Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher maakt musical over haar leven

Cher maakt musical over haar leven


http://oi50.tinypic.com/15ov1y0.jpg


De 66-jarige popster en actrice Cher is in volle voorbereiding van een musical over haar leven als zangeres. Dat maakte ze per tweet bekend. Cher - winnares van een Oscar, een Grammy en een Golden Globe - wil met de Broadwaymusical die ze zelf schrijft ook een Tony Award winnen. In de show wordt de figuur van Cher belichaamd door drie actrices, onder wie Cher zelf.

De Chers uit een vorig leven, die van de jongedame die door Sonny Bony werd ingepalmd en die van de soloartieste op haar 'Believe'-wereldtournee uit 1999, worden door jongere actrices gespeeld.

In de musical moeten alle bekende nummers van Cher(ilyn Sarkisian) aan bod komen, gaande van "I got you babe" over "Believe" tot de "Shoop Shoop Song (It's in his Kiss).

Op een halve eeuw tijd blikte Cher 39 albums in en speelde ze in succesfilms als 'Moonstruck', 'Mermaids' en 'The Witches of Eastwick'. Haar enige Broadway-ervaring tot nu toe is haar rol als Sissy in 'Come Back to  the Five & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean". Die rol herhaalde zij in 1983 in de gelijknamige Robert Altman-film.


01-07-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bertrand Cantat maakt comeback op podium

Bertrand Cantat maakt comeback op podium

http://oi45.tinypic.com/jztbp.jpg


De Franse zanger Bertrand Cantat heeft zijn retour gemaakt op een groot rockpodium. De zanger was te gast bij het optreden van het Malinese duo Amadou & Mariam op het Eurockéennes-festival in het Oost-Franse Belfort.

Cantat was de frontman van de Franse groep Noir Desir. In 2003 sloeg hij zijn vriendin, de actrice Marie Trintignant, dood. Daarvoor kreeg hij acht jaar cel in Litouwen. De 48-jarige uit Bordeaux werd overgebracht naar Frankrijk en in 2007 vrijgelaten.

Cantat werkte mee aan het in maart uitgekomen album 'Folila' van Amadou & Mariam. Het merendeel van het optreden was de gastartiest op het podium te zien met zijn krachtige stem, naast de Afrikaanse ritmes. Op het einde bracht hij 'Whole lotta love' van Led Zeppelin. Cantat murmelde nog een "merci beaucoup" en groette sober het publiek, toen de menigte zijn naam riep.(br.hln)



01-07-2012 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock

Mojostar vervangt Philip Sayce op affiche Suikerrock


http://oi47.tinypic.com/11hzzw8.jpg
ZZ Top komt ook naar Tienen


Philip Sayce wordt op donderdag 26 juli toch niet de opener op het hoofdpodium van het Tiense festival Suikerrock, melden de organisatoren.

De Europese tournee van Sayce werd afgelast omwille van logistieke problemen. Hij wordt vervangen door de Belgische rockgroep Mojostar, het geesteskind van gitaarvirtuoos Simon Witvrouw (ex-TC Matic en -El Fish).

Suikerrock vindt plaats van 26 juli tot en met zondag 29 juli. Headliners zijn de legendarische Texaanse band ZZ Top en Triggerfinger op 26 juli, Alice Cooper, Status Quo en Channel Zero op 27 juli, Mika, LMFAO, Arsenal en Luc Van Acker op 28 juli en tot slot Texas, Ozark Henry en Daan op 29 juli.

Suikerrock is dit jaar al aan zijn 26ste editie toe, en haalde bij de vorige edities steevast de kaap van de 100.000 bezoekers.


01-07-2012 om 09:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct

Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct


http://oi46.tinypic.com/fw84n.jpg


De Nederlandse actrice Sylvia Kristel is in kritieke toestand opgenomen in een Amsterdams ziekenhuis, nadat ze thuis getroffen werd door een herseninfarct.

