Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

http://oi40.tinypic.com/dy7jmh.jpg

Charlotte Church heeft de aanval geopend op de muziekindustrie, die is volgens haar seksistisch. De Britse zangeres zegt dat ze in het begin van haar carrière onder druk werd gezet om weinig verhullende outfits te dragen in videoclips, iets waar ze zich niet prettig bij voelde.


"Wat ik telkens te horen kreeg, meestal van mannen van middelbare leeftijd, was: je ziet er geweldig uit, je hebt een fantastisch lijf, waarom laat je het niet zien?", vertelt Charlotte in de jaarlijkse John Peel Lecture op BBC 6 Music. "Ik voelde mij er heel ongemakkelijk bij, maar werd er door de bazen van het platenlabel vaak aan herinnerd wie het geld uitgaf."

Charlotte zegt dat ze na haar sexy videoclips op sociale media werd uitgemaakt voor slet. Bovendien werd het volgens haar lastiger om serieus genomen te worden. Het is volgens haar een trend dat de muziekindustrie seksobjecten wil die er piepjong uitzien. In de lezing levert ze kritiek op Pharrell Williams, Rihanna en Robin Thicke. Diens 'middelmatige' nummer Blurred Lines zou volgens Charlotte zonder de gewaagde videoclip nooit zo'n grote hit zijn geworden.

Zangeressen Sinéad O'Connor en Annie Lennox haalden recent ook uit naar het seksisme in de muziekindustrie. Lennox vindt bijvoorbeeld dat er een leeftijdsaanduiding moet komen voor pikante clips.

15-10-2013 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

http://oi39.tinypic.com/w71xg0.jpg

De Amerikaanse internetfilmdienst Netflix komt met een nieuwe grote dramareeks. Sony Pictures, dat eerder al AMC's succesreeks 'Breaking Bad' uitbracht, zal vanaf volgend jaar beginnen aan de productie van de nieuwe serie. Dat weet de website Mashable.


Het zou gaan om een 13-delige reeks "over een familie van volwassen broers en zussen. Wanneer hun broer, het zwarte schaap van de familie, naar huis terugkeert, worden hun geheimen en pijnlijk verleden onthuld", aldus producers Todd Kessler, Daniel Zehlman en Glenn Kessler.

De dramareeks zal aanvankelijk exclusief op Netflix uitgezonden worden. Of de dertien afleveringen tegelijkertijd online komen is niet bekend. Eens de afleveringen uitgezonden zijn, is het mogelijk dat ze op dvd uitkomen of aan andere tv-zenders verkocht worden. Eerder maakte Netflix al succesvolle series als 'House of Cards' en 'Orange Is the New Black'.

Volgens geruchten praat Netflix momenteel met kabelmaatschappijen om de applicatie rechtstreeks via kabel aan de man te brengen.

15-10-2013 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

http://oi41.tinypic.com/rtorap.jpg

De zoektocht naar de geknipte Christian Grey is weer volop begonnen na het plotse vertrek van hoofdrolspeler Charlie Hunnam. Volgens de acteur heeft hij het momenteel veel te druk om zich op de verfilming van het immens populaire boek van E.L. James te storten. Maar is dat ook de échte reden?


"Charlie Hunnam was nooit van plan om in 'Fifty Shades Of Grey' mee te spelen", vertelt een insider die nauw betrokken is bij de productie van de film. "Hij heeft zijn agents verteld dat hij het niet wilde doen en dat hij graag wilde vertrekken."

Een tweede bron dicht bij de 33-jarige 'Sons Of Anarchy'-acteur zegt dat zijn "drukke agenda" echt aan de basis ligt van zijn vertrek. "De rol van Christian Grey vergt enorm veel voorbereiding. Charlie en zijn team wisten maar al te goed dat het om een trilogie ging, en hij twijfelde in het begin al om de rol aan te nemen. Charlie is de hoofdrolspeler in een grote tv-serie. 'Sons Of Anarchy' zal altijd op de eerste plaats komen."

