Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Gibb kan al een week niet praten

Robin Gibb kan al een week niet praten


http://oi48.tinypic.com/amsaoo.jpg


Bee Gee Robin Gibb (63), die tegen darmkanker vecht, kan sinds een week enkel communiceren door met zijn ogen te knipperen. Hij heeft immers een tracheotomieslangetje in zijn hals dat hem belemmert te praten.

Gibb, die enkele weken geleden als bij wonder uit zijn coma ontwaakte, heeft in het ziekenhuis het gezelschap van zijn vrouw Dwina en zonen Robin-John en Spencer.

Zanger Jim Dooley, die hem onlangs bezocht, getuigt in de Daily Telegraph: "Momenteel kan hij niet praten en moet hij communiceren door met zijn ogen te knipperen. Dwina zei dat hij heel wat dingen opnieuw zal moeten leren doordat hij zo lang in coma lag. Hij zal opnieuw moeten leren stappen. Hij heeft een 50/50 kans om het te halen maar Dwina is een schat van een vrouw en ze schenkt hem al de liefde die je je kan indenken".

Vorige maand verbaasde Gibb zijn dokters toen hij na twaalf dagen uit zijn coma ontwaakte. Omdat hij een longontsteking opliep, krijgt hij voorlopig geen chemotherapie. Pas als hij weer op krachten komt, zal die kuur hervat worden. Zijn behandelende arts loofde Gibbs kracht en vastberadenheid. "Dat Robin zich hier door heeft geslagen, is een teken van zijn buitengewone moed, zijn stalen wil en zijn enorme reserves aan fysieke kracht". Hij voegde er wel aan toe dat Gibb bij het ontwaken uit zijn coma "uitgeput, extreem zwak en ondervoed" was. (br.hln)


16-05-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath-drummer Bill Ward past voor reünieconcerten

Black Sabbath-drummer Bill Ward past voor reünieconcerten


http://oi49.tinypic.com/2lm5p5c.jpg


Omdat hij niet tevreden is met het contract dat hem werd aangeboden, heeft drummer Bill Ward zich teruggetrokken uit het reünieproject. Black Sabbath kwam vorig jaar opnieuw samen in de oorspronkelijke bezetting - Ward, Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler - om een reeks optredens te geven en hun eerste album in 33 jaar op te nemen.

"Ik betreur het dat ik jullie moet meedelen dat we geen akkoord hebben bereikt in de onderhandelingen om mee te spelen tijdens de toekomstige concerten van Black Sabbath", laat Ward op zijn website weten.

"Het is met pijn in het hart dat ik dit nieuws breng. Ik moest voor mezelf opkomen, hoe pijnlijk het ook is". Naar verluidt werd Ward gevraagd slechts enkele optredens mee te spelen, wat hij weigerde. "Ik kan geen onderscheid maken in Sabbath-fans. Alle optredens zijn belangrijk. Voor mij was het alles of niets".

Kort nadat de band de reünie in november vorig jaar aankondigde en aan het nieuwe album begon te werken, werd bij Tony Iommi kanker vastgesteld. Daardoor werd hun Britse tournee ingekort tot drie optredens, die aanstaande zaterdag begint in hun thuisstad Birmingham. Op de Graspop Metal Meeting spelen 'Ozzy Osbourne and Friends'. (br.hln)


16-05-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr is zijn collectie Beatles-foto's kwijt

Ringo Starr is zijn collectie Beatles-foto's kwijt

http://oi46.tinypic.com/2dlt8cy.jpg


Ringo Starr heeft geen flauw idee waar zijn verzameling Beatles-foto's is gebleven.

"Ik heb geen idee waar ze zijn", zegt de drummer aan muziekblad Rolling Stone. Ringo, die  in de beginjaren van de band vaak een camera met zich meezeulde, vindt het jammer dat hij zijn collectie kwijt is. "Ik zou willen dat ik wist waar de foto's liggen, maar ik ben diverse keren verhuisd en dan krijg je dit."

