Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier pakt uit met nieuw showbizzprogramma

Vier pakt uit met nieuw showbizzprogramma

http://oi63.tinypic.com/65ba0o.jpg

Vrouwen aan de macht bij 'Glammertime', het nieuwe showbizzmagazine dat op maandag 11 april op VIER wordt gelanceerd. Twee bekende gezichten en twee nieuwkomers razen als een soort 'Charlie's Angels' door de Vlaamse en internationale showbizzwereld.

Voor Karen Damen (41), nog volop afscheid aan het nemen van K3, is Glammertime een nieuwe tv-stap na Karen & De Coster. "We willen niet te hoog van de toren blazen", vertelt Damen. "Glammertime wil een showbizzmagazine worden met veel reportages en vaste rubrieken. Ik mag daarin wekelijks een BV interviewen. Met de speciale insteek dat ik die vragen zal stellen die de BV in kwestie wil horen. De geïnterviewde zal dus zelf een vragenlijst mogen opstellen."

Ex-atlete Elodie Ouedraogo (35), nog naarstig bezig met de opnames van Achter de rug, zal de lifestylerichting inslaan. "Ik ga vooral dingetjes testen. Onderzoeken of ik bijvoorbeeld wel degelijk de armen van Madonna, het lijf van Beyoncé of het achterste van Kardashian kan krijgen. Vanuit mijn sportieve achtergrond en mijn nieuwsgierigheid moet dat fijne resultaten opleveren, zonder dat we met het vingertje willen zwaaien", vertelt Ouedraogo.

Glammertime lanceert naast 'anciens' Karen en Elodie ook twee fonkelnieuwe tv-gezichten. Annelore De Donder (33) gaat vooral checken of de ideeën kloppen die mensen hebben over evenementen waar vooral BV's opduiken. "Je zal me dus vooral zien op galatoestanden, filmpremières en pure BV-feestjes", licht De Donder toe.

Marijke Respeel (28) gaat bij BV's op bezoek en laat zich door hen rondleiden in hun huis. "Dat kan zowel Koen Crucke als Patje Krimson zijn. Het kan alle kanten uitgaan. Ja, het is een beetje binnenbreken in hun privéwereld, maar we gaan nooit iets laten zien wat de gastheer niet wil."

31-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hugh Hefner getuige in zaak tegen Bill Cosby"

"Hugh Hefner getuige in zaak tegen Bill Cosby"

http://oi68.tinypic.com/mhr4gi.jpg

Hugh Hefner wordt mogelijk opgeroepen in de zaak tegen de Amerikaanse komiek Bill Cosby. De zaak draait om seksueel misbruik van Judy Huth in de Playboy Mansion in 1974. Huth was destijds vijftien jaar oud.

Huth heeft een rechtszaak tegen Cosby aangespannen. Ze wordt vertegenwoordigd door advocate Gloria Allred. Die wil Hefner zo snel mogelijk horen.

"Meneer Hefner wordt volgende week negentig jaar en we moeten voortmaken met zijn getuigenverklaring", zei Allred aldus de New York Daily. De rechter moet nog beslissen of hij de getuigenverklaring toelaat, maar lijkt daar wel naar te neigen.

30-03-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry maakt topless debuut op Twitter

Halle Berry maakt topless debuut op Twitter

http://oi67.tinypic.com/1zojhc0.jpg

Halle Berry heeft gisteren haar debuut gemaakt op Instagram en Twitter. Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, begroette de actrice haar volgers met een topless foto.

Halle staat op het kiekje in een bos vol bamboe. Haar blote rug maakt duidelijk dat ze geen topje draagt. Op Twitter deelde ze de foto enkel met de tekst 'Hallo iedereen...'.

Op Instagram schreef ze er een meer uitgebreide boodschap bij.  "Ik kijk er naar uit mijn wereld te delen via beelden die mijn emoties en standpunten reflecteren. Ik bewonder fotografie en zijn mogelijkheid deze buitengewone wereld waarin wij leven vast te leggen en te weerspiegelen. Ik wil graag mijn liefde voor de natuur, kunst, mode en veel meer met jullie delen in de hoop dat de beelden inspireren, gesprekken uitlokken en jullie een plezier doen."

Zeven uur na het plaatsen van de foto had Halle al 107.000 volgers op Instagram en 16.400 volgers op Twitter.

