NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinkunsticoon Zjef Vanuytsel (70) overleden

Kleinkunsticoon Zjef Vanuytsel (70) overleden

http://oi66.tinypic.com/2055p2t.jpg

Kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel, onder meer bekend van 'De Zotte Morgen', is woensdag in het UZ Gasthuisberg in Leuven overleden na een lange strijd tegen kanker. Hij werd 70.

Jozef 'Zjef' Vanuytsel maakte zijn debuut in 1970 met het album 'De Zotte Morgen', waarvan het gelijknamige nummer nog steeds een van zijn bekendste songs is. Op dat album stonden ook andere kleinkunstklassiekers, zoals 'Houten Kop', 'Ik weet wel mijn lief' en 'Hop Marlene'.

Na zijn album 'Tederheid' uit 1983 concentreerde Vanuytsel zich vooral op zijn activiteiten als architect, maar in 2007 bracht hij een nieuwe plaat uit. Er volgden verscheidene optredens, tot hij in 2008 ernstig ziek werd.

In 2009 was Vanuytsel centrale gast op de Nekka Nacht in het Antwerpse Sportpaleis, en in 2011 gaf hij in Leuven een benefietconcert ten voordele van kankeronderzoek.

Zjef Vanuytsel wordt volgende week begraven omringd door zijn familie en geliefden, zijn vele vrienden en kennissen, en zijn trouwe muzikanten en collega-artiesten.

01-01-2016 om 05:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock straalt in nieuwe outfits

Véronique De Kock straalt in nieuwe outfits

http://oi67.tinypic.com/r77tc1.jpg

Véronique De Kock heeft met '1995 by Veronique De Kock' een eigen kledingwinkel. De voormalige Miss België post via Instagram vaak kleren uit collecties die in haar winkel te koop zijn. Dat deed ze ook nu weer.

Véronique schittert in enkele outfits. Op haar 38ste straalt ze als nooit tevoren. "Prachtige jurkjes....", schreef ze bij één van haar foto's. Véronique schittert in enkele outfits. Op haar 38ste straalt ze als nooit tevoren. "Prachtige jurkjes....", schreef ze bij één van haar foto's.

30-12-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke slachtoffer van vandalisme

Koen Crucke slachtoffer van vandalisme

http://oi64.tinypic.com/2pr66te.jpg

Koen Crucke kreeg een onaangename verrassing toen hij naar zijn auto stapte. Hij zag dat er een heuse deuk in zijn auto was.

"Dit is jammer genoeg mijn nieuwjaarsgeschenk van onverantwoorde slechte mensen, het slachtoffer van vandalisme, bedankt !!!!!", deelde een verontwaardigde Crucke via Instagram.

30-12-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond Thaise koning plechtig gecremeerd

Hond Thaise koning plechtig gecremeerd

http://oi65.tinypic.com/b64xe9.jpg

Een koninklijke hond verdient na haar overlijden een koninklijk afscheid. De afgelopen zaterdag aan ouderdom overleden Tong Daeng, het lievelingsdier van koning Bhumibol van Thailand, is vandaag met boeddhistisch ceremonieel gecremeerd, zo wordt op sociale media gemeld.

Ook is er een plechtigheid gehouden bij het standbeeld van de hond in Hua Hin, waar ze in het 'Vrij van zorgen' paleis de laatste adem uitblies.

Thaise media hadden de afgelopen dagen al uitgebreid bericht over de dood van Tong Daeng, die in 1998 het asiel inruilde voor het koninklijk paleis.

De viervoeter, waarover de koning een allegorische biografie schreef en waarover nu een succesvolle tekenfilm in de Thaise bioscopen draait, vergezelde de koning bij veel bezoeken en audiënties. Aan Tong Daeng werd ook een postzegel gewijd.

30-12-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Ik ben een kotser"

Jennifer Lawrence: "Ik ben een kotser"

http://oi66.tinypic.com/2rdf2pk.jpg

Veel mensen kijken uit naar oud en nieuw, maar Jennifer Lawrence niet. De actrice heeft zelfs een grondige hekel aan de jaarwisseling.

