Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Michael Jackson verzamelen op eerste concertdag

Fans Michael Jackson verzamelen op eerste concertdag

http://img190.imageshack.us/img190/176/michaeljacksonheg.jpg

Fans van Michael Jackson hebben zich in Londen voor de hal verzameld waar de overleden zanger vandaag zijn comeback zou maken. Het zou het eerste in een lange reeks concerten worden.

Enkele fans hadden zich als hun idool verkleed. Ze zongen liedjes van Michael Jackson en hingen foto's en borden met spreuken voor de O2-Arena. De bijeenkomst werd onder meer georganiseerd via Facebook.

14-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter Abby uit ER heeft kanker

Dokter Abby uit ER heeft kanker

http://img190.imageshack.us/img190/715/dokterabby.jpg

De Amerikaanse actrice Maura Tierney (ER) ondergaat binnenkort een operatie om een borsttumor te laten verwijderen. De artsen hebben goede hoop op een herstel. Tierney legt haar werkzaamheden als actrice tijdelijk stil vanwege haar gezondheidsproblemen.

Tierney (44) werd in 2001 genomineerd voor een Emmy Award voor haar rol als Dr. Abby Lockhart in de Amerikaanse televisieserie ER.

14-07-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molly Ringwald krijgt tweeling

Molly Ringwald krijgt tweeling

http://img31.imageshack.us/img31/2437/mollyringwald.jpg

Actrice Molly Ringwald (Sixteen Candles, Breakfast Club) is moeder geworden van een tweeling. De tweeling, dochter Adele Georgiana en zoon Roman Stylianos, werd vrijdag in Los Angeles geboren. "Dit is spannend, zeker door de combinatie van een jongen en meisje", aldus de actrice.

Ringwald (41) heeft met haar man Panio Gianopoulos nog een dochter, de 5-jarige Mathilda Ereni.

14-07-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson op haar verjaardag gedumpt

Jessica Simpson op haar verjaardag gedumpt

Om I Wanna love you for ever te bekijken druk op de foto.


.

Zangeres Jessica Simpson is de nacht voor haar 29ste verjaardag gedumpt door haar vriend, American footballspeler Tony Romo van de Dallas Cowboys.

"Haar hart is gebroken. Ze hield van Tony. Maar de relatie verliep moeizaam de laatste tijd. Ze hebben het beiden druk en besloten er een punt achter te zetten", aldus een bron dichtbij de zangeres.

Simpson en Romo waren sinds eind 2007 een koppel. De zangeres was daarvoor getrouwd met zanger Nick Lachey. Het stel had voor hun scheiding een eigen tv-serie, Newlyweds, op muziekzender MTV.

14-07-2009 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael kon reeks Londense concerten niet aan

Michael kon reeks Londense concerten niet aan

Om The Way You Make Me te beluisteren druk op de foto.


.

Michael Jackson was niet in staat om de concertserie in Londen, die maandag zou starten, te volbrengen. Dat zei zijn vader Joe Jackson maandag in een interview met het Amerikaanse tv-station ABC News.

Joe Jackson (79) zegt dat hij bezorgd was over het concertschema van zijn zoon, die op 25 juni overleed. Volgens vader Jackson wilde de King of Pop in eerste instantie maar tien concerten geven in plaats van de geplande vijftig shows. "Ik was bezorgd over zijn gezondheid. Michael kon die optredens niet allemaal geven zonder enige rust daartussen."

Maandag kwamen enkele honderden fans van Michael Jackson in Londen bijeen, voor de hal waar de superster zijn comeback zou maken. De concertreeks This is it was in mum van tijd uitverkocht.

14-07-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saskia De Coster naar rechtbank voor 'grap' met Boerenbond

Saskia De Coster naar rechtbank voor 'grap' met Boerenbond

http://img31.imageshack.us/img31/3940/saskiadecoster.jpg
Schrijfster Saskia De Coster stuurde een lezersbrief onder een valse naam.

