NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MS-patiënt Sven trekt samen met Koen Wauters door woestijn van Jordanië

MS-patiënt Sven trekt samen met Koen Wauters door woestijn van Jordanië

https://www.mupload.nl/img/y9vwpvvbshjnh.jpg

Koen Wauters nodigt MS-patiënt Sven uit om zijn ultieme droom te realiseren voor het VTM-programma ‘Over Winnaars’: een tocht door de Wadi Rum-woestijn in Jordanië. “Naar verluidt één van de mooiste woestijnen ter wereld”, aldus Koen.

Sven is 46 en lijdt sinds 2000 aan multiple sclerose. Hierdoor takelen zijn zenuwen en spieren langzaam maar zeker af. Hoewel Sven weet dat hij niet lang meer te leven heeft, is hij een echte levensgenieter. Zijn aanstekelijke lach is daar het bewijs van. Vóór zijn ziekte hield hij enorm van sporten en avontuurlijke reizen. Activiteiten die, nu hij in een rolstoel zit, minder evident zijn. Als kind droomde Sven ervan om ooit de woestijn te zien, maar die droom heeft hij door zijn ziekte opgeborgen. De hitte en het immense zandoppervlak vormen immers een hindernis. Een hindernis die Sven nu samen met Koen zal overwinnen.

Vervolgens vliegt hij samen met hem en begeleider Glenn van vzw U/Turn richting Jordanië. Drijven in de Dode Zee, een spectaculaire rit door het ruwe zand, overnachten in een Bedoeïnenkamp of cultuur opsnuiven in de historische stad Petra: voor Sven wordt plots het onmogelijke mogelijk...

30-09-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis speelt mee in zesde Die Hard-film

Bruce Willis speelt mee in zesde Die Hard-film

https://www.mupload.nl/img/0vrlisqvxfyuq.jpg

Bruce Willis kruipt voor de zesde keer in de huid van agent John McClane. Regisseur Len Wiseman bevestigde tegenover Deadline de deelname van de 62-jarige acteur aan het nieuwe deel van de Die Hard-reeks.

De film speelt zich deels af in de jaren zeventig en deels in de tegenwoordige tijd. Er komt dus een jonge McClane voorbij, maar ook een oudere versie. Bruce neemt de rol van de oudere John op zich. Wie de jongere versie van de New Yorkse agent gaat spelen is nog onduidelijk.

“De juiste casting is cruciaal voor deze rol”, legt Wiseman uit. “Die persoon heeft heel wat waar te maken.” Willis kroop in 1988 voor het eerst in de huid van de losgeslagen politieagent. De Die Hard-films staan bekend om hun over-the-top-actiescènes.

30-09-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Sommers eindelijk getrouwd met Cindy (maar ’s ochtends wist hij nog van niets!)

Willy Sommers eindelijk getrouwd met Cindy (maar ’s ochtends wist hij nog van niets!)

https://www.mupload.nl/img/uicqwoyx2dx9r.jpg

Willy Sommers werd vorige maand 65. De Vlaamse zanger is al 20 jaar samen met Cindy (41), maar trouwen deed het koppel nooit. Tot vandaag. En daar zit Nathalie Meskens voor iets tussen.

In haar nieuwe programma ‘De laatste 24 uur’ legt Nathalie Meskens aan bekende Vlamingen de vraag voor wat ze zouden doen als ze nog slechts één dag te leven hadden.

Trouwen met Cindy stond toch nog op de bucketlist van de acteur, zo bleek. En daar had zijn vriendin op gerekend, want achter de rug van Willy had ze samen met Meskens alles in orde gebracht voor een verrassingshuwelijk in het gemeentehuis van Dworp.

Zo kwam het dat Willy en Cindy elkaar amper enkele minuten na het officiële aanzoek het jawoord gaven. Cindy mag zichzelf voortaan mevrouw De Gieter noemen, Willy’s echte naam. En rara, wat zat in het bruidsboeket? Jawel: zeven anjers en zeven rozen, een verwijzing naar een van Willy’s grootste hits.

Het koppel heeft samen twee kinderen: hun dochter Luna is vijftien, zoon Luka is elf. Daarnaast heeft Willy ook nog een dochter uit een vroegere relatie, Annemie. Zij schonk hem vijf jaar geleden zijn eerste kleindochter Flynn.

30-09-2017 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muntgebouw Parijs heropent na metamorfose van 76 miljoen euro

Muntgebouw Parijs heropent na metamorfose van 76 miljoen euro

https://www.mupload.nl/img/pkedoulgshlle.jpg

Parijs heeft voor een kostenplaatje van rond de 76 miljoen euro een nieuw museumcomplex. Na zes jaar durende verbouwingswerken heeft het historische Muntgebouw in het hartje van de Franse metropool een ware metamorfose ondergaan. De 35.000 vierkante meter grote ‘Monnaie de Paris’, die vandaag zijn deuren opende, ligt op de oever van de Seine, tegenover het Louvre.

In het neoclassistische complex bevinden zich tentoonstellingszalen voor hedendaagse kunst, een muntmuseum, een conceptstore, een driesterrenrestaurant en deels verglaasde ateliers waar speciale munten worden geslagen zoals die voor modeontwerper Jean-Paul Gaultier.
De ‘Monnaie de Paris’ werd in 864 opgericht en is de oudste staatsinstelling van Frankrijk. Sinds 1973 worden de geldmunten in Pessac bij Bordeaux geslagen.

30-09-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex schreef Jim Carrey twee jaar voor haar dood brief op iPad: “Je bracht mij coke, prostituees en ziektes”

Ex schreef Jim Carrey twee jaar voor haar dood brief op iPad: “Je bracht mij coke, prostituees en ziektes”

https://www.mupload.nl/img/jhmaclxp0eyig.jpg

Er is een nieuwe brief opgedoken van Catrione White aan haar knipperlichtgeliefde Jim Carrey. De Ierse schminkster schreef de nota op 8 april 2013 op haar iPad, twee jaar voor haar zelfdoding. Ze richtte zich tot de 55-jarige wereldberoemde acteur en verweet hem dat hij haar compleet “kapotmaakte”. Dat meldt de Daily Mail, die de brief kon inlezen.

Jim Carrey lag al snel onder vuur na het overlijden van zijn ex, Catriona White, op 28 september twee jaar geleden. Haar ex-echtgenoot en haar moeder achtten de komiek verantwoordelijk voor de dood van White en spanden beiden een rechtszaak in. Twee weken na haar dertigste verjaardag benam White zich van het leven met een overdosis pillen, verschaft door Carrey, volgens Whites nabestaanden. In haar afscheidsbriefjes stond: “Vergeef me, alsjeblief. Ik ben gewoon niet geschikt voor deze wereld”.

Wat ze daarmee bedoelde, wordt nu mogelijk duidelijker. Advocaten van Whites nabestaanden vonden op haar iPad een brief voor Carrey. Het is niet geweten of ze die ook effectief verzond naar de Canadees-Amerikaanse acteur. White beschuldigt hem ervan haar herpes te hebben gegeven en wil daarvoor excuses. “Ik wil dat je begrijpt dat dit, hoe pietluttig dit voor jou ook is, het leven van een vrouw verwoest. Ik wil dat je voorzichtig bent als je met andere vrouwen bent, en dat je aandacht besteedt aan je lichaam.” De twee waren toen voor de zoveelste keer uit elkaar, maar in mei 2015 kwam het tot een verzoening.

White schrijft dat ze voor haar relatie met Carrey een gelukkig meisje was, dat van het leven genoot. “Toen kwam ik jou tegen en je troonde mij de wereld in van cocaïne, prostituees, mentale mishandeling en ziektes”. Al deed Carrey ook “goede dingen” voor haar, hij “brak” haar als persoon. “Je beloofde mij Jekyll en ik kreeg Hyde. Je gooide mij weg nadat je alles wat nog de moeite was aan mij had opgeslorpt.” Volgens Carrey wou White vooral als Ierse in de VS kunnen blijven en zocht ze daarom een Amerikaan om mee te trouwen. Dat zette hun relatie onder zware druk.

De Daily Mail kwam gisteren met het nieuws van de iPad-notitie naar buiten, terwijl Jim Carrey bijna tegelijkertijd zijn klacht tegen de familie voor afpersing bekendmaakte. Hij stelt dat hij een niet nader bepaalde som geld gaf aan Catriona White in 2013, om haar te doen zwijgen over de vermeende ziektes, die hij op haar zou overgedragen hebben. Carrey beweert dat dat helemaal niet klopte, maar dat hij niet wou dat White het publiek zou maken. Nu vindt hij dat een “fout” en zegt hij “geen tweede keer te zullen toegeven”. Wat Whites moeder en ex-man willen bereiken met hun proces, beschouwt Carrey dan ook als afpersing. Hij zegt dat White de herpes al had opgelopen voor ze met hem was. Haar zelfdoding is volgens Carrey te wijten aan haar schuldgevoelens over de afpersing twee jaar eerder en aan een bericht van haar moeder voor haar verjaardag twee weken voor Whites dood.

Volgens zijn advocaat bewijst het proces tegen Carrey dat bekkentrekkende acteur het slachtoffer is van zijn kwetsbaarheid als beroemdheid. De rechter vond dat in mei alvast geen argument om het proces niet te laten doorgaan en zette de datum ervan op april 2018.

30-09-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand in appartement Matthias Schoenaerts

Brand in appartement Matthias Schoenaerts

https://www.mupload.nl/img/gt6x50zz0af1l.jpg

Er is vanavond brand uitgebroken in het appartementsgebouw van Matthias Schoenaerts in de Arenbergstraat in het centrum van Antwerpen. Het dakappartement van de acteur is beschadigd.

De brandweer kreeg rond 17.15 uur een oproep. “De eerste ploegen hebben meteen extra bijstand gevraagd”, zegt brandweerwoordvoerder Kristof Geens. “De brand situeert zich in verborgen ruimtes in muren en vloeren en is lastig om te bestrijden.” Een brandweerman raakte tijdens de bluswerken lichtgewond.

28-09-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex beweert vader te zijn van kind in buik Kylie Jenner

Ex beweert vader te zijn van kind in buik Kylie Jenner

https://www.mupload.nl/img/zti0fmibnptzf.jpg

De relatie tussen Kylie Jenner en haar ex, rapper Tyga, is niet hartelijk. De 20-jarige realityster liet al een tattoo van Tyga veranderen, terwijl ze volgende maand nog wordt ondervraagd in verband met schulden van haar ex. Nu Jenner haar eerste kind zou verwachten met de 25-jarige rapper Travis Scott, beweert Tyga dat hij de vader is. Hun relatie eindigde in april, terwijl Jenner en Scott nog maar vijf maanden samen zijn.

28-09-2017 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In goed verborgen loods bewaart Marc Coucke zijn kunstwerken. Nu laat hij zijn collectie voor het eerst zien

In goed verborgen loods bewaart Marc Coucke zijn kunstwerken. Nu laat hij zijn collectie voor het eerst zien

https://www.mupload.nl/img/xevpyc9mrjbwa.jpg

Ergens, in een goed verborgen loods, heeft Marc Coucke een kunstcollectie om u tegen te zeggen. De zakenman opent voor het eerst de deuren van het pand tijdens het Vier-programma ‘Gert Late Night’.

Het is geweten dat Coucke een voorliefde heeft voor kunst. Zijn collectie is dan ook zeer uitgebreid en indrukwekkend. In de toekomst zou hij een museum willen openen in Durbuy waar zijn collectie dan een ereplaats zal krijgen.

Voor het programma ‘Gert Late Night’ licht hij al een tipje van de sluier.

Vooraleer de voorzitter van voetbalclub KV Oostende zijn verborgen parel laat zien aan Jacques Vermeire en Frances Lefebure, worden beide gasten geblinddoekt naar de geheime locatie gebracht. Daar gaat een hele nieuwe wereld voor hen open.

28-09-2017 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian krijgt excuusbrief van overvaller

Kim Kardashian krijgt excuusbrief van overvaller

https://www.mupload.nl/img/wsixsudhg1feq.jpg

Het brein achter de overval op Kim Kardashian heeft een excuusbrief geschreven aan de realityster. Advocaten van Kim zouden de handgeschreven brief in het Frans hebben gekregen en voor haar hebben vertaald, melden bronnen aan TMZ.

De entertainmentwebsite citeert zelf ook uit de brief. “Na het zien van je emoties en het realiseren van de emotionele schade die ik heb aangericht, heb ik besloten je te schrijven”, zou de overvaller hebben geschreven. “Ik wil je als mens laten weten dat ik spijt heb van mijn actie en dat ik geraakt ben door het zien van je tranen.” De crimineel zegt ook te hopen dat Kim haar trauma een plekje kan geven en uiteindelijk kan vergeten.
Kim werd vorig jaar oktober in Parijs bruut overvallen toen ze alleen in haar hotelkamer zat. Ze werd onder schot gehouden en vastgebonden en vreesde dat ze zou worden verkracht of gedood. De dieven namen uiteindelijk voor zo’n tien miljoen dollar aan juwelen mee.

De realityster gelooft volgens TMZ niet in de oprechtheid van de overvaller. Volgens Kim heeft hij de brief alleen maar geschreven in de hoop dat hij strafvermindering krijgt.

28-09-2017 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hefners vrouw Crystal (31) erft geen rooie duit

Hefners vrouw Crystal (31) erft geen rooie duit

https://www.mupload.nl/img/azdx3mk90qy4p.jpg

Crystal Harris, de zestig jaar jongere vrouw van Hugh Hefner, staat nog maar eens in haar blootje. De vrouw die vier jaar geleden nog verklaarde dat ze “voor de zekerheid” de derde vrouw van de Playboybaas werd, heeft naar verluidt een muurvast huwelijkscontract getekend en is niet opgenomen in zijn testament. Toch zal er volgens een bron in US Weekly “voor haar gezorgd worden”.

Playmate Harris trouwde op nieuwjaarsdag 2012 in de Playboy Mansion. Maanden eerder had ze vijf dagen voor de geplande trouwdag de benen genomen omdat ze begon te twijfelen of een huwelijk met een zestig jaar oudere man wel zo’n goed idee was. Na het huwelijk zette ze Hefner in zijn hemd toen ze verklaarde dat ze slechts één keer - en dan nog heel kortstondig - de liefde met hem had bedreven. “Het duurde zowat twee seconden, en het was voorbij”, zei ze. Dat belette Hufner niet onlangs te verklaren dat hij tot zijn laatste dag bij Crystal wilde blijven. Hij benadrukte dat hij zich geen zorgen maakte over het grote leeftijdsverschil. “Het grote leeftijdsverschil tussen Crystal en mij speelt geen rol. Hoeveel tijd me ook nog rest, we willen die samen doorbrengen”, tweette hij.

Toch nam hij Crystal niet op in zijn testament en liet hij haar een muurvast huwelijkscontract tekenen waaruit blijkt dat ze op geen cent van zijn fortuin aanspraak kan maken. Dat ze haar naam op Twitter veranderde in Crystal Hefner verandert daar niets aan. Hefners fortuin, dat wordt geschat op 43 miljoen dollar, zal verdeeld worden onder zijn vier kinderen, de universiteit van Zuid-Californië en een hele reeks liefdadigheidsinstellingen.

Toen Crystal Harris in 2013 gevraagd werd waarom ze als 26-jarige besloot te trouwen met de toen 86-jarige Hef, antwoordde ze: “Voor mij betekende het dat ik meer zekerheid had in het leven, te weten dat ik de ware ben voor hem. Hij heeft altijd meisjes om zich heen en daardoor had ik het gevoel dat ik inwisselbaar was. Maar hij veegde die twijfel van tafel toen hij met me trouwde.” Ze verklaarde dat ze voor hem viel omdat ze hem zo fascinerend vond. “Toen ik hem voor het eerst ontmoette, had ik nog nooit een beroemde persoon ontmoet. Ik was één en al bewondering toen we aan de praat raakten. Nu leer ik alles over zijn geschiedenis en het doet me plezier dat ik alles kan leren over Playboy en wat hij allemaal heeft gedaan om de wereld te veranderen.”

Crystal is de derde vrouw van Hefner. In 1949 trouwde hij met Mildred Williams, tien jaar later scheidde het stel. In 1989 trouwde hij met Playmate Kimberly Conrad, dat huwelijk hield negen jaar stand. Hefner heeft vier kinderen: Christie, David, Marston en Cooper.

28-09-2017 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst

Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst

https://www.mupload.nl/img/dsj0d349i7w90.png

Er wordt al 25 jaar veel over gesproken in F.C. De Kampioenen, maar hoe smaakt een Boma-worst nu echt? Binnenkort kan je het zelf ontdekken bij een frituur in de buurt. Snackfabrikant Vanreusel lanceert in samenwerking met Eén 2 unieke F.C. de Kampioenen-snacks waar vele fans al lang op wachten: Boma Cervela Pikant en Marks favoriete Kampioenenballetjes (met of zonder tomatensaus).

Boma Cervela Pikant, mijn gedacht!

De Boma Cervela Pikant is de eerste ‘Boma-worst’ die op de markt komt. Cervelaspecialist Vanreusel ontwikkelde met goedkeuring van Balthazar Boma een cervela met een licht pikante toets. De cervela - volledig in Kampioenen-kleuren omhuld - wordt geserveerd in een even opvallend Boma-bakje.

Marks favoriete Kampioenenballetjes

Ook de Kampioenenballetjes, het lievelingsgerecht van Mark Vertongen in de serie, zal binnenkort voor kinderen verkrijgbaar zijn in de frituur. Met of zonder tomatensaus, zoals de kleine fans zelf verkiezen. De balletjes worden per zeven geserveerd in opvallende en speelse cups, ontworpen door Mark zelf.

Kampioenen-fans moeten nog even op hun honger blijven zitten. Beide producten zijn vanaf begin december verkrijgbaar, net voor de release van de 3e F.C. de Kampioenen film.

25-09-2017 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans vragen om biseksuele Wonder Woman

Fans vragen om biseksuele Wonder Woman

https://www.mupload.nl/img/oiym1hi7vbsns.jpg

Fans van Wonder Woman zijn een petitie gestart waarin ze filmproducent Warner Bros vragen om de superheldin in de volgende film biseksueel te laten zijn. Het verzoek op Change.org werd gestart door een studente van de New York University en is inmiddels door iets meer dan 5200 mensen ondertekend.

Volgens studente Gianna Collier-Puts doet haar verzoek juist recht aan de waarheid: het personage is in de strips inderdaad biseksueel. “Het enige dat ik vraag is dat ze Wonder Woman zichzelf laten zijn, dat ze dat toegeven en dat haar personage op die manier miljoenen mensen vertegenwoordigt”, schrijft Collier-Puts in de petitie.
Superheldin
Actrice Gal Gadot, die Wonder Woman in de gelijknamige superheldenfilm speelt, zei in 2016 dat het personage best biseksueel zou kunnen zijn. “We hebben het niet specifiek onderzocht, het kwam nooit ter sprake”, zei Gadot destijds tegen Variety. “In de film heeft ze geen biseksuele relaties. Maar daar gaat het niet om. Ze is een vrouw die van mensen houdt om wie ze zijn. Ze zou best bi kunnen zijn”, aldus de Israëlische actrice.

Of Wonder Woman in de volgende film een vrouw aan de haak slaat is afwachten: filmmaatschappij Warner Bros heeft nog niet gereageerd op de petitie.

