Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Florence + The Machine op 25 november in Lotto Arena

Klik op de foto om ' Shake It Out  ' te beluisteren






Voor fans van Florence + The Machine die niet aan kaartjes zijn geraakt voor haar optreden in de AB op 31 maart en om een of andere reden niet naar Werchter afzakken deze zomer, is er goed nieuws. De Engelse furie komt in het najaar nog een derde keer naar ons land. Op 25 november komt ze immers naar de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 maart om 9u.


21-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
20-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leon Russell in Handelsbeurs

Leon Russell in Handelsbeurs

Klik op de foto om ' A song for you ' te beluisteren





Hij speelde met Frank Sinatra, The Rolling Stones, The Beach Boys, Bob Dylan, Elton John en Eric Clapton om er maar enkele te noemen. Zijn 'A Song For You' werd door meer dan veertig artiesten gecoverd, van Ray Charles tot Christina Aguilera. Morgen speelt de 70-jarige muzieklegende, die vorig jaar werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, in de Gentse Handelsbeurs. Een betere soundtrack om de lente in te luiden kunnen wij ons niet voorstellen.

Leon Russell schreef 'Delta Lady' voor Joe Cocker en organiseerde diens roemruchte 'Mad Dogs and Englishmen'-tournee. Toch is Russell amper bekend, precies omdat hij zichzelf telkens weer in de schaduw van zijn bewonderaars ophield.

Russell, die ook opereert onder het pseudoniem Hank Wilson, speelde op zijn veertiende al in de nachtclubs van Tulsa, Oklahoma. In zijn eerste band, The Starlighters, zat ook J.J. Cale. Hij leerde gitaar spelen van Elvis' gitarist James Burton en stond met Phil Spector mee aan de wieg van diens 'Wall of Sound'.

Russell speelde op haast elk album van The Beach Boys. The Beatles waren fan en George Harrison vroeg hem om mee te spelen met Badfinger en lijfde hem ook in voor het Concert for Bangladesh. In 2010 bracht hij samen met Elton John het schromelijk over het hoofd geziene album 'The Union' uit.

Genoeg namedropping, de muziek please! Russell is een Amerikaans icoon en verzoent als geen ander blues, gospel, soul, folk, boogie woogie en rock-'n'-roll. Een 'best of' van Russell zet je het best op in de auto en je waant je binnen de kortste keren een cool dude die begin jaren zeventig in zijn Ford Mustang onder Californische palmbomen naar zijn date cruiset. Lente, kortom.

Tickets voor het concert morgen in de Gentse Handelsbeurs kosten 27 euro in voorverkoop, 30 euro aan de kassa. Je kan hier tickets kopen. (br.hln)



20-03-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Humperdinck brengt liefdeslied op Songfestival

Klik op de foto om ' Love Will Set You Free ' te beluisteren





De Britse zanger Engelbert Humperdinck zal tijdens het Eurovisie Songfestival aantreden met een rustig liefdesliedje. De ballade, met de titel 'Love Will Set You Free', werd vandaag voorgesteld.

Groot-Brittannië had begin maart al verrassend aangekondigd dat het de 75-jarige Humperdinck zal sturen naar het songfestival, dat dit jaar plaatsvindt in Bakoe in Azerbeidzjan. De zanger was vooral in de jaren zestig enorm populair, met smartlappen als 'Last Waltz' en 'Release Me', dat zelfs de single 'Penny Lane'/'Strawberry Fields Forever' van The Beatles van de eerste plaats in de Britse hitparade hield. Het nummer waarmee Humperdinck in Bakoe zal aantreden, werd geschreven door onder andere Sacha Skarbek, die eerder al meewerkte aan James Blunts grote hit 'You're Beautiful'.
 
"Ik ben zeer trots op dit lied en met de steun van het land voel ik me klaar voor de rit op de achtbaan, die het Eurovisie Songfestival is", aldus Humperdinck. In Bakoe zal hij begeleid worden door gitarist James Bryan, die onder meer met Nelly Furtado heeft samengewerkt. Het is al van 1997 geleden dat de Britten tijdens het Eurovisie Songfestival aan het langste eind trokken. Toen ging de overwinning naar Katrina And The Waves, met het nummer 'Love Shine A Light'. (br.hln)




19-03-2012 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil afvallen

Adele wil afvallen

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren





Adele is begonnen met een fitnessregime en wil zo twee kledingmaten afvallen. Ze verloor al enkele kilo's nadat ze vorig jaar aan een poliep op haar stembanden werd geopereerd en is ook gestopt met roken.