30-03-2016 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze Charlie Hebdo-cover zo ontzettend kwetsend is voor Stromae

Waarom deze Charlie Hebdo-cover zo ontzettend kwetsend is voor Stromae

http://oi67.tinypic.com/2crvuqt.jpg

Het Franse satireblad Charlie Hebdo koos voor het nieuwste nummer voor een cover met een bitterharde verwijzing naar de aanslagen in ons land. Op de voorpagina een karikatuur van onze Belgische trots Stromae, met daarboven een verwijzing naar zijn grote hit: 'Papa où t'es?' (Papa, waar ben je?). Stromae krijgt antwoord van enkele afgerukte ledematen: 'Ici, ici, là, et là aussi' (Hier, hier, daar, en daar ook). De cartoon lokt veel verontwaardiging en walging uit. Maar daar stopt de verontwaardiging niet. Deze cover heeft immers een wel érg pijnlijke dubbele bodem. "Weet Charlie Hebdo dan niet dat de vader van Stromae in stukken werd gesneden?", vraagt de woeste familie van de ster zich volgens het Nieuwsblad hardop af.

Volgens Het Nieuwsblad is de familie van Stromae woest vanwege de nieuwste cover van Charlie Hebdo. Want wie de voorgeschiedenis van de Belgische zanger uit Brussel een beetje kent, weet dat de papa van Paul Haver, zoals maestro Stromae echt heet, in 1994 vermoord werd tijdens de genocide in Rwanda. Zijn lichaam zou in stukken zijn gehakt.

Dat Stromae opgroeide zonder vader is geen geheim. Dat het erg moeilijk was voor hem ook niet.

Wie kent nu niet zijn heerlijk opzwepende, maar stiekem zo schrijnende klepperlied 'Papaoutai', waarin Stromae op onnavolgbare wijze de vinger op de wonde legt met krachtige lyrics als: "Tout le monde sait comment on fait des bébés, mais personne sait comment on fait des papas" (Iedereen weet hoe je baby's maakt, maar niemand weet hoe je papa's maakt).

Stromae liet ook al meerdere keren zijn emoties de vrije loop toen hij in interviews gevraagd werd naar de Rwandese genocide. Kei -en keihard, zo komt deze cover aan bij de verontwaardigde familie van Stromae.  

Zelfs zonder die wrang smakende dubbele bodem zorgt de cover van Charlie Hebdo voor een storm van verontwaardiging. "Wansmakelijk" en "schaamteloos", zijn maar enkele van de vele reacties op de spotprent. Anderen vinden het toepasselijk dat Charlie Hebdo inspeelt op de actualiteit en omarmen het feit dat het blad dat op de eigen, typerende controversiële manier doet. Het hart van satire en vrije meningsuiting, zo klinkt het.

Begin 2015 was Charlie Hebdo zelf het doelwit van een aanslag. Twee terroristen drongen de redactie binnen en veroorzaakten een bloedbad.

30-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriets gaydar is enige lichtpuntje in gitzwart 'Terug naar eigen land'

Margriets gaydar is enige lichtpuntje in gitzwart 'Terug naar eigen land'

http://oi63.tinypic.com/2r2socz.jpg

In 'Terug naar Eigen Land' kunnen de BV's eindelijk eens lachen wanneer ze in een vluchtelingenkamp praten met een Syrische jongeman die volgens Margriet Hermans homo is. Haar uitleg voor dat vermoeden is namelijk kostelijk, een zeldzaam lichtpuntje in een bijzonder donkere aflevering.

30-03-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Temptation Island was zó saai"

"Temptation Island was zó saai"

http://oi65.tinypic.com/1zq67ub.jpg

Jill, Chiara en Jolyn kent u intussen wel, maar zeggen de namen Shari, Ruby en Rosanne je iets? Op het Temptationeiland liepen immers nóg bevallige vrijgezelles rond, die echter amper in beeld kwamen. "Het was er zó saai", vertellen ze in TV Familie.

Tijdens de eerste afleveringen kwamen de vrouwelijke vrijgezelles nog vrij evenredig in beeld. Daarna drongen Jill, Chiara en Jolyn steeds meer naar de voorgrond, terwijl vrijgezelles Shari, Kiki en Ruby van het toneel verdwenen. "Ik besef natuurlijk wel dat braaf gedrag geen goede tv oplevert", aldus Ruby. "Met meiden als Chiara en Jill had ik totaal geen contact, net omdat ze zo druk bezig waren om het spel te spelen. Ik ben niet zo'n geboren flirtster en gedraag me wél netjes. Daarom kwam ik amper in beeld."

Shari treedt haar bij. "Jolyn en co waren zo extreem aan het flirten dat het ons gewoon niet lukte om op te vallen. De productie zei zelfs dat ze meer van mij verwacht hadden. Maar ja, Marvin ging de eerste avond met Veronique in zee, dag twee deelde hij met Jill het bed en dan moest Chiara nog komen. Achteraf ben ik er blij om. Stel je voor dat ik ook zo uitgelachen zou worden op sociale media."

