NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn de Groot
Boudewijn De Groot
Om verdronken vlinder te bekijken druk op de foto.

.
Frank Boudewijn de Groot (Tjidengkamp bij Batavia, 20 mei 1944) is een Nederlandse zanger die met nummers als Welterusten Meneer de President, Land van Maas en Waal, Testament, Jimmy en Avond beroemd werd.

Boudewijn de Groot werd geboren in 1944 in Nederlands-Indië, in een Japans concentratiekamp bij Batavia (het huidige Jakarta), waar zijn moeder overleed in 1945. In 1946 keerde de familie De Groot terug naar Nederland. De vader van Boudewijn moest echter terug naar Indië, dus kwam hij te wonen bij zijn tante in Haarlem. In 1951 kwam zijn vader weer terug en in 1952 verhuisden ze, met een pas aangetrouwde stiefmoeder, naar Heemstede. Boudewijn woonde in Heemstede in dezelfde straat als zijn latere tekstschrijver Lennaert Nijgh, die bevriend was met Boudewijns stiefbroertje.

In 1965 scoorde Boudewijn zijn eerste hit met Een meisje van 16 (een bewerking van een chanson van Charles Aznavour). Al snel kreeg hij succes met onder meer maatschappelijk geëngageerde liederen.

In 1973 bracht hij het belangrijke album Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser uit
n 1990 trouwde De Groot met Anja Bak. Het nummer "De Avond" dat Nijgh in 1973 schreef voor Bak, zijn toenmalige vriendin, herschreef De Groot in 1995 tot "Avond" voor zijn nieuwe album "Een nieuwe herfst". Van 1991 tot 1993 speelde hij de titelrol in de musical Tsjechov. In 2000 ging de musical in reprise met opnieuw De Groot in de hoofdrol.

Veel van de teksten van nummers waarmee Boudewijn succes had, werden geschreven door Lennaert Nijgh, die ook een goede vriend van Boudewijn was. Nijgh overleed op 28 november 2002. Nijgh en De Groot schreven ook veel hits voor andere (veelal Nederlandse) muzikanten, zoals Rob de Nijs, Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In Groot-Brittannië mislukte een poging tot doorbreken onder de naam 'Baldwin'.

In 2004 was Boudewijn als acteur te zien in het zesde seizoen van de Vlaamse politiereeks Flikken als Robert Nieuwman, een Nederlandse profiler, die het team bijstaat in haar zoektocht naar een seriemoordenaar.

Datzelfde jaar eindigde hij op nr. 82 in de verkiezing voor De grootste Nederlander.

Een jaar daarna, in 2005, belandde Avond van De Groot eenmalig op de nummer 1-positie in de Radio 2 Top 2000. In alle voorgaande edities van de lijst bezette Bohemian Rhapsody van Queen die plaats. In 2006 neemt Queen de nummer 1-positie weer over. Naar aanleiding van de plotselinge populariteit van De Groot, werden het laatste album Eiland In De Verte en de single Avond opnieuw uitgebracht, onder de naam De Avonden. Net als in 1997, bij de eerste uitgave, bleef de single in de tipparade steken. In 2006 en 2007 stond Avond op nummer twee in de oudejaarslijst van Radio 2.

Boudewijn de Groot is getrouwd met Anja Bak. Hij heeft drie kinderen Marcel, Caya en Jim uit eerdere huwelijken.

Op 19 januari 2007 bracht hij het nieuwe album Lage Landen uit. Het album is bijna geheel door hemzelf geschreven op een paar teksten van Lennaert Nijgh en Freek de Jonge na. Het album werd in Nashville gemixt. Op 3 februari kwam het op nummer 1 de hitlijsten binnen, voor het eerst sinds hij ruim 30 jaar geleden nummer 1 stond met de elpee Hoe sterk is de eenzame fietser uit 1973. Op 19 januari werd ook de gelijknamige single uitgebracht. Op 27 oktober 2007 zond de TROS een registratie uit van de concerttoernee van mei van dat jaar uit.

Op woensdag 3 oktober 2007 kondigde De Groot in het NRC Handelsblad aan een sabbaticalbreak te nemen omdat hij, naar eigen zeggen, de afgelopen 12 jaar veel heeft opgetreden in Nederland en België. Wel voegde hij daar aan toe bezig te gaan met het schrijven van nieuwe liedteksten.


31-03-2008 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John
Elton John
Om Can You Feet The Love Tonight te bekijken druk op de foto.

.

Reginald Kenneth Dwight (Pinner, Middlesex, 25 maart 1947) meer bekend als Sir Elton Hercules John is een Engelse popzanger en pianist.

In 1970 brak hij door met het nummer Your Song. Voor de film The Lion King componeerde en zong hij de titelsong Can You Feel the Love Tonight. Op de begrafenis van Prinses Diana zong Elton het nummer Candle in the Wind, dat wereldwijd een grote hit werd.

De naam Elton John is geen artiestennaam, maar werd in de jaren zestig officieel geregistreerd als Eltons naam. Het is een combinatie van de namen Elton Dean en Long John Baldry, twee collega's uit zijn tijd bij de band Bluesology. Omdat hij zich na verloop van tijd bij deze band te veel beperkt voelde in zijn muzikale mogelijkheden, ging hij op zoek naar andere mogelijkheden. Hij solliciteerde bijvoorbeeld bij King Crimson en Gentle Giant.

Via een advertentie kwam hij in contact met Bernie Taupin, wiens teksten hij op muziek ging zetten. De twee werken nog altijd samen. Elton John is met zijn openlijke homoseksualiteit een rolmodel voor veel homoseksuelen die daar nog niet voor uit durven te komen.

Elton John wordt gezien als een van de grootste zangtalenten ooit, zijn nummers worden veel vertolkt door andere artiesten en zijn vaak te horen op radiostations. John Lennon zei over Elton John; "Het eerste wat mij interesseerde nadat The Beatles uit elkaar gingen, was Elton." Toen Elton enkele weken later arriveerde per vliegtuig knielde Lennon zelfs voor hem.

Naast zijn carrière in de muziek is Elton John zich tevens gaan toeleggen op film. Zo produceerde hij in 2006 zijn eerste bioscoopfilm, de Britse comedy It's a Boy Girl Thing.


31-03-2008 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti
Helmut Lotti
Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.

.
Helmut Lotti (Gent, 22 oktober 1969) is een Vlaams-Belgisch zanger die eerst bekend werd in het Vlaamse schlagermilieu, maar daarna een nationaal en zelfs internationaal fenomeen werd toen hij overschakelde op een meer klassiek repertoire. Als vertolker van operanummers en/of door orkest begeleide liedjes scoorde hij hits met onder meer "Tiritomba" en "Don't Cry Little Child"

Hij werd geboren als Helmut Lotigiers, oudste zoon van Rita Lagrou en Luc Lotigiers. Zijn grootvader is directeur van de Gentse Opera.

Van hem erft hij de liefde voor muziek. Helmut is amper vijf, een kleuter nog, als hij in de ban raakt van de grote crooners. Zijn idool is Elvis Presley, wiens liedjes hij leert bij een oude pickup in de huiskamer.

In 1988 duikt Helmut als Kevin Leach op in het regionale soundmix circuit. De trend van de zangwedstrijden waait over uit Nederland waar Henny Huisman met ‘De Soundmixshow’ een televisietopper heeft bedacht die ook door Vlamingen wordt bekeken. Een jaar later neemt Helmut deel aan het programma en behaalt hij een tweede plaats in de grote finale.

Zijn eerste drie singles – Kom Nu, Bij Jou Alleen en Waarom Ik klimmen hoog in de Vlaamse hitlijsten, goed voor een (eerste) Gouden Oog als populairste zanger, de meest prestigieuze prijs in Vlaanderen.

Al zijn albums halen minstens goud, inclusief Just For You, gevuld met teksten en muziek van eigen hand.

Op 8 maart 1994 debuteert The Golden Symphonic Orchestra onder leiding van André Walschaerts. Helmut is een van de muzikale gasten en brengt vijf nummers die symfonisch gearrangeerd werden. Vier maanden later staat Helmut in het Casino van Knokke voor een geheel eigen concert met The Golden Symphonic Orchestra.

Na het concert in Knokke organiseren drie zakelijke muziekliefhebbers op 8 december een feest voor hun klanten. Locatie: het Turfschip te Breda. Muzikale uitsmijter: een concert met Helmut Lotti en de Golden Symphonic Orchestra. Na afloop schuift manager Piet Roelen hem een idee toe: achttien populaire, klassieke liedjes in één programma. Mooi decor, groots en live met The Golden Symphonic Orchestra en arrangementen van Wim Bohets. Het optreden, in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal, is gelijk uitverkocht. De bijhorende cd – Helmut Lotti goes Classic - wordt de meest en snelst verkochte plaat in België en behaalt twaalf keer platina.

Met enige vertraging ontdekt ook Nederland Lotti. 'Kuifje in Operaland' juicht de Haagse Post en zo doorbreekt de jonge zanger de dijken tussen ons land en de Noorderburen. ’Helmut Lotti goes Classic II’ verschijnt en vliegt met duizenden tegelijk de deur uit. De cd is nog warm als de eerste platina exemplaren al aan Helmuts muur hangen.

Zuid-Afrika lonkt en verwelkomt de zanger al na enkele weken met goud voor zijn eerste cd. Intussen heeft men er ook de andere Classic-albums ontdekt. Ook hier stapelt het platina zich op. Muziek overstijgt de communautaire grenzen. Wallonië gaat finaal door de knieën voor Lotti en zijn Classic-trein.

In het voorjaar van 1997 wordt Helmut Lotti – amper 28 - gelauwerd als best verkopende artiest in de Benelux tijdens het World Music Awards - Gala.

Succes volgt in Montréal en Québec, op tachtig Amerikaanse tv-stations van de PBS wordt de tv-special van de tweede klassieke cd uitgezonden. De enthousiaste reacties motiveren PBS om de special ook in de decemberprogrammatie van haar overige 130 stations te laten opnemen.

Het derde Classic-concert wordt opgenomen in de tuin van kasteel Cleydael in Aartselaar. De cd krijgt de bijnaam kasteelalbum en klinkt lichter en feeërieker dan de vorige twee. Aanleiding voor een uitnodiging van het Duitse tv-programma ‘Der Goldene Löwe’, waardoor Lotti Duitsland binnen stapt. Het éérste concert in Duitsland (Keulen, 18 november 1997) is in enkele uren tijd uitverkocht.

Naast diverse Classic-concerten in België en Nederland is Helmut Lotti wereldwijd op tv te zien in de special ‘Christmas in Vienna’ (december). Hij deelt er het podium met Placido Domingo, Sarah Brightman en Riccardo Cocciante.

In 1998 ontvangt hij zijn tweede Gouden Oog in de categorie ‘populairste zanger'. Lotti slaat internationaal zijn vleugels verder uit: in Zuid-Afrika bestijgt hij acht keer het concertpodium. Zesmaal in Pretoria, tweemaal in Midrand. Tussen de Europese optredens door strijkt het Lotti-gezelschap weer neer in Canada voor zes concerten en wordt hij opnieuw in de VS verwacht voor een promotrip.

Op 5 juli van datzelfde jaar ontvangt Eros Ramazzotti zijn 'friends' Joe Cocker, Tina Turner en Helmut Lotti met wie hij het lange ‘Musica è’ zingt. Op 27 augustus staat Lotti in de Sporting Club Monaco voor een speciaal FIFA-UEFA-concert. In Amerika prijkt hij dan op de tweede plaats in de 'USA Classic Crossover Charts'. Hij breekt door in Scandinavië, Oostenrijk en Frankrijk.

Met het album 'Out Of Africa' (1999), opgenomen in het cultureel dorp Basotho in de Golden Gate, Zuid-Afrika, levert Helmut Lotti volgens kenners een zwarte diamant af. Zelfs de Afrikaanse Ambassadeurs in België zijn erg onder de indruk. Will Tura – in België ook wel eens de koning van de Vlaamse muziek genoemd – levert een indrukwekkende bijdrage.

Andere bijzondere projecten volgen: "Latino Classics" (2000), "Latino Love Songs" (2001), "My Tribute To The King" (2002), "Pop Classics in Symphony" (2003) en "From Russia With Love" (2004).

Helmut Lotti ontvangt de ECHO prijs in de categorie ‘Cross Over Classique’. Deze prijs wordt toegekend door de leden van de fonografische industrie van Duitsland en is wereldwijd bekend als de tweede belangrijkste in de muziekindustrie. In Oostenrijk krijgt hij de ‘Amadeus Austrian Music Award 2001’, in Duitsland de ‘Goldene Stimmgabel’, de prestigieuze prijs voor de de beste interpretator van klassieke muziek.

Helmut Lotti is sinds 2001 ook Ambassadeur voor Unicef, een opdracht die hem in contact brengt met de Belgische kroonprins Filip en zijn vrouw, prinses Mathilde. Als Ambassadeur van Unicef wijst hij het echtpaar op de problemen en dringende nood van kinderen overal ter wereld. Ook Minister van Buitenlandse Zaken Louis Michel is een aandachtig toehoorder.

Begin februari 2003 wordt Helmut Lotti in Berlijn, Duitsland door Prins Filip van België gelauwerd als beste ‘Classic Pop’-vertolker. Hij ontvangt er de ‘Golden Camera’ voor. Enkele weken later reist hij als Unicef-Ambassadeur, samen met Unesco-Goodwill Ambassadrice Goedele Liekens, naar Namibië. Ze bezoeken er verschillende projecten die draaien rond HIV/Aidspreventie. Eenmaal terug vraagt Lotti in de Vlaamse pers uitgebreid aandacht voor de schrijnende problemen.

Helmut Lotti is ook één van de blikvangers in het Gala Concert in Toronto ter gelegenheid van 25 jaar Paus Johannes Paulus II. De organisatoren hadden het intronummer van Lotti's kasteelalbum gekozen als ouverture van dit concert.

In december geeft Helmut Lotti in Duitsland 20 concerten. Aan het einde van jaar 2003 verkocht hij zijn 12.000.000e cd.

Na "From Russia With Love" last de zanger een sabbatjaar in. In stilte werkt hij aan een nieuw project dat in september 2006 wordt voorgesteld: Helmut Lotti - The Crooners, een dubbelalbum dat zowel 12 van de grootste crooners verzamelt maar ook 12 eigen nummers bevat, volledig in dezelfde sfeer en stijl. De bijhorende dvd wordt opgenomen in Hamburg.


31-03-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards: "Ik ben zo graag stoned"

Keith Richards: "Ik ben zo graag stoned"

Om Dead Flowers te bekijken druk op de foto

.
Keith Richards geeft toe dat hij nog altijd graag een pretsigaret opsteekt. "Ik blow me te pletter. De hele tijd rook ik wiet, maar dat is dan ook de enige drug die ik nog neem. En ik heb ook echt goeie hasj, natuurlijk. Cannabis is heilig voor mij". Keith Richards en Mick Jagger werden in 1967 gearresteerd toen de politie Keiths landgoed in Sussex binnenviel en er cannabis aantrof.

"Rookverbod is bullshit"
De voormalige heroïneverslaafde Richards kreeg vorige zomer nog zware kritiek te verduren omdat hij tijdens een Rolling Stones-concert in de Londense 02 Arena een sigaret opstak, hoewel roken verboden is in die zaal. Enkele dagen later reageerde hij daarop door een sigaret op te eten tijdens een concert van de Stones. "Sinds dat rookverbod moet je verdomme je ballen laten bevriezen wil je nog een sigaret roken, want je moet naar buiten. Politiek correcte bullshit, dat is het. Net als de drooglegging indertijd in de VS, toen ze het drankgebruik aan banden wilden leggen. En zie wat het teweegbracht: de ondergang van Amerika".

Geheugenverlies
Keith is momenteel bezig aan zijn autobiografie, maar dat wil niet echt vlotten. Hij herinnert zich namelijk niet zoveel meer. "Ik weet zelfs niet meer wat ik gisteren heb gedaan". Dat is wellicht niet enkel aan zijn drugverleden te wijten. In 2006 onderging hij hersenchirurgie nadat hij op het eiland Fiji uit een boom was gevallen. Ook Jagger lijdt aan geheugenverlies. Zo gaf hij onlangs een voorschot op zijn autobiografie terug omdat hij zich "niets betekenisvol" kon herinneren.

Stille waters
Richards onthult ook dat de Stones amper met elkaar praten als ze op tournee zijn. "Eens per jaar zitten we samen om bij te praten. Daarnaast sturen we elkaar faxen, en nu en dan een briefje. Als je tweeënhalf jaar met elkaar onderweg bent, heb je al snel alles verteld wat je te vertellen hebt. Dan stuur ik liever eens een fax, daar kan je ook op tekenen om je uit te drukken. Verder hoef ik niet zoveel direct contact met mensen, en geroddel verafschuw ik. Telefoons haat ik ook, ik heb zelfs geen gsm".

Boeken
Als de Stones niet op tournee zijn, vreet Keith niet veel uit. "Op het strand liggen, wachten tot de tournee uit mijn kleren is. Ik heb elk boek gelezen dat ooit geschreven is. Wil iemand astublief eens een boek schrijven?"

Shine a Light
Woensdag gaat 'Shine A Light' in Londen in avantpremière, de documentaire die Martin Scorsese maakte van de twee concerten die de Stones in 2006 in het Newyorkse Beacon Theatre gaven. Beelden van het concert worden afgewisseld met archiefbeelden, opnames backstage en nieuwe interviews. Keith daarover: "Toen ze voor het eerst zeiden dat ze een film van de Stones op het podium wilden maken, dacht ik 'nee, toch maar niet, zo zijn er al genoeg gemaakt'. Maar toen zeiden ze dat Martin Scorsese een documentaire over ons wilde maken, en dat veranderde de zaak. Ik bedoel, die kerel maakt steengoede films. We hebben hem carte blanche gegeven".

Keith kijkt uit naar zijn 65ste verjaardag, in december, en beklemtoont dat de Stones nog niet van plan zijn om ermee te kappen. "Geef ons een optreden en we doen het. Dat is wat we doen, het podium is ons kantoor. Zo simpel is dat".

31-03-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willeke Alberti
Willeke Alberti
Om spiegelbeeld te bekijken druk op de foto

.

Geboren op 3 februari 1945, groeit Willeke op in het naoorlogse Amsterdam. Reeds op elfjarige leeftijd maakte ze haar TV debuut in de musical "Duel om Barbara". In mei 1958 maakt ze haar eerste plaatje; een duet met haar vader Willy Alberti. De eerste solo singles volgen snel: Norman, Sei Rimasta sola en dan in 1963, Spiegelbeeld. Het nummer haalt de eerst plaats op de hitparade en levert Willeke haar eerste gouden plaat op. Ook 1964 is een topjaar; samen met onder meer Trea Dobbs wint Willeke het Knokke -Festival en op plaat gebied scoort ze met De winter was lang en Mijn dagboek; een tweede gouden plaat. Willeke's eerste LP wordt in 1965 beloond met de Edison. Van 1964 tot 1968 brengen vader en dochter Alberti voor de AVRO TV hun befaamde Zaterdagavondshows, terwijl Willeke solo op de hitlijsten te vinden blijft met nummers als Morgen ben ik de bruid en Vanavond om kwart over zes ben ik vrij. Naar aanleiding van de TV special Willeke International wordt Willeke door Willy van Hemert benaderd voor de hoofdrol in een grote nieuwe dramaserie. De Kleine Waarheid gaat in première op kerstavond 1970 en levert Willeke meteen de Televizier ring op. De kroon op haar acteerwerk is echter wel de titelrol in de speelfilm Rooie Sien, onder regie van Frans Weisz.

De aandacht voor haar gezin houdt Willeke de daaropvolgende periode wat meer buiten het licht van de schijnwerpers. In 1987 maakt ze een glorieuze rentree met het lied Samen zijn en de LP/CD Vrienden voor Altijd. Ook deze wordt met goud bekroond. Een samenwerking met cabaretier Paul de Leeuw resulteert in 1992 opnieuw in een gouden schijf voor het lied Gebabbel en de CD 'n Beetje Mazzel, met o.a. de hits Ome Jan en Het Wijnfeest, is goed voor een tweede Edison. In 1994 vertegenwoordigt Willeke ons land op het Eurovisie Songfestival in Dublin met het prachtige Waar is de zon dat helaas door de internationale jury zwaar ondergewaardeerd wordt.
Er volgt haar eerste theatertour dat wordt afgesloten met een 3-daags uitverkocht Carré. Madame Tussaud plaatst in Amsterdam een wassenbeeld en in april 1996 wordt Willeke geridderd in de Orde van Oranje Nassau.

Datzelfde jaar vervolgt Willeke haar succesvolle tour van 108 concerten langs vele theaters in Nederland en België. 1998 staat in het teken van haar boek "Verliefd op het leven", een rol in de TV serie Combat en haar nieuwe CD Zeilen op de wind.

Willeke is met haar fantastisch orkest te zien geweest in de theaters vanaf september 1999 tot april 2000 met haar tour, 'Voor Altijd', onder regie van Ruut Weissman. Tevens is er van dit theaterprogramma een CD uitgekomen en een nieuwe CD met de titel 'Liedjes voor Altijd' met o.a. Acda & De Munnik, Ramses Shaffy, Paul de Leeuw, Herman van Veen, Karin Bloemen en vele anderen. Alle medewerkende artiesten staan hun volledige artiestenroyalty af aan het Koningin Wilhelmina Fonds. Verder is zij ambassadrice voor Welzijn van de Sponsorloterij sinds 1999.

In februari 2001 richt Willeke een stichting op, de Willeke Alberti Foundation, wat mede door de Stichting Doen (Sponsorloterij) mogelijk is gemaakt.
De Stichting heeft tot doel om structureel, door het organiseren van uiteenlopende culturele activiteiten, het welzijn en de levenskwaliteit van senioren, kinderen en zieken in verpleeginstellingen en verzorgingshuizen te verbeteren. De Stichting heeft dit jaar subsidie gekregen van Stichting Doen om een dertigtal optredens te verzorgen voor verpleeginstellingen en verzorgingshuizen.
Vanaf de start van Willeke's carrière heeft zij vaak de mogelijkheid gekregen uiteenlopende organisaties (Witte bedjes, KWF, Aidsfonds, Rode Kruis, Ronald McDonald, Unicef en Foster Parents) belangeloos te mogen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Met het tot stand brengen van de Stichting Willeke Alberti Foundation is echter een lang gekoesterde wens verwezenlijkt.

Willeke was onder andere samen met Jenny Arean te zien in ‘t prachtige theaterstuk: “KLARENBEEK EN VERBRUGGE” en tevens heeft zij de hoofdrol vertolkt in de musical “HELLO DOLLY”, waar zij samen met Jos Brink en Jamai, van september 2004 tot/met april 2005 regelmatig voor uitverkochte zalen optraden.

31-03-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sara' en 'Slimste Mens' verdelen Vlaamse televisiesterren

'Sara' en 'Slimste Mens' verdelen Vlaamse televisiesterren

De afbeelding “http://img387.imageshack.us/img387/4229/large353243an2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De vtm-soap 'Sara' en het Eén-quizprogramma 'De Slimste Mens ter Wereld' zijn de grote winnaars van de eerste Vlaamse Televisiesterren, een organisatie van de Vlaamse Televisieacademie. Ze gingen naar huis met vijf van de tien awards die werden uitgereikt in de Grenslandhallen in Hasselt.

Sara
'Sara' rijfde drie trofeeën binnen. Veerle Baetens, de actrice die Sara vertolkt, werd door zowel het publiek als door de academie bekroond voor haar rol van Sara in de gelijknamige telenovela: voor de kijkers was ze de populairste televisiepersoonlijkheid, voor de tv-professionals de beste actrice. Het publiek verkoos de soap ook als populairste tv-programma boven 'De Pappenheimers', 'De Slimste mens ter Wereld' en 'Katarakt'.

'De Slimste Mens'
'De Slimste Mens ter Wereld' mocht van de leden van de Vlaamse televisieacademie, met name een 1.500-tal professionals uit de tv-wereld, naar huis met twee beeldjes: dat van beste presentator (Erik Van Looy) en beste entertainmentprogramma.

Andere prijzen
Volgens de academie was 'Katarakt' (Eén) het beste fictieprogramma van het jaar. 'Terug naar Siberië' (Eén) met Martin Heylen werd verkozen tot beste realityprogramma. In de categorie 'beste informatieprogramma' moest geen keuze gemaakt worden tussen de nieuwsuitzendingen van Eén ('Het Journaal') en vtm ('Het Nieuws'), want de trofee ging uiteindelijk naar 'De Weg naar Mekka' (Canvas) met Jan Leyers.

Free Souffriau en Rik De Saedeleer
De stichtende leden van de Vlaamse Televisieacademie kozen zelf ook nog twee prijzen. De Rijzende Ster van 2008, voor de beste nieuwkomer, ging naar Free Souffriau. Zij is bekend als 'Mega Mindy' van de gelijknamige jeugdreeks op Ketnet en als winnares van de tweede editie van de Eén-zangwedstrijd 'Steracteur Sterartiest'. De Carrièrester, de trofee voor een uitzonderlijke bijdrage aan de Vlaamse televisie, was voor de legendarische voetbalverslaggever Rik De Saedeleer.

Organisatie
De Vlaamse Televisieacademie werd in 2006 opgericht door Ben Crabbé, Erik Van Looy, Goedele Liekens, wijlen Guido Depraetere, Jan Van Rompaey, Mark Uytterhoeven, Mike Verdrengh, Paul Jambers, Paula Semer en Chris Cockmartin. Het is een neutrale instelling met als doel de organisatie van een aantal evenementen, waaronder de televisieawards. De trofee die bij elke Vlaamse Televisiester hoort, werd ontworpen door Gert Stevens. De uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren werd rechtstreeks uitgezonden op Eén. In 2009 zendt vtm de tweede editie uit. (belga/sam)

Winnaars
- Vlaamse Televisiester 2008 voor de Beste Acteur of Actrice: Veerle Baetens ('Sara', VTM)
- Vlaamse Televisiester 2008 voor de Beste Presentator of Presentatrice: Erik Van Looy ('De Slimste Mens ter Wereld', Eén)
- Vlaamse Televisiester 2008 voor het Beste Fictieprogramma: 'Katarakt' (Eén)
- Vlaamse Televisiester 2008 voor het Beste Realityprogramma: 'Terug naar Siberië' (Eén)
- Vlaamse Televisiester 2008 voor het Beste Entertainmentprogramma: 'De Slimste Mens ter Wereld' (Eén)
- Vlaamse Televisiester 2008 voor het Beste Informatieprogramma: 'De Weg naar Mekka' (Canvas)
- Rijzende Ster 2008 voor de beste nieuwkomer op de Vlaamse televisie: Free Souffriau
- Carrièrester 2008 voor een uitzonderlijke bijdrage aan de Vlaamse televisie: Rik De Saedeleer
- Vlaamse Televisiester 2008 voor het Populairste Televisieprogramma (publieksprijs): 'Sara'
- Vlaamse Televisiester 2008 voor de Populairste Televisiepersoonlijkheid (publieksprijs): Veerle Baetens

31-03-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Presley
Elvis Presley
Om Elvis en Lisa (In The Ghetto) te bekijken druk op de foto.

.

Het is 16 augustus 1977. Radio- en televisieprogramma's worden onderbroken. Elvis Presley is op 42-jarige leeftijd overleden. Het nieuws veroorzaakt een wereldwijde schok. De 'King of Rock & Roll' is dood.
Elvis Aaron Presley wordt op 8 januari 1935 geboren in een arm arbeidersgezin. Zijn tweelingbroer Jesse Garon komt levenloos ter wereld. In 1948 verhuist het gezin Presley van Tupelo, Mississippi naar Memphis Tennesee.
Zijn muzikale invloeden krijgt hij van de pop- en country muziek van die tijd, van de gospelmuziek en van de zwarte R&B. In 1954 neemt hij bij het legendarisch Sunlabel zijn eerste single 'That's allright mama' op. Dit wordt een regionale hit. Zijn optredens in die tijd zijn zeer controversieel. Door zijn schokkende bewegingen en zijn swingende heupen krijgt hij al gauw de bijnaam: "Elvis the Pelvis". De jeugd draagt hem op handen, de oudere generatie heeft er niet veel begrip voor.

Wie het wel goed begrijpt is manager Colonel Tom Parker. Deze neemt Elvis onder zijn hoede en brengt hem onder bij het grote RCA-label. Daar begint het succes pas echt. Elvis groeit snel uit tot een internationale superster. Wereldwijd worden er vele miljoenen albums verkocht. Elvis is nog steeds een van de, zo niet dè, meest verkochte popartiest aller tijden. In 1967 trouwt Elvis met Priscilla en een jaar later krijgen ze een dochter: Lisa Marie.

Het sterrendom heeft ook z'n schaduwkanten. De continue tournees gevolgd door studio opnamen drukken zwaar op zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zijn huwelijk loopt op de klippen en Elvis raakt verslaafd aan drugs. Tevens heeft hij te kampen met overgewicht. Als hij op 42-jarige leeftijd komt te overlijden is dat voor sommige insiders dan ook niet echt een verrassing. Echter, zijn miljoenen fans zijn in shock.

In 2002 stond de Nederlandse DJ/producer Junkie XL hoog in de Dance-Charts met een remix van het Elvis-nummer 'A little less conversation'. In Engeland bereikte het nummer zelfs de nummer 1 positie, waarmee Elvis postuum de Beatles voorbijstreefde.
Jaarlijks bezoeken nog vele tienduizenden mensen 'Graceland', het huis van Elvis, dat nu een museum is. Elvis ligt hier ook begraven. De muziek van Elvis Presley leeft voort in de harten van miljoenen fans wereldwijd.


31-03-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Heroes'-ster krijgt award voor strijd tegen dolfijnenjacht

'Heroes'-ster krijgt award voor strijd tegen dolfijnenjacht

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/7429/panettiere2zn3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hayden Panettiere, bekend als cheerleader uit de serie 'Heroes', heeft een award gekregen als beloning voor haar strijd tegen dolfijnenjagers. De Amerikaanse dierenrechtenorganisatie Humane Society beloonde haar voor een protest waaraan zij vorig jaar deelnam in het zuidwesten van Japan. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Door bloed gezwommen
Panettiere hield haar actie samen met een groepje surfers tijdens de jaarlijkse dolfijnenslacht. Ze zwommen door het bloed van de geslachte dieren om de vissersboten tegen te houden. Toen de vissers vijandig werden, vluchtten de actievoerders in een busje.

Tranen
Ze hield het niet droog toen ze op het podium de Gretchen Wyler Award uit de handen van voorzitter Wayne Pacelle kreeg. "Er zijn mensen die hun hele leven wijden aan het behouden van het milieu en het beschermen van dieren. Zij verdienen deze prijs zo veel meer dan ik", verklaarde de 18-jarige 'hero'.

Films
Na de kortstondige speech vluchtte Panettiere het toilet op, gevolgd door haar vriendje en 'Heroes'-acteur Milo Ventimiglia. Ze bleven niet voor de afterparty, aangezien de ster nog richting Vancouver moest voor opnamen van de film 'I love you, Beth Cooper'. Bij ons is ze eerst nog te zien in de film 'Fireflies in the garden', waarin ze naast Julia Roberts en Willem Dafoe schittert. De film draait vanaf augustus in de bioscoop.

31-03-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benny Neyman
Benny Neyman
Om een vrijgezel te bekijken druk op de foto.

.
Wilhelmus Albertus (Benny) Neyman (Maastricht, 9 juni 1951Soesterberg, 7 februari 2008) was een Nederlandse zanger.

Neyman werd geboren in Limburg. Begin jaren zeventig volgde hij een opleiding aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Neyman brak in de tweede helft van de jaren zeventig langzaam door, zijn eerste succes kwam pas in 1980 met het nummer Ik weet niet hoe. In 1985 scoorde Neyman zijn grootste hit met Waarom fluister ik je naam nog (nummer 1-positie in de Nederlandse hitparades). In de Radio 2's Top 2000 editie 2007 neemt het de 384e positie in wat tot dan toe zijn hoogste klassering is in het bestaan van de oudejaarslijst.[1] Vanaf de tweede helft van de jaren tachtig had Neyman geen grote hits meer. Wel bracht hij nog een groot aantal goed verkopende albums uit en had hij een aantal succesvolle theatertournees. Neyman ontving in 1996 een Gouden Harp.

Hij brak in de zomer van 2006 met zijn management en begon met zijn gezondheid te sukkelen. Zijn echtgenoot Hans van Barneveld werd in 2006 zijn nieuwe manager. In oktober 2007 verscheen zijn laatste album Onverwacht en zijn laatste optreden, een hommage aan de overleden Conny Vandenbos vond plaats op 2 december 2007. Neyman maakte op 21 december 2007 bekend dat hij leed aan een vergevorderde vorm van kanker[2] en dat de aard van de ziekte niet duidelijk was. Op 14 januari 2008 zou duidelijk worden of er geen verdere uitzaaiingen waren en zou het nut van een tweede chemokuur worden onderzocht.[3] Op 7 februari overleed Benny Neyman op 56-jarige leeftijd

31-03-2008 om 07:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dusty springfield
Dusty Springfield
Om I Only Want To Be With You te beluisteren druk op onderstaande foto


.
Mary Isabel Catherine Bernadette O'Brien (Hampstead (Londen), 16 april 1939Henley-on-Thames (Oxfordshire), 2 maart 1999) was een Britse popzangeres. In 1964 werd ze als Dusty Springfield bekend. Zij was een van de meest populaire Britse zangeressen uit de jaren zestig. Met You don't have to say you love me bereikte zij in 1966 de eerste plaats in de Engelse hitparade. Na 1970 was het gedaan met haar populariteit. In 1987 maakte zij onder de hoede van de Pet Shop Boys een kortstondige come-back, die enkele jaren duurde. Dusty Springfield overleed op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

31-03-2008 om 07:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flip Kowler
Flip Kowler
Om Donderdagnacht te bekijken druk op de foto

.

FLIP KOWLIER

Rapper van de West-Vlaamse hiphopformatie 't Hof van Commerce die op een gegeven dag een gitaar in handen kreeg en van alteratie een soort singer-songwriter werd, naar eigen zeggen een muzikale kruising tussen "Urbanus en Ween".

De MC in kwestie was Filip Cauwelier, aka Flip Kowlier (of "Levrancier"). Deze had ook al na het eerste album van de de West-Vlaamse hiphoppers getoond dat hij nog iets meer in zijn mars had, door bas te gaan spelen bij My Velma (de groep die Jan Leyers oprichtte na het heengaan van Leyers, Michiels & Soulsister).

Ook na het tweede Hof van Commerce album had hij (en de rest van de groep - bvb. 4T4's "Atomic") zin in iets anders, en meer bepaald in een solo-avontuur. "Omdat ik nogal lui ben van nature, sleepte één en ander nogal aan. Op een bepaalde dag ben ik naar de muziekwinkel gereden, heb ik me een microfoonstatief en een 4-trackrecorder aangeschaft en ben ik nummers beginnen schrijven. Die lagen nogal in de lijn van 't Hof: veel rap, veel beats. Die songs heb ik thuis op een schap liggen, daar kan ik altijd nog wel iets mee doen. De echte vonk voor deze plaat kwam er toen ik op één van de laatste optredens van 't Hof een akoestische gitaar van een meisje kreeg ... Het was gewoon een tof meisje dat toevallig wat gitaren thuis had staan waar ze toch niet meer op speelde. Ik wilde die gitaar aanvankelijk overkopen, maar ze vond het al goed als ik haar 's meenam naar een optreden van 't Hof. Oké, zei ik: deal. Op die gitaar ben ik popsongs beginnen schrijven.". Het nummer "Gele Stylo" op de tweede hof Van Commerce-cd ".herman" kreeg dus een vervolg.