25-09-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen 70.000 euro voor zeldzaam exemplaar Kuifje-album ‘De Zwarte Rotsen’

Net geen 70.000 euro voor zeldzaam exemplaar Kuifje-album ‘De Zwarte Rotsen’

https://www.mupload.nl/img/3ribpqc7lidmc.jpg

Een zeldzaam Kuifje-album is via de veilingsite Catawiki voor 68.501 euro verkocht. Dat is minder dan verwacht. Gedacht werd dat het exemplaar de zes cijfers zou bereiken en aldus een record vestigen. Het gaat om een album uit 1943 dat geldt als de ‘alternatieve editie’ van het Kuifjeverhaal ‘L’lle Noire’ (De Zwarte Rotsen). Wie de koper is, is niet bekendgemaakt.

Het album uit 1943 maakt deel uit van de ‘alternatieve editie’ van Kuifjes avontuur in Schotland, waarvan er wereldwijd nog amper drie bestaande exemplaren bekend zijn. “Het album is zo uniek dat het heel lastig is om een exacte waarde vast te stellen. Toch is ruim 68.000 euro een fantastische opbrengst, waar we heel tevreden mee zijn”, reageerde Patrick Vranken, deskundige stripboeken bij Catawiki.

Extra speciaal

Het exemplaar dat zondagavond voor 68.501 euro van eigenaar veranderde, was dan nog eens extra speciaal: het album werd in 1943 namelijk op vraag van tekenaar Hergé (1907-1983) in een privé oplage van slechts 10 stuks gedrukt en was bedoeld om naar kranten en tijdschriften te sturen, die het konden gebruiken voor de publicatie. Het album in de veiling werd echter nooit verstuurd, maar is bij Hergé in de studio blijven liggen.

Uitgeknipt

Opvallend is dat Hergé in totaal 31 plaatjes uit het album knipte. Hij tekende het verhaal, het zevende van de reporter van de Petit Vingtième en diens hond Bobby, in 1937-1938, jaar dat het album in zwart-wit verscheen. De eerste druk van de kleureneditie dateert van 1943.

Vermiste plaatjes opgedoken

Door de grote, internationale belangstelling voor de veiling doken de “vermiste plaatjes” als uit het niets weer op. Een alerte Nederlandse Kuifjekenner herinnerde zich dat hij ooit eens in het archief van uitgeverij Casterman een schriftje had gezien met daarin uitgeknipte plaatjes. Omdat het zo mysterieus was, maakte hij destijds foto’s van het schriftje. Uit foto’s van het schriftje blijkt nu dat deze knipsels exact de missende plaatjes uit het desbetreffende album zijn. Of het album en de ontbrekende plaatjes ooit herenigd worden, is nog maar de vraag.

25-09-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista-tip: iconische kledij van Audrey Hepburn gaat onder de hamer

Fashionista-tip: iconische kledij van Audrey Hepburn gaat onder de hamer

https://www.mupload.nl/img/4afwenise6c82.jpg

Actrice Audrey Hepburn mag dan al een kwarteeuw overleden zijn, haar iconische kledingstijl spreekt nog steeds tot de verbeelding. Deze week loopt in Londen een tentoonstelling rond haar garderode. Wie daarnaast een stevig spaarpotje voor de dag kan leggen, kan tegelijkertijd op een online veiling een item van de actrice op de kop tikken.

Elegant en sober zonder saai te worden, en met de little black dress als ultieme klassieker: de kledingstijl van Audrey Hepburn vormt nog steeds een inspiratiebron voor fashionista’s en dames die zich graag stijlvol kleden. Veilinghuis Christie’s verkoopt nog tot 3 oktober persoonlijke spullen van de actrice en stijlicoon, waar je onder meer foto’s, filmscripts maar vooral ook kledij van Hepburn kan kopen. Een goed gevulde spaarrekening kan wel van pas komen: voor een Givenchy-jurk betaal je tussen de 56.000 en 90.000 euro. 

Eerder een window shopper? Dan is de tentoonstelling in Londen iets voor jou, waar een blik wordt gegund in de uitgebreide kleerkast van Audrey. Van trench coats over mantelpakjes tot ballerina’s: de gevarieerde stijl van de actrice komt er goed tot zijn recht. In King Street in Londen kan je nog tot en met woensdag 27 september de expo bekijken. Wie zelf op een betaalbare manier net als stijlicoon Audrey door het leven wil gaan, kan daarvoor ook onze tips volgen.

25-09-2017 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise verdient fortuinen met Instagram, en daar is de Turkse overheid niet blij mee

Hadise verdient fortuinen met Instagram, en daar is de Turkse overheid niet blij mee

https://www.mupload.nl/img/ye894u5ogsuob.jpg

Hadise vertoeft al jaren in Turkije, en de zangeres is er razend populair. Maar de Turkse overheid is niet blij met haar succes op Instagram. Daar verdient ze namelijk fortuinen mee, maar ze betaalt geen cent belastingen op deze inkomsten en daar wil de overheid verandering in zien. Het is niet de eerste keer dat de zangeres in opspraak komt vanwege ‘belastingontduiking’.

Turkije overweegt een nieuw onderzoek naar de inkomsten van Hadise. Deze zangeres ruilde Mol in voor Turkije, waar ze een bloeiende showbizzcarrière heeft. Ze is ontzettend populair op social media, Hadise heeft bijna 6 miljoen volgers op Instagram. Daar maakt ze onder meer reclame voor een Turks watermerk, en dat zou haar tot 12.000 euro per post opleveren. Inkomsten waar ze geen belastingen op betaalt. Turkije overweegt nu een onderzoek naar verschillende Turkse sterren die op deze manier belastingen ontduiken.

In 2015 kwam Hadise al in opspraak in de Turkse pers omdat ze geen belastingen in het land betaalde, dit dankzij haar Belgische nationaliteit. De zangeres maakte gebruik van een regeling die stelt dat ze enkel belastingen in België moest betalen als ze minder dan 180 dagen per jaar in Turkije verblijft. En de Turkse fiscus liep flinke bedragen mis, want toen had Hadise een miljoenencontract met frisdrankmerk Fanta en zetelde ze in de jury van de Turkse editie van The Voice.

25-09-2017 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Meghan Markle maakt televisiereeks over man die door vrouw verlaten wordt voor prins

Ex van Meghan Markle maakt televisiereeks over man die door vrouw verlaten wordt voor prins

https://www.mupload.nl/img/rpwp4kjhowh2a.jpg

De geruchten over een mogelijk verloving tussen prins Harry en Meghan Markle worden steeds groter. Meghan was gisteren nog aanwezig op de openingsceremonie van de Invictus Games in Toronto, georganiseerd door prins Harry. Maar tot 2013 was Meghan nog getrouwd met producer Trevor Engelson en hij werkt momenteel aan een wel heel speciaal project. Een komedieserie over een man die door zijn vrouw verlaten wordt voor een prins.

Een televisiereeks over een man die door zijn vrouw wordt verlaten voor een prins. Dat de ex-man van Meghan Markle inspiratie heeft gehaald uit zijn eigen leven is zeker.

Trevor Engelson (40) kwam volgens Deadline op het idee van de televisiereeks toen hij samen met een bevriende producer babbelde over zijn relatie met Meghan Markle. Hij vroeg zich af hoe het zou zijn geweest wanneer hij en Meghan kinderen hadden gekregen en hij de voogdij zou moeten delen met Meghan en de Britse koninklijke familie.

Toch is het verhaal niet volledig uit het leven gegrepen want Meghan verliet haar man helemaal niet voor prins Harry. Het koppel had ook geen kinderen. 

Meghan en Trevor leerden elkaar kennen in 2004 en trouwde in 2011. Engelson bracht als producer het merendeel van zijn tijd door in Hollywood, terwijl Meghan voor de opnames van de televisieserie 'Suits' vaak in het Canadese Toronto verbleef. Na twee jaar huwelijk gingen ze uit elkaar.

In november 2016 bevestigde het Britse koningshuis dat prins Harry al een tijdje een relatie had met de actrice.

Ook al is de serie fictie en zijn de personages niet gebaseerd op Meghan, Trevor of prins Harry, toch blijft het wel opmerkelijk dat net de ex van Meghan deze televisiereeks maakt. Wanneer het nog ongetitelde project zal te zien zijn, is nog niet geweten.

24-09-2017 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell helpt Mel B uit financiële put met miljoenencontract

Simon Cowell helpt Mel B uit financiële put met miljoenencontract

https://www.mupload.nl/img/qxbecfvle9ymy.jpg

De Britse talentenjachtgoeroe Simon Cowell helpt voormalig Spice Girls-zangeres Mel B uit de financiële problemen waarin ze sinds haar scheiding verkeert. Cowell heeft Melanie Brown (42), zoals ze echt heet, een contract ter waarde van ruim 2 miljoen euro aangeboden om te blijven jureren bij America's Got Talent.

"Het is fantastisch met Mel'', zegt Cowell tegen The Mirror. "Ik zal eerlijk zijn: ze kan vervelend zijn, maar ze heeft een goed hart. Ik zou niets veranderen aan deze jurysamenstelling en dat ga ik dus ook niet doen.''

Naar verluidt heeft Mel B nog maar zo'n 1.000 euro op de bank staan. Dat betekent dat ze haar fortuin van ruim 43 miljoen euro erdoorheen heeft gejaagd tijdens haar huwelijk met Stephen Belafonte, met wie ze momenteel in een nare scheidingsprocedure is verwikkeld.

"Simon is er voor Mel B en hij geeft veel om haar'', zou een anonieme insider hebben gezegd. "Hij vindt haar enorm getalenteerd en een briljant jurylid. Ook volgend jaar hoort ze thuis in de show en hij stond erop dat ze door zou gaan als jurylid.''

24-09-2017 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder door de knieën als protest tegen beleid Trump

Stevie Wonder door de knieën als protest tegen beleid Trump

https://www.mupload.nl/img/6nafxhsyoyipn.jpg

Stevie Wonder is zaterdagavond tijdens een concert in New York door de knieën gegaan als protest tegen het beleid van Donald Trump en als een gebed "voor de planeet en de toekomst".

De blinde zanger trad op in Central Park in het kader van het Global Citizen Festival. "We moeten breken met haat, seksisme veroordelen en zoeken naar liefde. Vanavond ga ik door de knieën voor Amerika", riep de R&B-ster vanaf het podium. Zijn zoon hielp hem bij het knielen.

Later in de show vroeg Wonder zijn publiek zich te laten horen voor senator John McCain: "het draait allemaal om doen wat juist is". McCain maakte een dag eerder bekend dat hij van plan is tegen het nieuwste zorgplan te stemmen.

24-09-2017 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Lucas verwerkte dood ex met veel seks en eten

Matt Lucas verwerkte dood ex met veel seks en eten

https://www.mupload.nl/img/g6hgw4zzqhesz.jpg

De Britse comedian Matt Lucas vluchtte een tijd lang in overvloedig eten en vele seksuele contacten na de dood van zijn ex Kevin McGee. In Sunday Times magazine vertelt de acteur over de periode nadat zijn voormalig echtgenoot zich in 2009 van het leven beroofde.

De Little Britain-ster en McGee trouwden in 2006 en gingen twee jaar later uit elkaar. Naar verluidt speelde het drugsgebruik van McGee daarbij een doorslaggevende rol. De tv-producent werd in 2009 dood aangetroffen in zijn appartement in Edinburgh.

Lucas nam zich heilig voor niet te vluchten in alcohol of drugs, vertelt hij in het interview. In plaats daarvan vertrok hij naar Californië waar hij zijn verdriet probeerde te bedwingen met veel eten en veel seks. "Ik probeerde mezelf kosten wat kost af te leiden."

24-09-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekend Vlaanderen straalt op première Le Fidèle met Matthias Schoenaerts

Bekend Vlaanderen straalt op première Le Fidèle met Matthias Schoenaerts

https://www.mupload.nl/img/eai5nxfeynf2h.jpg

Kinepolis Brussel rolde vanavond de rode loper uit voor de première van La Fidèle, de derde langspeelfilm van Michael R Roskam met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

'Le Fidèle' is een romantische neo-noir, waar Roskam zijn vaste klant Matthias Schoenaerts als Gigi samenbrengt met de Franse actrice Adèle Exarchopoulos ('La Vie d'Adèle') als Bibi in een donkere liefdestragedie tegen de achtergrond van het beruchte Brusselse gangstermilieu.

Naast Schoenaerts en Exarchopoulos zijn er bijrollen voor onder meer Sam Louwyck en Stefaan Degand. Roskam schreef het scenario samen met Thomas Bidegain en Noé Debré.

24-09-2017 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film A Star Is Born met Lady Gaga eerder te zien

Film A Star Is Born met Lady Gaga eerder te zien

https://www.mupload.nl/img/h0gnwziyet7fa.jpg

De nieuwe versie van A Star Is Born, met Lady Gaga in de hoofdrol, komt volgend jaar vier maanden eerder uit. Het regiedebuut van Bradley Cooper zou aanvankelijk september volgend jaar in de bioscopen te zien zijn. De nieuwe premièredatum is 18 mei.

De film heeft volgend jaar in mei minder concurrentie dan op de oorspronkelijke datum laat Warner Bros. weten aan de Hollywood Reporter. 

A Star Is Born gaat over een acteur die een nieuw talent op weg wil helpen terwijl zijn eigen carrière langzaam instort. Het is al de vierde versie van de film, die voor het eerst uitkwam in 1937. Bradley Cooper speelt zelf een van de hoofdrollen in de film. Gaga vertolkt de rol van een jonge actrice die steeds beroemder wordt, terwijl de carrière van haar oudere mentor en geliefde bergafwaarts gaat.

23-09-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "Penisrel Maya de Bij was heel goede reclame"

Gert Verhulst: "Penisrel Maya de Bij was heel goede reclame"

https://www.mupload.nl/img/afysn7c4wb2wz.jpg

Studio 100-baas Gert Verhulst reageert in het radioprogramma 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe op de heisa rond de penistekening in een aflevering van Maya de Bij. "Ik zag het artikel op mijn iPhone en ik schrok even, want ik wist niet waarover het ging", zegt Verhulst. "Als het écht de bedoeling was, dan was het een hele slechte tekenaar en moet je hem direct ontslaan. Maar het is heel goede reclame geweest."

Studio 100 kwam dinsdag in het oog van de storm terecht nadat een Amerikaanse moeder een tekening van een penis spotte in tekenfilm 'Maya de Bij'. "Vermoedelijk een misplaatste grap van een tekenaar", liet CEO Hans Bourlon al weten aan onze redactie. En nu reageert ook Gert Verhulst op de controverse. Ik heb de beelden bekeken en ik vond hem gewoon niet die penis", zegt Verhulst.

Heel goede reclame

"Ofwel is het een flauwe misplaatste grap, ofwel is het toeval", gaat Verhulst verder. "Als het écht de bedoeling was, dan was het een hele slechte tekenaar en moet je hem direct ontslaan. Maar het is heel goede reclame geweest voor de reeks en ik ben blij dat er in Amerika zeer aandachtig naar gekeken wordt", lacht Verhulst.  

In het programma verklapt Gert ook dat hij altijd al van kleins af aan op een podium wilde staan en op televisie wilde komen: "De eerste keer dat ik op tv kwam, was in het jeugdprogramma 'Vinger in de Pap' waarin kinderen hun mening konden uiten over verschillende thema's. Ik bracht er toen een zelfgeschreven liedje."

23-09-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

https://www.mupload.nl/img/s3ovbhxltzd1f.jpg

Alberto Vermicelli, de beroemde kapper uit Samson en Gert, is uit de kast gekomen. Dat bekende acteur Koen Crucke, die het personage 28 jaar heeft vertolkt, vanmiddag in het Nederlandse radioprogramma Spijkers met Koppen.

"Ik denk dat hij de laatste tijd toch wel uit de kast is gekomen", stelde Crucke. Eerder stelde de acteur in interviews nog dat het flamboyante personage niet homoseksueel was. In de serie Samson en Gert werd eerder ook expliciet gemeld dat Vermicelli verliefd was op Claudine, een meisje uit zijn operagezelschap.

Acteur Crucke werd begin jaren negentig gevraagd voor de rol, nadat bedenker Gert Verhulst hem had gezien als kapper in de film Koko Flanel van Urbanus. Crucke speelde sindsdien mee in 524 afleveringen van het Belgische programma.

Echt beroep

De acteur was overigens te gast in het programma omdat hij een boek heeft geschreven over zijn eigen ervaringen als kapper. Als tiener werkte hij enkele jaren in een kapsalon. "Mijn moeder vond dat ik een echt beroep moest leren; met zingen en acteren ging ik geen geld verdienen", aldus Crucke. "Mijn dooppeter was kapper, zo kwam ik op het idee."

Het boek 'Verhalen uit het kapsalon' ligt nu in de winkels.

23-09-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

https://www.mupload.nl/img/qgcnkb8l28v2v.jpg

Het is vandaag 13 jaar geleden dat André Hazes overleed. Hoewel Roxeanne en André hun vader niet meer gezamenlijk herdenken door onenigheid, plaatsen ze beiden rond hetzelfde tijdstip foto's op Instagram van de zanger met emotionele teksten.

Ondanks de niet altijd gemakkelijke jeugd van de Hazestelgen, blijven ze hun vader ieder jaar trouw herdenken. De 23-jarige André, die inmiddels zelf vader is van een zoontje, vraagt zich af hoe het zou zijn als zijn ouwe heer nog steeds zou leven.

"23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel doen, maar dit is toch zo'n dag dat je wat vaker denkt: hoe zou hij het vinden wat zijn jong allemaal mag meemaken?", schrijft André. Hij vraagt zich af wat zijn vader van zijn zoontje zou vinden, die 'verdomd veel op hem lijkt'. Maar bovenal is Dreetje zijn 'ouwe' dankbaar. ,,Ik zie jou als ik naar mijn kleine kijk, maar vooral als ik naar mezelf kijk. Kan slechter... Hou van je, ouwe", aldus de emotionele zanger.

23-09-2017 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

https://www.mupload.nl/img/evd8snwjookf0.jpg

Veel goede zangers en één echte artiest: dat is de oogst van de derde Blind Auditions in The Voice Van Vlaanderen. De uitlachtelevisie van het vroege Idool is ver weg in deze reeks, waarin vanavond geen slechte audities te zien waren. De twee uitschieters waren een Kempenaar met een nummer van Iron Maiden en een rasartiest die studeert aan de prestigieuze school van Paul McCartney.

"Veel mannen en veel rock": Natalia stelt vast dat The Voice van Vlaanderen deze editie iets andere kandidaten lokt dan de voorbije jaren. Vooral Koen Wauters is blij met de rockers, want hij kent dat repertoire naar eigen zeggen goed. "Het geeft wat meer ballen aan het programma", weet Alex Callier. Terwijl Koen meer vrouwen in zijn team wil, beseft Alex hij meer mannen moet inlijven. "Anders gaan ze mij nog de Gainsbourg van Vlaanderen beginnen noemen, met al die jonge meisjes."

Bart Peeters daarentegen heeft al een mooie mix van beide geslachten in zijn ploeg. "Ik heb het eens nagegaan: in het straatbeeld is dat ook allemaal mannen en vrouwen", grapt hij. Dient het nog gezegd? De sfeer is hartelijk, al is ook de concurrentie tussen de coaches voor de beste kandidaten groot. Want, hoe kan het ook anders? Volgens de coaches is het niveau van het vijfde seizoen nog hoger dan de voorbije jaren. De deelnemers zijn dus nóg straffer dan al die voormalige winnaars die nu de hitparades overspoelen!

Talenknobbel met attitude

De 18-jarige Monika uit Kortrijk doet zich meteen opmerken met haar krukken - een ongelukkige val gemaakt - én talenkennis. Ze belandde 2,5 jaar geleden in ons land uit Litouwen en spreekt uitstekend Nederlands met een sappig West-Vlaams accent. Het meisje heeft dan ook een knoert van een talenknobbel, want ze zingt graag in het Litouws, Russisch, Pools, Koreaans, Japans, Nederlands, Frans én Duits. In de foyer is haar kleine demonstratie van een Japans liedje al veelbelovend, en op het podium jaagt ze haar stem tijdens Alarm van Anne-Marie moeiteloos van laag naar hoog, foutloos en met een heel correcte uitspraak.

