Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onterecht gekroonde Miss Colombia blij met alle steun

Onterecht gekroonde Miss Colombia blij met alle steun

http://oi65.tinypic.com/f5ajuw.jpg

Miss Colombia heeft een flinke teleurstelling te verwerken gekregen toen ze zondag even onterecht gekroond werd als nieuwe Miss Universe. Gelukkig kwam er steun van alle kanten, laat ze via Instagram weten. "Na de storm komt de stilte", schrijft Ariadna Gutiérrez.

"Ik wil iedereen bedanken voor de steunbetuigingen. Niet alleen uit één land, maar uit de hele wereld." Het slachtoffer van de blunder van presentator Steve Harvey die het misverstand veroorzaakte kijkt toch positief terug op het moment: "Ik kon mijn land maar een paar minuten geluk brengen, maar iedereen praat nu over Colombia en de Latijns-Amerikaanse gemeenschap."

Onder anderen landgenote actrice Sofia Vergara stak Gutiérrez een hart onder de riem en zelfs de Colombiaanse president liet van zich horen. "Voor ons zal je altijd Miss Universe zijn", meldde Juan Manuel Santos op Twitter. "We zijn erg trots."

De organisatie van de schoonheidswedstrijd was niet boos op komiek Steve Harvey die het misverstand veroorzaakte. Organisator Mark Shapiro noemde het een menselijke fout en ziet Harvey graag nog een keer in de rol van presentator: "Hij was grappig, informatief, heeft veel energie en veel fans."

23-12-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol mogelijk toch getuige in Miljoenenjachtzaak

Linda de Mol mogelijk toch getuige in Miljoenenjachtzaak

http://oi64.tinypic.com/34oowp1.jpg

Het gerechtshof in Amsterdam heeft vandaag bepaald dat in de miljoenenjachtzaak van deelnemer Arrold van den Hurk toch getuigen mogen worden gehoord. "Linda de Mol (de presentatrice van het Nederlandse spelprogramma, red.) staat het hoogste op ons lijstje om te horen."

Banketbakker Van den Hurk lag eind 2013 in één klap uit de show toen hij op een cruciaal moment in het koffertjesspel te vroeg op de rode knop drukte. Hierdoor ging de kans op een hoog geldbedrag aan zijn neus voorbij. De man ging niet met 5 miljoen euro maar 125.000 euro naar huis.

Zijn advocaat Peter Plasman stelt dat Van den Hurk per ongeluk op de rode knop drukte en kans maakt op een schadevergoeding.

Kansloos
Eerder deed een rechter in Amsterdam een vernietigende uitspraak omdat het zou gaan om een kansloze zaak. Volgens de rechter zou Van der Hurk in volle overtuiging op de rode knop gedrukt hebben. Linda de Mol hoefde niet te getuigen in de zaak. Nu is het 'slachtoffer' op dat vlak toch in het gelijk gesteld: er mogen getuigen worden opgeroepen.

Dat betekent dat het kamp-Van der Hurk alsnog Linda de Mol, de notaris en de regisseur van het programma kunnen oproepen als getuigen. Plasman wil daarmee aantonen dat zijn cliënt helemaal niet wilde stoppen met het spel.

Van den Hurk had in Miljoenenjacht door willen gaan voor de prijzenpot van vijf miljoen euro, maar drukte per ongeluk op de knop waardoor het spel eindigde. De notaris die het programma begeleidde stond niet toe dat hij alsnog door mocht gaan.

Uiteindelijk won Van den Hurk 125.000 euro en niet de vijf miljoen euro die in zijn koffer zat.

23-12-2015 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp meest overbetaalde acteur 2015

Johnny Depp meest overbetaalde acteur 2015

http://oi64.tinypic.com/qrg9cy.jpg

Een film maken met Johnny Depp in de hoofdrol is niet erg winstgevend. Forbes berekende dat de 52-jarige man van Amber Heard zich de meest overbetaalde acteur van 2015 mag noemen.

Depp krijgt dik betaald voor zijn rollen dankzij zijn indrukwekkende carrière, maar Johnny strikken voor een film blijkt dus geen garantie voor succes. Voor elke dollar die werd geïnvesteerd in een film met Johnny kregen studiobazen slechts gemiddeld 1,20 dollar terug.

