Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tomorrowland-1.jpg


De Tomorrowland-tickets die werden voorbehouden voor Belgen zijn na amper één dag allemaal de deur uit. In totaal gaat het om 40 procent van de ongeveer 60.000 kaartjes die worden verkocht. De organisatie van het dancefestival verontschuldigt zich voor de moeizame online ticketverkoop gisteren, schrijft Gazet van Antwerpen.

Nog voor de Belgische verkoop gisterenmorgen officieel van start ging, lag de website van Tomorrowland al plat. Op een bepaald ogenblik stonden er zowat 100.000 mensen in de elektronische wachtrij in afwachting dat ze hun ticket voor het festival konden bestellen. De organisatie verontschuldigt zich via Facebook voor de problemen.

"Toen de officiële ticketverkoop om 11 uur van start ging, waren 250.000 mensen tegelijkertijd ingelogd. Dat zorgde voor een onderbreking in het systeem van onze ticketverdeler Timoco. Iedereen werd langer dan voorzien naar online wachtkamers geleid. Die bleven de hele dag gevuld omdat de servers problemen hadden met de verwerking van de registraties", luidt het bericht. "We willen ons dan ook verontschuldigen voor alle bezoekers die te lang hebben moeten wachten bij de bestelling van een kaartje."

Buitenlanders kunnen via de website van Tomorrowland wel nog 'travel packages' bestellen. Op 7 april kunnen ook Belgen opnieuw hun kans wagen om een ticket te bestellen. Tomorrowland vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. Onder meer David Guetta, Fatboy Slim en Dave Clarke zakken af naar Boom.


25-03-2012 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jeroen-Meus.jpg


Tv-kok Jeroen Meus heeft zich gisterenavond tot grote winnaar van de vijfde Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gekroond. 'Dagelijkse Kost' won awards voor 'populairste tv-programma' en 'beste lifestyle'. Een geëmotioneerde Jeroen Meus bedankte in een korte speech zijn zwangere vrouw, waarna hij opnieuw het podium op mocht om ook nog de award voor 'populairste tv-persoonlijkheid' in ontvangst te nemen. "Ik maak gewoon eten klaar", besloot de geliefde tv-kok.

Koen De Graeve werd gelauwerd als 'beste acteur'. "De Ronde was top, de beste dag van mijn leven", zei De Graeve op het podium van de Ethias Arena in Hasselt. "Te kunnen meespelen in een serie van Jan Eelen, tijdens de Ronde Van Vlaanderen..." Sien Eggers, te zien in 'De Ronde' en 'Red Sonja', werd 'beste actrice'. De prijs voor 'beste drama' ging - verrassend - niet naar een gehypete serie als 'De Ronde' of 'Het Goddelijke Monster', maar naar 'Code 37', een reeks die al sinds 2009 loopt op vtm. Veerle Baetens en Marc Lauwrys leken dan ook oprecht verbaasd met hun beeldje.

'God en Klein Pierke' won de Ster voor 'beste reality'. "Ik ben doodgelukkig met de ploeg waarmee ik dit heb kunnen maken, maar vooral met de kijkers", aldus een nerveuze Martin Heylen. 'Beste entertainment' ging naar 'The Voice van Vlaanderen'. An Lemmens, gastvrouw van 'The Voice', ging ook aan de haal met de award voor 'beste presentatrice'. Steven Van Herreweghe liet Jeroen Meus, Marcel Vanthilt en Koen Wauters achter zich als 'beste presentator'. Van Herreweghe droeg zijn beeldje op aan de onlangs overleden Tony Corsari. 'Het Journaal' won van onder meer 'Het Nieuws' en 'Reyers Laat' in de categorie 'beste informatieprogramma'. "Een beetje context, uitleg en houvast bieden in een wereld die elke dag verandert, dat is wat we proberen te doen", zei anker Wim De Vilder. De trofee werd opgedragen aan Martine Tanghe, die tijdelijk niet op het scherm te zien is wegens ziekte.

