Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

Prins William helpt Vice Lord-Lieutenant overeind

http://oi63.tinypic.com/imjd4h.jpg

Prins William is vrijdag de 72-jarige Jonathan Douglas-Hughes te hulp geschoten nadat die achterover was gevallen. Douglas-Hughes is de plaatsvervangend vertegenwoordiger van koningin Elizabeth in het graafschap Essex waar William en zijn echtgenote Catherine vrijdag op bezoek waren.

Hij leek te struikelen over een verkeerspaaltje op het moment dat het hertogelijk paar werd voorgesteld aan de rest van het gezelschap.

William was er als de kippen bij om de geüniformeerde man bijstand te verlenen en hielp hem bij het opstaan. Bezorgd informeerden ze of hij zich had bezeerd. ''Sorry hiervoor'', antwoordde Douglas-Hughes. ''Dat geeft niet'', antwoordde de prins aan de 'Vice Lord-Lieutenant'.

De hertog en hertogin van Cambridge bezochten vrijdag de Stewards Academy in Harlow, Essex. Ze kwamen naar de school in het kader van de campagne Heads Together, die als doel heeft het stigma rond geestelijke gezondheidszorg weg te nemen.

17-09-2016 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

Koen en Valérie zijn exact 14 jaar verliefd en vieren dat met schattige foto's

http://oi67.tinypic.com/mmvjnc.jpg

Een feestweekend voor Koen Wauters: hij wordt niet alleen 49 jaar vandaag, het is ook exact 14 jaar geleden dat hij voor zijn vrouw Valérie De Booser viel. En dat het koppel nog even verliefd is als toen bewijzen ze allebei met de schattigste foto's op Instagram.

Liefde is... mekaar prijzen op social media. Zowel Koen als Valerie delen vandaag een romantisch beeld om deze bijzondere dag te vieren.

17-09-2016 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

Paola wordt tweede bij Miss Italië, maar krijgt ook bakken kritiek. De reden is hemeltergend

http://oi64.tinypic.com/30bnzux.jpg

Rachele Risaliti mag zich de nieuwe Miss Italië noemen, maar de meeste aandacht ging ontegensprekelijk naar haar eerste eredame. Heel wat fans smolten voor de extra kilo's die Paola Torrente in de weegschaal kon werpen. Helaas voelden anderen zich dan weer geroepen om de donkerharige schoonheid net om die reden aan het kruis te nagelen. Dat Paola nu ook nog tweede eindigde, is voor het kamp van de tegenstanders meer dan een brug te ver. Het Kroatische model Nina Moric noemt haar zelfs zonder verpinken "te dik".

Moric, die vijftien jaar geleden nog faam verwierf als danseres in de 'Livin La Vida Loca'-clip van Ricky Martin, richt haar pijlen op de organisatoren van de missverkiezing. "Jullie hebben wedstrijden gecreëerd waarbij iemand met te veel vlees aan haar lijf in bescherming genomen wordt", klinkt het. "We zijn nu zelfs zo ver dat we voor een Miss Italië kiezen die te dik is, en dat in naam van 'politieke correctheid'. Waarom starten jullie geen verkiezing voor mensen met lelijke voeten?"

Ook de moeder van Viviana Vogliacco -de kandidate die derde eindigde- mengde zich in de discussie. "Iemand met maat 40 zou hier niet mogen aan meedoen, zij hoort thuis in de plus size-competitie."

"Stop met die stereotypes"
Patricia Mirigliani, de grote bazin van Miss Italië, doet intussen haar uiterste best om de gemoederen te bedaren. "Stop met die stereotypes. Wat we net willen, zijn vrouwelijke modellen die dichter bij de realiteit staan. Dat iets rondere dames populair worden, is het gevolg van al die anorexia in de modewereld. Om die strijd te kunnen winnen, was de steun van diezelfde mode-industrie net heel belangrijk."

En Paola zelf? Zij liet alle commotie zo veel mogelijk aan zich voorbijgaan. "Ondanks die tweede plek voel ik me de echte winnares", klinkt het.

17-09-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

Schrijver van 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' overleden

http://static3.hln.be/static/photo/2016/5/4/10/20160917041440/media_xll_9076780.jpg

De Amerikaanse toneelschrijver Edward Albee, bekend van onder meer 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', is vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden.

Met stukken waarin hij zijn provocerende en vaak genadeloze kijk op het leven in de Verenigde Staten etaleerde, kreeg hij een reputatie als een van de grootste Amerikaanse toneelschrijvers. Zijn grootste succes was 'Who's Afraid of Virginia Woolf?', een stuk dat in 1962 voor het eerst werd opgevoerd, op Broadway. Vier jaar later werd het verfilmd, met Elizabeth Taylor en Richard Burton in de hoofdrollen.