Koen en Natalia draaien zich om en presentatrice An Lemmens moet haar oren bedekken om zich te beschermen tegen het gegil van Monika's vriendinnen. "Ik denk dat ik werkonbekwaam ben", lacht ze. "Ik ben potdoof." De juryleden zijn onder meer onder de indruk van haar 'attitude', iets wat kandidaten volgens Natalia vaak missen. "In Vlaanderen moet ge maar normaal doen en dat is al erg genoeg. Ik ga daar niet mee akkoord." Niet toevallig kiest Monika voor haar team. Nu Bart heeft vernomen dat Monika Litouws is, heeft hij trouwens spijt dat hij zich niet heeft omgedraaid. "Want ik ken Lee Towers persoonlijk." De drumroffel met cymbaalslag denkt u er zelf maar bij. 

51-jarige bankbediende

"Trillen als een trilpaal", dat deed de 51-jarige bankbediende Mady uit Dilbeek toen ze op kantoor werd verrast door een cameraploeg. "Voor mij is The Voice nu of nooit", zegt ze. "Als je ouder wordt, is er minder tijd te verkwisten". Ze zou alles laten vallen om professionele zangeres te worden, en waagt haar kans met een doorleefde versie van Reason van Selah Sue. Haar rauwe stem klinkt lekker, maar is niet altijd even overtuigend. Natalia en Bart twijfelen maar draaien niet, en die laatste neemt voor het eerst - en niet het laatst - het woord 'grain' in de mond.

Hij spoort Mady aan te blijven oefenen en volgend jaar gewoon terug te komen met een nummer waarin ze alle klanken even goed aanpakt zoals de beste momenten uit haar Reason. 'Mister Grain' Alex houdt wel van Mady's stemkleur, maar "miste een connectie". "En aan alles kan je werken, maar aan dat niet." Alex merkt op dat de jury in het eerste seizoen wel zou gedraaid hebben, waarna An Mady met een dikke knuffel terug naar Dilbeek stuurt.

Belofte aan overleden vriend

De 19-jarige Robin uit Melsele doet mee aan The Voice "omdat ik dat beloofd heb aan Jordy, een goede vriend die intussen overleden is". Robin zong op Jordy's begrafenis een lied dat hij voor zijn vriend schreef, terwijl hij in The Voice uitpakt met het eerste nummer waarmee hij op Jordy indruk maakte: Fix You van Coldplay, in de versie van Stan van Samang. "Ik hoop dat hij trots is", zegt Robin voor hij met zijn gitaar het podium op wandelt.

Zijn engelenstem maakt indruk, maar zijn Engelse uitspraak lijkt een klein beetje roet in het eten te gooien. Op het allerlaatste moment draaien Alex en Bart zich toch om, een move die Bart Peeters omschrijft als "een bluftruc". "Heel gemeen van ons", beseft Alex. Hij vond het nummer heel intens en wachtte ook een beetje met drukken omdat hij het nummer niet wou verpesten met zo'n knal. Robin kiest voor team Bart.

Papa Koen

De 23-jarige Amber uit Gent kondigt aan voor Koen te zullen kiezen als ze de kans krijgt. Niet omdat ze hem een hottie vindt, maar wel omdat hij "enorm op haar papa lijkt". Ja, de tijd spaart niemand, ook tieneridolen niet. Haar keuze voor het snel gezongen I'm A Woman van Smokey Joe's Café is absoluut niet de makkelijkste, omdat de plaatsing van de woorden precies juist moet zitten. Bovendien klinkt haar stem een beetje schel, maar ze had dan ook "een volledig droge mond" en "een valling".

Terwijl Amber zowel van een sprintende Bart als van de keyboardspeler achter haar wat water krijgt aangereikt, herinnert haar bekentenis kijkers er ook aan dat live voor een jury zingen in een volle studio écht niet van de poes is. Zeker wanneer je weet dat de kandidaten vaak al uren hebben zitten wachten vooraleer ze zich in amper een paar minuten tijd moeten bewijzen. Gelukkig voor Amber draait haar favoriete coach Koen zich om. En ook gelukkig voor de kijkers, want deze Gentse heeft duidelijk nog meer in haar mars dan ze vanavond laat horen. "Dees is een genre, da mutte ownen", weet Natalia. Da is, jom

Twee keer niks

De 21-jarige Pauline uit Melle neemt voor de tweede keer deel aan The Voice. Toen de vorige keer geen enkele coach draaide, stortte haar wereld in. "Ik ga nu niet naar huis als ze niet gedrukt hebben", dreigt ze. Maar opnieuw slaan de zenuwen genadeloos toe. "Wat doe ik mezelf toch aan", slaat ze zichzelf voor het hoofd.

Het moedige meisje start lichtjes naast de toon met het moeilijke Chasing Pavements van Adele, wier stem ze ook fel imiteert. Te veel karaoke en te weinig eigen smoel, en net niet altijd de juiste noten. Niemand draait, maar Pauline krijgt op het podium wel troost van zowel Natalia als Koen. Pauline heeft zich naar verluidt verschanst in de toiletten van Medialaan.

Een pintje van de VTM

De 33-jarige Bert uit Tongerlo verrast vervolgens met Kempense nuchterheid en een stevige metalklassieker, Run To The Hills van Iron Maiden. Ervaring heeft hij alvast genoeg, want met zijn coverband speelt hij shows van wel 2 tot 2,5 uur. Bert vertelde weinig mensen van zijn deelname. "Want als ge afgaat gelak ne gieter, is dat niet plezant dat dat dan op tv komt." Een slok van een glas bier maakt duidelijk dat Bert "goed pakt" op tv. "Als ik niet doorga, heb ik toch een pintje van de VTM gehad", lacht hij. En hij drinkt zich nog wat moed in. "Het is tot juist in the mood drinken", legt hij uit. "Niet dronken, maar gewoon tot het in orde is." Geen speld tussen te krijgen.

Bert zingt foutloos, al klinkt hij toch een tikje platjes in vergelijking met Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson. Hij trekt het uitstekende nummer wel naar zich toe, en zowel jury als publiek smullen ervan. Op vraag van Koen geeft Bert toe dat hij nog veel kan leren, iets waarmee alle vier de juryleden hem willen helpen. Alex geeft als kleine opmerking dat hij de voet op de monitor een beetje cliché vond, waarna een geinige medewerker nog komt aandraven met een opname van een jonge Koen met dezelfde pose. Bert kiest echter niet voor Koen, die zo graag een rocker in zijn team wil, maar voor het team van streekgenote Natalia. "De max jom, echt de max", kirt zij. En Bert? Die "gaat nog ene drinken". Santé!

Franstalige brok emotie

Heel andere koek is de dertigjarige Jolyne uit Elsene, die met La Chanson Des Vieux Amants van Jacques Brel een donker blik emotie opentrekt. Het arme schaap is door de stress helemaal misselijk en "verward in haar hoofd". "Als ik op een podium sta, is dat heel intens", vertelt ze. "Ik heb soms zelfs black-outs omdat ik het zo hard voel." Misschien bestaan daar pilletjes voor? 

Het Frans gaat Jolyne alleszins uitstekend af, en verder valt op haar prestatie weinig af te dingen. Koen merkt op dat ze een paar keer onder de toon zong, iets wat hem "uit het verhaal trok" maar volgens ons ook net charme heeft. De intensiteit waarmee Jolyne zingt, is ook zo dwingend en dreigend dat ze zelfs iets angstaanjagends uitstraalt. Tegelijk mist ze net daardoor ook het contrast dat ze had kunnen oproepen met meer ingetogen stukken. Al is dat gemakkelijker gezegd vanuit je luie zetel. Toch vreemd dat alleen Natalia zich omdraait, maar misthoorns herkennen elkaar. Benieuwd wat Jolyne nog gaat laten horen!

De rocker van team Koen

Tattoo-artiest Tom (33) uit Vichte treedt aan met pet, houthakkershemd en neusbel. Wordt dit de rocker die Koen zo graag wil inlijven? De zanger van Clouseau lijkt al meteen geïntrigeerd wanneer de ruwe bolster met raspende stem Nothing Compares To You in de versie van Stereophonics inzet.

Tom drukt wel wat op zijn stem, maar je hoort wel dat hij nog meer in zijn mars heeft. Dat merkt ook Koen, die op het laatste moment afklopt en daarmee Toms hart bijna uit zijn borstkas doet kloppen van de spanning. "Er zijn al betere zangers gepasseerd en er zijn al betere audities geweest, maar ik heb nog niemand gehoord die zo'n grain in zijn stem heeft", legt Koen uit. Alex twijfelde omdat hij het "heel echt" vond, terwijl Bart "heel erg zat te vechten met zijn emoties." Vergeleken met die van Jolyne waren ze ongetwijfeld pitloze peanuts.

Bang vogeltje

De 21-jarige Cherine uit Hove is dan weer zo onzeker dat ze zich er zelf aan stoort. Ze durft nog niet lang zingen voor een publiek, dus dan kan je al raden hoe ze zich moet voelen in die studio. Al lijkt haar mama nog net ietsje harder te trillen dan Cherine zelf. Het meisje zet Unsteady van X Ambassadors uitstekend in. "I'm a little unsteady", zingt ze, maar daar is op het podium toch  weinig van te merken. 

Bij de mama neemt de ontlading vulkaanachtige proporties aan, maar Cherine zingt onverstoorbaar voort. Het bange vogeltje met de gesloten ogen pakt Alex, Bart en Koen in en lijkt pas na afloop van het nummer echt te beseffen dat ze net geslaagd is voor haar eerste examen. Met onderscheiding, bovendien. Alex lijkt het nog nét droog te houden, maar zijn warrige uitleg over het aantal dimensies waarin Cherine voor hem stond te zingen, is iets waarmee je zangeressen uit je groep jaagt. Net als Alex merkt Koen op dat er wel wat vocale uitschuivertjes waren, maar daar maalt niemand om. "Je bent niet alleen een straffe zangeres, maar ook een straffe persoonlijkheid", weet Bart. Ook hij geeft nog een opmerking over onstabiele stukjes, waarop Alex grapt dat die pas begonnen toen Bart zich omdraaide. Maar het is Alex die Cherine met haar "keicoole sweater" én matchende sokken wegkaapt.

De koorddanseres die keihard viel

De 21-jarige Anna uit Hofstade wil met Gold van Gabriel Rios in team Bart belanden. En waarempel, het is hij die zich als eerste en enige omdraait. Anna's zachte en ietwat hese stemgeluid komt meteen binnen, maar Bart hoort dat "alles wat in een liedje kon mislopen, is misgelopen". "Een brokkenparcours", noemt hij het. "En toch hoorde ik een straffe zangeres." 

Hij vraagt of Anna zelf weet wat er misging, maar zij kan het niet meer vertellen omdat "alles een waas is". "Waarschijnlijk heb ik wat zinnetjes gemist of zo", zegt ze nog. Alex zegt dat hij twijfelde en grapt nog dat de brokkenpiloot normaal naast hem zit, waarmee hij hopelijk verwijst naar Koens liefde voor racewagens. Bart vergelijkt Anna nog met een koorddanseres "die keihard van het touw is gevallen". "Maar mijn circusreflex is dan: volgende week weer. Want ik zag natuurlijk: het is een ongelooflijke sierlijke en goeie koorddanseres. Lees: zangeres. Dus ik ben heel blij met Anna."

Een Beatle van planeet Zork

De apotheose is weggelegd voor Louis uit Adegem. De 21-jarige studeert songwriting aan het prestigieuze Institute of Performing Arts in Liverpool, de exclusieve muziekschool van Beatle Paul McCartney. Al in de kleuterschool voorspelden leraars dat we Louis ooit op een groot podium zouden zien, en die profetie wordt nu werkelijkheid.

Tijdens zijn professionele stemopwarming merk je al dat Louis 'gene gewone' is, en in de eerste gitaaraanslag van Dew On The Vine van Bear's Den schuilt meer branie dan in de hele optredens van enkele concurrenten. Al na enkele seconden zijn alle vier stoelen naar het podium gericht.

Louis maakt schijnbaar met de vingers in de neus duidelijk wat het verschil is tussen een auditie en een optreden. Hij krijgt een staande ovatie, waarna de rasartiest vreemd genoeg meteen transformeert in een knullige Oost-Vlaamse jongeman die zich voorstelt als "Deroo Louis". Hij moet het ocharme drie keer herhalen vooraleer de jury beseft dat hij zijn achternaam eerst vermeldt. Alex vraagt van welke planeet Louis komt, waarna het droge antwoord "de planeet Zork is". "Kom in mijn team, ik kom daar ook vandaan", roept Alex uit. "Op de planeet Zork wordt prachtige muziek gemaakt."

Koen probeert Louis te paaien met het vooruitzicht op veel "tips en tricks", terwijl Natalia het tactisch speelt en vermeldt dat in haar team nog niemand zit met Louis' profiel, een groot voordeel om de Battles te overleven. Bart gooit het over een andere boeg en vertelt dat hij de heren van Bear's Den kent van op café. "Dat zijn heel sympathieke baardige berenfolkies", legt hij uit. "Dat ben jij helemaal niet." Louis onderbreekt hem met de droge mededeling dat hij ook een baard wil, maar dat die maar niet wil groeien. Gieren, brullen, en Louis' moeder verschuilt zich zuchtend achter haar hand. Pràchtige feelgoodtelevisie. En Louis? Die kiest voor Alex, wiens ploeg nu officieel herdoopt is in Team Zork. Ze maken daar prachtige muziek.

23-09-2017 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

https://www.mupload.nl/img/xfsn1y93slbgx.jpg

Pamela Anderson heeft laten weten dat ze erg veel houdt van Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks. Maar de twee hebben geen relatie. Die heeft de actrice namelijk met iemand anders, vertelde ze vandaag op de Engelse televisie.

De ster uit de serie Baywatch werd de laatste tijd in één adem genoemd met Assange, die sinds 2012 in Londen verblijft in het gebouw van de ambassade van Ecuador. Eerder dit jaar schreef Pamela een emotionele open brief aan Assange. Daarna deed ze geheimzinnig over hun relatie. In de ontbijtshow Good Morning Britain vertelde ze echter dat er een ander liefje in het spel is.

"We hebben een platonische relatie", zei ze over Assange. "We zijn vrienden, hele goede vrienden zelfs. Ik hou van Julian. Ik heb zelden een interessanter iemand ontmoet. Hij is dapper en dat vind ik sexy." Maar een romance zit er niet in, gaf ze na enig aandringen van de presentatoren toe. "Nee, het is geen romance. Ik heb romantiek in mijn leven. Maar kan een iemand je alles geven? Ik heb nu iemand voor de liefde en iemand voor de goede gesprekken. Ik ben een gelukkige vrouw."

De vijftigjarige Pamela wilde niet vertellen wie de romantiek in haar leven brengt. Recentelijk gingen er geruchten dat ze wat had met voetballer Adil Rami. De twee werden gespot in een eettentje in Saint Tropez. Het stel dronk wijn en had alleen maar oog voor elkaar, bleek op foto's die door paparazzi waren genomen.

20-09-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

https://www.mupload.nl/img/b9izfszw3v5pp.jpg

Emma Stone kan je binnenkort bewonderen in Battle of the Sexes, een film waarvoor ze bijna 7 kilo aan spiermassa moest bijkomen. Ze is namelijk in de huid van tennislegende Billie Jean King gekropen en die rol vroeg om een atletisch uiterlijk. En daarvoor heeft ze uren in het fitnesscentrum gesleten. Haar trainer Jason Walsh doet haar zware sportroutine aan het magazine Self uit de doeken.

"We hadden drie maanden om spieren te kweken", legt de gespierde Jason Walsh uit. "Emma wilde minstens 5 kilo bijkomen, toen we dat streefdoel haalden, hebben we besloten dat we nog een tandje zouden bijsteken om echt de looks van Billy Jean te evenaren. Emma was heel enthousiast toen ze merkte dat ze sterker werd. De actrice had het voordeel dat ze enkele maanden had om te trainen, de meeste acteurs moeten het in slechts zes tot acht weken doen." 

Emma leefde haast in het fitnesscentrum, sommige dagen deed ze haar work-outs zelfs 's ochtends en 's avonds. De routine van de actrice bestond uit basisoefeningen om sterk te worden, zoals pompen, heupstoten, squatten en gewichtheffen. Ze kon wel tot 80 kilogram heffen.

20-09-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

"Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

https://www.mupload.nl/img/qbejlyrpkigfw.jpg

Nog maar enkele weken te gaan vooraleer deze fitnessfanate bevalt, maar van een buikje is amper sprake. Sterker nog: Sarah Stage blijft druk in de weer met allerlei oefeningen om haar lichaam strak te houden. Vijf dagen geleden plaatste ze nog een filmpje op haar Instagramprofiel waarin te zien is hoe ze sport met (lichte) gewichten. "En als wij nog maar naar een stuk vlees durven kijken, vliegen de kilo's eraan. Hoe kan dit in godsnaam?", vragen mensen zich collectief af.

Het 33-jarige lingeriemodel is hier twee maanden geleden ook de revue gepasseerd. Toen al klonk er kritiek omdat haar lijntje veel te slank was voor een zwangerschap. "Dat kan toch niet gezond zijn?", luidde de commentaar. Sommigen vermoedden toen zelfs dat Sarah een draagmoeder ingeschakeld had.

20-09-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

https://www.mupload.nl/img/ydsq9vpoxcugk.jpg

Darci Lynne stoot door naar de finale van America's Got Talent. Samen met haar vriendjes Oscar en Petunia zingt ze With A Little Help From My Friends van de Beatles. Al vinden wij dat steekje naar juryleden Simon Cowell en Mel B nog het beste!

20-09-2017 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

https://www.mupload.nl/img/bqh8oqhnnqm2y.jpg

Het college van procureurs-generaal moet voor alle gerechtelijke arrondissementen in ons land een standpunt innemen over huwelijken tussen twee personen die elkaar de dag zelf voor het eerst ontmoeten. Dat heeft minister van Justitie Koen Geens (CD&V) vandaag in de Kamer verklaard. Het concept staat al twee jaar centraal in het programma 'Blind getrouwd' en sinds kort in de Franstalige versie 'Mariés au premier regard'.

"Het lijkt me inderdaad wijs het college van procureurs-generaal te vragen een algemeen standpunt voor dergelijke aanvragen te bepalen", zei minister Geens in de Kamercommissie Justitie. Volgens de minister kan het gebruik van het burgerlijk huwelijk in dat soort programma's "een verkeerd beeld geven van het instituut, dat de uitdrukking is van de wens om een duurzame leefgemeenschap te creëren".

"Huwelijk is geen testfase"

In het programma brengt een team van "experts" vier alleenstaande mannen en vrouwen samen. Ze trouwen en na verloop van tijd moeten ze beslissen of het huwelijk voortduurt of dat ze scheiden. Minister Geens waarschuwde dat het huwelijk geen "zoekinstelling of testfase" is. "Het gaat erom bewust te zijn van de gevolgen" van zo'n daad: het overlijden van de partner, die schulden met zich kan meedragen, reeds kinderen hebben, de sociale en fiscale gevolgen, enzovoort. "Een huwelijk brengt gevolgen met zich mee."

Autonomie van de ambtenaar

Geens verwees naar de autonomie van de ambtenaar van de burgerlijke stand die de kwaliteiten en huwelijksvoorwaarden moet nagaan. Die moet er zich bijvoorbeeld van vergewissen dat er sprake is van wederzijdse toestemming. Hij moet de situatie geval per geval tegen het licht houden en rekening houden met alle pertinente elementen.