Hoe vulden de dames die niet in beeld kwamen dan hun dagen? "Als de rest op date ging, bleven wij achter op het resort en verveelden ons. We mochten het terrein immers niet verlaten. Ik heb véél aan het zwembad gelegen", aldus Shari. "Er was zelfs een moment dat ik 's middags in mijn bed kroop omdat ik niet meer wist wat doen. Voor de achterblijvers was er helemaal niets van programma voorzien. Het was er zó saai! Thuis viel er meer te beleven, hoor."

30-03-2016 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo had je Gilles 'probleemloos' als 'De Mol' kunnen ontmaskeren

Zo had je Gilles 'probleemloos' als 'De Mol' kunnen ontmaskeren

http://oi65.tinypic.com/2emd7cg.jpg

Ja, Gilles heeft een resem sabotages gepleegd in 'De Mol', al mislukten er meer pogingen dan er effectief lukten. En ja, er zaten een resem 'verborgen tips' in alle afleveringen die u als speurder op het juiste spoor hadden kunnen zetten. Al weten we nu na de 'achter de schermen'-aflevering dat die tips eigenlijk zo perfect verstopt waren, of zo ver te zoeken waren, dat ontmaskeren eigenlijk onmogelijk was. Eén 'verborgen tip' bleek wél van goudwaarde: het gesloten doolhof van het groene Molteken dat Gilles te zien kreeg.

Wat we eerder ook al meldden: Cathy en Hanne wisten vrij snel met zekerheid dat Gilles de Mol was. De finale-aflevering vorige week, waarin nog geld kon verdiend worden, was dus eigenlijk een maat voor niets, omdat de dames perfect op de hoogte waren wat ze konden verwachten. De allerlaatste eliminatie, die besliste over winst en verlies, was dan wel weer een échte thriller. Na de eerste ronde, waarbij dertig vragen moesten beantwoord worden en tijd geen rol speelde, haalden Cathy en Hanne beide 27 op 30. Bij tien extra vragen, dit keer op tijd, werd opnieuw een gelijke score gehaald, maar bleek Cathy sneller dan Hanne.

7 verborgen tips

Als fanatieke Mol-jager had u Gilles kunnen ontmaskeren met volgende 7 'verborgen tips':
1. In de intro van de eerste aflevering verscheen in een flash een beeld van Cathy. Zij werd de latere winnares. Je hoorde ook iemand 'holy fuck' roepen. Dat bleek later Mol Gilles.
2. De kleur van het Molboekje van de wekelijkse afvaller klopte met de kleur van het kledingstuk dat Gilles de volgende dag droeg.
3. In aflevering 2 verschijnt een afbeelding van Het Laatste Avondmaal, waar Judas morst met een zoutvat. Die avond speelt Gilles met een zoutvat. In de laatste gezamenlijke maaltijd duwt Gilles ook een zoutvatje om.
4. In aflevering 6 verschijnt een Mol-vraag en worden de andere voornamen van de Mol gevraagd. Die zijn Jack Junior. In een audiofragment is muziek te horen van producer Junior Jack.
5. In aflevering 7 krijgt Gilles een groene duim te zien, met een licht aangepaste doolhof, dat plots gesloten is.
6. Er zat week na week een tip in de muziekkeuze van Gilles. 'I Wanna Jump For You'  (brugproef), 'Living on a Prayer' (fietsproef, kapel), 'River Deep Mountain High' (bergproef), 'Killing Me Softly With This Song' (radiozenderproef), Amy Winehouse (wijnproef), 'Mirrors' (vensterproef), 'Dark Horse' (paardenproef).
7. In aflevering 8 speelt een lokaal bandje een 'Mol'-lied in G-mol.

De sabotagedaden

Mol Gilles probeerde wel degelijk heel wat proeven te laten mislukken. Dat bleek moeilijker dan gedacht. Deels omdat Cathy en Hanne snel door hadden dat hij de Mol was, deels omdat alle kandidaten hun eigen spel speelden. Zo probeerde Gilles de boel te belazeren:
1. Gilles kan niet op commando wenen. In werkelijkheid kan hij dat erg goed. Binnen de minuut zelfs.
2. Wil radioproef laten mislukken, maar maakt een inschattingsfout waarop Hanne toch naar het Planetarioum kan gaan. Slaagt er wel in om Cathy veel tijd te laten verliezen op het kerkhof.
3. Laat pizzaproef mislukken omdat hij te ver blijft van de koeriers en zo Stijn in verwarring brengt.
4. Bij de kettingproef zette Gilles in op ruzie over tactiek, maar werd onder druk gezet door Stijn en Hanne. Zijn plan mislukte.
5. Bij de lamaproef gokte Gilles compleet fout. Hij haalde zelfs het meeste geld binnen.
6. Ook de schildersproef mislukt volledig.
7. De anagram wordt perfect opgelost door de moeder van Gilles, zodat hij zelf voor de vrijstelling kan gaan en 4.000 euro uit de pot verdwijnt.
8. De fietsproef verloopt perfect voor de Mol. De kandidaten wantrouwen Cathy meer dan Gilles, die de proef zonder moeite kan laten mislukken.
9. De metroproef 'lukt' voor Gilles omdat alle kandidaten Mol willen zijn.
10. Bruno laat de pasvragenronde in het honderd lopen voor de Mol omdat hij een heel logisch voorstel doet. "Ik ben daar te ver gegaan, te ver moeten gaan", beseft Gilles later.

