NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crooner Tony Martin (98) overleden

Crooner Tony Martin (98) overleden


http://static1.hln.be/static/photo/2012/13/2/11/20120731152901/media_xll_5039516.jpg


Crooner Tony Martin, bekend van de hits 'I Get Ideas', 'Begin The Beguine' en 'There's No Tomorrow', is afgelopen vrijdag in Los Angeles overleden. De man werd 98 en stierf een natuurlijke dood, zo meldt Reuters.

De meest succesvolle periodes uit zijn carrière waren de jaren '30 en '50. Martin was een tijdgenoot van Bing Crosby en Frank Sinatra en verkocht meer dan een miljoen singles van zijn grootste hit 'To Each His Own'.

Martin speelde tevens in meer dan 25 Hollywood-musicals, waaronder 'Kentucky Moonshine', 'Two Tickets To Broadway' en 'Meet Me In Las Vegas'. De bariton was twee keer getrouwd: met musicalster Alice Faye en met actrice Cyd Charisse. Met die laatste was hij getrouwd tot haar overlijden in 2008. Martin zal naast haar begraven worden in Los Angeles.  (br.hln)


31-07-2012 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney speelde voor symbolische pond op openingsceremonie

Paul McCartney speelde voor symbolische pond op openingsceremonie


http://oi46.tinypic.com/2dhtxxz.jpg


Sir Paul McCartney en de andere artiesten die vorige vrijdag aantraden in de openingsceremonie van de Olympische Spelen van Londen, hebben dat gedaan voor een symbolische pond (1,28 euro), meldt het organisatiecomité LOCOG vandaag.

Naast de ex-Beatle leverden ook Mike Oldfield, rapper Dizzee Rascal, Underworld en Erneli Sande hun bijdrage aan het openingsfeest. Volgens de woordvoerder van het LOCOG hebben de artiesten gratis opgetreden. "Maar omdat er sprake zou zijn van een contract, moet er een bedrag op staan, dus daarom werd dat bepaald op één pond", luidt het.

Ondanks de gratis optredens wordt het budget voor het spektakel, in elkaar gestoken door Danny Boyle en met 10.000 vrijwilligers, geschat op 27 miljoen pond (34 miljoen euro).(br.hln)


31-07-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland 2012 is niet meer

Tomorrowland 2012 is niet meer

http://oi45.tinypic.com/351wqo3.jpg


Tomorrowland 2012 is niet meer. De achtste editie zal vooral bijblijven omwille van zijn internationale karakter, omwille van Tomorrowland TV op YouTube en omwille van die nu al legendarische zaterdagavond. Organisator Manu Beers, met zijn amper 32 lentes naast Michiel (36) de jongere helft van de stilaan befaamde 'Beers Brothers', blikt meer dan tevreden terug. "Elke dag telde ik 60.000 glimlachen op de gezichten van onze festivalgangers."

De organisatie van Tomorrowland, dat is natuurlijk zo veel meer dan alleen maar Manu en Michiel Beers. "Een heel jaar lang hebben we hier met vijftien jonge mensen aan gewerkt", aldus Manu. "Vijftien mensen met veel creatieve ideeën, met bijzonder veel passie ook. Ik maak me sterk dat onze bezoekers dat weten te appreciëren. Maar je kan nog een heel jaar lang vanalles bedenken en het perfect klaarstomen, op de moment zelf moet het ook effectief nog uitkomen zoals je het voor ogen had. Iets wat je door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het weer, niet altijd zelf in handen hebt. Maar dit jaar was het er echt opnieuw helemaal op."

Vooral de zaterdagavond, met op de Mainstage Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex en Swedish House Mafia, zal nog lang bijblijven. Het moet een van de beste feestavonden, zoniet dé beste, ooit geweest zijn op een Belgisch festival. "Het is gek hoeveel mensen me al zijn komen zeggen dat ze die zaterdag zo geweldig vonden. Alles viel toen inderdaad perfect samen. Tijdens Skrillex keek ik eens even om me heen en stond ik er zelf van te kijken hoe mooi het allemaal was. Kippenvel. Toen ook nog eens de volle maan boven de Mainstage verscheen, wist je dat het nog moeilijk beter kon."

De organisatie zette dit jaar ook de deuren open voor veel bezoekers uit het buitenland, die massaal de mythe die Tomorrowland in vele landen is geworden wilde ontdekken. De vele buitenlandse nationale vlaggen op en rond De Schorre logen er niet om. "Het viel me vooral op dat al die verschillende nationaliteiten het erg goed met elkaar konden vinden. Dat bracht zelfs een sfeer van gemoedelijkheid met zich mee. Alsof de hele wereld plots een pak kleiner was geworden en voor drie dagen samenkwam in Boom."

Dit jaar werd er ook extra werk gemaakt van de campingsite Dreamville. "Dat willen we naar de toekomst toe nog verder optimaliseren, al vond ik het dit jaar al bijzonder geslaagd. Ik zag mensen er 's morgens vers stokbrood gaan halen bij onze speciale bakker en hun Tomorrowland-krantje lezen. Dit is vakantie. Dit is Tomorrowland, waar je in de drie grote vuilbakken aan de ingang al je problemen kan wegwerpen om drie dagen lang onbezorgd te leven. Natuurlijk is dat niet iets wat je kunstmatig kan creëren, dat moet spontaan komen. Net daarom maakt het me zo blij dat ik elke dag opnieuw die 60.000 glimlachen op de gezichten van de mensen zag." (br.hln - foto belga)30-07-2012 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock krijgt meer dan 100.000 bezoekers over de vloer

Suikerrock krijgt meer dan 100.000 bezoekers over de vloer


http://oi45.tinypic.com/5aopit.jpg


 Het vierdaagse Tiense stadsfestival Suikerrock heeft volgens organisator Walter Kestens meer dan 100.000 bezoekers over de vloer gekregen, net zoals de voorbije jaren. Naast de betalende optredens op de Grote Markt - met capaciteit van circa 18.000 mensen - kwam er ook veel volk opdagen voor de gratis randanimatie en minder bekende groepen op de Veemarkt.

De muzikale hoogtepunten van deze editie waren volgens Kestens de door het publiek heel enthousiast onthaalde optredens van LMFAO en vooral Mika op zaterdagavond. "Ook Alice Cooper op vrijdag was heel goed, terwijl ik voorts nog heel veel verwacht van Texas vanavond", aldus Kestens. Zij sluiten vanavond het vierdaagse festival af, samen met Ozark Henry.

De concerten zaterdagavond waren overigens uitverkocht, terwijl dat zondagavond net niet het geval zal zijn.

Andere toppers tijdens deze 26ste editie van het Tiense stadsfestival waren ZZ Top en Status Quo. Ook local hero Luc Van Acker had zaterdagnamiddag veel succes met het spelen van zijn succes-LP "The Ship" uit 1984. Hij bezorgde iedereen een kippevelmoment door zijn hit "Zanna" te zingen met dochter Trixie en een meisje dat toen ze twee was emigreerde naar West-Afrika en genoemd werd naar dit nummer.

Voor de hulpdiensten was het een heel rustige festivaleditie.


30-07-2012 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onslow verliest strijd tegen kanker

'Onslow' verliest strijd tegen kanker

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De Britse acteur Geoffrey Hughes is gisteren op 68-jarige leeftijd overleden. Hughes overleed na een lange strijd tegen prostaatkanker. Dat bevestigt zijn vriend en collega Ricky Tomlinson aan ITV.

Hughes werd werelberoemd als de eeuwig in een 'marcelleke' gehulde Onslow uit de tv-reeks 'Keeping Up Appearances' ('Schone Schijn). Hij speelt daarin de rol van de werkloze Onslow, die zijn tijd al drinkend voor de tv doorbrengt in een aftands huis. Dit tot grote schaamte van zijn bekakte schoonzuster, Hyacinth Bucket, de hoofdpersoon van de komische serie.

Hughes overleed na een lange strijd tegen kanker vreedzaam in zijn slaap. In het Verenigd Koninkrijk was hij vooral bekend voor zijn rol in Coronation Street, een soap die al meer dan 50 jaar op de Britse buis is. Ook was hij de stem van Paul McCartney in de Beatles-film The Yellow Submarine.

Hughes woonde op het grootste Engelse eiland, Isle of Wight. Daar vervulde hij de functie van plaatsvervangend Lord Lieutenant, die bij officiële gelegenheden de band van het eiland met het Britse koningshuis symboliseert, aldus de BBC (br.hln)


29-07-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressieve Springsteen overwoog zelfmoord in 1982

Depressieve Springsteen overwoog zelfmoord in 1982


http://oi45.tinypic.com/2r6182t.jpg


Kort na het afwerken van zijn zesde album 'Nebraska' in 1982 moest er een psychotherapeut aan te pas komen om de destijds met een depressie kampende Bruce Springsteen van zijn (serieuze) zelfmoordneigingen af te helpen.

Dat is te lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift The New Yorker dat deze week uitkomt. Dave Marsh, biograaf en vriend van Springsteen vertelt in een profiel van de zanger (62) dat hij in de jaren '80 veelvuldig worstelde met een depressie.

Springsteen nam een psychotherapeut in dienst, die hem tot de dag van vandaag nog altijd bijstaat.  Oorzaken van zijn problemen waren een onverwerkte traumatische ervaring in zijn jeugd en het feit dat hij middenin een overgang zat van 'nobody' naar wereldster. Dankzij de therapie leerde Springsteen beter omgaan met zijn roem.


28-07-2012 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden

Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden


http://oi47.tinypic.com/lji41.jpg


De Amerikaans-Mexicaanse actrice Lupe Ontiveros is donderdag in het Californische Whittier op 69-jarige leeftijd overleden aan leverkanker. Dat melden Amerikaanse media.

Ontiveros speelde in tal van films de rol van onverwoestbare vrouw. Zo was ze in 1997 in de film 'Selena' te zien aan de zijde van Jennifer Lopez en speelde ze in datzelfde jaar samen met Jack Nicholson in 'As Good as It Gets'. Voorts was ze te zien in de film 'Real Women Have Curves' (2002).

Ontiveros speelde ook de achterdochtige schoonmoeder van Eva Longoria in de tv-serie 'Desperate Housewives'.


28-07-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland baadt tijdens eerste dag in Zweedse sauna

Tomorrowland baadt tijdens eerste dag in Zweedse sauna


http://oi47.tinypic.com/9qdzs6.jpg


Het epicentrum van de elektronische dansmuziek ligt dezer dagen niet in Los Angeles, Miami of Ibiza, maar wel in Boom. Daar verwelkomt het recreatiedomein De Schorre drie dagen lang telkens 60.000 bezoekers vanuit alle windstreken, al waren de Zweden op de eerste dag prominent aanwezig. Op de Mainstage, nóg indrukwekkender dan de voorbije jaren, zorgden vooral Alesso en hoofdact Avicii ervoor dat TML lang baadde in een Zweedse sauna. Die duwde de voorspelde onweerszone boven Antwerpen weg en zorgde ervoor dat de achtste editie van TML met een knal van start ging.