De drummer hoopt de foto's terug te vinden. Tien jaar geleden lukte dat Ringo ook met een doos met postkaarten van de Britse band. "Ik dacht: 'wat is dat?'", herinnert de voormalige Beatle zich. "In die tijd was ik ook aan het verhuizen, en mijn secretaresse had ze destijds in enveloppen gestopt en in een schoendoos gestopt".



16-05-2012 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna staat er weer als gouden strijdersprinses

Rihanna staat er weer als gouden strijdersprinses


http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=rihannaq.jpg&res=landing


Nog geen week geleden aan het infuus, gisteravond alweer springlevend op een benefietconcert in New York: zoiets kan alleen maar Rihanna flikken. De R&B-queen had zich voor de gelegenheid uitgedost als een gouden strijdersprinses, inclusief indrukwekkend bustier, angstaanjagende make-up en een slangvormige hoofdtooi. Onderaan wisselde ze een gouden rokje af met een luipaardachtig niemendalletje. Na haar wereldhit 'Only girl in the world' bracht ze ook nog 'Run his town' en 'Live your life'.

De 24-jarige schoonheid uit Barbados is dus duidelijk aan de beterhand, na haar korte passage in het ziekenhuis. "Rihanna houdt van feesten, maar deze maand is het echt de spuigaten uitgelopen", aldus een bron in het Amerikaanse tijdschrift 'Star'. "Ze dronk bijna elke dag."

'Riri' lijkt nu ook zelf te beseffen dat ze ook maar een mens van vlees en bloed is. "Ik ben niet onverslaanbaar of onstopbaar, maar ik blijf sterk omdat dat de enige manier is om te overleven in deze wereld",  retweette ze.

De eerste stap richting herstel zette Rihanna zondag, toen ze mama Monica trakteerde op een maaltijd voor moederdag. Ook toen al konden voorbijgangers een blik opvangen van haar blote navel.

Zoals dat hoort voor moeders maakt ook Monica zich de nodige zorgen over dochterlief. "Zij komt een oogje in het zeil houden", aldus een bron in The Sun. "Rihanna's vader Ronald was een crackverslaafde. Monica wil ten allen koste vermijden dat haar dochter dezelfde weg opgaat."  (br.hln)


15-05-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Z, Neon Judgement en The Kids op Marktrock in Leuven

Marco Z, Neon Judgement en The Kids op Marktrock in Leuven


http://oi50.tinypic.com/esq3c0.jpg


Marco Z, The Kids, The Wolf Banes, Neon Judgement en Steak Number Eight treden op zaterdag 11 augustus aan op het Leuvense stadsfestival Marktrock.

Eerder raakte al bekend dat Soulsister, Regi, Humo's Rock Rallywinnaars Compact Disk Dummies, Kevin Williams en Luna Twist op vrijdag 10 augustus concerteren.

Net als de voorbije jaren is Marktrock opnieuw helemaal gratis en zullen er op de podia alleen Belgische artiesten te zien zijn. Vorig jaar was Marktrock verspreid over vijf pleinen goed voor 54 optredens, waaronder een aantal dj's. Ook deze keer zullen er dj's van de partij zijn. Zo wordt de eerste avond op de Oude Markt afgesloten door de dj's Peter Van de Veire en Gerrit Kerremans. Ondanks het allesbehalve zomerse weer daagden vorig jaar volgens de organisatoren 100.000 bezoekers op. De Leuvense politie hield het op 85.000.

Marktrock loopt dit jaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus.


15-05-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Islamisten verhinderen concert Lady Gaga

Islamisten verhinderen concert Lady Gaga


http://oi43.tinypic.com/35lfc4o.jpg


Lady Gaga mag van de autoriteiten niet optreden in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Het al tijden uitverkochte concert, dat gepland stond voor 3 juni, is verboden omdat gevreesd wordt dat de zangeres "met haar sexy kleding en dansbewegingen de islamistische zeden ondermijnt en de jeugd corrumpeert."

Dat maakte een woordvoerder van de nationale politie van Indonesië bekend. Volgens persbureau AP lijkt het besluit te zijn genomen onder druk van een groep radicaal islamitische gelovigen die actie hebben gevoerd tegen de komst van de zangeres. Er werden anoniem bedreigingen geuit dat Gaga "fysiek zou worden aangepakt" als ze voet aan de grond zou zetten in Jakarta.