Mediacircus
De ingewijde voegt er tot slot aan toe dat alle media-aandacht omtrent de keuze van de hoofdrolspelers niet heeft bijgedragen tot zijn vertrek: "Charlie blijft heel trouw aan zijn vak. Een mediacircus zal hem niet weerhouden om een rol al dan niet aan te nemen. Dat gezegd zijnde: het project nam niet de gewenste vormen aan. Hoewel dit een moeilijke keuze was, vindt hij dit de juiste beslissing en hij is blij dat hij de knoop heeft doorgehakt."

Niet onbelangrijk: Hunnam start begin volgend jaar met de opnames van 'Crimson Peak'. De film, geregisseerd door Guillermo Del Toro (die Charlie regisseerde in 'Pacific Rim'), vertelt het verhaal van een jonge schrijfster die ontdekt dat haar nieuwe echtgenoot niet is wie ze denkt dat hij is. Hunnams tegenspeelster is 'Zero Dark Thirty'-actrice Jessica Chastain.

Een derde bron komt echter met een heel andere uitleg: "Het was niet de moeite waard voor hem. Ik weet in elk geval dat de filmmakers en Universal niet opgezet zijn met (zijn vertrek)."

"Voelbare chemie"
In september vertelde Hunnam nog aan de pers dat hij helemaal klaar was om zich op 'Fifty Shades' te storten. De acteur had toen net een vergadering met regisseur Sam Taylor-Johnson achter de rug en had net een oefensessie achter de rug met Dakota Johnson, die in de huid van Anastasia Steele mag kruipen. "Er is voelbare chemie met Dakota", klonk het destijds.

Naast Hunnam waren ook Ian Somerhalder, Robert Pattinson en topfavoriet Matt Bomer grote kanshebbers om de rol van Christian Grey in de wacht te slepen.

15-10-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

http://oi39.tinypic.com/25kpwjm.jpg

Fans van Sylvester Stallone hebben afgelopen weekend diep in de buidel moeten tasten om met hun held op de foto te kunnen. De acteur was aanwezig op het NYC Comic Con evenement, en vroeg daar volgens entertainmentwebsite TMZ 445 dollar (bijna 330 euro) voor een kiekje. Een handtekening kostte 395 dollar (ruim 290 euro). Het bedrag schrok de fans niet af, weet de website.

Overigens vroegen meerdere bekendheden geld voor foto's. Stripauteur Stan Lee vroeg 400 dollar en voor 200 dollar liet actrice Sigourney Weaver zich vereeuwigen.

15-10-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leki is opvolgster Ilse Van Hoecke bij 'De madammen'

Leki is opvolgster Ilse Van Hoecke bij 'De madammen'

http://oi41.tinypic.com/qrhuab.jpg

Karoline Kamosi (Leki) start deze voormiddag als de nieuwe 'madam' bij Radio 2-programma 'De madammen'. Ze werd gisteren voorgesteld. Ze neemt de plaats in van Ilse Van Hoecke, die deze zomer overstapte naar Sanoma.


Samen met Anja Daems en Cathérine Vandoorne zal Leki vandaag de zesde verjaardag van 'De madammen' vieren. Leki is bij het brede publiek vooral bekend als R&B-zangeres die hitjes scoorde met nummers als 'Crazy', 'Breakin' Out' en 'Over The Rainbow'. Ze was ook het gezicht van programma's als 'Coolsweat' (TMF) en '71° Noord' (2BE/vtm). Op Studio Brussel presenteerde ze lange tijd het programma 'Juice' en op MNM het R&B- en soulprogramma 'Leki'.

Haar muziekcarrière is overigens nog niet achter de rug. Volgend jaar brengt ze haar vijfde album uit. Daarnaast zet ze zich in voor haar vzw Nanda. Daarmee wil ze de droom van haar vader, een ziekenhuis bouwen in Congo, verwezenlijken.