De stijl van de drievoudig winnaar van een Pulitzer Prize werd gekenmerkt door scherpe humor en donkere thema's. In de meer dan dertig stukken die hij schreef keerden vaak dezelfde thema's terug, zoals het huwelijk, opvoeding, religie en de levensstijl van de betere kringen. Albee stierf in zijn huis in Montauk, in de staat New York. (br. hln)

17-09-2016 om 09:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig prinsje van Monaco steelt de show

Schattig prinsje van Monaco steelt de show

http://oi66.tinypic.com/10xbvp0.jpg

Prins Jacques (1), het zoontje van prins Albert II van Monaco en prinses Charlène, heeft afgelopen weekend het hart van menig mens gestolen. De kleine prins schitterde op de jaarlijkse openbare picknick in het Prinses Antoinette Park. Het ventje heeft veel weg van zijn moeder, blijkt uit de foto's.

Jacques, gekleed in de nationale kleuren van Monaco, had alle aandacht voor de verschillende festiviteiten en zwaaide zelfs al op enigszins vorstelijke manier naar de pers.

Zijn tweelingzusje, Gabrielle, was opmerkelijk genoeg nergens te bekennen. Het is niet duidelijk waarom zij afwezig was.

16-09-2016 om 07:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theo Maassen haalt vrouw met 'irritante lach' uit zaal

Theo Maassen haalt vrouw met 'irritante lach' uit zaal

http://oi68.tinypic.com/2qcdymf.jpg

Cabaretier Theo Maassen heeft gisteren tijdens zijn voorstelling in het Eindhovense Parktheater een vrouw uit de zaal laten verwijderen. De 49-jarige Theo ergerde zich aan de 'irritante lach' van de vrouw.

"Het klopt inderdaad dat de vrouw de zaal heeft verlaten, na het verzoek van Theo aan ons personeel", bevestigt een woordvoerder van het Parktheater. "Alles is netjes opgelost en de vrouw had begrip voor de situatie. Ze heeft ook het geld van haar ticket teruggekregen."

De cabaretier was niet de enige die zich stoorde aan het gelach van de vrouw. Bezoekers van de voorstelling zagen de dame liever gaan dan komen.

Jochem Myjer
Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Vorig jaar liet Jochem Myjer een Nederlander met een extreme lach uit de zaal zetten. Die kon er achteraf om lachen en vertelde onverschrokken dat hij al eerder bij voorstellingen is weggestuurd.

Theo Maassen tourt momenteel met 'Van Kwaad Tot Erger' door Nederland. De shows zijn tot juni 2017 te zien.

14-09-2016 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese ontvangt Gouden Roos voor zijn hele carrière

John Cleese ontvangt Gouden Roos voor zijn hele carrière

http://oi66.tinypic.com/16gwpzc.jpg

De Engelse acteur en komiek John Cleese is door de European Broadcasting Union (EBU) in de bloemetjes gezet voor zijn "uitzonderlijke" bijdrage aan de entertainmentsector. Cleese, kreeg gisteren op het gala van de Gouden Roos in Berlijn een lifetime achievement award.

John Cleese is 76 ondertussen maar treedt nog steeds op. Zo stond hij dit jaar in april nog drie keer op het podium in België. Toch is de komiek, acteur en programmamaker vooral bekend van zijn werk met "Monty Python".

Vertrouwen
In zijn dankwoord blikte Cleese natuurlijk terug op zijn carrière, maar hij had vooral goede raad voor programmamakers en televisiebazen. Die laatsten zouden vooral acteurs en scenarioschrijvers moeten vertrouwen. "Toen Monty Python de kans kreeg om aan de slag te gaan, wisten we niet goed wat we gingen doen maar we kregen wel vertrouwen. Talent weet beter wat er speelt dan de mensen in kostuum, vergeet dat niet", zei Cleese.

Jean Philip de Tender, voormalig netmanager van één en nu directeur Media bij de EBU, noemde de genomineerde programma's voor een Gouden Roos van "uitstekende kwaliteit". "Eens te meer toonde de Gouden Roos het beste wat de entertainmentsector te bieden heeft", zei de Tender.

'Mag ik u Kussen'
Voor Belgische producties zat er geen hoofdprijs in. De prijzen in de elf categorieën werden verdeeld over negen Britse, een Zweedse en een Ierse productie. Een dag eerder kreeg het VRT-programma "Mag ik u Kussen" wel de tweede prijs op de Eurovision Creative Forum in Berlijn, eveneens georganiseerd door de EBU.

