NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

http://oi67.tinypic.com/28whqfc.jpg

Binnenkort starten in de Verenigde Staten de opnames van een sequel op de Gilmore Girls. Dat kondigde streamingsdienst Netflix gisteren aan. De serie over de avonturen van moeder Lorelai en haar dochter Rory in het Amerikaanse Stars Hollow liep van 2000 tot 2007 en was ook bij ons erg populair.

Lauren Graham stuurde het goede nieuws gisterenavond de wereld in via Twitter. Netflix bevestigde verder ook dat andere leden van de cast, Scott Patterson (Luke), Sean Gunn (Kirk), Kelly Bishop (Lorelai's moeder Emily) en Keiko Agena (Lane) terugkeren. Edward Herrmann, die Emily's man en Lorelai's vader Richard speelde, overleed in 2014 aan kanker.

Wat Netflix nog niet verklapte, was de datum waarop we de eerste aflevering mogen verwachten. Ook over werd met geen woord gerept. De serie zal tot stand komen in samenwerking met Warner Bros. Television, eigendom van Time Warner.

30-01-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

http://oi66.tinypic.com/2qmols2.jpg

Dr. Bennet Omalu denkt dat er geen twijfel mogelijk is: de in de goot belande American football-speler O.J. Simpson lijdt aan CTE. Dat is een degeneratieve hersenaandoening, veroorzaakt door herhaardelijke dreunen op het hoofd. Dat is schering en inslag op de 'gril', zoals het veld met de strepen wordt genoemd. American footballers met een lange staat van dienst lopen ernstige risico's.

Omalu is specialist op het gebied van CTE. Hij toonde de ziekte voor het eerst aan bij NFL-speler Mike Webster, die in 2002 overleed. De in Nigeria geboren neuropatholoog zei in People Magazine dat hij zijn medische bull er om wil verwedden dat dezelfde diagnose bij Simpson kan worden gesteld. Hij baseert dat op diens profielschets en hoofdomvang.

Bijzonder groot hoofd
Simpson, die in 1994 werd aangeklaagd wegens moord op zijn ex-vrouw en haar vriend maar een jaar later werd vrijgesproken, heeft een bijzonder groot hoofd. Helmen moesten voor hem op maat worden gemaakt. 'Als je een groter hoofd hebt, betekent het dat je hoofd zwaarder is. De impact van krachten erop van buitenaf is dan ook groter. Dat is elementaire natuurkunde.'

Het gevallen kopstuk werd in 2007 opnieuw gearresteerd voor een gewapende overval en kidnapping. Ditmaal kreeg hij 33 jaar cel. Omalu eet zijn hoed op als CTE niet mede de oorzaak is van dat criminele gedrag. Het bewijs kan hij pas op termijn leveren, wanneer Simpson dood is en hij toestemming heeft in dat grote hoofd te kijken.

30-01-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

http://oi67.tinypic.com/v4cfia.jpg

Mariah Carey is in de zevende hemel sinds ze vorige week door haar vriend James Packer ten huwelijk is gevraagd. Aan E! Online vertelde ze over de voorgenomen trouwerij. De zangeres is in de wolken met haar peperdure verlovingsring, een enorm sieraad met een gigantische diamant van 35 karaat. Dat kan Packer makkelijk betalen, want hij is miljardair. Over de knoert van een ring maakt ze graag een grapje: "Hij is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen." De diva zit alvast erg lekker in haar vel. "Ik voel me top, beter dan ooit eerder."

Het aanzoek was "heel romantisch". "James is een bijzondere man en hij lijkt elke dag romantischer te worden", zegt de dolblije zangeres.

Packer vroeg zijn vriendin in New York ten huwelijk na een relatie van bijna een jaar. Ze willen binnenkort al trouwen, en gaan daarbij voor een intieme plechtigheid. Zowel James als Mariah is al eerder getrouwd geweest.

Wat Mariah zo aanspreekt aan James? "Hij staat altijd klaar voor andere mensen. Dat is iets wat ik weinig zie in mensen, alleen bij mezelf. Mijn vrienden komen ook altijd naar me toe als ik ze ergens mee kan helpen."

30-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

http://oi63.tinypic.com/beyr68.jpg

David Bowie heeft 100 miljoen dollar (ruim 92 miljoen euro) nagelaten en het grootste deel daarvan gaat naar zijn familie. Dat melden Amerikaanse media op basis van het testament van de op 10 januari overleden artiest.

Daarin staat ook dat hij op het Indonesische eiland Bali wil worden gecremeerd en dat zijn as daar wordt uitgestrooid. Bij het testament zit echter ook een overlijdensakte waarin wordt gemeld dat hij op 12 januari al is gecremeerd. Dat zou dan in New York zijn gebeurd.
Bowie, wiens echt naam David Robert Jones was, overleed op 69-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van kanker.

Volgens het testament krijgt zijn weduwe Iman Abdulmajid Jones ongeveer de helft van zijn nalatenschap en zijn dochter en zoon elk een kwart. Verder krijgen zijn persoonlijke assistent en een verzorger van een van zijn kinderen een geldbedrag.

Bowie verloor zijn hart aan Bali toen hij daar samen met Iggy Pop op vakantie was in de jaren tachtig. Hij was zo onder de indruk van het eiland dat hij later op het Caribische eiland Mustique een huis in Indonesische stijl liet bouwen. In het testament staat dat Bowie volgens "boeddhistische rituelen'' op Bali wilde worden gecremeerd. Als dat niet mogelijk is, moet in elk geval zijn as daar worden verstrooid

30-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

http://oi67.tinypic.com/fcis0.jpg

Regisseur Nabil Ayouch werd met de dood bedreigd vanwege zijn speelfilm over prostitutie in Marokko. "Spijt heb ik niet", zegt hij. "De film heeft veel goeds teweeggebracht."

Natuurlijk weet Nabil Ayouch (46) wat zijn vermoorde Nederlandse collega Theo van Gogh is overkomen. Ook de Marokkaanse regisseur maakte een speelfilm die zijn leven in gevaar brengt. "Het is mijn overtuiging dat een filmmaker zich nooit mag laten leiden door angst", zegt hij zonder een spoor van twijfel in zijn huidige woonplaats Parijs". "Hij mag zich nimmer laten afschrikken door mogelijke reacties op zijn film. Ik vermoed dat Van Gogh daar ook zo over dacht toen hij 'Submission' maakte.''

Doodsbedreigingen
Ayouch kreeg vorig jaar te maken met een hetze tegen zijn persoon, die gepaard ging met doodsbedreigingen. Zijn hoofdrolspeelster Loubna Abidar moest zelfs haar vaderland ontvluchten en woont nu in Parijs.

In zijn speelfilm 'Much Loved' volgt de regisseur een aantal jonge prostituees in Marrakesh die openlijk over hun seksuele praktijken praten en ook in actie te zien zijn. De reacties in Marokko waren furieus. De overheid deed de film meteen in de ban. Het ministerie van Communicatie sprak van een 'regelrechte aanval op het koninkrijk'. Ook zou de waardigheid van de Marokkaanse vrouw op een ontoelaatbare manier zijn aangetast.

Uit verband gerukt
In moskeeën spraken imams de banvloek uit over de actrices. Overspannen reacties, vindt Ayouch. "Men reageerde op bepaalde scènes die illegaal op het internet waren verschenen. Volledig uit het verband gerukt, waardoor de indruk ontstond dat ik een pornofilm had gemaakt. Het meest aanstootgevend waren de seksueel getinte dialogen van de vrouwen. Die waren nooit eerder in een Marokkaanse film te horen.''

Ayouch kaartte in zijn film een onderdeel van de Marokkaanse samenleving aan (een groot netwerk van prostitutie) waarvan iedereen op de hoogte is, maar dat niet openbaar gemaakt mag worden. Toch zijn er veel rijke Arabieren, vooral uit Saoedi-Arabië, in Marokko die gebruikmaken van de diensten van jonge Marokkaanse prostituees. Dat zij de vrouwen vernederen door hen in privézwembaden naar diamanten te laten duiken, maakt deel uit van deze wereld.

30-01-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

http://oi65.tinypic.com/t5kidl.jpg

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

30-01-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

"Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

http://oi66.tinypic.com/10f2gxz.jpg

Met 300 gelukkigen waren we gisteravond: de prijsbeesten die de eerste aflevering van het nieuwe Temptation Island in avant-première mochten bekijken. In de pittoreske kerk van Merksplas begot: enige ironie is VIJF niet vreemd. Kijken mocht op één voorwaarde, zo drukte presentatrice Annelien Coorevits ons op het hart: géén filmpjes, géén spoilers.

U zal dus nog tot 3 februari moeten wachten om te weten of er al iemand onder de verleiding bezwijkt na een liter goedkope wodka, maar wij kunnen wel al een tipje van de sluier lichten. Já, de hype is meer dan terecht. Sterker nog: ik dacht dat ik het meest reikhalzend uitkeek naar het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol, maar dat blijkt nu toch Temptation Island te worden.

Tand des tijds doorstaan

De laatste keer dat ik het programma zag, zat ik nog op de universiteitsbanken en had ik op mijn kot een aftands teeveetje dat enkel Eén en Canvas kon ontvangen. Puzzelen was het dus om geen enkele aflevering te missen: afspreken bij die ene vriendin die wél kabeltelevisie had dus, ofwel meeten in het charmante studentencafé met troela aan 1,50 euro, smaakvolle blacklights en groot scherm. Mooie tijden, quoi.

Ik was dan ook extatisch toen VIJF vorig jaar de comeback van Temptation Island aankondigde, maar doorstaat het programma de tand des tijds? Soms laat je het verleden beter rusten onder een dikke laag verbloemende nostalgie. Maar kijk, het antwoord is volmondig: ja.

Lachsalvo's en opgetrokken wenkbrauwen

Van de eerste tot de laatste minuut heb ik genoten. Lachsalvo's afgevuurd, wenkbrauwen opgetrokken, afkeurend gekeken. Elke minuut fezelden mijn plus one en ik wel een opmerking in elkaars oor. "Draagt die nu geen broek, oh my god?" "Moet ik mijn haar nu ook ros verven en wenkbrauwen laten optekenen om sexy te zijn?" "Allez die is 30 en zit als vrijgezel op Temptation Island, wij doen het toch nog niet zo slecht dan." "Ja, die kerel staat in het weekend zeker achter de bar in de Carré" en "Probeert hij dat vrouwmens nu te verleiden door een bommetje te maken in het zwembad?"

Een heerlijk weerzien was het met de infraroodbeelden in de slaapkamers, de vrouwenstem die 'temptation' kreunt, de hilarische uitspraken. "Ik ben Jill en krijg altijd wat ik wil." Stonden we allemaal maar zo standvastig in het leven. Nee, ons maak je niet wijs dat dit programma een hoogstaand liefdesexperiment is dat de moderne mens meer moet bijbrengen over relaties en overspel. Wat het wel is: topentertainment -  en een verademing tussen alle panelprogramma's met BV's. En het siert VIJF dat ze deze keer koppels hebben uitgezocht die écht wel willen samenblijven (of het wel héél goed kunnen veinzen, maar ach, wie maalt erom?)

Nu nog de Vlaamse 'Oh Oh Cherso'

In tijden waarin mijn temptation zich beperkt tot McDonald's of pizza, is deze remake meer dan welgekomen. Nu alleen nog VTM overtuigen om de verboden Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' vanonder het stof te halen, en mijn leven is compleet.

Ik heb alvast een Whatsapp-groep opgestart met vriendinnen: tegenwoordig hebben we allemaal digitale televisie, dus dat betekent dat elke woensdagavond iemand anders Temptation-gastvrouw mag spelen. Anno 2016 zonder troela of blacklights, wel met cava die meer dan 5 euro per fles kost. De wodka laten we wijselijk achterwege.

30-01-2016 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

http://oi68.tinypic.com/1256snn.jpg

Annelien Coorevits presenteert 'Temptation Island'. Eerder was ze als presentatrice al te zien in 'Singl3s'. Ze beseft dat werken voor de televisie niet eeuwig kan blijven duren.

"Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren natuurlijk. 'Miracles' (haar eigen juwelen-, accessoires-, geurlijn, nvdr.) loopt echt goed, ik ben er enorm graag mee bezig. Het is de bedoeling dat er elk seizoen een item bij komt. Nu al maken ook sjaals, tassen en zelfs geurkaarsen deel uit van de nieuwe lentecollectie", vertelt ze in De Krant van West-Vlaanderen.

Valentijn
Ze vertelt ook meer over Valentijn. Dat viert ze nooit echt speciaal met haar man Olivier Deschacht. "We houden er wel aan om elkaar een kleine attentie te geven. Maar dat kan simpelweg iets zijn als een aperitiefje klaar zetten en het gezellig maken thuis. Maar zo ineens overdreven romantisch beginnen doen, dat zegt ons allebei niks."

30-01-2016 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama mengt zich in Oscarcontroverse

Obama mengt zich in Oscarcontroverse

http://oi67.tinypic.com/2vbk3tx.jpg

President Obama heeft zich woensdag uitgesproken over de controverse omtrent de Oscarnominaties. De bekendmaking van de genomineerde acteurs en actrices werd twee weken geleden immers op gemengde reacties onthaald, omdat er voor het tweede jaar op rij enkel blanke namen geselecteerd werden.

Obama deed zijn uitspraken tijdens 'Live from the White House': een reeks van interviews met nieuwsankers uit verschillende Amerikaanse steden. Een van hen informeerde bij de president naar zijn mening over het gebrek aan diversiteit in de Oscarnominaties.

De president betreurt het feit dat er geen enkele zwarte acteur of actrice in aanmerking komt voor het felbegeerde beeldje en pleit voor een gelijkekansenbeleid.

"Het zorgt voor beter entertainment. Het zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft deel uit te maken van een Amerikaanse familie," antwoordde Obama. "Dus ik denk dat de hele filmindustrie moet doen, wat elke industrie moet doen en dat is zoeken naar talent en mogelijkheden creëren voor iedereen. En ik denk dat het Oscardebat eigenlijk een afspiegeling is van dit grotere probleem. Zijn we er zeker van dat iedereen een eerlijke kans krijgt?"

"Ik denk dat Californië een voorbeeld is van de geweldige diversiteit in dit land. Dat is een sterkte. Ik denk dat wanneer het verhaal van iedereen wordt verteld, dat dit de kunsten beter maakt," aldus Obama.

Het heeft bijna twee weken geduurd voor Obama zijn mening gaf over het gebrek aan zwarte namen op de lijst.

30-01-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

http://oi67.tinypic.com/2psinvm.jpg

David Bowie deed vijftien jaar geleden auditie voor Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Dat herinnert acteur Dominic Monaghan zich nog goed. Monaghan zelf kroop daarna in de huid van hobbit Merijn of Meriadoc Brandebok. Maar we kennen de Britse acteur natuurlijk ook als Charlie uit de tv-serie Lost.

"Ik was bij Hubbard's, een berucht castingbureau in Londen", vertelt Monaghan aan The Huffington Post. "Ik deed auditie voor 'Lord of the Rings'. Na mijn beurt raakte ik aan de praat met John Hubbard, die de auditie leidde. 'Het ging echt goed. Wacht nog vijf à tien minuten en we geven je wat feedback', zei hij."

"Bowie in het écht!"
Dominic Monaghan zat in de lobby te wachten toen plots David Bowie binnenkwam. "Hij tekende de papieren en ging naar binnen. Ik vermoed dat hij voor de rol van Gandalf kwam. Een ander personage zie ik niet meteen voor hem. Misschien wel natuurlijk. Ik ben alleszins een enorme Bowie-fan en ik ken zijn zoon. Hem in het echt zien, vond ik heel bijzonder."

Online gonzen de geruchten als zou Bowie auditie gedaan hebben voor de rol van Elrond veel luider. Dat vinden wij inderdaad ook beter  passen bij The White Duke.

Gandalf werd uiteindelijk gespeeld door de legendarische Ian McKellen. De rol van lord Elrond ging naar Hugo Weaving. David Bowie speelde zelf onder meer de Goblin King in de film 'Labyrinth' uit 1986.

30-01-2016 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

http://oi67.tinypic.com/vesnyv.jpg

Zanger Christoff won onlangs zijn vierde MIA. Toch is hij niet te spreken over de awardshow. Hij is zeer scherp en geeft ook uitleg waarom dat zo is.

"Het heet de Music Industry Awards, van de héle muziekindustrie dus, en toch slagen ze erin maar één prijs voor de Vlaamse populaire muziek te voorzien", zegt de zanger in Het Belang van Limburg.

"Er is niet eens een aparte categorie voor vrouwelijke en mannelijke artiesten. Dat is gewoon nog maar eens een teken dat ze nog steeds erg op ons neerkijken. Ook al verkopen wij veel meer en hebben we veel meer optredens dan veel van die alternatieve artiesten. Dat vind ik naar mijn collega's toe respectloos."

28-01-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton veroordeeld voor hoes album 'Layla'

Eric Clapton veroordeeld voor hoes album 'Layla'

http://oi67.tinypic.com/w2hx6u.jpg

De legendarische Britse gitarist Eric Clapton is door een Franse rechtbank veroordeeld tot de betaling van een som van 15.000 euro aan de familie van schilder Emile Frandsen, wiens schilderij prijkt op de hoes van het album 'Layla' uit 1970.

De familie van de Franse schilder van Deense oorsprong beschuldigt Clapton ervan dat hij het schilderij gebruikt heeft bij het uitbrengen van een collectors box in 2011. De box kwam er naar aanleiding van het veertigjarige bestaan van de plaat met Derek and the Dominos.

Op de box prijkt, zoals op de originele plaat, het schilderij 'La jeune fille au bouquet' (jonge vrouw met boeket). Maar op de verzamelbox is het kunstwerk ook te zien in drie dimensies. Bovendien zaten binnenin ook een sticker met het schilderij en een reproductie in karton. De familie van de in 1969 overleden schilder oordeelde dat dit een brug te ver was en klaagde Clapton aan omdat hij het schilderij "gedenatureerd" of misvormd had. De Franse rechter ging daar in mee.

Clapton kreeg het schilderij in 1970 van de zoon van de schilder, die Derek and the Dominos onderdak had gegeven in Valbonne. Ze gebruikten het enkele maanden later voor de release van het bewuste album.

28-01-2016 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lanceren nieuwe single Clouseau

BV's lanceren nieuwe single Clouseau

http://oi68.tinypic.com/2z6xg82.jpg

Verwonderig op Twitter gisteren, toen tal van BV's plots filmpjes postten vergezeld van de hashtag 'droomscenario'. In de filmpjes is onder meer te zien hoe toppers als Stan Van Samang, Kobe Ilsen, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Karen Damen en de nieuwe K3'tjes een stukje zingen uit een onbekende song.

Heel wat Twitteraars, Facebookers en Instagrammers vroegen zich af wat er aan de hand was, maar het mysterie werd niet opgehelderd.

Wij denken het echter wél te weten. Als we een loslippige BV mogen geloven, sprong bekend Vlaanderen gisteren massaal in de bres om de nieuwe single van Clouseau, 'Droomscenario', te promoten. Als dat het geval is, is de missie alvast geslaagd.

28-01-2016 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

http://oi64.tinypic.com/2u9mhbq.jpg

Sergio heeft een nieuwe hit en dat zal u geweten hebben. Het uiterst aanstekelijke 'Ik ben Sergio' -hem op het lijf geschreven door boezemvriend Bart Herman- bruist van levenslust. "Als ik ooit mijn leven zou mogen overdoen, dan zou ik zonder twijfel krák hetzelfde doen", zingt hij. Woorden die overigens flink kracht worden bijgezet in de vergezellende clip. Beetje stout, beetje pikant, beetje bloot op het einde, beetje los-er-over, maar: helemaal Sergio.

De clip werd vorige week opgenomen in Tet's Café (what's in a name) in Geel. Sergio moest naar verluidt aan zijn vrouw beloven dat hij "er niet aan zou komen". "Maar dat was toch niet altijd even evident, met hetgeen daar voorgeschoteld werd", klonk het.

28-01-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

http://oi65.tinypic.com/259gzu9.jpg

Op 25 januari werd Astrid Bryan 33 jaar. Ze vierde dat met onder meer Natalia en Stephanie Clerckx. Op de sociale media toonde ze hoe ze haar verjaardag vierde.

Een grote taart mocht uiteraard niet ontbreken. Astrid genoot van het feestje en blies de kaarsjes uit. Haar grote wens is alvast uitgekomen. Enkele maanden geleden verloofde ze zich met Bram Coppens

28-01-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

http://oi64.tinypic.com/34xg6jc.jpg

De documentaire 'Game Face', de debuutfilm van de 29-jarige regisseur Michiel Thomas uit Neerpelt, komt in het aanbod van Netflix. Daarvoor bereikte Thomas een wereldwijde distributieovereenkomst met de streamingdienst, zo meldt de regisseur in een persbericht.

12 keer bekroond

De documentaire gaat over Fallon Fox, de eerste transseksuele MMA-vechter, en Terrence Clemens, een beloftevolle, homoseksuele studentbasketbalspeler in Oklahoma. De film toont de obstakels die transseksuele- en holebi-atleten in hun carrière tegenkomen.

De documentaire speelde op meer dan 45 filmfestivals ter wereld en werd 12 keer bekroond, onder meer met de publieksprijs op het holebifilmfestival Frameline San Francisco.

Uitdaging

"Ons doel was om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit belangrijk thema", aldus Michiel Thomas in het persbericht.

"Via Netflix hebben miljoenen mensen uit meer dan 190 landen de kans om zich te verdiepen in de meeslepende verhalen van Fallon en Terrence. Het was een hele uitdaging om deze film van de grond te krijgen, maar dit is de kers op een overheerlijke taart!"

De release op Netflix staat gepland op 1 februari. De dag daarna zal de film ook via iTunes beschikbaar zijn, klinkt het nog.

28-01-2016 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

http://oi63.tinypic.com/2uqisdy.jpg

Modelabel Calvin Klein heeft wederom heel wat sterren zoals Justin Bieber, Kendall Jenner en FKA Twigs weten strikken om in hun lingerie te poseren. Sommigen dragen daarbij al meer kleren dan anderen.

Tot nu toe zagen we naast de drie hiervoor genoemde celebs ook al foto's van Kendrick Lamar, FKA twigs, Abbey Lee, Saskia De Brauw, Fetty Wap, Sung Jin, Adwoa Aboah, Joey Bada$$, Klara Kristin en Princess Nokia voorbijkomen. Maar bij Calvin Klein lieten ze weten dat die lijst nog aangevuld wordt.

We zijn dan ook razend benieuwd naar wie er nog halfnaakt gaat poseren voor de lentecampagne van het label. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

28-01-2016 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

http://oi67.tinypic.com/rcise8.jpg

Rihanna's nieuwe album, Anti, is online gelekt. Billboard meldt dat het volledige album gisteravond op downloadsites verscheen, kort nadat streamingservice Tidal het per ongeluk voortijdig online had gezet.

Als reactie op het lek, heeft Rihanna haar nieuwe album meteen officieel uitgebracht. De plaat is voorlopig alleen te verkrijgen via Tidal. Leden van Tidal kunnen het album streamen.

Eerder op de dag lanceerde de zangeres al de single 'Work', waarop ook Drake te horen is, via de streamingservice. 'Work' is ook te downloaden via onder andere iTunes.

Er staan dertien nummers op het album. Nummers die Rihanna vorig jaar uitbracht, waaronder 'American Oxygen', 'Bitch Better Have My Money' en 'FourFiveSeconds' met Kanye West en Paul McCartney, staan uiteindelijk niet op Anti.

Maandag liet Rihanna al weten dat haar langverwachte album af was. "Naar Anti aan het luisteren", tweette ze.

28-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

http://oi65.tinypic.com/28mcvfp.jpg

"Ik ben ier nie", "'t Is maar een prente", "'t Zwin deur de bjetn jagen" en natuurlijk "Nurfen! Nurfen! Nurfen!" zijn slechts enkele quotes die van Bevergem een van de meest memorabele Vlaamse reeksen maakt. Dat vond ook Humo, want het magazine bekroonde Bevergem met de Ha! van Humo.

"Hoe West-Vlaams deze serie ook mocht zijn, eigenlijk komen de personages in alle binnenlanden van Vlaanderen voor", looft de jury de reeks. Met als meest heuglijke scène het verjaardagspartijtje bij 'de bende van de Roste'.    

"'Bevergem' was ook op een bevreemdende manier mooi: de camera zag aanhoudend de glamour van het onooglijke - de schoonheid van het lelijke, waar je altijd overheen kijkt als je er van huis uit middenin zit.

Het is, kortom, nogal wiedes alsmede doodnormaal dat de Ha! Van Humo 2015 -met inbegrip van een cursus Algemeen Nederlands voor beginnelingen- geheel en al naar 'Bevergem' gaat", klinkt het juryrapport van de Humo-redactie.

Ook wij vinden Bevergem geweldig. Dit zijn 4 redenen waarom Bevergem de Ha! meer dan verdient:

1. Nurfen! Nurfen! Nurfen!

"Zeven keer geringeld, wil zeggen: nurfen!"

2. De briljante personages

Claude, Lorenzo, 'Dikken', Anja, Amar, Danny en natuurlijk Freddy de Vadder: de acteurs zetten de rollen van hun leven neer.

3. Het West-Vlaams

"Een keuze voor universaliteit", zegt Freddy de Vadder zelf. "Freddy had gewoon al aan al zijn maten op café beloofd dat het in het West-Vlaams zou zijn, nog voor er een letter op papier stond", zegt Wannes Cappelle.

4. De muziek

Stuk voor stuk absolute topschijven op de soundtrack van Bevergem!

Niet iedereen is fan blijkbaar, Minimoeftie had de prijs liever naar 'Radio Gaga' zien gaan.

'De Ideale Wereld' won de Ha! van Humo vorig jaar.

27-01-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is officieel: All Saints maakt comeback

Het is officieel: All Saints maakt comeback

http://oi64.tinypic.com/2gumpmx.jpg

De meidengroep All Saints komt weer bij elkaar. Volgende maand op 26 februari verschijnt hun eerste single One Strike en op 8 april volgt hun vierde studioalbum Red Flag.

De meidengroep maakte de comeback vandaag officieel bekend. Het is volgens de Daily Mail een direct gevolg van de scheiding van Nicole Appleton en Oasis-zanger Liam Gallagher. "Ik schrijf wat in mijn gedachten opkomt", aldus zangeres Shaznay Lewis. "De teksten zijn op de waarheid gebaseerd. Nicole heeft in die tijd veel meegemaakt. Zij zat in mijn gedachten toen ik het liedje schreef."

Huilen
"We spraken uren en uren met elkaar aan de telefoon", voegt Nicole daar zelf aan toe. En ook haar zus Natalie reageerde. "Ik hoorde het nummer voor het eerst in de auto. Ik kon niet stoppen met huilen, want het drong zo goed tot me door waar het over gaat."

Liam en Nicole gingen in 2013 uit elkaar toen bleek dat Gallagher een baby bij een Amerikaanse journaliste had verwekt. Het laatste studioalbum van All Saints dateert uit 2006.

In 2010 verscheen nog een compilatiealbum. De band trad in 2014 een paar keer op met de Backstreet Boys en op een paar festivals. "We hebben onszelf niets opgelegd", aldus Natalie. "Deze comeback komt op een goed moment in ons leven. Ik heb de meiden gemist. Het maakt ons blij. Als je kunt werken met je vriendinnen, waarom niet? We vermaken ons opperbest en ik besteed meer tijd aan lachen en plezier maken dan aan werken.''

27-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco uit The Sky Is The Limit gaat op ruimtereis

Philip Cracco uit The Sky Is The Limit gaat op ruimtereis

http://oi68.tinypic.com/1zlylxw.jpg

Vanaf 2 februari duikt Vlaanderen weer in de wereld van de Vlaamse superrijken in een nieuw seizoen van The Sky Is The Limit. Een van de nieuwe gezichten luistert naar de naam Philip Cracco, alias 'de Vlaamse Wolf of Wall Street'. "Ik bereid mijn ruimtereis voor", klinkt het in Story.

Voorlopig is Philip Cracco nog vrij onbekend, maar daar zal snel verandering in komen. De gewiekste zakenman is al sinds zijn 28e een succesvol zakenman. "Ik raad iedereen aan om dat voor zijn vijfendertigste te doen, dat is de beste leeftijd", aldus de man in Story.