15-10-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Wendy Van Wanten: "Ik smeekte om niet naar Laurent te gaan op mijn verjaardag"

Zoon Wendy Van Wanten: "Ik smeekte om niet naar Laurent te gaan op mijn verjaardag"

http://oi39.tinypic.com/35m4ghu.jpg

Vijf jaar lang spraken Wendy Van Wanten en haar zoon niet tegen elkaar. Via Dag Allemaal wil Dylan daar hier en nu een eind aan maken. Met een emotionele brief die barst van de liefde voor zijn moeder, een liefde die jarenlang een pijnlijk verwrongen vorm had. Zijn intenties zijn zuiver en van de beste soort: "Laat ons praten, discussiëren, ruziemaken desnoods. Maar laat ons nooit meer zwijgen, lieve mama. Als je stopt met praten, stopt alles."


"Ik ben het, je oudste zoon, Dylan. Degene die niet meer met je spreekt, en jij niet met hem, zo'n vijf jaar lang al. Dat is lang, lieve moeder, dat is heel lang. Dat is vijf jaar momenten weggooien die herinneringen hadden kunnen zijn, vijf jaar lang geen nieuws met Oudjaar - een dronken sms'je van mezelf niet te na gesproken, vijf jaar de verjaardagskaartjes die je me stuurt schijnbaar achteloos weggooien. Vijf jaar opkroppen en woedend zijn. Tot het dan gebeurt. Een of andere actrice die een koninklijke moeder speelt en die een andere moeder een hoer noemt omdat ze haar te min vindt voor haar prinselijke zoon. De woede wordt verdriet."

Elf jaar
"Ik was elf op de dag dat je Laurent voor het eerst ontmoette. Dat was op die modeshow in Parijs, er werd zelfs een foto van jullie genomen, de enige foto die de pers van jullie in handen heeft. Je was gescheiden van mijn natuurlijke vader en samen met Danny, onze rots in de branding. Tot op het einde bleef Danny- vechtend tegen een uitzichtloze ziekte- van jouw geluk z'n allergrootste prioriteit maken. Ik sliep jarenlang tussen jullie in, badend in liefde. Tot jij naar die modeshow ging. Dat was de laatste keer dat ik zorgeloos tussen jou en Danny indommelde."

Krijsend en tierend
"Veel van wat je deed kon ik maar moeilijk plaatsen. Hoe je uitgerekend op mijn verjaardag naar Tervuren reed. Want Laurent had gebeld, Laurent had je nodig. Krijsend en tierend hing ik letterlijk aan je been om je thuis te houden. Maar je ging toch. Je ging en kwam pas dagen later terug. Danny ving mij op. Meer en meer zat je in Tervuren. Smoorverliefd was je op hem. Je hield van hem. Het werd Danny te veel. Hij vertrok. We bleven met z'n tweeën alleen achter in dat grote huis. Danny kwam terug. Met dat grote goede hart van hem kwam hij weer bij mij wonen. Bij mij schrijf ik, want ik denk dat ik de reden ben dat hij al die tijd is gebleven. Danny werd ziek. Ik deed wat ik moest doen: me vermannen."
 
Strijdbijl begraven
"Het is tijd. Tijd om de strijdbijl te begraven. Tijd om achter ons te laten wie Het Grote Gelijk heeft. Laat ons daarover praten, discussiëren en desnoods ruziemaken. Maar laat ons nooit meer zwijgen. Als je stopt met praten, stopt alles. Ik heb jou mijn kant van het verhaal gedaan, deze manier was de enige die me restte. Ik hoop dat ik je binnenkort snel zie, zodat ik jouw kant kan horen."

15-10-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Byrne: "Spotify bedreigt de toekomst van de muziek"

David Byrne: "Spotify bedreigt de toekomst van de muziek"

http://oi39.tinypic.com/5baeiq.jpg

David Byrne, ex-lid van de band Talking Heads, heeft in een blogpost gepubliceerd door de krant The Guardian niets dan kritiek op muziekstreamingdiensten zoals Spotify. Volgens hem zijn ze een gevaar voor nieuwe artiesten. De muzikant heeft zoveel mogelijk van zijn muziek van Spotify weggehaald.