Het gros van de 52.000 tickets voor het concert, dat onderdeel vormt van de 'Born This Way Ball'-wereldtournee, werd in amper twee uur aan de man gebracht. De organisator van het concert was niet voor commentaar bereikbaar. Eerder had hij wel gezegd het "spijtig te vinden" indien het concert zou worden afgelast.

Mariska Renata, een bezoekster die twee kaarten voor het concert had gekocht, zei "zeer teleurgesteld" te zijn: "Buigen voor de religieuze onruststokers geeft hen alleen maar meer macht. We zijn volwassen genoeg om onze persoonlijke en morele waarden te scheiden van die van de kunst en cultuur."

Het Aziatische gedeelte van de wereldtournee van Lady Gaga, dat vorige maand begon, is vooralsnog een groot succes. Bijna alle concerten zijn uitverkocht. In Zuid-Korea hanteerden de organisatoren een minimumleeftijd voor bezoekers van 18 jaar en ouder onder druk van de conservatieve partij van dat land. (br.hln)


15-05-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slotdag Pukkelpop met Foo Fighters al uitverkocht

Slotdag Pukkelpop met Foo Fighters al uitverkocht

Klik op de foto om ' The Pretender ' te beluisteren





De officiële ticketverkoop voor Pukkelpop 2012 is vandaag gestart, en nu al zijn alle tickets voor de slotdag op zaterdag 18 augustus uitverkocht. Die dag staan onder meer Foo Fighters, The Black Keys, Magnetic Man, The Hives en Dizzee Rascal op het programma.

De organisatie maakte vandaag overigens nog een paar andere namen bekend. Zo zakken Refused, The Shins, Sub Focus en Billy Talent in augustus ook af naar Kiewit.

Er zijn enkel nog combitickets of dagtickets voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus verkrijgbaar. Een combiticket kost 155 euro, een dagticket 79 euro.

Meer info op www.pukkelpop.be


14-05-2012 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten: verkoop combitickets gestart

Lokerse Feesten: verkoop combitickets gestart

http://oi45.tinypic.com/2v1nk1y.jpg
The Beach Boys

Vanaf vandaag kan je online of bij een Fintro-kantoor in de buurt van Lokeren een tiendaags combiticket voor de Lokerse Feesten kopen. Dat kost 115 euro (plus 2 euro kosten).
Via www.lokersefeesten.be kan je  nu ook drankvouchers kopen: per 10 LF-munten krijg je er één gratis.

Er is ook een VIP- en clubarrangement.
Hieronder de acts die al vastliggen.

3 AUG:'T Hof Van Commerce - Selah Sue - Damian 'Jr Gong' Marley - Orbital
5 AUG: metal (later meer info)
7 AUG: The Beach Boys - The Australian Pink Floyd Show
8 AUG: School Is Cool - Black Box Revelation - Suede - Gorillaz Sound System
9 AUG: Echo & The Bunnymen - P.I.L. - The Specials
10 AUG: Röyksopp - New Order - Trentemöller (dj-set)
12 AUG: UB40

The Beach Boys staan op 7 augustus op het podium van de Lokerse Feesten


14-05-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Fiji onttroond wegens "niet inheems genoeg"

Miss Fiji onttroond wegens "niet inheems genoeg"

http://oi48.tinypic.com/vgmxd.jpg


De zestienjarige Torika Watters zorgde voor ophef in Fiji toen ze daar vorige maand de titel van Miss Fiji 2012 wegkaapte. Haar uiterlijk werd namelijk niet inheems genoeg bevonden door de lokale bevolking. Het reglement werd blijkbaar prompt aangepast en Watters onttroond. Officieel op basis van haar te jonge leeftijd; officieus lijkt er iets minder fraais aan de hand.

Torika Watters is 16, gaat nog naar school en is half Europeaan/half Fijische. Ze klopte in de bewuste schoonheidswedstrijd - met het Nieuw-Zeelandse supermodel Rachel Hunter als voorzitster van de jury - een hoop volbloed autochtone kandidates. Dat zette Fiji in rep en roer (zie het filmpje vanaf 3:00).