Jonas Van Geel, die het afgelopen jaar acteerde in onder meer 'Kiekens' en 'Tegen de Sterren op', kreeg de onderscheiding voor 'rijzende ster', een prijs die in het verleden werd gewonnen door Clara Cleymans en Free Souffriau. Van Geel kreeg zijn Ster uit handen van Erik Van Looy, zijn bekendste doelwit in 'Tegen de Sterren op'. Dat programma, met naast Van Geel ook onder meer Nathalie Meskens en Walter Baele, ging aan de haal met 'beste humor'. Mike Verdrengh, die samen met de overleden Guido Depraetere vtm op de kaart zette, kreeg ten slotte een carrièreprijs en een staande ovatie.  (br.hln - foto belga)



25-03-2012 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop op tickets Tomorrowland

Stormloop op tickets Tomorrowland


http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=tomorrowlandh.jpg&res=medium


Vanaf 11 uur deze ochtend kunnen Belgische muziekliefhebbers hun ticket kopen voor het dancefestival Tomorrowland in Boom. "De vraag is zo groot dat de website even plat lag", aldus woordvoerster Debby Wilmsen. Vorig jaar waren alle tickets in vijf dagen de deur uit, maar het ziet er naar uit dat het dit jaar nog sneller uitverkocht zal zijn.

"De problemen met de website zijn te wijten aan twee factoren", aldus Wilmsen. "We bieden 123 verschillende tickets aan. Voor de verschillende dagen, combitickets, campingtickets. De geïnteresseerden kunnen een keuze maken op hun maat, en dat vraagt dus even tijd. De tweede factor is gewoon de massale toestroom."

De webshop was wel steeds toegankelijk. "De bezoekers worden in 'wachtkamers' gestoken. Iedereen kan dus een ticket bestellen, maar ze moeten iets meer geduld hebben en langer voor hun computer blijven zitten." Die 'iets meer' mag wel met een korreltje zout genomen worden: na ruim vijf uur wachten hadden heel wat feestvierders nog steeds geen ticketje beet.

Ook vanochtend, bij de lokale voorverkoop in provinciaal domein De Schorre in Boom, waar het festival deze zomer doorgaat, was er veel volk. "Maar alles verliep vlot en er waren geen al te lange wachtrijen." Het festival vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. (br.hln)


24-03-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren






Selah Sue en 't Hof Van Commerce zijn toegevoegd aan de affiche van de 38ste editie van de Lokerse Feesten, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus. Ook Trentemöller, The Australian Pink Floyd Show en Damian Marley komen naar Lokeren. Zo heeft het festival vandaag gemeld.

Selah Sue staat op 3 augustus op het podium. Volgens de mededeling van de organisatoren doet de zangeres dit jaar maar twee Vlaamse festivals aan: Rock Werchter en de Lokerse Feesten. De hiphoppers van 't Hof Van Commerce staan ook op 3 augustus op het Lokerse podium. Dat geldt ook voor de Jamaicaanse Reggae-ster Damian Marley, zoon van Bob Marley.

De Deense dj Trentemöller brengt op 10 augustus een dj-set en de Pink Floyd tribute band The Australian Pink Floyd Show komt op 7 augustus naar Lokeren. Eerder kondigde het festival al de komst van The Beach Boys (op 7 augustus) en New Order (op 10 augustus) aan.



24-03-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld

Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld


http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=tomorrowlandh.jpg&res=medium


Tomorrowland is op de jaarlijkse International Dance Music Awards, zeg maar de Oscars op dancegebied, uitgeroepen tot 'Best Music Event' van 2011. Met ook Rock Werchter dat al vier keer werd uitgeroepen tot beste rock- en popfestival ter wereld, staat België helemaal bovenaan op de festivalkaart. "Fantastisch om hier in Miami de bevestiging te krijgen hoe populair het festival is geworden. Ja, we zijn echt megafier", aldus Michiel Beers, die samen met broer Manu Tomorrowland acht jaar geleden uit de Boomse kleigrond stampte.