Schrijfster Saskia De Coster zal zich voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het gebruik van een valse naam. Dat heeft de Brusselse raadkamer deze voormiddag beslist.

De auteur van "Eeuwige Roem" en "Jeuk" had op 20 september 2008 een lezersbrief gestuurd naar de krant De Standaard waarin ze kritiek uitte op Boerenbond-voorzitter Piet Vanthemsche. Ze ondertekende de brief met de naam van Noël Devisch, ere-voorzitter van de Boerenbond en voorganger van Vanthemsche.

Brief in naam van Devisch
Piet Vanthemsche publiceerde op 18 september 2008 een opiniestuk in De Standaard waarin hij de consumptie en productie van vlees verdedigde. Twee dagen later verscheen er in dezelfde krant een lezersbrief waarin Vanthemsche verweten werd dubbelzinnig te zijn en voorwendselen te gebruiken om de vleesindustrie te verdedigen. De brief was ondertekend met de naam Noël Devisch, de voorganger van Vanthemsche aan het hoofd van de Boerenbond en de auteur verwees ook naar zijn verleden bij de Boerenbond.

Het stuk zorgde voor ophef binnen de Boerenbond, waar men contact nam met Noël Devisch. Die bleek in het buitenland te verblijven, had het stuk van Vanthemsche niet gelezen en had er ook nooit een antwoord op geschreven. De Boerenbond liet daarop in De Standaard een rechtzetting publiceren en Devisch diende klacht in bij het Brusselse gerecht.

E-mailadres aangemaakt
Onderzoek wees uit dat de brief van de hand was van schrijfster Saskia De Coster. De auteur, die ook columns schreef voor De Standaard, had op naam van Noël Devisch een gmail-adres aangemaakt en dat gebruikt om het opiniestuk te versturen. De schrijfster bekende maar zei dat de hele zaak als grap was bedoeld. Er zou ook geen verband zijn met de partij Groen! , ook al was de mail verstuurd vanop de laptop van de vriendin van Saskia De Coster, op dat moment de woordvoerster van de partij, en vanop het partijbureau.

Voor de raadkamer vroeg de auteur de gunst van de opschorting maar de raadkamer is daar niet op ingegaan.

14-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson zet beste beentje voor in tijgeroutfit

Scarlett Johansson zet beste beentje voor in tijgeroutfit

http://img190.imageshack.us/img190/1808/scarlettjohanssonv.jpg

Hoeba hoeba: Scarlett Johansson duikt weer op in het straatbeeld. De sexy actrice leent haar gezicht (en nog heel wat meer) om op affiches reclame te maken voor de Spaanse modewinkel Mango. In onder meer een strak zwart jurkje met tijgermotief poseert de ster uit 'Vicky Christina Barcelona' voor de lens. En laat de winkelketen nu net ook haar tegenspeelster uit die film, Penelope Cruz, onder contract hebben. Misschien een idee voor een duetje?

14-07-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney in tranen omdat ze zes kilo bijgekomen is

Britney in tranen omdat ze zes kilo bijgekomen is

Om If You Seek Amy te bekijken druk op de foto.


.

Britney Spears zit in zak en as nu ze in een maand tijd zes kilogram bijgekomen is. "Ze barstte in tranen uit omdat ze weer dik genoemd wordt", weet een bron. "Iedereen viel haar op de nek omdat ze tijdens een vergadering met een koffie verkeerd kwam aanzetten. Britney moet zich normaal houden aan een strikt dieet van vis, kip en groenten. Als ze ongezond begint te eten, maakt haar vader zich zorgen omdat hij weet hoe belangrijk haar lijn voor haar is."

"Jammer genoeg heeft ze de grootste moeite om zich aan haar eetschema te houden", gaat de bron verder. "Ze denkt niet aan de calorieën en werkt - vooral 's nachts - nog steeds een hoop fastfood binnen. Ze verbergt ook koekjes en snoep in haar reistassen. Als haar dieetcoachen er haar op wijzen dat ze de boel aan het belazeren is, antwoordt ze dat ze zich met hun eigen zaken moeten moeien."

