NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel breekt record als acteur: 100 miljoen Facebook-volgers

Vin Diesel breekt record als acteur: 100 miljoen Facebook-volgers

http://oi67.tinypic.com/2rf3rc4.jpg

Vin Diesel heeft als eerste acteur meer dan 100 miljoen volgers op Facebook. Grondlegger en directeur van het netwerk, Mark Zuckerberg, was er als de kippen bij om Diesel te feliciteren en plaatste een foto van hun eerste ontmoeting. De acteur dankt zijn populariteit vooral aan de fans van de 'Fast and Furious'-reeks.

Vooral het bericht over de dood van 'F&F'-collega Paul Walker bezorgde hem veel likes en nieuwe volgers. Het bericht werd door 7,7 miljoen Facebookers geliket. Ook de diverse trailers van de filmreeks zorgen voor veel opgestoken duimpjes.

Naast Vin Diesel zijn er nog twee sterren met meer dan 100 miljoen volgers; zangeres Shakira en voetbalicoon Cristiano Ronaldo.

31-07-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een fototoestel maakt u (soms) dikker dan u bent. En deze gif is het bewijs

Een fototoestel maakt u (soms) dikker dan u bent. En deze gif is het bewijs

http://oi67.tinypic.com/1y0f9i.jpg

"Een camera plakt er vijf kilo bij." Het is het perfecte excuus bij foto's die de vakantiekilo's iets te expliciet in de kijker zetten. En toch: er is zeker iets van aan, zo blijkt u dit simpele testje van fotograaf Dan Vojtech.

"Het is ongelooflijk hoe de brandpuntsafstand de vorm van het gezicht beïnvloedt", zo schrijft Dan Vojtech op zijn blog. Vojtech deed een eenvoudige test, waarbij hij telkens eenzelfde portretfoto nam met een andere brandpuntsafstand.

Om de vergelijking mogelijk te maken moest hij natuurlijk de camera dichterbij en verderweg bewegen bij elke nieuwe lenspositie. In totaal kwam hij zo tot 9 vergelijkbare portretten (op 20mm, 24mm, 28mm, 35mm, 50mm, 70mm, 105mm, 150mm en 200mm) die hij achter elkaar kon kleven in een gifje.

Het resultaat spreekt boekdelen. Het gezicht vervormt aanzienlijk bij elke lensaanpassing. Bij 20mm lijkt de neus groter en het gezicht smaller, bij 200mm worden het gezicht, het haar en de nek opvallend breder.

31-07-2016 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis is het poseren duidelijk nog niet verleerd

Sylvie Meis is het poseren duidelijk nog niet verleerd

http://oi63.tinypic.com/htcq4h.jpg

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis werkt volop aan een nieuwe website en een eigen modelabel. Ze gunde haar volgers op Instagram alvast een voorsmaakje met een reeks sexy beelden. De 38-jarige bewijst met een topless foto dat ze hét nog steeds heeft.

Eerder had Sylvie al twee foto's van bikini's uit haar eigen collectie gedeeld. Bij het toplessbeeld schrijft ze: "Goedemorgen! #Iwokeuplikethis #day2 #photoshoot".

Sylvie was vijf jaar lang ambassadrice van het lingeriemerk Hunkemöller. Maar die samenwerking beëindigde ze eerder dit jaar om aan Meis Enterprise, haar eigen label, te werken. Wanneer jij zelf in een creatie van Meis kan flaneren is nog onzeker, pas eind dit jaar worden meer details over de kledinglijn bekend gemaakt.

31-07-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Respectloos", VTM-kijkers in shock door ongepaste sketch over Sabine en Frank

"Respectloos", VTM-kijkers in shock door ongepaste sketch over Sabine en Frank

http://oi66.tinypic.com/dha3wj.jpg

Een slechte timing, zo excuseert VTM zich vandaag voor een sketch tijdens een ongelukkige herhaling van 'Tegen de Sterren Op'. Gisteren zagen kijkers hoe Chris Van Espen en Tine Embrechts in de huid van Frank Deboosere en Sabine Hagedoren kropen. De twee weervoorspellers beleven allebei donkere tijden: de weervrouw moest afgelopen week afscheid van haar man nemen, de weerman verloor zijn zus.

Tijdens de zomer geeft de televisiezender traditiegetrouw heel wat herhalingen van oude programma's. Gisteren werd een aflevering van het humoristische programma 'Tegen De Sterren Op' uit 2013 uitgezonden. Maar de bewuste sketch van Frank en Sabine schoot bij verschillende kijkers in het verkeerde keelgat.

Op Twitter doken verschillende negatieve reacties op. "Ongepast" en "respectloos." Medialaan, het bedrijf achter VTM, heeft intussen via Facebook zijn excuses aangeboden aan de familie van Frank en Sabine, en aan de kijkers. "De slechte timing is het gevolg van een menselijke fout."

31-07-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Naessens rijdt Aston Martin kapot in Maaseik

Willy Naessens rijdt Aston Martin kapot in Maaseik

http://oi65.tinypic.com/f5b0o5.jpg

Pechdag voor Willy Naessens. De Oost-Vlaamse industrieel, bekend van het VIER-programma 'The Sky is the Limit', heeft zich deze voormiddag met zijn Aston Martin vastgereden in het centrum van Maaseik.

De zeventiger en zijn echtgenote Marie-Jeanne wilden rond 10.30 uur via het Kolonel Aertsplein de Bosstraat inrijden. Naessens volgde een voorligger, maar ineens kwam het verzonken paaltje omhoog en bleef de wagen vastzitten, zo meldt Het Nieuwsblad. De Aston Martin kon geen kant meer uit en moest getakeld worden.

31-07-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

http://oi67.tinypic.com/2iji5tv.jpg

Meryl Streep (67) staat binnenkort weer samen op de set met haar Britse collega Emily Blunt (33). Tien jaar na 'The Devil Wears Prada' nemen Streep en Blunt de Disneyproductie 'Mary Poppins Returns' op. Dat meldt filmvakblad Variety.

'Mary Poppins Returns" wordt het vervolg op een van de populairste Disneyfilms aller tijden. Streep en Blunt speelden in 2014 ook samen in de Disneymusical 'Into the Woods', waarvoor Streep een oscarnominatie kreeg.

Blunt speelt Mary Poppins, rol die in de originele film door Julie Andrews werd vertolkt. De film speelt zich af in Londen tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw. In het nieuwe verhalen komen Jane en Michael Banks, de kinderen uit de originele film, terug als volwassenen. Samen met Michaels drie kinderen zoeken ze hun vliegende nanny van weleer op na een tragisch verlies.

Streep zal de rol spelen van Poppins' nicht Topsy Tartlet, een personage dat in de oorspronkelijke verfilming van het boek van PL Travers uit 1964 niet voorkwam. Topsy is een meid die in het boek van Travers 'Mary Poppins Comes Back' met Arthur Turvy trouwt, waardoor haar naam Topsy Turvy wordt. Auteur Travers verafschuwde de film 'Mary Poppins'.

In de film zal Streep ook zingen. 'Mary Poppins Returns' komt in de VS op kerstdag 2018 in de zalen.

30-07-2016 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse rechtbank verwerpt claims van 29 potentiële erfgenamen Prince

Amerikaanse rechtbank verwerpt claims van 29 potentiële erfgenamen Prince

http://oi65.tinypic.com/15d86k5.jpg

Een rechter in de Verenigde Staten heeft de claims verworpen van 29 personen die beweerden erfgenamen te zijn van de op 21 april overleden zanger Prince. Zes mensen mogen proberen hun familiale band met Prince te bewijzen met genetische tests.

Rechter Kevin Eide meende dat de 29 niet voldoende bewijzen hadden geleverd om hun claims kracht bij te zetten.

Vijf van hen beweerden een kind van Prince te zijn. Aangezien Prince geen kinderen heeft waarvan het bestaan gekend is, zou een kind van de zanger de meer dan 300 miljoen dollar nalatenschap kunnen erven. Eén van de vijf beweerde dat zijn moeder in 1976 een relatie had gehad met het popicoon, maar de rechter wees de aanvraag af, omdat hij zelf geadopteerd werd.

DNA-test
Voor zes mensen heeft de rechter genetische tests gevraagd. Het gaat onder meer om Brianna Nelson, die zegt dat ze de dochter is van een van de halfbroers van Prince, Duane Nelson, die overleden is in 2011, en Victoria Nelson, die de dochter zou zijn van de zoon van Duane, die eveneens overleden is.

Een vrouw die beweert dat ze ooit getrouwd was met Prince, maar beweerde dat de CIA hun huwelijk geheim hield, zag haar aanvraag geweigerd door de rechter.

Op dit moment zijn enkel zijn zus Tyka Nelson en zijn vijf halfbroers rechtstreekse nabestaanden van Prince.

Prince overleed op 21 april op 57-jarige leeftijd onverwacht aan een overdosis pijnstillers.

30-07-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

http://oi68.tinypic.com/156bnmf.jpg

Bobby Brown heeft zijn pasgeboren dochter vernoemd naar Jimi Hendrix. Dat blijkt uit het geboortecertificaat, waarop TMZ de hand wist te leggen.

Het meisje luistert naar de naam Hendrix Estelle Sheba Brown. Ze kwam vorige week donderdag om 10.54 uur (lokale tijd) ter wereld in het beroemde Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles.

Hendrix is het zevende kind van Bobby Brown, het derde van hem en zijn huidige vrouw Alicia Etheredge. Ze waren al ouders van de 7-jarige Cassius en Bodhi Jameson Rein van 1 jaar.

Bobby's andere kinderen kwamen voort uit verschillende eerdere relaties. Bobbi Kristina, de dochter die hij kreeg met de in 2012 overleden Whitney Houston, stierf vorig jaar.

30-07-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

http://oi63.tinypic.com/2e3pw0j.jpg

Actrice Janine Bischops speelde haar hele leven op zeker. Ze moest 73 worden om te durven. Voor het eerst koos ze voor barsten in plaats van buigen. En hoe. Onverwacht en met onmiddellijke ingang stapte ze na 21 jaar uit 'Thuis'. Ze hield de eer aan zichzelf en dat van haar personage Jenny. Haar rol van oermoeder devalueerde tot die van oude bloempot. "Nooit liep ik zo recht op mijn doel af als die ochtend naar de post met mijn ontslagbrief. Buiten op straat werd ik overspoeld door trots. Oudere vrouwen schrijf je niet af. Nàh."

Een beslissing die getuigt van eigenwaarde.
Ik heb wel een week geweend, hoor. Iedereen in 'Thuis' wist dat ik ongelukkig was en toch heb ik ze allemaal verrast, inclusief mijn kinderen. 'Ze zegt al twee jaar dat ze eruit stapt, maar dat doet ze toch nooit.' Toen ik in de schminkkamer zei 'Toch raar, mijn laatste dag', lachten ze nog 'Jaja, het zal wel'."

Waarom was het ineens genoeg?
"Tot twee jaar geleden heb ik Jenny Verbeeck zeer graag gespeeld. Ik ben apetrots op de verhaallijn van Jenny's borstkanker, mijn voorstel trouwens. Maar na 19 jaar zat er geen vlees meer aan die rol. 'Jenny' moest er af en toe nog wat bij staan, ik voelde me als acteur bij het afval gezet. Niet hautain bedoeld, maar daarvoor ken ik mijn stiel te goed. Zo mocht het niet eindigen. Het deed afbreuk aan alle moois uit mijn carrière."

30-07-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

http://oi68.tinypic.com/4imur5.jpg

Lesley-Ann Poppe is ondertussen al zes maanden stralend zwanger. En alles verloopt prima. "Vandaag 6 maanden in verwachting en de baby groeit heel goed en ik ook #24weekspregnant #babybump", schreef Lesley-Ann Poppe gisteren op Instagram. Nog drie maanden en La Poppe mag haar tweede spruit verwelkomen.

30-07-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmaker Luc Besson krijgt zwaardere straf in plagiaatzaak

Filmmaker Luc Besson krijgt zwaardere straf in plagiaatzaak

http://oi68.tinypic.com/1z5p153.jpg

Het hof van beroep in Parijs heeft de Franse filmmaker Luc Besson en zijn onderneming Europacorp veroordeeld tot een schadevergoeding van 110.000 (plus intresten) aan de Amerikaanse cineast John Carpenter. Besson moet dat bedrag ophoesten omdat hij in 'Lockout' (2012) de film 'Escape from New York' (1981) geplagieerd zou hebben.

De uitspraak in de zaak dateert al van 10 juni, maar werd pas vandaag bekendgemaakt door de zender BFM Business. In het vonnis is te lezen dat Besson samen met zijn coscenaristen James Mather en Stephen Saint-Léger ook nog eens 40.000 moet betalen aan Nick Castle, die had meegeschreven aan 'Escape from New York'. Studiocanal, de Franse eigenaar van de exploitatierechten van 'Escape from New York', heeft ook nog eens recht op een schadevergoeding van 300.000 euro.

De rechtbank in beroep velt daarmee een veel zwaarder vonnis dan die in eerste aanleg. In mei 2015 had de rechter nog schadevergoedingen voor in totaal 80.000 euro opgelegd, maar Besson was daartegen in beroep gegaan.

De beroepsrechter benadrukte bij zijn beslissing dat er sprake is van een "opeenhoping van overeenkomsten" tussen beide films. De rechter volgde deze keer ook Studiocanal, dat argumenteerde dat met de release van 'Lockout' schade werd berokkend aan de plannen voor een remake van 'Escape from New York'.

Luc Besson is vooral bekend als regisseur van films als 'Le grand bleu' (1988), 'La Femme Nikita' (1990), 'Léon' (1994) en 'The Fifth Element' (1997). Bij de opnames van 'Lockout' zat hij niet in de regiestoel, maar schreef hij wel het scenario van die film.

30-07-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse politie zoekt vermiste actrice Honeysuckle Weeks

Britse politie zoekt vermiste actrice Honeysuckle Weeks

http://oi67.tinypic.com/2hp63co.jpg

Gewag makend van een onrustwekkende verdwijning, spoort de Britse politie actrice Honeysuckle Weeks uit de oorlogsdetectivereeks 'Foyle's War' op. De 36-jarige vrouw en moeder van een kind, wonende in Petworth in West Sussex, is sinds gisteravond vermist.

De politie is naar eigen zeggen ongerust omdat recent gedrag van de actrice bezorgdheid bij familie en vrienden heeft opgewekt en omdat zij hen had verteld angstig te zijn.

Weeks is vooral bekend van haar rol als Samantha Stewart in de reeks 'Foyle's War' die ook op de vrt te zien was.

30-07-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

http://oi67.tinypic.com/nq4tn9.jpg

Meryl Streep (67) staat binnenkort weer samen op de set met haar Britse collega Emily Blunt (33). Tien jaar na 'The Devil Wears Prada' nemen Streep en Blunt de Disneyproductie 'Mary Poppins Returns' op. Dat meldt filmvakblad Variety.

'Mary Poppins Returns" wordt het vervolg op een van de populairste Disneyfilms aller tijden. Streep en Blunt speelden in 2014 ook samen in de Disneymusical 'Into the Woods', waarvoor Streep een oscarnominatie kreeg.

Blunt speelt Mary Poppins, rol die in de originele film door Julie Andrews werd vertolkt. De film speelt zich af in Londen tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw. In het nieuwe verhalen komen Jane en Michael Banks, de kinderen uit de originele film, terug als volwassenen. Samen met Michaels drie kinderen zoeken ze hun vliegende nanny van weleer op na een tragisch verlies.

Streep zal de rol spelen van Poppins' nicht Topsy Tartlet, een personage dat in de oorspronkelijke verfilming van het boek van PL Travers uit 1964 niet voorkwam. Topsy is een meid die in het boek van Travers 'Mary Poppins Comes Back' met Arthur Turvy trouwt, waardoor haar naam Topsy Turvy wordt. Auteur Travers verafschuwde de film 'Mary Poppins'.

In de film zal Streep ook zingen. 'Mary Poppins Returns' komt in de VS op kerstdag 2018 in de zalen.

30-07-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shannen Doherty na kankerdiagnose: "Ik kijk niet verder dan vandaag"

Shannen Doherty na kankerdiagnose: "Ik kijk niet verder dan vandaag"

http://oi66.tinypic.com/2ihl5kk.jpg

Shannen Doherty leeft met de dag, sinds ze weet dat ze kanker heeft. "Ik kijk niet verder dan vandaag", vertelt de 45-jarige actrice in een interview met Entertainment Tonight, dat maandag wordt uitgezonden.

"Het is moeilijk", zegt Shannen over haar strijd. Vorig jaar februari kreeg ze te horen dat ze borstkanker heeft, onlangs schoor ze haar hoofd kaal. "Ik weet niet of ik er ooit weer zo uit zal zien als vroeger", vertelt de actrice, die voor het interview een sjaal om haar hoofd had geknoopt.

Shannen probeert sterk te blijven, maar dat valt niet altijd mee. Ze vertelt dat de gedachte dat ze zal sterven door haar hoofd spookt. "Maar ik wil geloven dat het goed komt als ik maar blijf vechten."

Verschillende collega-acteurs uit Beverly Hills, 90210, de serie waaraan Shannen haar doorbraak dankt, lieten deze week weten diep respect te hebben voor haar. "Het was ontzettend dapper van haar om haar haren af te knippen en de foto's daarvan te delen", zei Jason Priestley. "Shannen is sterk en een echte vechter."

Ook Ian Ziering noemde Shannen een vechter. "Ze heeft een enorme hoeveelheid moed tentoongespreid." Ian vertelde ook dat hij onlangs contact opnam met zijn oud-collega. "Ik heb haar vorige week gebeld om te laten weten dat ik aan haar denk."

30-07-2016 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot van Sabine Hagedoren overleden

Echtgenoot van Sabine Hagedoren overleden

http://oi64.tinypic.com/jfvtcg.jpg

De man van VRT-weervrouw Sabine Hagedoren is afgelopen nacht overleden. Dat meldt de VRT.

"Na een lange en aanslepende ziekte heeft Jurgen Janssens de strijd verloren." Hagedoren blijft achter met twee kinderen, Lars (11) en Lise (9). Sabine en haar familie wensen dit verlies in alle rust te verwerken, zo laat de openbare omroep weten. 

Eerder deze week verloor haar collega Frank Deboosere zijn zus Paskal na een strijd tegen borstkanker.

30-07-2016 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'King of the Belgians' naar filmfestival van Venetië

'King of the Belgians' naar filmfestival van Venetië

http://oi63.tinypic.com/244nln4.jpg

'King of the Belgians', de vierde langspeelfilm van Peter Brosens en Jessica Woodworth, zal zijn wereldpremière beleven als onderdeel van de Orizzonticompetitie van het 73ste Internationaal Filmfestival van Venetië. Dat is vandaag bekendgemaakt.

Het filmfestival van Venetië, het oudste ter wereld, vindt plaats van 31 augustus tot 10 september. Het is vier jaar geleden dat een Vlaamse speelfilm de officiële selectie van het festival haalde.

In 'King of the Belgians' is Nicolas III op staatsbezoek in Istanboel wanneer zijn land onverwacht uit elkaar valt. Hij moet meteen terug om zijn koninkrijk te redden. Maar een krachtige zonnestorm verstoort alle telecommunicatie en luchtverkeer. De koning en zijn entourage ontsnappen uit Turkije en starten een odyssee doorheen de Balkan, waarin de koning het echte leven - en zichzelf - ontdekt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peter Van den Begin, Titus De Voogdt, Lucie Debay en Bruno Georis. Bo Films produceerde 'King of the Belgians' in coproductie met Entre Chien et Loup in België, Topkapi Films in Nederland en Art Fest in Bulgarije. De film kon onder andere rekenen op steun van het VAF/Filmfonds.

'King of the Belgians' komt op 30 november 2016 uit in de Belgische zalen.

28-07-2016 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mauro doet het in het Nederlands als Maurits Pauwels

Mauro doet het in het Nederlands als Maurits Pauwels

http://oi63.tinypic.com/2qm3pn6.jpg

Maurits Pauwels brengt dit najaar zijn eerste Nederlandstalige cd uit. Die naam doet niet meteen een belletje rinkelen? Het gaat om een alter ego van muzikale duizendpoot Mauro Pawlowski, bekend van Evil Superstars en dEUS. De eerste titels in zijn Nederlandstalige repertoire doen alvast het beste vermoeden: 'Viel Zo Graag Samen' en 'Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was'.

28-07-2016 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus waarschuwde Heath Ledger vlak voor dood

Zus waarschuwde Heath Ledger vlak voor dood

http://oi67.tinypic.com/2q9z1b7.jpg

Vlak voor zijn dood werd Heath Ledger door zijn zus gewaarschuwd zijn medicijnen niet te mixen. Dat vertelt Heaths vader Kim in een interview met de Australische editie van Daily Mail.

"Zijn zus had hem de avond voor zijn dood aan de telefoon en zei dat hij zijn voorgeschreven medicijnen niet samen met zijn slaappillen in moest nemen'', weet de vader van de acteur. "Hij zei: Katie, Katie, het gaat prima. Ik weet wat ik doe. Hij had geen idee.''

Heath stierf in januari 2008 op 28-jarige leeftijd als gevolg van een overdosis medicijnen die hij op doktersvoorschrift had gekregen. "Je kan niemand anders de schuld geven'', zegt Kim. "Het was zijn fout. Hij heeft die medicijnen geslikt.''

Langere draaidagen
Hoewel niemand schuldig is aan Heaths dood, droeg de overvolle agenda van de acteur volgens zijn vader wel bij aan de problemen. "Omdat hij veel reisde, zag hij veel verschillende artsen. Omdat hij bekend was, kreeg hij vaker de vraag 'wat wil je' in plaats van 'wat heb je nodig'.''

Volgens zijn vader gebruikte Heath de medicijnen onder meer om langere draaidagen te kunnen maken. "In plaats van naar zijn lichaam te luisteren dat niet meer kon en rust nodig had, pakte hij een pijnstiller en bleef hij doorgaan.''

28-07-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We hebben afgesproken: Géén taboes"

"We hebben afgesproken: Géén taboes"

http://oi66.tinypic.com/o6cpl3.jpg

Het akkoord is er en de draaidagen worden gepland. Als alles goed gaat, trekt reportagemaker Peter Boeckx nog eind dit jaar naar Nederland met zijn docureeks 'The Show Must Go On'. Het doel: een exclusieve inkijk in het leven van André Hazes Jr. en zijn veelbesproken familie. "We hebben afgesproken dat er geen taboes mogen zijn."

Momenteel filmt Peter Boeckx nog volop voor de eerste reeks van 'The Show Must Go On'. Voor reeks twee strikte de maker van 'The Sky is the Limit' een eerste naam buiten onze landsgrenzen. André Hazes Jr. was de voorbije maanden niet uit het nieuws te branden wegens zijn aanstormende vaderschap en de drama's in zijn familie. Boeckx is de eerste reportagemaker die wordt toegelaten in de clan. "Ik heb de bevestiging net binnen en ben erg blij dat we tot een akkoord zijn gekomen met deze talentvolle artiest", klinkt het. "De enige voorwaarde die de zanger stelt, is dat hij geportretteerd wordt als 'Dré', niet als de zoon van André Hazes." Verder krijgt de Vlaamse filmploeg geen restricties. 