Samen met zijn verloofde - horen we daar een tv-huwelijk aankomen? - Aisha leidt Cracco intussen een comfortabel leven. Hij kocht recent horlogemerk Rodania én bereidt zich voor op een ruimtereis. "In 2017 zou ik naar de ruimte moeten kunnen. Er wordt een raket 60 kilometer de lucht in gestuurd voor een spaceflight van twee uur. Ik heb mijn ticket al, maar het toestel is nog niet klaar."

Vriendin Aisha is er echter niet gerust in. "Ik zal hem uitwuiven en aan de grond weer opwachten, maar ik ga zelf niet mee. Zulke gevaarlijke ondernemingen zijn niets voor mij." Cracco stelt haar echter gerust: "Af en toe gaat er wel nog eens iets mis bij een ruimtereis, dus ik ga niet de eerste vlucht nemen. Misschien de dertigste of zo."

26-01-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Making a Murderer: groen licht voor tweede reeks met explosief bewijsmateriaal

Making a Murderer: groen licht voor tweede reeks met explosief bewijsmateriaal

http://oi68.tinypic.com/2iw37us.jpg

Er komt een tweede reeks van Making a Murderer, de docuserie over de veroordeelde moordenaar Steven Avery (53). Dat meldt Mirror Online. De Britse tabloid beweert dat de tv-makers met nieuw, explosief bewijsmateriaal zullen komen aandraven. Wie nog niets wil weten over het tweede seizoen van deze Netflix-topper, stopt hier beter met lezen.

Zowat heel Amerika raakte sinds december in de ban van de eerste reeks van Making a Murderer. De makers, Laura Ricciardi en Moira Demos, werkten tien jaar aan de documentaire, waarin ze suggereren dat de veroordeling van Steven Avery opgezet werd door de politie. De tweede reeks zal er dus totaal anders uitzien dan de eerste, aangezien er niet nog eens tien jaar aan gewerkt kan zijn.

Nog even recapituleren: Steven Avery zat 18 jaar lang onschuldig vast voor verkrachting. Nauwelijks twee jaar na zijn vrijlating - nadat zijn onschuld bewezen was - liep hij opnieuw tegen de lamp. Hij zou op Halloweensdag in 2005 de fotografe Teresa Halbach verkracht en vermoord hebben, samen met zijn minderjarige neef Brendan Dassey. Avery werd veroordeeld tot levenslang.

Maar Making a Murderer wil aantonen dat het best weleens zou kunnen dat de politie Avery 'geframed' heeft. Avery had na zijn onterechte opsluiting een miljoenenzaak aangespannen tegen de overheid. Het zou dus mooi meegenomen zijn mocht Avery definitief achter de tralies verdwijnen.

Spoiler alert
In de tweede reeks, waar de halve wereld wel op lijkt te wachten, zou er nieuw bewijsmateriaal opgevoerd worden, zo weet Mirror Online. Spoiler alert, nu! Zo zouden twee juryleden bereid zijn om voor de camera te getuigen dat zij geloven de de politie Avery en Dassey er heeft ingeluisd. Het feit dat meer en meer mensen een ander licht willen laten schijnen op de zaak na de uitzending van de eerste reeks, was de aanleiding voor een tweede. Zo zou het verdict van de jury gemanipuleerd kunnen zijn, omdat twee van de juryleden destijds in dienst waren van Manitowoc County.

De advocate van Steven Avery, Kathleen Zellner, is een specialiste in "onterechte veroordelingen" en heeft al 38 dozen met bewijsmateriaal à décharge verzameld. Ze werkt aan een eigen plan om de zaak te laten herzien.

Honderden mensen gingen al een kijkje nemen op het autokerkhof van Steven Avery in Two Rivers, waar de moord op Halbach zou plaatsgevonden hebben.

Intussen zorgde vooral mama Dolores (78) voor een grote verrassing. Zij beweerde dat Teresa's broer, Michael, er iets me te maken heeft. Wordt dus sowieso vervolgd. Ricciardi en Demos zeggen klaar te zijn als er zich nieuwe ontwikkelingen in de zaak voordoen. Ze hebben alvast opnames gemaakt van gesprekken met Steven Avery vanuit zijn cel.

26-01-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste episode nieuwe X-Files genadeloos neergesabeld

Eerste episode nieuwe X-Files genadeloos neergesabeld

http://oi65.tinypic.com/21bu51u.jpg

De fans telden af naar My Struggle, de eerste episode van de nieuwe X-Files. Met nog altijd Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) in de hoofdrol. De teleurstelling was des te groter bij heel wat kijkers en tv-journalisten zondag. Kort samengevat was de eerste van de zes vers ingeblikte afleveringen geen hoogvlieger. "Maar", zo beweert Vanity Fair, "de twee volgende episodes zijn écht wel een pak beter".

Nee, dit was duidelijk niet het beste werk van schrijver en regisseur Chris Carter. Daar bestaat online nogal wat consensus over bij tv-reporters. Het deed Price Peterson (tv.com) denken aan Carters tweede X-Files-film, die volgens hem ook al op niet veel trok. "Het excuus van Carter was toen de staking van het schrijversgild, maar wat kan hij nu inroepen?" vraagt Peterson zich af in zijn recensie. Hij vindt niets terug van de oorspronkelijke trendzettende eigenschappen, zoals "de sfeervolle film-noir-invloeden, de ingehouden spanning, de intelligente dialogen, de visuele storytelling en de kunstige horror".

Koppel?
Peterson beseft dat de eerste aflevering als hoofddoel had om Mulder en Scully weer met een nieuwe uitdaging bij de FBI te krijgen, en hij geeft toe dat Carter daarin wel slaagde. Wie zich nog nauwelijks iets herinnert van de X-Files dertien jaar geleden - de reeks liep over negen seizoenen tussen 1993 en 2002 - kon toch meteen weer volgen. "Hoe waziger je beeld, hoe beter eigenlijk", schrijft Peterson. De kijker werd een handje geholpen door een recapitulatieve fotoreeks: het jongere zusje van Mulder werd ontvoerd, waardoor Mulder een fascinatie opliep voor ufo's. En onderweg botste hij dan al eens op gekke monsters. Ook de bijzondere band tussen Scully en Mulder - ze werden een koppel in de film uit 2008, remember? - kreeg aandacht.

"Maar toch wou ik dat deze episode ook maar één gram had gehad van het vakwerk waar The X-Files bekend om stond", besluit Peterson.

De recensie in Variety ligt in dezelfde lijn en stelt net als tv.com vast dat de eerste aflevering "niets van de geestigheid, spanning of stijl bevat die de oorspronkelijke reeks zo bijzonder maakte". De conclusie is hard: "Hopelijk is wat er ook zal volgen interessanter dan dit uurtje teleurstellende televisie."

Chemie of niet?
De Telegraph haalt iets positiefs aan: "De chemie tussen David Duchovny en Gillian Anderson blijft overeind." Maar de algemene teneur is toch ook hier "ontgoocheling". "Betrouwbare bronnen beweren dat de serie vanaf de derde episode meer spanning en humor krijgt. Ik wil daarin geloven - heb je hem? - maar er komt de komende jaren een stoet van gelijkaardige serie-revivals op ons af. Ik wil niet in een constante staat van 'ik word oud', van teleurstelling en van wantrouwen in mijn eigen smaak verkeren."

Magie
De Hollywood Reporter bevestigt dat My Struggle "niet goed was". Tim Goodman stelt zichzelf en ons de vraag of het wel zo'n goed idee was om de cultserie weer uit de prullenmand te vissen, en zo ja, of zes afleveringen dan wel volstaan. Het probleem ligt volgens hem bij de acteurs en Carters monologen. Duchovny en Anderson hebben niet hun ziel in de herneming gelegd, vindt hij, "en dat is dodelijk in combinatie met de langdradige mono- en dialogen". Ook hij besluit met hoop op beterschap, maar zonder veel overtuiging. "Misschien kan dit verraad nog afgewend worden, als de vijf andere afleveringen veel beter zijn. Misschien kunnen die vijf episodes de personages en het concept (en de acteurs) nieuw leven inblazen. Maar soms is het misschien beter dingen gewoon te laten rusten, en in hun context van tijd en ruimte te laten. Je kan niet zomaar de oorspronkelijke magie opnieuw oproepen."

De waarheid? Die bestaat niet in recensieland. En anders ligt ze uiteraard ginder ergens in het ijle.

26-01-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Celine Dion niet bij begrafenis eigen broer"

"Celine Dion niet bij begrafenis eigen broer"

http://oi66.tinypic.com/11h5jmh.jpg

Celine Dion was nog zodanig emotioneel vanwege de dood van haar man, dat ze besloot de uitvaart van haar broer niet bij te wonen. Dat meldt Entertainment Tonight.

Gisteren vond de uitvaart plaats van Daniel Dion, Celines broer die op 59-jarige leeftijd overleed. Een dag nadat de uitvaart van haar man René Angélil vrijdag plaatsvond bezocht Dion wel de wake voor haar broer, maar nog een uitvaart kon de zangeres volgens insiders niet aan.

Daniel en René overleden vlak na elkaar, beiden aan de gevolgen van kanker. De grootse uitvaart van René was live online te volgen. Ook condoleerden vele vrienden, familieleden en fans de zangeres tijdens een wake donderdag.

Naar verwachting keert Celine volgende maand terug naar Las Vegas, waar ze momenteel een serie concerten geeft.

26-01-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation: "De vrijgezellen hebben zich als leeuwinnen op de mannen gestort"

Temptation: "De vrijgezellen hebben zich als leeuwinnen op de mannen gestort"

http://oi63.tinypic.com/6plt0x.jpg

Nog acht keer slapen, en dan gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. Het beloven alvast stevige beelden te worden: "Den drank is den duvel he", vertelt presentatrice Annelien Coorevits in Humo. "Als ze beginnen drinken, zijn het plots andere mensen."

Wie een kopie van het laatste seizoen verwacht, dat dateert van zo'n dikke vijf jaar geleden, zal teleurgesteld worden. "Vorige keer was echt een marginale bedoening", aldus Coorevits. "Deze keer is het allemaal wat minder extreem. Erger kon ook niet: in het vorige seizoen waren trio's en wat weet ik nog allemaal te zien. Maar pure uitlachtelevisie is tegenwoordig not done."

Volgens Coorevits zijn het 'vier sterke, mooie en deftige koppels' die deelnemen. Geen relaties die op sterven na dood zijn, maar koppels die met elkaar verder willen. Maar dat wil niet zeggen dat het een saaie boel wordt: "In het begin houden ze zich voor dat hen niets kan overkomen. Maar je weet ook: den drank is den duvel, hé. Als ze beginnen te zuipen, zijn het plots andere mensen."

En de vrijgezellen hebben zich ook goed van hun taak gekweten. "Vooral de vrouwelijke vrijgezellen hebben me verbaasd: die zijn echt als leeuwinnen op hun prooi gesprongen. Ze hadden maar één doel: die mannen verleiden. Ik dacht dat de vrouwen iets terughoudender zouden zijn, en dat de mannen eerder voor de directe aanpak zouden gaan. Maar dat bleek niet het geval."

Temptation Island is vanaf 3 februari te zien op VIJF.

26-01-2016 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Big Bang Theory' en 'Friends' verbroederen op één foto Bewaar artikel

'The Big Bang Theory' en 'Friends' verbroederen op één foto

http://oi67.tinypic.com/2qtxyxi.jpg

'The Big Bang Theory' is één van de meest populaire series van het moment. Vele jaren geleden was dat 'Friends'. De voormalige cast van 'Friends' en de huidige van 'The Big Bang Theory' verbroederden op één foto.

Op de foto, die Kaley 'Penny' Cuoco deelde op Instagram, zijn David Schwimmer, Matt Le Blanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki en Simon Helberg te zien. Alleen Chandler (Matthew Perry) was niet aanwezig.

Kaley was duidelijk in haar nopjes over deze heuglijke reünie. "Euhm, mijn nacht is geslaagd! Kan niet meer ademen. 'Friends' ontmoet 'The Big Bang Theory'. Ik ben gestorven en ga naar de hemel", schrijft ze onder de foto.

25-01-2016 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Vlaams topmodel: "Ik mag al meteen naar New York"

Nieuw Vlaams topmodel: "Ik mag al meteen naar New York"

http://oi63.tinypic.com/2djx9o5.jpg

Chloë Glanowski (17) uit Hoeilaart werd gisteren in Parijs verkozen tot 'Top Model Belgium' en mag hardop dromen van internationale catwalks en grote modehuizen. "Vijf minuten na haar overwinning hingen alle grote agentschappen uit Parijs al aan de telefoon", stamelt haar moeder Joëlle.

Met honderden waren ze, in de mooie zaal van het Lido op de Champs-Elysées. Jongens en meisjes, allen dromend van een lintje of een titel in één van de tien categoriën tijdens de finale van Top Model Belgium. Maar dé hoofdprijs was voor Chloë Glanowski. Zeventien lentes jong, vijfdejaarsstudente Sport-Wetenschappen aan het Don Bosco Instituut in Groot-Bijgaarden, gezegend met een erg specifieke schoonheid, maar vooral: nu al quasi zeker van een grote carrière.

Want de wedstrijd mag dan wel enkel in Wallonië op televisie te zien zijn, Top Model Belgium staat geboekstaafd als de grootste van ons land en een absolute topper in Europa. Met meer dan bijzondere aandacht gevolgd door de grote agentschappen in Parijs en met ex-winnaars als Axel Kwenkeu, Brenda Ntale en Camille Rochette een hoofdleverancier op internationale catwalks.

"Dat is me nu al duidelijk", aldus een geëmotioneerde Chloë. "Meteen na mijn overwinning kreeg ik al kaartjes en aanbiedingen van grote fotografen en agentschappen. Weet je, ik had slechts één droom in het leven. Als kind al tuurde ik uren naar televisie om al die mooie meisjes te zien. Het enige wat ik écht wilde, was ooit één van hen te zijn. Dit is ongelofelijk."

25-01-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kinderen Charlie Sheen zijn bang van hun eigen vader"

"Kinderen Charlie Sheen zijn bang van hun eigen vader"

http://oi67.tinypic.com/j5xd9j.jpg

De woede-uitbarstingen van Charlie Sheen hebben ervoor gezorgd dat zijn kinderen zich niet meer op hun gemak voelen bij hun vader. Dat beweert New York Post.

"Ze zijn bang", beweert een insider. Uit eerdere berichten werd duidelijk dat Sheen zijn kinderen niet spaarde in zijn woede-uitbarstingen en ze de huid vol schold en dreigde hun speelgoed weg te gooien. ,,Ze houden natuurlijk van hun vader, maar ze voelen zich niet op hun gemak. Dat soort dingen gaan niet zomaar over."

Een vriend van Sheen zegt echter dat moeder Denise Richards de telefoons van haar kinderen gebruikten en het daardoor onterecht leek alsof hij de kinderen in het vizier had. ,,Het is lastig want de kinderen willen hun vader zien, maar dat staat Denise niet toe zonder haar aanwezigheid. Hij heeft wel iedere dag per telefoon contact."

25-01-2016 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardairsman koopt jacht van 35 miljoen voor Holly Valance ondanks zeeziekte

Miljardairsman koopt jacht van 35 miljoen voor Holly Valance ondanks zeeziekte

http://oi67.tinypic.com/2cxxkyt.jpg

De Australische actrice en zangeres Holly Valance (32) heeft een mooi cadeau gekregen van haar man, de Britse miljardair Nick Candy (43). Het betreft een jacht van het eerder grotere kaliber: een Benetti 11/11. Waarde: om en bij de 35 miljoen euro. Daar kan je je al eens mee op het water vertonen! Maar laat net dát een probleem zijn voor Holly: ze wordt zeeziek.

Niet dat manlief niet op de hoogte was van de zeeziekte van zijn geliefde. Hij vond zelfs een oplossing: tv-hypnotiseur Pal McKenna (52) zorgt ervoor dat Holly alles binnenhoudt op de boottochtjes met de Benetti. Sinds McKenna zich moeide, bleef de superjacht inderdaad schoon.

Holly Valance is bekend van haar rol als Felicity (Flick) Scully in de populaire Australische soapreeks Neighbours. Ze speelde ook Nika Volek in Prison Break. Ze is getrouwd met de vastgoedmagnaat Nick Candy en heeft een dochtertje van twee, Luka. Ze had een groot aandeel in het "kindvriendelijk" maken van de jacht, zo vertelt haar echtgenoot aan het gespecialiseerde tijdschrift Boat International. Ook dure kunstwerken van Tracey Emin (52) mochten niet ontbreken.

"Er waren geen bars geïnstalleerd en het zonnedek was een miskleun", zegt Nick Candy. "Alles was te klein: de jacuzzi en de zetels. Binnenin leek het een Russisch tsarenpaleis. Niet de stijl van mijn familie. Gebruiksvriendelijkheid en comfort zijn het allerbelangrijkste. 'Nooit zit ik nog op een ongemakkelijke stoel', zei mijn vrouw mij.

Het schatrijke koppel maakte al zeetochtjes met de Benetti naar Monaco en Saint-Tropez, en ook naar het Italiaanse Capri, waar Simon Cowell als gast mee aan boord mocht. Cowell is bevriend met McKenna, vandaar.

25-01-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Foute Vrienden' zien een 'vriend' stoppen met het programma

'Foute Vrienden' zien een 'vriend' stoppen met het programma

http://oi66.tinypic.com/1zl69ef.jpg

'Foute Vrienden' moet afscheid nemen van één van zijn 'vrienden'. Begijn Le Bleu kondigt aan dat hij na drie seizoenen stopt met de reeks.

"Of er nog een vierde seizoen komt? Dat weet ik niet, maar het zal niet met mij zijn. Mijn verhaal bij 'Foute Vrienden' is geschreven. We hebben drie prachtige seizoenen en een film gehad en dat is voor mij voldoende", zegt hij in De Zondag.

"Veel mensen beseffen niet dat tv voor mij een zijstap was. Ik ben iemand die op het podium moet staan."

25-01-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boy Nick Carter heeft spijt van wangedrag

Backstreet Boy Nick Carter heeft spijt van wangedrag

http://oi64.tinypic.com/2hnlu9s.jpg

Nick Carter heeft zich gisteren voor het eerst op Twitter uitgelaten over zijn arrestatie van ruim een week geleden na een vechtpartij. De 35-jarige zanger van de Backstreet Boys biedt zijn excuses aan voor zijn wangedrag.

"Ik ben ook maar een mens en het kan soms een strijd zijn om er een gezonde levensstijl op na te houden. Ik ben niet perfect en dat spijt me", begint Nick. "Als we vallen moeten we opstaan en doorgaan. Ik hoop dat jullie met me mee blijven lopen."

Nick Carter werd op woensdag 13 januari in Key West in de staat Florida samen met een vriend gearresteerd vanwege een vechtpartij in een bar. Volgens een politierapport, waar People uit citeert, waren Carter en zijn maat dronken. Ze waren door de barman al meermalen gevraagd te vertrekken. Buiten gaf zijn maat een kopstoot aan een buitenwipper. Carter greep een portier bij de keel. Het incident is vastgelegd door beveiligingscamera's.

De volgende dag kwam de Backstreet Boy, die in mei een zoontje verwacht met zijn vrouw Lauren, weer op vrije voeten.

24-01-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Angie: "David Bowie probeerde me te wurgen"

Ex-vrouw Angie: "David Bowie probeerde me te wurgen"

http://oi65.tinypic.com/2ilojdi.jpg

Angie Bowie laat weer van zich horen. De ex-vrouw van de onlangs overleden David Bowie haalt sinds zijn dood allerlei herinneringen op in de media. Deze keer vertelt ze aan de Britse tabloid The Sun over een incident van eind jaren zeventig. Onder invloed van drugs zou Bowie haar te lijf zijn gegaan.

Angie en David waren destijds getrouwd, maar David hield er ook vriendinnen op na. Een ervan was Corinne Schwab, die werkte als assistente van de artiest. Angie en Corinne kregen ruzie over de hoeveelheid bagage die de assistente had ingepakt voor een reisje naar Jamaica. "Corinne snauwde tegen me dus ik zei dat ze niet op zo'n toon tegen me moest praten. Toen kwam David aanrennen."

Volgens Angie was David high, hij had net ervoor coke gesnoven. "Hij greep me bij mijn keel en begon me te wurgen. Hij was blind van woede en liep tegen me te schreeuwen. Ik raakte in paniek. Corinne trok hem van me af. Ze heeft mijn leven misschien wel gered." Angie kan het niet laten een sneer uit te delen: "Corinne had vast gewild dat hij doorging, maar voorzag al wat de gevolgen daarvan zouden zijn."

In 1979 scheidde Bowie van zijn vrouw. Zijn ontrouw was volgens Angie een probleem geworden, na de gelukkige beginjaren van het huwelijk. "Ik wist dat hij affaires had, maar zolang dat discreet gebeurde maakte heT me niet zo veel uit. Zolang ik maar respectvol werd behandeld. Dat deed hij niet meer. Ik betrapte hem eens met een zangeres. Toen realiseerde ik me dat mijn huwelijk niks voorstelde."

24-01-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas na 5 jaar officieel van kanker genezen

Michael Douglas na 5 jaar officieel van kanker genezen

http://oi68.tinypic.com/sfh276.jpg

Acteur Michael Douglas heeft goed nieuws gekregen. Zijn artsen hebben hem verteld dat hij genezen is van kanker. De 71-jarige Amerikaan besloot om dit gisteren te vieren, aldus de Britse krant The Sun.

In augustus 2010 werd keelkanker vastgesteld bij Douglas. Zelf denkt hij dit te hebben gekregen door orale seks. De acteur werd behandeld en dat is goed aangeslagen. Inmiddels is hij vijf jaar kankervrij en is hij om die reden genezen verklaard.

Zijn woordvoerder laat weten: "Dit is een echte mijlpaal. Hij is al vijf jaar gezond en hij voelt zich geweldig." Wat Douglas deed om de feestelijke gebeurtenis te vieren, meldt The Sun niet.

24-01-2016 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts gecast naast Fifty Shades-actrice

Matthias Schoenaerts gecast naast Fifty Shades-actrice

http://oi63.tinypic.com/zxuoec.jpg

Matthias Schoenaerts zal meespelen in de Amerikaanse film The Sound of Metal, het regiedebuut van Darius Marder. Het nieuws werd bekendgemaakt door het filmmagazine Deadline.com.

De Belgische acteur zal schitteren aan de zijde van actrice Dakota Johnson, bekend van de verfilming van Fifty Shades Of Grey. Schoenaerts kruipt in de huid van de drummer van een band, Johnson speelt de zangeres. De drummer begint zijn gehoor te verliezen en moet genoegen gaan nemen met een toekomst van stilte.

Michael Costigan en Ben Leclair gaan The Sound of Metal producen. De opnames zouden in augustus van start moeten gaan.

24-01-2016 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret stelt schattig zoontje Nolan voor

Jade Foret stelt schattig zoontje Nolan voor

http://oi68.tinypic.com/34g7kwj.jpg

Het 25-jarige Jade Foret is vorige week zaterdag van haar derde kindje bevallen. Dat maakte het Belgische mode lvandaag zelf bekend op Instagram. Nolans twee zusjes en papa Arnaud Lagar­dère zijn ook zichtbaar trots op de nieuwste aanwinst van het gezin.

Foret en de 54-jarige zakenman Lagardère hebben samen al twee kinderen: Liva (3) en de anderhalf jaar oude Mila.

Soap-toestanden
Uit een eerder huwelijk met zijn ex-vrouw Manuela Erdödy heeft Lagardère ook al twee zonen, Alexandre en Emery. De 21-jarige Alexandre heeft ondertussen een relatie met Cassandra Foret, het 16-jarige zusje van Jade. Het zijn dus opvallende familiefeestjes ten huize Lagardère-Foret.

24-01-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning en koningin met Nederlands vorstenpaar naar Bozar

Koning en koningin met Nederlands vorstenpaar naar Bozar

http://oi67.tinypic.com/2505taa.jpg

Het Nederlandse en het Belgische koningspaar hebben gisterenavond samen het openingsconcert ter gelegenheid van het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie bijgewoond.

Nederland is in de eerste helft van 2016 voorzitter van de Europese Unie. Voorafgaand aan het concert in het kunstencentrum BOZAR in Brussel poseerden koning Filip en koningin Mathilde met koningin Maxima en Koning Willem-Alexander.

Het openingsconcert werd verzorgd door het Nederlandse Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van de Zweedse dirigent Herbert Blomstedt.

24-01-2016 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nergens eten ze zo hip als in Gent"

"Nergens eten ze zo hip als in Gent"

http://oi63.tinypic.com/263hfeh.jpg

Jeroen Meus gaat in Gent een tweede vestiging van zijn hotdogrestaurant 'Würst' ­openen. Daarmee is de stad van ­Termont alwéér een hippe eettent van een talentvolle chef rijker. Geen toeval, want "alleen in Gent staan ze zo open voor creatieve concepten."

Nadat thuishaven Leuven al collectief is platgegaan voor zijn culinaire 'haute-dogs' wil Jeroen Meus nu ook voet aan de grond krijgen in Gent. Binnenkort tekent hij een overeenkomst voor de huur van een pand in de Nederkouter. Daar hoopt hij in de zomer een tweede vestiging van Würst te openen. "Van alle steden die ik bezocht, is Gent de meest geschikte voor een nieuwe Würst", zegt de kok.

"Ik voel me er heel erg op mijn gemak. Ze spreken er een tof taaltje en het is een alternatieve stad op een toffe manier. Het is de enige plek waar je het leuk vindt om een moeder met gummilaarzen hand in hand met haar kind te zien wandelen. Elders komt dat geforceerd over. Toen ik twintig jaar geleden stage liep in Gent, was het een sombere grijze stad. Nu is dat net andersom."

De ene na de andere jonge creatieve ­culinaire geest heeft de jongste jaren de weg naar de Arteveldestad gevonden. Michaël Vrijmoed (Vrijmoed), Davy De Pourcq (Volta), Thomas De Munck (Karel De Stoute), Wim Ballieu (Balls & Glory), Jason Blanckaert (J.E.F.), Olly Ceulenaere (Publiek) en Kobe Desramaults (De Vitrine en De Superette) zijn maar enkele van de chef-koks die er voor smakelijke en vooral creatieve hoogstandjes zorgen.

24-01-2016 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse sterren nemen afscheid van Ron van Tienen

Vlaamse sterren nemen afscheid van Ron van Tienen

http://oi63.tinypic.com/10y30ua.jpg

De Vlaamse showbizz heeft vandaag in het crematorium van Lochristi afscheid genomen van presentator Ron van Tienen. De man werd 57 en kwam om het leven bij een verkeersongeval op de n49 in Maldegem.

Zijn poulain Steve Tielens zong snikkend zijn nummer 'ik mis je' en kuste op het einde zelfs de urne van Ron.

Ook Wendy Van Wanten, Jo Vally, Frank Galan, Michael Lanzo, Marina Wally en Yves Segers kwamen afscheid nemen.

24-01-2016 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe realityshow op Spaanse tv: "Ik wil non worden"

Nieuwe realityshow op Spaanse tv: "Ik wil non worden"

http://oi63.tinypic.com/mjsexc.jpg

Vijf meisjes gaan in Spanje deelnemen aan een nieuwe realityshow met de titel 'Ik wil non worden'. Die moet tonen hoe ze "de roeping van God" en het kloosterleven ontdekken.

De zender Cuatro lanceert het programma 'Quiero ser monja' in samenwerking met het Amerikaanse Warner in Europa. De realityshow, die in februari begint en over zes weken loopt, is geïnspireerd op een programma dat al bestaat in Noord-Amerika: 'The Sisterhood: becoming nuns' heet het daar.

"Met dit programma willen we geen polemiek maar net een gezond debat over de religieuze roeping op gang brengen", aldus productiedirecteur Mariano Blanco. "De religieuze congregaties erkennen dat dit van groot nut kan zijn als daarmee een groter aantal mensen hun religieuze roeping kenbaar maken."

Volgens de directeur werden de vijf protagonisten geselecteerd in functie van hun roeping door God en hun intentie om non te worden. "Het zijn allemaal normale meisjes (...) Een van hen is zelfs de wederhelft van een paar", voegde hij eraan toe.

Gedurende zes weken zullen de deelneemsters zich onderdompelen in het dagelijkse leven van religieuze gemeenschappen in verschillende steden van Spanje, denk maar aan Madrid, Granada en Alicante. Daarna trekken ze ook richting Bolivia, in het hart van de jungle.

