NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock straalt in nieuwe outfits

Véronique De Kock straalt in nieuwe outfits

http://oi67.tinypic.com/r77tc1.jpg

Véronique De Kock heeft met '1995 by Veronique De Kock' een eigen kledingwinkel. De voormalige Miss België post via Instagram vaak kleren uit collecties die in haar winkel te koop zijn. Dat deed ze ook nu weer.

Véronique schittert in enkele outfits. Op haar 38ste straalt ze als nooit tevoren. "Prachtige jurkjes....", schreef ze bij één van haar foto's. Véronique schittert in enkele outfits. Op haar 38ste straalt ze als nooit tevoren. "Prachtige jurkjes....", schreef ze bij één van haar foto's.

30-12-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke slachtoffer van vandalisme

Koen Crucke slachtoffer van vandalisme

http://oi64.tinypic.com/2pr66te.jpg

Koen Crucke kreeg een onaangename verrassing toen hij naar zijn auto stapte. Hij zag dat er een heuse deuk in zijn auto was.

"Dit is jammer genoeg mijn nieuwjaarsgeschenk van onverantwoorde slechte mensen, het slachtoffer van vandalisme, bedankt !!!!!", deelde een verontwaardigde Crucke via Instagram.

30-12-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond Thaise koning plechtig gecremeerd

Hond Thaise koning plechtig gecremeerd

http://oi65.tinypic.com/b64xe9.jpg

Een koninklijke hond verdient na haar overlijden een koninklijk afscheid. De afgelopen zaterdag aan ouderdom overleden Tong Daeng, het lievelingsdier van koning Bhumibol van Thailand, is vandaag met boeddhistisch ceremonieel gecremeerd, zo wordt op sociale media gemeld.

Ook is er een plechtigheid gehouden bij het standbeeld van de hond in Hua Hin, waar ze in het 'Vrij van zorgen' paleis de laatste adem uitblies.

Thaise media hadden de afgelopen dagen al uitgebreid bericht over de dood van Tong Daeng, die in 1998 het asiel inruilde voor het koninklijk paleis.

De viervoeter, waarover de koning een allegorische biografie schreef en waarover nu een succesvolle tekenfilm in de Thaise bioscopen draait, vergezelde de koning bij veel bezoeken en audiënties. Aan Tong Daeng werd ook een postzegel gewijd.

30-12-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Ik ben een kotser"

Jennifer Lawrence: "Ik ben een kotser"

http://oi66.tinypic.com/2rdf2pk.jpg

Veel mensen kijken uit naar oud en nieuw, maar Jennifer Lawrence niet. De actrice heeft zelfs een grondige hekel aan de jaarwisseling.

"Ik haat het echt", vertelt Lawrence in de vooraf opgenomen nieuwjaarsspecial van The Graham Norton Show. "Ik heb nog nooit een leuke oud en nieuw gehad. Iedereen probeert zich te vermaken en het loopt altijd uit op een teleurstelling.

Dronken en teleurgesteld
"Ik maak geen plannen en ik zie het wel als er iets gebeurt... Maar uiteindelijk ben ik altijd dronken en teleurgesteld. Dronken en teleurgesteld...dat zou een prima titel voor mijn memoires zijn!"

De 25-jarige filmster nam ook geen blad voor de mond toen ze werd gevraagd naar haar grootste flaters. "Ik ben een kotser", antwoordde ze. "Als ik gestrest en uitgeput ben, moet ik gewoon spugen.

"Laatst zat ik met mijn pr-medewerker in de auto. Ik deed het raampje open en heb toen de hele zijkant van de auto ondergekotst, recht voor de neus van de paparazzi. En ik heb overgegeven op een feestje van Madonna. Op de veranda!"

30-12-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby formeel aangeklaagd wegens seksueel misbruik

Bill Cosby formeel aangeklaagd wegens seksueel misbruik

http://oi67.tinypic.com/egbggn.jpg

De Amerikaanse komiek Bill Cosby is officieel aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Cosby moet zich voor een geval van 2004 verantwoorden. Dat zei een magistraat in Norristown in Pennsylvania. "Mr. Cosby dwong het slachtoffer pillen te slikken en wijn te drinken. Daardoor was ze beperkt in haar bewegingsvrijheid, en werd ze door meneer Cosby seksueel misbruikt", zei de aanklager.

Het is de eerste keer dat Cosby wordt aangeklaagd in verband met de beschuldigingen dat hij de afgelopen decennia een resem vrouwen seksueel misbruikt zou hebben. De mogelijke aanranding waarvoor hij vandaag officieel werd aangeklaagd vond begin 2004 plaats in Pennsylvania.

De aanklacht komt er na een tweede onderzoek naar de beschuldigingen van Andrea Constand die zegt dat Cosby haar drogeerde en aanrandde. Constand had Cosby daar in 2005 al een eerste keer van beschuldigd, maar toen weigerden de aanklagers hem te vervolgen.

De 78-jarige Cosby beweert zelf onschuldig te zijn en diende deze maand zelf een klacht in wegens laster tegen zeven vrouwen die hem aanklaagden voor seksueel misbruik.

30-12-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan sluit 2015 af op drie grote televisiezenders in drie landen

Kate Ryan sluit 2015 af op drie grote televisiezenders in drie landen

http://oi64.tinypic.com/2liyb29.jpg

Kate Ryan zal op 31 december te zien zijn in zowel Polen, Spanje en Duitsland. De zangeres zal er in drie programma's verschijnen. Ze gaf meer uitleg over dit opmerkelijk verschijnsel.

Kate is al jaren bijzonder populair in deze drie landen. "Ik heb elk jaar wel een optreden gepland op 31 december, soms voor een grote tv-show, soms een groot evenement of festival. Maar nu dus 3 tv-shows, en dat op de grootste nationale zenders. Gelukkig is er maar één show die live wordt uitgezonden, in Polen (op TVP2, red.)", aldus Kate.

Miljoenen kijkers
"Daar staan makkelijk een paar honderdduizend kijkers voor het podium, en er kijken gemiddeld 4 miljoen mensen thuis. De shows voor in Duitsland (RTL2) en Spanje (TELE5) zijn gelukkig eerder deze maand al opgenomen. Maar alles wordt dus op dezelfde avond uitgezonden en dat maakt het toch bijzonder", zegt Kate.

"Ik wens iedereen alvast een fijne feestnacht en een gezond, liefdevol en muzikaal 2016."

30-12-2015 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize Feryn bedankt iedereen voor alle steun

Lize Feryn bedankt iedereen voor alle steun

http://oi66.tinypic.com/op90ye.jpg

Lize Feryn moest onlangs afscheid nemen van haar moeder. Tijdens deze moeilijke periode kreeg ze veel steun. Via Instagram bedankte ze iedereen die haar steunde.

"Beste mensen, ik wil jullie bedanken. De laatste twee weken waren ijskoud, maar jullie warmden het toch even op. Dank u voor alle liefde, mooie woorden, goede raad, dank jullie om de mooie momenten met mijn moeder te delen en om er te zijn voor mij, mijn zussen en mijn vader", schreef ze.

"Bedankt voor alle knuffels en kussen. Dank u voor de steun!"

29-12-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse filmpers kroont 'Son of Saul' tot film van het jaar

Vlaamse filmpers kroont 'Son of Saul' tot film van het jaar

http://oi63.tinypic.com/21yee8.jpg

De Vlaamse filmpers heeft de film 'Son of Saul' van de Hongaarse regisseur László Nemes verkozen tot film van het jaar. Dat meldt filmtijdschrift Filmmagie. Naar jaarlijkse gewoonte vroeg het tijdschrift vijftien Vlaamse filmrecensenten van verschillende media, die meewerken aan Filmmagie, naar hun favoriete films van het voorbije jaar.

'Son of Saul' (originele titel: 'Saul fia') is het verhaal van Saul, een Joodse man in het concentratiekamp van Auschwitz, die als lid van een Sonderkommando het vuile werk voor de nazi's moet opknappen.

Hij probeert een jongen, in wie hij zijn zoon meent te herkennen, een eervolle begrafenis te bezorgen. "Vanaf het eerste moment grijpen de grimmige en chaotische sfeer van het kamp, het realistische acteren en de originele manier van filmen je naar de keel", klinkt het in het persbericht van Filmmagie.

'Son of Saul' behaalde meer dan dubbel zoveel punten als de nummer twee, het met verschillende Oscars bekroonde 'Birdman' van regisseur Alejandro González Iñarritu. 'Whiplash' van Damien Chazelle vervolledigt de top drie. De eerste Belgische film prijkt op plaats vier: 'Le tout nouveau testament' van Jaco Van Dormael.

29-12-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen heeft goed nieuws voor de fans van F.C. De Kampioenen

Jan Verheyen heeft goed nieuws voor de fans van F.C. De Kampioenen

http://oi63.tinypic.com/15cn1tz.jpg

De twee films van F.C. De Kampioenen waren een groot succes. Regisseur Jan Verheyen bevestigt in Het Belang van Limburg dat er een derde film zit aan te komen.

"Bovendien zitten we met de hele acteursploeg op 6 januari samen om te praten over een mogelijk derde Kampioenen-film. Nu 'Jubilee Général' het zo goed heeft gedaan, moeten er wel financiers te vinden zijn voor een derde avontuur", aldus Verheyen.

"Vraag blijft uiteraard of alle acteurs dat zien zitten en of we een sterk idee vinden waarmee je het publiek kunt overtuigen om nog eens te komen kijken." De tweede film haalde al 625.000 kijkers en zal waarschijnlijk tussen de 650.000 en 675.000 bezoekers lokken.

29-12-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First klopt Star Wars-film (in Vlaanderen)

Safety First klopt Star Wars-film (in Vlaanderen)

http://oi67.tinypic.com/345kfpj.jpg

Safety First - The Movie is op dit moment de best bekeken film van Vlaanderen. Dat meldt VTM Nieuws.

Volgens Kinepolis zijn er al meer dan 270.000 mensen naar de film van Safety First gaan kijken. Daarmee is hij op dit moment de best bekeken film van Vlaanderen. 

Zowel Star Wars als Safety First gingen in première op 16 december. The Force Awakens klopte met gemak Safety First in de eerste week. Maar uit nieuwe cijfers van Kinepolis blijkt dat Dirk Porrez en zijn team naar de eerste plaats in Vlaanderen zijn gestegen.

Over heel België staat Star Wars nog wel op de eerste plaats, omdat Safety First enkel in Vlaanderen en Brussel is uitgebracht.

29-12-2015 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon zal niet snel als superheld in actie komen

Matt Damon zal niet snel als superheld in actie komen

http://oi66.tinypic.com/w2ep1u.jpg

Zowat alle striphelden waren ook al in de filmzalen te zien. Matt Damon ziet zichzelf in de toekomst geen superheld spelen.

Zijn goede vriend Ben Affleck doet dat wel. Hij speelt 'Batman' in de nieuwe film 'Batman vs Superman: Dawn of Justice'. Damon denkt dat de film wel een succes kan worden.

"Ik hoor dat dat het een goede film is. Ik heb de film nog niet gezien, maar wel enkele rauwe beelden. Ik denk dat Ben er tevreden over is. Ikzelf als superheld? Neen, ik denk het niet. Ik denk niet dat er nog striphelden over zijn", zegt hij aan Variety.

29-12-2015 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

Kylie Jenner verklaart nieuwe cryptische tattoo

http://oi64.tinypic.com/ka5p41.jpg

Kylie Jenner (18) heeft onthuld wat voor tekst er sinds vorige maand op haar rechterheup prijkt. Het halfzusje van Kim Kardashian koos voor een woord dat in eerste instantie cryptisch doet overkomen. Maar wie goed kijkt, ziet dat het gaat om het in rode letters geschreven 'sanity'.

De keuze voor de fonetische tekst 'sa-ne-te - vrij vertaald: gezond van geest - ligt volgens Amerikaanse media voor de hand. De knappe brunette zou zichzelf een stukje bewustzijn willen meegeven in haar drukke leven.

Zo spreekt Hollywood Life van een onrustige tijd nadat haar vader Bruce, nu Caitlyn, zich transformeerde tot vrouw. Bovendien is haar knipperlichtrelatie met rapper Tyga alles behalve stabiel te noemen en zat ze afgelopen week opgescheept met een man die ontsnapt was uit een psychiatrische kliniek en over het hek van haar huis probeerde te klimmen.

De tattoo, waarvan Kylie niet eerder wilde vertellen waar het voor stond, is nu 'de perfecte boodschap om tot inkeer te komen'. Het inktplaatje is het werk van de beroemde tattoo-artist Bang Bang, die zijn naald eerder losliet op sterren als model Cara Delevingne en zangeres Rihanna.

Het is de derde tattoo die Kylie dit jaar laat zetten. Ze heeft een vergelijkbare tatoeage op haar linkerheup en een klein rood hartje boven haar elleboog. Ook deze tatoeages zijn het werk van Bang Bang.

28-12-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

http://oi65.tinypic.com/20717k9.jpg

Jacky Lafon speelde op kerstavond even weer 'Rita' in 'Familie'. Het was vooralsnog een eenmalige terugkeer. De terugkeer smaakte naar meer.

"Ik mis het nog elke dag maar ik niet alleen. Vorige week gaf ik nog een grote kerstshow in Blankenberge. Iedereen sprak mij aan over Familie: kom je nog terug, komt Rita nog terug? Ik mocht natuurlijk niets verklappen, maar ik zei wel dat de mensen moesten blijven kijken, dat er misschien nog iets ging komen. De mensen begonnen te roepen: Ri-tà, Ri-tà, Ri-tà. Ik kreeg er koude rillingen van. Toen ik de mensen vroeg wat hun wens was voor 2016, riep iedereen: dat Rita terugkeert!", zegt ze in Het Belang van Limburg.

Ze dringt zelf ook aan op een terugkeer. "Om eerlijk te zijn: ik heb een nieuwjaarsbrief willen sturen met de vraag of ik niet mocht terugkeren, maar ik durfde niet. Ergens heb ik het gevoel dat ik op die terugkeer moet aandringen omdat ik het verplicht ben aan mijn kijkers."

28-12-2015 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

Evi Hanssen werkt liever in Nederland dan in België

http://oi63.tinypic.com/2ch16k1.jpg

Evi Hanssen is zeer succesvol in Nederland. Ze presenteerde 'Expeditie Robinson' en ze is ook één van de presentatrices in '3 op Reis'. Ze geniet volop van haar tijd in Nederland.

Evy is meer te vinden voor de Nederlandse aanpak. "Als ik een presentatie doe en hij is niet goed, zal een Vlaming zeggen: 'Het is wel goed hoor, maar heel misschien kunt u toch beter proberen om...' Terwijl een Nederlander dan zegt: 'Nee, ik geloof je niet. Het moet nog een keer.' Dat vind ik veel fijner", zegt ze in Mikro Gids.

Nederlands karakter
Ze heeft haar hart stilaan verloren aan Nederland. "Ik begin me in Nederland meer en meer thuis te voelen en ik durf soms zelfs wel te stellen dat mijn karakter meer bij Nederland past dan bij Vlaanderen."

De directe aanpak ligt haar wel. " Ik vind jullie directe manier van communiceren ontzettend bevrijdend. Ik leer heel graag en wil ook altijd beter worden in mijn werk. Dat lukt het best als men duidelijk is en collega's openlijk kunnen zeggen wat er wel en niet goed gaat. Ik vind dat Nederlanders vrij goed met kritiek kunnen omgaan, zonder het gelijk persoonlijk op te vatten."

28-12-2015 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

Ruth Beeckmans heeft niet al te best nieuws voor de fans van 'Safety First'

http://oi67.tinypic.com/33w1lzq.jpg

'Safety First: The Movie' is vooralsnog een succes. De twee seizoenen van de serie waren ook een enorm succes. Ruth Beeckmans, Ingrid Porrez in de serie, denkt dat het einde nabij is.

"Ik vermoed dat de film het einde is. Ik denk dat het verhaal verteld is. Ingrid en Luc hadden mekaar al en na de film heeft iedereen zijn weg gevonden", zegt ze in Het Belang van Limburg.

"Smos is nog single? Hij kan dan een sequel krijgen", lacht ze. "Er zijn twee sterke seizoenen die ze komende tien jaar kunnen heruitzenden (lacht). Maar als ze toch zouden beslissen om een vervolg te maken, doe ik met veel goesting opnieuw mee."

28-12-2015 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-manager 'Schumi':

Ex-manager 'Schumi': "Zijn vrouw verbiedt mij al 2 jaar elk contact, onbegrijpelijk"

http://oi64.tinypic.com/2ep27mw.jpg

Willi Weber, de man die de zeven wereldtitels van F1-legende Michael Schumacher van nabij meemaakte als zijn manager, mag zijn gewezen pupil al twee jaar lang niet meer bezoeken. Corinna, de vrouw van Schumacher, heeft Weber sinds het ski-ongeval van haar echtgenoot eind 2013 een bezoekverbod opgelegd. "Ik weet niet wat daarachter steekt", zegt Weber. "Ik heb haar ontelbare malen gevraagd om Michael te mogen bezoeken, maar ze vindt altijd wel een uitvlucht."

Op 29 december zal het twee jaar geleden zijn dat Michael Schumacher bij een ski-ongeval in het Franse Méribel een schedeltrauma opliep. Na een maandenlange ziekenhuisopname mocht de Duitser in september 2014 zijn revalidatie thuis in Lausanne verder zetten. Willi Weber, manager van 'Schumi' van 1988 tot 2010, had sinds het ongeval geen enkel contact meer met de F1-kampioen. In een Facebook-post doet Weber daarover zijn beklag.

"Corinna, de vrouw van Michael, verbiedt mij elk contact met hem", zegt Weber. "Ontelbare keren heb ik haar gevraagd om op bezoek te mogen komen, telkens zonder succes. Over het waarom kan ik niets zeggen. Ik weet het zelf gewoonweg niet. Ze bedenkt steevast andere uitvluchten om mijn bezoek te weigeren. Onlangs heette het nog dat het uit angst voor bacteriën was."

Het contactverbod valt de 74-jarige Weber erg zwaar. "Vóór het ongeval was mijn relatie met Michael fantastisch", luidt het. "Twee weken voordien hebben we in Stuttgart nog samengezeten en allerlei plannen gesmeed. Jammer genoeg konden we die niet meer uitvoeren. De huidige situatie is voor mij verschrikkelijk. Ook mijn familie lijdt hieronder. Vijfentwintig jaar lang waren onze families nauw met elkaar verbonden. En dan gebeurt dit. Echt onbegrijpelijk is het."

28-12-2015 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

Wijst mysterieuze trailer voor Star Wars op reünie van Guns N' Roses?

http://oi67.tinypic.com/2rfrggl.jpg

De geruchten circuleren al ettelijke weken dat Axl Rose en Slash hun jarenlange vete hebben bijgelegd en dat er binnenkort een reünietournee van de populairste rockband van begin de jaren '90 zou worden aangekondigd.

Tijdens het afgelopen kerstweekend laaide de hoop bij de fans op met een paar krachtige signalen die in die richting wijzen. In de Amerikaanse bioscopen dook er voor de film Star Wars een mysterieuze zwart-wit trailer op van Guns N' Roses met daarin fragmenten van fans van de rockband die tekeer gaan op de woorden uit één van hun vroegere hits Welcome To The Jungle: 'You know where you are, you're in the jungle baby. Wake up! Time to die!'

Dat in combinatie met de update van hun website zaterdag toont wel degelijk aan dat er iets hangende is. Alle inhoud van de website met oa. concertfoto's van 2012 tot nu werd verwijderd en vervangen door het oude, klassieke logo. Ook de webshop van de band kreeg een heropfrissing. Pikant detail: alle merchandising van de afgelopen jaren is van de lijst gehaald, alleen items met het oude logo en met de originele bandleden zijn nog beschikbaar.

Het laatste optreden van Axl Rose en Slash samen dateert van 1993 in Argentinië. Guns N' Roses sloot er zijn 2,5 jaar durende Use Your Illusiontournee af. Slash verliet de band officieel in 1996. Guns N' Roses werd wereldwijd bekend met monsterhits als Paradise City, Sweet Child o' Mine en November Rain.

Na 1993 werd het stil rond de band maar in 2001 stelde Axl Rose een nieuwe groep samen die wel bleef optreden onder dezelfde naam. In zijn comeback in Rock in Rio mobiliseerde Rose 180 000 uitzinnige fans. Het succes brokkelde echter af want ja, enfant terrible Axl bleef grillige en nukkige kuren vertonen en verscheen soms uren te laat op het podium. Ook op Pukkelpop in 2002 liet hij de fans om die reden vol frustratie achter. De nieuwe Guns N' Roses sloeg maar matig aan en ook de cd 'Chinese Democracy' uit 2008 flopte. Axl Rose houdt sinds juni 2014 een pauze, Slash had wel een goedgevulde agenda met zijn gelijknamige band die in 2014 nog in Vorst optrad.

Benieuwd of we hem ook effectief terugzien in de festivalzomer van 2016 aan de zijde van Axl Rose. De reünieband zou bestaan uit Axl Rose (zang), Slash (gitaar), Duff McKagan (bas), Frank Ferrer (drum), Richard Fortus (gitaar) en Dizzy Reed (piano).

27-12-2015 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

Dit is het nieuwste speeltje van David Beckham

http://oi66.tinypic.com/wims2d.jpg

David Beckham heeft zichzelf voor Kerstmis getrakteerd op een nieuwe wagen. De ex-voetballer staat erom bekend een autoliefhebber te zijn en schafte een Jaguar F-Type Project 7 aan. Daar werden er slechts 250 van gemaakt. Het kost 'Becks' dan ook 140.000 pond (net geen 190.000 euro).

Het is de krachtigste Jaguar die tot nu toe gemaakt werd. Hij beschikt over een V8-motor, haalt 299 km/u en gaat in 3.8 seconden van 0 naar 100 km/u.

27-12-2015 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden Bewaar artikel

Christopher Lee (Saruman uit Lord of the Rings) had veel schulden

http://oi64.tinypic.com/im2rl0.jpg
De in juni overleden acteur Christopher Lee blijkt best wat schulden te hebben gehad. Zijn nalatenschap in Groot-Brittannië van omgerekend 65.000 euro is geheel opgegaan aan het aflossen van openstaande rekeningen. Dat meldt Daily Mail vandaag.
Van de acteur werd altijd gedacht dat hij door zijn vele films best een aardig fortuin had opgebouwd. Toen de erfenis werd afgehandeld, bleek het er toch wat anders voor te staan. Alle bezittingen in Engeland bleken nodig te zijn om schulden af te lossen.

Volgens de executeur had de Britse 93-jarige acteur, onder meer bekend als Saruman uit Lord of the Rings, wat geld in Amerika waarmee hij een 'comfortabel leven' financierde.

Een deel van Lee's eigendommen is overigens in handen van zijn vrouw, een Deens voormalig fotomodel met wie hij sinds 1961 getrouwd was.

27-12-2015 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komiek Sacha Baron Cohen schenkt miljoen euro weg

Komiek Sacha Baron Cohen schenkt miljoen euro weg

http://oi65.tinypic.com/2nkq91x.jpg

Acteur en programmamaker Sacha Baron Cohen en zijn vrouw Isla Fisher hebben hun hart laten spreken vlak voor kerst. De twee schonken in totaal een miljoen euro aan goede doelen.

De helft van het geld ging naar The Sunday Times Christmas appeal, een project van de Britse krant om kinderen in Syrië in te enten tegen de mazelen. In totaal werd er de afgelopen weken meer dan 1,3 miljoen euro ingezameld om een uitbraak van de ziekte te voorkomen.

Het was niet de enige schenking van de 44-jarige Baron Cohen, bekend van personages als Ali G. en Borat. Samen met zijn acterende vrouw gaf hij ook nog een half miljoen aan een ander goed doel, het International Rescue Committee.

27-12-2015 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon maakt gênante foto van voetbalheld David Beckham

Zoon maakt gênante foto van voetbalheld David Beckham

http://oi64.tinypic.com/2dshkxs.jpg

Brooklyn, de 16-jarige zoon van oud-profvoetballer David Beckham en zijn echtgenote Victoria, heeft een hilarische, ietwat gênante foto van zijn vader op Instagram gezet. Hij maakte een kiekje van zijn beroemde vader terwijl deze op de bank lag uit te buiken van het kerstdiner. Maar voordat hij de foto nam bedekte hij heel voorzichtig het gezicht en de borst van pa met snoepjes en kerstchocolaatjes.

David Beckham (40) en zijn zoon zijn al een tijdje verwikkeld in een 'oorlogje' op sociale media, omdat ze allebei steeds meer volgers krijgen. Het lachwekkende chocolademoment lijkt een gepast antwoord van Brooklyn op een foto die David drie dagen geleden van zijn zoon verspreidde. Daarop is de tiener te zien in een wat kinderachtige scène naast een verklede man. "Brooklyn ziet er hier cool uit. Sorry, deze moest ik posten. Ik hou van je grote jongen'', schreef David bij de foto.

De Beckhams vieren kerst gezellig samen, zo blijkt uit een foto die Victoria (41) op Instagram zette. Daarop is het gezin te zien tijdens een wandeling in de sneeuw. Na afloop ging het gezelschap geheel in stijl voor een knapperend haardvuur zitten om weer wat op te warmen. Victoria en Davi hebben vier kinderen: Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) en Harper (4).

27-12-2015 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus brengt extreem zielig kerstliedje uit

Miley Cyrus brengt extreem zielig kerstliedje uit

http://oi66.tinypic.com/2saaqs5.jpg

'Mijn zielige kerstlied'. Zo heet het tranentrekkende nieuwe kerstnummer dat de Amerikaanse superster Miley Cyrus (23) op kerstavond heeft uitgebracht. In de ballade, die hier te beluisteren is, zingt Miley over hoe eenzaam ze deze dagen is.

Ze vertelt onder meer over een recente liefdesbreuk waardoor ze geen zin heeft om 'die fucking kerstboom' op te zetten. En: 'het kerstgevoel is totaal verdwenen'.

De tekst en het lied - Miley wordt overstelpt met positieve reacties - slaan niet op de zangeres zelf, zo blijkt. Ze viert Kerstmis gezellig samen met haar familie en daar lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Op Instagram zette ze een paar foto's van hoe ze de feestdagen doorbrengt. En ook maar een foto die bij het treurige kerstnummer hoort. Daarop is Miley te zien als treurende elf naast een kerstman in een decor van bomen en cadeautjes.

26-12-2015 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese na 36 jaar even opnieuw Basil Fawlty

John Cleese na 36 jaar even opnieuw Basil Fawlty

http://oi67.tinypic.com/6e0l80.jpg

John Cleese heeft zijn personage Basil Fawlty na 36 jaar weer tot leven gewekt. De Brit schreef voor de keten Specsavers een reclamespot waarin Basil de hoofdrol speelt.

De spot is gebaseerd op een scène uit 1975 waarin Basil gefrustreerd zijn auto te lijf gaat nadat die de geest heeft gegeven. Cleese werd benaderd door de brillenketen en besloot mee te werken aan een nieuwe versie van de sketch. De spot is onder meer op de site van Daily Record te zien.

In de 2015-versie van de spot is Basil te zien als hij boos de verkeerde wagen te lijf gaat, een politiewagen. "Ik krijg veel slechte scripts toegestuurd voor scènes met Basil. Maar deze mensen hadden een leuk idee, en het leek me echt grappig", zei de 75-jarige acteur tegen de Britse media.

