NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wordt vader

Robbie Williams wordt vader


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ayda-Field-Robbie-Williams.jpg


Robbie Williams heeft de zwangerschap van zijn vrouw Ayda Field bekendgemaakt en staat te popelen om papa te worden.

"Hey vriendjes, ik heb een geheim bewaard voor jullie. Ik en Ayda worden Mama en Papa dit jaar! We hebben seks gehad en het werkt!", laat de Take That-zanger weten op zijn website.

"We hebben scans gezien en we hebben gehuild... we zagen baby's in reclamespots en barstten in tranen uit... de kinderkamer is bijna klaar. Ik ben verliefd op een wezentje dat in mama's buik aan het groeien is. Ik kan maar niet wachten om papa te worden. Ik huil nu. Veel liefde en plezier. Roberto, Mama en De Kleine".

Robbie (38) en Ayda (32) trouwden in augustus 2010. Ze maakten er geen geheim van dat ze een gezin wilden stichten. "Zij wil een heel voetbalelftal, ik wil er twee. Een jongen en een meisje. We gaan ze Woody en Sonny noemen. Ayda wil er nu al aan beginnen, maar ik ben pas terug van tournee. Na kerstmis beginnen we te oefenen", verklaarde hij vorig jaar.(br.hln)


31-03-2012 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet:

Kate Winslet: "Themalied 'Titanic' doet me kotsen"

Klik op de foto om ' My Heart Will Go On ' te beluisteren

Telkens ze 'My Heart Will Go On' hoort, moet Kate Winslet kotsneigingen onderdrukken, en dat heeft niets met zeeziekte te maken.

Winslet vindt het liefdesthema van haar meest succesvolle film 'Titanic', gezongen door Céline Dion en een wereldwijde hit, gewoon een stinkter van formaat. Dion van haar kant omschrijft het als "een klassieker".

Winslet tegenover MTV News: "Telkens ik dat lied hoor, krijg ik braakneigingen. Nee, ik mag dat niet zeggen. Hoewel, het is waar, ik moet ervan kotsen. Ik wou dat ik kon zeggen 'Luister, iedereen, het is dat liedje van Céline Dion'. Maar dat doe ik niet. Ik zit dan met een uitgestreken gezicht en diep vanbinnen rol ik eens goed met mijn ogen".

Dat zal Dion niet graag lezen. "'My Heart Will Go On' is voor mij een klassieker. Daar deel van mogen uitmaken, maakt me enorm trots", aldus Dion.

De 3D-heruitgave van 'Titanic' ging eerder deze week in Londen in première. Maar Winslet bleef niet zitten voor haar intieme scène met Leonardo DiCaprio. "Mezelf naakt zien in 3D? Dankjewel. Tegen dan zit ik in de bar".


31-03-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Lee Lewis (76) voor zevende keer getrouwd

Jerry Lee Lewis (76) voor zevende keer getrouwd

Klik op de foto om ' Great Balls Of Fire ' te beluisteren

Muzieklegende Jerry Lee Lewis is op zijn 76ste voor de zevende keer getrouwd. Op 9 maart is 'The Killer' in Mississippi getrouwd met Judith Brown, de vrouw die al jaren voor hem zorgt en de ex van Lewis' voormalige schoobroer is. De ceremonie was zo geheim dat zelfs de dochter van de rock-'n'-rollpionier, Phoebe Lewis, die nochtans bij hem inwoont, niet op de hoogte was.

De 62-jarige Judith was eerder getrouwd met Lewis' neef Rusty Brown. Die laatste is tevens de broer van Lewis' derde vrouw Myra Gale Brown. Toen Lewis - die voor het eerst trouwde toen hij veertien was - in 1957 trouwde met Myra, zorgde dat voor enorm veel ophef. Niet alleen was het meisje slechts dertien jaar oud, ze was tevens de dochter van Lewis' neef en gitarist in zijn band.

Jerry Lee en Myra bleven dertien jaar getrouwd, maar hun huwelijk zou hem op een verbanning uit Groot-Brittannië komen te staan en in de VS belandde hij op de zwarte lijst van tal van radiostations. Het was ei zo na de doodsteek voor zijn tot dan toe florissante carrière. Een en ander zorgde er ook voor dat hij de rock-'n'-roll de rug toekeerde en zich meer op countrymuziek ging focussen.

Even in chronologische volgorde: zijn eerste huwelijk, met Dorothy Barton, duurde twintig maanden. Wat wil je, hij was veertien, zij zeventien.

"Ze was te oud voor mij", stelde hij in een interview in 1978. Drie weken voor zijn scheiding van Barton rond was, trouwde hij al met Jane Mitchum. Dat huwelijk duurde vier jaar, van september 1953 tot oktober 1957, en leverde twee kinderen op.

In december 1957 trouwde Lewis met zijn achternichtje Mary Gale Brown, met wie hij ook twee kinderen kreeg. Ze scheidden in december 1970. Zijn vierde vrouw was Jaren Elizabeth Gunn Pate, die in 1983 verdronk in hun zwembad. In 1962 had Jerry Lee op dezelfde manier een zoon verloren, Steven Allen Lewis, die toen drie was. in 1973 verloor hij nog een zoon in een verkeersongeluk, de negentienjarige Jerry Lee Lewis Jr

Zijn vijfde vrouw was Shawn Stephens. Ze trouwden in juni 1984, drie maanden later overleed zij aan een overdosis methadon. Zijn zesde huwelijk, met Kerrie McCarver, duurde twintig jaar en leverde hem één zoon op.

Drie jaar geleden verklaarde Lewis zijn toch wat turbulente tocht op het pad van de liefde als volgt: "Ik ben de koppigste kerel ter wereld. Dat heb ik geleerd. Toen ik voor de eerste keer wilde trouwen, was mijn moeder in alle staten. Huilen en zagen. Mijn pa zei tegen ma 'Laat hem met rust, mammy. Je weet hoe koppig hij is. Zo hard als een steen'. Ik was toen veertien. Dat was in Louisiana".  (br.hln)


30-03-2012 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Klik op de foto om ' Everybody knows ' te beluisteren

Vanochtend begon de voorverkoop voor de twee concerten waarmee Leonard Cohen op 12 en 14 augustus zijn wereldtournee opent op het Gentse Sint-Pietersplein. Op twee uren tijd waren die uitverkocht. Prompt werd beslist er twee concerten aan toe te voegen, op 15 en 17 augustus op dezelfde plaats.30-03-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John wil nog een kind

Elton John wil nog een kind

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elton-John-4.jpg


Hun zoon Zachary kregen ze op kerstdag 2010 bij een surrogaatmoeder. Elton John en zijn partner David Furnish hopen dat Zachary tegen eind dit jaar een broertje of zusje krijgt. Wie de biologische vader wordt, moeten ze nog uitvogelen.

"De zaak is in gang gezet. David en Elton hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze hun gezin willen uitbreiden, en ze zijn van oordeel dat de tijd rijp is. Tegen eind dit jaar, begin volgend jaar, zal er een vierde lid in de John-Furnish clan zijn.

Hoewel ze allebei hebben "bijgedragen" tot de conceptie van de kleine Zachary, weten ze niet wie de biologische vader van het kind is.

"Tot vandaag weten we het niet. We bekijken hem elke dag en momenteel heeft hij Eltons neus en mijn handen. Het maakt ons niets uit, het is ons kind. Wat telt, is dat hij gezond, gelukkig en geliefd is", verklaarde Furnish.

Volgens de Daily Mirror wil het koppel daar nu verandering in brengen. Ze zouden willen achterhalen wie de vader is van Zachary. Is het John, dan wordt Furnish de biologische vader van het tweede kind en vice versa.


29-03-2012 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"

Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sonisphere.jpg


Het Sonisphere Festival in het Engelse Knebworth gaat niet door. Op de affiche stonden ondermeer Queen, Kiss en Faith No More. Ook de Griekse, Turkse, Italiaanse en Zweedse versies van Sonisphere zijn ondertussen gecancelled. Reden zou een slechte ticketverkoop zijn. Ook Orlando Calling, één van de grootste rockfestivals in de VS, heeft laten weten dit jaar niet door te gaan. Eerder werd ook al Oxegen, het grootste Ierse festival, afgelast.

De organisatoren van Sonisphere zeggen niet letterlijk dat de kaartenverkoop tegenviel. Ze hebben het over "a very challenging year that was more difficult than anticipated". De Franse versie van Sonisphere zou vooralsnog nog wel plaatsvinden, zij het over twee in plaats van drie dagen, en terwijl daar vorig jaar nog metallica stond, zijn het nu Evanescence en Faith No More die headliner zijn.

Queen, die met zanger/Idool-figuur Adam Lambert als vervanger van Freddie Mercury op tour gaan deze zomer, laten op hun website weten het allemaal best erg te vinden. "We are disappointed to hear of the cancellation of the Sonisphere Festivals as we were very much looking forward to performing with Adam Lambert and particularly as the venue was Knebworth, our last stand with Freddie. We apologise for the disappointment to all those who were looking forward to seeing us. We are working to see if we can redress the situation at some other venue."

Volgens nogal wat Britse collega's is het echter juist de figuur van Lambert die zorgt dat er geen interesse is voor deze tour van Queen: "Niemand wil Queen met Lambert als Freddie zien. Bovendien dan nog op de plaats waar ze met Freddie 25 jaar geleden hun laatste optreden gaven."

Een groot opgezet concert dat aangekondigd was om in Moskou plaats te vinden eind mei is bijvoorbeeld ook ineens van de radar verdwenen. In Canada en VS, waar Lambert wel een ster is, blijven voorlopig de tourdates overeind. De ticketverkoop begint pas over enkele dagen, en het valt te zien hoe die gaat lopen. (br.hln)


29-03-2012 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Klik op de foto om ' I don't wanna hurt ' te beluisteren

Zangeres Anouk gaat verhuizen, althans voor een jaar. Deze zomer vertrekt ze naar Los Angeles. De zangeres neemt haar kinderen mee en is van plan een jaar in de Verenigde Staten te blijven. Om dat te kunnen bekostigen is ze wel gedwongen om nog een aantal optredens, namelijk Pinkpop en Beatstad, te doen.

Want wie denkt dat de succesvolle blondine haar schaapjes op het droge heeft, heeft het mis. "Niets is minder waar", aldus de zangeres vandaag in De Telegraaf. De reden? "Ik lééf. Alles wat binnenkomt, maak ik op. Als ik er niet meer ben, hebben mijn vier kinderen de rechten op de songs en de platen. Maar voor de rest moeten ze zichzelf zien te redden."

Anouk zou heel wat meer kunnen verdienen als ze vaker zou optreden, maar daar heeft ze geen zin in. Wat haar wel te gek lijkt, is een plaat maken met de Franse chansonnier Charles Aznavour (87). Daar heeft ze haar zinnen op gezet. "Dat zou pas écht het einde zijn."


29-03-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

Klik op de foto om ' Blue Jean Blues ' te beluisteren

Suikerrock voegt een pak nieuwe namen toe aan de affiche. Donderdag 26 juli zal het gitaargeweld Tienen veroveren. De bebaarde Texaanse rockers van ZZ Top geven een exclusief optreden. En ook de Belgische gitaren van Triggerfinger zijn op de openingsdag van de partij.

Ook nieuw op de affiche zijn de Belgen Daan en Ozark Henry. Zij spelen op zondag 29 juli voor Texas, dat het stadsfestival afsluit.

Eerder kondigde Suikerrock al de komst van Channel Zero, Status Quo, Alice Cooper, Luc Van Acker, Arsenal, LMFAO, Mika en dus ook Texas aan.

Suikerrock vindt dit jaar plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli. Het festival is toe aan de 26ste editie. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.


29-03-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Roskilde-Festival-1.jpg


Roskilde Festival gaat dit jaar 2,64 miljoen euro weggeven aan goede doelen. Dat is de volledige winst van de uitverkochte editie van vorig jaar. Daarmee heeft het Deense rock- en opfeest door de jaren in totaal al meer dan 23 miljoen euro weggeschonken. Voor 2012 ziet het er overigens ook bijzonder goed uit: Roskilde heeft ondermeer Bruce Springsteen kunnen strikken als headliner en de voorverkoop loopt naar verluidt als een trein.

Roskilde Festival draait bijna geheel op 30.000 vrijwilligers en heeft als politiek dat het alle winst wegschenkt aan goede doelen. Die gaan van hulp voor de daklozen en armen in Denemarken tot het financieren van waterputten in Afrika. Verschillende acts - ondermeer Gorillaz - staan bijkomend nog een deel van hun gage van hun optreden op Roskilde af om tot die goede doelen bij te dragen. Dat zit overigens niet in deze cijfers.

Wat ook niet in de 2,64 miljoen zit is een bedrag van plusminus 700.000 euro dat voortvloeit uit de recyclage van drinkbekers en ander afval op het festival. Dat bedrag wordt verdeeld tussen twee Deense liefdadigheidsinstellingen, het WWF en het Rode Kruis.

Roskilde Festival heeft met de 2,64 miljoen het record van 2009 (2,74 miljoen euro) gemist. Dat komt omdat er onvoorziene kosten waren door noodweer dat het festival trof tijdens de derde festivaldag in 2011.

Het feit dat Roskilde alle winst weggeeft, levert het festival vrijstelling van BTW op in Denemarken. Maar die vrijstelling impliceert ook dat er geen stuk van de winst "geparkeerd" mag worden om te gebruiken naar de volgende edities toe.