Mochten onze sportieve landgenoten het straks in Londen laten afweten, kunnen we ons alvast optrekken aan het feit dat België naast een van de allerbeste rockfestivals ter wereld in Werchter ook het beste dancefestival ter wereld heeft. Toch wel straffe kost. Tomorrowland, dat die eer eerder dit jaar in Miami kreeg toebedeeld, bevestigde die reputatie haast moeiteloos, zo leek het wel. Alle ingrediënten waren immers aanwezig voor feest- en dansplezier dat zijn weerga nauwelijks kent: zestien ook nu weer sprookjesachtige ingeklede podia, met de Mainstage als absolute blikvanger, een natuurdomein om in weg te dromen


28-07-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Popmuziek luider, saaier en lijkt allemaal op elkaar

Popmuziek luider, saaier en lijkt allemaal op elkaar


http://oi49.tinypic.com/2n7joe1.jpg


Het zal heel wat ouderen onder onze lezers als een geruststelling in de oren klinken, dit. Spaanse wetenschappers onder leiding van Joan Serra van de Spanish National Research Council heeft een onderzoek gedaan naar de evolutie van populaire muziek. Hun conclusie: die is luider geworden, het lijkt steeds meer allemaal op elkaar en er zit sowieso minder variatie in de songs.

De wetenschappers lieten een hoop algoritmes los op de Million Song Dataset, met songs van 1955 tot 2010. Ze vonden "bewijs dat er een progressieve homogenisatie van het muzikale discours" plaatsvindt, wat dan weer bewijst volgens ons dat het misschien geen slechte zaak zou zijn mocht het taaltje dat wetenschappers gebruiken in hun verslagen ook een beetje simpeler worden. Of: "We hebben numerieke indicatoren verworven waaruit blijkt dat de diversiteit van transities tussen combinaties van noten consistent verminderd is in de jongste 50 jaar." In mensentaal: er zit minder variatie in akkoorden en melodieën.

De wetenschappers ontdekten ook dat het klankkleurenpalet is verminderd. Het enige dat blijkbaar is toegenomen is 'intrinsic loudness', het volume waaraan wordt opgenomen. Dat laatste is een opsteker voor de tegenstanders van wat de 'loudness war' heet; mensen die argumenteren dat steeds meer volume de subtiliteiten van de opname wegdrukt.

We weten hier bij HLN.be niet of, los van dat laatste, de onderzoekers een punt hebben, en of er dat sowieso toe doet. Wat we wel weten is dat er nog meer dan genoeg te beleven valt in pop en rock, en onze festivalteams strijken dit weekend dan ook weer neer op verre en niet zo verre weides. Zo zitten onze redacteurs uiteraard op Tomorrowland, maar ook, voor wie niet meteen een dance-adept is, hebben we onze Ellen Provoost naar Fuji Rock in Japan gestuurd. Met ondermeer Radiohead, Elvis Costello, Jack White, ... Wil u weten hoe ze daar in Japan festivallen, hou dan onze site de volgende dagen zeker in de gaten. (br.hln)

27-07-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Pukkelpop compleet

Affiche Pukkelpop compleet


http://oi50.tinypic.com/2mmeovk.jpg


De organisatie van Pukkelpop heeft gisteren een laatste muzikale naam bekendgemaakt voor de editie van 2012. Rizzle Kicks, volgens een persbericht van Pukkelpop "een van de nieuwste Britse hiphopsensaties", speelt op donderdag 16 augustus op Pukkelpop. Binnenkort volgen nog een aantal namen voor het randgebeuren op het festival. Pukkelpop gaat dit jaar door op 16, 17 en 18 augustus.

Voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar. Comtbitickets en tickets voor zaterdag zijn al een tijdje uitverkocht. Donderdag komen onder meer Björk, Snoop Dogg, Feist en Mark Lanegan Band naar Kiewit. Vrijdag treden onder andere The Stone Roses, Lykke Li, The Afghan Whigs en Martin Solveig op, en op zaterdag zijn Foo Fighters, The Black Keys, Wilco en Dizzee Rascal te zien.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. Een dagticket kost 79 euro, exclusief reservatiekosten.


27-07-2012 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dranouter Festival beloont milieuvriendelijke festivalgangers

Dranouter Festival beloont milieuvriendelijke festivalgangers


http://oi47.tinypic.com/bjvpw.jpg


Dranouter Festival wil milieuvriendelijke festivalgangers belonen. Zij die met de fiets komen, worden getrakteerd op een fietsconcert en propere kampeerders mogen rekenen op meer luxe. Dranouter wil zo de ecologische voetafdruk van het publiek binnen de perken houden.

Dranouter Festival, dat plaatsvindt op 3, 4 en 5 augustus, neemt dit jaar een aantal initiatieven om de ecologische voetafdruk van het festivalpubliek in te perken. Het festival beloont onder meer bezoekers die met de fiets komen met een extra fietsconcert. Op zaterdag 4 augustus worden fietsers naar een geheime locatie geleid waar het concert zal plaatsvinden.

Het festival wil ook maatregelen nemen op de camping. Er zal een eco-zone zijn waar kampeerders, als ze een aantal regels volgen, gebruik kunnen maken van een zone met meer comfort, met onder meer een comfortabele picknickzone met grote shelter, banken en een gemeenschappelijk barbecuetoestel. De organisatie hoopt die zone de volgende jaren uit te breiden.

Op maandagochtend tot slot biedt het festival een gratis ontbijt aan iedereen die een volle afvalzak binnenbrengt bij de hoofdingang van de camping, dit om ook kampeerders buiten de eco-zone aan te moedigen om hun vuil niet achter te laten. (br.hln)


26-07-2012 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uren na schietpartij Aurora haalt Madonna wapen boven

Uren na schietpartij Aurora haalt Madonna wapen boven


http://oi46.tinypic.com/205cphj.jpg


Madonna heeft tijdens haar MDNA-tournee zowel haar linker- als rechtertepel al getoond. Ze heeft opgetreden voor een afbeelding van een swastika en in Polen kroop ze op het podium op de dag waarop WOII herdacht wordt. Maar nu is de Queen of Pop volgens critici helemaal over de schreef gegaan. Nog geen 48 uur na de schietpartij in Aurora (Colorado), waarbij in de nacht van donderdag op vrijdag twaalf mensen omkwamen en een vijftigtal anderen gewond raakten, zwaaide Madge met een nepwapen op het podium in Schotland.

De Amerikaanse zangeres had nochtans zeker twee goede redenen om zaterdagavond het wapen, dat ze tijdens elk optreden van deze tournee al bovengehaald had, te laten voor wat het was. De eerste: de lokale autoriteiten hadden het haar gevraagd omwille van Aurora. De tweede: haar concert zou helemaal stilgelegd kunnen worden als ze een wapen bovenhaalde. Na het drama in Dunblane in 1996, waarbij een schutter zestien kinderen en hun leerkracht doodde in een turnzaal, werden de Schotse wapenwetten immers verstrengd.

"Madonna zou nog liever haar show annuleren dan zich te laten censureren", aldus iemand uit haar crew voor het optreden. "Haar hele carrière al heeft ze gevochten tegen mensen die haar dicteren wat te doen en wat te laten. Ze is niet van plan om nu te beginnen luisteren." Uiteindelijk werd haar concert in Murrayfield niet onderbroken en volgens de Schotse Daily Record zal de 53-jarige moeder van drie geen sanctie krijgen. (br.hln - foto ap)


25-07-2012 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzaam Beatles album verkocht voor 15.000 dollar

Zeldzaam Beatles album verkocht voor 15.000 dollar


http://oi50.tinypic.com/i53udf.jpg


Een zeldzame uitgave van het album 'Introducing... The Beatles' van de Beatles is vorige week voor bijna 15.000 dollar op de Amerikaanse veilingsite Ebay verkocht.

Dit album was de eerste uitgave van de Beatles in de Verenigde Staten. Het album verscheen in 1964 op het Amerikaanse platenlabel Vee-Jay. Vee-Jay had de rechten verworven van de nummers van The Beatles, nadat Capitol Records, de Amerikaanse tak van The Beatles' platenmaatschappij EMI, had aangegeven geen interesse te hebben in het uitbrengen van de single 'Please Please Me'.

Het album bestaat voor het grootste deel uit dezelfde nummers als het Britse album 'Please Please Me'. Het album stond gepland om in 1963 op de Amerikaanse markt te brengen, maar om diverse redenen werd de releasedatum uitgesteld tot 1964, tien dagen voor het album 'Meet The Beatles' uitkwam.

Platenlabel Vee-Jay Records had inmiddels wel 6000 voorkantjes van de lp-hoes laten drukken. Voor deze gelegenheid werd daarom de achterkant van de hoes dan maar benut om andere artiesten aan te prijzen. Dit album is in Beatleskringen de 'Ad Back' versie gaan heten, en is zeer zeldzaam. Vandaar de hoge prijs voor dit exemplaar op Ebay. (br.hln)


24-07-2012 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Michael Jackson vermist

Moeder van Michael Jackson vermist


http://oi47.tinypic.com/xndzlj.jpg


 De moeder van de Amerikaanse popster Michael Jackson (1958-2009), de 82-jarige Katherine Jackson, is vermist.

De Amerikaanse nieuwszender CNN berichtte vandaag dat ze zaterdagavond bij de politie in haar woonplaats als vermist is opgegeven. Een advocaat die voor de moeder werkt, Sandra Ribera, is bang dat de vrouw iets is overkomen.

Katherine Jackson verliet haar woning in het Californische Calabasas op 15 juli op weg naar Albuquerque in de staat New Mexico. De kleinkinderen van de vrouw zijn er al een week niet in geslaagd telefonisch contact met haar op te nemen. Volgens Ribera zijn er sinds de dood van Michael Jackson in juni 2009 nog niet eerder 24 uur verstreken zonder dat Katherine een of meerdere van de drie kinderen van popster heeft gebeld.

Katherine Jackson heeft verscheidene zakelijke geschillen met een aantal van haar kinderen en adviseurs. (br.hln)


22-07-2012 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
21-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig geeft Rachel Weisz een Jaguar uit 1978

Daniel Craig geeft Rachel Weisz een Jaguar uit 1978


http://oi47.tinypic.com/5otaj5.jpg


De Britse acteurs Rachel Weisz en Daniel Craig staan er niet om bekend bijzonder loslippig te zijn over hun huwelijk. Maar de 42-jarige ster uit 'The Constant Gardener' en 'The Mummy' kon het in het televisieprogramma 'The Tonight Show with Jay Leno' toch niet laten om een beetje op te scheppen over haar man.

Weisz was te gast bij Leno om haar laatste nieuwe film 'The Bourne Legacy' te promoten. Terloops verklapte ze aan de presentator dat Craig haar een Jaguar coupé uit 1978 gegeven heeft. "Hij heeft me een 1978 V12 Coupé gegeven... een Jaguar. Een blauwe Jaguar." Waarop Leno Weisz ook een geschenk gaf: een brandblusser. "Voor als je gaat rijden met die 'Jag'."