Fawlty Towers is een legendarische serie van slechts twaalf afleveringen die tussen 1975 en 1979 werden uitgezonden. Cleese speelde de onbeschofte hotelier Basil Fawlty die zijn gasten en personeel constant beledigde en slecht behandelde.

Cleese logeerde in 1973 samen met andere makers van de reeks in een hotel in Gleneagles. Dat uitje zou een grote inspiratiebron voor de serie geweest zijn. Er wordt gezegd dat voormalig eigenaar Donald Sinclair het prototype voor de grillige Basil Fawlty was.

26-12-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé terug single

Ignace Crombé terug single

http://oi64.tinypic.com/24vmemx.jpg

'Missmaker' Ignace Crombé (59) en nieuwe liefde Lindsay Vandenberghe (36) zijn uit elkaar. De twee hebben na een goed half jaar een punt achter hun relatie gezet, schrijft Het Nieuwsblad.

Vandenberghe, die ooit deelnam aan Miss Glamour, wil liever niet ingaan op de reden van de breuk. De organisator van het ter zielen gegane Miss Belgian Beauty kondigde in juni zijn relatie aan via zijn Facebookprofiel. "We gaan ons niet langer verstoppen", schreef hij. Dat deed Crombé nadat hij Lindsay in de weken daarvoor had voorgesteld als zijn nichtje.  

Begin dit jaar liep na zes jaar ook Crombés relatie met zangeres Patricia 'Trisha' Govaerts (32) spaak. In dezelfde periode raakte bekend dat Crombé vorig jaar te horen kreeg dat hij aan prostaatkanker leed. De diagnose werd in een vroeg stadium vastgesteld. "Het woord 'kanker' heeft wel iets gedaan met ons gezin", zei Trisha daarover.  Crombé en Trisha hebben samen een dochter Axelle (3).

26-12-2015 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende topfotograaf Marc Lagrange verongelukt in Tenerife

Bekende topfotograaf Marc Lagrange verongelukt in Tenerife

http://oi64.tinypic.com/300whhy.jpg

De Antwerpse topfotograaf Marc Lagrange (57) is gisteren verongelukt tijdens een toeristische uitstap op het Canarische eiland Tenerife. Hij was diezelfde dag op het eiland aangekomen. Dat is aan Belga bevestigd door een woordvoerder van Buitenlandse Zaken.

"Er worden niet meer details gegeven over het ongeval omdat de familie van het slachtoffer heeft aangedrongen op discretie", aldus nog de woordvoerder.

Lagrange stond vooral bekend om zijn kunstige naaktfoto's die internationaal aanzien genoot. Het gaat om verfijnde, stijlvolle composities, die een ode brengen aan schoonheid, sensualiteit en verbeelding. Lagrange verkoos analoge fotografie boven digitale en legde zich de laatste jaren ook toe op videoproducties.

Zijn grote doorbraak kende de Antwerpse fotograaf in 2013 met zijn boek 'Diamonds and Pearls', dat wereldwijd gepubliceerd werd. Lagrange werd 57.

26-12-2015 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits:

Annelien Coorevits: "Temptation Island wordt terug minder marginaal"

http://oi64.tinypic.com/kcbdxu.jpg

De opnames van 'Temptation Island' zitten er op voor Annelien Coorevits (presentatrice) en zus Stephanie (psycholoog). Zij gaven hun mening over de opnames.

Het zal minder decadent dan de laatste seizoenen worden. "Het is een terugkeer naar het eerste seizoen, minder marginaal dus. Het gaat om koppels die echt de intentie hadden om samen te blijven, geen stelletjes met een slechte relatie die enkel deelnamen om eens met een ander te poepen", zegt Annelien in Het Belang van Limburg.

Stephanie zag een opmerkelijk verschijnsel bij de mannelijke vrijgezellen. "Dat stonk daar naar testosteron. Ik had nog nooit zo'n alfamannetjes gezien. Het was alsof ik in een zoo rondliep. Maar er zat sowieso geen enkel type man tussen dat ons interesseert."

Geen Temptation Island
De twee zouden nooit zelf meedoen aan het programma. "Zelfs niet moest ik nog achttien zijn. We zijn eigenlijk nooit actieve versierders geweest. Meer kat-uit-de-boomtypes. Laat ze maar komen, wij gaan zelf niets doen", zegt Stephanie.

26-12-2015 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John gespot in rolstoel

Elton John gespot in rolstoel

http://oi65.tinypic.com/2iqcxvp.jpg

Sir Elton John (68) bracht deze week een bezoekje aan Disneyland in de Californische plaats Anaheim. Dat deed de 'Candle in the Wind'-zanger in een rolstoel, zo is te zien op foto's die door Amerikaanse fotopersbureau's worden verspreid. Het is onduidelijk wat de vermogende Brit precies mankeert.

John lijkt geen ernstige aandoening te hebben, want 24 uur eerder werd hij nog gefotografeerd toen hij met zijn partner David Furnish in Beverly Hills een winkel uitliep.

Het management van de zanger, die in Hollywood woont, heeft nog niet gereageerd.

John bezocht Disneyland samen met zijn man en zoontjes Zachary (4) en Elijah (2). Er waren ook nog wat medewerkers en drie bodyguards bij.

25-12-2015 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderjarigen geven zich aan na uitzending van 'Faroek'

Minderjarigen geven zich aan na uitzending van 'Faroek'

http://oi68.tinypic.com/2hs7zp2.jpg

Twee minderjarige jongens hebben zich aangegeven bij de politie voor een diefstal met geweld in Oostende. Dat bevestigt de lokale politie van Oostende. De overval kwam gisteravond aan bod in het VTM-opsporingsprogramma 'Faroek'.

Op 22 mei werden om 22.30 uur drie tieners overvallen in het Maria-Hendrikapark. Een 16-jarig meisje, een 15-jarige en een 19-jarige jongen moesten onder bedreiging van een mes op de grond gaan liggen. Eén van de slachtoffers kreeg bovendien een vuistslag te verwerken. Twee overvallers gingen aan de haal met wat geld en een bankkaart. Met die bankkaart haalden ze even later 600 euro af.

Tijdens de overval droegen de daders een kap of bivakmuts, maar in het bankkantoor waren de verdachten wel duidelijk herkenbaar. Die bewakingsbeelden werden woensdagavond uitgezonden in het opsporingsprogramma 'Faroek'. Donderdagochtend hebben de twee verdachten zich zelf gemeld bij de lokale politie. Het gaat om jongens van 16 en 17 jaar oud. In afwachting van een gepaste maatregel mochten ze na verhoor beschikken.

25-12-2015 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Downey jr. verlost van zijn strafblad

Downey jr. verlost van zijn strafblad

http://oi64.tinypic.com/23uwtmu.jpg

De Amerikaanse acteur Robert Downey jr. heeft sinds vandaag geen strafblad meer. De gouverneur van de staat Californië, Jerry Brown, heeft hem namelijk gratie verleend voor de drugsmisdrijven die hij pleegde in de jaren negentig en waarvoor hij een gevangenisstraf uitzat.

Amerikaanse media meldden dat Brown hem dit schriftelijk op de dag voor kerst heeft laten weten. Downey werd kwam in de jaren negentig diverse malen met justitie in aanraking wegens drugsbezit en dronkenschap. Hij zat alles bij elkaar twee jaar en acht maanden achter de tralies en zat gedwongen in een ontwenningskliniek.

"Door de voltooiing van zijn straf en zijn goede gedrag heeft Robert Downey jr. zijn schuld aan de gemeenschap betaalt en een volledig en onvoorwaardelijk pardon verdiend'', aldus Brown in zijn brief. Downey diende zelf een verzoek voor gratie in. Hij was een van de 91 die dit jaar gratie kregen van Brown.

25-12-2015 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80/80! Loïc Nottet swingt naar de zege in Franse 'Sterren op de dansvloer'

80/80! Loïc Nottet swingt naar de zege in Franse 'Sterren op de dansvloer'

http://oi63.tinypic.com/2ajn8t4.jpg

Na elf weken is het pleit beslecht: Loïc Nottet heeft de Franse versie van 'Sterren op de Dansvloer' gewonnen, en hoe! Met een perfecte score van 80/80 liet de 19-jarige Waal de concurrentie ver achter zich. Over alle afleveringen heen kreeg hij maar liefst 38 keer de maximumscore, een nieuw record. Reken daar nog zijn vierde plaats op het Eurovisiesongfestival bij en u beseft dat het voor hem een onvergetelijk jaar geworden is.

De drie finalisten moesten in drie dagen tijd een nieuwe choreografie aanleren en hun favoriete dans van het seizoen nogmaals showen. Nottet en zijn danspartner Denitsa Ikonomova kozen voor een Broadway jazz op de tonen van 'Don't rain on my parade' van Barbra Streisand. De juryleden waren zodanig onder de indruk dat ze hem een staande ovatie gaven. "Het was prachtig", klonk het onder meer. "Je hebt de dans van begin tot eind perfect uitgevoerd. Je bent een uniek wezen, ik weet niet meer wat zeggen. Iedereen staat op de banken als je danst. Je swingde alsof je leven ervan afhing." Zelfs topdanser Patrick Dupont, die aanwezig was in het publiek, feliciteerde hem. De geweldige prestatie werd beloond met de perfecte score: 80 op 80.

Toen Nottet vervolgens opnieuw zijn moderne interpretatie van Chandelier bracht, werd de loftrompet opnieuw bovengehaald. "Onevenaarbaar. Jij hoort evenveel thuis in de muziek- als in de danswereld. De eerste keer was je grandioos, nu was je virtuoos. Ik bewonder je." En jawel, opnieuw scoorde hij 80/80.

Tot slot gingen Nottet en Ikonomova ook nog freestyle, op 'Don't stop me now' van Queen. Het resultaat? Een prachtige mix van alle dansen die hij tijdens de wedstrijd aangeleerd kreeg. "Sinds de start van deze aflevering heb je geen enkele fout gemaakt. Een danser is geboren op dit podium", luidde het eindverdict.

25-12-2015 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze was amper 3 minuten de mooiste ter wereld. Dit loopt Miss Colombia allemaal mis

Ze was amper 3 minuten de mooiste ter wereld. Dit loopt Miss Colombia allemaal mis

http://oi65.tinypic.com/mukhd.jpg

Miss Colombia werd verkeerdelijk tot Miss Universe gekroond. Amper drie minuten droeg ze het kroontje vooraleer haar wereld instortte. Wat verloor Ariadna Gutierrez nog allemaal buiten de titel?

Het was een gênante vertoning tijdens de finale van Miss Universe in Las Vegas. Presentator Steve Harvey kroonde de verkeerde vrouw tot mooiste van de wereld. Miss Colombia moest haar kroontje minuten later afstaan aan de rechtmatige eigenares, Miss Filipijnen Pia Alonzo.

Wat liep Miss Colombia allemaal mis door deze gaffel? De winnares van het felbegeerde kroontje wordt immers bedolven onder de peperdure cadeaus, al is de grootste troef de gratis publiciteit. En daar zal Gutierrez als eerste eredame dit keer ook haar graantje van meepikken dankzij de miskleun van Steve Harvey.

Miss Universe, Pia Alonzo, daarentegen mag haar opwachting maken tijdens talrijke persconferenties en de wereld rondreizen om aandacht te vragen voor goede doelen.

Naast media-aandacht krijgt de winnares een loon, een onkostenvergoeding en een appartement in New York ter beschikking gedurende het hele jaar dat ze de mooiste ter wereld is. Ook een aangepaste diamanten tiara en tal van andere juwelen liggen op haar te wachten. Zo zal ze geen tekort hebben aan schoenen, kledij van topdesigners, badmode en schoonheidsproducten die een jaar lang door sponsors worden aangereikt.

Pia Alonzo zal een leven leiden vergelijkbaar met een Hollywoodactrice. Filmpremières, screenings en party's van celebrities zullen voor haar geen geheimen meer kennen. Ze ontvangt eveneens een beurs om een jaar te studeren aan de New Yorkse filmacademie en zal kunnen deelnemen aan castings

23-12-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus maakt meer tijd vrij voor zijn gezin

Jeroen Meus maakt meer tijd vrij voor zijn gezin

http://oi66.tinypic.com/2ibews1.jpg

Jeroen Meus heeft een heel drukke job. De tv-kok was bijna 7 dagen op 7 bezig. Hij besliste om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin.

"Sinds een maand of drie zeg ik zo goed als elke zaterdag en zondag: 'Ge kunt allemaal de boom in, het weekend is voor mijn gezin.' We amuseren ons rot met ons drietjes", aldus Meus in Het Laatste Nieuws.

Binnenkort opent hij wel nog een nieuwe vestiging van 'Würst'. "Het liep van in het begin goed, ja. Op de drukste momenten is het nog steeds aanschuiven en ook op Rock Werchter stonden lange rijen voor onze foodtruck. In 2016 willen we een nieuwe vestiging openen in een andere stad. Binnenkort meer nieuws daarover."

23-12-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel Verbeke: "Ik zal geen quiz presenteren"

Kristel Verbeke: "Ik zal geen quiz presenteren"

http://oi66.tinypic.com/20syas3.jpg

Kristel Verbeke is de tourmanager van de nieuwe K3. Ze doet met plezier. Wat de toekomst nog brengt, is ook voor haar koffiedik kijken.

"Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik wil alleen nog dingen doen die mijn tijd waard zijn. Ik wil iets doen waarbij ik onvervangbaar ben. (lacht)Geen quiz presenteren, bijvoorbeeld. Ik zal me ook altijd als kinderrechtenambassadrice profileren. De kinderen hebben mij zeventien jaar verwend, het is tijd om ze iets terug te geven", zegt ze in Knack.

Haar job als tourmanager van K3 is er één met veel taken. " In de eerste plaats zal ik de meisjes onder mijn vleugels nemen en ze wegwijs maken in wat ik zeventien jaar lang heb gedaan. Daarnaast bepaal ik mee hun agenda, zal ik meewerken aan de inhoudelijke kant, overzie ik fotoshoots voor de merchandising... Ik doe dus meer dan louter hun handjes vasthouden."

Van het volk
"Voor zover dat nodig is, want ik heb alle vertrouwen in Marthe, Hanne en Klaasje: ze hebben in de liveshows bewezen dat ze op korte termijn heel veel kunnen leren. Ik wil erover waken dat K3 van het volk en voor het volk blijft. En dat ze niet te veel veranderen: sociale media zijn leuk, maar omring je liever met je echte vrienden dan mee te gaan in de bubbel van likesen oppervlakkigheid."

23-12-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."René Froger woest na telefoontje van loslippige Gordon"

"René Froger woest na telefoontje van loslippige Gordon"

http://oi63.tinypic.com/347wea0.jpg

Na de keiharde uithaal naar zijn ex-collega René Froger heeft de Nederlandse zanger Gordon Heuckeroth op zijn facebookpagina gereageerd op de vele reacties na zijn interview in het tv-programma 5 Jaar Later. De uithaal lijkt slechts het topje van de ijsberg, want Gordon is nog niet klaar met moddergooien.

"Het verdriet van de afgelopen 5 jaar moest ik op deze manier verwoorden en uiten'', begint de zanger zijn reactie. Gordon vertelde aan Jeroen Pauw dat het drankprobleem van René de reden was van zijn vertrek bij de Toppers. "Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend'', vertelde hij maandag in het terugblikprogramma.

Op Facebook laat Gordon weten dat hij zijn ex-collega van tevoren op de hoogte heeft gesteld van zijn uitlatingen. "Ik heb René van te voren gemeld dat ik dit zou vertellen en zijn reactie liet niets te wensen over, zoals ik hem kende dus'', sneert Gordon, doelend op het geïnsinueerde kwade dronk van René. "Van één ding kan je op aan en dat is de oprechtheid van de bedoeling.''

Nog niet klaar
Maar daar blijft het niet bij voor Gordon. "Ik sluit 25 jaar muzikale carrière af komend jaar en heb veel meegemaakt. Ik heb niet eens één tiende verteld van wat allemaal is gebeurd en ga dat ook niet doen. In de Volkskrant van volgende week ga ik nog een stap verder om het daarna voorgoed af te sluiten.'' We zijn dus alvast gewaarschuwd. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

23-12-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onterecht gekroonde Miss Colombia blij met alle steun

Onterecht gekroonde Miss Colombia blij met alle steun

http://oi65.tinypic.com/f5ajuw.jpg

Miss Colombia heeft een flinke teleurstelling te verwerken gekregen toen ze zondag even onterecht gekroond werd als nieuwe Miss Universe. Gelukkig kwam er steun van alle kanten, laat ze via Instagram weten. "Na de storm komt de stilte", schrijft Ariadna Gutiérrez.

"Ik wil iedereen bedanken voor de steunbetuigingen. Niet alleen uit één land, maar uit de hele wereld." Het slachtoffer van de blunder van presentator Steve Harvey die het misverstand veroorzaakte kijkt toch positief terug op het moment: "Ik kon mijn land maar een paar minuten geluk brengen, maar iedereen praat nu over Colombia en de Latijns-Amerikaanse gemeenschap."

Onder anderen landgenote actrice Sofia Vergara stak Gutiérrez een hart onder de riem en zelfs de Colombiaanse president liet van zich horen. "Voor ons zal je altijd Miss Universe zijn", meldde Juan Manuel Santos op Twitter. "We zijn erg trots."

De organisatie van de schoonheidswedstrijd was niet boos op komiek Steve Harvey die het misverstand veroorzaakte. Organisator Mark Shapiro noemde het een menselijke fout en ziet Harvey graag nog een keer in de rol van presentator: "Hij was grappig, informatief, heeft veel energie en veel fans."

23-12-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol mogelijk toch getuige in Miljoenenjachtzaak

Linda de Mol mogelijk toch getuige in Miljoenenjachtzaak

http://oi64.tinypic.com/34oowp1.jpg

Het gerechtshof in Amsterdam heeft vandaag bepaald dat in de miljoenenjachtzaak van deelnemer Arrold van den Hurk toch getuigen mogen worden gehoord. "Linda de Mol (de presentatrice van het Nederlandse spelprogramma, red.) staat het hoogste op ons lijstje om te horen."

Banketbakker Van den Hurk lag eind 2013 in één klap uit de show toen hij op een cruciaal moment in het koffertjesspel te vroeg op de rode knop drukte. Hierdoor ging de kans op een hoog geldbedrag aan zijn neus voorbij. De man ging niet met 5 miljoen euro maar 125.000 euro naar huis.

Zijn advocaat Peter Plasman stelt dat Van den Hurk per ongeluk op de rode knop drukte en kans maakt op een schadevergoeding.

Kansloos
Eerder deed een rechter in Amsterdam een vernietigende uitspraak omdat het zou gaan om een kansloze zaak. Volgens de rechter zou Van der Hurk in volle overtuiging op de rode knop gedrukt hebben. Linda de Mol hoefde niet te getuigen in de zaak. Nu is het 'slachtoffer' op dat vlak toch in het gelijk gesteld: er mogen getuigen worden opgeroepen.

Dat betekent dat het kamp-Van der Hurk alsnog Linda de Mol, de notaris en de regisseur van het programma kunnen oproepen als getuigen. Plasman wil daarmee aantonen dat zijn cliënt helemaal niet wilde stoppen met het spel.

Van den Hurk had in Miljoenenjacht door willen gaan voor de prijzenpot van vijf miljoen euro, maar drukte per ongeluk op de knop waardoor het spel eindigde. De notaris die het programma begeleidde stond niet toe dat hij alsnog door mocht gaan.

Uiteindelijk won Van den Hurk 125.000 euro en niet de vijf miljoen euro die in zijn koffer zat.

23-12-2015 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp meest overbetaalde acteur 2015

Johnny Depp meest overbetaalde acteur 2015

http://oi64.tinypic.com/qrg9cy.jpg

Een film maken met Johnny Depp in de hoofdrol is niet erg winstgevend. Forbes berekende dat de 52-jarige man van Amber Heard zich de meest overbetaalde acteur van 2015 mag noemen.

Depp krijgt dik betaald voor zijn rollen dankzij zijn indrukwekkende carrière, maar Johnny strikken voor een film blijkt dus geen garantie voor succes. Voor elke dollar die werd geïnvesteerd in een film met Johnny kregen studiobazen slechts gemiddeld 1,20 dollar terug.

'Mortdecai' bracht 47 miljoen dollar op, terwijl 60 miljoen dollar was uitgetrokken om de film te maken. 'Transcendence' speelde quitte en 'Black Mass' bracht bijna 95 miljoen dollar in het laatje, nadat 53 miljoen dollar was gebruikt voor het maken van de film.

Denzel Washington staat op de tweede plek in de lijst. Voor elke dollar die de 60-jarige acteur kreeg betaald, leverde het Hollywoodbazen 6,50 dollar op. Komiek Will Ferrell is terug te vinden op de derde plaats. Hij bracht 6,80 dollar op voor elke dollar die hij kreeg.

Johnny Depp neemt de titel van meest overbetaalde acteur over van Adam Sandler, die de lijst twee jaar lang aanvoerde.

22-12-2015 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt paard cadeau

Lady Gaga krijgt paard cadeau

http://oi64.tinypic.com/zxqn1l.jpg

Lady Gaga heeft een vervroegd kerstcadeau gekregen van haar platenlabel Interscope Records. Voor de deur van de zangeres stond ineens een wit paard met een roze strik eromheen.

''Vandaag kreeg ik een witte engel aangeleverd voor mijn deur. Het voelde als de goede, oude tijd van de muziekindustrie. Ze is zo'n spirituele meid!'', schreef Gaga op Instagram bij een foto van haar paard. Ze bedankte gelijk haar team bij Interscope en beloofde goed voor het dier te gaan zorgen. ''Ik zal op haar rijden, voor haar zorgen en voor altijd van haar houden. Ik was zo verrast.''

Een paar uur later postte Gaga nog een foto van haar paard in de stal. ''Goedenacht mijn lieve meisje'', staat in het bijschrift.

Vorig jaar kocht Lady Gaga voor 23 miljoen dollar (21 miljoen euro) een landgoed in het Californische Malibu. Op het stuk land bevinden zich onder meer een paardenstal, verschillende weides en een paardenbak.

22-12-2015 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Gordon uit de Toppers stapte: René Froger heeft een drankpobleem

Waarom Gordon uit de Toppers stapte: René Froger heeft een drankpobleem

http://oi68.tinypic.com/op5qq.jpg

Gordon heeft gisterenavond in het programma 5 jaar later van Jeroen Pauw - dat op de Nederlandse openbare omroep wordt uitgezonden - keihard uitgehaald naar René Froger. Volgens hem is het drankprobleem van Froger de reden dat hij zeven jaar geleden gestopt is bij de Toppers. "Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend."

En dat terwijl Gordon zijn ex-mede Topper naar eigen zeggen heel hoog heeft zitten. Twee maanden voor het glitterende trio naar het songfestival ging kwam het tot een enorme uitbarsting en gooide René Froger Gordon uit zijn huis in het Spaanse Marbella. "Ik wilde toen al stoppen maar het werd met de mantel der liefde bedekt."

Volgens hem hebben Gerard Joling en Jeroen van der boom er ook last van. "Tot op de dag van vandaag. Maar die spelen mooi weer. Maar elke keer als ik ze op televisie zie, dan weet ik precies hoe het is: monsterlijk.''

Dat het nooit eerder naar buiten is gekomen is volgens Gordon niet gek. "Ze beschermen elkaar. Ik heb daar schijt aan. Zij gaan zeggen dat het niet waar is. Dat ik uit mijn nek lul. Dat ik onhandelbaar was. I don't care. Dit is de waarheid.''

Gordon verweet Jeroen van der Boom ook dat die aan zijn stoelpoten heeft gezaagd. En hij bekende ook dat er vijf jaar geleden een vrouw zwanger was van hem, maar dat ze uiteindelijk samen hadden besloten om het kindje toch niet te laten komen.

Jongetje
De presentator en ondernemer is met alle BN'ers wel redelijk klaar, zo vertelt hij Pauw. "Voor mij voegt het niets toe. Ik ben meer van de gewone mensen met prachtige verhalen. Daar gaat mijn hart van open en komt het jongetje uit Amsterdam helemaal terug."

René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben nog niet gereageerd op de aantijgingen.

22-12-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deed dit gastheer Miss Universe blunderen?

Deed dit gastheer Miss Universe blunderen?

http://oi65.tinypic.com/2zeiejc.jpg

Het beheerste gisteren wereldwijd het nieuws op zowat alle sites: de flater van presentator Steve Harvey tijdens de Miss Universe-verkiezing in Las Vegas. Harvey riep verkeerdelijk miss Colombia tot winnares uit en moest meteen op zijn stappen terugkomen. Het was Miss Filipijnen die het kroontje mocht dragen. Harvey verontschuldigde zich honderduit, maar is de fameuze blunder wel helemaal zijn schuld?

Harvey kroonde aanvankelijk eerste eredame Ariadna Gutierrez tot Miss Universe. Maar Miss Colombia moest - wat een onwezenlijke afgang! - het kroontje al snel doorgeven aan Miss Filipijnen, Pia Alonzo Wurtzbach. Gutierrez stortte in na het incident. Steve Harvey nam alle verantwoordelijkheid op zich: "Het stond correct op mijn blad."

Dat klopt ook, maar wie instond voor de opmaak van die belangrijke kennisgeving, krijgt eveneens de wind van voren op sociale media. Een blik op het briefje met de winnares en haar twee eredames maakt de pijnlijke vergissing van Steve Harvey misschien wel iets begrijpelijker. Links staan de tweede en de eerste runner-up, en helemaal rechtsonder, in hetzelfde lettertype pronkt de winnares. Rekening houdend met alle stress die gepaard gaat met zo'n gigantische uitzending lijkt het enigszins aannemelijk dat de gastheer aan het blunderen slaat.

Terechte winnares?
Dat is tenminste de mening van Brian Solis, een Amerikaanse digitale analist. Maar Solis werd zelf al snel gecounterd met het argument dat Harvey toch genoeg gerepeteerd moet hebben. En zo ontstond er op sociale media gekibbel tussen verscheidene lay-outers en designers over het briefje.

Die al dan niet gebrekkige lay-out is overigens niet het enige punt van discussie. De deelnemende missen zelf zouden hun Filipijnse collega niet allemaal de terechte Miss Universe vinden. De Duitse kandidate, Sarah-Lorraine Riek, sprak duidelijke taal. "Ik vond Miss Colombia de verdiende winnares. Ik was zo blij voor haar. In mijn ogen werd zij bestolen. Niemand van ons stemde voor miss Filipijnen, eerlijk gezegd. Wij zijn niet tevreden met deze uitslag. Het spijt me." Gutierrez kreeg inderdaad opvallend veel steun van de andere kandidates, zo blijkt uit een video net na de kroning van Miss Universe, die amper felicitaties kreeg (zie hieronder).

Autocue was juist
Miss Australië, Monika Radulovic, beschreef de chaos die de flaterende Steve Harvey creëerde. "We zagen op dat moment de juiste naam van de winnares op de autocue verschijnen. 'Filipijnen, hier komen je eerste stappen als Miss Universe', stond er. Dus wij dachten allemaal: wat gebeurt er hier? Hebben ze nu de verkeerde naam geprojecteerd op de autocue? Maar dan zagen we de verontruste blik van Steve Harvey en hadden we het door." Radulovic heeft geen voorkeur voor de ene of andere miss, maar vindt wel dat Harvey de situatie niet goed aangepakt heeft.

