NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

http://oi64.tinypic.com/13zo29g.jpg

De Britse prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen George (3) en Charlotte (1) brengen voor de eerste keer als gezin een staatsbezoek aan Canada. De vier royals vermaakten zich opperbest tijdens een kinderfeestje met een koninklijk tintje in Victoria.

Speciaal voor het driejarige prinsje en zijn eenjarige zusje was een kinderactiviteit opgenomen in het programma van het bezoek. George en Charlotte vermaakten zich met ballonnen, bellen te blazen en een hoop dieren. Charlotte veroverde vele harten door een konijn te knuffelen en op een flinke hond te gaan zitten, George genoot van een ponyritje.

'Pop'

Toen de twee met hun ouders arriveerden in de tuin van Government House, waar het gezin verblijft tijdens het bezoek aan Canada, viel Charlottes oog meteen op een boog ballonnen. Het zestien maanden oude prinsesje riep 'pop', haar eerste woordje dat ze in het openbaar sprak, en rende op de felgekleurde versiersels af. George volgde niet veel later.

De peuter vermaakte zich ook kostelijk met bellen blazen. William wist hoe hij zijn zoon moest vermaken en blies enorme bellen voor George en de andere aanwezige kinderen. Volgens Britse media waren dat er 24, allemaal kinderen met ouders in het leger.

Ook ballonkunstenaar Paul Kilshaw was een succes. "George vroeg me een vulkaan voor hem te maken en vertelde me er van alles over", zei Kilshaw tegen de krant Express. "Toen ik begon oranje vlammen te maken, zei hij: dat is lava." William vertelde dat hij thuis ook probeerde ballonfiguren te maken, maar dat het nog niet echt wilde lukken.

Pony
Bij de minikinderboerderij die speciaal voor het partijtje was opgetuigd, hadden de prins en het prinsesje veel aandacht voor de pony's. "Charlotte knuffelde Honey volop, het was echt lief om te zien", zei een van de meisjes die voor de pony's zorgde. "Ik vroeg William of ze al een pony voor haar hadden gekocht en hij zei: nog niet."

Het was voor George en Charlotte niet de eerste keer deze week dat ze een kinderboerderij bezochten. Dinsdag nam hun nanny ze mee op stap terwijl William en Kate in Whitehorse, Yukon verbleven. Het privébezoek lekte donderdag uit via een tweet van een toerismebureau.


30-09-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga treedt op tijdens halftime-show Super Bowl

Lady Gaga treedt op tijdens halftime-show Super Bowl

http://oi65.tinypic.com/1zbukbm.jpg

Het is een feit: Lady Gaga verzorgt de 'halftime show' tijdens de door miljoenen mensen bekeken Super Bowl in februari volgend jaar. Dat heeft de NFL bekend gemaakt. Lady Gaga bevestigde het nieuws zelf via Twitter.

"Het zijn geen roddels meer, het is waar'', zo twitterde de popster. Gaga trad het afgelopen jaar ook al op tijdens de Super Bowl in Santa Clara, Californië. Toen zong ze het Amerikaanse volkslied, terwijl Beyoncé, Bruno Mars en Coldplay de hoofdact vormden.

Best bekeken televisiemoment
De 'halftime show' tijdens de Super Bowl is het best bekeken televisiemoment in de Verenigde Staten. De zangeres treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Madonna, Bruce Springsteen, U2, Paul McCartney en Michael Jackson.

30-09-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Astrid Bryan' is niet meer

'Astrid Bryan' is niet meer

http://oi65.tinypic.com/veul9l.jpg

Astrid Bryan (33) meent het. Omdat ze van de familienaam van haar ex-man John af wil, gaat ze nu op sociale media door het leven als 'de enige echte Astrid'. Zo geeft op de Instagram-account van 'Astrid Bryan' niemand meer thuis. Samen met de mededeling dat de pagina niet meer in gebruik is, wordt er doorverwezen naar haar nieuwe account: @onenonlyastrid.

Ietwat pijnlijk wel, want haar échte nieuwe Instagram-profiel staat geregistreerd op @oneandonlyastrid. Ondanks het typfoutje heeft de brunette toch haar 146.000 volgers kunnen behouden. Op Snapchat duikt ze trouwens wel op als @onenonlyastrid.

Astrid is momenteel verwikkeld in een bittere strijd voor de rechtbank met haar ex 'den John'. Daar valt één dezer dagen een cruciale beslissing. De zakenman eist liefst 1,8 miljoen euro van haar omdat hij vindt dat zij tijdens hun huwelijk inkomsten heeft achtergehouden.

30-09-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje speelt hoofdrol in musical 'Beauty and the Beast'

Josje speelt hoofdrol in musical 'Beauty and the Beast'

http://oi67.tinypic.com/216hoi.jpg

Beauty and the Beast', een van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden, komt vanaf 10 december naar Flanders Expo. Niemand minder dan Josje Huisman zal de titelrol spelen. Jan Schepens neemt de rol van 'the Beast' op zich. Peter Van de Velde, Eline De Munck, Ivan Pecnik, Dieter Troubleyn, Peter Thyssen en Barbara Dex zijn enkelen van de bekende gezichten die de topcast vervolledigen.

De musical betekent voor het Belgische productiehuis Marmalade de eerste stap naar live-entertainment. Ish Ait Hamou (o.a. bekend van 'So You Think You Can Dance') staat in voor de 'Creatieve supervisie Choreografie & Staging'. De regie ligt in handen van Christophe Ameye.

"We brengen het bekende Disneyverhaal met de al even populaire liedjes. Toch wordt het geen musical in de meest traditionele zin van het woord", zegt producent Yoshi Aesaert. "De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij men al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld van 'Beauty and the Beast'. Beleving staat hierbij centraal. We willen een verrassende en ontroerende ervaring creëren voor jong en oud," aldus Aesaert.

30-09-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

http://oi66.tinypic.com/28aum92.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de eerste voorwaarden over hun scheiding op papier gezet. Het acteurskoppel is akkoord gegaan met een tijdelijke voogdijregeling van de kinderbescherming in Los Angeles waarin ook regels zijn opgesteld over therapie, en alcohol- en drugstesten. Dat meldt TMZ op basis van bronnen.

De zes kinderen van Angelina en Brad, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne, blijven voorlopig bij Angelina wonen. Brad krijgt zoals verwacht een bezoekregeling. In ieder geval moet daar de eerste keer een therapeut bij zijn. Die kan vervolgens beslissen of dat bij latere bezoeken nog nodig is.

Brad moet zich ook voorbereiden op willekeurige alcohol- en drugstesten, omdat Angelina denkt dat hij mogelijk verslaafd is. Bronnen zeggen tegen TMZ dat de eerste test in ieder geval negatief was. In de regeling staat ook dat zowel Brad als Angelina individuele begeleiding krijgt en dat er ook gezinsbegeleiding komt.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite moesten Angelina en Brad wel om de tafel zitten omdat het anders waarschijnlijk zou uitdraaien op een rechtszaak. Angelina zou tevreden zijn met de tijdelijke regeling, die overigens maar voor drie weken geldt. Dan worden nieuwe regels opgesteld of moeten Angelina en Brad alsnog naar de rechter.

30-09-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

http://oi64.tinypic.com/2059qiw.jpg

Legacy Recordings, een label van Sony Music, heeft gisteren van de Amerikaanse bard Bob Dylan voor 11 november een box met niet minder dan 36 cd's van zijn wereldtournee in 1966 in het vooruitzicht gesteld. Die concertreis was voor 's mans carrière en (een deel van) zijn fans een keerpunt, want hij greep naar de elektrische gitaar, waardoor hij voor sommigen een "verrader van de folk" was.

'Bob Dylan: The 1966 Live Recordings' bevat concerten van Robert Zimmerman in de VS en Australië, maar bovenal in Europa. In België lijkt hij toen niet te hebben gespeeld.

Bob Dylan, nu 75, schakelde voor het eerst over naar de elektrisch gitaar op het Newport Folk Festival in 1965.

In mei van dit jaar bracht de man onder de titel 'Fallen Angels' zijn 37ste studio-album uit.

29-09-2016 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

http://oi67.tinypic.com/mmakop.jpg

In navolging van Katy Perry is ook Madonna uit de kleren gegaan. Niet per se om de Amerikaanse verkiezingen te promoten maar vooral om Hillary Clinton een hart onder de riem te steken.

"Ik stem naakt met Katy Perry", twittert de 58-jarige zangeres bij een vrij onthullende foto waarop ze overduidelijk geen kleren draagt. "Stem op Hillary. Ze is het beste wat we hebben", voegt ze daar aan toe. Madonna sluit haar tweet af met de woorden 'nude voting series #1', waaruit opgemaakt kan worden dat er mogelijk meer spannende foto's van haar volgen.

Katy, ook een fervent Hillary-aanhanger, lanceerde dinsdag een spotje waarin ze Amerikanen oproept om in november te gaan stemmen. Dat deed ze met de boodschap dat dat in elk gewenst outfit kan, suggererend dat het zelfs naakt kon. In de video zijn de intieme delen van de zangeres echter zorgvuldig weggewerkt achter zwarte blokjes.

28-09-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

http://oi66.tinypic.com/1z3nsqw.jpg

De Nederlandse RTL-presentator Johnny de Mol (37) heeft al een paar maanden stevige verkering met zangeres Anouk van Schie die bij het grote publiek bekend werd als lid van het meidengroepje KUS. Maar een foto waarop de twee tortelduifjes samen staan was er nog niet. Tot nu! Johnny en zijn 34-jarige vriendin zetten vandaag allebei een eerste, superromantisch kiekje van hun tweeën op Instagram.

Het kiekje is vermoedelijk genomen op een strand. "Deze zomer was magisch'', schrijft de zoon van Talpabaas John de Mol en zijn ex-vrouw Willeke Alberti er voor de volledigheid bij. En dan ook nog de woorden 'gelukkig', 'happy' en een emoticon in de vorm van een hartje.

Anouk maakt verder geen woorden vuil aan het gezellige samenzijn. Bij de waarschijnlijk op Ibiza gemaakte foto die zij op sociale media parkeerde is alleen een veelzeggend hartje te zien. Johnny en Anouk hebben deze zomer veel tijd samen doorgebracht, maar hebben nog geen idee waar dat naartoe gaat. Daarmee zijn de twee, zo verklaarde De Mols manager een paar weken geleden, ook totaal niet bezig. Hun realtie zou serieus maar nog pril zijn.

Dochtertje
Johnny is zeker niet de eerste vriend van de blonde Anouk. Uit een eerdere relatie met Co Rowold heeft Anouk al een dochtertje van bijna drie jaar: Kiki (3). Tussen 2008 en 2010 had ze een verhouding met comedian Javier Guzman, voor wie ze in 2009 zijn Sinterklaasconference produceerde. Of Johnny haar dochtertje al heeft ontmoet is niet bekend. Wel heeft hij kennisgemaakt met het huisdier van Anouk: een Frans bulldogje. Twee weken geleden zette de presentator een foto op Instagram waarop het reutje te zien is.

De nog kinderloze presentator heeft inmiddels een imposant liefdesbalboekje dat uitpuilt van de al dan niet bekende beauty's. In maart dit jaar verbrak hij zijn relatie met brunette Shima Kaes. Reden daarvoor was dat De Mol nog niet klaar zou zijn voor een huwelijk met wat hij toch nog noemde zijn 'zielenmaatje'. Voor Shima had hij een (nooit bevestigde) relatie met de Nederlandse playmate Beau Hesling. En daarvoor weer had hij, in willekeurige volgorde, relaties met klinkende namen als K3-zangeres Josje Huisman, Tatum Dagelet, actrice Liesbeth Kamerling, hotelerfename Kim Kennedie, model Céline Prins, model Elvira Egmond en de presentatrices Bridget Maasland en Chantal Janzen.

28-09-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

http://oi63.tinypic.com/9zwzfa.jpg

Kim Kardashian is deze avond door een man betast op de Parijse Champs-Élysées. De echtgenote van Kanye West wandelde langs de bekende winkelstraat toen plots een man opdook die haar achterwerk probeerde te kussen.

De pervert werd meteen door haar bodyguards ontzet. Het incident gebeurde voor de ogen van vele paparazzi. Wat de man bezielde, is niet bekend. Een voorbijganger die toevallig getuige was van het incident, stuurde ons deze foto's. Kardashian is in de lichtstad voor de Modeweek in Parijs.

28-09-2016 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

http://oi64.tinypic.com/2gued5s.jpg

De tijd dat Astrid liefdevol over de bol van 'den john' aaide, is al lang voorbij. Intussen zijn de twee gescheiden en loopt er een bitse rechtszaak tussen de twee, waar deze week een oordeel in valt.

Het is een ingewikkelde zaak: het probleem ligt bij een ruzie tussen Astrid en haar ex-manager, die gesjoemeld zou hebben met contracten. Nadat Astrid hem aanklaagde, ging de man uit wraak langs bij Den John. Uit papieren blijkt dat haar inkomen hoger lag dan in de contracten die haar door haar gewezen manager werden voorgelegd. Astrid werd dan door John aangeklaagd voor geld dat haar ex-manager heeft achtergehouden, omdat daar bij hun scheiding geen rekening mee werd gehouden. In totaal eist hij zo'n 2 miljoen dollar van haar, omgerekend 1,8 miljoen euro.

En deze week beslist een rechter of John een poot heeft om op te staan. De vraag is natuurlijk of Astrid zo'n bedrag kan betalen, want behalve haar blog en haar kledinglijn bij modeketen ZEB heeft ze op het eerste zicht niet veel inkomsten meer. TV Familie meent dan ook dat ze haar villa in de Hollywood Hills zal moeten verkopen als de rechtszaak slecht uitdraait. "Astrids villa wordt geschat op 3.568.800 dollar. Omgerekend zo'n 3.199.713 euro", legt financieel expert Thierry Debels uit in TV Familie. "De woning heeft vier slaapkamers en drie badkamers, en Astrid betaalt er iets meer dan 30.000 dollar belastingen per jaar voor. Het huis is zo'n 222 m2 groot."

Veel geld, maar naar Hollywoodmaatstaven valt dat eigenlijk goed mee. "Het huis van een van haar buren is bijvoorbeeld al 8 miljoen dollar waard. Alles hangt af van de grootte en ouderdom van de villa. En ook zaken als een grote tuin of zwembad tellen mee." Of Astrid het zonder dat zwembad zal moeten stellen, weten we dus binnenkort.

28-09-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

http://oi67.tinypic.com/293fy3q.jpg

Rick Brandsteder (32), de Nederlander die samen met onze Annelien Coorevits Temptation Island op VIJF presenteerde, is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een week vanwege een mishandeling.

Ook moet de presentator een boete van 750 euro betalen en 250 euro schadevergoeding. Dat heeft de politierechter in Amsterdam vandaag bepaald.

Rick, zoon van televisiecoryfee Ron Brandsteder, stompte eind januari iemand meerdere malen in het gezicht nadat hij zou zijn geprovoceerd door het slachtoffer. Dat gebeurde nadat de presentator naar eigen zeggen per ongeluk had voorgedrongen bij het toilet.

Het is niet de eerste keer dat Rick in opspraak komt vanwege vechtpartijen. Al drie keer eerder kwam hij in contact met justitie. In 2007 vocht hij in een snackbar, in 2008 raakte hij slaags met een aantal mensen op een afterparty van de sfeergroep de Toppers en in 2011 werd hij gearresteerd vanwege mishandeling tijdens de jaarwisseling. Dat leverde hem taakstraffen op.

28-09-2016 om 09:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

http://oi68.tinypic.com/30clgkl.jpg

Veel van haar fans moesten twee keer kijken, maar de blondine op de foto is toch echt de Amerikaanse actrice Mary-Kate Olsen. Het voormalige kindsterretje is inmiddels 30 jaar, maar ziet er zonder make-up opvallend jeugdig uit. "Ze lijkt wel 12'', twittert een fan.

Mary-Kate is samen met haar 'twin' Ashley en echtgenoot Olivier Sarkozy op vakantie in Zuid-Frankrijk.

Hoewel de meeste Amerikaanse media haar 'bikini body' als 'jaloersmakend' bestempelen, zijn er ook zorgen over haar gezondheid. Mary-Kate, die eerder werd behandeld voor anorexia, is volgens RadarOnline 'angstaanjagend dun'.

Sommige twitteraars vrezen dat ze nog steeds last heeft van haar eetstoornis. "Het is niet goed om haar lichaam dan als 'volmaakt' te bestempelen'', twittert iemand. "Ze ziet er ziek uit'', voegt een ander toe.

Hoort bij het leven
De zorgen lijken onterecht; voor zover bekend gaat het goed met Mary-Kate. Over haar eetstoornis wil ze niet praten, maar wel over de problemen in haar leven in het algemeen.

"Iedereen maakt moeilijke tijden mee'', zei ze eerder. "Het hoort bij het leven. Het moeilijkste is om op het punt te komen dat je hulp vraagt en eerlijk bent tegen jezelf.''

265 miljoen
Zakelijk gaat het in ieder geval uitstekend met de knappe tweeling. De twee zijn erg succesvol in de modewereld en hebben een geschat vermogen van 265 miljoen euro. Ze runnen twee haute couturelijnen én ontwerpen betaalbare mode onder de titels Olsenboye en StyleMint.

Ashley en Mary-Kate willen alleen nog met hun werk in het nieuws komen en blijven weg van sociale media als Twitter. Onlangs maakten de twee nog een uitzondering toen ze op Instagram hun eerste 'twinfie' (tweeling-selfie) deelden.

27-09-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

http://oi64.tinypic.com/2ds4bko.jpg

Opvallende tweet van Katy Perry: de zangeres belooft naakt te gaan stemmen. "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait om de wereld te veranderen", klinkt het. Wat ze precies van plan is, moet nog blijken. Op de bijhorende foto moest een en ander alvast wel geblurd worden.

Perry laat geen kans onbenut om duidelijk te maken in welk kamp ze zit. Ze is al vaak komen opdagen op bijeenkomsten voor Hillary Clinton en ze droeg zelfs al een T-shirt met de tekst 'Hillary Clinton is a bad-ass' (Hillary is cool; nvdr).

Tijdens de Democratische conventie zong Katy twee nummers en riep ze de Clinton-fans op om van zich te laten horen. "Ik heb mijn studies niet afgemaakt, maar ik heb net als jullie wel een open geest en een stem", klonk het.

"Maak daarvan gebruik, want op 8 november zullen jullie evenveel macht hebben als een lobbyist voor de NRA (de organisatie die zich inzet voor het recht van burgers om vuurwapens te bezitten; nvdr). Jullie zullen evenveel te zeggen hebben als een miljardair. Of misschien kan je die gekke stem van je neef uitwissen. Waar je vandaan komt, heeft geen belang. Waar je naartoe groeit, dat is van tel. Ik ga mijn stem gebruiken en ik ga voor Hillary Clinton stemmen."

Bijna twee maanden geleden werd haar vriend Orlando Bloom ook al in zijn blootje gefotografeerd door paparazzi. Het stel liet er hun vakantie in Italië en Frankrijk niet door verpesten, integendeel: op Instagram reageerden ze allebei met een knipoog op de affaire.

27-09-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen in tranen op tv

Evi Hanssen in tranen op tv

http://oi66.tinypic.com/nwn7no.jpg

Twee dagen na het verdriet van Bart De Wever, live op Radio 1, barst vanavond Evi Hanssen in tranen uit op tv. Dat gebeurt op de sofa bij 'Jonas & Van Geel', vanaf 20.35 uur op VTM.

Ze komt daar uitleggen waarom ze zich zo inzet voor de Rode Neuzen Dag. Evi verwijst daarbij naar haar broer Koen, die al jaren met zware psychische problemen kampt. "Al weet ik eigenlijk niet of hij het wel goed vindt dat ik daar zo open over praat." Waarop Jonas een filmpje toont waarin Koen vertelt hoe fier hij wel op zijn zus is. Gelukkig is er nog Kürt Rogiers om de huilende Evi Hanssen te troosten.

27-09-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann: "De vriendschap met Tanja is nu wel over"

Lesley-Ann: "De vriendschap met Tanja is nu wel over"

http://oi66.tinypic.com/2q16pnq.jpg

Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters staan al jaren bekend als goede vriendinnen. Tot vorige week het nieuws bekend raakte dat Tanja het nieuwe gezicht wordt van de Schoonheidsschool, de zaak van Lesley Anns ex-man. "Nu zijn we toch echt geen vrienden meer", klinkt het verontwaardigd in Dag Allemaal.

"Een puur zakelijke beslissing", noemde Tanja Dexters haar besluit vorige week. Ze wordt het nieuwe uithangbord van de Schoonheidsschool, de zaak die Lesley-Ann Poppe vroeger met haar ex Benjamin runde. Hij kocht haar uit bij hun scheiding, en Lesley-Ann startte zelf met een nieuw project: de Beauty Academy. En nu gaat haar vriendin Tanja dus voor de concurrentie werken. "Lesley-Ann en ik zijn ook niet echt béste vriendinnen, eerder goede collega's. Zij snapt dit wel", ging Tanja er nogal licht over.

Lesley-Ann denkt daar echter anders over. "Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies wat op de dool", klinkt het daar. Of ze nog vriendinnen zijn? "Nu in elk geval niet meer. Dit is niet mooi van Tanja. En nu zoekt ze een excuus om geen gezichtsverlies te lijden, in de hoop dat mensen niet gaan zeggen dat ze me een mes in de rug heeft gestoken."

Erg hard komt het echter niet aan. "Mijn school doet het goed, er is een kindje op komst en Kevin en ik gaan binnenkort verhuizen. Ik heb het te druk om er wakker van te liggen." Ze is wel niet van plan om het met Tanja uit te praten. "Ach, dat ze hun plan trekken. Ik heb het te druk met mijn eigen zaken om mij ook nog eens druk te maken over die van een ander."

27-09-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau wordt nu écht Maya

Free Souffriau wordt nu écht Maya

http://oi66.tinypic.com/1q4v2g.jpg

Ze leent al enkele jaren haar stem aan het bekende bijtje, maar nu wordt ze ook écht Maya. Free Souffriau - beter bekend als Mega Mindy - krijgt volgend jaar de hoofdrol in de musical 'Maya en de pollenbollen'.

Studio 100, dat de avonturen van 'Maya De Bij' intussen al in zowat 160 landen uitzendt, gaat met Maya op tournee. De hoofdrol in 'Maya en de pollenbollen' is voor Free Souffriau (36), bij het jonge volkje vooral bekend als superheldin Mega Mindy. "Ik kijk er enorm naar uit om de rol van Maya te spelen in de allereerste 'Maya'-musical. Ik leen al enkele jaren mijn stem aan de bekendste bij ter wereld. Dat ik haar nu ook echt mag gaan spelen op het podium is helemaal geweldig", zegt Free. Naast Maya zullen ook haar vriendjes Flip de sprinkhaan, Ben de mestkever, Beatrice de vlinder en Tekla de spin in de show te zien zijn. Wie die rollen zal vertolken, houdt Studio 100 nog even achter de hand.

Verjaardagstaart

Het verhaal van de 'Maya'-liveshow ligt wel vast. "Maya heeft een verrassingsverjaardagsfeest voor Willy georganiseerd. Ze heeft hem om heerlijke pollenbollen gestuurd om een verjaardagstaart te versieren. Maar wanneer hij terugkomt, is hij onderweg pollenbollen verloren. Maya en Willy gaan op pad om ze terug te vinden. Het begin van een grappig en kleurrijk avontuur", vertelt Free. De wereldpremière van de musical is voorzien voor volgende maand in Nederland. Souffriau doet mee tijdens de Vlaamse tournee. Die begint op 9 april 2017 in de Stadsschouwburg in Kortrijk. Er zijn ook nog voorstellingen in Antwerpen, Asse, Heist-op-den-Berg, Brugge, Hasselt, Oostende, Scherpenheuvel en Sint-Niklaas. (MC)

27-09-2016 om 07:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebrekkig Frans, amper voorbereid: Williams bezoek aan Canada loopt niet echt gesmeerd

Gebrekkig Frans, amper voorbereid: Williams bezoek aan Canada loopt niet echt gesmeerd

http://oi66.tinypic.com/4vsth4.jpg

Prins William is nog geen drie dagen in Canada, maar er is al heel wat reden voor kritiek. Eerst werd schande gesproken van het gebrekkige Frans van de Britse prins, nu is een 'grap' die hij in Vancouver maakte onderwerp van gesprek.

