Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala-muziek opnieuw in trailer Hollywoodfilm

Scala-muziek opnieuw in trailer Hollywoodfilm

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De Deense regisseur Ole Bornadel heeft de cover die het Aarschotse meisjeskoor Scala opnam van het Rammstein-nummer 'Engel' opgenomen in de trailer van zijn nieuwe horrorfilm 'The Possession'. Deze Hollywoodfilm zal vanaf 31 augustus te zien zijn in Amerikaanse bioscopen en vanaf 12 september in ons land.

Het is na 'The Social Network' al de tweede keer dat een Scala-nummer in een trailer van een Hollywoodfilm opduikt. Regisseur David Fincher gebruikte in de trailer van deze Oscarwinnende film Scala's cover van 'Creep' (Radiohead). De muziek werd overigens ook twee keer gebruikt in de animatiereeks 'The Simpsons' en in series als 'Downton Abbey', 'Desperate Housewives' en 'Sons of Anarchy'.

Na de grote tournee doorheen de VS en Canada in april vorig jaar met in totaal zestien concerten geeft Scala in juni weer vier concerten in de Amerikaanse steden New York, Philadelphia, Boston en Washington.

Volgens Steven Kolacny van Scala heeft het koor deze optredens te danken aan de uitzendingen door PBS van een Scala-concert, dat deze Amerikaanse tv-omroep in 2010 in het concertgebouw van Brugge opnam.

Dit jaar brengen Scala & Kolacny Brothers op het ATCO/Warner-label overigens twee cd's uit in de VS, één met bestaand Europees materiaal in juni en één gloednieuwe cd dit najaar. (br.hln)



31-05-2012 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garbage legt concert stil om vechtende fan te verwijderen

Garbage legt concert stil om vechtende fan te verwijderen

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Shirley Manson, de zangeres van Garbage, liet het optreden dat haar band afgelopen weekend gaf in het vermaarde 'House of Blues' in de Amerikaanse stad Atlantic City stilleggen toen ze zag dat vlak voor het podium een man een vrouwelijke fan in het gezicht sloeg.

Manson maande haar bandleden, waaronder Nirvana-producer Butch Vig, het nummer 'Stupid Girl' te staken toen ze op de voorste rijen voor het podium een handgemeen waarnam.

De zangeres sprak de man streng toe, alvorens ze aan de beveiliging de opdracht gaf de man buiten te zetten: "Gast, je kan geen vrouwen slaan, je bent aan het vechten lieverd, je moet eruit."

De man verdedigde zich bij het verwijderen nog met de opmerking dat de vrouw met vechten was begonnen, maar dat maakte weinig indruk op de zangeres: "Zij begon? Jezus, straks houden we nog vijf mensen over om voor te spelen, wat is er in godsnaam aan de hand met jullie?"

Manson stelde daarop haar bandleden voor en de band speelde het nummer daarna opnieuw.

Garbage speelt deze zomer ook op Rock Werchter. (br.hln)


31-05-2012 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse folklegende Doc Watson (89) overleden

Amerikaanse folklegende Doc Watson (89) overleden

Klik op de foto om ' Deep River Blues ' te beluisteren



Doc Watson was blind geworden na een ziekte in zijn jeugd.


De Amerikaanse folklegende Arthel Lane Watson, ook gekend als Doc Watson, is op 89-jarige leeftijd overleden in de Amerikaanse staat North Carolina. Een week eerder onderging hij nog een darmoperatie. Dat meldt zijn platenlabel.

De muziek van Watson is diep geworteld in de bluegrass, country, blues en gospel. Hij is ook bekend voor het gebruik van de 'flatpick', een typische speelstijl bij de gitaar. De muzikant was blind geworden na een ziekte in zijn jeugd. Hij leerde op jonge leeftijd banjo spelen, waarna hij een gitaar ter hand nam. Watson nam tientallen albums op en won onder meer zeven Grammy's. (br.hln)


30-05-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (18)
29-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen veroverde Pinkpop (opnieuw)

Bruce Springsteen veroverde Pinkpop (opnieuw)

http://oi46.tinypic.com/mhwn5h.jpg


Met Bruce Springsteen & The E Street Band als absolute headliner kwam de 43e editie van Pinkpop gisteravond aan zijn einde. Een onvergetelijk festival werd het niet, maar Bruce Springsteen en zijn vaste begeleidingsband zorgden er wel voor dat Pinkpop op een al even waardige als fantastische manier werd afgesloten.

Net als in 2009 mochten Bruce Springsteen & The E Street Band het festival in Landgraaf afsluiten, en net als drie jaar geleden tekende The Boss voor een memorabel optreden. Hoewel hij minder tijd kreeg toegemeten dan tijdens zijn zaaloptredens, was er desondanks plaats voor de nodige verrassingen tijdens de set. Garland Jeffreys ('Hail Hail Rock 'n' Roll) mocht als gastzanger een nummertje komen meespelen en ook Mumford & Sons, die voor The Boss op het hoofdpodium mochten aantreden, werden uitgenodigd om met 'Hungry Heart' te komen meespelen. De vele duizenden fans (de laatste dag van Pinkpop was met 61.000 bezoekers al lang vooraf uitverkocht) lustten er wel pap van.

Het mooiste moment van de avond bleek echter het eerbetoon aan de overleden saxofonist Clarence Clemmons. Uit de vele foto's en posters uit het publiek koos The Boss er een uit waarop hij samen met Clemmons stond afgebeeld. De poster zou de hele set niet meer van het podium verdwijnen. Jake Clemmons, die de rol van saxofonist van zijn oom ondertussen heeft overgenomen, werd tijdens 'My City Of Ruins' en afsluiter 'Tenth Avenue Freeze-Out' dan ook nadrukkelijk in het huldebetoon betrokken.

Ondertussen rende Springsteen als in zijn beste dagen over het podium, van waarop hij de massa begeesterde zoals alleen hij dat kan. Tijdens 'Waitin On A Sunny Day' dook hij plaats tussen het publiek op en tijdens 'Dancin' In The Dark' trok hij een overgelukkige dame uit het publiek om -net als in de videoclip- de rol van een toen nog onbekende Courteney Cox over te nemen en een dansje met The Boss te wagen.

Springsteen is momenteel op tournee om zijn nieuwste plaat 'Wrecking Ball' te promoten en ook gisteren bleek dat dat nieuwe materiaal niet moet onderdoen voor zijn beste werk. Opener 'We Take Care Of Our Own' was meteen al een knaller van jewelste. Ook 'Death To My Hometown' en 'Shackled And Drawn' deed de temperatuur op de Pinkpopweide de hoogte injagen. Net als 'Born In The USA' overigens, dat The Boss met de nodige overgave ten berde bracht alsof de tekst nooit actueler was.

Slotconclusie: op 62-jarige leeftijd is Springsteen verre van versleten, weet hij als geen ander een publiek te entertainen en toont hij een verbetenheid waar veel beginnende groepen en artiesten een puntje aan kunnen zuigen. Zoals de Foo Fighters vorig jaar de rest van het Pinkpopprogramma deklasseerden, deden Bruce Springsteen & The E Street Band er dit jaar nog een schepje bovenop. (br.hln - foto getty)


29-05-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
28-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop: The Cure trakteert fans op lange lijst hits

Pinkpop: The Cure trakteert fans op lange lijst hits

http://oi48.tinypic.com/29mnlev.jpg


Zanger Robert Smith (53 en nog altijd opvallend goed bij stem) en de vier andere bandleden hadden er duidelijk zin in en trakteerden de fans op een setlist waarin nog maar eens bleek wat voor een indrukwekkend aantal prachtsingles de band de afgelopen 33 jaar heeft geproduceerd.

De fans, variërend in leeftijd maar in meerderheid toch wel tussen de 35 en 50, weten ook wel dat The Cure zijn finest hour beleefde in de jaren '80. Het zwaartepunt van de set lag natuurlijk bij de hits, maar de band nam tussendoor ook de tijd om minder voor de hand liggende, bijna vergeten songs te spelen. Hierdoor viel het optreden tegen het eind wel een beetje stil.

Maar zoals gezegd kreeg de band de vrije hand en ze maakten dat euvel even later goed met vijf toegiften, waarin zoals gebruikelijk het klassieke 'Boys Don't Cry' de afsluiting vormde. De fans konden zo tevreden huis- en tentwaarts keren.

The Cure sluit ook de eerste festivaldag op Rock Werchter af. Vanavond sluit Bruce Springsteen de 43e editie van Pinkpop af.


28-05-2012 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden wint Eurovisiesongfestival

Zweden wint Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om de clip te beluisteren





De 57ste editie van het Eurovisiesongfestival is in de nacht van zaterdag op zondag naar Zweden gegaan. De zangeres Loreen liet met het nummer Euphoria Rusland en Servië ver achter zich.

Zweden was vooraf de grote favoriet. De Scandinavische land wint het Europese liedjesfestival voor de vijfde keer.

De Britse inzending Engelbert Humperdinck eindigde in de onderste regionen van de tabel.


27-05-2012 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry, Arsenal en The Charlatans op Lokerse Feesten

Bryan Ferry, Arsenal en The Charlatans op Lokerse Feesten


http://oi50.tinypic.com/20j206d.jpg


Bryan Ferry (bekend van Roxy Music), The Magician en Arsenal zijn enkele nieuwe namen op de affiche van de Lokerse Feesten. Ook Milow, Zombie Nation live, Arid, Kraantje Pappie en The Charlatans zakken in augustus naar Lokeren af.

Eerder werd al uitgepakt met rave-pioniers Orbital, Echo & The Bunnymen, de pop-reggeaband UB40, de ska-band The Specials en de videokunstenaar, drummer en percussionist DJ Gorillaz Sound System. Op de Grote Kaai zullen ook de winnaars van Rock Rally 2010 School Is Cool optreden. Ook Sex Pistol Johnny Rotten zakt met zijn P.I.L. of Public Image Limited naar Lokeren af, net Black Box Revelation, het excentrieke Noorse elektronicaduo Royksopp en Suede met Brett Anderson als frontman.

Tickets voor vijf van de tien festivaldagen zijn te koop via www.lokersefeesten.be en Mediamarkt. Vanaf april startte ook de verkoop van een 10-dagen combiticket, en vanaf vrijdag kan je ook tickets kopen voor de start- en slotdag.

De 38ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2012.


26-05-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter uitverkocht

Rock Werchter uitverkocht

http://oi46.tinypic.com/ehy87c.jpg


Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook zover: Rock Werchter 2012 is helemaal uitverkocht. De resterende dagtickets voor donderdag 28 juni gingen vandaag de deur uit.

Dat betekent dat er per dag 85.000 festivalgangers worden verwacht. 67.000 van hen hebben een combi-ticket op zak en zijn er de volle 4 dagen bij. Per dag zijn ook 18.000 dagtickets verkocht. Daarmee vestigt Rock Werchter dit jaar een nieuw bezoekersrecord. Eind juni tekenen 139.000 unieke bezoekers present.

Zij zullen een vernieuwd Rock Werchter te zien krijgen, waarbij uiteraard het derde podium The Barn in het oog springt. Mede dankzij dat extra podium staan er dit jaar maar liefst 81 artiesten op de wei van Werchter, waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, Skrillex, Noel Gallagher's High Flying Birds, Kasabian, The xx, Mumford & Sons, Snow Patrol en Florence + the Machine.

