Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit bezegelt zijn liefde voor Liza met ring

Jan Smit bezegelt zijn liefde voor Liza met ring

Om Als je lacht te bekijken druk op de foto.


.

Jan Smit is aan een nieuwe fase in zijn leven begonnen. De 23-jarige Nederlandse zanger heeft zijn vriendin Liza een ring cadeau gedaan als teken van zijn liefde voor haar. Bovendien bevestigt moeder Gerda in De Telegraaf de relatie van haar zoon met Liza. "Hij is nu volmaakt gelukkig en daar gaat het om."

Gewone vriendin
Een paar weken geleden luidden de berichten nog dat Liza gewoon een vriendin van Jan zou zijn. Liza was een blonde Volendamse die samenwoonde met de aardige stukadoor Wim en een dochtertje had. Jan Smit en Liza, die elkaar al tien jaar kennen, kwamen elkaar vaak tegen op café, maar daar bleef het ook bij.

Natuurlijk bracht de ring die Jan Smit op de 28e verjaardag van Liza gaf de tongen los in Volendam. "Jan is stapelverliefd op Liza en het maakt hem niet uit dat ze een dochtertje van een jaar heeft. Liza is tijdelijk opnieuw bij haar ouders ingetrokken en het is nog een kwestie van tijd dat die twee gaan samenwonen."

Mama bevestigt relatie
Maar de geruchten bleken waar: Liza had haar man verlaten en was opnieuw ingetrokken bij haar ouders. En nu bevestigde mama Gerda de relatie van haar zoon. Het koppel kreeg zelfs haar zegen. "Het belangrijkste voor mij is dat mijn zoon weer lacht."

Volgens de omgeving van mama Gerda vond zij Yolanthe toch wat te glamourachtig voor haar zoon. "Normaal had hun breuk niet zoveel stof mogen laten opwaaien, uiteindelijk waren ze alletwee nog jong", aldus mama Gerda, "Maar de omstandigheden waarin het gebeurde, waren nogal heftig."

Jan treft schuld in breuk
In Nederland werd ook druk gespeculeerd over wiens fout het nu eigenlijk was dat het koppel uit elkaar gegaan was. Volgens heel Nederland was het Yolanthes fout toen de beelden uitlekten waar ze in een parkeergarage kuste met Wesley Sneijder. Maar anderen zeiden dan weer dat Yolanthe haar Jan met Liza in bed had betrapt en dat ze al eerder avontuurtjes van de Nederlandse zanger door de vingers gezien had. Yolanthe liet toen weten dat de waarheid ooit wel naar buiten zou komen.

En dat blijkt nu zo te zijn. De ex-partner van Liza reageerde aan de telefoon: "Ik heb mijn dochtertje bij me en zij is alles voor mij. Gelukkig heb ik met Liza een goede regeling kunnen treffen voor haar. Hoe lang Liza al een relatie heeft met Jan Smit weet ik niet, dat moet je haar vragen. Ik beleef niet de leukste tijd van mijn leven."

15-07-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus is fan van nieuwe Harry Potter

Paus is fan van nieuwe Harry Potter

http://img31.imageshack.us/img31/6121/harrypotters.jpg

Harry Potter heeft er een nieuwe fan bij: de Paus. In het verleden was het Vaticaan nochtans tegenstander van de verhalen over tovenaar Harry. In de nieuwe film, 'Harry Potter and the Half-Blood Prince', krijgen we volgens het Vaticaan een mooi voorbeeld te zien van de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.

Goed en kwaad
"Er loopt een duidelijke scheiding tussen goed en kwaad. En de film maakt duidelijk dat enkel het goede juist is. Men begrijpt bovendien dat dit soms veel inspanningen en opofferingen vraagt", schrijft de krant van het Vaticaan over de film. Met goed en kwaad wordt uiteraard de strijd tussen Harry Potter en Lord Voldermort bedoeld.

Onsterfelijk
In het verhaal probeert Lord Voldemort onsterfelijk te worden, maar de film maakt volgens het Vaticaan duidelijk dat dit eigenlijk verkeerd is. Zelfs de romantische scènes in de gangen en kamers van Hogwarts worden door het Vaticaan geprezen. Er is een goede balans en de jonge acteurs worden een stuk geloofwaardiger.

