koosnaampje van John voor zijn bijna ex-vrouw. Voor de foto legde John zijn arm om Astrid, voor veel fans genoeg om de hoop op een verzoening te doen opleven.

23-10-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie wenst zwangere Sabia en Rafael 'het allerbeste'

Sylvie wenst zwangere Sabia en Rafael 'het allerbeste'

http://oi43.tinypic.com/t6yo93.jpg

Nadat gisteren werd bevestigd dat Sabia zwanger is van Rafael, zijn alle ogen gericht op Sylvie. Hoe reageert de ex-vrouw van Rafael Van der Vaart en ex-hartsvriendin van Sabia Enginek op het babynieuws? Haar reactie was vooral volwassen: "Ik wens ze beiden het allerbeste. Van harte!", aldus Sylvie in de Duitse krant Bild.


Wanneer Sabia is uitgerekend, wilde Ramon Van der Vaart gisteren niet zeggen toen hij het babynieuws bevestigde. "Het is aan Rafael of zijn vriendin om daar officiële mededelingen over te doen." Komend voorjaar wellicht? "Dat zou kunnen." De geruchtenmachine over het babynieuws draait al langer op volle toeren. Begin augustus werd Rafael op het terras achter zijn nieuwe Hamburgse villa gespot terwijl hij liefdevol over de buik van Sabia wreef.

Afgelopen zondag, toen Rafael in de 67ste minuut een doelpunt scoorde in de wedstrijd Hamburg-VfB Stuttgart, gaven de tortelduifjes weer een signaal. Opgetogen over zijn goal zocht Rafael oogcontact met een juichende Sabia op de tribune. Toen hun blikken elkaar kruisten, zou Sabia trots de hand op haar nog nauwelijks zichtbare buikje hebben gelegd. Alsof ze wilde zeggen: "Niet alleen ik, maar ook onze liefdesbaby is trots op je."

Vierde kind voor Sabia
Mocht Sabia komend voorjaar bevallen dan is ze moeder van vier kinderen. Met haar ex, voetballer Khalid Boulahrouz, heeft ze twee piepjonge kinderen, dochtertje Amaya en zoontje Daamin.

De scheiding tussen Sylvie en Rafael is bijna rond. Het lingeriemodel neemt maar liefst 4,5 miljoen mee van de HSV-voetballer. Hun zoontje Damian gaat de helft van de maand bij zijn moeder wonen en de andere helft bij zijn vader en Sabia. Een tweede kindje zat er niet in voor Sylvie in haar huwelijk met Rafael Van der Vaart. Aan het AD vertelde ze openhartig eerst voor de volle honderd procent te willen herstellen van de behandeling die ze in het voorjaar van 2009 onderging nadat borstkanker bij haar was geconstateerd.

23-10-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selfie van kont: Cheryl Cole doet mee met de sterrentrend

Selfie van kont: Cheryl Cole doet mee met de sterrentrend

http://oi42.tinypic.com/2ypj1vt.jpg

Een selfie posten van je achterwerk is duidelijk populairder bij celebs, deze zou zelfs de twerking-gekte, gestart door onder meer Miley Cyrus, kunnen overtreffen. Eerst zorgde Kim Kardashian vorige week voor een online hetze met een onthullende foto van haar achterwerk in badpak, haar post op de fotosite Instagram werd gekopieerd door de knappe sterren Kelly Brook en Lady Gaga.

Cheryl Cole kon blijkbaar niet achterblijven en showde de enorme roos op haar kont.  In een bikinibroekje en een mouwloos topje bewijst de Britse zangeres op een of andere exotische bestemming dat ze een prachtig figuur heeft. De 30-jarige kersverse vrijgezel oogt met haar losse, warrige lokken sexyer dan ooit.

23-10-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney loopt Oscar mis omdat 'The Monuments Men' niet af is

Clooney loopt Oscar mis omdat 'The Monuments Men' niet af is

http://oi41.tinypic.com/dpvmft.jpg

De release van de langverwachte oorlogsthriller van George Clooney, 'The Monuments Men', is uitgesteld. Dat meldt de krant The Guardian. Volgens de regisseur, die zelf de hoofdrol speelt in de film, is er niet voldoende tijd om de complexe special effects te perfectioneren. Daardoor grijpt Clooney naast een Oscarnominatie.


'The Monuments Men' gaat over een geallieerde militaire eenheid die tijdens de Tweede Wereldoorlog de taak krijgt kunstwerken te redden van de nazi's. Het is de vijfde film die George Clooney regisseert. In de hoofdrollen spelen - naast Clooney zelf - Matt Damon, Cate Blanchett, Bill Murray en Jean Dujardin.

Grote kanshebber
De release van de film was gepland voor Kerstmis, maar is nu uitgesteld tot "een niet nader bepaalde datum in het eerste kwartaal van 2014". Zo stuurt Clooney niet enkel de marketingstrategie van Sony in de war, maar komt de film ook niet meer in aanmerking voor een Oscarnominatie, hoewel hij beschouwd werd als een grote kanshebber.

"Er is gewoon niet genoeg tijd", zegt Clooney in de krant Los Angeles Times. "Als de special effects er belabberd zouden uitzien, zou de héle film er belabberd uitzien."

Nog meer films uitgesteld
Clooneys film is niet de enige die de strijd om de Oscarnominaties onverwacht aan zich moet laten voorbijgaan. Het worsteldrama 'Foxcatcher', met Steve Carell en Channing Tatum in de hoofdrollen, komt niet zoals voorzien op 20 december in de zalen. 'Grace of Monaco' is uitgesteld tot maart 2014, terwijl voor 'The Immigrant' van James Gray nog steeds geen releasedatum bekend is na een matig succes op het filmfestival van Cannes.

Ook 'Wolf of Wall Street' van Martin Scorsese haalt de vooropgestelde datum van 15 november niet. Deze film is wel nog in de running voor een Oscarnominatie. De Oscars vinden plaats op 23 februari.

23-10-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z houdt afterparty in Antwerpse club

Jay-Z houdt afterparty in Antwerpse club

http://oi39.tinypic.com/2aj8djn.jpg

Bij de Antwerpse Club Magic knijpen ze zich nog in de arm. Maandagnacht - na zijn show in het Sportpaleis - viel Jay-Z er met zijn gevolg binnen voor een feestje zoals ze maar zelden in ons land worden gegeven. Champagne aan 25.000 euro de fles, bodyguards en mooie dames: de rijkste rapper van het heelal had het helemaal naar zijn zin. "Ik ben al overal geweest", onthulde de rapper. "Maar de mooiste vrouwen wonen in Antwerpen."


Hij werd wel verwacht, maar veel hoop werd niet gekoesterd. Tenslotte gaf Jay-Z verstek bij de twee afterparty's na zijn vorige shows. Maar gisteren was hij er wel. Amper een uur na zijn optreden. "Ik begon hoop te krijgen toen er 's ochtends plots een fles champagne van 6 liter Armand De Brignac 'Ace Of Spades' geleverd werd", vertelt clubeigenaar Bart Roman. "Zo'n fles kost in buitenlandse clubs al gauw 50.000 of 60.000 euro, maar wordt hier aan 25.000 euro verkocht. Twee weken geleden was ik door Jay-Z's entourage al gecontacteerd in verband met een afterparty, maar pas toen ik de fles zag, wist ik zeker dat het een mooie avond zou worden."

Jay-Z kwam met een vijftiental personen naar de club en werd nauwlettend in de gaten gehouden door zijn persoonlijke bodyguard en 8 veiligheidsmensen. Hetgeen hem niet belette de dansvloer op te gaan en wat foto's te laten nemen. Na een korte nacht in het Brusselse luxehotel Amigo, vertrok 's werelds beroemdste rapper in z'n privévliegtuig naar Oslo, waar hij gisteravond z'n volgende concert gaf.

23-10-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sabamrechten buitensporig en onbetaalbaar"

"Sabamrechten buitensporig en onbetaalbaar"

http://oi42.tinypic.com/33beq7m.jpg

"Torenhoge en buitensporige rechten die totaal onhaalbaar en onbetaalbaar zijn." Dat zegt Tomorrowland in een reactie op het nieuws dat het dancefestival in een proces verwikkeld is met auteursrechtenorganisatie Sabam.


De Tijd berichtte vanmorgen over het conflict. Het dispuut gaat terug tot de editie van 2010. Tomorrowland gaf toen bij Sabam een factuur aan op basis van 8.000 tickets, aldus Sabam-woordvoerder Jérôme Van Win. "We roken onraad omdat we in de media lazen dat het festival een groot succes was." Omdat de organisatie van het festival geen bijkomende informatie wilde geven, stapte Sabam naar de rechter.

"Er bestaat inderdaad sinds enige tijd een dispuut tussen ID&T, de organisator van Tomorrowland, en Sabam omtrent de te betalen auteursrechten", klinkt het in een persbericht van Tomorrowland. Volgens de organisatie wil Sabam "belangrijke percentages heffen zonder rekening te houden met het uitgebreide en belangrijke kostenplaatje van het evenement. De bruto inkomsten worden zwaar overschat, met als gevolg dat torenhoge en buitensporige rechten worden geïnd die totaal onhaalbaar en onbetaalbaar zijn."

Een uitspraak in de zaak volgt eind volgend jaar, zegt Tomorrowland-adviseur Caroline Curtis. "In ieder geval mag vermeld worden dat ID&T al zeer grote bedragen heeft betaald", besluit die.

22-10-2013 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger doet beroemde filmquotes nog eens over

Schwarzenegger doet beroemde filmquotes nog eens over

http://oi39.tinypic.com/ml4cr7.jpg

Acteur en politicus Arnold Schwarzenegger is op het sociale netwerk Reddit even terug in de tijd gegaan. Om zijn nieuwe film 'Escape Plan' te promoten, vroeg hij gebruikers om hem hun lievelingsquotes uit één van zijn oude films door te sturen. Die zou hij dan nog eens via YouTube-filmpjes overdoen.


"Telkens ik een evenement bezoek, vraagt iemand mij om één van mijn citaten te roepen. Zelfs wanneer ik een Starbucks binnenwandel schreeuwen mensen me toe 'the choppa' te gaan halen", zo legde Schwarzenegger uit. Daarom stelde hij gisteren voor om zijn fameuze, oude filmcitaten nog eens over te doen op aanvraag op Reddit. "Ik kan niet wachten om een van mijn wildere zinnen te schreeuwen en de crew bang te maken."

De filmpjes leverden vlot meer dan een miljoen views per stuk op op YouTube: onbetaalbare reclame voor zichzelf en zijn nieuwste film. Bekijk hieronder enkele korte clips opnieuw. Ze zijn ook te bekijken op zijn YouTube-kanaal:

22-10-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus schrijft columns voor Kerk & Leven

Jan Becaus schrijft columns voor Kerk & Leven

http://oi40.tinypic.com/ayqbro.jpg

Jan Becaus schrijft vanaf volgende week tweewekelijks een column in Kerk & Leven. Hij volgde vanaf de jaren 1985 de Kerk tijdens zijn tewerkstelling bij de openbare omroep. "Kerk en religie vind ik altijd een bijzonder interessant item. Bovendien beschikte de openbare omroep toen nog over middelen. Ik woonde in Rome bisschoppensynodes bij, maakte in Hongarije en IJsland reportages over de lokale Kerken. Kortom, ik mocht mijn ding doen", zegt Becaus in een interview dat woensdag in Kerk & Leven verschijnt.


"Nu ben ik vrij om mijn mening te geven: over het leven en de Kerk, over hoe de Kerk haar boodschap in de samenleving plausibel maakt, over wat er in Rome gebeurt", aldus Becaus. "Met paus Franciscus aan het roer, mogen we aardig wat vernieuwingen verwachten en wat in Rome wordt beslist, zal ook bij ons voelbaar zijn".

Jan Becaus legt uit waarom hij koos voor Kerk & Leven: "Als je dan toch je pen scherpt, doe je dat beter voor een groot lezerspubliek. Kerk & Leven heeft zo'n groot bereik. Maar er is meer. Ik blijf Kerk & Leven een ambitieuze titel vinden. De ampersand (&) verwijst immers nadrukkelijk naar de onlosmakelijke verbondenheid van de Kerk met het leven. Het op een na grootste weekblad van Vlaanderen wil het dus over Kerk en het leven daarbuiten hebben. Kwatongen zullen zeggen dat er binnen afzienbare tijd nog maar weinig leven zal zijn in de Kerk, maar des te meer erbuiten. Ik betwijfel dat. De Kerk die wij hebben gekend is aan het vervellen tot een andere vorm van gemeenschap".

22-10-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Jameson zet zichzelf voor paal

Jenna Jameson zet zichzelf voor paal

http://oi42.tinypic.com/2pp0kgh.jpg

Pornokoningin Jenna Jameson heeft zichzelf op de Amerikaanse televisie ernstig voor paal gezet, meldt TMZ. Een interview met de blondine in het programma 'Good Day New York' werd ingekort omdat de blondine onder invloed leek te zijn.


Jameson (39) was te gast in de show om haar eerste boek 'Sugar' te promoten en zou twee volle programmadelen aan het woord komen. Na een paar minuten was het voor de producenten echter duidelijk dat de oud-pornoster in ieder geval niet helemaal bij de les was. Ze besloten haar na het eerste gesprek naar huis te sturen.

Het is niet zeker dat Jameson iets had gedronken of gebruikt, maar ze heeft de schijn wel een beetje tegen. Vorig jaar werd de voormalig actrice door agenten ingerekend omdat ze met haar auto tegen een lantaarnpaal was gereden. Jameson had toen twee soorten voorgeschreven medicijnen in haar bloed en was niet nuchter.

De ex van de kersverse auteur heeft al eens in de media gezegd dat ze met verslavingsproblemen worstelt. Jameson is volgens vechtsporter Tito Ortiz verslingerd aan het middel Oxycontin.

22-10-2013 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Baghdad Messi' valt voor 13de keer in de prijzen

'Baghdad Messi' valt voor 13de keer in de prijzen

http://oi40.tinypic.com/2il0x7l.jpg

De kortfilm 'Baghdad Messi' van de Koerdisch-Vlaamse regisseur Sahim Omar Kalifa is uitgeroepen tot beste kortfilm op het 29ste Filmfestival van Alexandrië in Egypte. Het is al de dertiende onderscheiding dit jaar voor de kortfilm, meldt productiehuis a team productions.


De competitie bestond uit 17 internationale producties. De jury loofde 'Baghdad Messi' om zijn authentieke, gevoelige weergave van de oorlog en het vermijden van clichés en melodrama.

De kortfilm vertelt het verhaal van de kleine Hamoudi, een jongen met één been die zwaar fan is van Lionel Messi en samen met zijn voetbalgekke vrienden uitkijkt naar de Champions League-finale tussen FC Barcelona en Manchester United. Als de tv bij Hamoudi thuis het enkele dagen voor de finale begeeft, trekt hij met zijn vader naar Bagdad om het toestel te laten repareren.

De kortfilm won al prijzen in onder meer Dubai, het Italiaanse Brescello, Bagdad en het Libanese Beiroet. Op 1 november is de kortfilm te zien op het Brussels Jeugdfilm Festival Filem'On in Cinema Nova.

22-10-2013 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael van der Vaart bevestigt: "Sabia is zwanger"

Rafael van der Vaart bevestigt: "Sabia is zwanger"

http://oi42.tinypic.com/ibjbjt.jpg

Rafael van der Vaart en Sabia Engizek verwachten een kindje. Dat heeft de Nederlandse voetballer bevestigd aan de Duitse boulevardkrant Bild.


"Het klopt, Sabia is zwanger", zo onderschreef Rafael de geruchten die gisteravond opdoken. "We zijn erg blij en danken onze Lieve Heer hiervoor. Verder willen we geen commentaar geven, want de zwangerschap is nog heel pril", aldus de voetballer.

Sinds maart zijn ze een paar, in juli gingen ze samenwonen en nu is er een baby op komst. Het gaat dus hard voor Rafael van der Vaart (30) en Sabia Engizek (35). Dat het koppel graag een kind wilde, was echter geen geheim.

Rafael zal in de lente voor de tweede maal vader worden. Hij heeft al een zoon Damian (7) uit zijn stukgelopen huwelijk met Sylvie Meis. Die scheiding is trouwens nog niet afgehandeld. Sabia van haar kant heeft reeds drie kinderen, waarvan twee met voetballer Khalid Boulahrouz en een dochter uit een eerdere relatie.

22-10-2013 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke actrice schuilt onder deze roze paardenkop?

Welke actrice schuilt onder deze roze paardenkop?

http://oi43.tinypic.com/25qub1v.jpg

Met Halloween voor de deur gaan ook bekende sterren op zoek naar het perfecte kostuum. Wie de paparazzi beu is, kan van het uitje meteen gebruik maken om te schuilen achter (of onder) knotsgekke maskers.


Dat deed ook actrice Liv Tylor, toen ze met haar zoontje Milo de jacht opende op een geslaagd Halloweenkostuum. Naast een roze paardenkop, ging de 'Lord of The Rings'-ster ook nog voor een vikinghelm met bijhorende blonde staartjes en een zwart-witte kattenkop.

22-10-2013 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga werkt samen met R Kelly voor nieuw album

Lady Gaga werkt samen met R Kelly voor nieuw album

http://oi42.tinypic.com/2q8n9sx.jpg

Zangeres Lady Gaga heeft vandaag een nummer van haar nieuw album 'ARTPOP' onthuld. Dat meldt NME. De track heet 'Do What U Want' en is een samenwerking met rapper R Kelly.

'ARTPOP' komt uit op 11 november. Op het album staat de single 'Applause' en collaboraties met rappers TI, Twista en Too $short. Andere nummers zijn 'Donatella', 'Swine' en 'Fashion!'. De volledige tracklist is te lezen op NME.

Lady Gaga zal op 24 oktober de plaat presenteren in de Berlijnse club Berghain. De presentatie is enkel op uitnodiging.

21-10-2013 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Saturday Night Live' is "te blank en te mannelijk"

'Saturday Night Live' is "te blank en te mannelijk"

http://oi42.tinypic.com/ae4njd.jpg

Zes nieuwe acteurs, onder wie één vrouw, en allemaal blank, zo bleek bij de recente voorstelling van het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma 'Saturday Night Live'. De Amerikaanse pers trekt nu, nogmaals, aan de alarmbel.


'Saturday Night Live' (kortweg 'SNL') is een icoon op de Amerikaanse tv-zender NBC. Het sketches- en muziekprogramma loopt al sinds 1975. De cast wordt geregeld aangevuld met vers bloed, maar over de diversiteit binnen die groep worden af en toe vragen gesteld. Zo telde het programma doorheen de jaren 137 acteurs. Maar slechts 4 van hen waren zwarte vrouwen. De laatste van hen, Maya Rudolph, verliet de show in 2007.

Nieuwssite Salon.com en magazine T.V. Guide zetten het probleem nogmaals voor het voetlicht. Daarnaar gevraagd zegt 'SNL'-acteur Kenan Thompson dat de makers nooit echt goede zwarte, vrouwelijke comediennes kunnen vinden. "Het is gewoon een moeilijk deel van de business. Bij audities vinden ze er nooit die er klaar voor zijn."

Zijn collega, Jay Pharoah, stelde nochtans eind september op nieuwssite The Grio zelf een kandidate voor, ene Darmirra Brunson, die onder meer in de sitcom 'Love Thy Neighbor' speelt. "Waarom ik vind dat ze in de show moet zitten? In de eerste plaats omdat ze zwart is, en omdat ze heel getalenteerd is. Ze is schitterend. Zij moet in 'SNL' zitten. Ik heb dat gezegd. En ik ben van mening dat ze dat moeten opvolgen, net zoals ze vorig jaar gezegd hebben."

Tegencultuur
De raciale kwestie is nochtans niet nieuw, zegt Ronald Becker, professor in Media, Journalistiek en Film aan de Miami-universiteit van Ohio aan Salon.com. Al van bij de start van het programma was er kritiek. Het 'SNL' van de eerste jaren draaide volgens hem rond een "een blanke, mannelijke tegencultuur van babyboomers die streden tegen een oude generatie van blanke, mannelijke comedy. Het was meer een generationele tegencultuur en had weinig te maken met raciale of genderdiversiteit en -gevoeligheid in comedy." Paradoxaal genoeg begint het blanke, mannelijke 'SNL' nu zelf ook voor een tegencultuur te zorgen, met shows als 'Totally Biased' en 'Awkward Black Girl'.

Toch denkt Becker niet dat er, omdat er nu wat heisa over is, snel veranderingen zullen komen. "Stel dat je een heel coole, multiraciale cast hebt en je zorgt voor een interessante parodie. Gaat het publiek van 'Saturday Night Live' dan kijken of wegzappen? En zou je een nieuw publiek kunnen aantrekken? Het is dezer dagen moeilijk om een nieuw publiek te vinden, laat staan dat je je kernpubliek kan behouden. En zal het kernpubliek van 'SNL' van dat soort humor houden? Daarop kan je gewoon niet antwoorden en televisiemakers houden daar niet van."

21-10-2013 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venus 'verkoopt' huis aan moeder voor 10 dollar

Venus 'verkoopt' huis aan moeder voor 10 dollar

http://oi40.tinypic.com/mbpz84.jpg

Venus Williams heeft haar moeder een huis cadeau gedaan. Haar moeder Oracene 'betaalde' slechts 10 dollar voor de villa in Florida, ontdekte TMZ.


De Amerikaanse tennisvedette kocht het huis in 2000 op het hoogtepunt van haar carrière voor 310.000 dollar, omgerekend bijna 227.000 euro. De woning bevat vier slaapkamers en drie badkamers.

21-10-2013 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan geeft 100.000 dollar uit om op Justin Bieber te lijken

Fan geeft 100.000 dollar uit om op Justin Bieber te lijken

http://oi44.tinypic.com/15wbc7b.jpg

Gek zijn doet geen zeer, tenzij je Toby Sheldon heet. De 33-jarige fan van Justin Bieber gaf meer dan 100.000 dollar, omgerekend zo'n 73.000 euro, uit om op zijn idool te lijken.


Sheldon, een liedjesschrijver uit Los Angeles, liet aan zijn kin en oogleden sleutelen. Bovendien onderging hij verschillende haartransplantaties en werd zijn gezicht opgespoten.

"Van zodra Justin Bieber bekend was, kon je zijn gezicht echt overal zien. Ik kon maar aan één ding denken en dat was dat ik er net zoals hem wilde uitzien", vertelt Sheldon aan de Daily Mail.

De drie haartransplantaties alleen al waren goed voor 21.000 dollar. "Ze hebben mijn haarlijn veranderd en ik heb mijn pony laten groeien", aldus de fan.

Geobsedeerd
"Ik heb Justins babyface als inspiratie gebruikt om mezelf een geheel nieuwe look aan te meten. Ik zie er dankzij plastische chirurgie nu een pak jonger uit." Sheldon geeft - verrassing! - aan de krant toe dat hij geobsedeerd is door zijn jonge uiterlijk.

Dat laatste zorgde ervoor dat heel wat dokters Toby niet wilden opereren. De dertiger werd vorig jaar door maar liefst zeven verschillende dokters wandelen gestuurd nadat hij hen vertelde dat hij zijn oogleden wilde veranderen om meer op Bieber te lijken. "Iedereen dacht dat ik gestoord was omdat ik me druk maakte om zo'n klein detail", klinkt het.

Sheldon zegt dat hij nog heel wat werk voor de boeg heeft om nóg meer op Bieber te lijken, maar is naar eigen zeggen nu al tevreden met het resultaat.

21-10-2013 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de Slimste Mens ter Wereld?

Wie wordt de Slimste Mens ter Wereld?

http://oi44.tinypic.com/do176e.jpg

Wie klopt Prem Radhakishun op 31 oktober in de grote finale van 'De Slimste Mens ter Wereld'? Dat is dé vraag die vanaf vanavond beantwoord wordt op VIER. De luidruchtige Nederlander kwam als beste uit de selectieweken, maar in de quiz van Erik Van Looy betekent dat niets.

21-10-2013 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey: "Niet homoseksueel maar humaseksueel"

Morrissey: "Niet homoseksueel maar humaseksueel"

http://oi39.tinypic.com/2uh60ia.jpg

De Britse zanger Morrissey laat via zijn online magazine True To You weten dat hij niet homoseksueel is. Dat meldt de Britse muzieksite NME. Geruchten over zijn seksuele geaardheid zwengelden weer aan na de publicatie van zijn autobiografie, waarin hij vertelt over een twee jaar durende relatie met een man.


In 'Autobiography', dat vorige week gepubliceerd is, schrijft Morrissey over zijn relatie met Jake Owen Walters: "Voor de eerste keer in mijn leven veranderde de eeuwige 'ik' naar 'wij'. Ik had eindelijk iemand gevonden met wie ik kon opschieten." De zanger, bijna levenslang vrijgezel, geeft in het boek niet prijs of het om een fysieke relatie ging.

Op de website True To You, waarop Morrissey communiceert met zijn fans, brengt hij nu opheldering. "Ik ben niet homoseksueel. Technisch gezien ben ik humaseksueel. Ik voel me aangetrokken tot mensen. Maar niet tot iedereen", schrijft hij vanuit Zweden, waar hij vorige week een signeersessie hield.

Bestseller
Het boek is intussen goed op weg om een kerstbestseller te worden. Het voert dezer dagen de bestsellerlijst van Amazon aan en ook in de vestigingen van de Britse boekengigant Waterstones gaat het vlot over de toonbank. "Hij brengt dan ook het ongeschreven verhaal van een generatie muziekhelden uit de jaren tachtig", zegt woordvoerder Jon Howells van Waterstones aan Associated Press.

21-10-2013 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna houdt fotoshoot aan moskee: stap te ver?

Rihanna houdt fotoshoot aan moskee: stap te ver?

http://oi40.tinypic.com/2qusw3c.jpg

In een zedige zwarte jumpshoot liet de Barbadiaanse zangeres Rihanna zich afgelopen zaterdag gewillig fotograferen aan een moskee in Abu Dhabi. De fotoshoot was echter illegaal en zorgde voor een relletje in de Verenigde Arabische Emiraten. De autoreiten van de moskee wezen de zangeres de deur. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.


We zijn het niet van haar gewoon, maar voor de fotoshoot aan de Sjeik Zayed-moskee, de grootste in de Verenigde Arabische Emiraten, poseerde de 25-jarige Rihanna van kop tot teen in een zwarte jumpsuit, inclusief hoofddoek. Het resultaat postte ze op Instagram, maar stootte op verzet bij de leiding van het gebedshuis. Die vroeg Rihanna - opgesmukt met felrode lippenstift, nagellak in dezelfde opvallende kleur en een grote halsketting- meteen haar biezen te pakken.

In een vandaag gepubliceerde verklaring van de autoriteiten van de moskee wordt Rihanna's naam niet genoemd, maar klinkt het als volgt: "Het gedrag van de artiest strookte niet met de bezoekersregels of met de morele code van het gebedshuis. De poses en de fotoshoot druisten in tegen de cultuur van de islam."

Bovendien had de zangeres geen toestemming gekregen om zich op het terrein van de moskee in allerlei sexy poses te kronkelen, aldus nog de verklaring.

De zangeres nam er deel aan een privérondleiding, maar verliet de groep om een privéfotoshoot te houden. Die was volgens de autoriteiten van de moskee "in strijd met de voorwaarden en voorschriften van het gebedshuis". Genoeg om Rihanna de deur te wijzen. Ook sommige internetters vonden het ongepast dat ze net die plek had uitgekozen voor een fotosessie, zo blijkt uit verschillende reacties op Twitter.