Weisz en Craig verrasten iedereen door in juni 2011 na een relatie van zes maanden te trouwen in New York City. Bij de ceremonie waren slechts vier gasten aanwezig, waaronder de dochter van Craig: Ella. Weisz had even daarvoor een bijna tien jaar lange relatie met filmproducent Darren Aronofsky, de vader van haar zoon Henry Chance, stopgezet om bij Craig te kunnen zijn. (br.hln)


21-07-2012 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe Sneijder net niet in Playboy

Yolanthe Sneijder net niet in Playboy


http://oi50.tinypic.com/35de2j5.jpg


De knappe Nederlandse voetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zou op het punt gestaan hebben zichzelf bloot te geven in het mannenblad Playboy, maar ze mocht niet van haar management.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk, die op 1 augustus weg gaat bij het magazine, biechtte op dat Yolanthe overwoog een fotoshoot voor Playboy te doen. De onderhandelingen waren zelfs al bijna rond, maar haar manager hield dit tegen omdat hij haar nog te onbekend achtte om volledig naakt te gaan. Niet lang daarna viel ze voor de charmes van de voetballer Wesley Sneijder en werd de knappe Nederlandse plotseling erg bekend en rijk, waardoor ze Playboy niet langer nodig had. Daarom borg het blootblad de plannen voor de shoot voorgoed op. (br.hln)


21-07-2012 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Calvin Harris op Tomorrowland

Geen Calvin Harris op Tomorrowland


http://oi48.tinypic.com/2d1k2tk.jpg


 De gelukkigen die erin geslaagd zijn tickets te bemachtigen voor Tomorrowland, kunnen vanaf vandaag het volledige uurschema terugvinden op de website van het dancefestival. Daarbij meldt de organisatie ook meteen slecht nieuws: topartiest Calvin Harris heeft zijn optreden in Boom jammer genoeg afgezegd.

"De line-up voor het hoofdpodium op vrijdag is een beetje gewijzigd. Ten gevolge van overvloedige studioactiviteiten en promotieverplichtingen moet Calvin Harris enkele shows afzeggen, waaronder jammer genoeg ook Tomorrowland", aldus de organisatie op haar website.

De Schot Calvin Harris is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het wereldje. Dit jaar scoorde hij met Rihanna een vette hit met 'We Found Love'. Vorig jaar zong Kelis zijn hit Bounce in.  In tegenstelling tot de meeste, verstopt hij zich niet solo achter een mixer, maar speelt hij telkens live met een band waarvan hij de zanger is.

Harris zou normaal op vrijdag 27 juli plaatsgenomen hebben op het hoofdpodium in Boom. (br.hln)


21-07-2012 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Klik op de foto om ' Who Are You? ' te beluisteren

Trouwe fans van de Britse rockband The Who die nog steeds hun kaartjes hebben van de geannuleerde show in Rhode Island in 1979, kunnen daar nu eindelijk gebruik van maken.

Het geplande optreden van The Who in Providence, de hoofdstad van Rhode Island, een staat van de Verenigde Staten, werd in 1979 door toenmalig burgemeester Buddy Cianci afgelast.

Cianci was bezorgd over de veiligheid van de bezoekers van het concert, nadat een eerder concert in Cincinnati, Ohio, volledig uit de hand liep. Elf mensen overleden in een stampvolle, uitverkochte concertzaal. De band is sindsdien niet meer in Providence geweest.

Dezelfde locatie
The Who kondigde deze week aan dat de nieuwste tour op 26 februari zal eindigen in Providence, op dezelfde locatie waar hun concert 33 jaar geleden werd geannuleerd, tegenwoordig het 'Dunkin Donuts Center'.

De manager van de locatie heeft laten weten dat de tickets uit 1979 nog geldig zijn, meldt persbureau AP. Volgens hem hebben veel ticketeigenaren een restitutie voor de geannuleerde show gekregen, maar zijn er ook velen die hun ticket als herinnering hebben bewaard.

"Ergens zijn er mensen die nog tickets hebben", zei de manager. "De vraag is, willen ze die inleveren? Als dat zo is, nemen wij ze aan."

De hoogste prijs voor een kaartje in 1979 was 14 dollar. Kaartjes voor de show in februari variëren van 57 tot 127 dollar. Het is niet bekend hoeveel mensen nog een kaartje uit 1979 hebben. (br.hln)


21-07-2012 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Klik op de foto om ' Little lies ' te beluisteren


De leden van de - oorspronkelijk Britse - band Fleetwood Mac zijn het beu om hun eigen weg te gaan, aldus de nieuwssite E! Online. De band is van plan om volgend jaar opnieuw te gaan touren met dezelfde bezetting als in 2009.

"Dat is het plan", aldus frontvrouw Stevie Nicks op de televisiezender CBS News. "Dat is wat we doen." Nicks is al een tijdje op de baan om haar soloalbum 'In Your Dreams' te promoten en ook zanger-gitarist Lindsey Buckingham is alleen op tournee met zijn cd 'Gift of Screws'. Fleetwood Mac was in 2009 nog in Europa met 'Unleashed'.

Fleetwood Mac kwam onlangs nog negatief in de aandacht nadat ex-gitarist Bob Welch op 65-jarige leeftijd zelfmoord pleegde in Nashville, Tennessee.

Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green. De muziekgroep startte als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green's Fleetwood Mac. Na het vertrek van Green werd de naam Fleetwood Mac. De bekendste hits van de band zijn: 'Go Your Own Way', 'Dreams', 'Everywhere' en 'Little Lies' (br.hln)


20-07-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
19-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter

Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter


http://oi50.tinypic.com/ehww9l.jpg


 Slechts twaalf procent van de vorig jaar ondervraagde Gentse Feestenbezoekers vindt Twitter een goede manier om bezoekers te informeren. Zeventig procent vindt het "helemaal geen goed communicatiemiddel", zo staat in een masterscriptie over risicocommunicatie op de Gentse Feesten van Katia Monteyne (UGent).

"De Feestenbezoeker staat meer open voor de klassieke weg van informatieverspreiding via de lichtkranten of vanop podia", aldus Monteyne, die 162 mannen en 175 vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën ondervroeg en waarvan 18,2 procent een smartphone bezat.

Zestig procent van de ondervraagden zweert bij lichtkranten als informatiemiddel, de helft haalt info bij politie en internet en ongeveer veertig procent bij krant en folder.

Veilige omgeving primeert
Uit het onderzoek bleek dat vooral de kans op vechtpartijen, gauwdiefstallen en overmatige drukte de bezoekers verontrusten. Monteyne zegt dat de bezoeker niet op zoek is naar informatie, maar er wel belang aan hecht dat de organisatie er alles aan doet om hen in een veilige omgeving te laten genieten. Ze suggereert om burgers meer te laten participeren, door bijvoorbeeld risico's, incidenten of onveilige situaties via sms of Twitter te melden.

Steven De Smet, domeinexpert sociale media (Politiezone Gent), wijst erop dat het gebruik van sociale media bij risico- en crisiscommunicatie pas na de ramp op Pukkelpop op de agenda kwam. "Op de Gentse Feesten is er nog niets gebeurd om te bewijzen hoe belangrijk het is, maar het gebruik van sociale media gaat enorm snel vooruit", klinkt het.

Ongeveer 1.450 mensen volgen de officiële Gentse Feesten Twitterpagina van de stad Gent, maar daarnaast zijn er ook nog pagina's van pleinorganisatoren en er wordt gecommuniceerd onder verschillende hashtags.(br.hln)


19-07-2012 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin

Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin


http://oi45.tinypic.com/3131zfa.jpg


Russell Brand zwijgt niet langer over zijn breuk met Katy Perry. De acteur geeft tijdens een interview met Howard Stern toe dat zijn huwelijk geen goede beslissing was én bevestigt hij op de koop toe dat hij een nieuwe vriendin heeft.

"Voor mijn huwelijk dacht ik: 'Ik moet met haar trouwen want ik hou zoveel van haar", vertelt de 'Rock Of Ages'-ster aan radiopresentator Howard Stern. "En toen trouwden we en dacht ik: 'Oké, dit werkt gewoonweg niet.'"

Toch is Russell nog steeds bevriend met zijn ex-vrouw. "Het was een prachtige relatie, maar het werkte vooral om praktische redenen niet. Maar nu is alles opgelost: zij is gelukkig en ik ben gelukkig", aldus Brand in een eerder interview met MTV.

Celebrity-zus
De Britse komiek heeft ondertussen een nieuwe vriendin: Isabella Brewster, de zus van 'Dallas'- en 'Fast and the Furious'-actrice Jordana Brewster. De geliefden steken hun liefde voor elkaar in elk geval niet onder stoelen of banken. Zo werden de twee al meermaals op de gevoelige plaat gelegd in LA.

"Sommige dingen in de krant zijn niet waar, maar dit klopt wél", zegt Brand over zijn relatie met Isabella. "Ik ben gewoon wat van mijn vrijheid aan het genieten." Brand voegt er aan toe dat Isabella bij hem in bed ligt tijdens zijn radio-interview met Stern.

Waarom hij bij de echtscheiding weigerde om de helft van Perry's fortuin te eisen? "Ik heb een goede job. Ik ga geen geld afpakken van andere vrouwen", luidt het. (br.hln - foto photo news)


19-07-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri knuffelt Tom Cruise plat

Suri knuffelt Tom Cruise plat


http://oi46.tinypic.com/141l6ol.jpg


De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft zijn dochter Suri voor de eerste keer in de armen kunnen sluiten sinds de scheiding van zijn echtgenote, actrice Katie Holmes.

De opnames van 'Oblivion' waren amper afgelopen of de vijftigjarige vloog naar New York om zijn jongste kind te zien. De laatste keer dat hij haar gezien had, was op 16 juni in het IJslandse Reykjavik. De twee zouden wel contact gehad hebben via telefoon en Skype.

Vorige week had de advocaat van de ster uit 'Rock of Ages', Bert Fields, gezegd dat Cruise er echt naar uitkeek om zijn dochter te zien. "Tom ziet Suri héél héél graag. Net zoals zijn twee andere kinderen. Tom is een familieman die gehecht is aan zijn kinderen. Zij zijn het centrum van zijn wereld."

De zesjarige Suri hield zich stevig vast aan haar vader terwijl hij haar in en uit het New Yorkse Greenwich-hotel droeg. Cruise had volgens celebwebsite TMZ geen contact met zijn ex toen hij zijn dochter ophaalde. (br.hln - foto reuters)


18-07-2012 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire nog even recordhouder langste radiomarathon

Peter Van de Veire nog even recordhouder langste radiomarathon

http://oi46.tinypic.com/34s1gnq.jpg


Guinness World Records heeft gisteren het radiomarathonrecord van Peter Van de Veire officieel erkend. Nog vandaag raakte bekend dat de Amerikaanse radiopresentator Tom Berg het record intussen verbroken heeft. Hij presenteerde 187 uur aan een stuk, twee uur langer dan Van de Veire.

Het record moet nog bevestigd worden, maar Van de Veire en de MNM-ploeg feliciteren de man met zijn prestatie. "Straf wat die man gedaan heeft, ik weet uit eigen ervaring dat het absoluut niet gemakkelijk is," zegt de voorlopige recordhouder in een reactie.

