NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennen we eindelijk het geheim achter Trumps unieke haardos?

Kennen we eindelijk het geheim achter Trumps unieke haardos?

http://oi63.tinypic.com/11cd0sp.jpg

Niet alleen zijn uitspraken schieten alle kanten uit, ook Donald Trumps veelbesproken haardos doet dat. 'Uniek' is nog de meest neutrale term voor de eigenzinnige begroeiing die huishoudt op de bedenkelijke hersenpan van de Republikein. Een mysterie, tot nu toe, maar Michael D'Antonio denkt in een nieuw boek over Trump het bizarre haarfenomeen te kunnen verklaren.

Zijn kapsel werd al in verband gebracht met een korenaar, een surfgolf en een trol. Zelf houdt Trump vol dat het wel degelijk zijn eigen, echte haar is en geen pruik. Volgens Michael D'Antonio is Trumps huidige haardos het gevolg van een mislukte, experimentele haartransplantatie. Trump zou behandeld zijn met de zogenaamde flaptechniek, die begin jaren 90 van vorige eeuw werd toegepast en die inmiddels compleet achterhaald is.

Flaptechniek
D'Antonio kwam op de Australische radio promo maken voor zijn boek Never Enough: Donald Trump and the Pursuit of Success en raakte ook - vanop voldoende afstand - het haar van Trump even aan. D'Antonio legde uit dat er bij de flaptechniek langs drie kanten wordt gesneden in een stuk behaarde hoofdhuid en dat de zo ontstane 'flap' vervolgens wordt verdraaid overeenkomstig de gewenste haarlijn. De hoofdhuid komt nooit helemaal los van de schedel en zo zou de bloeddoorstroming en en het gezonde haar behouden blijven. De natuurlijke richting van de haargroei wordt echter wél gewijzigd. Samen met de onvermijdelijke littekens komt dat het eindresultaat niet ten goede.

Volgens D'Antonio zijn er tekenen die erop wijzen dat Trump zo'n haarbehandeling onderging. "Het is inderdaad zijn haar, met een gekke kleur, maar het zit op de verkeerde plaats. Hij heeft vooraan een haarlijn die gecreëerd werd door de ingreep en ik vermoed dat er in het midden ergens een groot ingezet stuk is. Hij kamt het dan op alle mogelijke manieren die de bekende constructie geven."

Frankensteinlook
De American Hair Loss Association raadt de techniek ten stelligste af, omdat het zelfs in de beste gevallen een "lelijke knoop" achterlaat op de plaats waar de haarflap verdraaid werd. Bovendien kan het aan het voorhoofd "zorgen voor een Frankenstein- of Neanderthalerlook" en als de verdraaide huid afsterft, geeft dat ook nog eens "een vreselijk litteken". Hun besluit: "Als je chirurg met deze techniek afkomt, maak je dan onmiddellijk uit de voeten."

De flinterdunne manen van Donald Trump zijn in de VS een geliefkoosd gespreksonderwerp aan de toog of bij de kapper. Haarstiliste Amy Lasch, die tijdens de eerste twee seizoenen van het tv-programma The Apprentice op de set samenwerkte met Trump, liet aan de New York Post weten dat de keiharde zakenman haar niet zomaar aan zijn haar liet komen. "Als het de verkeerde kant uitging, nam ik een grote spiegel en vroeg ik hem of ik er iets aan moest doen. Ik wist verdomd goed dat ik dat maar beter eerst zou vragen."

Haartransplantaties of niet, pruik of niet, het zal haarstiliste Caroline Mitgang allemaal worst wezen. "Mijn professionele mening is dat Donald Trump gewoon een ouderwets kapsel heeft dat niemand mooi vindt.

31-03-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs zonder make-up straalt Cameron Diaz op deze foto

Zelfs zonder make-up straalt Cameron Diaz op deze foto

http://oi66.tinypic.com/1q68ud.jpg

Mooi en gezond ouder worden, het kan, zo betoogt actrice Cameron Diaz (43) in haar The Longevity Book dat op 5 april verschijnt. Toegegeven: de knappe vrouw heeft zeker haar genen mee. Maar dat ze naar aanleiding van de lancering van het boek compleet make-uploos op Instagram verschijnt, verdient toch ons respect.

Om haar standpunt kracht bij te zetten, postte de mooie actrice een foto van zichzelf op Instagram met de cover van haar boek. Zonder make-up. "Als je begrijpt hoe je lichaam werkt, dan kan je zelf actie ondernemen om het in zijn best mogelijke vorm te houden, zodat je het een lang en mooi leven kan meedragen," schrijft ze bij haar post.

The Longevity Book
is een boek vol tips rond voeding, stress en welzijn om een lang en gezond leven te leiden. Vanaf 5 april ligt het in Amerika in de winkelrekken en zal het bij ons online verkrijgbaar zijn. Diaz's vorige lifestyleboek, The Body Book, ging als zoete broodjes over de toonbank.

31-03-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Architecte Zaha Hadid (65) overleden

Architecte Zaha Hadid (65) overleden

http://oi65.tinypic.com/33biiyd.jpg

De Britse architecte van Iraakse afkomst Zaha Hadid is op 65-jarige leeftijd gestorven, zo meldt haar architectenbureau donderdag. Hadid overleed aan een hartaanval terwijl ze in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Miami behandeld werd voor een bronchitis.

Zaha Hadid vergaarde wereldwijd succes en haar ontwerpen zijn in een groot aantal landen te vinden. Ze ontwierp onder meer het Aquatics Centre voor de Olympische Spelen in Londen in 2012 en het nationale museum voor moderne kunst in Rome (MAXXI). Ze tekende ook twee Belgische projecten uit: het nieuwe station in Knokke-Heist, een project dat werd afgeblazen, en het toekomstige Havenhuis in de Antwerpse haven.

Hadid werd in 1950 geboren in de Iraakse hoofdstad Bagdad en studeerde wiskunde aan de Amerikaanse Universiteit van Beiroet. In 1977 studeerde ze af aan de prestigieuze Architectural Association School of Architecture in Londen. De architecte won in haar carrière verscheidene prijzen, waaronder de Royal Gold Medal for architecture, de belangrijkste architectuurprijs in het Verenigd Koninkrijk, in 2015 en de Pritzker Architecture Prize in 2004. Die laatste prijs wordt aanzien als de Nobelprijs van de architectuur.

31-03-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingeriekoningin Marlies Dekkers voor de rechter

Lingeriekoningin Marlies Dekkers voor de rechter

http://oi66.tinypic.com/kcjpzn.jpg

Modeontwerpster Marlies Dekkers moet zich morgenvroeg melden in de rechtbank. De Rotterdamse lingeriekoningin wordt onder ede gehoord over de achtergronden van het faillissement van haar bedrijf in 2013.

Het voorlopige getuigenverhoor is aangevraagd door vroegere aandeelhouders en schuldeisers. Zij verloren miljoenen euro's als gevolg van de ondergang van het bedrijf, dat binnen enkele dagen een doorstart maakte. Op basis van het getuigenverhoor overwegen zij een civiele procedure aan te spannen tegen de MD-groep, het bedrijf waarvan Marlies Dekkers nog altijd creatief directeur is.

Marlies Dekkers werd wereldberoemd met haar zogenoemde spiderbeha, die werd gedragen door sterren als Madonna, Britney Spears en Rihanna. Maar de voormalige Zakenvrouw van het jaar kwam als gevolg van tegenvallende verkopen in financiële problemen.

Miljoenenkrediet
Diverse aandeelhouders voerden in 2013 gesprekken met mogelijke financiers om het bedrijf te redden. Geheel onverwacht werden zij naar hun zeggen echter geconfronteerd met een faillissement van de zeven bv's binnen de onderneming. Dit leidde tot 65 ontslagen. Maar volgens het faillissementsverslag van de curatoren Christiaan Groen en Marcel Groen kwam het faillissement allerminst onverwacht. Enkele maanden eerder zegde huisbankier Rabobank een miljoenenkrediet op.

Met behulp van een snelle faillissementsprocedure werd het bedrijf binnen enkele dagen opnieuw opgetuigd. De private investeerder Karmijn Kapitaal kreeg het bedrijf in handen.

Op basis van het getuigenverhoor willen de vroegere aandeelhouders en schuldeisers beoordelen of zij in deze procedure zijn misleid. Ten opzichte van de andere eigenaren is Marlies Dekkers volgens hen mogelijk bevoordeeld. Behalve de lingeriekoningin worden ook vroegere managers en commissarissen gehoord.

Voorafgaande aan het verhoor wilde Dekkers donderdagavond geen toelichting geven.

31-03-2016 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier pakt uit met nieuw showbizzprogramma

Vier pakt uit met nieuw showbizzprogramma

http://oi63.tinypic.com/65ba0o.jpg

Vrouwen aan de macht bij 'Glammertime', het nieuwe showbizzmagazine dat op maandag 11 april op VIER wordt gelanceerd. Twee bekende gezichten en twee nieuwkomers razen als een soort 'Charlie's Angels' door de Vlaamse en internationale showbizzwereld.

Voor Karen Damen (41), nog volop afscheid aan het nemen van K3, is Glammertime een nieuwe tv-stap na Karen & De Coster. "We willen niet te hoog van de toren blazen", vertelt Damen. "Glammertime wil een showbizzmagazine worden met veel reportages en vaste rubrieken. Ik mag daarin wekelijks een BV interviewen. Met de speciale insteek dat ik die vragen zal stellen die de BV in kwestie wil horen. De geïnterviewde zal dus zelf een vragenlijst mogen opstellen."

Ex-atlete Elodie Ouedraogo (35), nog naarstig bezig met de opnames van Achter de rug, zal de lifestylerichting inslaan. "Ik ga vooral dingetjes testen. Onderzoeken of ik bijvoorbeeld wel degelijk de armen van Madonna, het lijf van Beyoncé of het achterste van Kardashian kan krijgen. Vanuit mijn sportieve achtergrond en mijn nieuwsgierigheid moet dat fijne resultaten opleveren, zonder dat we met het vingertje willen zwaaien", vertelt Ouedraogo.

Glammertime lanceert naast 'anciens' Karen en Elodie ook twee fonkelnieuwe tv-gezichten. Annelore De Donder (33) gaat vooral checken of de ideeën kloppen die mensen hebben over evenementen waar vooral BV's opduiken. "Je zal me dus vooral zien op galatoestanden, filmpremières en pure BV-feestjes", licht De Donder toe.

Marijke Respeel (28) gaat bij BV's op bezoek en laat zich door hen rondleiden in hun huis. "Dat kan zowel Koen Crucke als Patje Krimson zijn. Het kan alle kanten uitgaan. Ja, het is een beetje binnenbreken in hun privéwereld, maar we gaan nooit iets laten zien wat de gastheer niet wil."

31-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hugh Hefner getuige in zaak tegen Bill Cosby"

"Hugh Hefner getuige in zaak tegen Bill Cosby"

http://oi68.tinypic.com/mhr4gi.jpg

Hugh Hefner wordt mogelijk opgeroepen in de zaak tegen de Amerikaanse komiek Bill Cosby. De zaak draait om seksueel misbruik van Judy Huth in de Playboy Mansion in 1974. Huth was destijds vijftien jaar oud.

Huth heeft een rechtszaak tegen Cosby aangespannen. Ze wordt vertegenwoordigd door advocate Gloria Allred. Die wil Hefner zo snel mogelijk horen.

"Meneer Hefner wordt volgende week negentig jaar en we moeten voortmaken met zijn getuigenverklaring", zei Allred aldus de New York Daily. De rechter moet nog beslissen of hij de getuigenverklaring toelaat, maar lijkt daar wel naar te neigen.

30-03-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry maakt topless debuut op Twitter

Halle Berry maakt topless debuut op Twitter

http://oi67.tinypic.com/1zojhc0.jpg

Halle Berry heeft gisteren haar debuut gemaakt op Instagram en Twitter. Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, begroette de actrice haar volgers met een topless foto.

Halle staat op het kiekje in een bos vol bamboe. Haar blote rug maakt duidelijk dat ze geen topje draagt. Op Twitter deelde ze de foto enkel met de tekst 'Hallo iedereen...'.

Op Instagram schreef ze er een meer uitgebreide boodschap bij.  "Ik kijk er naar uit mijn wereld te delen via beelden die mijn emoties en standpunten reflecteren. Ik bewonder fotografie en zijn mogelijkheid deze buitengewone wereld waarin wij leven vast te leggen en te weerspiegelen. Ik wil graag mijn liefde voor de natuur, kunst, mode en veel meer met jullie delen in de hoop dat de beelden inspireren, gesprekken uitlokken en jullie een plezier doen."

Zeven uur na het plaatsen van de foto had Halle al 107.000 volgers op Instagram en 16.400 volgers op Twitter.

30-03-2016 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze Charlie Hebdo-cover zo ontzettend kwetsend is voor Stromae

Waarom deze Charlie Hebdo-cover zo ontzettend kwetsend is voor Stromae

http://oi67.tinypic.com/2crvuqt.jpg

Het Franse satireblad Charlie Hebdo koos voor het nieuwste nummer voor een cover met een bitterharde verwijzing naar de aanslagen in ons land. Op de voorpagina een karikatuur van onze Belgische trots Stromae, met daarboven een verwijzing naar zijn grote hit: 'Papa où t'es?' (Papa, waar ben je?). Stromae krijgt antwoord van enkele afgerukte ledematen: 'Ici, ici, là, et là aussi' (Hier, hier, daar, en daar ook). De cartoon lokt veel verontwaardiging en walging uit. Maar daar stopt de verontwaardiging niet. Deze cover heeft immers een wel érg pijnlijke dubbele bodem. "Weet Charlie Hebdo dan niet dat de vader van Stromae in stukken werd gesneden?", vraagt de woeste familie van de ster zich volgens het Nieuwsblad hardop af.

Volgens Het Nieuwsblad is de familie van Stromae woest vanwege de nieuwste cover van Charlie Hebdo. Want wie de voorgeschiedenis van de Belgische zanger uit Brussel een beetje kent, weet dat de papa van Paul Haver, zoals maestro Stromae echt heet, in 1994 vermoord werd tijdens de genocide in Rwanda. Zijn lichaam zou in stukken zijn gehakt.

Dat Stromae opgroeide zonder vader is geen geheim. Dat het erg moeilijk was voor hem ook niet.

Wie kent nu niet zijn heerlijk opzwepende, maar stiekem zo schrijnende klepperlied 'Papaoutai', waarin Stromae op onnavolgbare wijze de vinger op de wonde legt met krachtige lyrics als: "Tout le monde sait comment on fait des bébés, mais personne sait comment on fait des papas" (Iedereen weet hoe je baby's maakt, maar niemand weet hoe je papa's maakt).

Stromae liet ook al meerdere keren zijn emoties de vrije loop toen hij in interviews gevraagd werd naar de Rwandese genocide. Kei -en keihard, zo komt deze cover aan bij de verontwaardigde familie van Stromae.  

Zelfs zonder die wrang smakende dubbele bodem zorgt de cover van Charlie Hebdo voor een storm van verontwaardiging. "Wansmakelijk" en "schaamteloos", zijn maar enkele van de vele reacties op de spotprent. Anderen vinden het toepasselijk dat Charlie Hebdo inspeelt op de actualiteit en omarmen het feit dat het blad dat op de eigen, typerende controversiële manier doet. Het hart van satire en vrije meningsuiting, zo klinkt het.

Begin 2015 was Charlie Hebdo zelf het doelwit van een aanslag. Twee terroristen drongen de redactie binnen en veroorzaakten een bloedbad.

30-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriets gaydar is enige lichtpuntje in gitzwart 'Terug naar eigen land'

Margriets gaydar is enige lichtpuntje in gitzwart 'Terug naar eigen land'

http://oi63.tinypic.com/2r2socz.jpg

In 'Terug naar Eigen Land' kunnen de BV's eindelijk eens lachen wanneer ze in een vluchtelingenkamp praten met een Syrische jongeman die volgens Margriet Hermans homo is. Haar uitleg voor dat vermoeden is namelijk kostelijk, een zeldzaam lichtpuntje in een bijzonder donkere aflevering.

30-03-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Temptation Island was zó saai"

"Temptation Island was zó saai"

http://oi65.tinypic.com/1zq67ub.jpg

Jill, Chiara en Jolyn kent u intussen wel, maar zeggen de namen Shari, Ruby en Rosanne je iets? Op het Temptationeiland liepen immers nóg bevallige vrijgezelles rond, die echter amper in beeld kwamen. "Het was er zó saai", vertellen ze in TV Familie.

Tijdens de eerste afleveringen kwamen de vrouwelijke vrijgezelles nog vrij evenredig in beeld. Daarna drongen Jill, Chiara en Jolyn steeds meer naar de voorgrond, terwijl vrijgezelles Shari, Kiki en Ruby van het toneel verdwenen. "Ik besef natuurlijk wel dat braaf gedrag geen goede tv oplevert", aldus Ruby. "Met meiden als Chiara en Jill had ik totaal geen contact, net omdat ze zo druk bezig waren om het spel te spelen. Ik ben niet zo'n geboren flirtster en gedraag me wél netjes. Daarom kwam ik amper in beeld."

Shari treedt haar bij. "Jolyn en co waren zo extreem aan het flirten dat het ons gewoon niet lukte om op te vallen. De productie zei zelfs dat ze meer van mij verwacht hadden. Maar ja, Marvin ging de eerste avond met Veronique in zee, dag twee deelde hij met Jill het bed en dan moest Chiara nog komen. Achteraf ben ik er blij om. Stel je voor dat ik ook zo uitgelachen zou worden op sociale media."

Hoe vulden de dames die niet in beeld kwamen dan hun dagen? "Als de rest op date ging, bleven wij achter op het resort en verveelden ons. We mochten het terrein immers niet verlaten. Ik heb véél aan het zwembad gelegen", aldus Shari. "Er was zelfs een moment dat ik 's middags in mijn bed kroop omdat ik niet meer wist wat doen. Voor de achterblijvers was er helemaal niets van programma voorzien. Het was er zó saai! Thuis viel er meer te beleven, hoor."

30-03-2016 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo had je Gilles 'probleemloos' als 'De Mol' kunnen ontmaskeren

Zo had je Gilles 'probleemloos' als 'De Mol' kunnen ontmaskeren

http://oi65.tinypic.com/2emd7cg.jpg

Ja, Gilles heeft een resem sabotages gepleegd in 'De Mol', al mislukten er meer pogingen dan er effectief lukten. En ja, er zaten een resem 'verborgen tips' in alle afleveringen die u als speurder op het juiste spoor hadden kunnen zetten. Al weten we nu na de 'achter de schermen'-aflevering dat die tips eigenlijk zo perfect verstopt waren, of zo ver te zoeken waren, dat ontmaskeren eigenlijk onmogelijk was. Eén 'verborgen tip' bleek wél van goudwaarde: het gesloten doolhof van het groene Molteken dat Gilles te zien kreeg.

Wat we eerder ook al meldden: Cathy en Hanne wisten vrij snel met zekerheid dat Gilles de Mol was. De finale-aflevering vorige week, waarin nog geld kon verdiend worden, was dus eigenlijk een maat voor niets, omdat de dames perfect op de hoogte waren wat ze konden verwachten. De allerlaatste eliminatie, die besliste over winst en verlies, was dan wel weer een échte thriller. Na de eerste ronde, waarbij dertig vragen moesten beantwoord worden en tijd geen rol speelde, haalden Cathy en Hanne beide 27 op 30. Bij tien extra vragen, dit keer op tijd, werd opnieuw een gelijke score gehaald, maar bleek Cathy sneller dan Hanne.

7 verborgen tips

Als fanatieke Mol-jager had u Gilles kunnen ontmaskeren met volgende 7 'verborgen tips':
1. In de intro van de eerste aflevering verscheen in een flash een beeld van Cathy. Zij werd de latere winnares. Je hoorde ook iemand 'holy fuck' roepen. Dat bleek later Mol Gilles.
2. De kleur van het Molboekje van de wekelijkse afvaller klopte met de kleur van het kledingstuk dat Gilles de volgende dag droeg.
3. In aflevering 2 verschijnt een afbeelding van Het Laatste Avondmaal, waar Judas morst met een zoutvat. Die avond speelt Gilles met een zoutvat. In de laatste gezamenlijke maaltijd duwt Gilles ook een zoutvatje om.
4. In aflevering 6 verschijnt een Mol-vraag en worden de andere voornamen van de Mol gevraagd. Die zijn Jack Junior. In een audiofragment is muziek te horen van producer Junior Jack.
5. In aflevering 7 krijgt Gilles een groene duim te zien, met een licht aangepaste doolhof, dat plots gesloten is.
6. Er zat week na week een tip in de muziekkeuze van Gilles. 'I Wanna Jump For You'  (brugproef), 'Living on a Prayer' (fietsproef, kapel), 'River Deep Mountain High' (bergproef), 'Killing Me Softly With This Song' (radiozenderproef), Amy Winehouse (wijnproef), 'Mirrors' (vensterproef), 'Dark Horse' (paardenproef).
7. In aflevering 8 speelt een lokaal bandje een 'Mol'-lied in G-mol.

De sabotagedaden

Mol Gilles probeerde wel degelijk heel wat proeven te laten mislukken. Dat bleek moeilijker dan gedacht. Deels omdat Cathy en Hanne snel door hadden dat hij de Mol was, deels omdat alle kandidaten hun eigen spel speelden. Zo probeerde Gilles de boel te belazeren:
1. Gilles kan niet op commando wenen. In werkelijkheid kan hij dat erg goed. Binnen de minuut zelfs.
2. Wil radioproef laten mislukken, maar maakt een inschattingsfout waarop Hanne toch naar het Planetarioum kan gaan. Slaagt er wel in om Cathy veel tijd te laten verliezen op het kerkhof.
3. Laat pizzaproef mislukken omdat hij te ver blijft van de koeriers en zo Stijn in verwarring brengt.
4. Bij de kettingproef zette Gilles in op ruzie over tactiek, maar werd onder druk gezet door Stijn en Hanne. Zijn plan mislukte.
5. Bij de lamaproef gokte Gilles compleet fout. Hij haalde zelfs het meeste geld binnen.
6. Ook de schildersproef mislukt volledig.
7. De anagram wordt perfect opgelost door de moeder van Gilles, zodat hij zelf voor de vrijstelling kan gaan en 4.000 euro uit de pot verdwijnt.
8. De fietsproef verloopt perfect voor de Mol. De kandidaten wantrouwen Cathy meer dan Gilles, die de proef zonder moeite kan laten mislukken.
9. De metroproef 'lukt' voor Gilles omdat alle kandidaten Mol willen zijn.
10. Bruno laat de pasvragenronde in het honderd lopen voor de Mol omdat hij een heel logisch voorstel doet. "Ik ben daar te ver gegaan, te ver moeten gaan", beseft Gilles later.

Wat met de geldpot?

Bij vorige edities van De Mol werd de geldpot verdeeld onder de kandidaten. Dit keer is dat niet het geval. Cathy krijgt als winnares van 'De Mol' 30.790 euro toegeschoven. Daarvan geeft ze 5.000 euro aan Hanne, de verliezende finaliste. Ze wil later ook een feestje geven voor alle kandidaten, een bedrag storten aan vluchtelingen in Griekenland en een som blokkeren voor haar kinderen.

Wie verdenkt wie?

Cathy(analytisch) en Hanne (op gevoel) wisten al snel dat Gilles de Mol was.
Wat dachten de anderen?
Ruth dacht Cathy
Marc gokte op Thibaud
Manuella zette in op Cathy
Isabel dacht Bruno
Thibaud wees naar Bruno
Bruno gokte op Cathy
Stijn ging voor Cathy.

30-03-2016 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol Gilles: "Niemand gelooft het, maar ik ben écht een eerlijk persoon"

De Mol Gilles: "Niemand gelooft het, maar ik ben écht een eerlijk persoon"

http://oi67.tinypic.com/6ru4jo.jpg

In heel wat huiskamers vielen de monden open toen bleek dat Gilles Van Bouwel (27) de Mol was in het gelijknamige programma. Maandag werden in de slotaflevering zijn sabotagetechnieken onthuld.

Gilles is nog niet helemaal bekomen van alle heisa. "Het voelt nog steeds surreëel. Iedereen weet nu dat ik de Mol was, maar dat dringt niet tot me door. Ik ben nog steeds bang om me te verspreken, terwijl dat nergens meer voor nodig is", lacht hij in Story. 

De moeder en vriend van Gilles wisten niets af van zijn rol. "Iedereen reageerde compleet verbaasd, mijn moeder het meeste van al. Mijn vriend Thomas bleef er rustig onder, maar mama riep de hele cinemazaal bij elkaar. Vooraf had ze gezegd: 'Als jij de Mol bent, mag je thuis niet meer binnen'. Een dag later stuurde ze me dat ik na lang beraad toch nog welkom was." Een echte tactiek om te proeven te saboteren had Gilles niet. "Ik ben mezelf gebleven, en af en toe zorgde ik ervoor dat ik op cruciale momenten een fout maakte. Ik was op voorhand niet van alles op de hoogte, om mijn reacties zo spontaan mogelijk te houden. Een van de eerste dagen reed ik een auto in de prak. Ik schakelde verkeerd op een helling en de koppeling ging stuk. Achteraf is daar goed mee gelachen: de Mol saboteerde een auto en de kandidaten mochten de auto de helling op duwen tot het hotel, 500 meter verderop. Dat was dus per ongeluk."

Door de mand vallen
Gilles was voortdurend bang om door de mand te vallen. "Ik wikte elk woord. Ik was er in het begin ook van overtuigd dat ik een slechte Mol was en vervangen zou worden. Belachelijk, natuurlijk. Achteraf ben ik wel trots op mezelf. Ik ben erin geslaagd zoveel mogelijk geld uit de pot te houden en heb veel mensen op een dwaalspoor gebracht. Ik had geen last van mijn geweten. In het echte leven ben ik wel een eerlijke mens. Dat komt nu wellicht niet meer geloofwaardig over, en op sollicitaties zal ik dat ook niet meer moeten zeggen. Maar wie mij kent, zal dat beamen. Ik ben niet bang dat iedereen me nu zal wantrouwen. Ik ben wel blij dat ik de spanning die ik al een half jaar meedraag kan loslaten, maar vrees wel dat ik in een zwart gat zal vallen."

29-03-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wentworth Miller openhartig over depressie en gemene grappen over zijn gewicht

Wentworth Miller openhartig over depressie en gemene grappen over zijn gewicht

http://oi64.tinypic.com/34j9n5d.jpg

Wentworth Miller werd wereldberoemd dankzij zijn rol van Michael Scofield in de hitserie 'Prison Break'. Maar sinds die serie in 2009 (voorlopig) stopte, ging het steeds slechter met de acteur. Hij verzeilde in een depressie en kwam veel bij. Hoongelach van de Twitter- en Facebookgemeenschap was zijn deel. Vandaag gaat het veel beter met Miller en reageert hij op de spotternijen over zijn persoon die hij kreeg voorgeschoteld.

"In 2010 stopte ik gedeeltelijk met acteren, ik hield me gedeisd voor een aantal redenen. Eerst en vooral, ik kampte met zelfmoordneigingen", schrijft hij op Facebook. "Zelfdoding is een onderwerp waarover ik geschreven en gesproken heb. Maar toen leed ik in stilte, zoals vele anderen. Hoe hard mijn strijd was, weten heel weinig mensen."

"De stemmen in mijn hoofd stuurden me op een zelfdestructief pad. Het was niet de eerste keer, want ik kamp al met een depressie sinds mijn jeugd. De strijd heeft me tijd, kansen, relaties en duizenden slapeloze nachten gekost", aldus Miller, die op moeilijke momenten zijn toevlucht zocht in eten. "Eten was het enige waar ik naar uitkeek en op kon rekenen. En ik kwam bij. Big f***ing deal."

Internetgrappen

Zijn gewichtstoename was ook internetters niet ontgaan en flauwe grappen schoten als paddenstoelen uit de grond. "Ik ben het onderwerp van een internet meme en deze grap springt er voor mij uit."

De internetgrappen lieten hun sporen na bij de acteur. Vandaag kijkt hij terug op die periode: "Om een lang verhaal kort te maken: ik heb het overleefd", schrijft Miller. "Die foto van mij met mijn rode T-shirt, met een zeldzame lach op mijn gezicht, herinnert mij aan mijn strijd."

The Lad Bible, een populaire nieuws- en grappensite die de grap op Facebook postte, heeft zich ondertussen geëxcuseerd bij Miller. "We wilden je zeker geen leed toebrengen door je te herinneren aan zo'n dieptepunt in je leven. Mentale gezondheid is geen grap", klinkt het in de verontschuldigende Facebookpost.

29-03-2016 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine Boël:"Sta op zwarte lijst tussen terroristen en dictators"

Delphine Boël:"Sta op zwarte lijst tussen terroristen en dictators"

http://oi68.tinypic.com/2uzcsvq.jpg

Kunstenares Delphine Boël (48) zet haar zoektocht naar erkenning door koning Albert II verder. Ze wil dat hij haar aanvaardt als zijn dochter. Dat die strijd niet van een leien dakje loopt, blijkt uit een interview met Boël in Humo. Daarin stelt ze dat zij en haar familie internationaal op een zwarte lijst staan "tussen de terroristen en dictators". "Daarmee word ik op één hoop gegooid, gewoon omdat ik te boek sta als onwettige dochter van Albert II", aldus Boël in Humo.

Boël legt uit dat ze op het punt stond zich bij de zaak neer te leggen, maar dat haar leven tegelijk "een hel aan het worden" was. Ze geeft een voorbeeld: "Ik heb jaren in Londen gewoond en heb daar nog steeds een bankrekening, voor als ik daarheen ga en er ondergoed voor mijn kinderen of zo moet kopen. Ineens werd die rekening afgesloten. Ik kreeg zestig dagen om mijn geld op te nemen, anders was ik het kwijt. Ik begreep er niets van, tot mijn advocaat ontdekte dat ik op de lijst van politiek prominente personen sta, mensen die door de belastingdienst zwaar gescreend worden."

Volgens Boël staat ook haar familie op die lijst. "Het ergste is dat ik niet op de witte lijst sta, zoals de koninklijke familie en politici, maar op de zwarte lijst, tussen de terroristen en de dictators. Daarmee word ik op één hoop gegooid, gewoon omdat ik te boek sta als onwettige dochter van Albert II. Alleen als hij me erkent, verplaatsen ze me van de zwarte naar de witte lijst. Het is waanzinnig hoe zo'n lijst je leven gijzelt. Die is als een kanker verstuurd naar computers over de hele wereld, waardoor ik nu wereldwijd een soort outlaw ben", aldus Boël.

29-03-2016 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio bezoekt milieuactivisten in Indonesische jungle

DiCaprio bezoekt milieuactivisten in Indonesische jungle

http://oi65.tinypic.com/35k1q3p.jpg

Oscarwinnaar Leonardo DiCaprio spendeerde het voorbije weekend in de jungle op het Indonesische eiland Sumatra. Daar steunde hij milieuactivisten die zich verzetten tegen houtkap in de regio.

DiCaprio vertoefde het voorbije weekend in het Leuser-ecosysteem op Sumatra. Op zijn Instagrampagina schrijft de acteur dat zijn stichting, die uiteenlopende milieuprojecten steunt, steun verleent aan lokale groepen die er een "megafaunareservaat" willen oprichten in het gebied.

Op de bijbehorende foto is DiCaprio te zien met twee Sumatraanse olifanten - de olifantensoort is met uitsterven bedreigd. Hij omschrijft het gebied als "de laatste plaats op aarde waar Sumatraanse orang-oetans, tijgers, neushoorns en olifanten samenleven in het wild."

