NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron kussen was walgelijk

Zac Efron kussen was walgelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/ashley-tisdale.jpg?t=1249036535
Ashley Tisdale kust niet graag broers.

"Zac Efron kussen, was walgelijk." Allicht denkt úw tienerdochter er anders over, maar Ashley Tisdale moest er in ieder geval niets van weten.

De zoen kwam er toen Efron zijn opwachting maakte in haar Disney-show 'The Suite Life of Zach and Cody'. "Toen ik hem leerde kennen, zag hij er twaalf jaar uit. Ik heb me dus nooit aangetrokken gevoeld tot hem. Hij is daarbovenop mijn beste vriend, het voelde net aan alsof ik mijn broer moest kussen. Verschrikkelijk dus! Gelukkig wist hij er toch nog iets leuks van te maken."

De 23-jarige Tisdale gaf recent nog toe dat ze geen horrorfilm meer durft te bekijken nu ze alleen woont. "Ik hou het op komedies. Zelf actrice zijnde zou ik toch beter moeten weten, maar het probleem is dat ik een veel te levendige verbeelding heb."

31-07-2009 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Village People weer bovenaan Homo Top 100

Village People weer bovenaan Homo Top 100

Om YMCA te bekijken druk op de foto.


.

De knaller 'YMCA' van Village People is door de luisteraars van de Nederlandse omroep BNN wederom verkozen tot beste homonummer.

De wereldwijde hit uit de jaren zeventig eindigde op nummer 1 in de zogenaamde Homo 100, die de omroep morgen op 3FM uitzendt.

3FM-dj's Coen en Sander zenden morgen, in aanloop naar de botenparade van de Gay Pride in Amsterdam, tussen 9 uur en 18 uur alle nummers uit de tophonderd uit.

31-07-2009 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes gevraagd voor nieuwe Sex And The City film


Katie Holmes gevraagd voor nieuwe Sex And The City film


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/katie-holmes.jpg?t=1249052933Katie Holmes is gevraagd voor een rol in de volgende Sex And The City film. Ze zou in de huid kruipen van een sexy New Yorkse zakenvrouw. De opnames van de opvolger van de waanzinnig populaire eerste film beginnen in het najaar.

Mevrouw Cruise was sinds de geboorte van haar dochtertje Suri aanzienlijk minder op het witte doek te zien. Ze wou zich voltijds concentreren op haar opvoeding. Momenteel draait ze in Australië de film Don't Be Afraid Of The Dark.31-07-2009 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orgelspeler van Procol Harum krijgt deel rechten terug voor 'A Whiter Shade of Pale'

Orgelspeler van Procol Harum krijgt deel rechten terug voor 'A Whiter Shade of Pale'

Om A Whiter Shade Of Pale te bekijken druk op de foto.


.

Het Britse gerecht heeft de organist van de Britse groep Procol Harum een deel van de auteursrechten toegekend op de song 'A whiter shade of pale', een klassieker die dateert van het einde van de jaren 60. Daarmee komt een einde aan een lange juridische strijd tussen de orgelspeler en de zanger van de groep.

Matthew Fisher (61) kreeg in 2006 40 procent van de auteursrechten toegewezen van een rechtbank. Maar in 2008 werd het vonnis in beroep tenietgedaan, waardoor de rechten volledig naar zanger Gary Brooker gingen. The Law Lords, de hoogste gerechtelijke instantie in Groot-Brittannië, verbrak dit arrest vandaag en gaf Fisher weer 40 procent van de rechten, zonder terugwerkende kracht.

De orgelspeler zei dat hij "dolblij" was. "Het ging nooit om het geld. Veel geld zal het toch niet opbrengen. Maar het ging erom dat iedereen zou weten welk aandeel ik had in het schrijven van die song", zei Matthew Fisher

31-07-2009 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson zou wel wat journalisten willen vermoorden

Marilyn Manson zou wel wat journalisten willen vermoorden

Om Tainted Love te bekijken druk op de foto.


.

Schockrocker Marilyn Manson heeft gedreigd journalisten te vermoorden die verhalen over hem verzinnen, "personally or with my fans help". In een blog op zijn Myspace-pagina schrijft Manson: "Ik hoef mijzelf niet te verdedigen tegen de absurde beschuldigingen van de pers aan mijn adres." De rocker waarschuwt de "binnenkort in hun huizen vermoorde journalisten" ("soon-to-be-murdered-in-their-home press").

Fans mogen helpen
Ook nodigt Manson zijn fans uit hem te helpen bij het straffen van journalisten die onwaarheden over hem naar buiten brengen. "Als nog één zo'n journalist zo arrogant is tegen mij en mijn band, zal ik hem persoonlijk, of met de hulp van mijn fans, opwachten bij zijn woning om uit te vinden hoeveel hij gelooft in zijn vrijheid van meningsuiting. Ik daag jullie allemaal uit nog één keer iets te schrijven wat je niet recht in mijn gezicht durft te zeggen. Ik zal zorgen dat je het zegt. Dat is een dreigement."

Coke
De tirade van de zanger is een reactie op een recent artikel in de LA Weekly waarin wordt gesteld dat hij verslaafd is aan cocaïne.

31-07-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummers karaokegame 'Lips: Number One Hits' bekend

Nummers karaokegame 'Lips: Number One Hits' bekend

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lips.jpg?t=1249036264

Microsoft heeft de 40 nummers van het nieuwe karaokespel 'Lips: Number One Hits' voor de Xbox 360 vrijgegeven. De tracklist bestaat uit een mix van recente en oude nummers die ooit de top van de hitlijsten hebben aangevoerd.

Gebruikers van het spel, dat verschijnt in oktober, zullen ook nummers kunnen downloaden. (sam)

Lijst
- 'California Love' by 2Pac feat. Dr. Dre and Roger Troutman (U.S.)
- 'Don't Matter' by Akon (U.S.)
- 'Barbie Girl' by Aqua (Denmark)
- 'The Tide is High (Get the Feeling)' by Atomic Kitten (U.K.)
- 'Loser' by Beck (U.S.)
- 'Don't Phunk With My Heart' by Black Eyed Peas (U.S.)
- 'Heart of Glass' by Blondie (U.S.)
- 'Love Generation' by Bob Sinclar (France)
- 'Don't Worry, Be Happy' by Bobby McFerrin (U.S.)
- 'Bubbly' by Colbie Caillat (U.S.)
- 'Viva la Vida' by Coldplay (U.K.)
- 'Karma Chameleon' by Culture Club (U.K.)
- '(I Just) Died In Your Arms' by Cutting Crew (U.K.)
- 'Hey Baby' by DJ Ötzi (Austria)
- 'More Than Words' by Extreme (U.S.)
- 'Big Girls Don't Cry' by Fergie (U.S.)
- 'She Drives Me Crazy' by Fine Young Cannibals (U.K.)
- 'Broken Strings' by James Morrison feat. Nelly Furtado (U.K.)
- 'I'm Yours' by Jason Mraz (U.S.)
- 'Heartless' by Kanye West (U.S.)
- 'Just Dance' by Lady Gaga (U.S.)
- 'The Fear' by Lily Allen (U.K.)
- 'Around the Way Girl' by LL Cool J (U.S.)
- 'Touch My Body' by Mariah Carey (U.S.)
- 'I Heard It Through the Grapevine' by Marvin Gaye (U.S.)
- 'U Can't Touch This' by MC Hammer (U.S.)
- 'How You Remind Me' by Nickelback (Canada)
- 'Always on My Mind' by Pet Shop Boys (U.K.)
- 'Hey There Delilah' by Plain White T's (U.S.)
- 'Disturbia' by Rihanna (Barbados)
- 'Millennium' by Robbie Williams (U.K.)
- 'The Look' by Roxette (Sweden)
- 'Oh, Pretty Woman' by Roy Orbison (U.S.)
- 'I Don't Feel Like Dancin'' by Scissor Sisters (U.S.)
- 'Push the Button' by Sugababes (U.K.)
- 'Everybody Wants to Rule the World' by Tears for Fears (U.K.)
- 'I Get Around' by The Beach Boys (U.S.)
- 'Lovefool' by The Cardigans (Sweden)
- 'Apologize' by Timbaland feat. OneRepublic (U.S.)
- 'Ready, Set, Go!' by Tokio Hotel (Germany)

31-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace ontkent: "Op vandaag is hieromtrent niets concreet"

Ignace ontkent: "Op vandaag is hieromtrent niets concreet"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/ignace-crombe.jpg?t=1249035141

Ignace Crombé heeft de redactie van HLN.BE laten weten dat "het bericht dat Q-Music de ether instuurde dat de verkiezing Miss Belgian Beauty dit jaar niet meer zal doorgaan en Yoni Mous haar titel een jaar langer mag behouden, helemaal niet klopt."

Planning
De missmaker vervolgt: "Miss Belgian Beauty bestaat nog steeds en ik heb toch het recht om zelf te beslissen welke de planning is en wanneer ik klaar ben om te zeggen welke het concept is van de volgende editie of als er effectief geen verkiezing meer zou komen. Als organisator zal ik zelf wel op het geschikte moment de pers informeren via een persconferentie of communiqué. Op (sic) vandaag is hieromtrent niets concreet."

Wim Oosterlinck
Niks concreet dus. Presentator Wim Oosterlinck belde vanochtend op Q met de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous. Mous zei dat ze nauwelijks nog contact heeft met organisator Ignace Crombé. De missmaker kwam vorig jaar in opspraak door te nauwe banden met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes.

Normaal zijn er in maart preselecties, is er een kusstournee in augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar dit jaar dus niet.

Disclaimer
De vraag is maar of we u dit allemaal mogen vertellen. Ignace heeft immers een uiterst boeiende disclaimer onderaan zijn e-mails staan voor een organisator van missverkiezingen die iets rechtgezet wil zien:

"Dit bericht en zijn inhoud zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde: zij zijn beschermd door het beroepsgeheim van de afzender. Enige verspreiding onder welke vorm ook aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de afzender is uitdrukkelijk verboden." Slechte ervaringen?

31-07-2009 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse collega's op matje voor vakantiefoto's Oranjes

Nederlandse collega's op matje voor vakantiefoto's Oranjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/vakantie-oranjes.jpg?t=1249034278

Onze collega's bij het het Algemeen Dagblad, Trouw, de GPD (Geassocieerde Pers Diensten), Ilse Media (eigenaar van Nu.nl) en het Amerikaanse persbureau AP zijn "gesommeerd" door de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

Ongelukkig
Het Paleis is immers ongelukkig met de publicatie van vakantiefoto's van prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun kinderen en heeft dus de genoemde media "gesommeerd" om "binnen 24 uur beterschap te beloven".

Argentinië
In de kranten en op de internetsites verschenen foto's van de koninklijke familie die op skivakantie is in Argentinië. Dat druist volgens de RVD in tegen de zogeheten mediacode, die bepaalt dat de media de privésfeer van de Oranjes dienen te respecteren.

Geen mededelingen
De RVD zelf doet geen mededelingen over de acties tegen de schendingen van de mediacode. De dienst vreest dat de foto's anders tot 'nieuws' worden verheven en ook elders worden gepubliceerd.

De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) is onder meer belast met de woordvoering voor de minister-president, de ministerraad en het Koninklijk Huis, en met het geven van voorlichting over het algemene regeringsbeleid. Naast de coördinatie van het voorlichtingsbeleid en het algemene communicatiebeleid heeft de RVD onder meer taken op het gebied van "communicatieadvies" en "publieksvoorlichting".

31-07-2009 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht bij parket tegen "racistisch" Kuifje in Congo

Klacht bij parket tegen "racistisch" Kuifje in Congo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/kuifje-in-congo.jpg?t=1249034085

Nadat twee jaar geleden het Britse Centrum Tegen Racisme zich al boos maakte om het album Kuifje in Congo, is nu een klacht ingediend bij het parket van Brussel. De Congolese boekhouder Bienvenue Mbutu wil dat de strip uit de winkelrekken wordt genomen omwille van het "racisme in het album".

"De zwarte helper van Kuifje wordt erin voorgesteld als een onbeschaafd dom mannetje dat net goed genoeg is om de domste klusjes tot een goed einde te brengen. Voor mij is dat onversneden racisme."

31-07-2009 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 11 uur in kapsalon is Lindsay Lohan blondje

Na 11 uur in kapsalon is Lindsay Lohan blondje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lindsay-lohan-3.jpg?t=1249033836

"No pain, no gain", moet Lindsay Lohan hebben gedacht toen ze gisteren zowat de hele dag doorbrachtbracht in een kapsalon. De actrice wilde namelijk komaf maken met haar rode lokken, en zich transformeren in een heus blondje. Inclusief hairextensions.

Lohan liet bij het verlaten van het kapsalon in Los Angeles doorschemeren dat de makeover past in het kader van haar rol in een nieuwe romantische komedie 'Dare To Love Me', die binnenkort in productie zou gaan.

Lohan zeurt heel Hollywood ook al een hele tijd de oren van de kop omdat ze heel graag de rol van Marilyn Monroe in een remake van één van de films wil spelen. Tot nog toe heeft niemand gehoor gegeven aan haar smeekbedes...

31-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Amy Winehouse veinsde hartaanval om haar te redden

Vader Amy Winehouse veinsde hartaanval om haar te redden

Om Back To Black te beluisteren druk op de foto.


.

Amy Winehouse's vader Mitch wordt steeds wanhopiger én drastischer in zijn pogingen om zijn verslaafde dochter van de ondergang te redden. Onlangs veinsde hij met hulp van zijn dokter zelfs een hartaanval. Amy geloofde hem, zocht hulp en sindsdien is ze weer "helemaal terug".

"Ik wist echt niet meer wat te doen. Het ging beter met Amy, ze was clean, en toen ging ze weer terug naar haar verslaafde man Blake Fielder-Civil", vertelt Mitch Winehouse. "Ik wil dat haar fans weten dat ze weer zichzelf is en zeer binnenkort als vanouds prachtige muziek gaat maken."

Wedden?

31-07-2009 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een restje liefde

Een restje liefde.http://img269.imageshack.us/img269/1402/dgew.jpgDe in stilte wiegende wilgen vroegen
Zonder woorden
Om dat kleine restje van iets
Wat was
Ooit was
Dat kleine restje liefde van weleer
De vreemde vormen in het water
Beelden uit
Nog steeds in stilte
Met woorden zonder geluid
Spraken zij de klanken
Van vergetelheid
Zongen zij het ritme van de angst
Die ieder van ons
Ergens
Weggestoken in het puntje van zijn hart
Bezit terwijl je erom lacht
En huilt
En lacht
De onschuldigheid van de tijd
Die onvergeefelijk verderloopt
De moeheid die te wachten roept
En dan uiteindelijk
Misschien te vroeg
Of als zijn tijd gekomen is
Neervalt en
Voor eeuwig
Zwijgt
Ze vroegen slechts om een beetje
Een heel klein beetje liefde
31-07-2009 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man: Amy vrijt nog beter dan ze zingt

Ex-man: Amy vrijt nog beter dan ze zingt

Om Valerie te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse heeft een enorme seksdrive, als we haar ex-man Blake Fielder-Civil mogen geloven. het verbaasde hem dan ook niet dat ze hem met minstens vier andere mannen bedroog. "Telkens bekende ze me dat ze me had bedrogen en dat ze er spijt van had. Telkens vergaf ik haar, ze kon haar geluk niet op. Onze relatie is van de eerste dag zeer fysiek geweest, Amy heeft een enorme seksdrive. Onze relatie was gebaseerd op seks, die fenomenaal was. Amy vrijt nog beter dan ze zingt.
Blake is boos op de minaars van zijn ex, hij is van oordeel dat ze haar misbruikten terwijl ze verslaafd was en geen eigen keuzes kon maken. "Amy is zeer eenzaam en ze heeft altijd al haar seksualiteit aangewend om nieuwe vrienden te maken".

30-07-2009 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp verhuist naar Engeland

Johnny Depp verhuist naar Engeland

http://img269.imageshack.us/img269/1503/johnnydeppw.jpg

Johnny Depp heeft twee kinderen met Vanessa Paradis, Lily-Rose (10) en Jack (7) en wil dat ze naar school gaan in Engeland. De voorbije weken heeft hij enkele privé-scholen bezocht in het Zuid-Engelse Bath, waar hij ook een huis heeft gekocht. Verwacht wordt dat het gezin tegen het nieuwe schooljaar van de Provence naar de Engelse kuurstad verhuist.

30-07-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie flirt met 18-jarige tweeling

Guy Ritchie flirt met 18-jarige tweeling

http://img132.imageshack.us/img132/710/guyritchie.jpg

Guy Ritchie, de ex van Madonna, flirtte op Sardinië met de achttienjarige tweeling Kristina en Katarina Knezevic. De 40-jarige regisseur werd gefotografeerd terwijl hij de zusjes kuste en knuffelde. Hij was op het Italiaanse eiland op vakantie met David Banda, de Malawische jongen die hij samen met Madonna adopteerde, toen de brunettess uit Montenegro hem benaderden en vroegen of ze samen met hem op de foto mochten.

Guy werd sinds zijn split van Madonna al aan verschillende vrouwen gelinkt. Onder hen ook Jemima Khan, de ex van Hugh Grant en Elle 'The Body' McPherson.

30-07-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria schaamt zich voor Davids gedrag

Victoria schaamt zich voor Davids gedrag

http://img238.imageshack.us/img238/7302/victoriaabeckham.jpg

Victoria Beckham heeft de andere helft van haar trouwboek kordaat berispt voor zijn verhit gedrag tegenover de supporters van zijn ploeg LA Galaxy. Becks had enkele Galaxy-supporters uitgenodigd voor een robbertje vechten nadat ze hem uitjoelden wegens zijn tijdelijke uitstap naar AC Milan. Maar dergelijke heethoofderij schaadt het imago van het merk 'Beckham', en daar waakt Posh over als een pitbull op speed.

"Posh houdt eraan de merknaam 'Beckham' te promoten, met zijzelf en David als het perfecte koppel. David die in discussie gaat met zijn supporters, dat past niet in dat plaatje en Victoria schaamt zich om zijn gedrag", aldus een bron dicht bij het koppel. Hoewel hij diep in zijn voetballershart terug in Europa wil komen spelen, zal hij Victoria steunen in haar operatie 'blazoen oppoetsen'. Daartoe plant ze onder meer een interview bij David Letterman.

30-07-2009 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske lokten al 25.000 bezoekers naar bioscoop

Suske en Wiske lokten al 25.000 bezoekers naar bioscoop

http://img132.imageshack.us/img132/5922/suskeenwiske.jpg

De Suske en Wiske-animatiefilm 'De Texas Rakkers' heeft in zijn eerste week in de Vlaamse bioscopen meer dan 25.000 bezoekers gelokt. In Nederland zijn al meer dan 20.000 mensen gaan kijken. Dat meldt distributeur Kinepolis Film Distribution (KFD).

Sterke opening
Volgens KFD nestelt 'Suske en Wiske & De Texas Rakkers' zich zo tussen de sterkst openende Belgische familiefilms aller tijden. Uit exit polls blijkt dat 86 procent de film als "zeer goed" tot "uitstekend" bestempelt. Op de vraag of men 'De Texas Rakkers' zou aanraden aan familie en vrienden, antwoordt meer dan 93 procent positief.

Belangstelling uit buitenland
Ondertussen stijgt ook de belangstelling voor de film in het buitenland. Zo zal de film in november in Los Angeles worden vertoond op de American Film Market, in de hoop zo internationale kopers aan te trekken. Ook lopen er gesprekken over een speciale screening van de film in Dallas. Daarvoor wordt vandaag gewerkt aan een Engelstalige versie van de film. Er zou ook interesse voor Suske en Wiske zijn vanuit Duitsland, Spanje, Rusland en Dubai.

30-07-2009 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De open relatie van Megan Fox: ik wel, hij niet

De open relatie van Megan Fox: ik wel, hij niet

http://img132.imageshack.us/img132/4050/meganfoxtfj.jpg

Megan Fox en haar vriend Brian Austin Green hebben het op een akkoordje gegooid: zij mag andere venten ontmoeten, hij geen andere vrouwen. Van een variant op de open relatie gesproken! De Transformers-actrice geeft zich bovendien nog zes maanden de tijd om te beslissen of ze met de vroegere ster uit Beverly Hills 90210 zal trouwen.

Het koppel leerde elkaar in 2004 kennen op de set van een Amerikaanse tv-show. Sindsdien kende hun knipperlichtrelatie naast enkele fameuze opstekers ook de nodige dieptepunten.

30-07-2009 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law wordt voor de vierde keer vader

Jude Law wordt voor de vierde keer vader

http://img268.imageshack.us/img268/6465/judelaw.jpg

Jude Law mag in de herfst zijn vierde kindje verwelkomen. Dat heeft de woordvoerder van de 37-jarige Britse acteur gemeld. Wie de moeder van het kind is, is niet bekend. Haar identiteit zal ook niet bekend gemaakt worden omdat de relatie tussen haar en Jude al voorbij is.

"Jude Law is wel van plan om zijn ondersteunende rol te spelen in het leven van het kind", aldus de woordvoerder, "Verder is dit een privézaak waar geen commentaar meer zal over gegeven worden."

Law heeft al drie kinderen - Rafferty, Iris en Rudy, met zijn ex-vrouw Sadie Frost.

30-07-2009 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag lijkschouwing Jackson pas volgende week bekend

Uitslag lijkschouwing Jackson pas volgende week bekend

http://img49.imageshack.us/img49/723/conradmurray.jpg
Dokter Conrad Murray lijkt de spilfiguur in de dood van Michael Jackson.

Het resultaat van de lijkschouwing van de op 25 juni onverwacht overleden Amerikaanse popster Michael Jackson zal pas volgende week bekend zijn, zo maakte het Medisch-Gerechtelijk Instituut in Los Angeles bekend. Aanvankelijk was gezegd dat de uitslag al deze week openbaar zou worden.

Er wordt met spanning uitgekeken naar het resultaat van de lijkschouwing. Er moet immers uit blijken welke geneesmiddelen de 50-jarige zanger/danser voor zijn dood heeft ingenomen. De afhankelijkheid van "Wacko Jacko" aan kalmeer- en slaapmiddelen kan de oorzaak zijn van de hartstilstand die hij niet te boven is gekomen.

Huiszoekingen
Dat de bekendmaking van de uitslag vertraging oploopt, heeft volgens de bevoegde gerechtsarts, Ed Winter, te maken met een démarche bij een plastisch chirurg van de "King of Pop", Lawrence Koplin, om toegang te krijgen tot medische dossiers. De dokter werkt mee aan het onderzoek, aldus Winter. Speurders hebben gisteren een huiszoeking verricht in de praktijk van Koplin in Beverly Hills.

Centraal in het onderzoek naar de dood van Jackson staat zijn lijfarts Conrad Murray (51). Ingehuurd voor 150.000 dollar per maand om de comeback van Jackson in Londen te begeleiden, zou die de superster het verdovingsmiddel proporfol hebben toegediend en daarna niet meer naar zijn patiënt hebben omgekeken. Mogelijk is de arts zelf in slaap gevallen, aldus de website TMZ.com. Maar er loopt volgens Amerikaanse media ook een grootscheeps onderzoek naar andere artsen die de popster onder valse namen wederrechtelijk aan geneesmiddelen zouden hebben geholpen.

Niet betrokken bij beheer nalatenschap
De moeder van de overleden zanger heeft klacht ingediend bij de Amerikaanse justitie omdat zij niet betrokken wordt bij het beheer van de nalatenschap van haar zoon, aldus de krant Los Angeles Times. De 79-jarige Katherine Jackson voert aan dat de twee executeurs van het testament, John Branca en John McClain, haar niet op de hoogte brengen over de toestand van het patrimonium en de zaken van haar zoon. De moeder wil vooral inzage in het contract dat was ondertekend door haar zoon en concertpromotor AEG van de 50 concerten die Michael Jackson vanaf deze maand in Londen zou geven.

Hoederecht
De zaak komt op 3 augustus voor, voor een rechtbank in Los Angeles. De rechter zal dan ook een definitieve uitspraak doen over het hoederecht over de drie kinderen van de popster, Prince Michael, Paris en Prince Michael II. Die zijn voorlopig toegewezen aan Katherine Jackson.

Over het patrimonium van Jackson doet veel speculatie de ronde. Volgens de Los Angeles Times had hij 400 miljoen dollar schulden maar ook 600 miljoen dollar activa. Daarbij zijn nog niet de inkomsten gerekend die zouden zijn ontstaan door de platenverkoop tijdens zijn comebackconcerten.

30-07-2009 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stasi had dossier rond Michael Jackson

Stasi had dossier rond Michael Jackson

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

De toen gevreesde geheime Oost-Duitse politie Stasi had een dossier omtrent de Amerikaanse superster Michael Jackson, zo heeft het pulpblad Bild vandaag gemeld. Reden was een concert dat de King of Pop in 1988 zou geven aan de andere kant van de Berlijnse Muur.