William moest toegeven dat hij niet alle informatie over zijn bezoek aan Canada had gelezen. Hij en zijn vrouw  Catherine bezochten een opvanginstelling voor verslaafde vrouwen, Sheway, die werd opgericht naar voorbeeld van Women's Reproductive Maternity Service in Glasgow. Dat werd in de jaren negentig geopend door Williams moeder Diana en dat was de reden dat William en Kate de instelling in Vancouver bezochten.

"Dat wist ik niet, maar het is goed te weten", reageerde William toen een van de medewerkers van Sheway vroeg naar de link met zijn moeder. "Het zal wel ergens in mijn informatiemap staan. Ik heb een enorm boekwerk en heb nog niet alles gelezen."

Luie prins
Williams opmerking zorgde in het Verenigd Koninkrijk voor verbazing. De Britse pers vindt hem al langer een luie prins. Zo voerde hij vorig jaar minder taken uit dan zijn 95-jarige opa prins Philip en komt hij ook bij de East Anglian Air Ambulance volgens collega's nauwelijks in actie.
Zaterdag kreeg William ook al felle kritiek.

Tijdens de officiële welkomstceremonie voor hem en zijn gezin sprak William met veel moeite een paar woorden Frans. "Mijn Frans is een beetje roestig", gaf William toe (zie video), terwijl Kate in het publiek gniffelde. Critici zijn van mening dat de toekomstige koning van Canada toch in staat moet zijn Frans te spreken, een van de twee officiële talen van het land.

26-09-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers leert 'Sonja Van Geel' en 'Conny Wauters' kneepjes van liefdesscènes

Kürt Rogiers leert 'Sonja Van Geel' en 'Conny Wauters' kneepjes van liefdesscènes

http://oi65.tinypic.com/2qlqtcp.jpg

Jonas Van Geel en Koen Wauters presenteren Jonas & Van Geel morgenavond verkleed als vrouw. Dat is het gevolg van hun verloren weddenschap naar aanleiding van Rode Neuzendag, de liefdadigheidsactie van onder meer VTM.

Van Geel en Wauters daagden Qmusic-presentatoren Heidi Van Tielen en Sam De Bruyn uit om alle burgemeesters een rode neus te laten opzetten. Terwijl het Q-ochtendduo de laatste burgervaders probeert te overtuigen, lossen de presentatoren alvast hun belofte in.

Als Sonja Van Geel en Conny Wauters nodigen ze "de schoonste vent van de VTM" uit, namelijk Kürt Rogiers. Hij geeft de dames een cursus soapacteren, met bijzondere aandacht voor de liefdesscènes. Sonja en Conny komen ook te weten dat Kürt in zijn jonge jaren nogal macabere gedichten schreef, meldt VTM.

Evi Hanssen

Ook Rode Neuzen-ambassadrice Evi Hanssen komt langs bij Sonja en Conny. Zij wordt geëmotioneerd door een pakkende getuigenis van haar broer Koen, die zelf met psychologische problemen kampt. Net zoals vorige week kan er opnieuw geld verdiend worden voor Rode Neuzen Dag. Maar dan moet Evi wel de uitdaging aangaan om een spelletje 'wat zit er in de doos' te spelen.

De muziek komt deze week van Clouseau. En Jonas & James komen ook te weten wat er gebeurt als ze de kaap van

26-09-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani verdedigt 'erg magere' Astrid Bryan

Jani verdedigt 'erg magere' Astrid Bryan

http://oi68.tinypic.com/4hce0x.jpg

Vorige week kondigde Astrid Bryan - nu bekend als 'the one and only Astrid' - aan dat ze een nieuw programma krijgt op VIJF. Tot grote vreugde van collega Jani Kazaltzis, die haar aankondiging op Instagram meteen doorpostte. En zich vervolgens genoodzaakt zag om haar te verdedigen.

Astrid deelde het nieuws mee met een foto waarop ze juichend naast een zwembad staat. Een erg slanke Astrid, merkten heel wat lezers al snel op. Niet veel later brak een grote discussie los op de Instagrampagina van Jani, die de foto ook had gedeeld. Dat ze aan anorexia lijdt en te mager is, klinkt het vaak.

Jani sprong echter al snel in de bres voor zijn collega. "Een beetje respect voor Astrid op mijn Instagram. Lieve Astrid is inderdaad wat afgevallen door de stress van haar scheiding. So what!!!!! #nohate #respect."

26-09-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen en James Cooke krijgen wind van voren van mensen die werken met échte armen

Karen Damen en James Cooke krijgen wind van voren van mensen die werken met échte armen

http://oi66.tinypic.com/15gs96w.jpg

Nieuwe Buren, het programma waarin Karen Damen en James Cooke een maand lang moeten rondkomen met een leefloon, weekt felle reacties los.

Niet het minst bij ervaringsdeskundigen Ann en Swa, die zich dagelijks inzetten voor armen. Zij hebben duidelijk een eitje te pellen met de presentatoren en confronteren hen in een extra video van VIJF met enkele denigrerende uitspraken.

Te veel alcohol
Ze hebben ook heel concrete opmerkingen, zoals dat het presentatieduo veel alcohol drinkt. Dat is stigmatiserend, vinden ze. "Weten jullie dat er kinderen weggenomen worden omdat een hulpverlener binnenkomt terwijl de papa toevallig met een pintje in zijn handen zit?", argumenteert Swa.

Al hebben hij en Ann natuurlijk ook veel positieve dingen gezien, zoals de verbaasde reacties van de presentatoren bij de confrontatie met de voor veel mensen dagdagelijkse werkelijkheid. Ze hopen ook dat het programma mensen dichter bij elkaar kan brengen en kan leiden tot meer begrip voor wie kampt met armoede.

Leefloon
Voor het programma verhuisden Damen en haar beste vriend naar een bescheiden woning en moesten ze 30 dagen lang zien rond te komen met een leefloon van 768 euro. Ze wilden zelf ondervinden wat voor meer dan 100.000 Belgen een keiharde realiteit is, en zetten zich in die 30 dagen ook in als vrijwilligers voor bejaarden.

26-09-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Bill Nunn (62) overleden

Amerikaanse acteur Bill Nunn (62) overleden

http://oi68.tinypic.com/28jwaix.jpg

De Amerikaanse acteur Bill Nunn is op 62-jarige leeftijd overleden. Nunn is vooral bekend van zijn rol als Radio Naheem in de speelfilm 'Do The Right Thing' van Spike Lee.

De regisseur meldt op Instagram dat Bill Nunn gisteren overleed in zijn woonplaats Pittsburgh. Hij leed aan kanker, meldt The Hollywood Reporter.

Nunn maakte in 1988 zijn acteerdebuut in Lee's musicalcomedy School Daze en werkte jarenlang met de filmmaker samen. In de drie films van Spider-Man speelde hij de bijrol van Joseph Robbie Robertson.

26-09-2016 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthuld: waarom veel vrouwelijke BV's op deze manier poseren op Instagram

Onthuld: waarom veel vrouwelijke BV's op deze manier poseren op Instagram

http://oi67.tinypic.com/10785g7.jpg

Het mysterie rond de hasthag '#20cm' op sociale media met bijbehorende pose is vanochtend opgelost. Het gaat op de nieuwe campagne van Geef om Haar, de nationale borstkankercampagne van Think-Pink. Bij deze actie kunnen mensen 20 centimeter haar doneren om zo vrouwen met kanker te steunen. Met onder meer een loopwedstrijd, een biobrunch en 74 afgeknipte staarten werd de campagne vanochtend feestelijk afgetrapt in Antwerpen.

Sociale media-adepten zagen de afgelopen dagen ongetwijfeld de mysterieuze hashtag '#20cm' opduiken op Instagram, die onder meer door Danira Boukhriss, Eva Daeleman en Tatyana Beloy gebruikt werd. Ook op Brusselse billboards dook de hashtag op, met dames die ongeveer 20 cm tussen hun vingers aangeven. Vandaag maakte Think-Pink bekend dat het de start van hun nieuwe Geef om Haar campagne inluidt, de permanente actie waarbij je vrouwen met borstkanker kan steunen door je paardenstaart af te staan om een pruik van te laten maken. 

De eerste 74 staarten
De lancering van de actie gebeurde vandaag tijdens Race for the Cure in Antwerpen, wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Een recordaantal van 6.073 deelnemers verscheen aan de meet voor een looptocht van 6 km of een wandeling van 3 km, er werd een heerlijke biobrunch geserveerd en de eerste 74 paardenstaarten werden alvast afgeknipt voor het goede doel.

Minstens 20 centimeter
Jaarlijks krijgen 10.778 vrouwen en mannen in ons land te horen dat ze borstkanker hebben. Dat is 1 vrouw op 9. Haarverlies is één van de meest ingrijpende aspecten bij de behandeling van kanker, en pruiken zijn erg duur. Geef om Haar is een heel concrete actie: je doneert een staart van minstens 20 centimer, die verkocht wordt aan een Belgische pruikenfabrikant die het per kilo opkoopt. Niet alleen worden er pruiken mee gemaakt, met de opbrengst geeft Think-Pink ook financiële steun aan vrouwen die zich geen pruik kunnen veroorloven.

25-09-2016 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Callboy' Rik Verheye houdt van andermans miserie

'Callboy' Rik Verheye houdt van andermans miserie

http://oi64.tinypic.com/2mww3yp.jpg

Acteur Rik Verheye verkneukelt zich wanneer anderen in gênante situaties terechtkomen. En helemaal gelukkig wordt hij van pijnlijke stiltes. Dat vertelde hij in 'Alloo op zondag' op Joe. Hij was er te gast samen met Vlaams minister Ben Weyts. Luk Alloo ontvangt elke zondag twee gasten in 'Alloo op zondag' op Joe tussen 10u en 12u.

25-09-2016 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie vindt troost bij Johnny Depp"

"Angelina Jolie vindt troost bij Johnny Depp"

http://oi66.tinypic.com/1zzhllc.jpg

Angelina Jolie, die in een vechtscheiding verwikkeld zit met Brad Pitt, vindt volgens de gespecialiseerde pers steun bij Johnny Depp. De twee zijn bevriend sinds ze samen acteerden in de film Tourist in 2009.

Jolie (41) heeft met Laura Wasser dezelfde echtscheidingsadvocaat als Depp, die zijn relatie met Amber Heard onlangs zag stranden. 

Depp (53) zou Wasser hebben aanbevolen toen Jolie bij hem steun zocht na de breuk. Omgekeerd zouden de twee ook veel contact hebben gehad toen Depp in het oog van de storm zat tijdens zijn woelige scheiding, waarbij Heard hem beschuldigde van partnergeweld.

Volgens een bron van The Sun zijn er geen aanwijzingen dat hun vriendschap enige rol zou gespeeld hebben in de scheiding van Pitt en Jolie.

25-09-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie wilde een open huwelijk en de nieuwe prinses Diana worden"

"Angelina Jolie wilde een open huwelijk en de nieuwe prinses Diana worden"

http://oi67.tinypic.com/2csgt8n.jpg

Angelina Jolie wilde samen met haar kinderen naar het Verenigd Koninkrijk verhuizen om daar haar politieke ambities waar te maken. Daarnaast wilde ze een open huwelijk met Brad. Toen hij haar ideeën afwees, ontstak de actrice in razernij. Dat meent alvast Ian Halperin, de auteur van het boek 'Brangelina, het onvertelde verhaal', te weten na gesprekken met intimi van het koppel.

Aan het huwelijk van Brad en Angelina kwam vorige week na twee jaar een einde. Als reden gaven de echtelieden "onoverbrugbare verschille"' op. Sindsdien wordt in de media hevig gespeculeerd over de precieze reden waarom het stel uit elkaar is gegaan. Feit is dat hun huwelijksbootje vorige week met veel venijn en al scheldend ten onder ging.

Het was geen geheim dat hun relatie al langer in zwaar weer verkeerde. De 41-jarige Angelina kwam met een plan om het tij te keren. Zij zou met hun zes kinderen vertrekken naar het Verenigd Koninkrijk - de ideale basis om haar werk als speciaal gezant voor de vluchtelingen van de VN verder te zetten en om haar politieke ambities kracht bij te zetten. In dat scenario zou Brad in Los Angeles blijven om aan zijn filmcarrière te werken.

Voor de buitenwereld zouden ze een gelukkig getrouwd koppel blijven. Beiden kregen de vrijheid om een verhouding te beginnen en Brad mocht de kinderen zo vaak zien als hij wilde.

Aan het huwelijk van Brad en Angelina kwam vorige week na twee jaar een einde. Als reden gaven de echtelieden "onoverbrugbare verschille"' op. Sindsdien wordt in de media hevig gespeculeerd over de precieze reden waarom het stel uit elkaar is gegaan. Feit is dat hun huwelijksbootje vorige week met veel venijn en al scheldend ten onder ging.

Het was geen geheim dat hun relatie al langer in zwaar weer verkeerde. De 41-jarige Angelina kwam met een plan om het tij te keren. Zij zou met hun zes kinderen vertrekken naar het Verenigd Koninkrijk - de ideale basis om haar werk als speciaal gezant voor de vluchtelingen van de VN verder te zetten en om haar politieke ambities kracht bij te zetten. In dat scenario zou Brad in Los Angeles blijven om aan zijn filmcarrière te werken.

Voor de buitenwereld zouden ze een gelukkig getrouwd koppel blijven. Beiden kregen de vrijheid om een verhouding te beginnen en Brad mocht de kinderen zo vaak zien als hij wilde.

Angelina zou azen op een zitje in het Britse Lagerhuis en zou zelfs bereid zijn om haar Amerikaanse staatsburgerschap daarvoor op te geven. Een vriend opperde zelfs dat ze de geheime ambitie koestert om deel uit te maken van de Britse Koninklijke familie. "Ze heeft prins Andrew in het vizier", verklapte hij.

Toen het koppel samen met hun kinderen vorige week naar Frankrijk ging, hoopte Brad dat de storm was gaan liggen. Maar Angelina was enkel bezig met extra tijd te kopen. In het geheim consulteerde ze haar advocaten die haar vertelden dat er maar één mogelijkheid was om haar plannen te concretiseren: het volledig hoederecht over haar kinderen verkrijgen.

Vervolgens besloot ze om de reputatie van haar man door het slijk te halen door te suggereren dat hij de kinderen slecht behandelde. De krantentitels als zou Brad een scheve schaats hebben gereden en als zou een beschonken acteur zijn zoon Maddox hebben geslagen tijdens een vlucht met hun privéjet, logen er dan ook niet om.

Toen Brad de echtscheidingspapieren onder ogen kreeg en daarna de vreselijke headlines in de media, was hij daar helemaal kapot van.

Volgens Us Weekly zijn er beveiligingsbeelden uit de privéjet van de Pitts waarop te zien is dat Brad dronken is en hard schreeuwt. Uit de beelden zou ook blijken dat de acteur zijn zoon niet heeft geslagen.

Toch schrikken hun naasten er niet van dat beiden hun eigen weg gaan. Hun huwelijk zat al meer dan een jaar in het slop. Ze sliepen vaak apart. Drie weken voordat Angelina haar scheiding officieel indiende, was ze al op huizenjacht. Volgens de Daily Mail huurt Angelina sinds eind augustus voor 95.000 dollar per maand een huis in Malibu.

Ondertussen wil Brad niet met modder gooien naar de moeder van zijn kinderen. Hij doet er voorlopig het zwijgen toe. Zal hij trouw blijven aan zijn principes of slikt hij ze in om vuur met vuur te bestrijden?

25-09-2016 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid krijgt nieuw tv-programma

Astrid krijgt nieuw tv-programma

http://oi67.tinypic.com/wi20ko.jpg

Astrid keert terug naar tv-zender VIJF, waar ze een gloednieuw programma krijgt. Het leven van de Hollywoodvrouw is de voorbije jaren zodanig veranderd, dat er genoeg voer is om een nieuwe show te vullen.

Astrid schitterde vijf seizoenen lang in 'Astrid In Wonderland', maar haar nieuw programma krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam. Hoe het programma zal heten, is nog niet bekend gemaakt.

Wat we wel weten, is dat we de nasleep van haar scheiding met 'Den John' te zien krijgen én hoe ze sinds een tijdje dolgelukkig is met haar verloofde Bram Coppens - de liefde van haar leven.

De nieuwe serie zal vanaf het voorjaar op VIJF te zien zijn.

25-09-2016 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geeft critici die vinden dat ze zich naar haar leeftijd moet gedragen lik op stuk

Madonna geeft critici die vinden dat ze zich naar haar leeftijd moet gedragen lik op stuk

http://oi67.tinypic.com/2ms4nig.jpg

Popster Madonna (58) heeft op Instagram een foto gepost waarmee ze iedereen op zijn plaats zet die vindt dat ze zich niet naar haar leeftijd gedraagt. Ze is erop te zien met haar duim in haar mond. "Ik gedraag me naar mijn leeftijd. En hoe ik dat weet? Omdat het MIJN leeftijd is en MIJN leven", staat er ferm bij te lezen.

Madonna mag dan al 58 zijn, ze heeft duidelijk nog geen intenties om het rustiger aan te doen. In het verleden kreeg ze daarom al verscheidene keren kritiek: omdat ze zich nog altijd sexy kleedt en geen remmingen kent bij optredens.

Maar dat het haar volste recht is om te doen en laten wat ze wil, maakte ze nu nog maar eens duidelijk op Instagram. "Jullie zijn vrouwenhaters en kwezels en misschien moeten jullie wel eens in eigen boezem kijken en proberen te achterhalen waarom jullie mij klein willen houden, met jullie angst van alles wat jullie niet kennen", schrijft ze.

Bekrompen
"Weet je wat er gebeurt met kwezels?", gaat ze verder. "NIETS. Er gebeurt niets met mensen die alleen maar bekrompen kunnen denken. En dat is een feit. Maar ik vergeef het jullie."

24-09-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. overweegt op Trump te stemmen

Kim K. overweegt op Trump te stemmen

http://oi66.tinypic.com/1567ji1.jpg

Kim Kardashian mag dan vrolijk selfies nemen met Hilary Clinton, inclusief hashtag #LoveHer, ze overweeg nu toch om voor Donald Trump te stemmen.

Het laatste jaar was Kim Kardashian een duidelijke supporter van Hilary Clinton en de Democratische campagne. Op geheel eigen wijze - lees: met selfies - betuigde ze haar steun aan de vrouwelijke kandidate. Maar één telefoontje met Caitlyn Jenner heeft haar doen twijfelen.

In een interview met Wonderland magazine liet ze weten dat haar stiefouder - voorheen Bruce Jenner - haar bijna van gedachte deed veranderen. "Ik dacht eerst altijd dat ik zo in kamp Hilary zat, maar ik heb een lang politiek gesprek gehad met Caitlyn", vertelt ze. Caitlyn, een transgender, blijft zelfs na haar overgang van man naar vrouw stevig in het Republikeinse kamp zitten. Volgens haar doet die partij het veel beter op vlak van holebirechten en rechten van transgenders.

"Trump is echt wel pro vrouwen", klinkt het bij Kim, ook al bewees hij al anders. "Hij lijkt ook echt achter de holebi's en transgenders te staan." Dat hij dat nooit echt met zoveel woorden gezegd heeft, daar ziet ze geen graten in. "Bij Hilary weet je perfect wat haar agenda is op dat vlak. Bij Trump zijn er veel meer onzekerheden."

24-09-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Burton: "Filmen in Antwerpen was een droom"

Tim Burton: "Filmen in Antwerpen was een droom"

http://oi66.tinypic.com/2myryqg.jpg

Groot nieuws was het vorig jaar: Tim Burton werd in Brasschaat gesignaleerd en had er een markant huis gevonden voor zijn nieuwste film. Nu 'Miss Peregrine's Home For Peculiar Children' de bioscoop binnenwaait, krijgt ons land niets dan lof van de Hollywoodlegende en zijn hoofdrolspelers. "Jullie gastvrijheid zal me het meest bijblijven."

Heel Engeland doorkruiste Burton op zoek naar het ideale huis voor zijn film. Niks was goed genoeg, nooit was een plek écht perfect. Tot de regisseur van onder meer 'Edward Scissorhands' en 'Alice in Wonderland' via een tip in ons land belandde. En daar, in het groen van Brasschaat, vond hij de parel die hij zocht. "Ik was op zoek naar een 'echt' huis", klinkt het ernstig. "Ik heb lang gezocht, maar ik kon maar niets vinden waar ik helemaal tevreden mee was. Tot ik uiteindelijk op het Torenhof in Antwerpen botste. Ik wist meteen dat dit het huis was waar ik al zo lang naar zocht. Het was de perfecte locatie om 'bijzondere' kinderen in onder te brengen. Bovendien stond het leeg, waardoor we zowel binnen als buiten konden filmen. Een droom."

Echt veel Hollywoodproducties strijken er niet neer in ons land. Maar wie hier komt, is vaak tevreden. Al had de 58-jarige filmregisseur het niet zo begepen op onze fauna. "Het enige wat me wat tegenstak, was dat er zo veel teken waren", lacht hij. "De crew kreeg op de vreemdste plaatsen met teken te maken, niet normaal. Maar verder was het bijzonder gemakkelijk om er te filmen. Als één ding me zal bijblijven aan die periode, is het wel de gastvrijheid. Die heb ik vaak mogen ervaren."

Zonder paparazzi
In het zog van Burton landde ook voormalig Bond-girl Eva Green (36) in Brasschaat. De fashionista vond er bijzonder snel haar weg. "Antwerpen is zo'n coole stad", klinkt het oprecht. "Echt een stad voor artiesten. Ik ben er bijvoorbeeld geen enkele paparazzo tegen het lijf gelopen. Ik kan je garanderen dat zoiets een echte verademing was. En dan is er natuurlijk het culinaire aspect, met eten uit elke uithoek van de wereld. Zo vond ik er een aantal uitstekende Ethiopische restaurants, maar ook vegetarische en veganistische plaatsjes waar ik maar niet genoeg van kon krijgen."

Hittegolf
De Britse Ella Purnell (20) herinnert zich - wanneer we bij haar aanschuiven - vooral het stralende weer. En dat het bloedheet was tijdens de opnames. "Er was een hittegolf, waardoor de crew voortdurend met paraplu's rondliep om me tegen de zon te beschermen. Ik droeg een witte pruik en mocht - voor de rol die ik moest spelen - in geen geval bruinen. Dat was niet altijd makkelijk." Maar het jonge talent verloor wel haar hart aan de stad bij de Schelde. "Ik kom sowieso nog terug naar België", zegt ze. "Ik ben dol op architectuur en vond de oude stad en de kathedraal werkelijk adembenemend. Door het drukke schema is het me niet gelukt alles te bezichtigen, maar de volgende keer wil ik uitgebreid de tijd nemen om wat meer van Antwerpen te verkennen."Dat geldt ook voor haar medespeler Asa Butterfield (19). Al mikt hij eerder op een bezoek in de winter. "Fijn land, maar het was zo warm dat zelfs de Belgen het niet konden geloven! Bovendien moesten we nooit werken met een 'green screen' (waardoor een gefilmd personage voor een andere achtergrond geplaatst kan worden, red.). Het huis dat Tim vond, leek op zich al recht uit een Tim Burton-film te komen. (lacht) Het was een magische set, al hebben de opnames ons letterlijk heel wat bloed, zweet en tranen gekost."

24-09-2016 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM vindt taalkritiek onterecht: "Meskens is Meskens niet zonder accentje"

VTM vindt taalkritiek onterecht: "Meskens is Meskens niet zonder accentje"

http://oi67.tinypic.com/bjj2bk.jpg

Wie op vrijdagavond naar VTM zapt, waant zich bij momenten in het Echt Antwaarps Teater. Presentatrice Nathalie Meskens praat in 'Little Big Shots' tussentaal met een vuistdik accent. Een doorn in het oog van sommige kijkers, een kwestie van authenticiteit volgens de zender.

