Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

"Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

http://oi63.tinypic.com/s43z1g.jpg

Angelina Jolie heeft na twee jaar huwelijk de scheiding aangevraagd omdat ze er was achtergekomen dat Brad Pitt haar bedroog met zijn tegenspeelster Marion Cotillard. Dat stelt "een goedgeplaatste bron" in The New York Post.

"Ze huurde een privédetective in omdat ze het gevoel had dat hij op de filmset rotzooide met Marion en ze bleek gelijk te hebben. Dat was de druppel die de emmer liet overlopen", aldus die bron.

Al maanden
Brad Pitt (52) zou het volgens de geruchten op de Londense set van het oorlogsdrama 'Allied' al maandenlang heel gezellig gehad hebben met zijn tegenspeelster Marion Cotillard (40). Nog volgens diezelfde bron zou de privédetective erachter gekomen zijn dat Brad zijn vrouw bedroog met Cotillard en dat hij bovendien als een vrijgezel de bloemetjes buiten zette.

Drugs en prostituees
"Naast de set deden harddrugs en Russische prostituees de ronde en Angie kreeg te horen dat Brad zich op dat vlak niet onbetuigd liet", aldus de bron. "Hij zit middenin een waanzinnige midlifecrisis en Angie heeft er genoeg van".

Een bron uit de omgeving van Cotillard ontkent dat de actrice en Pitt een affaire hebben en benadrukt dat de actrice nog altijd met haar partner is, de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet.

"Ze zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een kind maar zijn nooit getrouwd", stelt de bron. Die kon de Franse geruchten niet bevestigen als zou Cotillard zwanger zijn van haar tweede kind met Canet.

Uiteenlopende levensstijlen
Los van zijn vermeende affaire zou Jolie (41) het ook gehad hebben met de aanhoudende ruzies over hun uiteenlopende levensstijlen, zo meldde een andere bron aan The Post.

Zij zou Hollywood de rug willen toekeren en zich voltijds op haar humanitaire werk storten, hij zou verknocht zijn aan het feestgedruis in Hollywood.

Vorige week sprak Jolie nog voor de VN, waar ze de landenorganisatie opriep de miljoenen Syrische vluchtelingen te helpen. "Hoe ouder ze wordt, hoe ernstiger ze wordt en ze heeft genoeg van Hollywood", aldus die bron. "Hij wil films maken, zij niet. Dat is een fundamenteel verschil in levensstijl".

Drank en wiet
Wat het er ook niet makkelijker op maakte, is volgens The Post dat Pitt meer contact heeft met Jolie's vader, acteur Jon Voight, dan zijzelf. "Jon is een echte Hollywoodkerel maar Angelina heeft amper contact met hem. Brad brengt meer tijd door met Jon dan zij doet", aldus de bron.

Tegenover TMZ getuigde een bron dicht bij het koppel dat Jolie vindt dat haar man met zijn drank- en wietgebruik een slechte invloed heeft op de kinderen. "Voeg daarbij zijn opvliegende aard en je begrijpt dat voor Angelina de maat vol was", stelt die bron.

Maandag vroeg Jolie na twee jaar huwelijk de scheiding aan op grond van 'onverzoenbare verschillen". Ze wil het hoederecht over de kinderen, hij zou enkel bezoekrecht krijgen. Pitt wil echter co-ouderschap.

Het Franse kasteel waar het koppel in augustus 2014 trouwde staat al enkele maanden te koop, omwonenden kregen te horen dat ze het verkopen omdat ze gaan scheiden.

21-09-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

"Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

http://oi67.tinypic.com/311s94x.jpg

Volgens TV Familie is er een nieuw showbizzkoppel in de maak. VRT-gezicht Danira Boukhriss zou wel heel goed overeenkomen met acteur Kevin Janssens. Een ooggetuige spotte ze vrijdag in Oostende al kussend op de dansvloer.

Volgens het weekblad feestten de twee afgelopen vrijdag samen op de afterparty van de slotavond op het Filmfestival Oostende. "Ze flirtten er vol overgave", klinkt het overtuigd. "Tijdens de afterparty konden ze echt niet van elkaar afblijven. Ze dansten voortdurend samen en tongzoenden alsof het de laatste kus was die ze in hun leven zouden geven."

Danira zelf heeft die stelling intussen ontkend. "Danira laat weten dat de bron het bij het verkeerde eind heeft. Zij en Kevin hebben wat staan dansen, niet meer en niet minder", klinkt het daar.

21-09-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

http://oi68.tinypic.com/2j3qtcl.jpg

20 september 2016 zal voor eeuwig bekend staan als de dag dat Brangelina ten einde kwam, maar ook als de dag dat gifjes van Jennifer Aniston alomtegenwoordig waren op Twitter.