'Mortdecai' bracht 47 miljoen dollar op, terwijl 60 miljoen dollar was uitgetrokken om de film te maken. 'Transcendence' speelde quitte en 'Black Mass' bracht bijna 95 miljoen dollar in het laatje, nadat 53 miljoen dollar was gebruikt voor het maken van de film.

Denzel Washington staat op de tweede plek in de lijst. Voor elke dollar die de 60-jarige acteur kreeg betaald, leverde het Hollywoodbazen 6,50 dollar op. Komiek Will Ferrell is terug te vinden op de derde plaats. Hij bracht 6,80 dollar op voor elke dollar die hij kreeg.

Johnny Depp neemt de titel van meest overbetaalde acteur over van Adam Sandler, die de lijst twee jaar lang aanvoerde.

22-12-2015 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt paard cadeau

Lady Gaga krijgt paard cadeau

http://oi64.tinypic.com/zxqn1l.jpg

Lady Gaga heeft een vervroegd kerstcadeau gekregen van haar platenlabel Interscope Records. Voor de deur van de zangeres stond ineens een wit paard met een roze strik eromheen.

''Vandaag kreeg ik een witte engel aangeleverd voor mijn deur. Het voelde als de goede, oude tijd van de muziekindustrie. Ze is zo'n spirituele meid!'', schreef Gaga op Instagram bij een foto van haar paard. Ze bedankte gelijk haar team bij Interscope en beloofde goed voor het dier te gaan zorgen. ''Ik zal op haar rijden, voor haar zorgen en voor altijd van haar houden. Ik was zo verrast.''

Een paar uur later postte Gaga nog een foto van haar paard in de stal. ''Goedenacht mijn lieve meisje'', staat in het bijschrift.

Vorig jaar kocht Lady Gaga voor 23 miljoen dollar (21 miljoen euro) een landgoed in het Californische Malibu. Op het stuk land bevinden zich onder meer een paardenstal, verschillende weides en een paardenbak.

22-12-2015 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Gordon uit de Toppers stapte: René Froger heeft een drankpobleem

Waarom Gordon uit de Toppers stapte: René Froger heeft een drankpobleem

http://oi68.tinypic.com/op5qq.jpg

Gordon heeft gisterenavond in het programma 5 jaar later van Jeroen Pauw - dat op de Nederlandse openbare omroep wordt uitgezonden - keihard uitgehaald naar René Froger. Volgens hem is het drankprobleem van Froger de reden dat hij zeven jaar geleden gestopt is bij de Toppers. "Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend."

En dat terwijl Gordon zijn ex-mede Topper naar eigen zeggen heel hoog heeft zitten. Twee maanden voor het glitterende trio naar het songfestival ging kwam het tot een enorme uitbarsting en gooide René Froger Gordon uit zijn huis in het Spaanse Marbella. "Ik wilde toen al stoppen maar het werd met de mantel der liefde bedekt."

Volgens hem hebben Gerard Joling en Jeroen van der boom er ook last van. "Tot op de dag van vandaag. Maar die spelen mooi weer. Maar elke keer als ik ze op televisie zie, dan weet ik precies hoe het is: monsterlijk.''

Dat het nooit eerder naar buiten is gekomen is volgens Gordon niet gek. "Ze beschermen elkaar. Ik heb daar schijt aan. Zij gaan zeggen dat het niet waar is. Dat ik uit mijn nek lul. Dat ik onhandelbaar was. I don't care. Dit is de waarheid.''

Gordon verweet Jeroen van der Boom ook dat die aan zijn stoelpoten heeft gezaagd. En hij bekende ook dat er vijf jaar geleden een vrouw zwanger was van hem, maar dat ze uiteindelijk samen hadden besloten om het kindje toch niet te laten komen.

Jongetje
De presentator en ondernemer is met alle BN'ers wel redelijk klaar, zo vertelt hij Pauw. "Voor mij voegt het niets toe. Ik ben meer van de gewone mensen met prachtige verhalen. Daar gaat mijn hart van open en komt het jongetje uit Amsterdam helemaal terug."

