Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crammerock in Stekene strikt White Lies

Crammerock in Stekene strikt White Lies


http://oi48.tinypic.com/168h7he.jpg


De Britse topband White Lies speelt deze zomer exclusief op de 22ste editie van Crammerock in Stekene. Dat laat de organisatie weten.

"Met White Lies haalt Crammerock één van de populairste bands uit de internationale rockscene in huis", aldus Robin Tulkens en Geert Robbrecht van Crammerock. "Vlak voor ze de studio induiken voor de opnames van hun derde langspeler, spelen ze er hun enige zomerconcert op Vlaamse bodem."

Crammerock strikte ook Etienne De Crécy, sinds zijn hit "Super Discount" uit 1996 beschouwd als dé grondlegger van de Franse house. Ook hiphop-icoon Grandmaster Flash doet het festival in Stekene aan. In de komende weken worden nog een 25-tal namen aangekondigd, naast eerder voorgestelde groepen zoals onder meer Arsenal, Triggerfinger, De Mens, Compact Disk Dummies, Ozark Henry, Merdan Taplak, Mumbai Science, Safi & Spreej.

Ticktes zijn vanaf vandaag te koop via www.crammerock.be en in alle Free Record Shop-filialen in de Benelux. Het festival was de voorbije drie jaar op voorhand uitverkocht. (br.hln)


07-07-2012 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe

Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe


http://oi48.tinypic.com/1zxsgle.jpg


Prins Harry is verliefd. De Britse royal zou voor de charmes van de blonde 'Three Musketeers'-actrice Gabriella Wilde zijn gevallen. Dat maakt The Sun vandaag bekend.

Hoewel de prins tot over zijn oren verliefd is op de blondine, is de kans klein dat de twee ook effectief een koppel zullen worden. De 23-jarige actrice wil volgens een vriend van haar geen relatie met Harry. "Omdat hij blauw bloed heeft", klinkt het.

"Harry is Gabriella's grootste fan, en zij vindt Harry ook heel leuk. Maar ze heeft geen zin om een tweede Kate Middleton te worden", vertelt de kameraad aan de Britse krant. "Ze vindt alle aandacht die Kate krijgt maar niets."

Wilde, wier echte naam Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe is, schitterde vorig jaar nog aan de zijde van Orlando Bloom in 'The Three Musketeers'. De actrice is momenteel druk bezig met de opnames van een remake van 'Carrie', een horrorfilm uit 1976.

De 27-jarige prins Harry werd sinds zijn breuk met Chelsy Davy aan verschillende blondines gelinkt. Zo zou hij relaties hebben gehad met onder andere Florence Brudenell-Bruce, een 26-jarig model. Harry gaf een paar maanden geleden echter nog toe dat hij zich af en toe eenzaam voelt als prins van Groot-Brittannië. (br.hln)


07-07-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Belcanto neemt voorbeeld aan Jezus Christus

Guido Belcanto neemt voorbeeld aan Jezus Christus

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Volgens Guido Belcanto stond in de sterren geschreven dat hij zanger moest worden. Zijn drijfveer is compassie. "Jezus Christus is een voorbeeld voor alle kunstenaars: hij gaf zijn leven voor zijn roeping."

Guido Belcanto maakt al sinds 1989 onder eigen naam platen, met als recentste zijn eerder dit jaar verschenen langspeler 'Een Man Als Ik'.

"Lange tijd wist ik eigenlijk niet goed wat ik met mijn leven wilde aanvangen", vertelt de zanger tijdens een bezoek aan zijn 'heiligdom' in de bossen bij Turnhout. "In feite was ik een nogal ambitieloze jongeman. Ik was dertig jaar toen ik besloot om straatzanger te worden. Ik stapte een café binnen, zong en ging met de hoed rond. Het bleek dat ik met mijn zangstem mensen zodanig kon ontroeren dat ze begonnen te wenen."