Verboden zone
De Stasi was beducht voor ontsporingen als jonge Oost-Duitsers zich naar de verboden zone aan de Brandenburger Tor zouden begeven om te luisteren naar het concert, zo blijkt uit archieven die Bild heeft ingekeken. "Sommige jongeren zijn in deze context uit op een confrontatie met de politie", zo staat in een rapport van 4 mei 1988 dat ook enkele "'verdachten" opnoemt.

Vertraging van twee minuten
Op een gegeven ogenblik is de geheime politie van de DDR van plan geweest een afwendingsoperatie op stapel te zetten door een reuzenscherm neer te planten waarop de jongeren het concert aan de andere kant van de Muur zouden kunnen volgen. Bovendien zou het concert met een vertraging van twee minuten uitgezonden worden om eventueel te kunnen ingrijpen als er "politieke provocaties" uit het Westen zouden komen. En als de uitzending zou worden afgebroken, zou een cassette met een ander concert van Wacko Jacko worden afgespeeld.

Uiteindelijk liet de Stasi het plan varen en dreef de politie de jongeren die bij de Muur waren bijeengekomen hardhandig uiteen.

30-07-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

http://img162.imageshack.us/img162/4110/missbelgian.jpg
Yoni Mous, hier met Ignace Crombé, is een jaar langer Miss Belgian Beauty.

Voor het eerst sinds 1991 komt er dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing. Dat heeft Ignace Crombé vanochtend bevestigd aan de redactie van radiozender Q-music. Normaal zijn er in maart preselecties, is er een kusstournee in augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar dit jaar dus niet.

Presentator Wim Oosterlinck belde vanochtend op Q met de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous, die haar titel dus voor minstens een jaar verlengd ziet. Mous zei dat ze nauwelijks nog contact heeft met organisator Ignace Crombé. De missmaker kwam vorig jaar in opspraak door te nauwe banden met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes.

30-07-2009 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschuil je niet voor mij


Verschuil je niet voor mij.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/m-dame-1.jpg?t=1248869359


'k Kijk naar jou
'k Zie een lach
En toch weet ik zeker dat
in je diepste binnenste
je hart
verscheurt van verdriet.

Weet, dat je voor mij niet
hoeft te schuilen
achter die steen
zo zwaar

Rol die steen weg
en beschouw me
als je
tweede
"ik"
.30-07-2009 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs stopt met Slimste Mens

Rik Torfs stopt met Slimste Mens

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/rik-torfs.jpg?t=1248868727

Professor Kerkelijk Recht Rik Torfs stopt als uniek jurylid van de best scorende tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Torfs was drie seizoenen lang de genadeloze jury die spelers en presentator Erik Van Looy bijstuurde en op hun plaats zette. De professor zal in het nieuwe seizoen, dat op 7 december start, vervangen worden door liefst acht juryleden.

Die zullen elke avond als duo aantreden, telkens in een andere samenstelling. "Je kan niet eeuwig de grapjas uithangen", aldus presentator Erik Van Looy.

29-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox heeft geen zin in een sekstape

Megan Fox heeft geen zin in een sekstape

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/megan-fox.jpg?t=1248868974

Megan Fox heeft vriendelijk bedankt voor een rolletje in een sekstape. Een fan van de bloedmooie actrice verraste iedereen tijdens het stripfestival van San Diego. Hij vroeg de actrice of ze geen zin had om mee te spelen in een filmpje om zijn carrière te lanceren.

Celebrity sekstape
De jongeman was pas afgestudeerd aan de filmschool en dacht een uitstekende manier gevonden te hebben om naam te maken in het wereldje. Tijdens een promobabbeltje van Fox vuurde hij zijn vraag af. "Ik heb een vraag voor Megan. Ik heb een Sony videocamera, geen high definition maar wel een goede", stak hij van wal en toen kwam het."Ik ben net afgestudeerd aan de filmschool en ik wil mijn carrière lanceren. Ik vroeg me dan ook af of je geen zin hebt in het maken van een celebrity sekstape?" Fox keek hem verbaasd aan en even later werd de man afgevoerd door een stel potige bewakers.

29-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen

Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lindsay-lohan-2.jpg?t=1248868495

De ontwerpster Stella McCartney heeft Lindsay Lohan gesmeekt geen leder meer te dragen. De Britse is overtuigd vegetariër en vastbesloten de Amerikaanse actrice/zangeres te overtuigen geen kledij meer te dragen gemaakt van dierenhuiden.

"Lindsay draagt nogal wat van Stella's ontwerpen en de ontwerpster is bezorgd dat ze zal geassocieerd worden met het dragen van dierenhuiden. Dat wil ze helemaal niet", verklaart een bron aan de Britse krant Daily Mail.

Kate Moss & Madonna
Het is niet de eerste keer dat de ontwerpster probeert belangrijke celebrities te overtuigen om geen bont of leder meer te dragen. Maar ook Kate Moss en Madonna wilden niet toegeven aan die vraag.

Naakt voor bont
Eerder probeerde ook dierenrechtenorganisatie Peta al om Lindsay te overtuigen geen bont meer te dragen en te poseren voor hun 'I'd rather go nude than wear fur'-campagne ('Liever naakt dan bont dragen). Tot nu toe zonder succes.

Krokodillentassen
De laatste celeb die onder vuur lag was Victoria Beckham wegens haar liefde voor Birkin-tassen uit krokodillenleer. Tot nog toe heeft de voormalige Spice-girl nog geen antwoord gegeven op de vraag om de tassen op te geven en krokodillen te redden.

29-07-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil baby van homovriend... of van Peter

Jordan wil baby van homovriend... of van Peter

http://img9.imageshack.us/img9/3537/jordanq.jpg

Katie Price, beter bekend als Jordan, wil nog een kind en als ze geen geschikte vent vindt om dat te flikken, overweegt ze een van haar homovrienden om die gunst te verzoeken. Jordan heeft al drie kinderen: twee met Peter Andre, een uit een vorige relatie.

Knap genoeg
"Ik ben een gezinsvrouw. Ik wilde zeker niet dat mijn gezin verbroken werd, en ik wil nog kinderen. Ik denk niet dat ik me ooit zal moeten wenden tot kunstmatige inseminatie of adoptie. Ik denk dat ik er knap genoeg uitzie om een man te vinden. Ik heb twee goede homovrienden en van zodra ik echt een nieuwe baby wil, zal ik er met een van hen een maken. Het zijn knappe mannen en ik weet dat ze een baby zouden willen met mij".

Hoewel ze Peter niet terug wil, zou ze met hem wel nog een kind maken "omdat hij mooie kinderen produceert".

"Peter heeft mooie kinderen gemaakt. Ik zou hem best als donor willen gebruiken want ik heb al kinderen met hem en ze zijn bijzonder knap".

29-07-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.74-jarige fan ontmoet Status Quo op verjaardag

74-jarige fan ontmoet Status Quo op verjaardag

Om Whatever You Want te bekijken druk op de foto.


.

De organisatoren van het Tiense stadsfestival Suikerrock zullen zondag een 74-jarige fan van de legendarische groep Status Quo de mogelijkheid bieden om haar idolen te ontmoeten.

Quo-vitaminen
De vrouw uit Boortmeerbeek, die mogelijk de oudste Belgische Quo-fan is en voor wie de Quo-muziek de vitaminen zijn die haar gezond houden, viert die dag haar verjaardag.
De headliners op de komende editie van Suikerrock, dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar de Grote Markt in Tienen lokt, zijn Simple Minds en The Scabs op vrijdag 31 juli, Anouk, Novastar en The Fun Lovin' Criminals op 1 augustus en Status Quo, Clouseau en Natalia op 2 augustus. Op de Veemarkt in Tienen wordt jong muzikaal talent de kans geboden om zich te tonen.

29-07-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys speelt nieuw album via webcast

Arctic Monkeys speelt nieuw album via webcast

Om When The Sun Goes Down te bekijken druk op de foto.


.

De Britse band Arctic Monkeys speelt nummers van hun nieuwe album live tijdens een webcast. Het optreden wordt donderdag 30 juli om 22 uur onze tijd uitgezonden.

Het derde album van het viertal komt op 21 augustus uit en heet 'Humbug'. Met de gratis webcast wil de band een voorproefje van het album geven. Het optreden is te bekijken via de site van Arctic Monkeys, Oor.nl en Kindamuzik.nl.

Het nieuwe album van de band uit Sheffield is geproduceerd door James Ford en Queens of the Stoneage-frontman Josh Homme. Enkele nummers van 'Humbug' zijn 'My Propeller', 'Crying Lightning', 'Secret Door', 'Fire and the Thud', 'Dance Little Liar' en 'The Jeweller's Hands'. Arctic Monkeys is op zaterdag 22 augustus headliner op Pukkelpop.

29-07-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

Om Amazed van Lonestar te bekijken druk op de foto.


.
Op één: 'Amazed' van Lonestar

De keuze van een liedje voor de openingsdans blijft één van de lastigste beslissingen voor een bruidspaar. De Britten hielden een poll bij 2.000 mensen die huwelijken organiseren. Zij moesten de nummers kiezen die het vaakst aangevraagd worden. De Telegraph publiceerde de tien meest gekozen liedjes. Misschien wel een bron van inspiratie voor toekomstige trouwers onder de HLN-lezers.

Op nummer één staat het nummer 'Amazed' van de Amerikaanse band Lonestar. Die song was vooral een groot succes in de hitlijsten van de countrymuziek. Op de tweede plaats staat een veel bekendere hit: 'I Don't Wanna Miss A Thing' van Aerosmith. De anders zo kritische Simon Cowell, bekend van 'American Idol', noemde het nummer "één van de beste songs aller tijden".

Shania Twain staat met twee nummers in de top-10. Andere weinig verrassende namen zijn Bryan Adams, Robbie Williams en Take That.

29-07-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay krijgt rol in 'The Simpsons

Coldplay krijgt rol in The Simpsons

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.


.

Coldplay kleurt geel voor een rol in 'The Simpsons'. Chris Martin en de rest van de band worden cartoonfiguren voor een episode in het 20ste seizoen, dat in september van start gaat.
Nadat Homer de loterij wint, begint hij het geld door ramen en deuren te gooien en nodigt hij Coldplay uit om in zijn huis te komen spelen.
Vorige week sprak Chris Martin zijn rol in met Dan Castellaneta, de stem van Homer.
Als het nieuwe seizoen van The Simpsons van start gaat, zal het meteen de langslopende Amerikaanse tv-serie in prime time worden.

29-07-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dieet dat Scarlett Johansson in strak catsuit hielp

Het dieet dat Scarlett Johansson in strak catsuit hielp

http://img23.imageshack.us/img23/4246/scarlettjohanssoni.jpg

Voor haar nieuwste film Iron Man 2 paradeert Scarlett Johansson voortdurend rond in een sexy catsuit als superheldin 'Black Widow'. Ze deelt haar dieetgeheim waarmee ze zo snel haar lichaam klaarstoomde voor deze rol.

Veel sport, geen koolhydraten
Hoewel Scarlett Johansson altijd al een mooi figuur had, wilde ze voor deze rol van sexy superheldin haar lichaam tiptop krijgen. Daarom startte ze met een koolhydraatarm dieet en een intensief sportprogramma om het lichaam van de 'Black Widow' te kunnen evenaren. "Ik heb weken, zelfs maanden getraind en gesport. Maar ik vond het nog wel leuk omdat ik een doel had, ik moest in dat superstrakke pak geraken."

Erg hard
Regisseur Jon Favreau: "Scarlett moest een niets verhullend kostuum dragen, dus at ze heel weinig de afgelopen maanden. Ze houdt van eten, dus dat dieet moet erg hard geweest zijn voor haar." De crew van de film reageerde heel enthousiast toen de superheldin voor het eerst in haar kostuum op de set verscheen. "Ik was heel tevreden met het resultaat, maar ik heb er echt hard moeten werken en afgezien. Toen ik mezelf voor de eerste keer in dat pak zag, was ik echt trots", aldus de actrice.

29-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson werd voorbije anderhalf jaar drie keer gereanimeerd

Jackson werd voorbije anderhalf jaar drie keer gereanimeerd

Om Michael jackson Beat It te bekijken druk op de foto.


.

29-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apart


Apart


http://img17.imageshack.us/img17/8808/damemethoed.jpg


Na elke dag samen te zijn
Zie ik je 1 keer in de 2 weken
Het doet zo'n pijn
Elke avond huil ik om jou
Ik troost mezelf met de gedachte
Dat je mij nooit zou laten staan
alleen in de kou
Je houd zoveel van me
zegt dat je niets
Kom alsjeblieft bij me
Voor onze liefde bevriest29-07-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

http://img9.imageshack.us/img9/3428/excrombe.jpg
Miriam Jacques, hier naast Inge Moerenhout, gaat haar eigen missverkiezing organiseren.

Miriam Jacques, de gewezen echtgenote van Ignace crombé, heeft het idee opgevat om een eigen missverkiezing uit de grond te stampen. "Crombé zal het niet graag horen, maar who cares", zegt Miriam in Story. "Ik heb geen job voor het moment en kan dus niet bij de pakken blijven zitten. Momenteel zoek ik naar sponsors. Vind ik er in het slechtste geval niet voldoende, dan ga ik niet eens van start. Ik kan het me niet permitteren op mijn bek te gaan."

"Mijn missverkiezing zal erg verschillen van de Miss Belgian Beauty verkiezing. Ik ga de meisjes in de eerste plaats graag wat meer vrijheid schenken en hen minder belasten met het zoeken naar geldschieters. Waarschijnlijk trek ik ook de leeftijdsgrens op", klinkt het strijdlustig.

28-07-2009 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

Dat Madonna er een straf fitnessregime op na houdt, is bekend. Maar de resultaten van al dat hard labeur zijn niet om aan te zien. Een fotograaf kon enkele kiekjes nemen van de 50-jarige popdiva toen ze onlangs in Londen met korte mouwen over straat liep. Wat hij te zien kreeg, waren uitstekende spieren en kloppende aders op haar uitgemergelde armen. Volgens The Daily Mail leek Madonna wel op een Körperwelten-model van de Duitse anatoom Gunter Van Hagens.

De zangeres is ondertussen terug in Londen met haar kinderen Lourdes (12), Rocco (8), David Banda (3) en nieuwste 'aanwinst' Mercy (4). Ze heeft er net een slopende tournee in Europa opzitten die haar onder meer naar de wei van Werchter bracht.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdeskind' Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Liefdeskind Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Om Billie Jean te beluisteren druk op de foto.


.
Omer Bhatti woonde acht jaar met zijn ouders op de Neverland ranch van Jackson.

Omer Bhatti, de Noorse jongeman die op de eerste rij zat tijdens de begrafenis van Michael Jackson en van wie gesteld werd dat hij het geheime liefdeskind van de zanger was, ontkent dat hij de zoon is van Michael Jackson.

Heel, heel close
De Daily Mirror publiceerde vandaag het verhaal van twee vrienden van Bhatti, aan wie hij de onthulling deed. "Michael is mijn vader niet. Hij en ik waren wel heel, heel close met elkaar".

Bhatti kreeg de ereplaats op de begrafenis omdat hij "Michaels beste vriend" was en "als een zoon" was voor de zanger. Zijn moeder Pia had in 1984 dus geen one night stand met de zanger, zoals werd beweerd.

Acht jaar in Neverland
Bhatti en zijn ouders ontmoetten Jackson tijdens een vakantie in Tunesië. Jackson was zo ingenomen door de jongen dat hij hem en zijn ouders liet overvliegen naar zijn Neverland ranch in Californië, waar ze acht jaar woonden.

Samen in bed
Bhatti was een van de jongens met wie Michael het bed deelde voor het roemruchte interview met Martin Brashear waarin Jackson onthulde dat er vaak kinderen bleven logeren op Neverland en dat ze zelfs bij hem sliepen.

Jermaine
Het vreemde aan het hele verhaal van Omer Bhatti is dat Michaels broer Jermaine openlijk suggereerde dat de jongen Michaels zoon zou kunnen zijn en stelde dat dit de reden was waarom hij zo'n prominente plaats kreeg tijdens de begrafenis.

Het lijkt er steeds meer op dat Jermaine, net als LaToya Jackson, munt trachten te slaan uit de heisa rond hun broers overlijden en dus maar geruchten en vermeende geheimen over hem de wereld insturen.

Later deze week staat Jacksons moeder Katherine in de rechtbank tegenover Debbie Rowe om een robbertje te vechten over de voogdij over de drie kinderen die, althans officieel, wél van Michael Jackson zijn.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

http://img29.imageshack.us/img29/7050/castlevaniag.jpg

Na 'Warcraft' wordt ook gameklassieker 'Castlevania' verfilmd. In de film moeten de gebroeders Trevor en Cristofer Belmont het met hun bescheiden leger opnemen tegen Dracula.

De prent moet begin 2010 klaar zijn, en wordt geregisseerd door 'Saw'-regisseur James Wan. De film wordt opgenomen op verschillende locaties in Oost-Europa, meldt Konami.

Het eerste Castlevania-spel verscheen in 1986, maar werd pas echt bekend in de versie voor de Nintendo NES-console een jaar later. Het spel bracht destijds een vernieuwende mix van actie en avontuur in een platformspel.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.
Amy met haar ex Blake Fielder-Civil.

Volgens de ex-man van de Britse zangeres Amy Winehouse heeft hij tijdens hun huwelijk haar leven gered nadat de zangeres een overdosis drugs had genomen. Winehouse zou in 2007 zo veel drugs hebben genomen dat het schuim op haar lippen stond. Dat vertelt de 27-jarige Blake Fielder-Civil in The Sun.

Mond-op-mondbeademing
"Plotseling verloor ze het bewustzijn en stopte ze met ademen", aldus de ex-man. "Het was het ergste wat ik ooit gezien heb. Ik heb haar vastgehouden en ik was er zeker dat ze in mijn armen zou sterven". Fielder-Civil slaagde er echter in om haar terug bij bewustzijn te krijgen na het toepassen van mond-op-mondbeademing.

De 27-jarige Blake is sinds kort gescheiden van de vijfvoudige Grammy-winnares. In eerdere interviews gaf hij toe dat hij Winehouse in contact had gebracht met zware drugs zoals heroïne.

28-07-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.

Lily Allen is niet altijd een toonbeeld van stijl, paparazzi legden haar al regelmatig dronken en halfnaakt op foto vast. Voor de nieuwste campagne van Chanel laat de zangeres zich echter van haar beste kant zien, die van een klassedame.

Twee in één
Met deze fotoshoot voor de Coco Cocoon handtas van Chanel zet Lily Allen haar eerste stapjes in de modewereld. Deze accessoirelijn komt in oktober op de markt, het bijzondere aan de collectie is dat de tassen omkeerbaar zijn. Je koopt dus twee stuks in één. De ontwerpen bestaan uit leder, maar je kunt de gestikte voering ook aan de buitenkant dragen.

Lagerfeld
Het is duidelijk dat Lagerfeld, ontwerper voor Chanel, zijn klassieke stempel drukte op de champagne. De foto's zijn stijlvol zwart en wit, Lily draagt handschoenen zonder tippen en klassieke ontwerpen. Haar lokken zitten in een strakke chignon. Lily Allen is al lang een fan van Chanel, ze zit steevast op de eerste rij bij de catwalkshows en wordt regelmatig op straat gespot met een handtas van het merk.

28-07-2009 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum klapt uit het bed

Heidi Klum klapt uit het bed

http://img200.imageshack.us/img200/5529/heidiklumw.jpg

De Duitse blondine heeft in een Amerikaanse talkshow een boekje opengedaan over haar seksleven en zei ook dat ze haar man, de zanger Seal geen seconde rust gunt.

Jongens en meisjes maken
Klum die alweer zwanger is, vertelde ook hoe je volgens haar het geslacht van je kindje zelf kunt bepalen. "Als je op de dag van de ovulatie 'Humpty-Dumpty' doet dan krijg je een jongen. Als je vlak voor de ovulatie 'Humpty-Dumpty' doet dan wordt het is een meisje."

Vierde op komst
Heidi verwacht intussen haar vierde kindje. Klum en Seal hebben al twee zoons, Henry en Johan. Heidi heeft ook nog een dochter, Leni, uit haar relatie met Formule-1 baas Flavio Briatore.

28-07-2009 om 08:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

http://img40.imageshack.us/img40/90/pukkelpop.jpg

Op het muziekfestival Pukkelpop worden voor de allereerste keer massaal oordopjes uitgedeeld. Dat schrijven de Corelio-kranten. De maatregel moet vermijden dat één op de vijf bezoekers met gehoorschade huiswaarts keert.

Initiatiefnemer is de provincie Limburg, die 50.000 paar oordopjes aankocht, een investering van 45.000 euro. "We hebben al proefgedraaid op enkele kleinere festivals. En dan blijkt dat de oordopjes gretig aftrek vinden", luidt het bij provinciegedeputeerde voor Jeugd Hilde Claes

28-07-2009 om 08:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Om Smooth Criminal te bekijken druk op de foto.


.

Conrad Murray, de privéarts van Michaël Jackson, zou de zanger het gevaarlijke narcosemiddel Propofol toegediend hebben, meldt de Amerikaanse zender CNN, op basis van een bron uit de omgeving van Jacksons familie.

De informant heeft ook toegang tot het gerechtelijk onderzoek. Het middel, dat normaal gezien bij operaties of onderzoeken in het ziekenhuis gebruikt wordt, zou de plotselinge dood van de zanger op 25 juni uitgelokt kunnen hebben.

28-07-2009 om 08:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

http://img269.imageshack.us/img269/1824/parishiltont.jpg
Mama Hilton moest even slikken toen ze scènes zag uit het wereldberoemdje seksfilmpje van haar dochter.

Vandaag gaat een nieuwe documentaire in première over het blonde fenomeen Paris Hilton. In 'Paris, not France' krijgen we de erfgename alweer van haar beste kant te zien. Het werkstuk bevat ook scènes uit haar wereldberoemde seksfilm, 'One night in Paris' en dat was voor mama Hilton een complete en onaangename verrassing. Tijdens de exclusieve première raakte Kathy Hilton helemaal van haar melk toen ze de beelden van haar stoeiende oogappel zag.

Paris zelf ook verrast
Ook Paris keek vreemd op want niemand had haar verteld dat er beeldmateriaal van haar onvergetelijke nachtje met Rick Solomon zou opduiken in de documentaire. Ze kon wel van schaamte onder haar stoel wegzakken. "Het was echt pijnlijk. Ik wist helemaal niet dat ze fragmenten gingen gebruiken van mijn seksvideo. Ik kan ook echt niet begrijpen waarom ze het gedaan hebben", vertelt Hilton. De stomende beelden dateren van 2003. Ze maakten Hilton in een klap wereldberoemd. De rijkeluisdochter was toen amper 22. Het filmpje werd een hit op internet.

28-07-2009 om 08:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde van een kind


Liefde van een kind


http://img32.imageshack.us/img32/3369/kindje.jpg


Niets is zo mooi
dan de liefde die je kind je kan geven, voor de rest van je leven
liefde en vriendschap wil je kind je geven
als teken van waardering, voor alles wat  je er al voor gedaan hebt

Kinderen tonen hun liefde met enkele woorden of een enkel gebaar
maar daarom is hun liefde niet minder waar
kinderen zijn hun ouders dankbaar
want ze staan altijd voor ze klaar

28-07-2009 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams blijven in VS

Beckhams blijven in VS

http://img34.imageshack.us/img34/8640/beckhams.jpg

David en Victoria Beckham hebben geen plannen om de Verenigde Staten te verlaten, zelfs niet indien hij terug in Europa komt voetballen. Volgens een insider wil Victoria haar zakelijke carrière, met haar eigen jeansmerk dVb, verder uitbouwen in de VS en zijn hun drie zonen het daar inmiddels zo gewend dat er geen sprake van is dat het gezin opnieuw in Engeland zou komen wonen.

"De kinderen houden van de Amerikaanse levensstijl en halen schitterende rapporten op school. David en Victoria willen in Californië blijven wonen, waar hij ook gaat spelen. Ze zijn zelfs van plan nog een kind te krijgen, ze zouden allebei dolgraag nog een dochter hebben", aldus de insider in het magazine Hello!

27-07-2009 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

http://img12.imageshack.us/img12/7209/johntravolta.jpg
Met zijn zoon Jett, die zes maanden geleden overleed.

Sinds de dood van zijn gehandicapte zoon Jett zes maanden geleden gaat het niet goed met John Travolta. Hij leeft sindsdien teruggetrokken en overweegt de omstreden Church of Scientology, waarvan hij altijd een vurig pleitbezorger is geweest, de rug toe te keren.

Vrees voor wraakoperatie
Hij vreest echter dat Scientology wraak zal nemen door details over zijn privéleven de wereld in te sturen. In de Mail on Sunday beweren insiders van de 'kerk' en vrienden van de acteur dat Travolta op de rand van een depressie staat.