René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben nog niet gereageerd op de aantijgingen.

22-12-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deed dit gastheer Miss Universe blunderen?

Deed dit gastheer Miss Universe blunderen?

http://oi65.tinypic.com/2zeiejc.jpg

Het beheerste gisteren wereldwijd het nieuws op zowat alle sites: de flater van presentator Steve Harvey tijdens de Miss Universe-verkiezing in Las Vegas. Harvey riep verkeerdelijk miss Colombia tot winnares uit en moest meteen op zijn stappen terugkomen. Het was Miss Filipijnen die het kroontje mocht dragen. Harvey verontschuldigde zich honderduit, maar is de fameuze blunder wel helemaal zijn schuld?

Harvey kroonde aanvankelijk eerste eredame Ariadna Gutierrez tot Miss Universe. Maar Miss Colombia moest - wat een onwezenlijke afgang! - het kroontje al snel doorgeven aan Miss Filipijnen, Pia Alonzo Wurtzbach. Gutierrez stortte in na het incident. Steve Harvey nam alle verantwoordelijkheid op zich: "Het stond correct op mijn blad."

Dat klopt ook, maar wie instond voor de opmaak van die belangrijke kennisgeving, krijgt eveneens de wind van voren op sociale media. Een blik op het briefje met de winnares en haar twee eredames maakt de pijnlijke vergissing van Steve Harvey misschien wel iets begrijpelijker. Links staan de tweede en de eerste runner-up, en helemaal rechtsonder, in hetzelfde lettertype pronkt de winnares. Rekening houdend met alle stress die gepaard gaat met zo'n gigantische uitzending lijkt het enigszins aannemelijk dat de gastheer aan het blunderen slaat.

Terechte winnares?
Dat is tenminste de mening van Brian Solis, een Amerikaanse digitale analist. Maar Solis werd zelf al snel gecounterd met het argument dat Harvey toch genoeg gerepeteerd moet hebben. En zo ontstond er op sociale media gekibbel tussen verscheidene lay-outers en designers over het briefje.

Die al dan niet gebrekkige lay-out is overigens niet het enige punt van discussie. De deelnemende missen zelf zouden hun Filipijnse collega niet allemaal de terechte Miss Universe vinden. De Duitse kandidate, Sarah-Lorraine Riek, sprak duidelijke taal. "Ik vond Miss Colombia de verdiende winnares. Ik was zo blij voor haar. In mijn ogen werd zij bestolen. Niemand van ons stemde voor miss Filipijnen, eerlijk gezegd. Wij zijn niet tevreden met deze uitslag. Het spijt me." Gutierrez kreeg inderdaad opvallend veel steun van de andere kandidates, zo blijkt uit een video net na de kroning van Miss Universe, die amper felicitaties kreeg (zie hieronder).

Autocue was juist
Miss Australië, Monika Radulovic, beschreef de chaos die de flaterende Steve Harvey creëerde. "We zagen op dat moment de juiste naam van de winnares op de autocue verschijnen. 'Filipijnen, hier komen je eerste stappen als Miss Universe', stond er. Dus wij dachten allemaal: wat gebeurt er hier? Hebben ze nu de verkeerde naam geprojecteerd op de autocue? Maar dan zagen we de verontruste blik van Steve Harvey en hadden we het door." Radulovic heeft geen voorkeur voor de ene of andere miss, maar vindt wel dat Harvey de situatie niet goed aangepakt heeft.

Publiciteitsstunt
En daar is ze niet alleen in. Steve Harvey verontschuldigde zich persoonlijk backstage bij miss Filipijnen (zie filmpje hieronder), maar blijkbaar niet bij miss Colombia. De president van Colombia, Juan Manuel Santos, beweert zelfs dat het een publiciteitsstunt was van de organisatie. Voor hem blijft Gutierrez de enige echte Miss Universe. Harvey kwam later op Twitter opnieuw af met excuses, maar zijn bericht kreeg vooral aandacht voor de twee cruciale spelfouten in 'Columbia' en 'Philippians'.

Ariadna Gutierrez probeert positief te blijven. "Alles gebeurt voor een reden", zegt ze in een filmpje dat de organisatie op Facebook postte met de titel: "Een boodschap van Miss Universe Colombia". Kwestie van nog wat zout in de wonde te strooien?