Wat met de geldpot?

Bij vorige edities van De Mol werd de geldpot verdeeld onder de kandidaten. Dit keer is dat niet het geval. Cathy krijgt als winnares van 'De Mol' 30.790 euro toegeschoven. Daarvan geeft ze 5.000 euro aan Hanne, de verliezende finaliste. Ze wil later ook een feestje geven voor alle kandidaten, een bedrag storten aan vluchtelingen in Griekenland en een som blokkeren voor haar kinderen.

Wie verdenkt wie?

Cathy(analytisch) en Hanne (op gevoel) wisten al snel dat Gilles de Mol was.
Wat dachten de anderen?
Ruth dacht Cathy
Marc gokte op Thibaud
Manuella zette in op Cathy
Isabel dacht Bruno
Thibaud wees naar Bruno
Bruno gokte op Cathy
Stijn ging voor Cathy.

30-03-2016 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol Gilles: "Niemand gelooft het, maar ik ben écht een eerlijk persoon"

De Mol Gilles: "Niemand gelooft het, maar ik ben écht een eerlijk persoon"

http://oi67.tinypic.com/6ru4jo.jpg

In heel wat huiskamers vielen de monden open toen bleek dat Gilles Van Bouwel (27) de Mol was in het gelijknamige programma. Maandag werden in de slotaflevering zijn sabotagetechnieken onthuld.

Gilles is nog niet helemaal bekomen van alle heisa. "Het voelt nog steeds surreëel. Iedereen weet nu dat ik de Mol was, maar dat dringt niet tot me door. Ik ben nog steeds bang om me te verspreken, terwijl dat nergens meer voor nodig is", lacht hij in Story. 

De moeder en vriend van Gilles wisten niets af van zijn rol. "Iedereen reageerde compleet verbaasd, mijn moeder het meeste van al. Mijn vriend Thomas bleef er rustig onder, maar mama riep de hele cinemazaal bij elkaar. Vooraf had ze gezegd: 'Als jij de Mol bent, mag je thuis niet meer binnen'. Een dag later stuurde ze me dat ik na lang beraad toch nog welkom was." Een echte tactiek om te proeven te saboteren had Gilles niet. "Ik ben mezelf gebleven, en af en toe zorgde ik ervoor dat ik op cruciale momenten een fout maakte. Ik was op voorhand niet van alles op de hoogte, om mijn reacties zo spontaan mogelijk te houden. Een van de eerste dagen reed ik een auto in de prak. Ik schakelde verkeerd op een helling en de koppeling ging stuk. Achteraf is daar goed mee gelachen: de Mol saboteerde een auto en de kandidaten mochten de auto de helling op duwen tot het hotel, 500 meter verderop. Dat was dus per ongeluk."

Door de mand vallen
Gilles was voortdurend bang om door de mand te vallen. "Ik wikte elk woord. Ik was er in het begin ook van overtuigd dat ik een slechte Mol was en vervangen zou worden. Belachelijk, natuurlijk. Achteraf ben ik wel trots op mezelf. Ik ben erin geslaagd zoveel mogelijk geld uit de pot te houden en heb veel mensen op een dwaalspoor gebracht. Ik had geen last van mijn geweten. In het echte leven ben ik wel een eerlijke mens. Dat komt nu wellicht niet meer geloofwaardig over, en op sollicitaties zal ik dat ook niet meer moeten zeggen. Maar wie mij kent, zal dat beamen. Ik ben niet bang dat iedereen me nu zal wantrouwen. Ik ben wel blij dat ik de spanning die ik al een half jaar meedraag kan loslaten, maar vrees wel dat ik in een zwart gat zal vallen."

