Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kyu Sakamoto
Kyu Sakamoto
Om Sukiyaka te beluisteren druk op onderstaande foto

.

22-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/6978/large346727rg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een foto genomen van een video waarop Lindsay Lohan klaarblijkelijk orale seks cadeau doet aan Calum Best doet de ronde op het internet. Internetberichten suggereren dat Calum Best de video die hij met zijn gsm opnam naar enkele vrienden heeft gestuurd. De foto is mogelijks een voorbode van de integrale video.

Lindsay is het vergeten
Ook wordt op het internet gezegd dat Lohan in alle staten is omdat ze zich niet kan herinneren dat er ooit dergelijke beelden van haar en Best zijn gemaakt. Totnogtoe heeft geen van de betrokkenen bevestigd noch ontkend dat de beelden echt zijn.

Niet de eerste keer
Calum, de zoon van de Britse voetballegende George Best die vorig jaar enkele maanden met Lohan was, is een notoir fuifbeest en rijgt de celebrity-veroveringen aan elkaar. Hij is ook vertrouwd met het filmen van zijn seksuele exploten. Zo werd hij in 2005 gefilmd toen hij in het portiek van een nachtclub van bil ging met Elizabeth Jagger.

21-03-2008 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss danst op graf Jim Morrison

Kate Moss danst op graf Jim Morrison

De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/4858/large346469tm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Onder het motto "goed bezig" willen we u de recentste escapade van bad girl Kate Moss niet onthouden. Het topmodel is onlangs buitengesmeten uit het beroemde Parijse kerkhof Père Lachaise omdat ze op het graf van Doors-zanger Jim Morrison had gedanst.

Alabama Song
Moss en haar nieuwe vriendje Jamie Hince, die die avond in Parijs optrad met zijn band The Kills, bezochten het kerkhof na sluitingstijd, en vonden het een goed idee om Morrison eer te betuigen door een dansje te placeren op zijn graf, terwijl ze het Doors-nummer 'Alabama Song' luidkeels ten berde brachten.

De beveiligingsagenten konden er niet mee lachen, en vroegen hen vriendelijk doch kordaat op te rotten.

The Kills
Moss trapte onlangs op nog meer zere tenen. Zo zou ze dolgraag samen met Hince op het podium staan tijdens zijn concerten. Maar daar denkt zijn bandlid (en ex-lief) Alison Mosshart anders over. "Over mijn lijk", benadert nog het best wat ze zou geantwoord hebben, zonder dat we vuile woorden moeten gebruiken.

21-03-2008 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junkie XL maakt remix voor Madonna

Junkie XL maakt remix voor Madonna

Om 4 minutes to save the world te bekijken druk op de foto


Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, heeft een remix gemaakt van de nieuwe single '4 minutes to save the world' van Madonna. Via haar woordvoerder heeft Madonna haar enthousiasme laten blijken over de remix. "Ze had geen commentaar, ze vond het helemaal fantastisch", vertelt de dj.

Trots
Junkie XL is trots dat hij door een artiest van het kaliber Madonna is benaderd om een remix te maken. "Zij is echt een popartiest met een cool randje en heel ontwikkeld", legt hij uit. "Het is fantastisch dat je dan voor haar een remix mag maken."

Bob Sinclair
De 40-jarige Nederlandse dj, die vijf jaar geleden emigreerde naar Los Angeles, heeft de superster nog niet ontmoet. Hij heeft er goede hoop op dat dit binnenkort wel gaat gebeuren. Naast Junkie XL heeft ook de Franse producer Bob Sinclar een remix gemaakt van de eerste single van Madonna's nieuwe album 'Hard candy'.

A little less conversation
Junkie XL scoorde zes jaar geleden een wereldhit met zijn remix van het nummer 'A little less conversation' van Elvis Presley. Ook maakte hij een aantal jaar geleden diverse remixen van liedjes van Britney Spears. De nieuwe single van Madonna verschijnt op 14 april..

21-03-2008 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/2122/large346910me3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'The A-Team' is volgend jaar vanaf 12 juni in de Amerikaanse bioscopen te zien. Dat meldt filmvakblad Variety. De film, gebaseerd op de populaire televisieserie uit de jaren tachtig, wordt geregisseerd door John Singleton.

