Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

http://oi64.tinypic.com/ka5p41.jpg

Kylie Jenner (18) heeft onthuld wat voor tekst er sinds vorige maand op haar rechterheup prijkt. Het halfzusje van Kim Kardashian koos voor een woord dat in eerste instantie cryptisch doet overkomen. Maar wie goed kijkt, ziet dat het gaat om het in rode letters geschreven 'sanity'.

De keuze voor de fonetische tekst 'sa-ne-te - vrij vertaald: gezond van geest - ligt volgens Amerikaanse media voor de hand. De knappe brunette zou zichzelf een stukje bewustzijn willen meegeven in haar drukke leven.

Zo spreekt Hollywood Life van een onrustige tijd nadat haar vader Bruce, nu Caitlyn, zich transformeerde tot vrouw. Bovendien is haar knipperlichtrelatie met rapper Tyga alles behalve stabiel te noemen en zat ze afgelopen week opgescheept met een man die ontsnapt was uit een psychiatrische kliniek en over het hek van haar huis probeerde te klimmen.

De tattoo, waarvan Kylie niet eerder wilde vertellen waar het voor stond, is nu 'de perfecte boodschap om tot inkeer te komen'. Het inktplaatje is het werk van de beroemde tattoo-artist Bang Bang, die zijn naald eerder losliet op sterren als model Cara Delevingne en zangeres Rihanna.

Het is de derde tattoo die Kylie dit jaar laat zetten. Ze heeft een vergelijkbare tatoeage op haar linkerheup en een klein rood hartje boven haar elleboog. Ook deze tatoeages zijn het werk van Bang Bang.

28-12-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

http://oi65.tinypic.com/20717k9.jpg

Jacky Lafon speelde op kerstavond even weer 'Rita' in 'Familie'. Het was vooralsnog een eenmalige terugkeer. De terugkeer smaakte naar meer.

"Ik mis het nog elke dag maar ik niet alleen. Vorige week gaf ik nog een grote kerstshow in Blankenberge. Iedereen sprak mij aan over Familie: kom je nog terug, komt Rita nog terug? Ik mocht natuurlijk niets verklappen, maar ik zei wel dat de mensen moesten blijven kijken, dat er misschien nog iets ging komen. De mensen begonnen te roepen: Ri-tà, Ri-tà, Ri-tà. Ik kreeg er koude rillingen van. Toen ik de mensen vroeg wat hun wens was voor 2016, riep iedereen: dat Rita terugkeert!", zegt ze in Het Belang van Limburg.

Ze dringt zelf ook aan op een terugkeer. "Om eerlijk te zijn: ik heb een nieuwjaarsbrief willen sturen met de vraag of ik niet mocht terugkeren, maar ik durfde niet. Ergens heb ik het gevoel dat ik op die terugkeer moet aandringen omdat ik het verplicht ben aan mijn kijkers."

28-12-2015 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

http://oi63.tinypic.com/2ch16k1.jpg

Evi Hanssen is zeer succesvol in Nederland. Ze presenteerde 'Expeditie Robinson' en ze is ook één van de presentatrices in '3 op Reis'. Ze geniet volop van haar tijd in Nederland.

Evy is meer te vinden voor de Nederlandse aanpak. "Als ik een presentatie doe en hij is niet goed, zal een Vlaming zeggen: 'Het is wel goed hoor, maar heel misschien kunt u toch beter proberen om...' Terwijl een Nederlander dan zegt: 'Nee, ik geloof je niet. Het moet nog een keer.' Dat vind ik veel fijner", zegt ze in Mikro Gids.

Nederlands karakter
Ze heeft haar hart stilaan verloren aan Nederland. "Ik begin me in Nederland meer en meer thuis te voelen en ik durf soms zelfs wel te stellen dat mijn karakter meer bij Nederland past dan bij Vlaanderen."

De directe aanpak ligt haar wel. " Ik vind jullie directe manier van communiceren ontzettend bevrijdend. Ik leer heel graag en wil ook altijd beter worden in mijn werk. Dat lukt het best als men duidelijk is en collega's openlijk kunnen zeggen wat er wel en niet goed gaat. Ik vind dat Nederlanders vrij goed met kritiek kunnen omgaan, zonder het gelijk persoonlijk op te vatten."