De ambtenaar heeft het recht het huwelijk te weigeren indien niet aan de voorwaarden is voldaan of wanneer het indruist tegen de openbare orde, aldus nog minister Geens. Dat kan bijvoorbeeld indien één van de partners geen correct beeld heeft van het huwelijk. Een partner "mag niet onder druk staan van een tv-programma". De kandidaten kunnen dan weer in beroep gaan bij de familierechtbank tegen een weigering door de ambtenaar. De ambtenaar kan zich ook wenden tot de procureur des konings.

De burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, Olivier Maingain, had onlangs zo'n huwelijk geweigerd nadat hij zich tot het parket van Brussel had gewend. De bal ligt nu dus in het kamp van de procureurs-generaal.

20-09-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

https://www.mupload.nl/img/4hdvg9td260x0.jpg

Welke sterren afgelopen zondag allemaal een Emmy in ontvangst mochten nemen, kun je hier lezen. Maar zelfs zij die geen beeldje kregen, gingen niet met lege handen naar huis. Alle acteurs en actrices kregen namelijk allemaal een zéér goedgevulde goodiebag mee. Dit zat er allemaal in.

Sterren kregen hun goodiebag overhandigd in de Giving Suite, een ruimte achterin het Microsoft Theatre (waar de Emmy Awards uitgereikt werden). Voor elke ster die er langskwam, doneerde Backstage Creations en de sponsors geld aan de Television Academy Foundation. Vorig jaar werd daar zo'n 150.000 dollar mee opgehaald.

Opvallend is wel dat de inhoud van de giftbags van de Oscars stukken luxueuzer is. Al mogen de celebs die aanwezig waren op de Emmy's zeker ook niet klagen. Dit zat er allemaal in:

1. Drie overnachtingen in Canyon Ranch
Gasten mogen 3 nachten all-inclusive overnachten in een welnesscentrum van Canyon Ranch in Tuscon, Arizona, Lenox of Massachusetts. Een verblijf in Lenox kost voor 3 dagen in de duurste kamer zo'n 5.400 dollar, in Tuscon betaal je daar 21.000 dollar voor. Geen slecht eerste cadeautje dus.

2. Ferrari Trento wijn
Helaas gaat het hier niet om het automerk Ferrari, maar om een wijnmerk. De fles die de acteurs meekregen kost zo'n 22,9 dollar.

3. Een etentje bij Benjamin Steakhouse Prime
De goedkoopste steak bij het grillrestaurant Benjamin Steakhouse Prime begint bij 53,95 dollar en loopt op tot ver daarboven. Sterren mogen er een avondje eten en drinken wat ze willen, met wie en hoeveel mensen ze willen.

4. Een zijden badjas en 2 overnachtingen in Hyatt Regency Suzhou
Ze moeten er eerst wel voor naar China afzakken, maar eens ze daar zijn mogen de sterren gratis 2 nachten overnachten in Hyatt Regency Suzhou. Een poepchique hotel dat je zo'n 300 dollar kost voor een suite. Rondlopen kunnen de acteurs er in een zijden badjas.

5. Haarproducten van Flow
De aanwezigen kregen verschillende haarproducten van Flow, zoals een 30 Second Treatment, Heat Protectant Spray en Smoothing Balm.

6. Schoenen van Wolverine
Het zijn allesbehalve schoenen voor op de rode loper, maar de acteurs kregen zondag toch maar een paar laarzen van Wolverine mee naar huis.

7. Een sweater van Daylight Curfew
Als je binnenkort tal van celebs ziet rondlopen op paparazzifoto's met een sweater aan van Daylight Curfew, dan weet je waarom. Je herkent de truien aan de cartoonfiguurtjes Rick en Morty die erop afgebeeld staan.

8. Een masker van Freeman Beauty
De maskers van Freeman Beauty kosten amper 8 dollar en zijn bedoeld om je poriën te reinigen zonder de huid uit te drogen.

9. Geurkaarsen van One Wish Light
De geurkaarsen van het Amerikaanse merkje One Wish Light worden gemaakt van soja en kosten 25 dollar per stuk. In de goodiebags zaten verschillende geuren.

10. Chocolade van Patchi Chocolate USA
In de goodiebag zat ook een doosje pralines van Patchi Chocolate USA ter waarde van 50 dollar.

11. Massageapparaat van Thera Cane MAX
Een makkelijk, maar effectief zelfmassaggeapparaat dat de spanning in je spieren laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

20-09-2017 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

"Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

https://www.mupload.nl/img/r7rdtlza6thxk.jpg

Er is heel wat commotie ontstaan rond de tekening van een penis in een aflevering van Maya de Bij. Het was een Amerikaanse moeder die op sociale media erg misnoegd reageerde nadat ze de afbeelding had gespot. "We vermoeden dat het om een misplaatste grap van een tekenaar gaat", zegt Hans Bourlon, CEO van Studio 100, in een reactie aan onze redactie. "Niet echt professioneel, maar wellicht zullen we nooit weten wie dit heeft gedaan. Het beeld werd intussen vervangen door een nieuwe versie."

20-09-2017 om 00:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

https://www.mupload.nl/img/afdmewvfsrdus.jpg

Terwijl Nick en Veerle uit het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' hun huwelijk volgende zomer gaan overdoen, zien Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova uit de eerste reeks net af van die plannen, vertelt Nuria in Story.

"Het leek ons fijn om opnieuw een feest te geven, omdat we elkaar op ons eerste feest nog niet kenden en dan beleef je dat natuurlijk anders. Stijn wilde mij afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan. Ach, erg vind ik het niet. Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt."

Nuria zegt dat er absoluut geen haar in de boter zit tussen haar en Stijn. "We zijn in augustus op vakantie geweest naar een camping in Zuid-Frankrijk. Even weg van alle drukte deed ons deugd. Op zo'n camping ga je weer back to basics. Ik heb er een detoxkuur gevolgd en aan yoga gedaan. Stijn heeft vooral veel boeken gelezen. Tijdens onze vakantie hebben we nog maar eens gemerkt hoe goed het tussen ons klikt. We lachen heel wat af!"

Babynieuws
Over eventuele gezinsuitbreiding wil Nuria niet veel kwijt. "Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden. Het is niet omdat ons huwelijk gefilmd werd, dat heel ons leven in de media moet komen. We genieten nu van de rust. We hebben wel een katje in huis gehaald. En voorlopig hebben we daar onze handen vol mee", lacht ze.

20-09-2017 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

https://www.mupload.nl/img/hhhkznq9llbkw.jpg

Twee maanden geleden verloor Stefaan Degand (38) zijn vrouw en ongeboren kind, maar ondanks dat immense verlies zit hij toch in de jury van het vijftiende seizoen van 'De Slimste Mens'. Aan Het Nieuwsblad zei hij dat zijn verdriet te groot is voor woorden, maar dat hij toch nog de zotte kan uithangen.

Stefaan had voor het overlijden van zijn vrouw en hun ongeboren kind Bo, aan Erik Van Looy beloofd om in de jury te zitten. "Erik was bezorgd dat het zotteke uithangen een opgave zou zijn, dus belde hij me op. Ik begrijp die bezorgdheid wel, maar ik had het hem beloofd, dus dan doe ik dat. Ik hoef daar geen applaus voor. Maar ik moet verder. Dit is wie ik ben", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De acteur vertelde ook dat er veel begrip is bij Woestijnvis voor zijn situatie. "Maar als het een avond niet zou lukken, of ik heb geen zin, dan snappen ze dat ook." Stefaan moet wel na de opnames meteen naar huis om voor Mina, zijn dochter van drie, te zorgen.

Gelukkig kan de acteur wel op de steun van familieleden, vrienden en buren rekenen. "Mijn vrouw is voor zo veel mensen zo liefdevol geweest dat zij dat ook na haar dood nog voelen. Ik beschouw dat als een liefdevolle boemerang die terugkomt." 

Persverantwoordelijke van Vier Lies Maesschalck zegt dat ze enorm appreciëren dat Stefaan nog mee wil doen aan 'De Slimste Mens. "Iedereen voelt zich erg betrokken. En we zullen er alles aan doen om er fijne avonden van te maken."

20-09-2017 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

https://www.mupload.nl/img/fsqdcgvuimhbe.jpg

R. Kelly die als een sekteleider enkele jonge vrouwen in zijn huizen vasthoudt en hardhandig aanpakt? Het zijn hardnekkige beschuldigingen die de R&B-zanger blijven achtervolgen. Een van de slachtoffers heeft nu voor de camera verteld wat haar overkomen is. "Een vrouw trainde me om hem seksueel te bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten in een kamer", klinkt het.

Jerhonda Pace (24) was naar eigen zeggen zestien jaar toen ze seksuele contacten had met R. Kelly. Haar eerste ontmoeting kwam er naar aanleiding van zijn proces in 2008: op een filmpje zou te zien geweest zijn dat de zanger een 13-jarig meisje misbruikte, maar hij werd toen op alle punten vrijgesproken. "In die tijd was ik een enorme fan van R. Kelly. Ik hield van zijn muziek en van al wat hij deed. Ik wilde met eigen ogen zien of hij diegene was op de bewuste tape. Of werd hij er net ingeluisd?"

De vrijspraak zorgde voor een enorme opluchting. "Zie je wel dat het niet waar was, dacht ik. Nu zouden ze hem wel met rust laten."

"Stond te trillen op mijn benen"
Snel nadien volgde het persoonlijke contact. "Een van zijn vrienden stuurde een bericht via MySpace. Hij zei dat ik naar Robs huis moest komen, want hij gaf een feestje. Maar wie was die Rob dan? R. Kelly dus. Dit kon toch niet waar zijn? Mijn vrienden zeiden dat ik mijn kans maar moest wagen en we gingen naar zijn woning. Rob nam me daar apart en zei dat hij me nog van de rechtszaak kende. Mijn hart bonsde in mijn keel, ik stond te trillen op mijn benen. We hebben telefoonnummers uitgewisseld en zo is het begonnen."

"Daarna nodigde hij me een keer uit voor een zwembadfeestje, ik moest mijn badpak dus meenemen. Hij wilde dat ik heen en weer liep als een model en telkens ik bij hem kwam iets uittrok. Dat heb ik gedaan. We zijn beginnen kussen en dat was de eerste keer dat we seks hadden. We waren daar alleen, het feestje stond later op het programma."

"Ze deed echt alles, ik had veel schrik"
Toen er een andere vrouw bij betrokken werd, voelde Jerhonda zich echter niet meer op haar gemak. "Ik mocht naar zijn tourbus komen en daar zag ik hen allebei naakt liggen. Van haar moest ik leren hoe ik hem seksueel moest bevredigen. 'Maak je maar geen zorgen', zei hij. 'Zij gaat je alles tot in de puntjes uitleggen'. Ik moest mijn kleren uittrekken en daarna begon ze seks met mij te hebben. Ze deed echt alles. Ik wist niet wat er aan het gebeuren was, ik was slechts 16 jaar. Ik had veel schrik en dat zag hij ook."

R. Kelly kon volgens haar ook gewelddadig uit de hoek komen. "Hij sloeg me in het gezicht en deed me fysiek pijn. Soms werd ik dagenlang in een kamer opgesloten."

De zanger heeft ook veel vrijpartijen gefilmd. "Hij was een enorme controlefreak. Ik moest me kleden zoals hij het wilde en mijn gsm afgeven. Als ik naar het toilet wilde, iets wilde eten of me wilde douchen moest ik eerst zijn toestemming vragen."

"Ik wil nu het verschil maken"
De bizarre relatie zou uiteindelijk zeven maanden duren. Jerhonda besefte meer dan ooit dat ze daar weg moest en dus verzon ze een list. "Hij was een feestje aan het voorbereiden. Ik maakte hem wijs dat ik schoenen wilde halen bij mijn nonkel die iets verderop woonde. Hij ging akkoord, maar ik moest onmiddellijk terugkeren. Dat laatste heb ik niet gedaan: ik heb alles achtergelaten en niet meer omgekeken."

Jerhonda doet haar verhaal nu om andere slachtoffers te helpen. "Niemand is voor mij opgekomen, maar ik wil nu wel het verschil maken. Hij heeft die meisjes enorm gebrainwasht, hij doet me zelfs een beetje aan (sekteleider; nvdr) Charles Manson denken. Ik hoop dat ik die dames kan helpen. Kelly moet gestopt worden. Ik heb alvast klacht ingediend."

De advocate van R. Kelly ontkent met klem alle beschuldigingen. "Hij werkt hard om zijn naam te zuiveren en zal alle kwaadsprekers vervolgen", klinkt het. In het verleden beweerden immers nog meer vrouwen dat ze door hem mishandeld waren. Met hen heeft hij een minnelijke schikking geregeld.

"Pa, stop met mij belachelijk te maken"
Twee maanden geleden maakte een zekere Joycelyn Savage nog een opmerkelijk filmpje. Zij is een van de jongedames die door Kelly 'vastgehouden' zou worden. "Ik heb een boodschap voor mijn familie, en dan in het bijzonder mijn vader. Papa, het mediacircus dat je in gang gestoken hebt... Dat is een absolute ramp, je moet hiermee stoppen. Ik ben het kotsbeu, je maakt mij en de hele familie belachelijk. Ik ben blij met de plek waar ik nu ben en de mensen die me omringen. Je weet hoe het gegaan is, de avond waarop ik naar R. Kelly gegaan ben. Dus alstublieft: stop waarmee je bezig bent. Ik kan niet geloven dat je het al zo ver gedreven hebt. Ik zie je doodgraag, maar je moet me begrijpen."

Kelly is in het verleden vaker beschuldigd van seksueel wangedrag. Zijn huwelijk in 1994 met de toen 15-jarige zangeres Aaliyah bleek niet legaal en in 2002 werd de artiest aangeklaagd voor 21 gevallen van kinderporno.

20-09-2017 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

https://www.mupload.nl/img/abf6ndwi3t8pl.jpg

Clarence House, het kantoor van de Britse prins Charles, heeft zondag berichten dat de prins na het overlijden van zijn moeder en zijn eigen troonsbestijging niet naar Buckingham Palace wil verhuizen, als 'onwaar' bestempeld. De Sunday Times daarentegen weet op basis van 'geïnformeerde bronnen' dat Charles en Camilla liever in het naastgelegen en geheel aan hun smaak aangepaste Clarence House blijven wonen.

Koning William IV verhuisde in 1830 ook niet naar Buckingham Palace, en bleef in Clarence House wonen. Voor bijzondere gelegenheden gebruikte hij het aangrenzende St James' Palace, dat hij via de overloop binnendoor kon bereiken. Zijn nicht Victoria verhuisde echter wel naar Buckingham Palace toen ze in 1837 koningin werd.

Het paleis is sindsdien de officiële koninklijke residentie, al wonen de meeste leden van de koninklijke familie er niet graag en heeft iedereen een eigen onderkomen elders. Koningin Elizabeth, die in 1952 van Clarence House naar Buckingham Palace verhuisde, brengt veel meer tijd door in Windsor Castle en is in de zomer ruim twee maanden in Schotland.

Charles nam zijn intrek in Clarence House na het overlijden van zijn grootmoeder koningin Elizabeth, de koningin-moeder in 2002. Hij liet het stadspaleis grondig opknappen. Hij verblijft er zo'n acht maanden per jaar, en trekt zich in de weekeinden vaak terug op zijn landgoed Highgrove. Ook in Wales en Schotland heeft hij eigen verblijven.

17-09-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Myers keert nog één keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

Michael Myers keert nog één keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

https://www.mupload.nl/img/yi0brkbxisdtk.jpg

Halloween komt er weer aan, maar de editie van volgend jaar belooft nog veel griezeliger te worden. In 2018 verschijnt namelijk een nieuwe Halloween-film in de cinemazalen. En Jamie Lee Curtis herneemt haar rol als Laurie Strode.

Jamie Lee Curtis tweette vrijdag een foto van haar met de gemaskerde moordenaar Michael Myers. Haar tweet was vergezeld met de niet mis te verstane boodschap "Dezelfde deur, dezelfde kleren, dezelfde problemen. 40 jaar later. Ik keer een laatste keer terug naar Haddonfield voor Halloween in 2018." Spannend!

Curtis was voor de eerste keer te zien als Laurie Strode in 1978 in Halloween. In die film wordt ze als tiener gestalkt door Michael Myers, die ontsnapt is uit een psychiatrische gevangenis na de moord op zijn zus. In het vervolg wordt duidelijk dat Myers eigenlijk haar broer is. Het zal de vijfde keer zijn dat Curtis gestalte geeft aan Laurie. De laatste keer dateert van 2002 in 'Halloween: Resurrection'.

De legendarische horrorregisseur John Carpenter is aan de nieuwe 'Halloween'-film verbonden als executive producer. Hij zal ook creatieve raad geven aan de crew. De producers zijn Jason Blum, producer van horrorhits 'Get Out', 'Paranormal Activity' en 'The Purge' en Malek Akkad, die alle Halloween-films al produceerde.

17-09-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

https://www.mupload.nl/img/yxccjexhmb0gd.jpg

Een locatiemanager van de Netflix-serie Narcos is deze week dood gevonden in zijn auto in Temascalapa. Hij was op zoek naar geschikte filmlocaties in Mexico, om daar eventueel het vierde seizoen op te nemen van de populaire serie over Colombiaanse drugskartels.

Op maandag reed de 37-jarige Carlos Muñoz Portal naar een potentiële filmlocatie in de gemeente Temascalapa. Hij was van plan om daar enkele foto's te nemen voor Netflix, zo vertelt een vriend volgens The Guardian. Uren later werd hij in zijn auto aangetroffen met verschillende schotwonden. Op dat moment was hij al overleden. 

Netflix heeft inmiddels de dood van hun locatiemanager bevestigd. "We zijn op de hoogte van de dood van Carlos Muñoz Portal, een gerespecteerde locatiemanager, en condoleren zijn familieleden. Het is nog onbekend wat er gebeurd is, maar de autoriteiten zijn een onderzoek gestart", zo staat in een toelichting.

Het is nog de vraag op welke manier de filmopnames van het vierde seizoen van Narcos, dat zich focust op het Juárez-kartel in Mexico, worden doorgezet.De Mexicaanse film- en televisie-industrie is bang dat de productie mogelijk wordt opgeschort vanwege de moord op Muñoz.

Afgelegen plek

Doordat Muñoz naar een afgelegen plek was afgereisd, zijn er volgens de lokale autoriteiten geen getuigen van de moord op de locatiemanager. Muñoz' vriend, die anoniem wil blijven, zegt tegen El País dat Muñoz mogelijk is vermoord door de lokale bevolking. 

Hij verwacht dat mensen geschrokken zijn van een onbekende met een camera. "Misschien dachten ze dat hij informatie aan het verzamelen was en zijn ze hem gevolgd naar zijn auto."

Temascalapa ligt in de staat Mexico, in het gelijknamige land. In die staat, het dichtbevolktste gebied van het land, is het aantal moorden het hoogst van heel Mexico. Zo werden in de maand juli al 182 mensen vermoord.

17-09-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

https://www.mupload.nl/img/mocibis9ylvid.jpg

In Los Angeles worden zondagavond de Primetime Emmy Awards uitgereikt, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. De HBO-serie Westworld is met 22 nominaties een van de grote kanshebbers tijdens de uitreiking. Ook de komedieshow Saturday Night Live van NBC, is in 22 categorieën genomineerd. De sciencefictionserie Westworld is met 12 miljoen kijkers per aflevering een kijkcijferhit voor HBO. De serie krijgt een tweede seizoen, waarvoor de Nederlandse actrice Katja Herbers is gecast.