29-03-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wentworth Miller openhartig over depressie en gemene grappen over zijn gewicht

Wentworth Miller openhartig over depressie en gemene grappen over zijn gewicht

http://oi64.tinypic.com/34j9n5d.jpg

Wentworth Miller werd wereldberoemd dankzij zijn rol van Michael Scofield in de hitserie 'Prison Break'. Maar sinds die serie in 2009 (voorlopig) stopte, ging het steeds slechter met de acteur. Hij verzeilde in een depressie en kwam veel bij. Hoongelach van de Twitter- en Facebookgemeenschap was zijn deel. Vandaag gaat het veel beter met Miller en reageert hij op de spotternijen over zijn persoon die hij kreeg voorgeschoteld.

"In 2010 stopte ik gedeeltelijk met acteren, ik hield me gedeisd voor een aantal redenen. Eerst en vooral, ik kampte met zelfmoordneigingen", schrijft hij op Facebook. "Zelfdoding is een onderwerp waarover ik geschreven en gesproken heb. Maar toen leed ik in stilte, zoals vele anderen. Hoe hard mijn strijd was, weten heel weinig mensen."

"De stemmen in mijn hoofd stuurden me op een zelfdestructief pad. Het was niet de eerste keer, want ik kamp al met een depressie sinds mijn jeugd. De strijd heeft me tijd, kansen, relaties en duizenden slapeloze nachten gekost", aldus Miller, die op moeilijke momenten zijn toevlucht zocht in eten. "Eten was het enige waar ik naar uitkeek en op kon rekenen. En ik kwam bij. Big f***ing deal."

Internetgrappen

Zijn gewichtstoename was ook internetters niet ontgaan en flauwe grappen schoten als paddenstoelen uit de grond. "Ik ben het onderwerp van een internet meme en deze grap springt er voor mij uit."

De internetgrappen lieten hun sporen na bij de acteur. Vandaag kijkt hij terug op die periode: "Om een lang verhaal kort te maken: ik heb het overleefd", schrijft Miller. "Die foto van mij met mijn rode T-shirt, met een zeldzame lach op mijn gezicht, herinnert mij aan mijn strijd."

The Lad Bible, een populaire nieuws- en grappensite die de grap op Facebook postte, heeft zich ondertussen geëxcuseerd bij Miller. "We wilden je zeker geen leed toebrengen door je te herinneren aan zo'n dieptepunt in je leven. Mentale gezondheid is geen grap", klinkt het in de verontschuldigende Facebookpost.

29-03-2016 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine Boël:"Sta op zwarte lijst tussen terroristen en dictators"

Delphine Boël:"Sta op zwarte lijst tussen terroristen en dictators"

http://oi68.tinypic.com/2uzcsvq.jpg

Kunstenares Delphine Boël (48) zet haar zoektocht naar erkenning door koning Albert II verder. Ze wil dat hij haar aanvaardt als zijn dochter. Dat die strijd niet van een leien dakje loopt, blijkt uit een interview met Boël in Humo. Daarin stelt ze dat zij en haar familie internationaal op een zwarte lijst staan "tussen de terroristen en dictators". "Daarmee word ik op één hoop gegooid, gewoon omdat ik te boek sta als onwettige dochter van Albert II", aldus Boël in Humo.

Boël legt uit dat ze op het punt stond zich bij de zaak neer te leggen, maar dat haar leven tegelijk "een hel aan het worden" was. Ze geeft een voorbeeld: "Ik heb jaren in Londen gewoond en heb daar nog steeds een bankrekening, voor als ik daarheen ga en er ondergoed voor mijn kinderen of zo moet kopen. Ineens werd die rekening afgesloten. Ik kreeg zestig dagen om mijn geld op te nemen, anders was ik het kwijt. Ik begreep er niets van, tot mijn advocaat ontdekte dat ik op de lijst van politiek prominente personen sta, mensen die door de belastingdienst zwaar gescreend worden."

Volgens Boël staat ook haar familie op die lijst. "Het ergste is dat ik niet op de witte lijst sta, zoals de koninklijke familie en politici, maar op de zwarte lijst, tussen de terroristen en de dictators. Daarmee word ik op één hoop gegooid, gewoon omdat ik te boek sta als onwettige dochter van Albert II. Alleen als hij me erkent, verplaatsen ze me van de zwarte naar de witte lijst. Het is waanzinnig hoe zo'n lijst je leven gijzelt. Die is als een kanker verstuurd naar computers over de hele wereld, waardoor ik nu wereldwijd een soort outlaw ben", aldus Boël.

29-03-2016 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio bezoekt milieuactivisten in Indonesische jungle

DiCaprio bezoekt milieuactivisten in Indonesische jungle

http://oi65.tinypic.com/35k1q3p.jpg

Oscarwinnaar Leonardo DiCaprio spendeerde het voorbije weekend in de jungle op het Indonesische eiland Sumatra. Daar steunde hij milieuactivisten die zich verzetten tegen houtkap in de regio.