Tot de bevestiging van Bergs record door Guinness World Records is de MNM-presentator recordhouder in de categorie 'Langste marathon, radio-dj'. Voor Van de Veire en MNM was het wereldrecord nooit de belangrijkste drijfveer. "Het ging vooral om de solidariteit met de blokkende studenten die in juni traditioneel zware tijden beleven, en voor wie de radio 's nachts soms de enige vriend was", aldus de voorlopige recordhouder.

De recordpoging ging op 11 juni om 6 uur van start, en eindigde op 18 juni om 23 uur, goed voor in totaal 185 uur. (br.hln - foto pfoto news)


18-07-2012 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan brengt in september 35ste album uit

Bob Dylan brengt in september 35ste album uit


http://desmond.imageshack.us/Himg837/scaled.php?server=837&filename=bobdylano.jpg&res=medium


Bob Dylan brengt op 11 september onder de naam 'Tempest' zijn 35ste album uit, zo heeft zijn platenmaatschappij Columbia Records bekendgemaakt.

De 71-jarige Amerikaanse bard heeft tien nieuwe liedjes opgenomen, aldus Columbia Records. Producer was Jack Frost, of een aloud pseudoniem van Dylan.

Op 11 september zal het ook vijftig jaar geleden zijn dat Robert Zimmerman zijn eerste plaat uitbracht. Het bevatte "standards" van de Amerikaanse folk en twee eigen liedjes.

Het jongste album van Dylan heet 'Together Through Life' en dateert van 2009.


17-07-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Queen of Country Music' Kitty Wells (92) overleden

'Queen of Country Music' Kitty Wells (92) overleden

Klik op de foto om ' It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels ' te beluisteren

Countryzangeres Kitty Wells is op 92-jarige leeftijd overleden in haar huis in Nashville (Tennessee) aan de gevolgen van een beroerte. Wells, ook wel de 'Queen of Country Music' genoemd, is vooral bekend van haar hit 'It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels'. Met die hit werd ze de eerste vrouwelijke zangeres ooit aan de top van de Amerikaanse countryhitlijsten.

Wells werd op 30 augustus 1919 geboren als Ellen Muriel Deason in Nashville. In 1976 werd ze de tweede vrouw ooit in de Country Music Hall of Fame. Volgens historicus Joel Withburn was Wells de zesde meest succesvolle countryzangeres ooit, na Dolly Parton, Loretta Lynn, Reba McEntire, Tammy Wynette en Tanya Tucker. In 1991 mocht ze een Grammy Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, als achtste vrouw ooit.

In 1937 trouwde ze met muzikant Johnnie Wright, die in 2011 overleed. Samen hadden ze drie kinderen, Ruby, Carol Sue en Bobby, acht kleinkinderen en twaalf achterkleinkinderen. (br.hln)17-07-2012 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Deep Purple rouwt om overleden toetsenist Jon Lord (71)

Deep Purple rouwt om overleden toetsenist Jon Lord (71)


http://oi50.tinypic.com/jgr0ud.jpg


Medestichter en toetsenist Jon Lord van rockband Deep Purple is vandaag op 71-jarige leeftijd in de London Clinic overleden. Dat meldt het muziekblad NME. Lord leed al een tijdje aan kanker aan de pancreas. In een communiqué luidde het aldus: "Jon is van de Duisternis naar het Licht gegaan".

Lord stichtte in 1968 samen met drummer Ian Pace de inmiddels legendarische Britse hardrockgroep. Hij bleef bij de groep tot hij in 2002 met muziekpensioen ging.

Hij schreef mee aan de bekendste songs van de band, waaronder het onvermijdelijke 'Smoke on the Water'. Hij verzorgde de intussen wereldberoemde -en grijsgedraaide- orgelriff waarmee de evergreen 'Child in Time' begint.

Lord werkte ook samen met groepen als Whitesnake, Paice en de Flower Pot Men. (br.hln)


17-07-2012 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

http://oi48.tinypic.com/auf69e.jpg


Muzikanten Steven Tyler en Jennifer Lopez hebben laten weten dat ze hun kat sturen naar de Amerikaanse talentenjacht 'American Idol', maar lang zal het niet duren eer de twee juryleden vervangen zijn. Niemand anders dan Aretha Franklin staat te springen om hun nog warme plaatsen in te nemen. Dat heeft de soullegende via een e-mail aan de Amerikaanse televisiezender CNN laten weten.

De zeventigjarige Queen of Soul is blijkbaar een grote fan van de show en heeft voorgesteld om zangeres Patti LaBelle (68) mee te nemen als sidekick. Televisiezender Fox, waarop het programma uitgezonden wordt, heeft nog niet gereageerd, maar een ster van Franklins kaliber kan wel eens exact zijn wat 'American Idol' nodig heeft, aldus CNN.

Na het vertrek van Tyler en Lopez blijft enkel bassist en producer Randy Jackson nog over in de jury, maar de kans bestaat dat ook hij de show verlaat. (br.hln)


16-07-2012 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Leute verzekerd met Madonna: zaterdagavond toonde ze in Parijs haar linkerborst, kwestie van de cirkel rond te maken. Vorige maand had de 'Queen of Pop' immers in Istanboel ook al haar rechterbult geflasht. Opvallen deed ze echter vooral door in een video Marine Le Pen (opnieuw) met hakenkruis af te beelden.

De duizenden fans gingen collectief uit hun dak toen de 53-jarige popdiva haar bh naar beneden trok. Hoeft het nog gezegd dat de flitslampen overuren draaiden in het uitverkochte Stade de France? Als extraatje gunde ze de liefhebbers ook nog een blik op haar zwarte G-string.

De actie met het hakenkruis zal deze keer niet zonder gevolg blijven. De vicepresident van de Franse extreemrechtse partij Front National kondigde alvast aan een proces te zullen aanspannen. Op de beelden kwam meteen na Le Pen Madonna zelf -met snorretje- in beeld. Eerder had ze dezelfde omstreden video ook al in Tel Aviv op haar publiek losgelaten. Op 21 augustus komt de Amerikaanse nog eens naar Frankrijk voor een concert in Nice. (br.hln)


16-07-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

http://oi47.tinypic.com/mhx5p0.jpg


Sage Stallone, de zoon van de werelberoemde acteur Sylvester Stallone, is overleden. Volgens showbizzsite tmz.com stierf Sage aan een overdosis pillen. Sly's zoon werd amper 36.

De omstandigheden van Sages dood zijn nog onduidelijk. Volgens tmz heeft ofwel de meid ofwel Sages vriendin hem gevonden in zijn appartement in Studio City in Los Angeles. De hulpdiensten werden opgeroepen maar die moesten Sage Stallone ter plaatse doodverklaren.

Er loopt een onderzoek naar de doodsoorzaak, of die al dan niet intentioneel was. Met andere woorden: Sage Stallone zou zichzelf van het leven kunnen beroofd hebben. Het hoeft niet gezegd dat zijn papa, Sylvester Stallone, kapot is van het nieuws.

Sage trad in de voetsporen van zijn vader en werd acteur, en later ook producer en regisseur. Sly liet zijn zoon in 1990 voor het eerst opdraven in 'Rocky 5', waarin hij de zoon van Rocky, Robert Balboa, speelde. In 1996 had Sage Stallone een rol in de film 'Daylight', ook al naast zijn vader. Sages moeder is Sasha Czack, de eerst vrouw van Sly.

Sage Stallone zou niet depressief geweest zijn. Integendeel hij stond op trouwen met zijn vriendin. "Hij had zijn hele leven nog voor hem", zei de advocaat van de familie Stallone, George Braunstein, aan LATimes.com. In mei 2007 trouwde Sage Stallone met Starlin Wright maar het huwelijk liep al na tien maanden op de klippen.  (br.hln)


14-07-2012 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

http://oi48.tinypic.com/wv319j.jpg


Na Steven Tyler gisteren kondigt nu ook Jennifer Lopez aan dat zee stopt als jurylid in 'American Idol'. De 42-jarige zangeres wil zich eveneens meer toeleggen op andere zaken dan de Amerikaanse talentenjacht.

Het was dan toch niet om haar prijs op te drijven. Het dreigement van J.Lo om net als Aerosmith-frontman Steven Tyler de brui te geven aan 'American Idol' was niet fake. In een emotioneel telefoongesprek met Ryan Seacrest, de presentator van de talentenshow, zei ze in zijn ochtendlijke radioprogramma: "Iets moest eraan geloven. Ik was bang voor dit gesprek met jou. Ik voel echt dat ik terug moet naar andere dingen die ik doe. Ik zou 'Idol' voor de rest van mijn leven kunnen doen, ware het niet dat ik dan andere zaken moet opgeen. Maar het was fantastisch!"

Klinkt heel bekend in de oren allemaal, na het verhaal van Steven Tyler gisteren. Maar er is wel één groot verschil: Jennifer sluit een terugkeer volgend seizoen als mentor niet uit.

J.Lo zat de voorbije twee edities samen met Steven Tyler en Randy Jackson in de jury van 'American Idol'. Geen idee of we morgen ook Randy's vertrek moeten aankondigen in deze kolommen. (br.hln)


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler stapt uit 'American Idol'

Steven Tyler stapt uit 'American Idol'


http://oi47.tinypic.com/34i049h.jpg


Aerosmith-frontman Steven Tyler past voor een derde seizoen als jurylid in 'American Idol'. De zanger wil zich weer volledig toeleggen op zijn muziek.

De laatste twee edities van 'American Idol' bekleedde Tyler een juryzitje in de talentenjacht naast Jennifer Lopez en Randy Jackson. Het inmiddels al twaalfde seizoen van de show zal zich echter zonder Steven Tyler afspelen. "Te ver van de band gebleven", klinkt het. "Na diep nadenken heb ik besloten dat het tijd is om mijn maîtresse 'American Idol' te verlaten. Ik heb te veel afstand genomen van mijn eerste liefde, Aerosmith, maar nu ben ik terug. Ik smeek niet op handen en voeten, maar ik sla met de band de deur open met gebalde vuisten."

Tyler geeft toe dat hij het erg naar zijn zin had als jurylid in 'American Idol'. Maar de rockersplicht roept. En hij belooft meteen vuurwerk de komende jaren. Op zes november al komt hun nieuwe album, 'Music from Another Dimension', uit.

'American Idol' is zo tevreden over het gepresteerde jury- en mentorwerk van Steven Tyler dat hij te allen tijde mag terugkeren naar de populaire tv-show. Ook Jennifer Lopez liet overigens weten niet zeker te zijn om opnieuw te zetelen als jurylid. Dat kan natuurlijk ook een schijnbeweging zijn om haar prijs wat op te drijven...


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Het achtste hoofdstuk van het grote Tomorrowland-sprookjesbook is bijna klaar om ontdekt te worden. Vandaag licht de organisatie al een tipje van de sluier met een introductievideo op YouTube, waarin alle magische figuren aan bod komen die straks het recreatiedomein in Boom zullen sieren.