De organisatie herinnert ook aan de omruilkassa, een legaal alternatief voor het herverkopen van festivaltickets. "Tickets via veilingsites of tweedehands ticketsites aankopen wordt ten zeerste afgeraden", luidt het. De omruilkassa bevindt zich tijdens het festival aan de hoofdingang van het Festivalpark. De tickets worden aan de officiële prijzen doorverkocht. (br.hln)

Meer info op www.rockwerchter.be.


24-05-2012 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z geeft Selah Sue duwtje in de rug in de States

Jay-Z geeft Selah Sue duwtje in de rug in de States

Klik op de foto om de clip te beluisteren






Na de twee jonge gasten van Black Box Revelation timmert nog een ander jong talent uit ons land aan de weg in de Verenigde Staten: Selah Sue. De Leuvense werd begin dit jaar door het toonaangevende muziekblad Rolling Stone al getipt als grote belofte, en nu krijgt ze in de States ook de steun van niemand minder dan Jay-Z.

Twee weken geleden kwam haar single 'Raggamuffin' er uit, waarvan Jay-Z's poulain J. Cole nu een remix heeft gemaakt. Het nummer werd de wereld ingezonden door 'Hot 97', een van de grootste urban radiostations over de plas, en maakt nu zijn opmars op het internet. "Een single op het label van Beyoncé met de hulp van Jay-Z? Dit is écht groots", aldus haar entourage.

Dat J. Cole niet de eerste de beste is, mag blijken uit het feit dat hij bij Jay-Z's label Roc Nation zit, recent genomineerd was voor een Grammy Award, een nummer schreef voor Kanye West, samenwerkte met Rihanna en mee mocht rappen op het album 'The Blueprint 3' van Jay-Z.

Selah Sue van haar kant zit sinds enkele dagen in de States voor interviews en tv-shows. Deze zomer keert ze terug naar Europa voor enkele festivals, waaronder Rock Werchter, Dour en de Lokerse (br.hln)


24-05-2012 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op Maanrock

Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op Maanrock


http://oi49.tinypic.com/10p26u0.jpg


Op Maanrock treden dit jaar onder andere Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op. Het Mechelse stadsfestival hoopt op 25 en 26 augustus net zoals vorig jaar 130.000 bezoekers te verwelkomen.

Naast Guido Belcanto en Intergalactic Lovers treden op zaterdag Daan, Customs en Shameboy aan. De toppers op de affiche voor zondag zijn nog niet bekend. Wél van de partij zijn alvast Mega Mindy, Meuris & De Leeuw, Soulbrothers, De Mens en Diablo Boulevard.

Het gratis festival pakt dit jaar voor het eerst uit met een vierde podium: een deejaystage van sponsor Alken Maes. Het muziekpodium dat traditioneel op de Vismarkt staat, verhuist op vraag van de horeca naar de Botermarkt.


24-05-2012 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John met spoed in ziekenhuis opgenomen

Elton John met spoed in ziekenhuis opgenomen


http://oi50.tinypic.com/2lna4g1.jpg


Elton John is gisteren in het ziekenhuis opgenomen met een infectie aan zijn luchtwegen. Vier concerten die stonden gepland zijn direct afgezegd. De zanger werd gisteren op de spoed binnengebracht in het bekende Cedars Sinai-ziekenhuis in Los Angeles, weet entertainmentsite TMZ.

De zanger onderging er meteen verschillende testen en kreeg zeven dag rust voorgeschreven. Dat betekent dat vier geplande concerten van hem niet kunnen doorgaan. Hij kreeg een antibioticakuur voorgeschreven en heeft het ziekenhuis inmiddels alweer mogen verlaten. De kuur is vooral bedoeld om schade aan zijn stembanden te voorkomen. (br.hln)


24-05-2012 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop verliest zeker 5.000 bezoekers door Metallica op Werchter Boutique

Pinkpop verliest zeker 5.000 bezoekers door Metallica op Werchter Boutique


http://oi45.tinypic.com/ftenfk.jpg
Bruce Springsteen is maandag de topact op Pinkpop.


Het Nederlands-Limburgse Landgraaf maakt zich op voor een stralende 43e editie van muziekfestival Pinkpop. Op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei ontvangt directeur Jan Smeets tienduizenden uitgelaten muziekliefhebbers op het Pinkpopterrein.

In totaal geeft de organisatie 50.000 tickets voor het hele festival uit en per dag nog 20.000 dagkaarten. Vandaag stond de teller op 75.000 verkochte kaarten.

We verwachten nog veel van de verkoop van dagkaarten. De weersverwachtingen voor het Pinksterweekeinde zijn perfect. Ook zitten we nu in de flow van de eindexamens én het vakantiegeld is net binnen", constateert Smeets. "De laatste jaren zien we een trend in de verkoop van dagkaarten. Mensen besluiten op het laatste moment om nog te gaan, bijvoorbeeld als het weer er goed uitziet."

En dat lijkt voor komend weekeinde het geval. Zaterdag belooft droog en zonnig te worden, bij een temperatuur van rond de 22 graden. Zondag maakt het zuiden kans op een enkele zomerse bui, maar het is overwegend zonnig en droog en het kwik blijft boven de 20 graden. Ook maandag bestaat kans op een lichte bui, bij een zomerse temperatuur.

De Amsterdamse indie-rockband Moss opent zaterdagmiddag om 15.00 uur het festival vanaf het hoofdpodium. Daarna kunnen de tienduizenden festivalgangers genieten van optredens van onder meer Kyuss Lives, Anouk en The Asteroids Galaxy Tour. De jaren 80-rockers van The Cure sluiten de eerste festivaldag af.

Zondag bijt Babylon Circus de spits af. Later die dag staan onder meer The Kyteman Orchestra, Soundgarden en Keane op het affiche. Linkin Park is op eerste pinksterdag de hekkensluiter.

Op pinkstermaandag betreden onder meer Seasick Steve, Mumford & Sons en James Morrison een van de drie podia. Bruce Springsteen en zijn E-Street Band brengen die avond de 43e editie van Pinkpop tot een groots einde.

Herbert Grönemeyer
Pinkpopbaas Smeets is persoonlijk erg in zijn nopjes met "grote vriend" The Boss op zijn feestje. Ook kijkt hij uit naar het optreden van de Duitse Herbert Grönemeyer. "Ik wilde Herbert graag hebben, om mensen kennis te laten maken met écht goede Duitse popmuziek."

'Mister Pinkpop' had ook graag Metallica naar zijn festival gehaald, maar die band werd voor zijn neus 'weggekaapt' door Werchter Boutique. Smeets was naar eigen zeggen met de legendarische metalband in onderhandeling over een plek op het programma. De band wilde per se op maandag spelen, maar de afsluiting van die dag was al vergeven aan Springsteen.

Daarop bood het eendaagse festival Werchter Boutique dat normaal in juli plaatsvindt, Metallica een podium op pinkstermaandag. "Dit is regelrechte concurrentie en dat vind ik niet leuk", aldus Smeets. Hij schat dat Pinkpop zeker 5000 bezoekers verliest aan het festival net over de grens.  Werchter Boutique is helemaal uitverkocht. (br.hln)


24-05-2012 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zingt mysterieus nummer van Regi voor 'Het Experiment'?

Wie zingt mysterieus nummer van Regi voor 'Het Experiment'?


http://oi50.tinypic.com/1ze9iko.jpg


Regi Penxten heeft speciaal voor Het Experiment van Q-music een nieuw nummer opgenomen onder de naam Plain Blue. De single 'Sharing You' is op vraag van Q ingezongen door een mysterieuze maar bekende stem. Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Wine Lauwers krijgen het nummer te horen als het op de radio komt, maar ze weten niet dat er iets mee aan de hand is. Zondagnamiddag wordt live tijdens Het Experiment onthuld wie de mysterieuze stem in de single is.

Sinds eergisteren zit het dj-trio afgesloten van de buitenwereld radio te maken tijdens de ochtend- en avondspits. Het enige contact met de buitenwereld verloopt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx.

De drie weten nooit met zekerheid of de informatie die ze krijgen waar of niet waar is. Wim en Anke modereren de uitzendingen en roepen de Q-luisteraars op om verzonnen nieuwsfeiten in te sturen. Luisteraars kunnen hun ideeën sms'en naar 6025.

Sven, Kürt en Wine verzamelen elke dag punten door stellingen over de buitenwereld correct in te schatten. Van zodra één van hen 50 punten verzameld heeft, mag hij of zij Het Experiment verlaten en het verloop mee volgen vanuit Vilvoorde bij Wim en Anke. Het Experiment is pas afgelopen als de drie dj's 50 punten behaald hebben.


23-05-2012 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro

Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro


http://oi47.tinypic.com/2u4t3sj.jpg


De storm die in augustus vorig jaar over Hasselt en omstreken raasde, veroorzaakte een schade van 76 miljoen euro. Dat meldt vtm in Het Nieuws en wordt bevestigd door Assuralia.

Het is herverzekeraar Swiss Re die met het nieuws op de proppen komt. Volgens Wauthier Robyns van sectorfederatie Assuralia is het voor het eerst dat een schadebedrag op de storm wordt geplakt. Het gaat volgens Robyns niet alleen om de schade die veroorzaakt werd op het festival, maar ook buiten Pukkelpop. De storm in augustus vorig jaar maakte vijf doden op de wei in Kiewit. (br.hln - foto belga)


23-05-2012 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Censuurploegen' voor concert Lady Gaga in Manilla

'Censuurploegen' voor concert Lady Gaga in Manilla

http://oi48.tinypic.com/w2cdhi.jpg


Onder de duizenden fans die vanavond in de Filipijnse hoofdstad Manilla het concert van Lady Gaga zullen bijwonen, bevinden zich ook twee 'censuurploegen' die moeten toezien op de mate van fatsoen die de Amerikaanse superster al dan niet tentoon spreidt. De komst van Lady Gaga veroorzaakte in het zeer katholieke land al verschillende protestacties.

De autoriteiten laten het concert plaatsvinden, maar ze plaatsen mensen tussen het publiek die naarstig zullen toezien op de naleving van de wet, die "immorele doctrines, obscene publicaties en uitingen en onfatsoenlijk spektakel verbiedt", aldus Glenn Agranzamendez, de woordvoerder van Tony Calixto, burgemeester van het district waar het concert plaatsvindt.

Twee "censuurteams" zullen na het concert een rapport indienen en op basis daarvan valt de beslissing of het voor morgen geplande concert mag doorgaan. (br.hln)


22-05-2012 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
21-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gee Robin Gibb (62) overleden

Bee Gee Robin Gibb (62) overleden


http://oi42.tinypic.com/351whw3.jpg


Robin Gibb, een van de drie zangers van de Bee Gees, is overleden. Hij stierf op 62-jarige leeftijd na een lange strijd tegen kanker. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt in een persmededeling.

De Bee Gees bestonden behalve Robin Gibb ook uit zijn tweelingbroer Maurice, die in 2003 overleed, en hun oudere broer Barry. Ze werden bekend met nummers als "Stayin' Alive', 'How Deep Is Your Love' en 'Night Fever'.

