Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hommage van Guy Verhofstadt

Hommage van Guy Verhofstadt

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/3965/hugoclausbz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Premier Guy Verhofstadt heeft een hommage geschreven aan de overleden schrijver en dichter Hugo Claus. Volgens Verhofstadt verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver.

"Hugo Claus is niet meer. Getroffen door Alzheimer besliste hij een waardige dood te sterven en zo een streep onder zijn leven te trekken", schrijft Verhofstadt. "Daarmee verliest Vlaanderen en het gehele Nederlandse taalgebied zijn grootste schrijver (...) Ik ken niemand die niet onder de indruk kwam van de kracht van zijn woorden. Ik ken geen persoon die hem ontmoette waarop hij niet een onuitwisbaar spoor achterliet."

"Het stemt me droef afscheid te moeten nemen van de meester. Want in ieder van zijn geschriften en gedichten was hij een (emotioneel) lichtbaken in onze duistere wereld", aldus de premier.

"Maar anderzijds heb ik er ook vrede mee dat hij er zo over heeft beslist. Want hij is als een grote gloeiende ster van ons heen gegaan, precies op tijd, precies vooraleer hij tot een plomp zwart gat zou zijn ineengeklapt."

20-03-2008 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Denver
John Denver
Om Take Me Home Country Roads te bekijken druk op onderstaande foto


John Denver werd geboren in Roswell, New Mexico. Het grootste deel van zijn leven woonde hij in Aspen, Colorado. In de jaren '60 begon hij zijn zangcarrière bij The Mitchell Trio, een folkgroep die zich vooral richtte op politieke en sociale satire. Na een wijziging in de samenstelling ging de groep nog korte tijd door het leven als Denver, Boise & Johnson. In 1969 begon John Denver zijn solocarrière. Zijn nummer Leaving, on a Jetplane werd een no. 1 hit voor Peter, Paul and Mary. Enkele jaren later kwam voor John Denver zelf de grote doorbraak, eerst met Take Me Home, Country Roads en een jaar later met Rocky Mountain High.

In 1985 verscheen hij op een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat, die werd gehouden op aandringen van het Parents Music Resource Center (PMRC). Deze actiegroep, mede opgericht door Tipper Gore, wilde met wetgeving de vermeende verderfelijke invloed van popmuziek op Amerikaanse jongeren terugdringen. Evenals Dee Snider en Frank Zappa verklaarde John Denver zich tegen deze plannen.

Op 12 oktober 1997 stierf Denver voor de kust van Monterey (Californië) toen het vliegtuig dat hij bestuurde, een Rutan Long-EZ die hij kort daarvoor had gekocht, neerstortte. Naar men vermoedt was onervarenheid met het toestel de oorzaak van het ongeval. Anderen denken zelfs dat het om zelfmoord ging.

In 2007 nam de Nederlandse zanger Jan Smit postuum een duet met Denver op. De vocalen van Smit werden in het nummer Calypso verwerkt en werd voor Denver alsnog zijn eerste nummer 1-hit in Nederland.

Als acteur speelde John Denver onder meer in de film Oh, God! uit 1977 met George Burns. Na een gastoptreden in de Muppet Show speelde hij tweemaal met de Muppets in een speciale televisie show: John Denver and the Muppets: A Christmas Together (1979) en John Denver and the Muppets: Rocky Mountain Holiday (1982). In 1987 nam hij in Salzburg (Oostenrijk) een Kerstspecial op met Julie Andrews en Placido Domingo. Een speciaal project waarbij hij bekende klassieke muziek zingt. Vaak in duet met Placido of Andrew

John Denver zette zich gedurende zijn leven veelvuldig in voor het goede doel. Hij bezocht enkele malen Afrika om bij te dragen aan het bestrijden van de hongersnood. Daarnaast werkte hij voor het natuurbehoud, onder meer in Alaska.

.

20-03-2008 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

Anna Nicole Smith gaf zoon xtc

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/1061/large344937od6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Anna Nicole Smith gaf haar zoon Daniel eens een xtc-pil, omdat ze niet wilde dat hij "samen met vrienden onverantwoord experimenteerde met drugs". Dat verklaarde haar ex-vriend Daniel Birkhead tijdens een ondervraging in het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak van de jongen.

