Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

http://oi46.tinypic.com/14wcb2u.jpg


Angelina Jolie doet haar stunts nog steeds zelf. Zo werd ze gisteren aan een kraan naar boven gehesen om enkele scènes als 'boze heks' Maleficent in te blikken. De film wordt een hedendaagse bewerking van de Disney-klassieker Doornroosje.

Ook als Lara Croft haalde Jolie al verschillende gevaarlijke toeren uit. "Zij is een van de meest bekwame actrices waar ik ooit mee gewerkt heb", liet haar toenmalige stuntcoach Simon Crane weten. "Sommige dingen werden zelfs nog nooit eerder door een vrouw gedaan, en zij heeft bijna alles toch zelf geflikt. Ze heeft zelfs drie maanden getraind om een bungeejump met salto's tot een goed einde te brengen. Ik was heel erg onder de indruk."

Het sprookje wordt verteld vanuit het perspectief van de boze heks. Zo komt u te weten waarom ze steeds kwaadaardiger wordt en uiteindelijk een vloek uitspreekt over baby Aurora, gespeeld door Elle Fanning.

"Het is geen antiprinsessenverhaal", aldus Jolie. "Het is wel de eerste maal dat de klemtoon ligt op deze epische figuur. Hopelijk zie je als kijker ook waartoe ze allemaal in staat is. Het is niet omdat ze in zichzelf gekeerd en agressief is dat ze ook geen warmere eigenschappen kan hebben. Het klinkt gek, maar jonge meisjes kunnen een voorbeeld aan haar nemen. Maleficent is een prachtig iemand, alleen is ze niet perfect. Verre van zelfs. De boodschap is dat je niet te snel vooroordelen mag hebben."  (br.hln)


28-06-2012 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

http://oi47.tinypic.com/65reps.jpg


Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar schat dat er al circa 10.000 festivalgangers gearriveerd zijn voor het festival Rock Werchter. Om 17 uur hadden 2.700 onder hen een van de extra bussen genomen die De Lijn inzet tussen het station van Leuven en de omgeving van de festivalweide. Omdat enkele campings in Haacht gisterenmiddag de deuren openden, is het aan die kant van de Werchterse festivalweide al behoorlijk druk.

Rock Werchter start vanavond en duurt tot en met zondagavond. 81 artiesten treden aan, waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, The xx, Mumfors & Sons, Snow Patrol. Voor het eerst wordt er geconcerteerd op drie podia. De nieuwe festivaltent The Barn wordt donderdagmiddag plechtig geopend met toeters en bellen van 't Schoon Vertier.

De provincie keurde onlangs een ruimtelijk uitvoeringsplan voor de festivalweide goed dat tegemoetkomt aan de vraag van organisator Live Nation voor meer ruimte. Ze sloot met de organisatoren een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Die bepaalt dat het festivalterrein vergroot kan worden met circa 2,5 hectare, onder meer door het kappen van een bos. Dit laatste gebeurde nog niet. Het is onduidelijk of de organisatie met Natuur en Bos al een overeenkomst sloot over de vereiste compenserende bosaanplantingen.

Organisator Herman Schuermans sloot enkele maanden geleden een verhuis naar Brustem niet uit, maar Vlaams-Brabants gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) is ervan overtuigd dat het festival nog jaren in Werchter zal blijven. Hij verwijst hierbij naar de zware investeringen die de organisatoren zullen doen in het kader van de samenwerkingsovereenkomst, zoals de inrichting van het landschapspark en de vergroting festivalterrein.(br.hln)


28-06-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards: Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen

Keith Richards: "Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen"


http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


The Rolling Stones hebben laten doorschemeren open te staan voor een samenwerking met Jack White. Keith Richards heeft immers goede ervaringen met White in de studio. Volgens Keith gaan The Stones in juli overleggen over een eventueel nieuw album. Dat zou kaderen in de 50ste verjaardag van de legendarische band.

"Ik zou graag enkele songs opnemen en zien waar we uitkomen. Daarvoor moeten we natuurlijk eerst de band samenkrijgen en de zaak op gang trekken", verklaarde Richards aan Rolling Stone.

Richards werkte in 2009 aan enkele demo's met White. Gevraagd of die het nieuwe album zou producen, antwoordde Richards: "Dat is een mogelijkheid. De deur staat wijdopen".