Zeshonderdduizend Vlamingen brengen tegenwoordig hun vrijdagavond door in het gezelschap van een rist bengels die uitpakken met de meest waanzinnige kunstjes. Van een accordeondeuntje over een potje toestelturnen tot een paaldansshow: geen uitdaging is de straffe kinderen in 'Little Big Shots' te zwaar. Gastvrouw van dienst is Nathalie Meskens (34). De ravissante spring-in-'t-veld stelt de pagadders op hun gemak, rijgt de lachbuien aaneen en tettert erop los.

So far so good, maar hier en daar klinkt gebrom omdat de presentatrice dat niet in feilloos AN doet. "Wa hedde gij allemol bij, jong?" "Ebde gij al een vriendinneke?" "Kanne 'k ik da ook?" "Lot het zietten." Tussentaal en Antwerps lijken de norm. Een bewuste zet? "Toen we met het programma begonnen, hebben we geen urenlange vergaderingen over een al dan niet Antwerps accent gevoerd", reageert Hans Otten van productiehuis Warner Bros., het vroegere Eyeworks. "Nathalie is wie ze is en volgens mij voelt ze zich beter op haar gemak met een Antwerpse tongval. Het is ook niet dat ze de hele tijd plat Antwerps spreekt, hè."

24-09-2016 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We beseffen het: Jani had vette kluif aan ons

"We beseffen het: Jani had vette kluif aan ons"

http://oi65.tinypic.com/2zi7o6c.jpg

Rudi Defever en Marleen Steurs (beiden 52 jaar) uit Zonderschot werden op woensdag gerestyled in het VIJF-programma 'Zo Man Zo Vrouw'. Hij, een naturist met een haat-liefdeverhouding voor kledij, zij, een vrouw die graag haar rondingen verdoezelt. "We beseffen dat Jani een vette kluif aan ons had", klinkt het.

In januari werden Rudi en Marleen op het autosalon in Brussel aangeklampt door een medewerker van het programma. Twee maanden later kregen ze Jani Kazaltzis met een cameraploeg over de vloer. 'Oh my God. Ik weet niet wat ik beter vind, naakt of met kleding?', was zijn eerste indruk. Maar eind goed, al goed. Vlaanderen zag hoe Rudi en Marleen werden omgetoverd tot een stijlvol koppel.

"We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen en wij zijn zelf ook heel tevreden. Zoals we op tv kwamen, zijn we in het echt. Onze dochter hield haar hart vast, maar is nu trots dat we hebben deelgenomen", lachen Rudi en Marleen.

Gras afrijden in blootje

De binnenkomer van de aflevering kon al meteen tellen: Rudi, op en top naturist, die in zijn adamskostuum het gras afrijdt. Een ideetje van de man zelf.

"Toen ze hier om 9 uur voor onze deur stonden, was ik niet aangekleed. De regisseur zei dat hij niks anders verwacht had", knipoogt Rudi. "Ik stelde de scene met de grasmaaier voor aan de programmamakers. Ik ben een echte natuurmens en wil zoveel mogelijk buiten zijn. Het liefst zonder kledij. In België hangt er een taboesfeer rond naturisme, maar daar is niets verkeerd mee. Het eerste wat ik doe 's ochtends is een 'luchtdouche' nemen; enkele minuutjes in mijn adamskostuum door mijn tuin wandelen. Dat is geen misdaad."

Het adamskostuum werd later ingeruild voor een kostuum op maat. Marleen kreeg dan weer de 'Michelle Obama-look' die Rudi zo graag wou.

"Het gevoel dat je krijgt wanneer je elkaar voor het eerst ziet na de transformatie is moeilijk te beschrijven: alsof het opnieuw jouw trouwdag is. De ontlading was enorm. We beseffen dat Jani een vette kluif aan ons had. Een man die liever in zijn blootje rondloopt en een vrouw die liever alles bedekt. We hebben onze les geleerd en zullen in de toekomst de tips van Jani zeker gaan toepassen wanneer we nieuwe kledingstukken nodig hebben. Al zullen we nooit echte shoppers worden."

Orka en achterwerk

"Na de opnames zijn er een aantal kledingstukken uit onze kast verdwenen, maar mijn bruine rok, de T-shirt met de orka en die met Rudi's achterwerk hebben we nog steeds", vertelt Marleen. "Onze outfits van 'Zo Man Zo Vrouw' hebben we na de opnames één keer gedragen; voor een feestje thuis. Wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe kledingstukken, maar dragen nu eenmaal liever casual of in het geval van Rudi... helemaal niets."

24-09-2016 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontjes bezorgen Britney Spears de schrik van haar leven

Zoontjes bezorgen Britney Spears de schrik van haar leven

http://oi66.tinypic.com/2ai0lt5.jpg

Op het podium heeft Britney Spears de touwtjes in handen, maar thuis heerst vaak chaos. En daar zijn haar twee zoontjes doorgaans verantwoordelijk voor. Deze week haalden ze met hun moeder een grap uit die ze niet snel zal vergeten.

Sean Preston (11) legt voor de camera zijn snode plannen uit terwijl Jayden (10) filmt met de gsm van Britney. "We gaan zo meteen mama laten verschieten. We hebben haar gsm gestolen en ze gaat echt flippen." Enkele seconden later duikt de zangeres nietsvermoedend voor de camera op in een wit jurkje. Op dat moment beginnen de twee jongens te roepen, waarop de zangeres met de schrik van haar leven op de grond valt. Preston krijgt de volle lading van zijn mama. Gelukkig zag Britney al snel er de humor van in en deelde ze het filmpje op Instagram.

Eerder deze maand omschreef Britney zichzelf als een vreemd en angstig persoon, maar ze zegt dat ze na een woelige periode haar leven nu onder controle heeft. Aan het magazine Flaunt zei ze dat ze geleerd heeft van haar fouten uit het verleden. "Ik vind mijn wilde leven van vroeger niet meer zo leuk. In een nachtclub word ik nu zelfs een beetje zenuwachtig. Tegenwoordig ben ik liever thuis, ik ben saai geworden."

23-09-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brad Pitt heeft zoon Maddox niet geslagen"

"Brad Pitt heeft zoon Maddox niet geslagen"

http://oi66.tinypic.com/6sguxd.jpg

Brad Pitt (52) heeft zijn vijftienjarige zoon Maddox niet geslagen. Wel zou een woordenwisseling tussen de acteur en zijn vrouw Angelina Jolie zo erg uit de hand zijn gelopen dat Maddox ertussen sprong. Dat meldt een insider aan People.

Brad en Angelina kregen woensdag ruzie tijdens een vlucht. De acteur zou onder invloed geweest zijn van drank en was aan het schreeuwen. Het ging er zo fel aan toe dat Maddox besloot zijn moeder te verdedigen. Zijn vader kon dit niet waarderen en was woedend.

Brad ontkent de fysieke mishandeling, maar geeft wel toe dat hij de situatie verkeerd heeft aangepakt. "Hij heeft hem niet in zijn gezicht geslagen. Hij benadrukt dat hij dat niet heeft gedaan. Ja, hij heeft hem beetgepakt, omdat de situatie uit de hand liep", aldus de insider.

Elke andere vertolking van het verhaal zou zijn overdreven of gelogen.

Beveiligingsbeelden
Volgens US Weekly zijn er beveiligingsbeelden uit de privéjet van de Pitts waarop te zien is dat Brad dronken is en hard schreeuwt. Uit de beelden zou ook blijken dat de acteur zijn zoon niet heeft geslagen.

FBI-onderzoek
De FBI heeft ondertussen aan de BBC bevestigd dat er een onderzoek loopt tegen Brad Pitt naar aanleiding van de beschuldigingen van kindermishandeling. "De FBI verzamelt informatie en zal evalueren of er een onderzoek op het federale niveau moet worden ingesteld," liet de instantie weten.

Het incident valt onder jurisdictie van de FBI omdat het Jolie en Pitt zich op het ogenblik van het incident in het Amerikaans luchtruim bevonden.

Co-ouderschap
Pitt zou tegenover zijn omgeving duidelijk hebben gemaakt dat hij koste wat het kost co-ouderschap over Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de 8-jarige tweeling Vivienne en Knox wil hebben. De 52-jarige acteur is bereid hiervoor tot het bittere eind te strijden. Dat meldt TMZ. Jolie wil dat de kinderen fulltime bij haar komen wonen en slechts een omgangsregeling krijgen met hun vader.

De acteur heeft ondertussen, net als zijn ex, een bekende advocaat in de arm genomen. Hij zou worden bijgestaan door Lance Spiegel, die eerder sterren als Charlie Sheen, Michael Jackson, Eva Longoria en Russell Simmons hielp met scheidingen en andere familieproblemen.

23-09-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy en co schitteren in eerste aflevering van 'De Slimste Mens'-sitcom

Erik Van Looy en co schitteren in eerste aflevering van 'De Slimste Mens'-sitcom

http://oi67.tinypic.com/zmh5rn.jpg

'De Slimste Mens ter Wereld' maakt zich op voor een nieuw seizoen. De jury is er alvast klaar voor. Ze stelden zichzelf al even voor in de generiek van hun eigen 'De Slimste Mens ter Wereld-sitcom', maar hier is eindelijk de eerste aflevering.

In de jury zetelen oude bekenden Philippe Geubels, Herman Brusselmans en Jeroom, maar ook nieuwkomers Maaike Cafmeyer en Marc-Marie Huijbregts. In de eerste aflevering krijgen we iedereen al eens te zien, al moeten we op buurman Herman Brusselmans nog even wachten.

De volgende afleveringen verschijnen op maandag 26/09 en donderdag 29/09.

De sitcom speelt zich af in de vroege jaren 90, in het huis waar vader Erik woont met zijn kinderen Maaike en Philippe, plus opa Jeroom. Maaike, die nooit om een lief verlegen zit, heeft Marco-Mariano (Marc-Marie) aan de haak geslagen. En dan is er nog Herman, de licht humeurige buurman die af en toe last heeft van zijn buren.

Het veertiende seizoen van de populaire quiz start op maandag 17 oktober met twee nieuwe vaste juryleden, maar ook 34 nieuwe kandidaten én een nieuw uitzenduur. VIER programmeert het namelijk van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur.

23-09-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje doet mee aan 'Slimste Mens'

Josje doet mee aan 'Slimste Mens'

http://oi67.tinypic.com/2a7hod5.jpg

Vrouwen boven voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', zo lijkt het wel. Maaike Cafmeyer wordt vast jurylid tussen macho's als Philippe Geubels en Herman Brusselmans, en nu kunnen we ook melden dat Josje Huisman, de ex-blonde van K3, voor de bambi-ogen van presentator Erik Van Looy is gevallen. Josje zal een gooi doen naar eeuwige roem in de VIER-quiz die op maandag 17 oktober weer van start gaat. Eerder raakte al bekend dat onder anderen Olga Leyers en Julie Van den Steen de eer van vrouwelijk Vlaanderen zullen verdedigen. Bij de zingende heren komen alvast Sam Gooris en Ozark Henry quizzen.

23-09-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix onthult: vanaf deze afleveringen zijn we verslaafd aan 'Stranger Things' en 'Narcos'

Netflix onthult: vanaf deze afleveringen zijn we verslaafd aan 'Stranger Things' en 'Narcos'

http://oi63.tinypic.com/rgxor8.jpg

Nadat ik de eerste aflevering van 'Stranger Things' of 'Narcos' had opgezet, had ik binnen de kortste keren een volledig seizoen afgekeken. Plots, zonder het goed en wel te beseffen, was ik hopeloos verslaafd. Omdat het allemaal zo snel gebeurde, kan ik niet zeggen wanneer ik juist verslaafd ben geraakt. Maar Netflix kan dat wel. En blijkbaar wordt de hele wereld op exact hetzelfde moment verliefd op een serie.

Elk jaar onderzoekt Netflix wanneer kijkers verslaafd worden aan een bepaalde serie. Zo duurt het bij 'House of Cards' en 'Orange Is The New Black' amper drie afleveringen voor we er verknocht aan zijn en bij 'Breaking Bad' duurt het zelfs maar twee afleveringen. Maar omdat Netflix dit jaar globale gegevens kon analyseren, deed het een interessante ontdekking. Blijkbaar worden we allemaal op exact hetzelfde moment verslaafd aan een serie, ongeacht welke nationaliteit je hebt.  

Het moment waarop we 'verkocht' zijn en een seizoen met huid en haar verslinden, is universeel. Of je nu in België, Nederland, Australië of Japan woont, een serie heeft ons allemaal op hetzelfde moment te pakken.

Al na twee afleveringen zijn we volledig verslingerd aan 'Stranger Things' en ook bij 'The Get Down' en 'The Fall' duurt het amper twee afleveringen. 'Narcos', 'Prison Break' en 'The Ranch' hebben drie afleveringen nodig om je verslaafd te maken. En na vier afleveringen ben je verslaafd aan 'Making a Murderer' en 'American Horror Story'.

Verslaafd op hetzelfde moment

Hoe komt het dat we allemaal op hetzelfde moment verslaafd worden? Blijkbaar neemt onze nieuwsgierigheid het van ons over, waar je ook woont. Mysteries in 'Stranger Things' en 'The Fall' laten ons niet meer los na twee afleveringen en de honger naar macht in 'Narcos' en 'Marseille' doet iedereen hunkeren naar meer.  

Het zijn kleine, maar bepalende momenten in series die kijkers vastgrijpen en niet meer loslaten. Zo merkt Michael Scofield in 'Prison Break' in aflevering drie dat overleven in een gevangenis moeilijker is dan ontsnappen. Die momenten doen kijkers verlangen naar meer.

"We hebben altijd al geloofd dat goede verhalen universeel zijn", zegt Cindy Holland, Original Content-topvrouw bij Netflix. "De resultaten van het onderzoek vertellen ons dat mensen overal ter wereld verlangen naar originele en unieke content."

22-09-2016 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma"

Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma"

http://oi67.tinypic.com/a407wg.jpg

Het mislukte huwelijk van Hollywoodsterren Angelina Jolie (41) en de 52-jarige Brad Pitt is volgens actrice Jennifer Aniston (47) een gevolg van 'karma'. Dat zou Aniston, die zelf in 2005 haar vijfjarige huwelijk met Pitt zag stranden, gisteren gefluisterd hebben toen de showbizzscheiding werd bevestigd. "Ja, dat is nu eens karma", was Anistons reactie in de wandelgangen volgens US Weekly.

Aniston zou de karma-uitspraak hebben gedaan tegen een goede vriendin die haar over de scheiding vertelde.

Een bron vertelde aan het entertainmentblad dat Aniston altijd het idee had dat er iets zou gebeuren tussen haar ex en Jolie. Het was Jolie die gisteren via haar advocate Laura Wasser bekend maakte dat 'onoverbrugbare meningsverschillen over de opvoeding van hun kinderen' de reden van de aanvraag van de scheiding is.

Het stel heeft zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Complex
Aniston gelooft wel dat Pitt echt van Jolie houdt. "Maar ze vond niet dat Angelina de ware was voor hem. Ze vindt Angelina te complex voor hem. Hij zit redelijk makkelijk in elkaar."

Een tweede bron vertelt US Weekly dat Aniston een gevoel van tevredenheid over zich heeft nu de scheiding is doorgezet. "Maar zoiets als dit wenst ze niemand toe. Ze wil uiteindelijk dat Brad gelukkig is. Ze koestert geen negativiteit tegenover hem."

Aniston zelf stapte in augustus 2015 in het huwelijksbootje met acteur Justin Theroux.

21-09-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

"Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

http://oi63.tinypic.com/s43z1g.jpg

Angelina Jolie heeft na twee jaar huwelijk de scheiding aangevraagd omdat ze er was achtergekomen dat Brad Pitt haar bedroog met zijn tegenspeelster Marion Cotillard. Dat stelt "een goedgeplaatste bron" in The New York Post.

"Ze huurde een privédetective in omdat ze het gevoel had dat hij op de filmset rotzooide met Marion en ze bleek gelijk te hebben. Dat was de druppel die de emmer liet overlopen", aldus die bron.

Al maanden
Brad Pitt (52) zou het volgens de geruchten op de Londense set van het oorlogsdrama 'Allied' al maandenlang heel gezellig gehad hebben met zijn tegenspeelster Marion Cotillard (40). Nog volgens diezelfde bron zou de privédetective erachter gekomen zijn dat Brad zijn vrouw bedroog met Cotillard en dat hij bovendien als een vrijgezel de bloemetjes buiten zette.

Drugs en prostituees
"Naast de set deden harddrugs en Russische prostituees de ronde en Angie kreeg te horen dat Brad zich op dat vlak niet onbetuigd liet", aldus de bron. "Hij zit middenin een waanzinnige midlifecrisis en Angie heeft er genoeg van".

Een bron uit de omgeving van Cotillard ontkent dat de actrice en Pitt een affaire hebben en benadrukt dat de actrice nog altijd met haar partner is, de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet.

"Ze zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een kind maar zijn nooit getrouwd", stelt de bron. Die kon de Franse geruchten niet bevestigen als zou Cotillard zwanger zijn van haar tweede kind met Canet.

Uiteenlopende levensstijlen
Los van zijn vermeende affaire zou Jolie (41) het ook gehad hebben met de aanhoudende ruzies over hun uiteenlopende levensstijlen, zo meldde een andere bron aan The Post.

Zij zou Hollywood de rug willen toekeren en zich voltijds op haar humanitaire werk storten, hij zou verknocht zijn aan het feestgedruis in Hollywood.

Vorige week sprak Jolie nog voor de VN, waar ze de landenorganisatie opriep de miljoenen Syrische vluchtelingen te helpen. "Hoe ouder ze wordt, hoe ernstiger ze wordt en ze heeft genoeg van Hollywood", aldus die bron. "Hij wil films maken, zij niet. Dat is een fundamenteel verschil in levensstijl".

Drank en wiet
Wat het er ook niet makkelijker op maakte, is volgens The Post dat Pitt meer contact heeft met Jolie's vader, acteur Jon Voight, dan zijzelf. "Jon is een echte Hollywoodkerel maar Angelina heeft amper contact met hem. Brad brengt meer tijd door met Jon dan zij doet", aldus de bron.

Tegenover TMZ getuigde een bron dicht bij het koppel dat Jolie vindt dat haar man met zijn drank- en wietgebruik een slechte invloed heeft op de kinderen. "Voeg daarbij zijn opvliegende aard en je begrijpt dat voor Angelina de maat vol was", stelt die bron.

Maandag vroeg Jolie na twee jaar huwelijk de scheiding aan op grond van 'onverzoenbare verschillen". Ze wil het hoederecht over de kinderen, hij zou enkel bezoekrecht krijgen. Pitt wil echter co-ouderschap.

Het Franse kasteel waar het koppel in augustus 2014 trouwde staat al enkele maanden te koop, omwonenden kregen te horen dat ze het verkopen omdat ze gaan scheiden.

21-09-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

"Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

http://oi67.tinypic.com/311s94x.jpg

Volgens TV Familie is er een nieuw showbizzkoppel in de maak. VRT-gezicht Danira Boukhriss zou wel heel goed overeenkomen met acteur Kevin Janssens. Een ooggetuige spotte ze vrijdag in Oostende al kussend op de dansvloer.

Volgens het weekblad feestten de twee afgelopen vrijdag samen op de afterparty van de slotavond op het Filmfestival Oostende. "Ze flirtten er vol overgave", klinkt het overtuigd. "Tijdens de afterparty konden ze echt niet van elkaar afblijven. Ze dansten voortdurend samen en tongzoenden alsof het de laatste kus was die ze in hun leven zouden geven."

Danira zelf heeft die stelling intussen ontkend. "Danira laat weten dat de bron het bij het verkeerde eind heeft. Zij en Kevin hebben wat staan dansen, niet meer en niet minder", klinkt het daar.

21-09-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

http://oi68.tinypic.com/2j3qtcl.jpg

20 september 2016 zal voor eeuwig bekend staan als de dag dat Brangelina ten einde kwam, maar ook als de dag dat gifjes van Jennifer Aniston alomtegenwoordig waren op Twitter.

Brad Pitt en Angelina Jolie mogen dan 11 jaar lang een vaste waarde in Hollywood geweest zijn, dat wil niet zeggen dat niemand nog weet hoe de twee hun relatie begonnen. Dat Pitt publiekslieveling Jennifer Aniston zonder pardon verliet voor 'verleidster' Angelina viel niet bij iedereen in goede aarde. En dus had #TeamJen gisteren een opperbeste dag, met talloze bijhorende memes van de vrouw die uiteindelijk toch een beetje gerechtigheid kreeg. En of die tweets inventief waren:

21-09-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit: De Toppers mogen mij altijd bellen

Jan Smit: "De Toppers mogen mij altijd bellen"

http://oi63.tinypic.com/qqo2v6.jpg

Jan Smit (31) sluit niet uit dat hij zich ooit bij het populaire zangtrio De Toppers voegt. De Volendammer blijft het iets geweldigs vinden wat René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling elk jaar weer neerzetten.

Jan deed de onthulling vanochtend op de radiozender 100% NL. Aanleiding voor zijn enthousiasme zijn de gastoptredens voor De Toppers, die hij al acht keer mocht doen.

,,Dat blijft iets geweldigs. Zo'n vol stadion, iedereen die alles meezingt, ja dat blijft kippenvel. Dus als ze ooit gaan verjongen mogen ze me altijd bellen. Ja, waarom niet? Maar ik ben er nog nooit officieel voor gepeild'', aldus Jan.

Hoewel hij al twintig jaar in de muziekbusiness zit, gaat hij nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Zo ging de Volendamse zanger voor zijn nieuwe single een samenwerking aan met Broederliefde. Het nummer staat op het nieuwe album dat hij vandaag lanceert.

21-09-2016 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

http://oi67.tinypic.com/2hdcmxk.jpg

Acteur Daniel Radcliffe klaagde tijdens een gesprek met BBC-radiopresentatrice Victoria Derbyshire het gebrek aan diversiteit in Hollywood aan. Hij liet ook verstaan dat hij "op dit ogenblik" geen interesse heeft om nog eens in de huid van Harry Potter, zijn populairste personage, te kruipen.

De 27-jarige acteur is vooral bekend om zijn vertolking van tovenaarsleerling Harry Potter in de gelijknamige films sinds 2001. In zijn nieuwste film, de thriller 'Imperium', speelt hij de rol van Nate Foster, een FBI-agent die undercover gaat bij een racistische organisatie.

Radcliffe vertelde Derbyshire dat die rol hem aan het denken zette over rassenhaat: hij zag daardoor in hoe "mainstream" sommige opmerkingen in de film geworden zijn. De acteur had ook kritiek voor de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump die volgens hem "gevoelens van angst en haat aanwakkerde".

De Amerikaanse filmindustrie kreeg dit jaar veel kritiek omdat ze racistisch zou zijn. Onder ander acteur Dustin Hoffman en regisseur Spike Lee boycotten de Oscaruitreiking omdat ze het gebrek aan nominaties voor niet-blanke acteurs wilden aanklagen.

Op de vraag of Hollywood "racistisch" is, antwoordde Radcliffe, die zelf deel uitmaakt van het panel dat de Oscarwinnaars aanduidt: "Het is duidelijk niet te ontkennen". "We beschouwen onszelf graag als een heel erg progressieve industrie, maar we hinken achterop op zoveel vlakken," aldus de acteur.

De acteur sprak ook zijn bezorgdheid uit over het feit dat homoseksuele acteurs zich niet kunnen outen over hun geaardheid, omdat ze bang zijn om dan enkel nog homoseksuele rollen te krijgen.

Radcliffe reageerde ook op de geruchten dat het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' verfilmd zou worden, met hem in de hoofdrol. "Niemand heeft me dat gevraagd en ik denk op dit ogenblik ook zeker niet dat ik het zou doen. Het is nog maar zes jaar geleden [sinds ik Harry Potter speelde] en ik vind het op dit ogenblik heel prettig dat ik veel andere dingen kan doen. Misschien dat ik er anders over zou denken over 30 jaar. Ze zullen remakes maken en ik kan zijn vader spelen of zo."