28-07-2016 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles 'de Mol' kiest voor tv-carrière op VIER

Gilles 'de Mol' kiest voor tv-carrière op VIER

http://oi65.tinypic.com/ibic8l.jpg

Gilles Van Bouwel, afgelopen najaar nog de grote saboteur in het VIER-programma 'De Mol', zegt zijn job als brand manager bij Unilever op en stort zich voltijds op de media.

Gilles wordt redacteur bij productiehuis Woestijnvis en zal in het najaar het mannelijke gezicht worden in het showbizzmagazine 'Glammertime', naast onder anderen Elodie Ouedraogo en Annelore De Donder. Of ook Karen Damen en Marijke Respeel terugkeren, is nog niet zeker.

Als Gilles bovendien een beetje kan quizzen, zal hij dit najaar helemaal niet meer van het scherm weg te branden zijn, want de 28-jarige Antwerpenaar is ook door Erik Van Looy gevraagd om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. De aanwerving van Van Bouwel past perfect in de strategie van Woestijnvis om mediatalenten in een tv-programma uit te testen en ze nadien ook echt in huis te halen. Dat gebeurde eerder al met onderen anderen Sarah Vandeursen en Elodie Ouedraogo.

28-07-2016 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog voor het einde van het jaar kijken we ook offline Netflix

Nog voor het einde van het jaar kijken we ook offline Netflix

http://oi64.tinypic.com/svrmg4.jpg

"Dat gaat nooit gebeuren", zei Netflix-topman Cliff Edwards nog in 2014 toen hem gevraagd werd of Netflix ooit offline beschikbaar zou zijn. In april dit jaar klonk het al iets positiever toen CEO Reed Hastings zei dat een offline modus "niet ondenkbaar" was. En binnenkort is het eindelijk zover. De streamingdienst maakt het in de nabije toekomst mogelijk om zonder internet je favoriete films en series te bekijken. Wellicht hangt daar wel een prijskaartje aan vast.

Hoe leuk zou het zijn mocht je een Netflix-serie of -film op je laptop kunnen opslaan en bekijken op de trein of in het vliegtuig. Dat is niet langer toekomstmuziek, want lanceert Netflix een offline modus. Waarschijnlijk komt er, net zoals bij Amazon, een tijdslimiet op. En wie van deze extra service wil genieten, zal wellicht ook wat meer geld op tafel moeten leggen.

Netflixgebruikers waren duidelijk. Uit een recente enquête blijkt dat 73 procent Netflix ook offline zou gebruiken. Liefst twee gebruikers op drie zouden het bovendien niet meer dan normaal vinden dat een abonnement met deze extra feature ook duurder zou zijn. Die laatste factor speelde wellicht een doorslaggevende rol, ook omdat de groeicijfers van de streamingdienst onder de verwachtingen liggen.

Amazon doet het al

Amazon, de grote concurrent van Netflix, biedt offline kijken al langer aan. Amazon-gebruikers moeten het gedownloade materiaal wel binnen de 48 uur bekijken, want daarna wordt de film of serie vergrendeld. Het is nog onduidelijk of er ook Netflix een zal hanteren.

Bij Netflix zelf blijft het voorlopig stil, maar verschillende bronnen binnen de sector bevestigen dat Netflix volop werkt aan een offline dienst. "Netflix wil de optie nog voor het einde van 2016 toevoegen", vertelt Dan Taitz van 'Penthera', een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software om video's te downloaden op mobiele apparaten. Daarnaast stelt Netflix ook op juridisch vlak alles in het werk om materiaal ook offline ter beschikking te stellen. De nieuwe licentiedeals bevatten een speciale clausule.

27-07-2016 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

http://oi67.tinypic.com/2rhtphu.jpg

Even geen 'Dagelijkse Kost', Würst of andere besognes voor tv-kok Jeroen Meus. Hij heeft nood aan een portie rust en vindt die momenteel in het gezelschap van zijn echtgenote Stéphanie en hun 4-jarige zoontje Georges op een zonovergoten strand. "Op vakantie slapen we al eens samen", schrijft Meus bij het vertederende beeld op zijn Instagram-pagina. "En ik maak dan foto's!"

27-07-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

http://oi68.tinypic.com/293fvd5.jpg

De wereld is een klein beetje minder ideaal geworden... Die boodschap stuurde de redactie van Canvas-programma De Ideale Wereld gisteren de wereld in nadat gastpersonage Jeanne op 87-jarige leeftijd is overleden. Jeanne uit Kessel-Lo draaide als gastpersonage in De Ideale Wereld haar hand niet om voor een oneliner meer of minder. "Jeanne, je was veruit onze grappigste vriendin", aldus presentator Otto-Jan Ham.

De Ideale Wereld is in rouw...De 87-jarige Jeanne die als 'commentator' een glansrol vertolkte in het populaire televisieprogramma op Canvas is overleden. Jeanne liet zich in het programma vooral opmerken door haar droge kijk op de actualiteit van de dag die presentator Otto-Jan Ham haar voorschotelde.

Gevoel voor humor

"Je kon Jeanne de meest waanzinnige nieuwsberichten voorleggen en altijd had ze een droge reactie klaar", aldus Otto-Jan Ham die Jeanne graag omschrijft als de meest scherpe en grappigste vriendin van De Ideale Wereld.

"Meestal had Jeanne nog gelijk ook met haar sappige oneliners."

In één van de vele fragmenten uit De Ideale Wereld blijkt ook dat de 87-jarige Jeanne veel gevoel voor humor had. Zo liet Jeanne op een dag aan Otto-Jan Ham weten dat iemand haar zelfs had gebeld om te vragen wanneer ze op het scherm zou komen. Toen Otto-Jan Ham liet weten dat Jeanne om 22 uur 's avonds zou verschijnen op het televisiescherm reageerde de kranige dame met een zeker gevoel voor zelfrelativatie het volgende: "Allé, ik zal het haar laten weten dan is ze content. Ik zei haar nog: zie maar dat uw televisie niet ontploft dan..." Ontploffingsgevaar in De Ideale Wereld heette dat dan.

Stralen op tv

Zonder twijfel zullen de fans van De Ideale Wereld de droge kijk van Jeanne op onze wereld missen. Op Facebook regende het dan ook steunbetuigingen voor de familie van Jeanne, niet in het minst op de Facebook-pagina van De Ideale Wereld. Ook Canvas liet daar een boodschap achter voor de familie van de 87-jarige Jeanne. "We zullen Jeanne missen. Rust zacht. Innige deelneming aan de familie", stond er te lezen. Iets dichter bij Jeanne reageerde Lieze Van Aerschot dan weer als volgt: "Bedankt Ideale Wereld. Het was voor ons fijn Meter vaak zo te zien stralen op tv."

Bewondering

Voor Otto-Jan Ham is het verlies van Jeanne ook persoonlijk een droevige gebeurtenis. Hij had naar eigen zeggen een warme band met haar opgebouwd. "Niemand heeft het eeuwige leven, maar ik was toch erg geschrokken", zegt de presentator. "Ik had bewondering voor Jeanne. Ze confronteerde je met jezelf en bezorgde je een nederig gevoel. Rust zacht, liefste Jeanne. Je was veruit onze scherpste en grappigste vriendin."

27-07-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

http://oi63.tinypic.com/1bsid.jpg

"De moeilijkste dagen van het jaar waren vroeger altijd deze zomerse vakantiedagen, voor ons, onvermoeibare stukjesschrijvers. We zaten destijds met onze bruingebakken hoofden in de gulle zon in de Provence of ergens met de voeten in het zand aan een eindeloze kust. We zagen onze geliefden fulltime graag en we kookten dan iets lekkers. We schonken de glazen vol koele wijn en de verhalen aan onze tafels waren eindeloos, maar meestal zo filosofisch dat we de krantenlezers daar ook niet elke dag mee konden vervelen."

"Er waren toen ook mensen die gewoon doorwerkten. Er waren veel mensen die niet op reis gingen. En dan het thuisfront ambeteren met onze zon en wijntjes terwijl er ginds files op de E19 stonden of er sprake was van wateroverlast na een zomerstorm, dat deden wij niet. Maar het tempo van het nieuws kabbelde wel. Na de Ronde Van Frankrijk ging de wereld in surplace. Je kon nog wel eens iets bedenken over het kaduke Nederlands van de koning op de Nationale Feestdag, maar voor de rest vloekten we bijna elke dag over die komkommertijd. Writer's block in volle zon, geen lachertje."

"Vandaag is alles anders geworden. De ene noemen het nu zonder verpinken 'oorlog'. Anderen blijven volhouden dat het 'eenzame gekken' zijn die elkaar domweg kopiëren. Feit is dat de wereld vandaag nooit meer stilstaat en dat er, veraf of dichtbij, elke dag nieuwe waanzin het nieuws beheerst. Het is steeds weer kiezen tussen schrijven over angst of hoop, over de kracht van liefde of pure woede. Dat is ons werk: de dingen benoemen zonder te verbloemen. Maar ik kan niet liegen: wat heb ik heimwee naar praatjes over slaatjes, naar zwoele zinnen over de zin van het leven na een flesje merlot, naar die vredig kabbelende komkommertijd. Komt die ooit nog terug?

27-07-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

http://oi66.tinypic.com/30u4f1c.jpg

Toen het halfzusje van Kim Kardashian, Kendall Jenner, onlangs ging winkelen in een transparant topje zonder beha onder, stond de halve wereld nog in rep en roer. Op haar eigen website kendallj.com schrijft ze nu dat ze de ophef niet begrijpt. "Ik ben niet beschaamd om mijn eigen lichaam, en het is jammer dat veel andere vrouwen dat wél zijn".

Dat Kendall steeds vaker wordt gespot zonder beha, komt dus niet omdat ze vergeetachtig is en vergeet een beha aan te doen. Ze wil vrouwen aanmoedigen om hun lichaam te accepteren zoals het is, en daar ook trots op te zijn. Natuurlijk heeft ze makkelijk praten met haar modellenlijf én borsten, maar de gedachte erachter is wel zeker niet verkeerd.

Daarnaast schrijft ze ook nog dat ze blote borsten simpelweg erg sexy vindt, en beha's oncomfortabel.

27-07-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

http://oi67.tinypic.com/m9xhe1.jpg

Er komt dit jaar geen Mini Miss België. De organisatie toonde zich nog strijdlustig na het njet van minister van Werk Kris Peeters vorige maand, maar gooit nu toch - tijdelijk - de handdoek. "We willen alles even laten rusten en de tijd nemen om na te denken over de toekomst", klinkt het.

De plannen rond een Belgische missverkiezing voor kinderen deden heel wat stof opwaaien. Het Kinderrechtencommissariaat had "fundamentele bezwaren", minister van Vrouwenrechten Isabelle Simonis van de Franse Gemeenschap kondigde een verbod aan en ook federaal minister Peeters legde zich dwars. Hij en de sociale inspectie spraken van "kinderarbeid" om de minimissverkiezing tegen te houden.

Organisator Darline Devos weigerde zich daar echter zomaar bij neer te leggen. "De verkiezing komt er toch", klonk het vorige maand nog strijdvaardig. Devos wilde met name een afwijking aanvragen op de wetgeving, waardoor Mini Miss België toch zou kunnen doorgaan.

Maar nu gooit de organisatie dus toch de handdoek. "Na alle perikelen in de pers heeft het nationaal comité van Miss België besloten om geen Mini Miss België verkiezing te organiseren dit jaar", aldus Devos. Definitief is de beslissing echter allerminst. "Volgend jaar zullen we het opnieuw bekijken, maar zeker is het nog niet."

Of het dan wel zal lukken, is nog maar de vraag. Intussen hebben N-VA, CD&V, Open Vld, Groen en sp.a zich in het Vlaams Parlement immers samen uitgesproken voor een formeel verbod op schoonheidswedstrijden voor kinderen. Ze hadden het daarbij wel over wedstrijden waarbij kinderen enkel of grotendeels beoordeeld worden op hun uiterlijk.

Volgens Devos was dat echter nooit de bedoeling en is de hele heisa onterecht. "Eigenlijk zou dit niets anders zijn dan een leuke dag tijdens een schoolfeest of bij een jeugdbeweging. De kinderen zouden mogen tekenen, dansjes leren, foto's maken en ook zelf een act in elkaar steken", zegt ze nog. "Op alle onderdelen zouden ze punten krijgen en uiteindelijk zou diegene met de meeste punten de kroon ontvangen."

"Enige juiste keuze"
De beslissing om de plannen rond Mini Miss België op te bergen, is "de enige juiste keuze". Dat zegt minister van Werk Kris Peeters in reactie op het nieuws. De CD&V'er herinnert ook aan de initiatieven in Vlaanderen en Wallonië richting een definitief verbod.

26-07-2016 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

http://oi65.tinypic.com/so6bk8.jpg

'Souvenir', de tweede langspeelfilm van Bavo Defurne, beleeft zijn Noord-Amerikaanse première op het Toronto International Film Festival, dat plaatsvindt van 8 tot 18 september. Dat heeft de festivalorganisatie vandaag aangekondigd. De wereldpremière is weggelegd voor het Filmfestival van Angoulême, eind augustus.

In 'Souvenir' speelt de gekende Franse actice Isabelle Huppert de rol van Liliane. Als 'Laura' was ze ooit de rijzende ster aan het firmament van het lichte lied. Ze nam zelfs deel aan de European Song Contest. Vandaag is ze vergeten. Ze leidt een teruggetrokken bestaan in een appartement volgestouwd met relikwieën uit haar glorietijd en komt aan de kost in een vleeswarenfabriek waar ze laurierblaadjes op paté legt. Daar is het dat ze de 22-jarige Jean ontmoet.

"Maanden hebben we stil gewerkt in donkere studio's en nu mogen we eindelijk ons resultaat gaan presenteren, dan nog wel te midden van de wereldtop", zegt Defurne, die met 'Noordzee, Texas' in 2011 zijn speelfilmdebuut maakte.

Naast Huppert, die dit jaar schitterde in de Paul Verhoeven-film 'Elle' - op het Filmfestival Cannes - zien we onder andere Kévin Azaïs en Johan Leysen.

'Souvenir' is een productie van Yves Verbraeken voor Bonjour Pictures. De film kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds.

26-07-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van ex-Miss België Virginie Claes vrijgelaten

Moeder van ex-Miss België Virginie Claes vrijgelaten

http://oi66.tinypic.com/apef5j.jpg

De moeder van ex-Miss België Virginie Claes is vrijgelaten. De vrouw zat sinds 16 juni in de cel voor poging tot doodslag op haar man. Dat meldt TV Limburg.

Tandarts Veronique D. (60) uit Hasselt stak vorige maand tijdens een ruzie haar man met een mes in zijn borstkas. De vader van Claes, handelsrechter op de rechtbank van Hasselt, werd opgenomen op intensieve zorgen maar zou nu aan de beterhand zijn.

Vandaag werd de vrouw onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Ze moet zich houden aan een alcoholverbod en zoeken naar gepaste begeleiding.

26-07-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams meisje bestolen door Haroon: "In dertig minuten roofde hij mijn huis bijna leeg"

Vlaams meisje bestolen door Haroon: "In dertig minuten roofde hij mijn huis bijna leeg"

http://oi65.tinypic.com/28sbjt0.jpg

"Hij deed mij geloven dat het echte liefde was, dat we een toekomst konden uitbouwen. En nu... Wat een nachtmerrie." De Oost-Vlaamse Annelies (24) heeft het over Haroon, de Nederlandse spierbundel uit 'Temptation Island'. Zij heeft klacht tegen hem ingediend bij de politie, weet 'Dag Allemaal'.

"Hij verbleef al vier dagen bij mij, en 't was de bedoeling dat hij nog een week zou blijven", aldus de vrouw die zich Annelies laat noemen. Haar echte naam wil ze niet gepubliceerd zien, want ze schaamt zich en ze wil absoluut vermijden dat iemand de indruk zou krijgen dat ze enkel uit is op aandacht.

"Ik vond het vreemd dat hij amper kleren had meegenomen. Eén klein reiszakje had hij bij zich. En achteraf beschouwd toont dat voor mij aan dat Haroon z'n daden vooraf heeft beraamd. Hij wist goed genoeg dat hij snel weer weg zou zijn bij mij thuis."

"Pak boven de 10.000 euro"
"Die nacht van zaterdag op zondag heeft hij mijn huis quasi leeggeroofd. Een halfuurtje was ik weg, naar de nachtwinkel. Toen ik terugkwam stond m'n schuifraam wagenwijd open. En al m'n kastdeuren ook. Wat een nachtmerrie, ik was in shock. Haroon had zich uit de voeten gemaakt en hij had alles van waarde meegegraaid."

"Een smartphone, handtassen van Gucci en Louis Vuitton. Tweeduizend euro 't stuk, hé, die tassen. Ik had twee lades vol designzonnebrillen, die heeft hij ook meegegrabbeld. En al m'n parfumflesjes, kleren uit m'n droogkast, noem maar op. De totale waarde zal een pak boven de 10.000 euro liggen."

Bedreiging
"Ik ben hem zelfs nog achterna gereden die nacht. Maar ja...Die was al ver weg, waarschijnlijk richting Nederland. En hij heeft alle contactlijnen afgesneden. Z'n telefoon wordt niet opgenomen, hij heeft me van al z'n sociale-mediaprofielen gesmeten, hij is gewoon verdwénen. Eén keer heeft hij me nog gecontacteerd, met een speciaal daarvoor aangemaakt profiel. Zijn boodschap was dat ik het best zo zou laten, of ik zou nog iets gaan meemaken. Ik heb klacht ingediend bij de politie."

Haroon werd herhaaldelijk gecontacteerd om zijn versie van het verhaal te horen, maar de telefoontjes werden compleet genegeerd.

26-07-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre in boeien geslagen na verkeersruzie

Dr. Dre in boeien geslagen na verkeersruzie

http://oi67.tinypic.com/35c3a74.jpg

Dr. Dre is bij zijn eigen huis in de boeien geslagen, nadat een motorrijder hem had beschuldigd van wapenbezit. Nadat de politie geen wapen kon vinden werd de rapper en zakenman weer vrijgelaten, weet TMZ

De motorrijder was voor het huis van Dr. Dre in Malibu gestopt en blokkeerde de oprijlaan. Dr. Dre vroeg hem plaats te maken toen hij wilde parkeren. Dat deed de man, maar onder luid protest.

Toen Dre, echte naam Andre Young (52),  zijn telefoon tevoorschijn haalde, zei de man volgens ooggetuigen: "Daar gaan we weer, nog een zwarte man met een geweer." Vervolgens belde hij het alarmnummer.

Eenmaal ter plaatse sloegen de agenten Dr. Dre in de boeien om hem te fouilleren. Ze konden niets vinden en lieten hem gaan, maar de motorrijder heeft toch een klacht ingediend..

26-07-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eik van The Shawshank Redemption is niet meer

Eik van The Shawshank Redemption is niet meer

http://oi66.tinypic.com/zs4mt.jpg

Een van de beroemdste bomen uit de Amerikaanse filmgeschiedenis is niet meer. De witte eik van de film "The Shawshank Redemption", die in Mansfield (Ohio) stond, is omgevallen. Dat bericht de Amerikaanse zender CNN.

De eik is aan het einde van het gevangenisdrama te zien, wanneer het personage dat vertolkt wordt door Morgan Freeman -gevangene Red Redding- aan de voet van de boom een kistje opgraaft met daarin een brief en cash geld, goed voor een busticket naar zijn vriend die kon ontsnappen, Andy Dufresne - gespeeld door Tim Robbins. De eik speelde een symbolisch belangrijke rol in de film: "Beloof me Red, als je hier ooit weg raakt... vind die plaats", vroeg Dufresne zijn medegedetineerde. Dufresne had zijn vrouw onder de boom ten huwelijk gevraagd. Hij zat onschuldig in de gevangenis omdat hij haar zou hebben vermoord.

In het manuscript van Stephen King, waarop de film gebaseerd is, stond de eik in een veld in Maine. De scène werd echter gefilmd in Ohio, bijna 1.000 kilometer daarvandaan. Door de film was de plaats een toeristische bestemming.

Vijf jaar geleden werd de boom al eens geraakt door een bliksem. Een deel van de eik raakte toen beschadigd. Maar afgelopen vrijdag is het resterende deel omgevallen door hevige wind, bevestigt men op het plaatselijke bureau voor Toerisme. "Het is een trieste dag voor Shawshank fans".

24-07-2016 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arts Michael Jackson trekt mogelijk outback in voor realityshow

Arts Michael Jackson trekt mogelijk outback in voor realityshow

http://oi65.tinypic.com/t98tbo.jpg

Conrad Murray praat met de makers van de Britse realityshow 'I'm a Celebrity: Get Me Out of Here' over een deelname aan het programma. De woordvoerder van de arts, die schuldig is bevonden aan de dood van Michael Jackson, bevestigt dit aan de Mirror.

"Ik weet zeker dat iedereen benieuwd is te horen wat hij heeft te zeggen over zijn tijd met Michael. Hij zou echt een publiekstrekker zijn", aldus woordvoerder Max Markson. Voor de show zou Murray wekenlang samen met een aantal andere bekende mensen in de Australische jungle moeten verblijven in primitieve omstandigheden.

In hetzelfde interview zegt Murray dat hij van plan is om weer aan het werk te gaan als arts, omdat hij geen cent heeft en moet leven van de vrijgevigheid van familie en vrienden. Na zijn veroordeling werd zijn vergunning afgenomen, maar Murray heeft een aanvraag ingediend om de schorsing op te heffen. "Ik zie geen reden waarom ik niet zou mogen werken als arts in de VS", aldus de medisch specialist. "Ik ben zeer vakkundig en ik heb een vlekkeloze medische geschiedenis. Mijn carrière is tot nu toe onberispelijk."

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar celstraf nadat hij Jackson een fatale dosis van het narcosemiddel Propofol toediende. Hij kwam in 2013 vervroegd vrij omdat de gevangenissen in Amerika overvol zitten.

24-07-2016 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez ligt met zichzelf overhoop

Selena Gomez ligt met zichzelf overhoop

http://oi63.tinypic.com/nn8w2x.jpg

Aan het begin van haar wereldtoernee lijkt Selena Gomez het moeilijk te hebben. Een dag na haar verjaardag werd ze emotioneel op het podium in Indonesië. Vervolgens plaatste ze een heel cryptisch bericht op sociale media.

De net 24-jarige had net daarvoor nog vrolijke video's op Snapchat gezet: "Ik ben superblij en heb er zin in. Iedereen is hier zo aardig", klonk het. Maar aan het einde van haar optreden in Jakarta nam ze opeens emotioneel het woord: "Het volgende liedje - voor ik naar huis ga - is een nummer dat belangrijk voor me is omdat ik gefrustreerd ben. Ik doe soms domme dingen. Ik zeg dingen die ik niet meen. Of het komt er verkeerd uit, juist omdat ik zo graag goed wil doen." Daarna zong ze het nummer 'Kill 'Em With Kindness'.

Na het optreden uitte Selena haar gedachten nog eens in andere woorden op Instagram. "Ik heb altijd laten zien wie ik ben, maar ik moet sommige gebieden in mijn leven heroverwegen, zowel op creatief als op persoonlijk vlak."