White laat intussen weten dat hij met zijn label Third Man materiaal op vinyl verkiest uit te brengen. "Dat is onze doelstelling, de romantische ervaring van vinyl. De geur van vinyl, de geur van een pas geopende vinylplaat. Als je niets ziet bewegen, verlies je de romantiek. Als ik zing over een iPod zit daar toch geen romantiek in?", verklaarde White aan de BBC. (br.hln)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend jaar massacamping op Rock Werchter

Volgend jaar massacamping op Rock Werchter


http://oi48.tinypic.com/rucpkm.jpg


Het 'nieuwe' Rock Werchter gaat morgen van start. Met The Barn als derde podium krijgt het festival voor de trouwe bezoeker een nieuwe aanblik, maar die is slechts van korte duur. Volgend jaar verandert de nieuwe opstelling namelijk opnieuw. Belangrijkste verandering wordt de creatie van één grote massacamping.

Wie morgen de wei opwandelt, zal ook al even moeten wennen aan de nieuwe opstelling. Links van de Main Stage staat immers The Barn, een blauw-gele tent, en niet langer de Pyramid Marquee. Die laatste is nu dieper in het terrein te vinden, links van de ingang.

Het wordt de eerste en laatste Rock Werchter in deze opstelling. Volgend jaar komt The Barn immers rechts van het hoofdpodium. In het festivalpark sneuvelen na deze editie dan ook flink wat bomen om plaats te maken voor een nieuwe tent. "Dat wilden we dit jaar eigenlijk al doen, maar de kapvergunning voor de bomenpartij aan die kant werd te laat afgeleverd", weet Claes. "Na deze editie zal daar ruimte worden vrijgemaakt. Vanaf volgend jaar komt dan de voorlopig definitieve opstelling. Links de Marquee, het hoofdpodium in het midden en rechts daarvan The Barn."

Ook voor kampeerders zijn er heel wat wijzigingen. De campings in het samenvloeiingsgebied tussen Demer en Dijle (BO, C1 en C2) sluiten de deuren. "Dat staat zo in het ruimtelijk uitvoeringsplan", legt burgemeester van Rotselaar Dirk Claes uit. De plek waar kampeerders hun tenten tot net naast het wandelpad aan de rivier konden zetten, wordt beschermd natuurgebied. "De kampeerplaatsen die verloren gaan, worden bijgevoegd bij de grote campings langs de Haachtsesteenweg", zegt Claes.

"Daar zullen de campings overigens helemaal worden gegroepeerd. Tegen 2017 moet het uitvoeringsplan verwezenlijkt zijn, maar volgend jaar beginnen we al met het hele project."  (br.hln - foto Serge Van Den Avont)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekjes

Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekje

http://oi49.tinypic.com/2vnj1bs.jpg


Er is al heel wat inkt gevloeid over de babybuik van Megan Fox, ook al repte de 26-jarige actrice de voorbije maanden geen woord over haar zwangerschap. Nu bevestigt de brunette eindelijk de geruchten door een reeks vakantiekiekjes de wereld in te sturen.

De 'Transformers'-ster en haar echtgenoot Brian Austin Green ontkennen niet langer dat ze in blijde verwachting zijn. Een foto waarop te zien is hoe Fox haar groeiende buik showt op Hawaï, kan u hier bekijken.

Dat het koppel er voor koos om het babynieuws officieel te maken vanuit Hawaï, is niet toevallig. Het eiland is niet alleen de favoriete vakantiebestemming van het koppel, maar ook de plaats waar ze twee jaar geleden hun jawoord gaven. (br.hln)


27-06-2012 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Klik op de foto om ' Dancing In The Dark ' te beluisteren





Omdat de inzet van politiemensen voor een concert van Bruce Springsteen tijdens de Gentse Feesten onverantwoord en te duur zou zijn, wordt niet verder onderhandeld over een mogelijk optreden van The Boss. Dat antwoordde de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) gisterenavond op de gemeenteraad, tijdens een discussie over het politiebudget.

Tony Van Parys (CD&V) leverde kritiek op de kosten voor de extra vergoedingen, onder meer overuren, die niet gereduceerd werden tot een bepaald bedrag.