Brad Pitt en Angelina Jolie mogen dan 11 jaar lang een vaste waarde in Hollywood geweest zijn, dat wil niet zeggen dat niemand nog weet hoe de twee hun relatie begonnen. Dat Pitt publiekslieveling Jennifer Aniston zonder pardon verliet voor 'verleidster' Angelina viel niet bij iedereen in goede aarde. En dus had #TeamJen gisteren een opperbeste dag, met talloze bijhorende memes van de vrouw die uiteindelijk toch een beetje gerechtigheid kreeg. En of die tweets inventief waren:

21-09-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit: De Toppers mogen mij altijd bellen

Jan Smit: "De Toppers mogen mij altijd bellen"

http://oi63.tinypic.com/qqo2v6.jpg

Jan Smit (31) sluit niet uit dat hij zich ooit bij het populaire zangtrio De Toppers voegt. De Volendammer blijft het iets geweldigs vinden wat René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling elk jaar weer neerzetten.

Jan deed de onthulling vanochtend op de radiozender 100% NL. Aanleiding voor zijn enthousiasme zijn de gastoptredens voor De Toppers, die hij al acht keer mocht doen.

,,Dat blijft iets geweldigs. Zo'n vol stadion, iedereen die alles meezingt, ja dat blijft kippenvel. Dus als ze ooit gaan verjongen mogen ze me altijd bellen. Ja, waarom niet? Maar ik ben er nog nooit officieel voor gepeild'', aldus Jan.

Hoewel hij al twintig jaar in de muziekbusiness zit, gaat hij nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Zo ging de Volendamse zanger voor zijn nieuwe single een samenwerking aan met Broederliefde. Het nummer staat op het nieuwe album dat hij vandaag lanceert.

21-09-2016 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

http://oi67.tinypic.com/2hdcmxk.jpg

Acteur Daniel Radcliffe klaagde tijdens een gesprek met BBC-radiopresentatrice Victoria Derbyshire het gebrek aan diversiteit in Hollywood aan. Hij liet ook verstaan dat hij "op dit ogenblik" geen interesse heeft om nog eens in de huid van Harry Potter, zijn populairste personage, te kruipen.

De 27-jarige acteur is vooral bekend om zijn vertolking van tovenaarsleerling Harry Potter in de gelijknamige films sinds 2001. In zijn nieuwste film, de thriller 'Imperium', speelt hij de rol van Nate Foster, een FBI-agent die undercover gaat bij een racistische organisatie.

Radcliffe vertelde Derbyshire dat die rol hem aan het denken zette over rassenhaat: hij zag daardoor in hoe "mainstream" sommige opmerkingen in de film geworden zijn. De acteur had ook kritiek voor de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump die volgens hem "gevoelens van angst en haat aanwakkerde".

De Amerikaanse filmindustrie kreeg dit jaar veel kritiek omdat ze racistisch zou zijn. Onder ander acteur Dustin Hoffman en regisseur Spike Lee boycotten de Oscaruitreiking omdat ze het gebrek aan nominaties voor niet-blanke acteurs wilden aanklagen.

Op de vraag of Hollywood "racistisch" is, antwoordde Radcliffe, die zelf deel uitmaakt van het panel dat de Oscarwinnaars aanduidt: "Het is duidelijk niet te ontkennen". "We beschouwen onszelf graag als een heel erg progressieve industrie, maar we hinken achterop op zoveel vlakken," aldus de acteur.

De acteur sprak ook zijn bezorgdheid uit over het feit dat homoseksuele acteurs zich niet kunnen outen over hun geaardheid, omdat ze bang zijn om dan enkel nog homoseksuele rollen te krijgen.

Radcliffe reageerde ook op de geruchten dat het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' verfilmd zou worden, met hem in de hoofdrol. "Niemand heeft me dat gevraagd en ik denk op dit ogenblik ook zeker niet dat ik het zou doen. Het is nog maar zes jaar geleden [sinds ik Harry Potter speelde] en ik vind het op dit ogenblik heel prettig dat ik veel andere dingen kan doen. Misschien dat ik er anders over zou denken over 30 jaar. Ze zullen remakes maken en ik kan zijn vader spelen of zo."

20-09-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

http://oi66.tinypic.com/ej6k5h.jpg

Zijn Amerikaanse avontuur heeft Stromae geen windeieren gelegd. Met zijn bvba Mosaert maakte hij in 2015 meer dan 2,4 miljoen euro winst. Dat betekent dat Stromae voor het eerst meer dan 10 miljoen waard is, ongezien voor een Belgische artiest die nog maar net de 30 is gepasseerd. De Brusselaar is daarmee rijker dan Helmut Lotti en Koen Wauters.

Een mega-omzet zoals in 2014 draaide hij niet. Van de 22 miljoen euro die toen volgde uit het succes van zijn tweede album 'Racine Carrée' en de daaraan gekoppelde tour, viel Stromae vorig jaar met zijn Afrikaanse en Amerikaanse uitstapjes terug op net geen 7 miljoen. Voor paniek ten huize Van Haver zorgde dat echter niet, want van dat bedrag mocht de artiest het voorbije boekjaar 2.456.211 euro als zuivere winst inboeken.