22-12-2015 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 reageert op de kritiek op optreden tijdens 'Rode Neuzen Dag'

K3 reageert op de kritiek op optreden tijdens 'Rode Neuzen Dag'

http://oi68.tinypic.com/qphyci.jpg

Tijdens de grote VTM-show voor 'Rode Neuzen Dag' zongen de meisjes van K3 live. Ze kregen achteraf veel kritiek voor dat optreden. Sommigen vonden het vals. Klaasje, Marthe en Hanne reageerden op die kritiek.

"Of die kritiek ons iets doet? Tuurlijk. Maar iedereen moet beseffen dat we niet alles meteen perfect kunnen, dat is gewoon onmogelijk", aldus Klaasje. "Maar we lezen het wel, hoor. En we nemen het mee, we kunnen er alleen maar van leren."

Marthe is het met haar eens. "Niemand is perfect", zegt ze in Het Belang van Limburg. Hanne ziet er ook iets positief in. "Zo kan iets wat negatief was, toch weer positief worden. Maar we gaan ons leven niet laten leiden door negatieve kritieken."

21-12-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertiger die ermee dreigde Natalia te onthoofden krijgt 10 maanden voorwaardelijk

Dertiger die ermee dreigde Natalia te onthoofden krijgt 10 maanden voorwaardelijk

http://oi67.tinypic.com/1zldwgg.jpg

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een 33-jarige man uit Antwerpen tot 10 maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor bedreiging en belaging van zangeres Natalia.

Tussen december 2014 en februari 2015 dreigde de man er via Twitter en Facebook mee om Natalia te onthoofden. Hij ondertekende de bedreigingen met IS.

De rechter koppelde een psychosociale begeleiding als voorwaarde aan de uitgesproken gevangenisstraf. De opgelegde boete van 600 euro is wel volledig effectief. De man moet ook een morele schadevergoeding van 7.500 euro betalen aan de zangeres.

21-12-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys geniet van vakantie in Dubai

Cilou Annys geniet van vakantie in Dubai

http://oi64.tinypic.com/n65hd2.jpg

Ex-Miss België Cilou Annys is samen met haar partner op vakantie in Dubai. Onlangs kondigde ze aan dat ze zwanger is. Nog even een reis om ten volle te genieten van de zwangerschap.

De Brugse geniet er van het prachtige weer en straalt van geluk. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om dolfijnen te gaan spotten. Ze sprak er ook af met Ashleigh Francis die ze leerde kennen op Miss World in 2010. 

"Geweldig om terug af te spreken met mijn geweldige, zotte, en lieve vriendin Ashleigh Francis. Zeker niet de laatste keer! #herinneringen #6jaarlater". Francis was in het verleden Miss Australië

21-12-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marieke Vervoort: "Als ik geld aanvaard, kan ik geschorst worden"

Marieke Vervoort: "Als ik geld aanvaard, kan ik geschorst worden"

http://oi66.tinypic.com/30dclf4.jpg

Marieke Vervoort is een vrouw met bijzonder veel wilskracht. Ze is soms te gast in televisieprogramma's, maar ze mag geen geld ontvangen voor haar verschijning in een programma.

In De Morgen praat ze over de verdiensten van onder meer profvoetballers. De verloning voor profvoetballers is volgens haar buitensporig.

"Laatst las ik nog een artikel over het geld dat voetballers willen omdat hun portret op glazen staat of zo. Ik word ziek van die sommen. Straks moet ik naar het programma 'Beste kijkers' en normaal krijg je daar geld voor. Behalve ik, want ik krijg een uitkering en als ik dat aanvaard, kan ik geschorst worden. Van Het huis heb ik dan maar een iPhone 6 Plus cadeau gekregen."  

21-12-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeerde miss gekroond: het ging wel vaker mis(s)

Verkeerde miss gekroond: het ging wel vaker mis(s)

http://oi68.tinypic.com/1sgzgj.jpg

Ariadna Gutiérrez werd gisterenavond per ongeluk tot Miss Universe uitgeroepen. Ze moest haar sjerp en kroon weer inleveren. Deze twee net-niet-missen kunnen erover meepraten.