"Ik haat het echt", vertelt Lawrence in de vooraf opgenomen nieuwjaarsspecial van The Graham Norton Show. "Ik heb nog nooit een leuke oud en nieuw gehad. Iedereen probeert zich te vermaken en het loopt altijd uit op een teleurstelling.

Dronken en teleurgesteld
"Ik maak geen plannen en ik zie het wel als er iets gebeurt... Maar uiteindelijk ben ik altijd dronken en teleurgesteld. Dronken en teleurgesteld...dat zou een prima titel voor mijn memoires zijn!"

De 25-jarige filmster nam ook geen blad voor de mond toen ze werd gevraagd naar haar grootste flaters. "Ik ben een kotser", antwoordde ze. "Als ik gestrest en uitgeput ben, moet ik gewoon spugen.

"Laatst zat ik met mijn pr-medewerker in de auto. Ik deed het raampje open en heb toen de hele zijkant van de auto ondergekotst, recht voor de neus van de paparazzi. En ik heb overgegeven op een feestje van Madonna. Op de veranda!"

30-12-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby formeel aangeklaagd wegens seksueel misbruik

Bill Cosby formeel aangeklaagd wegens seksueel misbruik

http://oi67.tinypic.com/egbggn.jpg

De Amerikaanse komiek Bill Cosby is officieel aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Cosby moet zich voor een geval van 2004 verantwoorden. Dat zei een magistraat in Norristown in Pennsylvania. "Mr. Cosby dwong het slachtoffer pillen te slikken en wijn te drinken. Daardoor was ze beperkt in haar bewegingsvrijheid, en werd ze door meneer Cosby seksueel misbruikt", zei de aanklager.

Het is de eerste keer dat Cosby wordt aangeklaagd in verband met de beschuldigingen dat hij de afgelopen decennia een resem vrouwen seksueel misbruikt zou hebben. De mogelijke aanranding waarvoor hij vandaag officieel werd aangeklaagd vond begin 2004 plaats in Pennsylvania.

De aanklacht komt er na een tweede onderzoek naar de beschuldigingen van Andrea Constand die zegt dat Cosby haar drogeerde en aanrandde. Constand had Cosby daar in 2005 al een eerste keer van beschuldigd, maar toen weigerden de aanklagers hem te vervolgen.

De 78-jarige Cosby beweert zelf onschuldig te zijn en diende deze maand zelf een klacht in wegens laster tegen zeven vrouwen die hem aanklaagden voor seksueel misbruik.

30-12-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan sluit 2015 af op drie grote televisiezenders in drie landen

Kate Ryan sluit 2015 af op drie grote televisiezenders in drie landen

http://oi64.tinypic.com/2liyb29.jpg

Kate Ryan zal op 31 december te zien zijn in zowel Polen, Spanje en Duitsland. De zangeres zal er in drie programma's verschijnen. Ze gaf meer uitleg over dit opmerkelijk verschijnsel.

Kate is al jaren bijzonder populair in deze drie landen. "Ik heb elk jaar wel een optreden gepland op 31 december, soms voor een grote tv-show, soms een groot evenement of festival. Maar nu dus 3 tv-shows, en dat op de grootste nationale zenders. Gelukkig is er maar één show die live wordt uitgezonden, in Polen (op TVP2, red.)", aldus Kate.

Miljoenen kijkers
"Daar staan makkelijk een paar honderdduizend kijkers voor het podium, en er kijken gemiddeld 4 miljoen mensen thuis. De shows voor in Duitsland (RTL2) en Spanje (TELE5) zijn gelukkig eerder deze maand al opgenomen. Maar alles wordt dus op dezelfde avond uitgezonden en dat maakt het toch bijzonder", zegt Kate.

"Ik wens iedereen alvast een fijne feestnacht en een gezond, liefdevol en muzikaal 2016."

30-12-2015 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize Feryn bedankt iedereen voor alle steun

Lize Feryn bedankt iedereen voor alle steun

http://oi66.tinypic.com/op90ye.jpg

Lize Feryn moest onlangs afscheid nemen van haar moeder. Tijdens deze moeilijke periode kreeg ze veel steun. Via Instagram bedankte ze iedereen die haar steunde.