Ice Cube
De serie draait om een groep huurlingen die in een busje door Amerika reist en mensen in nood helpt. In de filmversie worden de mannen valselijk beschuldigd van een misdaad. Ze moeten zich vervolgens onder leiding van Hannibal Smith, de leider van het gezelschap, uit de nesten zien te werken. Wie de vier mannen gaan spelen, is nog niet bekend, al wordt gefluisterd dat rapper Ice Cube de rol van B.A. Baracus op zich zal nemen.

Singleton
Regisseur Singleton maakte onlangs nog de film 'Four Brothers', met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Verder maakte hij onder meer 'Shaft' en '2 Fast 2 Furious'. Wanneer 'The A-Team' onze bioscopen bestormt, is nog niet bekend.

21-03-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/8094/large346876xp0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wie herinnert er zich polsstokspringster Allison Stokke niet meer na haar doortocht in onze top-25 van knapste sportvrouwen (zie link beneden)? Eén probleem: Stokke schuwt na alle heisa rond haar persoontje de media en staat erop dat alleen haar sportieve prestaties belicht worden. Daarom hebben diezelfde media hun aandacht verlegd naar een nieuw polsstoktalent: Melanie Adams. Kwestie van het polsstokspringen toch 'hot' te houden, zo enkele maanden voor de Olympische Spelen.

Elle MacPherson
Adams is een 20-jarige Australische en, belangrijk, staat graag in de schijnwerpers. In die mate dat ze er zelfs nog niet uit is wat ze straks het liefst wil. Een carrière in de atletiek of de modellenwereld. Wat betreft dat laatste, mikt ze hoog. "Ooit wil ik meedoen aan Miss Universe", zegt ze. Adams zat al in de finales van Miss Teen Australia, al won ze die niet. "Het is een droom om in de voetsporen van Elle MacPherson of Danni Minogue (de zus van Kylie, nvdr) te treden."

Voetbreuk
Maar ook in het atletiek heeft Adams haar favorieten: aboriginal Cathy Freeman, die op de Spelen van 2000 in Sydney goud won op de 200 m en de 400 m en Tatiana Grigorieva, een Russisch-Australische polsstokspringster die de Commonwealth Games in 2002 won. Adams begon op haar elfde al met polsstokspringen en heeft twee titels bij de jeugd op haar naam staan. Al brak ze vorig jaar haar voet. Die blessure is nu geheeld en de Commonwealth Games van 2010 in New Delhi (tickets zijn nog verkrijgbaar) en de Spelen van 2012 in Londen zijn haar grote doelen.

Probleempje
Of Miss Universe dus. "Er is één probleem", besluit Adams. "Ik woon en train in Melbourne, maar mijn modellenagentschap bevindt zich in Sydney. Zo is het moeilijk een carrière uit te bouwen." Misschien toch maar even eerst voor dat rijbewijs gaan?

21-03-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Supremes Where did our love go
Where Did Our Love Go
Om de song te bekijken druk op onderstaande foto


Baby, baby
Baby don't leave me
Ooh, please don't leave me
All by myself

I've got this yearning, burning
Yearning feelin' inside me
Ooh, deep inside me
And it hurts so bad

You came into my heart
So tenderly
With a burning love
That stings like a bee

Now that I surrender
So helplessly
You now wanna leave
Ooh, you wanna leave me

Ooh, baby, baby
Where did our love go?
Ooh, don't you want me
Don't you want me no more

Ooh, baby
Baby, baby
Where did our love go
And all your promisses
Of a love forever more

I've got this yearning, burning
Yearning feelin' inside me
Ooh, deep inside me
And it hurts so bad

Before you won my heart
You were a perfect guy
But now that you got me
You wanna leave me behind
Baby, baby, ooh baby

Baby, baby don't leave me
Ooh, please don't leave me
All by myself

Ooh, baby, baby
Where did our love go?.

21-03-2008 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan
Bob Dylan
Om Like A Rolling Stone te beluisteren druk op de foto


Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman (Hebreeuws: Shabtai Zisel ben Avraham) (Duluth (Minnesota), 24 mei 1941) is een Joods-Amerikaanse popmusicus. Hij wordt beschouwd als een van de grootste liedjesschrijvers van Amerika. Hij heeft een oeuvre bij elkaar gespeeld dat vergelijkbaar is met dat van Neil Young, dat op één lijn wordt gesteld met dat van Stephen Foster, Irving Berlin, Woody Guthrie en Hank Williams, die deel uitmaken van het Amerikaanse culturele erfgoed.