24-01-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Safety First - The Movie' wint Çavaria Media Award

'Safety First - The Movie' wint Çavaria Media Award

http://oi66.tinypic.com/2lieadd.jpg

Çavaria, de Vlaamse koepel van holebi- en transgenderverenigingen, heeft haar jaarlijkse Media Award uitgereikt aan de productiehuizen achter 'Safety First - The Movie', voor hun "waarheidsgetrouwe en gelaagde portrettering van het coming-outproces". Zo werd vanavond op de Çavaria Awards in de Gentse Vooruit onthuld.

'Safety First - The Movie' draait volledig rond de coming-out van hoofdpersonage Dirk Porrez, aldus Çavaria. "Een belangrijk aspect van een coming-out dat dikwijls over het hoofd wordt gezien, is zelfaanvaarding. Ook de rol van humor komt mooi aan bod. Homomopjes die op het eerste zicht heel onschuldig zijn, kunnen vaak beledigend overkomen en mensen het gevoel geven dat ze zichzelf niet kunnen zijn. Het publiek wordt op een speelse en ongedwongen manier aan het denken gezet over hun eigen gedrag", zegt Çavaria-woordvoerder Jeroen Borghs.

Groen-politica Petra De Sutter kreeg de Çavaria Campaign Award voor haar werk in de goedkeuring van de transgenderresolutie in de Raad van Europa. De Çavaria Lifetime Achievement Award ging naar Anke Hintjens. "Zij was woordvoerster en politiek medewerkster bij de Holebifederatie (de voorloper van Çavaria) en was een van de drijvende krachten achter de openstelling van het huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht en de totstandkoming van de antidiscriminatiewetgeving", zegt de koepel van holebi- en transgenderverenigingen.

24-01-2016 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteur Matthew Perry heeft geheugenstoornissen

Friends-acteur Matthew Perry heeft geheugenstoornissen

http://oi65.tinypic.com/oqzwar.jpg

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie) heeft door zijn jarenlange verslaving aan alcohol, softdrugs en kalmerende medicijnen ernstige geheugenproblemen ontwikkeld. De inmiddels 46-jarige ster kan zich namelijk niets meer herinneren van de opnames van drie seizoenen van de tv-komedie. Dat heeft hij gezegd in een Britse radio-ontbijtshow.

Perry was ruim tien jaar lang verslaafd en bezocht in die tijd meermaals allerlei afkickklinieken. Hij zou de laatste jaren weer clean zijn en voorlichting geven aan mensen die verslaafd zijn of net als hij een positievere draai aan hun leven willen geven. Voor zijn inzet op dat vlak heeft de acteur een prijs gekregen van het Witte Huis.

In het radioprogramma van Chris Evans zei Matthew dat de draaidagen van de Friends-seizoenen drie tot en met zes volledig uit zijn brein zijn verdwenen. De serie kende 10 seizoenen van 1994 tot 2004. Hij schaamt zich niet voor zijn geheugenproblemen. ,,Dat kan de beste overkomen.''

De acteur werd begin januari dit jaar in Londen gespot door paparazzi-fotografen en hij zag er volgens de Britse tabloid DailyMail uit als een verfomfaaide zwerver. Recent dook hij op in de talkhow van Graham Norton. Daar maakte hij volgens kijkers een verfomfaaide en verwarde indruk. ,,Het lijkt wel of hij een beroerte gehad heeft'', twitterde iemand tijdesn de uitzending.

Perry verblijft de komende vier maanden in Londen waar hij speelt in het theaterstuk The End Of Longing: een gitzwarte komedie. Hij heeft aangegeven niet aanwezig te zullen zijn bij een eenmalige reünie van de Friends-cast eind februari.

22-01-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele geeft tips voor orale seks bij vrouwen: "Het gaat om veel meer dan likken"

Goedele geeft tips voor orale seks bij vrouwen: "Het gaat om veel meer dan likken"

http://oi68.tinypic.com/2055zpv.jpg

Rond orale seks bij mannen is het afgelopen najaar al genoeg inkt gevloeid, tijd om onze aandacht naar de vrouw te verleggen. Een vrouw oraal bevredigen is allesbehalve gemakkelijk, maar Goedele Liekens geeft in NINA deze week de juiste tips & tricks. "Beschouw het als mijn nieuwjaarcadeautje, dames!"

Vorige week gaf Goedele Liekens als relatieadvies in haar column in NINA - het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws - om de kleerkast van je man onder handen te nemen. Morgen trakteert ze mannen op enkele bruikbare tips als het op orale seks bij vrouwen aankomt. Zo kunnen ze alvast oefenen tegen Valentijn, raadt Liekens hen aan.

"Om maar met de deur in huis te vallen: beffen is belangrijker dan pijpen. Veel belangrijker. Omdat het vaak de enige manier is voor vrouwen om klaar te komen. Beffen is ook moeilijker dan pijpen. Vandaar is dit 'deel één'. We willen namelijk dat jullie dit écht goed doen, heren ..."

Ook concrete stap-voor-stap tips ontbreken niet:

"Bij orale seks richt je je helemaal op haar: let op haar reacties of aanwijzingen. Als ze haar heupen verschuift, verschuif dan - zucht - niet mee. Het wil immers zeggen dat ze zich precies goed legt voor meer genot. (...) Het gaat om veel meer dan likken alleen. Gebruik je vingers, je lippen en je adem als je haar gek wil maken. En start zeker niet bij de clitoris. Wissel af en kijk elke keer naar hoe ze reageert."

22-01-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik geef het toe: ik ben 25 jaar en dol op K3"

"Ik geef het toe: ik ben 25 jaar en dol op K3"

http://oi64.tinypic.com/2qibk44.jpg

K3 schrijft geschiedenis. Voor het eerst in hun bijna 20-jarige bestaan geeft het trio concerten voor volwassenen. En ja, ook ondergetekende heeft kaartjes. Want na al die jaren is het eindelijk sociaal aanvaard om ervoor uit te komen dat je K3 best kan smaken. Ook als je de lagere school al meer dan een decennium gepasseerd bent. En wel hierom.

1. Nostalgie

Meebrullen met 'Oya lélé' tijdens een lange autorit, op de speelplaats dansjes oefenen voor 'Oma's aan de top',... Wie zich momenteel in zijn twintiger jaren bevindt, kijkt naar K3 als pure nostalgie. En als de oudere generaties zich nog steeds mogen laten gaan op 'Good Vibrations', wie zijn zij dan om de wenkbrauwen op te trekken als wij nu eens alles willen geven op 'Hippie Shake'?!

2. Catchy nummers

Je moet echt al een K3-hater in hart en nieren zijn om aan de verleiding te kunnen weerstaan om 'Wie heb ik aan de lijn?' te beantwoorden met 'Hallo, Hallo?'. Je mag van K3 zeggen wat je wilt (dat we ondertussen wel genoeg brooddozen hebben bijvoorbeeld, of dat dat berenkleed van Josje niet meteen haar beste vestimentaire keuze ooit was), maar niet dat hun nummers niet catchy zijn. Of loopt er nog iemand in Vlaanderen rond die niet tot vervelens toe '10.000 Luchtballonnen' heeft geneuried?

3. Regenboogkleedjes

Wie wordt er nu niet gelukkig van iets als een regenboogkleedje? Het is zilver, glanzend én het heeft een regenboog (duh). Kortom, zo fout dat het weer helemaal geweldig wordt. Niet dat je er nu per se een avondje mee op café wil gaan zitten of zou aantrekken voor een ontmoeting met de schoonouders, maar het is toch een stukje wereld- euhm - muzikaal erfgoed.

4. Karen Damen

Na het immense succes van 'Perfect' en talloze andere passages op het kleine scherm, is het bewezen: Karen Damen is een topwijf. Geen huppeltrien die leeft op worteltjes en een roze wolk, maar iemand zoals jij en ik. Iemand die net iets te graag chocolade eet, liever in de zetel ploft dan naar de sportschool gaat en wel eens 'vergeet' op te ruimen. En naar zo iemand gaan we maar al te graag een paar uur kijken.

5. Instant vrolijkheid

En wat krijg je als je al die factoren optelt en allemaal samen neerpoot in de Lotto Arena? Een avondje ongeremde fun met gelijkgezinden (en heel veel regenboogkleedjes). En wie wil dat nu niet?

22-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We kunnen geen buitenaards leven vinden omdat het uitgestorven is"

"We kunnen geen buitenaards leven vinden omdat het uitgestorven is"

http://oi67.tinypic.com/28b4p3s.jpg

Onderzoekers vinden meer en meer bewijs van bewoonbare planeten, maar van buitenaards leven is nog steeds geen enkel spoor gevonden. Logisch, schrijven twee Australische astrobiologen in een paper in het vakblad Astrobiology. "Als er al leven is, sterft het waarschijnlijk heel snel uit."

"Het heelal zit wellicht boordevol bewoonbare planeten", schrijven Aditya Chopra en Charley Lineweaver van de Australian National University in hun paper. "Dus denken veel wetenschappers dat het moet wemelen van de aliens. Maar jong leven is fragiel, en we denken dat het zelden genoeg evolueert om te kunnen overleven."

Zo'n vier miljard jaar geleden waren zowel de aarde als Venus en Mars mogelijk allemaal bewoonbaar. Maar jonge planeten zijn instabiel, en ongeveer een miljard jaar na het ontstaan werd Venus een broeikas en Mars een ijsblok.

Omgeving stabiliseren

"Om een planeet bewoonbaar te houden, moeten levensvormen broeikasgassen reguleren om de oppervlaktetemperatuur stabiel te houden", stelt de paper. "Het leven op aarde heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld in de stabilisering van het klimaat." Als er op dat moment op Mars of Venus al micro-organismen waren, dan waren die wellicht niet genoeg ontwikkeld om de snel veranderende omgeving te stabiliseren.

"Het mysterie waarom we nog geen tekenen van aliens gevonden hebben, heeft misschien minder te maken met het ontstaan van levensvormen maar alles met het feit dat die er niet in slagen hun omgeving te stabiliseren", luidt het.

Volgens de onderzoekers biedt hun theorie mogelijk een verklaring voor de Fermiparadox. Fysicus Enrico Fermi wees al in 1950 op het contrast tussen de statistische waarschijnlijkheid van het bestaan van buitenaards leven en het gebrek aan bewijs daarvoor.

22-01-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het hart van de IS Hunting Club: "We hebben al een paar duizend IS-strijders gedood"

In het hart van de IS Hunting Club: "We hebben al een paar duizend IS-strijders gedood"

http://oi64.tinypic.com/10n5lxj.jpg

In de oorlog tegen IS in Irak zijn de Koerden de grondtroepen van de internationale coalitie. Hun elitetroepen zijn strijders die behoren tot de Counter Terrorism Group, een gevechtseenheid van een paar honderd mannen. Zij gaan als eersten het gevecht aan met de IS-strijders. Een reportageploeg van Nieuwsuur, een actualiteitenprogramma dat te zien is op de Nederlandse Publieke Omroep, kreeg uitzonderlijk toegang tot hun basis bij Suleimaniya en mocht mee tijdens een gevechtsoperatie in de buurt van Kirkoek.

"Wij zijn de IS Hunting Club. Als wij het gevecht aangaan, willen we winnen", klinkt het uit de mond van commandant Polat Talabani. "Wij zijn de jagers en onze tegenstander is de prooi. Daarom zijn we trots op dit embleem."

"Ik vind het normaal, want ik vecht voor mijn land", vult een strijder aan. "En voor mijn land sterven is normaal, dat vind ik niet erg. Ik sterf zodat de jongere generatie rust heeft en mijn land beschermd is. Als mijn collega's en ik ons niet opofferen, dan verzeker ik u dat onze families nooit rust zullen hebben en in angst zullen blijven leven."

22-01-2016 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noa Neal en Frank Molnar hebben grote toekomstplannen

Noa Neal en Frank Molnar hebben grote toekomstplannen

http://oi64.tinypic.com/5mygw3.jpg

Noa Neal en Frank Molnar zijn al een tijdje verloofd. De zangeres heeft de toekomst al een beetje gepland. Een huwelijk op Ibiza en nadien volgen er kinderen.

"Ik hoop dat er binnenkort kindjes komen. Frank en ik zijn verloofd en alles verloopt volgens plan. Binnenkort willen we samen een nieuw huis kopen", vertelt ze over haar toekomstplannen in Jet Magazine.

Trouwen staat ook op de planning van het gelukkige koppel. "We zouden heel graag op Ibiza trouwen. We zijn er helemaal aan verknocht en gaan er liefst zo veel mogelijk naartoe. Onze trouw mag best romantisch zijn."

21-01-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde seizoen 'The Sky is the Limit' stelt "Vlaamse Wolf of Wallstreet" voor

Derde seizoen 'The Sky is the Limit' stelt "Vlaamse Wolf of Wallstreet" voor

http://oi68.tinypic.com/2hy7wut.jpg

"De Vlaamse Wolf of Wallstreet" noemt programmamaker Peter Boeckx Rodania-eigenaar Philippe Cracco, een van de nieuwe gezichten in 'The Sky is the Limit'. Die realityreeks op VIER rond de wat rijkere medemens is al aan het derde seizoen toe. Andere nieuwkomers zijn tuinarchitecte Veerle Smet, de twee dj-meisjes van 2Empress en Marianne De Nil, eigenares van een vleesverwerkingsbedrijf.

Ook oude bekenden als het koppel (?) Jan Kriekels en Kirsten Janssen, Willy Naessens, Michel Van den Brande, Danielle Huybrechts en Thomas duiken weer op in 'The Sky is the Limit'. Wie echter zot was van langbenige Olga - ja, die stoeipoes van Harry - is eraan voor de moeite. Haar zien we niet meer terug. En deze bende moet dat goedmaken:

Philip Cracco
"Philip omschrijft zichzelf als iemand die geboren is in de 'sloppenwijken' van Roeselare", zegt reportagemaker Peter Boeckx. Aanvankelijk was de glamour in Cracco's bestaan inderdaad ver te zoeken. De West-Vlaming ging aan de slag als arbeider en schilderde bussen. Daarna ging hij voor enkele jaren bij de para's, maar niet veel later stond hij alweer bussen te schilderen. Vandaag rijdt hij met blitse racewagens en maakt hij exotische reizen, met zijn bloedmooie vriendin, Aïsha, een West-Vlaamse met roots in Sri Lanka.

Cracco heeft dus fortuin gemaakt. "Op een gegeven moment richtte hij 'Accent Interim' op", zegt Peter Boeckx. "Twee jaar geleden heeft hij dat voor veel geld verkocht." Cracco is eigenaar van het bekende horlogemerk Rodania.

Marie-Anne De Nil
Marie-Anne De Nil is de vrouw achter 'De Nil Vleeswaren', zeg maar een beetje de vrouwelijke tegenhangster van Balthasar Boma maar dan in het echt én met gigantisch succes. Ze wou naar eigen zeggen nooit ofte nooit een Rolls Royce, maar toen ze er eentje zag, zei ze goudeerlijk: "Wel mooi, he". Ook haar vrouwelijke levenspartner komt aan bod in de reeks.

2Empress
Er moest ook wat jeugd in The Sky is the Limit zitten. Peter Boeckx kon Charline Vandergeeten (26) en Justin Szpringer (22) strikken, beter bekend als het dj-duo ZEmpress. Vooral bezuiden de taalgrens scoren de dames enorm. Maar ze doen hun ding in de hele wereld en zitten bij hetzelfde label als Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike.

Veerle Smet
Veerle Smet is een flamboyante landschaps- en interieurarchitecte, bij wie je moet zijn voor exclusieve opdrachten. Zij komt bij mensen waar u en ik nooit een stap in huis zouden zetten. Ook die krijgen we te zien in het derde seizoen, zo klinkt het bij VIER.

21-01-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Belgica' vanavond in wereldpremière op Amerikaans filmfestival Sundance

'Belgica' vanavond in wereldpremière op Amerikaans filmfestival Sundance

http://oi67.tinypic.com/1j525k.jpg

Op het Amerikaanse filmfestival Sundance gaat vanavond om 17 uur plaatselijke tijd de Belgische film Belgica in première. Dat is de nieuwe film van Felix van Groeningen.

Het is de eerste keer dat een Belgische fictiefilm zijn wereldpremière kent op Sundance. De première in Utah wordt bijgewoond door de regisseur en acteurs Tom Vermeir, Stef Aerts en Charlotte Vandermeersch.

Sundance is het belangrijkste Amerikaanse filmfestival voor de onafhankelijke film. Het werd jaren geleden opgericht door Robert Redfort en menig Amerikaans regisseur - onder andere Tarantino en Soderbergh - mocht er zijn carrière starten.

In ons land gaat Belgica in première op 28 februari in Gent. De film komt op 2 maart in de zalen.

21-01-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermist: de liefjes van K3

Vermist: de liefjes van K3

http://oi67.tinypic.com/2hnmgjn.jpg

Nieuwe liedjes en dansjes, de eerste keer live zingen in het Sportpaleis, ­ontelbare fotoshoots... Hoe ingrijpend het leven van Marthe, Klaasje en ­Hanne veranderd is, bleek gisteren in het eerste deel van de documentaire 'Wij zijn K3'. Familie en vrienden ­glunderden aan de zijlijn. Maar waar zijn die drie jeugdvriendjes gebleven? Passen zij nog in het sprookje?

De scoutsvriendinnen van Hanne, Marthes grootmoeder met de ­onvermijdelijke krantenknipselmap, de ouders van Klaasje. Vol trots spraken ze in 'Wij zijn K3' over het fantastische nieuwe leven dat hun oogappels te beurt valt. Over weliwaar drukke agenda's, maar toch ook over die gouden kans om hun grote droom waar te maken.

Veel kans dat Jorn, Max en Alexis er dezelfde mening op nahouden, maar het werd de liefjes van respectievelijk Hanne, Klaasje en Marthe niet gevraagd. Daar waar zelfs Sinterklaas zijn licht liet schijnen over de opvolgers van Karen, Josje en Kristel, kwam er geen woord uit de mond van hun grote liefdes.

21-01-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-werknemer beschuldigt Dr. Phil van gijzeling

Ex-werknemer beschuldigt Dr. Phil van gijzeling

http://oi67.tinypic.com/1zwgp.jpg

De Amerikaanse psycholoog Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, heeft een bizarre aanklacht aan zijn broek hangen. Volgens een ex-werknemer heeft de 65-jarige presentator zijn complete personeel opgesloten op zijn kantoor. Aanklager Leah Rotman spreekt van gijzeling.

Rotman zou op haar vrije dag naar de studio van Dr. Phil zijn geroepen waar ze samen met 299 collega's in een ruimte werd gezet. Vervolgens zou McGraw zelf de beveiliging hebben bevolen om de deuren op slot te doen.  

Het lekken van gevoelige informatie aan de FBI zou de reden voor de interventie zijn, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Dr. Phil ging daarover door het lint, claimt Rotman. "Als je met mij solt, sol ik met jou'', zou de wereldberoemde psycholoog hebben geroepen met zogenaamde cue cards in zijn handen.

Het hoofd van de afdeling productie vertrouwde Rotman bovendien toe dat Dr. Phil het heerlijk vond zijn werknemers de stuipen op het lijf te jagen.  

Stress
Rotman zegt emotionele stress aan het voorval te hebben overgehouden, die werd versterkt doordat veel mensen in een kleine ruimte zaten. De Amerikaanse: "Het leek op het krijgen van een vals vonnis." Ze nam ontslag en zegt een zenuwinzinking nabij te zijn.  

De woordvoerder van Dr. Phil heeft vooralsnog niet gereageerd op de aantijgingen. Het is niet de eerste keer dat de vader van twee voor de rechter wordt gesleept. Vorig jaar claimde een talkshowgast dat hij in de show van de psycholoog was neergezet alsof hij psychisch niet in orde is.

21-01-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Heiligschennis!" Petitie moet verhinderen dat Kanye West Bowie-tribute maakt

"Heiligschennis!" Petitie moet verhinderen dat Kanye West Bowie-tribute maakt

http://oi68.tinypic.com/2ly6anq.jpg

Naar verluidt is Kanye West van plan om een album uit te brengen met David Bowie-covers. Volgens sommige bronnen zou Kanye nummers van het overleden Britse popicoon zingen of zijn eigen teksten over Bowie's muziek rappen. Dat is duidelijk niet naar de zin van duizenden Bowie-fans, die een petitie hebben ondertekend om het album tegen te houden.

Kanye West was een van de eerste artiesten die online reageerde op het overlijden van David Bowie. West noemde hem "een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen". Volgens een bron van The Daily Star is West van plan Bowie's werk als muzikaal innovator verder te zetten. "De fakkel is aan mij doorgegeven", zou de immer bescheiden Kanye West gezegd hebben.

"David Bowie was een van de belangrijkste muzikanten van de 20e en 21e eeuw, het zou heiligschennis zijn om dat te laten vernielen door Kanye West", staat op de petitie te lezen. Ondertussen is het online document al door meer dan 5.700 misnoegde fans ondertekend.

Het is niet de eerste keer dat een petitie tegen Kanye West wordt opgestart. Vorig jaar tekenden meer dan 130.000 mensen een petitie om te verhinderen dat West zou optreden op Glastonbury. Toen zonder succes, want het optreden ging gewoon door. Hebben de Kanye-haters nu meer succes?

20-01-2016 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marina Wally haalt alles uit de kast voor Komen Eten

Marina Wally haalt alles uit de kast voor Komen Eten

http://oi66.tinypic.com/ip06cj.jpg

Binnenkort belooft Marina Wally te schitteren in Komen Eten. Gisteren kreeg ze voor de eerste keer een cameraploeg van het populaire Vier-programma mee in haar zog tijdens haar optreden in café Ambiance op de Grote Markt. En of La Wally er zin in had.

Marina Wally tracteerde in een tot de nok gevuld café Ambiance vanaf minuut één op de grootste meezingers uit haar repertoire. Uiteraard mochten vader Eddy's grootste hits niet ontbreken. In no time werd de polonaise ingezet in café Ambiance. De cameraploeg van Komen Eten had dan ook de handen vol om een ontketende Marina Wally bij te houden. De kijkers van Vier mogen zich aan spektakel verwachten binnenkort. Maar 'La Wally' belooft ook vuurwerk achter de kookpotten. "Ik wil Vlaanderen tonen dat Marina Wally meer kan dan optreden alleen."

Dat het ouderlijk huis dienst doet als decor voor Marina's Komen Eten-avontuur maakt het plaatje compleet. "Alles is nog zoals in de tijd dat pa en ma er nog woonden. Een unieker decor om te 'komen eten' vind je volgens mij in Vlaanderen niet."

Wanneer haar passage wordt uitgezonden op Vier, is nog niet bekend. (KVZ)

20-01-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 1 miljoen Belgen gingen naar nieuwe Star Wars-film kijken

Al 1 miljoen Belgen gingen naar nieuwe Star Wars-film kijken

http://oi68.tinypic.com/281ey45.jpg

De film "Star Wars: The Force Awakens" is een enorm succes in België. Kinepolis Brussel mocht dinsdagavond de miljoenste bezoeker verwelkomen, zo laat bioscoopgroep woensdag weten.

De zevende episode van Star Wars, die nog maar net een maand in de Belgische zalen is, doet het al van bij de start bijzonder goed. Naar de eerste vertoning op 16 december gingen liefst 80.000 mensen kijken. Nog voor de film uitkwam, waren bij Kinepolis al meer dan 55.000 tickets verkocht, wat een record was voor de bioscoopgroep. Bij UGC stond de teller op meer dan 11.000 tickets in voorverkoop.

Gisteravond werd de kaap van een miljoen bezoekers overschreden. Daarmee is de film voor distributeur Disney zijn best bezochte film ooit in ons land. Disney's vorige recordhouder was "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest". Daarnaast doet de zevende episode van Star Wars het ook beter dan haar voorgangers.

"The Force Awakens" verscheen dertig jaar na het einde van episode VI, "The Return of the Jedi", die uitkwam in 1983. Aan de zijde van beproefde Star Wars-acteurs als Harrison Ford, Carrie Fisher en Mark Hamill vertolken ook Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis en Lupita Nyong'o een rol. Regisseur is J.J. Abrams.

Gisteren had Kinepolis Brussel de eer de miljoenste bezoeker te mogen ontvangen. De verrassing was groot voor het koppel die samen de miljoenste bezoeker waren. Ze kregen een gigantische Chewbacca cadeau, ze konden gratis genieten van de film en kregen bovenop nog een cadeaubon van Kinepolis.

20-01-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met verstoppertje spelen: dit is Bartels nieuwe vlam

Gedaan met verstoppertje spelen: dit is Bartels nieuwe vlam

http://oi67.tinypic.com/35lgi0j.jpg

De mysterieuze liefde krijgt een gezicht. Nadat Vlaanderens meest begeerde tuinman Bartel Van Riet (33) te kennen gaf niet langer vrijgezel te zijn, blijkt Dorien Van de Water de gelukkige. Hun liefde is niet langer geheim. "Op café genieten ze openlijk van elkaar", klinkt het.

Bij het einde van de festivalzomer werd de mooie Dorien al meermaals aan zijn zijde gesignaleerd, maar toen hield het duo de boot af. "Vrienden", klonk het met de glimlach. "Meer niet." Nu lijkt de tijd van verstoppertje spelen definitief voorbij.

20-01-2016 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn ze dan! Maak kennis met de koppels die de 'Temptation' aangaan

Dit zijn ze dan! Maak kennis met de koppels die de 'Temptation' aangaan

http://oi65.tinypic.com/10nw4nb.jpg

Twee Nederlandse en twee Belgische koppels gaan op een tropische bestemming in het paradijselijke Thailand de uitdaging van 'Temptation Island' aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die absoluut niets te verliezen hebben. De koppels? Die hebben maar één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om aan al die verleiding te weerstaan.

Ze hebben in Thailand geen contact met elkaar, maar af en toe krijgen de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe hun geliefde zich vermaakt met de vrijgezellen. Welke relaties houden stand en welke sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt alleen? En tegen welk hand moeten we in de toekomst praten?

De koppels hebben alvast stuk voor stuk verschillende redenen waarom ze meedoen aan het programma:

Kirsten (24) en Regilio (28)

De Nederlandse Kirsten (24) en Regilio (28) zijn toe aan een volgende stap in hun relatie. Als zij 'Temptation Island' overleven gaan ze er helemaal voor en vraagt Regilio zijn Kirsten misschien wel ten huwelijk.

Haroon (24) en Ayse (25)

Ook voor Haroon (24) en Ayse (25) is het avontuur de ultieme test. Haroon is in het verleden vreemd gegaan en op 'Temptation Island' moet hij zichzelf gaan bewijzen. Het is nu of nooit. Hij zegt er alles aan te doen om het te laten lukken, maar ziet ook in dat de verleidsters een gevaar voor hem zijn.

Jolien (25) en Luc (32)

De Vlaamse Jolien (25) en Luc (32) zijn na een break van een aantal maanden weer bij elkaar. Luc heeft tijdens de break voor de neus van Jolien met een ander meisje staan zoenen en daarom willen ze ontdekken of hun band wel sterk genoeg is. De loyale Jolien hoopt ondertussen dat haar prins klaar is voor een volgende stap.

Louise (22) en Marvin (22)

Louise (22) en Marvin (22) zijn zeven maanden bij elkaar en dolverliefd. Beide hebben geen gebrek aan aandacht, maar zeggen geen oog te hebben voor anderen. Geldt dit ook voor de verleiders op 'Temptation Island'?

20-01-2016 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie De Block laat zich kussen: "liefst door Bert Kruismans"

Maggie De Block laat zich kussen: "liefst door Bert Kruismans"

http://oi65.tinypic.com/95xych.jpg

Maggie De Block wordt de ster van de nieuwe reeks 'Mag ik u kussen?' met Bart Peeters op Eén. "Ik ben benieuwd", lacht de populairste politica van het land.

"Tegen dat soort programma's zeg ik meestal nee, maar dit leek me wel plezant. Enfin, dat zeg ik nu. Afwachten wie de drie mannen zijn die mij willen kussen."

Als ze die zelf voor het uitkiezen had, dan was de keuze snel gemaakt, zegt ze. "Bert Kruismans! Die snor is zo schattig. En hij is grappig." En als die niet in voorraad is? "Doe mij dan maar Bart De Pauw." Wie ze vooral niét moeten uitnodigen? "François Hollande! Bespaar het mij."