Een groep werd samengesteld, met als drummer Joost van den Broeck (die ooit nog met Flip Kowlier speelde in de West-Vlaamse crossover groep "The Prophets of Finance", en verder speelde bij De Mens, My Velma, Riguelle & Hautekiet of de Laatste Show-band), bassist Pieter van Buyten (zie ook Marianne Debaene, de 2000-incarnatie van The Kids, en de country-groep Chitlin' Fooks) en toetsenist Peter Lesage (Moiano, Krewcial, Magik Ballet Ensemble, Atomic ...). Met een paar demo's onder de arm werden producer Wouter van Belle (zie bvb. Axelle Red, Dead Man Ray, Gorki ...) en Dead Man Ray drummer Karel de Backer ook bij het project betrokken. Naam van de groep bleef uiteindelijk "Flip Kowlier", nadat even gedacht werd aan "De Barabassen" en "Bernard & Edwyn".

Plan was een full-cd uit te brengen in september 2000, maar allerlei beslommeringen leidden ertoe dat het duurde tot in september van het jaar nadien. Een eerste keer stelde Flip Kowlier zich voor aan het publiek middels een optreden in de Ancienne Belgique als opener voor Laïs (voorjaar 2001), en door via het internet een MP3 te verspreiden van het verlegen-verliefde nummer "Kwestie van Organisatie" (met onder andere de fijne zinsnede "wist je da in bad zitt'n schreien een vorme van besparing is"). Net voor de zomer kwam er een eerste single uit, het boze "Welgemeende". Vooral dit tweede nummer zorgde - ondanks de uitermate onverstaanbare tekst - voor een bescheiden doorbraak door de boosheid en energie die er van deze "welgemeende fuck you" uitging ("de west-vlaamse Nirvana" is er ooit gezegd).

In september 2001 volgde dan eindelijk de CD, onder de zelfrelativerende titel "Ocharme Ik", met een reeks melancholische popnummers, en enkele steviger uithalen. "Ik wist vrij goed welke sfeer de plaat moest uitstralen toen we aan de opnames begonnen. Het moest klinken zoals een optreden in een klein caféetje, als er ergens een versterker begint te kraken of te piepen is dat niet erg. De cd moet je het gevoel geven alsof wij naast jou staan te spelen." Zoals Peter van Dyck het in Knack schreef : "Voor sommigen, die Kowlier enkel als de rapper Levrancier kennen, zals de folky popsingle Kwestie van Organisatie een complete verrassing zijn geweest. De mengeling van folkrock, bossanova, punk, country, zigeunermuziek, reggae en Tom Waits op de full-cd Ocharme Ik zal hen dan wellicht nog meer verbazen. De jonge muzikant toont welke rasmuzikant er altijd al in hem schuilging". Goed om weten is ook dat er een tekstvel bij de CD zit, zodat ook niet-West-Vlamingen de teksten kunnen begrijpen.


30-03-2008 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Michael Zager Band
The Michael Zager Band
Om Let's all chant te beluisteren druk op de foto


Michael Zager Band

Als je dan tóch eendagsvlieg moet zijn, kun je maar beter een héél grote hit scoren. Michael Zager deed dat met 'Let's All Chant', z'n enige hit die hem in 1978 een Nederlandse top 10-hit opleverde. Daarna was hij ook heel snel weer uit het zicht verdwenen, zodat 'Let's All Chant' nog altijd de enige hit is die op zijn erelijstje staat.

Michael werd in 1943 geboren en was vanaf de jaren '60 bezig als producer en schrijver van allerlei bands en artiesten. In 1970 was hij toetsenist van de Amerikaanse jazz-band Ten Wheel Drive, waarmee hij zowaar een hit scoorde: 'Morning Much Better' stond in 1970 in de Nederlandse hitlijsten genoteerd. Niet lang daarna ging 'Ten Wheel Drive' uit elkaar, waarna Michael zich weer ging toeleggen op het produceren van platen.
 
De opkomst van de disco rond 1975 gaf mensen als Michael eindelijk de kans om door te breken. Je hoefde niet meer een podiumbeest te zijn om een hit te scoren; veel dj's en producers konden veilig vanachter hun mengpaneel toekijken hoe hun eigen creaties - al dan niet in beeld gebracht door een paar aantrekkelijke meiden - de dansvloer in beweging zetten. Michael deed dat ook, en bedacht de naam Love Childs Afro Cuban Blues Band voor zijn gedachtenspinsels. Dat leverde hem een paar hitjes op in de dancelijsten van Billboard, maar een grote doorbraak naar het "gewone" publiek zat er nog niet in.
 
Dat veranderde in 1978, toen hij voor een film het nummet 'Let's All Chant' opnam. Een niemendalletje, gaf Michael toe, met amper 20 woorden tekst, maar het was wel een erg aanstekelijk nummer. De single dook dan ook meteen de top 10 in toen hij in 1978 in ons land werd uitgebracht. Michael noemde zich op deze plaat The Michael Zager Band, hoewel er van een echte "band" geen sprake was. Een paar anonieme zangeressen playbackten het liedje in de clip, maar de echte Michael was nergens te zien. Wie de clip zag, begreep waarom juist die meiden zo nadrukkelijk te zien waren: de kleren die ze aanhadden waren al net zulke niemendalletjes als 'Let's All Chant' zelf.
 
In 1980 stond Zager aan de wieg van de hits van de Detroit Spinners, 'Working My Way Back To You' en 'Cupid/ I've Loved You For A Long Time'. Daarna was de discorage voorbij en daarmee ook de carrière van Michael. De inmiddels 63-jarige producer is alweer een paar jaar met pensioen, met als drukste werkzaamheden het tellen van het geld dat 'ie nog altijd verdient aan 'Let's All Chant'...


30-03-2008 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo
Udo
Om ik mis je zo te bekijken druk op onderstaande foto

.

In 2003 deed Udo mee aan de eerste editie van Idool, maar in zijn halve finale moest hij de duimen leggen tegen Chris D. Morton en Tom Olaerts die beiden naar de finale doorstootten. In 2005 waagde hij zijn kans in X-Factor. Dit betekende voor hem de doorbraak. Hij won dit programma op overtuigende wijze in december 2005.

Sindsdien bracht hij het album "U-turn" uit (dat enkele weken op #1 stond in de Album-charts), en scoorde hij een nummer #1 hit met zijn debuutsingle "Isn't it time". Zijn eerste gouden plaat (meer dan 20.000 verkochte exemplaren van 'U-Turn') mocht Udo in ontvangst nemen tijdens het programma Tien om te zien (4 juli 2007).

Van het album U-turn volgden nog de singles "Winter In July", "Back Against The Wall" en "Eyes Of A Stranger".

2006 leverde Udo verder nog een TMF Award voor "Beste Nieuwkomer" en de Radio 2 trofee voor "Doorbraak van het Jaar" op!

Op 30 maart 2007 won hij het liedjesprogramma 'Zo is er maar één' op de Vlaamse tv-zender één. Hij won dit programma met het liedje 'Ik mis je zo' van Will Tura. De trofee die hij hiermee behaalde was een kunstwerk van 50 cm hoog, met een hart van brons en ontworpen door de Antwerpse kunstenares Hélène Jacubowitz. Het nummer 'Ik mis je zo' bracht Udo op single uit op 19 april 2007, met als b-kant het nummer 'Tu me manques à mourir', de Franstalige versie van Ik mis je zo. Hiervoor ontving hij een gouden plaat tijdens Tien om te Zien (uitzending van 5/09/2007).

Als eerbetoon aan Clouseau nam hij het liedje "Heb ik ooit gezegd" opnieuw op. Dit lied staat op de tribute cd "Braveau Clouseau".

Een eerste "Udo Live!" (met 6 bandleden) had plaats op 28 maart 2007 in De Zuiderkroon in Antwerpen. De live-band bestaat uit : David Demeyere (drums), Jan Samyn (keys), Roberto Mercurio (bas), Chris Van Nauw (gitaar), Marva Nielsen en Dany Caen (backing vocals).

Met de zangeres Sofie zong Udo het duet "Love will keep us alive" een paar keer tijdens haar concerten. Doordat het publiek het zo beviel, is deze versie als B-kant terug te vinden op haar single "Ordinary People", die eind 2007 werd uitgebracht.

In februari 2008 wordt Udo's tweede album verwacht. 2008 wordt ook het jaar van een eerste theatertournee, in samenwerking met de Zuiderkroon. De première van deze Soul Sessions on Tour is op 19 februari in de Zuiderkroon in Antwerpen. Deze tournee staat meer dan ooit in het teken van feel good music waaronder soul en funk. Udo zal zich tijdens de theatertour laten omringen door minstens veertien topmuzikanten, onder leiding van Hervé Martens.


30-03-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis
Leona Lewis
Om Bleeding Love te bekijken druk op de foto.


.
Leona Louise Lewis (Islington, 3 april 1985) is een Engelse zangeres. Ze verwierf bekendheid door het derde seizoen van de Britse versie van de populaire show The X Factor te winnen. Haar eerste single, A Moment Like This, een cover van het nummer van Kelly Clarkson, brak een record in het Verenigd Koninkrijk door binnen 30 minuten 50.000 keer te worden gedownload. Op 12 november 2007 werd haar debuutalbum Spirit uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. De eerste single Bleeding Love behaalde de nummer-één positie in de Britse hitlijst. Lewis wordt geïnspireerd door o.a. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, Minnie Riperton, Joni Mitchell en Oleta Adams.
Lewis werd geboren in het Londense district Islington als dochter van vader Aural Josiah en moeder Marie Lewis. Ze heeft één oudere broer, Bradley, en een jongere broer, Kyle. Ze groeiden op in Highbury en gingen naar de Ambler Primary School. Lewis was altijd al geïnteresseerd in muziek en daarom besloten haar ouders om haar naar de Sylvia Young Theaterschool te sturen, ook al konden ze het nauwelijks betalen. Ook ging ze naar de Italia Conti-academie en de BRIT school. Na haar schooltijd had Lewis verschillende baantjes, zoals serveerster bij Pizza Hut en receptioniste, om studiotijd te kunnen betalen. Ze nam een aantal nummers op, waaronder haar eigen nummers van een demo-album dat "Twilight" heette, maar het album werd nooit uitgebracht. Op 15-jarige leeftijd nam ze samen met producent Marley J. Wills haar eigen versie van Minnie Riperton's "Lovin' You" op, waarna ze werd uitgenodigd door platenlabel Sony. Toch leek haar carrière te stranden en Lewis besloot het op te geven. Maar toen kwam haar vriend Lou Al-Chamaa met het idee om Lewis op te geven voor The X Factor.

30-03-2008 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labelle
Labelle
Om Voulez Vous Coucher avec moi te bekijken druk op de foto.

.

LaBelle was de naam van het vocale trio bestaande uit de zangeressen Patti Labelle (pseudoniem van Patricia Holt), Nona Hendryx en Sarah Dash, gedurende de periode 1970-1976. De groep was daarvoor actief als Patti LaBelle & the BlueBelles. Onder hun nieuwe manager Vicki Wickham wijzigden ze in 1970 hun naam in LaBelle en veranderden van stijl: in plaats van popdeuntjes kozen ze voor een mengeling van soul, funk, (proto-)disco en rock. Bij hun optredens gingen ze zich kleden in bizarre, extravagante kostuums met veel glitter en veren, die deden denken aan de glamrock.

Nona Hendryx ontpopte zich in de periode die volgde als een getalenteerde songschrijfster. De meeste nummers op de LP Pressure Cookin' uit 1973 waren van haar hand. In 1974 namen ze in New Orleans de LP Nightbirds op met de befaamde producent Allen Toussaint. De single Lady Marmalade met het Franse refrein "voulez-vous coucher avec moi ce soir?" ging naar de eerste plaats van onder andere de Amerikaanse hitparade, een succes dat ze later niet meer konden herhalen.

De volgende LP's, Phoenix (1975) en Chameleon (1976) waren commercieel niet erg succesvol. Op het einde van 1976 werd de groep ontbonden en begonnen de leden aan een solocarrière, die voor Patti LaBelle zelf en Nona Hendryx meer succesvol zou verlopen dan voor Sarah Dash.


30-03-2008 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dean Martin
Dean Martin
Om Everybody Loves Somebody te beluisteren druk op de foto.


.

Dean Martin (Steubenville (Ohio), 7 juni 1917Beverly Hills (Californië), 25 december 1995) was een Amerikaans filmacteur en zanger.

Dino Paul Crocetti werd geboren in een Italiaans-Amerikaanse familie in Steubenville (Ohio). Hij verliet de school op 16-jarige leeftijd en had verschillende baantjes voordat hij zijn naam veranderde en succes kreeg als zanger in de clubs van New York.

De eerste keer dat hij met Jerry Lewis samenwerkte was op 25 juli 1946 in Club 500 in Atlantic City en samen ontwikkelden ze een succesvolle komedieroutine. Het duo maakte hun eerste film My Friend Irma in 1949 en in 1951 speelden ze een rol in de filmhit At War with the Army. De dertien films die ze daarna maakten waren op de formule van deze film gebaseerd.

Hun gezamenlijk televisiedebuut was in 1950 in The Colgate Comedy Hour, een gevarieerde show die zij tussen 1950 en 1955 ook af en toe zouden presenteren.

De samenwerking met Lewis werd op 24 juli 1956 afgebroken en tot veler verrassing had Dean Martin hierna een succesvolle solocarrière.

In de jaren '60 was hij lid van de Rat Pack, een beroemde/beruchte vriendenclub met wie hij een aantal populaire films maakte.

Hij speelde geheim agent Matt Helm in vier films (1966-1969) en tussen 1965 en 1974 presenteerde hij zijn eigen wekelijkse televisieprogramma, The Dean Martin Show op NBC.

Zijn teruglopende gezondheid en populariteit zorgden ervoor dat hij vanaf de jaren '70 alleen nog veel theaterwerk deed. In 1988 trok hij zich compleet terug uit de showbusiness nadat hij tijdens een tour met andere Rat Pack-leden Frank Sinatra en Sammy Davis, Jr. ziek werd. Uiteindelijk heeft hij in 51 films een rol gespeeld.

Hij was drie keer getrouwd en had acht kinderen waarvan één geadopteerd. Zijn zoon Dean Paul Martin Jr. kwam om het leven in een vliegtuigongeluk op 21 maart 1987. Dit was opnieuw een zware aanslag op zijn gezondheid.

Dean Martin overleed op 25 december 1995 en ligt begraven op de Westwood Village Memorial Park Cemetery in Westwood (Californië)

30-03-2008 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij dat jij er bent

Blij dat je er bent
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/9282/kylie851024x768rc5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik heb je gevonden
maar ik weet niet wie je bent
 
ik heb lang gezocht
naar iemand die jou kent
 
die had ik gevonden
en ik had gewacht op het moment
 
tot ik je voor het eerst zach
en van angst was weg gerend
 
maar nou ik je aan durf te kijken
ben ik blij dat jij er bent

29-03-2008 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto opnieuw beste dj ter wereld

Tiësto opnieuw beste dj ter wereld

De afbeelding “http://img524.imageshack.us/img524/6269/large352532qy5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dj Tiësto is wederom uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij kreeg de prijs donderdag uitgereikt op de International Dance Music Awards in Miami. Ook vorig jaar mocht hij de prestigieuze prijs in ontvangst nemen.

Tiësto werd eveneens onderscheiden voor zijn album 'In search of sunrise vol. 6', dat tot beste mix-cd werd gekozen.

De International Dance Music Awards worden jaarlijks georganiseerd in het kader van de Winter Music Conference, die wordt beschouwd als de belangrijkste internationale vakbeurs voor de dancewereld.

29-03-2008 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek en genodigden nemen vandaag afscheid van Hugo Claus

Publiek en genodigden nemen vandaag afscheid van Hugo Claus

De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/2520/large352457nk0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen staat een honderdtal mensen te wachten voor de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus. In de schouwburg is plaats voor een kleine 900 mensen. Voor de plechtigheid worden een 500-tal genodigden uit binnen- en buitenland verwacht. Ook voor het grote publiek is er plaats voorzien. De deuren van de Bourlaschouwburg openen om 11 uur.

Geluidsboxen
De plechtigheid zal live te volgen zijn op radio (Radio 1) en tv (Canvas en de Nederlandse omroep NOS). Aan de schouwburg zelf zullen geluidsboxen worden geplaatst zodat de plechtigheid ook buiten gevolgd kan worden.

Biograaf
De afscheidsplechtigheid start om 12 uur en duurt ongeveer anderhalf uur en zal geleid worden door Claus' biograaf Piet Piryns en ingeleid door zijn uitgever, directeur Robbert Ammerlaan van de Bezige Bij. Tijdens de plechtigheid is er muziek van onder meer Thelonius Monk, Chet Baker en Strauss en zullen acteurs Jan Decleir, Hilde Van Mieghem, Josse De Pauw en Gilda De Bal gedichten van Claus voordragen. Cees Nooteboom, Erwin Mortier, Jef Lambrecht en Suzanne Holtzer houden toespraken. Rond 13.30 uur is het einde van de plechtigheid voorzien.

Begroeting
Tussen 14.30 uur en 16 uur kan het publiek de kist van Hugo Claus komen groeten in de hal van de schouwburg. Na de plechtigheid zal het stoffelijk overschot van Claus gecremeerd worden. Wanneer dat precies gebeurt, wordt niet bekendgemaakt. Ook de dag waarop de as van Claus voor de kust van Oostende verstrooid zal worden - dat was Claus' uitdrukkelijke wens - blijft geheim.

Hommage
Op zondag 13 april vindt in de Bourlaschouwburg nog een hommage aan Hugo Claus plaats, georganiseerd door Behoud de Begeerte en Toneelhuis.

Hugo Claus stierf op 19 maart in het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. Claus (78) leed al enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en besliste om zelf een punt achter zijn leven te zetten.

29-03-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Rivers
Johnnt Rivers
Om Memphis te beluisteren druk op de foto


.

29-03-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilla Black
Cilla Black
Om You're My World te beluisteren druk op de foto.


.
Cilla Black is een Engelse zangeres uit Liverpool die in de jaren 60 en 70, in het kielzog van stadgenoten The Beatles en Gerry and The Pacemakers, de wereld verovert. Cilla maakte evergreens als Anyone Who Had A Heart en Youre My World.
Ze zetonder haar oorspronkelijk naam Priscilla White, in de jaren 60 haar eerste stappen op de podia van Liverpool, waaronder dat van The Cavern. Producer Brian Epstein neemt haar onder zijn hoede. Later neemt hij ook de beginnende bands The Beatles en Gerry and The Pacemakers in zijn stal. Wanneer beide bands aan hun grote opmars begonnen zijn, ziet Epstein ook grote mogelijkheden voor White. Ze is de ideale girl-next-door waar Epstein nu echt al zijn visies over imago en mode op kwijt kan. Epstein verandert haar naam in Cilla Black. Samen met Beatles-producer George Martin lanceert hij haar succesvol bij pers en het grote publiek. Ze debuteert op vinyl met een Lennon/McCartney-song: Love Of The Loved. Met de opvolger Anyone Who Had A Heart bestormt ze in 1964 de Britse hitlijsten. Halverwege datzelfde jaar is de volgende single zelfs nog succesvoller. Het oorspronkelijk Italiaanse You're My World is Cilla Black op haar best. Ook daarna blijven de evergreens komen, zoals: You've Lost That Loving Feeling en It's For You.

Ze waagt onder hoede van Epstein en Martin met succes de sprong naar de Verenigde Staten. Cilla wordt net als The Beatles zorgvuldig gekoesterd door beide heren, met zeer veel succes. Na de Beatles is Cilla Black de best verkopende artiest afkomstig uit Liverpool ooit. Haar carriere krijgt met Epstein's dood in 1967 en een mislukt filmavontuur een gevoelige klap. Ze worstelt zich nog terug met hits als Surround Yourself With Sorrow en Conversations maar aan het eind van het decennium is het toch echt over met de singlesuccessen. Cilla Black blijft in de jaren daarna albums en singles uitbrengen maar werkt vooral veel voor de Britse televisie. Ze blijft echter voor het Britse volk, maar ook voor velen daarbuiten, een van de grootste Engelse artiesten ooit.


29-03-2008 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/577/large351330av1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bart Peeters denkt eraan te stoppen met presenteren. Dat zegt hij in een interview met de Nederlandse nieuwssite nu.nl. Hij zou zich meer willen toeleggen op de muziek.

"Ik ben met de gedachte aan het spelen om mijn presentatorschap bij Eén op te geven", zegt Peeters in het interview met nu.nl. "Muziek maken vind ik leuker. Als je ouder wordt en je hebt een gezin en zo, dan hoeft het niet meer per se zo druk."

Heiligschennis
In het interview verwijst Peeters naar een concert in het Amsterdamse theater Carré. "De laatste keer dat ik in Carré speelde, was heiligschennis. Ik kwam van een televisieopname. We speelden er en het was zeer gezellig, maar daarna moest ik weer snel weg want ik had de dag nadien weer televisieopnames. Dat wil ik niet meer. Ik wil het nu met rust doen."

Beperkingen van tv
Ook de beperkingen van het televisiewerk spelen Peeters blijkbaar parten. "Op tv zijn er beperkingen. Ik mag op één niet voor mijn eigen mening uitkomen: geen afwijkende smaakitems, geen politieke statements".

Haatmail
"Tijdens Eurosong zei ik over de rock-'n-rollgroep Paranoiacs: 'de zevende dag was God vermoedelijk dronken en schiep hij de Paranoiacs'. Dat was een heel flauw en ongevaarlijk grapje, maar als je dan ziet wat er aan haatmail komt van de katholieke gemeenschap, dan denk je: 'het zijn misschien twee miljoen kijkers, maar je mag ze hebben'

28-03-2008 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams gaat scheiden

Robin Williams gaat scheiden

De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/4965/large350809mo1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De echtgenote van Robin Williams heeft na 19 jaar huwelijk de echtscheiding aangevraagd. Dat verklaarde de woordvoerder van de Amerikaanse acteur, die zo het nieuws van het magazine People en de krant San Fransisco Chronicle bevestigt.

Marsha Garces diende volgens deze 2 publicaties op 21 maart in San Fransisco een aanvraag tot scheiding in. Het koppel dat trouwde in 1989 heeft 2 kinderen, een dochter van 18 jaar en een zoon van 16.

De 56-jarige Williams is één van de grote Amerikaanse komische acteurs. In 1998 won hij een Oscar voor zijn bijrol in "Good Will Hunting".

28-03-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/5776/large351396sn1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Hugh Jackman ontwerpt samen met stripauteur Marc Guggenheim de stripboekenserie 'Nowhere Man'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Wolverine
Guggenheim en de 39-jarige Jackman hebben op professioneel gebied iets gemeen. Guggenheim ontwikkelde stripverhalen over de beestachtige superheld Wolverine, die Jackman gestalte gaf in de filmreeks 'X-men'. "Ik heb zo veel plezier gehad in de stripboekenwereld met de 'X-Men'-franchise, dat ik me er nog meer in wilde verdiepen", stelt de filmster, die ook te zien was in films als 'Van Helsing' en 'The fountain'.

Verhaal
Over het verhaal van de nieuwe stripreeks wil de acteur niet veel loslaten. Distributeur Virgin laat wel weten dat het om een sciencefictionavontuur gaat, waarin de mensheid privacy heeft opgegeven voor meer veiligheid.

Film
Jackman heeft goede hoop dat zijn stripboek in de toekomst ook op het witte doek te bewonderen is. Het vierde deel van de 'X-men'-films, 'Wolverine', met Jackman in de hoofdrol, draait vanaf april volgend jaar in de Belgische bioscopen.

28-03-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor te blote Pussycat Dolls

Boete voor te blote Pussycat Dolls

Om Beep te bekijken druk op de foto.

.

28-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geniet nog van seks met haar man

Madonna geniet nog van seks met haar man

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/1849/large350089ja8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna wil de geruchten over haar kwakkelende huwelijk de kop indrukken en beweert dat ze nog altijd een opwindend seksleven heeft met haar man Guy Ritchie. Ze is intussen al zeven jaar gehuwd met de cineast. "Het is niet omdat ik al drie kinderen heb en gehuwd ben dat ik geen opwindend seksleven meer heb", aldus Madonna in een interview met het blad OK!

Samen in Londen
Madonna ontkent de roddels over huwelijksproblemen. "Ik ben echt blij dat ik kan melden dat Madonna nog steeds gelukkig getrouwd is", aldus haar woordvoerster Liz Rosenberg. "Ze stellen het prima en zijn opnieuw samen in Londen. Het klopt dat Madonna en Ritchie een tijdje niet samen waren maar dat was om louter professionele redenen. Madonna was in de VS om er haar album te promoten en Ritchie werkte in Engeland aan een film en een commercial voor Nike", besluit Rosenberg.

27-03-2008 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Om Candy Men te bekijken druk op de foto

.
Christina Aguilera voelt zich geweldig sexy in haar lichaam, ook al sleurt ze nog wat overgewicht mee. De zangeres van 'Dirrty' werd in januari mama van Max Liron. "Ook mijn man is nu dol op mijn lichaam en dan vooral op mijn groter geworden borsten", aldus Aguilera.

"Ik weeg nog wat te zwaar maar ik werk eraan in de fintness. Ik boks en doe aan krachttraining, ik wil weer helemaal topfit zijn voor ik aan een nieuw album begin." Het is niet omdat ze nu moeder geworden is dat ze minder sexy wil optreden. "Absoluut niet. Ik ga zeker niet van stijl veranderen", belooft Aguilera.

27-03-2008 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Om Livin On A Prayer te bekijken druk op de foto


.
Gitarist Richie Sambora (48) van de populaire Amerikaanse hardrockband Bon Jovi is in het Californische Laguna Beach na een slakkengangetje met zijn Hummer-auto, die ook drie passagiers vervoerde, door de politie opgepakt. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People testte hij positief op alcohol en werd hij door de politie meegenomen.

Na het betalen van een borgsom kwam hij enkele uren later weer vrij. Begin mei moet Sambora voor de rechter verschijnen. Afgelopen zomer heeft de gitarist deelgenomen aan een ontwenningskuur. "Ik dronk te veel en wilde mijn leven weer op de sporen krijgen", zei hij na zijn ontslag uit de ontwenningskliniek

27-03-2008 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

De afbeelding “http://img441.imageshack.us/img441/4041/artlarge350380qm0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op zaterdag 29 maart vindt in de Antwerpse Bourlaschouwburg de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus plaats. Er zijn die dag toespraken van schrijvers Cees Nooteboom en Erwin Mortier, journalist Jef Lambrecht en redactrice Suzanne Holtzer.

De acteurs Jan Decleir, Hilde Van Mieghem, Gilda De Bal en Josse De Pauw lezen gedichten van Hugo Claus voor. Tussendoor is er klassieke muziek.

De plechtigheid wordt geleid door journalist Piet Piryns, een goede vriend van de overleden schrijver. Robert Ammerlaan, directeur van uitgeverij De Bezige Bij, leidt de herdenking in.

De plechtigheid is er in de eerste plaats voor genodigden. Het grote publiek wordt toegelaten zolang er plaatsen beschikbaar zijn. De deuren gaan open om 11 uur. Tussen 14.30 uur en 16 uur kan de kist met het stoffelijk overschot worden gegroet in de hal van het gebouw.

Het afscheid wordt zowel in Vlaanderen (Canvas en Radio 1) als in Nederland (NOS) rechtstreeks uitgezonden. Op zondag 13 april is er in de Bourlaschouwburg een hommage aan de overleden schrijver. Tickets kunnen worden gereserveerd op 03 224 88 44

27-03-2008 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priscilla Presley heeft Nederlandse danspartner

Priscilla Presley heeft Nederlandse danspartner

De afbeelding “http://img187.imageshack.us/img187/1701/cnnpriscilla20030211sw6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Priscilla Presley en haar Nederlandse danspartner Louis van Amstel gooien hoge ogen in de Amerikaanse tv-show Dancing with the Stars. De 62-jarige ex-vrouw van Elvis Presley ontving een staande ovatie voor haar uitvoering van de mambo. Van Amstel liet op zijn website weten trots te zijn op Priscilla. "Ik ben zeer onder de indruk van haar moed, atletisch vermogen en doorzettingsvermogen."

Derde plaats
De jury beloonde het koppel met 45 van de maximaal zestig te behalen punten. Priscilla en Louis eindigde op derde plaats van de twaalf koppels in de tweede aflevering van het zesde seizoen van het tv-programma.

Wereldkampioen ballroom
De 35-jarige Van Amstel was al eerder te zien in de Amerikaanse afvalrace voor de sterren. Dit is het vierde seizoen waarin de Nederlandse danser en choreograaf te zien is. De in Amsterdam geboren en getogen Van Amstel verhuisde in 2000 naar Amerika, nadat hij verschillende wereldkampioenstitels op het gebied van 'ballroom dance' had veroverd.

Blije Priscilla
Priscilla is dolblij met haar danspartner. "Hij haalt het beste in mij naar boven. Ik houd van dansen, maar ik dans beter door zijn choreografie", zei ze dinsdag in een interview tijdens de liveshow van Dancing with the Stars op de Amerikaanse tv-zender ABC. "Hij zorgt voor de uitdaging. Hij duwt mij in de juiste richting."

27-03-2008 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manfred Mann
Manfred Mannµ
Om Do Wah Diddy Diddy


Manfred Mann was een Britse ("blanke") Rhythm & Blues (R&B) band uit de zestiger jaren genoemd naar de keyboardspeler die als werkelijke naam Manfred "Mike" Lubowitz had (geboren in Zuid-Afrika, 21 oktober 1940)..

Manfred vormde zijn eerste band in 1962 samen met Mike Hugg, The Mann Hugg Blues Brothers, maar beiden bleven op de achtergrond tijdens optredens. Hun manager weet een contract los te peuteren bij Decca; echter na een week liet Decca het afweten; ze zagen er geen brood in. Daarna werd het geprobeerd bij EMI en daar hadden ze meer succes. Eerst moest echter nog een zanger gevonden worden; de zanger en ster van de band in de vroege jaren werd/was Paul Jones, later een succesvol acteur.

De groep begon haar carrière met optredens in de Studio 51 in de Great Newport Street in Londen, in dezelfde periode als ook de Rolling Stones -nog steeds zonder platencontract- aldaar covers van Chuck Berry en Bo Diddley kwamen spelen.

Driemaal is scheepsrecht, en ook voor Manfred Mann: hun derde single 5-4-3-2-1 betekende voor de groep de doorbraak. Het bewuste liedje werd zelfs een tijd het kenwijsje van Ready Steady Go, een zéér populair Brits TV programma gewijd aan rock- en popmuziek.

De groep had -ondanks de suprematie van de Beatles- een aantal nummer-1-hits in het Verenigd Koninkrijk, waaronder een coverversie van Do Wah Diddy Diddy van The Exciters en met het lied Pretty Flamingo.

Toen Jones de band in 1966 verliet, op het hoogtepunt van hun roem, werd Mike D'Abo de nieuwe zanger. Met hem bleef de band aan de top en hadden ze opnieuw een aantal grote hits waaronder Bob Dylans lied Mighty Quinn (1968). In het jaar daarop gingen ze uit elkaar.

Na het uiteenvallen van de groep is Mann reclamejingles gaan schrijven en vormde hij samen met Mike Hugg een nieuwe band, Manfred Mann's Chapter Three, die na twee albums in 1970 alweer werd opgeheven.

Hierna formeerde hij, met meer succes, Manfred Mann's Earth Band, dat onder meer een grote internationale hit had met Bruce Springsteens Blinded by the light.


27-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lohan woest om sekstape op internet

Lohan woest om sekstape op internet

De afbeelding “http://img267.imageshack.us/img267/6342/large349096nc5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan heeft via telefoon haar ex-vriendje Calum Best de huid vol gescholden. De actrice pikte het niet dat de zoon van de overleden voetballegende, George Best, het filmpje van hun stoeipartij doorstuurde naar een vriend. Uiteraard belandde het op het internet.

Paris Hilton
De beelden werden gemaakt met de gsm van playboy Best. Een bekende van Lohan hoorde haar schreeuwen aan de telefoon. "Ik kan maar niet geloven dat je me ooit zoiets "fucking" zou aandoen. Ik had beter naar iedereen geluisterd en had je nooit mogen vertrouwen", aldus Lohan. Goed gelanceerd, ging ze door op haar elan. "Iedereeen heeft het nu gezien, het staat op internet, waarom heb je dit "fucking" gedaan?!" Hoe erg ook voor Lohan, ze heeft nu tenminste een gedeeld gespreksonderwerp met haar boezemvriendin Paris Hilton.

Er verschenen al een aantal gefilmde bedpartijtjes van de blondine op het internet, schrijft de Britse tabloid The Sun.

26-03-2008 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neparts takelde Priscilla Presley toe

Neparts takelde Priscilla Presley toe

De afbeelding “http://img297.imageshack.us/img297/7893/larrykingpriscillapresldj4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Priscilla Presley is het slachtoffer geworden van een neparts, die haar injecteerde met silliconen bedoeld voor de auto-industrie. Behalve de vrouw van Elvis zijn ook de gezichten van Diane Richie en Shawn King, de vrouw van Larry King, helemaal verpest.

Bulten en gaten
De injecties met rotzooi zorgden bij sommigen van Daniel Serrano´s patiënten voor bulten, verlammingsverschijnselen en gaten, schrijft De Telegraaf. Shawn King kon nauwelijks meer praten of drinken door een grote bult op haar lip.

Nepdokter uitleveren
De nepdokter is inmiddels aangeklaagd voor het smokkelen en gebruiken van niet-goedgekeurde medicijnen. Er wordt nu bekeken of de man van Argentijnse origine kan worden uitgeleverd. Priscilla, Diane en Shawn zijn op dit moment onder behandeling om de schade te beperken.

26-03-2008 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart lanceert kledinglijn

Rod Stewart lanceert kledinglijn

De afbeelding “http://img181.imageshack.us/img181/9548/large349499ri7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Schot pakt uit met een eigen kledinglijn. De zanger van de wereldhit 'Maggie May' brengt t-shirts en broeken aan de man. Op een aantal kledingstukken staan flarden tekst van hits. Stewart die gehuwd is met model Penny Lancaster staat bekend om zijn goeie smaak en flamboyante outfits.

De vader van zeven kinderen is niet de eerste van de familie met een eigen kledinglijn. Zijn dochter Kimberly brengt haar eigen spullen op de markt onder de naam 'Pinky Star Fish'.

26-03-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Tura
Will Tura
Om draai dan 79 72 04 te beluisteren druk op onderstaande foto.


Will Tura scoorde zijn eerste hit in 1963 met Eenzaam zonder jou. Vele hits volgden, van kleinkunst en chanson tot vrolijke Nederlandse pop van "Sinatra-achtige dingen" tot gospel, rock-'n-roll en country en zelfs een streepje rap.

In 1984, maakte hij een tribuutalbum aan Elvis Presley en in 1992 maakte hij het West-Vlaams rapnummer "Moa vent toch". Hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste Tura in Symfonie waar hij zong met een symfonieorkest.

In 1990 brachten verschillende Vlaamse rockartiesten het album Turalura uit, met allemaal covers van Tura-songs.

In 1993 zong Will Tura het lied "Hoop doet leven" op de begrafenis van Koning Boudewijn. In 2001 werd hij door Koning Albert II geridderd.

Wil Tura bleef componeren en albums uitbrengen. Zijn concerten trokken na al die jaren nog steeds volle zalen. In 2002 maakte Tura zijn "mooiste droom" waar, hij nam in Londen een album op met de London Philharmonic Orchestra. Alle nummers waren door Tura zelf gecomponeerd.

In 2005 vierden de Vlaamse media uitgebreid de 65ste verjaardag van Will Tura, onder andere met de cd Viva Tura.

In 2007 viert Tura zijn vijftigjarige carrière. Hij doet dat met twee symfonische concerten met het Vlaams Radio Orkest in Vorst Nationaal. In 2006 was het album "Dank U, Vlaanderen" al verschenen, waarop hij een aantal van zijn bekende nummers en andere Vlaamse klassiekers opnieuw opneemt met het VRO.