"Ze heeft veel meer energie sinds ze niet meer rookt. Ze wil echt gezonder gaan leven en ze vindt dat ze nog een eind van de weg af te leggen heeft. Ze heeft altijd belangstelling gehad in Pilates, maar ze heeft er weinig tijd voor", stelt een insider in The Sun.

Vorige maand kwam Karl Lagerfeld onder vuur te liggen nadat hij Adele "een beetje te dik" had genoemd. Maar de 23-jarige zangeres beklemtoont dat ze nooit op regime zou gaan om iemand anders dan haarzelf te plezieren.

"Ik heb er nooit willen uitzien als de modellen op de covers van tijdschriften. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Ik zou afvallen mocht ik een actrice zijn die een rol moet spelen waarvoor je twintig kilo moet afvallen, maar in mijn carrière speelt gewicht geen rol".


19-03-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Pete Doherty speelt op 'Bal des Roses' in Monaco

Klik op de foto om 'Broken Love song' te beluisteren





Naast Mark Ronson, Miles Kane en Imelda May treedt volgende week ook het enfant terrible van de Engelse rockscène op tijdens het poepchique Bal des Roses in Monaco. Het koninklijke bal wordt bijgewoond door prins Albert en diens zussen Caroline en Stéphanie. Onder de gasten onder meer Karl Lagerfeld en Roger Moore.

Kaartjes voor het bal, waar de jetset van Monaco zich graag laat opmerken in waanzinnig dure galajurken, josten 800 euro.

De Britse wildebras, die een roemruchte relatie had met Kate Moss maar nog vaker in het nieuws kwam wegens zijn verslavingen aan crack en heroïne, woont sinds een jaar in Frankrijk.

"Hij ziet eruit alsof hij in een vuiniswagen woont en ruikt als een door duiven ingepalmde zolder", zo omschrijft een reporter van The Sun zijn verontwaardiging over de keuze van het Monegaskische koningshuis. Misschien deed Carla Bruni een goed woordje. Doherty plant immers opnames met de Franse presidentsvrouw. (br.hln)


18-03-2012 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

Twitterfans leggen Lady Gaga geen windeieren

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


Lady Gaga's bijna 21 miljoen volgers op Twitter leggen de 25-jarige zangeres geen windeieren. Marketingexperts van The Wall Street Journal becijferden dat Gaga per jaar zo'n 30 miljoen dollar aan haar twitterende fans verdient. De band met haar fans, via het sociale medium, schijnt zo hecht te zijn dat die liever haar platen kopen dan ze downloaden.

Hoewel het muzikaal al even stil is aan het Gaga-front blijft het geld binnenstromen. 30 procent van Gaga's inkomsten zouden dus voorvloeien uit haar berichtjes op internet. De extravagante dame heeft meer volgers op Twitter dan welke celebrity maar ook.

Ze steekt Justin Bieber met 18, Katy Perry met 15, Shakira en Rihanna met elk 14 miljoen volgers, ruimschoots de loef af. Vorig jaar mei was Gaga de eerste ster met 10 miljoen volgers. Januari van dit jaar stond de teller op 18 miljoen. De vraag is of de Lady de verhouding met haar fans kan behouden nu ze, tegen Oprah, heeft gezegd het even 'zonder pers en televisie' te willen stellen. Tot nader bericht een 'media blackout' voor Lady Gaga.


18-03-2012 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Snow Patrol troost ons land met extra nummer tijdens uitgestelde finale The Voice

Klik op de foto om ' Called Out In The Dark ' te beluisteren





De Schotse band Snow Patrol wil ons rouwende land een hart onder de riem steken. Zanger Gary Lightbody en de zijnen zullen daarom vandaag tijdens de uitgestelde live finale van The Voice van Vlaanderen een extra nummer brengen.