Honderden racistische reacties moesten verwijderd worden van de officiële Facebookpagina van de missverkiezing. De Fijiërs zagen het niet zitten dat Watters hun land zou vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing.

Watters werd inmiddels onttroond en opgevolgd door eerste runner-up Koini Vakaloloma. Zij zal nu haar looks voor Fiji in de strijd werpen tijdens Miss World 2012, dat in augustus in Mongolië zal plaatsvinden.

Directeur van de Miss Fiji-verkiezing, Andhy Blake, zegt plots dat de kandidates minstens 16 jaar en 11 maanden oud moeten zijn op het moment van de schoonheidswedstrijd. Dat vernam hij van de Miss World-organisatie, die haar thuisbasis in Engeland heeft. Vóór de verkiezing had Blake gesteld dat er geen leeftijdsprobleem was voor Torika Watters.

Het tienermeisje neemt de vernedering goedlachs op. Ze zegt dat ze trots is op haar Fijische nationaliteit en dat ze haar volk nooit als racistisch heeft beschouwd. (br.hln)


13-05-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop 'getormenteerd en vernederd' door platenlabels

Iggy Pop 'getormenteerd en vernederd' door platenlabels

Klik op de foto om ' Passenger ' te beluisteren





'Après', zo heet de nieuwe plaat van rocker Iggy Pop, en die is niet alleen verrassend omdat ze covers van Edith Piaf, Frank Sinatra en The Beatles bevat. De Stooges-zanger bracht het album enkel online uit, uit een diepe onvrede met de platenindustrie.

Wie wil horen hoe Iggy Pop - né James Osterberg - zich een weg zingt door onder meer 'Michelle' van The Beatles of 'La Javanaise' van Gainsbourg, zal online moeten gaan, want via de traditionele distributiekanalen zal 'Après' niet te koop zijn.

"Platenfirma's hebben nooit iets voor me gedaan, behalve me opgejaagd, vernederd en getormenteerd", verklaart hij die beslissing. "Dit nieuwe project heb ik eerst voorgelegd aan mijn platenfirma EMI, maar die wilde het niet."

De rockster is er ook van overtuigd dat hij in de hele klassieke muziekindustrie nooit een kans zou hebben gekregen om zijn liefde voor Franstalige nummers te belijden. "De grote labels zouden vast hebben gewild dat ik een plaat met bekende punks had opgenomen, als een vaderfiguur", sneert hij in de Telegraph. "Ze denken dat mijn huidige plaat geen geld zal opbrengen, en dat mijn fans het maar niks zullen vinden. Allemaal zeer verstandige argumenten van verstandige mensen. Maar ik ben een ander soort mens." (br.hln)


13-05-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder afgeperst in vermeende incestzaak

Stevie Wonder afgeperst in vermeende incestzaak

http://oi49.tinypic.com/fb3wl.jpg

Een man die beweert de neef van Stevie Wonder te zijn is aangeklaagd wegens poging tot afpersing van de soullegende. De man dreigde ermee naar de pers te stappen en te zeggen dat hij het product is van een incestueuze relatie tussen Stevie en zijn zus

Alpha Lorenzo Walker werd op 2 mei gearresteerd. Volgens politiebronnen eiste Walker aanvankelijk 5 miljoen dollar van Wonder, maar toen die hem wandelen stuurde, verlaagde hij zijn dwangsom tot 10.000 dollar.

Undercoveragenten regelden een ontmoeting met Walker door zich voor te doen als medewerkers van Wonder die het geld kwamen leveren. Ze eisten echter dat hij eerst een document zou tekenen waarin hij stelt dat zijn beweringen vals zijn. Toen hij tekende, werd hij prompt gearresteerd. Volgens bronnen van TMZ zijn de aantijgingen van Walker volslagen uit de lucht gegrepen.