Medio 2007 raakte bekend dat Will Tura de gouden erepenning van het Vlaams Parlement voor het genre lichte Vlaamse muziek krijgt toegewezen.

 • In 2005 werd hij genomineerd voor de titel De Grootste Belg, maar eindigde op nr. 46 buiten de officiële nominatielijst.
 • Zijn nummer "Ik mis je zo" won in 2007 de wedstrijd Zo is er maar één op één. Het lied werd gebracht door Udo.
.

26-03-2008 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde Beatle' Neil Aspinall overleden

Vijfde Beatle' Neil Aspinall overleden

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/9947/large348874no0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Neil Aspinall is overleden. De man die bekend stond als 'de vijfde Beatle' overleed maandag op 66-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van longkanker. Aspinall was een jeugdvriend van Paul McCartney en George Harrison en was vanaf het begin betrokken bij The Beatles. Hij was onder meer road manager en persoonlijk assistent van de Fab Four. Vorig jaar stapte hij na veertig jaar op als hoofd van Apple Corps, het bedrijf dat de belangen van de band behartigt.

Apple Corps
De dood van Aspinall werd vanmiddag bekendgemaakt via Apple Corps, dat mede namens de nog levende Beatles McCartney en Ringo Starr een verklaring naar buiten bracht. "Al zijn vrienden en geliefden zullen hem intens missen, maar behouden dierbare herinneringen aan een fantastische man."

McCartney
Volgens de Britse krant The Daily Mail vloog Paul McCartney dit weekend nog naar New York om zijn oude vriend te bezoeken. Aspinall was onlangs vanuit zijn huis in Londen naar een kliniek in de Amerikaanse stad gebracht voor behandeling. Het is onbekend of McCartney bij Aspinall was toen deze overleed.

25-03-2008 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B.B. King koopt club in Indianola

B.B. King koopt club in Indianola

Om blues boys tune te bekijken druk op de foto

.
B.B. King is de trotse eigenaar geworden van een club in zijn woonplaats Indianola in de Amerikaanse staat Mississippi. De 82-jarige bluesgitarist heeft meerdere malen opgetreden in Club Ebony. Ook artiesten als Count Basie, Ray Charles, James Brown en Ike Turner stonden op het podium van het in 1945 opgerichte etablissement.

Al drie clubs
King, die voluit Riley B. King heet, is al eigenaar van drie clubs in Nashville, Orlando en Memphis, die naar hem zijn vernoemd. Het is onbekend of Club Ebony ook wordt omgedoopt tot een B.B. King Blues Club.

25-03-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.René Froger werkt aan tweede Nederlandstalige album

René Froger werkt aan tweede Nederlandstalige album

Om bloed zweet en tranen te bekijken druk op de foto.René Froger werkt momenteel aan zijn tweede Nederlandstalige album. Dat vertelt de 47-jarige zanger maandag in De Telegraaf. "We hebben nu drie liedjes klaar."

'Alles kan een mens gelukkig maken'
Eind november bracht Froger, die in 1989 samen met Het Goede Doel een grote hit scoorde met 'Alles kan een mens gelukkig maken', zijn eerste Nederlandstalige album uit: 'Doe maar gewoon'. Voor dit album werkte hij samen met tekstschrijver Emile Hartkamp, die ook met Frans Bauer en Marianne Weber werkt en Froger wederom bijstaat voor zijn nieuwe cd.

Zelf teksten schrijven
Nu hij Nederlandstalig zingt, heeft de zanger echter ook het zelf schrijven van teksten ontdekt. Zijn nieuwe single 'Jij moet verder', die begin februari uitkwam, is bijvoorbeeld van zijn hand. "Vroeger maakte ik ook wel nummers", vertelt hij. "Maar die durfde ik dan niet uit mijn zak te halen als ik eenmaal in de studio was. Die schaamte ben ik voorbij." Wanneer het nieuwe album van Froger uitkomt, is nog niet bekend..

25-03-2008 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue opnieuw gesignaleerd met 'ex'

Kylie Minogue opnieuw gesignaleerd met 'ex'

Om  in My Arms te bekijken druk op de foto.


Kylie Minogue is opnieuw gesignaleerd met regisseur Alexander Dahm. Volgens hardnekkige geruchten bloeide er tussen de twee vorig jaar iets moois, maar zelf hebben ze een romance altijd ontkend, meldt de Telegraaf. Dahm werd in die periode wel verlaten door zijn zwangere vrouw. Het duo is nu dus opnieuw gesignaleerd, en volgens een getuigen hadden Kylie en Dahm het samen prima naar hun zin..

25-03-2008 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys
The Beach Boys
Om I Get Around te beluisteren druk op onderstaande foto.


The Beach Boys was een Amerikaanse band die in 1961 werd opgericht door de broers Brian Wilson, Dennis Wilson en Carl Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine.

Met harde hand aangespoord door vader en manager Murry Wilson, zelf een weinig succesvolle liedjesschrijver, maakten de jongens muziek in de stijl van The Four Freshmen, waarbij harmonieuze zang de hoofdrol speelde. De single Surfin' uit 1961 werd een hit en was typerend voor de richting die de band de eerstvolgende jaren zou volgen: een combinatie van surfmuziek, een stijl die tot dan toe vooral instrumentaal was geweest, en teksten over surfen, auto's en meisjes. In hoog tempo werden singles en albums uitgebracht. Al Jardine zegt hierover: "The Beach Boys zelf waren onze grootste concurrenten".

Leider van de band was Brian Wilson, die ook de meeste liedjes schreef en die vooral vanaf de derde lp ook een begenadigd producer bleek te zijn. Eind 1964 besloot de verlegen Brian om niet langer live op te treden en zich meer op het schrijven van nummers en het produceren te richten. Zijn vervanger in de liveband was Bruce Johnston. Murry Wilson werd ontslagen, waarmee de artistieke vrijheid voor Brian compleet werd. Naarmate hij de mogelijkheden van de studio meer ontdekte schreef hij complexere muziek, die hij liet spelen door de beste studiomuzikanten. De andere leden van de groep voegden later de vocalen toe
Toen in 1965 The Beatles het album Rubber Soul uitbrachten was dit voor Brian de inspiratie voor Pet Sounds, dat in 1966 verscheen en onlangs door het tijdschrift "Rolling Stone Magazine" werd uitgeroepen tot op-twee-na-beste album ooit. Dit album, dat voor die tijd voor popmuziek ongekend complexe muziek en persoonlijke teksten bevatte, werd ontvangen met lovende recensies maar verkocht in Amerika slechter dan de vorige albums. In Europa nam de populariteit van The Beach Boys er echter flink door toe, en voor het eerst hadden The Beatles serieuze concurrentie in de hitparades. De latere single Good Vibrations, waarvan de opnames zes maanden duurden in zes verschillende studio's, werd een grote hit.

Aangemoedigd door dit succes vatte Brian het plan op voor een album dat Pet Sounds in alle opzichten zou overtreffen. Samen met tekstschrijver Van Dyke Parks en een keur aan sessiemuzikanten werkte Brian in de studio aan dit album, Smile geheten, terwijl de band op tournee was. Uren aan muziek werden opgenomen maar slechts weinig nummers werden echt afgemaakt. De negatieve reacties van de andere Beach Boys op de teksten van Van Dyke Parks en de ongekend complexe muziek maakten dat Brian de zin in het project verloor. Wanneer in 1967 The Beatles hun album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band uitbrachten, nota bene geïnspireerd door Pet Sounds, betekende dit de definitieve nekslag. Smile werd officieel afgelast en Brian raakte in een zware depressie.

Als surrogaat voor Smile verscheen Smiley Smile, dat een aantal Smile-nummers bevatte. De opvolger Wild Honey heeft een heel afwijkend, ongepolijst geluid doordat Brian zich als producer terugtrok en bevat zelfs een aantal pure soulnummers. Vanaf Friends uit 1968 traden de andere leden van de band meer op de voorgrond en bleken, met uitzondering van Mike Love, allen goede songschrijvers te zijn. Hoewel het niveau van Pet Sounds nooit meer gehaald werd wist de band ook met een minimale betrokkenheid van Brian Wilson nog goede albums te maken, weliswaar mede door het afmaken van nummers van Smile. 20/20 is een verzameling singles en overgebleven nummers, waaronder Cabinessence, dat bedoeld was als een van de hoekstenen van Smile. Ook bevat dit album het nummer Never Learn Not to Love waaraan Dennis Wilson zijn naam verbond maar dat in werkelijkheid geschreven was door zijn vriend Charles Manson.

De band maakte een kortstondige artistieke heropleving door nadat ex-journalist Jack Rieley manager van de band werd. Sunflower uit 1970 profiteerde van sterke composities van alle leden, maar werd desondanks het slechts verkopende album sinds de oprichting van de band. Het album Surf's Up uit 1971 wordt tegenwoordig als een hoogtepunt in het oeuvre van The Beach Boys beschouwd, niet alleen vanwege het voor Smile bedoelde titelnummer maar zeker ook door nummers als Long Promised Road, geschreven door Carl Wilson, en Disney Girls van Bruce Johnston. Het door Rieley aangemeten nieuwe imago werpt zijn vruchten af en de band is weer "hip" in de Verenigde Staten.

Bruce Johnston verlaat de band in 1972 uit onvrede over de rol van Rieley. Ten tijde van de albums Carl and the Passions, So Tough (1972) en Holland (1973) maakten twee zwarte Zuid-Afrikanen, Ricky Fataar en Blondie Chaplin, deel uit van de band, die daardoor aan dynamiek won. Deze bezetting maakte vooral tijdens optredens grote indruk. Het grote commerciële succes van het compilatiealbum Endless Summer zou in 1974 echter de artistieke teloorgang van de band inluiden. Manager Jack Rieley werd ontslagen en vervangen door Mike Loves broer, Steve, die een terugkeer naar de surfsound voortstond. Fataar en Chaplin verlieten de band; Fataar dook later op als lid van The Rutles, een persiflage op The Beatles.

Vanaf 1976 ging het met de band verder bergafwaarts, ondanks of misschien juist dankzij de terugkeer van Brian, die kortstondig onder therapeutische begeleiding stond van Eugene Landy. Met veel bombarie, de 'Brian's Back' campagne, werd Brians terugkeer in de band aangekondigd. Brian kon de hoge verwachtingen echter niet waarmaken. Echt goede albums werden er daarna niet meer gemaakt, en het enige artistieke hoogtepunt uit deze periode is Dennis Wilsons soloalbum Pacific Ocean Blue. Dennis Wilson verdronk in 1983, voordat zijn tweede album Bamboo af was. Brian Wilson raakte in de ban van de omstreden psychiater Eugene Landy, die in 1982 opnieuw werd benaderd om Brian te helpen. Landy zou echter diens hele leven gaan beheersen. In 1988 verscheen Brian Wilsons eerste solo-album, waar Landy als medesongschrijver aan mee zou hebben gewerkt. Een dieptepunt was verder de rechtszaak die Mike Love aanspande tegen Brian Wilson over achterstallige auteursrechtenvergoedingen.

Het allerlaatste Beach Boys-album zou Stars and Stripes, Vol. 1 uit 1996 worden, waarop oude successen werden gezongen door beroemde countryzangers en de Beach Boys alleen de achtergrondvocalen verzorgden. Carl Wilsons overlijden aan kanker in 1998 betekende het definitieve einde voor de groep. Mike Love (met de in 1979 terugggekeerde Bruce Johnston) en Al Jardine touren tegenwoordig elk met een eigen band waarmee ze vooral oude successen ten gehore blijven brengen. Brian Wilson werkt sinds 1988 solo. Gesteund door zijn begeleidingsband, met daarin onder andere de leden van de Wondermints, werd Smile alsnog afgemaakt. Tijdens een succesvolle Europese tournee in 2004 werd Smile integraal live opgevoerd. Eind dat jaar verscheen het album ook op cd.


.

25-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss trotse bezitter van Londense taxi

Kate Moss trotse bezitter van Londense taxi.

De afbeelding “http://img237.imageshack.us/img237/1545/missmossoe5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kate Moss heeft zichzelf een nieuwe auto cadeau gedaan. Het topmodel bestuurt sinds deze week een originele 'black cab', zo meldt de Britse krant Daily Mail. De 34-jarige Moss heeft haar eerste ritje inmiddels achter de rug.

De blondine kroop achter het stuur om haar vriendinnen van een pub naar haar huis te rijden. "Kate was helemaal in haar nopjes", vertelt een getuige. "Bij vertrek tikte ze op de ramen van het café om de rest van haar vrienden haar nieuwe vervoersmiddel te laten zien."

Moss is niet de enige particulier met een eigen taxi, die zo'n 44 duizend euro kost. Steeds meer sterren zouden een eigen taxi kopen om daarmee onopvallend door de Britse hoofdstad te kunnen manoeuvreren.

Vijf jaar geleden liet Arnold Schwarzenegger een 'black cab' verschepen naar Californië. De overleden regisseur Stanley Kubrick speelde ook regelmatig voor 'cabbie', net als de Britse acteur Stephen Fry, die er eentje kocht om parkeerbonnen te ontlopen. "Ik parkeer mijn taxi soms de hele dag op een standplaats en niemand heeft het ooit opgemerkt", vertelde hij onlangs.

24-03-2008 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dionne Warwick
Dionna Warwick
Om Anyone Who Had A Dream te beluisteren druk op de foto


Dionne Warwick, geboren als Marie Dionne Warrick (East Orange (New Jersey), 12 december 1940) is een Amerikaans zangeres. Ze is vooral bekend door haar werk met de songwriters en producers Burt Bacharach en Hal David.

Dionne Warwick werd in 1940 geboren in East Orange (New Jersey). Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader is Mansel Warrick, die gospelplaten promootte voor Chess Records, en haar moeder is Lee Drinkard, die manager was van het gospelgroepje van haar broers en zus, de Drinkard Singers. Die zus, Dionnes tante, is Emily Drinkard, beter bekend als Cissy Houston, de moeder van Whitney Houston. Samen met haar tante en haar zusje Dee Dee Warwick begon ze een zanggroepje, the Gospelaires genaamd.

Toen the Gospelaires meewerkten aan de opnames voor een nummer van the Drifters, kwam de songwriter van het nummer, Burt Bacharach, luisteren. Hier ontdekte hij Dionne en nodigde haar uit om enkele demo's in te zingen. Haar eerste single, "Don't make me over", kwam uit in 1962 op het label Scepter Records. Op deze single stond haar naam verkeerd gespeld, "Warwick" in plaats van "Warrick". Ze besloot deze naam aan te houden. Ook haar zusje Dee Dee zou later de nieuwe spelling gaan gebruiken. Deze single was in Amerika een groot succes. Omdat haar nummers meteen werden gecoverd door artiesten als Cilla Black en Dusty Springfield, lukte het haar niet om de Britse markt te veroveren. Dit lukte haar pas met "Anyone who had a heart" uit 1964, gevolgd door "Walk on by". Later dat jaar brak de Britse invasie uit. Warwick was één van de weinige artiesten die de Britse invasie goed had doorstaan en nog steeds succesvol singles en lp's wist uit te brengen.

In 1967 kwam "(Theme From) Valley of the Dolls" uit, de eerste single die niet was geschreven door David en Bacharach. De B-kant, "I Say a Little Prayer", was wel van hun hand. De single en de daaropvolgende lp waren een groot succes in meerdere hitlijsten. Ook de daaropvolgende singles, als "Do You Know the Way to San José", "This Girl's in Love With You" en "I'll Never Fall in Love Again", waren grote successen. Ze kreeg zowel in 1968 als in 1970 een Grammy.

Van 1971 tot 1975 bracht ze platen uit onder de naam Dionne Warwicke en vertrok ze naar Warner Bros. Pictures. In 1973 gingen David en Bacharach uit elkaar, waardoor Dionne zonder haar tekstschrijvers zat en haar carrière een dip opliep.

In 1979 tekende ze bij Arista Records en bracht weer een succesvolle single uit, "I'll Never Love This Way Again", geschreven door Barry Manilow. Het bijbehorende album, Dionne, was haar eerste platina album. Voor het album kreeg ze haar derde Grammy. In 1982 werkte ze samen met the Bee Gees voor het album "Heartbreaker". De titeltrack werd een wereldwijde hit, evenals "All the love in the world".

In 1985 verzamelde ze Bacharach, Elton John, Stevie Wonder en Gladys Knight om de single "That's What Friends Are For" uit te brengen. De opbrengsten van deze single zijn gegaan naar aidsonderzoek. Ook dit nummer werd een wereldwijde hit en bereikte in een aantal landen, waaronder Amerika, de nummer-één-positie.

De daaropvolgende jaren bracht ze slechts enkele middelmatig verkopende albums uit, en geen hitsingles.

.

24-03-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Cattrall verrukt over nieuwe rol als stoeipoes

Kim Cattrall verrukt over nieuwe rol als stoeipoes

De afbeelding “http://img177.imageshack.us/img177/4637/large348641fi8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Kim Cattrall is bijzonder blij dat ze in de 'Sex and the City'-film opnieuw gestalte mag geven aan stoeipoes Samantha.

Slechte periode
"Het was precies wat ik nodig had," zei de 51-jarige Cattrall. Ze had namelijk geen goed gevoel over het einde van de tv-serie, schrijft de Telegraaf. "Dat was voor mij een vreselijke tijd. Mijn rol stopte, bij mijn vader werd dementie geconstateerd en ik ging door een scheiding."

Terug gelukkig
Vier jaar later is Kim weer helemaal gelukkig. "Ik mag Samantha opnieuw spelen en ik heb in het echte leven een geweldige nieuwe vriend." De film verschijnt waarschijnlijk in mei in Amerika.

24-03-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Pasen
Witte Pasen
De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/6457/sno63hco3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Er heerst onrust bij Paashazen
zijn allemaal al vroeg uit bed
het gaat vriezen met de Pasen
halen hun schaatsen uit het vet
 
moeder Haas zit druk te breien
alle Haasjes krijgen wanten
als ze straks gaan sleetjerijen
zijn ze warm aan onderkanten
 
vader Haas schuurt aan het sleetje
onder en boven lekker glad
geen splinters in hazereetje
dat past niet op het hazenpad
 
zoontje Haas zoekt naar zijn snowboard
want het is al lang geleden
maar heeft de weerman ook gehoord
stuift met Pasen naar beneden
 
dochter Haas staat voor de kleerkast
wat moet ze met de Pasen aan..
dat ski-jack dat ze niet meer past
en zou die trui haar nog wel staan
 
het is een drukte en gedoe
moeder Haas denkt aan erwtensoep
en vader Haas is nu al moe
denkt: witte Pasen geeft zo'n troep
 
natte sneeuw dat wordt dus kleien
al is het sleetje nog zo glad
toch zal het niet lekker glijen
ik ben de Pasen nu al zat
 
het is niets voor ons Paashazen
we willen rennen in het groen
maar we krijgen witte Pasen
ik zal de kachel maar aandoen.

24-03-2008 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Animals
The Animals
Om The House Of The Rising Sun te beluisteren druk op de foto.

.

The Animals was de naam van een Engelse groep, die deel uitmaakte van de Britse beat-explosie van begin jaren zestig.

The Animals beschouwden zichzelf als rhythm and bluesgroep. Hun eerste single, Baby let me take you home, kwam op 16 april 1964 uit, maar geraakte in Engeland niet verder dan de 21ste plaats. Twee maanden later volgde hun bewerking van de traditional House of the rising sun en daarmee stootten ze direct door naar de eerste plaats, ook in de Verenigde Staten. Het nummer viel op door het karakteristieke gitaarintro en door het feit dat het nummer maar liefst zes minuten duurde. De opvolgers I'm crying, het Nina Simone-nummer Don't let me be misunderstood en Sam Cookes Bring it on home to me deden het iets minder goed, maar de groep uit Newcastle had wel haar naam definitief gevestigd.

De blikvanger van The Animals was Eric Burdon, een klein mannetje met een gigantische stem, maar het muzikale genie achter de groep was onmiskenbaar Alan Price. Price vormde in 1961 samen met bassist Chas Chandler, drummer John Steel en gitarist Hilton Valentine The Alan Price Rhythm and Blues Combo. Toen een jaar later Eric Burdon er als zanger bijkwam, veranderde men de naam in The Animals. De uitzonderlijke stem van Burdon plaatste hem al snel op de voorgrond en mede daarom verliet Price in de zomer van 1965 de groep. Met zijn nieuwe formatie, 'The Alan Price Set', scoorde hij grote hits als I Put A Spell on You (1966), het Randy Newman-nummer Simon Smith & His Amazing Dancing Bear (1967) en Don't Stop The Carnival (1968).

Menigeen dacht dat met het vertrek van Price een einde zou aan komen de successen van The Animals, maar ook met de vervanger Dave Rowberry bleven de hits komen: We've gotta get out of this place en It's my life stonden wekenlang in de top tien. In 1966 werd drummer John Steel vervangen door Barry Jenkins, maar belangrijker is dat de groep verhuisde naar de Verenigde Staten. Met name Eric Burdon was in dit land zo populair dat hij spoedig besloot zichzelf meer op de voorgrond te plaatsen. In juni 1966 brachten The Animals nog Don't bring me down uit, maar daarna ging alleen Burdon verder, eerst als Eric Burdon and the Animals, in 1968 als the New Animals en twee jaar later als Eric Burdon and War. Zijn When I was young (juni 1967) was een wereldhit en ook de opvolgers Good Times, San Franciscan nights en Ring of fire haalden de charts, maar echte knallers kwamen er nooit meer voor Burdon. Hij was onmiskenbaar een fenomenale zanger, maar in zijn eentje miste hij blijkbaar dat "iets" wat hem met The Animals wel in het centrum van de aandacht bracht. Van de uiteengevallen groep is bassist Chas Chandler nog het vermelden waard. Hij is de man die de in Amerika genegeerde Jimi Hendrix naar Engeland haalde en van hem een wereldster maakte. Producer/manager Chas Chandler bracht later nog groepen als Soft Machine en Slade. Chandler overleed in 1996.


24-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor jou
Alleen voor jou
De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/8171/aniston301024x768ba5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-03-2008 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles willen release oude opnamen voorkomen

Beatles willen release oude opnamen voorkomen

Om de Beatles in Nederland te bekijken druk op de foto.


De Beatles willen voorkomen dat oude opnamen van de band worden uitgebracht. Apple Corps, het bedrijf dat de belangen van de band behartigt, heeft daarom het Amerikaanse Fuego Entertainment aangeklaagd.

Star Club in Hamburg
Het gaat om opnamen uit 1962 die zouden zijn gemaakt tijdens een optreden in de Star Club in het Duitse Hamburg. Er zouden onder meer acht nummers bij zitten die nooit eerder zijn uitgebracht, waaronder 'Lovesick blues' van Hank Williams gezongen door Paul McCartney.

Illegale opnames
Apple Corps beweert dat de opnamen destijds illegaal zijn gemaakt en dat de slechte kwaliteit van het materiaal afbreuk kan doen aan het imago van de Beatles. Volgens Fuego Entertainment zijn de nummers echter met instemming van de bandleden opgenomen.

Fuego Entertainment wil de muziek uitbrengen onder de naam 'Jammin' with the Beatles and friends, Star Club, Hamburg, 1962'. Hoe het bedrijf aan de bandjes komt, is niet bekend..

23-03-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SF-schrijver Arthur Clarke begraven in Colombo

SF-schrijver Arthur Clarke begraven in Colombo

De afbeelding “http://image.guardian.co.uk/sys-images/Books/Pix/pictures/2008/03/19/arthurcclarke460.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse sciencefictionschrijver Arthur C. Clarke is vandaag begraven in zijn woonplaats, de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo. De auteur, die vorige week op 90-jarige leeftijd overleed, werd tijdens de korte ceremonie herdacht als iemand "die nooit volwassen is geworden en nooit stopte met groeien".

Graftekst
Diezelfde tekst komt, conform de wens van de schrijver, ook op zijn grafsteen te staan. Dat maakte Tamara Ekanayake, de dochter van de beste vriend en zakenpartner van de schrijver, Hector Ekanayake, bekend.

'2001: A Space Odyssey'
Naast de familie Ekanayake, met wie Clarke een huis in Colombo deelde en die hij omschreef als zijn "geadopteerde familie", waren onder anderen zijn broer Fred en andere Britse familieleden aanwezig bij de begrafenis.

Samen met regisseur Stanley Kubrick schreef Clarke het scenario voor de film '2001: A Space Odyssey', waarvoor ze een Oscarnominatie kregen. Daarnaast schreef hij meer dan honderd boeken.

23-03-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey Show aangeklaagd om stoelincident

Oprah Winfrey Show aangeklaagd om stoelincident

De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/4301/oprahwinfrey2004lv6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een Amerikaanse vrouw heeft de Oprah Winfrey Show aangeklaagd. Ze eist een schadevergoeding van ruim 32.000 euro omdat ze gewond zou zijn geraakt toen het publiek zich naar een zitplaats haastte voor aanvang van de talkshow.

De vrouw zou "ernstige en blijvende verwondingen" hebben overgehouden aan het incident op 5 december waarbij ze in de chaos van een trap werd geduwd. Ze beweert dat de medewerkers van de Harp Studios, waar het programma wordt opgenomen, het publiek niet onder controle hadden.

23-03-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eredoctoraat voor Quincy Jones

Eredoctoraat voor Quincy Jones

Om ai no corrida te bekijken sruk op de foto


Quincy Jones krijgt een eredoctoraat van de University of Washington. De Amerikaanse producer en jazzmuzikant wordt op 14 juni geëerd op de universiteit, waar hij ook een toespraak zal houden.

Van Ray Charles tot Michael Jackson en Bono
De 75-jarige Jones begon in de jaren vijftig als trompettist en producer. Hij werkte als producer en arrangeur met onder anderen Ray Charles, Duke Ellington, Frank Sinatra, Aretha Franklin en Bono. Een van zijn grootste successen is de productie van 'Thriller' van Michael Jackson in 1982. Met meer dan 104 miljoen verkochte exemplaren is dat het best verkochte album in de geschiedenis.

Jones kreeg tijdens zijn loopbaan een recordaantal van 76 nominaties voor een Grammy Award. Hij won er 26. .

23-03-2008 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaam
Eenzaam

De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/1196/aniston51024x768zu7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-03-2008 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B krijgt rol in filmversie 'Magnum'
Mel B krijgt rol in filmversie 'Magnum'
De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/8016/large347601po3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mel B krijgt een rol in 'Magnum', de bioscoopprent die wordt gemaakt naar de tv-serie uit de jaren tachtig rond een privédetective in Miami.

Tom Selleck
In de tv-serie 'Magnum, P.I.' speelde Tom Selleck detective Thomas Magnum, die de misdaad telijfging vanachter het stuur van zijn Ferrari 308 GTS.

Matthew McConaughey
Hoewel de cast nog niet officieel is bekendgemaakt, staat het zo goed als vast dat Matthew McConaughey de rol van Magnum gaat spelen. Acteurs Steve Zahn, Tyrese Gibson en William H. Macy zouden respectievelijk de personages Rick, T.C. en Higgins spelen.

22-03-2008 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hermets
The Hermets
Om I'm into something good te beluisteren klik op de foto.


Herman's Hermits was een Britse popgroep, opgericht in 1963 in Manchester. De groep speelde simpele maar aanstekelijke muziek waarmee veel succes werd geoogst. Een van de bekendste nummers van de groep was No milk today.

In een notendop zegt het gemak waarmee iedereen de melodieën oppikt, heel veel over Herman's Hermits. Desondanks voerden zij een eeuwige strijd om ook bij muziekkenners respect te genieten. Achteraf gezien was dit misschien wel dé commerciële muziek van de zo hippe jaren zestig.

.

22-03-2008 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams heeft Heath Ledger proberen redden

Michelle Williams heeft Heath Ledger proberen redden

De afbeelding “http://img291.imageshack.us/img291/7032/large347486nh6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michelle Williams, de ex van Heath Ledger, heeft de acteur in de laatste dagen voor zijn dood nog proberen redden. Tot nog toe werd aangenomen dat Ledger de dagen voordat hij eind januari stierf alleen was, maar Williams heeft in die tijd op Ledger ingepraat om hem in een ontwenningskliniek te laten opnemen. Dat meldt showbizzsite TMZ.

Verslaafd
Legder was er in zijn laatste dagen mentaal zeer slecht aan toe. Zijn ex, met wie hij een dochter van twee heeft, heeft zich toen over hem ontfermd en heeft pogingen ondernomen om hem in een ontwenningskliniek te laten opnemen om zijn drugverslaving aan te pakken.

Ooms azen op erfenis
Inmiddels raakte ook bekend dat twee ooms van Ledger het testament van de eind januari in New York overleden acteurs aanvechten. De twee leefden al jaren in onmin met de rest van de familie. De ouders van Ledger hebben laten weten dat Matilda, Heaths dochter met Williams, niets tekort zal komen.

22-03-2008 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ophefmakendste sekstapes

De ophefmakendste sekstapes

  De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/7310/large347593ll1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Driewerf hoera! Er circuleert weer een nieuwe sekstape op het wereldwijde web. Deze keer is het de beurt aan Lindsay Lohan, die klaarblijkelijk de mond vol heeft van notoir fuifnummer Calum Best, jawel, de zoon van voetballegende George.

Naar aanleiding van dit heuglijke nieuws brengen wij een overzicht van de ophefmakendste sekstapes die de ronde doen op internet.

Fred Durst
De Limp Bizkit-zanger dook in februari 2005 plots in vol ornaat op terwijl hij seks had met een onbekende vrouw. Durst beweerde dat de beelden van zijn - vergeef ons de uitdrukking- harde schijf gestolen werden door de man die zijn computer kwam repareren. Kwatongen wisten echter te melden dat de zanger de beelden zelf had gelekt om weer eens in de schijnwerpers te komen.

Paris Hilton
Wie heeft in 2004 de sekstape van Paris Hilton en haar toenmalige boy toy Rick Salomon niet gezien? De twee filmden zichzelf tijdens een portie nachtelijk gebras in een hotelkamer. Aanvankelijk probeerde Paris de verspreiding van de beelden te verbieden, maar toen ze veel geld en nog meer roem rook, smolt haar protest als sneeuw voor de zon. De beelden zijn zelfs uitgebracht op dvd, met de toepasselijke titel '1 Night in Paris'.

Tonya Harding
De Amerikaanse schaatster Tonya Harding zal in de geschiedenisboekjes niet zozeer herinnerd worden om haar indrukwekkend palmares, maar vooral dankzij twee opmerkelijke feiten waarin ze de hoofdrol speelde. De brutale aanval op haar concurrente Nancy Kerrigan, en de sekstape van haar en manlief in actie tijdens Halloween. De beelden haalden zelfs het blootblad Penthouse, en werden later uitgebracht op de koopvideo 'Wedding Night'.

Rob Lowe
Acteur Rob Lowe ging bijna letterlijk ten onder aan de beelden die hij maakte van zijn gesmos met twee jongedames in 1988. Een van hen bleek achteraf amper zestien jaar oud te zijn. De video geldt als een van de eerste sekstapes waar commercieel munt uit werd geslagen. Lowes imago én carrière kregen ferme klappen, en de dekhengst werd later opgenomen in een afkickkliniek wegens een alcohol- en (jawel) seksverslaving.

Pamela Anderson
Ongetwijfeld de koningin aller sekstapes. In 1998 gingen de stomende beelden van Pam en Tommy Lee tijdens hun huwelijksreis in geen tijd de wereld rond. De goed gevulde blondine spande een rechtszaak aan tegen de Internet Entertainment Group, het bedrijf dat de beelden verspreidde. Het koppel kreeg een schadevergoeding van een miljoen euro toegekend.

Kid Rock
Ook Kid Rock ging later aan de rol met Pamela Anderson, maar dan in het kader van een huwelijk(je). Van een heel ander allooi waren de beelden van Rock en collega-zanger Scott Stapp (van de band Creed) die vier groupies alle hoeken van de tourbus lieten zien. Pornobedrijf Red Light District wou de tape in 2006 uitbrengen op dvd, maar een van de vrouwen stak daar uiteindelijk een stokje voor.

Colin Farrell
Ofte 'Dirty Colin', zoals hij ook wel liefkozend wordt genoemd sinds het lekken van zijn 14-minuten durende voorlichtingsshow met een Playboy bunny in 2003. Farrell sleepte het konijn later voor de rechter omdat zij verantwoordelijk zou geweest zijn voor de verspreiding van de video en zo "moedwillig en uit puur geldgewin" zijn carrière had geschaad. Een rechter verbood uiteindelijk de verspreiding van de tape, maar de inkt van zijn vonnis was nog niet droog of de beelden doken alweer op op internet.

22-03-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hollies
The Hollies
Om Here I Go Again te beluisteren druk op onderstaande foto

.

The Hollies is een Britse band uit de jaren zestig. Ze behoorden tot de succesvolste bands uit de "Britse invasie"-periode. De band wordt vaak geassocieerd met Manchester, omdat enkele leden van de band uit (de omgeving van) deze stad komen. De band zou vernoemd zijn naar Buddy Holly. Bassist Eric Haydock en zanger Allan Clarke hebben echter in interviews met BBC-radio aangegeven dat zij hun band hadden vernoemd naar de hulst (Engels: holly). De hulst werd gebruikt als kerstversiering in de kleedkamer van de club The Oasis, waar de band in december 1962 hun eerste optreden gaf. The Hollies werd ter plaatse bedacht om te kunnen worden aangekondigd. Het feit dat de groep in de jaren '80 om contractuele verplichtingen een lp uitbracht met louter Buddy Holly-covers versterkt het idee dat er een relatie zou zijn tussen Buddy en The Hollies.

The Hollies is te herkennen aan de meerstemmige, harmonieuze zang. De groep was hierin duidelijk geïnspireerd door The Everly Brothers. Veel liedjes uit de begintijd zijn covers van rock-'n-rollhits, maar in de loop der jaren schreven ze vaker hun eigen teksten of werden tekstschrijvers van buitenaf (vooral Graham Gouldman, bekend van 10CC) aangetrokken.

In 1962 werd de groep opgericht door zanger Allan Clarke en gitarist Graham Nash. Andere belangrijke leden uit de beginperiode van de band zijn onder andere Tony Hicks (gitaar), Eric Haydock (basgitaar) en Bobby Elliott (drums). Elliott wordt beschouwd als één van de beste Britse drummers. In 1966 werd Haydock vervangen door Bernie Calvert.

In het midden van de jaren zestig scoorde de band een hele reeks aan hits, waaronder "I'm Alive", "Look Through Any Window", "I can't let go", "Bus Stop", "Stop Stop Stop", "Dear Eloise" en "Carrie Anne".

In 1968 verliet Graham Nash de groep om samen met David Crosby (uit the Byrds) en Stephen Stills (uit Buffalo Springfield) Crosby, Stills & Nash op te richten. Nash werd vervangen door Terry Sylvester (ex-Swinging Blue Jeans) en The Hollies scoorde met de nieuwe line-up een grote hit met "Sorry Suzanne".

Na een album gevuld met Bob Dylan-covers bracht the Hollies "He Ain't Heavy... He's my Brother" uit, één van de grootste internationale hits van de groep. In 1971 verliet Clarke tijdelijk de groep. Hij werd vervangen door de Zweedse zanger Mikael Rickfors afkomstig uit de Zweedse groep Bamboo, met wie de groep het album Romany en onder andere de hit "The Baby" opnam.

In 1972 keerde Clarke weer terug met "Long Cool Woman (In a Black Dress)", een Creedence Clearwater Revivalachtig rocknummer, waarin nu juist het handelsmerk van de groep, de driestemmige samenzang, ontbreekt. In 1973 kwamen de laatste twee grote hits van de groep uit, "The Day that Curly Billy Shot Down Crazy Sam McGee" (nummer één in Nederland) en "The Air That I Breathe".