19-01-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bewijzen waar 'Making a Murderer' liever niet op inging

De bewijzen waar 'Making a Murderer' liever niet op inging

http://oi64.tinypic.com/2922ttz.jpg

Is Steven Avery schuldig of niet aan de moord en verkrachting op fotografe Teresa Halbach? Dé vraag waarmee tv-kijkend Amerika worstelt na het zien van de Netflix-documentaire Making a Murderer. De makers ervan kregen al de wind van voren omdat ze suggereren dat Avery eringeluisd werd door de politie en in werkelijkheid onschuldig levenslang vastzit. De bewijzen tégen Avery die niet of nauwelijks aan bod komen in de docureeks, doen daar nog een schepje bovenop. Onmilwaukee.com somt er een tiental op.

1. IJzeren voet- en handboeien gevonden
Zowel in Avery's woning als in die van zijn medeplichtige tienerneef Brendan Dassey werden ijzeren voet- en handboeien gevonden. "Ik heb ze gekocht", gaf Avery destijds toe over de exemplaren in zijn eigen huis. "Ik wou eens iets anders uitproberen met mijn vriendin Jodi." Het is wel vreemd dat er geen DNA van Halbach op de voet- en handboeien aangetroffen werd.

2. Moeilijke relatie tussen Avery en zijn vriendin
De romance tussen Steven Avery en Jodi leek rooskleurig in de Netflix-reeks. Maar in realiteit was dat zeker niet altijd zo. Dat bleek later ook uit een interview dat Jodi gaf. In september 2004 kreeg Avery een 72 uren-omgangsverbod na een stevige ruzie met Jodi.

3. Autosleutel met DNA van Avery's zweet
De documentaire maakt wel gewag van Avery's DNA dat gevonden werd op de sleutel van Halbachs auto, maar wijst met de vinger naar de politie die dat bewijs zou gemanipuleerd hebben. De aanklager heeft het over zweet met Avery's DNA op de autosleutel, maar de verdediging beweert dat het niet bewezen is dat het om zweet ging.

4. Dassey hielp garage van Avery schoonmaken
Barbara Janda (41), de moeder van Brendan Dassey, getuigde dat haar zoon rond Halloween zijn oom ging helpen om diens garagevloer schoon te maken.

5. Porno in Avery's woning
Er werd pornografisch materiaal aangetroffen in de woning van Steven Avery.

6. Dierenmishandeling
Making a Murderer raakt het geval van dierenmishandeling eventjes aan, maar niet in detail. In 1981 werd Avery veroordeeld voor diefstal. Zijn straf van vijf jaar voorwaardelijk werd herroepen, toen hij terechtstond voor dierenmishandeling. Hij had een kat overgoten met brandstof en het beestje in het vuur geworpen.

7. De folterkamer van Avery
In de cel had Avery voor een medegevangene zijn plannen uit de doeken gedaan om een folterkamer bij hem thuis te installeren na zijn vrijlating. Hij wou er jongedames in mishandelen en vermoorden. Bovendien werd Avery al eerder beschuldigd van verkrachtingen. Een ervan zou hij toegegeven hebben aan zijn verloofde.

8. Enkel gehuld in handdoek
Avery had op 10 oktober 2005 de deur opengedaan voor fotografe Halbach terwijl hij enkel een handdoek om het lijf had. Halbach zei aan haar werkgever dat ze bang was van Avery en dat ze nooit wou teruggaan naar zijn autokerkhof.

9. Avery wou alleen Halbach
Steven Avery had de dag van de moord (31/10/2005) specifiek naar Teresa Halbach gevraagd als fotografe.    

10. Hij belde haar drie keer
Avery belde Halbach drie keer op haar gsm en gebruikte daarbij twee keer de functie om zijn identiteit te verbergen.

11. Avery gaf een valse naam op
Avery gaf de naam van zijn zus Barb Janda op om een foto te laten nemen van een rode camionette. Dit kan verklaard worden omdat het ook de auto van Barb Janda was die verkocht zou worden en op de foto moest.

12. Kogel matcht met geweer Avery
Een kogel met DNA van Halbach op matcht met een geweer van Avery dat gevonden werd. De kogel zelf werd pas maanden later gevonden, toen andere agenten de kogel al herhaaldelijk hadden gemist tijdens eerdere zoekpogingen.

19-01-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zij worden de nieuwe Laurel & Hardy

Zij worden de nieuwe Laurel & Hardy

http://oi68.tinypic.com/2n9i24z.jpg

Er komt een biopic over het beroemdste komische duo ooit, Stan Laurel en Oliver Hardy - in ons taalgebied allicht bekend als 'den dikke en den dunne'.

In de film 'Stan & Ollie' van regisseur John S. Baird zullen de hoofdrollen van de ruziemakende vrienden door dik en dun gespeeld worden door Steve Coogan en John C. Reilly. Dat schrijft het vakblad Variety.

Als lange en magere Engelsman zal acteur-schrijver-komiek Coogan, bekend van films van Michael Winterbottom en als de komische figuur Alan Partridge, Stan Laurel incarneren: ook Laurel had de Engelse nationaliteit. De 50-jarige Amerikaanse acteur John C. Reilly wordt dus de rondborstige betweter Oliver Hardy. Hij is met name bekend als vaste acteur van cineast Paul Thomas Anderson.

De film focust op de nadagen van het wonderduo van de zwijgende film en speelt zich af in 1953, wanneer de oud geworden kings of comedy een theatertournee in Groot-Brittannië houden. Behalve met een onzekere toekomst worden zij tijdens die tournee ook geconfronteerd met geesten van het verleden. Op dat moment sukkelt Hardy al danig met zijn gezondheid. Hardy, echte naam Norvell Hardy, overlijdt vier jaar later, geplaagd door zijn obesitas, een hartaanval en een beroerte. Stan, echte naam Arthur Stanley Jefferson, overlijdt in 1965.

19-01-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's op de vlucht: "IS-terreur gezien en als vee behandeld"

BV's op de vlucht: "IS-terreur gezien en als vee behandeld"

http://oi67.tinypic.com/10saonl.jpg

Naast het iconische 'De Mol', dat begin februari start, wordt het op VIER ook uitkijken naar 'Terug naar eigen land', de nieuwe reeks van Martin Heylen. In de 'belevingsdocumentaire' volgt de reportagemaker samen met zes BV's vluchtelingenroutes vanuit Somalië en Irak. "Ik had miserie verwacht. Maar dat het zo erg zou zijn..."

N-VA-politica en advocate Zuhal Demir, Veroniek, de dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter en comedian Bert Gabriëls starten hun 'Terug naar eigen land' in Erbil, in Noord-Irak, dat een jaar geleden nog onder IS-vuur lag. Politicus Jean-Marie Dedecker, flapuit Margriet Hermans en dans- en coachfenomeen Ish Aït Hamou beginnen hun vluchtroute in Mogadishu, de hoofdstad van Somalië. Ruim twintig dagen stappen ze in de voetsporen van vluchtelingen die als opgejaagd wild België proberen te bereiken.

"Dit avontuur heeft er behoorlijk diep ingehakt bij mij", zegt Heylen. "Er waren momenten dat ik echt kraakte. En ook bij mijn medereizigers heeft dit avontuur indruk gemaakt. Het heeft bij mij ook een soort woede naar boven gebracht die niet strookt bij mijn rustige natuur. Na alles wat ik heb beleefd, kan ik alleen maar kwaad worden. Ik ben verontwaardigd om alles wat wij hebben beleefd. Ik had het ingeschat als miserie, maar ik wist echt niet dat men in zulke vreselijke omstandigheden zo onmenselijk kon zijn voor vrouwen en kinderen. En dan te bedenken dat het winter is en alles voor hen nog veel zwaarder wordt om te dragen."

19-01-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palliatieve arts over Bowie: "Alles was zorgvuldig gepland. Afscheidsalbum is doodskunst"

Palliatieve arts over Bowie: "Alles was zorgvuldig gepland. Afscheidsalbum is doodskunst"

http://oi67.tinypic.com/33jocuf.jpg

Een Britse palliatieve zorgarts bedankt de vorige week overleden rockster in een open brief. "Wat jij rond je dood hebt gedaan, heeft een diepe indruk gemaakt op mij en de mensen met wie ik werk", stelt dokter Mark Traubert. "Volgens mij was het geen toeval dat je zachte dood thuis zo kort na de release van je album met afscheidsberichten kwam. Alles was zorgvuldig gepland opdat het album een werk van doodskunst zou worden". De zoon van Bowie, Duncan Jones, heeft de huldebrief gedeeld.

David Bowie overleed op 10 januari thuis in New York, omringd door familie en vrienden, na een anderhalf jaar durende strijd tegen kanker.

Dokter Mark Taubert, een palliatieve zorgarts uit Cardiff, schreef een open brief aan Bowie die hij op de website van het vakblad British Medical Journal postte.

'Lazarus': bijzondere betekenis
Taubert brengt daarin hulde aan Bowie, wiens muziek in de jaren tachtig een grote indruk maakte op de toen jonge Taubert. Hij dankt Bowie ook voor zijn laatste album 'Blackstar', dat na zijn dood wereldwijd hoog scoort. De single en bijbehorende video 'Lazarus' hebben sinds de dood van de zanger een bijzondere betekenis gekregen.

"Ik ben een palliatieve zorgarts, en wat jij rond je overlijden hebt gedaan, heeft een grote invloed gehad op mij en de mensen met wie ik werk", schrijft de arts.

"Wellicht geen toeval"
"Dat je zachte dood thuis zo kort na de release van je album kwam, met afscheidsboodschappen, is volgens mij wellicht geen toeval. Dit was allemaal zorgvuldig gepland om er een werk van doodskunst van te maken. De video van 'Lazarus' is zeer diepzinnig en de verschillende scènes zullen voor iedereen een andere betekenis hebben. Voor mij gaat het over hoe je met je verleden omgaat wanneer je oog in oog komt te staan met de onvermijdelijke dood".

19-01-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Claes praat openhartig over zijn bipolaire stoornis: "Een verkoudheid in mijn hoofd"

Glenn Claes praat openhartig over zijn bipolaire stoornis: "Een verkoudheid in mijn hoofd"

http://oi67.tinypic.com/2s1akr8.jpg

Glenn Claes heeft in 'De Bende Van Annemie' zeer openhartig gesproken over zijn bipolaire stoornis. Sinds een jaar gaat het beter met de zanger. Hij legt uit hoe dat komt.

"Een slechte dag gaat naar een slechte week. Een slechte week gaat naar een slechte maand. Een slechte maand gaat naar een slecht jaar. En op de duur weet je niet meer wat het is om je vrolijk te voelen."

"Ik heb alles wat mijn hartje begeert, maar toch voel ik mij slecht. Ik heb bipolaire stoornis. Door medicatie te blijven weigeren heb ik iedereen tegen de schenen geschopt. Tot de maat vol was. Ik neem één pilletje per dag. Sinds een jaar neem ik die en na twee weken zag ik echt het verschil. Een echte openbaring. Nu weet ik dat ik zo ben. Zoals iemand verkouden is, heb ik een verkoudheid in mijn hoofd."

De bipolaire stoornis of manisch-depressieve stoornis is een stemmingsstoornis waarbij periodes van depressie afwisselen met periodes waarin diezelfde persoon enorm veel energie heeft en euforisch is, de manische periode.

18-01-2016 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters genoot van het mooie weer in Marbella

Tanja Dexters genoot van het mooie weer in Marbella

http://oi64.tinypic.com/30saasz.jpg

Tanja Dexters trok even naar het buitenland. Ze liet de sneeuw in België achter zich en trok naar Spanje. De voormalige Miss België toonde via Instagram enkele leuke foto's.

Tanja amuseerde zich er kostelijk. Ze genoot er van de zon, van een glaasje en een hapje en het mooie uitzicht. Ze toonde er ook kleren uit haar eigen collectie. En één ding staat vast: Miss Dexters straalt!

18-01-2016 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoaxbuster: deze kinderen hebben wél aandacht voor Rembrandt

Hoaxbuster: deze kinderen hebben wél aandacht voor Rembrandt

http://oi67.tinypic.com/kcmpp5.jpg

Deze foto ging viraal, omdat het perfect 'de jeugd van tegenwoordig' zou samenvatten. Schoolkinderen hebben enkel aandacht voor hun smartphones terwijl ze op een bankje voor 'De Nachtwacht' van de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn zitten in het Rijksmuseum in Amsterdam. Hadden deze kinderen dan echt geen interesse in een van de beroemdste schilderijen ter wereld? Blijkbaar wel.

"Typisch de jeugd van tegenwoordig!" en "Een perfecte metafoor voor de nieuwe generatie!" waren de harde kritieken op deze foto, die vorig jaar als een lopend vuurtje het internet rondging. Maar waren de criticasters te snel met hun oordeel en waren de kinderen eigenlijk wel helemaal in de ban van 'De Nachtwacht'? Blijkbaar wel, want de schoolkinderen op de foto waren eigenlijk druk bezig met een lesopdracht.

Fotograaf Gijsbert van der Wal, die het virale kiekje nam, legt uit waarom hij het tafereel zo bijzonder vond: "Een groep schoolkinderen zit voor De Nachtwacht van Rembrandt en bijna allemaal kijken ze ofwel naar hun smartphones ofwel naar hun klasgenoten. Het was een bizar zicht, dus nam ik een foto. Tot mijn grote verbazing ging het viraal."

18-01-2016 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen stuurt Laura Tesoro naar Stockholm

Vlaanderen stuurt Laura Tesoro naar Stockholm

http://oi64.tinypic.com/nn03uq.jpg

Vlaanderen heeft beslist! Laura Tesoro (19) mag ons land vertegenwoordigen in Stockholm. In een spannende superfinale kwam zij als winnares uit de bus.

Het was aan de Vlaamse kijkers en tien internationale jury's om de winnaar te kiezen. Als het aan de internationale jury lag, dan stuurden we Laura Tesoro naar Zweden. Vlaanderen dacht daar na een eerste stemronde net hetzelfde over.

In de tweede en beslissende stemronde namen Laura en Tom het tegen elkaar op. Maar ook dit keer bleek hij niet opgewassen tegen Laura met haar catchy lied van de hand van Selah Sue. Zij zal ons land in mei vertegenwoordigen met het nummer 'What's the pressure'.

De 19-jarige zangeres is ook bekend als actrice in de soap 'Familie' en voor haar deelname aan The Voice van Vlaanderen.

Vorige week besliste de kijker al dat Laura Tesoro alvast de beste song had. Vanavond kregen we ook voor het eerst de act te zien die bij de verschillende liedjes hoorde.

Hadise liet samen met Christer Björkman, de organisator van de Zweedse preselecties, haar licht schijnen over de prestaties van de artiesten.

Adil Araab beet de spits af met zijn nummer 'In our nature'. Hij bracht een popnummer met veel soul dat hij kreeg van de Nederlanders van Bløf en Will Knox. Tijdens de act werd hij omringd door fraai gebodypainte dansers. Kon deze choreografie de jury overtuigen?

Hadise vond Adil een hele goede zanger. "Alles wat er rond hem gebeurt, is heel mooi, hij moet zich alleen nog wat meer op zijn gemak voelen met die dansers", zei ze.

Christer Bjorkman vond de bodypainting een heel goed idee. Ook hij was van oordeel dat Adil nog wat meer moest oefenen.

Laura Tesoro ging er helemaal voor met haar Selah Sue-song 'What's The Pressure'. Ze hield het vrij sober met enkele dansers op de achtergrond maar de act leek wel helemaal te kloppen.

Dat vond ook Christer Björkman: "Zij heeft alles. Een goed lied en een goede act."

Hadise die in Turkije een echte superster is, was net zo positief als Christer. "Alles klopt. Ik vind het super." Ze raadde Laura aan om zeker geen hakken aan te doen in Stockholm: "Je staat zo mooi met die platte schoenen!"

Tom Frantzis  werd voor zijn song 'I'm not lost' gekoppeld aan Yves Gaillard, hitmachine achter Stan Van Samang en Kate Ryan. Hij hield zijn act simpel met enkel zijn gitaar en een band maar dat paste ook bij zijn lied.

Hadise was alvast onder de indruk. "Wat een song. Je hebt heel veel geluk dat je met zo'n toptalent als Yves Gaillard kan samenwerken." Mits een beetje meer genieten op het podium ging dat volgens haar wel loslopen.

Christer ging daarmee niet akkoord. Hij vond dat Tom er net heel gelukkig uitzag tijdens zijn performance. "Ik hou van de song. Ik hou ervan hoe hij zijn stem gebruikt om emotie te brengen."

Vier dansers maakten het mooie weer in een bijzondere choreografie die zich vooral afspeelde achter de rug van Astrid Destuyver. Zij werd voor haar nummer 'Everybody aches' bijgestaan door Niko Westelinck, die eerder al songs schreef voor onder anderen Sean Dhondt en Brahim.

Christer had een uitgesproken mening over dit nummer: "Het beste van dit optreden is Astrid zelf. De song zou niet genoeg opvallen in Stockholm, je kan het niet in een genre plaatsen."

Hadise prees de herkenbare stem van Astrid maar ze had eveneens kritiek. "Ik had haar graag in een andere outfit gezien. Ze beseft misschien niet hoe mooi ze is. Ik vind de song wel heel catchy. Astrid heeft haar eigen identiteit."

Amaryllis Uitterlinden schreef als enige haar nummer helemaal zelf. Ze kreeg voor haar liedje 'Kick The Habit' wel tips van frontman van The Van Jets. Vanavond kreeg ze op het podium de hulp van een gigantisch spinnenweb dat op een gegeven moment plaats moet ruimen voor dansende en door de lucht zwevende lampenkappen. Kon dit de jury bekoren?

"Ik heb gemengde gevoelens", zei Christer. "Ik voel me precies in het theater, dit is meer musical dan Eurosong. Amaryllis heeft wel een heel krachtige, zuivere stem."

Hadise was het eens met hem: "Deze song is net niet sterk genoeg."

En zo kwam het dat Laura Tesoro en Tom Frantzis het na een eerste stemronde tegen elkaar moesten opnemen in de superfinale. De Vlaamse kijkers lieten er geen twijfel over bestaan: Laura moet naar Stockholm.

Zal zij de knappe prestatie van Loïc Nottet kunnen evenaren? Hij eindigde vorig jaar immers vierde in Wenen met zijn nummer 'Rhythm Inside'. Het festival werd toen gewonnen door de Zweed Mans Zelmerlöw met het lied 'Heroes'.

18-01-2016 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleden Fabiola heeft nog steeds personeel in dienst

Overleden Fabiola heeft nog steeds personeel in dienst

http://oi65.tinypic.com/30u95ld.jpg

Koningin Fabiola is al meer dan een jaar overleden, maar toch heeft ze nog altijd personeel in dienst. Bij de sociale zekerheid blijkt het "Huis van Koningin Fabiola" nog vijf à negen personeelsleden te tellen, schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. Volgens het Koninklijk Paleis is dit omdat de successie nog niet helemaal geregeld is. Pas in de komende weken zal die rond zijn.

De nalatenschap van de overleden koningin is ingewikkeld. Fabiola woonde in het kasteel van Stuyvenberg in Laken, maar dat was niet haar eigendom, maar van de Koninklijke Schenking. Pas als de erfenis rond is, kan voor dit kasteel een nieuwe bestemming gezocht worden. Het Koninklijk Paleis beschouwt de erfenis als een pure privékwestie en geeft er dus geen commentaar bij. Maar kenners hebben al gezegd dat van alle meubels of schilderijen nagegaan moet worden of die van die Koninklijke Schenking zijn, of van de koningin zelf.

Fabiola bepaalde bij testament dat al haar privébezittingen naar het goede doel gaan via het zogenaamde Hulpfonds van de Koningin. Maar anderzijds bracht ze de voorbije jaren een deel van haar eigendommen onder in een aantal stichtingen, waarbij de Spaanse goederen die zij van haar familie erfde naar haar Spaanse neefjes en nichtjes zouden gaan. Haar juwelen liet ze na aan Mathilde.

18-01-2016 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen 'Babe van het Jaar' voor de Ketnetters

Karen Damen 'Babe van het Jaar' voor de Ketnetters

http://oi68.tinypic.com/15y9r46.jpg

Niels Destadsbader, K3 en D5R zijn -met telkens twee Gouden K's- de grote winnaars van het awardgala van de VRT-kinderzender Ketnet. Karen Damen werd door de kinderen tot 'Babe van het Jaar' verkozen. Een 'Gouden Gouden K', een soort lifetime achievement award, was er voor Samson en Gert. Het is al de derde keer dat Ketnet hun kijkertjes vraagt wie of wat hen het afgelopen jaar het meest kon overtuigen.

Tijdens het Gala van de Gouden K's 2015 reikte een plejade van BV's onderscheidingen uit in tal van categorieën: van babe tot band, en van song tot sportmoment. Het was een echte publiekspoll want de winnaars werden gekozen door meer dan 35.000 kinderen.

In totaal werden 15 Gouden K's uitgereikt. K3 is volgens de Ketnetters de groep en, met 'K3 zoekt K3', ook de hype van het jaar. D5R werd bekroond als Ketnet-reeks van het jaar, en Jamie-Lee Six (Amber in D5R) is de vrouwelijke tv-ster. Niels Destadsbader is zowel de hunk als de mannelijke muzikant van het jaar.

Als kers op de taart was er dus ook een heel bijzondere award: een 'Gouden Gouden K' voor Samson en Gert. Die vierden in 2015 hun 25-jarig jubileum en werden in de bloemetjes gezet omdat zij de Vlaamse kinderen generatie na generatie verwend hebben met hun grappen en grollen, liedjes en moppen, programma's en shows. Om hen te bedanken zorgde een fijn gezelschap van muzikale BV's voor een eerbetoon met een medley van Samson en Gert-klassiekers.

17-01-2016 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen eert Bowie met Rebel Rebel

Bruce Springsteen eert Bowie met Rebel Rebel

http://oi63.tinypic.com/b6xzyr.jpg

Bruce Springsteen heeft gisterenavond een muzikaal eerbetoon gebracht aan David Bowie. Bruce speelde met zijn E Street Band Bowies nummer Rebel Rebel tijdens een concert in Pittsburgh.

"Ik wil even stilstaan bij het overlijden van mijn goede vriend David Bowie", sprak The Boss het publiek toe. Bruce vertelde dat hij David al jaren kende. "Ik geloof niet dat veel mensen dit weten, maar hij stond in onze beginjaren al achter ons. We denken aan hem."

Bowie stierf vorige week zondag op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Toen zijn overlijden maandag bekend werd, reageerde Springsteen al via Twitter. "Hij zal erg gemist worden", schreef de zanger, die Bowie prees om zijn zin voor verandering. "Hij was een artiest wiens uitmuntendheid je ambieerde."

Na Bowies dood coverden verschillende artiesten nummers van hem als eerbetoon. Ook Madonna koos voor Rebel Rebel, Bowies hit uit 1974. De Queen of Pop zong het nummer dinsdag in Houston.

17-01-2016 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie hier: de Russische versie van hunk Leonardo DiCaprio

Zie hier: de Russische versie van hunk Leonardo DiCaprio

http://oi68.tinypic.com/z4bo3.jpg

De bekende acteur Leonardo DiCaprio blijkt niet één, maar zelfs meerdere dubbelgangers te hebben. Liet de Zweed Konrad Annerud in oktober nog vrouwenharten smelten met zijn zwoele looks, nu is het een Russische politieman die het internet overgaat als een look-a-like van de Hollywood-hunk. "Leonardo DiCoprio", zo u wil.

Wie toch die agent uit Rusland is, is nog niet bekend. Naast de vele overeenkomsten - blond haar, blauwe ogen - is er toch ook verschil te zien. Zo is de Rus een stuk zwaarder dan DiCaprio. Volgens Mail Online werd de dubbelganger gespot door een Russische website. "We hebben Leo gevonden in de Russische strijdmacht'', plaatsten zij eerder deze week op Twitter bij de foto van de agent. 

Oscar
Al snel volgden grappen over de agent, maar ook over DiCaprio zelf. Zo haakten mensen in op het feit dat de acteur meerdere keren is genomineerd voor een Oscar, maar deze prijs nooit heeft gewonnen. De kans bestaat dat Leo deze prijs dit jaar wel gaat winnen, aangezien hij met zijn hoofdrol in The Revenant een Oscar-nominatie binnen heeft.

17-01-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Laatste rustplaats Bowie blijft geheim"

"Laatste rustplaats Bowie blijft geheim"

http://oi68.tinypic.com/2094pd3.jpg

De laatste rustplaats van David Bowie blijft een groot geheim. Alleen de vrouw en kinderen van de vorige week zondag overleden zanger weten waar zijn as is uitgestrooid, schrijft de Britse krant The Mirror op basis van een bron dichtbij de nabestaanden.

David zou willen voorkomen dat zijn graf een bedevaartsoord wordt voor zijn fans. "Hij wil herinnerd worden om zijn leven, niet als monument", weet de bron. The Mirror schreef eerder al op basis van ingewijden dat Bowie kort na zijn dood is gecremeerd. Er was geen uitvaartdienst, vrienden of familie zouden niet aanwezig zijn geweest.

Middels een verklaring lieten de nabestaanden van de zanger donderdag weten in besloten kring afscheid van hem te nemen. Die besloten bijeenkomst wordt volgens de bron van The Mirror 'erg low key'.

17-01-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfers lachen met de 25 bv's die gratis auto kregen

Surfers lachen met de 25 bv's die gratis auto kregen

http://oi66.tinypic.com/30my8u9.jpg

25 BV's kregen afgelopen week een gratis Mazda6 Wagon. Ze moeten er de schreeuwerige bestickering er wel bijnemen. Het evenement 'The Gift Suite' heeft heel wat reacties op het wereldwijde web uitgelokt. Wij selecteerden de grappigste of meest verontwaardigde reacties op social media en van onze eigen lezers.

"De auto is beplakt met stickers van allerhande producten. Voorts kan de celebrity berichtjes posten op Twitter en Instagram over die merken. Enkel als die daar zelf behoefte aan heeft", legt Ann Maes van pr-bureau Ogilvy de organisator van het evenment The Gift Suite uit. Maar de doorsnee Vlaming stelt zich duidelijk vragen bij de selectie van de zogenaamde BV's en de integriteit van de bekende ontvangers.

17-01-2016 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk hoe Alan Rickman 'Harry Potter' prankt

Kijk hoe Alan Rickman 'Harry Potter' prankt

http://oi63.tinypic.com/taswsk.jpg

Het personage 'Professor Sneep' deed heel wat kinderen bibberen, maar in het echte leven was acteur Alan Rickman een man met een puik humorgevoel. En dat zal Daniel Radcliffe, aka 'Harry Potter', geweten hebben.

De wereld reageerde verbaasd en bedroefd toen Alan Rickman eerder deze week overleed aan pancreaskanker. Hij was amper 69. Veel van zijn collega's, waaronder ook zijn mede-acteurs uit de Harry Potter, eerden hem op diverse sociale media als een groots acteur. Maar hij was ook best te vinden voor een prank, bewijst deze video die nu opnieuw opduikt. Een slaapzak en iets dat scheten nabootst, meer had hij niet nodig om een jonge Daniel Radcliffe in verlegenheid te brengen.

17-01-2016 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experimentele behandeling slaat niet aan, Charlie Sheen slikt weer HIV-medicatie

Experimentele behandeling slaat niet aan, Charlie Sheen slikt weer HIV-medicatie

http://oi64.tinypic.com/2wodu8z.jpg

Charlie Sheen neemt toch opnieuw traditionele HIV-medicatie, nadat hij een alternatieve behandeling in Mexico had geprobeerd. De ster zocht recent hulp bij de experimentele dokter Sam Chachoua. Maar bloedstalen hebben aangetoond dat de ziekte weer in zijn bloed was opgedoken, dus slikt Charlie opnieuw zijn pillen, dat heeft zijn manager bevestigd.

Sheen had eerder deze week in een talkshow van Dr Oz onthuld dat hij met een experimentele behandeling was gestart. Dat interview werd op voorhand opgenomen. De acteur volgde in Mexico een holistische behandeling die zijn immuunsysteem moest versterken. In het kader van die behandeling heeft Sheen verschillende HIV-experts, artsen en onderzoekers, gesproken. Dokter Cachoua werkt aan een HIV-vaccin en is zo zeker van zijn werk dat hij het bloed van Charlie bij zichzelf geïnjecteerd heeft.

Virus weer in bloed
Afgelopen dinsdag legde de besmette acteur uit waarom hij deze riskante stap had gezet: "Ik ben al een week met mijn medicatie gestopt. Riskeer ik mijn leven? Zeker. Maar wat dan nog? Ik werd dood geboren. Dus dat aspect van het verhaal boeit me helemaal niet. Ik zie het niet als Russische roulette. Ik raad de behandeling aan niemand aan, maar ik presenteer mezelf als een proefkonijn." In datzelfde interview legde Sheen uit dat de resultaten niet waren wat hij gehoopt had: "Na de behandeling was ik teleurgsteld. Voor ik naar Mexico trok, was het virus niet meer traceerbaar in mijn bloed, dat wordt elke week gecontroleerd. Daar was mijn traditionele medicijncocktail verantwoordelijk voor. Maar nu zijn er wel weer sporen van HIV aanwezig in mijn bloed."