De 59-jarige actrice was lange tijd de partner van schrijver Hugo Claus en is bekend van de zachterotische 'Emmanuelle'-films.

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er nog hoop op snelle beterschap is", aldus haar zoon Arthur. "Maar we moeten realistisch zijn." Haar behandeling tegen kanker is voorlopig stopgezet, omdat Kristel te zwak is.


30-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?

Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?


http://oi45.tinypic.com/25zs36t.jpg


Per jaar huwelijk met Tom Cruise zou Katie Holmes drie miljoen dollar krijgen, zo stond in hun huwelijkscontract volgens de Daily Mail. Verder heeft de actrice recht op hun stulpje in Beverly Hills, ter waarde van zo'n 35 miljoen dollar. De totala vastgoedportefeuille van het koppel wordt geschat op meer dan 275 miljoen dollar, of 220 miljoen euro.

U herinnert zich misschien nog de grote toeters en bellen rond het huwelijk van deze twee supercelebs in november 2006 in een Italiaans kasteel. Toen al draaiden de geruchten niet enkel rond de kostprijs van Katies trouwkleedje, maar ook rond haar voorhuwelijkse overeenkomst met de bruidegom.

Met een maximum van 33 miljoen dollar na elf jaar zou Katie Holmes volgens haar contract drie miljoen per huwelijksjaar met Tom Cruise opstrijken. Als ze het meer dan elf jaar volhield met hem, dan zou ze volgens de Californische wet recht hebben op zowat zijn halve fortuin, ofte 125 miljoen dollar ofte bijna 100 miljoen euro. Na iets minder dan zes jaar vond Katie het echter 'al' welletjes met de Scientology-fanaat in huis en dat brengt de teller alvast op een mooie 15 miljoen USD, in onze munt goed voor bijna 12 miljoen. Ook hun huisje in Beverly Hills, met een waarde van bijna 28 miljoen euro, komt Katie toe na de scheiding.

Dat zijn de ruwe cijfers, waar Katie niet eens een advocaat voor nodig heeft om die monsterbedragen binnen te rijven. Verwacht wordt dat de 33-jarige Amerikaanse actrice alsnog raadsmannen zal inschakelen om méér te eisen van het vastgoedfortuin van haar toekomstige ex. Zo moet er nog een 'aannemelijk' bedrag op hun dochtertje Suri geplakt worden én op de verdeling van de eigendom. Ook al werd er in de scheidingspapieren met geen woord gerept over het voorhuwelijkscontract, aldus de Daily Mail.

Tom, die zijn 49 jaren als een dertiger draagt, liet inmiddels weten dat hij heel "bedroefd" is en deze slag "niet zag aankomen".

Dat Katie het hard wil spelen, mag blijken uit haar eis op het volledige hoederecht over Suri. Volgens de New Yorkse advocaat Vikki Ziegler moet Katie, door haar voorhuwelijkscontract, haar zesjarige dochtertje 'gebruiken' als onderpand om meer uit de scheiding te halen. "Omdat het vastgoed haast allemaal van Tom is, zal ze moeten gaan voor onderhoudsgeld. Ze zal moeten aantonen dat Suri nanny's nodig heeft, auto's, kleren, kappers, activiteiten etc. M.a.w, dat een aanzienlijk maandbedrag noodzakelijk is voor Suri's levensstijl."

Tom Cruise is, al dan niet samen met Katie Holmes, eigenaar van onder meer een villa in Telluride, Colorado (kostprijs na renovatie: 40 miljoen dollar), een appartement in Manhattan, een luxueus huis van 5 miljoen dollar in het Engelse Sussex, een villa aan het Comomeer in Italië (gekocht voor 7 miljoen dollar van George Clooney), drie vliegtuigen, verscheidene wagens en een 18 meter-yacht. (br.hln)


30-06-2012 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Klik op de foto om ' Black ' te beluisteren






Frontman Eddie Vedder en zijn bandleden gaven gisterenavond de festivalgangers een meezingconcert cadeau, al hun bekende nummers passeerden de revue. De band was in topvorm en het publiek overigens ook.