Satanisme
Vorig jaar was het Vaticaan allesbehalve positief over Harry Potter. De films zouden kinderen aanzetten tot hekserij. Bovendien scheppen de films een verkeerd beeld over de 'Muggles', mensen die niet kunnen toveren. Een Oostenrijkse priester vond zelfs dat de boeken over Harry Potter satanisme aanmoedigen.

15-07-2009 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraïne wil Brüno verbieden

Oekraïne wil Brüno verbieden

http://img196.imageshack.us/img196/322/brunotkv.jpg

Brüno, de nieuwe film van Sacha Baron Cohen, zal mogelijk verboden worden in Oekraïne. De prent over een Oostenrijkse homoseksuele modejournalist moest er volgende week in première gaan, maar de Oekraïense minister van Cultuur wil dat vermijden, zo meldt de Telegraph.

Het ministerie heeft nog geen verklaring gegeven voor het nakende verbod. Waarschijnlijk vinden ze de homoseksuele verwijzingen en de aanwezigheid van een naaktscène een belediging voor de conservatieve en religieuze bevolking van Oekraïne. Ook de vorige film van Cohen, Borat, werd in het land verboden.

15-07-2009 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Jessica Simpson treft schuld in relatiebreuk

Vader Jessica Simpson treft schuld in relatiebreuk

Om These Boots te bekijken druk op de foto.


.

Volgens verschillende bronnen zou Joe Simpson de grote schuldige zijn voor de breuk tussen zijn dochter Jessica Simpson en American Football-speler Tony Romo.

Voortdurende aanwezigheid
Het koppel ging een eerste keer uit elkaar veertien maanden geleden en volgens Fox News was dat vooral omdat Tony niet langer kon leven met de voortdurende aanwezigheid van Joe in Jessica Simpsons leven. De man beloofde een stap terug te zetten zodat het koppel opnieuw kon beginnen, maar hij bleef zich te veel mengen in het leven van Jessica. "Op een bepaald moment gaf hij Tony zelfs raad over American Football", aldus een bron.

Daarom besloot Tony Jessica te dumpen een dag voor haar 29e verjaardag. Maar volgens bronnen was de American Football-speler al een tijdje ongelukkig in de relatie. "Eigenlijk zag je het aankomen, hij voelde zich niet meer betrokken met Jessica en met hun relatie. Volgens Jessica liggen hun drukke agenda's aan de basis van de breuk."

Slechte invloed
De bronnen blijven er anders bij dat Joe grote schuld treft in de relatiebreuk. Zo zou Joe, die ook de manager van zijn dochter is, jaloers geweest zijn op Tony en vond hij dat de American Football-speler een slechte invloed had op Jessica. "Elk moment dat Jessica vrij had, wou ze bij Tony zijn. Hij vond dat Tony haar te veel afleidde, maar moest misschien eerder de schuld bij de beroepsernst van zijn dochter zoeken."

Jessica Simpson en Tony Romo startten hun relatie in 2007 nadat zij in 2006 door haar vader, die een enorme fan is van American Football, aan hem werd voorgesteld.

15-07-2009 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Rowe ontkent deal met moeder Jackson

Debbie Rowe ontkent deal met moeder Jackson

http://img158.imageshack.us/img158/1705/debbierowe.jpg
Debbie Rowe is volgens haar advocaat niet uit op extra geld.

De ex-vrouw van Michael Jackson ontkent dat ze met de moeder van Jackson een deal heeft gesloten over het hoederecht over de twee oudste kinderen van de zanger. De New York Post had gemeld dat Rowe, de biologische moeder van Prince Michael en Paris, de 'rechten' op beide kinderen voor ongeveer 4 miljoen dollar (2,9 miljoen euro) zou hebben verkocht aan hun grootmoeder Katherine Jackson.