20-09-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

http://oi66.tinypic.com/ej6k5h.jpg

Zijn Amerikaanse avontuur heeft Stromae geen windeieren gelegd. Met zijn bvba Mosaert maakte hij in 2015 meer dan 2,4 miljoen euro winst. Dat betekent dat Stromae voor het eerst meer dan 10 miljoen waard is, ongezien voor een Belgische artiest die nog maar net de 30 is gepasseerd. De Brusselaar is daarmee rijker dan Helmut Lotti en Koen Wauters.

Een mega-omzet zoals in 2014 draaide hij niet. Van de 22 miljoen euro die toen volgde uit het succes van zijn tweede album 'Racine Carrée' en de daaraan gekoppelde tour, viel Stromae vorig jaar met zijn Afrikaanse en Amerikaanse uitstapjes terug op net geen 7 miljoen. Voor paniek ten huize Van Haver zorgde dat echter niet, want van dat bedrag mocht de artiest het voorbije boekjaar 2.456.211 euro als zuivere winst inboeken.

Daarmee ziet de internationale ster zijn eigen liquide middelen stijgen van 8,35 miljoen naar 10,8 miljoen. Iets wat nagenoeg niemand in de Vlaamse entertainmentsector hem ooit voordeed. Helmut Lotti en Koen Wauters zijn bijvoorbeeld net geen 8 miljoen waard. Bovendien is Mosaert - zoals algemeen wordt aangenomen - waarschijnlijk niet het enige bedrijf van Stromae.

20-09-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

http://oi66.tinypic.com/4s17bp.jpg

Het is over en uit tussen glamourkoppel Angelina Jolie en Brad Pitt. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Jolie de scheiding aangevraagd en vraagt ze de volle voogdij over hun zes kinderen.

Volgens TMZ is een conflict over de opvoeding van de kinderen de oorzaak van de scheiding: Jolie zou niet opgezet zijn met Pitts aanpak.

"Dit besluit is genomen voor het bestwil van het gezin", aldus de verklaring van de advocaat. advocaat van Jolie. "Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen."

De voorbije maanden staken regelmatig geruchten de kop op dat het niet meer zo goed boterde tussen het koppel. Jolie zou erg jaloers zijn, onder andere op Marion Cotillard, Pitts tegenspeelster in de film 'Allied'. "Jolie eet amper, ze drinkt elke avond veel wijn en rookt voortdurend," vertelde een bron aan OK! Magazine. "Hij is gewoon uitgeput van zoveel energie te spenderen om haar te overtuigen beter voor zichzelf te zorgen. Het is moeilijk om de vrouw van wie hij houdt zo te zien wegkwijnen."

Pitt en Jolie werden een koppel in 2004, toen ze samen meespeelden in 'Mr. & Mrs. Smith'. Ze trouwden in augustus 2014. Ze hebben samen zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Het liefdesleven van Angelina

Jolie was, voor haar verbintenis met Pitt, twee keer eerder getrouwd.

Echtgenoot nummer één was de Britse acteur Jonny Lee Miller. Ze trouwden op 28 maart 1996. Tijdens de huwelijksceremonie droeg Jolie een zwarte rubberen broek en een wit T-shirt waarop ze de naam van de bruidegom in haar bloed had geschreven. Jolie en Miller gingen anderhalf jaar later uit elkaar en scheidden op 3 februari 1999. Jolie weet de scheiding aan het feit dat ze beiden te jong waren, maar volgens Amerikaanse showbizzkenners was er meer aan de hand. Jolie zou tijdens het filmen van Foxfire (1996) verliefd zijn geworden op haar tegenspeelster Jenny Shimizu. In interviews verklaarde de openlijk biseksuele Jolie dat de Japans-Amerikaanse Shimizu haar had doen realiseren dat ze ook op vrouwen valt.

In 1999 ontmoette Jolie de 20 jaar oudere Billy Bob Thornton, die destijds verloofd was met actrice Laura Dern en al vier keer gescheiden was. Jolie en Billy trouwden op 5 mei 2000 en het huwelijk werd al gauw een favoriet onderwerp van de roddelpers dankzij bizarre publieke liefdesbetuigingen als het dragen van elkaars bloed in een ampul aan een ketting. Jolie en Thornton gingen in juni 2002 uit elkaar en scheidden op 27 mei 2003. Over de scheiding verklaarde Jolie dat ze heel plotseling uit elkaar waren gegroeid.

En Brad Pitt...

Pitt kan terugblikken op een turbulent liefdesleven.

Voordat hij op 29 juli 2000 trouwde met Friends-actrice Jennifer Aniston, had hij relaties met onder meer Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, met wie hij zelfs verloofd was.

Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde Pitt en Aniston in januari 2005 aan te gaan scheiden. Op dat moment had hij al bijna een jaar een relatie met Jolie.

Jolie vertelde twee jaar geleden dat ze het soms lastig vindt haar huwelijk op de rit te houden. "Ervoor zorgen dat je een goed huwelijk hebt en dat de kinderen een goede opvoeding krijgen, vereist hard werken," aldus de wereldberoemde actrice. Angelina vertelde dat zij en Brad het af en toe waanzinnig druk hebben met hun werk, maar ze benadrukte dat ze niet wil dat hun zes kinderen hier last van hebben. "Het is niet de bedoeling dat er door werk te veel druk op het gezin ligt."

20-09-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

http://oi65.tinypic.com/29xi2y1.jpg

Computergigant Microsoft wil kanker in de komende tien jaar uitroeien. Hoe het dat zal doen? Door de ziekte te behandelen als een computervirus dat lichaamscellen binnendringt en besmet.

Het lijkt een drastische wending voor een computerbedrijf, maar Microsoft noemt het "een natuurlijke zaak" dat het bedrijf zich toespitst op kankeronderzoek. "We hebben een enorme expertise in computerwetenschappen, en wat er gebeurt bij kanker is net als een computerprobleem", zegt Chris Bishop, labohoofd van Microsoft Research aan The Telegraph.

Afgelopen zomer opende Microsoft in Cambridge zijn eerste labo voor kankeronderzoek. Het trok een klein leger aan van de beste biologen, programmeurs en ingenieurs. Die pakken kanker aan als was het een bug in een computersysteem. Met behulp van baanbrekende informatica willen de wetenschappers de code van zieke cellen kraken, zodat die geherprogrammeerd kunnen worden.

De wetenschappers werken zelfs aan een DNA-computer die in een levende cel kan leven en naar fouten in lichamelijke netwerken kan speuren. Als de computer op een mogelijk risico stoot, zou hij het systeem kunnen herstarten en de zieke cellen opkuisen.

20-09-2016 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miniserie over O.J. Simpson grote winnaar van de Emmy's Bewaar artikel

Miniserie over O.J. Simpson grote winnaar van de Emmy's

http://oi65.tinypic.com/de4qqw.jpg

De 68ste Emmy Awards werden deze nacht uitgereikt in de Amerikaanse stad Los Angeles. De presentatie van de belangrijkste televisieprijzen in de Verenigde Staten was in handen van talkshowhost en komiek Jimmy Kimmel. Tijdens de ceremonie was er veel aandacht voor de rechten van onder andere vrouwen en transgenders. De miniserie The People vs. O.J. Simpson sleepte het grootste aantal prijzen in de wacht.

Het was met 32 graden afzien op en rondom de rode loper. Vanwege de hitte moest één toeschouwer met uitdrogingsverschijnselen worden afgevoerd.

De eerste prijs van de avond ging naar komiek Louie Anderson voor zijn bijrol in de comedyserie Baskets. Hij speelt daarin de vrouw Christine Baskets. Anderson heeft zijn werk voor de serie eerder "de rol van zijn leven" genoemd. Kate McKinnon kreeg de award voor beste bijrol in een komedie voor haar werk in sketchprogramma Saturday Night Live. McKinnon is onder andere bekend om haar vertolking van Hillary Clinton en ze bedankte de Democratische presidentskandidaat in haar speech. Het campagneteam van Hillary feliciteerde McKinnon en liet weten dat Hillary "ook een groot fan" van de actrice is.

The People vs. O.J. Simpson
De beste miniserie is American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson over de rechtszaak tegen de voormalig American football-ster. Courtney B. Vance (beste acteur), Sarah Paulson (beste actrice) en Sterling K. Brown (beste mannelijke bijrol) wonnen Emmy"s voor hun werk in het door critici gelauwerde programma.

Ook David Schwimmer en John Travolta, beide in de serie te zien, waren genomineerd in die categorie. Verder werd de serie bekroond voor het Beste script van een aflevering. Schwimmer speelt Robert Kardashian, de in 2003 overleden vader van Kim Kardashian die Simpson vertegenwoordigde.

Record aantal Emmy's
Actrice Julia Louis-Dreyfus schreef geschiedenis: ze won haar achtste Emmy. Louis-Dreyfus kreeg de award voor de rol van president Selina Meyer in Veep. Het was haar vijfdeEmmy voor deze rol, een record. In haar speech grapte ze dat Veep de scheidende lijn tussen politiek en comedy heeft vervaagd. "Ik wil graag mijn persoonlijke excuses aanbieden voor het huidige politieke klimaat", aldus Louis-Dreyfus. "Ons programma begon als politieke satire maar voelt tegenwoordig meer aan als een ontnuchterende documentaire".

Downton Abbey, waarvan een paar maanden geleden de laatste aflevering te zien was, viel ook in de prijzen: Maggie Smith kreeg de Emmy voor best actrice in een dramaserie. Ben Mendelsohn sleept een prijs in de wacht voor streamingservice Netflix: beste bijrol in de serie Bloodline. Mendelsohn had niet verwacht te winnen en was niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. Netflix maakte deze week bekend dat het komende, derde seizoen het laatse zal zijn voor Bloodline.

Transgender

Beste regisseur van een comedyserie is Jill Soloway voor de Amazon-serie Transparent, over een Joodse vader die uit de kast komt als transgender. Soloway riep in haar speech, die voornamelijk ging over rechten voor minderheden, op tot het 'beëindigen van het patriarchaat'. Jeffrey Tambor, die de hoofdrol speelt in Transparent, accepteerde even later de award voor zijn spel. Tambor, zelf niet transgender, riep Hollywood op om transgender acteurs een kans te geven. De acteur zou het 'niet jammer' vinden als hij de laatste niet-transgender acteur is die een transgender rol op zich neemt. In 2014 won acteur Jared Leto een Oscar nadat hij een transgender vrouw speelde in Dallas Buyers Club. LGBTQ-organisaties uitten kritiek op die casting: er zouden in Hollywood genoeg transgender acteurs zijn om dit soort rollen te spelen. De regisseur verdedigde zich later door te zeggen dat hij 'geen enkele transgender acteur' kende.

The Voice, de zangcompetitie bedacht door John de Mol, won voor het tweede jaar op een rij de prijs voor beste realitycompetitie. Sherlock: The Abominable Bride was het afgelopen jaar de beste TV-film.

Last Week Tonight

Last Week Tonight, het satirische HBO-programma waarin de Britse komiek John Oliver wekelijks het nieuws bespreekt, won voor beste variety programma. De laatste keer dat een programma won dat niet dagelijks maar wekelijks wordt uitgezonden, was in 1997. Presentator Jimmy Kimmel was zelf ook genomineerd in deze categorie, voor zijn talkshow Jimmy Kimmel Live. Beste sketchprogramma in de categorie Variety is Key & Peele van Comedy Central, dat onlangs na vijf seizoenen stopte.

Game of Thrones werd de afgelopen weken nog gezien als voorloper in meerdere categorieën, maar won geen grote acteursprijzen. Wel sleepte de serie beeldjes voor beste regie van een dramaserie en beste script van een dramaserie in de wacht. Ook is 'GoT' voor het tweede jaar op een rij verkozen tot beste dramaserie.

19-09-2016 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen bijna te laat op eigen huwelijk

Karen Damen bijna te laat op eigen huwelijk

http://oi63.tinypic.com/v4qqft.jpg

't Is gebeurd: met die woorden kondigde Karen Damen (41) afgelopen weekend zelf aan dat ze eindelijk haar ja-woord had gegeven aan Antony Van der Wee (35). Na een verloving van acht jaar werd er dubbel zo hard gefeest, met twee feestweekends op rij. Ook al was de bruid bijna te laat.

"Dankjewel voor het respect dat we dit in intieme kring hebben kunnen vieren", schreef Karen bij de betoverende Instagramfoto die ze van haarzelf en Antony postte na het huwelijk. Het was hun - vooral zijn - grootste wens om hun huwelijk zonder pottenkijkers te vieren.

Karen heeft de reputatie van altijd en overal te laat te komen en het was dan ook de vraag of ze die gewoonte op haar eigen trouwdag in ere zou houden. Tot grote hilariteit van de aanwezigen was het bijna prijs.

Onze krant onthulde vorige maand dat Karen allicht in het weekend van 17 en 18 september zou trouwen. Op een wit strand in Ibiza met zoontje Sky als bruidjongen. Toen wuifde ze dat echter zelf nog weg door zich op sociale media vrolijk te maken over het feit dat ze van niks wist en zelfs nog geen kleed had - kwestie van zonder al te veel media-aandacht haar mooie dag te kunnen beleven. En dat lukte prima. Het weekend voordien gaf ze ook al haar ja-woord aan Antony in Lint - waar het paar woont - zonder dat iemand van buitenaf op de hoogte was.

19-09-2016 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expert waarschuwt voor 'Pure Keuken' van Pascale Naessens

Expert waarschuwt voor 'Pure Keuken' van Pascale Naessens

http://oi63.tinypic.com/m8hf9x.jpg

Kinderpsychiater Annik Simons is niet te spreken over de hele voedingshype die momenteel aan de gang is in de media en de samenleving. Ze richt haar pijlen onder meer op de 'pure keuken' van Pascale Naessens. "Jongeren met een eetstoornis werpen zich daar rigoureus op", klinkt het in De Standaard.

Simons is absoluut tegen een zogenaamde 'vettaks'. "Dan stel je vet gelijk met sigaretten en alcohol, terwijl het net deel uitmaakt van een gezonde en evenwichtige voeding", stelt ze. De voedingshype waarbij bijna geen vetten of koolhydraten meer worden gegeten, klaagt ze ook aan. "Niet dat deze rechtstreeks eetstoornissen veroorzaken, maar het is wel een factor die maakt dat ouders en hulpverleners het gevoel geven dat ze tegen de bierkaai vechten."

Volgens de psychiater werpen jongeren zich 'rigoureus' op visies als die van Pascale Naessens, "terwijl wij de klassieke voedingsdriehoek als richtlijn aanhouden". Daar zijn geen taboes, zolang je alles maar in de juiste porties eet. "Nu merken we steeds vaker dat jongeren bang zijn voor vet en suiker. En de moeders gaan daar vaak in mee. Er worden dan bijvoorbeeld geen aardappelen meer gekookt."

"Natuurlijk gaat niet iedereen die een boek van Pascale Naessens leest een eetstoornis krijgen," legt Simons verder uit bij Sven en Anke op Joe. "Ik heb de boeken van Naessens ook, ik kook er zelf uit af en toe. Maar het is wel een factor die mee kan bijdragen tot het eetstoornis-probleem, net zoals vele andere voedselhypes. Eén op de tien Belgische meisjes tussen 10 en 30 jaar heeft al een eetstoornis gehad. We staan daarmee op de tweede plaats in Europa, na Frankrijk."

"Niet goed gelezen"
Naessens zelf begrijpt het standpunt van Simons niet. "Blijkbaar hebben ze mijn boeken dan toch niet goed gelezen." Het is waar dat ze geen fan is van aardappelen. "Maar er zijn gewoon betere bronnen van koolhydraten en suikers." Ze stelt dat haar keuken gezonde vetten bevat en een verzadigd gevoel geeft. "Ik wéét wat het is om een eetstoornis te hebben, en heb dus alle begrip voor die jongeren en hun ouders. Maar ik krijg net veel dankmails van jongeren die dank zij mij van hun eetstoornis af geraakten."

19-09-2016 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen HBO-serie: "Matthias was de eerste die zei: 'We kunnen beter stoppen'"

Dan toch geen HBO-serie: "Matthias was de eerste die zei: 'We kunnen beter stoppen'"

http://oi66.tinypic.com/s4115c.jpg

Matthias Schoenaerts mag dan geen onbekende meer zijn in Hollywood, op een echte, grote doorbraak is het nog wachten. Die had er kunnen komen, met de titelrol in HBO-serie 'Lewis and Clark'. Die reeks is nu afgevoerd. Na problemen op de set onthult tegenspeler Casey Affleck dat de kans zeer klein is dat de serie er nog ooit komt.

Het was uiteindelijk toch te mooi om waar te zijn. HBO, verantwoordelijk voor tal van baanbrekende hitreeksen als 'Game of Thrones' en 'Sex and The City', ging een reeks maken voor tv met onze Matthias Schoenaerts. Het zou een prestigieuze serie worden - een dure ook - rond het verhaal van de twee Amerikaanse ontdekkingsreizigers Lewis en Clark die in 1803 via de Missouri-rivier naar de Rocky Mountains en langs de Columbia-rivier naar de Stille Oceaan trokken. Vorig jaar in juni startten de opnames in Alberta, Canada. Maar in augustus werden ze al stilgelegd wegens productionele problemen. Blijkbaar dreigden de draaidagen en de kosten te hoog op te lopen. De scènes die tot dan toe gedraaid waren, werden rechtstreeks naar de prullenmand verwezen.

"Het project was veel te ambitieus", zucht Casey Affleck wanneer we hem op het Filmfestival van Toronto over 'Lewis and Clark' aanspreken. "De opnames zouden oorspronkelijk zes maanden duren, maar na drie maanden lagen we al minstens twee maanden achter. Het was een regelrechte nachtmerrie."

Charmante kerel
Affleck houdt aan zijn samenwerking met 'onze' Matthias Schoenaerts echter enkel mooie herinneringen over: "Schoenaerts is een knappe, plezante en charmante kerel met wie ik buitengewoon goed overeenkwam. Ik ben er zeker van dat ook hij blij was dat hij uit Calgary kon vertrekken. Hij was trouwens de eerste die zei dat we er maar beter mee konden kappen."

'Lewis and Clark' mag dan in de prullenbak liggen, toch houden de tegenspelers nog steeds contact. "Matthias is een goudgoeie gast en een steengoede acteur met een perfect Amerikaans accent, maar aan zijn paardrijkunsten moet helaas nog gesleuteld worden (lacht). Als de opnames ooit hervat worden, raad ik hem aan om eerst nog op het paardrijden te oefenen."

19-09-2016 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje feest in Antwerpen tijdens trouw Karen

Josje feest in Antwerpen tijdens trouw Karen

http://oi67.tinypic.com/2jaksnp.jpg

Dit weekend stapte Karen Damen in alle geheim in het huwelijksbootje. Heel erg geheim, zo blijkt: want waar K3-collega Kristel aanwezig was, was Josje Huisman nergens te bespeuren.

Josje postte dit weekend een foto op Instagram waaruit bleek dat ze met haar stylist Jody en kapper Jochen op zwier was in Antwerpen. Daarnaast was ze gisteren ook te gast in Luk Alloo op Zondag. De blondine was dus duidelijk niet aanwezig op het trouwfeest van ex-collega Karen Damen op Ibiza.

En daarmee worden de roddels over onenigheid tussen enerzijds Karen en Kristel en anderzijds Josje nog maar eens aangewakkerd. Kristel wist die vorige week te bedaren door Josje hartelijk te omhelzen tijdens haar boekvoorstelling, maar nu vraagt iedereen zich opnieuw af of Josje wel uitgenodigd was voor het huwelijk van Karen.

19-09-2016 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesl von Trapp op 73-jarige leeftijd overleden

'Liesl von Trapp' op 73-jarige leeftijd overleden

http://static0.hln.be/static/photo/2016/15/4/6/20160919023302/media_xll_9085416.jpg

De Amerikaanse actrice Charmian Carr, die Liesl Von Trapp speelde in de filmmusical The Sound of Music, is op 73-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft haar familie meegedeeld, meldt The Hollywood Reporter.

Carr overleed zaterdag aan complicaties bij een zeldzame vorm van dementie. Ze was 21 toen zij als oudste Von Trapp-dochter het lied 'I Am Sixteen Going on Seventeen' zong. Zij speelde daarna nog maar één filmhoofdrol, tegenover Anthony Perkins in 'Evening Primrose' (1966).

Ontwerpfirma
Carr verliet de filmwereld en begon onder eigen naam een ontwerpfirma, waarbij zij Michael Jackson tot haar klantenkring kon rekenen. In het boek 'Forever Liesl' (2000) tekende zij haar ervaringen bij de opnamen van The Sound of Music op.

Een jaar later verscheen 'Letters to Liesl', dat was geïnspireerd door de duizenden brieven die zij in de loop der jaren van haar fans ontving. (br.hln)

19-09-2016 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is gebeurd: Karen Damen getrouwd met haar Antony

't Is gebeurd: Karen Damen getrouwd met haar Antony

http://oi67.tinypic.com/2rzbcb9.jpg

't Is gebeurd: Karen Damen heeft haar ja-woord gegeven aan Antony Van der Wee. En haar fans op Instagram krijgen er deze betoverende foto bovenop. "Dankjewel voor het respect dat we dit in intieme kring hebben kunnen vieren", klinkt het.

Onze krant onthulde vorige maand dat Karen allicht in het weekend van 17 en 18 september zou trouwen. Toen wuifde ze dat in haar eigen onvolprezen stijl echter nog van de hand met onderstaande tweet. Kwestie van zonder al te veel media-aandacht haar mooie dag te kunnen beleven.

Acht jaar verloofd
Van der Wee, in een vorig leven kapper maar tegenwoordig vooral bekend als drummer bij de band The Ditch, leerde Karen kennen in 2007. Een jaar later gingen ze samenwonen én deed Antony een huwelijksaanzoek. Karen kreeg een verlovingsring van haar vriend, maar een feest kwam er nog niet. Karen was op dat moment nog volop aan de slag bij K3 en had het veel te druk om een huwelijk te plannen. Het koppel kreeg wel een zoontje, Sky, dat vandaag 6 jaar is.

Leefloon van 768 euro
Ook na haar afscheid, officieel op 8 mei van dit jaar, bleef 'de rosse van K3' het bijzonder druk hebben. Ze is niet van het tv-scherm weg te slaan: na 'Perfect' op VIJF en 'Karen en De Coster' op VIER is ze sinds kort samen met James Cooke te zien in 'Nieuwe Buren, ook op VIJF. De twee leven een maand lang samen en proberen rond te komen met een leefloon van 768 euro. Haar agenda blijft dus flink gevuld, maar nu heeft de zangeres en presentatrice dan toch een vrij moment gevonden.

"Trouwen kan op de agenda"
In interviews vertelde Damen vaak dat ze graag in het huwelijksbootje wilde stappen. Begin juni zei ze nog: "Misschien moeten we daar stilletjes aan toch eens werk van maken, ja. Er staat nog totaal niets vast. Maar misschien moeten we eerst onze verloving nog eens overdoen. In elk geval: trouwen is zeker iets wat ik op de agenda kan zetten nu K3 gestopt is."

Nog een kindje?
In oktober 2014 kwam het thema trouwen ook al ter sprake in een interview in ons weekendmagazine NINA. "Ik denk dat het beter is om getrouwd te zijn, puur administratief. Ik weet niet hoe het precies in elkaar zit, maar stel dat er met mij iets gebeurt? Dan moet alles goed geregeld zijn. Ik geef toe: er bestaan wellicht meer romantische redenen."

En nu nog een broertje of zusje voor Sky? Karen zei al dat ze na de aanslagen in Zaventem eigenlijk geen tweede kind meer wilde, maar nu zouden zij en Antony toch weer aan gezinsuitbreiding denken.

18-09-2016 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Haroon krijgt nog een kans van Ayse

Temptation Haroon krijgt nog een kans van Ayse

http://oi63.tinypic.com/a307zl.jpg

Echte liefde overwint alles: ook bedrog en beschuldigingen van diefstal. Dat bewijst het bekende Temptationkoppel Ayse en Haroon. Na de realityshow liep hun relatie op de klippen, maar nu hebben ze elkaar opnieuw gevonden, dat onthulde de Nederlandse krachtpatser gisteren op Instagram.