De zangeres was afgelopen weekend in Abu Dhabi voor haar wereldtournee Diamonds.

21-10-2013 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende opnamen Led Zeppelin teruggevonden

Onbekende opnamen Led Zeppelin teruggevonden

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7_zps615882d1.jpg

Zanger Robert Plant heeft een aantal banden teruggevonden met nooit uitgebrachte songs van zijn voormalige groep Led Zeppelin, zo vertelde hij in een radio-interview met de Britse BBC6.


De nummers, waarop onder meer de bassist van de groep, John Paul Jones, als zanger te horen is, zullen waarschijnlijk als extra tracks worden toegevoegd aan de luxeheruitgaven van alle oorspronkelijke Led Zeppelin-albums die in 2014 gaan verschijnen.

De zanger is samen met gitarist Jimmy Page al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van de serie heruitgaven. Beiden zijn enthousiast over de teruggevonden nummers waarin Jones de zang voor zijn rekening neemt - een zeldzaamheid in het oeuvre van de groep. De bassist moet echter zelf ook nog toestemming geven. "Tot op heden heeft Jones mij al twee auto's en een nieuwe serre bij mijn huis beloofd als we die opnamen waarin hij zingt niet gebruiken,'' grapte de zanger tegenover de BBC.

Het is dezelfde John Paul Jones die, op dit moment althans, een mogelijke reünie van Led Zeppelin in 2014 tegenhoudt. De bassist heeft de handen vol aan het schrijven van een opera op basis van het toneelstuk Spooksonate uit 1907 van de Zweedse schrijver August Strindberg.

20-10-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timbaland op stap met Jay-Z en Lenny Kravitz om scheiding te verwerken

Timbaland op stap met Jay-Z en Lenny Kravitz om scheiding te verwerken

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_6_zpsdb985cf6.jpg

Muziekproducer Timbaland hoorde eerder deze week dat zijn vrouw van hem wil scheiden, maar daar lijkt de rapper weinig moeite mee te hebben. Hij bracht het weekend al feestend door met Jay-Z en Lenny Kravitz.


De drie werden gespot in Club 79, waar ze na een concert belandden. De drie celebs hebben naar verluidt 30 flessen champagne erdoor gejaagd, die bij elkaar ongeveer 19.000 euro zouden kosten. Volgens een werknemer van de club kregen de sterren de flessen gratis.

Volgens de entertainmentsite TMZ had Timbaland het naar zijn zin op zijn mannenavond en ging hij gretig op de foto met fans. Ondanks zijn nieuwe status als single, hield hij zich rustig in de buurt van vrouwen.

20-10-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Skyfall'-acteur gaat Freddie Mercury spelen

'Skyfall'-acteur gaat Freddie Mercury spelen

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zpse0b21544.jpg

Acteur Ben Whishaw zal de rol van Freddie Mercury gaan spelen in de film die de overige leden van Queen gaan maken. Hij volgt daarmee Sacha Baron Cohen op, die zich in juli terugtrok uit het project.


'Harry Potter'-ster Daniel Radcliffe werd ook al genoemd als kanshebber voor de rol. Maar die gaat dus naar Wishaw, die bekend is als Q uit de James Bond-film 'Skyfall'. Dat hebben bronnen rondom de film bevestigd aan de Britse krant Daily Mail.

Vrijdag al liet drummer Roger Taylor van Queen in een interview weten dat de rol was gegaan naar een acteur met de initialen BW. Baron Cohen zou de rol van Freddie eerst gaan spelen, maar hij kreeg creatieve meningsverschillen met de nog levende bandleden van Queen. Naar verluidt zou Sacha willen dat de film vooral ging over Freddie's wilde levensstijl.

20-10-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy boos over boete voor koffie op tram

Bent Van Looy boos over boete voor koffie op tram

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zps84ac5f02.jpg

Das Pop-frontman Bent Van Looy was getuige van een erg duur kopje koffie op de tram. Een medereiziger moest 70 euro boete aan De Lijn betalen omdat die een koffie mee op het tramtoestel had genomen. Dat mag natuurlijk niet. Van Looy maakte zich boos.


De zanger vond de reactie van de controleur van De Lijn fel overdreven en uitte zijn ongenoegen op Twitter. Helaas aan het verkeerde adres: @Stad_Antwerpen, you're losing it... De stad is niet bevoegd voor de werking van De Lijn.

Het berichtje werd al snel her en der opgepikt maar inmiddels heeft Van Looy mooi genoeg van het hele gedoe. De creatieveling doet in het leven immers ook andere dingen dan onnozele boetes aanklagen. Zoals optreden in Rotown Rotterdam vanavond. Zijn laatste show met Anne Soldaat, Matt Eccles en Jason Falkner.

20-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk zegt weer concert af door stemproblemen

Anouk zegt weer concert af door stemproblemen

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsc0f475b8.jpg

Het Symphonica in Rosso-concert met Anouk van vanavond is afgelast. Dat laat organisator Mojo weten. Anouks stemproblemen blijken hardnekkiger dan gedacht en ondanks intensieve doktersbehandelingen heeft de zangeres na de show van vrijdag meer tijd nodig om te herstellen.


Haar ontstoken en gezwollen stembanden zijn vrijdag met medicatie behandeld. De belasting van de show in combinatie met haar ontstoken stembanden blijkt te zwaar. Het zingen is momenteel pijnlijk voor de zangeres en bovendien schadelijk op de lange termijn, aldus Mojo.

Woensdag ging het concert in de Gelredome ook al niet door. Fans reageerden boos op de last minute afgelasting. Het concert van woensdag 23 oktober gaat wel door. Voor de show van vanavond wordt een vervangende datum gezocht. Zodra deze bekend is, worden alle kaartkopers per e-mail ingelicht, met details. De organisatie biedt, ook namens Anouk, excuses aan voor het ongemak.

20-10-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een prijs voor 'The Broken Circle Breakdown'

Weer een prijs voor 'The Broken Circle Breakdown'

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2_zps27550781.jpg

De film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen, de Belgische inzending voor de Oscars, heeft een prijs weggekaapt op het 33ste Hawaii International Film Festival (HIFF). Het gaat om The Princess Dialta Alliata di Montereale Award for Best Film, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.


'The Broken Circle Breakdown' vertelt het verhaal van Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh), die ondanks de grote verschillen stapelverliefd worden op elkaar. Wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt en sterft, komt hun relatie erg onder druk te staan. De film werd in Hawaï in de 'EuroCinema Hawai'i' competitie vertoond.

'The Broken Circle Breakdown' viel al meermaals in de prijzen. Zo ontving de film eerder dit jaar onder andere al de Panorama Publieksprijs en het Europa Cinemas Label op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, en wist tijdens het Tribeca Film Festival in New York de prijs voor Beste Actrice en Beste Scenario in de wacht te slepen.

20-10-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het vonnis' valt in de prijzen op filmfestival van Chicago

'Het vonnis' valt in de prijzen op filmfestival van Chicago

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1_zpsd17eeff7.jpg

Op de 49ste editie van het Internationaal Filmfestival van Chicago heeft 'Het vonnis' van Jan Verheyen de Silver Hugo Special Jury Award gewonnen. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) in een persbericht. Het is van 1969 geleden dat een Belgische speelfilm op het Amerikaanse filmfestival nog in de prijzen viel.


Acteur Jappe Claes nam de prijs in ontvangst. De internationale jury bekroonde de nieuwste film van Verheyen omwille van de "zelden in de Europese cinema vertoonde strakke presentatie van een rechtbankdrama", meldt het VAF. "Ik ben uiteraard erg blij met de prijs in Chicago, toch één van de oudste en meest gereputeerde festivals in Noord-Amerika", zegt Jan Verheyen in een eerste reactie in het persbericht. "De Amerikaanse cinema telt talloze klassieke rechtbankfilms, dus uitgerekend daar in de prijzen vallen doet veel deugd."

In 1969 won Harry Kümel in Chicago nog de Hugo voor Beste Regie met de speelfilm 'Monsieur Hawarden', wat de laatste keer was dat een Belgische speelfilm een prijs wegkaapte op het filmfestival. 'Het vonnis' wist sinds 9 oktober al meer dan 100.000 mensen naar de Vlaamse en Brusselse filmzalen te lokken. Verheyen won voor de rechtbankthriller met onder meer Koen De Bouw en Veerle Baetens ook al de prijs voor beste regie op het Wereldfilmfestival van Montréal. Het filmfestival van Chicago loopt nog tot 24 oktober.

20-10-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan heeft eigen app voor 'Another Self Portrait'

Bob Dylan heeft eigen app voor 'Another Self Portrait'

http://oi42.tinypic.com/10omixs.jpg

Onlangs verscheen van Bob Dylan het album 'Another Self Portrait'. De plaat hoort bij een serie officiële bootlegs die Sony Music heeft uitgegeven. Het platenlabel heeft nu ook een speciale app ontwikkeld voor iPhone en iPad.


De app is een welkome aanvulling op het album. Zo kunnen gebruikers opzoeken welke muzikanten meespeelden tijdens de opnames. Verder zijn de teksten van de songs en kom je allerlei feiten over de tracks beschikbaar.

Ook zijn er video-interviews met artiesten en producers die met Dylan hebben gewerkt en zijn er talloze nog nooit gepubliceerde foto's van Dylan in de app verwerkt.

De app van Bob Dylan is gratis te downloaden bij iTunes. Hij is te gebruiken op een iPhone, iPad en iPod Touch.

20-10-2013 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kelly Clarkson trouwt dit weekend"

"Kelly Clarkson trouwt dit weekend"

http://oi43.tinypic.com/2w5nji9.jpg

Het ziet ernaar uit dat Kelly Clarkson en haar verloofde Brandon Blackstock nog dit weekend in het huwelijksbootje stappen. Dat kwam het Amerikaanse magazine People te weten.


Het tijdschrift bevestigt dat de huwelijksakte eerder deze week in Sumner County, juist ten noorden van Nashville, werd aangevraagd. Dat deden ze onder de namen Kelly Brielle Clarkson en Narvel Brandon Blackstock. Het koppel heeft nu dertig dagen te tijd om te trouwen. De zangeres verklapte vorige week zaterdag nog aan Access Hollywood dat ze op het punt stond om haar jawoord te geven.

Bedacht
Clarkson liet in februari weten dat ze een groot feest wilde geven in haar tuin met 200 gasten, zonnebloemen, gele rozen en een Thanksgiving-maaltijd. De toekomstige bruid grapte dat al dat geregel haar waarschijnlijk zodanig de strot zou uitkomen, dat ze er uiteindelijk voor zou kiezen om gewoon ergens snel te gaan trouwen.

"We zijn er echt van geschrokken hoeveel tijd en werk er in kruipt. Er zijn zoveel beslissingen die gemaakt moeten worden!", aldus Kelly. "We staan voortdurend in de schijnwerpers. Alles is zo'n spektakel, dat we (van onze trouw) liever een intiem moment willen maken."

19-10-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol beste tv-vrouw van het jaar in Nederland

Linda de Mol beste tv-vrouw van het jaar in Nederland

http://oi39.tinypic.com/2vnp749.jpg

Linda de Mol (RTL4) heeft vanavond de Zilveren Televizier-Ster gekregen voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar in Nederland. Ze versloeg daarmee de andere kanshebbers Wendy van Dijk en Chantal Janzen (beiden ook RTL4). De Mol droeg de onderscheiding op aan haar onlangs overleden vader, John de Mol senior. Zij kreeg al twee keer eerder de onderscheiding.


Het Avro-programma 'Wie is de Mol?' heeft de Gouden Televizier-Ring in de wacht gesleept, een prijs voor het beste Nederlandse televisieprogramma.

Samen met Wie is de Mol? streden ook Divorce (RTL4) en Flikken Maastricht (TROS) mee om de felbegeerde ring, die in het Amsterdamse theater Carré voor de 48ste keer werd uitgereikt. Wie is de Mol? behaalde uiteindelijk 49 procent van de stemmen. Het programma was al voor de zevende keer genomineerd voor de prijs, maar won pas voor de eerste keer.

Wie is de Mol? is de Nederlandse versie van 'De Mol', een Woestijnvis-programma dat eind de jaren negentig voor de eerste keer op de Belgische televisie werd vertoond.

Vorig jaar ging The Voice of Holland (RTL4) er met de Gouden Televizier-Ring vandoor.

19-10-2013 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Bell eindelijk getrouwd

Kristen Bell eindelijk getrouwd

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zps4ddd7520.jpg

Kristen Bell en Dax Shepard gaan sinds deze week als man en vrouw door het leven. Dat heeft de actrice vandaag zelf bevestigd via haar persoonlijke Twitterpagina.


De acteurs zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een 7 maanden oude dochter, Lincoln. Bell en Shepard hebben altijd gezegd dat ze pas zouden trouwen van zodra het homohuwelijk in Californië gelegaliseerd zou zijn.

"Het zou niet juist aanvoelen om van een recht gebruik te maken waar niet alle burgers in onze staat van kunnen genieten", liet de 'House Of Lies'-actrice vorig jaar in augustus aan het Amerikaanse tijdschrift People weten.

Geen toeters en bellen
Shepard vroeg Bell meer dan drie jaar geleden ten huwelijk met een diamanten ring van drie karaat. Het koppel had op dat moment geen plannen om er een grote bruiloft van te maken: "We zullen geen trouwfeest geven, maar in alle stilte trouwen", aldus Shepard. Het koppel trouwde eergisteren uiteindelijk zonder al te veel toeters en bellen in Los Angeles.

"Met alle respect voor de mensen die er wél een grote dag van willen maken, vooral voor de meiden", verklaarde Bell. "Maar wij krijgen in ons dagdagelijkse leven al genoeg aandacht. Ik draag al genoeg feestkledij!"

19-10-2013 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino neemt prestigieuze Prix Lumière in ontvangst

Tarantino neemt prestigieuze Prix Lumière in ontvangst

http://oi41.tinypic.com/161b14j.jpg

De Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino heeft gisteren in Lyon de prestigieuze Prix Lumière 2013 gekregen uit handen van zijn muse Uma Thurman.


"Cinema is mijn religie, en Frankrijk is het Vaticaan", zo charmeerde een zichtbaar ontroerde Tarantino het Franse publiek. De cineast van "Reservoir dogs", "Inglourious Basterds" en "Django unchained" was in zijn element en stal de show met een imitatie van het legendarische dansje dat John Travolta ten berde bracht in Tarantino's klassieker "Pulp fiction".

Met de Prix Lumière wordt een filmpersoonlijkheid gelauwerd omwille van zijn oeuvre en zijn liefde voor de cinema. Dat laatste is volgens directeur-generaal Thierry Frémaux van het Lumière Festival en president Bertrand Tavernier van het Institut Lumière zeker het geval bij Tarantino, een cinefiel die zijn films doorspekt met verwijzingen naar de filmgeschiedenis.

Naast Thurman brachten ook acteurs Harvey Keitel en Tim Roth een eerbetoon aan de regisseur die hen memorabele rollen schonk. Na de ceremonie werd de 50-jarige Tarantino door de Franse minister van Cultuur Aurélie Filipetti benoemd tot commandeur van Kunst en Letteren.

19-10-2013 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde kiest weer voor Natan

Mathilde kiest weer voor Natan

http://oi40.tinypic.com/20hagxl.jpg

Koningin Mathilde heft het glas met de biervrienden van Aarlen. Samen met koning Filip bracht ze gisteren een eerste officieel bezoek aan de Luxemburgse provinciehoofdstad. Opvallend: Mathilde droeg opnieuw een prachtig ensemble van haar favoriete Belgische modehuis Natan.

De voorbije weken droeg de koningin jurken en jassen van Dries Van Noten en Véronique Branquinho, tijdens de Blijde Intredens in Gent, Antwerpen en Luik. Daarmee gaf ze volgens sommige royalty-watchers gehoor aan een eerdere vraag van het Flanders Fashion Institute om ook andere modeontwerpers dan Natan te dragen.


19-10-2013 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow in nauwe schoentjes

Gwyneth Paltrow in nauwe schoentjes

http://oi42.tinypic.com/r72jdj.jpg

Het ziet er niet goed uit voor Gwyneth Paltrow. De 41-jarige actrice probeert al maandenlang een verhaal van Vanity Fair tegen te houden, en nu heeft hoofdredacteur Graydon Carter laten weten dat het artikel wel degelijk gepubliceerd zal worden. Waar Paltrow zich zo druk om maakt, vraagt u zich af? Een journalist van het Amerikaanse blad onderzoekt namelijk of ze in 2008 al dan niet een affaire had met miljardair Jeff Soffer.


Volgens de New York Post spit een journalist van Vanity Fair momenteel uit wat er vijf jaar geleden tussen Paltrow en Soffer, de eigenaar van het Fontainebleau Hotel in Miami, is gebeurd. "Het tijdschrift vraagt zich af of Gwyneth en Jeff vlak na de heropening van zijn hotel een affaire hadden", vertelt een insider aan de krant. "Hij liet haar overvliegen voor het feestje en zij bleef bij zijn thuis slapen."

In alle staten
De woordvoerder van Paltrow is echter in alle staten. Die laat aan het Amerikaanse magazine Us Weekly weten dat deze uitspraken compleet van de pot gerukt zijn: "Ze zijn al heel lang vrienden. Ook Chris (Martin) is bevriend met hem. (Jeff) heeft indertijd verschillende vrienden laten overvliegen. Ze hebben nooit een relatie gehad."

De 'Iron Man 3'-actrice is al bijna een half jaar op de hoogte van de plannen van Vanity Fair. Zo bestookte ze haar vrienden uit het showbizzwereldje in mei al met een resem mails. Daarin smeekte ze hen om niet met het tijdschrift te praten. "Vanity Fair dreigt ermee om me op de cover van hun magazine te zetten", aldus een bron die de e-mail onder ogen heeft gekregen. "Weiger alsjeblieft om vragen te beantwoorden en geef geen commentaar. Ik raad jullie ook aan om nooit meer met dit blad samen te werken." Hoofdredacteur Carter gaf eerder deze maand toe dat ze volop bezig zijn met het verhaal: "We zijn er inderdaad mee bezig. We hebben er een heel goede schrijver op gezet en het stuk zal wel degelijk gepubliceerd worden."

19-10-2013 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autobiografie Morrissey: de vijf meest opmerkelijke passages

Autobiografie Morrissey: de vijf meest opmerkelijke passages

http://oi39.tinypic.com/2uz9fkj.jpg

De autobiografie van Morrissey, de voormalige frontman van The Smiths, kwam gisteren om middernacht uit. Muziekwebsite NME kon het boek al doornemen en deelde een aantal opmerkelijke passages.


Zijn schooltijd was verschrikkelijk
Het Manchester van de jaren zestig was voor Morrissey een ware hel. De zanger verachtte zijn schooltijd en was een regelmatig spijbelaar. "Iedere dag op school was voor mij een kafkaëske nachtmerrie", schrijft hij. Morrissey werd ook regelmatig gepest en kon niet op de steun van zijn leraars rekenen.

George Best gaf hem hoop
George Best, de Noord-Ierse voetballer die eind jaren zestig naam maakte bij Manchester United, was een baken van hoop voor de zanger. De voetballer stelde voor Morrissey de ultieme ontsnapping uit het gewone leven voor. Zo onder de indruk was Morrissey dat toen zijn vader hem op achtjarige leeftijd meenam om Best te zien spelen, hij meteen flauwviel.

Hij koestert nog veel wrok
Morrissey's afschuw voor Geoff Travis, de stichter van Rough Trade Records, het platenlabel van The Smiths, is bijna legendarisch. In het boek geeft de zanger Travis ervan langs. Morrissey herinnert zich nog die keer dat de band de top van de verkoopscharts niet kon bereiken omdat het label te weinig cassettes had gemaakt. "Een platenlabel zonder ballen", volgens Morrissey.

Hij prijst zijn vroegere bandgenoten
Alhoewel Morrissey in het verleden niet altijd positief was over zijn vroegere bandgenoten, komen ze er in zijn autobiografie wel goed vanaf. Zo heeft hij niets dan lof voor gitarist Johnny Marr, volgens Morrissey bijna onnatuurlijk multigetalenteerd. "We wisten beiden niets van zaken af. We tekenden alles wat er voor ons kwam zonder er naar te kijken", schrijft de zanger.

Hij geeft ook niet alles weg
Als het over zijn seksualiteit gaat, geeft de zanger niet al zijn geheimen prijs. De enige uitzondering is Jake Walters, de man met wie hij twee jaar een relatie had. Het paar ontmoette elkaar in een restaurant in het Londense Notting Hill. Het feit dat Walters toen vlees bestelde, schrikte de vegetarische Morrissey niet af. "Jake kwam met me mee naar huis, stapte binnen en bleef twee jaar", schrijft Morrissey.

18-10-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes post naaktfoto op Instagram

Doutzen Kroes post naaktfoto op Instagram

http://oi39.tinypic.com/119xzzq.jpg

Doutzen Kroes heeft een naaktfoto van zichzelf op Instagram gezet. Het blonde fotomodel had gisteravond een spannend Skype-gesprek met haar man Sunnery James en besloot haar fans ook maar te laten meegenieten.


'What happens on Skype stays on Skype, right?', schreef Doutzen bij het kiekje. Maar dat blijkt dus niet helemaal waar. Kroes staat naakt met haar telefoon in haar handen. Haar rug en een klein stukje van haar billen en borst zijn te zien. In het hoekje is een grijnzende Sunnery in beeld.

De reacties op de foto lopen uiteen. Sommige mensen juichen de actie toe. Doutzen heeft een mooi lichaam en zou dan ook het volste recht hebben om het te laten zien. Anderen vinden het smakeloos en ongepast omdat ze een voorbeeld is voor veel jonge meisjes.

18-10-2013 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertederend: Beyoncé innig met Blue Ivy op het strand

Vertederend: Beyoncé innig met Blue Ivy op het strand

http://oi40.tinypic.com/i3rwol.jpg

Beyoncé met dochter Blue Ivy Carter: het levert telkens weer vertederende kiekjes op.


Dit keer deelde de ster een foto op Instagram waarop ze haar dochter innig vasthoudt terwijl ze samen naar de golven kijken.

Beyoncé zag er trouwens weer erg sensueel uit in een denim short gecombineerd met een bikinitopje.

18-10-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate houdt de bal en de eer hoog met strakke buik

Kate houdt de bal en de eer hoog met strakke buik

http://oi39.tinypic.com/10wqpz7.jpg

Terwijl manlief thuis de zorg van baby George op zich nam, hield prinses Kate de eer hoog tijdens een sportevent voor het goede doel. De Hertogin van Cambridge kwam eens te meer stralend voor de dag. Tijdens het volleyballen ging haar bloesje zelfs mee de hoogte in en daaronder piepte een ultrastrakke buik.

Sleehakken
Lady Kate verscheen voor het eerst solo op een publiek evenement sinds de geboorte van zoontje George. In het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen liet ze zich van haar meest sportieve kant zien. Als 'meter' van de liefdadigheidsinstelling SportsAid stond ze haar mannetje aan het volleybalnet. En dit met sleehakken aan haar voeten en uitgedost in een skinny jeans gecombineerd met een gestreept bloesje van Ralph Lauren en een elegant vestje.

Tijdens het 'jumpen' konden we een blik werpen op haar strakke buik. Geen wonder dat Britse moeders massaal dromen van Kate Middletons slanke figuur.

18-10-2013 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medepassagier spuugt Ryan Reynolds onder tijdens vlucht

Medepassagier spuugt Ryan Reynolds onder tijdens vlucht

http://oi42.tinypic.com/2u6l7v5.jpg

Vliegtuigpassagiers van New York naar New Orleans werden afgelopen week getrakteerd op een halfnaakte Ryan Reynolds. De acteur trok tijdens de vlucht zijn shirt uit, weet RadarOnline. De reden voor de stripact was eerder ongewoon. Een medepassagier had iets te veel wijn op en kotste over Ryan heen.


Als gevolg had Reynolds een grote, vieze, rode vlek op zijn shirt en trok het kledingstuk daarom uit. "De stewardessen probeerden hem zoveel mogelijk te helpen met servetjes", vertelt een ooggetuige. Volgens een andere passagier hadden de dames moeite niet te giechelen als schoolmeisjes.

"Ze trachtten te doen alsof er niets aan de hand was", gaat de bron verder. 'Het overgeven was niet luid. Ik denk dat ze probeerden te verhullen wat er zojuist was gebeurd, maar de geur was heel ranzig! En je kon ook niet bepaald wegkijken toen Ryan zijn shirt uittrok!"

18-10-2013 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan 100.000 bezoekers voor film 'Het Vonnis'

Al meer dan 100.000 bezoekers voor film 'Het Vonnis'

http://oi40.tinypic.com/29mao1c.jpg

De film "Het Vonnis" heeft sinds gisteren de kaap van de 100.000 bezoekers overschreden. Naar aanleiding van die gebeurtenis is de langspeelfilm bekroond met een Gouden Award, zo blijkt uit een persbericht van productiehuis Eyeworks en Kinepolis Film Distribution.


In totaal zijn er al 104.357 mensen gaan kijken naar de film, die sinds 9 oktober in de Vlaamse en Brusselse cinemazalen vertoond wordt. De Gouden Award die aan dat bezoekersaantal vasthangt, werd aan regisseur Jan Verheyen en hoofdrolspeler Koen De Bouw overhandigd.

'Het Vonnis' is een rechtbankthriller met naast Koen De Bouw ook Veerle Baetens, Johan Leysen en Jappe Claes in de voornaamste rollen. De film vertelt het verhaal van Luc Segers, een man bij wie de stoppen doorslaan wanneer de moordenaar van zijn vrouw door een procedurefout vrijkomt. Hij neemt het recht in eigen handen en zal zich daarna meten met de rechtsstaat die hem in de steek heeft gelaten.

Het initiatief om Vlaamse films die meer dan 100.000 bezoekers halen met een Gouden Award te bekronen, werd in het leven geroepen door de vzw Les Films du Bord de Mer (filmfestival van Oostende), met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Er worden ook Platina en Diamanten Awards uitgereikt, voor films die respectievelijk 200.000 en 400.000 mensen naar de bioscoop weten te lokken.

18-10-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

http://oi41.tinypic.com/2wr1ao3.jpg

De open brief van Dylan Vanholme, de oudste zoon van Wendy Van Wanten, blijft de gemoederen beroeren. Nadat Frans Vancoppenolle gisteren liet optekenen dat "alle bruggen zijn opgeblazen", fluit Wendy haar Franske nu terug, weet Het Nieuwsblad.

"Dylan is en blijft mijn zoon", meldt de zangeres in een persbericht. "Hetgeen Frans gisteren in een colère vertelde, daarvoor heb ik hem uitdrukkelijk teruggefloten. Mijn deur heeft altijd opengestaan, en blijft openstaan. Altijd heb ik de vertroebelde relatie met Dylan betreurd."

Volgens Sara Casteur, advocate van Wendy, wil de zangeres verder niet publiek reageren op de open brief van haar zoon. Er is wel al contact geweest tussen de twee. "Frans heeft intussen zijn woorden ingetrokken en zich bij zijn vrouw uitgebreid geëxcuseerd", voegt Sara Casteur eraan toe.

18-10-2013 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

http://oi40.tinypic.com/29oqw3t.jpg

De New Yorkse rockers van The Strokes "zwoegen en schrijven" momenteel aan nieuw materiaal waar ze volgend jaar mee naar buiten hopen te komen, zo schrijven ze in een e-mail aan hun fans.

Ze brachten het nieuws terloops in de aankondiging van gitarist Albert Hammonds nieuwe EP 'AHJ', een vervolg op zijn langspeelplaten 'Yours To Keep' uit 2006 en '¿Cómo Te Llama?' uit 2008.