Roskilde Festival gaat dit jaar door op 5, 6, 7 en 8 juli. Vanaf 30 juni is de camping open en spelen er dagelijks al Scandinavische bands. Dit jaar zijn er tijdens de festivaldagen acht podia, waar een 200-tal acts zullen optreden. Drie topacts zijn al bekend: Bruce Springsteen, Björk en The Cure. Naar jaarlijkse gewoonte lost Roskilde pas medio april het grootste deel van de affiche.  (br.hln)


29-03-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse

Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Amy-Winehouse-Blake-Fielder-Civil.jpg


De 3,6 miljoen euro die Amy Winehouse achterliet, gaat integraal naar haar ouders Mitch en Janis. De zangeres, die in juli vorig jaar overleed, had geen testament en dus zijn enkel haar ouders erfgenamen. Dat betekent dat haar ex-man Blake Fielder-Civil geen cent zal zien.

Volgens The Sun had Winehouse een vermogen van 4.257.580 pond, waarvan na aftrek van lasten en onbetaalde rekeningen nog 2.944.554 pond overbleef.

Volgens een vriendin van de zangeres hechtte Winehouse geen belang aan geld: "Je kon een stapel van haar geld in brand steken voor haar neus, ze zou er simpelweg haar sigaret aan hebben aangestoken".

Winehouse was twee jaar getrouwd met Blake Fielder-Civil voor ze in 2009 scheidden.


28-03-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

Klik op de foto om ' I believe in you ' te beluisteren


Trixie Whitley


Het Cactus Festival, op 6, 7 en 8 juli in het Brugse Minnewaterpark, heeft zonet een nieuwe reeks namen aan de affiche toegevoegd.

Het gaat om John Hiatt & The Combo, Paolo Nutini, Razorlight, Black Box Revelation, Aloe Blacc, Woven Hand, Trixie Whitley en Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Eerder bevestigden Chris Cornell, Yeasayer, Grant Lee Buffalo, Emiliana Torrini, Explosions In The Sky, Low, CW Stoneking en Kurt Vile hun komst naar de 31e editie van Cactusfestival.

Ook de laatste zes, nog ontbrekende namen worden binnenkort bekendgemaakt. De ticketverkoop gaat op 30 maart van start.


28-03-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrea Bocelli opnieuw vader geworden

Andrea Bocelli opnieuw vader geworden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Andrea-Bocelli-Veronica-Berti.jpg?t=1332857352


Andrea Bocelli is voor de derde keer vader geworden. De 53-jarige Italiaanse tenor en zijn 25 jaar jongere verloofde Veronica Berti verwelkomden op 21 maart dochtertje Virginia. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Life & Style.

Bocelli wil snel in het huwelijksbootje stappen met zijn 28-jarige verloofde: "Wanneer twee mensen hetzelfde voelen wat wij voelen, dan spreekt het voor zich dat ze zich permanent willen binden", aldus de Italiaan.

De 'Time To Say Goodbye'-zanger heeft twee zonen uit zijn vorig huwelijk met Enrica Cenzatti: de 17-jarige Amos en de 15-jarige Matteo.

27-03-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot en Rodrigo y Gabriela op Gent Jazz

Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot en Rodrigo y Gabriela op Gent Jazz

Klik op de foto om ' Entre Dos Aguas ' te beluisteren
Het Gent Jazz Festival (5 tot 14 juli, Bijlokesite) kondigt nieuwe namen aan voor de elfde editie van het festival: Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Jim Hall-Scott Colley Duo en Gabriel Rios solo.

Met Brad Mehldau, The Bad Plus feat. Joshua Redman, Miguel Zenón, Ninety Miles, Ifa y Xango, Igor Gehenot en Liesa Van der Aa heeft Gent Jazz Festival ook veel aandacht voor de nieuwe generatie. Achter de schermen werkt Gent Jazz Festival ook aan begeleidingstrajecten van zowel Belgische als internationale toptalenten. In dat kader stelt het festival Robin Verheyen en Gretchen Parlato voor.

Eerder kondigde het festival voor woensdag 11 juli al een 'special night' aan met Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra en Liesa Van der Aa, alsook een Wayne Shorter-tribute op zaterdag 7 juli met het Wayne Shorter Quartet, Dave Douglas & Joe Lovano Sound Prints Quintet en Fabrice Alleman. Ook studenten van het Koninklijk Conservatorium Gent (KASK - School of Arts) zullen rond de muziek van Shorter een project uitwerken onder de titel Combo 42.


27-03-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer supergroepen naast Foo Fighters op Pukkelpop

Nog meer supergroepen naast Foo Fighters op Pukkelpop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dan-Auerbach.jpg?t=1332848444
Dan Auerbach van The Black Keys.


Gisteren kwam er al het blije nieuws dat Foo Fighters dit jaar Pukkelpop zal afsluiten. Maar naast Dave Grohl en de zijnen zakken er nog meer grote namen af naar de weide in Kievit.

Hier gaan we: Björk, The Stone Roses, The Black Keys, The Afghan Whigs, Bloc Party en Nero. Dat is het handvol supergroepen die in augustus eveneens op Pukkelpop zullen staan. Meer namen zijn te ontdekken op de website van Pukkelpop.

Het wordt dit jaar een bijzondere editie na het vreselijke drama vorige zomer in augustus, toen er vijf dodelijke slachtoffers vielen tijdens een allesverwoestende storm. Foo Fighters zou toen de eerste festivaldag afsluiten maar de tragedie besliste daar anders over.

In een interview met het Franstalige blad Moustique, dat morgen verschijnt, geeft organisator Chokri Mahassine toe dat hij aan stoppen heeft gedacht na het dodelijke drama dat zijn festival vorige zomer trof als gevolg van noodweer. Vijf festivalgangers kwamen daarbij om het leven.

"Wat we daar gezien hebben heeft pijn gedaan", vertelt Mahassine. "Niet alleen bij mezelf maar ook bij de 6.000 mensen die ter plekke aan de slag waren, het publiek en de artiesten."

Desondanks wil de organisator nu vooruit kijken. De toekomst van het festival moet er komen met het succes van de volgende Pukkelpop-editie, waarbij er ook plaats wordt gemaakt voor een eerbetoon aan de slachtoffers. "Dat wordt iets ingetogens", vertelt Mahassine. "We willen er geen festival van trauma's van maken. Dit gebeurt volgens de wensen van de ouders van de slachtoffers." (br.hln)27-03-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië in de ban van nieuw Susan Boyle-verhaal

Groot-Brittannië in de ban van nieuw Susan Boyle-verhaal

Klik op de foto om de auditie te bekijken

Met een auditie die deed terugdenken aan die van Susan Boyle veroverden de schuchtere en zwaarlijvige Jonathan Antoine (17) en zijn zangpartner Charlotte Jaconelli (16) zaterdagavond de harten van televisiekijkend Groot-Brittannië in 'Britains got talent'. Het duo hield een staande ovatie over aan hun versie van 'The Prayer', een duet van Andrea Bocelli en Celine Dion. Over het kanaal dromen ze nu al van een nieuw Susan Boyle-verhaal.

"Net wanneer je denkt dat het niet veel slechter kan worden...", klonk het nog cynisch bij juryvoorzitter Simon Cowell toen Jonathan en Charlotte onzeker het podium betraden. Maar dat cynisme moest al snel plaatsruimen toen het duo van wal stak. Cowell noemde Jonathan meteen "een ster in wording met een extreem goede stem". Ook Charlotte kreeg goede commentaar, maar de hoofdbrok van de aandacht ging toch naar de verlegen Jonathan. De vergelijking met Susan Boyle kwam dan ook niet als een verrassing. Ook zij verscheen in 2009 aan de audities van de Britse talentenjacht en blonk niet bepaald uit op het gebied van de veelbesproken x-factor. Maar met haar versie van 'I Dreamed a Dream' uit 'Les Misérables' blies ze iedereen weg.

Jonathan zelf wil liever niet met Susan Boyle of andere artiesten vergeleken worden. Bij de programmamakers hebben ze alvast opnieuw goud in hun handen. Al blijft er ook wel de bittere nasmaak van Boyle's inzinking na haar verloren finale. Temeer omdat Jonathan drie maanden voor zijn auditie al een inzinking kende na pesterijen over zijn zwaarlijvigheid. "Eind oktober had ik een zenuwinzinking en besloot ik om te stoppen met studeren." De programmamakers maken zich alvast sterk dat Jonathan alle vereiste psychologische testen heeft doorstaan, alvorens hij mocht deelnemen aan de show. Wordt ongetwijfeld vervolgd! (br.hln)


26-03-2012 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen trapt wereldtournee af in Gent

Leonard Cohen trapt wereldtournee af in Gent

Klik op de foto om ' Dance Me to the End Of Love ' te beluisteren

De Canadese folksinger-songwriter Leonard Cohen begint zijn wereldtournee op zondag 12 en dinsdag 14 augustus op het Sint-Pietersplein in Gent. Twee jaar geleden al gaf Cohen op deze locatie drie uitverkochte concerten ten beste. De muzikant wil op een unieke manier de songs van zijn nieuwe plaat 'Old Ideas' combineren met zijn klassiekers.

'Old Ideas', zijn eerste studioplaat in acht jaar, kwam in België rechtstreeks op de eerste plaats van de Ultratop albumlijst binnen. Cohen stootte hierbij Adele van de troon en was meteen de oudst levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

Om het historisch karakter van dit optreden op het Sint-Pietersplein ten volle uit te spelen, is er geopteerd om enkel zitplaatsen te voorzien. Daardoor is het aantal kaarten beperkt. Op vertoon van je concertticket kan je gratis gebruikmaken van pendelbussen van en naar de parking Flanders Expo.

De tickets kosten 98,5 euro, 88,5 euro, 78,5 euro en 58,5 euro. Er is een limiet van zes tickets per bestelling. De voorverkoop start op vrijdag 30 maart op 9.00 uur via www.sherpa.be en +32 (0) 70 25 20 20. Alle informatie op www.leonardcoheningent.be.


26-03-2012 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum wil Seal zwijgplicht opleggen

Heidi Klum wil Seal zwijgplicht opleggen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum-Seal-1.jpg?t=1332789542

Heidi Klum wil haar ex Seal naar verluidt een contract laten tekenen waarin hij belooft de lippen stijf op elkaar te zullen houden als het over zijn huwelijk met Klum gaat. Wat meteen voor hevige speculatie zorgt over wat Heidi dan wel zonodig geheim wil houden.

In januari kondigden Seal en Klum na zeven jaar huwelijk hun scheiding aan. Volgens een bron in de Daily Star heeft Heidi haar advocaten de opdracht gegeven een contract op te stellen waarin Seal én Klum zweren levenslang niets over hun tijd samen wereldkond te zullen maken.

Kort na hun breuk was Seal te gast in 'The Ellen DeGeneres Show', waar hij verklaarde: "Na een tijd groei je uit elkaar. Heidi is, in mijn overtuiging, nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We wilden deze scheiding in de eerste plaats waardig en beschaafd doen. We houden nog enorm veel van elkaar. Zeggen dat we er niet om rouwen, zou een grove leugen zijn, dat durf ik je wel zeggen. Wat telt, is dat we een groot respect en veel liefde hebben voor elkaar".

Terwijl Heidi met nog geen woord over de scheiding heeft gerept, meent Seal dat het grote publiek recht heeft op een verklaring. "Niemand hoeft de details over ons privé-leven te kennen, maar onze fans hebben op zijn minst recht op een soort verklaring", stelde Seal in een Australische radioshow. "Als je je huwelijk zo publiek uitspeelt als wij hebben gedaan, met elk jaar een hernieuwing van onze trouwgeloften, dan geef je de mensen het beeld van een ideaal huwelijk, een huwelijk dat mensen inspireert. Als dat dan faalt, kan je je niet plots verschuilen achter de filosofie van een Celestijnse monnik en er het zwijgen toe doen. Zo werkt het niet".26-03-2012 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi (68) overleden

Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi (68) overleden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/antonio-tabucchi.jpg?t=1332789243


De Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi is in Lissabon overleden aan de "gevolgen van een lange ziekte". Dat bevestigt zijn Franse vertaler Bernard Comment. Tabucchi, algemeen beschouwd als één van de grootste hedendaagse Italiaanse schrijvers, werd 68.

Tabucchi werd op 24 september 1943 geboren in Pisa, als enige zoon van een paardenhandelaar. Hij studeerde Romaanse filologie  in Pisa en daarna letteren in Parijs.

Het is daar dat hij de Portugese dichter Fernando Pessoa ontdekte, wiens werken hij vertaalde in het Italiaans. Zo begon hij ook te grasduinen in de taal en de cultuur van Portugal, dat zijn tweede thuisland werd.

Maar ook zelf werd Tabucchi een grote schrijver, wiens boeken vertaald werden in 40 talen. Zijn bekendste werken zijn onder andere 'Notturno Indiano', 'Sostiene Pereira' en 'Tristano Muore'.

'Notturno Indiano' kreeg in 1987 de Franse Prix Médicis en werd verfilmd door Alain Corneau. 'Sostiene Pereire' werd dan weer naar het grote scherm gebracht door Roberto Faenza, met Marcello Mastroianni in de hoofdrol.

Tabucchi doceerde Portugese taal- en letterkunde aan verschillende Italiaanse universiteiten. Hij schreef ook voor de Italiaanse krant 'Corriere della Serra' en de Spaanse krant 'El Pais'.

Verder stond Tabucchi ook bekend als een zeer geëngageerde tegenstander van de regering van Silvio Berlusconi. Hij stierf op 68-jarige leeftijd.26-03-2012 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Simpson krijgt (letterlijk) koude douche

Zwangere Jessica Simpson krijgt (letterlijk) koude douche

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jessica-Simpson-2.jpg?t=1332788790


Wat een hoogzwangere vrouw lijden kan... Jessica Simpson kreeg een stortbui over zich heen toen ze met haar verloofde Eric Johnson een hapje ging eten in Los Angeles. Aan de teenslippers en zonnebril te zien, was deze koude douche wel het laatste waar ze zich aan verwacht had. Al ging de meeste aandacht natuurlijk ook nu weer uit naar haar enorme buik, die ze voor de gelegenheid verborgen hield achter een opvallend fleurige maxi-jurk. Nog een paar weken, en dan kunnen de olifantengrapjes eindelijk achterwege blijven...