In de blogpost zegt Byrne dat de kleine som geld die Spotify en andere streamingdiensten uitbetalen niet genoeg is voor opkomende artiesten om te overleven. Ze zullen zich moeten concentreren op andere activiteiten en minder op het maken van muziek.

"Op het spel staat niet zozeer het overleven van artiesten zoals mezelf, maar van nieuw opkomend talent. Diegenen die nog maar een paar platen hebben gemaakt", vertelt Byrne. "Zonder nieuwe artiesten ziet de toekomst van de muziek er slecht uit."

Byrne gaat niet akkoord met de stelling van Daniel Glass, stichter van Glass Note Entertainment Group, dat artiesten Spotify moeten zien als een manier om nieuwe muziek te ontdekken, niet als extra inkomstenbron.

"Volgens mij zijn er al genoeg manieren om nieuwe muziek te ontdekken", zegt Byrne. "Als de streamingdiensten in hun opzet slagen, zullen die er in de toekomst niet meer zijn. "

14-10-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Victoria Beckham opent eerste winkel in Londen"

"Victoria Beckham opent eerste winkel in Londen"

http://oi42.tinypic.com/33ol948.jpg

Victoria Beckham gaat een winkel openen in Londen. Na maanden van onderhandelingen zou de deal nu eindelijk rond zijn en dat wil zeggen dat Beckham binnenkort een shop heeft midden in het modecentrum van de stad, zo weet de Britse krant Daily Mail.

In de winkel van de vrouw van David Beckham zullen zowel haar kledingcollectie als haar tassenlijn te koop zijn. Het pand bevindt zich in de wijk Mayfair. De ontwerpster vertelde eerder dit jaar al tijdens een interview dat ze graag een winkel zou openen in Londen. "Er is nog veel te doen, maar het idee is om de winkel aan het begin van 2014 te openen", vertelt een bron die ook verklapt dat dit gepaard zal gaan met 'een van de grootste modefeestjes van het jaar'.

14-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Bomer getipt als nieuwe Christian Grey

Matt Bomer getipt als nieuwe Christian Grey

http://oi42.tinypic.com/inxqua.jpg

Na het wegvallen van Charlie Hunnam als Christian Grey in de verfilming van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' van EL James, moeten de filmmakers op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. Volgens wedkantoor Ladbrokes is Matt Bomer dé favoriet voor de rol.

Maar ook Cillian Murphy, Alexander Skarsgard en Chace Crawford zouden goede kanshebbers zijn. Bomer, die onder meer naam maakte in White Collar, Guiding Light en Traveler, moet in de verfilming van de pikante trilogie de tegenspeler worden van Dakota Johnson. Zij neem de rol van studente Anastasia Steele op zich. Nadat vorig jaar bekend werd dat Fifty Shades of Grey verfilmd zou worden, werden er ook al een handvol namen gedropt. Toen leken Ryan Gosling en Robert Pattinson nog met de rol aan de haal te gaan.

14-10-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Christina Applegate opgepakt na gevecht met paparazzo

Man van Christina Applegate opgepakt na gevecht met paparazzo

http://oi39.tinypic.com/fnwnex.jpg

De man van Christina Applegate, rockster Martyn LeNoble, heeft bezoek gehad van de politie nadat hij op de vuist was gegaan met een paparazzo. Tegenover entertainmentsite TMZ laat de bassist van de band Porno for Pyros weten dat de fotograaf in zijn ogen veel te ver ging door foto's te maken van zijn 2-jarige dochtertje op een kinderfeestje.

"Ik ben naar buiten gegaan om met de fotograaf te praten, maar hij weigerde te vertrekken. Uiteindelijk daagde de man me uit om in een steegje te gaan knokken, om te zien uit welk hout ik gesneden ben." Uiteindelijk kwam LeNoble er zonder arrestatie of aanklacht van af. Zelf twijfelt LeNoble nog of hij verdere stappen gaat nemen tegen de paparazzo.