Het is al een tijdje geleden dat The Strokes nog te zien waren. In maart van dit jaar brachten ze de langspeler 'Comedown Machine' uit, maar van een tournee rond die plaat kwam het niet. De band bestaat sinds 1999, en kan volgens Hammond "nog wel tien jaar doorgaan".

18-10-2013 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

http://oi43.tinypic.com/20jlfsl.jpg

Het personeel van de fotowebsite Instagram maakt zich zorgen om de gezondheid van Lady Gaga. De zangeres werd zelf gecontacteerd door de site nadat ze handgeschreven teksten had gedeeld.


De zangeres zei niet om welke posts het precies ging, maar ze deelde onlangs enkele teksten waarin ze de liefde bezingt. "Mijn hart zou breken zonder jou, zou niet wakker worden zonder jou. Het spijt me en ik hou van jou. Elke dag huil ik, ik voel me zo slecht door zo 'high' te leven."  

Gaga kreeg een bezorgde mail van Instagram die ze meteen op Twitter zwierde. "Leden in de community van Instagram maken zich zorgen om je welzijn nadat ze posts van je zagen. We kunnen je helpen met belangrijke veiligheidsinformatie", stuurde de site waarop je foto's kan delen. De zangeres kon lachen om de bezorgdheid van het personeel van Instagram. De nieuwe plaat van Lady Gaga, ARTPOP, zal op 11 november gelanceerd worden.

17-10-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

http://oi40.tinypic.com/260zpyw.jpg

Ben Foster kruipt in de huid van Lance Armstrong in een film over het leven van de gevallen wielrenner. Dat meldt Us Weekly. De biopic is gebaseerd op het boek 'Seven Deadly Sins: My Pursuit Of Lance Armstrong' van de Ierse journalist David Walsh.


De film, die wordt geregisseerd door Stephen Frears, volgt het leven van de sporter vanaf het moment dat bij hem zaadbalkanker werd geconstateerd in de jaren '90, zijn opkomst als superster tot aan zijn ondergang na een van 's werelds grootste dopingschandalen. Onder meer zijn zeven Tour de France-zeges werden Armstrong afgenomen nadat hij vorig jaar bekend had al jarenlang doping te hebben gebruikt.

Naast de 32-jarige Foster, die onlangs nog te zien was in 'X-Men: The Last Stand', zal ook acteur Chris O'Dowd een hoofdrol vertolken in de film. De Ierse acteur speelt de rol van Walsh. Jesse Plemons ('Breaking Bad') en de Franse acteur Guillaume Canet maken ook deel uit van de cast.

De eerste opnames van de film, die nog geen titel heeft, staan gepland voor 18 oktober.

17-10-2013 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"

Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"http://oi39.tinypic.com/5wm24y.jpg

De 24 finalisten van Miss België 2014 zijn ondertussen bekend, maar gisteren besloot de 18-jarige Inès Saudelli uit Meise dat ze nu al uit de wedstrijd stapt. "Een moeilijke beslissing, maar ik vind de wedstrijd niet langer te combineren met mijn andere bezigheden en kan de stress niet aan", laat ze op Facebook weten.


"Mijn perfectionistische kant komt te sterk naar boven en mijn lichaam houdt me tegen. Ik wil iedereen bedanken die mij doorheen het parcours heeft gesteund en ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn keuze." Saudelli is na Miss Limburg Carolien Mantels (18) al de tweede kandidate die zelf uit de wedstrijd stapt. Mantels wou meer tijd vrijmaken voor haar studies.

Ondertussen lekte ook uit dat Miss West-Vlaanderen Cindy Sabbe en bokser Junior Bauwens niet langer een koppel zijn. Ze waren een jaar en negen maanden samen, maar ze hebben volgens haar maandagavond een punt gezet achter hun relatie. "Het ging al een tijdje minder goed. Veel meer kan ik er niet over vertellen. De breuk is nog vers en doet nog pijn." Sabbe had onlangs nog uitgebreid verteld over haar relatie met de bekende bokser tijdens de voorstelling van de 24 finalistes voor Miss België in de Carré.

Junior Bauwens van zijn kant ontkende dat hij nog een relatie had met de kandidate. "We hebben even een relatie gehad, maar dat is al lang voorbij. Ik merk het de laatste tijd wel vaker dat mensen mijn naam misbruiken, omdat ik bekend ben."

17-10-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prem Radhakishun zorgt voor sinterklaasrelletje

Prem Radhakishun zorgt voor sinterklaasrelletje

http://oi42.tinypic.com/xf2szk.jpg

Prem Radhakishun, gisteravond uitgeschakeld in 'De Slimste Mens ter Wereld', zorgde eerder op de avond in 'De Wereld Draait Door' voor de nodige ophef. Voorafgaand aan een gesprek over de discussie of Zwarte Piet nog wel wenselijk is tijdens het kinderfeest schreeuwde hij een aantal maal luidkeels "Sinterklaas bestaat niet". Hij deed dit vlak voordat tafelheer Beau van Erven Dorens ouders wilde waarschuwen dat jonge kinderen beter niet konden blijven kijken.


"Ik wist niet wat me gebeurde. Wat een lompe boer", vertelt Van Erven Dorens over het voorval in SBS Shownieuws. De presentator is bang dat Radhakishun het feest voor veel kinderen, die nog in de goed heiligman geloven, heeft verpest. "Ik heb hem na afloop flink de waarheid gezegd. Maar het is een man die niet luistert. Het is gewoon een schreeuwlelijk."

Radhakishun, fel tegenstander van het sinterklaasfeest, verdedigt zijn actie door te zeggen dat het feest hypocriet en racistisch is. "We vertellen onze kinderen dat ze niet mogen liegen. Maar een keer per jaar liegen hele beschaafde mensen, zoals Beau, tegen hun kinderen dat een of andere rare man uit Turkije gaat komen. En ze verplichten mij om ook tegen mijn kinderen te liegen."

De discussie in DWDD vond plaats naar aanleiding van het nieuws dat de sinterklaasintocht in Amsterdam onder vuur ligt. Voor het eerst zijn er bij de gemeente bezwaren ingediend tegen de aankomst van de goedheiligman in de hoofdstad. De aanwezigheid van Zwarte Piet is voor 21 bezwaarmakers reden om in actie te komen. Zij vinden dit discriminerend.

Onder de vele reacties op Twitter ook één van oud-voetballer Gerald Sibon. Hij zegt dat hij Prem "een schimmel tussen de benen gunt".

17-10-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthias Schoenaerts gaat geweldige carrière tegemoet"

"Matthias Schoenaerts gaat geweldige carrière tegemoet"

http://oi40.tinypic.com/2mzxm5z.jpg

Op het Filmfestival van Gent ging gisterenavond 'Blood Ties' in première, de eerste Hollywoodfilm met Matthias Schoenaerts. Daarin speelt hij een gangster met een even vettig Amerikaans accent als de brillantine in z'n haar. Regisseur Guillaume Canet, die Schoenaerts zijn Hollywooddebuut aanreikte, hoorde enkel lof. "Een gangsterfilm die zich afspeelt in de jaren 70 zonder jonge Robert De Niro? Onmogelijk."


Schoenaerts was gisteren de grote afwezige op de première van 'Blood Ties' in Gent. Momenteel staat onze landgenoot in Engeland op de set voor zijn nieuwste film 'Far from the Madding Crowd'. Maar zijn naam ging gisteren uitgebreid over de tongen bij het filmvolkje. Met dank aan zijn ijzersterke vertolking. 'Blood Ties' is wegens het uitblijven van 'The Loft', het officiële Hollywooddebuut van Matthias. Vlaanderen maakt zo overigens voor het eerst kennis met zijn Amerikaanse accent. "Ik was stomverbaasd", vertelt regisseur Guillaume Canet. "Ik was van plan om hem als Europeaan te casten, maar toen hij zijn eerste scène speelde dacht ik: oké, hij is een Amerikaan."

Het was Canets vrouw Marion Cotillard die hem tipte over het acteertalent van Schoenaerts nadat ze samen schitterden in 'Rust & Bone'. "Zelf was ik ook al ondersteboven van Matthias toen ik hem zag in 'Bullhead'", aldus Canet. "Hij is een echte kameleon. Hij kan zijn talent én vorm veranderen. Ik heb eigenlijk nog nooit zo gemakkelijk met iemand kunnen samenwerken. Matthias verscheen elke dag goed voorbereid en netjes op tijd op de set. Ook al zat zijn werk erop, hij bleef tot 's avonds op de set."

Over de toekomst van Schoenaerts is Canet vastberaden: "Het kan niet anders dan dat hem een geweldige carrière tegemoet gaat. Ik wil dolgraag nog eens met hem samenwerken, maar hij is constant bezet. Sinds 'Blood Ties' heeft hij al vier nieuwe films ingeblikt. Dat hij zal ontploffen, is zeker."

17-10-2013 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten blaast bruggen met zoon Dylan op

Wendy Van Wanten blaast bruggen met zoon Dylan op

http://oi44.tinypic.com/20sj0ig.jpg

Op de open brief aan Dag Allemaal waarin zoon Dylan Wendy Van Wanten de hand reikt, heeft zijn moeder erg hard gereageerd. De zangeres meent dat deze jarenlange ruzie niet in de pers uitgeklaard had moeten worden en verklaart dat haar deur de komende eeuw voor haar oudste zoon gesloten zal blijven.


Dylan en zijn moeder spreken al sinds het begin van haar relatie met Frans Vancoppenolle niet meer met elkaar. Na een sluimerende ruzie van ongeveer vijf jaar heeft Dylan in het blad Dag Allemaal met een open brief de eerste stap in de richting van een verzoening gezet. Hij deed dit via de pers omdat hij geen andere manier zag om zijn moeder te bereiken.  

Wendy vindt echter dat deze manier van communiceren ongehoord is. Haar nieuwe partner en tevens manager Frans verklaart in de krant Het Nieuwsblad waarom zijn geliefde zo kwaad is: "Dylan weet waar we wonen, heeft Wendy's telefoonnummer en e-mailadres, toch heeft hij liever dat heel Vlaanderen zijn verzoeningspoging lezen. Hij moet de eerste eeuw niet meer komen aankloppen, deze deur blijft beter dicht."

Toch zat de brief van Dylan vol goede bedoelingen, hij wou het bijleggen en opnieuw praten met zijn moeder. Zo smeekte hij in Dag Allemaal: "Laat ons praten, discussiëren, ruziemaken desnoods. Maar laat ons nooit meer zwijgen, lieve mama. Als je stopt met praten, stopt alles."

17-10-2013 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Arnold Schwarzenegger doet het vijf keer per dag"

"Arnold Schwarzenegger doet het vijf keer per dag"

http://oi44.tinypic.com/2mzgk5d.jpg

Arnold Schwarzenegger heeft een enorme seksdrive. De ster zou vijf maal per dag actief zijn tussen de lakens. Volgens Tom Arnold, co-acteur in de film 'True Lies', heeft de voormalige gouverneur van Californië zelfs een hele harem tot zijn beschikking om hem te bevredigen.


"Het libido van Schwarzenegger is erg hoog", aldus Arnold. En dat is nog een understatement, zo blijkt. "Vrouwen lopen af en aan."

De 66-jarige spierbundel komt dus ruim voldoende aan zijn trekken. "Hij heeft een grote behoefte en het maakt eigenlijk allemaal deel uit van zijn fitnessroutine", onthult de co-acteur. "Vijf maal per dag is een goed gemiddelde. Weinig dames zijn daartoe bereid. Hij verkeert dan ook in uitstekende vorm."

Halfnaakte mannen
Naast het feit dat Schwarzenegger gastheer speelt voor een harem vrouwen, lopen er ook halfnaakte mannen rond op zijn domein. De gespierde heren fitnessen samen met 'The Governator' en tonen maar al te graag hun afgetrainde lichaam aan bezoekers. "Schwarzenegger tracht nu eenmaal te leven zoals een koning", besluit Arnold.

De Amerikaanse bodybuilder met Oostenrijkse roots, die in 2011 scheidde van zijn vrouw Maria Shriver nadat hij een buitenechtelijk kind verwekte bij zijn huishoudster, kwam begin dit jaar nog in opspraak toen een naaktfoto van hem was opgedoken waarop waarop hij de liefde bedreef met een onbekende vrouw.

16-10-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog twee redenen waarom Charlie Hunnam 'Fifty Shades' dumpte

Nog twee redenen waarom Charlie Hunnam 'Fifty Shades' dumpte

http://oi41.tinypic.com/23odj9.jpg

Er wordt weinig belang gehecht aan de officiële reden waarom Sons of Anarchy-acteur Charlie Hunnam uit de verfilming van 'Fifity shades of Grey' stapte, namelijk 'geen tijd'. Een werd al een waslijst aan redenen opgevist door de Amerikaanse showbizzpers (lees ze hier)  en daar zijn er nu nog twee bijgekomen.


"Charlie denkt dat de verfilming van 'Fifity Shades of Grey' zal betekenen dat hij enkel nog dat soort rollen zal aangeboden krijgen." Typecasting dus, de vrees van elke ambitieuze acteur.

Ook de aandacht zint de tot nu toe vrij anonieme acteur niet: "Hij wou ook de Robert Pattinsonachtige aandacht niet die bij deze rol hoort."

Twilight, de reeks die Pattinson wereldberoemd maakte, was de inspiratiebron voor 'Fifity Shades of Grey', dat begon als Twilightfanfictie. Niet toevallig was R-Patz dan ook eerste keuze voor schrijfster E.L. James, maar hij wees de rol af.

Na een moeilijke zoektocht, werd dan eindelijk Charlie Hunnam gevonden die 'spetterende' chemie had met tegenspeelster Dakota Johnson. De producers zijn dan ook verre van happy dat Charlie nu opstapt. Het zoeken naar een nieuwe Christian Grey kan beginnen...

16-10-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse bevestigt: "Ja, heb relatie met Leonardo DiCaprio"

Braziliaanse bevestigt: "Ja, heb relatie met Leonardo DiCaprio"

http://oi40.tinypic.com/2ptuhl4.jpg

Leonardo DiCaprio heeft alweer een nieuwe vriendin. De 24-jarige Kat Torres heeft - weliswaar met een bang hartje - tegen de Braziliaanse krant Extra bevestigd dat ze een koppel vormt met de 'Great Gatsby'-acteur. De Braziliaanse schone liet tijdens het interview meteen ook weten dat Leo hoogstwaarschijnlijk niet zal opgezet zijn met haar uitspraken.


"Ik heb Leo in Cannes ontmoet. We verbleven in hetzelfde huis tijdens het filmfestival", legt Kat uit. "Leo is een pracht van een kerel, maar ik maak me zorgen over wat hij van mij zal denken nu ik met jullie heb gepraat. We hadden afgesproken dat we nooit iets over onze relatie zouden bekendmaken. Maar in Europa is alles anders. De mensen zien ons daar op zoveel verschillende plaatsen waardoor ze ons helemaal niets meer moeten vragen."

Paparazzi
Leonardo en Katiuscia Torres Soares werden al verschillende keren samen gespot, maar het blonde model zegt dat ze nog steeds moet wennen aan de paparazzi. "Ik snap echt niet hoe die fotografen aan deze beelden zijn geraakt want we werden heel goed beschermd en niemand kon in onze buurt komen."

"Hij haat het om gefotografeerd te worden en hij vlucht van zodra mensen weten dat hij het is." De 38-jarige DiCaprio sloeg de voorbije jaren heel wat modellen aan de haak. Zo was hij in het verleden vier jaar samen met Gisele Bündchen, zette hij in 2011 na zes jaar een punt achter zijn relatie met Bar Refaeli en vormde hij onlangs nog een koppel met Victoria's Secretmodel Toni Garrn.

16-10-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe Christian Grey?

Is dit de nieuwe Christian Grey?

http://oi42.tinypic.com/ops5tc.jpg

Het is hét gespreksonderwerp in Hollywood sinds Charlie Hunnam zich uit 'Fifty Shades of Grey' trok: wie wordt de nieuwe Christian Grey? E! Online schijnt te weten dat Jamie Dornan de grootste kanshebber is om de hoofdrol in de wacht te slepen.


Maar wie is nu die 31-jarige Ierse acteur die zo plots op dat lijstje van potentiële Christian Grey's verschijnt?

1.    Hij begon als model

Zoals veel acteurs is Jamie in het showbizzwereldje beland dankzij zijn fotogeniek gezicht en zijn gespierd lichaam. Volgens The Telegraph verscheen hij in reclamecampagnes van onder andere Dior, Aquacutum, Armani en Calvin Klein met Kate Moss en Eva Mendes. Dornan maakte in 2006 zijn filmdebuut in 'Marie Antoinette' aan de zijde van Kirsten Dunst. In datzelfde jaar riep de New York Times hem uit tot 'The Golden Torso'.

2.    Hij was ooit samen met Keira Knightley

Jamie leerde de 'Pirates Of The Caribbean'-ster in 2003 kennen tijdens een fotoshoot in Manhattan. De twee knoopten in het grootste geheim een relatie aan, maar hun romance kwam één jaar later echter aan het licht. Het koppel ging in 2005 uit elkaar en liet in een persmededeling aan het Amerikaanse blad People weten dat ze "vrienden gingen blijven en elkaar zouden blijven zien".

3.    Hij is getrouwd

Dornan en zangeres Amelia Warner gaven op 27 april van dit jaar hun jawoord in het Engelse Somerset. Volgens de Belfast Telegraph zijn ze zelfs in blijde verwachting van hun eerste kindje. De vader en stiefmoeder van de acteur - twee gynaecologen - hebben aan het blad laten weten dat ze in de wolken zijn met de komst van hun kleinkind.

4.    Hij speelt een seriemoordenaar in 'The Fall'

Jamie speelt een seriemoordenaar in de BBC-serie 'The Fall'. Hij vertelde aan Digital Spy hoe hij ooit een onwaarschijnlijk bizarre scène moest inblikken: "Ik ben ooit een hele dag op de set geweest waar ik mezelf met mijn rug tegen de deur moest wurgen en tegelijkertijd moest masturberen terwijl ik naar de nummerplaat van één van mijn slachtoffers keek. Dat is geen gemakkelijke werkdag! En dan hebben ze die scène er uiteindelijk ook nog eens uitgeknipt! Ik kon het niet geloven... ze hadden het mij niet eens laten weten. Toen ik de serie voor het eerst had bekeken, merkte ik dat die scène er niet tussen zat."

5.    Hij speelde de Jager in 'Once Upon a Time'

De acteur speelde van 2011 tot 2013 de Jager in de Amerikaanse fantasyserie 'Once Upon A Time'. "De Jager is een coole rol om te spelen", liet hij eerder dit jaar aan E! News weten. "Het enige dat ik minder leuk vind is dat Chris Hemsworth (in 'Snow White And The Huntsman') er fatsoenlijk uitziet als jager. Ik zie er uit als een vrouw in mannenkleren."

16-10-2013 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus nog drie jaar bij VRT

Jeroen Meus nog drie jaar bij VRT

http://oi40.tinypic.com/15n6drm.jpg

Jeroen Meus (35) kookt nog zeker drie jaar op Eén. De nodige handtekeningen moeten nog gezet worden, maar deze week verlengt de Leuvenaar zijn exclusiviteitscontract met de VRT, waardoor 'Dagelijkse Kost' nog op het scherm verschijnt tot eind 2016. De tv-kok stelde gisteren ook officieel zijn eerste 'bijna kant-en-klaar-maaltijden' voor. Die 'StarMeals' liggen vanaf vandaag in warenhuizen en tankstations. "Je kan ze niet in de microgolf opwarmen, maar moet nog amper twee potten vuilmaken. Aanstoven, saus erover en klaar."

16-10-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Taylor Lautner zich geïntimideerd voelde op de set van 'Grown Ups 2'

Waarom Taylor Lautner zich geïntimideerd voelde op de set van 'Grown Ups 2'

http://oi39.tinypic.com/mc3lhi.jpg

Hij speelde vijf jaar lang weerwolf Jacob Black in al evenveel 'Twilight'-films, maar nu is Taylor Lautner helemaal klaar om nieuwe wegen te bewandelen. De acteur is binnenkort namelijk te zien in zijn allereerste komedie, 'Grown Ups 2'. Lautner steekt echter niet onder stoelen of banken dat hij zich op de eerste draaidag wat geïntimideerd voelde. Je zou voor minder als je plots op de set staat met Adam Sandler, Kevin James, David Spade en Salma Hayek...

16-10-2013 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn in de studio met acteur Idris Elba

Damon Albarn in de studio met acteur Idris Elba

http://oi43.tinypic.com/2pze0sy.jpg

Blur-zanger Damon Albarn is in Mali een nummer aan het opnemen met 'The Wire'-acteur Idris Elba. Dat meldt Britse krant The Guardian. Albarn is in de hoofdstad Bamako in het kader van het 'Africa Express'-project, waar hij samenwerkt met Afrikaanse en westerse artiesten, zoals de wereldberoemde producer Brian Eno.

De organisatoren achter het muziekproject hebben voor Mali gekozen vanwege de problematische politieke situatie in het land. "Ik kom steeds maar terug naar Mali, ondanks alles wat er hier gebeurd is. Het voelt soms gek in Bamako, met alle problemen in het noorden. Maar ik probeer met persoonlijke gesprekken en met muziek de dialoog aan te gaan met de plaatselijke bevolking", zegt de Brit. Andere artiesten die meewerken zijn Ghostpoet, Holy Other en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs. Naar verluidt wordt er gewerkt aan het eerste 'Africa Express'-album.

15-10-2013 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Vervotte (35) en vriend (53) na jaar uit elkaar

Inge Vervotte (35) en vriend (53) na jaar uit elkaar

http://oi41.tinypic.com/6p97q9.jpg

Ex-politica Inge Vervotte (35) en haar vriend, de 18 jaar oudere concertorganisator Teddy Hillaert (53), zijn niet langer een koppel. Zij waren iets meer dan een jaar samen, schrijft Dag Allemaal.


"In mijn persoonlijke leven ga ik altijd op zoek naar de dingen die bij me passen. Ik ga steeds voor keuzes die me gelukkig maken", vertelde ex-CD&V-politica Inge Vervotte onlangs in Nina. Maar helaas hoort Teddy Hillaert, de rechterhand van Rock Werchter-organisator Herman Schueremans en vroeger manager van Channel Zero en Zita Swoon, daar niet meer bij.

Inge, die sinds kort gedelegeerd bestuurder is van vzw Emmaüs en voorzitster van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie, liet zelden in haar hart kijken, maar toen ze vorig jaar pas samen was met Teddy, mocht iedereen het weten: ze was dolverliefd! Op Rock Werchter liep Inge hand in hand met Teddy, en ook op Rimpelrock verschenen ze samen. Dat Teddy in Brussel woonde en zij in Mechelen, was voor Inge geen bezwaar, net als het leeftijdsverschil."

Helaas bleek Teddy niet degene die voor haar was voorbestemd.

15-10-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

http://oi40.tinypic.com/dy7jmh.jpg

Charlotte Church heeft de aanval geopend op de muziekindustrie, die is volgens haar seksistisch. De Britse zangeres zegt dat ze in het begin van haar carrière onder druk werd gezet om weinig verhullende outfits te dragen in videoclips, iets waar ze zich niet prettig bij voelde.


"Wat ik telkens te horen kreeg, meestal van mannen van middelbare leeftijd, was: je ziet er geweldig uit, je hebt een fantastisch lijf, waarom laat je het niet zien?", vertelt Charlotte in de jaarlijkse John Peel Lecture op BBC 6 Music. "Ik voelde mij er heel ongemakkelijk bij, maar werd er door de bazen van het platenlabel vaak aan herinnerd wie het geld uitgaf."

Charlotte zegt dat ze na haar sexy videoclips op sociale media werd uitgemaakt voor slet. Bovendien werd het volgens haar lastiger om serieus genomen te worden. Het is volgens haar een trend dat de muziekindustrie seksobjecten wil die er piepjong uitzien. In de lezing levert ze kritiek op Pharrell Williams, Rihanna en Robin Thicke. Diens 'middelmatige' nummer Blurred Lines zou volgens Charlotte zonder de gewaagde videoclip nooit zo'n grote hit zijn geworden.

Zangeressen Sinéad O'Connor en Annie Lennox haalden recent ook uit naar het seksisme in de muziekindustrie. Lennox vindt bijvoorbeeld dat er een leeftijdsaanduiding moet komen voor pikante clips.

15-10-2013 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

http://oi39.tinypic.com/w71xg0.jpg

De Amerikaanse internetfilmdienst Netflix komt met een nieuwe grote dramareeks. Sony Pictures, dat eerder al AMC's succesreeks 'Breaking Bad' uitbracht, zal vanaf volgend jaar beginnen aan de productie van de nieuwe serie. Dat weet de website Mashable.


Het zou gaan om een 13-delige reeks "over een familie van volwassen broers en zussen. Wanneer hun broer, het zwarte schaap van de familie, naar huis terugkeert, worden hun geheimen en pijnlijk verleden onthuld", aldus producers Todd Kessler, Daniel Zehlman en Glenn Kessler.

De dramareeks zal aanvankelijk exclusief op Netflix uitgezonden worden. Of de dertien afleveringen tegelijkertijd online komen is niet bekend. Eens de afleveringen uitgezonden zijn, is het mogelijk dat ze op dvd uitkomen of aan andere tv-zenders verkocht worden. Eerder maakte Netflix al succesvolle series als 'House of Cards' en 'Orange Is the New Black'.

Volgens geruchten praat Netflix momenteel met kabelmaatschappijen om de applicatie rechtstreeks via kabel aan de man te brengen.

15-10-2013 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

http://oi41.tinypic.com/rtorap.jpg

De zoektocht naar de geknipte Christian Grey is weer volop begonnen na het plotse vertrek van hoofdrolspeler Charlie Hunnam. Volgens de acteur heeft hij het momenteel veel te druk om zich op de verfilming van het immens populaire boek van E.L. James te storten. Maar is dat ook de échte reden?


"Charlie Hunnam was nooit van plan om in 'Fifty Shades Of Grey' mee te spelen", vertelt een insider die nauw betrokken is bij de productie van de film. "Hij heeft zijn agents verteld dat hij het niet wilde doen en dat hij graag wilde vertrekken."

Een tweede bron dicht bij de 33-jarige 'Sons Of Anarchy'-acteur zegt dat zijn "drukke agenda" echt aan de basis ligt van zijn vertrek. "De rol van Christian Grey vergt enorm veel voorbereiding. Charlie en zijn team wisten maar al te goed dat het om een trilogie ging, en hij twijfelde in het begin al om de rol aan te nemen. Charlie is de hoofdrolspeler in een grote tv-serie. 'Sons Of Anarchy' zal altijd op de eerste plaats komen."

Mediacircus
De ingewijde voegt er tot slot aan toe dat alle media-aandacht omtrent de keuze van de hoofdrolspelers niet heeft bijgedragen tot zijn vertrek: "Charlie blijft heel trouw aan zijn vak. Een mediacircus zal hem niet weerhouden om een rol al dan niet aan te nemen. Dat gezegd zijnde: het project nam niet de gewenste vormen aan. Hoewel dit een moeilijke keuze was, vindt hij dit de juiste beslissing en hij is blij dat hij de knoop heeft doorgehakt."

Niet onbelangrijk: Hunnam start begin volgend jaar met de opnames van 'Crimson Peak'. De film, geregisseerd door Guillermo Del Toro (die Charlie regisseerde in 'Pacific Rim'), vertelt het verhaal van een jonge schrijfster die ontdekt dat haar nieuwe echtgenoot niet is wie ze denkt dat hij is. Hunnams tegenspeelster is 'Zero Dark Thirty'-actrice Jessica Chastain.

