Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

https://www.mupload.nl/img/42ha0np8mk5yz.jpg

Bijna veertig jaar na The Electric Horseman staan Hollywoodlegenden Jane Fonda (79) en Robert Redford (81) weer samen voor de camera. In het filmdrama Our Souls at Night, dat vandaag in Venetië zijn wereldpremière beleefde, bewijzen de sterren dat liefde op latere leeftijd toch nog mogelijk is.

Al in de eerste scène van de Nextflixfilm Our Souls at Night vraagt Jane Fonda aan haar buurman Robert Redford, met wie zij tot dan vluchtig contact had, recht op de man af: "Wil je met mij naar bed?" Niet om de seks voegt zij er meteen aan toe, maar vooral om samen te slapen. Zonder bijbedoelingen dus. Zo begint een tere, breekbare liefdesrelatie die aantoont dat ware, onbaatzuchtige liefde op late leeftijd zeker mogelijk is.

"Ik wilde nog een keer een film met Jane voordat ik sterf'', zei Redford vandaag in Venetië. "Bovendien wilde ik een romantische film maken over oudere mensen die in het huidige bioscoopaanbod niet aan hun trekken komen", aldus de acteur die de film zelf produceerde.

Jane Fonda had een ander motief om de rol te spelen. "In onze vorige films speelde ik vrouwen die hun handen niet thuis konden houden als zij met Robert in contact kwamen. Ik wilde ondervinden of dat nog steeds het geval is. Het antwoord is ja."

02-09-2017 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

https://www.mupload.nl/img/omffxj5vhpsoh.jpg

VIER zendt het verhoor van een kinderverzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling niet uit in 'De Rechtbank'. De zender en de makers van het programma hebben "in onderling overleg beslist om de zaak niet uit te zenden met het oog op de sereniteit van het programma". Alle betrokken partijen zijn op de hoogte gebracht.

De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen verbood dinsdag dat VIER later die avond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank' uitzond. In het programma zou het verhoor aan bod komen van een verzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling in de crèche 'Kiddy Watch'. De advocaat van een van de burgerlijke partijen was naar de rechtbank gestapt om de uitzending tegen te houden.

De verzorgster werd in mei opgepakt en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De camera's van het VIER-programma filmden het verhoor, waarin de vrouw onder meer uitlegde hoe ze tot de feiten gekomen was. De vrouw, haar advocaat en de onderzoeksrechter gingen ermee akkoord dat het verhoor werd uitgezonden

De ondervraging van de kinderverzorgster wordt uiteindelijk niet uitgezonden in het nieuwe seizoen met het oog op de sereniteit van het programma. Om diezelfde redenen onthoudt VIER zich verder commentaar.

02-09-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serena Williams bevallen van dochtertje

Serena Williams bevallen van dochtertje

https://www.mupload.nl/img/5osofgb6rgksd.jpg

Serena Williams is bevallen van een dochter. Dat melden diverse Amerikaanse media. De toptennisster was opgenomen in het St. Mary's Medical Center in West Palm Beach.

De 35-jarige Williams vertelde in april dat ze met verloofde Alexis Ohanian een eerste kindje verwachtte. Begin dit jaar won ze nog, twee maanden zwanger, de Australian Open.

Het is de eerste baby voor de tenniskampioene en de medeoprichter van Reddit.

In augustus vierde Serena haar babyshower met een clubje bekende vriendinnen. De tennisster nodigde haar zus Venus, zangeressen Ciara en Kelly Rowland, actrice Eva Longoria, songwriter Angie Beyince en celebrity La La Anthony uit voor een feestje in jaren vijftig-stijl.

Vriendin Beyoncé heeft het nieuws al via Instagram bevestigd en Serena gefeliciteerd.

02-09-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

https://www.mupload.nl/img/rjvabvsiyvdqa.jpg

Na een drukke zomer zit Niels Destadsbader dit najaar niet stil. De VTM-presentator heeft vandaag een nieuw project aangekondigd: hij doet mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Dat heeft de presentator vandaag zelf op Qmusic bekendgemaakt.

Momenteel is Niels druk bezig met de opnames van Belgium's Got Talent. Dat hij ook een aardig stukje kan zingen, bleek toen hij met 'Skwon Meiske' de zomerhit van 2017 van Radio 2 in de wacht sleepte.

Niels heeft een drukke festivalzomer met tal van optredens achter de rug. Maar hij is niet van plan om het binnenkort wat rustiger aan te doen, zoveel is duidelijk. Vandaag verklapte de zanger dat hij één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' wordt, dat vermoedelijk begin 2018 op de buis zal komen. In dit VTM-programma stoppen zeven bekende artiesten elkaars nummers in een nieuw jasje.

