NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit wordt weer vader

Jan Smit wordt weer vader

http://oi51.tinypic.com/2uzz9nc.jpg

Jan Smit en zijn vrouw Liza verwachten in september een kindje. Dat heeft de Nederlandse zanger bekendgemaakt tijdens de uitzending van het showbizzprogramma RTL Boulevard. "Ik heb heel mooi nieuws", zei Jan. "Liza en ik verwachten een kindje in september. Ze is nu 13 weken zwanger."


"Ik ben heel dankbaar dat het ons weer is gegeven. Ik kom zelf uit een gezin van drie kinderen en dat vond ik heel gezellig", zo gaat Jan verder. Hij en Liza hebben al een dochter genaamd Emma en Liza heeft al een kindje uit haar eerste huwelijk, zij heet Fem. De twee meisjes zijn heel blij dat ze een broertje of een zusje krijgen. "Ze sprongen een gat in de lucht", vertelt Jan.

Of het een jongetje of meisje wordt, maakt Jan helemaal niks uit.

26-02-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye naakt op cover

Kim en Kanye naakt op cover

http://oi53.tinypic.com/ru3bx1.jpg

Kim Kardashian en Kanye West staan samen poedelnaakt op de voorpagina van het Franse tijdschrift L'Officiel Hommes.


Op de cover van het magazine zijn de verliefde celebrities innig verstrengeld te zien. De voorpagina duikt op twee dagen nadat een bron aan US Insider verklapte dat het stel een meisje verwacht. De realityster is in juli uitgerekend.

The Huffington Post, een van de sites die de sexy foto heeft gepubliceerd, spreekt schande van de fotoshoot. "Toekomstige ouders Kim Kardashian en Kanye West doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun kind later alle reden heeft om zich te schamen", schrijft de internetkrant.

Het is maar de vraag hoe erg hun kroost het later zal vinden dat de twee bloot de cover van een tijdschrift hebben gesierd. Van zowel Kardashian als West is een sekstape verschenen. De realityster heeft zelfs een groot deel van haar roem te danken aan Kim Kardashian: Superstar.

26-02-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Nicholson onderbreekt live-interview om openlijk te flirten met Jennifer Lawrence

Jack Nicholson onderbreekt live-interview om openlijk te flirten met Jennifer Lawrence

http://oi54.tinypic.com/2uqdcgy.jpg

Ze schelen meer dan vijftig jaar maar dat belette Jack Nicholson (75) niet om uitbundig te flirten met Jennifer Lawrence (22). De kersverse Oscarwinnares deed haar relaas tijdens de show van 'Good Morning America' toen de oude snoeper haar verraste tijdens het live-interview.


De actrice vertelde net tegen tv-host George Stephanopoulos dat ze nog steeds in shock was na haar overwinning maar toen wist Lawrence nog niet dat er een ander dol moment zou volgen.

Ex-vriendin
"Het is niet mijn bedoeling om je interview te onderbreken", kwam Nicholson plots piepen. "Maar ik wil je van ganser harte feliciteren met je acteerprestatie in Silver Linings Playbook, stak de gevestigde waarde van wal. Speels voegde hij er aan toe: "Je lijkt op een ex-vriendin van me." Lawrence, die in eerste instantie overdonderd was, antwoordde cassant: "Zie ik er ook uit als een nieuwe vriendin?"

"Oh my God"
"Je bent echt heel onbeleefd", gekscheerde het jonge acteertalent nadat ze hem uitvoerig bedankte voor het compliment. "Oh my God", slaakte een overdonderde Lawrence uit. "Is hij nog steeds hier?" Ja hoor, Nicholson had nu achter de actrice postgevat en had nog een laatste mededeling voor haar veil: "Ik zal op je wachten". Een oude vos moet je nu eenmaal geen streken leren.

26-02-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown: "Van slagen aan Rihanna heb ik meeste spijt"

Chris Brown: "Van slagen aan Rihanna heb ik meeste spijt"

http://oi51.tinypic.com/8yfacm.jpg

"Waar ik het meest spijt van heb in mijn leven? Dat ik Rihanna klappen gegeven heb." Dat verklaarde Chris Brown in de "Daily Mirror'. De 23-jarige R&B-zanger viel zijn vriendin vier jaar geleden aan en kreeg daarvoor zes maanden gemeenschapsdienst en een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar. "Nu zijn we echter weer samen, ik zweer dat ik haar nooit meer pijn zal doen."

"Die avond heb ik de grootste vergissing ooit begaan, maar wat kan ik zeggen? Ze houdt van me en heeft me vergeven, maar ik heb er ook hard voor moeten werken", klinkt het.

"Veel bijgeleerd"
Brown benadrukt dat hij veranderd is en nu maar al te goed beseft wat belangrijk is in het leven. "Ik heb sindsdien veel bijgeleerd, ik ben volwassen geworden. Ik was jong en de beroemdheid viel me in de schoot. De steun van mijn fans en echte vrienden heeft me er uiteindelijk door gesleurd."

Dat er mensen bestaan die hem nooit zullen vergeven, laat hem koud. "Ik krijg constant kritiek, maar ze kennen mij niet. Ach, daar lig ik niet langer wakker van."

26-02-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger De Vlaeminck cocommentator tijdens Tirreno-Adriatico

Roger De Vlaeminck cocommentator tijdens Tirreno-Adriatico

http://oi51.tinypic.com/m963ao.jpg

Met Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico hoeft de wielerliefhebber de komende weken niets te missen van het wielergebeuren. Beide rittenkoersen worden naar goede gewoonte live in de huiskamers gestuurd door Sporza. Michel Wuyts en José De Cauwer nemen Parijs-Nice voor hun rekening, Renaat Schotte doet in de Tirreno dan weer een beroep op Roger De Vlaeminck, zelf zes keer winnaar van de 'Koers der Twee Zeeën'.

"Omdat we geen tweede vaste cocommentator naast José De Cauwer hebben, ga ik op zoek naar gelegenheidscommentatoren. Wie kon ik voor de Tirreno beter vragen dan Roger De Vlaeminck? Die won de Italiaanse rittenkoers zes keer op rij (1972-1977)", aldus Renaat Schotte. Het is niet eerste keer dat 'Monsieur Paris-Roubaix' in de commentaarcabine plaatsneemt. In het verleden deed hij dat al bij de wedstrijden Parijs-Brussel en (uiteraard) Parijs-Roubaix, de helleklassieker die hij vier keer won.

26-02-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen half miljoen kijkers voor 'Wat Als?'

Net geen half miljoen kijkers voor 'Wat Als?'

http://oi53.tinypic.com/28mn3b6.jpg

De eerst aflevering van het tweede seizoen van 'Wat Als?' is gisteravond bekeken door 490.000 Vlamingen. Dat is zowat het dubbele van het gemiddelde cijfer van het eerste seizoen. Dat meldt 2BE.


Het cijfer is goed voor een marktaandeel van 26,6 procent in de zenderdoelgroep van 18 tot 44 jaar en het is daarmee het hoogst scorende lokale 2BE-programma sinds jaren. "Het gaat om het hoogst aantal kijkers sinds de lancering van de nieuwe zendernaam op 29 januari 2008, live sportuitzendingen niet meegerekend", luidt het.

'Wat Als?' is het werk van productiehuis Shelter.

26-02-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer rekening van belastingen voor LiLo

Weer rekening van belastingen voor LiLo

http://oi49.tinypic.com/21cvwp0.jpg

Weer slecht nieuws voor Lindsay Lohan. Volgens TMZ is er opnieuw een fikse rekening van de belastingdienst in haar brievenbus beland. Ze zou vergeten zijn om over 2011 haar belasting te betalen.


De actrice moet over dat jaar nog een bedrag van bijna 57.000 dollar betalen. Eerder kreeg ze ook al rekeningen van de belastingdienst, omdat ze in 2009 en 2010 niet voldoende had betaald. De rekening over 2009 heeft ze inmiddels afgedragen dankzij collega Charlie Sheen. Hij gaf haar 100.000 dollar.

Maar helaas voor Lohan moet ze over 2010 nog een bedrag van ruim 140.000 dollar neertellen. Hoe de actrice dit gaat doen, is niet bekend. Haar management wilde in ieder geval geen commentaar geven aan TMZ.

25-02-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie toont haar babybuikje

Fergie toont haar babybuikje

http://oi49.tinypic.com/29p66bt.jpg

Vorige week maakte Fergie bekend dat ze haar eerste kind met Josh Duhamel verwacht, en het voorbije weekend was er in Milaan dan ook geen enkele reden meer om haar babybuikje te verstoppen.

Zaterdag ging de 37-jarige Black Eyed Peas-zangeres stappen in Milaan en hoewel ze verschillende laagjes droeg, was haar bolle buik duidelijk te zien.

Fergie en Duhamel trouwden in janurari 2009.

25-02-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

http://oi45.tinypic.com/5x64x0.jpg

De Franse filmster Gérard Depardieu is ereburger van de zuidelijke Russische republiek Tsjetsjenië geworden. Ook kreeg hij van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadirov een appartement in het gebied. De Fransman zei trots te zijn op Rusland. Tijdens zijn bezoek aan de stad Grozni danste hij met Kadirov, meldden Russische media. Depardieu zei een film te willen maken over Tsjetsjenië.


Sinds president Poetin in januari per decreet Depardieu een Russisch paspoort gaf, is de Fransman bedolven onder aanbiedingen. Eerder kreeg hij een huis in Saransk, werd hij ereburger van de republiek Oedmoert en werd hem de baan minister van Cultuur in de republiek Mordovija aangeboden.

Zaterdag werd de filmster formeel ingeschreven als staatsburger van Rusland. Hij is ingeschreven in de republiek Mordovija in het westen van Rusland. Depardieu wilde Rus worden omdat Frankrijk 75 procent belasting wilde heffen op hoge inkomens. In Rusland is de inkomensbelasting voor iedereen 13 procent.

25-02-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

http://oi48.tinypic.com/2ih8lkz.jpg

Op het feestje van Elton John en zijn man David Furnish na de Oscars kwamen een hoop sterren af, maar volgens Daily Mail was er één die overduidelijk de show stal: Zachary Furnish-John, de tweejarige zoon van het stel. Het jongetje droeg, net als zijn vaders, een smoking.

Andere aanwezigen waren Bono, Kim Kardashian, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Heidi Klum en Miley Cyrus.

25-02-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

http://oi47.tinypic.com/11j6dsl.jpg

Deux jours, une nuit, de nieuwe film van Jean-Pierre en Luc Dardenne met de Franse Marion Cotillard in de hoofdrol, wordt deze zomer gedraaid in België. Dat heeft het productiebedrijf Les Films du Fleuve vandaag bekendgemaakt.


Sandra, vertolkt door Cotillard, heeft één weekend de tijd om haar collega's te overtuigen om hun premie af te staan zodat zij haar werk kan behouden. Ze wordt geholpen door haar echtgenoot, gespeeld door de Belgische acteur Fabrizio Rongione.

Marion Cotillard werd geboren in Parijs in 1975 en groeide op in Orléans. Ze speelde onder meer mee in de films 'De rouille et d'os', 'The Dark Knight Rises' en 'Midnight in Paris'. In 2007 won ze een Academy Award voor Beste Actrice voor haar vertolking van Edith Piaf in de film 'La Vie en Rose'.

De film wordt geproduced door de broers Dardenne in België (Les Films du Fleuve) en Denis Freyd (Archipel 35) in Frankrijk.

25-02-2013 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zet te blote foto's op Instagram

Madonna zet te blote foto's op Instagram

http://oi50.tinypic.com/33c9fzd.jpg

Madonna is nog maar net lid van Instagram, maar de Queen of Pop riskeert nu al van de site gesmeten te worden. Ze heeft volgens het bedrijf de regels overtreden.


Madonna gebruikt sinds kort de foto-applicatie Instagram. De eerste beelden die ze postte, onder meer van een bezwete borst, zorgden meteen al voor ophef. De ster heeft inmiddels meer dan 150.000 volgers.

Misschien hebben sommige volgers geklaagd over de beelden die Madonna met hen deelde. De zangeres kreeg een brief van het bedrijf, die ze vervolgens op haar Instagrampagina plaatste, waarin staat dat ze zich niet aan de regels houdt. Zo mogen er geen naaktfoto's op Instagram worden gepost. De site waarschuwt dat haar account opgeheven kan worden.

25-02-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

http://oi46.tinypic.com/349fbtd.jpg

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ontkent dat er plannen zijn om het aantal prinselijke handelsmissies terug te schroeven van vier naar drie, zoals dit weekend in enkele media gesuggereerd werd. "We blijven op vier missies per jaar, maar wel met enkele besparingen, misschien op recepties of andere kosten", verduidelijkte hij in de marge van een bezoek aan het Midden-Oosten.


Kern van de zaak is volgens Reynders de financiering van het Agentschap Buitenlandse Handel, dat instaat voor de prinselijke missies. Dat agentschap telt voornamelijk gewestelijke vertegenwoordigers, maar de federale overheid doet met zo'n 2,5 miljoen euro wel nog een hele duit in het zakje.

Probleem is dat de gewesten hun bijdrage twee jaar geleden hebben teruggeschroefd, aldus Reynders. Nochtans zijn de missies niet meteen kleinschaliger geworden, waardoor de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken vaak moest bijspringen. Recepties op de ambassades werden dan bijvoorbeeld niet betaald door het agentschap, maar door de ambassade en dus Buitenlandse Zaken.

Posten versus recepties
Die praktijken wil Reynders nu een halt toeroepen. Het agentschap zal voortaan volledig zelf moeten instaan voor de missies, zonder aanvullende middelen van Buitenlandse Zaken. "Ik ben bezig met een herschikking van onze diplomatieke posten. Het kan toch niet zijn dat er posten zouden moeten sneuvelen voor recepties", aldus de minister.

Wat Reynders wel nog zal doen, is prinses Mathilde jaarlijks op twee missies uitnodigen op kosten van Buitenlandse Zaken. Het jaarlijkse aantal missies blijft in elk geval op vier. Die van 2013 en 2014 liggen al vast, terwijl binnenkort met verschillende landen gesprekken zullen worden opgestart voor mogelijke bezoeken in 2015.

25-02-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp bijna vertrapt door paard

Johnny Depp bijna vertrapt door paard

http://oi49.tinypic.com/250i8lt.jpg

Johnny Depp is ternauwernood ontsnapt aan een vreselijk ongeluk. Tijdens de opnames van zijn nieuwe film 'The Lone Ranger' viel de acteur van zijn paard, dat gelukkig over hem sprong. Het paard miste daarbij maar net het hoofd van de acteur.


''Er was één moment in het bijzonder waarop het erg onplezierig werd'', vertelt Johnny in de 'Late Show' met David Letterman. ''We hadden de hele dag rondgerend op de paarden en die waren niet echt van plan om te stoppen.''

''Mijn paard besloot om over een paar kleine obstakels te springen, maar zich er niet van bewust dat mijn zadel geïmproviseerd was, het was nep'', gaat Depp verder. ''Na de sprong, gleed het zadel weg en schoof ik naar de linkerkant. De teugels vielen uit mijn handen en op de een of andere manier was ik in staat zijn manen beet te grijpen.''

23-02-2013 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rus' Depardieu opent restaurant in nieuw vaderland

'Rus' Depardieu opent restaurant in nieuw vaderland

http://oi48.tinypic.com/14v63pd.jpg

De tot Rus genaturaliseerde acteur Gérard Depardieu zal ook in zijn nieuw vaderland als gastronoom actief zijn. De filmster wil een restaurant openen in Saransk, circa 650 kilometer ten zuidoosten van Moskou. Dat zei een woordvoerder van het stadsbestuur aan het persagentschap Interfax.