Spanningen tussen moeder en zoon
Volgens Birkhead was er enige spanning te bespeuren tussen de playmate en haar zoon, die inmiddels beiden zijn overleden. "Ze maakte zich zorgen over zijn overmatige drank- en drugsgebruik", legt Birkhead uit. "En de kinderen met wie hij omging stonden haar ook niet aan."

Marihuana
Ook herinnert Birkhead zich nog een feestje dat hij met Daniel, Anna Nicole en haar advocaat Howard D. Stern had bezocht waar marihuana aanwezig was. Hij kon alleen niet vertellen of het waar was dat zij ook werkelijk drugs tot zich hadden genomen.

Birkhead vader van dochter
Birkhead kreeg samen met Anna Nicole dochtertje Daniellynn. Na de dood van de blondine stonden meerdere potentiële vaders op, maar na een DNA-test bleek Birkhead de echte te zijn. Daarna nam hij de jonge Daniellynn in huis.

Daniel overleed op 10 september 2006 door een combinatie van drugs en antidepressiva. Hij stierf in een ziekenhuis in Nassau, de hoofdstad van de Bahamas, op 20-jarige leeftijd. Zijn moeder overleed bijna een half jaar later op 8 februari 2007 in Florida. Zij nam op 39-jarige leeftijd per ongeluk een overdosis medicijnen, die haar fataal werd.

19-03-2008 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Kate Moss mag niet zingen in band van lief

Om forever te bekijken druk op de foto
.

Kate Moss mag niet optreden met de band van haar vriendje. Het supermodel, dat regelmatig met haar ex-vriendje Pete Doherty op het podium sprong, is mee op wereldtournee met Jamie Hince van The Kills en heeft de gitariste gesmeekt om haar mee te laten zingen. Maar Alison Mosshart ziet dat niet zitten.

Een bron in de Daily Mirror: "Alison heeft Kate haar plaats gewezen, en dat is niet achter de microfoon. Alison en James hebben jarenlang samen aan de weg getimmerd en oogsten nog maar pas het succes dat ze verdienen. Alison ziet Kate als een indringster"..

19-03-2008 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultravox
Ultravox
Om Vienna te beluisteren druk op onderstaande foto.

.

De groep werd in 1974 in Londen opgericht onder de naam Tiger Lily door John Foxx (echte naam Dennis Leigh), Chris Cross, Billy Currie, Steve Shears en Warren Cann. Al snel werd de naam veranderd in Ultravox! (het uitroepteken zou later verdwijnen). In 1977 kwam het titelloze debuutalbum van Ultravox! uit. In datzelfde jaar kwam ook het tweede album uit, maar toen de verkoop daarvan tegenviel verliet Steve Shears de groep en werd vervangen door Robin Simon.

Ook het derde album werd geen commercieel succes. Robin Simon en John Foxx verlieten daarom Ultravox (inmiddels zonder uitroepteken) in 1978. In hun plaats kwam Midge Ure, op dat moment al een bekende musicus (ex-Slik en ex-Rich Kids), bij de groep.

In 1980 kwam Ultravox met het album Vienna. De titelsong haalde in het Verenigd Koninkrijk de tweede positie in de hitparade, in Nederland zelfs de eerste plaats.

In 1981 waren Midge Ure en Billy Currie betrokken bij de platen die Steve Strange met de groep Visage uitbracht. Zij scoorden een bescheiden hit met het nummer Fade to Grey.

In de eerste helft van de jaren '80 bracht Ultravox nog enkele albums uit. Op 13 juli 1985 trad de groep in Londen op Live Aid op. Vanwege de solocarrière van Midge Ure ging de groep in 1986 uit elkaar. Billy Currie bracht in 1993 een nieuwe bezetting bijeen en bracht het album Revelation uit. In 1996 deed hij dit opnieuw met het album Ingenuity.


19-03-2008 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten

De afbeelding “http://img247.imageshack.us/img247/3225/richardgere03400rl0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een Indiaanse rechtbank heeft Richard Gere vrijgesproken van obsceniteiten. Gere werd daarvan beschuldigd nadat hij tijdens een evenement rond aidspreventie de Bollywoodactrice Shilpa Shetty had gekust. Kussen in het openbaar is een groot taboe in India.

Arrestatiebevel
Vorig jaar werd een arrestatiebevel tegen Gere uitgevaardigd. Hij wil binnenkort echter opnieuw naar India reizen en zijn advocaat vroeg de rechter het arrestatiebevel in te trekken. Dat deed hij, en verklaarde daarmee de zaak ook definitief afgesloten. Er komt geen vervolging.