02-09-2017 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

https://www.mupload.nl/img/5rmjladzrmrfp.jpg

De seizoensopener van Thuis kabbelde maandag eerder gezapig voort, terwijl Familie alle stoppen uit de kast haalde. Maar dat maakte de soap vanavond meer dan goed met een knaller van een aflevering. Dat past in de nieuwe strategie van de VRT: de aandacht van de kijker mag niet verslappen, want je hebt meteen de clou gemist. En in het geval van vanavond was dat de grote ontknoping van het Waldek-mysterie én een nieuwe moordpoging. Wij zetten de hoofdpunten op een rij:

1. Een nieuwe romance

Hij heeft er maandenlang voor moeten werken, maar Leo haalde vanavond zijn slag thuis: hij werd gekust door Marianne. Voor even dan toch, want als hij de kus ietsje dieper maakt, krijgt hij een kaakslag cadeau. "Hebt gij nu nog altijd niet door dat ik niet geïnteresseerd ben?", klinkt het verontwaardigd (en nogal tegenstrijdig), waarna Leo zijn emmer eindelijk overloopt en hij de dame eens goed haar vet geeft. "Ge kunt de pot op met uw bekakt gedoe!"

Zoveel eerlijkheid is Marianne niet gewoon, en ze beseft dat ze te ver is gegaan. Met veel tranen en tuiten - "Waarom ben ik toch zo'n verschrikkelijk mens?" - vertelt ze haar probleem aan Judith, die haar aanspoort om haar hart te volgen. Ze zoekt Leo opnieuw op, die haar hardvochtig de deur wijst. Maar ze weet hem gelukkig snel het zwijgen op te leggen met een nieuwe kussessie.


2. Een nieuwe verloving

Nancy wees het huwelijksaanzoek van Dieter in de seizoensfinale brutaal af. De man zat daarover in zak en as, maar nu blijkt dat ze gewoon teleurgesteld was. En gelijk heeft ze, want een vrouw verdient beter dan een aanzoek zonder voorbereiding en zonder ring. "Vrouwen willen op een memorabele manier gevraagd worden", verduidelijkt Peter. Dieter krijgt opnieuw hoop en waagt een tweede poging, dit keer met veel spektakel. Lees: op de tonen van 'Eye of the Tiger' en met een hoverboard. Persoonlijk hebben wij daar onze twijfels bij, maar Nancy zegt volmondig 'ja'. Wij zijn nu al benieuwd naar haar bruidsjurk.


3. Een nieuwe moordpoging

Haar plan om Luc in de seizoensfinale van kant te maken door hem te vergiftigen, draaide voor Julia op een sisser uit. Ze waagt een nieuwe poging en kiest daarbij opnieuw voor de koekjesmethode. Luc is dolgelukkig, want hij heeft een doos vol koeken én zoon Lowie heeft voor hem een afspraak gemaakt met seksuele hulpverleenster Marieke. Jammer genoeg biedt hij haar Julia's (mis)baksels aan, en zij slaat die niet af. Zo loopt ook deze moordpoging verkeerd af: op het einde is het Marieke die in kritieke toestand in elkaar zakt.


4. Een nieuwe ontknoping

Julia heeft duidelijk te veel tijd aan haar handen (en een serieus mentaal probleem), want tussen de moordpogingen door blijkt ze ook nog eens de ontvoerder van Waldek te zijn. Vraag ons niet hoe ze het klaarspeelde, maar ze geniet er duidelijk intens van om de man het leven zuur te maken. Op de tonen van 'It Must Have Been Love' plant ze een romantisch diner, en vertelt hem intussen honderduit over haar plannen. Zo wil ze hem niet meteen vermoorden , want 'er zijn nog een paar wachtenden voor hem'. Ze wil iedereen die haar leven verziekte naar de verdoemenis helpen. Luc is daar iemand van, maar Julia blijkt ook de schuldige te zijn van Cois zijn dood. En Simonneke staat ook nog op de planning: die wil ze ontvoeren en afmaken voor Waldeks ogen. Om van zijn ongeboren kind bij Mayra nog maar te zwijgen.

02-09-2017 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

https://www.mupload.nl/img/mtndzvchrfu4q.jpg

27 jaar lang componeerde hij de muziek van de populaire Amerikaanse animatiereeks The Simpsons. Maar deze week heeft Fox de 76-jarige Alf Clausen de laan uitgestuurd. De redenen daarvoor zouden vooral financieel zijn. De erg gerespecteerde componist werkte wekelijks met een 35-koppig orkest en dat is niet erg goedkoop.