Een derde bron komt echter met een heel andere uitleg: "Het was niet de moeite waard voor hem. Ik weet in elk geval dat de filmmakers en Universal niet opgezet zijn met (zijn vertrek)."

"Voelbare chemie"
In september vertelde Hunnam nog aan de pers dat hij helemaal klaar was om zich op 'Fifty Shades' te storten. De acteur had toen net een vergadering met regisseur Sam Taylor-Johnson achter de rug en had net een oefensessie achter de rug met Dakota Johnson, die in de huid van Anastasia Steele mag kruipen. "Er is voelbare chemie met Dakota", klonk het destijds.

Naast Hunnam waren ook Ian Somerhalder, Robert Pattinson en topfavoriet Matt Bomer grote kanshebbers om de rol van Christian Grey in de wacht te slepen.

15-10-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

http://oi39.tinypic.com/25kpwjm.jpg

Fans van Sylvester Stallone hebben afgelopen weekend diep in de buidel moeten tasten om met hun held op de foto te kunnen. De acteur was aanwezig op het NYC Comic Con evenement, en vroeg daar volgens entertainmentwebsite TMZ 445 dollar (bijna 330 euro) voor een kiekje. Een handtekening kostte 395 dollar (ruim 290 euro). Het bedrag schrok de fans niet af, weet de website.

Overigens vroegen meerdere bekendheden geld voor foto's. Stripauteur Stan Lee vroeg 400 dollar en voor 200 dollar liet actrice Sigourney Weaver zich vereeuwigen.

15-10-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leki is opvolgster Ilse Van Hoecke bij 'De madammen'

Leki is opvolgster Ilse Van Hoecke bij 'De madammen'

http://oi41.tinypic.com/qrhuab.jpg

Karoline Kamosi (Leki) start deze voormiddag als de nieuwe 'madam' bij Radio 2-programma 'De madammen'. Ze werd gisteren voorgesteld. Ze neemt de plaats in van Ilse Van Hoecke, die deze zomer overstapte naar Sanoma.


Samen met Anja Daems en Cathérine Vandoorne zal Leki vandaag de zesde verjaardag van 'De madammen' vieren. Leki is bij het brede publiek vooral bekend als R&B-zangeres die hitjes scoorde met nummers als 'Crazy', 'Breakin' Out' en 'Over The Rainbow'. Ze was ook het gezicht van programma's als 'Coolsweat' (TMF) en '71° Noord' (2BE/vtm). Op Studio Brussel presenteerde ze lange tijd het programma 'Juice' en op MNM het R&B- en soulprogramma 'Leki'.

Haar muziekcarrière is overigens nog niet achter de rug. Volgend jaar brengt ze haar vijfde album uit. Daarnaast zet ze zich in voor haar vzw Nanda. Daarmee wil ze de droom van haar vader, een ziekenhuis bouwen in Congo, verwezenlijken.

15-10-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Wendy Van Wanten: "Ik smeekte om niet naar Laurent te gaan op mijn verjaardag"

Zoon Wendy Van Wanten: "Ik smeekte om niet naar Laurent te gaan op mijn verjaardag"

http://oi39.tinypic.com/35m4ghu.jpg

Vijf jaar lang spraken Wendy Van Wanten en haar zoon niet tegen elkaar. Via Dag Allemaal wil Dylan daar hier en nu een eind aan maken. Met een emotionele brief die barst van de liefde voor zijn moeder, een liefde die jarenlang een pijnlijk verwrongen vorm had. Zijn intenties zijn zuiver en van de beste soort: "Laat ons praten, discussiëren, ruziemaken desnoods. Maar laat ons nooit meer zwijgen, lieve mama. Als je stopt met praten, stopt alles."


"Ik ben het, je oudste zoon, Dylan. Degene die niet meer met je spreekt, en jij niet met hem, zo'n vijf jaar lang al. Dat is lang, lieve moeder, dat is heel lang. Dat is vijf jaar momenten weggooien die herinneringen hadden kunnen zijn, vijf jaar lang geen nieuws met Oudjaar - een dronken sms'je van mezelf niet te na gesproken, vijf jaar de verjaardagskaartjes die je me stuurt schijnbaar achteloos weggooien. Vijf jaar opkroppen en woedend zijn. Tot het dan gebeurt. Een of andere actrice die een koninklijke moeder speelt en die een andere moeder een hoer noemt omdat ze haar te min vindt voor haar prinselijke zoon. De woede wordt verdriet."

Elf jaar
"Ik was elf op de dag dat je Laurent voor het eerst ontmoette. Dat was op die modeshow in Parijs, er werd zelfs een foto van jullie genomen, de enige foto die de pers van jullie in handen heeft. Je was gescheiden van mijn natuurlijke vader en samen met Danny, onze rots in de branding. Tot op het einde bleef Danny- vechtend tegen een uitzichtloze ziekte- van jouw geluk z'n allergrootste prioriteit maken. Ik sliep jarenlang tussen jullie in, badend in liefde. Tot jij naar die modeshow ging. Dat was de laatste keer dat ik zorgeloos tussen jou en Danny indommelde."

Krijsend en tierend
"Veel van wat je deed kon ik maar moeilijk plaatsen. Hoe je uitgerekend op mijn verjaardag naar Tervuren reed. Want Laurent had gebeld, Laurent had je nodig. Krijsend en tierend hing ik letterlijk aan je been om je thuis te houden. Maar je ging toch. Je ging en kwam pas dagen later terug. Danny ving mij op. Meer en meer zat je in Tervuren. Smoorverliefd was je op hem. Je hield van hem. Het werd Danny te veel. Hij vertrok. We bleven met z'n tweeën alleen achter in dat grote huis. Danny kwam terug. Met dat grote goede hart van hem kwam hij weer bij mij wonen. Bij mij schrijf ik, want ik denk dat ik de reden ben dat hij al die tijd is gebleven. Danny werd ziek. Ik deed wat ik moest doen: me vermannen."
 
Strijdbijl begraven
"Het is tijd. Tijd om de strijdbijl te begraven. Tijd om achter ons te laten wie Het Grote Gelijk heeft. Laat ons daarover praten, discussiëren en desnoods ruziemaken. Maar laat ons nooit meer zwijgen. Als je stopt met praten, stopt alles. Ik heb jou mijn kant van het verhaal gedaan, deze manier was de enige die me restte. Ik hoop dat ik je binnenkort snel zie, zodat ik jouw kant kan horen."

15-10-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Byrne: "Spotify bedreigt de toekomst van de muziek"

David Byrne: "Spotify bedreigt de toekomst van de muziek"

http://oi39.tinypic.com/5baeiq.jpg

David Byrne, ex-lid van de band Talking Heads, heeft in een blogpost gepubliceerd door de krant The Guardian niets dan kritiek op muziekstreamingdiensten zoals Spotify. Volgens hem zijn ze een gevaar voor nieuwe artiesten. De muzikant heeft zoveel mogelijk van zijn muziek van Spotify weggehaald.


In de blogpost zegt Byrne dat de kleine som geld die Spotify en andere streamingdiensten uitbetalen niet genoeg is voor opkomende artiesten om te overleven. Ze zullen zich moeten concentreren op andere activiteiten en minder op het maken van muziek.

"Op het spel staat niet zozeer het overleven van artiesten zoals mezelf, maar van nieuw opkomend talent. Diegenen die nog maar een paar platen hebben gemaakt", vertelt Byrne. "Zonder nieuwe artiesten ziet de toekomst van de muziek er slecht uit."

Byrne gaat niet akkoord met de stelling van Daniel Glass, stichter van Glass Note Entertainment Group, dat artiesten Spotify moeten zien als een manier om nieuwe muziek te ontdekken, niet als extra inkomstenbron.

"Volgens mij zijn er al genoeg manieren om nieuwe muziek te ontdekken", zegt Byrne. "Als de streamingdiensten in hun opzet slagen, zullen die er in de toekomst niet meer zijn. "

14-10-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Victoria Beckham opent eerste winkel in Londen"

"Victoria Beckham opent eerste winkel in Londen"

http://oi42.tinypic.com/33ol948.jpg

Victoria Beckham gaat een winkel openen in Londen. Na maanden van onderhandelingen zou de deal nu eindelijk rond zijn en dat wil zeggen dat Beckham binnenkort een shop heeft midden in het modecentrum van de stad, zo weet de Britse krant Daily Mail.

In de winkel van de vrouw van David Beckham zullen zowel haar kledingcollectie als haar tassenlijn te koop zijn. Het pand bevindt zich in de wijk Mayfair. De ontwerpster vertelde eerder dit jaar al tijdens een interview dat ze graag een winkel zou openen in Londen. "Er is nog veel te doen, maar het idee is om de winkel aan het begin van 2014 te openen", vertelt een bron die ook verklapt dat dit gepaard zal gaan met 'een van de grootste modefeestjes van het jaar'.

14-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Bomer getipt als nieuwe Christian Grey

Matt Bomer getipt als nieuwe Christian Grey

http://oi42.tinypic.com/inxqua.jpg

Na het wegvallen van Charlie Hunnam als Christian Grey in de verfilming van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' van EL James, moeten de filmmakers op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. Volgens wedkantoor Ladbrokes is Matt Bomer dé favoriet voor de rol.

Maar ook Cillian Murphy, Alexander Skarsgard en Chace Crawford zouden goede kanshebbers zijn. Bomer, die onder meer naam maakte in White Collar, Guiding Light en Traveler, moet in de verfilming van de pikante trilogie de tegenspeler worden van Dakota Johnson. Zij neem de rol van studente Anastasia Steele op zich. Nadat vorig jaar bekend werd dat Fifty Shades of Grey verfilmd zou worden, werden er ook al een handvol namen gedropt. Toen leken Ryan Gosling en Robert Pattinson nog met de rol aan de haal te gaan.

14-10-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Christina Applegate opgepakt na gevecht met paparazzo

Man van Christina Applegate opgepakt na gevecht met paparazzo

http://oi39.tinypic.com/fnwnex.jpg

De man van Christina Applegate, rockster Martyn LeNoble, heeft bezoek gehad van de politie nadat hij op de vuist was gegaan met een paparazzo. Tegenover entertainmentsite TMZ laat de bassist van de band Porno for Pyros weten dat de fotograaf in zijn ogen veel te ver ging door foto's te maken van zijn 2-jarige dochtertje op een kinderfeestje.

"Ik ben naar buiten gegaan om met de fotograaf te praten, maar hij weigerde te vertrekken. Uiteindelijk daagde de man me uit om in een steegje te gaan knokken, om te zien uit welk hout ik gesneden ben." Uiteindelijk kwam LeNoble er zonder arrestatie of aanklacht van af. Zelf twijfelt LeNoble nog of hij verdere stappen gaat nemen tegen de paparazzo.

14-10-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewapende man probeert Buckingham Palace binnen te dringen

Gewapende man probeert Buckingham Palace binnen te dringen

http://oi43.tinypic.com/5sokn.jpg

In Londen heeft een man geprobeerd om, gewapend met een mes, Buckingham Palace binnen te dringen. De politie kon de man overmeesteren. Dat meldt de Britse politie.


De 44-jarige man probeerde de residentie van koningin Elizabeth II binnen te dringen via de noordelijke kant van de hoofdingang maar de politie kon de man meteen overmeesteren, laat Scotland Yard weten in een persbericht. Het incident deed zich voor omstreeks 11.30 uur plaatselijke tijd.

De politie arresteerde de man wegens het binnendringen in het koninklijk paleis en het dragen van een gevaarlijk wapen. Hij werd onder toezicht geplaatst in een Londens politiekantoor. Koningin Elizabeth II bevond zich niet in het paleis op het moment van de feiten.

14-10-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie en Josh plukken druiven met baby Axl

Fergie en Josh plukken druiven met baby Axl

http://oi40.tinypic.com/zsok9l.jpg

Baby Axl mag dan nog maar zes weken oud zijn, voor zangeres Fergie en Josh Duhamel is het geen reden om geen uitstappen met de kleine jongen te maken. Het stel was afgelopen weekend op bezoek bij de wijngaard van de familie Ferguson om druiven te plukken.

De Fergusons hebben een eigen wijngaard in Santa Barbara en afgelopen weekend was het oogsttijd. Op Instagram showt Fergie haar kleine mannetje. Op één foto is Axl te zien in een paars dekentje in de handen van zijn opa, uiteraard tussen de druivenstruiken met een trosje druiven op zijn dekentje. Op een andere foto is te zien hoe Fergie voor een paar tonnen met geplukte druiven staat en manlief Josh zijn handen uit de mouwen steekt. De wijngaard werd in 2006 geopend door Fergie en haar vader Pat. De wijn die van de druiven wordt gemaakt, wordt verkocht onder het label Ferguson Crest.

14-10-2013 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

http://oi43.tinypic.com/15zsix.jpg

Hoewel ze een fortuin op de bank hebben staan, nemen rapper Jay-Z en zanger Chris Martin net als de normale medemens de Londense metro in het weekend om naar een concert te gaan.

De rapper en de frontman van Coldplay werden door heel wat medereizigers gespot op weg naar hun show in de O2 arena afgelopen zaterdag. Samen met goede vrienden Timbaland, manager Ty Ty en baas van Atlanta Records Michael Kyser nam het gezelschap de metro van Waterloo Station naar de O2 arena in de Britse hoofdstad voor het uitverkochte concert van de Magna Carta Holy Grail tour. Niet veel later werd Twitter overspoeld met foto's en filmpjes van verbaasde medepassagiers. Martin en Timbaland vergezelden de rapper op het podium voor het nummer Heart of the City (Ain't No Love).

14-10-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buscemi werkt single Chris Morel af

Buscemi werkt single Chris Morel af

http://oi43.tinypic.com/2mfhp39.jpg

De Limburgse DJ Buscemi draaide gisteren in primeur 'First Sun', de onafgewerkte single van Chris Morel die in juni overleed aan kanker. Net voor zijn overlijden werkte hij aan de single speciaal voor 'A touch of Rose', het psychosociaal oncologisch welzijnscentrum in Bornem van zijn oudere zus en longarts Ann-Marie Morel (43), maar die kreeg hij niet op tijd klaar.


Chris Morel was amper 35 jaar toen hij op zaterdag 15 juni overleed aan longkanker. Opnieuw een mokerslag voor de familie Morel, die twee jaar geleden al afscheid moest nemen van zijn zus en politica Marie-Rose Morel (38), ook ten gevolge van kanker. Chris was jurist van opleiding, maar was de jongste jaren in het nachtleven actief als DJ Vince Hilton en was bezig aan een single voor 'A touch of Rose'. "Mijn broer heeft zijn werk nooit kunnen afmaken. Toen hij wist dat hij het niet ging halen, heeft hij een vriend bij zich geroepen en hem gevraagd om de single af te maken", vertelt Ann-Marie. "Muziek was zijn leven. Hij behaalde zijn diploma maar na een paar jaar aan de balie, wou hij toch voor een carrière als DJ gaan. Niet meteen naar de zin van onze ouders, maar Chris wou echt doorbreken. Een single zou het mooiste eerbetoon zijn."

First sun
Als Vince Hilton deelde Chris een paar keer de draaitafel met Dirk Swartenbroekx, die beter bekend is als zijn DJ-alias Buscemi. Op vraag van de familie begon hij een maand geleden aan de remix van het nummer van zijn overleden collega. "Ik en Chris waren niet heel close, maar we hadden wel gemeenschappelijke vrienden. Ik heb er even over nagedacht of ik het wel wou doen, maar aangezien het voor een goed doel is, heb ik toegehapt. Net zoals bij de meeste mensen ben ik in mijn familiekring ook al geconfronteerd geweest met kanker", vertelt Buscemi. "Het is niet evident om met het werk van een ander aan de slag te gaan, maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Het is een deep-house track van drie minuten geworden, dat de naam 'First Sun' draagt." Het singeltje kan men via 'A touch of Rose' verkrijgen aan een prijs van tien euro.

Afterworkparty
Vrienden en familie van Morel kwamen gisterenavond in het Syneton Building op de Puursesteenweg samen op een 'AfterWorkParty' om het nummer te beluisteren. Om klokslag 21u zette Buscemi het plaatje op. "Buscemi heeft een fantastische job gedaan en dit had Chris zeker en vast ook super gevonden", reageerde een emotionele Ann-Marie achteraf. "Hoe hard we ook aan de positieve dingen blijven denken, het gemis is nog zeer groot. Eigenlijk had mijn broer hier vandaag achter de draaitafel moeten staan."

14-10-2013 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

http://oi41.tinypic.com/73kk8x.jpg

Victoria en David Beckham hebben een reusachtig herenhuis op het oog in Londen. Speciaal voor de kinderen van het stel krijgt het optrekje een VS-thema. Dat schrijft Daily Star.


Victoria en David verkochten vorige week Beckingham Palace voor 12 miljoen pond (ruim 14 miljoen euro) en zijn nu op zoek naar een nieuwe woning. Het beroemde paar zou interesse hebben getoond in een herenhuis in Londen, getaxeerd op 45 miljoen pond (53 miljoen euro).

Alhoewel het huis al beschikt over een bioscoopkamer en een bowlingbaan zouden de Beckhams miljoenen willen steken in een renovatie. Daarnaast heeft binnenhuisarchitecte Kelly Hoppen een ongelimiteerd budget gekregen om de woning een Amerikaans thema te geven.

Heimwee
"David en Victoria zijn zich heel erg bewust van de heimwee van hun kinderen, sinds ze vertrokken zijn uit Los Angeles. Ze vinden het moeilijk zich aan te passen op school en maken moeilijk vriendjes", onthult een bron. Brooklyn krijgt daarom een kamer die in het teken staat van de L.A. Lakers en Romeo's kamer hangt straks vol met posters van de honkbalploeg de Dodgers. De kamer van Cruz krijgt een superheldenthema.

"Ze hopen dat de verhuis een nieuwe start in Engeland betekent voor de jongens en dat ze zich hier thuis voelen en geen heimwee meer hebben naar L.A.", besluit de insider.

14-10-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

http://oi40.tinypic.com/2q39daf.jpg

David Duchovny en Gillian Anderson hebben fans opgeroepen om een campagne op te zetten zodat er een derde 'The X-Files'-film gemaakt kan worden. De acteurs zien een vervolg op 'The X-Files: I Want to Believe' in ieder geval zitten.


David en Gillian beantwoordden gisteren op Reddit vragen van fans. Op de vraag of er derde film zal verschijnen, antwoordde Duchovny: "Ik denk dat Chris (Carter, de bedenker van The X-Files - red.) aan een script werkt."

De acteur vervolgt: "Als hij het script af heeft en Fox ziet de film zitten... dan doet Gillian mee en ik ook. Dus start een campagne. Serieus! We zouden het allemaal dolgraag doen. Het ligt in handen van Fox. En dan bedoel ik niet Fox Mulder, maar Fox de studio.''

Van 1993 tot en met 2002 waren de avonturen van FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully wekelijks te volgen op televisie. In 1998 verscheen de eerste film 'The X-Files' en in 2008 kwam 'The X-Files: I Want to Believe' in de bioscoop.

14-10-2013 om 02:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

http://oi41.tinypic.com/2n0vrdt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West konden zich even losrukken van baby North om te gaan sporten. US Weekly spotte het paar vrijdag om 06.30 uur in de ochtend op weg naar bootcamp. ''Het was erg vroeg en de workout was loodzwaar'', vertelt een bron. ''Maar het koppel was aan het lachen, ze toonden genegenheid en moedigden elkaar aan.''

Kim gaat wel vaker naar de bootcamp, maar Kanye is er pas één of twee keer geweest. ''Ze waren erg schattig samen. Ze lachten naar elkaar in de spiegel, terwijl ze naast elkaar op de loopband stonden.''

Kardashian zou bijna al haar zwangerschapskilo's er al af hebben gesport. ''Ze is al 18 kilo kwijt en heeft nog maar 4,5 kilo te gaan.''

14-10-2013 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas (69) loog over keelkanker

Michael Douglas (69) loog over keelkanker

http://oi44.tinypic.com/eoy07.jpg

Michael Douglas (69) heeft bekend dat hij loog over zijn keelkanker. De acteur werd in 2010 wel degelijk door kanker getroffen, maar nu blijkt dat het om tongkanker ging en niet om keelkanker, zoals hij toen beweerde.

Volgens de acteur heeft hij op aanraden van zijn artsen gelogen. "Er werd gevreesd dat ik een deel van mijn kaak en tong zou verliezen door de ziekte en dat zou te heftig geweest zijn voor het publiek", bekent Douglas.

Ondertussen heeft hij de kanker met succes overwonnen na intensieve chemotherapie. "De kans dat ik herval, is maar vijf procent. Waarschijnlijk komt het dus nooit meer terug."

14-10-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

http://oi41.tinypic.com/2ymtvna.jpg

Kylie Minogue en haar vriend Andres Velencoso zijn na een relatie van vijf jaar uit elkaar. Volgens Mirror is de Australische zangeres kapot van verdriet.

Volgens een vriend van Kylie is er niemand anders in het spel. De relatie van de 45-jarige zangeres en het 35-jarige Spaanse model is stukgelopen door drukke werkschema's. De woordvoerder van Minogue bevestigde de breuk en zegt dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Kylie heeft een groot deel van dit jaar in de studio gezeten in Los Angeles om nieuw materiaal op te nemen, terwijl Andres een acteercarrière van de grond probeert te krijgen. Ondanks dat het koppel elkaar de laatste tijd nog maar weinig zag, is de klap toch groot voor Minogue, weet de ingewijde.

14-10-2013 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William "bestookt" met brandbommen

Prins William "bestookt" met brandbommen

http://oi42.tinypic.com/10o1t2b.jpg

De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties.


Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet de Britse krant The Telegraph.

In het politiecentrum in Kent oefenen agenten op rellen. Speciaal voor de trainingen beschikt het centrum over een nagemaakte stad, een voetbalstadion, een deel van een vliegtuig en trein- en metrostations.

14-10-2013 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem werkt samen met Rihanna voor nieuw album

Eminem werkt samen met Rihanna voor nieuw album

http://oi40.tinypic.com/nmiw46.jpg

Rapper Eminem heeft de tracklist van zijn nieuw album 'The Marshall Mathers LP 2' vrijgeven. Voor het album werkt hij samen met een aantal artiesten, zoals Rihanna en Kendrik Lamar. Dat schrijft website NME.

Rihanna zal een verschijning maken op het nummer 'Monster'. Op 12 september lichtte de zangeres op Twitter al een tipje van de sluier op.

12-10-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achtergronddanseres Miley Cyrus in tranen om MTV-optreden

Achtergronddanseres Miley Cyrus in tranen om MTV-optreden

http://oi40.tinypic.com/4r9gzp.jpg

Een van de kleine mensen die op het podium stonden tijdens het optreden van Miley Cyrus op de Video Music Awards van MTV heeft een heel slecht gevoel overgehouden aan de show. Danseres Hollis Jane zegt bibberend en huilend van het podium te zijn gestapt.


''Na onze eerste repetitie in kostuum, met toekijkende medewerkers, pr-mensen en artiesten, liep ik huilend en bibberend het Barclay Center uit'', schrijft Hollis op haar blog. ''Ik sta graag in het middelpunt van de belangstelling, maar dat was anders. Ik werd aangestaard en uitgelachen om de verkeerde redenen. Ik werd beschouwd als een rekwisiet, als iets minder dan een mens.''

Jane schaamde zich voor het eerst van haar leven voor het feit dat ze een klein persoon is. ''Toen ik optrad op het podium van de VMA's stond, voelde ik me weer zo. We werden alleen maar gebruikt omdat we klein zijn. Het voelde alsof de samenleving ons nog steeds als een grap ziet, ondanks dat ik, op mijn lengte na, ook gewoon een mens ben.'' Hollis zegt ook een aanbod te hebben gehad om met Miley te gaan toeren. Dit sloeg ze af. ''Ik vroeg me af of het het waard was om me weer minder dan een mens te voelen. En eerlijk gezegd, is het dat niet.''

12-10-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez heeft te kleine kont voor Drake

Selena Gomez heeft te kleine kont voor Drake

http://oi39.tinypic.com/2wnu7pv.jpg

Selena Gomez lijkt Justin Bieber al weer te zijn vergeten. In een radio-interview zei ze dat ze Drake adoreert, maar ze denkt dat de rapper niet in haar geïnteresseerd is.


"Ik bedoel het niet verkeerd, maar ik denk gewoon dat mijn kont niet groot genoeg is voor Drake", antwoordde Selena tijdens het interiew in The TJ Show van AMP Radio.

Tijdens het vraaggesprek mochten luisteraars telefonisch vragen stellen. In een gesprekje met een van de fans kwam het gesprek op Zac Efron en ook over hem stak Selena haar mening niet onder stoelen of banken. "Hij is zo aardig en dat maakt hem alleen maar lekkerder."

Selena is momenteel in Boston waar ze optreedt in het kader van haar tournee Stars Dance.

12-10-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

http://oi41.tinypic.com/2ugi2x1.jpg

Tom Waes heeft gisteren een korte tijd op de spoedafdeling van het ziekenhuis moeten doorbrengen. De alleskunner van de openbare omroep was van een paard gevallen, meldt Het Nieuwsblad.


De opnames van het nieuwe tv-programma 'Wauters versus Waes' hebben opnieuw hun tol geëist. Zo viel Tom Waes gisteren tijdens een proef van zijn paard, waarna hij naar de spoedafdeling van het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het Nieuwsblad kreeg Waes gisterenavond aan de lijn, en hij stelde iedereen meteen gerust. "Zo erg was het allemaal niet. Als je tot het uiterste gaat, kunnen zo'n dingen gebeuren", aldus Waes. "Ik sta nog recht en ben met vrienden naar de Rode Duivels aan het kijken."

Over zijn val wilde hij verder niets vertellen. Er moeten voor de kijker namelijk nog verrassingen in het programma zitten. Dat de opnames Tom Waes en Koen Wauters tot het uiterste drijven, is wel duidelijk. Zo liep Waes al een scheur in de buikspieren op, Wauters moest al opgelapt worden voor enkele gekneusde ribben, verrekte schouderligamenten, en bovendien bezeerde hij zijn hoofd tijdens een partijtje trampolinespringen.

12-10-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's stalker krijgt straatverbod

Rihanna's stalker krijgt straatverbod

http://oi44.tinypic.com/riu254.jpg

Rihanna kan weer opgelucht ademhalen. De stalker die twee weken geleden inbrak in RiRi's huis en beweerde haar toekomstige echtgenoot te zijn, heeft een tijdelijk straatverbod opgelegd gekregen.


In de rechtbankpapieren, in handen van entertainmentsite TMZ, vraagt Rihanna de rechter om bescherming. Door de inbraak zou ze namelijk "ernstige emotionele stress en zorgen om haar persoonlijke veiligheid" hebben.

Later deze maand komt de zaak weer voor de rechtbank. De rechter beslist dan of het tijdelijke straatverbod wordt omgezet in een permanent verbod.

12-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

http://oi43.tinypic.com/24mz1fm.jpg

Voor zijn nieuwste videoclip heeft ex-Beatle Paul McCartney de ex-geliefden Kate Moss en Johnny Depp herenigd. De twee hebben sinds 1998 niet meer samengewerkt.