Walker wordt samen met zijn vriendin beschuldigd van afpersing. Hij pleit onschuldig. De man zit nog altijd in de cel, zijn borgsom bedraagt 60.000 dollar. (br;hln)



12-05-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroek velt zanger metalband Opeth

Onderbroek velt zanger metalband Opeth


http://oi49.tinypic.com/193zls.jpg


Mikael Åkerfeldt, de zanger en gitarist van de progressieve deathmetalband Opeth, is geveld door zijn eigen ondergoed. Åkerfeldt wilde net voor een optreden in Minnesota nog een verse onderbroek aantrekken in de bus van tourgenoot Mastodon, maar stootte zijn hoofd en liep een bloedende wonde op.

De charismatische frontman moest naar het ziekenhuis, waar hij acht hechtingen kreeg. Opeth moest het optreden vervolgens afzeggen, waarna het gerucht al snel de ronde deed dat Åkerfeldt een auto-ongeluk had gehad en een van zijn armen had gebroken.

De zanger hielp de fabels snel uit de wereld. "Nee, ik heb geen auto-ongeluk gehad of mijn arm gebroken. Ik wou dat het verhaal iets meer rock 'n' roll was", schrijft hij op de site van Opeth. (br.hln)


12-05-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert van The Voice is al 21 kilo kwijt

Bert van The Voice is al 21 kilo kwijt


http://oi45.tinypic.com/30j7g2o.jpg


Zijn coach Koen Wauters zal tevreden zijn: Bert Voordeckers - bekend van The Voice - is al 21 kilo vermagerd. Zeven weken geleden onderging de bard een maagoperatie. Bert is wel nog niet waar hij wil zijn: hij kwam de voorbije 15 jaren liefst 70 kilo bij.

Het was een van de (vooraf in scène gezette?) spraakmakende tussenkomsten van de jury van de talentenjacht The Voice van Vlaanderen: Koen Wauters die publiekelijk zijn poulain Bert afviel door hem een veeg uit de pan te geven over zijn zwaarlijvigheid. Ten gronde had de coach het natuurlijk bij het rechte eind en Bert ging na al die jaren dan 'eindelijk' toch voor die maagverkleining.

Die heeft hij inmiddels achter de rug. 21 kilo lichter voelt hij zich nu helemaal klaar voor de concertreeks 'The Voice, Live on Tour' die op 27 mei van start gaat. "Het was niet min", zegt Bert in de krant Het Laatste Nieuws. "Na een week revalideren en overleven op shakes en astronautenvoeding moet je leren genieten van eten. Mentaal was het soms erg zwaar. Maar ik kan me nu vrijer bewegen en moet minder naar adem happen."

Het gaat sneller dan verwacht, volgens Berts arts. De man met de warme stem ging op maandag het ziekenhuis binnen voor de maagverkleining om het hospitaal vrijdag alweer te verlaten. Die week verloor hij meteen tien kilo.

Door de operatie kon Bert nog wel zijn single nog niet opnemen in de studio, in tegenstelling tot de andere The Voice-kandidaten. Daar zal nu werk van worden gemaakt. Berts agenda is ook goed gevuld na de tournee met The Voice. "Ik heb er echt goesting in", lacht hij. "Ik ben gemaakt om op een podium te staan." (br.hln)



11-05-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Geena Lisa wordt (even) omroepster

Moeder van Geena Lisa wordt (even) omroepster

http://oi49.tinypic.com/2mzd5i0.jpg



Eén viert zondag moederdag in stijl. De moeder van Geena Lisa zal immers opgetrommeld worden om samen met haar dochter programma's aan te kondigen. Na een aangepaste introductie door Geena zal Josée om 20 uur de omroep voor haar rekening nemen. Een creatieve oplossing om op een ordinaire werkdag toch ook de mama in de bloemetjes te zetten.


10-05-2012 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Björk last festivals af, heeft poliep op stembanden

Björk last festivals af, heeft poliep op stembanden

Klik op de foto om ' moon ' te beluisteren





De IJslandse diva Björk heeft een reeks festivaloptredens afgelast. Ze heeft last van een gezwel op haar stembanden, en mag op doktersbevel een hele tijd niet zingen. Alle shows voor juni en juli zijn geschrapt. Pukkelpop staat voorlopig nog op de touragenda, maar gezien de ernst en aard van het probleem lijkt het steeds onwaarschijnlijker dat de IJslandse in augustus in Hasselt zal staan.