Zijn manager zei aan het Amerikaanse magazine People: "Charlie heeft zijn leven geriskeerd voor een dokter die beweerde een remedie voor HIV te hebben gevonden. Wanneer die behandeling niet onmiddellijk aansloeg, is hij weer met zijn medicatie begonnen. In geval van slechte bloedwaarden, had Charlie gezegd dat hij al op de weg naar huis opnieuw zou starten met zijn traditionele behandeling en dat is exact wat hij heeft gedaan."

16-01-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prison Break komt terug, nieuwe opnames starten in maart

Prison Break komt terug, nieuwe opnames starten in maart

http://oi67.tinypic.com/jt1n3m.jpg

Prison Break keert binnenkort terug. De opnames voor een nieuwe serie beginnen waarschijnlijk in maart, meldt de website TVLine.

Wentworth Miller en Dominic Purcell gaan opnieuw de hoofdrollen spelen als de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Ook acteurs Sarah Wayne Callies en Robert Knepper maken waarschijnlijk weer hun opwachting in de tv-serie, die begin 2009 werd stopgezet. Er waren toen vier seizoenen uitgezonden.

Miller en Purcell spelen momenteel ook de hoofdrollen in de tv-serie Legends of Tomorrow.

16-01-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanthilt keihard voor kandidaten Eurosong: "Met amateurs naar EK Zingen"

Vanthilt keihard voor kandidaten Eurosong: "Met amateurs naar EK Zingen"

http://oi68.tinypic.com/32zibki.jpg

In een dwangbuis, vastgeketend, de mond gesnoerd: zo kwam Marcel ­Vanthilt tijdens 'Eurosong' vorige week in beeld. Wij duwden het strengste ­jurylid van de vorige edities wel een microfoon onder de neus. "We gaan naar het Europees kampioenschap Zingen en wat doen we? We sturen amateurs. Bij voetbal is dat ondenkbaar. Maar als het over muziek gaat, kan het wel."

"Het is op z'n minst raar wat de VRT doet", vindt Marcel Vanthilt. "We gaan naar het Europees kampioenschap en wat doen we? We sturen beginnelingen en amateurs. Dan kan het bijna niet anders dan fout ­lopen. Bij voetbal, zwemmen of atletiek is dat ondenkbaar. Maar als het over muziek gaat, stelt kennelijk niemand zich daar ­vragen bij. Onbegrijpelijk."

"In Nederland pakken ze het sinds een paar jaar heel anders aan, met succes. Daar ­sturen ze Anouk en Ilse Delange: artiesten die gepokt en gemazeld zijn. En daar halen ze wél straffe resultaten mee. Of neem Frankrijk: als je Patrica Kaas zo ver krijgt om te gaan... Da's een échte superster, hé. Ik zou verdorie zélf nog gaan, mocht er een geschikt nummer voorhanden zijn. Waarom niet?"

16-01-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na man dreigt Céline Dion nu ook broer te verliezen

Na man dreigt Céline Dion nu ook broer te verliezen

http://oi67.tinypic.com/f2vngo.jpg

Zangeres Céline Dion (47) beleeft momenteel erg moeilijke tijden. Eerst verloor ze haar man aan kanker, en nu vecht ook haar broer voor zijn leven. De hersenen, tong en keel van Daniel (59) zijn aangetast door dezelfde ziekte.

De broer van Céline verblijft in Montréal en wordt omringd door zijn familie, onder wie zijn 89-jarige moeder. Het nieuws komt een dag na de dood van Rene Angelil, de man en voormalig manager van de Canadese zangeres. Hij overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker.

"Wij zijn zeer bedroefd dat wij moeten laten weten dat René Angelil vanochtend is overleden in zijn woonplaats Las Vegas na een lange en dappere strijd tegen kanker'', stond op de Facebookpagina van Céline. Ze is een tijdlang gestopt met haar optredens in Las Vegas zodat ze haar zieke echtgenoot kon verzorgen.

Kinderen
Celine en Angelil hebben samen drie kinderen. Ze leerden elkaar kennen nadat Dions moeder hem een audiotape stuurde en hem aanspoorde goed naar haar toen 12-jarige dochter te luisteren. Hij werd haar manager en bracht haar eerste Engelstalige album uit in 1990.

Daarvoor was hij jarenlang zelf een popzanger bij de Canadese band The Baronets. Die groep kende in de jaren zestig succes met het vertalen van Engelse pophits naar het Frans.

16-01-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Alan Rickman wist pas kort dat hij kanker had"

"Alan Rickman wist pas kort dat hij kanker had"

http://oi68.tinypic.com/fo0pyb.jpg

De donderdag overleden acteur Alan Rickman wist pas enkele weken dat hij ernstig ziek was. Dat zeggen vrienden van de Brit tegen The Telegraph. Volgens hen leek er vlak voor de kerst, toen Rickman nog aanwezig was tijdens een grote benefietavond, niets aan de hand.

De 69-jarige Rickman leed aan kanker. Hij geldt als een van de meest geliefde en bewonderde Britse acteurs van de afgelopen dertig jaar.

Het grote publiek kent Rickman vooral als professor Severus Snape (Sneep) uit de Harry Potter-films. In 1988 speelde hij de aartsvijand van Bruce Willis in Die Hard. Hij was de sheriff van Nottingham in de verfilming van 'Robin Hood: Prince of Thieves' in 1991. Rickman overleed in Londen.

16-01-2016 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum krijgt veel kritiek vanwege deze bikinifoto

Heidi Klum krijgt veel kritiek vanwege deze bikinifoto

http://oi67.tinypic.com/2ns2j2p.jpg

Heidi Klum postte op Instagram een foto waarop ze te zien is in bikini. De reacties zijn echter niet al te lovend. Heel wat fans vinden het model 'te mager'

"Lieve Heidi, je bent veel te dun!" "Het is zo onsexy dat we je botten kunnen tellen. Iets meer kilo's is veel mooier." en "Dit is toch niet normaal! Let op je gezondheid", zijn enkele van de reacties.

16-01-2016 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn betreurt interview met El Chapo

Sean Penn betreurt interview met El Chapo

http://oi65.tinypic.com/23ljma8.jpg

Acteur Sean Penn heeft grote spijt van zijn interview met drugsbaas Joaquin 'El Chapo' Guzman. In een interview met het Amerikaanse 60 Minutes, dat zondag wordt uitgezonden, sprak Penn  (55) over zijn ontmoeting met Guzman.

De drugsbaas werd een week geleden opnieuw opgepakt, nadat hij zeven maanden op de vlucht was geweest. Een dag na zijn arrestatie publiceerde Rolling Stone een verslag van Penns bezoek aan Guzman in oktober. "Er doen sprookjes de ronde over het bezoek dat ik en mijn collega brachten aan El Chapo. Dat het 'van groot belang' zou zijn geweest voor de arrestatie", zei Penn. "We hebben hem weken eerder gesproken, op 2 oktober, op een plek die niet eens in de buurt lag van waar hij werd gepakt."

Mexico beschaamd

Gevraagd of Penn helemaal niks te maken had met de arrestatie, zei hij: "Dit is wat we weten: we weten dat de Mexicaanse regering beschaamd was over het feit dat iemand hem had gevonden, voordat zij dat deden. Maar, niemand heeft hem gevonden voordat zij dat deden. Wij ook niet. We zijn niet slimmer dan de DEA of de Mexicaanse inlichtingendienst. We hadden een contact die voor ons een uitnodiging kon regelen."

Penn zegt het spijtig te vinden dat de hele discussie nu alleen maar gaat over zijn ontmoeting en niet over het doel dat hij met het interview had: het bespreken van de strijd tegen drugs. "Ik probeerde een bijdrage te leveren aan het beleid in de strijd tegen drugs", aldus de acteur. "Laat het duidelijk zijn: mijn artikel daarover is daar niet in geslaagd.

16-01-2016 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playmate Jolyn wil hartjes breken in 'Temptation Island'

Playmate Jolyn wil hartjes breken in 'Temptation Island'

http://oi67.tinypic.com/2vjamvt.jpg

Heeft u ze ook al gehoord in de trailer voor Temptation Island, de zwoele vrouwenstem die zegt: "Ik ben hier niet voor vriendschap. Ik ben hier om temptation aan te gaan en het hartje te breken."? Het gezicht achter die boodschap blijkt nu Jolyn Deboevere te zien, 23 jaar, playmate en P-Babe.

Blijkbaar voegt de jongedame de daad bij het woord, want ze heeft het danig bont gemaakt in Thailand, waar de opnames plaatsvonden. Vanaf begin februari kan iedereen de wilde avonturen van Jolyn & co volgen tijdens Temptation Island op VIJF.

16-01-2016 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone: "Rocky of niet, van 3 dochters in huis win ik nooit"

Stallone: "Rocky of niet, van 3 dochters in huis win ik nooit"

http://oi63.tinypic.com/dng74i.jpg

"We zouden beter samen iets gaan eten, want ik denk dat we hier nog wel eventjes gaan zitten", lacht Sylvester Stallone (69) wanneer we vragen welke keuzes hij het meeste betreurt. "Ik heb verschrikkelijk veel stomme fouten gemaakt, maar ik heb er gelukkig ook van geleerd." Met succes. Want momenteel gaat het de superster danig voor de wind. Met een Golden Globe en Oscarnominatie voor zijn rol in de film 'Creed'.

Sylvester Stallone werd onsterfelijk als Rocky Balboa. Een rol die hij nu opnieuw opneemt in 'Creed', volgende woensdag bij ons in de cinema. In de film zien we hoe Adonis Creed in de voetsporen wil treden van zijn beroemde vader en bokskampioen Apollo Creed. Daarbij schakelt hij de hulp in van Rocky Balboa, die hem moet klaarstomen voor zijn eerste grote boksmatch. Stallone liet de regisseur Ryan Coogler (29) volledig zijn eigen ding doen met de personages die hij veertig jaar geleden zelf mee creëerde.

Indrukwekkend
Niet meteen evident om je 'kinderen' uit handen te geven. Maar die carte blanche heeft Coogler vooral aan de echtgenote van Sly te danken: "Toen ik haar op de hoogte bracht van de plannen om een nieuwe Rocky-film te maken, zei ze onmiddellijk: 'Je neemt de rol aan zoals ze hem jou aanbieden, en waag het niet om er ook maar iets aan te veranderen!'" En of hij naar haar luistert: "Want vrouwen weten wat goed is voor hun mannen." Hollywood is alvast zwaar onder de indruk van Stallones acteerprestatie. Zo ging hij vorig weekend nog met de Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol naar huis en sleepte hij gisteren een Oscarnominatie in de wacht. "Winnen doe je in de eerste plaats door doelen op te stellen waarvan je weet dat je ze kan bereiken. Wie té ambitieus is, gaat hoe dan ook op een gegeven moment keihard op zijn bek. Ik wéét dat ik nooit de beroemdste Shakespeare-acteur aller tijden zal worden, dus waarom zou ik het dan nog moeten proberen?", zegt hij.

Gegarandeerd miserie
Stallone is al 19 jaar gelukkig getrouwd met Jennifer Flavin (47), een voormalig model, maar de Italian Stallion zag daarvoor wel eerst twee huwelijken op de klippen lopen. Van zijn tweejarig huwelijk met Brigitte Nielsen heeft hij het meeste spijt: "Het kan wel eens gebeuren dat je met iemand trouwt die heel losbandig en vurig is, maar daar komt na verloop van tijd gegarandeerd miserie van. (lacht) Liefde kan je zowel de hemel als de hel laten zien, maar het is een onbeschrijflijk gevoel dat het leven de moeite waard maakt." Het zijn wijze woorden die hij ook aan zijn vijf kinderen heeft meegegeven. Sly heeft twee zonen met zijn ex-vrouw Sasha Czack: Seargeoh, die met autisme werd geboren, en Sage, die op 36-jarige leeftijd aan een hartaandoening overleed. Met Flavin heeft hij drie tienerdochters: Sistine Rose, Sophia Rose en Scarlet Rose. "Ik heb altijd geprobeerd om de beste vader voor mijn kinderen te zijn, maar ik heb nu eigenlijk pas geleerd om er écht voor ze te zijn. Ik laat hen de laatste tijd ook wat losser. Maar als er één ding is wat ik van mijn kinderen heb opgestoken, dan is het dat je met drie dochters in huis nooit wint. (lacht) Kinderen kunnen dan wel af en toe het bloed van onder je nagels halen, toch ben en blijf je enorm trots op ze. Er komt een punt waarop je beseft dat het tijd is om vanop een afstandje toe te kijken hoe ze hun eerste stappen in de grote wereld zetten." Dat die stappen met vallen en opstaan gaan gepaard, weet Stallone als geen ander: "Ik ben iemand die tien stappen zet en er steevast negen van verknoeit. Fouten schrikken me niet meer af, integendeel: ik probeer om zo veel mogelijk zonder angst te leven. Ik neem meer en meer rollen aan waarvan ik vroeger lang over getwijfeld zou hebben. 'Creed' is daar een mooi voorbeeld van."

'Creed' draait vanaf 20 januari in de Belgische bioscoopzalen, de Oscars worden op 28 februari uitgereikt.

16-01-2016 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noa Neal ontmoette Nicolas Cage: "Hij feliciteerde haar"

Noa Neal ontmoette Nicolas Cage: "Hij feliciteerde haar"

http://oi67.tinypic.com/2qdpsp0.jpg

Noa Neal had tijdens haar optreden op de CES-beurs (een technologiebeurs, nvdr.) in Las Vegas een zeer beroemde gast in het publiek: Nicolas Cage. De beroemde acteur had een kort gesprekt met haar.

Dat vertelt Frank Molnar, de partner van Noa. "Een kwartier voor het optreden kwam Nicolas Cage plots langs de achteringang binnen in de backstage", aldus Frank.

"Daar heeft Noa een korte babbel met hem gehad. Hij feliciteerde haar en vond haar een warme, mooie verschijning. Na het optreden feliciteerde hij haar opnieuw en hij hoopt in de toekomst nog meer van haar te horen. Vijf minuutjes later was hij alweer weg, omringd door security." Op de onderstaande foto ziet u Cage met bril.

14-01-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix maakt einde aan omzeilen regio-restricties

Netflix maakt einde aan omzeilen regio-restricties

http://oi67.tinypic.com/biv88n.jpg

Pech voor iedereen die met een trucje geniet van het rijke aanbod dat Netflix aan zijn Amerikaanse abonnees biedt. In een blogpost op de Netflix-website maakte topman David Fullagar vandaag bekend proxies en andere manieren die mensen gebruiken om regio-restricties te omzeilen te zullen blokkeren.

Nieuwe technologie zal het de Netflix-klanten in de komende weken onmogelijk maken films en tv-series te bekijken die alleen voor kijkers uit andere landen bestemd zijn. Dergelijke systemen zijn niet nieuw, alleen Netflix gebruikte het tot nu nog niet.

"Als onze producten wereldwijd voor iedereen beschikbaar zouden zijn, was het niet nodig voor onze abonnees om onze systemen te foppen door te doen alsof ze in een ander land zijn. We boeken vooruitgang met het uitbreiden van onze licenties, alleen er is nog een lange weg te gaan voordat iedereen bij ons naar dezelfde films en series kan kijken", schrijft Fullagar. Dat is wel een doel, benadrukt hij, maar tot die tijd zal het bedrijf abonnees actief verhinderen de restricties te omzeilen.

Miljoenen Netflix-gebruikers gebruiken proxies om alle Netlfix-films en -series te kunnen bekijken. Dat niet alles overal beschikbaar is, heeft te maken met rechten die Netflix per land koopt. Voor een Belgische Netflix-abonnee zijn er daardoor andere films en series beschikbaar dan voor een Amerikaanse. Alleen de series en films die Netflix zelf produceert, zijn overal te bekijken.

De maatregel zou Netflix abonnees kunnen kosten.

14-01-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij de BV die hier als kind enthousiast achter het fornuis staat?

Herken jij de BV die hier als kind enthousiast achter het fornuis staat?

http://oi66.tinypic.com/qrf4g8.jpg

Jeroen Meus is het niet, en Piet Huysentruyt al evenmin. Kleine tip: de jongeman in het midden die hier samen met broer en zus enthousiast de afwas doet, heeft de keuken niet als natuurlijke habitat. Doorgaans is hij eerder in de tuin terug te vinden.

Het trio voorbeeldige kinderen dat hier samen korte metten maakt met de afwas is familie Van Riet, met in het midden de bekendste tuinman van Vlaanderen: Bartel Van Riet. Vanaf maandag ruilt hij zijn tuin in voor het aanrecht, en is hij de gastkok in De Keuken van Sofie op VTM. Daar doet hij alles uit de doeken over "het grote familiespel", zoals de afwas ten huize Van Riet ook wel eens genoemd werd.

Op het menu staan vanaf maandag 18 januari onder meer witloofsoep met hespenworst en cèpes, verse focaccia en een eendenborst met een warme vinaigrette van mango en ananas. Alsook het verhaal van Bartel en zijn droom om ooit een jaar naar Alaska of Canada te trekken.

De Keuken van Sofie met Bartel Van Riet.
Van maandag 18 t.e.m. vrijdag 22 januari om 18u20 op VTM.

14-01-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Alan Rickman (69) overleden

Acteur Alan Rickman (69) overleden

http://oi64.tinypic.com/35m2pok.jpg

De Britse film-, tv- en theateracteur Alan Rickman is op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat bevestigt zijn familie aan de krant The Guardian.

Het grote publiek kent Rickman vooral voor zijn rol als professor Severus Snape (Sneep) uit de razend populaire 'Harry Potter'-films, maar de acteur heeft nog zoveel meer onvergetelijke rollen achter zijn naam staan.

Rickmans eerste liefde was het theater. Zo was hij in 1986 te zien in Les liaisons dangereuses van Christopher Hampton, meteen ook zijn doorbraak op de planken en goed voor een nominatie voor een Tony.

In 1988, op 41-jarige leeftijd, besliste hij zijn geluk te beproeven in Hollywood. Amper aangekomen, kreeg Rickman meteen de rol aangeboden van slechterik en tegenstander van Bruce Willis in Die Hard. Het maakte hem op slag wereldberoemd. Zijn typisch lijzige stem leverde hem nadien nog enkele rollen op als "bad guy", onder meer als sheriff van Nottingham in de verfilming van Robin Hood: Prince of Thieves in 1991. Voorts speelde hij onder andere ook in Sense and sensibility (1995) en Love actually (2003). In 1997 ontving Rickman een Golden Globe voor zijn rol van Rasputin in de gelijknamige miniserie.

Rickman won nooit een Oscar, maar kreeg in zijn carrière wel een Golden Globe, een Emmy en een Bafta. Hij overleed in Londen aan de gevolgen van kanker.

14-01-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avery's ex getuigt: "Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg van dit monster"

Avery's ex getuigt: "Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg van dit monster"

http://oi65.tinypic.com/2mmw9pl.jpg

Ze stond trouw aan zijn zijde toen het erg heet werd onder de voeten van Steven Avery. Maar zijn ex-verloofde, Jodi Stachowski, laat nu een heel ander licht op haar gedrag én dat van Avery schijnen: "Het was allemaal een leugen. Ik moest hem goed doen lijken in Making a Murderer, anders zou hij mij vermoorden." De vrouw gelooft wel degelijk in Avery's schuld, zegt ze aan nieuwsnetwerk HLN.

Schuldig of niet? Die vraag houdt tv-kijkend Amerika bezig, sinds de Netflix-documentaire Making a Murderer op het scherm komt. De docureeks draait rond Steven Avery, die eerst 18 jaar onschuldig vastzat voor verkrachting en twee jaar na zijn vrijlating opnieuw opgepakt werd voor de moord op fotografe Teresa Halbach, die hij ook verkrachtte. Heel wat Amerikanen geloven dat de politie Avery erinluisde en eisen dat hij vrijkomt. Maar niet alleen is de bewijslast tegen Avery verpletterend, nu klapt zijn ex ook nog eens uit de biecht. Niet op Netflix, wel op HLN.

Haar drijfveer? Stachowski wenst dat de waarheid aan het licht komt. Ze was twee jaar samen met Avery, die ze een "monster" noemt. "Hij sloeg mij constant, duwde mij tegen de muur. Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg te zijn van hem." Dat zegt Stachowski nu pas, twee dagen nadat de 53-jarige Steven Avery beroep aantekende tegen zijn levenslange veroordeling voor de brutale moord op Halbach. "Alle teven zijn mij iets verschuldigd", zei Avery ooit volgens zijn ex. Omdat er één vrouw was die hem onschuldig de gevangenis had ingestuurd voor een verkrachting die hij niet had gedaan.

Jodi Stachowski zat zelf in de cel voor dronken rijden, toen Halbach vermoord werd. Ze beweert dat Avery haar de avond van de moord op de fotografe normaal naar een afkickmeeting zou voeren, maar dat de gevangenis haar niet liet gaan. Waarom, weet ze nog altijd niet. "Maar als ze mij wél hadden laten gaan, dan zou Halbach nog leven", zegt ze. Ze volgde vier maand intensieve therapie om haar schuldgevoelens hierover te verwerken.

Ook Steven Avery's neef, Brendan Dassey, werd veroordeeld voor de moord op Halbach. "Ik geloof in zijn onschuld", zegt Stachowski daarover. "Ik denk dat Steven hem ertoe verplichtte en hem fysiek bedreigde."

Over het onderzoek van de politie, dat de verdediging van Avery ondermaats vindt, is ze duidelijk: "Die mensen deden gewoon hun job." Volgens Stachowski is er geen sprake van opgezet spel en is Avery wel degelijk de schuldige die ze zochten. "Meteen toen ik het in de gevangenis op tv zag destijds, zei mijn buikgevoel mij dat hij schuldig was."

14-01-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's genieten met volle teugen van het autosalon

BV's genieten met volle teugen van het autosalon

http://oi65.tinypic.com/2n0k4jo.jpg

Van 14-26 januari vindt in de Brusselse Expo het autosalon plaats. Heel wat Bekende Vlamingen konden al een kijkje nemen tijdens een gala-avond. Ze deelden dat volop mee via de sociale media.

Onder meer Griet Vanhees, Anthony Kumpen, Kim Engelbosch, Inge Moerenhout, Véronique De Kock, Joke Van de Velde, Showbizz Bart, Vincent Banic, Jelle van Dael, Kim Van Oncen, Eveline Hoste en Bjorn De Wilde waren ook van de partij.

13-01-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat ontzettend enge meisje van The Ring? Nu een erg knappe actrice

Dat ontzettend enge meisje van The Ring? Nu een erg knappe actrice

http://oi65.tinypic.com/2daelnr.jpg

http://oi63.tinypic.com/25ozyg5.jpg

Wat was ze afschrikwekkend in de horrorfilm 'The Ring'. Actrice Daveigh Chase, toen pas 13 jaar oud, liet filmkijkers griezelen als ringmeisje Samara Morgan. Tegenwoordig gruwelt niemand meer als zij in beeld komt. Sterker nog, de foto's van de knappe actrice krijgen standaard honderden likes op sociale media.

Wie kreeg er niet de kriebels van Samara Morgan, het angstaanjagende meisje dat in de film 'The Ring' uit de televisie klom om mensen te doden? Daveigh won er een MTV Movie Award voor: beste vijand.

Maar zo weerzinwekkend als zij toen was, laat ze zich al lang niet meer vastleggen. Uit haar Instagram-account blijkt dat Daveigh (inmiddels 25 jaar oud) is uitgegroeid tot een aantrekkelijke actrice. De in Los Angeles-wonende kindster is nog altijd op televisie te zien. Ze had bijrollen in series als Sabrina, the Teenage Witch, Charmed, CSI: Crime Scene Investigation en Without a trace. Sinds 2006 speelt ze een rol in de serie Big Love. Haar nog eens terugzien als bloeddorstige Samara? Dat kan in onderstaand filmpje.

13-01-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction ontkent definitieve breuk

One Direction ontkent definitieve breuk

http://oi66.tinypic.com/20kzxjd.jpg

One Direction trekt helemaal niet definitief de stekker uit de boyband. Geruchten dat de tijdelijke breuk van de jongens blijvend is, worden door een woordvoerder van de band tegengesproken.

Volgens Gossip Cop zijn de opgedoken geruchten simpelweg 'niet waar'. Een anonieme bron beweerde woensdag in Us Weekly dat Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson 'uitgeput' zijn en 'hun solocarrières willen beginnen'. Dat verhaal doet een woordvoerder af als onzin.

One Direction is wel tijdelijk uit elkaar. Verschillende jongens willen kijken of ze de hitlijsten ook zonder de band kunnen veroveren. Wanneer One Direction weer bij elkaar komt, is niet bekend.

13-01-2016 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steven Van Herreweghe wil terug naar zijn ex, maar zij houdt de boot af"

"Steven Van Herreweghe wil terug naar zijn ex, maar zij houdt de boot af"

http://oi66.tinypic.com/34pg7qq.jpg

Na nog geen half jaar zijn Steven Van Herreweghe (37) en MNM-presentatrice Julie Van den Steen (23) uit elkaar. Volgens bronnen dicht bij Van Herreweghe wil de presentator terug naar zijn ex-partner Katrien, met wie hij 2 kindjes heeft, maar houdt zij de boot af.

Het begon allemaal in juni, met een ontboezeming op de radio: MNM-ochtendprinses Julie Van den Steen bekende aan Steven Van Herreweghe dat ze vroeger als kind verliefd was op hem. "Als ik dat toen had geweten, had de wereld er helemaal anders uitgezien", grapte Steven toen. "Ik zou gezegd hebben: hou het vast, en als je 22 bent, kan ik je zeggen dat ik ook op jou verliefd ben." De realiteit haalde die kwinkslag al snel in: met een coup de foudre van jewelste tussen de VIER-presentator en Peter Van de Veires sidekick. De verliefdheid was zo groot dat Van Herreweghe zijn vriendin Katrien - met wie hij twee jonge zoontjes van 1,5 en 3 heeft - verliet om zijn relatie met Julie alle kansen te geven, zo las u in oktober nog in deze krant.

Smeekbede

Maar de romance tussen Steven en Julie blijkt nu officieel verleden tijd. Het koppel ging al voor de feestdagen uit elkaar. Over de oorzaak van de breuk is niets bekend, maar de naaste omgeving van Van Herreweghe zag de liefdesbreuk al even aankomen. Volgens hen wil de presentator nu de relatie met de moeder van zijn kinderen koste wat het kost redden. "Begin december is Steven komen aankloppen bij Katrien," klinkt het. "Hij vertelde dat hij twijfels had gekregen over zijn relatie met Julie, en graag terug de draad wilde oppikken met haar." Volgens diezelfde bronnen was Katrien, die als tv-regisseur werkt bij Canvas, niet onder de indruk van de smeekbede en houdt ze de boot tot op de dag van vandaag af.

Opmerkelijk: net zoals Julie Van der Steen is zij blond, knap, vrolijk en spontaan. De twee zouden zusjes kunnen zijn. Julie laat de breuk in het openbaar niet aan haar hart komen, en post vrolijke selfies als vanouds. Ook op de Instagram van Steven Van Herreweghe is het business as usual: zo ronselt hij kandidaten voor het nieuwe seizoen van 'De Pappenheimers'.

13-01-2016 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteurs eenmalig weer samen op tv

Friends-acteurs eenmalig weer samen op tv

http://oi66.tinypic.com/2vb06dt.jpg

De zes hoofdrolspelers uit Friends zijn binnenkort samen te zien in een tv-special. De acteurs werken mee aan een eerbetoon aan regisseur James Burrows (75), meldt entertainmentkanaal E!. De Friends-reünie, waar fans van de sitcom al jaren naar smachten, vindt volgende maand plaats.

Of Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer ook echt samen komen, is nog niet duidelijk.
"We hopen dat we ze alle zes op hetzelfde moment in dezelfde ruimte kunnen krijgen", zei NBC Entertainment-baas Robert Greenblatt. "Maar ik ben er niet zeker van of dat qua logistiek gaat lukken."

James Burrows regisseerde onlangs zijn duizendste televisieshow. Burrows is een van de bedenkers van Cheers en werkte mee aan meer dan vijftig shows, waaronder Friends, Will & Grace en The Big Bang Theory. Op 21 februari is de eerbetoon aan hem te zien in de Verenigde Staten.