Depardieu ontving in de hoofdstad van de deelrepubliek Mordovinië tijdens een plechtigheid zijn verblijfsvergunning. Officieel woont hij in de Democratiestraat 1 in een woning van Nikolai Borodatsjev, de chef van het staatsfilmarchief. In zijn geboorteland Frankrijk bezit Depardieu al verschillende restaurants.

"Ik vertel aan iedereen dat Rusland een open land is met geweldige tradities en een rijke cultuur", verklaarde Depardieu. "En om zich een mening te vormen, moet men hier zijn en geen achterhaalde vooroordelen verspreiden".

De acteur, die in de strijd om een geplande rijkentaks Frankrijk de rug heeft toegekeerd, beloofde opnieuw Russisch te leren. Nu wil hij eerst het land en zijn bevolking echt leren kennen. Volgens mediaberichten wil de acteur in Mordovinië ook op everzwijnenjacht gaan.

23-02-2013 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

http://oi45.tinypic.com/rihyc4.jpg

De lijdensweg die Cheryl Cole moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even klaar ben met tattoos", vertelt de 30-jarige zangeres aan de Britse tabloid The Sun.


De lijdensweg die Cheryl moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even stop met bezoekjes aan de tatoeëerder ", vertelt de 30-jarige zangeres.

Donderdag onthulde Cheryl de enorme rode rozen op haar onderrug tijdens het eerste optreden van de Girls Aloud-reünietour. "Ik had er niet echt een reden voor, ik vond het ontwerp gewoon mooi", legt ze uit. Het was zeker niet de eerste die de brunette liet zetten. Ze heeft er nu minstens twintig. Cole loopt trouwens al een tijdje rond met de tattoo. "Ik heb 'm al vijf maanden, maar hij zit op een plek waar mensen 'm niet vaak te zien krijgen."

23-02-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

http://oi47.tinypic.com/fp6u0n.jpg

Paul de Leeuw moet van de Belgische televisiezender VTM werken aan zijn verstaanbaarheid. Volgens de Corelio-kranten waren er "redelijk wat kijkers die daar problemen mee hadden".


Het programma van de Nederlandse presentator, Manneke Paul, is vanaf maart weer te zien op VTM. In het eerste seizoen viel op dat hij behoorlijk snel praat en vrij vaak van de hak op de tak springt. Daar werd op ludieke wijze op ingespeeld door iemand uit het publiek een toeter te geven. Als het tempo te hoog lag, kreeg de presentator een seintje.

"Het is natuurlijk een deel van zijn charme en eigenheid", laat een woordvoerster van de commerciële zender weten. "Maar we hebben hem toch gevraagd om dat mee te nemen als aandachtspunt. Paul beloofde dat hij zijn uiterste best zal doen om erop te letten. Het is afwachten of dat ook lukt in het heetst van de strijd."

23-02-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

http://oi48.tinypic.com/hta711.jpg

Matthias Schoenaerts is in de prijzen gevallen in Parijs. Hij won een César voor beste mannelijke belofte voor zijn rol in 'De rouille et d'os'. De Franse awardshow was echter vooral een triomftocht voor 'Amour', een prent van de Oostenrijkse cineast Michael Haneke.


De 35-jarige Schoenaerts dankt de award aan zijn rol als ietwat primitieve straatvechter en amateur-bokser in 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard. De film, gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne, won eerder op de avond ook de César voor de beste adaptatie.

In zijn dankwoord droeg Schoenaerts de bekroning op aan zijn "sinds lang overleden vader", de bekende toneelacteur Julien Schoenaerts die in 2006 overleed. Hij moest het voor deze prijs opnemen tegen Félix Moati, Kacey Mottet Klein, Pierre Niney en Ernst Umhauer.

Genomineerd
'De rouille et d'os' is in negen categorieën genomineerd, onder meer in de categorieën beste film, beste actrice, beste regisseur en beste originele muziek

Daarnaast is ook de Vlaamse co-productie 'A perdre la raison' van regisseur Joachim Lafosse genomineerd in de categorie beste buitenlandse film. 'Rundskop' en 'A perdre la raison' moeten het in die categorie opnemen tegen onder meer 'Argo' en 'A royal affair'. De - intussen al meer dan 50 keer bekroonde - korte animatiefilm 'Oh Willy...' werd tot slot genomineerd in de categorie beste animatiefilm, maar heeft deze prijs niet in de wacht kunnen slepen.

23-02-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

http://oi48.tinypic.com/205uwc1.jpg

Jeremy Clarkson maakt geen vrienden onder dierenliefhebbers. De Top Gear-presentator plaatste een foto op Twitter van een muis die het leven liet tijdens de opnames.


"Helaas zijn er wat dieren gewond geraakt tijdens de opnames van Top Gear Live in Moskou", schreef Clarkson. Op de foto is te zien dat van de muis op het wegdek helaas weinig meer over is.

Dierenbeschermingsorganisatie PETA kan er niet om lachen, meldt de Britse krant Daily Mail. "Deze man is gedoemd om te worden herinnerd als een pummel en kleine pestkop die het grappig vindt om alles en iedereen belachelijk te maken die anders is dan hij", laat een verontwaardigde woordvoerder weten. "Op zijn grafsteen zal staan: dom en ongevoelig, behalve op het gebied van auto's."

Clarkson schuwt de controverse duidelijk niet. Na de foto van de dode muis te hebben geüpload, deelde hij een beeld van een tafel in een Russisch restaurant. Op de tafel staan flessen wijn en een asbak met een brandende sigaret erin. "Perfectie. Beschaafd land. Rusland", zette de Brit erbij.

23-02-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest in 2012

Madonna verdiende het meest in 2012

http://oi48.tinypic.com/8xrl7k.jpg

Van alle artiesten heeft Madonna vorig jaar het meeste geld verdiend. Billboard meldt dat 2012 de zangeres ruim 26 miljoen euro heeft opgebracht.


Madonna blijft Bruce Springsteen (meer dan 25 miljoen euro) en Roger Waters (ruim 16 miljoen euro) voor. Andere grote namen in de top tien zijn Coldplay (meer dan 13 miljoen euro) en Justin Bieber (iets minder dan 13 miljoen euro).

Andere toppers
Adele valt net buiten de top tien en staat elfde met een bedrag van ruim 10,5 miljoen euro. Taylor Swift vinden we terug op de vijftiende plek met circa 9,6 miljoen euro. Ook Drake (24ste met iets meer dan 7,2 miljoen euro), One Direction (30ste met zo'n 6 miljoen euro), The Black Keys (32ste met bijna 5,6 miljoen euro), Maroon 5 (33ste met bijna 5,5 miljoen euro) en Jay-Z (34ste met ongeveer 5,3 miljoen euro) mogen niet klagen. Billboard merkt op dat het meeste geld vandaag de dag wordt binnengeharkt met concerten.

Optredens
Live-optredens zijn gemiddeld gezien verantwoordelijk voor bijna 70 procent van de inkomsten van de 40 best verdienende artiesten. Voor Madonna ligt dat percentage zelfs op 93,5 procent van haar totale omzet.

23-02-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

http://oi50.tinypic.com/20sauj8.jpg

De lay-outers van de Chinese Harper's Bazaar zijn iets te enthousiast aan de slag gegaan met Photoshop. Sarah Jessica Parker prijkt op de cover maar de voormalige ster uit 'Sex and the City' is amper herkenbaar.

De sterk bewerkte foto geeft het snoetje van de actrice buitenaardse trekjes. Op internet wordt Sarah Jessica Parker gekscherend met een alien vergeleken. Ook de gerimpelde handen van de ster hebben zo te zien een jeugdiger uiterlijk aangemeten gekregen.

21-02-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lau is van 't straat

De Lau is van 't straat

http://oi46.tinypic.com/1zmm7ep.jpg

Laurens Nuyens, beter bekend als de Lau, heeft een lief. De 31-jarige broer van Astrid Bryan wordt in het Antwerpse uitgaansmilieu gekoppeld aan "een lokale schoonheid in haar mid-twenties", weet Het Laatste Nieuws. Eén van Vlaanderens meest gegeerde vrijgezellen maakt zo meteen een eind aan heel wat meisjesdromen.

De Lau werd dankzij zijn aanwezigheid in 'Astrid In Wonderland' net als zijn zus een hype. Met vijf deelnames aan 'De slimste mens ter wereld' bleek hij ook over een flink stel hersenen te beschikken. Bij zijn passages in ons land werd de 'eeuwige vrijgezel' al gekoppeld aan Natalia, Jess Donckers en Debby Gommeren. Nu heeft hij misschien gevonden waar hij op zoek naar was: "een rustige, eerlijke, vrouw met humor die zichzelf kan relativeren, maar toch houdt van wat glitter."

21-02-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

http://oi50.tinypic.com/2vn5a91.jpg

De bestseller van de Britse schrijfster E.L. James wordt een topprioriteit voor Universal Pictures, waar ze zich sterk maken dat de film in juli volgend jaar in de zalen komt.


Adam Fogelson, de baas van Universal, vertelt in filmvakblad The Hollywood Reporter: "Ik geloof niet dat James er belang bij had naar een studio te stappen die supersnel in productie wilde gaan. Dergelijke strategie zou niet goed zijn voor een tweede of derde film".

"Bovendien moet diep nagedacht worden over wat dit boek als film kan voorstellen. In elk geval is het onze absolute prioriteit. We kunnen er tegen de zomer van volgend jaar klaar mee zijn".

Mila Kunis is momenteel de favoriet om de rol te spelen van de naïeve studente Anastasia Steele. Die wordt in een SM-relatie met miljardair Christian Grey gelokt. Die laatste zou vertolkt worden door Henry Cavill of Ian Somerholder. Over wie gaat regisseren, is nog niets bekend.

Het gerucht als zou Angelina Jolie achter de camera zou gaan staan, verwijst Fogelson naar de prullenmand. Universal is met Jolie wel in onderhandeling om 'Unbroken' te gaan regisseren, een film over de Tweede Wereldoorlog.

21-02-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

http://oi49.tinypic.com/30w1l34.jpg

Noël Vaessen, ex-adviseur van Prins Laurent, vertelt aan Sudpresse dat het niet de eerste keer is dat de prins kennis maakte met zijn eigen sportieve limieten. Volgens Vaessen raakte de prins al eens eerder in de problemen tijdens het skiën.


"De prins kan niet skiën, dat heeft al eens voor problemen gezorgd" vertelt de voormalig vleugeladjudant van Prins Laurent. "Hij werd eind jaren 90 door Rolex uitgenodigd voor een uitstapje in de Zwitserse bergen. Hoewel hij een complete uitrusting had van een gespecialiseerde winkel bleken zijn skivaardigheden toch niet te volstaan. Hij skiede op een plaats waar dat niet toegestaan was en viel in een gat waarna ze hem een hele tijd niet konden terugvinden."

Volgens Vaessen was de weg nochtans duidelijk aangegeven, maar kon de prins niet op tijd draaien. "Aan een chalet stond aangeduid dat men niet naar links mocht gaan, en de prins koos dus de verkeerde weg. Ze hebben me toen vanuit Zwitserland opgebeld om te zeggen dat de prins verdwenen was, maar ze hebben hem gelukkig veilig en wel teruggevonden. Ik had de prins al eerder gewaarschuwd dat hij beter niet aan sport kon doen."

Noël Vaessen, die in opspraak kwam in 2007 tijdens het marineschandaal, schreef al eerder de boeken 'Een prinselijk proces' en 'De kroon ontbloot' over het Belgische koningshuis.

21-02-2013 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

http://oi49.tinypic.com/6xq15v.jpg

Oscarwinnaars Russell Crowe, Jennifer Hudson en Russell Crowe zullen tijdens de Oscarceremonie een hulde brengen aan de filmmusicals.


Hun performance, waaraan ook genomineerden Anne Hathaway en Hugh Jackman, de hoofdrolspelers uit 'Les Mesérables' zullen deelnemen, is slechts één van de vele muzikale acts die zondag gepland staan.

Musicals hebben de voorbije tien jaar een heropleving gekend in Hollywood. 'Chicago', over gevangenen die op hun terechtstelling wachten, won in 2003 zes Oscars, 'Dreamgirls' over een meidengroep kreeg er in 2007 twee en de tv-reeks 'Glee' won zes Emmy's sinds 2010.

Zangeres Jennifer Hudson won in 2007 de Oscar voor beste bijrol voor haar rol in 'Dreamgirls', Catherine Zeta-Jones won dezelfde Oscar in 2003 voor haar rol in 'Chicago'.

Crowe, die ook in 'Les Misérables' speelt, won in 2007 de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in 'Gladiator'.

Ook zangeressen Adele, Shirley Bassey, Norah Jones en Barbra Streisand zullen optreden tijdens de Oscars.

21-02-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

http://oi46.tinypic.com/zsrdq1.jpg

Prins Harry lijkt een nieuw liefje te hebben. De 28-jarige zoon van prins Charles werd gisteren in meermaals een innige pose gefotografeerd met de 24-jarige Britse studente Cressida Bonas in het Zwitserse skiresort Verbier. Dat meldt de Daily Mail.


Hoewel Harry als geen ander weet dat de paparazzi hem overal volgen, leek het de prins weinig uit te maken dat ze hem samen met haar op de foto zetten. Volgens de Mirror is dat een teken dat hij de wereld wil laten weten dat hij en Cressida een koppel zijn. Afgelopen zomer zouden Harry en Cressida hun eerste date hebben gehad.

Harry, die vijf weken vrijaf heeft van zijn militaire verplichtingen in Afghanistan, heeft er nooit doekjes om gewonden dat hij op zoek was naar een nieuwe vriendin sinds de breuk met Chelsy Davy in 2009.

Cressida is de dochter van Lady Mary Graye Curzon en Jeffrey Bonas en zou al jaren tot Harry's vriendenkring behoren. Haar halfzus is actrice Isabella Calthorpe, die is verloofd met Richard Branson's zoon Sam.

21-02-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Branson geeft helft van fortuin weg

Richard Branson geeft helft van fortuin weg

http://oi49.tinypic.com/261goly.jpg

De steenrijke Richard Branson gaat de helft van zijn vermogen weggeven. Samen met de fortuinlijke Bill Gates en Warren Buffet wil Branson zich namelijk inzetten voor een 'gezonde, rechtvaardige en vredige wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten', zo meldt de Mirror. We gingen meteen even na waar hem dat zet in de ranglijst van 's werelds gulste gevers.

De op vier na rijkste man van Groot Brittannië geeft toe dat geld en spullen niet voor een gelukkig leven zorgen. "Familie, vrienden, een goede gezondheid en het gevoel dat je krijgt als je iets positiefs doet. Daar gaat het om", aldus Branson.

Branson is samen met een groot deel andere miljardairs onderdeel van de zogenoemde 'Giving Pledge', een organisatie die drie jaar geleden werd opgericht door Bill Gates, zijn vrouw en Warren Buffet. Volgens de kant hadden zo'n 30 andere miljardairs zich binnen een paar maanden ook aangemeld. Met de organisatie beloven zij de helft van hun vergaarde rijkdom af te staan om te zorgen voor een betere wereld.

Het vermogen van Branson wordt geschat op drie miljard pond (3,46 miljard euro).