Moss en Depp waren vanaf 1994 gedurende vier jaar een koppel, nu zullen de twee aantrekkelijke sterren samen verschijnen in de videoclip van de single Queenie Eye. De video van McCartney's nieuwste nummer werd opgenomen aan de Abbey Road Studio's in Londen. Een bron getuigt: "Er waren heel veel sterren aanwezig op de set. Meryl Streep en Gary Barlow, maar Kate en Johhny kregen het meeste aandacht. Hoewel de twee maar een kleine rol vertolken, verschijnen ze nu voor het eerst na hun breuk op het scherm." Paul zou een verbod op drugs hebben opgelegd op de set.

Deze samenwerking zal niet makkelijk geweest zijn voor Kate, zij omschreef een jaar geleden de periode na de breuk als een nachtmerrie.  "Ik vertrouwde niemand meer, ik heb jaren en jaren gehuild." Kate werd na de breuk opgenomen in de kliniek 'The Priory' door 'oververmoeidheid'. De 50-jarige Johnny begon daarna een relatie met Vanessa Paradis, ze waren tot vorig jaar een koppel.

12-10-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

http://oi43.tinypic.com/2yuhquc.jpg

Kanye West heeft ervoor gekozen eens rustig met de paparazzi te gaan praten, in plaats van ze aan te vallen. De rapper moest gisteren tanken en besloot aan de aanwezige fotografen even uit te leggen waarom hij in het verleden uit zijn slof is geschoten.


Over zijn aanvaring met paparazzo Daniel Ramos op het vliegveld van Los Angeles afgelopen zomer, zegt Kanye: ''Ik probeerde zijn camera te blokkeren, toen viel hij op de grond en deed alsof het mijn schuld was. Iedereen vroeg zich af waarom ik hem had geslagen. Ik heb overduidelijk niet geslagen. Maar ik ging door een moeilijke tijd.''

Op de dag van de vermeende aanval had West namelijk gehoord dat zijn opa binnenkort zou overlijden. Naast zijn eigen gebrek aan privacy maakt de vriend van Kim Kardashian zich ook zorgen om zijn kindje North. ''Ik kan me niet voorstellen dat mijn dochtertje straks vier jaar oud is en jullie naar haar staan te schreeuwen'', aldus een bezorgde Kanye voor de camera van X17.

12-10-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

http://oi39.tinypic.com/29m812r.jpg

Het wereldmuziekfestival Mano Mundo in Boom, dat twintig jaar bestond, stopt ermee. Dat heeft de raad van bestuur van het gratis festival beslist. Het wegvallen van subsidies ligt aan de basis van de beslissing, aldus de raad van bestuur in een mededeling.


"Door het wegvallen van subsidies is een gratis muziekfestival voor 80.000 bezoekers financieel niet meer haalbaar", luidt het in de mededeling.

Mano Mundo was een samenwerking tussen 11.11.11, Wereldsolidariteit, meer dan 1.000 vrijwilligers, socio-culturele organisaties en het Antwerpse provinciebestuur. In 1994 werd het festival opgericht om op een laagdrempelige manier mondiale solidariteit onder de aandacht te brengen.

11-10-2013 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

http://oi40.tinypic.com/21170xe.jpg

Zanger Will.i.am kan niet wachten tot de concertreeks van Britney Spears in Las Vegas in december begint. Als het zover is, wil hij graag het podium met haar delen. "Ik wil er zijn en haar steunen, en met haar optreden", vertelt hij E! News.


De artiest, met wie Britney onlangs de hit 'Scream And Shout' scoorde, heeft hoge verwachtingen van haar nieuwe plaat. "Dit album wordt naar mijn mening een van haar beste", zegt hij.

Will.i.am is uitvoerend producent van het album, dat in december uitkomt, en is duidelijk onder de indruk van de blondine. "Ik ben heel trots op haar en op haar toewijding en discipline in de studio."

11-10-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

http://oi42.tinypic.com/14o1zko.jpg

Maxine Michiels, de 20-jarige dochter van de bekende Vlaamse zanger Paul Michiels, is onderweg naar China om er deel te nemen aan het wereldkampioenschap barrelracing. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.


Bij barrelracing wordt met een paard een parcours afgelegd rond drie olievaten.

Het lijkt iets voor stoere cowboys, maar Maxine doet het al sinds ze elf jaar is. "Het gaat er echt wel heftig aan toe", bekent de Vlaamse. "Tijdens de race voel ik me in het Wilde Westen. Het is de ideale manier op stoom af te laten", vertelt ze aan de krant.

Michiels is geen doetje. Ze nam al aan verschillende internationale wedstrijden deel en eindigde telkens bij de besten.

In Yinchuan, een stad in het noorden van China, zal ze strijden voor de wereldtitel. Deelnemers uit in totaal 22 landen dingen ook naar de overwinning. "Heel spannend", bekent de twintiger. "Het is de grootste barrelracewedstrijd ter wereld."

Naast de eer, vallen er ook geldprijzen te rapen.

11-10-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

http://oi39.tinypic.com/20j4kdc.jpg

Wikileaks-oprichter Julian Assange weigerde om Benedict Cumberbatch, de acteur die de rol van Assange vertolkt in The Fifth Estate, een film over de oprichting van Wikileaks, te ontmoeten. Dat blijkt uit een e-mail, gelekt door de klokkenluiderssite zelf.


In de mail, die hij in januari verstuurde, reageerde Assange op het verzoek van Cumberbatch om elkaar te ontmoeten. Assange noemde de film 'giftig' en 'vertekenend'. Hij adviseerde de acteur om zijn betrokkenheid bij de film te heroverwegen en schreef dat het een 'slecht idee' zou zijn om elkaar te ontmoeten. "Door te voldoen aan uw verzoek zou ik deze ellendige film goedkeuren."

Assange wilde niet meewerken aan The Fifth Estate. In de e-mail aan Cumberbatch - getiteld 'Bericht van Assange' - schrijft de klokkenluider: "Ik geloof dat je een goed mens bent, maar ik geloof niet dat deze film een goede film is. (..) Ik geloof niet dat de film positief is voor mij en de mensen om wie ik geef."

11-10-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

http://oi42.tinypic.com/2r4sz2x.jpg

Gözde Kansu is een bekende Turkse tv-presentatrice die blijkbaar wel van een mooi kleedje houdt. De islamitische regeringspartij AKP heeft daar echter helemaal andere gevoelens bij. Kansu's decolleté werd in die kringen als té gewaagd beschouwd. Een telefoontje na de volgens hen "onaanvaardbare" live tv-show volstond om de populaire tv-figuur op straat te zetten.

Eerder al had AKP het verbod op het dragen van een hoofddoek in openbare gebouwen opgeheven. Die wijziging zorgde voor heel wat deining in Turkije. Het ontslag van Kansu werpt nu nog meer olie op het vuur.

11-10-2013 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert wijkt niet van Paola's zijde na operatie

Albert wijkt niet van Paola's zijde na operatie

http://oi43.tinypic.com/2pobklt.jpg

Koningin Paola (76) heeft in een gespecialiseerd ziekenhuis in de Brusselse Marollenwijk een chirurgische ingreep ondergaan. De vorstin, die voor de operatie terugkeerde uit Zuid-Frankrijk, had te kampen met een goedaardig urologisch probleem. Twee jaar geleden werd in hetzelfde ziekenhuis ook Paola's dochter Astrid al voor een soortgelijke aandoening geopereerd. De koningin zal enkele weken moeten herstellen.


De ingreep in het Brusselse Sint-Pieterziekenhuis was gepland en er is geen enkele reden tot bezorgdheid. Zo meldde de persdienst van het paleis gisteren. Het gaat om een goedaardige urologische aandoening. "De koningin stelt het goed en zal enkele dagen in het ziekenhuis verblijven", aldus het paleis.

Koning Albert wijkt in het ziekenhuis niet van de zijde van zijn echtgenote. Het is niet bekend of de kinderen en kleinkinderen al op bezoek zijn geweest.

11-10-2013 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther D. neemt Jean-Marie Dedecker beet

Gunther D. neemt Jean-Marie Dedecker beet

http://oi41.tinypic.com/t7csjk.jpg

Jean-Marie Dedecker (LDD) werd onlangs opgebeld door Wannes, een logopediestudent die de uitspraak van politici onderzoekt. Dat dacht de West-Vlaamse politicus tenminste... Hij trapte in de val en somde gewillig een lijst met woorden op: 'likken', 'mezelf', 'dag', 'ijs',....

In werkelijkheid liet de Oostendenaar zich beetnemen door radiopresentator Gunther D., die voor zijn programma op Studio Brussel al meermaals BV's in het ootje nam.

11-10-2013 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Miley Cyrus verkoopt in één week 250.000 albums"

http://oi39.tinypic.com/15xmt8g.jpg

Als het zo doorgaat, zal het nieuwe album van Miley Cyrus binnen een week na de lancering 250.000 keer over de toonbank zijn gegaan. 'Bangerz' lijkt daarmee de eerste plek in de Billboard 200-ranglijst van volgende week te grijpen, zeggen bronnen uit de muziekindustrie tegen Billboard.


Met haar nieuwe plaat, die op 8 oktober uitkwam, is de 20-jarige zangeres goed op weg om het succes van haar vorige album te overtreffen. 'Can't Be Tamed' werd in de eerste week na de release 'maar' 102.000 keer verkocht, blijkt uit cijfers van Nielsen SoundScan. Dat was goed voor een derde plaats in de toonaangevende albumlijst van Billboard.

In de afgelopen jaren wisten diverse vrouwelijke zangeressen vergelijkbare aantallen te halen in de debuutweek. 'Unapologetic' van Rihanna trapte af met 238.000 verkochte exemplaren, Pink bracht het album 'The Truth About Love' 280.000 keer aan de man en 'Femme Fatale' van Britney Spears werd in de eerste week 276.000 keer aangeschaft.

11-10-2013 om 09:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne draagt nagellak van een miljoen

Kelly Osbourne draagt nagellak van een miljoen

http://oi42.tinypic.com/29bm54j.jpg

Kelly Osbourne droeg dinsdagavond nagellak ter waarde van een miljoen dollar. De witte, glimmende nagellak bevatte namelijk echte diamanten.


"Ik had gisteravond de eer het eerste meisje ter wereld te zijn die de witte diamanten manicure van een miljoen dollar mocht uitproberen", schreef de dochter van rocker Ozzy Osbourne gisteren bij een aantal foto's van haar nagels op Instagram.

Kelly erkent dat de prijs aan de hoge kant is, maar legt uit dat ze het potje nagellak met de actie graag wil verkopen, zodat ze het geld aan een goed doel kan doneren. De maker van het goedje, Azature, beloofde eerder al dat de beroemdheid die de nagellak aan de man kan brengen het goede doel mag kiezen. Als het aan Kelly ligt, worden dat de darmkanker-stichting van haar moeder Sharon en de organisatie Race To Erase MS.

Vorig jaar verscheen Kelly tijdens de uitreiking van de Emmy Awards al met zwarte diamanten nagellak van dezelfde maker, ter waarde van 250.000 dollar.

10-10-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt 1 miljoen dollar om pornoregisseur te worden

Miley Cyrus krijgt 1 miljoen dollar om pornoregisseur te worden

http://oi44.tinypic.com/50rx54.jpg

Miley Cyrus heeft een aanbod gekregen van het pornobedrijf GameLink om een film te regisseren. Ze bieden de zangeres maar liefst 1 miljoen dollar (bijna 740.000 euro) als ze op het aanbod ingaat, weet entertainmentsite TMZ.


GameLink stuurde Miley een brief, waarin ze beloven dat ze volledige creatieve vrijheid krijgt. ''We denken dat dit een kans voor je is om de wereld eindelijk te laten zien dat je geen klein meisje meer bent en dat je niet bezwijkt voor de druk van mensen als Sinead O'Connor, die gewoon jaloers is op jouw succes'', zo staat in de brief.

Het pornobedrijf noemt Cyrus de perfecte kandidaat voor de regisseursstoel, omdat ze ''ongegeneerd is over haar levensstijl, vooral als het aankomt op haar seksualiteit''. Het management van Miley heeft nog niet gereageerd op het lucratieve aanbod.

10-10-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson 'aangerand' op weg naar België

Jeremy Clarkson 'aangerand' op weg naar België

http://oi40.tinypic.com/jzwccj.jpg

De controversiële presentator van de BBC-show Top Gear onthulde gisteren dat hij het slachtoffer werd van ongewenste intimiteiten op weg van Londen naar Brugge.

Tijdens een routinecontrole raakte een veiligheidsagent in terminal 5 van de Londense luchthaven Heathrow de 'gentleman sausage' van Clarkson aan. De presentator, die bekend staat om zijn krasse uitspraken, was onderweg naar Brugge om er een aflevering van zijn autoshow Top Gear in te blikken. Zijn voormalige collega Ben Collins, die jarenlang de mysterieuze The Stig in de show speelde, noemde Clarkson onlangs een lastpak.

10-10-2013 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Carmen Pfaff boos is op Jeff Hoeyberghs

Waarom Carmen Pfaff boos is op Jeff Hoeyberghs

http://oi44.tinypic.com/2cwv9te.jpg

Jeff Hoeyberts neemt nooit een blad voor de mond en nu spaart Vlaanderens bekendste plastische chirurg ook Carmen Pfaff niet. De uitspraak dat de vrouw van Jean-Marie vaker onder het mes is gegaan dan ze laat uitschijnen, heeft haar kwaad gemaakt. In het blad Story verdedigt ze zich deze week.


Carmen snapt niet waarom Jeff haar viseert, aangezien ze in het verleden al openlijk praatte over de ingrepen die ze onderging. Hij beschuldigt haar van, naast de reeds gekende minifacelift en een oogcorrectie drie jaar geleden, ook een face-, hals- én een voorhoofdlift met botox of mes te hebben ondergaan. Ook zou ze kleinere imperfecties aan neus en lip met botox hebben laten aanpakken.

"Die man kent mij niet, ik zou nooit botox gebruiken. Iedereen kan toch zien dat ik wel rimpels heb? De uitspraken van Hoeyberghs zijn absurd", raast Carmen Pfaff.

10-10-2013 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber pakt met sixpack uit op Instagram

Justin Bieber pakt met sixpack uit op Instagram

http://oi41.tinypic.com/fu9e2e.jpg

Het tienersterretje is hard aan het werken om zijn jongenslichaam om zijn pezige lichaam om te vormen tot een gespierd mannenlichaam. Bieber showt maar al te graag het resultaat daarvan en trakteert zijn fans via Instagram wereldwijd op een foto van zijn omvangrijke biceps en stevige sixpack.


De hoofden van de miljoenen Beliebers sloegen al voor minder op hol, zijn vrouwelijke tienerfans waren dan ook razendsnel met het geven van complimentjes over het nieuwe uiterlijk van de zanger.

Eerder had Bieber al onthuld dat hij aan het sporten was geslagen. "Ik ben aan het trainen, ik wil steviger worden en sexy zijn voor de dames." Niet veel later werd een teaser voor zijn nieuwste nummer Rollercoaster gelanceerd, met een passionele tekst over zijn verbroken relatie met Selena Gomez. De echte lanceringdatum van zijn nieuwste nummer is 14 oktober.

10-10-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sheryl Crow getuige van bloedtransfusie Armstrong"

"Sheryl Crow getuige van bloedtransfusie Armstrong"

http://oi40.tinypic.com/fnqxs8.jpg

Sheryl Crow was tijdens haar relatie met Lance Armstrong op de hoogte van zijn dopinggebruik. Dat schrijven de auteurs van een nieuw boek over de affaire. De zangeres was volgens journalisten Reed Albergotti and Vanessa O'Connell in 2004 getuige van een illegale bloedtransfusie die de wielrenner onderging in zijn privévliegtuig.


"Armstrong probeerde de transfusie niet voor haar te verbergen, maar was er volledig open over", klinkt het. "Hij vertrouwde erop dat Crow het niet aan de pers of anderen zou vertellen. Hij vertelde haar dat het simpelweg deel uitmaakt van de sport en dat alle wielrenners hetzelfde doen." Het fameuze boek komt dinsdag officieel uit.

Crow en Armstrong waren verloofd, maar gingen in 2006 uit elkaar. In 2011 werd de zangeres ondervraagd over het dopinggebruik van Armstrong. Volgens het nieuwe boek heeft ze de politie toen verteld wat ze wist en wat ze gezien heeft. De woordvoerder van Crow weigert vooralsnog een reactie te geven.

10-10-2013 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe albumcover Lady Gaga ontworpen door Jeff Koons

Nieuwe albumcover Lady Gaga ontworpen door Jeff Koons

http://oi44.tinypic.com/2up33np.jpg

De cover van het nieuwe album van Lady Gaga 'Artpop', dat op 11 november verschijnt, is ontworpen door de spraakmakende Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons. Het toont een door Koons gemaakte sculptuur van een naakte Lady Gaga met haar benen rond een glimmende blauwmetalen bal.


Gaga verwees al naar de kunstenaar in haar recente single 'Applause', waarin ze zingt: "One second I'm a Koons, then suddenly the Koons is me." De titel van het nieuwe album verwijst naar de popart van Andy Warhol. Niet voor niets luidt de volgende regel van 'Applause': "Pop culture was in art, now art's in pop culture in me."

Première in Berlijn
Tijdens het Londense iTunesfestival op 1 september liet de zangeres reeds een half dozijn nummers van haar nieuwe album horen. Een select gezelschap genodigden zal de plaat voor het eerst in zijn geheel te horen krijgen op 24 oktober op een feest in de trendy Berlijnse club Berghain.

De Amerikaanse kunstenaar Koons brak in de jaren tachtig wereldwijd door als icoon van het postmodernisme, met beelden en schilderijen waarop hij allerlei kitsch uitvergrootte. Het beeld dat hij van Lady Gaga maakte, lijkt op vroegere beelden waarin hij zichzelf in allerlei seksueel expliciete houdingen afbeeldde. Dat deed hij samen met zijn toenmalige echtgenote Ilona Staller, alias Cicciolina. Die zorgden destijds voor de nodige opschudding.

De blauwmetalen bal op de Gagacover komt duidelijk overeen met de 'Balloon Animals' sculpturen van Koons uit het afgelopen decennium.

09-10-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West te gast bij 'vijand' Jimmy Kimmel

Kanye West te gast bij 'vijand' Jimmy Kimmel

http://oi42.tinypic.com/v7vc3r.jpg

Kanye West en Jimmy Kimmel waren korte tijd verwikkeld in een pittige woordenstrijd op Twitter. Reden was de parodie die de talkshowhost maakte van een interview van Kanye met de BBC. De twee hebben vandaag de kans de lucht te klaren aangezien West zijn opwachting maakt in de 'Jimmy Kimmel Show'. Dat meldt entertainmentwebsite The Hollywood Reporter.


De 36-jarige rapper reageerde vorige maand woest nadat de komiek hem in zijn show belachelijk maakte. West twitterde onder meer: "Kimmel gaat te ver. Ik vind het niet grappig, Jimmy Kimmel. Jij hebt niet te maken met klootzakken die over hekken springen om foto's van je dochter te maken. Probeer je eens in mij te verplaatsen."

Vervolgens probeerde Kanye Kimmel te beledigen. "Je kunt jezelf niet in mij verplaatsen, want je gezicht is raar. Is dat grappig? Of zou het grappiger zijn als een kind het zegt?"

Grootste rockster op aarde
De talkshowhost liet in de gewraakte show twee kinderen verkleed als Kanye teksten uit het BBC-interview naspelen. Kanye vertelde BBC-presentator Zane Lowe onder meer dat hij zijn eigen album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' perfect vindt en hij noemde zichzelf de grootste rockster op aarde.

Zelf betitelde Kanye zijn zeldzame interview met de Britse omroep "het eerste stuk van eerlijke media in jaren".

09-10-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatjana 'Flodder' Simic (50) gaat trouwen met miljonair

Tatjana 'Flodder' Simic (50) gaat trouwen met miljonair

http://oi41.tinypic.com/2j4cbcj.jpg

Tatjana Simic (50) is door haar miljonair Lex van Hessen (65) ten huwelijk gevraagd, schrijft De Telegraaf. 'Kees Flodder' vertelt dat haar vijftien jaar oudere én steenrijke vriend zijn schoonmoeder om goedkeuring heeft gevraagd voordat hij op zijn knieën ging.

"Mijn moeder weet dat deze man mij héél gelukkig maakt. Ze ziet dat Lex mij laat stralen", zegt Tatjana. "Ik wil niets liever dan met Lex samen oud worden."

Tatjana en Lex hebben nog geen trouwdatum vastgesteld.

09-10-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena is nog steeds niet over Justin heen"

"Selena is nog steeds niet over Justin heen"

http://oi42.tinypic.com/2dl3gva.jpg

Selena Gomez is nog steeds niet over Justin Bieber heen, schrijft HollywoodLife. De zangeres houdt haar ex op afstand, maar mogelijk is dat sinds kort een stuk lastiger geworden.


Onlangs legde Bieber via Twitter uit hoe zijn nieuwe nummer Heartbreaker tot stand is gekomen. "Het is een liedje voor mensen met liefdesverdriet. Ik had ook een gebroken hart toen ik dit nummer schreef. Het betekent veel voor me dat ik met mijn fans kan delen wat ik doormaakte en nog steeds doormaakte", gaf hij te kennen.

Dat de Canadese popster het moeilijk heeft met de breuk, laat Gomez zeker niet onberoerd. Een ingewijde onthult tegenover HollywoodLife dat Bieber daar handig op inspeelt. Hij zou zijn ex maanden geleden al een demo van het nieuwe nummer hebben gestuurd. "Het was heel rauw, met alleen zijn stem, en het raakte haar echt."

Stress
"Op dat moment praatten ze niet meer met elkaar, maar nadat ze het liedje had beluisterd, veranderde dat", onthult de bron. Toch ziet de 21-jarige artieste het niet zitten om Bieber nog een kans te geven. "Hoeveel ze ook van hem houdt, ze trekt die stress gewoon niet." Door hun knipperlichtrelatie voelde Gomez zich constant slecht.

"Selena mist Justin en ze is nog niet over hem heen, maar ze dwingt zichzelf om door te gaan met het leven. Met dit nummer probeert hij haar te raken. Justin weet precies hoe hij haar moet bespelen. Selena is echt een softie. Het zal moeilijk worden om dit te negeren, zeker omdat hij schreef dat hij nog steeds liefdesverdriet heeft."

09-10-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna vlucht voor inbrekers uit LA"

"Rihanna vlucht voor inbrekers uit LA"

http://oi40.tinypic.com/28h1v1g.jpg

Rihanna is het zat. De zangeres heeft haar landhuis in Los Angeles voorgoed vaarwel gezegd nadat ze afgelopen week voor de derde maal in enkele maanden tijd het slachtoffer was van een poging tot inbraak. De popster huurde dinsdag een verhuisbedrijf in om al haar spullen uit het huis te verwijderen.


Een insider verklaarde tegenover TMZ dat hoewel Rihanna sinds augustus niet meer in haar villa in de wijk Pacific Palisades is geweest, dat ze toch overweegt een andere huis in L.A. te huren. De Stay-zangeres is momenteel op wereldtournee.

Een man werd afgelopen vrijdag op heterdaad betrapt door het beveiligingspersoneel van de zangeres toen hij over de omheining van haar landhuis wilde klimmen. De man probeerde in eerste instantie te vluchten, maar werd iets later alsnog door de politie opgepakt.

Eind vorige maand probeerde een groep inbrekers ook al haar huis binnen te dringen. De mannen gingen er vandoor nadat het inbraakalarm afging toen een van hen een stoel door een glazen deur gooide.

In juni werd een man opgepakt die op het dak van haar woning wilde klimmen, terwijl in februari een dief werd gesnapt die 'per abuis' bij haar buren inbrak.

09-10-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Christoff voor elke beslissing naar paragnoste

Zanger Christoff voor elke beslissing naar paragnoste

http://oi39.tinypic.com/2r71rhs.jpg

"Mensen zullen zeggen: 'Christoff is zot'. Tot ze zelf tegenover Rita hebben gezeten. Die vrouw kan in de ziel kijken en is bepalend voor mijn leven én mijn carrière." Nu zijn duet met zus Lindsay op één prijkt in de Vlaamse hitlijsten, onthult zanger Christoff zijn geheime wapen. "Mijn rechterhand", zoals hij Rita Van Holder - ook gekend als 'de zieneres van Grimminge' - zelf noemt. "Bij elke beslissing in mijn leven ga ik bij haar ten rade. Ik doe niets zonder haar fiat", zegt hij in Het Laatste Nieuws.


'Zieneres' voor de ene, 'charlatan' voor de andere. Maar Christoff kan zich geen leven inbeelden zonder paragnoste Rita. De zanger kwam met de vrouw uit Geraardsbergen in contact nadat bij hem een hersentumor werd vastgesteld en dokters hem slechts 10 procent kans op overleving boden. Vandaag kan hij niet meer zonder haar. "We bellen tot drie keer per week en wanneer ik kan, ga ik ook bij haar langs. Zij is de enige die een antwoord heeft op al mijn vragen. Die vrouw heeft al heel wat mirakels verricht en mensen genezen. Je moet openstaan voor zulke dingen en sommigen beweren dat ik daar te ver in ga. Maar ik geloof in haar gave."

"Nooit betalen"
En dus vertrouwt de zanger blindelings op de waarzegster. "Mijn vragen gaan over zuivere privézaken, zoals relaties of familie, tot professionele aangelegenheden. Zou ik dit of dat nu uitbrengen? Wat met optreden in de Ethias Arena? Rita biedt me niet enkel een luisterend oor, maar geeft me ook advies." De toewijding van Christoff gaat zelfs zo ver dat in de kapel van Rita gouden platen van hem hangen. "Dat moment vergeet ik nooit. Ik had net de allereerste gouden plaat uit mijn carrière gekregen en ging bij haar langs. 'Waar ga je de tweede hangen', vroeg ze. 'Heb je al een plaatsje?' Ik geloofde mijn oren niet. Ik beloofde haar mijn gouden plaat als mijn album platina zou halen. Dat gebeurde. Sindsdien schenk ik bij elke plaat die platina haalt, de gouden aan haar. Betalen doe ik overigens nooit. Rita vraagt niemand geld.

"Bepalend in mijn leven"
De diepgelovige Christoff beseft dat zijn uitspraken voor sommige mensen als klinkklare onzin klinken, maar dat zal hem nooit op andere gedachten brengen. "Lindsay gaat soms ook eens bij Rita, maar zij hecht daar minder belang aan. Ik doe dat wel. Al hoop ik dat mensen me daar niet gaan op taxeren. Ik heb mijn bevestiging. Ik weet waar ik mijn steun en hulp ga zoeken. Eerlijk? Ik heb de voorbije jaren aan een razend tempo geleefd en zou dat nooit volgehouden hebben zonder de hulp van Rita. Zij is bepalend in mijn leven. Zonder haar was dit alles niet gelukt."

09-10-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betekent het einde van Kris en Bruce ook het einde van 'Keeping Up with the Kardashians?'

Betekent het einde van Kris en Bruce ook het einde van 'Keeping Up with the Kardashians?'

http://oi44.tinypic.com/141nwgw.jpg

Kris en Bruce Jenner, beter bekend als 'mama en stiefpapa Kardashian', hebben na maanden van geruchten bekend gemaakt dat ze uit elkaar zijn. Voor de kijkers van 'Keeping Up With The Kardashians' niet echt een verrassing: er waren toch veel signalen. Zo leefden ze al een tijdje gescheiden, officieel omdat het voor Bruce te lawaaierig was in huis nu ook Kim, Kanye en North er (tijdelijk) wonen. Maar tegelijk komt het nieuws nu pas naar buiten, terwijl ze volgens sommige bronnen al een jaar uit elkaar zouden zijn. Dat zet de realityreeks onder druk: de show belooft immers om 'alles' van de familie te tonen, en bij deze is gebleken dat bepaalde dingen toch duidelijk worden verzwegen.