In zijn vroege werk zong Belcanto al onverbloemd over seks en ging hij tekeer tegen zijn katholieke opvoeding, tot verdriet van zijn moeder. "Het was voor haar alsof de duivel bezit van me had genomen." Toch heeft veel van die opvoeding zijn plek gevonden in het huidige denkraam van de chansonnier. Belcanto gelooft dat muziek maken zijn lotsbestemming is; hij spreekt in dat kader zelfs van 'een religieus gevoel'.

Bij hem thuis heeft dat gevoel gestalte gekregen in de vorm van talloze Christusbeelden, die net zo goed een idee geven van Belcanto's karakter als de met mos begroeide auto naast het huis en de her en der opduikende schilderijen van vrouwelijk naakt. "Ik heb veel medeleven in mij, ik trek me het lot van de onfortuinlijke mensen aan", zegt hij. "Een kunstenaar moet net als Jezus Christus zijn leven geven voor zijn roeping. Ik heb een roeping, hè. Dit is geen business, geen carrière - dit is een manier van leven. Al in mijn periode als kroegzanger voelde ik mij een soort verlosser."


07-07-2012 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top weigerde miljoen dollar om baarden af te scheren

ZZ Top weigerde miljoen dollar om baarden af te scheren


http://oi47.tinypic.com/11hzzw8.jpg


De bebaarde gitaristen van rockgroep ZZ Top, Billy Gibbons en Dusty Hill, hebben ooit een aanbod van 1 miljoen dollar (795.000 euro) van een fabrikant van scheermesjes om hun baarden af te scheren vriendelijk doch beslist afgewezen.

De baarden zijn al decennialang het handelsmerk van de groep, dus het mag geen verrassing heten dat de band het lucratieve aanbod afwees, zo meldt de metalwebsite bravewords.com.

Het verzoek tot meespelen in een commercial stamt al uit 1984, maar Gibbons maakte het pas deze week bekend. Naar huidige maatstaven zou het aanbod nu ruim het dubbele waard zijn van wat het toen was, namelijk zo'n 2,2 miljoen dollar.

Gevraagd naar de reden van het weigeren zei Gibbons: "Alleen de gedachten dat we onszelf fris geschoren in de spiegel zien, doet me denken aan een slechte speelfilm. Ongeacht wat de financiële compensatie mag zijn, dit gaat niet gebeuren."

De band, waarvan het enige niet bebaarde lid luistert naar de naam Frank Beard, zit op dit moment in de studio voor het opnemen van het 15de studioalbum, het eerste sinds 2003. ZZ Top staat op donderdag 26 juli ook op Suikerrock in Tienen. (br.hln)


06-07-2012 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger sliep met 4.000 vrouwen

Mick Jagger sliep met 4.000 vrouwen


http://oi48.tinypic.com/1ob1on.jpg


Mick Jagger heeft het bed gedeeld met ruim 4.000 vrouwen. Dat beweert althans Christopher Andersen in de nieuwe biografie 'Mick, Sex and Rock 'n Roll'.

De legendarische zanger werkte niet mee aan het boek, maar hij vindt het indrukwekkende aantal een realistische schatting. "Zeker als je de mannen niet meetelt." Bekende heren als muzikanten Eric Clapton en David Bowie, kunstenaar Andy Warhol én mede-bandlid Brian Jones zouden het bed in zijn gedoken met Jagger.

Ondere de vierduizend vrouwen die Jagger van dichtbij leerde kennen, zitten natuurlijk ook vele beroemdheden: denk maar aan Jackie Onassis en Carla Bruni, allebei ex-presidentsvrouw. Verder worden actrices Uma Thurman en Brigitte Bardot, Linda McCartney en zangeressen Tina Turner en Madonna genoemd. Het pikante gerucht dat Mick heeft gestoeid met Pippa Middleton en Amy Winehouse, wil de schrijver ontkennen noch bevestigen. (br.hln)


05-07-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffingeleuren strikt Joss Stone

Leffingeleuren strikt Joss Stone


http://oi47.tinypic.com/2j1kfbr.jpg


De organisatoren van Leffingeleuren hebben gisterenavond acht nieuwe namen bekendgemaakt voor het nazomerfestival. Opvallende naam daarbij is de Britse souldiva Joss Stone. Ook The Black Box Revelation en Isbells komen naar Leffingeleuren, dat op 14, 15 en 16 september plaatsvindt in Leffinge, een deelgemeente van Middelkerke.