14-10-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewapende man probeert Buckingham Palace binnen te dringen

Gewapende man probeert Buckingham Palace binnen te dringen

http://oi43.tinypic.com/5sokn.jpg

In Londen heeft een man geprobeerd om, gewapend met een mes, Buckingham Palace binnen te dringen. De politie kon de man overmeesteren. Dat meldt de Britse politie.


De 44-jarige man probeerde de residentie van koningin Elizabeth II binnen te dringen via de noordelijke kant van de hoofdingang maar de politie kon de man meteen overmeesteren, laat Scotland Yard weten in een persbericht. Het incident deed zich voor omstreeks 11.30 uur plaatselijke tijd.

De politie arresteerde de man wegens het binnendringen in het koninklijk paleis en het dragen van een gevaarlijk wapen. Hij werd onder toezicht geplaatst in een Londens politiekantoor. Koningin Elizabeth II bevond zich niet in het paleis op het moment van de feiten.

14-10-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie en Josh plukken druiven met baby Axl

Fergie en Josh plukken druiven met baby Axl

http://oi40.tinypic.com/zsok9l.jpg

Baby Axl mag dan nog maar zes weken oud zijn, voor zangeres Fergie en Josh Duhamel is het geen reden om geen uitstappen met de kleine jongen te maken. Het stel was afgelopen weekend op bezoek bij de wijngaard van de familie Ferguson om druiven te plukken.

De Fergusons hebben een eigen wijngaard in Santa Barbara en afgelopen weekend was het oogsttijd. Op Instagram showt Fergie haar kleine mannetje. Op één foto is Axl te zien in een paars dekentje in de handen van zijn opa, uiteraard tussen de druivenstruiken met een trosje druiven op zijn dekentje. Op een andere foto is te zien hoe Fergie voor een paar tonnen met geplukte druiven staat en manlief Josh zijn handen uit de mouwen steekt. De wijngaard werd in 2006 geopend door Fergie en haar vader Pat. De wijn die van de druiven wordt gemaakt, wordt verkocht onder het label Ferguson Crest.

14-10-2013 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

http://oi43.tinypic.com/15zsix.jpg

Hoewel ze een fortuin op de bank hebben staan, nemen rapper Jay-Z en zanger Chris Martin net als de normale medemens de Londense metro in het weekend om naar een concert te gaan.

De rapper en de frontman van Coldplay werden door heel wat medereizigers gespot op weg naar hun show in de O2 arena afgelopen zaterdag. Samen met goede vrienden Timbaland, manager Ty Ty en baas van Atlanta Records Michael Kyser nam het gezelschap de metro van Waterloo Station naar de O2 arena in de Britse hoofdstad voor het uitverkochte concert van de Magna Carta Holy Grail tour. Niet veel later werd Twitter overspoeld met foto's en filmpjes van verbaasde medepassagiers. Martin en Timbaland vergezelden de rapper op het podium voor het nummer Heart of the City (Ain't No Love).

14-10-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buscemi werkt single Chris Morel af

Buscemi werkt single Chris Morel af

http://oi43.tinypic.com/2mfhp39.jpg

De Limburgse DJ Buscemi draaide gisteren in primeur 'First Sun', de onafgewerkte single van Chris Morel die in juni overleed aan kanker. Net voor zijn overlijden werkte hij aan de single speciaal voor 'A touch of Rose', het psychosociaal oncologisch welzijnscentrum in Bornem van zijn oudere zus en longarts Ann-Marie Morel (43), maar die kreeg hij niet op tijd klaar.