28-12-2015 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

http://oi67.tinypic.com/33w1lzq.jpg

'Safety First: The Movie' is vooralsnog een succes. De twee seizoenen van de serie waren ook een enorm succes. Ruth Beeckmans, Ingrid Porrez in de serie, denkt dat het einde nabij is.

"Ik vermoed dat de film het einde is. Ik denk dat het verhaal verteld is. Ingrid en Luc hadden mekaar al en na de film heeft iedereen zijn weg gevonden", zegt ze in Het Belang van Limburg.

"Smos is nog single? Hij kan dan een sequel krijgen", lacht ze. "Er zijn twee sterke seizoenen die ze komende tien jaar kunnen heruitzenden (lacht). Maar als ze toch zouden beslissen om een vervolg te maken, doe ik met veel goesting opnieuw mee."

28-12-2015 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-manager 'Schumi':

Ex-manager 'Schumi': "Zijn vrouw verbiedt mij al 2 jaar elk contact, onbegrijpelijk"

http://oi64.tinypic.com/2ep27mw.jpg

Willi Weber, de man die de zeven wereldtitels van F1-legende Michael Schumacher van nabij meemaakte als zijn manager, mag zijn gewezen pupil al twee jaar lang niet meer bezoeken. Corinna, de vrouw van Schumacher, heeft Weber sinds het ski-ongeval van haar echtgenoot eind 2013 een bezoekverbod opgelegd. "Ik weet niet wat daarachter steekt", zegt Weber. "Ik heb haar ontelbare malen gevraagd om Michael te mogen bezoeken, maar ze vindt altijd wel een uitvlucht."

Op 29 december zal het twee jaar geleden zijn dat Michael Schumacher bij een ski-ongeval in het Franse Méribel een schedeltrauma opliep. Na een maandenlange ziekenhuisopname mocht de Duitser in september 2014 zijn revalidatie thuis in Lausanne verder zetten. Willi Weber, manager van 'Schumi' van 1988 tot 2010, had sinds het ongeval geen enkel contact meer met de F1-kampioen. In een Facebook-post doet Weber daarover zijn beklag.

"Corinna, de vrouw van Michael, verbiedt mij elk contact met hem", zegt Weber. "Ontelbare keren heb ik haar gevraagd om op bezoek te mogen komen, telkens zonder succes. Over het waarom kan ik niets zeggen. Ik weet het zelf gewoonweg niet. Ze bedenkt steevast andere uitvluchten om mijn bezoek te weigeren. Onlangs heette het nog dat het uit angst voor bacteriën was."

Het contactverbod valt de 74-jarige Weber erg zwaar. "Vóór het ongeval was mijn relatie met Michael fantastisch", luidt het. "Twee weken voordien hebben we in Stuttgart nog samengezeten en allerlei plannen gesmeed. Jammer genoeg konden we die niet meer uitvoeren. De huidige situatie is voor mij verschrikkelijk. Ook mijn familie lijdt hieronder. Vijfentwintig jaar lang waren onze families nauw met elkaar verbonden. En dan gebeurt dit. Echt onbegrijpelijk is het."

28-12-2015 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

http://oi67.tinypic.com/2rfrggl.jpg

De geruchten circuleren al ettelijke weken dat Axl Rose en Slash hun jarenlange vete hebben bijgelegd en dat er binnenkort een reünietournee van de populairste rockband van begin de jaren '90 zou worden aangekondigd.

Tijdens het afgelopen kerstweekend laaide de hoop bij de fans op met een paar krachtige signalen die in die richting wijzen. In de Amerikaanse bioscopen dook er voor de film Star Wars een mysterieuze zwart-wit trailer op van Guns N' Roses met daarin fragmenten van fans van de rockband die tekeer gaan op de woorden uit één van hun vroegere hits Welcome To The Jungle: 'You know where you are, you're in the jungle baby. Wake up! Time to die!'