The Hollies brengt sindsdien sporadisch een album uit en geeft nog steeds concerten, met twee leden uit de originele bezetting: gitarist Tony Hicks en drummer Bobby Elliott (tevens elkaars zwager). In 1983 keerde Graham Nash voor één album terug. Allan Clarke stopte in 2000 met zingen, waarna zijn plaats werd overgenomen door Carl Wayne, leadzanger van The Move. In 2004 overleed Wayne echter aan kanker.

Nadat in 2005 vanwege zijn succes voor een BBC-tv-productie ook gitarist/high harmonyvocalist Alan Coates de groep verlaat (1983-2005) treden twee nieuwelingen tot de groep toe: Steve Lauri (gitaar/vocals) en Peter Howarth (vocals/gitaar). Laatstgenoemde was voor die tijd een bekend musicalzanger.

Onder invloed van beide jongelingen wordt in de loop van 2005 een volledig nieuwe cd opgenomen met de titel "Staying Power". Dit is het 25e album in de carrière van de groep. De groep treedt gemiddeld 3 avonden per week op, tot ver over de grenzen van Groot-Brittannië

22-03-2008 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kyu Sakamoto
Kyu Sakamoto
Om Sukiyaka te beluisteren druk op onderstaande foto

.

22-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/6978/large346727rg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een foto genomen van een video waarop Lindsay Lohan klaarblijkelijk orale seks cadeau doet aan Calum Best doet de ronde op het internet. Internetberichten suggereren dat Calum Best de video die hij met zijn gsm opnam naar enkele vrienden heeft gestuurd. De foto is mogelijks een voorbode van de integrale video.

Lindsay is het vergeten
Ook wordt op het internet gezegd dat Lohan in alle staten is omdat ze zich niet kan herinneren dat er ooit dergelijke beelden van haar en Best zijn gemaakt. Totnogtoe heeft geen van de betrokkenen bevestigd noch ontkend dat de beelden echt zijn.

Niet de eerste keer
Calum, de zoon van de Britse voetballegende George Best die vorig jaar enkele maanden met Lohan was, is een notoir fuifbeest en rijgt de celebrity-veroveringen aan elkaar. Hij is ook vertrouwd met het filmen van zijn seksuele exploten. Zo werd hij in 2005 gefilmd toen hij in het portiek van een nachtclub van bil ging met Elizabeth Jagger.

21-03-2008 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss danst op graf Jim Morrison

Kate Moss danst op graf Jim Morrison

De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/4858/large346469tm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Onder het motto "goed bezig" willen we u de recentste escapade van bad girl Kate Moss niet onthouden. Het topmodel is onlangs buitengesmeten uit het beroemde Parijse kerkhof Père Lachaise omdat ze op het graf van Doors-zanger Jim Morrison had gedanst.

Alabama Song
Moss en haar nieuwe vriendje Jamie Hince, die die avond in Parijs optrad met zijn band The Kills, bezochten het kerkhof na sluitingstijd, en vonden het een goed idee om Morrison eer te betuigen door een dansje te placeren op zijn graf, terwijl ze het Doors-nummer 'Alabama Song' luidkeels ten berde brachten.

De beveiligingsagenten konden er niet mee lachen, en vroegen hen vriendelijk doch kordaat op te rotten.

The Kills
Moss trapte onlangs op nog meer zere tenen. Zo zou ze dolgraag samen met Hince op het podium staan tijdens zijn concerten. Maar daar denkt zijn bandlid (en ex-lief) Alison Mosshart anders over. "Over mijn lijk", benadert nog het best wat ze zou geantwoord hebben, zonder dat we vuile woorden moeten gebruiken.

21-03-2008 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junkie XL maakt remix voor Madonna

Junkie XL maakt remix voor Madonna

Om 4 minutes to save the world te bekijken druk op de foto


Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, heeft een remix gemaakt van de nieuwe single '4 minutes to save the world' van Madonna. Via haar woordvoerder heeft Madonna haar enthousiasme laten blijken over de remix. "Ze had geen commentaar, ze vond het helemaal fantastisch", vertelt de dj.

Trots
Junkie XL is trots dat hij door een artiest van het kaliber Madonna is benaderd om een remix te maken. "Zij is echt een popartiest met een cool randje en heel ontwikkeld", legt hij uit. "Het is fantastisch dat je dan voor haar een remix mag maken."

Bob Sinclair
De 40-jarige Nederlandse dj, die vijf jaar geleden emigreerde naar Los Angeles, heeft de superster nog niet ontmoet. Hij heeft er goede hoop op dat dit binnenkort wel gaat gebeuren. Naast Junkie XL heeft ook de Franse producer Bob Sinclar een remix gemaakt van de eerste single van Madonna's nieuwe album 'Hard candy'.

A little less conversation
Junkie XL scoorde zes jaar geleden een wereldhit met zijn remix van het nummer 'A little less conversation' van Elvis Presley. Ook maakte hij een aantal jaar geleden diverse remixen van liedjes van Britney Spears. De nieuwe single van Madonna verschijnt op 14 april..

21-03-2008 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/2122/large346910me3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'The A-Team' is volgend jaar vanaf 12 juni in de Amerikaanse bioscopen te zien. Dat meldt filmvakblad Variety. De film, gebaseerd op de populaire televisieserie uit de jaren tachtig, wordt geregisseerd door John Singleton.

Ice Cube
De serie draait om een groep huurlingen die in een busje door Amerika reist en mensen in nood helpt. In de filmversie worden de mannen valselijk beschuldigd van een misdaad. Ze moeten zich vervolgens onder leiding van Hannibal Smith, de leider van het gezelschap, uit de nesten zien te werken. Wie de vier mannen gaan spelen, is nog niet bekend, al wordt gefluisterd dat rapper Ice Cube de rol van B.A. Baracus op zich zal nemen.

Singleton
Regisseur Singleton maakte onlangs nog de film 'Four Brothers', met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Verder maakte hij onder meer 'Shaft' en '2 Fast 2 Furious'. Wanneer 'The A-Team' onze bioscopen bestormt, is nog niet bekend.

21-03-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/8094/large346876xp0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wie herinnert er zich polsstokspringster Allison Stokke niet meer na haar doortocht in onze top-25 van knapste sportvrouwen (zie link beneden)? Eén probleem: Stokke schuwt na alle heisa rond haar persoontje de media en staat erop dat alleen haar sportieve prestaties belicht worden. Daarom hebben diezelfde media hun aandacht verlegd naar een nieuw polsstoktalent: Melanie Adams. Kwestie van het polsstokspringen toch 'hot' te houden, zo enkele maanden voor de Olympische Spelen.

Elle MacPherson
Adams is een 20-jarige Australische en, belangrijk, staat graag in de schijnwerpers. In die mate dat ze er zelfs nog niet uit is wat ze straks het liefst wil. Een carrière in de atletiek of de modellenwereld. Wat betreft dat laatste, mikt ze hoog. "Ooit wil ik meedoen aan Miss Universe", zegt ze. Adams zat al in de finales van Miss Teen Australia, al won ze die niet. "Het is een droom om in de voetsporen van Elle MacPherson of Danni Minogue (de zus van Kylie, nvdr) te treden."

Voetbreuk
Maar ook in het atletiek heeft Adams haar favorieten: aboriginal Cathy Freeman, die op de Spelen van 2000 in Sydney goud won op de 200 m en de 400 m en Tatiana Grigorieva, een Russisch-Australische polsstokspringster die de Commonwealth Games in 2002 won. Adams begon op haar elfde al met polsstokspringen en heeft twee titels bij de jeugd op haar naam staan. Al brak ze vorig jaar haar voet. Die blessure is nu geheeld en de Commonwealth Games van 2010 in New Delhi (tickets zijn nog verkrijgbaar) en de Spelen van 2012 in Londen zijn haar grote doelen.

Probleempje
Of Miss Universe dus. "Er is één probleem", besluit Adams. "Ik woon en train in Melbourne, maar mijn modellenagentschap bevindt zich in Sydney. Zo is het moeilijk een carrière uit te bouwen." Misschien toch maar even eerst voor dat rijbewijs gaan?

21-03-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Supremes Where did our love go
Where Did Our Love Go
Om de song te bekijken druk op onderstaande foto


Baby, baby
Baby don't leave me
Ooh, please don't leave me
All by myself

I've got this yearning, burning
Yearning feelin' inside me
Ooh, deep inside me
And it hurts so bad

You came into my heart
So tenderly
With a burning love
That stings like a bee

Now that I surrender
So helplessly
You now wanna leave
Ooh, you wanna leave me

Ooh, baby, baby
Where did our love go?
Ooh, don't you want me
Don't you want me no more

Ooh, baby
Baby, baby
Where did our love go
And all your promisses
Of a love forever more

I've got this yearning, burning
Yearning feelin' inside me
Ooh, deep inside me
And it hurts so bad

Before you won my heart
You were a perfect guy
But now that you got me
You wanna leave me behind
Baby, baby, ooh baby

Baby, baby don't leave me
Ooh, please don't leave me
All by myself

Ooh, baby, baby
Where did our love go?.

21-03-2008 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan
Bob Dylan
Om Like A Rolling Stone te beluisteren druk op de foto


Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman (Hebreeuws: Shabtai Zisel ben Avraham) (Duluth (Minnesota), 24 mei 1941) is een Joods-Amerikaanse popmusicus. Hij wordt beschouwd als een van de grootste liedjesschrijvers van Amerika. Hij heeft een oeuvre bij elkaar gespeeld dat vergelijkbaar is met dat van Neil Young, dat op één lijn wordt gesteld met dat van Stephen Foster, Irving Berlin, Woody Guthrie en Hank Williams, die deel uitmaken van het Amerikaanse culturele erfgoed.

Dylans carrière begon in het midden van de jaren vijftig, nog in zijn middelbare schooltijd. Zijn muzikale en literaire faam zijn sindsdien uitgegroeid tot een welhaast filmisch en opstandig, maar ook onwillig boegbeeld van de onrust in de Amerikaanse samenleving. De beweging voor de burgerrechten kende geen beter volkslied dan zijn song Blowin' in the Wind. Miljoenen jongeren omarmden The Times They Are A-Changin'.

Vaak wordt aan Bob Dylan de verdienste toegekend het normale recept van simpele teksten in de popmuziek te hebben verheven naar het niveau van politiek-sociaal commentaar, en naar een complexe weergave van een actueel levensgevoel. Hiertoe introduceerde hij beeldspraak, 'stream of consciousness' (bewustzijnsstroom, een literaire techniek), losse gedachten en invallen, soms op absurdistisch-komische wijze. Dylans teksten onttrekken zich aldus vaak aan een eenvoudige omschrijving of uitleg. Polyinterpretabele teksten (teksten die op meerdere manieren geïnterpreteerd kunnen worden) waren tot dan in de popmuziek onbekend. Dylans songteksten en zeer eigen muziekopvatting hebben grote invloed gehad op de ontluiking van de popmuziek in de jaren zestig.

De tekstuele vernieuwing was te danken aan Dylans brede belangstelling voor de rijke tradities van het Amerikaanse lied, van folk en country/blues tot rock'n'roll en rockabilly, tot aan Keltische balladen, zelfs jazz, swing en Broadway.

.

21-03-2008 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je het zou weten
Als je het zou weten
De afbeelding “http://img440.imageshack.us/img440/2517/aniston141024x768dw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Als je ook maar even weten zou

Als je ook maar even voelen zou

Dat mijn hart voor jou blijft beven

Dat ik voor jou mijn bestaan zou geven

Mocht je het nu echt maar eens weten

Waar mijn dromen telkens boven zweten

Kon je maar tot de ontdekking komen

Hoe je blijft leven in mijn zoete dromen

Wat ik allemaal voor je zou willen zijn

Een schaduw op de allerlaatste lijn

Zelfs gewoon een drupje van de regen

Die je dan van je glazen zou moeten vegen

Of niet meer dan een blokje hout

Dat men dan in stukken houwt

Om je te verwarmen in de kou

Dan zou je weten hoe ik van je hou

20-03-2008 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling zwanger van meisje

Tori Spelling zwanger van meisje

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/4553/torispellingkq8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tori Spelling is zwanger van een meisje. "We waren in shock toen de echo uitwees dat het een meisje is", vertelt de Amerikaanse actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik moest meteen huilen. Ik heb al een prachtige zoon en nu krijg ik ook een dochter. Ongelooflijk."

Droom komt uit
De 34-jarige Spelling en haar man, acteur Dean McDermott hebben al een zoon, Liam (1). McDermott heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Jack (9). "Ik dacht dus dat hij alleen jongens kon verwekken", bekent Tori. "Ik wilde altijd al een dochter omdat ik zelf zo meisjesachtig ben."

Goede moeder en vriendin
Spelling heeft zelf een moeilijke relatie met haar moeder Candy. De wankele relatie met haar moeder bereikte een dieptepunt toen ze twee jaar geleden via via moest vernemen dat haar vader, televisieproducent Aaron Spelling, was overleden. Inmiddels zijn de dames weer 'on speaking terms'. Tori hoopt met haar dochter te bewijzen dat de geschiedenis zich niet hoeft te herhalen. "Ik kan niet wachten om een goede moeder en vriendin voor haar te zijn."

Beverly Hills
Tori Spelling werd bekend als Donna Martin in de televisieserie Beverly Hills 90210, die werd geproduceerd door haar vader Aaron. Hij was ook het brein achter series als Dynasty en Charlie's Angels.

20-03-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones Angie
Angie
Om Angie te bekijken druk op de foto


Angie
When will those clouds all disappear?
Angie
Angie
Where will it lead us from here?

With no loving in our souls
And no money in our coats
You can't say we're satisfied

But Angie
Angie
You can't say we never tried

Angie
You're beautiful
But ain't it time we said goodbye?

Angie
I still love you
Remember all those nights we cried?

All the dreams we held so close
Seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear:

Angie
Angie
Where will it lead us from here?

Oh Angie, don't you weep
All your kisses still taste sweet
I hate that sadness in your eyes

But Angie
Angie
Ain't it time we said goodbye?

With no loving in our souls
And no money in our coats
You can't say we’re satisfied

But Angie, I still love you, baby
Everywhere I look I see your eyes
There ain't a woman that comes close to you
Come on baby, dry your eyes

But Angie
Angie
Ain't it good to be alive?

Angie
Angie
They can't say we never tried

20-03-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob De Nijs Banger Hart
Banger Hart
Om banger Hart te bekijken druk op onderstaande foto


.O, ik ben rijker dan ik ooit heb durven dromen
Ik heb jouw liefde: elke nacht slaap jij naast mij
Maar ik ben bang voor elke dag die nog moet komen
Er is geen banger hart, dan dat van mij.

Ik ben niet eens echt op je uiterlijk gevallen
Ook al is er dan geen meid zo mooi als jij
Kijk die manne naar je loeren met z’n allen
Er is geen banger hart dan dat van mij

Ik wil jouw liefde zwart op wit
Ik wil meer zekerheid dan dit
Want jij bent mijn jaloers bezit

Refrein:

Er is geen banger hart, geen banger hart dan dat van mij
‘t Kan zo niet langer anders keert het zich nog tegen mij
Dan pak je in, zegt: “jij je zin - nou goed ‘t is voorbij!”
Geen banger hart, dan dat van mij
Bang, bang hart, bang, bang hart

Ik heb jou liever dan mijn eigenlieve leven
Ik hou van eten, drinken, net zoveel als jij
Er is maar één ding dat ik niet echt in de hand heb:
Er is geen banger hart dan dat van mij

Ik wil jouw liefde zwart op wit
Ik wil meer zekerheid dan dit
Want jij bent mijn jaloers bezit

Refrein

 Bang, bang hart, geen banger hart, dan dat van mij

Maar als je bang of eenzaam bent
Wordt ik op slag een ander mens
Ik sla mijn armen om je heen
En kan je troosten als geen
Troosten als geen één!

Er is geen sterker hart, geen sterker hart dan dat van mij
Wanneer jij ‘low’ bent, ben ik ‘high’ genoeg voor allebei
Wat wil je dan, ik ben jouw man en alles draait om mij
Ik kan ‘t aan, laat ‘t maar slaan, dat bange hart van mij

20-03-2008 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tokio Hotel in spel Rock Band

Tokio Hotel in spel Rock Band

Om Monsoon te bekijken druk op de foto


20-03-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hommage van Guy Verhofstadt

Hommage van Guy Verhofstadt

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/3965/hugoclausbz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Premier Guy Verhofstadt heeft een hommage geschreven aan de overleden schrijver en dichter Hugo Claus. Volgens Verhofstadt verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver.

"Hugo Claus is niet meer. Getroffen door Alzheimer besliste hij een waardige dood te sterven en zo een streep onder zijn leven te trekken", schrijft Verhofstadt. "Daarmee verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver (...) Ik ken niemand die niet onder de indruk kwam van de kracht van zijn woorden. Ik ken geen persoon die hem ontmoette waarop hij niet een onuitwisbaar spoor achterliet."

"Het stemt me droef afscheid te moeten nemen van de meester. Want in ieder van zijn geschriften en gedichten was hij een (emotioneel) lichtbaken in onze duistere wereld", aldus de premier.

"Maar anderzijds heb ik er ook vrede mee dat hij er zo over heeft beslist. Want hij is als een grote gloeiende ster van ons heen gegaan, precies op tijd, precies vooraleer hij tot een plomp zwart gat zou zijn ineengeklapt."

20-03-2008 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Denver
John Denver
Om Take Me Home Country Roads te bekijken druk op onderstaande foto


John Denver werd geboren in Roswell, New Mexico. Het grootste deel van zijn leven woonde hij in Aspen, Colorado. In de jaren '60 begon hij zijn zangcarrière bij The Mitchell Trio, een folkgroep die zich vooral richtte op politieke en sociale satire. Na een wijziging in de samenstelling ging de groep nog korte tijd door het leven als Denver, Boise & Johnson. In 1969 begon John Denver zijn solocarrière. Zijn nummer Leaving, on a Jetplane werd een no. 1 hit voor Peter, Paul and Mary. Enkele jaren later kwam voor John Denver zelf de grote doorbraak, eerst met Take Me Home, Country Roads en een jaar later met Rocky Mountain High.

In 1985 verscheen hij op een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat, die werd gehouden op aandringen van het Parents Music Resource Center (PMRC). Deze actiegroep, mede opgericht door Tipper Gore, wilde met wetgeving de vermeende verderfelijke invloed van popmuziek op Amerikaanse jongeren terugdringen. Evenals Dee Snider en Frank Zappa verklaarde John Denver zich tegen deze plannen.

Op 12 oktober 1997 stierf Denver voor de kust van Monterey (Californië) toen het vliegtuig dat hij bestuurde, een Rutan Long-EZ die hij kort daarvoor had gekocht, neerstortte. Naar men vermoedt was onervarenheid met het toestel de oorzaak van het ongeval. Anderen denken zelfs dat het om zelfmoord ging.

In 2007 nam de Nederlandse zanger Jan Smit postuum een duet met Denver op. De vocalen van Smit werden in het nummer Calypso verwerkt en werd voor Denver alsnog zijn eerste nummer 1-hit in Nederland.

Als acteur speelde John Denver onder meer in de film Oh, God! uit 1977 met George Burns. Na een gastoptreden in de Muppet Show speelde hij tweemaal met de Muppets in een speciale televisie show: John Denver and the Muppets: A Christmas Together (1979) en John Denver and the Muppets: Rocky Mountain Holiday (1982). In 1987 nam hij in Salzburg (Oostenrijk) een Kerstspecial op met Julie Andrews en Placido Domingo. Een speciaal project waarbij hij bekende klassieke muziek zingt. Vaak in duet met Placido of Andrew

John Denver zette zich gedurende zijn leven veelvuldig in voor het goede doel. Hij bezocht enkele malen Afrika om bij te dragen aan het bestrijden van de hongersnood. Daarnaast werkte hij voor het natuurbehoud, onder meer in Alaska.

.

20-03-2008 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/1061/large344937od6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Anna Nicole Smith gaf haar zoon Daniel eens een xtc-pil, omdat ze niet wilde dat hij "samen met vrienden onverantwoord experimenteerde met drugs". Dat verklaarde haar ex-vriend Daniel Birkhead tijdens een ondervraging in het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak van de jongen.

Spanningen tussen moeder en zoon
Volgens Birkhead was er enige spanning te bespeuren tussen de playmate en haar zoon, die inmiddels beiden zijn overleden. "Ze maakte zich zorgen over zijn overmatige drank- en drugsgebruik", legt Birkhead uit. "En de kinderen met wie hij omging stonden haar ook niet aan."

Marihuana
Ook herinnert Birkhead zich nog een feestje dat hij met Daniel, Anna Nicole en haar advocaat Howard D. Stern had bezocht waar marihuana aanwezig was. Hij kon alleen niet vertellen of het waar was dat zij ook werkelijk drugs tot zich hadden genomen.

Birkhead vader van dochter
Birkhead kreeg samen met Anna Nicole dochtertje Daniellynn. Na de dood van de blondine stonden meerdere potentiële vaders op, maar na een DNA-test bleek Birkhead de echte te zijn. Daarna nam hij de jonge Daniellynn in huis.

Daniel overleed op 10 september 2006 door een combinatie van drugs en antidepressiva. Hij stierf in een ziekenhuis in Nassau, de hoofdstad van de Bahamas, op 20-jarige leeftijd. Zijn moeder overleed bijna een half jaar later op 8 februari 2007 in Florida. Zij nam op 39-jarige leeftijd per ongeluk een overdosis medicijnen, die haar fataal werd.

19-03-2008 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Om forever te bekijken druk op de foto
.

Kate Moss mag niet optreden met de band van haar vriendje. Het supermodel, dat regelmatig met haar ex-vriendje Pete Doherty op het podium sprong, is mee op wereldtournee met Jamie Hince van The Kills en heeft de gitariste gesmeekt om haar mee te laten zingen. Maar Alison Mosshart ziet dat niet zitten.

Een bron in de Daily Mirror: "Alison heeft Kate haar plaats gewezen, en dat is niet achter de microfoon. Alison en James hebben jarenlang samen aan de weg getimmerd en oogsten nog maar pas het succes dat ze verdienen. Alison ziet Kate als een indringster"..

19-03-2008 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultravox
Ultravox
Om Vienna te beluisteren druk op onderstaande foto.

.

De groep werd in 1974 in Londen opgericht onder de naam Tiger Lily door John Foxx (echte naam Dennis Leigh), Chris Cross, Billy Currie, Steve Shears en Warren Cann. Al snel werd de naam veranderd in Ultravox! (het uitroepteken zou later verdwijnen). In 1977 kwam het titelloze debuutalbum van Ultravox! uit. In datzelfde jaar kwam ook het tweede album uit, maar toen de verkoop daarvan tegenviel verliet Steve Shears de groep en werd vervangen door Robin Simon.

Ook het derde album werd geen commercieel succes. Robin Simon en John Foxx verlieten daarom Ultravox (inmiddels zonder uitroepteken) in 1978. In hun plaats kwam Midge Ure, op dat moment al een bekende musicus (ex-Slik en ex-Rich Kids), bij de groep.

In 1980 kwam Ultravox met het album Vienna. De titelsong haalde in het Verenigd Koninkrijk de tweede positie in de hitparade, in Nederland zelfs de eerste plaats.

In 1981 waren Midge Ure en Billy Currie betrokken bij de platen die Steve Strange met de groep Visage uitbracht. Zij scoorden een bescheiden hit met het nummer Fade to Grey.

In de eerste helft van de jaren '80 bracht Ultravox nog enkele albums uit. Op 13 juli 1985 trad de groep in Londen op Live Aid op. Vanwege de solocarrière van Midge Ure ging de groep in 1986 uit elkaar. Billy Currie bracht in 1993 een nieuwe bezetting bijeen en bracht het album Revelation uit. In 1996 deed hij dit opnieuw met het album Ingenuity.


19-03-2008 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

De afbeelding “http://img247.imageshack.us/img247/3225/richardgere03400rl0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een Indiaanse rechtbank heeft Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten. Gere werd daarvan beschuldigd nadat hij tijdens een evenement rond aidspreventie de Bollywoodactrice Shilpa Shetty had gekust. Kussen in het openbaar is een groot taboe in India.

Arrestatiebevel
Vorig jaar werd een arrestatiebevel tegen Gere uitgevaardigd. Hij wil binnenkort echter opnieuw naar India reizen en zijn advocaat vroeg de rechter het arrestatiebevel in te trekken. Dat deed hij, en verklaarde daarmee de zaak ook definitief afgesloten. Er komt geen vervolging.

Excuses
Het was een rechtbank in de staat Rajasthan die vorig jaar de arrestatie van Gere eiste. Ook actrice Shetty werd in beschuldiging gesteld omdat ze geen weerstand had geboden aan de avances van Gere. De Hollywoodacteur deed het incident aanvankelijk af als "banaal", maar bood later wel zijn excuses aan.

"Land in diskrediet gebracht"
"De aanklagers hebben ons land in diskrediet gebracht", oordeelde de raad van rechters waarvan onder meer het nationale hoofd van justitie deel uitmaakte.

Big Brother
Actrice Shetty kwam later opnieuw in de belangstelling nadat ze in de Britse versie van Big Brother slachtoffer werd van racistische opmerkingen en pesterijen. Ze won toen de wedstrijd.

Gere, een praktiserend boeddhist, bezoekt India geregeld en heeft al verscheidene malen de Dalai Lama ontmoet.

18-03-2008 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Om Crocodile rock te bekijken druk op de foto


Elton John geeft volgende maand een benefietconcert voor de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Met het soloconcert in de Radio City Music Hall in New York op 9 april wil de Britse zanger geld inzamelen voor de campagne van de New Yorkse senator.

Grote bewonderaar
De 60-jarige artiest heeft grote bewondering voor Clinton. "Ik ben geen politicus, maar ik geloof in het werk van Hillary Clinton." Kaartjes voor 'Elton and Hillary: one night only' kosten tussen de 80 en 160 euro.

Steun sterren
John is niet de enige artiest die de voormalige First Lady steunt in haar strijd om het Amerikaanse presidentschap. Ook sterren als Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Tom Hanks, Michael Douglas, Barbra Streisand en Madonna hebben zich achter haar geschaard..

18-03-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay treedt op voor 10.000 euro per minuut

Coldplay treedt op voor 10.000 euro per minuut.

Om Yellow te bekijken druk op onderstaande foto.


Het Summer Sonic Festival in Japan heeft ruim 1,5 miljoen euro neergeteld om de Britse band Coldplay tot één van de hoofdacts te mogen rekenen.

(m24/novum) - Dat meldt de Britse krant The Sun. Ook Alicia Keys, The Verve en Sex Pistols maken hun opwachting tijdens het festival. Het is niet bekend wat deze artiesten voor hun optreden ontvangen.

Het festival begint op 9 augustus in Tokyo en verplaatst zich een dag later naar Osaka. Van de bandleden wordt wel verwacht dat ze beide dagen een optreden van 75 minuten geven. Dat zou betekenen dat de band 'slechts' tienduizend euro per minuut verdient met de shows.

Best verkochte album

Het nieuwe album van de Britse band wordt verwacht in mei of juni. De titel van het album is nog niet bekend. Mogelijke tracknamen circuleerden onlangs op de website van de band.

Coldplay werd bekend door hits als 'Clocks' en 'Fix you'. Hun voorgaande cd 'X&Y' werd wereldwijd het bestverkochte album in 2005.

.

18-03-2008 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Marie Presley verwacht tweeling

Lisa Marie Presley verwacht tweeling

Om dirty Laundry te bekijken druk op de foto
.
Lisa Marie Presley (40) verwacht volgens Amerikaanse mediaberichten een tweeling. Daarmee lijkt het een epidemie te worden in sterrenland: na Jennifer Lopez, die inmiddels bevallen is van haar tweeling, zou ook Angelina Jolie twee broodjes in de oven hebben en wordt gefluisterd dat ook Jessica Alba een tweeling verwacht.

Vierde echtgenoot
Volgens het magazine Star is Lisa Marie Presley al viereneenhalve maand zwanger. De dochter van wijlen Elvis en Priscilla Presley heeft onlangs onthuld dat ze zwanger is nadat een Britse krant haar een eetstoornis had toegedicht. De vader is Michael Lockwood, na Michael Jackson, Nicolas Cage en Danny Keough de vierde echtgenoot van Lisa Marie.

Ook Elvis had tweelingbroer
De onthulling dat Lisa Marie een tweeling verwacht, komt van een buurvrouw. "Michael heeft me verteld dat hij en Lisa Marie al een jaar proberen zwanger te raken. Ze hebben twee weken geleden een scan laten maken en daaruit bleek dat het om een tweeling gaat en dat één ervan zeker een jongen is".

Elvis Presley had ook een tweelingbroer. Jesse Garon Presley, die even voor Elvis ter wereld kwam, is echter bij de bevalling overleden.

Lisa Marie heeft al twee kinderen. Dochter Riley Keough is achttien en werkt als model en Benjamin Storm Keough is vijftien.

Nieuw album
In 2006 trouwde Lisa Marie met Michael Lockwood, die meewerkte aan haar album 'Now What' uit 2005. Lisa Marie, net als haar moeder een volgelinge van de Church of Scientology, wil nog dit jaar een nieuw album uitbrengen.

18-03-2008 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran
Duran Duran
Om girls on film te beluisteren druk op onderstaande foto


Duran Duran is een Britse popband die deel uitmaakte van de new romantic-stroming, en was de populairste vertolking van die stroming. New romantic is een subgenre van de new wave uit de jaren 1980 (waarvan de groep Japan een van de grondleggers is). De bandnaam is ontleend aan het karakter Dr. Durand Durand uit de cult-film Barbarella.

De groep werd in 1978 in Birmingham opgericht door Nick Rhodes en John Taylor. Na een korte periode met enkele bezettingswisselingen (met onder andere Stephen Duffy op zang), bestaat de uiteindelijke band uit Simon Le Bon (zang), Nick Rhodes (keyboards), Roger Taylor (drums), Andy Taylor (gitaar) en John Taylor(basgitaar), geen van allen familie. Hun debuutalbum Duran Duran uit 1981 bevat een succesvolle mix van disco, new wave en op David Bowie geënte pop. Hiermee breekt de groep, mede dankzij sterke singles als Planet Earth en Girls On film, direct door in Engeland.

In 1982 verschijnt het album Rio, waarna ook de rest van de wereld volgt. De van dit album afkomstige single Hungry Like The Wolf betekent hun doorbraak in de VS en de aanstekerballade Save A Prayer wordt een wereldhit. De leden van Duran Duran zijn vanaf die tijd supersterren. Naast de muziek vallen de videoclips op (die veelvuldig door het opkomende MTV worden gedraaid), evenals de tot in de puntjes verzorgde kleding. Met name vrouwelijke tieners staan vooraan bij hun concerten en de Duranmania grenst soms aan hysterie. In 1983 volgen de single Is There Something I Should Know en het artistiek matige album Seven and the Ragged Tiger, met daarop de jaren '80-klassieker The Reflex. De groep gaat op wereldtournee, die wordt vastgelegd op de DVD Sing Blue Silver en de muziekfilm (met bijbehorend live-album) Arena. In 1984 scoort de groep wederom een grote hit met het nummer The Wild Boys, waarna de groep een korte rustpauze neemt. John en Andy Taylor vormen in 1985 samen met Robert Palmer en Chic-drummer Tony Thompson de rockgroep The Power Station (hit: Some Like It Hot) en LeBon en Rhodes stichten de groep Arcadia (hit: Election Day), waarvan ook drummer Roger Taylor deel uitmaakt en waarbij voor een artistiekere aanpak gekozen wordt. Tussendoor heeft Duran Duran met de James Bond-titelsong A View To A Kill een hit en treden ze op op het grootschalige Live Aid-concert in Philadelphia. Eind 1985 wordt duidelijk dat Roger Taylor genoeg heeft van het sterrendom, waarna hij de groep verlaat. Even later vertrekt ook gitarist Andy Taylor om een matig succesvolle solocarrière te beginnen (album: Thunder).

In 1986 nemen de drie overgebleven bandleden samen met producer Nile Rodgers het comebackalbum Notorious op, waarvan de titelsong een grote hit wordt. De piek van hun succes lijkt echter bereikt. In 1988 verschijnt het album Big Thing, dat nog maar een matige respons oproept, en het in 1990 verschenen zielloze Liberty wordt door nagenoeg iedereen geheel genegeerd. De hysterische fans zijn verdwenen en Duran Duran mist aansluiting bij de populaire muzikale trends van begin jaren 1990. In 1993 lijkt het tij te keren; ex-Missing Persons-gitarist Warren Cuccurullo is dan toegetreden als vast bandlid. Met het sterke soft-rockalbum Duran Duran (ook bekend als The Wedding Album) en bijbehorende singles Ordinary World en Come Undone laat de groep zien nog steeds niet uitgerangeerd te zijn. Het succes is echter van korte duur. Het coveralbum Thank You (1995) wordt door critici de grond in geboord. Daarna wordt het kwakkelen. John Taylor verlaat de groep tijdens de opnames van het album Medazzaland (1997), dat door EMI enkel in de VS wordt uitgebracht, waarna het label de groep helemaal laat vallen. Het album met de weinig hoopgevende titel Pop Trash (2000) flopt genadeloos, en de band lijkt veroordeeld tot de casino's van Las Vegas.

Rhodes en LeBon, als enige originele bandleden, besluiten in 2001 de drie Taylors te polsen voor een reünie van de fab five, die hier wel wat in zien. Cuccurullo wordt aan de kant gezet en in 2003 gaat de band in de originele bezetting weer op tournee. De fans van weleer zijn ouder geworden, maar komen en masse naar de reünieoptredens die, bij gebrek aan nieuw materiaal bijna louter uit greatest hits bestaan. In 2004 verschijnt het album Astronaut, dat door pers en publiek goed ontvangen wordt. De single (Reach Up For The) Sunrise wordt zelfs een bescheiden radiohit. In 2005 doet de groep in het kader van de Astronaut-tour ook Nederland aan. Dat de groep moeite blijft houden met het vasthouden van het momentum blijkt uit een teleurstellend optreden op Live 8 in juli 2005. Eind 2005 bezorgt DJ Ferry Corsten de groep een hit met het nummer Fire, dat een sample bevat van het nummer Serious uit 1990. Het nummer Nice van Astronaut verschijnt als download-only single. Ook verschijnt een live-dvd opgenomen in het Wembley-stadium in Londen tijdens de reünietournee. De band is eind 2006 op tournee in Oost-Europa wanneer het bericht naar buiten wordt gebracht dat Andy Taylor de groep wederom heeft verlaten. Naar verluidt kon hij zich niet vinden in de muzikale koers die de groep samen met o.a. producer Timbaland, Nate Hills en Justin Timberlake ingeslagen is. Het eerste product van die samenwerking, de single Falling Down, verschijnt 29 oktober 2007, gevolgd door het nieuwe album getiteld "Red Carpet Massacre" welke in Nederland op 9 november verkrijgbaar zal zijn. Ter promotie van de release van het nieuwe album zal de band in 2 weken, tussen 1 en 12 november, 9 shows houden op Broadway, in het "Barrymore Theatre". Tijdens deze shows zal het album "Red Carpet Massacre"in zijn geheel live gespeeld worden. Verwacht wordt een december tournee in Engeland, gevolgd door een wereldtournee in 2008.

.

18-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Starende ogen zijn verliefd
Starende Ogen zijn verliefd
De afbeelding “http://img442.imageshack.us/img442/6469/starendeogenwl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

17-03-2008 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham ontwerpt mannenjeans

Victoria Beckham ontwerpt mannenjeans "zonder bobbel in het kruis"

De afbeelding “http://img82.imageshack.us/img82/8878/large343389dy7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham gaat nu ook jeans voor mannen ontwerpen. Daarbij is haar man David haar muze. "Mannen moeten wijde, baggy jeans dragen. Met laarzen eronder, of flip-flops. Net als David, als hij op stap gaat in jeans en een T-shirt".