Chris Morel was amper 35 jaar toen hij op zaterdag 15 juni overleed aan longkanker. Opnieuw een mokerslag voor de familie Morel, die twee jaar geleden al afscheid moest nemen van zijn zus en politica Marie-Rose Morel (38), ook ten gevolge van kanker. Chris was jurist van opleiding, maar was de jongste jaren in het nachtleven actief als DJ Vince Hilton en was bezig aan een single voor 'A touch of Rose'. "Mijn broer heeft zijn werk nooit kunnen afmaken. Toen hij wist dat hij het niet ging halen, heeft hij een vriend bij zich geroepen en hem gevraagd om de single af te maken", vertelt Ann-Marie. "Muziek was zijn leven. Hij behaalde zijn diploma maar na een paar jaar aan de balie, wou hij toch voor een carrière als DJ gaan. Niet meteen naar de zin van onze ouders, maar Chris wou echt doorbreken. Een single zou het mooiste eerbetoon zijn."

First sun
Als Vince Hilton deelde Chris een paar keer de draaitafel met Dirk Swartenbroekx, die beter bekend is als zijn DJ-alias Buscemi. Op vraag van de familie begon hij een maand geleden aan de remix van het nummer van zijn overleden collega. "Ik en Chris waren niet heel close, maar we hadden wel gemeenschappelijke vrienden. Ik heb er even over nagedacht of ik het wel wou doen, maar aangezien het voor een goed doel is, heb ik toegehapt. Net zoals bij de meeste mensen ben ik in mijn familiekring ook al geconfronteerd geweest met kanker", vertelt Buscemi. "Het is niet evident om met het werk van een ander aan de slag te gaan, maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Het is een deep-house track van drie minuten geworden, dat de naam 'First Sun' draagt." Het singeltje kan men via 'A touch of Rose' verkrijgen aan een prijs van tien euro.

Afterworkparty
Vrienden en familie van Morel kwamen gisterenavond in het Syneton Building op de Puursesteenweg samen op een 'AfterWorkParty' om het nummer te beluisteren. Om klokslag 21u zette Buscemi het plaatje op. "Buscemi heeft een fantastische job gedaan en dit had Chris zeker en vast ook super gevonden", reageerde een emotionele Ann-Marie achteraf. "Hoe hard we ook aan de positieve dingen blijven denken, het gemis is nog zeer groot. Eigenlijk had mijn broer hier vandaag achter de draaitafel moeten staan."

14-10-2013 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

http://oi41.tinypic.com/73kk8x.jpg

Victoria en David Beckham hebben een reusachtig herenhuis op het oog in Londen. Speciaal voor de kinderen van het stel krijgt het optrekje een VS-thema. Dat schrijft Daily Star.


Victoria en David verkochten vorige week Beckingham Palace voor 12 miljoen pond (ruim 14 miljoen euro) en zijn nu op zoek naar een nieuwe woning. Het beroemde paar zou interesse hebben getoond in een herenhuis in Londen, getaxeerd op 45 miljoen pond (53 miljoen euro).

Alhoewel het huis al beschikt over een bioscoopkamer en een bowlingbaan zouden de Beckhams miljoenen willen steken in een renovatie. Daarnaast heeft binnenhuisarchitecte Kelly Hoppen een ongelimiteerd budget gekregen om de woning een Amerikaans thema te geven.

Heimwee
"David en Victoria zijn zich heel erg bewust van de heimwee van hun kinderen, sinds ze vertrokken zijn uit Los Angeles. Ze vinden het moeilijk zich aan te passen op school en maken moeilijk vriendjes", onthult een bron. Brooklyn krijgt daarom een kamer die in het teken staat van de L.A. Lakers en Romeo's kamer hangt straks vol met posters van de honkbalploeg de Dodgers. De kamer van Cruz krijgt een superheldenthema.

"Ze hopen dat de verhuis een nieuwe start in Engeland betekent voor de jongens en dat ze zich hier thuis voelen en geen heimwee meer hebben naar L.A.", besluit de insider.

14-10-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

http://oi40.tinypic.com/2q39daf.jpg

David Duchovny en Gillian Anderson hebben fans opgeroepen om een campagne op te zetten zodat er een derde 'The X-Files'-film gemaakt kan worden. De acteurs zien een vervolg op 'The X-Files: I Want to Believe' in ieder geval zitten.