Niet evident voor een rockgroep van het niveau van Snow Patrol om de agenda even aan te passen. Maar voor de Schotten was de verschuiving van de finale van The Voice van vandaag naar morgen zaterdag geen probleem. De muzikanten leven intens mee met ons land, dat in diepe rouw gedompeld is na het verschrikkelijke drama in Zwitserland.

Snow Patrol hoopt dat de muziek troost kan bieden en zal ter ere van de slachtoffers van het busongeval in Sierre een extra song tijdens de live show van de finale van The Voice van Vlaanderen brengen.


17-03-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Richards begraven strijdbijl

Jagger en Richards begraven strijdbijl

Klik op de foto om ' Miss You ' te beluisteren




Jagger en Richards waren sinds vorig jaar weer eens met elkaar gebrouilleerd. Aanleiding vormden de commentaren van Richards in zijn autobiografie, onder meer de opmerking dat Jagger een klein pietje zou hebben. Maar de twee 68-jarigen hebben hun geschil bijgelegd zodat de Rolling Stones volgend jaar op tournee kunnen om hun vijftigste verjaardag te vieren.

"Als je op eender wiens carrière terugblikt, zal je altijd hoogtepunten en diepe dalen zien. In de jaren tachtig bijvoorbeeld hadden Keith en ik geen goede verstandhouding. Ik raakte meer en meer betrokken met de zakelijke kant van de Stones, vooral omdat ik zag dat niemand anders daar interesse voor had. Maar in zijn boek lees ik dat Keith zich uitgesloten voelde, en dat is jammer. Tijd om vooruit te kijken", verklaart Jagger in het muziekblad Rolling Stone.

Keith heeft van zijn kant gezegd dat hij nu spijt heeft van sommige zaken die hij in zijn boek opnam, maar voegt erbij dat het wel geholpen heeft om gesprekken te voeren met Mick die ze al veel eerder hadden moeten hebben.

"Mick heeft gelijk. Hij en ik hebben in het voorbije jaar conversaties gehad van een niveau dat we heel lang niet meer hadden gehaald. Dat is heel belangrijk geweest voor mij. Wat mijn boek betreft, het was mijn verhaal en het was heel rauw, zoals ik het ook wilde. Maar ik weet dat bepaalde delen Mick hebben beledigd en dat spijt me".

"Wat sommige van onze critici vergeten is dat: ook al lijken we twee ouwe knarren die op verschillende continenten wonen, we zijn diep vanbinnen nog altijd de jongens op perron drie van het station in Dartford". Daar ontmoetten Jagger en Richards elkaar toen ze beiden veertien waren en het was daar dat ze merkten ze dat ze allebei dol waren op zwarte bluesmuziek: het begin van The Rolling Stones.

Volgend jaar komt er dus een tournee, eind dit jaar brengen de Rolling Stones een documentaire over de geschiedenis van de band uit met nooit eerder vertoonde beelden en nooit eerder uitgebrachte songs. De regie is in handen van Brett Morgen.


16-03-2012 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

KISS en Mötley Crüe samen op tournee door VS

http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=kissl.jpg&res=medium


De glamrockbands KISS en Mötley Crüe gaan deze zomer samen op tournee door de Verenigde Staten.

Mötley Crüe-zanger Vince Neil in de Las Vegas Sun: "Het wordt cool want KISS haalt zijn volledig arsenaal aan effecten weer uit de kast en wij doen hetzelfde. Het wordt één van de grootste tournees van de zomer, zoniet dé grootste".

Voor Neil wordt het alleszins een drukke zomer. Niet alleen gaat hij op tournee, hij opent ook een stripclub in Las Vegas. "Dat is een droom die uitkomt. Al heel mijn leven ga ik naar stripclubs, dus ik kan er net zo goed zelf een hebben. Telkens ik terug naar huis ga in Vegas, kan ik in mijn eigen striptent uithangen. Perfect!"

In juni toert Mötley Crüe door Europa. KISS staat op het Sonisphere Festival in Engeland en plant volgend jaar een tournee door Europa, Australië en Japan.


15-03-2012 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

Angelina is zwanger van tweeling en trouwt nog deze zomer

http://desmond.imageshack.us/Himg803/scaled.php?server=803&filename=bradandangelina.jpg&res=medium


Angelina Jolie en Brad Pitt zullen volgens verscheidene bronnen nog voor de herfst trouwen. Angelina zou zwanger zijn van twee jongens en voor de bevalling willen huwen.