Het zal je maar gebeuren: je grote droom wordt werkelijkheid en je ben de nieuwe Miss Universe. Maar terwijl je je overwinning op het podium viert, worden kroon en sjerp plots van je afgerukt: de presentator blijkt de verkeerde deelneemster tot winnares te hebben uitgeroepen. Het overkwam vannacht de Colombiaanse Ariadna Gutiérrez. Een schrale troost: ze was niet de enige - al hoefden onderstaande dames geen vernedering op het podium te ondergaan.

Miss Florida

De destijds 20-jarige studente Elizabeth Fechtel kan er over meepraten, al stond zij niet live voor schut. In juni vorig jaar werd zij onder het toeziend oog van ruim 2.000 toeschouwers uitgeroepen tot Miss Florida. Pas een week later bleek dat ten onrechte te zijn geweest: één van de juryleden had op het laatste moment zijn keuze veranderd en dat was de organisatie ontgaan.

Niet Fechtel maar haar vriendin, de 21-jarige studente Victoria Cowen, was daardoor de echte winnaar. Fechtel werd door de organisatie persoonlijk ingelicht en kreeg excuses aangeboden. Ze werd uitgeroepen tot eredame, maar het was Cowen die naar de grote Miss America-verkiezing mocht. Het is niet bekend of de twee nog steeds vriendinnen zijn.

Miss Canada

Een jaar eerder ging het mis in Canada. Denise Garrido kon een dag lang genieten van het feit dat ze Miss Canada 2013 was. Toen ontdekte de organisatie dat een onervaren medewerker een foutje had gemaakt bij het invoeren van de op papier neergeschreven punten in het computersysteem. De echte winnares was de 24-jarige Riza Santos. Garrido bleek uiteindelijk vierde te zijn geworden: zelfs een podiumplaats zat er dus niet in voor haar.

21-12-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele was stevige roker: tot wel 25 sigaretten per dag

Adele was stevige roker: tot wel 25 sigaretten per dag

http://oi68.tinypic.com/1r3yj6.jpg

Adele stopte met roken omdat ze bang was er dood aan te gaan. "Als ik door was blijven paffen, zou ik hoogstwaarschijnlijk overlijden aan een aan roken gerelateerde ziekte", vertelt de zangeres aan The Daily Mirror.

"Als ik zou overlijden door bijvoorbeeld longkanker, dan zou ik daar zelf schuldig aan zijn en dat is niet niets om trots op te zijn", vertelt Adele.

Keelontsteking
De zangeres rookte 25 sigaretten per dag tot ze in 2011 een keelontsteking kreeg en haar stem kwijtraakte, waardoor ze niet kon optreden. "Ik volg elk advies op dat ik krijg en hou me aan alle voorgeschreven regels, maar het lijkt alsof dat niet genoeg is", schreef de zangeres toen op haar site. "Al eens overwogen te stoppen met roken?", reageerde een van haar fans.

Na een operatie waarschuwden artsen haar dat roken haar carrière in gevaar bracht. Daarop besliste ze definitief te breken met de gewoonte.

21-12-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie haalt uit naar Sabia: 'Dit zijn mijn echte vrienden'

Sylvie haalt uit naar Sabia: 'Dit zijn mijn echte vrienden'

http://oi66.tinypic.com/s2w5f8.jpg

Sylvie Meis heeft haar ex-man Rafael van der Vaart en voormalige beste vriendin Sabia Engizek een flinke steek onder water gegeven met een foto op Instagram. "Dit zijn mijn echte vrienden", schreef de presentatrice erbij.

Sylvie zette een foto die ze op oudejaarsavond in 2012 maakte met Rafael en Sabia opnieuw in scène met twee van haar huidige vrienden, André Borchers en Serena Goldenbaum. Ze deelde de foto van het kerstfeestje met de veelzeggende hashtag #realfriends.

De volgers van Sylvie herkenden het plaatje direct en reageerden enthousiast op de sneer van Sylvie. "Het is niet gemakkelijk om echte vrienden te vinden - daardoor weet je ze des te meer op waarde te schatten", schreef een van haar Duitse volgers. "De lachende derde van het hele circus", reageerde iemand anders.