Dat in combinatie met de update van hun website zaterdag toont wel degelijk aan dat er iets hangende is. Alle inhoud van de website met oa. concertfoto's van 2012 tot nu werd verwijderd en vervangen door het oude, klassieke logo. Ook de webshop van de band kreeg een heropfrissing. Pikant detail: alle merchandising van de afgelopen jaren is van de lijst gehaald, alleen items met het oude logo en met de originele bandleden zijn nog beschikbaar.

Het laatste optreden van Axl Rose en Slash samen dateert van 1993 in Argentinië. Guns N' Roses sloot er zijn 2,5 jaar durende Use Your Illusiontournee af. Slash verliet de band officieel in 1996. Guns N' Roses werd wereldwijd bekend met monsterhits als Paradise City, Sweet Child o' Mine en November Rain.

Na 1993 werd het stil rond de band maar in 2001 stelde Axl Rose een nieuwe groep samen die wel bleef optreden onder dezelfde naam. In zijn comeback in Rock in Rio mobiliseerde Rose 180 000 uitzinnige fans. Het succes brokkelde echter af want ja, enfant terrible Axl bleef grillige en nukkige kuren vertonen en verscheen soms uren te laat op het podium. Ook op Pukkelpop in 2002 liet hij de fans om die reden vol frustratie achter. De nieuwe Guns N' Roses sloeg maar matig aan en ook de cd 'Chinese Democracy' uit 2008 flopte. Axl Rose houdt sinds juni 2014 een pauze, Slash had wel een goedgevulde agenda met zijn gelijknamige band die in 2014 nog in Vorst optrad.

Benieuwd of we hem ook effectief terugzien in de festivalzomer van 2016 aan de zijde van Axl Rose. De reünieband zou bestaan uit Axl Rose (zang), Slash (gitaar), Duff McKagan (bas), Frank Ferrer (drum), Richard Fortus (gitaar) en Dizzy Reed (piano).

27-12-2015 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

http://oi66.tinypic.com/wims2d.jpg

David Beckham heeft zichzelf voor Kerstmis getrakteerd op een nieuwe wagen. De ex-voetballer staat erom bekend een autoliefhebber te zijn en schafte een Jaguar F-Type Project 7 aan. Daar werden er slechts 250 van gemaakt. Het kost 'Becks' dan ook 140.000 pond (net geen 190.000 euro).

Het is de krachtigste Jaguar die tot nu toe gemaakt werd. Hij beschikt over een V8-motor, haalt 299 km/u en gaat in 3.8 seconden van 0 naar 100 km/u.

27-12-2015 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden Bewaar artikel

Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden

http://oi64.tinypic.com/im2rl0.jpg
De in juni overleden acteur Christopher Lee blijkt best wat schulden te hebben gehad. Zijn nalatenschap in Groot-Brittannië van omgerekend 65.000 euro is geheel opgegaan aan het aflossen van openstaande rekeningen. Dat meldt Daily Mail vandaag.
Van de acteur werd altijd gedacht dat hij door zijn vele films best een aardig fortuin had opgebouwd. Toen de erfenis werd afgehandeld, bleek het er toch wat anders voor te staan. Alle bezittingen in Engeland bleken nodig te zijn om schulden af te lossen.

Volgens de executeur had de Britse 93-jarige acteur, onder meer bekend als Saruman uit Lord of the Rings, wat geld in Amerika waarmee hij een 'comfortabel leven' financierde.

Een deel van Lee's eigendommen is overigens in handen van zijn vrouw, een Deens voormalig fotomodel met wie hij sinds 1961 getrouwd was.

27-12-2015 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komiek Sacha Baron Cohen schenkt miljoen euro weg

Komiek Sacha Baron Cohen schenkt miljoen euro weg

http://oi65.tinypic.com/2nkq91x.jpg

Acteur en programmamaker Sacha Baron Cohen en zijn vrouw Isla Fisher hebben hun hart laten spreken vlak voor kerst. De twee schonken in totaal een miljoen euro aan goede doelen.

De helft van het geld ging naar The Sunday Times Christmas appeal, een project van de Britse krant om kinderen in Syrië in te enten tegen de mazelen. In totaal werd er de afgelopen weken meer dan 1,3 miljoen euro ingezameld om een uitbraak van de ziekte te voorkomen.