Publiciteitsstunt
En daar is ze niet alleen in. Steve Harvey verontschuldigde zich persoonlijk backstage bij miss Filipijnen (zie filmpje hieronder), maar blijkbaar niet bij miss Colombia. De president van Colombia, Juan Manuel Santos, beweert zelfs dat het een publiciteitsstunt was van de organisatie. Voor hem blijft Gutierrez de enige echte Miss Universe. Harvey kwam later op Twitter opnieuw af met excuses, maar zijn bericht kreeg vooral aandacht voor de twee cruciale spelfouten in 'Columbia' en 'Philippians'.

Ariadna Gutierrez probeert positief te blijven. "Alles gebeurt voor een reden", zegt ze in een filmpje dat de organisatie op Facebook postte met de titel: "Een boodschap van Miss Universe Colombia". Kwestie van nog wat zout in de wonde te strooien?

22-12-2015 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 reageert op de kritiek op optreden tijdens 'Rode Neuzen Dag'

K3 reageert op de kritiek op optreden tijdens 'Rode Neuzen Dag'

http://oi68.tinypic.com/qphyci.jpg

Tijdens de grote VTM-show voor 'Rode Neuzen Dag' zongen de meisjes van K3 live. Ze kregen achteraf veel kritiek voor dat optreden. Sommigen vonden het vals. Klaasje, Marthe en Hanne reageerden op die kritiek.

"Of die kritiek ons iets doet? Tuurlijk. Maar iedereen moet beseffen dat we niet alles meteen perfect kunnen, dat is gewoon onmogelijk", aldus Klaasje. "Maar we lezen het wel, hoor. En we nemen het mee, we kunnen er alleen maar van leren."

Marthe is het met haar eens. "Niemand is perfect", zegt ze in Het Belang van Limburg. Hanne ziet er ook iets positief in. "Zo kan iets wat negatief was, toch weer positief worden. Maar we gaan ons leven niet laten leiden door negatieve kritieken."

21-12-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertiger die ermee dreigde Natalia te onthoofden krijgt 10 maanden voorwaardelijk

Dertiger die ermee dreigde Natalia te onthoofden krijgt 10 maanden voorwaardelijk

http://oi67.tinypic.com/1zldwgg.jpg

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een 33-jarige man uit Antwerpen tot 10 maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor bedreiging en belaging van zangeres Natalia.

Tussen december 2014 en februari 2015 dreigde de man er via Twitter en Facebook mee om Natalia te onthoofden. Hij ondertekende de bedreigingen met IS.

De rechter koppelde een psychosociale begeleiding als voorwaarde aan de uitgesproken gevangenisstraf. De opgelegde boete van 600 euro is wel volledig effectief. De man moet ook een morele schadevergoeding van 7.500 euro betalen aan de zangeres.

21-12-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys geniet van vakantie in Dubai

Cilou Annys geniet van vakantie in Dubai

http://oi64.tinypic.com/n65hd2.jpg

Ex-Miss België Cilou Annys is samen met haar partner op vakantie in Dubai. Onlangs kondigde ze aan dat ze zwanger is. Nog even een reis om ten volle te genieten van de zwangerschap.

De Brugse geniet er van het prachtige weer en straalt van geluk. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om dolfijnen te gaan spotten. Ze sprak er ook af met Ashleigh Francis die ze leerde kennen op Miss World in 2010. 

"Geweldig om terug af te spreken met mijn geweldige, zotte, en lieve vriendin Ashleigh Francis. Zeker niet de laatste keer! #herinneringen #6jaarlater". Francis was in het verleden Miss Australië

21-12-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marieke Vervoort: "Als ik geld aanvaard, kan ik geschorst worden"

Marieke Vervoort: "Als ik geld aanvaard, kan ik geschorst worden"

http://oi66.tinypic.com/30dclf4.jpg

Marieke Vervoort is een vrouw met bijzonder veel wilskracht. Ze is soms te gast in televisieprogramma's, maar ze mag geen geld ontvangen voor haar verschijning in een programma.

In De Morgen praat ze over de verdiensten van onder meer profvoetballers. De verloning voor profvoetballers is volgens haar buitensporig.

"Laatst las ik nog een artikel over het geld dat voetballers willen omdat hun portret op glazen staat of zo. Ik word ziek van die sommen. Straks moet ik naar het programma 'Beste kijkers' en normaal krijg je daar geld voor. Behalve ik, want ik krijg een uitkering en als ik dat aanvaard, kan ik geschorst worden. Van Het huis heb ik dan maar een iPhone 6 Plus cadeau gekregen."  

21-12-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeerde miss gekroond: het ging wel vaker mis(s)

Verkeerde miss gekroond: het ging wel vaker mis(s)

http://oi68.tinypic.com/1sgzgj.jpg

Ariadna Gutiérrez werd gisterenavond per ongeluk tot Miss Universe uitgeroepen. Ze moest haar sjerp en kroon weer inleveren. Deze twee net-niet-missen kunnen erover meepraten.

Het zal je maar gebeuren: je grote droom wordt werkelijkheid en je ben de nieuwe Miss Universe. Maar terwijl je je overwinning op het podium viert, worden kroon en sjerp plots van je afgerukt: de presentator blijkt de verkeerde deelneemster tot winnares te hebben uitgeroepen. Het overkwam vannacht de Colombiaanse Ariadna Gutiérrez. Een schrale troost: ze was niet de enige - al hoefden onderstaande dames geen vernedering op het podium te ondergaan.

Miss Florida

De destijds 20-jarige studente Elizabeth Fechtel kan er over meepraten, al stond zij niet live voor schut. In juni vorig jaar werd zij onder het toeziend oog van ruim 2.000 toeschouwers uitgeroepen tot Miss Florida. Pas een week later bleek dat ten onrechte te zijn geweest: één van de juryleden had op het laatste moment zijn keuze veranderd en dat was de organisatie ontgaan.

Niet Fechtel maar haar vriendin, de 21-jarige studente Victoria Cowen, was daardoor de echte winnaar. Fechtel werd door de organisatie persoonlijk ingelicht en kreeg excuses aangeboden. Ze werd uitgeroepen tot eredame, maar het was Cowen die naar de grote Miss America-verkiezing mocht. Het is niet bekend of de twee nog steeds vriendinnen zijn.

Miss Canada

Een jaar eerder ging het mis in Canada. Denise Garrido kon een dag lang genieten van het feit dat ze Miss Canada 2013 was. Toen ontdekte de organisatie dat een onervaren medewerker een foutje had gemaakt bij het invoeren van de op papier neergeschreven punten in het computersysteem. De echte winnares was de 24-jarige Riza Santos. Garrido bleek uiteindelijk vierde te zijn geworden: zelfs een podiumplaats zat er dus niet in voor haar.

21-12-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele was stevige roker: tot wel 25 sigaretten per dag

Adele was stevige roker: tot wel 25 sigaretten per dag

http://oi68.tinypic.com/1r3yj6.jpg

Adele stopte met roken omdat ze bang was er dood aan te gaan. "Als ik door was blijven paffen, zou ik hoogstwaarschijnlijk overlijden aan een aan roken gerelateerde ziekte", vertelt de zangeres aan The Daily Mirror.

"Als ik zou overlijden door bijvoorbeeld longkanker, dan zou ik daar zelf schuldig aan zijn en dat is niet niets om trots op te zijn", vertelt Adele.

Keelontsteking
De zangeres rookte 25 sigaretten per dag tot ze in 2011 een keelontsteking kreeg en haar stem kwijtraakte, waardoor ze niet kon optreden. "Ik volg elk advies op dat ik krijg en hou me aan alle voorgeschreven regels, maar het lijkt alsof dat niet genoeg is", schreef de zangeres toen op haar site. "Al eens overwogen te stoppen met roken?", reageerde een van haar fans.

Na een operatie waarschuwden artsen haar dat roken haar carrière in gevaar bracht. Daarop besliste ze definitief te breken met de gewoonte.

21-12-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie haalt uit naar Sabia: 'Dit zijn mijn echte vrienden'

Sylvie haalt uit naar Sabia: 'Dit zijn mijn echte vrienden'

http://oi66.tinypic.com/s2w5f8.jpg

Sylvie Meis heeft haar ex-man Rafael van der Vaart en voormalige beste vriendin Sabia Engizek een flinke steek onder water gegeven met een foto op Instagram. "Dit zijn mijn echte vrienden", schreef de presentatrice erbij.

Sylvie zette een foto die ze op oudejaarsavond in 2012 maakte met Rafael en Sabia opnieuw in scène met twee van haar huidige vrienden, André Borchers en Serena Goldenbaum. Ze deelde de foto van het kerstfeestje met de veelzeggende hashtag #realfriends.

De volgers van Sylvie herkenden het plaatje direct en reageerden enthousiast op de sneer van Sylvie. "Het is niet gemakkelijk om echte vrienden te vinden - daardoor weet je ze des te meer op waarde te schatten", schreef een van haar Duitse volgers. "De lachende derde van het hele circus", reageerde iemand anders.

Miskraam
Kort nadat de oorspronkelijke foto werd genomen, raakte bekend dat Rafael en Sabia samen iets hadden. Die relatie liep afgelopen zomer stuk, terwijl Sabia zwanger was van Rafael. De zwangerschap liep uit op een miskraam en Sabia heeft haar luxe villa inmiddels verruild voor een kleiner appartement. De familie van Rafael gaf eerder al aan te twijfelen over haar zwangerschap.

20-12-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense prins Christian (10) gered uit zee: "Op eigen kracht was het hem niet gelukt"

Deense prins Christian (10) gered uit zee: "Op eigen kracht was het hem niet gelukt"

http://oi64.tinypic.com/2l8zv4p.jpg

Een oplettende Australische strandwachter heeft prins Christian van Denemarken donderdag uit zee gered. De oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken was aan het zwemmen met zijn familie bij Mermaid Beach toen hij in de problemen kwam door de sterke stroming.

Frederik en Mary zijn sinds begin deze maand met hun vier kinderen in Mary's geboorteland op vakantie. De vier zwommen volgens Brisbane Times tussen de vlaggen. Strandwachter Nick Malcolm heeft het leven van de 10-jarige prins gered, zegt zijn baas. "We hadden hem te pakken voordat hij echt in de problemen kwam, maar hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen", aldus de strandwacht.

Aanvankelijk had Malcolm geen idee wie hij gered had, totdat een strandbezoeker hem vertelde dat het om prins Christian van Denemarken ging. Kroonprins Frederik heeft de alerte strandwachter persoonlijk bedankt voor het redden van zijn zoontje.

20-12-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Star Wars goed voor nieuw record in Noord-Amerika

Nieuwe Star Wars goed voor nieuw record in Noord-Amerika

http://oi66.tinypic.com/35krazk.jpg

De film 'Star Wars: The Force Awakens' heeft zoals voorzien een nieuw record in Noord-Amerika gevestigd. De zevende en jongste telg van de serie werd dit weekend voor het eerst getoond in Amerikaanse en Canadese bioscopen en was goed voor een omzet van 238 miljoen dollar (219 miljoen euro). Dat maakte Walt Disney, het entertainmentconcern dat de film uitbracht, vandaag bekend.

Het vorige record kwam afgelopen zomer op naam van 'Jurassic World'. Die film, uitgegeven door Universal Studios, bracht 208,8 miljoen dollar in het laatje in zijn eerste weekeinde.

De eerste 'Star Wars'-film uit 1977 was, gecorrigeerd voor inflatie, sindsdien goed voor een omzet van bijna 1,5 miljard dollar. Het is daarmee de op een na winstgevende film ooit. Het in 1939 uitgebrachte 'Gone with the Wind', was goed voor circa 1,7 miljard dollar. Het budget voor deze klassieker was destijds 3,9 miljoen dollar ofwel 67 miljoen dollar vandaag de dag.

20-12-2015 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Miss Irak verkozen sinds 1972

Eerste Miss Irak verkozen sinds 1972

http://oi66.tinypic.com/317d1t4.jpg

In de Iraakse hoofdstad Baghdad vond gisteren voor het eerst in 43 jaar tijd de verkiezing van Miss Irak plaats. De 20-jarige Shaima Qassim van Koerdische afkomst werd door de jury aangeduid als winnares van de schoonheidswedstrijd.

Qassim is afkomstig van de Iraakse multi-etnische stad Kirkuk. "Ik ben blij om te zien dat Irak vooruitgang boekt," zei ze, "dit was een groots evenement en het zorgde voor een glimlach op het gezich van de Irakezen." De winnares liet tegelijk weten dat ze haar bekendheid onder andere wil gebruiken om onderwijs te promoten.

De bekendmaking van de winnares werd door het publiek op groot gejuich onthaald. De jonge mannen met hipsterbaarden en strakke blazers op de laatste rijen stonden zelfs op hun stoel en scandeerden haar naam.

Anders dan bij andere schoonheidswedstrijden in de rest van de wereld defileerden de acht kandidates niet in badpak, en alcohol werd er al evenmin geschonken tijdens de plechtigheid. Alle deelneemsters droegen hoge hakken en lange avondjurken - zonder mouwen, maar tot onder de knie. De voorbije week namen de kandidaat-missen deel aan verschillende liefdadigheidsacties. Zo bezochten ze onder andere een vluchtelingenkamp in Bagdad.

De Iraakse missverkiezing werd ontworpen om aan voldoende internationale criteria te voldoen, zodat de winnares volgend jaar kan meedingen naar het kroontje van Miss Universe.

Islamitische Staat

Ondanks de feestelijke sfeer, verraadden de met kalasjnikovs bewapende veiligheidsagenten dat het niet allemaal peis en vree is in Irak.

"We kijken ernaar uit om een goede ambassadeur voor Irak te hebben," zei Senan Kamel, de artistiek directeur van de wedstrijd. De man organiseerde in maart ook de eerste Iraakse modeshow in jaren. "Wat we hopen te bereiken is dat de stem van Irak gehoord wordt, tonen dat het (land, nvdr) nog leeft, dat het hart nog klopt."

De laatste Miss Irakverkiezing vond plaats in 1972 toen het olieland in volle opmars was. Intussen probeert het land, ondanks de terreur van IS, zo goed en zo kwaad als dat gaat terug te keren naar een normaal dagelijks leven.

20-12-2015 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische winkel haalt naakte Miranda Kerr uit de rekken

Australische winkel haalt naakte Miranda Kerr uit de rekken

http://oi64.tinypic.com/k3m2kg.jpg

De Australische supermarkt Coles heeft het magazine Harper's Bazaar uit de rekken gehaald omdat op de cover het topmodel Miranda Kerr naakt poseert.

De winkel vond de voorkant van het blad niet gepast en verkoopt het daarom sinds vrijdag niet meer. Er zouden klachten van klanten zijn gekomen. Miranda Kerr heeft via haar management woedend gereageerd. Volgens het model wil de supermarkt zo net voor de feestdagen publiciteit en heeft het de actie daarom ondernomen.

Miranda Kerr (32) staat regelmatig naakt op de foto, maar deze laatste shoot is wel heel pikant. Het Australische model heeft op de plaatjes niet meer aan dan een paar stiletto's. Ze staat op het balkon van een penthouse in Los Angeles. Harper's Bazaar meldt dat de foto's al begin dit jaar zijn genomen. Er zijn wel vaker vrouwenbladen met op de cover naakte vrouwen in Australië gepubliceerd. Het is voor het eerst dat een magazine om die reden uit de handel wordt genomen.

20-12-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg in serie over Nicki Minaj

Whoopi Goldberg in serie over Nicki Minaj

http://oi65.tinypic.com/v31uub.jpg

Whoopi Goldberg heeft een gastrol te pakken in de comedy 'Nicki' over het leven van Nicki Minaj. Whoopi krijgt in de serie een gastrol als Nicki's buurvrouw Miss Martha.

Ariana Neal (Get Hard, Fruitvale Station) speelt de jonge Minaj, nog voordat ze wereldberoemd werd. Selita Ebanks (Real Husbands of Hollywood) kruipt in de huid van Nicki's moeder Grace. Wesley Jonathan (The Soul Man) speelt de rol van vader Vincent. McCarrie McCausland (Army Wives) speelt de rol van Nicki's oudere broer Jaylen.

Nicki Minaj deelde het persbericht met de namen van de cast op Instagram. Minaj is uitvoerend producent en speelt zelf ook mee in de comedy die vanaf 12 januari op de Amerikaanse televisie te zien is.

Minaj (33) werd geboren in Trinidad, haar echte naam luidt Onika Tanya Maraj. Ze emigreerde in de jaren negentig met haar familie naar Amerika. Ze studeerde aan een toneelschool in New York voordat ze furore maakte als zangeres.

19-12-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske vieren 70ste verjaardag in Antwerpen en Kalmthout

Suske en Wiske vieren 70ste verjaardag in Antwerpen en Kalmthout

http://oi63.tinypic.com/348j3i0.jpg

De nog steeds erg populaire stripfiguurtjes Suske en Wiske hebben zaterdag hun 70ste verjaardag gevierd. Op 19 december 1945 verscheen in De Nieuwe Standaard de allereerste strip met het duo in de hoofdrol: "Het eiland Amoras". Ter ere van dat jubileum werd de familie van bedenker Willy Vandersteen zaterdag ontvangen op het Antwerpse stadhuis en stonden er tal van activiteiten op het programma in het Suske en Wiske Kindermuseum in Kalmthout.

Ondanks hun gezegende leeftijd zijn Suske en Wiske en hun vrienden Lambik, Sidonia, Jerom en co nog erg actief. De afgelopen 70 jaren werden ze al meermaals aangepast om eigentijds te blijven en er werden ook al verschillende spin-offs uitgebracht, waarvan vooral de op volwassenen gerichte "Amoras"-reeks het goed deed. "Amoras 5: Wiske" won onlangs nog de Willy Vandersteenprijs voor het beste Nederlandstalige stripalbum van het voorbije jaar.

SOS Kinderdorpen
Aangezien bedenker Willy Vandersteen opgroeide in de Antwerpse Seefhoek, kon een receptie op het Schoon Verdiep van het Antwerpse stadhuis zaterdag niet ontbreken. De striphelden brachten voor de gelegenheid ook een cheque van 46.128 euro mee voor SOS Kinderdorpen, een bedrag dat werd verzameld met de verkoop van zes Suske en Wiske-uitgaves via Het Laatste Nieuws. De verhalen voor die albums werden neergepend door BV's als Alex Agnew en Pieter Aspe, terwijl de tekeningen van de hand van onder meer Charel Cambré en Kim Duchateau zijn.

In de oude villa van Willy Vandersteen in Kalmthout waren er zaterdag dan weer de hele dag feestelijkheden voor een jonger publiek. Er was onder meer een schaatsbaan en een spring-iglo en bezoekers konden rondleidingen volgen en werden getrakteerd op een hapje en een drankje.

19-12-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels aan K3-criticasters: "Ontleed die songs en zie hoe goed die in elkaar steken"

Miguel Wiels aan K3-criticasters: "Ontleed die songs en zie hoe goed die in elkaar steken"

http://oi68.tinypic.com/13ygm50.jpg

K3 was zowat dé hype van 2015. Doorheen de jaren was het steeds Miguel Wiels die de muziek van K3 schreef, samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis. En dat hij daar trots op is. "Aan alle criticasters zeg ik: ontleed die song eens. Zie eens hoe goed die in elkaar zit", zegt Wiels in een interview met De Tijd.

De nieuwe K3-cd, die onlangs ingeblikt werd, is al een ongezien succes. Hoewel de cd pas sinds donderdag in de winkelrekken ligt, werd hij al 100.000 keer voorbesteld.

Toch is Wiels op zijn hoede wat de nieuwe K3 betreft. "Er is een eerste grote stap gezet, maar de buit is nog niet binnen. Marketinggewijs is het allemaal fantastisch gedaan en goed uitgedraaid. Eigenlijk kon je de hype voorspellen. Maar eens die voorbij is, is het uitkijken."

Uitlaatklep

De componist schreef al mee aan alle 180 nummers uit de geschiedenis van K3, iets wat hij steeds met veel plezier heeft gedaan. "K3 is een uitlaatklep voor mijn inspiratie, het is wat ik graag doe. Iets waarin ik mijn ei kwijt kan. Ik heb het geluk gehad dat er voor dat ei een grote afzetmarkt was, en dat ik er al heel veel centen aan verdiend heb."

De kritiek die er komt op de muziek, stoort hem echter wel. "Wij steken er veel werk in. Daarom raakt die kritiek me. Ik ben trots op die nummers", legt Wiels uit. "Ik kan er veel mensen het nakijken mee geven. Tegen mijn criticasters zeg ik: 'Ontleed die song eens. Zie eens hoe goed die in elkaar zit.' Maar pijn? Het is crying all the way to the bank, hè. (lacht) Ik voel me niet miskend. Het zou flauw zijn over pijn te praten, terwijl het zo'n succes is."

19-12-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje zet K3-look aan de kant met ruige grill

Josje zet K3-look aan de kant met ruige grill

http://oi68.tinypic.com/30bkz05.jpg

Josje Huisman (29) verrast op Instagram met een ruige look. Geen doorsnee lippiercing, maar wel een blinkende grill pronkt op haar onderlip. "Ultimate decoration is what I'm talking about", schrijft Josje op Instagram.

De voormalige K3-zangeres draagt een gouden mondjuweel bedekt met diamanten. De opmerkelijke bling bling accessoire werd populair in de hiphopwereld en wint opnieuw aan populariteit dankzij popsterren als Miley Cyrus, Rihanna en Beyonce.

19-12-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch model Cesar Casier lanceert eigen kledinglijn

Belgisch model Cesar Casier lanceert eigen kledinglijn

http://oi64.tinypic.com/oftthk.jpg

Na succesvolle samenwerkingen met JBC en Essentiel, lanceert model Cesar Casier nu zijn eigen kledinglijn. De collectie bevat verschillende uniseks T-shirts, met opdrukken als 'No Romance Without Finance' en 'Don't be a hater be a Celebrator' op.

Alle stuks zijn bovendien gemaakt in Gent, de thuisstad van Cesar en ze zijn vervaardigd uit organisch katoen. Een model met korte mouwen kost 54,99 euro en voor een T-shirt met lange mouwen betaal je 59,99 euro. Nog een leuke extra is dat er voor elke verkochte T-shirt 1 euro naar Whale and Dolphin Conversation gaat, een liefdadigheidsorganisatie die wilde dolfijnen en walvissen adopteert en hen een veiligere toekomst geeft.

De T-shirts zullen vanaf midden januari verkocht worden op www.cesarcasier.com.

19-12-2015 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Star Wars': 80.000 bezoekers in één dag

'Star Wars': 80.000 bezoekers in één dag

http://oi66.tinypic.com/3463l07.jpg

Nooit eerder lokte een film bij zijn lancering zoveel volk naar de ­Belgische cinemazalen als 'Star Wars: The Force Awakens'. Gisteren werden liefst 80.000 bezoekers geteld, goed voor een opbrengst van 746.000 euro.

In verscheidene bioscopen werden extra vertoningen ­georganiseerd. Ook in Nederland, Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika ­vermorzelde het zevende deel uit de Star Wars-saga alle records. In de VS wordt de film pas vandaag gelanceerd.

18-12-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin verklapt hoe Tom Waes 'De Slimste Mens Ter Wereld' werd Bewaar artikel

Vriendin verklapt hoe Tom Waes 'De Slimste Mens Ter Wereld' werd

http://oi68.tinypic.com/ra7pg9.jpg

Tom Waes won 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Eén van zijn grootste fans was ongetwijfeld zijn vriendin Mieke. Zij verklapt hoe de presentator zich voorbereidde om het programma te winnen.

"Dat hij jaren geleden bij zijn eerste deelname na twee keer werd uitgeschakeld, motiveerde hem om sowieso beter te doen. Dit seizoen moest iedereen thuis naar 'De Slimste Mens' kijken, dat was een opdracht. Iedereen moest zwijgen terwijl Tom zat mee te spelen", vertelt Mieke in Het Belang van Limburg.

Voetbal en Showbizz
"Tom heeft een grote algemene kennis, maar hij zat constant van alles op te zoeken. 'Ik weet over bijna alles wel drie dingen', zei hij de hele tijd, 'maar voor deze quiz moet je vijf dingen weten'. Dus ging hij dat vierde en vijfde antwoord opzoeken. De online encyclopedie Wikipedia was echt zijn beste vriend. De hele tijd zat hij lijstjes te maken. Hij las op websites meer over showbizz en voetbal, zijn zwakke punten."

18-12-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekening van Kwik en Flupke te koop voor 1 miljoen euro

Tekening van Kwik en Flupke te koop voor 1 miljoen euro

http://oi67.tinypic.com/2iberkm.jpg

Ter gelegenheid van de kunst- en antiekbeurs Brafa (Brussels Antiques & Fine Arts Fair), die van 23 tot 31 januari 2016 in Brussel loopt, biedt de galerie Huberty & Breyne een cover in Oost-Indische inkt aan die Hergé in 1951 maakte voor de cover van het album 'Les Nouveaux Exploits de Quick et Flupke' (De guitenstreken van Kwik en Flupke). Prijs: 1 miljoen euro.

Op de cover zijn de twee kinderen afgebeeld terwijl ze wijkagent 15 uitdagen. Volgens de galerie is de verkoop uitzonderlijk omdat de meeste kaften van deze reeks vandaag in het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve geconserveerd worden.

Behalve dit stuk zal de galerie potloodschetsen van Hergé te koop aanbieden en een bronzen standbeeld van Kuifje en Bobbie van beeldhouwer Nat Neujen, alsook hedendaags werk van François Avril, Philippe Geluck, François Schuiten enz.

18-12-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3: "Als vaders onze andere 'kwaliteiten' bewonderen, dan is dat maar zo"

K3: "Als vaders onze andere 'kwaliteiten' bewonderen, dan is dat maar zo"

http://oi63.tinypic.com/mlgg9h.jpg

Sinds Hanne, Marthe en Klaasje begin november werden gekozen als het nieuwe K3 is hun leven compleet veranderd. De constante aandacht was best wel even wennen, vertellen de drie zangeressen in een interview met het Nederlandse BuzzE. Toch missen ze hun oude leventje niet.

Het eerste album van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn uit België en de Nederlandse Klaasje Meijer ligt sinds vrijdag in de schappen. '10.000 luchtballonnen' is een dubbel-cd met twaalf oude hits die zij opnieuw hebben ingezongen en twaalf nieuwe nummers. De plaat is nu al een commercieel succes: nog voor de lancering werden al ruim 140.000 exemplaren besteld en ook de verkoop gaat hard. 10.000 luchtballonnen zou in België zelfs sneller de winkels uit vliegen dan '25' van Adele. De eerste platina platen zijn in beide lage landen al ruimschoots in de pocket.