Excuses
Het was een rechtbank in de staat Rajasthan die vorig jaar de arrestatie van Gere eiste. Ook actrice Shetty werd in beschuldiging gesteld omdat ze geen weerstand had geboden aan de avances van Gere. De Hollywoodacteur deed het incident aanvankelijk af als "banaal", maar bood later wel zijn excuses aan.

"Land in diskrediet gebracht"
"De aanklagers hebben ons land in diskrediet gebracht", oordeelde de raad van rechters waarvan onder meer het nationale hoofd van justitie deel uitmaakte.

Big Brother
Actrice Shetty kwam later opnieuw in de belangstelling nadat ze in de Britse versie van Big Brother slachtoffer werd van racistische opmerkingen en pesterijen. Ze won toen de wedstrijd.

Gere, een praktiserend boeddhist, bezoekt India geregeld en heeft al verscheidene malen de Dalai Lama ontmoet.

18-03-2008 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Om Crocodile rock te bekijken druk op de foto


Elton John geeft volgende maand een benefietconcert voor de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Met het soloconcert in de Radio City Music Hall in New York op 9 april wil de Britse zanger geld inzamelen voor de campagne van de New Yorkse senator.

Grote bewonderaar
De 60-jarige artiest heeft grote bewondering voor Clinton. "Ik ben geen politicus, maar ik geloof in het werk van Hillary Clinton." Kaartjes voor 'Elton and Hillary: one night only' kosten tussen de 80 en 160 euro.

Steun sterren
John is niet de enige artiest die de voormalige First Lady steunt in haar strijd om het Amerikaanse presidentschap. Ook sterren als Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Tom Hanks, Michael Douglas, Barbra Streisand en Madonna hebben zich achter haar geschaard..

18-03-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay treedt op voor 10.000 euro per minuut

Coldplay treedt op voor 10.000 euro per minuut.

Om Yellow te bekijken druk op onderstaande foto.


Het Summer Sonic Festival in Japan heeft ruim 1,5 miljoen euro neergeteld om de Britse band Coldplay tot één van de hoofdacts te mogen rekenen.

(m24/novum) - Dat meldt de Britse krant The Sun. Ook Alicia Keys, The Verve en Sex Pistols maken hun opwachting tijdens het festival. Het is niet bekend wat deze artiesten voor hun optreden ontvangen.

Het festival begint op 9 augustus in Tokyo en verplaatst zich een dag later naar Osaka. Van de bandleden wordt wel verwacht dat ze beide dagen een optreden van 75 minuten geven. Dat zou betekenen dat de band 'slechts' tienduizend euro per minuut verdient met de shows.

Best verkochte album

Het nieuwe album van de Britse band wordt verwacht in mei of juni. De titel van het album is nog niet bekend. Mogelijke tracknamen circuleerden onlangs op de website van de band.

Coldplay werd bekend door hits als 'Clocks' en 'Fix you'. Hun voorgaande cd 'X&Y' werd wereldwijd het bestverkochte album in 2005.

.

18-03-2008 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Marie Presley verwacht tweeling

Lisa Marie Presley verwacht tweeling

Om dirty Laundry te bekijken druk op de foto
.
Lisa Marie Presley (40) verwacht volgens Amerikaanse mediaberichten een tweeling. Daarmee lijkt het een epidemie te worden in sterrenland: na Jennifer Lopez, die inmiddels bevallen is van haar tweeling, zou ook Angelina Jolie twee broodjes in de oven hebben en wordt gefluisterd dat ook Jessica Alba een tweeling verwacht.

Vierde echtgenoot
Volgens het magazine Star is Lisa Marie Presley al viereneenhalve maand zwanger. De dochter van wijlen Elvis en Priscilla Presley heeft onlangs onthuld dat ze zwanger is nadat een Britse krant haar een eetstoornis had toegedicht. De vader is Michael Lockwood, na Michael Jackson, Nicolas Cage en Danny Keough de vierde echtgenoot van Lisa Marie.

Ook Elvis had tweelingbroer
De onthulling dat Lisa Marie een tweeling verwacht, komt van een buurvrouw. "Michael heeft me verteld dat hij en Lisa Marie al een jaar proberen zwanger te raken. Ze hebben twee weken geleden een scan laten maken en daaruit bleek dat het om een tweeling gaat en dat één ervan zeker een jongen is".