Het driedaagse Antwerpse festival rekende op de Winter Music Conference hier in Miami niet met de kleinste tegenstand af: ook iconen uit de muziekindustrie Sensation Amsterdam, Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Indio), Shambhala Music Festival (Canada) en Electric Daisy Festival (Las Vegas) waren genomineerd. Maar na telling van de meer dan twee miljoen elektronische stemmen kwam het Belgische festival als winnaar uit de bus. Vorig jaar greep Tomorrowland nog net naast de oppergaai, ditmaal was het wel prijs. Tot blijdschap ook van Swedish House Mafia-leden Axwell en Sebastian Ingrosso, die twee tafeltjes naast de Tomorrowland-delegatie tussen de brede Zweedse delegatie hadden plaatsgevat. Toen TML als overwinnaar werd afgeroepen, sprongen de Mafia-boys met gebalde vuist recht en waren ze er als de kippen bij om ID&T-organisatoren Michiel Beers en Christophe Van den Branden te feliciteren. (br.hln)


23-03-2012 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartproblemen en cocaïne werden Whitney fataal

Hartproblemen en cocaïne werden Whitney fataal

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Whitney-Houston-7.jpg


De dood van Whitney Houston was een ongeluk. De Amerikaanse zangeres is verdronken. Daarbij speelden hartproblemen en het gebruik van cocaïne een rol.

Dit staat in het toxicologische rapport over de lijkschouwing dat vandaag in Californië is gepresenteerd, zo meldt de krant USA Today. De 48-jarige Houston werd op 11 februari gevonden in de badkuip van haar hotelkamer. Er is geen enkele aanwijzing gevonden dat er kwaad opzet in het spel was bij haar dood.

Naast cocaïne werden er ook nog sporen van Marihuana, Xanax, Flexeril en Benadryl aangetroffen, maar die zouden volgens het autoptierapport niet hebben bijgedragen tot haar dood.


22-03-2012 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses spelen niet in Hall of Fame

Guns N' Roses spelen niet in Hall of Fame


http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=axlroseb.jpg&res=medium


Axl Rose en Slash hebben hun nu ruim vijftien jaar oude vete niet bijgelegd, wat meteen betekent dat Guns N' Roses niet zal optreden wanneer de band wordt bijgezet in de Rock 'n' Roll Hall of Fame. Het was Slash die de knoop doorhakte.

"We spelen niet. Ze zullen het ons wellicht vragen, maar ik weet dat we niet gaan spelen", verklaart Slash, die er aan toevoegt dat hij weliswaar vereert is met de invitatie om de ceremonie in Cleveland, Ohio bij te wonen. "Maar ik haat de dress code. Die is 'formal', en daar hou ik niet van".

Verwacht wordt dat alle leden die bestseller 'Appetite For Destruction' opnamen - Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan en Steven Adler - de ceremonie zullen bijwonen. Maar Slash heeft daarover enkel met Adler en McKagan gesproken.

In mei brengt Slash zijn tweede soloplaat 'Apocalyptic Love' uit. Rose gaat door met Guns N' Roses, waarin hij het enige oorspronkelijke bandlid is.


22-03-2012 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry stapt marine in om overspelige ex te vergeten

Katy Perry stapt marine in om overspelige ex te vergeten

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Vooraleer u zich afvraagt of de zangeres een slag van de molen gekregen heeft: ze deed dat alleen maar voor de videoclip van haar nieuwste single 'Part of me'.

Het thema doet wel verdacht veel denken aan haar eigen ervaringen. Ze werd zelf bedrogen door Russell Brand, waarna een onvermijdelijke scheiding volgde. Katy beweert echter stellig dat er geen link moet gezocht worden. "Ik heb de tekst twee jaar geleden geschreven. Gek hoe mijn leven de inhoud van mijn liedjes volgt, het lijkt wel alsof ik in een vreemde Truman Show zit."

In het begin van de clip betrapt Perry haar vriend terwijl die een andere vrouw aan het kussen is. Razend rijdt ze vervolgens naar een benzinestation, waar ze de volgende advertentie ziet: "Alle vrouwen zijn gelijk geschapen, sommigen trekken echter naar de marine."

Meer overtuigingskracht heeft knappe Katy niet nodig. Ze stormt naar haar badkamer, snijdt een flink stuk haar af en tapet haar borsten in. Klaar voor de strijd, en dat mag u best letterlijk nemen. Enkele harde trainingsoefeningen moeten van haar een meedogenloze vechtmachine maken. De smeekbrief die ze van haar ex krijgt, steekt ze meteen in de fik.

