Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsd047e140.jpg

Slecht nieuws voor de Spaanse prinses Cristina. Vandaag is bij de rechter een belastende verklaring afgelegd over haar op het fraudeproces tegen haar echtgenoot Iñaki Urdangarin.


Medeverdachte Diego Torres zei tegen de rechter dat de prinses als lid van de directie weet had van alle besluiten die de stichting nam waarmee zou zijn gesjoemeld. Urdangarin zou als directeur van die liefdadigheidsstichting samen met zijn zakenpartner Torres miljoenen euro's hebben verduisterd. Hij leidde de stichting, het Instituut Nóos, vanaf de oprichting in 2004 tot 2007.

De betrokkenheid van Cristina en haar echtgenoot diende om "de schijn op te houden'', zei Torres. De frauderende stichting zou onder meer hebben vergaderd in een paleis van koning Juan Carlos. De vorst zelf had volgens Torres geen weet van het bedrog.

De echtgenoot van de prinses wordt binnenkort opnieuw door de rechter verhoord. Urdangarin wees eerder Torres aan als kwade genius achter het gesjoemel.

17-02-2013 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zps8c990a5d.jpg

Carnaval vieren was niet het enige agendapunt van Kanye West en Will Smith in Rio de Janeiro vorig weekend. De twee werden er geïnspireerd door de Latin muziek in Brazilië en hebben in een lokale opnamestudio aan een nieuw nummer gewerkt.

"Kanye wilde graag meer leren over de funk in Rio", aldus de eigenaar van de studio tegen de Britse tabloid The Sun. "Will en hij kwamen naar de studio om het geluid van de funk beter te leren kennen. Ze hebben bedacht dat we allemaal samen kunnen werken om dit nieuwe project te lanceren."

De Amerikanen zijn van plan het lied af te maken in de Verenigde Staten. Samen met Kanyes vriendin Kim Kardashian werden ze vorige week gefotografeerd bij het carnaval en toeristische attracties in de Braziliaanse stad.

17-02-2013 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zps3dac549a.jpg

Sarah Michelle Gellar maakt haar terugkeer naar televisie in een nieuwe comedyserie. Niemand minder dan Robin Williams gaat haar vader spelen in de sitcom, die 'Crazy Ones' gaat heten.

De serie gaat over een vader en dochter die samen een reclamebureau runnen. Williams speelt Simon Roberts en Gellar Sydney Roberts, de creatief directeur van het reclamebureau.

Gellar speelde eerder in de spannende serie 'Ringer'. Eind jaren 90 werd zij wereldberoemd als 'Buffy the Vampire Slayer'.

17-02-2013 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps16cc4ade.jpg

De Belgische regisseur Tom Van Avermaet heeft een contract getekend bij Creative Artists Agency (CAA), een van de meest befaamde talentagentschappen van Hollywood. Dat laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) weten. Van Avermaet is met 'Dood van een Schaduw', met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts, genomineerd voor de Oscar voor beste kortfilm.


Door de Oscarnominatie werkte de jonge regisseur zich in de aandacht bij verschillende agentschappen. Ook Schoenaerts zit onder dak bij CAA. Voorts zitten Colin Firth, Nicole Kidman, Daniel Craig, Madonna, Tom Cruise en Steven Spielberg bij het clientèle van het agentschap.

'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen, en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen.

De uitreiking van de Oscars vindt volgende zondag, 24 februari, plaats in het Dolby Theatre in Hollywood.

17-02-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsdb5a9296.jpg

Sacha Baron Cohen is de best betaalde Brit in Hollywood. De komediant heeft acteur Robert Pattinson het afgelopen jaar ingehaald wat verdiensten betreft, meldt de Britse tabloid The Sun.

Cohen, bekend van filmtypetjes als Borat, verdiende in 2012 lekker met zijn rollen in 'Les Misérables' en animatiefilm 'Madagascar 3', naast zijn eigen succesvolle bioscoopfilm 'The Dictator'. In totaal haalde hij ruim 23 miljoen euro binnen, wat meer is dan Amerikaanse acteurs als Tom Hanks en Brad Pitt het afgelopen jaar verdienden.