Daarmee ziet de internationale ster zijn eigen liquide middelen stijgen van 8,35 miljoen naar 10,8 miljoen. Iets wat nagenoeg niemand in de Vlaamse entertainmentsector hem ooit voordeed. Helmut Lotti en Koen Wauters zijn bijvoorbeeld net geen 8 miljoen waard. Bovendien is Mosaert - zoals algemeen wordt aangenomen - waarschijnlijk niet het enige bedrijf van Stromae.

20-09-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

http://oi66.tinypic.com/4s17bp.jpg

Het is over en uit tussen glamourkoppel Angelina Jolie en Brad Pitt. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Jolie de scheiding aangevraagd en vraagt ze de volle voogdij over hun zes kinderen.

Volgens TMZ is een conflict over de opvoeding van de kinderen de oorzaak van de scheiding: Jolie zou niet opgezet zijn met Pitts aanpak.

"Dit besluit is genomen voor het bestwil van het gezin", aldus de verklaring van de advocaat. advocaat van Jolie. "Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen."

De voorbije maanden staken regelmatig geruchten de kop op dat het niet meer zo goed boterde tussen het koppel. Jolie zou erg jaloers zijn, onder andere op Marion Cotillard, Pitts tegenspeelster in de film 'Allied'. "Jolie eet amper, ze drinkt elke avond veel wijn en rookt voortdurend," vertelde een bron aan OK! Magazine. "Hij is gewoon uitgeput van zoveel energie te spenderen om haar te overtuigen beter voor zichzelf te zorgen. Het is moeilijk om de vrouw van wie hij houdt zo te zien wegkwijnen."

Pitt en Jolie werden een koppel in 2004, toen ze samen meespeelden in 'Mr. & Mrs. Smith'. Ze trouwden in augustus 2014. Ze hebben samen zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Het liefdesleven van Angelina

Jolie was, voor haar verbintenis met Pitt, twee keer eerder getrouwd.

Echtgenoot nummer één was de Britse acteur Jonny Lee Miller. Ze trouwden op 28 maart 1996. Tijdens de huwelijksceremonie droeg Jolie een zwarte rubberen broek en een wit T-shirt waarop ze de naam van de bruidegom in haar bloed had geschreven. Jolie en Miller gingen anderhalf jaar later uit elkaar en scheidden op 3 februari 1999. Jolie weet de scheiding aan het feit dat ze beiden te jong waren, maar volgens Amerikaanse showbizzkenners was er meer aan de hand. Jolie zou tijdens het filmen van Foxfire (1996) verliefd zijn geworden op haar tegenspeelster Jenny Shimizu. In interviews verklaarde de openlijk biseksuele Jolie dat de Japans-Amerikaanse Shimizu haar had doen realiseren dat ze ook op vrouwen valt.

In 1999 ontmoette Jolie de 20 jaar oudere Billy Bob Thornton, die destijds verloofd was met actrice Laura Dern en al vier keer gescheiden was. Jolie en Billy trouwden op 5 mei 2000 en het huwelijk werd al gauw een favoriet onderwerp van de roddelpers dankzij bizarre publieke liefdesbetuigingen als het dragen van elkaars bloed in een ampul aan een ketting. Jolie en Thornton gingen in juni 2002 uit elkaar en scheidden op 27 mei 2003. Over de scheiding verklaarde Jolie dat ze heel plotseling uit elkaar waren gegroeid.

En Brad Pitt...

Pitt kan terugblikken op een turbulent liefdesleven.

Voordat hij op 29 juli 2000 trouwde met Friends-actrice Jennifer Aniston, had hij relaties met onder meer Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, met wie hij zelfs verloofd was.

Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde Pitt en Aniston in januari 2005 aan te gaan scheiden. Op dat moment had hij al bijna een jaar een relatie met Jolie.

Jolie vertelde twee jaar geleden dat ze het soms lastig vindt haar huwelijk op de rit te houden. "Ervoor zorgen dat je een goed huwelijk hebt en dat de kinderen een goede opvoeding krijgen, vereist hard werken," aldus de wereldberoemde actrice. Angelina vertelde dat zij en Brad het af en toe waanzinnig druk hebben met hun werk, maar ze benadrukte dat ze niet wil dat hun zes kinderen hier last van hebben. "Het is niet de bedoeling dat er door werk te veel druk op het gezin ligt."

20-09-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

http://oi65.tinypic.com/29xi2y1.jpg

Computergigant Microsoft wil kanker in de komende tien jaar uitroeien. Hoe het dat zal doen? Door de ziekte te behandelen als een computervirus dat lichaamscellen binnendringt en besmet.

Het lijkt een drastische wending voor een computerbedrijf, maar Microsoft noemt het "een natuurlijke zaak" dat het bedrijf zich toespitst op kankeronderzoek. "We hebben een enorme expertise in computerwetenschappen, en wat er gebeurt bij kanker is net als een computerprobleem", zegt Chris Bishop, labohoofd van Microsoft Research aan The Telegraph.