Al bestaat er uiteraard ook gewoon een medische verklaring voor het fenomeen. "Ik zit blijkbaar met enorm veel vruchtwater. Als mijn water breekt, zal het precies een brandkraan zijn die omhoogspuit", grapte ze op de sofa bij presentator Jimmy Kimmel.

De zangeres verscheen ook naakt op de cover van tijdschrift Elle. "Die Demi Moore-pose was helemaal mijn idee", klonk het. "Voor mij leek het natuurlijk om het op die manier te doen. Grappig dat ik net zoveel zelfvertrouwen heb als ik op m'n dikst ben. Ik voel me gewoon zo trots als moeder. Ik heb mijn lichaam nog nooit zo graag gezien."


26-03-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tomorrowland-1.jpg


De Tomorrowland-tickets die werden voorbehouden voor Belgen zijn na amper één dag allemaal de deur uit. In totaal gaat het om 40 procent van de ongeveer 60.000 kaartjes die worden verkocht. De organisatie van het dancefestival verontschuldigt zich voor de moeizame online ticketverkoop gisteren, schrijft Gazet van Antwerpen.

Nog voor de Belgische verkoop gisterenmorgen officieel van start ging, lag de website van Tomorrowland al plat. Op een bepaald ogenblik stonden er zowat 100.000 mensen in de elektronische wachtrij in afwachting dat ze hun ticket voor het festival konden bestellen. De organisatie verontschuldigt zich via Facebook voor de problemen.

"Toen de officiële ticketverkoop om 11 uur van start ging, waren 250.000 mensen tegelijkertijd ingelogd. Dat zorgde voor een onderbreking in het systeem van onze ticketverdeler Timoco. Iedereen werd langer dan voorzien naar online wachtkamers geleid. Die bleven de hele dag gevuld omdat de servers problemen hadden met de verwerking van de registraties", luidt het bericht. "We willen ons dan ook verontschuldigen voor alle bezoekers die te lang hebben moeten wachten bij de bestelling van een kaartje."

Buitenlanders kunnen via de website van Tomorrowland wel nog 'travel packages' bestellen. Op 7 april kunnen ook Belgen opnieuw hun kans wagen om een ticket te bestellen. Tomorrowland vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. Onder meer David Guetta, Fatboy Slim en Dave Clarke zakken af naar Boom.


25-03-2012 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jeroen-Meus.jpg


Tv-kok Jeroen Meus heeft zich gisterenavond tot grote winnaar van de vijfde Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gekroond. 'Dagelijkse Kost' won awards voor 'populairste tv-programma' en 'beste lifestyle'. Een geëmotioneerde Jeroen Meus bedankte in een korte speech zijn zwangere vrouw, waarna hij opnieuw het podium op mocht om ook nog de award voor 'populairste tv-persoonlijkheid' in ontvangst te nemen. "Ik maak gewoon eten klaar", besloot de geliefde tv-kok.

Koen De Graeve werd gelauwerd als 'beste acteur'. "De Ronde was top, de beste dag van mijn leven", zei De Graeve op het podium van de Ethias Arena in Hasselt. "Te kunnen meespelen in een serie van Jan Eelen, tijdens de Ronde Van Vlaanderen..." Sien Eggers, te zien in 'De Ronde' en 'Red Sonja', werd 'beste actrice'. De prijs voor 'beste drama' ging - verrassend - niet naar een gehypete serie als 'De Ronde' of 'Het Goddelijke Monster', maar naar 'Code 37', een reeks die al sinds 2009 loopt op vtm. Veerle Baetens en Marc Lauwrys leken dan ook oprecht verbaasd met hun beeldje.

'God en Klein Pierke' won de Ster voor 'beste reality'. "Ik ben doodgelukkig met de ploeg waarmee ik dit heb kunnen maken, maar vooral met de kijkers", aldus een nerveuze Martin Heylen. 'Beste entertainment' ging naar 'The Voice van Vlaanderen'. An Lemmens, gastvrouw van 'The Voice', ging ook aan de haal met de award voor 'beste presentatrice'. Steven Van Herreweghe liet Jeroen Meus, Marcel Vanthilt en Koen Wauters achter zich als 'beste presentator'. Van Herreweghe droeg zijn beeldje op aan de onlangs overleden Tony Corsari. 'Het Journaal' won van onder meer 'Het Nieuws' en 'Reyers Laat' in de categorie 'beste informatieprogramma'. "Een beetje context, uitleg en houvast bieden in een wereld die elke dag verandert, dat is wat we proberen te doen", zei anker Wim De Vilder. De trofee werd opgedragen aan Martine Tanghe, die tijdelijk niet op het scherm te zien is wegens ziekte.

Jonas Van Geel, die het afgelopen jaar acteerde in onder meer 'Kiekens' en 'Tegen de Sterren op', kreeg de onderscheiding voor 'rijzende ster', een prijs die in het verleden werd gewonnen door Clara Cleymans en Free Souffriau. Van Geel kreeg zijn Ster uit handen van Erik Van Looy, zijn bekendste doelwit in 'Tegen de Sterren op'. Dat programma, met naast Van Geel ook onder meer Nathalie Meskens en Walter Baele, ging aan de haal met 'beste humor'. Mike Verdrengh, die samen met de overleden Guido Depraetere vtm op de kaart zette, kreeg ten slotte een carrièreprijs en een staande ovatie.  (br.hln - foto belga)25-03-2012 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop op tickets Tomorrowland

Stormloop op tickets Tomorrowland


http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=tomorrowlandh.jpg&res=medium


Vanaf 11 uur deze ochtend kunnen Belgische muziekliefhebbers hun ticket kopen voor het dancefestival Tomorrowland in Boom. "De vraag is zo groot dat de website even plat lag", aldus woordvoerster Debby Wilmsen. Vorig jaar waren alle tickets in vijf dagen de deur uit, maar het ziet er naar uit dat het dit jaar nog sneller uitverkocht zal zijn.

"De problemen met de website zijn te wijten aan twee factoren", aldus Wilmsen. "We bieden 123 verschillende tickets aan. Voor de verschillende dagen, combitickets, campingtickets. De geïnteresseerden kunnen een keuze maken op hun maat, en dat vraagt dus even tijd. De tweede factor is gewoon de massale toestroom."

De webshop was wel steeds toegankelijk. "De bezoekers worden in 'wachtkamers' gestoken. Iedereen kan dus een ticket bestellen, maar ze moeten iets meer geduld hebben en langer voor hun computer blijven zitten." Die 'iets meer' mag wel met een korreltje zout genomen worden: na ruim vijf uur wachten hadden heel wat feestvierders nog steeds geen ticketje beet.

Ook vanochtend, bij de lokale voorverkoop in provinciaal domein De Schorre in Boom, waar het festival deze zomer doorgaat, was er veel volk. "Maar alles verliep vlot en er waren geen al te lange wachtrijen." Het festival vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. (br.hln)


24-03-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren


Selah Sue en 't Hof Van Commerce zijn toegevoegd aan de affiche van de 38ste editie van de Lokerse Feesten, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus. Ook Trentemöller, The Australian Pink Floyd Show en Damian Marley komen naar Lokeren. Zo heeft het festival vandaag gemeld.

Selah Sue staat op 3 augustus op het podium. Volgens de mededeling van de organisatoren doet de zangeres dit jaar maar twee Vlaamse festivals aan: Rock Werchter en de Lokerse Feesten. De hiphoppers van 't Hof Van Commerce staan ook op 3 augustus op het Lokerse podium. Dat geldt ook voor de Jamaicaanse Reggae-ster Damian Marley, zoon van Bob Marley.

De Deense dj Trentemöller brengt op 10 augustus een dj-set en de Pink Floyd tribute band The Australian Pink Floyd Show komt op 7 augustus naar Lokeren. Eerder kondigde het festival al de komst van The Beach Boys (op 7 augustus) en New Order (op 10 augustus) aan.24-03-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld

Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld


http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=tomorrowlandh.jpg&res=medium


Tomorrowland is op de jaarlijkse International Dance Music Awards, zeg maar de Oscars op dancegebied, uitgeroepen tot 'Best Music Event' van 2011. Met ook Rock Werchter dat al vier keer werd uitgeroepen tot beste rock- en popfestival ter wereld, staat België helemaal bovenaan op de festivalkaart. "Fantastisch om hier in Miami de bevestiging te krijgen hoe populair het festival is geworden. Ja, we zijn echt megafier", aldus Michiel Beers, die samen met broer Manu Tomorrowland acht jaar geleden uit de Boomse kleigrond stampte.

Het driedaagse Antwerpse festival rekende op de Winter Music Conference hier in Miami niet met de kleinste tegenstand af: ook iconen uit de muziekindustrie Sensation Amsterdam, Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Indio), Shambhala Music Festival (Canada) en Electric Daisy Festival (Las Vegas) waren genomineerd. Maar na telling van de meer dan twee miljoen elektronische stemmen kwam het Belgische festival als winnaar uit de bus. Vorig jaar greep Tomorrowland nog net naast de oppergaai, ditmaal was het wel prijs. Tot blijdschap ook van Swedish House Mafia-leden Axwell en Sebastian Ingrosso, die twee tafeltjes naast de Tomorrowland-delegatie tussen de brede Zweedse delegatie hadden plaatsgevat. Toen TML als overwinnaar werd afgeroepen, sprongen de Mafia-boys met gebalde vuist recht en waren ze er als de kippen bij om ID&T-organisatoren Michiel Beers en Christophe Van den Branden te feliciteren. (br.hln)


23-03-2012 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartproblemen en cocaïne werden Whitney fataal

Hartproblemen en cocaïne werden Whitney fataal

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Whitney-Houston-7.jpg


De dood van Whitney Houston was een ongeluk. De Amerikaanse zangeres is verdronken. Daarbij speelden hartproblemen en het gebruik van cocaïne een rol.

Dit staat in het toxicologische rapport over de lijkschouwing dat vandaag in Californië is gepresenteerd, zo meldt de krant USA Today. De 48-jarige Houston werd op 11 februari gevonden in de badkuip van haar hotelkamer. Er is geen enkele aanwijzing gevonden dat er kwaad opzet in het spel was bij haar dood.

Naast cocaïne werden er ook nog sporen van Marihuana, Xanax, Flexeril en Benadryl aangetroffen, maar die zouden volgens het autoptierapport niet hebben bijgedragen tot haar dood.


22-03-2012 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses spelen niet in Hall of Fame

Guns N' Roses spelen niet in Hall of Fame


http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=axlroseb.jpg&res=medium


Axl Rose en Slash hebben hun nu ruim vijftien jaar oude vete niet bijgelegd, wat meteen betekent dat Guns N' Roses niet zal optreden wanneer de band wordt bijgezet in de Rock 'n' Roll Hall of Fame. Het was Slash die de knoop doorhakte.

"We spelen niet. Ze zullen het ons wellicht vragen, maar ik weet dat we niet gaan spelen", verklaart Slash, die er aan toevoegt dat hij weliswaar vereert is met de invitatie om de ceremonie in Cleveland, Ohio bij te wonen. "Maar ik haat de dress code. Die is 'formal', en daar hou ik niet van".

Verwacht wordt dat alle leden die bestseller 'Appetite For Destruction' opnamen - Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan en Steven Adler - de ceremonie zullen bijwonen. Maar Slash heeft daarover enkel met Adler en McKagan gesproken.

In mei brengt Slash zijn tweede soloplaat 'Apocalyptic Love' uit. Rose gaat door met Guns N' Roses, waarin hij het enige oorspronkelijke bandlid is.


22-03-2012 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry stapt marine in om overspelige ex te vergeten

Katy Perry stapt marine in om overspelige ex te vergeten

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Vooraleer u zich afvraagt of de zangeres een slag van de molen gekregen heeft: ze deed dat alleen maar voor de videoclip van haar nieuwste single 'Part of me'.

Het thema doet wel verdacht veel denken aan haar eigen ervaringen. Ze werd zelf bedrogen door Russell Brand, waarna een onvermijdelijke scheiding volgde. Katy beweert echter stellig dat er geen link moet gezocht worden. "Ik heb de tekst twee jaar geleden geschreven. Gek hoe mijn leven de inhoud van mijn liedjes volgt, het lijkt wel alsof ik in een vreemde Truman Show zit."

In het begin van de clip betrapt Perry haar vriend terwijl die een andere vrouw aan het kussen is. Razend rijdt ze vervolgens naar een benzinestation, waar ze de volgende advertentie ziet: "Alle vrouwen zijn gelijk geschapen, sommigen trekken echter naar de marine."

Meer overtuigingskracht heeft knappe Katy niet nodig. Ze stormt naar haar badkamer, snijdt een flink stuk haar af en tapet haar borsten in. Klaar voor de strijd, en dat mag u best letterlijk nemen. Enkele harde trainingsoefeningen moeten van haar een meedogenloze vechtmachine maken. De smeekbrief die ze van haar ex krijgt, steekt ze meteen in de fik.

"Er moest kracht van uitstralen, dus heb ik de lastigst mogelijke weg gekozen. De marine dus. Gedurende drie dagen zat ik als wannabe tussen de echte kleerkasten. Die mensen werken en trainen keihard. Ik leerde er hoe ik iemand op zijn rug moet gooien en hoe ik onder water moet worstelen." Het filmpje werd geschoten op marinebasis Camp Pendleton in Californië.