14-07-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael lag soms 72 uur lang uitgeteld als een levend lijk

Michael lag soms 72 uur lang uitgeteld als een levend lijk

http://img190.imageshack.us/img190/4721/michaeljacksonafp.jpg

"Michael Jackson was zo verslaafd aan het krachtige kalmeermiddel Diprivan dat hij soms smeekte om ermee behandeld te worden. Dan lag hij daar 72 uur lang als een levend lijk." Dat verklaarde Kathryn Buschelle, de partner van een van Jacksons chirurgen.

"Met Diprivan hoopte hij de pijn van de gezichtspeelings te verlichten. Hij was zo geobsedeerd om zijn huid blanker te maken dat hij steeds meer verslaafd raakte aan het kalmeermiddel. Het was een vicieuze cirkel. Hij brandde letterlijk zijn huid af en transformeerde dan in een zombie. Net een horrorfilm. Tegen het eind van de jaren negentig was hij eigenlijk een levende dode", aldus Buschelle, die vroeger zelf assistente geweest is bij plastische ingrepen.

"Geflirt met de dood"
"Na verloop van tijd werd het nog erger: Michael snakte zo naar het kalmeermiddel dat hij enkel daarvoor plastische chirurgie liet uitvoeren. Zelfs toen het in 1999 bijna fout liep en hij flirtte met de dood bleef hij maar terugkomen voor die Diprivan", gaat Buschelle verder.

Volgens de vrouw startte Jackson met de huidverblekingen na een val tijdens het dansen. "Er volgde een weefseltransplantatie, wat zeer pijnlijk is. Hij moest dus in slaap gedaan worden en zo kreeg hij de smaak te pakken. Toen hij ontdekte dat zijn huid almaar witter kon worden, was het hek helemaal van de dam. Bleachings, peelings en laserbehandelingen volgden elkaar vanaf dan in sneltempo op."

14-07-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben ik het waard?


Ben ik het waard?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/16.jpg?t=1247488992



ben ik het waard
om voor te vechten?
het wintert in mij
ik voel me koud vanbinnen
 
toch moet ik hierdoor
ik wil voor mijn geluk gaan vechten
maar ben ik het wel waard
om ervoor te gaan
 
ik moet erdoor gaan
eens zal iemand mij zeggen
ik geef om jou zoals jij bent
ik blijf je eeuwig trouw
 
niet alleen deze woorden
maar ze ook omzetten in daden
ik beloof mijn eeuwige trouw
maar ben ik zo iemand wel waard?

14-07-2009 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
13-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurovisiesongfestival 2010 in Fornebu Arena nabij Oslo

Eurovisiesongfestival 2010 in Fornebu Arena nabij Oslo

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.


.
Alexander Rybak

Het Eurovisiesongfestival 2010 zal plaatsvinden in de Fornebu Arena nabij de Noorse hoofdstad Oslo, zo hebben de organisatoren meegedeeld.

Doordat Alexander Rybak in mei in Moskou het Songfestival won met het liedje "Fairytale" verhuist de liedjeswedstrijd volgend jaar naar Noorwegen, in een realisatie van de openbare omroep NRK. De exacte locatie zal de Fornebu Arena zijn, met halve finales op 25 en 27 mei, en de grote finale op 29 mei.

Grootste indoorstadion ter wereld
De pas in februari geopende Fornebu Arena is volgens de organisatoren het grootste indoorstadion ter wereld, met een capaciteit van 15.000 toeschouwers voor voetbalwedstrijden en 23.000 voor concerten. Zo lokten AC/DC en Tina Turner er al meer dan 70.000 concertgangers.

Het komt deze keer aan de Vlaamse openbare omroep VRT toe om de Belgische deelname te organiseren. Dit jaar ging Copycat, uitgestuurd door de RTBF, in de halve finale kopje onder.