Gibb werd op 22 december 1949 geboren op het Britse eiland Man, zijn broer Maurice kwam 35 minuten later ter wereld. Het gezin Gibb emigreerde naar Australië, waarna Robin samen met broers Maurice en Barry de legendarische popgroep The Bee Gees vormde. Samen scoorden ze hun eerste hit 'New York Mining Disaster 1941', geschreven door Robin en Barry.

Kluizenaar
De relatie tussen Robin en Barry ging niet altijd over rozen. In 1969 kwam het tot een fikse ruzie die leidde tot Robins vertrek. "Hij trok zich terug in zijn eigen wereldje en werd een kluizenaar", verklaarde Barry achteraf. Robin scoorde op zijn eentje de hit 'Saved By The Bell'.

Robin en Barry begroeven uiteindelijk de strijdbijl en schreven in 1971 samen de eerste Amerikaanse nummer 1-hit van de Bee Gees: 'How Can You Mend a Broken Heart'.

De broers deelden het grootste succes uit hun carrières: de soundtrack van 'Saturday Night Fever'. Robin Gibb zou later verklappen dat de broers amper twee weken de tijd kregen om nieuwe nummers te maken voor de film van John Travolta. "We schrijven altijd beter wanneer het snel moet gaan, wanneer we onder druk staan", vertelde Gibb in 1978 aan Associated Press.

Tientallen jaren later zou Robin Gibb toegeven dat hij 'Saturday Night Fever', waar Bee Gee-klassiekers 'Stayin' Alive', 'How Deep Is Your Love', 'Night Fever', 'More Than a Woman' en 'If I Can't Have You' in voorkwamen, nog nooit had gezien. "Het is niet dat ik de film niet wil zien, maar het is gewoon dat ik slapeloos ben", aldus Robin aan de BBC.

Met meer dan 200 miljoen verkochte platen mogen The Bee Gees beschouwd worden als één van de meest succesvolle popacts aller tijden. Hun songschrijverstalent diende daarenboven niet enkel hun eigen karakteristieke falsetstemmen. Ze schreven ook songs voor artiesten als Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross.

In 1988 overleed Andy Gibb, de jongste broer van Robin. Andy bezweek op 30-jarige leeftijd in het ziekenhuis aan een hartinfectie. Maurice Gibb overleed in 2003 op 53-jarige leeftijd. De muzikant stierf ten gevolge van een hartstilstand tijdens een darmoperatie.

Ook na de dood van Maurice hadden Robin en Barry een haat-liefdeverhouding met elkaar. Zo stonden ze soms samen op het podium, waarna ze even daarna weer alle contact verbraken. "Ik denk dat we bang zijn geworden van elkaar", vertelde Robin in 2010 aan de Amerikaanse tv-zender CBS.

De getrouwde Robin Gibb haalde in 2009 de krantenkoppen toen bleek dat hij een kind had met zijn huishoudster.

De gezondheidsproblemen van Robin staken in 2010 de kop op, toen hij verschillende keren in het ziekenhuis belandde en een aantal operaties moest ondergaan. Eerder dit jaar bevestigde Gibb nog aan de Daily Mail dat hij aan darmkanker leed en dat hij uitzaaiingen had tot in zijn lever. "Maar ik voel me het overgrote deel van de tijd geweldig", aldus de Bee Gee.

Gibb belandde in april in een diepe coma door een longontsteking. Terwijl hij in het ziekenhuis vocht voor zijn leven, gaven de dokters hem hoogstens nog enkele dagen. Als bij wonder ontwaakte hij uit de coma. Broer Barry had gezongen om hem uit zijn coma te krijgen, zei Dwina, de vrouw van de zanger. Ook zijn drie kinderen hadden muziek gespeeld.

In 2010 vroeg een reporter van de Guardian welk nummer hij graag op zijn begrafenis wilde. "Iets van Mozart", antwoordde hij. "Maar ook 'How Deep Is Your Love'". (br.hln)


21-05-2012 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Crowded House drummer Peter Jones overleden

Ex-Crowded House drummer Peter Jones overleden

Klik op de foto om ' Don't Dream It's Over ' te beluisteren





De vroegere drummer van Crowded House, Peter Jones, is overleden, zo heeft de Australische band vandaag bekendgemaakt. In de pers luidt het dat de man gisteren aan kanker is overleden. Hoe oud hij is geworden is onduidelijk.

"Wij zijn vandaag in rouw omwille van de dood van Peter Jones", staat in een communiqué op de website van de Australische groep, geleid door de Nieuw-Zeelander Neil Finn. "Wij zullen hem (Jones) herinneren als een warme, grappige en talentvolle man die een waardevol lid van Crowded House was". Volgens Australische media overleed Peter Jones aan hersenkanker.

Afkomstig uit Liverpool voegde Jones zich in 1994 bij Crowded House, na het vertrek van de orginele drummer Paul Hester. Die pleegde in 2005 zelfmoord na lange tijd tegen een depressie te hebben gevochten. De in 1985 opgerichte groep scoorde internationaal artistiek en commercieel met werkstukjes als 'Don't Dream It's Over' en 'Something So Strong'.

In 1997 splitte de groep, om in 2007 weer bij elkaar te komen. Mark Sherrod verving toen Peter Jones aan het drumstel. Jones speelde ook in de band met Deadstar met Caroline Kennedy en bassist Nick Seymour van Crowded House. (br.hln)


20-05-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta: nu al zeven klachten wegens aanranding

John Travolta: nu al zeven klachten wegens aanranding


http://oi48.tinypic.com/zyhuyw.jpg


Nu nog twee mannen John Travolta aanklagen wegens seksuele intimidatie, staat het totaal op zeven gelijkaardige aanklachten tegen de 58-jarige acteur.

Twee mannen hebben Travolta gisteren beschuldigd van ongewenste seksuele avances. Het gaat om een masseur die in het Eden Roc Resort in Miami werkt, een zekere Jeff, en een voormalige hotelmedewerker uit Seattle. Beide beweren dat Travolta hen betastte en hen voorstelde seks met hem te hebben.

Jeff beweert bovendien dat Travolta agressief werd toen hij niet inging op diens avances tijdens een massage in 2000, zo meldt de New York Daily News.

De hotelmedewerker uit Seattle stelt dat Travolta zijn kont betastte nadat hij hem in een hoek had geduwd terwijl de man een kamer aan het poetsen was, ook in 2000.

"Hij besloop me langs achteren en greep mijn kont vast", getuigt de man.

Travolta's advocaat blijft alle aantijgingen ontkennen. De nieuwe beschuldigingen kwamen er nadat de eerste twee masseurs hun aanklacht introkken. Een van hen heeft inmiddels een nieuwe advocaat onder de arm genomen.

Travolta is sinds 1991 getrouwd met Kelly Preston. Hun oudste zoon Jett overleed in 2009 op zijn zeventiende. Ze hebben nog een dochter, Ella Blue (11) en een zoon, Benjamon (23 maanden).


20-05-2012 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Queen of Disco' Donna Summer (63) overleden

'Queen of Disco' Donna Summer (63) overleden

Klik op de foto om ' Last Dance ' te beluisteren





De Amerikaanse zangeres Donna Summer (pseudoniem van LaDonna Adrian Gaines) is gisteren morgen overleden in Florida. Op 63-jarige leeftijd verloor de 'Queen of Disco' de strijd tegen kanker. Haar familie en haar management hebben haar overlijden bevestigd.

Donna Summer werd op 31 december 1948 geboren als LaDonna Adrian Gaines. In Boston groeide ze op in een gezin van zeven kinderen met vrome, christelijke ouders. Haar zangcarrière begon dan ook in een kerkkoor.

Eind de jaren '60 begon haar artistieke loopbaan pas echt, met een rol in de Duitse productie van de musical 'Hair'. Daarvoor verhuisde ze naar West-Duitsland, waar ze haar eerste man, acteur Helmuth Sommer, leerde kennen.

Haar eerste single, 'Sally Go Round the Roses', kwam uit in 1971, maar het was pas in 1975 dat Summer definitief doorbrak met 'Love to Love you Baby'. Andere iconische hits volgden, denk maar aan 'Last Dance', 'Hot Stuff en 'Bad Girls'. In 1979 kwam 'No More Tears' uit, een duet met Barbra Streisand, dat eveneens een wereldhit werd.

Ook in de jaren '80 bleef Summer ontzettend populair met nummers als 'She Works Hard for the Money' en 'This Time I Know It's for Real'.

Het belang van Donna Summer in de popgeschiedenis spreekt uit de cijfers: tot nu toe zijn er ruim 187 miljoen albums van haar verkocht, en dat worden er wellicht nu nog een pak meer. Ze won Grammy Awards in 1978 (Last Dance), 1979 (Hot Stuff), 1983 (He's a Rebel), 1984 (Forgive me) en 1997 (Carry On).

Last Dance ontving een Oscar voor Best Original Song, maar de prijs staat op naam van Paul Jabara, die tekst en muziek schreef. Ze heeft wel een Golden Globe nominatie voor Down Deep Inside (1977), naast nog andere onderscheidingen. Ze heeft een eigen ster op de Walk of Fame. Ze stond op de shortlist om in de Rock 'n' Roll Hall of Fame te worden opgenomen in 2011, maar haalde het niet.

Als winnares van 5 Grammy Awards beïnvloedde Summer de dansmuziek van de jaren '70. Met de hulp van producer Giorgio Moroder werd ze een grote ster én een inspiratiebron voor andere sterren uit het genre, zoals Duran Duran en David Bowie.

In de jaren '80 en daarna werd het iets rustiger rond de zangeres, maar ze bleef optreden en albums produceren. In 2008 verscheen haar laatste studioalbum Crayons, waarmee ze weer hoog scoorde.

Na het grote succes volgden echter een diepe depressie en verschillende zelfmoordpogingen. "Niets had nog betekenis. Ik voelde me wanhopig en depressief", zou de artieste jaren later op televisie verklaren. Het is door gebed en haar geloof dat ze uiteindelijk haar levenslust terugvond.

Volgens de entertainmentwebsite TMZ was de zangeres de laatste maanden zelfs bezig aan een nieuw album, maar moest ze dat omwille van longkanker opgeven. Verschillende bronnen zeggen dat Donna geloofde dat ze kanker kreeg door het inademen van giftige deeltjes na de aanslagen van 11 september 2001 in New York. 

De longkanker leidde uiteindelijk tot haar - veel te vroege - dood.
"Heel vroeg vanmorgen hebben we Donna Summer Sudano verloren, een vrouw met vele talenten", luidt het in het communiqué van de familie.

Summer laat haar man Bruce Sudano achter, zanger van de 'Brooklyn Dreams', met wie ze in 1980 trouwde. Samen hadden ze twee dochters, Brooklyn en Amanda. Uit haar eerste huwelijk met de Oostenrijkse acteur Helmuth Sommer werd dochter Mimi geboren.  (br.hln)


19-05-2012 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Godfather of Go-Go' sterft op 75-jarige leeftijd

'The Godfather of Go-Go' sterft op 75-jarige leeftijd

Klik op de foto om ' We Need Some Money ' te beluisteren





Chuck Brown is niet meer. De 'Godfather of Go-Go' is vandaag op 75-jarige leeftijd in het John Hopkins Hospital in Baltimore overleden. De muzikant had een paar weken geleden al zijn optredens afgezegd wegens een longontsteking. Brown was al geruime tijd ziek, en werd vorige week uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis. Zijn manager Tom Goldfogle heeft het nieuws ondertussen bevestigd.