Wie zijn de gulste gevers?
Bransons voornemen is spectaculair, maar hij is niet de enige filantroop, en, zeker qua totaalbedrag niet de grootste. Een overzicht van 's werelds gulste gevers.

Bill Gates, de Microsoft-man, begon in 1999 met het wegschenken van zijn fortuin. Hij heeft in totaal al ongeveer 35 miljard euro van zijn persoonlijk vermogen (geschat op 45 à 50 miljard) weggegeven sindsdien, waaronder 10 miljard om vaccinaties te doen in de derde wereld. De bedoeling van Gates en zijn echtgenote Melissa is om uiteindelijk 95 procent van hun fortuin weg te schenken aan goede doelen.

Warren Buffett, de Amerikaanse beroepsinvesteerder, wil zelfs zijn hele fortuin wegschenken als hij sterft. In 2006 beloofde hij de Gates Foundation 30 miljard te geven in een periode van 20 jaar. Ondertussen heeft hij al meer dan 9 miljard euro aan goede doelen gegeven. Bovendien heeft hij 69 superrijke vrienden kunnen overtuigen hetzelfde te doen.

Amerikaans zakenman, filantroop en publicist van Joods-Hongaarse afkomst George Soros heeft sinds 1979 meer dan 8 miljard weggeschonken. De man verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties.

Gordon Moore, de stichter van Intel, is één van de superrijken die al de meerderheid van zijn kapitaal heeft weggeschonken. Hij is momenteel vier miljard waard, maar gaf al ruim 7 miljard weg, een groot stuk aan medische doeleinden. Moore werd daarvoor geïnspireerd door zijn vrouw Betty, die ooit een verkeerde injectie kreeg in een ziekenhuis. De man betaalde ook een groot stuk van 's werelds grootste ruimtetelescoop op Hawaii.

Mexicaan Carlos Slim Helu, de rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 75 miljard, gaf alles samen 4 miljard weg aan goede doelen, vooral in Centraal-Amerika.

George Kaiser, een Amerikaanse bankier, heeft 4 miljard weggeschonken. Hij is 10 miljard waard.

Eli Broad, die zijn fortuin creëerde als aannemer en verzekeraar, heeft 3 miljard weggeschonken. Hij is 6 miljard waard. Hij gaf ondermeer een half miljard in één keer aan Harvard en MIT om hun stamcellenresearch te betalen.

Azim Premji, een schatrijke Indiër, heeft 2,1 miljard weggegeven. Zijn fortuin wordt geschat op 17 miljard.

De Amerikaan James Stower, die rijk werd met het opzetten van financiële fondsen, gaf samen met zijn vrouw Virginia quasi zijn hele fortuin van 2 miljard weg, voornamelijk om onderzoek naar kanker en diabetes te financieren. Hij heeft nog 100 miljoen over.

Michael Bloomberg, de huidige burgemeester van New York, heeft al bijna 2 miljard uitgedeeld aan ongeveer 850 verschillende goede doelen.

De uit Hong-Kong afkomstige zakenman Li Ka-shing heeft 1,6 miljard van zijn aanzienlijk fortuin (geschat op 26 miljard) weggeschonken, maar hij is van plan om uiteindelijk een derde weg te geven. Hij noemt het "mijn derde zoon".

Duitser en softwaretycoon Dietmar Hopp, ooit begonnen bij IBM, heeft al 1,25 miljard weggegeven. Hij is momenteel zo'n 850 miljoen waard. Een andere computerrijkaard, Michael Dell, heeft 1,2 miljard weggegeven. Hij bezit iets van een 15 miljard.


21-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


The Walt Disney Company gaat voor het eerst een Belgische film in de zalen brengen. Het gaat om de prent 'Une chanson pour ma mère' van de Waalse regisseur Joël Franka. De langspeelfilm is vanaf 27 maart te zien in de bioscoop.

"We willen meer aanwezig zijn op de lokale markt, dit project voldoet dus voor honderd procent aan onze objectieven", zegt Serge Van Eyck van The Walt Disney Company.

In de film 'Une chanson pour ma mère' vatten leden van een familie het idee op om hun zieke moeder een ontmoeting met de zanger Dave cadeau te doen. De zaak loopt echter uit de hand en leidt uiteindelijk tot de ontvoering van de zanger.

In eerste instantie zal de film enkel in het Frans verdeeld worden. Maar Van Eyck sluit niet uit dat er nog een Nederlandstalige versie zal volgen. Volgens hem is het ook niet onmogelijk dat Disney in de toekomst ook Vlaamse films zal verdelen.


19-02-2013 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears valt voor "normale man"


Britney Spears valt voor "normale man"


http://oi49.tinypic.com/2ywiheb.jpg


Britney Spears heeft het gehad met venten uit de showbizz. De laatste tijd brengt ze veel tijd door met een "normale man", aldus TMZ. Haar nieuwste scharrel zou David heten en voor een advocatenkantoor werken.

Of de twee serieus aan het daten zijn, kan de entertainmentsite niet bevestigen. Wel is Britney met de 27-jarige man op de golfbaan gespot en ook hebben de twee op Valentijnsdag samen een hapje gegeten.

Ze hebben echter niet urenlang in elkaars ogen gestaard: binnen een half uurtje had het duo sushi ter waarde van 60 dollar naar binnen gewerkt. Hoewel David volgens TMZ "niet welvarend" is, heeft hij wel de rekening betaald en het personeel op een fooi van 13 dollar getrakteerd.

Eerder meldde Showbizspy dat de 31-jarige zangeres via datingsites op zoek naar een alledaagse liefde was. Vorige maand liep Britneys relatie met Jason Trawick op de klippen. Ze waren sinds december 2011 verloofd, maar zouden na verloop van tijd uit elkaar zijn gegroeid. (br.hln)


19-02-2013 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


http://oi50.tinypic.com/18bw1u.jpg


Bill Wyman opent op 27 februari een expositie in Londen waarin de voormalige bassist van de Rolling Stones een deel van zijn fotocollectie zal tonen. Alle foto's zijn bewerkt door beeldend kunstenaars die er hun eigen interpretatie aan hebben gegeven, meldt The Times.

Wyman liet onder anderen de Britse cartoonist Gerald Scarfe en portretschilder Pam Glew los op de foto's die hij door de jaren heen maakte van zijn medebandleden. Op een van de platen uit 1969 is Mick Jagger te zien terwijl hij opgerold is in een bankbiljet. Op een andere foto is gitarist Keith Richards bewerkt tot bokser.

Volgens Wyman waren zijn collega's niet altijd altijd even gewillig voor de lens. Hij zegt in The Times: "Ik maakte constant foto's en ze waren er niet altijd even blij mee. Mick zei geregeld: kappen nou, Bill. Ze werden er af en toe doodziek van. De enige die er nooit problemen mee had was Charlie (Watts). Hij was altijd erg aardig." (br.hln)


19-02-2013 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Na maanden speculatie heeft de organisatie van Tomorrowland bekendgemaakt dat er op 27, 28 en 29 september voor het eerst een internationale editie van het populaire dancefestival zal plaatsvinden onder de naam 'TomorrowWorld'. De locatie, die voorlopig onbekend blijft, wordt op 20 maart bekendgemaakt.

Net als in 2012 was Tomorrowland ook dit jaar in een recordtempo uitverkocht. Ruim een miljoen mensen registreerden zich om een van de 180.000 tickets te pakken te krijgen. Ook de 120 vluchten vanuit steden overal ter wereld die het festival speciaal inlast, zijn uitverkocht. Reden genoeg voor de organisatie om, na maanden van geruchten in die richting, te bevestigen dat er nu ook een buitenlandse editie komt.

"Dat we nu de kans hebben om een editie van Tomorrowland buiten België te organiseren is onwaarschijnlijk en iets wat we nooit hadden durven dromen toen we jaren geleden als muziekliefhebbers en jonge ondernemers zijn gestart", aldus organisatoren Manu en Michiel Beers in een persbericht. "We zien het als een unieke en fantastische opportuniteit. Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen. We vonden een supermooie locatie, die echt aanvoelt als een tweede thuis voor het festival en te vergelijken is met het fantastische terrein van De Schorre in Boom. Verdere details zullen we komende weken bekend maken."

De tickets voor de Belgische editie van Tomorrowland, die plaatsvindt op 26, 27 en 28 juli, vlogen de voorbije weken de deur uit. Zo'n 180.000 tickets werden verkocht aan festivalgangers uit 214 landen. (br.hln)


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven


Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven

Klik op de foto om het nr. Guys Do It All The Time

De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready is gisteren op 37-jarige leeftijd overleden. Verschillende media berichten dat ze zelfmoord heeft gepleegd. McCready verwierf vooral roem dankzij de hit Guys Do It All The Time, waarmee ze in 1996 op nummer 1 stond in de Amerikaanse countrylijsten.

Sinds 1995 nam McCready vijf studioplaten op, maar na 2002 verliep haar carrière moeizaam. Ze werd in toenemende mate geplaagd door privéproblemen en kampte met alcohol- en drugsverslaving. Haar laatste cd, uit 2010, draagt de titel I'm Still Here.

McCready zou zichzelf met een vuurwapen om het leven hebben gebracht in haar woning in Heber Springs (Arkansas). Enkele weken geleden overleed haar partner, de muziekproducer David Wilson, die mogelijk eveneens zelfmoord pleegde. Hij was de vader van een van haar twee jonge zonen.


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele overweegt residentie in Las Vegas


Adele overweegt residentie in Las Vegas


http://oi46.tinypic.com/flloub.jpg


Doorgaans is het het voorrecht van artiesten die grijs haar hebben en een hoop wereldtournees achter de kiezen, maar Adele overweegt nu al een residentie in Las Vegas. Ze zou een reeks concerten in de gokstad geven om daarna op wereldtournee te trekken. Dat meldt de Daily Star.

"Adele is de meest gewilde artieste in Las Vegas, en ze neemt elk voorstel in overweging. Ze wil opnieuw gaan optreden, maar ze wil ook van het gezinsleven genieten met haar partner Simon en hun zoontje Angelo. Eerst een reeks concerten doen in Vegas zou een mooie tussenoplossing zijn. Ze zou tijdens haar residentie in Vegas ook haar derde album kunnen opnemen", aldus een bron.

Adele heeft al advies ingewonnen bij Elton John, die jarenlang optrad in het Caesars Palace in Las Vegas.

Daarnaast krijgt de 24-jarige zangeres de Chinese ademhalingstherapie Qi Gong om haar podiumvrees het hoofd te leren bieden. Aanstaande zondag treedt Adele op tijdens de uitreiking van de Oscars. (br.hln)


18-02-2013 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

http://oi45.tinypic.com/x4vbd.jpg


Het overlijden van Michael Jackson had grote gevolgen voor de toekomstplannen van zijn broers. Hij was namelijk niet alleen bezig met de voorbereidingen voor een groot aantal soloconcerten in de Londense O2 Arena, maar er stond ook een reeks reünieconcerten van The Jacksons op de planning. Dat bevestigt zijn broer Jackie.

Michael zou na zijn eigen concerten zijn plek binnen The Jacksons weer innemen. "Dat was het plan, daar hadden we het al jaren over. Het heeft niet zo mogen zijn", vertelt Jackie aan de Nederlandse krant De Telegraaf. Toch zorgde het plotselinge overlijden van Michael ervoor dat de reünie van The Jacksons doorging. Jackie laat weten dat de dood van Michael de familie dichter bij elkaar heeft gebracht. Hun muziek nieuw leven inblazen zou het beste eerbetoon zijn en dat is precies wat The Jacksons gedaan hebben.

Jackie meldt dat het bepalen van de setlist voor de concertreeks erg moeilijk was. "Er is zoveel muziek om uit te kiezen." Jackie Jackson is met zijn 61 jaar de oudste van de band. Samen met Tito en Jermaine was hij de eerste die de muziek inging. The Jacksons bestaat momenteel uit de broers Jackie, Tito, Jermaine en Marlon. Randy doet niet meer mee.  (br.hln)


18-02-2013 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsd047e140.jpg

Slecht nieuws voor de Spaanse prinses Cristina. Vandaag is bij de rechter een belastende verklaring afgelegd over haar op het fraudeproces tegen haar echtgenoot Iñaki Urdangarin.


Medeverdachte Diego Torres zei tegen de rechter dat de prinses als lid van de directie weet had van alle besluiten die de stichting nam waarmee zou zijn gesjoemeld. Urdangarin zou als directeur van die liefdadigheidsstichting samen met zijn zakenpartner Torres miljoenen euro's hebben verduisterd. Hij leidde de stichting, het Instituut Nóos, vanaf de oprichting in 2004 tot 2007.

De betrokkenheid van Cristina en haar echtgenoot diende om "de schijn op te houden'', zei Torres. De frauderende stichting zou onder meer hebben vergaderd in een paleis van koning Juan Carlos. De vorst zelf had volgens Torres geen weet van het bedrog.

De echtgenoot van de prinses wordt binnenkort opnieuw door de rechter verhoord. Urdangarin wees eerder Torres aan als kwade genius achter het gesjoemel.

17-02-2013 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zps8c990a5d.jpg

Carnaval vieren was niet het enige agendapunt van Kanye West en Will Smith in Rio de Janeiro vorig weekend. De twee werden er geïnspireerd door de Latin muziek in Brazilië en hebben in een lokale opnamestudio aan een nieuw nummer gewerkt.

"Kanye wilde graag meer leren over de funk in Rio", aldus de eigenaar van de studio tegen de Britse tabloid The Sun. "Will en hij kwamen naar de studio om het geluid van de funk beter te leren kennen. Ze hebben bedacht dat we allemaal samen kunnen werken om dit nieuwe project te lanceren."

De Amerikanen zijn van plan het lied af te maken in de Verenigde Staten. Samen met Kanyes vriendin Kim Kardashian werden ze vorige week gefotografeerd bij het carnaval en toeristische attracties in de Braziliaanse stad.

17-02-2013 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zps3dac549a.jpg

Sarah Michelle Gellar maakt haar terugkeer naar televisie in een nieuwe comedyserie. Niemand minder dan Robin Williams gaat haar vader spelen in de sitcom, die 'Crazy Ones' gaat heten.

De serie gaat over een vader en dochter die samen een reclamebureau runnen. Williams speelt Simon Roberts en Gellar Sydney Roberts, de creatief directeur van het reclamebureau.

Gellar speelde eerder in de spannende serie 'Ringer'. Eind jaren 90 werd zij wereldberoemd als 'Buffy the Vampire Slayer'.

17-02-2013 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps16cc4ade.jpg

De Belgische regisseur Tom Van Avermaet heeft een contract getekend bij Creative Artists Agency (CAA), een van de meest befaamde talentagentschappen van Hollywood. Dat laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) weten. Van Avermaet is met 'Dood van een Schaduw', met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts, genomineerd voor de Oscar voor beste kortfilm.


Door de Oscarnominatie werkte de jonge regisseur zich in de aandacht bij verschillende agentschappen. Ook Schoenaerts zit onder dak bij CAA. Voorts zitten Colin Firth, Nicole Kidman, Daniel Craig, Madonna, Tom Cruise en Steven Spielberg bij het clientèle van het agentschap.

'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen, en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen.

De uitreiking van de Oscars vindt volgende zondag, 24 februari, plaats in het Dolby Theatre in Hollywood.