Joss Stone brengt eind juli 'The Soul Sessions, Vol. 2' uit. De soulzangeres komt die cd, haar zesde intussen, exclusief voorstellen op zaterdag 15 september op Leffingeleuren. Andere namen zijn de Belgische bands The Black Box Revelation en Isbells.

Verder komt Jamie Reynolds van Klaxons een DJ-set. Andere nieuwe namen zijn JD Mc Pherson, Speech Debelle, Telepathe en Tu Fawning. Eerder kondigde de organisatie ook al Beirut, Nneka, The Temper Trap, Kitty, Daisy & Lewis, Staff Benda Bilili, The Subways en The Van Jets aan.

De ticketverkoop is intussen gestart. Dagtickets kosten 37 euro in voorverkoop, weekendtickets kosten 82 euro. Meer info op www.leffingeleurenfestival.be.


05-07-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Eva Pauwels uit publiek 'Belgium's Got Talent' gezet

Dronken Eva Pauwels uit publiek 'Belgium's Got Talent' gezet


http://oi48.tinypic.com/10eev7d.jpg


Eva Pauwels, de ex-vrouw van Jacques Vermeire, heeft gistermiddag een opname van de vtm-talentenjacht 'Belgium's Got Talent' op stelten gezet.

"Ze zat in het publiek om een kennis van haar te steunen die deelnam aan de audities", zegt vtm-perswoordvoerster Sara Vercauteren. "Maar blijkbaar zorgde ze voor onrust en viel ze mensen lastig. Ze is gevraagd om de zaal te verlaten, waarna ze tot aan de uitgang is begeleid."

Volgens mensen die ook in het publiek zaten, had Pauwels duidelijk een glas te veel op. "'Kus allemaal mijn kloten', riep ze op het einde", aldus een getuige. In een interview heeft Pauwels vorige week nog toegegeven dat ze na een ontwenningskuur opnieuw aan de drank zit. (br.hln - beeld foto news)


05-07-2012 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
04-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Sam Sparro op Pukkelpop

Ook Sam Sparro op Pukkelpop

Klik op de foto om ' I Wish I Never Met You ' te beluisteren






De Australische Sam Sparro, bekend van zijn hit 'Happiness', is toegevoegd aan de affiche van Pukkelpop. Al een dikke maand neemt Sparro de koppositie in de Ultratop voor zijn rekening met zijn superaanstekelijke zomerhit. Sparro concerteert op vrijdag 17 augustus.
 
Wie er alle festivaldagen bij wil zijn, moet zich reppen want er zijn niet veel combitickets meer te verkrijgen.

Voor donderdag 16 of vrijdag 17 augustus zijn er nog dagtickets beschikbaar.

Op donderdag 16 augustus is er o.a. Björk, Snoop Dogg, Bloc Party, Netsky, Feist en Nero. Vrijdag 17 augustus is het de beurt aan o.a. The Stone Roses, Lykke Li, Keane, Martin Solveig en The Afghan Whigs.
De dagtickets voor zaterdag 18 augustus zijn al een tijdje de deur uit, maar indien je snel nog een van de laatste combitickets kan bemachtigen ben je er ook bij als o.a. Foo Fighters, The Black Keys, The Hives, Magnetic Man, A-Trak en Dizzee Rascal op het Pukkelpoppodium staan. Meer info vind je hier


04-07-2012 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België is weer single

Miss België is weer single


http://oi49.tinypic.com/zyhrbd.jpg


Miss België is weer vrijgezel. De 20-jarige Laura Beyne brak na bijna drie jaar met haar 23-jarige profvoetballer Alex Bossekota en is daarmee de zoveelste miss die 'de vloek van het kroontje' aan den lijve ondervindt. Ze is de tiende Miss België in vijftein jaar die haar vriendje dumpte na verkiezing.