Termont haalde als voorbeeld aan dat KAA Gent gevraagd werd om niet te spelen tijdens de Gentse feesten. Daarnaast verklaarde de burgemeester dat onderhandelingen voor een concert van Springsteen tijden de Feesten niet voortgezet konden worden, omwille van financiën en de inzet die nodig zou zijn. (br.hln)


27-06-2012 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

http://oi50.tinypic.com/2hi1a9k.jpg


De Lijn Vlaams-Brabant zet 60 bussen en 175 chauffeurs in voor Rock Werchter. Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli rijden de bussen tussen het Leuvense station en het festival. Omdat de bussen een speciaal traject volgen, duurt de busrit maar 15 minuutjes. Op vertoon van hun festivalticket kunnen de festivalgangers gratis meerijden.

Net zoals vorig jaar rijden de bussen van De Lijn al op woensdag 27 juni naar Erwteveld in Haacht. Van 13 uur tot 22 uur rijdt lijn A (Leuven - Haacht - Leuven) tot vlakbij campings A2-A3-A4 in Haacht. Op woensdag zijn de campings alleen open voor bezoekers met een XL-ticket.

Vanaf donderdag 28 juni kunnen de festivalgangers afstappen in de Achterheidestraat in Werchter of op de Wijgmaalsesteenweg in Haacht (en niet aan de halte Erwteveld in Haacht). Opstappen kan aan het station van Leuven van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli vanaf 9 uur tot 22 uur.

Reizigers zonder toegangskaart betalen 5 euro voor een biljet heen en terug. Wie een geldig abonnement van De Lijn op zak heeft, rijdt gratis mee met de festivalbussen.

Door het festival kunnen verschillende bussen van De Lijn vertragingen oplopen in de omgeving van Rotselaar en van het knooppunt Kampenhout-Sas. Sommige bussen worden beperkt of volgen een aangepast traject. (br.hln)


26-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten

Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten


http://oi46.tinypic.com/29eqixx.jpg


De organisatie van de Lokerse Feesten heeft vandaag de namen voor de langverwachte metaldag op zondag 5 augustus gelost, en dat zijn niet van de minste: Machine Head - afgelopen weekend nog een van de topacts op Graspop - , industrial legendes Ministry, death metal sensatie In Flames en klassieke iconen Saxon en Dio Disciples.

De voorverkoop start meteen via www.lokersefeesten.be en bij alle MediaMarkt filialen.



25-06-2012 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken

Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken


http://oi45.tinypic.com/i3vq6t.jpg


Katy Perry wil het wat kalmer aan gaan doen en de tijd nemen om te bekomen van haar scheiding van Russell Brand van eind vorig jaar.

"Ik moet mijn hart laten genezen", verklaarde ze aan de Daily Mirror. Veertien maanden was Katy getrouwd, het grootste deel daarvan was ze op wereldtournee. Ze liet al eerder begrijpen dat dat één van de oorzaken van de breuk was.

"Voor een moderne vrouw is het belangrijk dat ze gesteund wordt en dat er op alle vlakken gelijkheid is".

Toch heeft ze geen spijt van haar huwelijk. "Iedereen vraagt me of ik ergens spijt van heb, maar mijn huwelijk was een goede les en dat is heel waardevol. Zulke lessen kan je niet kopen. Bovendien levert het leven me stof voor nieuwe songs".

In de op stapel staande documentaire 'Katy Perry: Part of Me' wil de zangeres naar eigen zeggen eerlijk zijn over haar leven. "De hele film draait rond het nemen van obstakels, loskomen van mijn familie, van een waardenset en geloofssystemen".

Katy heeft sinds enkele maanden een relatie met Dan Aykroyd, de gitarist van Florence + The Machine. (br.hln)


25-06-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet in kunstmatige coma in Duits ziekenhuis

Jan Hoet in kunstmatige coma in Duits ziekenhuis

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jan-Hoet.jpg


Kunstkenner Jan Hoet wordt sinds gisteren in een kunstmatige coma gehouden in een ziekenhuis in Soltau, in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Dat bevestigt zijn zoon Jan Hoet Jr.

"Jan ging gisteren gerepatrieerd worden naar Gent, nadat hij vorige week zondag in shock ging op de luchthaven van Hamburg bij het lopen om een vliegtuig te halen", aldus Hoet Jr. "De repatriëring verliep aanvankelijk goed, maar in de ziekenwagen heeft hij naar alle waarschijnlijkheid een herseninfarct opgelopen."