"Er moest kracht van uitstralen, dus heb ik de lastigst mogelijke weg gekozen. De marine dus. Gedurende drie dagen zat ik als wannabe tussen de echte kleerkasten. Die mensen werken en trainen keihard. Ik leerde er hoe ik iemand op zijn rug moet gooien en hoe ik onder water moet worstelen." Het filmpje werd geschoten op marinebasis Camp Pendleton in Californië.

In het echte leven wordt Brand vaak gespot met het Hongaarse model Nikolett Barabas en de Mexicaanse artieste Oriela Medellin. Perry wordt dan weer gelinkt aan het mannelijke model Baptiste Giabiconi.


22-03-2012 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young & Crazy Horse: nieuw album vol traditionals

Neil Young & Crazy Horse: nieuw album vol traditionals


http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=neilyoungf.jpg&res=medium


Op 5 juni brengen Neil Young & Crzay Horse 'Americana' uit, een album vol traditionele Amerikaanse liederen zoals 'Tom Dooley' en 'This Land Is Our Land'. "Het zijn liedjes die iedereen zich herinnert uit zijn kindertijd, maar nog brandend actueel zijn", aldus Young, die een kinderkoor inlijfde.

Het is het eerste album van Young & Crazy Horse sinds 'Greendale' uit 2003 en het eerste met de volledige line-up van Crazy Horse (Billy Talbot, Ralph Molina en Frank 'Poncho' Sampedro) sinds 'Broken Arrow' uit 1996.

"Het zijn allemaal liedjes die we kennen uit onze tijd in de kleuterschool, maar Cray Horse heeft ze een draai gegeven en ze zijn nu van ons. Wat deze songs verbindt, is dat ze weliswaar een Amerika oproepen dat niet meer bestaat maar tweehonderd jaar later - met wat gaande is in dit land - emoties en scenario's oproepen die nu een zo mogelijk nog grotere impact hebben. De teksten zijn opmerkelijk betekenisvol in een samenleving die een culturele en economische storm doorstaat, vooral in dit verkiezingsjaar. Deze songs zijn vandaag nog even krachtig en scherp als toen ze werden geschreven", aldus de persmededeling.

Young heeft voor het boekje dat bij de plaat hoort voor elke song een stukje geschreven om die in zijn historische context te plaatsen. Het laatste nummer op de cd wordt bijvoorbeeld 'God Save the Queen', en Young verantwoordt dat door te stellen dat het een evergreen was in Amerika voor de onafhankelijkheid.

'Gallows Pole' is dan weer een populaire folksong met Finse roots, en een song die Led Zeppelin al populair maakte. 'Get a job' was dan weer een hot voor The Silhouettes in 1957. 'High Flyin' Bird' is een oude bekende voor Young: het nummer van Billy Edd Wheeler coverde de grungemeister in zijn pre-Buffalo Springfield-dagen met The Squires.

Verwacht wordt dat Neil Young samen met Crazy Horse dit jaar nog een tweede album uitbrengt. Vorige maand zette Young een stevige jam van 37 minuten online, wat laat vermoeden dat er een album met nieuwe nummers aankomt.


21-03-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Klik op de foto om ' Shake It Out  ' te beluisteren






Voor fans van Florence + The Machine die niet aan kaartjes zijn geraakt voor haar optreden in de AB op 31 maart en om een of andere reden niet naar Werchter afzakken deze zomer, is er goed nieuws. De Engelse furie komt in het najaar nog een derde keer naar ons land. Op 25 november komt ze immers naar de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 maart om 9u.


21-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
20-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leon Russell in Handelsbeurs

Leon Russell in Handelsbeurs

Klik op de foto om ' A song for you ' te beluisteren





Hij speelde met Frank Sinatra, The Rolling Stones, The Beach Boys, Bob Dylan, Elton John en Eric Clapton om er maar enkele te noemen. Zijn 'A Song For You' werd door meer dan veertig artiesten gecoverd, van Ray Charles tot Christina Aguilera. Morgen speelt de 70-jarige muzieklegende, die vorig jaar werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, in de Gentse Handelsbeurs. Een betere soundtrack om de lente in te luiden kunnen wij ons niet voorstellen.

Leon Russell schreef 'Delta Lady' voor Joe Cocker en organiseerde diens roemruchte 'Mad Dogs and Englishmen'-tournee. Toch is Russell amper bekend, precies omdat hij zichzelf telkens weer in de schaduw van zijn bewonderaars ophield.