Het was niet de enige schenking van de 44-jarige Baron Cohen, bekend van personages als Ali G. en Borat. Samen met zijn acterende vrouw gaf hij ook nog een half miljoen aan een ander goed doel, het International Rescue Committee.

27-12-2015 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon maakt gênante foto van voetbalheld David Beckham

Zoon maakt gênante foto van voetbalheld David Beckham

http://oi64.tinypic.com/2dshkxs.jpg

Brooklyn, de 16-jarige zoon van oud-profvoetballer David Beckham en zijn echtgenote Victoria, heeft een hilarische, ietwat gênante foto van zijn vader op Instagram gezet. Hij maakte een kiekje van zijn beroemde vader terwijl deze op de bank lag uit te buiken van het kerstdiner. Maar voordat hij de foto nam bedekte hij heel voorzichtig het gezicht en de borst van pa met snoepjes en kerstchocolaatjes.

David Beckham (40) en zijn zoon zijn al een tijdje verwikkeld in een 'oorlogje' op sociale media, omdat ze allebei steeds meer volgers krijgen. Het lachwekkende chocolademoment lijkt een gepast antwoord van Brooklyn op een foto die David drie dagen geleden van zijn zoon verspreidde. Daarop is de tiener te zien in een wat kinderachtige scène naast een verklede man. "Brooklyn ziet er hier cool uit. Sorry, deze moest ik posten. Ik hou van je grote jongen'', schreef David bij de foto.

De Beckhams vieren kerst gezellig samen, zo blijkt uit een foto die Victoria (41) op Instagram zette. Daarop is het gezin te zien tijdens een wandeling in de sneeuw. Na afloop ging het gezelschap geheel in stijl voor een knapperend haardvuur zitten om weer wat op te warmen. Victoria en Davi hebben vier kinderen: Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) en Harper (4).

27-12-2015 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus brengt extreem zielig kerstliedje uit

Miley Cyrus brengt extreem zielig kerstliedje uit

http://oi66.tinypic.com/2saaqs5.jpg

'Mijn zielige kerstlied'. Zo heet het tranentrekkende nieuwe kerstnummer dat de Amerikaanse superster Miley Cyrus (23) op kerstavond heeft uitgebracht. In de ballade, die hier te beluisteren is, zingt Miley over hoe eenzaam ze deze dagen is.

Ze vertelt onder meer over een recente liefdesbreuk waardoor ze geen zin heeft om 'die fucking kerstboom' op te zetten. En: 'het kerstgevoel is totaal verdwenen'.

De tekst en het lied - Miley wordt overstelpt met positieve reacties - slaan niet op de zangeres zelf, zo blijkt. Ze viert Kerstmis gezellig samen met haar familie en daar lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Op Instagram zette ze een paar foto's van hoe ze de feestdagen doorbrengt. En ook maar een foto die bij het treurige kerstnummer hoort. Daarop is Miley te zien als treurende elf naast een kerstman in een decor van bomen en cadeautjes.

26-12-2015 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese na 36 jaar even opnieuw Basil Fawlty

John Cleese na 36 jaar even opnieuw Basil Fawlty

http://oi67.tinypic.com/6e0l80.jpg

John Cleese heeft zijn personage Basil Fawlty na 36 jaar weer tot leven gewekt. De Brit schreef voor de keten Specsavers een reclamespot waarin Basil de hoofdrol speelt.

De spot is gebaseerd op een scène uit 1975 waarin Basil gefrustreerd zijn auto te lijf gaat nadat die de geest heeft gegeven. Cleese werd benaderd door de brillenketen en besloot mee te werken aan een nieuwe versie van de sketch. De spot is onder meer op de site van Daily Record te zien.

In de 2015-versie van de spot is Basil te zien als hij boos de verkeerde wagen te lijf gaat, een politiewagen. "Ik krijg veel slechte scripts toegestuurd voor scènes met Basil. Maar deze mensen hadden een leuk idee, en het leek me echt grappig", zei de 75-jarige acteur tegen de Britse media.