24-07-2016 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC bouwde bunkers voor personeel om kernramp te overleven, maar hun vrouwen waren niet welkom

BBC bouwde bunkers voor personeel om kernramp te overleven, maar hun vrouwen waren niet welkom

http://oi64.tinypic.com/33nkju8.jpg

Medewerkers van de BBC kregen tijdens de Koude Oorlog de kans aangeboden om een eventuele nucleaire ramp te overleven door uit te zenden vanuit een ondergrondse bunker, maar ze mochten daarover niets aan hun vrouw vertellen. Dat blijkt uit documenten die de zender openbaar heeft gemaakt.

De Britse openbare omroep tekende tijdens de Koude Oorlog uit hoe ze in geval van een grote ramp zou kunnen blijven uitzenden. Uit vroege versies van het plan, dat gekend staat als het 'War Book' ('Oorlogsboek, red.), staat dat personeelsleden de "opdracht kregen" om ondergronds te gaan. In latere versies staat dat ze werden "uitgenodigd".

Brief

Via een brief werd de uitverkoren werknemers gevraagd of ze bereid waren om te zorgen voor "nooddienstverlening". Ze werden aangemaand om boeken en "kleine recreatieve voorwerpen" mee te brengen. "Enkel informele kledij zal nodig zijn", stond er verder in de brief, die na het lezen meteen vernietigd moest worden.

De gekozen werknemers kregen de opdracht om niets aan hun vrouwen te vertellen en ze mochten hen ook niet naar de bunker brengen, mocht het ooit zo ver komen, zo blijkt uit de documenten. Sommige personeelsleden weigerden dan ook de uitnodiging.

Geen vrouwen

Het merendeel van de uitverkoren personeelsleden waren mannen. Dat blijkt uit de instructie om hun "vrouwen" niet te vertellen dat ze op de lijst stonden.

"Mijn meest heldere herinnering gaat over een discussie over de vraag of mensen met partners hen mochten meebrengen," vertelt Bob Doran, een ervaren redacteur van Radio News in de jaren 1980. Het antwoord was nee.

"Het andere dat ik me herinner is een diepe somberheid en een gevoel van zekerheid dat een kernoorlog snel zou plaatsvinden," vertelt hij.

Elf bunkers en een hoofdkwartier

BBC wilde elf beschermde bunkers bouwen, bekend als 'Regionale Bestuurszetels', verspreid over het hele Verenigd Koninkrijk. Elke bunker had een studio en vijf personeelsleden van nabijgelegen lokale radiostations.

Een bunker op de afdeling Techniekopleiding in Wood Norton in Worcestershire zou omgevormd worden tot hoofdkwartier en bemand worden door 90 BBC-personeelsleden waaronder ingenieurs, omroepers, twaalf nieuwsredacteurs en hulpredacteurs.

Overheidscontrole

De overheid zou controle hebben over wat er naar buiten werd gebracht, maar de BBC had daarnaast een collectie oude radiokomedies samengesteld om het publiek te entertainen.

De omroep had ook een vooraf opgenomen boodschap klaarliggen waarmee het land zou worden geïnformeerd over de kernaanval die had plaatsgevonden en waarin werd opgeroepen om rustig te blijven en meer radionieuws af te wachten.

24-07-2016 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zwangere' Lindsay Lohan: "Mijn verloofde bedriegt me met een Russische hoer"

'Zwangere' Lindsay Lohan: "Mijn verloofde bedriegt me met een Russische hoer"

http://oi67.tinypic.com/14mvxwg.jpg

Lindsay Lohan suggereert op Instagram dat haar 23-jarige verloofde Egor Tarabasov is vreemdgegaan en dat ze zwanger is. De 30-jarige actrice haalde flink uit naar de Russische miljonair.

De problemen begonnen zaterdag. Lindsay postte een foto van zichzelf en Egor, van wie het gezicht was weggekrast. Een paar uur later schreef ze bij een foto van hun twee: ''Volgens mij was ik ook zo op mijn 23e.. Slechte tijden. Het verandert na 26/27 @e2505t bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Beroemdheid verandert mensen.''

Een uur daarna postte ze een foto van Egor in een nachtclub 'met een Russische hoer'. Gevolgd door een soortgelijk kiekje. ''Eerste keer in mijn leven. Hij heeft mij bedrogen met een hoer.'' Vervolgens twitterde ze een shot uit haar film Labour Pains uit 2009, waarin ze een vrouw speelt die doet alsof ze zwanger is, maar uiteindelijk echt in verwachting raakt. ''Ik ben zwanger!!'', schreef Lohan daarbij.

Tarabasov en Lohan zijn sinds oktober samen. Sindsdien gaan ze vooral veel op vakantie samen.

24-07-2016 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muse annuleert concert in Istanboel vanwege mislukte staatsgreep

Muse annuleert concert in Istanboel vanwege mislukte staatsgreep

http://oi67.tinypic.com/2repfra.jpg

Muse heeft een gepland concert in Istanboel afgelast, na de couppoging in Turkije van afgelopen weekend. De band zou er dinsdag 26 juli optreden.

"Het spijt ons dat we gezien de recente onvoorspelbare gebeurtenissen in Turkije hebben besloten ons concert af te zeggen", zo maakte de band dinsdag bekend via Twitter. "Excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We kijken ernaar uit onze Turkse fans in de toekomst te zien."

Fans die een kaartje hadden voor het concert kunnen hun geld terugkrijgen.

20-07-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We kijken met z'n allen naar 'Vive le Vélo'

We kijken met z'n allen naar 'Vive le Vélo'

http://oi68.tinypic.com/25tb8xw.jpg

Eindelijk hoogzomer in België. Met temperaturen tot boven de 30 graden kreunen vooral de Vlaamse tv-zenders. Maandag werd de eerste aanzet gegeven met zo'n 27 graden. Exact een week eerder was het slechts 21 graden. Die 6 graden verschil jagen zo'n 120.000 kijkers extra naar buiten. Maandag zaten in primetime ruim 1.192.000 Vlamingen voor tv. Een week eerder waren er dat net geen 1.334.000. Eén grote uitschieter gisteren: 'Vive le Vélo', zonder enige concurrentie het best bekeken programma, goed voor 829.464 kijkers en een recordmarktaandeel van 55,3%. Bijna 6 kijkers op de 10 kozen dus voor het Tourprogramma van Vannieuwkerke.

20-07-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter blokkeert racistische belagers Ghostbusters-actrice

Twitter blokkeert racistische belagers Ghostbusters-actrice

http://oi66.tinypic.com/95mv4l.jpg

Twitter treedt op tegen gebruikers die anderen lastigvallen. Die worden voorgoed geweerd, heeft het bedrijf laten weten aan  de ICT-nieuwssite Recode. Aanleiding is de scheldkanonnade die actrice Leslie Jones kreeg. Jones, die in de nieuwe Ghostbusters-film speelt, deelde de tweets op haar account.

Een van de geblokkeerde accounts is van een verslaggever van de conservatieve nieuwssite Breitbart. Die had Jones een vent genoemd en geschreven dat ze nauwelijks kon lezen. Racistische twitteraars vergeleken haar met een orang-oetan, een gorilla en King Kong.

Twitter schrijft in een verklaring: ''We weten dat veel mensen vinden dat we niet genoeg hebben gedaan tegen zulk gedrag. Daar zijn we het mee eens.''

20-07-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber huurt complete bioscoop af voor date

Justin Bieber huurt complete bioscoop af voor date

http://oi63.tinypic.com/2cptk7a.jpg

Justin Bieber lijkt alles uit de kast te trekken om indruk te maken op zijn vermeende liefje Chantel Jeffries. Volgens Hello magazine huurde de popster maandagavond een complete bioscoopzaal op Times Square in New York af om met zijn date romantisch van een filmpje te genieten.

Samen met een paar vrienden keek het stel in het AMC Theatre naar de nieuwe animatiefilm 'The secret life of pets'.

Het 22-jarige model zou volgens ingewijden dolgraag het vriendinnetje van de Canadese superster worden, maar de zanger is nog niet toe aan een serieuze relatie. Jeffries en Bieber trokken in het verleden al vaker met elkaar op en zouden de laatste tijd weer veel samen zijn.

20-07-2016 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zorgt voor kippenvel met krachtig eerbetoon aan slachtoffers van Nice

Rihanna zorgt voor kippenvel met krachtig eerbetoon aan slachtoffers van Nice

http://oi68.tinypic.com/b68ytj.jpg

Rihanna was in Nice op de dag van de brutale aanslag en zou er normaal gezien een dag later een concert geven. De zangeres is nu opnieuw in Frankrijk en nog steeds erg onder de indruk van de tragische gebeurtenissen. Tijdens haar show in Lyon gisteren vond ze het dan ook belangrijk om te tonen dat haar hart bij Nice is.

"Ik wil het volgende nummer opdragen aan de mensen van Nice, aan zij die hebben geleden, zij die zijn getraumatiseerd, de slachtoffers en hun families", vertelt ze, terwijl de Franse driekleur het podium omarmt. "Ik wil dat jullie me helpen om dit hele gebouw op te lichten", waarop ze een krachtige versie van haar bekende nummer 'Diamonds' inzet.

De hele massa steekt lampjes, aanstekers, gsm's en wat ze nog maar kunnen vinden in de lucht. Het resultaat is een zee van kleine glinsterende diamanten die schitteren in solidariteit, voor de onschuldige diamanten die nu schitteren aan de hemel.

20-07-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix 'Lost Frequencies' De Laet: "Mijn mama werkt nu voor mij"

Felix 'Lost Frequencies' De Laet: "Mijn mama werkt nu voor mij"

http://oi67.tinypic.com/v5b9xs.jpg

Het blijft hard gaan voor Felix De Laet, aka Lost Frequencies. Zijn derde single, 'Beautiful People', staat hoog in de Ultratop, zaterdag is hij gastheer van zijn eigen podium op Tomorrowland en deze zomer tourt hij door heel Europa. "Bovendien ben ik mijn eerste cd, die in september uitkomt, aan het afwerken", zegt de 22-jarige Brusselaar. "Mijn agenda zit tjokvol, mijn dagen moeten goed gepland worden."

Gelukkig krijgt hij daarbij de hulp van zijn eigen moeder. Want sinds kort werkt ze officieel voor haar zoon. "Dat klopt, ze is deeltijds in dienst van mijn bedrijfjje", lacht Felix. "Ze houdt zich bezig met de administratie, daar heb ik weinig kaas van gegeten. Mama is altijd aan de slag geweest als binnenhuisarchitecte, als zelfstandige, dus. Nu ontvangt ze voor het eerst in haar leven een vast maandloon en dan nog van haar eigen zoon. Geweldig, toch?"

19-07-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkijken bij Niall Horan (One Direction) en Belgische Céline

Binnenkijken bij Niall Horan (One Direction) en Belgische Céline

http://oi68.tinypic.com/w99vrk.jpg

Nu Niall Horan (22) van One Direction het liefdesgeluk heeft gevonden bij de Brusselse  rechtenstudente Céline (eveneens 22), blijft hij niet bij de pakken zitten. De Ier kocht recent in Encino, het heuvelachtige stadsdeel van Los Angeles, voor 4.199.000 dollar een nieuw stulpje.

Niall en Céline zullen alvast weinig last hebben van Ians 1D-collega Harry Styles. Die heeft net zijn nabijgelegen villa van de hand gedaan voor een soortgelijk bedrag.  

Horan plant mogelijk gezinsuitbreiding, want de villa beschikt over vijf slaapkamers en zes badkamers. De twee tortelduifjes kunnen in de tuin genieten van een openluchtzwembad.

19-07-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga is weer single"

"Lady Gaga is weer single"

http://oi65.tinypic.com/20g1eu8.jpg

Lady Gaga (30) is weer vrijgezel. Stefani Joanne Angelina Germanotta en acteur Taylor Kinney zijn na vijf jaar uit elkaar, zo melden bronnen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het stel was sinds 2015 verloofd. Van concrete trouwplannen kwam het echter nooit. Ook nu blijft het stil. "Geen woord over wie de stekker er uit heeft getrokken'', concludeert TMZ.

Gaga en Taylor zouden eerder deze maand besloten hebben tot een break-up. De laatste tijd werden ze vaker zonder dan met elkaar gespot en het feit dat de blonde excentrieke superster afgelopen week in Malibu zonder verlovingsring werd gezien, voedt het nieuws dat ze echt uit elkaar zijn.

Taylor zou zijn 35ste verjaardag vrijdag zonder Gaga hebben gevierd.

De verloving vond plaats op Valentijnsdag toen Taylor met een grote steen in de vorm van een hart kwam aanzetten. In augustus probeerde Miss Gaga interessante trouwjaponnetjes uit, voor een fotoshoot voor de glossy CR Fashion.

De celebrities hebben geen kinderen, wel twee Franse bulldogs: Koji en Miss Asia Kinney.

19-07-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruggeling speelt Boston bomber in Hollywoodfilm

Bruggeling speelt Boston bomber in Hollywoodfilm

http://oi64.tinypic.com/2natij5.jpg

Belgen die het gaan maken in Hollywood, het lijkt schering en inslag tegenwoordig. Maar Themo Melikidze (24), een jonge Vlaming met Georgische roots, heeft écht de rol van zijn leven beet. In 'Patriot's Day' - een prent over de aanslagen in Boston - is hij naast Kevin Bacon, John Goodman en Mark Wahlberg te zien. Voor een jongen die moest vluchten uit zijn thuisland en in zijn auto leefde in LA, is het een droom die uitkomt.

Themo Melikidze (24) kwam op zijn negende in Brugge terecht. Zijn ouders moesten vluchten wegens de politieke crisis in hun geboorteland. Over het hoe en het waarom wil Themo liever niks kwijt. "Ik ben dit land heel dankbaar", klinkt het in het onvervalst Brugs. Na zijn middelbare studies vertrok Themo naar New York, waar hij aan de Film Academy ging studeren. Om de kosten te drukken, logeerde hij samen met enkele vrienden in een studio. Zijn verhaal leest als een echt 'from zero to hero'-script. "Ik sliep er op een versleten matras. Het was bij momenten rondkomen met 400 dollar per maand. Ik at brood van dagen oud en zelfs rauwe aardappelen."

Na zijn studies raakte Themo aan een paar opdrachtjes: enkele off-Broadway musicals en kortfilms. Zo bekostigde hij zijn verblijf in de States. "Ik ben van New York naar Los Angeles verhuisd, omdat ik daar zekerheid kreeg om in een paar kleine producties mee te doen. Om aan centen te geraken, ging ik als schoenenverkoper werken. Dankzij één van de kortfilms waarin ik meespeelde, kreeg ik de kans om aan te sluiten bij een lokale agent. En ik kon zo een rolletje te pakken krijgen in de serie 'The Americans'. Financieel zat ik op dat moment aan de grond. Ik kon niet blijven wonen in het appartement van een vriend en leefde een maand in mijn auto. Zo diep had ik nog nooit gezeten."

19-07-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virginie Claes: "Ik ben bang dat ik bevalling niet overleef"

Virginie Claes: "Ik ben bang dat ik bevalling niet overleef"

http://oi68.tinypic.com/2uh63ol.jpg

Virginie Claes zou volop van de zwangerschap van haar tweede kind moeten kunnen genieten, maar zowel aan de zwangerschap als aan de bevalling zijn grote risico's verbonden. Haar ongeboren dochter moet tijdens de zwangerschap bloedtransfusies krijgen, omdat de bloedgroepen van moeder en baby niet overeenkomen. Virginie heeft ook een bloedstollingsziekte, waardoor ze bij de bevalling veel bloed zal verliezen. Alsof dat allemaal niet zwaar genoeg is, werd haar geluk onlangs ook verstoord door een zware ruzie tussen haar ouders, na een avondje genieten met alcohol, met een gewelddadig einde. Haar moeder verwondde haar vader met een mes en blijft voorlopig in de cel op verdenking van doodslag.

"Ik kan niet ontkennen dat al die emoties niet goed zijn voor mijn ongeboren baby. Plots kreeg ze bloedarmoede, waardoor meteen bloedtransfusies en longrijping nodig waren", vertelt een opvallend rustige Virginie in Story. "Als de transfusie niet aanslaat, is de kans groot dat ze meteen geboren moet worden via een keizersnede, en dan moeten haar longetjes rijp genoeg zijn om te kunnen overleven."

Angst om te sterven
Virginie is nog altijd bang dat er nog iets zal mislopen tijdens de zwangerschap of bevalling. "Daarom heb ik het babykamertje nog altijd niet volledig ingericht en amper kleertjes gekocht. Ik durf me niet hechten aan mijn ongeboren kind en hou nog altijd afstand. Om de drie dagen krijg ik een echo en dat stelt me wel gerust. Bovendien ben ik al tweeëndertig weken ver, dus als ze snel geboren wordt, zal ze wel sterk genoeg zijn. Een paar maanden geleden werd ik wakker en huilde ik: ik ga er niet meer zijn bij de bevalling! Ik heb angst om het zelf niet te overleven omdat het zo risicovol is."

"Door het voorval met mijn ouders heb ik 'gelukkig' minder tijd om me vragen te stellen, maar de voorbije moeilijke jaren wegen wel op mij... Louis die via ivf verwekt moest worden, de moeilijke bevalling waarbij ik veel bloed ben verloren, de onverwachte spontane tweede zwangerschap, de twijfel of ik het tweede kind wel zou houden, de bloedarmoede van mijn ongeboren kind, de ruzie tussen mijn ouders... Het bezorgt me allemaal veel stress. Ik ben een vechtertje, maar ik heb schrik dat ik later mijn weerbots zal krijgen."

Stress
Virginie reageerde ook op de heftige ruzie tussen haar ouders. "Dat de privéproblemen van mijn ouders waren uitgelekt, bezorgde me veel stress en een hectische periode. Mijn gsm stond roodgloeiend. Plots was er enorm veel druk van de pers en begon iedereen mij te bellen. Meestal was het wel goed bedoeld, maar ik lag toen in het ziekenhuis voor de longrijping van mijn ongeboren dochter. De artsen begrepen niet dat ik constant met mijn gsm bezig was. Ze waarschuwden me dat ik moest rusten, maar dat kon ik op dat moment natuurlijk niet. Maar het stelt me nog het meest teleur dat buitenstaanders van een rechtszaak van het kastje naar de muur worden gestuurd. Vooral de machteloosheid wekt bij mij heel veel frustraties op. Ik kan er niet veel over zeggen, maar ik moet de hele tijd bellen en oplossingen zoeken omdat ze voorwaarden en vragen stellen."

"Ik ben de hele tijd aan het piekeren, terwijl ik me eigenlijk moet bezighouden met geboortekaartjes maken. Niet fijn! Daarbovenop moet ik ook nog zorgen dat de spanningen in de rest van de familie niet te hoog oplopen. Mijn twee grootmoeders van negentig jaar lijden ook onder de situatie. Het is een zware periode, maar ik kan de situatie een plaats geven. Zeker nu heel veel andere koppels naar mij komen met hun verhalen. We zijn blijkbaar niet alleen. Elk huisje heeft zijn kruisje. Het kan maar een les zijn voor iedereen. Ook voor mij en mijn man Bernard."

Band met ouders
De band met haar ouders was goed, vertelt Virginie, en dat is nu niet anders. "Ik heb veel contact met hen, en ze hebben ook nog contact met elkaar. Voor ons is er niets aan de hand. Het valt me alleen zwaar dat mijn moeder me niet meer kan vergezellen naar het universitair ziekenhuis van Brussel. Ik moet er drie à vier keer per week naartoe voor bloedafnames en controles, en in het begin ging mama altijd mee. Heel soms huil ik 's avonds als Louis al in bed ligt. Of als ik in het ziekenhuis of in de auto ben, op momenten dat ik alleen ben. Ik zoek genoeg afleiding, want thuis heb ik veel tijd om na te denken en krijg ik het moeilijk. Ik had me mijn zwangerschap natuurlijk anders voorgesteld."

19-07-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AALSTERSE DECORS STELEN SHOW OP 'STAR WARS'-BIJEENKOMST IN LONDEN

AALSTERSE DECORS STELEN SHOW OP 'STAR WARS'-BIJEENKOMST IN LONDEN

http://oi64.tinypic.com/2ueilx2.jpg

Met drie gigantische decorstukken die werden gemaakt in een loods in Aalst heeft de Belgian Costume Division - die rekwisieten en kostuums van bekende films, series en strips nabouwt - alle aandacht naar zich toegetrokken tijdens een groot Star Wars-evenement in Londen. In de decors werden onder meer enkele acteurs van de legendarische films geïnterviewd.

De Belgian Costume Division is al jaren een vaste gast op de internationale Star Wars-evenementen. "En dan te bedenken dat het allemaal tien jaar geleden begon toen we zélf een Star Wars-film wilden maken. We fabriceerden eerst een decorstuk en al snel volgden er meer", vertellen Bart Waterschoot uit Oordegem en John De Jonge en Jimmy Arijs uit Aalst vanuit Londen.

George Lukas

De film kwam er nooit, maar Lucasfilm - de door George Lukas opgerichte filmmaatschappij van de Star Wars-films - raakte wel danig onder de indruk van de decors. "De ervaring van enkele carnavalbouwers was daar niet vreemd aan", lacht Waterschoot.

Al snel werden de Belgische bouwers gevraagd om hun decors en rekwisieten tentoon te stellen op allerhande events. "De grootste eer die je als fan kan krijgen en voor Lucasfilm mooi meegenomen. De meeste originele filmdecors zijn immers alleen bruikbaar voor opnames of zijn virtueel."

De uitdaging om de decors zo perfect mogelijk na te bouwen is groot. "Doordat we stilaan een bevoorrechte partner zijn, krijgen we al vóór het uitkomen van de films beelden en maquettes te zien, waardoor we tijdig de props kunnen klaarstomen", klinkt het bij onze streekgenoten.

Intussen huisvest de loods langs de Tragel in Aalst elf tot in de kleinste details nagebouwde decorstukken, die vlot demonteerbaar en opbouwbaar zijn. "Eigenlijk te veel voor de beperkte ruimte, waardoor bouwen er bijna alleen nog lukt als er stukken uitgeleend zijn", lacht Waterschoot.

Het maken van de 'props' is overigens een duur en tijdrovend karwei. "Reken per 'prop' op 600 à 700 werkuren", vertelt hij nog. "Het materiaal bestaat ook niet uit karton of piepschuim, maar uit triplex, bouten, schroeven en draagstructuren. De decorstukken die nu in Londen staan, kostten zo'n 20.000 euro."

Maar tegenover het harde werk staan wel enkel leuke voordelen voor de bouwers. "We zien de nieuwe films meestal vóór de officiële release en we hebben George Lucas en regisseur J.J. Abrams al meermaals ontmoet. Ze signeerden zelf onze 'props', wat qua waardering kan tellen."

Rookpauze

In Londen had John De Jonge meermaals een rookpauze met Carrie - Prinses Leia - Fisher. "Een voordeel van het pasje voor de verboden zone. Chewbacca (Peter Mayhew, red.) kon onze Belgische Jupilers wel smaken", knipoogt hij. De deelnames aan de conventies worden overigens bekostigd door Lucasfilm en Disney. "Het transport van ons materiaal, onze bouwers en logies krijgen we voor niets", vertellen ze.

Zo ook dit weekend in Londen. "De livestream toonde het hele weekend wereldwijd onze 'props' en dat is de grootste eer die je kan krijgen", vertellen de crewleden. "Al die bekende acteurs in onze decors: echt geweldig!"

De club zoekt overigens nog gemotiveerde nieuwe leden. "Als je een verfborstel vast kan houden of een vijs indraaien, ben je welkom om te helpen", klinkt het. Uiteraard kan niet iedereen mee naar de talrijke events. "We proberen dat eerlijk te verdelen."