Net zoals veel andere regenwouden in Indonesië dreigt het Leuser-ecosyteem ontbost te worden om plaats te maken voor palmolie- en papierplantages. De bedreigde diersoorten vallen ten prooi aan stropers en lokale bewoners die hen beschouwen als een pest.

Ondertussen hebben ook de lokale autoriteiten van de provincie Aceh, waaronder het ecosysteem in kwestie grotendeels valt, plannen goedgekeurd om nieuwe stukken bos te kappen en er wegen doorheen aan te leggen. Het centraal bestuur in Jakarta, dat daarvoor haar fiat moet geven, heeft Aceh gevraagd om de plannen te herzien, maar volgens de milieuactivisten is de provincie desondanks toch al bezig met de uitvoering ervan.

DiCaprio zet zich al jaren in voor het milieu. In 1998 stichtte hij zijn Leonardo DiCaprio Foundation. Op de Oscaruitreiking gaf hij nog een vurige speech waarin hij opriep tot actie tegen de klimaatopwarming en vorig jaar nam hij het woord op de klimaattop in Parijs.

29-03-2016 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi neemt videoclip EK-lied Dimitri Vegas & Like Mike op en jij kan meedoen

Adil El Arbi neemt videoclip EK-lied Dimitri Vegas & Like Mike op en jij kan meedoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken014/media_xll_4.jpg

Regisseur Adil El Arbi gaat vandaag de videoclip opnemen van het Belgische EK-lied. Hij vertelde het heuglijke nieuws in primeur in de ochtendshow van Qmusic bij Anke Buckinx en Vincent Fierens. Het officiële EK-lied voor ons land wordt gemaakt door niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike. En dromen mag: "Onze ambitie is dat het gewoon het officiële EK-lied wordt", aldus een enthousiaste Adil.

De Rode Duivels trekken naar het EK op de beats van Dimitri Vegas & Like Mike. Net als Stromae in de aanloop naar het voorbije WK, werden de bekende dj's persoonlijk door de Belgische Voetbalbond gevraagd om het officiële Belgische EK-lied te maken. De broers doken de studio in en konden zelfs enkele collega-wereldsterren strikken.

"Voor de song, met de voorlopige werktitel 'Melody', werken Dimitri Vegas & Like Mike samen met Steve Aoki en Ummet Ozcan", klinkt het in hun entourage. Voor de clip wordt dus gerekend op Adil El Arbi. De regisseur van 'Black' start vandaag met de eerste opnames.

Of het een goed 'nummerke' is? "Sowieso. Dat is de shit, hè! Dimitri Vegas en Like Mike, dat zijn de beste dj's ter wereld", vertelde Adil op Qmusic zoals alleen hij dat kan.

Wie zich trouwens geroepen voelt om mee te spelen in de videoclip, grijp je kans. "We zijn nog 'vollenbak' op zoek naar figuranten", aldus Adil. "Kom allemaal maar af naar Halewijnlaan 80 in Linkeroever! We draaien op de blokken van Linkeroever, want we willen echt zo'n 'urban', stedelijke look en het gaat echt 'graaf' zijn. We draaien tot het donker wordt."

Niet alleen Adil loopt over van het enthousiasme. "Het wordt krachtige festivaltrance, speciaal voor de Rode Duivels gecomponeerd. De nummer 1 dj's van de wereld, samen met (voorlopig nog) de nummer 1 van de FIFA-ranking. Een topcombinatie!"

28-03-2016 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump bevallen van tweede zoontje

Ivanka Trump bevallen van tweede zoontje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken013/media_xll_3.jpg

Ivanka Trump is bevallen van haar tweede zoontje. De 34-jarige dochter van de Republikeinse presidentskandidaat Trump beviel zondag. Dat maakte Ivanka bekend via social media.

Ivanka en haar echtgenoot Jared Kushner hebben hun derde kind Theodore James genoemd. Het koppel had al een dochter en zoon, Arabelle Rose van 4,5 jaar en Joseph Frederick van twee jaar.

"Jared en ik voelen ons ontzettend gezegend dat we de geboorte van Theodore James Kushner aan mogen kondigen", twitterde Ivanka maandag. Een paar uur later deelde de zakenvrouw de eerste foto van Theodore, in de armen van zijn moeder in een ziekenhuisbed. "Mijn hart is vol liefde. #dankbaar", schreef Ivanka bij het kiekje.  

Ivanka is een van de drie kinderen uit Donald Trumps eerste huwelijk met Ivana Zelní¿ková. Met het Tsjechische model kreeg Donald drie kinderen, Ivanka is de jongste. Later kreeg de presidentskandidaat nog een dochter met zijn tweede vrouw en een zoon met zijn huidige derde echtgenote.    

28-03-2016 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janice Dickinson heeft borstkanker

Janice Dickinson heeft borstkanker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken012/media_xll_2.jpg

Bij voormalig supermodel Janice Dickinson is borstkanker geconstateerd. De 61-jarige is vastberaden de ziekte te boven te komen. "Heb geen medelijden met mij. Ik ben er nog heel, heel lang", zegt ze in een interview met Daily Mail.

Janice kreeg ruim twee weken geleden te horen dat ze borstkanker heeft, nadat in haar borst een klein knobbeltje was ontdekt. "Ik vind het nog moeilijk om te zeggen", zegt het voormalig supermodel terwijl ze haar tranen wegslikt. "Het is nog steeds een schok. Ik ben soms erg bang, maar ik ga dit overwinnen."

Ze vreest niet zozeer voor zichzelf, maar meer voor haar familie. "Voor mijn twee kinderen, mijn verloofde en onze bijna vier jaar oude kleinzoon", zegt Janice. "Ik was aan het winkelen met mijn 22-jarige dochter toen ik het telefoontje kreeg. Ik wist toen dat ik moedig en sterk moest zijn voor haar." Toen Janice haar 28-jarige zoon belde, had ze het moeilijk. "Ik hoorde dat hij schrok. Dat was moeilijk, maar maakte me ook trots. Trots dat ik zoveel liefde ken."

Geen geheim
Janice wil geen geheim maken van haar ziekte. "Ik doe dit voor alle vrouwen. Mensen kennen mij van realitytelevisie, de mode-industrie, ik was een van de eerste supermodellen. Als ik hiermee niet miljoenen vrouwen inspireer, dan snap je mijn boodschap niet."

Het voormalig model, dat ook nooit een geheim maakte van de plastische chirurgie die ze onderging, is vastbesloten de ziekte te overwinnen. "Ik ben Janice Dickinson en blijf hier nog heel lang. Jullie zijn nog niet van mij af."

28-03-2016 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt 'My Big Fat Greek Wedding 2' nóg succesvoller dan de eerste?

Wordt 'My Big Fat Greek Wedding 2' nóg succesvoller dan de eerste?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken011/media_xll_1.jpg

Het ziet er naar uit dat het vervolg op 'My Big Fat Greek Wedding' al helemaal niet hoeft onder te doen voor haar succesvolle voorganger uit 2002. De komedie bracht in het openingsweekend in de VS alleen al 16 miljoen euro op, een recordcijfer voor een sequel.

28-03-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikinimodel laat schalen vol McDonald's aanrukken op luxueuze babyshower

Bikinimodel laat schalen vol McDonald's aanrukken op luxueuze babyshower

http://oi63.tinypic.com/w2imx3.jpg

Het ontbrak bikinimodel Chrissy Teigen (30), de zwangere vrouw van zanger John Legend (37), dit weekend aan niets op haar babyshower in het huis van realityster Kim Kardashian. Het regende chique witte rozen, dure drankjes én schalen vol voedsel van fastfoodketen McDonald's.

Hoewel ze samen goed zijn voor een vermogen van miljoenen dollars, was het een keer geen luxueuze kaviaar of sushi voor Chrissy en haar beroemde vriendinnen. Op tafel stonden onder meer eiermuffins met worst en zogenoemde hash browns (aardappelkoeken).

Naast Kim en en haar rappende man Kanye West waren ook Kardashian-zussen Kourtney en Khloé van de partij, evenals hun moeder Kris. De dames blijken hun zwangere vriendin goed te kennen; hoewel Chrissy bekendstaat om haar gezonde levensstijl, is ze stiekem vaste klant bij de keten met de gele M.

Mijn alles
Zoals het de modellen en realitydiva's betaamt, maakten ze op het feestje talloze foto's. Op het meest opmerkelijke kiekje is te zien hoe Chrissy doet alsof ze opgewonden is, terwijl Khloé Kardashian likbewegingen maakt richting haar babybuik.

Legend sloot de avond in stijl af met een emotionele post op Instagram. "Mijn alles'', schrijft hij bij een foto van hem en zijn vrouw, die volgende maand bevalt van een dochter.

éIk kijk ernaar uit ons kleine meisje te ontmoeten en om te zien hoe je haar overspoelt met de liefde die je mij ook geeft. Ik voel ze zo gelukkig en ik ben er klaar voor!''

27-03-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt schets gemaakt door Michael Jackson

Lady Gaga krijgt schets gemaakt door Michael Jackson

http://oi66.tinypic.com/fcl4r5.jpg

Lady Gaga heeft voor haar verjaardag een bijzonder waardevolle tekening cadeau gekregen. De zangeres ontving een schets die door niemand minder dan Michael Jackson is gemaakt, weet TMZ. De beroemde tekening, getiteld Dancing Feet, bracht ooit eens op een veiling 25.000 dollar op.

Wie de schets cadeau heeft gedaan, is niet duidelijk. Gaga vierde haar dertigste verjaardag gisterenavond in een club in West Hollywood. Op het feestje kwam een hele rits celebrity's af. Onder meer Taylor Swift, Lana del Rey, Kate Hudson, Pharrel Williams, Chrissy Teigen en John Legend kwamen haar feliciteren.

27-03-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse schrijver Jim Harrison (78) overleden

Amerikaanse schrijver Jim Harrison (78) overleden

http://oi64.tinypic.com/10z66b8.jpg

De Amerikaanse schrijver Jim Harrison, bijgenaamd 'Big Jim', is gisteren op 78-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Franse kranten Libération en Le Monde. Harrison werd gerekend tot een van de grootste nog levende schrijvers. Zijn veertien romans werden in meer dan 25 talen vertaald. Volgens Wikipedia werd Harrisons werk wel eens vergeleken met dat van giganten als William Faulkner en Ernest Hemingway.

Twee van Harrisons romans kregen een vervolg op het witte doek: "Revenge" (1999) en "Legends of the Fall" (1994). Hij schreef ook (mee) het scenario voor de films "Cold Feet" (1989) en "Wolf" (1994). De mythe wil dat hij "Legends of the Fall", een verzameling van twee verhalen en een kortverhaal, op één weekend tijd schreef, ingesneeuwd in een blokhut.

Harrison besloot auteur te worden nadat hij bij de vogeljacht van een klip was gevallen.

Zijn bekendste niet-verfilmde roman is "True North", over een houthakkersgezin dat uiteenvalt door het alcoholisme en de amoraliteit van de pater familias.

Harrison schreef ook poëzie en non-fictie. Hij beschouwde zichzelf als "de meest Franse van alle Amerikaanse schrijvers".

27-03-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert DeNiro vertoont anti-vaccinatiefilm niet

Robert DeNiro vertoont anti-vaccinatiefilm niet

http://oi63.tinypic.com/2556o9x.jpg

Na eerder de vertoning van een anti-vaccinatiedocumentaire nog te hebben verdedigd, heeft Robert DeNiro nu alsnog de film van het programma van het Tribeca Film Festival geschrapt. Dat meldt Deadline.

DeNiro kwam onder vuur te liggen nadat hij ervoor had gezorgd dat een documentaire die een link legt tussen vaccinaties en autisme bij kinderen op het festival zou worden vertoond. De acteur en zijn vrouw Grace hebben een kind met autisme, en dus vond hij het belangrijk dat 'de oorzaken van autisme openlijk worden onderzocht en besproken'. De acteur is mede-oprichter van het New Yorkse festival, dat sinds 2002 bestaat.

'Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe' werd geregisseerd door Andrew Wakefield, een voormalige dokter die nu documentaires maakt. Wakefield gelooft heilig in de link tussen vaccinaties en autisme en publiceerde daar als arts artikelen over, die later door medische vakbladen weer werden teruggetrokken. In een stukje over Wakefield op de website van het filmfestival werd wel gerept over de artikelen in kwestie, maar niet over het feit dat de medische gemeenschap inmiddels vraagtekens zet bij het werk van de regisseur.

Meerdere documentairemakers schreven naar aanleiding van de aangekondigde screening van Vaxxed een open brief aan het festival, waarin ze Wakefield een 'gevaarlijke anti-vaccinatie kwakzalver' noemen. Naar aanleiding van de ophef is DeNiro om de tafel gaan zitten met de organisatie van het festival, en is besloten om de film toch niet te vertonen.

27-03-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel chocolade en schattige paashazen: zo genieten onze BV's van Pasen

Veel chocolade en schattige paashazen: zo genieten onze BV's van Pasen

http://oi65.tinypic.com/n48nbt.jpg

Met veel chocolade, een traditionele paasbrunch en grappige foto's, ook de Vlaamse sterren genieten vandaag van qualitytime met de familie en heel wat lekkers.

27-03-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stonesconcert Cuba past in rijtje baanbrekende shows

Stonesconcert Cuba past in rijtje baanbrekende shows

http://oi68.tinypic.com/dm46sm.jpg

In het spoor van president Obama zetten vrijdag ook de muzikale vertegenwoordigers van de vrije wereld voet op Cubaanse bodem. In 1959 verbood Castro nog alle Westerse muziek, nu gaven The Rolling Stones een gratis concert in Havana voor ten minste 200.000 man. De Stones voegden zo hun naam toe aan het geschiedenisboek van politiek baanbrekende concerten. Een paar voorbeelden.

WHAM! IN CHINA

5 april 1985
De Rolling Stones kregen het papierwerk niet rond. En Queen leek de censuurcommissie te flamboyant homoseksueel. En zo was - o ironie - uitgerekend confectiepopduo Wham! de eerste Westerse popband die een podium in communistisch China besteeg. Het gesloten bolwerk opende zich langzaam aan de wereld. Om te tonen dat investeerders voortaan welkom waren, mocht ook een popgroep de voormalig maoïstische republiek in. Wham! zong Wake Me up Before You Go-Go in de zuidelijke metropool Guangzhou. De prijs van de kaartjes bedroeg omgerekend 75 eurocent.

BOWIE IN BERLIJN

6 juni 1987
Volgens sommigen sloeg het concert figuurlijk de eerste stenen uit de Berlijnse muur. David Bowie trad in 1987 op in West-Berlijn, nabij de Reichstag. Bowie had eind jaren '70 al in Berlijn opgenomen en de betekenis van zijn tegen het decor van de Muur gesitueerde meesterstuk Heroes was niemand ontgaan. Oost-Berlijners poogden vanaf hun kant van de muur zoveel mogelijk flarden van het concert op te vangen. Na afloop braken daar rellen uit. Ze werden neergeslagen, maar laaiden in 1989 weer op tot sloopkogel-proporties.

U2 IN SARAJEVO

23 september 1997
Het begon met een Miss-verkiezing, gehouden in belegerd Sarajevo in 1993. De documentaire daarover heette Miss Sarajevo en bij de beelden zongen rockster Bono en opera-dino Pavarotti een lied met dezelfde titel. Toen de Bosnische oorlog uitdoofde, kwam Bono voor het eerst persoonlijk naar de kapotgeschoten stad. 'Om te helpen het leven weer zo snel mogelijk normaal te maken' gaf U2 een concert in het Kosovo Stadion. 40.000 luisterden er naar de eerste U2-uitvoering van Miss Sarajevo.

MCCARTNEY IN RUSLAND

26 mei 2003
Het werd geen Lennon en McCartney, maar Lenin en McCartney. Op enkele honderden meters van het mausoleum van de gebalsemde Sovjet-leider zong Paul McCartney in 2003 dan toch Back in the USSR. Want terwijl de Beatle-manie in de jaren '60 over de wereld spoelde, bleef de Sovjet-Unie zorgvuldig beschermd achter het ijzeren gordijn. Het was president Poetin zelf die McCartney nu ontving in het Kremlin. De opkomst voor het concert werd een sof. Door de torenhoge kaartprijzen (300 euro voor het duurste ticket) kwamen de 50.000 verwachte fans bij lange na niet.

PAUL SIMON IN ZIMBABWE

14 februari 1987
Controverse omgaf het album Graceland (1986) al voor het verscheen. Simon werkte in Zuid-Afrika met zwarte muzikanten, maar niet alle anti-apartheidsactivisten omarmden Simons schending van de culturele boycot van het regime. Niettemin werd het album een groot succes. Omdat optreden in Zuid-Afrika niet mogelijk bleek, speelde Simon net over de grens in Zimbabwe met de Graceland-muzikanten. Veel Zuid-Afrikanen reisden er speciaal voor naar Harare.

26-03-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiel Netflix streamen wordt goedkoper

Mobiel Netflix streamen wordt goedkoper

http://oi68.tinypic.com/16huseg.jpg

Goed nieuws voor mobiele gebruikers van de videostreamingdienst Netflix. Volgens Androidworld gaat de dienst extra databesparing aanbieden.

Op dit moment wordt er mobiel door Netflix standaard met 600 kilobits per seconde gestreamd. Wil je onderweg drie kwartier naar je favoriete serie kijken betekent dit dat je rond de 200 megabyte verbruikt.
Door het aanbieden van een lagere kwaliteit en daardoor een kleiner datagebruik, wil Netflix het gebruik buiten de deur veraangenamen.

De databesparing-modus van Netflix is op dit moment nog in de testfase, maar zal in mei officieel uitgerold worden naar alle gebruikers.

26-03-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele last pauze in van enkele jaren na wereldtournee"

"Adele last pauze in van enkele jaren na wereldtournee"

http://oi63.tinypic.com/2h58nyf.jpg

Adele trekt zich na haar wereldtournee opnieuw een aantal jaar terug uit de publiciteit. Dat zegt althans een bron dichtbij de zangeres tegen The Sun. Adele zou zich volledig willen richten op de zorg van haar zoontje Angelo.

"Ze heeft tegen haar beste vrienden gezegd dat ze vijf jaar wil wachten voor ze een nieuw album uitbrengt", aldus de bron. "Het moederschap is nog erg nieuw voor haar en ze wil niets missen van Angelo's jeugd."

Adele werd in 2012 moeder van het jongetje. Na zijn geboorte laste de zangeres ook al een pauze in. Afgelopen najaar bracht ze haar langverwachte comebackalbum 25 uit. De cd brak wereldwijd verkooprecords.

26-03-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoezo zwanger?" Topmodel Bar Refaeli showt haar 5 maanden-buikje

"Hoezo zwanger?" Topmodel Bar Refaeli showt haar 5 maanden-buikje

http://oi67.tinypic.com/21o4ft3.jpg

Het Israëlische supermodel Bar Refaeli heeft meer dan tweeduizend reacties losgeweekt bij haar Instagramfans. Ze postte er een selfie waarop ze haar zwangerschapsbuikje toont, met de mededeling dat ze nu vijf maanden ver is. Maar dat zie je niet meteen.

"Waar is de baby dan?" of "Was jij niet zwanger?" luidden enkele van de ironische vragen. Anderen uitten hun jaloezie voor zo'n strak lichaam: "Vijf maanden zwanger en nog altijd fitter dan ik" en "Sommigen hebben gewoon alles mee". Of, naast de meer dan 50.000 likes, toch iets venijniger: "Hou je adem niet zo in, je bent zwanger, omarm dat."

Bar Refaeli bevestigde in dezelfde post ook dat ze in verwachting is van een dochtertje: "Mijn meisje hunkerde naar wat vitamine D". Het zal het eerste kindje zijn van het dertigjarige model en haar man, Adi Ezra.

26-03-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Mijn kinderen zijn de reden dat ik er nog ben"

Anouk: "Mijn kinderen zijn de reden dat ik er nog ben"

http://oi64.tinypic.com/x1htg5.jpg

Rockdiva Anouk (40) denkt dat ze zich 'kapot had geleefd' als ze geen kinderen had gehad. "Ze zijn voor mij ook voor een deel bescherming'', zegt ze zaterdag in Volkskrant Magazine. "Ze zijn de reden dat ik er nog ben.''

De Haagse blondine vertelt ook dat ze er geen spijt van heeft dat ze door een ruzie met haar platenmaatschappij haar 'enige kans' op een doorbraak in Amerika heeft verpest. "Als ik er nu over nadenk, denk ik: ik had het nooit zo moeten doen'', zegt ze.

"Spijt is een groot woord. Ik heb geen spijt. Dit was niet slim. Ik had een miljoenendeal. Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot.'' Toch is de zangeres blij dat het uiteindelijk niet doorging. "Ik ben bang dat het niet goed voor mij was geweest'', zegt ze. Anouk is tevreden met haar glansrijke loopbaan in Nederland en haar gezinsleven, dat de zangeres rust heeft gegeven.

Zestal
Anouk is momenteel in verwachting van haar zesde kindje, haar eerste met haar huidige vriend Dominique. Ze wilde ook met hem dolgraag een kleine. "Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren'', zei ze eerder. "Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen'.''

Anouk is al de moeder van Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5)

26-03-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Leia en Han Solo, het had ook buiten de set gekund

Prinses Leia en Han Solo, het had ook buiten de set gekund

http://oi66.tinypic.com/nfoad1.jpg

Het is natuurlijk bekend dat prinses Leia en Han Solo een stomende relatie hadden in de Star Wars-saga. Minder bekend is dat de acteurs achter de personages, Carrie Fisher en Harrison Ford, ook buiten de set richting romance evolueerden. Dat beweert de flamboyante Carrie Fisher toch, op basis van haar dagboeken van toen.

59 is ze nu, Carrie Fisher, en Harrison Ford is er 73. Een liefdesrelatie tussen de twee Star Wars-acteurs is vandaag niet aan de orde. Maar volgens Fisher was het dat eind de jaren 70 wél. Er had iets kunnen "gebeuren", maar zover kwam het uiteindelijk niet.

Chemie
Op de vraag of de chemie tussen hen écht was, had Fisher een antwoord klaar tijdens de Jonathan Ross Show. "Onlangs keek ik mijn dagboeken van die tijd nog eens in. Het kwam erin aan bod. Ik heb ze niet helemaal doorgepluisd, maar het leek wel die richting uit te gaan."

Fisher zegt dat ze nooit het moment van haar eerste ontmoeting met Ford in Han Solo's ruimteschip, de Millennium Falcon, zal vergeten. Ze was 'starstruck' door Ford, die toen een status had die Carrie Fisher en Mark Hamill (die Luke Skywalker speelde) op dat moment nog helemaal niet hadden.

26-03-2016 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Philharmonic en Vlaams Radio Koor krijgen Beursplein muisstil met krachtige ode

Brussels Philharmonic en Vlaams Radio Koor krijgen Beursplein muisstil met krachtige ode

http://oi63.tinypic.com/2vbvkon.jpg

Het Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor hebben het Beursplein muisstil gekregen met hun ode aan de slachtoffers van de aanslagen. Voor een vol Beursplein speelden ze het Europees volkslied.

'Ode An die Freude' uit de 9de Symfonie van Beethoven, het Europees volkslied, was voor de musici van het Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor tevens een ode aan de slachtoffers van de aanslagen. Met het ingetogen, maar erg krachtig muzikaal moment kregen ze alle aanwezigen op het Beursplein stil. Gevolgd door een luid en lang applaus.

"Het is monsterlijk en ondenkbaar wat er gebeurd is. De boodschap van muziek is erg sterk en gaat verder dan alle impulsen van de mens. Met dit muzikaal moment willen we hoop geven aan alle familie en naasten van de slachtoffers", vertelt Otto Derolez, orkestmeester van het Brussels Philharmonic.

Onder de meer dan duizend aanwezigen ook Brussels burgemeester Yvan Mayeur, die zichtbaar aangedaan was en meegenoot.

"Toen het Brussels Philharmonic vroeg om een muzikaal en artistiek antwoord te brengen, ben ik meteen akkoord gegaan. Ik vond het erg mooi en het past perfect bij tot de emoties die we dag na dag voelen."

Muziek blijkt inderdaad een heel grote rol te spelen in het verwerkingsproces. Ook deze kindjes voorzagen vandaag het Beursplein van een warme muzikale noot.

26-03-2016 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit eet Kim K. om haar babykilo's kwijt te spelen

Dit eet Kim K. om haar babykilo's kwijt te spelen

http://oi67.tinypic.com/rm36er.jpg

Sinds de bevalling van haar zoon Saint West op 5 december 2015, is Kim Kardashian al 20 kilo kwijtgespeeld van de 27 die ze door de zwangerschap was bijgekomen. Niet dat we jaloers zijn hoor, hoogstens een klein beetje nieuwsgierig naar hoe ze dit klaargespeeld heeft. Als er iemand is die het kan weten, dan is het wel haar voedingcoach Colette Heimowitz.

Kim volgde hetzelfde voedingsschema als na de bevalling van North West en maakt er geen geheim van dat ze voorstander is van het Atkins dieet. "Ze leerde het voor het eerst kennen op de middelbare school, dankzij haar vader," verklapt haar voedingscoach Colette Heimowitz. Sinds enkele maanden is Kim ook ambassadeur van het dieet.

Eiwitten troef

Of het nu om eieren, vis, kip of vlees gaat, Kim smokkelt in elke maaltijd voldoende eiwitten om zich vol en verzadigd te voelen, verklapt Heimowitz. Dat in combinatie met vezelrijke voeding en gezonde vetten zorgt niet alleen voor een vol gevoel, maar helpt ook bij het afvallen, weet ze.

Alles mag, met mate

Een omeletje met kaas en ham. Kip met verse mozzarella. Uiensoep met gesmolten kaas. Een paar blokjes kaas bij zwarte olijven. Kim is dol op dingen met kaas, en Heimowitz zegt dat het kan binnen een gezond voedingspatroon. Als je een paar regels volgt tenminste. "Kim mag zo'n 100 gram kaas per dag eten." Ook producten zoals zure room en boter komen met een restrictie. "Deze zaken eet je beter niet ongelimiteerd, maar het mag wel. Net genoeg om je verzadigd te voelen. Want een klein klontje boter op broccoli smaakt zoveel lekkerder dan gewoon gekookte broccoli."

Niet te weinig calorieën

"Een voedingspatroon dat weinig calorieën bevat zorgt ervoor dat je voortdurend honger hebt, wat het slagen van je dieet in de weg zit," zegt de voedingscoach. "Als je de juiste calorieën opneemt - eiwit, gezonde vetten en complexe koolhydraten - dan kom je niet in de verleiding om andere dingen te snoepen. Alle wilskracht ter wereld zal je er niet van weerhouden om in een donut te bijten als je rammelt van de honger." Bovendien vertraagt te weinig eten je metabolisme, waardoor je trager calorieën verbrandt. Kardashian eet zo'n 1800 kcal per dag, wat het minimum is als je ook nog eens borstvoeding geeft. Met haar dieet verloor ze gemiddeld ongeveer 0,5 kg à 1 kg per week. Sneller gewichtsverlies is absoluut niet aan te raden, zeker niet bij borstvoeding.

De verboden lijst

Het Atkins dieet van Kim bevat wel een paar 'verboden' voedingsmiddelen: "Suiker, snoepgoed, cake, crackers, witte bloem en witte rijst eet Kim niet," weet Heimowitz. En hoewel Atkins een voedingspatroon is met weinig koolhydraten, wil dat niet zeggen dat ze àlle koolhydraten schrapt. "Het geheim zit erin om voor complexe koolhydraten te kiezen, waarbij de suiker traag in de bloedstroom terechtkomt." Dat wil niet zeggen dat Kim deze producten nooit meer mag eten. Maar met het doel voor ogen om babykilo's kwijt te spelen, laat je ze beter een tijdje zo. "Als je erg gemotiveerd bent, dan heb je vaak een voorkeur voor strenge regels omdat je vooruitgang wil zien. Eens je jouw einddoel bereikt hebt, kan je bepaalde dingen terug gematigd toelaten, zonder te overdrijven."

26-03-2016 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island-vamp ontkent deal met pooier

Temptation Island-vamp ontkent deal met pooier

http://oi66.tinypic.com/2mpk45g.jpg

Jolyn ­Deboevere, de ­23-jarige verleidster uit Temptation ­Island, zou ­zijn genoemd in een juridisch dossier over een geruchtmakende prostitutiezaak. De blondine zou in opdracht van een pooier mannen hebben ontvangen, meldt Het Nieuwsblad. Jolyn ontkent in alle toonaarden iets met de zaak te maken te hebben.

Volgens de krant vonden rechercheurs in het gsm-verkeer van de Brugse zakenman en pooier G. (32) aanwijzingen dat Jolyn, een ex-Playboymodel, voor hem mannen ontving. De deelneemster aan Temptation Island ontkent iedere betrokkenheid. "Ik ken de man niet eens en wil er ook niets mee te maken hebben."

Een rechter zei woensdag dat een aantal meisjes zich prostitueerde in het huis van de verdachte man. "Hij liep ­tegen de lamp toen hij ook meisjes ging ronselen in het buitenland."  Volgens Jolyn is haar naam onterecht genoemd in de papieren.

"Dit is echt heel vervelend. Sinds Temptation Islandkrijg ik via Facebook verzoeken van wildvreemde mannen die van alles van me willen, maar die blokkeer ik meteen. Ook Jill uit het programma krijgt die mails, trouwens. Zoals ik al zei: daar wil ik niks mee te maken hebben.''

26-03-2016 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ish: "We hebben heel wat verloren op 22 maart, maar niet onze vrijheid. Die werd niet weggeblazen"

Ish: "We hebben heel wat verloren op 22 maart, maar niet onze vrijheid. Die werd niet weggeblazen"

http://oi63.tinypic.com/125rzb9.jpg

Ish Ait Hamou deelt de laatste tijd normaal gezien dagboekfragmenten over 'Terug naar eigen land' op zijn Facebookpagina. Maar de aanslagen in Brussel maakten ook op de schrijver en choreograaf zoveel indruk dat bij besloot zijn "nood om onbeschrijfelijke gedachten te delen" op zijn toetsenbord te laten landen. Niet wetende waar te beginnen, hopend op "iets zinnigs". Het beklijvende resultaat is een aangrijpende brief die al honderden keren werd gedeeld.

De integrale brief

Terug naar Eigen Land: Een brief voor mezelf...

Vandaag deel ik niets van mijn "Terug naar Eigen Land" dagboek, of toch niet iets van wat ik destijds heb geschreven. Ik weet niet eens waarmee ik moet beginnen, dus laat ik mijn nood om onbeschrijfelijke gedachten te delen, op mijn toetsenbord landen. Hopelijk komt er iets zinnigs uit.

We hebben veel verloren op 22 maart en hopelijk vinden we de kracht in ons om uit de puinhoop van onze emoties, iets te leren. Ik blijf mezelf vragen stellen. Wat is er gebeurd? Waarom? Wat en wie zijn hier verantwoordelijk voor? Hoe zijn we tot hier geraakt? Hebben we iets fouts gedaan? Ja? Neen? Waarom? Zeggen dat ze (de moordenaars) gek (wat niet gelogen is) zijn is voor mij niet genoeg meer. Vandaag zijn het gekken, wie zal het morgen zijn?

Ik herinner me een gesprek tijdens onze reis. Jean-Marie legde tegen een Syriër uit dat wij, tijdens de Tweede Wereldoorlog, vochten tegen de vijand. Dat mannen niet wegliepen. We kregen een markant antwoord. "Wie is de vijand? We willen wel vechten, maar tegen wie? Europa bombardeert ons. Assad bombardeert ons. Amerika en de Russen bombarderen ons. IS bombardeert ons. We willen wel vechten, maar tegen wie?". De woorden van deze jongeman herhalen zich, als een liedje dat ik maar niet kan vergeten....