Afgelopen zomer opende Microsoft in Cambridge zijn eerste labo voor kankeronderzoek. Het trok een klein leger aan van de beste biologen, programmeurs en ingenieurs. Die pakken kanker aan als was het een bug in een computersysteem. Met behulp van baanbrekende informatica willen de wetenschappers de code van zieke cellen kraken, zodat die geherprogrammeerd kunnen worden.

De wetenschappers werken zelfs aan een DNA-computer die in een levende cel kan leven en naar fouten in lichamelijke netwerken kan speuren. Als de computer op een mogelijk risico stoot, zou hij het systeem kunnen herstarten en de zieke cellen opkuisen.

20-09-2016 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miniserie over O.J. Simpson grote winnaar van de Emmy's Bewaar artikel

Miniserie over O.J. Simpson grote winnaar van de Emmy's

http://oi65.tinypic.com/de4qqw.jpg

De 68ste Emmy Awards werden deze nacht uitgereikt in de Amerikaanse stad Los Angeles. De presentatie van de belangrijkste televisieprijzen in de Verenigde Staten was in handen van talkshowhost en komiek Jimmy Kimmel. Tijdens de ceremonie was er veel aandacht voor de rechten van onder andere vrouwen en transgenders. De miniserie The People vs. O.J. Simpson sleepte het grootste aantal prijzen in de wacht.

Het was met 32 graden afzien op en rondom de rode loper. Vanwege de hitte moest één toeschouwer met uitdrogingsverschijnselen worden afgevoerd.

De eerste prijs van de avond ging naar komiek Louie Anderson voor zijn bijrol in de comedyserie Baskets. Hij speelt daarin de vrouw Christine Baskets. Anderson heeft zijn werk voor de serie eerder "de rol van zijn leven" genoemd. Kate McKinnon kreeg de award voor beste bijrol in een komedie voor haar werk in sketchprogramma Saturday Night Live. McKinnon is onder andere bekend om haar vertolking van Hillary Clinton en ze bedankte de Democratische presidentskandidaat in haar speech. Het campagneteam van Hillary feliciteerde McKinnon en liet weten dat Hillary "ook een groot fan" van de actrice is.

The People vs. O.J. Simpson
De beste miniserie is American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson over de rechtszaak tegen de voormalig American football-ster. Courtney B. Vance (beste acteur), Sarah Paulson (beste actrice) en Sterling K. Brown (beste mannelijke bijrol) wonnen Emmy"s voor hun werk in het door critici gelauwerde programma.

Ook David Schwimmer en John Travolta, beide in de serie te zien, waren genomineerd in die categorie. Verder werd de serie bekroond voor het Beste script van een aflevering. Schwimmer speelt Robert Kardashian, de in 2003 overleden vader van Kim Kardashian die Simpson vertegenwoordigde.

Record aantal Emmy's
Actrice Julia Louis-Dreyfus schreef geschiedenis: ze won haar achtste Emmy. Louis-Dreyfus kreeg de award voor de rol van president Selina Meyer in Veep. Het was haar vijfdeEmmy voor deze rol, een record. In haar speech grapte ze dat Veep de scheidende lijn tussen politiek en comedy heeft vervaagd. "Ik wil graag mijn persoonlijke excuses aanbieden voor het huidige politieke klimaat", aldus Louis-Dreyfus. "Ons programma begon als politieke satire maar voelt tegenwoordig meer aan als een ontnuchterende documentaire".

Downton Abbey, waarvan een paar maanden geleden de laatste aflevering te zien was, viel ook in de prijzen: Maggie Smith kreeg de Emmy voor best actrice in een dramaserie. Ben Mendelsohn sleept een prijs in de wacht voor streamingservice Netflix: beste bijrol in de serie Bloodline. Mendelsohn had niet verwacht te winnen en was niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. Netflix maakte deze week bekend dat het komende, derde seizoen het laatse zal zijn voor Bloodline.

Transgender

Beste regisseur van een comedyserie is Jill Soloway voor de Amazon-serie Transparent, over een Joodse vader die uit de kast komt als transgender. Soloway riep in haar speech, die voornamelijk ging over rechten voor minderheden, op tot het 'beëindigen van het patriarchaat'. Jeffrey Tambor, die de hoofdrol speelt in Transparent, accepteerde even later de award voor zijn spel. Tambor, zelf niet transgender, riep Hollywood op om transgender acteurs een kans te geven. De acteur zou het 'niet jammer' vinden als hij de laatste niet-transgender acteur is die een transgender rol op zich neemt. In 2014 won acteur Jared Leto een Oscar nadat hij een transgender vrouw speelde in Dallas Buyers Club. LGBTQ-organisaties uitten kritiek op die casting: er zouden in Hollywood genoeg transgender acteurs zijn om dit soort rollen te spelen. De regisseur verdedigde zich later door te zeggen dat hij 'geen enkele transgender acteur' kende.