De gitarist en zanger speelde sinds de jaren '60 in verschillende bands, maar hij brak eind jaren '70 pas echt door in Washington D.C. met Go-Go, een subgenre van funk.

Zijn bekendste hit is 'We Need Some Money', maar verder maakte hij ook 'Bustin' Loose' en 'Run Joe'. Browns nummer 'L.O.V.E.' werd in 2011 nog genomineerd voor een Grammy in de categorie van 'beste r&b-prestatie door een duo of groep'.

Brown hield er in de jaren '80 een extreem uitputtend werkschema op na. Zo trad hij jarenlang maar liefst zes keer per week op. De laatste jaren deed hij het wat rustiger aan, maar op pensioen gaan was niets voor hem: "Ik ben niet op pensioen omdat ik nog niet moe ben. Ze boeken me nog steeds voor optredens en ik heb nog altijd inspiratie", vertelde hij in 2006. "Zolang ik dat podium nog op kan, wil ik mensen gelukkig maken. Ik wil mensen laten dansen."

Charles Louis Brown werd op 22 augustus 1936 geboren in Gaston in de Amerikaanse deelstaat North Carolina. Zijn vader, marinier Albert Louis Moody, heeft hij nooit gekend. Hij naam de achternaam van zijn moeder, huishoudster Lyla Louise Brown, over.


17-05-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle tickets voor Metallica op Werchter Boutique de deur uit

Alle tickets voor Metallica op Werchter Boutique de deur uit

Klik op de foto om ' Nothing Else Matters ' te beluisteren





Een kleine twee weken voordat Metallica 'The Black Album' integraal op de wei van Werchter los laat, hebben de laatste kaartjes voor Werchter Boutique een koper gevonden. Het festival dat dit jaar geheel in het teken van harde rock en metal staat, heeft een uitgebreid voorprogramma met Soundgarden, Mastodon, Channel Zero, Gojira en Ghost.
 
Wie file- en/of parkeerdrukte wil vermijden, komt best met de trein naar Werchter Boutique. In alle stationsloketten kunnen festivalgangers een treinbiljet Werchter Boutique kopen voor 15 euro, ongeacht de afstand die met de trein wordt afgelegd. Dit biljet omvat de treinreis heen-en-terug in 2de klas naar het station Leuven (heenreis met gewone treinen, terugreis met een speciale nachttrein) en het bustraject heen-en-terug met De Lijn tussen het station Leuven en het Festivalpark in Werchter
. (br.hln)

www.werchterboutique.be

17-05-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Cannes zet Marilyn Monroe in de kijker

Filmfestival Cannes zet Marilyn Monroe in de kijker

http://oi46.tinypic.com/sg7u44.jpg


Om 19.15 uur is het 65ste filmfestival van Cannes van start gegaan. Gedurende elf dagen zal de stad van 60.000 inwoners in de Franse Riviera zo'n 80.000 filmliefhebbers en mensen uit de filmwereld ontvangen. Verschillende grote namen, onder wie Nicole Kidman, Brad Pitt en Sacha Baron Cohen passeren de revue.

"Cannes is de verheerlijking van de wereldcinema", aldus festivalvoorzitter Gilles Jacob. Dit jaar siert Marilyn Monroe het festival, omdat deze editie vijftig jaar na haar dood plaatsvindt. Een foto waarop Monroe een kaarsje uitblaast op een taart, staat op de affiches van Cannes en zal ook getoond worden tijdens het festival zelf.

Op de rode loper flaneren grote sterren als Nicole Kidman, Tilda Swinton, Brad Pitt, Bruce Willis en Marion Cotillard. De komiek Sacha Baron Cohen zal verkleed als zijn nieuwste personage 'The Dictator' en vergezeld van een kameel rondlopen op het festival.

De voorzitter van de festivaljury is de Italiaanse cineast Nanni Moretti. Zijn team bestaat uit de acteurs Emmanuelle Devos en Ewan McGregor, de regisseur Alexander Payne en modeontwerper Jean Paul Gauthier.

'Moonrise Kingdom' opent de debatten
Verschillende grote regisseurs nemen het tegen elkaar op voor de felbegeerde Gouden Palm. De Iraanse regisseur Abbas Kiarostami, de Oostenrijkse Michael Haneke en de Brit Ken Loach zijn genomineerd, net als de iets minder bekende Australiër Andrew Dominik en de Mexicaan Carlos Reygadas.

Het festival wordt vandaag geopend met 'Moonrise Kingdom' van de eigenzinnige Amerikaanse cineast Wes Anderson. Het is uitzonderlijk dat de openingsfilm ook deel uitmaakt van de officiële selectie.  (br.hln)


17-05-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Gibb kan al een week niet praten

Robin Gibb kan al een week niet praten


http://oi48.tinypic.com/amsaoo.jpg


Bee Gee Robin Gibb (63), die tegen darmkanker vecht, kan sinds een week enkel communiceren door met zijn ogen te knipperen. Hij heeft immers een tracheotomieslangetje in zijn hals dat hem belemmert te praten.

Gibb, die enkele weken geleden als bij wonder uit zijn coma ontwaakte, heeft in het ziekenhuis het gezelschap van zijn vrouw Dwina en zonen Robin-John en Spencer.

Zanger Jim Dooley, die hem onlangs bezocht, getuigt in de Daily Telegraph: "Momenteel kan hij niet praten en moet hij communiceren door met zijn ogen te knipperen. Dwina zei dat hij heel wat dingen opnieuw zal moeten leren doordat hij zo lang in coma lag. Hij zal opnieuw moeten leren stappen. Hij heeft een 50/50 kans om het te halen maar Dwina is een schat van een vrouw en ze schenkt hem al de liefde die je je kan indenken".

Vorige maand verbaasde Gibb zijn dokters toen hij na twaalf dagen uit zijn coma ontwaakte. Omdat hij een longontsteking opliep, krijgt hij voorlopig geen chemotherapie. Pas als hij weer op krachten komt, zal die kuur hervat worden. Zijn behandelende arts loofde Gibbs kracht en vastberadenheid. "Dat Robin zich hier door heeft geslagen, is een teken van zijn buitengewone moed, zijn stalen wil en zijn enorme reserves aan fysieke kracht". Hij voegde er wel aan toe dat Gibb bij het ontwaken uit zijn coma "uitgeput, extreem zwak en ondervoed" was. (br.hln)


16-05-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath-drummer Bill Ward past voor reünieconcerten

Black Sabbath-drummer Bill Ward past voor reünieconcerten


http://oi49.tinypic.com/2lm5p5c.jpg


Omdat hij niet tevreden is met het contract dat hem werd aangeboden, heeft drummer Bill Ward zich teruggetrokken uit het reünieproject. Black Sabbath kwam vorig jaar opnieuw samen in de oorspronkelijke bezetting - Ward, Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler - om een reeks optredens te geven en hun eerste album in 33 jaar op te nemen.

"Ik betreur het dat ik jullie moet meedelen dat we geen akkoord hebben bereikt in de onderhandelingen om mee te spelen tijdens de toekomstige concerten van Black Sabbath", laat Ward op zijn website weten.

"Het is met pijn in het hart dat ik dit nieuws breng. Ik moest voor mezelf opkomen, hoe pijnlijk het ook is". Naar verluidt werd Ward gevraagd slechts enkele optredens mee te spelen, wat hij weigerde. "Ik kan geen onderscheid maken in Sabbath-fans. Alle optredens zijn belangrijk. Voor mij was het alles of niets".

Kort nadat de band de reünie in november vorig jaar aankondigde en aan het nieuwe album begon te werken, werd bij Tony Iommi kanker vastgesteld. Daardoor werd hun Britse tournee ingekort tot drie optredens, die aanstaande zaterdag begint in hun thuisstad Birmingham. Op de Graspop Metal Meeting spelen 'Ozzy Osbourne and Friends'. (br.hln)


16-05-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr is zijn collectie Beatles-foto's kwijt

Ringo Starr is zijn collectie Beatles-foto's kwijt

http://oi46.tinypic.com/2dlt8cy.jpg


Ringo Starr heeft geen flauw idee waar zijn verzameling Beatles-foto's is gebleven.

"Ik heb geen idee waar ze zijn", zegt de drummer aan muziekblad Rolling Stone. Ringo, die  in de beginjaren van de band vaak een camera met zich meezeulde, vindt het jammer dat hij zijn collectie kwijt is. "Ik zou willen dat ik wist waar de foto's liggen, maar ik ben diverse keren verhuisd en dan krijg je dit."

De drummer hoopt de foto's terug te vinden. Tien jaar geleden lukte dat Ringo ook met een doos met postkaarten van de Britse band. "Ik dacht: 'wat is dat?'", herinnert de voormalige Beatle zich. "In die tijd was ik ook aan het verhuizen, en mijn secretaresse had ze destijds in enveloppen gestopt en in een schoendoos gestopt".



16-05-2012 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna staat er weer als gouden strijdersprinses

Rihanna staat er weer als gouden strijdersprinses


http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=rihannaq.jpg&res=landing


Nog geen week geleden aan het infuus, gisteravond alweer springlevend op een benefietconcert in New York: zoiets kan alleen maar Rihanna flikken. De R&B-queen had zich voor de gelegenheid uitgedost als een gouden strijdersprinses, inclusief indrukwekkend bustier, angstaanjagende make-up en een slangvormige hoofdtooi. Onderaan wisselde ze een gouden rokje af met een luipaardachtig niemendalletje. Na haar wereldhit 'Only girl in the world' bracht ze ook nog 'Run his town' en 'Live your life'.

De 24-jarige schoonheid uit Barbados is dus duidelijk aan de beterhand, na haar korte passage in het ziekenhuis. "Rihanna houdt van feesten, maar deze maand is het echt de spuigaten uitgelopen", aldus een bron in het Amerikaanse tijdschrift 'Star'. "Ze dronk bijna elke dag."

'Riri' lijkt nu ook zelf te beseffen dat ze ook maar een mens van vlees en bloed is. "Ik ben niet onverslaanbaar of onstopbaar, maar ik blijf sterk omdat dat de enige manier is om te overleven in deze wereld",  retweette ze.

De eerste stap richting herstel zette Rihanna zondag, toen ze mama Monica trakteerde op een maaltijd voor moederdag. Ook toen al konden voorbijgangers een blik opvangen van haar blote navel.

Zoals dat hoort voor moeders maakt ook Monica zich de nodige zorgen over dochterlief. "Zij komt een oogje in het zeil houden", aldus een bron in The Sun. "Rihanna's vader Ronald was een crackverslaafde. Monica wil ten allen koste vermijden dat haar dochter dezelfde weg opgaat."  (br.hln)


15-05-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Z, Neon Judgement en The Kids op Marktrock in Leuven

Marco Z, Neon Judgement en The Kids op Marktrock in Leuven


http://oi50.tinypic.com/esq3c0.jpg


Marco Z, The Kids, The Wolf Banes, Neon Judgement en Steak Number Eight treden op zaterdag 11 augustus aan op het Leuvense stadsfestival Marktrock.