"Je hebt kijken en kijken kijken", Haroon werd wereldberoemd in Vlaanderen en Nederland met zijn diepgaande uitspraken. Hij bedroog zijn Ayse voor het programma al meermaals, en toen hij ook na hun deelname aan Temptation Island een scheve schaats reed, besloot zij dat het genoeg was geweest. In april verzekerde ze nog dat de breuk definitief was. Maar een Instagramfoto onthult nu het tegendeel. Haroon vermeldt er wel bij dat het dit keer menens is.

Eerder deze zomer werd Haroon door het slijk gesleurd in de magazines nadat een Vlaams meisje hem had beschuldigd van diefstal. Zij was ervan overtuigd dat ze een relatie hadden. Maar toen ze op een avond even naar de nachtwinkel ging, roofde Haroon volgens het meisje haar huis leeg en verdween hij met de noorderzon. Zijn vermeende buit: een collectie handtassen en designerzonnebrillen. Haroon lachtte een week later deze beschuldigingen weg.

17-09-2016 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

http://oi63.tinypic.com/imjd4h.jpg

Prins William is vrijdag de 72-jarige Jonathan Douglas-Hughes te hulp geschoten nadat die achterover was gevallen. Douglas-Hughes is de plaatsvervangend vertegenwoordiger van koningin Elizabeth in het graafschap Essex waar William en zijn echtgenote Catherine vrijdag op bezoek waren.

Hij leek te struikelen over een verkeerspaaltje op het moment dat het hertogelijk paar werd voorgesteld aan de rest van het gezelschap.

William was er als de kippen bij om de geüniformeerde man bijstand te verlenen en hielp hem bij het opstaan. Bezorgd informeerden ze of hij zich had bezeerd. ''Sorry hiervoor'', antwoordde Douglas-Hughes. ''Dat geeft niet'', antwoordde de prins aan de 'Vice Lord-Lieutenant'.

De hertog en hertogin van Cambridge bezochten vrijdag de Stewards Academy in Harlow, Essex. Ze kwamen naar de school in het kader van de campagne Heads Together, die als doel heeft het stigma rond geestelijke gezondheidszorg weg te nemen.

17-09-2016 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

http://oi67.tinypic.com/mmvjnc.jpg

Een feestweekend voor Koen Wauters: hij wordt niet alleen 49 jaar vandaag, het is ook exact 14 jaar geleden dat hij voor zijn vrouw Valérie De Booser viel. En dat het koppel nog even verliefd is als toen bewijzen ze allebei met de schattigste foto's op Instagram.

Liefde is... mekaar prijzen op social media. Zowel Koen als Valerie delen vandaag een romantisch beeld om deze bijzondere dag te vieren.

17-09-2016 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

http://oi64.tinypic.com/30bnzux.jpg

Rachele Risaliti mag zich de nieuwe Miss Italië noemen, maar de meeste aandacht ging ontegensprekelijk naar haar eerste eredame. Heel wat fans smolten voor de extra kilo's die Paola Torrente in de weegschaal kon werpen. Helaas voelden anderen zich dan weer geroepen om de donkerharige schoonheid net om die reden aan het kruis te nagelen. Dat Paola nu ook nog tweede eindigde, is voor het kamp van de tegenstanders meer dan een brug te ver. Het Kroatische model Nina Moric noemt haar zelfs zonder verpinken "te dik".

Moric, die vijftien jaar geleden nog faam verwierf als danseres in de 'Livin La Vida Loca'-clip van Ricky Martin, richt haar pijlen op de organisatoren van de missverkiezing. "Jullie hebben wedstrijden gecreëerd waarbij iemand met te veel vlees aan haar lijf in bescherming genomen wordt", klinkt het. "We zijn nu zelfs zo ver dat we voor een Miss Italië kiezen die te dik is, en dat in naam van 'politieke correctheid'. Waarom starten jullie geen verkiezing voor mensen met lelijke voeten?"

Ook de moeder van Viviana Vogliacco -de kandidate die derde eindigde- mengde zich in de discussie. "Iemand met maat 40 zou hier niet mogen aan meedoen, zij hoort thuis in de plus size-competitie."

"Stop met die stereotypes"
Patricia Mirigliani, de grote bazin van Miss Italië, doet intussen haar uiterste best om de gemoederen te bedaren. "Stop met die stereotypes. Wat we net willen, zijn vrouwelijke modellen die dichter bij de realiteit staan. Dat iets rondere dames populair worden, is het gevolg van al die anorexia in de modewereld. Om die strijd te kunnen winnen, was de steun van diezelfde mode-industrie net heel belangrijk."

En Paola zelf? Zij liet alle commotie zo veel mogelijk aan zich voorbijgaan. "Ondanks die tweede plek voel ik me de echte winnares", klinkt het.

17-09-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

http://static3.hln.be/static/photo/2016/5/4/10/20160917041440/media_xll_9076780.jpg

De Amerikaanse toneelschrijver Edward Albee, bekend van onder meer 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', is vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden.

Met stukken waarin hij zijn provocerende en vaak genadeloze kijk op het leven in de Verenigde Staten etaleerde, kreeg hij een reputatie als een van de grootste Amerikaanse toneelschrijvers. Zijn grootste succes was 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', een stuk dat in 1962 voor het eerst werd opgevoerd, op Broadway. Vier jaar later werd het verfilmd, met Elizabeth Taylor en Richard Burton in de hoofdrollen.

De stijl van de drievoudig winnaar van een Pulitzer Prize werd gekenmerkt door scherpe humor en donkere thema's. In de meer dan dertig stukken die hij schreef keerden vaak dezelfde thema's terug, zoals het huwelijk, opvoeding, religie en de levensstijl van de betere kringen. Albee stierf in zijn huis in Montauk, in de staat New York. (br. hln)

17-09-2016 om 09:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig prinsje van Monaco steelt de show

Schattig prinsje van Monaco steelt de show

http://oi66.tinypic.com/10xbvp0.jpg

Prins Jacques (1), het zoontje van prins Albert II van Monaco en prinses Charlène, heeft afgelopen weekend het hart van menig mens gestolen. De kleine prins schitterde op de jaarlijkse openbare picknick in het Prinses Antoinette Park. Het ventje heeft veel weg van zijn moeder, blijkt uit de foto's.

Jacques, gekleed in de nationale kleuren van Monaco, had alle aandacht voor de verschillende festiviteiten en zwaaide zelfs al op enigszins vorstelijke manier naar de pers.

Zijn tweelingzusje, Gabrielle, was opmerkelijk genoeg nergens te bekennen. Het is niet duidelijk waarom zij afwezig was.

16-09-2016 om 07:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theo Maassen haalt vrouw met 'irritante lach' uit zaal

Theo Maassen haalt vrouw met 'irritante lach' uit zaal

http://oi68.tinypic.com/2qcdymf.jpg

Cabaretier Theo Maassen heeft gisteren tijdens zijn voorstelling in het Eindhovense Parktheater een vrouw uit de zaal laten verwijderen. De 49-jarige Theo ergerde zich aan de 'irritante lach' van de vrouw.

"Het klopt inderdaad dat de vrouw de zaal heeft verlaten, na het verzoek van Theo aan ons personeel", bevestigt een woordvoerder van het Parktheater. "Alles is netjes opgelost en de vrouw had begrip voor de situatie. Ze heeft ook het geld van haar ticket teruggekregen."

De cabaretier was niet de enige die zich stoorde aan het gelach van de vrouw. Bezoekers van de voorstelling zagen de dame liever gaan dan komen.

Jochem Myjer
Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Vorig jaar liet Jochem Myjer een Nederlander met een extreme lach uit de zaal zetten. Die kon er achteraf om lachen en vertelde onverschrokken dat hij al eerder bij voorstellingen is weggestuurd.

Theo Maassen tourt momenteel met 'Van Kwaad Tot Erger' door Nederland. De shows zijn tot juni 2017 te zien.

14-09-2016 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese ontvangt Gouden Roos voor zijn hele carrière

John Cleese ontvangt Gouden Roos voor zijn hele carrière

http://oi66.tinypic.com/16gwpzc.jpg

De Engelse acteur en komiek John Cleese is door de European Broadcasting Union (EBU) in de bloemetjes gezet voor zijn "uitzonderlijke" bijdrage aan de entertainmentsector. Cleese, kreeg gisteren op het gala van de Gouden Roos in Berlijn een lifetime achievement award.

John Cleese is 76 ondertussen maar treedt nog steeds op. Zo stond hij dit jaar in april nog drie keer op het podium in België. Toch is de komiek, acteur en programmamaker vooral bekend van zijn werk met "Monty Python".

Vertrouwen
In zijn dankwoord blikte Cleese natuurlijk terug op zijn carrière, maar hij had vooral goede raad voor programmamakers en televisiebazen. Die laatsten zouden vooral acteurs en scenarioschrijvers moeten vertrouwen. "Toen Monty Python de kans kreeg om aan de slag te gaan, wisten we niet goed wat we gingen doen maar we kregen wel vertrouwen. Talent weet beter wat er speelt dan de mensen in kostuum, vergeet dat niet", zei Cleese.

Jean Philip de Tender, voormalig netmanager van één en nu directeur Media bij de EBU, noemde de genomineerde programma's voor een Gouden Roos van "uitstekende kwaliteit". "Eens te meer toonde de Gouden Roos het beste wat de entertainmentsector te bieden heeft", zei de Tender.

'Mag ik u Kussen'
Voor Belgische producties zat er geen hoofdprijs in. De prijzen in de elf categorieën werden verdeeld over negen Britse, een Zweedse en een Ierse productie. Een dag eerder kreeg het VRT-programma "Mag ik u Kussen" wel de tweede prijs op de Eurovision Creative Forum in Berlijn, eveneens georganiseerd door de EBU.

14-09-2016 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder maakt comeback in 'Familie'

Lien Van de Kelder maakt comeback in 'Familie'

http://oi64.tinypic.com/v7rxqu.jpg

Lien Van de Kelder (33) krijgt volgend jaar een grote rol in 'Familie'. VTM wil het bericht niet bevestigen, maar volgens onze bronnen bereidt de actrice zich al voor op haar nieuwe tv-start. Acht jaar na haar laatste scène in 'Thuis', zou ze in 'Familie' haar intrede doen als mysterieuze vrouw met een scherp kantje.

Voorlopig houden VTM en productiehuis TVBastards, dat 'Familie' maakt, de lippen op elkaar. Maar zonder ultiem tegenbericht kan Lien Van de Kelder midden volgende maand aan de slag bij de populaire soap. Zij zal er de flink vernieuwde ploeg acteurs versterken. Onder anderen Kürt Rogiers en Vincent Banic maken sinds vorige week het mooie weer in 'Familie'. De volgende maanden komen daar ook nog Ini Massez, Darya Gantura en Jaak Van Assche bij.

Thuis
Met de komst van Van de Kelder - die dertien jaar geleden debuteerde als Sofie Bastiaens in de VRT-soap 'Thuis' - weten de makers van 'Familie' zeer handig het vertrek van Hilde De Baerdemaeker op te vangen. De opnames van haar verhaallijn zijn al afgerond, maar de kijkers zullen De Baerdemaeker nog enige tijd als Liesbeth - de echtgenote van Benny (Roel Vanderstukken) - aan het werk kunnen zien. Liesbeth sterft overigens niet in haar laatste scène, maar verdwijnt. Zo laten de makers en de actrice de kans op een latere (tijdelijke) terugkeer open.

14-09-2016 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe zender ZES belooft "allerstrafste uit de States voor hele gezin"

Nieuwe zender ZES belooft "allerstrafste uit de States voor hele gezin"

http://oi63.tinypic.com/vndv0m.jpg

Vlaanderen krijgt een nieuwe tv-zender. ZES, het broertje van VIER en VIJF, belooft "all day long het allerstrafste uit de States voor het hele gezin".

14-09-2016 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens: "Ik moet het gevoel hebben dat ik elk moment bij Paul weg kan"

Pascale Naessens: "Ik moet het gevoel hebben dat ik elk moment bij Paul weg kan"

http://oi68.tinypic.com/ioho9y.jpg

Met Puur Pascale is Pascale Naessens (47) toe aan haar zevende kookboek. Ze is de bestverkochte auteur in Vlaanderen en al drieëntwintig jaar getrouwd met tv-maker Paul Jambers (71). "Zonder hem zouden mijn boeken er niet zijn geweest", klinkt het liefdevol in Story.

In de jaren negentig zette Paul Jambers zichzelf op de kaart met zijn tv-programma Jambers, vandaag is het zijn vrouw Pascale die in de spotlights staat. Met haar kookboeken over gezonde voeding breekt ze sinds enkele jaren alle verkooprecords, en ook van haar nieuwe boek wordt veel verwacht. Paul helpt zijn echtgenote waar hij kan, al zag hij dat eerst niet zitten. "In het begin wilde Paul niet met mij samenwerken, omdat ik toch altijd mijn zin wil doen. Maar mijn zaak werd zo groot dat hij wel moest bijspringen. Ik had echt een vertrouwenspersoon nodig die in mijn hoofd kan kijken. Paul doet nu alle taken die ik niet zo leuk vind, zoals de boekhouding, teksten nalezen, contractbesprekingen... Ik moet bekennen dat ik hem heel erg opeis. Maar omdat hij zo multi-inzetbaar is, kan ik voluit creatief zijn", vertelt Pascale in Story.

Onafhankelijk
De liefde tussen Pascale en Paul is ook na 23 jaar nog altijd erg groot. Naast haar grote steun is Paul ook nog altijd lief voor zijn vrouw, vertelt Pascale. "Anders zou ik meteen bij hem weggaan. Ik zou geen relatie kunnen hebben met een man van wie ik niet hou, dan ben ik veel liever alleen. Maar ik hou heel veel van Paul, en natuurlijk is het leven met z'n tweeën leuker. Het maakt me gelukkig om mijn succes met hem te delen. Maar eigenlijk heb ik niemand nodig. Ik moet elk moment het gevoel hebben dat ik bij mijn partner weg kan. Paul heeft die onafhankelijkheid ook altijd gestimuleerd, we zitten allebei zo in elkaar. Het is met andere woorden een vrije keuze om bij Paul te zijn, ook na meer dan twintig jaar. Wij zijn samen omdat we dat willen, niet omdat we gebonden zijn door een huwelijk of geld."

13-09-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom blijft Nathalie Guy Van Sande steunen?"

"Waarom blijft Nathalie Guy Van Sande steunen?"

http://oi64.tinypic.com/ekma0j.jpg

Vorige week getuigde Werner Kuh, de vader van Guy Van Sandes stiefdochter, over zijn visie op de kinderpornozaak. Dat hij niet wil dat de man zijn dochter nog ziet, en dat hij niet begrijpt dat zijn ex hem blijft steunen. Maar dat artikel heeft weinig uitgehaald. "Ik heb haar nog niet gehoord", klinkt het in Dag Allemaal.

Guy Van Sande voelt zich alvast niet schuldig(er) bij het artikel. "Zijn reactie op mijn relaas was: 'En dan?' (geagiteerd) Kan je je dat nu inbeelden: 'En dan?' Dat toont weer eens de arrogantie en bijzonder bevreemdende mentaliteit van die man aan. Het gaat hier wel om de naaktfoto's van een kind!"

Zijn ex Nathalie blijft hem ook onvoorwaardelijk steunen. "Ik had toch wel gehoopt dat ik met haar in gesprek zou kunnen gaan, vooral dan in verband met onze dochter. Want dat is in heel deze affaire het allerbelangrijkste voor mij: ons kind. Zij blijft blijkbaar in de ban van die man, en ze kiest dus nog altijd partij voor hem. En dat is héél ontgoochelend om vast te stellen, ongelooflijk eigenlijk. Een fiere mama post op Facebook zelfs enkele recente foto's die Guy gemaakt heeft van haar dochter. Alsof er totaal geen vuiltje aan de lucht is."

13-09-2016 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenet start met tv-reclame op basis van kijk- en internetgedrag

Telenet start met tv-reclame op basis van kijk- en internetgedrag

http://oi63.tinypic.com/2z561zm.jpg

Telenet start binnenkort met tv-reclame op maat. Daarbij gelden vier niveaus van personalisatie, waarbij onder andere het kijk- en internetgedrag meeweegt. Dat schrijft De Tijd.

Vanaf half november krijgen alle Telenet-kijkers met een Digicorder gepersonaliseerde tv-reclame te zien bij de twee commerciële zenders Vier en Vijf. Telenet stelt een profiel op per Digicorder, waarbij gebruikers zelf met niveaus 'algemeen', 'gericht', 'persoonlijk' en 'uniek' kunnen instellen hoeveel gegevens ze hiervoor willen delen.

Inschrijven en afmelden

Met 'algemeen' krijg je geen gepersonaliseerde reclame. Het profiel is gebaseerd op de afgenomen producten en de locatie, en Telenet gebruikt dit alleen voor de communicatie. Bij 'gericht' brengt de aanbieder wel het kijkgedrag in kaart, maar wordt deze informatie alleen gebruikt voor kijktips. Bij het derde niveau, 'persoonlijk', combineert Telenet het door de algoritmes opgestelde kijkprofiel met gerichte tv-reclameblokken. Bij 'uniek' speelt ook het internetgedrag mee voor het persoonlijk profiel.

Standaard hanteert Telenet het derde niveau voor zijn klanten; wie niet mee wil doen, moet zich dus afmelden, terwijl voor het bijhouden van het internetgedrag een expliciete toestemming nodig is. "We weten dat surfgedrag analyseren ver gaat, maar we zijn ervan overtuigd dat er ook mensen zijn die graag een zo gepersonaliseerd mogelijke ervaring aangeboden krijgen", zegt Jeroen Bronselaer, marketingdirecteur van Telenet. In eerste instantie doen tien adverteerders mee.

Proximus

Telenet liet in 2013 al weten te willen experimenteren met het op maat voorschotelen van tv-reclame. De aanbieder is niet de enige in België die hieraan werkt. Concurrent Proximus begint deze maand met een test waarbij in eerste instantie bij uitgesteld kijken gepersonaliseerde reclame wordt getoond bij VTM, VRT, RTBF en RTL. Later moet dit naar alle uitzendingen uitgebreid worden. Proximus hanteert geen niveaus van gegevens delen; er is alleen de mogelijkheid om wel of niet mee te doen. 

13-09-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent zegt JA tegen zijn Martena

Bent zegt JA tegen zijn Martena

http://oi63.tinypic.com/28te07l.jpg

Tram 4 blijkt een echte mijlpaal voor Bent Van Looy. In aanloop naar die 40 lentes werd de zanger - ruim 1,5 jaar geleden - vader van dochtertje Harper. Ook ruilde hij Parijs in voor Antwerpen. En sinds gisteren is Bent getrouwd met Martena Duss, al meer dan tien jaar zijn vriendin.

Het was een huwelijk zonder pottenkijkers in Antwerpen. In de grootste discretie kwamen Bent en Martena (33) naar het stadhuis, samen met hun dochtertje en een vriend die foto's nam. Martena deelde op Instagram wel een kiekje van haar been met kousenband, samen met de tekst 'Just married' en een hartje.

Sinds Bent - bij het grote publiek bekend van Das Pop en als coach in 'The Voice van Vlaanderen' - op 23 december 2014 vader werd en zijn veertigste verjaardag zag naderen, was het duidelijk tijd voor een ander leven. "Het vaderschap heeft me veranderd. Dat kan ook niet anders", zei hij daarover al eerder in deze krant. "Ik wist absoluut niet wat ik kon verwachten, een kind is nooit een duidelijk plan geweest. Ten eerste vraag ik me af waarom ik er eigenlijk zo lang mee heb gewacht. En ten tweede geeft een kind je grond onder je voeten. Je bent verantwoordelijk voor een ander mens. Ik ga om 11 uur slapen en sta om half 6 op - iets wat vroeger ondenkbaar was. Opstaan in alle vroegte omdat je dochtertje huilt: het klinkt misschien verschrikkelijk, maar ik vind daar een zekere rust in."

Tien jaar geleden volgde Bent halsoverkop zijn grote liefde Martena Duss, visagiste en afkomstig uit een klein dorpje in Zwitserland, naar Parijs. De twee hadden elkaar in Gent leren kennen, waar zij gestrand was op zoek naar een nieuw leven.

Eindeloos onderweg

Maar op een gegeven moment wilde Martena haar vleugels weer spreiden en trok ze naar Parijs om er een opleiding grime te volgen. Tien jaar lang was de Franse hoofdstad de ideale voedingsbodem voor hun artiestenleven. Hun terugkeer naar België, met dochtertje Harper op de arm, zette iets in gang.

"Vroeger was ik rusteloos en eindeloos onderweg, door mijn dochter is dat niet meer zo", zei hij daarover. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit een huis zou kopen, maar ik zag ons huis in Antwerpen en ik dacht: dat is het. Parijs is van levensbelang geweest voor mij. Het was een toevluchtsoord, een creatieve broedplaats. Maar na tien jaar had ik wel de indruk: ik snáp deze stad. Het werd dus tijd voor iets anders. Ik ben in Antwerpen opgegroeid, en bovendien vind ik het een heel open stad." Hij voelt zich er intussen zo erg weer thuis dat hij er gisteren zijn jawoord gaf aan Martena.

13-09-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Dimitri Bontinck reageert: "Hij sloeg míj, het bloed gutste uit mijn oog"

Ex van Dimitri Bontinck reageert: "Hij sloeg míj, het bloed gutste uit mijn oog"

http://oi68.tinypic.com/1t3494.jpg

Vorige week gooide Dimitri Bontinck een bommetje in BV-wereld: hij en zijn vriendin Elke waren uit elkaar omdat ze zo agressief was. "Een monster", omschreef hij haar. En daar kan Elke niet mee lachen. "Hij sloeg míj, niet andersom", zegt ze in Dag Allemaal. "Ik wil die vent uit mijn leven."

Bontinck gooide hard met slijk vorige week naar Elke, maar zij gooit minstens even hard terug. Dat ze hem mishandelde, ontkent ze in alle talen. "Typisch Dimitri om alle schuld in mijn schoenen te schuiven", zegt ze. "Heb je me al eens goed bekeken? Vijftig kilo. Hoe zou ik me in godsnaam kunnen verdedigen tegen een agressieve ex-militair? Hij sloeg mij, niet omgekeerd. Luister, ik heb zelf ook fouten gemaakt. Ik ben geen heilig boontje en ik durf lelijke dingen te zeggen. Maar die losse handjes van Dimitri, dat valt niet te ontkennen. Ik ben al de vierde vrouw die slaag van hem heeft gekregen."

Op 12 januari was het zelfs zo erg dat ze vreesde voor haar leven. "Dimitri kwam dronken binnen. Bij momenten drinkt hij wodka alsof het limonade is. Daarop nam hij pijnstillers met morfine. Die combinatie maakte hem gek. Hij sloeg mij en bleef me maar stampen in de nieren." Een maand later was het weer zo ver. "Dimitri gaf me een vuistslag, recht op mijn oog. Het bloed gutste eruit." Ze liet beide voorvallen vaststellen door een arts.

Oorlog in Syrië
Waar het precies mis liep, kan ze niet zeggen. "Maar ik had het dit jaar al eens uitgemaakt. Dimitri kon maar over één iets praten: oorlog. Thuis wil ik genieten, tot rust komen. Maar bij hem was het al Syrië wat de klok sloeg. En ik mocht daar mijn gedacht niet over zeggen, want dan kreeg ik een scheldtirade over me heen. Ik kon dat niet meer aan. Ik zei dat hij moest gaan. Tot de charmeur in hem weer naar boven kwam."

Dimitri verweet haar ook dat hij haar dieper in de put duwde, ook op financieel vlak. "Terwijl ik potverdekke de huur en alle rekeningen betaalde. Ik ben zelfs een lening aangegaan om hem te helpen! Zelf krijgt hij nergens nog een cent, want hij staat bij alle banken op de zwarte lijst."

Grove berichten
De man is ook stikjaloers, beweert ze. "Ik heb verschillende aanbiedingen gekregen voor hostessenwerk, maar ik mocht niet van Dimitri. Maar hij papte aan met jan en alleman, zelfs meisjes van 18."