18-07-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Chachi' uit 'Happy Days' enige celebrity die Trump wist te strikken

'Chachi' uit 'Happy Days' enige celebrity die Trump wist te strikken

http://oi68.tinypic.com/108d1y9.jpg

De Republikeinse Conventie in Cleveland (Ohio) waar Donald Trump de komende dagen formeel tot Republikeins presidentskandidaat wordt aangeduid, kan niet meteen uitpakken met grootse namen. Nochtans beloofde Trump een ware sterrenparade.

Een van de sprekers vanavond is Scott Baio die in de jaren zeventig als 'Chachi' te zien was in de serie 'Happy Days'. Dat is meteen Baio's bekendste rol, want op wat sporadische rollen in tv-series na, is zijn acteercarrière niet veel soeps. In 2007 kwam hij met de realityreeks 'Scott Baio Is 45...and Single'. De inmiddels getrouwde Baio staat bekend als Republikein en werd pas recent aan de Conventie toegevoegd.

Dat weinig Hollywoodsterren met Trump willen worden geassocieerd, is niet verwonderlijk. Half Hollywood steunt de Democratische partij. Zo ook Henry Winkler, die in 'Happy Days' de rol van Chachi's neef 'The Fonz' vertolkte.  Baio spreekt voor Willie Robertson van realityserie Duck Dynasty.  Ook soapacteur Antonio Sabato Jr uit 'The Bold & The Beautiful' maakt zijn opwachting.

De grootste naam vanavond is Trumps vrouw Melania, het voormalige model van Sloveense afkomst waarmee 'The Donald' in 2005 in het huwelijk trad.

In de rest van de week passeert een aantal prominente Republikeinen de revue, onder wie gouverneur Scott Walker, ex-gouverneur Rick Perry en senator Ted Cruz. Alle drie hadden in de voorverkiezingen zeer felle kritiek op Trump, maar dolven uiteindelijk het onderspit.

Jeb Bush, die tijdens de voorverkiezingen door Trump als kop van Jut werd gebruikt, blijft weg, net als zijn broer en zijn vader, beide ex-presidenten. Ook John Kasich, de gouverneur van Ohio die in de voorverkiezingen verloor van Trump, laat de conventie aan zich voorbij gaan. De vorige twee presidentskandidaten van de partij, Mitt Romney en John McCain, hebben eveneens andere plannen.

Ook wat sponsoren betreft is het niet een conventie zoals alle andere. Grote bedrijven als Ford, Motorola en JP Morgan Chase bedankten dit jaar voor de eer.

18-07-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits tv-programma sluit 23 deelnemers jaar af van de buitenwereld

Brits tv-programma sluit 23 deelnemers jaar af van de buitenwereld

http://oi64.tinypic.com/rigshu.jpg

We dromen er allemaal wel eens van om onze job op te geven, onze telefoon uit te schakelen en weg te vluchten naar een afgelegen locatie, weg van de dagelijkse stress en sleur. Maar wat gebeurt er als mensen zich echt aan die sprong wagen? Dat was het uitgangspunt van 'Eden', een nieuwe realityreeks van het Britse Channel 4.

In maart bracht Channel 4 23 deelnemers naar een afgelegen gebied van 243 hectare in de Schotse Hooglanden. Daar zullen ze een jaar verblijven, zonder toegang tot de buitenwereld. "Zonder voorziene infrastructuur, zal de groep enkel meenemen wat ze kunnen dragen en wat nodig is om hun ervaring aan te vatten, waaronder de werktuigen van hun vak. Wat ze doen en hoe ze het doen, is aan hen," zo laat Channel 4 weten. "De reeks stelt alles over het moderne leven aan de kaak en stelt vragen over wat we nodig hebben om gelukkig te zijn, wat we uit onze gemeenschap willen halen en hoe we door de maatschappij beïnvloed worden."

Het hele project wordt gefilmd door cameramannen die bij de groep zullen leven, zodat er geen invloed is van buitenaf. De deelnemers, die allemaal single zijn, op een persoon na, moeten hun eigen woonplaats bouwen en hun eigen voedsel zoeken. Om te starten kregen ze enkele basisgereedschappen, dieren, ingrediënten om te koken en keukengerei.

De vraag is nu of de kandidaten in staat zijn om vanaf nul een gemeenschap op te bouwen. Ze moeten hun eigen regels opstellen, beslissen of ze samen of apart zullen wonen, en kiezen om gevolg te geven aan beslissingen van de meerderheid of om hun eigen ding te doen.

De deelnemers, die variëren in leeftijd van 24 tot 55, hebben allemaal een gespecialiseerde vaardigheid, zoals houtbewerking, of vissen, om het overleven in de natuur makkelijker te maken. Er is ook een dokter, een eerstehulpverlener en een kok.

Eden gaat vanavond om 20 uur plaatselijke tijd van start op Channel 4.

18-07-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is karaktermoord": Taylor Swift pikt het niet dat Kim Kardashian pijnlijke opname online zet

"Dit is karaktermoord": Taylor Swift pikt het niet dat Kim Kardashian pijnlijke opname online zet

http://oi64.tinypic.com/v3n1c0.jpg

De slaande ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West heeft een nieuw kookpunt bereikt. Met 'dank' aan Kim Kardashian, die gisteren met een opname bewees dat de zangeres wél op voorhand op de hoogte was van een nieuw nummer waarin hij haar naam zou gebruiken. Tot nu toe had Taylor dat altijd ten stelligste ontkend. Het nieuwe akkefietje lijkt haar onschuldige imago alvast geen deugd te doen.

"I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous. God damn, I made that bitch famous." In 'Famous' noemt de rapper Taylor zonder pardon een 'bitch' waarmee hij nog wel eens het bed zou kunnen delen. En dat hij haar beroemd maakte? Daarmee verwees Kanye naar de uitreiking van de MTV Video Music Awards in 2009. Toen Swift de prijs kreeg voor 'Beste video' nam hij haar microfoon af en verklaarde hij dat Beyoncé die prijs had moeten krijgen. Een celebrity-rel van jewelste was geboren.

Swift heeft altijd ontkend dat ze iets wist van de plannen van Kanye om haar naam in een song te gebruiken. In een interview met het lifestyletijdschrift GQ zette Kim, realityster en muze van Kanye, de puntjes echter op de i. "Ze was volledig akkoord en wist perfect dat het nummer zou uitkomen. Mijn man heeft haar zelfs opgebeld om te vragen of ze de tekst van het nummer wilde goedkeuren. Welke rapper belt er nu naar het meisje dat hij in z'n nummer zet om haar akkoord te krijgen?"

Gisteren ging Kim nog een stap verder door een opname van het telefoongesprek tussen Kayne en Taylor op haar Snapchat-account te zetten. Daarin is inderdaad te horen dat Taylor geen probleem heeft met het seksueel getinte zinnetje, ze vat het zelfs als een compliment op. "Ik waardeer het dat je me dit op voorhand vertelt. Echt vriendelijk van jou. Ik heb een foto op Instagram gezet van de bloemen die je me stuurde, daar heb ik de meeste likes ooit aan overgehouden."

"Ik vind je belangrijk als persoon en als vriendin", riposteert Kanye. "Ik wil dat je je er goed bij voelt. Ik wil niet rappen om mensen een slecht gevoel te geven. Ik heb een verantwoordelijkheid tegenover jou. Leuk dat je er geen probleem van maakt."

Eén klein probleem nog wel: dat Kanye haar een bitch zou noemen, is niet in het filmpje te horen. Iets wat Taylor op haar Instagramprofiel perfect uitspeelde om opnieuw in de slachtofferrol te kruipen. "Waar is de video waarin Kanye mij vertelt dat hij me 'die bitch' zou noemen in zijn lied? Die bestaat niet, want dat is nooit gebeurd. Je kan iemands emotionele reactie niet inschatten als die persoon voor de hele wereld plots een bitch genoemd wordt."

"Natuurlijk wilde ik het lied leuk vinden. Ik wilde Kanye graag geloven toen hij me zei dat ik het liedje goed zou vinden. Ik wilde dat we vrienden zouden zijn. Hij beloofde dat hij het nummer voor mij zou spelen, maar dat heeft hij nooit gedaan. Je kan geen lied 'goedkeuren' als je het nog nooit gehoord hebt. Valselijk afgeschilderd worden als leugenaar terwijl ik nooit het volledige verhaal te horen gekregen heb, is karaktermoord. Ik zou heel graag hebben dat deze soap stopt, al sinds 2009 ben ik hier tegen mijn wil in betrokken geraakt."

"Dat moment waarop Kanye West in het geniep je telefoongesprek opneemt en Kim het vervolgens online zet", schreef de zangeres er ook nog bij. De nieuwe onthulling lijkt echter als een boemerang in haar gezicht terug te keren. "Geen fan van beiden, maar ik denk dat dit weergeeft hoe achterbaks en manipulatief Taylor echt is", klinkt het bijvoorbeeld. Een reactie die op het forum van de 'Daily Mail' inmiddels al meer dan tienduizend duimpjes gekregen heeft.

Of nog: "Die zogezegde onschuld van Taylor, ik kan het niet meer aan. Ze beschuldigt Kanye van karaktermoord, maar ze heeft in 'Bad Blood' net hetzelfde gedaan met Katy Perry. Een koekje van eigen deeg!" En: "Kanye is in mijn ogen gewoon een arrogante eikel, maar Taylor gedraagt zich steeds meer als een wanhopige freak. Altijd de vermoorde onschuld spelen, maar ze weet perfect wat ze doet (en dit komt van iemand die haar muziek in 2008 nog leuk vond)."

Ook de Amerikaanse actrice Selena Gomez liet duidelijk verstaan wat ze van het hele welles-nietes-spelletje vond.

18-07-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze topcast speelt in Vlaamse versie 'Orange is the New Black'?

Deze topcast speelt in Vlaamse versie 'Orange is the New Black'?

http://oi63.tinypic.com/t71zrm.jpg

Zender VIER komt met een nieuwe fictireeks over een Gentse vrouwengevangenis. Bij de opnames, die vorige week zijn begonnen, is alvast een topcast betrokken, met onder meer Ruth Becquart, Gilda De Bal en Veerle Dobbelaere.

Gevangenisdrama's zijn hot, en dat is ook de mensen bij VIER niet ontgaan. In de Verenigde Staten hebben ze de immens populaire Netflix-reeks Orange is the New Black, in Australië hebben ze Wentworth. En binnenkort komt er dus ook in Vlaanderen een vergelijkbare reeks: vorige week startte VIER met de opnames van Gent-West, al is dat nog een voorlopige werktitel.

De reeks is gebaseerd op fictiereeks Wentworth - ondertussen aan een vierde seizoen toe - van de Australische producent Reg Watson. Die verdiende zijn sporen onder andere met de wereldwijd bekende tv-reeks Neighbours. In de reeks komt Veronique Dockx - vertolkt door Ruth Becquart - in gevangenis Gent-West terecht, omdat ze haar echtgenoot na jarenlang misbruik probeerde te verstikken. "Veronique vindt maar moeilijk haar draai in deze nieuwe en voor haar bedreigende omgeving waar leugens, manipulatie en chantage meer regel dan uitzondering zijn", schrijft VIER in een persbericht.

Omdat er in België geen leegstaande gevangenis voor handen was, liet VIER een gigantische set van maar liefst 2.000 vierkante meter neerpoten in een leegstaande loods in Gent.

Topcast

Voor de reeks wist VIER een topcast te strikken. Onder meer Gilda De Bal, Ruth Becquart, Veerle Dobbelaere, Michaël Pas en Evelien Bosmans zullen te zien zijn in de reeks, net als Joke Devynck, Tatyana Beloy, Lucas Van den Eynde en Charlotte Anne Bongaerts.

De reeks zal ten vroegste rond 2018 worden uitgezonden op VIER. Telenet-klanten zullen de reeks enkele maanden op voorhand kunnen bekijken via Play en Play More.

In september komt VIER met een andere nieuwe fictiereeks: Callboys, de nieuwe fictiereeks van Jan eelen met onder meer Matteo Simoni, Rik Verheye en Stef Aerts.

18-07-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pol Van Den Driessche wil tentoonstelling staatsgeschenken

Pol Van Den Driessche wil tentoonstelling staatsgeschenken

http://oi67.tinypic.com/2ezsewz.jpg

N-VA-senator Pol Van Den Driessche stelt voor om de geschenken die de koning krijgt tijdens officiële bezoeken, tentoon te stellen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse openstelling van het Koninklijk Paleis. Dat schrijft hij in een brief aan Frans Van Daele, de kabinetschef van de koning, waarover De Zondag ook bericht.

"Het zou mooi zijn mochten ook gewone stervelingen die geschenken kunnen bewonderen", aldus Van Den Driessche. Hij verwijst naar het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, waar geschenken van naties uit de hele wereld zijn tentoongesteld, en het Franse Musée du Septennat in Nièvre, waar de geschenken van voormalig president François Mitterand worden getoond.

Van Den Driessche vraagt zich ook af aan wie de geschenken toebehoren. "Voor mij lijkt het evident dat deze cadeaus staatseigendom zijn en geen privébezit. Immers, de monarch (of in een republiek: de president) ontving deze cadeaus uit hoofde van zijn functie, als staatshoofd en dus niet als privépersoon", schrijft de senator, die erop wijst dat "deze kwestie in andere monarchieën, zoals Nederland of Denemarken, perfect geregeld is".

"Over eventuele afspraken en regels in België vind ik niks terug. Indien dat ook effectief het geval is, dan lijkt de tijd aangebroken om daar wel een code voor op te stellen", zegt Van Den Driessche, die toevoegt bereid te zijn tot "een verdere gedachtewisseling hierover".

"Ik hoop dat het Paleis mijn suggesties aangrijpt om een voorstel uit te werken", aldus Van Den Driessche nog in De Zondag. Wetgevende initiatieven komen er voorlopig niet.

17-07-2016 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 jaar Legally Blonde (en Reese past nog steeds in de kostuums)

15 jaar Legally Blonde (en Reese past nog steeds in de kostuums)

http://oi65.tinypic.com/dfdlsl.jpg

Ah, Legally Blonde: een film zonder culturele waarde, maar wel een die in ons gezamenlijke geheugen gegrift staat. Want geef toe, er zit een Elle Woods in ieder van ons. De prent is intussen al 15 jaar oud, en Reese Witherspoon vierde die verjaardag op grandioze wijze (inclusief bend and snap).

Na de film mocht Reese duidelijk de hele kleerkast van Elle Woods mee naar huis nemen, want deze week trok ze enkele oude kostuums weer aan voor het verjaardagsfeestje. En die zien er nog steeds even geweldig uit:

17-07-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Bastille Day' uit Franse zalen gehaald

Film 'Bastille Day' uit Franse zalen gehaald

http://oi67.tinypic.com/ilb1j4.jpg

De actiefilm "Bastille Day" is sinds vandaag niet meer te zien in de Franse bioscopen. De film, die afgelopen woensdag in Frankrijk uitkwam, gaat over de poging om een aanslag in Parijs te vermijden op de Franse nationale feestdag, in het Engels "Bastille Day" genoemd. Distributeur StudioCanal haalt de film nu uit roulatie bij onze zuiderburen uit respect voor de slachtoffers van de aanslag in Nice. Dat meldt The Guardian.

De film, met de Britse acteurs Idris Elba en Richard Madden in de hoofdrollen, werd vertoond in 230 zalen. De slogan van de film was "This year, they are the fireworks".

Na de aanslag donderdag was al beslist om de reclameaffiches voor de film te verwijderen, maar de bioscopen konden zelf kiezen of ze de film al dan niet vertoonden. Zaterdagavond maakte StudioCanal bekend dat de film helemaal uit roulatie wordt gehaald in Frankrijk.

In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland werd de release eerder dit jaar al uitgesteld vanwege de aanslagen in Parijs in november. Uiteindelijk kwam de film in april in de Britse en in juni in de Duitse zalen.

In België is de release voorzien op 17 augustus.

17-07-2016 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de plastische chirurg: vier bizarre ingrepen uit het oude Hollywood

Voor de plastische chirurg: vier bizarre ingrepen uit het oude Hollywood

http://oi63.tinypic.com/20rtkc7.jpg

Tegenwoordig heeft elke celebrity wel een of andere cosmetische ingreep laten uitvoeren, maar toen de Old Hollywood-actrices furore vierden, stond de plastische chirurgie nog op een laag pitje. De dames moesten erg spitsvondig te werk gaan om hun uiterlijk te verbeteren, en dat deden ze onder meer op deze (pijnlijke) manieren.

1.Elektrolyse

In de jaren '30 en '40 moest je beantwoorden aan het blanke schoonheidsideaal, wilde je een succesvolle ster worden. Daarbij werd onder meer veel aandacht besteed aan de haarlijn, die niet te laag mocht vallen. Rita Hayworth - echte naam: margarita Carmen Cansino - was van Spaanse afkomst en had de bijhorende lage haarlijn.

Om die te verhogen volgde ze een jaar lang elektrolysebehandelingen, een nogal pijnlijk proces waarbij haar voorhoofd elektrische schokken kreeg. Zo werden de haarwortels uiteindelijk vernield. Voor Rita werkte het alvast: na de behandelingen ging haar carrière vlotjes vooruit. Ook Marilyn Monroe was trouwens fan van de techniek.

2. Jukbeenderen bij de tandarts

Marlene Dietrich, dé ster van de jaren '40, werd mede beroemd door haar enorm scherpe jukbeenderen. Het gerucht doet echter de ronde dat die geen deel uitmaakten van haar natuurlijke gezicht, en foto's van een jonge Dietrich ondersteunen die stelling. Ze zou al haar kiezen laten verwijderen hebben, zodat de huid onder haar jukbeenderen meer naar binnen zou vallen. Auwtsj.

3. De Croydon facelift

Mocht je er nog aan twijfelen: Marlene Dietrich had een hoge pijngrens. De actrice was naast haar tandartsbezoekjes ook zowat het boegbeeld van de Croydon facelift. Die methode bereikt hetzelfde effect als een moderne facelift, maar dan door de huid naar achter te trekken met chirurgische tape. Dietrich versterkte het effect nog door in haar kapsel strategisch strak te wringen.

De Croydon facelift wordt vandaag nog toegepast, minus de tape dan. Kim Kardashian is onder meer fan van de hoge, strakke paardenstaart die je gezicht meteen een strakker effect geeft. Wij raden echter niet aan om het zelf veel toe te passen: de huid van je gezicht is erg broos en zal zijn elasticiteit zo nog sneller verliezen.

4. De nosejob avant-la-lettre

Vandaag is een neuscorrectie een routineoperatie geworden, maar ten tijde van Marilyn Monroe was het een riskante ingreep. Marilyn, een prachtige vrouw met een verwrongen zelfbeeld, gaf nooit officieel toe dat ze aan haar neus had laten werken. Haar kinderfoto's spreken echter voor zich, en ook een röntgenfoto van haar schedel bewees dat er geprutst was met haar kraakbeen. Maar toegegeven: het resultaat mocht er wel wezen.

17-07-2016 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson wilde trouwen met 12-jarig meisje en was dolverliefd op 11-jarige Emma Watson"

"Michael Jackson wilde trouwen met 12-jarig meisje en was dolverliefd op 11-jarige Emma Watson"

http://oi63.tinypic.com/so4hhv.jpg

"Michael Jackson was zo geobsedeerd door een 12-jarig meisje dat hij zo snel mogelijk met haar wilde trouwen. En de King of Pop had ook zijn oog laten vallen op Emma Watson, de actrice uit de Harry Potter-films, toen ze amper elf jaar oud was. Als hij Harriet Lester (tweede van links op de foto; nvdr) niet kon krijgen, zou hij met haar in het huwelijksbootje stappen." Die confronterende verklaringen staan te lezen in een nieuw boek dat dinsdag verschijnt. Geen onbelangrijk detail: de auteur is Conrad Murray, de dokter die schuldig bevonden werd aan de dood van Jackson. Hij werd veroordeeld tot vier jaar cel, maar kwam na twee jaar al vervroegd vrij.

Jackson zou Murray toevertrouwd hebben dat hij een boontje had voor Harriet, de dochter van zijn goede vriend Mark Lester. "Michael werd verliefd op haar toen ze vijf jaar oud was. Toen ze twaalf was, kon hij haar helemaal niet meer uit zijn hoofd krijgen. Hij wilde dat ik samen met hem haar vader zou bezoeken en hem de trouwplannen zou voorleggen. Hij wilde een fortuin aan zijn bruid besteden en haar op die manier een makkelijk leven schenken", schrijft hij in 'This is it'. De titel van het boek verwijst naar de reeks concerten die Jackson aan het voorbereiden was op het moment dat hij stierf aan een overdosis propofol. Lester zelf weigert voorlopig te reageren op de insinuaties.

"Moest zweren er niets over te zeggen"
Een heel hoofdstuk is gewijd aan de zogenaamde voorliefde van Jackson voor heel jonge meisjes. "Ik maakte me zorgen om haar leeftijd. Ik wist wel dat in sommige landen gearrangeerde huwelijken bestaan, maar in Amerika en Engeland staat zoiets gelijk aan verkrachting. Hij had al iemand ingeschakeld om na te gaan of dit wettelijk kon. Ik moest ook zweren dat ik er tegen niemand iets over zou zeggen. 'Alleen jij zal weten wanneer de tijd er rijp voor is', zei hij."

En die tijd is nu blijkbaar gekomen, oordeelt Murray. Jackson heeft geruchten over kindermisbruik altijd fel tegengesproken, intussen zou hij de families van zogezegde slachtoffers wel miljoenen zwijggeld betaald hebben.

Verkleed als clown
Het boek bevat nog meer opvallende onthullingen. Zo zou de zanger zich ooit als clown verkleed hebben om onherkenbaar zijn gangen te kunnen gaan met callgirls. Hij zou daarbij ook een vals Arabisch accent gebruikt hebben en gespeeld hebben dat hij in het verleden een beroerte gekregen had. "Hij droeg een pyjama en een chirurgisch masker, in zijn geval uiteraard niet de meest geschikte vermomming. Hij is vaak zo gezien geweest."

De popster zou ook toegegeven hebben dat hij met zijn tweede vrouw Debbie Rowe nooit intiem geweest is. Ze beviel van Michael Junior (19) en Paris (18) via kunstmatige inseminatie. Zoon Blanket (14) kwam ter wereld via een onbekende draagmoeder. "Maar hij wilde nog meer kinderen via kunstmatige inseminatie."

Emma Watson
En dan was er dus nog Emma Watson, van haar zou een levensgroot kartonnen bord in zijn woning in Los Angeles gestaan hebben. "Michael vertelde dat hij bijna even gek was van Emma dan van Harriet. Hij was verliefd geworden toen ze meespeelde in de eerste Harry Potter-film, ze was toen elf jaar. Emma was zijn tweede keuze als bruid."

"Ik heb Michael nooit lastige vragen gesteld omtrent die beschuldigingen rond pedofilie. Ik wist dat hij zou dichtklappen bij zo'n gevoelig onderwerp. Eén ding staat wel vast: de manier waarop hij over jonge meisjes sprak, was niet zoals bij een onschuldige kalverliefde. Het ging echt om een onbeantwoorde liefde."