14-09-2016 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder maakt comeback in 'Familie'

Lien Van de Kelder maakt comeback in 'Familie'

http://oi64.tinypic.com/v7rxqu.jpg

Lien Van de Kelder (33) krijgt volgend jaar een grote rol in 'Familie'. VTM wil het bericht niet bevestigen, maar volgens onze bronnen bereidt de actrice zich al voor op haar nieuwe tv-start. Acht jaar na haar laatste scène in 'Thuis', zou ze in 'Familie' haar intrede doen als mysterieuze vrouw met een scherp kantje.

Voorlopig houden VTM en productiehuis TVBastards, dat 'Familie' maakt, de lippen op elkaar. Maar zonder ultiem tegenbericht kan Lien Van de Kelder midden volgende maand aan de slag bij de populaire soap. Zij zal er de flink vernieuwde ploeg acteurs versterken. Onder anderen Kürt Rogiers en Vincent Banic maken sinds vorige week het mooie weer in 'Familie'. De volgende maanden komen daar ook nog Ini Massez, Darya Gantura en Jaak Van Assche bij.

Thuis
Met de komst van Van de Kelder - die dertien jaar geleden debuteerde als Sofie Bastiaens in de VRT-soap 'Thuis' - weten de makers van 'Familie' zeer handig het vertrek van Hilde De Baerdemaeker op te vangen. De opnames van haar verhaallijn zijn al afgerond, maar de kijkers zullen De Baerdemaeker nog enige tijd als Liesbeth - de echtgenote van Benny (Roel Vanderstukken) - aan het werk kunnen zien. Liesbeth sterft overigens niet in haar laatste scène, maar verdwijnt. Zo laten de makers en de actrice de kans op een latere (tijdelijke) terugkeer open.

14-09-2016 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe zender ZES belooft "allerstrafste uit de States voor hele gezin"

Nieuwe zender ZES belooft "allerstrafste uit de States voor hele gezin"

http://oi63.tinypic.com/vndv0m.jpg

Vlaanderen krijgt een nieuwe tv-zender. ZES, het broertje van VIER en VIJF, belooft "all day long het allerstrafste uit de States voor het hele gezin".

14-09-2016 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens: "Ik moet het gevoel hebben dat ik elk moment bij Paul weg kan"

Pascale Naessens: "Ik moet het gevoel hebben dat ik elk moment bij Paul weg kan"

http://oi68.tinypic.com/ioho9y.jpg

Met Puur Pascale is Pascale Naessens (47) toe aan haar zevende kookboek. Ze is de bestverkochte auteur in Vlaanderen en al drieëntwintig jaar getrouwd met tv-maker Paul Jambers (71). "Zonder hem zouden mijn boeken er niet zijn geweest", klinkt het liefdevol in Story.

In de jaren negentig zette Paul Jambers zichzelf op de kaart met zijn tv-programma Jambers, vandaag is het zijn vrouw Pascale die in de spotlights staat. Met haar kookboeken over gezonde voeding breekt ze sinds enkele jaren alle verkooprecords, en ook van haar nieuwe boek wordt veel verwacht. Paul helpt zijn echtgenote waar hij kan, al zag hij dat eerst niet zitten. "In het begin wilde Paul niet met mij samenwerken, omdat ik toch altijd mijn zin wil doen. Maar mijn zaak werd zo groot dat hij wel moest bijspringen. Ik had echt een vertrouwenspersoon nodig die in mijn hoofd kan kijken. Paul doet nu alle taken die ik niet zo leuk vind, zoals de boekhouding, teksten nalezen, contractbesprekingen... Ik moet bekennen dat ik hem heel erg opeis. Maar omdat hij zo multi-inzetbaar is, kan ik voluit creatief zijn", vertelt Pascale in Story.

Onafhankelijk
De liefde tussen Pascale en Paul is ook na 23 jaar nog altijd erg groot. Naast haar grote steun is Paul ook nog altijd lief voor zijn vrouw, vertelt Pascale. "Anders zou ik meteen bij hem weggaan. Ik zou geen relatie kunnen hebben met een man van wie ik niet hou, dan ben ik veel liever alleen. Maar ik hou heel veel van Paul, en natuurlijk is het leven met z'n tweeën leuker. Het maakt me gelukkig om mijn succes met hem te delen. Maar eigenlijk heb ik niemand nodig. Ik moet elk moment het gevoel hebben dat ik bij mijn partner weg kan. Paul heeft die onafhankelijkheid ook altijd gestimuleerd, we zitten allebei zo in elkaar. Het is met andere woorden een vrije keuze om bij Paul te zijn, ook na meer dan twintig jaar. Wij zijn samen omdat we dat willen, niet omdat we gebonden zijn door een huwelijk of geld."

13-09-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom blijft Nathalie Guy Van Sande steunen?"