Elvis Presley had ook een tweelingbroer. Jesse Garon Presley, die even voor Elvis ter wereld kwam, is echter bij de bevalling overleden.

Lisa Marie heeft al twee kinderen. Dochter Riley Keough is achttien en werkt als model en Benjamin Storm Keough is vijftien.

Nieuw album
In 2006 trouwde Lisa Marie met Michael Lockwood, die meewerkte aan haar album 'Now What' uit 2005. Lisa Marie, net als haar moeder een volgelinge van de Church of Scientology, wil nog dit jaar een nieuw album uitbrengen.

18-03-2008 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran
Duran Duran
Om girls on film te beluisteren druk op onderstaande foto


Duran Duran is een Britse popband die deel uitmaakte van de new romantic-stroming, en was de populairste vertolking van die stroming. New romantic is een subgenre van de new wave uit de jaren 1980 (waarvan de groep Japan een van de grondleggers is). De bandnaam is ontleend aan het karakter Dr. Durand Durand uit de cult-film Barbarella.

De groep werd in 1978 in Birmingham opgericht door Nick Rhodes en John Taylor. Na een korte periode met enkele bezettingswisselingen (met onder andere Stephen Duffy op zang), bestaat de uiteindelijke band uit Simon Le Bon (zang), Nick Rhodes (keyboards), Roger Taylor (drums), Andy Taylor (gitaar) en John Taylor(basgitaar), geen van allen familie. Hun debuutalbum Duran Duran uit 1981 bevat een succesvolle mix van disco, new wave en op David Bowie geënte pop. Hiermee breekt de groep, mede dankzij sterke singles als Planet Earth en Girls On film, direct door in Engeland.

In 1982 verschijnt het album Rio, waarna ook de rest van de wereld volgt. De van dit album afkomstige single Hungry Like The Wolf betekent hun doorbraak in de VS en de aanstekerballade Save A Prayer wordt een wereldhit. De leden van Duran Duran zijn vanaf die tijd supersterren. Naast de muziek vallen de videoclips op (die veelvuldig door het opkomende MTV worden gedraaid), evenals de tot in de puntjes verzorgde kleding. Met name vrouwelijke tieners staan vooraan bij hun concerten en de Duranmania grenst soms aan hysterie. In 1983 volgen de single Is There Something I Should Know en het artistiek matige album Seven and the Ragged Tiger, met daarop de jaren '80-klassieker The Reflex. De groep gaat op wereldtournee, die wordt vastgelegd op de DVD Sing Blue Silver en de muziekfilm (met bijbehorend live-album) Arena. In 1984 scoort de groep wederom een grote hit met het nummer The Wild Boys, waarna de groep een korte rustpauze neemt. John en Andy Taylor vormen in 1985 samen met Robert Palmer en Chic-drummer Tony Thompson de rockgroep The Power Station (hit: Some Like It Hot) en LeBon en Rhodes stichten de groep Arcadia (hit: Election Day), waarvan ook drummer Roger Taylor deel uitmaakt en waarbij voor een artistiekere aanpak gekozen wordt. Tussendoor heeft Duran Duran met de James Bond-titelsong A View To A Kill een hit en treden ze op op het grootschalige Live Aid-concert in Philadelphia. Eind 1985 wordt duidelijk dat Roger Taylor genoeg heeft van het sterrendom, waarna hij de groep verlaat. Even later vertrekt ook gitarist Andy Taylor om een matig succesvolle solocarrière te beginnen (album: Thunder).

In 1986 nemen de drie overgebleven bandleden samen met producer Nile Rodgers het comebackalbum Notorious op, waarvan de titelsong een grote hit wordt. De piek van hun succes lijkt echter bereikt. In 1988 verschijnt het album Big Thing, dat nog maar een matige respons oproept, en het in 1990 verschenen zielloze Liberty wordt door nagenoeg iedereen geheel genegeerd. De hysterische fans zijn verdwenen en Duran Duran mist aansluiting bij de populaire muzikale trends van begin jaren 1990. In 1993 lijkt het tij te keren; ex-Missing Persons-gitarist Warren Cuccurullo is dan toegetreden als vast bandlid. Met het sterke soft-rockalbum Duran Duran (ook bekend als The Wedding Album) en bijbehorende singles Ordinary World en Come Undone laat de groep zien nog steeds niet uitgerangeerd te zijn. Het succes is echter van korte duur. Het coveralbum Thank You (1995) wordt door critici de grond in geboord. Daarna wordt het kwakkelen. John Taylor verlaat de groep tijdens de opnames van het album Medazzaland (1997), dat door EMI enkel in de VS wordt uitgebracht, waarna het label de groep helemaal laat vallen. Het album met de weinig hoopgevende titel Pop Trash (2000) flopt genadeloos, en de band lijkt veroordeeld tot de casino's van Las Vegas.