"Laura heeft de voorbije maanden heel veel interessante mannen ontmoet", weet haar entourage. "Ergens heeft ze beseft dat ze zich nog niet mocht vastpinnen op één jongen." Opmerkelijk detail: Laura sprak zich eerder al uit tegen seks voor het huwelijk.(br.hln)

04-07-2012 om 09:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie haalt haast niets uit scheiding van Tom

Katie haalt haast niets uit scheiding van Tom

http://oi45.tinypic.com/25zs36t.jpg


Katie Holmes heeft een voorhuwelijks contract gesloten met Tom Cruise waardoor ze geen aanspraak kan maken op zijn fortuin. Eerder werd gesteld dat ze 3 miljoen dollar per huwelijksjaar zou krijgen (Katie was vijf jaar met Tom getrouwd), maar dat blijkt niet te kloppen.

Volgens het voorhuwelijks contract kan Katie bij een scheiding slechts aanspraak maken op wat ze zelf aan het gezamenlijke fortuin heeft bijgedragen. Het zou Katie ook helemaal niet om het geld te doen zijn, ze verdient zelf immers voldoende.

"Dat soort vrouw is Katie niet. Ze werkt graag. Geld is voor haar van geen tel, ze verdient er zelf genoeg", aldus een bron aan TMZ.

Indien Katie het exclusieve wettelijke en residentiële hoederecht verwerft, zal Tom wel een aanzienlijke som aan alimentatie moeten dokken.

Inmiddels raakte bekend dat Katie de lijfwacht en chauffeur heeft ontslagen die volgens haar te close waren met Tom. De twee, die al voor Cruise werkten voor hij Katie leerde kennen, werden voor het laatst op 26 juni in het gezelschap van Katie gezien. Het is niet duidelijk of de twee ook banden hebben met de Church of Scientology. (br.hln)




04-07-2012 om 08:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina: Zes kinderen opvoeden? Makkie

Angelina: Zes kinderen opvoeden? Makkie


http://oi48.tinypic.com/aph4k0.jpg


Akkoord, ze heeft enkele kindermeiden in dienst, maar toch: Angelina Jolie vindt het niet moeilijk om zes kinderen op te voeden met Brad Pitt. De twee maken zich volgens Jolie nooit zorgen dat ze hun carrière tekortdoen door de zorgen voor Maddox (11), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (6) en de tweeling Knox en Vivienne (3). Hoe dat zo komt? Brad en Angelina genieten volop van hun gezinsleven.

"Voor mij is het een fluitje van een cent om voor de kinderen te zorgen, ook al vergt het veel energie en rest er niet veel tijd voor mezelf. De kinderen maken zo hard deel uit van mijn leven en dat van Brad dat we ons geen zorgen maken over het feit dat we niet zo veel meer werken".

Toch geeft Angelina toe dat haar groot gezin er soms voor zorgt dat ze slaap tekortkomt. "Ik heb niet het gevoel dat ik mezelf tekortdoe, tenzij wat slaap betreft. Maar nu de tweeling ouder is, krijgen mama en papa wat meer rust en tijd met elkaar", verklaart Angelina in het magazine OK!.