De zanger van de Amerikaanse rockband Eddie Vedder kwam erg rock 'n roll op met een fles rode wijn in de had. Meteen was duidelijk dat hij niet te veel woorden vuil zou maken, de goedgeluimde frontman was op Rock Werchter om zijn fans te verwennen en dat deed hij door zijn grootste hits te brengen. Het gitaargeweld kwam meteen met 'Do The Evolution' en 'Got Some'. Waarop het meezingen of brullen van start kon gaan met 'Elderly Woman Behind the Counter in a Small town' en Given to fly om eigenlijk tot het laatste bisnummer nooit meer te stoppen.

Ook neemt de frontman even de tijd om zijn voorganger op de main stage Jack White en zijn platenlabel te eren met een kleine speech. 'Even Flow' was een mooie gelegenheid om gitarist Mike McCready en drummer Matt Cameron even hun ding te laten doen, waarop het bij 'Olé' even fout liep toen de band een ander nummer inzette. Na een kleine rechtzetting door Eddie kon de hitparade gewoon verder gaan met 'The Fixer', 'Spin The Black Circle', 'Daughter', waarin de band 'Another brick in the wall' van Pink Floyd in verwerkte. Met het rustige 'Just Breath' kon Pearl Jam even op adem komen. De afsluiter begon met 'Why Go' om over te gaan op oudere toppers als 'Jeremy' en 'Better man', waarop het even donker werd op het podium. Tussen de nummers door maakte Eddie meermaals verlegen duidelijk dat hij hier graag speelt. Nederig loofde hij zijn Belgische fans meermaals, natuurlijk met de fles rode wijn in de hand, die volgens Eddie nog nooit zo goed heeft gesmaakt.

Onder luid gejuich konden de mannen niet anders dan terugkomen voor een lange bisronde, waarin toppers als 'Unthought Known' en 'Alive' niet mochten ontbreken. De enthousiaste zanger liep wild van links naar rechts op het podium en kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Het feest barstte helemaal los met de cover van Neil Young 'Rocking in the free World'. Tijdens een muzikaal intermezzo nam Eddie even de tijd om zijn fans te groeten onder een prachtig lichtspektakel. Met 'Yellow Ledbetter' zat het er dan op, waarop de band zijn fans met een nederige buiging in stijl groet.

Pearl Jam nam ons gisteren mee op een muzikale reis door de nineties, zonder hier veel poespas aan te hangen, maar wel met een schitterend geluid en bandleden in topvorm. Meer moet een rockconcert niet zijn, dat bewezen Eddie Vedder en de zijnen gisteren op de wei van Rock Werchter. (br.hln)


30-06-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is zwanger

Adele is zwanger

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren





Adele is zwanger. De 'Rolling in the Deep'-zangeres en haar vriend Simon Konicki hebben bevestigd dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje samen.

De Britse maakte het nieuws bekend via haar website: "Ik ben in de wolken dat ik mag aankondigen dat Simon en ik ons eerste kindje verwachten. Ik wilde dat jullie het nieuws als eerste van mij te horen kregen. Het spreekt voor zich dat we in de zevende hemel zijn met het nieuws. Respecteer onze privacy alsjeblieft. Yours always, Adele."

Het is nog niet bekend voor wanneer de bevalling is.

Begin dit jaar haalde Konecki nog de krantenkoppen toen bleek dat hij nog officieel getrouwd was. Adele en haar vriend hebben dat echter altijd ontkend, en zeggen dat Simon wel degelijk al meer dan vier jaar gescheiden is.

"Het is de eerste en de laatste keer dat ik details vrijgeef over mijn relatie met Simon", schreef Adele destijds. "In tegenstelling tot wat de krantenkoppen beweren: Simon is gescheiden en dat is al vier jaar het geval. Iedereen in ons leven wenst ons het beste toe, en andersom. Dát zijn de feiten."