Miskraam
Kort nadat de oorspronkelijke foto werd genomen, raakte bekend dat Rafael en Sabia samen iets hadden. Die relatie liep afgelopen zomer stuk, terwijl Sabia zwanger was van Rafael. De zwangerschap liep uit op een miskraam en Sabia heeft haar luxe villa inmiddels verruild voor een kleiner appartement. De familie van Rafael gaf eerder al aan te twijfelen over haar zwangerschap.

20-12-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense prins Christian (10) gered uit zee: "Op eigen kracht was het hem niet gelukt"

Deense prins Christian (10) gered uit zee: "Op eigen kracht was het hem niet gelukt"

http://oi64.tinypic.com/2l8zv4p.jpg

Een oplettende Australische strandwachter heeft prins Christian van Denemarken donderdag uit zee gered. De oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken was aan het zwemmen met zijn familie bij Mermaid Beach toen hij in de problemen kwam door de sterke stroming.

Frederik en Mary zijn sinds begin deze maand met hun vier kinderen in Mary's geboorteland op vakantie. De vier zwommen volgens Brisbane Times tussen de vlaggen. Strandwachter Nick Malcolm heeft het leven van de 10-jarige prins gered, zegt zijn baas. "We hadden hem te pakken voordat hij echt in de problemen kwam, maar hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen", aldus de strandwacht.

Aanvankelijk had Malcolm geen idee wie hij gered had, totdat een strandbezoeker hem vertelde dat het om prins Christian van Denemarken ging. Kroonprins Frederik heeft de alerte strandwachter persoonlijk bedankt voor het redden van zijn zoontje.

20-12-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Star Wars goed voor nieuw record in Noord-Amerika

Nieuwe Star Wars goed voor nieuw record in Noord-Amerika

http://oi66.tinypic.com/35krazk.jpg

De film 'Star Wars: The Force Awakens' heeft zoals voorzien een nieuw record in Noord-Amerika gevestigd. De zevende en jongste telg van de serie werd dit weekend voor het eerst getoond in Amerikaanse en Canadese bioscopen en was goed voor een omzet van 238 miljoen dollar (219 miljoen euro). Dat maakte Walt Disney, het entertainmentconcern dat de film uitbracht, vandaag bekend.

Het vorige record kwam afgelopen zomer op naam van 'Jurassic World'. Die film, uitgegeven door Universal Studios, bracht 208,8 miljoen dollar in het laatje in zijn eerste weekeinde.

De eerste 'Star Wars'-film uit 1977 was, gecorrigeerd voor inflatie, sindsdien goed voor een omzet van bijna 1,5 miljard dollar. Het is daarmee de op een na winstgevende film ooit. Het in 1939 uitgebrachte 'Gone with the Wind', was goed voor circa 1,7 miljard dollar. Het budget voor deze klassieker was destijds 3,9 miljoen dollar ofwel 67 miljoen dollar vandaag de dag.

20-12-2015 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Miss Irak verkozen sinds 1972

Eerste Miss Irak verkozen sinds 1972

http://oi66.tinypic.com/317d1t4.jpg

In de Iraakse hoofdstad Baghdad vond gisteren voor het eerst in 43 jaar tijd de verkiezing van Miss Irak plaats. De 20-jarige Shaima Qassim van Koerdische afkomst werd door de jury aangeduid als winnares van de schoonheidswedstrijd.

Qassim is afkomstig van de Iraakse multi-etnische stad Kirkuk. "Ik ben blij om te zien dat Irak vooruitgang boekt," zei ze, "dit was een groots evenement en het zorgde voor een glimlach op het gezich van de Irakezen." De winnares liet tegelijk weten dat ze haar bekendheid onder andere wil gebruiken om onderwijs te promoten.

De bekendmaking van de winnares werd door het publiek op groot gejuich onthaald. De jonge mannen met hipsterbaarden en strakke blazers op de laatste rijen stonden zelfs op hun stoel en scandeerden haar naam.