Rhodes en LeBon, als enige originele bandleden, besluiten in 2001 de drie Taylors te polsen voor een reünie van de fab five, die hier wel wat in zien. Cuccurullo wordt aan de kant gezet en in 2003 gaat de band in de originele bezetting weer op tournee. De fans van weleer zijn ouder geworden, maar komen en masse naar de reünieoptredens die, bij gebrek aan nieuw materiaal bijna louter uit greatest hits bestaan. In 2004 verschijnt het album Astronaut, dat door pers en publiek goed ontvangen wordt. De single (Reach Up For The) Sunrise wordt zelfs een bescheiden radiohit. In 2005 doet de groep in het kader van de Astronaut-tour ook Nederland aan. Dat de groep moeite blijft houden met het vasthouden van het momentum blijkt uit een teleurstellend optreden op Live 8 in juli 2005. Eind 2005 bezorgt DJ Ferry Corsten de groep een hit met het nummer Fire, dat een sample bevat van het nummer Serious uit 1990. Het nummer Nice van Astronaut verschijnt als download-only single. Ook verschijnt een live-dvd opgenomen in het Wembley-stadium in Londen tijdens de reünietournee. De band is eind 2006 op tournee in Oost-Europa wanneer het bericht naar buiten wordt gebracht dat Andy Taylor de groep wederom heeft verlaten. Naar verluidt kon hij zich niet vinden in de muzikale koers die de groep samen met o.a. producer Timbaland, Nate Hills en Justin Timberlake ingeslagen is. Het eerste product van die samenwerking, de single Falling Down, verschijnt 29 oktober 2007, gevolgd door het nieuwe album getiteld "Red Carpet Massacre" welke in Nederland op 9 november verkrijgbaar zal zijn. Ter promotie van de release van het nieuwe album zal de band in 2 weken, tussen 1 en 12 november, 9 shows houden op Broadway, in het "Barrymore Theatre". Tijdens deze shows zal het album "Red Carpet Massacre"in zijn geheel live gespeeld worden. Verwacht wordt een december tournee in Engeland, gevolgd door een wereldtournee in 2008.

.

18-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Starende ogen zijn verliefd
Starende Ogen zijn verliefd
De afbeelding “http://img442.imageshack.us/img442/6469/starendeogenwl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

17-03-2008 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham ontwerpt mannenjeans

Victoria Beckham ontwerpt mannenjeans "zonder bobbel in het kruis"

De afbeelding “http://img82.imageshack.us/img82/8878/large343389dy7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham gaat nu ook jeans voor mannen ontwerpen. Daarbij is haar man David haar muze. "Mannen moeten wijde, baggy jeans dragen. Met laarzen eronder, of flip-flops. Net als David, als hij op stap gaat in jeans en een T-shirt".

Spannend kruis is wansmakelijk
Victoria heeft nog wat stijladvies voor mannen: "Trek je jeans niet te hoog op, vrouwen hoeven die knobbel in je kruis niet zonodig te zien. Laat alles maar lekker hangen. Ik vind dat wansmakelijk, zo'n spannend kruis. Het mag dan modieus zijn, in de collectie dVb (haar merk) zal je dergelijke jeans niet terugvinden".

Passie
Een jeans van dVb wordt niet goedkoop: minstens 150 euro. Maar Victoria belooft een perfecte broek. "Ik ben een controlefreak. Ik ga niet, zoals Britney Spears doet, mijn naam ergens aan verbinden en zeggen 'verkoop dit spul'. Mode is een echte passie voor mij".

17-03-2008 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's huwelijk hangt aan zijden draadje

Madonna's huwelijk hangt aan zijden draadje

De afbeelding “http://img67.imageshack.us/img67/3278/large343286yw3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sinds maanden leven Madonna en Guy Ritchie feitelijk gescheiden, zo onthullen vrienden van het koppel. Het stel heeft hun huis opgedeeld in vertrekken voor haar en kamers voor hem, kwestie van elkaar niet voor de voeten te lopen. "Ze mijden elkaar. Ze leven als mensen die een huis delen, niet als man en vrouw. Ze zijn er zich van bewust dat hun huwelijk niet lang meer zal standhouden", aldus bronnen in The Sun.