Spannend kruis is wansmakelijk
Victoria heeft nog wat stijladvies voor mannen: "Trek je jeans niet te hoog op, vrouwen hoeven die knobbel in je kruis niet zonodig te zien. Laat alles maar lekker hangen. Ik vind dat wansmakelijk, zo'n spannend kruis. Het mag dan modieus zijn, in de collectie dVb (haar merk) zal je dergelijke jeans niet terugvinden".

Passie
Een jeans van dVb wordt niet goedkoop: minstens 150 euro. Maar Victoria belooft een perfecte broek. "Ik ben een controlefreak. Ik ga niet, zoals Britney Spears doet, mijn naam ergens aan verbinden en zeggen 'verkoop dit spul'. Mode is een echte passie voor mij".

17-03-2008 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's huwelijk hangt aan zijden draadje

Madonna's huwelijk hangt aan zijden draadje

De afbeelding “http://img67.imageshack.us/img67/3278/large343286yw3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sinds maanden leven Madonna en Guy Ritchie feitelijk gescheiden, zo onthullen vrienden van het koppel. Het stel heeft hun huis opgedeeld in vertrekken voor haar en kamers voor hem, kwestie van elkaar niet voor de voeten te lopen. "Ze mijden elkaar. Ze leven als mensen die een huis delen, niet als man en vrouw. Ze zijn er zich van bewust dat hun huwelijk niet lang meer zal standhouden", aldus bronnen in The Sun.

Als broer en zus
In januari liet Richie (39) een vleugel van hun huis in Londen voor zichzelf inrichten en Madonna (49) houdt ook een deel van het huis exclusief voor zichzelf. "Ze hebben het voorbije weekend nog geprobeerd de magie weer tot leven te wekken tijdens een romantisch diner, maar direct erna zijn ze weer als broer en zus gaan samenleven", verklaart een vriend. "Hun huwelijk hangt aan een zijden draadje. Ze zijn dol op hun drie kinderen, en dat lijkt ook de enige reden waarom ze deze liefdeloze relatie in stand houden".

In de steek gelaten
De voorbije weken worden de geruchten over huwelijksproblemen ten huize Madonna steeds hardnekkiger. Zo zou Madonna zich door haar man in de steek gelaten voelen omdat hij vaak verstek geeft op allerlei publieke verschijningenn die zij maakt.

"Zo stuurde hij zijn kat naar het diner op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties waar Madonna fondsen inzamelde voor haar initiatief Raising Malawi ten voordele van Afrikaanse weeskinderen. Ook toen Madonna vorige week werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, was Richie in geen velden of wegen te bespeuren.

Geen tweede trouw
Volgens sommige bronnen wil Madonna met de kinderen naar New York verhuizen en zal Richie na de split in Londen blijven.

Vorige maand raakte nog bekend dat Madonna en Richie van plan waren hun huwelijksgelofte opnieuw af te leggen om een nieuw begin in te luiden, maar die plannen lijken nu opgeborgen.

17-03-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TC Matic
TC Matic
Om O La La La te beluisteren druk op onderstaande foto.


T.C. Matic is een Belgische rockgroep, in 1980 voortgekomen uit het duo Tjens Couter, afgeleid van oprichters Arno Hintjens (zang) en Paul Decoutere (gitaar). Laatstgenoemde werd kort na de oprichting vervangen door gitarist Jean-Marie Aerts, die samen met Arno Hintjens de meeste composities voor zijn rekening nam.

De initialen T.C. in de nieuwe groepsnaam verwijzen naar de samentrekking 'Tjens Couter', het tweede deel refereert aan de Servische surrealistische dichter Dušan Matić.

T.C. Matic mengde diverse stijlen: new wave, blues, funk, hardrock, avant-garde en zelfs Frans chanson. Het resultaat was zenuwachtige grotestadsrock met, ondanks de Amerikaanse invloeden, een Europees karakter. Het geluid van T.C. Matic was begin jaren tachtig uniek te noemen en had een grote invloed op muzikale tijdgenoten, met name in de Benelux.

De vier albums die de groep maakte ('T.C. Matic', 'l'Apache', 'Choco', 'Yé Yé') kregen uitstekende kritieken.

Met 'Oh La La La!' had de groep in 1981 een Belgische hit te pakken die het zelfs vijfentwintig jaar later nog goed doet in discotheken. 'Putain Putain', afkomstig van 'Choco', groeide onder fans uit tot een soort alternatief Europees volkslied.

De groep werd echter vooral geroemd om zijn live-optredens, met de intense voordrachten van Hintjens als middelpunt. T.C. Matic trad in heel Europa op maar een echte internationale doorbraak bleef uit. In 1986 hield de groep, na een teleurstellend verlopen tournee in het voorprogramma van The Simple Minds, op te bestaan.

Arno Hintjens begon een solo-loopbaan als Arno, die wel veel buitenlandse bijval oogstte. Hij werkte nog geruime tijd samen met Jean-Marie Aerts, die vooral als producer de kost verdient (onder andere voor Jo Lemaire, The Scabs, De Kreuners en de Urban Dance Squad), en ook met twee andere ex-T.C. Matic-leden, drummer Rudy Cloet en toetsenist Serge Feys. De Nederlandse bassist Michael Peet vervangt in 1984 Ferre Baelen.

.

17-03-2008 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zacht als dons
Zacht als dons
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/2382/diaz1161024x768es9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-03-2008 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS Carmen Diaz
PPS Carmen Diaz
Om de PPS te bekijken druk op onderstaande foto


Cameron Diaz (San Diego, 30 augustus 1972) is een Amerikaans actrice.

Cameron groeide op in Californië (ze zat op de zelfde school als Snoop Dogg) en werd op haar 15e al ontdekt door een fotograaf die zorgde voor een contract bij het modellenbureau Elite. Vanaf haar 16e begon ze de wereld rond te reizen dankzij haar contract bij het modellenbureau.

Naar haar carrière als model ging ze acteren. Haar eerste film was 'The Mask', met als tegenspeler Jim Carrey. Deze film zorgde al voor een wereldwijde bekendheid, maar Cameron ging het daar niet bij laten. Zo speelde ze in 1995 in 'The Last Supper' en in 1996 in 'Head Above Water'. Dit was de zekere doorslag naar een carrière in Hollywood. In 1997 mocht Cameron in 'My Best Friend's Wedding' deelnemen. En zo nam haar succes almaar toe. Ze kreeg een relatie met Jared Leto, Matt Dillon en Justin Timberlake met wie ze recentelijk uit elkaar is gegaan.

.

16-03-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heerlijk verliefd
Heerlijk verliefd
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/905/heerlijkverliefdhf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

15-03-2008 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woman in Love
Woman in Love
Om het filmpje te bekijken druk op de foto


.Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why
The road is narrow and long
When eyes meet eyes
And the feeling is strong
I turn away from the wall
I stumble and fall
But I give you it all...
Chorus:
I am a woman in love
And I do anything
To get you into my world
And hold you within
Its a right I defend
Over and over again
What do I do?

With you eternally mine
In love there is
No measure of time
We planned it all at the start
That you and i
Would live in each others hearts
We may be oceans away
You feel my love
I hear what you say
No truth is ever a lie
I stumble and fall
But I give you it all
Repeat chorus
I am a woman in love
And Im talking to you
Do you know how it feels?
What a woman can do
Its a right
That I defend over and over again......

15-03-2008 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je t'aime...moi non plus
Je t'aime moi non plus
Druk op de foto om het filmpje te bekijken

.
Je t'aime
oh, oui je t'aime!
moi non plus
oh, mon amour...
comme la vague irrésolu
je vais je vais et je viens
entre tes reins
et je
me retiens-

je t'aime je t'aime
oh, oui je t'aime !
moi non plus
oh mon amour...
tu es la vague, moi l'île nue
tu va et tu viens
entre mes reins
tu vas et tu viens
entre mes reins
et je
te rejoins-

je t'aime je t'aime
moi non plus
oh, mon amour...
comme la vague irrésolu
je vais je vais et je viens
entre tes reins
et je
me retiens

tu va et tu viens
entre mes reins
tu vas et tu viens
entre mes reins
et je
te rejoins-

je t'aime je t'aime
oh, oui je t'aime !
moi non plus
oh mon amour...
l'amour physique est sans issue
je vais et je viens
entre tes reins
je vais et je viens
et je me retiens
non !
maintenant viens!

15-03-2008 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktschandaal in Duitse Next Top Model

Naaktschandaal in Duitse Next Top Model

De afbeelding “http://img80.imageshack.us/img80/2835/large339825oa6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Duitse versie van Next Top Model gaat niet zonder slag of stoot voorbij. Van een van de kandidaten, de 20-jarige Aline, zijn er immers naaktfoto's uit het blootblad Penthouse opgedoken. Aline liet de foto's als 'Penthouse Pet' van de maand maart maken op haar negentiende, maar heeft daar de makers van Next Top Model nooit over ingelicht. Heidi Klum, de presentatrice van de show, kan er niet om lachen en zou inmiddels een persoonlijk gesprek met Aline hebben gehad over de affaire.

Uit het programma?
Net deze week ging Aline ook verbaal uit de bocht in het programma, toen ze haar concurrente uitschold voor hoer. Het is nog onduidelijk of Aline het modellencontract op de bevallige buik kan schrijven. De programmamakers zullen alvast niet verveeld zitten met de extra aandacht rond Next Top Model: vanavond moet Aline zich in de show verantwoorden voor de foto's. "Of Aline uit het programma gezet wordt? Dat zal de aflevering van vanavond duidelijk maken", aldus de persverantwoordelijke van ProSieben, de commerciële televisiezender die Next Top Model uitzendt.

15-03-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton zoekt vriendin via MTV-show

Paris Hilton zoekt vriendin via MTV-show

Om Paris in Jail te bekijken druk op onderstaande foto

.
Paris Hilton weet precies wat ze zoekt in haar nieuwe vriendin, die ze via de MTV-realityshow 'Paris Hilton's my new BFF' hoopt te vinden. "Ik zoek iemand die ik vertrouw en die me niet een dolk in de rug steekt, wat vaak gebeurt in Hollywood", vertelt de hotelerfgename aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zoek iemand met wie ik plezier kan hebben, iemand die mijn zusje zou kunnen zijn."

The Simple Life
De zoektocht van de 27-jarige blondine betekent niet dat de vriendschap tussen Paris en hartsvriendin Nicole Richie voorbij is. "Nicole is mijn beste vriendin, dus zij snapt wel wat ik zoek", vertelt Hilton, die eerder samen met Richie te zien was in reallifesoap The Simple Life. "Ze zit nu thuis met haar baby."

Wedstrijdjes
Hilton, die momenteel een relatie heeft met Benji Madden, neemt de zoektocht heel serieus. De deelnemers wonen tijdens de opnames van het programma in een huis en ze leert de meiden hoe ze haar beste vriendin kunnen zijn. De deelnemers moeten wedstrijdjes doen in onder meer loyaliteit en uithoudingsvermogen. Iedere week valt een nieuwe beste vriendin af, tot er een overblijft.

Mei
De opnamen van 'Paris Hilton's my new BFF' beginnen in mei. Het is nog onduidelijk wanneer de show op de Amerikaanse televisie te zien is en of het ook in België wordt uitgezonden.

15-03-2008 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Wilde
Kim Wilde
Om Cambodia te beluisteren druk op onderstaande foto.


Kim Wilde (Chiswick, West-Londen, 18 november 1960) is een Brits zangeres en tuinier. Ze werd geboren als eerste kind van Marty Wilde, bekend rock 'n' roll-zanger in de jaren '50 en Joyce Baker, die deel uitmaakte van de Vernons Girls.

Ze verhuisde met haar familie naar de provincie Hertfordshire toen ze negen jaar oud was, en ging naar Presdales School, Ware, waarna ze naar de kunstacademie in St. Albans ging. Ze tekende een contract bij Mickie Most's RAK Records in 1980 nadat ze was ontdekt als zangeres en popster tijdens het zingen van achtergrondvocalen bij een opname van haar broer. Haar eerste single, "Kids in America", werd uitgebracht in januari 1981. Het was meteen een groot succes, nummer 2 in de Engelse singleshitparade en top 5 in heel Europa. In Amerika bereikte de single een jaar later nummer 25 in de Billboard Hot 100, en aan het eind van het jaar stond het op nummer 85 in de year-end Hot 100 chart voor 1982.

Het debuut-album Kim Wilde werd later in 1981 uitgebracht en bracht nog twee hits voort: Chequered Love en Water On Glass. Kim nam nog twee albums op voor RAK Records, waarna ze bijtekende bij MCA Records in de zomer van 1984. Tot dan toe was het merendeel van haar songs geschreven door haar vader Marty en haar broer Ricki Wilde, maar Kim begon nu ook zelf te schrijven en componeren.

De zes albums voor MCA bevatten hits zoals Another Step (Closer To You) (een duet met Junior), You came, Never Trust A Stranger, Four Letter Word, If I Can't Have You (een cover van het Bee Gees-nummer uit de film Saturday Night Fever) en een cover van de Supremes classic You Keep Me Hangin' On - Kims eerste Amerikaanse nummer 1-hit, in 1987. In totaal verkocht Kim wereldwijd meer dan 7 miljoen singles en meer dan 12 miljoen albums, waardoor ze nog altijd Engelands best verkopende solozangeres aller tijden is.

Wilde won in 1983 de Best Female Vocalist Award tijdens de jaarlijkse uitreiking van de British Phonographic Industry Awards en grote hoeveelheden zilveren, gouden en platina albums over de hele wereld. Wilde heeft vijf solotournees gedaan en heeft als 'special guest' van Michael Jackson (1988) en David Bowie (1990) opgetreden.

Wilde sloeg een nieuwe weg in toen ze van februari 1996 tot februari 1997 optrad als Mrs. Walker in de London West End musical-productie van Tommy. Hier ontmoette ze co-star Hal Fowler, met wie ze trouwde op 1 september 1996. Op 3 januari 1998 werd hun eerste zoon Harry Tristan geboren. Twee jaar later, op 13 januari 2000, volgde dochter Rose Elisabeth.

Tijdens haar eerste zwangerschap realiseerde Wilde zich dat ze voor haar kinderen een gezonde leefomgeving wilde creëren. Ze volgde colleges aan het prestigieuze Capel Manor college om tuinbouw te studeren. Toen het Britse TV-station Channel 4 op zoek ging naar talent om een tuinprogramma te presenteren, kwamen ze uit bij Capel Manor, en bij Wilde. Ze werd aangetrokken als designer voor het programma Better Gardens. Een jaar later stapte ze over naar de BBC, waar ze twee seizoenen van Garden Invaders opnam. In 2005 deed zij voor het eerst mee aan de Royal Horticultural Society Chelsea Flower Show, en won een gouden medaille en de titel 'best in show' in de categorie Courtyard Gardens. Ze brengt tevens haar eerste boek uit: 'Gardening with children' (Collins, 2005).

Maar de muziek zat haar intussen nog altijd in het bloed. Op 13 januari 2001 trad ze voor het eerst in vier jaar weer op, als gast in een lokaal liefdadigheidsconcert verzorgd door de ABBA tribute band Fabba. Als gevolg hiervan trad ze aan het eind van 2001 op in de Here & Now Tour, een concertserie rondom de muziek van de jaren '80, samen met artiesten als Paul Young, The Human League en Howard Jones. Dit was zo'n succes dat ze dit de drie jaren daarna herhaalde. Nieuwe muziek was er ook; in 2001 nam ze een nieuwe track op (Loved) voor een compilatie-album, en die track werd onverwacht een hit in België. In 2003 had ze in heel Europa succes met Anyplace, anywhere, anytime, een duet met een ander '80er jaren-icoon: de Duitse zangeres Nena.

In maart 2006 kwam haar eerste boek uit in Nederland: 'Tuinieren met kinderen', een vertaling van 'Gardening with children', dat in 2005 in Engeland uitgekomen was.

Op 8 september 2006 werd een nieuw album uitgebracht door EMI. Het nieuwe album heet "Never say never". De eerste single verscheen in Nederland op dezelfde datum: een nieuwe versie van het nummer You came. In 2007 ging ze voor het eerst sinds 1994 weer op tournee, waarbij ze ook enkele malen Nederland aandeed.

.

15-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell zingt comapatiënt wakker

Geri Halliwell zingt comapatiënt wakker

De afbeelding “http://img291.imageshack.us/img291/5003/large337524ct1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een bezoekje van Spice Girl Geri Halliwell heeft de ouders van een comateus tienermeisje aangenaam verrast. Halliwell bracht de veertienjarige Jessica Knight een verrassingsbezoek. Het meisje raakte in januari in een coma nadat ze brutaal werd aangevallen toen ze op weg naar huis was in Manchester. De moeder van het meisje, Jill Walmsley, beweert dat haar dochter niet had bewogen voor het bezoek van Halliwell, maar 24 uur later haast miraculeus ontwaakte.

Armbandje
Het meisje kon zich echter niet herinneren dat haar idool aan haar ziekbed had staan zingen en kon het pas geloven toen ze het armbandje van aan Spice Girls concert zag dat Halliwell had achtergelaten.

Dertig messteken
Het meisje kreeg dertig messteken en kreeg een beroerte van haar verwondingen. Toen de Spice Girls in januari in Manchester waren voor een reeks concerten, contacteerde haar moeder Halliwell.

Ogen voor het eerst open
"Ik wist maar een half uurtje op voorhand dat Geri zou komen. Ze gaf me een stevige knuffel en zei dat het verhaal van Jessica haar had ontroerd. Geri zong een paar strofen van Spice Girls-liedjes en Jessica begon haar armen en benen te bewegen. De volgende dag deed ze voor het eerst haar ogen open", getuigt de moeder in The Mirror.

14-03-2008 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Sonneveld
Wim Sonneveld
Om catootje te beluisteren druk op onderstaande foto

.

Wim Sonneveld werd geboren in Utrecht als zoon van Gerrit Sonneveld en Geertruida van den Berg. In 1922 verloor hij op zeer jonge leeftijd zijn moeder. Na een schooltijd waarin hij steeds de pias uithing had hij een aantal baantjes waarin hij niet goed voldeed.

In 1932 ging hij zingen bij de amateurzanggroep de Keep Smiling Singers, waarna hij in 1934 met Fons Goossens een duo vormde en optrad bij jubilerende verenigingen en instellingen. Later dat jaar ontmoette hij de recensent Huub Janssen met wie hij, na een reis door Frankrijk in 1936, in Amsterdam ging samenwonen, eerst op de Westermarkt, later op de Prinsengracht. In datzelfde jaar werd hij secretaris-administrateur bij Louis Davids, bij wie hij overdag secretaris was en 's avonds kleine rolletjes mocht spelen en chansons kon zingen. In diezelfde periode trad hij op met zijn eigen gezelschap De Rarekiek, waar zijn vriend Huub aan meewerkte. Sonneveld zong in het Frankrijk van 1937 in cabarets van Suzy Solidor en Agnes Capri.

Na de oorlogsverklaring van 1939 keerde hij naar Nederland terug, waar hij toneelrollen had en in de revue van Loekie Bouwmeester speelde. In 1940 trad hij op bij het Theater der Prominenten en speelde bij De Sprookjesspelers van Abraham van der Vies. Hier ontmoette hij o.a. Conny Stuart. In 1943 vormde hij zijn eigen gezelschap, waarvan onder andere Stuart, Lia Dorana, Albert Mol, Joop Doderer, Hetty Blok en Emmy Arbous deel uitmaakten.


14-03-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys nieuwe clip beleeft première op het internet

Britneys nieuwe clip beleeft première op het internet

De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/9514/large337620ql7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De nieuwe videoclip van Britney Spears heeft gisteren zijn primeur beleefd op de fansite van de 26-jarige popdiva. De fans konden na de première tijdens een live 'cyberfeestje' de volledig geanimeerde clip bij 'Break the ice' met elkaar bespreken.

Robots en cyborgs
Spears laat zich in de clip van haar krachtdadige kant zien. Ze bevindt zich in een futuristische wereld waarin ze te zien is als een knappe, dunne en stoere vrouw in een bodysuit. In de video maakt de popprinses korte metten met verschillende cyborg-karakters. Vervolgens laat ze een hoofdgebouw van robots ontploffen. De clip eindigt met de woorden 'wordt vervolgd'.

Gnarls Barkley
De clip, die is getekend in een Japanse animatiestijl, is geregisseerd door Robert Hales. Die maakte eerder de clip bij 'Crazy' van Gnarls Barkley. De single 'Break the ice', van het in oktober verschenen album 'Blackout', wordt op 14 april uitgebracht.

14-03-2008 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Stray Cats
The Stray Cats
Om Rock This Town te beluisteren druk op onderstaande foto.


De Stray Cats is een in 1979 door gitarist en zanger Brian Setzer in Massapequa op Long Island opgerichte rockabillyband. De band bestaat uit de schoolvrienden Brian Setzer, Lee Rocker (echte naam Leon Drucker) en Slim Jim Phantom (echte naam James McDonnell).

De groep werd zeer sterk beïnvloed door het kenmerkende geluid van de Sun Records artiesten uit de jaren vijftig, met name Bill Haley. De Stray Cats hadden aanvankelijk nauwelijks succes in eigen land. In Groot-Brittannië en Europa was echter een ware rockabilly-revival aan de gang, en hun singles scoorden daar dus wel.

Na een optreden in Londen ontmoetten de Stray Cats producent Dave Edmunds. Hij bood aan met de band te gaan samenwerken, en ging met hen de studio in om het album Stray Cats op te nemen. Dit album werd in 1981 in Groot-Brittannie en Europa uitgebracht op het Arista-platenlabel. De band werd onmiddellijk zeer populair en scoorde grote hits met nummers als Runaway Boys , Stray Cat Strut en Rock This Town


Hun tweede album, Gonna Ball, werd minder goed ontvangen en kreeg veel negatieve recensies. De band keerde terug naar de Verenigde Staten en tekende een contract met EMI. Ze brachten een compilatie uit van hun eerder in Europa uitgebrachte albums, en ook in de VS scoorden ze hits met Rock This Town en Stray Cat Strut. Hun daaropvolgende album, Rant N' Rave With The Stray Cats, was ook een succes, mede dankzij de start van het nieuwe televisiestation MTV waar hun muziek en videoclips veel gedraaid werden. De van het album afkomstige single (She's) Sexy + 17 werd dan ook een hit.

Persoonlijke conflicten zorgden ervoor dat de band in 1984 uiteenviel. Phantom trouwde met actrice Britt Ekland en Setzer besteedde veel tijd aan samenwerkingsverbanden met andere musici als Stevie Nicks, Bob Dylan en Robert Plant.

Rocker en Phantom vormden samen met Earl Slick (de gitarist van David Bowie het trio Phantom, Rocker & Slick, en Setzer richtte The Brian Setzer Orchestra op.

De Stray Cats kwamen echter nog diverse keren samen. Dat was al in 1986 het geval, toen de band een CD met covers opnam (Rock Therapy). Deze CD kende slechte verkoopcijfers. In 1989 kwamen ze opnieuw bijeen en namen het album Blast Off op, waarna ze met Stevie Ray Vaughan op tournee gingen. Het contract met EMI was inmiddels beëindigd, en ze gingen met Nile Rodgers de studio in voor hun volgende album Let's Go Faster. Na nog twee albums (Choo Choo Hot Fish en Original Cool) hield de band het weer voor gezien en gingen ze opnieuw uiteen.

Na twaalf jaar stilte rondom de band kwamen ze in 2004 echter opnieuw samen voor een tour van een maand door Europa. Van deze tour werd een live-CD uitgebracht, Rumble in Brixton. In de zomer van 2007 zal de band op tournee gaan in de Verenigde State.

14-03-2008 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visage
Visage
Om Fade To Gray te beluisteren druk op onderstaande foto.

.

13-03-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston flirt erop los met Owen Wilson

Jennifer Aniston flirt erop los met Owen Wilson

De afbeelding “http://img209.imageshack.us/img209/8116/large336560nt5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Aniston heeft een oogje laten vallen op komiek Owen Wilson. In de op til staande dijenkletser 'Marley & Me' spelen beiden de rol van man en vrouw, en dan durft er ook buiten de set wel al eens een vonkje overslaan. Niet waar misschien, Brad Pitt? De ex-man van Jennifer leerde zijn vlam Angelina Jolie - o toeval - ook al voor het eerst van dichterbij kennen tijdens de opnames van 'Mr and Mrs Smith'.

"Aan elkaars lijf"
"Het knuffelen hield niet op toen de camera's gestopt waren met draaien", verklapt een medewerker in het Amerikaanse magazine 'Star' over het gestoei tussen Aniston en Wilson. "Ze flirtten erop los, veel meer dan je normaal zou vermoeden. Tussen twee opnames door hingen ze gewoon constant aan elkaars lijf."

Zelfmoordpoging
Wilson kent Aniston al verschillende jaren, vermits zijn partner in 'Wedding Crashers' Vince Vaughn intussen ook een affaire had met de Friends-actrice. De kakelnieuwe tortelduifjes groeiden echter pas echt naar elkaar toe in oktober, twee maanden nadat de komiek zijn befaamde zelfmoordpoging ondernomen had. De Friends-actrice stuurde hem in die donkere periode een exemplaar van haar favoriete boek, 'The Power of Now', en die attentie raakte blijkbaar een gevoelige snaar. Als gevolg van die goede verstandhouding belden ze elkaars lijn dan ook plat nog voor de opnames van start gingen.

"Kalm en gelukkig"
"Normaal gezien sluit Aniston zich wat af op een set, maar niet met deze Owen", weet een andere bron. "Ze ontdekt volop dat hij een geweldige man is om zich mee te amuseren. Ze ziet er nu echt kalm en gelukkig uit." Na de scheiding met Brad Pitt werd Hollywoods meest begeerde vrouwelijke vrijgezel al aan een hoop mannen gelinkt. Orlando Bloom en Aaron Eckhart zijn maar enkele namen die de jongste maanden de revue passeerden.

13-03-2008 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madness
Madness
Om it must be love te beluisteren druk op onderstaande foto


Madness is een Britse band die ska met pop vermengt. Hun succesperiode ligt in de jaren tachtig. Sinds 1979 heeft de band ruim 30 singles en 8 albums uitgebracht en is nog steeds actief.

Madness en UB40 hebben beiden exact 214 weken in de Engelse top 40 doorgebracht, en delen hierdoor het record voor het doorbrengen van de meeste weken in de top 40 in het verenigd koninkrijk in de jaren 80. Madness deed dit echter in een kortere periode (1980-1986)

.

13-03-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Quinn
Freddy Quinn
Om Junge Komm Bald Wieder te beluisteren druk op onderstaande foto

.

13-03-2008 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Jan Smit staat open voor triootje

Vriendin van Jan Smit staat open voor triootje

De afbeelding “http://img186.imageshack.us/img186/5633/large336272ob0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Yolanthe Cabau van Kasbergen is best in voor een triootje, als haar vriend Jan Smit dat zou willen. Dat vertelt de presenterende actrice deze week in het tijdschrift Grazia.

Erg open minded
"Ik ben trouw aan Jan hoor. Maar als hij zegt dat hij het leuk zou vinden om er een meisje bij te halen, dan vind ik dat goed." De 22-jarige brunette, die zichzelf 'erg open minded' noemt, denkt overigens niet dat haar vriend snel een trio zou voorstellen.

Niet moeilijk doen
"Hij is net een trouwe hond. Maar mocht hij het ooit willen, dan zal ik er niet moeilijk over doen. Je leeft maar één keer en het zou zonde zijn als ik op mijn tachtigste denk: Yo, waarom heb je dat nooit geprobeerd?

13-03-2008 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jacksons
The Jacksons
Om Can You Feel It te beluisteren druk op onderstaande foto

.

The Jackson 5 (also spelled The Jackson Five or The Jackson 5ive, abbreviated as J5, and later known as The Jacksons) was an American popular music quintet (and briefly a sextet and quartet) from Gary, Indiana. The group, fully active from 1966 to 1990, regularly played from a repertoire of R&B, soul, funk, and later disco. Considered "one of the biggest phenomenons in pop music"[1] during the early 1970s, the Jackson 5 are also notable for launching the careers of their lead singers Jermaine and Michael. Joseph Jackson formed the early incarnation of the band in 1964 and served as its manager, with Jackie, Tito, Jermaine and unrelated youths Reynaud Jones and Milford Hite comprising its original lineup. Within a year, however, Michael and Marlon joined the band forming the principal lineup of the group.

Signed to the Motown label from 1968 to 1975, and to Epic/CBS Records (as "The Jacksons") from 1975 until their disbanding in 1990, the Jackson 5 were one of the most popular groups of the era and became the first recording act to have their first four major label singles ("I Want You Back", "ABC", "The Love You Save", and "I'll Be There") reach the top of the American charts. Several future singles, among them "Mama's Pearl", "Never Can Say Goodbye" and "Dancing Machine", were Top 5 pop hits and number-one hits on the R&B singles chart. Most of the early hits were written and produced by a specialized songwriting team known as The Corporation™; later Jackson 5 hits were crafted chiefly by Hal Davis.

Significantly, they were the first black teen idols to appeal equally to white audiences. Upon their departure from Motown for CBS in 1975, the Jacksons were forced to change their name and replace Jermaine (who remained at Motown) with younger brother Randy. The group took control of their songwriting, production, and image, and their success continued into the 1980s with hits such as "Shake Your Body (Down to the Ground)" and "State of Shock", and the highly successful Victory Tour. The Jacksons officially disbanded in 1990, after the commercial underperformance of their 1989 album 2300 Jackson Street, recorded mostly without Michael and Marlon.


13-03-2008 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Carnes
Kim Carnes
Om Betty Davis Eyes te beluisteren druk op onderstaande foto.

.

12-03-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones
Grace Jones
Om I've Seen Thar Face Before te beluisteren druk op onderstaande foto

.

12-03-2008 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners
De Kreuners
Om zij heeft stijl te beluisteren druk op onderstaande foto


De Kreuners is een Belgische muziekgroep die ontstond in 1978 en Vlaamse rock speelt.

Ze vielen op op de Humo's Rock Rally, maar ze kregen geen platencontract. Dus gingen ze naar Londen om hun eerste single 'Nummer een' op te nemen. Deze werd meteen een groot succes. Later kwamen nog vele andere grote hits, zoals o.a. 'Wat komen moet dat komt', 'Cous Cous Kreten', 'Meisje, meisje' en 'Ik wil je'. Hierna hebben De Kreuners succes na succes, tot in Frankrijk toe, ondanks hun Nederlands repertoire.

.

12-03-2008 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulsister
Soulsister
Om The Way Yo Your Heart te bekijken druk om onderstaande foto

.
Soulsister is een Belgische band bestaande uit Jan Leyers en Paul Michiels. Soulsister (ook wel bekend als SoulSister, The Soul Sisters en Leyers, Michiels and SoulSister) waren actief tussen 1986 en 1995 een mix van soul en pop.

Tot 1985 zat Paul Michiels bij de Brits-Belgische rockband Octopus, waarna hij enkele solosingles had uitgebracht. Na een optreden in Heist-op-den-Berg, de geboorteplaats van Michiels, stelde Jan Leyers zich aan hem voor. Dit leidde maanden later tot het opnemen van enkele singles. Guy Brulez van platenfirma EMI Group beluisterde de demo en liet, op voorwaarde dat beide mannen meer aan hun imago gingen werken, het nummer You Get To Me op single uitbrengen. Dit was in 1986 het debuut van Michiels en Leyers, onder de naam The Soul Sisters.

Hierop volgden de zelfgeschreven songs Talk About It en Like A Mountain. De hit The Way To Your Heart uit 1988 was de grote doorbraak voor The Soulsisters. Om verwarring te vermijden was de naam reeds veranderd in Soulsister. In diverse Europese landen werd het nummer een superhit en klom in de Billboard Hot 100 tot de 41ste plaats. In hetzelfde jaar kwam hun eerste album uit, It Takes Two. Wereldwijd werden er ruim 700.000 verkocht en ze tourden door heel Europa en de Verenigde Staten (oktober 1989).

In 1990 volgde het tweede album genaamd Heat, waarvan er in België al meer dan 100.000 werden verkocht. Meer dan een jaar stond het album in de Top 50. In 1992 volgde het album Simple Rule, in samenwerking met David Werner en Jules Shear geschreven. Na dit album volgden nog diverse hits, waaronder Changes dat later door Tom Jones werd opgenomen.

In 1993 nam Sting Soulsister op in het voorprogramma van zijn Europese tournee Ten summoner's tales. Een jaar later nam Soulsister het laatste album Swinging Like Big Dogs op. Hierna volgde nog een Duitse tournee, maar Soulsister had door dat het voorbij was. In 1995 werd voor een laatste keer opgetreden in Beringen.

In 1997 werd met de uitgave van de compilatie-cd The Way To Your Heart aangekondigd dat dit het laatste album van Soulsister was. In 1999 kwam de tweede compilatie-cd uit, Try Not To Cry - The Singles Collection met als titelsong een niet eerder uitgebracht nummer en nieuwe hit.

Hierna scheidden de wegen van Paul Michiels en Jan Leyers zich. Michiels ging verder met zijn solocarrière en had nog enkele hits. Jan Leyers werkte na de scheiding nog aan enkele muziekprojecten, waarna hij de televisiewereld in ging.

In 2006 had Leyers Michiels te gast in zijn tv-programma Zomer op één. Na de show speelden ze samen nog wat oude nummers. Beiden hadden het gevoel dat het goed zat. Dit heeft tot gevolg dat er op 1, 7 en 8 maart 2008 een concert in het Sportpaleis (Antwerpen) is gegeven.


12-03-2008 om 04:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slowmotion
Slowmotion
De afbeelding “http://img382.imageshack.us/img382/3338/diaz281024x768ca5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
zo snel als de laatste maanden,
zo langzaam gaat nu de tijd.
de leef in slowmotion,
en elke minuut krijg ik meer spijt.

ik doe de was, poets,
ik zuig en dweil het huis.
en terwijl te tijd niet lijkt te lopen,
vraag ik me af wanneer kom ik thuis.

probeer het slapen uit te stellen,
niet te hoeven dromen.
bang om in slaap te vallen,
en jou weer in mjn droom tegen te komen.

Vanacht kwam ik je er tegen,
keek je me aan met die blik,
hadden we elkaar lief,
jij en ik.

Maar hoe langer ik wakker blijf,
hoe langzamer de tijd loopt.
hoe meer ik terug wil naar jou,
en ik me af of jij daar ook op hoopt.

11-03-2008 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter en ex-verloofde niet in testament Heath Ledger

Dochter en ex-verloofde niet in testament Heath Ledger

De afbeelding “http://img291.imageshack.us/img291/4793/large330965lf4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Heath Ledger heeft zijn dochtertje Matilda Rose en haar moeder Michelle Williams niets nagelaten. De Australische acteur, die in januari overleed na een onbedoelde overdosis medicijnen, stelde in 2003 zijn testament op en paste het nooit aan. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Vader zal voor kleinkind zorgen
De ouders en zus van Ledger erven alles, maar de vader van de 28-jarige acteur heeft al laten weten dat ex-verloofde Michelle en Matilda niet worden vergeten. "Matilda heeft onze prioriteit en Michelle is onlosmakelijk met onze familie verbonden", stelt Kim Ledger in een verklaring. "We gaan voor ze zorgen en dat is hoe Heath het zou hebben gewild."

Aandelen, Toyota Prius en inboedel
De Hollywoodster had, toen hij zijn testament opstelde, nog geen relatie met Williams. Uit rechtsdocumenten blijkt dat Ledger destijds voor 94.000 euro aan bezittingen had, waaronder aandelen, een Toyota Prius ter waarde van zestienduizend euro en meubels met een waarde van bijna dertienduizend euro.

Ledger werd op 22 januari dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Uit de autopsie bleek dat de filmster was overleden aan een overdosis medicijnen, waaronder pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. Hij werd op 9 februari gecremeerd in zijn geboortestad Perth in Australië.

11-03-2008 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aneka
Aneka
Om Japanese Boy te beluisteren druk op onderstaande foto

.