"Beste mensen, ik wil jullie bedanken. De laatste twee weken waren ijskoud, maar jullie warmden het toch even op. Dank u voor alle liefde, mooie woorden, goede raad, dank jullie om de mooie momenten met mijn moeder te delen en om er te zijn voor mij, mijn zussen en mijn vader", schreef ze.

"Bedankt voor alle knuffels en kussen. Dank u voor de steun!"

29-12-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse filmpers kroont 'Son of Saul' tot film van het jaar

Vlaamse filmpers kroont 'Son of Saul' tot film van het jaar

http://oi63.tinypic.com/21yee8.jpg

De Vlaamse filmpers heeft de film 'Son of Saul' van de Hongaarse regisseur László Nemes verkozen tot film van het jaar. Dat meldt filmtijdschrift Filmmagie. Naar jaarlijkse gewoonte vroeg het tijdschrift vijftien Vlaamse filmrecensenten van verschillende media, die meewerken aan Filmmagie, naar hun favoriete films van het voorbije jaar.

'Son of Saul' (originele titel: 'Saul fia') is het verhaal van Saul, een Joodse man in het concentratiekamp van Auschwitz, die als lid van een Sonderkommando het vuile werk voor de nazi's moet opknappen.

Hij probeert een jongen, in wie hij zijn zoon meent te herkennen, een eervolle begrafenis te bezorgen. "Vanaf het eerste moment grijpen de grimmige en chaotische sfeer van het kamp, het realistische acteren en de originele manier van filmen je naar de keel", klinkt het in het persbericht van Filmmagie.

'Son of Saul' behaalde meer dan dubbel zoveel punten als de nummer twee, het met verschillende Oscars bekroonde 'Birdman' van regisseur Alejandro González Iñarritu. 'Whiplash' van Damien Chazelle vervolledigt de top drie. De eerste Belgische film prijkt op plaats vier: 'Le tout nouveau testament' van Jaco Van Dormael.

29-12-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen heeft goed nieuws voor de fans van F.C. De Kampioenen

Jan Verheyen heeft goed nieuws voor de fans van F.C. De Kampioenen

http://oi63.tinypic.com/15cn1tz.jpg

De twee films van F.C. De Kampioenen waren een groot succes. Regisseur Jan Verheyen bevestigt in Het Belang van Limburg dat er een derde film zit aan te komen.

"Bovendien zitten we met de hele acteursploeg op 6 januari samen om te praten over een mogelijk derde Kampioenen-film. Nu 'Jubilee Général' het zo goed heeft gedaan, moeten er wel financiers te vinden zijn voor een derde avontuur", aldus Verheyen.

"Vraag blijft uiteraard of alle acteurs dat zien zitten en of we een sterk idee vinden waarmee je het publiek kunt overtuigen om nog eens te komen kijken." De tweede film haalde al 625.000 kijkers en zal waarschijnlijk tussen de 650.000 en 675.000 bezoekers lokken.

29-12-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First klopt Star Wars-film (in Vlaanderen)

Safety First klopt Star Wars-film (in Vlaanderen)

http://oi67.tinypic.com/345kfpj.jpg

Safety First - The Movie is op dit moment de best bekeken film van Vlaanderen. Dat meldt VTM Nieuws.

Volgens Kinepolis zijn er al meer dan 270.000 mensen naar de film van Safety First gaan kijken. Daarmee is hij op dit moment de best bekeken film van Vlaanderen. 

Zowel Star Wars als Safety First gingen in première op 16 december. The Force Awakens klopte met gemak Safety First in de eerste week. Maar uit nieuwe cijfers van Kinepolis blijkt dat Dirk Porrez en zijn team naar de eerste plaats in Vlaanderen zijn gestegen.

Over heel België staat Star Wars nog wel op de eerste plaats, omdat Safety First enkel in Vlaanderen en Brussel is uitgebracht.

29-12-2015 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon zal niet snel als superheld in actie komen

Matt Damon zal niet snel als superheld in actie komen

http://oi66.tinypic.com/w2ep1u.jpg

Zowat alle striphelden waren ook al in de filmzalen te zien. Matt Damon ziet zichzelf in de toekomst geen superheld spelen.