Eerder raakte al bekend dat Soulsister, Regi, Humo's Rock Rallywinnaars Compact Disk Dummies, Kevin Williams en Luna Twist op vrijdag 10 augustus concerteren.

Net als de voorbije jaren is Marktrock opnieuw helemaal gratis en zullen er op de podia alleen Belgische artiesten te zien zijn. Vorig jaar was Marktrock verspreid over vijf pleinen goed voor 54 optredens, waaronder een aantal dj's. Ook deze keer zullen er dj's van de partij zijn. Zo wordt de eerste avond op de Oude Markt afgesloten door de dj's Peter Van de Veire en Gerrit Kerremans. Ondanks het allesbehalve zomerse weer daagden vorig jaar volgens de organisatoren 100.000 bezoekers op. De Leuvense politie hield het op 85.000.

Marktrock loopt dit jaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus.


15-05-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Islamisten verhinderen concert Lady Gaga

Islamisten verhinderen concert Lady Gaga


http://oi43.tinypic.com/35lfc4o.jpg


Lady Gaga mag van de autoriteiten niet optreden in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Het al tijden uitverkochte concert, dat gepland stond voor 3 juni, is verboden omdat gevreesd wordt dat de zangeres "met haar sexy kleding en dansbewegingen de islamistische zeden ondermijnt en de jeugd corrumpeert."

Dat maakte een woordvoerder van de nationale politie van Indonesië bekend. Volgens persbureau AP lijkt het besluit te zijn genomen onder druk van een groep radicaal islamitische gelovigen die actie hebben gevoerd tegen de komst van de zangeres. Er werden anoniem bedreigingen geuit dat Gaga "fysiek zou worden aangepakt" als ze voet aan de grond zou zetten in Jakarta.

Het gros van de 52.000 tickets voor het concert, dat onderdeel vormt van de 'Born This Way Ball'-wereldtournee, werd in amper twee uur aan de man gebracht. De organisator van het concert was niet voor commentaar bereikbaar. Eerder had hij wel gezegd het "spijtig te vinden" indien het concert zou worden afgelast.

Mariska Renata, een bezoekster die twee kaarten voor het concert had gekocht, zei "zeer teleurgesteld" te zijn: "Buigen voor de religieuze onruststokers geeft hen alleen maar meer macht. We zijn volwassen genoeg om onze persoonlijke en morele waarden te scheiden van die van de kunst en cultuur."

Het Aziatische gedeelte van de wereldtournee van Lady Gaga, dat vorige maand begon, is vooralsnog een groot succes. Bijna alle concerten zijn uitverkocht. In Zuid-Korea hanteerden de organisatoren een minimumleeftijd voor bezoekers van 18 jaar en ouder onder druk van de conservatieve partij van dat land. (br.hln)


15-05-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slotdag Pukkelpop met Foo Fighters al uitverkocht

Slotdag Pukkelpop met Foo Fighters al uitverkocht

Klik op de foto om ' The Pretender ' te beluisteren





De officiële ticketverkoop voor Pukkelpop 2012 is vandaag gestart, en nu al zijn alle tickets voor de slotdag op zaterdag 18 augustus uitverkocht. Die dag staan onder meer Foo Fighters, The Black Keys, Magnetic Man, The Hives en Dizzee Rascal op het programma.

De organisatie maakte vandaag overigens nog een paar andere namen bekend. Zo zakken Refused, The Shins, Sub Focus en Billy Talent in augustus ook af naar Kiewit.

Er zijn enkel nog combitickets of dagtickets voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus verkrijgbaar. Een combiticket kost 155 euro, een dagticket 79 euro.

Meer info op www.pukkelpop.be


14-05-2012 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten: verkoop combitickets gestart

Lokerse Feesten: verkoop combitickets gestart

http://oi45.tinypic.com/2v1nk1y.jpg
The Beach Boys

Vanaf vandaag kan je online of bij een Fintro-kantoor in de buurt van Lokeren een tiendaags combiticket voor de Lokerse Feesten kopen. Dat kost 115 euro (plus 2 euro kosten).
Via www.lokersefeesten.be kan je  nu ook drankvouchers kopen: per 10 LF-munten krijg je er één gratis.

Er is ook een VIP- en clubarrangement.
Hieronder de acts die al vastliggen.

3 AUG:'T Hof Van Commerce - Selah Sue - Damian 'Jr Gong' Marley - Orbital
5 AUG: metal (later meer info)
7 AUG: The Beach Boys - The Australian Pink Floyd Show
8 AUG: School Is Cool - Black Box Revelation - Suede - Gorillaz Sound System
9 AUG: Echo & The Bunnymen - P.I.L. - The Specials
10 AUG: Röyksopp - New Order - Trentemöller (dj-set)
12 AUG: UB40

The Beach Boys staan op 7 augustus op het podium van de Lokerse Feesten


14-05-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Fiji onttroond wegens "niet inheems genoeg"

Miss Fiji onttroond wegens "niet inheems genoeg"

http://oi48.tinypic.com/vgmxd.jpg


De zestienjarige Torika Watters zorgde voor ophef in Fiji toen ze daar vorige maand de titel van Miss Fiji 2012 wegkaapte. Haar uiterlijk werd namelijk niet inheems genoeg bevonden door de lokale bevolking. Het reglement werd blijkbaar prompt aangepast en Watters onttroond. Officieel op basis van haar te jonge leeftijd; officieus lijkt er iets minder fraais aan de hand.

Torika Watters is 16, gaat nog naar school en is half Europeaan/half Fijische. Ze klopte in de bewuste schoonheidswedstrijd - met het Nieuw-Zeelandse supermodel Rachel Hunter als voorzitster van de jury - een hoop volbloed autochtone kandidates. Dat zette Fiji in rep en roer (zie het filmpje vanaf 3:00).

Honderden racistische reacties moesten verwijderd worden van de officiële Facebookpagina van de missverkiezing. De Fijiërs zagen het niet zitten dat Watters hun land zou vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing.

Watters werd inmiddels onttroond en opgevolgd door eerste runner-up Koini Vakaloloma. Zij zal nu haar looks voor Fiji in de strijd werpen tijdens Miss World 2012, dat in augustus in Mongolië zal plaatsvinden.

Directeur van de Miss Fiji-verkiezing, Andhy Blake, zegt plots dat de kandidates minstens 16 jaar en 11 maanden oud moeten zijn op het moment van de schoonheidswedstrijd. Dat vernam hij van de Miss World-organisatie, die haar thuisbasis in Engeland heeft. Vóór de verkiezing had Blake gesteld dat er geen leeftijdsprobleem was voor Torika Watters.

Het tienermeisje neemt de vernedering goedlachs op. Ze zegt dat ze trots is op haar Fijische nationaliteit en dat ze haar volk nooit als racistisch heeft beschouwd. (br.hln)


13-05-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop 'getormenteerd en vernederd' door platenlabels

Iggy Pop 'getormenteerd en vernederd' door platenlabels

Klik op de foto om ' Passenger ' te beluisteren





'Après', zo heet de nieuwe plaat van rocker Iggy Pop, en die is niet alleen verrassend omdat ze covers van Edith Piaf, Frank Sinatra en The Beatles bevat. De Stooges-zanger bracht het album enkel online uit, uit een diepe onvrede met de platenindustrie.

Wie wil horen hoe Iggy Pop - né James Osterberg - zich een weg zingt door onder meer 'Michelle' van The Beatles of 'La Javanaise' van Gainsbourg, zal online moeten gaan, want via de traditionele distributiekanalen zal 'Après' niet te koop zijn.

"Platenfirma's hebben nooit iets voor me gedaan, behalve me opgejaagd, vernederd en getormenteerd", verklaart hij die beslissing. "Dit nieuwe project heb ik eerst voorgelegd aan mijn platenfirma EMI, maar die wilde het niet."

De rockster is er ook van overtuigd dat hij in de hele klassieke muziekindustrie nooit een kans zou hebben gekregen om zijn liefde voor Franstalige nummers te belijden. "De grote labels zouden vast hebben gewild dat ik een plaat met bekende punks had opgenomen, als een vaderfiguur", sneert hij in de Telegraph. "Ze denken dat mijn huidige plaat geen geld zal opbrengen, en dat mijn fans het maar niks zullen vinden. Allemaal zeer verstandige argumenten van verstandige mensen. Maar ik ben een ander soort mens." (br.hln)


13-05-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder afgeperst in vermeende incestzaak

Stevie Wonder afgeperst in vermeende incestzaak

http://oi49.tinypic.com/fb3wl.jpg

Een man die beweert de neef van Stevie Wonder te zijn is aangeklaagd wegens poging tot afpersing van de soullegende. De man dreigde ermee naar de pers te stappen en te zeggen dat hij het product is van een incestueuze relatie tussen Stevie en zijn zus

Alpha Lorenzo Walker werd op 2 mei gearresteerd. Volgens politiebronnen eiste Walker aanvankelijk 5 miljoen dollar van Wonder, maar toen die hem wandelen stuurde, verlaagde hij zijn dwangsom tot 10.000 dollar.

Undercoveragenten regelden een ontmoeting met Walker door zich voor te doen als medewerkers van Wonder die het geld kwamen leveren. Ze eisten echter dat hij eerst een document zou tekenen waarin hij stelt dat zijn beweringen vals zijn. Toen hij tekende, werd hij prompt gearresteerd. Volgens bronnen van TMZ zijn de aantijgingen van Walker volslagen uit de lucht gegrepen.

Walker wordt samen met zijn vriendin beschuldigd van afpersing. Hij pleit onschuldig. De man zit nog altijd in de cel, zijn borgsom bedraagt 60.000 dollar. (br;hln)



12-05-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroek velt zanger metalband Opeth

Onderbroek velt zanger metalband Opeth


http://oi49.tinypic.com/193zls.jpg


Mikael Åkerfeldt, de zanger en gitarist van de progressieve deathmetalband Opeth, is geveld door zijn eigen ondergoed. Åkerfeldt wilde net voor een optreden in Minnesota nog een verse onderbroek aantrekken in de bus van tourgenoot Mastodon, maar stootte zijn hoofd en liep een bloedende wonde op.

De charismatische frontman moest naar het ziekenhuis, waar hij acht hechtingen kreeg. Opeth moest het optreden vervolgens afzeggen, waarna het gerucht al snel de ronde deed dat Åkerfeldt een auto-ongeluk had gehad en een van zijn armen had gebroken.

De zanger hielp de fabels snel uit de wereld. "Nee, ik heb geen auto-ongeluk gehad of mijn arm gebroken. Ik wou dat het verhaal iets meer rock 'n' roll was", schrijft hij op de site van Opeth. (br.hln)


12-05-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert van The Voice is al 21 kilo kwijt

Bert van The Voice is al 21 kilo kwijt


http://oi45.tinypic.com/30j7g2o.jpg


Zijn coach Koen Wauters zal tevreden zijn: Bert Voordeckers - bekend van The Voice - is al 21 kilo vermagerd. Zeven weken geleden onderging de bard een maagoperatie. Bert is wel nog niet waar hij wil zijn: hij kwam de voorbije 15 jaren liefst 70 kilo bij.