Aan Variety, dat als eerste met het nieuws op de proppen kwam, zei Clausen dat Simpsons-producer Richard Sakai hem had opgebeld om te zeggen dat ze op zoek waren naar "een ander soort muziek". Het telefoontje beëindigde abrupt een samenwerking van 27 jaar, waarin Clausen de muziek componeerde van alle 28 seizoenen van The Simpsons. Het is niet bekend wie er als componist aan de slag zal gaan voor seizoen 29, dat op 1 oktober van start gaat. Maar of het volgens Variety jaarlijks miljoenen dollars opslorpende orkest er nog bij zal zijn, is eerder onwaarschijnlijk.

Het beroemde en erg herkenbare thema van The Simpsons is niet van de hand van Clausen, maar komt uit de koker van Daniel Elfman. Clausen bewerkte de iconische tune van de begingeneriek wel zelf voor het derde seizoen.

Verder componeerde Clausen zowat alle andere muziek die tijdens de meer dan 560 afleveringen van 28 seizoenen - langst lopende serie ooit - te horen is bij de dolle fratsen van Bart, Homer, Lisa, Marge en de rest van de gele figuurtjes uit Springfield. Clausen won er twee Emmy's mee (in 1997 en 1998) en voegde ook nog eens 28 andere Emmy-nominaties toe aan zijn palmares, waarvan 21 voor The Simpsons. Hij werkte voor de comedyreeks samen met vele muzikale groten der aarde, zoals met U2. Clausen maakte ook muziekscores voor onder meer de tv-serie Moonlighting en voor de hilarische comedyklassier The Naked Gun.

The Simpsons voerde de laatste jaren ook al andere kostenbesparingen door, ondanks de enorme winst die geboekt wordt. In 2011 moesten zelfs de steracteurs die de belangrijkste stemmen inspreken inleveren.

31-08-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

https://www.mupload.nl/img/f7yqvyhifoawu.png

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn officieel getrouwd. Dat gebeurde in het grootste geheim in ons land. Het dj-koppel deelde daarna het blijde nieuws samen aan hun volgers op Instagram. Zoals dat tegenwoordig de mode is bij zowat alle hippe, bekende Vlamingen.

Het huwelijk was aangekondigd voor 7 september in Ibiza, maar vond nu dus al officieel plaats. Eerst poseerde Anouk in een lichtroze trouwjurk met diepe decolleté op Instagram Stories voor haar volgers. Het boeketje rozen leek al iets te verraden, maar de bijhorende tekst liet echt niets aan de verbeelding over: "Klaar om officieel te trouwen".

Een uur later bevestigde haar echtgenoot Dimitri Thivaios, zoals hij eigenlijk heet, voor zijn eigen volgers het romantische nieuws met een foto van het 'ringenmoment', visueel nog kracht bijgezet met een hartje boven de hoofden van de tortelduifjes.

Vervolgens trok het feestelijke gezelschap naar Het Gebaar, het Antwerpse restaurant van kok-patissier Roger Vandamme, die ook op Tomorrowland - de tweede thuis van Dimitri Vegas en Like Mike - jaarlijks uitpakt met zijn culinaire topkunsten.

Als er niet nog meer verrassingen volgen, dan zal het grote huwelijksfeest volgende week in Ibiza nog altijd zoals gepland uitbundig gevierd worden. Met Matton in een bruidsjurk van Nicky Vankets.

31-08-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

https://www.mupload.nl/img/12qpsxwxa6lvs.jpg

Een groep Hollywoodsterren werkt aan een benefietavond voor de slachtoffers van orkaan Harvey. Jamie Foxx maakte gisteren op Instagram bekend dat hij een van de presentators is van een speciale televisie-uitzending op 12 september.

Ariana Grandes manager Scooter Braun heeft volgens TMZ de organisatie op zich genomen. Hij was ook de drijvende kracht achter het One Love Manchester-benefietconcert na de aanslag na afloop van een concert van Ariana dit voorjaar.

De inzamelingsactie zal gehouden worden vanop drie verschillende locaties: Los Angeles, New York en Nashville. Jamie Foxx wordt in LA bijgestaan door Hillary Duff, die oorspronkelijk uit Houston komt. Voor de presentatie in New York is talkshowhost Michael Strahan gestrikt, en zou de organisatie in gesprek zijn met Kelly Rowland. Michael en Kelly komen beiden uit Houston.