Behandeling autistische zoon
Bovendien is hij teleurgesteld in de geheime kerkgenootschap en betreurt hij dat hij de regels van Scientology volgde bij de behandeling van Jett, die naar verluidt autistisch was. Scientology erkent autisme niet en oordeelt dat de conditie psychosomatisch is. De kerk adviseert bij autisme een ontgiftingskuur en het nemen van supplementen, maar verbiedt het gebruik van reguliere medicijnen tegen autisme. Travolta is echter op zijn hoede om de kerk te verlaten omdat hij vreest dat die wraak zou nemen door details over zijn privéleven te onthullen.

Rondjes met golfbuggy
Een buur getuigt dat Travolta zich overdag amper laat zien, maar dat hij 's avonds en 's nachts in zijn eentje op zijn domein rondrijdt in een golfkarretje. "Vroeger reed hij met zijn zoon in de buggy. Nu is het John in zijn eentje", aldus een buur.

Travolta heeft al zijn werkopdrachten geschrapt sinds de dood van zijn zestienjarige zoon.
Persoonlijke gegevens
In besloten kring heeft Travolta er al mee gedreigd Scientology te verlaten. Rick Ross, die de kerk al dertig jaar volgt, is ervan overtuigd dat dit gevaarlijk kan zijn voor elke personaliteit. "Scientology legt dossiers aan over elk bekend lid. Daarin worden persoonlijke gegevens bewaard met als doel mensen in opspraak te brengen van zodra die kritiek uiten op de kerk".

Chantage
Travolta en zijn vrouw, Kelly Preston, worden in september terug op de Bahamas verwacht voor het proces tegen de ziekenwagenchauffeur die Jett nog naar het hospitaal bracht. Hij wordt ervan beschuldigd het koppel te hebben gechanteerd.

27-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil trouwen met bokser

Jordan wil trouwen met bokser

http://img33.imageshack.us/img33/9904/jordanu.jpg

Jordan heeft haar zinnen gezet op kooibokser Alex Reid. Zodra haar scheiding van Peter Andre achter de rug is, wil ze zich verloven met de kleerkast. Vrienden van het glamourmodel waren geschokt toen ze er getuige van waren hoe Jordan Alex ten huwelijk vroeg, vlak nadat hij een furieus telefoontje van zijn vriendin Marie Thronton had gekregen.

Het voorbije weekend had de Britse gespecialiseerde pers een vette kluif aan Jordan en haar nieuwe verovering. In een hotel in Liverpool zouden ze de nachtrust van andere gasten hebben verstoord met hun luidruchtig gerampetamp.

Toch ontkennen zowel Jordan als Alex dat er iets gaande is tussen hen. Een woordvoerster van Jordan stelt dat Reid is ingehuurd als lijfwacht van Jordan tijdens haar promotournee voor haar jongste roman. Volgens Reid delen ze een passie voor gevechtsporten. "Katie heeft veel belangstelling in krijgskunsten, en daar praten we veel over. We zijn niet meer dan goeie vrienden".

27-07-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Om Goodnight Saigon te bekijken druk op de foto..

Billy Joel, die samen met Elton John op tournee is, is geveld door de griep en moest een tweede concert moeten afgelasten.

Het concert dat de twee vandaag in Albany, New York zouden geven, wordt uitgesteld. Volgens de organisatoren moet Joel van de dokter drie dagen rust nemen.

Ook vorige week vrijdag moest de 60-jarige Joel al een concert afgelasten.

27-07-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan houdt van wurgseks

Jordan houdt van wurgseks

http://img35.imageshack.us/img35/148/jordanvxe.jpg
Jordan liet zich na haar scheiding stevig gaan op vakantie in Ibiza.

Jordan (aka Katie Price) houdt volgens ex-playmate Georgia van wurgseks. Toen ze op vakantie in Ibiza aan het bekomen was van haar scheiding van Peter Andre, stoeide Jordan met mannen én vrouwen. Tijdens een wilde vrijpartij met Georgia wilde Jordan gewurgd worden. Ondertussen is ze al een tijdje terug in Engeland en daar beleefde de seksbom in een hotel een nachtelijke seksmarathon met Alex Reed, een kooivechter bijgenaamd 'The Detonator'.

Fotoshoot
De playmate Georgia leerde Jordan kennen toen die een fotoshoot had in de villa van de playmate. Het klikte meteen en Jordan wilde dolgraag wilde dat ze een avondje mee ging stappen. "Ik was altijd al een grote fan van haar en ze was ontzettend aardig", vertelt ze aan mirror.co.uk. "Ze was met me aan het flirten, maar wist dat ik een vriend had, dus ik dacht niet dat er iets zou van komen."

Tongzoen
In de club bleek echter dat Jordan meer wilde: "Ze zoende me plotseling alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze leunde gewoon naar voren en duwde haar tong in mijn keel. Toen begon ze te gillen dat ze het fijn vindt om gewurgd te worden. Ze hield mijn keel vast en riep "wurg me, spuug op m'n gezicht!" Iedereen keek elkaar aan, het was heel bizar." Volgens Georgia had het bizarre gedrag van Jordan alles te maken met haar breuk van Peter Andre: "Ik denk dat ze zo stoom af kon blazen."

Alex Reed
Terug in Engeland lijkt het er meer en meer op dat Katie PRice een relatie heeft met Alex Reed. De seksbom werd door beveiligingscamera's in een hotel in Manchester betrapt terwijl ze vechter Alex Reed afgelopen donderdag mee naar haar hotelsuite nam. "Ze konden eerder op de avond al niet van elkaar afblijven", vertelt een hotelgast aan 'News of the World'. "Nadat ze de suite binnen zijn gegaan, begon het gebonk. Wij konden er niet van slapen en toen Jordan de volgende ochtend haar kamer uit kwam lachte ze van oor tot oor." Peter Andre heeft aangegeven geen seks te zullen hebben tot zijn scheiding van Katie rond is, maar dat maakt duidelijk geen indruk op Jordan. Alex 'The Detonator' Reed maakt blijkbaar wel heel wat los in de seksbom.

27-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

http://img32.imageshack.us/img32/8933/parishiltoni.jpg

Paris Hilton is weer op vrijersvoeten. Ze is al een paar keer op date geweest met David Walliams, de komische ster van 'Little Britain', een komische BBC-reeks. Williams (37) is ook een schrijver. In Little Britain schittert hij aan de zijde van Matt Lucas.

Paris en David Williams leerden elkaar kennen toen de hotelerfgename in Londen verbleef voor de opnames van haar show 'Paris Hilton's British Best Friend'. Inmiddels zouden ze al een aantal afspraakjes hebben gehad. "Ze zijn al een tijdje vrienden", vertelt een bron aan News of the World. "Ze bellen vaak en hebben heel veel met elkaar gemeen. Er is zeker sprake van een vonk en Paris vindt het vooral fijn dat David haar niet als een bimbo behandelt."

27-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

http://img23.imageshack.us/img23/3228/vernonforrest.jpg

De Amerikaanse bokser Vernon Forrest, WBC-kampioen bij de juniormiddengewichten, is gisteravond in het Amerikaanse Atlanta doodgeschoten door twee mannen die zijn auto wilden stelen. De 38-jarige bokser werd aangevallen toen hij de banden van zijn Jaguar aan het opblazen was bij een benzinestation, meldde een woordvoerder van de lokale politie op de televisiezender ESPN.

De twee overvallers vluchtten toen Forrest een vuurwapen bovenhaalde. Bij een achtervolging te voet werden verschillende schoten afgevuurd. Daarbij werd Forrest geraakt in het hoofd en in de rug.

Afgelopen september heroverde Vernon Forrest zijn WBC-titel bij de juniormiddengewichten door in Las Vegas op punten te winnen van zijn landgenoot Sergio Mora. In juli 2007 pakte hij ook de WBC-titel bij de weltergewichten tegen de Argentijn Carlos Baldomir. Er stond voor Forrest een nieuwe kamp gepland op 3 augustus.

27-07-2009 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

http://img17.imageshack.us/img17/6721/victoriabeckhamw.jpg

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles. Manlief David wil wat graag naar Europa terugkeren, zeker nu hij op boegeroep onthaald werd door de eigen fans van LA Galaxy.

"Over haar lijk dat Victoria Los Angeles verlaat en dat heeft ze ook laten weten aan David", vertelt een bron aan The People. "Ze is nooit gelukkiger geweest en vindt het fantastisch in Los Angeles. Ook al omdat ze er haar privacy respecteren." Het ziet er dus naar uit dat David nog even tegen zijn zin moet blijven voetballen in LA.

27-07-2009 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was thuis al dood

Michael Jackson was thuis al dood

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

.

De verplegers die Michael Jackson thuis aantroffen, nadt hij een hartaanval had gekregen, dachten dat het om een bejaarde man ging. Pas na tien minuten herkenden ze hun patiënt als de King of Pop. Ze zijn er van overtuigd dat Jackson toen al overleden was. Hij had geen hartslag meer en vertoonde geen enkel ander teken van leven, zo onthullen Amerikaanse websites.

Toch naar ziekenhuis
De verplegers wilden Jackson ter plekke dood verklaren, maar lijfarts Conrad Murray drong er op aan dat Jackson naar het ziekenhuis zou overgebracht worden. Ook weigerde Murray dat de verplegers de hartmassage van hem zouden overnemen.

Murray wordt verdacht van doodslag. Hij zou Jackson het zware verdovingsmiddel Propofol hebben toegediend en zelf in slaap zijn gevallen. Agenten vonden het middel verborgen in een kast in de gastenkamer waar cardioloog Murray verbleef.

27-07-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Om The Way You Make Me te bekijken druk op de foto.


.
Jermaine Jackson met zijn zonen Jaffar en Jermajesty.

De onlangs overleden popster Michael Jackson is gisteren postuum vereerd met een 'Save the World Award' voor zijn humanitair engagement.

Pedofiel?
Op een gala in Wenen werd de beloning door Jacko's broer Jermaine in ontvangst genomen. Ironisch genoeg -gezien de aanklachten wegens pedofilie waartegen de zelfverklaarde King of Pop zich jarenlang heeft moeten verdedigen- werd in het bijzonder Jacksons "inzet voor de kinderen" bewierookt.

Aan het Oostenrijkse agentschap APA verklaarde de oudere broer van Michael dat de wereld met Jacko's dood "een groot humanist" heeft verloren.

26-07-2009 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry waagt modegok in New York

Katy Perry waagt modegok in New York

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.


.

Katy Perry staat bekend om haar frivole outfits, maar bij haar recentste optreden in New York gaf ze toe een modeblunder te hebben gemaakt. Ze koos voor een rood minijurkje met pailetten versierd met dobbelstenen, maar moest de creatie tijdens haar optreden molesteren.

Styliste?
Als Katy Perry iets doet, doet ze het meteen goed. Tijdens het optreden liet ze de bandleden bijpassende outfits versierd met dollarbiljetten dragen. Toen ze haar gitaar bovenhaalde ontdekte de zangeres dat ze niet de meest praktische outfit aanhad, ze kreeg de band van haar instrument niet over haar schouder. Daarom rukte ze een grote, zwarte dobbelsteen van de jurk. "Nu voel ik me echt dom, dit is een belachelijke outfit, wie wil hem na het optreden hebben?" Later op de dag verklaarde ze haar bizarre keuze: "Ik droeg deze creatie omdat ik hou van gekke kledij, voor mij is het elke dag Halloween. Als mijn muziekcarrière zou falen, wil ik styliste worden. Ik hou ervan om iets te maken dat anderen aan het lachen maakt".

26-07-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

http://img199.imageshack.us/img199/6828/michaeljacksonrsp.jpg

Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, had in het huis van The King of Pop een geheime bergplaats voor medicijnen. Daarin bewaarde hij onder meer het gevaarlijke narcosemiddel Propofol. Dat is volgens de site tmz.com aan het licht gekomen tijdens het onderzoek naar de dood van Jackson.

Kast in gastenkamer
Bij de eerste huiszoeking op de dag van de dood van Jackson vond de politie nauwelijks medicijnen. Pas later wees Murray tijdens één van de verhoren op het bestaan van de bergplaats, die zich in een kast in de gastenkamer van het huis bevond. "De medicijnen waren verborgen", zei een politieman aan de gespecialiseerde website.

Verdacht van doodslag
De 51-jarige Murray wordt verdacht van doodslag in het kader van het onderzoek naar de dood van Jackson. Bij huiszoekingen werden onder meer medicijnen, twee harde schijven en diverse documenten voor onderzoek in beslag genomen.

Toxicologisch rapport
Er is steeds meer bewijs dat Jackson op 25 juni door een hartstilstand overleed na een overdosis medicijnen. Naar verwachting verschijnt volgende week een toxicologisch rapport dat definitief duidelijkheid moet geven over de doodsoorzaak van de popster.

26-07-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Om Country House te bekijken druk op de foto.


.

Slecht nieuws voor fans van de Britse popgroep Blur. Zanger Damon Albarn heeft aan het Britse muziekblad Q verklaard dat de band niet van plan is om een vervolg te breien aan de succesvolle Britse reünieconcerten.

Sleur
"Het is mooi wat we hebben gedaan en dat willen we niet ruïneren. Met een nieuwe tour zouden de sleur en dezelfde problemen van vroeger opnieuw de kop opsteken", zo sloeg Albarn in de laatste editie van Q de hoop van fans over de hele wereld aan diggelen.
Zeven jaar na de breuk met gitarist Graham Coxon speelde Blur deze zomer een aantal comebackconcerten op Britse bodem. Climax was het festival van Glastonbury, waar de auteurs van Parklife, Song 2 en Girls and Boys een groots concert speelden. "Dat is het moment dat voor mijn ogen voorbij zal flitsen op het moment dat ik sterf", zei Albarn.

26-07-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

http://img269.imageshack.us/img269/4361/katieprice.jpg

Jordan, de rondborstige ex van Peter Andre en glamourmodel, deed auditie voor de tweede film van Sex and the City. Maar ze werd afgewezen vanwege haar uiterlijk: ze is onnatuurlijk en te oud.

Kinderoppas
De 31-jarige Katie Price, ook bekend als Jordan, deed samen met 70 andere meisjes auditie voor de rol van een rondborstige, Ierse kinderoppas. Het glamourmodel geraakte volgens insiders niet eens bij de laatste 20 kandidaten omdat ze te oud was.

Onnatuurlijk
Een betrouwbare bron vertelde aan de Britse krant The Sun: "Jordan zou nooit die rol hebben kunnen spelen, ze maakt zichzelf blaasjes kwijt. Hoeveel botox ze ook zou laten injecteren, ze kan er niet plots tien jaar jonger uitzien. De producers zijn op zoek naar een fris, natuurlijk en jong gezicht. Jordan bezit geen enkele van die eigenschappen. Ze heeft dan wel grote borsten, maar die zijn allesbehalve natuurlijk. Daarnaast moest het personage goed zijn in de omgang met kinderen. Hoewel Katie Price een geweldige moeder is, ze komt niet echt over als een warm en vriendelijk persoon."

26-07-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Om Lets Get Loud te bekijken druk op de foto.


.

Hoewel je het haar niet zou nageven, vierde Jennifer Lopez vrijdag haar veertigste verjaardag. Reden genoeg voor de zangeres om haar feest groots aan te pakken.

Sexy maar stijlvol
Samen met tal van familie, vrienden en natuurlijk ook manlief Marc Anthony zette ze de bloemetjes buiten in het New Yorkse Greenwich Village. De ster straalde in een sexy maar stijlvolle, zilveren, strakke jurk en oversized oorbellen. Marc Anthony hield het eenvoudig met een classy zwart maatpak.

26-07-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

Het administratieteam dat zich ontfermt over de nalatenschap van Michael Jackson slaagde erin om bijna 4 miljoen euro van Tohme, de voormalig financieel directeur van de popkoning, te recuperen. Hij beweert dat het geld een geheim was tussen hem en Michael.

Geheim
Naast deze aanzienlijke geldsom zou het team ook heel wat waardevolle persoonlijke spullen hebben kunnen terugvorderen. Dat meldt ABC News. Tohme zegt dat de administratie het geld niet heeft kunnen 'recuperen': "Ik had het geld onder mijn hoede en ik heb het aan de administrateurs gegeven. Het was een geheim tussen Michael en mij".

Droomhuis
Volgens Tohme zette Michael het geld opzij voor de aankoop van zijn droomhuis in Las Vegas. Tohme voerde de onderhandelingen voor de aankoop ervan toen de popkoning stierf. "Michael zei tegen niemand iets over dat geld. Maar toen hij stierf, gaf ik het vrijwillig aan het administratieteam. Daarnaast bezorgde ik hen ook persoonlijke spullen van zijn domein 'Neverland' die hij normaal gezien zou veilen." Zijn advocaat John Branca en medewerker John McClain beweren dat het domein meer dan 350 miljoen euro waard is.

26-07-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig lot


Eeuwig lot


http://img190.imageshack.us/img190/6756/67986922.jpg


In fictie verloren
Gaat de droom voorbij de realiteit
Lente schakelt naar Liefde & Hoop
De wens laat me ontwaken
Als de ochtend de droom vervormt
Poetisch is de reis
Vluchtig de nachtelijke droom
Ongrijpbaar het verlangen naar zielebevrediging
Menselijke hunkering naar aards genoegen
Het eeuwig lot van de romanticus
.......doet leven......

26-07-2009 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger poseert topless

Dochter Mick Jagger poseert topless

http://img24.imageshack.us/img24/7379/georgiamay.jpg

Papa Mick Jagger (65) is niet te spreken over de jongste fotoshoot van zijn dochter Georgia May. De zeventienjarige poseert topless in haar eerste grote opdracht voor Hudson jeans sinds ze vorig jaar ingelijfd werd door een modellenagentschap. Het derde kind van Jagger en Jerry Hall draagt daarbij niets meer dan een strakke zwarte jean.

Op een van de foto's poseert Georgia May samen met haar vriendje Django James Stewart, de achttienjarige zoon van Eurythmics-voorman Dave Stewart.

Toen Jaggers oudere dochter Elizabeth in 2004 met een doorkijkblouse op de catwalk verscheen, was hij "geschokt". Elizabeth was toen twintig. Jagger is niet erg opgezet met de carrièrekeuze van Georgia May. Haar moeder, Jerry Hall, staat wel achter haar keuze. Hall is binnenkort, op haar 53ste, naakt te zien in het theaterstuk 'Calendar Girls'.

25-07-2009 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox kan zich nu scheermesjes veroorloven

Megan Fox kan zich nu scheermesjes veroorloven

http://img22.imageshack.us/img22/9678/meganfoxogh.jpg

Megan Fox, afkomstig uit een arme familie en nu plots de "meest sexy vrouw ter wereld", heeft intussen een harig probleem minder. "Voordat ik actrice werd, gebeurde het wel eens dat ik geen geld had om wegwerpscheermesjes te kopen als ik 's avonds een afspraakje had", zegt de 23-jarige actrice in de Frankfurter Rundschau.

De donkerharige schone brak door als Mikaela Banes in de blockbuster 'Transformers'.

"Om de scheermesjes moet ik me nu geen zorgen meer maken", meent de ster, die nu ook een hoofdrol speelt in de tweede 'Transformers'-film, 'Transformers: Revenge of the Fallen'.

25-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nas moet Kelis 30.000 euro per maand

Nas moet Kelis 30.000 euro per maand

Om Nas te bekijken druk op de foto.


.

Kelis, die dinsdag beviel van Nas' zoon Knight, ziet het einde van haar bittere vechtscheiding met de rapper naderen. Een rechter in Los Angeles beval dat Nas Kelis maandelijks 30.000 euro moet betalen. Daar bovenop moet hij ook opdraaien voor Kelis' gerechtskosten. Dit is een voorlopige regeling, in september komt de zaak opnieuw voor de rechter.

In april vroeg Kelis de scheiding aan op grond van "onverzoenbare verschillen". Nas schold haar naar verluidt voortdurend uit en kon ook niet van andere vrouwen afblijven. Het stel leerde elkaar kennen tijdens een afterparty van de MTV Video Music Awards in 2002, ze trouwden in 2005.

25-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse vrijgesproken

Amy Winehouse vrijgesproken

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.

Met een glimlach van oor tot oor verliet Amy Winehouse vandaag de rechtbank. Amy kon een grijns niet onderdrukken toen ze hoorde dat ze geen straf krijgt voor het slaan van een fan.

Amy zou danseres Sherene Flash geslagen hebben nadat ze vroeg om een foto. Amy beweerde dat dit zelfverdediging was en dat ze de danseres 'slechts' weggeduwd had. De rechter sprak Amy vrij: "Na al het bewijs van de getuigen gehoord te hebben kan ik er niet zeker van zijn dat het geen ongeluk was. De aanklacht is verworpen en de beschuldigde vrij", sprak de rechter.
Amy en haar ouders lieten weten erg opgelucht te zijn.

25-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrijding in Moscou scoort op Servisch filmfestival

Aanrijding in Moscou scoort op Servisch filmfestival

http://img189.imageshack.us/img189/7232/inmoscou.jpg
Barbara Sarafian kreeg een speciale vermelding.

De Belgische film 'Aanrijding in Moscou' heeft op het Europees Filmfestival van Palic (Servië) de Fipresci Prijs gewonnen. Het is zijn vijftiende internationale filmprijs. Actrice Barbara Sarafian kreeg een speciale vermelding voor haar rol in de speelfilmdebuut van Christophe Van Rompaey.

De hoofdrollen worden vertolkt door Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh. In Vlaanderen kwam 'Aanrijding in Moscou' eind januari 2008 in de zalen. Het is een van de films die werd gemaakt in het kader van de tweede Faits Divers-reeks, een initiatief van vtm met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

25-07-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus Michael Jackson gestolen

Neus Michael Jackson gestolen

Om Beat It te bekijken druk op de foto.


.

De neusprothese die Michael Jackson jarenlang droeg om de gevolgen van zijn mislukte operaties te verbergen, is gestolen. Wat overblijft is een klein zwart gat met kraakbeen errond. Dat beweren althans enkele getuigen die het lichaam van de 'King of Pop' gezien hebben op de autopsietafel. De diefstal moet gebeurd zijn toen Jackson opgebaard lag in het lijkenhuisje van Los Angeles. Dat meldt showbizspy.com.

De definitieve autopsieresultaten worden volgende week verwacht. De doodsoorzaak zal meer dan waarschijnlijk gecatalogeerd worden onder de noemer 'doodslag'.

25-07-2009 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Michael Jackson zuipt er niet naast

Ex Michael Jackson zuipt er niet naast

http://img16.imageshack.us/img16/1705/debbierowe.jpg

Debbie Rowe, de biologische moeder van Prince Michael (12) en Paris (11) Jackson, is een drankorgel volgens een getuigenis van een goede vriend van haar in de National Enquirer. De voormalige verpleegster "is de hele dag dronken en zou dus een waardeloze moeder zijn."

Halve bak bier en drie margarita's
De vriend vertelt aan de National Enquirer: "Ze begint rond een uur of 11 met drinken en jaagt er op een gemiddelde dag een halve bak bier en drie margarita's doorheen. Als ze dan ook nog voor kinderen zou moeten zorgen zou dat gewoon gevaarlijk zijn."

"Bloedhekel aan kinderen"
Volgens hem wil Debbie haar kinderen sowieso niet terug. "Ze heeft nooit negatief gesproken over Prince en Paris, maar zei regelmatig dat ze een bloedhekel had aan kinderen."

"Michael is een sukkel"
En van Michael was ze ook niet erg gecharmeerd. "Ze ging gemiddeld eens per maand op bezoek in Neverland. Als ze dan terugkwam was ze heel negatief over Michael. Ze zei dan: 'Hij is echt een sukkel, hij gebruikt mensen'. Ik vond dat heel schokkend, hij heeft haar miljoenen gegeven en zij was alleen maar ondankbaar. Ze deed altijd heel verbitterd. Maar ze vond wel dat Michael een goede vader was en dat de hij de kinderen een beter leven gaf dan zij ze zelf ooit zou kunnen bieden."

25-07-2009 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cameron stelt 3D-film "Avatar" voor

James Cameron stelt 3D-film "Avatar" voor

http://img11.imageshack.us/img11/3218/jamescameron.jpg

Regisseur James Cameron heeft gisteren zijn nieuwste fictieproject "Avatar" voorgesteld. De film is gedraaid in 3D en wordt de eerste bioscoopprent van Cameron sedert de publiekstrekker Titanic uit 1997.

Vreemde planeet
"Avatar" gaat in België op 16 december in première. Het verhaal draait rond een voormalige soldaat die op een vreemde planeet -Pandora- landt, waar een veelvoud aan exotische levensvormen bestaat. Ook de Na'vi, een humanoid ras, wonen er, en met die krijgen veteraan Jake en andere aardbewoners het aan de stok.

Technologie
Cameron schreef het script al meer dan een decennium geleden, maar volgens hem is nu pas de technologie voldoende gevorderd om zijn interplanetaire visie op celluloid te zetten.