Intussen stuurt hij haar grove berichten via sociale media. "'Ik hoop dat ze jou in coma kloppen zoals Eva Pauwels, jij hoer' kreeg ik al. En 'Rij de vaart in zoals Steve Stevaert aub'. En ik ben dan het monster?"

13-09-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfster 'Eat Pray Love' verliefd op een vrouw

Schrijfster 'Eat Pray Love' verliefd op een vrouw

http://oi66.tinypic.com/16h40o7.jpg

Enkele maanden geleden liet Elizabeth Gilbert, de schrijfster van de wereldwijde bestseller 'Eat Pray Love' ('Eten, Bidden, Beminnen') de wereld weten dat ze ging scheiden van de liefde uit haar boeken, de Braziliaan Jose Nunes. Afgelopen week liet ze weten wat de reden achter de scheiding was: ze was verliefd  geworden op haar beste vriendin, schrijfster Rayya Elias, met wie ze nu een relatie heeft.

Fans over de hele wereld waren geschokt toen Gilbert in juli haar scheiding van Nunes aankondigde. In een lange Facebookpost legde Gilbert vorige week aan haar fans uit hoe haar liefde voor Elias duidelijk werd en haarzelf verraste nadat bij Elias alvleesklier- en de leverkanker werd geconstateerd. "De dood, of het aanzicht van de dood zorgt ervoor dat alles wat niet 'echt' is wordt weggevaagd. Tijdens dat heldere moment drong het tot mij door dat ik niet alleen van Rayya houd, maar dat ik verliefd ben op haar. En dat ik geen tijd meer heb om dat te ontkennen", schreef ze.

Reis
Gilbert en Elias waren al zo'n vijftien jaar bevriend met elkaar. De schrijfster bevestigt dat haar liefde voor Elias aan de basis ligt voor het einde van haar huwelijk met Nunes. Gilbert ontmoette haar ex-man toen ze een jaar lang aan het reizen was door Italië, India en Indonesië. Die helende en spirituele reis beschreef ze in de bestseller 'Eat Pray Love', waarin het karakter van Felipe in het 'Love'-gedeelte model stond voor hem.

12-09-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk Koen De Bouw eens knap zijn in nieuwe Jack & Jones campagne

Kijk Koen De Bouw eens knap zijn in nieuwe Jack & Jones campagne

http://oi64.tinypic.com/ojmh4j.jpg

Belgisch topacteur Koen De Bouw is opnieuw het gezicht van het Deense mannenlabel Premium by Jack & Jones. In de vorige campagne poseerde hij met zijn zoon Jolan, dit keer doet hij het op zijn eentje. Eén van Koen's favoriete acteurs, Buster Keaton, vormde de inspiratie voor deze campagne. Op 51-jarige leeftijd laat De Bouw vooral ook zien dat hij er nog altijd mag zijn.

Voor haar nieuwste campagne met Belgisch acteur Koen De Bouw ging het Deense menswearlabel Premium by Jack & JONES voor een persoonlijke aanpak. In drie korte films krijgen we een unieke backstage-kijk op Koen: terwijl hij zich voorbereidt op een rol en zijn tekst instudeert, zonder ook maar een seconde de focus te verliezen - en zonder ooit aan stijl in te boeten.

Buster Keaton, bekend voor zijn stille comedy's waarin zijn constant uitgestreken gezicht hem de bijnaam "The Great Stone Face" opleverde, vormde de inspiratie voor de campagne. In elke campagnefilm oefent Koen stukken uit een speech van John F. Kennedy, over de rol van de artiest in de maatschappij.

De campagne werd dan wel in Denemarken gefilmd, het heeft overduidelijk een Belgisch kantje. Koen koos Indra Siera als directeur, waarmee hij onlangs bijvoorbeeld nog de Vlaamse tv-serie "T" opnam. De collectie is verkrijgbaar in de winkel en online.

12-09-2016 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Willy wil weer bloembakken

Ook Willy wil weer bloembakken

http://oi67.tinypic.com/4uuvih.jpg

Willy Naessens is bereid de bloembakken in 'zijn' Elsegem terug te plaatsen op voorwaarde dat er nieuwe vrijwilligers worden gevonden om de bloemen te verzorgen. Dat vertelde hij afgelopen weekend tijdens een onderhoud met de burgemeester na de hetze die was ontstaan. "Ik snap dat sommige inwoners in hun 'gat gepikt waren'", verontschuldigde hij zich nog.

Dat Willy Naessens startte met het weghalen van de 190 bloembakken in Elsegem - die hij jaren geleden liet plaatsen uit dankbaarheid voor zijn bekroning tot ereburger - veroorzaakte heel wat commotie in het dorp. Vooral de reden waarom, kwam hard aan bij zowel de inwoners als het gemeentebestuur. Naessens liet namelijk optekenen dat er van beide partijen te weinig respect was voor vrijwilligers Albert D' Hondt (69) en Aimé Lagrange (70) die er jaar na jaar de bloemen verzorgen. "Ik kon het niet langer aanzien. Vandaar dat ik heb bevolen alle bloembakken weg te halen", vertelde hij in deze krant. Zowel de inwoners als het gemeentebestuur wisten niet wat ze hoorden en gingen in het verweer. Vooral burgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld), die zelf ook in Elsegem woont, pikte de uitspraken niet.

Zo kwam het dat Naessens en de burgemeester zaterdagmorgen samen kwamen om de situatie te bespreken. "Ik zou gewoon willen dat deze mensen eens in de bloemetjes gezet worden", maakte Naessens duidelijk. De burgemeester liet hierop weten dat dit wel degelijk al gebeurde. "Misschien niet met een ontvangst in het gemeentehuis, maar wel vanuit het feestcomité waarvan ik zelf voorzitter ben. Zo werden ze tijdens de sinksenkermis al verschillende keren op het podium geroepen en overladen met applaus. De inwoners van Elsegem zijn bijzonder erkentelijk voor de bloemenpracht die je hen al vele jaren schenkt", maakte hij Naessens duidelijk. "Er zijn er zelfs heel wat die de bloemen voor hun deur zelf mee verzorgen door bijvoorbeeld het onkruid te verwijderen. Dat ze dan moeten lezen dat ze geen respect hebben, komt hard aan."

Betaalde job

De industrieel gaf toe dat hij zich misschien wat verkeerd had uitgedrukt en verontschuldigde zich. "Ik snap dat sommige inwoners 'in hun gat gepikt' waren", vertelde hij. "Al was het absoluut niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen. Ik hou van Elsegem en met uitbreiding Wortegem-Petegem. Het is ook daarom dat ik elk jaar in totaal 15.000 euro schenk aan tal van verenigingen hier. Albert en Aimé zien het gezien hun hoge leeftijd niet meer zitten om de bloemen verder te verzorgen, maar als er andere kandidaten opdagen, wil ik de bloembakken terug laten plaatsen. Desnoods wil ik hen zelf iets betalen, want het vraagt toch behoorlijk wat tijd." De burgemeester stelde hierop voor om misschien wat minder bloembakken uit te zetten. "Op die manier zullen zich misschien meer mensen geroepen voelen." Wordt vervolgd.

12-09-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt nog een vijfde boek van 'Fifty Shades'

Er komt nog een vijfde boek van 'Fifty Shades'

http://oi67.tinypic.com/1zvg7pe.jpg

Wegens succes verlengd mag je wel heel letterlijk nemen bij de populaire boekenreeks 'Fifty Shades of Grey'. Vorig jaar verscheen er al een vierde boek en nu heeft de Britse schrijfster E.L. James aangekondigd dat er ook nog een vijfde deel uitkomt. En dat terwijl 'Fifty Shades' ooit bedoeld was als een trilogie. Maar het succes viel simpelweg niet te negeren.

De eerste drie boeken in de reeks: 'Fifty Shades of Grey', 'Fifty Shades Darker' en 'Fifty Shades of Freed' waren een gigantisch succes. Wereldwijd gingen er in 2013 al meer dan 60 miljoen exemplaren over de toonbank. Een jaar na de release werd bekend gemaakt dat de boeken allemaal verfilmd zouden worden. In 2015 ging 'Fifty Shades of Grey' in première, en hoewel de pers bijzonder kritisch was, werd de film een enorm kassasucces.

Kortom, fans genoeg van de relatie tussen tussen Christian Grey en Anastasia Steele, en dus kwam er vorige zomer een vierde boek uit: 'Grey - Fifty Shades of Grey as told by Christian'. Dat biedt inzicht in de duistere hersenkronkels van de mysterieuze mr. Grey. Het verhaal is niet nieuw, maar we bekijken de relatie tussen Anastasia en Christian vanuit het standpunt van de rijke en aantrekkelijke zakenman.

Blijkbaar kunnen de fans er echter geen genoeg van krijgen, want afgelopen weekend, op de 27ste verjaardag van personage Anastasia, werd aangekondigd dat er nu ook nog een vijfde boek komt. Het was de schrijfster zelf die dat bevestigde door alvast een klein stukje uit het boek op Facebook te posten.

12-09-2016 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Pablo Escobar is niet blij met 'Narcos': "Serie bevat zware fouten en onjuistheden"

Zoon van Pablo Escobar is niet blij met 'Narcos': "Serie bevat zware fouten en onjuistheden"

http://oi66.tinypic.com/200pu1v.jpg

Eerder deze maand loste Netflix het langverwachte tweede seizoen van hitserie 'Narcos'. Het reilen en zeilen van de meest beruchte drugsbaron ooit, valt goed in de smaak bij de Netflix-kijkers. Behalve bij Sebastian Marroquin, de zoon van Pablo Escobar en vroeger bekend als Juan Pablo Escobar. "De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor heel Colombia."

Het tweede seizoen zoomt in op de laatste wapenfeiten van Pablo Escobar. En hoewel Netflix voor elke aflevering benadrukt dat de reeks niet volledig waarheidsgetrouw is, is Sebastian marroquin hoegenaamd niet gediend met de gebeurtenissen in de serie. "In naam van mijn land wil ik enkele zware fouten blootleggen in een serie die zichzelf 'waargebeurd' noemt", steekt Marroquin van wal op Facebook. "De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor de geschiedenis."

In hetzelfde bericht lijst Marroquin alle onjuistheden op, en dat zijn er heel wat. In het volledige tweede seizoen zouden 28 fouten zitten.

Oom Carlos

Marroquin herstelt eerst en vooral zijn oom Carlos Henao in ere: "Hij was geen drugdealer zoals in de serie wordt beweerd. Hij was een fantastische, hardwerkende, eerlijke man en een goede vader. Hij liet zich nooit in met illegale activiteiten en werd ook nooit veroordeeld."

Voorts wijst Marroquin er ook op dat zijn vader geen fan was van Atletico Nacional, maar van Independiente Medellín. "Als de schrijvers niet eens weten wat mijn vaders favoriete team was, hoe durven ze dan het verhaal als waargebeurd bestempelen?"

Moeder

De lijst gaat nog een heel eind door. Marroquin zet ook zijn moeder uit de wind, die nooit een wapen gekocht of gebruikt heeft. "Het zijn allemaal leugens. Mijn moeder heeft zelfs nooit een kogel afgevuurd."

Marroquin zet ook orde op zaken wat betreft de moorden van zijn vader of de moorden die hij heeft opgedragen. Om niet alles te verpesten voor wie de serie nog niet gezien heeft, gaan we hier niet te diep op in, maar volgens Marroquin had zijn vader niet altijd een hand in de moorden. "Mijn vader was alleen tijdens zijn laatste dagen, hij werd niet gesteund door zoveel mensen zoals in de serie wordt beweerd."

Boek

Marroquin beveelt in het bericht ook nog zijn boek aan. "Wie de echte waarheid over mijn vader wil weten, moet mijn boek lezen", klinkt het.

12-09-2016 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba verklapt haar fitnessroutine

Jessica Alba verklapt haar fitnessroutine

http://oi67.tinypic.com/bi1jd5.jpg

Twee dochters, een leven als actrice én een eigen make-uplijn. Jessica Alba is een bezig bijtje. Hoe ze er dan toch in slaagt om er zo slank en monter uit te zien? Dat verklapt ze in het onderstaande artikel.

Sommige sterren staan elke ochtend in de fitness, maar Jessica is er niet een van. "Als ik vier keer gesport heb, vind ik het een geslaagde week. Maar in realiteit is het eerder twee à drie keer, omdat dat het enige is waar ik tijd voor heb. Ik moet nu al slaap opgeven om aan dat aantal te komen."

Alba raadt iedereen aan om zich daar niet schuldig over te voelen. "De voordelen van sport zijn sowieso eerder mentaal dan fysiek bij mij. Ik voel me gelukkiger en productiever." Als ze aan haar lijn wil werken, doet ze dat op voedingsvlak. "In dat geval mijdt ik gluten, zuivel, gefrituurd en bewerkt voedsel. Ik probeer weinig suiker en koolhydraten te eten, maar veel proteïnen en groenten."

Er is echter altijd ruimte voor wat genot. "Ik ben verzot op popcorn, en heb daarnet met de meisjes op kantoor nog een hele emmer gegeten. En aardbeientaart, daar ben ik echt verzot op." Alles met mate, is dan ook haar boodschap. "En wees trots op je lichaam, en apprecieer wat het voor je kan doen."

11-09-2016 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw uit iconische WOII-foto overleden

Vrouw uit iconische WOII-foto overleden

http://oi66.tinypic.com/i6w2n4.jpg

Greta Friedman, de vrouw die beweert dat ze de verpleegster is die op de wereldberoemde foto gekust wordt door een matroos, is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden. De zwart-witfoto werd op 14 augustus 1945 genomen door de bekende fotograaf Alfred Eisenstaedt, toen het nieuws van de overgave van Japan het einde van de Tweede Wereldoorlog betekende.

De identiteit van de mannen en vrouwen op de foto is al jaren een onderwerp van discussie. Minstens elf mannen beweren de matroos op de foto te zijn en drie vrouwen claimen de verpleegster te zijn.

Friedman zegt dat ze de foto pas in de jaren 1960 voor het eerste zag, toen ze een boek in handen kreeg met foto's van Eisenstaedt. Ze schreef naar 'Life' om hen te laten weten dat zij de vrouw op de foto was, maar kreeg het antwoord dat iemand anders geïdentificeerd als de verpleegster in kwestie.

"Ik geloofde dat niet, want ik wist dat het mij overkomen was," vertelde ze tijdens een interview in 2005. "Het is precies mijn figuur en wat ik aanhad, en mijn kapsel in het bijzonder."

Eisenstaedt, een fotojournalist die meer dan 2500 fotoverhalen en 90 covers voor 'Life' maakte, kon zich niet herinneren wie de vrouw op de foto was. Jaren nadat hij de bewuste foto nam, ontmoette hij Edith Shain, een kleuterjuf uit Beverly Hills, die beweerde de vrouw op de foto te zijn. Eisenstaedt stierf in 1995, Shain in 2010.

11-09-2016 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere vriendin Dré Hazes vindt zichzelf 'lekkere chick'

Zwangere vriendin Dré Hazes vindt zichzelf 'lekkere chick'

http://oi66.tinypic.com/105u007.jpg

Monique Westenberg (38), de vriendin van zanger-presentator Dré Hazes (22), is dankbaar voor het goede verloop van haar zwangerschap. Het bekende duo hoopt volgende maand ouders te worden van een jongetje. Monique, enthousiast bij een sexy foto op haar instagramaccount: ,,Ik vind mezelf nog best een 'lekkere chick''.

De blondine, die donderdag weer voet op Nederlandse bodem zette na een vakantie in Bangkok, is 33 weken zwanger. Ondanks dat ze in Thailand kampte met griep, spreekt ze van een fijne zwangerschap. ,,Ik voel me al die maanden héél goed en had van te voren niet gedacht dat ik mezelf nog best een "lekkere chick" zou vinden tijdens het groeien'', schrijft Monique, die samenwoont met haar Dré. Ze vormen sinds de zomer van 2014 een stel.

Monique zegt ook dankbaar te zijn voor de zogenaamde glow die je krijgt als je in verwachting bent. ,,Daarom durf ik ook best één foto'tje te plaatsen als deze, omdat ik trots ben'', klinkt het bij een kiekje waarop La Westenberg in een zwarte bikini geniet van de buitendouche. ,,Trots op dat ik mama mag worden van, voor ons, een wondertje.''

11-09-2016 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Callboys' zorgen voor stevig feestje in dancing Carré

'Callboys' zorgen voor stevig feestje in dancing Carré

http://oi66.tinypic.com/30ikn7s.jpg

De nieuwe VIER-reeks 'Callboys' is donderdag uit de startblokken geschoten. En ze heeft haar start niet gemist. Devon Macharis, Wesley Biets, Jay Vleugels en Randy Paret leerden kijkend Vlaanderen al meteen de eerste kneepjes van het gigolo-vak. Gisterenavond volgde een leuk feestje in dancing Carré.

Ook regisseur Jan Eelen was aanwezig om er samen met zijn 'Callboys' Matteo Simoni, Stef Aerts, Bart Hollanders en Rik Verheye een leuke avond van te maken.

Bij hun aankomst in Carré hebben de mannen zich geïnstalleerd op een voor hen voorzien podium. De acteurs namen uitgebreid de tijd om met iedereen op de foto te gaan.

11-09-2016 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig VRT-journalist Jef Lambrecht is overleden

Voormalig VRT-journalist Jef Lambrecht is overleden

http://oi63.tinypic.com/2jg48sl.jpg

Voormalig VRT-journalist Jef Lambrecht is overleden, zo bevestigt de VRT. Lambrecht stierf afgelopen nacht aan kanker, hij werd 68 jaar.

Lambrecht werkte van 1978 tot zijn pensioen in 2010 bij de nieuwsdienst van de openbare omroep. Hij volgde de culturele actualiteit op en de toestand in het Midden-Oosten, Pakistan en Afghanistan.

Lambrecht werd in 1948 geboren in Avelgem en studeerde politieke en sociale wetenschappen, gevolgd door een postgraduaat culturele antropologie. Na enkele interimjobs slaagde hij in 1978 voor het journalistenexamen, hetzelfde jaar als bijvoorbeeld Martine Tanghe en Geert Van Istendael.

Lambrecht begon zijn carriere op de radioredactie. Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met cultuur, maar vanaf de eerste Golfoorlog (1990) volgde hij als buitenlandverslaggever de situatie in het Midden-Oosten. Dat bracht hem onder meer in Iran - waar hij in 2009 even wordt opgepakt door de politie - en in Afghanistan.

Zijn voorkeur ging uit naar radio, omdat dat medium "objectiever" is en meer bewegingsvrijheid biedt. Lambrecht werd in de loop der jaren ook kritischer voor de journalistiek zelf. Aan het einde van zijn loopbaan haalde hij in Humo uit naar zijn eigen werkgever, omdat die volgens hem te veel aandacht heeft voor de vorm en te weinig voor de inhoud.

Lambrecht schreef ook verschillende boeken over het Midden-Oosten. In zijn vrije tijd hield hij van schilderen en keek hij graag naar voetbal en de Ronde van Frankrijk. Hij was ook bevriend met wijlen Hugo Claus.

Lambrecht was gehuwd en had twee kinderen.

11-09-2016 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurovisie Songfestival komt naar Kiev

Eurovisie Songfestival komt naar Kiev

http://oi68.tinypic.com/2vuzcp1.jpg

Het Eurovisie Songfestival vindt volgend jaar in Kiev plaats. Dat hebben de European Broadcasting Union (EBU) en de National Television Company of Ukraine (NTU) bekendgemaakt.

De hoofdstad van Oekraïne kreeg de voorkeur boven de steden Odessa en Dnipro, die ook in de running waren om het evenement te hosten. Het land in Oost-Europa mag het liedjesfestijn in 2017 organiseren omdat de Oekraïne in mei het festival won. Zangeres Susana Dzhamaladinova kreeg toen de meeste punten voor haar protestlied 1944, over de deportatie van 240.000 Krim-Tataren naar Centraal-Azië. Het nummer werd overigens niet onverdeeld positief ontvangen.

200 miljoen kijkers
Het Eurovisie Songfestival trekt jaarlijks 200 miljoen kijkers. Het is niet de eerste maal dat Oekraïne gastland is voor een groot zangevenement. In 2005 vond het ESF ook al plaats in Kiev en in 2009 en 2013 organiseerde het land de Junior-editie van het liedjesfestival.

Het songfestival vindt in 2017 plaats in het International Exhibition Centre, dat ruimte biedt aan 11.000 toeschouwers. De voorrondes vinden plaats op 9 en 11 mei. Op 13 mei 2017 is de grote finale. Tickets voor alle drie de avonden komen aan het eind van dit jaar in de verkoop.

10-09-2016 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlever zuuraanval op de catwalk tijdens New York Fashion Week

Overlever zuuraanval op de catwalk tijdens New York Fashion Week

http://oi64.tinypic.com/r873vk.jpg

De Indiase Reshma Quereshi overleefde twee jaar geleden een aanval met zuur. Maar ondanks de littekens die de nu 19-jarige er aan overhield, stond ze gisteren op de catwalk tijdens de New York Fashion Week, schrijft ABC News.

Quereshi liep in mei 2014 naar school in de stad Allahabad, toen ze door drie mensen werd aangevallen. De mannen hielden haar op de grond terwijl ze geconcentreerd zwavelzuur over haar heen goten. Haar gezicht en één van haar ogen liepen permanente schade op. Later bleek dat de aanval voor haar zus bedoeld was. Quereshi's zwager wilde haar zus straffen omdat ze hun zoon had meegenomen.

Toen ze achttien was besloot Quereshi actie te voeren om de verkoop van zuur te verbieden. Dat deed ze onder meer met een video, die wereldwijde aandacht kreeg. In de video geeft ze tips over lippenstift. Het filmpje eindigt ze met een confronterende boodschap: "En de laatste tip: je kunt lippenstift makkelijk in de winkel vinden. Net zoals zuur. Dat is de reden dat elke dag een meisje slachtoffer wordt van een zuuraanval."

Catwalk
Gisteren stond Quereshi opnieuw in de spotlights, maar deze keer in real life. Tijdens de New York Fashion Week, het grootste mode-evenement van het jaar, mocht zij de ontwerpen van twee grote Indiase ontwerpers tonen aan het publiek. Tijdens de openingsshow van FTL Moda liep ze over de catwalk.

De 19-jarige opende voor Archana Kochhar, een ontwerper uit Mumbai, vertelde Llaria Niccolini, het hoofd van FTL Moda. Voor Niccolini is het mengen van de werelden van Kochhar en Quereshi belangrijk, omdat de ontwerpen voor luxe en decadentie staan. Quereshi groeide echter op in een arm deel van India. "We vinden het mooi om deze twee werelden te combineren, om te zien hoe ze samen kunnen werken en om een bericht te sturen", vertelt Niccolini. 

's Avonds liep Quereshi over de catwalk voor Vaishali Couture, dat gezien wordt als één van de belangrijkste kledingmerken in India.

10-09-2016 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens: "Gezonde voeding betekent niet calorieën tellen en konijnenvoer eten"

Pascale Naessens: "Gezonde voeding betekent niet calorieën tellen en konijnenvoer eten"

http://oi66.tinypic.com/t5rkad.jpg

Pascale Naessens kan gerust de geschiedenis ingaan als "de vrouw die haar volk quinoa en avocado's leerde eten." Sinds haar eerste kookboek in 2011 over de toonbank ging, ruilden we boterhammen en aardappelen massaal in voor havermout en quinoa. Dat smaakt goed en zelfs naar meer, zo vond ook de auteur: sinds gisteren ligt haar zevende kookboek "Puur Pascale" in de winkel.

"Puur Pascale" is niet alleen uiterlijk flinker uit de kluiten gewassen dan de 6 voorgaande boeken, ook inhoudelijk gaat het kookboek breder. Pascale Naessens ging haar licht opsteken bij verschillende professoren en experten rond gezonde voeding om zo haar levensstijl nog meer te onderbouwen.