De locatie in Nashville wordt bemand door Reese Witherspoon en Blake Shelton. De organisatie is volgens TMZ nog druk bezig met het benaderen van meer sterren. Onder meer Jim Parsons van The Big Bang Theory, die ook uit Houston komt, zou hoog op het verlanglijstje staan.

Het één uur durende benefiet wordt door alle grote Amerikaanse zenders uitgezonden.

Een miljoen
Na Sandra Bullock heeft trouwens ook Leonardo DiCaprio een miljoen dollar (842.000 euro) gedoneerd om de slachtoffers van orkaan Harvey te helpen. De Leonardo DiCaprio Foundation schenkt het geld aan United Way Harvey Recovery Fund, dat zich bezig zal houden met de wederopbouw van het getroffen gebied. De organisatie verwacht dat dat werk nog jaren zal duren, schrijft Variety.

Sterren hebben massaal de portemonnee getrokken na de overstromingen in Texas die Harvey heeft veroorzaakt. Veel van hen gaven gehoor aan de oproep van Kevin Hart aan zijn Hollywoodcollega's om 25.000 dollar (21.000 euro) te storten. Onder meer Dwayne Johnson, Nicki Minaj en Jennifer Lopez volgden zijn voorbeeld.

Chris Brown verviervoudigde dat bedrag, en de familie Kardashian/Jenner maakt een half miljoen over aan het Rode Kruis en het Leger des Heils. Ellen DeGeneres nam een video op waarin ze aangaf de 25.000 te storten aan het Rode Kruis, en nog eens hetzelfde bedrag aan de Dierenbescherming in Texas, die zoveel mogelijk huisdieren die zijn achtergebleven in ondergelopen woningen en asiels evacueert.

31-08-2017 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' drijft het tempo op: "Voor je het weet, heb je de clou gemist"

'Thuis' drijft het tempo op: "Voor je het weet, heb je de clou gemist"

https://www.mupload.nl/img/omjnjkxixsglu.jpg

Het nieuwe 'Thuis'-seizoen is net gestart, maar de fans voelen het al aan hun water: er staat iets te gebeuren. En jawel, morgen is het al zo ver. Met een aflevering die niet moet onderdoen voor een seizoensfinale. "Ons kijkgedrag is veranderd", legt producer Hans Roggen uit. "Bingewatchen, uitgesteld kijken: daar houden we nu rekening mee. Het tempo mag hoger liggen." Of hoe 'Thuis' Netflix achternagaat.

Terwijl 'Familie' maandag met een knal van een aflevering het nieuwe seizoen opende, kabbelde het bij 'Thuis' eerder wat gezapig voort. Maar geen nood, daar komt spoedig verandering in. Een bewuste keuze van de makers, zo blijkt. Veel verklappen over de aflevering van morgen zou niet tof zijn - geen spoileralert, dus. Al weten de fans wel waar het om zal draaien. Waldek zit nog steeds vast. We weten nog altijd niet wie het gedaan heeft. En wat met die zotte Julia, wat heeft zij nog in petto? Een strategie die blijkbaar werkt.

Bommetje
Want het mooie weer zorgde er de voorbije dagen voor dat er bijzonder weinig tv werd gekeken - behalve naar 'Thuis'. Voor de VRT-soap lieten we de barbecue toch even staan. En dus ging het kijkcijfer alweer boven het miljoen. "Daar zijn we natuurlijk zeer verheugd over", zegt producer Hans Roggen. "Voor mij is niet enkel het kijkcijfer zelf belangrijk, maar ook het marktaandeel. Van alle mensen die voor tv zaten, keek bijna de helft naar ons."

Sinds vorig seizoen weet de trouwe fan dat hij zijn aandacht best niet te veel laat verslappen. Tegenwoordig volstaat het niet om één of twee afleveringen per week te kijken, voor je 't weet heb je de clou gemist. En dit seizoen steekt 'Thuis' nog een tandje bij. Morgen een bommetje, maar binnenkort worden er zelfs ergens in het midden van de week grote ontknopingen gepland. "Vorig seizoen hebben we dat ook al gedaan", zegt Roggen. "Met resultaat. We gaan dus op hetzelfde elan verder. Het genre evolueert en past zich aan aan het nieuwe kijkgedrag. Mensen moeten sneller en vaker geprikkeld worden. Je moet ze vooral telkens blijven verrassen. Het tempo van het verhaal mag hoger liggen dan vroeger."