Saturday Night Live (SNL) wordt in Amerika al sinds 1975 uitgezonden, maar dit seizoen is het best bekeken seizoen in 23 jaar. Alec Baldwin persifleert bijna wekelijks de Amerikaanse president Donald Trump. De Netflix-serie Stranger Things is met achttien nominaties eveneens een grote kanshebber bij de uitreiking van Amerika's belangrijkste televisieprijzen.

The Voice
Atlanta, Black-ish, Master of None en Modern Family zijn genomineerd in de categorie comedyseries, waarin ook Silicon Valley, Unbreakable Kimmy Schmidt en Veep zijn genomineerd. De nominaties in de categorie dramaseries zijn: Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, House of Cards, Stranger Things, This Is Us en Westworld. The Voice is genomineerd in de categorie Reality Competion en neemt het daarin onder meer op tegen America Ninja Warrior en Top Chef.

17-09-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

https://www.mupload.nl/img/cav7qniaamwfm.jpg

Koen Wauters is vandaag pas officieel 50 jaar geworden, maar gisteravond gaf hij al een groot verjaardagsfeest. Twee zelfs! Eerst voor een select gezelschap in zaal Intense in De Schorre in Boom met o.a. Bart Peeters, Will Tura, Kim Clijsters en gast-dj Sven Ornelis. In de late uurtjes trok hij nog naar The Villa in Antwerpen. Heel wat BV's, waaronder 'Spitsbroers' Oscar Willems en Louis Talpe, klankman Pascal Braeckman, kwamen daar nog mee het glas heffen op 'een halve eeuw Wauters'.

17-09-2017 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

https://www.mupload.nl/img/o1clf2auggusb.jpg

De erg productieve Amerikaanse acteur Harry Dean Stanton is gisteren aan natuurlijke oorzaken overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd 91 jaar oud, zo meldden lokale media.

Stantons carrière beslaat meer dan 60 jaar en ruim 100 films en 50 tv-afleveringen. Zo speelde hij onder meer meer rollen in "Cool Hand Luke" (1967), "The Godfather Part II" (1974), "Alien" (1979), "Repo Man" (1984), "Paris, Texas" (1984) en "The Green Mile" (1999).

Dit jaar was hij nog te zien in de serie "Twin Peaks" en later deze maand komt het drama "Lucky" met Stanton in de hoofdrol uit.

16-09-2017 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

https://www.mupload.nl/img/cm7gv37srk260.jpg

Drie maanden geleden is George Clooney (56) voor het eerst vader geworden.  "Ik hoop maar één ding: dat mijn kinderen en ik binnenkort geen pampers van elkaar moeten lenen."

George Clooney is na drie maanden vaderschap zichtbaar vermagerd, maar voor de rest is hij niks veranderd in vergelijking met vorige ontmoetingen. Niet alleen ziet hij er heel gewoon uit in zijn grijze hemd en jeans, hij doet ook heel gewoon. Geen kapsones, niet te veel praatjes, een aangename vent, lacht graag - zeventien keer zal u (lacht) terugvinden in dit interview. Hij is in Toronto om er op het filmfestival 'Suburbicon' te promoten, een film met Matt Damon en Julianne Moore die hij heeft geregisseerd en die bij ons in december in première gaat, maar begrijpt perfect dat we het vooral over die andere realisatie van hem willen hebben: de tweeling die hij met zijn vrouw Amal heeft gemaakt.

16-09-2017 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

https://www.mupload.nl/img/ox8mtlyho8umr.jpg

De 19-jarige Bonni is op van de zenuwen wanneer hij het podium opstapt. Met een zeemzoete versie van 'The Man Who Can't Be Moved' van The Script probeert hij de coaches te overtuigen om voor hem om te draaien. Spannend!

16-09-2017 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

"Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

https://www.mupload.nl/img/kqzwvrihpqbn3.jpg

Kwaliteit troef in de tweede aflevering van 'The Voice': er waren maar liefst vier kandidaten die álle coaches wisten te verleiden tot een druk op de knop. Vooral Bart Peeters en Koen Wauters lijken goud in handen te hebben met respectievelijk de lyrische rocker Dries en de sympathieke gevoelsmens Bonni. Nabil Khemir bespeelde dan weer letterlijk de gevoelige snaar met zijn zelf ontworpen instrument. In het Arabisch dan nog, een primeur voor deze wedstrijd. "Ik word de coach van mijn leermeester. Uw muziek is mijn trip", haalde Peeters de loftrompet boven.

Ellen Van Gool trapte de wedstrijd in stijl af met een gevoelige cover van Sam Smith. De 17-jarige studente is een van de jongste deelnemers dit seizoen, geen wonder dus dat de zenuwen haar af en toe parten speelden. Koen en Bart onthielden echter vooral het ontegensprekelijke talent dat kwam bovendrijven, goed genoeg dus voor een plek in de battles.  "Ik ben het gelukkigste meisje op aarde momenteel", liet de Boortmeerbeekse optekenen.

Khemir heeft met zijn deelname een duidelijk doel voor ogen. Na de aanslag in Sousse was hij gevlucht uit Tunesië, nu probeert hij in ons land een nieuw muzikaal netwerk op te bouwen. Met zijn speciaal instrument, dat dienst doet als zowel gitaar en luit, hoopt de vader van drie kinderen bovendien culturen te verzoenen. De juryleden wond hij alvast probleemloos om zijn vinger. Natalia werd getrigger door de vibe, Koen vond alles tot in de kleinste details kloppen en Alex Callier wilde met al zijn expertise voor de juiste mix zorgen. Maar het was dus uiteindelijk Bart die met de hoofdvogel ging lopen...

Paardenfanate Sarah Haelterman kende minder geluk. Koen vond haar hoge tonen niet zo hard aankomen en ook de nummerkeuze bleek geen schot in de roos. "De tekst van 'Fight Song' vind ik heel mooi", probeerde de 24-jarige studente nog. "Het is geen woordwedstrijd, maar een zangwedstrijd", counterde Alex. "De tekst is belangrijk om je te kunnen inleven, maar je moet dat ook muzikaal kunnen vertalen." Exit Sarah met andere woorden.

Datzelfde lot was ook kapster aan huis Kimberly Dieusaert beschoren. "Ik had constant het gevoel dat je de nodige punch miste", oordeelde Natalia over haar Adele-imitatie. "Een beetje extra 'hoef' zou van pas gekomen zijn." Dat niemand snapte wat ze daar precies mee bedoelde, kon de pret niet bederven. Alex vond het dan weer fascinerend dat Kimberly als zangeres de openingsdans van haar moeder voor haar rekening genomen heeft. "Zat je dan nog in de buik of was dat haar tweede huwelijk?", luidde zijn weinig subtiele opmerking.

Daarna was het de beurt aan de fenomenen van Houston's Problem. Dieter Guldemont en Dries De Vleminck zitten in dezelfde rockband, maar gingen afzonderlijk hun kans. En die keuze zouden ze zich niet beklagen. Alex had slechts drie seconden nodig om te draaien voor de ruige powerstem van Dieter, de rest volgde gedwee. "Eindelijk iemand die zich smijt. Ik ben blij dat ik nog eens enthousiast ben", klonk het uit de mond van de Hooverphonic-frontman. Mooie woorden die eigenlijk niet nodig waren, want de callcentermedewerker had op voorhand al beslist dat hij voor Alex zou kiezen.

Maar dan volgde met Dries nog de meer afgelijste parel. Simpelweg fenomenaal hoe hij 'Wanted dead or alive' van Bon Jovi naar zijn hand zette. De jacht was nu echt geopend: Koen speelde het listig door te benadrukken dat hij maar beter een andere coach dan die van zijn maat zou kiezen. "Of wil je riskeren dat je de volgende ronde tegenover hem komt te staan?" Natalia benadrukte dat ze zijn stem "de zotste van de twee" vond, maar uiteindelijk zou Bart de lachende derde worden. En jawel, de sfeer zat goed: toen een derde bandlid van Houston's Problem voor de lol op het podium geroepen werd, bleek die zowaar ook nog een aardig potje te kunnen zingen.

Cézanne Van De Voorde charmeerde vooral met haar ietwat bizarre reacties. "Blij dat er nog mensen op de wereld bestaan die op een gekkere wolk wonen dan ik", drukte Bart het fijntjes uit. Op vocaal vlak kroop de 22-jarige studente door het oog van de naald: Alex was de enige die afdrukte en dan nog pas op het allerlaatste moment. "Het was zeker geen perfecte performance, maar ik hoorde wel iets in uw stem waar ik in geloof", luidde zijn commentaar. "En bovendien: de beste zangeressen waar ik mee samenwerkte, daar was telkens een hoek af. Het is een risico, maar ik wil het absoluut nemen."

In de Portugese Idoolwedstrijd haalde Nelson Pereira nog de top-20, benieuwd hoe ver hij hier zal raken. Natalia was meteen verkocht toen de verlegen student 'Straight up' van Paula Abdul inzette, Alex had een pak meer bedenktijd nodig. De keuze tussen die twee was dan ook snel gemaakt. "Ik ben verliefd op zijn stemgeluid, dat nummer is de hele avond in mijn hoofd blijven hangen", mijmerde de zangeres. Die ene opzichtige fout onderweg -toen hij te snel hervatte- vergaf ze hem dan ook met de mantel der liefde.

Een soulzanger die in plaats van Natalia voor Koen kiest? Dat moet een primeur zijn. Tomi Temidara heeft echter nog wel meer gekke stoten op zijn palmares staan. Als student in India volgde de Nigeriaan zowaar de Belgische versie van 'The Voice' via YouTube. Dat de Aalstenaar ook zelf een tent in vuur en vlam kan zetten, bewees hij nu met zijn felgesmaakte cover van Sam Cooke. "Dit was geen auditie, maar een concert", vond Bart zelfs. En toch was het de Clouseau-zanger die aan het langste eind trok. Of zou Tomi toch gewoon de aanwijzingen van die ene vrouw uit het publiek gevolgd hebben?

Het leven heeft Charlotte Babalola uit Westerlo niet gespaard. Als kind werd ze zwaar gepest, en niet alleen vanwege haar huidskleur. De 18-jarige nagelstyliste probeert tegenwoordig haar zorgen weg te rappen, maar de jury wist ze helaas niet te overtuigen. "Met 'Super Bass' van Nicki Minaj kun je niet zo veel tonen als zangeres. Daar ben ik een beetje op afgeknapt", benoemde Koen het probleem. Maar niet getreurd, ook deze tegenslag komt Charlotte wel te boven. "Ik heb veel meegemaakt en dat heeft mij kracht gegeven. Voor mij is dit het begin van iets moois. Wat er ook komt, ik blijf vechten."

Het slotakkoord was voor Bonni Van Ounsen, de nerveuze student met het o zo gevoelige hartje. Alle vier coaches draaiden zich in recordtempo om toen hij met zijn zoetgevooisde stem de zaal inpakte. Nadien volgde ook nog een staande ovatie van het publiek. Voor Bonni werd het even te veel, hij moest wenen van geluk. "Toen ik je te zien kreeg, schrok ik. Je hebt een behoorlijk androgyne stem. Ben je een vrouw, een man, zwart of blank? Ik wist het niet", vertelde Alex. "Je kwam het podium op en ik hoorde je zenuwachtig ademen in je microfoon", voegde Natalia toe. "Maar vanaf de eerste noot was het er boenk op." Voor hen was het dan ook even slikken om Koen met het absolute paradepaardje van deze aflevering aan de haal te zien gaan.

16-09-2017 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago bevallen van tweede kindje

Dina Tersago bevallen van tweede kindje

https://www.mupload.nl/img/vmjzvqi3sblep.jpg

Dina Tersago is gisteren bevallen van een zoontje, Thor. De kersverse mama postte een foto van haar "grote schat" op Instagram.

Thor werd gisterenavond om 22.10 uur geboren. Het jongetje is 52 centimeter groot en weegt 3,37 kilogram. De kleine spruit is het tweede kind van Dina en haar partner Wim Hubrechtsen. Grote broer Isak is al 2 jaar oud.

16-09-2017 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

https://www.mupload.nl/img/woizvvzeczvet.jpg

Selena Gomez heeft onthuld waarom ze zich afgelopen zomer op de achtergrond hield. Ze moest een levensnoodzakelijke niertransplantatie ondergaan. De zangeres vecht namelijk tegen de autoimmuunziekte lupus. Op Instagram schreef ze een emotionele post om de donor van het orgaan te danken: haar beste vriendin.

Met een reeks selfies heeft Selena Gomez de hel waar ze afgelopen zomer door moest onthuld. Aan de operatie heeft ze een gigantisch litteken aan haar onderbuik overgehouden. Met een ontroerende foto dankt ze haar vriendin Francia Raisa, die haar nier afstond. Lupus is een chronische auto-immuunziekte met symptomen als constante pijn, koorts en extreme vermoeidheid, maar het kan ook tot nier- en hartschade leiden.

Het ultieme cadeau
Op Instagram schreef ze: "Ik besef dat sommige fans hebben opgemerkt dat ik me erg koest heb gehouden deze zomer. Ze vroegen zich af waarom ik mijn nieuwe nummers niet promootte, waar ik ook erg trots op was. Maar de artsen hebben mij aangeraden een niertransplantatie te ondergaan in mijn strijd tegen lupus. Ik had tijd nodig om van deze zware operatie te herstellen. De ingreep was nodig voor mijn gezondheid. Ik kijk ernaar uit om mijn traject van de afgelopen maanden met jullie te delen. Maar nu wil ik iedereen bedanken: mijn familie en het team van dokters. Maar vooral ook mijn vriendin Francia Raisa, woorden kunnen niet omschrijven wat zij voor mij gedaan heeft. Ze heeft mij het ultieme cadeau gegeven. Ik hou zoveel van je."

Ook maakte ze van de gelegenheid gebruik om de bewustwording rond lupus te vergroten. "Er bestaan nog veel misverstanden over deze aandoening, maar er wordt vooruitgang geboekt."

14-09-2017 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

https://www.mupload.nl/img/e3kazwl5u9dia.jpg

"Ik wist niet dat er discussie over was, daarom heb ik er een grapje over gemaakt", zei Pascale Naessens vandaag over de zogenaamde quinoa-rel met Jeroen Meus op Radio 1. De twee tv-koks lijken nu voorgoed de strijdbijl te hebben begraven: ze zijn het er allebei over eens dat je over (gezonde) voeding geen ruzie moet maken.

De discussie over wat gezond eten nu exact is, houdt onze Vlaamse tv-koks al heel de zomer bezig. Het kwam zelfs tot een ware quinoa-rel. Jeroen Meus had gezegd dat hij zich stoorde aan de hype rond zogenaamde superfoods: niet alleen quinoa, maar ook zaden en bessen.

Toen Pascale Naessens tijdens haar boekvoorstelling van 'Puur Pascale 2' er vragen over kreeg, zei ze met een knipoog dat Jeroen meer gerechten met quinoa heeft. "Ik zat voor die voorstelling gedurende enkele weken in het buitenland. Dus ik wist helemaal niet dat er discussie over was en dacht ik dat het een grap was. Maar die quote werd door alle media zonder die knipoog overgenomen", verduidelijkt Pascale vandaag op Radio 1. Het gevolg: het hek was helemaal van de dam tussen de twee kookboekenauteurs. Plots was er een kamp quinoa en een kamp boter.

Misbegrepen
Niet veel later - bij de start van het nieuwe tv-seizoen - bedaarde Jeroen Meus als eerste de gemoederen. Toen zei de kok dat hij zich vooral misbegrepen voelt:  "Mijn pleidooi was totaal niet gericht tegen quinoa, of tegen Pascale en Sandra Bekkari. Ik stel mij enkel vragen bij het kuddegedrag van mensen. Waarom volgt iedereen blindelings...? Waarom eten we nu massaal quinoa? Maar net zo goed stel ik me vragen bij al die mensen die plots in een park op Pokémon gaan jagen."

Ook vandaag verduidelijkt Pascale het een en ander op Radio 1. "Gezond eten is voor iedereen anders, want we reageren allemaal anders op producten. Je kan gezond eten met weinig koolhydraten en veel vet, maar het kan ook net omgekeerd.  Uiteindelijk komt het altijd hier op neer: 80 procent van wat we eten moet natuurlijk zijn. De andere twintig procent mag je helemaal zelf invullen: of dat nu met snoep of pizza is, maakt niet uit. Die honderd procent, maakt ons een gelukkig persoon." 

Meus en Naessens willen dus eigenlijk hetzelfde: dat Vlamingen leren genieten van eten en dat ze hun gezond verstand gebruiken in de keuken.

14-09-2017 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Alizé openhartig over seksueel taboe

"Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Alizé openhartig over seksueel taboe

https://www.mupload.nl/img/vqebxttfhtrdn.png

In Gert Late Night geeft Goedele Liekens toelichting bij haar onderzoek bij zo'n 1.500 Belgen en evenveel Nederlanders over seks. Van de vrouwen zei de helft zelden of nooit klaar te komen, en een van hen getuigt daarover in het programma. Alizé Bouw heeft namelijk nog maar twee orgasmes gehad.

14-09-2017 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songwriter Grant Hart van punkband Hüsker Dü overleden

Songwriter Grant Hart van punkband Hüsker Dü overleden

https://www.mupload.nl/img/rhrqwdavui48p.jpg

Songwriter en drummer Grant Hart van de legendarische Amerikaanse punkband Hüsker Dü is op 56-jarige leeftijd aan een slepende ziekte overleden. Dat meldde donderdag zowel het vakblad Variety als Bob Mould, voormalig lid van de groep.

De groep ontstond in 1979 als samenwerking tussen Hart, Mould en bassist Greg Norton. Op zijn Facebookpagina huldigde Mould zijn overleden ex-collega als "een begaafd beeldend kunstenaar, een wonderbaarlijke verhalenverteller en een beangstigend getalenteerd muzikant". 

Samen met de groep R.E.M. stuurde Hüsker Dü in de jaren '80 de rockscene in een nieuwe, pre-grungerichting.

Handelsmerk van Hüsker Dü was een toen nog revolutionaire vermenging van rock en punk, een sound die in de jaren '90 mainstream werd en als voorbeeld gold voor grunge-goden als Nirvana en The Pixies. Die slaagden er, net als de groep uit Minneapolis (Minnesota), eveneens in de creatieve controle over hun muziek te bewaren ondanks hun samenwerking met grote labels.

In het handboek Hüsker Dü for Dummies geldt het klassieke album "Zen arcade" uit 1984 als een must voor de collectie.

14-09-2017 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

https://www.mupload.nl/img/pwbxzcego2k98.jpg

Angelina Jolie heeft in een interview gehint dat er naast het incident op het vliegtuig nog een oorzaak van haar scheiding met Brad is. Haar nieuwe film 'First They Killed My Father' zou de echte aanleiding zijn geweest. Hierdoor zou ze namelijk beseft hebben dat ze meer liefde in haar leven nodig heeft, meldt de Britse krant The Sun vandaag.

De film is gebaseerd op het levensverhaal van activiste Loung Ung, ze schreef in haar memoires over haar Cambodjaanse familie in de jaren dat de Rode Khmer het land teisterden. Angelina Jolie vertelde aan New York Times: "Loung overleefde zoveel verschrikkelijkheden in haar leven, maar er was ook zoveel liefde. En dat is waarom ze het nu goed stelt. Dat is iets wat ik bij mezelf ook niet mag vergeten."

Beste vrienden
Ook vertelde de actrice in het interview hoe haar breuk met Brad Pitt haar kinderen heeft getroffen. "Het is niet makkelijk en het is een erg pijnlijke situatie. Ik wil gewoon dat mijn familie het goed stelt. Maar het gaat steeds beter." Ook vertelde ze hoe haar zes kinderen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox haar erdoor getrokken hebben. "Ze hebben me zo goed geholpen, we zijn echt een hecht team. Ze zijn de beste vrienden die ik ooit heb gehad. Niemand in mijn leven heeft me al zo gesteund als zij."  