Intrekking
Rowe eist van de New York Post nu de intrekking van het verhaal. "Er is geen overeenkomst tussen mevrouw Rowe en de Jacksons," zegt haar advocaat Eric George aan CNN. Volgens de advocaat heeft Rowe nog niet beslist of ze hoederecht of bezoekrecht zal vragen aan de rechter, en zal ze niet proberen geld te verkrijgen van de familie Jackson. "Mevrouw Rowe heeft, buiten de bedragen die zij en Michael jaren geleden porsoonlijk overeenkwamen, geen extra geld ontvangen, en zal dat ook niet doen," luidt het.

15-07-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse zorgt meteen voor rel in Engeland

Amy Winehouse zorgt meteen voor rel in Engeland

Om Valerie te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse is nog maar 24 uur terug in Engeland en ze heeft alweer voor een relletje gezorgd. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

Winehouse zette gisteren in tranen opnieuw voet op Engelse bodem. De veelbesproken zangeres had er een verblijf op St. Lucia opzitten. Daar zou ze moeten afkicken van haar verslavingen, maar Winehouse kwam er meestal in het nieuws omdat ze onder invloed was van drank of drugs. De zangeres keerde dan maar terug naar haar thuisland.

Banden opnieuw aanhalen
En terug in Engeland heeft ze meteen voor opschudding gezorgd. De vriendin van Kristian Marr, de ex-bassist van Towers of Londen, is razend op hem omdat hij Amy uitnodigde voor zijn verjaardag.

Sadie Frost verliet Marr een jaar geleden omdat hij te veel met Amy optrok. Volgens Frost had de zangeres een slechte invloed op haar vriendje en was Marr geen voorbeeld voor haar vier kinderen. Marr had Frost nu uitgenodigd voor een etentje in een Italiaans restaurant ter gelegenheid van zijn 25e verjaardag. En de vrouw hoopte daar de banden weer te kunnen aanhalen.

Winehouse op verjaardag
Maar toen Frost ontdekte dat Marr ook Amy Winehouse had uitgenodigd werd ze woedend. Volgens een vriend van het koppel keek Frost erg uit naar een verzoening omdat "ze altijd van hem gehouden heeft", maar nu lijkt die verzoening ver weg te zijn dankzij de veelbesproken zangeres. "Ze liet hem weten dat het weer iets tussen hen kan worden als hij Amy uit zijn leven bant."

15-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zou nog....


Ik zou nog....


http://img20.imageshack.us/img20/4932/70798156.jpg


ik zou nog steeds mijn leven
veranderen voor jou.
je alles willen geven
omdat ik van je hou.
maar het mag niet zo zijn
jij houdt niet meer van mij
dat doet mij natuurlijk pijn
want het is zo opeens voorbij


15-07-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg overweegt 'Indiana Jones 5'

Steven Spielberg overweegt 'Indiana Jones 5'

http://img111.imageshack.us/img111/8176/stevenspielberg.jpg

De Amerikaanse regisseur Steven Spielberg sluit een vijfde deel van de avonturenfilms van 'Indiana Jones' niet uit. "Ik denk dat dit absoluut mogelijk is, ondanks dat er nog geen scenario is", zei de Oscarwinnaar in de Russische krant Moskowski Komsomolez. De vertolker van Indiana Jones, de Amerikaanse acteur Harrison Ford die maandag 67 jaar werd, bevindt zich voor dergelijke lichamelijk vermoeiende filmopnames nog steeds "in uitstekende conditie".

Abraham Lincoln
Eerst zal Spielberg echter het leven van de Amerikaanse president Abraham Lincoln verfilmen. De hoofdrol zal vermoedelijk gespeeld worden door de Ierse acteur Liam Neeson (57), waarmee hij eerder al in "Schindler's List" heeft samengewerkt.

Kuifje
Spielberg heeft naar eigen zeggen de opnames voor de 3D-animatiefilm van 'Kuifje - Het geheim van de Eenhoorn' onlangs afgerond. James Bond-vertolker Daniel Craig speelt de rol van gewetenloze piratenkapitein Scharlaken Rackham, Jamie Bell (van onder meer "Billy Elliot") is als de jonge reporter Kuifje te zien. De film zou in het najaar van 2011 in de Europese bioscopen komen.