13-07-2009 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Rowe en mama Jackson dicht bij akkoord over kinderen

Debbie Rowe en mama Jackson dicht bij akkoord over kinderen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/k-jackson.jpg?t=1247488331

In de strijd om het hoederecht over de drie kinderen van Michael Jackson is volgens een krantenbericht een oplossing in zicht. De moeder van de popzanger, Katherine, en zijn ex-vrouw Debbie Rowe staan dichtbij een overeenkomst waarbij de kinderen geen contact zouden hebben met de strenge vader van de "King of Pop", meldde de Britse zondagskrant Sunday Mirror.

Katherine Jackson zou de drie kinderen grootbrengen en Rowe, de moeder van de twee oudste, zou de kinderen regelmatig mogen zien. Jacksons vader Joe maakte beide vrouwen boos toen hij te kennen gaf dat hij ook bij zijn kleinkinderen showtalent zag. Joe Jackson voedde zijn kinderen met harde hand op en wordt vaak voor het ongelukkige leven van Michael Jackson verantwoordelijk gesteld.

De krant schrijft dat de advocaten van Rowe en Katherine Jackson vrijdag bijeenkwamen om een "overeenkomst" te sluiten. De hoorzitting voor de beslissing over het hoederecht werd op verzoek van de twee vrouwen van 13 juli naar 20 juli verplaatst.

Sinds het overlijden van Jackson staan de drie kinderen, Prince (12), Paris (11) en Blanket (7), onder de hoede van hun grootmoeder. Over de moeder van het jongste kind is niets bekend.

13-07-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston nu ook gedumpt door acteur Cooper

Jennifer Aniston nu ook gedumpt door acteur Cooper

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/jennifer-aniston.jpg?t=1247488118

Actrice Jennifer Aniston speelt vaak een rolletje in romantische films, maar haar eigen liefdesleven begint meer en meer een romantisch drama te worden. Sinds de scheiding van Brad Pitt sukkelt de sexy celebrity van de ene relatie in de andere. Nu werd ze weer gedumpt door de knappe acteur Bradley Cooper, die Jen kwam vertellen dat hij een toekomst met haar toch niet zo ziet zitten.

Alleen vrienden
De twee hadden een afspraakje gehad en bij Aniston waren er al wat vlinders in de buik. Toen ze hoorde dat Bradley tegen een verslaggever had gezegd dat ze alleen maar vrienden waren, was ze dan ook ontgoocheld. Vervolgens gaf de acteur toe dat hij ook echt alleen vrienden wil blijven.

Wanhopig
De actrice was er kapot van volgens National Enquirer. Ze zou eindelijk haar hart weer open hebben gezet na Brad Pitt en de stoute John Mayer. Maar het mocht weer niet zijn. En hoewel Aniston er een hekel aan heeft om als wanhopig over te komen, lijkt ze op haar 40ste meer en meer op een wanhopgie vrouw. En volgens insiders is dat nou ook juist de reden dat al die mannen afhaken.

13-07-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake en Jessica Biel ruziën op restaurant

Justin Timberlake en Jessica Biel ruziën op restaurant

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/justin-timberlake.jpg?t=1247487860

Het gaat van kwaad naar erger met de relatie van Justin Timberlake en Jessica Biel. Het stel zit zo diep dat ze nu ook al ruzie maken op restaurant. Een medewerker van een restaurant in Beverly Hills getuigt dat het stel enorme ruzie had aan tafel, meldt The People. "Ze deden in het begin nog hun best om normaal tegen elkaar te doen, maar dat hielden ze niet lang vol."

Er gaan al langer geruchten dat de relatie tussen Justin en Jessica op de klippen dreigt te lopen. Onlangs verspreidde Lindsay Lohan zelfs het gerucht dat Justin vreemdgaat. Volgens andere bronnen wordt Justin helemaal gek van het gedrag van Jessica. Ze zou hem constant in de gaten houden en veel van zijn tijd opeisen. Ook zouden zijn vrienden haar niet leuk vinden.