03-07-2012 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 25 dagen voor start Tomorrowland, maar resident dj's DV & LM zijn er al klaar voor

Nog 25 dagen voor start Tomorrowland, maar resident dj's DV & LM zijn er al klaar voor


http://oi46.tinypic.com/n3urdf.jpg


Drie weken voor de start van Tomorrowland, eerder dit jaar verkozen tot beste dancefestival ter wereld, ligt de festivalweide van De Schorre er nog akelig kaal bij. Maar wees gerust: daar komt snel verandering in en ook dit jaar heeft de organisatie heel wat verrassingen van formaat in petto. Dimitri Vegas & Like Mike, zeg maar de resident dj's van het festival, kijken in de video hieronder nog even terug op een straf jaar. En roepen hun fans op hen nog verder richting de top van de DJ Mag Top 100 te stemmen.

Wat betreft die fans van de Willebroekse dj's DV & LM lijkt het alvast goed te zitten. Onlangs pakten de broers, zaterdag nog te zien op het Antwerpse Summerfestival, de kaap van de 500.000 fans op Facebook. In ons landje doen alleen Stromae en Gotye beter, in zoverre we die laatste tot Belg mogen beschouwen. DV & LM hopen het nu in de vermaarde DJ Mag Top 100 nog beter te doen dan vorig jaar, toen ze een 79ste plaats wegkaapten. Stemmen kan via de website van de DJ Mag: www.djmag.com/top100. Bij het ingeven van de keuze is het wel belangrijk voor Dimitri Vegas & Like Mike als één artiest of groep te stemmen, aparte stemmen op één van de twee broers gaan immers volledig verloren. Nadien moet er ook nog even op de bevestigingsmail geklikt worden, waardoor je toegang krijgt tot een gratis muziekpakket van www.trackitdown.net vol met exclusieve tracks. Daaronder ook een nog nooit verschenen remix van 'Momentum', de plaat van DV & LM met Regi, gemaakt door hun 'Smash The House' labelresidents Yves V & Wolfpack.  (br.hln)


03-07-2012 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber op 10 april 2013 in Antwerps Sportpaleis

Justin Bieber op 10 april 2013 in Antwerps Sportpaleis


http://oi47.tinypic.com/2ake9gl.jpg


Justin Bieber treedt op 10 april volgend jaar voor de tweede keer op in het Antwerps Sportpaleis. De voorverkoop start aanstaande donderdag.

Drie jaar na de uitbraak van de zogenaamde 'Bieberfever'  kunnen we spreken van een ware 'Bieber-epidemie'. Het 18-jarige Canadese idool scoort hit na hit en breekt record na record. Met zijn muziek en via sociale media veroverde hij al bijna 23 miljoen jonge harten.

Het concert dat hij vorig jaar in het Antwerpse Sportpaleis gaf, was razendsnel uitverkocht. Voor de Belgische fans is er goed nieuws: op woensdag 10 april 2013 staat Justin Bieber opnieuw op hetzelfde podium. De kaartverkoop start op donderdag 5 juli om 9.00 uur.

Vorige maand verscheen Biebers derde album 'Believe'. Op 23 maart verscheen de eerste single 'Boyfriend', die werd gevolgd door 'Die in your Arms', 'Turn to You', 'Right Here' en 'As Long as You Love Me'. Op het album staan onder meer duetten met Drake, Nicki Minaj en Big Sean.

Bieber is de eerste soloartiest die voor zijn achttiende verjaardag drie nummer 1 platen in de Billboard album chart had. Dat Bieber zijn eigen records blijft breken, blijkt uit de stormloop op tickets voor zijn concerten in Amerika. Alle 48 geplande concerten waren daar binnen enkele uren uitverkocht. De twee shows die Bieber in Madison Square Garden in New York (capaciteit 20.000 personen) zal geven, waren zelfs binnen de 30 seconden uitverkocht. Ook voor het concert in Antwerpen kan je dus maar beter niet te lang wachten met het bestellen van je tickets! (br.hln)

Tickets kosten 38, 48, 55 en 65 euro, in de Golden Circle betaal je 85 euro. De verkoop start donderdag 5 juli om 9 uur via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.