Voel je nu de onmacht? Voel je nu de angst? Voel je nu je ontevredenheid tegenover de vijand? Stel je voor dat iedereen je bombardeert. Kan je begrijpen dat je onmacht, je enige macht wordt in een reis op een rubber bootje over zee, over verschillende grenzen, op zoek naar Europa, waar regeringen mekaar momenteel wel sparen.

Wat is er nu allemaal gebeurd? Een antwoord vinden lijkt in eerste instantie gemakkelijk, misschien is de enige moeilijkheid de eerlijkheid die nodig zal zijn. Voor het eerst is het nodig dat we zonder schild een strijd aangaan. Een strijd tegen debatten, een strijd voor open gesprekken. Dat klinkt tegen-strijdig, maar dat is het niet. De tijd van ontkennen is voorbij, de tijd van toegeven is aangebroken. Mensen sterven. Overal ter wereld. Gewone burgers, hardwerkende burgers, liefdevolle burgers. We sterven. Ik wil weten waarom, ik wil niet zomaar een waarom, ik wil een eerlijke waarom.

22 maart ligt achter ons, maar wanneer ik naar morgen kijk, zie ik nog altijd haar reflectie over de horizon schijnen. Een fata morgana. De emoties die mij achtervolgden tijdens mijn reis komen opnieuw opduiken. Weeral voel ik diezelfde woede en diezelfde teleurstelling waar ik zo goed mogelijk probeer mee om te gaan. De bomexplosies hebben niet alleen een stuk van ons land uiteen geblazen. Ze hebben ook stof doen opwaaien en daar zie ik het weer, onder het verlies, onder de emoties, al wat er misgaat met de dynamiek van onze wereld. Al hetgene dat wordt beslist voor een selectieve groep mensen en niet voor de hele mensheid.

We hebben heel wat verloren op 22 maart: vrienden, familie, collega's, rust - maar niet onze vrijheid. Die werd niet weggeblazen. Die scheuren we zelf langzaam en onbewust van mekaar af. De vrijheid om anders te zijn. Vandaag aarzelt een autochtone Vlaming om naast een allochtone Vlaming te zitten in een metro. Vandaag aarzelt een moslim-Vlaming om haar hoofddoek te dragen. Berichten komen massaal in mijn inbox, steeds meer slechte ervaringen met de dag. Die dag. 22 maart 2016. Dit werd ons niet opgelegd, dit kiezen we zelf. Wat gaan we met onze keuzes doen?

Solidariteit, saamhorigheid, woorden die steeds worden herhaald, zo vaak dat de kracht ervan verloren geraakt. Woorden die waardeloos worden. Woorden die voor veel mensen niets meer betekenen, terwijl ze alles betekenen. Vandaag wordt het tijd dat deze woorden werkwoorden worden.

De keuze om positief te zijn is uitputtend. Je wordt er soms moe van. Ik ook. Maar deze strijd verliezen is geen optie. Elke gemeenschap, elke generatie is geboren in uitdagende omstandigheden. Sommige almoeilijker dan de andere. Voor sommigen is hun uitdaging, is hun test armoede, voor andere is het honger. Sommigen moeten hun weg uit oorlogen vinden.

Dit is onze test. Dit is onze uitdaging. De strijd tegen verdeeldheid. Ik heb jaren geleden beslist dat ik geen slachtoffer meer wou zijn. Hoe hard ik ook werd aangepakt door het leven, door mensen en mijn omgeving. Nooit zou ik iemand mij laten beroven van mijn krachten. Mijn grootste kracht is de volgende: ik geef wat ik kan. 

Ik antwoordde deze ochtend op een bericht van een jongedame die niet wist hoe om te gaan met de vieze blikken en vieze woorden. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar kies voor een glimlach, je zal ervoor beloond worden. Je beloning krijg je van God, van karma, van de mens - naargelang waarin je gelooft. 

Glimlach zo vaak en zo lang je kan naar degene die naar je fronst. Wie weet, leer je die persoon weer hoe je moet glimlachen.

Asalaam Aylekoum, een Arabische Vertaling van Vrede Zij met U/ Vrede Over u.

Ish

26-03-2016 om 00:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose genoemd als tijdelijke zanger AC/DC

Axl Rose genoemd als tijdelijke zanger AC/DC

http://oi63.tinypic.com/33y0wf5.jpg

Terwijl de reünie van de Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses eindelijk een feit is, zou frontman en zanger Axl Rose nu ook tijdelijk Brian Johnson vervangen als zanger van de Australische collega-hardrockgroep AC/DC.

Begin maart kondigde AC/DC aan een tot 10 april geplande serie concerten uit te stellen nadat artsen de 68-jarige Johnson hadden gewaarschuwd dat hij bij voorzetting van de tournee riskeerde doof te worden. De groep voegde er ook aan toe "waarschijnlijk" met een andere zanger te zullen terugkomen.

Sindsdien doken er meerdere namen op, waaronder die van Rob Halford (Judas Priest) en Marc Storace (Krokus).

In Atlanta, waar AC/DC op 8 maart had moeten spelen, meldde rockradiostation WNNX nu Axl Rose te hebben gezien in de stad in Georgia waar hij aan het repeteren met de groep zou zijn geweest. "Het is een zo goed als uitgemaakte zaak, Axl Rose zingt voor AC/DC tijdens de tien resterende concerten" in de VS, aldus dj Jason Bailey.

Namens Rose en AC/DC kon niemand daarover meer uitleg geven.

Twintig jaar geleden spatte de succesbezetting van Guns N' Roses uiteen. Nu is een aantal reünieconcerten gemeld, waarbij de precieze bezetting nog onduidelijk is.

Brian Johnson verving in 1980 bij AC/DC overleden zanger Bon Scott.

24-03-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorgster klaagt Golden Girl Betty White (94) aan om wanbetaling

Verzorgster klaagt Golden Girl Betty White (94) aan om wanbetaling

http://oi65.tinypic.com/zteu6f.jpg

De oud-verzorgster van voormalig Golden Girls-icoon Betty White (94) sleept de actrice voor de rechter vanwege wanbetaling. De vrouw, die 22 jaar lang bij White inwoonde, beweert dat ze nooit haar overuren betaald kreeg en geen pauze mocht nemen.

In haar aanklacht, in handen van Buzzfeed, beweert Anita Maynard dat ze vaak meer dan veertien uur per dag werkte. Daarnaast draaide ze wekelijks een zesde dag, die ze niet betaald zou hebben gekregen. De verzorgster uit Los Angeles vertrok deze maand bij White, maar heeft sindsdien nog geen dollar van de actrice gezien.

Maynard wil dat Betty haar overuren alsnog betaalt, naast een vergoeding voor de geleden schade en de kosten van haar advocaat. Ze hoopt dat de rechter de actrice opdraagt om voortaan beter voor haar personeel te zorgen. White en haar woordvoerders hebben nog niet op de aanklacht gereageerd.

Instagram
De bejaarde actrice, bij het grote publiek vooral bekend is als de naïeve Rose Nylund uit de komedieserie The Golden Girls, is nog steeds goed bij de tijd. Zo maakte ze vorig jaar een Instagram-account aan, waarop ze onder meer haar avonturen deelde op de set van de hitserie Bones, waarin ze een gastrol speelde.

24-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg ontwerpt voetbalschoenen

Snoop Dogg ontwerpt voetbalschoenen

http://oi65.tinypic.com/oan8dj.jpg

Ja, dat las u juist, rapper Snoop Dogg heeft een paar voetbalschoenen ontworpen. Dat deed hij niet bij het minste merk. Adidas is de gelukkige die binnenkort Snoops opvallende voetbalschoenen kan verkopen.

Dit is het tweede paar dat Snoop als 'directeur voetbalontwikkeling' bij Adidas mocht ontwerpen. De opvallende schoenen beschikken over de nodige 'bling' en verwijzen naar het legendarische nummer Gin and Juice uit 1993.

Op de witgroene schoenen is ook tekst van dat nummer gedrukt. "I've got my mind on my money and my money on my mind." Toch zullen de schoenen verkocht worden aan een heel schappelijke $120 (€107).

Het is niet de eerste stap in de voetbalwereld voor Snoop. Al tien jaar is er in Los Angeles de Snoop Youth Football League waarin hij kinderen tussen tot dertien jaar aanmoedigt om te beginnen voetballen.

24-03-2016 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Juliette Gréco in ziekenhuis

Zangeres Juliette Gréco in ziekenhuis

http://oi63.tinypic.com/2i1nkgl.jpg

De Franse zangeres Juliette Gréco is opgenomen in een ziekenhuis in Lyon. De 89-jarige grande dame van het Franse chanson werd met een beroerte naar het ziekenhuis gebracht, aldus het persbureau AFP en de regionale krant Le Progrès.

De chansonnière, die met liedjes als 'Sous le ciel de Paris', 'Je suis comme je suis' en 'Deshabillez-moi' bekend werd, zou vrijdag in de marge van haar afscheidstoernee 'Merci' in Sausheim in de Elzas optreden. Over haar verjaardagsconcert op 7 februari dit jaar in het Théâtre de la Ville in Parijs zou ze op radiozender France Inter hebben toegegeven dat ze niet in vorm is.

De "Muse van Saint-Germain des Prés" is een reeks afscheidsconcerten begonnen in de lente van 2015 met de bedoeling op te treden in alle emblematische plaatsen van haar carrière die in 1949 van start ging. Er zijn concerten voorzien in Parijs in april en december, maar ook in Japan en Groot-Brittannië in juni.

24-03-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's sluwe truc met parkeerplaatsen mislukt

Madonna's sluwe truc met parkeerplaatsen mislukt

http://oi65.tinypic.com/2w38g41.jpg

Popster Madonna (57) had een sluw plannetje bedacht om voor de deur van haar luxueuze appartement in New York een paar kostbare parkeerplaatsen te claimen, maar de politie heeft daar een stokje voor gestoken. Dat meldt TMZ.

De zangeres woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar, zo'n 35 miljoen euro. Volgens TMZ hadden Madonna's werknemers een aantal nepborden in haar straat geplaatst, waarop stond dat de parkeerplaatsen alleen bedoeld waren voor bewoners.

Ook hadden ze de trottoirband geel geverfd. Naast de gele stoeprand was de tekst 'no parking' in reliëfletters aangebracht. Op de geclaimde parkeerplaatsen stonden drie SUV's geparkeerd. "We kennen de juiste mensen", kreeg een van de buren te horen van de man die de borden plaatste.

De buren trokken aan de bel en waarschuwden de verkeersdienst van de stad New York, die gisteren een ambtenaar naar de straat stuurde om een kijkje te nemen. De ambtenaar besloot dat de borden onmiddellijk weg moeten.

Dronken
Het zijn moeilijke tijden voor Madonna, die al lange tijd probeert om de voogdij over haar zoon Rocco (15) te krijgen. De jongen zit sinds december bij zijn Britse vader in Engeland en weigerde bij zijn moeder in Amerika te gaan wonen.

De zangeres pikte dat niet en probeerde via de rechter af te dwingen dat ze haar zoon onder haar hoede kreeg in New York. Ook haalde ze haar ex door het slijk en bestempelde ze hem als waardeloze ouder.

De zangeres wil het probleem nu graag privé oplossen en de Britse rechters laten de zaak varen. Toch lijkt de slepende zaak een flinke wissel op haar te trekken. Zo maakte ze meermaals een dronken indruk op het podium en begon ze haar conert in het Australische Brisbane onlangs twee uur te laat.

24-03-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is niet veilig voor Mariah Carey om in Vorst op te treden"

"Het is niet veilig voor Mariah Carey om in Vorst op te treden"

http://oi63.tinypic.com/2quq1vq.jpg

Na de aanslagen in ons land zou zangeres Mariah Carey geadviseerd zijn om zondag niet op te treden in Vorst Nationaal, dat meldt TMZ. Volgens de website zou haar veiligheidsteam "zich ten stelligste tegen het geplande optreden kanten".

De security ziet tal van redenen waarom het concert een mogelijk doelwit zou kunnen zijn. Niet alleen is ze wereldberoemd, het concert zelf heeft ook een speciale betekenis omdat het plaatsvindt op haar verjaardag. Daarnaast spelen er ook praktische redennen: Mariahs entourage vreest namelijk dat de luchthavens gesloten zullen zijn en ze niet meer verder kunnen reizen.

Momenteel is er nog geen definitieve beslissing genomen. De crew wacht vooralsnog op het advies van de Amerikaanse ambassade.

23-03-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck: "Dít zijn pas echte helden"

Ben Affleck: "Dít zijn pas echte helden"

http://oi63.tinypic.com/11ie0q0.jpg

Ben Affleck speelt in 'Batman V Superman' dan wel een superheld, toch is hij het met mij eens wanneer ik zeg dat de échte helden pas ver buiten Hollywood te vinden zijn. Zoals dokters, hulpverleners, politieagenten en militairen die onze medemensen helpen, maar ook mama's en papa's die onvoorwaardelijk van hun kinderen houden en altijd voor ze klaarstaan.

De 43-jarige acteur vermeldt tijdens ons interview in het bijzonder zijn ex Jennifer Garner, die hij de heldin van zijn gezin noemt: "Er zijn verschillende soorten helden, maar ik reken mezelf daar in elk geval zeker niet bij. Je hebt mensen in het leger, de hulpdiensten,... er zijn zo veel mensen die voor hun werk elke dag heroïsche dingen moeten doen en zichzelf opofferen om anderen te helpen zoals dokters en verpleegsters en mensen die voor kinderen zorgen. Dat zijn de echte helden. Mijn vrouw is een heldin wanneer het op de opvoeding van onze kinderen aankomt. Ze doet dat fantastisch en ik heb daarom ook enorm veel bewondering voor haar. Ik denk dat wij samen een goed team vormen."

'Batman V Superman' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

23-03-2016 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 'Temptation Island' vanavond, wel twee keer 'Familie' en 'Thuis'

Geen 'Temptation Island' vanavond, wel twee keer 'Familie' en 'Thuis'

http://oi64.tinypic.com/2myrzpj.jpg

Door de terreuraanslagen van gisteren in Brussel, werd op alle zenders de programmatie aangepast door de extra nieuwsuitzendingen. Daardoor komt VTM vanavond ook met een aangepast programma. Ook VRT-zenders Eén en Canvas passen vandaag hun zendschema aan, naar aanleiding van de aanslagen in Zaventem en Brussel. VIJF heeft beslist om 'Temptation Island' vanavond niet uit te zenden.

VTM zendt 'De Keuken Van Sofie' en 'De Buurtpolitie' uit, daarna volgt Het Nieuws. Omdat gisteren 'Familie' wegviel, wordt vanavond een dubbele aflevering uitgezonden: die van gisteren én vandaag. Daarna volgt het gisteren eveneens weggevallen 'Mijn Pop-Up Restaurant'.

Om 22.30 uur is er dan 'Aanslagen in België: Het Grote Debat'. Vanuit de studio's in Vilvoorde presenteren Stef Wauters en Elke Pattyn live een groot debat over onze veiligheid, na de aanslagen in Brussel en Zaventem. De commerciële omroep schrapt de reclameblokken voor en na de nieuwsuitzendingen en het debat. Vanavond valt dus 'Tegen De Sterren Op' en 'Beste Kijkers' weg.

VIJF heeft beslist om 'Temptation Island' vanavond niet uit te zenden. De aflevering verschuift naar volgende week. Dan krijg je meteen een dubbele portie 'Temptation' met ook de aflevering van die week. Ook 'Pink Ambition' wordt geschrapt, die aflevering staat nu in het weekend op het programma. VIER zendt 'Terug Naar Eigen Land' wel uit, maar past de uitzending licht aan.

Eén en Canvas

In onderstaande kolommen kan u de belangrijkste wijzigingen in vet gedrukt vinden. In geval van nieuws kunnen er extra Journaals op antenne komen.

EEN (uren onder voorbehoud)
13u00 Het journaal
13u45 Villa politica
19u00  Het journaal
19u45 Thuis, dubbele aflevering: gisteren en vandaag
20u45 Koppen
21u15 Van Gils & gasten
22u05 Beroepen zonder grenzen
22u45 Het journaal
23u00 Downton Abbey

CANVAS
13u00 Het journaal van Eén, met Vlaamse gebarentaal (VGT)
14u20 Sporza: Dwars door Vlaanderen
19u00 Het journaal van Eén, met VGT
20u00 Het journaal
20u05 Terzake
20u35 De afspraak
21u20 Het eerste kwartaal
21u55 Kleine helden (herhaling van 8/3 over Irak)
22u40 Winteruur
22u55 Borgen

Programma's die gisteren en vandaag niet worden uitgezonden, zoals onder meer De noodcentrale (Eén) en Clinch (Canvas) verschuiven naar een later tijdstip. De nieuwe programmering wordt in de loop van de komende dagen bekend via de programmagids.
 
Op Ketnet krijgt Karrewiet om 18u35 en 19u10 omkadering in de wrap voor en na de uitzending. Wrappers Sien en Thomas beantwoorden samen met een expert vragen van Ketnetters.

Radio 1 past ook vandaag de programmering aan om de luisteraar te informeren over de verdere ontwikkelingen en de nasleep van de aanslagen. Op 2BE worden de aangekondigde films 'Eagle Eye' en 'Jaws 2' vervangen door de romantische komedies 'She's the One' en 'Hitch'. Op Vitaya wordt de film 'The To Do List' geschrapt en vervangen door de komedie 'In her Shoes'.

Op de radiozenders Q-Music en JOE fm blijft de muziekkeuze aangepast. Luisteraars kunnen naar aanleiding van de gebeurtenissen speciale verzoeknummers aanvragen. Bij breaking news volgen er op de radio's snelle updates. Reclame blijft voorlopig geschrapt.

23-03-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: de trailer van Bridget Jones 3 is er

Eindelijk: de trailer van Bridget Jones 3 is er

http://oi68.tinypic.com/140kksm.jpg

Bridget Jones is terug van weggeweest, 12 jaar nadat de eerste film rond deze hilarische dame in de zalen te zien was. In deze derde en nieuwste film, Bridget Jones's Baby, volgen we de knotsgekke Bridget die intussen 40 is geworden en zwanger blijkt. En de trailer verklapt alvast dat er twee mogelijke kandidaten zijn voor de rol van vader...

Het mag dan wel 12 jaar geleden zijn dat de eerste film rond Bridget Jones (Renée Zellweger) uitkwam, de prettig gestoorde blondine is duidelijk nog geen haar veranderd. In "Bridget Jones's Baby" ontdekt ze dat ze zwanger is. Helaas zonder zeker te weten van wie...van de knappe McDreamy of van haar ex?

De personages uit deze derde film van Bridget zijn nog steeds gebaseerd op de schrijfsels van Helen Fielding. Al is deze derde film geen boekverfilming. De gebeurtenissen uit "Bridget Jones's Baby" vinden plaats vóór het allerlaatste boek in de Bridget Jones-reeks van Helen Fielding.

Vanaf 15 september is deze romantische komedie in de zalen te zien. Deze trailer geeft je alvast een voorsmaakje.

23-03-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme stopt aan de grens om douaniers te steunen: "These guys are the real deal"

Jean-Claude Van Damme stopt aan de grens om douaniers te steunen: "These guys are the real deal"

http://oi67.tinypic.com/5os95z.jpg

De strijd tegen terreur gaat onverminderd verder en dan kan een zekere Jean-Claude Van Damme wel van pas komen. De 'Muscles from Brussels' stopte vorige nacht aan een grenscontrole om de gewapende controleambtenaren van de douane een hart onder de riem te steken. "100 procent respect, waardering en liefde voor diegenen die voor ons vechten en ook voor de families die achter hen staan. Ik ben vannacht gestopt om even te praten en hen mijn dankbaarheid te betuigen. These guys are the real deal", klinkt het.

23-03-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg lanceert nieuwe voetbalschoen bij Adidas

Snoop Dogg lanceert nieuwe voetbalschoen bij Adidas

http://oi66.tinypic.com/2hnc21l.jpg

Snoop Dogg heeft zijn creativiteit losgelaten op een nieuwe voetbalschoen van Adidas.

'Money On My Mind' en 'Mind On My Money' staat op de schoen geschreven die verder bestaat uit een collage van 100 dollar-biljetten en blinkende gouden noppen heeft. De tekst komt uit Gin And Juice, een nummer van de rapper dat hij in 1993 uitbracht. Ook zijn er keepershandschoenen verkrijgbaar met hetzelfde design van de hand van het hiphopicoon.

Voetbalfanaat Snoop Dogg kreeg vorig jaar bij Adidas de titel directeur van voetbalontwikkeling opgeplakt en later ook nog directeur van voetbalrekrutering. De verkoop van de door geld geïnspireerde schoenen van de creatieve duizendpoot is inmiddels gestart.

22-03-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy: één jaar papa en al wilde haren kwijt

Bent Van Looy: één jaar papa en al wilde haren kwijt

http://oi66.tinypic.com/bbkon.jpg

Het gaat Bent Van Looy (39) voor de wind. Met tram 4 in zicht heeft hij een tweede soloplaat uit, houdt hij een coach-stoel bezet in 'The Voice van Vlaanderen' én heeft hij Parijs verruild voor Antwerpen. "Het vaderschap heeft mij veranderd. Vroeger was ik rusteloos en eindeloos onderweg, nu heb ik door mijn dochter vaste grond onder mijn voeten."

Bent Van Looy zag zijn leven wel op meerdere vlakken veranderen. Een dik jaar geleden werd hij voor het eerst vader en kwam dochtertje Harper erbij. "Het vaderschap heeft me veranderd. Dat kan ook niet anders", klinkt het. "Ik wist absoluut niet waar ik me aan kon verwachten, een kind is nooit een duidelijk plan geweest. (lacht) Daar gaat ook 'The wind is blowing' op mijn nieuwe plaat over: je wéét op voorhand wel dat alles gaat veranderen, maar je kunt je er niets bij voorstellen."

Dat kan hij intussen wel. "Ten eerste vraag ik me nu af waarom ik er eigenlijk zo lang mee heb gewacht. En ten tweede geeft een kind je grond, bodem onder je voeten. Je bent verantwoordelijk voor een andere mens. Ik ga om 11 uur slapen en sta om half 6 op - iets wat vroeger ondenkbaar was. Opstaan in alle vroegte omdat je dochtertje huilt: het klinkt misschien verschrikkelijk, maar ik vind daar een zekere rust in."

22-03-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff: "Mijn ziekte weegt op onze relatie"

Carmen Pfaff: "Mijn ziekte weegt op onze relatie"

http://oi68.tinypic.com/snjmnn.jpg

Vlak voor de zestigste verjaardag van Carmen vertellen Jean-Marie Pfaff (62) en zijn vrouw voor het eerst heel openhartig hoe diepgaand osteoporose heeft ingehakt op de fleur van hun leven. "Het leven is hier een beetje stilgevallen", zegt Jean-Marie in Story.

"Vroeger ging ik nooit naar de supermarkt, en nu moet ik ineens de boodschappen doen. Of bijspringen in de keuken. Ik giet de patatjes af, zet de winkelspullen weg. Maar ik stofzuig ook en rij het gras af. En dan mag ik de kanten niet vergeten, want als de bazin komt kijken, zit het ertegen", vertelt Jean-Marie al lachend in Story. " Het moet ook allemaal meteen gedaan worden bij ons Carmen. Haar motor, die draait nog zoals vroeger. Dat zorgt voor spanningen. Dan begin ik te roepen, maar dat is niet slecht bedoeld. Ik ben niet kwaad op haar, maar op die ziekte. De emoties laaien hier dan hoog op. Het is allemaal zo frustrerend. Weet je, het doet me pijn om Carmen zo te zien sukkelen. Haar ziekte heeft ook zo'n grote invloed op ons hele leven. Vroeger was het hier de zoete inval en maakte het allemaal niet uit, maar als er nu een leeg glas op het salontafeltje blijft staan... "

Intimiteit
De ziekte heeft ook een invloed op intimiteit van het koppel. Vier jaar lang konden ze niet samen slapen omdat Carmen de trap niet meer op kon. " Er ligt wel een kussen tussen ons in, zodat er zeker geen accidenten gebeuren, want als Jean-Marie zich omdraait, word ik al wakker van de pijn", vertelt Carmen. "Als ik haar vastpak, mag ik niet te hard knijpen, want dan kan Carmen iets breken. Ik wil haar benen graag wat meer masseren, maar dat wil ze allemaal niet. Ze trekt liever haar plan", gaat Jean-Marie verder.

22-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer topper naar oudste Vlaamse soap

Alweer topper naar oudste Vlaamse soap

http://oi66.tinypic.com/262a4nt.jpg

Alweer groot nieuws in soapland. Nadat eerder al bekendraakte dat Kürt Rogiers een nieuwe verhaallijn in 'Familie' voor zijn rekening gaat nemen, zal nu ook tv-icoon Jaak Van Assche (75) vanaf dit najaar in de VTM-soap te zien zijn. Hij speelt de rol van Alfons Coppens, de vader van Benny.

De nieuwste 'Familie'-aanwinst is de 75-jarige Jaak Van Assche, die als Alfons Coppens de vader wordt van Benny en schoonvader van diens partner Liesbeth. Die rollen worden ingevuld door Roel Vanderstukken en Hilde De Baerdemaeker.Van Assche - die al lang onsterfelijk is dankzij rollen als Jean De Pesser in 'De Collega's', Fernand Costermans in 'F.C. De Kampioenen' en Frans Van As in 'De zonen van Van As' - pakt ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd dus weer een toprol aan.

22-03-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Ik was wél samen met Louise. Maar ook met Isabel"

Marvin: "Ik was wél samen met Louise. Maar ook met Isabel"

http://oi67.tinypic.com/ta66gz.jpg

De saga tussen Marvin en Chiara is nog niet voorbij. De twee gooien nog steeds met modder naar elkaar op sociale media en in showbizzbladen, en nu mengt ook de moeder van Chiara zich in de strijd. Marvin ontkent echter dat hij een relatie had met de verleidster na Temptation. Met Louise was hij dan weer wél een koppel, klinkt het in Story.

Chiara, dat is geen hartenbreekster, vertelt haar moeder Nadine in Story. Haar dochter was echt verliefd op Marvin en was ook een tijdje met haar samen na het Temptationavontuur. "De eerste avond op het strand vertelde Marvin haar meteen al dat hij nooit een relatie had met Louise, en dat zei hij in België ook tegen mij. Louise is ook nooit bij Marvin thuis geweest. Chiara wel, en ze kon het bovendien goed vinden met Marvins mama, een lieve vrouw. We lieten Marvin zelfs een tijd gratis in ons appartement aan zee wonen. Ze gingen spullen uitkiezen om er echt`hun' appartementje van te maken. Dat Marvin Chiara nu zwartmaakt, vind ik heel ondankbaar en respectloos tegenover Chiara."

De intussen legendarische restaurantruzie had ook een goede aanleiding, aldus Nadine. "De avond van het incident wilde Chiara met hem uit eten, maar daar had Marvin zogezegd geen geld voor. Toen dat meisje op Facebook postte dat ze met Marvin op restaurant zat, ging de bal aan het rollen. Marvin vertelde gewoon aan iedereen dat hij vrijgezel was, zodat hij elk meisje kan krijgen dat hij wil."

Marvin zelf ontkent echter in alle talen dat hij samen was met Chiara." Chiara en ik hebben het gewoon één maand leuk gehad", zegt Marvin. "Misschien gebruikte ik in het begin te veel lieve woordjes, waardoor zij een verkeerde indruk kreeg. We kenden elkaar onvoldoende om van een relatie te spreken."

Met Louise was hij wél een koppel. "Ik blijf erbij: Louise en ik waren acht maanden samen toen we deelnamen aan het programma. Maar onze relatie liep wel een beetje gelijk met mijn relatie met Isabel. Isabel en ik, dat was een aflopend verhaal, we maakten altijd ruzie. Isabel en Louise hadden geen weet van elkaar, maar op Temptation is het dan uitgekomen.

Hij heeft wel wat spijt van de twee gebroken harten. "Twee vrouwen tegelijk, dat zal nooit meer gebeuren. Ik heb Isabel te lang in de waan gelaten. Misschien ben ik gewoon niet duidelijk genoeg tegen vrouwen." Hij heeft intussen besloten dat hij even single wil blijven. "Na alles wat er met Chiara gebeurd is, hoeft het even niet meer voor mij. Echt waar. Ik ben er honderd procent zeker van dat geen enkele vrouw mij op dit moment kan verleiden. Tenzij Beyoncé dan."

22-03-2016 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X-Men-acteur volgt Richard Dean Anderson op als 'MacGyver'

X-Men-acteur volgt Richard Dean Anderson op als 'MacGyver'

http://oi68.tinypic.com/2hhn72a.jpg

Lucas Till (25) wordt de opvolger van Richard Dean Anderson als de legendarische Angus MacGyver. De X-Men-acteur is volgens The Hollywood Reporter door CBS gestrikt voor de nieuwe tv-serie over de creatieve ex-spion.

Over de nieuwe MacGyver-serie is nog niet heel veel bekend. Wat we al wel weten is dat het gaat over de jonge jaren van Angus MacGyver. Verder is bekend dat de oorspronkelijke bedenker Lee Zlotoff meewerkt aan de nieuwe tv-serie.

MacGyver was in de jaren tachtig en negentig wereldwijd een hit. Uiteindelijk besloot maker ABC de stekker uit de serie te trekken omdat er plaatsgemaakt moest worden voor een tv-serie over Indiana Jones.

21-03-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles:"Er kwam bij het saboteren relatief veel improvisatie aan te pas"

Gilles:"Er kwam bij het saboteren relatief veel improvisatie aan te pas"

http://oi66.tinypic.com/23wkx08.jpg

Dat zoveel deelnemers en het grootste deel van kijkend Vlaanderen tot op het einde van het spel niet doorhadden dat Gilles 'De Mol' was, dankte de brand manager ongetwijfeld aan de doorleefde manier waarop hij zich smeet in heel wat opdrachten. Toch zou er betrekkelijk weinig acteerwerk te zien zijn geweest.

"Natuurlijk was dat een onderdeel van mijn tactiek, maar het sloot ook nauw aan bij mijn persoonlijkheid", zegt hij. "Als ik er niet zo hard voor gegaan was, zou dat niet stroken met de realiteit en zou het thuisfront het snel doorzien hebben."

Zelfs de manier waarop Gilles schijnbaar rotzenuwachtig de eliminatieronde aan het einde van elke aflevering doormaakte, was toch niet helemaal fake. "Je voelt de stress aanwezig in die ruimte en die heb ik gekanaliseerd", zegt hij. "Verder kwam er relatief veel improvisatie aan te pas bij het saboteren. De voorbereiding werd tot de essentie beperkt en tijdens de opnames duurde het contact met de makers soms maar een vijftal minuten. Maar ik ben blij dat ik zoveel inbreng kreeg en geen 'marionet' moest zijn. Ik wilde ook vooraf geen informatie over de andere kandidaten, om mijn gedrag tegenover hen zo natuurlijk mogelijk te kunnen houden."

Gilles slaagde er in de loop van het programma naar eigen zeggen in om kandidate Issa - die hem op een bepaald moment verdacht - weer op het verkeerde spoor te zetten, bij Cathy en Hanne bleek dat echter onmogelijk. "Cathy was op rationele wijze met een sluitende theorie al vrij vroeg op mij uitgekomen en bij Hanne was het door een soort buikgevoel, daar viel niets meer aan te veranderen", zegt hij. "Maar de overige kandidaten zijn allemaal afgevallen omdat ze de verkeerde Mol voor ogen hadden, daar ben ik best trots op."