"Waarom blijft Nathalie Guy Van Sande steunen?"

http://oi64.tinypic.com/ekma0j.jpg

Vorige week getuigde Werner Kuh, de vader van Guy Van Sandes stiefdochter, over zijn visie op de kinderpornozaak. Dat hij niet wil dat de man zijn dochter nog ziet, en dat hij niet begrijpt dat zijn ex hem blijft steunen. Maar dat artikel heeft weinig uitgehaald. "Ik heb haar nog niet gehoord", klinkt het in Dag Allemaal.

Guy Van Sande voelt zich alvast niet schuldig(er) bij het artikel. "Zijn reactie op mijn relaas was: 'En dan?' (geagiteerd) Kan je je dat nu inbeelden: 'En dan?' Dat toont weer eens de arrogantie en bijzonder bevreemdende mentaliteit van die man aan. Het gaat hier wel om de naaktfoto's van een kind!"

Zijn ex Nathalie blijft hem ook onvoorwaardelijk steunen. "Ik had toch wel gehoopt dat ik met haar in gesprek zou kunnen gaan, vooral dan in verband met onze dochter. Want dat is in heel deze affaire het allerbelangrijkste voor mij: ons kind. Zij blijft blijkbaar in de ban van die man, en ze kiest dus nog altijd partij voor hem. En dat is héél ontgoochelend om vast te stellen, ongelooflijk eigenlijk. Een fiere mama post op Facebook zelfs enkele recente foto's die Guy gemaakt heeft van haar dochter. Alsof er totaal geen vuiltje aan de lucht is."

13-09-2016 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenet start met tv-reclame op basis van kijk- en internetgedrag

Telenet start met tv-reclame op basis van kijk- en internetgedrag

http://oi63.tinypic.com/2z561zm.jpg

Telenet start binnenkort met tv-reclame op maat. Daarbij gelden vier niveaus van personalisatie, waarbij onder andere het kijk- en internetgedrag meeweegt. Dat schrijft De Tijd.

Vanaf half november krijgen alle Telenet-kijkers met een Digicorder gepersonaliseerde tv-reclame te zien bij de twee commerciële zenders Vier en Vijf. Telenet stelt een profiel op per Digicorder, waarbij gebruikers zelf met niveaus 'algemeen', 'gericht', 'persoonlijk' en 'uniek' kunnen instellen hoeveel gegevens ze hiervoor willen delen.

Inschrijven en afmelden

Met 'algemeen' krijg je geen gepersonaliseerde reclame. Het profiel is gebaseerd op de afgenomen producten en de locatie, en Telenet gebruikt dit alleen voor de communicatie. Bij 'gericht' brengt de aanbieder wel het kijkgedrag in kaart, maar wordt deze informatie alleen gebruikt voor kijktips. Bij het derde niveau, 'persoonlijk', combineert Telenet het door de algoritmes opgestelde kijkprofiel met gerichte tv-reclameblokken. Bij 'uniek' speelt ook het internetgedrag mee voor het persoonlijk profiel.

Standaard hanteert Telenet het derde niveau voor zijn klanten; wie niet mee wil doen, moet zich dus afmelden, terwijl voor het bijhouden van het internetgedrag een expliciete toestemming nodig is. "We weten dat surfgedrag analyseren ver gaat, maar we zijn ervan overtuigd dat er ook mensen zijn die graag een zo gepersonaliseerd mogelijke ervaring aangeboden krijgen", zegt Jeroen Bronselaer, marketingdirecteur van Telenet. In eerste instantie doen tien adverteerders mee.

Proximus

Telenet liet in 2013 al weten te willen experimenteren met het op maat voorschotelen van tv-reclame. De aanbieder is niet de enige in België die hieraan werkt. Concurrent Proximus begint deze maand met een test waarbij in eerste instantie bij uitgesteld kijken gepersonaliseerde reclame wordt getoond bij VTM, VRT, RTBF en RTL. Later moet dit naar alle uitzendingen uitgebreid worden. Proximus hanteert geen niveaus van gegevens delen; er is alleen de mogelijkheid om wel of niet mee te doen. 

13-09-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent zegt JA tegen zijn Martena

Bent zegt JA tegen zijn Martena

http://oi63.tinypic.com/28te07l.jpg

Tram 4 blijkt een echte mijlpaal voor Bent Van Looy. In aanloop naar die 40 lentes werd de zanger - ruim 1,5 jaar geleden - vader van dochtertje Harper. Ook ruilde hij Parijs in voor Antwerpen. En sinds gisteren is Bent getrouwd met Martena Duss, al meer dan tien jaar zijn vriendin.

Het was een huwelijk zonder pottenkijkers in Antwerpen. In de grootste discretie kwamen Bent en Martena (33) naar het stadhuis, samen met hun dochtertje en een vriend die foto's nam. Martena deelde op Instagram wel een kiekje van haar been met kousenband, samen met de tekst 'Just married' en een hartje.