14-07-2009 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mango strikt Scarlett Johansson

Mango strikt Scarlett Johansson

http://img20.imageshack.us/img20/1207/scarlettjohansson.jpg

Na Penelope Cruz heeft de Spaanse modeketen een andere grote naam aan de haak geslagen: Scarlett Johansson. Dat heeft Mango vandaag bekend gemaakt in Madrid.

"Scarlett is perfect voor ons merk en belichaamt de ideale Mango-vrouw: onafhankelijk, werelds en chique. Ze is zowel jong en speels als volwassen en zelfverzekerd." Wanneer de eerste lijn in de winkel zal liggen is nog niet duidelijk. Maar als de kleren ook maar een beetje in de lijn liggen van wat Scarlett vandaag liet zien, dan wordt het een grote hit.

14-07-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Michael Jackson verzamelen op eerste concertdag

Fans Michael Jackson verzamelen op eerste concertdag

http://img190.imageshack.us/img190/176/michaeljacksonheg.jpg

Fans van Michael Jackson hebben zich in Londen voor de hal verzameld waar de overleden zanger vandaag zijn comeback zou maken. Het zou het eerste in een lange reeks concerten worden.

Enkele fans hadden zich als hun idool verkleed. Ze zongen liedjes van Michael Jackson en hingen foto's en borden met spreuken voor de O2-Arena. De bijeenkomst werd onder meer georganiseerd via Facebook.

14-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter Abby uit ER heeft kanker

Dokter Abby uit ER heeft kanker

http://img190.imageshack.us/img190/715/dokterabby.jpg

De Amerikaanse actrice Maura Tierney (ER) ondergaat binnenkort een operatie om een borsttumor te laten verwijderen. De artsen hebben goede hoop op een herstel. Tierney legt haar werkzaamheden als actrice tijdelijk stil vanwege haar gezondheidsproblemen.

Tierney (44) werd in 2001 genomineerd voor een Emmy Award voor haar rol als Dr. Abby Lockhart in de Amerikaanse televisieserie ER.

14-07-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molly Ringwald krijgt tweeling

Molly Ringwald krijgt tweeling

http://img31.imageshack.us/img31/2437/mollyringwald.jpg

Actrice Molly Ringwald (Sixteen Candles, Breakfast Club) is moeder geworden van een tweeling. De tweeling, dochter Adele Georgiana en zoon Roman Stylianos, werd vrijdag in Los Angeles geboren. "Dit is spannend, zeker door de combinatie van een jongen en meisje", aldus de actrice.

Ringwald (41) heeft met haar man Panio Gianopoulos nog een dochter, de 5-jarige Mathilda Ereni.

14-07-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson op haar verjaardag gedumpt

Jessica Simpson op haar verjaardag gedumpt

Om I Wanna love you for ever te bekijken druk op de foto.


.

Zangeres Jessica Simpson is de nacht voor haar 29ste verjaardag gedumpt door haar vriend, American footballspeler Tony Romo van de Dallas Cowboys.

"Haar hart is gebroken. Ze hield van Tony. Maar de relatie verliep moeizaam de laatste tijd. Ze hebben het beiden druk en besloten er een punt achter te zetten", aldus een bron dichtbij de zangeres.

Simpson en Romo waren sinds eind 2007 een koppel. De zangeres was daarvoor getrouwd met zanger Nick Lachey. Het stel had voor hun scheiding een eigen tv-serie, Newlyweds, op muziekzender MTV.

14-07-2009 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael kon reeks Londense concerten niet aan

Michael kon reeks Londense concerten niet aan

Om The Way You Make Me te beluisteren druk op de foto.


.

Michael Jackson was niet in staat om de concertserie in Londen, die maandag zou starten, te volbrengen. Dat zei zijn vader Joe Jackson maandag in een interview met het Amerikaanse tv-station ABC News.

Joe Jackson (79) zegt dat hij bezorgd was over het concertschema van zijn zoon, die op 25 juni overleed. Volgens vader Jackson wilde de King of Pop in eerste instantie maar tien concerten geven in plaats van de geplande vijftig shows. "Ik was bezorgd over zijn gezondheid. Michael kon die optredens niet allemaal geven zonder enige rust daartussen."

Maandag kwamen enkele honderden fans van Michael Jackson in Londen bijeen, voor de hal waar de superster zijn comeback zou maken. De concertreeks This is it was in mum van tijd uitverkocht.