Vette Fox-cheque
Wat het budget betreft, loste Cameron enkel dat de Fox-studio een "vette cheque" heeft uitgeschreven. Fox gaat uit van een kostenplaatje van 230 miljoen dollar, maar deskundigen geloven dat het eindbedrag om de 300 miljoen dollar draait.

Niet te hersenloos
Wie zich al opmaakt voor een avondje hersenloos entertainment, weze gewaarschuwd: Cameron zegt zelf meer dan een actie- of avonturenfilm voor ogen te hebben. De toeschouwers moeten - revolutionair idee in de vroege 21ste eeuw - "tot nadenken" gebracht worden "over hoe men met de natuur en de medemens moet omgaan".

King of the world
Na "Titanic" kon Cameron, een Canadees, zich even 'King of the World' (naar een citaat uit Titanic) noemen. De film kreeg maar eventjes 11 Oscars, bracht wereldwijd het recordbedrag van meer dan 1,8 miljard dollar in de filmlades en werd door sommige filmcritici ook goed bevonden.

25-07-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham zet modellen op schommel

Victoria Beckham zet modellen op schommel

http://img10.imageshack.us/img10/5829/victoriabeckhamj.jpg

Voor de fotoshoot van haar nieuwe herfstcollectie, liet Victoria Beckham de modellen op een schommel in de hippe Londense wijk Notting Hill poseren. Zelf ging La Beckham ook even op de schommel zitten ('omdat ze moe was van het werken, zo fluisteren kwade tongen'), maar een lachje kon er niet af. Het leek er zelfs niet op dat ze de verpozing ook maar enigszins ontspannend vond.

Het is allang bekend dat Victoria niet te veel wil lachen om geen rimpels te krijgen, maar haar vastgeroeste gezicht begint voorwerp van spot te worden.

Even onverstoorbaar als haar gezicht leidde Victoria de fotoshoot in goede banen, terwijl ze een van haar eigen creaties droeg. Een grijs mantelpakje uit kasjmier, met een prijskaartja van ruim 2.200 euro. Aan de voeten: rode killers heels van Christian Louboutin (500 euro).

De andere kleren uit de collectie hebben een magerder maar nog altijd niet echt verteerbaar prijskaartje: voor ruim 1.500 euro heb je een strapless satijnen paarse jurk of een wollen jurk uit jersey.

Het is Victoria's tweede collectie. De eerste werd een onverwachte hit, nadat de modepers smalend had gedaan over Victoria's plan om zelfs te gaan ontwerpen. Maar de jurken waren elegant, stijlvol en heel 'stiff upperc class' en in geen tijd uitverkocht. Benieuwd of de tweede collectie dezelfde toer opgaat nu de economische crisis steeds meer gezinnen treft.

25-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes eert Judy Garland in ondergoed

Katie Holmes eert Judy Garland in ondergoed

http://img16.imageshack.us/img16/1486/katieholmese.jpg

Katie Holmes, beter bekend als Mevrouw Cruise, heeft het Amerikaanse publiek verbaasd en een beetje gechoqueerd met haar zeer sexy optreden tijdens de Britse tv-show 'So you think you can dance'. Holmes bracht een eerbetoon aan Judy Garland en deed dat met een grote glimlach en een 'shortje' dat onderbroekformaat had. Ze toonde daarmee haar strakke, getrainde billen in vol ornaat. En je kon er echt niet naast kijken.

De routine begint in een kuis jaren '40-mantelpakje, dat al snel gewisseld wordt voor een jasje, netkousen en een klein, zwart broekje. Eens Holmes wordt omringd door dansende mannen die haar aanbidden gaat ook dié broek uit.

Katie zei in het verplichte interviewtje (zie onder) blij te zijn met deze kans, omdat ze erg van zingen en dansen houdt. Ook wilde ze van de gelegenheid gebruik maken om aandacht te vragen voor haar nieuwe goede doel the Dizzy Feet Foundation, dat achtergestelde kinderen helpt met een danscarrière.

De video is via youtube helaas offline gehaald 'omwille van copright-redenen', maar de Daily Mail heeft kwistig screenshots genomen en een andere video online gezet. Die kan je hier bekijken. Het is niet voor het eerst dat Katie zingt en danst, eerder deed ze dat ook al in de tv-serie Eli Stone.

25-07-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitwisbaar

Onuitwisbaar


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/thora601024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Sinds jij terug bent besef ik weer
Dat ik het nog steeds niet kan loslaten
Dat mijn opgekropte emoties
Voor eeuwig bij me blijven.

Herinneringen waarvan ik dacht
Dat ik ze nu wel achter mij kon laten
Blijven me nog steeds achtervolgen
En ik wil het niet meer

Ik wil de pijn niet herbeleven
Zou het verleden willen vergeten
Leven voor de toekomst
Een nieuw begin

Maar ik vind geen manier
Om de dingen los te laten
Geen weg om in te slaan
En opnieuw te beginnen

Mijn leven is een herhaling
van al de pijn die ik heb gevoeld
En ik kan wel huilen
Maar dat wist het verleden niet

25-07-2009 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
24-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller censureert haar films voor haar ouders

Sienna Miller censureert haar films voor haar ouders

http://img27.imageshack.us/img27/1373/siennamiller.jpg

Sienna Miller heeft liever niet dat haar ouders sommige van haar films bekijken. De Amerikaanse actrice schaamt zich over sommige scènes die ze deed en doet er zowat alles aan om te verhinderen dat ze die te zien krijgen.

"Mijn ouders steunen me enorm in wat ik doe", aldus de 27-jarige actrice, "Maar ze haten het om me telkens opnieuw te zien sterven in een film of om me intieme scènes te zien spelen. Ik bedek dan papa's ogen altijd. Ze raadden me dan ook aan om eens een andere rol aan te nemen."

Familie sparen
Dat was dan ook de grote reden waarom Miller de rol in 'G.I. Joe' aanvaardde. De actrice wou haar familie sparen en hen eindelijk eens met een gerust hart naar de bioscoop laten gaan. "Ik speelde nooit eerder in een grote film als G.I. Joe. Ik had gewoon het gevoel dat het tijd werd voor een film waarin ik op het einde niet sterf of verslaafd raak aan de drugs. Het was gewoon leuk om te doen en ik denk dat ook mijn ouders dit eens zullen kunnen appreciëren."

Toch moest de actrice ook even wennen aan haar nieuwe rol. "Ik heb nog nooit aan zo'n grote productie meegewerkt en het was dan ook een hele nieuwe ervaring voor mij. De vechttraining en de work-outs, ik was een beetje overdonderd, maar het was wel leuk om eens gewoon puur entertainment te maken."

24-07-2009 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan verkoopt boeken met blote binken

Jordan verkoopt boeken met blote binken

http://img132.imageshack.us/img132/4361/katieprice.jpg

Katie Price, beter bekend als glamourmodel Jordan, weet hoe ze haar waar aan de man moet brengen. In het Londense warenhuis Selfridges presenteerde ze in een veel te klein badpak haar nieuwe - uiteraard door een illustere ghostwriter geschreven - roman 'Sapphire'. Ze liet zich daarbij omringen door een handvol geoliede en gespierde mannen in onderbroek. "Zo pak ik de mannen én de vrouwen in", moet Jordan hebben gedacht.

Ontrouw
Intussen overweegt Jordans ex-man Peter Andre gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de moeder van zijn twee kinderen omdat zij in een interview zou hebben geïnsinueerd dat hij ontrouw was tijdens hun huwelijk.

Boek!
Iemand geïnteresseerd in het boek? Wel, jij daar (ja, jij): het is het verhaal van de jongedame Sapphire Rose, die haar geloof in relaties verliest nadat ze haar man met een andere jongedame in de echtelijke sponde aantreft. Sapphire beslist voortaan zelf de touwtjes in handen te nemen: ze neemt een jonge, knappe minnaar die geen emotionele eisen stelt en - je raadde het al - een atleet is in bed.

Ben je er nog? Dacht het wel.

Sapphire runt verder een luxueus lingeriemerk en organiseert vrijgezellenfeesten. Op het feest van een soapster loopt de boel aardig in het honderd en hier zou het boek dus spannend moeten worden: Sapphire riskeert dat haar carrière naar de knoppen gaat en tot overmaat van ramp ontdekt ze dat ze toch niet immuun is voor de liefde. En gij nu!

24-07-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis treft ook Hollywood zwaar

Crisis treft ook Hollywood zwaar

http://img36.imageshack.us/img36/6382/hollywoodkni.jpg

De economische crisis slaat ook in Hollywood in volle hevigheid toe. In de eerste helft van 2009 waren er slechts 19.000 draaidagen in de filmstad, tegenover 25.000 vorig jaar. Dat meldt het vakblad Variety.

Film zwaarst getroffen
Het gaat om een totaalcijfer voor zowel film, tv-series als reclamefilmpjes. In de filmindustrie zijn de cijfers nog een stuk drastischer, met een daling van 53 procent van het aantal draaidagen buiten de studio.

Uitwijken naar andere landen
De daling is volgens vakbond Film L.A. voor een deel te wijten aan een grotere filmactiviteit in andere staten en landen, die de industrie lokken met steunmaatregelen. Onder meer Canada, Mexico, Nieuw-Zeeland en Europese landen leggen Hollywood het vuur aan de schenen. Woordvoerder Paul Audley maakt zich grote zorgen over de trend. Voor 2009 staan slechts vijf blockbusters op het programma in Hollywood.

24-07-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: Dochter Michael Jackson heeft mijn naam

Paris Hilton: Dochter Michael Jackson heeft mijn naam

http://img22.imageshack.us/img22/1783/parishiltonf.jpg

Paris Hilton beweert dat Michael Jackson haar moeder Kathy om toestemming gevraagd om zijn dochter ook Paris te noemen.

"Mijn moeder en Michael hebben samen op de middelbare school gezeten en waren sinds hun dertiende beste vrienden", vertelt Paris aan Extra. "Ik heb Michael dus goed gekend toen ik opgroeide en hij was als een nonkel voor me."

Michael zou altijd weg zijn geweest van de naam Paris. "Hij heeft mijn moeder gevraagd om mijn naam te gebruiken en natuurlijk heeft ze toegestemd. Paris is zo een mooi klein meisje en ik ben er trots op dat we dezelfde naam hebben", besluit Hilton.

24-07-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Playboy-baas Hefner schrijft autobiografie

Ex van Playboy-baas Hefner schrijft autobiografie

http://img43.imageshack.us/img43/8158/hughhefner.jpg

Na een realityshow, een echtgenoot en een zwangerschap, is Kendra Wilkinson klaar voor een nieuwe uitdaging. De ex van Playboy-baas Hugh Hefner is begonnen met het schrijven van haar autobiografie. "Ik voel met het gelukkigste meisje van de hele wereld en nu wordt ook nog mijn autobiografie gepubliceerd", aldus Wilkinson.

Het boek dat volgende zomer in de winkels moet liggen, zal onder andere gaan over Kendra's jeugd, haar jaren met Hefner en het leven na haar bruiloft met footballspeler Hank Baskett, schrijft De Telegraaf.

24-07-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-kijkers claimen schade na beelden aanslag Apeldoorn

TV-kijkers claimen schade na beelden aanslag Apeldoorn

http://img20.imageshack.us/img20/1506/apeldoorn.jpg
Een gruwelijk beeld van de aanslag op Koninginnedag.

Nederlandse televisiekijkers en bezoekers van YouTube hebben bij verzekeringsmaatschappij Reaal een wel heel speciale claim ingediend. Ze beweren schade te hebben geleden door het bekijken van beelden en filmpjes over de aanslag van Karst T. op Koninginnedag in Apeldoorn. Die man reed toen met zijn auto in op de menigte. Daarbij kwamen acht mensen om, onder wie hijzelf. De beelden werden rechtstreeks uitgezonden door de NOS.

Shockschade
Hoeveel claims het ontving, wil Reaal niet zeggen. Maar volgens hoogleraar privaatrecht Arno Akkermans wordt de verzekeraar overspoeld met schade-eisen. Ook bij letselschadekantoor SAP in Amersfoort stromen de klachten binnen. ''Er heeft zich een aantal cliënten gemeld dat het nieuws via de televisie of op een andere manier heeft gezien en nu shockshade claimt'', aldus advocaat van SAP, Koeleman.

Idiote claims
Er is na de aanslag een soort laboratoriumproef ontstaan die de vraag oproept waar de grenzen liggen van het recht op shockschade, zegt Akkermans in het AD. Volgens hem zitten er ook idiote claims bij en alles wat er tussen ligt. Het is moeilijk te bepalen waar de grens ligt. Akkermans zegt dat men altijd wel een advocaat kan vinden omdat zaken als deze veel aandacht geven.

Slachtofferhulp
Directeur Jaap Smit van Slachtofferhulp Nederland vindt het "ongepast en 'kansloos". Hij stelt dat de regeling hier absoluut niet voor bedoeld is. ''Hier is het einde zoek'', aldus Smit.

24-07-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna met vetkuif

Rihanna met vetkuif

Om Unfaithful te bekijken druk op de foto.


.

Rihanna had zich voor de première van Quentin Tarantino's nieuwe film 'Inglorious Basterds', gisteren in Londen, een vetkuif aangemeten om 'u bent toch niet de dochter van Elvis?' tegen te zeggen.
Brad Pitt, hoofdrolspeler in de film, stuurde zijn kat. De fans moesten het stellen met zijn tegenspeelster Diane Kruger, die haar benen showde vanonder een minijurkje. Mickey Rourke en Neve Campbell zorgden voor extra glamour.

Tarantino verscheen op de rode loper met de Oostenrijkse acteur Christoph Waltz en producer Lawrence Bender. "Dit is overdonderend", zei Tarantino bij de meute schreeuwende fans. De film gaat bij ons op 19 augustus in première.

24-07-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse: Ben te klein om iemand te slaan

Amy Winehouse: Ben te klein om iemand te slaan

Om Valerie te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse heeft zich gisteren in de rechtbank verdedigd met de woorden: "Ik ben te klein om iemand te slaan." De zangeres werd door een fan aangeklaagd voor slagen en verwondingen na een optreden.

Volgens de vrouwelijke fan sloeg Amy Winehouse haar na een optreden een blauw oog toen ze vriendelijke om een foto vroeg. Maar Amy beweert in The Times dat dat onmogelijk is. "Ik had lage schoenen aan", vertelde de zangeres aan de rechter, "Ik ben heel klein dus ik kon haar onmogelijk slaan."

Onbeschofte mensen
Om de rechter duidelijk te maken wat voor schoenen ze aanhad en hoe groot ze eigenlijk is, sprong Winehouse plots van haar plek af om het haar te tonen. Toen de rechter Amy duidelijk maakte dat ze echt wel snapte wat lage schoenen zijn, ging de zangeres weer zitten.

Volgens Amy Winehouse vroeg de fan niet enkel om een foto, maar kwam ze ongevraagd de kleedkamer binnen en stortte zich dronken op de zangeres. Winehouse klaagde dat mensen heel onbeschoft kunnen zijn en dat ze graag met rust gelaten wil worden.

24-07-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau opnieuw zwanger

Free Souffriau opnieuw zwanger

Om Dag Vreemde Man te bekijken druk op de foto.


.

Free Souffriau, bij het grote publiek populair als superheldin Mega Mindy, en Miguel Wiels, componist en muzikant van onder meer K3 en Peter Live, verwachten hun tweede kindje. Het koppel maakte dat gisterenavond bekend tijdens hun optreden op de Gentse Feesten. De geboorte is voorzien voor eind januari 2010.

"We kijken heel erg uit naar de komst van een zusje of broertje voor Wolf en genieten met volle teugen van deze prille zwangerschap", luidt het vandaag in een persbericht.

"Studio 100 wenst Free & Miguel alvast van harte proficiat met dit fantastische nieuws" en bevestigt dat Free dit najaar zoals voorzien diverse concerten zal geven rond haar soloproject "Free Souffriau zingt Ann Christy een beetje ANders". Voor de Mega Mindy-projecten zal de planning worden aangepast.

24-07-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons zoon moest toekijken hoe papa stierf

Jacksons zoon moest toekijken hoe papa stierf

http://img20.imageshack.us/img20/8876/mjackson.jpg

De omstreden privé-dokter van Michael Jackson liet de twaalfjarige zoon van de zanger toekijken hoe hij vergeefs probeerde Jackson te reanimeren. Dokter Conrad Murray wilde immers een ooggetuige bij zijn hartmassage. Dat verklaart de familie Jackson, die er aan toevoegt hoe gruwelijk en traumatiserend dit was voor Prince Michael.

Rechtszaken
Agenten hebben intussen elke seconde gereconstrueerd van de laatste twaalf uren van Jacksons leven. De familie is van plan rechtszaken aan te spannen omtrent het overlijden van Michael. Alles draait daarbij rond zijn inwonende lijfarts Murray.

Al twee uur dood
Dokter Steven Hoefflin, een plastisch chirurg en familievriend van de Jacksons, stelt zich openlijk vragen bij de werkwijze van zijn collega. Hoefflin, ingeschakeld door moeder Katherine, verklaarde dat de verplegers van het UCLA ziekenhuis ervan overtuigd waren dat Michael al minstens twee uur dood was toen hij daar werd binnengebracht. Aangenomen wordt dat hij een hartaanval kreeg nadat hem het zware kalmeermiddel Propofol werd toegediend.

Waanzinnig en gevaarlijk
Volgens Hoefflin zijn er ooggetuigen die zagen hoe Murray Jackson elke avond Propofol gaf via een infuus. "Als je ook maar iets afweet van dit medicijn, dat enkel door een anesthesist mag toegediend worden in een ziekenhuis, is dit waanzinnig en uiterst gevaarlijk", oordeelt Hoefflin.

In slaap gevallen
"Ik denk dat dokter Murray in slaap viel terwijl het infuus in Michaels arm druppelde. De kinderen hebben me verteld dat Murray die avond Prince Michael in de slaapkamer van zijn vader riep opdat het kind zou zien hoe hij hartmassage deed. De familie is ervan overtuigd dat hij dit deed opdat een familielid zou zien dat hij Michael opnieuw tot leven wilde wekken. Murray moet geweten hebben dat Michael toen al dood was en dat is volgens mij ook de reden waarom hij hem niet verplaatste van het bed naar de hardere vloer, zoals voorgeschreven bij hartmassage. De ervaring was gruwelijk en zeer traumatiserend voor Prince Michael. Katherine en de rest van de familie vinden het onmenselijk dat dit gebeurde".

"De verplegers die erbij werden geroepen verklaarden dat Murray hen niet toeliet de hartmassage van hem over te nemen en dat hij pas stopte met hartmassage toen ze met Michael in het ziekenhuis arriveerden en hij daar dood verklaard werd".

Propofol gevonden
"Bewijsstukken omtrent het gebruik van Propofol zijn verdwenen uit Michaels huis. Daarom keerde de politie een tweede keer terug, waar ze volgens een goede bron de Propofol zouden gevonden hebben in een geheim cabinet. De etiketten waren verwijderd".

Moordonderzoek
Hoefflin doet deze verklaringen 24 uur nadat agenten het kantoor van dokter Murray in Houston, Texas doorzochten. Daar waren ook twee moorddetectives uit Los Angeles bij aanwezig. De advocaat van Murray bekent dat de agenten op zoek waren naar bewijsstukken van doodslag. Maar volgens de man heeft zijn cliënt niets te verbergen.

24-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pluk het leven


Pluk het leven.


http://img29.imageshack.us/img29/9721/79037987.jpg


pluk het leven
pluk de dag
pluk de liefde
pluk de lach

pluk de vriendschap
pluk de zon
pluk de sterren
als dat eens kon...

wat zou ik dan
gelukkig zijn
gelukkig met het leven
met jou aan mijn zij

24-07-2009 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sugababes besmet met Mexicaanse griep?

Sugababes besmet met Mexicaanse griep?

Om Stronger te bekijken druk op de foto.


.

Twee van de drie zangeressen van de Britse meidengroep Sugababes zijn mogelijk besmet met de Mexicaanse griep. Het was één van de zangeressen die onlangs op haar Twitterpagina haar bezorgdheid uitte over de griep.

Groepsleden Heidi Range en Amelle Berrabah hebben alletwee een zware griep en vrezen dat het wel eens de Mexicaanse griep zou kunnen zijn. Range schreef onlangs op haar Twitterpagina: "Is het die verschrikkelijke Mexicaanse griep? Het zou kunnen want we hebben vrienden die de ziekte ook hebben."

Het duo zal nu een week rusten en zal dan starten met de promotie van een nieuwe single.

23-07-2009 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse rapper Ali B. ten onrechte dood verklaard

Nederlandse rapper Ali B. ten onrechte dood verklaard

Om het fimpje te bekijken druk op de foto.


.

Geloof nooit alles wat op het internet verschijnt. Dat is nog maar eens bewezen. Op de populaire website YouTube verscheen een filmpje ter nagedachtenis van de Nederlandse rapper Ali B. Dat schrijft De Telegraaf.

In het eerbetoon op YouTube komen foto's voorbij die het leven illustreren van de rapper. Bovendien verschijnt er een screenshot van een nieuwssite die zegt dat Ali B. omgekomen is bij een zwaar ongeval. Alles wordt ondersteund door een zielig muziekje.

Om de verwarring te stoppen, laat Ali B. zelf een bericht achter op zijn Twitterpagina: "Still alive! Zieke mensen op het net!"

23-07-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Lee Curtis: Ik was verslaafd aan pijnstillers

Jamie Lee Curtis: Ik was verslaafd aan pijnstillers

http://img193.imageshack.us/img193/7093/jamieleecurtis.jpg

Jamie Lee Curtis heeft op haar weblog bekend dat ze ooit zwaar verslaafd geweest is aan morfine.

De 50-jarige actrice doet deze onthulling naar aanleiding van het overlijden van Michael Jackson. "Ik kan best verstaan dat Michael verslaafd raakte aan pijnstillers", aldus Curtis, "Ook ik startte pijnstillers te nemen na een cosmetische ingreep. En ik raakte verslaafd. Morfine werd een warm bad om aan de pijnlijke realiteit te kunnen ontsnappen."

De actrice stelt haar fans wel gerust en laat weten dat ze haar verslaving al een tijdje onder controle heeft.

23-07-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse moet zich verantwoorden voor mishandeling fan

Amy Winehouse moet zich verantwoorden voor mishandeling fan

Om Rehab te bekijken druk op de foto.


.

De Britse soulzangeres Amy Winehouse is in Londen voor de rechter verschenen. De koningin van de schandalen zou een vrouwelijke fan hebben aangevallen op een liefdadigheidsbal vorig jaar en moet zich daar nu voor verantwoorden.

De 25-jarige Winehouse, gekleed in een grijs kostuum, arriveerde aan de Westminster rechtbank in London en werd meteen omsingeld door de paparazzi. De soulster is nog maar net terug van een langdurig verblijf op het Caribische eiland St Lucia.

Op een eerdere hoorzitting pleitte de zangeres onschuldig aan de mishandeling van Sherene Flash in september vorig jaar. Winehouse had opgetreden op het galabal voordat ze vermoedelijk de vrouwelijke fan te lijf ging.

23-07-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

http://img20.imageshack.us/img20/2183/fabiola.jpg

De enige verdachte van de dreigbrieven aan het adres van koningin Fabiola heeft de nationale feestdag op het politiekantoor doorgebracht, om er zeker van te zijn dat hij plots niet ergens met een kruisboog opdook. Dat melden de Corelio-kranten.

De 63-jarige John B. werd dinsdagochtend opgepakt in Koksijde en voor verhoor meegenomen naar Brussel. Pas in de late middag, toen het defilé was afgelopen, werd hij weer vrijgelaten. "Ik had wel verwacht dat de politie wilde weten waar ik me die dag bevond", zei John B., die nog steeds zijn onschuld staande houdt. John B. werd eind mei al eens een dag lang op de rooster gelegd door de politie. Ook toen leverde dat geen doorslaggevend bewijs op.

23-07-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

http://img190.imageshack.us/img190/7742/tanterebbie.jpg

Als Katherine Jackson de voogdij krijgt over de drie kinderen van Michael Jackson, dan zal het de oudste zus van de King of Pop zijn die hen zal opvoeden. Dat heeft de showbizzsite TMZ.com vernomen uit de mond van verschillende bronnen binnen de familie.

De 59-jarige Rebbie Jackson wist tot nu toe een vrij rustig leven te leiden. De zangeres woont met haar man, met wie ze al twintig jaar samen is, in Las Vegas. Hoewel ze nooit echt in de belangstelling stond, is ze toch altijd heel erg betrokken geweest bij het leven van Prince Michael, Paris en Blanket. Rebbie zou momenteel bij haar moeder ingetrokken zijn om dagelijks voor de kinderen te zorgen. Bovendien is het drietal gek op haar.

Hoewel de familie Jackson dikwijls verdeeld was over verschillende zaken, zijn ze het er wel over eens dat Rebbie de ideale pleegmoeder zou zijn voor de drie kinderen.