Dylans carrière begon in het midden van de jaren vijftig, nog in zijn middelbare schooltijd. Zijn muzikale en literaire faam zijn sindsdien uitgegroeid tot een welhaast filmisch en opstandig, maar ook onwillig boegbeeld van de onrust in de Amerikaanse samenleving. De beweging voor de burgerrechten kende geen beter volkslied dan zijn song Blowin' in the Wind. Miljoenen jongeren omarmden The Times They Are A-Changin'.

Vaak wordt aan Bob Dylan de verdienste toegekend het normale recept van simpele teksten in de popmuziek te hebben verheven naar het niveau van politiek-sociaal commentaar, en naar een complexe weergave van een actueel levensgevoel. Hiertoe introduceerde hij beeldspraak, 'stream of consciousness' (bewustzijnsstroom, een literaire techniek), losse gedachten en invallen, soms op absurdistisch-komische wijze. Dylans teksten onttrekken zich aldus vaak aan een eenvoudige omschrijving of uitleg. Polyinterpretabele teksten (teksten die op meerdere manieren geïnterpreteerd kunnen worden) waren tot dan in de popmuziek onbekend. Dylans songteksten en zeer eigen muziekopvatting hebben grote invloed gehad op de ontluiking van de popmuziek in de jaren zestig.

De tekstuele vernieuwing was te danken aan Dylans brede belangstelling voor de rijke tradities van het Amerikaanse lied, van folk en country/blues tot rock'n'roll en rockabilly, tot aan Keltische balladen, zelfs jazz, swing en Broadway.

.

21-03-2008 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je het zou weten
Als je het zou weten
De afbeelding “http://img440.imageshack.us/img440/2517/aniston141024x768dw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Als je ook maar even weten zou

Als je ook maar even voelen zou

Dat mijn hart voor jou blijft beven

Dat ik voor jou mijn bestaan zou geven

Mocht je het nu echt maar eens weten

Waar mijn dromen telkens boven zweten

Kon je maar tot de ontdekking komen

Hoe je blijft leven in mijn zoete dromen

Wat ik allemaal voor je zou willen zijn

Een schaduw op de allerlaatste lijn

Zelfs gewoon een drupje van de regen

Die je dan van je glazen zou moeten vegen

Of niet meer dan een blokje hout

Dat men dan in stukken houwt

Om je te verwarmen in de kou

Dan zou je weten hoe ik van je hou

20-03-2008 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling zwanger van meisje

Tori Spelling zwanger van meisje

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/4553/torispellingkq8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tori Spelling is zwanger van een meisje. "We waren in shock toen de echo uitwees dat het een meisje is", vertelt de Amerikaanse actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik moest meteen huilen. Ik heb al een prachtige zoon en nu krijg ik ook een dochter. Ongelooflijk."

Droom komt uit
De 34-jarige Spelling en haar man, acteur Dean McDermott hebben al een zoon, Liam (1). McDermott heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Jack (9). "Ik dacht dus dat hij alleen jongens kon verwekken", bekent Tori. "Ik wilde altijd al een dochter omdat ik zelf zo meisjesachtig ben."

Goede moeder en vriendin
Spelling heeft zelf een moeilijke relatie met haar moeder Candy. De wankele relatie met haar moeder bereikte een dieptepunt toen ze twee jaar geleden via via moest vernemen dat haar vader, televisieproducent Aaron Spelling, was overleden. Inmiddels zijn de dames weer 'on speaking terms'. Tori hoopt met haar dochter te bewijzen dat de geschiedenis zich niet hoeft te herhalen. "Ik kan niet wachten om een goede moeder en vriendin voor haar te zijn."

Beverly Hills
Tori Spelling werd bekend als Donna Martin in de televisieserie Beverly Hills 90210, die werd geproduceerd door haar vader Aaron. Hij was ook het brein achter series als Dynasty en Charlie's Angels.

20-03-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones Angie
Angie
Om Angie te bekijken druk op de foto


Angie
When will those clouds all disappear?
Angie
Angie
Where will it lead us from here?

With no loving in our souls
And no money in our coats
You can't say we're satisfied

But Angie
Angie
You can't say we never tried

Angie
You're beautiful
But ain't it time we said goodbye?