"Angelina verwacht in de herfst een tweeling, dus de tijd dringt. Zij en Brad hebben besloten dat ze hun tweelingzonen willen verwelkomen als man en vrouw, dus de trouw moet er gauw komen", aldus een insider in het magazine OK!.

Het stel zou na de Oscaruitreiking van vorige maand de knoop hebben doorgehakt en besloten te trouwen. Angelina (36) en Brad (48) hebben al zes kinderen: Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) en tweeling Knox en Vivienne (3).

"Sinds het Oscarweekend zijn ze weer stapelverliefd op elkaar. Daarvoor was een trouw niet aan de orde: ze maakten vaak ruzie, maar ze zijn er eindelijk in geslaagd hun meningsverschillen aan de kant te zetten".

Een andere bron stelt dat Angelina haar zwangerschap zo lang mogelijk stil wil houden. "Ze wil dat niet officieel meedelen, maar een kleine groep vrienden is ervan op de hoogte. Ze geniet van elk moment, hoewel ze veel last heeft van ochtendmisselijkheid".


15-03-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Eerste naam TW Classic bekend: The Scabs

Klik op de foto om ' Don't You Know ' te beluisteren






De aanwezigheid van de Belgische band The Scabs op TW Classic kadert in een hele reeks van optredens, onder meer op Casa Blanca in Hemiksem en Klinkers in Brugge. Dit najaar sluit de band de concertenreeks af met een tournee in Vlaamse zalen.

The Scabs hebben een lange pauze achter de rug, het is 15 jaar geleden dat ze nog een tournee gemaakt hebben. De band had vooral in het begin van de jaren 90 enkele hits, waaronder 'Hard times'.


14-03-2012 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-music zet Het Experiment stop na busongeval

Q-music zet Het Experiment stop na busongeval

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=radiozenderqmusic.jpg&res=medium


Radiozender Q-music heeft beslist om Het Experiment van Ornelis & Rogiers vandaag stop te zetten uit respect voor de slachtoffers van het busongeval in Zwitserland.

Ornelis & Rogiers zaten normaal tot vrijdag 23 maart afgesloten van de realiteit aan het Wijnegem Shopping Center.

Wim Oosterlinck, programmadirecteur van Q-music: "Na de ramp in Zwitserland is het onmogelijk om een radioshow te maken met drie mensen die afgesloten zitten van de realiteit, terwijl voor àl onze luisteraars die verschrikkelijke gebeurtenissen zo dichtbij hun leefwereld zitten."

Sven, Kürt en Wine verlaten daarom de studio in Wijnegem en maken morgenochtend hun ochtendshow weer vanuit de Q-studio in Vilvoorde. (br.hln - foto photo news)


14-03-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse acteur Michel Duchaussoy (73) overleden

Franse acteur Michel Duchaussoy (73) overleden


http://oi44.tinypic.com/b62148.jpg


De Franse film- en theateracteur Michel Duchaussoy, oud-lid van de prestigieuze Comédie Française (van 1967 tot 1984), is vannacht aan een hartaanval bezweken. Hij werd 73.

Duchaussoy speelde in meer dan 150 films, waaronder meesterwerken van Louis Malle ('Milou en mai'), Bertrand Tavernier ('La vie et rien d'autre'), Claude Chabrol ('La femme infidèle', 'Que la bête meure', 'La Rupture'), Andrzej Zulawski ('L'important c'est d'aimer'), Patrice Leconte ('La veuve de Saint-Pierre'), Alain Corneau ('Fort Saganne') en Costa-Gavras ('Amen'). In de twee 'Grand Blond'-komedies speelde hij de rol van kapitein Cambrai.
 
In zijn laatste filmrollen vertolkte Duchaussoy beroemde personages: stamhoofd Abraracourcix in de nieuwe, nog onuitgebrachte Asterix-film 'God save Brittania' en president François Mitterrand in de tv-prent 'L'affaire Gordji'.
 