The Voice, de zangcompetitie bedacht door John de Mol, won voor het tweede jaar op een rij de prijs voor beste realitycompetitie. Sherlock: The Abominable Bride was het afgelopen jaar de beste TV-film.

Last Week Tonight

Last Week Tonight, het satirische HBO-programma waarin de Britse komiek John Oliver wekelijks het nieuws bespreekt, won voor beste variety programma. De laatste keer dat een programma won dat niet dagelijks maar wekelijks wordt uitgezonden, was in 1997. Presentator Jimmy Kimmel was zelf ook genomineerd in deze categorie, voor zijn talkshow Jimmy Kimmel Live. Beste sketchprogramma in de categorie Variety is Key & Peele van Comedy Central, dat onlangs na vijf seizoenen stopte.

Game of Thrones werd de afgelopen weken nog gezien als voorloper in meerdere categorieën, maar won geen grote acteursprijzen. Wel sleepte de serie beeldjes voor beste regie van een dramaserie en beste script van een dramaserie in de wacht. Ook is 'GoT' voor het tweede jaar op een rij verkozen tot beste dramaserie.

19-09-2016 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen bijna te laat op eigen huwelijk

Karen Damen bijna te laat op eigen huwelijk

http://oi63.tinypic.com/v4qqft.jpg

't Is gebeurd: met die woorden kondigde Karen Damen (41) afgelopen weekend zelf aan dat ze eindelijk haar ja-woord had gegeven aan Antony Van der Wee (35). Na een verloving van acht jaar werd er dubbel zo hard gefeest, met twee feestweekends op rij. Ook al was de bruid bijna te laat.

"Dankjewel voor het respect dat we dit in intieme kring hebben kunnen vieren", schreef Karen bij de betoverende Instagramfoto die ze van haarzelf en Antony postte na het huwelijk. Het was hun - vooral zijn - grootste wens om hun huwelijk zonder pottenkijkers te vieren.

Karen heeft de reputatie van altijd en overal te laat te komen en het was dan ook de vraag of ze die gewoonte op haar eigen trouwdag in ere zou houden. Tot grote hilariteit van de aanwezigen was het bijna prijs.

Onze krant onthulde vorige maand dat Karen allicht in het weekend van 17 en 18 september zou trouwen. Op een wit strand in Ibiza met zoontje Sky als bruidjongen. Toen wuifde ze dat echter zelf nog weg door zich op sociale media vrolijk te maken over het feit dat ze van niks wist en zelfs nog geen kleed had - kwestie van zonder al te veel media-aandacht haar mooie dag te kunnen beleven. En dat lukte prima. Het weekend voordien gaf ze ook al haar ja-woord aan Antony in Lint - waar het paar woont - zonder dat iemand van buitenaf op de hoogte was.

19-09-2016 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expert waarschuwt voor 'Pure Keuken' van Pascale Naessens

Expert waarschuwt voor 'Pure Keuken' van Pascale Naessens

http://oi63.tinypic.com/m8hf9x.jpg

Kinderpsychiater Annik Simons is niet te spreken over de hele voedingshype die momenteel aan de gang is in de media en de samenleving. Ze richt haar pijlen onder meer op de 'pure keuken' van Pascale Naessens. "Jongeren met een eetstoornis werpen zich daar rigoureus op", klinkt het in De Standaard.

Simons is absoluut tegen een zogenaamde 'vettaks'. "Dan stel je vet gelijk met sigaretten en alcohol, terwijl het net deel uitmaakt van een gezonde en evenwichtige voeding", stelt ze. De voedingshype waarbij bijna geen vetten of koolhydraten meer worden gegeten, klaagt ze ook aan. "Niet dat deze rechtstreeks eetstoornissen veroorzaken, maar het is wel een factor die maakt dat ouders en hulpverleners het gevoel geven dat ze tegen de bierkaai vechten."

Volgens de psychiater werpen jongeren zich 'rigoureus' op visies als die van Pascale Naessens, "terwijl wij de klassieke voedingsdriehoek als richtlijn aanhouden". Daar zijn geen taboes, zolang je alles maar in de juiste porties eet. "Nu merken we steeds vaker dat jongeren bang zijn voor vet en suiker. En de moeders gaan daar vaak in mee. Er worden dan bijvoorbeeld geen aardappelen meer gekookt."

"Natuurlijk gaat niet iedereen die een boek van Pascale Naessens leest een eetstoornis krijgen," legt Simons verder uit bij Sven en Anke op Joe. "Ik heb de boeken van Naessens ook, ik kook er zelf uit af en toe. Maar het is wel een factor die mee kan bijdragen tot het eetstoornis-probleem, net zoals vele andere voedselhypes. Eén op de tien Belgische meisjes tussen 10 en 30 jaar heeft al een eetstoornis gehad. We staan daarmee op de tweede plaats in Europa, na Frankrijk."