13-07-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Ashley Judd wint manche IndyCar in Toronto

Man van Ashley Judd wint manche IndyCar in Toronto

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/ashley-judd.jpg?t=1247487581
De Schot Dario Franchitti is getrouwd met actrice Ashley Judd.

De Schot Dario Franchitti -de man van actrice Ashley Judd- heeft de tiende manche in het IndyCar-kampioenschap gewonnen. In het Canadese Toronto verwees hij de Australiër Ryan Briscoe en de Brit Will Power naar de ereplaatsen. Franchitti neemt de leiding in het kampioenschap over van de Nieuw-Zeelander Scott Dixon, vierde in Toronto.

Grand Prix Toronto:
1. Dario Franchitti (GBr) de 85 ronden in 1u43:47.1408
2. Ryan Briscoe (Aus) op 1.6745
3. Will Power (GBr)
4. Scott Dixon (NZe)
5. Justin Wilson (GBr)
6. Danica Patrick (VSt)
7. Ryan Hunter-Reay (VSt)
8. Marco Andretti (VSt)
9. Alex Tagliani (Can)
10. Raphael Matos (Bra)

Stand (na 10 van 17 proeven):
1. Dario Franchitti 347 ptn
2. Scott Dixon 345
3. Ryan Briscoe 334
4. Helio Castroneves 269
5. Danica Patrick 266

13-07-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jesus jaloers op contact tussen Madonna en Guy Ritchie

Jesus jaloers op contact tussen Madonna en Guy Ritchie

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/jesus.jpg?t=1247487278
Jesus is helemaal niet blij met het herstellend contact tussen Madonna en Guy

Jesus Luz, het vriendje van Madonna is er niet over te spreken dat de popster opnieuw contact heeft met haar ex-man Guy Ritchie. Madonna en Ritchie lustten elkaar rauw nadat ze vorig jaar een punt zetten achter hun huwelijk.

De twee leken een prima leven zonder elkaar te hebben. Vooral Madonna liet er geen gras over groeien om een nieuwe vent aan de haak te slaan. Enkele weken na de breuk kwam de popster met de veel jongere Jesus Luz naar buiten als nieuwe vriend.

Sinds Madonna echter Mercy heeft geadopteerd, lijken de ex-geliefden toch weer naar elkaar te groeien. En net daar wringt het schoentje bij Jesus. Hij voelt zich erg ongemakkelijk in de buurt van Ritchie en vindt dat ze te veel tijd samen doorbrengen.

13-07-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Neygen opgenomen in het ziekenhuis

Erik Van Neygen opgenomen in het ziekenhuis

Om Erik en Sanne te bekijken druk op de foto.


.

De Vlaamse zanger Erik Van Neygen is zaterdagmorgen onverwacht onwel geworden en opgenomen in het ziekenhuis. Het geplande optreden van Erik & Sanne in Zoutleeuw is afgelast. Ook de persvoorstelling van de nieuwe cd-single 'Twee witte paarden' in Oudenaarde gaat niet door. De toestand van Erik Van Neygen is ernstig maar voorlopig niet zorgwekkend.

Erik Van Neygen (58) was vrijdagavond, samen met z'n vrouw Sanne en dochter Maartje, terug thuis gekomen na twee weken vakantie op Franse bodem. de zanger is onwel geworden en naar het ziekenhuis gebracht. Manager Patrick Vandewattyne geeft toelichting: "Het is zo dat de situatie van Erik Van Neygen ernstig is maar niet zorgwekkend."

13-07-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling Brangelina blaast één kaarsje uit

Tweeling Brangelina blaast één kaarsje uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/br-angelina.jpg?t=1247485106

Feest ten huize Pitt-Jolie. De tweeling van het koppel blies gisteren één kaarsje uit. Vivienne Marcheline en Knox Leon Jolie-Pitt zagen vorig jaar op 12 juli het levenslicht. De tweeling werd geboren in het Franse Nice en vormt samen met zusje Shiloh en adoptiekindjes Maddox, Pax en Zahara het vrolijke gezin van het acteurskoppel.