Adele en Simon kochten eerder dit jaar hun eerste liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", aldus een bron dicht bij het koppel. (br.hln)



30-06-2012 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue speelt The Barn plat op Rock Werchter

Selah Sue speelt The Barn plat op Rock Werchter

Klik op de foto om ' This World  ' te beluisteren






Dat de Belgische zangeres Selah Sue gisteren in haar nopjes was op Rock Werchter is niet verwonderlijk, de Leuvense speelde er haast een thuismatch. The Maccabees, een Britse indierockband die voor haar in The Barn mochten spelen, waren heel wat minder overtuigend.

The Maccabees, een Londense band, begon gisteren in de vooravond erg rustig en ingetogen aan hun set met een van hun hits 'Feel to follow'. Zanger Orlando Weeks pakte meteen uit met zijn loepzuivere en prachtige stem van Orlando Weeks op. Dat pleziefde het publiek duidelijk dat ondertussen, al aan het puffen was door de hitte in The Barn. 'Ook Wall of arms' werd luid meegezongen, lange gitaarsolo's zorgden ervoor dat het optreden niet altijd even boeiend blijft. 'The Pelican', een duidelijke publieksliefhebber want haast geen enkele fan zingt niet mee, kon dit wel doorbreken.

Ook de frontman had het lastig met de warmte, met een handdoek op zijn hoofd hoopt hij verkoeling op te zoeken. In de vooravond blijkt 'The Barn' goedgekeurd te zijn, hoewel het er sauna was en een van de twee schermen halverwege uitviel, had iedereen wel genoeg plaats en zat het geluid goed. De setlist van 'The Maccabees' was niet gevarieerd genoeg om erg lang te boeien, na een tijdje gaat de soms eentonige 'sound' van de band vervelen. Het einde ging gelukkig wel in crescendo met 'Love you better', dat met luid applaus bij de fans onthaald wordt, vervolgens hun hit 'Pelican' en de titelsong van hun laatste album 'Given to the wild'.

Voor het optreden van de Belgische singer-songwriter Selah Sue blijkt The Barn dan toch wel net iets te klein en kun je het optreden moeilijk volgen buiten aan de tent. De Leuvense trapte haar set af met een nieuwe traag nummer, om daarna meteen over te gaan op haar doorbraaknummer 'Black Part Love' en een cover van een haar idolen Laurynn Hill. Ze zette een geloofwaardige versie van 'Lost Ones' neer. Het volstond in ieder geval om een applaussalvo los te krijgen. De zangeres ging op hetzelfde ritme verder met 'Crazy world', waaraan ze nog even een jamsessie breide onder luid gejuich. Haar nieuw nummer 'Fade Away' was goed om even een rustiger moment in te lassen. 'Please' bracht ze voor de gelegenheid nu zonder de Amerikaanse superster 'Ceelo Green' zong. Daarna zette ze nog een mooi reeksje van hits met 'Raggamuffin', 'Crazy Vibes' en haar laatste nummer 'Crazy sufferin style' neer. Het publiek bedankte haar, niet onterecht, met een luid applausconcert. (br.hln)


29-06-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon-drummer Nathan Followill wordt vader

Kings of Leon-drummer Nathan Followill wordt vader

http://oi49.tinypic.com/11wc6lv.jpg


Nathan Followill verwacht zijn eerste kind met zijn vrouw, Jessie Baylin. Nathan maakt dat nieuws bekend nadat zijn broer en KOL-zanger Caleb zijn eerste kind met vrouw Lily Aldridge kreeg: een dochter, Dixie Pearl.

Nathan en Jessie trouwden in november vorig jaar, de baby wordt in december verwacht.


29-06-2012 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderd procent zeker dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel zijn

Honderd procent zeker dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel zijn


http://oi46.tinypic.com/1e2ps5.jpg


Als we een bron van Us Weekly mogen geloven, dan is het "honderd procent zeker" dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel vormen. Dat staat te lezen in de laatste uitgave van het Amerikaanse tijdschrift.