Murray en Jackson leerden elkaar in 2006 kennen in Las Vegas, het klikte blijkbaar meteen. "Ik was veel meer dan enkel maar zijn dokter. Ik was een van zijn beste vrienden en zijn enige vertrouwenspersoon." En dan zulke intieme details te grabbel gooien, is dat geen verraad? "Ik zweer dat ik de zegen van Jackson gekregen heb om te onthullen hoe zijn laatste jaren verlopen zijn", besluit hij.

17-07-2016 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen heeft 168 premiers gehad

Queen heeft 168 premiers gehad

http://oi67.tinypic.com/1zg7vgj.jpg

Het zou een uitdagende vraag zijn voor een quiz over koningin Elizabeth. Noem alle 168 premiers die in de 64 jaar sinds 1952 onder haar hebben gediend. Misschien dat er nog een hint kan worden gegeven: die premiers komen uit 31 verschillende landen.

Misschien dat Elizabeth na lang denken zelf het antwoord nog weet. Ze heeft tenslotte met alle 168 op een of andere manier te maken gehad. Dat de lijst met premiers zo lang is, komt omdat Elizabeth ook koningin is van vijftien andere landen dan het Verenigd Koninkrijk en in het verleden over nog een handvol meer.

Theresa May, die deze week aantrad in Downing Street 10, is de dertiende Britse premier van de Queen. In Australië en Nieuw-Zeeland staat de teller al op veertien en Justin Trudeau is in Canada nummer twaalf. Het piepkleine Tuvalu, pas onafhankelijk sinds 1978, heeft sindsdien al ook al twaalf regeringsleiders gehad - 0,1 procent van de bevolking van 10.000.

Andere landen, die kort na het aantreden van Elizabeth of snel na de onafhankelijkheid een republiek zijn geworden, zijn goed voor maar één premier (Ghana, Oeganda, Kenia) of twee (Malta, Mauritius).

Niet meegeteld zijn de 'first ministers', de leiders van overzeesse gebiedsdelen als Bermuda en Gibraltar, of van Schotland en Wales.

Het lijstje: Australië en Nieuw-Zeeland 14, Verenigd Koninkrijk 13, Canada en Tuvalu 12, Solomon eilanden 11, Jamaica 9, Barbados, Grenada, Papoea Nieuw-Guinea en St Lucia 7, Sri Lanka 6, Antigua, Belize, en St Vincent 4, Bahama's, St Kitss, Sierra Leone en Zuid-Afrika 3, Fiji, Malta, Mauritius en Tanzania 2, Gambia, Ghana, Guyana, Kenia, Malawi, Nigeria, Trinidad en Oeganda alle 1.

17-07-2016 om 02:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief Paul McCartney brengt 13.000 euro op

Brief Paul McCartney brengt 13.000 euro op

http://oi64.tinypic.com/24pyreb.jpg

Een brief van Paul McCartney gericht aan Prince heeft 14.822 dollar (13.319 euro) opgebracht tijdens een veiling van RR Auction in de Amerikaanse plaats Boston. Dat meldt Mirror.

In de ongedateerde twee pagina's tellende brief vraagt Paul of Prince geld wil doneren aan de Liverpool Institute for Performing Arts, de school die de voormalig Beatle in 1996 mede oprichtte. Ook nodigt McCartney hem uit een keer een les bij te wonen en zijn studenten een paar 'moves' te leren.
Het is onduidelijk of de in april overleden Prince uiteindelijk iets heeft gedoneerd. ''Het overgrote deel van zijn donaties zijn anoniem gedaan'', aldus RR Auction-topman Robert Livingston.

17-07-2016 om 02:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow en Chris Martin officieel gescheiden

Gwyneth Paltrow en Chris Martin officieel gescheiden

http://oi65.tinypic.com/11qpk46.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn twee jaar nadat ze bekendmaakten een einde aan hun relatie te maken, dan eindelijk officieel gescheiden. Dat meldt People.

De 43-jarige actrice en de 39-jarige frontman van Coldplay bereikten eind mei al een overeenkomst over gedeeld gezag over hun dochter Apple (12) en zoon Moses (10), de verdeling van hun vastgoed en ook spraken ze af dat ze beiden afzagen van partneralimentatie. En die overeenkomst is nu officieel goedgekeurd door een rechter.

Gwyneth en Chris leerden elkaar in 2002 na een concert van Coldplay kennen. Een jaar later trouwden ze in het geheim. In maart 2014 kondigden ze aan te gaan scheiden. Ze kunnen nog steeds goed met elkaar overweg en gaan zelfs af en toe gezamenlijk met de kinderen op vakantie.

17-07-2016 om 02:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniël Termont zingt zorgen weg op cd-voorstelling Koen Crucke

Daniël Termont zingt zorgen weg op cd-voorstelling Koen Crucke

http://oi64.tinypic.com/2dankur.jpg

In het Gentse stadhuis heeft Koen Crucke zijn nieuwe cd voorgesteld in het bijzijn van burgemeester Daniël Termont en collega Margriet Hermans.

Zij kent Crucke als een echt podiumbeest, maar Termont liet zich ook niet kennen. Hij zong zijn Optima-zorgen weg in een duet met zijn goede vriend.

'Meneer Spaghetti' staat al vijftig jaar op de planken, maar zou er graag nog twintig bijdoen. "Een artiest stopt niet", zegt Cucke. "Ik wil doodvallen op de scène".

17-07-2016 om 02:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

http://oi68.tinypic.com/2upfzf6.jpg

In Los Angeles schijnt de zon wel, dat bewijst zangeres Natalia met een reeks zomerse kiekjes op Facebook. Maar ze bezoekt er niet alleen haar vriendin Astrid Bryan, ze werkt er ook druk aan haar carrière.

Samen met haar manager heeft Natalia namelijk ook heel wat vergaderingen op de planning staan tijdens haar verblijf in Los Angeles. Maar geef toe, er zijn slechtere omstandigheden om in te moeten werken. Zo geniet Natalia aan de andere kant van de oceaan van ontbijt in bikini aan het zwembad en stoeit ze met Astrid Bryan in de zon.

17-07-2016 om 02:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

http://oi66.tinypic.com/33afcya.jpg

De cast en medewerkers van de film Fifty Shades Darker zijn veilig na de aanslag in Nice, waar aan de film wordt gewerkt.

"Iedereen die op locatie in het zuiden van Frankrijk werkt maakt het goed", zo liet Dana Brunetti, een producent van de film, weten via Facebook. "Iedereen heeft zich gemeld en is veilig en wel. Bedankt voor iedereens berichten en zorgen. Weer een verdrietige dag voor Frankrijk en de wereld."

De opnames voor het vervolg op Fifty Shades Of Grey vonden tot woensdag plaats net buiten Nice. De productie zat er een dag voor de aanslag op, maar iedereen was nog wel ter plaatse. De film met Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrollen is vanaf 10 februari 2017 in de bioscopen te zien.

16-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

http://oi66.tinypic.com/3u7ba.jpg

De Belgische Star Wars-fanclub 501st Belgian Garrison mocht voor Lucasfilm het decor bouwen van de wereldwijd uitgezonden en massaal bekeken liveshow Star Wars.com.

Die show begon vanmorgen live uit te zenden vanop het Star Wars Celebration-evenement in Londen en loopt door tot zondagavond. "We zijn erin geslaagd om de volledige aankleding van de Star Wars.com-stage op ons te nemen", zegt fanclubvoorzitter Stefan Cembolista. "De Belgen hebben hier alles overgenomen. Geweldig."

De Belgische fanclub biedt een primeur aan tijdens de beurs in Londen: een nieuwe versie van de Millennium Falcon. Vijftien fans hebben er vijf weken lang elke dag aan gewerkt in een loods in Aalst. Sommigen begonnen er al aan om 3 uur 's morgens. Kostprijs is een kleine twintigduizend euro, een bedrag dat de fanclub volledig op zich neemt.

Gigantische eer
"Wij hoeven daar geen geld voor van Lucasfilm", luidt het. "Het feit dat straks Carrie Fisher en Mark Hamill hier in onze sets zullen worden geïnterviewd, is een gigantische eer. Dat we bovendien backstage met hen een persoonlijk gesprek kunnen voeren en hen zelfs een Belgisch biertje kunnen aanbieden, is voor een Star Wars-fan onbeschrijfelijk. Dat geeft een heel speciaal gevoel."

Het jaarlijkse evenement duurt nog tot zondagavond. De merchandise gaat er vlot van de hand en fans schuiven urenlang aan voor een (betalende) handtekening met een acteur.

16-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

http://oi68.tinypic.com/k0njhj.jpg

Voor het tiende Filmfestival Oostende neemt acteur Kevin Janssens voor het eerst plaats in de regisseursstoel. Hij maakt de promospot voor het filmfestival. Dat meldt de organisatie vandaag.

Kevin Janssens is de Master van het Filmfestival van Oostende, wat inhoudt dat hij een grote inbreng heeft in de nominatiestrijd voor de Ensors en in de programmatie, maar de acteur kreeg er nog een taak bij. Nu brengt hij ook het thema "film noir", het thema van het tiende filmfestival, tot leven in de promospot van het festival met een staaltje acteer- én regiewerk.

Hij verzamelde hiervoor een indrukwekkende crew, die op vier locaties in Oostende draaide. De muziek is van Steve Willaert, de acteerprestaties van onder meer Steven Frederickx, Geertrui Peeters, Bert Reyskens en Christophe Vanhoutte.

Het filmfestival start met 'Everybody Happy' van Nic Balthazar. De nominaties voor de Ensors worden op 5 augustus bekend gemaakt.

16-07-2016 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's en sterren bidden voor Nice

BV's en sterren bidden voor Nice

http://oi68.tinypic.com/2edayc0.jpg

Beroemdheden hebben na de aanslag in Nice hun medeleven getoond. Met de hashtag #PrayForNice lieten bekende mensen online weten voor de slachtoffers te bidden.

Op Instagram postte Eva Daeleman een gebroken hart en een Franse vlag. 'Waarom waarom waarom?', schreef ze erbij. "Be Nice", postte Hanne van K3. "Vrede is niet iets waar je om moet wensen, maar iets dat je moet doen."

16-07-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

http://oi66.tinypic.com/2sb0f1s.jpg

The Rolling Stones-frontman verwacht zijn achtste kind, zo meldt The Sun. Twee maanden geleden werd mede-Rolling Stone Ronnie Wood (68) nog vader van een tweeling.

Het zal het eerste gezamelijke kind worden voor de 72-jarige Mick Jagger en zijn 29-jarige Amerikaanse vriendin Melanie Hamrick. De twee hebben een relatie sinds 2014, maar wonen bewust niet samen en willen dat zo houden. "Melanie is intelligent en heeft zo haar eigen ideeën over hoe ze haar leven wil leiden. Ze weet welke fantastische relatie Mick heeft met al zijn kinderen en kijkt er voor hem naar uit dat hij weer vader zal worden.", aldus de woordvoerder van Jagger.

Jagger heeft ondertussen al zeven kinderen (geboren tussen 1970 en 1999) bij vier verschillende vrouwen.

16-07-2016 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

http://oi65.tinypic.com/dgijnp.jpg

Volgers van de Facebookpagina van het Britse koningshuis kregen vandaag een opvallende melding: prins Harry zou live op Facebook een hiv-test gaan doen. Waarom? Om te tonen dat zo'n test opvallend snel gaat en ook heel gemakkelijk is. Een bijzonder originele en moderne manier om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om zich ook te laten testen op het hiv-virus.

De Britse prins was donderdag in het Guys and St. Thomas Hospital in Londen en liet live in een filmpje zien hoe simpel het is om een hiv-test te doen. In de video is te zien hoe de dokter in Harry's vinger prikt voor een bloedtest en uitleg geeft.

Prins Harry vertelt dat hij wat zenuwachtig is, maar hij verbaast zich vooral over de snelheid waarmee het resultaat bekend is, want nog geen minuut later vertelt de dokter hem dat alles oké is.

"Of je nu man, vrouw, homo, hetero, zwart, blank bent. Het is zo makkelijk", besluit prins Harry. "Zelfs voor een roodharige", grapt hij, wijzend naar zijn eigen haar.

De prins zet zich met zijn eigen stichting Sentebale al meer dan tien jaar in voor kinderen met hiv in Afrika. Ook in eigen land brengt hij het onderwerp vaak aan de orde. Hij volgt daarin zijn moeder, prinses Diana, die ook veel deed om onderzoek en bestrijding van de ziekte mogelijk te maken.

15-07-2016 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

http://oi64.tinypic.com/2d9ofvn.jpg

Voormalig Spice Girls-leden Geri Halliwell (43), Emma Bunton (40) en Mel B (41) werken in het geheim aan nieuwe muziek. Een van de nummers die de dames opgenomen hebben is echter al uitgelekt. De Britse krant The Sun beluisterde het nummer 'Song for Her'.

Het nummer van de drie leden van de meidengroep gaat volgens de krant over het verliezen van hun Spice-imago door hun drukke leven als moeders. "Een van de beste zinnen is: droog de tranen van twijfel, droom weer van vliegen en vergeet het meisje niet in de vrouw die je nu bent", schrijft The Sun.

'Song for Her' zou een echt Spice Girls-nummer en potentiële hit zijn waarin miljoenen fans die samen met de meiden opgroeiden zich kunnen herkennen.

Het nummer lekte uit nadat de laptop van Spice Girls producer Eliot Kennedy afgelopen vrijdag gestolen werd. Eerder werd al bekend dat Geri, Emma en Mel B volgend jaar een reünieconcert geven in Hyde Park voor de 21ste verjaardag van hun album Wannabe.

15-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

http://oi68.tinypic.com/1449qj5.jpg

De deelnemers van Miss Exclusive hebben zich van hun meest gewaagde kant laten zien in de aanloop naar de schoonheidswedstrijd. De dames poseerden poedelnaakt voor de lens van fotograaf Phil Tubbax om de aandacht te vestigen op verschillende problemen in de wereld.

15-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones' genomineerd voor 23 Emmy's

'Game of Thrones' genomineerd voor 23 Emmy's

http://oi66.tinypic.com/anoq3s.jpg

De HBO-serie "Game of Thrones" is genomineerd voor 23 Emmy Awards, de prijzen voor beste televisieproducties van het afgelopen jaar. De serie is onder meer genomineerd voor beste dramaserie, de prijs die het vorig jaar nog wegkaapte.

'Game of Thrones'-actrices Emilia Clarke, Lena Headey en Maisie Williams zijn alle drie genomineerd in de categorie beste vrouwelijke bijrol. Peter Dinklage en Kit Harington zijn dan weer genomineerd voor beste mannelijke bijrol voor hun prestaties in de populaire fantasyreeks.

De FX-reeks 'The People v. O.J. Simpson: American Crime Story', een miniserie over het proces van American Football-speler en acteur O.J. Simpson, is 22 keer genomineerd. Cuba Gooding Jr. kan voor de rol van O.J. de prijs van beste acteur in een miniserie of film winnen.

Crimiserie 'Fargo', geïnspireerd op de gelijknamige film, maakt kans op 18 beeldjes. Ook de series 'Veep' (17) en 'House of Cards' (13) haalden een pak nominaties binnen.

Bij de kanshebbers voor beste acteur in een dramareeks zijn onder meer Kevin Spacey, ofte de Amerikaanse president Underwood in 'House of Cards', Matthew Rhys voor zijn rol in 'The Americans', Liev Schreiber (Ray Donovan) en Bob Odenkirk. Die laatste is beter bekend als advocaat Jimmy McGill in 'Better Call Saul', de prequel van 'Breaking Bad' waarin Odenkirk de inmiddels malafide advocaat Saul Goodmann speelt.

Claire Danes, beter bekend als Carrie Mathison uit 'Homeland', maakt kans voor de prijs van beste actrice in een dramareeks. Robin Wright, mevrouw Underwood, is een van haar concurrenten. Kirsten Dunst kan dan weer beste actrice in een minireeks of film worden voor haar rol in 'Fargo'.

De kanshebber voor beste dramaserie zijn tot slot 'The Americans', 'Better Call Saul', 'Downton Abbey', 'Homeland', 'House of Cards', 'Mr. Robot' en dus ook 'Game of Thrones'.

De Emmy's worden dit jaar uitgereikt op 18 september. De show wordt gepresenteerd door Jimmy Kimmel.

15-07-2016 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden van nieuwe K3 met hun partners

Eerste beelden van nieuwe K3 met hun partners

http://oi66.tinypic.com/2092deg.jpg

K6. Voor het eerst samen in één beeld. Vanavond ging in Knokke-Heist Amaluna, het nieuwe hoogstandje van Cirque De Soleil, in première en daarbij krioelde de rode loper van het mooie volk. Al werd de show vooral gestolen door de gloednieuwe K3-tjes. Onze videoman was ter plaatse en maakte de allereerste beelden van de nieuwe K3 met hun partners.

Hanne bracht haar Jorn mee, Klaasje schitterde aan de arm van Max en Marthe maakte haar eerste publieke verschijning aan de zijde van Viktor Verhulst. Het zestal genoot met open mond van het spektakel waarin het verhaal verteld wordt van een mysterieus eiland dat overspoeld wordt door een groep jongemannen. 

15-07-2016 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben compleet, met of zonder kind", waarom Jennifer zo boos is door zwangerschaproddels

"Ik ben compleet, met of zonder kind", waarom Jennifer zo boos is door zwangerschaproddels

http://oi65.tinypic.com/2dv50tl.jpg

Hollywoodster Jennifer Aniston is de verhalen over een vermeende zwangerschap beu. De wereldberoemde actrice schrijft in een rake column aan de Amerikaanse nieuwswebsite Huffington Post: "Ik ben niet zwanger. Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol of niet gelukkig zijn."

De 47-jarige Jennifer gaat nooit in op roddels die over haar circuleren, maar daar brengt ze met deze brief verandering in. "Ik steek liever geen energie in de leugenindustrie'', schrijft de Friends-ster. "Maar ik wil wel deelnemen aan een bredere discussie.''

Die gaat volgens Jennifer over de manier waarop vrouwen in de media worden neergezet. "De manier waarop de pers mij portretteert geeft de ontmenselijking van vrouwen weer. Showbizzjournalisten houden dat in stand, door alleen te focussen op ons uiterlijk voorkomen.''

De meest recente geruchten over een zwangerschap, gebaseerd op strandfoto's van Jennifer, lijken de druppel te zijn voor de actrice. "Ik neem er aanstoot aan dat ik me slecht moet voelen omdat mijn lichaam verandert en/of ik een hamburger had gegeten. Dan ben ik meteen óf zwanger, óf dik volgens journalisten.''

Compleet
Jennifer, die vorig jaar trouwde met acteur Justin Theroux, maakt zich in de brief ook boos op de nadruk die op een eventuele zwangerschap ligt. "Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol zijn, of niet gelukkig. We zijn compleet met of zonder partner, met of zonder kind. Dat is onze eigen beslissing en alleen die van ons.''

De actrice kreeg intussen al erg veel steun van vrouwen over de hele wereld voor haar emotionele brief.

13-07-2016 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan trakteert Bruce Springsteen tijdens concert op pintje

Fan trakteert Bruce Springsteen tijdens concert op pintje

http://oi63.tinypic.com/2jeoe8z.jpg

De Mechelse Krisje Peeters (43) zit een halve week na het topconcert van Bruce Springsteen op Werchter nog altijd in de wolken. Toen hij de fans ging groeten, nam hij de uitgestoken pint van Krisje aan en dronk het in één teug leeg: "Pintelieren met The Boss: wie kan dat zeggen?", glundert ze.

"Als ge The Boss een pint geeft en hij die helemaal leeg drinkt": zo startte Krisje maandagavond een bericht op de Facebookpagina 'Ge zijt van Mechelen als ...'. Dat haar idool tijdens zijn concert in Werchter uitgerekend haar pint dronk, is een herinnering die ze koestert. "We hadden postgevat aan de middengang omdat we weten dat hij daar altijd komt. Iedereen stond daar met zijn hand uitgestoken om The Boss aan te raken - verschrikkelijk eigenlijk. Ik stak in een impuls mijn volle pint omhoog. Nooit gedacht dat hij ze zou aannemen, maar hij deed het wel en dronk ze helemaal op", zegt Krisje. Met haar camera in haar andere hand, maakte ze ondertussen foto's.

Dorst lijden

"De rest van het concert heb ik dorst geleden, maar dat was voor een keer niet erg", lachte ze gisteren hees na een druk festivalweekend, met ook het Cactusfestival op het programma. Dat Springsteen haar beker aannam, verbaast haar niet. "Springsteen is altijd joviaal naar zijn fans toe. Hij vraagt ook steevast een aantal mensen mee op het podium om mee te dansen en te zingen."

In het geval van Krisje was dat een beetje moeilijk. Zij zit in een rolstoel. Begin maart lanceerde ze nog op sociale media een oproep om geld in te zamelen voor een sportrolstoel. Kostprijs: 5.200 euro. Nadat de helft werd bijeengebracht, is deze ook in bestelling. "Zelfs mensen die ik niet ken hebben hun steentje bijgedragen. Ik had dat nooit verwacht. Dit doet echt goed."

13-07-2016 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bella Hadid gaat Kendall Jenner achterna in transparant topje

Bella Hadid gaat Kendall Jenner achterna in transparant topje

http://oi63.tinypic.com/2054e9v.jpg

Herinner jij je nog toen Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, een paar weken terug rondwandelde in New York in een transparant topje? Vriendin Bella Hadid doet dat nu nog eens over. Kunnen we van een trend spreken?

Hoewel model Bella Hadid amper 19 jaar oud is, hield haar dat niet tegen om haar ontblote boezem te laten zien aan alle kijklustigen in New York. Net als vriendin en collega-model Kendall Jenner droeg ze een zwarte transparante top zonder beha onder. Waarom ze dan nog wel zedig haar schouders bedekt met een wollige cardigan, is ons alvast een raadsel.

13-07-2016 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië

Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië

http://oi63.tinypic.com/1ifs5h.jpg

9,8 miljoen euro. Voor dat bedrag kan je de nieuwe eigenaar worden van het optrekje van Johnny Depp in Venetië. Volgens Italiaanse media heeft de Hollywoodster zijn eigendom uit de 17de eeuw met zicht op het Grote Kanaal te koop gesteld.

Het Palazzo Donà Sanguiantoffetti behoorde ooit toe tot een familie van notabelen in Venetië. Het optrekje telt zeven slaapkamers, negen badkamers en een private aanlegsteiger voor bootjes. De plafonds zijn uiteraard versierd met fresco's.

Depp kocht de eigendom in 2011 nadat hij maanden in Venetië doorgebracht had voor de opnames van de romantische thriller, 'The Tourist' aan de zijde van Angelina Jolie. Depp bood toen negen miljoen voor het stulpje en dat was toen meer dan wat een Arabische prins wilde betalen voor het gebouw dat toe was aan een renovatiebeurt.

Volgens Italiaanse media zou de breuk met zijn vrouw Amber de directe aanleiding zijn voor de verkoop van het palazzo. Vorige maand verkocht Depp ook al twee werken van de hedendaagse Amerikaanse artiest Jean Michael Basquiat voor 10,8 miljoen euro.

13-07-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef rond foto van Victoria Beckham en dochtertje

Ophef rond foto van Victoria Beckham en dochtertje

http://oi66.tinypic.com/or2kxi.jpg

Victoria Beckham heeft flink wat kritiek gekregen op een Instagram-foto waarop ze haar dochter Harper op de mond kust. Beckham zette de foto met haar kind zondag ter ere van de vijfde verjaardag van het meisje online.