11-03-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voggue
Voggue
Om dancing' the night away te beluisteren druk op onderstaande foto

.

11-03-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opgenomen in Hall of Fame

Madonna opgenomen in Hall of Fame

De afbeelding “http://img363.imageshack.us/img363/3603/large334013ih3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Die eer viel haar te beurt, samen met welluidende namen als John Mellencamp, Leonard Cohen, The Dave Clark Five en The Ventures. De beruchte Hall of Fame bevindt zich in Cleveland, Ohio. De ceremoniële plechtigheid vond plaats in New York, in het Waldorf Astoria Hotel.

Queen of pop
Een panel van zeshonderd muzikanten, vertegenwoordigers van de muziekindustrie en journalisten selecteren ieder jaar vijf artiesten voor het museum. Dit jaar was het dus de beurt aan de 'Queen of pop'. Ze werd ingeleid door Justin Timberlake, met wie ze samenwerkt aan haar nieuwe album 'Hard Candy', dat eind april in de rekken ligt.

"Bedankt, criticasters"
Madonna bedankte iedereen die ooit had bijgedragen tot haar succes, óók de criticasters die haar de grond in boorden. "Zij deden mij mezelf constant in vraag stellen en dwongen mij beter en beter te doen."

Leraar
Een leraar spoorde haar al aan haar dromen te doen uitkomen, toen ze nog maar 14 was. "En 35 jaar later word ik nog altijd aangemoedigd, wat kan een mens meer wensen.

11-03-2008 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Scientology koos Holmes voor Cruise na nepaudities"

De afbeelding “http://img381.imageshack.us/img381/4430/large332498xj6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het sprookjeshuwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes werd opgezet door de Church of Scientology na een reeks nepaudities waarop actrices als Jennifer Garner en Jessica Alba werden uitgenodigd. Dat beweert een voormalig lid van de omstreden 'kerk'.

Audities voor potentiële bruid
Marc Headley maakte promofilmpjes voor de controversiële religie en beweert dat Holmes door toplui van de Church of Scientology werd uitgekozen nadat zijn relatie met Penelope Cruz in 2004 op de klippen liep. Headley beweert dat het Scientologyleider David Miscavige was die de audities voor een potentiële bruid organiseerde onder het mom van een casting voor een rol in een film met Cruise in de hoofdrol. Die film is er nooit gekomen.

"Zoek een vrouw voor Tom Cruise"
Headley in de Britse krant News of the World: "Na de breuk met Penelope Cruz begon Tom tegen David te klagen over zijn miserie met vrouwen. Miscavige gaf een van zijn vazallen de opdracht: 'zoek een vrouw voor Tom Cruise'. Die stuurde invitaties voor een zogenaamde casting rond naar actrices. De vrouwen moesten single zijn, knap en in de twintig".

Jennnifer Garner, Jessica Alba en Scarlett Johansson
"Aanvankelijk werden enkel actrices die lid zijn van Scientology gecontacteerd: Erica Christensen, Erica Howard en Sofia Milos. Die voldeden niet. Toen richtte de topman van Scientology zijn pijlen op Jennifer Garner, die toen net een relatie was begonnen met Ben Affleck. Jennifer ging niet op de invitatie in, evenmin als Jessica Alba. Toen was Scarlett Johansson aan de beurt. Die leek toe te happen, maar toen ze merkte dat de 'casting' gehouden werd in het Scientology Center in Hollywood, werd ze boos en weigerde ze een proefopname te doen".

Meteen verkocht
Katie Holmes had in de pers gezegd dat ze Cruise zo schattig vond, dus was zij de volgende in de rij argeloze kandidaat-bruiden. "Ze nodigden Katie uit in Los Angeles en stelden haar voor aan Tom. Hij was meteen verkocht. Hij zei later tegen Miscavige: 'Ik wist meteen dat zij de ware was'".

In 2006 hadden Tom Cruise en Katie Holmes een sprookjeshuwelijk in een Italiaans kasteel. Ze hebben inmiddels een dochter van één, Suri.

11-03-2008 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellis bextor
Ellis Bextor
Om Murder on The Dancefloor te bekijken druk op onderstaande foto

.

Sophie Ellis-Bextor (Londen, 10 april 1979) is een Britse zangeres. Ze was frontvrouw van de inmiddels opgeheven band theaudience. Haar muziek is een mengeling van eighties-discopop en hedendaagse dancegrooves. Ze dweept met Blondie, Madonna of Fiona Apple.

In 2000 werkt ze samen met DJ Spiller voor het project "Groovejet (If This Ain't Love)".

In 2001 komt Ellis-Bextor met haar eerste eigen nummer, 'Take me home'. De Britse pers vergelijkt de posh Sophie in eerste instantie nog met Victoria Beckham alias 'Posh Spice'. Maar die vergelijking gaat al snel mank. Waar Beckham met haar eerste cd volledig de mist ingaat schiet Ellis-Bextor met haar debuut-cd 'Read my lips' meteen naar de bovenste regionen van de hitlijsten.

Vervolgens zorgt Ellis-Bextor voor een van de grootste popmomenten uit 2002. Haar hitsingle 'Murder on the dancefloor' piekt wekenlang in nagenoeg alle hitlijsten. In 2002 is de song het meest gedraaide nummer in Europa. Met dit resultaat verslaat Ellis-Bextor gerenommeerde artiesten als Westlife, Kylie Minogue en Sugababes.

De single is afkomstig van haar debuutalbum 'Read My Lips', waarvan alleen al in Engeland meer dan een miljoen exemplaren worden verkocht. Er volgen nog twee hits van dit album: Get Over You (2002), en Music Gets The Best Of Me (2002).

In 2003 wint Ellis-Bextor een Edison in de categorie Best Dance. De opvolger van haar debuut volgt eind 2003, getiteld 'Shoot From The Hip'. De cd stelt de critici teleur, er komen nog wel wat singles vanaf: Mixed Up World (2003), I Won't Change You (2003).

In 2004 wordt Ellis-Bextor moeder van een zoontje, Sonny genaamd. De vader is Richard Jones, haar basgitarist tijdens één van haar tours.

In juli 2005 stappen ze in het geheim in het huwelijk. Ze geven hun jawoord in een intieme ceremonie in het Italiaanse Umbrië. Ze huren een landhuis voor de plechtigheid en vertrekken daarna naar het zuiden voor de huwelijksreis.

In het voorjaar van 2007 maakt Ellis-Bextor haar muzikale comeback met de single Catch You. Het refrein van dit liedje gaat: "Run to where you want, run to where you want, I am gonna find you." Ellis-Bextor rent zich door heel Venetië de hakken onder het lijf vandaan in een rode jurk, op zoek naar haar lief. De single wordt op de voet gevolgd door haar derde studioalbum, Trip The Light Fantastic.

Catch You levert geen succes op in de Nederlandse hitlijsten en in Engeland heeft ze al een tweede single klaar: Me and my imagination. Een nummer in de typische Sophie Ellis-Bextor stijl, 29 juni 2007 is de release.

Ellis-Bextor stond op 26 juni 2007 in het voorprogramma van het '25 Live'-concert van George Michael in de Amsterdam ArenA.

In september 2007 werd aangekondigd dat Ellis-Bextor haar eigen tour door het Verenigd Koninkrijk heeft uitgesteld om te gaan touren met Take That, als special guest. Tijdens 34 van hun shows zal Ellis-Bexotr Take That vergezellen. In maart 2008 werd de tournee opnieuw uitgesteld, omdat ook haar Greatest Hits album later uit zou komen.


11-03-2008 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinder
Vlinder
De afbeelding “http://img360.imageshack.us/img360/9216/butterflyworldjan06bkl6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Diertje met je mooie vleugels
Zijdezacht en fragiel
Fladderen dat kun je
Je kleurenpracht
Beneemt mijn adem
Staar naar je
Als je voorbij vliegt
En denk hardop
Je bent tenminste
Niet..
Vleugellam gemaakt
God zij dank.

11-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.close your eyes and....
close your eyes and....
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/2760/lohan431024x768rq9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Close your eyes and dream with me
That I could be lying there beside you
Whispering in your ear
Tracing my fingers over your skin
I whish to be able to lie there
And brush against your thigh
As I looked at you and slowly tighten to your body
Want to know your scent, your movements, your desire
As I cause a raging fire
So that I may be the one
The only thought in your mind
Gently I want to take you inside me
Inch by inch
Slowly minute by minute
My tongue tracing over your mouth
As I offer you my passionate treasure
Close your eyes to listen, to feel
Can you feel the warmth of my breath
The tingle of my touch
I whish I could be...
In your thoughts

10-03-2008 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar naar Songfestival

Ishtar naar Songfestival

Druk op onderstaande foto om O Julissi Na Jalina te beluisteren


Ishtar vertegenwoordigt ons land in mei op het 53ste Eurovisiesongfestival in de Servische hoofdstad Belgrado. Sandrine haalde het net niet, en werd tweede in de finale van Eurosong. Nelson kreeg van de tv-kijkers het minste stemmen, de Paranoiacs werden derde en Brahim eindigde vierde. De Belgische inzending neemt op 20 mei deel aan de eerste halve finale in Belgrado, en wie weet aan het eigenlijke Songfestival op zaterdag 24 mei. In de marge werd bekend dat Nelson en Ishtar een platencontract hebben getekend bij ARS-Universal.

Brahim
Milena en Mirjana, de 'Servische' assistentes van presentator Bart Peeters, trokken naar Belgrado om te zien wat ze daar van onze Belgische kandidaten vinden. Ze stopten een testpubliek in een bioscoopzaal en toonden daar de vijf finalisten op het witte doek. De reacties bij Brahim waren positief maar niet formidabel. "Hij ziet er goed uit maar zijn nummer mist iets," daar kwam het ongeveer op neer. Eén meisje wou zo met hem trouwen, een ander vond hem gewoon "een jeanet". Later in het programma bleek bij elke kandidaat trouwens een dergelijke 'platte' reactie te zitten. Alleszins, meningen verschillen, en gelukkig maar. De act van Brahim was voor de finale ongeveer hetzelfde gebleven, buiten een paar danspasjes van de achtergrondzangers. Niettemin, opnieuw prachtig gezongen. Klasse, zoals dat past in een finale.

Dat zag ook Marcel Vanthilt. Maar "we kunnen alle kandidaten sturen, want ze zijn alle vijf heel goed," meende hij. Maar aangezien meningen verschillen, en we maar één kandidaat mogen sturen, is er dus de wedstrijd Eurosong. "Als je het niet zou halen, moet je mee om in het hotel in Belgrado op te treden," zei Vanthilt nog. Katrina vond dat Brahim het meeste verbetering had getoond doorheen het Eurosong-parcours, en loofde opnieuw het zelfvertrouwen dat de zanger uitstraalt op het podium. Kris Wauters: "Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete nummers. Je hebt een heel onweerstaanbare en sexy hit. Je gaat de concurrentie zo wegblazen in Belgrado," zei de helft van Clouseau.

Paranoiacs
"Op de zevende dag was God zat, en schiep hij de Paranoiacs," zei Bart Peeters. Waar alcohol al niet goed voor kan zijn! In Servië kreeg een deel van het testpubliek blijkbaar schrik van de "agressieve muziek", maar een ander deel kon niet blijven stilzitten en kon het nummer meteen nog meebekken ook. Misschien waren ze daar ook zat, wie zal het zeggen. Alleszins, net als Ishtar laten de Paranoiacs niemand onberoerd, en dat is zeker positief. Niemand stemt immers op een nummer dat hem koud laat. Ook in de tv-studio huppelde het publiek lekker mee, waarop zanger Hans er gezellig indook voor een crowdsurfmomentje. Jammer dat het op de zomerfestivals niet meer mag, maar wanneer er weer een slijkerige legerbottine in onze nek knalt, denken we daar waarschijnlijk weer ietsje anders over. 'Shout it out' klonk alleszins prima, en met twee rookkanonnen en de energieke band op het podium zag het er zo uit ook. Dat vond ook het studiopubliek, dat amper stil te krijgen was na de act.

"Dit was zonder twijfel één van mijn favoriete songs van Eurosong," probeerde Kris Wauters zijn 'kalkoen-grap' van vorige week te herhalen. Hij vond de act flink verbeterd dankzij de rook, en ook Katrina zag het helemaal zitten. "Tijd om een bommetje in de reet van Eurosong te steken!", riep ze grijnzend naar haar favoriet. Marcel Vanthilt begon dan weer te raaskallen over een grote arreslee waarop de groep op het podium diende gesleept te worden door Nelson, Brahim en Sandrine. De trekkers moesten een onderlijfje dragen - vooral Sandrine, zei Marcel met blinkende oogjes - en Ishtar mocht soep maken of zo. Enfin, de groep kreeg niets dan lof van de jury.

Nelson
De ballad van Nelson zorgde voor gemengde reacties bij het testpubliek. Hoewel enkele vrouwen meteen ten dans werden gevraagd, werd het nummer toch ook vrij saai en niet geschikt voor het Songfestival bevonden. Ook het 'marcelleke' viel niet helemaal in goede aarde. "Belachelijk," luidde het bij de ene, "ik zou hem toch een strikje aandoen" bij de andere. Voor zijn act had Nelson het jury-advies van in de halve finale opgevolgd, waardoor zijn achtergrondzangers tot vreugde van Katrina opnieuw op een krukje zaten. 'When I can't find love' werd opnieuw prima gezongen, maar voor ons is de frisheid na een paar luisterbeurten toch weg. Voor de gillende meisjes in het publiek dan weer niet.

Katrina leek veel minder enthousiast dan bij de Paranoiacs, maar vond toch dat het nummer bij elke doortocht beter werd. Zij prees ook de oprechtheid van de song, die niet speciaal voor het Songfestival werd geschreven. Marcel Vanthilt vond dat er iets meer mocht gebeuren op het podium, iets meer dynamiek. Hij raadde Nelson aan "Rafke van de Paranoiacs te consulteren, die geboren is met dynamiek in zijn gat, om misschien ook wat te laten inbrengen." Marcel Vanthilt is dan ook een vetzak. Kris Wauters herhaalde zijn 'favoriete nummers'-grapje, en vond de act van Nelson toch ook wat braafjes. "Maar als het publiek admiraal Nelson naar de oorlog in Belgrado wil sturen, kan hij ze daar misschien toch verpulveren." Gezien de politieke toestand in Servië is dat nu misschien ook weer niet de meest gelukkige uitspraak van de avond.

Nelson heeft trouwens een platencontract getekend bij ARS Universal, dat ook Kate Ryan en Milk Inc. onder dak heeft. Nelsons 'When I can't find love' ligt vanaf 14 maart in de winkels. De bedoeling is dat er tegen de zomer van dit jaar een opvolger klaar ligt. Er volgt normaal gezien ook nog een full cd.

Sandrine
Van Sandrine waren ze in Belgrado harder onder de indruk. Ze kreeg kritiek op haar nummer, gewoon omdat "haar stem zo sterk is en een beter nummer verdient". "Ze kan winnen, en anders is ze zeker bij de eerste vijf," klonk het. Het nummer kon ook al worden meegekweeld, en er werd ook al iemand "helemaal omvergeblazen". Sandrine had in de finale een blauwe jurk aan met veel stof, weliswaar enkel aan de achterkant. Haar act was een beetje aangepast, omdat de achtergrondzang deze keer live moest. Ze had daarom drie zangeressen bij, en enkele dansers thuisgelaten. Spijtig genoeg klonk het nummer hierdoor ook wat platter, en was de act op het podium ook iets minder flitsend.

Kris Wauters vond dat alvast niet. Na zijn mislukt grapje over zijn favoriete nummers loofde hij de bewegingen van de twee dansers en de integratie van de zangeressen in de act. Hij dacht wel dat Sandrine het verschil zou kunnen maken tussen de andere zangeressen op het Songfestival, en bombardeerde 'I feel the same way' tot zijn favoriet. Katrina vond de zangeressen ook prima. Ze voorspelde een grote zomerhit, en een geweldige carrière. "Eigenlijk ben je klaar voor Vegas," besloot ze met een compliment van jewelste. Marcel Vanthilt vond Sandrine "de ebbenhouten parel van deze wedstrijd, misschien kan je dat ook zijn in Belgrado."

Ishtar
Het aanstekelijke deuntje van Ishtar zorgde meteen voor handgeklap en beet zich ook vast in de hoofden van de Serviërs, maar het zorgde ook voor wat gefronste wenkbrauwen. Ook de Serviërs zijn dus voor of tegen. "Hiermee kan je winnen" volgens de ene, "ik vind het kut" volgens de andere. Het 'tekenfilmmuziekje' hobbelde weer lekker voorbij, en onze voet hobbelde weer even vlotjes mee. We horen ook bij elke beluistering weer andere dingen in dit nummer, dat dus helemaal niet zo simpel is als sommigen willen doen geloven. Een regen van papieren hartjes maakte de act van Ishtar af, en zette het sprookjesachtige aspect van het nummer nog eens extra in de verf.

Een schalks kijkende Kris Wauters vond dit één van de beste nummers uit de wedstrijd, en benadrukte nog eens "dat je dit nummer van de eerste keer goed kan vinden, en dat is belangrijk." Ook dat iedereen een mening heeft over het nummer vindt hij positief. Het genre van 'O julisi na jalini' heeft verder geen concurrentie in Belgrado, meende hij. Katrina gaf nog wat complimentjes voor het leuke snoetje van zangeres Soetkin, en hoorde de houseversie al in de clubs. Haar 'boefboefboef'-imitatie was trouwens zeer geslaagd. Marcel Vanthilt zag bij Ishtar het bewijs dat muziek niet overgeproducet moet zijn om goed te klinken. Hij had er ook uit geleerd "dat je kan jumpen op één been, en "dat jullie in Belgrado gaan winnen op één been." Vanthilt zou dan ook, net als het merendeel van de HLN.BE-bezoekers, Ishtar naar het Songfestival sturen. De groep heeft net als Nelson trouwens een platencontract versierd bij ARS-Universal, dat 'O Julissi na Jalini' als single op 14 maart uitbrengt. Later op het jaar verschijnt een volledig album.

Songfestival
Op 20 mei weten we of ons land deze keer de finale van 24 mei haalt. Het testpubliek in Servië gaf ook punten, en hopelijk is hun oordeel niet representatief voor het eigenlijke Songfestival. Ishtar werd bij het testpubliek immers laatste met een drie op tien. Brahim kreeg een vijf, Paranoiacs een zeven, Nelson een acht en Sandrine een negen. Als dat maar goedkomt!.

10-03-2008 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Blue Diamonds
The Blue Diamonds
Om Ramona te bekijken klik op onderstaande foto

.

Voor het platenkopende publiek waren The Blue Diamonds het vokale duo Ruud en Riem de Wolff, maar tijdens live optredens in de periode 1960-1963 was altijd hun drummer Dick Messchaert aanwezig en deden ze beroep op diverse bassisten en gitaristen ter ondersteuning. Vanaf eind 1963 was The Blue Diamonds weer een quartet. Ze waren verplicht hun hits te spelen, maar tijdens de soundcheck en ter opvulling van hun show speelden ze wel eens instrumentals. Je kon dan horen dat ze het tegen elke gitaargroep konden opnemen. De solopartij van Riem knalde werkelijk met veel echo effect via hun Echocord door de zaal. Met name op de solosingle uit 1962 van Riem de Wolff (Riem 'Guitar' Diamond) is een staaltje van zijn kunnen te horen op Ajoen Ajoen.

De uit Suriname afkomstge studio gitarist Lex Vervuurt zorgde overigens voor het prachtige gitaarwerk in met name Ramona en Little Ship.

De familie De Wolff kwam in 1949 vanuit Depok, Indonesië naar Nederland en vestigde zich in Driebergen. Ruud was op school vooral geïnteresseerd in athletiek, terwijl Riem en zijn gitaar onafscheidelijk waren. In 1957 begonnen Ruud en Riem de Wolff mee te spelen in het schoolbandje The String Extase Boys. Er werd eerst hawaiian- ,skiffle- en dixieland muziek gespeeld. De bezetting was sterk wisselend, maar in 1958 nam de groep toen ze rock-'n-roll gingen spelen een vaste vorm aan onder de naam The Cool Cats met Chris van der Plaats op bas en Dick Messchaert op drums.

In 1959 werden ze ontdekt door hun plaatsgenoot Richard Bamsch(†), de bekende organisator van grote Indische show avonden in zijn Riched Club in Utrecht en Rotterdam.  Hij kwam met de naam The Blue Diamonds op de proppen. Richard Bamsch was ook de man achter The Hurricane Rollers. Tijdens de platensessie in oktober 1959 van de legendarische Indo-rock instrumental Once, verzorgde de band ook de begeleiding voor enkele covers (Til' I Kissed You, Bye Bye Love enz.) van de Everly Brothers door The Blue Diamonds. Zo speelden ze zich in de kijker bij Jan de Winter, de label manager van Decca en Fontana bij Phonogram en kregen een platencontract aangeboden. Overigens werden de opnamen die ze samen met de Hurricane Rollers maakten helaas niet uitgebracht, maar opnieuw opgenomen.

Chris v.d. Plaats zag het coveren van hits van The Everly Brothers en andere artiesten niet zitten en haakte af. De eerste singles in 1959 werden door het trio The Blue Diamonds gemaakt.

Na hun militaire diensttijd (eind 1963) sloot Chris van der Plaats zich weer bij The Blue Diamonds aan en tot medio 1965 was de oude bezetting van The Cool Cats weer compleet. In die periode maakte ze met name twee succesvolle tournees door Indonesië

In de periode 1965-1966 verliet Ruud de Wolff zelfs tijdelijk The Blue Diamonds. Hij verbleef toen in Mexico bij zijn vrouw. Charlie Kunz kwam op bas bij de groep en Chris van der Plaats nam de plaats van Ruud in als zanger/gitarist. Jan Ypema was ondertussen als vervanger van drummer Dick Messchaert bij de Blue Diamonds gekomen.


10-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis slaat lucratief optreden in Dubai af

Leona Lewis slaat lucratief optreden in Dubai af

De afbeelding “http://img170.imageshack.us/img170/8628/leonalewisthumb473x462hr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Leona Lewis lijkt een kieskeurige dame. Het jonge talent heeft een aanbod van 330.000 euro afgeslagen om op te treden in Dubai, zo schrijft de Britse krant The Sun. De winnares van de zangcompetitie 'The X Factor' zou door een gefortuneerd zakenman uit het oliestaatje zijn uitgenodigd om tijdens een feestje vier liedjes ten gehore te brengen.

Vijf nachten in zevensterrenhotel
Naast de flinke gage kreeg de 22-jarige krullenbol eveneens een verblijf van vijf nachten aangeboden in het luxueuze Burj al Arab Hotel, schrijft The Sun. Het Burj al Arab staat bekend als het enige zevensterrenhotel ter wereld.

Waarom Lewis het voorstel heeft afgeslagen, kan het tabloid niet zeggen. De zangeres doet het wereldwijd goed met haar debuutsingle 'Bleeding love'.

09-03-2008 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verholen gedachten
Verholen gedachten
De afbeelding “http://img507.imageshack.us/img507/8431/billiepiper001no1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Shht.

Praat toch niet zo veel,
wees stil, maar kus me
met je warme lippen,
laat me in je verdrinken.

De wereld even vergeten,
en daar met je mee reizen,
op de klanken die klinken,
uit onze stiekeme liefde.

Kunnen we misschien,
een kort mooi moment
aan de werk'lijkheid
ontglippen.

Zachtjes, zwijgend.

09-03-2008 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pps Secret Garden
PPS Secret Garden
Om de pps te downloaden druk op onderstaande foto

.
Ik wandel en geniet
Kijk rond of ik ook ontluikend groen al zie(t)

 
Hier en daar laat het zich ontdekken
Heel onschuldig op een paar zonnige plekken

 
Het is natuurlijk nog vroeg in het jaar
Er kan nog een echte winter komen, vandaar!

 
De zon lokt de planten tot bloei
Zegt vleiend: “Kom, geef eens wat groei!”

 

Laat mij zien jullie mooiste kant
Die mij zegt, je bent al een plant!

 
De meesten houden zich nog even stil
Omdat de natuur ons straks verrassen wil

 
Het buitengebeuren zit vol geheimen en beloften met kleuren
Is de bloei daar, dan komen weer alle verrukkelijke geuren

 
De natuur is een wonder vol leven


09-03-2008 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
08-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven
Leven

De afbeelding “http://img184.imageshack.us/img184/4127/lopez431024x768gf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
soms valt het leven niet mee
met zijn kuilen op zijn weg
denk je waarom "ik" nu weer
waarom heb ik steeds die pech
 
bij de een komt het vaker voor
dat het licht somber is gekleurd
en wat je ook probeert
steeds meer in tranen treurt
 
maar laat het donkere niet winnen
probeer het mooie toch steeds te zien
zoek het hem in de kleine dingen
geef je zelf de kleuren die je zo verdiend
 
Liefs Erwin

08-03-2008 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren vrolijken Gentse Feesten op

Jongeren vrolijken Gentse Feesten op

De afbeelding “http://img337.imageshack.us/img337/3254/large329264wl7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tot 31 maart 2008 kunnen jongeren tussen 15 en 25 uit Gent en omgeving zich inschrijven voor het 'Alles Kan Festival'. De beste deelnemers krijgen de kans om op te treden tijdens de Gentse Feesten in juli.

Zowel individuele jongeren als groepen krijgen de kans om zich voor te stellen via het Alles Kan Festival. Volgens schepen van Jeugd Mathias De Clercq gaat het om een multimediaal festival voor kunst en cultuur voor en door jongeren.

Een jury selecteert de meest geschikte acts en biedt hen een podium- of expositieplaats aan tijdens de Gentse Feesten. Het Alles Kan Festival is een organisatie van de Jeugddienst Gent en de vzw Zmogh.

08-03-2008 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KISS op Graspop

KISS op Graspop

Om I was made for loving you te beluisteren druk op onderstaande foto


Graspop pakt vandaag weer uit met een aantal nieuwe namen op zijn stilaan hallucinant ogende affiche. Headliner op zaterdag wordt niemand minder dan glamrock legende KISS.

KISS, de 'Hottest Band in the World', bestaat dit jaar 35 jaar, en om dat op gepaste wijze te vieren, trekken Gene Simmons en co. opnieuw de wereld rond. Op zaterdag 28 juni staan ze dus ook op de wei van Dessel. De stadion-tournee in de rest van Europa verkoopt aan sneltempo uit, wat bewijst dat de band populairder is dan ooit.

Ook Tesla werd bevestigd voor vrijdag en Agent Steel voor zaterdag. Rose Tattoo en Lauren Haris sluiten het rijtje voor zondag. .

08-03-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen verrast vrienden in lingerie

Lily Allen verrast vrienden in lingerie

De afbeelding “http://img301.imageshack.us/img301/2015/fotolilyallen01hp1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lily Allen verrast haar vrienden door op hun stoep te verschijnen met niets dan lingerie onder haar jas. Ze is namelijk dol op de blik van haar maten als ze voor hun deur staat en haar jas opengooit.

De hele kit
Allen werd onlangs wandelen gestuurd als het 'gezicht' van lingeriemerk Agent Provocateur, maar daarom draagt ze de stijlvolle niemendalletjes van dat merk niet minder graag. "Agent Provocateur is zeer geschikt om te dragen onder een jas en zo te verschijnen op de stoep van een vriend. Ik ben daar beginnen van houden: de verfijnde panty's, de jarretellen, de jarretelgordel, je moet de hele kit hebben. Voor mij werkt het althans. Ik wind mezelf op en de uitdrukking op de gezichten van de mannen is goddelijk. Pure paniek!", zegt Allen.

Therapie
De 22-jarige Allen bekent dat ze soms dagen aan een stuk zit te surfen op zoek naar de perfecte lingerieset. "Dat is mijn therapie: ondergoed kopen. Behalve Agent Provocateur kan ik elke vrouw ook het meer alledaagse Bodas aanraden". Merci, Lily, we weten weer wat te doen.

08-03-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt komt naar Werchter Boutique

James Blunt komt naar Werchter Boutique

Druk op onderstaande foto om you're beautifull te bekijken.


08-03-2008 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deep Purple
Deep purple
Om smoke on the water te bekijken druk op onderstaande foto.


Deep Purple is een Britse hardrockband. De groepsnaam is afgeleid van de jazzklassieker Deep Purple, het favoriete nummer van de moeder (of de grootmoeder, naargelang de bron) van gitarist Ritchie Blackmore .

Jon Lord startte in 1968 met een band onder de naam "Roundabout" met gitarist Ritchie Blackmore, maar veel succes had hij niet en al snel vertrokken de drummer en de bassist. Via twee mensen die manager van de groep wilden worden kreeg hij Nick Simper als bassist en Ian Paice als drummer. Rod Evans sloot zich bij de groep aan als zanger.

De groep wijzigde haar naam in Deep Purple, en nam een eerste single op: "Hush". Dit was gelijk de eerste hit. De single werd gevolgd door een cover van "Kentucky Woman" van Neil Diamond, waarna de eerste LP volgde: Shades Of Deep Purple. De plaat was matig succesvol. De band besloot daarom zo snel mogelijk de volgende plaat, The Book of Taliesyn, uit te brengen. Deze LP had wel succes, en de weg voor Deep Purple lag open. De samenstelling van de groep was Ritchie Blackmore op gitaar, Rod Evans zang, Jon Lord op de keyboards, Ian Paice op de drum en Nick Simper op bas. In deze samenstelling werd een titelloos album uitgebracht, waarop Deep Purple voor het eerst samenwerkt met een orkest in April. In hetzelfde jaar schrijft Jon Lord Concerto For Group and Orchestra, waarop de band samenwerkt met de Royal Philarmonic Orchestra o.l.v. Malcolm Arnold. Op het album zijn Gillan en Glover voor het eerst te beluisteren.

Met het overkomen van Roger Glover en Ian Gillan van Episode Six naar Deep Purple slaat de groep een andere weg in. Het succes komt met het album Deep Purple in Rock. Deep Purple zette haar naam als Hard Rock groep. Samen met groepen als Led Zeppelin en Black Sabbath hebben zij deze stijl ontwikkeld. In het begin van de jaren '70 stond de band bekend als "progressief" of als "underground". Black Night wordt een hit in Nederland, maar komt niet op het album te staan. Na In Rock volgt Fireball, waarvan de verkoopcijfers enigszins tegenvallen. In de VS komt de klassieker Strange Kind of Woman op het album te staan in plaats van Demon's Eye. Het titelnummer Fireball wordt een bescheiden hit in ons land. Groter succes komt er als Child In Time (verdeeld over twee singlekanten) op single verschijnt in de Benelux. Het nummer zou later 7 jaar op nummer 1 staan in Veronica's Top 100 aller tijden. Machine Head wordt zowel artistiek als commercieel een groot succes. In de VS is de groep een mega-act geworden en Smoke on the Water is vaker op de Amerikaanse radio te horen dan het volkslied. Veel tracks van dit album komen in hetzelfde jaar op het dubbellivealbum Made in Japan. De samenstelling van de groep op deze albums was Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord en Ian Paice (MK2). In 1973 verschijnt voorlopig het laatste album in deze bezetting op Who Do We Think We Are. Woman From Tokyo wordt wereldwijd op single gezet. Japan(!) kiest verrassend voor een liveversie van Black Night als A-kant.

Nadien werden Ian Gillan en Roger Glover vervangen door David Coverdale en bassist Glenn Hughes die om de lead-vocals streden. Burn is een sterk album met klassiekers als Burn en Mistreated. De songs evolueerden weg van de Heavy Rock en invloeden uit de Blues en de Soul vonden hun weg. Uiteindelijk verliet Ritchie Blackmore met slaande deuren de band en Amerikaanse wonderboy Tommy Bolin nam zijn plaats in. Na enkele live-miskleunen en een knappe Bolin-gesigneerde LP Come taste the Band legde Purple er tijdelijk de bijl bij neer. Bolin maakte, na het sublieme Teaser, nog een tweede LP met zijn eigen Bolin band en overleed kort daarna aan een overdosis drugs op het moment dat hij met zijn eigen band het voorprogramma ging verzorgen voor Jeff Beck.

Van de originele leden, Nick Simper en Rod Evans, bracht alleen Simper op een Duits label nog een collector's item album (Slipstreamer) uit, gevolgd door een veel te snel opgenomen miskleun. Alle andere Purple leden bouwden een vrij populaire carrière uit, maar het succes van Deep Purple wist niemand te evenaren. Mr Universe Ian Gillan, Rainbow Ritchie Blackmore, Mr. Hammond Jon Lord, Love is all Roger Glover en Whitesnake David Coverdale waren de voorbeelden van de huidige rockhelden.

In 1980 vormde Rod Evans met enkele andere muzikanten een nieuwe line-up van Deep Purple. Bij hun optredens speelden ze voornamelijk songs van de Mark-2 bezetting. Ritchie Blackmore ging toen naar de rechter die bepaalde dat de naam Deep Purple slechts gevoerd kon worden door een band met tenminste 2 leden uit de Mark-II bezetting. Bovendien verloor Evans al zijn rechten op royalties.

In de jaren '80 volgde een MkII reüniealbum: Perfect Strangers, waarmee de groep er weer stevig tegenaan ging. Maar ook hier liep het weer uit op onderlinge problemen, met Gillan en Blackmore die de band verlieten en vervolgens Gillan die weer terugkeerde. Op Slaves and Masters is Joe Lynn Turner (ex-Rainbow) te horen. Tijdens de toernee van The Battle Rages On stapt Blackmore op en wordt Joe Satriani tijdelijk zijn opvolger.

De laatsten die de groep versterkten waren Don Airey en Steve Morse. Het eerste album met Morse: Purpendicular wordt goed ontvangen. In 1999 wordt na 30 jaar weer opgetreden met een orkest. Met de London Symphony Orchestra o.l.v. Paul Mann wordt het Concerto uit 1969 opnieuw gespeeld. Op het album en dvd die verschijnen zijn vele gasten te horen zoals Ronnie James Dio en Sam Brown.

De huidige samenstelling (2006) is Airey / Gillan / Glover / Morse / Paice, en in deze samenstelling treden ze nog steeds op. In januari 2006 is Deep Purple begonnen aan de ca. 2 jaar durende Rapture of the deep-worldtour. Op 18 april 2006 wordt de nieuwe Ian Gillan cd/dvd Gillan's Inn uitgebracht. Op 9 juni 2006 speelden ze voor de tweede keer op het Arrow Rock Festival te Lichtenvoorde. Tijdens de uitvoering van het nummer "Smoke on the Water" speelt de gitarist Neil Schon van Journey ook mee.

De grootste hit van de band is "Child in Time". Dit nummer staat in elke Tijdloze 100 in de bovenste regionen geklasseerd. Hetzelfde geldt voor "Smoke on the water".

Deep Purple zou op 27 juli 2006 een concert geven in Libanon. Het concert werd afgelast vanwege de oorlog met Israël. Op 13 november 2006 gaf Deep Purple een eenmalig concert in muziektempel Nikaïa in Nice in zuid-Frankrijk. Voorlopig is Deep Purple aan hun 3 jaar durende Rapture Of The Deep Tour. Hierbij zijn ze in de Lotto Arena in Antwerpen geweest. Deep Purple is in 2003 uit geroepen tot beste live-band en trekt sindsdien overal ter wereld weer volle zalen en stadions. Ze doen op dit moment zo'n 150 concerten per jaar en zijn daarmee 1 van de drukste bands ter wereld. Gitarist Steve Morse(sinds eind 1993) is een waardige opvolger van Ritchie Blackmore en heeft ook echt nieuw leven in de band geblazen. Hij is in America ook 5 jaar lang uitgeroepen als beste gitarist en hangt ook in "The Hall of fame". Hij speelt ook nog steeds in zijn eigen band "The Steve Morse band" en in de "Dixie Dreggs". Deep Purple was op 15 juli 2006 ook de afsluiter van het Montreux Jazz Festival, die dat jaar 40 jaar bestond. Deep Purple deed daar voor de derde keer mee. Ook vanwege hun speciale band met Montreux door het nummer "Smoke on the water". Deep Purple heeft ook zijn eigen monument aan de boulevard in Montreux. Volgens de laatste berichten komt er in 2008 weer een nieuwe CD uit.