23-07-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinepolis denkt aan stille filmzalen

Kinepolis denkt aan stille filmzalen

http://img132.imageshack.us/img132/1994/kinepolis.jpg

Ook die krakende chips en lawaaierige kids beu? Dan is er goed nieuws, want misschien introduceert Kinepolis een stille zaal. Enkel 30-plussers worden toegelaten... en die service kost wel een paar euro's meer.

"De seniorennamiddagen die we nu al organiseren, zijn een goeie testcase voor zulke rustige voorstellingen", zegt Didier Lombaert namens Kinepolis.

"Bij ons is er voor alle duidelijkheid nog niks concreet, maar we bestuderen de mogelijkheden. In Londen en Berlijn zijn ze al jaren bezig met voorstellingen waar ook bediening bij komt kijken. Geen chips en cola, maar schuimwijn en sushi."

23-07-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

http://img22.imageshack.us/img22/2425/brunoz.jpg

De Britse Koninklijke familie heeft een e-mail gestuurd naar Universal Studios met de vraag om een kopie van de nieuwe film met Sacha Baron Cohen. Dat schrijft The Sun. De Britse royals willen een privévoorstelling van 'Brüno'.

Het is niet duidelijk wie van de koninklijke familie de film dit weekend zal bekijken, wel is geweten dat de koningin en hertog van Edingburg de volgende gasten zijn van de Britse koninklijke familie.

Humor van prinsen Harry en William
Volgens filmmaatschappij Universal Studios is het niet de eerste keer dat zij de vraag krijgen van belangrijke personen om films als privégelegenheid uit te zenden. "Maar toen we beseften dat deze vraag van de koninklijke familie kwam, hebben we toch even in ons vuistje gelachen. Dit is geen film voor zuurpruimen."

Volgens een bron is de humor die Sacha Baron Cohen in de film brengt, wel de humor die prinsen Harry en William bevalt. Of prins Philip ermee zal kunnen lachen, is nog maar een andere vraag.

De Britse acteur Baron Cohen promootte zijn film onlangs door als een wacht van Buckingham Palace door de straten te paraderen.

23-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

http://img12.imageshack.us/img12/7020/kimallegria.jpg
Souschef Kim Allegria neemt restaurant Bigarreaux over.

Kim Allegria, de gewezen souschef van restaurant Bigarreaux, gaat vanaf 1 augustus het pand in het Bogaardenklooster in de Diesterstraat in Sint-Truiden huren, zo meldt Het Belang van Limburg. Omdat vtm geen toestemming gaf voor het naamgebruik van Bigarreaux opteerde hij voor Durondeaux, een oude perenvariëteit. Kim was vanaf het begin de rechterhand van chefkok Ann Peeters in de tv-afleveringen van 'Mijn Restaurant'.

Een paar dagen na de finale nam de souschef contact op met de huisbaas. Ann Peeters en Tom Paumen mochten na hun verloren finale contractueel niet terugkeren, vandaar dat Kim zelf met de huiseigenaar onderhandelde. Allegria zit momenteel om de tafel met een zestal personeelsleden die mee in zijn zaak willen stappen. Peeters en Paumen zijn volgens bepaalde bronnen niet opgezet met de plannen van hun voormalige werknemer. Maar het duo blijft niet bij de pakken zitten en presenteert mogelijk volgende week al hun nieuwe restaurantproject.

23-07-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

http://img16.imageshack.us/img16/3571/mariannedupon.jpg
Yasmines ex-vrouw Marianne Dupon werd na de uitvaart onwel en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Marianne Dupon is volgens haar vader aan de beterhand. De ex-vrouw van de overleden presentatrice en zangeres Yasmine, of Hilde Rens zoals ze echt heette, woog na de begrafenis amper 45 kilogram meer, zo weet TV Familie. "Marianne is er net na de uitvaart helemaal onderdoor gegaan, met haar opname in het ziekenhuis als triest dieptepunt. Op dat moment woog mijn dochter amper nog 45 kilogram", zegt haar vader. "Momenteel komt ze tot rust in het buitenland, ze komt er wel bovenop." Yasmine stapte op 25 juni uitgeblust uit het leven.

23-07-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemden?


Vreemden


http://img17.imageshack.us/img17/1107/beauty3l.jpg


het begon wel heel bijzonder
dingen die jij zei
dingen die ik zei
reactie op elkaar
het bleek allemaal waar

eerst vreemden voor elkaar
zijn we dat ooit geweest?
kan het niet geloven
vreemd heb je nooit gevoeld
weet nu zeker
wat er met echte vriendschap wordt bedoeld

vriendschap die al bestond
maar pas net zijn ontwikkeling vond!


23-07-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.


.

De geplande film over Michael Jackson zal al eind oktober - in het weekend van Halloween - in de VS uitgebracht worden. Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter. De productiekosten zullen rond de 60 miljoen dollar bedragen. De film zal onder andere videobeelden van Jacksons voorbereidingen voor zijn laatste concerten tonen.

Regisseur Kenny Ortega ("High School Musical"), die Jacksons geplande comebackconcerten in Londen zou begeleiden, zal de film draaien. 90 procent van de opbrengst van de film zou naar Jacksons erfgenamen gaat. De rest gaat naar de kas van concertorganisator AEG Live. Een officiële stellingname van de contractpartner is er voorlopig niet.

22-07-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clochard biedt Mickey Rourke seks aan

Clochard biedt Mickey Rourke seks aan

http://img33.imageshack.us/img33/1629/mickeyrourkee.jpg

Mickey Rourke stond in Londen buiten een sigaretje te roken toen een mannelijke zwerver hem seks aanbood.

De Wrestler-acteur, die voor de deur van de Londense hotspot 'The Groucho Club' stond, kreeg van de clochard te horen dat hij de hele dag seks kon krijgen in ruil voor cash. Mickey moest er eens hartelijk om lachen en antwoordde: "Dan moet je je wel scheren man."

22-07-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ruziën over dieet van hun kinderen

Brad en Angelina ruziën over dieet van hun kinderen

http://img10.imageshack.us/img10/5284/bradenangelina.jpg

Het is weer hommeles tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. De stoere bink wil dat zijn zes kinderen net als hij zelf geen vlees meer eten maar dat is buiten Jolie gerekend.

Pitt eet al jaren geen vlees meer en wil dat ook zijn kinderen vegetariër worden. "De gigantische hoeveelheden methaangas die door de veehouderij vrijkomt was voor Brad aanleiding om met vlees eten te stoppen", weet een bekende van de Amerikaan.

De sfeer ten huize Jolie-Pitt is intussen zo verzuurd zijn dat Pitt voor zichzelf een optrekje in Californië heeft gekocht om af en toe even verlost te zijn van Jolie.

22-07-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.664 euro voor bidprentje Yasmine

664 euro voor bidprentje Yasmine

Om Diep In Mij te beluisteren druk op de foto.


.

Verzamelaars proberen munt te slaan uit de dood van Yasmine. Op de veilingsite eBay werd een doodsprentje voor 664 euro verkocht. Van gesigneerde cd's tot doodskaartjes: op het internet is momenteel een opbod bezig van spullen die te maken hebben met omroepster-zangeres Yasmine, in het echte leven Hilde Rens.

22-07-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wall Street jaagt op muziekrechten Michael Jackson

Wall Street jaagt op muziekrechten Michael Jackson

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

Amerikaanse beleggingsfondsen zijn geïnteresseerd in de muziekrechten die Michael Jackson in de loop der jaren vergaarde. Hij verzamelde interessante catalogi die de komende jaren veel geld kunnen opleveren.

Volgens The New York Times is onder andere investeringsfonds Kohlberg Kravis Roberts (KKR) geïnteresseerd in de rechten op muziek van The Beatles.

Maal tien
Ook andere Wall Street-fondsen hebben interesse in de lucratieve, want waardevaste rechten. Die kocht Jackson voor het bedrag van 47,5 miljoen dollar, nadat de voormalige Beatle Paul McCartney hem had gewezen op de winstgevendheid van muziekrechten. Inmiddels zijn die rechten om en nabij de 500 miljoen euro waard.

McCartney heeft het Jackson nooit echt vergeven; de ex-Beatle had liever zelf de rechten op zijn oude band gekocht. Maar Jackson vergaarde ook de rechten op andere muziek, zoals Bob Dylan.

22-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards stoeit met sexy vrouw in zwembad

Denise Richards stoeit met sexy vrouw in zwembad

http://img195.imageshack.us/img195/1272/deniserichards.jpg
Richards heeft een losse tong, hier kust ze collega Heather Locklaer.

Denise Richards heeft haar beroemde stoeiscène in een zwembad nog eens lekker overgedaan. De voormalige Bondgirl trok haar kleren uit en dook in haar bikini het water in voor een portie dolle pret met een sexy model.

Richards werd beroemd dankzij haar stomende scène in de prent 'Wild Things' waar ze aan het zwembad Neve Campbell een ferme tong draait. Het tongen met de knappe actrice legde haar geen windeieren want kort na de film werd ze Bondmeisje. Het werd daarna wat stil rond Richards maar nu heeft ze dus haar eigen realityshow, 'Denise Richards: It's Complicated. De kans dat James Bond haar na deze wilde kus opnieuw belt, is zo goed als onbestaande.

22-07-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 bouwt feestje in Amsterdam ArenA

U2 bouwt feestje in Amsterdam ArenA

Om With Or Without you te bekijken druk op de foto.


.

België staat (voorlopig) niet in het roadboek van U2 en dus moesten landgenoten naar Amsterdam om hun idolen te zien. Omringd door een uitzinnige menigte heeft de Ierse rockband U2 maandagavond een spectaculaire show gegeven in de Amsterdam ArenA. Vanaf een futuristisch rond podium, dat er als een spinachtig ruimteschip uitzag, herinnerde zanger Bono eraan dat het precies veertig jaar geleden is dat de eerste mens voet op de maan zette.

Lauw begin
Onder begeleiding van het nummer Space Oddity gilde een uitzinnige massa U2 het podium op. Maar U2 kreeg de ongeveer 60.000 fans niet meteen mee. Want de band trapte af met enkele nummers van hun nieuwe album No line on the horizon. Pas met Get on Your Boots en Magnificent, de eerste singles van het nieuwe album, sloeg de vlam in de pijp. Later volgden klassiekers als I still haven't found what I'm looking for en Sunday bloody sunday.

Politiek
Met dat nummer leidde Bono zijn politieke boodschap in, waarbij hij onder meer aandacht vroeg voor "de helden van de straten van Iran". Ook droeg hij een lied op aan de Myanmarese oppositieleidster Aung San Suu Kyi.

Bellen met Frank
Omdat de bijna vijftigjarige Bono naar eigen zeggen niet meer 2,5 uur non stop kan gas geven, zaten er behoorlijk wat 'creatieve momenten' in de set. Zo communiceerde de zanger met de bemanning van ruimtestation ISS, liet hij de Zuid-Afrikaanse geestelijke Desmond Tutu via de enorme schermen het publiek toespreken over samenwerken en wereldvrede en kwam er zelfs een stukje Michael Jackson voorbij in de show, met Don't Stop 'Til You Get Enough.

22-07-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Zac Efron stikjaloers na dineetje met Megan Fox

Vriendin Zac Efron stikjaloers na dineetje met Megan Fox

http://img193.imageshack.us/img193/143/vanessahudgens.jpg
Disney-ster Vanessa Hudgens.

Stront aan de knikker in het huishouden van Zac Efron: zijn vriendin Vanessa Hudgens pikt het niet dat hij gedineerd heeft met Megan Fox en eist nu dat hij de sexy actrice nooit meer ziet. "Vanessa voelt zich vernederd, voor haar voelt het aan alsof hij haar bedrogen heeft. Megan is natuurlijk niet voor niets een van de heetste vrouwen van deze planeet", aldus een bron in de 'National Enquirer'.

"Vanessa eist nu dat Zac alle contact met haar verbreekt. Als hij dat niet doet, dreigt ze ermee de relatie te beëindigen. Zac geeft Vanessa voorlopig haar zin omdat hij van haar houdt. Hij benadrukt wel dat hij enkel om professionele redenen met Megan ging praten. Een samenwerking tussen die twee zou natuurlijk heel wat geld in het laatje brengen", besluit de vriend van het koppel.

22-07-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-jarige danser geheim liefdeskind van Jackson?

25-jarige danser geheim liefdeskind van Jackson?

http://img24.imageshack.us/img24/3554/omerbhatti.jpg
Tijdens de herdenkingsplechtigheid zat Bhatti op de eerste rij, samen met de rest van de familie.

http://img24.imageshack.us/img24/698/omerbhattim.jpg
Omer Bhatti.

Opvallende verschijning op de eerste rij tijdens de herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson twee weken geleden: Omer Bhatti, de danser van wie vermoed wordt dat hij een liefdeskind is van de 'King of Pop'. Dat hij plaatsnam naast de broers en zussen van Michael voedt de speculatie dat hij een Jackson-telg is, net als het feit dat hij in zijn jeugd als twee druppels water leek op de nu zevenjarige Blanket.

One-night-stand
In 2004 zou Michael aan vrienden verteld hebben dat Omer het resultaat is van een one-night-stand twintig jaar eerder. De bastaardzoon zelf wil nu graag een DNA-test om de waarheid te achterhalen. Zijn moeder, die in Oslo woont, sluit alvast niet uit dat Jackson de vader is. "Hij was de 'King of Pop', maar voor ons betekende hij zoveel meer", liet ze zich crypisch ontvallen na zijn dood.

Neverland
Volgens 'The Sun' bracht Omer heel wat jaren door in Neverland en versmolt hij met de andere Jacksons, alsof hij tot de familie behoorde. Op een video is te zien hoe hij als veertienjarige samen met Michael kerstcadeautjes uitpakte en hij was ook aanwezig in zijn ranch toen de politie daar in 2003 een onderzoek voerde naar pedofilie. "Ziekelijk was dat", zei Omer daar vorig jaar over. "Alle agenten van Santa Barbara stonden voor onze deur en we wisten niet eens waarom. Michael was op dat moment niet thuis."

Indrukwekkende danspasjes
Jackson en Omer zouden elkaar voor het eerst ontmoet hebben in 1996. Het toen twaalfjarig jongetje maakte meteen indruk met zijn danspasjes en mocht samen met Michael optreden. Zijn familie zou het jaar nadien hun huis in Oslo verkocht hebben en naar Neverland verhuisd zijn. Intussen is het hele gezelschap, op Omer na, alweer teruggekeerd naar het hoge noorden.

Cannabis
In 2004 werd Omer opgepakt omdat hij in het bezit was van een kleine hoeveelheid cannabis. Hij bleef Jackson trouw tot aan zijn dood, maar probeerde op het eind wel een eigen rap- en hip-hop-carrière uit de grond te stampen. Als hij nu kan bewijzen dat hij de echte zoon van Michael is, is zijn broodje allicht gebakken.

22-07-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ogen


Mijn ogen


http://img38.imageshack.us/img38/9845/dsc8804copy.jpg


Mijn ogen
Zien alles wat er gebeurd
De mooie dingen in het leven
Maar ook wat mij betreurd

Soms zou ik ze gewoon een tijd
Niet meer open willen doen
Zodat alles aan mij voorbij gaat
Pas weer open doe als alles weer gaat als toen

Ik laat mijn ogen open
Voor de mooie dingen die ik zie
En daar lekker van genieten
De mooie dingen waar ik naar uitzie

Al het kwaad
Willen mijn ogen liever niet zien
Maar het kwaad blijft dit hele leven
Helaas kan je dat niet ontzien

Mijn ogen
Zien ook het verdriet
Wat hier op de wereld is
En dat verdwijnt niet

Deze ogen
Letten op alles
Er gaat maar weinig aan ze voorbij
Ogen wat hebben ze een vermogen

22-07-2009 om 08:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
21-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches schittert opnieuw in sexy lingerie

Peaches schittert opnieuw in sexy lingerie

http://img199.imageshack.us/img199/9189/peachesgeldof.jpg

Peaches Geldof gaat opnieuw uit de kleren voor een sexy lingerieshoot. Bob Geldofs dochter poseert als een jaren vijftig pin-up voor lingeriemerk Miss Ultimo.

"Ik wil echt niet sexy zijn. Ik heb tatoeages en piercings. Ik ben raar en niet wat door iedereen gezien wordt als knap maar net dat vind ik cool", aldus Peaches. Ze is natuurlijk in de wolken over de nieuwe setjes. "Ze zien er sexy uit, kitscherig en speels. Maar ze zijn vooral comfortabel en zitten perfect", besluit Geldof.

21-07-2009 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gulle Russell Crowe doet een Robin Hoodje

Gulle Russell Crowe doet een Robin Hoodje

http://img11.imageshack.us/img11/8619/russelcrowes.jpgRussell Crowe werkt aan een film over Robin Hood en heeft hem tot een goede daad geïnspireerd. Toen een medewerker op de filmset haar auto in vlammen op zag gaan, deed Crowe een 'Robin Hoodje'.    http://img22.imageshack.us/img22/4924/crowe2.jpg
De Kiwi speelt niet alleen Robin Hood, hij geeft ook echt om de sukkelaars in de samenleving.


"Ik kwam verdrietig op de set en Russell maakte grapjes over mijn afgebrande auto. Jij hebt makkelijk praten, zei ik, jij hoeft geen geld bij elkaar te schrapen om een nieuwe auto te kunnen kopen", vertelt de onfortuinlijke. Russell bood meteen zijn excuses aan en deed er 6.715 euro bovenop. "Voilà, nu kan je een nieuwe auto kopen", zei Crowe.21-07-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Owen Wilson mept Woody Harrelson blauw oog

Owen Wilson mept Woody Harrelson blauw oog

http://img35.imageshack.us/img35/7423/owenwilson.jpg
Owen Wilson mepte zijn buddy een blauw oog

Woody Harrelson heeft een blauw oog opgelopen tijdens een worstelpartijtje met zijn boezemvriend Owen Wilson. De speelvogels waren in Italië op vakantie toen een spelletje letterlijk uit de hand liep.

De twee lagen te dobberen op het water toen Woody zijn vriend Owen uitdaagde. De twee vielen in het water en Woody kreeg een blauw oog mee als aandeken als symbool voor hun innige vriendschap.

21-07-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown vraagt fans vergeving voor slaan Rihanna

Chris Brown vraagt fans vergeving voor slaan Rihanna

Om With You te bekijken druk op de foto.


.
Rihanna en Brown toen alles nog koek en ei was.

De Amerikaanse zanger Chris Brown heeft zijn fans om vergeving gevraagd voor het slaan van zijn ex-vriendin, zangeres Rihanna. Hij noemde zijn gedrag "onvergeeflijk".

"Gedrag is onvergeeflijk"
De rapzanger uitte zijn spijt in een filmpje op zijn website. "Wat ik gedaan heb, is onvergeeflijk", zegt de 20-jarige zanger. "Ik heb Rihanna al ontelbare keren gezegd en ik zeg jullie vandaag dat ik er echt, echt spijt van heb dat ik niet in staat was deze situatie anders en beter aan te pakken", voegde hij eraan toe.

Hulp zoeken
Chris Brown bevestigt dat hij "hulp blijft zoeken om zich ervan te verzekeren dat wat in februari gebeurd is nooit herhaald wordt." "Wat ik gedaan heb is totaal onaanvaardbaar", benadrukt hij.

Ontsnapt aan gevangenisstraf
De feiten gebeurden enkele uren voor de ceremonie van de Grammy Awards op 8 februari in Los Angeles. De politie werd verwittigd na een ruzie tussen Brown en Rihanna. Brown ontsnapte aan een gevangenisstraf. In theorie riskeerde hij tot 5 jaar opsluiting voor agressie "met het doel ernstige verwondingen te veroorzaken" en het bedreigen van het slachtoffer.

21-07-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan zet jacht in op ex Frank Lampard

Jordan zet jacht in op ex Frank Lampard

http://img11.imageshack.us/img11/4961/franklampardo.jpg
Lampard met de kids Luna en Isla op vakantie op Ibiza.

http://img198.imageshack.us/img198/2158/jordanh.jpg
Jordan: "Ik heb een man zoveel te bieden."

Na haar breuk met zanger Peter Andre is Jordan op zoek naar een nieuwe relatie. In een interview met het magazine 'Glamour' maakt ze zelfs haar nieuwe prooi bekend: Chelsea-voetballer Frank Lampard. Voor het 31-jarige model -met cup 34DD- met Andre trouwde, had ze al een geheime relatie met de middenvelder van de Blues, die op zijn beurt eerder dit jaar een einde zag komen aan zijn relatie met het Spaanse model Elen Rives.

Dwight Yorke
Gevraagd naar welke andere celebrities Jordan ook wel ziet zitten, liet ze ook de namen van Cristiano Ronaldo en de Britse muziekbons Simon Cowell vallen. "Er zijn best wel wat voetballers die ik graag heb", aldus Jordan. "Maar waarschijnlijk zou ik opnieuw voor Lampard kiezen, om af te maken wat we ooit begonnen zijn." Jordan had ook al iets met gewezen Manchester United-spits Dwight Yorke, die haar oudste zoon Harvey mee opvoedde.

Ziekelijke jaloezie
De moeder van drie, die beweerde dat ze totaal van de kaart was toen Peter Andre in mei een einde maakte aan hun huwelijk, is inmiddels "gelukkiger dan ooit" en wijt de breuk aan de ziekelijke jaloezie van de Australische zanger. "Ik ging alleen op reis en voelde me prima. Maar toen hij belde kreeg ik zoveel stress dat ik er duizelig van werd. Mijn vrienden vroegen zich af hoe ik het met Peter uithield, zij zagen immers hoe hij tegen me tekeer kon gaan".

Veel te bieden
Volgens het geruchtencircuit heeft Peter Andre met Chantelle Houghton, vooral bekend van haar deelname aan 'Celebrity Big Brother', al een nieuw lief. "Het enige dat ik wil zeggen is 'Good luck to them'." Jordan geeft ook toe geregeld naar een psycholoog te stappen, die hem helpt in haar zoektocht naar een nieuwe partner. "Ik heb zoveel te bieden. Ik kan niet wachten om die speciale kikker te vinden en hem door een kus in een prins te laten veranderen."

Michelle Heaton
Afgelopen weekend leek het al alsof ze haar nieuwe prins gevonden had, toen een zoals altijd uitdagend geklede Jordan de dertigste verjaardag van popvriendin Michelle Heaton in maar liefst vijf verschillende Londense nachtclubs vierde. De man voerde haar in de vroege uurtjes alvast huiswaarts.

21-07-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ria Brieffies van de Dolly Dots overleden

Ria Brieffies van de Dolly Dots overleden

Om Love Me Just A Little Bit More te bekijken druk op de foto.


.

http://img18.imageshack.us/img18/3521/riax.jpg

Dolly Dot Ria Brieffies is maandagavond in haar woonplaats Westerland (Noord-Holland) overleden. Dat maakte het management van de succesvolle meidengroep uit de jaren tachtig bekend. Eind 2008 werd bekend dat de 51-jarige Brieffies ongeneeslijk ziek was. De zangeres leed aan longkanker.

De Dolly Dots (Ria, Chela, Patty, Angela, Anita en Esther) beleefden hun hoogtepunt als meidengroep in de jaren tachtig. Hun grootste hit was "Love Me Just a Little Bit More". De Dots maakten in 2007 een comeback. In mei dat jaar stonden de dames drie dagen in een bomvol Ahoy. In 2008 trokken de Dots langs verscheidene concertzalen met hun "Goodbye For Now Tour".

21-07-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man neergestoken op Gentse Feesten

Man neergestoken op Gentse Feesten

http://img29.imageshack.us/img29/4013/gentsefeesten.jpg
Een beeld uit de openingsparada afgelopen zaterdag.

Bij een steekpartij tijdens de Gentse Feesten is een 35-jarige portier vannacht levensgevaarlijk gewond geraakt. De man kreeg twee messteken in de nieren en verkeert nog altijd in kritieke toestand. Dat zegt de Gentse parketwoordvoerster Annemie Serlippens.

Ruzie
Het incident gebeurde rond 4.20 uur aan het Café Central in de Hoogpoort, op ongeveer honderd meter van het Gentse stadhuis. De portier was samen met een collega na hun shift nog een glas aan het drinken. Ze raakten betrokken bij een ruzie tussen een groep jongeren uit Lokeren en een meisje. De portier, een 35-jarige man uit Evergem, nam het volgens zijn verklaring op voor het meisje.

Plotse pijn in rug
Er ontstond wat duw- en trekwerk tussen de betrokkenen, zegt het parket. Plots voelde de man pijn aan de rug, maar hij besefte niet dat hij gewond geraakt was. Nadat het conflict afgelopen was gingen de portiers weg.

De man uit Evergem voelde zich later onwel worden en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij twee messteken in de nieren had gekregen. De messteken zelf heeft niemand zien gebeuren.

De Gentse politie is op zoek naar de jongeren uit Lokeren en het meisje.

21-07-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Anouk gooit drie muzikanten buiten

Zangeres Anouk gooit drie muzikanten buiten

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.


.