17-02-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsdb5a9296.jpg

Sacha Baron Cohen is de best betaalde Brit in Hollywood. De komediant heeft acteur Robert Pattinson het afgelopen jaar ingehaald wat verdiensten betreft, meldt de Britse tabloid The Sun.

Cohen, bekend van filmtypetjes als Borat, verdiende in 2012 lekker met zijn rollen in 'Les Misérables' en animatiefilm 'Madagascar 3', naast zijn eigen succesvolle bioscoopfilm 'The Dictator'. In totaal haalde hij ruim 23 miljoen euro binnen, wat meer is dan Amerikaanse acteurs als Tom Hanks en Brad Pitt het afgelopen jaar verdienden.

De best verdienende acteur in 2012 was Tom Cruise, die met rollen in 'Jack Reacher' en 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' zijn bankrekening heeft aangedikt met ruim 55 miljoen euro.

17-02-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

"Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zps51d28620.jpg

De jongste badpakkenspecial van Sports Illustrated veroorzaakt nogal wat ophef, maar niet omdat de bikinimodellen te oogverblindend zouden zijn - of net niet. Nee, de uitgave is ronduit racistisch en bevestigt slechte stereotypes, vinden critici.


De beroemde special werd dit jaar gefotografeerd op zeven continenten, met modellen die in bikini poseren in landen over heel de wereld. Heel erg multiculti zou je denken, maar het probleem ligt bij de mensen die nog op de foto's staan. In plaats van enkel te poseren voor exotische vergezichten, staan de modellen soms ook naast mensen die de verschillende landen moeten vertegenwoordigen. Dat zijn bijvoorbeeld matadors in Spanje, maar niet alle foto's worden even onschuldig geacht. Sommige afbeeldingen reduceren de mensen erop immers tot 'exotische rekwisieten', stelt de Afrikaans-Amerikaanse schrijfster Dodai Stewart op Jezebel.com.

Zij neemt vooral aanstoot aan twee foto's van China en Namibië. Op de eerste zit het blanke blonde model Anne V. op een vlot dat wordt bestuurd door een oudere Chinese man, en op de tweede loopt model Emily DiDonato met een speer door de woestijn met een halfnaakte man in traditionele tribale kledij.

Kolonialisme
"De foto in China betonneert stereotypes, zet een onevenwicht in de machtsdynamiek voort en doet denken aan eeuwen van kolonialisme (en onvrije contractarbeid). Hij is een goed voorbeeld van hoe de blankheid centraal staat en 'exotische' mensen als moderekwisieten worden gebruikt," stelt Stewart. De schrijfter hekelt ook de keuze om China voor te stellen als 'niet-westers' en 'achtergesteld', en ze staat met die opmerking niet alleen. Ook op Shanghaiist.com vindt men dat de foto's China associëren met armoede en 'etnische kledij', terwijl het land de tweede grootste economie ter wereld is waar de meerderheid van de inwoners in steden leeft in plaats van op het platteland.

De kritiek op de foto in Namibië gaat nog verder, en sluit volgens Stewart aan bij de voormalige Westerse obessie en fetish voor zogenaamde wilden. "Bij een bezoek aan zeven continenten, is dit het beeld dat Sports Illustrated gebruikt om het continent Afrika voor te stellen," luidt het.

Prof
Professor David Leonard van het Departement van Kritische Cultuur, Gender en Rassenstudies aan de Washington State University zegt aan Yahoo! Shine dat hij begrijpt waarom sommigen de foto's aanstootgevend kunnen vinden. "De foto's beelden mensen met een kleurtje af als exotische achtergronden," zegt Leonard.

"Buiten hun functie als rekwisiet, als achtergrond om hun derdewereldavontuur te illustreren, worden gekleurde mensen ingebeeld als bedienden, als de loyale helpers, als bestaand voor blank westers plezier, amusement en vermaak." Het feit dat model Kate Upton op Antarctica werd gefotografeerd met pinguïns op de achtergrond, lijkt ook niet te spelen in het voordeel van Sports Illustrated. "Zwarte man, Chinese man, pinguïns," besluit Stewart.

17-02-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

http://oi45.tinypic.com/qywj7o.jpg

Het Nieuws van vtm, dat opnieuw 'vtm Nieuws' zal heten, verandert vanaf maandag van decor en ook op inhoudelijk vlak zullen de uitzendingen er anders uitzien. Dat meldt de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa). Bovendien kunnen mensen het nieuws volgen via een nieuwe app en kunnen ze de nieuwsuitzendingen integraal bekijken op de website.


De nieuwsredactie van vtm zal vanaf maandag meer inzetten op buitenlandberichtgeving en populaire cultuur. Vtm zal ook meer politiek nieuws brengen, "ook op de momenten dat het niet brandt in de Wetstraat. En elke zondag nodigen we om 13.00 uur een politieke gast uit voor een interview van een tiental minuten", aldus algemeen hoofdredacteur Kris Hoflack.

Bovendien zullen sportankers Tom Coninx en Maarten Breckx om beurten mee aan tafel zitten tijdens de nieuwsuitzending. "Kijkers kunnen er dus zeker van zijn dat ze elke dag het belangrijkste sportnieuws gezien hebben", zegt Hoflack. Ook de weervrouw- en mannen zullen tijdens de uitzending live een blik werpen op de weerkaart van de volgende dag.

Vanaf maandag zullen de ankers op vaste uren de nieuwsuitzending te presenteren, luidt het nog. Stef Wauters presenteert tijdens de week het Nieuws van 19.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag neemt Danny Verstraeten het zevenuurjournaal voor zijn rekening. Het Nieuws van 13.00 uur en de nieuwsflash omstreeks 18.00 uur worden afwisselend gepresenteerd door Birgit Van Mol en Cathérine Moerkerke.

Ten slotte is er "een nieuw logo, een andere presentatiestijl en een ander decor om het inhoudelijk verhaal ook in de vorm door te trekken".


17-02-2013 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

http://oi47.tinypic.com/59ymf4.jpg

De Gouden Beer voor beste film is in Berlijn toegekend aan de Roemeense film 'Child's Pose' van regisseur Calin Peter Netzer. Het verhaal gaat over een moeilijke verhouding tussen moeder en zoon in een corrupte samenleving.


Het is voor het eerst dat de Gouden Beer naar Roemenië gaat. De jury van het 63ste filmfestival in Berlijn stond onder leiding van de Chinese regisseur Wong Kar Wai.

De Zilveren Beren voor beste acteur en beste actrice gingen respectievelijk naar de Bosnische zigeuner Nazif Mujic en de Chileense Paulina García. Het filmfestival van de Duitse hoofdstad eerde de Amerikaan David Gordon Green als beste regisseur. Green is onderscheiden voor 'Prince Avalanche', een film over twee wegwerkers die de zomer doorbrengen in een door bosbranden geteisterde streek.

Mujic is onderscheiden voor zijn rol in Een episode in het leven van een metaalrecycler van Danis Tanovic. Mujic en zijn vrouw en kinderen spelen in de film een echte episode uit hun harde levens na. García speelt in de tragikomische film 'Gloria' van Sebastián Lelio een vrouw van achterin de 50 die hoopt nog een keer de grote liefde te beleven.

Ook 'The Broken Circle Breakdown' heeft zijn internationale première niet gemist. Nadat de prent gisteren al het Europa Cinemas Label voor Beste Europese Film in de wacht sleepte, kwam daar vandaag ook de Panorama-publieksprijs bij, een onderscheiding die felbegeerd is door Duitse distributeurs.

17-02-2013 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant trotse papa van een zoontje

Hugh Grant trotse papa van een zoontje

http://oi45.tinypic.com/25yxg28.jpg

Vandaag liet Hugh Grant via Twitter weten dat zijn 18 maanden oude dochtertje Tabitha er een broertje heeft bijgekregen. "Helemaal in de wolken dat mijn kleine meid nu een broertje heeft. Ik ben ontzettend dol op mijn twee kindjes. Ze hebben een fantastische mama", klinkt het in zijn tweet.


Voor Hugh Grant is het ouderschap een echte droom: "Mensen zeiden tegen me dat de babyfase eigenlijk niet zo fijn is, maar ik heb niets om over te klagen. Ik ben dol op mijn dochtertje. Fantastisch gewoon. Ik voel me een beter mens".

Benieuwd of zijn euforie ook met de komst van baby nummer twee zal blijven bestaan. Op de vraag of het vaderschap zijn leven echt drastisch veranderd heeft, antwoordde hij: "Ik weet het eigenlijk niet. Ik denk niet dat het zo een gigantische impact heeft, maar ik ben in elk gelukkig om papa te zijn".

Relatiestatus
Hoe de relatie met de mama van zijn kindjes precies zit, is onbekend. Na de komst van hun eerste kind in september 2011 liet Grant weten dat de relatie met de Chinese actrice Tinglan Hong een "vluchtige affaire" is. Toch ziet hij haar als goede moeder en een lieve, grappige en slimme vrouw.

17-02-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cale maandag in Gentse Vooruit

John Cale maandag in Gentse Vooruit

Klik op de foto om Fear is a man's best friend te beluisteren

Hij gaf de The Velvet Underground de scheut avantgardisme mee waardoor hun muziek generaties eigenzinnige rockers bleef inspireren. Hij was producer van kleppers van Patti Smith en The Stoogers. Hij maakte als soloartiest klassieke rockplaten, excentrieke huzarenstukjes en opmerkelijke soundtracks. In 2000 werd hij eredoctor aan de Antwerpse universiteit. John Cale, onze favoriete Welshman, staat maandag op het podium van de Gentse Vooruit.

Eenenzeventig is Cale inmiddels, en vorige zomer stelde hij tijdens het Brussels Festival nog zijn jongste album 'Shifty Adventures in Nookie Wood' voor, waarop hij samenwerkt met de hippe Danger Mouse.

Toen putte Cale voornamelijk uit recent werk, maar wanneer hij het keyboard ruilde voor de elektrische gitaar en 'Helen of Troy' inzette, kregen de fans waarop ze zaten te wachten: een losgeslagen en grommende Cale, met een stem die bang maakt en onversneden 'Dirty Ass Rock 'n' Roll'. Publiekslievelingen én ondergesneeuwd werk, dus is het een goed idee om tegen maandag nog eens door zijn repertoire te ploegen.

Het concert maandag kadert in VOORUIT100, het eeuwfeest van het Gentse cultuurhuis. John Cale staat er voor de zevende keer op het podium van de Concertzaal. (br.hln)


16-02-2013 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams geeft ook tweede kindje speciale naam

Bryan Adams geeft ook tweede kindje speciale naam

http://oi47.tinypic.com/2gwxu7t.jpg

Bryan Adams en zijn vriendin Alicia Grimaldi hebben eerder deze week hun tweede dochtertje verwelkomd. Het meisje heet Lula Rosylea, meldt de Canadese zanger op Facebook.


Het meisje kwam ter wereld in Londen, waar het stel een huis heeft. Ze heeft haar eerste naam te danken aan het feit dat ze is geboren rond theetijd.

"Rosylea komt van 'a rosie lee', een typisch Engels rijmwoordje voor een kopje thee. Lulu komt van Gene Vincents nummer 'Be-Bop-A-Lulu' uit 1958," luidt het.

De 53-jarige Canadese rocker en Alicia kregen in april 2011 hun eerste dochtertje, Mirabella Bunny.

15-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zooey Deschanel begint tv-productiebedrijf

Zooey Deschanel begint tv-productiebedrijf

http://oi48.tinypic.com/20z1nxw.jpg

Zooey Deschanel wordt tv-producente. De 33-jarige 'New Girl'-actrice lanceerde samen met haar HelloGiggles-partner Sophia Rossi een productiebedrijf.


Het tweetal gaat de komende twee jaar tv-projecten ontwikkelen voor 20th Century Fox TV. Indien de samenwerking met Fox succesvol is, zal het het contract worden verlengd.

"We kennen Zooey al langer als een prima actrice en we kennen haar nu ook als een goede producente wegens de scenario's die ze heeft geschreven. We realiseerden ons al snel dat ze veel in haar mars heeft", verklaarde 20th Century Fox-president Gary Newman.

Hij vervolgt: "Zooey en Sophia weten wat jonge mensen willen en met name jonge vrouwen. Daar hebben we op ingespeeld." Newman doelt hiermee op de HelloGiggles-website die de twee in 2011 lanceerden. De lifestyle-site richt zich volledig op jonge vrouwen.

15-02-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' aan 20 landen verkocht

'The Broken Circle Breakdown' aan 20 landen verkocht

http://oi50.tinypic.com/bhm39k.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen kent een vlotte verkoop op het filmfestival van Berlijn. Volgens The Match Factory, dat de internationale verkoop van de film regelt, staat de teller intussen op 20 landen waaronder Frankrijk, Duitsland en Brazilië. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Eerder deze week kon de prent, met Johan Heldenbergh en Veerle Baetens in de hoofdrollen, al rekenen op een zeer warm onthaal door het festivalpubliek in Berlijn. Bekijk hieronder hoe Johan Heldenbergh, Veerle Baetens en Nils De Caster na de première in Berlijn het publiek inpakten.

Volgens het Fonds zijn ook heel wat andere internationale filmfestivals kandidaat om de film de komende maanden in hun programma op te nemen.

Intussen blijkt dat ook heel wat buitenlandse verdelers overstag zijn gegaan. "Na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn er voor 'The Broken Circle Breakdown' ondertussen deals getekend met distributeurs in onder andere Frankrijk, Australië, Brazilië, Denemarken, Finland, Hongarije, Noorwegen, Polen, Roemenië, Turkije, Zuid-Korea, Zweden en de Baltische Staten. Voor tal van andere grote territoria lopen er op dit ogenblik nog onderhandelingen met één of meerdere distributeurs", aldus het VAF.

'The Broken Circle Breakdown' gaat over de liefde tussen Elise, gespeeld door actrice Veerle Baetens, en Didier, vertolkt door Johan Heldenberg. Hun relatie komt onder druk te staan wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt. De film van Felix Van Groeningen en Carl Joos is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.

15-02-2013 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K vangt paar miljoen voor huis in Beverly Hills

Kim K vangt paar miljoen voor huis in Beverly Hills

http://oi45.tinypic.com/2z5kaz9.jpg

Na negen maanden is het Kim Kardashian gelukt om haar huis in Beverly Hills te verkopen. De zwangere realityster bevestigde aan E! dat het stulpje niet meer van haar is. Het landhuis was meerdere keren te zien in de realityserie 'Keeping Up With the Kardashians'.


Wie de woning heeft gekocht en hoeveel ervoor is betaald, is niet bekendgemaakt. In 2010 legde Kim er 3,4 miljoen dollar voor op tafel. De afgelopen tijd stond het huis voor 5 miljoen dollar te koop. Kim en haar partner Kanye West besloten allebei hun eigen optrekje in de etalage te zetten nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt.

Het stel heeft ook al een luxueus liefdesnestje op de kop getikt om hun eerste kindje in op te voeden. De ruime villa in Bel-Air kostte 11 miljoen dollar. Eind vorig jaar kondigden Kardashian en West aan een baby te verwachten. De realityster zal in juli bevallen.

15-02-2013 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina lanceren eigen biologische wijn

Brad en Angelina lanceren eigen biologische wijn

http://oi48.tinypic.com/312webc.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie brengen volgende maand hun eerste eigen wijn op de markt. De rosé van hun Franse landgoed Chateau Miraval heette eerder Pink Floyd, maar wordt vanaf maart verkocht onder de naam Miraval. Ook zullen de namen van het Hollywoodkoppel op de fles staan, meldt persbureau Bloomberg.