.

08-03-2008 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie Hilbrand spuit en slikt niet meer

Sophie Hilbrand spuit en slikt niet meer

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/9830/796pxsophiehilbrand2006gq1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sophie Hilbrand stopt met het presenteren van het spraakmakende BNN-programma 'Spuiten & Slikken'. Haar huidige medepresentator Filemon Wesselink neemt vanaf 23 maart de presentatie over. Het was voor Hilbrand na vijf seizoenen tijd voor iets anders, laat een woordvoerder van de jongerenomroep weten.

Drugs en seks
Op 16 maart presenteert de blondine voor de laatste keer het spraakmakende programma, waar de laatste trends op gebied van drugs en seks centraal staan. Na vijf seizoenen maken Sophie en Filemon de balans op: wat weet Nederland nou echt van seks en drugs? Het presentatieduo legt het publiek en aanwezige BN'ers als Jamai Loman, Lange Frans, Sebastiaan Labrie, Jennifer Hoffman en Boris van der Ham een quiz voor over de twee onderwerpen.

Kutvragen en klotebrieven
Filemon wordt wel in het zesde seizoen bijgestaan door Nicolette Kluijver en Dennis Storm. De programmamakers willen met dit nieuwe seizoen weer 'back to basic' met aandacht voor meer alledaagse vragen en problemen. In de brievenrubriek 'Kutvragen en klotebrieven' gaan Dennis en Nicolette op zoek naar het antwoord op kijkersvragen. Voor het eerst zal ook een publiekspanel verschillende seksgadgets testen.

Het zesde seizoen van Spuiten & Slikken wordt vanaf 23 maart wekelijks uitgezonden tussen 22.30 en 23.15 uur op Nederland 3.

07-03-2008 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Françoise Hardy
Françoise Hardy
Om Tous Les Garcons et tous les filles te bekijken druk op onderstaande fotoFrançoise Hardy tekende haar eerste contract met het platenlabel Vogue in november 1961. In april 1962, kort nadat ze eindexamen had gedaan, verscheen haar eerste album Oh oh Chéri, met het titelliedje geschreven door Johnny Hallyday's schrijfduo. Het nummer "Tous les garçons et les filles" werd een groot succes en er werden er 2 miljoen van verkocht. Ze had lang haar en droeg meestal jeans met een leren jasje en begeleidde zichzelf op de gitaar.

Hardy zong soms in het Engels, Italiaans, Spaans, en Duits. In 1963 vertegenwoordigde ze Monaco bij het Eurovisie Songfestival met L'amour s'en va en bereikte de vijfde plaats. In 1968 ontving ze de Grand Prix du Disque Académie Charles Gros.

In 1981 trouwde ze met haar oude viend en collega Jacques Dutronc, met wie ze al een zoon had, Thomas Dutronc (1973). In mei 2000 had ze een comeback met het album Clair Obscur. Haar zoon speelde gitaar en haar man zong het duet "Puisque vous partez en voyage." Iggy Pop en Étienne Daho deden ook mee. Ze woont tegenwoordig in de buurt van Parijs.

.

07-03-2008 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben E King
Ben I King
Klik op onderstaande foto om stand by me te bekijken

.

07-03-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed op 16 juli in PSK met 'Berlin'

Lou Reed op 16 juli in PSK met 'Berlin

 Om perfect day te beluisteren druk op onderstaande foto

.
Lou Reed brengt op 16 juli zijn album 'Berlin' integraal in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Reed brengt de plaat, die nog steeds als zijn hoogtepunt wordt beschouwd, met een zeskoppige begeleidingsband.

Naast Steve Hunter, die meespeelde op het originele album, wordt Reed geruggesteund door Mike Rathke, Rupert Christie, Fernando Saunders, Rob Wasserman en Tony Smith.


Lou Reed speelde 'Berlin' pas in 2006 voor het eerst in zijn geheel. Het album zorgde in 1973 voor heel wat opschudding. Fans en critici hadden een opvolger voor het toegankelijke 'Transformer' verwacht, maar kregen een donker conceptalbum over drugs en depressies.

07-03-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adamo
Adamo
Druk op ondestaande foto om een Adamo medley te bekijken


Salvatore ridder Adamo, artiestennaam Adamo (Comiso (Sicilië), 1 november 1943) is een Belgisch-Italiaans zanger. Hij zingt voornamelijk in het Frans, maar ook in het Nederlands, Engels, Italiaans, Turks, Japans en Duits. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums.

Toen Adamo 4 jaar oud was verhuisde hij met zijn familie naar het Belgische Bergen, waar zijn vader in de mijnen ging werken. Adamo leerde Frans. Gedurende zijn schooljaren zong hij in het kerkkoor en leerde hij gitaar spelen. In 1962 bracht hij zijn eerste plaat uit, nadat hij daarvoor in Frankrijk een muziekwedstrijd had gewonnen. Tot 1966 droeg een vierde deel van alle schlagerplaten die in Frankrijk verkocht werden zijn naam. Een jaar later toerde hij ook door Duitsland.

In mei 1984 kreeg hij een lichte hartaanval.

In 2001 werd hij geridderd door Koning Albert II.

In 2002 kreeg hij het ereburgerschap van de stad Bergen.

Na een jaar pauze te hebben genomen zijn in mei 2005 zijn eerste concerten in België en Frankrijk gepland. Onlangs ontving de ridder een verzoek van Prins Filip om voor Mathilde, de Hertogin van Brabant, ook een lied te componeren. Eerder bezong Adamo al Paola, als Prinses van Luik.

.

07-03-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levenslied
Levenslied

De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/2456/lopez861024x768dd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik zing het levenslied
omdat ik elke dag
weer leven mag
van iedereen houden
mag
ik zing over de lente
die komen gaat
alle seizoenen
boeien mij
dan voel ik mij weer
vrij
dan voel ik mij
weer mens
elke dag
keer op keer

06-03-2008 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drifters
The Drifters
Druk om onderstaande foto om Saterday night at the movie te bekijken.


.

06-03-2008 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter streng bewaakt na doodsbedreigingen

Harry Potter streng bewaakt na doodsbedreigingen

De afbeelding “http://img155.imageshack.us/img155/8465/large325908ad2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Daniel Radcliffe, alias Harry Potter, wordt 24 uur op 24 bewaakt door vier lijfwachten van de SAS, de Special Air Service van het Britse leger. Aanleiding zijn een aantal doodsbedreigingen van een dolgedraaide fan.

Overstappen geblazen
Zaterdagavond nog moest Radcliffe drie maal van wagen veranderen om naar en van de set van zijn zevende en laatste Potter-film 'The Deathly Hallows' gevoerd te worden. Zijn vaste chauffeur, die hem al zeven jaar aan een stuk van hot naar her voert, werd intussen vakkundig aan de kant geschoven. "De grote filmbonzen maken zich echt grote zorgen om het welzijn van Daniel", weet een bron. "Ze zeggen niet wat er gebeurd is, maar de veiligheidsmaatregelen zijn de laatste tijd serieus toegenomen."

William en Harry
Radcliffe zit momenteel op hetzelfde beschermingsniveau als prinsen William en Harry. Dat betekent dat een tweede wagen op elk moment de filmster volgt om eventueel te kunnen ingrijpen. "De lijfwachten zijn experts in ontsnappingsmanoeuvres. Dat het hier echter niet enkel gaat om wat paparazzi af te schudden, is wel duidelijk", aldus nog de bron.

Naakte stalkster
Het is niet de eerste keer dat Radcliffe met lastige klanten af te rekenen krijgt. Vier jaar geleden kwam een Amerikaanse naakt, maar wel gewikkeld in een badhanddoek, naar hem toe. Ze had een foto van de acteur bij met de veelzeggende slogan 'Niets kan er tussen mij en Harry Potter komen'. Ook Emma Watson, de tegenspeelster van Radcliffe, heeft al bescherming nodig gehad nadat een iets te enthousiaste fan haar tot op school volgde.

06-03-2008 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse dooft sigaret op haar kaak

Amy Winehouse dooft sigaret op haar kaak

De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/4363/large325525nv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse loopt de laatste dagen met een lelijke vlek rond op haar gezicht. 'The Sun' heeft nu het diepere verhaal achter dit weinig fraaie beeld ontdekt. De 'strekenzangeres' vond er naar verluidt niet beter op dan in een vol Londens restaurant een sigaret te doven op haar kaak.

"Zo high"
Tot drie maal toe wees een serveerster vorige week mevrouw Winehouse op het rookverbod in de zaak. Amy keek de vrouw recht in de ogen aan en duwde het brandende uiteinde vervolgens in haar eigen gezicht. "Ze gaf bijna geen kick omdat ze zo high was. Iedereen keek haar met open mond aan", aldus een van de gasten.

Mazelen
Winehouse probeerde de wonde te verdoezelen onder een laagje make-up, met als resultaat dat haar kaak beginnen infecteren en zwellen is. Dit weekend maakte de woordvoerder van Winehouse zich ervan af door te stellen dat ze aan impetigo (een zeer besmettelijke huidziekte; nvdr) leed, Amy zelf grapte dat ze last had van mazelen.

Tattoo
Met vriendje Blake Fielder-Civil gaat het intussen eveneens van kwaad naar erger. Met een scheermesje verminkte de bajesklant dit weekend zijn lichaam omdat Amy het vertikt had hem vrijdag te komen steunen op zijn proces. Blake had het daarom ook vooral gemunt op zijn tattoo van Winehouse. "Zo erg was zijn zelfvernietigingsdrang nog nooit. Hij douchet zich niet meer en heeft nauwelijks contact met andere gevangenen. Alleen de drugs en de scheermesjes interesseren hem nog", weet een collega-gevangene.

06-03-2008 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen
Leonard Cohen
Druk op onderstaande foto om Suzanne te bekijken


.
Leonard Cohen (21 september 1934 te Montréal) is een joods-Canadees dichter, folk singer-songwriter en schrijver. Hij is vooral bekend door hits als Suzanne, Hallelujah en So Long Marianne.

Leonard Cohen werd geboren in een joodse middenklassefamilie in Montréal. Als tiener leerde hij gitaar spelen en formeerde een country/folkgroep genaamd the Buckskin Boys. Hij studeerde letteren aan de McGill-universiteit met als doel dichter te worden en debuteerde in 1956 met Let Us Compare Mythologies. Reeds in 1961 was hij in Canadese poëziekringen een bekende naam.

In 1967 verhuisde Cohen naar de Verenigde Staten, waar hij een reputatie als singer-songwriter vestigde met nummers als Suzanne, (ook in het Nederlands vertaald en vertolkt door Herman van Veen). Andere bekende werken van Cohen zijn Everybody Knows, The Tower of Song, First We Take Manhattan, en Road to Hell (vertolkt door Chris Rea).


06-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik mis je zo
 Ik mis je zo

De afbeelding “http://img108.imageshack.us/img108/7648/lopez311024x768rp4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
waarom moest het zo lopen

ik weet mij soms geen raad meer

met al die gevoelens

die maar in mij blijven rondzweven

 

ook al schijnt de zon door de ramen

schieten mijn woorden te kort

vandaag voel ik mij zo down

want ik mis je zo…

05-03-2008 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wint schadevergoeding van 1,5 miljoen euro

Michael Jackson wint schadevergoeding van 1,5 miljoen euro

Druk op onderstaande foto om Bad te bekijken

.
Advocaat Mark Geragos van Michael Jackson heeft een schadevergoeding van 2,25 miljoen dollar gewonnen van de eigenaar van een private luchtvaartmaatschappij die Jackson stiekem had gefilmd vlak voor hij zich bij de autoriteiten aanbood in verband met de zaak van kindermisbruik waarvan hij uiteindelijk is vrijgesproken.

Gefilmd in privéjet
Toen in november 2003 de zaak losbarstte, vlogen Jackson en meester Geragos met een privéjet vanuit Las Vegas naar Santa Barbara, waar Michael Jackson zich bij de politie meldde. In het vliegtuig werd de zelfverklaarde King of Pop in het geniep gefilmd. Volgens Geragos was het de bedoeling de film voor een som van zes cijfers te verkopen aan de media.

Recht op privacy geschonden
De rechtszaak tegen vliegtuigmaatschappij XtraJet draaide rond de schending van het recht op privacy van de popster.

05-03-2008 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Marley

Hollywoodstudio koopt rechten biografie Bob Marley

Druk op onderstaande foto om No Woman No Cry te bekijken

.
De Amerikaanse Weinstein-filmstudio heeft de rechten gekocht van een biografie geschreven door de weduwe van Bob Marley, met de bedoeling een biopic over de Jamaicaanse reggaekoning in te blikken.

Weinstein wil de film eind 2009 in de zalen brengen. Bob Marley overleed in 1981, amper 36 jaar oud, aan een kwaadaardige hersentumor.

05-03-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbra Streisand
Barbra Streisand
Om Woman in Love te bekijken klik op onderstaande foto


.

Barbra Streisand werd geboren als Barbara Joan Streisand in Brooklyn, New York. Tijdens haar jeugd werd ze al zangeres in een club. In 1962 tekende ze haar eerste platencontract en haar debuutalbum Barbra Streisand Album won twee Grammy's in 1963. In de jaren '60 zong ze ook in musicals, trad ze op in televisieshows en maakte ze haar eerste film.

Streisand is tussen 1963 en 1971 getrouwd geweest met Elliott Gould. Ze kregen een zoon Jason Gould (in 1991 speelde Jason de zoon van Barbra in de film Prince of Tides). In 1998 hertrouwde ze met James Brolin. Streisand is een fanatiek aanhangster van de Democratische Partij.

In 1980 scoorde ze een grote nummer-1 hit met Woman in love. Het nummer is afkomstig van haar album Guilty, uit 1980. Een album waarop ze samenwerkt met Barry Gibb. In 2005 werken ze wederom samen aan de opvolger, Guily Pleasures.

Als zangeres scoorde ze in 1998 nog een nummer 1-hit met het nummer Tell him, een duet met Céline Dion.

In totaal heeft Streisand meer dan zestig albums uitgebracht, waarvan zo'n vijftien soundtrack-albums bij films. Ze is de vrouwelijke artiest met de meeste gouden, platina en multi-platina albums. Tevens heeft ze in ieder decennium van haar carrière een album in de top 10 gehad.

In 2000 nam ze afscheid van het live optreden met haar Timeless tour. Haar laatste concert was op 28 september 2000 in Madison Square Garden, New York. In 2006 heeft ze echter weer een tournee gedaan in Noord-Amerika en Canada, samen met Il Divo als haar gasten. Het eerste concert van deze tournee was op 4 oktober 2006 in Philadelphia, Pennsylvania en het laatste concert was op 20 november 2006 in Los Angeles, Californië.


05-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judy Collins
Judy Collins
Druk op onderstaande foto om judy te beluisteren


.

04-03-2008 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna koopt legendarisch café in Londen

Madonna koopt legendarisch café in Londen

De afbeelding “http://img184.imageshack.us/img184/2294/madonna101024x768pm0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse popdiva Madonna (49) heeft samen met haar echtgenoot Guy Ritchie (39) een café in Londen overgenomen. De pub 'The Punch Bowl' behoorde ooit toe aan gangster Freddie Foreman.

De pub was vroeger al een verzamelplaats voor bekende mensen. Zo kwamen Al Pacino, Barbra Streisand en Robert De Niro er al over de vloer, bericht de Britse zondagskrant News of the World.


Madonna en haar man, die al een riante woning in Londen bezitten, zouden naar verluidt een vet bedrag hebben neergeteld voor het nu al legendarische café.

04-03-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Björk provoceert China met Tibet-protestsong

Björk provoceert China met Tibet-protestsong

De afbeelding “http://img148.imageshack.us/img148/7120/bjorkmp4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De IJslandse zangeres Björk heeft de reputatie regelmatig iemand tegen de schenen te schoppen. Ditmaal was China aan de beurt. De eigenzinnige artieste sloot een optreden in Shanghai af met het nummer 'Declare independance' en riep vervolgens om de onafhankelijkheid van Tibet. China voelt zich geprovoceerd.

Tibet, raise your flag
Volgens fans sloot Björk gisteravond af met de bekende tekst van haar protestsong 'Declare Independence' en zong ze aan het einde van het nummer de naam van de Himalaya-regio, die sinds 1951 door China 'bezet' wordt. Op de kreet "Tibet, Tibet" liet de IJslandse de woorden "Raise your flag" ("Hijs je vlag") volgen.

Geen reactie bij fans
De Chinese autoriteiten interpreteren de actie van de excentrieke zangeres als een provocatie. In het verleden werden buitenlanders die zich in China openlijk uitlieten over de onafhankelijkheid van Tibet uit het land gezet. De in de song ingebouwde boodschap wekte bij de 3.000 toeschouwers in het Shanghai International Gymnastics Center geen enkele reactie los. Pas vandaag werd Björks optreden op internetfora en in weblogs bediscussieerd.

Ook in Kosovo
Het is trouwens niet de eerste keer dat Björk de onafhankelijkheid van een land uitroept. Zo was Kosovo eerder aan de beurt. Björk werd toen prompt geschrapt van een festivalaffiche in Servië.

04-03-2008 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen
Queen
Om Bohemian Rhapsodie te bekijken, druk op onderstaande foto

.

Queen is een Engelse rockgroep. Queen is opgericht in 1970 in Londen door gitarist Brian May, zanger Freddie Mercury en drummer Roger Taylor, aangevuld met bassist John Deacon in 1971. Met tientallen hits in de jaren '70, '80, '90 en '00, is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis[1][2][3].

De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen en harmonieën en de krachtige live-optredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd 20 jaar later verkozen tot het beste live optreden aller tijden[4].

Queen's grote doorbraak begon in 1974 met het nummer Killer Queen en het album A Night At The Opera een jaar later. Queen heeft in totaal vijftien studio-albums, zeven live-albums, twee EPs, tien dvds, meerdere verzamelalbums en tientallen singles uitgebracht. Daarnaast hebben alle bandleden solo-projecten ondernomen. Naar schatting heeft de band wereldwijd meer dan 300 miljoen albums verkocht[5], waardoor ze bij de meest succesvolle bands ter wereld behoort.

Na Mercury's overlijden in 1991 heeft Deacon zich, op een enkel optreden na, teruggetrokken uit het publieke leven. May en Taylor bleven wel samen werken, en doen dit sinds 2005 met Paul Rodgers onder de naam Queen + Paul Rodgers.

De jaren '60

In 1968 besloten Brian May en Tim Staffell, beiden student op het Imperial College in Londen, een groep te vormen. Brian hing een advertentie op het collegeprikbord voor een type "Ginger Baker/Mitch Mitchell"-drummer. Een tandheelkundig student, Roger Taylor genaamd, deed auditie en kreeg de plaats achter de drums. Ze noemden de groep Smile. In 1969 tekenden ze een contract bij platenmaatschappij Mercury Records. Hier deden ze hun eerste ervaring op in een opnamestudio (Trident Studios). Tim Staffell was student aan het Ealing College of Art waar ook Farrokh Bulsara zijn studie volgde. Tim en Farrokh waren bevriend met elkaar. Tim introduceerde Farrokh bij de band, waarop Farrokh al snel een fan van de band werd.

De jaren '70

In 1970 besloot Smile er de brui aan te geven want er scheen niets te gebeuren voor de band. Tim vertrok en sloot zich aan bij een band Humpy Bong genaamd. Farrokh Bulsara vertrok bij zijn band Wreckage en sloot zich aan bij Brian en Roger en het begin was daar. Via audities werd ene Mike Grose de eerste basgitarist van Queen die een maand bleef. Farrokh Bulsara veranderde zijn naam in Freddie Mercury en stelde voor de naam van de band te veranderen in Queen, mede omdat dit mooi paste bij de nummers White Queen en The March of the Black Queen waar May resp. Mercury mee bezig waren[6]. John Deacon werd gevraagd om auditie te doen als bassist na vier tijdelijke bassisten. In februari 1971 kwam Deacon als vierde bandlid bij Queen en in deze bezetting bleef Queen bestaan tot aan de dood van Mercury in 1991. De band repeteerde onvermoeibaar en had verschillende kleine optredens in Imperial College, waar ze repeteerden voor goede vrienden.

Toen werd Queen aangeboden om een nieuwe opnamestudio te testen, genaamd De Lane Lea. Hiervoor in ruil mocht de band gratis demotapes maken. Ze hadden een opname-, uitgave- en managerscontract getekend in 1972 bij Trident en gedurende dat jaar kregen ze 60 pond per week betaald. Queen kreeg de zogenaamde down time van Trident Studios, waar ze begonnen te werken aan hun eerste album.

In 1973 werd door Trident en EMI een opnamecontract getekend voor Queen en in juli van dat jaar werd het eerste album "Queen" uitgebracht. De band kreeg een aanbod om in het voorprogramma van Mott The Hoople te spelen. Dat begon in november 1973 en veel mensen zeiden dat Queen tijdens die toer meer was dan alleen maar een supporting act.

De eerste hit voor Queen werd het nummer Killer Queen dat in 1974 werd uitgebracht. Hun grootste hit was het lied Bohemian Rhapsody, dat voor het eerst werd uitgebracht in 1975. Het nummer werd gepromoot met een van de eerste succesvolle videoclips, dit omdat zij de uitnodiging van het Britse muziekprogramma Top of the Pops niet konden aanvaarden in verband met een tournee. Het nummer staat al jaren nagenoeg onafgebroken bovenaan de prominente 'aller tijden lijsten' in Nederland en België, zoals die van Radio 2 en Radio Donna.

Tijdens de jaren '70 hanteerde Queen een strikte geen-synthesizer-regel, zoals ook duidelijk wordt uit de opmerking No Synthesizers were used on this Album op de hoes van hun vroege lp's. Het eerste album waar wel een synthesizer op werd gebruikt was The Game.

Veel teksten die Queen in de jaren '70 op muziek zet, bevatten verwijzingen naar geloof, religie en moraal en de afwijzing dan wel ontkenning hiervan. Onder meer op het album "A Night At The Opera" zijn hier voorbeelden van te vinden, waaronder de reeds genoemde Bohemian Rhapsody en het nummer The Prophet Song.

De jaren '80

In 1980 werd de band gevraagd de filmmuziek te schrijven voor de film Flash Gordon. Dit resulteerde in het album Flash Gordon. De film was niet erg succesvol, maar de titelsong werd wel een hit die de 18de plaats in de Nederlandse Top 40 haalde.

Ze verloren veel fans met het album Hot Space, dat meer funk en dancemuziek bevatte dan glam of hardrock van de eerdere albums. Niettemin werd het lied Under Pressure, dat samen met David Bowie werd geschreven, een grote hit. Queen tourde veel en was een van de eerste bands die in een stadion optraden, zoals bijvoorbeeld in het Londonse Wembley Stadium.

In 1984 werd het album The Works uitgebracht. Dit album bracht Queen weer in de schijnwerpers. Het succesvolle Radio Ga Ga haalde de nummer 1-positie in de hitlijsten. De opvolgende nummer één-hitsingle I Want To Break Free werd vergezeld van een bijzonder opvallende videoclip, waarin alle bandleden als vrouw verkleed te zien zijn.

Na geruchten dat de band uit elkaar zou gaan kregen de vier heren nieuwe energie nadat zij de show stalen op het Live Aid-concert in 1985. Na dit grote evenement begon het werk weer met een nieuw album (A kind of magic) en weer een Europese tournee (The Magic Tour). Het album A Kind Of Magic kreeg veel aandacht doordat het oorspronkelijk geschreven was voor de film "Highlander" met Christofer Lambert en Sean Connery. Tijdens de Magic-tour trad Queen als eerste westerse groep op in een stadion in het Oostblok, in Boedapest. De tour begon in Stockholm en eindigde in het Knebworth-park in augustus 1986. Queen zou eigenlijk nog één extra concert geven in Wembley Stadium, maar dit was helaas niet mogelijk, daardoor werd er dus uitgeweken naar Knebworth-park. Van de Magic Tour zijn twee live-albums, Live Magic en Live at Wembley '86, alsmede een live-dvd (Queen Live At Wembley Stadium) uitgebracht.

In 1987 ging de band het wat rustiger aan doen en er gingen veel geruchten rond over de gezondheid van zanger Mercury. De heren gingen ieder hun eigen weg gedurende de jaren 1987 en 1988. Mercury scoorde een hit in 1987 met The Great Pretender. Daarna werkte hij in 1988 met de Spaanse operazangeres Montserrat Caballé aan zijn laatste solo-album Barcelona. Roger Taylor richtte een nieuwe band, The Cross, op. In 1989 dook Queen de studio in om te werken aan hun volgende album (The Miracle). De clips "I want it all" en "Scandal" waren ook een van de weinige clips die een live-achtig optreden gaven. Daarna werden er meer rustige clips gemaakt. Vanaf dit album heeft Queen niet meer live opgetreden met Freddie Mercury.

De jaren '90

In 1991 werd Innuendo gelanceerd, het laatste album dat werd uitgebracht toen Mercury nog leefde. Dit album verkocht beter dan de voorgangers. Toen er videoclips verschenen van dit album, werden de geruchten over zijn gezondheid steeds heviger. In veel videoclips werd namelijk geen nieuw videomateriaal van de band gebruikt, maar animaties ("Innuendo") of oud materiaal ("The show must go on"). En in de enige videoclip van het album waarin Mercury werkelijk verscheen ("These are the days of our lives"), zag hij er zeer vermagerd en ziek uit.

In een officieel persbericht dat op 23 november van dat jaar werd uitgebracht, verklaarde de zanger dat hij leed aan aids. Nog geen 24 uur later, op 24 november 1991 rond 19.00 uur, overleed Mercury aan een longontsteking ten gevolge van aids.

Op de crematie speelde Brian May nog het door hem geschreven nummer "Dear Friends", dat op het album Sheer Heart Attack staat.

Aan het Freddie Mercury Tribute Concert, op 20 april 1992 deden veel internationaal bekende artiesten mee, waaronder Elton John, George Michael, David Bowie, Liza Minnelli en Guns N' Roses. Zij zongen de hits op het wereldwijd uitgezonden concert. De overgebleven leden van Queen speelden ook op dit emotionele afscheid.

Na het concert werd er gewerkt aan hun allerlaatste album, dat tijdens de laatste levensmaanden van Mercury nog werd opgenomen en voltooid. Het werd in 1995 uitgebracht. Made in Heaven was een ode aan Mercury en bevat "A Winter's Tale" (het laatste lied dat Mercury nog heeft geschreven), Mother Love (het laatste wat Mercury nog ingezongen heeft vlak voor zijn dood) en vele andere hits.

Tevens werd er in 1998 nog een nummer uitgebracht, namelijk No-One But You (Only The Good Die Young), wat een ode was aan Mercury en aan Prinses Diana, die een goede vriendin was van de heren.

John Deacon, de bassist, heeft zich na het optreden van Queen en Elton John bij de première van een balletvoorstelling in 1997 uit het openbare leven teruggetrokken en heeft sindsdien nog maar sporadisch contact met Brian May, Roger Taylor en manager Jim Beach.

2000 en verder

Brian May en Roger Taylor gaven sinds het begin van het nieuwe millennium steeds vaker acte de présence als Queen op verschillende festiviteiten. Zo gaven ze op Koninginnedag (Queensday) in 2002 in Amsterdam een 45 minuten durend concert met Patti Russo (van Meat Loaf) als gastzangeres en tevens Trijntje Oosterhuis die twee nummers zong. Eric Singer (drummer van KISS) was gastdrummer en er was ook een extra gitarist aanwezig. Er gingen toen vele geruchten over een reünie die onder andere nieuwe nummers en een nieuwe tour zouden betekenen. George Michael en Robbie Williams zijn hierbij genoemd als nieuwe zangers. De leden van Queen voelden echter niet veel voor een nieuwe tour, omdat een nieuwe zanger toch altijd een minder goede imitatie van Freddie Mercury zou zijn. Wel gingen de heren weer steeds meer de publiciteit opzoeken met re-recordings van oude hits zoals met Five met "We Will Rock You" in 2000 en met Robbie Williams met "We Are The Champions" in 2001.

Brian May en Roger Taylor hebben samen met Robert de Niro een musical geproduceerd, We will rock you, die in het Dominion Theatre in Londen in première ging en die nu ook in Australië, Spanje, Rusland, Duitsland en de Verenigde Staten wordt opgevoerd. Deze succesvolle musical brak op 17 augustus 2005 zelfs het record van langstlopende musical in het Dominion Theatre, wat voorheen op naam stond van Grease. De musical werd geschreven door de Britse komiek/schrijver Ben Elton en draait om het behoud van de muziek. Er werken een 50-tal acteurs en een grote band aan mee.

Ter gelegenheid van het in 2003 gehouden 46664 Concert, mede georganiseerd door Nelson Mandela, schreven Brian May en Roger Taylor nieuwe Queen-nummers: The Call, Invincible Hope, Say It's Not True en Amandla (met David A. Stewart en Anastacia).

Queen + Paul Rodgers

In september 2004 trad Brian May op in Wembley op het Stratpack-concert, een concert om de 50ste verjaardag van de Fender Stratocaster-gitaar te vieren. Een van de hoogtepunten van dit concert was het nummer All Right Now waar Brian Free- en Bad Company-zanger Paul Rodgers bijstond op zijn eigen Red Special. May stuurde een opname van het optreden naar z'n vriend Roger Taylor die ook zeer onder de indruk was van de chemie tussen May en Rodgers. In november was er de Music Hall of Fame, waarbij Queen tot beste band uit de zeventiger jaren was verkozen. Het toeval wilde dat niet zowel Queen als Rodgers daar die avond een optreden zou gaan verzorgen. Vlak ervoor had May Rodgers aan de lijn en vroeg hem of hij wilde zingen bij het optreden van Queen. Rodgers was enthousiast en wilde het doen op voorwaarde dat zij hem zouden ondersteunen bij zijn optreden. Na We Will Rock You, We Are The Champions en All Right Now werden al bijna direct de eerste plannen besproken voor een eenmalig concert.

In december 2004 maakt Roger Taylor bekend dat er in het voorjaar van 2005 een "Queen + Paul Rodgers" toernee door Europa zou komen, onder de naam Return of the Champions. De toernee begon als finale-act op het tweede 46664 Concert. Deze keer dus met Paul Rodgers als de nieuwe frontman. De tour deed ook Nederland en België aan; er werd opgetreden in Rotterdamse Ahoy, het Gelredome en het Sportpaleis in Antwerpen.Van de Europese tournee verscheen op 12 september een live-cd van het op 9 mei in Sheffield gegeven concert. Op 30 oktober werd hier tevens een dvd van uitgebracht, welke direct op 2 in de dvd-verkoop top 30 binnenkwam. Zowel de cd als de dvd dragen de titel Return of the Champions.

Na de Europese toernee werd de rest van de wereld aangedaan. Voor het eerst in 20 jaar gaf Queen weer concerten in Japan en voor het eerst sinds 1982 stond de band met ruim 20 concerten weer in de Verenigde Staten op het podium.


Na een jaar van geruchten werd tegen het einde van 2007 duidelijk dat May, Taylor en Rodgers werken aan het eerste nieuwe Queen-album in 12 jaar zouden gaan leiden. Het album staat gepland voor medio 2008 met een aansluitende Europese tour in de herfst van datzelfde jaar. Op 30 november 2007 bracht de band, het een aantal jaren eerder door Roger Taylor geschreven Say It's Not True, als single uit ter gelegenheid van de Wereld Aidsdag op 1 december als (gratis) download en op 31 december als CD-single.. Het nummer is de eerste nieuwe studiotrack die als single werd uitgebracht sinds No-One But You (Only The Good Die Young).
04-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen in Dromen
Samen in Dromen

De afbeelding “http://img125.imageshack.us/img125/9176/lohan801024x768wr4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

kom, laat je dromen

in stil verlangen gaan

de vragen die we dragen bevroren raken

geef me jouw dromen

elkaars lichaamswarmte

te mogen voelen

dromend aan het

zelf niet denken

samen schenken,

verweven in elkaar

 

monden zwijgen

op maanverlichte paden, akkers

in een purperen nacht

waar zelfs het zachtste zacht

niet in staat te vertellen

hoeveel Liefde werkelijk is

 

vertoont een eigen droom

een dromend samen

03-03-2008 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Nicholson op de bres voor Hillary

Jack Nicholson op de bres voor Hillary

De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/678/nicholsonap460ym4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse acteur Jack Nicholson speelt de hoofdrol in een spotje voor de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton. In het filmpje, dat zaterdag op internet werd geplaatst, komen fragmenten voor uit beroemde films waarin de drievoudig Oscarwinnaar optrad.

Dat meldt de Amerikaanse internetkrant The Huffington Post. "Who do you trust?!'' roept The Joker uit de film Batman het publiek toe. "Things could be a whole lot better'', verzucht Jack Torrance uit The Shining. "There is nothing sexier than a woman that you have to salute in the morning'', knipoogt Colonel Jessup uit A Few Good Man.

Aan het slot van het filmpje komt de 70-jarige acteur ongeschminkt in beeld, om te beklemtonen dat hij achter de boodschap van zijn karakters staat.

03-03-2008 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Healy overleden

Jeff Healy overleden

Om Roadhouse Blues te bekijken druk op onderstaande foto


De blinde Canadese zanger en gitarist Jeff Healy, die jazz, blues en rock speelde, is zondag overleden aan kanker. Dat heeft zijn agent gezegd in een mededeling. Healy, die speelde met zijn gitaar plat op zijn schoot, werd 41.

Hij overleed in een ziekenhuis in Toronto aan netvlieskanker, een zeldzame kankervorm waar hij al sinds zijn geboorte aan leed en waardoor hij blind werd. In de Verenigde Staten ging het album "See the light" (1988) van The Jeff Healy Band meer dan een miljoen keer over de toonbanken. Op het album stond onder meer het nummer "Angle Eyes".

Jeff Healy heeft samen gespeeld met B.B. King, Stevie Ray Vaughan, George Harrison, Mark Knopfler en Jimmy Rogers. Hij stond op alle grote Europese popfestivals. Zijn laatste album, "Mess of Blues", een blues- en rockplaat, komt in maart in Amerika uit en in april in Europa..

03-03-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar, Sandrine en Brahim naar finale Eurosong

Ishtar, Sandrine en Brahim naar finale Eurosong.

Om Ishtar te bekijken druk op onderstaande foto

.
Ishtar en Sandrine hebben de tweede halve finale van Eurosong gewonnen. De kijker gaf een dolgelukkig Ishtar goud, Sandrine kreeg zilver. De verkouden Geena Lisa werd laatste, en ook voor Tabitha Cycon is het Eurosong-avontuur afgelopen. Brahim kreeg van de jury nog een wildcard voor de finale volgende week, waarin verder nog Paranoiacs en Nelson zitten.

Straffe halve finale
In de tweede halve finale zaten straffere kandidaten dan in de eerste, waardoor de jury en de kijkers het bijzonder moeilijk kregen een favoriet aan te duiden. Deze aflevering bevatte alleszins de beste stemmen, maar die hebben natuurlijk niet automatisch ook de beste nummers of de beste acts. In de rest van Europa lijken ze zich van dat probleem alleszins niet veel van aan te trekken, en hebben ze al een paar 'foertnummers' gekozen in plaats van 'serieuze' inzendingen. Zo stuurt Ierland een kalkoen, Letland stuurt piraten, en Finland stuurt een metalgroep met een (niet al te denderend) nummer in het Fins.

Geena Lisa
Geena Lisa mocht als eerste dingen naar de stemmen van de kijker. Ze had haar zwarte uniformpje ingeruild voor een rood exemplaar met een enorme split vooraan, maar verder zat er niets nieuw in haar act. De vier 'kloontjes' waren weer van de partij, de 'draailier' ook... De zang was echter veel minder toonvast dan in de voorrondes, maar dat lag aan de verkoudheid van Geena.