De 49-jarige acteur, die nog maar net een punt zette achter zijn relatie met Vanessa Paradis, leerde Amber een paar jaar geleden kennen op de set van 'The Rum Diary'. Toch zou de vonk pas nu zijn overgeslagen.

"Het is honderd procent zeker dat die twee samen zijn. Hij zorgt heel goed voor haar", verklapt de insider. Eerder raakte bekend dat de 26-jarige biseksuele actrice en haar vriendin Tasya van Ree de handdoek in de ring hebben gegooid.

Depp en Paradis gingen na veertien jaar uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen: Lily-Rose (13) en Jack (10). De acteur zou de Franse actrice gedumpt hebben omdat hij haar te saai vond.

"Johnny wilde helemaal niet meer samen zijn met Vanessa. Ze waren uit elkaar gegroeid, en hij wilde opnieuw vrij zijn en nieuwe dingen proberen. Hij verveelde zich steendood met haar, en hij voelde zich miserabel door Vanessa."

"De vonk was weg, er was niks meer tussen die twee. Johnny wil meer dingen doen en Vanessa verdient het om gelukkiger te zijn. Hij heeft zich niet op één of andere romance gestort en hij heeft geen plannen om dat snel te doen. Op dit moment wil hij gewoon wat meer plezier beleven."  (br.hln)


28-06-2012 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense stadsfestival Marktrock viert 30-jarige bestaan

Leuvense stadsfestival Marktrock viert 30-jarige bestaan


http://oi46.tinypic.com/24ls8sh.jpg


Regi, Marco-Z, Vive la Fête, The Neon Judgement en Humo's Rock Rally-winnaar Compact Disk Dummies zijn de topnamen op de affiche van het Leuvense stadsfestival Marktrock. Het festival, dat 30 jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd, vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus. Net als de voorbije jaren is de affiche volledig Belgisch en zijn alle concerten gratis. Vorig jaar kreeg Marktrock circa 100.000 bezoekers over de vloer.

Tijdens Marktrock wordt er geconcerteerd op drie pleinen in het Leuvense stadscentrum. Het hoofdpodium staat op de Oude Markt met een elektroprogramma (Regi, Vive la Fête, Neon Judgement, ...) dat elke avond afgesloten wordt door een dj-set. De programmatie op de Vismarkt richt zich tot een breder publiek (met onder meer Kevin Williams, Luna Twist, Soulsister, Kids en Anton Walgrave). Opvallend zijn hier Les Messieurs Blues op zondagavond met Jean-Marie Aerts, Filip Casteels en Patrick Riguelle. Op het De Layensplein zijn diverse dj's actief.

Tijdens Marktrock vindt ook de finale plaats van de MNM Start to DJ contest en de talentenjacht Students on Stage.

Omdat de eerste Marktrock 30 jaar geleden georganiseerd werd, zijn de organisatoren in samenwerking met het Centrum voor Vlaams Muzikaal Erfgoed op zoek naar objecten die naar vroeger refereren, zoals foto's en affiches. In het Marktrock VIP-café wordt een tentoonstelling op touw gezet met de affiches van vorige edities. Op de website zullen allerlei verzamelde objecten worden getoond en mogelijk komt er ook een kleine publicatie over de geschiedenis van Marktrock.

Omdat het festival in 1983 niet georganiseerd werd, beleeft Marktrock pas volgend jaar zijn 30ste editie. Dat wordt uitgebreider gevierd. (br.hln)


28-06-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

http://oi46.tinypic.com/14wcb2u.jpg


Angelina Jolie doet haar stunts nog steeds zelf. Zo werd ze gisteren aan een kraan naar boven gehesen om enkele scènes als 'boze heks' Maleficent in te blikken. De film wordt een hedendaagse bewerking van de Disney-klassieker Doornroosje.