De Nederlandse zangeres Anouk heeft weer drie muzikanten uit haar band gezet. Dit gebeurt nog geen twee jaar nadat ze haar volledige begeleidingsband bedankte voor bewezen diensten. Dat schrijft de Nederlandse krant AD. Gitaristen Angelo de Rijke, Memru Renjaan en bassist Boaz Kroon staan nu op straat.

Reden
Een echte reden voor het ontslag werd niet opgegeven, maar wellicht ligt de nieuwe cd die in september uitkomt aan de basis. "Anouk wil dat traject verder met andere muzikanten afleggen", zo verklaarde woordvoerder Jaap Stolk van platenmaatschappij EMI. Anouk zelf was niet voor commentaar bereikbaar.

Oude garde
Het drietal wordt volgens de krant zo goed als zeker vervangen door Leendert Haaksma en Martijn van Agt, twee van de gitaristen die in 2007 nog een e-mail met hun gedwongen congé ontvingen nadat ze zich niet enthousiast genoeg toonden over de cd "Who's your momma". De 34-jarige zangeres rekruteerde vervolgens in sprinttempo een formatie piepjonge, talentvolle muzikanten.

21-07-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller verbrandt haar boezem

Sienna Miller verbrandt haar boezem

http://img31.imageshack.us/img31/1559/siennamillerx.jpg

De blondine is aan een ramp ontsnapt! De knappe actrice werd op de set van 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' het slachtoffer van een gênant accident. Tijdens een ongecontroleerde explosie raakte een deel van haar boezem verbrand. "Gelukkig viel het allemaal nogal mee en raakte ik een beetje verbrand tussen mijn borsten toen ik te dicht bij een explosie stond."

Grote mannen afranselen
Miller speelt in de actieprent zichzelf en moest zich in een strak pakje wringen voor haar rol van The Baroness, een femme fatale. "Nooit trek ik nog eens zo'n pakje aan. Ik moest elke dag, vijf maanden lang in dat strakke ding kruipen. Ik kon er amper in bewegen en het was elke keer ook geweldig knoeien met talkpoeder." Hoewel ze blij is met het eindresultaat, beseft ze ook wel dat ze niet meteen haar grootste acteerprestatie neergezet heeft. "Deze film is niet het strafste dat ik ooit gedaan heb. Het is dan ook vooral een actiefilm." Meer daden dan woorden en dus mocht er al eens gevochten worden. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. "Ik moest het vooral opnemen tegen grote mannen. Ik moest hen op het hoofd raken en dat was verdomd moeilijk want ik ben maar een kleintje. Het heeft me dan ook heel wat moeite gekost om hen geloofwaardig af te ranselen", lacht Miller.

21-07-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie groet toeschouwers

Koninklijke familie groet toeschouwers

http://img10.imageshack.us/img10/304/koningalbert.jpg

De festiviteiten rond de nationale feestdag zijn in Brussel gestart met het traditionele Te Deum in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal. Ondanks de verhoogde veiligheidsmaatregelen nam de koninklijke familie de tijd om de opgekomen toeschouwers te groeten.

Koninginnedag
Het opkrikken van de veiligeidsmaatregel volgt op de gebeurtenissen tijdens Koninginnedag op 30 april in Apeldoorn. Terwijl de koninklijke familie passeerde, reed toen een man in op de menigte. Acht mensen kwamen daarbij om het leven. In ons land waren er onlangs ook de doodsbedreigingen aan het adres van koningin Fabiola.

Juichende Belgen
De enkele duizenden kijlustigen die naar de hoofdstad kwamen afgezakt om koning Albert, koningin Paola, koningin Fabiola, prins Filip en prinses Mathilde toe te juichen, moesten achter een nadarafsluitingen en een goed zichtbaar politiecordon blijven.

Klagende Belgen
Sommige trouwe toeschouwers deden daarover hun beklag. De politionele aanwezigheid belette niet dat de koninklijke familie na de ceremonie de tijd nam om de toeschouwers te groeten.

Defilé
Tijdens de namiddag staat de militaire defilé op het programma. De koninklijke familie maakt ook een wandeling in het Warandepark op de agenda, naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het "Feest in de Warande".

21-07-2009 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel


Twijfel


http://img198.imageshack.us/img198/1879/damerivier.jpg


Zou ik nog 1 keer tegen je aan komen liggen
Zou ik nog 1 keer met je knuffelen
ik weet het niet
zou ik het doen

Wordt het alles of niets
Wordt het ooit wat het zijn moet
ik weet het niet
wat zou ik doen

Volg ik mijn hart of mijn verstand
Volg ik helemaal niets en doe ik maar op
ik weet het niet
zou ik het doen

Wil ik dit heel graag verder zetten
Wil ik gewoon niet alleen zijn
ik weet het niet
zou ik het doen

Kwetsen wil ik niet
Kwetsen voelt niet goed
ik weet het niet
zou ik het doen

Tijd brengt raad zeggen ze
Tijd heelt alle wonden zeggen ze
ik weet wel dat dat zo is
zou ik het doen

Ik ga er nog eens een nachtje over slapen
Ik ga er nog eens over nadenken
dat ga ik doen
denk ik

21-07-2009 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
20-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bezoekt familie mannen die onder podium omkomen

Madonna bezoekt familie mannen die onder podium omkomen

Om Miles Away te bekijken druk op de foto.


.

Madonna is naar Frankrijk gereisd om daar de families te bezoeken van de twee mannen die omkwamen toen een deel van haar podium bij de aanbouw instortte. Madonna kwam in Marseille aan met haar kinderen David en Mercy en omhelsde de weduwe van een van de mannen. De zangeres droeg een zwarte jurk en jasje. "Laat ons allemaal bidden voor Charles Criscenzo en Charles Prow. We zijn met ons hart bij hun familie en geliefden", zei Madonna, die ook twee ziekenhuizen bezocht waar nog acht andere gewonden verzorgd worden.

Kraan meegesleurd
Het concert van Madonna is wegens het ongeval geannuleerd. Charles Prow (23) en Charles Criscenzo (53) kwamen om het leven toen het half opgezette dak van het podium instortte en daarbij een kraan meesleurde.

Doodslag?
Intussen is een onderzoek naar doodslag geopend nadat werd beweerd dat een van de kranen niet naar behoren werkte. "Normaal worden vier kranen gebruikt om een tijdelijk dak op te tillen, maar in Marseille werden er slechts drie gebruikt. Dat was de aanleiding van de ramp", aldus een medewerker van het stadium waar Madonna vijf concerten zou geven.

20-07-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning haalt uit naar graaicultuur managers in 21 juli-speech

Koning haalt uit naar graaicultuur managers in 21 juli-speech

http://img103.imageshack.us/img103/304/koningalbert.jpg

Koning Albert heeft het in zijn traditionele speech naar aanleiding van de nationale feestdag dit jaar vooral over de economische crisis.

"De sociale gevolgen van de crisis zijn reusachtig en vragen om actie op verschillende vlakken"n zegt Albert. Hij gaat daarbij de ethische vraagstukken die aan de wieg van de crisis stonden niet uit de weg.

"De crisis is grotendeels toe te schrijven aan het gebrek aan ethiek", aldus Albert. "In de financiële sector zijn talrijke verantwoordelijken onder druk van de markten bezweken om op korte termijn almaar grotere winstmarges te verwezenlijken, meestal onrealistisch, en zonder verband met de reële economie."

Ook met bonussen heeft de koning het moeilijk. "De druk van de markten werd verder nog versterkt door aanvullende beloningssystemen voor beleidsmensen: de bonussen. Zij waren gebonden aan het halen van die doelstellingen."

"De nood aan normen slaat ook op het geheel van de bezoldiging van managers", meent Albert, die zich verder vragen stelt over het toenemende materialisme in onze samenleving, en zich afvraagt of we niet veel meer belang moeten hechten aan "familiale waarden, aan solidariteit, aan gemoedelijkheid en aan respect voor de andere."

Het is dan ook nodig in onze Gemeenschappen en Gewesten een bijzondere inspanning te leveren om dat kwaliteitsonderwijs en die aangepaste beroepsvorming volgens Albert II.

De koning haalt ook de staatshervorming aan in zijn speech: "Tenslotte, om de crisis in België te bestrijden ben ik van mening dat we orde op zaken moeten stellen in onze institutionele structuren. Laten we tot overeenstemming komen betreffende de staatshervorming. Dat moet ons de mogelijkheid bieden toekomstige uitdagingen beter aan te gaan."

20-07-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman is een beetje raar en bang van de zon

Nicole Kidman is een beetje raar en bang van de zon

http://img41.imageshack.us/img41/4641/nicolekidmanh.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/4744/alibtq.jpg
Ali kon het wel goed vinden met de Australische.

Nicole Kidman is "raar en bang van de zon", zegt Rubina Ali (9). Het sterretje uit de succesprent 'Slumdog Millionare' nam samen met de Australische een commercial op voor een producent van frisdranken.

Bang voor bruin kleurtje
Ali schreef in haar autobiografie, 'Slumgirl Dreaming: My Journey To The Stars' dat ze gek was van Kidman maar dat "Kidman ook verlegen was. Ze zei nooit veel, ze was heel stil." Ali omschrijft de succesactrice ook als "raar" omdat ze tijdens de opnames van het spotje haar trailer haast nooit verliet omdat ze bang was van de zon. "Kidman had schrik van de zon, ze wilde geen bruin kleurtje krijgen", aldus Ali.

20-07-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira doet geen kip kwaad

Shakira doet geen kip kwaad

Om La Tortura te bekijken druk op de foto.


.

Shakira doet geen kip kwaad. De sexy zangeres kreeg ooit vier kippen en werd verliefd op de beestjes. Haar liefde was zo groot dat ze besloot om vegetariër te worden maar vlees eten kon ze niet laten. "Toch heb ik mijn kippen nooit opgegeten!", zweert de Colombiaanse.

Maand lang vegetariër
"Ik woonde op een boerderij in Spanje toen ik op een dag vier kippen cadeau kreeg. Ik gaf de beestjes een naam en het werden mijn beste maatjes. Ik kreeg het niet meer over mijn hart om ze op te eten en besloot dan maar om vegetariër te worden." Lang hield de zangeres van de wereldhit 'Hips Don't Lie' het niet vol. "Na een maand at ik al opnieuw vlees maar ik heb het echt geprobeerd!" Shakira geniet nog altijd van een lekker stukje vlees maar een ding weet ze zeker. "Geen enkele van mijn dieren belanden in de pot en ook mijn kippen heb ik niet opgegeten!"

20-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry laat oogje vallen op knappe blondine

Prins Harry laat oogje vallen op knappe blondine

http://img24.imageshack.us/img24/7906/prinsharry.jpg
Prins Harry is een echte playboy en heeft een zwak voor knappe blondjes.

Prins Harry amuseert zich kapot met een knappe blondine. Harry (24) had het onlangs nog gezellig met de Britse presentatrice Caroline Flack, maar heeft nu zijn oog laten vallen op Stephanie Haynes (30). Haynes werkt als PR-dame voor het exclusieve modemerk Armani.

Gemeenschappelijke vrienden
Ze zijn samen gaan stappen en kunnen het sindsdien geweldig goed met elkaar vinden. Een vriend van Stephanie vertelt: "Stephanie is een toffe meid en dat was Harry niet ontgaan. Hij vindt wel meer vrouwen leuk, maar zij is speciaal voor hem. Ze hebben gemeenschappelijke vrienden en hebben elkaar ontmoet toen de vriendengroep uitging. Het klikte meteen tussen de twee en ze blijven daten."

20-07-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna is haar toyboy beu

Madonna is haar toyboy beu

Om Sorry te bekijken druk op de foto.


.
Gedaan met kussen voor de lens, Madonna is haar speeltje klaarblijkelijk beu.

Madonna (50) heeft Jesus Luz (22) koudweg laten weten dat ze geen tijd meer voor hem heeft. Hij mag nog wel mee op tournee door Europa maar de zangeres schenkt hem geen aandacht meer.

"Ze slapen nog wel in dezelfde hotels maar in aparte kamers. Jesus doet er alles aan om haar terug te winnen. Hij hangt rond haar als een verdwaalde pup. Ze zullen vast nog samen gespot worden omdat het goed is voor hun imago maar Madonna wil alleen nog maar vriendjes met hem zijn. Meer niet", vertelt een bron aan de Daily Mail.

20-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad durft geen foto's nemen van Angelina's kontje

Brad durft geen foto's nemen van Angelina's kontje

http://img195.imageshack.us/img195/6126/bradpittrax.jpg

Brad Pitt is een doetje. De acteur durft geen foto nemen van Angelina's kontje. Hij kijkt dan weer wel graag naar de poep van getrouwde vrouwen.

Op de vraag wat hij vond van Ashton Kutcher die via Twitter foto's verspreidde van Demi Moores achterste antwoordde Pitt het volgende: "Je neemt toch geen foto's van de kont van je vrouw. Dat is toch belachelijk. Trek toch gewoon foto's van konten van andere vrouwen!" De acteur gaf meteen ook goede raad: "Wees ook voorzichtig met het posten van foto's van geslachtsdelen op het internet!" Bedankt voor de wijze woorden, Brad.

20-07-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabiola met kogelvrije vest naar defilé

Fabiola met kogelvrije vest naar defilé

http://img268.imageshack.us/img268/2183/fabiola.jpg

Na het drama in Nederland en de herhaalde doodsbedreigingen aan koningin Fabiola worden draconische maatregelen genomen tijdens het defilé van de Nationale Feestdag.

Zo zou Koningin Fabiola zou een dunne kogelwerende vest onder haar jurk dragen. Hoewel de Concentra-kranten daar geen officiële bevestiging van kregen, zouden drie verschillende bronnen het nieuws bevestigd hebben.

Verder zullen lokale, federale en militaire politie honderden manschappen posteren langs het parcours. Ook de Staatsveiligheid en het detachement dat de koninklijke familie bewaakt, zet alle beschikbare middelen in om alles vlot en vooral veilig te laten verlopen. In de Wetstraat, de Koningsstraat en op het Paleizenplein houden scherpschutters alles nauwlettend in de gaten van op de daken of vanuit ramen van overheidsgebouwen.

20-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tito: Zonder panikerende dokter zou Michael nog leven

Tito: Zonder panikerende dokter zou Michael nog leven

Om Tito Jackson te bekijken druk op de foto.


.
Tito Jackson.

Tito Jackson is ervan overtuigd dat de dood van zijn broer Michael mee is veroorzaakt door het panikeren van diens privédokter, Conrad Murray. Hij beschuldigt de hartspecialist ervan dat hij kostbare minuten liet verloren gaan nadat Michael was ingestort en gestopt was met ademen.

Verloren tijd
"Ik ben van oordeel dat dokter Murray panikeerde toen hij vaststelde dat mijn broer niet bijkwam. Hij moet gedacht hebben dat hij in de problemen zou geraken en toen probeerde hij Michael te reanimeren. Hij vond nog wel een lichte hartslag, maar hij kon Michael niet meer helpen. Ik weet niet hoeveel tijd er verstreek tussen het moment dat de dokter mijn broer aantrof en het moment dat hij de spoeddiensten belde. Maar had hij meteen gebeld, dan zou mijn broer zeker nog leven".

Hartmassage op bed
Volgens Tito voerde de arts de hartmassage ook niet correct uit. Hij deed dat terwijl Michael op bed lag, terwijl voorgeschreven wordt dat op een hard oppervlak te doen. "Dat is een van de eerste zaken die je leert als dokter", verklaarde Tito op de Spaanse televisie.

Gevraagd of hij van oordeel was dat Michael werd vermoord, antwoordde hij: "Alles is mogelijk, maar moord is een zwaar woord. De politie onderzoekt de zaak".

"Van kerngezond naar dood in één dag"
Volgens Jermaine Jackson was Michael de dag voor zijn overlijden vorige maand nog in blakende gezondheid. De voormalige bassist van Jackson 5 heeft ook zo zijn bedenkingen bij de dood van zijn broer, maar hoopt dat op een dag de waarheid daaromtrent aan het licht zal komen. Ook hij richt zijn pijlen op dokter Murray. "Een dokter wordt verondersteld zijn patiënten gezond te houden, maar Michael was de ene dag nog kerngezond en de volgende dag was hij dood. We zullen er geen vrede mee nemen dat Michaels dood een mysterie blijft".

Fortuin
Intussen heeft Michaels moeder de rechter gevraagd of ze het testament van haar zoon kan aanklagen. Daarin worden Michaels medewerker John McClain en advocaat John Branca aangesteld als diens zaakwaarnemers. Maar Katherine Jackson wil zelf de controle over de nalatenis van haar zoon, die op meer dan 500 miljoen dollar wordt geschat.

20-07-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex: Michael en ik doken samen met anderen in bed

Ex: Michael en ik doken samen met anderen in bed

Om The Dona T Care About Us te bekijken druk op de foto.


.
Michael vroeg Debbie ten huwelijk toen ze zwanger was.

http://img21.imageshack.us/img21/7548/debbieiei.jpg
Debbie Rowe is de moeder van Prince Michael en Paris Michael.

Debbie Rowe maakt een einde aan alle wilde verhalen over het seksleven van Michael Jackson. De ex van de performer klapt uit het bed omdat ze "alle leugens en bullshit beu is". Jackson was zo blijkt nu, niet vies van wat extra gezelschap in bed. "We deelden soms het bed met andere personen", vertelt Rowe.

Seks met vijf verschillende
Het ging er soms behoorlijk kinky aan toe. "We hebben het bed gedeeld met vijf andere personen en ik kan alleen maar hopen dat je bed de beste plek in jouw huis is", aldus Rowe die drie jaar gehuwd was met Jackson. In 1996 stapte ze in het Australische Sydney in het huwelijksbootje. Ze was toen vijf maanden zwanger en Michael wilde met haar huwen. "Michael zei, laten we trouwen en ik stemde gewoon toe". Het koppel hield een feestje in een hotel, ver weg van alle drukte en media-aandacht.

"Geen kinderen gemaakt voor geld"
Rowe blijft ontkennen dat ze geld gekregen heeft om kinderen te maken met Jackson. Het was zij die hem overtuigde om eraan te beginnen. "Ik heb Michael overtuigd, ik wilde graag twee kinderen van hem. Hij was mijn bestje maatje en ik kon hem zo ook iets geven." Ze ontkent ook dat ze kunstmatig bevrucht werd. "En ik snap ook niet wat mensen tegen ons huwelijk hadden. Het ging gewoon om kinderen en die hebben we samen op de wereld gezet. Het is echt jammer dat sommige mensen niet meer open minded zijn."

Rowe bang voor ontvoering kinderen
Rowe ontmoette Jackson dertig jaar geleden in een ziekenhuis. Vriendschap was de hoeksteen van hun huwelijk, meer dan echte liefde. Een broze hoeksteen want na amper drie jaar kwam er in 1999 een einde aan hun sprookje. Rowe was de media-aandacht beu maar voor ze hem verliet, verplichtte ze Michael om de kinderen te verbergen in het openbaar. De vader moest hun gezichtje verstoppen voor de buitenwereld omdat Rowe angst had voor een ontvoering van hun oogappels. "Ik was echt bang voor een kidnapping van de kinderen en dus wilde ik dat hun gezicht verstopt werd." De Amerikaanse heeft besloten om komaf te maken met een aantal mythes over haar huwelijk met Jackson. "Ik ben alle bullshit over ons huwelijk kotsbeu en ik wil nu een einde maken aan alle leugens!"

20-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel

Sensueel

http://img6.imageshack.us/img6/495/ecpm1197228905.jpgSensueel mijn gedachten

Sensueel geheel bij jou

Sensueel mijn gevoelens

Sensueel waar gaat dat heen

Sensueel onze liefde

Sensueel zo heerlijk vrij

Sensueel oh zo betrokken

Sensueel het maakt mij vrij


20-07-2009 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
19-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni terug op podium ter ere van Nelson Mandela

Carla Bruni terug op podium ter ere van Nelson Mandela

Om Quelqu'un M'a Dit te bekijkendruk op de foto.


.

Carla Bruni heeft gisteren in New York opgetreden ter ere van de 91ste verjaardag van de vroegere Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela.

Andere vertolkers waren onder meer Stevie Wonder (die afsloot met "Happy Birthday"), Alicia Keys, Gloria Gaynor, Queen Latifah en Aretha Franklin.

Belofte
Bruni had gezworen niet meer op een podium te zullen staan eens ze getrouwd was met de Franse president Nicolas Sarkozy. Die belofte brak ze nu al tweemaal: een keer voor het BBC-programma van Jools Holland en voor de verjaardag van Mandela.

Dave Stewart
Voor de verjaardagsfuif van Mandela in de Radio City Music Hall had zich een plejade van sterren aangeboden. Begeleid door de Britse gitarist Dave Stewart (Eurythmics) bracht Carla Bruni haar grootste hit "'Quelqu'un m'a dit" (Someone told me) ten berde. In duet vertolkten ze ook "Blowin' in the Wind" van Bob Dylan. Het publiek, met in de eerste plaats de Franse president, reageerde begeesterd. Bruni en Stewart werkten eerder al anderhalf jaar samen.

Internationale mandeladag De organisatoren van het liefdadigheidsconcert willen dat 18 juli een jaarlijkse internationale Mandeladag wordt, om geld in te zamelen voor kinderen, mensen met aids en mensen die het op andere manieren moeilijk hebben.

19-07-2009 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira is halfnaakt roofdier

Shakira is halfnaakt roofdier

Om She Wolf te bekijken druk op de foto.


.

De Colombiaanse zangeres Shakira heeft met 'She Wolf' een nieuwe single klaar om de hitparade mee te bestormen. Niet alleen haar zangkwaliteiten vallen op, maar ook haar pikante videoclip.

Shakira is bijna half naakt te zien in een kooi. Beetje bij beetje verandert ze in een roofdier.


19-07-2009 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta onherkenbaar dik geworden
John Travolta onherkenbaar dik geworden

http://img195.imageshack.us/img195/7209/johntravolta.jpg

De tijd dat acteur John Travolta rank en slank in strak pak stond te dansen in de film Saturday Night Fever , is voorgoed voorbij. Sinds zijn 16-jarige zoon Jett overleed na een toeval, verzorgt hij zichzelf nog nauwelijks en eet hij te veel junk food. De 55-jarige acteur is daardoor haast onherkenbaar geworden. De kilo's vliegen erbij. Travolta kan het verlies van Jett, die in januari voor dood werd aangetroffen in de badkamer van het hotel op de Bahamas waar hij met zijn ouders verbleef, maar niet verwerken. Jett leed aan de ziekte van Kawasaki, een aandoening van de bloedvaten. Travolta leeft nu als een kluizenaar en komt nauwelijks buiten.

19-07-2009 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Armstrong: "We zullen passie Cronkite missen"

Neil Armstrong: "We zullen passie Cronkite missen"

http://img268.imageshack.us/img268/2270/neilarmstrong.jpg
Neil Armstrong (r).

Onder de reacties op het overlijden van de Amerikaanse journalist Walter Cronkite is er één bijzondere, met name van Neil Armstrong. Het gebeurt hoogst zelden dat de eerste mens op de Maan nog op het voorplan komt.

"Wil een nieuwsanalist en verslaggever succesvol zijn, moet hij of zij drie dingen hebben: accuraatheid, snelheid en geloofwaardigheid bij het publiek. Velen hebben het geluk de eerste twee dingen te hebben. Het vertrouwen van het publiek moet worden verdiend", aldus Armstrong in een communiqué dat door het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA werd verspreid. "Walter Cronkite lijkt de meeste appreciatie te hebben genoten. Hij had een passie voor bemande ruimtevaart, een aanstekelijk enthousiasme en het vertrouwen van het publiek. We zullen hem missen."

Directeur-generaal Charles Bolden van de NASA roemde de overleden journalist omdat zijn "inzicht en integriteit hun gelijke niet hadden". Cronkite heeft van bij de begindagen van de ruimtevaart die rechtstreeks in de huiskamer gebracht, maar stak het meeste energie in de vluchten naar de Maan eind de jaren zestig. "Het was Walter Cronkites gepassioneerde verslaggeving over de eerste Amerikaanse Maanlanding die mij inspireerde om deel te nemen aan de droom van velen om in de ruimte te reizen", aldus Bolden die gezagvoerder was van het ruimteveer Atlantis toen Dirk Frimout in 1992 de eerste Belg in de ruimte werd.

19-07-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden

Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden

http://img33.imageshack.us/img33/6574/tomwilkes.jpg

De Amerikaanse designer en fotograaf Tom Wilkes is op 69-jarige leeftijd gestorven. Hij was de man die met platenhoezen voor de Rolling Stones, Janis Joplin, de Beatles, Joe Cocker en anderen mee popgeschiedenis heeft geschreven. Volgens zijn dochter Katherine Fotch overleed hij al op 26 juni na een lange ziekte.

De invallen van Wilkes vormden het uitzicht van veel platenverzamelingen uit de jaren zestig en zeventig. Zijn oorspronkelijk ontwerp voor het Rolling-Stones-album 'Beggars Banquet' leidde tot ergernis. Het toonde de bandnaam als graffiti in een openbaar toilet. De platenfirma bracht een andere cover op de markt en keerde pas later naar het origineel terug.