DiCaprio vertoefde het voorbije weekend in het Leuser-ecosysteem op Sumatra. Op zijn Instagrampagina schrijft de acteur dat zijn stichting, die uiteenlopende milieuprojecten steunt, steun verleent aan lokale groepen die er een "megafaunareservaat" willen oprichten in het gebied.

Op de bijbehorende foto is DiCaprio te zien met twee Sumatraanse olifanten - de olifantensoort is met uitsterven bedreigd. Hij omschrijft het gebied als "de laatste plaats op aarde waar Sumatraanse orang-oetans, tijgers, neushoorns en olifanten samenleven in het wild."

Net zoals veel andere regenwouden in Indonesië dreigt het Leuser-ecosyteem ontbost te worden om plaats te maken voor palmolie- en papierplantages. De bedreigde diersoorten vallen ten prooi aan stropers en lokale bewoners die hen beschouwen als een pest.

Ondertussen hebben ook de lokale autoriteiten van de provincie Aceh, waaronder het ecosysteem in kwestie grotendeels valt, plannen goedgekeurd om nieuwe stukken bos te kappen en er wegen doorheen aan te leggen. Het centraal bestuur in Jakarta, dat daarvoor haar fiat moet geven, heeft Aceh gevraagd om de plannen te herzien, maar volgens de milieuactivisten is de provincie desondanks toch al bezig met de uitvoering ervan.

DiCaprio zet zich al jaren in voor het milieu. In 1998 stichtte hij zijn Leonardo DiCaprio Foundation. Op de Oscaruitreiking gaf hij nog een vurige speech waarin hij opriep tot actie tegen de klimaatopwarming en vorig jaar nam hij het woord op de klimaattop in Parijs.

29-03-2016 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi neemt videoclip EK-lied Dimitri Vegas & Like Mike op en jij kan meedoen

Adil El Arbi neemt videoclip EK-lied Dimitri Vegas & Like Mike op en jij kan meedoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken014/media_xll_4.jpg

Regisseur Adil El Arbi gaat vandaag de videoclip opnemen van het Belgische EK-lied. Hij vertelde het heuglijke nieuws in primeur in de ochtendshow van Qmusic bij Anke Buckinx en Vincent Fierens. Het officiële EK-lied voor ons land wordt gemaakt door niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike. En dromen mag: "Onze ambitie is dat het gewoon het officiële EK-lied wordt", aldus een enthousiaste Adil.

De Rode Duivels trekken naar het EK op de beats van Dimitri Vegas & Like Mike. Net als Stromae in de aanloop naar het voorbije WK, werden de bekende dj's persoonlijk door de Belgische Voetbalbond gevraagd om het officiële Belgische EK-lied te maken. De broers doken de studio in en konden zelfs enkele collega-wereldsterren strikken.

"Voor de song, met de voorlopige werktitel 'Melody', werken Dimitri Vegas & Like Mike samen met Steve Aoki en Ummet Ozcan", klinkt het in hun entourage. Voor de clip wordt dus gerekend op Adil El Arbi. De regisseur van 'Black' start vandaag met de eerste opnames.

Of het een goed 'nummerke' is? "Sowieso. Dat is de shit, hè! Dimitri Vegas en Like Mike, dat zijn de beste dj's ter wereld", vertelde Adil op Qmusic zoals alleen hij dat kan.

Wie zich trouwens geroepen voelt om mee te spelen in de videoclip, grijp je kans. "We zijn nog 'vollenbak' op zoek naar figuranten", aldus Adil. "Kom allemaal maar af naar Halewijnlaan 80 in Linkeroever! We draaien op de blokken van Linkeroever, want we willen echt zo'n 'urban', stedelijke look en het gaat echt 'graaf' zijn. We draaien tot het donker wordt."

Niet alleen Adil loopt over van het enthousiasme. "Het wordt krachtige festivaltrance, speciaal voor de Rode Duivels gecomponeerd. De nummer 1 dj's van de wereld, samen met (voorlopig nog) de nummer 1 van de FIFA-ranking. Een topcombinatie!"

28-03-2016 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump bevallen van tweede zoontje

Ivanka Trump bevallen van tweede zoontje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken013/media_xll_3.jpg

Ivanka Trump is bevallen van haar tweede zoontje. De 34-jarige dochter van de Republikeinse presidentskandidaat Trump beviel zondag. Dat maakte Ivanka bekend via social media.

Ivanka en haar echtgenoot Jared Kushner hebben hun derde kind Theodore James genoemd. Het koppel had al een dochter en zoon, Arabelle Rose van 4,5 jaar en Joseph Frederick van twee jaar.