Dat de waanzinnig populaire auteur erin slaagt om de honkvaste Vlaming zijn vertrouwde boterham te doen vergeten, is een indrukwekkende prestatie op zich. Maar ook de verkoopscijfers van haar vorige kookboeken liegen er niet om. In 2015 alleen al verkocht Naessens 60% meer boeken dan Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Sofie Dumont samen (!). Onze krant schreef vorige week nog over het "Pascale-effect", waarbij supermarkten de verkoop van onder meer avocado's, kokosmelk en sesamzaad de afgelopen jaren zien stijgen. Dat verklaren ze deels door de populariteit van Pascale Naessens, al nuanceert de auteur dat zelf een beetje:

"De stijgende verkoop van avocado's verklaren door het succes van mijn kookboeken, dat lijkt me net iets té veel eer," lacht Pascale. "Ik denk wel dat ik een rol heb gespeeld, maar volgens mij zijn er gewoon ook steeds meer mensen bezig met gezonde voeding. Ze krijgen meer en meer het gevoel van "hier klopt iets niet" of merken aan hun lichaam dat het toch anders moet. Zo is het bij mij trouwens ook gegaan. Door zelf met een eetprobleem te kampen, ging ik op zoek naar antwoorden over gezonde voeding. De trend om gezond en natuurlijk te eten is er al langer, ik ben er gewoon ook toevallig op het juiste moment mee naar buiten gekomen."

Als een supermarkt al spreekt van een 'Pascale'-effect, weegt er dan geen grote verantwoordelijkheid op je schouders?

"Dat is zeker een beetje beangstigend. Daarom dat ik het ook heel belangrijk vind dat ik ondersteund word door deskundigen die ermee bezig zijn. Zij beantwoorden mijn vragen, lezen mijn teksten na en sturen mij verder met advies. Dat zie je in dit boek nog meer dan in de vorige zes, dat de wetenschappelijke onderbouwing steeds belangrijker wordt. Daarom heb ik professor Hanno Pijl er ook bij gehaald, een hoogleraar in diabetologie en overgewicht die de inleiding heeft geschreven. En ik interviewde ook verschillende internationale voedingsexperts voor dit boek."

Je bent erin geslaagd om een heleboel mensen te overtuigen om hun geliefde boterhammen en aardappelen links te laten liggen. Hoe verklaar je dat succes?

"Ik had nooit verwacht dat het zo'n succes zou zijn. Maar ik denk dat wie probeert te eten volgens mijn methode, al heel snel beloond wordt. Als je even doorbijt, tenminste. Zo zijn mensen vaak verrast dat ze geen honger hebben, terwijl ze dat wel verwachten als ze wat kilo's willen verliezen of gezonder willen zijn. Vroeger stond vermageren gelijk aan diëten en dus honger lijden. Ik wil net laten zien dat die twee niks met elkaar te maken hebben. Vermageren is trouwens ook niet de invalshoek van mijn eetpatroon. Mijn focus ligt op lekker en gezond eten, met als leuk bij-effect dat je wat kilo's kwijtspeelt als je te zwaar was."

Heb je zelf dan nooit zin in een aardappel of stuk brood?

"Nee. Al moet ik er wel bij zeggen dat het een evolutie is, in het begin kost het je heel veel moeite. Maar door je lichaam steeds meer te geven wat het echt nodig heeft, verandert ook datgene waar je naar hunkert. En ik ontzeg mezelf ook niks. Ik weet als ik op mijn manier eet, dat ik af en toe ook iets ongezonds kan verdragen. Ons lichaam kan wel tegen een stootje. Ik zal niet ineens een kilo dikker worden van een pak friet. En een gezellig etentje gaat voor mij hand in hand met een lekker glaasje wijn. Ik hanteer voor mezelf de regel waarbij ik 80% van de tijd gezond en natuurlijk eet, en de overige 20% mag eten wat ik maar wil, ook ongezonde, bewerkte dingen. Die 100% samen, dat is voor mij pure vrijheid."

Is dat ook de reden dat het woord "calorie" nergens valt in je boeken?

"Absoluut. Calorieën zijn zó achterhaald! Er zijn zo veel gezonde ingrediënten die vol vet en calorieën zitten, zoals noten, olijfolie, avocado, vette vis. Het heeft geen zin om iets te bestempelen als 'gezond' of 'ongezond' op basis van calorieën of vetgehalte, dat is compleet passé. Gezond eten is niet calorieën tellen of op konijnenvoer kauwen. Integendeel: je mag vet eten, dat zorgt voor een verzadigd gevoel. Maar kies vetten wel zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm. Eet volle yoghurt, avocado's, vette vis, gebruik natuurlijke olijfolie. Maar mijd geraffineerde vetten zoals margarines."

Nathalie Meskens outte zich onlangs ook als een grote fan. Wat doet dat met jou?

"Ik wist al langer dat Nathalie met mijn kookboeken in de weer was, ze heeft het mij een hele tijd geleden al verteld. Maar ik ging er zelf natuurlijk niet mee uitpakken, en nu is zij ermee naar buiten gekomen. Natuurlijk vind ik dat fantastisch. Ik ben zelf erg gepassioneerd en hoop altijd dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt, maar ik wil niemand iets opleggen. Je moet 100% zelf willen kiezen voor dit eetpatroon. Als je er niet helemaal achterstaat, dan hou je het toch nooit vol. Gezonde voeding is een manier van in het leven staan, een bewuste keuze die je voor jezelf maakt. En daar moet iedereen zijn eigen weg in vinden."

10-09-2016 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Eén zet volledige afleveringen van programma's online

Eindelijk: Eén zet volledige afleveringen van programma's online

http://oi67.tinypic.com/2ymzho0.jpg

Op de vernieuwde website van Eén zijn voortaan de belangrijkste programma's online opvraagbaar. Het gaat in de meeste gevallen alleen om de laatste aflevering, zo meldt De Morgen.

Wie een aflevering van bijvoorbeeld 'Sorry voor alles' of 'Professor T.' gemist heeft, kan die vanaf nu tot zeven dagen na de uitzending online bekijken. Hetzelfde geldt voor afleveringen van de dagelijkse soap 'Thuis'. Tot voor kort waren die maar één dag op het internet beschikbaar.

Het online aanbod omvat vooral lokale producties, waarvan de VRT de digitale uitzendrechten bezit, zoals 'De Ridder', 'Spoed 24/7' en 'Weg zijn wij'.

Ondertussen werkt de VRT voort aan een een overkoepelend videoplatform, waarop uitgezonden programma's van de verschillende zenders van de openbare omroep online raadpleegbaar zullen zijn. Volgens de beheersovereenkomst moet dat videoplatform ten laatste tegen 2017 klaar zijn, maar dat blijkt een heuse uitdaging, met de nodige technische moeilijkheden. Dat Eén nu afleveringen van enkele programma's online aanbiedt, is een eerste stap naar dat volwaardige platform.

Met de zet volgt Eén onder meer de zenders van Medialaan. Zo biedt VTM al sinds 2014 zijn programma's op het internet aan. Ook VIER zendt programma's als 'Callboys', 'Kroost' en 'Niveau 4' integraal online uit.

10-09-2016 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben Godelieve en Robert hun nieuwe look behouden?

Hebben Godelieve en Robert hun nieuwe look behouden?

http://oi67.tinypic.com/2eqe24l.jpg

Woensdag maakte Vlaanderen de transformatie van het seizoen mee. Robert en Godelieve uit Mol namen deel aan 'Zo man Zo vrouw', het populaire programma van stylist Jani Kazaltzis. Hun nieuwe look maakte hen op slag beroemd, maar hebben Godelieve en Robert die look ook behouden? Wij zochten het uit en gingen op bezoek bij het koppel.

Dat het koppel niet veel geld spendeert aan kleding was Jani meteen duidelijk. Ook hun ietwat rare gewoontes sloegen de stylist met verstomming. Robert was verknocht aan zijn boots en heeft een kast vol geruite hemden. Hij droeg deze op de koop toe boven zijn trui. Toch waren ze aan mekaar gewaagd.

Naast Cowboy Henk stond Dolly Parton. De blonde pruikencollectie van Godelieve was een unicum in Vlaanderen. "Sinds het programma draag ik al veel minder een pruik, maar toch is het moeilijk om ze helemaal achterwege te laten. Om mijn eigen haar op de manier te stylen zoals in het programma moet ik bij dezelfde kapper aankloppen en dat is me te ver en te duur. Daarom zet ik mijn korte blonde pruik nog af en toe op."

Godelieve is nog altijd laaiend enthousiast over het programma. "Nu zien we pas hoe fout onze keuzes waren. Mijn felle make-up was er danig over, ik was blijkbaar mijn eigen leeftijd vergeten. Ook Robert is definitief afgestapt van het 'trui-onder-het-hemd'-concept. Met de schoenen die hij van Jani kreeg was hij zo tevreden dat hij twee bijna identieke paren bijkocht. Ook in onze kledingkast hebben we razzia gehouden. De dag na de opnames hebben we een grote zak naar de kledingcontainer gedaan."

Net voor de opnames waarschuwde de dochter van Godelieve nog voor de impact van een televisieprogramma. Toch was haar tv-debuut een positieve ervaring. "Ik word hier in Mol constant aangesproken. Dit had ik nooit verwacht. We kregen honderden positieve reacties, zelfs in Amerika had men over ons gehoord. Blijkbaar waren enkele Belgen ginder op het internet op zoek gegaan naar de uitzending van woensdag. We zijn 100% onszelf gebleven en dat wordt blijkbaar geapprecieerd."

10-09-2016 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje straalt en stelt eerste modeboek in stijl voor

Josje straalt en stelt eerste modeboek in stijl voor

http://oi67.tinypic.com/hs47te.jpg

Het was een spannende avond voor ex-K3'tje Josje Huisman. De 30-jarige Josje stelde vanavond haar boek #dresscodejosje voor in Antwerpen. Heel wat bekende mensen kwamen haar stylinggids 'Dresscode Josje' aanschaffen. Geheel in stijl arriveerde La Huisman vanavond, enigszins nerveus, op locatie.

Stralend van oor tot oor stond Josje, direct nadat zij uit een zwarte luxewagen was gestapt, de toegestroomde pers te woord. "Ik ben heel tevreden'', lachte ze nerveus. "Shit, ik heb niet op mijn pose geoefend!'' Vervolgens draaide ze als een volleerd model rondjes zodat haar jurk goed te zien was.

Opvallende aanwezige was Kristel Verbeke van K3. Herinnert U zich de heisa nog over het feit dat Josje en Kristel niet langer vriendjes waren op Instagram? Wel, de dames vielen in elkaars armen en waren ook bereid om een reactie te geven.

Josje was op haar populaire instagramaccount al weken aan het aftellen naar vanavond. Eerder liet ze weten dat al haar inspiratie, modefratsen en dresscodes in haar boek gebundeld zijn.

08-09-2016 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een lach en een traan": 'Nieuwe Buren' Karen en James op emotionele rollercoaster

"Een lach en een traan": 'Nieuwe Buren' Karen en James op emotionele rollercoaster

http://oi63.tinypic.com/33cygix.jpg

Karen Damen en James Cooke laten hun mooie huis, dure wagen, sterrendiners en hippe kleren even voor wat ze zijn om 30 dagen met een leefloon van 776,99 euro te overleven. Maar voor ze op die emotionele rollercoaster stapten, namen ze op gepaste wijze afscheid van hun dure leven.

Voor Karen en James hun avontuur aanvagen, gaan ze in deze tweede aflevering nog een laatste keer dineren in een duur restaurant. Terwijl ze een dure tarbot verorberen, mijmeren ze over wat ze allemaal zullen moeten missen. "Ik besef ineens dat dit luxe is", zegt Karen. Dat kan al eens gebeuren in een tweesterrenrestaurant met uitzicht op de Antwerpse skyline.

08-09-2016 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wordt Marie Antoinette en ze heeft alvast de juiste attitude

Rihanna wordt Marie Antoinette en ze heeft alvast de juiste attitude

http://oi64.tinypic.com/257k85s.jpg

Soms is ze beter in poseren dan zingen, dat zullen althans de fans die het concert deze zomer op Pukkelpop doorstonden denken. Rihanna poseert voor  CR Fashion Book voor de lens van Terry Richardson als niemand minder dan Marie Antoinette met attitude. Ze rookt, grijpt haar borst en straalt vooral heel erg veel bad girl uit.

De shoot werd gestyled door de beroemde fashion editor Carine Roitfield en gefotografeerd door Terry Richardson voor de 9de editie van CR Fashion Book. Het nummer werd volledig opgedragen aan één van de meest onbegrepen heldinnen aller tijden: de Franse Marie Antoinette. Ze had een over-the-top eigen stijl die niemand in die tijd echt begreep en een reputatie van harde tante. Roitfield wilde tonen dat ze meer was dan alleen een bitch, ze was ook een muze. Een eerste voorbeeld van beroemdheid, faam en vrouwelijke durf. En toen zagen de makers natuurlijk de link met Rihanna. Hoewel haar reputatie beter is dan die van de Franse koningin, delen ze toch een zekere attitude, die van hun beiden een icoon maakt.

Rihanna werd dus onder de handen van het duo een moderne Marie Antoinette, ze brengt "de combinatie van gif en glamour" mooi over, aldus Carine Roitfield.

08-09-2016 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Link naar website plaatsen is schending auteursrechten, vindt Europees Hof

Link naar website plaatsen is schending auteursrechten, vindt Europees Hof

http://oi67.tinypic.com/212g4y8.jpg

De beruchte Nederlandse nieuwsblog GeenStijl.nl heeft met het doorlinken naar een website met gelekte naaktfoto's van het Nederlandse realityfenomeen Britt Dekker uit Playboy het auteursrecht toch geschonden. Dat oordeelde het Europees Hof van Justitie vandaag.

De advocaat-generaal van het hof had in april nog geadviseerd dat de link wel mocht geplaatst, maar daar wijken de rechters van af. Als een particulier een link online zet naar beschermd materiaal hoeft die niet na te gaan of het auteursrecht wordt geschonden, aldus het hof. Bij organisaties met winstoogmerk, zoals Geenstijl, wordt ervan uitgegaan dat bekend is dat een link naar dergelijk werk niet legaal is, oordelen de rechters.

GeenStijl plaatste in oktober 2011 een link naar een Australische website met plaatjes van Dekker en wilde die ondanks verzoeken niet verwijderen. Sanoma, de uitgever van Playboy, stapte vervolgens naar de rechter. De rechtbank en het gerechtshof legden een boete op, maar GeenStijl ging in cassatie bij de Hoge Raad. Die legde de zaak voor aan het hof in Luxemburg.

Persvrijheid
GeenStijl spreekt in een reactie van een 'donkere wending'. "De strijd om het voortbestaan van het vrije internet inclusief hyperlinks loopt vandaag een forse slag op", schrijft het weblog. "Want als commerciële mediabedrijven - zoals GeenStijl - niet meer vrij en onverveerd kunnen hyperlinken, wordt het moeilijk om over nieuwswaardige nieuwskwesties over lekkende informatie, onderhavige interne strubbelingen en onbeveiligde netwerken binnen grote bedrijven te berichten. En dat raakt aan de persvrijheid."

Met het oordeel van het EU-hof komt de zaak nu weer terug bij de Nederlandse rechter.

08-09-2016 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is geen mooier koppel dan Godelieve en Robert: Jani zorgt voor fantastisch tv-moment

Er is geen mooier koppel dan Godelieve en Robert: Jani zorgt voor fantastisch tv-moment

http://oi65.tinypic.com/nleyac.jpg

Is er een programma waarin we in een halfuur zoveel emoties doorlopen als 'Zo Man Zo Vrouw'? Jani nam vanavond in een nieuwe aflevering Godelieve en Robert onder handen, een van de meest hilarische, ontroerende en verliefde koppels die we ooit op TV zagen.

Jani werd door Godelieve, de reïncarnatie van Carmen Waterslaeghers, ontvangen in haar 'Valentijnsnestje'. Bij een jenevertje werd al snel duidelijk dat er heel veel werk aan de winkel was. Zo droeg haar man Robert zijn pulls ónder zijn hemden en droeg hij twee onderbroeken over elkaar. Godelieve zelf zwoer dan weer bij pruiken en flashy kleren. Maar één ding stond buiten kijf: dit was een van de leukste koppels die Jani ooit had gehad.

08-09-2016 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Paleis tweet kattenfoto: account gehackt?

Koninklijk Paleis tweet kattenfoto: account gehackt?

http://oi64.tinypic.com/ndr47b.jpg

Een foto van een kat bij valavond op een terras in Brussel, met een bijhorende tekst: "Quiet evening on the terrace..." . Het Paleis verstuurde die tweet rond 20.30 uur om hem meteen erna te verwijderen. Volgens woordvoerder Pierre-Emmanuel De Bauw werd de tweet niet verzonden door het Paleis, maar hij benadrukt dat de account @MonarchieBe volledig beveiligd is.

Volgens de gegevens op de tweet, werd die verstuurd vanuit Sint-Lambrechts-Woluwe.

"Wij gaan contact opnemen met Twitter om dergelijke berichten in de toekomst te vermijden. Maar onze account is volledig beveiligd", aldus De Bauw, die de mogelijkheid dat de account gehackt was evenwel niet uitsloot.

De account @MonarchieBe wordt beheerd door de woordvoerder van het Paleis en zijn team, zo verduidelijkte hij nog.

07-09-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Ik zeg vaak tegen mijn zoon: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft"

Karen Damen: "Ik zeg vaak tegen mijn zoon: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft"

http://oi63.tinypic.com/wat0nl.jpg

Na jaren hard werken met K3 heeft Karen Damen (41) alles wat ze wil: een prachtige villa, een chique wagen en een gevulde bankrekening. Voor Nieuwe Buren op VIJF deed ze een maand lang afstand van haar luxeleventje, samen met haar goede vriend James Cooke (31). En daar komt wel wat kritiek op.

Voor Nieuwe Buren verhuisden Karen en James dertig dagen naar een bescheiden woning waar ze moesten rondkomen met een leefloon van 768 euro. Een interessant concept, maar niet makkelijk, geeft Karen toe. "De eerste dagen waren het zwaarst omdat we ons moesten aanpassen aan onze nieuwe situatie. Maar na verloop van tijd went alles, en natuurlijk wisten we ook dat dit experiment beperkt was in duur. Al hebben we wel geprobeerd om daar niet te veel bij stil te staan."

2 kilo erbij
Na het experiment was Karen twee kilo bijgekomen, James kwam vijf kilo bij. "Met een beperkt budget is het echt niet makkelijk om gezond en light te koken", verklaart Karen. "We reden vaak naar fastfoodrestaurants, want bio of vetarme producten waren te duur." Ze voelde zich echt ongezond achteraf. "Ik zag cellulitis, had last van uitslag en puistjes... De fitness was immers te prijzig, en ik heb het karakter niet om een rondje te gaan joggen."

Verwend nest
Het experiment stond natuurlijk in schril contrast met hun normale leven en levensstijl. "Ik wil even benadrukken dat ik niet altijd heb geleefd zoals nu. Integendeel, ik weet wat het is om weinig geld te hebben", vertelt Karen in Story. "Vroeger moest ik soms ook mijn centjes bijeenschrapen om een brood te kunnen kopen. Daarom geniet ik nu dubbel en dik van alle luxe die ik heb. En het is ook niet dat ik van de ene op de andere dag zo'n villa heb kunnen neerzetten. Ik besef dus maar al te goed de waarde van geld."

Karen wil haar zoon Sky ook meegeven dat niet iedereen het even makkelijk heeft. "Ik zeg dikwijls tegen hem: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft en dat het speciaal is. Ik wil dat hij dat goed beseft, Sky mag geen verwend nest worden." Dat dat goed lukt, werd duidelijk toen Sky op bezoek kwam, vertelt James. "Hij had zeker niet zoiets van: oh, dat is hier vies. Waar is mijn speelgoed? En het zwembad? Sky vertelde zelfs dat hij hier zou kunnen wonen."

"Ik was apetrots toen hij dat zei", vertelt Karen. "Sky weet maar al te goed dat niet iedereen het zo goed heeft als wij. Ik was blij dat hij af en toe op bezoek kwam, want dertig dagen zonder hem had ik niet overleefd."

06-09-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck breekt met zijn Elke: "Ze is een monster"

Dimitri Bontinck breekt met zijn Elke: "Ze is een monster"

http://oi65.tinypic.com/1zh1tgh.jpg

Ze hadden plannen voor een huwelijk en kinderen, maar intussen is de relatie van Dimitri Bontinck en zijn vriendin Elke voorbij. Definitief, benadrukt hij in Dag Allemaal. "Ze is veranderd in een monster", klinkt het.

Enkele maanden geleden stelde Bontinck nog dat hij en Elke zouden trouwen, maar in werkelijkheid begon hun relatie 'op een soap te lijken'. "Ik denk dat we zelfs zés keer met elkaar hebben gebroken. Een vreselijke knipperlichtrelatie was het. Zo vermoeiend!"

De psychiatrische problemen van Elke liggen volgens hem aan de basis van het probleem. "Ze wordt nog altijd behandeld, maar in mijn ogen niet op de juiste manier. Ze slikt veel te veel medicatie. Slaappillen, antidepressiva, angstremmers... Allemaal troep. En ze is er simpelweg zwaar verslaafd aan."

Relatietherapie
De verslaving maakt van haar een monster, aldus Bontinck. "Weet je dat de overheid zelfs tussenbeide is gekomen? Ik word nog steeds beschermd door de Staatsveiligheid, en ze hebben ons relatietherapie aangeboden. Aanvankelijk leek dat te werken, de eerste gesprekken waren succesvol. Maar tijdens onze laatste sessie sloeg ze helemaal tilt. Man, de verwijten die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg. En thuis ging die scheldtirade verder. 'Ik steek uw ogen uit', schreeuwde ze. En: 'Ik maak u kapot, ge hebt mijn hele leven geruïneerd. Ik stamp u in prut vanéén, belachelijk manneke!' Intussen spuwde ze naar mij, letterlijk. En toen greep ze een mes vast, waarmee ze mij bedreigde."

Zware beschuldigingen, maar Bontinck heeft bewijzen in de vorm van recordings. "Daar en dan heb ik finaal beslist bij Elke weg te gaan. Want ik heb al zo verschrikkelijk veel stress gehad in mijn leven... Ik kan dat niet meer aan, zulke toestanden."

Opgelucht
Zoon Jejoen is intussen opgelucht. "Jejoen wilde al langer dat ik met haar zou breken, voor mijn eigen goed. Toen ik na haar eerste fysieke aanval op mij toch weer bij haar introk, was Jejoen serieus ongerust. En ja... Hij had overschot van gelijk, dat is intussen wel duidelijk."

06-09-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande komt nooit meer aan mijn dochter"

"Guy Van Sande komt nooit meer aan mijn dochter"

http://oi63.tinypic.com/2yy7byh.jpg

De heisa rond de zaak Guy Van Sande, die genoemd werd in een kinderpornodossier, is intussen wat gaan liggen. Een schande, vindt Werner Kuhn. Hij is de vader van Guy's stiefdochter en de ex van zijn vriendin Nathalie. "Er is wel degelijk bezwarend materiaal gevonden", doet hij zijn verhaal in Dag Allemaal. "En het is allerminst onschuldig.

Werner vindt het niet kunnen dat iedereen nu de indruk krijgt dat Guy onschuldig is. "Mensen hebben de indruk dat deze zaak op de lange baan wordt geschoven", vertelt Werner Kuhn over wat hem radeloos maakt. "En daardoor redeneren ze: ''t Zal wel overdreven zijn allemaal.' Of nog erger: 'Ze hadden een zondebok nodig, en hebben die gevonden in een BV.' Zulke dingen hoor ik tegenwoordig bijna dagelijks. Alsof Guy Van Sande een slachtoffer is, met wie je medelijden moet hebben... Niks is minder waar! Wat twee maanden geleden uitlekte, is nog maar het topje van de ijsberg."

De man vertelt in Dag Allemaal hoe Guy het in het begin van zijn relatie met Nathalie niet naliet om Werner de les te spellen. "Guy wees me op mijn tekortkomingen als echtgenoot én vader. Want hij was toch zo'n ongelooflijk goeie pluspapa voor mijn dochter! Hoe híj de opvoeding van mijn dochter zag, zo moest het zijn. Voor mij - haar échte vader - was dat zeer vernederend, natuurlijk."