31-08-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekkari vs. Meus: 0-1

Bekkari vs. Meus: 0-1

https://www.mupload.nl/img/qk5yv6qiygzqf.jpg

Nieuwkomer Sandra Bekkari heeft met haar eerste 'Open keuken' 224.000 kijkers naar VTM gelokt. Jeroen Meus haalde maandag 320.000 kijkers met 'Dagelijkse Kost' en staat in de 'kookoorlog' dus aan de leiding. Toch zijn de cijfers wat vertekend door het stralende zomerweer.

Vorig jaar wist Meus nog 460.000 getrouwen te boeien op Eén, terwijl Sofie Dumont op VTM goed was voor 218.000 kijkers. De late zomeropstoot heeft de start van het tv-najaar flink gefnuikt. Vooral Eén - dat een week eerder dan VTM al met zijn herfstschema uitpakt - zag met lede ogen hoe de Vlaming massaal koos om van de zon te genieten. VIER deed het met 'Camping Karen & James' (366.000 kijkers) en 'De Kust is Veilig' (339.000) iets beter dan vorig jaar, toen het opende met 'Eeuwige Roem' (283.000) en 'Kroost' (310.000). Slechts één programma - 'Thuis', uiteraard - raakte met 1.111.000 kijkers over de kaap van 1 miljoen. Dat zijn er net geen 200.000 minder dan bij de start van vorig jaar.

Belangrijk meteorologisch verschil: op maandag 29 augustus 2016 viel er regen en haalde de thermometer maximaal 22 graden. Ideaal om de kijker snel naar het tv-scherm te jagen. Afgelopen maandag kregen we een tropische 30 graden en meer. Op VTM haalde 'De Buurtpolitie' 338.000 kijkers, vorig jaar bij de start waren dat er 428.000. 'Het Nieuws' ging van 572.000 naar 493.000. Bij Eén moesten Ben Crabbé en 'Blokken' het stellen met 463.000 kijkers. Vorig jaar waren dat er voor de eerste aflevering 596.000. 'De Helden van Arnout' opende met 650.000 nieuwsgierigen. 'Spoed 24/7' deed het in hetzelfde slot vorig jaar veel beter met 997.000 kijkers.

30-08-2017 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster Ashley heeft een nieuwe vriend, en die is een stuk ouder

Verleidster Ashley heeft een nieuwe vriend, en die is een stuk ouder

https://www.mupload.nl/img/h5e4xowkb3mef.jpg

De Nederlandse Ashley (21) kennen we allemaal als de sympathieke blonde verleidster uit Temptation die nooit een blad voor de mond neemt. In het nieuwe seizoen zullen we haar echter niet meer zien verschijnen, want ze is intussen vrijgezel af. "Het is nog heel pril, maar ik hoop dat ik de ware heb gevonden", klinkt het in TV Familie.

De nieuwe vriend van Ashley heet Mustafa, en ze leerde hem via Parastoo kennen. "Ik leerde hem kennen op het verjaardagsfeest van verleider Alex. Verleidster Parastoo was ook aanwezig en zij had Mustafa, een vriend van haar, meegevraagd. We zijn er aan de praat geraakt. Mustafa en ik hebben elkaar daarna een tijdje niet gezien, maar liepen elkaar weer tegen het lijf op een festival. En toen is de vonk overgeslagen."

De man is wel een stuk ouder dan Ashley. "Mustafa is 15 jaar ouder. Je merkt dat wel, maar ik vind dat totáál geen probleem. Bovendien: door z'n leeftijd heeft Mustafa meer levenservaring en is hij rustiger. Hij zal weleens uitgaan, maar dat hoeft niet per se elk weekend, snap je. Ik hoop dat dit blijft duren. Het klikt in elk geval supergoed tussen ons."

30-08-2017 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jindra van 'K3 zoekt K3' komt met eigen plaat (en dat via crowdfunding)

Jindra van 'K3 zoekt K3' komt met eigen plaat (en dat via crowdfunding)

https://www.mupload.nl/img/991dvnsypbdia.jpg

Jindra van Schaijk greep tijdens 'K3 zoekt K3' net naast een plekje in het meidentrio, en kreeg tijdens de wedstrijd ook nog eens bakken kritiek over zich heen. Maar intussen heeft ze andere dingen om naar uit te kijken: met een crowdfunding haalde ze genoeg geld op om haar eigen EP op te nemen.

"Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: ' Jij moet eens liedjes gaan schrijven', dacht ik 'never gonna happen'", klinkt het op de crowdfundingpagina van Jindra. "Ik heb geen verstand van songwriting, dacht ik. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt en opeens was het daar: binnen het half uur stond mijn eerste liedje op papier. Het klonk natuurlijk nergens naar, maar eindelijk kon ik ergens mijn opgekropte gevoelens kwijt en mijn zoektocht was begonnen. Nu, anderhalf jaar later en met al zoveel mensen samen eraan gewerkt te hebben, ben ik klaar voor de volgende stap. Een echte EP. Míjn eigen cd."

Maar zo'n EP opnemen kost natuurlijk geld, vandaar de geldinzameling. Intussen haalde ze de kaap van 9.500 euro en komt die cd er ook écht, en daar is Jindra enorm blij om:

30-08-2017 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de set van de nieuwe film van Stijn Coninx over de Bende van Nijvel: "Iedereen hier hoopt dat de waarheid nog aan het licht komt"

Op de set van de nieuwe film van Stijn Coninx over de Bende van Nijvel: "Iedereen hier hoopt dat de waarheid nog aan het licht komt"

https://www.mupload.nl/img/eirnofboydwbn.jpg

"Ik heb David beloofd er vol voor te gaan. Dit verhaal moet verteld worden." Geen grappen en grollen bij Jonas Van Geel gisteren. De acteur vertoefde in Aalst voor de opnames van 'Niet schieten' en geeft in de nieuwe film van Stijn Coninx gestalte aan David Van de Steen. Die zag in 1985 als negenjarige zijn hele familie uitgemoord door de Bende Van Nijvel bij een overval op een Delhaize. "Iedereen op deze set hoopt dat de waarheid alsnog aan het licht komt."

"Ik wil niet de pretentie hebben om te zeggen dat wij hier even de zaak gaan oplossen", aldus Coninx. "Maar ergens hoop ik wel dat er opnieuw een collectieve verontwaardiging ontstaat. En misschien zelfs dat sommigen wroeging krijgen en alsnog gaan praten." Decleir, die de rol van de grootvader van David vertolkt, is drastischer. "Wanneer ik diegenen die ons vandaag vertegenwoordigen bezig zie, krijg ik nog steeds de indruk dat we niet alles mogen weten. Dat niemand het achterste van zijn tong laat zien. Er heerst nog steeds veel obscuriteit. Daarom is het belangrijk dit verhaal tot leven te wekken. We focussen nu op het verhaal van één iemand, maar hopen het zo te vertellen dat die vele andere slachtoffers niet gekwetst achterblijven. Dit verhaal moet verteld worden. Dat is onze plicht."

30-08-2017 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift ziet haar fans graag... als ze betalen: meer kans op tickets als je merchandise koopt

Taylor Swift ziet haar fans graag... als ze betalen: meer kans op tickets als je merchandise koopt

https://www.mupload.nl/img/x52vv60zosi8h.png

De nieuwe single 'Look What You Made Me Do' van popster Taylor Swift is een schot in de roos: het nummer en de videoclip breken links en rechts records. Het album 'Reputation', dat op 10 november uitkomt, en de bijhorende tournee zullen dus hoogstwaarschijnlijk enorm populair zijn. Gelukkig krijgen echte fans van Taylor de kans om iets vroeger aan tickets te geraken. Nou ja, 'gelukkig': je moet daarvoor vrij diep in de buidel tasten.

De concerten van The 1989 World Tour in 2015 waren telkens in een mum van tijd uitverkocht. Dat zal met de nieuwe tournee niet anders zijn, waardoor heel wat fans de kans mislopen om hun idool live aan het werk te zien. Maar daar heeft (het management van) Taylor iets op gevonden: ze lanceerde samen met Ticketmaster in de VS de 'Taylor Swift Tix', een programma waarbij je meer kans krijgt om aan een ticket te geraken.

Het programma zit netjes verpakt onder het mom van 'Taylor wil haar échte fans zeker op de concerten zien', en het promofilmpje heeft het over een 'betere en leukere manier' om tickets te kopen. Maar eigenlijk blijkt het vooral een gewiekste economische zet. Ticketmaster koppelde in de VS eerder al de verkoop van tickets aan de verkoop van albums, maar dit gaat nog een serieuze stap verder.

T-shirts kopen
Als je bewijst dat je een 'echte' fan bent van Taylor, kan je je kans op tickets 'boosten' door je 'Fan Activity Meter' hoog te houden. Dat doe je door activiteiten uit te voeren, zoals het bekijken van haar videoclip op YouTube of haar album in voorverkoop bestellen. Maar daar begint het pas, want je krijgt een grotere boost als je zaken uit haar online winkel met merchandise koopt, zoals de nu al beruchte gouden slangenring of een van haar truien. Ook het album in verschillende winkels aankopen, helpt je vooruit.