21-03-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

http://oi67.tinypic.com/2a91od5.jpg

David Hasselhoff (63) is van plan om zijn vriendin Hayley Roberts (34) ten huwelijk te vragen. Sterker, 'The Hoff' zou het liefst van al in Brugge op zijn knie gaan. Dat vertrouwde hij gisteren toe aan onze Hollywood-reporter Kristien Gijbels-Morato - die hem meteen enkele romantische plekjes verklapte.

Hasselhoff en Roberts leerden elkaar in 2011 kennen tijdens een avondje stappen in Cardiff. Toen de Welshe schone met hem op de foto wilde, liet de 'Baywatch'-ster weten dat hij enkel in ruil voor haar telefoonnummer zou poseren. De twee gingen een paar dagen later op date en zijn sindsdien onafscheidelijk. "Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit nog zou trouwen (de acteur heeft al twee huwelijken achter de rug, red.), ik naar Brugge kom om me er te verloven. Ik ben ook al in Brussel en Antwerpen geweest, maar mijn beste herinneringen houd ik aan Brugge over. Ik heb er heel lang geleden zelfs nog opgetreden. Een heel interessante stad", aldus Hasselhoff.

"Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte locatie, en Brugge zou de ideale stad zijn. Je hebt me in elk geval op ideeën gebracht", glimlacht hij wanneer ik hem een aantal romantische plekken in de stad aanraad. Na het interview vraagt Hasselhoff of ik mijn kaartje aan zijn pr-verantwoordelijke wil geven, "zodat we de zaken later verder kunnen overlopen". Wordt ongetwijfeld vervolgd...

21-03-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

http://oi63.tinypic.com/wgritk.jpg

Tanja Dexters staat niet enkel meer model, ze ontwerpt ook al een tijdje een eigen kledinglijn. Deze zomer neemt ze nog een nieuwe stap in haar modecarrière en gaat ze ook lingerie ontwerpen, dat verklapte ze gisteren tijdens de voorstelling van haar nieuwe zomercolllectie.

Gisteren stelde Tanja Dexters haar nieuwe zomercollectie voor kledinglijn 'Dexters' voor in The Living by Divani. Op de catwalk viel ook één bikini op, verstopt onder een wit blazerjasje. Dit zou de voorbode zijn van een 'Dexters'-lingerielijn, de grote droom van de ex-Miss België. "Ik heb zelf vaak lingerieshoots gedaan, dus dat plaatje klopt wel. Omdat ik enkel dingen maak die ik zelf graag zie, weet iedereen meteen ook wat ik zelf onder mijn kleren verkies. ", grapte ze daarover in Het Laatste Nieuws.

De bikini deed alvast dromen van zomer met de typische tropische palmprint die deze zomer zo hip wordt.

21-03-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

http://oi64.tinypic.com/211j41j.jpg

"Ik ben trots. En dankbaar voor het avontuur. Maar vooral blij dat ik het eindelijk mag zeggen. Want ik heb héél lang mijn mond moeten houden. Vanaf september tot nu. Als je ziet met hoeveel passie de crew aan zo'n programma werkt, dan wil je dat vertrouwen ook niet beschamen. In die zin was het eigenlijk niet zo moeilijk om te verzwijgen dat ik de Mol was."

En 'De Mol' is dan toch weer een man. In een makke finale werd Gilles (27), de rustige en immer in fleurige bermudashorts gehulde brand manager bij Unilever, ontmaskerd als de saboteur in het Woestijnvisprogramma. "Mijn lief en mijn ouders hebben het gisteren pas ontdekt, live op tv."

Als kind hield Gilles een plakboek bij van alles wat verscheen over 'De Mol'. En nu mocht hij zelf deelnemen. Als de konkelfoezende spin in het web dan nog wel, naar eigen zeggen zijn gedroomde rol. Achteraf gezien is het natuurlijk makkelijk praten natuurlijk, maar alle theoriën ten spijt moest je het als mollenjager eigenlijk niet ver gaan zoeken: van alle kandidaten heeft Gilles het meeste geld laten liggen bij de proeven, en dat is toch nog altijd de hoofdopdracht van De Mol. Dat de overgrote meerderheid van de televisiekijkers ondanks die wetenschap toch eerder Hanne of Cathy verdachten, betekent vooral dat Gilles het spel perfect heeft gespeeld. Gisteren, vlak na de uitzending van de finale, toonde hij zich dan ook een tevreden man.

21-03-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

http://oi66.tinypic.com/219ymwo.jpg

Aerosmith-frontman Steven Tyler, die op 26 maart 68 wordt, woont sinds kort samen met zijn vriendin Aimee Ann Preston (28). Preston, die tien jaar jonger is dan Tylers dochter Liv, is overigens ook zijn persoonlijke assistente.

Tyler en Preston, die in het verleden ook al voor sterren als Victoria Beckham en Christina Aguilera werkte, zijn al een koppel sinds 2014.

Volgens een vriend van de zanger houden de twee er naast hun romance ook een erg zakelijke relatie op na. "Ik heb hen nooit handjes zien vasthouden of zo, wanneer ik in hun buurt ben. Ze is altijd bij hem en zorgt er altijd voor dat zijn auto klaar staat. Ze tonen geen affectie. Ik was met hen op een evenement en ze heeft alles zo erg onder controle," vertelde de bron aan Page Six.

"Mensen stellen zich altijd vragen over hen en nu is het eindelijk publiek. Aangezien ze altijd bij hem is en nu met hem samenwoont, is het nu zoiets van 'OK, het is meer dan een persoonlijke assistente', denk ik. Ze zijn altijd samen op pad en ze wijkt niet van zijn zijde."

In 2011 was Tyler, toen 63, nog verloofd met de 38-jarige Erin Brady, maar dat liep spaak in 2013. Later dat jaar werd hij betrapt tijdens een vrijpartijtje met de 22-jarige 'Hunger Games'-actrice Leven Rambin.

Tyler heeft zelf vier dochters bij drie verschillende vrouwen.

20-03-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

http://oi68.tinypic.com/i1eamp.jpg

Miss Puerto Rico 2016, Kristhielee Caride, moest donderdag haar Misstitel vervroegd afstaan. De organisatie is niet tevreden over de manier waarop de schoonheidskoningin omgaat met de media. Caride behield haar titel slechts vier maanden. In december nam ze nog deel aan de Miss Universeverkiezingen. De vrouw zal nu opgevolgd worden door de eerste eredame.

Caride, die tijdens de Miss Universeverkiezing nog de Miss Photogenic award binnenhaalde, kan niet goed overweg met de media. Tijdens een persconferentie deelde Desiree Lowry, organisatrice van de verkiezing van Puerto Rico, mee dat de Miss moest aftreden omdat ze teveel moeite deed om de schijnwerpers te vermijden. "Als ze zegt, 'ik houd niet van de camera', dan is dat een groot probleem," vertelt Lowry. "Miss Puerto Rico is een publiek figuur en het is onderdeel van je job om voor de camera te staan."

Op Facebook verontschuldigde Caride zich ervoor dat ze het publiek heeft teleurgesteld. "Ik zou graag mijn oprechte verontschuldigingen willen aanbieden aan al mijn fans", schreef ze. "Het was nooit mijn bedoeling om jullie slecht te doen voelen, jullie te kwetsen, of het beeld te schaden van degenen die me hebben geholpen om te geraken waar ik vandaag sta."

Ze benadrukt in haar bericht dat ze met opgeheven hoofd vooruit wil kijken. "Ik zal altijd de herinnering hebben aan die avond, 12 november, toen ik de titel won."

20-03-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

http://oi67.tinypic.com/2qls5l5.jpg

Adele is naar verluidt woedend nu privéfoto's op straat liggen. Vooral een echo die de zangeres liet maken toen ze vijf maanden zwanger was van zoontje Angelo had Adele liever privé gehouden, schrijft boulevardkrant The Sun vandaag.

Ook foto's uit Adeles jeugd, van baby Angelo en van feestjes lekten uit. De kiekjes zouden gestolen zijn uit de mailbox van de vriend van de zangeres, Simon Konecki. Vervolgens werden ze via Facebook gedeeld door een aantal 'superfans', een van hen nam contact op met het management van Adele.

"Het zijn echt privéfoto's en die zouden niet zo gedeeld moeten worden", zei de fan die aan de bel trok tegen The Sun. "Ik was geschokt en boos toen ik de foto's zag. Ik vind het verschrikkelijk dat haar zogenaamde fans ze rondstuurden en vond dat het moest stoppen. Ze zijn te privé, zeker de echo en de foto die Adele maakte toen ze zwanger was."

Toen Adele door haar management op de hoogte werd gebracht van het lek, was ze 'boos en van streek'. "Ze liet haar team er direct mee aan de slag gaan", weet een ingewijde. "Dit is precies wat Adele haat aan bekend zijn."

20-03-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

http://oi63.tinypic.com/11jalbl.jpg

Het babynieuws van de Nederlandse babe Carice van Houten (39) houdt niet alleen de Nederlandse showbizzwereld in de ban. Ook Hollywood én Australië zijn verheugd, zo blijkt uit de berichtgeving. En natuurlijk ook de aanstaande ouders, die met een knipoog naar 'Game of Thrones' hun gevoel voor humor toonden.

Entertainment Tonight komt met een video waarin het nieuws is bestempeld als trending. Ook Us Weekly, Huffington Post en Perez Hilton gaan los op de zwangere Carice, die in de VS het meest bekend is van haar rol als Melisandre in Game of Thrones.

In Australië wordt logischerwijs ingezoomd op Guy Pearce, de vader van de baby wiens roots in Australië liggen. Hem kennen we bij ons vooral nog van de soap Neighbours (Buren) en van de film Priscilla, Queen of the Desert.

"De 48-jarige ster van Jack Irish, The King's Speech en Promotheus verwacht zijn eerste kindje", schrijft de Sydney Morning Herald. Het nieuws is ook vertaald naar het Spaans, door Variety Latino: 'Carice van Houten y Guy Pearce esperan su primer bebé'.

De Amerikaanse blogger Perez Hilton concludeert dat het een creatief kindje moet worden. "Carice is ook zangeres - ze heeft twee albums uitgebracht - dus dit kindje wordt getalenteerd geboren. Lolz!"

Het Amerikaanse People Magazine kwam als eerste met het babynieuws naar buiten. La Van Houten bedankte direct via Twitter voor alle gelukswensen. Volgens de agent van Carice zijn de aanstaande ouders "heel gelukkig".

De toekomstige mama en papa toonden ook duidelijk hun gevoel voor humor door in te spelen op de hitserie waarin Carice schittert. "Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby", twitterde ze nadat het nieuws over haar zwangerschap de wereld over ging, verwijzend naar het duivelse schepsel waaraan haar Game of Thrones-personage het leven schonk.

Guy haakte in op haar grapje. "Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap", twitterde hij vervolgens.

20-03-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

http://oi65.tinypic.com/j0ibt0.jpg

"Oogjes dicht en snaveltjes toe". Een hele generatie groeide op met Meneer de Uil. In 1992 verdween De Fabeltjeskrant van de buis, maar we kunnen in 2020 nieuwe afleveringen verwachten: in 3D!

Nadat 24 jaar geleden de laatste afleveringen werden gemaakt, beginnen binnenkort de opnamen voor een nieuwe versie van de legendarische televisieserie 'De Fabeltjeskrant'.

De nieuwe reeks wordt met een nieuwe stemmencast opgenomen in 3D-animatie. Met de realisering is een bedrag van 3,5 miljoen euro gemoeid. Het wordt een internationale coproductie, met financiering uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Scenario's
"Het is een bewerkelijke klus, zoals met animatie altijd het geval is", zegt producent Mark Mertens van het Vlaamse bedrijf Grid dat samenwerkt met Rubinstein Pictures en Levita Productions, de originele producent van De Fabeltjeskrant. Mertens schat dat de eerste reeks van 52 afleveringen, die elk 7 minuten zullen duren, in 2020 gereed zal zijn.

Op dit moment wordt gewerkt aan de scenario's, die deels gebaseerd zullen zijn op meer dan duizend afleveringen van de oude Fabeltjeskrant (1968-1992). "We schakelen een internationaal team van schrijvers in. En we proberen ook actueel te zijn," aldus Mertens.

Wie de stemmen van de dieren gaan inspreken, is nog nu onbekend. Enkele leden van de originele stemmencast - onder wie Frans van Dusschoten (Meneer de Uil) en Ger Smit (Bor de Wolf) - zijn inmiddels overleden.

Proefaflevering
Mertens: "We gaan nieuwe acteurs zoeken voor de rollen. We gaan ook in andere landen zoeken naar acteurs, omdat we ook anderstalige versies gaan maken."

Eind van dit jaar hopen de makers enkele proefafleveringen te kunnen vertonen op internationale televisiebeurzen. In 2005 werd het programma verkozen tot Beste Kinderprogramma Aller Tijden. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

20-03-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

http://oi66.tinypic.com/s6j0q0.jpg

Bubbles, de chimpansee van Michael Jackson, krijgt zijn eigen animatiefilm. De stopmotionfilm gaat over het leven van het beest met de King of Pop, meldt Deadline.

De film Bubbles vertelt het verhaal van Jacksons opmerkelijke leven vanuit het perspectief van de chimpansee. De zanger adopteerde het dier in 1983. Twintig jaar later moest Bubbles naar een apenreservaat in Florida omdat hij te agressief werd.

Volgens Deadline is het scenario 'een zeer inventieve manier' om een film over Jackson te maken zonder dat toestemming nodig is van de nabestaanden van de in 2009 overleden zanger.

20-03-2016 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse dj Howard Kaii komt om bij motorongeluk in Thailand

Nederlandse dj Howard Kaii komt om bij motorongeluk in Thailand

http://oi65.tinypic.com/33mtmhi.jpg

De 45-jarige Nederlandse dj Howard Kaii, geboren in Eindhoven, is omgekomen bij een motorongeluk in Thailand, zo meldt het Eindhovens Dagblad op basis van Thaise media.

Kaii zou met zijn motor zijn gevallen door een botsing met een Thaise motorrijder en vervolgens zou hij zijn aangereden door een bus. Het dodelijke ongeluk vond plaats in het zuiden van Phuket. Daar woont de dj sinds 2009.

Geen helm op
De Thaise media weten nog te melden dat de man volgens ooggetuigen ter plekke overleed en geen helm droeg. Howard Kaii draaide in zijn carrière onder andere met Paul van Dyk en de Britse dj's Pete Tong en Judge Jules van Ministry of Sound.

Hij zou in mei in Eindhoven aan een nieuwe tour beginnen en daarna Antwerpen, Saint Tropez, Marbella en Ibiza aandoen. Op zijn Facebookpagina verschijnen steeds meer steunbetuigingen.

19-03-2016 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan krijgt 115 miljoen dollar schadevergoeding in zaak rond gelekte sekstape

Hulk Hogan krijgt 115 miljoen dollar schadevergoeding in zaak rond gelekte sekstape

http://oi66.tinypic.com/s4nvuq.jpg

Worstelkampioen en tv-persoonlijkheid Hulk Hogan spande eerder deze maand een proces aan tegen de website Gawker. Die plaatste in 2012 een gelekte sekstape van Hogan online. De jury gaf de man gisteren gelijk en kende hem een riante schadevergoeding van 115 miljoen dollar toe.

De 62-jarige Hogan eiste een schadevergoeding van Gawker, omdat de website in 2012 een twee minuten durende video online had geplaatst waarin te zien was hoe de worstelaar seks had met de vrouw van zijn toenmalige beste vriend Bubba the Love Spunge, een radio-DJ. Op zes maanden tijd werden de beelden door 2,5 miljoen mensen bekeken. Hogan beweerde tijdens het proces dat Gawker zijn privacy had geschonden.

Roddelblog Gawker beriep zich echter op de persvrijheid en beweerde dat het medium mocht berichten over Hogans privéleven omdat hij een publiek figuur is.

Gisteren oordeelde de jury in de rechtbank van St. Petersburg, Florida, in het voordeel van Hogan (echte naam Terry Bollea).

Gawker heeft gisteren al laten weten dat het hoogstwaarschijnlijk in beroep gaat. In beroep wordt het bedrag van de schadevergoeding meestal wat teruggeschroefd.

19-03-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret-model Candice Swanepoel zwanger

Victoria's Secret-model Candice Swanepoel zwanger

http://oi66.tinypic.com/10z3jmg.jpg

Het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel is zwanger. E! News meldt dat het model van Victoria's Secret haar eerste kindje verwacht met haar verloofde Hermann Nicoli, die haar in augustus ten huwelijk vroeg.

"Ze zijn erg gelukkig. Ze zijn van plan de zomer in New York door te brengen", vertelt een bron van E! News. Vorige week werd bekend dat ook Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo zwanger is, de vriendin van zanger Adam Levine.

Niet wachten
"Candice en Behati zijn elkaars beste vriendinnen en ze zijn bijna tegelijk uitgerekend", zegt een andere bron. "Ze hebben samen het eerste stadium van hun zwangerschap doorgemaakt en zijn blij dat ze elkaar hebben. Ze kunnen niet wachten om mama's te zijn."

De 27-jarige Candice kent haar aanstaande echtgenoot al sinds haar zeventiende. Ze ontmoetten elkaar in Parijs. Intussen heeft de blondine Portugees geleerd van haar Braziliaanse liefde.

19-03-2016 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Borremans wordt gerestaureerd na té grondige poetsbeurt

Schilderij Borremans wordt gerestaureerd na té grondige poetsbeurt

http://oi65.tinypic.com/2u4o3rp.jpg

Het schilderij 'De Maagd' van Michaël Borremans aan de stadshal in Gent moet gerestaureerd worden, omdat een stadsarbeider behalve vogelpoep ook door de kunstenaar aangebrachte verfstrepen weghaalde. "Het stadsbestuur wist nochtans dat de verf ernaast deel uitmaakte van het werk", zegt Borremans.

Borremans maakte het werk van 60 bij 70 centimeter in 2014 op de betonnen wand van de klokkenstoel naast de Gentse stadshal. De voorbije weken hing er een prop onderaan het schilderij en het bleek om vogelpoep te gaan. Die werd onlangs weggehaald, maar de stadsarbeider die het reinigde veegde ook de verfstrepen naast het schilderij af, meldden Het Nieuwsblad en De Standaard zaterdag.

De strepen maken echter deel uit van het kunstwerk. "Als je schildert, wrijf je je penselen ook uit naast het doek. Die streepjes heb ik er bewust op gelaten, dan zie je dat het werk echt op die betonnen wand is geschilderd. Dat is wat free jazz", zei Borremans vorig jaar in De Gentenaar.

De stad zal het werk nu laten restaureren, zegt Borremans. "Het zou hilarisch zijn moest het niet zo ernstig zijn. Vandalisme kan altijd gebeuren, maar ik denk niet dat dit de bedoeling was. Ik vind het wel raar dat mijn werk gereinigd wordt door een stadswerker en niet door de restauratiedienst. Het stadsbestuur wist nochtans dat de verf ernaast deel uitmaakte van het werk. Op basis van foto's zullen ze het proberen restaureren. Ik ga daar zelf niet aan meewerken, dat zou belachelijk zijn."

19-03-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling gedagvaard voor aanrijden van bejaarde vrouw

Gerard Joling gedagvaard voor aanrijden van bejaarde vrouw

http://oi63.tinypic.com/15iaf08.jpg

Gerard Joling wordt door het Openbaar Ministerie gedagvaard voor het verkeersongeval waar hij vorig jaar bij betrokken was in het Nederlandse Aalsmeer. De zanger en presentator reed eind mei een bejaarde vrouw uit Aalsmeer aan op een zebrapad

''Hij wordt gedagvaard omdat hij als verkeersdeelnemer een ongeval heeft veroorzaakt met zwaar lichamelijk letsel als gevolg'', zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. Hij bevestigt berichtgeving van Shownieuws, dat de zaak op 21 juli staat gepland. Dit betreft een regiezitting. Tijdens deze procedurele zitting, die voorafgaat aan de inhoudelijke behandeling, kunnen partijen nog onderzoeksverzoeken indienen.  

Joling reed de toen 91-jarige vrouw op dinsdag 26 mei aan, toen ze met haar rollator een straat in Aalsmeer overstak. Ze belandde met diverse botbreuken in het ziekenhuis en onderging daar meerdere operaties. Joling trad kort na het ongeluk op in de ArenA in Amsterdam. .

18-03-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Seattle geeft foto's vrij van zelfmoordwapen Kurt Cobain

Politie Seattle geeft foto's vrij van zelfmoordwapen Kurt Cobain

http://oi64.tinypic.com/9q8jlh.jpg

De politie van de Amerikaanse stad Seattle heeft foto's vrijgegeven van het geweer dat Nirvanafrontman Kurt Cobain 22 jaar geleden gebruikte om zelfmoord te plegen.

De foto's werden volgende politie genomen in juni 2015 en op 3 maart van dit jaar ingevoerd in het computersysteem van de stad. Sindsdien werden ze toegevoegd aan Cobains dossier. Waarom de foto's vorig jaar genomen werden en waarom ze nu publiek gemaakt worden is onduidelijk.

Het levenloze lichaam van Kurt Cobain werd op 8 april 1994 aangetroffen in Seattle. Uit onderzoek bleek dat Cobain zich enkele dagen eerder had teruggetrokken in de serre van zijn riante woning en zich daar een grote dosis heroïne had toegediend. De zanger schoot zichzelf vervolgens dood met een jachtgeweer. Zijn overlijden werd bestempeld als een zelfmoord.

Op de foto's staat detective Mike Ciesynski afgebeeld met het bewuste jachtgeweer. Ciesynski is gespecialiseerde in oude, onopgeloste zaken. In 2014 opende hij de zaak Cobain opnieuw. De agent bevestigde later dat er geen reden was om te betwijfelen dat het over een zelfmoord ging. Ciesynski vond tijdens zijn onderzoek wel vier onontwikkelde fotorolletjes van de plaats van de zelfmoord. Die foto's werden kort nadien vrijgegeven.

18-03-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé strikt vrouw met spierziekte als kledingmodel

Beyoncé strikt vrouw met spierziekte als kledingmodel

http://oi66.tinypic.com/66exwx.jpg

Superster Beyoncé heeft een Amerikaanse vrouw met een spierziekte gestrikt om model te zijn voor kleding die de wereldberoemde zangeres via haar website verkoopt. Het gaat om de 28-jarige Jillian Mercado die is geboren met een progressieve vorm van spierdystrofie. Mercado is door het dolle heen. "Ik hoop op deze manier een rolmodel te zijn voor miljoenen andere dames met een lichamelijke beperking.''

Jillian Mercado zit al sinds haar jeugdjaren in een rolstoel en zag eigenlijk geen mooie toekomst voor zich, zo vertelt ze aan modemedia in de Verenigde Staten. Omdat ze helemaal gek is van mode, schreef ze zich na de middebare school in voor een fashionopleiding in New York. Tijdens verplichte stageperiodes ging ze aan de slag bij diverse modebladen, terwijl medestudenten haar adviseerden over mode te gaan bloggen. Haar persoonlijke blog bleek een regelrechte hit en met haar looks viel ze vrijwel gelijk op bij een aantal modemerken. Uiteindelijk vroeg jeanslabel Diesel haar als model, waarna het carrièreballetje verder ging rollen. Sinds vorig jaar wordt ze vertegenwoordigd door het vooraanstaande bureau IMG Models. Dat bracht Beyoncé met haar in contact.

"In het begin wilde ik helemaal niet gaan werken als model'', aldus Jillian in de glossy Vogue. "Ik durfde mezelf niet te tonen aan de wijde wereld en wist niet of er voor mij een publiek zou zijn. Uiteindelijk heb ik de knop omgezet. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de maatschappij, die is gehersenspoeld om gehandicapten als zielig te bestempelen, leert dat mensen zich lang niet altijd zorgen hoeven te maken over mensen zoals ik.'' Ze voelt zich enorm gevleid dat Beyoncé met haar in zee ging. "Dat raakt me zó diep. Toen ik opgroeide had ik niemand aan wie ik me gevoelsmatig kon optrekken. Nu ik model sta voor Beyoncé's kleding, hoop ik dat mensen die in dezelfde situatie zitten als ik, zich aan mij kunnen spiegelen. Daar ben ik de ster erg dankbaar voor.''

18-03-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blind Getrouwd': hoe verloopt de huwelijksnacht met een wildvreemde?

'Blind Getrouwd': hoe verloopt de huwelijksnacht met een wildvreemde?

http://oi64.tinypic.com/2l84uf.jpg

De derde aflevering van 'Blind Getrouwd' draait rond de drie pasgetrouwde koppels die elkaar net een klein beetje beginnen kennen. Of meteen veel, want zij brengen hun huwelijksnacht door in een hotel. Slapen ze apart? Of vertrouwen ze die wildvreemde waarmee ze net getrouwd zijn meteen genoeg om het bed te delen?

In het programma gaven al drie mannen en vrouwen elkaar het jawoord, nadat ze aan elkaar werden gekoppeld door experten. Het trouwfeest van Jonas en Inge kwam al aan bod, en nu volgen die van Stijn en Nuria, en Geert en Daisy.

Terwijl bij het eerste koppel meteen een vonkje oversprong, ondervonden Nuria en Daisy absoluut geen coup de foudre. Integendeel, dus het is afwachten hoe de kennismaking met de schoonfamilie en nieuwe vrienden verloopt. VTM laat alvast weten dat Daisy zich meteen welkom voelt, want Geerts ouders hebben een cadeautje mee voor haar.

Seks

Jonas en Inge waren meteen enthousiast over mekaar. "Ik ben écht blij dat je zo goed bent meegevallen", zei Jonas opgelucht in de wagen naar het hotel. En hij polste en passant toch al eens naar die huwelijksnacht, omdat zijn vrienden hem daarover maar bleven aanspreken. Hij kreeg een ijzige blik terug.

"Bij een gewoon huwelijk ga je ervan uit dat er op de huwelijksnacht veel kans is dat er seks bij komt kijken", legt experte Margo Van Landeghem uit. Bij onze koppels is dat anders. Ik denk dat de meesten er niet van uitgaan dat er iets zal gebeuren, maar misschien speelt die verwachting wel of denk je dat je partner dat zal verwachten. Ook daar is het dus aftasten wat je zelf wil en wat de ander wil, en dat is toch niet zo evident."

18-03-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brian Johnson is op straat geschopt door AC/DC"

"Brian Johnson is op straat geschopt door AC/DC"

http://oi65.tinypic.com/2ufttl0.jpg

Jim Breuer, de Amerikaanse comedian en vriend van AC/DC-lid Brian Johnson, lanceerde deze week het gerucht dat de Australische band haar zanger heeft gedumpt. Johnson kampt met gehoorproblemen en riskeert letterlijk potdoof te worden als hij nu zou optreden. Daarom zag AC/DC zich genoodzaakt om een paar concerten af te gelasten.

De officiële website van de Australische metalband zegt dat AC/DC tien Amerikaanse concerten van hun Rock or Bust-wereldtournee moet herschedulen, omdat zanger Brian Johnson op doktersadvies niet mag touren. "De shows van Atlanta op 8 maart tot Madison Square Garden in NY op 4 april worden uitgesteld naar een latere datum. Waarschijnlijk met een gastzanger."

Geen Brian Johnson dus. Volgens zijn vriend Jim Breuer is de Aussie er het hart van in. De komiek liet zich daarover behoorlijk gaan in de laatste aflevering van zijn podcast The Metal in Me. Hij heeft het over een droef gesprek dat hij had met Brian Johnson. "Op straat geschopt door AC/DC", klinkt het bitter. Volgens Breuer zou de zanger de groep ingelicht hebben over het doktersadvies, maar zag hij het zelf niet zo zwart in en wou hij naar een oplossing zoeken. Maar de volgende dag stond er al in de pers te lezen dat de tour gecanceld was door de gehoorproblemen, aldus Breuer.

Niemand van de bandleden zou daarna nog contact met Brian hebben opgenomen. Geen vraag hoe het met zijn oren en zijn gezondheid ging en hoe hij zich voelde. AC/DC liet wel al Johnsons spullen verschepen naar zijn huis. "Hier is al je shit, leuk je te hebben ontmoet", vat Breuer het laconiek samen.

Johnson zou Breuer ook toevertrouwd hebben dat hij al vervangen was en dat hij zich eigenlijk gedurende die bijna veertig jaar dat hij lid was van AC/DC nooit echt heeft thuisgevoeld in de band.

Brian Johnson verving in 1980 zelf de overleden Bon Scott als zanger van AC/DC.

Later nam Breuer op social media gas terug en beweerde hij dat hij zich vooral als vriend en fan had uitgedrukt, zonder Brian Johnson letterlijk te quoten. Breuer was erg aangedaan omdat hij zijn vriend nog nooit zo diep had weten zitten.

18-03-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusief: eerste beelden nieuwe seizoen Orange is the New Black

Exclusief: eerste beelden nieuwe seizoen Orange is the New Black

http://oi67.tinypic.com/2uens48.jpg

Over exact drie maanden, op 17 juni, start het nieuwe seizoen van Orange is the New Black op Netflix. Wij tonen jullie nu al in primeur de eerste beelden.

De populaire kwaliteitsreeks Orange is the New Black is inmiddels al aan het vierde seizoen toe. De serie van Jenji Kohan - bedenker ook van Weeds - is gebaseerd op de memoires-bestseller van Piper Kerman en gaat over het leven in een vrouwengevangenis. Het nieuwe seizoen graaft diep in de raciale en economische spanningen die de hallen van Litchfield overrompelen. Een ware cultuuroorlog ontspint zich, met nieuwe gevangenen en onervaren cipiers. Grappig, meeslepend, uitdagend.

18-03-2016 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus opent in april pop-up Würst in Hasselt

Jeroen Meus opent in april pop-up Würst in Hasselt

http://oi63.tinypic.com/krq61.jpg

De Limburgse liefhebbers van de culinaire 'haute-dogs' van het hotdogrestaurant Würst van Jeroen Meus mogen al beginnen kwijlen. Op zijn instagram maakt de kok vandaag bekend dat Würst naar Hasselt komt. "Goed nieuws, Würst opent in april een pop-up in Hasselt", staat er te lezen bij een kort filmpje met daarin de aankondiging. Jeroen en zijn team zijn dan ook druk op zoek naar gemotiveerde mensen die deel willen uitmaken van de Würst-crew.

Naast Leuven en Gent, waar Meus binnenkort een tweede vestiging van Würst opent, is nu dus Hasselt aan de beurt.

17-03-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde voor legendarische Fawlty Towers-hotel: de beste fragmenten

Einde voor legendarische Fawlty Towers-hotel: de beste fragmenten

http://oi68.tinypic.com/2ue0hzp.jpg

Het hotel dat John Cleese de inspiratie gaf voor "Fawlty Towers", de Britse komische serie die een wereldwijd succes werd, wordt gesloopt. Dat melden Britse media.

Het Gleneagles Hotel in Torquay, mooi gelegen nabij de zee en met 41 kamers, sloot vorig jaar de deuren. In de plaats komt een bejaardentehuis.

Cleese verbleef in 1972 in het hotel met het team van Monty Python en kwam daar in allerlei situaties terecht die hij later gebruikte in de scripts van de serie. Het hoofdpersonage uit de serie, Basil Fawlty, zou gebaseerd zijn op de man die destijds eigenaar was van het hotel in Torquay. Hij zou de gasten verschillende keren beledigd hebben.