Fawlty Towers is een legendarische serie van slechts twaalf afleveringen die tussen 1975 en 1979 werden uitgezonden. Cleese speelde de onbeschofte hotelier Basil Fawlty die zijn gasten en personeel constant beledigde en slecht behandelde.

Cleese logeerde in 1973 samen met andere makers van de reeks in een hotel in Gleneagles. Dat uitje zou een grote inspiratiebron voor de serie geweest zijn. Er wordt gezegd dat voormalig eigenaar Donald Sinclair het prototype voor de grillige Basil Fawlty was.

26-12-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé terug single

Ignace Crombé terug single

http://oi64.tinypic.com/24vmemx.jpg

'Missmaker' Ignace Crombé (59) en nieuwe liefde Lindsay Vandenberghe (36) zijn uit elkaar. De twee hebben na een goed half jaar een punt achter hun relatie gezet, schrijft Het Nieuwsblad.

Vandenberghe, die ooit deelnam aan Miss Glamour, wil liever niet ingaan op de reden van de breuk. De organisator van het ter zielen gegane Miss Belgian Beauty kondigde in juni zijn relatie aan via zijn Facebookprofiel. "We gaan ons niet langer verstoppen", schreef hij. Dat deed Crombé nadat hij Lindsay in de weken daarvoor had voorgesteld als zijn nichtje.  

Begin dit jaar liep na zes jaar ook Crombés relatie met zangeres Patricia 'Trisha' Govaerts (32) spaak. In dezelfde periode raakte bekend dat Crombé vorig jaar te horen kreeg dat hij aan prostaatkanker leed. De diagnose werd in een vroeg stadium vastgesteld. "Het woord 'kanker' heeft wel iets gedaan met ons gezin", zei Trisha daarover.  Crombé en Trisha hebben samen een dochter Axelle (3).

26-12-2015 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende topfotograaf Marc Lagrange verongelukt in Tenerife

Bekende topfotograaf Marc Lagrange verongelukt in Tenerife

http://oi64.tinypic.com/300whhy.jpg

De Antwerpse topfotograaf Marc Lagrange (57) is gisteren verongelukt tijdens een toeristische uitstap op het Canarische eiland Tenerife. Hij was diezelfde dag op het eiland aangekomen. Dat is aan Belga bevestigd door een woordvoerder van Buitenlandse Zaken.

"Er worden niet meer details gegeven over het ongeval omdat de familie van het slachtoffer heeft aangedrongen op discretie", aldus nog de woordvoerder.

Lagrange stond vooral bekend om zijn kunstige naaktfoto's die internationaal aanzien genoot. Het gaat om verfijnde, stijlvolle composities, die een ode brengen aan schoonheid, sensualiteit en verbeelding. Lagrange verkoos analoge fotografie boven digitale en legde zich de laatste jaren ook toe op videoproducties.

Zijn grote doorbraak kende de Antwerpse fotograaf in 2013 met zijn boek 'Diamonds and Pearls', dat wereldwijd gepubliceerd werd. Lagrange werd 57.

26-12-2015 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits:

Annelien Coorevits: "Temptation Island wordt terug minder marginaal"

http://oi64.tinypic.com/kcbdxu.jpg

De opnames van 'Temptation Island' zitten er op voor Annelien Coorevits (presentatrice) en zus Stephanie (psycholoog). Zij gaven hun mening over de opnames.

Het zal minder decadent dan de laatste seizoenen worden. "Het is een terugkeer naar het eerste seizoen, minder marginaal dus. Het gaat om koppels die echt de intentie hadden om samen te blijven, geen stelletjes met een slechte relatie die enkel deelnamen om eens met een ander te poepen", zegt Annelien in Het Belang van Limburg.

Stephanie zag een opmerkelijk verschijnsel bij de mannelijke vrijgezellen. "Dat stonk daar naar testosteron. Ik had nog nooit zo'n alfamannetjes gezien. Het was alsof ik in een zoo rondliep. Maar er zat sowieso geen enkel type man tussen dat ons interesseert."