Die cijfers zijn zeker niet verkeerd voor drie nieuwe gezichten in de muziekwereld. De K3-meiden kunnen het zelf allemaal nauwelijks geloven. "Het is onwerkelijk, Adele is al zo lang een absolute wereldster en wij zijn nog maar net bezig", zegt Marthe. Zelf hebben de dames een lichte voorkeur voor de nieuwe reeks liedjes, omdat er qua genres veel afwisseling in zit en omdat die nummers speciaal voor hen zijn geschreven. Hun favorieten zijn Jodelee, Mami Bisou en Meisjesdag. "Maar we zijn ook heel erg trots op de gouwe ouwen op het album", voegt Klaasje daaraan toe.

Balans opmaken
De release van 10.000 luchtballonnen is een mooi moment om de balans op te maken. Hoe bevalt het leven als K3-meisje? Uitstekend, zo blijkt. "De leukste dingen kunnen we nog steeds gewoon doen", laat Hanne weten. Voor Klaasje is er misschien nog het meeste veranderd, omdat zij naar Antwerpen is verhuisd. "Maar ook hier speel ik in mijn vrije tijd dwarsfluit", vertelt ze. Marthe heeft ook niet echt het gevoel dat ze iets van haar oude leventje mist. "Al zit op ons gemak ergens iets eten er niet meer in, want dan worden we de hele tijd aangesproken. Maar dat hoort erbij."

Vervelend vindt het trio de roem allerminst. Het voelt elke keer weer goed om kinderen blij te maken en als er onverhoopt toch iets vervelends gebeurt, staat manager en ex-K3-lid Kristel Verbeke voor hen klaar. Marthe noemt haar 'streng, maar ook heel rechtvaardig'. "We kunnen zeker op haar rekenen." Hanne begrijpt wel dat Kristel de touwtjes niet laat vieren. "Het is een vrouw die weet wat ze wil. Voor haar, Karen en Josje is K3 natuurlijk hun baby'tje." Behoort het eigenlijk tot het takenpakket van Kristel om Gert Verhulst uit de buurt te houden? "Nee, dat is niet nodig", zegt K3 in koor.

Bekend zijn kan ook nadelen hebben. Zo kregen de dames de wind van voren omdat ze niet zuiver zouden zingen. "In alle kritiek zit een les", aldus Marthe. "Maar als je live zingt, klinkt dat anders dan op de cd. Dat risico nemen we, want het is beter dan playbacken." En vinden ze het niet irritant dat sommige vaders behalve het muzikale aspect ook hun andere 'kwaliteiten' bewonderen? Er klinkt schatergelach. "Het is onze insteek om een goed voorbeeld voor de kinderen te zijn en als de vaders dat ook vinden, is dat mooi meegenomen", reageert Hanne met een knipoog.

18-12-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje kende enkele leuke dagen: familie, vrienden, fans en sporten

Josje kende enkele leuke dagen: familie, vrienden, fans en sporten

http://oi64.tinypic.com/2885og4.jpg

Josje Huisman is actief op de sociale media. De blondine had de afgelopen dagen een leuke tijd. Dat deelde ze mee via Instagram.

Twee fans gingen op de foto met hun idool, maar de batterij van hun smartphone was plat. Josje postte de foto op haar account. "Deze post ik voor deze meiden die ik tegen kwam in de winkel en om een selfie vroegen, maar hun batterij was net leeg. Mijne niet. Dus bij deze! X"

Moeder
De moeder van Josje kwam ook op bezoek. "Na jarenlang hard werken en ondertussen ook nog eens 5 kinderen groot brengen, is mijn moeder vorige week lekker met pensioen gegaan. En wat is het eerste dat ze doet met haar vrije tijd? Jaa, gezellig bij mij op bezoek komen in#Antwerpen. Deze week trekken we er samen op uit! #mamenik" Ze maakte ook nog tijd vrij voor haar vrienden en om te sporten.

18-12-2015 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allerbeste momenten van Tom, Danira en Kobe in 'De Slimste Mens Ter Wereld'

De allerbeste momenten van Tom, Danira en Kobe in 'De Slimste Mens Ter Wereld'

http://oi63.tinypic.com/212etn6.jpg

Tom Waes is de nieuwe Slimste Mens Ter Wereld. Hier vind je zijn allerbeste momenten plus die van medefinalisten Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen.

Tom Waes

Tom Waes slaagde er net niet in om het mythische record van elf deelnames te breken. Maar na vandaag maalt hij daar niet meer om.

Danira Boukhriss Terkessidis

Journaliste Danira Boukhriss Terkessidis verraste niet alleen met haar kennis, maar ook met haar gevatte humor.

Kobe Ilsen

Tv- en radiopresentator Kobe Ilsen liet zijn haar groeien om niet langer verward te worden met Stan Van Samang.

18-12-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 verkoopt beter dan Adele

K3 verkoopt beter dan Adele

http://oi67.tinypic.com/ruz40g.jpg

Hij ligt pas vanaf morgen in de winkel, en toch hadden de nieuwe K3-meisjes gisteren al 100.000 exemplaren van hun debuut-cd verkocht. Een enórm cijfer.

Zeker als je weet dat '25', het bij­zonder succesvolle album van Adele, vier volle weken na z'n lancering nog altijd 'maar' 150.000 keer over de toonbank is gegaan in ons land.

Het is dus slechts een kwestie van tijd dat Hanne, Klaasje en Marthe de Britse wereldster voorbijsteken.

18-12-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes geeft Danira alleszeggende knipoog en wordt 'Slimste Mens ter Wereld'

Tom Waes geeft Danira alleszeggende knipoog en wordt 'Slimste Mens ter Wereld'

http://oi64.tinypic.com/2eoe04y.jpg

Hij was de uitgesproken favoriet, werd door runner up Danira Boukhriss Terkessidis zelfs na zes finalevragen nog gechallenged, maar trok dan met een vijfde juiste antwoord op de vraag wat de finalisten wisten over Charlie Sheen alle winstkansen naar zich toe. Wat volgde was een meer dan zelfzekere blik recht in de ogen van Danira, een lekker vette knipoog en een alles zeggend knikje met de overduidelijke boodschap 'Eat This', waarop Tom Waes vlot drie grote Franse steden uit de mouw schudde en zichzelf tot 'De Slimste Mens ter Wereld' speelde.

De 25-jarige VRT-journaliste had zich toen al met haar nederlaag verzoend. Zij had de knipoog goed begrepen en toen uiteraard ook al gezien dat ze plots van mogelijke winnares tot net-niet-Slimste Mens was weggezet door Tom.

Voor de volledigheid: in het reguliere spel kwam Kobe Ilsen nooit echt in de grote debatten voor. Ook al omdat Tom en Danira in het doorgaans beslissende filmpjesspel beide een maximum van 150 seconden binnen haalden. Kobe werd dus derde. Daar kon een vestimentaire quantum sprong (van Sam Gooris-sloefjes en t-shirt tot chick kostuum) en de bekentenis dat hij de halve finale zegevoerend afsloot zonder onderbroek, niks aan veranderen.

18-12-2015 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Macaulay Culkin speelt getraumatiseerde volwassen Kevin uit 'Home Alone' in komische webreeks

Hilarisch: Macaulay Culkin speelt getraumatiseerde volwassen Kevin uit 'Home Alone' in komische webreeks

http://oi66.tinypic.com/2lwmbv6.jpg

Elk kind dat ooit 'Home Alone' heeft gezien, droomde ervan om net zoals Kevin McCallister het huis voor zichzelf te hebben en twee domme inbrekers te slim af te kunnen zijn. Maar dat deze ervaring bijzonder traumatiserend kan zijn voor een achtjarige die niet alleen vergeten werd door zijn familie, maar dan ook nog eens zichzelf moet verweren tegen twee gewelddadige mannen, daar staan de meesten niet bij stil. In de nieuwe komische webreeks 'DRYVRS' komen we 25 jaar na de eerste Home Alone film te weten hoe het Kevin McCallister vergaan is.

In de openingsaflevering van DRYVRS, een webserie waarin een rit met een Ubertaxi telkens afschuwelijk foutloopt, wordt Jack Dishel, tevens de maker van de reeks, opgepikt door een opgejaagde 35-jarige Kevin, vertolkt door Culkin. Die blijkt al lang niet meer dat schattige achtjarige jongetje uit de film te zijn en zijn gedrag begint zijn passagier meteen zorgen te baren.

Wanneer Dishel en Kevin, die naar eigen zeggen niet echt met de wagen kan rijden, van plaats wisselen en Kevin plaatsneemt op de achterbank, komt de waarheid aan het licht. "Ik heb nog altijd nachtmerries over een kale vreemde kerel die me achterna zit als Yosemite Sam", bekent de 35-jarige Kevin McCallister terwijl hij zenuwachtig aan een sigaret lurkt.  

Maar gelukkig herinnert McCallister zich nog steeds de McGyvertrucjes die van hem zo'n weerbaar kind maakten en de overvaller die zijn wagen probeert de carjacken ondervindt dat aan den lijve.

In 2016 zullen nog meer afleveringen van DRYVRS opgeladen worden op het Youtubekanaal van Jack Dishel. Toekomstige gastacteurs zijn onder andere Rosanna Arquette en Steven Weber.

18-12-2015 om 00:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medialaan en Disney bundelen de krachten

Medialaan en Disney bundelen de krachten

http://oi67.tinypic.com/142u7ft.jpg

Medialaan en Disney gaan zowel programmatorisch als commercieel de krachten bundelen. Dat maakte Erwin Deckers, CCO van Medialaan, bekend op een briefing bij het mediabedrijf.

De twee entertainmentbedrijven maakten een contentdeal, waardoor de tv-zenders van Medialaan (VTM, 2BE en - vanaf vrijdag - de nieuwe kinderzender KADET) Disneyfilms, -series en -animatiereeksen kunnen uitzenden.

Die Disneyportefeuille bevat zowel films als 'live action'-series en animatiereeksen die bij VTM, 2BE, Vitaya en KADET te zien zullen zijn. Films die vanaf 2017 bij VTM of 2BE te zien zijn, zijn onder andere titels van Marvel (o.a. 'The Avengers', 'Captain America'), Lucasfilm (o.a. 'Star Wars: The Force Awakens'), en Pixar ('Inside Out', 'Big Hero 6', 'The Good Dinosaur'), naast 'live action'-films als 'Cinderella' en 'Project T'.

Op commercieel vlak wordt Medialaan Advertising vanaf 1 januari 2016 de mediaregie van Disney Channel en Disney Junior, in Vlaanderen en in het Franstalige landsgedeelte.

17-12-2015 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'Star Wars' is marketing. Het heeft nooit iets met cinema te maken gehad"

"'Star Wars' is marketing. Het heeft nooit iets met cinema te maken gehad"

http://oi64.tinypic.com/2a7a8np.jpg

De hele wereld lijkt in de ban van 'Star Wars', maar The Force, Darth Vader en die verrekte lichtsabels kunnen u vierkant gestolen worden? U bent niet alleen. Ook Patrick Duynslaegher, éminence grise van de Vlaamse filmkritiek, vindt de hele hype zwaar overtrokken. "'Star Wars' is marketing. Het heeft nooit iets met cinema te maken gehad."

Na een aanloop die al eeuwen lijkt te duren, ging vandaag eindelijk de nieuwe Star Wars-film in première. 'The Force Awakens', de zevende in de rij, is dé filmhype van het jaar. Meer nog dan 'FC De Kampioenen', James Bond of 'The Hunger Games'. Aan de bioscoop stonden de fans in dikke drommen aan te schuiven, sommigen al van bij het krieken van de dag. Om toch maar dat ene felbegeerde plaatsje tijdens de eerste voorstellingen te kunnen bemachtigen.

Slechte films
Stond niét in de rij: Patrick Duynslaegher, creatief directeur bij het Filmfestival Gent en daarvoor jarenlang gevreesd filmrecensent bij Knack. "Ik ben nooit fan geweest. Ik vind het gewoonweg slechte films. Van de eerste trilogie (1977-1983) is 'The Empire Strikes Back' de enige die nog een zekere geladenheid heeft, maar voor de rest wegen al die Star Wars-films zo licht dat ze verdampen terwijl je ernaar lijkt. Belangrijker nog: Star Wars heeft veel kwaad berokkend. Zij waren het begin van de special effects-boom en van de kinderachtige science fiction-trend. Zo liggen ze aan de basis van de scheefgetrokken situatie dat de mainstream Hollywoodfilm van vandaag volledig gedomineerd wordt door fantasy en superhelden. De verscheidenheid in de Amerikaanse cinema van voor de jaren '70 is volledig verdwenen. Het fenomenale succes van Star Wars heeft daar zeker toe bijgedragen."

"Unwatchable"
De prequel-trilogie (1999-2005) kan in Duynslaeghers ogen op nog minder genade rekenen. "De twee trilogie zijn echt 'unwatchable'. Verschrikkelijke misbaksels van films. De eerste trilogie werd gemaakt toen er nog geen digitalisering was, toen de special effects nog vrij ambachtelijk waren. Ik vind het compleet oninteressante films, maar op z'n minst bevonden de personages zich nog in een relatief reëel aanvoelende ruimte. Maar in de tweede trilogie werden alle sluizen opengezet. Dat waren pure orgieën van special effects, nepdecors en computergevechten. Flitsende actie waar je geen jota van begrijpt. Niks voelde nog echt aan. Cinema zonder ziel. Blijkbaar zien veel mensen dat graag, want de films hebben veel geld opgebracht. Ik wil dus niet zeggen dat het niets waard is, maar Star Wars is absoluut niet mijn idee van cinema."

Pure marketing
Volgens Duynslaegher is de grote boosdoener George Lucas, bedenker van het Star Wars-universum. "George Lucas is in de eerste plaats een geniaal zakenman. Meer producer dan regisseur. Zijn invloed op de Amerikaanse cinema is groot, maar ze heeft zeker niet geleid tot een betere kwaliteit. Star Wars is een van de belangrijke redenen waarom veel volwassen mensen afgehaakt zijn en liever naar series op tv kijken dan naar de bioscoop gaan. Nog een bedenkelijke erfenis van George Lucas is de industrie rond filmmerchandising, zegt  de filmkenner. "Het is pure marketing. Eerst kijken hoe ze het kunnen verkopen, dan pas naar hoe ze het gaan maken. Ik begrijp dat men dat doet bij ijskasten, maar toch niet bij film? Film is het toemaatje geworden bij de poppen en de speeltjes en de games en weet ik veel. Meer dan wie anders is dat de verantwoordelijkheid van George Lucas, die er trouwens steenrijk mee is geworden."

Geen ticket voor 'The Force Awakens' voor Patrick Duynslaegher dus? "Toch wel. Ik ga zeker kijken, want dit keer staat er met J.J. Abrams een echte regisseur aan het roer. Hopelijk zijn deze films beter gemaakt. Maar zelfs dan nog zal het Star Wars-universum mij nooit echt kunnen boeien."

17-12-2015 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar van 'Dictator' deelt zijn 20.000 euro met medekandidaten

Winnaar van 'Dictator' deelt zijn 20.000 euro met medekandidaten

http://oi66.tinypic.com/1z5kneb.jpg

Benoit Schrijnemakers, de twintiger die als winnaar uit de bus kwam bij het VIER-programma 'Dictator' en zich dus volgens de andere kandidaten het beste wist staande te houden in het beklemmende regime, gaat zijn prijzenpot van 20.000 euro delen met zijn 'medeburgers'. Dat laat hij zelf weten op Twitter.

Gisteren werd de finale uitgezonden van het sociaal experiment 'Dictator', dat 8 dagen lang 8 jonge mensen onderdompelde in hun eigen kleine dictatoriale samenleving. Benoit bleek 'de beste overlever' en mocht met een mooie som van 20.000 euro opnieuw de vrije wereld in. Volgens de twee psychologen die de kandidaten de hele tijd observeerden, won de Hasseltse grafische vormgever de prijs omdat hij -zoals hij zelf ook aangaf- een 'wolf in schaapskleren was'. Ze vonden hem een goede manipulator met een groot overlevingsinstinct.

Benoit zelf liet vlak nadat hij tot winnaar werd gekroond verstaan dat hij met een dubbel gevoel achterblijft. "Eigenlijk is de winnaar van de dictatuur iemand die zegt: 'ik doe hier niet aan mee, ik hou mijn eigenheid. Maar het is heel moeilijk om een dictator omver te werpen tenzij je hem vanaf het begin geen macht laat hebben. Zijn macht is afhankelijk van jou en zonder is hij niemand. Dat hebben we te laat beseft." Volgens Benoit is dus niet hijzelf, maar eerder de dictator de grote winnaar van het psychologische spelletje.

Is het daarom dat hij besloten heeft dat hij zijn 20.000 euro wil delen met de andere kandidaten? Of omdat hij dankbaar is dat zijn medeburgers hem tot winnaar kroonden en iets wil terugdoen? Of gewoon omdat de band die ontstaan is tussen de jongeren zo sterk is? In ieder geval een mooie geste.

17-12-2015 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford maakte zelfs op set 'Star Wars' brokken

Harrison Ford maakte zelfs op set 'Star Wars' brokken

http://oi64.tinypic.com/33pg55v.jpg

Het scheelde geen haar of Harrison Ford (73) stond niet te blinken op de première van 'Star Wars: The Force Awakens'. Eind vorig jaar kreeg hij op de set een hydraulische deur op zich, en in maart crashte de acteur met zijn vliegtuigje. "Ik ben door het oog van de naald gekropen."

Voor Star Wars-fans staat de kerstperiode niet gelijk aan duizend kerstlichtjes en bungelende kerstmannen aan de voorgevel. Wél aan de langverwachte première van Star Wars: The Force Awakens, vanaf vandaag in de zalen. En die kwam er voor hoofdrolspeler Harrison Ford (73) niet zonder ongelukken. Vorig jaar raakte hij tijdens de opnames van 'Star Wars: The Force Awakens' gewond in de filmstudio, toen een hydraulische deur van het ruimteschip Millennium Falcon op hem viel. Al kon hij daar achteraf grapjes om maken: "De Millennium is onverwoestbaar en je kan het schip werkelijk overal neerpoten. Maar die hydraulische deur... Tja, dat was misschien niet zo'n goed idee."

Voet in gips
In maart dit jaar overleefde de acteur dan weer een ernstig vliegtuigongeluk. Al zit hij zonder trauma tegenover ons. Sterker nog: aan stoppen met vliegen heeft de ervaren piloot geen moment gedacht. "Mijn voet zat nog in het gips toen ik opnieuw ben beginnen te vliegen", vertelt de 'Star Wars'-acteur ons in Los Angeles.

De crash gebeurde met zijn antieke tweezitspropellorvliegtuigje op een golfbaan in het Californische Venice. Een getuige verklaarde achteraf dat hij de motor van het vliegtuigje hoorde sputteren en daarna het toestel een duikvlucht zag nemen. Omstaanders haalden Ford zo snel mogelijk uit het vliegtuig, uit angst dat het in brand zou vliegen.

De acteur herinnert zich naar eigen zeggen bitter weinig van de bijna fatale vliegtuigcrash. Zo vertelde hij eerder dit jaar in de latenightshow 'Jimmy Kimmel Live' dat hij vijf dagen lang aan geheugenverlies leed. "Ik herinner me nog heel goed dat de motor stopte en dat de luchtverkeersleider me aanraadde om de normale route af te leggen voor de landing. Ik weigerde, omdat ik het niet zou redden. Dat is het laatste wat ik me herinner"

Voet in gips
In maart dit jaar overleefde de acteur dan weer een ernstig vliegtuigongeluk. Al zit hij zonder trauma tegenover ons. Sterker nog: aan stoppen met vliegen heeft de ervaren piloot geen moment gedacht. "Mijn voet zat nog in het gips toen ik opnieuw ben beginnen te vliegen", vertelt de 'Star Wars'-acteur ons in Los Angeles.

De crash gebeurde met zijn antieke tweezitspropellorvliegtuigje op een golfbaan in het Californische Venice. Een getuige verklaarde achteraf dat hij de motor van het vliegtuigje hoorde sputteren en daarna het toestel een duikvlucht zag nemen. Omstaanders haalden Ford zo snel mogelijk uit het vliegtuig, uit angst dat het in brand zou vliegen.

De acteur herinnert zich naar eigen zeggen bitter weinig van de bijna fatale vliegtuigcrash. Zo vertelde hij eerder dit jaar in de latenightshow 'Jimmy Kimmel Live' dat hij vijf dagen lang aan geheugenverlies leed. "Ik herinner me nog heel goed dat de motor stopte en dat de luchtverkeersleider me aanraadde om de normale route af te leggen voor de landing. Ik weigerde, omdat ik het niet zou redden. Dat is het laatste wat ik me herinner"

17-12-2015 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Dwayne 'The Rock' Johnson bevallen van dochtertje

Vriendin Dwayne 'The Rock' Johnson bevallen van dochtertje

http://oi67.tinypic.com/dfak9.jpg

Acteur en spierbundel Dwayne 'The Rock" Johnson en zijn vriendin, singer-songwriter Lauren Hashian, verwelkomden vandaag hun eerste kindje.

Het voorbije weekend grapte Hashian nog dat ze hoopte dat hun baby niet op haar vader zou lijken en 9 kilogram zou wegen. "Zo dankbaar en onder indruk van deze periode," schreef de 31-jarige zangeres dit weekend nog bij een Instagramfoto van haarzelf en de 43-jarige Johnson. "Ervaren hoe het is om een klein leven te creëren, ik kan niet trotser zijn op alle stoere vrouwen die haar zullen omringen! En op alle mannen natuurlijk..."

Johnson heeft al een veertienjarige dochter Simone uit zijn vorige huwelijk met Dany Garcia.

De voormalige worstelkampioen maakte in september bekend dat hij en zijn vriendin een kindje verwachtten. Het stel is al bijna tien jaar samen.

16-12-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilde De Baerdemaeker en Luk Wyns in nieuwe politieserie

Hilde De Baerdemaeker en Luk Wyns in nieuwe politieserie

http://oi66.tinypic.com/28k3vgg.jpg

Hilde De Baerdemaeker speelt mee in de nieuwe VTM-serie 'Coppers'. Daarin speelt ze commissaris Liese Meerhout. Vanaf 4 januari is de serie te zien op de televisiezender.

Er zijn dertien afleveringen van 'Coppers'. "Liese is een binnenvetter, een tikkende tijdbom die elk moment kan imploderen", zo omschrijft Hilde De Baerdemaeker haar alter ego in Het Laatste Nieuws.

"Ze is niet getrouwd, heeft geen kinderen en leeft om te werken. Ze is geen cynische politievrouw, maar echt vrolijk is ze zeker niet. Je zou haar een soort van eenzame cowboy kunnen noemen."

Ook Luk Wyns is van de partij. Hij is hoofdinspecteur Michel Masson.

15-12-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek waanzinnig enthousiast over nieuwe 'Star Wars': "J.J. slaat de nagel op de kop"

Publiek waanzinnig enthousiast over nieuwe 'Star Wars': "J.J. slaat de nagel op de kop"

http://oi65.tinypic.com/332qsjm.jpg

'Star Wars' is helemaal terug van weggeweest. Gisteravond ging de langverwachte nieuwe film uit de saga - de eerste in 10 jaar tijd - in première in Los Angeles. De opkomst was massaal. En aan de reacties te zien, stelde de film niet teleur: alleen maar lachende gezichten aan de uitgang. En ook op Twitter regende het positieve reacties. "J.J. nailed it", luidt de conclusie.

Van bij het prille begin van de film zat de sfeer er goed in in Los Angeles. De eerste filmbeelden werden op luid gejuich onthaald. Toen ook de eerste woorden van de nieuwe prent hun weg naar het publiek gevonden hadden, brak het applaus los. De terugkeer van hun favoriete sciencefictionhelden Han Solo en Chewbacca naar het grote scherm stemde de meute 'Star Wars'-fans van het eerste uur overduidelijk meer dan enthousiast.

Ook na afloop van de film bleef 'wild enthousiasme' de hoofdtoon uitmaken. Het ziet er dan ook naar uit dat J.J. Abrams met zijn 'Star Wars'-bewerking zowel de fans heeft weten in te pakken als de oorspronkelijke criticasters heeft weten te bekoren.

"Ik vond de film geweldig. J.J. heeft zijn taak prachtig volbracht", zegt acteur Zach Braff. "Wat ik het mooiste element vond? Het kameraadschap tussen de oude garde en de nieuwe gezichten, die ook op het scherm duidelijk voelbaar is." The Force Awakens vermengt de traditionele cast - met onder meer Harrison Ford als Han Solo en Carrie Fisher als Leia Organa - dan ook moeiteloos met een stel nieuwe gezichten, waaronder Daisy Riddley, John Boyega, Adam Driver, Gwendoline Christie and Lupita Nyong'o.

Amerikaans comedy-artiest Patton Oswalt zei na afloop van de première dat de nieuwe bewerking hem deed terugdenken aan net die elementen die hem vroeger al voor de filmklassieker deden vallen. "Het was een superleuke ervaring. Ik voelde me weer even als het kind dat tientallen jaren geleden naar de eerste 'Star Wars'-films zat te kijken."

En ook op de sociale media alleen maar lof voor de nieuwste episode uit de saga én voor diens maker J.J. Abrams. Een korte sfeerschepping.

15-12-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse kerk wordt skatetempel

Spaanse kerk wordt skatetempel

http://oi64.tinypic.com/20idyiv.jpg

Eerder dit jaar werd een oude kerk in de Noord-Spaanse stad Llanera omgebouwd tot indoor skateparadijs 'La Iglesia Skate'. Ondertussen onderging het interieur nog een flinke make-over door kunstenaar Okuda San Miguel.

San Miguel wilde de kerk omtoveren tot een echte skatetempel. Via crowdfunding zamelde hij de fondsen in om het gigantische project aan te vatten.

Hij werkte zeven volle dagen aan het interieur, waarbij hij de muren en plafonds van de kerk beschilderde met heldere geometrische vormen, gezichten en dieren. Het resultaat is simpelweg verbluffend.

Het nieuwe bedevaartstoord voor skaters, dat ondertussen de naam 'Kaos Temple' draagt, werd donderdag ingehuldigd.

15-12-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars 'Jedikerk' telt al meer dan 250.000 aanhangers

Star Wars 'Jedikerk' telt al meer dan 250.000 aanhangers

http://oi63.tinypic.com/30ru3rc.jpg

Dankzij de 'Star Wars'-hype krijgt de Jedikerk er tegenwoordig dagelijks zo'n 1000 nieuwe volgers bij. De organisatie laat zich inspireren door krijgers die vechten tegen de Dark Side en gaat over "concentratie, leren en één worden met de Force".

De kerk haalde het nieuws in 2001 toen 390.000 respondenten van de nationale census in het Verenigd Koninkrijk zichzelf identificeerden als Jedis. In 2011 was het aantal gedaald tot 177.000, maar nu de zevende 'Star Wars' eraan komt, stijgt het aantal aanhangers weer sterk.

Principes van het Jediïsme omvatten onder ander "Onwetenheid, maar Kennis" en "Emotie, maar Vrede", terwijl het geloof van de Jedi's zich focust op de Force als een "eenmakende energie met alles dat bestaat binnen, rondom en waarnaar het altijd terugkeert." Jedi's geloven niet dat de verhaallijnen van 'Star Wars' echt zijn, maar ze mediteren wel regelmatig "hun geest 'schoon' te houden en de negatieve Force 'van hen af te spoelen'."