Pitt en Jolie maken de wijn samen met de familie Perrin, die ze vorig jaar leerden kennen. Eén van de redenen dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, is dat zowel de acteurs als de Franse wijnmakers een groot voorstander zijn van biologische landbouw.

Brad en Angelina waren volgens wijnmaker Marc Perrin aanwezig bij delen van het productieproces en hebben ook geholpen bij het ontwerp van de wijnfles en het etiket. Op het ronde, zwarte etiket staat zowel de merknaam Miraval als de namen 'Jolie-Pitt and Perrin'.

De winst wordt volgens Bloomberg eerlijk verdeeld tussen de wijnmakers en Pitt en Jolie, die sinds 2008 eigenaar zijn van Chateau Miraval. Het blijft niet bij de rosé: voor de nazomer staat er ook een witte Miraval gepland en voor volgend jaar een rode. Eerder werd al bekend dat Brad Pitt een speciale interesse heeft in wijn en vorig jaar ook een wijncursus heeft gevolgd.

15-02-2013 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

http://oi48.tinypic.com/1hqyyo.jpg

De zaak die Tom Cruise tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style heeft aangespannen lijkt de acteur meer te gaan kosten dan hem waarschijnlijk lief is. Tom wil een schadevergoeding van 50 miljoen dollar vanwege een verhaal dat hij zijn dochter Suri in de steek zou hebben gelaten, maar nu eist de advocaat van de tegenpartij allerlei gevoelige informatie van hem op. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Onder de Amerikaanse wetgeving is de War of the Worlds-acteur verplicht de gevraagde informatie te verstrekken. Hij moet onder meer aangeven hoeveel contact hij met zijn dochter had nadat zijn huwelijk met Katie Holmes op de klippen liep. De advocaat van Life & style gaat echter verder. Zo heeft hij vragen gesteld over Toms Scientology-lidmaatschap en de mentale gezondheid van de zesjarige Suri.

De kans bestaat dat Tom niet het achterste van zijn tong hoeft te laten zien. Regelmatig worden dit soort zaken buiten de rechtszaal geschikt.

15-02-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Martin (67) voor het eerst vader geworden

Steve Martin (67) voor het eerst vader geworden

http://oi48.tinypic.com/30wbib7.jpg

Steve Martin is op zijn 67ste voor het eerst vader geworden. De acteur, bekend van onder meer 'The Pink Panther'-films en meer recent van 'It's Complicated', kreeg in december een zoon met zijn 41-jarige vrouw Anne Stringfield. Dat schrijft de New York Post.


De nieuwbakken ouders zijn in de buurt van hun huis in Los Angeles gespot met hun baby. "Ze hebben de komst van hun kindje geheim gehouden, maar niemand weet hoe", aldus een anonieme bron. "Steve is erg op zichzelf. Hij en zijn vrouw zijn dolblij. Ze hebben er veel voor moeten doen om een kind te krijgen."

Steve en Anne trouwden in 2007 in het bijzijn acteurs zoals Tom Hanks en Diane Keaton. Aan de gasten was vooraf verteld dat het koppel een feestje gaf, maar uiteindelijk bleek het om een huwelijksfeest te gaan. Een woordvoerder van de acteur wilde niet reageren op het babynieuws.

14-02-2013 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen niet toegelaten: Chanelreclame met Keira Knightley

Kinderen niet toegelaten: Chanelreclame met Keira Knightley

http://oi48.tinypic.com/2lk8ivr.jpg

Na klachten van bezorgde Britse ouders besloot de reclamewaakhond in het Verenigd Koninkrijk de nieuwe reclamespot voor Chanels parfum Coco Mademoiselle te verbannen voor kinderen. Actrice Keira Knightley zou een te verleidelijke en seksueel suggestieve rol spelen in het filmpje.


Toen het filmpje verscheen in een reclameblok tussen twee delen van Ice Age 2 protesteerden enkele ouders. Ze vonden de inhoud veel te suggestief en absoluut niet geschikt voor kinderen.

Chanel weert zich echter tegen de ban omdat het zichtbare "bloot" speels en sensueel is en absoluut niet overdreven seksueel. "Coco Chanel was een sterke, onafhankelijke vrouw en deze reclame verbeeldt alleen maar haar geest", klinkt het.

Verbannen
Toch koos de reclamewaakhond (ASA) de kant van de klagende ouders. "We zagen dat de fotograaf rechtstreeks betrokken was bij het openritsen van kledingstukken (lees: lederen laarzen) van de actrice en dat er gesuggereerd wordt dat ze naakt in bed ligt. Daarom hebben we besloten dat de reclame niet geschikt is voor jonge kinderen", aldus een woordvoerder van de Advertising Standards Authority.

14-02-2013 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kim K. bouwt extra vleugel voor nanny's

Zwangere Kim K. bouwt extra vleugel voor nanny's

http://oi49.tinypic.com/1zp5d1k.jpg

Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West zijn van plan om speciaal voor de nanny's een aparte vleugel aan hun huis in Bel Air te laten bouwen. Het stel wil drie mensen aannemen om op hun baby te passen en ook hen zal het aan niets ontbreken.


Een bron meldt aan het persagentschap BANG dat iedere kinderverzorgster een auto en een nieuwe gsm krijgt. Daarnaast wacht de nieuwe werknemers een jaarsalaris van 260.000 dollar (ruim 192.000 euro). Bij de bouw van de nieuwe vleugel houdt het celebritykoppel zich ook niet in. De bron vertelt dat er drie slaapkamers, drie badkamers, een tweede kinderkamer, een keuken en een jacuzzi worden bijgebouwd aan de villa.

Kandidaten
De tortelduifjes zorgen er wel voor dat het 'nannygedeelte' is afgesloten van de rest van het huis. "Kim en Kanye vinden het belangrijk om hun eigen plek te hebben, zodat ze als gezin tijd alleen hebben." Wie er op de baby gaat passen, is nog niet bekend. Kim en Kanye gaan nog in gesprek met kandidaten. Niet iedereen kan zomaar solliciteren. "Het stel zorgt ervoor dat ze iemand aannemen die niet onder de indruk is van hun sterrenstatus en daarom zoeken ze naar iemand die al eerder met beroemdheden heeft gewerkt."

Moeilijke scheiding
Intussen is Kim officieel nog steeds getrouwd met Kris Humphries en de scheiding verloopt alles behalve soepeltjes. De advocaat van Kim is woest en klaagt dat de raadsman van Humphries in de rechtszaal heeft gelogen, zo blijkt uit documenten die in handen zijn van entertainmentsite TMZ. De advocaat van Kris zou tegen die van Kim hebben gezegd dat de basketballer de televisiecarrière van zijn ex verwoest als hij zijn zin niet krijgt, maar de raadsman ontkende dit tegenover de rechter.

14-02-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen wou helft van LiLo's rodeloperjurk betalen

Charlie Sheen wou helft van LiLo's rodeloperjurk betalen

http://oi50.tinypic.com/drea1l.jpg

Charlie Sheen wil er duidelijk alles aan doen om Lindsay Lohans leven én carrière terug op het rechte pad te krijgen. Nadat hij haar eerder al 100.000 dollar gaf om haar belastingschuld af te lossen, stelde hij nu ook voor om de helft van haar rodeloperjurk voor het amfAR Gala te betalen.


Naar verluidt zou Charlie vorige woensdag gebeld hebben naar celebritystylist Philip Bloch. Slechts enkele uren voor het amfAR Gala begon, vroeg hij hem om Lindsay te kleden voor het evenement. Hij zou ook aangeboden hebben om "de kosten te delen" met de actrice.

"In een business zoals deze zie je nooit een celeb betalen voor een andere celeb", aldus Bloch aan Us Weekly. Hij benadrukte dat het Sheen zelf was die belde, niet zijn assistent. "Hij was zeer vastberaden."

Lindsay profiteerde alleszins van de hulp van Bloch. In een met zilveren kralen bezette naaktkleurige jurk van Theia, maakte ze indruk op het amfAR Gala.

14-02-2013 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onhandelbare LiLo brengt advocaat in moeilijkheden

Onhandelbare LiLo brengt advocaat in moeilijkheden

http://oi46.tinypic.com/u1ywz.jpg

De advocaat van Lindsay Lohan heeft de rechter gevraagd haar niet verantwoordelijk te houden voor het gedrag van haar cliënt. Dat blijkt uit officiële documenten die de raadsvrouw heeft ingediend, aldus entertainmentsite TMZ.


Julia Azrael vertegenwoordigt LiLo in de zaak die is aangespannen door fotograaf Grigor Balyan. Hij beweert dat de assistente van Lindsay hem heeft aangereden en dat de actrice op dat moment in de passagiersstoel zat. Lindsay moest een getuigenverklaring afleggen, maar kwam niet opdagen.

Volgens Balyan omdat ze aan het feesten was. Azrael meent dat dat niet haar schuld is. "Ik heb meermaals geprobeerd haar ervan te overtuigen dat ze aanwezig moest zijn. Ik weet niet hoe ik haar kan bereiken." Volgens de advocate moet ze eerst haar collega Mark Heller contacteren, die Lindsay in een andere zaak vertegenwoordigt. Balyan heeft de rechter gevraagd om zowel de actrice als haar raadsvrouw een boete te geven.

14-02-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff speelde 14 kilo kwijt na bevalling

Hilary Duff speelde 14 kilo kwijt na bevalling

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zps323a5a88.jpg

Actrice Hilary Duff voelt zich goed. De jonge mama is sinds de geboorte van haar elf maanden oude zoontje veertien kilo afgevallen. Met dank aan haar personal trainer, zo vertelde ze aan het Amerikaanse magazine US Weekly.


De 25-jarige Duff deed er iets langer over dan de gemiddelde celeb om terug te komen op haar streefgewicht. Maar met behulp van haar trainer ging het er uiteindelijk allemaal af. "Hij heeft me geholpen om extra kilo's kwijt te raken. Hij is bokstrainer en komt bij me thuis. We joggen heel veel door de heuvels."

Haar sporttrainers spelen een grote rol in Hilary's leven. "Ik voel me zo veel beter als ik veel beweeg." De actrice is al haar hele leven een fanatieke sporter en let altijd op wat ze eet. Tijdens haar zwangerschap liet ze dat echter los: de blondine at zoveel ze maar wilde.

14-02-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhopige Kristen vliegt naar Australië voor Robert

Wanhopige Kristen vliegt naar Australië voor Robert

http://oi45.tinypic.com/m3fps.jpg

Kristen Stewart tovert steeds meer trucs uit haar hoed om Robert Pattinson van haar liefde te overtuigen, aldus de showbizsite RadarOnline. Uit angst dat de tijd dringt, is de actrice nu van plan om het vliegtuig te pakken naar Australië, waar haar vriend momenteel werkt aan zijn nieuwe film The Rover.


"Ze mist hem verschrikkelijk en denkt dat zijn belangstelling in hun verzoening dood bloedt als ze te lang gescheiden blijven", aldus een insider tegen de website. "Kristen probeert te redden wat ze nog hebben samen."

Ontrouw
De twee Hollywoodsterren, die elkaar kennen van de Twilight-films, kregen relatieproblemen nadat Stewart afgelopen zomer werd betrapt op een affaire met regisseur Rupert Sanders. Robert vergaf haar, maar Kristen zou gek worden van onzekerheid of dat wel echt zo is. Hij zou haar niet voldoende aandacht geven vanuit Australië, waar hij inmiddels al ruim een maand zit, en ook niet willen dat ze hem daar opzoekt.

"Hun relatie hangt aan een zijden draadje, dus Kristen denkt dat het helpt als ze naar Australië gaat", zo vervolgt de bron, die overigens weinig vertrouwen heeft in de liefde tussen de twee. "Ik denk dat ze vasthoudt aan iets dat niet is wat ze denkt."

14-02-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Hilton verloofd met toyboy"

"Paris Hilton verloofd met toyboy"

http://oi50.tinypic.com/2euph0j.jpg

Paris Hilton denkt de ware liefde te hebben gevonden in haar vriendje River Viiperi, een 10 jaar jonger Spaans model. De rijke socialite zou hem zelfs ten huwelijk hebben gevraagd, dat meldt de website Showbizspy.


Het koppel is nog maar een paar maanden samen, maar de 31-jarige Paris kan volgens een insider niet wachten om de volgende stap in de relatie te zetten. "Paris heeft River om zijn hand gevraagd, omdat veel van haar vrienden al verloofd of getrouwd zijn en ze wil niet als oude vrijster achterblijven", aldus de bron. "Ze heeft het gevoel dat ze eindelijk de ware heeft ontmoet, ook al is hij een stuk jonger." River ziet de verloving ook wel zitten, maar net als Paris zou hij het nieuws nog even stil willen houden.

14-02-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."William teleurgesteld over bikinifoto's zwangere Kate"

"William teleurgesteld over bikinifoto's zwangere Kate"

http://oi48.tinypic.com/2a4zuj6.jpg

Prins William heeft de publicatie van foto's waarop zijn zwangere vrouw in bikini is te zien, veroordeeld. Dat heeft een woordvoerder namens de prins bekendgemaakt, dat medt het persbureau Reuters.


"We zijn teleurgesteld dat foto's van hen, genomen tijdens een privévakantie, waarschijnlijk gepubliceerd gaan worden in een buitenlands magazine", aldus de woordvoerder van St James's Palace, het kantoor van William. "Dit is een duidelijke schending van hun privacy."

Kate Middleton en prins William werden op vakantie op het Caraïbische eiland Mustique stiekem gefotografeerd door een toerist. Het Italiaanse blad Chi kwam als eerste met de beelden naar buiten.

Chi publiceerde vorig jaar ook al de foto's van een topless Kate op vakantie, tot grote frustratie van het prinselijk paar. Ook het Australische Woman's Day publiceert de recente vakantiekiekjes in het aankomende nummer.

14-02-2013 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink onthult geheim van haar huwelijk: "Hij luistert maar half naar wat ik zeg"

Pink onthult geheim van haar huwelijk: "Hij luistert maar half naar wat ik zeg"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_9-1_zps45a6053f.jpg

Pink is soms bang dat ze niet in staat is te zingen vlak voor ze de opnamestudio induikt, zegt ze in het tijdschrift People. De 33-jarige zangeres onthult ook het geheim van een goed huwelijk.


Pink is altijd opgelucht wanneer haar stembanden het nog doen na een muzikale pauze. "Iedere keer ik aan een nieuwe opnamesessie begin, vraag ik me altijd af of ik nog wel kan zingen", aldus de zangeres. "Wanneer ik de studio inga, laad ik me enorm op. Maar ik spaar mijn energie zo lang op, dat de inspiratie er altijd is. Wel prettig als je stem het dan ook doet."

De moeder van de éénjarige Willow, die is getrouwd met motorcrosser Carey Hart, onthult ook hoe ze haar huwelijk gezond houdt. "Carey zegt altijd: 'Kijk, we hebben hetzelfde gevoel voor humor en ik weet waar ik aan ben begonnen. En daarnaast ik luister toch maar half naar wat je zegt'. Als hij te veel naar mij luistert, krijgen we dan ook problemen", aldus Pink.

11-02-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen slachtoffer vluchtmisdrijf

Karen Damen slachtoffer vluchtmisdrijf

http://oi45.tinypic.com/25akyg9.jpg

Karen Damen, de 'rosse' van K3, was er niet mee opgezet toen ze zaterdag in de vooravond merkte dat iemand tegen haar Porsche had gereden. Dat gebeurde in de Weverstraat in Vremde, deelgemeente van Boechout.