De stemproblemen van de IJslandse zangeres doken op tijdens het Zuid-Amerikaanse luik van de wereldtour die in oktober begon. Björk maakte op 18 april bekend dat ze wegens een poliep op haar stembanden ondermeer haar optreden op het Braziliaanse Sonarfestival en een reeks concerten in Buenos Aires moest afzeggen.

Nu volgt de afgelasting van alle shows in juni en juli, waaronder headline slots op Primavera Sound, Open'er en Balaton Sound. Als Björk niet rust, riskeert ze permanente beschadiging aan haar stem heeft ze van haar specialist te horen gekregen.

Stembandpoliepen ontstaan doorgaans door verkeerd stemgebruik, overbelasting of een ontsteking. Het begint met een wondje op het slijmvlies van de stembanden, dat, wanneer de stem geen rust krijgt, gaat scheuren. Daarbij onstaat vochtophoping - vergelijk het een beetje met een blaar, maar dan op je stembanden. Wanneer deze blaar langere tijd aanwezig is, verbindweefselt ze en vanaf dan is er sprake van een poliep. De meeste stembandpoliepen verdwijnen niet spontaan, en moeten operatief worden verwijderd.

Vreemd is wel dat in de lijst van geschrapte optredens er een aantal plaatsvinden na Roskilde, waar Björk staat. "We've asked and the word from Björk's people is that they expect her to be ready for Roskilde 2012"


10-05-2012 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Linn breekt door in Frankrijk

Lady Linn breekt door in Frankrijk

Klik op de foto om ' I Don't Wanna Dance ' te beluisteren





'No Goodbye At All', de tweede van Lady Linn & Her Magnificent Seven, doet het erg goed. Nog geen jaar na de release behaalt het album goud en ook Frankrijk lijkt er pap van te lusten.

Met het debuut 'Here We Go Again' oogstte Lady Linn & Her Magnificent Seven heel wat succes. Maar ook de opvolger gooit dus hoge ogen. 'No Goodbye at All' werd opgenomen in Studio Ferber in Parijs, onder auspiciën van de befaamde producer Renaud Letang, bekend van z'n plaatwerk met o.a. Jane Birkin, Feist, Mocky en Jamie Lidell.

De reacties bij onze zuiderburen zijn erg lovend. Lady Linn trad aan in het gerespecteerde muziekprogramma Taratata en charmeerde iedereen met 'Cry Baby' en een speciale versie van 'Walk On By' samen met Bert Ostyn van Absynthe Minded. De Fransen noemen haar al de nieuwe pop- en soulsensatie. (br.hln)


09-05-2012 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw

Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw


http://oi47.tinypic.com/25ps5c7.jpg


Tom Gabel, frontman van de Amerikaanse punkgroep Against Me!, begint binnenkort een behandeling om vrouw te worden. Dat meldde de zanger tegenover muziekblad Rolling Stone.

De zanger zegt dat hij een hormonenkuur opstartte en een elektrolysebehandeling (waarmee overtollige beharing wordt aangepakt) om de komende maanden de overgang van man naar vrouw te beginnen maken. Binnenkort zal hij zijn naam veranderen naar Laura Jane Grace.

Gabel zal ook na de verandering getrouwd blijven met zijn huidige echtgenote Heather, die hij tegenover Rolling Stone 'uitzonderlijk begrijpend' noemde. "Het meest beangstigende was hoe zij hierop zou reageren", zegt hij. "Maar ze was geweldig en erg begripvol. Er zullen in de toekomst wellicht moeilijke momenten volgen. Dat is de reden waarom ik hiermee naar buiten kom: ik hoop dat de mensen begrip zullen opbrengen voor mijn keuze, en dat ze vriendelijk zullen reageren."

De zanger wordt daarmee niet de eerste transseksuele punkrocker. Jayne County, voormalig frontman bij Wayne County and the Electric Chairs, ging hem al voor.