Sinds Bent - bij het grote publiek bekend van Das Pop en als coach in 'The Voice van Vlaanderen' - op 23 december 2014 vader werd en zijn veertigste verjaardag zag naderen, was het duidelijk tijd voor een ander leven. "Het vaderschap heeft me veranderd. Dat kan ook niet anders", zei hij daarover al eerder in deze krant. "Ik wist absoluut niet wat ik kon verwachten, een kind is nooit een duidelijk plan geweest. Ten eerste vraag ik me af waarom ik er eigenlijk zo lang mee heb gewacht. En ten tweede geeft een kind je grond onder je voeten. Je bent verantwoordelijk voor een ander mens. Ik ga om 11 uur slapen en sta om half 6 op - iets wat vroeger ondenkbaar was. Opstaan in alle vroegte omdat je dochtertje huilt: het klinkt misschien verschrikkelijk, maar ik vind daar een zekere rust in."

Tien jaar geleden volgde Bent halsoverkop zijn grote liefde Martena Duss, visagiste en afkomstig uit een klein dorpje in Zwitserland, naar Parijs. De twee hadden elkaar in Gent leren kennen, waar zij gestrand was op zoek naar een nieuw leven.

Eindeloos onderweg

Maar op een gegeven moment wilde Martena haar vleugels weer spreiden en trok ze naar Parijs om er een opleiding grime te volgen. Tien jaar lang was de Franse hoofdstad de ideale voedingsbodem voor hun artiestenleven. Hun terugkeer naar België, met dochtertje Harper op de arm, zette iets in gang.

"Vroeger was ik rusteloos en eindeloos onderweg, door mijn dochter is dat niet meer zo", zei hij daarover. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit een huis zou kopen, maar ik zag ons huis in Antwerpen en ik dacht: dat is het. Parijs is van levensbelang geweest voor mij. Het was een toevluchtsoord, een creatieve broedplaats. Maar na tien jaar had ik wel de indruk: ik snáp deze stad. Het werd dus tijd voor iets anders. Ik ben in Antwerpen opgegroeid, en bovendien vind ik het een heel open stad." Hij voelt zich er intussen zo erg weer thuis dat hij er gisteren zijn jawoord gaf aan Martena.

13-09-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Dimitri Bontinck reageert: "Hij sloeg míj, het bloed gutste uit mijn oog"

Ex van Dimitri Bontinck reageert: "Hij sloeg míj, het bloed gutste uit mijn oog"

http://oi68.tinypic.com/1t3494.jpg

Vorige week gooide Dimitri Bontinck een bommetje in BV-wereld: hij en zijn vriendin Elke waren uit elkaar omdat ze zo agressief was. "Een monster", omschreef hij haar. En daar kan Elke niet mee lachen. "Hij sloeg míj, niet andersom", zegt ze in Dag Allemaal. "Ik wil die vent uit mijn leven."

Bontinck gooide hard met slijk vorige week naar Elke, maar zij gooit minstens even hard terug. Dat ze hem mishandelde, ontkent ze in alle talen. "Typisch Dimitri om alle schuld in mijn schoenen te schuiven", zegt ze. "Heb je me al eens goed bekeken? Vijftig kilo. Hoe zou ik me in godsnaam kunnen verdedigen tegen een agressieve ex-militair? Hij sloeg mij, niet omgekeerd. Luister, ik heb zelf ook fouten gemaakt. Ik ben geen heilig boontje en ik durf lelijke dingen te zeggen. Maar die losse handjes van Dimitri, dat valt niet te ontkennen. Ik ben al de vierde vrouw die slaag van hem heeft gekregen."

Op 12 januari was het zelfs zo erg dat ze vreesde voor haar leven. "Dimitri kwam dronken binnen. Bij momenten drinkt hij wodka alsof het limonade is. Daarop nam hij pijnstillers met morfine. Die combinatie maakte hem gek. Hij sloeg mij en bleef me maar stampen in de nieren." Een maand later was het weer zo ver. "Dimitri gaf me een vuistslag, recht op mijn oog. Het bloed gutste eruit." Ze liet beide voorvallen vaststellen door een arts.

Oorlog in Syrië
Waar het precies mis liep, kan ze niet zeggen. "Maar ik had het dit jaar al eens uitgemaakt. Dimitri kon maar over één iets praten: oorlog. Thuis wil ik genieten, tot rust komen. Maar bij hem was het al Syrië wat de klok sloeg. En ik mocht daar mijn gedacht niet over zeggen, want dan kreeg ik een scheldtirade over me heen. Ik kon dat niet meer aan. Ik zei dat hij moest gaan. Tot de charmeur in hem weer naar boven kwam."