De reeks van en met John Cleese over allerlei verwikkelingen in een Zuid-Engels hotel werd in 2000 nog verkozen tot beste Britse televisieprogramma ooit. De twee seizoenen van "Fawlty Towers" werden voor het eerst op de BBC vertoond tussen '75 en '79. Overal ter wereld kwam de serie op de buis.

De meest legendarische scène uit de twaalf afleveringen is ongetwijfeld die van The Germans, waarin Basil er alles aan doet om zijn Duitse gasten op hun gemak te stellen, met als belangrijkste ordewoord: "Don't mention the war!"

17-03-2016 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kleine Xabi was te laat op school, maar hij had wel het beste excuusbriefje

De kleine Xabi was te laat op school, maar hij had wel het beste excuusbriefje

http://oi63.tinypic.com/r24xg1.jpg

Het Amerikaanse jongetje Xabi zocht een goed excuus om gisteren te laat op school te verschijnen. Hij mocht dinsdagavond met zijn vader mee naar het concert van Bruce Springsteen in Los Angeles en niemand minder dan The Boss zelf schreef een briefje aan de leraar.

Toen Springsteen van het podium stapte zag hij Xabi met zijn bordje, waarop stond: "Ik ben morgen te laat op school, wil jij mijn excuusbriefje ondertekenen?" De zanger stuurde een van zijn medewerkers op de familie af om ze backstage te ontvangen en zelf een briefje te schrijven: "Xabi is erg laat opgebleven, 'rocking + rolling', vergeef hem als hij te laat is!''? Met uiteraard een handtekening als bewijs. 

Xabi mocht natuurlijk ook nog even met Bruce op de foto. "Hij is echt zo eerlijk en hoffelijk als je zou denken'', schrijft vader Scott bij de twee kiekjes van zijn dolgelukkige zoon.

Bruce Springsteen treedt op in Los Angeles voor zijn River Tour in de Sports Arena. Daar heeft hij sinds 1980 bijna elk jaar gestaan en omdat de arena binnenkort wordt gesloopt, zijn fans massaal naar de laatste concerten daar van The Boss gegaan.

17-03-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Academy' wordt diverser: 3 nieuwe bestuurders met andere etnische achtergrond

'Academy' wordt diverser: 3 nieuwe bestuurders met andere etnische achtergrond

http://oi64.tinypic.com/2v2ywc8.jpg

De organisatie achter de Oscars heeft maatregelen getroffen om de etnische achtergrond van haar leden diverser te maken. De Academy of Motion Picture Arts & Sciences heeft drie nieuwe, niet-blanke bestuursleden aangesteld. De Academy kreeg eerder forse kritiek omdat er alleen blanke acteurs waren genomineerd voor Oscars.

Voorzitter Cheryl Boone Isaacs is trots op de stappen die de Academy heeft genomen. "Maar we weten dat er nog meer werk te doen is nu we proberen de organisatie om te vormen zodat ze voor iedereen is", aldus de voorzitter in eenstatement. Ook in de lagere comités zijn zes nieuwe leden geïntroduceerd.

De nieuwe leden van het bestuur zijn Reginald Hudlin, Gregory Nava en Jennifer Yuh Nelson. De drie hebben hun sporen in de filmwereld verdiend en zijn allemaal een keer genomineerd voor een Oscar. De Afro-Amerikaanse Hudlin was als producer betrokken bij Quentin Tarantino"s Django Unchained en zal in de regisseursafdeling van de Academy plaatsnemen. Scriptschijver Nava heeft een Spaans-Mexicaanse achtergrond en richt zich op de categorie schrijvers. Yuh Nelson neemt plaats in het bestuur voor korte films en animatie. De geboren Zuid-Koreaanse regisseerde de animatiefilms Kung Fu Panda 2 en 3.

Boycot

Dit jaar was het tweede jaar op rij dat er alleen blanke acteurs waren genomineerd voor een Oscar. Dit leidde tot een storm van kritiek die begon bij Jada Pinkett Smith, die besloot de uitreiking te boycotten. Ook regisseur Spike Lee liet verstek gaan.

Voorzitter Isaacs beloofde in januari al met verandering te komen. Ze noemde de discussie toen een 'moeilijk maar belangrijk debat' en zei dat het tijd was voor verandering. Volgens Isaacs moet ook het aantal vrouwen in de Academy zijn verdubbeld in 2020.

Isaacs, zelf de eerste zwarte Amerikaan in de functie van voorzitter van de Academy, is de critici dankbaar voor hun roep om verandering. "We erkennen de zorgen in onze gemeenschap dus ik waardeer iedereen die me heeft benaderd zodat we samen vooruitgang kunnen boeken."

Chris Rock

Gisteren maakte de organisatie nog excuses voor de grappen die presentator Chris Rock maakte tijdens de uitreiking op 28 februari. De komiek maakte enkele opmerkingen over Aziaten. 25 filmmakers van Aziatische komaf klaagden na de ceremonie in een open brief over de grappen. "We doen ons best dat we in de toekomst voorzichtiger zijn", reageerde de Academy tegenover The Hollywood Reporter.

Eerder veranderende de organisatie al de samenstelling van het ledenbestand. De bijna zesduizend leden hebben sinds dit jaar niet langer stemrecht voor het leven. Voortaan worden leden iedere tien jaar  beoordeeld op "activiteit". Degenen die niet meer actief zijn in de filmwereld, verliezen hun stemrecht. Genomineerden en winnaars mogen wel altijd blijven stemmen.

17-03-2016 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande duikt studio in om single op te nemen

Michel Van den Brande duikt studio in om single op te nemen

http://oi68.tinypic.com/23thvfk.jpg

Bij deze wil ik me toch openlijk verontschuldigen aan KVO en dan speciaal aan mijne maat Marc Coucke !!!! Alles beruste op een misverstand over bonnekes !!!! Ik reageerde precies weer even te fel als k me op tv bezig zag, dus bij deze sorry 👊🏻👊🏻👊🏻Jammer wel dat ze gisteren ook niet toonden dat we daarna nog een tof feestje hadden op de afterparty. En voor alle mensen die zich zorgen maakten om Wimmeke, luttele seconden na die derde draai heb k hem in mijn armen genomen en gezegd dat hij t nooit meer mocht doen en waren plooien gladgestreken.

16-03-2016 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen in Griekenland

Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen in Griekenland

http://oi66.tinypic.com/x0qywn.jpg

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft woensdag aan de Grieks-Macedonische grens vluchtelingen ontmoet bij de grensplaats Idomeni. Jolie is momenteel op reis in haar hoedanigheid van speciaal ambassadeur van de VN voor vluchtelingen. Ze bezocht ook immigranten in de haven van Piraeus en in het vluchtelingenkamp Eleonas bij Athene. Later op de dag zou ze ook een ontmoeting hebben met de Griekse premier Alexis Tsipras.

De Griekse televisie toonde woensdag beelden van Angelina Jolie in de vluchtelingenkampen, omringd door migranten en media.

Dinsdag had de speciaal gezant van de Verenigde Naties de vluchtelingenkampen in Libanon bezocht.

"Op deze dag, precies vijf jaar na het begin van het Syrië-conflict, had ik gehoopt in Syrië te zijn. Om te helpen families terug naar huis te brengen. Het is tragisch en beschamend dat we nog steeds ver van dit punt verwijderd zijn'', zei ze tegen journalisten.

16-03-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze plaatsen hebben een hekel aan de films die over hen werden gemaakt

Deze plaatsen hebben een hekel aan de films die over hen werden gemaakt

http://oi68.tinypic.com/2d8lzzp.jpg

Steden hebben vaak mooie budgetten om tv- en filmploegen over te halen in hun stad te komen filmen, in de hoop wat extra toeristen te lokken. Maar net als Manitowoc uit Making a Murderer zijn niet alle steden altijd even blij met de aandacht die ze (ongevraagd) krijgen van tv- en filmmakers. Een overzicht.

'Fargo'

Wie zou er nog in 'Fargo' willen wonen na het zien van de gelijknamige film of tv-serie? Een gehucht ergens in the middle of nowhere, altijd koud, nauwelijks iets te beleven. Goede reclame voor de stad in North Dakota is het niet. Ten onrechte, vinden ze daar. Het bezoekerscentrum van de regio zette twee jaar geleden een campagne op die onder meer komaf moest maken met de vooroordelen over de stad.

'Narcos'

Toen Netflix vorig jaar uitpakte met 'Narcos', kreeg de reeks rond Pablo Escobar wereldwijd lof. Alleen in Colombia was de ontvangst minder hartelijk. Veel Colombianen zaten ook niet te wachten op de zoveelste reeks over hun drugsverleden. Het land heeft de laatste jaren immers een metamorfose ondergaan en wil liefst van al zo weinig mogelijk herinnerd worden aan Escobar en de drugkartels.

'Bienvenue chez les Ch'tis'

Een simpel volkje dat een nauwelijks verstaanbare versie van het Frans spreekt: een Ch'ti zijn lijkt niet meteen een compliment. Toch waren de Noord-Fransen zeer te spreken over 'Bienvenue chez les Ch'tis', de film uit 2008. Minder leuk vonden ze het realityprogramma Les Ch'tis. Een enquête gaf aan dat 84 procent van de Noord-Fransen oordeelde dat deze reeks de vooroordelen rond hen bevestigde.

'In Bruges'

In Brugge konden ze de pret niet op: een film met de naam van de stad in - In Bruges dus - en Colin Farrell die de hoofdrol zou spelen. Betere reclame was niet mogelijk, dachten ze. Tot het personage van Farrell de stad fijntjes omschreef als een 'shithole'. Maar de aanvankelijke zorgen verdwenen al snel: mede dankzij de quote zette de film Brugge op de kaart als toeristenstad en filmlocatie.

'The Office'

"Come friendly bombs and fall on Slough / It isn't fit for humans now." In Slough, een stad niet ver van Londen, konden ze al niet lachen met een gedicht van John Betjeman uit 1937. Dat Ricky Gervais de stad koos als decor voor The Office vonden ze nog minder leuk. Slough was nu echt de karakterloze stad waar je beter nooit komt. Een 18-jarige inwoner riep prompt op om de naam van Slough te veranderen.

'Borat'

Borat Sagdiyev, de prominente journalist uit Kazachstan en alter ego van de Britse komiek Sacha Baron Cohen, werd ondanks al zijn goede intenties door de Kazachse regering vervloekt. Want hun land was niet achtergesteld of antisemitisch, zoals Borat zei. Enkele jaren moest Kazachstan echter toegeven dat Borat hun land op de kaart had gezet en mee voor een toename van het toerisme had gezorgd.

'Reizen Waes'

Ook non-fictieprogramma's zetten af en toe kwaad bloed. In Blankenberge reageerde het stadsbestuur boos toen Tom Waes in Reizen Waes een overbevolkte badplaats in Albanië met Blankenberge vergeleek. In Tienen hebben ze problemen met Luc Haekens, die voor zijn reportages in De ideale wereld graag naar de suikerstad trekt. En raadslid reageerde boos op de zoveelste poging 'om de Tienenaar belachelijk te maken'.

'New Kids'

Geïdentificeerd worden met enkele marginalen die niets liever doen dan keet schoppen? Het Nederlandse Maaskantje kon wel lachen met de hype rond New Kids enkele jaren geleden. De toeristen kwamen met bussen naar het Brabantse dorp om er een frietje te eten, waarop de lokale toeristische dienst prompt een fietstocht samenstelde langs alle locaties uit de tv-reeks en film.

16-03-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haroon vroegtijdig van Temptation Island gestuurd

Haroon vroegtijdig van Temptation Island gestuurd

http://oi66.tinypic.com/ioivph.jpg

De laatste weken waren het vooral Marvin en Chiara die met hun fratsen de media haalden, maar dat wil niet zeggen dat de andere kandidaten niets op hun kerfstok hebben. Verleidster Lindsey doet in TV-familie een boekje open over Haroon. "Zo agressief dat hij vroeger naar huis werd gestuurd", klinkt het.

Dat Haroon zich anders voordoet als er camera's draaien, is intussen wel duidelijk. In het voorproefje voor de aflevering vanavond konden we ook al zien dat verleidster Lindsey hem met zijn gedrag confronteerde. En dat liep niet van een leien dakje. "'Ik dacht: ofwel geeft hij het toe, ofwel wordt hij kwaad. En het is dus dat laatste geworden. Pas op, voor de camera's heeft hij zich nog gedragen. Achteraf, als er niet gefilmd werd, ontplofte de bom."

Volgens Lindsey nam Haroon haar hardhandig vast. "Ik was écht bang op dat moment. Gelukkig kwamen Luc en Marvin aangelopen, en die hebben hem van mij weggetrokken." Daarna zou de productieploeg tussenbeide gekomen zijn. "Hij moest zijn excuses aanbieden, anders wou ik hem sowieso niet meer onder ogen komen. Maar ook na Temptation bleef hij agressief. Ik kwam hem tegen op een feestje en hij wilde me vastgrabbelen. Die jongen heeft een probleem."

Zijn agressieve gedrag ging zo ver dat Haroon vroegtijdig van het eiland werd weggestuurd. Waar de hele crew, koppels én vrijgezellen samen naar huis vlogen, moest Haroon een dag eerder al alleen naar huis. Volgens verleider Gregory omdat Haroon een aanvaring had met de cameraploeg. "Het fijne weet ik er niet van, maar na de opnames zou er een incident geweest zijn tussen Haroon en de cameraploeg. Haroon zou met spullen gegooid hebben." Volgens Lindsey werden er niet veel woorden aan vuil gemaakt. "Ze zeiden dat Haroon apart moest vliegen en dat iedereen wel wist waarom. En daarbij: het feit dat de productie extra kosten wil maken om iemand naar huis te sturen... Dat zegt genoeg, toch?"

16-03-2016 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marthe van K3 opnieuw single

Marthe van K3 opnieuw single

http://oi63.tinypic.com/10wms1j.jpg

K3-lid Marthe De Pillecyn en haar vriend Alexis Guiette zijn niet langer samen. Dat bevestigt Studio 100-woordvoerder Jamilee Smith aan onze redactie.

De zangeres en haar gitarist waren ruim vier jaar samen. Voor het K3-tijdperk aantrad, traden ze vaak samen op. Hij was ook diegene die haar het laatste zetje gegeven had om zich in te schrijven voor 'K3 zoekt K3'.

Toen Marthe de finale van het VTM-programma won, zag ze de toekomst nog rooskleurig in. "We hebben elkaar de laatste weken wat minder gezien, maar ik heb het gevoel dat we daardoor sterker naar elkaar zijn toegegroeid", klonk het. "We wonen allebei nog bij onze ouders, maar overwegen stilaan om te gaan samenwonen. Als je zo vaak van huis bent, is het beter dat je de tijd die je wél hebt samen door kunt brengen."

Het koppel zou als goede vrienden uit elkaar gegaan zijn.

16-03-2016 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peggy uit 'Thuis': "Misschien verhuis ik wel naar Thailand"

Peggy uit 'Thuis': "Misschien verhuis ik wel naar Thailand"

http://oi64.tinypic.com/142aaft.jpg

Onlangs raakte bekend dat Sally-Jane van Horenbeeck uit Thuis zal verdwijnen. De actrice sprak voor het eerst over haar plannen na haar ontslag.

"Ik zal binnenkort moeten stempelen, maar so what?", vertelt Sally-Jane in Story. "Ik ben nooit echt een grote spaarder geweest. Ik gebruik mijn geld om te reizen met mijn gezin. Mijn zoon doet op die manier zoveel ervaringen op. Maar dat betekent wel dat de plinten in ons huis niet helemaal afgewerkt zijn. Ach, uit elke uitdaging kun je iets leren. Wie weet verkopen we ons huis en verhuizen we naar Thailand."

Niet alleen actrice
Sally-Jane bekijkt haar ontslag dus vooral van de positieve kant. "Het overheersende gevoel dat ik na mijn ontslag heb, is vrijheid. Voordien werd mijn agenda voor mij bepaald en dat werkte soms beklemmend. Mijn grootste rijkdom is mijn eigen baas zijn. Ik maak me ook geen zorgen om de toekomst. Ik heb mij nooit louter en alleen actrice gevoeld, ik ben een maker, of het nu een gerecht is of een schilderij. Een mens heeft meer dan één talent."

15-03-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiana Jones komt terug... mét Harrisson Ford

Indiana Jones komt terug... mét Harrisson Ford

http://oi65.tinypic.com/350nv5u.jpg

Harrison Ford kruipt opnieuw in de huid van Indiana Jones. Steven Spielberg, die de vorige vier films van de archeoloog-avonturier regisseerde, doet ook opnieuw mee. Dat meldt Entertainment Weekly. De nog titelloze nieuwe film moet in de zalen verschijnen op 19 juli 2019.

'Raiders of the Lost Ark', de eerste film van de ontdekkingsreiziger met de kenmerkende hoed en zweep, verscheen in 1981. Hij staat in de top 100 van beste Amerikaanse films van het American Film Institute. Ook 'Indiana Jones and the Temple of Doom' (1984) en 'Indiana Jones and the Last Crusade' (1989) groeiden uit tot klassiekers, terwijl 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' in 2008 niet iedereen kon overtuigen. De vier films samen brachten in cinema's wereldwijd wel bijna twee miljard dollar (1,8 milard euro) op.

Held
"Indiana Jones is een van de grootste helden uit de filmgeschiedenis en we kunnen niet wachten om hem terug te laten keren op het witte doek", aldus een verklaring van Disney. De 73-jarige Ford speelde recent nog in de nieuwe 'Star Wars'-film.

George Lucas
Spielberg heeft een vijfde prent nooit uitgesloten. In een interview in 2011 vertelde hij Entertainment Weekly dat hij en George Lucas het al eens waren over het genre van de vijfde film, en dat ze al een concept in gedachten hadden. "Ik weet niet waar George nu zit met het verhaal. Wanneer George het verhaal schrijft waarmee hij blij is en dat kan verdedigen, dan zal hij me bellen en zeggen dat hij klaar is om het op te sturen." Spielberg was ook duidelijk: "Er komt geen 'Indy 5' tot George het zegt." Nu Lucas zijn bedrijf heeft verkocht aan Disney, is het echter niet duidelijk of en in welke mate hij betrokken is.

15-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

http://oi68.tinypic.com/2qmnt6e.jpg

Zij had gezworen dat ze hem nooit nog terug wilde, maar kijk: Michel Van den Brande (54) is er toch in geslaagd om zijn Sofie (45) weer voor zich te winnen. "Hij heeft haar op ongeziene manier het hof gemaakt", klinkt het in hun omgeving.

Ze willen er zelf liever geen woorden aan vuil maken. Want het is volgens Michel nog pril. Maar geheim houden ze hun liefde nu ook weer niet. Iedereen die hen samen ziet, mag het weten: Sofie en Michel zijn weer samen. Nadat zij hem de laatste keer liet zitten, brak er iets bij de Kontrimo-baas en verdween hij een aantal dagen van de aardbodem. De breuk was de druppel, naast een hoop andere miserie in zijn bedrijf.

Naar eigen zeggen was hij weggereden om zelfmoord te plegen, de pillen lagen klaar. Maar hij bedacht zich. En toen hij eenmaal terug was, was Sofie de eerste die hij weer opzocht. Maar zij had geen oren naar zijn smeekbede. "Sofie was heel kwaad om die verdwijning", luidt het. "Ze heeft dat ervaren als druk om opnieuw overstag te gaan. Wat Michel ook zo bedoelde." En dus zou ze nooit nog buigen.

15-03-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

http://oi64.tinypic.com/29z35l1.jpg

De Temptationsoap tussen Marvin en verleidster Chiara is nog niet ten einde. Hun restaurantruzie vorige week deed uitschijnen dat er meer aan de hand is tussen de twee, maar volgens Marvin is daar niets van aan. "Chiara mijn vriendin? Ik hang mezelf nog liever op", klinkt het op Facebook. Zijn overspel wijt hij dan weer aan zijn Afrikaanse genen. "Die spreken monogamie tegen", klinkt het in Story.

"Vuile bedrieger", krijst Chiara vorige week, waarna ze Marvin een zak kleren naar zijn hoofd gooide. "Ik kon door de grond zakken van schaamte", vertelt Marvin over de scène op restaurant in Dag Allemaal. "Wat denkt die Chiara wel?"

Volgens hem hebben ze nooit iets gehad na Temptation. "Wij zagen elkaar nog weleens, maar dat stelde niets voor. Wij hebben nooit écht iets gehad, hoe kan ik haar dan bedriegen? Ik ben daar altijd héél duidelijk in geweest tegenover haar. En 't is niet dat wij sinds 'Temptation Island' nog met elkaar naar bed zijn geweest of zo. En die zak kleren? Wat spullen die bij het vertrek in Thailand per ongeluk in haar bagage waren gesukkeld. Ze moest die nog teruggeven. En dat is, laat ons zeggen, op een iets andere manier gebeurd dan ik had gedacht."

Zijn bedrog op Temptation kan hij echter niet ontkennen, maar ook daar heeft hij een uitleg voor. "Mijn Afrikaanse genen zullen monogamie eerder tegenspreken, maar ik pas mij aan de westerse normen aan", klinkt het in Story. Ook de kritiek op zijn scheefpoeperij doet hem niets. "Don't hate the player, hate the game", aldus Marvin

Rosé en wodka
Intussen wordt er gefluisterd dat het drankgebruik van Chiara behoorlijk uit de hand loopt en dat ze zich daarom zo extreem gedraagt. Zo vertelt ze in Dag Allemaal dat ze behoorlijk wat op had toen ze met Marvin in bed dook voor heel Vlaanderen. "Vijf flessen rosé en een fles wodka", klinkt het verbijsterend. "Maar er was echt niets te doen ginder. We mochten het resort niet verlaten, de zee zat barstensvol kwallen. Dus moesten we het doen met het zwembad en de bar. Te veel drinken, te weinig slapen... dan gebeuren er dingen."

De nachtelijke vrijpartij kan ze zich naar eigen zeggen ook niet herinneren. "Die beelden waren voor ons op z'n minst, laat ons zeggen, verrassend. We wisten nog wel dat we het gedaan hadden, maar wat er dan wel allemaal precies had plaatsgevonden... Dat was een zwart gat in m'n geheugen." In België drinkt ze een stuk minder. "Hier heb ik met één fles wodka tijdens het stappen meer dan genoeg. Ik val ook nooit, ik ken mijn limiet."

15-03-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

http://oi63.tinypic.com/2di3510.jpg

"Samen met Chiara? Ik hang me nog liever op." De uitspraak die Marvin op Facebook deed, liet weinig aan de verbeelding over. Clint contacteerde vandaag de Antwerpse verleidster om haar kant van het verhaal te vertellen. Volgens haar was er wel degelijk sprake van een relatie. Als bewijs stuurde ze enkele foto's en screencaps van WhatsApp-berichten die de 'tortelduifjes' uitgewisseld hebben. Het rondje moddergooien tussen beiden kent zo een nieuw dieptepunt.

"De dag na 'Temptation Island' zat ik al bij hem thuis", klinkt het. "En vanaf dan zijn we onafscheidelijk geweest van elkaar. We hebben zelfs samengewoond op het appartement van mijn ouders aan zee."

Het ging echter snel mis tussen de twee en dat zou volgens Chiara vooral de schuld van Marvin geweest zijn. "Hij is vaak stoned, want hij is drugsverslaafd. Hij kan niet van de smoor en de coke blijven. Sinds 'Temptation Island' uitgezonden wordt op tv is die jongen echt mediageil geworden."

Na het fameuze restaurant-incident zou Marvin naar verluidt toch nog een poging gedaan hebben om Chiara terug te winnen. "Een vriend van hem vertelde mij dat hij met iemand anders gekust had. Tegen mij zei hij dat hij zich slecht voelde en zichzelf iets zou aandoen. Hij bleef praatjes verkopen, zoals hij altijd goed gekund heeft. Ik was zogezegd de enige en hij vertelde dat ik de mama van zijn kindjes zou worden. Maar wat hij gedaan heeft, valt voor mij niet meer te lijmen."

15-03-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

http://oi66.tinypic.com/oi7koo.jpg

Om gevangenen op het rechte pad te helpen organiseert Tim Robbins al zo'n zes jaar acteercursussen in gevangenissen. Met groot succes: uit vroeg onderzoek blijkt dat onder de deelnemers het gevaar op recidive is gehalveerd, schrijft BBC.

Tims acteerlessen moeten ervoor zorgen dat de gevangenen betere controle krijgen over hun emoties: "We eisen de waarheid van ze door ze te vragen een karakter te spelen met extreme emoties", vertelt de acteur over zijn zogenoemde Actor's Gang Prison Project. "We moedigen ze aan om hun verbeelding te gebruiken."

Zo'n 60 procent van alle gevangenen in Californië gaan opnieuw de fout in, uit vroege cijfers blijkt dat dat percentage gehalveerd is onder de deelnemers aan de cursus van de Oscarwinnaar. Ook vertonen de gevangenen minder probleemgedrag voordat ze in vrijheid worden gesteld. "Uit onderzoek blijkt dat er 89 procent minder problemen zijn met het breken van de regels en gevechten in de gevangenis. Dat is een grote vooruitgang van de veiligheid binnen de gevangenissen."

Het project is erg welkom in de gevangenissen, waar verder weinig wordt georganiseerd rond de re-integratie van de toekomstig ex-gedetineerden. Inmiddels ex-gevangene David De La Torre meldt erg blij te zijn met de resultaten die hij boekte bij Tims cursus. "Ik kan nog steeds boos worden, maar ik kan me nu beheersen. De cursus heeft me geleerd hoe ik mijn boosheid onder controle kan houden, dat is wat me onderscheidt van anderen die op vrije voeten zijn gesteld."

14-03-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

http://oi67.tinypic.com/2mepwlv.jpg

De Schotse producer Ross Birchard, beter bekend onder zijn artiestennaam Hudson Mohawke, dreigt ermee om nummers van Kanye West en Drake te lekken. Hij is het beu dat de twee steeds met de pluimen van zijn werk gaan lopen.

Hudson Mohawke werkte mee aan het laatste wapenfeit van Kanye West, The Life Of Pablo. Hij producete met de Amerikaanse rapper vier nummers op de plaat die een paar weken geleden verscheen op Tidal.

Maar er moet de Schotse producer toch iets van het hart. Op Twitter haalt hij zwaar uit naar de rappers. In een tweet, die hij intussen verwijderd heeft, dreigt hij ermee om nummers die hij voor Kanye West en Drake producete te lekken. In diezelfde tweet beweert hij ook dat hij niets in ruil kreeg voor zijn werk.

14-03-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

http://oi64.tinypic.com/ftd7x3.jpg

In Gent zijn vanmorgen de opnames gestart van de thriller "Dode Hoek", de derde langspeelfilm van Nabil Ben Yadir, die bekendheid verwierf met "Les Barons" uit 2009.

Met een Franstalige regisseur en een bijna uitsluitend Vlaamse cast wordt dit een 100% Belgische genrefilm die zich richt tot de bioscoopbezoekers in de beide landsgedeelten, zo luidt het in een persmededeling van Kinepolis Film Distribution.

"Dode Hoek" vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als Mr Zero Tolerance ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

In de hoofdrollen zien we Peter Van den Begin, Jan Decleir, Soufiane Chilah, Ruth Becquart en David Murgia. 

"Dode Hoek" wordt eind januari 2017 in de bioscopen verdeeld door KFD.

14-03-2016 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

http://oi67.tinypic.com/30ikhg7.jpg

Amerikaanse sites menen te weten dat Matthias Schoenaerts een cameo krijgt in de prent 'Unsolicited Materials'. Die vertelt het verhaal van een jongen die wil doorbreken in Hollywood, maar voorlopig genoegen moet nemen met een baantje in een garage, waar hij nieuwe banden op de wagens van de sterren legt. Naast Schoenaerts zouden ook Morgan Freeman en Beyoncé hebben toegezegd om even kort in de film te figureren.

Het gerucht ontstond toen onze acteur, die nu promotie voert voor zijn film 'A Bigger Splash' (6 april), recent werd opgemerkt bij de producer van de film.

14-03-2016 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag u John Goodman nog nooit

Zo zag u John Goodman nog nooit

http://oi63.tinypic.com/zjc5s9.jpg

John Goodman was nog nooit zo creepy in '10 Cloverfield Lane', een gloednieuwe thriller waarin hij een zogenaamde 'Doomsday Prepper' speelt die een jonge vrouw ontvoert.

De 63-jarige acteur vertelt tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywoodreporter hoe de filmmakers de opnames van '10 Cloverfield Lane' zo lang mogelijk geheim konden houden, hoe hij zijn eigen bunker zou inrichten, maar ook hoe hij er in slaagde om op een paar maanden tijd maar liefst vijftig kilo af te vallen: "Vroeger at ik constant. Je gaat me niet geloven wanneer ik zeg dat ik gewoon minder ben beginnen eten, maar het is echt zo. Ik eet geen suiker meer en ik sport meer. Ik was het meer dan beu."

14-03-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

http://oi63.tinypic.com/dh7k88.jpg

De Britse acteur Orlando Bloom heeft zijn nieuwe vriendin Katy Perry meegenomen naar een traditionele Engelse pub in het Engelse graafschap Buckinghamshire. In de pub introduceerde hij de Amerikaanse popzangeres aan zijn moeder Sonia, weet Mirror.

De Lord of the Rings-acteur en de zangeres aten samen met moeder Sonja een hartige maaltijd in de Stag and Huntsman in het dorpje vlakbij zijn huis in Buckinghamshire. Vaste gasten waren verbaasd beide Hollywoodsterren te zien zitten in een hoekje van hun kroeg.

Orlando droeg een platte pet en zangeres Katy Perry had zich onopvallend gekleed om niet al te veel de aandacht te trekken. Na de maaltijd en een paar drankjes ging het gezelschap om 22.00 uur naar huis. "Ze hebben veel gelachen en grapjes gemaakt. Katy leek erg goed met Orlando's moeder op te kunnen schieten'', zegt een bron.

13-03-2016 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

http://oi67.tinypic.com/2m4xfdj.jpg

Het Canadese tieneridool Justin Bieber gaat tijdens zijn 'Purpose'-wereldtournee meerdere kledingitems dragen van de Belgische modeontwerper Raf Simons. Tijdens zijn eerste concert in Seattle droeg hij al een geruit hemd van de Neerpeltenaar.

Zijn stiliste Karla Welch legt uit dat de 22-jarige zanger de laatste tijd erg grote fan is van Raf Simons. Zij koos de 5 verschillende op maat gemaakte looks uit die Bieber tijdens deze tournee draagt. Naast kleding van het gelijknamige mannenlabel van Raf Simons, draagt Bieber ook nog stuks van Fear of God en Adidas tijdens de tournee.

Raf Simons lanceerde zijn eigen mannenlabel al in 1995, zonder ooit mode gestudeerd te hebben. De afgelopen jaren vergaarde zijn merk steeds meer naamsbekendheid door samenwerkingen met sportgigant Adidas. Het grote publiek leerde Simons zelf dan weer kennen als creatief directeur van Jil Sander en later Dior.

13-03-2016 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

http://oi65.tinypic.com/der2xl.jpg

Justin Bieber zou het cool vinden om samen met zijn vriend David Beckham gelijktijdig een tatoeage te laten zetten. Het duo heeft samen al ongeveer honderd tatoeages.

Justin Bieber ontmoette David Beckham en zijn zoons tijdens een van zijn optredens en sindsdien zijn ze volgens Daily Star dikke vrienden. "Elke keer als we elkaar zien bij een NBA-wedstrijd of op een feest hebben we altijd een goed gesprek over voetbal en muziek", zegt Justin.