13-01-2016 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Ivo Van Hove:

Regisseur Ivo Van Hove: "Bowie had leverkanker"

http://oi64.tinypic.com/2505gs4.jpg

De Vlaamse regisseur Ivo van Hove en David Bowie hebben samengewerkt aan een musical. 'Lazarus' bevat oude en nieuwe Bowie-nummers en is geïnspireerd op het boek 'The Man Who Fell to Earth' van Walter Tevis, dat in 1976 met Bowie verfilmd werd. Van Hove wist al lang dat Bowie ernstig ziek was: de zanger zou hem zelf verteld hebben dat hij aan leverkanker leed.

Van Hove vertelde in een interview voor het journaal van de Nederlandse Radio 1 dat Bowie hem al meer dan een jaar en drie maanden geleden had verteld dat hij leverkanker had. Van Hove deelde het nieuws met niemand, zelfs niet met zijn partner. "Ik heb een man in strijd gezien. Die heeft gevochten als een leeuw en die ondertussen bleef werken als een leeuw. Ik had daar ongelooflijk veel respect voor", aldus Van Hove.

In de recensie van de première van 'Lazarus' in de Nederlandse Volkskrant beschrijft Van Hove dat Bowie blakend op het podium stond. "Maar achter het podium stortte hij meteen in. We hebben tien minuutjes staan praten. Hij was op."

De regisseur zegt dat hij tijdens de samenwerking heeft ontdekt dat "al zijn liedjes sociaal zijn en heel maatschappelijk betrokken".

13-01-2016 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van rebel tot rustige huisvader: de invloed van Iman op David Bowie

Van rebel tot rustige huisvader: de invloed van Iman op David Bowie

http://oi67.tinypic.com/25ur24i.jpg

Bowie eindigde zijn liefdesleven zoals hij ermee begon: met liefde op het eerste gezicht. In de armen van het nu 61-jarige voormalige topmodel Iman Abdulmajd vond Bowie de rust die hij tot zijn laatste levensadem nodig had.

Het begon met een blind date in het Los Angeles van 1990, tot in de puntjes gepland door de kapper van Bowie. Het bleek méér dan genoeg om meteen zijn hart te veroveren. Als topmodel en dochter van de Somalische ambassadeur in Londen kreeg Iman Abdulmajd al in de jaren 70 uitnodigingen voor Bowies decadente feestjes in de New Yorkse Studio 54. Daar bedankte ze wijselijk voor. "Ik weet wanneer het feestje voorbij is", klonk het. Maar in LA sloeg de vonk dan toch over, ook al zag de Somalische schone een relatie met de popster in eerste instantie niet zitten. "Ik wou geen relatie met iemand zoals hem. Maar ik werd verliefd op de man David Jones, niet op de entertainer David Bowie", vertelde ze in 2012 aan de Britse krant 'The Guardian'.

In 2000 werd hun dochter Alexandria Zahra Jones geboren - die slechts zelden in de media verschijnt. Het succes van hun huwelijk was volgens Iman de scheiding tussen werk en privé. Bowie transformeerde dankzij haar van exuberante excentriekeling tot een rustige huisvader. Opvallend: amper een paar dagen voor hij de strijd tegen kanker opgaf, deed Iman een aantal opvallende uitspraken op de sociale media. "Soms ken je de echte waarde van een moment niet tot het een herinnering wordt", deelde ze op haar Instagram-account, waarmee ze lijkt te verwijzen naar de slepende ziekte van Bowie en zijn nakende einde.

Het koppel was 23 jaar getrouwd.

12-01-2016 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zender toont verdriet Angie Bowie toch: kijkers reageren boos

Britse zender toont verdriet Angie Bowie toch: kijkers reageren boos

http://oi64.tinypic.com/2jdfmg3.jpg

Fans van David Bowie hebben de Britse zender Channel 5 ervan beschuldigd de dood van hun idool uit te buiten voor kijkcijfers. Channel 5 zond gisterenavond beelden uit waarop te zien is hoe de ex-vrouw van David Bowie, die deelneemt aan 'Celebrity Big Brother', in tranen uitbarst nadat ze het nieuws van zijn dood had vernomen.

Terwijl de hele wereld met verbijstering reageerde op de onverwachte dood van David Bowie, verkeerde zijn ex-vrouw Angie nog in complete onwetendheid. Angie Bowie neemt immers deel aan 'Celebrity Big Brother' en heeft tijdens dat programma geen contact met de buitenwereld. Hoewel Channel 5 beloofde om haar achter de schermen op de hoogte te brengen van het overlijden van haar ex-man, zond de Britse zender wel haar reactie uit.

Dat gebeurde in een preview voor de uitzending van vandaag. Op de beelden was te zien hoe Angie Bowie voor de camera in de dagboekkamer in tranen uitbarst en rouwt om "het einde van een tijdperk", terwijl ze haar hoofd in de handen houdt. "Ik heb hem al zoveel jaren niet meer gezien en dus kan ik er geen groot drama van maken", reageert het voormalige model vlak nadat ze - buiten het beeld van de camera's - op de hoogte werd gebracht van de dood van Bowie. "Maar ik heb het gevoel alsof er een tijdperk is geëindigd." De 66-jarige Angie Bowie werd vervolgens getroost door haar medebewoners terwijl ze in tranen uitbarstte. "Het is zo vreselijk triest. Stardust is niet meer", zei ze nog.

Angie Bowie was van 1970 tot 1980 getrouwd met de Britse zanger, met wie ze een zoon heeft. Na hun scheiding hadden ze echter nauwelijks nog contact met elkaar.

Hoewel de producers benadrukken dat ze Angie Bowie achter de schermen hebben ingelicht over de dood van haar ex, beschuldigen kijkers Channel 5 ervan dat ze de tragedie uitbuiten om meer kijkers te lokken. Op sociale media regende het boze reacties.

Eerder had een woorvoerder van Angie Bowie al laten weten dat ze de keuze heeft gekregen om het programma te verlaten, maar dat ze dat heeft geweigerd. "De beslissing om in het huis te blijven, is volledig de hare. Ze heeft de optie gekregen om te vertrekken wanneer ze maar wil, mocht ze van gedachten veranderen."

12-01-2016 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowie's briljante antwoorden op vragenlijst Proust

Bowie's briljante antwoorden op vragenlijst Proust

http://oi67.tinypic.com/2ufzmu0.jpg

De Franse 19de-eeuwe auteur Marcel Proust was nog een tiener toen hij een vragenlijst kreeg toegestopt van zijn vriendin Antoinette Faure, dochter van de latere Franse president. In die tijd gold zo'n vragenlijst als een soort persoonlijkheidstest. In 2009 haalde Vanity Fair deze ietwat luie interviewmethode vanonder het stof en schoof de vragenlijst ook onder de neus van David Bowie. De antwoorden die de belezen én grappige Bowie gaf, kenschetsen zijn briljante geest.

Wat is voor jou perfect geluk?
"Lezen".

Wat is je meest uitgesproken eigenschap?
"Dat ik overal mijn snavel tussen sla".

Wat zie je als je grootste prestatie?
"De ochtend ontdekken".

Wat is je grootste angst?
"Kilometers omzetten naar mijlen".

Met welke historische figuur identificeer je jezelf het meest?
"De kerstman".

Welke levende persoon aanbid je het meest?
"Elvis". (die al in 1977 was overleden, nvdr)

Wie zijn je helden in het echte leven?
"De consument".

Welke eigenschap bij jezelf betreur je het meest?
"In New York: tolerantie. Buiten New York: intolerantie".

Welke eigenschap betreur je het meest bij anderen?
"Talent".

Wat is je favoriete reis?
"De weg van de artistieke buitensporigheid".

Wat is voor jou de meest overschatte deugd?
"Sympathie en originaliteit".

Welk woord of welke zin gebruik je te vaak?
"Chthonic, miasma".

Wat betreur je het meest?
"Dat ik nooit bellbottoms heb gedragen" (broeken met olifantenpijpen, nvdr).

Wat is je huidige geestesgesteldheid?
"Zwanger".

Mocht je iets kunnen veranderen aan je gezin, wat zou dat zijn?
"Mijn schrik voor ze, uitgezonderd voor mijn vrouw en mijn zoon".

Wat is je meest gekoesterde bezit?
"Een foto die aaneenhangt met plakband van Little Richard die ik in 1958 heb gekocht, en een gedroogde chrysant die ik tijdens mijn huwelijksreis in Kyoto plukte".

Wat is volgens jou de diepste ellende?
"In angst leven".

Waar zou je willen wonen?
"In het noordoosten van Bali of het zuiden van Java".

Wat is je favoriete bezigheid?
"Verf op een zinloos doek spatten".

Wat is de eigenschap die je het meest waardeert bij een man?
"Zijn vermogen om boeken terug te brengen".

Wat is de eigenschap die je het meest waardeert bij een vrouw?
"Haar vermogen om op commando te boeren".

Wat zijn je favoriete namen?
"Sears & Roebuck". (naam van winkelketen, nvdr.)

Wat is je motto?
"'Wat' is mijn motto".

12-01-2016 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowie organiseerde "beste seksfeestjes die een mens zich kan bedenken"

Bowie organiseerde "beste seksfeestjes die een mens zich kan bedenken"

http://oi68.tinypic.com/9pt001.jpg

Zijn muzikale nalatenschap prijkt op eenzame hoogte, maar minstens even legendarisch is Bowies onstilbare seksuele appetijt. De grenzeloze rockgod verleidde vrouwen en mannen, onder wie een Playboymodel, een transseksueel, zangeres Nina Simone en de 22 jaar oudere weduwe van Charlie Chaplin. "Ik versierde alles en iedereen. Ik leidde een wonderlijk onverantwoord leven."

Elton John zat nog diep in de kast toen Bowie in de jaren 70 verklaarde dat hij homo was, daarmee de grenzen verleggend van wat toen als 'normale' seksualiteit werd beschouwd. Bowie deelde het bed met managers, platenbazen, modellen, zangers, groupies, maar ook met Elizabeth Taylor, Marianne Faithfull, Bianca Jagger en zovele anderen. Hij werd ook gelinkt aan verschillende mannen - onder wie zelfs Mick Jagger, iets wat Bowie zelf altijd is blijven ontkennen.

Bed in hun woonkamer
In 1969, het jaar van z'n eerste hit 'Space Oddity', ontmoette Bowie zijn eerste vrouw Angie, terwijl ze een affaire hadden met dezelfde man, een 33-jarige manager uit de platenbusiness genaamd Calvin. Het koppel, tegen dan een favoriet doelwit van de tabloids, werd onophoudelijk belegerd door fans en groupies. En dus probeerde Angie haar rondfladderende echtgenoot in een 'seksuele cocon' op te sluiten in hun villa.

Kroonjuweel van hun woonst was wat ze zelf 'The Pit' noemden, een gigantisch bed bedekt met vacht dat centraal in hun woonkamer stond, in een put van anderhalve meter diep. "Iedereen neukte er met iedereen", aldus fotomodel Vicki Hodge, een regelmatige bezoeker van de seksfeestjes. "Het waren de beste orgieën die een mens zich kan indenken. Mick Jagger was één van de vaste gasten, maar hij had enkel seks met Angie terwijl David toekeek." Een journaliste die Bowie destijds thuis interviewde en hem naakt aantrof, omschreef z'n penis als "ongewoon groot, bijna onmenselijk. Het zwaaide van links naar rechts als de pendulum van een grote klok".

Seks niet belangrijk
Tony Zanetta, Bowies persoonlijke assistent en minnaar in die tijd, denkt dan weer dat seks niet zo belangrijk was voor Bowie. "Bij hem draaide alles rond aanbeden worden. Wanneer we in bed waren, was hij meer sensueel en narcistisch dan op seks gericht. Hij was een echte verleider. Wanneer hij je rond z'n vinger had, ging hij naar de volgende."

Bowie was vastbesloten om te vrijen met zo veel mogelijk partners, iets wat hij later tijdens een BBC-interview zelf toegaf: "Ik versierde alles en iedereen. Het was een wonderlijk, onverantwoordelijk, promiscue leven."

12-01-2016 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer Tony Visconti:

Producer Tony Visconti: "Bowie's dood is kunstwerk"

http://oi67.tinypic.com/2poyx6u.jpg

Goede vriend en producer Tony Visconti schreef eerder op de dag op Facebook een loftuiting op Bowie en noemde diens overlijden "een kunstwerk". Ook Brian Eno heeft hulde gebracht aan David Bowie en sprak daarbij over hun laatste contact, een mail die hij vorige week van Bowie kreeg. "Pas nu besef ik dat hij afscheid nam", zegt Eno daarover.

"Hij deed altijd wat hij wilde", schrijft Visconti, die decennialang samenwerkten. "Hij wilde het op zijn manier doen en hij wilde het allebeste. Zijn dood verschilt niet van zijn leven: een kunstwerk. Hij maakte 'Blackstar' voor ons, het is zijn afscheidsgeschenk".

Bowie voerde al anderhalf jaar een strijd tegen kanker, wat pas bekend werd gemaakt bij zijn overlijden. "Ik wist al een jaar dat het zo zou gaan", schrijft Visconti. "Toch was ik er niet op voorbereid. Hij was een buitengewone man, vol liefde en leven. Hij zal altijd bij ons zijn. Nu is het gepast te huilen".

Bowie en Visconti werkten voor het eerst samen op zijn tweede studioalbum 'Space Oddit'. Vijftig jaar lang bleven ze bevriend. Visconti produceerde ook zijn laatste albums 'The Next Day' (2013) en 'Blackstar' (2016).

12-01-2016 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie had al zes hartaanvallen gehad

David Bowie had al zes hartaanvallen gehad

http://oi64.tinypic.com/sq3xaa.jpg

Zijn vrienden en familie had hij het een jaar geleden al verteld, maar anderhalf jaar wist David Bowie zijn ziekte voor de buitenwereld geheim te houden. Zonder het te beseffen, kregen we drie dagen geleden met 'Blackstar' zijn afscheidsalbum voorgeschoteld. De wereld wordt vandaag in diepe rouw gedompeld, maar blijkbaar was Bowie er al enkele jaren slecht aan toe. Volgens zijn biografe werd hij de afgelopen jaren getroffen door zes hartaanvallen.

De lyrics en de clip van zijn laatste single 'Lazarus' krijgen een volledig nieuwe betekenis nu we weten dat Bowie afscheid aan het nemen was. Gekluisterd aan een ziekenhuisbed zingt hij "Look up here, I'm in heaven - I've got scars that can't be seen... Look up here, man, I'm in danger - I've got nothing left to lose".

Tony Visconti, sinds jaar en dag Bowies producer, wist al een jaar dat hij ongeneeslijk ziek was en schrijft op Facebook dat zijn 25e en laatste album 'Blackstar' een "afscheidsgeschenk" is aan de wereld. Op de hoes van 'Blackstar' staat trouwens voor de eerste keer niet Bowie zelf, maar een zwarte ster.

Wendy Leigh, de auteur van Bowies biografie 'Bowie', vertelde vandaag aan BBC News dat hij de "de laatste jaren" zes hartaanvallen had gehad. Het is niet duidelijk aan welk type kanker Bowie leed, al gingen er wel al langer geruchten dat het niet goed ging met zijn gezondheid.

Na hartproblemen in 2004 verdween Bowie uit de schijnwerpers. Hij verscheen een laatste keer in het openbaar op 7 december in New York op de première van zijn musical 'Lazarus'.

11-01-2016 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuBru pakt uit met Bowie 69, Radio 1 brengt nachtelijk eerbetoon

StuBru pakt uit met Bowie 69, Radio 1 brengt nachtelijk eerbetoon

http://oi63.tinypic.com/8y8777.jpg

Naar aanleiding van het overlijden van David Bowie draaien de radionetten van de VRT maandag veel muziek van Bowie. De verschillende netten van de VRT passen maandagavond en de komende dagen hun programmering aan om hulde te brengen aan de Britse rockster.

Studio Brussel
In het programma van Vincent Byloo (16-18 uur) op Studio Brussel was er plaats voor reacties van luisteraars en kwam Johannes Verschaeve van The Van Jets langs om live een nummer van Bowie te spelen. In 'Drops' (18-19 uur) met Eva De Roo, ook op Studio Brussel, linken luisteraars Bowie-nummers aan locaties en plaatsen met bijpassende muzikale herinneringen. Van 19 tot 20 uur zendt Studio Brussel 'Radio Soulwax presents Dave' uit, de mix die Stephen en David Dewaele maakte n.a.v hun film 'Dave'. Ook in 'Zender' (20-22 uur) gaan Joris Lenaerts en Michele Cuvelier nog op Studio Brussel door op het overlijden van David Bowie.

Op woensdag 13 januari is er Bowie 69 op Studio Brussel: de ultieme 69 nummers van David Bowie volgens de luisteraars, van 13 tot 19 uur met Kirsten Lemaire en Vincent Byloo. Luisteraars kunnen op stubru.be hun stem uitbrengen voor hun favoriete Bowie-nummers. Van 19 tot 20 uur nodigt Studio Brussel enkele Belgische muzikanten uit in zijn Club 69 voor een eerbetoon aan de muzikale held die altijd 69 zal blijven. Onder andere The Van Jets en Ozark Henry coveren Bowie en halen herinneringen op.

Radio 1

In 'De Wereld Vandaag' op Radio 1 is Piet Goddaer, alias Ozark Henry, de centrale gast. Van 19 tot 20 uur zendt Radio 1 de Bowie-sessie uit die in 2014 werd opgenomen in het Openluchttheather Rivierenhof in Deurne. Wonderland (20-22 uur) verwondert zich over David Bowie, met muzikale curiosa, live-opnames, de demo van Ziggy Stardust en covers.

Tussen 22 en 23 uur is er 'Wonderland - Bowie for Beginners' met Luc Janssen. Radio 1 brengt ook een nachtelijk eerbetoon aan Bowie als dé artiest die zich bleef heruitvinden. Van 23 uur tot 6 uur 's morgens vertelt Ronald Verhaegen over de personages, de samenwerkingen, het acteerwerk en de looks van David Bowie.

Klara
In 'Pompidou' (17-18 uur) op Klara stond maandagmiddag de muziek van Bowie centraal. Op donderdag 14 januari neemt presentator Bart Vanhoudt in 'Late Night Shift' (22-24 uur) afscheid van David Bowie met onder andere de Bowie-symfonieën van Philip Glass, het Poolse volkslied dat model stond voor Warszawa en covers van onder meer Blaine Reininger en Bojan Z.

Canvas

Op maandagavond zendt Canvas om 21.50 uur de film 'David Bowie: Five Years' uit. De documentaire is ook nu al integraal te bekijken via canvas.be. Ook het Canvas-programma 'De Afspraak' staat maandagavond volledig in het teken van David Bowie. En ook in 'Terzake' is er aandacht voor de overleden Britse rockster.

Eén

In 'Van Gils & Gasten' neemt Bowiekenner Serge Simonart maandagavond afscheid van zijn persoonlijke vriend. Muzikale gaste is Eva De Roovere. Ook deredactie.be heeft een uitgebreid dossier over het leven en werk van de Britse rockster. 

11-01-2016 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

http://oi63.tinypic.com/2w20swx.jpg

Het Turkse gerecht gaat na of een vrouw vervolgd moet worden wegens "terroristische propaganda" nadat zij op de Turkse televisie had opgeroepen tot het beëindigen van het geweld in Turks Koerdistan. Ook de moderator van de uitzending, Beyazit Ozturk, en andere medewerkers van het populaire tv-programma 'Beyaz Show' worden door de openbare aanklager onder de terreurloep gehouden.

De programmamakers hadden live een telefonische oproep uitgezonden van een vrouw die zichzelf omschreef als een lerares uit Diyarbakir, in Turks Koerdistan. Zij omschreef de lamentabele toestand aldaar en vroeg om hulp.

Volgens de openbare aanklager heeft de productieploeg de vrouw een "platform" gegeven om haar terroristische vredespraat te verkopen, luidt het. Ozturk heeft zich hiervoor al "verontschuldigd".

Ankara beschouwt het militaire optreden in het zuidoosten van het land als een soort antiterreuroperatie, gericht tegen aanhangers van de verboden separatistische partij PKK. Die operatie treft echter ook, en vooral, de burgerbevolking.

Ozturk werd ook aangewreven dat hij "emotioneel" op de opmerkingen van de vrouw had gereageerd en haar had bedankt. Critici vonden dat niet kunnen.

11-01-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

http://oi65.tinypic.com/2n6dpts.jpg

Cath Luyten (38) en Frank Raes (61) vormen een gelukkig stel. De twee hebben met Bill (7) één zoontje. Cath vertelt in Het Belang van Limburg dat het daar bij zal blijven.

"Er komt geen baby meer bij, al is Bill al jaren vragende partij. Mijn gynaecoloog heeft altijd gezegd dat het voor mijn 38ste verjaardag moest. Anders zou hij er niet meer aan beginnen. Dus hij heeft voor mij beslist, want ondertussen ben ik de 38 voorbij", lacht ze.

"Frank is ondertussen grootvader geworden. De baby is nog niet komen logeren maar dat zal binnenkort wel gebeuren. 'Hier is je interim-baby', zal ik tegen Bill zeggen", vertelt ze al lachend.

11-01-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

http://oi68.tinypic.com/2u4nh5g.jpg

In de film The Curious Case of Benjamin Button speelde Hollywood-acteur Brad Pitt (52) een man die op raadselachtige wijze steeds jonger wordt, maar de ster zelf blijkt er op de een of andere manier ook steeds jeugdiger uit te gaan zien. Sinds de ster zondag verscheen tijdens de uitreiking van de Golden Globes wordt op sociale media driftig gespeculeerd over zijn frisse looks.

Hoe krijgt Brad Pitt het in vredesnaam voor elkaar om er op 52-jarige leeftijd opeens zo jong uit te zien, is een van de vele reacties op Twitter. De filmster en echtgenoot van Angelina Jolie (40) verscheen op de Golden Globes met gladgeschoren kaken, achterover gekamde lokken en van ouderdomsrimpeltjes - die de afgelopen jaren toch echt duidelijk te zien waren - was vrijwel geen sprake.

"Heeft Brad soms in het diepste geheim aan zich laten sleutelen", vraagt iemand zich af. En: "Ongetwijfeld het resultaat van cosmetische chirurgie of schoonheidshulpmiddeltjes zoals botox". Of: "Welke toverdrank of andere magie gebruikt Pitt om er zo jong uit te zien."

11-01-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

http://oi63.tinypic.com/2805pic.jpg

De 44-jarige acteur Sacha Baron Cohen zegt zijn hilarische personages Borat en Bruno definitief vaarwel. De reden daarvoor is opvallend: Cohen vreest voor de veiligheid van zijn gezin en van zichzelf. Kijkers beseffen niet altijd dat de komiek al zijn typetjes spéélt. En dat leidde al tot verscheidene doodsbedreigingen.

Sacha Baron Cohen is getrouwd met Isla Fisher (39). Samen hebben ze twee dochters, Olive en Elula, en een zoon, Montgomery. Zijn gezin staat boven alles en daarom neemt de Brit afscheid zijn de populaire alter ego's. Met pijn in het hart. "Ik mis die rollen, maar ik heb een verantwoordelijkheid tegenover mijn familie. In een hachelijke situatie zitten en helemaal in je personage kruipen - terwijl niemand beseft dat het niet écht is - dat is de ultieme kick", zegt de acteur. "Maar ik ben er te oud voor geworden en ik begin mij onverantwoordelijk te voelen tegenover mijn gezin."

Zijn eerste succesvolle fictieve typetje was dat van Ali G, rond wie hij een geestige tv-show in elkaar bokste. In zijn films films 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' dreef hij de spot met de Amerikanen. Hij kreeg heel wat doodsbedreigingen, die in 2009 nog toenamen na 'Bruno'. Daarin gaf hij gestalte aan het gelijknamige personage Bruno, een Oostenrijkse homofiele modereporter die beroemd wil worden in de VS. "Ik ben altijd bedreigd geweest met de dood. Je moet jezelf ervan kunnen overtuigen dat, als er iets vreselijks gebeurt, iedereen ongedeerd blijft."

11-01-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

http://oi64.tinypic.com/j9ys1k.jpg

Vanavond wordt de Britse muzikant David Bowie herdacht op de Grote Markt in Brussel. Vanaf 18 uur tot 22 uur zullen de grootste hits van de zondag overleden zanger gespeeld worden. Brussels schepen voor Toerisme, Philippe Close, zelf een grote muziekliefhebber, is de organisator van het evenement, zegt zijn woordvoerder.

De beroering die het overlijden van Bowie veroorzaakte op de sociale media heeft Close ertoe aangezet om een aanvraag voor een herdenkingssamenkomst op de Grote Markt aan te vragen bij de burgemeester. Bowie overleed zondag op 69-jarige leeftijd aan kanker.

Die toestemming kwam er, waarop meteen een evenement werd aangemaakt op Facebook. "De bedoeling is om de meest iconische nummers van David Bowie af te spelen. Er zal ook een lichtshow zijn, maar het zal geen groot spektakel worden. Waar het om gaat is dat de fans van de artiest samen hulde kunnen brengen."

Hoeveel mensen er naar de Grote Markt zullen afzakken, kan de woordvoerder niet zeggen.

11-01-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

http://oi67.tinypic.com/4iy9z8.jpg

David Bowie is op 69-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dat staat op zijn website en is door zijn zoon bevestigd aan BBC.

Bowie overleed gisteren aan de gevolgen van kanker in het bijzijn van zijn familie, meldt zijn officiële Facebookpagina vandaag. De rockmuzikant kreeg achttien maanden geleden te horen dat hij kanker had. Er wordt iedereen verzocht de privacy van de familie te respecteren. David Bowie trad al geruime tijd niet meer op. Het laatste optreden was op een liefdadigheidsevenement in New York in 2006.

Afgelopen vrijdag vierde Bowie zijn verjaardag nog met de lancering van een nieuw album: Blackstar. In zijn laatste clip kroop de zanger in de huid van Lazarus, een bijbelfiguur die opstaat uit de dood.

Bowie (1947) heette eigenlijk David Jones, maar vernoemde zich naar de Amerikaanse pionier Jim Bowie. Hij boekte zijn eerste succes in 1969 met de single Space Oddity. Een jaar later verscheen The Man Who Sold the World, met op de Britse albumhoes een androgyne Bowie in een jurk. Zijn volgende creatie werd iconisch: het buitenaardse wezen Ziggy Stardust, met bloedrood haar. Het album en bijbehorende tournee werden een enorm succes.

Na het succes van Aladdin Sane (1973) kwamen ook zijn eerdere albums in trek, waardoor hij op een gegeven moment met zes platen in de Britse hitlijsten stond. Bowie kreeg echter steeds meer moeite om zich los te maken van zijn alter ego. Ook kwam hij steeds meer in de greep van zijn cokeverslaving.

Bowie verruilde Engeland voor de VS en richtte zich op de albums Diamong Dogs en Young Americans meer op soul en funk. Met John Lennon schreef hij Fame, zijn eerste nummer 1-hit in de VS. Het album Station to Station, met Golden Years, toonde Bowie als de geblondeerde dandy Thin White Duke, gebaseerd op zijn rol in de film The Man Who Fell to Earth. Hij kwam enkele keren in het nieuws door vermeende nazisympathieën en zijn bekentenis biseksueel te zijn, wat hij later ontkende.

In een poging zijn loopbaan weer op de rails te krijgen, verhuisde Bowie in 1976 naar West-Berlijn, waar hij een appartement deelde met Iggy Pop. Met producer Brian Eno nam hij de door Duitse elektronische muziek beïnvloede albums Low en Heroes op en het rockende Lodger. In 1980 scheidde Bowie van zijn vrouw Angela, met wie hij een zoon had.

In de jaren tachtig groeide hij uit tot een veelzijdige superster. Succes op Broadway als The Elephant Man, het duet Under Pressure met Queen, het platina-album Let's Dance (1983), populaire en invloedrijke videoclips op MTV: Bowie's succes leek niet te stoppen.
Vanaf 1988 maakt Bowie stevige rock met zijn groep Tin Machine, dat maar een matig succes kent. Later herneemt hij zijn solocarrière. In 1992 trouwde hij het Somalische model Iman, met wie hij een dochter kreeg.