Ook vertelde ze hoe zwaar het was om hun gezinswoning in LA te verlaten en te verhuizen naar een andere woning in dezelfde straat. "Het duurde enkele maanden voor ik besefte dat ik het echt zou moeten doen. Dat we echt een ander huis zouden moeten zoeken."

14-09-2017 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

https://www.mupload.nl/img/it7w25fqzziqm.png

In Gert Late Night heeft Astrid Coppens een intiem gesprek met James Cooke. Iedere dag probeert James Cooke nét dat tikkeltje meer te weten te komen van de bootgasten. Vanavond deelt hij het bed met Astrid Coppens, die heel open vertelt over haar verleden met John.

James Cook valt meteen met de deur in huis: "hoe dat jij ooit bent kunnen vallen op die kletskop, ik denk dat niemand dat begreep". Waarna Astrid duidelijk maakt dat de twee helemaal geen passionele relatie hadden: "wij zijn zeven jaar getrouwd geweest, en de laatste zes jaar van onze relatie hadden wij zelf geen fysiek contact meer".

13-09-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

https://www.mupload.nl/img/tqmsyvmlugsz3.jpg

Vorige week vond in New York de lancering plaats van het nieuwe boek van fotografen Mert Alas en Marcus Piggot. Celebs als Kim Kardashian, Naomi Campbell en Gigi Hadid poseerden al voor de lens van het bekende fotografenduo en kwamen voor het feest allemaal samen op een dakterras in New York. Waar iederéén wilde zijn, mocht NINA niet ontbreken.

De boeklancering vond afgelopen donderdag plaats in het PUBLIC Hotel in de hippe wijk Soho in New York. Ik had al vaak gelezen dat het hotel tegenwoordig dé place to be is in de Big Apple, dus ik was razend benieuwd om binnen eens een kijkje te nemen. Ik arriveerde er een halfuur te vroeg met dank aan het geweldig handige New Yorkse metrosysteem, maar gelukkig verbleef een collega modejournalist in één van de kamers van het hotel dus kon ik er zonder schaamte mijn ogen de kost geven.

Je komt het hotel binnen via een met planten overgoten entree, waarna je in de marmeren hal terecht komt met in het midden een lichtgevende roltrap richting lobby. Daar kreeg ik meteen een glas champagne in mijn handen geduwd, de avond kon een pak slechter beginnen me dunkt. De kamer van de bevriende journaliste is groot voor een hotelkamer in New York en vooral prach-tig qua design. Als gast kun je er blijkbaar ook gratis yogalessen volgen en het eten zou er sterrenchefwaardig zijn.

Kim Kardashian en Kendall Jenner
Het event zelf vond plaats in The Roof, het dakterras van het hotel. Twee minuten binnen was ik daar al - letterlijk - op Cindy Crawford en dochter Kaia gebotst, kort daarna liepen topmodellen Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Naomi Campbell langs mij heen. En toen bewoog het hele feest zich plots naar één hoek van de kamer. Ik zag nog amper iets door de flash van de fotografen, maar wist dat er iets "belangrijk" stond te gebeuren. Met een cocktail in de hand wurmde ik mij naar voren en toen zag ik plots een hele kleine blonde vrouw aan een tafel zitten met in haar kielzog en ultralange brunette. Niemand minder dan Kim Kardashian en Kendall Jenner zaten een meter van mij, gescheiden door een leger van paparazzi weliswaar. Ik kneep snel even in mijn arm dat dit echt aan het gebeuren was, nam totaal onsubtiel 300 wazige foto's en snelde dan maar rap terug naar de open bar om toch enigszins mijn 'cool' te bewaren.

Toen Gigi Hadid arriveerde werd het zowaar nog drukker, bewegen was niet meer mogelijk binnen. Dan maar even uitblazen op het dakterras met zicht op de skyline van New York. Buiten vroegen de bevriende journaliste en ik ons af of deze celebs het sterrendom eigenlijk nog wel leuk vinden. De meeste aanwezigen op de lancering konden nog relatief rustig genieten van een drankje, maar voor de Kardashian-clan zit gewoon naar een feestje gaan er niet meer in.

13-09-2017 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

https://www.mupload.nl/img/oidyw7k9cwd7h.jpg

Na de flinke opdoffer - en dat mag u letterlijk nemen - waarbij Conor McGregor vorige maand in 'het gevecht van de eeuw' onderuit ging tegen de legendarische bokser Floyd Mayweather, geniet de MMA-vechter nu van een heerlijk decadente rijkeluisvakantie in Ibiza. Maar dat hij maar klein bier is vergeleken met de echte rijken der aarde, besefte McGregor gisteren toen 'Super Yacht A', het allergrootste en meest luxueuze zeiljacht ter wereld, opdook.

De futuristische driemaster van 143 meter lang en met masten van 90 meter hoog is eigendom van de Russische miljardair Andrey Melnichenko. Sailing Yacht A werd pas vorig jaar voor het eerst te water gelaten. De voorbije week werd het zeilschip meermaals gespot in de Balearen.

McGregor brengt momenteel zelf zijn vakantie door op een jacht - zij het een bescheidener exemplaar van 'slechts' 33 meter. Hij spotte Sailing Yacht A gisteren in het azuurblauwe water nabij het eiland Formentera, een Spaans eilandje dat erg geliefd is bij miljardairs en beroemdheden. De 29-jarige Ier was danig onder de indruk en liet dat duidelijk verstaan in verschillende berichten op Instagram.

13-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

https://www.mupload.nl/img/7aq0qtvqs5qzi.jpg

De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is door de politie in Phoenix gearresteerd omdat hij zijn kamergenoot een keukenmes op de keel zette. De 21-jarige Nicholas Van Varenberg had even tevoren zichzelf bezeerd toen hij met zijn vuist tegen de muur van een lift had geslagen.

Dat laatste werd op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop werd de politie gebeld, de agenten volgden "een spoor van bloed" tot aan het appartement van de jongeman. De agenten verhoorden Van Varenberg, die zijn hand had bezeerd, en vertrokken. Dat meldt AZ Central.

Daarop richtte Van Varenberg zijn woede op zijn kamergenoot, die hij verweet dat hij de deur had opengemaakt voor de politie. Dezelfde agenten besloten terug te keren naar de flat omdat ze "geroep en geklop" hoorden.

Volgens de gerechtsdocumenten hield Van Varenberg zijn kamergenoot gegijzeld met een groot keukenmes op zijn keel. Die flatgenoot getuigde dat hij meende dat zijn laatste uur was geslagen. Hij slaagde er echter in Van Varenberg te overtuigen hem los te laten en vluchtte weg. De politie was nog een huiszoekingsbevel te regelen toen de verdachte tevoorschijn kwam. Van Varenberg werd gearresteerd en later aangeklaagd wegens geweldpleging, onwettige gevangenneming en drugbezit. De politie vond op het appartement een hoeveelheid wiet.

Nicholas Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme, die als François Van Varenberg werd geboren. Nicholas moet zich op 30 september voor de rechter verantwoorden.

13-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

https://www.mupload.nl/img/3teo0ykh7uk99.jpg

Zij mochten hem als eerste al lezen op de launch party, onze NINA Deluxe. Wat vonden Stany Crets, Ann Van den Broeck, Annelies Van Herck, Michaël Van Droogenbroeck, Eline De Munck en Cathérine Kools van het eerste collector's item van NINA?

13-09-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

https://www.mupload.nl/img/vrmnq6enlxb9l.jpg

Sinds vrijdag zit Natalia weer in de draaistoelen van The Voice van Vlaanderen. De zangeres kijkt ernaar uit om haar ervaring met de kandidaten te delen, maar beseft dat nieuwkomers het niet makkelijk zullen hebben in de muziekwereld.

Natalia is al voor de vierde keer coach in The Voice van Vlaanderen. "Maar van sleur is absoluut geen sprake", zegt ze in Story. "Het blijft me verbazen hoeveel talent er in de vijver zit. Toegegeven: er waren jaren dat ik niet echt onder de indruk was van het niveau, maar nu ligt de lat heel hoog. Naast een goeie stem ga ik nu ook op zoek naar een kandidaat met een uitgesproken persoonlijkheid. Het totaalplaatje moet kloppen." De zangeres heeft er ook geen moeite mee om als enige vrouwelijke coach haar mannetje te staan. "Met mijn grote mond is dat nooit een probleem. (lacht) Ik vind het een leuke combinatie van coaches. We komen goed overeen en iedereen zit goed in zijn vel. De sfeer is gemoedelijk en dat maakt het extra plezant."

Geen winnaar
The Voice werd nog nooit gewonnen door iemand uit Natalias team, maar daar heeft ze geen problemen mee. "Ik vond de winnaar altijd terecht, zo egocentrisch ben ik nu ook niet. (knipoogt) Het is ook onmogelijk om vooraf de winnaar te raden. Er zijn sterke kandidaten die nadien amper nog iets bijleren, en er zijn er die misschien niet top waren, maar wel tips opzuigen als een spons. Pas als je met iemand aan de slag gaat, weet je wat hij of zij echt in zijn mars heeft. Mensen denken al jaar en dag dat ik een echt competitiebeest ben, maar dat is absoluut niet zo. Met het ouder worden ben ik rustiger geworden en voel ik minder de neiging om met iets of iemand in competitie te gaan. Alleen met mezelf lig ik voortdurend in strijd, omdat ik alles heel goed wil doen. Bij momenten is dat best vermoeiend, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Ik kom heel zelfzeker over en dat ben ik ook, juist omdat ik heel streng ben voor mezelf. Ik wil gewoon kwaliteit brengen. En ja, ik heb het hart op de tong. Ik probeer altijd duidelijk te zijn en eerlijk te zeggen waar het op staat. Op tv zie je ook de echte Natalia, ik heb niet de behoefte om een rolletje te spelen. Hoe langer, hoe minder zelfs."

12-09-2017 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

https://www.mupload.nl/img/c4ilq8acryolu.jpg

't Is gebeurd. Regi heeft met 'Where did you go (summer love)' zijn allereerste nummer 1-hit te pakken zonder Milk Inc. Sterker: hij stoot dé zomerhit, 'Despacito', van de troon en dat al voor de derde week op rij. Het geheim? Dochterlief Ellie Martha (4). "Zij kon het metéén meezingen. Dan heb je een hit te pakken."

Het moest de zomer van zijn leven worden - en of hij dat waargemaakt heeft. De Duitse dancemarkt veroveren, voor de tweede keer op het hoofdpodium van Tomorrowland, draaien op The Ark - de cruiseversie van Tomorrowland - én als kers op de taart: een nummer 1-hit scoren. "Nu pas begint het wat door te dringen eigenlijk, en bij de rest van Vlaanderen precies ook", lacht Regi. "De eerste week op nummer 1 staan, merken de meesten niet. Nu pas vinden ze zoiets straf."

Vooral straf is dat Regi met 'Where did you go (summer love) dé zomerhit 'Despacito' van Luis Fonci ft. Daddy Yankee na twaalf weken van de troon gestoten heeft. "Zot, hé! Vooral omdat het niet simpel is om tegen de Justin Biebers (die een remix van 'Despacito' opnam en het nummer zo mee naar nummer 1 joeg, red.) op te boksen. Ik heb al twee weken op rij gevierd met het team. Deze week zouden we nog een fles moeten kraken, maar we kunnen niet blijven vieren", lacht de hitmaker.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, zo'n nummer 1-hit maken? Regi: "Als ik dat wist, zou ik er elk jaar een scoren (lacht). Nee serieus, in 'Where did you go (summer love)' zit écht veel werk."

12-09-2017 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/1j2aqizzsfmuq.jpg

Joy Anna heeft een nieuw tv-programma te pakken: ze werkt mee aan de vierdelige reeks 'Control Alt Delete' van de Nederlandse zender NPO 3. De Vlaamse actrice wordt daarin vooor de leeuwen gegooid door medepresentator Jan Jaap van der Wal.

"Control Alt Delete is een vierdelige reeks over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden", wordt het nieuwe programma omschreven. De vierdelige reeks zal vanaf 5 oktober te zien zijn bij NPO 3.

Veel meer is er over het programma nog niet bekend, al is wel duidelijk dat comedian Jan Jaap van der Wal een heleboel proeven in petto heeft voor Joy Anna. Zo worden haar hersenen gehackt en zal ze virtuele seks uitproberen, om zo te ontdekken hoe geluk, liefde, gezondheid en veiligheid beïnvloed worden door technologische ontwikkelingen. Dat belooft.

12-09-2017 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

https://www.mupload.nl/img/klmvs4gn67hen.jpg

Als Matthias Schoenaerts en Michaël R. Roskam samenwerken, dan weet je dat er een prima film zit aan te komen. Binnenkort brengen ze 'Le fidele' uit, een film die nu al geroemd wordt. De prent was echter allerminst makkelijk om op te nemen, vertellen de heren in HUMO.

Volgens Matthias is de film geworden wat hij moest worden door het overlijdenvan zijn moeder, tijdens de opnames. "Wat ik voelde, was zo extreem intens dat het enige wat ik kon doen, was: me aan het moment overleveren. Een heel intiem moment. En Michaël is zo'n goeie vriend dat ik blij was met hem te kunnen delen wat ik doormaakte." Roskam: "De ochtend na haar overlijden stuurde ik een bericht naar de productie: 'Jongens, mama Dominique is overleden. We gaan een weekje pauzeren.' Maar de productie zei: 'Hoezo? Matthias zit al in de auto. De chauffeur is hem net gaan ophalen.' Dus ik belde naar Matthias en die zei: `Nee, echt, ik kom. Dat is wat mama wou. Ze heeft steeds gezegd: `Stop niet met werken. Maak die film.'"

Iedereen heeft het altijd over zijn succesverhaal, maar weinigen beseffen dat hij diep heeft gezeten. "Ik heb in twee jaar tijd wel mijn zus verloren, en mijn grootvader, die in de eerste jaren van mijn leven een vader voor mij was. Ik ben zelf bijna gestorven tijdens de opnames van 'Maryland' omdat ik erg diep ben gegaan. Ik moest voor de promotie van de vier films waar ik in heb meegespeeld de hele wereld rond reizen, en ik heb drie maanden in Canada gezeten voor een serie die uiteindelijk niet is doorgegaan. Het raakte uit met mijn partner, die daarna een mes in mijn rug stak op een moment dat ik haar het meest nodig had. En in vier maanden tijd heb ik ook mijn moeder verloren. »Ik heb afgezien en tegen een depressie aan gezeten. Ik kon op een gegeven moment alleen nog maar denken: 'Matthias, je moet blijven bewegen. Je moet vooruit, al is het maar een centimeter.' Het is zoals in de boksring: als je stilstaat, krijg je slaag."

12-09-2017 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

https://www.mupload.nl/img/8kyvnzptalv15.jpg

Zondag vertrekt Arne Vanhaecke voor 4 maanden naar Australië. Hij zal er voor HLN.BE iedere dinsdag en vrijdag de vlog 'Arne Down Under' bijhouden. Momenteel is hij druk bezig met zijn voorbereidingen. Waarom hij naar Australië trekt en wat hij daar precies gaat doen, vertelt hij jullie liever allemaal zelf in zijn eerste vlog.

12-09-2017 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

https://www.mupload.nl/img/attca42v7qtk8.jpg

Bobby Brown probeert de uitzending volgende maand van een biopic over zijn dochter Bobbi Kristina te voorkomen met een rechtszaak. Volgens de 48-jarige zanger wordt hij in de televisiefilm afgeschilderd als een slechte vader en gewelddadige echtgenoot.

De Amerikaanse zender TV One zendt op 8 oktober de film Bobbi Kristina uit. De biopic schetst volgens Bobby een beeld van hem als gewelddadige echtgenoot tegenover Whitney Houston en als een vader die zijn dochter verwaarloost. Brown noemt dit 'laster en onwaar'. Hij eist dan ook dat de rechter verbiedt dat de film wordt uitgezonden. Daarnaast wil hij 1 miljoen dollar (829.000 euro) aan schadevergoeding.

TV One is overigens gewoon van plan de film uit te zenden. ''We kunnen nu niets zeggen over de juridische stappen die wij nemen. Wel kunnen we melden dat we achter de film staan en de representatie van deze periode in het leven van Bobbi Kristina'', laat de zender weten aan E! News.

10-09-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

https://www.mupload.nl/img/xuheqjl1pnzmy.jpg

Liam Gallagher heeft op Twitter weer eens flink uitgehaald naar zijn broer Noel. Die trad gisteren op tijdens het benefietconcert We Are Manchester in de heropende Manchester Arena. Daarbij hield Noel het niet droog en daar had Liam commentaar op.

"NG in tranen", schrijft hij in zijn tweet. "Daar trapt toch niemand in, het interesseert hem geen bal." In een tweede tweet noemt Liam de huilbui een PR-stunt. "Hij zou hetzelfde doen in Edinburgh", sneert hij.

Liam zelf liet het concert aan zich voorbij gaan. Hij had andere verplichtingen in het buitenland. Op Twitter kreeg de muzikant van sommige fans de wind van voren vanwege het commentaar op zijn broer. Een Twitteraar schreef dat hij de opmerking laag bij de grond vond.

10-09-2017 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

https://www.mupload.nl/img/dqygic1gnjuhk.jpg

The Shape of Water', de jongste film van de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro, heeft vanavond op het internationale filmfestival van Venetië de hoofdprijs, de Gouden Leeuw voor de beste film, gewonnen. De prijs werd toegekend door een jury onder leiding van de Amerikaanse actrice Annette Bening.

'The Shape of Water' is een soort sprookje tegen de achtergrond van de Koude Oorlog. De prent speelt zich af in het Amerika van 1962 en draait rond de ontdekking door de hoofdpersonages van een geklasseerd geheim experiment. De film werd vooral geprezen om zijn verbluffende beeldentaal, een handelsmerk van de Mexicaanse cineast.

Del Toro verwierf bekendheid - en een grote aanhang van cinefielen - met films als 'Pans Labyrinth', 'Cronos', 'The Devil's Backbone' en 'Hellboy' (1 en 2). Momenteel werkt hij aan een verfilming van Pinocchio.

10-09-2017 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Maingain vindt 'Blind Getrouwd' maar niets en weigert koppel te huwen

Olivier Maingain vindt 'Blind Getrouwd' maar niets en weigert koppel te huwen

https://www.mupload.nl/img/qmohsys53coz1.jpg

Olivier Maingain (DéFI), burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, weigert mee te werken aan de Franstalige versie van het VTM-programma Blind Getrouwd, die dinsdag op RTL-TVI begint. Dat schrijft La Capitale.

In Blind Getrouwd worden twee partners op voorhand uitgekozen door een team van experts, waaronder een psycholoog en een seksuoloog. Bedoeling is dat ze elkaar pas voor de eerste keer ontmoeten in het gemeentehuis, waar ze dan meteen in de echt verbonden worden. Na het grote succes in Vlaanderen, wil de Franstalige omroep RTL-TVI voor het eerst ook een versie in Franstalig België op de buis brengen.

Maar er is een kink in de kabel gekomen bij een van de koppels, die gehuwd zouden worden in de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe. De burgemeester, DéFI-voorzitter Olivier Maingain, weigert namelijk mee te werken. Maingain kan zich niet vinden in het concept van het programma, aangezien het huwelijk dat hij zou afsluiten evengoed rechtsgeldig zou zijn als eender welk ander huwelijk.

Maingain zou de twee partners gevraagd hebben hem op voorhand te ontmoeten, om op die manier uit te sluiten dat het om een schijnhuwelijk ging. Daarna zou de kwestie drie weken aangesleept hebben en kon het huwelijk uiteindelijk niet doorgaan.