De best verdienende acteur in 2012 was Tom Cruise, die met rollen in 'Jack Reacher' en 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' zijn bankrekening heeft aangedikt met ruim 55 miljoen euro.

17-02-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

"Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zps51d28620.jpg

De jongste badpakkenspecial van Sports Illustrated veroorzaakt nogal wat ophef, maar niet omdat de bikinimodellen te oogverblindend zouden zijn - of net niet. Nee, de uitgave is ronduit racistisch en bevestigt slechte stereotypes, vinden critici.


De beroemde special werd dit jaar gefotografeerd op zeven continenten, met modellen die in bikini poseren in landen over heel de wereld. Heel erg multiculti zou je denken, maar het probleem ligt bij de mensen die nog op de foto's staan. In plaats van enkel te poseren voor exotische vergezichten, staan de modellen soms ook naast mensen die de verschillende landen moeten vertegenwoordigen. Dat zijn bijvoorbeeld matadors in Spanje, maar niet alle foto's worden even onschuldig geacht. Sommige afbeeldingen reduceren de mensen erop immers tot 'exotische rekwisieten', stelt de Afrikaans-Amerikaanse schrijfster Dodai Stewart op Jezebel.com.

Zij neemt vooral aanstoot aan twee foto's van China en Namibië. Op de eerste zit het blanke blonde model Anne V. op een vlot dat wordt bestuurd door een oudere Chinese man, en op de tweede loopt model Emily DiDonato met een speer door de woestijn met een halfnaakte man in traditionele tribale kledij.

Kolonialisme
"De foto in China betonneert stereotypes, zet een onevenwicht in de machtsdynamiek voort en doet denken aan eeuwen van kolonialisme (en onvrije contractarbeid). Hij is een goed voorbeeld van hoe de blankheid centraal staat en 'exotische' mensen als moderekwisieten worden gebruikt," stelt Stewart. De schrijfter hekelt ook de keuze om China voor te stellen als 'niet-westers' en 'achtergesteld', en ze staat met die opmerking niet alleen. Ook op Shanghaiist.com vindt men dat de foto's China associëren met armoede en 'etnische kledij', terwijl het land de tweede grootste economie ter wereld is waar de meerderheid van de inwoners in steden leeft in plaats van op het platteland.

De kritiek op de foto in Namibië gaat nog verder, en sluit volgens Stewart aan bij de voormalige Westerse obessie en fetish voor zogenaamde wilden. "Bij een bezoek aan zeven continenten, is dit het beeld dat Sports Illustrated gebruikt om het continent Afrika voor te stellen," luidt het.

Prof
Professor David Leonard van het Departement van Kritische Cultuur, Gender en Rassenstudies aan de Washington State University zegt aan Yahoo! Shine dat hij begrijpt waarom sommigen de foto's aanstootgevend kunnen vinden. "De foto's beelden mensen met een kleurtje af als exotische achtergronden," zegt Leonard.

"Buiten hun functie als rekwisiet, als achtergrond om hun derdewereldavontuur te illustreren, worden gekleurde mensen ingebeeld als bedienden, als de loyale helpers, als bestaand voor blank westers plezier, amusement en vermaak." Het feit dat model Kate Upton op Antarctica werd gefotografeerd met pinguïns op de achtergrond, lijkt ook niet te spelen in het voordeel van Sports Illustrated. "Zwarte man, Chinese man, pinguïns," besluit Stewart.

17-02-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

http://oi45.tinypic.com/qywj7o.jpg

Het Nieuws van vtm, dat opnieuw 'vtm Nieuws' zal heten, verandert vanaf maandag van decor en ook op inhoudelijk vlak zullen de uitzendingen er anders uitzien. Dat meldt de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa). Bovendien kunnen mensen het nieuws volgen via een nieuwe app en kunnen ze de nieuwsuitzendingen integraal bekijken op de website.