In het echte leven wordt Brand vaak gespot met het Hongaarse model Nikolett Barabas en de Mexicaanse artieste Oriela Medellin. Perry wordt dan weer gelinkt aan het mannelijke model Baptiste Giabiconi.


22-03-2012 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young & Crazy Horse: nieuw album vol traditionals

Neil Young & Crazy Horse: nieuw album vol traditionals


http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=neilyoungf.jpg&res=medium


Op 5 juni brengen Neil Young & Crzay Horse 'Americana' uit, een album vol traditionele Amerikaanse liederen zoals 'Tom Dooley' en 'This Land Is Our Land'. "Het zijn liedjes die iedereen zich herinnert uit zijn kindertijd, maar nog brandend actueel zijn", aldus Young, die een kinderkoor inlijfde.

Het is het eerste album van Young & Crazy Horse sinds 'Greendale' uit 2003 en het eerste met de volledige line-up van Crazy Horse (Billy Talbot, Ralph Molina en Frank 'Poncho' Sampedro) sinds 'Broken Arrow' uit 1996.

"Het zijn allemaal liedjes die we kennen uit onze tijd in de kleuterschool, maar Cray Horse heeft ze een draai gegeven en ze zijn nu van ons. Wat deze songs verbindt, is dat ze weliswaar een Amerika oproepen dat niet meer bestaat maar tweehonderd jaar later - met wat gaande is in dit land - emoties en scenario's oproepen die nu een zo mogelijk nog grotere impact hebben. De teksten zijn opmerkelijk betekenisvol in een samenleving die een culturele en economische storm doorstaat, vooral in dit verkiezingsjaar. Deze songs zijn vandaag nog even krachtig en scherp als toen ze werden geschreven", aldus de persmededeling.

Young heeft voor het boekje dat bij de plaat hoort voor elke song een stukje geschreven om die in zijn historische context te plaatsen. Het laatste nummer op de cd wordt bijvoorbeeld 'God Save the Queen', en Young verantwoordt dat door te stellen dat het een evergreen was in Amerika voor de onafhankelijkheid.

'Gallows Pole' is dan weer een populaire folksong met Finse roots, en een song die Led Zeppelin al populair maakte. 'Get a job' was dan weer een hot voor The Silhouettes in 1957. 'High Flyin' Bird' is een oude bekende voor Young: het nummer van Billy Edd Wheeler coverde de grungemeister in zijn pre-Buffalo Springfield-dagen met The Squires.

Verwacht wordt dat Neil Young samen met Crazy Horse dit jaar nog een tweede album uitbrengt. Vorige maand zette Young een stevige jam van 37 minuten online, wat laat vermoeden dat er een album met nieuwe nummers aankomt.


21-03-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Klik op de foto om ' Shake It Out  ' te beluisteren


Voor fans van Florence + The Machine die niet aan kaartjes zijn geraakt voor haar optreden in de AB op 31 maart en om een of andere reden niet naar Werchter afzakken deze zomer, is er goed nieuws. De Engelse furie komt in het najaar nog een derde keer naar ons land. Op 25 november komt ze immers naar de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 maart om 9u.


21-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
20-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leon Russell in Handelsbeurs

Leon Russell in Handelsbeurs

Klik op de foto om ' A song for you ' te beluisteren

Hij speelde met Frank Sinatra, The Rolling Stones, The Beach Boys, Bob Dylan, Elton John en Eric Clapton om er maar enkele te noemen. Zijn 'A Song For You' werd door meer dan veertig artiesten gecoverd, van Ray Charles tot Christina Aguilera. Morgen speelt de 70-jarige muzieklegende, die vorig jaar werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, in de Gentse Handelsbeurs. Een betere soundtrack om de lente in te luiden kunnen wij ons niet voorstellen.

Leon Russell schreef 'Delta Lady' voor Joe Cocker en organiseerde diens roemruchte 'Mad Dogs and Englishmen'-tournee. Toch is Russell amper bekend, precies omdat hij zichzelf telkens weer in de schaduw van zijn bewonderaars ophield.

Russell, die ook opereert onder het pseudoniem Hank Wilson, speelde op zijn veertiende al in de nachtclubs van Tulsa, Oklahoma. In zijn eerste band, The Starlighters, zat ook J.J. Cale. Hij leerde gitaar spelen van Elvis' gitarist James Burton en stond met Phil Spector mee aan de wieg van diens 'Wall of Sound'.

Russell speelde op haast elk album van The Beach Boys. The Beatles waren fan en George Harrison vroeg hem om mee te spelen met Badfinger en lijfde hem ook in voor het Concert for Bangladesh. In 2010 bracht hij samen met Elton John het schromelijk over het hoofd geziene album 'The Union' uit.

Genoeg namedropping, de muziek please! Russell is een Amerikaans icoon en verzoent als geen ander blues, gospel, soul, folk, boogie woogie en rock-'n'-roll. Een 'best of' van Russell zet je het best op in de auto en je waant je binnen de kortste keren een cool dude die begin jaren zeventig in zijn Ford Mustang onder Californische palmbomen naar zijn date cruiset. Lente, kortom.

Tickets voor het concert morgen in de Gentse Handelsbeurs kosten 27 euro in voorverkoop, 30 euro aan de kassa. Je kan hier tickets kopen. (br.hln)20-03-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Klik op de foto om ' Love Will Set You Free ' te beluisteren

De Britse zanger Engelbert Humperdinck zal tijdens het Eurovisie Songfestival aantreden met een rustig liefdesliedje. De ballade, met de titel 'Love Will Set You Free', werd vandaag voorgesteld.

Groot-Brittannië had begin maart al verrassend aangekondigd dat het de 75-jarige Humperdinck zal sturen naar het songfestival, dat dit jaar plaatsvindt in Bakoe in Azerbeidzjan. De zanger was vooral in de jaren zestig enorm populair, met smartlappen als 'Last Waltz' en 'Release Me', dat zelfs de single 'Penny Lane'/'Strawberry Fields Forever' van The Beatles van de eerste plaats in de Britse hitparade hield. Het nummer waarmee Humperdinck in Bakoe zal aantreden, werd geschreven door onder andere Sacha Skarbek, die eerder al meewerkte aan James Blunts grote hit 'You're Beautiful'.
 
"Ik ben zeer trots op dit lied en met de steun van het land voel ik me klaar voor de rit op de achtbaan, die het Eurovisie Songfestival is", aldus Humperdinck. In Bakoe zal hij begeleid worden door gitarist James Bryan, die onder meer met Nelly Furtado heeft samengewerkt. Het is al van 1997 geleden dat de Britten tijdens het Eurovisie Songfestival aan het langste eind trokken. Toen ging de overwinning naar Katrina And The Waves, met het nummer 'Love Shine A Light'. (br.hln)
19-03-2012 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil afvallen

Adele wil afvallen

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren

Adele is begonnen met een fitnessregime en wil zo twee kledingmaten afvallen. Ze verloor al enkele kilo's nadat ze vorig jaar aan een poliep op haar stembanden werd geopereerd en is ook gestopt met roken.

"Ze heeft veel meer energie sinds ze niet meer rookt. Ze wil echt gezonder gaan leven en ze vindt dat ze nog een eind van de weg af te leggen heeft. Ze heeft altijd belangstelling gehad in Pilates, maar ze heeft er weinig tijd voor", stelt een insider in The Sun.

Vorige maand kwam Karl Lagerfeld onder vuur te liggen nadat hij Adele "een beetje te dik" had genoemd. Maar de 23-jarige zangeres beklemtoont dat ze nooit op regime zou gaan om iemand anders dan haarzelf te plezieren.

"Ik heb er nooit willen uitzien als de modellen op de covers van tijdschriften. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Ik zou afvallen mocht ik een actrice zijn die een rol moet spelen waarvoor je twintig kilo moet afvallen, maar in mijn carrière speelt gewicht geen rol".


19-03-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Klik op de foto om 'Broken Love song' te beluisteren

Naast Mark Ronson, Miles Kane en Imelda May treedt volgende week ook het enfant terrible van de Engelse rockscène op tijdens het poepchique Bal des Roses in Monaco. Het koninklijke bal wordt bijgewoond door prins Albert en diens zussen Caroline en Stéphanie. Onder de gasten onder meer Karl Lagerfeld en Roger Moore.

Kaartjes voor het bal, waar de jetset van Monaco zich graag laat opmerken in waanzinnig dure galajurken, josten 800 euro.

De Britse wildebras, die een roemruchte relatie had met Kate Moss maar nog vaker in het nieuws kwam wegens zijn verslavingen aan crack en heroïne, woont sinds een jaar in Frankrijk.

"Hij ziet eruit alsof hij in een vuiniswagen woont en ruikt als een door duiven ingepalmde zolder", zo omschrijft een reporter van The Sun zijn verontwaardiging over de keuze van het Monegaskische koningshuis. Misschien deed Carla Bruni een goed woordje. Doherty plant immers opnames met de Franse presidentsvrouw. (br.hln)


18-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


Lady Gaga's bijna 21 miljoen volgers op Twitter leggen de 25-jarige zangeres geen windeieren. Marketingexperts van The Wall Street Journal becijferden dat Gaga per jaar zo'n 30 miljoen dollar aan haar twitterende fans verdient. De band met haar fans, via het sociale medium, schijnt zo hecht te zijn dat die liever haar platen kopen dan ze downloaden.

Hoewel het muzikaal al even stil is aan het Gaga-front blijft het geld binnenstromen. 30 procent van Gaga's inkomsten zouden dus voorvloeien uit haar berichtjes op internet. De extravagante dame heeft meer volgers op Twitter dan welke celebrity maar ook.

Ze steekt Justin Bieber met 18, Katy Perry met 15, Shakira en Rihanna met elk 14 miljoen volgers, ruimschoots de loef af. Vorig jaar mei was Gaga de eerste ster met 10 miljoen volgers. Januari van dit jaar stond de teller op 18 miljoen. De vraag is of de Lady de verhouding met haar fans kan behouden nu ze, tegen Oprah, heeft gezegd het even 'zonder pers en televisie' te willen stellen. Tot nader bericht een 'media blackout' voor Lady Gaga.


18-03-2012 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Klik op de foto om ' Called Out In The Dark ' te beluisteren

De Schotse band Snow Patrol wil ons rouwende land een hart onder de riem steken. Zanger Gary Lightbody en de zijnen zullen daarom vandaag tijdens de uitgestelde live finale van The Voice van Vlaanderen een extra nummer brengen.

Niet evident voor een rockgroep van het niveau van Snow Patrol om de agenda even aan te passen. Maar voor de Schotten was de verschuiving van de finale van The Voice van vandaag naar morgen zaterdag geen probleem. De muzikanten leven intens mee met ons land, dat in diepe rouw gedompeld is na het verschrikkelijke drama in Zwitserland.

Snow Patrol hoopt dat de muziek troost kan bieden en zal ter ere van de slachtoffers van het busongeval in Sierre een extra song tijdens de live show van de finale van The Voice van Vlaanderen brengen.


17-03-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Richards begraven strijdbijl

Jagger en Richards begraven strijdbijl

Klik op de foto om ' Miss You ' te beluisteren
Jagger en Richards waren sinds vorig jaar weer eens met elkaar gebrouilleerd. Aanleiding vormden de commentaren van Richards in zijn autobiografie, onder meer de opmerking dat Jagger een klein pietje zou hebben. Maar de twee 68-jarigen hebben hun geschil bijgelegd zodat de Rolling Stones volgend jaar op tournee kunnen om hun vijftigste verjaardag te vieren.

"Als je op eender wiens carrière terugblikt, zal je altijd hoogtepunten en diepe dalen zien. In de jaren tachtig bijvoorbeeld hadden Keith en ik geen goede verstandhouding. Ik raakte meer en meer betrokken met de zakelijke kant van de Stones, vooral omdat ik zag dat niemand anders daar interesse voor had. Maar in zijn boek lees ik dat Keith zich uitgesloten voelde, en dat is jammer. Tijd om vooruit te kijken", verklaart Jagger in het muziekblad Rolling Stone.

Keith heeft van zijn kant gezegd dat hij nu spijt heeft van sommige zaken die hij in zijn boek opnam, maar voegt erbij dat het wel geholpen heeft om gesprekken te voeren met Mick die ze al veel eerder hadden moeten hebben.

"Mick heeft gelijk. Hij en ik hebben in het voorbije jaar conversaties gehad van een niveau dat we heel lang niet meer hadden gehaald. Dat is heel belangrijk geweest voor mij. Wat mijn boek betreft, het was mijn verhaal en het was heel rauw, zoals ik het ook wilde. Maar ik weet dat bepaalde delen Mick hebben beledigd en dat spijt me".

"Wat sommige van onze critici vergeten is dat: ook al lijken we twee ouwe knarren die op verschillende continenten wonen, we zijn diep vanbinnen nog altijd de jongens op perron drie van het station in Dartford". Daar ontmoetten Jagger en Richards elkaar toen ze beiden veertien waren en het was daar dat ze merkten ze dat ze allebei dol waren op zwarte bluesmuziek: het begin van The Rolling Stones.

Volgend jaar komt er dus een tournee, eind dit jaar brengen de Rolling Stones een documentaire over de geschiedenis van de band uit met nooit eerder vertoonde beelden en nooit eerder uitgebrachte songs. De regie is in handen van Brett Morgen.


16-03-2012 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=kissl.jpg&res=medium


De glamrockbands KISS en Mötley Crüe gaan deze zomer samen op tournee door de Verenigde Staten.