Het enige wat mensen moeten doen om lid te worden, is het afronden van een tiendelige cursus en zich abonneren op de online nieuwsbrief van de Jedikerk. Patrick Childs, lid van de Britse Jediraad zegt dat de populariteit van de kerk de laatste jaren grondig is toegenomen. 

"De echte test zal over een paar weken zijn, als de hype rond de film afgelopen was," zei hij en moedigde mensen aan om zich aan te sluiten bij de religie omdat die "erg openstaat en geen probleem heeft met homoseksualiteit of iets gelijkaardigs". Leden worden uitgenodigd om Jedikledij te dragen in het dagelijkse leven, al geeft David Jones, de stichter van de kerk, toe dat ze "niet echt praktisch zijn".

15-12-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper 34: vriend van Downton Abbey-actrice overleden

Amper 34: vriend van Downton Abbey-actrice overleden

http://oi64.tinypic.com/15ezgv6.jpg

John Dineen, de vriend van 'Downton Abbey'-actrice Michelle Dockery is overleden nadat hij de strijd verloor tegen een zeldzame vorm van kanker. De man was maar 34 jaar oud.

Dineen overleed zondagochtend in een ziekenhuis in het Ierse Cork, twee dagen voor de 34ste verjaardag van zijn vriendin Michelle Dockery, die in 'Downton Abbey' de rol van Lady Mary vertolkt.

Dineen, die aan het hoofd stond van een Londens consultingbureau, en Dockery zijn een stel sinds ze in september 2013 aan elkaar voorgesteld werden door collega-acteur Allen Leech (Tom Branson in 'Downton Abbey').

Het koppel was erg gesteld op hun privéleven en weigerde commentaar te geven op hun relatie. "Ik heb een geweldige man uit Ierland in mijn leven. We werden aan elkaar voorgesteld door Allen Leech. Dat is alles wat jullie moeten weten," zei Dockery in september vorig jaar.

De actrice was onlangs in de Verenigde Staten voor een promotietournee van het laatste seizoen van 'Downton Abbey', maar vloog donderdagochtend terug naar Ierland om aan de zijde van haar vriend te kunnen zijn. De begrafenis vindt morgen plaats in private kring.

15-12-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence heeft genoeg van 'Katniss'

Jennifer Lawrence heeft genoeg van 'Katniss'

http://oi68.tinypic.com/23sylhc.jpg

Jennifer Lawrence ziet een prequel van 'The Hunger Games' niet zitten. Ze speelt de hoofdrol in de film, maar zal niet meer in de huid van 'Katniss Everdeen' kruipen.

"Ik zal er niet bij betrokken zijn. Ik denk dat het te vroeg is. Wat mij betreft moeten ze eerst de boel af laten koelen", zei ze aan Variety.

De makers zien een succesreeks zoals 'Harry Potter' zitten omdat het verhaal kan blijven doorgaan. Jennifer ziet dat dus niet zitten en het lijkt dus maar sterk de vraag of er nog prequels zullen komen.

14-12-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steun van Vlaanderen doet deugd"

"Steun van Vlaanderen doet deugd"

http://oi65.tinypic.com/2lxe7lz.jpg

Haar versie van 'Non, je ne regrette rien' van Edith Piaf was geweldig, maar toch draaide geen enkele coach van The Voice Kids zich om. En dus bleef Valentine Dugnoille (11) uit Jabbeke met lege handen achter. Onbegrijpelijk, vonden ook vele Vlamingen. En dat lieten ze online dan ook flink blijken.

Slongs Dievanongs kon zich wel voor het hoofd slaan, Natalia probeerde er een uitleg voor te vinden en Sean Dhondt twijfelde hard. Maar geen van hen drukte af, en dus bleef de 11-jarige Valentine vrijdagavond een beetje verweesd achter. Nochtans was haar versie van 'Non, je ne regrette rien' ronduit geweldig. "Ik begreep het eerst niet zo goed, maar ondertussen ben ik wel fier op mijn prestatie", blikte Valentine afgelopen weekend terug op haar tv-avontuur. "De coaches zijn ook allemaal naar me toegekomen en hebben me een dikke knuffel gegeven. Ook presentatrice An Lemmens zei dat ze het niet goed snapte en omhelsde mij. Dat vond ik eigenlijk wel lief."

Franstalige papa

Toegegeven, Valentine koos met de hit van Edith Piaf niet meteen een voor de hand liggend nummer. "Mijn papa is Franstalig", verklaart ze. "Ik leerde Edith Piaf dan ook via hem kennen, al was het mijn idee om dat nummer op tv te zingen. Ik wilde iets van Piaf doen en twijfelde nog even om 'La vie en rose' te kiezen. De grote uitdaging van 'Non, je ne regrette rien' is de dynamiek. Het gaat van hoog naar laag. Ik heb er een jaar lang op geoefend."

En misschien zelfs iets té goed geoefend, want coach Natalia vond de versie van Valentine te veel op het origineel lijken. "Dit is The Voice, en niet De Soundmixshow", liet ze optekenen. "Ik wilde wat meer van Valentine horen." Maar na afloop leek ook de popdiva te beseffen dat ze net een talent door de vingers had laten glippen. Talent dat Valentine van haar papa heeft. "Toen hij tien of elf jaar oud was, mocht hij zelfs eens voor koningin Fabiola zingen", vertelt Valentine. "Zij was toen zo onder de indruk, dat ze begon te wenen. Zelf had ik bitter weinig podiumervaring, met uitzondering van 'De Wassenaard's Got Talent' bij ons op school. Maar voor The Voice Kids volgde ik wel zangles in de Oostendse muziekschool Casa da Musica."

Facebookgroepen

De passage van Valentine liet Vlaanderen alleszins niet onberoerd. Op tal van nieuwssites doken steunbetuigingen op bij de reacties, en op Facebook blinken intussen al minstens drie groepen die ervoor ijveren om Valentine alsnog in The Voice Kids te houden. Volgens VTM kan van dat laatste evenwel geen sprake zijn. "Maar desondanks doet die steun deugd", aldus Valentine. "Zo kan ik mijn uitschakeling toch een beetje plaatsen." Intussen geeft ze haar ambitie als zangeres nog niet op. "Eigenlijk droom ik ervan om dierenarts te worden. Als dat niet lukt, dan spiegel ik me graag aan Nathalie Meskens: zij kan zingen, acteren en presenteren." En op The Voice Kids kijkt ze positief terug. "Zelfs met al die spots op mij gericht, kon ik maar moeilijk geloven dat ik daar stond. Maar eens op het podium, wilde ik er voor altijd blijven staan. Ook al trilde ik op mijn benen."

In de 'battles' van The Voice Kids, die vanaf volgende vrijdag te zien zijn op VTM, blijven intussen nog drie kandidaten uit onze regio over. Natalia nam Jemina Neirynck (14) uit Torhout op in haar team, terwijl Sean Dhondt Lore Graulus (13) uit Veldegem en Jasmine McGuinness (13) uit Brugge onder zijn vleugels nam.

14-12-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketnetters verkiezen 'beire' tot woord van het jaar

Ketnetters verkiezen 'beire' tot woord van het jaar

http://oi67.tinypic.com/fvbeih.jpg

In het Ketnetjournaal 'Karrewiet' werd vanavond het woord van het jaar bekendgemaakt. Meer dan 42.000 kinderen stemden mee via de Ketnetwebsite en de meerderheid koos voor 'beire', wat zoveel betekent als 'de max'.

'Beire', het West-Vlaamse woord voor 'cool, geweldig, fantastisch' is dankzij de razend populaire Ketnet-serie D5R (zeg 'De Vijver') binnen de kortste keren een 'beire' cool woord geworden bij de Vlaamse kinderen.

Beire werd door de kinderen via Ketnet.be gekozen uit een shortlist van vijf woorden. Die was op basis van ruim 1600 inzendingen van kinderen samengesteld door een jury bestaande uit Tina Maerevoet, Thuis-actrice en theatermaker voor kinderen en jongeren, MNM-presentator Tom De Cock en Ketnet-wrapper Sander Gillis. 

De andere woorden in de shortlist waren:
- Juffelen: wanneer de juffen op school met elkaar aan het kletsen zijn
- Pistache: uitroep wanneer je op hetzelfde moment iets zegt
- Vollenbak: ergens voluit voor gaan, je helemaal smijten, enthousiast iets doen
- Selfietime: het ogenblik waarop iedereen een selfie wil nemen, of het moment waarop je voelt dat je een selfie wil nemen

In totaal hebben 42.356 kinderen via Ketnet.be hun stem uitgebracht. Met 32% van de stemmen was 'beire' het populairste woord in de shortlist, voor 'selfietime' met 24% en 'vollenbak' met 19%. Beire is dus met recht en reden het Kinderwoord van het Jaar 2015 geworden.

14-12-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60 jaar op rij stuurde hij een kerstkaart naar de queen... En dan stuurt ze iets terug

60 jaar op rij stuurde hij een kerstkaart naar de queen... En dan stuurt ze iets terug

http://oi67.tinypic.com/v7whvn.jpg

Bijna 60 jaar lang stuurde de grootvader van Andrew Simes elke kerst een kaart naar de Britse koningin Elizabeth II. Dat mooie gebaar ging de koningin niet onopgemerkt voorbij.

In een Facebookbericht vertelt Andrew Simes het ontroerende verhaal van de kaartjes van zijn grootvader en de manier waarop de Britse koningin haar dankbaarheid toonde.

Volgens Simes stuurde zijn grootvader de eerste kerstkaart naar de koningin in 1952, het jaar dat ze de troon besteeg. Toen zijn grootvader in 2011 overleed, nam Andrew de taak van zijn grootvader over en schreef hij zelf een kerstkaartje naar de Queen.

Een maand later kreeg hij plots een onverwacht antwoord van de Britse vorstin. Op de kaart stond te lezen: "Toen ik deze kerst een brief kreeg van een andere Simes, gaf ik mijn kantoor de opdracht om uit te zoeken waar je grootvader zich bevindt. Daarom is het met veel droefheid dat ik zijn overlijden heb vernomen en ik wil mijn medeleven betuigen aan u en uw familie."

"Ik kon mijn tranen toen niet bedwingen en nog steeds niet wanneer ik denk aan dit verhaal van twee mensen die een levenslange indruk op elkaar nagelaten hebben," zo schreef Simes op zijn Facebookpagina. "En vandaag, net zoals elk jaar, heb ik mijn kerstkaartjes verstuurd... Bovenaan de lijst stond Hare Majesteit."

Koningin Elizabeth durft de mensen al eens vaker te verrassen. Eerder dit jaar kreeg een zevenjarig meisje, dat de Queen had uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje, een brief uit Buckingham Palace om haar te bedanken voor haar vriendelijk gebaar.

En in 2012 stapte de Queen bij wijze van verrassing het stadhuis van Manchester binnen om het bruidspaar te feliciteren dat elkaar daar zopas het jawoord had gegeven.

14-12-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits model: "Ik had een trio met Justin Bieber"

Brits model: "Ik had een trio met Justin Bieber"

http://oi66.tinypic.com/316ogaf.jpg

Een pikant waarheid of durven-spelletje in een Londens hotel is uitgelopen op een trio met Justin Bieber. Dat beweert het dertigjarige Britse model Laura Carter. "De seks was fantastisch", maakt ze ongetwijfeld heel wat meisjesharten jaloers. Het feestje eindigde wel in mineur toen de politie erbij gehaald moest worden.

De Canadese popster is nog altijd maar 21 en het idool van miljoenen, overwegend vrouwelijke, fans. Zoals Laura Carter: "Normaal zou ik gedacht hebben 'he, wacht eens even", maar het was wel Justin Bieber, op wie ik altijd al dol was."

Bieber pikte Carter eruit in een nachtclub en troonde haar mee naar het historische Rosewood Hotel in Londen voor een privéfeestje met champagne. "Ik werd naar een enorme kamer gebracht, met een ongelooflijke geluidsinstallatie, en er was overal drank", vertelt Carter aan The Sun. "Er waren vier jongens en tien meisjes, allemaal glamoureuze types. De party was volle bak bezig en Justin showde ons zijn danskunstjes. Ik had graag een selfie gemaakt, maar de security had mijn gsm aan de deur afgenomen." Handig misschien? Want er zijn geen concrete bewijzen van wat volgt...

Seksspel
Justin wou een seksueel getint spelletje spelen: waarheid of durven (truth or dare). "Als uitdaging begon Justin een van de meisjes te kussen. Van toen af sloeg de sfeer om", beschrijft Carter de situatie. De zanger ging met het meisje naar de slaapkamer en liet zich twintig minuten later weer zien in zijn boxershort. Laura werd dan meegenomen naar de slaapkamer, waar het andere meisje nog in haar ondergoed op het bed lag.

"Het was fantastisch en surreëel. Het was donker en Justin en ik kusten elkaar", zegt Carter. De twee vergezelden vervolgens het andere meisje op het bed. "We flikflooiden allemaal met elkaar." Maar Laura kreeg meer aandacht van Justin dan de andere dame en die bolde het woedend af. "Justin ging niet achter haar aan. Hij leek eigenlijk net blijer toen hij alleen met mij was. We hadden geweldige seks. We stopten even om samen een sigaretje te roken en wat te babbelen. Hij vroeg mij helemaal uit."

Klef op z'n Amerikaans
"Ik zei hem dat ik dit niet kon geloven. Hij lachte en zei dat hij mij cool vond. Het was wat klef op z'n Amerikaans, maar hij ontgoochelde niet. Die naaktfoto's doen hem geen recht", verwijst Carter naar de recent uitgelekte beelden van het popidool.

Het meisje dat zich afgewezen voelde, kreeg een zenuwinzinking en maakte in de lobby nog een scène. Zo kwam de politie in de vroege ochtend nog ter plaatse, maar het meisje bleek oké en Justin werd ongemoeid gelaten. Zijn reputatie als bad boy blijft overeind, ondanks pogingen om die om te buigen.

14-12-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Youth' is grote winnaar op European Film Awards

'Youth' is grote winnaar op European Film Awards

http://oi66.tinypic.com/kuj2p.jpg

De film 'Youth' is de grote winnaar van de Europese Filmprijzen. De film, waarin twee gepensioneerden terugkijken op hun leven, werd vanavond uitgeroepen tot beste Europese film van het jaar. Hoofdrolspeler Michael Caine (82) kreeg de prijs voor beste Europese acteur en regisseur Paolo Sorrentino werd onderscheiden als beste Europese regisseur.

De Brits-Franse actrice Charlotte Rampling kreeg de Europese Filmprijs voor haar hele oeuvre, dat films omvat van regisseurs als Luchino Visconti, Claude Lelouch en François Ozon. Daarnaast kreeg de 69-jarige Rampling ook de prijs voor beste Europese actrice, voor haar rol in het huwelijksdrama 45 Years van regisseur Andrew Haigh. Voor diezelfde rol kreeg ze eerder dit jaar al de Zilveren Beer op het internationale filmfestival van Berlijn.

Van Dormael naast de prijzen
Geen Belgische maar wel een Zweedse film heeft de European Film Award voor beste komedie dit jaar in de wacht gesleept. 'Le Tout Nouveau Testament' van Jaco Van Dormael moest zaterdagavond in Berlijn de duimen leggen voor de surrealistische komedie 'A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence' van de Zweedse cineast Roy Andersson.

De derde genomineerde in de categorie had ook een Belgisch tintje: in de Franse film 'La famille Bélier' vertolkt de Belgische acteur François Damiens een van de hoofdrollen. De makers van 'Le Tout Nouveau Testament' gaan toch niet met lege handen naar huis, want de prent sleepte wel de prijs voor beste decor in de wacht. Dat was eerder al bekendgemaakt.

14-12-2015 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince verrast fans met alweer een album

Prince verrast fans met alweer een album

http://oi64.tinypic.com/316442g.jpg

Prince heeft vandaag een nieuw album uitgebracht via muziekstreamingdienst Tidal. HITNRUN Phase Two volgt al snel op HITNRUN Phase One, dat de de 57-jarige Amerikaanse zanger in september uitbracht.

Prince maakte de release bekend via social media, met een link naar het album op Tidal. Daar zijn fragmenten van de songs te beluisteren en is het hele album, met 23 nummers, te koop voor 15 dollar.

13-12-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur uit Bevergem hard aangepakt door Gentse politie: "Daar lig je dan"

Acteur uit Bevergem hard aangepakt door Gentse politie: "Daar lig je dan"

http://oi66.tinypic.com/m6ik7.jpg

Acteur Zouzou Ben Chikha, bekend als Amar uit Bevergem, is vanmiddag in de Hoveniersstraat in Ledeberg hard aangepakt door de Gentse politie. Volgens een Facebookpost van zijn partner moest hij bij een controle zijn schoenen en sokken uitdoen, en werd de inhoud van zijn rugzak gecontroleerd. "Ze pikken je er uit op zicht. Ik heb nu eenmaal een Noord-Afrikaans voorkomen", zegt hij aan De Morgen.

De acteur was stoofvlees gaan kopen en werd op de terugweg staande gehouden. Na afloop van het hele incident kreeg hij geen excuses, "want ze doen gewoon hun job". 

Ben Chikha voelt zich vernederd. "Ik begrijp dat de politie hun werk moet doen, maar de manier waarop is zo kwetsend en vernederend", zegt hij aan De Morgen. "Daar lig je dan op de grond, zonder schoenen en sokken, terwijl er mensen passeren. Alsof je een crimineel bent." Het is niet de eerste keer dat Ben Chikha dit overkomt, zegt hij. "Maar als je er iets van zegt, dan overdrijf je al gauw."  

Hij pleit voor meer begrip voor elkaar, maar dat wordt moeilijk gemaakt door interventies als deze. "Als je als politieagent mensen zo brutaal aanpakt, dan moet je niet schrikken dat je niet gerespecteerd wordt", zegt hij nog.

13-12-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt president van de VS in 2020: Will Smith of Kanye West?

Wie wordt president van de VS in 2020: Will Smith of Kanye West?

http://oi68.tinypic.com/2yw5xdz.jpg

Will Smith sluit niet uit dat hij ooit een gooi doet naar het presidentschap van de Verenigde Staten. De 47-jarige acteur voelt zich bijna gedwongen de politiek in te gaan, vertelt hij in een interview met CBS Sunday Morning, waarvan al een voorproefje online staat.

''Als mensen maar gekke dingen blijven roepen over muren en moslims, dan dwingen ze mij de politieke arena in'', aldus Smith. De acteur doelt hoogstwaarschijnlijk op de controversiële uitspraken die presidentskandidaat Donald Trump eerder deze week deed.

Als Smith de politiek ingaat dan doet hij het ook gelijk goed. Hij wil geen burgemeester of gouverneur worden. Hij droomt groot. ''Ik bedoel, ik moet president zijn. Kom op! Waar moet ik anders een gooi naar doen?''
Mocht Smith bij de eerste volgende mogelijkheid presidentskandidaat willen worden, dan moet hij het wel opnemen tegen Kanye West. De rapper maakte eerder dit jaar bekend dat hij in 2020 gaat proberen de leider van de Verenigde Staten te worden.

13-12-2015 om 03:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birgit Van Mol na tumor bij man: "De meeste mensen gaan hieraan dood, wij hebben geluk"

Birgit Van Mol na tumor bij man: "De meeste mensen gaan hieraan dood, wij hebben geluk"

http://oi67.tinypic.com/14dzuw5.jpg

Longkanker. Eigenlijk kan Birgit Van Mol (47) het woord nú pas uitspreken zonder dat het onwerkelijk lijkt. Zomaar sloop het in september haar gezin binnen: bij echtgenoot René (61) werd een tumor ontdekt en vorige maand is zijn linkerlong weggehaald. "Gelukkig zonder uitzaaiingen", blikt het nieuwsanker op een emotionele roetsjbaan terug. "Er ligt nog een lange weg voor ons, maar ik ben dankbaarder dan ooit." Liefde... in tijden van ziekte.

Het begon met een hoestje. "Als logopediste weet ik: een hoest die meer dan twee weken aanhoudt, daar ga je liefst mee naar de dokter", zegt Birgit. "René was ook een beetje moe. Maar hij hoestte ook geen bloed op, er was geen gewichtsverlies, ik kan niet zeggen dat er alarmbellen afgingen, laat staan dat we aan een tumor dachten. Die hoest is dan onderzocht. En nog eens. Zo is het dan - ik weet het nog heel precies - 18 september geworden. Ik zat in vergadering bij VTM, over het grote vluchtelingendebat dat ik met Stef Wauters zou presenteren, toen ik telefoon kreeg. René. 'Ik moet met spoed naar het ziekenhuis, want er is iets ontdekt in mijn longen.' Ik ben nog twee uur in die vergadering blijven zitten. Geschrokken. Verdwaasd.

"Mijn familie is helaas met de ziekte vertrouwd. Onder anderen mijn mama heeft er twee keer tegen moeten vechten en dat is gelukkig goed verlopen. Heel ingrijpend. Sindsdien weet ik: kanker zit in één lichaam, maar het treft een hele omgeving. Maar toch: als het om je eigen partner gaat, dan is het nóg van een andere orde."

13-12-2015 om 03:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zit één minuut in Ferrari en heeft al een boete beet

Justin Bieber zit één minuut in Ferrari en heeft al een boete beet

http://oi63.tinypic.com/bfhlw4.jpg

Justin Bieber is vandaag in Los Angeles staande gehouden. Het 21-jarige popidool racete een parkeerplaats af. Maar helaas voor de zanger was er een politieagent in de buurt.

Justin was klaar met boodschappen doen en trapte zijn blauwe Ferrari flink op zijn staart. Nog geen minuut later kreeg Bieber een stopteken. Op een foto van TMZ is te zien hoe de agent een boete uitschrijft. Volgens een bron is hij bekeurd voor het maken van een linkerbocht waar dat niet mocht.

Bieber zal waarschijnlijk niet erg onder de indruk zijn van de boete. Hij kan het makkelijk betalen. Bijna twee maanden geleden nam de What Do You Mean-ster zelfs een boete voor lief.

Rode Ferrari
Justin was toen in Beverly Hills en reed met zijn rode Ferrari langs een ijswinkel. Hij parkeerde zijn bolide op een plek waar dat niet mocht. Een oplettende agent vroeg of Justin zijn auto wilde verplaatsen; zo niet, dan kreeg hij een boete. Justin ging toch een ijsje halen en nam de verkeersboete voor lief.

13-12-2015 om 03:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is opnieuw de queen van de MNM1000

Adele is opnieuw de queen van de MNM1000

http://oi65.tinypic.com/38y8k.jpg

'Someone Like You' van Adele staat opnieuw bovenaan in de MNM1000. Vorig jaar moest Adele haar eerste plaats nog afstaan aan Stromae die met 'Formidable' voor de eerste keer een Belgisch nummer op één kreeg in de lijst. 'Hello' van Adele, dat nog maar enkele weken geleden uitkwam, komt dit jaar meteen binnen op de vierde plaats in de lijst met de duizend beste platen volgens de MNM-luisteraars en is daarmee ook de hoogste nieuwkomer.

'Poker Face' van Lady Gaga eindigt dit jaar op de tweede plaats in de MNM1000. 'Bohemian Rhapsody' van Queen vervolledigt het podium.
 
Nieuwkomers
Er staan dit jaar maar liefst drie nieuwkomers in de top twintig, waarvan twee in de top tien. Naast 'Hello' van Adele (4) beloonden de MNM-luisteraars 'Goeiemorgend, goeiendag' van Stan Van Samang (9) en Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars (12)  met een plaats in de top twintig.
 
Net als vorig jaar maakte radiozender MNM een week geleden de volledige lijst al bekend. In de juiste volgorde, behalve de top twintig. Die konden de MNM-luisteraars nog een week lang door elkaar schudden. De uiteindelijke top twintig ziet er als volgt uit.

13-12-2015 om 03:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Nederland geniet eerste keer van oude en nieuwe K3

Ook Nederland geniet eerste keer van oude en nieuwe K3

http://oi68.tinypic.com/64p89l.jpg

Nederlandse kleuters konden vandaag voor het eerst genieten van de nieuwe K3. Klaasje, Hanne en Marthe traden drie keer op in de Brabanthallen in Den Bosch.

De afscheidtour van de oude K3, die tevens de nieuwe meiden introduceert, is daarmee ook in Nederland in gekomen. De tour trapte eind november af in Gent.

Vals
Afgelopen periode was er wel wat kritiek op de nieuwe formatie. Klaasje, Marthe en Hanne zouden vals gezongen gezongen tijdens het slotconcert van de Rode Neuzen Dag. Volgens de vader van Klaasje het resultaat van het pittige schema waar de meiden aan worden onderworpen.

Hoe dan ook genoten ook de Nederlandse fans volop. Er werd hard gedanst en geklapt. Daarbij werd door de kinderen geen onderscheid gemaakt tussen de oude en de nieuwe groep.

Zonder tranen
Kristel en Karen, die 17 jaar deel uitmaakten van K3, konden in Gent hun emoties nauwelijks bedwingen. Dat ging ze in Den Bosch een stuk beter af. Geraakt, maar zonder tranen, droegen ze de fakkel over aan de jongere generatie.

13-12-2015 om 03:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarstour Geert Hoste gaat van start in Antwerpen

Eindejaarstour Geert Hoste gaat van start in Antwerpen

http://oi64.tinypic.com/15qxc35.jpg

In de Stadsschouwburg van Antwerpen gaat vanavond de nieuwe eindejaarsconference van Geert Hoste in première. In 'Geert Hoste JUMP' blikt de komiek met een knipoog en een lach terug op de actualiteit, de trends en de opvallendste personen van het voorbije jaar.

Hoste koos naar eigen zeggen voor 'JUMP', omdat springen de rode draad vormde in de gebeurtenissen van vorig jaar. "Mensen springen in een boot richting Europa, anderen worden dan weer besprongen op een Thalystrein en in België staat altijd wel een regering op springen", zei hij tijdens de presentatie van zijn show in augustus.

Wat we van zijn nieuwe conference mogen verwachten? "Alles van K3 tot Kalasjnikov! Waarom liep Bart De Wever verloren in New York? Hoe is het om miljardair te zijn als Marc Coucke? Wat is er zo speciaal aan K3? Waarom haat Hoste cava? Hoe zit het met de Gin-hype, de mannen met baarden, de foodtrucks, de Rode Duivels en de waakzaamheid van politie en leger? Hoe slim zijn slimme camera's? En het nut van alcohol bij terreurbestrijding."

Geert Hoste speelt in december 21 voorstellingen van zijn intussen al 25ste eindejaarstour. Na de première in Antwerpen trekt 'Geert Hoste JUMP' nog langs het Capitole in Gent, het Ethias Congrestheater in Hasselt, het Kursaal in Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, waar de tour op 28 december afsluit. De eindejaarsconference wordt op 1 januari ook op Eén uitgezonden.

13-12-2015 om 03:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox over sociale media: "Een groot vergif"

Megan Fox over sociale media: "Een groot vergif"

http://oi63.tinypic.com/vz2a9.jpg

Megan Fox is absoluut geen fan van sociale media. De actrice vindt dat ouders kinderen moeten beschermen tegen Facebook en andere sociale media. "Het is een vergif."

"In sommige scholen ben je het 'coolste' kind omdat je meer volgers hebt dan anderen... Het is echt een slechte boodschap om elke dag wakker te worden en je kinderen denken meteen 'Wie heeft mijn foto 'geliked'?' en 'Wie volgt mij?'", aldus Fox.