Hoet was amper 94 kilometer onderweg en zijn familie was ondertussen al naar België teruggekeerd. "Het nieuws dat we van ginds krijgen is niet positief, er zal allicht hersenschade zijn, maar hij wordt nu in een kunstmatige coma gehouden. Het is voor ons afwachten, we weten niet welke papa we gaan terugkrijgen."(br.hln)


24-06-2012 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
23-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna heeft 'sterilisatieteam' om geen DNA achter te laten

Madonna heeft 'sterilisatieteam' om geen DNA achter te laten


http://oi49.tinypic.com/27xnqtl.jpg


Madonna heeft een sterilisatieteam in dienst dat elk spoor van haar DNA uit haar kleedkamer verwijdert tijdens haar huidige MDNA tournee.

Enkel Madonna en haar entourage hebben tijdens de tournee recht op backstagepasjes. De Portugese concertpromotor Alvaro Ramos, die instaat voor de concerten van Madonna in Portugal, onthult de bijzondere eisen van de zangeres in The Mirror.

"Dat heb ik nog nooit meegemaakt, met geen enkele artiest. We mogen zelfs niet naar haar kleedkamer kijken, of de deur openen. We mogen er pas binnen nadat het sterelisatieteam de kamer heeft verlaten. Er mag hoegenaamd geen DNA of een haartje van Madonna achterblijven. Ze ruimen letterlijk alles op. Alles om haar te beschermen en haar een veilig gevoel te geven. Ik begrijp het wel, maar toch vind ik het extreem".

De kleedkamer van Madonna wordt door haar eigen team ingericht, geheel met valse plafonds en muren om er zeker van te zijn dat er nergens een camera verborgen zit. (br.hln - foto epa)


23-06-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen zit weer in de studio

Lily Allen zit weer in de studio


http://oi50.tinypic.com/w2j535.jpg


Lily Allen tweet dat ze in de studio zit met producer Greg Kurstin, met wie ze ook werkte voor haar tweede album, 'It's Not Me, It's You' uit 2009.

"Jullie zullen graag vernemen dat ik momenteel in de fucking studio ben met Greg Kurstin? Geen grootse plannen, ik gooi gewoon wat stront tegen de muur en zie of het blijft plakken".

Na de release van 'It's Not Me, It's You' liet Allen optekenen dat ze geen plannen had voor een derde album. Vorig jaar trouwde ze en kreeg ze een dochter, Ethel.


22-06-2012 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones willen nog niet van pensioen weten

Rolling Stones willen nog niet van pensioen weten

http://oi48.tinypic.com/2mwezdh.jpg


Hoewel de geruchten steeds meer aanzwellen, laten de Rolling Stones weten dat ze niet met pensioen gaan. De krasse rockers hebben via Twitter gereageerd op een artikel in de Britse krant The Mirror waarin werd gesuggereerd dat de Stones hun allerlaatste concert zouden geven tijdens het Glastonbury festival in 2013.

In het bewuste artikel in The Mirror wordt een insider geciteerd die beweert dat de band uit elkaar zou gaan tijdens hun 50ste jubileum komend jaar, met een afsluitend concert op Glastonbury. Maar in een tweet schrijft de band: 'Ieder jaar wordt The Rolling Stones gevraagd om op dit Britse festival te spelen, maar Glastonbury zit niet eens in de planning.' Voorlopig geen pensioen dus.


21-06-2012 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy zegt optreden af wegens stemproblemen

Ozzy zegt optreden af wegens stemproblemen


http://oi45.tinypic.com/s1j5hz.jpg


Het zal toch niet waar zijn zeker? Ozzy Osbourne, die vorig jaar op de Graspop Metal Meeting verstek moest laten gaan wegens ziekte, heeft gisteravond een concert in Duitsland afgeblazen wegens stemproblemen. De legendarische metalzanger maakt zijn GMM-afzegging van vorig jaar normaal gezien goed op deze editie, waar hij staat geprogrammeerd als headliner van de eerste festivaldag... morgen.

In Mannheim kregen fans Ozzy gisteravond niet te zien. Na het optreden van voorprogramma Black Label Society verscheen in de SAP Arena niet de Britse zanger, maar een medewerker die de ondankbare taak had gekregen de afzegging mee te delen aan de duizenden aanwezigen.

De 63-jarige Ozzy, die als 'Ozzy & Friends' op Graspop optreedt met onder anderen Black Sabbath-bassist Geezer Butler en gitaristen Slash en Zakk Wylde, laat alvast weten dat er niets mis is met zijn algemene gezondheid. De oorzaak van de late afzegging zou puur te wijten zijn aan stemproblemen, waardoor het natuurlijk de vraag of die morgen al van de baan zullen zijn.