De schade aan de wagen is aanzienlijk. "Wil hij of zij die mijn auto gisteren tussen 17.45 en 18.30 uur in de Weverstraat in Vremde perte totale reed zich even kenbaar maken? Danku", meldde Damen gisteren op Twitter.

11-02-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Shakira ziet papa bij eerste uitstap meteen scoren

Zoontje Shakira ziet papa bij eerste uitstap meteen scoren

http://oi46.tinypic.com/2iivh1g.jpg

Shakira is voor het eerst in het openbaar gespot met haar pasgeboren baby. De zangeres was aanwezig in het stadion van FC Barcelona om haar liefje Gerard Piqué aan te moedigen, meldt Hello Magazine.

De Colombiaanse was zeer enthousiast over het eerste uitstapje. Op Twitter plaatste ze een foto van zichzelf en de baby, met op de draagzak het rugnummer van zijn vader. Piqué scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd en zijn team won met 6-1 van Getafe.

Shakira en haar zoon konden hun geluk dan ook niet op. "Het is de eerste keer dat hij naar buiten gaat en hij ziet hoe zijn vader scoort in Camp Nou!" De 36-jarige zangeres werd op 22 januari de trotse mama van Milan Pique Mebarak. De relatie van Shakira en Piqué is nu al twee jaar aan de gang.

11-02-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres geïmponeerd door borsten Katy Perry

Ellen DeGeneres geïmponeerd door borsten Katy Perry

http://oi47.tinypic.com/2czv8y9.jpg

Tot groot plezier van Ellen DeGeneres vielen er heel wat decolletés te zien tijdens de Grammy Awards. Vooral de borsten van Katy Perry vielen in de smaak bij de talkshowhost.


Ellen kon het niet laten om uitgebreid en vol verwondering naar de voorgevel van de zangeres te staren. Ellens vrouw, actrice Portia de Rossi, staat er luid lachend naast.

Net als veel andere vrouwelijke artiesten had Katy Perry zich niets aangetrokken van een kledingvoorschrift dat enkele dagen voor de show werd verspreid door omroep CBS. Het advies was nette kleding en niet te veel bloot, vooral rondom de borsten. De mintgroene Gucci-jurk van de zangeres was echter bijzonder laag uitgesneden.

Ook Rihanna had geen boodschap aan de dresscode. Ze had van te voren al aangekondigd zich sexy te willen kleden en ging de rode loper over in een strakke, rode jurk waar haar tepels doorheen schenen.

11-02-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan heeft nieuwe liefde in haar leven

Lindsay Lohan heeft nieuwe liefde in haar leven

http://oi49.tinypic.com/2aalgf5.jpg

Eindelijk weer goed nieuws voor Lindsay Lohan. Ze heeft namelijk een nieuwe liefde. De 26-jarige actrice wordt de laatste weken steeds vaker met de 22-jarige dj Julian Cavin gezien.


Bronnen melden aan NY Daily News dat de relatie op dit moment nog niet serieus is, maar dat ze elkaar wel erg leuk vinden.

"Ze daten nog niet zo lang. Maar ze hebben een heel weekend samen doorgebracht en ze zien elkaar steeds vaker". Toch verloopt de liefde tussen de twee nog niet helemaal soepeltjes. Lohan was aanwezig in een club waar Cavin aan het draaien was, maar kreeg ruzie met een vriendin van hem. Volgens een ooggetuige flipte ze en riep: "Wat ben je in vredesnaam aan het doen?".

Vervolgens probeerde Lindsay de vriendin uit de club te laten verwijderen, maar dat lukte niet. Het lijkt erop dat LiLo een voorliefde heeft voor dj's. Ze had eerder relaties met Samantha Ronson en dj Jus-Ske.

11-02-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown spelen het perfecte koppel

Rihanna en Chris Brown spelen het perfecte koppel

http://oi48.tinypic.com/ztvkev.jpg

Tijden veranderen: exact vier jaar geleden bleef Rihanna bebloed en geblutst achter na de veelbesproken rammeling, nu straalde ze als nooit tevoren in het bijzijn van haar 'geweldenaar'. Met een pose waarbij ze haar hoofd op de schouder van Chris Brown liet rusten, stal deze 'lady in red' alle harten.


Nu ja, alle harten? Rocker Richard Marx had er toch zijn bedenkingen bij. "Pikante kleding verboden op de Grammy's, maar kerels die vrouwen in elkaar slaan? Kom er gezellig in", twitterde hij.

Tijdens haar optreden viel de aandachtige kijker nog wat anders op. Dat diamantje rond haar ringvinger, zou het echt een trouwring zijn? De twittergemeenschap piekerde er zich een punthoofd over, maar kwam er uiteindelijk niet uit.

Crash door paparazzi?
Zaterdag had Brown zijn Porsche nog in de prak gereden. De rapper was toen op weg naar een kinderactie voor het goede doel. "Enkele blutsen en builen, maar voor de rest ben ik ok", liet hij weten. De schuld voor de crash schuift de Amerikaan in de schoenen van paparazzi, die hem de weg afgesneden zouden hebben. Hij is dan ook vast van plan om de aanstokers voor de rechtbank te slepen.

Brown moest normaal gezien gemeenschapswerk opknappen voor de slagen die hij verkocht aan Rihanna, maar de rechtbank betwijfelt of hij dat wel degelijk gedaan heeft. Omdat er eerst meer informatie nodig is, volgt de volgende zitting in deze zaak pas binnen twee maanden.

11-02-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele bewijst liefde voor zoontje met tattoo

Adele bewijst liefde voor zoontje met tattoo

http://oi46.tinypic.com/k1pd9i.jpg

Discreet maar o zo lief: de tattoo achter het rechteroor waarmee Adele de liefde voor haar baby in de verf zet. De letter 'A' staat immers voor Angelo, haar zoon die in oktober vorig jaar ter wereld kwam.


De zangeres kwam voor haar doen wel heel fleurig uit de hoek op de Grammy Awards. Ze schonk een award aan Mumford & Sons, maar viel met 'Set Fire to the Rain' ook zelf in de prijzen.

Haar opvallendste moment kwam er echter toen ze in de clinch ging met Chris Brown. De rapper had vorige maand nog een robbertje uitgevochten met Frank Ocean: geen wonder dus dat hij het als enige in de zaal vertikte om zijn concurrent een staande ovatie te geven toen die de 'Best Urban Contempary Album'-award ging ophalen.

De tv-camera's focusten meteen op zijn stille protest, maar ook Adele had het in de smiezen. Wat ze precies zei, bleef onduidelijk. Feit is wel dat Brown daarna met een schaapachtige blik verweesd achterbleef.

Gelukkig zat Rihanna aan zijn zijde: het controversiële stel pikte er net de belangrijkste muziekavond van het jaar uit om hun verzoening officieel te maken.

11-02-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outfit Eva Daeleman blijft niet onbesproken

Outfit Eva Daeleman blijft niet onbesproken

http://oi47.tinypic.com/2jewkdh.jpg

De passage van Eva Daeleman op Eén is gisteravond niet onopgemerkt voorbij gegaan. Wit hemd, rood jasje en... grote zwarte strik: een opmerkelijke combinatie, die op Twitter tot de nodige pret leidde.


De omroepster met het kortgeknipte kopje kondigde op voorhand al aan dat het een 'specialleke' zou worden. "Zondagavond op een? Hoe deftiger, hoe prettiger!" In de reacties haalden echter vooral de termen "circus" en "carnaval" de bovenhand.

Daeleman ging vandaag in het verweer en verwees daarbij naar een artikel van onze Nina-collega's. En jawel: strikjes voor vrouwen zijn inderdaad in de mode, zelfs rond de nek. "Maar kies bij voorkeur dan wel een kleiner exemplaar in een satijnen stofje", luidt de tip.

Geef ons dan maar de tweede reden die ze aanhaalt om de veelbesproken strik te dragen. "Omdat ik het zelf zo plezant vond." Tegen zoveel logica kan zelfs Jani Kazaltzis niet op.

11-02-2013 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooi model: "Relatie met DiCaprio is puur platonisch"

Bloedmooi model: "Relatie met DiCaprio is puur platonisch"

http://oi49.tinypic.com/2kiicg.jpg

Bloedmooi model en Leonardo DiCaprio in één zin? Dan weet u doorgaans wel hoe laat het is. Aferdita Dreshaj beweert nu echter dat haar stevige afscheidskus in Miami niets te betekenen had. "We zijn gewoon vrienden, we hebben een puur platonische relatie."

Net als Tiger Woods en Lindsey Vonn dus, die elkaar blijkbaar toevallig tegen het lijf blijven lopen. Want afspreken, nee: dat doen ze heus niet. Na haar zware val stuurde de topgolfer zelfs zijn privé-jet naar Oostenrijk om zijn geliefde naar Vail over te vliegen. "Niet zo'n best idee als je een romance geheim wil houden", luidt de droge commentaar van de LA Times.

Wie een beetje Leo's smaak kent, beseft bovendien dat Aferdita perfect in het rijtje van Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton past. Toch maar een gokje wagen op een ontluikende relatie?

11-02-2013 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

http://oi45.tinypic.com/4fx0le.jpg

Er is een film in de maak over de muzikanten David Bowie en Iggy Pop, toen die in de jaren zeventig in Berlijn aan de slag gingen. Dat meldt de nieuwssite van de VRT.


'Lust for Life' zal geproduceerd worden door Egoli Tossell Film, in samenwerking met de Britse producers van Altered Image. De regisseurs van dienst zijn Robin French en Gabriel Range, die ook 'Death of a president' op zijn naam heeft staan.

De hoofdpersonages in 'Lust of Life' zijn niet weggelegd voor Bowie en Iggy Pop zelf, verklapte Tossell al. Vooral het verdeelde Berlijn zal worden belicht.

West-Berlijn was in de jaren zeventig de thuishaven van beide muzikanten. Het stadsdeel trok in die periode tal van activisten en artiesten en bleek ook voor de Britse en Amerikaanse zanger een bron van inspiratie. Uit de samenwerking ontsprootten verschillende albums, zoals 'Heroes' van Bowie en 'Lust for Life' van Iggy Pop.

09-02-2013 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

http://oi49.tinypic.com/200ema9.jpg

Jade Jagger (41), dochter van Mick Jagger en Bianca Macias, woont in een sociale flat in Londen. De flats zijn bestemd voor mensen met een laag inkomen die geen andere woonplaats vinden. Haar man, dj Adrian Fillary, kon in 2000 blijkbaar aantonen dat hij geen inkomen had en in woningnood zat. In juni vorig jaar trouwde hij met de welvarende socialite.


Een woordvoerder van de Coin Street Housing Co-Operative, eigenaar van de appartementen in het hartje van Londen, stelt dat zijn huwelijk met een rijke vrouw het recht van Fillary op goedkope sociale huisvesting niet in de weg staat zo lang het zijn eerste verblijfplaats is. Dat meldt de Daily Mirror.

Jade Jagger is juweelontwerpster, vorig jaar verdiende ze 160.000 euro. Samen met haar man is ze op zoek naar een nieuwe woonst. Een kwestie van "hoffelijkheid gezien zijn nieuwe situatie", laat een woordvoerder van Jade Jagger weten.

09-02-2013 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

http://oi50.tinypic.com/1grtlg.jpg

Televisiepresentator Jan Van Rompaey (72) heeft van de Brugse politierechter een boete van 180 euro en een rijverbod van acht dagen gekregen. Eind maart 2012 negeerde Van Rompaey in Damme een rood stoplicht.


Jan Van Rompaey gaf zijn fout ootmoedig toe. Hij had te laat opgemerkt dat de lichten op oranje stonden. Toen de presentator beslist had dat hij niet meer kon stoppen, sprong het stoplicht op rood. Van Rompaey legde ook uit dat hij op pad was met een wagen die hij niet kende en daardoor minder goed kon inschatten.

De politierechter hield rekening met het blanco strafregister van de VRT-coryfee. Van Rompaey werd veroordeeld tot een geldboete van 180 euro en een minimumrijverbod van acht dagen.

09-02-2013 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

http://oi49.tinypic.com/21ainft.jpg

Gisele Bündchen heeft een foto van haar pasgeboren dochtertje Vivian gedeeld met de wereld.


Op haar persoonlijke facebookpagina plaatste het model een foto van hun vakantie op Hawaii. Bij de foto schreef ze: "Alles is liefde. Fijne vrijdag, veel liefs voor jullie allemaal."

De Braziliaanse schone (32) beviel 5 december van haar tweede kind. Bündchen heeft al een zoon met American Football-speler Tom Brady, Benjamin (3).

09-02-2013 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burnout voor Victoria Beckham?

Burnout voor Victoria Beckham?

http://oi45.tinypic.com/2chau8.jpg

Victoria Beckham heeft het verschrikkelijk druk. De modeontwerpster is in New York en bereidt zich voor op de Fashion Week. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze zette dan ook een foto van zichzelf op Twitter met een gele handtas over haar hoofd.

Bij de foto schrijft Victoria dat ze het erg druk heeft en dat ze de werkdruk haast niet meer aankan. "Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal een beetje doordraaien."

Het is niet de eerste keer dat het Posh allemaal even te veel wordt. Ook in september plaatste ze een foto van zichzelf met een tas over haar hoofd. Toen schreef ze er bij dat ze zich een ouwe zak voelde.

09-02-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

http://oi48.tinypic.com/2i8gn6f.jpg

Het optreden van Beyoncé in het Sportpaleis op 14 mei was op tien minuten tijd volledig uitverkocht. Vanochtend werd meteen een extra concert toegevoegd op 15 mei. Ook dat was in 35 minuten tijd uitverkocht. Binnen het uur werden 33.000 tickets verkocht en daarmee breekt Beyoncé alle records.


Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

De 'Mrs. Carter Show World Tour' zal ongeveer een jaar duren, want na Europa en Noord-Amerika trekt Beyoncé naar Latijns-Amerika, Australië en Azië. Het wordt haar meest ambitieuze show ooit.

09-02-2013 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijke uit 'The Voice' is boos op Dag Allemaal

Marijke uit 'The Voice' is boos op Dag Allemaal

http://oi50.tinypic.com/2n1w6ma.jpg

Marijke De Roover, kandidate in 'The Voice Van Vlaanderen' las eerder deze week in Dag Allemaal het artikel over haar grootouders die in de Ardennen werden vermoord. Dat zinde haar allerminst.

Marijke zette een filmpje op haar fanpagina op Facebook waarbij ze het artikel over de moord oppropt en heel wat pogingen moet doen om de bladzijde te verbranden.

"Dag dag dag allemaal", schreef ze als commentaar bij het filmpje.

De 22-jarige Marijke moest in 2011 de moord op haar grootouders verwerken. Oma Mia en opa Martin hadden een Bed & Breakfast in de Ardennen. Daar werden ze vermoord door een man die al vier dagen in de B&B verbleef.

Enkele dagen na de feiten gaf de dader zichzelf aan, het proces loopt nog. De dader bekende trouwens nog een derde moord.

09-02-2013 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbisch tafereel schokt Vanessa Hudgens op set 'Spring Breakers'

Lesbisch tafereel schokt Vanessa Hudgens op set 'Spring Breakers'

http://oi49.tinypic.com/16ktdtt.jpg

Elk jaar heeft MTV een 'Spring Break' special, met beelden van brassende Amerikaanse tieners die zich tijdens de krokusvakantie in een of ander Mexicaans resort lazerus zuipen en zich vervolgens aan vleselijke geneugten tegoeddoen. Daar komt nu ook een film van, 'Spring Breakers', en Vanessa Hudgens (24) is één van de hoofdrolspeelsters. Tijdens de opnames ging het er volgens Vanessa redelijk wild aan toe.