"Ik zat vijf dagen op Twitter en meisjes van 12-13 jaar stuurden mij: 'Als je me niet terugvolgt, dan pleeg ik zelfmoord'. Verschrikkelijk gewoon. Ouders moeten dit in de gaten houden en hun kinderen er van weg houden. Je moet een volwassen persoon zijn vooraleer je daar mee kan omgaan. Het is gevaarlijk."

12-12-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears geeft criticasters lik op stuk

Britney Spears geeft criticasters lik op stuk

http://oi68.tinypic.com/nf4fhl.jpg

Britney Spears heeft haar leven weer helemaal op de rails gekregen. Op Instagram geeft ze de criticasters een koekje van eigen deeg.

"Genoeg gezegd", schrijft ze bij een foto. Britney toont er haar afgetrainde lichaam en heeft een truitje aan met het opschrift 'Mean people suck'. Een statement van de zangeres.

Ze kreeg tijdens haar moeilijke periode bakken kritiek. Met deze foto bewijst ze dat alles weer super gaat met haar.

12-12-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM Nieuwsdienst neemt afscheid van Kathy Pauwels

VTM Nieuwsdienst neemt afscheid van Kathy Pauwels

http://oi66.tinypic.com/2imdmv.jpg

Kathy Pauwels en VTM Nieuwsdienst hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. Kathy was sinds de start van VTM in 1989 in dienst en legde een indrukwekkend parcours af.

Kathy was gedurende twaalf jaar één van de vaste nieuwsankers en sinds 1999 presenteerde ze Royalty, het wekelijkse magazine van de Nieuwsdienst rond binnen- en buitenlandse koningshuizen. Ze was ook reportagemaker en een tijdlang eindredacteur van het programma. In 2013 volgde een time-out voor Kathy omwille van gezondheidsredenen. Eerder dit jaar keerde ze tijdelijk terug naar Royalty als reportagemaker.  

"Ik begin nu een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en blik met veel trots terug op de voorbije intense en mooie jaren. Uiteraard is dit voor mij een emotionele beslissing, maar ik ben er zeker van dat ik mijn jarenlange ervaring nog kan aanwenden voor projecten die mij in de toekomst wachten. Ik wil in het bijzonder Mike Verdrengh en wijlen Guido Depraetere bedanken voor het talent dat ze in me zagen  en vanzelfsprekend ook de kijkers", vertelt Kathy.    

"Wij wensen Kathy uitdrukkelijk te bedanken voor de vele jaren van inzet op onze nieuwsredactie", laat Kris Hoflack, Algemeen Hoofdredacteur van VTM NIEUWS, weten. "We hebben haar professionalisme altijd ten zeerste weten te appreciëren en vele kijkers met ons. We wensen haar het allerbeste toe voor al haar toekomstige plannen."

12-12-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Warsveiling brengt meer dan 500.000 dollar op

Star Warsveiling brengt meer dan 500.000 dollar op

http://oi68.tinypic.com/noei50.jpg

Aan de vooravond van de release van 'Star Wars: The Force Awakens' organiseerde veilinghuis Sotheby's organiseerde een veiling via eBay waarop meer dan 600 items werden aangeboden.

Alle voorwerpen waren afkomstig uit de privécollectie van de Japanse ontwerper en creatieve ondernemer Nigo, die het speelgoed en de figuurtjes begon te verzamelen toen hij amper zes jaar oud was.

De memorabilia werden voor een totaalbedrag van 505.202 dollar verkocht, omgerekend 459.514 euro.

Het duurste item was een ongeopende verpakking met zeven actiefiguurtjes uit 'The Empire Strikes Back' die 29.561 euro opbracht, drie keer meer dan verwacht.

Twee volledige sets "Power of the Force"-munten, die enkel beschikbaar waren op bijzondere aanvraag bij producent Kenner, gingen onder de hamer voor 25.000 euro.

Een Luke Skywalkerpop, die in 1978 op de markt kwam als kinderspeelgoed, werd geveild voor bijna 23.000 euro, bijna 7000 euro boven de geschatte waarde. De pop zit in een ongeopende verpakking en volgens Sotheby's zouden er slechts 20 exemplaren van bestaan. Het model, met een zeldzaam telescopisch lichtzwaard werd kort na de release weer van de markt gehaald omdat het zwaard snel brak.

"Het is een indrukwekkende veiling, zowel wat betreft de zeldzaamheid van de items als de hoeveelheid," zei Sotheby's consultant James Gallo, die anderhalve week tijd nodig had om de hele collectie te onderzoeken.

12-12-2015 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen tekent exclusiviteitscontract bij VIER en VIJF

Karen Damen tekent exclusiviteitscontract bij VIER en VIJF

http://oi63.tinypic.com/28hlsvc.jpg

Goed nieuws voor de fans van Karen Damen. De K3-zangeres heeft een exclusiviteitscontract getekend bij VIER en VIJF.

Karen zette in 2012 haar eerste stappen naast K3 toen ze als jurylid in de VTM-talentenjacht Belgium's Got Talent begon te zetelen. Na enkele gastoptredens in tal van andere programma's in de jaren die volgden, was het dit jaar tijd voor het grote werk. Karen werd vast panellid in het VIER-programma Het zijn net mensen, kreeg met Perfect?, waarin ze testte of ze door tal van tips en tricks om een perfect leven te leiden ook een gelukkiger leven zou leiden, haar eigen programma op VIJF en ze presenteerde samen met Gilles De Coster het praatprogramma Karen & De Coster op VIER.  

Maar daar stopt het niet. Er zou een tweede seizoen van Karen & De Coster komen en VIER en VIJF zou nog een aantal andere programma's op de stapel hebben staan voor Karen. Karen zal na haar laatste optreden met K3 op 17 april 2016 dus niet met een lege agenda achterblijven.

12-12-2015 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau trekt in 2016 weer naar het Sportpaleis

Clouseau trekt in 2016 weer naar het Sportpaleis

http://oi66.tinypic.com/2cerrsk.jpg

Prachtig nieuws voor de fans van Clouseau. Koen en Kris Wauters hebben meegedeeld dat ze op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 in het Sportpaleis zullen optreden.

"WE KOMEN TERUG NAAR HET SPORTPALEIS!!! De kogel is door de kerk : op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 staat Clouseau terug in het door ons zo geliefde Sportpaleis in Antwerpen! De concerten krijgen de naam "CLOUSEAU DANST", hetgeen meteen ook de titel is van ons nieuwe album dat in het voorjaar verschijnt. Als je de titel leest, weet je meteen waaraan je je kan verwachten - en dat geldt zeker ook voor de concerten!! Eén advies dus : breng je dansschoenen mee!!", deelt Clouseau mee via de sociale media.

"Belangrijk : de ticketverkoop start volgende week woensdag 16 december om 10h via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com. Zorg dat je erbij bent want het wordt een onvergetelijke show! Koen en Kris."

11-12-2015 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Pfaff en andere BV's zetten zich in voor het goede doel

Kelly Pfaff en andere BV's zetten zich in voor het goede doel

http://oi65.tinypic.com/2zin5aa.jpg

Kelly Pfaff, Urbanus, Bart Peeters, Lorenzo Staelens en anderen bezorgden enkele kinderen in het UZ in Gent een leuke dag. Ze zongen er liedjes en hadden een leuke tijd met hen.

Kelly, meter van STISA, deelde enkele foto's via Instagram. "Als fiere meter van Stisa wil ik iedereen bedanken namens het Kinderkankerfonds voor de leuke namiddag met pakjes uitdelen, liedjes te zingen, humor maar vooral alle mooie woorden vol optimisme naar alle kinderen /ouders.#uzgent."

STISA is een project dat als doel heeft om "zwaar zieke kinderen even blij te maken".

10-12-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

http://oi68.tinypic.com/10qauc3.jpg

Kate Ryan heeft een mooi gedicht geschreven. De zangeres luchtte haar hart via Facebook en Instagram. De reacties op het gedicht zijn zeer lovend.

"Gedicht geschreven #mykindatherapy. Spanning en geluk, Slapeloze nachten", schreef Kate. U kan het volledige gedicht lezen in onderstaand Facebook-bericht.

Onlangs luchtte ook Eva Daeleman haar hart via de sociale media. Zij deelde toen mee dat ze met een burn-out kampte. Selah Sue bracht via Facebook dan weer naar buiten dat ze terug met een depressie te maken had. Ann Van Elsen verspreidde via Instagram het nieuws dat ze weer zwanger is.

10-12-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

http://oi67.tinypic.com/27z9hz7.jpg

'Le Tout Nouveau Testament' van regisseur Jaco Van Dormael is genomineerd voor de Golden Globes. Dat is zopas bekend gemaakt.

De film maakt kans op een Golden Globe voor Beste niet-Engelstalige film. In die categorie moet 'Le Tout Nouveau Testament' het opnemen tegen onder andere de Chileense film 'The Club', de Fins-Duitse film 'The Fencer' en de Franse film 'Mustang'. Ook de Hongaarse film 'Son of Saul' is genomineerd in dezelfde categorie en lijkt de grootste kanshebber te worden.

In 'Le Tout Nouveau Testament' woont God in een smerig appartementje in Brussel. Hij gedraagt zich als een klootzak die er plezier in schept de mensheid met zoveel mogelijk miserie op te zadelen. Daar komt verandering in wanneer zijn dochter Ea weet te ontsnappen en haar eigen testament begint te schrijven.

Benoît Poelvoorde vertolkt God, terwijl Van Dormael onder anderen Catherine Deneuve, Laura Verlinden, Johan Heldenbergh en Johan Leysen voor de bijrollen wist te strikken.

Het is nog afwachten of Van Dormael na een kaartje voor de Golden Globes ook een Oscar-nominatie weet te bemachtigen.

10-12-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

"Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

http://oi67.tinypic.com/25jy1z9.jpg

Royaltyliefhebbers zijn in de ban van een smeuïg verhaal. Er wordt immers verteld dat de Britse prins Harry in het geheim een relatie heeft met Pippa, de zus van zijn schoonzus Kate Middleton.

Harry en Pippa konden het al op het huwelijk van Kate en William in april 2011 goed met elkaar vinden. Volgens ooggetuigen konden de twee hun ogen niet van elkaar afhouden. Het blad World Exclusive meldt ook dat de twee die avond al kussend betrapt werden door een boze Kate. Pippa zag Harry wel zitten, maar deed niets met haar gevoelens om niet tegen de wil van haar zus in te gaan.  

Toen de relatie van Pippa en Nico Jackson enkele maanden geleden op de klippen liep, was Harry ook diegene die haar probeerde te troosten. Sindsdien zouden de twee opnieuw vaker contact hebben en ook betrapt zijn door William.  

De Britse media heeft het koningshuis om commentaar gevraagd, maar daar houden ze de lippen stijf op elkaar.

10-12-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-versie van Dirty Dancing in de maak

TV-versie van Dirty Dancing in de maak

http://oi68.tinypic.com/2dkd26a.jpg

De Amerikaanse zender ABC heeft een remake aangekondigd van 'Dirty Dancing', de romantische klassieker uit 1987 met Jennifer Grey en Patrick Swayze in de hoofdrollen.

Het verhaal van 'Dirty Dancing' speelt zich af in de zomer van 1963 en vertelt het liefdesverhaal van de zeventienjarige Baby en haar dansleraar Johnny.

De negentienjarige Abigail Breslin, die in 2006 doorbrak als het kindsterretje uit 'Little Miss Sunshine' zal de rol van Baby Houseman voor haar rekening nemen. Wie de rol zal spelen van dansleraar Johnny - die in oorspronkelijke versie gestalte werd gegeven door de ondertussen overleden Patrick Swayze - is nog niet geweten. Ook de namen van de andere acteurs zijn nog niet bekend.

De remakeversie zal zo'n drie uur lang zijn en in verschillende afleveringen uitgezonden worden.

Wie bezorgd is dat een remake nooit zo goed kan zijn als het origineel, wordt misschien gerustgesteld door het feit dat Eleanor Bergstein, die het scenario schreef voor de originele film, aan de nieuwe versie zal meewerken als executive producer.

Op Twitter reageren 'Dirty Dancing'-fans alvast met gemengde gevoelens op de bekendmaking van het nieuws.

09-12-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First grijpt naast Gouden Roos

Safety First grijpt naast Gouden Roos

http://oi64.tinypic.com/34htmgx.jpg

Op de Gouden Roos, een van de meest vooraanstaande prijsuitreikingen voor amusementsprogramma's, heeft het VTM-programma 'Safety First' vanavond in Londen naast de prijs voor 'Beste Sitcom' gegrepen. Dat laat VTM weten.

Het tweede seizoen van 'Safety First', het programma van Bruno Vanden Broecke en Tim Van Aelst, was een van de drie genomineerden in de categorie 'Beste Sitcom'. Uiteindelijk moesten de bedenkers dus de duimen leggen voor hun Britse concurrenten.

09-12-2015 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

http://oi68.tinypic.com/357ixkw.jpg

'True Blood'-acteur Alexander Skarsgård is terug in een van zijn grootste rollen tot nu toe. Hij zal Tarzan vertolken in de nieuwe remake 'The Legend of Tarzan'. Hoewel iedereen het verhaal van Tarzan ondertussen wel kent, belooft deze versie een verrassende plotwending.

Volgens Skarsgård zal de film beginnen met Tarzan die in Londen woont in de jaren 1880, tien jaar nadat hij zijn geliefde jungle in Congo achterliet. Daar gaat hij door het leven als John Clayton III/ Lord Greystoke, de naam die hij bij zijn geboorte kreeg.

Hij heeft zijn geliefde Afrikaanse thuis achtergelaten - zijn verleden wordt getoond in flashbacks - maar hij wordt er voortdurend aan herinnerd en het Parlement vraagt hem om als gezant terug te keren naar Congo. Daar worden zowel zijn oude vrienden als Jane in gevaar gebracht en het nieuwe avontuur van de aan lianen slingerende oerheld begint.

"Het is bijna het tegenovergestelde van het klassieke verhaaltje, waarin het beest getemd wordt," zei Skarsgård in een interview met USA Today. "Dit gaat over een man die zichzelf inhoudt en gaandeweg, terwijl je de laagjes wegpelt, terugkeert naar een meer dierlijke toestand en die kant van zijn persoonlijkheid laat zien."

09-12-2015 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter vernietigt beslissing: Koppen-reportage mag uitgezonden worden

Rechter vernietigt beslissing: Koppen-reportage mag uitgezonden worden

http://oi66.tinypic.com/j82mg8.jpg

Koppen zendt vanavond, met een week vertraging, de reportage over grooming uit. De uitzending was vorige week nog onmogelijk gemaakt door een rechterlijke uitspraak in kortgeding. Die is nu door het gerecht vernietigd. De rechter benadrukt het belang van de persvrijheid en het verbod op censuur. Dat meldt de VRT.

Volgens de VRT stelt de rechter vast "dat de reportage gebruik maakt van een fictief personage, en dat er geen verwarring met een bestaande persoon mogelijk is". De redactie van Koppen en hoofdredacteur Carl Voet zijn er, zo melden ze nog, "altijd van overtuigd geweest dat de reportage op een correcte manier gemaakt is en zijn dan ook tevreden dat deze zonder enige aanpassing uitgezonden wordt".

Normaal had het reportagemagazine van Eén vorige week woensdag een reportage uitgezonden over de gevaren van sociale media, zoals grooming, waarbij volwassenen een vals internetprofiel maken om jongeren te verleiden. De programmamakers hadden een fictief Facebookprofiel aangemaakt.

De openbare omroep moest de uitzending echter op het laatste moment schrappen. Een vader had dat geëist omdat de fictieve naam die gebruikt wordt te zeer zou lijken op die van zijn zoon. De voorzitter van een Brusselse rechtbank ging in op die eis, en koppelde daar een dwangsom aan van 10.000 euro per keer dat de betrokken naam zou worden genoemd.

09-12-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse celeb kan nog moeilijk neerzitten met haar ontplofte bipsimplantaten

Britse celeb kan nog moeilijk neerzitten met haar ontplofte bipsimplantaten

http://oi66.tinypic.com/2wcha1h.jpg

Ze deed het naar eigen zeggen ooit elf keer op één nacht met de beruchte talentenjager Simon Cowell, die ze haar "beste minnaar ooit" noemde. Ze is een voormalig glamourmodel en duikt nog geregeld op in Britse realityprogramma's. Alicia Douvall is inmiddels 36 en al zowat haar hele leven verslaafd aan plastische chirurgie. Met nadelige gevolgen: de gescheurde implantaten in haar achterwerk spelen haar veel parten.

Meer dan twintig minuten neerzitten lukt Douvall niet meer. "De laatste jaren heb ik verschrikkelijke pijnen in mijn rug en mijn benen, maar ik wist niet waarvan die kwam. Toen ik vorige maand onder de scan ging, zei mijn chirurg dat mijn beide bipsimplantaten gescheurd waren. Ik was in shock. Ik wist niet eens dat die konden ontploffen."

Douvall, mama van een dochter van 20 en eentje van 4, streeft een doel na: ze wil lijken op een levende barbiepop. Daarvoor liet ze al vijftig chirurgische ingrepen uitvoeren en onderging ze zo'n 350 andere schoonheidsbehandelingen. Kostprijs: zo'n 2 miljoen dollar. Toen ze 24 was, had ze al drie borstvergrotingen en twee neuscorrecties laten doen. Het oplapwerk aan haar onderrug kostte in 2006 zo'n 20.000 dollar. En nu lekken de implantaten.

Lekkende siliconen
Het ex-model beseft dat haar verslaving haar gezondheid schaadt. Ze vreest dat ze langzaam vergiftigd wordt. "De siliconen lekken mijn lichaam in en zullen mij doden", zegt ze. Ze merkte ook al de eerste symptomen van een autoimmuunziekte op, die ze eveneens wijt aan haar veelvuldige plastische ingrepen.

Door de helse pijnen kan ze dus amper twintig minuten stilzitten. "Ik zou de implantaten binnen het half jaar moeten laten verwijderen wegens het hoge risico op infecties. Maar ik ben bang dat mijn uitgezakte huid mij er misvormd zal doen uitzien."

Sponsor
Haar Barbiedroom geeft ze, ondanks alles, zeker niet op. Ze heeft dan ook een "geheime suikerpapa" die haar wilde plannen sponsort. Op het programma staan nog een liposuctie, een buikwandcorrectie, een designervagina en een haartransplantatie. "Die chirurgie geeft mij een ongelooflijke kick. Het is zoals een alcoholverslaving. Het is een vorm van escapisme."

Ze heeft inmiddels een boek uit over haar bizarre levenswandel: 'Don't Call Me Ugly'. Na 23 boobjobs en ontelbare facelifts maakt ze die opdracht alsmaar moeilijker.

09-12-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Claes: "Ik dacht dat ze het na Natalia misschien eens anders wilden aanpakken"

Glenn Claes: "Ik dacht dat ze het na Natalia misschien eens anders wilden aanpakken"

http://oi64.tinypic.com/wlywww.jpg

Glenn Claes won in 2012 'The Voice van Vlaanderen'. Drie jaar later lanceerde hij zijn album. Hij weigerde het voor hem uitgestippelde pad te volgen. Daar had hij zijn redenen voor.

"Vlak na 'The Voice' zat ik in een vergaderruimte met een hoop mannen in pakken, die wilden dat ik 85 optredens zou doen in de zomer. Allemaal live on tape, echte pensenkermistoestanden. Ik dacht: als je net 'The Voice' gewonnen hebt, mag je je stem toch niet wegsteken? Ik heb het uiteindelijk één keer moeten doen, drie dagen na de finale. Daar stond ik dan, met een gitaar waar geen kabel uit komt. Alle respect voor mensen die dat vaker doen, maar ik vond het denigrerend", vertelt hij in De Standaard.

Natalia en Koen Wauters
Hij heeft geen hoge pet op van dergelijke talentenprogramma's. "Naast Natalia kwam er nog nooit iets uit zulke wedstrijden. Ik dacht: misschien willen ze het eens anders proberen? Ik heb zelfs nooit naar 'The Voice' gekeken: dat soort programma's interesseert me eigenlijk niet. Ze draaien gewoon om show. Zo'n Koen Wauters is een heel vriendelijke kerel, maar als de camera's aan staan, wordt hij een entertainer: eerst is hij normaal aan het praten, en plots vliegt hij uit. Ik heb altijd geprobeerd om gewoon mezelf te blijven, en geen act op te voeren. Entertainen, da's niets voor mij. Allez, behalve op een podium dan. (lacht)"

08-12-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue hervalt in depressie: "Het werd weer donker rond mij"

Selah Sue hervalt in depressie: "Het werd weer donker rond mij"

http://oi66.tinypic.com/30l2m9e.jpg

Selah Sue is de voorbije maanden hervallen in een depressie. Dat vertelt de zangeres zelf op haar Facebookpagina, naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Selah wou haar lichaam klaarstomen voor een zwangerschap en minderde met antidepressiva. "Maar het werd weer donker rond mij."

Selah Sue (26) is altijd erg openhartig geweest over haar strijd met innerlijke demonen. Sinds haar veertiende kampt de zangeres met depressieve episodes, die ze sinds haar 18de onder controle kan houden met antidepressiva. Twee jaar geleden stopte ze al eens met de medicatie, met een nieuwe depressie tot gevolg. De afgelopen maanden probeerde ze het nóg eens, want Selah droomt van een kindje. Maar ook deze keer belandde ze in een depressie. "Voor de tweede keer heb ik geprobeerd om mijn medicatie te verminderen, met het idee om mijn lichaam te 'zuiveren' en voor te bereiden op toekomstige zwangerschappen", schrijft Selah in een open brief aan haar fans. "Vier maanden later werd het weer donker rond mij. Déjà vu naar twee jaar geleden."

Zaterdagavond stond Selah Sue in Vorst voor haar grote homecoming-concert, maar ook daar had ze het moeilijk, zegt ze. "Ik voelde me na afloop erg leeg en slecht. Ik maakte me zorgen: als zelfs die avond me niet gelukkig kon doen voelen, wat dan wel?", schrijft ze. Een maand geleden kreeg Selah Sue een paniekaanval op het podium, gaat ze verder. "Ik wou daar niet zijn, de 8.000 glimlachende toeschouwers deden me nog slechter voelen. Ik wou van het podium afrennen en verdwijnen. De laatste maanden waren verschrikkelijk, als ik eerlijk moet zijn. Ik luister zelfs al meer dan een half jaar niet meer naar muziek in mijn vrije tijd."

08-12-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Vannieuwkerke openhartig over kanker, doping en dood Weylandt

Karl Vannieuwkerke openhartig over kanker, doping en dood Weylandt

http://oi65.tinypic.com/hrez9g.jpg

Sportjournalist Karl Vannieuwkerke praatte in 'Het Huis' openhartig over onder meer zijn kankerdiagnose, doping en de overleden wielrenner Wouter Weylandt.

Vannieuwkerke, vorig jaar door onze lezers nog verkozen tot 'mannelijke BV van het jaar', zegt dat hij nooit heeft gedacht: "Ik ga dood". "Maar toen ik doorverwezen werd naar Leuven na een punctie, dat was het moeilijkste moment. Je weet niet wat er exact aan de hand is, maar je weet dat het niet goed is. Ik heb toen wel tranen gelaten."

08-12-2015 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice en regisseur Reinhilde Decleir wint eerste Prijs van de Gelijkheid

Actrice en regisseur Reinhilde Decleir wint eerste Prijs van de Gelijkheid

http://oi68.tinypic.com/5n2kv8.jpg

Met haar sociaal-artistieke werkplaats Tutti Fratelli, waar kunstenaars en sociaal kwetsbare personen elkaar ontmoeten en samen opvoeringen maken, wint actrice en regisseur Reinhilde Decleir de eerste Prijs van de Gelijkheid. Die wordt morgenavond uitgereikt op de openingsavond van het Festival van de Gelijkheid in Gent, meldt Curieus.

"We willen mensen in de kijker zetten omdat hun engagement inspirerend is", zegt An Pauwels van Curieus. "Veel meer dan een bekroning, is het dus een aanvuring van dat warm engagement."

Tutti Fratelli, waarvan Reinhilde Decleir bezieler is, krijgt op donderdagavond ook het podium. "De organisatie wil ontmoeting creëren tussen deze diverse zielen, en mensen uit generatiearme en sociaal minder bedeelde bevolkingslagen een wereld aanreiken die meer te bieden heeft dan enkel overleven. Verbeelding, muziek, woord en spel is de rode draad van al deze ontmoetingen tussen de Fratelli. Het resultaat is telkens weer een theatervoorstelling van de bovenste plank - de lat ligt hoog - die onder de huid kruipt."

Het project is dan wel sociaal, het resultaat moet wel goed zijn, zegt Decleir. "En het gaat om meer dan enkel het artistiek hoogstaande resultaat. Herwonnen zelfwaarde bij elk van de spelers, de ene al wat meer gehavend en gekerfd door het leven dan de andere, is misschien de grootste verwezenlijking. Een applaus, wanneer al jarenlang op uw kop 'gekakt' is, dat doet mensen opnieuw glanzen."

Het programma van het Festival van de Gelijkheid, van 9 tot en met 11 december in Vooruit Gent, staat op www.festivalgelijkheid.be.

08-12-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk! Probeer Joke van de Velde maar eens na te doen

Sterk! Probeer Joke van de Velde maar eens na te doen

http://oi66.tinypic.com/10ghite.jpg

Joke van de Velde draagt enorm goed zorg voor lichaam. Ze gaat vaak lopen en ze doet ook aan yoga. Op Instagram deelde de voormalige Miss België een opvallende foto.

Daarop is te zien dat Joke wel zeer lenig is. Ze doet de split en buigt helemaal naar rechts. Straf!

07-12-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift door foutje terug op Spotify

Taylor Swift door foutje terug op Spotify

http://oi68.tinypic.com/nlajxk.jpg

Een nummer van Taylor Swift was de afgelopen dagen door een foutje toch te beluisteren via muziekstreamingdienst Spotify. 'I Knew You Were Trouble', dat Taylor in 2012 uitbracht, dook op als nummer van rockband Lostprophets. Spotify heeft het lied vandaag weer verwijderd uit zijn muziekcollectie.

Volgens een woordvoerder van Spotify is er 'iets raars' gebeurd. "De track is aangeleverd door een provider", liet ze weten aan The Guardian. Volgens Spotify was het aan de leverancier om de muziek te controleren en te zorgen dat alle licenties in orde waren. "We nemen de integriteit van onze catalogus erg serieus en verwijderen onmiddellijk content die niet juist gelicenseerd is."

I Knew You Were Trouble was drie dagen via Spotify te beluisteren. Het nummer werd meteen het meest gestreamde lied van de rockband Lostprophets, die in 2013 uiteenviel nadat frontman Ian Watkins werd aangeklaagd voor kindermisbruik. Later dat jaar gaf Watkins toe pedofiel te zijn, hij werd veroordeeld tot 35 jaar cel.

Taylor Swift ligt al enige tijd in de clinch met Spotify. Ze liet vorig jaar al haar nummers van Spotify verwijderen omdat ze de vergoeding die ze krijgt veel te laag vindt en noemde de dienst tijdens een interview "een startup zonder cashflow".