Feeën, kwelgeesten, elven, dwergen, zeemeerminnen, kabouters en nog veel meer. Zij moeten je meenemen naar de sprookjeswereld die ook Tomorrowland 2012 belooft te zijn. Of -zoals de video het zegt- naar de 'World of Wisdom', waar deze mooie schepsels in een wereld ver van de onze leven. Wezens ook die de sleutel hebben naar legendarische verhalen die ze creëren, aanpassen en verzamelen. De sprookjesboeken zijn dan ook het thema van de nakende achtste editie van TML. De mainstage wordt als een grote 'boekenkast' volledig in 3D opgebouwd: gigantisch grote boeken, liggend, staand, open en dicht.

Aan de festivalgangers straks om dat pad vol met verrassingen te volgen en ontdekken. Of hoe Tomorrowland en haar wonderbaarlijke sprookjeswereld ook dit jaar als credo heeft dat niets is wat het lijkt. (br.hln)


14-07-2012 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

http://oi45.tinypic.com/2jazqz4.jpg


Onaangenaam bezoek op deze vrijdag de dertiende voor Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck. Het acteurskoppel heeft naar verluidt inbrekers over de vloer gehad.

De inbraak deed zich gelukkig niet bij hen thuis voor. Wel forceerden inbrekers de deur van hun restaurant 'Yam Thai' in Antwerpen. De dieven gingen aan de haal met geld uit de kassa en een gsm.

Het koppel baat sinds enkele maanden een succesvol Thais eethuis uit op het Antwerpse Zuid. De dieven zagen blijkbaar hun kans schon om er na sluitingstijd een kijkje te gaan nemen. Hoe groot de buit is, is niet geweten. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor. (br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


Rolling Stones-gitaris Keith Richards (68) heeft op de vijftigste verjaardag van de legendarische rockgroep een nieuw optreden van de band aangekondigd. Er hebben "een paar repetities" plaatsgevonden, verklaarde Richards aan de Britse omroep BBC. "Ik denk dat het zeker zal gebeuren", aldus Richards. "Maar wanneer? Dat kan ik niet zeggen."

De afgelopen maanden waren al meerdere geruchten de wereld in gestuurd over een mogelijke jubileumtournee van Keith Richards, zanger Mick Jagger, drummer Charlie Watts en gitarist Ron Wood. "We zijn samengekomen en het voelde goed aan", zegt Richards daar nu over.

The Rollin' Stones - toen nog zonder de letter "g" in de groepsnaam en met een iets andere bezetting - traden op 12 juli 1962 voor het eerst op in de Londense Marquee Club in Londen. Die dag geldt dan ook als de oprichtingsdatum van de groep, die later wereldberoemd werd dankzij klassiekers als '(I Can't Get No) Satisfaction' en 'Paint It Black'.

De laatste wereldtournee van de Stones - 'A Bigger Bang' - eindigde in 2007 in Londen. De band had toen meer dan twee jaar lang gespeeld, voor in totaal meer dan 4,5 miljoen mensen uit 32 landen. De ticketverkoop leverde 558 miljoen dollar (454 miljoen euro) op. Volgens BBC ging het op dat moment om de meest wintstgevende tournee ooit.(br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer

Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer


http://oi47.tinypic.com/34xkodi.jpg


Grapjurk en acteur Russell Brand, net gescheiden van Katy Perry, heeft zichzelf een nieuwe uitdaging gesteld. Tegen het einde van de zomer wil hij de 'Kamasutra' uitgelezen én uitgevoerd hebben. De Kamasutra is het wereldberoemde Indiase leerboek over de kunst der liefde, waarin 64 seksstandjes worden beschreven met mooie illustraties en met ronkende namen als 'de kruiwagen'.

Een vriend van Russell klapte uit de biecht bij de Daily Star: "Russ schafte zich begin deze zomer een kopie van het boek aan en nu wil hij de uitdaging aangaan. Het is al lang een doel van hem. Nu hij weer vrijgezel is, lijkt hem het moment geschikt om ervoor te gaan. Hij beschouwt het als de professionele versie van dat 'Fifty Shades of Grey'-boek."

"Hij verveelt zich nogal snel en probeert zichzelf dan maar te vermaken. Hij stelt zich altijd nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht", aldus zijn kameraad. "Maar om eerlijk te zijn: hij wil zich ook verdiepen in de filosofie van het boek, naast de pleziertjes." (br.hln)


12-07-2012 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz opnieuw zwanger?

Penelope Cruz opnieuw zwanger?


http://oi48.tinypic.com/2n66vsi.jpg


Als we het Spaanse tv-programma 'Espejo Publico' op Antena 3 mogen geloven, is actrice Penelope Cruz opnieuw zwanger. De Spaanse schone heeft al een 17 maanden jong zoontje Leonardo met haar man annex acteur Javier Bardem. Antena 3 citeert een bron die dicht bij het koppels staat en een 'insider' die onlangs samengewerkt heeft met de actrice in Madrid. Aan die laatste zou de 38-jarige Penelope bevestigd hebben dat ze nu drie maanden zwanger is.

Onlangs stelde Penelope dat ze als huisvrouw de tijd van haar leven heeft, waarbij Leonardo het beste is wat er op de wereld bestaat. "Thuisblijven voor je zoontje is gewoon prachtig. Ik kan koken en vind het belangrijk elke dag iets vers voor te schotelen. Gekke diëten zijn niet aan mij besteed. Wel de gezonde Mediterraanse keuken waarvan ik houd. Goed en veel eten is belangrijk."

Penelope gaf ook aan dat ze dankzij de komst van Leonardo alles beter kan relativeren. "Vroeger was ik constant bezig me zorgen te maken over vanalles. Zelfs als klein meisje zeiden mensen me dat ik me veel te snel veel te druk maakte. Nu doe ik dat, dankzij mijn zoontje, een pak minder. Al heeft dat misschien ook te maken met het feit dat ik door Leonardo veel minder tijd heb om na te denken over dingen." (br.hln)


12-07-2012 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Klik op de foto om ' Dancing In The Street ' te beluisteren

Mick Jagger had een langdurige en intense relatie met David Bowie. Dat beweert Christopher Andersen, schrijver van een boek over de sexy oppergod van de Rolling Stones.

Het is een gerucht dat al eeuwen de ronde doet: Jagger en Bowie zouden meer dan zomaar goede vrienden geweest zijn. Andersen bevestigt het nu. De twee klasbakken ontmoetten elkaar begin jaren 1970 en zouden meteen voor elkaar charmes gevallen zijn en niet alleen voor de muzikale, als we Andersen mogen geloven.

De heren knoopten begin 1973 een relatie aan na een bezoekje van Jagger aan de loge van Bowie. Jagger was opgewonden van het optreden en van het een kwam het ander. "Ah, het was de tijd van de pailletten en iedereen wou deel zijn van de biseksuele revolutie. Mick verschilde daarin niet van de anderen", vertrouwde zanger Chuckie Starr, Andersen toe. "Jagger en Bowie waren de ganse tijd samen zonder hun vrouwen en ze staken hun liefde voor elkaar niet weg."

Het getuigenis van een zangeres die bij Bowie inwoonde spreekt ook voor zich. "Mick en David hadden een seksuele obsessie voor elkaar", luidt het. Ze nam zelf ook deel aan de feestjes van de twee heren maar ze bleef daarbij naar eigen zeggen afzijdig. "Ik keek gewoon toe", beweert ze in alle anonimiteit. (br.hln)


11-07-2012 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodster voor Slash

Hollywoodster voor Slash

http://oi48.tinypic.com/ig90kp.jpg


De 46-jarige gitarist Slash is vereeuwigd met een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Een bijzonder moment, vond de Brits-Amerikaanse rocker, des te meer omdat hij slechts een paar straten verderop ooit als jongeling voor het eerst een gitaar ter hand nam.

Slash (echte naam Saul Hudson) werd geboren in Groot-Brittannië, maar groeide op in Californië. Hij droomde er toen al van om een rockster te worden, "net als Led Zeppelin'', zei hij op de feestelijke ceremonie. De gitarist maakte furore met Guns N' Roses. Na zijn vertrek bij de band in 1996 bleef hij volop muziek maken en optreden, zowel met zijn band Velvet Revolver als solo.


11-07-2012 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri gaat bij Katie wonen

"Suri gaat bij Katie wonen"


http://oi50.tinypic.com/2dv7gxf.jpg


Katie Holmes en Tom Cruise hebben ontzettend snel een akkoord bereikt over hun scheiding. Ook over hun zesjarige dochter Suri lijkt het ex-koppel een overeenkomst gevonden te hebben. De spruit gaat bij haar moeder in New York wonen, maar Tom mag haar wel vaak bezoeken.

"Ze houden allebei ontzettend veel van hun dochter", aldus een bron tegen People.com. "Tom vindt dat Suri bij haar moeder moet zijn." De acteur had geen zin om zijn gezin door de modder te sleuren en ook Katie voelde niet veel voor een scheiding die constant in de media wordt gevoerd.

Suri zou ook de reden zijn waarom Tom en Katie zo snel tot een akkoord kwamen. In het begin dat het nieuws over hun scheiding uitlekte, stond het ex-koppel met getrokken messen tegenover elkaar, maar gelukkig beseften ze snel dat Suri daar de dupe van zou worden.

De 33-jarige actrice, die al langer een boon heeft voor New York, verhuisde onlangs met Suri naar een driekamerappartement. Katie zou van plan zijn om haar dochter, die tot nu toe thuis les kreeg, naar een privéschool te sturen in Manhattan. De 50-jarige Tom woont voornamelijk in Los Angeles met zijn tienerkinderen Connor (17) en Bella (19). (br.hln)


10-07-2012 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over vijf jaar rookverbod op elk festival en straks ook geen alcohol meer

"Over vijf jaar rookverbod op elk festival en straks ook geen alcohol meer"


http://oi45.tinypic.com/2604pi0.jpg


"De festivalbelevenis zal de komende jaren drastisch veranderen. Binnen vijf jaar geldt een rookverbod op elk festival, dat staat buiten kijf. Ook alcohol zal aan banden gelegd worden." Dat vertelde Pinkpoporganisator Jan Smeets ons toen we hem op de wei in Roskilde tegen het lijf liepen. Smeets denkt dat alcohol straks zelfs helemaal zal verdwijnen op festivals, maar dat is wel iets waar "hij zich wil tegen verzetten". Smeets pleitte na Pinkpop al voor een avondklok (23 uur) voor festivals en zei er een wetgeving moet komen waardoor festivals niet langer dan drie dagen mogen duren.

"In eerste instantie zullen polsbandjes je leeftijd verraden en onder de achttien zal je geen bier meer krijgen. Een joint roken zal in de toekomst ook niet meer kunnen. Het aantal blowers op Pinkpop is sowieso zeer gering, laat iemand voor die mensen maar een apart festival organiseren". Jan Smeets, organisator van Pinkpop, maakt zich sterk dat muziekfestivals in de toekomst op alle vlakken 'clean' zullen zijn.