De nieuwsredactie van vtm zal vanaf maandag meer inzetten op buitenlandberichtgeving en populaire cultuur. Vtm zal ook meer politiek nieuws brengen, "ook op de momenten dat het niet brandt in de Wetstraat. En elke zondag nodigen we om 13.00 uur een politieke gast uit voor een interview van een tiental minuten", aldus algemeen hoofdredacteur Kris Hoflack.

Bovendien zullen sportankers Tom Coninx en Maarten Breckx om beurten mee aan tafel zitten tijdens de nieuwsuitzending. "Kijkers kunnen er dus zeker van zijn dat ze elke dag het belangrijkste sportnieuws gezien hebben", zegt Hoflack. Ook de weervrouw- en mannen zullen tijdens de uitzending live een blik werpen op de weerkaart van de volgende dag.

Vanaf maandag zullen de ankers op vaste uren de nieuwsuitzending te presenteren, luidt het nog. Stef Wauters presenteert tijdens de week het Nieuws van 19.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag neemt Danny Verstraeten het zevenuurjournaal voor zijn rekening. Het Nieuws van 13.00 uur en de nieuwsflash omstreeks 18.00 uur worden afwisselend gepresenteerd door Birgit Van Mol en Cathérine Moerkerke.

Ten slotte is er "een nieuw logo, een andere presentatiestijl en een ander decor om het inhoudelijk verhaal ook in de vorm door te trekken".


17-02-2013 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

http://oi47.tinypic.com/59ymf4.jpg

De Gouden Beer voor beste film is in Berlijn toegekend aan de Roemeense film 'Child's Pose' van regisseur Calin Peter Netzer. Het verhaal gaat over een moeilijke verhouding tussen moeder en zoon in een corrupte samenleving.


Het is voor het eerst dat de Gouden Beer naar Roemenië gaat. De jury van het 63ste filmfestival in Berlijn stond onder leiding van de Chinese regisseur Wong Kar Wai.

De Zilveren Beren voor beste acteur en beste actrice gingen respectievelijk naar de Bosnische zigeuner Nazif Mujic en de Chileense Paulina García. Het filmfestival van de Duitse hoofdstad eerde de Amerikaan David Gordon Green als beste regisseur. Green is onderscheiden voor 'Prince Avalanche', een film over twee wegwerkers die de zomer doorbrengen in een door bosbranden geteisterde streek.

Mujic is onderscheiden voor zijn rol in Een episode in het leven van een metaalrecycler van Danis Tanovic. Mujic en zijn vrouw en kinderen spelen in de film een echte episode uit hun harde levens na. García speelt in de tragikomische film 'Gloria' van Sebastián Lelio een vrouw van achterin de 50 die hoopt nog een keer de grote liefde te beleven.

Ook 'The Broken Circle Breakdown' heeft zijn internationale première niet gemist. Nadat de prent gisteren al het Europa Cinemas Label voor Beste Europese Film in de wacht sleepte, kwam daar vandaag ook de Panorama-publieksprijs bij, een onderscheiding die felbegeerd is door Duitse distributeurs.

17-02-2013 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant trotse papa van een zoontje

Hugh Grant trotse papa van een zoontje

http://oi45.tinypic.com/25yxg28.jpg

Vandaag liet Hugh Grant via Twitter weten dat zijn 18 maanden oude dochtertje Tabitha er een broertje heeft bijgekregen. "Helemaal in de wolken dat mijn kleine meid nu een broertje heeft. Ik ben ontzettend dol op mijn twee kindjes. Ze hebben een fantastische mama", klinkt het in zijn tweet.


Voor Hugh Grant is het ouderschap een echte droom: "Mensen zeiden tegen me dat de babyfase eigenlijk niet zo fijn is, maar ik heb niets om over te klagen. Ik ben dol op mijn dochtertje. Fantastisch gewoon. Ik voel me een beter mens".