Ook als Lara Croft haalde Jolie al verschillende gevaarlijke toeren uit. "Zij is een van de meest bekwame actrices waar ik ooit mee gewerkt heb", liet haar toenmalige stuntcoach Simon Crane weten. "Sommige dingen werden zelfs nog nooit eerder door een vrouw gedaan, en zij heeft bijna alles toch zelf geflikt. Ze heeft zelfs drie maanden getraind om een bungeejump met salto's tot een goed einde te brengen. Ik was heel erg onder de indruk."

Het sprookje wordt verteld vanuit het perspectief van de boze heks. Zo komt u te weten waarom ze steeds kwaadaardiger wordt en uiteindelijk een vloek uitspreekt over baby Aurora, gespeeld door Elle Fanning.

"Het is geen antiprinsessenverhaal", aldus Jolie. "Het is wel de eerste maal dat de klemtoon ligt op deze epische figuur. Hopelijk zie je als kijker ook waartoe ze allemaal in staat is. Het is niet omdat ze in zichzelf gekeerd en agressief is dat ze ook geen warmere eigenschappen kan hebben. Het klinkt gek, maar jonge meisjes kunnen een voorbeeld aan haar nemen. Maleficent is een prachtig iemand, alleen is ze niet perfect. Verre van zelfs. De boodschap is dat je niet te snel vooroordelen mag hebben."  (br.hln)


28-06-2012 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

http://oi47.tinypic.com/65reps.jpg


Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar schat dat er al circa 10.000 festivalgangers gearriveerd zijn voor het festival Rock Werchter. Om 17 uur hadden 2.700 onder hen een van de extra bussen genomen die De Lijn inzet tussen het station van Leuven en de omgeving van de festivalweide. Omdat enkele campings in Haacht gisterenmiddag de deuren openden, is het aan die kant van de Werchterse festivalweide al behoorlijk druk.

Rock Werchter start vanavond en duurt tot en met zondagavond. 81 artiesten treden aan, waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, The xx, Mumfors & Sons, Snow Patrol. Voor het eerst wordt er geconcerteerd op drie podia. De nieuwe festivaltent The Barn wordt donderdagmiddag plechtig geopend met toeters en bellen van 't Schoon Vertier.

De provincie keurde onlangs een ruimtelijk uitvoeringsplan voor de festivalweide goed dat tegemoetkomt aan de vraag van organisator Live Nation voor meer ruimte. Ze sloot met de organisatoren een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Die bepaalt dat het festivalterrein vergroot kan worden met circa 2,5 hectare, onder meer door het kappen van een bos. Dit laatste gebeurde nog niet. Het is onduidelijk of de organisatie met Natuur en Bos al een overeenkomst sloot over de vereiste compenserende bosaanplantingen.

Organisator Herman Schuermans sloot enkele maanden geleden een verhuis naar Brustem niet uit, maar Vlaams-Brabants gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) is ervan overtuigd dat het festival nog jaren in Werchter zal blijven. Hij verwijst hierbij naar de zware investeringen die de organisatoren zullen doen in het kader van de samenwerkingsovereenkomst, zoals de inrichting van het landschapspark en de vergroting festivalterrein.(br.hln)


28-06-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards: Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen

Keith Richards: "Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen"


http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


The Rolling Stones hebben laten doorschemeren open te staan voor een samenwerking met Jack White. Keith Richards heeft immers goede ervaringen met White in de studio. Volgens Keith gaan The Stones in juli overleggen over een eventueel nieuw album. Dat zou kaderen in de 50ste verjaardag van de legendarische band.

"Ik zou graag enkele songs opnemen en zien waar we uitkomen. Daarvoor moeten we natuurlijk eerst de band samenkrijgen en de zaak op gang trekken", verklaarde Richards aan Rolling Stone.

Richards werkte in 2009 aan enkele demo's met White. Gevraagd of die het nieuwe album zou producen, antwoordde Richards: "Dat is een mogelijkheid. De deur staat wijdopen".