Smeets was het voorbije weekend op het Roskilde festival in Denemarken. "Het is de twintigste keer dat ik hier kom. Ik ga overal in de wereld naar festivals. Of ik hier nog iets kan opsteken? Wel, ik vind dat wij op Pinkpop meer aandacht hebben voor veiligheid. Wij hebben enkele jaren geleden de kalm-aan-straat uitgevonden." (Nota van de redactie: al bij al een vreemde vaststelling, Roskilde is volgens ons zowat het veiligste festival ter wereld en eentje waar al jaren lang tientallen kalm-aan-straten zijn).

"Kijk, dat hele groene verhaal van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn houdt geen steek zo lang je mensen de boel laat verpesten met hun sigaretten. Op festivals in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland is roken al verboden. Dat is toch logisch? Tachtig procent van de mensen sterven aan de gevolgen van roken. Van roken ga je dood, punt. Eerst begin je te hoesten, dan word je ziek en ga je dood. Simpel. Bovendien haal je de planeet om zeep. Op Pinkpop zullen we beginnen met een rookvrije zone en na enkele jaren zal er een algemeen rookverbod gelden. Dat is ook wat de politici zullen eisen. Let op, dat zijn mensen waarvoor de burger heeft gestemd, dat zijn geen marsmannetjes. Vergeet ook niet dat tabak zoals we het nu kennen pas sinds de zestiende eeuw bestaat. De indianen rookten vroeger gewoon gras".

We merken op dat de Nederlanders nog altijd veel gras roken, wat je duidelijk kan ruiken als je bijvoorbeeld over de weide Pinkpop loopt.

"Ja, en dat is een grote fout geweest van de Nederlandse overheid, dat jarenlange gedoogbeleid was foute boel. Maar vergis je niet: het is een kleine minderheid die blowt. Wij laten dat elk jaar onderzoeken op Pinkpop. Het percentage bezoekers dat drugs gebruikt, is te verwaarlozen. Daar draait popmuziek toch niet om, de popcultuur en hoe ze is ontstaan, heeft toch niets met drugs te maken. Dat popmuziek onlosmakelijk verbonden zou zijn met hedonisme, is een verzinsel van de pers. Let er eens op: van de tien journalisten zijn er acht die hun shaggie op hun knie zitten te draaien."

"Drugsvrije festivals, dat is geen utopie, dat zal binnenkort realiteit zijn. Opnieuw: omdat de politici het zullen eisen. Vergeet niet dat er op een festival als Glastonbury elk jaar gemiddeld vijf doden vallen. Akkoord, in een stadje met 130.000 inwoners kan je op een weekend ook vijf sterfgevallen hebben. Maar op een festival zijn die haast altijd druggerelateerd. De jongens die drugs willen gebruiken, kan je er uithalen en voor hen een apart festival organiseren. Of de overheid dat zal toelaten? Dat is dan mijn probleem niet meer".

"De politici zullen in de nabije toekomst ook geen alcohol op festivals meer tolereren. Maar daar wil ik me tegen verzetten. Dat je middels je polsbandje je leeftijd moet verantwoorden, daar heb ik geen probleem mee. Maar alcohol volledig bannen, is volgens mij niet haalbaar. Wat krijg je dan? Dat iedereen buiten het festivalterrein gaat drinken en stomdronken op het festival aankomt". (br.hln)


10-07-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Bruce Springsteen doet een Courteney Cox'je in Parijs

Dochter Bruce Springsteen doet een Courteney Cox'je in Parijs

Klik op de foto om het filmpje van vader en dochter te bekijken


Het is een traditie: tijdens het nummer 'Dancing in the Dark' kiest muzikant Bruce Springsteen een dame uit het publiek die hij het podium op trekt om samen te dansen. In de originele video uit 1985, geregisseerd door Brian de Palma, koos Springsteen een meisje uit het publiek dat later wereldberoemd zou worden als Monica Geller in 'Friends': Courteney Cox.

Afgelopen donderdag verraste hij de tienduizenden toeschouwers in Parijs door niemand minder dan zijn dochter Jessica op het podium uit te nodigen. De 21-jarige is de tweede van zijn drie kinderen en een getalenteerd amazone. Ze staat op de Amerikaanse longlist voor deelname aan de Olympische Spelen deze zomer. (br.hln)


09-07-2012 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes maakt film over alleenstaande moeder

Katie Holmes maakt film over alleenstaande moeder


http://oi50.tinypic.com/2dv7gxf.jpg


Sinds ze vorige week de scheiding aanvroeg van Tom Cruise, heeft Katie Holmes nog niet stilgezeten. Na gastoptredens in tv-programma's zoals 'Project Runway', ziet het er dan ook niet naar uit dat Katie het kalmer aan gaat doen nu ze haar carrière in een hogere versnelling probeert te krijgen.

De 33-jarige Holmes begint volgende week met de opnames van een nieuwe film, 'Molly', waarvan ze het script deels zelf schreef. Ironisch genoeg volgt het verhaal het leven van een alleenstaande moeder en haar dochter. Erg actueel nu ze zelf het hoederecht over 6-jarig dochtertje Suri probeert te verkrijgen. (br.hln)


09-07-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni aan Mick Jagger:

Carla Bruni aan Mick Jagger: "Ik zal altijd je minnares zijn"


http://oi47.tinypic.com/11b5gfs.jpg


De Frans-Italiaanse zangeres Carla Bruni, nu 44 jaar, was zo zot van Rolling Stone Mick Jagger dat ze met hem naar Thailand ging, amper een dag nadat zijn vrouw Jerry Hall bevallen was van dochter Georgia May. Dat staat in het boek 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger', waarin auteur Christopher Andersen de affaire tussen Bruni en Jagger in detail uit te doeken doet. De twee zouden in totaal zeven jaar samen geweest zijn. De relatie betekende het einde van Jaggers huwelijk.

Mick Jagger ontmoette Carla Bruni, toen 23 jaar, voor het eerst tijdens de Urban Jungle tour in 1990. De Française was toen samen met rocker Eric Clapton. "Ik wist dat Mick voor Carla zou vallen", vertelt Clapton in het boek, waaruit geciteerd wordt in de Britse tabloid The Daily Mail. "Ik heb Mick gesmeekt om van haar weg te blijven. Ik heb hem zelfs gezegd dat ik dacht dat ik verliefd was op haar."

Maar de toen 46-jarige Jagger liet zich niet tegenhouden door zijn vriend en hoewel hij getrouwd was met het Texaanse topmodel Jerry Hall, begon hij in 1992 een affaire met Bruni.

In diezelfde periode had Bruni naar verluidt ook een flirt met de Amerikaanse zakenman Donald Trump. Volgens Anderson wilde Bruni Jagger zelfs dumpen voor Trump, als die zijn verloving zou afbreken. "Ze belde me voortdurend", aldus Trump. "Ze probeerde me weg te krijgen van Marla. Ik was zelf al van plan om haar te verlaten, maar ze gebruikte elke psychologische truc in het boek. Op de duur werd Carla een vrouw die moeilijk leuk te vinden is."

Bruni bleef dus bij Jagger (tot 1999 zelfs) en de ochtend nadat Jerry Hall in Londen bevallen was van dochter Georgia May, op 12 januari 1992, vertrokken de twee zelfs samen naar Thailand. Volgens het boek deden ze in de luxevilla in Phuket geen moeite om hun relatie te verbergen. Toen Hall haar man er opbelde, zou ze gevraagd hebben of hij daar met Carla Bruni was. Jagger zou dat ontkend hebben.

Later heeft Hall volgens het boek een briefje van Bruni onderschept waarop ze geschreven had: "Ik zal voor altijd jouw minnares zijn". "Ik ben toen ingestort", aldus Hall. "Ik heb zo hard gehuild. Ik voelde me ziek. Dat was onvergeeflijk." De twee modellen zouden een aanvaring gehad hebben in de lobby van een Ritz-hotel. Hall zou naar Bruni geroepen hebben: "Waarom kan je mijn man niet met rust laten?" Hall en Jagger gingen in 1999 uiteen, hetzelfde jaar waarin ook de affaire met Bruni eindigde. Hall en Jagger hebben samen vier kinderen: Elisabeth (1984), James (1985), Georgia May (1992) en Gabriel (1997).

In het boek staat verder ook nog dat Carla Bruni's huidige echtgenoot, de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, drie jaar geleden weigerde om een appartement te kopen in Parijs omdat Jagger in de buurt woonde. Sarkozy zou bijzonder jaloers zijn op alle mannen in het leven van zijn echtgenote, maar vooral op Mick Jagger (br.hln)09-07-2012 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt is een echte groomzilla

"Brad Pitt is een echte groomzilla"


http://oi49.tinypic.com/72rbmh.jpg


Als we de laatste berichten over Brangelina mogen geloven is Brad Pitt getransformeerd in een monster. Als een complete controle freak wil hij elk detail van het aankomend huwelijk bepalen, tot grote ergernis van vrouwlief Jolie.

"Brad is vastberaden een trouwfeest te geven dat niemand ooit zal vergeten", aldus een bron in the Enquirer. Volgens de 'roddelgazet' is Pitt te geobsedeerd om een trouwplanner al het werk te laten doen.

Zo zou hij regelmatig naar hun Franse optrekje Chateau Mirval vliegen om Europese topchefs op de rooster te leggen. Ook de outfits van de zeskoppige kroost en de logistieke details voor het overvliegen van George Clooney, Clint Eastwoord, Johnny Depp en co, zouden hoog op zijn agenda staan.

Angelina, die ondertussen in Londen is voor de opnames van haar nieuwe film 'Maleficent', zou niet meer doen dan met haar ogen rollen. Naar verluidt uitte ze haar ergernis door te zeggen dat Brad maar moet laten weten wanneer ze moet opdagen en wat ze moet dragen.


08-07-2012 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crammerock in Stekene strikt White Lies

Crammerock in Stekene strikt White Lies


http://oi48.tinypic.com/168h7he.jpg


De Britse topband White Lies speelt deze zomer exclusief op de 22ste editie van Crammerock in Stekene. Dat laat de organisatie weten.

"Met White Lies haalt Crammerock één van de populairste bands uit de internationale rockscene in huis", aldus Robin Tulkens en Geert Robbrecht van Crammerock. "Vlak voor ze de studio induiken voor de opnames van hun derde langspeler, spelen ze er hun enige zomerconcert op Vlaamse bodem."

Crammerock strikte ook Etienne De Crécy, sinds zijn hit "Super Discount" uit 1996 beschouwd als dé grondlegger van de Franse house. Ook hiphop-icoon Grandmaster Flash doet het festival in Stekene aan. In de komende weken worden nog een 25-tal namen aangekondigd, naast eerder voorgestelde groepen zoals onder meer Arsenal, Triggerfinger, De Mens, Compact Disk Dummies, Ozark Henry, Merdan Taplak, Mumbai Science, Safi & Spreej.

Ticktes zijn vanaf vandaag te koop via www.crammerock.be en in alle Free Record Shop-filialen in de Benelux. Het festival was de voorbije drie jaar op voorhand uitverkocht. (br.hln)


07-07-2012 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe

Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe


http://oi48.tinypic.com/1zxsgle.jpg


Prins Harry is verliefd. De Britse royal zou voor de charmes van de blonde 'Three Musketeers'-actrice Gabriella Wilde zijn gevallen. Dat maakt The Sun vandaag bekend.