"Parket gevraagd of alles in orde was"
Maingain bevestigt het nieuws van Sudpresse. "Schepen van Burgerlijke Stand Jacqueline Destrée heeft de kwestie voorgelegd op het college en we hebben beslist het parket te vragen of alles wettelijk in orde was", aldus Maingain. "Het parket van Brussel heeft geoordeeld dat het huwelijk mogelijk niet rechtsgeldig was en heeft ons ten zeerste afgeraden deel te nemen aan de uitzending."

RTL benadrukt dat er niets illegaal aan het huwelijk is. "De kandidaten hebben alle vrijheid om te weigeren als ze hun toekomstige partner ontmoeten", is te horen.

Bij de start van het parlementaire jaar wil Olivier Maingain minister van Justitie Koen Geens (CD&V) bevragen over het programma. Hij wil bekijken of het College van procureurs-generaal een gemeenschappelijk standpunt kan innemen over de huwelijken, zodat overal op dezelfde manier wordt gereageerd en de programmamakers niet op zoek kunnen gaan naar de meest meegaande gemeente.

09-09-2017 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepeste Mira siert nu de cover van Playboy

Gepeste Mira siert nu de cover van Playboy

https://www.mupload.nl/img/u3lsbtew61wi9.jpg

Een dikke middelvinger naar de pesters op school. Zo ziet de Nederlandse Mira Soeteman (18) haar verkiezing tot playmate van de maand in Playboy.

De twee jaren op het college waren voor Mira een ware beproeving. "Ik ben heel erg gepest. Was een hoer, een slet. Alleen maar omdat ik er altijd verzorgd uitzag, nette kleding droeg. 'Die zal wel makkelijk zijn', is dan het vooroordeel. Maar zelfs als ik een lelijk trainingspak droeg ging het pesten door. Heel hypocriet. En de school heeft er nooit iets aan gedaan.' Na twee jaar verhuist Mira naar een ander college in haar woonplaats Papendrecht. "Ik ben daar nooit gepest. Het was er zo relaxed, kon helemaal mezelf zijn."

De 18-jarige vertelt haar verhaal vanop het partyeiland Ibiza. Op de dag dat Playboy het septembernummer lanceert, waarop ze als playmate van de maand de cover siert, komt ze met vrienden bij van weer een avond stappen. Ze viert er ook dit weekend nog vakantie, twee weken terug was ze voor een fotoshoot op het Spaanse eiland. "Zo gááf om in de Playboy te staan. Ben ontzettend trots op het resultaat. Net als mijn ouders en opa en oma. Ik zie het als een statement naar de pesters van vroeger. Een dikke middelvinger, haha."

Te klein voor de catwalk

Begin dit jaar wordt de blondine benaderd door een fotograaf voor een proefshoot voor Playboy. Het resultaat van die sessie bevalt, want deze zomer poseert Mira voor het 'echt' naakt voor de lens. "Dat is natuurlijk best een beetje eng, zeker de eerste keer. Gelukkig klikte het heel goed met de fotograaf. De foto's zijn gemaakt op een boot op de Loosdrechtse Plassen. We hadden die dag geluk met het weer. De meeste shoots van Playboy zijn binnen in een villa."

Mira doet meer modellenwerk, maar qua inkomsten is dat voorlopig niet meer dan een heel leuke bijbaan. De Papendrechtse hoopt dat de blootreportage in het mannenblad, waar ook mooie interviews in staan, een opstap is naar meer. "Werk op de catwalk zit er voor mij niet in, daarvoor ben ik veel te klein. Ik zal het dus van ander werk moet hebben."

Haar geld verdient de tiener vooral als wimperstyliste. "Thuis bij mijn ouders heb ik een salon. Het gaat hartstikke goed."

09-09-2017 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Samen naakt douchen in Spitsbroers? No one cares"

"Samen naakt douchen in Spitsbroers? No one cares"

https://www.mupload.nl/img/0hrzaogoyea1i.jpg

Twee linkervoeten en toch de hoofdrol spelen in 'Spitsbroers'. Oscar Willems doet het en hoe. Ook in seizoen twee kruipt hij in de huid van Dennis Moerman, een spits bij KRC Genk. Oscar kon niet voetballen en moest dus heel wat voetbalbewegingen instuderen. Bij voetbal hoort ook naakt douchen met wildvreemden maar daar had de acteur niet de minste moeite mee.

"Het spreekt tot de verbeelding, een serie over eerste klasse voetbal. We hebben ook gewoon een hele goede cast. Ik moest enkele bewegingen heel goed instuderen, zodat het lijkt alsof je een goede voetballer bent."

"We hebben drie weken van zes uur 's avonds tot zes uur 's morgens gedraaid. Iedereen heeft dat zonder zagen gedaan, dat kweekt een enorm samenhorigheidsgevoel. We waren echt een ploeg en daar hoort samen douchen bij, niemand vond dat erg."

09-09-2017 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

https://www.mupload.nl/img/gxatznwh4cwci.jpg

The Shape of Water', de jongste film van de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro, heeft vanavond op het internationale filmfestival van Venetië de hoofdprijs, de Gouden Leeuw voor de beste film, gewonnen. De prijs werd toegekend door een jury onder leiding van de Amerikaanse actrice Annette Bening.

'The Shape of Water' is een soort sprookje tegen de achtergrond van de Koude Oorlog. De prent speelt zich af in het Amerika van 1962 en draait rond de ontdekking door de hoofdpersonages van een geklasseerd geheim experiment. De film werd vooral geprezen om zijn verbluffende beeldentaal, een handelsmerk van de Mexicaanse cineast.

Del Toro verwierf bekendheid - en een grote aanhang van cinefielen - met films als 'Pans Labyrinth', 'Cronos', 'The Devil's Backbone' en 'Hellboy' (1 en 2). Momenteel werkt hij aan een verfilming van Pinocchio.

09-09-2017 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in allerijl naar villa 'The Sky Is The Limit'-koppel geroepen na "mishandeling"

Politie in allerijl naar villa 'The Sky Is The Limit'-koppel geroepen na "mishandeling"

https://www.mupload.nl/img/ojzewn05sbnvj.jpg

In het Limburgse Diepenbeek is de politie gisterenavond moeten tussenkomen in de villa van de flamboyante ondernemer Jan Kriekels, bekend van het tv-programma The Sky is the Limit. Zijn ex, Kirsten Janssens, had het op haar Facebookpagina over mishandeling door Kriekels. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

"Je hebt geen recht mijn sleutels af te pakken, mij te verwonden en 4 of 5 x de trappen op en af te sleuren en mijn gezicht driemaal neer te slaan op die betonnen trap van je", zou Janssens geschreven hebben over Kriekels. Ze zou ook foto's online geplaatst hebben waarop ze zelf naakt te zien was, naast kapotte bloempotten. Vrienden die de foto's zagen, spraken van "veel bloed".

Janssens vroeg daarop via een vriendin om hulp, zelf zou ze opgesloten geweest zijn in de slaapkamer van Kriekels. Daarop kwam de politie ter plaatse, die geruime tijd in de villa bleef.

De post en foto's werden ondertussen verwijderd.

Eerder deze week verklaarde Janssens in Dag Allemaal dat ze officieel niet meer samen is met Kriekels, maar dat de twee toch niet zonder elkaar kunnen. De plooien zijn nog niet helemaal gladgestreken, maar het gaat de goede richting uit, zo klonk het toen nog. "Wat afstand nemen kan je dichter bij elkaar brengen. Jan en ik houden nog van elkaar. Dertien jaar wis je niet zomaar, hé. Alleszins, wij zijn gelukkig zo en de kinderen ook. Dat is het belangrijkste. We zullen zien wat de toekomst brengt. Carpe diem, zeg ik."

09-09-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney haalt in 2019 ook Star Wars en Marvel-films weg bij Netflix

Disney haalt in 2019 ook Star Wars en Marvel-films weg bij Netflix

https://www.mupload.nl/img/49c6farka3twv.jpg

Disney brengt vanaf 2019 ál zijn films onder in een eigen streamingdienst. Dat vertelde de CEO van het bedrijf, Bob Iger, tijdens een bijeenkomst van media en communicatiebedrijven in Beverly Hills. Het bedrijf kondigde dat eerder al aan voor de tekenfilms, maar ook populaire films als Star Wars en superheldenfilms van Marvel zijn vanaf dan dan alleen nog te zien via de dienst van Disney.

Op dit moment zijn de Star Warsfilms nog te zien op Netflix en via andere streamingdiensten, zoals Hulu, kan men kijken naar superheldenfilms zoals de X-Men. Maar als het aan Iger ligt, komt daar snel verandering in en gaat Disney ook zelf unieke content produceren voor zijn streamingdienst.

"We gaan zo'n vier a vijf originele films per jaar maken en aanbieden via de app. Daarnaast nog eens jaarlijks vier à vijf series", zei Iger tegen aanwezigen. Ook het gehele archief van Disney, met zo'n 400 tot 500 films, zal beschikbaar zijn via de dienst.

Sportkanaal ESPN, dat in handen is van Disney, komt ook met een eigen streamingkanaal waar maar liefst 10.000 sportevenementen op kunnen worden bekeken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld betalen voor een enkele wedstrijd of zich abonneren op een hele voetbalcompetitie. "We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit", zei Iger over de plannen.

08-09-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones miljard keer illegaal gedownload

Game of Thrones miljard keer illegaal gedownload

https://www.mupload.nl/img/nxmeydx9amwbj.jpg

Het zevende seizoen van Game of Thrones is net als voorgaande seizoenen erg in trek in het illegale circuit. Het aantal downloads is dit keer zelfs boven de miljard gestegen, rekende TorrentFreak uit. Elke aflevering is gemiddeld zo'n 140 miljoen keer illegaal van internet geplukt.

Ter vergelijking: HBO meldde eerder een gemiddeld aantal 'legale' kijkers van 32 miljoen per aflevering. Dat was voor de zender een seizoensrecord.

Het hoge aantal illegale downloads komt er onder meer door hackers die twee afleveringen voortijdig op internet zetten. De hack bij HBO kreeg veel aandacht in de media.

Game of Thrones is al jaren de meest gedownloade serie ter wereld. Dat komt onder meer omdat HBO niet voor iedereen beschikbaar is.

08-09-2017 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uitzendingen VRT zullen doorgaan, ondanks stakingsoproep"

"Uitzendingen VRT zullen doorgaan, ondanks stakingsoproep"

https://www.mupload.nl/img/e3bqinbqlqf6u.jpg

De VRT zal ondanks de stakingsoproep van de socialistische vakbond ACOD, gewoon programma's kunnen uitzenden op dinsdag 10 oktober. Dat heeft de openbare omroep vandaag meegedeeld. "We hebben voldoende garanties gekregen om de uitzendingen door te laten gaan", zegt woordvoerder Bob Vermeir.

ACOD VRT heeft zijn leden opgeroepen om deel te nemen aan de staking van 10 oktober. Daarmee schaart de bond zich achter de "reactiedag" tegen het tekort aan arbeidskrachten en de ingrepen van de federale regering bij het overheidspersoneel. De christelijke vakbond bij de VRT lanceert voorlopig nog geen oproep.

De openbare omroep beklemtoont nu dat dit niet betekent dat de schermen op 10 oktober op zwart zullen gaan. "Er zullen wel leden zijn die gehoor geven aan de oproep, maar het is niet zo dat heel de VRT die dag zal staken", zegt woordvoerder Bob Vermeir. "We hebben ook voldoende garanties gekregen dat de uitzendingen kunnen doorgaan." Die garanties komen volgens hem ook van de vakonden zelf.

Mogelijk zullen er door de stakingsoproep wel enkele wijzigingen in de programmaschema's plaatsvinden. "Maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen, daarvoor weten we nog onvoldoende", aldus Vermeir. "Maar 10 oktober is pas over een maand."

08-09-2017 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warmste Week 2017 start met exclusief concert van Editors

Warmste Week 2017 start met exclusief concert van Editors

https://www.mupload.nl/img/np2tttsaf0lzi.jpg

Binnen exact 100 dagen is het weer zover: dan start de Warmste Week van Studio Brussel. De radiozender gaf vandaag het startschot voor de grote benefietactie, en start meteen met een klapper: een exclusief concert van Editors.

De Warmste Week van Music For Life zal dit jaar plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Bij Linde staat op werd vanochtend al een tipje van de sluier opgelicht.

Zo speelt de Engelse rockband Editors een benefietconcert voor Oxfam Solidariteit vzw op maandag 18 september. Luisteraars kunnen het goede doel van Editors steunen door een sms ter waarde van 1 euro te sturen naar 4342. De opbrengst van de sms gaat integraal naar de vzw. Alleen als je het goede doel op die manier steunt, maak je kans om erbij te zijn op Editors For Life in de Ancienne Belgique.

Linde maakte ook bekend dat er opnieuw een Warmathon komt in de vijf provinciehoofdsteden en hoofdstad Brussel. Daarbij proberen de lopers zoveel mogelijk kilometers af te leggen voor het goede doel. Inschrijven daarvoor kan vanaf 8 oktober.

Wie een actie wil organiseren en zo een vzw wil steunen, kan nu al terecht op dewarmsteweek.be.

08-09-2017 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman openhartig over verlies zoontje bij Gert Late Night

Sergio Herman openhartig over verlies zoontje bij Gert Late Night

https://www.mupload.nl/img/p4mvyvf8ukfiz.png

Opmerkelijke passage aan het einde van Gert Late Night gisteravond: als laatste in de rij nam Sergio Herman plaats in bed naast James Cooke voor een intiem gesprek. De sterrenchef was openhartig over het verlies van zijn zoontje Joshua, die in maart van dit jaar vlak voor de geboorte overleed. "Ik voel me goed maar ik denk er nog altijd aan. Ook aan mijn vader."

"Dat waren twee zware momenten na elkaar. Maar het verlies van mijn vader was anders. Hij was 15 jaar lang dement, dan neem je al wat afscheid van je echte vader. Ik heb natuurlijk schrik om ook dement te worden. Maar ik ga me niet laten testen. Wij hadden er nooit eerder mee te maken gehad. Ineens was zijn dood daar. En ineens was de dood van Joshua daar. Je geraakt in een soort van flow, alles wat je doet is ineens anders. Je krijgt dan een soort van oerkracht. Ik ga dan zorgen voor mensen, voor Ellemieke en voor mijn moeder. Maar later krijg ik het dan op mijn bek, dan komt de emotionele weerslag. Dan lig ik 's nachts wakker om een uur of 4 of 5. Echt zweten. En dan probeer ik kalm te blijven. Dan zeg ik tegen mezelf: kom op, rustig blijven. Dan denk ik ook wel eens: fuck you, allemaal. Fuck off. Dan wil ik ook wel eens gewoon loslaten.""

Nog een kindje?
Op de vraag of hij het nog eens zou aandurven om aan een kindje met Ellemieke te beginnen, bleef het even stil, en dan: "Zeg nooit nooit. Zij wilde zo graag nog een kindje. En dan ben ik daar weer om er voor te zorgen: ik wil haar dat dan graag geven. Respect ook voor alles wat zij voor mij gedaan heeft."

08-09-2017 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Coppens krijgt haar villa in LA niet verhuurd

Astrid Coppens krijgt haar villa in LA niet verhuurd

https://www.mupload.nl/img/wmncyg811hnmd.jpg

Momenteel verblijft Astrid Coppens (voorheen Bryan) in ons land, waar ze wat tijd doorbrengt met familie en vrienden én de opnames van haar eerste film afrondde. Maar straks stapt ze met manlief Bram weer op het vliegtuig richting Amerika. Daar wacht haar een rechtszaak met haar ex-man en een villa die maar niet verhuurd raakt.

Astrid woont al even niet meer in de chique villa die ze met John Bryan deelde. Zij en Bram hebben hun intrek genomen in een nieuwe woonst in Malibu. Dat leidt financieel expert Thierry Debels af uit een document waarmee Astrid deze zomer haar nieuwe Belgische vennootschap ONEANDONLY-ASTRID heeft opgestart. "Daarin staat dat zij momenteel in Malibu woont", aldus Debels in TV Familie. "Of ze daar een huis huurt of gekocht heeft, is niet geweten. Trouwens, het kan ook een appartement zijn."

De nieuwe stek heeft waarschijnlijk een kinderkamer. "Want nu we getrouwd zijn, gaan we volop voor een kindje", zei Astrid eerder al. "Ja, dat zou echt een lichtpunt zijn. Vóór ik met Bram samen was, had ik nooit dat moedergevoel, omdat ik niet wist wat echte liefde was... Nu ben ik zéker: deze relatie is voor eeuwig. Anders zou ik niet aan kindjes beginnen."

Intussen bezorgt haar oude villa haar kopzorgen. Het huis raakt maar niet verhuurd. Astrid liet de huurprijs nu al een derde keer zakken, naar 17.500 euro per maand (zo'n 14.700 euro). Een spotprijsje voor de omgeving, waar ook veel sterren wonen. Astrid wil de woonst eigenlijk verkopen, maar dat kan niet zolang de rechtszaak met John nog loopt.

07-09-2017 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Pavarotti altijd een witte zakdoek vasthad

Waarom Pavarotti altijd een witte zakdoek vast had

https://www.mupload.nl/img/1v7ylo4favid5.jpg

Vandaag is het exact tien jaar geleden dat Luciano Pavarotti overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De Italiaanse tenor was een van de meest beroemde operazangers ooit, die gekenmerkt werd door de witte zakdoek waar hij altijd mee optrad. En daar had hij een heel specifieke reden voor.

Op het podium droeg de tenor altijd een witte zakdoek met zich mee. Om het zweet weg te vegen, is wat de meeste mensen denken. Maar dat blijkt niet helemaal waar. Tenor Stefan Cifolleli vertelde deze week bij Radio 1 dat hij zelf  les kreeg van de grootmeester. Zo kwam hij te weten waar de witte zakdoek voor diende: "Het had allemaal te maken met nervositeit. Pavarotti wist niet wat hij moest doen met zijn handen. Zijn pianist had hem aangeraden: 'neem toch een zakdoek'. En toen is het een marketing-ding geworden."

Volgens Stefan is het een gekend probleem bij artiesten. "Elke zanger heeft dat probleem. Waar moet ik mijn handen houden? Je hebt altijd de neiging om jezelf te begeleiden met je handen en dat is niet om aan te zien voor het publiek."

Pavarotti geldt als een van de zangers die opera dichter bij het volk bracht: zijn populairste optreden met de 'Tri Tenori' overtrof qua verkoopscijfers Michael Jackson, Elvis Presley en de Rolling Stones. Hij beheerste alle genres, van opera tot rock, en werkte vaak samen met beroemde artiesten als Bono en Sting. Hieronder zetten we zijn beste duetten op een rijtje:

07-09-2017 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaar dansen met Ingeborg: publiek Van Gils & gasten danst mee

Dankbaar dansen met Ingeborg: publiek Van Gils & gasten danst mee

https://www.mupload.nl/img/ovvghfct0yzup.png

Het bezoek van de Vlaamse presentatrice en zangeres Ingeborg aan 'Van Gils & Gasten' van afgelopen dinsdag is er één om niet snel te vergeten. Ze zette heel de studio op zijn kop toen ze het nummer 'Gratitude' zong.

Dankbaarheid vloog voorbije dinsdag in het rond in de studio van Van Gils & gasten. Net voor het aflsuiten van het programma besluit zangeres Ingeborg een liedje met heel de zaal te zingen. Na wat uitleg over de pasjes die bij het nummer horen krijgt ze heel de studio mee, inclusief presentator Lieven Van Gils, Sven Nys, Fleur van Groningen, Tia Hellebaut en Bouba Kalala, die dinsdagavond te gast waren.