Bieber is een groot liefhebber van de tatoeages van Beckham (40). Dat zijn er naar schatting meer dan veertig, wat de voormalige profvoetballer ongeveer 68.000 euro moet hebben gekost. De 22-jarige Bieber heeft er meer dan vijftig en is voorlopig nog niet van plan te stoppen.

Matchende tattoo's
"David heeft een aantal echt coole tattoos. We zouden echt een keer moeten afspreken om ons samen te laten tatoeëren. Ik ken wel iemand in Miami met te gekke ontwerpen. Het zou leuk zijn om daar met David heen te gaan. Nee, we hoeven geen matchende tattoos, dat zou een beetje maf zijn."

Beiden hebben al engelenvleugels in de nek. "Ik weet dat David die ook heeft, maar ze zijn niet hetzelfde. Ik wilde het al een tijdje. Ik vind wel dat een tatoeage een betekenis moet hebben of een bedoeling. Zomaar een tatoeage zetten zonder reden, dat is niets voor mij."

13-03-2016 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

http://oi64.tinypic.com/10epnr5.jpg

Voor een tweede keer in een week tijd verscheen Madonna in labiele toestand op het podium en hield zij een emotioneel relaas over haar 15-jarige zoon Rocco. De zangeres en ex Guy Ritchie zijn in een harde rechtszaak verwikkeld om de voogdij van de jongen. Dit keer ging de zangeres in Melbourne een stapje verder: ze noemde Ritchie een klootzak en smeekte het publiek haar te helpen.

Afgelopen donderdag hield de 57-jarige ster het nog netjes. "Ik heb eindeloos veel fouten gemaakt'', sprak ze het publiek toen huilend toe, voordat ze het nummer Intervention inzet als eerbetoon aan haar Rocco. Zaterdag ging ze een stapje verder. Verbitterd stapte ze over het podium in de Rod Laver Areana in Melbourne, nam een heupflesje gevuld met - volgens Britse media - tequila aan van een fan aan en nam een flinke slok.

Bevangen door emoties vroeg ze het publiek in de Rod Laver Arena: "Kan iemand alsjeblieft voor me zorgen. Wie gaat me nu nog helpen?"

Driewieler
Er ging wel meer mis in het optreden van de zangeres. Ze viel op het podium ook van een driewieler en riep bij aanvang naar het publiek of er iemand was die met haar de liefde zou willen bedrijven. Beide incidenten deed ze vervolgens met een grap af. "Je zou denken dat het verpesten van optredens in mijn dna zit", en: "Om seks hoef ik toch helemaal niet te vragen."

Zaak
Madonna en haar ex-man Guy Ritchie steggelen al jaren om de voogdij over de jongen sinds hun scheiding in 2008. Rocco woont momenteel in Londen bij zijn vader, regisseur Guy Ritchie. Een rechter in Manhattan bepaalde vorige week dat de vijftienjarige jongen daar mag blijven totdat zijn ouders het eens worden over het ouderlijk gezag.

13-03-2016 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip voor de eerste keer peter

Koning Filip voor de eerste keer peter

http://oi64.tinypic.com/28coyon.jpg

Koning Filip is voor de eerste keer peter geworden van een zevende zoon in een Belgisch gezin. Dat is VTM-magazine Royalty te weten gekomen. Haroun is de zevende zoon van de Mounadi-familie uit Anderlecht.

Haroun Mounadi werd samen met zijn tweelingbroer geboren op 14 januari 2015. Koning Filip werd echter enkel peter van Haroun en niet van zijn tweelingbroer, omdat die het achtste kind is van het gezin.  

De koning heeft al een eerste cadeau aan zijn petekind geschonken: een zilveren drinkbeker.

13-03-2016 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

http://oi63.tinypic.com/fvuyvo.jpg

Maria Sharapova is het niet eens met de beschuldigingen die in de media verschenen zijn, nadat ze maandag zelf toegaf eind januari betrapt te zijn op het gebruik van het verboden middel meldonium. "In de media zijn een reeks valse beschuldigingen verschenen en dus wil ik in de tegenaanval gaan", liet de 28-jarige Russin vandaag in een mededeling op Facebook weten.

"Volgens een artikel ben ik vijf keer gewaarschuwd voor het verbod op het gebruik van meldonium: dat klopt niet, ik heb zelfs nooit een waarschuwing gekregen", liet de voormalige nummer een van de wereld weten.

Meldonium is een heel populair geneesmiddel in de voormalige Sovjetstaten. Het wordt er gebruikt bij hartkwalen. Sinds 1 januari van dit jaar staat het ook op de lijst met verboden producten van het Wereldantidopingagentschap WADA. De Russin ontkent dat ze het medicijn al lange tijd dagelijks gebruikte, terwijl de normale behandeling ermee vier tot zes weken duurt. "Ik heb het op doktersvoorschrift gebruikt en de voorgeschreven behandeling ook gevolgd. Ik kreeg enkel lage doseringen."

Sharapova geeft toe dat de informatie omtrent het verbod op het gebruik van meldonium sinds eind vorig jaar beschikbaar is op het internet en dat ze de documenten beter had moeten lezen. "Ik wil hiervoor geen excuses zoeken, op 22 december 2015 heb ik een e-mail ontvangen met daarin de belangrijkste wijzigingen. Die documenten bestaan echter uit duizenden, voornamelijk technische woorden in een klein lettertype", aldus de Russin. "Ik ben tenminste eerlijk geweest. Ik heb geen blessure geveinsd om mijn positieve controle te verbergen."

Die positieve controle dateert van 26 januari, toen ze in de kwartfinales in Melbourne van Serena Williams verloor. De Internationale Tennisfederatie (ITF) legde haar intussen een voorlopige schorsing op, die vanaf vandaag is ingegaan. Ze riskeert voor lange tijd geschorst te worden.

12-03-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

http://oi66.tinypic.com/2s7gf3r.jpg

"Voor degenen die naar De keuken van Sofie hebben gekeken en dachten dat ik zwanger was: niets van aan", schrijft Lesley-Ann Poppe op Instagram.

"Ik had op de set twee boterkoeken en een witte pistolet met kaas gegeten", legt Poppe uit. "Aangezien ik niet gewoon ben om snelle koolhydraten te eten, reageert mijn lichaam daar niet goed op."

12-03-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

http://oi67.tinypic.com/2vcu98w.jpg

Wie de laatste aflevering van De Mol uitgesteld zag, heeft de tip misschien ook opgemerkt. Tijdens het doorspoelen is te zien hoe de 'g' van maandag een fractie van een seconde een 'h' werd.

Tijdens het doorspoelen van het reclameblok van De Mol kan het al eens gebeuren dat u té vroeg op pauze of afspelen duwt na de reclame. Dat was ook het geval bij een kijker die toevallig op pauze drukte toen het logo verscheen, met daaronder 'maandah'.

De 'h' werd in een microseconde vervangen door de 'g'. Zonder pauzeknop ontzichtbaar dus. Een duidelijke tip die Hanne nog verdachter maakt?

12-03-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

http://oi65.tinypic.com/wgt8rb.jpg

De 19-jarige dochter van Madonna, Lourdes Leon, heeft haar eerst grote modellenopdracht gescoord. Ze is één van de vier gezichten van 'Pop', een parfum van het Britse label Stella McCartney. Dat doet ze in navolging van andere 'kinderen van' als Lily-Rose Depp en Willow Smith, die ook hoogdagen beleven in de modewereld.

Madonna's dochter Lourdes poseert in de campagne naast Hunger Games-actrice Amandla Stenberg, model Kenya Kinski-Jones en zangeres Grimes. De modellen werden eigenhandig uitgekozen door de Britse ontwerpster Stella McCartney (tevens ook dochter van). Die wou naar eigen zeggen frisse en inspirerende meisjes voor de reclamecampagne.

Lourdes werd geboren uit een romance met de Cubaanse fitnessleraar en acteur Carlos Leon. Hij had in de jaren '90 een relatie met de Madonna. In 1997, amper acht maanden na de geboorte van Lourdes, gingen het koppel als goede vrienden uit elkaar. Lourdes studeert momenteel aan de universiteit van Michigan.

12-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

http://oi63.tinypic.com/s6m82x.jpg

Dé relatietest, zo verkoopt 'Temptation Island' zichzelf. Voor "koppels die minstens één jaar samen zijn", en hun "ijzersterke relatie" willen testen. Alleen: deelnemers Marvin en Louise zijn helemaal geen koppel, zo kregen wij bevestigd. Sterker nog: VIJF wist dat, en zal in de laatste aflevering uitpakken met een 'Mooi en Meedogenloos'-waardige plottwist.

De mol heeft zich van programma vergist en houdt zich schuil op 'Temptation Island'. Wat op sociale media al weken van de daken geschreeuwd wordt, kunnen wij nu ook bevestigen: Marvin en Louise zijn niet als koppel naar het Thaise oord des verderf vertrokken. Wel als 'fuck buddies', zoals dat zo plastisch heet. Wij kwamen Isabel op het spoor, tot voor enkele maanden de vriendin van Marvin. Na lang aandringen wil Isabel één keer haar verhaal doen. Om de indianenverhalen voor te zijn. En omdat ze teleurgesteld is in de gang van zaken bij VIJF.

Genoeg bewijs

"Marvin en ik waren tot september, kort voor de opnames dus, een koppel. We zijn twee jaar samen geweest, maar onze relatie is gestrand toen ik op Erasmus vertrok naar Valencia", vertelt de 23-jarige Isabel, een knappe studente communicatie. "Hij was ontgoocheld dat ik naar het buitenland trok, en heeft me toen in België bedrogen met Louise. Voor mij kan overspel niet door de beugel, en dus heb ik die relatie meteen verbroken, vanuit Spanje."

Groot was Isabels verbazing toen ze eind december huiswaarts keerde van haar Erasmus-avontuur, en hoorde dat Marvin intussen had deelgenomen aan 'Temptation Island'. "Als vrijgezel, dacht ik eerst. Maar bleek dat hij zich had ingeschreven samen met Louise, als koppel. Te gek voor woorden. Je kan hen hooguit 'fuck buddies' noemen. De ultieme relatietest? Laat me niet lachen. Een relatietest tussen twee vrijgezellen, ja."

12-03-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

http://oi67.tinypic.com/2q3snpe.jpg

2 Fabiola bestaat 20 jaar, en omdat die mijlpaal niet onopgemerkt voorbij kan gaan, kregen  Patje en Loredana alvast een verjaardagstaart van Qmusic. Dorothee Dauwe, Maarten Vancoillie én superfan bakker Gerry gaven de zoetigheid af tijdens de uitzending van de '90s Top 500'.

2 Fabiola is natuurlijk dé ninetiesgroep bij uitstek. Patje en Loredana staan ook op de affiche van de I Love the 90s-party, die op zaterdag 9 april plaatsvindt in de Ethias Arena in Hasselt.

Goed nieuws overigens voor al wie een ticket koopt: alle aanwezigen maken kans om een auto te winnen. "Een primeur voor ons land", zegt de organisatie. "Het de eerste keer dat er een prijs van die omvang wordt weggegeven op een party." Op de affiche van de 90s-party staan naast 2 Fabiola onder andere DJ Bobo, Culture Beat, en Snap!

11-03-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

http://oi68.tinypic.com/1zp3b5i.jpg

Met 9 vrouwen en 4 mannen is het meisjes aan de top in de vierde blind auditions van 'The Voice van Vlaanderen'. De meest opvallende kandidate is de 29-jarige Kim Leyers, een verkoopster uit Kontich. Al twee keer zag ze geen enkele stoel draaien, maar vanavond onderneemt ze een derde poging. "Een zangcarrière blijft mijn grootste droom."

Een bijtertje. Een doorduwertje. Eentje die eeuwig volhoudt, zoals ze zelf zegt. Dat is Kim Leyers uit Kontich, de gemeente die vorige week ook al de zingende begrafenisondernemer Bart Gielis afvaardigde. Kim is 29, verkoopster en mama van een flinke dochter. Een zangcarrière blijft haar grootste droom, en daar heeft Kim flink wat voor over. Deelnemen en blijven deelnemen aan 'The Voice van Vlaanderen', bijvoorbeeld.

In het allereerste seizoen in 2011 - toen Natalia nog verdacht fel op het Tina Turner-personage Aunty Entity uit de derde 'Mad Max'-film leek - deed ze al een eerste gooi naar eeuwige roem met 'Rolling in the Deep' van Adele. De coach-stoelen bewogen geen millimeter. In 2014 koos Kim voor 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars. Intussen had ze aan haar stem gewerkt, zoals de coaches hadden aanbevolen. En ze had minder zenuwen. Maar ook met dit nummer lukte het niet. "De show was goed", klonk het, maar niemand van de coaches wilde met haar in zee.

11-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Don McLean vraagt dan toch scheiding aan na jaren van huiselijk geweld

Vrouw Don McLean vraagt dan toch scheiding aan na jaren van huiselijk geweld

http://oi66.tinypic.com/bi2e79.jpg

Patrisha McLean (56) heeft de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Don McLean (70), naar eigen zeggen "in haar eigen belang, zowel fysiek als emotioneel". Begin dit jaar werd de zanger, vooral bekend van de hit 'American Pie', opgepakt voor huiselijk geweld.

Vaak worden bij een Amerikaanse scheiding tussen celebs "onverzoenbare verschillen" ingeroepen als reden. Dat doet Patrisha McLean ook, maar ze voegt er nog andere aan toe: "overspel en wrede mishandeling".

Don McLean werd op 18 januari aangehouden voor huiselijk geweld. Sindsdien mocht hij geen contact meer zoeken met haar. "Die periode van twee maanden zonder zijn invloed en controle gaf haar kracht en inzicht", zegt Patrisha's advocaat, Gene Libby. Hij zei er nog bij dat Patrisha tijdens haar dertigjarige huwelijk "vele episodes van mishandeling" onderging. "Het geweld van 18 januari is maar één voorval van vele als gevolg van zijn woedeaanvallen en manipulatie."

Volgende maand moet Don McLean weer voor de rechter verschijnen in verband met het huiselijk geweld in januari. Hij pleit onschuldig.

11-03-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijnende taferelen zorgen voor hevige discussie in 'Terug naar eigen land': "Hoofddoeken zijn een pure provocatie op mijn waarden"

Schrijnende taferelen zorgen voor hevige discussie in 'Terug naar eigen land': "Hoofddoeken zijn een pure provocatie op mijn waarden"

http://oi64.tinypic.com/21orleu.jpg

'Terug naar eigen land' op VIER heeft opnieuw opmerkelijke televisie opgeleverd. Het programma waarin zes bekende Vlamingen een emotionele reis maken en ervaren hoe de harde realiteit voelt voor miljoenen vluchtelingen, zorgde voor enkele pittige momenten. Jean-Marie Dedecker en Margriet Hermans waren in een hevige discussie verwikkeld met Ish Aït Hamou over migratie en de islam. En Zuhal Demir wordt diep geraakt door een vreselijk verhaal van een Syrisch gezin.

"Moslims gaan zich niet kunnen aanpassen aan ons"

Veroniek Dewinter en Zuhal Demir willen dat vluchtelingen worden opgevangen in hun eigen regio. Onderweg naar het vluchtelingenkamp ontstaat er discussie: kunnen moslims zich aanpassen aan onze Westerse waarden en normen?

"Ik wil niet dat onze samenleving islamiseert"

Een bezoek aan een Somaliër die al acht jaar op de vlucht is, maakt veel emoties los bij Margriet Hermans, Jean-Marie Dedecker en Ish Aït Hamou. De eerste grote discussie is een feit, met twee duidelijke partijen.

Blanke westerlingen: 10 miljoen dollar waard

In het vluchtelingenkamp in Dadaab is 'veilig zijn' een relatief begrip. Het gevaar voor ontvoering is reëel.

Het schrijnende verhaal van een Syrisch gezin

In het vluchtelingenkamp in Qushtapa verblijven momenteel zo'n 6000 Syrische vluchtelingen. Zuhal is diep ontroerd door een vreselijk verhaal van een van de Syrische gezinnen.

"Je hoort de ramen hier daveren"

De bommen aan het front klinken angstaanjagend dichtbij. De peshmerga van dienst stelt Zuhal, Veroniek en Bert -deels- gerust.

11-03-2016 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke verliest opnieuw 38 kilo

Koen Crucke verliest opnieuw 38 kilo

http://oi65.tinypic.com/10mpvd2.jpg

Zijn personage, de dikke kapper Alberto Vermicelli uit Samson & Gert, was op zijn lijf geschreven. Vroeger dan toch, want Koen Crucke is vandaag allesbehalve dik. Hij verloor in zeven maanden maar liefst 38 kilo, maar voor 'De Keuken van Sofie' haalde hij wel nog eens de Bourgondiër in zich naar boven.

Maandag duikt Koen samen met Sofie Dumont in zijn jeugdjaren. De Gentenaar in hart en nieren is dolenthousiast dat ze Gentse stoverij met frietjes gaan maken. De zanger is zelfs zo dol op het gerecht dat hij er ooit een lied over schreef: 'Gentse Stoverij'.

11-03-2016 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding stopt even met muziek om gebroken hart te laten genezen Bewaar artikel

Ellie Goulding stopt even met muziek om gebroken hart te laten genezen

http://oi65.tinypic.com/6ros92.jpg

Popprinses Ellie Goulding (29) was nog nooit zo succesvol als nu, maar stopt volgend jaar helemaal met zingen. De Britse blondine, die na een knipperlichtrelatie van twee jaar net vrijgezel is, wil de tijd nemen om haar gebroken hart te laten genezen. "Als mensen me vergeten, gebeurt dat maar.''

Ellie en haar zingende en acterende ex Dougie Poynter (28) waren van plan te gaan trouwen. Ze dachten zelfs aan kinderen. Maar de langeafstandsrelatie - Ellie is vaak op tournee en Dougie zit in Amerika voor zijn acteerwerk - is na vele ups en downs definitief ten einde.

"Mensen denken dat ik onoverwinnelijk ben, maar de laatste weken waren zwaar'', zegt de zangeres tegen The Sun. "Als je een publiek figuur bent, lijkt het alsof je beter met problemen om kunt gaan. Maar dat is verre van waar.''

Haar hoofd heeft een pauze nodig, vertelt Goulding. "Het is belangrijk dat ik mezelf leer kennen, van mijn eigen gezelschap leer genieten en mezelf leuk ga vinden. En dat kan alleen als ik tijd met mezelf doorbreng.''

Eerst tour afmaken
De Britse babe wil dan ook minimaal een jaar lang pauze nemen. Niet schrijven en geen nieuwe muziek maken. "Ik wil volgend jaar een beetje leven'', zegt ze. Maar eerst moet de zangeres haar succesvolle Delirium-tour afmaken, die nog tot en met oktober duurt. En dat vindt ze eigenlijk wel fijn.

"Ik ben alleen maar met mijn tournee bezig en zie mijn fans elke avond'', zegt Ellie, die door haar concerten moeilijk steun kan zoeken bij vrienden of familie. "Als ik niet aan het touren was, zou ik te veel nadenken en woelen in mijn bed.''

Maar ideaal is de bezigheidstherapie niet. "Ik ben al zeven jaar non-stop aan het touren. Als je iets te vaak doet, voelt het alsof je het moét doen en dan is het niet zo leuk als het kan zijn. Ik heb niet echt een sociaal leven door dit werk. Ik ontmoet alleen mensen uit de muziekindustrie.''

'Ik kom wel terug'
Goulding, die de afgelopen jaren meerdere wereldhits op haar naam schreef en inmiddels zo'n 23 miljoen euro waard zou zijn, neemt de pauze in de hoogtijdagen van haar jonge carrière.

"Ik houd ervan om niet te weten wat er precies gaat gebeuren. Als mensen me vergeten, is dat maar zo. Ik kom wel weer een keer terug.''

10-03-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Camille Cosby ondanks 50 klachten van misbruik haar man blijft steunen

Waarom Camille Cosby ondanks 50 klachten van misbruik haar man blijft steunen

http://oi66.tinypic.com/172xjk.jpg

Dat het niet zo goed gaat met Bill Cosby, is een understatement. Meer dan 50 vrouwen beschuldigen hem van misbruik en er lopen enkele rechtszaken tegen hem. Ondanks de overweldigende bewijslast blijft zijn vrouw Camille hem echter onvermoeibaar steunen.

Op 22 februari werd Camille Cosby uiteindelijk ondervraagd in de zaak die zeven vrouwen tegen haar man aanspannen. Het had heel wat voeten in de aarde om haar te laten getuigen, na ettelijke pogingen van haar advocaten om te voorkomen dat Camille gehoord werd. Erg behulpzaam was het uiteindelijke verhoor echter niet. De vrouw maakte het Cammarata, de advocaat van de zeven vrouwen, knap lastig. Ze antwoordde zo kort mogelijk - vooral met ja en nee - en weigerde vaak gewoon om iets te zeggen.

Niet minder dan 98 vragen bleven onbeantwoord omdat Camille zich beriep op het 'huwelijksvoorrecht', wat betekent dat ze de persoonlijke gesprekken met haar man niet hoeft prijs te geven. Een deel van het transcript van het verhoor werd intussen vrijgegeven, en het gesprek was op zijn zachtst gezegd frustrerend.

Camille beweerde onder meer dat ze nooit de verklaring van haar man gelezen heeft waarin hij toegeeft dat hij een vrouw verdovende middelen gaft om seks met haar te kunnen hebben. "Ik weet niets van zo'n document", klonk het kortaf. Ze vond dat haar verhoor "geen enkele reden heeft naast mij in verlegenheid brengen".

Ondanks de verklaring van meer dan 50 vrouwen dat ze aangerand werden door Bill Cosby, blijft Camille onverstoord aan zijn zijde. Blinde liefde? Waarschijnlijk niet. De dame gaf eerder al toe dat ze goed wist dat haar man haar regelmatig bedroog. Toch maakt ze geen aanstalten om hem te verlaten. Naast zijn vrouw is ze immers ook zijn manager, en het lijkt erop dat ze nog steeds gelooft dat ze hem in zijn oude glorie kan herstellen. "Ik heb hem gemaakt tot wat hij is", liet ze vorig jaar optekenen. "En we zullen deze situatie oplossen."

10-03-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Shht, mondje dicht": worden straks alle muren gesloopt in 'Temptation Island'?

"Shht, mondje dicht": worden straks alle muren gesloopt in 'Temptation Island'?

http://oi64.tinypic.com/xlhwg7.jpg

Waren de kampvuurbeelden die Louise vorige week te zien kreeg slechts een voorbode van nog meer scheve schaatsen? Na de aflevering van vanavond lijkt niemand nog veilig voor de verleiding, zelfs de ongenaakbare Regilio niet. Terwijl Marvin probeert te redden wat er te redden valt, raakt Luc steeds meer verstrikt in het web van Jolyn. En van het masker van Haroon blijft niet veel meer over. Barst binnenkort een nieuwe bom?

"Heeft hij een gouden lul of zo?"

De beelden van Marvin en Chiara hebben diepe sporen nagelaten bij Louise. "Mijn ego zit aan de grond", zegt een ontnuchterde Louise. "Wie is die jongen? Wie zag ik dan tijdens die acht maanden?"

De vrijgezellen hebben alvast bloed geroken. Zij vieren Marvins scheve schaats uitgebreid: "Op de dode relaties die hier zijn gemaakt", jubelt Shady, die tegelijk ook te doen heeft met Louise. "Ik denk nu wel dat het gedaan is tussen die twee, of heeft Marvin een gouden lul of zo?"

"Rustig Marvin, rustig, rustig"

Marvin besloot toch maar te blijven om "te redden wat er te redden valt". Voorlopig lijkt Louise Marvin niet te laten vallen: "Ik mis hem", zegt ze. Heeft Marvin het dan toch niet verkorven?

Vandaag liet Marvin zich op geen foutje betrappen. Hij ging vroeg naar bed om een nieuwe ramp te vermijden. "Rustig Marvin, rustig, rustig", zegt hij tegen zichzelf.

"Fake it 'til you make it"

Romantiek troef op de date tussen Luc en Jolyn. Luc en Jolyn laten de Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in zich los terwijl ze de beroemde Titanic-scène naspelen. En Luc laat uitschijnen dat het tussen hem en Jolien toch niet helemaal koek en ei is. "Dat zit niet goed tussen Luc en Jolien. Luc heeft hier al veel geleerd door met mij om te gaan", aldus de immer bescheiden Jolyn.

Het ego van Jolyn kreeg op het einde toch een kleine deuk toen Luc en Lindsey even apart gingen zitten. Ze kwam echter tussenbeide en ontmantelde razendsnel de situatie.

Eens te meer wond ze hem rond haar vinger, maar Luc twijfelt aan de agenda van Jolyn. Terwijl ze hem op het hart drukt dat haar gevoelens echt zijn ("Dit is geen spel hé!") merkt ze achteraf fijntjes op dat het toch allemaal truken zijn. "Ik ben hier voor een spel hé, niet om met een man naar huis te gaan. Fake it 'til you make it!"

Nu Jolien gezien heeft dat Luc zich amuseert, heeft ze besloten om het toch ook wat losser aan te pakken. Voor het eerst stelt ze zich open voor een van de vrijgezellen. Breekt Gianni binnenkort door haar pantser? Of heeft de verliefde Gregory toch nog een ultieme move in petto?

"Shht, mondje dicht"

Tot nu kreeg Ayse enkel praatjes van vrijgezellen te zien, maar op het volgende kampvuur krijgt ze hoe dan ook hardere bewijzen van Haroons twee gezichten voorgeschoteld.

Haroon lijkt maar niet te snappen dat hij echt overal op het eiland gefilmd wordt. "Nee hoor, we zijn niet aan het filmen", is genoeg om een andere Haroon naar boven te halen. "Ik mis mijn vriendin niet zo erg. Zo wil ik denk ik niet verder", laat hij zich ontvallen. "Maar shht, mondje dicht!" Wat zal Ayse hiervan denken?

Ook al moet Ayse het nog altijd doen met getuigenissen van de vrijgezelle dames, toch kent ze Haroon beter dan wie ook. Ze weet dat hij al eens in de fout is gegaan, en acht de kans groot dat het nog eens gebeurt. Haar geloof in een goede afloop verkleint met de dag. En ondertussen ligt vrijgezel Jonas op de loer.

"Mannen blijven ook maar mannen"

Regilio leek tot nu een oninneembare burcht, maar daar lijkt verandering in te komen, nu hij met Jill op date is geweest. "Ik wou kijken waarom Marvin er is ingetrapt", tuurlijk Regilio, tuurlijk!

Jill twijfelt wel of ze ooit door de muur van Regilio kan breken, maar ze is strijdvaardig: "Mannen blijven ook maar mannen hé. Ze hebben ook hormonen."

"Voor mij is het spelleke over"

Chiara heeft na haar nacht met Marvin gevoelens gekregen. Ze kan het niet verkroppen dat hij op date ging met Véronique: "Ik ben ook maar een mens hé."

Dat de emoties tussen Marvin en Chiara hoog kunnen oplopen, bewezen ze deze week op restaurant.

"A shoulder to cry on is a dick to ride on"

Aan diepzinnige quotes geen gebrek volgende week. Haroon wordt agressief, Ayse ziet geen toekomst meer in haar relatie en Jill ziet haar kans schoon om Regilio binnen te doen. Worden binnenkort alle muren gesloopt?

10-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe vriend van Josje van K3?

Is dit de nieuwe vriend van Josje van K3?

http://oi66.tinypic.com/73343n.jpg

Josje Huisman werd afgelopen maandag in Amsterdam met een mysterieuze man gespot. Ze was bij de uitreiking van de TV-beelden, een Nederlandse awardshow voor makers en bedenkers uit de televisiewereld met, vermoedelijk, haar nieuwe vriend.

Josje liep alleen over de rode loper, maar fotografen merkten op dat ze erg opvallend uit de buurt bleef van één specifieke man. De rest van de avond werd diezelfde man, Joey Ferre, in haar buurt opgemerkt. Ferre is 26, woont in Amsterdam en is acteur en televisiepresentator. Hij speelt momenteel mee in de musical Grease en verblijft dus regelmatig in Antwerpen. Waar Josje woont.

Volgens het Nieuwsblad ontkent Josje alles. "Ik ken die jongen zelfs niet", zou ze tegen de krant gezegd hebben. Al wil dat niets zeggen, want toen de blonde K3-zangeres samen was met Kevin Janssens heeft het ook een behoorlijke poos geduurd eer ze daar officieel mee naar buitenkwam.

10-03-2016 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktselfierel gaat verder: "Kim, laat hem opbrengen voor het goede doel"

Naaktselfierel gaat verder: "Kim, laat hem opbrengen voor het goede doel"

http://oi64.tinypic.com/vj2ix.jpg

Het blijft over en weer gaan op Twitter tussen Kim Kardashian en Bette Midler. We kunnen intussen rustig spreken van een heuse 'naaktselfierel'. Wil Kim het liefst alles laten zien aan de wereld, dan verkiest Bette vooral haar tanden bloot te lachen. Midlers laatste tweet toont haar eigen 'naaktselfie', maar dan met een boodschap. Voor Kardashian.

De 70-jarige actrice spoort KK (de helft jonger) en haar fans aan om geld te schenken aan het goede doel. Dat doet ze met een boodschap op een pancarte, die haar eigen naakte lichaam verhult. In de spiegel zien we Midlers achterkant, in string! Zo geeft de komische Midler Kardashian haar zin, want die had gevraagd om ook wat naakts te posten. "Komt eraan", tweette Midler eerst. "Maar het licht zit nu even niet goed met al die schaduw die zij rondstrooide."

De tekst op het strategisch geplaatste bord van Midler luidt: "Laat je selfie werken... voor het goede doel. Doe mee met mij voor 'Stages For Success'. Ik verdubbel jouw bijdrage." Midler verwijst daarmee naar de liefdadigheidsorganisatie die ze zelf mee heeft opgericht.

Benieuwd wat KK nu weer uit haar hoed tovert als reactie. Of zou ze gewoon storten?

10-03-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-acteur Robert Pattinson gaat kledij ontwerpen

'Twilight'-acteur Robert Pattinson gaat kledij ontwerpen

http://oi67.tinypic.com/3147d38.jpg

Robert Pattinson (29) staat in de modewereld al bekend als het gezicht van 2 Dior-campagnes, maar nu gaat de acteur ook zelf ontwerpen. De afgelopen twee jaar was hij al bezig met het uitwerken van ideeën, die nu steeds meer vorm krijgen. Zo vertelde hij aan het Franse magazine Numéro.

In een interview met het Frans modetijdschrift Numéro vertelde de acteur dat hij van kledij ontwerpen zijn nieuwe creatieve uitlaatklep wil maken. Eerder al kwam hij met de modewereld in aanraking, als gezicht van Dior Homme parfum en recenter nog bij de Dior Homme ready-to-wear collectie.

Locatie als bron van inspiratie

"Ik ben al een tijdje bezig met kledij ontwerpen," vertelt Pattinson in Numéro. "De afgelopen twee jaar heb ik veel producers en vakmensen bezocht. Er zijn al een aantal kledingsstukken in de pijplijn en ik hou er echt van om het te doen. Mijn stijl is geïnspireerd door de steden die ik bezoek en de stoffen en technieken die daar gebruikt worden. In Los Angeles is het bijvoorbeeld makkelijk werken met denim. In Engeland neig je meer naar wol en breiwerk."