Russell, die ook opereert onder het pseudoniem Hank Wilson, speelde op zijn veertiende al in de nachtclubs van Tulsa, Oklahoma. In zijn eerste band, The Starlighters, zat ook J.J. Cale. Hij leerde gitaar spelen van Elvis' gitarist James Burton en stond met Phil Spector mee aan de wieg van diens 'Wall of Sound'.

Russell speelde op haast elk album van The Beach Boys. The Beatles waren fan en George Harrison vroeg hem om mee te spelen met Badfinger en lijfde hem ook in voor het Concert for Bangladesh. In 2010 bracht hij samen met Elton John het schromelijk over het hoofd geziene album 'The Union' uit.

Genoeg namedropping, de muziek please! Russell is een Amerikaans icoon en verzoent als geen ander blues, gospel, soul, folk, boogie woogie en rock-'n'-roll. Een 'best of' van Russell zet je het best op in de auto en je waant je binnen de kortste keren een cool dude die begin jaren zeventig in zijn Ford Mustang onder Californische palmbomen naar zijn date cruiset. Lente, kortom.

Tickets voor het concert morgen in de Gentse Handelsbeurs kosten 27 euro in voorverkoop, 30 euro aan de kassa. Je kan hier tickets kopen. (br.hln)



20-03-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Klik op de foto om ' Love Will Set You Free ' te beluisteren





De Britse zanger Engelbert Humperdinck zal tijdens het Eurovisie Songfestival aantreden met een rustig liefdesliedje. De ballade, met de titel 'Love Will Set You Free', werd vandaag voorgesteld.

Groot-Brittannië had begin maart al verrassend aangekondigd dat het de 75-jarige Humperdinck zal sturen naar het songfestival, dat dit jaar plaatsvindt in Bakoe in Azerbeidzjan. De zanger was vooral in de jaren zestig enorm populair, met smartlappen als 'Last Waltz' en 'Release Me', dat zelfs de single 'Penny Lane'/'Strawberry Fields Forever' van The Beatles van de eerste plaats in de Britse hitparade hield. Het nummer waarmee Humperdinck in Bakoe zal aantreden, werd geschreven door onder andere Sacha Skarbek, die eerder al meewerkte aan James Blunts grote hit 'You're Beautiful'.
 
"Ik ben zeer trots op dit lied en met de steun van het land voel ik me klaar voor de rit op de achtbaan, die het Eurovisie Songfestival is", aldus Humperdinck. In Bakoe zal hij begeleid worden door gitarist James Bryan, die onder meer met Nelly Furtado heeft samengewerkt. Het is al van 1997 geleden dat de Britten tijdens het Eurovisie Songfestival aan het langste eind trokken. Toen ging de overwinning naar Katrina And The Waves, met het nummer 'Love Shine A Light'. (br.hln)




19-03-2012 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil afvallen

Adele wil afvallen

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren





Adele is begonnen met een fitnessregime en wil zo twee kledingmaten afvallen. Ze verloor al enkele kilo's nadat ze vorig jaar aan een poliep op haar stembanden werd geopereerd en is ook gestopt met roken.

"Ze heeft veel meer energie sinds ze niet meer rookt. Ze wil echt gezonder gaan leven en ze vindt dat ze nog een eind van de weg af te leggen heeft. Ze heeft altijd belangstelling gehad in Pilates, maar ze heeft er weinig tijd voor", stelt een insider in The Sun.

Vorige maand kwam Karl Lagerfeld onder vuur te liggen nadat hij Adele "een beetje te dik" had genoemd. Maar de 23-jarige zangeres beklemtoont dat ze nooit op regime zou gaan om iemand anders dan haarzelf te plezieren.

"Ik heb er nooit willen uitzien als de modellen op de covers van tijdschriften. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Ik zou afvallen mocht ik een actrice zijn die een rol moet spelen waarvoor je twintig kilo moet afvallen, maar in mijn carrière speelt gewicht geen rol".