De negatieve reacties op de verjaardagskus leidden tot een debat over of ouders hun kinderen wel of niet op de mond mogen kussen. Harper zou ziek van de kus kunnen worden, aldus een van de volgers van de Britse modeontwerpster. Iemand anders noemde het 'raar' als ouders hun kinderen op de mond zoenen.

Pure liefde
Er zijn ook ouders op de bres gesprongen voor de ontwerpster. Vaders en moeders delen online foto's waarop zij kussend te zien zijn met hun kinderen. "Niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt", aldus een moeder. Een ander schrijft dat ze haar dochter dagelijks op de mond kust. "Het is triest dat we in een wereld leven waarin van de foto van een moeder die haar dochter kust iets heel anders wordt gemaakt dan wat het is: pure liefde."

De Britse krant Manchester Evening News plaatst een hele rits foto's van moeders die ook hun kind op de lippen kussen.

13-07-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse cameraploeg bekogeld met vuurwerkbom

Nederlandse cameraploeg bekogeld met vuurwerkbom

http://oi65.tinypic.com/vr6nnc.jpg

Een cameraman en een verslaggeefster van het Nederlandse SBS6-programma Hart van Nederland zijn vandaag in Amsterdam met een vuurwerkbom aangevallen.

De ploeg was opnames aan het maken in de Tweede Wittenburgerdwarsstraat naar aanleiding van een schietpartij afgelopen nacht, aldus de website van Hart van Nederland.

De medewerkers van het programma vermoeden dat iemand vanuit een raam de vuurwerkbom naar de cameraploeg gooide. Niemand raakte gewond.

Bij de schietpartij in de nachtelijke uren raakte een 25-jarige Amsterdammer lichtgewond. Hij kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Het doelwit van de kogelregen zou volgens Het Parool Hoessein A. zijn geweest. De krant schrijft op haar website dat hij afkomstig is uit een grote familie uit Amsterdam-Oost, van wie verscheidene leden voor serieuze misdrijven zijn veroordeeld.

11-07-2016 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee druppels water: Reese Whiterspoon en dochter Ava lijken ontzettend op elkaar

Twee druppels water: Reese Whiterspoon en dochter Ava lijken ontzettend op elkaar

http://oi66.tinypic.com/ft6oo.jpg

Wie de foto ziet die actrice Reese Whiterspoon op Instagram deelde van haar en haar dochter Ava moet even goed kijken. Wie van de twee is nu Reese?

Reese Whiterspoon en haar 16-jarige dochter Ava lijken wel heel erg op elkaar. Bij de foto schreef Reese: "Moeder-dochtertijd". Ava kan zonder problemen doorgaan voor de jongere versie van Reese.

In een eerder interview gaf Reese aan dat ze haar dochter regelmatig laat meebeslissen over de rollen die ze aanneemt en dat ze een voorbeeld wil zijn voor Ava. "Zodat mijn dochter begrijpt wat het betekent om een vrouw te zijn. Op verschillende manieren." Qua looks is dat voorbeeld dus duidelijk al geslaagd.

Naast Ava heeft Reese nog twee kinderen: zoon Deacon (12) en Tennessee James (3). Ook van hen deelt ze regelmatig foto's op Instagram.

11-07-2016 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerdere vrouwen beschuldigen Fox-tycoon van seksuele intimidatie

Meerdere vrouwen beschuldigen Fox-tycoon van seksuele intimidatie

http://oi65.tinypic.com/69nmsm.jpg

Nadat presentatrice Gretchen Carlson haar baas bij het Amerikaanse Fox News aanklaagde vanwege seksuele intimidatie, zijn er nu meer dan twaalf andere vrouwen met soortgelijke beschuldigingen naar buiten getreden. Allemaal beschuldigen zij Roger Ailes (76) van de rechtse nieuwszender van ongewenst gedrag en seksuele opmerkingen op de werkvloer en tijdens sollicitatiegesprekken of audities.

De 50-jarige Carlson onderging de intimidatie en seksueel getinte opmerkingen van Ailes jarenlang. Omdat ze niet inging op zijn geflirt, werd ze achtergesteld bij salariskwesties en werkoverleg, zegt ze. Toen na elf jaar haar contract niet verlengd werd, besloot ze Ailes aan te klagen. Meer dan twaalf vrouwen hebben sinds dit nieuws naar buiten kwam contact opgenomen met de advocaat van Carlson, omdat zij naar eigen zeggen soortgelijke ervaringen hebben.

Jaren zestig
Het ongewenste gedrag van Ailes jegens vrouwen op de werkvloer zou al sinds de jaren 60 aan de gang zijn. Ailes werkte toen nog voor het programma The Mike Douglas Show. Inmiddels is hij omroepbaas bij de onder conservatieven razend populaire nieuwszender Fox News.

Volgens Nancy Erika Smith, de advocaat van Carlson, hebben de vrouwen in kwestie hun ervaringen met Ailes nog nooit met iemand gedeeld. "Sommigen hebben er veel last van", vertelt ze aan New York Magazine.

Voormalig model
Het tijdschrift sprak met zes vrouwen, waarvan er vier anoniem wilden blijven. De 72-jarige Marsha Callahan, een voormalig model, vertelt dat Ailes haar een verschijning in The Mike Douglas Show beloofde in de jaren '60, maar alleen als ze met hem naar bed zou gaan. Een andere, anonieme vrouw vertelt dat Ailes haar tot seks probeerde te dwingen. Ze was toen zestien jaar oud.

Ailes ontkent alles. Hij noemt de beschuldigingen "beschadigend".

11-07-2016 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke lanceert eerste eigen strip op KVO-fandag

Coucke lanceert eerste eigen strip op KVO-fandag

http://oi68.tinypic.com/3517aqo.jpg

Op de fandag van voetbalclub KV Oostende wordt vandaag het eerste stripverhaal gelanceerd met ondernemer en KVO-voorzitter Marc Coucke in de hoofdrol. Coucke toont zich tevreden met het resultaat. "In de strip heb ik iets langer haar en is mijn buikje iets kleiner, perfect dus."

In 'Op zoek naar Ronald Inho' gaaat KVO op zoek naar aanvallende versterking. Voorzitter Coucke vliegt daarvoor naar Brazilië in het gezelschap van commercieel directeur Patrick Orlans en sportief directeur Luc Devroe. Ze komen er oog in oog te staan met de Braziliaanse maffia.

De strip werd getekend door Steve Van Bael. "Normaal gezien duurt het ongeveer vier maanden om een stripverhaal te tekenen, ik heb het in de helft van die tijd gedaan. Het was een race tegen de klok, maar het resultaat mag er zijn", zei hij op de voorstelling van de strip.

Verschillende spelers figureren in de strip, zoals de nieuwe doelman Silvio Proto en verdediger Jordan Lukaku. Maar ook de supporters worden in de strip afgebeeld.

'Op zoek naar Ronald Inho' is vanaf vandaag/zondag te koop in de fanshop van KVO en in de boekhandels en warenhuizen. Hij kost 9,95 euro en is door uitgeverij Mediageuzen gedrukt op een oplage van 20.000 exemplaren.

11-07-2016 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Cliff Richard eist ruim een miljoen euro van BBC en politie

Zanger Cliff Richard eist ruim een miljoen euro van BBC en politie

http://oi64.tinypic.com/sv5kk5.jpg

De Britse zanger Cliff Richard heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de BBC en de politie van South Yorkshire vanwege de politie-inval in zijn huis en de live-uitzending daarvan door de televisiezender. Volgens de krant Mail on Sunday eist de zanger 1 miljoen pond (1,17 miljoen euro) schadevergoeding.

In augustus 2014 deed de politie een inval in zijn huis in Berkshire terwijl Sir Cliff op vakantie was. De publieke omroep BBC was daarover getipt en zond beelden ervan uit van de politie-operatie.

De inval vond plaats naar aanleiding van beschuldigingen van seksueel misbruik door de zanger. Deze aantijgingen, geuit door vier destijds minderjarige mannen, hadden betrekking op de jaren 1958 tot 1983. Op 16 juni dit jaar liet het Britse Openbaar Ministerie weten de 75-jarige zanger wegens onvoldoende bewijs niet te vervolgen.

Volgens bronnen dicht bij Richard is hij ervan overtuigd dat de mensen die hij de schuld geeft voor het ruïneren van zijn leven ter verantwoording moeten worden geroepen en dat 'niemand anders zal lijden als hij deed'. De zanger heeft de beschuldigingen steeds ontkend. Hij is nooit gearresteerd en heeft vrijwillig meegewerkt aan twee verhoren door de politie.

Reputatie

Richard liet in juni, nadat hij niet werd vervolgd, in een reactie weten verheugd te zijn dat de 'vileine aantijgingen' en het daaruit voortvloeiende onderzoek eindelijk zijn afgesloten. Hij zei niet te begrijpen waarom dit zo lang heeft moeten duren. De zanger hekelde het feit dat zijn naam in het openbaar werd genoemd voordat hij zelf ook maar was gehoord.

'Het is duidelijk dat dit alleen maar het risico vergroot van valse beschuldigingen, die niet alleen de tijd van de politie en publieke middelen verspillen, maar ook de reputatie van onschuldige mensen voorgoed besmeuren', zei hij.

De christelijke Richard is een icoon uit de muziekgeschiedenis. In een halve eeuw heeft hij wereldwijd 250 miljoen albums en cd's verkocht. Hij vertegenwoordigde het Verenigd Koninkrijk twee keer op het Eurovisie Songfestival, vervulde een gastrol in de komedie The Young Ones en trad op tijdens het diamanten jubileum van de Bitse koningin.

11-07-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter wijst nieuwe poging van Bill Cosby om onder proces seksueel misbruik uit te komen af

Rechter wijst nieuwe poging van Bill Cosby om onder proces seksueel misbruik uit te komen af

http://oi64.tinypic.com/2s7yxpj.jpg

Een rechter in Pennsylvania heeft donderdag een nieuwe poging van komiek Bill Cosby om onder een strafproces wegens seksueel misbruik uit te komen afgewezen.

Rechter Steven O'Neill wilde niets weten van het argument van de advocaten van Cosby dat diens rechten waren geschonden door de weigering van de aanklager om de vrouw die hem beschuldigt tijdens een pro-formazitting te onderwerpen aan een kruisverhoor.

Cosby (78) is door tientallen vrouwen beschuldigd van onzedelijke handelingen, soms tientallen jaren geleden. De zaak in Pennsylvania is de enige strafzaak tegen hem, omdat de meeste andere gevallen inmiddels verjaard zijn. Cosby zegt niemand te hebben aangerand en stelt dat de seks in het onderhavige geval met wederzijdse instemming was.

07-07-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Amerika dient klacht in tegen mediabaas wegens seksuele intimidatie

Ex-Miss Amerika dient klacht in tegen mediabaas wegens seksuele intimidatie

http://oi68.tinypic.com/2607fnp.jpg

Voormalig Miss Amerika en presentatrice Gretchen Carlson heeft gisteren klacht ingediend tegen de algemeen directeur van Fox News, Roger Ailes. Die zou geweigerd hebben het contract van Carlson te vernieuwen nadat ze volgens haar zijn herhaaldelijke seksuele avances had afgewezen.

In haar klacht voor de rechtbank van New Jersey zegt Carlson dat ze zich al langer seksueel geïntimideerd voelde door de 76-jarige Ailes. Nadat Carlson zijn avances had afgewezen, zou de algemeen directeur haar loon en haar zendtijd aanzienlijk ingeperkt hebben. Haar contract, dat vorige maand afliep, werd ook niet vernieuwd.

"We hebben het volste vertrouwen in Ailes. Er komt een intern onderzoek naar de beschuldigingen van Carlson", luidt de korte reactie van Fox News. Ailes zelf noemt de beschuldigingen "vals" en noemt de rechtszaak een "wraakpoging omdat haar contract niet vernieuwd werd.

Al eerder beschuldigd
Gretchen Carlson werkte meer dan tien jaar voor de zender Fox News, waaronder zeven jaar als presentatrice van het populaire ochtendprogramma 'Fox & Friends'. In 2009 klaagde ze al over een gebrek aan respect op de werkvloer. Vier jaar later zou Ailes haar uit wraak naar de minder prestigieuze middagprogrammatie verwezen hebben.

Roger Ailes geldt als algemeen directeur van Fox News als één van de machtigste mannen in het Amerikaanse medialandschap. Hij werd er eerder al van beschuldigd een werkneemster een loonsverhoging aangeboden te hebben in ruil voor seksuele daden.

07-07-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper twee maanden na bevalling: Alizée Poulicek showt haar strakke lichaam

Amper twee maanden na bevalling: Alizée Poulicek showt haar strakke lichaam

http://oi68.tinypic.com/2ahiou8.jpg

"Hello you... I am back!!!" Amper twee maanden na haar bevalling acht ex-Miss België Alizée Poulicek de tijd rijp om met dit perfecte plaatje haar goddelijke lichaam opnieuw met de mensheid te delen. Onder de hashtags op Instagram leren we dat de blondine tot dit resultaat kwam dankzij een goede coach, sport, fietsen, zwaar afzien, lopen en fitness.

07-07-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey over bekendmaking autopsierapport ex-vriendin: "Het is een schande"

Jim Carrey over bekendmaking autopsierapport ex-vriendin: "Het is een schande"

http://oi66.tinypic.com/23sfzaf.jpg

Jim Carrey is niet te spreken over het feit dat de gegevens van autopsie op zijn ex-vriendin openbaar gemaakt werden. Cathriona White pleegde in september 2015 zelfmoord in haar woning in Los Angeles, nadat de acteur drie dagen voordien een eind had gemaakt aan hun relatie.

Deze week maakte de wetsdokter bekend dat Whites dood werd veroorzaakt door een combinatie van verschillende medicijnen.  

Carrey (54) is teleurgesteld dat het nieuws wereldkundig werd gemaakt. "Toen ik naar Hollywood kwam om het te maken als komiek, leerde ik al snel dat de details uit mijn privéleven aan de media zouden uitgedeeld worden als gratis maaltijdvouchers. Ik had nooit gedacht dat de mensen waarvan ik het allermeest hou ook op het menu zouden staan. Wat een schande."  

Volgens de berichten had White een combinatie van slaapmiddelen, pijnstillers, angstremmers en medicijnen tegen misselijkheid genomen. Carrey had haar de avond voor haar dood nog gesms't met de vraag of ze wist waar de pijnstillers voor zijn rug waren.  

White liet ook een afscheidsbriefje achter dat ze afsloot met "Vergeef me alsjeblieft. Ik ben gewoon niet gemaakt voor deze wereld."  

"Ik ben geschokt en diepbedroefd over het overlijden van mijn lieve Cathriona," liet Carrey kort na haar dood weten in een verklaring. "Ze was een echte lieve en delicate Ierse bloem, te gevoelig voor deze bodem, voor wie liefhebben en geliefd zijn het enige is wat telde. Mijn hart gaat uit naar haar familie en vrienden en iedereen die van haar hield en om haar gaf. We zijn allemaal door de bliksem geraakt."  

Carrey en White leerden elkaar in 2012 kennen op een filmset, waar White als make-upartieste werkte. Enkele maanden later ging het koppel uit elkaar. In mei 2015 werden ze weer een stel, tot Carrey vier maanden later een punt achter de romance zette.

07-07-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'

Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'

http://oi67.tinypic.com/o6zko3.jpg

Dit najaar komt het vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' op de buis. VTM heeft deze namiddag de juryleden van de populaire talentenjacht bekendgemaakt. Niet drie, maar vier mensen nemen deze keer plaats aan de jurytafel, meldt VTM. Naast Niels Destadsbader zullen ook An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty de kandidaten beoordelen.

07-07-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen uit cinema gegooid omdat ze lachen met 'Absolutely Fabulous'

Vrouwen uit cinema gegooid omdat ze lachen met 'Absolutely Fabulous'

http://oi67.tinypic.com/1zdp0fq.jpg

Een grootmoeder en een overgrootmoeder die zichzelf omschrijven als 'de échte Patsy en Eddie', de hilarische personages uit 'Absolutely Fabulous', zijn uit een bioscoop in Londen gegooid omdat ze te luid lachten tijdens de filmvoorstelling. Ook twee mannen werden om dezelfde reden de deur gewezen.

Cindy Amass en Jacqueline Cox kregen van de bioscoopmaganer te horen dat ze 'inwendig' moesten lachen in cinema Vue in de Londense wijk Islington. Toen ze daar niet in slaagden, werden ze vriendelijk verzocht de cinema te verlaten. Twee mannen ondergingen hetzelfde lot, zo meldt de krant The Mirror.

Medewerkers van de cinema, die de komedie vier keer per dag vertoont, verklaarden tegenover de krant The Guardian dat ze van hun oversten geen commentaar mogen geven op de zaak maar dat de dienstdoende manager wel de juiste beslissing nam.

Amass, die haar eerste uitje maakte in meer dan een jaar, zei dat ze het schandelijk vindt dat ze moest opkrassen.

"Ik heb een hartaanval overleefd en de dochter van Jacqueline gaf me de bioscoopkaartjes cadeau. Ik ben als een tante voor haar en ze wilde me verrassen. We lachten helemaal niet zo luid. Maar het is een grappige film, wat wil je?".

De film 'Absolutely Fabulous' blijkt een hit: de film met Jennifer Saunders en Joanna Lumley bracht in het eerste weekend in Groot-Brittannië 5,15 miljoen euro op, het beste openingsweekend voor een Britse film sinds de James Bondfilm 'Spectre'.

06-07-2016 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse acteur getuige van overval: "Ik had een kogel in mijn hoofd kunnen krijgen"

Vlaamse acteur getuige van overval: "Ik had een kogel in mijn hoofd kunnen krijgen"

http://oi68.tinypic.com/2qwd5vt.jpg

De Vlaamse acteur Christophe Haddad is blij dat hij nog leeft. Haddad was gisteren tijdens een tripje naar Las Vegas getuige van een gewapende overval. Hij werd gedwongen op de grond te gaan liggen en kreeg vervolgens een pistool op zijn hoofd gericht. "Ik had een kogel door mijn hoofd kunnen krijgen."

Haddad - vooral bekend door zijn rol als Nick Sanders in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden - was de enige klant in de T-Mobile Shop waar het heftige voorval plaatsvond, vertelt hij RTL Boulevard. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat de overval echt was. "Hij haalde de counters leeg en vroeg mijn portefeuille. Ik gaf direct geld, maar het ging hem om de iPhones." Toen de overvaller de klassieke zin 'niet bewegen, of ik schiet' uitsprak, wist Haddad dat het menens was.

"Ik was zo rustig en had geen angst om te sterven. Je voelt natuurlijk wel de adrenaline. Maar ik had echt een kogel door mijn hoofd kunnen krijgen."

Toen Haddad zich realiseerde dat hij er zonder kleerscheuren vanaf was gekomen, belde hij zijn vriendin en familie in België. "Ik heb ze verteld dat ik van ze houd en ze mis. Ik ben dankbaar dat ik nog leef en dat ik mijn ding mag doen. Ik ben een man van het moment, maar dit maakt dat ik nóg meer geniet van wat ik mag meemaken."

06-07-2016 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ray J wil Kanye West aanklagen om videoclip

Zanger Ray J wil Kanye West aanklagen om videoclip

http://oi63.tinypic.com/x58igk.jpg

Zanger Ray J overweegt Kanye West aan te klagen om diens video Famous. De ex van Kanye's vrouw Kim Kardashian is een van de artiesten van wie een naakte lookalike is te zien in de clip.

Ray J's zaakwaarnemer zegt in Heat Magazine dat hij gesprekken met zijn klant heeft gehad over mogelijke juridische stappen. "Want Kanye heeft dit iets te vaak gedaan. En je kunt iemands beeltenis maar zo vaak gebruiken zonder toestemming of compensatie."

Moddergooien
Kanye en Ray J hebben een historie van moddergooien. Beide hebben in hun muziek teksten gebruikt over elkaar en Kim, die in de spotlights kwam te staan toen een sekstape van haar en Ray J uitlekte in 2007.

Kanye lijkt niet te vrezen voor rechtszaken. In een inmiddels verwijderde tweet riep hij vlak na de release van 'Famous' de sterren die erin worden gepersifleerd zelfs op om hem voor de rechter te slepen.

06-07-2016 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hartverscheurende afscheidsbriefje van de vriendin van Jim Carrey

Het hartverscheurende afscheidsbriefje van de vriendin van Jim Carrey

http://oi65.tinypic.com/iva001.jpg

Cathriona White, de ex-vriendin van Jim Carrey, pleegde zelfmoord in september 2015, kort nadat de acteur een einde had gemaakt aan hun relatie. Showbizsite TMZ kon de officiële documenten van haar overlijden inkijken en kreeg zo het zelfmoordbriefje van White in handen. Daarin geeft ze de breuk met Carrey aan als reden.

Uit het briefje blijkt dat White niet wist hoe ze de breuk zou kunnen verwerken:

"Ik heb drie dagen doorgebracht in het ongeloof dat je hier niet bent. Ik kan niet met een gebroken hart verdergaan en de stukjes proberen terug in elkaar te zetten. Ik zou het kunnen, maar ik heb de wil deze keer gewoon niet. Het spijt me dat je het gevoel had dat ik er niet voor je was. Ik heb geprobeerd om je het beste van mezelf te geven.

Ik weet niet echt iets over begrafenissen en dergelijke. Je bent mijn familie, dus wat je kiest zal goed zijn.

Vergeef me alsjeblieft, ik ben gewoon niet geschikt voor deze wereld."

Het briefje werd ondertekend met 'Dewdrop', vermoedelijk een koosnaampje dat Carrey haar had gegeven.

Uit de documenten blijkt dat White medicijnen van Carrey had ingenomen om zelfmoord te plegen. De politie vond een berichtje op haar telefoon waarin Carrey haar vroeg waar de pijnstillers voor zijn rug waren en opmerkte dat ze niet op hun gewone plaats stonden. In de weken die voorafgingen aan haar dood nam White ook pijnstillers die haar werden voorgeschreven na een medische ingreep.

De vrouw had in 2012, na de dood van haar vader, ook al eens geprobeerd om zelfmoord te plegen. Haar dood volgde nu op de derde verjaardag van het overlijden van haar vader.

06-07-2016 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels mishandeld door eigen vriend: "Hij bleek een crimineel met een enkelband"

Eva Pauwels mishandeld door eigen vriend: "Hij bleek een crimineel met een enkelband"

http://oi65.tinypic.com/2s97i95.jpg

Met de feestdagen was Eva Pauwels nog erg opgetogen over 2016. Ze had een nieuwe vriend - "een iets oudere, rijke zakenman" - en was dolverliefd. Maar de situatie is intussen helemaal ontspoord. In TV Familie vertelt ze dat hij helemaal niet bleek wie ze dacht dat hij was. "Hij bleek een crimineel met een enkelband, en sloeg me het ziekenhuis in."

Haar voorkeur voor foute mannen speelde haar ook dit keer parten, aldus Eva Pauwels in TV Familie. "Hij leek op het eerste zicht zo charmant. Ik kwam hem tegen in de Blokker in Aalst en hij bood aan om mijn boodschappen te dragen. De vonk sloeg meteen over. We zijn iets gaan drinken, en daarna zijn we naar mijn appartement gegaan. Daar kwam al snel het een van het ander..."