02-07-2012 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couleur Café lokt ruim 75.000 toeschouwers

Couleur Café lokt ruim 75.000 toeschouwers


http://oi49.tinypic.com/10ydjrr.jpg


De 23e editie van het festival Couleur Café was een succes. Dat zeggen de organisatoren. Het festival, dat tijdens drie dagen steeds plaatsvindt op de terreinen van Tour & Taxis in Brussel, ontving dit jaar meer dan 75.000 mensen.

Het festival kon profiteren van goed weer en er deed zich geen enkel incident voor. Kleppers op de podia waren Erykah Badu, Public Enemy, Gogol Bordello, Jessie J, Sean Paul, Magic System, Zebda en het orkest Buena Vista Social club.

"Vrijdag was het festival volgeboekt, en zaterdag kwamen zo'n 27.000 mensen op de concerten af. We denken dat we in totaal tijdens het weekend ongeveer 76.000 bezoekers zullen bereikt hebben", zei Irène Rossi, woordvoerder van het festival, zondagavond.

Zondagavond wordt afgesloten met Ayo, Public Enemy en als allerlaatste Stephen Marley.

Ook de voetbalfans hoefden de EK-finale tussen Spanje en Italië niet te missen. De wedstrijd werd op een groot scherm op het festivalterrein uitgezonden. (br.hln)


02-07-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher maakt musical over haar leven

Cher maakt musical over haar leven


http://oi50.tinypic.com/15ov1y0.jpg


De 66-jarige popster en actrice Cher is in volle voorbereiding van een musical over haar leven als zangeres. Dat maakte ze per tweet bekend. Cher - winnares van een Oscar, een Grammy en een Golden Globe - wil met de Broadwaymusical die ze zelf schrijft ook een Tony Award winnen. In de show wordt de figuur van Cher belichaamd door drie actrices, onder wie Cher zelf.

De Chers uit een vorig leven, die van de jongedame die door Sonny Bony werd ingepalmd en die van de soloartieste op haar 'Believe'-wereldtournee uit 1999, worden door jongere actrices gespeeld.

In de musical moeten alle bekende nummers van Cher(ilyn Sarkisian) aan bod komen, gaande van "I got you babe" over "Believe" tot de "Shoop Shoop Song (It's in his Kiss).

Op een halve eeuw tijd blikte Cher 39 albums in en speelde ze in succesfilms als 'Moonstruck', 'Mermaids' en 'The Witches of Eastwick'. Haar enige Broadway-ervaring tot nu toe is haar rol als Sissy in 'Come Back to  the Five & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean". Die rol herhaalde zij in 1983 in de gelijknamige Robert Altman-film.


01-07-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bertrand Cantat maakt comeback op podium

Bertrand Cantat maakt comeback op podium

http://oi45.tinypic.com/jztbp.jpg


De Franse zanger Bertrand Cantat heeft zijn retour gemaakt op een groot rockpodium. De zanger was te gast bij het optreden van het Malinese duo Amadou & Mariam op het Eurockéennes-festival in het Oost-Franse Belfort.

Cantat was de frontman van de Franse groep Noir Desir. In 2003 sloeg hij zijn vriendin, de actrice Marie Trintignant, dood. Daarvoor kreeg hij acht jaar cel in Litouwen. De 48-jarige uit Bordeaux werd overgebracht naar Frankrijk en in 2007 vrijgelaten.

Cantat werkte mee aan het in maart uitgekomen album 'Folila' van Amadou & Mariam. Het merendeel van het optreden was de gastartiest op het podium te zien met zijn krachtige stem, naast de Afrikaanse ritmes. Op het einde bracht hij 'Whole lotta love' van Led Zeppelin. Cantat murmelde nog een "merci beaucoup" en groette sober het publiek, toen de menigte zijn naam riep.(br.hln)



01-07-2012 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock

Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock


http://oi47.tinypic.com/11hzzw8.jpg
ZZ Top komt ook naar Tienen


Philip Sayce wordt op donderdag 26 juli toch niet de opener op het hoofdpodium van het Tiense festival Suikerrock, melden de organisatoren.