19-03-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Klik op de foto om 'Broken Love song' te beluisteren





Naast Mark Ronson, Miles Kane en Imelda May treedt volgende week ook het enfant terrible van de Engelse rockscène op tijdens het poepchique Bal des Roses in Monaco. Het koninklijke bal wordt bijgewoond door prins Albert en diens zussen Caroline en Stéphanie. Onder de gasten onder meer Karl Lagerfeld en Roger Moore.

Kaartjes voor het bal, waar de jetset van Monaco zich graag laat opmerken in waanzinnig dure galajurken, josten 800 euro.

De Britse wildebras, die een roemruchte relatie had met Kate Moss maar nog vaker in het nieuws kwam wegens zijn verslavingen aan crack en heroïne, woont sinds een jaar in Frankrijk.

"Hij ziet eruit alsof hij in een vuiniswagen woont en ruikt als een door duiven ingepalmde zolder", zo omschrijft een reporter van The Sun zijn verontwaardiging over de keuze van het Monegaskische koningshuis. Misschien deed Carla Bruni een goed woordje. Doherty plant immers opnames met de Franse presidentsvrouw. (br.hln)


18-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


Lady Gaga's bijna 21 miljoen volgers op Twitter leggen de 25-jarige zangeres geen windeieren. Marketingexperts van The Wall Street Journal becijferden dat Gaga per jaar zo'n 30 miljoen dollar aan haar twitterende fans verdient. De band met haar fans, via het sociale medium, schijnt zo hecht te zijn dat die liever haar platen kopen dan ze downloaden.

Hoewel het muzikaal al even stil is aan het Gaga-front blijft het geld binnenstromen. 30 procent van Gaga's inkomsten zouden dus voorvloeien uit haar berichtjes op internet. De extravagante dame heeft meer volgers op Twitter dan welke celebrity maar ook.

Ze steekt Justin Bieber met 18, Katy Perry met 15, Shakira en Rihanna met elk 14 miljoen volgers, ruimschoots de loef af. Vorig jaar mei was Gaga de eerste ster met 10 miljoen volgers. Januari van dit jaar stond de teller op 18 miljoen. De vraag is of de Lady de verhouding met haar fans kan behouden nu ze, tegen Oprah, heeft gezegd het even 'zonder pers en televisie' te willen stellen. Tot nader bericht een 'media blackout' voor Lady Gaga.


18-03-2012 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Klik op de foto om ' Called Out In The Dark ' te beluisteren





De Schotse band Snow Patrol wil ons rouwende land een hart onder de riem steken. Zanger Gary Lightbody en de zijnen zullen daarom vandaag tijdens de uitgestelde live finale van The Voice van Vlaanderen een extra nummer brengen.

Niet evident voor een rockgroep van het niveau van Snow Patrol om de agenda even aan te passen. Maar voor de Schotten was de verschuiving van de finale van The Voice van vandaag naar morgen zaterdag geen probleem. De muzikanten leven intens mee met ons land, dat in diepe rouw gedompeld is na het verschrikkelijke drama in Zwitserland.

Snow Patrol hoopt dat de muziek troost kan bieden en zal ter ere van de slachtoffers van het busongeval in Sierre een extra song tijdens de live show van de finale van The Voice van Vlaanderen brengen.


17-03-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Richards begraven strijdbijl

Jagger en Richards begraven strijdbijl

Klik op de foto om ' Miss You ' te beluisteren




Jagger en Richards waren sinds vorig jaar weer eens met elkaar gebrouilleerd. Aanleiding vormden de commentaren van Richards in zijn autobiografie, onder meer de opmerking dat Jagger een klein pietje zou hebben. Maar de twee 68-jarigen hebben hun geschil bijgelegd zodat de Rolling Stones volgend jaar op tournee kunnen om hun vijftigste verjaardag te vieren.

"Als je op eender wiens carrière terugblikt, zal je altijd hoogtepunten en diepe dalen zien. In de jaren tachtig bijvoorbeeld hadden Keith en ik geen goede verstandhouding. Ik raakte meer en meer betrokken met de zakelijke kant van de Stones, vooral omdat ik zag dat niemand anders daar interesse voor had. Maar in zijn boek lees ik dat Keith zich uitgesloten voelde, en dat is jammer. Tijd om vooruit te kijken", verklaart Jagger in het muziekblad Rolling Stone.