Bij Graspop gaat men er alvast van uit dat de oerrocker morgen gewoon op het podium staat. Medewerker Bob Schoenmaekers laat ons alleszins weten dat de organisatie nog niets heeft vernomen van een mogelijke afzegging.

Ozzy zou oorpronkelijk naar Graspop afzakken met de originele bezetting van metalgrootheid Black Sabbath. Die tournee ging echter niet door wegens ernstige gezondheidsproblemen van gitarist Tony Iommi, die kampt met lymfeklierkanker. Het lijkt bovendien weinig waarschijnlijk dat fans de originele bezetting ooit nog samen te zien krijgen, daar drummer Bill Ward uiteindelijk ook zijn kat stuurde na een dispuut over zijn gage. (br.hln)


21-06-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Dessel en Graspop waarschuwen voor onweer

Burgemeester Dessel en Graspop waarschuwen voor onweer


http://oi49.tinypic.com/zk28nn.jpg


De burgemeester van Dessel en de organisatie van het festival Graspop Metal Meeting vragen de festivalbezoekers om vandaag het weerbericht in de gaten te houden en om indien nodig later naar de festivalcamping af te zakken. Tussen 16 en 20 uur, op het ogenblik dat de camping opengaat, wordt immers onweer voorspeld, aldus burgemeester Kris Van Dijck.

"We willen geen paniek veroorzaken, maar vragen de bezoekers om het weerbericht vandaag/donderdag zeker in de gaten te houden", aldus Van Dijck. Donderdagnamiddag en -avond worden immers hevige regenbuien en onweer voorspeld. Het weekend zelf belooft zonnig te worden, meldt Van Dijck.

De burgemeester raadt de metalheads dan ook aan om zich niet vóór het voorspelde onweer, dat mogelijk gepaard gaat met sterke rukwinden, naar het festivalterrein en de camping te begeven. Hij verzekert ook dat de festivalinfrastructuur aan strikte voorwaarden voldoet.

In Dessel dondert vanaf vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 metalmuziek allerhande over de festivalweide van Graspop. De muziekliefhebbers kunnen vanaf donderdag 16 uur al hun intrek nemen op de camping. Donderdagavond staat ook nog een Top 100-fuif in de Metal Plaza op de agenda. (br.hln)


21-06-2012 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney geeft basgitaar weg voor muziektherapie

Paul McCartney geeft basgitaar weg voor muziektherapie


http://oi46.tinypic.com/2dhtxxz.jpg


Een dag na zijn 70ste verjaardag heeft ex-Beatle Paul McCartney een van zijn legendarische basgitaren voor een goed doel weggeschonken. De gesigneerde Hofner-bas zal eind juni geveild worden. De opbrengst gaat naar Nordoff Robbins, een inrichting die muziektherapie geeft.

"Het werk dat u doet, verandert het leven van behoeftige kinderen en volwassenen", zei McCartney. De vorige keer dat de vroegere Beatles-bassist een gitaar weggaf, bracht ze op een veiling 60.000 pond (bijna 75.000 euro) op



20-06-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestigtal BV's zingt voor het klimaat

Zestigtal BV's zingt voor het klimaat


http://oi50.tinypic.com/25smnug.jpg



Met een lied voor het klimaat willen Nic Balthazar en zestig van zijn bekende vrienden de hele wereld attent maken op de klimaatverandering. Die song, 'Do it now', namen ze dinsdag op in de Tootsstudio van de VRT, aan de vooravond van de aardetop in Rio de Janeiro. Bedoeling is dat op 22 en 23 september die song over heel België te horen is en dat de beelden daarvan vervolgens over heel de wereld verspreid raken. In november is er in Doha een klimaattop.

'Do it now' is een song bewerkt door Stef Kamil Carlens van Zita Swoon en dirigent Dirk Brossé. Een zestigtal BV's, onder wie Lady Linn, Lien Van de Kelder, Johan Heldenbergh en Luc De Vos, zong de song in, samen met het kinderkoor van de Vlaamse Opera. "De politici moeten nu handelen", aldus initiatiefnemer Nic Balthazar. "Het dak van ons huis staat al in brand. Maar als we nu in actie schieten, kunnen we het huis nog redden."