Benieuwd of zijn euforie ook met de komst van baby nummer twee zal blijven bestaan. Op de vraag of het vaderschap zijn leven echt drastisch veranderd heeft, antwoordde hij: "Ik weet het eigenlijk niet. Ik denk niet dat het zo een gigantische impact heeft, maar ik ben in elk gelukkig om papa te zijn".

Relatiestatus
Hoe de relatie met de mama van zijn kindjes precies zit, is onbekend. Na de komst van hun eerste kind in september 2011 liet Grant weten dat de relatie met de Chinese actrice Tinglan Hong een "vluchtige affaire" is. Toch ziet hij haar als goede moeder en een lieve, grappige en slimme vrouw.

17-02-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cale maandag in Gentse Vooruit

John Cale maandag in Gentse Vooruit

Klik op de foto om Fear is a man's best friend te beluisteren





Hij gaf de The Velvet Underground de scheut avantgardisme mee waardoor hun muziek generaties eigenzinnige rockers bleef inspireren. Hij was producer van kleppers van Patti Smith en The Stoogers. Hij maakte als soloartiest klassieke rockplaten, excentrieke huzarenstukjes en opmerkelijke soundtracks. In 2000 werd hij eredoctor aan de Antwerpse universiteit. John Cale, onze favoriete Welshman, staat maandag op het podium van de Gentse Vooruit.

Eenenzeventig is Cale inmiddels, en vorige zomer stelde hij tijdens het Brussels Festival nog zijn jongste album 'Shifty Adventures in Nookie Wood' voor, waarop hij samenwerkt met de hippe Danger Mouse.

Toen putte Cale voornamelijk uit recent werk, maar wanneer hij het keyboard ruilde voor de elektrische gitaar en 'Helen of Troy' inzette, kregen de fans waarop ze zaten te wachten: een losgeslagen en grommende Cale, met een stem die bang maakt en onversneden 'Dirty Ass Rock 'n' Roll'. Publiekslievelingen én ondergesneeuwd werk, dus is het een goed idee om tegen maandag nog eens door zijn repertoire te ploegen.

Het concert maandag kadert in VOORUIT100, het eeuwfeest van het Gentse cultuurhuis. John Cale staat er voor de zevende keer op het podium van de Concertzaal. (br.hln)


16-02-2013 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams geeft ook tweede kindje speciale naam

Bryan Adams geeft ook tweede kindje speciale naam

http://oi47.tinypic.com/2gwxu7t.jpg

Bryan Adams en zijn vriendin Alicia Grimaldi hebben eerder deze week hun tweede dochtertje verwelkomd. Het meisje heet Lula Rosylea, meldt de Canadese zanger op Facebook.


Het meisje kwam ter wereld in Londen, waar het stel een huis heeft. Ze heeft haar eerste naam te danken aan het feit dat ze is geboren rond theetijd.

"Rosylea komt van 'a rosie lee', een typisch Engels rijmwoordje voor een kopje thee. Lulu komt van Gene Vincents nummer 'Be-Bop-A-Lulu' uit 1958," luidt het.

De 53-jarige Canadese rocker en Alicia kregen in april 2011 hun eerste dochtertje, Mirabella Bunny.

15-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zooey Deschanel begint tv-productiebedrijf

Zooey Deschanel begint tv-productiebedrijf

http://oi48.tinypic.com/20z1nxw.jpg

Zooey Deschanel wordt tv-producente. De 33-jarige 'New Girl'-actrice lanceerde samen met haar HelloGiggles-partner Sophia Rossi een productiebedrijf.


Het tweetal gaat de komende twee jaar tv-projecten ontwikkelen voor 20th Century Fox TV. Indien de samenwerking met Fox succesvol is, zal het het contract worden verlengd.

"We kennen Zooey al langer als een prima actrice en we kennen haar nu ook als een goede producente wegens de scenario's die ze heeft geschreven. We realiseerden ons al snel dat ze veel in haar mars heeft", verklaarde 20th Century Fox-president Gary Newman.