Het was een van de (vooraf in scène gezette?) spraakmakende tussenkomsten van de jury van de talentenjacht The Voice van Vlaanderen: Koen Wauters die publiekelijk zijn poulain Bert afviel door hem een veeg uit de pan te geven over zijn zwaarlijvigheid. Ten gronde had de coach het natuurlijk bij het rechte eind en Bert ging na al die jaren dan 'eindelijk' toch voor die maagverkleining.

Die heeft hij inmiddels achter de rug. 21 kilo lichter voelt hij zich nu helemaal klaar voor de concertreeks 'The Voice, Live on Tour' die op 27 mei van start gaat. "Het was niet min", zegt Bert in de krant Het Laatste Nieuws. "Na een week revalideren en overleven op shakes en astronautenvoeding moet je leren genieten van eten. Mentaal was het soms erg zwaar. Maar ik kan me nu vrijer bewegen en moet minder naar adem happen."

Het gaat sneller dan verwacht, volgens Berts arts. De man met de warme stem ging op maandag het ziekenhuis binnen voor de maagverkleining om het hospitaal vrijdag alweer te verlaten. Die week verloor hij meteen tien kilo.

Door de operatie kon Bert nog wel zijn single nog niet opnemen in de studio, in tegenstelling tot de andere The Voice-kandidaten. Daar zal nu werk van worden gemaakt. Berts agenda is ook goed gevuld na de tournee met The Voice. "Ik heb er echt goesting in", lacht hij. "Ik ben gemaakt om op een podium te staan." (br.hln)



11-05-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Geena Lisa wordt (even) omroepster

Moeder van Geena Lisa wordt (even) omroepster

http://oi49.tinypic.com/2mzd5i0.jpg



Eén viert zondag moederdag in stijl. De moeder van Geena Lisa zal immers opgetrommeld worden om samen met haar dochter programma's aan te kondigen. Na een aangepaste introductie door Geena zal Josée om 20 uur de omroep voor haar rekening nemen. Een creatieve oplossing om op een ordinaire werkdag toch ook de mama in de bloemetjes te zetten.


10-05-2012 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Björk last festivals af, heeft poliep op stembanden

Björk last festivals af, heeft poliep op stembanden

Klik op de foto om ' moon ' te beluisteren





De IJslandse diva Björk heeft een reeks festivaloptredens afgelast. Ze heeft last van een gezwel op haar stembanden, en mag op doktersbevel een hele tijd niet zingen. Alle shows voor juni en juli zijn geschrapt. Pukkelpop staat voorlopig nog op de touragenda, maar gezien de ernst en aard van het probleem lijkt het steeds onwaarschijnlijker dat de IJslandse in augustus in Hasselt zal staan.

De stemproblemen van de IJslandse zangeres doken op tijdens het Zuid-Amerikaanse luik van de wereldtour die in oktober begon. Björk maakte op 18 april bekend dat ze wegens een poliep op haar stembanden ondermeer haar optreden op het Braziliaanse Sonarfestival en een reeks concerten in Buenos Aires moest afzeggen.

Nu volgt de afgelasting van alle shows in juni en juli, waaronder headline slots op Primavera Sound, Open'er en Balaton Sound. Als Björk niet rust, riskeert ze permanente beschadiging aan haar stem heeft ze van haar specialist te horen gekregen.

Stembandpoliepen ontstaan doorgaans door verkeerd stemgebruik, overbelasting of een ontsteking. Het begint met een wondje op het slijmvlies van de stembanden, dat, wanneer de stem geen rust krijgt, gaat scheuren. Daarbij onstaat vochtophoping - vergelijk het een beetje met een blaar, maar dan op je stembanden. Wanneer deze blaar langere tijd aanwezig is, verbindweefselt ze en vanaf dan is er sprake van een poliep. De meeste stembandpoliepen verdwijnen niet spontaan, en moeten operatief worden verwijderd.

Vreemd is wel dat in de lijst van geschrapte optredens er een aantal plaatsvinden na Roskilde, waar Björk staat. "We've asked and the word from Björk's people is that they expect her to be ready for Roskilde 2012"


10-05-2012 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Linn breekt door in Frankrijk

Lady Linn breekt door in Frankrijk

Klik op de foto om ' I Don't Wanna Dance ' te beluisteren





'No Goodbye At All', de tweede van Lady Linn & Her Magnificent Seven, doet het erg goed. Nog geen jaar na de release behaalt het album goud en ook Frankrijk lijkt er pap van te lusten.

Met het debuut 'Here We Go Again' oogstte Lady Linn & Her Magnificent Seven heel wat succes. Maar ook de opvolger gooit dus hoge ogen. 'No Goodbye at All' werd opgenomen in Studio Ferber in Parijs, onder auspiciën van de befaamde producer Renaud Letang, bekend van z'n plaatwerk met o.a. Jane Birkin, Feist, Mocky en Jamie Lidell.

De reacties bij onze zuiderburen zijn erg lovend. Lady Linn trad aan in het gerespecteerde muziekprogramma Taratata en charmeerde iedereen met 'Cry Baby' en een speciale versie van 'Walk On By' samen met Bert Ostyn van Absynthe Minded. De Fransen noemen haar al de nieuwe pop- en soulsensatie. (br.hln)


09-05-2012 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw

Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw


http://oi47.tinypic.com/25ps5c7.jpg


Tom Gabel, frontman van de Amerikaanse punkgroep Against Me!, begint binnenkort een behandeling om vrouw te worden. Dat meldde de zanger tegenover muziekblad Rolling Stone.

De zanger zegt dat hij een hormonenkuur opstartte en een elektrolysebehandeling (waarmee overtollige beharing wordt aangepakt) om de komende maanden de overgang van man naar vrouw te beginnen maken. Binnenkort zal hij zijn naam veranderen naar Laura Jane Grace.

Gabel zal ook na de verandering getrouwd blijven met zijn huidige echtgenote Heather, die hij tegenover Rolling Stone 'uitzonderlijk begrijpend' noemde. "Het meest beangstigende was hoe zij hierop zou reageren", zegt hij. "Maar ze was geweldig en erg begripvol. Er zullen in de toekomst wellicht moeilijke momenten volgen. Dat is de reden waarom ik hiermee naar buiten kom: ik hoop dat de mensen begrip zullen opbrengen voor mijn keuze, en dat ze vriendelijk zullen reageren."

De zanger wordt daarmee niet de eerste transseksuele punkrocker. Jayne County, voormalig frontman bij Wayne County and the Electric Chairs, ging hem al voor.

Against Me!, een groep die vooral met 'Reinventing Axl Rose' uit 2002 hoge ogen gooide, zit momenteel in de studio om een zesde album op te nemen.


09-05-2012 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten

Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten


http://oi45.tinypic.com/20p974h.jpg


De Britse zanger Morrissey heeft de Indonesische overheid aangespoord om een dierentuin in de tweede grootste stad van het land te sluiten. Dit doet hij nadat een groot aantal dieren overleden zijn in de zoo, aldus de dierenrechtenorganisatie PETA vandaag.

Morrissey, die donderdag in Indonesië zal optreden, heeft volgens PETA een brief gestuurd naar de minister van Bosbouw, Zulkifli Hasan. De dierenrechtenorganisatie meldde dat in een maand tijd vijftien dieren gestorven zijn in de zoo van Surabaya, de hoofdstad van de provincie Oost-Java.

"Uw ministerie heeft opgeroepen tot veranderingen in de zoo van Surabaya, maar er is niets verbeterd", schreef Morrissey in zijn brief. "Het kan niet dat een eindeloos debat gevoerd wordt en oplossingen worden uitgesteld, terwijl dieren blijven lijden en sterven", schreef hij. "Sluit alstublieft onmiddellijk de zoo en breng de dieren over naar een betere omgeving."

Dierenrechtenactivisten bekritiseerden de zoo van Surabaya, omdat de dieren in overbevolkte, vuile en onaangepaste kooien worden vastgehouden. De minister van Bosbouw trok in augustus de licentie in van het bestuur van de zoo en heeft een nieuw team aangesteld. Daarna stierven er een hele reeks dieren.

Lokale media hebben gemeld dat in de zoo tijdens de afgelopen maanden al een Sumatraanse tijger, een Afrikaanse leeuw, een komodovaraan, een krokodil en verschillende vogels stierven. In maart stierf de enige giraf die nog in de zoo leefde, nadat die bijna 20 kilogram plastic had ingeslikt. Het plastic zou in de kooi van het dier zijn weggegooid. (br.hln)


09-05-2012 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Klik op de foto om ' L´amour ' te beluisteren





Nu manlief Nicolas Sarkozy niet langer president van Frankrijk is, wil Carla Bruni haar zangcarrière herlanceren. Dit najaar brengt ze een nieuw album uit.

Sarkozy zei na zijn verkiezingsnederlaag tegen Francois Hollande meteen ook de politiek vaarwel. Hij werd immers de eerste Franse president in 31 jaar die na slechts één termijn moet opstappen. De 44-jarige Bruni hoeft zich dus niet langer in de schaduw van haar echtgenoot te verstoppen. Carla zou tijdens het bestuur van Sarkozy niet gestopt zijn met muziek schrijven.

"Ze heeft om praktische redenen haar optredens moeten opgeven, maar dat hoeft nu niet langer", zegt haar woordvoerster. Ze hoopt haar succeshit 'Quelqu'n m'a dit' van tien jaar geleden te evenaren. Die was goed voor ongeveer twee miljoen exemplaren, vooral in Frankrijk. En terwijl Bruni haar tweede carrière begint, kan Nicolas nu meer tijd met zijn dochtertje Giulia doorbrengen. (br.hln)


08-05-2012 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

http://oi48.tinypic.com/zyhuyw.jpg


John Travolta hangt een rechtszaak boven het hoofd van 2 miljoen dollar (ongeveer 1,53 miljoen euro). Een door Travolta ingehuurde masseur beweert dat de Hollywoodster hem heeft aangerand in een hotelkamer in Beverly Hills.

Volgens showbizzsite TMZ kleedde de 58-jarige filmster zich in januari tijdens een massage volledig uit, stond zijn selder in bloei en betaste hij de masseur vervolgens in de edele delen. Toen die liet blijken niet geïnteresseerd te zijn, sloeg Travolta dan maar de hand aan zichzelf.

Travolta's woordvoerder noemt de aanklacht een "op niets gebaseerde leugen". De acteur was op de bewuste dag niet in de staat Californië, aldus de raadsman.


08-05-2012 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dustin Hoffman redt leven van jogger met hartaanval

Dustin Hoffman redt leven van jogger met hartaanval


http://oi45.tinypic.com/2iqgvvt.jpg


Dustin Hoffman was aan het wandelen in het Londense Hyde Park toen hij zag hoe een jogger neerstortte door een hartaanval. Hoffman belde de hulpdiensten en bleef bij Sam Dempster tot hij was gereanimeerd.

"Ik wil Dustin Hoffman bedanken, hij heeft mijn leven gered", zegt de 27-jarige advocaat in The Sun.