Eerder lanceerde Nic Balthazar ook al The Big Ask en The Big Ask Again, met hetzelfde doel: aandacht vragen voor de klimaatverandering. "Voor The Big Ask engageerden we 6.000 mensen, voor The Big Ask Again waren dat er 12.000. Ik maak me sterk dat we in september 24.000 mensen op straat kunnen krijgen. In meer dan 70 steden en gemeenten zijn er acties geregistreerd." (br.hln)



20-06-2012 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maffe tournee-eisen van Madonna

De maffe tournee-eisen van Madonna


http://oi45.tinypic.com/ajte8z.jpg


Riders en artiesten: het is vaak een potsierlijke combinatie. Neem daar dan nog eens het geval van Madonna bovenop en het wordt al gauw helemaal te gek voor woorden. Dat de inmiddels 53 jaar oude 'Material Girl' al langer een karikatuur van zichzelf is dan ze zelf doorheeft, hoeft geen betoog meer. Maar hier zijn de maffe eisen van Madge op tournee.

Om te beginnen is Madonna tijdens haar MDNA-tournee met liefst tweehonderd mensen op schok, zo weet het magazine In Touch. Onder hen dertig bodyguards, persoonlijk chef-koks, een yoga-instructeur en een acupuncturist. En jawel, ook de droogkuis moet ter plaatse voor de zangeres geïnstalleerd worden.

Haar kleedkamer moet verder twintig internationale telefoonlijnen tellen, moet aangekleed zijn in een welbepaalde stof en moet vergeven zijn van de lelies en van de wit-lichtroze rozen met stengels die precies 15 cm meten.

Na haar optreden trekt Madge zich terug in haar hotelkamer, die compleet moet aanvoelen als haar eigen huis. "Ze eist dat alle meubilair in de kamers vervangen wordt door haar eigen meubels, die ze speciaal laat verschepen", aldus een bron in In Touch.

Madonna doet met haar MDNA-tour meer dan dertig landen aan en zal op het einde van de rit meer dan 80 concerten gespeeld hebben. Maar Madge zal zich tenminste 'thuis' voelen... (br.hln - foto epa)


19-06-2012 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dj zonder benen maakt opwachting in Café d' Anvers

Dj zonder benen maakt opwachting in Café d' Anvers


http://oi48.tinypic.com/28arm76.jpg


Met de Amerikaan Paul Johnson ontvangt de Antwerpse discotheek Café d' Anvers op 22 juni een bijzondere man. De uit Chicago afkomstige dj/producer kruipt in een rolstoel achter de draaitafels. Johnson raakte in 1987 zwaar gewond bij een schietincident in zijn kelder waarna zijn linker been geamputeerd werd. Twee jaar geleden sloeg het noodlot opnieuw toe. Dit keer raakte hij betrokken in een zwaar verkeersongeluk en werd ook zijn rechter been geamputeerd.

De dj/producer bleef echter niet bij de pakken zitten en is nog steeds een gerespecteerd man in de dj-scene. Bij ons is hij wellicht het best gekend voor zijn hit 'Get Get Down' uit 1998. Die single ging zo'n 3 miljoen keer over de toonbank en leverde Johnson een plek op in het Guiness Book of Records voor meest opeenvolgende herhalingen van een zin in één nummer. (br.hln)


19-06-2012 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: één feestje, drie verschillende outfits

Katy Perry: één feestje, drie verschillende outfits


http://oi47.tinypic.com/15ppoqx.jpg


Carly Rae Jepsen mag dan wel de meeste prijzen in de wacht gesleept hebben, met drie kostuumwissels was het toch Katy Perry die de show stal op de MuchMusic Awards. Haar entree op de rode loper maakte ze in een indrukwekkende zwart-gouden jurk, let ook vooral op het feeërieke blauwe haar. In haar zog volgden kleine fans, die voor de gelegenheid kopieën van haar vroegere outfits aangetrokken hadden.

Na de 'prinsessenlook' volgde de deftige versie om de award voor 'Internationale video van het jaar' af te halen. Met een stijlvolle zwarte broek en een zedig bovenstuk leek ze wel een of andere dochter van een stijve minister.

Voor haar beloning als 'favoriete internationale artieste' haalde de zangeres dan weer wel alle toeters en bellen uit de kast. Of wat dacht u van deze gepimpte bodysuit met kristallen? Uiteindelijk bracht ze zo ook haar nieuwste song 'Wide Awake', een duidelijke hint naar haar huwelijksbreuk. (br.hln)



18-06-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!