Hoewel de prins tot over zijn oren verliefd is op de blondine, is de kans klein dat de twee ook effectief een koppel zullen worden. De 23-jarige actrice wil volgens een vriend van haar geen relatie met Harry. "Omdat hij blauw bloed heeft", klinkt het.

"Harry is Gabriella's grootste fan, en zij vindt Harry ook heel leuk. Maar ze heeft geen zin om een tweede Kate Middleton te worden", vertelt de kameraad aan de Britse krant. "Ze vindt alle aandacht die Kate krijgt maar niets."

Wilde, wier echte naam Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe is, schitterde vorig jaar nog aan de zijde van Orlando Bloom in 'The Three Musketeers'. De actrice is momenteel druk bezig met de opnames van een remake van 'Carrie', een horrorfilm uit 1976.

De 27-jarige prins Harry werd sinds zijn breuk met Chelsy Davy aan verschillende blondines gelinkt. Zo zou hij relaties hebben gehad met onder andere Florence Brudenell-Bruce, een 26-jarig model. Harry gaf een paar maanden geleden echter nog toe dat hij zich af en toe eenzaam voelt als prins van Groot-Brittannië. (br.hln)


07-07-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Belcanto neemt voorbeeld aan Jezus Christus

Guido Belcanto neemt voorbeeld aan Jezus Christus

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Volgens Guido Belcanto stond in de sterren geschreven dat hij zanger moest worden. Zijn drijfveer is compassie. "Jezus Christus is een voorbeeld voor alle kunstenaars: hij gaf zijn leven voor zijn roeping."

Guido Belcanto maakt al sinds 1989 onder eigen naam platen, met als recentste zijn eerder dit jaar verschenen langspeler 'Een Man Als Ik'.

"Lange tijd wist ik eigenlijk niet goed wat ik met mijn leven wilde aanvangen", vertelt de zanger tijdens een bezoek aan zijn 'heiligdom' in de bossen bij Turnhout. "In feite was ik een nogal ambitieloze jongeman. Ik was dertig jaar toen ik besloot om straatzanger te worden. Ik stapte een café binnen, zong en ging met de hoed rond. Het bleek dat ik met mijn zangstem mensen zodanig kon ontroeren dat ze begonnen te wenen."

In zijn vroege werk zong Belcanto al onverbloemd over seks en ging hij tekeer tegen zijn katholieke opvoeding, tot verdriet van zijn moeder. "Het was voor haar alsof de duivel bezit van me had genomen." Toch heeft veel van die opvoeding zijn plek gevonden in het huidige denkraam van de chansonnier. Belcanto gelooft dat muziek maken zijn lotsbestemming is; hij spreekt in dat kader zelfs van 'een religieus gevoel'.

Bij hem thuis heeft dat gevoel gestalte gekregen in de vorm van talloze Christusbeelden, die net zo goed een idee geven van Belcanto's karakter als de met mos begroeide auto naast het huis en de her en der opduikende schilderijen van vrouwelijk naakt. "Ik heb veel medeleven in mij, ik trek me het lot van de onfortuinlijke mensen aan", zegt hij. "Een kunstenaar moet net als Jezus Christus zijn leven geven voor zijn roeping. Ik heb een roeping, hè. Dit is geen business, geen carrière - dit is een manier van leven. Al in mijn periode als kroegzanger voelde ik mij een soort verlosser."


07-07-2012 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top weigerde miljoen dollar om baarden af te scheren

ZZ Top weigerde miljoen dollar om baarden af te scheren


http://oi47.tinypic.com/11hzzw8.jpg


De bebaarde gitaristen van rockgroep ZZ Top, Billy Gibbons en Dusty Hill, hebben ooit een aanbod van 1 miljoen dollar (795.000 euro) van een fabrikant van scheermesjes om hun baarden af te scheren vriendelijk doch beslist afgewezen.

De baarden zijn al decennialang het handelsmerk van de groep, dus het mag geen verrassing heten dat de band het lucratieve aanbod afwees, zo meldt de metalwebsite bravewords.com.

Het verzoek tot meespelen in een commercial stamt al uit 1984, maar Gibbons maakte het pas deze week bekend. Naar huidige maatstaven zou het aanbod nu ruim het dubbele waard zijn van wat het toen was, namelijk zo'n 2,2 miljoen dollar.

Gevraagd naar de reden van het weigeren zei Gibbons: "Alleen de gedachten dat we onszelf fris geschoren in de spiegel zien, doet me denken aan een slechte speelfilm. Ongeacht wat de financiële compensatie mag zijn, dit gaat niet gebeuren."

De band, waarvan het enige niet bebaarde lid luistert naar de naam Frank Beard, zit op dit moment in de studio voor het opnemen van het 15de studioalbum, het eerste sinds 2003. ZZ Top staat op donderdag 26 juli ook op Suikerrock in Tienen. (br.hln)


06-07-2012 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger sliep met 4.000 vrouwen

Mick Jagger sliep met 4.000 vrouwen


http://oi48.tinypic.com/1ob1on.jpg


Mick Jagger heeft het bed gedeeld met ruim 4.000 vrouwen. Dat beweert althans Christopher Andersen in de nieuwe biografie 'Mick, Sex and Rock 'n Roll'.

De legendarische zanger werkte niet mee aan het boek, maar hij vindt het indrukwekkende aantal een realistische schatting. "Zeker als je de mannen niet meetelt." Bekende heren als muzikanten Eric Clapton en David Bowie, kunstenaar Andy Warhol én mede-bandlid Brian Jones zouden het bed in zijn gedoken met Jagger.

Ondere de vierduizend vrouwen die Jagger van dichtbij leerde kennen, zitten natuurlijk ook vele beroemdheden: denk maar aan Jackie Onassis en Carla Bruni, allebei ex-presidentsvrouw. Verder worden actrices Uma Thurman en Brigitte Bardot, Linda McCartney en zangeressen Tina Turner en Madonna genoemd. Het pikante gerucht dat Mick heeft gestoeid met Pippa Middleton en Amy Winehouse, wil de schrijver ontkennen noch bevestigen. (br.hln)


05-07-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffingeleuren strikt Joss Stone

Leffingeleuren strikt Joss Stone


http://oi47.tinypic.com/2j1kfbr.jpg


De organisatoren van Leffingeleuren hebben gisterenavond acht nieuwe namen bekendgemaakt voor het nazomerfestival. Opvallende naam daarbij is de Britse souldiva Joss Stone. Ook The Black Box Revelation en Isbells komen naar Leffingeleuren, dat op 14, 15 en 16 september plaatsvindt in Leffinge, een deelgemeente van Middelkerke.

Joss Stone brengt eind juli 'The Soul Sessions, Vol. 2' uit. De soulzangeres komt die cd, haar zesde intussen, exclusief voorstellen op zaterdag 15 september op Leffingeleuren. Andere namen zijn de Belgische bands The Black Box Revelation en Isbells.

Verder komt Jamie Reynolds van Klaxons een DJ-set. Andere nieuwe namen zijn JD Mc Pherson, Speech Debelle, Telepathe en Tu Fawning. Eerder kondigde de organisatie ook al Beirut, Nneka, The Temper Trap, Kitty, Daisy & Lewis, Staff Benda Bilili, The Subways en The Van Jets aan.

De ticketverkoop is intussen gestart. Dagtickets kosten 37 euro in voorverkoop, weekendtickets kosten 82 euro. Meer info op www.leffingeleurenfestival.be.


05-07-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Eva Pauwels uit publiek 'Belgium's Got Talent' gezet

Dronken Eva Pauwels uit publiek 'Belgium's Got Talent' gezet


http://oi48.tinypic.com/10eev7d.jpg


Eva Pauwels, de ex-vrouw van Jacques Vermeire, heeft gistermiddag een opname van de vtm-talentenjacht 'Belgium's Got Talent' op stelten gezet.

"Ze zat in het publiek om een kennis van haar te steunen die deelnam aan de audities", zegt vtm-perswoordvoerster Sara Vercauteren. "Maar blijkbaar zorgde ze voor onrust en viel ze mensen lastig. Ze is gevraagd om de zaal te verlaten, waarna ze tot aan de uitgang is begeleid."

Volgens mensen die ook in het publiek zaten, had Pauwels duidelijk een glas te veel op. "'Kus allemaal mijn kloten', riep ze op het einde", aldus een getuige. In een interview heeft Pauwels vorige week nog toegegeven dat ze na een ontwenningskuur opnieuw aan de drank zit. (br.hln - beeld foto news)


05-07-2012 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
04-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Sam Sparro op Pukkelpop

Ook Sam Sparro op Pukkelpop

Klik op de foto om ' I Wish I Never Met You ' te beluisteren


De Australische Sam Sparro, bekend van zijn hit 'Happiness', is toegevoegd aan de affiche van Pukkelpop. Al een dikke maand neemt Sparro de koppositie in de Ultratop voor zijn rekening met zijn superaanstekelijke zomerhit. Sparro concerteert op vrijdag 17 augustus.
 
Wie er alle festivaldagen bij wil zijn, moet zich reppen want er zijn niet veel combitickets meer te verkrijgen.

Voor donderdag 16 of vrijdag 17 augustus zijn er nog dagtickets beschikbaar.

Op donderdag 16 augustus is er o.a. Björk, Snoop Dogg, Bloc Party, Netsky, Feist en Nero. Vrijdag 17 augustus is het de beurt aan o.a. The Stone Roses, Lykke Li, Keane, Martin Solveig en The Afghan Whigs.
De dagtickets voor zaterdag 18 augustus zijn al een tijdje de deur uit, maar indien je snel nog een van de laatste combitickets kan bemachtigen ben je er ook bij als o.a. Foo Fighters, The Black Keys, The Hives, Magnetic Man, A-Trak en Dizzee Rascal op het Pukkelpoppodium staan. Meer info vind je hier


04-07-2012 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België is weer single

Miss België is weer single


http://oi49.tinypic.com/zyhrbd.jpg


Miss België is weer vrijgezel. De 20-jarige Laura Beyne brak na bijna drie jaar met haar 23-jarige profvoetballer Alex Bossekota en is daarmee de zoveelste miss die 'de vloek van het kroontje' aan den lijve ondervindt. Ze is de tiende Miss België in vijftein jaar die haar vriendje dumpte na verkiezing.

"Laura heeft de voorbije maanden heel veel interessante mannen ontmoet", weet haar entourage. "Ergens heeft ze beseft dat ze zich nog niet mocht vastpinnen op één jongen." Opmerkelijk detail: Laura sprak zich eerder al uit tegen seks voor het huwelijk.(br.hln)

04-07-2012 om 09:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie haalt haast niets uit scheiding van Tom

Katie haalt haast niets uit scheiding van Tom

http://oi45.tinypic.com/25zs36t.jpg


Katie Holmes heeft een voorhuwelijks contract gesloten met Tom Cruise waardoor ze geen aanspraak kan maken op zijn fortuin. Eerder werd gesteld dat ze 3 miljoen dollar per huwelijksjaar zou krijgen (Katie was vijf jaar met Tom getrouwd), maar dat blijkt niet te kloppen.