Nog veel te bewijzen

De collectie zal zowel mannen- als vrouwenkledij bevatten, maar meer wil de 'Twilight'-acteur nog niet kwijt over zijn ontwerpen. Wel laat hij weten dat hij zijn acteercarrière nog niet volledig achter zich laat en dat er nog projecten op komst zijn. "Ik heb het gevoel dat het publiek een bepaald beeld van mij heeft en dat ik me nog moet bewijzen," zegt hij daarover. "Ik heb nog niet genoeg hoofdrollen gekregen waardoor mensen me op een andere manier kunnen leren kennen dan van die ene rol. Ondertussen neem ik zelf het heft in eigen handen, altijd met afwisseling in het achterhoofd."

09-03-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarvan de rijkste man ter wereld 's nachts wakker ligt

Waarvan de rijkste man ter wereld 's nachts wakker ligt

http://oi65.tinypic.com/9sh5d0.jpg

Bill Gates is met een door Forbes geschat fortuin van zo'n 79,2 miljard dollar opnieuw de rijkste man ter wereld. Dat wil niet zeggen dat de medeoprichter van Microsoft vrijgesteld is van dagelijkse beslommeringen. In zijn vierde 'Vraag-mij-alles-sessie' op Reddit laat de 60-jarige filantroop een beetje in zijn ziel kijken. Gewichtig en luchtig: van wat hij 's middags eet tot waarvan hij 's nachts wakker ligt. En waarom is hij eigenlijk geen presidentskandidaat?

Bill Gates heeft de gewoonte om het boek waaraan hij begint meteen uit te lezen. Dat houdt hem weleens uit zijn slaap. Maar ook de angst voor bioterrorisme, global warming en armoede. Niet voor niets drie van 's werelds meest zorgwekkende toekomstproblemen. Gates is er zich van bewust dat een kleine groep terroristen "nucleaire of biologische wapens zou kunnen gebruiken om miljoenen mensen te doden". Volgens hem kan een goed werkende overheid zo'n aanval meestal tijdig opsporen en afweren, maar krijgt dat bestaande gevaar voorlopig niet voldoende aandacht.

Kennis is macht
Gates beseft ook dat hij in een branche zit die zowel voor goede als voor kwalijke doeleinden kan aangewend worden. Over artificiële intelligentie moet goed nagedacht worden, vindt hij. "Als een paar mensen een platform van extreme intelligentie in handen hebben, ontstaat er een gevaar voor machtsmisbruik en uiteindelijk voor de controle ervan."

Het zijn niet allemaal doodserieuze vragen op Reddit. "Sushi of Thai?" wil gebruiker TheSlitheringSerpent weten. "Ik hou van beide", antwoordt Gates. "Mijn familie minder en daarom kies ik dit vaak als lunch." Nog eentje: "Kunnen we aub een nieuwe Age of Empires krijgen?" Laconiek antwoord: "Ik bekijk het. Hoeveel empires heb je zo nodig?"

Rijker dan de zee diep is, maar Gates bekent dat hij zuinig is tijdens het shoppen voor kledij en juwelen - behalve als het om een geschenk voor zijn vrouw gaat. Die spaarzaamheid stamt uit zijn middelbare schoolperiode, die hij overigens ook gebruikt om zijn identiteit te bewijzen op Reddit: hij duikt anno 2016 opnieuw in een foto uit 1973, met dezelfde pose en in dezelfde setting.

Waarom werpt de succesvolle ondernemer zich trouwens niet in de strijd om het Amerikaanse presidentschap? Gates zegt dat hij het veel te leuk vindt om zich te smijten voor zijn filantropische organisatie. "En ik zou ook niet goed zijn in wat je moet doen om verkozen te geraken. Ik vond de redenen van Michael Bloomberg verstandig om, ook al is hij een geweldige zaakvoerder, toch af te haken als kandidaat."

Als het over vakantie gaat, is Gates "milder" geworden. Vroeger vond hij dat allemaal niet nodig, vandaag knijpt hij er geregeld tussenuit.

Privacy vs terrorisme
De Microsoftleider spreekt zich ook uit over de kwestie Apple vs FBI. Gates' concurrent uit Cupertino weigert de FBI inzage te geven in een gecodeerde iPhone van een terrorist. "De discussie over wanneer de overheid al dan niet informatie mag inwinnen moet gevoerd worden. Stel je voor dat we nooit telefoons hadden kunnen aftappen."

Hij pleit voor een "modernere" wetgeving, die de samenwerking tussen de overheid en bedrijven moet regelen in de strijd tegen terrorisme, mét respect voor de bezorgdheid rond privacy. De zaak met Apple ziet hij als een startpunt voor de hele discussie. "Zij kunnen misschien de sleutel leveren voor een globaal evenwicht tussen, enerzijds, een overheid die in sommige gevallen dingen kan achterhalen en, anderzijds, de verzekering dat die bevoegdheden beperkt blijven tot de juiste gevallen."

Tot slot verwijst Gates de Redditgebruikers naar de jaarbrief van zijn stichting, die focust op de armoede in de wereld.

09-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gevangenis is beter dan dit": Zuhal Demir geschokt door vluchtelingenkamp Irak

"Gevangenis is beter dan dit": Zuhal Demir geschokt door vluchtelingenkamp Irak

http://oi65.tinypic.com/2cog7sj.jpg

In 'Terug naar eigen Land' bezoeken BV's morgenavond Qushtapa, een Iraaks vluchtelingenkamp waar meer dan 6000 Syrische vluchtelingen worden opgevangen. Ze reizen ook naar het grootste vluchtelingenkamp ter wereld in Kenia, waar maar liefst 420.000 mensen verblijven. Wat ze daar aantreffen, raakt hen diep.

Zuhal Demir, Veroniek Dewinter en Bert Gabriëls hebben de nacht doorgebracht in Telskuf, op enkele kilometers van de frontlijn met IS. Ze sliepen in een huis dat halsoverkop verlaten werd door een jong gezin. De hele nacht vallen er bommen en is er vijandelijk vuur te horen. En dat laat een onuitwisbare indruk na op Bert, Veroniek en Zuhal. "Het is eigenlijk zo onrechtvaardig dat ik in hun bed slaap, en dat zij weg moesten", zegt Zuhal.

Hel

Vluchtelingenkamp Qushtapa is een plaats waarvan sommige beleidspartijen en grote denkers zeggen dat oorlogsvluchtelingen er goed en veilig zitten, meldt VIER. En dat het gelukszoekers of economische vluchtelingen zijn als ze doorreizen. "Ons leven hier is een hel", valt er echter te horen. "De zee is maar voor een dag. Ofwel ontsnap ik naar Europa ofwel sterf ik onderweg. Want als ik hier blijf, sterf ik elke dag opnieuw."

Geen toekomst

De modder, de ijzige wind en de schrijnende verhalen hakken er diep in. "Je leest de kranten. Je ziet de beelden", zegt Zuhal. "Ik heb altijd gedacht dat zo een vluchtelingenkamp nog wel çava is, maar als je ter plaatse gaat kijken zie je alleen maar miserie. Mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, geen eten, geen medische verzorging. Een gevangenis is beter dan dit."

Ook Veroniek, de dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter, is onder de indruk: "Dit is zo een fucked-up wereld. Bij ons kan alles. Maar hier kunnen die kindjes nooit worden wat ze willen. Er is geen toekomst hier. Aan de andere kant van de wereld denk je we steunen ze toch?, maar hier zie je pas dat dat totaal niet genoeg is."

Onmacht

Margriet Hermans, Ish Aït Hamou en Jean-Marie Dedecker reizen naar Kenia, om te onderzoeken hoe vluchtelingen in hun zogenaamde 'eigen' regio worden opgevangen. Ze bezoeken het vluchtelingenkamp van Dadaab dat in 1991 werd opgericht met de bedoeling 90.000 mensen op te vangen uit de burgeroorlog. Vandaag de dag is Dadaab het grootste kamp ter wereld met meer dan 420.000 geregistreerde vluchtelingen.

De harde confrontatie met de armoede en de uitzichtloosheid leidt tot verontwaardiging, onmacht en verhitte discussies, over godsdienst, over oplossingen, over schuldgevoel.

09-03-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers krijgt hoofdrol in 'Familie'

Kürt Rogiers krijgt hoofdrol in 'Familie'

http://oi68.tinypic.com/15iavxk.jpg

Kürt Rogiers (44), in een vorig leven nog de blonde god Sneyers in de roemruchte VTM-serie 'Wittekerke', keert na de zomer ­terug naar zijn eerste liefde en wordt één van de hoofdrolspelers in 'Familie'. Met de komst van Rogiers wil VTM de oersoap fors upgraden.

Kürt speelt in 'Familie' de rol van womanizer en speelvogel Lars Dewulf. In de jaren 90 was hij in 'Wittekerke' de waanzinnig populaire ­Sneyers, een soort Vlaamse James Dean van het kleine scherm. De good-looking boy die het tot eerste mannelijke covermodel schopte van het toen nog 'hete' 'P-Magazine'. Dankzij Sneyers werd Kürt Rogiers een begrip in Vlaanderen.

Hij bouwde doorheen de jaren een straffe carrière uit als acteur en presentator. Maar straks, na de zomer, keert hij terug naar zijn roots en gooit hij zich volledig op zijn acteercarrière. "Ik geloof heel sterk in multi-talenten, en Kürt is daar het prototype van", zegt VTM-­programmadirecteur Ricus Jansegers. "Hij kan acteren en presenteren, én is ook nog eens een ­geweldig toffe mens. De voorbije jaren hebben we Kürt bij VTM uitgespeeld als presentator op radio en tv. Nu schuiven we hem weer vooruit als acteur en krijgt hij een dragende rol in 'Familie'."

09-03-2016 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens daagt Tine Embrechts uit: "Kan jij ook zo'n foto maken?"

Kirsten Janssens daagt Tine Embrechts uit: "Kan jij ook zo'n foto maken?"

http://oi67.tinypic.com/34rx27s.jpg

De imitatie van Kirsten Janssens die Tine Embrechts in 'Tegen de Sterren Op' neerzet, is bij de Limburgse uit 'The Sky is The Limit' niet onopgemerkt gebleven. Janssens daagt de actrice op Facebook uit haar grote talent - wellustig in bikini poseren - te evenaren.

"Tine Embrechts kunt ge van uzelf ook zo ne foto maken, same outfit he girlie", schrijft ze in een opmerkelijke ratjetoe van Engels en Nederlands.

"Precies of jullie ons kunnen nadoen, NEVER, but give it a shot", gaat Janssens door, en ze gooit er een knipoog-emoticon achteraan. "Voel me geïmiteerd, dat ze daar nog geen emoticon voor hebben whahahahaa", geeft Janssens nog mee.

09-03-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC annuleert tourdata omdat zanger doof wordt

AC/DC annuleert tourdata omdat zanger doof wordt

http://oi63.tinypic.com/2bvfv8.jpg

De Australische hardrockband AC/DC heeft tien Amerikaanse concerten geannuleerd van zijn 'Rock or Bust'-wereldtournee, omdat de 68-jarige zanger Brian Johnson dreigt doof te worden. Dat heeft de band op zijn website aangekondigd, nadat Johnson van de dokter het advies kreeg om de concertenreeks te onderbreken.

Alle concerten tot 4 april zijn uitgesteld naar een nader te bepalen datum, al zullen die concerten mogelijk plaatsvinden met een andere zanger. Over het Europese luik van de tournee, dat begint op 7 mei, meldt de band nog niets. Op 16 mei treedt AC/DC op in Werchter.
    
AC/DC is met meer dan 200 miljoen verkochte albums een van de grootste rockbands uit de muziekgeschiedenis. De groep werd in 1973 opgericht door leadgitarist Angus Young en zijn broer Malcolm. Vandaag treedt de 62-jarige Malcolm, die aan dementie leidt, niet meer op met de band. Brian Johnson vervoegde AC/DC in 1980, na de dood van de toenmalige zanger Bon Scott. (br.hln)

08-03-2016 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga laat huwelijk plannen door haar moeder

Lady Gaga laat huwelijk plannen door haar moeder

http://oi67.tinypic.com/2gvueir.jpg

Lady Gaga zal over niet al te lange tijd in het huwelijksbootje stappen met haar verloofde Taylor Kinney. De zangeres laat een groot gedeelte van de planning van de bruiloft over aan haar moeder. Dat vertelt ze in de radioshow van Ryan Seacrest.

"Als ik mijn moeder dit niet zou laten doen samen met ons allemaal zou ze me waarschijnlijk vermoorden", vertelt ze over haar bruiloft en haar moeder die niet kan wachten om de belangrijke dag te organiseren. Om de pers weg te houden zegt ze dat het allemaal echter weinig bijzonders gaat worden: "We zijn niet iets van plan dat de moeite waard is om over te publiceren."

De zangeres stond de afgelopen tijd volop in de belangstelling. Zo werd ze geprezen voor haar vertolking van het volkslied tijdens de Super Bowl en stak ze slachtoffers van seksueel geweld een hart onder de riem door een lied aan hen op te dragen tijdens de Oscars. Ook onthulde ze haar seksueel misbruik aan haar oma. "Ze was zo trots op me", vertelt Gaga over haar oma. "Ze zei dat ze nooit trotser op me was dan nu." (br.hln)

08-03-2016 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers verbijsterd over Bear Grylls met erectie in familieshow

Kijkers verbijsterd over Bear Grylls met erectie in familieshow

http://oi66.tinypic.com/2vjy0xv.jpg

Kijkers van het populaire Engelse familieprogramma 'Saturday Night Takeaway' wisten gisteren niet wat ze zagen toen Bear Grylls (41) een zichtbare erectie in zijn broek bleek te hebben. De beroemde survivalexpert was in de maling genomen met een etentje in een volledig donker restaurant dat zijn zinnen moest prikkelen. En dat bleek wel erg goed te zijn gelukt.

Grylls dacht dat hij samen met zijn vrouw Shara van haute cuisine ging genieten in een chic restaurant. In werkelijkheid kreeg hij de meest gekke gerechten voorgeschoteld in een aardedonkere studio vol verborgen camera's.

Kennelijk had Bear het toch naar zijn zin tijdens het etentje, want toen het licht aanging en presentatoren Ant en Dec verschenen, had hij een stevige bobbel in zijn broek.

"Het is gróót"
De kijkers thuis zaten meteen rechtop. "Wat heeft Bear naar binnen gesmokkeld in zijn broek?'', twitterde een kijker. "Het is gróót!''

"Hij is blij om de presentatoren te zien'', voegt een ander toe. "Ik weet niet wát er in zijn broek zat, maar hij is goed bedeeld'', reageerde iemand.

Maden
Bear, die tijdens het bizarre diner voedsel in zijn gezicht kreeg gesmeerd en schrok toen er om hem heen telkens borden op de grond vielen, heeft de hosts uiteindelijk goed teruggepakt. Hij liet Ant en Dec een handjevol krioelende maden naar binnen werken.

06-03-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi verrast jarig dochtertje met roze prinsessentaart

Regi verrast jarig dochtertje met roze prinsessentaart

http://oi65.tinypic.com/2hrl65e.jpg

Feest ten huize Penxten. Regi zelf vierde eergisteren zijn veertigste verjaardag en vandaag mocht zijn kleine spruit Ellie Martha drie kaarsjes uitblazen. Speciaal voor haar verjaardag kreeg het meisje een grote prinsessentaart voorgeschoteld. "Every little girl wants to have a big birthday cake!", schreef hij bij het kiekje van de roze lekkernij.

06-03-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze komt uit Friesland en mag zich jaar lang mooiste boerin van Nederland noemen

Ze komt uit Friesland en mag zich jaar lang mooiste boerin van Nederland noemen

http://oi68.tinypic.com/24653qd.jpg

De mooiste boerin van 2016 komt uit Friesland, zo bleek zaterdagavond in het Overijsselse Bathmen. Daar was de Miss Boerin Verkiezing tijdens het paardenevenement Bathmen te Paard, in manege Ruiterkamp.

De Friese boerendochter Jildau uit Gorredijk won na een gewogen oordeel van jury en publiek, nadat zeven boerinnen - waaronder Kim Schrijver uit Wijhe en Angel Idzes uit Deventer - zich meerdere keren aan het Bathmense publiek toonden. Een van de beproevingen was een agrarische kennisquiz. Jildau melkt in haar dagelijks leven elke dag honderden koeien.

Kalender
De kandidaten die meededen aan de verkiezing, staan allemaal op de Boerinnen Kalender 2016. Het idee achter deze jaarlijkse kalender is om af te rekenen met negatieve vooroordelen over boerinnen. 

06-03-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill schittert tijdens stomende fotoshoot

Temptation Jill schittert tijdens stomende fotoshoot

http://oi64.tinypic.com/2d29bao.jpg

Op woensdagavond doet ze steevast de temperatuur op Temptation Island tot het kookpunt stijgen. En nu geeft Jill (ik krijg altijd wat ik wil) ook in eigen land haar visitekaartje af. Fotograaf Steven Wolles wist de Kempense te strikken voor een stomende fotoshoot en Jill loste alle verwachtingen in. Kijk zelf maar.

06-03-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi blaast 40 kaarsjes uit in Zuid-Afrika

Regi blaast 40 kaarsjes uit in Zuid-Afrika

http://oi64.tinypic.com/de6820.jpg

Regi Penxten is eergisteren veertig jaar geworden. Die mijlpaal vierde hij met zijn echtgenote Elke Vanelderen en hun dochtertje Ellie Martha in Zuid-Afrika. En het is dubbel feest op reis, want het meisje blaast vandaag drie kaarsjes uit. Via Instagram deelde het showbizzkoppel een aantal vakantiefoto's.

06-03-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij raden welke BV dit is?

Kan jij raden welke BV dit is?

http://oi67.tinypic.com/2ppxxeq.jpg

Ook onze BV's ontdekken grappige filters op Snapchat en andere social media. K3'tje Karen Damen heeft zich vandaag op Instagram geamuseerd met iets wat een virtueel spiegelpaleis lijkt. Haast onherkenbaar, maar wel bijzonder grappig.

05-03-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersvers bruidspaar Rupert en Jerry poseert voor de pers

Kersvers bruidspaar Rupert en Jerry poseert voor de pers

http://oi66.tinypic.com/2cwlgy9.jpg

Mediamagnaat Rupert Murdoch (84) en ex-model Jerry Hall (59) hebben vandaag hun huwelijk gevierd in een kerk in Londen. Na de privéplechtigheid poseerde het koppel kortstondige voor de fotografen.

De in Texas geboren bruid droeg een ivoorkleurige jurk en een flinterdunne sluier over haar blonde haren. Murdoch verscheen in een blauw pak met een witte roos op de revers. Onder de genodigden waren rockster Bob Geldof, gewezen Rolling Stones-bassist Bill Wyman en acteur Michael Caine.

De bruiloft vond plaats in de kleine St Bride's-kerk in Fleet Street, de vroegere krantenwijk van de Britse hoofdstad. Volgens de kerk ging het echter niet om een kerkelijk huwelijk, maar enkel om een private viering. Het burgerlijke huwelijk vond gisteren al in Spencer House in Londen plaats.

Voor Murdoch, die volgende week 85 wordt, is dit zijn vierde huwelijk. Hall was ruim twintig jaar lang samen met Rolling-Stones-frontman Mick Jagger.

05-03-2016 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikant tv-avondje voor Matteo Simoni

Pikant tv-avondje voor Matteo Simoni

http://oi66.tinypic.com/1tt28h.jpg

Terwijl de gemiddelde Vlaming vanavond met een dekentje in de zetel kruipt, heeft acteur Matteo Simoni precies iets wildere plannen. Met deze foto van op de set van 'Callboys' joeg hij de temperatuur bij zowel liefhebbers van mannelijk als vrouwelijk schoon met enkele graden de hoogte in.

Matteo heeft zijn personage van 'Smos' even aan de kant geschoven en is binnenkort te zien in een nieuwe fictiereeks op VIER. Daar kruipt hij in de huid van gigolo Devon Macharis. De regie is in handen van Jan Eelen (De Ronde, Het Eiland, In De Gloria,...).

05-03-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire en Jess Donckers zijn een koppel

Axel Daeseleire en Jess Donckers zijn een koppel

http://oi66.tinypic.com/2vcai2p.jpg

Het Vlaamse showbizzlandschap is een romance rijker: acteur Axel Daeseleire (47) en model Jess Donckers (33) vormen een koppel. Dat hebben de tortelduifjes zelf bevestigd in een interview met P-magazine.

Het stel poseerde samen voor de lens en bevestigde aan het blad dat ze al elf maanden samen zijn. Vorig jaar deed de ronde dat de twee geliefden waren, maar toen deden zij dat af als nonsens. Tot nu dus. Extra details wilden ze niet kwijt over de relatie.

05-03-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel van den Brande deelt dreigbrief op Facebook

Michel van den Brande deelt dreigbrief op Facebook

http://oi65.tinypic.com/2hcol90.jpg

Michel van den Brande, bekend van 'The Sky is the Limit', vond vandaag een dreigbrief in de brievenbus van zijn loft in Blankenberge. De brievenschrijver noemt van den Brande een "lelijk varken" en dreigt ermee hem te zullen "kapot maken". De gekwelde zakenman besloot de brief op Facebook te delen.

Van den Brande was vorige week enkele dagen vermist en vertelde bij zijn terugkeer hoe hij op de rand van zelfdoding heeft gestaan. Deze week voegde een brievenschrijver, een zekere De Nil, een nieuw hoofdstuk toe aan de lastige periode van de zakenman. "Vet varken, ik maak u kapot", klonk het in de brief.

"Ik kom hier in Blankenberge aan, doe mijn brievenbus open en dit zat erin. Kunnen die dat nu niet in mijn gezicht zeggen? Wie is er bang van wie? Ik in ieder geval niet. Welkom", schrijft van den Brande bij foto's van de brief.

Het is niet de eerste keer dat Michel een dreigbrief in de bus krijgt. In oktober van vorig jaar werden hij en zijn dochter al bedreigd door een anonieme brievenschrijver die het niet kon hebben dat van den Brande de bokser Meriton Karaxha sponsort.

05-03-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

"Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

http://oi67.tinypic.com/2m7chf6.jpg

Wetenschappers van de Queen Mary University in Londen hebben naar eigen zeggen de beroemde straatartiest Banksy ontmaskerd, door middel van 'geographic profiling'. Dat meldden Britse media. De techniek werd al eerder gebruikt bij het opsporen van seriemisdadigers.

Door het ruimtelijk patroon te analyseren van Banksy, die anoniem kunstwerken met een politieke boodschap op straat achterlaat, konden de wetenschappers bepalen wie hij echt is. Britse media vermoedden jaren geleden al dat het om de Brit Robin Gunningham ging en dat is nu door de universiteit bevestigd.

De techniek om mensen op te sporen is ook al eens ingezet om uitbraken van ziektes in kaart te brengen. Volgens de wetenschappers zou het ook kunnen bijdragen aan het opsporen van terroristen.

04-03-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

http://oi63.tinypic.com/24zj94w.jpg

Tony Dyson, de ontwerper van de iconische Star Wars robot R2-D2, is dood teruggevonden in Malta. Dat heeft de politie meegedeeld.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige Brit werd aangetroffen in zijn woning op het Maltese eiland Gozo. Er volgt nog een autopsie maar vermoed wordt dat het om een natuurlijk overlijden gaat.

Al meteen van bij de eerste Star Wars-film in 1977 was R2-D2, kortweg ook wel R2 (Artoo) genoemd, een van de populairste personages uit de saga. Samen met C-3PO, een mensachtige robot, is R2-D2 het enige personage dat in alle Star Wars-films voorkomt. Dyson ontwierp onder meer ook robots voor bedrijven, zoals Sony, Philips and Toshiba.

04-03-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

http://oi65.tinypic.com/2q1gdqe.jpg

De Australisch-Amerikaanse mediamagnaat Rupert Murdoch (84) is vandaag in een paleis in Londen getrouwd met het vroegere Amerikaanse model Jerry Hall (59). Dat heeft een woordvoerder van Murdoch bevestigd.

Het huwelijk vond plaats in Spencer House, een achttiende-eeuws paleis in het centrum van de Britse hoofdstad. De exacte locatie van de plechtigheid werd tot op het laatste moment geheim gehouden.

De twee hadden hun verloving in januari bekendgemaakt via een advertentie in The Times, een Britse krant die tot het media-imperium van Murdoch behoort.

Het is overigens al de vierde keer dat Murdoch in het huwelijksbootje stapt. Jerry Hall was van 1990 tot 1999 al met Mick Jagger getrouwd, maar dat huwelijk werd later ongeldig verklaard. Ze hebben samen vier kinderen.

Zaterdag vindt in de Londense St Bride's Church nog een plechtigheid plaats, waarop de pers wel is toegelaten.

04-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff in Baywatch-film

David Hasselhoff in Baywatch-film

http://oi63.tinypic.com/29e2hed.jpg

Baywatch-icoon David Hasselhoff (63) zal zijn terugkeer maken in de filmversie van de beroemde serie. Dat meldt producent en hoofdrolspeler Dwayne Johnson via Instagram.

"Het is me een genoegen om de originele Baywatch-gangster zelf David Hasselhoff te verwelkomen in onze film", meldt The Rock bij het filmpje waarin hij een videogesprek voert met de acteur. "Ik ben er sinds mijn geboorte al klaar voor", zegt Hasselhoff in het gesprek over de uitdaging opnieuw in de wereld van Baywatch te stappen.

Welke rol Hasselhoff zal spelen is nog niet duidelijk. Johnson neemt in de filmversie namelijk de oude rol van hem over, die van Mitch Buchannon. Wel verwacht Johnson dat de veteraan zonder bovenkleding te zien zal zijn. "Hij heeft zich kapot getraind en is in de beste vorm sinds jaren.".
 
Baywatch is één van de succesvolste tv-series aller tijden. De serie over het wel en wee van strandredders in Malibu (Los Angeles) liep van 1989 tot 2001.  Actrices Pamela Anderson, Yasmine Bleeth en Carmen Electra lanceerden er definitief hun sterrencarrière. In totaal werden 243 afleveringen opgenomen.

Opmerkelijk: de film die momenteel wordt opgenomen, speelt zich af in Florida aan de Oostkust van de Verenigde Staten en niet in Malibu.

04-03-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

"Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

http://oi66.tinypic.com/25pl35z.jpg

Bart Gielis (35) uit Kontich waagt vanavond zijn kans in The Voice van Vlaanderen. Op het podium is hij een echte ster, niet meteen iets wat je verwacht van een begrafenisondernemer. "Onder collega's word ik al lachend wel eens de zingende begrafenisondernemer genoemd."

"Dat een begrafenisondernemer meedoet aan 'The Voice van Vlaanderen' is natuurlijk iets wat je niet vaak meemaakt", zegt Bart. "Het is wel zo dat ik mijn job en mijn liefde voor muziek perfect gescheiden hou. Dat vind ik heel belangrijk. Mijn job gaat gepaard met de nodige dosis sereniteit, dan kan ik niet zomaar beginnen zingen."

Uitlaatklep

Muziek is voor Bart een echte uitlaatklep. "Als begrafenisondernemer moet je altijd sereen en serieus zijn", gaat Bart verder. "We begeleiden mensen tijdens de meest emotionele en moeilijke periode in hun leven. Wanneer ik thuis kom van een zware dag is het altijd leuk om in de zetel te ploffen met mijn gitaar en te zingen. Daar heb ik echt enorm veel aan. Daarnaast is het ook een misvatting dat begrafenisondernemers altijd serieus en sereen zijn. Weinigen van ons zijn buiten hun werkuren een grijze persoon."

Gitaar

En dat bewijst Bart door deel te nemen aan 'The Voice van Vlaanderen'. "Ik kijk heel graag naar het programma", vertelt Bart. "Net als zovelen leef ik altijd heel erg mee met de kandidaten. Ik heb me ingeschreven omdat ik wil weten wat neutrale mensen van mijn zangkunsten vinden. Vrienden en familie zeggen natuurlijk altijd dat het goed is, maar ik ben erg benieuwd hoe ver ik zal geraken."

Bart leerde zichzelf zingen. "Ik zing al van mijn veertien jaar, maar heb nooit professioneel of in een band gezongen. Toen ik jong was heb ik mij een gitaar aangeschaft omdat ik op internaat zat. Mijn buitenschoolse activiteit was dan ook logischerwijs gitaarles. Daardoor ben ik beginnen zingen. Geregeld haal ik op familiefeestjes mijn gitaar nog wel eens boven, maar nu is het tijd om een stapje verder te gaan."

Bart brengt het nummer 'Goeiemorgend, goeiendag' van Stan Van Samang. "Dat is het liedje dat hij gecoverd heeft in 'Liefde voor muziek'. Ik was er zo van onder de indruk. Daarnaast is het ook een prettig liedje om te zingen. Indien alle coaches zich omdraaien, dan kies ik voor Bart Peeters. Ik heb respect voor alle coaches, maar vooral voor hem omdat ik vind dat hij enorm mooie dingen heeft gerealiseerd. Ik ben fan van zijn muziek en hij zal ook een goede mentor zijn indien hij zich omdraait natuurlijk."

04-03-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

http://oi67.tinypic.com/2hxy1bs.jpg

Vanavond start op VIER de nu al veelbesproken serie 'Terug naar eigen land', waarin Martin Heylen samen met 6 BV's naar het oorlogsfront in Irak en Mogadishu in Somalië trekt. Ze gaan op zoek naar de redenen waarom vluchtelingen uit hun land vertrekken en hoe ze naar Europa komen.

Dat de beelden erin zullen hakken, is al duidelijk. "Mensen die aanspoelden en me omhelsden. Niks heeft me ooit zó aangegrepen als dat", zegt Heylen in Het Laatste Nieuws. Een paar maanden na zijn tv-avontuur heeft hij het nog moeilijk. "Ik hoop dat onze emoties overslaan op de kijkers."

"Fucked up wereld"

Centraal in 'Terug naar eigen land' staan de uitspraken van de deelnemers, en dan vooral diegenen die negatief staan tegenover de vluchtelingen. "Zullen ze hun uitgesproken mening definitief veranderen?", horen we in enkele video's die VIER al vrijgeeft. Zo stelt Veroniek Dewinter, de 21-jarige dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip, dat "we de grenzen meteen moeten sluiten". Tijdens het programma zien we haar in tranen, en zegt ze: "Ik vind dit gewoon een fucked up wereld, en dat die kindjes hier geen toekomst hebben."

"Dat is hier zuiver oorlogsgebied"

Ook Jean-Marie Dedecker stelt vooraf dat hij de buitengrenzen wil sluiten, maar moet later vaststellen dat hij in "zuiver oorlogsgebied" is beland. "Ik wist echt niet dat het zo erg was", zegt hij met grote ogen terwijl hij door compleet vernielde straten wordt gereden. We zien mensen met kinderen door de sneeuw ploeteren. "Als je hart dan niet breekt, ben je het ook niet waard om mens te zijn", stelt Dedecker.

"Ik weet niet of ik zou terug willen"

"We zijn geen open huis. We kunnen geen open huis zijn om iedereen te ontvangen," klinkt het dan weer bij N-VA-politica Zuhal Demir. Nadat ze met eigen ogen het front heeft gezien waar IS wordt bevochten, stelt ze zich de vraag: "Als je zo'n trauma hebt opgelopen, ik weet niet of ik zou terug willen."

Gekraakt

De drie andere kandidaten zijn zangeres en ex-politica Margriet Hermans, choreograaf en auteur Ish Aït Hamou en komiek en jurist Bert Gabriels. "Het programma is het verhaal van de zes BV's", zegt Heylen in de krant. "We tonen hún ervaringen, hún kijk op de zaken. Ik registreer hoe de reis hun ideeën verandert. Maar voor mij persoonlijk is het óók de meest intense tv-ervaring geworden die ik ooit beleefd heb. Ik ben één keer gekraakt tijdens de opnames. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt. Voor de camera iets willen zeggen, maar geen geluid kunnen produceren. De strot dicht door ingehouden verdriet. Een knuffel van een vluchteling. Dat kerft erin, hoor."