Hoffman (74) zag Dempster vallen en belde meteen de hulpdiensten. Terwijl de toegesnelde ambulanciers de man electroshocks gaven met een defibrilator, bleef Hoffman aan zijn zijde. "Schitterende job, kerels", zo stelde de filmlegende toen Dempsters hart opnieuw begon te slaan. De man onderging later een operatie en kreeg een pacemaker.

"Ik herinner me niet wat er gebeurd is. De ambulanciers vertelden me dat ik gered was door Dustin Hoffman. Ongelooflijk", aldus Dempster.



08-05-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta en James Blunt (onterecht) doodverklaard

David Guetta en James Blunt (onterecht) doodverklaard


http://oi48.tinypic.com/t0kw0k.jpg


Paniek in Twitterland: een obscure Engelse site meldde dat David Guetta overleden was in een auto-ongeluk, waarna de speculaties een razende vaart namen. Fans hoeven echter niet te wanhopen, want het bericht is totaal uit de lucht gegrepen.

Twee dagen geleden overkwam James Blunt hetzelfde: de zanger zou zogezegd gestorven zijn aan een hartaanval, maar al snel bleek ook dit een smakeloze 'grap'. De 20-jarige student uit Boston had er nochtans zijn werk van gemaakt, door een speciale pagina met logo en lay-out van CNN aan te maken.

In het bewuste artikel over David Guetta stond naast heel wat details van het ongeval ook de foto van een omgekantelde auto. Zo zou de top-dj omgekomen zijn op Route 80 tussen Morristown en Roswell. Volgens de fantast van het schrijfsel kon hij geïdentificeerd worden aan de hand van zijn identiteitskaart. Zelfs zijn snelheid stond er bij: 150 km/u in een zone waar slechts 90 km/u toegestaan was. En getuigen zagen zowaar hoe hij net voor de fatale crash begon te zwalpen. Een rijke fantasie, want op 29 juli zal de Fransman gewoon springlevend de Mainstage van Tomorrowland veroveren. (br.hln)


08-05-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albums Beastie Boys gegeerd sinds dood Adam Yauch

Albums Beastie Boys gegeerd sinds dood Adam Yauch


http://oi50.tinypic.com/ftmpo7.jpg


Het nieuws van het overlijden van Adam Yauch van de Beastie Boys heeft een stormloop veroorzaakt op de albums van de New Yorkers. Op het internet zijn de albums 200 keer meer gevraagd dan een week geleden, zo melden verscheidene media.

Vooral de albums 'Hot Sauce Committee Part Two', 'Licensed To Ill' en 'Ill Communication' zijn hot.

Yauch, beter bekend onder zijn alias MCA, overleed afgelopen vrijdag na een jarenlange strijd tegen kanker.


08-05-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Vanessa Paradis opnieuw een koppel

Johnny Depp en Vanessa Paradis opnieuw een koppel

http://oi49.tinypic.com/n6t6qt.jpg


Volgens de laatste geruchten zijn Johnny Depp en Vanessa Paradis weer samen. Dat meldt de Nederlandse krant AD vandaag. De afgelopen weken werd er zwaar gespeculeerd over een breuk tussen het bekende showbizzkoppel, maar volgens het Britse magazine 'Now' werken Depp en Paradis hard aan hun relatie. De Amerikaanse acteur zou zelfs elke avond skypen met de Franse zangeres/actrice in de hoop hun relatie te herstellen.

Depp werkt momenteel in Amerika aan zijn nieuwe film The Lone Ranger, waarvoor hij al weken van huis is. Toch is hij volgens ooggetuigen gelukkiger dan ooit. Zijn goede humeur zou komen dankzij het dagelijkse contact met het thuisfront. Depp woont immers voornamelijk in Frankrijk met zijn partner Vanessa Paradis en hun twee kinderen, Lily-Rose (12) en Jack (9).

Toch is het niet helemaal zeker of het celebritykoppel ooit wel uit elkaar gegaan is. Zo hebben Depp en Paradis altijd volgehouden dat er niets aan de hand was, zelfs toen in januari de eerste geruchten opdoken over een mogelijke breuk. Bovendien prees Paradis onlangs haar romantische partner nog, omdat hij haar verrast had met een 'magisch' metalen hartje dat ooit nog toebehoorde aan Marilyn Monroe.

Ook al is het volgens het koppel nooit tot een breuk gekomen, de signalen van een relatiecrisis waren er wel. Zo bevestigden personen uit hun intieme sfeer aan het Amerikaanse magazine 'People' dat de twee wel degelijk hun relatie beëindigd hadden. Bovendien verscheen Depp tijdens de laatste editie van de Golden Globes helemaal alleen op de rode loper. Volgens ooggetuigen heeft hij het evenement zelfs langs de achterdeur verlaten om de paparazzi te ontlopen.

De uitreiking van de Globes was niet het enige evenement waarop Depp zonder zijn Franse zangeres te zien was. Het is al meer dan een jaar geleden dat de het koppel nog eens samen op de rode loper verscheen. Ook op de premières van Depps twee laatste films was Paradis nergens te bespeuren.

Zowel de nieuwe film van Paradis, Café de Flore, als de laatste van Depp, Dark Shadows, komen op elf mei in de cinemazalen.


07-05-2012 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorverkoop Pukkelpop gaat van start

Voorverkoop Pukkelpop gaat van start


http://oi49.tinypic.com/2cr6qv8.jpg


De voorverkoop is van start gegaan voor alle mensen die vorig jaar online een ticket kochten voor Pukkelpop 2011. Voor vrijdag 17 augustus heeft Pukkelpop Keane nog kunnen strikken en ook Maxïmo Park heeft bevestigd. Vondelpark verschuift van zaterdag naar vrijdag en Niki & The Dove heeft laten weten dat hun tournee wordt aangepast en ze de Pukkelpopshow niet meer kunnen spelen.

De officiële voorverkoop van de Pukkelpop 2012-tickets start maandag 14 mei om 6 uur via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. De presale start vandaag/maandag 7 mei om 10 uur en loopt af op vrijdag 11 mei om 23.59 uur.

De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Een combiticket kost 155 euro, voor een dagticket betaal je 79 euro, exclusief reservatiekosten.

Festivalbezoekers kunnen dit jaar terecht op drie verschillende campings. Ook nieuw dit jaar is dat de gewenste camping zal moeten worden aangegeven tijdens de bestelprocedure van het Pukkelpop 2012-ticket.

Pukkelpop vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2012 met onder andere Keane, Maxïmo Park, Foo Fighters, Björk, The Stone Roses, Bloc Party, Lykke Li en The Black Keys. Pukkelpop vindt plaats op het festivalterrein van Kiewit aan de Kempische Steenweg in Hasselt. Meer informatie op www.pukkelpop.be.


07-05-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Yauch (Beastie Boys) overleden

Adam Yauch (Beastie Boys) overleden

Klik op de foto om ' No Sleep Till Brooklyn ' te beluisteren





De Amerikaanse muzikant, rapper en videoregisseur Adam Yauch, bekend als MCA bij het hiphoptrio Beastie Boys, is vandaag overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse websites. Yauch werd 47 jaar.

De artiest was al geruime tijd ziek. In 2009 werd reeds gemeld dat Yauch aan kanker leed, en dat hij hiervoor bestraling en chemotherapie diende te ondergaan. Hij gaf recent nog verstek voor de inwijdingsceremonie van Beastie Boys in de Rock and Roll Hall of Fame. Yauch was getrouwd met Detchen Wangdu, het koppel had een dochter Tenzin Losel.

Beastie Boys, opgericht als hardcorebandje in 1978, evolueerden al gauw naar rap en waren in de prille dagen van de hiphop een opvallende band. Yauch, Mike Diamond (Mike D) en Adam Horovitz (Ad-Rock) maakten het als blanke jongens in een op dat moment door zwarte muzikanten gedomineerd genre. Het trio mixte rap met rock - nog een verwijzing naar de punkorigine van de band - en gooide commercieel hoge ogen met debuutplaat 'Licensed to Ill' uit 1986. Met 'Paul's Boutique' leverden Beastie Boys een rapklassieker af, later zouden ook platen als 'Check your Head' en 'Ill Communication' commercieel aan artistiek succes koppelen. Vorig jaar maakte de groep nog 'Hot Sauce Committee Part Two', ook al een plaat die heel wat lovende kritieken oogstte.

Bekende nummers van de groep zijn onder meer 'Fight for Your Right (to Party)', 'No Sleep till Brooklyn', 'Sabotage', 'Root Down' en 'Intergalactic'.

Hoewel ze begonnen als een zootje ongeregeld dat vooral in feesten leek geïnteresseerd te zijn, evolueerden Beastie Boys naar een volwassen groep die een eigen platenlabel uit de grond stampte en duidelijke politieke standpunten innam rond onder meer Amerikaanse politiek en de bezetting van Tibet. (br.hln)


05-05-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Womack en Jamaican Legends op Gent Jazz Festival

Bobby Womack en Jamaican Legends op Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' California dreaming ' te beluisteren



Bobby Womack

Met de toevoeging van soullegende Bobby Womack en van de reggae-supergroep Jamaican Legends, met Ernest Ranglin, Monty Alexander en Sly & Robbie, is de affiche van het Gent Jazz Festival compleet.

Op vrijdag 13 juli brengt de all star band Jamaican Legends het beste van de Jamaïcaanse muziek en de jazz samen in één band. Voor die dag waren eerder reeds Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A. en Gabriel Rios aangekondigd.

Naast D'Angelo en STUFF. zal ook Bobby Womack op zaterdag 14 juli optreden op de slotdag van het festival. Deze soulveteraan brengt begin juni zijn eerste album in tien jaar uit, met dank aan Damon Albarn. Hij overtuigde de legendarische soulster om na een periode van stilte mee te werken aan zijn project Gorillaz. Bobby Womack kreeg de smaak meteen weer te pakken en de samenwerking leidde tot Womacks nieuwe album 'The Bravest Man in The Universe', geproducet door Albarn.

Deze artiesten vullen een indrukwekkend lijstje aan: Paco de Lucia, D'Angelo, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Damien Rice, Tindersticks, Melody Gardot, Brad Mehldau, Antony and the Johnsons and Metrolopole Orchestra, Wayne Shorter Quartet.
Meer info over Gent Jazz Festival vind je hier.



04-05-2012 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medeoprichter van The Skatalites overleden

Medeoprichter van The Skatalites overleden

Klik op de foto om ' Guns of Navarone ' te beluisteren





Lloyd Brevett, de bassist en medeoprichter van de invloedrijke skaband The Skatalites, is gisteren op 80-jarige leeftijd overleden.

Volgens de website van het Amerikaanse muziekmagazine Billboard was Brevett eerder op dag in het Jamaicaanse Andrews Memorial Hospital in St. Andrew opgenomen met een beroerte en epilepsieaanvallen.

Brevett speelde contrabas bij The Skatalites, een band die in 1963 werd opgericht en nog geen anderhalf jaar later weer uit elkaar viel. In die korte periode slaagden de groepsleden er als eersten in om de skamuziek - een mengeling van rhythm & blues, jazz, calypso en Cubaanse invloeden - bekendheid te bezorgen buiten Jamaica. De band lag ook mee aan de basis van het ontstaan van de muziekstijlen rocksteady en reggae.