"Jared en ik voelen ons ontzettend gezegend dat we de geboorte van Theodore James Kushner aan mogen kondigen", twitterde Ivanka maandag. Een paar uur later deelde de zakenvrouw de eerste foto van Theodore, in de armen van zijn moeder in een ziekenhuisbed. "Mijn hart is vol liefde. #dankbaar", schreef Ivanka bij het kiekje.  

Ivanka is een van de drie kinderen uit Donald Trumps eerste huwelijk met Ivana Zelní¿ková. Met het Tsjechische model kreeg Donald drie kinderen, Ivanka is de jongste. Later kreeg de presidentskandidaat nog een dochter met zijn tweede vrouw en een zoon met zijn huidige derde echtgenote.    

28-03-2016 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janice Dickinson heeft borstkanker

Janice Dickinson heeft borstkanker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken012/media_xll_2.jpg

Bij voormalig supermodel Janice Dickinson is borstkanker geconstateerd. De 61-jarige is vastberaden de ziekte te boven te komen. "Heb geen medelijden met mij. Ik ben er nog heel, heel lang", zegt ze in een interview met Daily Mail.

Janice kreeg ruim twee weken geleden te horen dat ze borstkanker heeft, nadat in haar borst een klein knobbeltje was ontdekt. "Ik vind het nog moeilijk om te zeggen", zegt het voormalig supermodel terwijl ze haar tranen wegslikt. "Het is nog steeds een schok. Ik ben soms erg bang, maar ik ga dit overwinnen."

Ze vreest niet zozeer voor zichzelf, maar meer voor haar familie. "Voor mijn twee kinderen, mijn verloofde en onze bijna vier jaar oude kleinzoon", zegt Janice. "Ik was aan het winkelen met mijn 22-jarige dochter toen ik het telefoontje kreeg. Ik wist toen dat ik moedig en sterk moest zijn voor haar." Toen Janice haar 28-jarige zoon belde, had ze het moeilijk. "Ik hoorde dat hij schrok. Dat was moeilijk, maar maakte me ook trots. Trots dat ik zoveel liefde ken."

Geen geheim
Janice wil geen geheim maken van haar ziekte. "Ik doe dit voor alle vrouwen. Mensen kennen mij van realitytelevisie, de mode-industrie, ik was een van de eerste supermodellen. Als ik hiermee niet miljoenen vrouwen inspireer, dan snap je mijn boodschap niet."

Het voormalig model, dat ook nooit een geheim maakte van de plastische chirurgie die ze onderging, is vastbesloten de ziekte te overwinnen. "Ik ben Janice Dickinson en blijf hier nog heel lang. Jullie zijn nog niet van mij af."

28-03-2016 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt 'My Big Fat Greek Wedding 2' nóg succesvoller dan de eerste?

Wordt 'My Big Fat Greek Wedding 2' nóg succesvoller dan de eerste?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken011/media_xll_1.jpg

Het ziet er naar uit dat het vervolg op 'My Big Fat Greek Wedding' al helemaal niet hoeft onder te doen voor haar succesvolle voorganger uit 2002. De komedie bracht in het openingsweekend in de VS alleen al 16 miljoen euro op, een recordcijfer voor een sequel.

28-03-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikinimodel laat schalen vol McDonald's aanrukken op luxueuze babyshower

Bikinimodel laat schalen vol McDonald's aanrukken op luxueuze babyshower

http://oi63.tinypic.com/w2imx3.jpg

Het ontbrak bikinimodel Chrissy Teigen (30), de zwangere vrouw van zanger John Legend (37), dit weekend aan niets op haar babyshower in het huis van realityster Kim Kardashian. Het regende chique witte rozen, dure drankjes én schalen vol voedsel van fastfoodketen McDonald's.

Hoewel ze samen goed zijn voor een vermogen van miljoenen dollars, was het een keer geen luxueuze kaviaar of sushi voor Chrissy en haar beroemde vriendinnen. Op tafel stonden onder meer eiermuffins met worst en zogenoemde hash browns (aardappelkoeken).

Naast Kim en en haar rappende man Kanye West waren ook Kardashian-zussen Kourtney en Khloé van de partij, evenals hun moeder Kris. De dames blijken hun zwangere vriendin goed te kennen; hoewel Chrissy bekendstaat om haar gezonde levensstijl, is ze stiekem vaste klant bij de keten met de gele M.

Mijn alles
Zoals het de modellen en realitydiva's betaamt, maakten ze op het feestje talloze foto's. Op het meest opmerkelijke kiekje is te zien hoe Chrissy doet alsof ze opgewonden is, terwijl Khloé Kardashian likbewegingen maakt richting haar babybuik.

Legend sloot de avond in stijl af met een emotionele post op Instagram. "Mijn alles'', schrijft hij bij een foto van hem en zijn vrouw, die volgende maand bevalt van een dochter.