David en Gillian beantwoordden gisteren op Reddit vragen van fans. Op de vraag of er derde film zal verschijnen, antwoordde Duchovny: "Ik denk dat Chris (Carter, de bedenker van The X-Files - red.) aan een script werkt."

De acteur vervolgt: "Als hij het script af heeft en Fox ziet de film zitten... dan doet Gillian mee en ik ook. Dus start een campagne. Serieus! We zouden het allemaal dolgraag doen. Het ligt in handen van Fox. En dan bedoel ik niet Fox Mulder, maar Fox de studio.''

Van 1993 tot en met 2002 waren de avonturen van FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully wekelijks te volgen op televisie. In 1998 verscheen de eerste film 'The X-Files' en in 2008 kwam 'The X-Files: I Want to Believe' in de bioscoop.

14-10-2013 om 02:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

http://oi41.tinypic.com/2n0vrdt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West konden zich even losrukken van baby North om te gaan sporten. US Weekly spotte het paar vrijdag om 06.30 uur in de ochtend op weg naar bootcamp. ''Het was erg vroeg en de workout was loodzwaar'', vertelt een bron. ''Maar het koppel was aan het lachen, ze toonden genegenheid en moedigden elkaar aan.''

Kim gaat wel vaker naar de bootcamp, maar Kanye is er pas één of twee keer geweest. ''Ze waren erg schattig samen. Ze lachten naar elkaar in de spiegel, terwijl ze naast elkaar op de loopband stonden.''

Kardashian zou bijna al haar zwangerschapskilo's er al af hebben gesport. ''Ze is al 18 kilo kwijt en heeft nog maar 4,5 kilo te gaan.''

14-10-2013 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas (69) loog over keelkanker

Michael Douglas (69) loog over keelkanker

http://oi44.tinypic.com/eoy07.jpg

Michael Douglas (69) heeft bekend dat hij loog over zijn keelkanker. De acteur werd in 2010 wel degelijk door kanker getroffen, maar nu blijkt dat het om tongkanker ging en niet om keelkanker, zoals hij toen beweerde.

Volgens de acteur heeft hij op aanraden van zijn artsen gelogen. "Er werd gevreesd dat ik een deel van mijn kaak en tong zou verliezen door de ziekte en dat zou te heftig geweest zijn voor het publiek", bekent Douglas.

Ondertussen heeft hij de kanker met succes overwonnen na intensieve chemotherapie. "De kans dat ik herval, is maar vijf procent. Waarschijnlijk komt het dus nooit meer terug."

14-10-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

http://oi41.tinypic.com/2ymtvna.jpg

Kylie Minogue en haar vriend Andres Velencoso zijn na een relatie van vijf jaar uit elkaar. Volgens Mirror is de Australische zangeres kapot van verdriet.

Volgens een vriend van Kylie is er niemand anders in het spel. De relatie van de 45-jarige zangeres en het 35-jarige Spaanse model is stukgelopen door drukke werkschema's. De woordvoerder van Minogue bevestigde de breuk en zegt dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Kylie heeft een groot deel van dit jaar in de studio gezeten in Los Angeles om nieuw materiaal op te nemen, terwijl Andres een acteercarrière van de grond probeert te krijgen. Ondanks dat het koppel elkaar de laatste tijd nog maar weinig zag, is de klap toch groot voor Minogue, weet de ingewijde.

14-10-2013 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William "bestookt" met brandbommen

Prins William "bestookt" met brandbommen

http://oi42.tinypic.com/10o1t2b.jpg

De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties.


Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet de Britse krant The Telegraph.

In het politiecentrum in Kent oefenen agenten op rellen. Speciaal voor de trainingen beschikt het centrum over een nagemaakte stad, een voetbalstadion, een deel van een vliegtuig en trein- en metrostations.

14-10-2013 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!