Mötley Crüe-zanger Vince Neil in de Las Vegas Sun: "Het wordt cool want KISS haalt zijn volledig arsenaal aan effecten weer uit de kast en wij doen hetzelfde. Het wordt één van de grootste tournees van de zomer, zoniet dé grootste".

Voor Neil wordt het alleszins een drukke zomer. Niet alleen gaat hij op tournee, hij opent ook een stripclub in Las Vegas. "Dat is een droom die uitkomt. Al heel mijn leven ga ik naar stripclubs, dus ik kan er net zo goed zelf een hebben. Telkens ik terug naar huis ga in Vegas, kan ik in mijn eigen striptent uithangen. Perfect!"

In juni toert Mötley Crüe door Europa. KISS staat op het Sonisphere Festival in Engeland en plant volgend jaar een tournee door Europa, Australië en Japan.


15-03-2012 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

http://desmond.imageshack.us/Himg803/scaled.php?server=803&filename=bradandangelina.jpg&res=medium


Angelina Jolie en Brad Pitt zullen volgens verscheidene bronnen nog voor de herfst trouwen. Angelina zou zwanger zijn van twee jongens en voor de bevalling willen huwen.

"Angelina verwacht in de herfst een tweeling, dus de tijd dringt. Zij en Brad hebben besloten dat ze hun tweelingzonen willen verwelkomen als man en vrouw, dus de trouw moet er gauw komen", aldus een insider in het magazine OK!.

Het stel zou na de Oscaruitreiking van vorige maand de knoop hebben doorgehakt en besloten te trouwen. Angelina (36) en Brad (48) hebben al zes kinderen: Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) en tweeling Knox en Vivienne (3).

"Sinds het Oscarweekend zijn ze weer stapelverliefd op elkaar. Daarvoor was een trouw niet aan de orde: ze maakten vaak ruzie, maar ze zijn er eindelijk in geslaagd hun meningsverschillen aan de kant te zetten".

Een andere bron stelt dat Angelina haar zwangerschap zo lang mogelijk stil wil houden. "Ze wil dat niet officieel meedelen, maar een kleine groep vrienden is ervan op de hoogte. Ze geniet van elk moment, hoewel ze veel last heeft van ochtendmisselijkheid".


15-03-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Klik op de foto om ' Don't You Know ' te beluisteren


De aanwezigheid van de Belgische band The Scabs op TW Classic kadert in een hele reeks van optredens, onder meer op Casa Blanca in Hemiksem en Klinkers in Brugge. Dit najaar sluit de band de concertenreeks af met een tournee in Vlaamse zalen.

The Scabs hebben een lange pauze achter de rug, het is 15 jaar geleden dat ze nog een tournee gemaakt hebben. De band had vooral in het begin van de jaren 90 enkele hits, waaronder 'Hard times'.


14-03-2012 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-music zet Het Experiment stop na busongeval

Q-music zet Het Experiment stop na busongeval

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=radiozenderqmusic.jpg&res=medium


Radiozender Q-music heeft beslist om Het Experiment van Ornelis & Rogiers vandaag stop te zetten uit respect voor de slachtoffers van het busongeval in Zwitserland.

Ornelis & Rogiers zaten normaal tot vrijdag 23 maart afgesloten van de realiteit aan het Wijnegem Shopping Center.

Wim Oosterlinck, programmadirecteur van Q-music: "Na de ramp in Zwitserland is het onmogelijk om een radioshow te maken met drie mensen die afgesloten zitten van de realiteit, terwijl voor àl onze luisteraars die verschrikkelijke gebeurtenissen zo dichtbij hun leefwereld zitten."

Sven, Kürt en Wine verlaten daarom de studio in Wijnegem en maken morgenochtend hun ochtendshow weer vanuit de Q-studio in Vilvoorde. (br.hln - foto photo news)


14-03-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse acteur Michel Duchaussoy (73) overleden

Franse acteur Michel Duchaussoy (73) overleden


http://oi44.tinypic.com/b62148.jpg


De Franse film- en theateracteur Michel Duchaussoy, oud-lid van de prestigieuze Comédie Française (van 1967 tot 1984), is vannacht aan een hartaanval bezweken. Hij werd 73.

Duchaussoy speelde in meer dan 150 films, waaronder meesterwerken van Louis Malle ('Milou en mai'), Bertrand Tavernier ('La vie et rien d'autre'), Claude Chabrol ('La femme infidèle', 'Que la bête meure', 'La Rupture'), Andrzej Zulawski ('L'important c'est d'aimer'), Patrice Leconte ('La veuve de Saint-Pierre'), Alain Corneau ('Fort Saganne') en Costa-Gavras ('Amen'). In de twee 'Grand Blond'-komedies speelde hij de rol van kapitein Cambrai.
 
In zijn laatste filmrollen vertolkte Duchaussoy beroemde personages: stamhoofd Abraracourcix in de nieuwe, nog onuitgebrachte Asterix-film 'God save Brittania' en president François Mitterrand in de tv-prent 'L'affaire Gordji'.
 
Voor zijn vertolking op de planken van koning Theseus in Jean Racine's 'Phèdre' (Phaedra) werd de in Valenciennes geboren acteur in 1983 bekroond met een Molière, de belangrijkste theaterprijs in Frankrijk. Voor de Comédie Française speelde Duchaussoy de meest diverse rollen in stukken van Molière, Corneille, Pirandello, Marivaux, Feydeau en absurdist Eugène Ionesco


13-03-2012 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry krijgt 2,4 miljoen voor boek over Russell


Katy Perry krijgt 2,4 miljoen voor boek over Russell

http://desmond.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=katyperryrussellbrand.jpg&res=medium


Katy Perry kreeg een aanbod om in ruil voor 2,4 miljoen euro een boek te schrijven waarin ze alles vertelt over haar huwelijk met Russell Brand. In december gingen Perry en Brand uit elkaar. Hij vroeg de scheiding aan op grond van "onverzoenbare verschillen". Ze waren veertien maanden getrouwd.

Sinds die breuk houden beide voormalige echtelieden de lippen stijf op elkaar. Drie uitgeverijen hengelen nu naar het verhaal van Perry.

"Toen alles nog goed ging, kon Katy niet zwijgen over Russell, maar sinds de breuk doen ze er allebei het zwijgen toe. Dat verklaart ook het hoge bedrag dat uitgeverijen bieden", aldus een insider in The Sun.

Intussen lijkt het erop dat Katy aan de rol is met het 22-jarige Chanel-model Baptiste Giabiconi, met wie ze flirtend werd gespot tijdens de modeweek in Parijs. Karl Lagerfeld, die Baptiste in 2008 ontdekte en als een vaderfiguur is voor hem, zou de twee aan elkaar hebben voorgesteld.

Inmiddels laat ook Brand weer van zich horen, in een politierapport nog wel. Eerder deze week zou Brand in New Orleans de iPhone van een paparazzo uit diens handen gerukt hebben en door het raam van een leegstaand gebouw gekeild. De paparazzo, Timothy Jackson, diende klacht in bij de politie.


13-03-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luv trekt er na 35 jaar de stekker uit

Luv trekt er na 35 jaar de stekker uit

http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=luvh.jpg&res=mediumHet zal niemand verbazen dat de houdbaarheidsdatum van het Hollandse meidentrio Luv, dat in de prille jaren tachtig gold als kickstarter voor de hormonenhandel van pubers boven en onder de Moerdijk, zo stilaan verstreken is. Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee hebben dat nu ook begrepen en doeken de zaak definitief op.

De drie stoeipoezen, die model stonden voor andere prikkelmeidengroepjes als Dolly Dots, Opium en het gesjeesde B-A-B-E van Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters,  hadden wél internationale successen met 'You're the Greatest Lover', 'Trojan Horse' en 'U O Me Waldolala'. Dat waren nog eens tijden.

In 2006 kwamen de drie weer bij elkaar voor een gastoptreden en daarna gaf het trio nog af en toe optredens in Nederland.

Marga is nuchter over het besluit. "We hebben altijd gezegd dat als iemand er geen zin meer in heeft, we zouden stoppen. Dat moment is voor mij nu aangebroken".

Patty gaat zich volledig richten op haar solocarrière en De Diva's, een groep waar ook Tatjana Simic en Patricia Paay deel van uitmaken. Luv werkt de geplande optredens nog af, maar is niet meer te boeken.


13-03-2012 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter: zondag uitverkocht

Werchter: zondag uitverkocht


http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=jamesmorrison.jpg&res=medium
James Morrison


Tickets voor zondag 1 juli op Rock Werchter, met als toppers Red Hot Chili Peppers, Snow Patrol, James Morrison en Milow, zijn uitverkocht. Er zijn wel nog tickets voor de andere festivaldagen en combitickets voor de vier dagen.

 Meer info vind je hier.


12-03-2012 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan neemt nieuw album op

Bob Dylan neemt nieuw album op

Klik op de foto om ' Knockin' On Heaven's Door ' te beluisteren


Bob DYlan (70) is een nieuw album aan het opnemen in Los Angeles, zijn 35ste studioplaat. David Hidalgo van Los Lobos, die Dylans jongste album 'Together Through Life' producete, onthult dat het nieuwe album Latijns-Amerikaanse invloeden zal hebben.

"Het is altijd een fantastische ervaring om met Bob te werken. Het is telkens anders, hij benadert het keer op keer op een andere manier. Het is schitterend te zien hoe hij creatief blijft, ik sta ervan versteld", onthulde Hidalgo in de Aspen Times.

Hidalgo loodste ook enkele Zuid-Amerikaanse instrumenten de nieuwe plaat binnen, zoals de op Cuba en Puerto Rico populaire Tresgitaar.


12-03-2012 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Olivier Martinez bevestigt verloving met Halle Berry

Eindelijk: Olivier Martinez bevestigt verloving met Halle Berry


http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=oliviermartinezhalleber.jpg&res=medium


Olivier Martinez heeft zijn verloving met Halle Berry eindelijk officieel gemaakt. De Franse acteur bevestigde het nieuws tijdens de persvoorstelling van zijn nieuwste restaurant Villa Azur.

"Ja, natuurlijk is het waar", vertelt de ex van Kylie Minogue aan The Miami Herald.

In tegenstelling tot eerdere berichten, vroeg de acteur haar ten huwelijk met een verlovingsring van Robert Mazlo, en dus niet van Gurhan. "Mazlo is een echte artiest die juwelen ontwerpt voor koningshuizen", luidt het.

De 46-jarige Martinez en de 45-jarige Oscarwinnares zijn samen op het witte doek te zien in 'Dark Tide'. De twee leerden elkaar in 2010 op de set kennen, waar de vonk al snel oversloeg.

Berry heeft er twee mislukte huwelijken opzitten. Zo was ze in de jaren '90 met honkbalspeler David Justice getrouwd, en probeerde ze het een paar jaar later nog eens met zanger Eric Benet. De actrice heeft ook een dochtertje, Nahla (bijna vier), met Gabriel Aubry.


12-03-2012 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentatoren Q-Music twaalf dagen van buitenwereld afgesloten

Presentatoren Q-Music twaalf dagen van buitenwereld afgesloten

http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=presentatorenqmusic.jpg&res=medium


Drie presentatoren van Q-Music zijn vanochtend begonnen aan hun stunt 'Het Experiment' op de parking van het Wijnegem Shopping Center. Sven Ornelis, Kürt Rogiers en hun sidekick Wine Lauwers zullen er twaalf dagen radio maken terwijl ze volledig afgesloten blijven van de buitenwereld. Hun enige informatiebron voor de uitzendingen is wat luisteraars hen vertellen.

Ornelis, Rogiers en Lauwers moesten vandaag om halfnegen al hun communicatiemiddelen afstaan en zullen twaalf dagen geen gebruik kunnen maken van kranten, televisie of internet. Elke dag presenteren ze een ochtend- en avondblok op Q-Music, waarbij ze zowel echte als verzonnen nieuwsfeiten krijgen doorgespeeld. Hun enige contact met de buitenwereld gebeurt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, twee andere presentatoren.
 
Tweemaal per dag moet blijken wie zich het minst in het ootje heeft laten nemen door de luisteraars. Psycholoog Stefaan Lievens zal toelichting geven bij deze tests en de resultaten ervan. Op het einde van de week wordt ook de mentale toestand van de opgesloten presentatoren geëvalueerd.
 
'Het Experiment' is twaalf dagen lang op de radio maar ook live in beeld te volgen via digitale televisie van Telenet, de Q-app en op Q-music.be. Ook op de parking van het Wijnegem Shopping Center zelf blijft het publiek de hele tijd welkom. (br.hln)12-03-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader Blueberry overleden

Geestelijke vader Blueberry overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=jeangiraud.jpg&res=medium


De Franse striptekenaar Jean Giraud, de geestelijke vader van de westernreeks Blueberry, is zaterdag op 73-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een familielid van Giraud tegen de Franse zender Europe 1 gezegd.

De in de buurt van Parijs geboren Giraud begon al op 15-jarige leeftijd met het tekenen van strips. Internationale bekendheid kreeg hij door zijn samenwerking met scenarioschrijver Jean-Michel Charlier aan de serie van luitenant Mike Steve Blueberry, een zuidelijke Amerikaan die in de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) de kant van de noordelijken koos.

Giraud werkte ook onder het pseudoniem Moebius. Veel van de Moebius-strips zijn psychedelisch of sciencefiction. (br.hln - foto afp)


11-03-2012 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Country-zangeres Taylor Swift verdient meer dan U2

Country-zangeres Taylor Swift verdient meer dan U2

Klik op de foto om ' Mean ' te beluisteren

De 22-jarige Taylor Swift heeft de rockband U2 voorbijgestoken als grootverdiener. Volgens een onderzoek dat muziekmagazine Billboard voerde, verdiende de country-zangeres vorig jaar 35,7 miljoen dollar (27,2 miljoen euro), wat meer is dan U2 (32,1 miljoen dollar) en country-veteraan Kenny Chesney (29,8 miljoen dollar). Lady Gaga (25,4 miljoen dollar) staat op de vierde plaats van de 'muziek-miljonairs'.
 