De Europese tournee van Sayce werd afgelast omwille van logistieke problemen. Hij wordt vervangen door de Belgische rockgroep Mojostar, het geesteskind van gitaarvirtuoos Simon Witvrouw (ex-TC Matic en -El Fish).

Suikerrock vindt plaats van 26 juli tot en met zondag 29 juli. Headliners zijn de legendarische Texaanse band ZZ Top en Triggerfinger op 26 juli, Alice Cooper, Status Quo en Channel Zero op 27 juli, Mika, LMFAO, Arsenal en Luc Van Acker op 28 juli en tot slot Texas, Ozark Henry en Daan op 29 juli.

Suikerrock is dit jaar al aan zijn 26ste editie toe, en haalde bij de vorige edities steevast de kaap van de 100.000 bezoekers.


01-07-2012 om 09:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct

Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct


http://oi46.tinypic.com/fw84n.jpg


De Nederlandse actrice Sylvia Kristel is in kritieke toestand opgenomen in een Amsterdams ziekenhuis, nadat ze thuis getroffen werd door een herseninfarct.

De 59-jarige actrice was lange tijd de partner van schrijver Hugo Claus en is bekend van de zachterotische 'Emmanuelle'-films.

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er nog hoop op snelle beterschap is", aldus haar zoon Arthur. "Maar we moeten realistisch zijn." Haar behandeling tegen kanker is voorlopig stopgezet, omdat Kristel te zwak is.


30-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?

Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?


http://oi45.tinypic.com/25zs36t.jpg


Per jaar huwelijk met Tom Cruise zou Katie Holmes drie miljoen dollar krijgen, zo stond in hun huwelijkscontract volgens de Daily Mail. Verder heeft de actrice recht op hun stulpje in Beverly Hills, ter waarde van zo'n 35 miljoen dollar. De totala vastgoedportefeuille van het koppel wordt geschat op meer dan 275 miljoen dollar, of 220 miljoen euro.

U herinnert zich misschien nog de grote toeters en bellen rond het huwelijk van deze twee supercelebs in november 2006 in een Italiaans kasteel. Toen al draaiden de geruchten niet enkel rond de kostprijs van Katies trouwkleedje, maar ook rond haar voorhuwelijkse overeenkomst met de bruidegom.

Met een maximum van 33 miljoen dollar na elf jaar zou Katie Holmes volgens haar contract drie miljoen per huwelijksjaar met Tom Cruise opstrijken. Als ze het meer dan elf jaar volhield met hem, dan zou ze volgens de Californische wet recht hebben op zowat zijn halve fortuin, ofte 125 miljoen dollar ofte bijna 100 miljoen euro. Na iets minder dan zes jaar vond Katie het echter 'al' welletjes met de Scientology-fanaat in huis en dat brengt de teller alvast op een mooie 15 miljoen USD, in onze munt goed voor bijna 12 miljoen. Ook hun huisje in Beverly Hills, met een waarde van bijna 28 miljoen euro, komt Katie toe na de scheiding.

Dat zijn de ruwe cijfers, waar Katie niet eens een advocaat voor nodig heeft om die monsterbedragen binnen te rijven. Verwacht wordt dat de 33-jarige Amerikaanse actrice alsnog raadsmannen zal inschakelen om méér te eisen van het vastgoedfortuin van haar toekomstige ex. Zo moet er nog een 'aannemelijk' bedrag op hun dochtertje Suri geplakt worden én op de verdeling van de eigendom. Ook al werd er in de scheidingspapieren met geen woord gerept over het voorhuwelijkscontract, aldus de Daily Mail.

Tom, die zijn 49 jaren als een dertiger draagt, liet inmiddels weten dat hij heel "bedroefd" is en deze slag "niet zag aankomen".