07-09-2017 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind bij draagmoeder

Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind bij draagmoeder

https://www.mupload.nl/img/xzw1bbqye3tyu.jpg

Kim Kardashian (36) en Kanye West (40) krijgen eind januari een derde kind, zo meldt TMZ. Omdat Kardashian bij haar twee zwangerschappen aan een levensbedreigende aandoening leed, wendde het koppel zich tot een draagmoeder. In juli werd bekendgemaakt dat het koppel hun gezin zou uitbreiden via een surrogaatmoeder.

Kardashian en West hebben al dochter North (4) en zoon Saint (1). Het koppel betaalde naar verluidt 45.000 dollar aan de surrogaatmoeder, die het goed stelt.

"De hele familie is in de wolken. Maandenlang zocht Kim naar een surrogaatmoeder en onlangs vond ze de perfecte kandidate", zo meldt een bron aan People.

"Ze willen dat alles perfect verloopt en dat de baby bijzonder gezond is. Ze willen geen complicaties en Kim legt de draagmoeder een strikt dieet op zodat iedereen weet wat de baby krijgt voordat die geboren is", zo stelt een insider. De draagmoeder, die het koppel vond via een agentschap, mag niet roken en alcohol of andere drugs gebruiken tijdens haar zwangerschap. Ze mag ook geen warme baden nemen, haar haar niet verven en geen rauwe vis eten.

Kim Kardashian leed tijdens haar beide zwangerschappen aan de aandoening placenta accreta: daarbij komt een deel of de hele placenta abnormaal vast te zitten aan de spieren van de baarmoederwand.

07-09-2017 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zo Man Zo Vrouw' eenmalig 'Zo Broer Zo Zus': Jani neemt Christoff en Lindsay onder handen

'Zo Man Zo Vrouw' eenmalig 'Zo Broer Zo Zus': Jani neemt Christoff en Lindsay onder handen

https://www.mupload.nl/img/asyx4x4ee4oqw.jpg

Voor één keer heet Jani's stylingprogramma 'Zo Broer Zo Zus' morgenavond, want het tiende seizoen wordt afgetrapt door niemand minder dan het vrolijke showbizzduo Christoff en Lindsay. Allebei prima outfits, alleen vinden ze zichzelf iets te vastgeroest in hun kledinggewoontes.

Volgens Christoff mag zijn zus Lindsay wel wat uitdagender door het leven gaan, zoals een échte diva. "Ik zie Lindsay zo graag net iets sexyer: haar blonde haar wat wilder, haar borsten wat meer laten uitspelen. Mijn zus heeft zeer mooie borsten, die trouwens genoeg gekost hebben ook", horen we Christoff al lachend tegen Jani vertellen.

Borstvergroting

Die borstvergroting van Lindsay is nieuws, maar verder wordt er niet over gepraat, want die dateert immers al van tien jaar geleden. Waar Lindsay wél over praat, is haar broers kledingstijl. "Al die blazers van hem, dat hebben we ondertussen wel gezien. Ik wil onze Christoff eens wat stoerder zien. Zoals Neal Caffrey in White Collar!"

Jani duikt met broer en zus het shoppingcenter in, op zoek naar een betere versie van zichzelf. "Een hele moeilijke opdracht was het! Vooral omdat Christoff en Lindsay bekend zijn en op tv komen, je kan er niet zomaar all the way mee gaan. Maar het is gelukt", knipoogt Jani trots. "Deze aflevering is de ideale start van het tiende seizoen. Trouwens, in de tien afleveringen die volgen, gaan er nog wel een paar 'specialekes' tussenzitten..."

Zo Man Zo Vrouw, donderdagavond om 20.30 uur bij VIJF.

07-09-2017 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Steeno op zoek naar opbrengst Leuvens schlagerfeest 'Leive Vloms'

Luc Steeno op zoek naar opbrengst Leuvens schlagerfeest 'Leive Vloms'

https://www.mupload.nl/img/bfqpzvvbq5pzs.jpg

Maandag is het een maand geleden dat de eerste editie van het schlagerfeest 'Leive Vloms' plaatsvond op de Oude Markt van Leuven. De organisator maakte van de gelegenheid gebruik om geld in te zamelen voor de strijd en het onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een leuke video gaan zanger Luc Steeno en Leuvenaar Luc Ponsaerts op zoek naar het geld. Maandag 4 september wordt het bedrag bekendgemaakt en zal de cheque overhandigd worden aan het MS-centrum.

De eerste editie van 'Leive Vloms', het gratis schlagerfeest dat 4 augustus plaatsvond op de Leuvense Oude Markt, was volgens de organisatoren een groot succes. Meer dan 10.000 bezoekers waren aanwezig om te genieten van de optredens van onder andere De Romeo's, Laura Lynn en Luc Steeno.

03-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik mis je, lieve engel": Sergio Herman en zijn Ellemieke herdenken overleden zoontje

"Ik mis je, lieve engel": Sergio Herman en zijn Ellemieke herdenken overleden zoontje

https://www.mupload.nl/img/ogn17cgdk7tok.jpg

Het is vandaag precies zes maanden geleden dat het derde kindje van Sergio Herman (47) en Ellemieke Vermolen (40) net voor de geboorte overleed. De foodblogster herdacht haar zoontje Josha met een foto op Instagram. "De liefde van een moeder begint voor de geboorte. Onze liefde zal nooit stoppen. Ik mis je, mijn kleine lieve engel", schrijft ze onder een foto van Josha's babyvoetjes. Het koppel trouwde in 2008 en kreeg twee zonen, Noah en Zenna. 

Voor Josha gingen op 7 maart nog negentien ballonnen de lucht in. "Een prachtig, droevig en ondraaglijk moment. Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven'', liet Sergio toen weten. 

03-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie activistes slagen er in spandoek op te hangen aan Koninklijk Paleis

Drie activistes slagen er in spandoek op te hangen aan Koninklijk Paleis

https://www.mupload.nl/img/8hesju6yfvt9b.jpg

Drie jonge activistes zijn er gisterennamiddag in geslaagd een spandoek op te hangen aan een van de ramen van het Koninklijk Paleis in Brussel. Dat bevestigt de politiezone Brussel-Elsene. De drie waaghalzen protesteerden er voor het recht op kraken.

Het incident deed zich voor rond 16 uur gisterenmiddag. De drie jonge vrouwen namen deel aan een rondleiding in het Koninklijk Paleis, maar glipten weg van de voorziene route en konden een spandoek aan een raam bevestigen. Daarop stond in het Frans: "Het Paleis is van iedereen".

De veiligheidsdiensten van het Paleis verwittigden snel de politie, waarna het drietal zonder veel moeite gearresteerd werd.

De drie dames zijn lid van een anoniem collectief dat strijdt voor het recht op kraken. "Hele paleizen staan leeg terwijl er zoveel mensen op straat leven", verklaarden ze achteraf. De activistes werden niet ter beschikking gesteld van het parket en riskeren dus geen verdere gevolgen voor hun actie.

03-09-2017 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gal Gadot steunt gepeste vrouwen verkleed als Wonder Woman

Gal Gadot steunt gepeste vrouwen verkleed als Wonder Woman

https://www.mupload.nl/img/v5v0llefv6jgh.jpg

Gal Gadot, de actrice van Wonder Woman, twitterde haar steun aan twee vrouwen die het mikpunt werden van cyberpesten. Amaya Suriyapperuma en Seshani Cooray kregen een storm van gemene memes en cybergepest over hen heen toen foto's van hen verkleed als Wonder Woman online verschenen.

De twee Sri Lankaanse vrouwen verkleedden zich in zelfgemaakte kostuums voor de Comic Con in de commerciële hoofdstad Colombo. Toen er die avond foto's van hen online kwamen te staan, kregen ze een golf van gemene opmerkingen over zich heen. Hun vrienden probeerden de gemene nog geheim te houden omdat het de volgende dag de verjaardag was van Amaya, maar tevergeefs.

"Eerst was ik gechockeerd", zegt Amaya aan de BBC. "Ik liet het niet aan mijn hart komen, maar ik was stomverbaasd dat mensen hun kostbare tijd zouden gebruiken om iemand te haten die ze zelfs niet kennen."

Na de haat kwam er een ommekeer. "Er was een enorme steun op de Facebookpagina van de Sri Lankaanse Geek Club", zegt Amaya. "Mensen die ik niet eens persoonlijk kende stuurden me berichten om te zeggen dat ik me sterk moest houden. Het was fantastisch."

Een van de tweets van iemand die de meisjes steunde, ging viraal. Daarop tweette Patty Jenkins, de regisseur van Wonder Woman: "Ze zien er zo fantastisch, sterk en mooi uit! Zo'n prachtig werk en kostuums."

03-09-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

Dan toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

https://www.mupload.nl/img/wrxakd4qc9ege.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie geven hun relatie opnieuw een kans na een intense spirituele therapie. Dat beweert de Britse krant The Daily Mail althans. Het koppel kondigde een jaar geleden hun scheiding aan.

De sterren hebben elkaar voor het eerst gezien sinds ze hun breuk aankondigden en volgens intimi hebben ze besloten hun relatie nog een kans te geven. Dat heeft biograaf van het koppel Ian Halperin aan The Daily Mail gezegd. "De twee hebben elkaar in het huis van een vriend ontmoet. Brad heeft de eerste stap gezet en vervolgens zijn ze elkaar in de armen gevlogen. Er zijn eerst flink wat tranen gevloeid en vervolgens hebben ze alles uitgepraat. Jolie en Pitt hebben tijd genomen om bewust te 'herkoppelen' en intensieve therapie te volgen om hun relatie opnieuw een kans te geven."

De breuk kwam er na incident op een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles vorig jaar. Toen zou Pitt in een ruzie verwikkeld zijn geraakt met zijn oudste zoon Maddox. Vrienden van het koppel vreesden dat de twee nooit meer de brokken zouden kunnen lijmen. Maar nu zou de tijd zonder elkaar geholpen hebben om alles in perspectief te plaatsen.

Ian: "Angelina was heel kwaad na die ruzie op. Het ging er erg heftig aan toe. Ik heb met heel veel insiders, familie en vrienden, gesproken. Niemand dacht dat de twee dit ooit zouden kunnen overwinnen. Maar nu hebben zowel Brad als Angelina beseft dat ze samen gelukkiger zijn. Sinds dat moment groeien de twee opnieuw naar elkaar toe. Vandaag zijn ze erg positief. Angelina heeft hard aan zichzelf gewerkt na het incident, Brad ook. En ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar."

Toch scheiden?

Dit nieuws betekent volgens de auteur echter niet dat ze hun scheiding gaan uitstellen. "Zowel Brad als Angelina zien de scheiding niet als het ergste wat hen kan overkomen. Het is slechts een stukje papier, en ze hebben het gevoel dat ze na de scheiding een nieuwe start kunnen nemen."  

Angelina zou ook eerder aan de krant The Telegraph hebben toegegeven dat ze niet graag single is. "Het is niet iets dat ik gewild heb. Er is niets leuk aan, het is gewoon moeilijk. Soms lijkt het alsof alles goed gaat, maar eerlijk gezegd sleur ik me door de dag. Op emotioneel vlak was het een erg moeilijk jaar."

03-09-2017 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

https://www.mupload.nl/img/42ha0np8mk5yz.jpg

Bijna veertig jaar na The Electric Horseman staan Hollywoodlegenden Jane Fonda (79) en Robert Redford (81) weer samen voor de camera. In het filmdrama Our Souls at Night, dat vandaag in Venetië zijn wereldpremière beleefde, bewijzen de sterren dat liefde op latere leeftijd toch nog mogelijk is.

Al in de eerste scène van de Nextflixfilm Our Souls at Night vraagt Jane Fonda aan haar buurman Robert Redford, met wie zij tot dan vluchtig contact had, recht op de man af: "Wil je met mij naar bed?" Niet om de seks voegt zij er meteen aan toe, maar vooral om samen te slapen. Zonder bijbedoelingen dus. Zo begint een tere, breekbare liefdesrelatie die aantoont dat ware, onbaatzuchtige liefde op late leeftijd zeker mogelijk is.

"Ik wilde nog een keer een film met Jane voordat ik sterf'', zei Redford vandaag in Venetië. "Bovendien wilde ik een romantische film maken over oudere mensen die in het huidige bioscoopaanbod niet aan hun trekken komen", aldus de acteur die de film zelf produceerde.

Jane Fonda had een ander motief om de rol te spelen. "In onze vorige films speelde ik vrouwen die hun handen niet thuis konden houden als zij met Robert in contact kwamen. Ik wilde ondervinden of dat nog steeds het geval is. Het antwoord is ja."

02-09-2017 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

https://www.mupload.nl/img/omffxj5vhpsoh.jpg

VIER zendt het verhoor van een kinderverzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling niet uit in 'De Rechtbank'. De zender en de makers van het programma hebben "in onderling overleg beslist om de zaak niet uit te zenden met het oog op de sereniteit van het programma". Alle betrokken partijen zijn op de hoogte gebracht.

De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen verbood dinsdag dat VIER later die avond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank' uitzond. In het programma zou het verhoor aan bod komen van een verzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling in de crèche 'Kiddy Watch'. De advocaat van een van de burgerlijke partijen was naar de rechtbank gestapt om de uitzending tegen te houden.

De verzorgster werd in mei opgepakt en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De camera's van het VIER-programma filmden het verhoor, waarin de vrouw onder meer uitlegde hoe ze tot de feiten gekomen was. De vrouw, haar advocaat en de onderzoeksrechter gingen ermee akkoord dat het verhoor werd uitgezonden

De ondervraging van de kinderverzorgster wordt uiteindelijk niet uitgezonden in het nieuwe seizoen met het oog op de sereniteit van het programma. Om diezelfde redenen onthoudt VIER zich verder commentaar.

02-09-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serena Williams bevallen van dochtertje

Serena Williams bevallen van dochtertje

https://www.mupload.nl/img/5osofgb6rgksd.jpg

Serena Williams is bevallen van een dochter. Dat melden diverse Amerikaanse media. De toptennisster was opgenomen in het St. Mary's Medical Center in West Palm Beach.

De 35-jarige Williams vertelde in april dat ze met verloofde Alexis Ohanian een eerste kindje verwachtte. Begin dit jaar won ze nog, twee maanden zwanger, de Australian Open.

Het is de eerste baby voor de tenniskampioene en de medeoprichter van Reddit.

In augustus vierde Serena haar babyshower met een clubje bekende vriendinnen. De tennisster nodigde haar zus Venus, zangeressen Ciara en Kelly Rowland, actrice Eva Longoria, songwriter Angie Beyince en celebrity La La Anthony uit voor een feestje in jaren vijftig-stijl.

Vriendin Beyoncé heeft het nieuws al via Instagram bevestigd en Serena gefeliciteerd.

02-09-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

https://www.mupload.nl/img/rjvabvsiyvdqa.jpg

Na een drukke zomer zit Niels Destadsbader dit najaar niet stil. De VTM-presentator heeft vandaag een nieuw project aangekondigd: hij doet mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Dat heeft de presentator vandaag zelf op Qmusic bekendgemaakt.

Momenteel is Niels druk bezig met de opnames van Belgium's Got Talent. Dat hij ook een aardig stukje kan zingen, bleek toen hij met 'Skwon Meiske' de zomerhit van 2017 van Radio 2 in de wacht sleepte.

Niels heeft een drukke festivalzomer met tal van optredens achter de rug. Maar hij is niet van plan om het binnenkort wat rustiger aan te doen, zoveel is duidelijk. Vandaag verklapte de zanger dat hij één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' wordt, dat vermoedelijk begin 2018 op de buis zal komen. In dit VTM-programma stoppen zeven bekende artiesten elkaars nummers in een nieuw jasje.

02-09-2017 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

https://www.mupload.nl/img/5rmjladzrmrfp.jpg

De seizoensopener van Thuis kabbelde maandag eerder gezapig voort, terwijl Familie alle stoppen uit de kast haalde. Maar dat maakte de soap vanavond meer dan goed met een knaller van een aflevering. Dat past in de nieuwe strategie van de VRT: de aandacht van de kijker mag niet verslappen, want je hebt meteen de clou gemist. En in het geval van vanavond was dat de grote ontknoping van het Waldek-mysterie én een nieuwe moordpoging. Wij zetten de hoofdpunten op een rij:

1. Een nieuwe romance

Hij heeft er maandenlang voor moeten werken, maar Leo haalde vanavond zijn slag thuis: hij werd gekust door Marianne. Voor even dan toch, want als hij de kus ietsje dieper maakt, krijgt hij een kaakslag cadeau. "Hebt gij nu nog altijd niet door dat ik niet geïnteresseerd ben?", klinkt het verontwaardigd (en nogal tegenstrijdig), waarna Leo zijn emmer eindelijk overloopt en hij de dame eens goed haar vet geeft. "Ge kunt de pot op met uw bekakt gedoe!"

Zoveel eerlijkheid is Marianne niet gewoon, en ze beseft dat ze te ver is gegaan. Met veel tranen en tuiten - "Waarom ben ik toch zo'n verschrikkelijk mens?" - vertelt ze haar probleem aan Judith, die haar aanspoort om haar hart te volgen. Ze zoekt Leo opnieuw op, die haar hardvochtig de deur wijst. Maar ze weet hem gelukkig snel het zwijgen op te leggen met een nieuwe kussessie.


2. Een nieuwe verloving

Nancy wees het huwelijksaanzoek van Dieter in de seizoensfinale brutaal af. De man zat daarover in zak en as, maar nu blijkt dat ze gewoon teleurgesteld was. En gelijk heeft ze, want een vrouw verdient beter dan een aanzoek zonder voorbereiding en zonder ring. "Vrouwen willen op een memorabele manier gevraagd worden", verduidelijkt Peter. Dieter krijgt opnieuw hoop en waagt een tweede poging, dit keer met veel spektakel. Lees: op de tonen van 'Eye of the Tiger' en met een hoverboard. Persoonlijk hebben wij daar onze twijfels bij, maar Nancy zegt volmondig 'ja'. Wij zijn nu al benieuwd naar haar bruidsjurk.


3. Een nieuwe moordpoging

Haar plan om Luc in de seizoensfinale van kant te maken door hem te vergiftigen, draaide voor Julia op een sisser uit. Ze waagt een nieuwe poging en kiest daarbij opnieuw voor de koekjesmethode. Luc is dolgelukkig, want hij heeft een doos vol koeken én zoon Lowie heeft voor hem een afspraak gemaakt met seksuele hulpverleenster Marieke. Jammer genoeg biedt hij haar Julia's (mis)baksels aan, en zij slaat die niet af. Zo loopt ook deze moordpoging verkeerd af: op het einde is het Marieke die in kritieke toestand in elkaar zakt.


4. Een nieuwe ontknoping

Julia heeft duidelijk te veel tijd aan haar handen (en een serieus mentaal probleem), want tussen de moordpogingen door blijkt ze ook nog eens de ontvoerder van Waldek te zijn. Vraag ons niet hoe ze het klaarspeelde, maar ze geniet er duidelijk intens van om de man het leven zuur te maken. Op de tonen van 'It Must Have Been Love' plant ze een romantisch diner, en vertelt hem intussen honderduit over haar plannen. Zo wil ze hem niet meteen vermoorden , want 'er zijn nog een paar wachtenden voor hem'. Ze wil iedereen die haar leven verziekte naar de verdoemenis helpen. Luc is daar iemand van, maar Julia blijkt ook de schuldige te zijn van Cois zijn dood. En Simonneke staat ook nog op de planning: die wil ze ontvoeren en afmaken voor Waldeks ogen. Om van zijn ongeboren kind bij Mayra nog maar te zwijgen.

02-09-2017 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!