Na een hartinfarct in 2004 volgde een stille periode, maar in 2013 kwam album The Next Day op 1 en breekt de tentoonstelling over hem in het Londense Victoria & Albert Museum verkooprecords. De superster die zo'n 140 miljoen albums verkocht was terug. (br.hln)

11-01-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

http://oi66.tinypic.com/ih7ey1.jpg

De beroemde Playboy Mansion gaat de markt op, meldt TMZ. De beroemde villa wordt officieel komende maand te koop gezet. Ingewijden melden dat het bedrijf Playboy Enterprises, eigenaar van het huis, 200 miljoen dollar (184 miljoen euro) wil hebben voor het optrekje.

Makelaars zeggen dat dit een onrealistische prijs is. De Playboy Mansion is namelijk vervallen. De grond is zo'n 60 miljoen dollar waard. Maar vanwege de geschiedenis van de villa schatten zij de waarde ergens tussen de 80 en 90 miljoen dollar.

Hugh Hefner
Aan de koop zijn ook een aantal opvallende voorwaarden verbonden. De opmerkelijkste is dat de nieuwe eigenaar moet toestaan dat Hugh Hefner in de villa blijft wonen. Een andere vreemde voorwaarde is dat geïnteresseerden het huis mogen komen bekijken, maar de slaapkamer van Hugh is verboden terrein.

De villa werd in de jaren zeventig bekend toen Hefner zijn intrek nam en daar wilde feesten organiseerde. De reusachtige woning telt 22 kamers en heeft een wijnkelder, bioscoopkamer, spelletjeskamer, tennisbaan/basketbalveld en een zwembad met waterval en grot.

10-01-2016 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

http://oi65.tinypic.com/2pooaqh.jpg

Lamar Odom is ontslagen uit het ziekenhuis in Los Angeles waar hij sinds afgelopen oktober verbleef. De ex van Khloé Kardashian zal verder herstellen in een privékliniek, meldt Us Weekly. Hoewel Lamar grote vooruitgang boekt -hij heeft volgens Us weer leren lopen zonder looprek- heeft hij nog een lange weg te gaan.

Khloé zei eerder dat artsen verwachten dat de voormalig basketballer binnen anderhalf tot twee jaar mentaal volledig is hersteld, maar ze kunnen dat niet met zekerheid zeggen.  

De 36-jarige Odom werd in oktober bewusteloos gevonden in een bordeel. Volgens de politie had hij dagenlang cocaïne en kruiden-viagra gebruikt. De oud-speler van de Los Angeles Lakers werd kunstmatig in een coma gehouden. Na vier dagen ontwaakte hij daaruit.  

10-01-2016 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

http://oi63.tinypic.com/wuqh7a.jpg

David Beckham kan niet alleen voetballen, maar ook op het wakeboard kan hij zich best goed staande houden.

De 40-jarige oud-voetballer laat op een filmpje op Instagram zien hoe hij achter een snelle speedboat op een plankje staat en zelfs een draai van 180 graden maakt, zonder te vallen.

Maar een andere Beckham is nog veel beter in de snelle watersport. Op een tweede filmpje is zoon Brooklyn te zien, die met zijn wakeboard moeiteloos meters de lucht in springt. 'Kijk wie mijn leraar was', schrijft David bij het filmpje van de capriolen van zijn zoon.

10-01-2016 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

http://oi66.tinypic.com/ic7pqw.jpg

De 62ste Grote Prijs van de Unie van de Filmkritiek (UFK), een beroepsvereniging van Belgische filmcritici, gaat naar 'Son of Saul'. Het Holocaustdrama van de Hongaarse scenarist en regisseur László Nemes haalde het van 'Mad Max: fury road', 'Mustang', 'The Lobster' en 'Whiplash'. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

In 'Son of Saul' is de Holocaust in het concentratiekamp van Auschwitz te zien door de ogen van Saul, die als lid van een Sonderkommando het vuile werk voor de nazi's moet opknappen. "De film voelt aan als een beklemmende cinematografische vuistslag die de toeschouwer confronteert met de huiveringwekkende nazimoordmachine", luidt het. De filmcritici noemen de film "verplicht lesmateriaal voor de middelbare scholen, dankzij zijn onmiskenbare filmhistorische waarde".

Eerder had de Vlaamse filmpers 'Son of Saul' al verkozen tot film van het jaar.

10-01-2016 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vragenronde: "Hergé tekende Suske & Wiske en Namen is de hoofdstad van Vlaanderen"

De vragenronde: "Hergé tekende Suske & Wiske en Namen is de hoofdstad van Vlaanderen"

http://oi64.tinypic.com/2j2hsgg.jpg

De vragenronde, waarin de Miss België-kandidates hun kennis over ons land mogen tonen, wil weleens een blunderronde zijn. Ook dit jaar doken enkele merkwaardige antwoorden op.

Winnares Lenty Frans wist de exacte oppervlakte van België uit haar mouw te schudden: 30.528 km². Alsof ze zich had voorbereid op De Slimste Mens. Maar dat Leopold I voor het eerst voet aan wal zette in De Panne, gastgemeente voor de missverkiezing, had ze niet ingestudeerd. Ze dacht eerder aan Oostende.

Sommige kandidates hadden het ook lastig met de vraag die niet in hun moedertaal maar in de tweede landstaal gesteld werd. Emily Vanhoutte leek de vraag over het ontstaan van België in het Frans niet helemaal te begrijpen, maar scoorde wel met het jaartal 1830. De basisingrediënten van bier waren een lastigere opdracht: "Ik drink graag een glaasje, maar geen bier." Ook Emilie Mauléon bleek geen bierkenner: ze kon geen twee trappisten opnoemen.

Welk dier staat er op de vlag van Wallonië? Manon Dawir dacht aan 'Namen', omdat ze de vraag pas begreep toen ze in het Frans gesteld werd. Toen kwam de haan alsnog kraaien. 'Namen' was ook het tweede foute antwoord van Bo Praet op de vraag (in het Frans): "Wat is de hoofdstad van Vlaanderen?" Haar eerste gokje was 'Paul Magnette'. De drie zeehavens - Antwerpen, Gent en Zeebrugge - kwamen er dan weer wel vlot uit.

Google
Onze Rode Duivels op 1 in de Fifaranking, dat was nieuws voor Margaux Leclère, die dan weer wel wist dat Noémie Happart de Miss België van 2013 was. Maar wie was die van 2011? Juist, Justine De Jonckheere, maar dat antwoord moest Stephanie Geldhof schuldig blijven. Nieuwe wetten werden volgens de kandidate gepubliceerd in het wetboek, en niet in het Belgisch Staatsblad.

"Ik zal het opzoeken op Google", zei Leïla Noumair over de haar onbekende troonopvolgingsperikelen van prins Amedeo. Het was haar dan weer wel niet ontgaan dat Dimitri Vegas en Like Mike de beste dj's ter wereld zijn.

Ook Stefanie Beerens-De Loor scoorde 1 op 2. Ze kende weliswaar het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck, maar ging de mist in door Hergé als tekenaar van Suske en Wiske aan te duiden in plaats van Willy Vandersteen. Tot zover de klungelende kandidates.

10-01-2016 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Laurie speelt neuropsychiater in nieuwe reeks 'Chance'

Hugh Laurie speelt neuropsychiater in nieuwe reeks 'Chance'

http://oi68.tinypic.com/2diedn7.jpg

Hugh Laurie, onder andere bekend van zijn rol als de briljante Dr. House uit House M.D., heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De acteur mag andermaal een doktersjas aantrekken: deze keer vertolkt hij een forensisch neuropsychiater in de nieuwe misdaadreeks 'Chance'.

De Amerikaanse streamingdienst Hulu bestelde alvast twee seizoenen van de reeks, goed voor 20 afleveringen.

'Chance' is gebaseerd op de roman van Kem Nunn en wordt door de makers omschreven als een provocerende thriller over een forensisch neuropsychiater die terechtkomt in een gevaarlijke wereld waarin corrupte politieagenten, identiteitsverwarring en mentale problemen centraal staan.

Laurie zal de rol vertolken van Eldon Chance, een neuropsychiater in San Francisco. Chance behandelt een patiënte die mogelijk met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis kampt en hij krijgt te maken met haar mishandelende echtgenoot: een roekeloze rechercheur. Daarnaast heeft Chance ook een scheiding en een lastige tienerdochter aan zijn been.

Laurie treedt ook op als executive producer van de serie. De reeks zal geproduceerd worden door Fox 21 Studios, die onder ander ook 'Homeland', 'Salem' en 'The Americans' maken. 'Chance' zal nog dit jaar op antenne gaan.

Dankzij zijn rol als dokter Gregory House groeide Hugh Laurie uit tot een wereldster en sekssymbool. De rol leverde hem verschillende prijzen op, waaronder twee Golden Globes.

08-01-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

http://oi67.tinypic.com/r9oew9.jpg

Katrin Kerkhofs, beter bekend als mevrouw Dries Mertens, wordt de vliegende reporter en het gezicht van een reportagereeks over het leven van de vrouwen van onze Rode Duivels.

Kerkhofs, die al heel wat ervaring opdeed achter de tv-schermen, bedacht voor productiehuis De Chinezen zelf het format. Ze wil als betrokken reporter een portret schetsen van de vrouwen achter en naast de Rode Duivels, in aanloop naar het EK 2016 in Frankrijk. Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?

"Terwijl de Rode Duivels een hechte vriendenkliek vormen, kennen hun vrouwen elkaar nauwelijks. Daar hoop ik verandering in te brengen", licht Katrin toe in Het Laatste Nieuws. "Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun nieuwe thuis hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal."

08-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

"Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

http://oi64.tinypic.com/2mxj4ly.jpg

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie) veroverde destijds met zijn looks de harten van tientallen miljoenen fans. Maar anno 2016 lijkt de inmiddels 46-jarige acteur niet echt meer op de massaal aanbeden tv-hunk die hij ooit was. Perry werd eerder deze week in Londen gespot door paparazzi-fotografen en hij zag er volgens de Britse tabloid DailyMail uit als een verfomfaaide zwerver.

Matthew Perry, die aan de DailyMail geen commentaar wilde geven op zijn uiterlijk, verblijft de komende vier maanden in Londen waar hij speelt in het theaterstuk The End Of Longing: een gitzwarte komedie. De krant stelt, op basis van de foto's die van de ster werden gemaakt, dat de Canadees-Amerikaanse ster een beetje aan lager wal is geraakt.

Perry is overigens een paar dagen geleden ook al in Londen gezien na een bezoek aan een oogarts. Ook toen wilde Perry, die bekend staat om zijn sarcastische opmerkingen, niks zeggen. Wat hij mankeert is onbekend.

De acteur kampt al jaren met allerlei verslavingen zoals aan medicijnen, alcohol en softdrugs. Verder heeft hij last van extreme gewichtschommelingen. Ook op het relationele vlak zit het hem niet mee. Ooit had hij een jarenlange verhouding met Hollywood-actrice Julia Roberts maar de laatste jaren wil het niet meer vlotten op liefdesgebied.

08-01-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

http://oi66.tinypic.com/2itn5mb.jpg

Heb jij soms ook het gevoel dat het Netflix-menu wat beperkt lijkt? Dat komt omdat de streamingsdienst films en series selecteert die aansluiten bij jouw kijkgedrag. En dat betekent dat tienduizenden interessante films, series en documentaires verborgen blijven, tenzij je uiteraard exact op titels gaat zoeken. Dankzij deze codes heb jij vanaf nu toegang tot de gigantische Netflix-bibliotheek.

Elke Netflix-pagina heeft een unieke code achteraan deze URL: http://www.netflix.com/browse/genre/.

De pagina 'Films met Arnold Schwarzenegger' heeft bijvoorbeeld code '194', 'Films met Eddie Murphy' code '1785' en 'Belgische Films' code '262'. Wie alle codes bezit, kan dus ongestoord snuisteren in de gigantische videotheek van Netflix.

Een Netflix-fan met veel tijd heeft al die codes verzameld.

Kopieer de code van het genre dat je wil bekijken, en typ deze URL in: http://www.netflix.com/browse/genre/[code]

Helaas werken in België niet alle codes, omdat veel content hier nog niet beschikbaar is. Dan krijg je "Het is momenteel niet mogelijk om films te laden" te zien. Netflix heeft eerder wel al laten weten dat ze hard werken om alle content overal beschikbaar te maken, maar dat is nu nog toekomstmuziek.

En uiteraard kan je enkel op de website zoeken op codes, maar eens je jouw 'verborgen' films of series hebt gevonden, kan je ze altijd raadplegen op de app.

08-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mister Bean wordt commissaris Maigret

Mister Bean wordt commissaris Maigret

http://oi68.tinypic.com/2wnwqjm.jpg

De Engelse komische acteur Rowan Atkinson, alias Mister Bean en Blackadder, gaat dit jaar de hoofdrol vertolken als commissaris Maigret in twee televisiefilms. Dat heeft BBC Worldwide vrijdag in een communiqué meegedeeld. Maigret is het beroemde geesteskind van de Belgische auteur Georges Simenon.

De opnames gaan in september van start. De films, beide twee uur lang, zouden respectievelijk in januari en maart 2017 volledig ingeblikt moeten zijn.

De door de commerciële zender ITV bestelde prenten, een coproductie van Ealing Studios en John Simenon en Paul Aggett voor Maigret Productions, zijn verfilmingen van de romans "Maigret tend un piège" en "Maigret et son mort".

Atkinson treedt als de pijprokende Franse detective in de voetsporen van beroemde acteurs als Jean Gabin ("Maigret tend un piège", "Maigret et l'affaire Saint-Fiacre", "Maigret voit rouge"), Jean Richard (de tv-reeks "Les enquêtes du commissaire Maigret") en Bruno Cremer (de tv-reeks "Maigret").

Georges Simenon (1903-1989) is de meest gelezen Belgische schrijver ter wereld. De Luikenaar was ook één van de meest productieve auteurs van de twintigste eeuw met 193 romans onder zijn eigen naam en 176 onder een pseudoniem.

08-01-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

http://oi65.tinypic.com/spiqtv.jpg

Bill Cosby zal in Los Angeles niet worden vervolgd in twee dossiers van seksueel misbruik. Dat heeft de openbare aanklager gisteren aangekondigd.

Een eerste dossier uit 1965, waarin Cosby ervan wordt beschuldigd een vrouw te hebben verkracht, is verjaard, waardoor de 78-jarige acteur niet meer vervolgd kan worden. De verjaringstermijn voor verkrachting in Californië is tien jaar.

In een tweede dossier wordt Cosby ervan verdacht in 2008 een 18-jarig meisje te hebben verdoofd en misbruikt tijdens een feestje in het Playboy Mansion. Volgens de aanklagers waren er niet voldoende bewijzen tegen Cosby in de zaak, die bovendien ook verjaard is.

In totaal hebben meer dan 50 vrouwen een klacht ingediend tegen Cosby voor seksueel misbruik. De feiten vonden plaats in een periode van meer dan 40 jaar. De acteur werd eind december formeel aangeklaagd voor het drogeren en misbruiken van een vrouw in 2004. Die rechtszaak gaat van start op 14 januari.

07-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

http://oi67.tinypic.com/5khcvs.jpg

Koen Wauters nam even een pauze met Clouseau maar in 2016 zijn ze weer helemaal terug. Vele jaren geleden dacht hij nochtans even aan stoppen.

"90 procent van ons publiek was vrouwelijk. Ik snapte nooit waarom er niet meer mannen kwamen: er was geen betere plaats om een lief te vinden dan een concert van Clouseau. Wat een vijver om in te vissen! Op zich kon het me weinig schelen dat er zoveel vrouwen kwamen kijken. Alleen werd ik vaak uitgescholden door mannen. 'Kijk naar die idioot!' riepen ze. 'Hij denkt dat hij het gemaakt heeft'", vertelt Koen in Knack.

Vandalisme
Daar kwam gelukkig verandering in. "Geregeld werden de achteruitkijkspiegels van mijn auto afgerukt of schreef iemand er 'dikke lul'op. Op een bepaald moment was ik het zo zat dat ik met de groep wou stoppen. Ik werd er echt ongelukkig van. Ondertussen is het allemaal veel aangenamer geworden. Dat is halverwege de jaren negentig veranderd, in de periode dat onze cd Oker uitkwam. Toen ging het eindelijk over de muziek en niet meer over flauwvallende meisjes. Nu komen er eindelijk meer mannen kijken."

07-01-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

http://oi66.tinypic.com/123p2q1.jpg

Zelfs prinsjes moeten naar school! Voor de Britse prins George brak die dag gisteren aan. En voor zijn eerste dag aan de lagere school Westacre Montessori School in Norfolk zag hij er zoals gewoonlijk weer uit om op te eten.

Mama Kate Middleton postte trots de foto's van de jongen, en die werden op heel wat lovende reacties onthaald. De Britse modepers analyseerde zelfs zijn outfit en artikels als 'Dit is de enige juiste manier waarop je je kind naar school stuurt' volgden. Zo ver gaan wij gelukkig niet, maar schattig zijn de foto's in ieder geval wel.

07-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

http://oi68.tinypic.com/347v8di.jpg

Katrin Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, en VIER komen op de proppen met een nieuw project. Samen met productiehuis De Chinezen gaan ze een reportagereeks over de vrouwen van de Rode Duivels maken.

"Katrin schetst als betrokken reporter een uniek portret van de vrouwen achter, naast en bij de Rode Duivels, in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk. Worstelen ze met dezelfde problemen en vragen als zij? Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Rode Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?", deelt VIER mee.

Bijrol voor Rode Duivels
"De Rode Duivels zijn niet alleen steengoede voetballers, het nationale elftal vormt ook een hechte vriendenkliek. Maar de vrouwen van de spelers kennen elkaar nauwelijks en daar hoop ik verandering in te brengen. Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun thuis van hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal", aldus Katrin.

De serie zal in het voorjaar op VIER verschijnen.

07-01-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HBO stopt met televisieserie 'Girls'

HBO stopt met televisieserie 'Girls'

http://oi65.tinypic.com/69ncs6.jpg

Het zesde seizoen van de HBO-reeks 'Girls' zal het laatste zijn. Dat heeft de televisiezender gisteren bekendgemaakt. In februari gaat het vijfde seizoen van de hitserie van Lena Dunham op antenne. Seizoen 6 wordt in 2017 verwacht.

'Girls' draait rond een groepje twintigers in New York. Lena Dunham, de bedenker, regisseur en hoofdrolspeelster begon met 'Girls' toen ze 23 was. Ze laat weten dat ze bijna 30 wordt en vindt dat een mooi moment om er een einde aan te breien. "De show heeft perfect mijn twintiger jaren gevat, de periode waar het allemaal over gaat."

Dunham werd dankzij de reeks wereldberoemd. Ze schreef een boek, steunt presidentskandidaat Hillary Clinton en maakt zowel een podcast als de feministische nieuwsbrief 'Lenny'. Dunham oogst met haar serie zowel lof als kritiek voor het beeld dat ze neerzet van millennials en van vrouwelijk naakt.

Dunham werd zes keer genomineerd voor een Emmy Award en won twee Golden Globes. Ook voor de andere acteurs in de serie werd Girls een springplank: Adam Driver is onder andere te zien in de nieuwste Star Warsfilm.

Volgens The New York Times gaat Dunham samen met andere Girls-medewerkers een pilot maken voor een nieuwe HBO-serie: de komische reeks 'Max' zal zich afspelen in de jaren zestig, tijdens de tweede feministische golf.

07-01-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Try-outs van Philippe Geubels een enorm succes:

Try-outs van Philippe Geubels een enorm succes: "Had ik niet verwacht"

http://oi63.tinypic.com/2igirsz.jpg

Philippe Geubels blijft enorm populair. Voor de try-outs voor een nieuwe zaalshow zijn de mensen zeer gretig om tickets te kopen. Ze zijn allen in een mum van tijd uitverkocht.

"Ik had niet verwacht dat het zo'n toeloop zou zijn. Tenslotte is het al drie jaar geleden dat ik nog eens heb opgetreden in België. Ik had niks nieuws te vertellen. Daarom heb ik nogal veel tijd in Nederland doorgebracht, waar ze m'n oud materiaal nog niet kenden. Ik ben dus heel blij dat ze mij hier nog niet vergeten zijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"De show heet 'Bedankt voor alles'. Ik ben nu tien jaar aan het optreden en ik kijk met veel tevredenheid terug op alle kansen die ik gekregen heb. Ik kom uit de Colruyt, hé. Dit is dus mijn 'merci' aan het publiek. Tegelijk wil ik met die titel ook meegeven dat er wat meer vriendelijkheid mag zijn in de wereld. Zou het niet tof zijn als er op de sociale media alleen nog positieve, constructieve berichten geplaatst worden? Of dat iedereen wat rapper 'dank u' zegt?"

07-01-2016 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix bijna wereldwijd beschikbaar, maar niet in China

Netflix bijna wereldwijd beschikbaar, maar niet in China

http://oi66.tinypic.com/28sr77o.jpg

De online videotheek Netflix is vanaf vandaag in 130 bijkomende landen beschikbaar. Hiermee bereikt de streamingdienst bijna het doel om overal ter wereld beschikbaar te zijn. Enkel in China is Netflix nog niet beschikbaar, zo zei topman Reed Hastings op de CES-technologiebeurs in Las Vegas. Op termijn wil hij ook in China starten.

Netflix was tot nu toe in zowat 60 landen beschikbaar. In België startte de dienst in september vorig jaar. Het Amerikaanse bedrijf startte destijds als postorderbedrijf voor DVD's.

Na de bekendmaking van het nieuws ging het aandeel 6 procent hoger op de technologiebeurs Nasdaq in New York.

Behalve China is Netflix ook niet beschikbaar in het schiereiland de Krim, Noord-Korea en Syrië. Dat komt door beperkingen die Washington Amerikaanse bedrijven oplegt, aldus Netflix in een persbericht.

06-01-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om deze reden stopte Otto-Jan Ham met sociale media

Om deze reden stopte Otto-Jan Ham met sociale media

http://oi65.tinypic.com/1072lnn.jpg

Otto-Jan Ham is niet meer actief op Twitter en Facebook. De presentator van 'De Ideale Wereld' vertelt in Humo waarom dat het geval is.

 "Je wordt beoordeeld. Door alles en iedereen. Ik sluit me daar bewust van af. Ik heb geen Twitter, geen Facebook en geen Instagram meer. Ik moest die banden met de buitenwereld doorknippen. Waarom? Omdat je dat tijd en energie kost. Het is zinloos."

Ergeren
"Facebook doe ik al een paar jaar niet meer en ik mis niks. Vooraf denk je: ik moet dat houden, want je wilt toch weten wat je vrienden in het buitenland doen? Ik heb een broer die in China woont, maar kijk, vanmorgen heb ik nog drie kwartier met hem aan de lijn gehangen en ik ben weer helemaal mee. Ik moet voor 'De ideale wereld' sowieso álles volgen. Dan hoef ik niet 's avonds nog eens op Twitter te lezen wat Jeke en Pietje vinden van wat er in Parijs is gebeurd. Het interesseert me niet wat al die opiniemakers op Twitter, daarover denken. Voor je het weet heb je het gelezen, erger je je daaraan en zuigt het toch weer een hoop energie uit jou. Je kan dan wel zeggen dat het je koud laat, ik heb geleerd dat dat bij mij niet zo is."

06-01-2016 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk zwanger van zesde kindje

Anouk zwanger van zesde kindje

http://oi66.tinypic.com/1zywsw8.jpg

Zangeres Anouk (40) is zwanger van haar zesde kindje. Dat laat ze middels een foto op Instagram weten aan haar fans.

De vader van haar zesde kindje is Dominique Schellekens (21).

06-01-2016 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Harper uit 'Two and a Half Men' is nu onherkenbaar

Jake Harper uit 'Two and a Half Men' is nu onherkenbaar

http://oi66.tinypic.com/34jagcw.jpg

Miljoenen fans van sitcom Two and a Half Men kennen Angus T. Jones als het kindsterretje met de babyface dat vanaf zijn tiende de rol van Jake Harper speelde. Maar van zijn aandoenlijke babygezicht is tegenwoordig niets meer over: een nauwelijks herkenbare Angus heeft nu wild lang haar en een woeste baard.

De inmiddels 22-jarige acteur werd maandag gespot in het Amerikaanse Californië. Hij is gestopt met acteren en studeert tegenwoordig aan de universiteit van Colorado.

Vijf jaar geleden was Angus nog de best betaalde kindacteur ooit met een beloning van 300.000 dollar (ruim 278.000 euro) per aflevering van Two and a Half Men. In 2013 schreven de makers hem uit de show, omdat hij het programma online belachelijk had gemaakt.

Vuiligheid
"Als je naar Two and a Half Men kijkt, stop daar dan alsjeblieft mee", zei hij in een filmpje op de religieuze website The Forerunner Chronicles. "Ik zit erin en ik wil er niet in zitten. Houd alsjeblieft op met kijken. Stop alsjeblieft je hoofd te vullen met vuiligheid."

De diepgelovige acteur bood later zijn excuses aan voor zijn opmerkingen en zei dat hij zijn collega's niet wilde beledigen. Hij nam geen afstand van zijn woorden en noemde zichzelf een "betaalde hypocriet": hij zat tegen zijn zin in de show, alleen voor het geld. Vorig jaar keerde Angus nog terug in de show voor de allerlaatste aflevering.

06-01-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans: "Ik verschoot van mijn gewicht"

Ruth Beeckmans: "Ik verschoot van mijn gewicht"

http://oi66.tinypic.com/11rempe.jpg

Toen Ruth Beeckmans (33) midden in de opnames voor de Safety First-film geveld werd door meningitis, was dat flink verschieten. "Ik ben over mijn grenzen gegaan", vertelt de actrice in Dag Allemaal. "Mijn dochter is een slechte slaper, draaidagen, toneel én een dieet. Al was dat nodig, ik verschoot toen de diëtiste zei dat ik in de obesitas-categorie zat."

Toen de meningitis de kop op stak, was Beeckmans al 10 kilo kwijt. "Geen heavy dieet, hoor. 's Morgens yoghurt met havermout en kiwi, 's avonds geen koolhydraten maar veel groente en vis. En 's middags at ik gewoon mee van de catering op de set."

Naar eigen zeggen heeft ze er geen problemen mee dat ze wat steviger gebouwd is, "maar het moet wel gezond blijven. Ik wist dat ik te zwaar was, maar toen de diëtiste zei dat ik in de obesitas-categorie zat, verschoot ik toch wel. Ik had al lang niet meer op een weegschaal gestaan..."

Volhouden is echter niet zo gemakkelijk. "Intussen zijn bijna alle kilo's er weer bij. Het probleem is dat ik weinig tijd heb om deftig te koken. Het is makkelijker om een zak chips open te trekken of een pizza in de oven te steken, hé. Maar ik eet wel graag gezond. Ik vind een mandarijntje net zo lekker als chocolade."

"Ik beweeg ook gewoon te weinig", vervolgt ze. "Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens in de fitness ben geraakt. Ik vind mijn gezondheid echt wel belangrijker dan mijn uiterlijk. Maar ik ben gedoemd tot een heel leven jojoën, vrees ik."

05-01-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire zorgt voor hilarische conversatie tussen Jeroen Meus en Tom Waes

Peter Van de Veire zorgt voor hilarische conversatie tussen Jeroen Meus en Tom Waes

http://oi67.tinypic.com/9b94w1.jpg

Peter Van de Veire heeft voor een grappig Twitter-gesprek gezorgd tussen Jeroen Meus en Tom Waes. Aanleiding was een uitspraak van Tom Waes tijdens De Ochtendshow op MNM.

"Ja. Ik heb al eens stevig gekust met @Jerremeus". Een zeer openhartige @tomwaes nét @mnmbe. #grotepet. En het jaar is nog maar net begonnen", postte Van de Veire. Meus reageerde met een geweldig Tweet.

Waes bleef ook niet achter en reageerde ook gevat. Bekijk de onderstaande Tweets en laat de lachspieren maar werken.

05-01-2016 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck roept de hulp in van haar Instagram-volgers

Eline De Munck roept de hulp in van haar Instagram-volgers

http://oi68.tinypic.com/24flox3.jpg

Eline De Munck heeft met Odette Lunettes een succesvolle brillencollectie. De blondine werkt nu aan een tweede collectie en ze roept daarvoor de hulp in van haar volgers op Instagram.

"HELLUP! @odettelunettesis op zoek naar namen voor de monturen van de 2e collectie. Welk brillend filmpersonage is jouw favoriet? Want ook nu weer gaan we voor personages uit series of films die bekend staan om hun brillen. Laat het ons weten en wie weet wordt jouw favoriet wel 1 van onze brillen!#TeamWork #InspireUs #VeelThankYous", schreef ze bij haar foto.  