Against Me!, een groep die vooral met 'Reinventing Axl Rose' uit 2002 hoge ogen gooide, zit momenteel in de studio om een zesde album op te nemen.


09-05-2012 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten

Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten


http://oi45.tinypic.com/20p974h.jpg


De Britse zanger Morrissey heeft de Indonesische overheid aangespoord om een dierentuin in de tweede grootste stad van het land te sluiten. Dit doet hij nadat een groot aantal dieren overleden zijn in de zoo, aldus de dierenrechtenorganisatie PETA vandaag.

Morrissey, die donderdag in Indonesië zal optreden, heeft volgens PETA een brief gestuurd naar de minister van Bosbouw, Zulkifli Hasan. De dierenrechtenorganisatie meldde dat in een maand tijd vijftien dieren gestorven zijn in de zoo van Surabaya, de hoofdstad van de provincie Oost-Java.

"Uw ministerie heeft opgeroepen tot veranderingen in de zoo van Surabaya, maar er is niets verbeterd", schreef Morrissey in zijn brief. "Het kan niet dat een eindeloos debat gevoerd wordt en oplossingen worden uitgesteld, terwijl dieren blijven lijden en sterven", schreef hij. "Sluit alstublieft onmiddellijk de zoo en breng de dieren over naar een betere omgeving."

Dierenrechtenactivisten bekritiseerden de zoo van Surabaya, omdat de dieren in overbevolkte, vuile en onaangepaste kooien worden vastgehouden. De minister van Bosbouw trok in augustus de licentie in van het bestuur van de zoo en heeft een nieuw team aangesteld. Daarna stierven er een hele reeks dieren.

Lokale media hebben gemeld dat in de zoo tijdens de afgelopen maanden al een Sumatraanse tijger, een Afrikaanse leeuw, een komodovaraan, een krokodil en verschillende vogels stierven. In maart stierf de enige giraf die nog in de zoo leefde, nadat die bijna 20 kilogram plastic had ingeslikt. Het plastic zou in de kooi van het dier zijn weggegooid. (br.hln)


09-05-2012 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Klik op de foto om ' L´amour ' te beluisteren





Nu manlief Nicolas Sarkozy niet langer president van Frankrijk is, wil Carla Bruni haar zangcarrière herlanceren. Dit najaar brengt ze een nieuw album uit.

Sarkozy zei na zijn verkiezingsnederlaag tegen Francois Hollande meteen ook de politiek vaarwel. Hij werd immers de eerste Franse president in 31 jaar die na slechts één termijn moet opstappen. De 44-jarige Bruni hoeft zich dus niet langer in de schaduw van haar echtgenoot te verstoppen. Carla zou tijdens het bestuur van Sarkozy niet gestopt zijn met muziek schrijven.

"Ze heeft om praktische redenen haar optredens moeten opgeven, maar dat hoeft nu niet langer", zegt haar woordvoerster. Ze hoopt haar succeshit 'Quelqu'n m'a dit' van tien jaar geleden te evenaren. Die was goed voor ongeveer twee miljoen exemplaren, vooral in Frankrijk. En terwijl Bruni haar tweede carrière begint, kan Nicolas nu meer tijd met zijn dochtertje Giulia doorbrengen. (br.hln)


08-05-2012 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

http://oi48.tinypic.com/zyhuyw.jpg


John Travolta hangt een rechtszaak boven het hoofd van 2 miljoen dollar (ongeveer 1,53 miljoen euro). Een door Travolta ingehuurde masseur beweert dat de Hollywoodster hem heeft aangerand in een hotelkamer in Beverly Hills.

Volgens showbizzsite TMZ kleedde de 58-jarige filmster zich in januari tijdens een massage volledig uit, stond zijn selder in bloei en betaste hij de masseur vervolgens in de edele delen. Toen die liet blijken niet geïnteresseerd te zijn, sloeg Travolta dan maar de hand aan zichzelf.

Travolta's woordvoerder noemt de aanklacht een "op niets gebaseerde leugen". De acteur was op de bewuste dag niet in de staat Californië, aldus de raadsman.


08-05-2012 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!