Marcel Vanthilt had deze keer wél naar het nummer geluisterd. Hij vond het beter dan de vorige keer en begon het zelfs al mee te neuzelen. Hij vond het echter ook "wat veel huisvlijt uit Vlaanderen, goed als eindwerk op een lokale muziekacademie maar meer ook niet." Katrina herhaalde nog eens dat het nummer typisch Eurosong is, en liet het aan de kijkers over om daar al dan niet voor te kiezen. Het werd 'niet', want 'Wheel of Time' haalde vandaag het minste stemmen. Kris Wauters vond de act één van de beste uit Eurosong, maar vroeg zich ook af of het nummer zou opvallen tussen de andere inzendingen op het Songfestival. Hij plaatste meteen ook een kanttekening bij zijn opmerking."Ierland stuurt immers een kalkoen", zei hij, waarna Vanthilt aanpikte met "dan kunnen wij een kip sturen!", verwijzend naar Geena Lisa. Ja, er werd wat afgelachen in die studio.

Tabitha Cycon
Tabitha Cycon had haar blauwe pyjama deze keer gelukkig thuisgelaten, en had hem ingeruild voor een stijlvolle zwarte creatie van Nicky Vankets - 'Vanklets' volgens Bart 'Jos Bosmans' Peeters. Haar kleinschalige 'Shiny Happy People'-act van vorige keer was helemaal omgetoverd tot iets grootser en blitser, maar het opgewekte gevoel was gebleven. Twee danseressen met zwarte leggings - heeft iemand een idee waarom die dingen terug in de mode zijn? - zwierden wat met hun kont naast de zangeres, terwijl drie achtergrondzangers in witte pakken achter haar stonden mee te klappen. Zij werkten zich nog wat meer op de voorgrond met een nieuwe gimmick, een amusant beatboxstukje op het einde van het nummer. Verder zette Tabitha een serieuze 'kwek' open, misschien een iets té grote, maar zingen kan ze natuurlijk wel. Het is natuurlijk niet omdat je het kan, dat je het ook zo sterk moet laten horen. Iets minder vocaal geweld had wellicht wat meer dynamiek in het nummer gestopt.

De jury was bijzonder positief voor Tabitha. Katrina was heel blij dat het advies van de jury over de act en de titel - het nummer heet nu 'It's a beautiful day' - werd opgevolgd. Ze noemde Tabitha "één van de beste stemmen" maar waarschuwde voor overdaad in verband met de dansers. "Misschien sta je nu wel een beetje in de schaduw van de dansers en de achtergrondzangers," dacht ze. Kris Wauters: "De act sluit nu veel beter aan bij de song. Het een happy song en de act straalt nu die sfeer uit." Marcel Vantilt zag wat meer erotiek, en was daar natuurlijk heel blij mee. De danseressen hadden van de oude bok ook wel iets schaarser gekleed mogen zijn, maar in de studio zag hij de close-ups van de achterwerken in de leggings misschien niet. Het nummer kon hem wel niet helemaal overtuigen. "Heel goed geprobeerd, maar net geen sigaar," besloot hij.

Sandrine
'Soulpraline' Sandrine - dixit Bart Peeters - had haar paarse jurk van in de voorrondes omgeruild voor een goudgeel exemplaar, "omdat ik vind dat je de mensen altijd iets extra moet geven." Ook haar kapsel was omgetoverd tot een enorme krullenbol. Haar in het wit gestoken dansers - wit is duidelijk de kleur van deze halve finale - hadden met een matrozenhoedje iets meer 'Village People'-gehalte dan de vorige keer, maar je moet natuurlijk al straffe toeren uithalen om op het podium op te vallen naast Sandrine. Met haar uitstraling heeft ze eigenlijk ook geen dansers rond haar nodig, en wat ons betreft mocht ze die huppelende matroosjes dan ook gewoon thuislaten. Enfin, het hoort er blijkbaar bij. 'I feel the same way' werd geweldig gezongen, maar van het nummer zelf blijft eigenlijk bitter weinig hangen.

Ook Sandrine mocht op veel lof rekenen bij de jury. "Je hebt veel 'star quality' en je bent het middelpunt van heel die act," zag Kris Wauters. Hij was "zeer benieuwd hoe je de act gaat aanpassen als de backing vocals live moeten". "Dit nummer kunnen we nu al sturen," vond hij, en hij wou het dan ook zeker terugzien in de finale. Hij begon dan opnieuw over die kalkoen, waarna Marcel Vanthilt hem weer onderbrak en uitriep: "Laten we een chocotoff sturen!". Katrina keek na die opmerking een beetje verontwaardigd, maar dat sloeg meteen om toen ze haar met superlatieven beladen commentaar mocht geven. Ze zag bij Sandrine namelijk de beste choreografie die ze ooit had gezien. "Fantastisch, geweldig en kippenvel," luidde het. Marcel Vanthilt had niet echt op de dansers gelet, maar vond hun Jean-Paul Gaulthier-look wel geslaagd. "Heel mooie pasjes," had hij gezien. Hij vroeg zich wel af "of het nummer sterk genoeg is om internationaal potten te breken. Maar die vraag is niet déze week aan de orde, maar wel volgende week. Tot volgende week!", orakelde hij.

Ishtar
Bij Ishtar was helemaal niets veranderd aan de act, en dat was ook helemaal niet nodig. Muzikanten met een instrument en een klassiek geschoolde zangeres, meer moet dat niet zijn. De huppelende gitarist blijft trouwens geweldig amusant om naar te kijken, de man begon er ocharme helemaal van te zweten. Je bent blijkbaar wel ofwel sterk voor, ofwel sterk tegen dit nummer in de fictieve taal. Het laat alleszins niemand koud, en dat kunnen we niet van alle deelnemende nummers zeggen.

Ishtar heeft volgens zangeres Soetkin trouwens kritiek gekregen uit de klassieke hoek, waar sommige mensen het blijkbaar belachelijk vinden dat 'serieuze' muzikanten meedoen aan zoiets commercieel als Eurosong. Erg toch, dat die hokjesgeest aan volwassen mensen terug kinderachtige manieren geeft. Je eigen (!) muziek spelen voor een groot publiek is dan slecht, maar andermans muziek spelen voor een select gezelschap is dan goed? En laat de subsidies maar komen? Alleszins, Ishtar heeft een origineel en tof nummer waarmee ons land het Songfestival kan winnen, en van ons mogen ze dat zeker proberen.

Kris Wauters werd nog steeds blij van het nummer. "Buiten de taal is er niks fake aan wat jullie doen, en dat voel je heel goed." Marcel Vanthilt zei dat zijn bakker, zijn beenhouwer en zijn moeder 'O julisi na jalini' goed vonden. "De enigen die het niet goed vinden zijn Sandra Kim en Lilliane Saint-Pierre, maar die hebben nooit smaak gehad," vond Vanthilt, die voor de rest zelf ook helemaal voor was. Hij besloot met "het zou gewoon een schande zijn als jullie niet in de finale zitten," en zo is dat. Ook Katrina werd vrolijk van het nummer. "Als het goed genoeg is voor de beenhouwer van Marcel, dan is het goed voor mij", luidde het.

Brahim
Brahim, die volgens Bart Peeters "zwoeler is dan Betty als ze zat is", vloog er meteen in met 'What I like about you'. Een beetje nasaal gezongen, een beetje falsetstem, het kwam er allemaal supernaturel uit bij Brahim, en hij werd daarbij prima ondersteund door twee achtergrondzangeressen en een -zanger. De break in het nummer kon ons minder bekoren, en voor de rest kabbelt het ook wel wat voort. Brahim heeft een hele goeie stem, maar niet het beste nummer.

Katrina vond 'What I like about you' nog beter dan vorige keer. "Jij bent zo ongelooflijk zelfzeker, je staat daar van 'laat alles maar aan mij over'". Ook de choreografie vond ze super, en heel professioneel gedaan. Marcel Vanthilt was het daarmee eens, maar kon het refrein niet echt onthouden. "Eerder de nummer twee," was zijn verdict. Kris Wauters zag ook dat het goed was: "Zoveel stijl, zoveel klasse, zoveel uitstraling op het podium, niets op aan te merken." Hij gaf ook nog een compliment voor de "schitterende backings van topniveau", en kon dan eindelijk zijn grapje vertellen: "Ik heb vernomen dat Ierland een kalkoen stuurt, en als we zo doordenken moeten we eigenlijk Samson sturen," was dat. "Maar toch liever Brahim", besloot hij.

03-03-2008 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Sledge
Sister Sledge
Om Frankie te bekijken druk op de foto


.

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep uit Philadelphia, opgericht in 1972. Sister Slegde bestaat uit vier zusters, Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge, die allen in de groep zingen. De groep is voornamelijk bekend van discohits als "We Are Family", "He's the Greatest Dancer" en "Lost In Music".

In 1979 scoort de groep grote hits met "He's The Greatest Dancer", "We Are Family" en "Lost In Music". De nummers zijn afkomstig van het album We Are Family, geproduceerd door Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde Love Somebody Today, waarop onder andere het de kleine hit "Got To Love Somebody" staat.

Hierna veranderde de groep van producer en werd Narada Michael Walden aangenomen voor de productie van All American Girls, waarvan de titelnummer een grote hit werd in 1981. In latere jaren nam de populariteit van de groep achter. De laatste originele hit was "Frankie" uit 1985. Wel wisten ze nog succes te bereiken met remixen en opnieuw uitgebrachte nummers: een remix van "Lost In Music" werd bijvoorbeeld een grote hit in 1984.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen in zijn bestaan, waaronder Grammy Awards. Kathy bracht in 1992 een soloalbum uit, Heart. En in 1995 de single Another Star een cover van Stevie Wonder.

In 1997 kwam de groep weer bij elkaar om het album African Eyes op te nemen. Debbie Sledge is getrouwd met een Nederlander.


03-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Love
Meat Love
Om Paradise by the dashboars te downloaden druk op onderstaande foto

.

Meat Loaf, geboren Marvin Lee Aday (Dallas, 27 september 1947), is een Rock and Roll-zanger en acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rockhit Paradise By The Dashboard Light van zijn album Bat Out Of Hell (1977), die hij zong met Ellen Foley. De teksten en muziek zijn van Jim Steinman.

Meat Loaf is geen gewone zanger, hij voert theatrale acts op. In een interview in de Volkskrant in 2003 zei hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut. [...] Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer."


Biografie


Meat Loaf had een rol als Eddie in The Rocky Horror Picture Show (1975), en als Robert Paulson in Fight Club (1999). Ook speelde hij "The Lizzard" in The 51st State (2001).

In 1992 speelde Meat Loaf de rol van Hoover in Leap of Faith, met Steve Martin in de hoofdrol. Meat Loaf speelt de muzikaal leider van een rondtrekkende kerk. Leuk detail: Wanneer hij de radio in zijn truck aanzet komt "Paradise By The Dashboard Light" uit de speakers. In 1997 speelde hij de rol van buschauffeur Dennis in Spice World. In 2006 brengt hij een album uit, het derde deel van "Bat Out of Hell", genaamd "The Monster Is Loose". In 2006 speelde hij in de rockfilm Tenacious D: The Pick of Destiny de vader van JB (Jack Black). Op 27 juni 2007 gaf Meat Loaf een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dit concert maakte deel uit van de 'Seize the Night Tour'. Op 20 november 2007 zou de zanger naar Nederland komen voor een concert in Ahoy in Rotterdam, dit als onderdeel van zijn nieuwe 'Three Bats Tour'. Deze tour werd echter afgelast in verband met een cyste op zijn stembanden.

03-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd zijn
Verliefd zijn

De afbeelding “http://img519.imageshack.us/img519/3479/diaz101024x768gq3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

02-03-2008 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfaris
Surfaris
Druk op onderstaande foto om Wipe Out te bekijken.

.

02-03-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS Kylie Minogue
Kylie Minogue
Om onze pps te downloaden druk op onderstaande foto

.
Kylie Ann Minogue (Melbourne, 28 mei 1968) is een Australische zangeres en actrice. Ze is de dochter van Ron en Carol-Jones Minogue.

Jeugd

Kylie wordt op 28 mei 1968 geboren in het Bethlehem Hospital in Melbourne als oudste dochter van een Australische vader en een moeder uit Wales (uit het plaatsje Maesteg). In 1970 wordt Kylie's broer Brendan Minogue geboren en Dannielle Jane Minogue (Artiestennaam: Dannii Minogue) volgt op 20 oktober 1971 als jongste dochter.

Kylie groeit op in Melbourne's buitenwijk Surrey Hills in een eenvoudig huisje waar Ron Minogue kostwinnaar is als accountant. Carol is huismoeder, en had voor de geboorte van Kylie een carrière als balletdanseres.

In Kylie's kinderjaren ontstaat een duidelijke voorkeur voor muziek van The Beatles, The Rolling Stones en ABBA. Kylie is op 10-jarige leeftijd sterk onder de indruk van het optreden van Olivia Newton-John in de film Grease en doet haar samen met haar zus Daniëlle geregeld na in huisoptredentjes.


Carrière

Kylies carrière wordt gekenmerkt door haar opkomst als kindsterretje in een soapserie. In grote lijnen is het begin van haar carrière te vergelijken met die van hedendaagse artiesten als Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake en Ricky Martin. Met meer dan 60 miljoen verkochte albums is Kylie Minogue de meest succesvolle artiest van Australië.

Neighbours

Kylie krijgt in 1979 haar eerste televisierol in de televisieserie The Sullivans. Haar moeder heeft haar twee dochters, Danniëlle en Kylie, naar de auditie gebracht en Kylie wordt geselecteerd om de rol van Karla te spelen. Haar carrière start echt in februari 1986 als ze auditie doet voor de Australische televisieserie Neighbours. Dit resulteert in een contract van 12 weken om Charlene Mitchell te spelen, een jongensachtige monteur. In diezelfde serie maakt Jason Donovan zijn opwachting als Scott Robinson. 23,8 miljoen kijkers uit voornamelijk Groot-Brittannië en Australië zien Scott en Charlene uiteindelijk trouwen.

Stock, Aitken & Waterman / PWL

Tijdens een liefdadigheidsbal in Melbourne met andere Neighbours-acteurs, zingt Minogue een nummer van Little Eva: "The Loco-Motion". Ze krijgt vervolgens een platencontract aangeboden en het nummer wordt op single uitgebracht (onder de titel 'Locomotion'). Ze staat er zeven weken mee op nummer 1 in Australië en het wordt de best verkochte single van het jaar. Dit succes ontgaat producerstrio Stock, Aitken & Waterman (SAW) niet en zij nodigen Kylie uit om naar Londen te komen om een lied op te nemen. Het verhaal wil dat de producers vergeten waren dat Kylie zou komen en dat zij het nummer I Should Be So Lucky in veertig minuten schreven terwijl Minogue op de gang zat te wachten. Het nummer betekent de internationale doorbraak van Kylie begin 1988. Het album Kylie en een aantal hits volgen (waaronder een opnieuw opgenomen versie van The Loco-Motion). Aan het eind van het jaar brengt ze het nummer Especially for you uit, een duet met Neighbours-collega Jason Donovan. In 1989 verschijnt het tweede album Enjoy Yourself met onder meer de hit Hand on your Heart. Kylie gaat dan ook voor het eerst op tournee door Engeland en Australië. Rond 1990 krijgt Kylie een relatie met INXS-zanger Michael Hutchence en wil ze af van haar zoetsappige imago. Ze eist dat Stock, Aitken en Waterman het nieuwe nummer Better The Devil You Know opnieuw mixen, dit keer met een wat gedurfder en volwassener sound. De videoclip die ze bij het nummer maakt, laat ze pas zien aan het producerstrio als die klaar is. In de video is Kylie voor het eerst als 'sexy en uitdagende vamp' te zien, iets wat Stock, Aitken en Waterman niet voor ogen hadden met de voormalige soapster. In haar daaropvolgende clips voor Step Back in Time, What Do I Have to Do en Shocked zet Kylie die trend voort. Op het album waar deze hits vanaf komen - Rhythm of Love - werkt Kylie voor het eerst samen met andere songschrijvers en producers, onder wie Stephen Bray, bekend van zijn werk voor Madonna. Hoewel Kylies contract voor drie albums met SAW hiermee ten einde komt, halen de drie heren Kylie over nog een vierde album te maken. Kylie stemt toe en maakt Let's Get To It, haar laatste album met SAW dat in 1991 verschijnt. Echte hits komen hier echter niet vanaf en na het uitbrengen van een Greatest Hits-album in 1992 breekt Kylie definitief met Stock, Aitken & Waterman.

Alhoewel Kylie aanvankelijk door haar moeder werd afgeraden om een carrière in de showbiz op te bouwen, werd Carol (Kylies moeder) Kylies trouwste adviseur op het gebied van kleding sinds haar eerste hit in 1988.

DeConstruction

Na het vertrek bij SAW tekent Kylie een lucratief contract bij het hippe dancelabel DeConstruction. In 1994 komt ze terug met de single Confide in Me. Het wordt een groot succes: de single komt in een tiental landen op de eerste positie terecht en in een groot aantal landen in de top 10. Vreemd genoeg komt ze in Nederland niet hoger dan een 38e positie in de Top 40. Na deze single verschijnt het album Kylie Minogue, waarop ze onder meer samenwerkt met de Pet Shop Boys en M People. Wereldwijd gaan ongeveer 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank, beduidend minder dan haar eerdere albums. In Nederland komt het album niet in de hitlijsten.

In 1995 bestormt Kylie samen met Nick Cave, de "Australian Prince of Darkness", de hitlijsten met het duet Where the Wild Roses Grow. Dit nummer wordt een grote hit wereldwijd en komt in Nederland in de top 10 terecht.

In 1997 verschijnt Kylies meest persoonlijke album tot dan toe: Impossible Princess. De release wordt steeds uitgesteld door tegenslagen en krijgt door het overlijden van Lady Di zelfs een andere naam in Europa: Kylie Minogue 1997. Het album wordt in Europa geen succes, maar doet in Australië goede zaken: het wordt zelfs haar bestverkopende plaat sinds 1988 en bekroond met dubbel platina. De pers was over het algemeen lovend over dit album en de gedurfde weg die Minogue was ingeslagen. De sfeer en sound hebben iets weg van (het later verschenen album) Ray of Light van Madonna. Veel fans van Kylie zien Impossible Princess als haar beste werk tot nu toe.

Door de tegenvallende verkoopresultaten van Impossible Princess besluiten Kylie en DeConstruction ieder hun eigen weg te gaan. Kylie zingt in 1999 een duet met de Pet Shop Boys op hun album Nightlife, getiteld In Denial. Hetzelfde jaar tekent ze een contract bij platenlabel Parlophone.

Parlophone

Kylie besluit haar experimentele periode achter zich te laten en terug te keren naar de commerciële popmuziek. Na haar contract met Parlophone verschijnt in 2000 de eerste single Spinning Around. Dit nummer belandt meteen op de eerste plaats van de Britse en Australische charts en wordt ook in Nederland een hit. In Groot-Brittannië is Kylie nu de tweede artiest (naast Madonna) die nummer 1-hits heeft gescoord in de 80's, 90's en 00's. De videoclip waarin Kylie te zien is in een gouden hotpants, wordt veelvuldig gedraaid op muziekzenders. Op het album Light Years dat hierop volgt, staan voornamelijk vrolijke en ongecompliceerde popdeuntjes, met een knipoog naar de seventies. Robbie Williams en zijn toenmalige vaste songschrijver Guy Chambers schrijven drie nummers voor het album, waaronder Kids, een duet met Robbie dat ook een grote hit wordt. Williams en Chambers schrijven ook Your Disco Need You, wat uitgroeit tot een favoriet in de gayscene (waar Kylie haar grootste groep en meest trouwe aanhangers heeft). In 2000 gaat ze op tournee door Australië en Europa met de On A Night Like This Tour. De show is te omschrijven als camp met een hoofdletter C! Kylie zingt vooral nummers van haar laatste album, maar schroomt ook niet om terug te grijpen naar de SAW-hits uit de beginperiode. Ook test ze tijdens deze show voor het eerst het nieuwe nummer Can't Get You Out of My Head uit op het publiek. In september 2001 verschijnt het nummer op single. Mede dankzij de zeer stijlvolle videoclip, wordt dit de grootste hit uit Kylies carrière. In meer dan veertig landen (inclusief Nederland) komt het nummer op de hoogste positie in de hitlijsten. Zelfs in de Verenigde Staten, waar Kylie tot dan toe weinig succes heeft, loopt men warm voor het nummer, het bereikt de zevende positie in de Billboard-charts. Het bijbehorende album Fever doet het wereldwijd enorm goed, met hits als Love At First Sight en In Your Eyes. In 2002 gaat Kylie opnieuw op tournee, met de Fever Tour. In Nederland staat ze ermee in een uitverkocht Ahoy'. Door het succes van haar albums en singles worden haar shows grootser en imposanter. Critici zeggen dat vanaf toen het spontane element uit haar shows is verdwenen, maar de zalen zijn voller dan ooit. Carol Minogue (Kylies moeder), die altijd als kledingadviseur heeft gewerkt voor Kylie, maakt plaats voor Dolce & Gabbana, die voor haar Fever Tour exclusieve ontwerpen maken. In november 2003 verschijnt het album Body Language, voorafgegaan door de hit Slow. Een jaar later, na het uitbrengen van haar tweede Greatest Hits-album Ultimate Kylie, volgt opnieuw een tournee: Showgirl: The Greatest Hits Tour. Ook dit keer komt ze naar Nederland en treedt ze op in Ahoy'. Kort hierna, op 17 mei 2005, wordt de tour afgebroken. Artsen hebben borstkanker geconstateerd bij de zangeres en ze wordt direct onder behandeling gesteld.

In december 2005 wordt bekend dat de hit I Believe In You genomineerd is voor een Grammy Award in de categorie "Best Dance Record". Kylie werd met de nummers Love at First Sight (2003) en Slow (2005) al eerder genomineerd. In 2004 won ze de Grammy voor haar hit Come Into My World.

In januari 2006 verklaren Kylies artsen dat de behandeling van haar ziekte, een operatie gevolgd door chemokuren (waarvan de laatste op 18 december 2005), succesvol is verlopen. In juni 2006 wordt de zangeres gespot in opnamestudio's en maakt ze bekend weer aan het werk te gaan. Op 22 juni maakt Kylie bekend haar Showgirl Tour in Australië te hervatten vanaf 11 november 2006. Ze wijzigt de naam van de tour in The Showgirl Homecoming Tour. Na de Australische shows geeft Kylie ook nog een aantal concerten in Londen en Manchester. De tour eindigt op 19 januari 2007. Inmiddels is bekendgemaakt dat Kylies langverwachte nieuwe album de titel X mee zal krijgen. Als voorloper verschijnt de single 2 Hearts. Beide staan voor half november gepland als releases.

02-03-2008 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanne
Sanne
Om het huis dat tussen de rozen staat te beluisteren druk op de foto

Sanne werd op 22 maart 1973 geboren in Bornem als Sandra Denotté. Ze is enig kind, maar dankzij haar liefdevolle en verstandige ouders, verre van verwend. Zingen was voor haar altijd al iets vanzelfsprekends, iets wat ze kon, iets waar ze talent voor had. Verder werd er daar door haarzelf of haar omgeving niet mee uitgepakt.

 In november 1989 zong ze een paar liedjes op een feest waar ook Erik Van Neygen optrad.
"Jij hebt een mooie stem…"
"Dank u meneer."
Dat was het begin van hun leven en carrière samen.

De eerste single komt er in 1990. "Veel te mooi", een duet met Erik Van Neygen, gaat meer dan 75.000 keer over de toonbank. Het vervolg van haar carrière is eveneens een successtory met hits als "Het huis dat tussen rozen stond" en "Land van ons twee". Haar albums "Veel liever", "Details", "In één woord" en de verzamel-cd "Veel te mooi - De mooiste van Erik en Sanne" worden allemaal platina en de duet-cd "Mee met de zon" wordt goud. Ze werkte ook met succes mee aan de tekenfilm "Anastasia".

De release van "Cowboy's sweetheart" in maart 2003, een album in samenwerking met Wigbert Van Lierde en Roland Van Campenhout, is een openbaring voor diegenen die haar vroeger platenwerk niet kenden. Sanne zingt op deze cd liedjes in het Engels, Frans en … Turks! En hoe !!! Het beste komt dat naar voren in de concerten en op zomerfestivals (zoals 'Kneistival' en 'Boterhammen in de stad'. De cd-voorstelling ter gelegenheid van Radio 1 Open in de Ancienne Belgique is een succes, het album wordt goed onthaald en de single "Make love to me" met Roland Van Campenhout en Kathleen Vandenhoudt wordt een veelgedraaid nummer op zowel Radio 1 als Radio 2.

Het allerleukste vindt ze nog steeds de optredens, concerten en opnames met Erik Van Neygen.

02-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Namen van baby's Jennifer Lopez gelekt

Namen van baby's Jennifer Lopez gelekt

Om Jennifer Lopez gives birth to twins te bekijken druk op de foto

.
Het is nog niet officieel, maar de Britse website Entertainmentwise meent de namen te kennen van de pasgeboren tweeling van Jennifer Lopez en Marc Anthony. Bronnen in het ziekenhuis waar de kinderen zijn geboren, zouden J-Lo het jongetje en het meisje Maximiano en Emelina hebben horen noemen.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift Star werd de moeder van Lopez vorige maand al gespot in een juwelierszaak in New York waar ze twee gouden armbandjes kocht met de inscripties 'Max' en 'Emme'.

01-03-2008 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Swinging Blue Jeans
The Swinging Blue Jeans
Druk op onderstaande foto om Don't Make Me Over te bekijken

.

01-03-2008 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan doet Monroe-stunt over

Lindsay Lohan doet Monroe-stunt over

Om Confessions of a broken heart te bekijken druk op de foto


Lindsay Lohan wil snel weer aan het werk. "Ik ben op zoek naar een goed script", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Paper Magazine. "Ik ben zo gewend om altijd aan het werk te zijn en nu heb ik al een paar maanden niets te doen. Nu weet ik hoe het is om een werkloze actrice te zijn en het beangstigt me."

Afkicken
De 21-jarige Lohan, die vorige week twee Razzies voor slechtste actrice kreeg voor haar dubbelrol in 'I know who killed me', kwam vorig jaar na een arrestatie wegens rijden onder invloed in een afkickkliniek terecht. "Ik was altijd aan het werk en de enige manier om eraan te ontsnappen was door te vluchten in drank en uitgaan", zegt de filmster. "Ik realiseerde me niet dat mijn gedrag mijn werk in gevaar bracht."

Paparazzi
Elke stap die Lindsay zet wordt vastgelegd door paparazzi, die haar overal volgen. "Dat is een baan op zich", vindt Lohan, die begrijpt dat het erbij hoort als je in de spotlights staat. "Soms wil ik echter gewoon een dag voor mezelf. Dan kan ik er niet mee omgaan."

Kenia
Lindsay hoopt dat de paparazzi thuisblijven als de actrice afreist naar Kenia om wat liefdadigheidswerk te doen met armlastige kinderen. "Ik wil uit de spotlights blijven als ik daarheen ga, dat is mijn doel", zegt ze. "Ik wil geen pottenkijkers mee." De actrice weet nog niet wanneer het tripje moet plaatsvinden.

Naakt
Naast haar zoektocht naar een nieuw script en het plannen van een liefdadigheidstrip naar Kenia, maakt de duizendpoot tijd vrij om te werken aan een album. Ook deed ze eerder deze maand stof opwaaien toen ze naakt poseerde voor New York Magazine als een hedendaagse kopie van sekssymbool Marilyn Monroe. En deze week doet ze dat nog eens dunnetjes over met een zwoele fotoshoot in het magazine Paper.

Playboy
Naar verluidt is Hugh Hefner zo onder de indruk van de kiekjes dat hij haar zou hebben gevraagd om een filmscène waarin Monroe naakt in een zwembad ligt, na te spelen voor de Playboy..

01-03-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young, The Verve en Moby op Werchter

Neil Young, The Verve en Moby op Werchter

Om Bitter Sweet Symphonie van The Verve te bekijken druk op de fotoDe affiche van Werchter raakt stilaan opgevuld. Ook bij de nieuwe namen weer een aantal klassiekers: Neil Young, Moby, Beck, The Verve, Kings of Leon, Babyshambles, Underworld, Soulwax, 2 Many DJs, The National, Kate Nash, Galactic en Duffy.

2,5 euro voor een pint
Minder goed nieuws komt er van de brouwer. Een pint kost zomaar eventjes 2,5 euro. Maar daar heeft de 'Schuer' al iets op gevonden. Een primeur zowaar: tickets voor drankbonnetjes zijn verkrijgbaar in voorverkoop en kosten dan 2,25 euro per consumptie. Per schijf van 20 bonnetjes krijg je er eentje gratis.

Morgen begint vvk
Vanaf morgen 9 uur kunner er tickets besteld worden. Voor één dag betaal je 75 euro, voor de vier dagen 165 euro. Per persoon kunnen maximaal vier stuks besteld worden. Een campingticket kost 17 euro. Vanaf dit jaar zijn ook e-tickets beschikbaar via de site van Proximus Go for Music en via KBC.

Voorlopig ziet de verdeling van de groepen er zo uit:

DONDERDAG 3 JULI
R.E.M. - Lenny Kravitz - Mika - The Chemical Brothers - Counting Crows - Soulwax - 2manydjs - Air Traffic - Beirut - Chris Cornell - The National

VRIJDAG 4 JULI
Neil Young - Moby - The Verve - Babyshambles - Digitalism - Duffy

ZATERDAG 5 JULI
Radiohead - Sigur Ros - Ben Harper & The Innocent Criminals - Kings of Leon - Editors - Roisin Murphy - The Hives - Gossip - KT Tunstall - Kate Nash - Galactic

ZONDAG 6 JULI
Deus - Beck - Underworld - Kaiser Chiefs - The Kooks - Nightwish - Justice - John Butler trio.

01-03-2008 om 09:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters
Tanja Dexters
Om Tired Of Being Sorry te bekijken druk op onderstaande foto

.


Haar studie nog net niet voltooid (kleuterleidster) wordt Tanja in 1998 Miss België. Haar leven zou nooit meer het zelfde zijn...
Toen de verplichte opdrachten er in 1999 opzaten vertrok Tanja naar Milaan om er te werken als model. Gedurende twee jaar werkte ze
ginds voor het modellenbureau dat ook modellen als Naomi Campbell vertegenwoordigde, ze figureerde in een videoclip, deed co-presentatie bij een aantal tv-shows, poseerde voor een naaktkalender.
Haar interesse in extreme sporten begon in deze periode. Even later
werd ze een geregelde gaste op racecircuits, deed aan basejumpen

en skydiving.

Eind 2001 haalde ze het tv-journaal met een basejump van de Eifeltoren. Deze gewaagde sprong heeft ze nadien zelfs nog een tweede keer overgedaan en ze ronde haar sprongen in Parijs af met een sprong van de Notre Dame.

Na twee jaar Milaan wou Tanja terug naar België. Nog maar pas terug kreeg ze al een opdracht als presentatrice bij de openbare tv (De Rode Loper), dagelijks programma rond medianieuws. Dit stopte midden 2001 voor Tanja maar ze bleef te gast in zowat alle denkbare programma’s.
Bij de commerciele televisie kwam ze na een korte rustpauze terecht
in MEDIAMADAMMEN. Een luchtig showbizzprogramma.

In dezelfde periode (2001) bracht Tanja 2 CD-singles uit (respectievelijk top 20 en top 50 notering) en ze stelde zich met succes kandidate voor de Eurosong préselectie.

De derde single was -ook al was het voor de eerste maal een cover-
haar pas écht op het lijf geschreven: Born To Be Wild !
Samen met Free Record Shop werd er een gigantische campagne opgezet rond de single die samenging met een videoclip. In de clip doet Tanja zelf de basejumps van een 1.100 meter hoge rots in Noorwegen.

Eind 2003 presenteerde Tanja zich dan weer op een totaal andere manier : ze zong tijdens 2 kerstconcerten een totaal nieuw repertoire.
Al was het opzet hiermee een try-out te doen, de media volgde het met uitgesproken interesse en voor de zoveelste keer haalde Tanja met
deze onverwachte zet zowat de volledige Vlaamse media.

Na enkele succesvolle TV-jaren met Mediamadammen werd besloten om op zijn minst een rustpauze voor het programma in te lassen.
Binnen de kortste keren liepen de voorstellen terug binnen en vier maand later is Tanja er met een volledig eigen programma, "Wannahaves". Een programma over hebbedingetjes voor mannen.
In het najaar van 2004 was Tanja opnieuw te gast in heel wat tv shows (o.a. meermaals in het Swingpaleis), bracht een single CD uit (The Way I Am), deed enkele kerstconcerten en het rock getinte repertoire werd geheel geschrapt om te vervangen met meer disco-achtige muziek.

Begin 2005 wist ze iedereen te verrassen met haar uitmuntende optredens tijdens de nacht van Exclusief (casino Knokke).

De Rode Loper kondigde op 1 april aan dat Tanja ging meespelen in de nieuwe James Bond film, hoe geloofwaardig dit ook werd bevonden, het bleef het bij een aprilgrap. Wel was ze als Belgische afgevaardigde te gast in Euro Disney bij de opening van Space Mountain 2. Ze is het gezicht van Autozone, model voor Marie-Jo en zomeer. De zomer van 2005 vulde ze voornamelijk met live optredens (samen met covergroup Made In Belgium). Zo stond ze ondermeer op de parkconcerten te Aalst, Genk, Blankenberge.

Tanja wordt in deze periode ook voor een jaar het model van een Italiaanse mode ontwerper. Hiermee verschijnt ze in internationale publicaties als Vogue en Cosmopolitan.

Eveneens in 2005 wordt ze wederom presentatrice van een tv-programma : Auto TV. Een programma dat op alle lokale zenders wordt uitgezonden, in 2006 zijn twee seizoen kent en al zeker doorloopt tot midden 2007.

December 2005 treedt ze op ter gelegenheid van 5 jaar MAXIM België. Diezelfde maand siert ze de cover met een shoot door topfotograaf Marc Lagrange. Als voorbeeld voor de covershoot kiest Tanja het fotoboek van Madonna. Bij haar show op het verjaardagsfeest introduceert ze voor het eerst "paaldansen". Dit levert zo een succes op dat Tanja besluit om een lesDVD uit te brengen rond paaldansen (oktober 2006) :
De Paaldansacademie.

2006 wordt afgesloten met een nieuwe single (HOT STUFF), een cover van een Donna Summer nummer. Deze nieuwste single kende zijn première in het sportpaleis bij de mega discoparty Studio 54.
Het uitverkochte sportpaleis kreeg hiermee alvast een
voorproefje van de nieuwe Tanja Dexters show !

2007 treedt Tanja een zomerlang dagelijks op in Het Witte Paard, een revueshow in regie van Jan Van Dijk. Een zomerlang hangt haar foto op grote straataffiches als promotie voor de badpakkenspecial van P-Magazine. Bij televisie is ze panellid in Ranking The Stars (VTM) en schaatst ze bij Sterren Op Het IJs.
Alle persaandacht gaat naar Tanja (februari) als er videobeelden opduiken van een kus met Ann Van Elsen tijdens een Playboyfeestje in Nederland. Het onschuldige filmpje beheerst een week lang alle dag- en weekbladen. Zelfs de krachtigste servers gaan onder de vele bezoekers even onderdoor. In september volgt er dan nog een tweede hit filmpje, Catfight met Els De Schepper. Is het gevecht echt of niet ? Twee weken lang is dit het grote gespreksonderwerp en staat het filmpje in de top vijf van best bekeken filmpjes op youtube.
Na zes jaren stopt de samenwerking met Marie-Jo. Eind 2007 schrapt ze alle paaldansactiviteiten van het programma om weer een nieuwe act, een nieuwe dynamiek in te zetten.


01-03-2008 om 03:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!