Zijn goede vriend Ben Affleck doet dat wel. Hij speelt 'Batman' in de nieuwe film 'Batman vs Superman: Dawn of Justice'. Damon denkt dat de film wel een succes kan worden.

"Ik hoor dat dat het een goede film is. Ik heb de film nog niet gezien, maar wel enkele rauwe beelden. Ik denk dat Ben er tevreden over is. Ikzelf als superheld? Neen, ik denk het niet. Ik denk niet dat er nog striphelden over zijn", zegt hij aan Variety.

29-12-2015 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

http://oi64.tinypic.com/ka5p41.jpg

Kylie Jenner (18) heeft onthuld wat voor tekst er sinds vorige maand op haar rechterheup prijkt. Het halfzusje van Kim Kardashian koos voor een woord dat in eerste instantie cryptisch doet overkomen. Maar wie goed kijkt, ziet dat het gaat om het in rode letters geschreven 'sanity'.

De keuze voor de fonetische tekst 'sa-ne-te - vrij vertaald: gezond van geest - ligt volgens Amerikaanse media voor de hand. De knappe brunette zou zichzelf een stukje bewustzijn willen meegeven in haar drukke leven.

Zo spreekt Hollywood Life van een onrustige tijd nadat haar vader Bruce, nu Caitlyn, zich transformeerde tot vrouw. Bovendien is haar knipperlichtrelatie met rapper Tyga alles behalve stabiel te noemen en zat ze afgelopen week opgescheept met een man die ontsnapt was uit een psychiatrische kliniek en over het hek van haar huis probeerde te klimmen.

De tattoo, waarvan Kylie niet eerder wilde vertellen waar het voor stond, is nu 'de perfecte boodschap om tot inkeer te komen'. Het inktplaatje is het werk van de beroemde tattoo-artist Bang Bang, die zijn naald eerder losliet op sterren als model Cara Delevingne en zangeres Rihanna.

Het is de derde tattoo die Kylie dit jaar laat zetten. Ze heeft een vergelijkbare tatoeage op haar linkerheup en een klein rood hartje boven haar elleboog. Ook deze tatoeages zijn het werk van Bang Bang.

28-12-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

http://oi65.tinypic.com/20717k9.jpg

Jacky Lafon speelde op kerstavond even weer 'Rita' in 'Familie'. Het was vooralsnog een eenmalige terugkeer. De terugkeer smaakte naar meer.

"Ik mis het nog elke dag maar ik niet alleen. Vorige week gaf ik nog een grote kerstshow in Blankenberge. Iedereen sprak mij aan over Familie: kom je nog terug, komt Rita nog terug? Ik mocht natuurlijk niets verklappen, maar ik zei wel dat de mensen moesten blijven kijken, dat er misschien nog iets ging komen. De mensen begonnen te roepen: Ri-tà, Ri-tà, Ri-tà. Ik kreeg er koude rillingen van. Toen ik de mensen vroeg wat hun wens was voor 2016, riep iedereen: dat Rita terugkeert!", zegt ze in Het Belang van Limburg.

Ze dringt zelf ook aan op een terugkeer. "Om eerlijk te zijn: ik heb een nieuwjaarsbrief willen sturen met de vraag of ik niet mocht terugkeren, maar ik durfde niet. Ergens heb ik het gevoel dat ik op die terugkeer moet aandringen omdat ik het verplicht ben aan mijn kijkers."

28-12-2015 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

http://oi63.tinypic.com/2ch16k1.jpg

Evi Hanssen is zeer succesvol in Nederland. Ze presenteerde 'Expeditie Robinson' en ze is ook één van de presentatrices in '3 op Reis'. Ze geniet volop van haar tijd in Nederland.

Evy is meer te vinden voor de Nederlandse aanpak. "Als ik een presentatie doe en hij is niet goed, zal een Vlaming zeggen: 'Het is wel goed hoor, maar heel misschien kunt u toch beter proberen om...' Terwijl een Nederlander dan zegt: 'Nee, ik geloof je niet. Het moet nog een keer.' Dat vind ik veel fijner", zegt ze in Mikro Gids.