Keith heeft van zijn kant gezegd dat hij nu spijt heeft van sommige zaken die hij in zijn boek opnam, maar voegt erbij dat het wel geholpen heeft om gesprekken te voeren met Mick die ze al veel eerder hadden moeten hebben.

"Mick heeft gelijk. Hij en ik hebben in het voorbije jaar conversaties gehad van een niveau dat we heel lang niet meer hadden gehaald. Dat is heel belangrijk geweest voor mij. Wat mijn boek betreft, het was mijn verhaal en het was heel rauw, zoals ik het ook wilde. Maar ik weet dat bepaalde delen Mick hebben beledigd en dat spijt me".

"Wat sommige van onze critici vergeten is dat: ook al lijken we twee ouwe knarren die op verschillende continenten wonen, we zijn diep vanbinnen nog altijd de jongens op perron drie van het station in Dartford". Daar ontmoetten Jagger en Richards elkaar toen ze beiden veertien waren en het was daar dat ze merkten ze dat ze allebei dol waren op zwarte bluesmuziek: het begin van The Rolling Stones.

Volgend jaar komt er dus een tournee, eind dit jaar brengen de Rolling Stones een documentaire over de geschiedenis van de band uit met nooit eerder vertoonde beelden en nooit eerder uitgebrachte songs. De regie is in handen van Brett Morgen.


16-03-2012 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=kissl.jpg&res=medium


De glamrockbands KISS en Mötley Crüe gaan deze zomer samen op tournee door de Verenigde Staten.

Mötley Crüe-zanger Vince Neil in de Las Vegas Sun: "Het wordt cool want KISS haalt zijn volledig arsenaal aan effecten weer uit de kast en wij doen hetzelfde. Het wordt één van de grootste tournees van de zomer, zoniet dé grootste".

Voor Neil wordt het alleszins een drukke zomer. Niet alleen gaat hij op tournee, hij opent ook een stripclub in Las Vegas. "Dat is een droom die uitkomt. Al heel mijn leven ga ik naar stripclubs, dus ik kan er net zo goed zelf een hebben. Telkens ik terug naar huis ga in Vegas, kan ik in mijn eigen striptent uithangen. Perfect!"

In juni toert Mötley Crüe door Europa. KISS staat op het Sonisphere Festival in Engeland en plant volgend jaar een tournee door Europa, Australië en Japan.


15-03-2012 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

http://desmond.imageshack.us/Himg803/scaled.php?server=803&filename=bradandangelina.jpg&res=medium


Angelina Jolie en Brad Pitt zullen volgens verscheidene bronnen nog voor de herfst trouwen. Angelina zou zwanger zijn van twee jongens en voor de bevalling willen huwen.

"Angelina verwacht in de herfst een tweeling, dus de tijd dringt. Zij en Brad hebben besloten dat ze hun tweelingzonen willen verwelkomen als man en vrouw, dus de trouw moet er gauw komen", aldus een insider in het magazine OK!.

Het stel zou na de Oscaruitreiking van vorige maand de knoop hebben doorgehakt en besloten te trouwen. Angelina (36) en Brad (48) hebben al zes kinderen: Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) en tweeling Knox en Vivienne (3).

"Sinds het Oscarweekend zijn ze weer stapelverliefd op elkaar. Daarvoor was een trouw niet aan de orde: ze maakten vaak ruzie, maar ze zijn er eindelijk in geslaagd hun meningsverschillen aan de kant te zetten".

Een andere bron stelt dat Angelina haar zwangerschap zo lang mogelijk stil wil houden. "Ze wil dat niet officieel meedelen, maar een kleine groep vrienden is ervan op de hoogte. Ze geniet van elk moment, hoewel ze veel last heeft van ochtendmisselijkheid".


15-03-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Klik op de foto om ' Don't You Know ' te beluisteren






De aanwezigheid van de Belgische band The Scabs op TW Classic kadert in een hele reeks van optredens, onder meer op Casa Blanca in Hemiksem en Klinkers in Brugge. Dit najaar sluit de band de concertenreeks af met een tournee in Vlaamse zalen.

The Scabs hebben een lange pauze achter de rug, het is 15 jaar geleden dat ze nog een tournee gemaakt hebben. De band had vooral in het begin van de jaren 90 enkele hits, waaronder 'Hard times'.


14-03-2012 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!