Dimitri verweet haar ook dat hij haar dieper in de put duwde, ook op financieel vlak. "Terwijl ik potverdekke de huur en alle rekeningen betaalde. Ik ben zelfs een lening aangegaan om hem te helpen! Zelf krijgt hij nergens nog een cent, want hij staat bij alle banken op de zwarte lijst."

Grove berichten
De man is ook stikjaloers, beweert ze. "Ik heb verschillende aanbiedingen gekregen voor hostessenwerk, maar ik mocht niet van Dimitri. Maar hij papte aan met jan en alleman, zelfs meisjes van 18."

Intussen stuurt hij haar grove berichten via sociale media. "'Ik hoop dat ze jou in coma kloppen zoals Eva Pauwels, jij hoer' kreeg ik al. En 'Rij de vaart in zoals Steve Stevaert aub'. En ik ben dan het monster?"

13-09-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfster 'Eat Pray Love' verliefd op een vrouw

Schrijfster 'Eat Pray Love' verliefd op een vrouw

http://oi66.tinypic.com/16h40o7.jpg

Enkele maanden geleden liet Elizabeth Gilbert, de schrijfster van de wereldwijde bestseller 'Eat Pray Love' ('Eten, Bidden, Beminnen') de wereld weten dat ze ging scheiden van de liefde uit haar boeken, de Braziliaan Jose Nunes. Afgelopen week liet ze weten wat de reden achter de scheiding was: ze was verliefd  geworden op haar beste vriendin, schrijfster Rayya Elias, met wie ze nu een relatie heeft.

Fans over de hele wereld waren geschokt toen Gilbert in juli haar scheiding van Nunes aankondigde. In een lange Facebookpost legde Gilbert vorige week aan haar fans uit hoe haar liefde voor Elias duidelijk werd en haarzelf verraste nadat bij Elias alvleesklier- en de leverkanker werd geconstateerd. "De dood, of het aanzicht van de dood zorgt ervoor dat alles wat niet 'echt' is wordt weggevaagd. Tijdens dat heldere moment drong het tot mij door dat ik niet alleen van Rayya houd, maar dat ik verliefd ben op haar. En dat ik geen tijd meer heb om dat te ontkennen", schreef ze.

Reis
Gilbert en Elias waren al zo'n vijftien jaar bevriend met elkaar. De schrijfster bevestigt dat haar liefde voor Elias aan de basis ligt voor het einde van haar huwelijk met Nunes. Gilbert ontmoette haar ex-man toen ze een jaar lang aan het reizen was door Italië, India en Indonesië. Die helende en spirituele reis beschreef ze in de bestseller 'Eat Pray Love', waarin het karakter van Felipe in het 'Love'-gedeelte model stond voor hem.

12-09-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk Koen De Bouw eens knap zijn in nieuwe Jack & Jones campagne

Kijk Koen De Bouw eens knap zijn in nieuwe Jack & Jones campagne

http://oi64.tinypic.com/ojmh4j.jpg

Belgisch topacteur Koen De Bouw is opnieuw het gezicht van het Deense mannenlabel Premium by Jack & Jones. In de vorige campagne poseerde hij met zijn zoon Jolan, dit keer doet hij het op zijn eentje. Eén van Koen's favoriete acteurs, Buster Keaton, vormde de inspiratie voor deze campagne. Op 51-jarige leeftijd laat De Bouw vooral ook zien dat hij er nog altijd mag zijn.

Voor haar nieuwste campagne met Belgisch acteur Koen De Bouw ging het Deense menswearlabel Premium by Jack & JONES voor een persoonlijke aanpak. In drie korte films krijgen we een unieke backstage-kijk op Koen: terwijl hij zich voorbereidt op een rol en zijn tekst instudeert, zonder ook maar een seconde de focus te verliezen - en zonder ooit aan stijl in te boeten.

Buster Keaton, bekend voor zijn stille comedy's waarin zijn constant uitgestreken gezicht hem de bijnaam "The Great Stone Face" opleverde, vormde de inspiratie voor de campagne. In elke campagnefilm oefent Koen stukken uit een speech van John F. Kennedy, over de rol van de artiest in de maatschappij.

De campagne werd dan wel in Denemarken gefilmd, het heeft overduidelijk een Belgisch kantje. Koen koos Indra Siera als directeur, waarmee hij onlangs bijvoorbeeld nog de Vlaamse tv-serie "T" opnam. De collectie is verkrijgbaar in de winkel en online.