"Niet goed gelezen"
Naessens zelf begrijpt het standpunt van Simons niet. "Blijkbaar hebben ze mijn boeken dan toch niet goed gelezen." Het is waar dat ze geen fan is van aardappelen. "Maar er zijn gewoon betere bronnen van koolhydraten en suikers." Ze stelt dat haar keuken gezonde vetten bevat en een verzadigd gevoel geeft. "Ik wéét wat het is om een eetstoornis te hebben, en heb dus alle begrip voor die jongeren en hun ouders. Maar ik krijg net veel dankmails van jongeren die dank zij mij van hun eetstoornis af geraakten."

19-09-2016 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen HBO-serie: "Matthias was de eerste die zei: 'We kunnen beter stoppen'"

Dan toch geen HBO-serie: "Matthias was de eerste die zei: 'We kunnen beter stoppen'"

http://oi66.tinypic.com/s4115c.jpg

Matthias Schoenaerts mag dan geen onbekende meer zijn in Hollywood, op een echte, grote doorbraak is het nog wachten. Die had er kunnen komen, met de titelrol in HBO-serie 'Lewis and Clark'. Die reeks is nu afgevoerd. Na problemen op de set onthult tegenspeler Casey Affleck dat de kans zeer klein is dat de serie er nog ooit komt.

Het was uiteindelijk toch te mooi om waar te zijn. HBO, verantwoordelijk voor tal van baanbrekende hitreeksen als 'Game of Thrones' en 'Sex and The City', ging een reeks maken voor tv met onze Matthias Schoenaerts. Het zou een prestigieuze serie worden - een dure ook - rond het verhaal van de twee Amerikaanse ontdekkingsreizigers Lewis en Clark die in 1803 via de Missouri-rivier naar de Rocky Mountains en langs de Columbia-rivier naar de Stille Oceaan trokken. Vorig jaar in juni startten de opnames in Alberta, Canada. Maar in augustus werden ze al stilgelegd wegens productionele problemen. Blijkbaar dreigden de draaidagen en de kosten te hoog op te lopen. De scènes die tot dan toe gedraaid waren, werden rechtstreeks naar de prullenmand verwezen.

"Het project was veel te ambitieus", zucht Casey Affleck wanneer we hem op het Filmfestival van Toronto over 'Lewis and Clark' aanspreken. "De opnames zouden oorspronkelijk zes maanden duren, maar na drie maanden lagen we al minstens twee maanden achter. Het was een regelrechte nachtmerrie."

Charmante kerel
Affleck houdt aan zijn samenwerking met 'onze' Matthias Schoenaerts echter enkel mooie herinneringen over: "Schoenaerts is een knappe, plezante en charmante kerel met wie ik buitengewoon goed overeenkwam. Ik ben er zeker van dat ook hij blij was dat hij uit Calgary kon vertrekken. Hij was trouwens de eerste die zei dat we er maar beter mee konden kappen."

'Lewis and Clark' mag dan in de prullenbak liggen, toch houden de tegenspelers nog steeds contact. "Matthias is een goudgoeie gast en een steengoede acteur met een perfect Amerikaans accent, maar aan zijn paardrijkunsten moet helaas nog gesleuteld worden (lacht). Als de opnames ooit hervat worden, raad ik hem aan om eerst nog op het paardrijden te oefenen."

19-09-2016 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje feest in Antwerpen tijdens trouw Karen

Josje feest in Antwerpen tijdens trouw Karen

http://oi67.tinypic.com/2jaksnp.jpg

Dit weekend stapte Karen Damen in alle geheim in het huwelijksbootje. Heel erg geheim, zo blijkt: want waar K3-collega Kristel aanwezig was, was Josje Huisman nergens te bespeuren.

Josje postte dit weekend een foto op Instagram waaruit bleek dat ze met haar stylist Jody en kapper Jochen op zwier was in Antwerpen. Daarnaast was ze gisteren ook te gast in Luk Alloo op Zondag. De blondine was dus duidelijk niet aanwezig op het trouwfeest van ex-collega Karen Damen op Ibiza.

En daarmee worden de roddels over onenigheid tussen enerzijds Karen en Kristel en anderzijds Josje nog maar eens aangewakkerd. Kristel wist die vorige week te bedaren door Josje hartelijk te omhelzen tijdens haar boekvoorstelling, maar nu vraagt iedereen zich opnieuw af of Josje wel uitgenodigd was voor het huwelijk van Karen.

19-09-2016 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesl von Trapp op 73-jarige leeftijd overleden

'Liesl von Trapp' op 73-jarige leeftijd overleden

http://static0.hln.be/static/photo/2016/15/4/6/20160919023302/media_xll_9085416.jpg

De Amerikaanse actrice Charmian Carr, die Liesl Von Trapp speelde in de filmmusical The Sound of Music, is op 73-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft haar familie meegedeeld, meldt The Hollywood Reporter.

Carr overleed zaterdag aan complicaties bij een zeldzame vorm van dementie. Ze was 21 toen zij als oudste Von Trapp-dochter het lied 'I Am Sixteen Going on Seventeen' zong. Zij speelde daarna nog maar één filmhoofdrol, tegenover Anthony Perkins in 'Evening Primrose' (1966).