Dat Katie het hard wil spelen, mag blijken uit haar eis op het volledige hoederecht over Suri. Volgens de New Yorkse advocaat Vikki Ziegler moet Katie, door haar voorhuwelijkscontract, haar zesjarige dochtertje 'gebruiken' als onderpand om meer uit de scheiding te halen. "Omdat het vastgoed haast allemaal van Tom is, zal ze moeten gaan voor onderhoudsgeld. Ze zal moeten aantonen dat Suri nanny's nodig heeft, auto's, kleren, kappers, activiteiten etc. M.a.w, dat een aanzienlijk maandbedrag noodzakelijk is voor Suri's levensstijl."

Tom Cruise is, al dan niet samen met Katie Holmes, eigenaar van onder meer een villa in Telluride, Colorado (kostprijs na renovatie: 40 miljoen dollar), een appartement in Manhattan, een luxueus huis van 5 miljoen dollar in het Engelse Sussex, een villa aan het Comomeer in Italië (gekocht voor 7 miljoen dollar van George Clooney), drie vliegtuigen, verscheidene wagens en een 18 meter-yacht. (br.hln)


30-06-2012 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Klik op de foto om ' Black ' te beluisteren






Frontman Eddie Vedder en zijn bandleden gaven gisterenavond de festivalgangers een meezingconcert cadeau, al hun bekende nummers passeerden de revue. De band was in topvorm en het publiek overigens ook.

De zanger van de Amerikaanse rockband Eddie Vedder kwam erg rock 'n roll op met een fles rode wijn in de had. Meteen was duidelijk dat hij niet te veel woorden vuil zou maken, de goedgeluimde frontman was op Rock Werchter om zijn fans te verwennen en dat deed hij door zijn grootste hits te brengen. Het gitaargeweld kwam meteen met 'Do The Evolution' en 'Got Some'. Waarop het meezingen of brullen van start kon gaan met 'Elderly Woman Behind the Counter in a Small town' en Given to fly om eigenlijk tot het laatste bisnummer nooit meer te stoppen.

Ook neemt de frontman even de tijd om zijn voorganger op de main stage Jack White en zijn platenlabel te eren met een kleine speech. 'Even Flow' was een mooie gelegenheid om gitarist Mike McCready en drummer Matt Cameron even hun ding te laten doen, waarop het bij 'Olé' even fout liep toen de band een ander nummer inzette. Na een kleine rechtzetting door Eddie kon de hitparade gewoon verder gaan met 'The Fixer', 'Spin The Black Circle', 'Daughter', waarin de band 'Another brick in the wall' van Pink Floyd in verwerkte. Met het rustige 'Just Breath' kon Pearl Jam even op adem komen. De afsluiter begon met 'Why Go' om over te gaan op oudere toppers als 'Jeremy' en 'Better man', waarop het even donker werd op het podium. Tussen de nummers door maakte Eddie meermaals verlegen duidelijk dat hij hier graag speelt. Nederig loofde hij zijn Belgische fans meermaals, natuurlijk met de fles rode wijn in de hand, die volgens Eddie nog nooit zo goed heeft gesmaakt.

Onder luid gejuich konden de mannen niet anders dan terugkomen voor een lange bisronde, waarin toppers als 'Unthought Known' en 'Alive' niet mochten ontbreken. De enthousiaste zanger liep wild van links naar rechts op het podium en kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Het feest barstte helemaal los met de cover van Neil Young 'Rocking in the free World'. Tijdens een muzikaal intermezzo nam Eddie even de tijd om zijn fans te groeten onder een prachtig lichtspektakel. Met 'Yellow Ledbetter' zat het er dan op, waarop de band zijn fans met een nederige buiging in stijl groet.

Pearl Jam nam ons gisteren mee op een muzikale reis door de nineties, zonder hier veel poespas aan te hangen, maar wel met een schitterend geluid en bandleden in topvorm. Meer moet een rockconcert niet zijn, dat bewezen Eddie Vedder en de zijnen gisteren op de wei van Rock Werchter. (br.hln)


30-06-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!