Hij vervolgt: "Zooey en Sophia weten wat jonge mensen willen en met name jonge vrouwen. Daar hebben we op ingespeeld." Newman doelt hiermee op de HelloGiggles-website die de twee in 2011 lanceerden. De lifestyle-site richt zich volledig op jonge vrouwen.

15-02-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' aan 20 landen verkocht

'The Broken Circle Breakdown' aan 20 landen verkocht

http://oi50.tinypic.com/bhm39k.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen kent een vlotte verkoop op het filmfestival van Berlijn. Volgens The Match Factory, dat de internationale verkoop van de film regelt, staat de teller intussen op 20 landen waaronder Frankrijk, Duitsland en Brazilië. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Eerder deze week kon de prent, met Johan Heldenbergh en Veerle Baetens in de hoofdrollen, al rekenen op een zeer warm onthaal door het festivalpubliek in Berlijn. Bekijk hieronder hoe Johan Heldenbergh, Veerle Baetens en Nils De Caster na de première in Berlijn het publiek inpakten.

Volgens het Fonds zijn ook heel wat andere internationale filmfestivals kandidaat om de film de komende maanden in hun programma op te nemen.

Intussen blijkt dat ook heel wat buitenlandse verdelers overstag zijn gegaan. "Na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn er voor 'The Broken Circle Breakdown' ondertussen deals getekend met distributeurs in onder andere Frankrijk, Australië, Brazilië, Denemarken, Finland, Hongarije, Noorwegen, Polen, Roemenië, Turkije, Zuid-Korea, Zweden en de Baltische Staten. Voor tal van andere grote territoria lopen er op dit ogenblik nog onderhandelingen met één of meerdere distributeurs", aldus het VAF.

'The Broken Circle Breakdown' gaat over de liefde tussen Elise, gespeeld door actrice Veerle Baetens, en Didier, vertolkt door Johan Heldenberg. Hun relatie komt onder druk te staan wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt. De film van Felix Van Groeningen en Carl Joos is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.

15-02-2013 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K vangt paar miljoen voor huis in Beverly Hills

Kim K vangt paar miljoen voor huis in Beverly Hills

http://oi45.tinypic.com/2z5kaz9.jpg

Na negen maanden is het Kim Kardashian gelukt om haar huis in Beverly Hills te verkopen. De zwangere realityster bevestigde aan E! dat het stulpje niet meer van haar is. Het landhuis was meerdere keren te zien in de realityserie 'Keeping Up With the Kardashians'.


Wie de woning heeft gekocht en hoeveel ervoor is betaald, is niet bekendgemaakt. In 2010 legde Kim er 3,4 miljoen dollar voor op tafel. De afgelopen tijd stond het huis voor 5 miljoen dollar te koop. Kim en haar partner Kanye West besloten allebei hun eigen optrekje in de etalage te zetten nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt.

Het stel heeft ook al een luxueus liefdesnestje op de kop getikt om hun eerste kindje in op te voeden. De ruime villa in Bel-Air kostte 11 miljoen dollar. Eind vorig jaar kondigden Kardashian en West aan een baby te verwachten. De realityster zal in juli bevallen.

15-02-2013 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina lanceren eigen biologische wijn

Brad en Angelina lanceren eigen biologische wijn

http://oi48.tinypic.com/312webc.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie brengen volgende maand hun eerste eigen wijn op de markt. De rosé van hun Franse landgoed Chateau Miraval heette eerder Pink Floyd, maar wordt vanaf maart verkocht onder de naam Miraval. Ook zullen de namen van het Hollywoodkoppel op de fles staan, meldt persbureau Bloomberg.


Pitt en Jolie maken de wijn samen met de familie Perrin, die ze vorig jaar leerden kennen. Eén van de redenen dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, is dat zowel de acteurs als de Franse wijnmakers een groot voorstander zijn van biologische landbouw.