In het huidige seizoen van 'Keeping up with the Kardashians' werd onder meer getoond hoe de families op reis gingen, waarbij Bruce liet verstaan dat hij het beu is om gedomineerd te worden. Het feit dat hij geen golfterrein mag aanleggen zat hoog, maar wanneer zijn zonen daar werk van wilden maken, bleek hij al verhuisd naar Malibu. In de reeks lijkt het alsof de verhuis 'werkt' voor Kris en Bruce, terwijl het nu duidelijk is dat dat niet zo is.

Dodelijk voor een 'reality'-reeks. Ook al weet je dat er wordt gepland en nagedacht over zo'n reeks, veel goede en slechte momenten van de familie werden wel getoond. Het verzwijgen van zoiets belangrijks als de breuk haalt de geloofwaardigheid (of wat er van overschoot) nog meer onderuit.

09-10-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox: "Voer KNT-stempel voor videoclips in"

Annie Lennox: "Voer KNT-stempel voor videoclips in"

http://oi42.tinypic.com/2q3p5l1.jpg

Eurythmics-zangeres Annie Lennox pleit voor een soort filmkeuring, of een Kinderen Niet Toegelaten-stempel (KNT), voor muziekvideo's. Dat schreef ze op Facebook en herhaalde ze bij de Britse BBC Radio. Volgens Lennox zijn heel wat populaire clips haast pornografisch te noemen.


Lennox bond de kat de bel aan in verschillende posts op Facebook. Ze stelde dat tegenwoordig heel veel muziekvideo's - en ook optredens - "overmatig geseksualiseerd" zijn. "Er is helemaal niks 'mis' met onze seksualiteit of sensualiteit op zich. Maar als een artiest een publiek heeft van beïnvloedbare, jonge fans en ze willen een softpornovideo of een zeer geseksualiseerde show lanceren, dan moet dat alsdusdanig gekwalificeerd worden en een X-rating meekrijgen."

Ze herhaalde haar stelling nog eens tegenover de BBC. "Ik ben helemaal voor de vrijheid van expressie, maar dit is duidelijk één stap te ver. En het bevindt zich duidelijk in de wereld van de porno. Hoe zorg je ervoor dat kinderen daar niet aan blootgesteld worden? Het is zo krachtig. Je wilt je zeven jaar oude dochters niet overal zien staan 'twerken'."

"Stem van de rede"
Annie Lennox springt met haar uitspraken mee in het debat dat gaande is sinds het expliciete optreden dat popster Miley Cyrus gaf op de MTV awards, vorige maand. Ze danste toen erg uitdagend met zanger Robin Thicke. Ook de Britney Spearsen, Lady Gaga's en Rihanna's van deze wereld zijn niet vies van een portie bloot in hun shows.

Lennox benadrukt dat ze niemand persoonlijk wilt viseren. "Ik vind dat hele mooie artiesten. En op vele vlakken doen ze fantastische dingen. Maar het moet aangepast zijn aan de leeftijd [van hun fans, nvdr]." Annie Lennox zegt dat ze de 'stem van de rede' wil zijn, "en die zegt: 'Kijk, we willen onze kinderen beschermen'."

08-10-2013 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Khloé wil scheiden maar vreest zelfmoord Lamar"

"Khloé wil scheiden maar vreest zelfmoord Lamar"

http://oi40.tinypic.com/111q8hf.jpg

Khloé Kardashian is voorlopig absoluut niet van plan om te gaan scheiden van Lamar Odom. De realityster is namelijk bang dat haar man anders een overdosis drugs neemt of zelfmoord pleegt.


Khloé is wel van mening dat een scheiding onvermijdelijk is, zo vertellen ingewijden tegen TMZ. Maar de zus van Kim Kardashian durft het niet aan om de scheiding aan te vragen, nu het zo slecht gaat met Lamar.

Er worden momenteel dan ook geen juridische stappen ondernomen om het huwelijk te beëindigen, ook niet in de nabije toekomst.

08-10-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Munt van 5 pond ter ere van doop prins George

Munt van 5 pond ter ere van doop prins George

http://oi42.tinypic.com/8wh1zm.jpg

De Royal Mint van het Verenigd Koninkrijk gaat een reeks munten uitgeven ter ere van de doop van prins George. Er zullen duizenden zilveren en gouden munten worden geslagen.


George, de zoon van prins William en zijn Kate Middleton, is de derde in lijn van troonopvolging. Hij werd geboren op 22 juli, en wordt op 23 oktober gedoopt in de Chapel Royal in St. James Palace. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, mag de handeling verrichten.

Er worden in het Verenigd Koninkrijk wel vaker speciale munten uitgebracht bij iets koninklijks, maar volgens de Mint is dit nooit eerder gebeurd bij een doop.  Op de ene kant van de munt staat de beeltenis van Georges overgrootmoeder, koningin Elizabeth. Op de andere kant staan engeltjes en lelies.

08-10-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry geeft zoontje middeleeuwse naam

Halle Berry geeft zoontje middeleeuwse naam

http://oi41.tinypic.com/1z6adu.jpg

Halle Berry en Olivier Martinez zijn de in de geschiedenisboeken gedoken om een naam te vinden voor hun zoontje. Volgens TMZ hebben de twee hem Maceo Robert Martinez genoemd.


Maceo betekent 'gift van God' en zou vooral een populaire naam zijn geweest in de negende tot en met de veertiende eeuw.

Het is een Spaanse naam, als eerbetoon aan Oliviers vader. Ook de tweede naam van de baby draait om opa. Oliviers vader heet namelijk Robert.

Maceo Robert werd op 5 oktober geboren. Halle heeft ook al een dochter van vijf jaar met haar ex-vriend Gabriel Aubry: Nahla.

08-10-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe: "Plots voelde ik me beetje naakt"

Lesley-Ann Poppe: "Plots voelde ik me beetje naakt"

http://oi43.tinypic.com/16jgh2.jpg

Lesley-Ann Poppe was vorige week het gezicht maar toch vooral het lijf van De Nacht van Exclusief. In een kanten doorkijkjurk die toch vooral aan de achterkant weinig aan de verbeelding overliet, maakte ze naar eigen zeggen een statement.  "Het was mijn manier om duidelijk te maken dat ik me goed in mijn vel voel en zelfvertrouwen blijf hebben. Ondanks alles", zegt ze in Dag Allemaal. Toch voelde ze zich "een beetje naakt".


"Toen enkele gasten mij op de Nacht vroegen of ik eigenlijk wel een slipje droeg, twijfelde ik even: was mijn jurk misschien iets té bloot? Plots voelde ik me een beetje naakt. Ik vond die vragen trouwens grof. Zonder slipje had ik die jurk nóóit durven dragen", herinnert La Poppe zich.

Kussen met seksuologe
Haar man was er, om begrijpelijke redenen, niet bij op de Nacht van Exclusief. "En dat vond ik niet jammer", getuigt Poppe. "Zag ik er misschien uit als iemand die ongelukkig is? Nee! Ik had een paar vriendinnen meegebracht, zoals seksuologe Kaat Bollen. We hebben gedronken, gedanst en elkaar zelfs gekust voor de fun!".

08-10-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Eminem gekroond tot 'Homecoming Queen'

Dochter Eminem gekroond tot 'Homecoming Queen'

http://oi43.tinypic.com/o8hzm9.jpg

Hailie Scott  (ook gekend onder de naam 'Hailie Mathers'), de dochter van rapper Eminem, werd vorige vrijdag op haar school gekroond tot Homecoming Queen.


De 17-jarihe Hailie zit in het laatste jaar op de Chippewa Valley High School. Haar klasgenoot Tyler Knepp werd Homecoming King. De twee werden rondgereden in een rode cabrio.

"Hailie kwam naar buiten met haar moeder toen ze werd voorgesteld als koningin, etrwijl haar vader binnen ergens zat te kijken omdat hij geen scéne wilde veroorzaken. Hij wilde dat Hailie 'haar' moment beleefde", getuigt een anonieme ouder aan de krant Macomb Daily.

Eminem was een trotse vader: "Toen ze eraan kwam, opende hij een deur en keek naar buiten alqof hij wilde zeggen: 'da's mijn dochter. Hij was echt en trotse vader", aldus de ouder. het is onduidelijk waar Eminem precies was: een klaslokaal of de cafetaria.

"Ik heb gehoord dat hij in de cafetaria keek naar de wedstrijd en het homecoming-gebeuren, maar dat kan ik niet bevestigen", aldus George Sobah, voorzitter van de schooldirectie.

Hailie werd zowel door de medestudenten als door de leerkrachten verkozen tot koningin. Ze wordt omschreven als een slimme, sportieve en zorgzame jonge meid.

08-10-2013 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Natalia maakt jacht op Carl Hoefkens"

"Natalia maakt jacht op Carl Hoefkens"

http://oi39.tinypic.com/3445ve1.jpg

Vanessa (39), de vrouw van Lierse-voetballer Carl Hoefkens (35), trekt aan de alarmbel. Zangeres Natalia (32) brengt haar huwelijk in gevaar. "Natalia jaagt op Carl, maar van een getrouwde man blijf je af", zegt ze in Story.


"Ik heb maanden geleden al gehoord dat Natalia op mijn man jaagt", zegt Vanessa, die de Kempense zwaar terugfluit. Het is overigens Story zelf dat Vanessa op de hoogte brengt van een "stiekem uitje" dat haar man met Natalia zou gehad hebben.

"Zouden ze iets met elkaar hebben?", vraagt Story dan. Vanessa Hoefkens: "Ik betwijfel dat, maar zoiets weet je natuurlijk nooit. Je hoort zo veel verhalen. Ik heb maanden geleden wél al gehoord dat Natalia achter mijn man zou aan zitten, dat ze hem aantrekkelijk vindt. Ze moeten elkaar ergens in een discotheek tegengekomen zijn en het viel vrienden op hoe ze `rond zijn gat' draaide."

We onthouden dat er ten huize Hoefkens iemand een gele kaart heeft gekregen.

08-10-2013 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pixies-frontman over vertrek Kim Deal: "Ongemakkelijk"

Pixies-frontman over vertrek Kim Deal: "Ongemakkelijk"

http://oi40.tinypic.com/2i7vfpc.jpg

Black Francis, frontman van de legendarische rockgroep Pixies, heeft voor het eerst gesproken over het vertrek van Kim Deal. De bassiste stapte eerder dit jaar uit de groep.


"We waren in een kleine koffiebar in de buurt van de studio", vertelde Francis aan het Amerikaanse muziekmagazine Rolling Stone. "Kim wandelde binnen en zei 'Ik vlieg morgen naar huis'. Ze stapte uit de groep. Het was een zeer ongemakkelijk moment. We omhelsden elkaar niet, gaven elkaar geen hand, ... niets."

"Joey (Santiago, gitarist van Pixies, nvdr.) en ik stonden op en zeiden 'Ok'. Toen zijn we naar buiten gestapt en onmiddellijk naar een bar gegaan. Ik had plots alcohol in plaats van koffie nodig", aldus Francis.

Vier dagen rouw
"We rouwden drie of vier dagen", voegde Pixies-drummer Dave Lovering toe. "Maar we hadden de tijd niet om bij de pakken te blijven zitten. We hadden een studio geboekt en nog veel werk aan de winkel. We rolden onze mouwen op en zeiden: 'We kunnen het evengoed gewoon afmaken'."

Deal werd ondertussen vervangen door bassiste Kim Shattuck, die eerder al bij The Muffs en The Pandoras speelde. Vorige week trad de groep met nieuwe formatie twee keer op voor een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel.

07-10-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden euro's schade na concert Natalia in Aarschot

Duizenden euro's schade na concert Natalia in Aarschot

http://oi43.tinypic.com/e1akuo.jpg

Kopzorgen voor Natalia. Amper zes dagen voor het groot concert in de Hasseltse Ethias Arena vernielde een stroomstoot na een show in Aarschot het leeuwendeel van haar materiaal. De schade kan oplopen tot vele tienduizenden euro's. "We maken ons sterk dat er tijdens '10 jaar Natalia' in Hasselt niets van te merken zal zijn", aldus manager Bob Savenberg. "Maar dit is een ramp", schrijft Het Laatste Nieuws.


Opschudding na de show van Natalia in Aarschot zaterdag. Amper één minuut na de laatste noot, merkte producer en toetsenist Hans Francken een rookpluim uit zijn elektronische apparaten. Even later bleek dat ook het geval bij de PA (het controlepaneel achterin de zaal) en het materiaal van de andere muzikanten. "Onderzoek wees al snel uit dat een loshangende draad in de elektriciteitskast van de Stadsfeestzaal de boosdoener was, zo is mij gemeld", vertelt Bob Savenberg. "Daardoor zou een stroomstoot van 380 volt doorheen de apparatuur gejaagd zijn."

Voor Natalia en haar entourage kon het ongeluk op geen slechter ogenblik komen. Zaterdag speelt de zangeres de slotshow van haar jubileumconcerten in Hasselt. "De mengtafels en overige apparaten zijn uiteraard te vervangen, dus de show komt niet in gevaar", weet Savenberg. "Al maken we ons vooral zorgen om de verdere afwikkeling. Tenslotte zal de schade die de muzikanten en het geluidsbedrijf hebben opgelopen - en die kan oplopen tot enkele tienduizenden euro's - vergoed moeten worden."

"Wie voor de kosten zal opdraaien en hoe hoog die daadwerkelijk zullen oplopen, zal later blijken. Dat zoiets gebeurt, is heel uitzonderlijk. In mijn hele carrière heb ik nog nooit zoiets meegemaakt. Het wordt hard werken de volgende dagen, maar nu gaan we in de eerste plaats alle zeilen bijzetten voor de show van zaterdag."

Bij de plaatselijke Rotary, de organisator van het concert, wil men de zaak voorlopig afwachten: "Na het optreden is iemand van de PA ons komen zeggen dat we duizenden euro's zouden moeten betalen", aldus Raf Verheyden. "Ik heb hem gezegd dat we goed verzekerd zijn, maar dat wij gewoon de feestzaal afhuren. Dat heb ik ook aan manager Bob Savenberg gezegd. De stadsfeestzaal moet gewoon leveren wat Natalia vraagt. De elektriciteit van de zaal valt buiten onze bevoegdheid."

07-10-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.106 verloren gewaande episodes van 'Doctor Who' teruggevonden

106 verloren gewaande episodes van 'Doctor Who' teruggevonden

http://oi42.tinypic.com/2uqd91j.jpg

Een groep diehard 'Doctor Who'-fans heeft meer dan 100 verloren gewaande episodes van de waanzinnig populaire cultserie teruggevonden in Ethiopië. De BBC maakt het nieuws wellicht morgen bekend op een persconferentie, die in het teken staat van 50 jaar Doctor Who.


Doctor Who, een Britse sciencefictionserie over een tijdreiziger, werd van 1963 tot 1989 uitgezonden door de BBC. Het was daarmee één van de langstlopende tv-series. In 1996 werd nog getracht Doctor Who nieuw leven in te blazen met een televisiefilm. In 2005 werd de serie alsnog hervat. Op 4 augustus maakte de BBC bekend dat Peter Capaldi Matt Smith zal opvolgen als de twaalfde 'Doctor'.

De echte liefhebbers zullen alvast reikhalzend uitkijken naar episodes uit lang vervlogen tijden. Na maanden speurwerk hebben fans 106 afleveringen teruggevonden bij het Ethiopische Radio en Televisie Agentschap. "Het is een ware triomf en fans van overal ter wereld zullen wellicht razend benieuwd zijn", aldus een insider.

Het zou gaan om episodes uit de jaren zestig met de twee eerste dokters William Hartnell en Patrick Troughton in de hoofrol. Na de uitzending van de afleveringen tussen 1964 en 1969 verkocht de BBC de reeks aan Ethiopische collega's en wiste of verloor daarna de originele opnames. Aangezien de Britse omroep nog steeds de rechten bezit, kunnen de episodes alsnog gedigitaliseerd worden en opnieuw op de buis verschijnen. Het voorzicht zal miljoenen fans verblijden.

De aflevering ter ere van de vijftigste verjaardag van de serie wordt op 23 november simultaan in 70 landen vertoond.

07-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson viert 'drie maanden' van zoontje Ace

Jessica Simpson viert 'drie maanden' van zoontje Ace

http://oi44.tinypic.com/2e1svad.jpg

Op 5 oktober werd Ace Knut drie maanden en dat vierde mama Jessica Simpson met een collage op Twitter.


De collage bestaat uit twee zwart-wit foto's van mama en zoon, die maar bedenkelijk naar de camera kijkt. Jessica draagt geen make-up en straalt richting de camera.

Ace Knut is het tweede kindje van Jessica Simpson. Vorig jaar beviel ze van dochter Maxwell en ze raakte onverwacht snel terug zwanger. "Met twee kinderen hebben we onze handen vol, elke dag is een nieuw avontuur. Maar het is heel leuk, ik vind het echt leuk mama te zijn."

Jessica was net bezig aan een afvalkuur bij Weight Watchers toen ze terug zwanger raakte. Ze stopte met diëten, en worstelt sindsdien weer met de kilo's.

07-10-2013 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidingen Halloween in Hollywood begonnen

Voorbereidingen Halloween in Hollywood begonnen

http://oi43.tinypic.com/2hgs7k1.jpg

Over een drietal weken is het weer Halloween, het signaal voor celebs om op zoek te gaan naar geschikte pompoenen en toffe kostuums. Nicole Richie en Kristin Cavallari namen hun kinderen afgelopen weekend al op pompoenenjacht, Jessica Alba probeert te beslissen hoe haar dochters gekleed zullen gaan.


Kristin nam Camden al snel mee naar het pompoenenveld waar heel bekend (en niet zo bekend) Hollywood pompoenen komt kopen.

Kristin wandelde rond met Camden en nam enkele foto's van haar zoon tussen de pompoenen, maar een echte keuze leken ze niet gemaakt te hebben.

Helemaal anders ging het eraan toe bij Nicole Richie en Joel Madden en dochter Harlow en zoon Sparrow. Zij kwamen met een karretje en vertrokken pas weer toen dat volgeladen was: met oranje, maar ook met witte en groene pompoenen in alle maten en vormen.

Ook Charlie Sheen en Denise Richards gingen met de kinderen op pompoenenjacht, ondanks het feit dat ze gescheiden zijn.

Bob en Max liepen rond, terwijl dochter Eloise gedragen werd door mama Denise.

Jessica Alba is dan weer aan het knutselen geslagen: samen met dochter Haven knipte ze pompoenen uit en versierde ze met paarse oogjes.

Op de sofa bij Ellen Degeneres vertelde ze dan weer hoe een kostuum zoeken voor Haven (nog) geen probleem is, maar dat Honor een ander verhaal is.

Pompoen of sneeuwprinses
"Haven is gewoon grappig, haar kunnen we alles laten aandoen: een pompoen of een hotdog ofzoiets grappig."

Honor daarentegen is modebewust en heeft een eigen willetje. "Eerst wilde ze een zeemeermin zijn, in een strapless pak. Ik had zoiets van: 'Neeee'. En dan zei ze: "Misschien kan ik een zeemeermin zijn met een staart, zodat ik niet kan lopen en je me naar de huizen moet dragen. Alweer: 'Nee! Dat gebeurt niet'. Maar een sneeuwprinses is ook goed, zodat ze hoge hakken kan dragen."

Nog iets om over na te denken dus. Vorig jaar verkleedden Jessica, hubby Cash en Honor zich als de Incredibles.

07-10-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba ontsnapt niet aan 'betasting' op de luchthaven

Jessica Alba ontsnapt niet aan 'betasting' op de luchthaven

http://oi44.tinypic.com/1zconbb.jpg

Sterren vliegen niet altijd privé of met privileges, zo blijkt uit deze luchthavenfoto's van Jessica Alba. De actrice ontsnapte niet aan een 'full body search' op LAX.


Op de foto's is te zien hoe Jessica de handen boven het hoofd houdt terwijl de benen worden afgetast.

Op andere foto's is te zien hoe een vrouwelijke douanebeamte de armen van de actrice controleert.

Jessica reisde casual, in een wit t-shirt en zwarte gilet. De haren droeg ze los.

07-10-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bestudeert de Koran

Madonna bestudeert de Koran

http://oi40.tinypic.com/2qciafn.jpg

Ze is opgevoed als braaf katholiek meisje, maar dat is ze allang niet meer. Sinds 1996 was Madonna geïnteresseerd in de Joodse leer Kabbalah, maar nu lijkt ze haar kar nog maar eens te hebben gekeerd: richting islam. De zangeres bestudeert de Koran, zo onthulde ze, omdat haar partner een moslim is.


Dat wil geenszins zeggen dat Madonna op het punt staat zich te bekeren. "Ik vind het belangrijk om alle religieuze boeken te bestuderen. Het is zoals mijn vriend Yaman altijd zegt: een goede moslim is ook een goede jood, en een goede jood is ook een goed christen enzovoort. Ik sta daar helemaal achter, al is dat voor veel mensen een uitdagende gedachte."

Scholen voor meisjes
De zangeres schaarde zich ook achter projecten om scholen te bouwen voor meisjes in islamitische landen. Hopelijk loopt het beter af dan het scholenproject in Malawi dat in 2008 elkaar stuikte nadat bleek dat 2 miljoen was gespendeerd aan luxe terwijl nog geen steen was gelegd. Het project werd uitgedragen door de organisatie Raising Malawi die Madonna in 2006 had opgericht. Ze zat niet in de raad van bestuur toen het bedrog aan het licht kwam.

Ook het meisjesscholenproject van Oprah Winfrey ging gebukt onder schandalen.

07-10-2013 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glastonbury in recordtijd van 87 minuten uitverkocht

Glastonbury in recordtijd van 87 minuten uitverkocht

http://oi41.tinypic.com/r7tcvt.jpg

De tickets voor het Britse festival Glastonbury zijn vandaag in een recordtempo uitverkocht. Om 9 uur lokale tijd startte de verkoop en ondanks een crash van de website waren de 120.000 kaartjes in 1 uur en 27 minuten de deur uit.


Vorig jaar waren de tickets in 1 uur en 40 minuten uitverkocht. Organisator Michael Eavis heeft onthuld dat meer dan 1 miljoen mensen zich op een wachtlijst hebben gezegd voor Glastonbury 2014. De site van de ticketservice 'See Tickets' crashte vanochtend door de grote stormloop, wat heel wat festivalgangers frustreerde. Na een moeilijk eerste half uur was de site terug actief en werden er ongeveer 3.000 tickets per minuut verkocht.

Donderdagavond werd al een reeks van 15.000 tickets verkocht, die gingen de deur uit in minder dan een halfuur.

Het bijzondere aan deze razendsnelle verkoop is dat er nog geen enkele groep werd bekendgemaakt die er op het podium zal staan. Eavis onthulde wel dat hij al drie headliners heeft voor het evenement. Bookmakers tippen toppers als Fleetwood Mac, Prince and David Bowie, ook de naam Foo Fighters is al gevallen om zaterdag af te sluiten.

Glastonbury is het grootste openlucht muziekfestival ter wereld. Naast de optredens van de bekendste rock- en popsterren ter wereld, vind je er ook cabaret- en circusacts. Vorig jaar mochten onder meer Rolling Stones, Mumford & Sons, Arctic Monkeys en Nick Cave & The Bad Seeds er hun ding doen.

07-10-2013 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Jackson geeft strijd tegen concertpromotor niet op

Mama Jackson geeft strijd tegen concertpromotor niet op

http://oi41.tinypic.com/e1593n.jpg

De moeder van Michael Jackson, Katherine, geeft de strijd tegen concertorganisator AEG Live niet op. Dat zegt haar advocaat tegen de krant New York Daily News.


Een rechtbank in Los Angeles bepaalde deze week dat AEG Live niet aansprakelijk is voor de dood van Michael Jackson. De organisator huurde de lijfarts in die de zanger in 2009 een fatale overdosis narcosemiddel toediende.

De zaak was aangespannen door Jacksons familie, die een forse schadevergoeding wilde. "Ze gooit de handdoek niet in de ring", zegt Katherine's advocaat na een gesprek met haar. Hij gaat nu onderzoeken of een hoger beroep zinvol zou zijn.

06-10-2013 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer heeft genoeg van filmende fans

John Mayer heeft genoeg van filmende fans

http://oi40.tinypic.com/abs3mp.jpg

John Mayer heeft schoon genoeg van zijn Amerikaanse fans. Volgens de zanger houden zijn landgenoten zich veel meer dan fans elders in de wereld bezig met het filmen van zijn concerten met hun smartphones.


Doordat fans in Amerika zo veel filmen, zijn ze tijdens de concerten vrij ingetogen. "Ze gaan niet uit hun dak omdat ze alleen maar naar hun scherm kijken", zegt Mayer tegen Wenn. Volgens hem lijkt er in Amerika een soort wedstrijd aan de gang van wie het eerst beeldmateriaal op internet kan zetten.

Volgens Mayer is het in andere landen lang niet zo erg als in de VS. "Ik kom net terug uit Zuid-Afrika, daar gingen 35.000 mensen helemaal los."

06-10-2013 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermist naakt van Magritte duikt na tachtig jaar op

Vermist naakt van Magritte duikt na tachtig jaar op

http://oi42.tinypic.com/jz9saa.jpg

Meer dan tachtig jaar lang dachten kunsthistorici dat een naaktschilderij van René Magritte vermist of vernield was. Nu blijkt dat de surrealist zijn werk zelf in stukken heeft gesneden en delen van het doek heeft overschilderd. Röntgenstralen van twee andere werken van de Belgische kunstenaar hebben dat onthuld.


Het werk 'The Enchanted Pose', dat door critici werd gelauwerd toen het in 1927 werd tentoongesteld, kort voordat Magritte zijn bekende schilderij 'Ceci n'est pas une pipe' maakte. In 1992 werd in de ultieme catalogus van Magritte gesteld dat het werk 'vermoedelijk vernietigd' was, maar er werd wel een zwart-wit foto van opgenomen.

Met röntgenstralen en andere beeldtechnieken hebben kunstexperts twee delen van het schilderij ontdekt onder andere werken van Magritte.

Een hand en borst uit de oorspronkelijke compositie werden teruggevonden onder 'The Portrait of 1935', een schilderij van een oog op een plak hesp. Dat werk maakt deel uit van een collectie in het Museum of Modern Art in New York (MoMa).

Paar voeten
De voeten van de naaktfiguren bleken dan weer onder 'The Red Model of 1935' te zitten, een schilderij van ... een paar voeten. Dat is eigendom van het Moderna Museet in Stockholm. De twee andere kwarten van 'The Enchanted Pose' zitten onder andere werken van Magritte, zo vermoeden experts.

De ontdekking werd gedaan tijdens onderzoek voor 'The Mystery of the Ordinary, 1926-1938', de tentoonstelling die momenteel loopt in het MoMa.

Waarom Magritte het schilderij in stukken sneed, zal wellicht altijd een raadsel blijven. Het werk, in neo-klassieke stijl en met gelijkenissen met de naakten die Picasso in de jaren twintig maakte, is minder avant garde dan Magrittes andere werken.

06-10-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams verkopen landgoed voor 14 miljoen euro

Beckhams verkopen landgoed voor 14 miljoen euro

http://oi40.tinypic.com/2i0t2et.jpg

David en Victoria Beckham hebben hun landgoed in Engeland verkocht voor 12 miljoen pond (ruim 14 miljoen euro). Dat meldt de Britse tabloid The Sun.