Billboard baseerde zich op inkomsten uit concerten, verkoop van singles en albums en andere vergoedingen in de Verenigde Staten. De rest van de top tien bevat klinkende namen als rapper Lil Wayne, Bon Jovi, Sade, Celine Dion en Adele.


11-03-2012 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Ellis van 'The Trammps' overleden

Jimmy Ellis van 'The Trammps' overleden

Klik op de foto om ' Disco Inferno ' te beluisteren


In de Verenigde Staten is de zanger van The Trammps op 74-jarige leeftijd overleden. The Trammps zijn vooral bekend van de seventies hit 'Disco Inferno', die ook werd gebruikt in de film 'Saturday Night Fever'.

Ellis stierf gisteren in Rock Hill, in de Amerikaanse staat South Carolina, aan complicaties van de ziekte van Alzheimer, zo zei zijn dochter Erika Stinson.
   
De disco- en soulband The Trammps werd in de vroege jaren zeventig opgericht. Het grote succes kwam er met het album 'Disco Inferno' waarvan de titelsong hoge toppen scheerde in de Amerikaanse hitlijsten. De song groeide uit tot een van de bekendste discohits aller tijden nadat het werd gebruikt in de legendarische film 'Saturday Night Fever' (1977) met John Travolta in de hoofdrol.
   
James Thomas Ellis II werd op 15 november 1937 geboren in Rock Hill. Hij zong als tiener in een kerkkoor en vertrok later naar Philadelphia om er te zingen in R&B groepen als de Volcanoes en de Exceptions. Ellis laat een echtgenote, twee kinderen en een tiental klein- en achterkleinkinderen achter.


Ellis bleef tot 2010 met The Trammps optreden.


10-03-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga woedend om biopic

Lady Gaga woedend om biopic

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


Lady Gaga is naar verluidt furieus omdat er plannen gemaakt worden voor een biopic over haar steile klim naar de roem.

Producenten van 'Fame Monster: The Lady Gaga Story' zijn op zoek naar een onbekende actrice om Gaga te speken, maar de zangeres zelf kijkt daar allerminst naar uit.

"Ze is woedend, ze krimpt ineen bij de gedachte dat haar leven wordt tentoongespreid op televisie. Ze weet dat ze zal afgeschilderd worden als onzeker en wispelturig. Ze wil dat mensen haar zien als krachtig en sterk", aldus een insider.

Televisienetwerk Lifetime kocht de rechten van de film, die gebaseerd wordt op het boek van Maureen Callahan 'Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga'.

Doorgaans schuwt Gaga geen enkele vorm van publiciteit. "Ik moet in de spotlights staan. Ik hou van showbusiness. Ik heb het nodig, het is als ademen. Het enige geluk dat ik ken, is een glimlach op iemand gezicht toveren vanop het podium", verklaarde ze onlangs nog in Vanity Fair.


09-03-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitneys dochter Bobbi Kristina erft alles

Whitneys dochter Bobbi Kristina erft alles


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Whitney-Houston-Bobbi-Kristina.jpg


Whitney Houstons dochter zal het totale vermogen van de overleden zangeres erven. In Houstons testament, dat woensdag in het tv-programma 'Inside Edition' bekendraakte, wordt de negentienjarige Bobbi Kristina als enige erfgename opgevoerd. Volgens het document zou Houstons enige dochter het contant geld in schijven krijgen wanneer ze 21, 25 en 30 jaar oud wordt.
 
Whitney overleed op 11 februari op 48-jarige leeftijd in een hotel in Beverly Hills. De zangeres had het testament kort voor de geboorte van haar dochter in februari 1993 opgesteld en het in april 2000 aangepast. Toen was ze nog met zanger Bobby Brown getrouwd. Het koppel scheidde in 2007. Brown (43), de vader van Bobbi Kristina, wordt door vrienden en familie van Houston verantwoordelijk geacht voor haar drugsproblemen. Hij komt nauwelijks aan bod in het testament.


08-03-2012 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland stuurt sextet oma's naar Songfestival

Rusland stuurt sextet oma's naar Songfestival

Klik op de foto om ze te beluisteren

Rusland heeft dit jaar een opmerkelijke inzending voor het Eurovisie Songfestival. Het Russische Buranovo Grannies, een zestal oma's, gaat het land vertegenwoordigen. De gemiddelde leeftijd van de dames in traditionele klederdracht is 75 jaar. Vorige week raakte bekend dat het Verenigd Koninkrijk de ook al 75-jarige Engelbert Humperdinck stuurt. Aan grijze haren zal er dus geen tekort zijn in Bakoe.

De oma's versloegen gisteravond 24 andere Russische deelnemers, waaronder Dima Bilan, die in 2008 in Belgrado het Eurovisie Songfestival won.

De vrouwen treden op in traditionele klederdracht en zingen vooral in het Russisch en Oedmoerts, een taal die nog door slechts 325.000 mensen wordt gesproken in de autonome republiek Oedmoertië. Alleen het refrein van 'Party for everybody' wordt in het Engels gezongen.

Een lid van de groep zei tijdens de televisie-uitzending dat hun doel het inzamelen van geld is. Met het verdiende geld willen ze een kerk laten bouwen in hun woonplaats Buranovo, een dorpje met 650 inwoners. "Oma's hebben geen glorie en rijkdom nodig. We hebben onze familie, we hebben een huis, we hebben genoeg om voor te leven", vertelt oma Olya.

Kwestie van de gemiddelde leeftijd op het Eurovisie-podium wat te doen dalen, stuurt ons land de zestienjarige Iris uit Herentals op 26 mei naar de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe.


08-03-2012 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterboys, Spinvis en Zesde Metaal op goedkoper Dranouter

Waterboys, Spinvis en Zesde Metaal op goedkoper Dranouter

Klik op de foto om ' Fisherman's Blues ' te beluisterenWaterboys

De organisatoren van Dranouter Festival (3-5 augustus) hebben de eerste namen van de 38ste editie bekendgemaakt. Tegen de tendens in festivalland in, laat Dranouter de ticketprijzen dalen. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

Dranouter trekt de kaart van authenticiteit en voegt de baseline 'Festival of New Traditions' toe aan titel en logo.
 
Waterboys, Spinvis, Barefoot & The Shoes, Bellowhead (3 augustus), Het Zesde Metaal, de Noorse singer-songwriter Ane Brun, Bladzun (4 augustus), The Walkabouts en Senne Guns (5 augustus) zijn de eerste namen op de affiche.
 
Opmerkelijk is dat Dranouter de ticketprijzen laat dalen. Een weekendticket kost 100 euro. Daarmee kan de festivalbezoeker vanaf donderdagavond 2 augustus terecht op het festivalterrein. Dat is 25 euro goedkoper dan vorig jaar. Dagtickets voor vrijdag, zaterdag of zondag kosten 50 euro (tegen 55 tot 70 euro in 2011). Een combiticket (vrijdag+zaterdag of zaterdag+zondag) kost 80 euro.
 
"Met de lagere prijzen willen we het festival toegankelijker maken in een jaar dat iedereen iets meer op z'n budget moet letten", aldus de organisatoren. Meer info op www.festivaldranouter.be. (br.hln)


08-03-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mani van Stone Roses ruilt drank voor bananen

Mani van Stone Roses ruilt drank voor bananen


http://desmond.imageshack.us/Himg35/scaled.php?server=35&filename=stoneroses.jpg&res=medium


Slecht nieuws voor de pubs in en rond Manchester: Mani, bassist bij Stone Roses, zweert de drank af.

Mani trof vorige maand nog enkele miljoenen op zijn bankrekening, een voorschotje op zijn gage voor de reünieconcerten van Stone Roses. Dat noopt zelfs Mani tot enige nuchterheid.

Kwestie ook van te vermijden dat een pintje na een optreden uitdraait op een zuipdriedaagse en een bezoekje aan de cel.

Dat overkwam Mani, echte naam Gary Mounfield, toen hij met zijn vorige band Primal Scream in 2006 op het festival van Leeds moest aantreden. "Ik werd gearresteerd op de dag van ons optreden. Ze lieten me een dutje doen in de cel en daarna brachten ze me geboeid naar het festivalterrein. Vlak voor we op moesten, deden de agenten de handboeien los".

Ter voorbereiding op de comeback van Stone Roses eet Mani nu twaalf bananen per dag.


08-03-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editors en The xx op Rock Werchter

Editors en The xx op Rock Werchter

Klik op de foto om ' You Don't Know Love ' te beluisteren

De organisatie van Rock Werchter komt met zeven nieuwe namen, en niet van de minste. Zaterdag wordt een topdag op het festival, met Editors als headliner. Net voor Tom Smith en de zijnen treedt The xx aan, de Londense groep die in 2009 een overrompelend debuut afleverde. Andere namen die aan de affiche zijn toegevoegd: Within Temptation, The Temper Trap, 't Hof van Commerce, Die Antwoord en The Hickey Underworld.

Editors blazen dit jaar tien kaarsjes uit. Werchter en Arras worden hun enige zomerconcerten. Na 'The Back Room', 'An End Has a Start' en 'In This Light and on This Evening' is de Britse groep bezig aan een nieuwe plaat. Het nummer 'No Sound but the Wind' werd in 2010 een instant klassieker op de festivalweide van Werchter dankzij een vurige fan uit Brugge.
 
Net voor Editors treedt The xx op het hoofdpodium aan. Ook zij zijn bezig met nieuw werk, na hun sterke debuut uit 2009 dat tegelijk sober, subtiel, melancholisch en melodieus was. 'T Hof van Commerce mag op zaterdag het hoofdpodium openen. De West-Vlaamse hiphoppers zijn terug na een lange afwezigheid. Andere Belgen die opener van dienst mogen zijn, maar dan op zondag, zijn The Hickey Underworld, bekend van onder meer de single 'Future Words' en nu met een nieuwe plaat in de rekken.
 
Op donderdag wordt de Nederlandse metalgroep Within Temptation aan de affiche toegevoegd. Het Australische The Temper Trap, met 'Sweet Disposition' verantwoordelijk voor een van de grootste oorwormen van 2009, komt op vrijdag hun nieuwe album voorstellen dat net voor Werchter verwacht wordt. Met Die Antwoord staat op zondag voor het eerst een Zuid-Afrikaanse groep op de affiche.


07-03-2012 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio Brussel viert 29ste verjaardag in Mechelen

Studio Brussel viert 29ste verjaardag in Mechelen

http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=studiobrussel.jpg&res=medium


Studio Brussel wordt dit jaar 29 en viert die verjaardag op vrijdag 30 maart met een dagje Studio Mechelen. Van 6 uur 's morgens tot 19 uur 's avonds verzorgt het team van de jongerenzender de uitzendingen vanuit een gelegenheidsstudio op de Vismarkt.
 
De vorige jaren vierde Studio Brussel zijn verjaardag in Hasselt, Kortrijk en Lier. Deze keer is de stad van burgemeester Bart Somers aan de beurt. Op 30 maart komen tal van gasten en live muziekbands op de Vismarkt langs. Er worden heel wat acties en randanimatie voorzien. Zo zullen studenten radio van de Lessius Hogeschool als reporters verslag uitbrengen van het hele evenement op de journalistieke website Supo.be van Lessius.


07-03-2012 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monkees niet naar begrafenis Davy Jones

Monkees niet naar begrafenis Davy Jones

Klik op de foto om ' I'm a Believer ' te beluisteren

De resterende bandleden van The Monkees zullen de begrafenis van zanger Davy Jones, die vorige week op zijn 66ste aan een hartaanval overleed, niet bijwonen. Ze respecteren daarmee de oproep van de familie om Jones in besloten kring te begraven.

Gevraagd of hij, Michael Nesmith en Peter Tork de begrafenis zouden bijwonen, antwoordde drummer Mickey Dolenz aan Billboard: "Ik heb begrepen dat de familie een mediacircus wil vermijden en de begrafenis intiem wil houden. Mochten wij daar opdagen, zou het al snel ontaarden in een situatie waarmee zijn familie niet opgezet is".

Hoewel The Monkees in het verleden tournees hebben afgewerkt zonder Michael, is het volgens Mickey heel onwaarschijnlijk dat ze zonder Davy nog onder de groepsnaam zullen optreden. "We hadden de voorbije jaren een soort onuitgesproken overeenkomst dat wanneer er slechts twee van ons waren, we het niet The Monkees zouden noemen. Ik zie ons natuurlijk wel nog een huldeconcert geven, maar ik zie verder niets gebeuren zonder de Manchester Cowboy".

Davy Jones zal in Florida begraven worden en er staan gedenkdiensten gepland in New York en in zijn geboortestad, het Engelse Manchester.


07-03-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue te horen in Mad Men

Selah Sue te horen in 'Mad Men'

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren

Selah Sue staat op de rand van de doorbraak in de Verenigde Staten.
Het gerenommeerde tijdschrift Rolling Stone riep Selah Sue onlangs nog uit tot een van de gezichten van 2012, en binnenkort mag de Leuvense opdraven in de hitserie 'Mad Men'. Het is te zeggen: ze zal te horen zijn in een trailer voor het vijfde seizoen van de serie met het nummer 'Please', een duet met Cee Lo Green.

Ook in twee andere series op de Amerikaanse tv duiken binnenkort twee nummers van Selah Sue op: 'This World' en 'Break'. In juni komt haar debuutplaat uit in de VS, waarmee ze over de plas voet aan de grond hoopt te krijgen.