Volgens het voorhuwelijks contract kan Katie bij een scheiding slechts aanspraak maken op wat ze zelf aan het gezamenlijke fortuin heeft bijgedragen. Het zou Katie ook helemaal niet om het geld te doen zijn, ze verdient zelf immers voldoende.

"Dat soort vrouw is Katie niet. Ze werkt graag. Geld is voor haar van geen tel, ze verdient er zelf genoeg", aldus een bron aan TMZ.

Indien Katie het exclusieve wettelijke en residentiële hoederecht verwerft, zal Tom wel een aanzienlijke som aan alimentatie moeten dokken.

Inmiddels raakte bekend dat Katie de lijfwacht en chauffeur heeft ontslagen die volgens haar te close waren met Tom. De twee, die al voor Cruise werkten voor hij Katie leerde kennen, werden voor het laatst op 26 juni in het gezelschap van Katie gezien. Het is niet duidelijk of de twee ook banden hebben met de Church of Scientology. (br.hln)
04-07-2012 om 08:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina: Zes kinderen opvoeden? Makkie

Angelina: Zes kinderen opvoeden? Makkie


http://oi48.tinypic.com/aph4k0.jpg


Akkoord, ze heeft enkele kindermeiden in dienst, maar toch: Angelina Jolie vindt het niet moeilijk om zes kinderen op te voeden met Brad Pitt. De twee maken zich volgens Jolie nooit zorgen dat ze hun carrière tekortdoen door de zorgen voor Maddox (11), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (6) en de tweeling Knox en Vivienne (3). Hoe dat zo komt? Brad en Angelina genieten volop van hun gezinsleven.

"Voor mij is het een fluitje van een cent om voor de kinderen te zorgen, ook al vergt het veel energie en rest er niet veel tijd voor mezelf. De kinderen maken zo hard deel uit van mijn leven en dat van Brad dat we ons geen zorgen maken over het feit dat we niet zo veel meer werken".

Toch geeft Angelina toe dat haar groot gezin er soms voor zorgt dat ze slaap tekortkomt. "Ik heb niet het gevoel dat ik mezelf tekortdoe, tenzij wat slaap betreft. Maar nu de tweeling ouder is, krijgen mama en papa wat meer rust en tijd met elkaar", verklaart Angelina in het magazine OK!.


03-07-2012 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 25 dagen voor start Tomorrowland, maar resident dj's DV & LM zijn er al klaar voor

Nog 25 dagen voor start Tomorrowland, maar resident dj's DV & LM zijn er al klaar voor


http://oi46.tinypic.com/n3urdf.jpg


Drie weken voor de start van Tomorrowland, eerder dit jaar verkozen tot beste dancefestival ter wereld, ligt de festivalweide van De Schorre er nog akelig kaal bij. Maar wees gerust: daar komt snel verandering in en ook dit jaar heeft de organisatie heel wat verrassingen van formaat in petto. Dimitri Vegas & Like Mike, zeg maar de resident dj's van het festival, kijken in de video hieronder nog even terug op een straf jaar. En roepen hun fans op hen nog verder richting de top van de DJ Mag Top 100 te stemmen.

Wat betreft die fans van de Willebroekse dj's DV & LM lijkt het alvast goed te zitten. Onlangs pakten de broers, zaterdag nog te zien op het Antwerpse Summerfestival, de kaap van de 500.000 fans op Facebook. In ons landje doen alleen Stromae en Gotye beter, in zoverre we die laatste tot Belg mogen beschouwen. DV & LM hopen het nu in de vermaarde DJ Mag Top 100 nog beter te doen dan vorig jaar, toen ze een 79ste plaats wegkaapten. Stemmen kan via de website van de DJ Mag: www.djmag.com/top100. Bij het ingeven van de keuze is het wel belangrijk voor Dimitri Vegas & Like Mike als één artiest of groep te stemmen, aparte stemmen op één van de twee broers gaan immers volledig verloren. Nadien moet er ook nog even op de bevestigingsmail geklikt worden, waardoor je toegang krijgt tot een gratis muziekpakket van www.trackitdown.net vol met exclusieve tracks. Daaronder ook een nog nooit verschenen remix van 'Momentum', de plaat van DV & LM met Regi, gemaakt door hun 'Smash The House' labelresidents Yves V & Wolfpack.  (br.hln)


03-07-2012 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber op 10 april 2013 in Antwerps Sportpaleis

Justin Bieber op 10 april 2013 in Antwerps Sportpaleis


http://oi47.tinypic.com/2ake9gl.jpg


Justin Bieber treedt op 10 april volgend jaar voor de tweede keer op in het Antwerps Sportpaleis. De voorverkoop start aanstaande donderdag.

Drie jaar na de uitbraak van de zogenaamde 'Bieberfever'  kunnen we spreken van een ware 'Bieber-epidemie'. Het 18-jarige Canadese idool scoort hit na hit en breekt record na record. Met zijn muziek en via sociale media veroverde hij al bijna 23 miljoen jonge harten.

Het concert dat hij vorig jaar in het Antwerpse Sportpaleis gaf, was razendsnel uitverkocht. Voor de Belgische fans is er goed nieuws: op woensdag 10 april 2013 staat Justin Bieber opnieuw op hetzelfde podium. De kaartverkoop start op donderdag 5 juli om 9.00 uur.

Vorige maand verscheen Biebers derde album 'Believe'. Op 23 maart verscheen de eerste single 'Boyfriend', die werd gevolgd door 'Die in your Arms', 'Turn to You', 'Right Here' en 'As Long as You Love Me'. Op het album staan onder meer duetten met Drake, Nicki Minaj en Big Sean.

Bieber is de eerste soloartiest die voor zijn achttiende verjaardag drie nummer 1 platen in de Billboard album chart had. Dat Bieber zijn eigen records blijft breken, blijkt uit de stormloop op tickets voor zijn concerten in Amerika. Alle 48 geplande concerten waren daar binnen enkele uren uitverkocht. De twee shows die Bieber in Madison Square Garden in New York (capaciteit 20.000 personen) zal geven, waren zelfs binnen de 30 seconden uitverkocht. Ook voor het concert in Antwerpen kan je dus maar beter niet te lang wachten met het bestellen van je tickets! (br.hln)

Tickets kosten 38, 48, 55 en 65 euro, in de Golden Circle betaal je 85 euro. De verkoop start donderdag 5 juli om 9 uur via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.02-07-2012 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couleur Café lokt ruim 75.000 toeschouwers

Couleur Café lokt ruim 75.000 toeschouwers


http://oi49.tinypic.com/10ydjrr.jpg


De 23e editie van het festival Couleur Café was een succes. Dat zeggen de organisatoren. Het festival, dat tijdens drie dagen steeds plaatsvindt op de terreinen van Tour & Taxis in Brussel, ontving dit jaar meer dan 75.000 mensen.

Het festival kon profiteren van goed weer en er deed zich geen enkel incident voor. Kleppers op de podia waren Erykah Badu, Public Enemy, Gogol Bordello, Jessie J, Sean Paul, Magic System, Zebda en het orkest Buena Vista Social club.

"Vrijdag was het festival volgeboekt, en zaterdag kwamen zo'n 27.000 mensen op de concerten af. We denken dat we in totaal tijdens het weekend ongeveer 76.000 bezoekers zullen bereikt hebben", zei Irène Rossi, woordvoerder van het festival, zondagavond.

Zondagavond wordt afgesloten met Ayo, Public Enemy en als allerlaatste Stephen Marley.

Ook de voetbalfans hoefden de EK-finale tussen Spanje en Italië niet te missen. De wedstrijd werd op een groot scherm op het festivalterrein uitgezonden. (br.hln)


02-07-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher maakt musical over haar leven

Cher maakt musical over haar leven


http://oi50.tinypic.com/15ov1y0.jpg


De 66-jarige popster en actrice Cher is in volle voorbereiding van een musical over haar leven als zangeres. Dat maakte ze per tweet bekend. Cher - winnares van een Oscar, een Grammy en een Golden Globe - wil met de Broadwaymusical die ze zelf schrijft ook een Tony Award winnen. In de show wordt de figuur van Cher belichaamd door drie actrices, onder wie Cher zelf.

De Chers uit een vorig leven, die van de jongedame die door Sonny Bony werd ingepalmd en die van de soloartieste op haar 'Believe'-wereldtournee uit 1999, worden door jongere actrices gespeeld.

In de musical moeten alle bekende nummers van Cher(ilyn Sarkisian) aan bod komen, gaande van "I got you babe" over "Believe" tot de "Shoop Shoop Song (It's in his Kiss).

Op een halve eeuw tijd blikte Cher 39 albums in en speelde ze in succesfilms als 'Moonstruck', 'Mermaids' en 'The Witches of Eastwick'. Haar enige Broadway-ervaring tot nu toe is haar rol als Sissy in 'Come Back to  the Five & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean". Die rol herhaalde zij in 1983 in de gelijknamige Robert Altman-film.


01-07-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bertrand Cantat maakt comeback op podium

Bertrand Cantat maakt comeback op podium

http://oi45.tinypic.com/jztbp.jpg


De Franse zanger Bertrand Cantat heeft zijn retour gemaakt op een groot rockpodium. De zanger was te gast bij het optreden van het Malinese duo Amadou & Mariam op het Eurockéennes-festival in het Oost-Franse Belfort.

Cantat was de frontman van de Franse groep Noir Desir. In 2003 sloeg hij zijn vriendin, de actrice Marie Trintignant, dood. Daarvoor kreeg hij acht jaar cel in Litouwen. De 48-jarige uit Bordeaux werd overgebracht naar Frankrijk en in 2007 vrijgelaten.

Cantat werkte mee aan het in maart uitgekomen album 'Folila' van Amadou & Mariam. Het merendeel van het optreden was de gastartiest op het podium te zien met zijn krachtige stem, naast de Afrikaanse ritmes. Op het einde bracht hij 'Whole lotta love' van Led Zeppelin. Cantat murmelde nog een "merci beaucoup" en groette sober het publiek, toen de menigte zijn naam riep.(br.hln)01-07-2012 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock

Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock


http://oi47.tinypic.com/11hzzw8.jpg
ZZ Top komt ook naar Tienen


Philip Sayce wordt op donderdag 26 juli toch niet de opener op het hoofdpodium van het Tiense festival Suikerrock, melden de organisatoren.

De Europese tournee van Sayce werd afgelast omwille van logistieke problemen. Hij wordt vervangen door de Belgische rockgroep Mojostar, het geesteskind van gitaarvirtuoos Simon Witvrouw (ex-TC Matic en -El Fish).

Suikerrock vindt plaats van 26 juli tot en met zondag 29 juli. Headliners zijn de legendarische Texaanse band ZZ Top en Triggerfinger op 26 juli, Alice Cooper, Status Quo en Channel Zero op 27 juli, Mika, LMFAO, Arsenal en Luc Van Acker op 28 juli en tot slot Texas, Ozark Henry en Daan op 29 juli.

Suikerrock is dit jaar al aan zijn 26ste editie toe, en haalde bij de vorige edities steevast de kaap van de 100.000 bezoekers.


01-07-2012 om 09:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!