Andere ontwerpen waren die voor het rode en blauwe verzamelalbum van The Beatles, George Harrisons 'Concert for Bangladesh', Neil Youngs 'Harvest' en 'Decade' en Joe Cockers 'Mad Dogs & Englishmen'. Voor zijn ontwerp voor 'Tommy' van The Who kreeg Wilkes een grammy.

19-07-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Janet Jackson loopt na zeven jaar op de klippen

Relatie Janet Jackson loopt na zeven jaar op de klippen

Om Again te bekijken druk op de foto.


.

Janet Jackson blijft in de hoek waar de klappen vallen. Eerst was er de plotse dood van 'grote broer' Michael en nu is ook haar relatie met Jermaine Dupri op de klippen gelopen. "Volgens zijn vrienden is het voorbij", aldus een bron in het tijdschrift 'US Weekly'. "Ze waren al een tijdje een andere richting aan het uitgaan." Het koppel bleef zeven jaar bij elkaar. Dupri liet eerder al de herdenking ter ere van Michael Jackson in het Staples Center aan zich voorbijgaan. "Hij woont nooit begrafenissen bij", klonk de uitleg toen.

"Beter meer afstand bewaard"
De reden van de breuk moet op professioneel vlak gezocht worden. Dupri producete heel wat liedjes op de laatste cd's van Janet en moeide zich misschien wel iets te veel met de gang van zaken. "Zaken en plezier mag je nooit met elkaar vermengen", legt een vriend uit. "Janet vond dat hun levens te zeer verweven waren en dat er op bepaalde vlakken beter wat meer afstand kon bewaard worden. Komt daarbij dat Jermaine een zeer sociale kerel is, terwijl Janet toch aan de verlegen kant is."

Uiteraard worstelt Janet ook nog steeds met het veel te snelle afscheid van haar broer. "Ze is er kapot van", weet een insider. "Ze zorgt nu voor zijn kinderen en werpt zich op als steunpilaar van de familie."

19-07-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dermatoloog Michael Jackson eist ook hoederecht op

Dermatoloog Michael Jackson eist ook hoederecht op

http://img35.imageshack.us/img35/1570/dermatoloogmichael.jpg

Terwijl een gerechtelijke uitspraak omtrent het hoederecht over twee kinderen van de op 25 juni overleden popster Michael Jackson op zich laat wachten, heeft de omstreden huidarts van Wacko Jacko voor opschudding gezorgd door ook dat recht op te eisen omdat hij naar eigen zeggen de biologische vader is van Prince Michael (12) en Paris (11), zo schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Na het onverwacht overlijden van de zelfverklaarde King of Pop heeft een rechtbank de twee kinderen voorlopig toegewezen aan Katherine Jackson, de moeder van de zanger. Een definitieve uitspraak laat op zich wachten.

Prince Michael en Paris zijn gebaard door Debbie Rowe, met wie Jackson korte tijd gehuwd is geweest. Hij heeft nog een derde kind, hem geschonken door een onbekend gebleven draagmoeder.

Kunstmatige inseminatie
Maar nu heeft dermatoloog en homo Arnold Klein een knuppel in het hoenderhok gegooid door ook dat hoederecht op te eisen, gewoonweg omdat hij naar eigen zeggen via kunstmatige inseminatie de vader is van Prince Michael en Paris, zoals in het geheim met Jackson was overeengekomen. De 64-jarige arts, die door de kinderen "Oom Arnie" wordt genoemd, zegt advocaten te consulteren omtrent zijn opties.

De huidarts was de chef van verpleegster Rowe toen zij met Jackson trouwde. Hij heeft volgens de Mirror ook nooit ontkend dat hij de biologische vader zou zijn van een of twee van de kinderen van Rowe.

Michael Jackson heeft zijn kinderen een fortuin van een half miljard dollar nagelaten.

19-07-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodacteurs geëvacueerd na bommelding

Hollywoodacteurs geëvacueerd na bommelding

http://img29.imageshack.us/img29/1506/hollywoodacteurs.jpg

Een telefonische bommelding in het Four Seasons Hotel in Los Angeles schrikte acteurs Katherine Heigl en Gerard Butler en 400 andere gasten op. Heigl en Butler verbleven in het hotel ter promotie van hun nieuwe film 'The ugly truth'.

Twee uur lang praatten Heigl en Butler met fans en poseerden ze voor foto's, samen met de voetbalploeg AC Milaan die vanavond tegen Los Angeles Glaxay moet spelen. Daarna gingen de twee samen iets eten in Il Cielo. Rond twee uur vannacht werden ze geëvacueerd uit het hotel.

De politie onderzocht de terreinen maar vond geen verlaten pakjes of bagage. Twee uur later ging het hotel weer open.

19-07-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Gerard Butler laat Aniston vallen voor Jolie

Zelfs Gerard Butler laat Aniston vallen voor Jolie

http://img23.imageshack.us/img23/9127/jenniferanistonjmm.jpg

De geruchten deden snel de ronde dat Jennifer Aniston tegenspeler Gerard Butler aan de haak had geslagen. Foto's waarbij de twee dicht tegen elkaar liepen, leken dat te bevestigen. Maar niets blijkt minder waar.

Zoveelste keer
Butler haast zich de benen om het lijf om te zeggen dat er niets gaande is tussen hen. Integendeel zelfs: de acteur is veel meer onder de indruk van Angelina Jolie dan van Jennifer Aniston. Daarmee moet Aniston voor de zoveelste keer de duimen leggen tegen Angelina, waar ze eerder ook al ex-man Brad Pitt aan verloor die met Angie wél aan kinderen begon.

De mooiste versus cool
"Toen ik Angelina zag, dacht ik: Kan je nog mooier zijn? Ik had haar al in films gezien en dacht toen dat ze de mooiste vrouw ter wereld moest zijn. Maar in het echt is ze nog mooier", bekent Butler. Over Aniston had hij te zeggen dat ze 'cool en relaxed is' en 'dat ze met beide benen op de grond staat'.

Daarmee is Butler de zoveelste mislukking voor Aniston op liefdesvlak. Eerder liepen ook al romances met Vince Vaughn, John Mayer en recent nog Bradley Cooper stuk.

19-07-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor jou


Alleen voor jou.


http://img174.imageshack.us/img174/8171/aniston301024x768ba5.jpg

19-07-2009 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
18-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gedumpt omdat ze andere man kuste

Lady Gaga gedumpt omdat ze andere man kuste

Om Love Game te bekijken druk op de foto.


.

Lada Gaga moet op zoek naar een andere 'disco stick'. Vriendje Speedy maakte na drie maanden een eind aan hun relatie nadat hij in 'The Sun' een foto te zien kreeg waarop ze een andere man kuste. Het afscheidsvonnis voltrok zich in een Londens restaurant, voor de ogen van twintig werknemers uit haar entourage.

"Hij was zeer ontgoocheld, maar met bedriegers kan hij niet overweg", vertelt een bron op de showbizzsite 'E! News'. De 31-jarige Speedy had speciaal vakantie genomen om Lady Gaga te vergezellen op haar tournee. Vorige maand bracht het duo nog de vakantie samen door op Hawaï.

18-07-2009 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Madonna brengt hulde aan overleden arbeiders

Emotionele Madonna brengt hulde aan overleden arbeiders

Om Madonna Cry In Udine te bekijken druk op de foto.


.

Tijdens een optreden in het Italiaanse Udine heeft Madonna gisteravond hulde gebracht aan de twee arbeiders die het leven lieten terwijl ze haar podium aan het bouwen waren in Marseille. Een tiental anderen kwamen onder de brokstukken terecht. "Ik voel de pijn en zou graag hebben dat iedereen bidt voor deze twee mensen. Laten we ook even stilstaan bij het leven in z'n totaliteit en de dierbaren die ons omringen. We mogen ons gelukkig prijzen dat we in leven zijn", klonk het liefdevol. Toen ze daarna 'You must love me' inzette, haalden de tranen het van de rationaliteit.

18-07-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bekent aanval op drummer Tokio Hotel

Man bekent aanval op drummer Tokio Hotel

Om Tokio Hotel te bekijken druk op de foto.


.

Een 28-jarige man heeft bekend dat hij vorig weekend de drummer van de Duitse band Tokio Hotel heeft aangevallen. Dat meldt de politie vandaag.

De man zei dat hij drummer Gustav Schaefer op het hoofd sloeg met een bierglas in een discotheek in Maagdenburg vorige week vrijdagnacht. Hij gaf zichzelf aan en ging over tot gedeeltelijke bekentenissen. Hij had het volgens de politie niet gemunt op het groepslid. Schaefer kreeg voor zijn hoofdwonden dertig hechtingen.

Volgens de manager van Tokio Hotel, David Jost, werd de band eerder al belaagd door stalkers.

18-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Michael Jackson dagvaardt vriendin

Ex van Michael Jackson dagvaardt vriendin

http://img22.imageshack.us/img22/1705/debbierowe.jpg

Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson en moeder van twee van zijn kinderen, heeft bij de Amerikaanse justitie klacht neergelegd tegen een van haar vriendinnen. Die had gezegd dat Rowe het hoederecht over de kinderen niet wil. De verpleegster vervolgt haar vriendin Rebecca White voor laster en eerroof en schending van het privéleven.

E-mails
In vraaggesprekken met meerdere media had White volgens de klacht van Rowe e-mails bovengehaald gebracht waarin de biologische moeder van de twee kinderen zou hebben gezegd dat ze "het hoederecht niet wou. Het zijn mijn kinderen niet. Het zijn ze nooit geweest. Het zijn altijd die van Michael geweest."

Debbie Rowe was van 1996 met 1999 met Wacko Jacko getrouwd. Ze schonk hem Prince Michael (12) en Paris (11). De ex van de King of Pop ontkent de echtheid van die boodschappen en zegt dat Rebecca White die in mekaar heeft gezet om haar schade toe te brengen.

Rechtbank
Een rechtbank in Los Angeles moet maandag een beslissing nemen over het hoederecht over de twee kinderen en hun broer Prince Michael II (7) die door een onbekende draagmoeder ter wereld is gebracht. Na de onverwachte dood van Michael Jackson is het hoederecht over de kinderen van de superster tijdelijk toegekend aan hun grootmoeder, Katherine Jackson. Zij wil hen voor altijd bij zich houden. Indien Rowe dit hoederecht opeist, dreigt een juridische strijd los te barsten.

In zijn testament heeft Michael Jackson gestipuleerd dat na zijn heengaan zijn kinderen bij zijn moeder zouden terechtkomen. Indien dit niet mogelijk zou zijn, zou het zangeres Diana Ross zijn. Die wil de verantwoordelijkheid op zich nemen.

18-07-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper één op vier Belgen nog fan van koningshuis

Amper één op vier Belgen nog fan van koningshuis

http://img13.imageshack.us/img13/5518/koningshuis.jpg

Slechts één op de vier Belgen voelt zich nog verwant met het koningshuis. Dat blijkt uit een enquête van het Antwerpse bureau Brandhome bij duizend Belgen.

Slechts een kwart van de Belgen voelt zich verwant met het koningshuis. Ter vergelijking: in Nederland is dit meer dan de helft van de mensen.

Ouderwets, bevoorrecht, afstandelijk en saai
Opvallend is dat de Belg de koninklijke familie vooral associeert met de dotaties, en dat ze in zijn ogen ouderwets, bevoorrecht, afstandelijk en saai is.

De meeste Belgen willen ook naar een ceremonieel koningshuis, dus zonder politieke macht.

Belgen zitten niet te wachten op Filip
Brandhome onderzocht ook wie van de koninklijke familie het populairst is. Dat blijkt koning Albert te zijn, voor prinses Mathilde en koningin Paola. Prins Laurent, maar vooral prins Filip, scoren een pak minder goed.

"De studie toont aan dat de meeste Belgen niet zitten te wachten op de komst van koning Filip", aldus Erik Saelens van Brandhome.

18-07-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gokken op wildplassen op Gentse Feesten

Gokken op wildplassen op Gentse Feesten

http://img269.imageshack.us/img269/4013/gentsefeesten.jpg

Gokkantoor Unibet organiseert voor het eerst weddenschappen rond de Gentse Feesten, die vandaag/zaterdag van start gaan. Zo kan je wedden op wildplassen. Omdat de stad Gent meer sanitair voorziet dan vorig jaar denken de bookmakers dat er minder bekeuringen zullen worden uitgeschreven.

18-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van moderne journalistiek Walter Cronkite overleden

Vader van moderne journalistiek Walter Cronkite overleden

http://img33.imageshack.us/img33/619/waltercronkite.jpg

De Amerikaanse journalist Walter Cronkite is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij verwierf bekendheid als verslaggever tijdens de Tweede Wereldoorlog, de moord op president Kennedy, de landing op de maan en de Vietnam-oorlog. Hij zou een status verwerven als de meest te vertrouwen man in Amerika.

Hij wordt door velen in de stiel beschouwd als de vader van de moderne journalistiek. Toen hij zich in 1968 sceptisch uitliet over de uitkomst van de oorlog in Vietnam verzuchtte president Johnson dan ook: 'Als ik Cronkite heb verloren, dan ben ik Middle America ook kwijt'.

Nederlandse roots
Walter Cronkite was van Nederlandse afkomst. Hij werd in 1916 geboren in de staat Missouri. Hij startte zijn carrière bij de agentschappen Scripps-Howard en United Press. Tijdens de Tweede Wereldoorlog reisde hij mee met de Amerikaanse militairen voor de landing in Normandië.

Trendzetter
Cronkite speelde later een belangrijke rol in de evolutie van de televisie als het prioritaire medium voor nieuwsverspreiding. Hij gaf ook vorm aan de standaard voor nieuwslezers tijdens zijn taak bij CBS News tussen 1962 en 1981. Hij was de vaste presentator van CBS Evening News.

De reputatie van Walter Cronkite groeide door de marathonuitzending over de moord op president John F. Kennedy in 1963. In 1968 concludeerde hij dat de oorlog in Vietnam niet te winnen was. Door zijn stelling daalde de steun voor het controversiële conflict in zijn land.

Op 6 maart 1981 presenteerde Cronkite zijn laatste CBS Evening News. Hij werd opgevolgd door Dan Rather.

Obama
De Amerikaanse president Barack Obama prees Cronkite. "Zijn rijke baritonstem bereikte elke avond miljoenen woonkamers, en in een wereld van iconen vormde Cronkite de maatstaf waarmee alle anderen zijn beoordeeld", zei de president in een verklaring. Cronkite was, aldus Obama, "een stem van zekerheid in een onzekere wereld".

Ook CBS ging in op de rol van Cronkite in de Amerikaanse samenleving. "Het is onmogelijk om je CBS, de journalistiek of zelfs Amerika in te denken zonder Cronkite", zei CBS-bestuurder Sean McManus over zijn overleden coryfee.

18-07-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knuffels Michael Jackson begraven

Knuffels Michael Jackson begraven

http://img190.imageshack.us/img190/9560/michaeljacksonyys.jpg

De knuffels, bloemen, brieven en andere spullen die fans na de dood van Michael Jackson bij de oorspronkelijke thuisbasis van Motown Records hebben achtergelaten, worden ter aarde besteld op een begraafplaats in Detroit. Dat heeft een woordvoerder van het Motown historisch museum in Detroit, dat nu in het pand zit, gezegd.

De knuffelberen en andere spullen worden begraven in twee stukken grond die gedoneerd zijn. Ook wordt een korte herdenkingsdienst gehouden en is er ruimte voor gebed.

In het historische pand van Motown begon de carrière van Jackson. In het gebouw bevindt zich onder meer Studio A, waar Jackson samen met zijn broers nummers opnam. Oprichter van Motown Records Berry Gordy wist The Jackson 5 zo'n vier decennia geleden te contracteren.

18-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton destructief met drugs bezig

Mischa Barton destructief met drugs bezig

http://img11.imageshack.us/img11/6941/mischabarton005.jpg

Actrice Mischa Barton is hard op weg ten onder te gaan aan een overvloed aan verslavende middelen. Dat zei een vriend van de 23-jarige actrice in het Amerikaanse blad People.

Destructieve weg
"Ze bevindt zich nu al een tijdje op een destructieve weg", aldus de bekende. Haar drugs- en alcoholgebruik zouden volgens de kennis inmiddels zulke vormen hebben aangenomen dat ze er niet meer op eigen kracht mee kan stoppen. "Ik denk niet dat ze haar grenzen kent."

Ziekenhuis
Eerder deze week werd de voormalige The O.C.-ster overgebracht naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Volgens de politie was dat om een medische reden. De exacte omstandigheden zijn nog steeds niet helemaal opgeklaard.

In 2007 maakte Barton ook een zware tijd door. Eerst werd ze opgenomen in een ziekenhuis en later werd ze gearresteerd voor het bezit van softdrugs en het rijden onder invloed. De actrice verbleef toen een tijdje in een ontwenningskliniek.

18-07-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

http://img268.imageshack.us/img268/424/harrypotterd.jpg

"Harry Potter en de Halfbloed Prins", de jongste film over de jonge tovenaar, heeft woensdag bij zijn debuut al meteen 104 miljoen dollar opgebracht. Alleen al in Noord-Amerika liet de film een opbrengst van 58,18 miljoen optekenen, maakte distributeur Warner Bros bekend.

Het gaat om de op een na grootste opbrengst ooit voor een midweek-première in de VS. Enkel de verleden maand gelanceerde film "Transformers: Revenge of the Fallen" ging met een recette van 62 miljoen dollar beter van start.

De vorige Potter-film, "Harry Potter en de Orde van de Feniks", bracht tijdens zijn eerste dag in de VS 44,2 miljoen dollar op. Uiteindelijke liet de film wereldwijd een bruto-opbrengst van 937 miljoen dollar optekenen.

18-07-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is wijsheid


Wat is wijsheid


http://img194.imageshack.us/img194/1545/58442309.jpg


Als Salomon voel ik mij
terwijl ik delf in de mijnen van je kennis
vanaf het moment dat ik je ken
drink ik de wijsheid uit je bron

Dankzij jou ben ik sterk als een leeuw
Maar zacht als een lam
Het is het risico waard
te laten zien dat je om elkaar geeft

Jezelf laten zien is geen zwakte
Liefde uit zich in uiteenlopende vormen
De dingen zijn nooit zo slecht als ze lijken
We zij nooit alleen, wat we ook meemaken

Zonder woorden weet ik dat ik alles kan
Het belangrijkste had ik al geleerd
en dat is de enige wijsheid die ik meebracht
dankzij jou voel ik me echt


18-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Om Will You Be There  te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson wilde net voor zijn dood een fortuin betalen voor een reeks naaktbeelden van beroemde vrouwen.

Expo opzetten
De popster onderhandelde over de aankoop met een verzamelaar die zichzelf 'Celebrity Sleuth' noemt. Jackson wilde meer dan een miljoen dollar betalen voor de foto's. Hij zou de kiekjes in Las Vegas tentoonstellen. "Ik heb foto's van iedereen die je maar kan bedenken. Iedereen die in de laatste 65 jaar beroemd was staat op de gevoelige plaat", beweert 'Celebrity Sleuth', meldt perezhilton.com

17-07-2009 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Om Vogue te bekijken druk op de foto.


.

Door een ongeval bij het opbouwen van een podium voor een concert van Madonna in Marseille is een tweede dode gevallen. De eerste dode viel donderdagmiddag. Zo'n vijftig arbeiders van verschillende nationaliteiten waren bezig met het podium. Ongeveer twaalf van hen bevonden zich onder het bouwwerk toen dit instortte. Brandweerlieden verklaarden dat een omvallende kraan het ongeval mogelijk heeft veroorzaakt.

"Kapot"
Madonna was aan het repeteren in het Italiaanse Udine toen ze het slechte nieuws vernam. 'Madge' stopte meteen en liet haar publiek in tranen weten dat ze er kapot van was. ""Ik vraag jullie om even te stoppen en stil te staan bij de mensen die hun leven verloren hebben. We moeten het leven, de mensen die we liefhebben en onze families koesteren", klonk het.

Het podium was in aanbouw voor een concert dat de ster zondag zou geven in de Stade Velodrome in Marseille, dat plaats biedt aan 60.000 mensen. Het optreden zondag is door het ongeval afgelast.

17-07-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Om Beat It te bekijken druk op de foto.


.

Van de albums van Michael Jackson zijn sinds zijn dood op 25 juni wereldwijd zo'n negen miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Dat heeft muziekdatabureau Nielsen SoundScan bekendgemaakt.

In de Verenigde Staten werden de voorbije zeven dagen alleen al zo'n 1,1 miljoen Jackson-platen verkocht. Over de afgelopen drie weken staat de teller op 2,3 miljoen.

Naast de Verenigde Staten heeft de muziek van Jackson ook in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Australië de toppositie veroverd in de albumlijsten. Ook in ons land staat Jackson met The Collection op nummer één.

17-07-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock mocht niet trouwen van haar mama

Sandra Bullock mocht niet trouwen van haar mama

http://img20.imageshack.us/img20/461/sandrabullock.jpg

"Trouw niet, maar concentreer je op je acteerwerk." Die goede raad kreeg Sandra Bullock vroeger te slikken van haar eigen moeder. De Speed-actrice trok er zich echter niet al te veel van aan, want in 2005 stond ze voor het altaar met 'Monster Garage'-presentator Jesse James.

"Ik kreeg vlinders in de buik toen ik hem hoorde meezingen met 'Wannabe' van de Spice Girls", verklapte de hoofdrolspeelster van 'The Proposal'. "Was dit die ruwe biker die alleen maar naar Slayer en Metallica luisterde? Ik keek naar hem en wist meteen dat ik stapelgek van hem was."

Gelukkige vrijgezel
De 44-jarige ster versierde daarvóór onder meer muzikant Bob Schneider en acteurs Matthew McConaughey en Ryan Gosling. Toch voelde ze zich vooral gelukkig in periodes waarin ze met niemand rekening hoefde te houden. "Ik ben iemand die heel goed alleen kan zijn. Of ik nu een geweldige relatie had of niet, het werk kwam altijd op de eerste plaats. Ik vond het vrijgezellenbestaan best aangenaam, tot mensen me kwamen vragen of ik toch niets miste in mijn leven. Een seconde lang deden ze me twijfelen, maar daarna was dat weer over."

17-07-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes leert écht dansen in Australië

Katie Holmes leert écht dansen in Australië

http://img269.imageshack.us/img269/4317/katieholmest.jpg

Katie Holmes leert dansen! De actrice heeft haar beste dansschoenen aangetrokken en volgt privéles in het Australische Melbourne.

Twee uur oefenen
De lichtvoetige mama liet gisteren haar oogappeltje Suri achter en ging ruim twee uur aan de slag in de dansstudio van Jason Coleman. Coleman is in Australië wereldberoemd als jurylid van het televisieprogramma 'So You Think You Can Dance'. Het is geen geheim, Holmes is een fervent danser. Voor haar vertrek naar Melbourne nam ze ook al deel aan een intensieve danscursus in Los Angeles.

Horrorfilm
De vrouw van Tom Cruise is in Australië voor de opnames van de horrorfilm 'Don't Be Afraid of the Dark' en ze nam er ook een dansnummer op in ware Broadwaystijl. Het resultaat zal in de VS te zien zijn in de Amerikaanse versie van het dansprogramma.

17-07-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken

Onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

Er is een onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken. Het liedje heeft de titel 'A Place with No Name'. Het is onbekend wanneer het opgenomen werd. 'A Place with No Name' lijkt erg op de hit 'A Horse with No Name' van America uit 1971.

America heeft Michael destijds toestemming gegeven om de track op te nemen. "De band was vereerd dat Michael een nummer wilde opnemen dat zo op hun hit leek. Ik hoop dat Michaels fans genieten van het resultaat", besluit Jim Morey, manager van America.

17-07-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

http://img31.imageshack.us/img31/348/angbrad.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt overwegen een sequel te maken van 'Mr & Mrs Smith'. Die succeshit uit 2005 deed de passie tussen beide beroemdheden enorm oplaaien, met als gevolg dat Pitt Jennifer Aniston op straat zette. Nu hoopt 'Brangelina' dat een vervolg van de blockbuster hen uit de huwelijkscrisis zal redden.

"Ze hopen dat de vonk op die manier een tweede keer zal overslaan", aldus een bron in de Amerikaanse tabloid 'National Enquirer'. "Het is geen geheim dat hun relatie kreunt onder de stress die de opvoeding van hun zes kinderen met zich meebrengt. Daarnaast moeten ze ook nog hun carrières zien in stand te houden."

De regisseur van toen is intussen zo'n goede vriend van het stel geworden dat Brad hem vroeg of hij geen zin had in een vervolg. "De Smiths hebben natuurlijk al kinderen nu. Hun capriolen zullen deel uitmaken van de verhaallijn", weet de bron nog.