White laat intussen weten dat hij met zijn label Third Man materiaal op vinyl verkiest uit te brengen. "Dat is onze doelstelling, de romantische ervaring van vinyl. De geur van vinyl, de geur van een pas geopende vinylplaat. Als je niets ziet bewegen, verlies je de romantiek. Als ik zing over een iPod zit daar toch geen romantiek in?", verklaarde White aan de BBC. (br.hln)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend jaar massacamping op Rock Werchter

Volgend jaar massacamping op Rock Werchter


http://oi48.tinypic.com/rucpkm.jpg


Het 'nieuwe' Rock Werchter gaat morgen van start. Met The Barn als derde podium krijgt het festival voor de trouwe bezoeker een nieuwe aanblik, maar die is slechts van korte duur. Volgend jaar verandert de nieuwe opstelling namelijk opnieuw. Belangrijkste verandering wordt de creatie van één grote massacamping.

Wie morgen de wei opwandelt, zal ook al even moeten wennen aan de nieuwe opstelling. Links van de Main Stage staat immers The Barn, een blauw-gele tent, en niet langer de Pyramid Marquee. Die laatste is nu dieper in het terrein te vinden, links van de ingang.

Het wordt de eerste en laatste Rock Werchter in deze opstelling. Volgend jaar komt The Barn immers rechts van het hoofdpodium. In het festivalpark sneuvelen na deze editie dan ook flink wat bomen om plaats te maken voor een nieuwe tent. "Dat wilden we dit jaar eigenlijk al doen, maar de kapvergunning voor de bomenpartij aan die kant werd te laat afgeleverd", weet Claes. "Na deze editie zal daar ruimte worden vrijgemaakt. Vanaf volgend jaar komt dan de voorlopig definitieve opstelling. Links de Marquee, het hoofdpodium in het midden en rechts daarvan The Barn."

Ook voor kampeerders zijn er heel wat wijzigingen. De campings in het samenvloeiingsgebied tussen Demer en Dijle (BO, C1 en C2) sluiten de deuren. "Dat staat zo in het ruimtelijk uitvoeringsplan", legt burgemeester van Rotselaar Dirk Claes uit. De plek waar kampeerders hun tenten tot net naast het wandelpad aan de rivier konden zetten, wordt beschermd natuurgebied. "De kampeerplaatsen die verloren gaan, worden bijgevoegd bij de grote campings langs de Haachtsesteenweg", zegt Claes.

"Daar zullen de campings overigens helemaal worden gegroepeerd. Tegen 2017 moet het uitvoeringsplan verwezenlijkt zijn, maar volgend jaar beginnen we al met het hele project."  (br.hln - foto Serge Van Den Avont)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekjes

Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekje

http://oi49.tinypic.com/2vnj1bs.jpg


Er is al heel wat inkt gevloeid over de babybuik van Megan Fox, ook al repte de 26-jarige actrice de voorbije maanden geen woord over haar zwangerschap. Nu bevestigt de brunette eindelijk de geruchten door een reeks vakantiekiekjes de wereld in te sturen.

De 'Transformers'-ster en haar echtgenoot Brian Austin Green ontkennen niet langer dat ze in blijde verwachting zijn. Een foto waarop te zien is hoe Fox haar groeiende buik showt op Hawaï, kan u hier bekijken.

Dat het koppel er voor koos om het babynieuws officieel te maken vanuit Hawaï, is niet toevallig. Het eiland is niet alleen de favoriete vakantiebestemming van het koppel, maar ook de plaats waar ze twee jaar geleden hun jawoord gaven. (br.hln)


27-06-2012 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Klik op de foto om ' Dancing In The Dark ' te beluisteren





Omdat de inzet van politiemensen voor een concert van Bruce Springsteen tijdens de Gentse Feesten onverantwoord en te duur zou zijn, wordt niet verder onderhandeld over een mogelijk optreden van The Boss. Dat antwoordde de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) gisterenavond op de gemeenteraad, tijdens een discussie over het politiebudget.