Voor zijn vertolking op de planken van koning Theseus in Jean Racine's 'Phèdre' (Phaedra) werd de in Valenciennes geboren acteur in 1983 bekroond met een Molière, de belangrijkste theaterprijs in Frankrijk. Voor de Comédie Française speelde Duchaussoy de meest diverse rollen in stukken van Molière, Corneille, Pirandello, Marivaux, Feydeau en absurdist Eugène Ionesco


13-03-2012 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry krijgt 2,4 miljoen voor boek over Russell


Katy Perry krijgt 2,4 miljoen voor boek over Russell

http://desmond.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=katyperryrussellbrand.jpg&res=medium


Katy Perry kreeg een aanbod om in ruil voor 2,4 miljoen euro een boek te schrijven waarin ze alles vertelt over haar huwelijk met Russell Brand. In december gingen Perry en Brand uit elkaar. Hij vroeg de scheiding aan op grond van "onverzoenbare verschillen". Ze waren veertien maanden getrouwd.

Sinds die breuk houden beide voormalige echtelieden de lippen stijf op elkaar. Drie uitgeverijen hengelen nu naar het verhaal van Perry.

"Toen alles nog goed ging, kon Katy niet zwijgen over Russell, maar sinds de breuk doen ze er allebei het zwijgen toe. Dat verklaart ook het hoge bedrag dat uitgeverijen bieden", aldus een insider in The Sun.

Intussen lijkt het erop dat Katy aan de rol is met het 22-jarige Chanel-model Baptiste Giabiconi, met wie ze flirtend werd gespot tijdens de modeweek in Parijs. Karl Lagerfeld, die Baptiste in 2008 ontdekte en als een vaderfiguur is voor hem, zou de twee aan elkaar hebben voorgesteld.

Inmiddels laat ook Brand weer van zich horen, in een politierapport nog wel. Eerder deze week zou Brand in New Orleans de iPhone van een paparazzo uit diens handen gerukt hebben en door het raam van een leegstaand gebouw gekeild. De paparazzo, Timothy Jackson, diende klacht in bij de politie.


13-03-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luv trekt er na 35 jaar de stekker uit

Luv trekt er na 35 jaar de stekker uit

http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=luvh.jpg&res=medium



Het zal niemand verbazen dat de houdbaarheidsdatum van het Hollandse meidentrio Luv, dat in de prille jaren tachtig gold als kickstarter voor de hormonenhandel van pubers boven en onder de Moerdijk, zo stilaan verstreken is. Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee hebben dat nu ook begrepen en doeken de zaak definitief op.

De drie stoeipoezen, die model stonden voor andere prikkelmeidengroepjes als Dolly Dots, Opium en het gesjeesde B-A-B-E van Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters,  hadden wél internationale successen met 'You're the Greatest Lover', 'Trojan Horse' en 'U O Me Waldolala'. Dat waren nog eens tijden.

In 2006 kwamen de drie weer bij elkaar voor een gastoptreden en daarna gaf het trio nog af en toe optredens in Nederland.

Marga is nuchter over het besluit. "We hebben altijd gezegd dat als iemand er geen zin meer in heeft, we zouden stoppen. Dat moment is voor mij nu aangebroken".

Patty gaat zich volledig richten op haar solocarrière en De Diva's, een groep waar ook Tatjana Simic en Patricia Paay deel van uitmaken. Luv werkt de geplande optredens nog af, maar is niet meer te boeken.


13-03-2012 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter: zondag uitverkocht

Werchter: zondag uitverkocht


http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=jamesmorrison.jpg&res=medium
James Morrison


Tickets voor zondag 1 juli op Rock Werchter, met als toppers Red Hot Chili Peppers, Snow Patrol, James Morrison en Milow, zijn uitverkocht. Er zijn wel nog tickets voor de andere festivaldagen en combitickets voor de vier dagen.

 Meer info vind je hier.


12-03-2012 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan neemt nieuw album op

Bob Dylan neemt nieuw album op

Klik op de foto om ' Knockin' On Heaven's Door ' te beluisteren






Bob DYlan (70) is een nieuw album aan het opnemen in Los Angeles, zijn 35ste studioplaat. David Hidalgo van Los Lobos, die Dylans jongste album 'Together Through Life' producete, onthult dat het nieuwe album Latijns-Amerikaanse invloeden zal hebben.