Nog goed Belgisch nieuws uit de States: The Black Box Revelation, op dit moment op tournee met Jane's Addiction, mag begin juni op bezoek bij David Letterman, een van de populairste talkshowhosts in de VS.


06-03-2012 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead op 18 oktober in Sportpaleis

Radiohead op 18 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Creep ' te beluisteren
De Britse supergroep Radiohead komt op donderdag 18 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag.

De alternatieve rockband rond zanger Thom Yorke breidt zijn wereldtournee uit en zal dan toch ook ons land aandoen. Vanaf vrijdag 9 uur 's ochtends kan je tickets bestellen voor hun optreden in het Antwerpse Sportpaleis op donderdag 18 oktober om 20u30. De prijzen variëren tussen 36 en 48 euro, exclusief servicekosten. De kaartjes zijn verkrijgbaar via het nummer 0900 2 60 60 (dat kost je een halve euro per minuut) of via proximusgoformusic.be. (br.hln)


06-03-2012 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga haalt als eerste 20 miljoen volgers op Twitter

Lady Gaga haalt als eerste 20 miljoen volgers op Twitter


http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=ladygagajjj.jpg&res=medium


De Amerikaanse popzangeres Lady Gaga is de onbetwiste koningin van de microblogsite Twitter. Ze rondde als allereerste de kaap van 20 miljoen volgers. Het twintig miljoenste "kleine monster", zoals de popzangeres haar fans graag noemt, abonneerde zich het voorbije weekend op de Twitter-account @ladygaga. Gisteren stond haar teller op 20,12 miljoen volgers.
 
De entertainmentwereld beheerst de top vijf van meest gevolgde Twitteraars. Op twee staat het Canadese tieneridool Justin Bieber met 18,11 miljoen volgers. Dan volgen de zangeressen Katy Perry (15,75 miljoen), Shakira (14,56 miljoen) en Rihanna (14,49 miljoen). De Amerikaanse president Barack Obama staat op plaats acht met 12,84 volgers op Twitter.


06-03-2012 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Adele mogelijk opnieuw op de helling

Tournee Adele mogelijk opnieuw op de helling

http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=adeleq.jpg&res=medium


Blies ze vorige maand nog iedereen van het podium met haar stem, dan lijken er nu weer donkere wolken samen te pakken boven het hoofd van Adele. De zangeres kampt met aanhoudende stemproblemen en is daarom genoodzaakt haar tournee door Amerika opnieuw grotendeels af te zeggen.

Een bron vertelde aan Daily Star on Sunday-columnist James Ingham dat de dokters bezorgd blijven om Adele's gouden stem. "Ze zou haar stembanden permanente schade kunnen aanbrengen." Het medisch team heeft Adele aangeraden mogelijk enkele Amerikaanse podia te betreden, maar een complete tour zit er niet in.

De Britse ging in november onder het mes om een goedaardig gezwel van haar stembanden te laten verwijderen. De toenmalige geplande tour werd om die reden volledig geannuleerd. Het nieuws over de nieuwe stemproblemen is nog niet bevestigd door het management van Adele.


06-03-2012 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Richie op 5 oktober in Sportpaleis

Lionel Richie op 5 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om ' All Night Long ' te beluisteren


Lionel Richie komt dit najaar naar Europa voor zijn eerste tournee sinds 2009. Op vrijdag 5 oktober treedt de Amerikaanse zanger op in het Sportpaleis in Antwerpen. De kaartverkoop voor het concert begint woensdag om 9 uur.

Twee dagen later ligt zijn nieuwe album 'Tuskegee' in de winkels. Richie heeft 14 van zijn internationale hits zoals 'Hello', 'Easy' en 'Angel' opnieuw opgenomen als duetten met onder anderen Shania Twain en Kenny Rogers. Het album is vernoemd naar de stad Tuskegee (Alabama), waar de zanger in 1949 is geboren. (br.hln)05-03-2012 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockgitarist Ronnie Montrose overleden

Rockgitarist Ronnie Montrose overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=ronniemontrose.jpg&res=medium


De invloedrijke rockgitarist Ronnie Montrose is eergisteren op 64-jarige leeftijd thuis overleden in het Californische Millbrae. De musicus leed al lang aan prostaatkanker.
Montrose brak op zijn 23ste door toen hij in 1971 meespeelde op het befaamde album 'Tupelo Honey' van Van Morrison.

Twee jaar later stichtte hij zijn eigen band Montrose, maar die was niet zo succesvol in de hitparades. De hardrockband werd wel een springplank voor Sammy Hagar, die later wereldfaam verwierf als zanger van Van Halen.

Ronnie Montrose beïnvloedde talrijke andere bands en speelde ook voor jazzrockmuzikant Herbie Hancock. De gitarist plande nog een tournee, maar verloor na vijf jaar de strijd tegen kanker.


05-03-2012 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zit met spoken in nieuwe villa

Adele zit met spoken in nieuwe villa


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


Adele wil geen enkele nacht meer alleen doorbrengen in haar nieuwe villa. De zangeres is er namelijk van overtuigd dat het er spookt.

"Dit is heel beangstigend, ik wil hier niet meer alleen zijn", zei Adele volgens The Sun. Daarom heeft ze haar vrouwelijke chauffeur nu ingehuurd als bodyguard. Zo kan ze dag en nacht bij de zangeres zijn.

De spoken hebben er een aardig stulpje uitgekozen. De enorme villa heeft twee zwembaden en tien slaapkamers. Binnenkort kan de woning misschien al opnieuw van eigenaar veranderen, al zal die de spoken er dan wel moeten bijnemen.


05-03-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hackers met volledige back catalogue Michael Jackson aan de haal

Hackers met volledige back catalogue Michael Jackson aan de haal


http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=michaeljacksonay.jpg&res=medium


Hackers zijn erin geslaagd om de volledige back catalogue van Michael Jackson te stelen. Daaronder bevinden zich onder meer onuitgegeven opnames voor klassiekers als 'Thriller', 'Bad' en 'Off the Wall'.

Ook nooit eerder uitgebrachte duetten met Black Eyed Peas-zanger will.i.am en wijlen Freddie Mercury zouden zich onder de gestolen opnames bevinden. Een flinke streep door de rekening van platenmaatschappij Sony, die de erven van The King of Pop 250 miljoen dollar (zo'n 190 miljoen euro) betaalde voor de rechten op alle songs van Jackson. Eind 2010 bracht Sony het postume 'Michael' uit op basis van die overeenkomst, bedoeling is dat er nog meer releases met 'exclusief' materiaal volgen.

De platenfirma weigert concrete details te geven over wat precies werd ontvreemd, maar tegenover The Sunday Times liet een bron verstaan dat de daders grondig te werk gingen. "Alles wat Sony gekocht heeft, is gecompromitteerd. De diefstal werd professioneel uitgevoerd. Sony heeft zijn computersystemen grondig onderzocht: het lek is inmiddels gevonden en gedicht."

Michael Jackson overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan het gebruik van het middel Propofol. Zijn huisarts Conrad Murray werd in november vorig jaar veroordeeld tot vier jaar cel wegens zijn aandeel in de dood van de popster.


05-03-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteendag op PinkPop uitverkocht

Springsteendag op PinkPop uitverkocht

Klik op de foto om ' Dancing In The Dark ' te beluisteren

Eén van de drie dagen van het Nederlandse festival PinkPop is uitverkocht. Alle 20.000 kaarten voor de maandag, met Bruce Springsteen als uitsmijter, waren vanmiddag weg. Dat meldt organisator Jan Smeets.

Hij kon op het einde van de middag nog geen andere verkoopcijfers geven, maar de verkoop loopt volgens hem goed.
 
PinkPop vindt dit jaar plaats op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei. Behalve Springsteen zijn er optredens van onder anderen Anouk, Linkin Park, The Cure, Soundgarden en Mumford & Sons.


05-03-2012 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
04-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 jongeren gewond bij instorting concertplatform in Stockholm

26 jongeren gewond bij instorting concertplatform in Stockholm

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Bij een zwaar ongeval tijdens een concert in de Globe-hall in Stockholm zijn vrijdag 26 jongeren gewond geraakt. De Globe is de grootste concert- en evenementenzaal van de Zweedse hoofdstad.

Zowat 7.000 jongeren tussen 13 en 17 jaar woonden een matineeconcert bij van de bekende Zweedse dj Avicii. Enkele minuten na het begin begaf een bodemplaat van een speciaal voor de voorstelling gebouwd platform het. Het platform stortte in waardoor 26 toeschouwers meters naar beneden vielen.
 
Een van de gewonden liep een zware hersenschudding op. De andere gewonden konden na ambulante behandeling naar huis. Waarom de plaat het begaf, is nog onduidelijk. De voorstelling werd stilgelegd en de avondshow geannuleerd.


04-03-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's massaal aanwezig op begrafenis Yvonne Verbeeck

BV's massaal aanwezig op begrafenis Yvonne Verbeeck

http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=yvonneverbeeck.jpg&res=medium


Ruim duizend mensen hebben in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal afscheid genomen van Yvonne Verbeeck. De zangeres, actrice en comédienne overleed afgelopen zondag op 98-jarige leeftijd. Onder de aanwezigen ook veel bekend volk, zoals Gaston Berghmans, Luc Caals, David Davidse, de Strangers, Merlina-actrice Lea Cousin, Showbizz Bart, Jo De Poorter, Antwerps burgemeester Patrick Janssens en Filip Dewinter van Vlaams belang.

De kist van Yvonne Verbeeck werd om 10 uur de kathedraal binnengedragen op de tonen van 'Conquest of Paradise' van Vangelis. Pastoor Louis Van Lommel prees haar voor het vele plezier dat ze de mensen jarenlang bezorgd had. Haar humor en goedlachsheid liepen als een rode draad door de plechtigheid.

"Ze was een stralend zonnetje: altijd goedgezind, altijd plezant, een echte levensgenieter. Op feestjes was ze de eerste binnen en de laatste buiten en ze dronk altijd een 'coupeke' champagne", zei haar goede vriendin Jacky Lafon. De actrice noemde Yvonne "een kleine, maar grote dame", die meer dan 75 jaar keihard werkte en heel Vlaanderen deed lachen met haar typetjes. De liefde van het publiek was haar lang leven.

"Ze was een echte mama voor mij en ik heb veel aan haar te danken. Onze Vlaamse nachtegaal is nu hierboven, zoals zoveel andere zingende engelen: Bobbejaan Schoeppe, Bob Benny en Jef Burm. Het zal een groot weerzien worden met Leo Martin. Vorig jaar namen we ook al afscheid van La Esterella, maar ik denk dat zij hierboven wel in een andere vleugel zal zitten", grapte Lafon.

Antwerps cultuurschepen Philip Heylen zei in zijn toespraak dat Yvonne voor velen in het vak niet alleen een mentor was, maar ook een inspiratiebron. Ze was begonnen in een tijd waarin artiesten er alleen voor stonden en moesten knokken om er te geraken.

"Yvonne, je was één van de allergrootsten. Veel lachen doet mensen lang leven en jij bent daar het beste bewijs van. Dat leven van 98 jaar heb je ongetwijfeld gekregen doordat je 75 jaar lang zoveel gegeven hebt aan de mensen. Bedankt voor zoveel, voor zo lang en we zullen je nooit vergeten."

De dienst werd opgeluisterd met live muziek. Sopraan Katrien Gallez zong het 'Ave Maria', zangeres Sophie 'I love you', Christoff het 'Onze Vader', Will Ferdy 'Belijdenis' en trompettist Jean Maryn de solo 'Il Silenzio'.

Toen op het einde van de bijna twee uur durende dienst de kist naar buiten werd gedragen, stonden op vraag van Jacky Lafon alle aanwezigen op om Yvonne nog één keer een staande ovatie te geven. Ze zal later gecremeerd worden en haar as zal uitgestrooid worden op de pier in Blankenberge. (br.hln - foto belga)


03-03-2012 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Springsteen en 'Neil Young' coveren 'Sexy And I Know It'

Hilarisch: Springsteen en 'Neil Young' coveren 'Sexy And I Know It'

Klik op de foto om ze te beluisteren

Bruce Springsteen sloot zijn week in de tv-show 'Late Night with Jimmy Fallon' af door samen met de gastheer, vermomd als Neil Young, 'Sexy And I Know It' van LMFAO te coveren. Het is niet de eerste keer dat Springsteen, die duidelijk gevoel voor humor én zelfrelativering heeft, een duet deed met Fallons Neil Young-impersonatie. In november 2010 waagden de twee zich aan 'Whip My Hair' van Willow Smith.


03-03-2012 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelbert Humperdinck voor Verenigd Koninkrijk naar Songfestival

Engelbert Humperdinck voor Verenigd Koninkrijk naar Songfestival

Klik op de foto om ' Love is a many splendored thing ' te beluisteren

Engelbert Humperdinck gaat het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival. De 75-jarige 'King of Romance' verkocht al meer dan 150 miljoen albums, zijn grootste hit is 'Release Me' uit 1967.

Humperdinck stelt dat het "een enorme eer" is dat hij op 26 mei in Bakoe, Adzerbeidjan zijn land mag vertegenwoordigen. Met welk nummer Humperdinck op het Songfestival zal aantreden, is nog niet bekend. De BBC maakte wel bekend dat het nummer geschreven wordt door Grammy-winnaar Martin Terefe en Ivor Novello-winnaar Sacha Skarbek. Die laatste schreef mee aan de James Blunt-hit 'You're Beautiful'. Het nummer wordt opgenomen in Londen, Los Angeles en Nashville.