Ondanks het snelle begin was het volgens Eva absoluut geen bevlieging. "We weken niet meer van elkaars zijde, de eerste weken waren zalig. Hij charmeerde me, en betaalde al onze uitjes. Maar het sloeg al snel om in een nachtmerrie." Al bij de eerste nacht merkte Eva op dat haar nieuwe vriend een enkelband droeg. "Dat kan je niet echt verbergen als je naakt in bed ligt, he." Toch trok ze zich daar weinig van aan. "Mijn verliefdheid verblindde me. Zolang hij me niet meesleurde in zijn criminele verleden, vond ik het goed."

Alcoholist
Haar nieuwe vriend - die helemaal geen zakenman bleek te zijn, maar eerder platzak was - had ook een stevig drankverbruik, wat niet echt matchte met de verslavingsproblematiek van Pauwels. "Hij beval me dikwijls om drank te gaan kopen. Tegen mij was hij best lief en romantisch, maar als hij een glas te veel op had, kon hij plots overkoken van woede. Dan veranderde hij in een psychopaat en vielen er klappen."

Eva kreeg regelmatig klappen, en zo'n maand geleden liep het dan uit de hand. "Hij kwam straalbezopen opdagen, met twee vrienden in zijn kielzog. Ik merkte al snel dat er niets mee aan te vangen was, zag de agressie in zijn ogen. Hij trok me mee naar de slaapkamer, maar ik had helemaal geen zin in seks. Toen ik dat duidelijk maakte, sloeg hij door. Hij heeft me op de grond gesmeten, bedreigde me en pakte me hard vast. Toen zijn vrienden vertrokken waren, heeft hij me dan verkracht. Ik vreesde echt voor mijn leven."

Bedreigingen
"Toen was de maat vol", aldus Eva. "Ik heb de politie gebeld en hij heeft een nacht in de cel moeten doorbrengen. Een dokter heeft bij mij ook vaststellingen gedaan. Alles ligt nu bij de procureur en later deze maand komt de zaak voor." De politie is echter niet erg behulpzaam, aldus Eva. "Ze smijten de telefoon neer als ik probeer te bellen. En intussen word ik bedreigd door mijn ex, hij stuurt zaken als 'van mij geraak je niet meer af' en 'Ik maak u af'. " Hoe het hele geval zal aflopen, is nog maar de vraag. "Hoe kan ik ooit nog iemand vertrouwen", vraagt Eva zich af.

06-07-2016 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

http://oi63.tinypic.com/8we8g1.jpg

Niet elk tienermeisje zou het op prijs stellen dat papa - met de zangkwaliteiten van Barack Obama - plots publiekelijk 'Happy Birthday' voor haar achttiende verjaardag begint te zingen. Maar het is wél de president van de Verenigde Staten zelf die gisteren in het Witte Huis voor een volle zaal zijn oudste dochter Malia op zo'n serenade trakteerde. Super mooi!

"Toevallig vieren wij op de verjaardag van ons land ook die van onze oudste dochter", zei Barack Obama in zijn Independence Day-speech, die verder een ode aan de soldaten van het Amerikaanse leger was. Prompt hief hij een van de meest bekende liederen ter wereld aan: 'Happy Birthday To You'. Niet bijster toonvast, des te snoeziger. Een dikke knuffel van dochterlief op het podium was dan ook zijn deel. Hip hip hoera!

05-07-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

http://oi65.tinypic.com/154ge93.jpg

U had het wellicht zelf al gezien na het middagjournaal, maar VTM- en HLN-weervrouw Jill Peeters is naar de kapper geweest en heeft voor een nieuwe, frisse coupe gekozen. Zou het dan toch eindelijk beter weer worden?

05-07-2016 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

"Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

http://oi66.tinypic.com/ajrync.jpg

Een paar weken geleden trouwde Guy Van Sande (53) met Nathalie Vergauwen (29) en leek er geen vuiltje aan de lucht. Nu wordt hij genoemd in een zaak van kinderporno en kregen hun wittebroodsweken plots een wel erg zwart randje.

Acteur Marc Coessens was onlangs aanwezig op het huwelijk van Guy en Nathalie en wacht het onderzoek af. Hij schrok van het nieuws, vertelt hij in Story. "De berichtgeving rond deze zaak is gewoon schandalig. Dat Guy met naam en foto al veroordeeld wordt in de media, dat is er ver over. Ik vind het erg voor hem dat hij op deze manier in de media komt, dat dit hem moet overkomen."

"Als BV sta je in de schijnwerpers en word je snel door de media veroordeeld, dat is zo oneerlijk. Guy is niet in beschuldiging gesteld van een pedofiel te zijn, wel dat hij een chatroom heeft bezocht voor pedofielen. Dat dit fout is, zal hij wel geweten hebben maar Guy is een nieuwsgierige gast, een uitdager en een durver. Hij zoekt graag de grenzen op en durft wel eens buiten de lijntjes te kleuren. Dit keer is hij misschien tegen een grens aangebotst die hem duur komt te staan. Het enige wat ik met zekerheid over Guy durf te zeggen is dat ik hem een intelligente acteur vind. De rest zal het onderzoek moeten uitwijzen."

05-07-2016 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

http://oi67.tinypic.com/a4c28y.jpg

MNM-presentatrice Ann Van Elsen (36) en haar verloofde Filip De Snoeck (52) zijn in de wolken met de komst van hun dochtertje Jackie-Lou, nu acht weken geleden. Maar de keuze voor een kindje van hen samen verliep niet zonder slag of stoot.

"Filip en ik waren nog maar net een koppel toen ik hem al duidelijk maakte dat ik graag nog een tweede kind wilde. Uiteraard is zoiets niet meteen realiseerbaar, je moet elkaar eerst wat beter leren kennen. Maar als het goed zou klikken, was die stap voor mij wel noodzakelijk. In het begin begreep Filip dat wel, maar nadien begon hij van gedachte te veranderen", gaat Ann van start in Story. "En dat zorgde voor de nodige spanningen. Ik ben een vijftiger en wilde eigenlijk geen baby meer in huis, maar Ann wel", vult Filip aan. 'Dat zou van mij de gelukkigste vrouw ter wereld maken', heeft ze verschillende keren gezegd. Uiteraard wilde ik haar gelukkig maken, maar ik vroeg me wel af of ik er zelf ook achter stond. Hoe ouder je wordt, hoe meer je over alles begint na te denken. Je laat je minder leiden door je emoties."

Discussie
"Rationeel wilde ik mij wel bij zijn beslissing neerleggen, ik heb het ook lang geprobeerd, maar emotioneel kon ik dat niet. Als er iets is dat ik heb geleerd, dan is het wel dat je je hart niet kunt onderdrukken", gaat Ann verder. "Elke discussie ging over een baby, onze relatie zat niet meer goed. We hebben toen afgesproken om het een tijdje te laten rusten. Omdat Ann er niets meer over zei, dacht ik dat ze zich erbij had neergelegd dat er geen tweede kindje zou komen...", vult Filip aan. Maar niets was minder waar, vertelt Ann. "Jij dacht dat alles goed ging met mij, maar eigenlijk kwijnde ik weg. Kinderen, dat hoort gewoon bij mij. Gelukkig is Filip bijgedraaid, anders waren we wellicht uit elkaar gegaan en dan zouden we allebei heel ongelukkig geweest zijn."

Taakverdeling
Filip deed dus water bij de wijn en ondertussen is de kleine Jackie-Lou er. "Ik zou Jackie-Lou niet meer kunnen missen, ik zie haar doodgraag en ben supertrots op onze kleine spruit. Jackie-Lou is bovendien een heel brave baby en dat komt vooral omdat ze zo'n goede mama heeft", vertelt hij. Het koppel heeft ook een opvallende taakverdeling, zo doet Ann alle nachten en slapen de twee zelfs door de week apart. "Ik kan het niet genoeg benadrukken, Ann is een fantastische mama. We hadden afgesproken dat ik mij niets van de baby zou moeten aantrekken en dat blijkt ook écht zo te zijn. Als ik thuis ben, steek ik mee de handen uit de mouwen. Ik heb al luiers ververst en als Ann Jackie-Lou een badje geeft, assisteer ik met veel plezier."

05-07-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

http://oi68.tinypic.com/2cn8fbp.jpg

De seizoensfinale van Familie zindert nog na bij de fans door de koelbloedige moord op 'slechterik' June. Voor actrice Katrien De Becker (45) waren het heftige scènes, waarbij ze een beroep deed op het verdriet dat ze zelf in het verleden al te verwerken kreeg...

June Van Damme zorgde de voorbije maanden voor heel wat suspense in de VTM-soap Familie en werkte zich in de kijker als een van de meest gehate soappersonages ooit. Maar vorige woensdag kwam er abrupt een einde aan haar verhaallijn. Voor actrice Katrien De Becker, die zeven jaar gestalte gaf aan het personage, betekent dit dus het einde van haar periode bij Familie. "Het was niet mijn beslissing om de reeks te verlaten", vertelt ze. "De schrijvers vonden dat het verhaal van June op was, ze had al zo veel op haar kerfstok... En dus zijn ze maar ineens all the way gegaan", lacht ze in Story.

Traantjes
Het afscheid van haar collega's was moeilijk voor Katrien. "Het doet pijn dat ik mijn fijne collega's niet zo regelmatig meer zal zien. Er zijn dan ook behoorlijk wat traantjes gevloeid op mijn laatste draaidag. Ik dacht dat het een gewone werkdag zou worden, maar de crew had mijn loge versierd met bloemen en kaartjes vol mooie woorden. Zoiets is nu eenmaal eigen aan het acteursbestaan: een opdracht begint op een zeker tijdstip en stopt ook altijd. Zo zit het leven ook in elkaar, dus dit is een goede voorbereiding."

Verwijten
June was uitgegroeid tot Vlaanderens meest gehate soappersonage, maar verwijten kreeg Katrien niet op straat. "Als mensen me aanspraken, was het vaak om te zeggen dat ik mijn rol goed speelde. En als ze vroegen om met mij op de foto te gaan, grapte ik: 'Tuurlijk, als je dat durft!'. Maar ik werd niet uitgescholden of achtervolgd. Ik had er nochtans wel rekening mee gehouden, want veel mensen gaan volledig op in zo'n soap. Ik denk dan ook dat de mensen die echt boos zijn op June, me gewoon niet durfden aan te spreken. Op sociale media durven mensen gemakkelijker een grote mond op te zetten, maar ik lees zulke commentaren nooit. Ik ben op dat vlak nogal prehistorisch. Mijn kinderen George en Emily zien die reacties wel en vinden het uiteraard niet altijd even fijn om te zien wat mensen over hun mama schrijven. Maar ik til er niet zwaar aan, dus hoeven zij dat ook niet te doen."

05-07-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

http://oi68.tinypic.com/zlqfj8.jpg

De eerste editie van Lollapalooza in Colombia gaat niet door vanwege de afzegging van één van de headliners. Alhoewel de organisatie niet wil zeggen welke muzikant verstek laat gaan, melden verschillende Colombiaanse media dat het gaat om Rihanna.

De zangeres zou niet naar het Zuid-Amerikaanse land willen afreizen vanwege het zika-virus, meldt Variety. Het blad kreeg zondag geen commentaar los van de woordvoerders van de populaire artiest. Andere internationale artiesten die op het festival zouden optreden zijn Lana Del Rey and Wiz Khalifa.

Lollapalooza Colombia zou in september gehouden worden, maar de organisatie denkt voor die tijd geen andere grote naam te kunnen strikken.

Het populaire Lollapalooza festival startte in de jaren '90 in Chicago. Het is sindsdien uitgebreid naar verschillende andere landen, onder meer Brazilië en Duitsland hielden al eens een editie.

04-07-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

http://oi64.tinypic.com/2py2jk8.jpg

Taylor Swift en Tom Hiddleston steken hun prille liefde niet onder stoelen of banken. De afgelopen weken werden ze al meerdere keren zoenend gefotografeerd, maar dit weekend ging Tom nog iets verder.

De acteur (36) droeg gisteren tijdens een strandfeestje ter ere van de Amerikaanse feestdag Independence Day een shirt waarop hij zijn 26-jarige schone de liefde verklaarde, zo blijkt uit foto's waarop E! de hand wist te leggen. Op zijn witte shirt prijken een rood hart en de initialen van Taylor.

Het feestje vond plaats bij het strandhuis van Taylor in de staat Rhode Island. Zoals gewoonlijk had de zangeres veel van haar bekende vrienden uitgenodigd. Onder meer Gigi Hadid, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Ruby Rose, Blake Lively en Ryan Re

04-07-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

http://oi67.tinypic.com/2i2o3t.jpg

Dean Gaffney heeft op sociale media voor de nodige verwarring gezorgd. De 38-jarige acteur uit de Britse soap EastEnders ging na een etentje op de foto met zijn vriendin en beide tweelingdochters. "Elke man heeft een goede vrouw nodig die achter hem staat. Ik heb er drie", schreef de Brit erbij. Alleen viel op het eerste zicht niet meteen uit te maken wie wie was...

Voor alle duidelijkheid: zijn 23-jarig lief Rebekah staat links op de foto, rechts pronken Charlotte en Chloe (19). Vorig jaar was er een einde gekomen aan de relatie met zijn grote jeugdliefde Sarah Burge.

Een kiekje waarop hij te zien was naast een blonde danseres had hem toen de das omgedaan. "Op dit moment weten we niet wat de toekomst zal brengen", klonk het op dat moment. "Als je al zo lang samen bent, wil je dat soort foto's van je partner uiteraard niet zien. Niemand houdt ervan om vernederd te worden."

04-07-2016 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

http://oi64.tinypic.com/wvspsl.jpg

Vier dagen geleden zette Carla Bruni haar eerste stapjes op Instagram met een stijlvolle foto van zichzelf met haar gitaar. Ze kwam binnen met de hashtag 'beter laat dan nooit'. Gisteren bracht de vrouw van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy hulde aan fotograaf Helmut Newton met enkele beelden uit haar jongere jaren. Op het eerste staat ze erg piep met blote borsten naast haar broer, hij eveneens met ontblote bast.

Carla Bruni (48) heeft de kneepjes van het Instagramvak al meteen helemaal door. Nog maar pas maakte de Italiaans-Franse mannequin/zangeres zichzelf lid van het gild der Instagramposters of ze haalt al de wereldpers. Een sublieme zwart-witfoto uit de oude doos deed het hem.

Helmut Newton schoot het beeld in de zomer van 1992 in Cap Nègre. De toen 24-jarige Carla Bruni poseert er topless naast haar broer Virginio. Ze werkte op dat moment al vier jaar als model voor prestigieuze modehuizen als Chanel, Dior en Givenchy. De foto, waarop ze voor de internetgelegenheid haar borsten van wat stardust voorziet, oogt indrukwekkend. Een ander portret van haar met een zwarte poes - ook door "meester-fotograaf" Newton - noemt ze "één van mijn favorieten".

Mevrouw Sarkozy gaat na vier dagen en acht posts op Instagram stilaan richting 10.000 volgers. Haar blote borstenfoto kan voorlopig haar allereerste bijdrage op de sociaalnetwerksite niet kloppen wat het aantal likes/reacties betreft. Die foto was een zoetmakertje voor een coverreportage over la Bruni in Elle. Met haar meest recente post maakt ze vandaag reclame voor juwelenmerk Bulgari. Yep, Carla Bruni is compléét mee.

04-07-2016 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blamage voor BBC: Top Gear-presentator stapt al na één seizoen op

Blamage voor BBC: Top Gear-presentator stapt al na één seizoen op

http://oi63.tinypic.com/adc1le.jpg

Wat al een tijdje in de lucht hing, is met een tweet van Chris Evans nu ook bevestigd: de presentator van Top Gear geeft er na één seizoen de brui aan. Tegenvallende kijkcijfers, aantijgingen over seksueel misbruik en spanningen met zijn co-host Matt Leblanc zouden aan de basis liggen van de beslissing.

Na slechts één seizoen als presentator van Top Gear houdt de Brit Chris Evans het voor bekeken. In een kort bericht op Twitter wenst hij de ploeg achter het programma het allerbeste. "Ik kap met Top Gear. Deed m'n best maar dat is soms niet genoeg. Het team achter het programma is briljant, ik wens hen het allerbeste."

Spanningen

Wat vooraf gevreesd werd, is ook werkelijkheid geworden: Chris Evans kon de zware erfenis van zijn voorgangers bij Top Gear nooit torsen en verlaat nu het schip. Hoewel de eerste aflevering nog veel nieuwsgierige kijkers lokte, konden Evans en zijn co-hosts nooit overtuigen. De kritieken waren vernietigend en het publiek haakte stelselmatig af, met de laatste aflevering als dramatische exponent. Slechts 1.9 miljoen mensen zaten zondag voor de buis, het laagste aantal sinds de herlancering van het programma in 2002. Ter vergelijking: een gemiddelde Top Gear met Jeremy Clarkson haalde 6,5 miljoen kijkers.

De slechte cijfers waren het signaal voor de Britse pers om druk te speculeren over de toekomst van het programma. Volgens een anonieme bron in The Sun zou sidekick Matt LeBlanc, volgens de fans het enige lichtpunt van het nieuwe seizoen,  niet willen doorgaan met Evans als hoofdpresentator. Leblanc ontkende deze spanningen, maar waar rook is, is meestal ook vuur.

Een derde factor in het verhaal zijn onmiskenbaar de aantijgingen over seksueel misbruik aan het adres van Evans. De feiten dateren uit de jaren '90 en kwamen onlangs boven water op een wel heel ongeschikt moment. De aantijgingen zijn afkomstig van een vroegere collega van Evans en de komende dagen zal de politie hem daarover ondervragen.

Timing

Alle elementen waren dan wel aanwezig, de timing van het vertrek blijft enigszins verrassend aangezien de BBC enkele uren geleden nog openlijk zijn steun betuigde aan Evans. Het lijkt er dus op dat de presentator vrijwillig het programma verlaat. In een extra mededeling aan de BBC verklaarde Evans dat hij meent dat zijn stap opzij het beste is wat hij voor het programma kan doen. "Ik blijf fan van het programma", klinkt het nog. 

Wat er nu met Top Gear moet gebeuren, is nog een raadsel. Een terugkeer van het succestrio Clarkson-Hammond-May lijkt onwaarschijnlijk, aangezien de drie in de herfst van start gaan op streamingdienst Amazon Prime met hun nieuwe programma 'The Grand Tour'. Al zullen de fans ongetwijfeld hopen op een snelle reünie.

04-07-2016 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse superfan: "Ik móest Skin van Skunk Anansie gewoon kussen"

Nederlandse superfan: "Ik móest Skin van Skunk Anansie gewoon kussen"

http://oi63.tinypic.com/2rz4eqf.jpg

Machteld van Schie staat nog te trillen op haar benen. Op het moment dat haar grote idool Skin van de Britse alternatieve rockformatie Skunk Anansie tijdens Concert at Sea het publiek indook, raakte ze compleet in extase en kuste ze de wereldster pardoes. "Ik móest het gewoon doen!"

De 44-jarige Machteld en haar man Marco uit Den Helder bestelden direct kaartjes voor het Nederlandse festival toen ze hoorden dat Skunk Anansie zou komen. "We hebben ze een keer eerder gezien toen ze in het voorprogramma van Robbie Williams stonden. Robbie is natuurlijk ook te gek, maar Skunk moet je gewoon meemaken", kirde Machteld een halfuurtje nadat ze de Britse zangeres van heel dichtbij mocht meemaken.

Skin (48) was niet van plan om te crowdsurfen, maar de festivalgangers zweepten haar op. Toen ze voor het hek stond waar Machteld en Marco van haar muziek genoten, had ze nog steeds twijfels. "Ze keek me recht aan en vroeg of ik haar zou opvangen'", vertelt Marco met glimmende oogjes. "Always and ever, antwoordde ik." Hij gaf haar een duwtje en hielp haar over de rand.

Toen Skin eenmaal naast haar stond, pakte Machteld haar moment. Ze zoende haar op de wang en werd precies op dat moment gefotografeerd. Skin bleef professioneel en zong door. Machteld, lachend van oor tot oor: "Ik weet niet precies wat ik dacht, maar ja... Ik ben ook maar een vrouw. Haar muziek doet iets met je. God, ik sta echt te shaken."

03-07-2016 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga (30) slaagt voor rijexamen

Lady Gaga (30) slaagt voor rijexamen

http://oi67.tinypic.com/333y9zr.jpg

Lady Gaga heeft eindelijk haar rijbewijs op zak. De dertigjarige artieste had blijkbaar jarenlang een voorlopig rijbewijs, maar heeft dat nu ingeruild voor een volwaardig exemplaar.

Gaga, die opgroeide in New York, tweette vier jaar geleden nog hoe een paparazzo haar stoorde tijdens een rijles.

03-07-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze klappen in hun handen en zingen a capella. Hit van Adele klonk nooit zo mooi

Ze klappen in hun handen en zingen a capella. Hit van Adele klonk nooit zo mooi

http://oi64.tinypic.com/anh8v9.jpg

We worden om de oren geslagen met covers van Adele maar haast geen enkele is zo origineel als deze wondermooie 'a capella'-versie.

YouTube-sensaties Kurt Hugo Schneider en Sam Tsui trommelden Madilyn Bailey en Alex G. op om 'Send My Love' te zingen. Terwijl ze ritmisch in hun handen klappen - hoelang hebben ze daarop moeten oefenen? - verbazen ze vriend en vijand met hun interpretatie van de wereldhit. Kijk en geniet.

03-07-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man in bejaardentehuis blijkt acteur uit 'Goodfellas'

Man in bejaardentehuis blijkt acteur uit 'Goodfellas'

http://oi63.tinypic.com/15s25op.jpg

Het is een komen en gaan van beroemdheden in een bejaardentehuis in New York. Beroemde filmsterren brengen allemaal een bezoek aan de 78-jarige Chuck Low, meldt Page Six.

De man was met ziekteverschijnselen binnengebracht maar niemand van het personeel wist wie hij werkelijk was. Daar kwamen ze snel genoeg achter. Eerst was het Liam Neeson die op kwam dagen. Het personeel was net bekomen van het hoge bezoek toen Robert de Niro voor de deur stond.

De Niro kent Low al jaren. De man was ooit huisbaas van de acteur. Die bezorgde hem enkele filmrolletjes. Zo was Low te zien in 'The Mission'. Ook had hij een rol in 'Goodfellas' en 'Once Upon A Time In America'. Low was ook te zien in de tv-serie 'The Sopranos'.

Met Low komt het volgens Page Six wel goed. Bronnen vertellen aan de website dat de bezoekjes van de beroemde acteurs uiterst gezellig zijn. Er wordt in ieder geval een hoop gelachen. Intussen kijkt het verplegend personeel reikhalzend uit naar de volgende beroemdheid die Low met een bezoekje komt vereren.

03-07-2016 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitnodiging Abou Jahjah bij Zomergasten valt niet bij iedereen in goede aarde

Uitnodiging Abou Jahjah bij Zomergasten valt niet bij iedereen in goede aarde

http://oi66.tinypic.com/2zpi9nk.jpg

Dyab Abou Jahjah is op zondag 31 juli de eerste van zes Zomergasten van dit seizoen bij de VPRO. De omroep kondigde hem vandaag als laatste aan, tot ergernis van velen. Eerder deze week raakte al bekend dat ook schrijfster Griet Op de Beeck naar het legendarische programma afzakt. De andere gasten zijn de Nederlandse premier Mark Rutte, tv-maker Arjen Lubach, oud-politica Hedy d'Ancona en hoogleraar interne geneeskunde Andrea Maier.