Tony Van Parys (CD&V) leverde kritiek op de kosten voor de extra vergoedingen, onder meer overuren, die niet gereduceerd werden tot een bepaald bedrag.

Termont haalde als voorbeeld aan dat KAA Gent gevraagd werd om niet te spelen tijdens de Gentse feesten. Daarnaast verklaarde de burgemeester dat onderhandelingen voor een concert van Springsteen tijden de Feesten niet voortgezet konden worden, omwille van financiën en de inzet die nodig zou zijn. (br.hln)


27-06-2012 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

http://oi50.tinypic.com/2hi1a9k.jpg


De Lijn Vlaams-Brabant zet 60 bussen en 175 chauffeurs in voor Rock Werchter. Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli rijden de bussen tussen het Leuvense station en het festival. Omdat de bussen een speciaal traject volgen, duurt de busrit maar 15 minuutjes. Op vertoon van hun festivalticket kunnen de festivalgangers gratis meerijden.

Net zoals vorig jaar rijden de bussen van De Lijn al op woensdag 27 juni naar Erwteveld in Haacht. Van 13 uur tot 22 uur rijdt lijn A (Leuven - Haacht - Leuven) tot vlakbij campings A2-A3-A4 in Haacht. Op woensdag zijn de campings alleen open voor bezoekers met een XL-ticket.

Vanaf donderdag 28 juni kunnen de festivalgangers afstappen in de Achterheidestraat in Werchter of op de Wijgmaalsesteenweg in Haacht (en niet aan de halte Erwteveld in Haacht). Opstappen kan aan het station van Leuven van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli vanaf 9 uur tot 22 uur.

Reizigers zonder toegangskaart betalen 5 euro voor een biljet heen en terug. Wie een geldig abonnement van De Lijn op zak heeft, rijdt gratis mee met de festivalbussen.

Door het festival kunnen verschillende bussen van De Lijn vertragingen oplopen in de omgeving van Rotselaar en van het knooppunt Kampenhout-Sas. Sommige bussen worden beperkt of volgen een aangepast traject. (br.hln)


26-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten

Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten


http://oi46.tinypic.com/29eqixx.jpg


De organisatie van de Lokerse Feesten heeft vandaag de namen voor de langverwachte metaldag op zondag 5 augustus gelost, en dat zijn niet van de minste: Machine Head - afgelopen weekend nog een van de topacts op Graspop - , industrial legendes Ministry, death metal sensatie In Flames en klassieke iconen Saxon en Dio Disciples.

De voorverkoop start meteen via www.lokersefeesten.be en bij alle MediaMarkt filialen.



25-06-2012 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken

Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken


http://oi45.tinypic.com/i3vq6t.jpg


Katy Perry wil het wat kalmer aan gaan doen en de tijd nemen om te bekomen van haar scheiding van Russell Brand van eind vorig jaar.

"Ik moet mijn hart laten genezen", verklaarde ze aan de Daily Mirror. Veertien maanden was Katy getrouwd, het grootste deel daarvan was ze op wereldtournee. Ze liet al eerder begrijpen dat dat één van de oorzaken van de breuk was.

"Voor een moderne vrouw is het belangrijk dat ze gesteund wordt en dat er op alle vlakken gelijkheid is".

Toch heeft ze geen spijt van haar huwelijk. "Iedereen vraagt me of ik ergens spijt van heb, maar mijn huwelijk was een goede les en dat is heel waardevol. Zulke lessen kan je niet kopen. Bovendien levert het leven me stof voor nieuwe songs".

In de op stapel staande documentaire 'Katy Perry: Part of Me' wil de zangeres naar eigen zeggen eerlijk zijn over haar leven. "De hele film draait rond het nemen van obstakels, loskomen van mijn familie, van een waardenset en geloofssystemen".

Katy heeft sinds enkele maanden een relatie met Dan Aykroyd, de gitarist van Florence + The Machine. (br.hln)


25-06-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!