Kortom, hoe meer geld je in Taylors zakken stopt, hoe groter je kans op tickets wordt (je krijgt dan tot een uur vroeger toegang tot het aankoopsysteem). Maar er zit nog een serieuze adder onder het gras: je kan zakken in de rangschikking als andere mensen het beter doen dan jou. Het is dus eigenlijk een rasechte competitie, maar dan wel eentje die maandenlang duurt. Wie op het einde van de rit effectief vroeger aan tickets wil geraken, moet heel wat dollars uitgeven aan die 'leuke activiteiten'.

Het protest op dit nieuwe systeem blijft dan ook niet uit, vooral omdat de fanbasis van Taylor bestaat uit tieners en jongvolwassenen. Niet echt de doelgroep met een overschot aan cash dus, en het woord 'oplichterij' werd al meermaals in de mond genomen. Ticketmaster weigert voorlopig alle commentaar en ook Taylor blijft er ijzig kalm onder. Haar vorige album verkocht immers 1,3 miljoen exemplaren in de week na de release, dus ze heeft niet echt iets om zich zorgen over te maken. Maar dat brave meisje-imago, dat vertoont toch steeds meer scheuren.

30-08-2017 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse prinses Madeleine is opnieuw zwanger

Zweedse prinses Madeleine is opnieuw zwanger

https://www.mupload.nl/img/ke2pce8h8cj3y.jpg

De Zweedse prinses Madeleine (35) verwacht een derde kindje. De zus van kroonprinses Victoria maakte het heugelijke nieuws vandaag bekend op Facebook.

"Chris en ik zijn dolgelukkig bekend te maken, dat ik een kind verwacht", zei de prinses. Madeleine en haar man, Chris O'Neill, hebben al twee kinderen: prinses Leonore (3) en prins Nicolas (2). Hun derde kind wordt in maart 2018 verwacht, aldus het Zweedse koningshuis. Het gezin leeft in Londen.

Het wordt het zevende kleinkind voor koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden.

28-08-2017 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhoor van verzorgster die baby's mishandelde integraal op tv

Verhoor van verzorgster die baby's mishandelde integraal op tv

https://www.mupload.nl/img/g374evocw0fkz.jpg

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank', morgenavond op VIER, zit een opvallende passage: het verhoor van een kinderverzorgster die was opgepakt nadat ze baby's mishandeld had in een Antwerpse crèche.

De 22-jarige vrouw bekende de feiten aan de onderzoeksrechter en ging, net als haar advocaat, akkoord met het opnemen en uitzenden van haar verklaring. C.F. werd wel onherkenbaar gemaakt. "Een zeer goed voorbeeld van hoe rechters in alle objectiviteit een zaak moeten benaderen en hoe lastig dat kan zijn", zegt onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe. "De kijker merkt dat ik lang hebben zitten te twijfelen wat ik met die vrouw moest aanvangen: opsluiten of niet?"

28-08-2017 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw werkt aan geheimzinnig programma voor Canvas

Bart De Pauw werkt aan geheimzinnig programma voor Canvas

https://www.mupload.nl/img/zprtcm2hgjiko.jpg

Van Schalkse Ruiters over Buiten De Zone tot het Geslacht De Pauw: Bart De Pauw heeft al heel wat moois op zijn palmares staan. En nu werkt hij aan een nieuw programma voor Canvas, meldt de VRT.

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen 'Allleen Elvis blijft bestaan' (op 9 september) ontvangt Thomas Vanderveken televisiemaker Bart De Pauw. Die zal daar zijn favoriete televisiefragmenten uit de doeken doen, maar de trailer van de aflevering focust zich vooral op het nieuwe programma waar Bart aan werkt.

Over het project is verder niets bekend, maar het schijnt niet van de poes te zijn: "Ik heb al vele televisieprogramma's gemaakt, maar ik ben nog nooit zo diep gegaan als nu. De voorbereidingen zijn enorm zwaar, verschrikkelijk. Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen", klinkt het. Wij zijn benieuwd.

28-08-2017 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekkari start vanavond met spaghetti bolognaise zonder pasta

Bekkari start vanavond met spaghetti bolognaise zonder pasta

https://www.mupload.nl/img/hfsl6zzli4yb0.jpg

Geen Sofie Dumont meer in de VTM-keuken en voorlopig geen 'Komen Eten' op VIER. Op Eén blijft Jeroen Meus wel van dienst met 'Dagelijkse kost', en op VTM neemt Sandra Bekkari de plaats in van Sofie. Zij zal in 'Open Keuken met Sandra Bekkari' - elke werkdag om 18 uur - haar gezonde en gemakkelijke gerechten delen met de kijker.