Andere hits van Humperdinck waren onder meer 'There Goes My Everything' en 'A Man Without Love'.

Humperdinck is de oudste deelnemer aan het Songfestival ooit. Het Verenigd Koninkrijk won voor het laatste vijftien jaar geleden, met Katrina and the Waves en 'Love Shine A Light'. Het Songfestival wordt door gemiddeld 120 miljoen mensen bekeken. (br.hln)


03-03-2012 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
02-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende partituur voor piano van Mozart opgedoken

Onbekende partituur voor piano van Mozart opgedoken

http://desmond.imageshack.us/Himg718/scaled.php?server=718&filename=partituur.jpg&res=medium


In Oostenrijk is onlangs een partituur voor piano gevonden die van de hand van Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) blijkt te zijn. Later deze maand wordt het stuk gespeeld, zo meldt de Stichting Mozarteum in Salzburg.

Het was musicologe Hildegard Herrmann-Schneider die de ontdekking deed in Tirol. De partituur, die dateert uit de periode rond 1780, wordt expliciet toegeschreven aan "Wolfgango Mozart".
 
Op 23 maart zal het stuk door de Oostenrijkse pianist Florian Birsak gespeeld worden in de balzaal van het Mozarthuis in Salzburg, de geboortestad van Mozart. Dat zal gebeuren op de pianoforte van de componist.
 
De afgelopen jaren werden van Mozart nog twee partituren voor piano ontdekt: in 2006 in de archieven van het aartsbisdom van Salzburg en in 2009 in de archieven van de Stichting Mozarteum.02-03-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf wordt onwel in live tv-show

Meat Loaf wordt onwel in live tv-show

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Rockzanger Meat Loaf (64) is onwel geworden in een live tv-show. Er leek niets aan de hand toen hij lollig deed met een banaan op zijn hoofd, maar even later was hij plotseling uit beeld verdwenen.

Meat Loaf, bekend van de megahit 'Paradise by the Dashboard Light', was te gast in het Britse lunchprogramma 'Loose Women'. Hij promootte er zijn nieuwe album en hij zou een tv-optreden doen, maar zo ver kwam het niet. Aanvankelijk maakte Meat Loaf een vrolijke indruk, maar even later verscheen de presentatrice in beeld om te vertellen dat de zanger niet meer zou terugkomen in de uitzending.

"Ik heb een beetje verdrietig nieuws", legde Andrea McLean uit. "Ik ben bang dat Meat Loaf onwel is geworden en ik vrees dat hij daarom niet tot het einde van de uitzending bij ons blijft. Meat Loaf, ik hoop dat je je gauw beter voelt."

Meat Loaf stortte in augustus vorig jaar ook al in, tijdens een concert in Pittsburgh. Toen vervolgde hij zijn act echter wel. Na een snelle reanimatie van zijn crew, keerde de zanger terug op het podium en zong verder.


02-03-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Klik op de foto om ' I Believe In You  ' te beluisteren

De Ierse singer-songwriter Sinéad O'Connor zal op donderdag 12 april optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.
 
De zangeres, die in 1990 een wereldhit scoorde met het door Prince geschreven nummer 'Nothing Compares 2 U', kwam de voorbije weken vooral in de aandacht wegens haar huwelijksperikelen. Maar ook op muzikaal vlak blijft ze actief. Op 20 februari verschijnt haar nieuwste album 'How About I Be Me And You Be You' en een kleine twee maanden later staat ze dus op het podium van het Koninklijk Circus.
 
De tickets kosten tussen de 36 en 48 euro en kunnen vanaf vrijdag 3 februari om 11.00 uur besteld worden via www.proximusgoformusic.be of via het telefoonnummer 0900/2.60.60.


02-03-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Klik op de foto om ' Speak Low ' te beluisteren

Crooner Tony Bennett (85) treedt op zaterdag 7 juli op in de Elisabethzaal in Antwerpen. Bennett vergaarde zestien Grammy Awards, staat al 55 jaar op het podium en verkocht miljoenen platen. Vlak voor haar dood nam hij nog een duet op met Amy Winehouse, 'Body and Soul'.

Bennett, een persoonlijke vriend van wijlen Toon Hermans, heeft een heel herkenbare stem. Hij had hits met onder meer 'Blue Velvet', Hank Williams' 'Cold, Cold Heart' en 'I Left My Heart in San Francisco'. Toen hij in 1952 trouwde, troepten voor de kerk duizenden vrouwelijke fans samen die in het zwart waren gekleed om hun rouwstemming te onderstrepen. Bennett was met zijn jongste album 'Duets 2' de oudste nog levende artiest met album op de eerste plaats in Billboard.

Als special guest brengt Bennett zijn dochter Antonia mee.

Tickets kosten tussen 55 en 95 euro en kan je online bestellen via www.sherpa.be / www.teleticketservice.com of telefonisch op 0900 84 007 / 070 345 345.  (br.hln)


02-03-2012 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucio Dalla (68) overleden

Lucio Dalla (68) overleden

Klik op de foto om ' Caruso ' te beluisteren

De Italiaanse populaire singer-songwriter Lucio Dalla is vandaag in Zwitserland overleden.

De vermoedelijke doodsoorzaak is een hartaanval. Dalla werd 68, hij zou over tien dagen een concert geven in Brussel.

Vanmorgen had Dalla nog ontbeten in zijn hotel in Montreux, waar hij gisteren een concert gaf. Dalla schreef nummers voor zichzelf, maar ook voor anderen en hij schreef ook filmmuziek.

Van zijn nummer 'Caruso' werden wereldwijd 9 miljoen exemplaren verkocht. Hij toerde vaak, ook in de Verenigde Staten.

Op Twitter reageerde onder meer popartiest Jovanotti op het overlijden van de Italiaanse ster: 'Nee, astublief, zeg dat het niet waar is... ik kan het niet geloven".
01-03-2012 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbeth List geeft laatste Vlaamse concert op Nekka-Nacht

Liesbeth List geeft laatste Vlaamse concert op Nekka-Nacht

Klik op de foto om ' Heb het leven lief ' te beluisteren

De organisatie van Nekka-Nacht heeft woensdag meer toelichting gegeven rond het programma van de 19e editie, die op vrijdag 20 april zal plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en rond centrale gast Willem Vermandere draait. Naast Raymond van het Groenewoud en Yevgueni wordt er vooral uitgekeken naar levende legende Liesbeth List, die na haar recente afscheidstournee "speciaal voor Vermandere nog een allerlaatste optreden geeft op Vlaamse bodem".

De organisatie benadrukte dat het hoog tijd was dat "grootmeester Vermandere" eens uitgenodigd werd als centrale gast. Vermandere zelf relativeerde op geheel eigen wijze: "Grootmeester? Ach, ik ben eigenlijk maar een sukkelaar zoals iedereen, met af en toe eens een helder moment." Er stonden volgens Nekka-Nacht in ieder geval een pak artiesten in de rij om met de West-Vlaamse kleinkunstenaar het podium te mogen delen.
 
Op 20 april spelen uiteindelijk onder meer Raymond van het Groenewoud, Yevgueni, Mira, Axl Peleman, De Vaganten en A La Rum -met de overgebleven leden van de kleinkunstgroep Rum- werk van zichzelf en van Vermandere. Daarnaast pronkt Nekka-Nacht met het allerlaatste optreden van Liesbeth List in Vlaanderen. De Nederlandse List is bij ons vooral bekend voor haar werk met wijlen Ramses Shaffy.
 
Traditioneel staat op de affiche ook steeds de winnaar van de Nekka-wedstrijd. Dat is dit jaar Stoomboot, oftewel de 19-jarige singer-songwriter Niels Boutsen. Tot slot zal ook de Turkse Gentenaar Mustafa Avsar mee een ode brengen aan Vermandere.


01-03-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monkees-frontman Davy Jones (66) overleden

Monkees-frontman Davy Jones (66) overleden

Klik op de foto om ' I'm a Believer ' te beluisteren


Davy Jones is gisterenmorgen op 66-jarige leeftijd overleden. Een hartaanval werd de 'The Monkees'-frontman fataal.

Jones overleed in het Martin Memorial Hospital in Martin County, FLorida. Hij laat vier dochters na: Talia Elizabeth (43), Sarah Lee (40), Jessica Lillian (30) en Annabel Charlotte (23). De zanger trouwde drie keer: met Linda Haines, Anita Pollinger en met tv-presentatrice Jessica Pacheo.

In mei 2011 vertelde Jones nog dat hij zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld, en dat dankzij zijn echtgenote Jessica: "Tussen ons is er liefde, maar ook vriendschap. Ze weet maar al te goed wat ik in het muziekwereldje bereikt heb, en ze weet dat ik mezelf niet meer hoef te bewijzen." Davy en Jessica leerden elkaar in 2006 kennen en stapten in augustus 2009 in het huwelijksbootje.

Het popicoon maakte sinds 1965 deel uit van 'The Monkees', samen met Micky, Peter en Michael Nesmith. De band scoorde hits met onder andere 'Daydream Believer', 'Last Train to Clarksville' en 'I'm a Believer'.

De band hield vorig jaar - ter gelegenheid van hun 45ste verjaardag - een reünie, maar die tournee liep vroegtijdig af door strubbelingen in de groep. Micky gaf destijds tekst en uitleg op zijn Facebookpagina: "Beste fans en vrienden, 'The Monkey Tour' is afgelast. De reden kan ik op dit moment echter niet bekendmaken. Ik kan wel zeggen dat het met zaken te maken heeft, maar ook met interne problemen. Ik hoef er niet bij te zeggen dat ik teleurgesteld ben maar de situatie was onvermijdelijk. Ik wil mij daarom verontschuldigen bij alle fans die onze reünie niet meer kunnen meemaken. Het spijt me, Micky."


01-03-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts: Laat jonge acteurs maar fouten maken

Julia Roberts: "Laat jonge acteurs maar fouten maken"

http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=juliarobertsu.jpg&res=medium


Julia Roberts neemt het op voor jonge Hollywoodsterren, zo veel is zeker. De 'Mirror Mirror'-actrice vindt het jammer dat er zo'n grote druk op de schouders van jonge acteurs en actrice rust, waardoor ze maar al te vaak het slechte pad op gaan.

"In Hollywood heb je slechts twee dingen: er is een lift en er is de afkickkliniek", vertelt de 44-jarige Roberts aan het Amerikaanse magazine Vanity Fair.

"Het is zo verschrikkelijk. Niemand krijgt de kans om fouten te maken, fouten die iedereen verdient te maken en die iedereen ook echt nodig heeft om te groeien."

"Het wereldje is, vergeleken met de periode waarin ik als actrice begon, compleet anders."

"We liepen door een drukke straat waar een aantal mensen me herkenden. Iemand riep ons toe: 'Kijk, dat is Julia Roberts!'. We probeerden gewoon verder te wandelen, waarna Phinnaeus (haar tweelingzoon, nvdr) antwoordde: 'Ja, dat klopt. Mijn mama is Julia Robinson.'"

"Dat is wat er toe doet. Het kon Robinson zijn, of Johnson, maar dat heeft helemaal niks te maken met de persoon wie ik ben."


01-03-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Mew op Roskilde

Ook Mew op Roskilde

http://desmond.imageshack.us/Himg848/scaled.php?server=848&filename=mewg.jpg&res=medium


De programmatie van de grote Europese festivals begint zo stilaan rond te geraken, en dat geldt ook voor Roskilde. Vandaag maakte het Deense festival bekend dat Mew zal optreden, één van de populairste Scandinavische bands, maar dat er ook plaats is op de affiche voor ondermeer het Luxemburgse Mutiny on the Bounty en het Duitse Ter Haar.

Roskilde maakte eerder al bekend dat ondermeer Bruce Springsteen, The Cure, Björk en The Roots optreden. Traditiegtrouw houdt het festival de meeste namen achter voor een "poster event" in de maand april. (br.hln)


01-03-2012 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox is haar tattoos beu

Megan Fox is haar tattoos beu


http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=meganfoxg.jpg&res=medium


Megan Fox geeft toe dat het een pak pijnlijker is om tattoos te laten verwijderen dan ze te zetten. De 25-jarige ster uit onder andere 'Transformers', getrouwd met acteur Brian Austin Green, startte met haar inktcollectie op haar negentiende, maar is nu toch van mening veranderd wat betreft haar lichaamsversiering.

"Iedereen heeft me altijd gewaarschuwd dat ik op een dag al die tatoeages beu ga zijn. Ik geef nu toe dat ik toen te koppig was. Ik dacht dat ik ze voor altijd geweldig zou vinden of dat het een 'boek' van mijn leven zou zijn, alles waarvan ik hield toen ik jong was. Maar zo is het helemaal niet."

Fox is momenteel bezig met het portret van Marilyn Monroe op haar rechter voorarm te laten verwijderen. Naar verluidt niet evident, zo zegt ze in 'The Tonight Show': "Het doet verschrikkelijk veel pijn. Ze laten zetten doet niet zo veel pijn, zeker als je zoals ik er zo veel hebt. Maar de pijn die er door je heen gaat bij het verwijderen, is moeilijk te beschrijven. Misschien kan je het nog best vergelijken met die harde pitten in popcorn, die lijken te exploderen wanneer de laser de inkt op je huid raakt. Een traumatische en bijzonder pijnlijke ervaring. Ze kunnen je huid nooit voldoende gevoelloos maken."

De ergste pijn lijkt er nog aan te moeten komen voor Fox, wanneer ze ook beslist komaf te maken met haar acht andere tattoos, onder andere op de ribbenkast. "Ach, dat gaat nog de minst pijnlijke zijn. Die ziet er immers helemaal niet meer zo goed uit!"


01-03-2012 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!