13-07-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Jackson wil kleinkinderen zien touren als The Jackson Three

Joe Jackson wil kleinkinderen zien touren als The Jackson Three

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/joe-jackson.jpg?t=1247484718

Als het van Joe Jackson afhangt dan staan zijn drie kleinkinderen in 2010 op de planken als 'The Jackson Three'. Dat meldt de Britse krant The Telegraph vandaag. De vader van Michael Jackson verklaarde eerder al dat Paris (11) een talent heeft als performer en dat Blanket (7) een goede danser is.

Joe Jackson was vroeger manager van 'The Jackson Five', waar Michael toen hij kind was deel van uit maakte. Volgens Ian Helperin, de biograaf van de King of Pop, heeft vader Jackson twee van zijn drie kleinkinderen al een contract aangeboden. "Ik heb met iemand gesproken die heel dicht bij de familie staat en Joe is vastberaden, in 2010 wil hij met de drie kinderen van Michael op wereldtournee. En hij lijkt niet van gedacht te veranderen", aldus Helperin.

Angst voor uitbuiting
De plannen van Joe Jackson bevallen de rest van de Jackson-familie niet. Ze zijn bang dat Prince Michael, Paris en Blanket uitgebuit zullen worden. Bovendien hebben de zussen en broers van Michael Jackson slechte herinneringen aan hun vader. Zo verklaarde Michael Jackson zelf dat zijn vader hem als kind sloeg. Ook zus LaToya had over de 'voortdurende dreiging van geweld' die Joe Jackson naar zijn kinderen uitstraalde.

Debbie Rowe en Katherine Jackson, die om het hoederecht over de drie kinderen vechten, leken gisteren tot een akkoord te komen. En als het van hen afhangt dan zal Joe Jackson zich in geen enkel opzicht mogen mengen in de verdere opvoeding van Prince Michael, Paris en Blanket.

13-07-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria wordt graag vastgebonden tijdens seks

Eva Longoria wordt graag vastgebonden tijdens seks

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/eva-longoria.jpg?t=1247484063
Eva Longoria.

In het 'Beste Seksonderzoek Ooit', te lezen in het Amerikaanse magazine Cosmopolitan, doen enkele celebrities hun bedgeheimen uit de doeken. Zo is vooral Eva Longoria openhartig. De 'Desperate Housewife', getrouwd met basketbalspeler Tony Parker, stelt dat ze het meest van seks kan genieten als ze vastgebonden wordt in de slaapkamer. "Ik hou ervan met zijden sjaals aan het bed vastgebonden te zijn. Het liefst heb ik een man die de leiding neemt. Als je dan gehoorzaamt, heeft dat iets erg sexy."

Dunst in het pashokje
Ook 'Spider Man'-ster Kirsten Dunst was niet verlegen. Gevraagd naar haar favoriete geilste seksmoment, antwoordde ze dat ze ooit gevreëen had met acteur Jake Gyllenhaal in de paskamer van een kledingwinkel.

Nymfomane Mel B
Ten slotte werd Mel B, gewezen Spice Girl, aan de tand gevoeld. Zij vertrouwde toe dat haar man, regisseur Stephen Belafonte, de enige partner is die haar sekslusten kan stillen. "Ik zal altijd trouw blijven aan Stephen omdat ik nog nooit iemand gekend heb die seksueel zo op dezelfde golflengte zit als mezelf. Andere partners begonnen altijd wel aan hetzelfde ritme, maar moesten na een tijdje afhaken. Met hem is het echter perfect. Al heb ik eigenlijk nog nooit iemand ontmoet met een even grote sekshonger als ik!"

Mel B ging nog verder en stelde dat ze dankzij al die seks aan zo'n slanke lijn komt. "Naast al mijn fitness, vrij ik vijf keer per dag met Stephen. Ik geef toe dat ik een nymfomane ben. Ik noem dat 'sexercise'!"

13-07-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!