17-07-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue slaat vriend op straat

Kylie Minogue slaat vriend op straat

http://img197.imageshack.us/img197/659/kylieminogue.jpg

Kylie Minogue is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. De 41-jarige zangeres sloeg haar vriendje, het Spaanse model Andres Velencoso, voor de ingang van een New Yorkse bar pardoes in het gezicht.

"Op een gegeven moment raakten Kylie en Andres elkaar kwijt", aldus een getuige. "Toen ze hem terugvond, kreeg hij een klap omdat hij haar buiten liet wachten en intussen zelfs een nieuw drankje besteld had."

Verloving komt er
De verhitte discussie zou echter geen gevolgen hebben voor hun toekomstige verloving. Meer zelfs: Minogue is nog steeds van plan om zich tot het katholicisme te bekeren, kwestie van de gelovige ouders van Velencoso gunstig te stemmen. "Ze geniet van het samenhorigheidsgevoel binnen zijn familie en wil dolgraag de traditionele aspecten van een katholieke mis bij de plechtigheid betrekken", aldus een bron.

Het huwelijk zal allicht plaatsvinden in een negende-eeuws kasteel op de Costa Brava. Vorige maand zocht het koppel nog een villa in Tossa de Mar, de geboortestad van Andres. Het zou de eerste keer zijn dat Kylie samen met haar vriend een eigendom koopt.

17-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

http://img21.imageshack.us/img21/9324/patrickswayzey.jpg

Patrick Swayze voelt het einde naderen. De doodzieke acteur neemt afscheid van familie en vrienden. De kanker die Swayze heeft, is al uitgezaaid tot in zijn lever. De ster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' kreeg in januari te horen dat hij aan pancreaskanker lijdt.

Afscheid van broer Donny
"De kanker is uitgezaaid tot in zijn lever en dat is volgens zijn dokters het begin van het einde", vertelt een bron aan de National Enquirer. "Patrick wist ook al wel dat het zover is, hij is echt verzwakt. Hij kan nauwelijks nog stappen en zit bijna volledig aan zijn stoel gekluisterd." Swayze (56) vertrouwde zijn vrouw, Lisa toe dat hij niet meer lang te leven heeft. Hij voelt nu echt het einde naderen en hij heeft ook al afscheid genomen van zijn broer Donny. "Lisa belde huilend zijn broer op met de smeekbede om naar Chicago te komen. Patrick was er bezig met opnames. Lisa maakte Donny echt doodsbang. Toen hij arriveerde en zijn broer zag, had hij meteen de indruk dat Patrick al op zijn sterfbed lag. Lisa bleef huilen en zei snikkend dat Patrick afscheid wilde nemen", aldus de bron.

Nieuwe film
Swayze leek nochtans aan de beterhand. In het uniefziekenhuis van Stanford in Californië onderging hij een geavanceerde behandeling en die leek te helpen. Het stelde Swayze in staat om zijn nieuwe film 'The Beast' af te werken en eerder deze week werd hij nog gesignaleerd in het gezelschap van zijn vrouw en zijn broer. Het gezelschap woonde toen een feestje bij en de acteur bleef er ruim anderhalf uur babbelen met andere aanwezigen. Zijn vrouw ging hem drankjes halen en de acteur genoot van zijn avondje vanuit een zetel. "Patrick liet de feestvarkens gewoon tot bij hem komen. Hij bleef zitten maar maakte toch een praatje met hen", besluit de bron.

17-07-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

http://img11.imageshack.us/img11/6504/koningingfabiola.jpg

Een nieuwe dreigbrief tegen koningin Fabiola zou bij de krant La Dernière Heure toegekomen zijn, na de brief die er half mei al toekwam. Het parket bevestigt het bestaan van de brief zonder de inhoud ervan bekend te maken.

17-07-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glimlach van een kind

Glimlach van een kind.


http://img20.imageshack.us/img20/6039/kindg.jpg


Glimlach van een kind


Jij bent zo wijs
Dat zegt een kind
Geeft het leven prijs
Geborgenheid voelt zich bemind

Een kind doet beseffen dat je leeft
Maar de wijsheid zit in het kind
Dat nog een heel leven voor zich heeft
Help het zoeken, zodat het de wijsheid vindt

Rijk het je hand
Je krijgt er zoveel voor terug
Laat het leiden door de innerlijke band
Het slaat een brug

Het kind dat glimlacht
Dat is wat je gelukkig maakt
Het geeft je zoveel kracht
Die kinderlijke liefde die je raakt
17-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
16-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Om Als de morgen is gekomen te beluisteren druk op de foto.


.

Jan Smit heeft gisterenavond enkele rake klappen gekregen van de ex van zijn vriendin. Dat meldt de Nederlandse site RTL Boulevard. Wim Visscher zou de Nederlandse zanger behoorlijk toegetakeld hebben en werd na het incident opgepakt.

Volgens RTL Boulevard wou Jan Smit met zijn vriendin Liza en haar eenjarig dochtertje op reis vertrekken naar Spanje. De ex van Liza was net van plan om gisterenavond zijn dochtertje op te halen en toen hij zag dat het koppel koffers aan het pakken was, sloegen de stoppen bij Wim Visscher door.

Slagen in het gezicht
De ex van Liza zou de zanger meerdere malen in het gezicht geslaan hebben en Jan Smit zou daar niet op gereageerd hebben. Het was uiteindelijk de vader van Liza die tussenbeide kwam.

Het is niet duidelijk of Wim Visscher momenteel nog aangehouden is en hoe Jan Smit eraan toe is. Het is ook niet bekend of de Nederlandse zanger aangifte gedaan heeft van het incident.

16-07-2009 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde Bridget Jones-film in de maak

Derde Bridget Jones-film in de maak

http://img31.imageshack.us/img31/2401/bridgetjones.jpg
Renée Zellweger kruipt opnieuw in de huid van Bridget Jones.

Fans van Bridget Jones mogen zich alvast in de handen wrijven. Het productiehuis achter de films heeft aan het Amerikaanse Variety laten weten dat er een derde film op komst is. De plannen zijn nog pril en de opnames zijn dan ook pas voorzien voor het einde van dit jaar.

Renée Zellweger mag opnieuw in de huid kruipen van de hilarische Bridget, die wanhopig op zoek was naar de liefde en onderweg heel veel herkenbare obstakels van het vrouw zijn, tegenkwam.

In de derde film zal de focus vooral liggen op de wens van Bridget Jones om een baby te krijgen.

16-07-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieker Dracula krijgt vervolg

Klassieker Dracula krijgt vervolg

http://img269.imageshack.us/img269/8951/draculaifa.jpg

De roman 'Dracula' van de Ierse schrijver Bram Stoker (1847-1912) krijgt een officieel vervolg. In oktober verschijnt 'Dracula - De ondode', liet uitgeverij Mynx weten in zijn najaarscatalogus. Het boek zal tegelijkertijd ook in vele andere landen uitkomen.

Nakomeling
'Dracula - De ondode' is geschreven door Dacre Stoker, volgens de uitgever een directe nakomeling van Bram Stoker. Het verhaal is gebaseerd op handgeschreven aantekeningen van Bram Stoker en bevat tevens scènes en personages uit het origineel. De co-auteur is Ian Holt.

Helden vermoorden
Het verhaal begint in 1912, vijfentwintig jaar na de gebeurtenissen in Dracula. Een van de hoofdpersonen uit het origineel, dr. Jack Seward, gaat de strijd aan tegen een oude vijand - iemand die druk bezig is alle helden te vermoorden die verantwoordelijk waren voor de dood van de legendarische vampier Graaf Dracula.

Filmrechten
Dracula uit 1897 is een van de klassiekers in de wereldliteratuur en vereeuwigd in talloze romans en films. De filmrechten van 'Dracula - De ondode' zijn al verkocht aan Jan de Bont, die al met de productie is begonnen. De film wordt medio volgend jaar verwacht, aldus uitgeverij Mynx.

16-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

http://img29.imageshack.us/img29/1994/kinepolis.jpg

Bioscoopgroep Kinepolis heeft haar bezoekersaantal in België tijdens de eerste helft van dit jaar met 7,5 procent zien afnemen, tot ruim 4,1 miljoen.

In totaal (met de buitenlandse zalen erbij) ontving de groep tijdens het eerste semester 9,8 miljoen bezoekers, of 5,3 procent minder dan tijdens de eerste helft van vorig jaar.

Paasvakantie
De aanzienlijke daling in het eerste kwartaal (-17 procent) kon voor een belangrijk deel gecompenseerd worden in het tweede kwartaal (+12,4 procent). "Dit had onder meer te maken met de verschuiving van de paasvakantie van het eerste kwartaal in 2008 naar het tweede kwartaal in 2009", luidt het in een persbericht.

Kinepolis heeft 11 bioscopen in België, 7 in Frankrijk, 3 in Spanje en 1 in Zwitserland.

16-07-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

http://img43.imageshack.us/img43/4044/madonnarkx.jpg
De echte Madonna aan het werk op de wei van Werchter.

Elias Figueroa was als kleine jongen zo gefascineerd door popster Madonna dat hij al vrij snel besloot om zijn leven aan haar te wijden. De 28-jarige man gaf zijn eerste optreden als de 'Queen of Pop' voor slechts 12 pond of 13,9 euro, maar nu kan hij leven van zijn leven als lookalike van Madonna. Dat schrijft The Telegraph.

Videoclips bestuderen
"Toen ik een klein jongetje was, hoorde ik voor het eerst 'Like a Virgin'. Dat liedje blies me volledig weg", aldus Figueroa, "En ik besloot al vrij vlug mijn leven te wijden aan Madonna. Op 15-jarige leeftijd deed ik een karaoke op een verjaardagsfeestje van een vriend en daar vonden ze mijn optreden als Madonna fantastisch."

De 28-jarige Chileen doet er dan ook echt alles aan om elke beweging net zoals zijn idool uit te voeren. "Ik bekeek haar videoclips zorgvuldig, bestudeerde elke beweging, elk danspasje en zelfs haar haar, kledij en make-up ontsnapten niet aan mijn aandacht."

Leven van imitatie
Op 17-jarige leeftijd trok hij met zijn act naar bars in Santiago en smeekte om te mogen optreden. "Ik vergat de schuchtere Elias en liet me helemaal gaan zoals een echte diva. Voor dat eerste optreden kreeg ik toen 12 pond, maar de mensen hielden van me en ik mocht opnieuw komen optreden."

Nu verdient Figueroa zo'n 50.000 pond of 58.262 euro per jaar met zijn imitatie van Madonna. "Ik hou van het leven van een superster. Ik treed nu minstens drie keer in de week op en krijg per optreden zo'n 500 pond of 582,5 euro. Bovendien treed ik soms op voor 20.000 mensen. Op het podium ben ik Madonna, daarnaast ben ik Elias maar ik ben niet meer verlegen. Ik voel me sexy net zoals zij.

16-07-2009 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

http://img12.imageshack.us/img12/5159/janett.jpg

De kinderen van Michael Jackson willen het liefst worden opgevoed door Janet Jackson, de zus van de King of Pop. Dat zegt een vriend van de familie in het tijdschrift OK! Magazine.

Wederzijds
"Alle drie de kinderen willen dat Janet hen voorleest voordat ze gaan slapen. Ze vallen in haar armen als ze bij hen thuis binnenkomt", klinkt het. Volgens dezelfde bron voelt ook Janet zich goed bij de kinderen. "Janet is sterk naar de kinderen toegegroeid de laatste twee weken.

Voogdij
Momenteel willen zowel de moeder van Michael, Katherine Jackson, als zijn ex-vrouw, Debbie Rowe, de voogdij over de kinderen. Rowe is ook moeder van de twee oudste kinderen, Prince Michael Jr. en Paris. Volgende week vindt er een hoorzitting plaats over het voogdijschap.

16-07-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes neemt haar zus in huis

Katie Holmes neemt haar zus in huis

http://img189.imageshack.us/img189/8264/katieholmesv.jpg

Katie Holmes en Tom Cruise hebben er binnenkort wat volk bij in hun huis in Beverly Hills. De zus van Katie zal namelijk samen met haar kinderen bij het koppel intrekken. Dat schrijft The National Enquirer.

Tamera, de oudere zus van Katie, verloor onlangs haar echtgenoot en voelt zich sindsdien erg eenzaam. Maar de eenzaamheid is niet de enige reden waarom ze bij het acteurskoppel intrekt. Volgens bronnen zou haar man duizenden euro's gestolen hebben van dorpsbewoners die hun geld bij hem spaarden om later hun begrafenis te betalen.

Tamera wil dus de boze blikken ontlopen in het dorp waar ze woonde en kan op hulp van Katie rekenen.

16-07-2009 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp komt tot rust tussen de vampiers

Johnny Depp komt tot rust tussen de vampiers

http://img20.imageshack.us/img20/6133/johnnydeppv.jpg

Johnny Depp heeft een rare passie. De Amerikaanse acteur is gefascineerd door vampieren en heeft in zijn huis een volledige kamer vrijgemaakt voor zijn vampierspullen. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

De 'vampierkamer' staat vol met maskers, capes, boeken en films. Johnny Depp gebruikt de kamer om er te relaxen en te mediteren.

16-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benen Michael Jackson stonden vol naaldwonden

Benen Michael Jackson stonden vol naaldwonden

http://img9.imageshack.us/img9/9836/michaeljacksonkpu.jpg

Er duiken meer en meer verhalen op die aantonen dat Michael Jackson wel degelijk verslaafd was aan pijnstillers. De Amerikaanse site ABC News publiceert vandaag foto's uit 2002 waarop duidelijk te zien is dat Jacksons benen vol zaten met naaldwonden.

Dode huid
Volgens experte Debra Jaliman zijn het naaldwonden die je krijgt wanneer er een infuus gestoken wordt. "Ik heb het wel nog nooit meegemaakt dat mensen een infuus in hun benen krijgen. Zoiets wordt alleen gedaan als alle andere aders helemaal kapot zijn en er echt een infuus nodig is."

Over de plekken en de grote wonde op Jacksons rechterbeen zegt Jaliman: "Zo te zien is de huid op zijn onderbeen dood. En ik denk dat er een zoutzuur-achtige stof moet ingespoten zijn waardoor de wonde op zijn been ontstond. Er kan ook een soort koudvuur op zijn huid ontstaan zijn."

Hevige discussie
Voor de familie Jackson zou het enorm pijnlijk zijn, moest inderdaad blijken dat de medicijnen Michael fataal werden. Broer Tito vertelt aan The Mirror dat de hele familie wel probeerde in te grijpen, maar dat ze voortdurend werden tegengewerkt door personeel en dokters.

"We zagen hem nooit medicijnen gebruiken, maar hij deed dan ook zijn uiterste best omdat voor ons verborgen te houden", aldus Tito, "Daarom besloten we op een dag in te grijpen en planden een interventie. We vielen met de deur in huis en vroegen hem op de man af of hij medicijnen gebruikte. Het werd een hevige discussie, maar Michael ontkende alles en vond dat we overdreven. Ook één van de dokters ontkende het gebruik van medicijnen en zei dat hij er was om Michaels gezondheid te controleren."

Samenzwering?
Toch was de familie Jackson nog niet overtuigd en ze probeerden meermaals om de King of Pop op andere gedachten te brengen. "Telkens hielden zijn mensen ons tegen. Ik weet niet of ze gewoon hun werk deden of dat er sprake was van een samenzwering, maar ze deden de raarste dingen. Zo hebben ze ooit de weg naar Neverland geblokkeerd met wagens om ons tegen te houden", vertelt Tito nog.

Over de theorie dat Michael vermoord is, wil Tito zich niet uitspreken: "Ik denk wel dat de mensen om hem heen niet bepaald deden wat het beste voor hem was, maar of het nu wel of geen opzet was...Er zijn rare dingen aan de hand en die moeten tot op de bodem uitgezocht worden."

16-07-2009 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuurincident tijdens Pepsi-spot begin van einde Jackson

Vuurincident tijdens Pepsi-spot begin van einde Jackson

Om het incident te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jacksons verslaving aan pijnstillers is volgens vrienden van de zanger een gevolg van het ongeval dat hem overkwam op 27 januari 1984. Toen vloog het haar van de 'King of Pop' in brand tijdens de opnamens van een reclamespotje voor Pepsi.

Te vroege ontploffing
In het filmpje is te zien hoe Michael Jackson de trappen moet aflopen en er dan een explosie van vuurwerk moet volgen. De eerste vijf takes loopt alles perfect. Maar tijdens de zesde take gaat het ongelofelijk mis: het vuurwerk ontploft te vroeg en zet het haar van Michael Jackson in de fik.

Tweede- en derdegraads brandwonden
De zanger zelf beseft eerst zelfs niet wat er gebeurt en zingt zijn hit 'Billie Jean' rustig verder terwijl hij de danspasjes uitvoert. Pas wanneer er verschillende mensen naar hem toegerend komen om het vuur te doven, gaat de 'King of Pop' op de grond liggen. Jackson wordt naar het ziekenhuis gereden waar hij een operatie zal ondergaan aan zijn schedel voor tweede- en derdegraads brandwonden.

Nooit meer dezelfde
Volgens vrienden van de onfortuinlijke zanger zou hij na het incident tijdens die opnames nooit meer dezelfde zijn. "Hij veranderde volledig en de pijnstillers begonnen zijn leven te controleren", aldus een bron aan het Britse The Sun, "Hij was pas 25 en leefde volop, maar dat incident heeft alles veranderd. Moest dat in 1984 nooit gebeurd zijn, zijn leven had er misschien anders uitgezien."

Brandwondencentrum voor kinderen
Jackson zelf heeft ook toegegeven dat hij de pijnstillers nodig had om de pijn te kunnen verdragen. Maar het incident zette hem ook aan tot goede daden. In een Oprah Winfrey-show van 1993 vertelt hij dat hij een brandwondencentrum voor kinderen had opgezet na zijn vreselijke ongeval.

16-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen dromenSamen dromen


http://img269.imageshack.us/img269/1274/modv.jpg


vlindertje lief
laat ons samen
dromen
dromen metelkaar
samen vliegen
naar die mooie
regenboog aan
de horizon
vliegen naar
onze toekomst
waar wij samen
nieuw leven
stichten

16-07-2009 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
15-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart verzwijgt borstkanker voor zoontje

Sylvie van der Vaart verzwijgt borstkanker voor zoontje

http://img190.imageshack.us/img190/7717/sylvievandervaart.jpg

Het zoontje van Rafael en Sylvie van der Vaart weet niet dat zijn mama aan borstkanker lijdt. "Damián is nog te klein om hem dat al te zeggen", laat Sylvie weten in De Telegraaf.

De vrouw van de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart kreeg eerder dit jaar te horen dat ze aan borstkanker lijdt. Om hun zoontje te beschermen, besloot het koppel hem niet te vertellen over de ziekte. "Hij is pas drie jaar en hoeft dat allemaal niet te weten", aldus Sylvie van der Vaart, "Hij dacht dat ik ging werken als ik naar het ziekenhuis ging. Hij zag mama vertrekken en met een glimlach terug thuis komen."

Intussen heeft Sylvie twee preventieve chemokuren achter de rug en zijn er geen kankercellen meer in haar lichaam aanwezig.

15-07-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene rock-'n-roll

Groene rock-'n-roll

http://img17.imageshack.us/img17/3695/rocknrolln.jpg

Groen is overal een hype, ook in de muziekwereld. Instrumenten van gerecycleerd of natuurlijk materiaal, tourbussen met groene brandstof, populaire bands willen tegenwoordig allemaal het goede voorbeeld geven.

Radiohead
Radiohead was een van de voorlopers: ze nemen enkel het hoogstnodige mee op tour, gebruiken lampen die weinig energie verbruiken en drinken uit hervulbare flesjes water. Onlangs weigerde de band zelfs op te treden op een Engels festival omdat er geen openbaar vervoer voorzien was.

Fiets
De Amerikaanse band 'The Giving Tree Band' brengt binnenkort het eerste ecologische album uit. Tijdens de opnames reden ze iedere dag met de fiets tussen een kamp en de studio. Die studio werkt volledig op basis van zonne-energie. En hun houten instrumenten zijn allemaal afkomstig van bomen die op een natuurlijke wijze zijn omgevallen.

Fans
De Canadese band 'The Duhks' is nog een voorbeeld van ecologische muziek. Ze moeten hun boodschap zelfs niet luidkeels schreeuwen op concerten, hun fans lijken zich automatisch aan te passen aan de levensstijl van hun idolen.

15-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards zont topless op het strand

Denise Richards zont topless op het strand

http://img31.imageshack.us/img31/2176/deniserichardsy.jpg

Voormalig Bondmeisje Denise Richards praat graag over haar borsten en de drie borstvergrotingen die ze ondergaan heeft. Dat schrijft The Sun. De Amerikaanse actrice heeft er dan ook geen problemen mee om haar borsten aan de hele wereld te tonen in haar realityshow.

De camera's van de realityshow 'Denise Richards: It's Complicated' volgen de actrice overal, dus ook wanneer ze topless op het strand ligt te zonnen.

15-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Redford getrouwd in Hamburg

Robert Redford getrouwd in Hamburg

http://img20.imageshack.us/img20/9201/robertredford.jpg

Hollywoodster Robert Redford is in Hamburg in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Sibylle Szaggars. Dat bericht het Hamburger Abendblatt. Het stel vierde zijn huwelijk zaterdag, samen met ongeveer dertig familieleden, in het Louis C Jacob hotel in Hamburg. De documenten voor het burgerlijk huwelijk hadden ze al eerder getekend.

De 72-jarige Redford en de in Hamburg geboren kunstenares Szaggar, 51, vormen al sinds 1996 een paar. De Oscarwinnaar heeft drie kinderen uit een vorig huwelijk, dat 27 jaar standhield, met Lola Jean Van Wagenen. Ook Szaggar was eerder al getrouwd.

Het paar woont in de VS, waar het een huis in Utah en in Napa Valley (Californië) bezit. Momenteel is Redford vooral politiek actief en zet hij zich in voor het milieu. Het kersverse huwelijksstel plant nog een bijkomende viering in Mexico in september, zo weet het Hamburger Abendblatt nog.

15-07-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit bezegelt zijn liefde voor Liza met ring

Jan Smit bezegelt zijn liefde voor Liza met ring

Om Als je lacht te bekijken druk op de foto.


.

Jan Smit is aan een nieuwe fase in zijn leven begonnen. De 23-jarige Nederlandse zanger heeft zijn vriendin Liza een ring cadeau gedaan als teken van zijn liefde voor haar. Bovendien bevestigt moeder Gerda in De Telegraaf de relatie van haar zoon met Liza. "Hij is nu volmaakt gelukkig en daar gaat het om."

Gewone vriendin
Een paar weken geleden luidden de berichten nog dat Liza gewoon een vriendin van Jan zou zijn. Liza was een blonde Volendamse die samenwoonde met de aardige stukadoor Wim en een dochtertje had. Jan Smit en Liza, die elkaar al tien jaar kennen, kwamen elkaar vaak tegen op café, maar daar bleef het ook bij.

Natuurlijk bracht de ring die Jan Smit op de 28e verjaardag van Liza gaf de tongen los in Volendam. "Jan is stapelverliefd op Liza en het maakt hem niet uit dat ze een dochtertje van een jaar heeft. Liza is tijdelijk opnieuw bij haar ouders ingetrokken en het is nog een kwestie van tijd dat die twee gaan samenwonen."

Mama bevestigt relatie
Maar de geruchten bleken waar: Liza had haar man verlaten en was opnieuw ingetrokken bij haar ouders. En nu bevestigde mama Gerda de relatie van haar zoon. Het koppel kreeg zelfs haar zegen. "Het belangrijkste voor mij is dat mijn zoon weer lacht."

Volgens de omgeving van mama Gerda vond zij Yolanthe toch wat te glamourachtig voor haar zoon. "Normaal had hun breuk niet zoveel stof mogen laten opwaaien, uiteindelijk waren ze alletwee nog jong", aldus mama Gerda, "Maar de omstandigheden waarin het gebeurde, waren nogal heftig."

Jan treft schuld in breuk
In Nederland werd ook druk gespeculeerd over wiens fout het nu eigenlijk was dat het koppel uit elkaar gegaan was. Volgens heel Nederland was het Yolanthes fout toen de beelden uitlekten waar ze in een parkeergarage kuste met Wesley Sneijder. Maar anderen zeiden dan weer dat Yolanthe haar Jan met Liza in bed had betrapt en dat ze al eerder avontuurtjes van de Nederlandse zanger door de vingers gezien had. Yolanthe liet toen weten dat de waarheid ooit wel naar buiten zou komen.

En dat blijkt nu zo te zijn. De ex-partner van Liza reageerde aan de telefoon: "Ik heb mijn dochtertje bij me en zij is alles voor mij. Gelukkig heb ik met Liza een goede regeling kunnen treffen voor haar. Hoe lang Liza al een relatie heeft met Jan Smit weet ik niet, dat moet je haar vragen. Ik beleef niet de leukste tijd van mijn leven."

15-07-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus is fan van nieuwe Harry Potter