De film wordt immers in de zogenaamde 'cinema vérité'-stijl opgenomen, met echte scholieren die zo veel drank opgegoten krijgen dat ze geen acht meer slaan op de camera.

Vanessa herinnert zich vooral een lesbisch onderonsje: "We filmden een fuifscène en er waren twee meisjes, echte 'spring breakers', die topless op de grond lagen te vrijen. Toen ze ook nu slipjes uittrokken, dacht ik 'Oh my god'", aldus Vanessa.

"Die meiden waren poedelnaakt, op een meter van me, dat was waanzin", zei ze aan website Vulture.

Vanessa speelde nog in 'High School Musical', een tv-serie van Disney, toen enkele jaren geleden online naaktfoto's van haar lekten die ze zelf had gemaakt. Ze moest zich daarvoor bij Disney verontschuldigen.

Op 20 maart komt 'Spring Breakers' bij ons in de bioscoopzalen.

09-02-2013 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"John Bryan had seks met prostituees en snoof coke"

http://oi47.tinypic.com/2cdy1l0.jpg

'Den John', zeg maar meneer Astrid Bryan, lijkt in de realityreeks van zijn halve trouwboek de ideale man: liefdevol en altijd goedlachs. Volgens Tv-Familie heeft de schokschouderende kaalkop echter een duister verleden.


Tv-Familie diept enkele biografieën rond de Britse gevallen prinses Sarah Ferguson uit de jaren '90 op. Daarin wordt ook John Bryan, destijds de vermeende minnaar van Ferguson, op de rooster gelegd. Bryan was officieel de financieel adviseur van Fergie, maar toen foto's opdoken waarop te zien was hoe hij de voeten van de prinses kuste, besloot prins Andrew te scheiden. Dat hun dochters, toen 4 en 2 jaar, vlakbij aan het spelen waren, maakte het allemaal nog wat erger.

Enkel cash voor coke
'Den John' zou hij in die tijd verlekkerd zijn geweest op seks met dames van lichte zeden. "John kickte op seks met prostituees. Ik heb hem vaak in clubs zien onderhandelen met hoeren", vertelde zijn jeugdvriend Whitney Tower daarover.

"Hij betaalde zelden met cash geld, behalve voor de cocaïne die ook Fergie geregeld door haar neus haalde", stelt een andere bron.

Ook undercover journalisten bevestigen het druggebruik van 'den John': "Hij vroeg ons of we cocaïne wilden en stelde voor om twee hoertjes naar onze kamer te sturen."

Exuberante levensstijl
John Bryan mag nu een succesvol zakenman zijn, dat was ooit anders. Hij reisde volgens Tv-Familie de wereld rond om bedrijven op te starten. Maar door zijn exuberante levensstijl gaf hij veel meer uit dan hij verdiende.

Faillissementen
De bedrijven gingen failliet en Bryan verdween keer op keer met de noorderzon. Hij zou zich volgens het magazine zelfs voor het gerecht hebben moeten verantwoorden voor die faillissementen. Toen hij in 1996 terug naar Amerika trok, zou hij een schuldenput hebben achtergelaten.


09-02-2013 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


http://oi50.tinypic.com/2jaagdl.jpg


De Vlaamse showbizz is een koppel rijker. Silke Mastbooms, vorig jaar nog tweede in 'The Voice van Vlaanderen', is gevallen voor de charmes van Clouseau-gitarist Tom Lodewijckx. Voor de 18-jarige Mastbooms wordt de muzikant haar eerste officiële lief. De flink 10 jaar oudere Lodewijckx scheidde recent nog van zijn vrouw. De twee leerden elkaar kennen in de nasleep van de talentenjacht, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het was hun omgeving al langer opgevallen, maar nu verbergen ze het niet langer. Silke Mastbooms- de jonge Antwerpse die vorig jaar nipt van Glenn verloor in 'The Voice'- vormt een stel met gitarist Tom Lodewijckx. "Dat klopt inderdaad", laat Silke via haar manager weten.

"Al is onze relatie nog pril." Het nieuwe liefdesgeluk komt niet als een verrassing. Tom schreef mee aan Silkes huidige single 'The Spark', maar vergezelde haar ook tijdens een miniconcertreeks in november. Tijdens die shows al waren de veelzeggende blikken tussen beiden de fans niet ontgaan. Sindsdien werd het koppel ook samen gespot in Antwerpen.

Silke staat nog aan het begin van haar carrière, maar Lodewijckx is een grote naam in de Vlaamse muziekwereld. Niet alleen speelde hij zich flink in de kijker bij de laatste doortocht van Clouseau in het Sportpaleis. Daarnaast verdiende hij ook zijn sporen als muzikant bij Natalia en Tom Helsen, Sarah Bettens en Novastar. Hij werkte ook hij mee aan programma's als 'Zo is er maar één', 'Sterren op de dansvloer', 'Idool' en 'The Voice van Vlaanderen' en is hij docent aan het conservatorium van Gent.


07-02-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye wil Kim niet zien bevallen

Kanye wil Kim niet zien bevallen

http://oi46.tinypic.com/2d9cl8j.jpg

Kanye West wil zijn lief wel steunen tijdens de bevalling, maar hij is er nog niet zeker van of hij het allemaal wel wil zien. Kanye kan niet tegen bloed.


"Tijdens de bevalling wil hij Kim wel emotioneel bijstaan, maar hij vreest dat hij er niet tegen opgewassen is. Hij schaamt er zich voor, maar Kanye valt altijd flauw als hij bloed ziet. Dus vreest hij dat hij meer kwaad dan goed zal doen en enkel maar zal bijdragen tot Kims angst. Hij stelde voor dat hij op de gang van de verloskamer blijft, waarop Kim hem een watje noemde", stelt een bron in het magazine Closer.

In het geval Kanye de verloskamer niet binnen wil of stante pede van zijn sus draait, wil Kim dat haar moeder Kris Jenner en haar zussen Kourtney en Khloe haar bijstaan.

Kim was in de verloskamer tijdens de twee bevallingen van haar zus Kourtney.

05-02-2013 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

http://oi49.tinypic.com/34rdjqt.jpg

De broer van Whitney Houston hielp zijn zus voor het eerst aan de drugs en niet Bobby Brown. Dat heeft Michael Houston bekend bij Oprah Winfrey.


Michael gaf toe dat hij het was die cocaïne in de jaren '80 introduceerde bij zijn wereldberoemde zus. Hij voelt zich extreem schuldig over Whitneys dood. "Ik voel me er verantwoordelijk voor dat ik het zo ver heb laten komen." Michael zegt zich niet te hebben gerealiseerd hoe dodelijk drugs kunnen zijn toen hij ze voor het eerst kocht voor zijn zus. "Je moet begrijpen dat het toen, in de jaren '80, heel normaal was."

Whitney Houston overleed vorig jaar op 48-jarige leeftijd. Een cocktail van drugs, waaronder cocaïne, Xanax en marihuana, werd haar fataal.

05-02-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/2ce5120.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

05-02-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

http://oi45.tinypic.com/2m4ek29.jpg

Vorige week werden de namen van Koen De Bouw en Johan Leysen bekend gemaakt.  Regisseur Jan Verheyen is trots dat hij de meest verdienstelijke Vlaamse actrice van 2012, Veerle Baetens, eveneens bij zijn cast mag rekenen.


Het regende superlatieven voor de acteerprestaties van Veerle Baetens in 'The Broken Circle Breakdown' van regisseur Felix van Groeningen en ze stond vorig jaar ook op de set van de prestigieuze BBC-serie 'The White Queen' waarin ze de rol van Margaretha van Anjou  vertolkt.

Eind deze week vertrekt ze naar het Filmfestival van Berlijn waar 'The Broken Circle Breakdown' zijn internationale vuurdoop krijgt, maar daarna wordt ze verwacht op de set van 'Het Vonnis'.

In 'Het Vonnis' vertolkt Veerle Baetens de rol van meester Teugels, een jonge, ambitieuze advocate die in het oog van de storm komt te staan als haar cliënt, die de dood van twee mensen op zijn geweten heeft, omwille van een procedurefout moet worden vrijgelaten.

Jan Verheyen : "Ik trap een open deur in als ik zeg dat Veerle één van de meest getalenteerde actrices van haar generatie is. Ze is altijd gedreven en gemotiveerd en ze heeft de zeldzame gave alles wat je haar als regisseur geeft, beter en mooier te maken. Ik ben erg blij dat ze ervoor heeft gekozen deel uit te maken van het ensemble van Het Vonnis".

Ook allround  acteur Sven De Ridder (nu te zien in 'Met Man en Macht' en 'Frits & Franky', vanaf 27 maart in 'Bingo') zal de cast vervoegen.  Hij geeft gestalte aan Jan Ravoet, de woordvoerder van de minister van Justitie.

De rest van de cast zal in de loop van de week worden onthuld.

Op 11 februari starten de opnamen in Gent. Er zal gedurende 30 dagen gefilmd worden in Brussel, Mechelen en Antwerpen om uiteindelijk eind maart neer te strijken in het assisenhof van Brugge voor de cruciale processcènes.

04-02-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael en Sylvie weer samen gespot

Rafael en Sylvie weer samen gespot

http://oi46.tinypic.com/34qs21k.jpg

Rafael en Sylvie Van der Vaart zijn gisteren samen gespot tijdens een bezoek aan de voorstelling 'Ice Age Live! Ein mammutiges Abenteuer' in het Duitse Hamburg. Samen met zoontje Damian leken weer oude tijden te herleven voor het gezin.


Zou er dan toch sprake zijn van een verzoening? Sylvie werd namelijk afgelopen weekend ook gesignaleerd op de tribune bij een voetbalwedstrijd van Rafael. Daar zag zij hoe Van der Vaart met HSV verloor.

Bekijk hier de foto's van het bezoek aan de kindervoorstelling in de Duitse O2 World Arena.

04-02-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

http://oi45.tinypic.com/2vkdkdv.jpg

Adele mag dan wel al verschillende wereldhits op haar naam hebben staan en de ene muziekprijs na de andere in de wacht slepen, op het podium doet de 24-jarige Britse het nog steeds in haar broek van de schrik. Om haar podiumvrees de baas te kunnen, is ze zelfs in behandeling gegaan bij een hypnotherapeut, zo schrijft The Sun.


Vooral haar optreden op 24 februari tijdens de Academy Awards, beter gekend als de Oscars, baart haar zorgen. "Ze heeft al met het orkest geoefend, maar hoe vaak ze ook repeteert, niets volstaat om haar kalm te houden", aldus een bron uit de entourage van de 'Skyfall'-zangeres in The Sun.

"Vorig jaar was ze zo zenuwachtig voor haar optreden op de Grammy Awards dat ze er zelfs ziek van was. Dit wil ze koste wat het kost vermijden. Daarom raadde een vriendin haar een hypnotherapeut aan in LA", gaat de bron verder.

Sinds de Brit Awards in 2012 heeft Adele, die eind oktober beviel van een zoon, niet meer opgetreden. Op de uitreiking van de Oscars in Los Angeles zal de zangeres dus na twaalf maanden afwezigheid haar comeback maken. Ze is ook zelf genomineerd in de categorie 'Beste Originele Lied' met haar wereldhit Skyfall, het themanummer van de gelijknamige Bondfilm. Met dit nummer sleepte ze eerder al een Golden Globe in de wacht.

04-02-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

http://oi49.tinypic.com/157klqp.jpg

Groots aangekondigd met commercials van Pepsi was het optreden van Beyoncé tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Het publiek kon rekenen op een muzikaal spektakel, met een tijdelijke hereniging als verrassing. Destiny's Child trad immers op als vanouds.


"Super Dome, one two three four", gaf Be aan voordat de show losbarstte. Vervolgens volgde een vertolking van 'So Crazy Right Now', zij het zonder Jay Z. Daarna volgden camerabeelden van bovenaf, rode felle lichten en een gitaar. Met een kus naar de camera sloot Beyoncé dat nummer af.

Een leger aan danseressen met sexy danspasjes, begeleid door een saxofoon hitsten de bezoekers van de finale van het American Football-seizoen op. Het nummer 'End of Time' kreeg constant applaus, maar 'Baby Boy' maakte het spektakel compleet. Beyoncé vermenigvuldigde zichzelf door middel van 3D-projecties op grote schermen.

De grootste verrassing was het optreden dat volgde. Kelly Rowland en Michelle Williams verschenen plotseling op het podium en Destiny's Child was weer even samen. Het trio, gehuld in zwarte leren pakjes, zong 'Independent Women' en bracht de bekende filmquote 'Good Morning Charlie'. Het publiek werd ook getrakteerd op 'Single Ladies'. "Iedereen, ik wil jullie energie voelen. Richt je handen op mij", vervolgde Beyoncé met het nummer 'Halo'. Met een "dank jullie wel, God zegen jullie" vertrok de zangeres weer.

04-02-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

http://oi45.tinypic.com/2m4ojfq.jpg

Zangeres Beyoncé komt op 14 mei naar het Sportpaleis in Antwerpen in het kader van een nieuwe wereldtournee die ze gisteren aankondigde. De tour zal de naam 'The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ' dragen.


Het is van 2009 geleden dat Beyoncé nog op een Belgisch podium te bewonderen was. Ook toen stond ze in mei in het Antwerpse Sportpaleis. De zangeres werkt momenteel aan haar vijfde album, dat wellicht in april zal uitkomen.

De ticketverkoop start nu vrijdag om 11 uur.

04-02-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

http://oi45.tinypic.com/2hmzytz.jpg

Tijdens zijn optreden zaterdagavond heeft Justin Timberlake zijn ex Britney Spears een 'bitch' genoemd. Timberlake en Spears ontmoetten elkaar in The Micky Mouse Club en waren drie jaar een koppel, tot zij hem in 2002 bedroog met haar choreograaf Wade Robson.


De avond voor de Super Bowl gaf Timberlake een benefietconcert ten voordele van kinderziekenhuizen. Voor hij 'Cry Me A River' inzette, dat hij over Britney schreef, zei hij: "Soms denk je dat je de ware hebt gevonden. Maar op een dag ontdek je dat ze een bitch is". Dat meldt HollywoodLife.com.

Later kreeg Justin op het podium gezelschap van Jay-Z. Het was Justins eerste volwaardige concert sinds vijf jaar. In het podium zaten onder meer Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell, Sofia Vergara, Hayden Panettiere en David Arquette.

04-02-2013 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

http://oi45.tinypic.com/24v4bqa.jpg

Het valt niet mee om de assistente van Lady Gaga te zijn. Jennifer O'Neill, de voormalig assistente van de popster, claimt dat zij gedwongen in bed moest slapen bij Gaga. Volgens Jennifer houdt Gaga er niet van om alleen te slapen. O'Neill zou dan ook geen keus hebben gehad en gedwongen zijn om bij haar baas in bed te kruipen.


"In tegenstelling tot andere werknemers, kreeg ik geen eigen kamer. Er werd mij gewoon niet gevraagd of ik een hotelkamer voor mezelf wilde. Ik had helemaal geen privacy", onthult Jennifer in The Sun.