Angie
I still love you
Remember all those nights we cried?

All the dreams we held so close
Seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear:

Angie
Angie
Where will it lead us from here?

Oh Angie, don't you weep
All your kisses still taste sweet
I hate that sadness in your eyes

But Angie
Angie
Ain't it time we said goodbye?

With no loving in our souls
And no money in our coats
You can't say we’re satisfied

But Angie, I still love you, baby
Everywhere I look I see your eyes
There ain't a woman that comes close to you
Come on baby, dry your eyes

But Angie
Angie
Ain't it good to be alive?

Angie
Angie
They can't say we never tried

20-03-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob De Nijs Banger Hart
Banger Hart
Om banger Hart te bekijken druk op onderstaande foto


.O, ik ben rijker dan ik ooit heb durven dromen
Ik heb jouw liefde: elke nacht slaap jij naast mij
Maar ik ben bang voor elke dag die nog moet komen
Er is geen banger hart, dan dat van mij.

Ik ben niet eens echt op je uiterlijk gevallen
Ook al is er dan geen meid zo mooi als jij
Kijk die manne naar je loeren met z’n allen
Er is geen banger hart dan dat van mij

Ik wil jouw liefde zwart op wit
Ik wil meer zekerheid dan dit
Want jij bent mijn jaloers bezit

Refrein:

Er is geen banger hart, geen banger hart dan dat van mij
‘t Kan zo niet langer anders keert het zich nog tegen mij
Dan pak je in, zegt: “jij je zin - nou goed ‘t is voorbij!”
Geen banger hart, dan dat van mij
Bang, bang hart, bang, bang hart

Ik heb jou liever dan mijn eigenlieve leven
Ik hou van eten, drinken, net zoveel als jij
Er is maar één ding dat ik niet echt in de hand heb:
Er is geen banger hart dan dat van mij

Ik wil jouw liefde zwart op wit
Ik wil meer zekerheid dan dit
Want jij bent mijn jaloers bezit

Refrein

 Bang, bang hart, geen banger hart, dan dat van mij

Maar als je bang of eenzaam bent
Wordt ik op slag een ander mens
Ik sla mijn armen om je heen
En kan je troosten als geen
Troosten als geen één!

Er is geen sterker hart, geen sterker hart dan dat van mij
Wanneer jij ‘low’ bent, ben ik ‘high’ genoeg voor allebei
Wat wil je dan, ik ben jouw man en alles draait om mij
Ik kan ‘t aan, laat ‘t maar slaan, dat bange hart van mij

20-03-2008 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tokio Hotel in spel Rock Band

Tokio Hotel in spel Rock Band

Om Monsoon te bekijken druk op de foto


20-03-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hommage van Guy Verhofstadt

Hommage van Guy Verhofstadt

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/3965/hugoclausbz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Premier Guy Verhofstadt heeft een hommage geschreven aan de overleden schrijver en dichter Hugo Claus. Volgens Verhofstadt verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver.

"Hugo Claus is niet meer. Getroffen door Alzheimer besliste hij een waardige dood te sterven en zo een streep onder zijn leven te trekken", schrijft Verhofstadt. "Daarmee verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver (...) Ik ken niemand die niet onder de indruk kwam van de kracht van zijn woorden. Ik ken geen persoon die hem ontmoette waarop hij niet een onuitwisbaar spoor achterliet."

"Het stemt me droef afscheid te moeten nemen van de meester. Want in ieder van zijn geschriften en gedichten was hij een (emotioneel) lichtbaken in onze duistere wereld", aldus de premier.

"Maar anderzijds heb ik er ook vrede mee dat hij er zo over heeft beslist. Want hij is als een grote gloeiende ster van ons heen gegaan, precies op tijd, precies vooraleer hij tot een plomp zwart gat zou zijn ineengeklapt."

20-03-2008 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Denver
John Denver
Om Take Me Home Country Roads te bekijken druk op onderstaande foto


John Denver werd geboren in Roswell, New Mexico. Het grootste deel van zijn leven woonde hij in Aspen, Colorado. In de jaren '60 begon hij zijn zangcarrière bij The Mitchell Trio, een folkgroep die zich vooral richtte op politieke en sociale satire. Na een wijziging in de samenstelling ging de groep nog korte tijd door het leven als Denver, Boise & Johnson. In 1969 begon John Denver zijn solocarrière. Zijn nummer Leaving, on a Jetplane werd een no. 1 hit voor Peter, Paul and Mary. Enkele jaren later kwam voor John Denver zelf de grote doorbraak, eerst met Take Me Home, Country Roads en een jaar later met Rocky Mountain High.