Nochtans is haar volledige album 1989 al enkele maanden beschikbaar op Spotify, sinds het werd gecoverd door Ryan Adams. De zangeres heeft het coverproject altijd gesteund en heeft er geen probleem van gemaakt dat de plaat via Spotify te beluisteren is. Voor het nummer van Lostprophets lag dat dus anders.

07-12-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson stuurde helikopter om sigaretten

Jeremy Clarkson stuurde helikopter om sigaretten

http://oi68.tinypic.com/2ns9ts0.jpg

Tijdens zijn verblijf in een luxehotel in Nieuw-Zeeland stuurde de voormalige 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson een helikopter er vier keer op uit om sigaretten voor hem te gaan kopen. De voormalige 'Top Gear'-presentator had nog een hele rist andere buitensporige eisen.

Ed Coutts is de eigenaar van Waiheke Unlimited in Nieuw-Zeeland, een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxeaccommodatie op het eiland Waiheke. Tijdens een interview met de New Zealand Herald onthulde hij de meest waanzinnige eisen van zijn klanten. Jeremy Clarkson was een van hen.

Clarkson was een vaste klant. Hij zou geëist hebben dat de sigaretten ingevlogen werden "omdat het te ver rijden was". De helikopter maakte de vijftien minuten durende trip vier keer. Daarnaast liet Clarkson de helikopter ook een Monopoly-spel en een sausmix ophalen.  

"De kosten waren buitensporig en de producers van Top Gear kloegen dat ze failliet zouden gaan", aldus Coutts. 

Tijdens een van zijn verblijven zou de 55-jarige Clarkson ook een nieuwe Range Rover Sport gevraagd hebben "omdat hij er gewoon naar wilde kijken".

Coutts vertelde ook dat Lady Gaga vijf helikopters naar het eiland liet vliegen om Gaga 'lookalikes' naar het eiland te brengen en Charlie Sheen zou zijn meest veeleisende klant geweest zijn met een uitgebreide wensenlijst. "Niets van wat hij wilde was op het eiland te vinden, dat kan ik je verzekeren," aldus Coutts.

07-12-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman: "Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed"

Eva Daeleman: "Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed"

http://oi64.tinypic.com/qr0yus.jpg

Eva Daeleman laat opnieuw van zich horen na de stroom van negatieve reacties op haar Facebook-post over haar burn-out. Dat deed ze op Instagram.

"Bedankt voor alle lieve woorden. sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed. Iedereen leest natuurlijk wat ie wil lezen... en dan is het nu genoeg met flink, dapper, moedig of whatever te zijn. Ik hoop snel weer het licht te zien. liefs"

Dat schreef Eva Daeleman gisterenavond op Instagram, als reactie op de vele -vaak ook erg negatieve- reacties die ze kreeg op haar Facebook-bericht over haar burn-out van een paar dagen geleden. 

Licht uit
Het gaat even niet meer, schreef Eva Daeleman vorige week op Facebook. "De batterijen zijn platter dan plat." De 25-jarige omroepster, die bij zender MNM werkt, stopt voor onbepaalde tijd met werken. "Onvermoeibaar, was ik. Dacht ik te zijn. Tot midden september het licht uitging. Mijn lijf protesteerde en mijn hoofd nog meer."

Daeleman gaat nu in behandeling voor een burn-out.

07-12-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye hebben weer bijzondere naam voor jongste spruit

Kim en Kanye hebben weer bijzondere naam voor jongste spruit

http://oi63.tinypic.com/x2tb8j.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben de naam van hun pasgeboren bekendgemaakt. Hun jongste spruit kreeg de naam Saint mee. Dat maakte Kim vanavond bekend via haar website.

Saint kwam zaterdag ter wereld in Los Angeles. Of het kereltje ook een tweede naam heeft, is niet bekend. Amerikaanse media speculeerden dat Kim van plan was haar zoon te vernoemen naar haar overleden vader Robert. Dochter North, die in juni 2013 ter wereld kwam, kreeg geen tweede naam.

Kim heeft maandag iets meer details naar buiten gebracht. De realityster maakte bekend dat haar tweede spruit ruim 3,6 kilo woog bij de geboorte.

07-12-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3-droom van doodzieke SuperTess (4) gaat in vervulling

K3-droom van doodzieke SuperTess (4) gaat in vervulling

http://oi66.tinypic.com/20fb9ep.jpg

Haar idolen van K3 live aan het werk zien. Het is de grote kerstwens van Tess Van de Pol, het moedige meisje uit Ravels dat al drie jaar tegen leukemie vecht en onlangs te horen kreeg dat ze die strijd helaas niet zal winnen. Alle tickets voor dit jaar zijn al lang de deur uit en dus richten enkele vrienden zich nu tot Studio 100. Met resultaat! Enkele uren nadat dit artikel online kwam, verscheen op de steunpagina voor SuperTess het bericht dat haar wens in vervulling zal gaan: "We kunnen bij deze laten weten dat SuperTess naar een K3 show zal gaan!!"

Mama Anouk Verheijen deelde het afschuwelijke nieuws eind november via Facebook. "En dan krijg je te horen dat je moet beginnen met afscheid nemen... SuperTessje gaat de strijd niet winnen deze keer. Ze gaat chemopilletjes krijgen waar ze niet veel last van zal hebben. Dat geeft ons nog wat extra tijd om leuke dingen te doen met elkaar. Ik ben vol ongeloof."

De dag voordien voelde het voor Anouk en haar man Davy Van de Pol al alsof de grond onder de voeten wegzakte. Een telefoon uit het UZ Leuven leerde toen dat er na de bloedafname van maandag weer slechte cellen waren gevonden. "Mama, waarom moet je huilen?", reageerde de kleine Tess toen. "Omdat de slechte celletjes weer terug zijn, schatje. Omdat ik zo graag wil dat jij alles weer mag. Omdat je dan misschien weer die stomme chemo moet."

"Ja, zeg mama, da's niet leuk, hè. Maar ja, als het moet, dan moet het, hè!", antwoordde Tess strijdvaardig. Maar eind november kregen haar ouders te horen dat ze deze keer de strijd niét zal winnen. "Ze gaat chemopilletjes krijgen waar ze niet veel last van zal hebben", zegt mama Anouk. "Dat geeft ons nog wat extra tijd om leuke dingen te doen met elkaar."

Eén van die dingen is haar grote wens om een optreden van K3 live bij te wonen, schrijft Het Nieuwblad. Vrienden van het gezin richten zich volgens de krant al tot Studio 100. En ook onze oproep bleef niet zonder gevolg. Enkele uren nadat dit artikel online kwam, verscheen er op de steunpagina voor SuperTess het bericht dat haar wens in vervulling zal gaan. Geniet er met volle teugen van kleine meid!

07-12-2015 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Samsonrock' is de ultieme Samson & Gert song

'Samsonrock' is de ultieme Samson & Gert song

http://oi66.tinypic.com/6ixls3.jpg

Vandaag zond Ketnet de 'Samson & Gert: top 25' uit, naar aanleiding van het 25-jarige bestaan van het duo. De afgelopen weken stemden 10.000 Ketnetters en bepaalden zij zo de volgorde van deze nostalgische top.

De top 5 werd een mix van oude en recente Samson & Gert nummers met 'Zwaaien' op 5, 'Alles is op' op 4, '10 miljoen' op 3, 'Er zit meer in een liedje' op 2 en 'Samsonrock' op 1.

Top 25
1. Samsonrock
2. Er zit meer in een liedje
3. 10 miljoen
4. Alles is op
5. Zwaaien
6. Samen op de motor
7. Wij zijn bij de brandweer
8. In de disco
9. De wereld is mooi
10. Wij gaan vliegen
11. Hiep hiep hiep hoera!
12. Samsonlied
13.Ik ben verliefd
14. Yankee Doodle Dandee
15. Piloot
16. Mexico
17. SOS
18. Olé Pistolé
19. Piratenpotpourri
20. Klap maar in je handen
21. Oh La La La!
22. Roeien
23. Beste vriend 
24. 't is afgelopen
25. Wie gaat er me

06-12-2015 om 03:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels breekt wereldrecord kussen ... met finalistes Miss België

Philippe Geubels breekt wereldrecord kussen ... met finalistes Miss België

http://oi66.tinypic.com/ekltaq.jpg

Koen Wauters en Jonas Van Geel hebben ook iets speciaal bedacht voor stand-up comedian Philippe Geubels: ze hebben hem uitgedaagd om tijdens de Liveshow te proberen om het Wereldrecord 'Kussen in 30 seconden' te verbreken.

Het wereldrecord stond op 56 kussen op de wang in 30 seconden. Met de finalistes van Miss België kon Geubels het record breken met maar liefst 65 kussen in een halve minuut. 

Het ging er hevig aan toe volgens de comedian. "Het voelde eerder alsof ik tussen supporters van den Antwerp en den Beerschot zat."

Per kus ontvangt de Rode Neuzen-actie 250 euro, waardoor het record ook nog 16.250 euro opbrengt. Willy Naessens, ook aanwezig tijdens de show, verdubbelde dat bedrag. Na licht aandringen van Koen Wauters en het publiek verhoogde Willy zijn inbreng tot 20.000 euro. 

Geubels profiteerde van de gelegenheid om ook nog een kus te scoren bij Nathalie Meskens

06-12-2015 om 03:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Neuzen Dag haalt 3,8 miljoen op voor jongeren met psychische problemen

Rode Neuzen Dag haalt 3,8 miljoen op voor jongeren met psychische problemen

http://oi64.tinypic.com/359bz9u.jpg

VTM, Qmusic en Belfius hebben de eerste Rode Neuzen Dag afgesloten met een bedrag van 3.858.814 euro. Het geld gaat integraal naar verschillende projecten om jongeren met psychische problemen te helpen.

De laatste weken werden er verschillende acties op poten gezet ten voordelen van de Roden Neuzen Dag. Ook de rode neuzen zelf werden massaal verkocht. De organisatie kon zo'n 351.653 rode neuzen verkopen, goed voor zo'n 632.975 euro.

Het concert van Koen Wauters en Jonas Van Geel ten voordele van de Roden Neuzen Dag in de Antwerpse Lotto Arena heeft 165.000 euro opgeleverd. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block stortte 25.000 euro. Bij Qmusic kwamen al meer dan 200.000 sms'jes binnen, ook goed voor 200.000 euro. 

De Vlaamse regering stortte meer dan 861.500 door naar de Rode Neuzen-actie.

06-12-2015 om 03:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian is bevallen van een zoon (en zoekt nog een naam)

Kim Kardashian is bevallen van een zoon (en zoekt nog een naam)

http://oi68.tinypic.com/30t2quc.jpg

Kim Kardashian is bevallen van een zoon. "Hij is er!", twitterde Kim de realityster.

"Moeder en zoon stellen het goed", staat er te lezen op de website van Kardashian. 

Ze was pas over een paar weken uitgerekend, maar liet vandaag weten dat ze klaar was voor de komst van haar tweede kind. Hoe Kim en Kanye West hun tweede spruit hebben genoemd, is nog niet bekendgemaakt.

Namenstress
Kim K. en Kanye West hebben namenstress. Tientallen namen zouden de revue al hebben gepasseerd, maar de ultieme naam zat er voor de rapper en de realityster niet bij, weet TMZ. Naar verluidt willen de twee iets heel unieks en maakt het feit dat het hun eerste zoon is het nog moeilijker.

Samen hebben ze al dochter North maar dit keer zou een windrichting uitgesloten zijn. 

06-12-2015 om 03:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kritiek op

Kritiek op "liefdadigheid" Mark Zuckerberg

http://oi65.tinypic.com/b691s5.jpg

Het leek in eerste instantie allemaal zo mooi. Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, zou na de geboorte van zijn dochter Max bijna zijn gehele kapitaal weggeven aan het goede doel. Dat blijkt echter toch iets genuanceerder te liggen.

Het nieuws over Zuckerberg werd wereldwijd groot opgepakt. De grote man achter Facebook zou in de loop van zijn leven maar liefst 99 procent van zijn aandelen weggeven, ter waarde van 42 miljard dollar.

De werkelijkheid lijkt toch iets minder liefdadig. Zuckerberg geeft zijn geld niet zomaar weg. Het grootste deel van zijn aandelen schenkt hij namelijk stukje bij beetje aan het 'Chan Zuckerberg Initiative', een fonds dat hij zelf heeft opgericht.

Het fonds van Zuckerberg is geen non-profitorganisatie, maar een investeringsmaatschappij, met de mogelijkheid om winst te maken. Het geld gaat ook niet zomaar naar bekende goede doelen, Zuckerberg zelf regelt tot op de laatste cent waar zijn geld naar toe gaat. Door voor een investeringsmaatschappij te kiezen kan hij ook geld doneren aan politici.

Investeren
De vraag is waar Zuckerberg dan in wil investeren. Hij wil dat "de nieuwe generatie honderd keer meer leert en ervaart dan wij, altijd in verbinding staat en toegang heeft tot zo veel mogelijk informatie en ideeën." Daarnaast heeft het nieuwe fonds tot doel om ondernemerschap te cultiveren, een ander woord voor het laten groeien van bedrijven.

Kritiek
De kritiek op Zuckerberg komt van verschillende kanten. Zijn criticasters menen dat de geboren ondernemer vooral het belang van Facebook voor ogen heeft, door bijvoorbeeld te investeren in wereldwijde toegang tot het internet. Anderen zien meer de handige constructie die Zuckerberg in elkaar heeft gezet om minder belasting te hoeven betalen.

Michael Maiello, columnist voor de Amerikaanse nieuwssite The Daily Beast, meent dat Zuckerberg goed zal profiteren van zijn eigen liefdadigheid. Door het oprichten van een fonds blijft hij namelijk indirect eigenaar van het bedrijf, maar kan hij wel veel regels en wetten omzeilen. Bovendien kan hij als baas van de stichting zijn eigen belastbare inkomen met de constructie verlagen, waardoor hij minder belasting hoeft te betalen.

Zuckerberg
Mister Facebook heeft inmiddels ook gereageerd op de kritiek. Hij geeft toe dat hij met de constructie inderdaad winst voor zichzelf kan maken, maar geeft aan dat hij die winst opnieuw zal investeren "om de wereld een stukje beter te maken."

05-12-2015 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quentin Tarantino wil tv-reeks maken

Quentin Tarantino wil tv-reeks maken

http://oi66.tinypic.com/29wpq4z.jpg

Op 6 januari verschijnt Tarantino's nieuwste western 'The Hateful Eight' in de Belgische zalen. Ondertussen denkt de regisseur al na over een volgend project en dat zou wel eens bestemd kunnen zijn voor televisie.

In 2012 werd 'Django Unchained' Quentin Tarantino's meest succesvolle film tot nu toe. Hij wist met de film twee van vijf Oscarnominaties te verzilveren en de western bracht aan de bioscoopkassa 391 miljoen euro op. Dat is zo'n 90 miljoen meer dan zijn vorige film 'Inglorious Basterds'.

Zijn volgende western, 'The Hateful Eight' met Samuel L. Jackson, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh en Kurt Russell, verschijnt op kerstdag in de Amerikaanse zalen. De film, die zich afspeelt in Wyoming na de Amerikaanse burgeroorlog vertelt het verhaal van de lotgevallen van enkele premiejagers die tijdens een sneeuwstorm op zoek gaan naar een schuilplaats.

In afwachting overweegt de regisseur een volgend westernproject, maar deze keer zou Tarantino graag een reeks willen produceren voor de televisie. Aan het Franse tijdschrift Première vertelde hij: "Het duurt altijd even voor ik over de toekomst begin na te denken. Maar dat gezegd zijnde, ik bezit de rechten voor een boek dat ik al een hele tijd wil verfilmen en het moment om eraan te beginnen is mogelijk aangebroken. Het gaat om 'Forty Lashes Less One' van Elmore Leonard... het zou mijn derde western kunnen zijn. Ik overweeg om het project voor TV te maken, als een miniserie van vier of zes uur."

Het boek handelt over een zwarte en een blanke gedetineerde in de gevangenis van Yuma, die in de erbarmelijke omstandigheden waarin ze zich bevinden goede vrienden worden. Het is een behoorlijk gewelddadig verhaal en sommigen zullen zich afvragen hoe het boek zich zal laten vertalen naar het scherm. Maar wie zijn werk kent, weet dat Tarantino geen geweld schuwt in zijn films en op een meesterlijke manier bloederige scènes weet neer te zetten.

05-12-2015 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timide Tine pakt publiek in bij The Voice Kids

Timide Tine pakt publiek in bij The Voice Kids

http://oi66.tinypic.com/2n1s5ub.jpg

Ietwat onzeker stapt de 14-jarige Tine het podium op. Maar met het nummer van Emma Bale, die vorig jaar in de finale stond, pakt ze het publiek én Sean meteen in.

Tine gaat Emma Bale achterna

De onzekere Tine Van Zegbroeck (14) verrast met een prachtige versie van het nummer 'Run' van Emma Bale. Bale was halve finalist in het vorige seizoen van The Voice Kids en is bezig met een internationale zangcarrière uit te bouwen. Wanneer Sean afdrukt, verschijnt de meest oprechte glimlach.

05-12-2015 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele komt een derde keer naar Antwerps Sportpaleis

Adele komt een derde keer naar Antwerps Sportpaleis

http://oi65.tinypic.com/se84kh.jpg

Nadat de tickets voor haar eerste twee concerten in juni in ons land vanmorgen in een mum van tijd de deur uitvlogen, kondigt Adele nu een derde concert aan in het Sportpaleis. Dat zal plaatsvinden op 15 juni.

Na wat problemen met de website van Tele Ticket Service raakten de kaarten voor het duo van concerten van Adele op 12 en 13 juni in het Antwerpse Sportpaleis dan toch in minder dan een halfuur helemaal uitverkocht.

Daarom heeft de organisatie besloten een extra concert te organiseren op woensdag 15 juni. De ticketverkoop voor die show start op maandag 7 december om 10 uur. Er mogen maximaal 4 tickets per bestelling gereserveerd worden.

05-12-2015 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtbank: "Reportage 'Koppen' werd niet verboden, enkel het gebruik van de fictieve naam"

Rechtbank: "Reportage 'Koppen' werd niet verboden, enkel het gebruik van de fictieve naam"

http://oi65.tinypic.com/35k8top.jpg

De Brusselse rechtbank van eerste aanleg heeft woensdagavond de uitzending van het VRT-programma "Koppen" niet verboden. Net zo min heeft ze de uitzending van de reportage over de gevaren van sociale media in dit programma verboden. De rechtbank heeft enkel aan de openbare omroep verboden om nog gebruik te maken van de fictieve naam. Dat meldt de persdienst van de Brusselse rechtbank van eerste aanleg.

De VRT besliste woensdagavond om de uitzending van "Koppen" over grooming, waarbij volwassenen een vals internetprofiel maken om jongeren te verleiden, op het laatste moment te schrappen. Een uur voor de uitzending was bij de omroep een eenzijdig verzoekschrift binnengekomen. In de uitzending werd een vals Facebook-profiel gebruikt om kinderen aan te spreken. Die fictieve naam zou echter te zeer gelijken op die van de zoon van een topman bij een industrieel bedrijf, waarop die vader naar de rechtbank was gestapt en een uitzendverbod had geëist, met een dwangsom van 1 miljoen euro.

"De rechtbank heeft de uitzending van het programma 'Koppen' van woensdag 2 december niet verboden", verduidelijkt de persdienst van de Brusselse rechtbank van eerste aanleg nu. "Evenmin heeft zij de uitzending van de reportage over de gevaren van sociale media in dit programma verboden. Dergelijk uitzendverbod was gevorderd maar is door de rechtbank niet toegekend. De rechtbank heeft enkel aan de VRT verboden om nog gebruik te maken van de fictieve naam, en heeft er bovendien aan toegevoegd dat het voor de VRT volstond om de fictieve achternaam te verwijderen, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk zodat enkel nog de eerste letter behouden bleef."

Ook de geëiste dwangsom van 1 miljoen werd niet toegekend, die werd beperkt tot 10.000 euro.

05-12-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Peter Jackson mengt zich in "Erdogan versus Gollem"-discussie

Regisseur Peter Jackson mengt zich in "Erdogan versus Gollem"-discussie

http://oi67.tinypic.com/2rcl57a.jpg

Peter Jackson, regisseur van 'The Lord of The Rings'- trilogie neemt het op voor Bilgin Çiftçi. De Turkse man moet in februari voor de rechtbank verschijnen omdat hij geestige memes postte van foto's van de Turkse president Erdogan naast die van Gollem uit 'The Lord of The Rings'.

In de hilarische foto's wijst Çiftçi op de treffende gelijkenissen tussen de gelaatsuitdrukkingen van beide figuren. Hij moet zich nu voor de rechter verantwoorden omdat hij de spot zou gedreven hebben met Erdogan. Het beledigen van de president is in Turkije immers een misdrijf.

Peter Jackson neemt het nu op voor de maker van de memes en wijst erop dat de foto's enkel Sméagol afbeelden, Gollems goedaardige alter ego.

Onder Erdogan wordt de druk op de Turkse media stelselmatig opgevoerd en steeds meer journalisten worden vervolgd. De president heeft geen tolerantie voor media die het met hem oneens durven te zijn of met hem de spot drijven.

Tijdens de volgende hoorzitting in het proces tegen Çiftçi, een arts die naar aanleiding van het incident zijn job verloor, moet bepaald worden of de gelijkenis met Gollem inderdaad als een belediging moet gezien worden.

04-12-2015 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriendin sleept Charlie Sheen voor de rechter

Ex-vriendin sleept Charlie Sheen voor de rechter

http://oi67.tinypic.com/20kswog.jpg

Scottine Ross (26) leerde Charlie Sheen kennen toen ze als pornoactrice werkte. De twee hadden volgens haar zeker vijf keer seks voor hij haar vertelde dat hij HIV-positief was. Bovendien zou Sheen haar ook verschillende keren fysiek geweld hebben aangedaan tijdens hun relatie van ongeveer een jaar. In 2014 zou hij haar tot een abortus hebben gedwongen. Ze klaagt hem nu aan voor geweldpleging, nalatigheid en emotioneel leed.

Het proces is het eerste sinds Sheen vorige maand tijdens een interview bekendmaakte dat vier jaar geleden is gebleken dat hij HIV-positief is. Hij gaf toen ook toe dat hij al ongeveer 10 miljoen dollar zwijggeld had betaald aan mensen die op de hoogte waren.

Sheen, drie keer gescheiden ondertussen en bekend voor zijn vele relaties met pornosterren, zei tijdens het interview ook dat hij onmogelijk andere zou besmet hebben. Hij zou altijd een condoom gebruikt hebben en ook eerlijk geweest zijn over de ziekte.

Martin Singer, de advocaat van Sheen, zei dat de acteur van plan is zich 'rigoureus'te verdedigen tegende aanklacht van Ross. "We hebben er alle vertrouwen in dat Mr Sheen zal slagen in dat opzet."

Geweldpleging
In de aanklacht van Ross staat dat ze Sheen leerde kennen in november 2013, toen hij 10.000 dollar betaalde om seks met haar te hebben. Ze hadden minstens vijf keer seks voor ze zijn medicijnen voor de HIV-behandeling ontdekte. Het koppel werd later verliefd en had onbeschermde seks, "zoals een normaal koppel".

Ross meldt eveneens verschillende uitbarstingen van geweld tijdens hun relatie. Ze zou door Sheen zijn geschopt, geslagen en Sheen zou een ongeladen wapen op haar gericht hebben. 

Volgens de Californische wet moet kwaad opzet worden bewezen wanneer iemand er van verdacht wordt een ander bewust te hebben besmet met HIV. Strafrechterlijke zaken zijn omwille van die wet zeer zeldzaam, maar voor de burgerlijke rechtbank worden wel vaker klachten ingediend omwille van nalatigheid of emotioneel leed.

04-12-2015 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen zwanger van tweede kindje

Ann Van Elsen zwanger van tweede kindje

http://oi64.tinypic.com/vmxh06.jpg

Ann Van Elsen is zwanger van haar tweede kindje. De ex-Miss België maakte het nieuws bekend via Instagram.

"Verdorie... Hoe kondig je nu zoiets aan? Ik hoop als volgt ( ik weet anders altijd zo goed wat vertellen en nu... ): June en Lewis gaan volgend jaar nog een broertje of zusje krijgen. En we zijn daar natuurlijk blij om!", schrijft An bij een echo van haar ongeboren kind en een foto van June, haar dochter met haar ex-man Gunther Van Handenhoven, en Lewis, de zoon van haar verloofde Filip. Ann is vier maanden zwanger.

June kreeg er in oktober ook al een halfzusje bij. Haar vader Gunther Van Handenhoven verwelkomde toen een dochter met zijn nieuwe vriendin.

04-12-2015 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rechter heeft 'Koppen'-reportage op geen enkele wijze verboden"

"Rechter heeft 'Koppen'-reportage op geen enkele wijze verboden"

http://oi67.tinypic.com/ehni3d.jpg

Een Brusselse rechtbank heeft de VRT "op geen enkele wijze verboden" een reportage van het actualiteitenmagazine 'Koppen' over de gevaren van sociale media uit te zenden. Dat laten de advocaten van de vader en de zoon die naar de rechtbank stapten, vanavond weten in een communiqué. "De rechtbank heeft uitsluitend opgelegd om tijdens het uitzenden van de betreffende reportage geen gebruik te maken van de volledige naam van cliënt teneinde enige link tussen hemzelf en het gevoelige thema en karakter van de reportage te vermijden", luidt het.

De VRT besliste gisterenavond om de uitzending van 'Koppen' over "grooming", waarbij volwassenen een vals internetprofiel maken om jongeren te verleiden, op het laatste moment te schrappen. Een uur voor de uitzending was bij de VRT een eenzijdig verzoekschrift binnengekomen. De openbare omroep sprak ook over een dwangsom van 1 miljoen euro per inbreuk. In de uitzending werd een vals Facebook-profiel gebruikt om kinderen aan te spreken. Die fictieve naam zou echter te zeer gelijken op die van de zoon.

Het advocatenkantoor van de twee spreekt vanavond over een "aantal onwaarheden" in de berichtgeving uitgaande van de 'Koppen'-redactie, en een "zelfs onvolledige" berichtgeving. Volgens hen heeft de 'Koppen'-redactie wel degelijk de tijd en mogelijkheid gekregen om aan hun verzoek tegemoet te komen. "De procedure heeft op geen enkele wijze als motivatie het beweerde bekomen van een schadevergoeding van 1 miljoen euro. De procedure heeft als uitsluitende voorwerp de bezorgdheden van een student aan het begin van zijn carrière en diens ouders om in verband te worden gebracht met het gevoelige thema en karakter van de reportage en dit terwijl er geen enkele objectieve noodzaak bestaat om zijn volledige naam hieraan te koppelen", luidt het.

De vader en de zoon wensen verder niet te communiceren. Ze kiezen ervoor "om het tegensprekelijke debat op serene wijze te voeren op de enige plaats waar dit thuishoort, zijnde de bevoegde rechtbank in Brussel , zo het aangekondigde verzet effectief zou worden aangetekend." De VRT kondigde gisterenavond aan derdenverzet aan te tekenen.

04-12-2015 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Moet ik ook lachen als het echt niet grappig is?"