O'Neill klaagde in 2011 Lady Gaga aan. Jennifer zegt dat ze nog ruim 260.000 euro van de diva tegoed heeft. Ze is namelijk nooit uitbetaald voor 7.100 uur overwerk.

04-02-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone verbergt littekens met tatoeages

Stallone verbergt littekens met tatoeages

http://oi49.tinypic.com/2cqk37o.jpg

Sylvester Stallone zit in zijn laatste film onder de tatoeages. De lichaamsversieringen zijn er echter niet op geschminkt, onthult de acteur in een interview met ShortList. "Ze zijn helaas echt", aldus Stallone.


"Ik heb allerlei wonden op mijn borst. Tijdens 'Rocky II' scheurde ik een ader en had ik 60 hechtingen nodig. Als je 'Rocky Balboa' hebt gezien, weet je hoe erg het eruit zag. Het werd steeds erger en mensen vroegen of ik last had van spataders. Dus op een gegeven moment heb ik er een tatoeage van mijn vrouw overheen laten zetten. De tatoeage groeide uit tot een schedel en voor ik het wist leek het op een muurschildering".

Ook de rest van Sly's lichaam zit onder de oorlogswonden. "Deze is vers, 70 hechtinge", zegt de acteur terwijl hij zijn gehavende kuit laat zien.

"Dit is een aandenken aan de film 'The Tomb' met Schwarzenegger. Ik ben geopereerd aan beide schouders, aan mijn nek, twee keer aan mijn rug, aan mijn achillespees en nu dit. De spier in mijn kuit is gescheurd. Het is de ergste wonde tot nu toe. Ik voel me net een oude atleet. Elke keer dat je iets aanraakt, breekt het".

04-02-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin en Selena weer samen

Justin en Selena weer samen

http://oi48.tinypic.com/orkpd0.jpg

Vorige maand dumpte Selena Gomez (20) de 18-jarige Justin Bieber omdat die naar verluidt te veeleisend en amper te vertrouwen was. Maar vrijdag bracht Selena de nacht door in het huis van Bieber in Los Angeles, zaterdagochtend bracht zijn lijfwacht haar terug naar huis.


Hoewel haar vrienden er op aandringen dat ze hem uit haar hoofd moet zetten, heeft Selena het moeilijk haar band met Justin na twee jaar definitief door te knippen.

Drama
Een insider in USMagazine: "Het houdt maar niet op. We zien wel. Drama gegarandeerd met die twee".

Eerder bleek dat Justin er alles aan wil doen om Selena terug te winnen en bekende hij dat de breuk hem zwaar valt. Selena van haar kant maakte zich sterk dat ze na de breuk eindelijk weer van haar leven zou genieten. Ze kwam er uiteindelijk achter dat Justin te onvolwassen was voor haar.

"Justin vraagt veel aandacht en hij kan zich als een grote baby gedragen tegenover Selena. Het valt hem moeilijk om echte vrienden te maken want hij is dol op de tijdelijke aandacht van volslagen vreemden. Hij zag niet hoe kwetsend dat was voor Selena. Zij vond dat hij hun relatie niet respecteerde. Ze betrapte hem telkens weer met andere meisjes, en dat zat haar niet lekker. Ze werd op de duur superjaloers", aldus nog een bron.

Selena en Justin waren van plan nieuwjaar te vieren in Mexico, maar op 30 december kwam het tot een klinkende ruzie toen zij op zijn telefoon pikante sms'jes van andere meiden las.

04-02-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs kontje van Eva Longoria steunt Obama

Zelfs kontje van Eva Longoria steunt Obama

http://oi45.tinypic.com/ungk2.jpg

Barack Obama mag op beide oren slapen: Eva Longoria zal altijd achter hem blijven staan. De actrice zette die boodschap nog eens kracht bij door met deze trainingsbroek uit te pakken. De brunette had er net een afspraakje met Eduardo Cruz opzitten, haar tien jaar jongere toyboy met wie alles blijkbaar weer koek en ei is.


In maart leek haar knipperlichtrelatie met de broer van Penelope Cruz nochtans definitief uit te doven. Er volgde zelfs een korte flirt met American Football-speler Marc Sanchez. Drie jaar geleden scheidde ze van basketspeler Tony Parker omdat die haar bedrogen had.

Weg met die nare periode nu: vanaf 5 februari lacht Longoria de mensheid toe vanop de cover van 'Cosmopolitan for Latinas'. "Ik ben opgegroeid met drie zussen en hou van drukte in het huis. Momenteel leef ik met enkele vriendinnen onder hetzelfde dak in West-Hollywood", verklaart ze daarin.

Ook de politiek kwam even aan bod. "Latina's vormen de toekomst van deze economie, ik wil rechtstreeks investeren in hun geluk. Ik heb ook onze grondwet bestudeerd, niet alleen voor mezelf maar ook om als democrate de rechtspraak te begrijpen. Het is belangrijk dat mensen die politiek actief zijn rekening houden met beide kanten. Als er iets is waar ik niet tegen kan, is het onwetendheid."

02-02-2013 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

http://oi47.tinypic.com/2461law.jpg

Acteur Jackie Chan heeft een politieke topfunctie gekregen in China. Dat melden media in Hongkong. Hij wordt lid van een speciaal instituut dat de Chinese overheid adviseert.

De benoeming van de 58-jarige acteur en filmmaker is geen verrassing volgens Chinakenners. Jackie staat op een goed blaadje bij de Chinese overheid, en dat zet in Hongkong nogal wat kwaad bloed. Zo heeft hij onlangs gezegd dat Hongkong eens met goede regels moet komen voor demonstraties. Hij zei dat nadat er veel protesten waren geweest over de bemoeizucht van China. Hongkong hoort officieel bij dat land, maar heeft wel een eigen wetgeving. Daardoor is de pers er veel vrijer.

De Chinezen zelf nemen de benoeming van Jackie niet heel serieus. Op internet vragen ze zich af of het wel nodig is dat beroemdheden uit de showbizz zulke baantjes krijgen. Een andere beroemde Kungfu-ster heeft ook een belangrijke politieke functie gekregen, maar schittert tijdens bijeenkomsten door afwezigheid. Bij Jackie dreigt hetzelfde te gebeuren. Hij toert nu door China om reclame te maken voor zijn nieuwe film 'JTTW' en heeft al aangekondigd enkele vergaderingen te moeten missen.

02-02-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

http://oi46.tinypic.com/1ovtyb.jpg

Zo, nu weet Rupert Sanders ook weer wat hij mist. De regisseur die een slippertje beging met Kristen Stewart moet lijdzaam toezien hoe zijn ex-vrouw naakt poseert voor Love Magazine.

Liberty Ross diende vorige week de echtscheidingspapieren in. Het hoederecht over dochter Skyla (8) en zoon Tennyson (8) wil het Britse model delen, maar ze eist wel alimentatie.

"Radeloos"
Toen de feiten in juli uitkwamen, betuigde Sanders zijn spijt. "Ik ben radeloos door de pijn die ik mijn familie bezorg. Mijn prachtige vrouw en hemelse kinderen zijn alles wat ik heb in deze wereld. Ik hou van hen met heel mijn hart. Hopelijk kunnen we er ons samen doorheen slaan."

Zelfs therapie kon echter geen soelaas meer bieden. "Liberty ging nog voor een verzoening, maar dat bleek onmogelijk", aldus een vriend. "Het wantrouwen was te groot. Het was haar beslissing om uiteindelijk te scheiden."

"Allemaal op reis"
Eind vorig jaar gaf Ross voor het eerst commentaar over de pijnlijke affaire. "Ik geloof dat we allemaal op reis zijn, en op sommige momenten in ons leven krijgen we een les. Als het echt slecht gaat, moet je in staat zijn om het positieve te zien en eruit te leren."

Hoewel Stewart eveneens door het stof ging, liep ook haar relatie met Robert Pattinson op de klippen. Er volgde nog een verzoening, maar daar zou intussen niet veel van overschieten.

02-02-2013 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

http://oi47.tinypic.com/o8857k.jpg

Crystal Harris verkoopt de jurk en de schoenen die ze tijdens haar huwelijk droeg voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar een stichting die strijdt tegen leukemie en lymfkliergezwellen.

"Crystal en Hugh Hefner zijn op oudejaarsavond in het huwelijksbootje gestapt in de Playboy Mansion", staat er in de advertentie te lezen. "De jurk in zachtroze zeemeerminstijl is een ontwerp van Romona Keveza, de schoenen werden ontworpen door Aruna Seth. Crystal doet dit ter nagedachtenis van haar goede vriendin Mary O'Connor, die vorig weekend gestorven is. Ze stond meer dan veertig jaar lang als assistente aan de zijde van de Playboy-baas en lag ook aan de basis van de verzoening tussen Hugh en Crystal."

Gemikt wordt op een bedrag van 7.500 dollar (5.400 euro; nvdr), maar voorlopig staat er slechts 730 euro op de teller. De veiling loopt nog wel tot 11 februari. "Het is Mary O'Connor die ons weer samen gebracht heeft", bevestigt de 86-jarige knar zelf. "Crystal voelde zich ellendig nadat ze ons eerste huwelijk afgezegd heeft, Mary wist haar te overtuigen om weer contact met me op te nemen."

02-02-2013 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

http://oi46.tinypic.com/swyg6o.jpg

Het wereldkampioenschap veldrijden voor eliterenners zal morgenavond worden uitgezonden op Eén. De andere WK-wedstrijden zullen op Canvas te zien zijn. De VRT houdt daarmee vast aan de beslissing om de elitewedstrijd uit te zenden op het eerste net.


De eliterenners moesten het WK veldrijden, dat dit jaar plaatsvindt in het Amerikaanse Louisville (Kentucky), normaal gezien zondagavond (Belgische tijd) afwerken. Maar omdat er dan overstromingsgevaar dreigt voor de rivier Ohio, die vlak naast het parcours loopt, werd vandaag beslist om het kampioenschap een dag vroeger te laten plaatsvinden. Alle WK-wedstrijden zullen dus morgen georganiseerd worden.

De openbare omroep heeft nu beslist om morgen vanaf 15.30 uur de wedstrijden van de junioren, vrouwen en beloften live op Canvas uit te zenden. De wedstrijd van de eliterenners wordt evenwel op Eén uitgezonden. De uitzending loopt daar van 20.10 tot 21.50 uur, waardoor 'Dieren in nesten', 'De klas van Frieda' en 'Tot aan de maan en terug' moeten wijken. Die laatste twee programma's zullen wel zondag worden uitgezonden.

Daarmee handhaaft de VRT dus het eerder genomen beslissing om de WK-wedstrijd van Nys, Pauwels, Albert en de rest op Eén uit te zenden. Vlaams minister van Media Ingrid Lieten had twee weken geleden nochtans aangegeven niet gelukkig te zijn met de beslissing. "De gemaakte afspraken in de beheersovereenkomst worden gerespecteerd", klonk het daarop in een reactie van de VRT. Volgens de openbare omroep komt er binnenkort een gesprek met de minister over de uitwijkfunctie van OP12, het derde VRT-net. Een concrete datum kon niet worden gegeven.

02-02-2013 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

http://oi45.tinypic.com/2m3ir04.jpg

Miley Cyrus heeft er weer een nieuwe tattoo bij. De actrice ging deze week langs bij de beroemde tatoeëerder Kat von D.


"Vond het heel leuk om @MileyCyrus te tatoeëren! Simpele symbolen voor vriendschap leiden tot prachtige tattoos", twitterde Kat. Miley liet vlak boven haar rechterelleboog twee pijltjes tatoeëren die elkaar kruisen. Cyrus heeft inmiddels een flinke collectie tattoos.

Zo heeft ze onder meer de woorden 'Just Breathe' onder haar borst staan, een anker op haar pols, een schedel op haar enkel, het woord 'Love' in haar oor en enkele kleine symbolen op haar vingers.

02-02-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

http://oi47.tinypic.com/s2b8r8.jpg

Kirsten Stewart heeft Robert Pattinson een lange liefdesbrief geschreven. Robert zit in Australië voor zijn nieuwe film en laat maar niets van zich horen. HollywoodLife.com schrijft dat de actrice nu maar zelf contact heeft gezocht.


Robert en Kirsten hadden afgesproken dat ze geen contact zouden hebben met elkaar zolang Robert Down Under is, maar daar kan Kirsten niet zo goed tegen. Ze mist Robert vreselijk en heeft hem een emotionele brief geschreven. Ondanks haar slippertje zegt ze nog steeds van Robert te houden. Kirsten had een tijdje geleden een affaire met regisseur Rupert Sanders. Het lijkt erop dat Robert haar dat nog niet heeft vergeven.

02-02-2013 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Penelope Cruz (38) is zwanger van tweede kind"

"Penelope Cruz (38) is zwanger van tweede kind"

http://oi47.tinypic.com/2zqc17a.jpg

De Spaanse actrice Penelope Cruz en haar echtgenoot Javier Bardem, bekend uit de laatste Bond-film 'Skyfall', zouden een tweede kindje verwachten, dat meldt de Amerikaanse krant New York Post.


Het koppel heeft sinds 2007 een relatie, in juli 2010 zijn ze getrouwd. Hun eerste kindje, Leonardo, is nu twee jaar oud. De 38-jarige actrice vertelde onlangs hoe het moederschap haar leven veranderd heeft. "Vanaf de eerste seconde voel je zoveel liefde en het verandert je helemaal. Moeder Natuur is wijs en geeft je 9 maanden om je voor te bereiden. Vanaf het moment dat je het gezicht van je kind zit, ben je voorgoed een ander mens."  

Ook wil Penelope per se haar kinderen afschermen van het publiek. "Ik wil dat mijn kinderen zo anoniem mogelijk opgroeien. Het feit dat hun moeder en vader deze carrière hebben gekozen, geeft niemand het recht om hun privacy niet te respecteren."

Enkele weken geleden kondigde haar zus Monica Cruz ook aan zwanger te zijn. De twee zusjes zullen dus ervaringen kunnen uitwisselen over hun aanstaande moederschap. Het duo werkt regelmatig samen, zo creëerden Penelope en Monica onlangs nog aan een lingeriecollectie voor Agent Provocateur.

02-02-2013 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog foto's van Justin Bieber met joint opgedoken

Nog foto's van Justin Bieber met joint opgedoken

http://oi50.tinypic.com/2vv9p1l.jpg

Tieneridool Justin Bieber bevindt in een nieuwe mediastorm door druggebruik. Er zouden nog meer foto's van de zanger met een joint uitgelekt zijn, dat beweert entertainmentsite TMZ.com.


Op de nieuwe beelden is te zien hoe de 18-jarige zanger en zijn vriend Lil Za samen een joint roken aan zijn huis in Los Angeles. Deze bevriende rapper is de man die gisteren werd tegengehouden en aangehouden op de openbare weg omdat hij met de Ferrari van Bieber zonder rijbewijs. De foto's zouden donderdag genomen zijn.

Het is niet de eerste keer dat Bieber met cannabis werd gefotografeerd. Vorige maand werd hij samen met rapper Lil Twist betrapt toen ze een joint rookten in een hotel in Newport Beach. Bieber leende toen ook zijn Ferrari uit, waarbij een fotograaf werd aangereden door een andere paparazzo die foto's van Lil Twist nam toen hij met de auto van het tieneridool aan de kant werd gezet wegens een snelheidsovertreding. Het slachtoffer is intussen overleden. TMZ.com belde naar de entourage van Bieber voor commentaar, maar zijn mensen wilden geen reactie geven.

02-02-2013 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!