Als broer en zus
In januari liet Richie (39) een vleugel van hun huis in Londen voor zichzelf inrichten en Madonna (49) houdt ook een deel van het huis exclusief voor zichzelf. "Ze hebben het voorbije weekend nog geprobeerd de magie weer tot leven te wekken tijdens een romantisch diner, maar direct erna zijn ze weer als broer en zus gaan samenleven", verklaart een vriend. "Hun huwelijk hangt aan een zijden draadje. Ze zijn dol op hun drie kinderen, en dat lijkt ook de enige reden waarom ze deze liefdeloze relatie in stand houden".

In de steek gelaten
De voorbije weken worden de geruchten over huwelijksproblemen ten huize Madonna steeds hardnekkiger. Zo zou Madonna zich door haar man in de steek gelaten voelen omdat hij vaak verstek geeft op allerlei publieke verschijningenn die zij maakt.

"Zo stuurde hij zijn kat naar het diner op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties waar Madonna fondsen inzamelde voor haar initiatief Raising Malawi ten voordele van Afrikaanse weeskinderen. Ook toen Madonna vorige week werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, was Richie in geen velden of wegen te bespeuren.

Geen tweede trouw
Volgens sommige bronnen wil Madonna met de kinderen naar New York verhuizen en zal Richie na de split in Londen blijven.

Vorige maand raakte nog bekend dat Madonna en Richie van plan waren hun huwelijksgelofte opnieuw af te leggen om een nieuw begin in te luiden, maar die plannen lijken nu opgeborgen.

17-03-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TC Matic
TC Matic
Om O La La La te beluisteren druk op onderstaande foto.


T.C. Matic is een Belgische rockgroep, in 1980 voortgekomen uit het duo Tjens Couter, afgeleid van oprichters Arno Hintjens (zang) en Paul Decoutere (gitaar). Laatstgenoemde werd kort na de oprichting vervangen door gitarist Jean-Marie Aerts, die samen met Arno Hintjens de meeste composities voor zijn rekening nam.

De initialen T.C. in de nieuwe groepsnaam verwijzen naar de samentrekking 'Tjens Couter', het tweede deel refereert aan de Servische surrealistische dichter Dušan Matić.

T.C. Matic mengde diverse stijlen: new wave, blues, funk, hardrock, avant-garde en zelfs Frans chanson. Het resultaat was zenuwachtige grotestadsrock met, ondanks de Amerikaanse invloeden, een Europees karakter. Het geluid van T.C. Matic was begin jaren tachtig uniek te noemen en had een grote invloed op muzikale tijdgenoten, met name in de Benelux.

De vier albums die de groep maakte ('T.C. Matic', 'l'Apache', 'Choco', 'Yé Yé') kregen uitstekende kritieken.

Met 'Oh La La La!' had de groep in 1981 een Belgische hit te pakken die het zelfs vijfentwintig jaar later nog goed doet in discotheken. 'Putain Putain', afkomstig van 'Choco', groeide onder fans uit tot een soort alternatief Europees volkslied.

De groep werd echter vooral geroemd om zijn live-optredens, met de intense voordrachten van Hintjens als middelpunt. T.C. Matic trad in heel Europa op maar een echte internationale doorbraak bleef uit. In 1986 hield de groep, na een teleurstellend verlopen tournee in het voorprogramma van The Simple Minds, op te bestaan.

Arno Hintjens begon een solo-loopbaan als Arno, die wel veel buitenlandse bijval oogstte. Hij werkte nog geruime tijd samen met Jean-Marie Aerts, die vooral als producer de kost verdient (onder andere voor Jo Lemaire, The Scabs, De Kreuners en de Urban Dance Squad), en ook met twee andere ex-T.C. Matic-leden, drummer Rudy Cloet en toetsenist Serge Feys. De Nederlandse bassist Michael Peet vervangt in 1984 Ferre Baelen.

.

17-03-2008 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zacht als dons
Zacht als dons
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/2382/diaz1161024x768es9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-03-2008 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS Carmen Diaz
PPS Carmen Diaz
Om de PPS te bekijken druk op onderstaande foto


Cameron Diaz (San Diego, 30 augustus 1972) is een Amerikaans actrice.