Met de opbrengst - en met de verkoop van een aantal auto's - zou het echtpaar een huis in het centrum van Londen willen kopen, dat 45 miljoen pond kost. De Beckhams kochten 'Beckingham Palace', zoals de bijnaam van het landgoed luidt, in oktober 1999 voor 2,5 miljoen pond.

In de jaren daarna hebben ze er voor naar verluidt 18 miljoen pond aan verbouwd. In maart dit jaar werd bekend dat het op de markt kwam. Vooral David zou het erg jammer vinden om het landgoed te verlaten, omdat het gezin veel goede herinneringen aan 'Beckingham Palace' heeft.

06-10-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch krijgt inbreker over de vloer

Joyce De Troch krijgt inbreker over de vloer

http://oi44.tinypic.com/2sao19j.jpg

Joyce De Troch is afgelopen nacht het slachtoffer geworden van een inbraak. Dat meldde de blondine zelf op Twitter. Er werd niets uit haar huis gestolen, maar haar auto werd wel onder handen genomen.

Toen Joyce vannacht een verdacht geluid in huis hoorde, ging de dappere blondine een kijkje nemen. Zo kwam ze in haar eigen gang oog in oog te staan met een inbreker van ongeveer 1,80 meter. Gelukkig nam de man snel de benen en kwam Joyce er met de schrik van af. Haar auto had echter minder geluk. De dader heeft de ruiten ervan ingeslagen en de banden plat gestoken.

06-10-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry bevallen van zoontje

Halle Berry bevallen van zoontje

http://oi40.tinypic.com/rv917a.jpg

Actrice Halle Berry (47) is gisteren bevallen van een jongetje, haar eerste kind met haar echtgenoot Olivier Martinez. De oscarwinnares heeft ook een dochter van vijf jaar met haar ex-vriend Gabriel Aubry.


Berry en Martinez trouwden in juli in zijn thuisland Frankrijk. Waar hun zoontje geboren werd en hoe het kind heet, wilde haar woordvoerder niet bekendmaken.

Berry en Martinez begonnen hun relatie nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de film 'Dark Tide'. Met haar ex Aubry vocht Berry een bittere strijd uit met de voogdij over hun dochter als inzet. Die strijd culmineerde met en vuistgevecht tussen Aubry en Martinez, vorig jaar in november.

Berry was al twee keer eerder getrouwd: van 1993 tot 1996 met honkbalspeler David Justice en van 2001 tot 2004 met zanger Eric Benet.

In april maakte ze haar zwangerschap bekend op CNN. "Dit is de grootste verrassing van mijn leven. Ik dacht dat het niet meer mogelijk was".

06-10-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cois komt nooit meer terug in 'Thuis'

Cois komt nooit meer terug in 'Thuis'

http://oi42.tinypic.com/2nsasdj.jpg

Ingehaald als absolute held, maar na twee flops aan de kant geschoven: Steph Goossens zat de voorbije 30 maanden thuis te wachten tot zijn 3-jarig contract met VIER afliep. Vorige dinsdag, 1 oktober, was het zover.


"Ik ben niet kwaad op VIER", verrast hij. "Zij hebben correct gehandeld. Wat ik ­helaas niet kan zeggen van de VRT. Hun belofte dat ik kon terugkomen als Cois Pelkmans in 'Thuis', hebben ze koudweg ­gebroken. Bij mijn afscheid op de set van 'Thuis' is duidelijk gezegd dat Cois Pelkmans altijd mocht terug­keren. De scenaristen hebben hem nooit dood laten gaan, zodat dit ook effectief kon."

"Vorig jaar vroeg een VRT-medewerker: 'Hoe zit het, Steph? Straks loopt je contract af bij VIER: kom je dan terug naar 'Thuis'?' Ik heb de productie én de directie van de VRT laten weten dat ik dat wel zag zitten. Eén van de grote piefen - ik noem geen namen - heeft me geantwoord: 'We kijken ernaar uit om je weer in ons midden te verwelkomen, Steph.' Maar enkele maanden later kreeg ik ineens een telefoontje: 'Cois komt niet terug. De scenaristen zien geen verhaallijnen meer voor het personage.'"

06-10-2013 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauryn Hill brengt nieuw nummer uit na vrijlating

Lauryn Hill brengt nieuw nummer uit na vrijlating

http://oi40.tinypic.com/2v27brm.jpg

Zangeres Lauryn Hill is na drie maanden in de gevangenis voor belastingsontduiking weer op vrije voeten. Om dat te vieren komt ze uit met een nieuw nummer 'Consumerism'.


Volgens Hill maakt het nummer deel uit van werk waar ze mee bezig was voordat ze de gevangenis in moest. Het nummer heeft volgens de zangeres een sterke socio-culturele en politieke boodschap. "De boodschappen achter dit nummer vinden automatisch hun publiek", zegt Hill.

'Consumerism' zou deel uitmaken van een overeenkomst die Hill sloot met Sony om haar schulden af te betalen. In mei bracht ze hiervoor al het nummer 'Neurotic Society' uit.

Het nummer is vanaf vandaag beschikbaar op iTunes of gratis te streamen via Soundcloud.

05-10-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Vreys wint 'Junior 2013'

Pieter Vreys wint 'Junior 2013'

http://oi44.tinypic.com/15i14d3.jpg

Pieter Vreys uit Mol heeft vanmorgen de finale van 'Wie wordt Junior 2013' op Ketnet gewonnen. Dat is de opvolger van Junior Eurosong.


De VRT kwam eerder dit jaar tot de vaststelling dat de preselecties voor het Junior Eurovisiesongfestival populairder waren dan het festival zelf en besloot daarom niet meer deel te nemen. De preselectie kende wel een doorstart als ''Wie wordt Junior 2013'.

Abbey Road
Zaterdagochtend om 08.30 uur (primetime voor kindertelevisie) vond de finale plaats en die werd gewonnen door Pieter Vreys met het nummer 'Op de radio'. De winnaar werd aangeduid door de kijkers. De vijftienjarige Pieter mag een single en een clip gaan opnemen in de Abbey Road studios in Londen. Pieter Vreys was een van de drie jongens die naast Jelle Cleymans speelden in de musical 'Robin Hood'.

05-10-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek de verschillen: zoon Jude Law schittert in reclame

Zoek de verschillen: zoon Jude Law schittert in reclame

http://oi44.tinypic.com/2j63a86.jpg

Met als papa de knappe Jude Law en als mama de verleidelijke Sadie Frost, is Rafferty Law gezegend met een paar goede genen. En nu is de 16-jarige jongen ook in de professionele voetsporen van zijn ouders getreden. Rafferty is immers te zien in een minifilm van modemerk Tiger of Sweden en laat zich daarin van zijn beste kant zien.


Hij werd opgemerkt door modemerk Tiger of Sweden en gecast in een korte modefilm, aan de zijde van zeven andere 'Londense creatievelingen'. In het filmpje van één minuut is de jongen te zien in hemden en maatpakken van het merk, die hij vol overtuiging en met de blik van zijn papa showde.

"Om erboven uit te steken, moet je een beetje anders denken", vertelde de 16-jarige jongen. In het filmpje wordt Rafferty omgeschreven als 'de rebel'. Hij toont een soort rocksterrenstijl, met de bijhorende piercings.

Rafferty - of Raffi voor de vrienden - is de oudste zoon van Jude en Sadie, die ondertussen gescheiden zijn. De uiterlijke gelijkenissen met zijn papa zijn onmiskenbaar: Raffi heeft duidelijk de looks van zijn papa geërfd. Het stoere, doordringende blik, het zelfvertrouwen en de sexy bewegingen: alles doet denken aan Jude.

Het was niet het eerste modellenklusje voor Rafferty. Vorig jaar was hij al eens te zien in Vogue. En het smaakt duidelijk naar meer... Hieronder kan je het filmpje van Tiger of Sweden, 'A Different Cut', bekijken.

05-10-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'

Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'

http://oi39.tinypic.com/25z449d.jpg

Tanja Dexters heeft het vtm-programma 'De Grote Sprong' gewonnen. In het programma nam een aantal BV's het tegen elkaar op om uit te maken wie de discipline van het schoonspringen het best onder de knie heeft. Ex-miss België Dexters haalde het in de laatste fase van de finale van tieneridool Ian Thomas.


De overige finalisten waren ex-polsstokspringer Kevin Rans, presentator Sean Dhondt, gezondheidscoach Sonja Kimpen en Niels De Jonck, de zoon van Sonja Kimpen.

Na een synchroonsprong met Kevin Rans en een duizelingwekkend straffe solosprong kwam Tanja recht tegenover Ian Thomas te staan. Na hun ultieme finalesprong had de kijker het laatste woord en die koos voor Tanja Dexters. De liveshow van 'De Grote Sprong' werd uitgezonden vanuit het Provinciaal Olympiabad in Brugge. Eerder kwam la Dexters ook al als winnaar terug van 'Expeditie Robinson'.

05-10-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe datingshow

Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe datingshow

http://oi42.tinypic.com/c3jf6.jpg

De Nederlandse tv-zender RTL 5 komt in 2014 met een nieuwe datingshow 'Adam zkt. Eva', waarin singles elkaar naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De show wordt geproduceerd door televisieproducent Eyeworks.


Volgens directeur Reinout Oerlemans is het datingprogramma een niets verhullend experiment, ontdaan van alle materialistische zaken. "In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een masker van stoere status-updates, geven de singles in 'Adam zkt. Eva' zich juist letterlijk bloot. Meer back-to-basic dan dit wordt een eerste date niet."

Tropisch eiland
De kandidaten in 'Adam zkt. Eva' reizen af naar een onbewoond, tropisch eiland voor de niet alledaagse date. De singles zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner.

Singles kunnen zich bij RTL nog aanmelden voor deelname aan de nieuwe datingshow.

05-10-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verkracht bij eerste bezoek aan New York

Madonna verkracht bij eerste bezoek aan New York

http://oi44.tinypic.com/2le2kwg.jpg

De 55-jarige zangeres Madonna heeft onthuld dat ze verkracht werd toen ze jaren geleden voor het eerst in New York aankwam om haar carrière te lanceren. De Queen of Pop schrijft over de verschrikkelijke ervaring in een essay in Harper's Bazaar magazine.


Madonna vertelt hoe moeilijk ze het had tijdens haar eerste jaar in de Big Apple: "New York was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. De stad verwelkomde me niet bepaald met open armen. Het eerste jaar werd er al eens een pistool op me gericht. Ik werd verkracht op het dak van een gebouw, nadat ik naar boven werd gesleurd terwijl er een mes tegen mijn rug werd geduwd."

De zangeres komt ook nog eens terug op haar jeugd. Ze geeft toe dat ze als tiener al raar bekeken werd. "Ik had niet veel vrienden. Ik had misschien zelfs geen vrienden. Maar het is allemaal goed gekomen, want als je niet populair bent en geen sociaal leven hebt, dan heb je wel meer tijd om op de toekomst te focussen."

05-10-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thom Yorke:

Thom Yorke: "Spotify is de laatste scheet van een stervend lichaam"

http://oi43.tinypic.com/1239puw.jpg

Thom Yorke, frontman van Radiohead en de supergroep Atoms for Peace, is nooit een grote liefhebber geweest van de streamingdienst Spotify. In een nieuw interview is hij nu echter heel duidelijk. Yorke noemde Spotify "de laatste scheet van een stervend lichaam".


Yorke deed zijn uitspraak nadat hij eerder al samen met producer Nigel Godrich besliste om het album 'Amok' van hun band Atoms for Peace van de streamingdienst te halen. Ook Yorkes solo-album 'The Eraser' werd van Spotify verwijderd, onder andere omdat de twee vinden dat Spotify artiesten te weinig betaalt.

Stuiptrekking
"We zitten vandaag in een grote overgangssituatie. Als muzikanten moeten we opstaan tegen Spotify. Wat er vandaag met de mainstreammuziek gebeurt, is de laatste stuiptrekking van de oude industrie. Eens die sterft, gebeurt er iets anders. (...) Veel van wat er op ons afkomt kan heel slecht uitvallen. Ik ga niet akkoord met de denkwijze 'dit is alles wat er overblijft en we zullen het er mee moeten doen'. Ik ben het daar niet mee eens."

Radiohead-albums die uitgebracht zijn bij het platenlabel EMI zijn wel nog op Spotify terug te vinden.

05-10-2013 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff lanceert kookboeken in Duitsland

Carmen Pfaff lanceert kookboeken in Duitsland

http://oi42.tinypic.com/e8lvgw.jpg

Carmen Pfaff heeft in Vlaanderen al 150.000 'Carmen kookt'-boeken verkocht. Ze trekt nu de grens over met een eerste reeks kookboeken in Duitsland. 'Kochen leicht gemacht mit Carmen Pfaff' ligt nu in de winkels bij onze Oosterburen.


"Ik heb een sterke binding met Duitsland", aldus Carmen tegenover Story. "Toen Jean-Marie voor Bayern München speelde, hebben we er zes jaar gewoond en het is nog altijd thuiskomen. Ik hoop dat mijn gerechten er aanslaan. En wie weet zijn we dan vertrokken: van Duitsland is het maar een kleine stap naar Oostenrijk!"

04-10-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz weer slank en wulps op de rode loper

Penelope Cruz weer slank en wulps op de rode loper

http://oi41.tinypic.com/2dc63pu.jpg

Penelope Cruz heeft maar weinig (tot geen) zwangerschapskilo's meer over na de bevalling van haar tweede kindje, dochter Luna op 22 juli. Dat was gisteren zichtbaar op de première van de film 'The Counselor' in Londen: Penelope droeg een lange, strakke zwarte jurk met gouden borduursel, wat weinig aan de verbeelding overliet.


Hoe haar lichaam er onder de jurk uitziet, is natuurlijk niet publiekelijk bekend en de strakke jurk zal ook wel wat samenpersen maar toch kunnen we besluiten dat Penelope er amper twee maanden na de bevalling schitterend uit ziet.

Penelope (39) werd bij de première vergezeld door haar man Javier Bardem. Het Spaanse acteurskoppel speelt voor het eerst sinds 2005 weer samen in een film.

'The Counselor' gaat over een hebberige advocaat die in de drugshandel zit, en tegen wil en dank met zware criminelen te maken krijgt. In de thriller spelen behalve Penelope en Javier ook sterren mee als Cameron Diaz en Brad Pitt.

04-10-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen Page en Willem Dafoe: "Acteren voor game veel zwaarder dan voor film"

Ellen Page en Willem Dafoe: "Acteren voor game veel zwaarder dan voor film"

http://oi40.tinypic.com/33yqa85.jpg

Het was maar een kwestie van tijd voor Hollywood de mogelijkheden van games zou ontdekken. Het spel 'Beyond: Two Souls' wist voor het eerst twee acteurs van het kaliber van een blockbusterfilm te strikken. Rijzende ster Ellen Page en ervaren rot Willem Dafoe speelden een script van 2.000 pagina's binnen enkele quasi lege vierkanten omgeven door camera's. Iedere beweging of gelaatsuitdrukking van de personages in het spel hebben Page en Dafoe moet spelen. Een enorme uitdaging voor een acteur, stellen ze allebei, aangezien ze zich de hele omgeving van het decor moesten inbeelden. Woensdagavond kwamen beide acteurs naar Parijs om in première de eerste beelden van hun virtuele acteerprestaties te bekijken.


Voorbijgangers van Le Grand Rex, de grootste bioscoopzaal van Parijs, hebben het waarschijnlijk niet eens opgemerkt. Een rode loper, een grote affiche, een massa schoon volk,... het moet wel weer de zoveelste première van een belangrijke film zijn. Toch was dit misschien wel de meest bijzondere film die de cinema ooit over de vloer kreeg. Het publiek kreeg de eerste drie kwartier van een videogame te zien. Aan de voorkant van het gebouw pronkten twee grote afbeeldingen van Hollywood-acteurs Ellen Page en Willem Dafoe. Enkel wie dichterbij kwam, kon zien dat het computerversies van de echte acteurs waren. Ze zijn het werk van een studio uit Parijs, Quantic Dream, vooral bekend voor een andere filmachtige game: 'Heavy Rain'. Maar 'Beyond: Two Souls' moet het nieuwe meesterwerk van de studio worden. Voor Sony was dit het laatste grote wapenfeit in dienst van de Playstation 3, aangezien er volgende maand een nieuwe console op de markt verschijnt.

Het concept is niet helemaal nieuw, omdat computertechnieken al langer hun weg in de filmwereld gevonden hebben. Wie de acteurs achter de schermen bezig ziet, kan bijvoorbeeld terugdenken aan de manier waarop Andy Serkis gestalte gaf aan Gollem in de 'Lord Of The Rings'-films. De acteur trekt een zwart pakje aan met tal van vreemde stippen. Het decor is niets meer dan een paar vierkanten van enkele meters die op de grond afgebakend zijn. De hele omgeving wordt immers door een computer gemaakt, dus die kan men tijdens het acteren nog niet zien. De camera's registreren de bewegingen en uitdrukkingen van de acteur en vertalen ze naar de acties van het animatiepersonage. Tot op heden was het echter een eenrichtingsbeweging van computer naar het witte doek. Nu krijgen acteurs de kans om volledig in dienst van een computerspel te werken.

Thriller
Het verhaal kon evengoed op het bureau van een topregisseur in Hollywood beland zijn. Het heeft alles weg van een stevige thriller die de mogelijkheden van het paranormale aftast. De grote vraag van het verhaal en het doel van het spel is te weten komen wat er na de dood gebeurt. Judie Holmes (Ellen Page) is een jonge vrouw van 23 jaar die al haar hele leven een geest kan zien. Aiden is letterlijk aan haar verbonden en kan zijn aanwezigheid laten blijken door voorwerpen in de omgeving te doen bewegen. Spelers zullen in de game regelmatig kunnen overschakelen op Aiden en bijvoorbeeld door muren kunnen lopen. We kregen in Parijs al een scène te zien waarin artsen op zoek gaan naar bewijs voor het bestaan van Aiden door een testpersoon en Judie in twee aanpalende ruimtes te plaatsen. Als speler moet je de onderzoekers vertellen wat er in de ruimte ernaast gaande is of er dingen doen bewegen. De belangrijkste van die onderzoekers is Nathan Dawkins (Willem Dafoe), een wetenschapper in dienst van de regering, die de gave van Jodie opvolgt en een soort vader voor haar wordt.

Toen Ellen Page en Willem Dafoe het aanbod kregen, zullen ze even de wenkbrauwen gefronst hebben. De jonge Page, vooral bekend door haar eerste grote hoofdrol in de film 'Juno', had wat overtuiging nodig. Het team van David Cage, het creatieve brein van Quantic Dream, stuurde het hele script, een exemplaar van 'Heavy Rain', de kritieken die de studio gekregen heeft en een soort "liefdesverklaring" over de oceaan om Page te overtuigen. De actrice had het perfecte profiel om de jonge Jodie in de game te spelen. Kort daarop trokken ze zelf naar de VS om het contract te ondertekenen. De uitdaging sprak haar helemaal aan. "Voor een acteur is dit een geweldige oefening. Je speelt immers tegen niemand", zegt ze. De omvang van het hele project is haast groter en veeleisender dan een filmproductie, zo ondervond ze al snel. "We speelden onafgebroken de ene scène na de andere. We zijn niet gewend om op één dag dertig pagina's van een script te verwerken. Je schiet ook voortdurend verschillende variaties van dezelfde scène. Dat was pas een uitdaging."

Ellen kon echter rekenen op de ondersteuning van een acteur die al veel nieuwe werelden verkend heeft. Willem Dafoe zal voor het brede publiek voor altijd bekend blijven als 'The Green Goblin' in de vorige Spiderman-reeks. Animatietechnieken zijn hem dus niet helemaal vreemd, hij werkte al vaker mee aan de creatie van geanimeerde figuren. Maar ook voor hem was deze vorm van acteren toch redelijk vernieuwend. "Je hebt werkelijk niets om je te oriënteren, je moet alles aan je fantasie overlaten. Voor ons was dit bijzonder interessant", zegt Dafoe. Naast de twee hoofdpersonages speelden nog andere acteurs mee, zoals Kadeem Hardison, vooral bekend als Dwayne Wayne in 'A Different World', een spin-off van The Cosby Show. "Dit project heeft ons teruggebracht naar de puurste vorm van acteren", zegt hij. "Toen we bezig waren, zag ik die gekke stippen op ons lichaam al niet meer. We moesten ons te hard op elkaar concentreren."

Gamer bepaalt einde
'Le Grand Rex' werd voor de wereldpremière gevuld door een bonte mengeling van filmliefhebbers en gamers. En heel vaak weet de ene niet veel over de wereld van de andere. Een vraag die een filmkenner zich bijvoorbeeld niet zal stellen, is waarom gekozen werd voor een vrouwelijke hoofdrolspeler. In games draait het nogal vaak rond een mannelijke protagonist, aangezien videospelletjes toch nog steeds meer mannen dan vrouwen aantrekken. "We hebben hier eigenlijk nooit over getwijfeld", zegt David Cage. "Vanaf het begin van het project ben ik vertrokken met een vrouw als hoofdpersonage. We wilden van Judie bewust geen videogamefiguur maken, maar een realistisch personage. Zij en haar emoties moesten geloofwaardig overkomen in relatie tot haar geest." Net zoals in een film dus, hoewel de acteurs toch niet mochten vergeten dat ze voor een game werkten. "Toen ze me dit vroegen, heb ik veel over games moeten leren", zegt Dafoe. In dit soort technologie is er zo goed als geen ruimte voor improvisatie, vult Cage aan. Acteurs moeten zich strikt aan het script houden.

De gebeurtenissen in het spel zijn niet chronologisch, aangezien we regelmatig scènes uit de voorbije vijftien jaar in het leven van Jodie te zien krijgen. Spelers zullen zo stukje bij beetje de informatie aan elkaar kunnen knopen. De makers beloven dat we misschien zelfs zullen ontdekken wat er na de dood (vandaar de titel 'Beyond') ligt. Wat het spel nog leuker maakt, en andermaal nieuwe deuren opent voor scriptschrijvers van films, is het gegeven dat niets vaststaat in deze game. Als speler bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich ontwikkelt. Mogelijk hangt het einde van het verhaal dus ook van die keuzes af. Bij iedereen zal de ervaring van de game anders zijn, alsof je er zelf middenin zit. "Dankzij deze game zullen mensen inzien dat je in een spel net zoals in een kaskraker iets kunt bereiken", zegt Lorne Balfe, die als muziekschrijver al meer vertrouwd is met het componeren van soundtracks voor games. "Dit is een blik in de toekomst. We zullen nog vaker de omgekeerde beweging van filmacteurs naar games zien."

Het team van Quantic Dream werkte drie jaar aan deze game. In het eerste jaar werd het immense script samengesteld. Vervolgens werd een jaar voorzien om de scènes te filmen. En daarna moest nog een jaar gepuzzeld worden aan het eindresultaat. Om de virtuele versies van de acteurs te maken, werd van haast iedere porie in hun huid een foto gemaakt. Aangezien het spel zich binnen een periode van vijftien jaar in het leven van Jodie afspeelt, moesten de animatiefiguren ook jonger gemaakt worden dan de huidige Ellen Page (26) en Willem Dafoe (58). Volgens Page is die operatie meer dan geslaagd. "Toen ik de beelden aan mijn moeder liet zien, zei ze dat ze mij als negenjarig meisje herkende. En zij kan het weten", aldus Ellen. Waarop Cage: "Voor ons is dat het mooiste compliment dat we konden krijgen."

De première van 'Beyond: Two Souls' maakte indruk. Deze game zou het ideale afscheid van de Playstation 3 kunnen worden en bovendien een hele nieuwe toekomst van samenwerking tussen film- en gameproducers mogelijk kunnen maken. Het spel ligt vanaf 11 oktober bij ons in de winkels. Volgende week kan je op HLN.be een review van onze speelervaringen lezen. Hieronder kan je al enkele video's bekijken over hoe deze speciale game tot stand kwam.

04-10-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom George Clooney niet wil daten met Sandra Bullock

Waarom George Clooney niet wil daten met Sandra Bullock

http://oi44.tinypic.com/5kosvq.jpg

Ze kennen elkaar al jaren, ze kunnen het goed met elkaar vinden, hij vindt haar supermooi én schiet op met haar zoontje. Toch wil George Clooney niet daten met Sandra Bullock, al worstelde hij om precies uit te leggen waarom.


"Ze heeft gedatet met een van mijn beste vrienden. Dat is de bro code", probeerde hij eerst. "Ik ken haar al héél, héél lang."

De verslaggever van zender E! bleef aandringen. George probeerde de aandacht af te leiden: "Ziet ze er niet schitterend uit?" Ja dus, in een witte Giambattista Valli-jurk en zwart-witte hakken van Giuseppe Zanotti.

Gênant moment
Wat George dan wel zoekt in een vrouw? "Ik weet het niet echt", probeerde acteur de vraag te ontwijken. "Je stelt me al die vragen terwijl Sandy hier naast mij staat!", klonk het hoorbaar gegeneerd.

George mag de vraag dan proberen ontwijken, tussen de regels door is het wel duidelijk. Sandra mag dan een grappige buddy zijn, ze is ook een moeder en George staat erom bekend dat hij zich niet wil binden. Zo beëindigt hij al zijn relaties steevast na een jaar of twee, drie. Afgelopen juli brak hij nog met Stacy Keibler.

04-10-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onmogelijke is gebeurd: Miley Cyrus choqueert opnieuw

Het onmogelijke is gebeurd: Miley Cyrus choqueert opnieuw

http://oi44.tinypic.com/2zrlv8m.jpg

Net als je denkt dat het niet erger kan worden met Miley Cyrus, doet het dat wel. Na twerken, tatoeages en suggestieve optredens, zijn er opnieuw choquerende foto's opgedoken van de zangeres. Fotograaf van dienst was Terry Richardson, die eerder ook al de veelbesproken shoot naar aanleiding van Mileys single 'Wrecking ball' deed.


Op de foto's, uitgebreid te bewonderen op Terry's site, werden gepost op 3 oktober.

Uiteraard speelt Miley's tong een van de hoofdrollen, net als behoorlijk wat naakt en suggestieve poses met blikjes frisdrank en ijsjes.

De outfits zijn al even onthullend. De opvallendste is ongetwijfeld de rode body met hooguitgesneden dijen en blote schouders.

Voor andere foto's draagt Miley alleen een kanten nylon of een zwarte lederen broek en doorzichtige 'trui'.

04-10-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian mist North en deelt een foto

Kim Kardashian mist North en deelt een foto

http://oi41.tinypic.com/xdxg1s.jpg

Kim Kardashian is in Parijs voor de modeweek. Een eerste grote uitstap voor de nieuwbakken mama zonder baby North. Dat doet wat met een moederhart en dat is bij Kim Kardashian niet anders: "Ik mis het om wakker te worden naast mijn kleine engel", schreef ze bij de foto. Het woord engel was vervangen door een emoticon.


De kleine meid ligt lekker ingebakerd in een wit lakentje en rust op een schapenvel. De zwarte haren en de donkere ogen steken scherp af tegen al dat wit.

Het is nog maar de tweede foto die gedeeld wordt van het kind, dat geboren werd half juni. De eerste foto werd wereldkundig gemaakt via de (ondertussen afgevoerde) talkshow van trotse oma, Kris Jenner.

Op die foto was vooral het gezichtje van North, bijgenaamd Nori, te zien, waarbij ze met haar grote, donkere ogen over iemand schouder in de lens keek terwijl ze een handje uitstak.