12-09-2016 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Willy wil weer bloembakken

Ook Willy wil weer bloembakken

http://oi67.tinypic.com/4uuvih.jpg

Willy Naessens is bereid de bloembakken in 'zijn' Elsegem terug te plaatsen op voorwaarde dat er nieuwe vrijwilligers worden gevonden om de bloemen te verzorgen. Dat vertelde hij afgelopen weekend tijdens een onderhoud met de burgemeester na de hetze die was ontstaan. "Ik snap dat sommige inwoners in hun 'gat gepikt waren'", verontschuldigde hij zich nog.

Dat Willy Naessens startte met het weghalen van de 190 bloembakken in Elsegem - die hij jaren geleden liet plaatsen uit dankbaarheid voor zijn bekroning tot ereburger - veroorzaakte heel wat commotie in het dorp. Vooral de reden waarom, kwam hard aan bij zowel de inwoners als het gemeentebestuur. Naessens liet namelijk optekenen dat er van beide partijen te weinig respect was voor vrijwilligers Albert D' Hondt (69) en Aimé Lagrange (70) die er jaar na jaar de bloemen verzorgen. "Ik kon het niet langer aanzien. Vandaar dat ik heb bevolen alle bloembakken weg te halen", vertelde hij in deze krant. Zowel de inwoners als het gemeentebestuur wisten niet wat ze hoorden en gingen in het verweer. Vooral burgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld), die zelf ook in Elsegem woont, pikte de uitspraken niet.

Zo kwam het dat Naessens en de burgemeester zaterdagmorgen samen kwamen om de situatie te bespreken. "Ik zou gewoon willen dat deze mensen eens in de bloemetjes gezet worden", maakte Naessens duidelijk. De burgemeester liet hierop weten dat dit wel degelijk al gebeurde. "Misschien niet met een ontvangst in het gemeentehuis, maar wel vanuit het feestcomité waarvan ik zelf voorzitter ben. Zo werden ze tijdens de sinksenkermis al verschillende keren op het podium geroepen en overladen met applaus. De inwoners van Elsegem zijn bijzonder erkentelijk voor de bloemenpracht die je hen al vele jaren schenkt", maakte hij Naessens duidelijk. "Er zijn er zelfs heel wat die de bloemen voor hun deur zelf mee verzorgen door bijvoorbeeld het onkruid te verwijderen. Dat ze dan moeten lezen dat ze geen respect hebben, komt hard aan."

Betaalde job

De industrieel gaf toe dat hij zich misschien wat verkeerd had uitgedrukt en verontschuldigde zich. "Ik snap dat sommige inwoners 'in hun gat gepikt' waren", vertelde hij. "Al was het absoluut niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen. Ik hou van Elsegem en met uitbreiding Wortegem-Petegem. Het is ook daarom dat ik elk jaar in totaal 15.000 euro schenk aan tal van verenigingen hier. Albert en Aimé zien het gezien hun hoge leeftijd niet meer zitten om de bloemen verder te verzorgen, maar als er andere kandidaten opdagen, wil ik de bloembakken terug laten plaatsen. Desnoods wil ik hen zelf iets betalen, want het vraagt toch behoorlijk wat tijd." De burgemeester stelde hierop voor om misschien wat minder bloembakken uit te zetten. "Op die manier zullen zich misschien meer mensen geroepen voelen." Wordt vervolgd.

12-09-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt nog een vijfde boek van 'Fifty Shades'

Er komt nog een vijfde boek van 'Fifty Shades'

http://oi67.tinypic.com/1zvg7pe.jpg

Wegens succes verlengd mag je wel heel letterlijk nemen bij de populaire boekenreeks 'Fifty Shades of Grey'. Vorig jaar verscheen er al een vierde boek en nu heeft de Britse schrijfster E.L. James aangekondigd dat er ook nog een vijfde deel uitkomt. En dat terwijl 'Fifty Shades' ooit bedoeld was als een trilogie. Maar het succes viel simpelweg niet te negeren.

De eerste drie boeken in de reeks: 'Fifty Shades of Grey', 'Fifty Shades Darker' en 'Fifty Shades of Freed' waren een gigantisch succes. Wereldwijd gingen er in 2013 al meer dan 60 miljoen exemplaren over de toonbank. Een jaar na de release werd bekend gemaakt dat de boeken allemaal verfilmd zouden worden. In 2015 ging 'Fifty Shades of Grey' in première, en hoewel de pers bijzonder kritisch was, werd de film een enorm kassasucces.

Kortom, fans genoeg van de relatie tussen tussen Christian Grey en Anastasia Steele, en dus kwam er vorige zomer een vierde boek uit: 'Grey - Fifty Shades of Grey as told by Christian'. Dat biedt inzicht in de duistere hersenkronkels van de mysterieuze mr. Grey. Het verhaal is niet nieuw, maar we bekijken de relatie tussen Anastasia en Christian vanuit het standpunt van de rijke en aantrekkelijke zakenman.