"Het is altijd een fantastische ervaring om met Bob te werken. Het is telkens anders, hij benadert het keer op keer op een andere manier. Het is schitterend te zien hoe hij creatief blijft, ik sta ervan versteld", onthulde Hidalgo in de Aspen Times.

Hidalgo loodste ook enkele Zuid-Amerikaanse instrumenten de nieuwe plaat binnen, zoals de op Cuba en Puerto Rico populaire Tresgitaar.


12-03-2012 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Olivier Martinez bevestigt verloving met Halle Berry

Eindelijk: Olivier Martinez bevestigt verloving met Halle Berry


http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=oliviermartinezhalleber.jpg&res=medium


Olivier Martinez heeft zijn verloving met Halle Berry eindelijk officieel gemaakt. De Franse acteur bevestigde het nieuws tijdens de persvoorstelling van zijn nieuwste restaurant Villa Azur.

"Ja, natuurlijk is het waar", vertelt de ex van Kylie Minogue aan The Miami Herald.

In tegenstelling tot eerdere berichten, vroeg de acteur haar ten huwelijk met een verlovingsring van Robert Mazlo, en dus niet van Gurhan. "Mazlo is een echte artiest die juwelen ontwerpt voor koningshuizen", luidt het.

De 46-jarige Martinez en de 45-jarige Oscarwinnares zijn samen op het witte doek te zien in 'Dark Tide'. De twee leerden elkaar in 2010 op de set kennen, waar de vonk al snel oversloeg.

Berry heeft er twee mislukte huwelijken opzitten. Zo was ze in de jaren '90 met honkbalspeler David Justice getrouwd, en probeerde ze het een paar jaar later nog eens met zanger Eric Benet. De actrice heeft ook een dochtertje, Nahla (bijna vier), met Gabriel Aubry.


12-03-2012 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentatoren Q-Music twaalf dagen van buitenwereld afgesloten

Presentatoren Q-Music twaalf dagen van buitenwereld afgesloten

http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=presentatorenqmusic.jpg&res=medium


Drie presentatoren van Q-Music zijn vanochtend begonnen aan hun stunt 'Het Experiment' op de parking van het Wijnegem Shopping Center. Sven Ornelis, Kürt Rogiers en hun sidekick Wine Lauwers zullen er twaalf dagen radio maken terwijl ze volledig afgesloten blijven van de buitenwereld. Hun enige informatiebron voor de uitzendingen is wat luisteraars hen vertellen.

Ornelis, Rogiers en Lauwers moesten vandaag om halfnegen al hun communicatiemiddelen afstaan en zullen twaalf dagen geen gebruik kunnen maken van kranten, televisie of internet. Elke dag presenteren ze een ochtend- en avondblok op Q-Music, waarbij ze zowel echte als verzonnen nieuwsfeiten krijgen doorgespeeld. Hun enige contact met de buitenwereld gebeurt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, twee andere presentatoren.
 
Tweemaal per dag moet blijken wie zich het minst in het ootje heeft laten nemen door de luisteraars. Psycholoog Stefaan Lievens zal toelichting geven bij deze tests en de resultaten ervan. Op het einde van de week wordt ook de mentale toestand van de opgesloten presentatoren geëvalueerd.
 
'Het Experiment' is twaalf dagen lang op de radio maar ook live in beeld te volgen via digitale televisie van Telenet, de Q-app en op Q-music.be. Ook op de parking van het Wijnegem Shopping Center zelf blijft het publiek de hele tijd welkom. (br.hln)



12-03-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader Blueberry overleden

Geestelijke vader Blueberry overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=jeangiraud.jpg&res=medium


De Franse striptekenaar Jean Giraud, de geestelijke vader van de westernreeks Blueberry, is zaterdag op 73-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een familielid van Giraud tegen de Franse zender Europe 1 gezegd.

De in de buurt van Parijs geboren Giraud begon al op 15-jarige leeftijd met het tekenen van strips. Internationale bekendheid kreeg hij door zijn samenwerking met scenarioschrijver Jean-Michel Charlier aan de serie van luitenant Mike Steve Blueberry, een zuidelijke Amerikaan die in de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) de kant van de noordelijken koos.

Giraud werkte ook onder het pseudoniem Moebius. Veel van de Moebius-strips zijn psychedelisch of sciencefiction. (br.hln - foto afp)


11-03-2012 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!