Nederlands karakter
Ze heeft haar hart stilaan verloren aan Nederland. "Ik begin me in Nederland meer en meer thuis te voelen en ik durf soms zelfs wel te stellen dat mijn karakter meer bij Nederland past dan bij Vlaanderen."

De directe aanpak ligt haar wel. " Ik vind jullie directe manier van communiceren ontzettend bevrijdend. Ik leer heel graag en wil ook altijd beter worden in mijn werk. Dat lukt het best als men duidelijk is en collega's openlijk kunnen zeggen wat er wel en niet goed gaat. Ik vind dat Nederlanders vrij goed met kritiek kunnen omgaan, zonder het gelijk persoonlijk op te vatten."

28-12-2015 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

http://oi67.tinypic.com/33w1lzq.jpg

'Safety First: The Movie' is vooralsnog een succes. De twee seizoenen van de serie waren ook een enorm succes. Ruth Beeckmans, Ingrid Porrez in de serie, denkt dat het einde nabij is.

"Ik vermoed dat de film het einde is. Ik denk dat het verhaal verteld is. Ingrid en Luc hadden mekaar al en na de film heeft iedereen zijn weg gevonden", zegt ze in Het Belang van Limburg.

"Smos is nog single? Hij kan dan een sequel krijgen", lacht ze. "Er zijn twee sterke seizoenen die ze komende tien jaar kunnen heruitzenden (lacht). Maar als ze toch zouden beslissen om een vervolg te maken, doe ik met veel goesting opnieuw mee."

28-12-2015 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-manager 'Schumi':

Ex-manager 'Schumi': "Zijn vrouw verbiedt mij al 2 jaar elk contact, onbegrijpelijk"

http://oi64.tinypic.com/2ep27mw.jpg

Willi Weber, de man die de zeven wereldtitels van F1-legende Michael Schumacher van nabij meemaakte als zijn manager, mag zijn gewezen pupil al twee jaar lang niet meer bezoeken. Corinna, de vrouw van Schumacher, heeft Weber sinds het ski-ongeval van haar echtgenoot eind 2013 een bezoekverbod opgelegd. "Ik weet niet wat daarachter steekt", zegt Weber. "Ik heb haar ontelbare malen gevraagd om Michael te mogen bezoeken, maar ze vindt altijd wel een uitvlucht."

Op 29 december zal het twee jaar geleden zijn dat Michael Schumacher bij een ski-ongeval in het Franse Méribel een schedeltrauma opliep. Na een maandenlange ziekenhuisopname mocht de Duitser in september 2014 zijn revalidatie thuis in Lausanne verder zetten. Willi Weber, manager van 'Schumi' van 1988 tot 2010, had sinds het ongeval geen enkel contact meer met de F1-kampioen. In een Facebook-post doet Weber daarover zijn beklag.

"Corinna, de vrouw van Michael, verbiedt mij elk contact met hem", zegt Weber. "Ontelbare keren heb ik haar gevraagd om op bezoek te mogen komen, telkens zonder succes. Over het waarom kan ik niets zeggen. Ik weet het zelf gewoonweg niet. Ze bedenkt steevast andere uitvluchten om mijn bezoek te weigeren. Onlangs heette het nog dat het uit angst voor bacteriën was."

Het contactverbod valt de 74-jarige Weber erg zwaar. "Vóór het ongeval was mijn relatie met Michael fantastisch", luidt het. "Twee weken voordien hebben we in Stuttgart nog samengezeten en allerlei plannen gesmeed. Jammer genoeg konden we die niet meer uitvoeren. De huidige situatie is voor mij verschrikkelijk. Ook mijn familie lijdt hieronder. Vijfentwintig jaar lang waren onze families nauw met elkaar verbonden. En dan gebeurt dit. Echt onbegrijpelijk is het."

28-12-2015 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

http://oi67.tinypic.com/2rfrggl.jpg

De geruchten circuleren al ettelijke weken dat Axl Rose en Slash hun jarenlange vete hebben bijgelegd en dat er binnenkort een reünietournee van de populairste rockband van begin de jaren '90 zou worden aangekondigd.