Cameron groeide op in Californië (ze zat op de zelfde school als Snoop Dogg) en werd op haar 15e al ontdekt door een fotograaf die zorgde voor een contract bij het modellenbureau Elite. Vanaf haar 16e begon ze de wereld rond te reizen dankzij haar contract bij het modellenbureau.

Naar haar carrière als model ging ze acteren. Haar eerste film was 'The Mask', met als tegenspeler Jim Carrey. Deze film zorgde al voor een wereldwijde bekendheid, maar Cameron ging het daar niet bij laten. Zo speelde ze in 1995 in 'The Last Supper' en in 1996 in 'Head Above Water'. Dit was de zekere doorslag naar een carrière in Hollywood. In 1997 mocht Cameron in 'My Best Friend's Wedding' deelnemen. En zo nam haar succes almaar toe. Ze kreeg een relatie met Jared Leto, Matt Dillon en Justin Timberlake met wie ze recentelijk uit elkaar is gegaan.

.

16-03-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heerlijk verliefd
Heerlijk verliefd
De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/905/heerlijkverliefdhf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

15-03-2008 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woman in Love
Woman in Love
Om het filmpje te bekijken druk op de foto


.Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why
The road is narrow and long
When eyes meet eyes
And the feeling is strong
I turn away from the wall
I stumble and fall
But I give you it all...
Chorus:
I am a woman in love
And I do anything
To get you into my world
And hold you within
Its a right I defend
Over and over again
What do I do?

With you eternally mine
In love there is
No measure of time
We planned it all at the start
That you and i
Would live in each others hearts
We may be oceans away
You feel my love
I hear what you say
No truth is ever a lie
I stumble and fall
But I give you it all
Repeat chorus
I am a woman in love
And Im talking to you
Do you know how it feels?
What a woman can do
Its a right
That I defend over and over again......

15-03-2008 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je t'aime...moi non plus
Je t'aime moi non plus
Druk op de foto om het filmpje te bekijken

.
Je t'aime
oh, oui je t'aime!
moi non plus
oh, mon amour...
comme la vague irrésolu
je vais je vais et je viens
entre tes reins
et je
me retiens-

je t'aime je t'aime
oh, oui je t'aime !
moi non plus
oh mon amour...
tu es la vague, moi l'île nue
tu va et tu viens
entre mes reins
tu vas et tu viens
entre mes reins
et je
te rejoins-

je t'aime je t'aime
moi non plus
oh, mon amour...
comme la vague irrésolu
je vais je vais et je viens
entre tes reins
et je
me retiens

tu va et tu viens
entre mes reins
tu vas et tu viens
entre mes reins
et je
te rejoins-

je t'aime je t'aime
oh, oui je t'aime !
moi non plus
oh mon amour...
l'amour physique est sans issue
je vais et je viens
entre tes reins
je vais et je viens
et je me retiens
non !
maintenant viens!

15-03-2008 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktschandaal in Duitse Next Top Model

Naaktschandaal in Duitse Next Top Model

De afbeelding “http://img80.imageshack.us/img80/2835/large339825oa6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Duitse versie van Next Top Model gaat niet zonder slag of stoot voorbij. Van een van de kandidaten, de 20-jarige Aline, zijn er immers naaktfoto's uit het blootblad Penthouse opgedoken. Aline liet de foto's als 'Penthouse Pet' van de maand maart maken op haar negentiende, maar heeft daar de makers van Next Top Model nooit over ingelicht. Heidi Klum, de presentatrice van de show, kan er niet om lachen en zou inmiddels een persoonlijk gesprek met Aline hebben gehad over de affaire.

Uit het programma?
Net deze week ging Aline ook verbaal uit de bocht in het programma, toen ze haar concurrente uitschold voor hoer. Het is nog onduidelijk of Aline het modellencontract op de bevallige buik kan schrijven. De programmamakers zullen alvast niet verveeld zitten met de extra aandacht rond Next Top Model: vanavond moet Aline zich in de show verantwoorden voor de foto's. "Of Aline uit het programma gezet wordt? Dat zal de aflevering van vanavond duidelijk maken", aldus de persverantwoordelijke van ProSieben, de commerciële televisiezender die Next Top Model uitzendt.

15-03-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!