Ontwerpfirma
Carr verliet de filmwereld en begon onder eigen naam een ontwerpfirma, waarbij zij Michael Jackson tot haar klantenkring kon rekenen. In het boek 'Forever Liesl' (2000) tekende zij haar ervaringen bij de opnamen van The Sound of Music op.

Een jaar later verscheen 'Letters to Liesl', dat was geïnspireerd door de duizenden brieven die zij in de loop der jaren van haar fans ontving. (br.hln)

19-09-2016 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is gebeurd: Karen Damen getrouwd met haar Antony

't Is gebeurd: Karen Damen getrouwd met haar Antony

http://oi67.tinypic.com/2rzbcb9.jpg

't Is gebeurd: Karen Damen heeft haar ja-woord gegeven aan Antony Van der Wee. En haar fans op Instagram krijgen er deze betoverende foto bovenop. "Dankjewel voor het respect dat we dit in intieme kring hebben kunnen vieren", klinkt het.

Onze krant onthulde vorige maand dat Karen allicht in het weekend van 17 en 18 september zou trouwen. Toen wuifde ze dat in haar eigen onvolprezen stijl echter nog van de hand met onderstaande tweet. Kwestie van zonder al te veel media-aandacht haar mooie dag te kunnen beleven.

Acht jaar verloofd
Van der Wee, in een vorig leven kapper maar tegenwoordig vooral bekend als drummer bij de band The Ditch, leerde Karen kennen in 2007. Een jaar later gingen ze samenwonen én deed Antony een huwelijksaanzoek. Karen kreeg een verlovingsring van haar vriend, maar een feest kwam er nog niet. Karen was op dat moment nog volop aan de slag bij K3 en had het veel te druk om een huwelijk te plannen. Het koppel kreeg wel een zoontje, Sky, dat vandaag 6 jaar is.

Leefloon van 768 euro
Ook na haar afscheid, officieel op 8 mei van dit jaar, bleef 'de rosse van K3' het bijzonder druk hebben. Ze is niet van het tv-scherm weg te slaan: na 'Perfect' op VIJF en 'Karen en De Coster' op VIER is ze sinds kort samen met James Cooke te zien in 'Nieuwe Buren, ook op VIJF. De twee leven een maand lang samen en proberen rond te komen met een leefloon van 768 euro. Haar agenda blijft dus flink gevuld, maar nu heeft de zangeres en presentatrice dan toch een vrij moment gevonden.

"Trouwen kan op de agenda"
In interviews vertelde Damen vaak dat ze graag in het huwelijksbootje wilde stappen. Begin juni zei ze nog: "Misschien moeten we daar stilletjes aan toch eens werk van maken, ja. Er staat nog totaal niets vast. Maar misschien moeten we eerst onze verloving nog eens overdoen. In elk geval: trouwen is zeker iets wat ik op de agenda kan zetten nu K3 gestopt is."

Nog een kindje?
In oktober 2014 kwam het thema trouwen ook al ter sprake in een interview in ons weekendmagazine NINA. "Ik denk dat het beter is om getrouwd te zijn, puur administratief. Ik weet niet hoe het precies in elkaar zit, maar stel dat er met mij iets gebeurt? Dan moet alles goed geregeld zijn. Ik geef toe: er bestaan wellicht meer romantische redenen."

En nu nog een broertje of zusje voor Sky? Karen zei al dat ze na de aanslagen in Zaventem eigenlijk geen tweede kind meer wilde, maar nu zouden zij en Antony toch weer aan gezinsuitbreiding denken.

18-09-2016 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Haroon krijgt nog een kans van Ayse

Temptation Haroon krijgt nog een kans van Ayse

http://oi63.tinypic.com/a307zl.jpg

Echte liefde overwint alles: ook bedrog en beschuldigingen van diefstal. Dat bewijst het bekende Temptationkoppel Ayse en Haroon. Na de realityshow liep hun relatie op de klippen, maar nu hebben ze elkaar opnieuw gevonden, dat onthulde de Nederlandse krachtpatser gisteren op Instagram.

"Je hebt kijken en kijken kijken", Haroon werd wereldberoemd in Vlaanderen en Nederland met zijn diepgaande uitspraken. Hij bedroog zijn Ayse voor het programma al meermaals, en toen hij ook na hun deelname aan Temptation Island een scheve schaats reed, besloot zij dat het genoeg was geweest. In april verzekerde ze nog dat de breuk definitief was. Maar een Instagramfoto onthult nu het tegendeel. Haroon vermeldt er wel bij dat het dit keer menens is.

Eerder deze zomer werd Haroon door het slijk gesleurd in de magazines nadat een Vlaams meisje hem had beschuldigd van diefstal. Zij was ervan overtuigd dat ze een relatie hadden. Maar toen ze op een avond even naar de nachtwinkel ging, roofde Haroon volgens het meisje haar huis leeg en verdween hij met de noorderzon. Zijn vermeende buit: een collectie handtassen en designerzonnebrillen. Haroon lachtte een week later deze beschuldigingen weg.