"Ik sta heel graag in de keuken, maar ik besteed nog liever tijd aan mijn gezin. Het mag dus vooruitgaan bij het koken. Al mijn tips om tijd te besparen zal ik aan de kijker doorspelen", aldus Bekkari. Ze opent vanavond met één van haar klassiekers: spaghetti courgetti à la bolognaise. En ze maakt ook citruslimonade. Verder deze week: granola met chocolade, wraps met wokgroenten en kalkoenblokjes en kip met gepofte prei, prinsessenbonen en appel-mosterddressing.

28-08-2017 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ach, die quinoa-rel. Over eten moet je toch geen ruzie maken?"

"Ach, die quinoa-rel. Over eten moet je toch geen ruzie maken?"

https://www.mupload.nl/img/tfhswno1w2w1d.jpg

De voorbije weken belandde Jeroen Meus ongewild in een 'quinoa-relletje' met Sandra Bekkari en Pascale Naessens. Vandaag start Meus aan het achtste seizoen van 'Dagelijkse kost' en ligt er een nieuw kookboek in de winkel, 'Dagelijkse kost 2 - koken met gezond verstand'. En jawel, er staat een recept met quinoa in. "Ik héb er ook helemaal niks tegen", lacht de tv-kok. "Mijn eerste recept met quinoa dateert trouwens al van 2010."

Jeroen Meus kan er gelukkig mee lachen, al ligt de hele 'rel' toch een beetje op zijn maag. "Vooral omdat ik me misbegrepen voel", zegt hij. "Mijn pleidooi was totaal niet gericht tegen quinoa, of tegen Pascale en Sandra. Ik stel mij enkel vragen bij het kuddegedrag van mensen. Waarom volgt iedereen blindelings...? Waarom eten we nu massaal quinoa? Maar net zo goed stel ik me vragen bij al die mensen die plots in een park op Pokémon gaan jagen. Dat zit gewoon in mij. Maar ik merk dat ik me steeds meer en meer vragen stel - is het de leeftijd, ik ben bijna veertig?"

"Mijn zoon Georges is nu vijf en hij vraagt ook bij alles: 'Waarom is dat, papa?' Misschien wakkert hij het aan. Ik stel mij veel vragen, maar misschien zijn het de verkeerde (lacht). Ach, zolang we er maar om kunnen blijven lachen. Eten kan voor mij ook nooit een hype zijn. Eten is iets essentieels. Een basisbehoefte. En dat is toch niks om ruzie over te maken."

28-08-2017 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student Kick-Off kiest weer voor nostalgie met... De Ketnetband

Student Kick-Off kiest weer voor nostalgie met... De Ketnetband

https://www.mupload.nl/img/4hau2vnraqvdz.jpg

Het nieuwe academiejaar is nog lang niet begonnen, maar feestjes kunnen wel al in de agenda worden aangekruist. Zo ook het 'grootste studentenwelkomstfestival' van Vlaanderen, Student Kick-Off in Gent. Na Samson en Gert en Urbanus, trekt de organisatie opnieuw de kaart van de nostalgie. De Ketnetband opent het feest op 27 september.

Wat begon in 2006 met slechts zeven studenten en 9.000 toeschouwers op het Gentse Kramersplein, is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde. De voorbijgaande edities lokten jaarlijks meer dan 30.000 studenten naar het Sint-Pietersplein. Die kwamen onder meer voor Gorki, Absynthe Minded, Nicole & Hugo, Eddy Wally, Regi, Intergalactic Lovers en Samson & Gert. Ook dit jaar opent het studentikoze feest opnieuw met kinderidolen: De Ketnetband. Ze zullen in hun huidige samenstelling heel wat nummers van de jaren 90 tot nu brengen.

Nog op de affice: acteur en stemmenimitator Guga Baúl en z'n liveband Radio Guga, het Belgische Freaky Age - terug van weggeweest - en de twee winnaars van de Student Rock Rally: het Gentse Raman en Morphine Milkshake. Maar de grootste naam van de avond is ongetwijfeld Gers Pardoel, die na het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' nog meer bekendheid verwierf in ons land. Voor het feestje in de latere uurtjes tekenen dj Sam De Bruyn en dj Rakka present.

Net als voorgaande jaren, bedraagt het toegangsgeld ook nu maar één euro. Dat bedrag gaat jaarlijks naar een goed doel.

26-08-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!