Geen Temptation Island
De twee zouden nooit zelf meedoen aan het programma. "Zelfs niet moest ik nog achttien zijn. We zijn eigenlijk nooit actieve versierders geweest. Meer kat-uit-de-boomtypes. Laat ze maar komen, wij gaan zelf niets doen", zegt Stephanie.

26-12-2015 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John gespot in rolstoel

Elton John gespot in rolstoel

http://oi65.tinypic.com/2iqcxvp.jpg

Sir Elton John (68) bracht deze week een bezoekje aan Disneyland in de Californische plaats Anaheim. Dat deed de 'Candle in the Wind'-zanger in een rolstoel, zo is te zien op foto's die door Amerikaanse fotopersbureau's worden verspreid. Het is onduidelijk wat de vermogende Brit precies mankeert.

John lijkt geen ernstige aandoening te hebben, want 24 uur eerder werd hij nog gefotografeerd toen hij met zijn partner David Furnish in Beverly Hills een winkel uitliep.

Het management van de zanger, die in Hollywood woont, heeft nog niet gereageerd.

John bezocht Disneyland samen met zijn man en zoontjes Zachary (4) en Elijah (2). Er waren ook nog wat medewerkers en drie bodyguards bij.

25-12-2015 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderjarigen geven zich aan na uitzending van 'Faroek'

Minderjarigen geven zich aan na uitzending van 'Faroek'

http://oi68.tinypic.com/2hs7zp2.jpg

Twee minderjarige jongens hebben zich aangegeven bij de politie voor een diefstal met geweld in Oostende. Dat bevestigt de lokale politie van Oostende. De overval kwam gisteravond aan bod in het VTM-opsporingsprogramma 'Faroek'.

Op 22 mei werden om 22.30 uur drie tieners overvallen in het Maria-Hendrikapark. Een 16-jarig meisje, een 15-jarige en een 19-jarige jongen moesten onder bedreiging van een mes op de grond gaan liggen. Eén van de slachtoffers kreeg bovendien een vuistslag te verwerken. Twee overvallers gingen aan de haal met wat geld en een bankkaart. Met die bankkaart haalden ze even later 600 euro af.

Tijdens de overval droegen de daders een kap of bivakmuts, maar in het bankkantoor waren de verdachten wel duidelijk herkenbaar. Die bewakingsbeelden werden woensdagavond uitgezonden in het opsporingsprogramma 'Faroek'. Donderdagochtend hebben de twee verdachten zich zelf gemeld bij de lokale politie. Het gaat om jongens van 16 en 17 jaar oud. In afwachting van een gepaste maatregel mochten ze na verhoor beschikken.

25-12-2015 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Downey jr. verlost van zijn strafblad

Downey jr. verlost van zijn strafblad

http://oi64.tinypic.com/23uwtmu.jpg

De Amerikaanse acteur Robert Downey jr. heeft sinds vandaag geen strafblad meer. De gouverneur van de staat Californië, Jerry Brown, heeft hem namelijk gratie verleend voor de drugsmisdrijven die hij pleegde in de jaren negentig en waarvoor hij een gevangenisstraf uitzat.

Amerikaanse media meldden dat Brown hem dit schriftelijk op de dag voor kerst heeft laten weten. Downey werd kwam in de jaren negentig diverse malen met justitie in aanraking wegens drugsbezit en dronkenschap. Hij zat alles bij elkaar twee jaar en acht maanden achter de tralies en zat gedwongen in een ontwenningskliniek.

"Door de voltooiing van zijn straf en zijn goede gedrag heeft Robert Downey jr. zijn schuld aan de gemeenschap betaalt en een volledig en onvoorwaardelijk pardon verdiend'', aldus Brown in zijn brief. Downey diende zelf een verzoek voor gratie in. Hij was een van de 91 die dit jaar gratie kregen van Brown.