04-10-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney: "Ik zou graag met Thom Yorke samenwerken"

McCartney: "Ik zou graag met Thom Yorke samenwerken"

http://oi44.tinypic.com/o6cvgw.jpg

Paul McCartney staat naar eigen zeggen open voor een samenwerking met Radiohead-frontman Thom Yorke. McCartney vreest echter dat die interesse niet wederzijds is. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.


Het is vooral op aansturen van zijn familie dat de gewezen Beatle over een samenwerking met Thom Yorke begon na te denken. "Mijn dochter Stella is een erg grote fan. Ze blijft tegen me zeggen: 'Bel Thom op, duik samen in de studio en kijk wat er van komt.' Maar ik ben een beetje paranoïde", vertelt McCartney. "Wat als hij zegt: 'Euh, eigenlijk heb ik het te druk'?"

Maar Yorke is niet de enige artiest die op het verlanglijstje van McCartney staat om eens samen muziek mee te maken. "Enkele jaren geleden waren er luide geruchten dat ik samen met Bob Dylan muziek aan het schrijven was. Dat zit eigenlijk nog steeds ergens in mijn achterhoofd. Ik zou het graag doen."

Op 14 oktober komt de McCartney met een nieuw album: 'New'. Het is ondertussen al de zestiende langspeler die hij uitbrengt. Voor de nieuwe plaat werkte hij onder andere samen met producers Mark Ronson en Paul Epworth. De plaat bedraagt in totaal twaalf nummers, met ondermeer de single 'New'.

03-10-2013 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde kerstconcert van Milow in Het Depot

Vierde kerstconcert van Milow in Het Depot

http://oi40.tinypic.com/2zgu89w.jpg

Milow heeft een vierde 'Homecoming Christmas Concert' toegevoegd aan de eindejaarsconcerten die hij eind december in Het Depot in Leuven speelt. Omdat de concerten op 19, 20 en 21 december uitverkocht waren is er bijkomend een 'unplugged'-optreden gepland op zondagnamiddag 22 december om 15.30 uur.


Het is al het tweede jaar op rij dat Milow kerstconcerten speelt in Het Depot. De opbrengst van de vier eindejaarsconcerten gaat naar een goed doel: naar het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Leuven is de enige stad waar de singer-songwriter uit het naburige Wespelaar dit jaar in ons land optreedt.

03-10-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Ik praatte met Blue Ivy tijdens de bevalling"

Beyoncé: "Ik praatte met Blue Ivy tijdens de bevalling"

http://oi42.tinypic.com/iyodbt.jpg

Elke zwangerschap is anders, net als elke bevalling. Waar sommige vrouwen de bevalling gedomineerd zien door pijn, had Beyoncé een heel andere ervaring. "We praatten met elkaar tijdens de bevalling. Ik weet dat het gek klinkt, maar ik voelde communicatie", zegt zangeres Beyoncé in een interview met de Australische Marie Claire. Het was die connectie met haar ongeboren kind die haar door de bevalling gesleurd heeft.


"Bij zware weeën, stelde ik me voor mijn kind door een zeer zware deur te duwen. In mijn verbeelding deed zij al het zware werk, en daardoor kon ik niet aan mijn eigen pijn denken."

Het moederinstinct kwam laat, zo zegt Beyoncé zelf: "Pas in de achtste maand voelde ik me 'moederlijk' worden. Ik dacht dat het niet sterker kon worden, maar ik was mis: tijdens de bevalling, door de connectie met mijn kind, versterkte dat nog, en toen ik haar zag...".

Echt laat is dat nochtans niet: een deel van de moeders voelt de band met het kind niet tot na de geboorte: dit kan dagen (of zelfs weken) duren.

03-10-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Bang-actrice: "Mijn verloving begon met ruzie"

Big Bang-actrice: "Mijn verloving begon met ruzie"

http://oi43.tinypic.com/s28mzl.jpg

Een verloving is romantisch en brengt je in de zevende hemel? Voor Kaley Cuoco begon het alvast niet zo: "Mijn verloving begon met een ruzie!"


Geen echte ruzie, maar een opzettelijk geëscaleerde discussie, gestart door partner Ryan Sweeting. Doel? Weggeraken van Kaley op de set van haar nieuwe film, zodat hij thuis alles kon klaarzetten.

"Hij had me echt van mijn stuk gebracht met de ruzie. Ik dacht al: "Oei, de zaken gaan precies niet meer goed." Maar toen verraste hij me met een ring. Echt fantastisch."

Misschien niet het droomaanzoek, maar Kaley is toch blij met haar prins: "Vanaf dag één wist ik het onmiddellijk, het is magisch. We hebben dezelfde vrienden, we groeiden op met dezelfde mensen... we hadden elkaar alleen nog niet ontmoet."

Kaley en Ryan zijn nog maar enkele maanden samen, maar voelen zich toch klaar voor de grote stap. "Het is alsof we elkaar altijd gekend hebben. Op papier ziet het er onnozel uit, maar het werkt voor ons!"

03-10-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt gebeurd: iemand liet tattoo van naakte Miley zetten

Echt gebeurd: iemand liet tattoo van naakte Miley zetten

http://oi44.tinypic.com/m9m5x0.jpg

Miley Cyrus zei het zelf: "Mensen laten tatoeages zetten van de meest rare dingen." Zelf heeft ze 'Rolling $tone' getatoeëerd op haar voet, maar zelfs Miley had niet kunnen voorzien dat ze zélf een tatoeage zou worden.


Tatoeëerder Scott Howard uit Buffalo, New York werd geïnspireerd door Mileys capriolen: twerking, creatief gebruik van een schuimrubberen vinger, naakt op een bal in een videoclip en belachelijk veel zicht op haar tong.

Howard verwekte al deze cruciale details in een tekening, tot de dotjes op haar hoofd en de schoenen in de clip toe. Het had bij een gekke tekening kunnen blijven, maar nee: iemand bestelde de tatoeage écht. De vereeuwiging ervan postte Howard zelf via zijn Instagram- en Facebookaccount met de woorden: "Net dit gedaan voor een of ander arm kind, hahah."

"Ik teken allerlei onnozele dingen en dan willen mensen ze echt op hun lichaam zetten. Het verbaast me nog altijd."

De (veel) grotere borsten, ietwat groot uitgevallen voortanden en de huilende wrecking ball zijn allemaal 'creatieve vrijheden'. Iemand merkte op dat Miley de grotere borsten vast zou appreciëren, waarop Scott Howard repliceerde: "Ik wilde meer een pin-up look."

03-10-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Clinton vraagt elke dag: "Wanneer word ik oma?"

Hillary Clinton vraagt elke dag: "Wanneer word ik oma?"

http://oi42.tinypic.com/nmb2ig.jpg

Hillary Clinton snakt naar een nieuwe job. Nee, niet (enkel) het presidentschap, maar wel... het grootmoederschap. Zo zegt dochter Chelsea: "Ze vraagt er elke dag naar!"


Wie getrouwd is of enige tijd samenwoont, kan er zich aan verwachten: de gevreesde 'Wanneer komen de kindjes'-vraag. Hillary Clinton is daarop geen uitzondering: ze staat te popelen om grootmoeder te worden.
 
Chelsea trouwde drie jaar geleden met Mark Mezvinsky. Kindjes stonden niet direct op het prioriteitenlijstje van het ambitieuze koppel, maar de dood van haar grootmoeder aan moeders kant in 2011 veranderde dat.

"Ik was nooit zo verloren als toen ze gestorven is. Het dwong mij en Mark om samen te zitten en concreet onze toekomstplannen te bespreken. Het eerste op onze lijst was dat, als God het wil, we in 2014 proberen een kind te krijgen. Wil je mijn moeder bellen en haar dat vertellen alsjeblieft?", grapte de voormalige 'first daughter' in het magazine Glamour.

Of papa Bill, ex-president van de VS, ook niet kan wachten om grootvader te worden vermeldt Chelsea niet.

03-10-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertpromotor niet schuldig aan dood Michael Jackson

Concertpromotor niet schuldig aan dood Michael Jackson

http://oi44.tinypic.com/29dycjm.jpg

Concertorganisator AEG Live is niet medeverantwoordelijk voor de dood van popster Michael Jackson en moet dus geen schadevergoeding betalen. Dat heeft een jury in Los Angeles beslist.


'The King of Pop' overleed in juni 2009 na een overdosis propofol, een narcosemiddel dat hij tegen slapeloosheid gebruikte, enkele weken voor hij met een lange reeks concerten in Londen een comeback zou maken. Die optredens waren een organisatie van AEG Live.

De moeder van Michael Jackson sleepte AEG Live voor de rechter. Volgens Katherine Jackson was de concertorganisator nalatig bij het aanstellen van Michaels lijfarts Conrad Murray. Murray diende de 'King of Pop' in juni 2009 de fatale dosis propofol toe. De cardioloog werd vanwege zijn betrokkenheid bij Jacksons dood eind 2011 veroordeeld tot vier jaar cel.

AEG heeft altijd ontkend dat het Murray aangesteld heeft. De jury acht de concertorganisator nu niet verantwoordelijk voor de dood van Jackson. "Hoewel het de arts wel degelijk heeft aangesteld", zo luidt het.

03-10-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lostprophets stoppen ermee na kindermisbruik zanger

Lostprophets stoppen ermee na kindermisbruik zanger

http://oi44.tinypic.com/aze9gg.jpg

De Lostprophets stoppen ermee. Op de Facebook-pagina van de Welshe rockband staat te lezen dat de bandleden niet langer muziek willen maken onder de naam 'Lostprophets'. Vorig jaar raakte immers bekend dat zanger Ian Watkins aangeklaagd werd voor kindermisbruik.


De 36-jarige Watkins, die de band in 1997 oprichtte, zou seksuele handelingen hebben verricht met een meisje van nog geen dertien jaar oud en onzedelijke foto's van kinderen in zijn bezit hebben gehad en hebben verspreid.

In het statement van de band, die wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums verkocht heeft, staat: "Nadat we meer dan een jaar ons verdriet verwerkt hebben, zijn we eindelijk klaar om publiek te maken waar we al een hele tijd over denken. We willen niet langer muziek maken of brengen als Lostprophets. Jullie liefde en steun de voorbije vijftien jaar waren geweldig en we zullen jullie altijd dankbaar zijn voor wat jullie ons gegeven hebben. We kijken uit naar de volgende fase in ons leven en hopen dat we ons kunnen omringen met mensen die even toegewijd en inspirerend zijn als jullie geweest zijn."

De rechtszaak tegen Ian Watkins start op 25 november. Hij ontkent alles.

02-10-2013 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina stiekem getrouwd?

Brangelina stiekem getrouwd?

http://oi43.tinypic.com/2uo53eu.jpg

Angelina Jolie werd gespot met een nieuw juweel aan haar ringvinger en doet zo de geruchten groeien dat ze intussen in het geheim getrouwd is met haar partner Brad Pitt.

De actrice draagt sinds april een gouden ring, het gaat om de trouwring van de overgrootmoeder van Brad en was volgens paparazzi een duidelijk teken dat het bekendste showbizzkopel zou gaan trouwen.

Maar nu draagt Jolie een tweede ring die dikker, maar lichter is. Dit juweel doet de geruchten groeien dat Brangelina intussen stiekem zonder de aanwezigheid van de media al in het huwelijksbootje gestapt is. Vorige maandag werden de twee gespot in een juwelenwinkel in Hong Kong. Daar zou Pitt 300.000 dollar hebben uitgegeven aan cadeautjes voor de moeder van zijn kinderen. De vertegenwoordiger van Jolie heeft het huwelijk noch bevestigd noch ontkend.

02-10-2013 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijker zoekt samen met Eén kandidaat Eurosong in heuse show

Kijker zoekt samen met Eén kandidaat Eurosong in heuse show

http://oi43.tinypic.com/2zi603r.jpg

In het voorjaar van 2014 pakt Eén uit met een nieuwe editie van Eurosong 2014, de nationale voorronde waarin België op zoek gaat naar de ideale kandidaat voor het 59ste Eurovisiesongfestival. Piet Goddaer (Ozark Henry) en Jef Martens (Basto/Lazy Jay) zijn de eerste van vier experten die op zoek gaan naar de beste kandidaten en de beste liedjes, maar de kijker heeft het laatste woord. Dat meldt de VRT.


Voor het eerst koppelt Eén de zoektocht naar de uitvoerder los van de zoektocht naar het lied. Een team van vier experten zal artiesten selecteren die Europa op het Songfestival met verstomming kunnen doen slaan en kiest de beste nummers. De vier zullen de geselecteerde uitvoerders koppelen aan de gekozen songs. Wie naast Ozark Henry en Jef Martens de twee andere experten zijn, is nog niet bekend.

De zoektocht naar de inzending voor het Eurovisiesongfestival duurt zeven zondagavonden. Op 2 en 9 februari zijn er de 'castings', waarin acht rechtstreekse tickets voor de halve finales te verdienen vallen. Op 16 februari is er de 'callback', een herkansing waarin nog vier tickets voor de halve finales verdeeld worden. Op 23 februari, 2 maart en 9 maart vinden de halve finales plaats. In de finale op 16 maart dingen nog zes artiesten mee naar de overwinning. De Vlaamse kijkers beslissen met een Europese jury wie België mag vertegenwoordigen.

Kandidaten moeten een filmpje insturen waarin ze een Eurovisiesongfestivalnummer coveren, tegen ten laatste maandag 14 oktober. Tekstschrijvers en componisten kunnen tot 28 oktober nummers inzenden.

02-10-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. flaneert door Parijs in erg onthullende jurk

Kim K. flaneert door Parijs in erg onthullende jurk

http://oi41.tinypic.com/2nak6mr.jpg

De kersverse mama Kim Kardashian zit enkele maanden na de bevalling van haar dochter al duidelijk weer goed in haar vel. Gisteren toonde ze op de modeweek in Parijs haar boezem en buik in een jurk die weinig om het lijf had.

De 32-jarige vriendin van rapper Kanye West droeg een jurk van Riccardo Tisci voor de fashionable première van de documentaire over de modewereld Mademoiselle C. De mama van North West trakteerde de Franse hoofdstad op een blik op haar decolleté en dankzij de uitsparingen zag je ook haar buik. Dat de jonge moeder fier is op haar slanke lichaam vier maanden na de bevalling van dochter North bewees ze door een foto van de gewaagde jurk op Instagram te zetten.

02-10-2013 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectie van Astrid Bryan scoort vooral bij senioren

Collectie van Astrid Bryan scoort vooral bij senioren

http://oi40.tinypic.com/2ecmbg3.jpg

Onze Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan lanceerde in september haar eigen kledingcollectie voor de winkelketen ZEB. De verkoop gaat redelijk goed, maar de glamoureuze lijn is verrassend populair bij bejaarden.


Het was niet de eerste collectie voor Astrid Bryan, maar deze lijn voor ZEB is budgetvriendelijker dan haar exclusieve jurkencollectie. De winkelketen zelf spreekt van een succes, op de dag van de lancering was het ontzettend druk in het filiaal in Schoten. De stukken vliegen de deur uit en waarschijnlijk zal er in Schoten nog bijgeleverd moeten worden.

Het verrassende is wel dat veel senioren fan zijn van Astrids opvallende creaties als kleurrijke topjes en glitershorts, dat beweren de verkoopsters in Wilrijk toch. Zo kocht vorige week een dame van 75 er een topje met pailletten, vertelt een medewerkster van Zeb aan het blad TVFamilie. Senioren vinden de creaties van Astrid blijkbaar ook 'amazing' en 'out of control'.

02-10-2013 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham klautert in slip over Londense daken

David Beckham klautert in slip over Londense daken

http://oi39.tinypic.com/2zit403.jpg

David Beckham ging terug naar zijn roots in het oosten van Londen tijdens het filmen van een nieuwe advertentie voor de ondergoedcollectie van winkelketen H&M op het dak van een oude brouwerij.


De 38-jarige voetballer concentreert zich nu op zijn carrière als model sinds hij vorig jaar zijn voetbalschoenen voor eeuwig aan de haak hing. Hij haalde kunstjes uit op het dak van de Old Truman Brewery aan de bekende straat Brick Lane en bewees dat hij nog steeds erg sportief is na zijn pensioen.

Gelukkig had de knappe papa en partner van Victoria Beckham wel een veiligheidsharnas aan toen hij op de industriële pijpen klauterde. Even later trok hij zijn short uit en onthulde hij zijn vele tatoeages. Het filmpje moet de ondergoedlijn van de Zweedse budgetvriendelijke ketenn$, die in februari 2014 gelanceerd wordt, promoten.

Beckham trok in zijn ondergoed al heel wat aandacht van de kantoorwerkers in de buurt van het gebouw, microblogsite Twitter stroomde over van de berichten over de verschijning van het voetbaltalent.

02-10-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mia Farrow: "Sinatra kan vader van mijn zoon zijn"

Mia Farrow: "Sinatra kan vader van mijn zoon zijn"

http://oi39.tinypic.com/2zfrihj.jpg

Volgt u even mee? Mia Farrow heeft vier biologische en vijf geadopteerde kinderen uit haar huwelijk met componist Andre Previn en haar relatie met regisseur Woody Allen. Tussen 1966 en 1968 was ze evenwel getrouwd met Frank Sinatra en die sloeber was de grote liefde van haar leven. Deels om die reden bleef ze ook na hun scheiding de liefde bedrijven met 'Ol' Blue Eyes'. Wel, het enige biologische kind dat ze officieel met Woody Allen heeft, zou wel eens een kleine Sinatra kunnen zijn. Dat onthult de actrice in een interview met Vanity Fair.


"Frank en ik zijn nooit écht uit elkaar gegaan", bekende Farrow. Toen haar werd gevraagd of Ronan het kind van Sinatra zou kunnen zijn, antwoordde ze: "Dat is mogelijk".

Lid van Sinatra-familie
Hoewel nooit een DNA-test werd gedaan, wordt de 25-jarige Ronan behandeld als een lid van de Sinatra-familie. Nancy Sinatra Jr., de dochter van de crooner die in 1998 op zijn 82ste overleed, verklaarde via mail aan Vanity Fair: "Hij is een lid van onze familie en we zijn blij dat hij in ons leven is".

Begin nu niet te hoofdrekenen, wij deden dat al voor u: Ronan werd in 1988 geboren, Sinatra was toen een blijkbaar nog potente man van 72. Farrow was toen 43 jaar.

Kindermisbruik
In 1992 beschuldigde Farrow haar levenspartner Woody Allen ervan hun toen zevenjarige dochter Dylan te misbruiken en riep ze Sinatra ter hulp om het kind te beschermen.  Ze vreesde immers de connecties die Allen destijds had met de maffiaorganisatie The Teamsters. Sinatra belegde toen een ontmoeting tussen Farrow en één van zijn maffiavrienden. Farrow ontmoette de man op de achterbank van een auto. Farrow daarover: "'Maak je geen zorgen, wij controleren de Teamsters', zei die man. Ik bedankte hem en ik voelde me op slag een stuk veiliger". Nadat Farrow haar levenspartner Woody Allen van kindermisbruik had beschuldigd, gingen ze uit elkaar. Hij trouwde in 1997 met Soon-Yi, de dochter die hij samen met Farrow had geadopteerd.

Moraal van het verhaal? He did it his way.

02-10-2013 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale serie 'The Team'

Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale serie 'The Team'

http://oi44.tinypic.com/t9t66s.jpg

Veerle Baetens, Hilde Van Mieghem, Koen De Bouw en Filip Peeters starten eind oktober met de opnames van de Europese serie 'The Team'. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) dinsdag. De reeks, die ook voor een groot stuk in Vlaanderen wordt opgenomen, wordt gecoproduceerd door het Gentse productiehuis Lunanime in samenwerking met VTM en kan rekenen op de steun van onder meer het VAF/Mediafonds.


Op 1 januari 2010 ondertekenden de meeste Europese landen een samenwerkingsverdrag dat politiekorpsen beter bewapent tegen internationaal georganiseerde misdaad. Daarvoor kunnen zogenaamde Joint Investigation Teams (JIT's) opgezet worden tussen verschillende Europese landen.

In 'The Team' leren we de leden van zo'n JIT kennen: de Belgische Alicia (gespeeld door Veerle Baetens), Harald uit Denemarken (Lars Mikkelsen, bekend van onder meer 'The Killing') en Jackie uit Duitsland (Jasmin Gerat). Dit team van experts wordt in het leven geroepen nadat drie lichamen tegelijkertijd gevonden worden in Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen.

Antwerpen
Het Belgische aandeel in de productie van "The Team" is volgens het VAF erg groot. Lunanime is één van de vier hoofdproducenten en ongeveer 30 procent van het totale budget komt uit Vlaanderen. Veel buitenopnames worden opgenomen in ons land, voornamelijk in Antwerpen, waar ook alle binnenopnames plaatsvinden. Met uitzondering van de montage gebeurt de volledige postproductie in België.

Naast Veerle Baetens, Koen De Bouw, Hilde Van Mieghem en Filip Peeters zijn er nog enkele kleinere rollen voor Belgische acteurs.

De opnames van "The Team" starten op 21 oktober in Kopenhagen. Er volgen 130 draaidagen in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

02-10-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmposter Diana verwijderd bij ongelukstunnel in Parijs

Filmposter Diana verwijderd bij ongelukstunnel in Parijs

http://oi42.tinypic.com/2rm832d.jpg

De filmposter van Diana die in Parijs vlak naast de tunnel hing waar de Britse prinses bij een verkeersongeval om het leven kwam, is verwijderd. Dat laat een woordvoerder weten aan filmsite Deadline.


Er ontstond zowel in Frankrijk als in Groot-Brittanië veel ophef over de poster. Men vond het een ongelukkige plek om reclame te maken voor de film over het leven van de prinses. Advertentiebureau JCDecaux kreeg geen klachten binnen, maar het bedrijf besloot de poster toch weg te halen nadat de Franse filmdistributeur Le Pacte daarom had gevraagd.

Een woordvoerder van Le Pacte legt aan Deadline uit dat de poster "toevallig" op die plek terecht is gekomen. De locaties waar de posters hangen zijn namelijk niet bewust uitgekozen. "Er zijn honderden, soms duizenden posters." En de poster van Diana hangt door heel Parijs, aldus de woordvoerder.

Diana kwam in 1997 om het leven. Onlangs werd er een film gemaakt waarin Naomi Watts de rol van de prinses speelt. Daarin staan de laatste jaren van haar leven en met name de relatie die ze had met hartchirurg Hasnat Khan centraal. In Groot-Brittannië is de film uiterst kritisch ontvangen. De productie komt morgen uit in Frankrijk.

01-10-2013 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli in vakantiemodus

Bar Refaeli in vakantiemodus

http://oi44.tinypic.com/21b222p.jpg

Bar Refaeli deelt op Instagram graag alle aspecten van haar leven met de talrijke volgers. Kiekjes waarop het topmodel alle werkstress van zich afschudt, mogen dan ook niet ontbreken.

Gisteren publiceerde de Israëlische blondine een foto met in de hoofdrol een zwembad, luchtmatras en haar goddelijke lichaam. Het onderschrift luidde veelbetekenend: "The party is over."

Het leven van een supermodel kan hard zijn, nietwaar?

01-10-2013 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna handgemeen tussen deelnemer en Lieven Scheire in 'De Slimste Mens'

Bijna handgemeen tussen deelnemer en Lieven Scheire in 'De Slimste Mens'

http://oi39.tinypic.com/nw0ec9.jpg

"Ik moet hem niet. Het is een domme jongen". De Nederlandse 'beroepsprovocateur' Prem Radhakishun, die deze week zijn opwachting maakt in 'De slimste mens ter wereld', schopt tegen een paar schenen in Dag Allemaal. Vooral tegen die van 'Slimste mens'-jurylid Lieven Scheire.


Radhakishun, de luidruchtige Nederlander van Surinaamse afkomst die vaak te gast is in het Canvas-programma 'Reyers Laat', laat zich nooit doen. "Uiteraard kan ik lachen om een goeie mop, maar van mij mag je altijd weerwerk verwachten. Zeker als je Lieven Scheire heet", aldus Prem in Dag Allemaal.

"De verhouding tussen mij en Lieven Scheire was zeer gespannen. Die Lieven, dat is een echte matennaaier. Het was zelfs bijna tot een handgemeen gekomen".

01-10-2013 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Douglas en Catherine Zeta Jones wonen weer samen"

"Michael Douglas en Catherine Zeta Jones wonen weer samen"

http://oi43.tinypic.com/m774b4.jpg

Het lijkt weer goed te komen tussen Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. Douglas zou opnieuw ingetrokken zijn bij zijn vrouw, meldt The Sun.


Het koppel besloot enkele maanden geleden een adempauze in te lassen na dertien jaar huwelijk. Maar nu zou de 68-jarige Michael aan zijn echtgenote gevraagd hebben om hun relatie een nieuwe kans te geven. Hij woont weer samen met Catherine (43) en hun twee kinderen in hun appartement in New York.

"Als het goed gaat tussen Catherine en Michael zijn ze zo'n sterk team", aldus een bron dichtbij het stel. "Het komt wel goed tussen die twee."

01-10-2013 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguards dragen luie Bieber Chinese Muur op

Bodyguards dragen luie Bieber Chinese Muur op

http://oi43.tinypic.com/208xt1c.jpg

De sterallures van Justin Bieber kennen geen grenzen. De tiener heeft zich van zijn meest arrogante en gemakzuchtige kant laten bewonderen tijdens zijn tournee in China.

Voor zover bekend zijn de benen van de zanger nochtans perfect in orde, toch moeten bodyguards Bieber op hun schouders torsen om de Chinese Muur te bestijgen.

Op Twitter zijn foto's van de 19-jarige Canadees uitgelekt die tonen hoe de celeb zich laat dragen door zijn begeleiders. Trappen zijn kennelijk niet meer aan Bieber besteed. Hopelijk is het loon van de bodyguards navenant.

01-10-2013 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dubbele borstamputatie voor Anastacia

Ook dubbele borstamputatie voor Anastacia

http://oi44.tinypic.com/33wbg2b.jpg

Zangeres Anastacia heeft onthuld dat ook zij, in navolging van actrice Angelina Jolie, ook een dubbele borstamputatie heeft ondergaan. Ze nam deze beslissing eerder dit jaar nadat voor de tweede keer kanker bij haar werd vastgesteld.


Da Amerikaanse ster onthulde aan haar fans dat ze in de laatste fase van haar herstel van deze zware ingreep begonnen is. De 45-jarige borstkankerpatiënte is nu klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Anastacia annuleerde haar Europese tournee nadat in februari voor de tweede keer borstkanker bij haar werd vastgesteld. Anastacia overwon in 2003 ook al een keer deze slopende ziekte, ze werd genezen verklaard na een operatie en een bestralingskuur.

Ze verklaarde zelf waarom ze nu pas haar keuze van eerder dit jaar onthult: "Omdat oktober borstkankermaand is, wil ik alle lotgenoten een hart onder de riem steken. Eerder dit jaar kreeg ik voor de tweede keer de diagnose, momenteel ben ik aan het einde van mijn herstel van een dubbele borstamputatie. Deze maand krijgen alle borstkankerpatiënten de kans om sterker te worden en elkaar te steunen. Het is dankzij vroege diagnoses dat ik nu nog altijd leef."

Actrice Angelina Jolie verklaarde eerder dit jaar dat ze een preventieve dubbele mastectomie had ondergaan, omdat ze drager is van een genmutatie dat de kans op borstkanker aanzienlijk verhoogt. Sharon Osbourn kwam hier vorig jaar in november al voor uit. Zij herstelde tien jaar geleden volledig van darmkanker, maar opteerde voor de amputatie nadat ze had te horen gekregen dat ook zij deze genmutatie had.

01-10-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!