Expliciete foto's
Al gauw vertoonde de relatie tussen Nathalie en Guy volgens hem de eerste barsten. "Laten we zeggen dat wat ik allemaal had vernomen haaks staat op het harmonieuze gezinsbeeld dat Guy en Nathalie zo graag in de media ophingen. Maar ik hield mijn mond. Heb me niet geroerd, tot..."

Toen het schandaal rond kinderporno losbrak, belde Werner meteen naar zijn ex-vrouw. die zei me 'dat het allemaal zo erg niet was'. De enkele foto's die ze tijdens de huiszoeking op een USB-stick hadden gevonden, waren volgens haar vrij braaf." Hij gaf haar het voordeel van de twijfel, tot hij de foto's zelf onder ogen kreeg. "Ze zijn allesbehalve onschuldig. Naaktfoto's van een kind onder de tien jaar. En de focus lag expliciet op... de geslachtsdelen."

Cocaïne
Nathalie houdt Guy echter de hand boven het hoofd. "Ik moest verstaan dat Guy in een superslechte periode zat. Hij werd niet geapprecieerd als acteur, kwam nergens meer aan de bak... 'En', zo voegde Nathalie er nog aan toe, 'hij zit aan de cocaïne.' Voor haar was dat een verzachtende omstandigheid."

Intussen besliste de jeugdrechter dat het dochtertje van Werner weer bij hem komt wonen. "Ze mocht niet meer onder een dak met Guy wonen, maar Nathalie zag het niet zitten om met onze dochter elders te gaan wonen. Intussen ziet ze haar eigen kind bijna niet meer, en ze vraagt ook niet hoe het met haar gaat."

Snikken aan de telefoon
Werner zegt duidelijk dat Guy Van Sande niet meer in de buurt van zijn dochter zal komen. "Dat zweer ik u. Een vent die vieze naaktfoto's maakt van jonge kinderen... Dat is zijn geaardheid, en die zal nooit veranderen. Het is een verdomd goede acteur, hij heeft me zelfs nog gebeld. Al wenend, dat ik het vertrouwen in hem niet mocht verliezen. Ik hoop dat Nathalie beseft dat er grenzen zijn aan 'iemand graag zien'. Zelf had ik twee keuzes: die pervert iets aandoen of met mijn verhaal naar buiten komen. Ik denk dat ik voor de slimste optie heb gekozen."

06-09-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als hoofdredacteur van 'Het Journaal'

Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als hoofdredacteur van 'Het Journaal'

http://oi65.tinypic.com/9tddlc.jpg

Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als nieuwe hoofdredacteur van 'Het Journaal' bij de VRT. Dat maakte de openbare omroep zonet bekend. "Every ending has a new beginning. Welkom @vrancki aan het roer van #vrtjournaal", zo reageert Soenens op Twitter.

Voortaan bestaat het college van hoofdredacteurs uit Brecht Decaestecker (digitaal), Griet De Craen (radionieuws en -duiding), Steven Samyn (televisieduiding) en Inge Vrancken ("Het Journaal"). Volgens Liesbet Vrieleman, algemeen directeur Informatie en Sport bij de VRT, wil de openbare omroep een aantal dingen onder de loep nemen. "Hoe gaan we jongeren beter bij onze nieuwsdienst betrekken? Hoe bereiken we meer jonge gezinnen, hoe gaan we digitaal een grote stap vooruit zetten? Voldoen onze programma's aan hun uitgangspunt? ", vraagt Vrieleman zich af.

Bij 'Het Journaal' wordt Inge Vrancken de nieuwe hoofdredacteur. "We leven in turbulente en boeiende tijden en er is meer dan ooit nood aan kwaliteitsvolle en evenwichtige journalistiek", zegt Vrancken. "Mensen willen begrijpen wat er in de wereld gebeurt en daarin speelt onze berichtgeving een heel belangrijke rol."

'Het Journaal' zal volgens de nieuwe hoofdredacteur blijven doen wat het nu al zeer goed doet: "Gedreven journalistiek werk, objectieve en evenwichtige verslaggeving met aandacht voor het bredere plaatje en de achtergronden waartegen de feiten zich afspelen. We blijven de Vlaming een heldere kijk geven op de actualiteit zodat die vervolgens zelf een duidelijk beeld kan vormen van wat er zich afspeelt in eigen land en in de wereld."

Björn Soenens ruilt de rol van hoofdredacteur voor die van verslaggever en analist van de belangrijke Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8 november. Volgens Vrieleman heeft Soenens inhoudelijk een duidelijke, nieuwe lijn uitgezet en de vernieuwing van 'Het Journaal' tot een goed einde gebracht. "De combinatie van het hoofdredacteurschap en de duiding bij de actualiteit in de VS was zeer veeleisend; Björn kan zich nu volop toeleggen op zijn passie en expertise", aldus Vrieleman.

Soenens bestempelt de afgelopen drie jaar als "een voorrecht". "In een snel veranderende samenleving nieuws maken bij de openbare omroep, is een zegen. 'Het Journaal' is rond en gezond, met een schitterend marktaandeel bij alle lagen van de bevolking. Mijn tour of duty zit er nu op. Je moet altijd op tijd afscheid nemen, nooit te lang op je stoel blijven zitten. Ik kan me voortaan weer richten op mijn echte passie: verhalen vertellen over Amerika, op alle platformen."

Steven Samyn gaat aan de slag als nieuwe hoofdredacteur voor tv-duiding. Samyn komt over van De Tijd, waar hij als chef verantwoordelijk was voor de weekendkrant. Hij volgt Carl Voet op die vorige week bekend maakte dat hij opstapt als hoofdredacteur duiding.

Twee maanden geleden raakte al bekend dat Brecht Decaestecker aan het hoofd komt van de digitale nieuwsstroom van VRT Nieuws, waaronder deredactie.be. Hij vervangt Emmanuel Rottey die voor een tijd naar het buitenland verhuist om familiale redenen. Na zijn terugkeer blijft Rottey aan de slag bij VRT Nieuws.

Griet De Craen blijft als hoofdredacteur radio verantwoordelijk voor de nieuwsbulletins op alle VRT-radionetten en voor de duidingsprogramma's op Radio 1 ("De Ochtend", "De Wereld Vandaag", "Bonus").

Vrieleman heeft ook de leiding over de sportredactie. Daar blijven Luc Van Langenhove en Pieter De Windt de hoofdredacteurs.

06-09-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's schowen nieuwe herfst- en wintercollectie Bobo, en de mannen zijn fan

BV's schowen nieuwe herfst- en wintercollectie Bobo, en de mannen zijn fan

http://oi68.tinypic.com/246na6r.jpg

De Schrieksebaan in het centrum van Tremelo was gisternamiddag wederom goed voor de langste, en zo niet toch de mooiste catwalk uit de grote regio. Niet minder dan 28 BV-modellen showden er de nieuwe herfst- en wintercollectie. Naast nieuw gezicht en Pink Ambition-girl Gill de Greef flaneerden zowel enkele relatief nieuwe als een pak ervaren modellen. Onder meer de nog niet zo lang geleden opnieuw mama geworden, Ann Van Elsen schitterde alweer als vanouds op de catwalk. "Echte trends in de nieuwe collectie zijn onder meer de driekwarts rokken, de platte instappers en de sweaters met geprinte tekst. Voor wie iets gewaagder durft te gaan, zijn de pulls zelfs van pluimen of haren voorzien", weet Nathalie Geusen van Bobo.

06-09-2016 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij aan de hand van deze foto raden hoe oud deze bekende actrice is?

Kan jij aan de hand van deze foto raden hoe oud deze bekende actrice is?

http://oi66.tinypic.com/90y2jd.jpg

'Age is nothing but a number', gaat het spreekwoord en dat maakt Halle Berry helemaal waar. Net na haar verjaardag poseerde de actrice voor haar laatste fotoshoot van de zomer in een minuscule bikini. En de buikspieren die ze daarbij etaleerde, daar kan menig jong model alleen maar van dromen.

De actrice - die twee kinderen heeft - postte de foto op haar Instagramaccount net na haar 50ste verjaardag en werd meteen bedolven onder de lovende commentaren. "50 zag er nooit zo jong uit", klinkt het en "Whoah Halle... Je hebt het nog altijd... Je bent het nooit kwijtgeraakt."

Gezegend
Al voor haar verjaardag maakte de Oscarwinnares duidelijk dat ze geen enkel probleem heeft met haar leeftijd. "Ik verwelkom de vijftig met open armen... Ik voel me gezegend dat ik hier been", klonk het. "Ik laat me niet definiëren door dat cijfer."

06-09-2016 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze trucs van de sterren ziet je budgetoutfit er duurder uit

Met deze trucs van de sterren ziet je budgetoutfit er duurder uit

http://oi68.tinypic.com/fljxux.jpg

Van Kendall Jenner tot Kate Middleton, heel wat sterren zijn net als wij fan van betaalbare kleding van grote modeketens. Alleen zien die stuks er op hen vaak erg duur uit, terwijl wij dat gevoel zelden krijgen. We delen een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw favoriete items van H&M en Zara er meteen even classy uitzien.

Was je kleren niet te vaak
Wij gewone stervelingen kunnen niet elk kledingstuk maar één keer dragen, zoals dat bij menig celeb wel het geval is. Dus is het belangrijk om je kleren zo weinig mogelijk te wassen, wil je dat ze er niet slobberig, gekrompen en goedkoop beginnen uitzien. Ruikt je kleding niet meer fris? Hang ze dan buiten om te verluchten of stop ze een nachtje in de diepvries om de bacteriën (die doorgaans geurtjes veroorzaken) te doden.

Combineer met stukken mooi op maat
Een mooie getailleerde blazer zoals Kate Middelton draagt of een broek die overal exact aansluit, kan ervoor zorgen dat je hele outfit er plots duurder uitziet. Ook als lang niet alle stukken écht duur zijn. Je kunt natuurlijk alle kledingstuks laten tailleren bij de kleermaker, maar wie goed zoekt, kan ook items van ketens scoren die perfect vallen.

Kies de juiste materialen
Stoffen als katoen, linnen en nep-suède zien er duur uit terwijl ze bijna niets kosten. Kunstzijde, acryl en polyester zien er daarentegen goedkoper uit en dat wordt alleen maar erger naarmate je ze draagt. Blijf daar dus net als de celebs van weg. Tegenwoordig kun je trouwens bij de ketens ook echte lederen jasjes en kasjmieren truien scoren aan zachte prijsjes. Zeker de moeite om in de gaten te houden.

Investeer in dure accessoires
Een mooie handtas en/of schoenen kunnen een outfit écht maken. Niet dat je per se een volledig maandloon aan een item moet uitgeven, maar ga op zoek naar een model dat er uitspringt en liefst gemaakt is van echt leer. Het zorgt ervoor dat de rest van je kleren er meteen ook chiquer zullen uitzien.

06-09-2016 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

http://oi68.tinypic.com/350pedg.jpg

Als Daniel Craig bereid is nog twee keer in de huid van James Bond te kruipen, kan hij daarmee 135 miljoen euro verdienen. Het film- en televisieconcern Sony Pictures heeft hem dat aanbod gedaan. Craig (48) denkt er nog even over na.

De Engelse acteur volgde in 2005 Pierce Brosnan als James Bond op. Hij heeft er inmiddels vier films als de superspion opzitten. Na voltooiing van de laatste, Spectre (2015), hield Craig de boot af toen hem telkens weer de vraag werd voorgelegd of hij nogmaals Bond wilde spelen.

Wie in elk geval niet terugkeert, is regisseur Sam Mendes, de man die de laatste twee Bondfims voor zijn rekening nam. Producer Barbara Broccoli, die al bezig is met de komende twee films, rekent erop dat Daniel Craig Bond blijft vertolken. Craig was goed voor vier kassuccessen en geweldige recensies voor de rol.

06-09-2016 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

http://oi67.tinypic.com/70g6c3.jpg

'Help, mijn kind denkt aan seks', zo zal het nieuwe boek van Goedele Liekens heten. De praktische sekshandleiding voor ouders zal in oktober verschijnen.

Hoe moet je reageren als je kind naar porno op internet kijkt?
Wanneer vertel je aan je kind waar baby's écht vandaan komen?
Vanaf welke leeftijd mag het vriendje van je dochter blijven slapen?
Welke gevaren schuilen achter social media?

Het zijn vragen die Goedele zal behandelen in haar nieuwe boek. Al van jonge leeftijd worden onze kinderen immers geconfronteerd met seks. Maar het beeld dat jongeren online vaak voorgeschoteld krijgen, strookt nauwelijks met de werkelijkheid. Daarom wil Goedele, zelf moeder van twee tienerdochters, dat ouders hun kinderen voorlichten, ongebloemd en ongezouten. "Want jongeren moeten een zinvolle plaats kunnen geven aan seks en liefde - het mooiste wat er bestaat."

05-09-2016 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Richie mag niet over Bieber praten

Lionel Richie mag niet over Bieber praten

http://oi68.tinypic.com/208uw4x.jpg

Lionel Richie mag niets zeggen over Justin Bieber, het liefje van zijn dochter Sofia. Dat zei de zanger tegen TMZ. De showbizzsite spotte Lionel en Sofia toen ze een winkel uitkwamen.

"Daar ga ik niks over zeggen", zei Lionel toen de verslaggever vroeg hoe hij het vond dat Sofia met Justin gaat. "Ik mag daar ook helemaal niets over zeggen." Daarna kwam de vraag of hij instemde met de keuze van zijn dochter. De zanger mompelt dan iets dat op een ja lijkt. Sofia zegt dan dat ze dat als een goedkeuring beschouwt.

Als TMZ dan nog een vraag stelt, rent Sofia lachend weg. Lionel ontwijkt daarna de vraag of hij ooit met Justin zal werken. "Daar kijken we nog wel eens naar", laat hij zich ontvallen.

05-09-2016 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan wil van achternaam af & 5 celebs die haar voorgingen

Astrid Bryan wil van achternaam af & 5 celebs die haar voorgingen

http://oi63.tinypic.com/setw6u.jpg

Astrid Bryan is een echte merknaam geworden in Vlaanderen, maar nadat ze drie jaar geleden uit elkaar ging met John Bryan, wil ze nu van haar achternaam af. Op sociale media noemt Astrid zich ondertussen al 'One and Only Astrid' en ze gaf eerder al aan dat ze de naam van haar nieuwe vriend Bram Coppens overneemt na hun huwelijk.

We vroegen ons al even af wanneer Astrid Bryan haar naam zou veranderen, zeker nu de scheiding met haar ex-man 'den John' nogal uit de hand loopt. John zou zijn ex aangeklaagd hebben en twee miljoen van haar eisen. Eerder vertelde ze al dat ze van plan is om na haar huwelijk met regisseur Bram Coppens zijn achternaam over te nemen, ondanks het feit dat haar naam in Vlaanderen een merk is geworden.

Specialisten vertelden eerder al aan onze krant dat een naamsverandering geen goede zet zou zijn voor Astrid. "Ik zeg altijd: het laatste wat een merk moet doen, is z'n naam veranderen. Een merknaam is veel geld waard. Astrid Bryan heeft er jaren aan gewerkt om een merk te worden. Uit commercieel oogpunt gooi je dat niet weg," aldus merkenspecialist Fons Van Dyck. Maar daar trekt La Bryan zich niets van aan, want op Instagram en Facebook veranderde ze haar naam alvast naar 'One and Only Astrid'.

Astrid is trouwens lang niet de enige ster die voor een naamsverandering kiest na een scheiding.

04-09-2016 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dotaties Laurent en Astrid afschaffen"

"Dotaties Laurent en Astrid afschaffen"

http://oi66.tinypic.com/2enxjxu.jpg

De dotaties aan Prins Laurent en prinses Astrid moeten worden gekort of helemaal worden afgeschaft. Dat blijkt uit een peiling onder duizend Vlamingen, meldt VTM.

Van de ondervraagden vindt 91 procent dat de jongere broer en jongere zus van koning Filip gekort moeten worden als ze de taken waarvoor ze betaald worden niet naar behoren uitvoeren. Prins Laurent krijgt 307.000 euro per jaar en prinses Astrid 320.000 euro.

Vooral Laurent bakt het te bruin. Hij gaf allerlei bezoekjes op als openbare optredens. Ook probeerde hij een skireis als een openbaar optreden aan te laten merken. Toen trad premier Charles Michel op en liet hem het geld, 16.000 euro, terugstorten.

Koning Albert en koningin Paola krijgen ruim 900.000 euro. Onlangs lieten ze doorschemeren dit te weinig te vinden. Ze willen daarom niet meer deelnemen aan openbare manifestaties. Dit tot ergernis van veel politici.

04-09-2016 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer herdenkt vader: "Mijn hart huilt vandaag"

Frans Bauer herdenkt vader: "Mijn hart huilt vandaag"

http://oi63.tinypic.com/25zghvc.jpg

Frans Bauer heeft op Facebook zijn vader herdacht. Vader Chris zou zondag 72 jaar geworden zijn. De vader van de zanger overleed anderhalf jaar geleden na een hartstilstand.

In de emotionele boodschap, helemaal in hoofdletters geschreven, laat Frans er geen twijfel over bestaan dat hij zijn vader ontzettend mist. "Pa, wat mis ik je", schrijft hij. "Kon ik je nog maar even vasthouden of even samen praten van man tot man."

Frans mist de goede raad die Chris hem gaf. "Elke grote stap die komen gaat, doe ik nu alleen", schrijft hij. "Mijn hart huilt vandaag, terwijl het vroeger blij was."

04-09-2016 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman wordt opnieuw papa

Sergio Herman wordt opnieuw papa

http://oi65.tinypic.com/30v0nm9.jpg

Topchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen verwachten hun derde kind. Dat maakte de Nederlandse presentatrice vandaag via Instagram bekend.

Het koppel heeft samen al twee zonen: Noah (7) en Zenna (5). Daarnaast heeft Herman ook nog twee zonen uit een vorige relatie: Boy (17) en Moon (10).  De kok wordt nu voor de vijfde keer vader.

Wanneer het kindje precies verwacht wordt, deelde Ellemieke nog niet mee.

04-09-2016 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is 3D van Massive Attack graffitikunstenaar Banksy?

Is 3D van Massive Attack graffitikunstenaar Banksy?

http://oi68.tinypic.com/30rqxwj.jpg

Robert Del Naja, alias 3D en stichtend lid van de Britse triphopband Massive Attack, zou wel eens de even mysterieuze als legendarische graffitikunstenaar Banksy kunnen zijn. De Schotse onderzoeksjournalist Craig Williams is daar zelfs van overtuigd. Williams ziet een duidelijke link tussen het tijdstip waarop minstens twaalf werken van de beroemde straatkunstenaar werden ontdekt en de steden waar Massive Attack kort ervoor of erna optrad of in een opnamestudio zat. Del Naja, toetsenist bij Massive Attack, verklaart dat hij enkel maar "goed bevriend" is met Banksy. Dat meldt Daily Mail.

3D heeft ook een verleden als graffitikunstenaar in zijn thuisstad Bristol, wat Williams in zijn overtuiging sterkt. Williams meent tevens dat de populariteit van Banksy's zogenaamde street art toenam naarmate ook Massive Attack doorbrak.

Banksy en 3D hebben bovendien al samengewerkt. 3D verscheen in de documentaire 'Exit Through the Gift Shop' van Banksy. Die laatste leverde ook een bijdrage aan het boek '3D & The Art of Massive Attack'.

Williams sluit niet uit dat het werk van Banksy moet toegeschreven worden aan een collectief dat door 3D wordt geleid.

Massive Attack speelde het voorbije weekend nog op het Gentse Sint-Pietersplein, er zijn voorlopig geen meldingen van Banksy-kunst daar in de buurt.

03-09-2016 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Jon Polito uit 'The Big Lebowski' overleden

Amerikaanse acteur Jon Polito uit 'The Big Lebowski' overleden

http://oi68.tinypic.com/4uw600.jpg

De Amerikaanse filmacteur Jon Polito is gisteravond op 65-jarige leeftijd overleden. De Italo-Amerikaanse Polito werd geboren in Philadelphia en speelde in meer dan honderd films en talrijke televisieseries. Zijn overlijden werd vandaag in Amerikaanse media gemeld, onder meer door een goede vriend van Polito, regisseur John McNaughton.

Polito verwierf vooral wereldwijde bekendheid door rollen in films van de gebroeders Coen, zoals 'Barton Flink', 'Miller's Crossing' en 'The Big Lebowski'. Hij speelde vaak gangsters en andere slechteriken. Op de Amerikaanse tv dook hij overal op zoals in de series 'Seinfeld', 'Modern Family' en 'Life on the Streets'.

Polito had kanker en kreeg onlangs complicaties na een operatie. Hij lag sinds zondag in coma.

03-09-2016 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is bijna eng hoe perfect Jared Leto eruit ziet in de nieuwe Gucci reclame

Het is bijna eng hoe perfect Jared Leto eruit ziet in de nieuwe Gucci reclame

http://oi66.tinypic.com/2q0ps94.jpg

Er is een nieuw parfum van Gucci uit, en niemand minder dan acteur Jared Leto is het gezicht daarvan. In de bijhorende campagnevideo dolt hij halfnaakt rond in bed met modellen Julie Hafstram en Vera van Erp, en man wat ziet hij er goed uit. Hij oogt zelfs zo perfect dat het een beetje beangstigend wordt. De volledige campagnevideo van het Guilty parfum komt pas volgende week uit, maar wij bemachtigden alvast een korte (erg hete) preview.

De campagne werd geschoten in Venetië en Leto speelt de rol van een womanizer die een passionele nacht beleeft met twee beeldschone vrouwen. Toch omarmt de acteur ook zijn eigen vrouwelijke kant. Hij mag dan in een deel van de campagne weinig kleren om het lijf hebben, diegene die hij wel draagt zouden zo geleend kunnen zijn van zijn tegenspeelsters. Denk zijden blouses, bloemige broeken en fijne sjaaltjes.

Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen, want het Guilty parfum komt in twee versies: Gucci Guilty for Her en Gucci Guilty for Him. Alleen bevat de vrouwengeur net typische mannelijke ingrediënten en omgedraaid. Alessandro Michele, creatief directeur van het merk, wil de grenzen tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid zoveel mogelijk doen vervagen en dat lijkt goed te werken ook.

03-09-2016 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Pascale-effect: we eten nooit nog als vroeger

Het Pascale-effect: we eten nooit nog als vroeger

http://oi64.tinypic.com/6jow2g.jpg

Ooit model, toen mevrouw Jambers, vandaag 's lands bestverkochte auteur. Bij Lannoo staat de champagne al koud: als Pascale Naessens volgende week haar zevende kookboek in de rekken legt, scoort ze daarmee in geen tijd haar zevende bestseller. Dat succes vertaalt zich tot vér buiten de boekenwinkel. Sinds Naessens eten we anders, koken we anders en kopen we anders. Alleen al de avocado's? Tachtig procent meerverkoop sinds we massaal 'Puur Genieten'.

Pascale Wié? Uitgeverijen stuurden Pascale Naessens één voor één wandelen toen ze in 2010 kwam aandraven met een lijvig manuscript. Wéér een kookboek - geeuw. Van iemand die net aan de deur was gezet bij VTM, dan nog. "Nee, dank u." Bijna niet te geloven, want zes jaar later kennen we Pascale Naessens als 's lands meest verkopende auteur. Vlaanderen loopt storm voor haar boeken, en dat zal bij het zevende - dat donderdag wordt gelanceerd - niet anders zijn. Alleen al vorig jaar verkocht Pascale Naessens zestig procent méér boeken dan Piet Huysentruyt, Jeroen Meus en Sofie Dumont sámen. Elk jaar is ze in de boekhandels goed voor een omzet van vijf miljoen euro en sommige van haar boeken zijn vertaald in het Frans, Engels, Duits en Chinees.

Pascale Naessens is niet (meer) zomaar een 'auteur'. Pascale Naessens - van haar zesde boek vlogen er meteen na de lancering al 110.000 buiten - is een fenomeen geworden. Een 'way of life', inclusief volgelingen, Facebookgroepen en 'Pascalista's'. En daar draagt de hele voedingsindustrie de gevolgen van.

03-09-2016 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!