14-07-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saskia De Coster naar rechtbank voor 'grap' met Boerenbond

Saskia De Coster naar rechtbank voor 'grap' met Boerenbond

http://img31.imageshack.us/img31/3940/saskiadecoster.jpg
Schrijfster Saskia De Coster stuurde een lezersbrief onder een valse naam.

Schrijfster Saskia De Coster zal zich voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het gebruik van een valse naam. Dat heeft de Brusselse raadkamer deze voormiddag beslist.

De auteur van "Eeuwige Roem" en "Jeuk" had op 20 september 2008 een lezersbrief gestuurd naar de krant De Standaard waarin ze kritiek uitte op Boerenbond-voorzitter Piet Vanthemsche. Ze ondertekende de brief met de naam van Noël Devisch, ere-voorzitter van de Boerenbond en voorganger van Vanthemsche.

Brief in naam van Devisch
Piet Vanthemsche publiceerde op 18 september 2008 een opiniestuk in De Standaard waarin hij de consumptie en productie van vlees verdedigde. Twee dagen later verscheen er in dezelfde krant een lezersbrief waarin Vanthemsche verweten werd dubbelzinnig te zijn en voorwendselen te gebruiken om de vleesindustrie te verdedigen. De brief was ondertekend met de naam Noël Devisch, de voorganger van Vanthemsche aan het hoofd van de Boerenbond en de auteur verwees ook naar zijn verleden bij de Boerenbond.

Het stuk zorgde voor ophef binnen de Boerenbond, waar men contact nam met Noël Devisch. Die bleek in het buitenland te verblijven, had het stuk van Vanthemsche niet gelezen en had er ook nooit een antwoord op geschreven. De Boerenbond liet daarop in De Standaard een rechtzetting publiceren en Devisch diende klacht in bij het Brusselse gerecht.

E-mailadres aangemaakt
Onderzoek wees uit dat de brief van de hand was van schrijfster Saskia De Coster. De auteur, die ook columns schreef voor De Standaard, had op naam van Noël Devisch een gmail-adres aangemaakt en dat gebruikt om het opiniestuk te versturen. De schrijfster bekende maar zei dat de hele zaak als grap was bedoeld. Er zou ook geen verband zijn met de partij Groen! , ook al was de mail verstuurd vanop de laptop van de vriendin van Saskia De Coster, op dat moment de woordvoerster van de partij, en vanop het partijbureau.

Voor de raadkamer vroeg de auteur de gunst van de opschorting maar de raadkamer is daar niet op ingegaan.

14-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson zet beste beentje voor in tijgeroutfit

Scarlett Johansson zet beste beentje voor in tijgeroutfit

http://img190.imageshack.us/img190/1808/scarlettjohanssonv.jpg

Hoeba hoeba: Scarlett Johansson duikt weer op in het straatbeeld. De sexy actrice leent haar gezicht (en nog heel wat meer) om op affiches reclame te maken voor de Spaanse modewinkel Mango. In onder meer een strak zwart jurkje met tijgermotief poseert de ster uit 'Vicky Christina Barcelona' voor de lens. En laat de winkelketen nu net ook haar tegenspeelster uit die film, Penelope Cruz, onder contract hebben. Misschien een idee voor een duetje?

14-07-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney in tranen omdat ze zes kilo bijgekomen is

Britney in tranen omdat ze zes kilo bijgekomen is

Om If You Seek Amy te bekijken druk op de foto.


.

Britney Spears zit in zak en as nu ze in een maand tijd zes kilogram bijgekomen is. "Ze barstte in tranen uit omdat ze weer dik genoemd wordt", weet een bron. "Iedereen viel haar op de nek omdat ze tijdens een vergadering met een koffie verkeerd kwam aanzetten. Britney moet zich normaal houden aan een strikt dieet van vis, kip en groenten. Als ze ongezond begint te eten, maakt haar vader zich zorgen omdat hij weet hoe belangrijk haar lijn voor haar is."