Brad en Angelina waren volgens wijnmaker Marc Perrin aanwezig bij delen van het productieproces en hebben ook geholpen bij het ontwerp van de wijnfles en het etiket. Op het ronde, zwarte etiket staat zowel de merknaam Miraval als de namen 'Jolie-Pitt and Perrin'.

De winst wordt volgens Bloomberg eerlijk verdeeld tussen de wijnmakers en Pitt en Jolie, die sinds 2008 eigenaar zijn van Chateau Miraval. Het blijft niet bij de rosé: voor de nazomer staat er ook een witte Miraval gepland en voor volgend jaar een rode. Eerder werd al bekend dat Brad Pitt een speciale interesse heeft in wijn en vorig jaar ook een wijncursus heeft gevolgd.

15-02-2013 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

http://oi48.tinypic.com/1hqyyo.jpg

De zaak die Tom Cruise tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style heeft aangespannen lijkt de acteur meer te gaan kosten dan hem waarschijnlijk lief is. Tom wil een schadevergoeding van 50 miljoen dollar vanwege een verhaal dat hij zijn dochter Suri in de steek zou hebben gelaten, maar nu eist de advocaat van de tegenpartij allerlei gevoelige informatie van hem op. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Onder de Amerikaanse wetgeving is de War of the Worlds-acteur verplicht de gevraagde informatie te verstrekken. Hij moet onder meer aangeven hoeveel contact hij met zijn dochter had nadat zijn huwelijk met Katie Holmes op de klippen liep. De advocaat van Life & style gaat echter verder. Zo heeft hij vragen gesteld over Toms Scientology-lidmaatschap en de mentale gezondheid van de zesjarige Suri.

De kans bestaat dat Tom niet het achterste van zijn tong hoeft te laten zien. Regelmatig worden dit soort zaken buiten de rechtszaal geschikt.

15-02-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Martin (67) voor het eerst vader geworden

Steve Martin (67) voor het eerst vader geworden

http://oi48.tinypic.com/30wbib7.jpg

Steve Martin is op zijn 67ste voor het eerst vader geworden. De acteur, bekend van onder meer 'The Pink Panther'-films en meer recent van 'It's Complicated', kreeg in december een zoon met zijn 41-jarige vrouw Anne Stringfield. Dat schrijft de New York Post.


De nieuwbakken ouders zijn in de buurt van hun huis in Los Angeles gespot met hun baby. "Ze hebben de komst van hun kindje geheim gehouden, maar niemand weet hoe", aldus een anonieme bron. "Steve is erg op zichzelf. Hij en zijn vrouw zijn dolblij. Ze hebben er veel voor moeten doen om een kind te krijgen."

Steve en Anne trouwden in 2007 in het bijzijn acteurs zoals Tom Hanks en Diane Keaton. Aan de gasten was vooraf verteld dat het koppel een feestje gaf, maar uiteindelijk bleek het om een huwelijksfeest te gaan. Een woordvoerder van de acteur wilde niet reageren op het babynieuws.

14-02-2013 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen niet toegelaten: Chanelreclame met Keira Knightley

Kinderen niet toegelaten: Chanelreclame met Keira Knightley

http://oi48.tinypic.com/2lk8ivr.jpg

Na klachten van bezorgde Britse ouders besloot de reclamewaakhond in het Verenigd Koninkrijk de nieuwe reclamespot voor Chanels parfum Coco Mademoiselle te verbannen voor kinderen. Actrice Keira Knightley zou een te verleidelijke en seksueel suggestieve rol spelen in het filmpje.


Toen het filmpje verscheen in een reclameblok tussen twee delen van Ice Age 2 protesteerden enkele ouders. Ze vonden de inhoud veel te suggestief en absoluut niet geschikt voor kinderen.

Chanel weert zich echter tegen de ban omdat het zichtbare "bloot" speels en sensueel is en absoluut niet overdreven seksueel. "Coco Chanel was een sterke, onafhankelijke vrouw en deze reclame verbeeldt alleen maar haar geest", klinkt het.