25-12-2015 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80/80! Loïc Nottet swingt naar de zege in Franse 'Sterren op de dansvloer'

80/80! Loïc Nottet swingt naar de zege in Franse 'Sterren op de dansvloer'

http://oi63.tinypic.com/2ajn8t4.jpg

Na elf weken is het pleit beslecht: Loïc Nottet heeft de Franse versie van 'Sterren op de Dansvloer' gewonnen, en hoe! Met een perfecte score van 80/80 liet de 19-jarige Waal de concurrentie ver achter zich. Over alle afleveringen heen kreeg hij maar liefst 38 keer de maximumscore, een nieuw record. Reken daar nog zijn vierde plaats op het Eurovisiesongfestival bij en u beseft dat het voor hem een onvergetelijk jaar geworden is.

De drie finalisten moesten in drie dagen tijd een nieuwe choreografie aanleren en hun favoriete dans van het seizoen nogmaals showen. Nottet en zijn danspartner Denitsa Ikonomova kozen voor een Broadway jazz op de tonen van 'Don't rain on my parade' van Barbra Streisand. De juryleden waren zodanig onder de indruk dat ze hem een staande ovatie gaven. "Het was prachtig", klonk het onder meer. "Je hebt de dans van begin tot eind perfect uitgevoerd. Je bent een uniek wezen, ik weet niet meer wat zeggen. Iedereen staat op de banken als je danst. Je swingde alsof je leven ervan afhing." Zelfs topdanser Patrick Dupont, die aanwezig was in het publiek, feliciteerde hem. De geweldige prestatie werd beloond met de perfecte score: 80 op 80.

Toen Nottet vervolgens opnieuw zijn moderne interpretatie van Chandelier bracht, werd de loftrompet opnieuw bovengehaald. "Onevenaarbaar. Jij hoort evenveel thuis in de muziek- als in de danswereld. De eerste keer was je grandioos, nu was je virtuoos. Ik bewonder je." En jawel, opnieuw scoorde hij 80/80.

Tot slot gingen Nottet en Ikonomova ook nog freestyle, op 'Don't stop me now' van Queen. Het resultaat? Een prachtige mix van alle dansen die hij tijdens de wedstrijd aangeleerd kreeg. "Sinds de start van deze aflevering heb je geen enkele fout gemaakt. Een danser is geboren op dit podium", luidde het eindverdict.

25-12-2015 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze was amper 3 minuten de mooiste ter wereld. Dit loopt Miss Colombia allemaal mis

Ze was amper 3 minuten de mooiste ter wereld. Dit loopt Miss Colombia allemaal mis

http://oi65.tinypic.com/mukhd.jpg

Miss Colombia werd verkeerdelijk tot Miss Universe gekroond. Amper drie minuten droeg ze het kroontje vooraleer haar wereld instortte. Wat verloor Ariadna Gutierrez nog allemaal buiten de titel?

Het was een gênante vertoning tijdens de finale van Miss Universe in Las Vegas. Presentator Steve Harvey kroonde de verkeerde vrouw tot mooiste van de wereld. Miss Colombia moest haar kroontje minuten later afstaan aan de rechtmatige eigenares, Miss Filipijnen Pia Alonzo.

Wat liep Miss Colombia allemaal mis door deze gaffel? De winnares van het felbegeerde kroontje wordt immers bedolven onder de peperdure cadeaus, al is de grootste troef de gratis publiciteit. En daar zal Gutierrez als eerste eredame dit keer ook haar graantje van meepikken dankzij de miskleun van Steve Harvey.

Miss Universe, Pia Alonzo, daarentegen mag haar opwachting maken tijdens talrijke persconferenties en de wereld rondreizen om aandacht te vragen voor goede doelen.

Naast media-aandacht krijgt de winnares een loon, een onkostenvergoeding en een appartement in New York ter beschikking gedurende het hele jaar dat ze de mooiste ter wereld is. Ook een aangepaste diamanten tiara en tal van andere juwelen liggen op haar te wachten. Zo zal ze geen tekort hebben aan schoenen, kledij van topdesigners, badmode en schoonheidsproducten die een jaar lang door sponsors worden aangereikt.

Pia Alonzo zal een leven leiden vergelijkbaar met een Hollywoodactrice. Filmpremières, screenings en party's van celebrities zullen voor haar geen geheimen meer kennen. Ze ontvangt eveneens een beurs om een jaar te studeren aan de New Yorkse filmacademie en zal kunnen deelnemen aan castings

23-12-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!