De groep, die in de jaren tachtig opnieuw bijeenkwam, is vooral bekend van instrumentale nummers als 'Guns of Navarone' en 'Eastern Standard Time'. The Skatalites waren voorts de vaste begeleiders voor de artiesten die platen opnamen voor het label Studio One. Zo is de band te horen op het nummer 'Simmer Down' (1964) van The Wailers, met de jonge Bob Marley als frontman. (br.hln)


04-05-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi

Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi


http://oi50.tinypic.com/2dtp1zc.jpg


Pepsi heeft een deal gesloten met de beheerders van Michael Jacksons fortuin om zijn beeltenis te gebruiken voor een nieuwe wereldwijde campagne.

De campagne zal het eerst te zien zijn in de VS en in China, daarna volgen nog 25 andere landen.

Als eerste stap, ondersteund door een reclameclip op televisie, zal een reeks colablikken met een foto van Jackson op worden uitgebracht. Op die blikjes zal een code staan die je met je smartphone kan inscannen om remixes uit het album 'Bad' te downloaden. Dat album viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

In China wordt de campagne gekoppeld aan een wedstrijd waarmee tickets voor de show 'Michael Jackson: The Immortal World Tour' van Cirque du Soleil en lederen jassen kunnen gewonnen worden.

De deal met Jackson is een onderdeel van Pepsi's 'Live For Now'-campagne, die ook een clip van Nicki Minaj omvat en de sponsoring van Kary Perry's concertfilm 'Part of Me 3D'.

In 1984 vloog Jacksons haar in brand tijdens de opnames van een clip voor Pepsi. Hij liep toen zware brandwonden op, wat volgens velen het begin betekende van zijn verslaving aan pijnstillers. Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.


03-05-2012 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Slayer niet mee op tournee door vleesetende infectie

Gitarist Slayer niet mee op tournee door vleesetende infectie


http://oi50.tinypic.com/1q3dyh.jpg


Jeff Hanneman, de gitarist van metalband Slayer, kan komende zomer niet mee op tournee met de band. Hanneman worstelt nog steeds met de gevolgen van een vleesetende bacteriële infectie, waardoor hij bijna zijn arm moest laten amputeren.

Hanneman liep een jaar geleden na een spinnenbeet een bacteriële infectie op die zich onder de huid nestelt en huid-, spier- en vetweefsel vernietigt. "Het had niet veel gescheeld of Jeff z'n arm was geamputeerd", maakte de band nu bekend op haar Facebookpagina.

"Maar de dokters hielden hem enkele dagen in een kunstmatige coma en slaagden erin het dode en afstervende weefsel te verwijderen zonder al te veel complicaties".

Hoewel de operatie al een jaar geleden plaatsvond, is Hanneman nog steeds volop aan het herstellen. "Tijdens onze komende tournee deze zomer moet hij dan ook jammer genoeg verstek laten gaan", klinkt het. Hij wordt vervangen door Exodus-gitarist Gary Holt.

Slayer speelt op 22 juni op Graspop Metal Meeting in Dessel.



03-05-2012 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden

Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden

http://oi50.tinypic.com/167jpuf.jpg


Volgens het Nederlandse weekblad 'Party' zijn er grote problemen in het huwelijk van Tottenham-speler Rafael van der Vaart. De situatie met Sylvie zou inmiddels zo ernstig zijn dat "een scheiding onafwendbaar is". Het nieuws moest tot na het EK-voetbal geheim blijven, maar is nu al uitgelekt.

Volgens een bron uit de vriendenkring van Sylvie zou er al lange tijd geen sprake meer zijn van genegenheid tussen het stel. Op dit moment zou er door advocaten van de voetballer en de presentatrice al hard gewerkt worden aan een overeenkomst.

Het management van Sylvie heeft echter aan de redactie van SBS-Shownieuws laten weten dat het verhaal "klinkklare onzin" is. Het programma zal vanavond uitgebreid aandacht schenken aan het onderwerp.

Sylvie en Rafael zijn in gemeenschap van goederen getrouwd en het is de bedoeling dat ze het elkaar niet te moeilijk maken. Ze trouwden in 2005 in Heemskerk en hebben een zoon, Damián.


02-05-2012 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Volledige line-up Extrema Outdoor Belgium bekend


Volledige line-up Extrema Outdoor Belgium bekend


http://oi45.tinypic.com/2zoykg6.jpg


De complete line-up van het tweedaagse internationale dancefestival Extrema Outdoor Belgium is bekend. Inner City, Sasha, Gui Boratto, Roni Size, Redlight, Solomun, Magda en Maceo Plex vervolledigen de affiche. Deze tweede editie vindt opnieuw plaats op het recreatiestrand Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren en wel op 10 en 11 augustus.

"De nadruk ligt nog meer dan vorig jaar op techouse, techno en de diepere stijlen van het dance-spectrum", aldus de organisatie. Op de Mixed Stage vinden we niet alleen pioniers als Sasha en X-Press 2 terug, maar ook Kevin Saunderson feat. Inner City, Gui Boratto en Elektro Guzzi.

Ook het concept Circoloco is weer van de partij, met internationale residents zoals Maceo Plex, Tania Vulcano, Matthias Tanzmann, Davide Squillace en Tale Of Us. La Rocca brengt dit jaar het populaire 'Sunday Revolution', met headliners Maya Jane Coles, Solomun, Magda, Karotte en Nic Fanciulli.

Nieuw is het Limburgse concept Breakdown, dat op XO Belgium Roni Size, LTJ Bukem, Redlight en Addison Groove uitnodigt. Ook nieuw is Versuz met artiesten als Sander Kleinenberg en Jacques Lu Cont. Als laatste krijgt Feestgedruis een eigen platform met namen als Cassy, Guti (live) en Marc Houle.

Op vrijdag 10 augustus kan je tijdens de XO Beach Party terecht op het Bar-A Bar-podium voor onder andere Miguel Campbell en Jean Delarue. Daarnaast host Labyrinth Productions een tweede podium met onder meer Alex Dolby, Arado, Marco Faraone en Tom Dazing.

De volledige line-up van alle stages, kan gevonden worden op de festivalwebsite www.extrema.be, waar je ook je tickets kan kopen (70 euro voor combi). (br.hln)


02-05-2012 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lydon: Door meningitis herkende ik vier jaar lang mijn ouders niet

John Lydon: 'Door meningitis herkende ik vier jaar lang mijn ouders niet"


http://oi46.tinypic.com/dpfvc8.jpg



Hij was pas zeven toen hij hersenvliesontsteking kreeg. John Lydon, alias Johnny Rotten en voorman van de legendarische punkband Sex Pistols, praat voor de eerste keer over die gruwelijke vier jaar. "Ik herkende mijn ouders niet, ik kon me zelfs mijn eigen naam niet meer herinneren".

"Ik herkende mijn ouders niet meer, maar ik besloot hen te vertrouwen. Ik kon immers nergens heen, ik had geen keuze. Ze waren lief voor me, ik merkte dat ik gewild was. In het ziekenhuis wilden ze me niet. Maar het was een gruwelijke periode, vooral omdat ik vanbinnen dacht dat alles mijn fout moest zijn. Ik dacht dat ik iets verkeerds had gedaan en dat ik werd gestraft".

Het inmiddels 56-jarige punkicoon heeft het in het interview ook over het duizelingwekkende succes van de Pistols en over de teloorgang van de band. Ook het overlijden van zijn stiefdochter Arianna Foster, beter bekend als zangeres Ari Up van punk-meidenband The Slits, komt ter sprake. Foster overleed in 2010 aan kanker.

"Ari hoefde niet te sterven, en dat besef is voor haar moeder een enorme last om te dragen. Ari wist dat ze kanker had maar ze negeerde dat en wendde zich tot waanzinnige theorieën. Als je iets geneeslijks als borstkanker wil overleven, moet je niet bij sufgeblowde onnozelaars aankloppen. Maar, als puntje bij paaltje komt, zijn dat beslissingen die Arianna zelf heeft gemaakt en in de familie zijn er mensen die vinden dat ze zelfmoord pleegde".

Lydon richtte in 1975 de Sex Pistols op en gaf zo het startschot voor de Britse punkbeweging. Hoewel ze slechts één album en vier singles uitbrachten, werden Sex Pistols één van de meest invloedrijde bands ooit. Nadat ze in 1978 uit elkaar gingen, richtte Lydon de band Public Image Ltd  (PiL) op.

Drie jaar geleden ging de peetvader van de punk in op een voorstel van het botermerk CountryLife om een reclamecampagne voor hen te maken. "Het geld dat ik daarmee verdiende - niet enorm veel, zeker niet als je ziet dat hun verkoop met 87 procent steeg - stelde me in staat weer met PiL op tournee te gaan en me van een reeks schulden te verlossen. Het bedrijf behandelde ons met zoveel respect dat het een plezier was voor hen te werken. Echt waar, dat heb ik in de muziekbusiness nooit meegemaakt". (br.hln)


01-05-2012 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Natalie Wood gearresteerd met coke en heroïne

Dochter Natalie Wood gearresteerd met coke en heroïne


http://oi49.tinypic.com/33aud0z.jpg


De dochter van filmlegende Natalie Wood en Robert Wagner is na een gevecht in haar huis dat eindigde met een geweerschot, aangehouden wegens bezit van cocaïne en heroïne.

Gisteren kwam de politie naar het huis van Courtney Wagner (38) in Malibu nadat iemand in de buurt een vrouw had horen schreeuwen, gevolgd door een geweerschot, zo meldt TMZ.

Courtney bleek in het bezit van cocaïne en heroïne en werd meteen gearresteerd. De andere betrokkene in de ruzie, een man, werd aangehouden voor het onachtzaam gebruik van een vuurwapen. Niemand werd gewond. Courtney Wagner kwam vrij nadat ze een borgsom van 10.000 dollar had betaald.



01-05-2012 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina trouwen op 11 augustus

Brad en Angelina trouwen op 11 augustus


http://oi40.tinypic.com/2ilxxmo.jpg


Wie deze zomer in de buurt van Aix-en-Provence is, zou daar wel eens op een ongeziene trouwstoet kunnen botsen. Angelina Jolie en Brad Pitt trouwen op 11 augustus immers op hun landgoed Miraval, in de buurt van het dorpje Correns.

Het wordt overigens een dubbel feest: 11 augustus is ook de trouwdag van Pitts ouders Bill en Jane, die dit jaar hun gouden jubileum vieren. Op de gastenlijst staan onder anderen Tom Cruise, Johnny Depp, Matt Damon en George Clooney.

Zo'n 250 gasten worden uitgenodigd om mee te vieren op Chateau Miraval. Het was Angelina's idee om haar trouwpartij te laten samenvallen met het jubileum van haar schoonouders.

"Angelina kan het goed vinden met de familie van Brad. Haar eigen moeder overleed bijna zes jaar geleden aan kanker en met haar vader (Jon Voight, nvdr) heeft ze niet zo'n goede relatie", aldus een bron in de Daily Star.

Hoewel Angelina zich onlangs verzoende met haar vader, is het nog niet duidelijk wie haar naar het altaar zal leiden: haar vader of haar broer James.  (br.hln)


01-05-2012 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!