In 1985 verscheen hij op een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat, die werd gehouden op aandringen van het Parents Music Resource Center (PMRC). Deze actiegroep, mede opgericht door Tipper Gore, wilde met wetgeving de vermeende verderfelijke invloed van popmuziek op Amerikaanse jongeren terugdringen. Evenals Dee Snider en Frank Zappa verklaarde John Denver zich tegen deze plannen.

Op 12 oktober 1997 stierf Denver voor de kust van Monterey (Californië) toen het vliegtuig dat hij bestuurde, een Rutan Long-EZ die hij kort daarvoor had gekocht, neerstortte. Naar men vermoedt was onervarenheid met het toestel de oorzaak van het ongeval. Anderen denken zelfs dat het om zelfmoord ging.

In 2007 nam de Nederlandse zanger Jan Smit postuum een duet met Denver op. De vocalen van Smit werden in het nummer Calypso verwerkt en werd voor Denver alsnog zijn eerste nummer 1-hit in Nederland.

Als acteur speelde John Denver onder meer in de film Oh, God! uit 1977 met George Burns. Na een gastoptreden in de Muppet Show speelde hij tweemaal met de Muppets in een speciale televisie show: John Denver and the Muppets: A Christmas Together (1979) en John Denver and the Muppets: Rocky Mountain Holiday (1982). In 1987 nam hij in Salzburg (Oostenrijk) een Kerstspecial op met Julie Andrews en Placido Domingo. Een speciaal project waarbij hij bekende klassieke muziek zingt. Vaak in duet met Placido of Andrew

John Denver zette zich gedurende zijn leven veelvuldig in voor het goede doel. Hij bezocht enkele malen Afrika om bij te dragen aan het bestrijden van de hongersnood. Daarnaast werkte hij voor het natuurbehoud, onder meer in Alaska.

.

20-03-2008 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/1061/large344937od6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Anna Nicole Smith gaf haar zoon Daniel eens een xtc-pil, omdat ze niet wilde dat hij "samen met vrienden onverantwoord experimenteerde met drugs". Dat verklaarde haar ex-vriend Daniel Birkhead tijdens een ondervraging in het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak van de jongen.

Spanningen tussen moeder en zoon
Volgens Birkhead was er enige spanning te bespeuren tussen de playmate en haar zoon, die inmiddels beiden zijn overleden. "Ze maakte zich zorgen over zijn overmatige drank- en drugsgebruik", legt Birkhead uit. "En de kinderen met wie hij omging stonden haar ook niet aan."

Marihuana
Ook herinnert Birkhead zich nog een feestje dat hij met Daniel, Anna Nicole en haar advocaat Howard D. Stern had bezocht waar marihuana aanwezig was. Hij kon alleen niet vertellen of het waar was dat zij ook werkelijk drugs tot zich hadden genomen.

Birkhead vader van dochter
Birkhead kreeg samen met Anna Nicole dochtertje Daniellynn. Na de dood van de blondine stonden meerdere potentiële vaders op, maar na een DNA-test bleek Birkhead de echte te zijn. Daarna nam hij de jonge Daniellynn in huis.

Daniel overleed op 10 september 2006 door een combinatie van drugs en antidepressiva. Hij stierf in een ziekenhuis in Nassau, de hoofdstad van de Bahamas, op 20-jarige leeftijd. Zijn moeder overleed bijna een half jaar later op 8 februari 2007 in Florida. Zij nam op 39-jarige leeftijd per ongeluk een overdosis medicijnen, die haar fataal werd.

19-03-2008 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Om forever te bekijken druk op de foto
.

Kate Moss mag niet optreden met de band van haar vriendje. Het supermodel, dat regelmatig met haar ex-vriendje Pete Doherty op het podium sprong, is mee op wereldtournee met Jamie Hince van The Kills en heeft de gitariste gesmeekt om haar mee te laten zingen. Maar Alison Mosshart ziet dat niet zitten.

Een bron in de Daily Mirror: "Alison heeft Kate haar plaats gewezen, en dat is niet achter de microfoon. Alison en James hebben jarenlang samen aan de weg getimmerd en oogsten nog maar pas het succes dat ze verdienen. Alison ziet Kate als een indringster"..