Anders dan bij andere schoonheidswedstrijden in de rest van de wereld defileerden de acht kandidates niet in badpak, en alcohol werd er al evenmin geschonken tijdens de plechtigheid. Alle deelneemsters droegen hoge hakken en lange avondjurken - zonder mouwen, maar tot onder de knie. De voorbije week namen de kandidaat-missen deel aan verschillende liefdadigheidsacties. Zo bezochten ze onder andere een vluchtelingenkamp in Bagdad.

De Iraakse missverkiezing werd ontworpen om aan voldoende internationale criteria te voldoen, zodat de winnares volgend jaar kan meedingen naar het kroontje van Miss Universe.

Islamitische Staat

Ondanks de feestelijke sfeer, verraadden de met kalasjnikovs bewapende veiligheidsagenten dat het niet allemaal peis en vree is in Irak.

"We kijken ernaar uit om een goede ambassadeur voor Irak te hebben," zei Senan Kamel, de artistiek directeur van de wedstrijd. De man organiseerde in maart ook de eerste Iraakse modeshow in jaren. "Wat we hopen te bereiken is dat de stem van Irak gehoord wordt, tonen dat het (land, nvdr) nog leeft, dat het hart nog klopt."

De laatste Miss Irakverkiezing vond plaats in 1972 toen het olieland in volle opmars was. Intussen probeert het land, ondanks de terreur van IS, zo goed en zo kwaad als dat gaat terug te keren naar een normaal dagelijks leven.

20-12-2015 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische winkel haalt naakte Miranda Kerr uit de rekken

Australische winkel haalt naakte Miranda Kerr uit de rekken

http://oi64.tinypic.com/k3m2kg.jpg

De Australische supermarkt Coles heeft het magazine Harper's Bazaar uit de rekken gehaald omdat op de cover het topmodel Miranda Kerr naakt poseert.

De winkel vond de voorkant van het blad niet gepast en verkoopt het daarom sinds vrijdag niet meer. Er zouden klachten van klanten zijn gekomen. Miranda Kerr heeft via haar management woedend gereageerd. Volgens het model wil de supermarkt zo net voor de feestdagen publiciteit en heeft het de actie daarom ondernomen.

Miranda Kerr (32) staat regelmatig naakt op de foto, maar deze laatste shoot is wel heel pikant. Het Australische model heeft op de plaatjes niet meer aan dan een paar stiletto's. Ze staat op het balkon van een penthouse in Los Angeles. Harper's Bazaar meldt dat de foto's al begin dit jaar zijn genomen. Er zijn wel vaker vrouwenbladen met op de cover naakte vrouwen in Australië gepubliceerd. Het is voor het eerst dat een magazine om die reden uit de handel wordt genomen.

20-12-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg in serie over Nicki Minaj

Whoopi Goldberg in serie over Nicki Minaj

http://oi65.tinypic.com/v31uub.jpg

Whoopi Goldberg heeft een gastrol te pakken in de comedy 'Nicki' over het leven van Nicki Minaj. Whoopi krijgt in de serie een gastrol als Nicki's buurvrouw Miss Martha.

Ariana Neal (Get Hard, Fruitvale Station) speelt de jonge Minaj, nog voordat ze wereldberoemd werd. Selita Ebanks (Real Husbands of Hollywood) kruipt in de huid van Nicki's moeder Grace. Wesley Jonathan (The Soul Man) speelt de rol van vader Vincent. McCarrie McCausland (Army Wives) speelt de rol van Nicki's oudere broer Jaylen.

Nicki Minaj deelde het persbericht met de namen van de cast op Instagram. Minaj is uitvoerend producent en speelt zelf ook mee in de comedy die vanaf 12 januari op de Amerikaanse televisie te zien is.

Minaj (33) werd geboren in Trinidad, haar echte naam luidt Onika Tanya Maraj. Ze emigreerde in de jaren negentig met haar familie naar Amerika. Ze studeerde aan een toneelschool in New York voordat ze furore maakte als zangeres.