03-03-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie Lemaire terug naar VRT

Sofie Lemaire terug naar VRT

http://oi65.tinypic.com/18oqa9.jpg

Sofie Lemaire (32) keert terug naar de VRT. Ze gaat er aan een nieuw programma voor Canvas werken, maar zal ook al snel weer op de radio te horen zijn. In de paasvakantie zal ze, samen met haar vriendin Linde Merckpoel, Siska Schoeters vervangen tijdens de ochtend op Studio Brussel. "Naast werken voor en achter de schermen kan ik me ook online uitleven", zegt Lemaire.

In maart 2012 verliet Sofie Lemaire Studio Brussel voor een vijfjarig exclusiviteitscontract bij Woestijnvis. Als rijzende ster werkte ze mee aan het actualiteitsprogramma De Kruitfabriek op VIER. Dat flopte echter en werd al na een paar maanden stopgezet. Ze presenteerde er daarna nog samen met Pedro Elias het humoristische panelprogramma Bloot en Speren, dat twee seizoenen liep.

Sofie Lemaire werd bekend als Stubrustem en -gezicht. Ze begon er in 2006 als nieuwsmeisje in de ochtendshow van Peter Van de Veire. Ze stapte in 2008 mee het Glazen Huis in van Music For Life, samen met Tomas De Soete en Siska Schoeters. Ze nam ook deel aan de twee volgende edities van de benefiet. Met De Wereld van Sofie kreeg ze haar eigen show op StuBru en ze presenteerde ook een paar programma's op Canvas. Met Sam De Bruyn - inmiddels bij Q Music - maakte ze Vrienden van de Radio.

Nu verlaat ze dus Woestijnvis om terug te keren naar haar oude liefde. "Het is fijn om terug bij de VRT te zijn", zegt ze. "En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas."

03-03-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

http://oi68.tinypic.com/242hdz4.jpg

Bart De Pauw heeft zijn eerste grote filmrol beet. In de nieuwe bioscoopfilm 'PIPPA' van regisseur/scenarist Marc Punt speelt hij de werkgever van Nathalie Meskens.

"Ik ben zeer blij en best ook wel trots dat Bart meedoet. Ik vond hem ronduit briljant acteren in  'Het Geslacht De Pauw', 'Quiz Me Quick' en in 'de Biker Boys'. Ik begreep dan ook niet waarom hij, op een paar cameo's na, nooit te zien was in een langspeelfilm. Hij heeft in 'PIPPA' een reeks behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit", verklaart Punt.  De Pauw speelde een kleine rol in 'Alles Moet Weg' (1996). Hij was ook kort te zien in de twee Team Spirit-films.

Het scenario luidt als volgt: Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. Het loopt pas echt helemaal fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voorgoed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Nathalie Meskens en Tom Van Dyck spelen de hoofdrollen. Tot de rest van de cast behoren Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin en Frank Aendenboom. De opnames starten op 28 mei en lopen tot midden juli.

De film wordt gemaakt door Independent Productions in samenwerking met VTM en Casa Kafka met de steun van het STAP-programma van Telenet. PIPPA krijgt net zoals de vorige films van Independent Productions geen subsidie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Er werd nog wel een steunaanvraag ingediend bij Screen Flanders.  Het resultaat is vanaf 14 december te zien in de Vlaamse filmzalen.

03-03-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus over The Sky is the Limit:

Jan Becaus over The Sky is the Limit: "Weerzinwekkend en kwetsend voor de kijker"

http://oi64.tinypic.com/10cop6e.jpg

"Het stel nouveaux riches etaleert zoveel geblaseerdheid, arrogantie, slechte smaak en kleinmenselijkheid dat het elke normale mens gedegouteerd achterlaat." Aan het woord: N-VA-senator Jan Becaus, die zich opwindt over het populaire The Sky is the Limit.

In een stuk voor het Vlaamsgezinde Doorbraak fileert Jan Becaus nauwkeurig zowat elk personage dat in het populaire VIER-programma The Sky is the Limit aan bod komt. Hij verwijst ernaar met initialen, gevolgd door straffe taal.

De onlangs vermiste stellingenbouwer Michel Van den Brande wordt neergezet als een "kwaaie bulldog" die "in staat van permanente kwaadheid door het leven baggert". Bouwondernemer Willy Naessens is "mee verantwoordelijk voor de verloedering van ons landschap".

Eén koppel is de absolute top, schrijft Becaus. Daniëlle, die haar rijkdom erfde van haar ouders, "heeft van haar hele leven nog geen klop gedaan". Haar "toy boy" Tom wordt omschreven "een skelet met paardenstaart". "Het koppel brengt de dag door in een permanente staat van ledigheid en om het enigszins draaglijk te maken, slurpen ze aanzienlijke hoeveelheden champagne."

Kwetsend

"Ik heb geen probleem met rijke mensen. Hoe meer rijke mensen, hoe liever. Maar dat ze dan met die rijkdom binnenshuis blijven", zegt Becaus aan De Morgen. "Ik begrijp niet waarom deze mensen zich zo prostitueren. In deze crisistijden kan ik daar geen ander woord voor bedenken. Dat ze zichzelf belachelijk maken, tot daaraan toe, maar op zo'n manier rijkdom etaleren is kwetsend voor de kijker."

Programmamaker Peter Boeckx pikt de kritiek niet. "The Sky is the Limit zegt meer dan heel het tv-werk van Jan Becaus, over een arena waar je zelden of nooit iets van te zien krijgt", klinkt het. "Ik zal nooit vrijblijvende wauwel-tv maken. Polariseren en discussie uitlokken is een plicht. En als ik dat stuk van paus Becaus zo lees, dan ben ik daar wonderwel in geslaagd."

03-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

http://oi64.tinypic.com/20uqw76.jpg

De sportieve Delphine mocht vanavond de Komen Eten-week afsluiten. Ze nodigde haar gasten uit in de jacuzzi, een initiatief dat Andy en Bart wel wisten te smaken. "Ze zag er stralend uit in bikini. Goed voorzien van oren en poten, zoals ze zeggen in West-Vlaanderen", klonk het uit hun mond.

Andy ging nog een stap verder door flink wat champagne over haar mond en borsten te gieten. "Maar haar vent moet niet boos zijn, hij is safe. Ze moet hem maar zeggen dat ik voor de mannen ben", luidde zijn uitleg.

Gelukkig probeerde hij niet hetzelfde bij Marjon. "Tja, dat zijn gewoon homostreken. Die vinden dat geweldig, ze leven veel bombastischer dan wij. Als hij dat met mij gedaan had, pleurde ik hem met fles en al uit die jacuzzi."

03-03-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Matthias Schoenaerts een affaire met verloofde van Jason Statham?

Heeft Matthias Schoenaerts een affaire met verloofde van Jason Statham?

http://oi68.tinypic.com/2sak00l.jpg

De geruchtenmolen rond het liefdesleven van acteur Matthias Schoenaerts draait alweer op volle toeren. Schoenaerts vertelde enkele weken geleden aan onze collega's van de krant De Morgen dat hij opnieuw voorzichtig verliefd is. Een spelletje 'Wie is het?' kon dus niet lang uitblijven. Volgens "een goede vriend" van Schoenaerts is zijn nieuwe vlam niemand minder dan Victoria Secret-model Rosie Huntington-Whiteley, zo vertelt die "vriend" toch in TV Familie. Als dat waar is, maakt Schoenaerts maar beter nog eens een trip naar België. Rosie is immers verloofd met spierbundel Jason Statham.

"Er is op dit moment een vrouw die mijn hart beroert", verklapte hij in De Morgen. "We nemen de tijd. Ik wil dat we samen de schoonheid van geduld ervaren." Meer wilde hij toen niet kwijt. "Een vriend" van Schoenaerts beweert meer te weten.

"Matthias en Rosie leerden elkaar kennen op feestjes en premières in Londen en LA", klinkt het. "Hij praat al sinds oktober over niemand anders meer dan haar", aldus de "vriend" anoniem in het weekblad. "Het zou volgens hem ook veel verder gaan dan wat geflirt. Al weet ik niet of hij echt een relatie wil met haar. Noem het voorlopig eerder een seksuele aantrekkingskracht."

Het verhaal klinkt toch wel érg straf. Rosie heeft volgens TV Familie al zeker vijf jaar een relatie met acteur Jason Statham. Het koppel heeft zich in januari zelfs verloofd.

02-03-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Gladiators-acteur (49) sterft na heupoperatie

American Gladiators-acteur (49) sterft na heupoperatie

http://oi63.tinypic.com/2cqkz8g.jpg

De Amerikaanse acteur Lee Reherman is gisteren onverwachts op 49-jarige leeftijd overleden, meldt persbureau AP. De exacte doodsoorzaak is nog niet vastgesteld, maar zeker is dat Reherman kampte met complicaties na een operatie aan zijn heup. Zijn vriendin trof hem ziek in hun huis aan.

Reherman, bekend van zijn rol als de musculaire Hawk in het tv-programma American Gladiators, wordt in Amerikaanse media geroemd om zijn prestaties. In de show, die liep van 1989 tot en met 1996, namen gespierde mannen en vrouwen het tegen elkaar op in verschillende disciplines en hindernisparcoursen.

"Iedereen die met hem in contact kwam, zelfs mensen die maar een dag met hem op de filmset waren, raakte gecharmeerd van Lee", aldus Kathy Carter, die 17 jaar lang de manager van de acteur was.

Na Gladiators was Reherman 20 jaar lang actief in de televisie- en filmwereld. Hij had kleine rollen in de Schwarzeneggerfilm Last Action Hero en Star Trek Into Darkness.

02-03-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling: "'Fantastic Beasts' wordt filmtrilogie"

J.K. Rowling: "'Fantastic Beasts' wordt filmtrilogie"

http://oi65.tinypic.com/b87ct3.jpg

'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling heeft laten weten dat de verfilming van haar boek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', de eerste in een reeks van drie zal zijn. De eerste film verschijnt vanaf 18 november in de zalen.

'Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden' was in de 'Harry Potter'-reeks een van de schoolboeken op de magische school Zweinstein. Rowling maakte er later ook een echt boek van. In september 2013 maakte Warner Bros. Pictures bekend dat J.K. Rowling het scenario zou schrijven voor de gelijknamige film.

Bekendmaking met een tweet

Maandag reageerde de schrijfster op een tweet van een fan die informeerde naar Rowling's nieuwste toneelstuk 'Harry Potter and the Cursed Child', het zogenoemde "achtste" 'Harry Potter'-verhaal. Het theaterstuk handelt over Harry's leven als volwassene. "Ik hoorde dat dit ook een film wordt," tweette de fan. Rowling corrigeerde haar. "Je hebt het verkeerd gehoord, vrees ik. #FantasticBeasts zullen echter 3 films worden!"

Pre-'Harry Potter'-tijdperk

Eddie Redmayne, die zopas een Oscar voor zijn rol in 'The Danish Girl' aan zijn neus zag voorbijgaan, vertolkt in 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' de rol van Newt Scamander, een "magizoöloog" die een schoolboek samenstelt dat Harry 70 jaar later tijdens zijn opleiding aan Zweinstein zal gebruiken.

Na een reis rond de wereld om zijn boek over magische wezens te schrijven, maakt Scamander een korte stop in New York, waar enkele fabeldieren uit zijn koffer ontsnappen. Daardoor haalt hij zich de woede van de autoriteiten op de hals en wordt het evenwicht tussen de magische en dreuzelwereld verstoord.

Het is de eerste keer dat J.K. Rowling een scenario voor een film schrijft. De trilogie wordt grotendeels opgenomen in de Warner Bros. Studios in het Britse Leavesden, waar ook alle 'Harry Potter'-films werden gedraaid.

De eerste film van de trilogie 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' verschijnt op 18 november 2016 in de zalen.

02-03-2016 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jury wordt betoverd door stem van deze mama. Dan draaien ze zich om en ontdekken wie ze is

Jury wordt betoverd door stem van deze mama. Dan draaien ze zich om en ontdekken wie ze is

http://oi63.tinypic.com/xbzeo7.jpg

Wanneer deze mama het podium van de Voice betreedt en begint te zingen, kunnen de juryleden hun oren amper geloven. Dan moeten ze nog ontdekken wie zij is.

In 1991 was Alisan Porter een kindsterretje in de film 'Curly Sue' van John Hughes. Maar later in haar leven ging het bergaf met haar. Ze kreeg het moeilijk en vloog in de drank. Nu is ze al acht jaar afgekickt van haar verslaving. Alisan werd verliefd en kreeg kinderen met de man van haar leven. Ze had weer een doel in haar leven.

"Ik wilde gewoon een goede mama zijn maar het leven heeft duidelijk meer voor mij in petto nu jullie zich voor mij hebben omgedraaid", zei ze geëmotioneerd. Ze koos uiteindelijk voor het team van Christina Aguilera.

02-03-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler doodeerlijk: "Geweldige dingen gedaan, maar ook evenveel verkloot"

Gerard Butler doodeerlijk: "Geweldige dingen gedaan, maar ook evenveel verkloot"

http://oi64.tinypic.com/16acx7p.jpg

Gerard Butler voelt zich op en top, maar dat is lang niet zo geweest. De Schotse acteur vertelt tijdens ons interview dat hij in het verleden meer dan genoeg fouten heeft gemaakt in zijn leven.

Butler: "Mijn grootste angst? Dat ben ikzelf. Schrik zit in je koppeke, en dat creëer je zelf en niemand anders. Het leven is zo eng, leuk en triest als je het zelf maakt. Je moet leren om jezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik langs de ene kant geweldige dingen kan, maar ik kan het langs de andere kant ook allemaal verkloten en het verkeerde pad opgaan. Ik maak het mezelf soms niet gemakkelijk en ik kan erg gestresseerd zijn over bepaalde zaken, maar dat is mijn eigen schuld."

02-03-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones geven gratis concert op Cuba

Rolling Stones geven gratis concert op Cuba

http://oi63.tinypic.com/xfnn7c.jpg

De Rolling Stones geven een gratis concert op Cuba. De legendarische groep rond frontman Mick Jagger zal op 25 maart in een sportstadion in de hoofdstad Havana optreden. Dat heeft de groep dinsdag aangekondigd. Het is het eerste openluchtconcert van een Britse band in Cuba. "Tijdens onze lange carrière hebben we op vele speciale plaatsen gespeeld, maar het concert in Havana wordt een heel bijzondere gebeurtenis voor ons en hopelijk voor al onze vrienden in Cuba", klonk het in de mededeling van de Rolling Stones. Daarmee opent het socialistische Cuba zijn grenzen voor westerse muziek.

Het concert zal drie dagen plaatsvinden na het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama aan Cuba. Obama reist op 21 en 22 maart als eerste zetelende Amerikaanse president in bijna 90 jaar naar de Caraïbische staat. Cuba en de Verenigde Staten hadden eind 2014 een historische ommekeer in hun al decennialange afgebroken relaties ingeleid.

De Rolling Stones reizen met hun Olé Tour momenteel door Latijns-Amerika. Na concerten in Santiago de Chile, Buenos Aires, Montevideo en Rio de Janeiro gaat het nu naar Lima, Bogotá en Mexico-Stad.

02-03-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

http://oi68.tinypic.com/11vilmp.jpg

Ze kreeg een Oscar voor haar kostuums in de film 'Mad Max: fury road'. Maar toen Jenny Beavan naar het podium wandelde om haar beeldje in ontvangst te nemen, weerklonk er bitter weinig applaus. Hoongelach was haar deel.

Gelukkig is Beavan niet iemand die zich snel uit het lood laat slaan. De Britse vrouw glunderde op het podium nadat ze eerder al eens een Oscar won voor de film 'A room with a view'.

Haar winst ten spijt, het was vooral haar outfit die over de tongen ging. De talrijke aanwezige celebrities leken gechoqueerd en krompen in elkaar bij zo veel rebelsheid. Tegen het Hollywoodideaal in droeg ze immers geen galajurk. Beavan daagde op in een lederen zwart jasje van Marks & Spencer gecombineerd met een losse zwarte broek, kleurrijke sjaal en opvallende juwelen.

Nochtans vond de kostuumontwerpster dat ze voor haar doen al behoorlijk opgekleed was. "Ik draag geen jurken en al helemaal geen hoge hakken want ik heb een zwakke rug" zei ze op de afterparty. "Ik zie er gewoon belachelijk uit in een kleed. Trouwens ik heb helemaal niets met feestjes, laat staan met mezelf optutten."

Beavan geniet er gewoon van om anderen mooi te kleden. Voor haar hoeft het niet zo. Daar is toch niets mis mee?

Deze vrouw is een kei in haar vak en dat verdient applaus. Veel applaus.

02-03-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

http://oi66.tinypic.com/osv152.jpg

Het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!' is vanavond helemaal terug. Met 6 koppels, die in 3 steden een burenruzie gaan uitvechten. Maar ook met de vuurdoop van Gert Verhulst (48) als nieuw jurylid. "Ze hebben mij precies nu pas ontdekt op tv."

Van een opvallende tv-carrière gesproken. Dertig jaar nadat Gert Verhulst de eerste stapjes zette als presentator van 'Speel Op Sport', is de grote baas van Studio 100 plots opnieuw niet meer van het tv-scherm weg te branden. Na het succes van 'K3 zoekt K3' staat hij weer helemaal in the picture. Op één mag hij regelmatig opdraven, op VIER is hij de gastheer van het zaterdagprogramma 'Net als Mensen' en vanaf vanavond is hij de nieuwe coach in 'Mijn Pop-Uprestaurant!'. "Ik denk dat ik één van de échte tv-veteranen ben", lacht hij "Velen die destijds bezig waren, zijn al lang doodgevallen of niet meer actief. Maar ik klaag niet. Ik amuseer me elke dag."

En nu dus ook met 'Mijn Pop-uprestaurant!' "Dit is absoluut een ontspannende bezigheid voor mij", knikt Gert. "Ik doe dit echt heel graag. Het is boeiend om de weg die de zes koppels afleggen in dit programma te volgen en om ze te coachen. Voor zover ik dat kan. Ja, ik ben de nieuwkomer. Ik zal vooral over het geheel der dingen mijn mening geven. Ik denk dat ik snel aanvoel of het concept dat iemand wil neerzetten, kan slagen of niet. Of dat mogelijk een groot publiek kan aanspreken. Want of je dat nu wil of niet, het is toch de bedoeling dat het restaurant van bij de opening vol zal zitten."

Als jurylid heeft Sergio Herman aan Gert Verhulst voortaan wel een forse concurrent als onelinerkampioen. Een greep uit het aanbod:

- "Ik wil niet meteen het woord brokkenpap in de mond nemen".
- "Die quiche is zó droog. Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg."
- "Dat zijn precies twee bambi's die in de loop van een geweer kijken."
- "Een bord dresseren is als een tekening maken. Daar is een boven- en een onderkant, links en rechts. Ik word hier triestig van."

02-03-2016 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan Bewaar artikel

Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan

http://oi67.tinypic.com/t5fy2v.jpg

Een frisse wind waait door het derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant'. Zes koppels strijden voor 100.000 euro op slechts drie locaties, waar telkens twee restaurants het tegen elkaar opnemen om dan per stad één finalist over te houden. En die steden zijn Kortrijk, Antwerpen en Genk.

VTM wil de kandidaten de hete adem van de concurrentie laten voelen. Letterlijk, want de restaurants op Het Stationsplein in Kortrijk, de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en op C-Mine in Genk liggen echt vlak naast elkaar. Dat de cameraploegen zo efficiënter kunnen worden benut zal ook wel een rol spelen, maar daarnaast biedt het nieuwe concept ook interessante invalshoeken. Zullen de kandidaten elkaars deur platlopen of mondt de strijd eerder uit in een koude oorlog? En blijft de rivaliteit beschaafd of proberen de duo's stokken in elkaars wielen te steken? Na de eerste aflevering is meteen duidelijk dat de strijd pittig wordt.

Kandidaten

Die kandidaten blijken alleszins erg jong. We zien vooral prille twintigers, met slechts drie dertigers bij de twaalf deelnemers. De kennismakingen verlopen steevast hartelijk, al wordt de concurrentie meteen gemonsterd: "Is iemand van jullie kok?", is dé vraag die steeds terugkomt. Want niet alle duo's hebben een chef in de gelederen.

1. 'Superexen' Miette (23) en Willem (23)

Miette en Willem komen uit het Kempense Laakdal. Ze vormden jaren een koppel, maar gaan sinds kort als beste vrienden door het leven.

2. Jan (31) en Nele (31)

Jan en Nele uit Gent vormen samen met hun twee kinderen een hecht gezin.

3. Hartsvriendinnen Gillian (37) en Caroline (29)

Hartsvriendinnen Gillian en Caroline komen uit Antwerpen. Caroline heeft haar eigen cateringbedrijf en is gebeten door de vegetarische keuken. Gillian is aan de slag in de verzekeringswereld.

4. Chloë (25) en Magali (23)

De Limburgse Chloë en Magali zijn zussen uit een gezin van zeven kinderen met een Poolse vader en een Italiaanse moeder.

5. Amanda (21) en Sven (23)

Amanda en Sven, uit respectievelijk Wommelgem en Brasschaat, zijn de allerbeste maatjes. Ze kennen elkaar al jaren en steunen elkaar door dik en dun.

6. Giordano (20) en Myrthe (22)

De jonge twintigers uit Maasmechelen en Genk zijn twee handen op één buik. Ze gaan voor elkaar door het vuur en zijn beiden gepassioneerd door de horeca.

Coaches

Onervarenheid zal dus zeker een rol spelen, iets wat de rol van de coaches natuurlijk nog groter kan maken. Om de kandidaten bij te staan - en vooral om gerechten in de pan te hakken met telegenieke oneliners - zijn topkok Sergio Herman en topsommelier Sepideh Sedaghatnia opnieuw van de partij. Ze krijgen voor het eerst het gezelschap van Studio 100-baas Gert Verhulst, die aangeeft een grote fan te zijn van het programma: "Zo hard dat als er ooit een versie komt met bekende Vlamingen, ik me meteen inschrijf." Maar dat is dan iets voor volgend seizoen.

Eerste proef

In de eerste aflevering van deze reeks worden de kandidaten opgedeeld in twee teams, die een driegangenmenu met een bepaald thema moeten voorschotelen aan dertig gasten plus de drie juryleden. Hoe beter ze presteren, hoe meer inspraak ze krijgen in de locatie van hun pop-uprestaurant. En ook hoe meer kans ze maken om niet in dezelfde stad te belanden als een sterke kandidaat, maar wel, zoals de Limburgse kandidaat Giordano het verwoordt, de "zwakste schakel". Andere kandidaten, zoals Sven, zien ook meteen andere risico's aan twee restaurants op dezelfde locatie: "Je moet echt dezelfde mensen overtuigen om voor jou te stemmen."

Voor de kookproef koos het ene team als thema 'graan', terwijl het andere voor 'wild' ging - al werd dat snel 'jacht' toen bleek dat het wildseizoen net voorbij was. Team Graan blonk meteen uit door een vriendelijke ontvangst en een vlottere organisatie, terwijl Sergio de andere keuken "een puinbak vond". Team Jacht trok initieel vooral de aandacht met kitscherige dierenvellen en -afbeeldingen, waardoor Gert een eerste keer zijn autistisch kantje liet zien: "Mensen die een neushoorn naast een hertje hangen die zijn niet consequent", zei hij toch iets te geënerveerd.

De zwoele blik van Sergio

Bij Team Graan wist Amanda dan weer niet echt iets van de geserveerde wijn. Ze belde dan maar naar de wijnboer, waarna ze haar lesje met horten en stoten kwam opzeggen aan tafel. Het arme schaap was helemaal haar kluts kwijt door de zwoele blik van Sergio, maar kreeg van Sepideh toch het voordeel van de twijfel vanwege haar spontaniteit. En ook haar medekandidaat Sven kon de jury bekoren. Sergio noemde hem een kokende Minion in een te groot koksjasje, maar voegde daar even later aan toen dat hij "wel een goeie Minion gaat zijn". Giordano stopte enkele Italiaanse keukengeheimpjes van zijn grootmoeder bij zijn pasta, die hij ook nog eens stuk voor stuk ging oprollen. - "Met zijn Italiaanse billetjes gaat ie nu al bloot", zag Sergio, terwijl het Gert opviel dat Giordano "afzag" en "geen vrolijke chef was in de keuken". Maar het resultaat was wél een schot in de roos!

De verschrikkelijke quiche

Het 'graanteam' kende vervolgens een minder gerecht, dat vooral de kritische kant van Gert naar boven deed komen. Want de punt van de quiche wees volgens Gert naar alle richtingen. "Iemand die een bord dresseert dat is als iemand die een tekening maakt: met een bovenkant, een onderkant en twee zijkanten." Nee, van dat bord werd hij niet happy. "Als ik op restaurant zit en dit is mijn hoofdgerecht, dan loop ik gillend weg", vond hij. Zijn gezelschap trok grote ogen: "Gert is gewoon supergrappig met zijn autistische trekjes", vatte Sepideh de situatie mooi samen. De Studio 100-baas relativeerde zijn uitspraken eerst zelf nog door te zeggen dat hij "niet zo vegetarisch is aangelegd" en toch hoopte dat een hap voor hem een wereld zou doen opengaan, maar noppes. "Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg", was zijn verdict over de vegetarische quiche: "Zoiets heb ik nog nooit gegeten. En dat wil ik ook nooit meer eten."

"Ik hou mijn hartje vast", stelde Sergio toen Team Jacht aan het hoofdgerecht begon. Want een van de meisjes was al aan het wenen. Hij had het over Chloë en Magali, die geen van beiden kok zijn. Ze kregen wel hulp van Giordano, die zich weliswaar erg bewust was van het feit dat hij deelnam aan een wedstrijd. Hij wou hen wel helpen, maar "toch niets voorschotelen waarmee ze iets kunnen doen op lange termijn." En het resultaat was toch niet zo mooi als gehoopt: "It is what it is", klonk het voor de borden eendenborst vertrokken naar de gasten en de jury. "De eend is niet lekker en de puree is niet mooi van structuur", vond Sergio. "Ik wil niet direct het woord brokkenpap in de mond nemen maar dat is het wel." Gert vond hen "precies twee Bambi'kes die recht in de loop van een geweer kijken." En het is duidelijk dat de concurrentie maar al te graag de trekker zal overhalen.

Sneaky bastards

Het dessert van Team Graan werd bereid door Willem, ook geen chef. Sven stond naast hem openlijk kritiek te geven maar "wou zich niet opdringen" om te helpen. De arme Willem ging de jury meteen al vertellen wat er allemaal scheelde met zijn gerecht, iets waardoor Sergio hem meteen bombardeerde tot 'lul'. "Maar dan kijk in naar die keuken en denk ik: 'Jullie zijn allemaal een stelletje klootzakken want jullie geven wel samen met hem dat dessert door'." Sergio noemde Willem 'the new kid on the block', en stelde ook dat in een wedstrijd als deze al eens 'sneaky bastards' opduiken bij de concurrentie. Hij benadrukte nog dat hij in de keuken gevraagd had om Willem toch wat te ondersteunen, iets hij Sven dus toch kwalijk nam. Sepideh vond Willem en Miette alleszins schatjes. Elfjes. Zo van een andere planeet. Je moet die elfjes helpen om stouter te worden, om ballen te krijgen", vond ze.

02-03-2016 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

http://oi65.tinypic.com/9r0z1s.jpg

Toeval bestaat niet: de aflevering van 'The Sky is the Limit' was vanavond opgebouwd rond het grillige liefdesleven van Michel Van den Brande. Na een vier weken lange breuk met Sofie kreeg de kijker de verzoening te zien, op z'n Michels welteverstaan. Al wist hij met een briefje en een boottochtje in Blankenberge wél goede punten te scoren.

Een korte vermelding in de intro, meer werd er niet gezegd over zijn onrustwekkende verdwijning. "Vorige week was Michel Van den Brande drie dagen lang spoorloos", klonk het. "Zaterdag dook hij gezond en wel weer op. In samenspraak met Michel en z'n omgeving hebben programmamaker Peter Boeckx en Vier beslist om de aflevering van vanavond uit te zenden zoals gepland."

Waarna Michel zijn hart mocht uitstorten. "We zijn vier weken uit elkaar geweest. We zijn niet naar Saint-Tropez kunnen gaan omdat er een pruik in de boter zat (sic)." Met een briefje hoopte hij het tij alsnog te keren. "Liefste Sofie, bij deze nodig ik u uit voor een korte vakantie vol romantiek", schreef hij onder meer.

"We gaan er weer voor"
Meer had Sofie inderdaad niet nodig om opnieuw met een schone lei te beginnen. "We gaan er weer volledig voor, ik ben blij. Ik heb eventjes het been stijf gehouden. De eerste veertien dagen heb ik hem niet gehoord, daarna is hij terug contact beginnen zoeken via sms'jes. Ik wist op voorhand dat hij me niet kon missen."

Wat er nu precies gebeurd was? "We hadden een kleine woordenwisseling gehad. Op een gegeven moment zei hij dat hij op de firma zou blijven slapen. De volgende ochtend kreeg ik te horen dat er een foto op Facebook stond, met de melding dat hij weer vrijgezel was."

"Fout van mij"
"Het was fout van mij om naar een bar te gaan en daar een fles champagne te trakteren met vijf à zes vrouwen rond mij", slaat Michel mea culpa. "Dat had ik niet mogen doen, dat is bij haar hard aangekomen."

"Toen was ik echt heel kwaad", bevestigt Sofie. "Ik zei dat hij de sleutel nu moest komen brengen of ik zou mijn slot veranderen. Maar dat was niet nodig: hij bracht de sleutel, met een brief erbij die mij heel hard getroffen heeft. 's Maandags heeft hij me gevraagd of hij eens mocht komen praten. Ik zei dat ik er geen woorden meer aan vuil wilde maken. Hij moest maar één ding doen: op Facebook zijn liefde voor mij verklaren. Hij heeft me voor heel Vlaanderen belachelijk gemaakt, dan mocht hij dat rechtzetten ook. Onmiddellijk heeft hij dat gedaan."

Eén nuance wel: Sofie heeft "zelf moeten schrijven wat ze wilde". "Daarna lag ze terug in mijn armen. Het was bijgelegd."

"Ik zie hem te graag"
"Ik zie hem te graag", besefte Sofie. "Als ik er alleen mee ben 's nachts is hij superlief. Niet alleen op het gebied van het seksuele, hij is ook heel teder. Ik ben er zot van." Een kus op de mond bezegelde hun liefde.

"Er zijn veel mensen die allerlei gedachten over mij hebben", mijmerde Michel nog. "Ofwel ben ik een dikke nek ofwel een bullebak. In TV Familie stond in het groot: 'Michel dumpt zijn vriendin'. Dat vond ik er over. Het was ook niet waar, want het was een gezamenlijke beslissing. Maar dat hoort nu eenmaal bij het BV-schap."

"Romantische dingen deden wij niet"
Op de boot in Blankenberge leek alles opnieuw in de plooi te vallen. "Ik heb haar vier weken gemist, dat zeg ik rechtuit." De emoties laaiden met andere woorden hoog op. "Ja, we hebben een passievrucht of drie opgegeten."

En dan werd het nog één keer serieus. "Ik  heb niet van mijn moeder gehouden. Ik heb de liefde gekocht. Ik ga ook niet graag eten met Sofie of met mijn vrouw vroeger. Wat moest je zeggen tegen elkaar? Romantische dingen, dat deden wij allemaal niet. Ik heb liever al mijn kameraden rond mij."

02-03-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!