Verbannen
Toch koos de reclamewaakhond (ASA) de kant van de klagende ouders. "We zagen dat de fotograaf rechtstreeks betrokken was bij het openritsen van kledingstukken (lees: lederen laarzen) van de actrice en dat er gesuggereerd wordt dat ze naakt in bed ligt. Daarom hebben we besloten dat de reclame niet geschikt is voor jonge kinderen", aldus een woordvoerder van de Advertising Standards Authority.

14-02-2013 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kim K. bouwt extra vleugel voor nanny's

Zwangere Kim K. bouwt extra vleugel voor nanny's

http://oi49.tinypic.com/1zp5d1k.jpg

Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West zijn van plan om speciaal voor de nanny's een aparte vleugel aan hun huis in Bel Air te laten bouwen. Het stel wil drie mensen aannemen om op hun baby te passen en ook hen zal het aan niets ontbreken.


Een bron meldt aan het persagentschap BANG dat iedere kinderverzorgster een auto en een nieuwe gsm krijgt. Daarnaast wacht de nieuwe werknemers een jaarsalaris van 260.000 dollar (ruim 192.000 euro). Bij de bouw van de nieuwe vleugel houdt het celebritykoppel zich ook niet in. De bron vertelt dat er drie slaapkamers, drie badkamers, een tweede kinderkamer, een keuken en een jacuzzi worden bijgebouwd aan de villa.

Kandidaten
De tortelduifjes zorgen er wel voor dat het 'nannygedeelte' is afgesloten van de rest van het huis. "Kim en Kanye vinden het belangrijk om hun eigen plek te hebben, zodat ze als gezin tijd alleen hebben." Wie er op de baby gaat passen, is nog niet bekend. Kim en Kanye gaan nog in gesprek met kandidaten. Niet iedereen kan zomaar solliciteren. "Het stel zorgt ervoor dat ze iemand aannemen die niet onder de indruk is van hun sterrenstatus en daarom zoeken ze naar iemand die al eerder met beroemdheden heeft gewerkt."

Moeilijke scheiding
Intussen is Kim officieel nog steeds getrouwd met Kris Humphries en de scheiding verloopt alles behalve soepeltjes. De advocaat van Kim is woest en klaagt dat de raadsman van Humphries in de rechtszaal heeft gelogen, zo blijkt uit documenten die in handen zijn van entertainmentsite TMZ. De advocaat van Kris zou tegen die van Kim hebben gezegd dat de basketballer de televisiecarrière van zijn ex verwoest als hij zijn zin niet krijgt, maar de raadsman ontkende dit tegenover de rechter.

14-02-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen wou helft van LiLo's rodeloperjurk betalen

Charlie Sheen wou helft van LiLo's rodeloperjurk betalen

http://oi50.tinypic.com/drea1l.jpg

Charlie Sheen wil er duidelijk alles aan doen om Lindsay Lohans leven én carrière terug op het rechte pad te krijgen. Nadat hij haar eerder al 100.000 dollar gaf om haar belastingschuld af te lossen, stelde hij nu ook voor om de helft van haar rodeloperjurk voor het amfAR Gala te betalen.


Naar verluidt zou Charlie vorige woensdag gebeld hebben naar celebritystylist Philip Bloch. Slechts enkele uren voor het amfAR Gala begon, vroeg hij hem om Lindsay te kleden voor het evenement. Hij zou ook aangeboden hebben om "de kosten te delen" met de actrice.

"In een business zoals deze zie je nooit een celeb betalen voor een andere celeb", aldus Bloch aan Us Weekly. Hij benadrukte dat het Sheen zelf was die belde, niet zijn assistent. "Hij was zeer vastberaden."

Lindsay profiteerde alleszins van de hulp van Bloch. In een met zilveren kralen bezette naaktkleurige jurk van Theia, maakte ze indruk op het amfAR Gala.

14-02-2013 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!