17-09-2016 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

http://oi63.tinypic.com/imjd4h.jpg

Prins William is vrijdag de 72-jarige Jonathan Douglas-Hughes te hulp geschoten nadat die achterover was gevallen. Douglas-Hughes is de plaatsvervangend vertegenwoordiger van koningin Elizabeth in het graafschap Essex waar William en zijn echtgenote Catherine vrijdag op bezoek waren.

Hij leek te struikelen over een verkeerspaaltje op het moment dat het hertogelijk paar werd voorgesteld aan de rest van het gezelschap.

William was er als de kippen bij om de geüniformeerde man bijstand te verlenen en hielp hem bij het opstaan. Bezorgd informeerden ze of hij zich had bezeerd. ''Sorry hiervoor'', antwoordde Douglas-Hughes. ''Dat geeft niet'', antwoordde de prins aan de 'Vice Lord-Lieutenant'.

De hertog en hertogin van Cambridge bezochten vrijdag de Stewards Academy in Harlow, Essex. Ze kwamen naar de school in het kader van de campagne Heads Together, die als doel heeft het stigma rond geestelijke gezondheidszorg weg te nemen.

17-09-2016 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

http://oi67.tinypic.com/mmvjnc.jpg

Een feestweekend voor Koen Wauters: hij wordt niet alleen 49 jaar vandaag, het is ook exact 14 jaar geleden dat hij voor zijn vrouw Valérie De Booser viel. En dat het koppel nog even verliefd is als toen bewijzen ze allebei met de schattigste foto's op Instagram.

Liefde is... mekaar prijzen op social media. Zowel Koen als Valerie delen vandaag een romantisch beeld om deze bijzondere dag te vieren.

17-09-2016 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

http://oi64.tinypic.com/30bnzux.jpg

Rachele Risaliti mag zich de nieuwe Miss Italië noemen, maar de meeste aandacht ging ontegensprekelijk naar haar eerste eredame. Heel wat fans smolten voor de extra kilo's die Paola Torrente in de weegschaal kon werpen. Helaas voelden anderen zich dan weer geroepen om de donkerharige schoonheid net om die reden aan het kruis te nagelen. Dat Paola nu ook nog tweede eindigde, is voor het kamp van de tegenstanders meer dan een brug te ver. Het Kroatische model Nina Moric noemt haar zelfs zonder verpinken "te dik".

Moric, die vijftien jaar geleden nog faam verwierf als danseres in de 'Livin La Vida Loca'-clip van Ricky Martin, richt haar pijlen op de organisatoren van de missverkiezing. "Jullie hebben wedstrijden gecreëerd waarbij iemand met te veel vlees aan haar lijf in bescherming genomen wordt", klinkt het. "We zijn nu zelfs zo ver dat we voor een Miss Italië kiezen die te dik is, en dat in naam van 'politieke correctheid'. Waarom starten jullie geen verkiezing voor mensen met lelijke voeten?"

Ook de moeder van Viviana Vogliacco -de kandidate die derde eindigde- mengde zich in de discussie. "Iemand met maat 40 zou hier niet mogen aan meedoen, zij hoort thuis in de plus size-competitie."

"Stop met die stereotypes"
Patricia Mirigliani, de grote bazin van Miss Italië, doet intussen haar uiterste best om de gemoederen te bedaren. "Stop met die stereotypes. Wat we net willen, zijn vrouwelijke modellen die dichter bij de realiteit staan. Dat iets rondere dames populair worden, is het gevolg van al die anorexia in de modewereld. Om die strijd te kunnen winnen, was de steun van diezelfde mode-industrie net heel belangrijk."

En Paola zelf? Zij liet alle commotie zo veel mogelijk aan zich voorbijgaan. "Ondanks die tweede plek voel ik me de echte winnares", klinkt het.

17-09-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

http://static3.hln.be/static/photo/2016/5/4/10/20160917041440/media_xll_9076780.jpg

De Amerikaanse toneelschrijver Edward Albee, bekend van onder meer 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', is vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden.

Met stukken waarin hij zijn provocerende en vaak genadeloze kijk op het leven in de Verenigde Staten etaleerde, kreeg hij een reputatie als een van de grootste Amerikaanse toneelschrijvers. Zijn grootste succes was 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', een stuk dat in 1962 voor het eerst werd opgevoerd, op Broadway. Vier jaar later werd het verfilmd, met Elizabeth Taylor en Richard Burton in de hoofdrollen.

De stijl van de drievoudig winnaar van een Pulitzer Prize werd gekenmerkt door scherpe humor en donkere thema's. In de meer dan dertig stukken die hij schreef keerden vaak dezelfde thema's terug, zoals het huwelijk, opvoeding, religie en de levensstijl van de betere kringen. Albee stierf in zijn huis in Montauk, in de staat New York. (br. hln)

17-09-2016 om 09:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!