Blijkbaar kunnen de fans er echter geen genoeg van krijgen, want afgelopen weekend, op de 27ste verjaardag van personage Anastasia, werd aangekondigd dat er nu ook nog een vijfde boek komt. Het was de schrijfster zelf die dat bevestigde door alvast een klein stukje uit het boek op Facebook te posten.

12-09-2016 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Pablo Escobar is niet blij met 'Narcos': "Serie bevat zware fouten en onjuistheden"

Zoon van Pablo Escobar is niet blij met 'Narcos': "Serie bevat zware fouten en onjuistheden"

http://oi66.tinypic.com/200pu1v.jpg

Eerder deze maand loste Netflix het langverwachte tweede seizoen van hitserie 'Narcos'. Het reilen en zeilen van de meest beruchte drugsbaron ooit, valt goed in de smaak bij de Netflix-kijkers. Behalve bij Sebastian Marroquin, de zoon van Pablo Escobar en vroeger bekend als Juan Pablo Escobar. "De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor heel Colombia."

Het tweede seizoen zoomt in op de laatste wapenfeiten van Pablo Escobar. En hoewel Netflix voor elke aflevering benadrukt dat de reeks niet volledig waarheidsgetrouw is, is Sebastian marroquin hoegenaamd niet gediend met de gebeurtenissen in de serie. "In naam van mijn land wil ik enkele zware fouten blootleggen in een serie die zichzelf 'waargebeurd' noemt", steekt Marroquin van wal op Facebook. "De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor de geschiedenis."

In hetzelfde bericht lijst Marroquin alle onjuistheden op, en dat zijn er heel wat. In het volledige tweede seizoen zouden 28 fouten zitten.

Oom Carlos

Marroquin herstelt eerst en vooral zijn oom Carlos Henao in ere: "Hij was geen drugdealer zoals in de serie wordt beweerd. Hij was een fantastische, hardwerkende, eerlijke man en een goede vader. Hij liet zich nooit in met illegale activiteiten en werd ook nooit veroordeeld."

Voorts wijst Marroquin er ook op dat zijn vader geen fan was van Atletico Nacional, maar van Independiente Medellín. "Als de schrijvers niet eens weten wat mijn vaders favoriete team was, hoe durven ze dan het verhaal als waargebeurd bestempelen?"

Moeder

De lijst gaat nog een heel eind door. Marroquin zet ook zijn moeder uit de wind, die nooit een wapen gekocht of gebruikt heeft. "Het zijn allemaal leugens. Mijn moeder heeft zelfs nooit een kogel afgevuurd."

Marroquin zet ook orde op zaken wat betreft de moorden van zijn vader of de moorden die hij heeft opgedragen. Om niet alles te verpesten voor wie de serie nog niet gezien heeft, gaan we hier niet te diep op in, maar volgens Marroquin had zijn vader niet altijd een hand in de moorden. "Mijn vader was alleen tijdens zijn laatste dagen, hij werd niet gesteund door zoveel mensen zoals in de serie wordt beweerd."

Boek

Marroquin beveelt in het bericht ook nog zijn boek aan. "Wie de echte waarheid over mijn vader wil weten, moet mijn boek lezen", klinkt het.

12-09-2016 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba verklapt haar fitnessroutine

Jessica Alba verklapt haar fitnessroutine

http://oi67.tinypic.com/bi1jd5.jpg

Twee dochters, een leven als actrice én een eigen make-uplijn. Jessica Alba is een bezig bijtje. Hoe ze er dan toch in slaagt om er zo slank en monter uit te zien? Dat verklapt ze in het onderstaande artikel.

Sommige sterren staan elke ochtend in de fitness, maar Jessica is er niet een van. "Als ik vier keer gesport heb, vind ik het een geslaagde week. Maar in realiteit is het eerder twee à drie keer, omdat dat het enige is waar ik tijd voor heb. Ik moet nu al slaap opgeven om aan dat aantal te komen."

Alba raadt iedereen aan om zich daar niet schuldig over te voelen. "De voordelen van sport zijn sowieso eerder mentaal dan fysiek bij mij. Ik voel me gelukkiger en productiever." Als ze aan haar lijn wil werken, doet ze dat op voedingsvlak. "In dat geval mijdt ik gluten, zuivel, gefrituurd en bewerkt voedsel. Ik probeer weinig suiker en koolhydraten te eten, maar veel proteïnen en groenten."

Er is echter altijd ruimte voor wat genot. "Ik ben verzot op popcorn, en heb daarnet met de meisjes op kantoor nog een hele emmer gegeten. En aardbeientaart, daar ben ik echt verzot op." Alles met mate, is dan ook haar boodschap. "En wees trots op je lichaam, en apprecieer wat het voor je kan doen."

11-09-2016 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!