"Jammer genoeg heeft ze de grootste moeite om zich aan haar eetschema te houden", gaat de bron verder. "Ze denkt niet aan de calorieën en werkt - vooral 's nachts - nog steeds een hoop fastfood binnen. Ze verbergt ook koekjes en snoep in haar reistassen. Als haar dieetcoachen er haar op wijzen dat ze de boel aan het belazeren is, antwoordt ze dat ze zich met hun eigen zaken moeten moeien."

14-07-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael lag soms 72 uur lang uitgeteld als een levend lijk

Michael lag soms 72 uur lang uitgeteld als een levend lijk

http://img190.imageshack.us/img190/4721/michaeljacksonafp.jpg

"Michael Jackson was zo verslaafd aan het krachtige kalmeermiddel Diprivan dat hij soms smeekte om ermee behandeld te worden. Dan lag hij daar 72 uur lang als een levend lijk." Dat verklaarde Kathryn Buschelle, de partner van een van Jacksons chirurgen.

"Met Diprivan hoopte hij de pijn van de gezichtspeelings te verlichten. Hij was zo geobsedeerd om zijn huid blanker te maken dat hij steeds meer verslaafd raakte aan het kalmeermiddel. Het was een vicieuze cirkel. Hij brandde letterlijk zijn huid af en transformeerde dan in een zombie. Net een horrorfilm. Tegen het eind van de jaren negentig was hij eigenlijk een levende dode", aldus Buschelle, die vroeger zelf assistente geweest is bij plastische ingrepen.

"Geflirt met de dood"
"Na verloop van tijd werd het nog erger: Michael snakte zo naar het kalmeermiddel dat hij enkel daarvoor plastische chirurgie liet uitvoeren. Zelfs toen het in 1999 bijna fout liep en hij flirtte met de dood bleef hij maar terugkomen voor die Diprivan", gaat Buschelle verder.

Volgens de vrouw startte Jackson met de huidverblekingen na een val tijdens het dansen. "Er volgde een weefseltransplantatie, wat zeer pijnlijk is. Hij moest dus in slaap gedaan worden en zo kreeg hij de smaak te pakken. Toen hij ontdekte dat zijn huid almaar witter kon worden, was het hek helemaal van de dam. Bleachings, peelings en laserbehandelingen volgden elkaar vanaf dan in sneltempo op."

14-07-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben ik het waard?


Ben ik het waard?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/16.jpg?t=1247488992



ben ik het waard
om voor te vechten?
het wintert in mij
ik voel me koud vanbinnen
 
toch moet ik hierdoor
ik wil voor mijn geluk gaan vechten
maar ben ik het wel waard
om ervoor te gaan
 
ik moet erdoor gaan
eens zal iemand mij zeggen
ik geef om jou zoals jij bent
ik blijf je eeuwig trouw
 
niet alleen deze woorden
maar ze ook omzetten in daden
ik beloof mijn eeuwige trouw
maar ben ik zo iemand wel waard?

14-07-2009 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
13-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurovisiesongfestival 2010 in Fornebu Arena nabij Oslo

Eurovisiesongfestival 2010 in Fornebu Arena nabij Oslo

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.


.
Alexander Rybak

Het Eurovisiesongfestival 2010 zal plaatsvinden in de Fornebu Arena nabij de Noorse hoofdstad Oslo, zo hebben de organisatoren meegedeeld.

Doordat Alexander Rybak in mei in Moskou het Songfestival won met het liedje "Fairytale" verhuist de liedjeswedstrijd volgend jaar naar Noorwegen, in een realisatie van de openbare omroep NRK. De exacte locatie zal de Fornebu Arena zijn, met halve finales op 25 en 27 mei, en de grote finale op 29 mei.

Grootste indoorstadion ter wereld
De pas in februari geopende Fornebu Arena is volgens de organisatoren het grootste indoorstadion ter wereld, met een capaciteit van 15.000 toeschouwers voor voetbalwedstrijden en 23.000 voor concerten. Zo lokten AC/DC en Tina Turner er al meer dan 70.000 concertgangers.

Het komt deze keer aan de Vlaamse openbare omroep VRT toe om de Belgische deelname te organiseren. Dit jaar ging Copycat, uitgestuurd door de RTBF, in de halve finale kopje onder.

13-07-2009 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!