19-03-2008 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultravox
Ultravox
Om Vienna te beluisteren druk op onderstaande foto.

.

De groep werd in 1974 in Londen opgericht onder de naam Tiger Lily door John Foxx (echte naam Dennis Leigh), Chris Cross, Billy Currie, Steve Shears en Warren Cann. Al snel werd de naam veranderd in Ultravox! (het uitroepteken zou later verdwijnen). In 1977 kwam het titelloze debuutalbum van Ultravox! uit. In datzelfde jaar kwam ook het tweede album uit, maar toen de verkoop daarvan tegenviel verliet Steve Shears de groep en werd vervangen door Robin Simon.

Ook het derde album werd geen commercieel succes. Robin Simon en John Foxx verlieten daarom Ultravox (inmiddels zonder uitroepteken) in 1978. In hun plaats kwam Midge Ure, op dat moment al een bekende musicus (ex-Slik en ex-Rich Kids), bij de groep.

In 1980 kwam Ultravox met het album Vienna. De titelsong haalde in het Verenigd Koninkrijk de tweede positie in de hitparade, in Nederland zelfs de eerste plaats.

In 1981 waren Midge Ure en Billy Currie betrokken bij de platen die Steve Strange met de groep Visage uitbracht. Zij scoorden een bescheiden hit met het nummer Fade to Grey.

In de eerste helft van de jaren '80 bracht Ultravox nog enkele albums uit. Op 13 juli 1985 trad de groep in Londen op Live Aid op. Vanwege de solocarrière van Midge Ure ging de groep in 1986 uit elkaar. Billy Currie bracht in 1993 een nieuwe bezetting bijeen en bracht het album Revelation uit. In 1996 deed hij dit opnieuw met het album Ingenuity.


19-03-2008 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

De afbeelding “http://img247.imageshack.us/img247/3225/richardgere03400rl0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een Indiaanse rechtbank heeft Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten. Gere werd daarvan beschuldigd nadat hij tijdens een evenement rond aidspreventie de Bollywoodactrice Shilpa Shetty had gekust. Kussen in het openbaar is een groot taboe in India.

Arrestatiebevel
Vorig jaar werd een arrestatiebevel tegen Gere uitgevaardigd. Hij wil binnenkort echter opnieuw naar India reizen en zijn advocaat vroeg de rechter het arrestatiebevel in te trekken. Dat deed hij, en verklaarde daarmee de zaak ook definitief afgesloten. Er komt geen vervolging.

Excuses
Het was een rechtbank in de staat Rajasthan die vorig jaar de arrestatie van Gere eiste. Ook actrice Shetty werd in beschuldiging gesteld omdat ze geen weerstand had geboden aan de avances van Gere. De Hollywoodacteur deed het incident aanvankelijk af als "banaal", maar bood later wel zijn excuses aan.

"Land in diskrediet gebracht"
"De aanklagers hebben ons land in diskrediet gebracht", oordeelde de raad van rechters waarvan onder meer het nationale hoofd van justitie deel uitmaakte.

Big Brother
Actrice Shetty kwam later opnieuw in de belangstelling nadat ze in de Britse versie van Big Brother slachtoffer werd van racistische opmerkingen en pesterijen. Ze won toen de wedstrijd.

Gere, een praktiserend boeddhist, bezoekt India geregeld en heeft al verscheidene malen de Dalai Lama ontmoet.

18-03-2008 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Om Crocodile rock te bekijken druk op de foto


Elton John geeft volgende maand een benefietconcert voor de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Met het soloconcert in de Radio City Music Hall in New York op 9 april wil de Britse zanger geld inzamelen voor de campagne van de New Yorkse senator.

Grote bewonderaar
De 60-jarige artiest heeft grote bewondering voor Clinton. "Ik ben geen politicus, maar ik geloof in het werk van Hillary Clinton." Kaartjes voor 'Elton and Hillary: one night only' kosten tussen de 80 en 160 euro.

Steun sterren
John is niet de enige artiest die de voormalige First Lady steunt in haar strijd om het Amerikaanse presidentschap. Ook sterren als Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Tom Hanks, Michael Douglas, Barbra Streisand en Madonna hebben zich achter haar geschaard..

18-03-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!