"Moet ik ook lachen als het echt niet grappig is?"

http://oi65.tinypic.com/nzrrya.jpg

Met een bonus van exact 104 seconden heeft comedian Kamal Kharmach zich tijdens de laatste 'gewone' aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' vooralsnog bij de acht beste spelers van dit seizoen gesleept en Tom Coninx retour VTM gestuurd. Het zorgt meteen ook voor een absolute primeur: maandagavond wordt de eerste finale-aflevering van deze reeks gespeeld met exact dezelfde drie kandidaten die in aflevering 32 te zien waren.

Een haast overbodige 32ste aflevering overigens, omdat het trio eigenlijk al bij de start wist dat ze mochten en konden terugkomen. Kamal Kharmach had al een Wendy Van Wantentje moeten doen en eindigen met minder dan 102 seconden om de finaleweken niet te halen. In een bijgevolg flauwe en bij wijlen fletse aflevering haalde nieuwkomer Ann Tuts het met een magere eindstand van 237 seconden, voor Stéphanie Coorevits die in de finale Kamal versloeg. Maar verslagen of niet, Kamal mag dus toch terugkomen.

De leukste quotes

Ann: "Ik denk niet dat ik Slimste Mens kan worden. Als ik hier win, moet ik rechtstreeks tegen al die sterke mannen spelen."

Ann (over Stéphanie): "Het is niet alleen een snelle, ze is snel."

Ann (na een grap van Van den Hoof): "Moet ik ook lachen als 't echt niet grappig is?"

Ann (doet klassieker): "Heb je ze al Door-tje? Haha!"

Kamal: "Ik ben benieuwd om 2 echte komieken aan het werk te zien." Waarop Geubels: "Waar is die andere?"

Geubels: "Wij hebben thuis een sprekende spiegel. Mijn vrouw gaat daar dan voorstaan en zegt dan spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is er de mooiste van het land?  En dan zegt die spiegel: gaat eens opzij dan zal ik eens zien..."

Erik (wil mopje uitlokken): "Wat is het Russisch voor kat? Een tip: alleen de klinker is verschillend" ('kot', dus).

Adriaan (tegen Kamal, over snoepen): "Nu moogt ge zeker alleen nog het middenste van een donut opeten?!"

Geubels: "We gaan Door-tje met de quiz" (na een intermezzo over donuts, waarbij Kamal de slappe lach krijgt).

De hilarische momenten

Adriaan Van den Hoof vraagt aan Ann Tuts naar de pornoversie van 'FC De Kampioenen'. Dat is 'FC De Kapoentjes', waarin Doortje Klitoortje heet. Ann vertelt dat de cast daar samen naar gekeken heeft.

Geubels (tegen Erik, over Stéphanie): "Is dat niet de eerste psychologe die terugkomt om naar uw zever te luisteren?"

De drie kandidaten moeten om ter best een onmogelijk uit te spreken locatienaam zeggen. Het is: chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg. Het is de naam van een meer in de buurt van Webster, Massachusetts, gegeven door de Indianen. Het meer wordt door de inwoners gewoon Webster Lake genoemd en betekent zo ongeveer: Engelsen bij Manchaug bij de visplaats bij de grens.
 
Bij een vraag heeft Ann Tuts het over 'wisselstuk' als antwoord. Het blijkt een bananenbeschermer te zijn. En geen sexspeeltje zoals Stéphanie oppert. Geubels denkt door en heeft het over een lichtgevend condoom.

De kantelmomenten

Na de 'Open deur'-ronde is al duidelijk dat er zwak gespeeld wordt. Stéphanie heeft dan al 5 seconden gewonnen, Kamal 6. In de puzzelronde maken Stéphanie en Kamal hun achterstand volledig goed.

Kamal en Stéphanie spelen slecht in een, weliswaar moeilijke, fotoronde.
De filmpjesronde is ook al een maat voor niets. Kamal weet niks over Loic Nottet, Stéphanie weet weinig te vertellen over het huwelijk van Laurent en An bakt niks over de vrijlating van Mandela. Kortom maat voor niets, ook al wint Ann.

In de finale gaat Kamal met amper vier juiste antwoorden op 5 vragen ten onder tegen Stéphanie, die 10 correcte antwoorden weet.
 
De eindstand (voor het finalespel)
1.    Ann Tuts    237 sec.
2.    Kamal Kharmach    216 sec.
3.    Stéphanie Coorevits    177 sec.
 
De 8 finalisten
1.    Tom Waes    11 deelnames    6 overwinningen
2.    Stan Van Samang    7 deelnames    4 overwinningen
3.    Kobe Ilsen    7 deelnames    3 overwinningen
4.    Danira Bouhkriss    5 deelnames    4 overwinningen
5.    Kevin Janssens    5 deelnames    2 overwinningen
6.    Jan Paternoster    5 deelnames    2 overwinningen
7.    Siska Schoeters    3 deelnames    1 overwinning
8.    Kamal Kharmach    3 deelnames     1 overwinning
 
De eerste finale-aflevering wordt gespeeld door Ann Tuts, Stéphanie Coorevits en Kamal Kharmach.

04-12-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kitty Spencer, de sexy Britse royal die naar haar erfenis kan fluiten

Lady Kitty Spencer, de sexy Britse royal die naar haar erfenis kan fluiten

http://oi67.tinypic.com/2i6yyj9.jpg

"Meest sexy Britse royal", zo wordt lady Kitty Spencer genoemd. Haar achternaam verraadt dat de 24-jarige blondine een nichtje van Lady Di is. Zo schuchter het Britse koningshuis is, zo happig naar aandacht is de glamoureuze Kitty. Haar Instagram puilt uit van bikini- en andere foto's. Wat aristocratische wenkbrauwen doet fronsen. Het familiefortuin van de Spencers wordt geschat op 145 miljoen euro. Maar daar kon Kitty geen aanspraak op maken

Hoe dat komt? Technisch gesproken is Kitty niet echt een royal, net zoals haar voornaam niet meteen koninklijk klinkt. Ze mag dan wel tot de Britse aristocratie behoren, ze staat evenwel niet in de rij van mogelijke troonopvolgers. Haar vader was Charles, de 9de graaf van Spencer en broer van prinses Diana. Kitty is dus een volle nicht van prinsen William en Harry, met wie ze een goede relatie heeft zonder deel uit te maken van hun 'inner circle'. Op het huwelijk van William met Kate Middleton - waar de pers vooral oog had voor de bips van Kates zusje Pippa - droeg Kitty met haar Victoria Beckham-jurk en een knaller van een hoed zelf ook fel bij tot het glitter-en-glamour-gehalte.

Haar moeder is Victoria Lockwood, een fotomodel dat lang vocht tegen de drank, drugs en anorexia. Lockwood voedde Kitty en dier broer en twee zussen op in Zuid-Afrika. Kitty stapte in de voetsporen van haar moeder en versierde een contract bij Storm Models, dat ook Kate Moss in de stal heeft.

Vrouw vs man
Kitty Spencer is de oudste van de kinderen van haar vader, maar toch komt ze niet in aanmerking voor de erfenis van het familiefortuin. Omdat ze een vrouw is. Het omstreden successiesysteem van het eerstgeboorterecht wijst de erfenis toe aan haar jongere broer Louis.

Ze heeft zelf een job, ook al zou je dat niet meteen zeggen als je de exotische foto's op haar Instagram ziet. Kitty werkt voor Give Us Time, een liefdadigheidsorganisatie die vakanties regelt voor soldaten die na actieve dienst moeilijkheden hebben om weer aan te knopen met het dagelijkse gezinsleven.

Voor zover bekend is Kitty momenteel vrijgezel. Ze brak niet lang geleden met Niccolo Barattieri di San Pietro, een rijke zakenman die 20 jaar ouder is. Vorige week werd ze wel op Bondi Beach in Sydney gespot aan de zijde van de Australische weerman James Tobin (35). Misschien gaat ze dan toch nieuwe, zonnige tijden tegemoet. .

02-12-2015 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elizabeth Taylor runde illegaal netwerk dat aidspatiënten medicijnen verstrekte"

"Elizabeth Taylor runde illegaal netwerk dat aidspatiënten medicijnen verstrekte"

http://oi66.tinypic.com/2db0wo3.jpg

Wijlen Elizabeth Taylor runde een geheim ondergronds netwerk dat experimentele hiv-medicatie verstrekte aan aidspatiënten. Dat zei Taylors goede vriendin Kathy Ireland gisteren op Wereld Aids Dag in Entertainment Tonight.

Tijdens het gesprek over de campagnes die de in 2011 overleden Liz Taylor voerde voor de preventie en het wegnemen van het stigma van hiv en aids, vertelde model Ireland over het 'vluchthuis' dat Taylor runde in Los Angeles.

Geen angst
"Onbevreesd was ze. Liz runde een safe house in haar villa in Bel Air. Het werk dat ze daar deed was illegaal, maar ze redde er wel levens mee. Haar zakenpartners smeekten haar ermee op te houden, ze kreeg doodsbedreigingen en vrienden lieten haar in de steek toen ze hen om hulp vroeg. Maar Elizabeth deed moedig verder", aldus Ireland.

Het vluchthuis roept herinneringen op aan het vluchthuis uit de biografische film 'Dallas Buyers Club' uit 2013. Matthew McConaughey won een Oscar voor de rol van Ron Woodroof, een aidspatiënt die in de jaren 80 experimentele medicijnen Texas binnensmokkelde om zichzelf en anderen te genezen.

Risico op celstraf
Gevraagd of Liz Taylor ooit bang was dat ze betrapt zou worden, antwoordde Ireland dat de filmlegende nooit bang was. "Ze wist dat ze ervoor in de cel kon belanden. Elizabeth en angst kan je niet in één zin krijgen". Ireland verklapte voorts dat Taylor haar eigen juwelen verkocht om haar verdoken operatie te financieren.

"Niet zeker of president Bush aids kan spellen"
Liz Taylor was in 1985 medeoprichter van de American Foundation for Aids Research (AMFAR) en richtte in 1991 de Elizabeth Taylor Aids Foundation op. Ze ging de strijd tegen de ziekte aan nadat haar vriend Rock Hudson in 1985 bekendmaakte dat hij aan de ziekte zou sterven. Haar persoonlijke secretaris pleegde zelfmoord nadat hij in 1991 te horen kreeg dat hij hiv-positief was. Haar voormalige schoondochter zou de ziekte later ook krijgen. Tijdens een persconferentie in 1992 verklaarde ze dat ze vond dat president George Bush niets deed tegen aids. "Ik ben zelfs niet zeker of hij aids kan spellen", zei ze toen.

02-12-2015 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis: Dag Franky, welkom... Kaat!

Thuis: Dag Franky, welkom... Kaat!

http://oi67.tinypic.com/106n8eo.jpg

Na meer dan vijf maanden in spanning afwachten is het zover: vandaag kwamen we eindelijk de nieuwe naam van Franky Bomans uit Thuis te weten. Franky is immers niet meer: na een geslaagde geslachtsoperatie gaat het eerste transgender personage uit de reeks voortaan door het leven als Kaat.

Op sociale media werd er de laatste dagen druk gespeculeerd over Franky's nieuwe naam. Hoewel veel kijkers vermoedden dat Franky voortaan Francine zou heten, werd dus gekozen voor een ietwat minder voor de hand liggende naam: Kaat.

Nadat de nieuwe naam vanavond tijdens de uitzending werd bekend gemaakt, sloeg Twitter tilt van de reacties.

02-12-2015 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtbank verbiedt 'Koppen'-reportage over gevaren sociale media

Rechtbank verbiedt 'Koppen'-reportage over gevaren sociale media

http://oi68.tinypic.com/15zm7ue.jpg

De VRT moest vanavond de aangekondigde 'Koppen'-reportage schrappen over de gevaren van sociale media en in het bijzonder grooming, het lokken van minderjarigen via internet. De uitzending werd door de Brusselse rechtbank verboden, zo meldt de VRT.

Het gebruik van een fictief Facebook-account zou de reputatie beschadigen van een man met een naam die gelijkaardig klinkt. Die man tekende eenzijdig verzet aan tegen de uitzending.

"De Koppen-redactie en hoofdredacteur Carl Voet zijn ervan overtuigd dat de reportage, over een relevant onderwerp, op een correcte manier is gemaakt. VRT legt zich noodgedwongen neer bij de uitspraak, gaat hier tegen in verzet, en gaat ervan uit dat het programma volgende week wordt uitgezonden", zo klinkt het nog.

Vlak voor de uitzending werd aangekondigd dat het item "door omstandigheden" vervangen werd door een reportage over Alzheimer.

In de reportage, in samenwerking met het Sint-Lutgardisinstituut uit Mol, doet Phara de Aguirre zich voor als een knappe 13-jarige jongen. Het valse profiel slaagt er zonder veel moeite in tientallen vriendschappen te sluiten met minderjarige meisjes. Wanneer hij vraagt om af te spreken, worden de gevaren van het internet pas echt duidelijk.

02-12-2015 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Kamal iedereen verrast en voor een historische aflevering kan zorgen

Hoe Kamal iedereen verrast en voor een historische aflevering kan zorgen

http://oi64.tinypic.com/2i6la4g.jpg

Het venijn zat helemaal aan het einde van de voorlaatste 'gewone' aflevering van 'De Slimste Mens'. Welgeteld 78 kilo droog aan de haak comedian Kamal Kharmach zag in de filmpjesronde een unieke ex aequo door de neus geboord, omdat Stéphanie Coorevits vooralsnog met 50 seconden bonus zich naar de overwinning katapulteerde.

In de finale zag de comedian daarop ruim 220 seconden wegsmelten, wist op vijf vragen een bijzonder magere twee juiste antwoorden te verzinnen, maar één keer tactisch laten zakken én een gemakkelijke vraag over Rode Duivels-aanvallers volstonden om de knappe en gedreven actrice Anemone Valcke uit het spel te knikkeren. Waarop duidelijk werd dat straks de laatste gewone aflevering van het seizoen historisch wordt.

Winnen of verliezen maakt immers nog weinig uit. Indien Kamal exact 102 seconden bij elkaar speelt, wipt hij vooralsnog over Tom Coninx naar de achtste plaats in de lijst van beste spelers en krijgen we op de eerste finale-avond, op maandag 7 december, opnieuw het trio Ann Tuts, Stéphanie Coorevits en Kamal Kharmach dat tegen elkaar speelt. Een unicum in 'De Slimste Mens'.

02-12-2015 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt komiek die 125 kilo afviel de Slimste Mens?

Wordt komiek die 125 kilo afviel de Slimste Mens?

http://oi63.tinypic.com/29ynpnc.jpg

Vanavond maakt Kamal Kharmach zijn opwachting in De Slimste Mens ter Wereld. De komiek en academicus valt niet alleen op met zijn grappen, maar ook met het feit dat hij op één jaar tijd 125 kilo afgevallen is.

Toen Kamal in Humo's Comedy Cup 2014 tweede werd, na Lukas Lelie - die vorige week nog scoorde in De Slimste Mens ter Wereld - gaf zijn weegschaal zo'n 200 kilo aan. Nu weegt hij nog 75 kilo. "14 oktober 2014 heb ik een maagring laten plaatsen. We zijn één jaar verder en ik weeg 125 kilo minder. Fenomenaal! Ik ben heel blij", vertelt Kamal aan Humo. "Ik was 24 en mijn dokter zei dat ik de 30 niet zou halen. Maar pas toen mijn moeder me al huilend smeekte om er iets aan te doen, ben ik in actie geschoten. Ik was als een drugsverslaafde: ik ontkende mijn probleem, ik zei dat ik het wel onder controle had, dat ik kon stoppen wanneer ik wilde. Ik woonde op 600 meter van de bushalte: om dat traject te lopen, moest ik drie keer stoppen om mijn rug te ontlasten, zo veel pijn deed het."  

Eten als troost
Kamal besefte dat zijn gewicht een groot effect had op zijn dagelijks leven. "Op het podium stond ik voortdurend naar adem te happen. En ik was ongelukkig. Het leven zelf bood me geen plezier of troost meer, dat kon alleen eten nog ­ voor heel even. Dan stopte ik me helemaal vol en lag ik een uur lang in de zetel. Als ik boos was, at ik twee zakken pindanoten om te kalmeren. En het is natuurlijk een vicieuze cirkel: omdat je zo dik bent, kom je steeds minder buiten, je hebt weinig vrienden, helemaal geen liefdesleven, dus word je alleen maar ongelukkiger waardoor je nog méér gaat eten. Eten, thuis films kijken en comedy: uit méér bestond mijn leven niet. Het was een heel donkere, eenzame tijd. Ik was goed in oppervlakkige contacten, maar echte vriendschappen hield ik af. `Ik zal die mensen toch alleen maar teleurstellen,' dacht ik."  

Stress
Vanavond neemt hij naast actrice Anemone Valcke en zanger en acteur Stan Van Samang plaats in de zeteltjes van de De Slimste Mens ter Wereld om een gooi te doen naar de titel. "Voor een comedian is De Slimste Mens slopend. Ik ging dood van de stress. Ik wou niet afgaan als academicus  én ik wou een goeie beurt maken als komiek. Want als je grappig bent, is dat natuurlijk onbetaalbare reclame. Als Erik Van Looy een vraag stelde, dacht ik eerst aan een goeie grap en daarna pas aan het antwoord."

02-12-2015 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Wellens over extra kilo's: "Ik kan er wel mee lachen"

Bart Wellens over extra kilo's: "Ik kan er wel mee lachen"

http://oi64.tinypic.com/sxeph0.jpg

Bart Wellens heeft de afgelopen maanden zeer goed geleefd. Sinds hij het veldrijden vaarwel zei, kwam hij enkele kilo's bij. Daar is hij zich bewust van.

"Ik ben sinds een tiental dagen weer een beetje aan het sporten, want iedereen begint wel eens over mijn buik of over mijn gewicht. Fietsen doe ik weinig, te weinig eigenlijk. Ik loop vooral", zei hij aan Sporza.

Hij kan er wel mee lachen. "Maar ik ben gelukkig niet de enige die verdikt is na zijn carrière. Er zijn er nog. Of ik me de opmerkingen over mijn gewicht aantrek? Ik maak daar geen zaak van en kan er wel mee lachen. Maar op termijn moeten er wel weer wat kilo's af om mezelf beter in mijn vel te voelen."

02-12-2015 om 02:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor smeekt familie om hulp na overdosis

Sinéad O'Connor smeekt familie om hulp na overdosis

http://oi67.tinypic.com/xdujpe.jpg

Sinéad O'Connor (48) heeft vanuit het ziekenhuis haar familie om hulp gevraagd via Facebook. De zangeres krabbelt terug nadat ze in een eerder Facebookbericht haar naasten had laten weten dat ze voor haar 'dood' waren.

O'Connor werd eergisteren gevonden door de politie in Dublin, nadat ze op Facebook had gemeld een overdosis te hebben genomen. De zangeres, die niet in levensgevaar is, schrijft in haar nieuwste bericht: "Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd. Alsjeblieft waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig."

Juridische strijd
"Jullie zijn eindelijk van me af", had de zangeres eerder gepost. In een lang bericht verklaarde ze 'gebroken' te zijn door de manier waarop ze door haar familie wordt behandeld. Ook ging ze in op een juridische strijd om de voogdij over haar jongste kinderen, Shane (11) en Yeshua (8). Hun vaders zouden haar niet toestaan de kinderen te zien.

Gezondheid
Sinéad heeft in het verleden openlijk over haar gezondheid gesproken. De 48-jarige Ierse lijdt aan een bipolaire stoornis en is daar enkele keren voor opgenomen. In 2011 dreigde de 48-jarige 'Nothing Compares 2 U'-zangeres al eens met zelfmoord via Twitter.

02-12-2015 om 02:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen in 'Het huis': "Ik kan me niet meer voorstellen hoe het was om niet bekend te zijn"

Karen Damen in 'Het huis': "Ik kan me niet meer voorstellen hoe het was om niet bekend te zijn"

http://oi64.tinypic.com/15hmd0.jpg

Dinsdag 1 december 2015 - Vanavond kwam Karen Damen langs in Het huis op Eén. De voormalige "rosse van K3" laat in haar hart kijken, en vertelt over haar leven tijdens, maar ook na K3. Wanneer collega Kristel dan nog eens langskomt, halen ze bulderlachend herinneringen op. En af en toe vloeit er een traantje.

De slaapkamer blijkt een van Karens favoriete plekken te zijn in Het huis. "Mag ik een dutje doen?" vraagt ze meteen na aankomst. "Tegen dat dit op antenne is, huppelen er drie nieuwe K3'tjes rond. Geen prettige gedachte?" vraagt programmamaker Eric Goens. "Dat is een dubbele gedachte", antwoordt Karen. "Het gaat gewoon anders zijn. Ik ga altijd van K3 blijven hè. Ik ben niet bang dat ik uit de aandacht zal verdwijnen. Ik zorg er wel voor dat ik er in blijf."

"Kristel en ik zeggen vaak tegen elkaar: 'Als we K3 missen, gaan we terugdenken aan dit moment. En dan gaan we het niet missen.' Dat was tijdens de audities, het was heel warm, er was geen airco in de studio. We moesten naar make-up, terwijl we net buiten waren om zuurstof op te doen .Het was even een moment van 'Laat me allemaal met rust!' En toen zeiden we: 'Dit gaan we niet missen.' Kristel heeft dat op haar gsm ingesproken."

"Ons mama heeft afgezien"

In de jeugdkamer blikt Karen terug: "Ons mama heeft echt heel hard afgezien met mij. Want mijn zus was heel braaf. Mijn moeder is voor mij eigenlijk gestopt met werken, omdat ik zo'n moeilijk kind was."

Ze vertelt ook over het begin van K3. Karen werd door Niels William ontdekt in de dancing Carré. Hij belde haar op omdat hij een meidengroep wilde beginnen. "Hij stuurde me een cassetje op. Ik dacht: met drie grieten in het Nederlands zingen, da's echt niks voor mij.Maar je weet maar nooit. Je denkt: 'Als dat niet werkt, dan kennen ze me al en kan ik misschien hier of daar terechtkomen.'

"Voor altijd K3"

In de boomhut praten Karen en Kristel over hoe K3 hun leven voor altijd zal beïnvloeden. "Beroemd zijn is wel tof, maar als je het zo lang doet, heeft het een impact op alles wat je doet," zegt Kristel. Karen: "Ja, maar je leert er wel wel mee leven vind ik. Ik kan me zelfs niet meer voorstellen hoe het was."

Kristel vindt haar beroemdheid vooral moeilijk voor haar familie. "Ik zou eigenlijk eens heel graag naar Pairi Daiza gaan. Maar ik moet dat al niet doen tijdens de vakanties, als er veel volk is. Want dan zitten mijn kindjes te wachten tot ik handtekeningen gezet heb. Dan zeggen mensen: 'Ja dat hoort er bij.' Ja, voor mij wel, maar niet voor mijn familie.Of als mijn kinderen zelf al zeggen: 'We zullen dat maar niet doen hè mama, want dan gaan ze je weer lastigvallen.'"

's Avonds praten Karen en Kristel bij een glas wijn over hoe ze elkaar zullen missen na K3. "Dat is de eerste keer dat ik er zo bij stil sta," zegt Karen. "Bleitsmoel," lacht Kristel. Karen: "Weet je waarom? Dat is zo vanzelfsprekend."

02-12-2015 om 02:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hanks: "Die rotziekte maakte ons nog hechter"

Tom Hanks: "Die rotziekte maakte ons nog hechter"

http://oi63.tinypic.com/znab2t.jpg

Tom Hanks (59) heeft een extra reden om de kalkoen aan te snijden met Kerstmis. Zijn echtgenote Rita Wilson (59) werd onlangs kankervrij verklaard, na een heftige strijd tegen borstkanker. "Ons hele leven stond plots stil, maar we hebben er alles aan gedaan om van die rotziekte af te geraken. Mijn vrouw is erg moedig geweest."

Een succesvolle Hollywoodcarrière, twee Oscars op de schouw en een meer dan gevulde bankrekening: in het aanschijn van de ziekte met grote K zijn ze niks waard. Een hels jaar was het voor Tom Hanks en zijn vrouw, met wie hij al sinds 1988 is getrouwd: Rita Wilson kreeg een jaar geleden de harde diagnose 'borstkanker' te horen. Voor het eerst praat de acteur over het horrorjaar 2015.

Rita liet kort na de diagnose haar borsten verwijderen. Het showbizzkoppel had het slechte nieuws nog maar net te horen gekregen, of de mensen stonden al voor hun deur om van hen te profiteren: "Er zijn mensen die geprobeerd hebben om munt te slaan uit de ziekte van mijn vrouw", vertelt Hanks. "Ze pushten ons om naar één of andere kliniek in Bolivia te gaan, om een dieet van perzikpitten te volgen of om bij een kwakzalver aan te kloppen. Het zijn net roofdieren die je valse hoop proberen te verkopen."

"Rita ontdekte vorig jaar in december dat ze kanker had. Dat betekent dat we Kerstmis en Nieuwjaar heel anders hebben doorgebracht dan het jaar voordien. Ons hele leven stond plots stil, maar we hebben er alles aan gedaan om van die rotziekte af te geraken. We hebben het geluk gehad dat we ons de beste zorgen konden veroorloven. Rita heeft keihard gevochten, terwijl ik enkel maar voor de moed van mijn vrouw kon buigen."

Tirannen
Hanks is vanaf morgen in 'Bridge Of Spies' te zien, een film waarin hij in de huid kruipt van James Donovan, een advocaat die gespecialiseerd is in verzekeringsclaims. Wanneer de CIA hem op missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse gevechtspiloot, bevindt Donovan zich in het middelpunt van de Koude Oorlog, wat de nodige strubbelingen met zich meebrengt. Zijn personage Donovan mag dan wel meester zijn in het onderhandelen, Hanks zegt dat hij daar in het echte leven helaas geen kaas van gegeten heeft. Volgens de acteur maken zijn kinderen - Colin (38), Chet (25), Elizabeth (33) en Truman (19) - daar maar al te graag misbruik van: "Mijn kinderen zijn kleine tirannen en dictators! Ze maken me 's morgens vroeg wakker en sturen me de hele dag door van het kastje naar de muur, waardoor ik ze op het einde van de dag moet smeken om me toch maar op tijd naar bed te laten gaan. (lacht)" De acteur had liever wat meer haar op zijn tanden gehad: "Ik durf niet eens om een korting in een kleerwinkel te vragen! Dat maakte de rol natuurlijk eens zo leuk. Het was alsof ik iemand speelde die een heel andere taal sprak."

Truckchauffeur
Door de ziekte van zijn echtgenote Rita is het gezin Hanks nog hechter geworden. Het zijn de eenvoudige familiemomenten die voor Hanks het meest speciaal zijn. Wanneer hij naar het buitenland moet voor zijn werk, dan reist zijn gezin regelmatig met hem mee: "Dat vinden de kinderen geweldig natuurlijk, want zij hebben hierdoor al een heel stuk van de wereld gezien. Zo zijn ze voor een paar weken in Boedapest geweest en zijn ze mij ook al eens in Marokko komen bezoeken. Mijn job is niet anders dan die van een vrachtwagenchauffeur of een reizende nieuwsfotograaf: ik vertrek 's morgens naar mijn werk om een film in te blikken, maar ik kom gelukkig ook wel altijd weer terug thuis."

02-12-2015 om 02:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!