19-12-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske vieren 70ste verjaardag in Antwerpen en Kalmthout

Suske en Wiske vieren 70ste verjaardag in Antwerpen en Kalmthout

http://oi63.tinypic.com/348j3i0.jpg

De nog steeds erg populaire stripfiguurtjes Suske en Wiske hebben zaterdag hun 70ste verjaardag gevierd. Op 19 december 1945 verscheen in De Nieuwe Standaard de allereerste strip met het duo in de hoofdrol: "Het eiland Amoras". Ter ere van dat jubileum werd de familie van bedenker Willy Vandersteen zaterdag ontvangen op het Antwerpse stadhuis en stonden er tal van activiteiten op het programma in het Suske en Wiske Kindermuseum in Kalmthout.

Ondanks hun gezegende leeftijd zijn Suske en Wiske en hun vrienden Lambik, Sidonia, Jerom en co nog erg actief. De afgelopen 70 jaren werden ze al meermaals aangepast om eigentijds te blijven en er werden ook al verschillende spin-offs uitgebracht, waarvan vooral de op volwassenen gerichte "Amoras"-reeks het goed deed. "Amoras 5: Wiske" won onlangs nog de Willy Vandersteenprijs voor het beste Nederlandstalige stripalbum van het voorbije jaar.

SOS Kinderdorpen
Aangezien bedenker Willy Vandersteen opgroeide in de Antwerpse Seefhoek, kon een receptie op het Schoon Verdiep van het Antwerpse stadhuis zaterdag niet ontbreken. De striphelden brachten voor de gelegenheid ook een cheque van 46.128 euro mee voor SOS Kinderdorpen, een bedrag dat werd verzameld met de verkoop van zes Suske en Wiske-uitgaves via Het Laatste Nieuws. De verhalen voor die albums werden neergepend door BV's als Alex Agnew en Pieter Aspe, terwijl de tekeningen van de hand van onder meer Charel Cambré en Kim Duchateau zijn.

In de oude villa van Willy Vandersteen in Kalmthout waren er zaterdag dan weer de hele dag feestelijkheden voor een jonger publiek. Er was onder meer een schaatsbaan en een spring-iglo en bezoekers konden rondleidingen volgen en werden getrakteerd op een hapje en een drankje.

19-12-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels aan K3-criticasters: "Ontleed die songs en zie hoe goed die in elkaar steken"

Miguel Wiels aan K3-criticasters: "Ontleed die songs en zie hoe goed die in elkaar steken"

http://oi68.tinypic.com/13ygm50.jpg

K3 was zowat dé hype van 2015. Doorheen de jaren was het steeds Miguel Wiels die de muziek van K3 schreef, samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis. En dat hij daar trots op is. "Aan alle criticasters zeg ik: ontleed die song eens. Zie eens hoe goed die in elkaar zit", zegt Wiels in een interview met De Tijd.

De nieuwe K3-cd, die onlangs ingeblikt werd, is al een ongezien succes. Hoewel de cd pas sinds donderdag in de winkelrekken ligt, werd hij al 100.000 keer voorbesteld.

Toch is Wiels op zijn hoede wat de nieuwe K3 betreft. "Er is een eerste grote stap gezet, maar de buit is nog niet binnen. Marketinggewijs is het allemaal fantastisch gedaan en goed uitgedraaid. Eigenlijk kon je de hype voorspellen. Maar eens die voorbij is, is het uitkijken."

Uitlaatklep

De componist schreef al mee aan alle 180 nummers uit de geschiedenis van K3, iets wat hij steeds met veel plezier heeft gedaan. "K3 is een uitlaatklep voor mijn inspiratie, het is wat ik graag doe. Iets waarin ik mijn ei kwijt kan. Ik heb het geluk gehad dat er voor dat ei een grote afzetmarkt was, en dat ik er al heel veel centen aan verdiend heb."

De kritiek die er komt op de muziek, stoort hem echter wel. "Wij steken er veel werk in. Daarom raakt die kritiek me. Ik ben trots op die nummers", legt Wiels uit. "Ik kan er veel mensen het nakijken mee geven. Tegen mijn criticasters zeg ik: 'Ontleed die song eens. Zie eens hoe goed die in elkaar zit.' Maar pijn? Het is crying all the way to the bank, hè. (lacht) Ik voel me niet miskend. Het zou flauw zijn over pijn te praten, terwijl het zo'n succes is."

19-12-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!