Eerder hield Eline al sollicitaties om stage te volgen bij haar brillencollectie.  

05-01-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Franky uit 'Thuis' eruit na z'n geslachtsoperatie

Zo ziet Franky uit 'Thuis' eruit na z'n geslachtsoperatie

http://oi67.tinypic.com/200fner.jpg

Het nieuwe 'Thuis'-personage Kaat krijgt eindelijk een gezicht. Nadat Franky Bomans, gespeeld door Jef Hoogmartens, in 'Thuis' een geslachtsoperatie onderging, werd gezegd dat zijn rol voortaan door een vrouw zou worden vertolkt. Dat blijkt nu Leen Dendievel te zijn, de vriendin van zanger Udo Mechels en vroeger al te zien in 'Familie'.

Aanvankelijk werd gedacht dat 'de vrouwelijke Franky Bomans' - nadat eind april ­bekend werd dat hij een geslachtsoperatie onderging - ­opnieuw door een man of zelfs transgender vertolkt zou worden, maar dat bleek al snel niet het geval. Dendievel vervoegt vanaf het voorjaar 2016 de cast van de soap.

De actrice kijkt er alvast enorm naar uit. "Ik ken bijna iedereen, maar heb nog nooit met iemand de set of een scène gedeeld. Het is een eer om met Marleen en Pol een gezin te vormen, hele fijne mensen en goede acteurs. Bovendien is het een rol met vlees aan en dat kom je niet zo vaak tegen. Ik neem deze kans dan ook met beide handen aan. En ik haal alles uit de kast om die rol goed neer te zetten. Dat is belangrijk, zowel voor mensen die niet vertrouwd zijn met het begrip 'transgender', als voor transgenders zelf."

"Ik kom niet onvoorbereid op de set. Toevallig heb ik zelf  - nog voor ik wist voor deze rol in aanmerking te komen- een tijdje geleden een vrouw 'herontdekt'. Zij heeft mij veel verteld en ik ga zeker ook verder te rade bij haar. Elk verhaal is anders, maar ook zij  is ooit een man geweest en kan mij raad geven bij de moeilijk te spelen situaties."

05-01-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

http://oi68.tinypic.com/t5jfvp.jpg

Hoewel hij al jaren werkt aan een script voor een vijfde Rambo-film, heeft hoofdrolspeler Sylvester Stallone aan Variety gezegd nooit meer zelf de rol van de iconische legerheld te zullen vertolken. "Mijn hart wil wel, maar mijn lichaam geeft duidelijk aan dat het daarvoor te laat is", aldus de 69-jarige Stallone.

"Het zou net hetzelfde zijn als een gepensioneerde bokser die nog éénmaal in de ring kruipt en meedogenloos neergemept wordt in de eerste ronde. Laat die rol maar aan iemand anders".

Stallone liet weten heel tevreden te zijn met hoe de rol van Rambo in Rambo IV, de voorlopig laatste film uit 2008, werd neergezet. "Ken je dat moment waarop je beseft dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zat?", zegt hij, "Als actieheld ben ik heel blij dat ik de Birmaanse genocide geconfronteerd werd. Het was actueel, de langste burgeroorlog in de geschiedenis die maar liefst 65 jaar duurde. Ik besefte toen dat dit wellicht de laatste film in dit genre zou worden waarin ik een hoofdrol speelde. Toen dat achter de rug was, had ik nooit meer de bereidheid om zo'n engagement nog aan te gaan."

"Er blijft niets meer over. Toen men mij vroeg om een volgende Rambo in te blikken, heb ik gezegd dat ik het enkel deed als ik beter kon doen dan de vorige film. En dat kan mijn inziens niet."

Stallone is niet betrokken bij de televisiereeks die over Rambo wordt gemaakt. In die reeks wordt ingezoomd op de zoon van de legendarische Rambo. "Het is heel moeilijk om een held te vervangen door zijn zoon", meent Stallone. "De zoon van Tarzan, King Kong, Godzilla... dat blijven zeer zware voetsporen om in te treden."

05-01-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

http://oi66.tinypic.com/jl3pms.jpg

Farmacieconcern Roche Diagnostics heeft een HPV DNA-test op de markt gebracht. Ex-Miss België Ann Van Elsen is het gezicht van de campagne.

"Ik was meteen bereid ", zegt Van Elsen in Het Belang van Limburg. "Omdat ik in mijn omgeving toch wel wat vrouwen ken die baarmoederhalskanker hebben gehad. Via de Facebookpagina 'Women deserve better' kunnen vrouwen meer informatie over HPV vinden, en ik wil ook alle vrouwen oproepen om in de maand januari een selfie met vlinderdasje te posten op de sociale media, met vermelding #stophpv. 'Beter voorkomen dan genezen' is een motto dat hier wel degelijk op zijn plaats is."

Julie Taton
"Uiteraard heb ik me ook zelf laten testen op HPV, en gelukkig was alles in orde. Dat was helaas niet het geval voor Julie Taton (ex-Miss België, nvdr.), die door Roche werd aangezocht om de campagne in Wallonië te ondersteunen. Gelukkig is toch nog alles goed gekomen, waardoor Julie nu - net als ik - zwanger is. Wat niet betekent dat het een afgesloten hoofdstuk is, want vrouwen moeten zich - ook nadat ze kinderen hebben gekregen - blijven laten testen."

04-01-2016 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens: "Ik weet niet of ik gelukkig ben"

An Lemmens: "Ik weet niet of ik gelukkig ben"

http://oi64.tinypic.com/2d0jqs2.jpg

An Lemmens zag in 2015 een einde komen aan haar huwelijke met kunstenaar Arne Quinze. De prestentatrice weet niet of ze nu gelukkig is. Dat heeft meerdere redenen.

"Of ik gelukkig ben? Dat is een moeilijke vraag, zeker in deze periode van mijn leven. Waarom? Omdat ik niet weet of ik gelukkig ben", vertelt ze in Het Belang van Limburg.

"Of je gelukkig bent of niet, dat kan van zoveel factoren afhangen. Net als iedereen ben ik bijvoorbeeld bezig met hoe het eraan toegaat in de wereld en daar hou ik een welbepaald beeld aan over, maar nu ook weer geen beeld dat per definitie negatief is. Wij leven in een mooie wereld, alleen wordt er te vaak gefocust op het negatieve."

04-01-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle van Dael verovert Brazilië

Jelle van Dael verovert Brazilië

http://oi67.tinypic.com/a3zjiw.jpg

Jelle Van Dael vertoeft momenteel in Brazilië. De zangeres geniet er van het land, maar is er vooral aan het werken. Ze is er momenteel op tournee en dat lijkt goed te verlopen.

Via Instagram deelde ze heel wat momenten mee. Ze vierde er Nieuwjaar, ze geniet er van een prachtig ontbijt aan bed, ze treedt er op. 

Dat is best vermoeiend. Van Rio de Janeiro naar Sao Paulo. De optredens volgen elkaar snel op. "Een lange dag! Reizen en twee keer optreden, maar eerst tijd voor een ontbijt", schrijft ze bij één van haar foto's.

04-01-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Galabru (93), de adjudant uit 'Les Gendarmes de Saint-Tropez' overleden

Michel Galabru (93), de adjudant uit 'Les Gendarmes de Saint-Tropez' overleden

http://oi66.tinypic.com/21dmr83.jpg

De Franse acteur Michel Galabru is maandag op 93-jarige leeftijd overleden. De in Marokko geboren Galabru acteerde zijn leven lang, al wilde hij aanvankelijk liever voetballer worden.

Hij verwierf wereldfaam door zijn rol als adjudant Jérôme Gerber naast Louis de Funès in de reeks Le gendarme de Saint-Tropez die vanaf 1964 werd gedraaid. Galabru speelde dikwijls komische rollen.

Andere bekende films waarin hij speelde waren onder meer Le juge et l'assassin (1976), La cage aux folles (1978), Belle époque (1992), Astérix et Obélix contre César(1999) en Bienvenue chez les Ch'tis (2008).
Michel Galabru won diverse filmprijzen, waaronder de prestigieuze César voor beste acteur.

Zijn laatste rol speelde hij twee jaar geleden in Les Invincibles van regisseur Frédéric Berthe. Hij debuteerde in 1951 in Ma femme, ma vache et moi. In totaal was hij in ruim tweehonderd films te zien.

04-01-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire over Eva Daeleman: "Daar schrok ik van"

Peter Van de Veire over Eva Daeleman: "Daar schrok ik van"

http://oi66.tinypic.com/1gpx6x.jpg

Peter Van de Veire ontving ook de berichten van de burn-out van Eva Daeleman. De radio-presentator van MNM begrijpt niet waarom mensen toch nog zo hevig reageerden.

"Ik ken Eva al sinds haar negentiende. Ze studeerde nog, maar deed ook iets voor MNM en de toenmalig netmanager zei: je moet die eens testen voor de ochtendshow. Het was geleden van Siska Schoeters dat ik nog zoveel naturel had gezien. Dat was altijd van 'vrolijk, vrolijk, vrolijk'. En 'gaan, gaan, gaan'", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"En dan ineens: kaars uit. Dan schrik ik wel, ja. Waar ik ook van schrok: de reacties. Iedereen had een mening. Ik begrijp dat niet. Ikzelf: ik heb van weinig meningen de aandrang om die te ventileren in de media. De autoloze zondag, ja. Vind ik nutteloos. Maar verder? Mensen moeten beseffen: soms is het beter om 'uwe kak' in te houden. Niet plezant voor de buik. Maar zoveel beter voor de omgeving."

04-01-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp dankbaar dat Amber het met hem uithoudt

Johnny Depp dankbaar dat Amber het met hem uithoudt

http://oi65.tinypic.com/ok322w.jpg

Johnny Depp heeft zijn vrouw Amber Heard bedankt in een speech op het Palm Spings International Film Festival in Californië. De 52-jarige acteur is blij dat zijn 23 jaar jongere vrouw het met hem uithoudt, weet US Weekly.

"Ik moet mijn vrouw Amber bedanken dat ze het met mij volhoudt en samenleeft met al deze personages. Dat kan niet makkelijk zijn", zei Johnny, verwijzend naar de opvallende karakters die hij afgelopen tijd tot leven bracht in verschillende films. "Het is al moeilijk voor mij, dus het moet wel moeilijk zijn voor haar."

Depp en Heard leerden elkaar kennen op de set van de film 'The Rum Diary' uit 2011. Ze verloofden zich in 2012, niet lang nadat Johnny en zijn ex Vanessa Paradis na ruim veertien jaar uit elkaar waren gegaan.

03-01-2016 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt eerste foto van zoontje Saint

Kim Kardashian deelt eerste foto van zoontje Saint

http://oi63.tinypic.com/241w64j.jpg

Kim Kardashian heeft voor het eerst een foto op Instagram gezet waarop haar zoontje Saint te zien is. Althans een stukje van het jongetje dan.

Kim postte een kiekje van het kleine handje van het ventje. Hij houdt de vinger van zijn grote zus North stevig vast. BFF (best friends forever red.) staat bij de aandoenlijke foto geschreven. ''Ze zei: 'hij is mijn beste vriend'", meldde de realityster nog op haar eigen website.  

Kim en Kanye West werden op 5 december de trotse ouders van Saint. Sindsdien hebben de ouders nog geen enkele foto van het jongetje gedeeld via social media.    

03-01-2016 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars domineert: succesvolste derde weekend aller tijden

Star Wars domineert: succesvolste derde weekend aller tijden

http://oi65.tinypic.com/2lnuvyx.jpg

Het zevende deel van de Star Wars-saga blijft onbedreigd de koploper in de Amerikaanse bioscopen. 'The Force Awakens' bracht dit weekend volgens het vakblad Variety nog eens 88,3 miljoen dollar in het laatje.

Dat is niet alleen het meest succesvolle derde weekend van een film. 'The Force Awakens' zou maandag na 17 dagen zelfs het totaalrecord van 760 miljoen van 'Avatar' kunnen breken en de hoogste recette aller tijden kunnen boeken. Tegen zondagavond stond Star Wars volgens voorlopige schattingen op 740 miljoen dollar.

Op plaats twee staat de vaderkomedie 'Daddy's Home' met Will Ferrell en Mark Wahlberg dapper op 29 miljoen dollar. Op plaats drie staat 'The Hateful 8', de nieuwe film van Quentin Tarantino met een recette van 16,2 miljoen dollar. De experten van 'Box Office Mojo' hadden die prent een 50 procent hoger resultaat voorspeld.

03-01-2016 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William is verontrust dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien

Prins William is verontrust dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien

http://oi64.tinypic.com/vcqidc.jpg

Het vaderschap doet wat met een mens. De blijde gebeurtenis schudt ook het leven van een toekomstige koning door elkaar. Prins William is bang dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien, zo bekende hij tijdens een documentaire van de Britse tv-presentatoren Ant en Dec.

Prins Williams is ondertussen al twee keer papa geworden. Het vaderschap heeft hem een stuk emotioneler gemaakt.  "Vroeger was ik niet snel ongerust", vertelde hij. "Maar nu als papa trek ik me alles veel meer aan van wat er in de wereld gebeurt, zelfs de kleinste dingen raken me."

De tragische dood van zijn moeder, prinses Diana, heeft zijn kijk op het vaderschap beïnvloed. Zij stierf plots bij een verkeersongeval toen de prins zelf nog maar vijftien jaar oud was. "De gedachte dat ik mijn kinderen niet zal zien opgroeien, spookt wel eens door mijn hoofd", verklapte hij. Het is een onderwerp dat uiteraard extra gevoelig ligt bij hem.

Prins William beseft als geen ander en nu meer dan ooit hoe kostbaar het leven is en dat plaatst voor hem alles in ander perspectief.

03-01-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter kan Eurosong 'nieuwe stijl' maar matig smaken: dit zijn de grappigste tweets

Twitter kan Eurosong 'nieuwe stijl' maar matig smaken: dit zijn de grappigste tweets

http://oi66.tinypic.com/20069s8.jpg

Wie mag er België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Stockholm? Vanavond is de zoektocht op één gestart - met een aangepaste formule. De vakjury werd afgevoerd en vervangen door zes 'adviserende experten'. Ook het principe van de afvalrace werd overboord gegooid. Vijf kandidaten blijven drie liveshows op post tot de kijkers en de internationale jury's beslissen wie het ticket naar Zweden verdient. Twitterend Vlaanderen kon het maar matig smaken.

03-01-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne en Jaro ('Mijn Pop-uprestaurant') nemen Antwerps restaurant over

Hanne en Jaro ('Mijn Pop-uprestaurant') nemen Antwerps restaurant over

http://oi67.tinypic.com/skuw4w.jpg

Hanne Verstreken en Jaro Steens, het koppel dat het eerste seizoen van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' won, start een eigen zaak in Antwerpen. Ze willen die combineren met de uitbating van hun foodtruck.

Hanne en Jaro nemen in februari hun intrek in het failliete Den Druiventros in de Kerkstraat, meldt Gazet van Antwerpen. Ze willen hun klanten vooral verse producten voorschotelen, met Jaro in de keuken en Hanne in de boeken.

"Goed eten voor goed geld", noemt Hanne het. "We willen terug naar de basis. Is er een gerechtje op, dan komt er een nieuw op de kaart. Zo weten klanten zeker dat het echt vers is."

02-01-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagboek Anne Frank vrij online beschikbaar

Dagboek Anne Frank vrij online beschikbaar

http://oi68.tinypic.com/4g0myt.jpg

Een Frans academicus en een Frans volksvertegenwoordigster hebben zoals aangekondigd het originele dagboek van Anne Frank (in het Nederlands) online gezet. Ze menen dat dit werk nu publiek domein is, omdat auteursrechten zeventig jaar na haar dood vervallen. Maar het Anne Frank Fonds in Zwitserland, dat de auteursrechten op het dagboek bezit, trekt dat in twijfel en dreigt met gerechtelijke stappen.

"Anne Frank is gestorven in 1945 (in het concentratiekamp van Bergen-Belsen, red) en dus wordt haar dagboek publiek domein", aldus wetenschapper Olivier Ertzscheid, tevens zelfverklaard "militant" voor het publieke domein. Hij verwijst naar de Franse wetgeving die, conform een Europese richtlijn uit 1993, bepaalt dat een werk publiek domein wordt op de eerste januari zeventig jaar na het overlijden van de auteur, "of de laatste overlevende auteur". En daar dreigt een probleem, want het Anne Frank Fonds beweert dat haar vader, Otto, het dagboek bewerkt heeft toen hij het uitgaf. De vader stierf pas in 1980.

Ook het Franse parlementslid Isabelle Attard voert mee strijd "tegen de privatisering van de kennis", en publiceerde het originele dagboek van Anne Frank online. Beiden deden al eens hetzelfde met de Franse versie van het dagboek, maar stuitten daarbij op de vertaalrechten en haalden het weer offline.

Gerecht
Het Anne Frank Fonds in Bazel dreigt met gerechtelijke stappen. Het fonds werd destijds door Otto Frank opgericht om de auteursrechten van haar dagboek te beheren. Daarnaast is er nog de Nederlandse Stichting Anne Frank, die het Achterhuis beheert. Beide organisaties liggen al jaren overhoop over de nalatenschap van Anne. Van het dagboek, dat de 13-jarige Joodse schreef toen ze tussen 1942 en 1944 ondergedoken zat in Amsterdam, zijn intussen al meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Het dagboek werd vertaald in 70 talen.

02-01-2016 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-IS-groep claimt DDoS-aanval op BBC

Anti-IS-groep claimt DDoS-aanval op BBC

http://oi66.tinypic.com/o8tkw3.jpg

Een groep hackers heeft de DDoS-aanval van eerder deze week, op oudejaarsavond, op de websites van de BBC opgeëist.

"De aanval was bedoeld als een test van onze vaardigheden", heeft de groep gemeld aan een technologieredacteur van de BBC. Het zou niet de bedoeling zijn geweest de BBC-sites urenlang plat te leggen.

De hackersgroep zegt zich in te zetten voor de bestrijding van terreurbeweging Islamitische Staat. "We beseffen dat we niet altijd de juiste keuze maken, maar zonder cyberhackers, wie zou er dan zijn om online terrorisme te bestrijden?", aldus de groep, die zich New World Hackers noemt.

Bij een DDoS-aanval wordt een server bestookt met zoveel verkeer dat die overbelast raakt.

02-01-2016 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kiest Geert Bourgeois de nieuwe topman van VRT

Zo kiest Geert Bourgeois de nieuwe topman van VRT

http://oi63.tinypic.com/2lu5015.jpg

Wie vervangt huidig VRT-CEO Leo Hellemans, die eind februari met pensioen gaat? De zoektocht woedt volop. Humo wijdt er volgende week een stuk aan en heeft alvast een voorpublicatie op haar site geplaatst: "Hoewel de N-VA aan zet is en veel aan die partij gelinkte namen de ronde doen, wijst alles erop dat Geert Bourgeois binnenkort een wit konijn uit zijn hoed zal toveren."

Volgens insiderbronnen van Humo-journalist Brecht Decaestecker zal de aanstelling van de nieuwe CEO geen puur politieke benoeming worden. Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) zou daar bij voorzitter Bart De Wever persoonlijk op aangedrongen hebben.

Daarom werd headhunter Fabiaan Van Vrekhem, partner van consultancybureau Accord Group, aangesteld om een uitgebreide groep van kandidaten te testen. Verwacht wordt dat Van Vrekhem volgende week al een lijst met vijf à zes namen aan de Vlaamse regering zal overhandigen.

Eén van de namen die circuleert, is die van NRC Handelsblad-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, al heeft hij dat in een dubbelinterview met De Morgen ten stelligste ontkend.

02-01-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeloo en Jasmine gaan naar finale 'The Voice Kids'

Leeloo en Jasmine gaan naar finale 'The Voice Kids'

http://oi68.tinypic.com/2928r5y.jpg

In de derde Battle-aflevering van 'The Voice Kids' moest coach Sean Dhondt de twee laatste talenten uit zijn team selecteren voor de finale. Het werden Leeloo en Jasmine, die het volgende week opnemen tegen Jens, Anke, Julie en Josefien voor een studiebeurs van 10.000 euro en de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

Voor de eerste Battle zet Sean drie meisjes samen die elkaar als grootste concurrent zien. Hannabel (14, Lebbeke), Dioniza (11, Diegem) en Serena (13, Oostende) "matchen heel goed qua power in hun voice", vindt hij. "Die drie samen, dat is een bommeke. Ik heb dan ook een stevig nummer gekozen." En dat is 'Love Rears Its Ugly Head' van Living Colour, een nummer dat de meisjes niet kennen.

Kitana, Jasmine en Oscar

In de tweede battle staan Kitana (11, Wevelgem), Jasmine (13, Brugge) en Oscar (12, Borgerhout) tegenover elkaar. Oscar mocht zelf een remix maken van 'Summertime Sadness' van Lana Del Rey. "Dit trio moet puur feest worden op het podium", aldus Sean.

Pien, Lore en Tine

'Spectrum' van Florence And The Machine is met de rollercoaster van hoge en lage noten dan weer een uitdaging voor Pien (14, Brasschaat), Lore (13, Veldegem) en Tine (14, Buggenhout).

Leeloo, Romane en Aurelie

De drie straffe stemmen Leeloo (12, Oostende), Romane (14, Wilrijk) en Aurelie (14, Jeuk) zingen ten slotte 'Superstition' van Stevie Wonder in een origineel a-capella-arrangement.

Reacties

Uiteindelijk komen Leeloo en Jasmine als winnaars uit de bus. "Toen ik door mocht na de Blind Auditions was ik al sprakeloos, maar nu heb ik pas écht geen woorden", reageert Leeloo.  "Ik ben keiblij", zegt Jasmine. "En ik denk dat de finale gewoon nog tien keer zo leuk gaat zijn als vandaag!"

02-01-2016 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan geniet van vakantie in Mexico

Astrid Bryan geniet van vakantie in Mexico

http://oi65.tinypic.com/jfvqj6.jpg

Astrid Bryan heeft niet gekozen voor een eindejaar in de sneeuw. De Antwerpse vertoeft momenteel op vakantie in Mexico. Daar geniet ze van een warme vakantie.

Via Instagram laat ze haar fans meevolgen. Strand, zee en zon. Het hoort er allemaal bij. 2015 is een jaar dat Astrid nooit zal vergeten. Ze verloofde zich immers met haar vriend Bram Coppens.

01-01-2016 om 05:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl eert Lemmy met Motörhead-tattoo

Dave Grohl eert Lemmy met Motörhead-tattoo

http://oi63.tinypic.com/6o0ade.jpg

Dave Grohl heeft een tatoeage laten zetten als eerbetoon aan de zopas overleden Motörhead-frontman Lemmy Kilmister. Op de linkerpols van de 46-jarige voorman van de Foo Fighters prijkt nu het Ace of Spades-logo van de Engelse heavy metalband. Dat blijkt uit een foto op Instagram van de tatoeëerder uit Las Vegas die het inktplaatje zette, schrijft Page Six.

Ian Kilmister, zoals Lemmy eigenlijk heet, overleed op 28 december op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, twee dagen nadat de diagnose was gesteld. De oprichter en frontman van Motörhead had op Tweede Kerstdag te horen gekregen dat hij kanker had en overleed korte tijd later thuis in Los Angeles.

Na zijn overlijden maakte de band bekend ermee te stoppen. "Lemmy was Motörhead", zei drummer Mikkey Dee woensdag in een interview met de Zweedse krant Expressen. "We gaan niet meer op tournee en er komen ook geen albums meer uit. Maar het merk overleeft en Lemmy zal voortleven in de harten van al zijn fans."

De Foo Fighters plaatsen ook een eerbetoon aan Lemmy op Facebook. "We hebben een vriend en een legende verloren. Onze harten zijn gebroken, RIP Lemmy." Grohl en Lemmy waren goede vrienden en deelden verscheidene keren het podium samen. Zo speelden ze in 2010 nog samen de hit Ace of Spades uit 1980.

01-01-2016 om 05:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby duikt onder op landgoed

Bill Cosby duikt onder op landgoed

http://oi66.tinypic.com/2j5xgzt.jpg

De getergde komiek Bill Cosby is gisteravond na zijn voorgeleiding op het vliegtuig gestapt naar de Amerikaanse staat Massachusetts. De 78-jarige Cosby heeft daar een groot landgoed waar hij goed afgesloten van de buitenwereld is. Er gaan foto's rond van zijn vertrek met zijn privévliegtuig waarop te zien is hoe hij zijn advocaat, Monique Pressley, gedag zegt.

Cosby is aangeklaagd wegens aanranding van Andrea Constand. Hij zou haar in 2004 gedrogeerd en misbruikt hebben in zijn huis in een voorstad van Philadelphia.

Pressley liet vandaag in een interview met Today weten dat haar cliënt onschuldig is en dat ze verwacht dat hij zal worden vrijgesproken. Ze sprak van een schijnvertoning en liet weten dat een schikking er niet in zit. "Hij is sterk en houdt de moed erin. We gaan er alles aan doen om hem bij te staan'', aldus Pressley.

Het is voor het eerst dat Cosby wegens seksueel misbruik strafrechtelijk is aangeklaagd. De afgelopen jaren hebben tientallen vrouwen Cosby beschuldigd van seksueel wangedrag en geweld. Hij heeft altijd ontkend en begon deze maand een rechtszaak tegen zeven vrouwen wegens smaad.

01-01-2016 om 05:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas niet blij met aanpak Star Wars: "Ze hebben besloten om mijn verhaal niet te gebruiken" Bewaar artikel

George Lucas niet blij met aanpak Star Wars: "Ze hebben besloten om mijn verhaal niet te gebruiken"

http://oi67.tinypic.com/14mz4tj.jpg

Star Wars-bedenker George Lucas is niet tevreden met de nieuwe aanpak in de laatste film, Star Wars: The Force Awakens. Volgens Lucas was Disney helemaal niet geïnteresseerd in zijn ideeën voor het vervolg op de reeks. "Ze hebben besloten om mijn verhalen niet te gebruiken en hun eigen ding te doen", zegt hij in een interview met Charlie Rose

"Ze hebben de verhalen bekeken en zeiden: 'We willen iets voor de fans maken.'" Disney wilde liever niet dat de 71-jarige geestelijk vader van Star Wars bij de nieuwe film betrokken was. "En anders zou ik waarschijnlijk toch alleen maar voor problemen zorgen, omdat zij niet van plan waren te doen wat ik wilde."

"Kinderen verkocht"
"Bovendien heb ik geen zeggenschap meer", zegt Lucas. Hij verkocht zijn bedrijf Lucasfilm drie jaar geleden aan Walt Disney voor 4 miljard dollar. Terugblikkend zegt Lucas over zijn deal met Disney dat hij zijn 'kindjes' verkocht heeft aan 'blanke slavendrijvers', maar hij besluit zijn zin niet af te maken. In plaats daarvan legt hij uit hoe zijn visie verschilt van die van Disney.

"Ze wilden een retro-tintje aan de film geven. Dat vond ik maar niks. Ik heb voor elke film mijn uiterste best gedaan om alles anders te doen; andere planeten, andere ruimteschepen."

01-01-2016 om 05:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinkunsticoon Zjef Vanuytsel (70) overleden

Kleinkunsticoon Zjef Vanuytsel (70) overleden

http://oi66.tinypic.com/2055p2t.jpg

Kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel, onder meer bekend van 'De Zotte Morgen', is woensdag in het UZ Gasthuisberg in Leuven overleden na een lange strijd tegen kanker. Hij werd 70.

Jozef 'Zjef' Vanuytsel maakte zijn debuut in 1970 met het album 'De Zotte Morgen', waarvan het gelijknamige nummer nog steeds een van zijn bekendste songs is. Op dat album stonden ook andere kleinkunstklassiekers, zoals 'Houten Kop', 'Ik weet wel mijn lief' en 'Hop Marlene'.

Na zijn album 'Tederheid' uit 1983 concentreerde Vanuytsel zich vooral op zijn activiteiten als architect, maar in 2007 bracht hij een nieuwe plaat uit. Er volgden verscheidene optredens, tot hij in 2008 ernstig ziek werd.

In 2009 was Vanuytsel centrale gast op de Nekka Nacht in het Antwerpse Sportpaleis, en in 2011 gaf hij in Leuven een benefietconcert ten voordele van kankeronderzoek.

Zjef Vanuytsel wordt volgende week begraven omringd door zijn familie en geliefden, zijn vele vrienden en kennissen, en zijn trouwe muzikanten en collega-artiesten.

01-01-2016 om 05:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!