éIk kijk ernaar uit ons kleine meisje te ontmoeten en om te zien hoe je haar overspoelt met de liefde die je mij ook geeft. Ik voel ze zo gelukkig en ik ben er klaar voor!''

27-03-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt schets gemaakt door Michael Jackson

Lady Gaga krijgt schets gemaakt door Michael Jackson

http://oi66.tinypic.com/fcl4r5.jpg

Lady Gaga heeft voor haar verjaardag een bijzonder waardevolle tekening cadeau gekregen. De zangeres ontving een schets die door niemand minder dan Michael Jackson is gemaakt, weet TMZ. De beroemde tekening, getiteld Dancing Feet, bracht ooit eens op een veiling 25.000 dollar op.

Wie de schets cadeau heeft gedaan, is niet duidelijk. Gaga vierde haar dertigste verjaardag gisterenavond in een club in West Hollywood. Op het feestje kwam een hele rits celebrity's af. Onder meer Taylor Swift, Lana del Rey, Kate Hudson, Pharrel Williams, Chrissy Teigen en John Legend kwamen haar feliciteren.

27-03-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse schrijver Jim Harrison (78) overleden

Amerikaanse schrijver Jim Harrison (78) overleden

http://oi64.tinypic.com/10z66b8.jpg

De Amerikaanse schrijver Jim Harrison, bijgenaamd 'Big Jim', is gisteren op 78-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Franse kranten Libération en Le Monde. Harrison werd gerekend tot een van de grootste nog levende schrijvers. Zijn veertien romans werden in meer dan 25 talen vertaald. Volgens Wikipedia werd Harrisons werk wel eens vergeleken met dat van giganten als William Faulkner en Ernest Hemingway.

Twee van Harrisons romans kregen een vervolg op het witte doek: "Revenge" (1999) en "Legends of the Fall" (1994). Hij schreef ook (mee) het scenario voor de films "Cold Feet" (1989) en "Wolf" (1994). De mythe wil dat hij "Legends of the Fall", een verzameling van twee verhalen en een kortverhaal, op één weekend tijd schreef, ingesneeuwd in een blokhut.

Harrison besloot auteur te worden nadat hij bij de vogeljacht van een klip was gevallen.

Zijn bekendste niet-verfilmde roman is "True North", over een houthakkersgezin dat uiteenvalt door het alcoholisme en de amoraliteit van de pater familias.

Harrison schreef ook poëzie en non-fictie. Hij beschouwde zichzelf als "de meest Franse van alle Amerikaanse schrijvers".

27-03-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert DeNiro vertoont anti-vaccinatiefilm niet

Robert DeNiro vertoont anti-vaccinatiefilm niet

http://oi63.tinypic.com/2556o9x.jpg

Na eerder de vertoning van een anti-vaccinatiedocumentaire nog te hebben verdedigd, heeft Robert DeNiro nu alsnog de film van het programma van het Tribeca Film Festival geschrapt. Dat meldt Deadline.

DeNiro kwam onder vuur te liggen nadat hij ervoor had gezorgd dat een documentaire die een link legt tussen vaccinaties en autisme bij kinderen op het festival zou worden vertoond. De acteur en zijn vrouw Grace hebben een kind met autisme, en dus vond hij het belangrijk dat 'de oorzaken van autisme openlijk worden onderzocht en besproken'. De acteur is mede-oprichter van het New Yorkse festival, dat sinds 2002 bestaat.

'Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe' werd geregisseerd door Andrew Wakefield, een voormalige dokter die nu documentaires maakt. Wakefield gelooft heilig in de link tussen vaccinaties en autisme en publiceerde daar als arts artikelen over, die later door medische vakbladen weer werden teruggetrokken. In een stukje over Wakefield op de website van het filmfestival werd wel gerept over de artikelen in kwestie, maar niet over het feit dat de medische gemeenschap inmiddels vraagtekens zet bij het werk van de regisseur.

Meerdere documentairemakers schreven naar aanleiding van de aangekondigde screening van Vaxxed een open brief aan het festival, waarin ze Wakefield een 'gevaarlijke anti-vaccinatie kwakzalver' noemen. Naar aanleiding van de ophef is DeNiro om de tafel gaan zitten met de organisatie van het festival, en is besloten om de film toch niet te vertonen.

27-03-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel chocolade en schattige paashazen: zo genieten onze BV's van Pasen

Veel chocolade en schattige paashazen: zo genieten onze BV's van Pasen

http://oi65.tinypic.com/n48nbt.jpg

Met veel chocolade, een traditionele paasbrunch en grappige foto's, ook de Vlaamse sterren genieten vandaag van qualitytime met de familie en heel wat lekkers.

27-03-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!