Tijdens het afgelopen kerstweekend laaide de hoop bij de fans op met een paar krachtige signalen die in die richting wijzen. In de Amerikaanse bioscopen dook er voor de film Star Wars een mysterieuze zwart-wit trailer op van Guns N' Roses met daarin fragmenten van fans van de rockband die tekeer gaan op de woorden uit één van hun vroegere hits Welcome To The Jungle: 'You know where you are, you're in the jungle baby. Wake up! Time to die!'

Dat in combinatie met de update van hun website zaterdag toont wel degelijk aan dat er iets hangende is. Alle inhoud van de website met oa. concertfoto's van 2012 tot nu werd verwijderd en vervangen door het oude, klassieke logo. Ook de webshop van de band kreeg een heropfrissing. Pikant detail: alle merchandising van de afgelopen jaren is van de lijst gehaald, alleen items met het oude logo en met de originele bandleden zijn nog beschikbaar.

Het laatste optreden van Axl Rose en Slash samen dateert van 1993 in Argentinië. Guns N' Roses sloot er zijn 2,5 jaar durende Use Your Illusiontournee af. Slash verliet de band officieel in 1996. Guns N' Roses werd wereldwijd bekend met monsterhits als Paradise City, Sweet Child o' Mine en November Rain.

Na 1993 werd het stil rond de band maar in 2001 stelde Axl Rose een nieuwe groep samen die wel bleef optreden onder dezelfde naam. In zijn comeback in Rock in Rio mobiliseerde Rose 180 000 uitzinnige fans. Het succes brokkelde echter af want ja, enfant terrible Axl bleef grillige en nukkige kuren vertonen en verscheen soms uren te laat op het podium. Ook op Pukkelpop in 2002 liet hij de fans om die reden vol frustratie achter. De nieuwe Guns N' Roses sloeg maar matig aan en ook de cd 'Chinese Democracy' uit 2008 flopte. Axl Rose houdt sinds juni 2014 een pauze, Slash had wel een goedgevulde agenda met zijn gelijknamige band die in 2014 nog in Vorst optrad.

Benieuwd of we hem ook effectief terugzien in de festivalzomer van 2016 aan de zijde van Axl Rose. De reünieband zou bestaan uit Axl Rose (zang), Slash (gitaar), Duff McKagan (bas), Frank Ferrer (drum), Richard Fortus (gitaar) en Dizzy Reed (piano).

27-12-2015 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

http://oi66.tinypic.com/wims2d.jpg

David Beckham heeft zichzelf voor Kerstmis getrakteerd op een nieuwe wagen. De ex-voetballer staat erom bekend een autoliefhebber te zijn en schafte een Jaguar F-Type Project 7 aan. Daar werden er slechts 250 van gemaakt. Het kost 'Becks' dan ook 140.000 pond (net geen 190.000 euro).

Het is de krachtigste Jaguar die tot nu toe gemaakt werd. Hij beschikt over een V8-motor, haalt 299 km/u en gaat in 3.8 seconden van 0 naar 100 km/u.

27-12-2015 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden Bewaar artikel

Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden

http://oi64.tinypic.com/im2rl0.jpg
De in juni overleden acteur Christopher Lee blijkt best wat schulden te hebben gehad. Zijn nalatenschap in Groot-Brittannië van omgerekend 65.000 euro is geheel opgegaan aan het aflossen van openstaande rekeningen. Dat meldt Daily Mail vandaag.
Van de acteur werd altijd gedacht dat hij door zijn vele films best een aardig fortuin had opgebouwd. Toen de erfenis werd afgehandeld, bleek het er toch wat anders voor te staan. Alle bezittingen in Engeland bleken nodig te zijn om schulden af te lossen.

Volgens de executeur had de Britse 93-jarige acteur, onder meer bekend als Saruman uit Lord of the Rings, wat geld in Amerika waarmee hij een 'comfortabel leven' financierde.

Een deel van Lee's eigendommen is overigens in handen van zijn vrouw, een Deens voormalig fotomodel met wie hij sinds 1961 getrouwd was.

27-12-2015 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!