De in Brussel wonende Abou Jahjah was oprichter van de inmiddels opgedoekte Arabisch-Europese Liga (AEL) en is nu bezieler van de burgerrechtenbeweging Movement X. Zomergasten-presentator Thomas Erdbrink noemt hem "een invloedrijke stem in het debat over immigratie en burgerrechten in België". Aan de hand van beeldfragmenten wil Abou Jahjah inzicht geven in zijn ideeën en idealen.
    
De geboren Libanees is omstreden. Nog voor het uitkomen van zijn nieuwste boek "Pleidooi voor radicalisering", op 15 september bij De Bezige Bij, zorgde hij al voor controverse, vooral in Nederland. Enkele schrijvers, onder wie Jessica Durlacher en Tommy Wieringa, lieten al weten vanwege die publicatie De Bezige Bij in te ruilen voor Hollands Diep.

En ook zijn uitnodiging voor 'Zomergasten' wordt niet op algemeen gejuich onthaald. Op Twitter regent het verontwaardigde reacties, terwijl er hier en daar ook iemand het opneemt voor Abou Jahjah. Een bloemlezing.

02-07-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Security pakt vrouw met handicap ongemeen hard aan op luchthaven van Memphis

Security pakt vrouw met handicap ongemeen hard aan op luchthaven van Memphis

http://oi63.tinypic.com/2h2ffk9.jpg

Een vrouw met een beperking werd deze week tot bloedens toe geslagen op de luchthaven van Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee. Hannah Cohen was op weg naar huis in Chattanooga nadat ze elders een behandeling had gekregen voor haar hersentumor. Toen het alarm van het beveiligingspoortje afging, reageerde ze verward. Met alle gevolgen vandien.

De security van de luchthaven wilde Hannah aan een verdere controle onderwerpen maar de jonge vrouw met een zware beperking werkte niet echt mee. Ze begreep niet wat er gebeurde.

Moeder Shirley probeerde tevergeefs aan het beveiligingspersoneel uit te leggen dat haar 19-jarige dochter deels doof, blind aan één oog is en snel verward. Maar het mocht niet baten.

Hannah was zo erg geschrokken dat ze probeerde weg te rennen. Daarop grepen de agenten haar vast en werkten haar brutaal tegen de grond. "Er was overal bloed", vertelde Shirley. In plaats van eindelijk naar huis te kunnen na een zware behandeling in het hospitaal, werd het meisje opgepakt en belandde in een cel.

Uren later mocht ze naar huis zonder aangeklaagd te worden. De familie van Hannah heeft een klacht ingediend tegen de politie van Memphis en het beveiligingspersoneel van de luchthaven.

De medewerkers van de luchthaven willen voorlopig niet op het incident reageren. De veiligheidsdienst houdt het bij een verklaring. Passagiers hebben de mogelijkheid om zich vooraf te laten informeren over het proces van screening, staat daarin te lezen. Reizigers horen de security op voorhand op de hoogte te brengen in het geval ze te kampen hebben met een beperking.

02-07-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abinta genadeloos afgeslacht tijdens IS-gijzeling: "Was het haar fout dat ze geen Koran-verzen van buiten kende?"

Abinta genadeloos afgeslacht tijdens IS-gijzeling: "Was het haar fout dat ze geen Koran-verzen van buiten kende?"

http://oi65.tinypic.com/mij4sl.jpg

Het gijzelingsdrama in een café-restaurant in de Bengalese hoofdstad Dhaka heeft aan twintig buitenlanders het leven gekost. Daarnaast kwamen ook nog zes van de zeven gijzelnemers en twee agenten om het leven. "Wie geen verzen uit de Koran kon opzeggen, werd gemarteld en genadeloos afgeslacht", zeggen overlevenden. "Wie kon bewijzen dat hij of zij een echte moslim was, werd gespaard en kreeg zelfs eten."

Onder de buitenlandse doden zaten negen Italianen, zeven Japanners, en drie jongeren die in Amerika studeerden. De Indiase Tarishi Jain (19), die economie volgde aan de Universiteit van Californië in Berkeley, was in Dhaka voor een stage. U ziet haar rechts op onderstaande foto. Abinta Kabir en Faraaz Hossain zaten allebei op de Emory-universiteit in Oxford (Georgia). De twee waren ook geboren in Bangladesh, Faraaz zelfs in Dhaka zelf.

"Abinta was pas deze week aangekomen, ze wilde een deel van haar zomervakantie bij familie en vrienden doorbrengen", aldus haar nicht Afsara Adiba in een Facebookpost. Na de iftar (de maaltijd die moslims tijdens de ramadan nuttigen direct na zonsondergang; nvdr) was ze naar het café afgezakt. "Maar ze is niet levend teruggekeerd. Ik snap er niets van, zij en die andere mensen waren onschuldig. Kabir was gelovig en toch werd ze zo gewelddadig vermoord. Was het haar fout dat ze niet zo goed Bengaals kon spreken? Of dat ze de Koran niet uit haar hoofd kende?"

"De moeder van Kabir ziet er enorm van af", schreef de directeur van de universiteit in een mail naar studenten en leerkrachten. "Ik wil jullie hierbij oproepen om jullie medeleven te betuigen aan haar en haar familie."

De terroristen stormden gisteravond het restaurant binnen terwijl ze "Allahu Akbar" riepen. Onderhandelingen met de politie leverden niets op. Twee agenten die meehielpen bij de omsingeling werden zelfs doodgeschoten.

Na een patstelling van tien uur volgde er deze ochtend een inval. Zes van de zeven daders konden gedood worden, de laatste werd levend gevat. Dertien gegijzelden konden gered worden.

De actie werd meer dan waarschijnlijk uitgevoerd door een commando van IS. De terreurorganisatie was er in ieder geval als de kippen bij om de gruwel op te eisen. De slachtoffers werden naar verluidt met een hakbijl om het leven gebracht.

De regering van Bangladesh kondigde ondertussen twee dagen van nationale rouw aan. "Het was een extreem gruwelijke daad. Wat voor moslims zijn dit? zij hebben geen religie", verklaarde Hasina Wajed, de minister-president van Bangladesh, op tv.

02-07-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fans groots in de nederlaag. Dit gebaar gaat alweer Europa rond

Belgische fans groots in de nederlaag. Dit gebaar gaat alweer Europa rond

http://oi66.tinypic.com/33lm8eo.jpg

Hartelijke high-fives, welgemeende handdrukken en amicale omhelzingen.
De Belgische supporters vonden gisteravond na het debacle tegen Wales (1-3) de mentale kracht en het respect om hun Welshe collegafans een geweldig eerbetoon te bezorgen. Het orgelpunt kwam er in het station van Rijsel, waar applaudisserende Duivelsfans een erehaag vormden voor de Welshmen. Een fantastische geste die op veel bijval kan rekenen in Wales en bij uitbreiding in heel Europa. Zo stak topanalist Gary Lineker zijn bewondering niet onder stoelen of banken op Twitter.

02-07-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtois versus Wilmots: zo hard ging het er aan toe in kleedkamer na de match

Courtois versus Wilmots: zo hard ging het er aan toe in kleedkamer na de match

http://oi65.tinypic.com/124tswi.jpg

Het is vrijdagavond, vlak na de verloren kwartfinale tegen Wales, in een volle kleedkamer van de Rode Duivels tot een heuse rel gekomen tussen Thibaut Courtois en bondscoach Marc Wilmots. Courtois wist met zijn enorme ontgoocheling geen blijf en ontplofte. Volgens diverse ooggetuigen ging de doelman helemaal los tegen Wilmots - "Tactisch zat het volledig fout, we zijn net als tegen Italië opnieuw in de val gelopen."

Courtois was niet te houden en legde in niet mis te verstane woorden de schuld voor de uitschakeling bij zijn bondscoach. Alle spelers stonden aan de grond genageld. Wilmots wilde het daarbij niet laten en riep Courtois tot de orde: "Zo praat je niet tegen mij, kom mee naar buiten." De doelman en de bondscoach trokken zich terug in een zaaltje naast de kleedkamer.

Toen de bondscoach eenmaal naar de media stapte, viel een loden stilte over de spelersgroep, slechts onderbroken door de boodschap van Vincent Kompany, die alle spelers aanraadde om tegenover de journalisten de rangen te sluiten en geen schuldigen aan te wijzen.

Courtois trok zich daar niets van aan, en na zijn douche gaf hij hetzelfde discours in de persruimte.

Courtois was de beste Duivel op dit EK, hij heeft alle recht van spreken. De doelman is één van de weinige spelers die Wilmots openlijk durfde waarschuwen voor zijn eigenzinnige aanpak (zonder tactische trainingen). Dat deed hij eerder al na de oefeninterland tegen Noorwegen, en nóg eens na de EK-nederlaag tegen Italië. Courtois liet vrijdagavond in zijn woordenwisseling met Wilmots zijn winnaarsmentaliteit spreken - opgepikt bij toptrainers als Simeone en Mourinho.

Had Marc Wilmots geluisterd naar de goed bedoelde kritiek van Courtois, dan waren de Rode Duivels er misschien beter van geworden, en was de ploeg nu nog in Frankrijk.

02-07-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zou Carla Bruni doen als Nicolas Sarkozy haar bedriegt? "Zijn keel oversnijden in zijn slaap"

Wat zou Carla Bruni doen als Nicolas Sarkozy haar bedriegt? "Zijn keel oversnijden in zijn slaap"

http://oi64.tinypic.com/14szcys.jpg

Carla Bruni zou Nicolas Sarkozy's "keel oversnijden of zijn oren in zijn slaap afsnijden" mocht de voormalige Franse president haar bedriegen. Het voormalige Frans-Italiaanse model trouwde in 2008 met Sarkozy, die toen slechts enkele maanden gescheiden was van zijn tweede vrouw Cecilia.

Tijdens een interview met het magazine Elle kreeg Bruni (48) de vraag voor de voeten gegooid wat ze zou doen mocht ze erachter komen dat Sarkozy (61) naast de pot pist. Niet zo'n vreemde vraag, gezien de reputatie die Franse presidenten op dat vlak genieten.

Bedrog vermijden
"Ik zou extreem kunnen reageren, en bijvoorbeeld zijn keel oversnijden of zijn oren afsnijden terwijl hij slaapt", grapte Bruni. En ze voegde er een moraallesje aan toe: "Ik vind dat je bedrog binnen een relatie moet vermijden, het is te gevaarlijk. Het leidt tot een breuk".

"Trouw is een absolute voorwaarde voor een huwelijk, denk ik. Waarom zou je liegen en bedriegen als je kan kiezen of je al dan niet gaat trouwen en al dan niet kinderen krijgen?"

De rechtse republikein Sarkozy wil volgend jaar opnieuw de macht grijpen door zijn socialistische rivaal François Hollande te verslaan.

Bruni, die acht jaar geleden met Sarkozy trouwde, maakte eind de jaren tachtig furore als model vooraleer ze een niet onaardige carrière als singer-songwriter uitbouwde. Ze ontmoette Sarkozy in november 2007, in februari 2008 trouwden ze in het Elysée. Op 19 oktober 2011 werd hun dochter Giulia geboren.

01-07-2016 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie schopt Chris Brown uit riante villa op Ibiza

Politie schopt Chris Brown uit riante villa op Ibiza

http://oi66.tinypic.com/2cy1lol.jpg

Chris Brown heeft een puinhoop gemaakt van een villa op Ibiza. De lokale politie moest eraan te pas komen om de 27-jarige zanger uit het huis te halen, weet TMZ.

Chris huurde afgelopen week een riant optrekje op Ibiza. De eigenaar van de woning trof zijn villa echter in verschrikkelijke staat aan en haalde de politie erbij. Hij beschuldigt Brown van het vernielen van het huis.

De ex van Rihanna of iemand van zijn gevolg lijkt de muren te hebben bewerkt met messen, zo staat in het politierapport. Maar dat is niet het enige. Overal lag kots en iemand heeft in bed geplast. Toen Chris een paar uur na het verstrijken van de afgesproken huurperiode nog steeds niet weg was, heeft de eigenaar de politie gevraagd de zanger uit de villa te verwijderen. De huisbaas eist nu tienduizenden euro's vergoeding van Chris.

01-07-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerlaatste ochtendshow voor emotionele Siska Schoeters

Allerlaatste ochtendshow voor emotionele Siska Schoeters

http://oi65.tinypic.com/11jp66q.jpg

"Ik stond 4 jaar lang, vroeg op. Dit is mijn allerlaatste ochtendshow." Zo kondigde Stubru-dj Siska Schoeters (34) haar afscheid aan van het vroegste dagprogramma op de radiozender op Twitter. Ook sidekick Stijn Van de Voorde verlaat de ochtendshow. Hij speelde The Last Song van Foo Fighters als laatste plaatje voor de luisteraars en voor een erg emotionele Siska, die hij roemde als "de meest frisse ochtendstem" en "de beste ochtendpresentatrice van allemaal".

"Als ik zat mocht worden, zou ik dat nu het liefst met jullie allemaal tesamen doen. Maar dat zal iets voor een volgende keer zijn." Zo nam Siska Schoeters afscheid van haar luisteraars. Met brekende stem.

Het zal wennen worden voor de vele fans van Siska en Stijn. Het duo zal vanaf morgen niet langer samen al heel vroeg opstaan met hen. Ook in september keert 'Siska staat op' niet terug naar het uitzendblok tussen 6 en 9 uur op Studio Brussel. De sympathieke, gevoelige en warme flapuit uit Kontich verhuist naar 'De middag draait door'. "Bedankt om (met zo veel mensen) te luisteren. Ik mis jullie nu al", tweette ze.

"De vroege vogels bij onze luisteraars zal ik missen, het vroege opstaan niet", laat Siska nog weten. "Ik weet intussen hoe de zon op komt, het lijkt me ook wel eens interessant om te zien hoe ze onder gaat."

In oktober wordt Siska voor de tweede keer mama. Samen met Tomas De Soete heeft ze al een zoontje van vier, Lucien.

In de plaats van Siska komt een andere leading lady van Stubru: Linde Merckpoel. "Ik ben intens blij dat ik mag terugkeren naar het plekje waar het voor mij op Studio Brussel allemaal begon", zegt Linde. "Niets mooier dan samen wakker worden met de beste luisteraars ter wereld. Tenminste als ze hun tandjes hebben gepoetst."

01-07-2016 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vechtscheiding' met Woestijnvis kost Tom Lenaerts 190.000 euro

'Vechtscheiding' met Woestijnvis kost Tom Lenaerts 190.000 euro

http://oi63.tinypic.com/15wncip.jpg

Een schadevergoeding van 190.000 euro. Dat is wat tv-maker Tom Lenaerts moet ophoesten na zijn vechtscheiding met Woestijnvis. Lenaerts verliet het productiehuis na het debacle van 'De Kruitfabriek' op VIER. Hij eiste eigenlijk zelf 1.250.000 euro, maar na een speciale juridische procedure werd Lenaerts in het ongelijk gesteld.

In de 'Geconsolideerde Jaarrekening van De Vijver Media nv', die gisteren openbaar werd gemaakt, staat te lezen dat de vechtscheiding tussen Tom Lenaerts en Woestijnvis - die begon in juni 2014 - via een arbitrage werd beslecht. 'Voormalige werknemer' Tom Lenaerts eiste 1.250.000 euro van het productiehuis, als schadevergoeding voor 'gederfde winsten en een bonus'.

In december 2015 werd Lenaerts in ongelijk gesteld, en verplicht tot het betalen van 190.000 euro aan Woestijnvis wegens de 'onterechte beëindiging van de overeenkomst'. Met andere woorden, de tv-maker moet een fikse schadevergoeding ophoesten omdat hij eenzijdig zijn exclusiviteitscontract verbrak.

Lenaerts stapte al in 1997 mee in het Woestijnvis-project van Wouter Vandenhaute. Toen Corelio zich in 2000 inkocht in het productiehuis, verpatste Lenaerts zijn pakket van 24 procent aandelen aan Vandenhaute en compagnon Erik Watté. Zo kon hij zich naar eigen zeggen voortaan "helemaal creatief uitleven". Met een flink exclusiviteitscontract en een niet onaardige wedde, zo blijkt uit zijn vordering.

01-07-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eugène, de beste chauffeur van België, is overleden

Eugène, de beste chauffeur van België, is overleden

http://oi67.tinypic.com/2vbwqkp.jpg

De gemeente Liedekerke is in de rouw, want Eugène, de man die wereldberoemd werd door zijn rode Fiat Panda in Man Bijt Hond meesterlijk in zijn piepkleine garage te zetten, is overleden.

Het moet een van de bekendste scènes uit Man Bijt Hond zijn: de toen 88-jarige Eugène Breynaert die zijn Fiat Panda met heel wat omwegen in zijn garage weet te parkeren. De man werd beroemd, zowel in binnen- als buitenland. Er passeerden toeristen aan zijn deur, en zelfs de website van Top Gear viste het fragment op. "Ik kreeg nadien zelfs telefoon uit Duitsland en Nederland", vertelde hij achteraf. In 2014 deed hij zijn fragment nog eens dunnetjes over door Karen Damen zijn parkeerproces aan te leren - of dat probeerde hij toch.

De man is nu op 93-jarige leeftijd overleden. Hij reed tot het einde nog rond met zijn rode Fiat Panda.

01-07-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fred en George' openen officieel Harry Potter-tentoonstelling in Brussel

'Fred en George' openen officieel Harry Potter-tentoonstelling in Brussel

http://oi64.tinypic.com/9uuu5v.jpg

De internationale tentoonstelling over roman- en filmfiguur Harry Potter heeft vandaag om 10 uur officieel de deuren geopend in Brussel. De eerste dag was met 6.000 bezoekers volledig uitverkocht en ook de eerste dagen van de tentoonstelling zijn helemaal volzet: tot 5 juli zijn er geen tickets meer beschikbaar. De tentoonstelling loopt nog tot 11 september.

De acteurs James en Oliver Phelps (Fred en George Weasley in de Harry Potter films) knipten om 10 uur de lintjes door om de tentoonstelling officieel te openen. De twee doken doorheen de dag als verrassing verschillende keren op tussen het publiek en deelden onder meer toverstokken uit.

De tentoonstelling loopt al sinds 2009 en deed eerder al steden als Chicago, Toronto, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs en Shangai aan. Brussel is nu de vijftiende stad die het bezoek krijgt van de expo over Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en de andere figuren uit de boekenreeks van de Britse schrijfster J.K. Rowling. In totaal hebben wereldwijd al 3,5 miljoen mensen de tentoonstelling bezocht.

Bezoekers krijgen verschillende decors uit de Harry Potter-films te zien, onder meer van de leerlingenkamer en slaapzaal van de Griffoendortoren in de toverschool Zweinstein. Bovendien kunnen ze zich ook wagen aan een spelletje zwerkbal, de sport die in de Potter-boeken beoefend wordt.

01-07-2016 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM Nieuws kwartier lang onderbroken door stroompanne

VTM Nieuws kwartier lang onderbroken door stroompanne

http://oi64.tinypic.com/14ecksy.jpg

De uitzendingen van VTM en 2BE zijn om 13.05 uur onderbroken door een stroompanne. Daardoor viel onder meer het VTM Nieuws weg. Na een kwartier kon Elke Pattyn de uitzending hernemen.

De technische problemen bij Medialaan zijn intussen grotendeels opgelost. "Er was donderdag iets over 13 uur een korte stroompanne na een kortsluiting in het batterijpark", aldus woordvoerster Sara Vercauteren. "Het back-upstroomsysteem heeft overgenomen. Dit heeft er wel voor gezorgd dat we enkele minuten van antenne zijn gegaan met onder meer VTM NIEUWS. Ondertussen kunnen onze tv-uitzendingen opnieuw doorgaan. Er wordt nog verder achter de schermen gewerkt om ook onze websites -onder meer Stievie- terug online te krijgen."

01-07-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan schrijft boek over "obstakels van het leven"

Lindsay Lohan schrijft boek over "obstakels van het leven"

http://oi63.tinypic.com/24q0f7s.jpg

Lindsay Lohan is weer in de pen geklommen. De actrice, die de afgelopen jaren al meermaals aankondigde met een boek te komen, werkt aan een boek over haar "persoonlijke ervaringen met het overwinnen van de obstakels in het leven".

"Ik hoop dat ik met mijn woorden degenen kan bereiken die leiding zoeken of door een moeilijke periode gaan", zegt Lindsay in een interview met Vanity Fair. "Ik wil iedereen laten weten dat we allemaal pieken en dalen meemaken in ons leven." De actrice haalde jarenlang alleen het nieuws vanwege haar vele aanvaringen met justitie, vaak het gevolg van haar verslavingen.

In het interview, dat in het teken staat van Lindsays dertigste verjaardag, zegt de actrice geen spijt te hebben. "Ik kan de tijd niet terugdraaien. Als ik dat wel zou kunnen, zou ik beter naar mijn moeder hebben geluisterd en andere vrienden hebben gekozen."

Lindsay is trots op wie ze vandaag de dag is en kijkt uit naar haar verjaardag, zaterdag, die ze met familie en vrienden viert in Griekenland. De actrice zou graag een gezin willen stichten, maar laat weten eerst haar comeback op het witte doek te willen maken.

01-07-2016 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan 70 jaar zelfbouwpret: Ikea Museum opent deuren

Ode aan 70 jaar zelfbouwpret: Ikea Museum opent deuren

http://oi65.tinypic.com/111sgmg.jpg

Ikea-fans, hou je vast, want vandaag opende in Zweden een gigantisch Ikea Museum: 3.500 m2, vier verdiepingen en zeven decennia aan iconische zelfbouwmeubels. Köttbullar meegerekend!

De toon is gezet met de gigantische betonnen Klippan-zetel voor de ingang van het museum in Almhült, waar bedenker Ingvar Kamprad na 15 jaar meubels bouwen in 1958 de eerste échte Ikea-vestiging opende.

Het strakke, witte gebouw voelt dan ook net aan als een échte Ikea-winkel, met reconstructies van de kleine kamers uit de verschillende Ikea-catalogi. Al loop je in het museum wel van de ene generatie in de andere - van 1984 naar 1999, bijvoorbeeld.

01-07-2016 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puur geluk: Ann Van Elsen deelt vertederende borstvoedingsfoto

Puur geluk: Ann Van Elsen deelt vertederende borstvoedingsfoto

http://oi68.tinypic.com/24cfp93.jpg

Vorige maand beviel ex-Miss België Ann Van Elsen van haar tweede kindje Jackie-Lou. En dat het moederschap haar ook de tweede keer goed bevalt, kunnen we aflezen uit de liefdevolle foto's die de kersverse mama op Instagram deelt. Zo ook een mooie borstvoedingsfoto.

Op de foto zien we de kleine Jackie-Lou aan de borst. Een gewaagde keuze, aangezien borstvoedingsfoto's vaak voor de nodige ophef zorgen, maar dit keer zijn de reacties overwegend positief. "Moeder en kind verbonden", staat er te lezen, en "Liefde met een hoofdletter". Een pure foto, die hopelijk het taboe dat nog steeds op het onderwerp rust weer een beetje kan tegengaan.

01-07-2016 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!